Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Teroriști Galactici

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:
Школа кожевенного мастерства: сумки, ремни своими руками
 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    zbor între galaxii din istoria omenirii . Patru fete mutante și-au propus să dezlege o crimă misterioasă. Dar cu cât investigația durează mai mult, cu atât există mai multe mistere și mai puține răspunsuri. Pe parcurs, fetele mutante vizitează diverse, cele mai uimitoare lumi.

  TERORIști GALACTICI
  ADNOTARE
  zbor între galaxii din istoria omenirii . Patru fete mutante și-au propus să dezlege o crimă misterioasă. Dar cu cât investigația durează mai mult, cu atât există mai multe mistere și mai puține răspunsuri. Pe parcurs, fetele mutante vizitează diverse, cele mai uimitoare lumi.
  PROLOG
  Viitorul cosmic, omenirea a stăpânit deja cea mai mare parte a galaxiei, ocupând planete nelocuite și stabilind relații comerciale cu lumi inteligente. Numai asta nu este suficient pentru oameni. Și acum se pregătesc să zboare către o galaxie vecină. Cea mai puternică navă spațială, propulsată de cel mai recent motor termopreon, este pe cale să se lanseze de pe Lună și să-i ducă pe primii oameni la o distanță fantastică de două sute de mii de ani lumină și să se întoarcă înapoi.
  Acesta este cel mai mare eveniment care ar trebui să intre în istoria omenirii ca o realizare colosală a rațiunii și a științei.
  Dar, literalmente, în ajunul startului, s-a întâmplat ceva incredibil. Racheta, în ciuda securității puternice, a decolat în mod neașteptat de la sine și a lansat de pe suprafața Lunii. Și ea s-a repezit, luând viteză. Nicio navă umană nu a avut vreodată un motor bazat pe procesul de fuziune a preonilor - particule ultra-elementare care alcătuiesc quarcii. Și nimeni nu a putut ajunge din urmă cu această mașină uimitoare.
  S-a repezit, câștigând viteză, apoi a dispărut instantaneu, ca și cum s-ar fi dizolvat în vid.
  Și a avut un efect ca o explozie de supernovă.
  În același timp, s-a dovedit că altcineva furase zece mii de tone de hiperaur de pe malul Lunii - cel mai valoros metal în valoare de trilioane de unități galactice. Și aceasta, de asemenea, a devenit o lovitură atât de zdrobitoare.
  Dar s-a crezut că omenirea a eliminat cu mult timp în urmă crima organizată. Dar după cum sa dovedit, nu complet.
  Toate forțele de poliție spațială au fost trimise să-i caute pe tâlhari.
  Dar speranțe speciale au fost puse pe legendarele patru fete mutante. Războinici foarte frumoși și puternici aveau numeroase abilități, inclusiv magie. În același timp, purtau nume de femeie destul de normale. Mai mult, cu toții au început
  E - Elizabeth, Ekaterina, Elena, Euphrosyne. Celebrele patru frumuseți mutante au preluat ancheta.
  Și așa s-au îndreptat spre Lună...
  Elizaveta este o fată înaltă, cu umerii lați, foarte musculos, într-o fustă scurtă și tricou, cu părul albastru. Mușchii extrem de sculptați ai frumuseții s-au rostogolit ca niște mingi sub piele bronzată. Ea este liderul neoficial al celor patru, deși, în esență, toți aici sunt practic egali.
  A crescut și Ekaterina, o fată cu umerii lați și foarte musculos, tot în fustă și tricou, cu părul galben ca o păpădie de primăvară. Și nu este inferior primului în musculatură.
  Elena este o fată cu o forță colosală și un păr roșu aramiu. Cel mai temperamental și depravat dintre acești patru și, de asemenea, cu mușchi proeminenți și puternici. Îi place să se comporte prost și adesea acționează pe propriul risc și risc.
  Și, desigur, Efrosinya este o fată cu părul alb ca zăpada și la fel ca toată lumea în fustă și tricou, dar cu mușchii dezvoltați la maximum.
  Toate cele patru fete au și picioare foarte dibace, agile și tenace. Și sunt gata să-și arate cele mai înalte acrobații.
  Mai ales în această lume, unde oamenii nu sunt obișnuiți cu războaie, crime și alte probleme.
  . CAPITOLUL Nr. 1.
  Elizabeth a aruncat un pumnal ascuțit cu degetele goale ale piciorului drept. A zburat peste și a străpuns insecta enervantă care plutea deasupra țintei. A fost tăiat exact în jumătate, iar pumnalul a străpuns chiar la numărul șapte.
  Catherine a postat pe Twitter:
  - Minunat!
  Elena pufni disprețuitor:
  - Un pumnal, asta e bine, dar împotriva unui câmp de forță și a unui hiperlaser ucigaș, este ca petarda unui copil.
  Euphrosyne a spus:
  - Raze laser, fascicule laser,
  Luptător mai bun să tacă, din fericire, găsește cheile!
  Elizabeth a obiectat:
  - Pot exista circumstanțe în care forța fizică și abilitățile de luptă decid totul. Așa că nu vă relaxați, fetelor!
  Nava spațială a aterizat pe Lună în portul spațial Lunar. Planeta odată fără viață, cu cratere, a fost populată și transformată într-o metropolă înfloritoare. Clădiri uriașe, frumoase, de diferite forme, împrăștiau suprafața.
  Străzile curgeau pe străzi. Dar majoritatea oamenilor au preferat să călătorească cu avionul. Gravitația artificială și câmpurile de forță țineau atmosfera. Și cerul, chiar și în timpul zilei, era presărat cu stele strălucitoare. Care a creat un peisaj lunar unic.
  În imperiul cosmic, uman, domnea o idilă aproape completă. Toți oamenii au fost pentru totdeauna tineri și frumoși. Erau de câteva ori mai multe fete decât băieți.
  Un bărbat cu barbă a devenit un lucru foarte rar. Și, de fapt, femeile s-au transformat în sexul puternic, conducând imperiul.
  În plus, nu simțea încă un miros de război. Sunt atât de multe lucruri minunate pe Lună. De exemplu, diamantele uriașe de mărimea unei case cu trei etaje sunt pur și simplu un miracol, o încântare. Și fântâni de dimensiuni colosale, acoperite cu foiță de aur, argint, platină și, mai ales valoroase, realizate din cel mai subțire strat de hiperaur.
  Acesta din urmă este mult mai strălucitor și mai frumos și strălucește cu toate culorile curcubeului pe cei trei sori - nu poate fi comparat cu aurul obișnuit.
  Iar jeturile ating o înălțime de până la un kilometru și vin cu diverse lumini de fundal și nuanțe. Și cât de uimitor este totul.
  Unele statui au forma unor animale extraterestre, cum ar fi un amestec de vinete, caracatiță și fluture. Sau o încrucișare între un melc, un rinocer și un vultur.
  Există și statui de fete și băieți goi, musculoși. Și arată și frumos.
  Luna a devenit un loc minunat. Și liniștit și, în același timp, vesel. Și câte tipuri diferite de atracții distractive, aproape gratuite, există!
  Din punct de vedere tehnic, nu există șomaj pe Pământ, dar marea majoritate a oamenilor primesc un salariu pentru o astfel de muncă, cum ar fi o dată pe lună pentru a apăsa un buton. Sunt roboți peste tot, o mulțime de electronice.
  Și există o abundență generală de mărfuri, iar prin Hypernet poți chiar să mănânci gratuit fără probleme. Mai mult, nu doar cum, ci mâncarea de la un restaurant cu milioane de feluri de mâncare diferite.
  Alte bunuri costă bănuți și se ieftinesc constant. Chiar și astfel de monede vechi, pe jumătate uitate, au apărut deja, cum ar fi un ban - jumătate de bănuț, polushka - un sfert de ban.
  Fetele au zburat din burta navei spațiale și au zburat peste suprafața Lunii.
  De obicei, toată lumea prefera să călătorească cu avionul. Puteți zbura cu ajutorul nanoboților. Și acesta este cu adevărat progres. Oamenii se plimbau rar pe străzi, fie doar copii, fie turiști rari din alte lumi.
  Și chiar dacă nu au ieșit în aer, a fost mai degrabă de teamă să nu se întâlnească cu oameni.
  Erau o mulțime de fete care zburau. Ce minunat este când sunt atât de multe fete, iar băieții frumoși sunt mai rari.
  O lume de basm a dominației sexului frumos. Bebelușii sunt crescuți în incubatoare, astfel încât femeile să nu aibă burtica desfigurată. Ceea ce face lumea și mai fabulos de frumoasă.
  Și mirosul celor mai scumpe și rafinate parfumuri este în aer. Sunt fete atât de minunate în jur. Și silueta, și corpurile și mușchii de relief.
  Cu toate acestea, chiar și pe fundalul lor, cei patru ies în evidență. În primul rând, mușchii lor sunt mai mari și mai ascuțit desenați și literalmente bombați. Și fetele în sine sunt mai înalte și cu umerii largi decât restul.
  Apropo, dacă sunt puțini bărbați printre oameni, atunci printre roboți, inclusiv cei biologici, sunt aproximativ cincizeci până la cincizeci. Cu toate acestea, roboții bărbați sunt în mare parte la fel de tineri și frumoși. Femeile sunt, de asemenea, puțin neobișnuite cu bărbi și iubitorii de bărbați păroși.
  Roboții costă bănuți și pot fi închiriați. Unele dintre ele oferă bunuri. Cu toate acestea, doar turiștii cumpără blesh dubios. Majoritatea oamenilor comandă totul prin Hypernet. Este mai ieftin și are de ales pentru toate gusturile.
  Multe fete s-au spânzurat literalmente cu bijuterii prețioase.
  Unul dintre ei a zburat la cei patru și a scârțâit:
  - Te-am văzut undeva!
  Elizabeth a dat din cap:
  - Suntem o echipă de mutanți E-4!
  Fata a ciripit:
  - Uau, apa arde!
  Elena mormăi:
  - O navă spațială intergalactică a fost deturnată de pe Lună, ce se știe despre ea?
  Fata s-a răsucit, a fulgerat cu pietre prețioase și a răspuns, dezvăluindu-și dinții sidefați:
  - Toată lumea vorbește despre asta! Și hiperaurul a fost și el furat. Ce, ai de gând să prinzi criminali?
  Catherine a cântat:
  - Nimeni nu se poate ascunde de noi,
  Vom prinde chiar neutrini...
  Îți vom înfige o țeapă în gât,
  Și să nu ne grăbim pe lângă!
  Elizabeth dădu din cap și scoase o scânteie cu degetele ei, care zbură și se transformă într-un porumbel alb ca zăpada care batea din aripi.
  Fata cu părul albastru a remarcat:
  - Oricine ar fi criminalul, trebuie să-l găsim!
  Un tânăr și două fete au zburat la ei. Toți trei purtau bijuterii din pietre prețioase.
  Tânărul spuse încântat:
  - Ce sănătos ești, la fel ca cei mai buni bivoli!
  Elena l-a prins de nasul tipului cu degetele de la picioare și l-a strâns atât de tare încât acesta a țipat.
  Vulpea cu părul roșu a remarcat:
  - Suntem mai puternici decât orice bivol!
  Euphrosyne dădu din cap în semn de acord:
  - Bărbații sunt mai mici în zilele noastre! Și ne amintim timpul...
  Fata a întrebat surprinsă:
  - Chiar ai mai mult de o mie de ani?
  Elizabeth a râs și a răspuns:
  - Suntem atât de bătrâni încât nimeni nu crede că acest lucru este posibil. Dar am luptat în al Doilea Război Mondial. Adevărat, atunci eram fete obișnuite. Și au devenit mutanți puțin mai târziu. Și ce nu am văzut!
  Fata a ciripit:
  - Asta înseamnă că ai deja peste două mii de ani! Acest lucru este foarte tare!
  Tânărul mormăi speriat:
  - Uau, sunt atât de bătrâni! Asta e oribil!
  Elena clacă degetele goale de la picioare și un pulsar de foc a zburat din călcâiul ei gol. L-a lovit pe tipul obrăzător în frunte. El, după ce a primit o lovitură zdrobitoare, a zburat ca un luptător doborât, lăsând în urmă o coloană de fum violet.
  Și tânărul aproape că a murit, dar câțiva roboți au reușit să creeze un câmp de forță.
  Elena a postat pe Twitter:
  - Surpriza surpriza,
  Trăiască surpriza!
  Elizabeth a zâmbit și a răspuns:
  - Da, nu este nicio surpriză aici! Tot comportamentul tău este foarte previzibil.
  Elena a scapat:
  - Voi fi pedepsit pentru insolența mea! Ei bine, suntem bătrâne?
  Euphrosyne a postat pe Twitter:
  - Suntem pentru totdeauna tineri!
  Catherine a scârțâit:
  - Adversarii tremură cu toții,
  Hiperplasma peste margine...
  Dacă femeile se luptă
  Mai bine să nu te lupți!
  Elizabeth a lătrat:
  - Toți cei care sunt împotriva noastră sunt creaturi nefericite. Adevărații mutanți îi așteaptă!
  Și întreg patrulea a cântat în cor:
  Pe navele stelare ne repezim peste valuri,
  Quarcii fac spumă în vortexurile eterice...
  Ce voi transmite planetei mele,
  Pentru copiii spațiului nesfârșit al lumii!
  Mai mulți roboți s-au apropiat de fete și le-au întrebat foarte politicos:
  - Nu ucideți sau mutilați pe nimeni. Sunteți slujitori ai binelui.
  Elena a cântat ca răspuns, scuturându-și părul roșcat:
  - Îngerii bunătății, două aripi albe,
  Două aripi albe peste lume!
  Catherine și-a scuturat părul auriu, mormăind:
  - Sau poate peste univers!
  Fetele au râs. Erau frumuseți uimitoare și foarte spirituale. Nicio armată nu poate rezista unor astfel de fete.
  Războinicii au zburat mai departe. Principalul lucru este să inspectați locul cosmodromului de unde a fost deturnată nava. Adevărat, având în vedere nepăsarea oamenilor, acest lucru nu a fost surprinzător.
  Red Elena a remarcat:
  - Ar putea fura întreaga Lună aici. Nu m-ar surprinde deloc.
  Blonde Euphrosyne a postat pe Twitter:
  - Pot cu mâna mea pricepută,
  Ajungeți la Lună din cer...
  Voi face un elefant dintr-un deal,
  Și nu voi clipi din ochi!
  Și fetele vor râde și râde. Deși râsul lor era fără motiv și cu semn de prostie.
  Și iată cosmodromul de unde trebuia să se lanseze racheta intergalactică.
  Era foarte frumos la privit. În jurul ei este o întreagă cascadă de fântâni. Mai mult, fântâni cu statui foarte elaborate. Și florile cresc foarte strălucitoare - de dimensiunea unei cărucioare întregi.
  Catherine a cântat cu un zâmbet:
  - Totul scânteie ca un fulger,
  Multă frumusețe inutilă...
  Dar spune-mi, regină,
  Ți-ai schimbat ceasul?
  Cosmodromul era acoperit cu aur, iar acest lucru îi dădea un aspect nu în întregime real. În general, atât aurul, cât și hiperaurul au fost iubiți pe Lună. Chiar în centru, unde se afla racheta intergalactică, era și o suprafață oglindă. Foarte netedă și strălucitoare.
  Cât despre securitate, erau roboți. Unii dintre ei arătau ca pescăruși mari cu pistoale laser. Și se învârteau.
  Elizabeth a remarcat:
  - Aici este mult fast și haos de-a dreptul.
  Catherine a scârțâit:
  - La urma urmei, avem o singură Patrie în inimile noastre,
  Se extinde la multe galaxii...
  Lasă-mi țara să fie faimoasă de secole,
  Au visat la ea în timp ce rătăceau în jurul lumii!
  Elena a postat pe Twitter:
  - Am mâncat puțin, dar am cântat mult!
  Fetele au arătat permise pe palme și au intrat chiar pe teritoriul cosmodromului. Mai erau câteva nave stelare aici. Erau viu colorate și arătau ca pești frumoși. Au fost turnate cu diverse pietre și metale prețioase.
  Euphrosyne șuieră:
  - Și cum au reușit să deturneze o rachetă când sunt atât de mulți oameni în jur?
  Patru fete în costume pătate și bretele au zburat spre ele. Purtau cizme, care vorbeau despre serviciul public.
  Unul dintre ei în uniformă de colonel a rugat:
  - Salutări, echipa patru E. Văd că ești gata să conduci o anchetă și să conduci infractorii la hidrogen pur.
  Elizabeth remarcă zâmbind:
  - Avem nevoie de indicii. În special, există o înregistrare video a deturnării unei nave intergalactice?
  Fata colonel a răspuns cu un oftat:
  - Din păcate, nu a fost păstrată nicio înregistrare video. În mod ciudat, toate sistemele de ghidare și roboții de securitate au fost afectați de hiperviruși. Și s-a dovedit a fi extrem de periculos. Au dezactivat toate sistemele.
  Elena fluieră:
  - Wow! E quasar!
  Euphrosyne corectat:
  - Mai degrabă, chiar și anti-pulsar!
  Fata colonel a dat din cap cu un zâmbet inocent:
  - Situația, desigur, era într-un impas. Am făcut deja o anchetă. Doar câteva fete și băieți au reușit să facă notițe pe smartphone-urile lor. Și era oarecum vag. Și nanoboții au fost deteriorați!
  Elizabeth remarcă cu un zâmbet răutăcios:
  - Este clar! Există un fel de organizație care funcționează aici. Și organizația este puternică.
  Elena și-a exprimat versiunea:
  - Dar serviciile de informații ale extratereștrilor? Ar fi putut fi și ei implicați în asta?
  Fata colonel a dat din cap:
  - Nici asta nu excludem. Dar în galaxia noastră nu există o singură putere extraterestră care să fie superioară tehnologic oamenilor. Voi spune chiar că, în plus, nici una dintre civilizațiile extraterestre nici măcar nu se apropie de oameni din punct de vedere tehnologic.
  Catherine a postat pe Twitter:
  - Omenirea are tehnologie de fier,
  Cu siguranță necesar și foarte util...
  Dar fetele desculțe sunt în box,
  La urma urmei, marile lansări în luptă continuă!
  Euphrosyne a terminat de cântat:
  Cred că oamenii nu își iau rămas bun de la un basm,
  Și vor rămâne prieteni adevărați pentru totdeauna!
  Femeia colonel a pornit holograma. A apărut o imagine a siluetei unei nave spațiale intergalactice zburând deasupra Lunii. Apoi a dispărut complet, ca prin farmec.
  Elizabeth zâmbi, dar ochii ei de safir erau triști, iar vocea ei suna argintie:
  - Aspira, desigur! Aparent, avem de-a face cu tehnologii superioare celor de pe Pământ. Cine ar putea aranja asta?
  Elena a sugerat:
  - O civilizație avansată dintr-o galaxie vecină. Nu toată lumea vrea să-și vadă concurenții din punct de vedere al inteligenței!
  Catherine fluieră:
  - Dacă este așa, atunci noi înșine va trebui să fim transportați într-o galaxie vecină. Acest lucru este foarte interesant, dar întrebarea este cum îl vom realiza?
  Euphrosyne a sugerat:
  - Să ne facem propria rachetă folosind fuziunea termopreonului, doar că nu atât de mare, putem zbura la viteze mari.
  Fata colonel a dat din cap:
  - M-am uitat la desene animate despre voi patru. Există chiar și jocuri cu participarea ta. Spune-mi, te-ai speriat măcar o dată în viață?
  Elizabeth a răspuns sincer:
  - S-a întâmplat de mai multe ori! În special, am reușit să fiu în captivitate fascistă, iar asta nu este doar frică, este chiar, poate, mai mult!
  Elena a spus lăudărosă:
  - Și am petrecut timp și în lagărele lui Stalin, în special într-o colonie de minori. Iar anchetatorii m-au intimidat și m-au bătut. Ea nu numai că a luptat, dar a călcat în picioare zona. Deci aici sunt cel mai avansat!
  Catherine a obiectat:
  - Si eu eram intr-o colonie de copii, si eram in zona, iar daca Elena avea parinti, atunci eram in general un orfelinat! Deci nu se știe care dintre noi este mai cool.
  Euphrosyne chicoti și remarcă:
  - Dar eu sunt cel mai în vârstă dintre voi. Și a reușit să lupte în războiul civil. Și asta, în anumite privințe, este chiar mai cool decât Marele Război Patriotic. Cel puțin diferite state și popoare au luptat acolo. În timpul războiului civil: fratele a fost împotriva fratelui, tatăl împotriva fiului. Și asta este și mai rău.
  Fata colonel a întrebat:
  - De ce ai un lider neoficial, Elizabeth?
  Elena a raspuns sincer:
  "Ea înțelege tehnologia mai bine decât noi toți." Cu toate acestea, peste două mii de ani, toți am învățat multe. Dar ea este încă un geniu în această chestiune.
  Euphrosyne a cântat:
  - Toți am învățat puțin, ceva și cumva.
  Fetele mutante se uitară în jur cu atenție. Și i-au luminat pe paznicii roboți cu proprii lor ochi. Fetele puteau vedea chiar și în gama gama. Dar am văzut că roboții, în general, erau în stare bună de funcționare, destul de mobili și moderni. În special, procesoarele au fost overclockate folosind unter-fotoni, care, în comparație cu fotonii convenționali, aveau o serie de avantaje în ceea ce privește eficiența și productivitatea.
  Elizabeth, însă, a remarcat:
  - Un procesor ultrafotonic ar fi mult mai eficient si mai rapid!
  Fata colonel a întrebat:
  - Ce, poți să faci așa ceva?
  Fata a râs și a răspuns:
  - Tot ceea ce este imposibil este posibil în univers, nu doar să trăiești cu un vis neschimbător!
  Elena a scârțâit:
  - Inventatorul nostru se va schimba cu nichel. Hai să cântăm mai bine!
  Catherine pufni cu dispreț:
  - Vom cânta când vom prinde criminalii!
  Euphrosyne a remarcat cu inteligență:
  - Învață-mă să cânt, învață-mă să cânt,
  Și ursul te va lua de gât!
  Elizabeth a remarcat:
  - Văd ceva. Câțiva roboți purtau viruși informatici. Și extrem de activ.
  Fata colonel a întrebat:
  - Și ce înseamnă asta?
  Elizabeth a șoptit:
  - Poate că acesta nu este singurul atac. Și faptul că criminalul știe multe despre tehnologia umană.
  Ekaterina a remarcat:
  - Dar asta ne ușurează munca. Mai exact, căutarea răpitorilor.
  Elena zâmbi:
  - Crezi că aceștia nu sunt oaspeți dintr-o galaxie vecină? Și aș fi foarte bucuros să fac o plimbare.
  Euphrosyne a cântat:
  galaxie, galaxie, galaxie,
  Totul e matematică,
  Și romantismul va fi grozav!
  Elizabeth a mormăit:
  - E prea devreme pentru a trage concluzii!
  Femeia colonel a luat și a predat echipei o mică bucată de hiperaur. Strălucea cu toate culorile curcubeului. Un metal care nu are egal în frumusețe.
  Și zâmbind ea a spus:
  - Hypergold are propria sa energie, iar o acumulare atât de mare de metal prețios nu poate să nu fie detectată de ultragravio-radare. Cred că asta vă va ajuta în mod special să găsiți răpitorii.
  Elizabeth a întrebat:
  - Ce, scanarea spațiului nu a dat nimic?
  Fata colonel a răspuns fără tragere de inimă:
  - Nu, nimic încă!
  Elena remarcă zâmbind:
  - E cam ciudat. Ar fi trebuit măcar să descoperim ceva! La urma urmei, hiperaurul este un astfel de metal... Are un tip special de tehnomagie.
  Una dintre femeile ofițeri a remarcat:
  - Răpitorii sunt atât de avansați din punct de vedere tehnologic încât, sincer să fiu, mi-e puțin frică de ei. Ce se întâmplă dacă lovesc din nou planeta Pământ și, în general, încearcă să distrugă umanitatea!?
  Euphrosyne remarcă cu un oftat:
  - Principiul masculin dispare din umanitate. Masculii nu se mai reproduce, iar cei care există nu mai pot fi numiți deloc bărbați. Sunt infantili, ca și copiii.
  Elena dădu din cap și mârâi:
  - Mai devreme sau mai târziu, asta va duce la moartea umanității! Totuși, fetelor, asta este minunat, dar forța de conducere, de luptă, era totuși bărbatul!
  Fata colonel a clătinat din cap:
  - În cele mai vechi timpuri, bărbații băteau fetele, le batjocoreau și erau pur și simplu sadici. Și acum s-a stabilit armonia completă. Și ție nu îți place!?
  Elizabeth a răspuns:
  - Tinereţea noastră a trecut în alte vremuri. Primii sute de ani de viață au stabilit o idee diferită despre cum ar trebui să fie bărbații! Și poate voi părea de modă veche, dar o femelă nu are nevoie de un mascul slab și cu voință slabă!
  Elena cânta cu ardoare:
  - Nu voi spune nimănui,
  Că iubesc un robot
  Iubesc robotul!
  Și voi îneca omul de viu!
  Da, într-adevăr, o astfel de performanță a fost amuzantă.
  Cu toate acestea, Elizabeth și echipa ei au continuat să exploreze portul spațial. În primul rând, indiferent cine erau răpitorii, trebuiau să lase urme în urma lor. Și fetele s-au uitat după modelul spațiului. Și au încercat să simtă tensiunea liniilor de forță.
  Elena, însă, a început să cânte deplasat:
  Sunt un detectiv genial
  nu am nevoie de ajutor...
  Pot găsi chiar și un coș
  Pe corpul unui elefant!
  Mai agil decât un macac
  Mai rezistent decât un bou...
  Și simțul mirosului este ca al unui câine,
  Și ochiul este ca al unui vultur!
  Elizabeth a remarcat:
  - În comparație cu noi, vulturul este aproape orb, iar câinele... E ceva aici. Răpitorii practic nu au lăsat urme, dar aerul miroase a copilărie!
  Catherine dădu din cap:
  - Pot fi! Dar copiii nu pot face așa ceva. Cel mai probabil, aceștia sunt extratereștri foarte avansați. Este greu de crezut că o organizație atât de avansată din punct de vedere tehnologic și secretă ar putea exista printre oameni.
  Elizabeth a obiectat:
  - O astfel de organizație exista deja și am luptat împotriva ei. Îți amintești "Spectre"?
  Elena a râs și a remarcat:
  - Aceștia sunt cei care au furat bombe cu termoquarc? Și au vrut să arunce în aer coordonatorul suprem? Da, a fost interesant!
  Euphrosyne a remarcat:
  "Și pentru mine personal, cel mai interesant lucru a fost când am învățat, în timpul acelui război, să arunc grenade în germani cu picioarele goale. Și pur și simplu i-a șocat pe bărbați!
  Elizabeth dădu din cap în semn de acord:
  - Da, poți arunca cu piciorul mult mai departe și mai precis decât cu mâna! Acesta este un mușchi foarte puternic și lung. Ce, ai putea face asta chiar înainte de mutație?
  Euphrosyne dădu din cap:
  - Am încercat! În general, ne-am luptat diferit la început. Și apoi ne-am întâlnit în rezervor. De ceva vreme am fost un singur echipaj, până am fost din nou împrăștiați.
  Fata colonel a întrebat:
  - Vă rog să ne spuneți mai detaliat cum ați luptat? Este atât de interesant!
  Elena mormăi:
  - Uită-te la un film! Acolo totul este prezentat colorat și cu participarea noastră.
  Efrosinya a remarcat:
  - Lumea noastră, trebuie să spun, este atât de calmă, și în ea se comit atât de puține crime grave, încât exploiturile noastre în filme și în jocurile virtuale sunt de un milion de ori mai mari decât în realitate! Suntem iconici, am devenit ca desenele animate, ca țestoasele ninja!
  Elena a chicotit și a remarcat:
  - Da, într-un film despre noi. Și totuși, nu toată lumea îi recunoaște pe străzi.
  Fata colonel a răspuns:
  - Dintr-un miliard de oameni, doar unul este angajat în muncă serioasă. Și așa, divertisment și plăcere continuă și o absență aproape completă a bărbaților adevărați. Fetele înnebunesc de lenevie.
  Catherine a cântat:
  - Fete, fete,
  Soarta nelinistita...
  Dar de ce, pentru a fi mai puternic,
  Avem nevoie de probleme!
  Elizabeth a remarcat:
  - Acesta este doar începutul unui mare joc. Un lucru pe care nu îl înțeleg este de unde vine mirosul copilăriei? Poate, de fapt, acestea sunt niște minuni?
  Euphrosyne a sugerat:
  - Dacă ar folosi o mașină a timpului!?
  Elizabeth spuse nu prea încrezătoare:
  - Călătoria în timp este interzisă de legile naturii!
  Ekaterina a remarcat:
  - Dar și să fure o rachetă în plină zi, fără a lăsa urme, contrar tuturor legilor naturii. Mai mult, mulți oameni de știință credeau că este imposibil să provoace procesul de fuziune a preonilor. Dar faptele spun că există și bipreoni și, poate, ne așteaptă multe alte descoperiri.
  Elena cânta cu încântare;
  O, câte descoperiri minunate am făcut,
  Aduce brusc un moment de iluminare...
  Și experiența, fiul greșelilor grele,
  Iar geniul este un prieten al paradoxurilor!
  . CAPITOLUL Nr. 2.
  Fetele au continuat ancheta. Mai multe frumuseți în uniforme de poliție și un tânăr au zburat la ei. Adevărat, avea o față tânără, fragedă, fără păr și practic nu se distingea de fete, mai ales cu părul lung și blond. Bărbații umani și-au pierdut complet masculinitatea. Nevrând să se bărbierească, au devenit ca niște adolescenți în aparență și infantili în spirit. Cu toate acestea, dacă te uiți cu atenție, există și o diferență în cifră. Băieții sunt destul de bine făcuți și musculoși - și frumoși.
  Fără să se gândească de două ori, Elizabeth a comandat prânzul. Și puteți mânca gratuit pe Hypernet comandând alimente cu bioplasmă de acolo. Care este foarte gustos, sănătos și bogat în calorii. Și arăta și foarte frumoasă.
  Fetele mutante s-au așezat la mese. Tacâmurile erau aurii strălucitoare, livrate prin canalele ultramatricei împreună cu mâncarea.
  Elizabeth remarcă, luând furculița cu degetele și înjunghiând-o într-o felie de carne proaspătă de cactus diplodocus:
  - Este atât de frumos când mâncarea este gratuită!
  Fata colonel a remarcat:
  - Nu tot. Unele feluri de mâncare, în special cele făcute din soiuri naturale, rare de carne, se vând pe bani.
  Elena a chicotit, observând:
  - În special sânge de dragon natural din constelația Săgetător! Are un puternic efect intoxicant. Și lovește creierul!
  Catherine a postat pe Twitter:
  - Patria nu crede în lacrimi,
  Să dăm o lovitură dragonului rău!
  Elizabeth a remarcat:
  - Deși Sherlock Holmes a spus că nu merită să înaintăm o ipoteză despre implementarea specifică a crimei, nu există încă suficiente fapte. Deci, în acest caz, anchetatorul începe să ajusteze faptele la ipoteza sa. Dar, cu toate acestea, poate mai putem exprima câteva gânduri?
  Euphrosyne a ridicat din umeri și a spus:
  - La prima vedere, se pare că avem de-a face cu o civilizație care, în dezvoltarea ei, o depășește pe cea pământească, sau mai exact, umană. Dar aceasta poate fi doar o pistă falsă.
  Fata colonel a remarcat:
  - O civilizație superioară celei Pământului, în avantajul ei tehnologic, poate fi un adversar teribil. E înfricoșător chiar și să te gândești la asta!
  Tânărul ofițer a scârțâit:
  - Treburile noastre sunt negre!
  Elizabeth a răspuns cu un oftat:
  - În orice caz, trebuie să studiem mai atent toate videoclipurile răpirii. Și scanează, de asemenea, cloudul Hypernet. Și aceasta va fi, de asemenea, o decizie foarte dificilă și realistă. Dar pot fi urme ale hoților de rachete acolo.
  Elena a intrebat:
  - Crezi că oamenii au făcut asta până la urmă?
  Elizabeth a dat din cap:
  - Cel mai probabil, oameni buni!
  Și m-am gândit că nu toți indivizii pământeni pot fi numiți oameni. De exemplu, unui băiat, în vârstă de aproximativ treisprezece ani, poliția i-a ars călcâiele cu o torță în timpul celui demult al doilea război mondial. Și apoi au aplicat și o bucată de fier înroșit în formă de stea cu cinci colțuri pe pieptul gol al copilului.
  De fapt, l-au salvat pe băiat. Dar arsura în formă de stea de pe piept a rămas. De asemenea, au reușit să-i rupă câteva dintre degetele goale de la picioare cu un clește fierbinte. Dar, din fericire, au crescut împreună. Dar cât de dureros a fost!
  Dar acesta este departe de singurul caz.
  O fată de aproximativ paisprezece ani a fost condusă desculță prin frig. Și apoi și-au pus călcâiele goale pe o sobă încinsă.
  Elena, intre timp, a comandat peste Hypernet o supa minunata de la o broasca testoasa cu coaja de diamant si un hibrid de ananas, varza, piersici si gogoasa de ciocolata - care este foarte gustoasa.
  Fata mutantă roșie a cântat:
  - Vom privi mai întâi mâncarea în ochi,
  Și apoi, cu mare poftă, o vom mânca pe toate!
  Ekaterina a remarcat:
  - Deci mă gândesc, poate nava spațială a fost furată de roboți?
  Elizabeth a întrebat:
  - De ce roboți?
  Fata cu părul galben cânta:
  Dacă o persoană este în jos,
  Dacă o persoană a ajuns la capătul frânghiei,
  S-a transformat din nou într-un sălbatic
  Noul robot Boss a apărut!
  Euphrosyne dădu din cap:
  - Cu bărbați ca ai noștri, este o minune că roboții au preluat puterea!
  Tânărul a scârțâit:
  - Și de ce sunt bărbații răi?
  Elizabeth a cântat:
  - Toți bărbații sunt slabi,
  Toți sunt ca niște copii...
  Fata nu se poate descurca cu ei,
  E plictisitor pe planetă!
  Fata colonel a obiectat:
  - Nu e nevoie să-l jignești pe Seryozha! El singur poate servi două sau trei duzini de femei pe noapte - el încearcă, deși nu este ușor pentru el!
  Elena a chicotit și a remarcat:
  - În acest caz, este mai bine cu un vibrator și un biorobot!
  Și fetele au cântat în cor:
  Cât de departe a ajuns progresul?
  Dar miracole fără precedent,
  Galaxiile au ajuns la margini,
  Nu te ferești de la antrenamentele dure!
  Seryozhka oftă din greu și se văita:
  - Chiar m-au înnebunit! Ar fi mai bine, într-adevăr, cu bioroboți!
  Fetele au râs. Și l-au mângâiat pe tânăr din toate părțile și chiar i-au ciupit corpul musculos.
  Da, o lume interesantă. Pare un paradis pentru bărbați, dar pentru bărbați există o astfel de tensiune și sunt literalmente epuizați.
  Catherine și-a exprimat versiunea:
  - Sau poate bărbații chiar au făcut-o? Pe cei pe care i-am condus și i-am chinuit? Pentru a scăpa de o asemenea suprasolicitare, pur și simplu l-au luat și au fugit!?
  Elena a chicotit și a guturat.
  - Minunata versiune! Ei bine, arata destul de tare! Bărbații fug de fete!
  Iar fata a fluierat prin nări, ceea ce arăta foarte mișto când a executat-o.
  Euphrosyne a spus:
  Este imposibil să trăiești în lume fără o femeie, nu,
  În ei este soarele lui mai, în ei este zorii iubirii...
  Fata colonel a remarcat, dezvăluind dinții:
  - Este posibil fără bărbați?
  Elizabeth zâmbi:
  - Cumva ne descurcăm fără ei. Dar este timpul să încetăm să salivam din cauza sexului puternic.
  Fetele au râs. Și au început să mănânce, adică să lucreze cu fălcile mai energic. Lumea din jurul lor părea frumoasă. Elizabeth s-a gândit că, de exemplu, când vine vorba de schimbarea de gen, din anumite motive mai mulți bărbați și-au dorit să devină femeie, și nu invers? Deși părea mult mai bine să fii bărbat. De exemplu, nu este nevoie să nașteți și să faceți copii și sunt mult mai puține treburile casnice de care să vă faceți griji. Și, în general, este atât de greu să fii femeie, iar salariile și pensiile lor sunt mai mici decât ale bărbaților. Acestea sunt cu adevărat miracole care s-au întâmplat în secolul XXI. Și apoi genul masculin s-a stins aproape complet.
  Și Catherine s-a gândit: "Cine a comis de fapt o astfel de crimă?" Și de ce au mirosit copilărie? Ce legătură are asta?
  În plus, s-a simțit și altceva, dar nu era în întregime clar și, în același timp, familiar.
  Fata a rupt o bucată de căprior banană și a mestecat-o, gustând carnea suculentă cu gust de fructe.
  Apoi ea a cântat:
  Am încredere numai în tine
  Sherlock Holmes...
  Deși nu poți număra pierderile,
  Sherlock Holmes!
  Elizabeth remarcă zâmbind:
  - Indiferent dacă vrei să crezi sau nu, spatele va merge la inamic pentru prânz!
  Și fetele râdeau, dezvăluind dinții. Și sunt sidefate și strălucitoare, ca oglinzile lustruite. Acestea sunt cu adevărat fete care își vor arăta clasa.
  Fata colonel a întrebat:
  - Ce vei face acum?
  Elena a sugerat:
  - Să intervievăm martorii! Va fi destul de misto.
  Elizabeth a remarcat:
  - Va dura prea mult timp. Nu poți oferi ceva mai semnificativ și mai eficient?
  Euphrosyne a postat pe Twitter:
  - Cel mai bun lucru este să zbori până la Jupiter. Cea mai mare planetă din Sistemul Solar și, așadar, distrați-vă mult!
  Elena a cantat:
  - Jupiter este planeta regală,
  Ea scăpa o rază de soare...
  Slăvit de o mare ispravă,
  Fii radiant cu noi!
  Fetele mutante au cântat în cor:
  - Viața este o greșeală ridicolă,
  Păianjenul a fost zdrobit...
  Există o cale de ieșire din labirint
  Din orice fundătură!
  Vom sparge chiar și quarcii,
  Nici măcar preotul nu va fi mântuit...
  Fetele nu vor evita luptele,
  Suntem o legiune de frumuseți!
  Ciripit Elizabeth, dezvăluindu-și dinții sidefați, de parcă ar fi fost lustruiți și ar fi venit din fundul mării:
  - Putem găsi pe toată lumea,
  Unde a dus mutul iapa...
  Nu mai mult de douăzeci
  Pare un erou!
  Și războinicii au izbucnit în râs!
  După care, au început din nou să lucreze energic cu fălcile.
  Fata Elena și-a amintit cum practica lipitul într-o colonie de copii. În loc să porți pantofi din lemn eliberați de guvern, este mai bine să mergi desculț. Mai mult, chiar și iarna, odată ce se obișnuiesc, picioarele copiilor cu greu îngheață. Mâncarea din colonie era încă decentă, mai bună decât pentru prizonierii adulți. Dar au lucrat ca adulții - douăsprezece ore pe zi și chiar au studiat patru ore. Adică nu era deloc timp liber. Adevărat, în timp ce lucrau, fetele au încercat să se sustragă. Uneori ploua. Și se jucau cu cărți de casă pentru lipit.
  Elena roșcată a învățat repede să înșele și să-și bată prietenii. Deci avea destulă mâncare. Uneori, chiar și de sărbători, copiilor prizonieri li se dădeau bomboane și dulciuri.
  Și în timpul războiului, americanii au trimis și mâncare. Și mai erau conserve și dulciuri și ciocolată. De asemenea, au furnizat materii prime, echipamente și mașini.
  Dintre avioanele americane, Airacobra a fost considerată cea mai bună. Era înarmat cu patru mitraliere și un puternic tun aerian de 37 mm. Dar un pilot a primit zece ani în lagăre doar pentru că a spus că Airacobra americană este mai bună decât Yak-ul sovietic. Deși, așa este.
  Nici Elena nu este reținută în limbă, iar în timpul războiului a fost arestată, transferată în celule de pedeapsă și bătută pe călcâie cu bastoane. Și naziștii m-au torturat în captivitate.
  Da, au avut o viață bogată în trecut. Pe lângă Marele Război Patriotic, au luptat în Coreea, Vietnam, Cuba, Afganistan, Irak, Cecenia și Siria. Dar au refuzat din principiu să lupte în Ucraina. Spunând că nu va fi sânge frățesc asupra lor.
  Fetele au trăit multe în viață. Și, să fiu sincer, nu și-au dorit în mod deosebit aventuri palpitante. Adevărat, ultimele decenii au fost prea calme.
  Pe viitor, în general, mai ales când sunt atâtea femei, viața a devenit calmă.
  Dar au existat, de exemplu, pirați spațiali. În special, ei au atacat odată o caravană de aur și hiperaur. Fetele îi urmăreau. Majoritatea piraților erau acarieni de țânțari. Poate una dintre puținele rase din univers care este mai agresivă decât oamenii. Chiar și-au distrus propria planetă cu un război nuclear.
  Căpușele de țânțari au fost singura problemă majoră pe care o aveau oamenii. Din fericire, au fost puțini dintre ei și au preferat pirateria. Ei bine, uneori au lansat și atacuri de hackeri. Aici i-au ajutat gnomii. Această rasă, în general, este iubitoare de pace și este mică ca număr, dar iubește cu adevărat banii.
  Există și elfi în univers. Dar sunt și puțini dintre ei și sunt blocați în Evul Mediu. Elfii sunt, desigur, frumoși, nu îmbătrânesc - cu trupuri veșnic tinere, totuși, nu nemuritori - trei sute sau patru sute de ani și sfârșitul. La prima vedere, nu sunt proști, au memorie bună, numără și scriu repede. Dar atât de neinventiv. Nici măcar nu s-au gândit la o mașină cu abur - au navigat pe bărci cu pânze și au folosit arme atât de primitive când trăgeau, încât cele principale erau încă arcuri sau, în cel mai bun caz, arbalete.
  Nivelul lor era, în cel mai bun caz, secolul al XVI-lea printre oameni. Dar spiridușii sunt mult mai bătrâni decât omenirea, la fel ca gnomii.
  Din anumite motive, oamenii au un talent extraordinar pentru tehnologie. Și nici măcar dispariția oamenilor nu a împiedicat progresul.
  Fetele mutante au terminat diverse delicatese, inclusiv un hibrid al unei biciclete, un tractor și un pepene verde și un calmar acoperit cu ciocolată.
  Mâncarea a fost foarte gustoasă, fetele chiar au cântat:
  Binecuvântat este cel ce este în spațiu,
  Intr-un colt fericit...
  Nu se gândește la durere -
  Cu o sticlă de vin în mână!
  Desigur, au băut și vin. Foarte dulce, plăcut la gust, care a revigorat, dar nu a îmbătat.
  Războinicii mutanți au decolat și s-au întors din spațioport. Ei au început să scaneze HyperInternet și să asculte cu urechea pe smartphone-uri.
  Elena a notat:
  - Sunt milioane de smartphone-uri, sau, mai exact, miliarde! Lasă programul să le verifice mai bine!
  Elizabeth a dat din cap:
  - Aceasta este o idee foarte rezonabilă. Deși programul nu vă poate înlocui ochiul, chiar dacă este cel mai avansat.
  Ekaterina a remarcat:
  - Roboții sunt cei care au înlocuit oamenii în orice. Dar încă nu au învățat să inventeze.
  Euphrosyne a spus serios:
  - Dar dacă înveți, va fi sfârșitul civilizației biologice.
  Fetele au lansat un program de motor de căutare în formă hiperplasmatică pe Hypernet. Și am început să interceptăm telefoane smartphone-uri și alte dispozitive.
  Elena a sugerat lansarea a cel puțin încă o duzină de astfel de programe și testarea nanoboților.
  Ideea nu a fost cea mai stupidă. Războinicii au început să pieptăneze spațiul virtual. Și alte tipuri.
  Elena se gândi cine ar putea fi vinovatul. Poate cine a dezvoltat această navă a fost implicat cumva în răpire. Si ce? Poate, dintr-un motiv oarecare, a existat o dorință de a zbura în alte galaxii, sau a existat gelozia și invidia designerului.
  Apropo, trebuie să verificăm informațiile despre cine a lucrat la asta.
  Fata a pornit scanerul și a început să intercepteze datele. Totul până acum a arătat că, într-adevăr, răpirea era invizibilă și fără urme concrete.
  Au existat câteva zeci de modele ale acestei rachete intergalactice. Dintre aceștia, aproximativ o cincime sunt bărbați. Au încă o minte mai înclinată spre matematică și inginerie decât femeile. Procentul lor în rândul oamenilor de știință este mult mai mare decât în viață. Și printre marii oameni de știință este chiar mai mare.
  Prin urmare, femeile sunt îngrijorate de faptul că bărbații dispar. În pat vor fi înlocuiți cu un biorobot sau un vibrator, dar roboții nu sunt încă puternici în știință. Doar dacă jocurile mai pot fi inventate sau ceva mic. Dar oamenii fac descoperiri serioase.
  Elena, ghicindu-și gândurile, remarcă:
  - Uneori regret că nu m-am născut bărbat!
  Elizabeth a râs și a răspuns:
  - Da, și eu sunt. Aș putea avea milioane de copii. Și aceasta ar fi o rasă nouă, superioară.
  Catherine aruncă o monedă cu degetele goale de la picioare și o prinse. Și apoi a aruncat-o din nou, doborând o muscă în zbor. După care, ea a postat pe Twitter:
  - Dacă o vrabie este aproape,
  Îndreptăm pistolul...
  Dacă există o muscă, lovește musca,
  Luați-o sub amenințarea armei!
  Elena pufni disprețuitor:
  - A împușca vrăbii cu tunuri este prea risipă!
  Euphrosyne dădu din cap:
  "Și nu are niciun rost să împuști cu o granulă într-un elefant!"
  Fetele l-au luat și au cântat:
  E rău când ești singur, ca un snob
  Ești singur, iar dușmanii tăi sunt o legiune...
  Chiar și un elefant poate fi mâncat de un insectă,
  Dacă există mai mult de un milion de ploșnițe!
  Și așa fetele au lansat mai multe programe de căutare pe Hypernet. Și a fost destul de interesant.
  După care, au zburat la o distanță de Lună. Ne-am uitat la planeta din spațiu.
  Cea mai mare parte a fost deja construită. Și au crescut copaci fabuloși și frumoși. Și pe copaci sunt muguri mari, multicolori. Femeile în general iubesc cu adevărat florile atunci când sunt strălucitoare și pline de culori. Pe unii muguri, petalele aveau propriul lor model individual.
  Elena a cântat cu încântare:
  -Ce frumoasa este planeta Luna,
  Ca perlele, coroanele de rubine...
  Nu ne strângeți fetelor la colț,
  Suntem niște războinici atât de puternici!
  Iar regina cu părul roșu se învârtea ca un blat în vid. Fetele aveau costume speciale care le permiteau să zboare între planete. În plus, mutanților nu le era frică să fie în spațiu și să așeze fără protecție.
  Nu sunt oameni obișnuiți.
  Elena și-a amintit cum i-au uns mai întâi tălpile goale ale picioarelor cu ulei, apoi i-au prăjit călcâiele goale cu un brazier. Cât de dureros este. Pentru a nu țipa, ea și-a imaginat luptând desculță în deșert. Și, de exemplu, îl salvează pe Iulian Apostatul.
  Într-adevăr, dacă Julian ar fi trăit șaptezeci de ani, creștinismul s-ar fi putut stinge pentru totdeauna. Mai mult, această credință este paradoxală. Consideră-l pe nefericitul răstignit pe cruce drept Dumnezeu Atotputernic.
  Pe măsură ce progresul s-a dezvoltat, marea majoritate a oamenilor a început să considere omul drept principalul Dumnezeu. Ca, oamenii din univers sunt mesia.
  Și vremea va veni, secretul timpului va fi și el dezvăluit. Și atunci morții vor învia.
  Elena fluieră. A avut un iubit în timpul celui de-al Doilea Război Mondial și l-a iubit foarte mult. A fost o iubire puternică, genul care durează pentru totdeauna. Și a murit în timp ce a luat cu asalt Reichstag-ul. E păcat, desigur.
  Elena a visat să-l învie. Atunci, într-adevăr, fata mutantă va găsi bucurie și fericire absolută.
  Dar știința nu a ajuns încă în acest punct. Dar vor trece două mii de ani și atunci va fi posibil să învieți morții.
  Acum, de exemplu, toate fetele și băieții sunt pentru totdeauna tineri. Tinerii devin chiar prea tineri. Dar odată ca niciodată o barbă impunea respect.
  Elena se uită la scaner. Programul a raportat date generale. Tot nu vei vedea și digera totul.
  Există atât de multe informații încât ți se învârte capul.
  Elizabeth a remarcat:
  - Nu am reușit nimic!
  Ekaterina rânji:
  - Aceștia sunt cei mai avansați criminali din punct de vedere tehnologic pe care i-am întâlnit vreodată. Și nu ar trebui să contați pe rezultate prea rapide!
  Euphrosyne scârțâi:
  - Cu cât mergi mai liniștit, cu atât vei ajunge mai departe.
  Elena a sugerat:
  - Sau poate să zburăm pe Pământ. Să-l interogăm mai întâi pe designerul șef al rachetei intergalactice, Vishu Aran. Se pare că este un bărbat foarte frumos.
  Elizabeth a ridicat din umeri:
  "Nu știu ce ne va da asta, dar nu va strica să-l interoghem pe Visha." Avem nevoie de cel puțin cel mai mic indiciu!
  Elena a postat pe Twitter:
  - În timpul interogatoriului, bărbatul rău a întrebat:
  Cine este tipul care m-a lovit...
  El răspunde, cel înclinat,
  Ce a comandat interogatoriul -
  Diavolul însuși te-a doborât, fiul principal însuși!
  Și fetele au râs din nou.
  Fetele au zburat pe Pământ. Planeta era frumoasă și, în același timp, zburau atât de multe lucruri în jurul ei. Erau și fete în costume spațiale cu motoare ultragravitaționale. Au zburat la mutanți și s-au oferit să cumpere cutare sau cutare produs.
  În același timp, au scandat:
  Deasupra pământului cerul este încruntat,
  Tuturor le este frică să exagereze...
  Un tip saruta o fata -
  El cere să mărească prețul!
  Elena a luat-o și a pocnit degetele de la picioarele goale, eliberând un pulsar mare și mortal către fată. A zburat și a lovit frumusețea. Era învăluită în scântei, se învârtea și cânta:
  - Pulsul Pământului bate neliniștit între stele,
  Câmpurile au fost irigate cu rouă de cristal...
  Toți oamenii, cunosc o singură familie acum,
  Ei trăiesc în fericire fericită, pace veșnică!
  Și Elena a zâmbit înapoi cu zâmbetul ei foarte strălucitor și minunat de perle pură.
  Catherine a cântat ca răspuns:
  Vă dorim fericire,
  Fericire în această lume mare...
  Ca soarele dimineața
  Lasă-l să intre în casă!
  Fetele i-au fluturat mâna și au obiectat:
  - Nu către casă, ci către întreg universul!
  Elena a cantat:
  - Universul este plin de surprize fabuloase,
  Este magică și extraordinară...
  Stelele sunt acum doar la o aruncătură de băţ de pământ, numără cu mâna ta,
  Așa că fii băiat în luptă, dur în dragoste!
  Și fetele au cântat în cor:
  Fii un tip cool!
  Fii un tip cool!
  Ia-ți o barbă în curând!
  Fii un tip cool!
  Fii un tip cool!
  Căsătorește-te cu o fată desculță cât mai curând posibil!
  Războinicii, trebuie spus, sunt într-adevăr dintr-o clasă remarcabilă. Și dacă urlă și încep să râdă, atunci aceasta va fi o răcoare extraordinară.
  Pământul arată foarte impresionant din aer. În primul rând, pe lângă Soare, are și patru lumini suplimentare. La Polul Sud cresc nuci de cocos, banane, ananas și multe fructe nevăzute până acum.
  Practic nu există noapte - zi veșnică și vară veșnică
  Regatul feminin este un adevărat paradis. Și sunt atât de multe flori peste tot, mari și strălucitoare. Și câte fântâni și statui sunt. Deosebit de frumoase sunt statuile acoperite cu un strat subțire de frunză de hiperaur. Strălucește cu toate culorile curcubeului, este hiperaurie, ceea ce o face unică prin frumusețe.
  Și câte bijuterii diferite există. În special diamantele, unele de mărimea unei case bune, și strălucesc în razele mai multor corpuri de iluminat.
  Și câte fete sunt, bronzate, musculoase cu abdomene ca niște batoane de ciocolată.
  Băieții, care sunt de o mie de ori mai mici ca număr, sunt și ei foarte frumoși și poartă de obicei pantaloni scurți.
  Trebuie spus că și ele sunt diferite. Doar un număr mic de oameni poartă uniforme. Este cald aici și un adevărat paradis.
  Mulți oameni dispar din când în când, cufundându-se în matricea Hypernet. Chiar pe străzi, fetele îi sărută pe băieți și îi mângâie. Uneori cu roboți. Adevărat, nu a ajuns încă la punctul de sex public deschis. Dar în Hypermatrix, totul este posibil.
  De exemplu, puteți obține aproape orice corp pe Hypernet. Chiar deveniți cu adevărat King Kong, sau un fluture. Și creierul nu va simți diferența.
  Și acolo, în jocurile Hypermatrix, poți lupta. Mai mult, cum vrei tu. Elena, de exemplu, îi plăcea să tragă raze laser de la sfârcurile ei stacojii și să ardă regimente întregi de inamici. Orci în special.
  Da, există și orci în universul real. Numai că ei sunt și mai înapoiați decât elfii, sălbatici și aproape că nu vorbesc.
  Cu toate acestea, cum au reușit orcii să viziteze Pământul, lăsând legende despre ei înșiși, dând basme.
  Elfii din cele mai vechi timpuri erau capabili să se miște cu ajutorul medalioanelor magice. Și au existat vrăji speciale, puternice, care s-au transferat de la o planetă la alta.
  Dar apoi, cumva, secretul s-a pierdut. Se pare că erau vrăjitori foarte puternici, dar apoi fie au degenerat, fie s-au mutat într-o altă galaxie.
  Aici Elizabeth se gândi din nou:
  - Nu ăștia sunt vrăjitori? S-ar putea să aibă propriile lor motive pentru a fura o navă intergalactică ca aceasta!
  Iar fata a cântat:
  Viața nu este ușoară pentru frumusețile noastre,
  Și ea se repezi ca un leagăn de primăvară...
  Lasă-ne visul să devină realitate,
  Am zburat la marginea universului!
  . CAPITOLUL Nr. 3.
  În drum spre Pământ, fetele mutante s-au așezat într-unul dintre restaurantele de unde pentru bani poți obține lucruri exotice care nu sunt disponibile gratuit de pe Hypernet. În special, Elena a comandat sângele unui hibrid de tiranozaur și cactus. După care, fetele l-au înghițit cu plăcere.
  Și-au amintit de trecutul lor glorios și au început să cânte cu mare entuziasm;
  Suntem fete din țara URSS,
  Care este o torță pentru întreaga lume...
  Să arătăm, știi, un exemplu de măreție,
  Iată faptele eroice cântate!
  
  Fetele s-au născut sub steagul roșu,
  Și desculți se repezi prin ger...
  Fii și fii luptă pentru Rus',
  Uneori, mireasa îi dă bărbatului un trandafir!
  
  Va fi un steag roșu peste univers,
  Strălucește atât de puternic, ca o flacără de torță...
  La urma urmei, eroic, cunoaște-ne leagănul,
  Și bannerul nostru scânteie ca roșu!
  
  Nu crede, blestemul fascist nu va trece,
  Iar spiritul rusesc nu va dispărea niciodată...
  Victoriile vor deschide un cont nesfârșit,
  Să salutăm și să salutăm pe oricine!
  
  Rusia este o țară minunată,
  Ai dat comunismul popoarelor...
  Dăruit pentru totdeauna de Dumnezeu cu generozitate,
  Pentru Patria Mamă, pentru fericire și libertate!
  
  Inamicul nu va putea învinge Patria,
  Și oricât de crud și insidios ar fi fost...
  Ursul nostru rus invincibil,
  Soldatul rus este atât de glorios pentru victoria sa!
  
  Frumoasa tara sovietica,
  Fetele din ea sunt mândre că sunt frumoase...
  Ea ne-a fost dată prin naștere pentru totdeauna,
  Și să fim corecți, membrii Komsomol!
  
  Luptăm la periferia Moscovei,
  Viscol, zăpadă și fetele sunt desculțe...
  Nu vom renunța la patria noastră Satanei,
  chiar și coasele noastre trag cu precizie!
  
  Așa că, furioase, fetele sunt dornice să lupte,
  Și cu călcâiul gol aruncă un pachet-explozie...
  Un fascist, pur și simplu arată cool,
  De fapt, doar răul Cain!
  
  Dușmanii nu pot învinge fetele,
  S-au născut sub o astfel de stea...
  Monstrul nostru invincibil este ursul,
  Cine și-a făcut Patria de soție!
  
  Noi, rusoaiele, suntem bune
  Nu ne este frică de tortură și îngheț...
  Și vom respinge, credeți atacul hoardei malefice,
  Inamicul va înnebuni din doză!
  
  Au fost capabili să împingă inamicul departe de Moscova,
  Deși este plin de o putere enormă...
  Noi fetele suntem atât de mândre de noi înșine,
  Oponenții vor dispărea cu toții în mormintele lor!
  
  Nu crede, dușmanii nu-l pot învinge pe Rus,
  Deoarece fiecare cavaler vine din scutece...
  Se pare că vânătorul s-a transformat în vânat,
  Iar adversarul este încă doar un copil!
  
  Dar spiritul rus, grozav, crede spiritul,
  Știi, există puteri ascunse în ea...
  Inamicul va fi complet zdrobit,
  La urma urmei, cavalerii sunt invincibili în luptă!
  
  Lasă-ți îndoielile deoparte, fetelor,
  Suntem cei mai curajoși din lume...
  Să aruncăm hoardele lui Satan în infern,
  Să înmuiem toți adversarii în toaletă!
  
  Războiul sfânt se va termina
  Pacea și dimineața vor veni peste planetă...
  Ea este pentru totdeauna cu soarele, știi asta,
  Fie ca vara să aprindă pentru totdeauna!
  
  Și comunismul veșnic în glorie,
  Și Lenin și marele Stalin sunt cu noi...
  În cinematograful abia acum este fascismul,
  Și voința noastră este să credem mai puternic decât oțelul!
  
  Rusia mea guvernează de secole,
  Și a dat fericire întregului univers...
  Ai nevoie de puterea unui pumn de oțel,
  Și îndrăzneț, dar într-un mod rezonabil!
  Fetele au cântat cu mare entuziasm și sentiment. Dar după aceea, a trebuit să mă întorc la realitate. Și încordați-vă capetele inteligente și strălucitoare, în sensul literal al cuvântului. De fapt, ce ar trebui să facă și cum să găsească infractorii.
  Informații acumulate fără milă în cantități mari. Și era necesar să izolăm ceva. Dar până acum nu au existat indicii.
  Fetele mutante au băut mai mult sânge. Apoi ne-am întors la Hypernet. Dar este atât de mult amestecat aici. Acesta nu este internetul secolului douăzeci și unu, unde nu poți găsi tot ce îți dorești, nici măcar printre cărți. Și aceasta este o întreagă energie virtuală cu energia fuziunii thermoquark și deja primii emițători de termopreon. Și sunt deja atât de multe lucruri fanteziste aici.
  Și nu numai pământești. Există ceva care pătrunde din alte galaxii care sunt încă inaccesibile oamenilor.
  Elena gutura:
  - Ca aceasta! Nici măcar nu este clar de ce oamenilor li s-au dat capete? Probabil doar pentru chin!
  Catherine a cântat cu entuziasm:
  - De ce au oamenii nevoie de capete?
  Se crapă, se întâmplă...
  Ei nu taie lemne cu capul,
  Nu uita de unghii!
  Euphrosyne ridică:
  Cel puțin pentru unii este gol,
  Altii o pacalesc...
  Dar nu toată lumea este ușor de văzut,
  Nu vrea s-o piardă!
  Elizabeth a bătut cu piciorul furioasă și a mârâit:
  - Sunt cântece pentru copii! Să cântăm mai bine, fetelor, ceva mai vesel, mai puternic și mai expresiv. Altfel, într-adevăr, bilele noastre vor trece în curând în spatele rolelor!
  Și erau războinici mutanți și, în același timp, anchetatori, ceea ce nu le plăcea deloc, mai ales lucrul cu capul lor. Mișcă-ți călcâiul gol în nas, te rog. Dar folosește-ți capul - Doamne ferește!
  Cu toate acestea, cântă bine - gâtul lor este sănătos, iar cântecele lor sunt revigorante;
  M-am alăturat Komsomolului în timp ce jucam,
  Fata frumoasa de vis...
  Am crezut că lumea va fi mai veșnică,
  Fiecare zi este nasterea primaverii!
  
  Dar din anumite motive nu a ieșit,
  Cumva nu pot să mă îndrăgostesc...
  Ei bine, spuneți-mi, vă rog, băieți,
  Viața este o vâslă foarte puternică!
  
  Deodată războiul a tunat brusc,
  Și un uragan al morții s-a repezit...
  Și fetele mele au un corp puternic,
  Te poți pune imediat sub atac!
  
  Crede-mă, nu vreau să renunț,
  Luptă pentru Patrie până la capăt...
  Purtăm grenade într-un rucsac puternic,
  Stalin și-a înlocuit tatăl în inimi!
  
  Mari războinici ai Rusiei.
  Putem proteja pacea și ordinea...
  Stelele cerului au udat catifea,
  Și vânătorul s-a transformat în vânat!
  
  Eu, o fată desculță, lupt
  Plin de ispită și dragoste...
  Va fi, știu un loc în acest paradis,
  Nu poți construi fericirea pe sânge!
  
  Mari războinici ai Patriei,
  Vom lupta ferm lângă Moscova...
  Și apoi visul în comunism,
  Împotriva lumii interlope cu Satana!
  
  Ruși curajoși,
  Că se luptă cinstit până la capăt...
  Ei trag cu o mitralieră,
  Dacă ai nevoie de o coroană de aur!
  
  Nici măcar un glonț nu ne poate opri
  Isus marele Dumnezeu a înviat...
  Zilele dragonului prădător s-au încheiat,
  A devenit și mai strălucitor din cer!
  
  Te iubesc, dragă Lada,
  Cel mai înalt zeu Svarog va fi în glorie...
  Trebuie să luptăm pentru Rusia,
  Cel mai bun Dumnezeu Alb este cu noi!
  
  Nu-i aduce pe ruși în genunchi,
  Crede-mă, carnea noastră nu poate fi înfrânată...
  Stalin și marele Lenin sunt cu noi,
  Trebuie să treci și tu acest examen!
  
  Durerea Patriei este și în inimile noastre,
  Credem în măreția ei...
  Deschidem repede ușa spațiului,
  Va fi o viață foarte dulce!
  
  Suntem fete frumoase desculțe,
  Alergăm atât de vioi prin puțurile de zăpadă...
  Nu avem nevoie de această votcă amară,
  Heruvimul își întinde aripile!
  
  Noi, fetele, vom lupta pentru Patria,
  Și le vom răspunde răilor Krauts, nu,
  Iadul Cain va fi distrus,
  Și salut lui Hristos Mântuitorul!
  
  Va exista o eră - nu poate fi mai bună,
  Morții vor învia pentru totdeauna...
  Universul va deveni un adevărat paradis,
  Visul tuturor se va împlini!
  Fetele au cântat cu mare entuziasm. Și vocile lor sunt foarte irizate și puternice în același timp.
  După care, au părăsit restaurantul și au zburat pe Pământ. Au avut o recenzie grozavă. Aici, în special, Moscova. Kremlinul este vizibil - foarte mare. Zidurile au zece kilometri înălțimi, iar turnurile au între cincisprezece și șaptesprezece kilometri. Da, este ceva de văzut aici. Kremlinul însuși era spațios, astfel că în interiorul lui a apărut o întreagă metropolă. Și aceasta este o priveliște foarte impresionantă. Și în loc de stele pe turnuri există diferite semne ale zodiacului din hiperaur.
  Desigur, fostul nume Moscova nu mai este folosit. Se numește New Rus'-York. Un nume atât de modern. Și, desigur, Rusia rămâne în trecutul îndepărtat. Acum există un singur imperiu pe Pământ, care se întinde pe cea mai mare parte a galaxiei.
  Și viața e bună așa. Și câte fete frumoase în rochii de soare ușoare. Ce frumos este - atât de multe trupuri feminine pe jumătate goale, musculoase.
  Pe Pământ, în viitorul îndepărtat, există pur și simplu Paradisul. Și regatul sexului frumos. Probabil așa își imaginează bărbații înfometați de fete Edenul. Se simt bine pe lumea asta.
  Un basm minunat în care femeile înseși au grijă de băieți și luptă pentru ei. O lume în care bărbații sunt forțați să facă eforturi pentru a satisface multe fete. Și este bine pentru ei și, în același timp, nu este ușor.
  Unele fete, însă, poartă tocuri înalte. Deși nu sunt confortabile pentru picior. Dar este la modă și frumos. Pantofii în sine pot fi confecționați dintr-o bucată solidă de diamant, fără a-și ascunde forma grațioasă.
  Unele fete își pun atât de multe bijuterii, încât sunt de prost gust.
  Oamenii au mușchi buni. Dar, de obicei, volumele sunt mici pentru comoditate și frumusețe, dar relieful este excelent. Tinerii seamănă foarte mult cu tinerii, incluzând aproape niciun corp mare vizibil printre ei, iar pielea lor este netedă, curată, lustruită. Într-adevăr, masculii au devenit infantili.
  Deși, din fericire, încă nu totul. Și printre aceștia se numără și cei ca Vishy, care a condus grupul care a proiectat prima navă intergalactică. Și a fost interesant să vorbesc cu el. Chiar dacă arată ca aproape toți bărbații. Poate că fruntea este puțin mai înaltă și mai lată decât cea a masculilor standard.
  În general, oamenii devin proști din lenevie. Ei studiază conform testelor, aproape tot timpul se distrează și se bucură. Ei bine, la fel ca în celebrul desen animat: "Nu vreau". Da, s-a dovedit a fi o lume atât de minunată. Există prea puține probleme pentru oameni în ea. Este deosebit de bun pentru bărbați, deoarece femeile au grijă de ei ca pe niște copii mici.
  Este, de asemenea, un miracol că giganții intelectuali au supraviețuit printre bărbați.
  Fetele, însă, nu l-au găsit pe Vishy la locul lor. Se pare că a părăsit deja Pământul. Au mai rămas însă doi deputați: fete cu gradul de generali.
  Elena a notat:
  - Femelele mă fac deja rău! Există o lipsă clară de bărbați aici!
  Catherine a chicotit:
  - Și în colonie?
  Elena se răsti:
  - În colonie sunt paznici formați din bărbați, și sunt și educatori. Și când ești fată, nu ai nevoie de ele. Suntem aici de mai bine de două mii de ani. Nu există nimeni mai în vârstă decât noi pe planeta Pământ.
  Euphrosyne dădu din cap:
  - Îmi amintesc încă de vremurile țariste. Da, chiar suntem fete care au experimentat multe și au încercat multe. Dar bărbații adevărați au degenerat. Au rămas doar veșnicii tineri. Este chiar dezgustător când un bărbat are fața de fată, fără un singur păr pe obrajii săi trandafiri. Și nimeni, poate, cu excepția biorobotului gigolo, nu te va înțepa cu miriște!
  Elizabeth a dat din cap:
  - Da, nu este ușor în lumea asta. Dar ce s-ar întâmpla dacă ar fi invers? Când există o mie de bărbați pentru o femeie.
  Elena și-a lins buzele:
  - De ce, o femeie ca mine ar fi destul de fericită cu o astfel de lume!
  Efrosinya a remarcat:
  - Dar ar fi înfricoșător pentru bărbați! Și câte lupte ar fi. Totuși, noi, femeile, ne folosim rar pumnii în lupta pentru bărbați. Și aceasta ar fi o lume de coșmar!
  Catherine a cântat:
  -Fetele sunt diferite
  Alb, negru, rosu...
  Dar tuturor le place dragostea unui tip,
  Femeile frumoase iubesc bărbații!
  Elizabeth a sugerat:
  - Hai să cântăm altceva din trecutul nostru glorios. Când, desigur, erau destui reprezentanți reali și curajoși ai sexului puternic!
  Elena a dat din cap:
  - Cântatul este o idee bună! Deși există un proverb înțelept, sau mai degrabă o vorbă: doar nu cânta până la moarte! Sau, dacă vrei să cânți, știi să te învârtești!
  Iar războinicii-investigatorii au început să cânte;
  Frumusețile atacă desculțe,
  Fetele așa drăguțe aleargă...
  Dacă trebuie să-l lovești pe Fritz cu pumnul,
  Sau îl vor tăia cu o mitralieră!
  
  Fetele nu își permit să se îndoiască
  Îi vor îngropa pe naziștii morți...
  Și îl vor da cu piciorul din picioare,
  Și undeva lupii urlă carnivor!
  
  Rusia, acesta este un cuvânt pentru soldați,
  Când, crede-mă, nu se mai răcorește...
  Deși uneori situația este sumbră,
  Unde răul negru Cain triumfă!
  
  Nu crede, membrii Komsomol nu fug,
  Și dacă fug, atunci doar pentru a ataca...
  Și toți naziștii vor fi uciși deodată,
  Iar Fuhrer-ul va fi ridicat la blocul de tocat!
  
  Rusia, aceasta este patria mea,
  Este radianta, pur si simplu frumoasa...
  Cine este laș nu valorează nici măcar o rublă,
  Și, știi, a te certa cu un războinic este periculos!
  
  Dar să știți că îi vom învinge pe fasciști,
  Răul nu va domni pe tron...
  Deasupra noastră este un heruvim cu aripi de aur,
  Și Dumnezeu Svarog cu măreție în coroană!
  
  Cine este un laș, crede-mă, este un sclav slab,
  Destinul lui este unul singur - să îndure insultele...
  Astăzi ești mecanic, mâine ești maistru,
  Și tu însuți poți bate spatele altora!
  
  Fetele au putere, pur și simplu un vulcan,
  Uneori, ea demola cu putere munții...
  Războiul dezlănțuie cu un uragan rău,
  Și moartea, sincer, tunde rasa umană!
  
  Vă spun sincer, cavaleri,
  Suntem puternici când noi, rușii, suntem uniți...
  Ai nevoie de o gustare cu furculița și cuțitul,
  Suntem cavaleri invincibili în lupte!
  
  Care este credința noastră, în Domnul Hristos,
  Deși o respectăm și pe Lada...
  Tovarășul Stalin este ca tatăl nostru,
  Și va fi un loc al comunismului de paradis!
  
  Cel care a fost mort cândva va fi înviat
  Și vom deveni mai frumoși, mai înțelepți...
  Și omul, desigur, este foarte mândru,
  Deși uneori vorbește prostii!
  
  În dragoste, patria noastră este ca o stea,
  Crede-mă, nu se va stinge niciodată...
  Un vis grozav se va împlini
  Va fi pace și fericire în tot universul!
  
  O iubesc pe Maria, o cinstesc cu sfințenie pe Lada,
  Svarog este frumos și Perun este grozav...
  Îl iubesc pe Isus și pe Stalin,
  Fețe sfinte ale icoanelor îmi sunt dragi!
  
  Când va fi un paradis adevărat?
  Crede-mă, toate speranțele tale se vor împlini...
  Dă-ți inima Patriei tale,
  Totul va fi bine, mai puternic decât înainte!
  După un astfel de cântec, starea de spirit crește cu un ordin de mărime, sau chiar două. Fetele au zburat în cele din urmă într-unul dintre turnuri. Am decis să vorbim cu deputații. De când Vishy, conform celor mai recente date, a zburat pe una dintre planetele lui Sirius. Și acesta este un zbor nu între planete, ci între stele. Distanțele sunt mult mai mari și va trebui să te îmbarci pe o navă. Pur și simplu nu mai poți zbura așa.
  Fetele mutante au intrat, desculțe, ca întotdeauna. Ei bine, nu vei vedea pe nimeni cu asta. Aproape toți aici sunt așa.
  Dar femeile de știință sunt îmbrăcate mai impresionant. Aveau fuste scurte, iar trunchiul lor era gol, dar atârna atât de gros de bijuterii încât nu se vedea nici măcar o peticică goală de piele. Și totul este atât de frumos aici. Și picioarele ei sunt în pantofi prețioși cu toc înalt. Și asta, trebuie să spun, este foarte tare.
  Elizabeth le-a întins mâna, i-a strâns încet și a întrebat:
  - Ce părere ai despre această răpire?
  Fata, cărturarul de mâna dreaptă, a răspuns:
  - Te poți gândi la orice! Dar suntem oameni de știință și suntem obișnuiți să operam cu fapte. Iar faptele spun că acesta este cineva foarte avansat din punct de vedere tehnologic. Și aici nu poți argumenta împotriva faptului că inamicul este foarte inteligent și are inteligență!
  Elena a scapat:
  - Aceasta este o minte dintr-o altă galaxie?
  Fata, omul de știință al mâinii stângi, a remarcat:
  - Teoretic, ar putea fi chiar o minte dintr-un alt univers. Există universuri dincolo de universul nostru. Există doar o sută de sextilioane de stele în universul nostru. Și are aproximativ douăzeci până la douăzeci și cinci de ani lumină în diametru. Aceasta înseamnă că există și alte universuri dincolo de el. Și îi putem vizita. S-a dovedit că este posibil să zbori la viteze mai mari decât viteza unui foton. Mai precis, practica a demonstrat acest lucru. Aceasta înseamnă că poți zbura mai repede decât un graviton, care este de zece trilioane de ori mai rapid decât un foton. - Fata și-a ștanțat tocul înalt și a adăugat. - Există deja ultragravitoni și ultrafotoni. Ultrafotonul a fost obținut ca urmare a unei reacții cu termocuarc. Reacția termopreonului poate deschide calea către hiperfoton, sau mai degrabă, a deschis-o deja. Și când apare hipergravitonul, navele vor dobândi asemenea viteze...
  Catherine dădu din cap:
  - Va fi minunat! Și foarte tare!
  Elena mârâi agresiv:
  - Nu este dăunător să visezi! Ce ne va oferi practica acolo?
  Fata, omul de știință al mâinii drepte, a remarcat:
  - S-ar putea să fi fost folosite aici hipergravitoni. Ar putea fura o navă de această dimensiune și putere aproape neobservată și să o facă să dispară. Aceasta înseamnă că ar putea fi implicată o sinteză și mai puternică a bipreonilor! Și asta arată posibilitatea teoretică a sintezei, care dintr-un gram de materie va da o energie comparabilă cu explozia unei supernove, mai mare decât soarele!
  Euphrosyne fluieră și remarcă:
  - Ar fi foarte crud și stupid să nu folosim o astfel de energie în scopuri creative!
  Elena a intrebat:
  - Și când vei învăța să înviezi oameni?
  Fata, cărturară a mâinii stângi, a răspuns zâmbind:
  - Nu lucrăm conform acestui profil. Dar cred că în curând vom învăța și asta. Avem multe planete goale. Și multe planete pot fi încă făcute folosind materia stelelor. Există multe milioane de planete numai în galaxia noastră. Și le poți face și pentru acele stele unde nu există planete. Deci... Nu urcați pe cal, fetelor! Va veni timpul și vei comunica și cu Napoleon nu numai într-un joc virtual!
  Euphrosyne a chicotit și a răspuns:
  - Slavă științei, slavă nouă,
  El va lupta de frica dușmanilor săi!
  Elizabeth a remarcat:
  - Acesta este, desigur, minunat! Dar până acum nu am prins nimic. În afară de mirosul copilăriei.
  Savantul de la mâna dreaptă a întrebat:
  - A cui copilărie?
  Elena a râs:
  - Senzațiile de aici sunt prea vagi!
  Fata de știință din mâna stângă a întrebat:
  - Și tu însuți, când te-ai născut? În desene animate vă arată înapoi în al Doilea Război Mondial!
  Elizabeth a dat din cap:
  - Asta nu este o exagerare! Suntem, de fapt, din acel trecut îndepărtat.
  Fata, cărturarul de la mâna dreaptă, a întrebat:
  - Cum ai reușit să trăiești până când știința Pământului a cucerit bătrânețea?
  Elena a chicotit si a raspuns:
  - Nu suntem în întregime din această lume... Am suferit mutații. Mai exact, o serie de mutații care ne-au făcut supraoameni.
  Fata, cărturarul mâinii stângi, cânta:
  - Tot ceea ce este imposibil este posibil în lumea noastră,
  Dar de ce, totul este întotdeauna doar în aer!
  Elizabeth a remarcat:
  - Trăim de mai bine de două mii de ani. E greu, sincer, pentru psihic. Multe amintiri. Și e obositor.
  Fata, cărturarul de la mâna dreaptă, a sugerat:
  - Șterge unele dintre amintirile tale. Și te vei simți mai bine.
  Elena a obiectat:
  - Nu! Cum mi-au prăjit naziștii călcâiele goale, nu vreau să le spăl. Mai ales despre ceea ce ne-a făcut mai puternici!
  Fata, un cărturar de mână stângă, a remarcat:
  - Când vei împlini zece mii de ani, va trebui să-ți ștergi o parte din memorie, altfel va fi o supraîncărcare. Deși, nu trebuie să vă amintiți multe.
  Elena a cantat:
  Ce sa întâmplat cu memoria mea?
  Îmi amintesc tot ce s-a întâmplat pe pământ...
  Răul va pleca, crede-mă, de pe piedestal,
  Vom primi o cotă de la soartă!
  Fata și-a zâmbit zâmbetul sidefat, care i se potrivea atât de bine părului ei roșcat.
  Elizabeth a remarcat:
  - Cred că până acum vor inventa ceva care va face psihicul, memoria și creierul mai perfecte. Mai mult, cred că creierul nostru este deja capabil să reziste la volume mult mai mari decât cele ale oamenilor obișnuiți, suntem mutanți până la urmă!
  Euphrosyne a postat pe Twitter:
  Crede-mă, putem face orice
  Chiar și înot peste mare...
  Dacă mumia ia foc,
  Și vânătorul s-a transformat în vânat!
  Fata, omul de știință al mâinii drepte, a remarcat:
  - A fost un timp când ai crezut în Dumnezeu?
  Elena a răspuns cu încredere:
  - Eu personal nu am crezut niciodată! Pentru că ea a fost o pionieră... Și în colonie ne-au explicat foarte bine cum fac bani și politică pe credință și îl folosesc pe Dumnezeu ca pe un bogeyman pentru clasele exploatatoare!
  Euphrosyne dădu din cap:
  - Da, am fost crescuți ca atei. Și, în același timp, au fost momente când am vrut să mă rog. Dar am îndepărtat-o de noi înșine.
  Catherine dădu din cap:
  - Încrede-te în Dumnezeu, dar nu te înșela!
  . CAPITOLUL Nr. 4.
  Fata, cărturarul din stânga, dădu din cap și spuse brusc:
  - Poate că universul nostru are un creator inteligent, sau creatori. Unele dovezi ale cercetării indică acest lucru.
  Elena deschise ochii de smarald și, fluierând, întrebă:
  - De unde o concluzie atât de interesantă?
  Fata, cărturarul de mâna dreaptă, a răspuns:
  - Foarte simplu și chiar elementar. De fapt, cum ar putea astfel de organice complexe, inclusiv oamenii, să iasă din substanțe anorganice? Viața pur și simplu nu poate apărea din molecule și atomi! Aceasta înseamnă că există ceva inițial rezonabil și consolidant. De exemplu, orice super-civilizație care a atins un astfel de nivel de dezvoltare încât a creat civilizația noastră.
  Elizabeth a obiectat logic:
  - Dacă da, ce supercivilizație a creat supercivilizația care ne-a creat? Va fi ca în basmul despre taurul alb!
  Fata, un cărturar de mână stângă, a remarcat:
  - În antichitate, această problemă a fost rezolvată simplu. A existat un Dumnezeu și El a existat întotdeauna! Și așa, un mister de neînțeles. De ce nu a creat El mai devreme este, de asemenea, un mister, mai ales că a fost un timp în care nu era timp. Și acest lucru trebuia acceptat prin credință.
  Fata, cărturarul de la mâna dreaptă, a adăugat:
  - Pe de altă parte, știința nu a reușit încă să explice în mod fiabil și convingător apariția omului și a vieții pe planeta Pământ și în alte lumi fără Dumnezeu. În orice caz, există un mister al Sinelui nostru, iar acest mister este încă de neînțeles. În același mod, încă nu este clar unde este ascunsă identitatea persoanei. În ce moleculă sau set de molecule? Sau, dimpotrivă, sufletul există?
  Elena a notat:
  - Bioplasma, sau în limbajul comun o aură, a fost descoperită cu mult timp în urmă. Sufletul poate exista și sub forma unui set de câmpuri diferite, care sunt ca un tip special de materie.
  Elizabeth a dat din cap:
  - Și știm cum să o facem. Și anume, sufletul nostru, sau o substanță specială din materie evazivă, mai rece decât neutrinii, este capabil să părăsească corpul. Și putem, și asta este real, să pătrundem cu spiritul nostru în niște locuri secrete!
  Fata, cărturarul din stânga, a întrebat:
  - Și cum se întâmplă asta? Este prima dată când auzim de o asemenea superputere!
  Catherine dădu din nou din cap cu un zâmbet:
  - Oh, aceasta este o practică specială pentru sufletul de a părăsi trupul. Și putem face acest lucru pentru un timp relativ scurt - nu mai mult de o oră. Lucrul mai periculos este că s-ar putea să nu te întorci. În acest timp, efectuăm recunoașteri, dacă este necesar. Apropo, chiar și cel mai sensibil câine nu poate mirosi sufletul. Deci acesta este spionul perfect!
  Efrosinya a adăugat:
  "În plus, sufletul poate trece prin orice armură!" Aceasta este proprietatea ei. În acest caz - perfecțiunea însăși!
  Fata, cărturarul de la mâna dreaptă, întrebă surprinsă:
  - Dacă știi atât de precis că sufletul există, atunci de ce te îndoiești de existența lui Dumnezeu Creatorul?
  Elizabeth a răspuns sincer:
  - Pentru că... am văzut prea multă durere, suferință și lacrimi. Și dacă Dumnezeu permite acest lucru, atunci ce fel de Dumnezeu este el? La urma urmei, a nu ajuta o persoană care suferă în mod conștient înseamnă că trebuie să fii un monstru!
  Elena zâmbi și remarcă:
  - Asta este! Când fetele au fost violate, unde era Atotputernicul? Ori Dumnezeu este slab, îngăduind răul și arbitrariul, ori este rău, ori nu există!
  Fata, un cărturar de mână stângă, a remarcat:
  - Dar acum totul este bine. Trăim într-o lume a fericirii absolute. Nu este aceasta providența lui Dumnezeu?
  Elizabeth a ridicat din umeri și a remarcat:
  Vedeți foarte bine că lumea este plină de minuni!
  Numai aceste miracole au fost create chiar de oameni!
  Elena făcu cu ochiul și remarcă:
  - Ca aceasta! Dumnezeu și omul sunt una! Am putut să respingem cuvintele din Biblie: "Să fie zilele lor o sută douăzeci de ani". Am putut zbura printre stele. Și va veni vremea, vom putea învia oameni morți de mult.
  Fata, savantul de la mâna stângă, dădu din cap:
  - Există deja progrese în privința celui din urmă. Descoperirea unui râu individual de timp pentru fiecare corp uman. Dacă învăţăm să inversăm
  Dacă inversăm acest lucru, atunci îl putem reglementa și chiar se va dovedi că vom crea ceva astfel încât nimeni să nu moară deloc. Și aceasta se va dovedi a fi chiar mai bună decât ideea nemuririi biblice!
  Elena a fost de acord:
  - Desigur, e mai bine! În revelația lui Ioan este scris că drepții înviați Îl vor slăvi pe Domnul și Îi vor sluji. Dar nu este scris dacă vor avea vreo distracție. Dacă nici măcar nu mă lasă să văd filmul?
  Catherine zâmbi:
  - Ei bine, plus optsprezece, cu siguranță este interzis în Paradis! Și asta se va dovedi extrem de plictisitor.
  Elizabeth a chicotit și a remarcat:
  - Da, în Rai, desigur, e puțin plictisitor... Și în Iad? Există absolut plâns și scrâșnire din dinți!
  Fata, omul de știință al mâinii drepte, a remarcat:
  - Acest lucru sugerează că nu este nevoie să fii fanatici. În acest sens, este imposibil să luăm totul la propriu.
  Elena a luat-o și a început să cânte cu vocea ei plină;
  Ce a vrut să spună Domnul?
  El, care trăiește într-o distanță teribilă...
  Când a fost dat ordinul de a lucra,
  Ca să nu rămânem în vis.
  
  Deși ținuta regală este magnifică,
  Dar nu există o persoană mai zgârcită...
  Sărăcia trage direct -
  Lumea noastră de suferință este epică!
  
  Și Adam nu este de vină pentru asta -
  Un simplu tip sovietic, rus...
  Am mers gol, fără a-mi ascunde rușinea,
  Ca un proletar sub țarism!
  
  Dumnezeu i-a dat mâncare - limita,
  Pășune, fără să știe furcile...
  Dacă vrei mai mult, vei fi bătut!
  Și bea cu palma fără sticle.
  
  Adam a suferit o astfel de soartă,
  Într-un paradis înfiorător și plictisitor!
  Dar șarpele a zburat pe aripi,
  El a înțeles: o persoană suferă...
  
  Există o modalitate de a ieși din desiș,
  Construiește un oraș, naște!
  Pentru a nu rătăci mult prin crâng,
  Uneori este necesară trădarea.
  
  Am furat cheia magică din rai,
  Pentru a părăsi Edenul rutinei...
  Acolo vei găsi fecioara visurilor tale,
  Măcar poţi să pieri în lumea interlopă!
  
  Da, desigur că există un risc, băiete
  Planeta asta nu este un cadou...
  Dar vei recunoaște conștiința, onoarea,
  Și îl vei găsi pe al tău, cunoaște-ți potrivirea!
  
  Adam a primit această cheie -
  A deschis porțile și a părăsit raiul.
  Păcătosul a cheltuit multă energie,
  Mergând pe pietrele munților mari...
  
  Aici vede iar poarta -
  Și iarăși a apărut șarpele înaripat...
  El a spus: Sunt un Satan bun -
  Șurubul s-a deschis de la sine...
  
  Adam a intrat și a văzut...
  Un astfel de miracol pictat...
  Fecioară goală în spatele dealului,
  Freacă un vas de porțelan auriu.
  
  Dar cât de bun este?
  Adam, băiatul nu s-a putut abține!
  Și sărută-i buzele
  S-a dovedit a fi mai dulce decât mierea!
  
  Ea i-a răspuns -
  Corpurile s-au contopit într-un extaz furtunos...
  Nu, nu-l blestema pe Satana -
  Băieții au apărut în păcat!
  
  Dumnezeu i-a alungat din paradis, dar...
  Planeta a devenit casa lor.
  Chiar dacă oamenii au un singur soare,
  Dar sunt mii de urmași!
  
  Da, a fost foarte greu -
  Inundații, secete și ierni.
  Dar mintea este o vâslă puternică,
  Omul a devenit o creație puternică!
  
  Cum poate un înger să zboare?
  Cum distruge demonul munților relieful!
  Creați un drum unde există o cale -
  Ajungeți în orice punct de pe uscat.
  
  Și este necesar, există mult spațiu -
  De asemenea, vom putea cuceri.
  Deci, păcatul nostru nu este o sentință,
  Nu, nu vorbi prostii!
  
  Fără păcat, nu există progres,
  Mișcări de gândire generează!
  Există un singur răspuns la predică:
  Nu avem nevoie de paradisul altcuiva!
  Fata, cărturarea de la mâna dreaptă, a bătut din palme și a ciripit:
  - Minunat! Acum este momentul să mănânci niște prăjitură!
  Patru fete-robot au apărut purtând doar tunici și erau foarte musculoase, imposibil de distins de fetele reale. Fără să mai prevadă, au luat și au așezat un produs culinar mare sub forma unui palat luxos cu statui și fântâni. Era clar că fetele erau adevăratul ideal al războinicilor. Chiar dacă sunt bioroboți. Și-au plesnit picioarele goale și grațioase și s-au închinat. Aceste fete sunt pur farmec. Și părul ei sclipește cu foiță de aur.
  Șase frumuseți umane s-au așezat la masă. Și au început să distrugă tortul cu mare entuziasm. Și era atât de parfumat, atât de dulce, cu multe straturi.
  Fetele foloseau tacâmuri hypergold când mâncau. Și nu le poți comanda atât de ușor pe Hypernet. Asta părea foarte bogat și cool.
  Fetele mutante au început chiar să cânte:
  Ne-am săturat să ne luptăm
  Luptă pentru un ban de cupru...
  Îmi doresc atât de rău să devin bogat
  Și înotați în lux,
  Câtă fericire poate oferi viața,
  Bogatie!
  Și frumusețile își făceau cu ochiul. Deși văzuseră deja comori care nu erau deloc slabe. Au realizat multe și au reușit să înțeleagă. Aceste fete sunt super clasa.
  Fetele au izbucnit în râs. Cât de ridicol și de stupid arăta totul. Și ambele fete mutante au emis fulgere din ochi. S-au lovit unul pe altul și a plouat un snop întreg de scântei.
  Catherine observă cu un chicot,
  Bărbații când se luptă
  Cruzimea lor este dincolo de limite,
  Ei bine, dacă femeile se luptă,
  Mai bine să nu te lupți!
  Fetele au continuat să mănânce prăjitura, care era foarte gustoasă și avea o aromă puternică, condimentată și exotică. Totul aici a fost atât de frumos și de delicios.
  Elizabeth remarcă zâmbind:
  - Cred că cel mai probabil criminalii au folosit ceva de genul crono-hiperunde. Ar fi putut avea un efect similar, extrem de criminal. Sau, mai degrabă, nu criminală, ci ascunde materia cu o miime de secundă înainte, sau înapoi, ceea ce o face practic imperceptibilă!
  Fata, omul de știință al mâinii drepte, a remarcat:
  - Este foarte posibil, cel mai deștept dintre cei deștepți! Dar în acest caz, o altă ipoteză nu ne dă nimic!
  Elena a cântat ca răspuns:
  - Și ne spun că piciorul
  Pe scurt, ipotenuza...
  Eu zic că te-ai săturat
  M-am săturat de această povară!
  Catherine a chicotit și a ciripit:
  - Chiar s-au ars toate caruselele?
  Euphrosyne mormăi:
  - De ce spui asta?
  Elena și-a exprimat părerea:
  - Cred că criminalii sunt mutanți foarte avansați ca noi. Poate chiar și abilitățile lor sunt complet de neînțeles pentru civilizația noastră. Sau invers, ne sunt apropiați și dragi.
  Efrosinya a remarcat:
  - Versiunea că aceștia sunt mutanți ca noi este foarte interesantă!
  Fata, omul de știință cu mâna dreaptă, a întrebat:
  - Este ca țestoasele ninja?
  Elizabeth a mormăit:
  - Țestoasele ninja apar doar în desene animate!
  Fata, un cărturar de mână stângă, a remarcat:
  - Dar versiunea că tot ceea ce există în imaginația umană există într-o realitate paralelă?!
  Elena a cantat:
  Fabrica de coșmar
  Bucătăria lui Satan...
  Lovituri puternice -
  Vise trădate!
  Ekaterina a fost de acord:
  - Dacă gândul este material, atunci există prea multe prostii care se târăsc în jurul universului și în lumi paralele!
  Fata, cărturarea de la mâna dreaptă, a luat o muşcătură din tort şi a răcnit:
  - Ne-am născut pentru a face un basm să devină realitate!
  Elena a chicotit și a ciripit ca răspuns, aruncând simultan furculița cu degetele goale de la picioare:
  - Basmul este o minciună, dar există un indiciu în el,
  O lecție pentru fetele bune.
  Fata, cărturarul de la mâna dreaptă, a exclamat:
  - Ești un războinic de super clasă! Și ai atât de mult farmec!
  Elizabeth a postat pe Twitter:
  - Vom intra cu îndrăzneală în luptă,
  Pentru puterea fetelor...
  Și desculț
  Să spargem butoiul!
  După care, fetele au râs asurzitor, de parcă vocile lor ar fi fost în cascadă. Și făcură cu ochiul cu ochii lor de safir și smarald. Acestea sunt fetele de aici până la urmă. Iar picioarele lor s-au ciocnit de călcâiele goale și rotunde și au scos scântei.
  Acest lucru este într-adevăr atât de misto.
  Elena a cantat:
  Undeva pe Kama,
  Nu ne cunoaștem pe noi înșine...
  Undeva pe Kama,
  Mama Râu!
  Nu pot ajunge cu mâinile
  Nu pot ajunge cu picioarele
  Picioarele goale!
  Fete înainte!
  Și ochii ei de smarald scânteiau. Fata a ajuns pe o notă înaltă, luând sunetul.
  După care, au început să lucreze din nou cu fălcile, terminând delicatețea.
  Apoi fetele și-au dat mâna la revedere și au părăsit laboratorul. Companie bună, dar s-au săturat puțin de asta. Războinicii mutanți au cântat în cor:
  - Nu ne-am săturat deloc.
  Bea, ieși la plimbare și îndrăgostește-te rău...
  Și lovește fețele pentru cauză,
  Și vă bateți într-un knockout,
  Și bate-te într-un knockout!
  Mutanți naturali
  Ne vom sfâșia dușmanii în bucăți!
  Mutanți naturali!
  Și fără prefăcători!
  Și fata se va apuca din nou și se va lovi cu tocuri goale și rotunde ale picioarelor ei puternice.
  După care, au zburat din nou. De data aceasta ne-am hotărât să vizităm Venus.
  De ce nu? De asemenea, o planetă foarte frumoasă. Fetele sunt într-o mare creștere. Și încă poți zbura către Venus folosind pachete individuale cu jet gravitațional.
  Fetele au zburat, iar ochii lor de safir și smarald s-au mărit. Au alergat prin vid și au cântat:
  Există multe uși diferite în spațiu,
  Hiperplasma răutăcioasă răzvrătește!
  Cunoașterea a dat o mulțime de indicii,
  Eram oameni, iar acum suntem zei!
    
  Pe navele stelare ne repezim de-a lungul valurilor,
  Quarcii fac spumă în vortexurile eterice!
  Ce le voi transmite urmașilor mei?
  Copii din altă lume, furtunoasă!
    
  Aspiratorul este cald, încălzește inimile,
  Stelele din jur sunt ca chipurile îndrăgostiților!
  Servim progresului, nu există sfârșit,
  Și pe Pământ arțarii foșnesc ușor!
    
  Unde pășim, acolo florile Rusului,
  Tunetul bătăliilor, muzica vieții!
  Să începem cu îndrăzneală o nouă campanie,
  Să slujim cu sfințenie Patriei eterne!
    
  Da, vor fi victime, spațiul este aspru,
  Multe specii și rase diferite!
  Abisul lumilor este prea vast,
  Un prieten seara, dar un tradator dimineata!
    
  Dar pentru Rusia, nu există bariere,
  Știe oricine: spiritul rusesc este putere!
  Nici Gheena, nici Iadul nu te vor speria,
  Moartea-mormântul nu te va întemnița!
    
  Numai carnea poate fi anihilata,
  Ei bine, sufletul slujește cu credincioșie Patria!
  Necazuri și necazuri, învinge totul,
  Trebuie să ne strângem cureaua!
    
  Așa că i-am învins pe dușmani,
  Suntem omenire - buricul universului!
  Urâciunea se va împinge, va primi lovitura,
  Blândețea, întristarea și suspinele nu ne convin!
    
  Spațiul a devenit ca o curte pentru noi,
  Un zbor rapid între stele este ca o plimbare!
  Deși covorul ceresc este nelimitat,
  Îl putem remodela - nu glumă!
  Fetele chiar pot să cânte foarte bine și minunat. Și vocile lor sunt doar miere.
  Există, de asemenea, multe tipuri diferite de stații, restaurante, centre de divertisment și săli de calculatoare în jurul lui Venus. Planeta în sine este doar puțin mai mică decât Pământul. Și foarte cald, aproape de soare.
  Și e plin de fete pe jumătate goale, abia acoperite cu fire de stofă. Și se repezi peste suprafață, strălucind cu tocuri goale și roz.
  Acestea sunt fetele minunate de aici. Sunt mai închise la culoare decât pe pământ, cu coaja de ciocolată, dar aproape toate sunt și blonde.
  Și tipi rari care arată ca niște tineri. De asemenea, sunt foarte închise la culoare, dar cu părul blond și foarte frumoase, cu trăsături faciale delicate, ca cele ale fetelor.
  Și Venus în sine are mult aur, care este destul de ieftin pentru era futuristă. Și acest aur este peste tot. Și strălucește în soarele mare.
  Și există încă oglinzi care atârnă în jur și există o zi constantă, veșnică pe Venus. Și o zi foarte luminoasă și plină de evenimente.
  Și câte statui și fântâni cu fete. Și, de asemenea, sclipind cu aur. Și cât de uimitoare este lumea asta. Totul la el este atât de strălucitor, minunat și oarecum tineresc.
  Și multe altele în afară de aur și rubine. Ele sunt în mare parte artificiale și foarte mari. Rubinele individuale au dimensiunea unui teren de fotbal. Și copiii se joacă cu ele, mai ales fete.
  Este uimitor cum picioarele lor goale nu se încinge. Și totul este grozav și minunat.
  Și, desigur, multe flori. Unele dintre ele sunt, de asemenea, uriașe. Și multe case sunt fie ca niște muguri, fie ca florile care stau una peste alta. Culorile sunt, de asemenea, în mare parte galben, roșu și portocaliu.
  Și chiar și în vid poți mirosi arome minunate.
  Totul aici este atât de magnific, este pur și simplu amețitor.
  Elisabeta a cântat cu încântare:
  Venus, ești o planetă frumoasă,
  E cald, cresc flori minunate...
  Să se cânte faptele eroismului,
  Peste tot este ordine și confort!
  Fata este într-adevăr atât de superbă cu părul ei albastru. Și le are lungi și ondulate. Și bărbații devin adesea confuzi în ele. Și războinicul însăși este foarte temperamental și îi place să fie mângâiat și să fie mângâiat ea însăși.
  Războinicii s-au învârtit peste Venus. Au văzut mările și râurile sale mici și calde. A existat o lipsă de apă pe planetă, dar aceasta a fost rapid compensată de hidrogen, care a fost combinat cu oxigen, și s-a obținut apă.
  Mai mult, o parte din umiditate a fost livrată de la Jupiter. Dimpotrivă, a existat un exces.
  Venus este un loc bun, prea cald, dar atmosfera lui este concepută în așa fel încât să îndepărteze excesul de căldură.
  Patru fete mutante s-au conectat la câmpul de informații și au început să-l asculte. Există o sursă de informații despre furtul unei nave intergalactice?
  Ekaterina a remarcat zâmbind:
  - Urechile noastre sunt chiar deasupra capului!
  Și dinții ei sidefați scânteiau. Fetele au continuat scanarea și hiperscanarea. În principiu, acest lucru nu este complet logic.
  Răpitorul nu va zbura spre Soare. Acesta ar fi un act extrem de riscant.
  Deși Elizabeth a remarcat:
  - A ascunde o navă intergalactică în adâncurile Soarelui ar fi foarte original!
  Elena a chicotit și a remarcat:
  - Putem crea totul,
  Găsește chiar și o navă...
  A fost un vânător, va fi vânat,
  Numara pana la zece!
  Iar fata a luat-o și a făcut cu ochiul ei de smarald. Și ca răspuns, Elizabeth îi făcu cu ochiul cu cele din safir. Fetelor mutante le place să facă cu ochiul. Acesta este modul în care schimbă fluxuri de energie între ele. Ceea ce este destul de misto.
  Pe Venus se află un monument al primilor doi cosmonauți: un tip și o fată care au pus piciorul pe suprafața ei. Sunt arătați ca foarte tineri și acoperiți cu hiperaur. Este mai scump decât doar aurul, dar este mai strălucitor și strălucește într-o gamă fabuloasă.
  Totul aici este atât de magnific și de colorat.
  Din palmele unui tânăr și ale unei fete, fântâni furtunoase și strălucitoare țâșnesc spre cer și se înalță spre înălțimi.
  Venus este în general o planetă magnifică. Are aer minunat și peisaje minunate.
  Și acum copiii mărșăluiesc lângă monument. Sunt cu pielea închisă la culoare, în fuste scurte și băieți rari în pantaloni scurți. Ei țin steaguri în mâini și, din când în când, reproduc inscripții cu ele.
  Elena pufni disprețuitor:
  - Asta e primitiv! Puteți folosi grafică pe computer banală!
  Elizabeth remarcă zâmbind:
  - De ce există atracții Puteți reproduce totul mai cool în hipermatrice? Dar totuși, oamenii sunt atrași de lucruri naturale. La fel ca la un bărbat adevărat, este mult mai plăcut și mai distractiv decât cu cel mai priceput biorobot!
  Elena a cântat jucăuș:
  Și nu voi spune nimănui
  Că iubesc robotul!
  Iubesc robotul!
  Și voi ucide bărbatul!
  Catherine a chicotit și a ciripit:
  Un robot nu va înlocui o persoană,
  Nici în pat, nici în știință, nu știu...
  Omul, crede-mă, nu este un infirm,
  Și va construi un adevărat paradis!
  Efrosinya a remarcat:
  - Și totuși oamenii, și mai ales bărbații, au căzut prea mult în copilărie. Și dacă există un mare război spațial, va avea un impact!
  Elizabeth a cântat:
  - Există pace în lume, nu este nevoie de război,
  Va fi dragoste și prietenie!
  . CAPITOLUL Nr. 5.
  Fetele au aterizat în capitala lui Venus, Afrodita. Era o întreagă metropolă. Este atât de mult aur în ea încât chiar îți orbiește ochii. Fetele și băieții, deși îmbrăcați lejer, atârnă pe ei înșiși și lanțuri, brățări, ceasuri, șerpi și cercei din metal prețios.
  De asemenea, multor tineri le place să poarte cercei. Aceasta este o astfel de modă. Și locuitorii locali își găsesc și inele în nări.
  Aceasta este cu adevărat industria divertismentului.
  Iar aroma unui parfum foarte puternic, cu miros placut se raspandeste prin aer. Și câte frumuseți există de diferite culori de păr.
  Elizabeth a remarcat:
  - Această planetă este încântătoare, dar prea colorată. Are cumva prea mult din toate, soare și aur.
  Catherine remarcă zâmbind:
  - Și ce putem găsi aici?
  Elena a postat pe Twitter:
  Cine este obișnuit să lupte pentru victorie,
  Lasă-l să cânte cu noi...
  Cine este vesel râde
  Cine vrea o va reuși
  Cine caută va găsi mereu!
  Și și-a arătat bicepșii mari și ascuțiți. Amintind:
  - În Afganistan, am împrăștiat odată o întreagă bandă. Și a prins trei cămile cu aur de la ele!
  Și roșcata a râs. Și-a amintit cum i-a adus pe liderii talibani în genunchi și i-a forțat să-i sărute picioarele goale, prăfuite și musculoase.
  Da, îi plăcea să umilească bărbații. Și asta e grozav.
  Catherine dădu din cap:
  - În timpul războiului dintre Rusia și talibani, am luptat grozav. Ea a refuzat din principiu să se amestece în disputa dintre slavi. Dar lupta cu talibanii este un lucru sacru.
  Și fetele au ucis apoi o mulțime de mujahedini.
  În general, ei au pierdut primul război din Afganistan tocmai pentru că fetele mutante au primit ordine de la puterile superioare să nu se dezvolte acolo.
  Ei spun că fiecare țară are propriul său drum atât spre libertate, cât și spre înrobire și ar trebui urmat. Și în secolul XXI, Rusia a fost condusă de un președinte care a făcut multe greșeli.
  Dar totul a trecut și a devenit mult mai bine. Oamenii au învățat în cele din urmă să trăiască în pace, ceea ce a fost facilitat de scăderea numărului de bărbați. Și, într-adevăr, bărbații sunt agresivi, iar femeile fac pace.
  Elena a postat pe Twitter:
  Nu există viață în univers fără femei,
  În ei este soarele lui mai, în ei este zorii iubirii...
  Și oamenii răi sunt ca mine...
  Doar fetele dau lumină puternică!
  Elizabeth zâmbi și remarcă, dezvăluindu-și dinții sidefați:
  - Nu disprețui sexul puternic așa! Există câteva lucruri utile și despre bărbați.
  Elena dădu din cap.
  Și i-a făcut cu ochiul prietenei ei. Fetele s-au ridicat simtitor moralul. Și au zburat peste suprafața lui Venus, luând viteză. Desigur, este mai dificil să accelerezi în atmosferă decât în vid. Dar totul clipește atât de fermecător și de repede.
  Există multe avioane, de asemenea placate cu aur sau platină. Cât de uimitoare sunt.
  Elena a încetinit, a prins cu mâinile una dintre aeronave, pe care era un băiat de vreo treisprezece ani, și a cântat:
  - Baietelul meu,
  Vrei să iei niște shish?
  Copilul a scos limba drept răspuns. Și o apăsă cu viteza maximă cu cotul.
  Mașina lui a zvâcnit și a aruncat-o pe Elena. Fata se întoarse. Și a luat pistolul paralizant de la centură. Și ea ținti cu o frenezie sălbatică spre micul imp.
  El scârțâie, accelerând.
  Catherine a prins mâna partenerului ei și a strigat:
  - Nu merita! Acesta este un copil.
  Elena șuieră:
  - A venit nașul, a venit nașul,
  Și soarele a început să se învârtească...
  Pleacă băiete, ești foarte beat
  Și japonezii nu te vor salva!
  Elizabeth a răspuns cu severitate:
  - Ei bine, cânți prostii!
  Euphrosyne ciripit și șuieră:
  - Nu sunt un bug jalnic,
  Nu viteza de melc!
  Ekaterina, o fată cu părul de culoarea unei foi de aur, a luat-o și a spus:
  - Fetele sunt diferite
  Și uneori periculos în luptă!
  Dar toți își doresc un bărbat,
  Trimite la canisa!
  Războinicul era magnific, iar fetele, toate patru, au început să se învârtească în aer. Sunt atât de cool și minunate, să spunem, fetelor. Și tocurile lor sunt foarte roz și goale.
  Elizabeth a luat-o și a cântat, sărind în sus și în jos:
  Sunt cea mai puternică fată din lume
  Prietenii mei sunt de asemenea foarte puternici...
  Cucerim vastitatea eterului,
  Și heruvimii sunt cu adevărat egali!
  Acestea sunt fetele de aici - foarte frumoase și ce picioare puternice și musculoase au. Bilele de mușchi se rostogolesc sub pielea bronzată.
  Elena a luat-o și a trecut acul cu degetele goale de la picioare. A zburat peste și a străpuns chiar prin viespe, pironind-o în palmier.
  Harpia roșie a luat-o și a cântat:
  - Lovitura mea este zdrobitoare,
  Sunt o astfel de fată, crede-mă, sunt cool...
  Vocea frumuseții este captivantă,
  Chiar și în frig merg desculț!
  Și din nou războinicul o va lua și se va învârti. Și ea părea ca un top spinning. Aceasta este o fată cu o compoziție uimitoare.
  Ea este supremă în furia ei colosală, războinică.
  Elena clacă agresivă degetele de la picioarele goale și fulgeră. Ea a zburat peste și a lovit petala unei flori mari. Iar bobocul întreg, imens, strălucea cu toate culorile spectrului.
  A fost extrem de misto.
  Elizabeth a remarcat:
  - Bine că nu ai ars floarea! Dar este nevoie de ceva mai constructiv. De exemplu, găsiți criminalii care au furat o rachetă intergalactică!
  Harpia roșie a cântat, dezvăluind dinții:
  - Bombe și rachete zboară,
  Napalm cade din cer...
  Precum cometele care furie,
  Vine un uragan al morții!
  Da, a fost minunat.
  Fetele se simțeau plictisite. Își doreau foarte mult să lupte și să-și arate priceperea.
  Aici Catherine a sugerat:
  - Să sărim în Ultramatrix-ul Hypernetului și să avem o mică revoltă acolo!
  Elena dădu din cap, roșie ca un stindard proletar:
  - Va fi grozav! Ce zbor ucigaș de fantezie!
  Și fetele l-au luat și, fără să se gândească de două ori, au pornit scanerele și au sărit înăuntru
  Hypernet.
  Și există atât de multe jocuri acolo și, în plus, sunt complet gratuite. Se reproduce o realitate virtuală, care nu poate fi distinsă de cea reală.
  Acum fetele au luat-o și, fără alte prelungiri, au intrat în bătălia spațială.
  Fiecare controla o navă de luptă de tip crucișător cu rachete.
  Există câteva sute de arme pe el, dar sunt încărcate, controlate și întreținute de mitraliere.
  Și fetele au intrat acum în luptă.
  Elena apăsă butoanele joystick-ului cu degetele goale de la picioare. A tras o rachetă mortală. Au tras un vid și au lovit crucișătorul inamic. Și a fost ca o explozie de supernovă.
  Fata a luat-o și a cântat cu încântare:
  - Lovit și fugit,
  Sunt un rechin adevărat!
  Iar războinicul făcu cu ochiul ei de smarald.
  Elizabeth controla dreadnought-ul. Și această navă spațială are o putere de lovitură colosală.
  Și se învârte ca o mașină ușor de controlat.
  Fata cu părul albastru și-a expus sfarcul stacojiu. A apăsat pe butonul joystick-ului. A eliberat forța mortală a darului anihilării. A trecut ca un vârtej de foc. După care, Elizabeth a luat-o și a cântat:
  Cred cu tărie în Patria mea,
  Ea consideră întreaga planetă...
  Să am mulți prieteni
  Și șuvoaie de lumină vor zbura!
  Iar fata cu părul albastru a trimis din nou un dar de putere distructivă, aruncând în aer nava inamică.
  Asta a fost de fapt foarte tare.
  Elizabeth a ciripit și a cântat:
  - Cred că întreaga lume se va trezi,
  Orcii vor pierde războiul...
  Și soarele va străluci
  Lumea va fi mai veșnică!
  Și fata își va scutura părul, care este ca culoarea cerului de vară.
  Ekaterina este și ea pe crucișător. Ea trage folosind tocuri goale, rotunde. Le are foarte seducătoare. Și acum, de asemenea, doboară o navă inamică cu un flux de energie.
  Și o fată cu păr de culoarea foii de aur cântă:
  Să fie mereu soare
  Sa existe mereu raiul...
  Să existe mereu o mamă
  Sa fiu mereu eu!
  Și războinicul și-a dezvăluit sânii și a tras din nou, apăsând butonul cu sfarcul ei de căpșuni, strălucind ca o bijuterie.
  Aceasta este cu adevărat o frumusețe.
  Dar Efrosinya se luptă - este, de asemenea, o fată foarte frumoasă și musculară. Și își folosește părul când trage în inamic. Și sunt albe, ca zăpada proaspătă. Blonda suta la suta naturala.
  Deci, s-ar putea spune, minunat și magnific. Doar un miracol.
  Euphrosyne trage de pe cuirasatul ei plin cu cele mai moderne arme și roboți, cântând:
  - Un vulcan de război a izbucnit în univers,
  Între stele, ca un uragan, valurile furie...
  Părea ca și cum slujitorii lui Satana atacau,
  Dar privirea fetelor nu se va stinge, cunoaște-l pe mândru!
  Acestea sunt fetele mutante de aici. Și au divertisment demn de supereroi.
  Așa că au început să distrugă flota inamică. Și se ia cu orcii atât de mult încât controlează nave spațiale.
  Și, în același timp, fetele cântă:
  Suntem fete frumoase
  Îi batem pe orcii cu toată puterea...
  Vocea, desigur, este sonoră,
  Vom câștiga cu siguranță!
  Este deosebit de minunat când războinicii trag folosind sfarcurile stacojii ale sânilor. Sunt atât de strălucitori, ca bobocii de trandafir. Și puteți vedea că trupurile fetelor strălucesc ca și cum ar fi uleiate. Sunt uimitoare și unice. Și liniile corpului sunt atât de grațioase. Și cât farmec și perfecțiune au.
  Pur fizic le simți pe aceste fete, de parcă ar fi pantere sălbatice.
  Elizabeth și-a amintit că nu a fost întotdeauna atât de formidabilă. Că a fost și al patruzeci și unuul an când a experimentat asta...
  Și amintirile au fulgerat înaintea ei ca un uragan;
  Elizaveta Petrova, un tânăr locotenent al trupelor de frontieră, a rămas uluit. De două luni circulau zvonuri despre un posibil izbucnire a războiului. Dar cumva nu-mi venea să cred... Fiind o fată deșteaptă, Elizabeth nu împărtășea pretențioasa forță majoră a doctrinei oficiale - că Armata Roșie era mai puternică decât toți ceilalți. Unchiul ei a luptat în războiul finlandez, a fost rănit și a vorbit cu pasiune despre progresul acestuia.
  - Rezervoarele noastre curgeau încet, ca jeleul dintr-o tigaie. Mergeau înainte formidabilele SMK, cu două botnițe, câte șaizeci de tone fiecare. Un fel de berbec pentru spargerea apărărilor. Și cum bubuie! Sunetul tunetului este ca scârțâitul unui șoarece în comparație cu vuietul unui taur. Și sunt gropi sub șine. Acum câteva zile a avut loc un dezgheț, pământul negru era acoperit cu o crustă de gheață. Tancurile se mișcă din ce în ce mai încet, iar cavaleria le ajunge din urmă. Mii de călăreți, trebuie ținuți înapoi pentru a nu fi depășiți de tancuri. Și în față, finlandezii au pus mine și au îngropat butoaie de petrol. Multe dintre rezervoarele noastre au ars ca niște lumânări. O priveliște teribilă, mai ales într-o noapte polară devreme, benzină și ulei s-au vărsat și s-au amestecat cu apa care se topește. Caii s-au speriat și au necheat cu furie, ardeau și o avalanșă vie s-a repezit spre infanterie. Spectacolul era pur și simplu teribil, tancurile nu se puteau nici să se oprească, nici să se întoarcă. Și comanda ne-a interzis să ne oprim.
  Dacă te duci, atunci doar înainte, frângând inamicul. Și tancurile au explodat și au ars, cavaleria și-a călcat în picioare propria infanterie. Ofensiva a pufnit, părea că stelele căzuseră din cer.
  Tipul a tușit sânge și a făcut o pauză. Am luat o înghițitură de o sută de grame și am continuat.
  - Așa am rămas blocați fără recunoaștere, fără acoperire de aer. Au luptat toată iarna și jumătatea lui martie, au spart fortificațiile, dar două sute de mii de soldați noștri nu se vor bucura niciodată de biruință. Lumina s-a întunecat pentru ei pentru totdeauna.
  Fata a întrebat surprinsă:
  - Chiar atât de mult?
  Unchiul a dat din cap:
  - Nu cred că știe cineva exact, dar cadavrele au fost transportate în trenuri. A fost înfiorător. Am fost forțați să asaltăm apărarea, iar finlandezii ne-au tăiat rândurile. Doar o nebunie sălbatică.
  întrebă Elena bâlbâind:
  - Și ce, nu suntem atât de puternici?
  Unchiul a răspuns:
  - Puterea unui tanc nu este în armura lui, ci în capul său!
  Fata a dat din cap:
  - Ce ai spus este minunat!
  Elizabeth și-a amintit multă vreme această conversație. Ea a întrebat ce fel de tancuri aveau nemții și finlandezii. Finlanda, însă, nu avea deloc tancuri, cu excepția a o duzină de pene ușoare de trei tone. Iar unchiul meu știa despre tancuri germane, vărul său, care a plecat în Germania, i-a spus despre ele. În general, naziștii nu au fost impresionați de tehnica lui.
  - Tancul T-1, cântărește doar cinci tone și jumătate, viteza de 57 de kilometri pe oră. Armura este antiglonț, armamentul este de trei mitraliere. Ei bine, va merge împotriva infanteriei, dar mașina este destul de slabă.
  - Dar nu e singura cu ei? - întrebă fata îngrijorată.
  - Există și T-2, T-3, T-4 și T-5!
  Elizabeth a zâmbit:
  - Care este cel mai puternic?
  - T-5! Are două tunuri, 75 mm și 37 mm, și patru mitraliere. Da, acest tanc este frumos, germanii îl numesc "vârcolac". - Tipul și-a întins brațele și le-a fluturat ca o moară.
  "Dar viteza?" a întrebat fata.
  - Cincizeci de kilometri pe autostradă, în general, sunt de ajuns. Per total, rezervorul este interesant, turela este raționalizată. Cele mai bune dintre creațiile construcției de tancuri fasciste. - Unchiul a oftat. - Adevărat, T-28-ul nostru și, mai ales, T-34 nu sunt mai rău, iar tunurile tancurilor noastre sunt și mai puternice.
  Fata a sugerat:
  - Dacă creăm rezervoare noi, mai reci?
  Unchiul a răspuns:
  - Nu există nimic mai tare decât KV-2, este atât de puternic, dar există și KV-3, și KV-4, și mai ales KV-5. Cel mai recent monstru cântărește o sută douăzeci de tone și este pe cale să intre în producție de masă. Atunci nemții vor fi treierați ca un lanț de mei.
  Fata căscă demonstrativ:
  - Dacă vrei să plictisești o fată, vorbește despre arme, dar dacă vrei să te despărți pentru totdeauna, vorbește despre armele sovietice!
  Unchiul a fost jignit:
  - Ce avem, tehnologie proastă?
  Fata a glumit:
  - Dar datele de pe el sunt clasificate. Se spune că poți primi o pedeapsă de închisoare doar pentru că ai menționat calibrul pistolului unui tanc.
  Unchiul a clătinat negativ din cap:
  - Neadevarat! Nimeni nu este închis pentru un asemenea fleac!
  Fata tresări:
  - Cum să spun! Și nu asta s-a întâmplat.
  Unchiul a remarcat:
  - Vă spun, T-34 are un calibrul de armă de 76 mm. Și armura este de 52 mm, dacă te interesează.
  Fata pufni disprețuitor:
  - Mi-ar plăcea să văd acest miracol. Imi arati?
  Unchiul a răspuns fără tragere de inimă:
  - Îți arăt dacă vrei. Cu toate acestea, Voroshilov a numit acest tanc o monstruozitate. Mulțumesc Mareșalului Kulik pentru că a insistat asupra implementării acesteia. Da, Stalin a apreciat personal acest tanc. Până la începutul anului patruzeci și trei, este planificat să se echipeze cu el o sută douăsprezece divizii de tancuri.
  Fata a fost surprinsă:
  - Un rezervor?
  - Nu! De asemenea, KV și T-80, deși acest rezervor este ușor, vreau să spun, T-80. Adevărat, știe să înoate!
  Fata a fost surprinsă:
  - Înot? Acest lucru este interesant!
  - Avem trei mii trei sute de tancuri amfibii. - Unchiul a spus asta cu mândrie, apoi a coborât vocea până la o șoaptă. - Doar nu spune asta nimănui, este un secret uriaș. Dacă vărsați fasolea, puteți ajunge în spatele gratiilor. Uite, nimic nu scurtează viața mai mult decât o limbă lungă.
  Elizabeth a tăcut imediat. În urmă cu două zile, o întâmplare destul de neplăcută i s-a întâmplat unei bune prietene de-a ei. S-au întâmplat următoarele. A fost o seară de teatru, toată lumea s-a distrat copios și bineînțeles că au băut. Au cântat trompetele, au dansat fetele și băieții. Așadar, Yashka Klopov, un tip vesel, a fost conducătorul, ca întotdeauna, a vrut să glumească. A alergat la peretele de unde atârna un portret al lui Stalin. Un portret puternic, care acoperă tot peretele, strălucitor, căptușit cu mozaicuri. Stalin părea tânăr, nu mai mult de treizeci și cinci de ani, frumos. Nici măcar fruntea nu era la fel de joasă și înclinată ca originalul. Yashka a cântat la armonică, apoi a aruncat-o în hol.
  - Oh, yuli, yuli, yuli! Aceasta este piesa "Matuli"!
  Cineva a întrebat batjocoritor:
  - De ce cânți despre mama ta dacă tatăl tău este în fața ta?
  Yashka a zâmbit ca răspuns și a cântat:
  - Tatăl meu ciudat a fost deposedat în sat! Tatăl meu, tatăl poporului, domnește în sfântul Kremlin!
  Toată lumea râdea, bătând din palme și fluierând. Între timp, Yashka a luat o riglă din centură și, chicotind, a declarat:
  - Aș vrea să măsor nasul părintelui neamurilor!
  Publicul a întrebat la unison:
  - De ce?
  Yashka, jucându-se cu o riglă, toarcă:
  - Pentru că Stalin are o inimă mare! Cel mai mare din lume! Asta înseamnă că nasul trebuie să fie cel mai mare!
  Ca răspuns, râsete prietenești și fluierături:
  Yashka s-a ridicat în vârful picioarelor, a aplicat o riglă și a întors-o de câteva ori. Și, râzând, a spus:
  - Cincizeci și trei de centimetri! Asta e tare! El chiar este cel mai mare!
  Toți au râs din nou și au arătat cu degetul. Per total, seara a fost un mare succes. Elizabeth clătină din cap supărată, alungând amintirile. Yashka a fost luat în zori, în drum spre un crater negru, oameni în jachete de piele îl băteau cu bastoanele și pumnii. Fața cândva tânără și veselă s-a transformat într-o mizerie sângeroasă. Elizabeth a văzut asta pentru că toți au fost aduși special pentru a urmări arestarea. Apoi ofițerul politic a vorbit, a țipat mult și a făcut amenințări. Alți cinci au fost arestați pe loc, nimeni nu a îndrăznit să reziste. Elizabeth și-a amintit asta, dragostea ei arzătoare pentru petrecere a fost zguduită.
  Totuși, chiar și acum, dacă inamicul ar fi atentat la viața lui Stalin, ea și-ar oferi, fără ezitare, sânii!
  Fata l-a întrebat pe tip:
  - Este Franța o țară puternică?
  El a raspuns:
  - Da, tare! Împreună cu Marea Britanie, ei controlează mai mult de o treime din lume. Ținând cont de colonii, populația Franței nu este inferioară URSS.
  Elizabeth fluieră:
  - Și astfel de putere s-a pierdut!
  Unchiul s-a zgâriat pe vârful capului:
  - Da, am pierdut! În doar o lună și jumătate, patru puteri europene au fost înfrânte. Nici Napoleon și Alexandru cel Mare nu au avut astfel de victorii precum Hitler.
  Elizabeth a întrebat în șoaptă:
  - Cum e el, Hitler?
  Unchiul a ridicat din umeri:
  - Nu l-am vazut! În portrete, l-ai văzut chiar tu. Se spune că este de înălțime medie, nervos, mănâncă carne umană și îi place mai ales să taie sânii femeilor.
  Elizabeth clătină din cap:
  - Nu fluiera! Hitler este vegetarian.
  Unchiul nu a fost de acord:
  - În spirit, este un canibal tipic! I-a ordonat celui mai bun prieten al său, Rema, să fie tăiat în două părți cu sârmă ghimpată. Ce monstru carnivor! După cedarea Franței, el a ordonat arderea de vii a o sută de mii de evrei care trăiau în Paris și în jurul lui. Ca urmare, a existat o duhoare groaznică. Mai mult, naziștii nu au cruțat nici măcar copiii mici. După ardere, SS-ii au urinat în mod demonstrativ în cenușă. Ei spun că Hitler a participat personal la tortură și tortură,
  Elizabeth a remarcat:
  - Domnitorul celor ce iau pâine de la călău, adună sare pe fund!
  Tipul a clătinat din cap, și-a scos o țigară și a luat o târâtură. Știa să fumeze foarte interesant, suflând fum în inele. Privirea lui a devenit mai veselă:
  - Ştii de ce mi-e frică?
  Fata a răspuns cu o voce slabă:
  - Cred că e în regulă.
  Fratele tatălui meu a obiectat, luând pufături scurte:
  - Numai degeraților le este frică de orice! Pentru o persoană normală, nu este deloc rușinos să experimenteze frica. Mai ales dacă este rezonabil și nu atât pentru el însuși cât pentru alții.
  Fata a dat din cap hotărât:
  - Sunt de acord aici!
  Tipul s-a oprit din fumat și a clătinat din cap, de parcă și-ar fi întins gâtul:
  - Știi, există zvonuri că naziștii creează noi arme teribile. O bombă capabilă să pulverizeze orașe întregi în praf toxic. Mai mult, nu va exista mântuire de la el.
  Elizabeth pufni disprețuitor:
  - Cacealma tipică a propagandei lui Goebbels!
  Tipul a oftat profund, ca o morsa sub apa:
  - Oh nu! Aceasta este știință! Arma, spun oamenii de știință, este destul de reală. Au venit chiar și cu un nume pentru ea - bomba atomică. Așadar, cred că cel mai bine este, fără a aștepta ca o astfel de armă monstruoasă să cadă în mâinile naziștilor, să atace mai întâi Germania.
  Elizabeth se cutremură ca de la un șoc electric:
  - Dar este dezonorant să încalci acordul de pace. Avem un pact de neagresiune cu Germania, un tratat de prietenie și granițe!
  Unchiul a remarcat sarcastic:
  -Au respectat vreodată naziștii acordurile? Să ne amintim, de exemplu, Polonia, sau Belgia și Olanda. Hitler chiar a spus asta: - Onestitatea este un sacrificiu tipic pe altarul oportunității!
  Fata a răspuns nerăbdătoare:
  - Stalin nu este Hitler!
  Tipul a fost de acord, dar a spus diametral opus:
  - Desigur, și de aceea trebuie să lovească primul! Descendenții nu-l vor ierta pentru întârzierea sa. Atacul triplează puterea, apărarea o înjumătăţeşte!
  Elena a notat:
  - Armata noastră va deveni cea mai ofensivă din lume dacă inamicul lovește! - Și apoi a repetat-o și mai tare. - Dar numai dacă inamicul lovește!
  Unchiul miji ochii viclean:
  - Un cap tăiat de o lamă se numește cap de grădină, din el izvorăsc strugurii răzbunării! Nu, cred că Hitler ar fi trebuit să fie terminat chiar și atunci când hoardele lui s-au repezit la Paris.
  Fata a bătut cu piciorul și a răspuns:
  - Poate ai dreptate!
  Elizabeth și-a amintit multă vreme această conversație. Zvonurile despre concentrarea trupelor naziste, în special în Polonia, încălcările constante ale graniței sovietice de către avioanele germane și arestările tot mai mari în rândul trupelor au creat o situație nervoasă. În același timp, instructorii politici au inspirat activ: nu va fi război! Cu toate acestea, forțe suplimentare, în special cele blindate, au fost trase până la graniță. În special, Elizabeth a văzut pentru prima dată cel mai nou tanc KV-3, cu două tunuri și cântărind șaptezeci și cinci de tone. Era un model experimental, care, după cum a șoptit cineva, trebuia testat în lupte. Cu toate acestea, fetei nu i-a plăcut prea mult tancul, era prea greu, avea o manevrabilitate redusă, s-a rupt, iar turela se învârtea încet. În plus, datorită calibrului mare al armelor, cadența de foc a suferit și precizia a fost relativ scăzută! Cu toate acestea, un tanc atât de puternic a inspirat încredere. Motorul diesel de 850 de cai putere a bubuit îngrozitor, a sunat ca o erupție vulcanică, în schimb, mașinile germane erau mai silențioase; Fata s-a uitat la monstr cu o privire sceptică și s-a întors pe călcâie...
  Dimineața zilei de douăzeci și doi iunie a devenit un eveniment teribil, mari forțe ale fascismului au fost aruncate împotriva URSS. Elizabeth, însă, nu s-a simțit șocată la început. Mai mult, cuvintele tipului despre bomba atomică creată de naziști au fost adânc gravate în memoria mea. Poate că este și mai bine că Hitler a atacat acum, când crearea unei superarme este încă departe! Este mai bine să zdrobiți un tigru când încă nu i-au crescut colți. Deși, ce fel de Fuhrer este un tigru, mai degrabă un șacal. Dar cel mai trist va fi sfârșitul fascismului.
  Elizabeth a fost ridicată din pat, s-a îmbrăcat repede și s-a alăturat celorlalți camarazi și frați de arme.
  Naziștii au dat lovitura principală în spatele grupului din Bialystok. Puternice coloane blindate și mecanizate au avansat patruzeci de kilometri în două ore. Și după noroc, nici măcar tranșeele nu au fost săpate.
  Nu au fost livrate obuze de artilerie, iar fetele au fost forțate să se întâlnească cu naziștii cu puști și grenade. Apoi au apărut tancurile și vehiculele blindate ale lui Hitler. Înainte erau T-3, înarmate cu trei mitraliere și un tun de calibrul 50 mm. Puțin mai mic decât T-4, cu obuze de fragmentare puternic explozive.
  Elizabeth s-a simțit imediat neajutorat. Ce poate face, înarmată doar cu o pușcă Mosin și câteva grenade antipersonal? Tancurile germane plouă cu mitralieră asupra infanteriei sovietice, obuzele explodează. Fete și băieți însângerați cad în apropiere. Un tip, încă fără barbă, i s-au aruncat picioarele. El țipă și întinde mâna spre Elizabeth cu mâinile, cărora le lipsesc degetele. Au loc din nou explozii, iar Messers germani apar în aer. De la distanță nu sunt foarte înfricoșătoare și seamănă cu muștele, dar când zboară mai aproape se transformă în vulturi.
  Tancurile germane se apropie din ce în ce mai mult, deasupra lor plutesc șerpi cu svastici. În același timp, sună simfonia grandioasă a lui Wagner. Totul pare neobișnuit de amenințător, chiar și rezervoarele, care apropo nu sunt prea mari, sunt pictate astfel încât să semene cu animalele de pradă. Există mai ales o mulțime de fețe rânjitoare. Elizabeth simte groază animală, vrea să fugă, picioarele îi sunt amorțite, dar...
  Cum poate un rus (și bielorușii și rușii sunt unul și același popor) să trădeze și să se teamă?
  Elizabeth aruncă o grenadă. Ea, având o mână puternică, o aruncă departe și lovește T-3. Rezervorul îngheață pentru o clipă și răspunde imediat. Se aude o explozie asurzitoare, fata este aruncată în aer, iar un val de întuneric îi acoperă conștiința...
  . CAPITOLUL Nr. 6.
  Elizabeth și-a amintit asta într-un ritm frenetic, de parcă vârtejele i-ar fi năvălit prin cap.
  Și după aceea, fetele, după ce s-au umplut de bătălia spațială, au început să lupte, dar într-un mod ușor diferit.
  În special, au decis să lupte cu monstrul Generous și cu perechea lui de mutanți.
  De fapt, au plănuit să ardă un întreg oraș folosind arme laser pompate gravitațional.
  Ei bine, aceasta este și o aventură interesantă. Mai mult, monstrul Generous a chemat și soldați de oțel din dimensiunea zero.
  Elizabeth sări în sus și lovi călcâiul gol în stomacul soldatului de oțel. Impactul a zguduit fierul.
  Bruta se aplecă, dar imediat se îndreptă și râse:
  - Femeie nesemnificativă, pământească!
  Elena și-a mișcat tibia în zona inghinală a omologului ei. Dar am dat peste metal solid, aliat, care suna. Și chiar a simțit puțină durere.
  Regina cu părul roșu a guturat:
  - Acesta este un om cu bile de oțel!
  De asemenea, Catherine a lovit monstrul blindat în cap cu piciorul gol. Și nu a putut să-l dea jos, a zburat, țipând:
  - Un om este mai greu decât o piatră!
  Euphrosyne l-a mutat și pe războinicul de oțel, de data aceasta efectuând o măturare. Bruta s-a prăbușit dintr-o prăbușire, dar apoi a sărit imediat în sus. Și bătălia a continuat cu forță nouă, frenetică, de uragan.
  Fata l-a luat și a cântat:
  - Da, știm să luptăm,
  Dar nu vrem să se întâmple din nou...
  Fetele au căzut în luptă,
  Și au umplut șanțul!
  Elizabeth a răspuns sărind cu dibăcie departe, iar cei doi războinici de oțel s-au ciocnit cu capetele, atât de mult încât scântei au zburat în toate direcțiile.
  Fata cu părul albastru a ciripit:
  - Metalul poate fi, de asemenea, expus la electricitate.
  Și l-a luat și a lansat pumnalul în fire cu mâna dreaptă... Elena a făcut la fel. Și atunci circuitele electrice au căzut asupra războinicilor din oțel și o descărcare agresivă, de șoc, a trecut prin ei. Și monștrii de oțel au început să strălucească în roșu.
  Apoi au trecut prin crăpături și au înghețat ca praful.
  remarcă Catherine, aruncându-și bumerangul în fire. Făcându-i să cadă și să prăjească monștri:
  - Dezactivăm luptătorii periculoși!
  Euphrosyne se mișcă:
  - Pentru realizări remarcabile în bătălia spațială!
  Și își va arunca darul și asupra dușmanilor săi.
  În orice caz, războinicii de oțel au fost terminați. Și războinicii salvează lumea din nou.
  Inamicul principal se pregătise deja pentru a trage o baterie mortală cu un generator special care funcționa prin absorbția gravitonilor de pe Pământ și de pe alte planete.
  Și cum se va activa descărcarea criminalului. Și atmosfera a început să oscileze, iar aerul a devenit mult mai fierbinte. Și parcă erau crăpături care treceau prin el, pline de lumină radiantă.
  Elizabeth a rugat:
  - Ca aceasta! Să ne luptăm băieți!
  Un mare mutant a apărut în fața ei, arătând ca o gorilă, cu o față cu colți. S-a repezit spre fată și foarte repede și cu dibăcie. Elizabeth sări înapoi, împiedicând-o. Și gorila s-a prăbușit, întinsă la suprafață.
  Fata cu părul albastru a scuipat, iar saliva ei mutantă a făcut-o pe gorila, care se ridicase, să cadă din nou. Și în plus, capul lui tocmai a ajuns în coșul de gunoi.
  O altă fiară mutantă, mai exact, un amestec de om și animal, avea cap de lup. Și a încercat să o atace pe Elena. Fata cu părul roșu a căzut pe spate și a aruncat monstrul peste ea. A zburat deasupra și s-a izbit de un stâlp. Și urlă ca un câine bătut.
  Euphrosyne a lovit lupul mutant în cap cu o cărămidă. S-a despărțit.
  Fata a ciripit:
  - Cărămizi, cărămizi!
  Nu ești urletul unui lup - mai bine taci!
  Catherine remarcă cu un rânjet în timp ce gorila mutantă încerca să se ridice. Ea s-a mișcat între picioarele lui, făcându-l să sară. Și apoi și-a întors adversarul cu susul în jos.
  După care, ei, împreună cu Elizabeth, au gâdilat călcâiele animalului mutant cu pumnale.
  Și animalul va râde și va râde. Și a fost literalmente cimentat în coșul de gunoi.
  Fetele l-au prins pe lup de gât și l-au aruncat spre gorilă. Din nou s-au ciocnit și s-au răsturnat. Toate cele patru frumuseți au adăugat tocuri goale. Și câțiva mutanți s-au rostogolit cu viteză mare și s-au prăbușit în râu.
  Elena a cantat:
  - De îndată ce te-am lovit în frunte, vei merge la fund!
  Și fetele s-au repezit mai departe. Și iată-l, principalul răufăcător Shchedry. El ține un blaster greu în mâini. Și din ea, ca și cum ar fi explodat de un flux de energie. Mai mult, Shchedry însuși este în armură blindată, precum și într-o mască și armură.
  Fetele, sărind și ocolind, ocolesc razele ucigașe. Și tocurile lor goale, rotunde, roz luminează atât de mult.
  Elizabeth a aruncat un bumerang asupra inamicului. A tras în el. Dar arma a mers în lateral și a lovit un semafor. Stâlpul a fost tăiat, iar dispozitivul cu trei ochi care arăta traficul rutier l-a lovit pe Generous la cap, acoperit cu o cască.
  Elena, văzând că inamicul era uluit, a aruncat frânghia răsucită într-un laso și a apucat blasterul. Ea a tras brusc și i-a smuls din labă.
  După care ea a cântat:
  - Din labele fetelor,
  Labe crude...
  Este imposibil să pleci, crede-mă,
  Loviți nichelul
  Dați nichelul!
  Nu e greu să pui un bărbat în pat!
  Cel generos a fost dezarmat. Fetele ninja l-au luat și l-au lovit cu degetele goale. Și l-au doborât literalmente pe criminal cu cvartetul lor. După care, am sărit la generator. Elizabeth a încercat să o oprească când curentul a lovit-o. Iar fata mutantă a sărit înapoi și a ciripit:
  - Slavă fetelor ninja,
  Slavă eroilor de luptă!
  Elena a aruncat o cheie în generator, ridicându-l de pe asfalt. A zburat, a lovit și a provocat un scurtcircuit.
  Fata cu părul roșu a ciripit:
  - Rezolv problema nu simplu, ci foarte simplu!
  Temperatura aerului nu mai era atât de fierbinte. Între timp, fetele au început să se joace din nou.
  Iată o altă misiune. Un adversar serios a apărut în fața unui monstru robot. Și acest monstru este foarte periculos. El a preluat imaginea unui avion de luptă cu reacție și să folosim raze laser pentru a lovi unul dintre orașele mari, virtuale, demolând zgârie-nori.
  Aici un flux de energie distruge o clădire mare, cu mai multe etaje, demolând atât betonul, cât și metalul.
  Elena remarcă, uitându-se la asta cu admirație:
  - Câtă energie are!
  Elizabeth a răspuns cu un oftat:
  - Acum trebuie să dobândim noi înșine ceva împotriva lui!
  Catherine a chicotit și a scos din aer o armă militară foarte serioasă:
  - Aceasta este o mașină hiperlaser! Loviți inamicul folosind energia fuziunii quarcilor!
  Euphrosyne dădu din cap:
  - Este corect! Haide, să luăm inamicul și să-l omorâm!
  Elizabeth dădu din cap și în mâinile ei apăru o armă foarte sofisticată. Fata mutantă a guturat:
  - Acesta este un tun cu fascicul, cu pompare hipernucleară!
  Celelalte două fete și-au achiziționat și cuferele. Și când vor lua robotul care distruge orașul, te vor bate.
  Au făcut-o, desigur. Dar s-a întâmplat ceva neașteptat. Radiația de luptă a lovit robotul, dar a fost imediat reflectată de o barieră de protecție foarte puternică.
  Iar fetele s-au simțit copleșite de căldură intensă.
  Elena a cantat:
  - Aceasta este protecția care a venit,
  Cum să învingi parazitul?!
  Elizabeth a răspuns zâmbind:
  - Cred că știu cum se apără acest robot. În acest caz, aceasta este o dimensiune unidimensională și jumătate care nu poate fi pătrunsă atât de ușor!
  Ekaterina a sugerat:
  - Dacă folosim un hiperblaster pompat cu termopreon?
  Euphrosyne dădu din cap:
  - Va exista o putere letală!
  Elizabeth a obiectat:
  - Nu! Nu poți adăuga cu ușurință energie aici. Esența acestei măsurători este că toate fluxurile de energie și particule merg în aceeași direcție!
  Și apoi, ca răspuns, un fascicul hiperlaser i-a lovit. Fetele abia au avut timp să sară în lateral. Se simțeau chiar desculți, cu o curbă grațioasă a călcâiului.
  Toți patru au fost imediat linsați de un hiperfoc pe tălpile lor goale și caloase.
  Fetele chiar țipau și ciripeau din răsputeri:
  - Slăvită este pământul meu sfânt,
  O furtună de furtuni în flăcările victoriilor...
  Tu ești singurul astfel de pe tot Pământul,
  Și nu există nimeni mai prețios decât tine pe lume!
  După care, frumusețile l-au luat și au scuipat cu toată mânia pe robot. Și saliva fetelor mutante este un ultra-acid otrăvitor. Ea se va grăbi și va străpunge câmpul. Iar robotul de luptă a primit patru răni grave. Armura lui a fost mâncată, formând lovituri impresionante care fumau.
  Și vehiculul de luptă a început să piardă din viteză.
  Elena cânta batjocoritor:
  Pământul se apropie zgomotos.
  Fotonul meu nu ascultă volanul...
  Mă aplec asupra vederii,
  Și rachetele se repezi spre țintă...
  Nu începem lupta de la zero!
  Iar robotul de luptă a răspuns și a lovit fetele cu ajutorul unei pete hiperplasmatice. Ea a zburat din armele de luptă și s-a repezit după fetele mutante.
  Elizabeth și-a luat și și-a expus sfârcurile stacojii ale sânilor. Coechipierii ei au urmat exemplul.
  Harpia roșie a cântat:
  Rusia este un glob cu sânii săi,
  Ea a acoperit și a salvat oamenii de necazuri...
  Dar iadul s-a înălțat cu drojdia lui roșie,
  Cineva a fost enervat de vuietul nostru de victorie!
  Iar războinicii au luat și au eliberat sincron valuri hipersonice din sfarcurile lor, de culoarea căpșunilor prea coapte.
  Au zburat ca un tsunami. Și au lovit blobul hiperplasmatic. Ea, după ce a primit o lovitură zdrobitoare, a vibrat și s-a repezit în direcția opusă. După care, a luat și a acoperit robotul, care deja ardea și fumea. Și așa monstrul mecanic s-a încurcat într-o pânză de foc și a început să ardă ca o lumânare.
  Elizabeth a cântat râzând:
  Fetele vor conduce universul
  Chiar dacă napalm plouă din cer...
  A sluji Patria este datoria noastră neschimbată,
  Focul sacru a ars în inima mea!
  Și războinicii o vor lua din nou din sfârcurile lor rubin și îi vor bate cu fulgere.
  Acestea sunt cu adevărat frumuseți scrise. Și trupurile lor sunt atât de musculoase, puternice, sculptate, energice.
  Robotul ucigaș s-a prăbușit în sfârșit în praful spațiului. Și s-a dovedit a fi un efect cu adevărat mortal de la sânii unor frumuseți atât de magnifice.
  Elena a cantat:
  Vom aduce lumină lumii întregi, crede-mă,
  Să murim și să salvăm planeta...
  Deși soarta este teribilă, moartea rea a venit,
  Nu muri degeaba, căci Patria noastră este vie!
  Elizabeth a obiectat:
  - Nu, este mai bine să supraviețuiești și să câștigi!
  Fetele, în general, și-au arătat nivelul considerabil de luptă. Dar apoi Generosul a apărut din nou. Acesta este un om pompat, musculos, în mască și armură, în acest caz, împreună cu alți doi parteneri, a purtat o armă care a provocat coroziunea de luptă a pietrelor. Și a lovit casele cu el. S-au desprins, ca nisipul, și s-au prăbușit. Și fetele frumoase care trăiau în ele au fugit din războaie.
  Ekaterina a remarcat:
  - Distrugerea este o pasiune,
  Puterea proastă stăpânește adăpostul...
  Cel care bea cu generozitate sângele altora,
  Să aruncăm atuul dăruind dragoste!
  Fetele l-au luat și imediat, de îndată ce au fluierat. Și mai mulți vulturi grei au zburat de pe acoperișuri. Au căzut pe capetele mutanților - un amestec de om și mistreț și un alt rinocer evident. Iar ciocul vultururilor le-a umplut craniile cu denivelări grele, făcându-i să cadă knock out.
  Și un alt cioc îl va lovi pe Generous între picioare în vintre.
  Și va sări în sus și va cânta cu o voce subțire:
  Sar pe scenă, sar pe scenă
  Voi deveni un eunuc într-un harem!
  Voi deveni un eunuc într-un harem!
  Și vocea a devenit atât de subțire, ca a unui copil mic.
  Și tunul însuși a sărit mai sus și s-a răsturnat. Elizabeth a sărit. L-a prins cu degetele goale de la picioare și l-a redirecționat cu mișcări rapide.
  Și casele care au fost distruse au început să fie restaurate. Inclusiv cele care au fost arse de robotul ucigaș.
  Elena și Ekaterina au sărit la monștrii mutanți care începuseră să-și vină în fire. Fetele au căzut pe spate și au aruncat ambii monștri în sus cu picioarele lor puternice.
  Au zburat în sus și s-au răsturnat în târbovirea lor. Și capetele lor au ajuns în coșurile de gunoi cu diferite mucuri de țigară.
  Și cum au luat-o și au urlat de durere.
  Elena ciripit, dezvăluind dinții:
  - Lasă-mă să merg în Himalaya,
  Lasă-mă să plec complet...
  Altfel voi urla, sau voi latra,
  Altfel voi mânca pe cineva!
  Iar războinicul cu părul roșu, ca culoarea steagului lui Lenin, l-a luat și a scuipat în fundul mutantului blocat în coșul de gunoi. El, după ce a primit o scurgere de suc crud, arzător, ultra-otrăvitor, va sări, se va rostogoli, va răcni și va șuiera, cu un urlet sălbatic.
  Efrosinya și Ekaterina au lovit inamicul cu picioarele goale, trimițându-l într-un zbor infernal la un punct.
  Va fugi ca o rachetă nedirijată. Și îl va lovi pe Generos, zdrobindu-i coaja acestuia din urmă.
  Și apoi omul rinocer a zburat acolo, ciocnindu-se de proprietarul său.
  Elena a luat-o și a cântat încântată:
  - Chiar dacă vin dintr-un sat modest,
  Unde am fost învățați să trăim după Ilici...
  Nu vreau să fiu o tipă fără probleme,
  Și nu vreau să devin o vacă de lapte!
  Și toate cele patru fete au luat-o și cu picioarele goale și musculoase au început să arunce mutanții împreună cu proprietarul lor, făcându-i literalmente să se învârtească.
  În același timp, frumusețile au cântat:
  eu tu el ea,
  Toată țara împreună
  Împreună o familie prietenoasă
  În cuvânt suntem o sută de mii eu!
  Iar războinicii, la fel ca jucătorii de fotbal din liga majoră, i-au luat și i-au bătut pe cei trei răufăcători direct într-o betoniera mare. După care, Elena a pornit motorul la putere maximă.
  Și acești monștri au început să se învârtească.
  a remarcat Elizabeth, a luat din nou tunul special conceput în mână, restabilind clădirile distruse:
  - Noi, ca întotdeauna, câștigăm...
  Elena, cu un rânjet care părea înfricoșător, a ciripit:
  Dar să fiu sincer,
  Câștig totul!
  Vânătorul s-a transformat în joc
  Deschideți un cont, atunci, desigur!
  După ce și-au amestecat temeinic adversarii, fetele au luat-o și, fără alte prelungiri, au fost lansate. Și apoi un cub uriaș de beton a zburat, a căzut jos și a înghețat în soarele virtual strălucitor!
  Ekaterina a remarcat:
  - Încă o confruntare în favoarea noastră!
  Elena a clarificat:
  - Înfruntare virtuală!
  Și ea clacă degetele goale de la picioare. Ceea ce a dat naștere unei bule de foc, irizante. A zburat mai sus în aer, extinzându-se pe măsură ce mergea și sclipind cu toate culorile curcubeului. Aceasta a fost o operă de artă.
  Fata cu părul roșu a ciripit:
  - Universul este plin de surprize fabuloase,
  Și fata, care este foarte valoroasă în luptă...
  Pot să-l lovesc pe cel rău în vintre cu piciorul gol,
  Cu toate acestea, prefer să fiu eu însumi!
  Fii tu însuți! Fii tu însuți!
  O astfel de fată, sălbatică, groovy!
  Elizabeth a spus zâmbind:
  - Ține-o așa!
  Elena, zdrobind monstrul, mormăi ceva de neînțeles.
  Euphrosyne și-a luat și și-a scos sutienul, lovind adversarul de cristal care i-a apărut brusc în fața ei ca niște pulsari. Au trecut în zbor și au căzut pe suprafața strălucitoare. Și au dat o lovitură mare și mortală.
  O fată cu părul alb ca zăpada a ciripit:
  - Fata umple pământul cu sânii ei,
  A acoperit și a salvat întreaga lume de necazuri...
  Nu ne-am dat seama, se pare că fetele au esența,
  Când un vecin a făcut all-in să joace!
  Ekaterina, o fată cu părul auriu, a luat-o și a lovit-o la suprafață cu călcâiul gol. Una dintre țevile proeminente a izbucnit din cauza comoției, iar soldații inamici care înaintau au fost de fapt stropiți cu un curent de abur.
  O fată cu părul care arăta ca o păpădie, doar mai voluminoasă, l-a luat și a cântat:
  - Baie, baie, baie, baie,
  Infuzie de stejar si mesteacan...
  Baie, baie, baie, baie,
  O lovitură grozavă de la o fată desculță!
  Și dinții ei sidefați vor străluci ca o oglindă. Acestea sunt fetele Terminator.
  Într-adevăr, nicio armată de creaturi virtuale nu poate rezista împotriva unor oameni ca ei. Și nici să nu încercați.
  Elena a văzut deodată un munte uriaș înzăpezit deasupra orașului. Și câțiva oameni în costume vikinge se plimbau prin apropiere. Erau înalți și mult mai mari decât reprezentanții obișnuiți ai umanității.
  Fata cu părul roșu a strigat:
  - Fără milă, fără milă, fără milă pentru dușman,
  Știi, răul Viking, știi, răul Viking va mânca tocană din tine!
  Elizabeth aruncă o monedă cu degetele goale de la picioare. S-a învârtit și a lovit cioara care zbura prin aer. Mai mult, această creatură cenușie avea dimensiunea unui albatros mare. Și a lovit-o chiar în coroană. Cioara si-a pierdut cunostinta si s-a repezit ca un meteorit. Și a lăsat în urma ei o coadă fumegândă.
  Fata cu părul albastru a cântat:
  - Dragostea este ca un pârâu de munte,
  Ce cade la pământ ca grindina...
  Și pornindu-l, dând un șoc electric adversarului,
  Fata încarcă mitraliera!
  Cioara a lovit robotul de lupta cu ciocul in timpul caderii sale salbatice. A avut loc un scurtcircuit. Și uriașul cyborg explodează. După care muntele s-a cutremurat.
  Și zăpada a căzut peste cele patru fete curajoase.
  Catherine remarcă, cântând:
  Ninsoare, ninsoare,
  Nu arăta spre părul meu...
  Rezultat, rezultat -
  Fetele sunt mereu desculte!
  Și războinicul a luat-o și și-a răsucit părul auriu, de parcă ar fi fost un vârf. Și imediat a apărut o strălucire strălucitoare și s-au revărsat șiroaie de raze de foc. Și în loc de zăpadă, a început să cadă ploaia. Și totul era foarte frumos, iar picăturile străluceau în soarele virtual ca diamantele.
  Elizabeth a observat cu un chicot:
  - Ar trebui să ne arătăm talentele în afaceri,
  Cel mai bun prieten al unei fete sunt diamantele!
  Euphrosyne a chicotit și, arătând spre muntele pe care războinicii scandinavi roiau în zăpadă, remarcă:
  - Băieții ăștia pun la cale ceva rău!
  Elena a sugerat:
  - Să eliberăm razele ucigașe ale morții din sfârcurile noastre stacojii.
  Și vulpea cu părul roșu a râs, dezvăluindu-și dinții sidefați.
  Elizabeth a sugerat:
  - Să mergem, fetelor, mai întâi să debarcăm trupele!
  Catherine a cântat cu încântare:
  - Cum căldura inimii lor ajută trupele de debarcare,
  Cum căldura inimii lor îi ajută pe parașutiști,
  Trupe bătute de vânt!
  Iar războinicii l-au luat, au accelerat și cu toată puterea, de parcă l-ar lua și ar sări.
  Iar cele patru frumuseți agresive și luptătoare vor zbura direct în luptă. Și este clar că sunt gata să mute munții deodată.
  Elena a luat-o încântată și a cântat:
  Voi fi campion mondial absolut
  Și voi trece ca un uragan sclipitor...
  Mai cool, acestea sunt toate lucrările lui Shakespeare,
  Voi sări doar în Oceanul Pacific!
  Elizabeth ridică, cântând:
  - Atleții fulgerați sunt dornici să lupte,
  Toată lumea crede cu ardoare în victorie!
  Euphrosyne a adăugat, dezvăluind dinții:
  - La urma urmei, putem avea orice mare, marea este până la genunchi,
  La urma urmei, orice munte depinde de noi!
  Și așa fetele au urcat efectiv muntele într-un joc virtual. Sunt hotărâți să dea bătălie vikingilor. Chiar dacă sunt giganți de trei ori înălțimea umană.
  Elena a intrat în luptă. A condus moara cu săbiile ei. Și ea a tăiat capul vikingului, cântând:
  Nu trebuie să-ți pierzi capul
  nu te grabi...
  Nu trebuie să-ți pierzi capul
  Dacă vă vine la îndemână?
  Notează-l în caiet,
  Pe fiecare pagină!
  Nu-ți pierde capul!
  Nu-ți pierde capul!
  Mai bine să fugi repede!
  Elizabeth a aruncat mai multe ace cu degetele goale de la picioare. Au zburat deasupra și au lovit vulturii care zburau deasupra vikingilor. Păsările de pradă mari, care și-au pierdut orientarea, au zburat și și-au bătut ciocul în craniile războinicilor vikingi. Le-au străpuns, forțându-i să elibereze fântâni de sânge.
  Catherine lovi cu piciorul celui mai apropiat viking cu piciorul gol și bronzat în vintre. L-a făcut să sară și să se rostogolească din cauza loviturii.
  După care, fata a spus:
  - Vezi o eclipsă pe cer,
  Aceasta este o armată de dușmani...
  Un semn al iadului va veni,
  Nu mai sunt necesare cuvinte!
  Iar fata a luat-o și ochii ei sidefați scânteiau. Aceasta este într-adevăr o fură, într-adevăr o fură!
  Euphrosyne o luă și fluieră. Câțiva pini s-au scuturat de fluier, de parcă ar fi căzut pe ei bețe de bambus. Și conuri grele au zburat în jos. S-au lovit în capul vikingilor, spărgându-i împreună cu căștile lor.
  Fata blondă a remarcat:
  - Mi-am lăsat dușmanii să se irosească,
  Prima mea mișcare, ultima mișcare!
  Și acum a rămas doar cel mai mare lider viking, cu umeri largi, în armură de aur.
  Și a răcnit din răsputeri:
  - Nu ai nicio sansa! Am toporul lui Thor!
  Bruta vikingă s-a balansat și a trimis un val de tsunami din toporul său.
  Fetele erau ușor acoperite de zăpadă.
  Dar s-au ridicat repede.
  Elena a înțeles coșul scăpat de uriașul războinic și a lătrat:
  - Păi, bagă-ți adversarul în portofel!
  Și ea l-a luat și l-a scuturat.
  Elizabeth a cântat cu un zâmbet dulce:
  - Băiatul meu, copilul meu,
  La ora asta nu dormi,
  Și în ce țară necunoscută,
  Gândurile tale vor fi despre mine!
  Gigantul viking s-a balansat din nou. Și chiar în acea secundă a simțit o distorsiune a spațiului. Și el, ca o pană de lebădă, a fost aspirat de un aspirator puternic.
  Și uriașul s-a aplatizat în coș, devenind de dimensiunea unei semințe de mac.
  Elena zâmbi și remarcă:
  - Aceasta este cu adevărat o transformare!
  Catherine a cântat cu un zâmbet:
  - Vor fi tratamente forțate, și transformări amuzante!
  Elizabeth se uită în sus de munte alarmată și remarcă:
  - E o bombă ascunsă sub zăpadă!
  Elena a scârțâit:
  - Nuclear?
  Fata cu părul albastru mormăi:
  -Ia-ți sora mai sus - termopreon!
  Războinicul cu părul roșu făcu ochii mari și întrebă:
  - Și cum o neutralizăm?
  Euphrosyne chicoti și gutura:
  - Pentru a face acest lucru, trebuie să eliberăm infrasunetele din sfarcurile noastre stacojii. Haideți, fetelor, toți patru, să facem asta la unison!
  Și războinicii au luat și au fugit cu fluxuri de energie enormă din sfarcurile lor rubin.
  Bomba Thermopreon a mormăit și s-a oprit. După care, a început să se joace un marș solemn.
  Elena a postat pe Twitter:
  - Cine vrea o bombă o va primi în frunte!
  . CAPITOLUL Nr. 7.
  Fetele au ieșit din realitatea virtuală. Au jucat deja destul, dar afacerile sunt pe primul loc.
  Catherine a remarcat după aventurile lui Wirth:
  - Deci nu trebuie să plătiți nimic. Și cum altfel merg oamenii la atracții?
  Elena remarcă zâmbind:
  - Ceea ce este cel mai surprinzător este că mai există persoane care citesc cărți. Și asta nu se potrivește deloc în nicio poartă.
  Elizabeth a remarcat:
  - Citesc și uneori cărți, iar uneori chiar le scriu! Deci, să nu considerăm asta o ciudățenie.
  Euphrosyne a postat pe Twitter:
  Există multe necunoscute într-o țară ciudată,
  Poți fi confuz și pierdut...
  Chiar și pielea de găină îți curge pe coloana vertebrală -
  Dacă vă imaginați ce s-ar putea întâmpla!
  După care, toate cele patru fete l-au luat și s-au învârtit ca o rotiță în jurul axei sale. Și chiar au început să se ridice în aer. Sunt frumuseți, ar trebui spus că sunt de clasă cosmică.
  Apoi fetele au înghețat în aer, după care Elizabeth a notat:
  - Suntem deja prea distrași de la căutarea hoților rachetei intergalactice. În loc să caute criminali, patru fete mutante joacă prostele sau se distrează cu diverse jocuri virtuale inutile!
  Elena a obiectat:
  - Jocurile de realitate virtuală dezvoltă foarte mult inteligența. Acest lucru nu trebuie uitat.
  Ekaterina a adăugat:
  - Și, de asemenea, inteligență!
  Euphrosyne dădu din cap:
  - Nu există suficiente aventuri în viață, așa că le luăm în realitate virtuală!
  Elizabeth a dat din cap:
  - Acest lucru este adevărat, dar nu ar trebui să uităm de lucrul principal. Deci, să scanăm informațiile din Hypernet.
  Și toți patru l-au luat și au cântat:
  -Suntem fete de vânătoare de super-clasă,
  Vom găsi orice păr căzut...
  Lasă câinele care roade să-și rupă dinții,
  Avem o voce foarte tare!
  Fetele au început să se uite la informații de pe Hypernet. Dar au fost atât de multe, încât ți-a uimit literalmente ochii. Și nu s-a găsit nimic semnificativ. Ceva de care te-ai putea agăța cu adevărat. Până acum, nimic altceva decât mirosul copilăriei.
  Elena a sugerat:
  - Și dacă toate grădinițele ar fi verificate?
  Catherine a răspuns cu un chicot:
  - Apreciez umorul tău!
  Euphrosyne chicoti și remarcă, de asemenea, chicotind:
  - Da, poate putem examina și azilurile de nebuni?
  Elizabeth dădu brusc din cap:
  - Dar e ceva în ideea asta. Nu sunt atât de mulți nebuni, datorită geneticii îmbunătățite. Dar nebunia și geniul merg una lângă alta și mână în mână!
  Elena a notat aici:
  "Poate că și noi suntem puțin nebuni." Au trăit mai bine de două mii de ani, dar încă nu s-au despărțit de copilărie. Cel puțin eu sunt. Așa cum eram, încă mă imaginez ca o fată desculță dintr-o colonie de copii.
  Catherine dădu din cap:
  - Da, așa e! Noi, amândoi diavoli, am călcat zona! Restul nu știu asta și asta îi face diferiți de noi.
  Elizabeth a obiectat:
  - Am vizitat captivitatea germană și centrul de arest preventiv al lui Stalin. Deci știu ce este închisoarea. Și trebuia să fiu în custodia unui adult în tabără.
  Euphrosyne dădu din cap:
  - Nu eram în zona de juniori, dar toți patru a trebuit să vizităm zona adulților. Îți amintești cum am devenit voluntar prizonieri într-o închisoare pentru femei din SUA, îndeplinind o sarcină interesantă?
  Elena dădu din cap cu un rânjet:
  - Imi amintesc asta. Da, este grozav când matrona te atinge și intră în toate găurile tale. Există o asemenea desfrânare în America și atât de multe lesbiene diferite. Acesta este pur și simplu grozav!
  Catherine remarcă furioasă:
  - Pot fi! Dar acesta nu este principalul lucru.
  Elizabeth remarcă cu o privire foarte serioasă:
  - Da, trebuie să studiem toate istoriile bolilor mintale. Mai ales schizofrenia paranoidă. Uneori, o astfel de boală face o persoană foarte talentată și, în același timp, antisocială. Aici poate fi găsită cheia pentru rezolvarea unei ghicitori complexe.
  Euphrosyne dădu din cap cu un zâmbet:
  - Asta este. Doar puterea spațială este mare, are trilioane de oameni și nu sunt atât de puțini bolnavi mintal. Și ce ne va oferi asta? Chiar crezi că un schizofrenic clinic a făcut asta?
  Elena și-a amintit:
  - Hitler avea semne ale unui schizofrenic real, clinic. Pe de o parte, chiar i-a făcut milă de oile care au fost sacrificate pentru carne. Dar, în același timp, a fost crud în acțiunile reale față de oameni, în special față de evrei.
  Ekaterina a remarcat:
  - Cel mai probabil, nici măcar Hitler însuși, ci ai lui zeloși. De ce, totuși, nu este mai ușor. Dar în orice caz, o căutare printre bolnavii mintal, măcar un fel de indiciu!
  Euphrosyne a cântat:
  Lumea se odihnește pe nebunie,
  Nebunia se răspândește în mare măsură...
  Tensiunea este supremă,
  Apare cu durere și frică,
  Numai frica ne va oferi prieteni,
  Doar durerea te motivează să lucrezi,
  Pentru că îmi doresc totul din ce în ce mai mult.
  Explozi hiperplasma în mulțime!
  Elena a chicotit, observând:
  - Aceasta este mintea adevărată a blondei!
  Elizabeth o luă și aruncă acul cu degetele goale de la picioare. A zburat peste și a lovit tafanul, fixând insecta de palmier. Iar fata a remarcat cu o privire foarte încântată:
  - După cum vezi, eu pot! Și putem face totul, chiar dacă avem două mii de ani!
  Elena a cântat, dezvăluind dinții:
  Război de două mii de ani
  Război fără motive rezonabile...
  Fata nu este singură în luptă,
  Cel puțin au mai rămas puțini bărbați!
  După care, fetele, fără să scoată un cuvânt, au intrat pe Hypernet pentru a colecta informații despre bolnavii mintal. Chiar și-au dorit asta. Mai exact, Elena, vulpea cu părul roșu, era foarte curioasă. Dar restul echipei nu era deosebit de dornic să încerce singuri.
  Elizabeth se uită prin informații într-un ritm sălbatic.
  De exemplu, oamenii bolnavi mintal din Venus. După cum era de așteptat, erau doar patru pacienți cu schizofrenie paranoidă: trei fete și un băiat. Nu prea mult pentru o planetă mare. Au existat și alte forme de boală. Nici prea mult.
  Elena a remarcat zâmbind:
  - Să verificăm psihopatii sau ce?
  Catherine a adăugat zâmbind:
  - Ar fi o idee foarte bună. Nu am mai văzut oameni nebuni de multă vreme.
  Elizabeth a sugerat:
  - Îi puteți contacta prin Hypernet. Faceți contact.
  Euphrosyne dădu din cap:
  - Grozav! Bine ati venit.
  Fata cu părul albastru a contactat imediat primul pacient. În exterior, era o fată complet normală, poate frumoasă, ca toți reprezentanții rasei umane. Ea îi făcu cu ochiul Elena și o întrebă:
  - Mă iubești?
  Fata cu părul albastru a răspuns zâmbind:
  - Cu siguranță!
  Așa că ea s-a întors și a răcnit:
  - Așa că fă dragoste cu mine!
  Elizabeth a chicotit și a răspuns:
  - Să trecem direct la virtual!
  Și trupurile fetelor au fost expuse și împletite împreună într-o minge. Și Elena a început să le scaneze. Și, în primul rând, a citit emoțiile și sentimentele și a sondat, de asemenea, memoria fetei schizofrenice. Și asta era interesant în felul său, deși amintirea fetei bolnave mintal era unică. Și uneori a căpătat forme exotice.
  Elizabeth era, de asemenea, fericită și muncitoare. Până acum contactul nu a oferit nimic valoros.
  Și, în general, logica și intuiția au sugerat că aceasta nu era cea mai bună cale. Mai mult, chiar dacă liderul este schizofrenic, este puțin probabil ca el sau ea să stea pe planetă și să aștepte până când sunt prinși și întoarse pe dos.
  Fata schizofrenica a intrebat:
  - Ești atât de fierbinte... Probabil foarte tânăr?
  Elizabeth a scapat automat:
  - Nu! Am două mii de ani.
  Fata schizofrenica urlă:
  - Deci ești bătrân! Și seduci tinere fecioare! Pleacă de-aici!
  Elizabeth a dat din cap:
  - Bună scăpare!
  Și s-a desprins de ea. Oricum, mi-am scanat întreaga memorie și nu am găsit decât prostii. Deși, uneori, prostiile erau bizare și trezeau interes prin coloratul ei.
  După care, fata eternă s-a deconectat.
  Elena a sugerat:
  - Haide acum!
  Iar războinicul cu părul roșu a luat-o și a sărit prin virtual către tânărul schizofrenic. Era drăguț la privit, dar s-a plâns de frică când a văzut-o pe roșcată și a mormăit:
  - Vrăjitoare!
  Elena a chicotit și a remarcat cu un chicot:
  Vrăjitoare, vrăjitoare, vrăjitoare,
  diavolitatea...
  Și de unde a venit vrăjitoarea?
  Vrăjitoare, vrăjitoare, vrăjitoare,
  Sunt pentru totdeauna frumoasa
  Orice altceva este o prostie completă!
  Iar fata roșcată făcu cu ochiul ei foarte strălucitori de smarald.
  Tânărul s-a înmuiat și a dat din cap:
  - Vrei să faci dragoste cu noi? Nu ne supărăm!
  Elena a chicotit și a ciripit:
  - Și nici pe noi nu ne deranjează!
  După care trupurile lor s-au împletit într-o minge. Să faci sex prin Hypernet este grozav. Și este frumos și nu există nicio infecție.
  Desigur, fetele au scanat conștiința, subconștientul și memoria băiatului. Schizofrenicii au o mulțime de lucruri interesante și colorate ascunse în capul lor.
  Și aici poți face multe și te distra foarte mult. Chiar și atunci când totul a fost descărcat, Elena nu a vrut să se despartă de tânăr și a fost smulsă de el cu greu.
  Apoi au mai fost două fete. Aici Euphrosyne și Catherine au avut grijă de ei. Mai mult, în același timp. Și acest lucru este, de asemenea, foarte distractiv și primești o mulțime de lucruri educaționale. Și fetele, să spunem, sunt foarte cool și uimitoare.
  Și pot chiar să cânte foarte colorat. Dar nu o vor face fără un motiv.
  În orice caz, investigatorii mutanți au verificat primii patru schizofrenici paranoici, dar nu au găsit indicii semnificative.
  Elena a notat:
  - Procesul în sine este plăcut, dar nu are nimic semnificativ în el!
  Catherine a postat pe Twitter:
  - Găsirea răpitorilor folosind această metodă este ca și cum ai scotoci printr-un car de fân în căutarea unui ac.
  Euphrosyne a spus:
  - Desigur, este departe de a fi cea mai bună idee să cauți așa! Dar este un proces plăcut.
  Și fetele cântau în cor;
  Unu, doi, trei -
  Rupe spionii
  Patru, opt, cinci -
  Ucide bandiții!
  Elisabeta, după aceasta, și-a amintit din nou de trecutul ei glorios pe fronturile celui de-al Doilea Război Mondial și de fatidic, teribilul patruzeci și unu;
  Elizabeth simți că se cufundă într-o piscină adâncă, neagră fără speranță, și numai în înălțimi ochii arzător ai stelelor pâlpâiau de rău augur. Pe măsură ce scufundați, presiunea asupra pieptului devine mai puternică, barosul vă bate în cap și fiecare lovitură devine mai dureroasă și mai grea. În cele din urmă, corpul ei atinge fundul, partea din spate a capului i se simte rece, fata vrea să sară în sus și nu se poate mișca. Aici, de jur împrejur, în același timp, din toate părțile se aude un scârțâit, niște viețuitoare foșnind. Elizabeth își simte inima bătându-i sălbatic în piept. Șobolanii, mari ca iepurii și multicolori, cu o nuanță predominantă de sânge, se năpustesc asupra ei. Se grăbesc și încep să sfâșie. Elizabeth țipă și... Își vine în fire.
  Doi soldați germani o simt pe fată, apoi o ridică brusc de păr:
  - Schnell! Ridică-te, cățea!
  Elizabeth se ridică și este nesigură. Fata întoarce capul, e greu. Wow! Dar totul pare a fi intact.
  Germanii construiesc separat coloane de prizonieri, bărbați și femei. Elena a fost chiar surprinsă că atât de mulți au renunțat. Unele femei, peste cincizeci, nu sunt vizibile, răniții par să fi fost pur și simplu omorâți de naziști. Îndemnând fetele cu patul puștilor (aproape toate femeile soldate erau tinere și proaspăt recrutate), am mers mai departe. Era destul de cald, unor femei li s-au rupt tunicile și se "pătruneau" în cămăși.
  Elizabeth l-a întrebat pe căpitanul Valentina Sinitsa, care avea câteva vânătăi impresionante pe față:
  - Și acum, Valya?
  Căpitanul, o tânără de douăzeci și opt de ani, destul de drăguță cu părul roșcat, a răspuns:
  - E în regulă, dacă noaptea este întunecată, vom fugi!
  Elizabeth se uită la sine:
  - Cred ca da! Captivitatea nu este pentru sovietici. Se pare că nu există pagube, fragmentele au avut milă de trupul meu. E doar un zgomot în capul meu.
  Valentina a raspuns:
  - Se pare că ai fost uluit. Brr! Dar eu însumi nu înțeleg cum am ajuns în captivitate. Pistolul mitralieră s-a blocat, iar celelalte fete au renunțat. Drept urmare, am fost prins ca ultimul prost.
  Elizabeth a dat din cap:
  - Da, un început bun de război. Înainte de a avea timp să ucidă un german, a fost capturată. Groază sălbatică! Dacă nu avem timp să scăpăm?
  Valentina a raspuns:
  - Știi, ești neobișnuit de frumoasă. Părul auriu, cu o siluetă perfectă. Nu am văzut niciodată o fată mai frumoasă decât tine!
  Elizabeth i-a făcut semn să oprească:
  - De ce am nevoie de aceste complimente? Și nu ești un tip.
  Căpitanul a remarcat:
  - Ai putea fi pur și simplu violată.
  Elizabeth era confuză:
  - Ce înseamnă să violezi?
  Valentina a fost sincer surprinsă:
  - Nu știi?
  Elizabeth clipi din ochi:
  - Teoretic, desigur, știu, dar...
  Valentina miji ochii:
  -Nu ai încercat niciodată cu un tip?
  Elizabeth clătină negativ din cap:
  - Desigur că nu! În general, un comunist nu trebuie să devină corupt moral și să facă dragoste în afara căsătoriei!
  Valentina a ridicat din umeri:
  - Cum să spun! În opinia mea, aceasta este o chestiune personală pentru toată lumea. În plus, bărbații sunt toți diferiți și ai plăcere de la ei în felul tău. Nu este atât de ușor de ghicit, dar soțul meu se plictisește repede.
  Fata Komsomol care mergea pe dreapta a obiectat:
  - Pentru o persoană, principalul lucru este comunicarea spirituală, și nu instinctele animale.
  Valentina ridică degetul în sus:
  - Să nu vorbim despre subiecte indecente. Poate că este mai bine să vorbim despre partid și construirea comunismului?
  Elizabeth a vrut să spună ceva, când a venit ordinul ca coloana să se oprească.
  Ei s-au trezit direct în fața unei zone betonate, de care s-au apropiat câteva camioane și o mașină. În același timp, a apărut o altă rubrică de femei persecutate. Judecând după îmbrăcămintea lor, erau civili.
  Un german obez s-a târât dintr-o mașină germană de culoare kaki. Avea o față neplăcută, prost bărbierită, cu o bărbie triplă și o mitralieră ciudată cu două țevi atârnată pe umeri. Dar capacul, pe care a strălucit emblema - două fulgere, a dezvăluit un SS. Fascistul a ieșit în fața fetelor și a poruncit în rusă ruptă:
  - Egal! Atenţie!
  Fetele s-au ridicat automat, pregătirea lor militară făcându-și tribut. Una dintre fete, însă, a ezitat și a primit un fund pe fund.
  Ofițerul SS mormăi mulțumit, se uită la picioarele femeii și porunci:
  - Toată lumea își scoate bocancii!
  Fetele se înfiorară și un bubuit a trecut prin rânduri. Neamțul gras a căscat demonstrativ și a mormăit abătut:
  - Cine nu se supune va fi spânzurat! - Și apoi deodată un strigăt amenințător. - Schnell! Schnell!
  Fetele au început să se descalțe. Elizabeth își simți mâinile mișcându-se automat. Se simte ca o supunere la monștri fasciști este obișnuită pentru ea. Și-a scos o cizmă, simțind căldura plăcută a suprafeței de beton cu piciorul gol. Apoi al doilea, îmbrăcat cu grijă pe cizme noi din piele, recent lansate (cele de pânză vor apărea abia la sfârșitul războiului). Apoi s-au auzit țipete. O fată tânără, nu mai în vârstă de șaisprezece ani, a sărit afară și a strigat:
  - Nu o sa fac poze, idiotilor! Ar fi mai bine dacă m-ar doborî mort!
  Porcul german a făcut un semn, doi bărbați SS înalți au apucat-o pe fată și au târât-o la o spânzurătoare pregătită dinainte.
  Fetele-prizoniere de război au scos un oftat, dar nimeni nu a îndrăznit să obiecteze, se pare că șocul captivității a avut efect.
  - Ocupă-o! - strigă fascistul gras. - Nu-l lăsa să moară imediat! Diavolul va ști să reziste.
  Hainele tinerei au fost rupte, iar SS-ul chiar a înfipt un trabuc în sfarcul roz al frumuseții. Fata a țipat și a strigat:
  - Amintește-ți, numele meu este Tanya! Moarte naziștilor!
  Ofițerul SS urlă:
  - Scoate-i limba!
  Un mordovorian a sărit la fată cu un șorț murdar mototolit și clești în mâini. Un alt nazist a strâns obrajii fetei, deschizând gura. Ea a încercat să reziste. dar forțele sunt prea inegale. Sângele curgea din gura fetei, iar ea însăși a leșinat din cauza șocului dureros. Monstrul fascist și-a aruncat limba ruptă și a călcat-o cu cizma. Naziștii au atârnat rapid fata goală atârnată pe marginea unui cârlig ascuțit de navă. Ea a scos un strigăt slab și a tremurat, adusă în fire de durerea suplimentară. Pe chipurile fasciștilor s-a scris Beatitudine, acel sentiment incredibil de satisfacție sadică atunci când provoci durere semenilor tăi. Chiar dacă este o fată frumoasă cu păr blond. Aici un element sexual este amestecat cu sadismul.
  Elizabeth închise ochii ca să nu vadă un asemenea arbitrar. Între timp, o coloană de prizonieri, femei civile, s-a apropiat de ei. De asemenea, naziștii i-au forțat să se descalțe. Femeile selectate erau tinere, nici una dintre ele nu avea peste treizeci și cinci de ani sau sub șaisprezece ani. Femei bieloruse puternice, în mare parte blonde, cu ochi albaștri, plăcute la privit, sânge și lapte.
  Ofițerul gras a poruncit din nou:
  - Scoate-ți hainele de exterior!
  Elizabeth s-a înroșit brusc, ce se întâmplă dacă naziștii o lasă complet goală? Și degetele îmi desfac deja tunica. Femeile civile plâng și geme de parcă ar merge la execuție. Una dintre ele are un copil în mâini. Naziul i-o smulge din mâini. Femeia mama se repezi si este injunghiata in stomac cu baioneta. El cade, izbucnind într-un strigăt sfâșietor. Ofițerul SS aleargă la copil, îl aruncă sub picioare și începe să-l calce în picioare. Mai mult, se asigură că nu moare imediat, rupându-și brațele și picioarele delicate.
  Mama urlă și este târâtă la spânzurătoare, pentru a fi agățată de cârlig cât este în viață. Pe drum, ne sfâșie hainele în bucăți și ne lovesc cu paturile puștilor. Apoi, la sfârșit, o smuciază pe femeia mutilată, râzând veseli, parcă împodobiți cu marijuana.
  Elizabeth a șoptit:
  - Și există o limită a atrocității lor? Cine i-a născut, o femeie sau o lupoaică?
  Valentina a spus cu pasiune:
  - Nu vom ierta și nu vom uita niciodată asta. Fasciștii vor plăti o sută de ori pentru fiecare dintre atrocitățile lor.
  Elizabeth a răspuns:
  - Toată Germania nu este suficientă pentru asta.
  Valentina a glumit:
  - Ce a mai rămas va merge în Japonia!
  Principalul nazist încă nu se liniștise, nebunia îi ardea în ochii plictisiți, gura lui mică era curbată:
  - Acum, te avertizez! Vă vom duce pe teritoriul Germaniei. Cei care se poartă bine vor avea un loc bun, mâncare și, în viitor, cetățenia de onoare a Germaniei Mari. Dar dacă cineva scăpa, atunci pentru fiecare fugar, voi porunci ca douăzeci de ostatici să fie arși de vii. Mă înțelegi? - Hohotetul ticălosului s-a intensificat. - Și acum, vei vedea clar ce înseamnă să nu asculti de Fuhrer.
  Naziștii s-au repezit într-o coloană de femei civile și au ales zece dintre cele mai urâte să le privească. Au fost târâți fără ceremonie de păr și doborâți într-o grămadă. După care, bărbații SS au început să răsucească femeile cu sârmă ghimpată. Au țipat disperați și au încercat să scape. Ca răspuns, au primit paturi de pușcă la umeri și piept.
  Ofițerul gras zâmbi mulțumit:
  - Ei bine, acum o torță pentru ei! Lăsați-i să "se bucure" de durere!
  Și iarăși râsetele idioate ale animalelor fasciste. Trei SS cu fețe degenerate au târât afară rezervorul de benzină și au deșurubat capacul. În ciuda distanței, mirosul dezgustător de combustibil a ajuns pe Elizabeth. Se pare că a fost benzină cu un octan scăzut produs prin hidroliza cărbunelui. Führer-ul nu avea suficient ulei natural pentru toate echipamentele sale numeroase, chiar și ținând cont de proviziile din URSS, așa că fizicienii celui de-al Treilea Reich au dat dovadă de ingeniozitate. Această benzină avea particularitatea unei temperaturi de ardere mai scăzute decât de obicei, precum și a faptului că a început să înghețe deja la nouă grade sub zero. La timp, acest lucru va afecta cursul războiului. Femeile, răsucite cu sârmă ghimpată metalică, își fluturau cu disperare brațele (cei care le aveau libere). Naziștii au zâmbit și au strigat ceva în germană.
  Elizabeth a întrebat disperată:
  - Chiar vor fi incendiați?
  Valentina a răspuns supărată:
  - Nu, te vor lăsa să pleci! Îți vor oferi și prăjituri pentru călătorie!
  Elizabeth a izbucnit în lacrimi:
  - Și tot e atât de crud! Bine, bărbați, dar de ce ar trebui să sufere femeile atât de mult?
  Valentina a sugerat:
  - Germanii au nevoie de slavi doar ca sclavi. Iar sclavul trebuie să se teamă și să asculte. Aceasta este o dictatură bazată pe frică. Și pentru a intimida, trebuie să provoci durere.
  Elizabeth și-a fulgerat ochii albaștri:
  - Și ca să te enervezi, trebuie să faci rău!
  A izbucnit o flacără, focul nu s-a extins la fel de repede ca la benzina obișnuită, femeile sfâșieau, încercau să rupă sârma, sângele picura din trup, tăiat de ace.
  Elisabetei i s-a părut că timpul se târăște surprinzător de încet, ca o serpentină, sufla un vânt proaspăt, iar trupul ei, abia acoperit de o cămașă ușoară, simțea rece.
  Flăcările au cuprins în cele din urmă toate femeile martire, iar țipetele lor au devenit mult mai puternice. Pielea mi s-a dezlipit și s-a desprins în fața ochilor. Mirosul de ars a devenit din ce în ce mai puternic. I s-a făcut rău și lacrimi curgeau din ochii fetelor. Principalul fascist a cântat cu un rânjet răutăcios:
  - Dacă cineva fuge, vă voi arde pe toți! Heil! Heil Hitler, cel mai mare conducător al universului!
  Soldații fasciști au scos armonici de la curele și le-au cântat veseli. Mai mult, este clar că naziștii nu au suferit de o lipsă completă de auz. Dar asta a făcut ca muzica să pară și mai de rău augur.
  Ofițerul gras urlă în rusă:
  - Muzica curge, muzica, muzica! Uneori trist, alteori respirând timid! Cine dansează vesel pe melodia unei țevi care luminează sufletul! Muzica curge, muzica, muzica, departe de tristete, nu-i mai deranja pe nemti! Nesfârșit, etern, tânăr, care te face să-ți dorești atât de mult să trăiești!
  Asistentul său, un ofițer roșcat, cânta:
  - Toată lumea dansează! Ei bine, cățele, dansați, sau vă ard pe toți!
  Fetele au început să-și miște timid picioarele goale. Fascistul principal a strigat tare, fluturând brațele:
  - Trăiește! Haideți, cățele și curve, haideți!
  Fetele au început să se miște mult mai repede în discordie, dar amintea puțin de un dans cultural, ci mai degrabă de un dans sălbatic al papuanilor, coasta Paraguayului!
  Fasciștii au alergat la femei și le-au lovit cu pumnii în față, țipând și mormăind ceva sfâșietor.
  Fascistul principal a făcut un gest. Un băiat în uniforma lui Hitler Jugent i-a adus o sticlă de coniac. Porcul gras i-a tras direct din gât, lichidul de patruzeci de grade i-a încălzit stomacul. Borov l-a întrebat pe băiat într-un mod ordonat:
  - Ai deja paisprezece ani, îți dau voie să împuști orice târfă!
  Pe chipul băiatului era dezamăgire:
  - Și doar împușcă? E prea moale! - El a exclamat.
  Nenorocitul gras a mormăit:
  - Ce vrei să-i faci?
  Băiatul răsti:
  - Moară-l și apoi dă-i foc!
  - Bine, haide! Grăbește-te, acești pui trebuie să fie aduși în Germania la timp.
  Băiatul, strălucind cu cizmele lui orbitoare, foarte lustruite, se mișca pe linia femeilor. A zâmbit prădător și a zâmbit cu cruzime. Din când în când, tânărul nazist s-a oprit și a dat cu piciorul în stomac cutare sau cutare femeie, dar nu a făcut nicio alegere.
  Elizabeth s-a rugat cuiva necunoscut, dar nu mie! Dar tânărul s-a oprit în fața ei și a arătat cu degetul:
  - Curva asta e a mea!
  Elizabeth a înghețat, a tremurat trădător, iar fața ei bronzată a devenit palidă. Principalul fascist a obiectat pe neașteptate:
  - Nu!
  Băiatul fascist a fost jignit:
  - De ce, mă rog?
  Borov a răspuns:
  - E prea frumoasa! Doar o fată minunată, poți să o dai unui general și să obții mulți bani.
  Tânărul nazist a fost de acord fără tragere de inimă:
  - BINE! Doar pentru că mi-ai refuzat prima cerere, voi tortura două curve!
  . CAPITOLUL Nr. 8.
  Băiatul s-a întors, a alergat repede și a ales două fete mai mici. De data aceasta se grăbea, temându-se că prada lui legală ar putea fi smulsă.
  Fetele au ieșit singure în piață, poate că sperau că băiatul chipeș i-ar fi milă de ele dacă ar fi ascultători. Tânărul pufni disprețuitor:
  - Pune-te în genunchi și sărută-mi ghetele!
  Fetele s-au prăbușit și s-au târât. Au sărutat cu încredere pielea lustruită, simțind mirosul puternic de înnegrire scumpă. Fiul lui Hitler Jugent a prins brusc fetele de păr și le-a ridicat cu forță:
  - Ce, nenorocite! - șuieră băiatul în rusă. - Te-ai săturat să trăiești? Acum scoate-ți hainele imediat!
  Fetele și-au scos febril hainele, lăsându-le doar în chiloți. Tânărul sadic a ordonat:
  - Întinde-te pe cleme.
  Fetele s-au întins ascultătoare, iar asistenții SS și-au asigurat brațele și picioarele în stocuri speciale. Băiatul își trecu degetele peste tocurile roz seducătoare ale fetelor, care încă nu avuseseră timp să adune praf. A simțit brusc o emoție puternică și a strigat sfâșietor:
  - Dă-mi un biciu greu!
  Acoliții au predat biciul. Nu era simplu, ci consta dintr-o sârmă încinsă cu stele ascuțite. Impacturile unei astfel de arme sunt mult mai sensibile.
  Elizabeth a simțit o febră când se gândea la ceea ce o aștepta. Iată rânjetul monstruos al fascismului, când oamenii se transformă în animale. Și aceste chinuri infernale ale monștrilor care și-au pierdut sentimentele umane de bază.
  Biciul fluieră amenințător și cade pe spatele goale ale fetelor. Lovitura în os taie pielea și carnea. Tânărul fascist toarcă mulțumit, se simțea ca un adevărat Dumnezeu. Da, era o zeitate a voinței rele și indestructibile, lipsită de cel mai mic simț al compasiunii. Cu toate acestea, Hitler Jugent a învățat că compasiunea este slăbiciune! Mila, un sentiment rău, nu este demn de un arian adevărat. Nu este suficient să omori inamicul, trebuie făcut să sufere și să fie umilit în cel mai rău mod. Slavii sunt o națiune inferioară ca evreii, iar uciderea unui slav este ca și cum ai ucide un câine nebun. Ce este conștiința? O capcană infernală a sufletului, inventată de evrei și filozofi ruși. Un arian adevărat nu cunoaște remușcări, un singur lucru îi provoacă supărare, că a ucis puțini dușmani. Dar a tortura cu cruzime o femeie sau un copil este cea mai înaltă manifestare a vitejii ariene.
  Chiloții au izbucnit sub loviturile firului fierbinte și au căzut de pe fese. Fetele au țipat la început, dar băiatul era puternic dincolo de anii lui și au tăcut repede, pierzându-și cunoștința din cauza unui șoc teribil. Cu toate acestea, călăii lui Hitler nu erau în pierdere, au doborât gălețile de apă cu gheață pregătite în prealabil (folosind un frigider de tabără) pe capetele tinerelor frumuseți. Între timp, tânărul sadic a încălzit din nou firul pe foc și l-a dat jos pe picioarele goale ale fetei. Și din nou țipete groaznice, țipete în care nu era nimic uman.
  Elizabeth abia putea să stea în picioare, părea de unde putea veni puterea de a rezista la asta. Era ceva lipsit de cel mai mic sens, cu mult dincolo de granițele umanității. Este ciudat cum un băiat atât de dulce, aproape un copil, ar putea face asta. Este pur și simplu incredibil cât de mult fascismul deformează sufletele, chiar și pe cele ale copiilor. Deci paralizează percepția unei întregi generații!
  Fetele au tăcut din nou și s-a turnat din nou apă peste ele. Cu toate acestea, în ciuda tuturor eforturilor, țipetele celor torturați au devenit din ce în ce mai liniștite. De la umeri până la picioare, nefericiții martiri nu mai aveau loc de locuit. În cele din urmă, băiatul a obosit, și-a șters transpirația de pe frunte și a scuipat printre dinți în direcția coloanei de femei nefericite.
  - Sătul de! Le poți arde?
  Fetele sfâșiate nu se mai mișcau, probabil că suferința depășise o anumită măsură. Naziștii au alergat la nefericiți, nu picurând benzină cu generozitate, și le-au dat foc. Fetele nici măcar nu s-au mișcat, deși focul le-a devorat încet carnea cu poftă.
  Până atunci, țipetele ființelor nenorocite care erau arse de vii se potoliseră și ele, a căror vină întreagă era doar în faptul că trebuiau să devină o demonstrație clară a voinței neînduplecate a nazismului!
  Nenorocitul gras și-a fluturat pumnul strâmb.
  - Păi, curve? Sper că înțelegi cât valorează o liră! Și acum, aliniați-vă și marșați pas cu pas către noul vostru destin.
  Femeile stăteau nemișcate, pe cât de șocate de cruzimea și spectacolul de coșmar.
  Băiatul fascist, fără ezitare, a apucat un pistol și, rânjind prădător, a împușcat fata în picior:
  - Ai auzit, ți-au spus, marș!
  Lovitura le-a trezit pe femei, Elizabeth simți mâinile blânde ale Valentinei pe umerii ei.
  - Să mergem, tovarășul meu credincios, să ne răzbunăm, trebuie să trăiești!
  Fata a răspuns curajos:
  - Și jur că voi supraviețui!
  Între timp, tânărul ticălos trăgea în fata căzută și zvârcolită. În același timp, a încercat să-i rupă atât brațele, cât și picioarele. Nu am vrut să termin imediat fata, pentru că a asculta țipete de durere este mult mai plăcut decât râsul.
  Fata grav rănită a rămas întinsă pe drum, tânăra fascistă nu a terminat-o și au apucat-o cu un cârlig de coastă și au târât-o până la spânzurătoare.
  SS-ul gras îl bătu pe băiat pe cap:
  - Prietenul meu drag! Ești exact ca Fuhrer-ul în copilărie! Știi, marele Adolf a avut o ceartă cu o fată deja în clasa întâi. Așa că el și cei doi prieteni ai săi au călcat-o în drum spre casă. Au prins-o și au legat-o și au început să o abuzeze. Au ars-o cu foc, i-au rupt oasele, i-au scos ochii, iar apoi tânăra Adik i-a turnat acid sulfuric pe gât, luat de la lecțiile de chimie. Atunci Hitler avea doar șapte ani și era deja capabil de un act curajos demn de un soț arian.
  Tânărul nazist, strâmbându-se, a întrebat:
  - Fata era evreică?
  - Nu, Slave! Austro-Ungaria s-a prăbușit pentru că germanii au fost trădați de slavi, așa că Fuhrer-ul a jurat că îi va distruge! - Borov și-a trecut mâna pe gât. - În general, maimuțele merită clemență, dar slavii nu!
  Oamenii SS au ridicat labele la unison:
  - Traiasca Hitler!
  Femeile tinere, desculte, pe jumătate îmbrăcate, mergeau repede pe drum. Naziștii s-au plimbat pe biciclete speciale de escortă cu patru roți (pentru a nu risipi benzină în escortarea suboamenilor). Elizabeth, șocată de atrocitățile și imoralitatea flagrantă a naziștilor, a tăcut în primele două ore, nici măcar nu s-a gândit la nimic, ci a mers pe jumătate adormit. Celelalte fete, se părea, nici nu aveau chef să vorbească, cel puțin pe subiecte laice.
  În timp ce fetele desculțe mergeau pe asfaltul neted așezat pe pământ sovietic, picioarele lor se simțeau mai mult sau mai puțin confortabile. Dar trecând de punctul de frontieră distrus, s-au trezit pe teritoriul polonez... Drumul s-a dovedit a fi acoperit cu pietriș fin și piatră zdrobită ascuțită, săpând în picioarele goale ale fetelor. Elizabeth, în ultimii ani, nu și-a putut permite des plimbări desculțe și a simțit curând cum călcâiele ei goale au început să se rupă și să ardă fără milă. Pentru a-și distra atenția, i-a vorbit Valentinei:
  - Deci ce trebuie să facem acum?
  Căpitanul a răspuns liniştit după o pauză:
  - Nu putem fugi, altfel toate fetele vor fi ucise! În același timp, nici nu există putere să îndure asta!
  Elizabeth a sugerat:
  - Dacă aranjam o evadare pentru toată lumea?
  Valentina a dat din cap:
  - La asta mă gândesc exact. Este doar dificil din punct de vedere tehnic să faci așa ceva. Uite câți paznici sunt în jur.
  Elizabeth a rostit fraza lui Suvorov:
  - Ei urlă nu în număr, ci în pricepere!
  Valentina a raspuns:
  - Unul dintre principalele motive pentru victoriile lui Suvorov a fost pregătirea de luptă mai bună și pregătirea fizică a trupelor ruse. În special, trupele turcești nu au fost învățate cu baioneta și lupta corp la corp, așa că s-au destramat rapid. Dar cu francezii a fost mai greu, mai ales că baioneta a fost inventată în Franța.
  Elizabeth a răspuns hotărât:
  - Dar am câștigat!
  - Da, am câștigat. Dar, să fiu sincer, nu este atât de ușor pe cât se spune în manuale. - a oftat Valentina. - Prețul victoriei este prea mare, poate deprecia valoarea trofeelor.
  Elizabeth a mormăit:
  - Nu vorbim de trofee. Cel mai mare trofeu din război este o viață salvată. În general, așa cum a spus Stalin: "Un soldat nu are sex".
  Valentina a sugerat:
  - Atunci devii băiat și îți va deveni mai ușor.
  Elizabeth tresări:
  "Nu m-ar deranja să devin și eu băiat, băieții sunt mult mai liberi."
  Valentina fluieră:
  - De ce?
  "Pentru că picioarele lor sunt mai aspre și simt că merg pe cărbuni." - scârțâi Elizabeth.
  Valentina a raspuns:
  "Și simt că am fost bătut pe călcâie cu bețe pentru o lungă perioadă de timp, dar trebuie să suport." Este posibil ca captivitatea noastră să se prelungească și asta nu se va întâmpla. Am auzit că femeilor din lagărele de concentrare li se dau încălțăminte doar când cade zăpadă și chiar și atunci sunt din lemn.
  Elizabeth se cutremură:
  - Pantofii de lemn pentru picioarele unei fete sunt pur și simplu o tortură odată, când eram încă școală, i-am îmbrăcat într-un muzeu și am mers pe coridor; Sunt atât de incomode și continuă să cadă.
  Valentina a corectat:
  - Și îți freacă îngrozitor picioarele și te țin de cald iarna foarte prost. Pantofii Bast sunt mult mai buni, sunt mai caldi si mai moi.
  Femeile din sat erau mai experimentate și nu se plângeau, dar printre femeile din oraș începuseră deja să apară picături de sânge, imprimându-se pe pietriș urmele picioarelor grațioase, tinere.
  Un stol de luptători ME-109 a zburat pe cer, zburau la o altitudine relativ scăzută și puteai vedea chiar și zvastica de pe aripi.
  Elizabeth a remarcat:
  - Mă întreb, unde sunt glorioasele noastre Migi?
  Valentina a răspuns fără tragere de inimă:
  - Cred că au rămas neumplute. În general, germanii au un produs nou interesant, bombe în miniatură, ele pot fi chiar atârnate de aripile avioanelor de luptă. Cad la pământ ca grindina. Nu va lua un tanc, dar este destul de eficient împotriva infanteriei sau aeronavelor, în special a celor ușoare precum IL-16.
  Elizabeth a remarcat:
  - La noi, se pare, asemenea "lucruri" erau pe cale să intre în producție. Am întârziat puțin. În general, moștenirea grea a sistemului țarist, restructurarea industriei de la cea capitalistă la cea socialistă.
  Valentina a adăugat:
  - În plus, război civil. În anul douăzeci și unu, producția industrială a scăzut de șapte ori față de al treisprezecelea an. Au murit milioane de oameni, țara a fost distrusă și, spre deosebire de guvernul țarist, nimeni nu ne-a dat împrumuturi. Desigur, nu am avut timp să facem mare lucru. Hitler ne-a prins într-un moment în care armata tocmai începuse reînarmarea.
  Elizabeth a fost de acord:
  - Eşti chiar aici. Am făcut multe, dar nu am avut timp să facem multe. Toată Europa lucrează pentru Wehrmacht. Europa! Și Rusia țaristă pierdea războiul, în ciuda faptului că Germania își avea forțele principale în Occident. Acum ne aflăm într-o situație proastă.
  Și când vor ajunge tancurile noastre în Europa?
  Valentina a raspuns:
  - Am vrut să se întâmple în curând! Dar am luptat și în Finlanda, prin urmare, nu sunt atât de plin de optimism, armata noastră nu este tocmai pregătită pentru război.
  În conversație a intrat o fată tânără cu bretele de sergent subaltern:
  - Cred că în două săptămâni tancurile noastre vor elibera Varșovia, iar într-o lună Berlinul.
  Valentina clătină din cap, întinzându-și coama roșie:
  - Aș vrea să cred asta, dar... Naziștii au ocupat paisprezece țări europene într-un timp foarte scurt. Aceasta vorbește despre puterea foarte mare a Wehrmacht-ului și timp de trei luni și jumătate am fost ocupați cu micuța armată finlandeză. Știu direct ce este războiul. Nu, în acest caz, inamicul este mult mai puternic decât noi!
  Tânăra fată era confuză:
  - Deci, putem pierde?
  Valentina a raspuns:
  - În principiu, da, dar...
  Fata a scârțâit:
  - Ce dar...
  Valentina a raspuns:
  - Naziștii vor deveni propriii lor gropari. Uite cum comit atrocități. Toți de la mare la mare se vor ridica în curând împotriva lor. Chiar și pionierii vor lupta împotriva fascismului, pământul va arde sub picioarele ocupanților. Naziștii se vor sufoca în sângele lor. Decizia lor de a ataca URSS ar fi o greșeală fatală. Sau, mai degrabă, o catastrofă, iar fascismul va fi șters de pe fața planetei.
  Elizabeth a fost de acord:
  - Nu, vampirul Hitler nu poate scăpa de stâlpul de aspen. Dar câte dintre orașele noastre vor fi distruse și câte sate vor fi arse. Și suntem proști, știind despre atacul iminent, nici măcar nu am săpat tranșee.
  Valentina dădu din cap în acord:
  - Cred că Pavlov va fi împușcat.
  Elizabeth i-a făcut semn să oprească:
  - Nu este vorba despre Pavlov. În general, ordinul de a aduce armata în deplină pregătire pentru luptă trebuia să fie dat personal de Stalin.
  Valentina a dat din cap:
  - Sigur, ai dreptate. Dar se pare că liderul a vrut să amâne începutul războiului până în ultimul moment, mai ales că Wehrmacht-ul nu era pregătit pentru iarnă, iar dacă am fi câștigat cel puțin o lună, Wehrmacht-ul nu ar fi fost gata. Și până în 1942 armata noastră ar fi devenit mult mai puternică. Ceea ce mă îngrijorează este poziția lui Churchill și Roosevelt. Ei pot face o pace onorabilă cu Germania și chiar pot primi o parte din teritoriul sovietic. În plus, Japonia ar putea încerca să se răzbune pentru înfrângerea din Manciuria. Și atunci ne vom găsi într-un inel de izolare.
  Elizabeth gâfâi când călca pe o pietricică ascuțită, piciorul ei a început imediat să sângereze, iar degetele învinețite au început să-i doară și mai mult. Ea credea că fasciștii, poate, nu au nevoie de ei, chiar dacă aveau nevoie de pantofi noi și buni, ci mai degrabă de dorința de a umili și de a provoca durere. Până la urmă, în Rus', picioarele goale erau considerate semn de sărăcie, nu fără motiv exista o expresie vagabond, adică cerșetor. Acum rămâne de văzut dacă va reuși să ajungă la oprire. Și dacă cade, ce se va întâmpla cu ea?
  Ca la unison cu cuvintele ei, una dintre fete tinere, cu picioarele însângerate și rupte, a țipat:
  - Gata, nu mai suport!
  Și s-a așezat, întinzându-și picioarele îndelung răbdătoare înainte. Naziștii s-au apropiat de ea și benzina s-a turnat pe capul fetei. Ea a sărit brusc, dar era prea târziu, bricheta abandonată a izbucnit, iar nefericita femeie a fost cuprinsă de o flacără aprinsă.
  Fata, țipând prelungit, s-a repezit să fugă, ceilalți prizonieri împrăștiați în lateral. După ce a depășit coloana, martirul a căzut, pierzându-și cunoștința, șuvoiele de flăcări au ars plămânii nefericitei femei, iar moartea ei a fost îngrozitoare. A urmat un strigăt amenințător:
  - Schnell! Schnell! Moarte celor care au rămas în urmă!
  Fetele și-au grăbit pasul în disperare. Elizabeth gemu în liniște și șchiopăta, picioarele ei explodând de durere, ca de la atingerea unui fier fierbinte. Dar ea, ca și alte fete, a perseverat.
  Pentru a-și distra puțin atenția, Elizabeth spuse:
  - Poate putem cânta Internaționala?
  Valentina clătină din cap:
  - Acești monștri ne vor împușca pe toți. Fii răbdător! Picioarele goale, în special cele ale tinerilor ca noi, devin rapid aspre. Vom rezista și vom supraviețui. Victoria va fi pentru Armata Roșie. Chiar dacă toți capitaliștii iau armele împotriva noastră. Până la urmă, de la taiga până la mările britanice, Armata Roșie este cea mai puternică!
  Elizabeth strânse pumnii:
  - Dar nu există spirit rusesc mai puternic,
  Ne vom reînvia din ruine!
  Războinicul rus, ia-ți repede sabia,
  Vom rezista și vom câștiga din nou!
  După aceea, a devenit cumva mai ușor și chiar și durerea arzătoare din picioarele mele însângerate a devenit mai slabă.
  Soarele apunea, naziștii deveneau din ce în ce mai nervoși și îndemnau fetele să continue.
  A devenit mai proaspăt, briza a suflat plăcut peste fețele transpirate. Elizabeth a remarcat:
  - Se pare că până și soarele este de partea noastră!
  Valentina a zâmbit cu forță:
  - Soarele comunismului este mereu pentru noi!
  Umbrele de pe drum s-au lungit și au devenit din ce în ce mai întunecate. Naziștii au aprins felinare, ceea ce a făcut apariția bicicletelor lor mult mai misterioasă, exista un sentiment de mister. Elizabeth și-a imaginat deja că aceștia nu erau naziști, ci monștri teribili. Un fel de Viy cu multe fețe, sau ghouls. Destul de ciudat, acest lucru i-a făcut pe naziști să nu fie înfricoșători, ci aparent ireali. Elizabeth a început să fredoneze un cântec:
  - Acolo, pe cărări necunoscute, dansează diavoli în sandale! Ei bine, Koschey a mâncat prea multă supă de varză!
  Valentina rânji:
  - Tu, ca întotdeauna, ești inimitabil!
  În cele din urmă, un turn de semnalizare a apărut în depărtare și au devenit vizibile casele întunecate. Aceasta înseamnă că călătoria lor este deja aproape de sfârșit. Majoritatea fetelor erau deja epuizate, erau la ultimul punct de epuizare fizică și se țineau doar de instinctul de supraviețuire.
  Elizabeth a întrebat-o pe Valentina, de parcă ar fi trebuit să știe asta:
  - Ne vor hrăni?
  Căpitanul, în glumă, deși i-a fost greu, a răspuns:
  "Pentru germani, suntem ca vitele și nimeni nu a promis că va hrăni vitele pe drum."
  Elizabeth remarcă furioasă:
  "Atunci îi voi smulge gâtul lui Hitler!"
  Încă câteva sute de pași dureroși, iar fetele au început să fie duse într-o tabără specială. Părea că fusese pregătită dinainte pentru prizonierii de război, în întuneric se vedeau barăci de lemn, precum și turnuri și un gard cu sârmă ghimpată. Au început să separe femeile în cazărmi, încercând să plaseze separat civilii și militarii. Cu toate acestea, prizonierii erau atât de obosiți încât nici nu s-au gândit să evadeze. Pur și simplu s-au prăbușit pe paturi aspre din lemn. Elizabeth, mergând cu picioarele rupte și însângerate pe iarba călcată în picioare, a experimentat o senzație fericită. În cele din urmă, ea va putea să se piardă în somn. Dar când ea intra deja în cazarmă, doi SS au sărit la ea și și-au strâns mâinile fără ceremonie.
  - Pentru ce? - a strigat fata.
  - Rus, Schwein! Urmăriți unde vi se spune!
  Elisabeta a fost condusă afară din tabără și au trecut de turnuri și porți de fier. La început fata a crezut că vor să o împuște, dar apoi s-a temut că o așteaptă tortura. Dacă fasciștii cred că fata are un secret important?
  A fost condusă la un conac decorat cu un basorelief de lei. În mod ciudat, vederea moșiei bogate o liniștea pe Elisabeta că nu era ca beciurile de tortură sumbre ale Evului Mediu. Cu toate acestea, acești monștri pot tortura și chinui oriunde și atât timp cât doresc.
  A fost condusă în clădire, picioarele goale ale fetei au atins covorul luxuriant de catifea și s-au afundat în el.
  O lumină electrică strălucitoare a fulgerat. A apărut un bărbat în livrea care îi aruncă o privire dezinvoltă fetei și porunci:
  - Spală-i picioarele!
  Elizabeth stătea aşezată pe un scaun, iar o servitoare îmbrăcată frumos în alb a adus un lighean de argint cu apă. Servitoarea era poloneză din Belarus de naștere și știa rusă. Cufundându-și picioarele dureroase într-un lighean cu apă caldă, a început să le frece ușor. Picioarele de fetiță ale lui Elizabeth erau o priveliște jalnică. Literal, nu mai era spațiu de locuit pe ei, degetele au fost doborâte. Și totuși, picioarele frumuseții bieloruse erau frumoase și demne de o prințesă sau o zeiță greacă.
  Servitoarea a spălat cu grijă praful și sângele și și-a șters fiecare deget. Apoi, cu simpatie în voce, ea a întrebat:
  - Se pare că ai înțeles foarte rău, dragă?
  Elizabeth a răspuns:
  - Alţii s-au înrăutăţit. Nu am ce să mă plâng de soartă.
  Poloneza dădu din cap:
  - Cred că totul se va termina cu bine pentru țara sovieticilor.
  Oamenii SS au întrerupt conversația și, ridicând-o pe Elizaveta, au târât-o într-o sală mobilată luxos. Fata s-a împotrivit slab, au aruncat-o, trântind ușa, apoi, ca o fantomă, a apărut un mistreț gras. Deja până la colici în creierul meu, o voce familiară a răpit:
  - Păi, pasăre, vei fi supusă?
  Elizabeth a încercat să sară departe, dar nazistul aparent stângaci s-a dovedit a fi mai agil. El a sărit brusc spre fată și i-a sfâșiat cămașa, dezvăluind sâni destul de mari și fermi, cu sfarcurile îndreptate în sus. Fata l-a îngenuncheat în vintre, dar fascistul se aștepta la asta, nu cei slabi sunt cei care servesc în SS, iar el a oprit atacul.
  - Rezistă, va fi și mai distractiv.
  Porcul gras s-a repezit din nou spre ea, smulgându-i resturile de haine, în primul rând pantalonii, dar brusc a urlat sfâșietor:
  - Da, tot muști, cățea.
  Elizabeth pe jumătate goală s-a eliberat și s-a repezit la ușa opusă, ea spera că poate nu vor fi soldați acolo. A deschis-o și a primit imediat o lovitură puternică în bărbie. În fața ei a apărut un adolescent musculos, cu torsul gol. În el, spre groaza ei, l-a recunoscut pe tânărul sadic din Hitler Jugent. A zâmbit prădător, cu dinții albi ca zăpada:
  - Și tu ești temperamentală!
  SS-ul gras a scârțâit:
  - Îți permit să-l folosești cu mine. Ești deja adult și este timpul să încerci corpul feminin.
  Tânărul hitlerist a răspuns:
  - Încă nu am violat ruși.
  Elizabeth s-a simțit rău că ar putea fi violată și lipsită de onoarea ei de către un adolescent. Ea, la douăzeci și unu de ani, și-a păstrat inocența, iar acum trebuie să se despartă de sfințenie nu de iubitul ei tip sovietic, ci de asemenea degenerați pe care lumea nu i-a văzut niciodată. Fata a țipat sfâșietor, dar fascistul cel mare și tipul nu atât de mic au atacat-o deodată. Porcul cântărea, cel puțin, un cenț și jumătate, iar obosită Elizabeth simți cât de repede îi pierdea puterea rămasă.
  În același timp, tânăra sadică și-a zdrobit mâinile și și-a ciupit sânii. În cele din urmă a căzut, iar monstrul a luat-o aspru, cu delicatețea unui mistreț în călduri. Elizabeth a suferit dureri groaznice, plonjând în iad.
  Da, ea a avut cele mai puternice impresii din asta. Nu va fi uitat niciodată.
  În timpul pauzei, Elena s-a cufundat și ea în amintiri.
  Ea a fugit direct din colonie pe front. O adolescentă desculță, aflată în frământările din 1941, s-a trezit pe teritoriul ocupat și a acționat la început în stil partizan.
  Primul german pe care l-a prins s-a dovedit a fi un tânăr destul de frumos. Elena a făcut chiar dragoste cu el. Apoi, neștiind ce să facă cu el, l-a sugrumat cu o frânghie. Și acesta a fost primul ei botez cu foc.
  Tânărul se sufoca în laț. Și Elena l-a sugrumat și a cântat:
  - Te vom privi mai întâi în ochi,
  Și apoi te prăjim și te mâncăm!
  Vulpea cu părul roșu a râs răutăcios. Da, nemții nu erau deloc înfricoșători. Și a fost păcat să-i ucizi. Până când Elena a văzut colibe arse și case distruse.
  Și după aceea, ea a luat unul dintre nemții capturați și l-a legat cu capul în jos de brațe și picioare. Ceea ce, trebuie să spun, este foarte cool din partea ei. Fata este, să spunem, extrem de agresivă și combativă.
  Încă în colonia de copii, Elena a învățat să arunce cu degetele goale diverse obiecte distructive. Ea a reușit să facă asta cu măiestrie. Și chiar a doborât insectele cu conuri și ace. Adevărat, acest nivel de îndemânare a ajuns la ea după mutație. Înainte de asta, ea doar a aruncat grenade cu picioarele.
  Războiul a mers prost pentru URSS la început. Au fost multe motive. Una dintre ele este că trupele nu au fost învățate să se apere, ci doar să atace. Și asta, desigur, a avut un impact în războiul adevărat.
  Elena a cunoscut o fată Lara în pădure, tot roșcată și refugiată. Spre deosebire de Elena călită, Lara a sângerat pe picioarele goale și a mers cu mare greutate.
  Elena și-a spălat tălpile și le-a bandajat. Din moment ce fata s-ar putea infecta. Și a ridicat-o pe umeri și a purtat-o.
  Lara remarcă în lacrimi:
  "Nemții au biciuit-o atât de tare pe mama mea, încât s-a târât pe mâini și în genunchi." Și numai pentru că era membră a Komsomolului, deși nu s-a alăturat partidului.
  Elena a zâmbit:
  - Biciuit? Nu este încă atât de înfricoșător. L-ar fi putut spânzura.
  Fata a cântat:
  Dacă, pentru mult timp, pentru mult timp,
  Dacă este lung, de-a lungul căii,
  Alerga, calca si fugi,
  Dar probabil, atunci probabil
  Se poate, se poate, se poate,
  Poți merge în Africa!
  Elena a râs și a cântat ca răspuns cu mare entuziasm;
  Suntem în junglă în țara maimuțelor sălbatice,
  Acolo unde bananele sunt verzi, sunt grămezi de canibali!
  A trebuit să depășim oceanul,
  Cu o energie atât de fulgerătoare!
  
  Rusia ne-a ordonat să mergem -
  Ajungeți acolo unde șanțul ecuatorului!
  Ei bine, Dumnezeu este Unul și nu Unul,
  Și așa avem mai mult de o grenadă
  
  Au trimis tineri pionieri la luptă,
  Au spus că este doar un stagiu!
  Pentru ca toată lumea să fie un băiat îndrăzneț,
  Energia rachetelor mari se accelerează!
  
  Trag cu o mitralieră chiar în țintă -
  I-am ucis pe luptători cu vopsea kaki!
  Ei nu vor putea prelua patria noastră,
  Pindos și alți bătăuși!
  O astfel de patrie este un ordin furios -
  Învață, băiete, să lupți ca un leu feroce!
  Și dacă liderul roșu a dat ordinul,
  Nu fi un clovn jalnic!
  
  Carcasa obuzei mi-a ars grav obrazul,
  Nu are încă miriște rigide!
  Dar crede-mă, îmi slujesc Patria Mamă de mult timp,
  Nu credeți, adolescenți slabi!
  
  Al nostru a fost înconjurat de tribul Mau-Mam,
  Nu au sulițe, ci lansatoare de grenade!
  Ca răspuns, vom lovi cu oțel,
  Piloții ruși vor ajuta din cer!
  
  În Rusia, fiecare războinic este dintr-o iesle,
  Copilul întinde mâna spre armă!
  Și învinge armata invadatorilor,
  Poeziile au fost cântate de bard despre isprăvi!
  . CAPITOLUL Nr. 9.
  Fetele au reluat ancheta. Și au început de la Venus la Mercur. Planeta cea mai apropiată de Soare este acoperită cu un câmp de forță de protecție și există multe instalații industriale pe ea. Mercurul are rezerve uriașe de metale valoroase, iar apropierea soarelui îi permite să primească fluxuri de energie pentru topirea diferitelor metale.
  Prin urmare, această planetă este diferită. Are atât un oraș grădină, cât și o metropolă industrială, unde lucrează în principal roboții.
  Elena a remarcat în timpul zborului:
  - Mercur este poate cea mai plictisitoare planetă din univers. Sau, cel puțin, în sistemul solar.
  Elizabeth a remarcat:
  - Dar nu este tot timpul să joci spillikini. Trebuie să facem ceva mai serios.
  Catherine a remarcat cu îndoială:
  - Cu ce va ajuta o vizită la Mercur din punct de vedere al anchetei?!
  Euphrosyne a postat pe Twitter:
  - Dar din lăcomie Kva-Kva-Kva,
  Si din prostie...
  Dar din răutatea lui Kva, Kva, Kva,
  Și din zgârcenie!
  Si tot din lauda,
  Kwa, kwa, kwa! Kwa, kwa, kwa!
  Mercur nu poate face asta pentru noi
  Am uscat acest catarg!
  Și toate cele patru fete vor râde ca nebunii. Acestea sunt femei cu adevărat cool.
  Ei zboară în costumele lor de luptă către Mercur și, pe drum, în același timp, au căzut în cantină.
  Acolo au cumpărat gratuit prăjituri colorate de pe Hypernet împreună cu un cocktail și altceva gustos pentru a le spăla.
  Și au început să se distreze, zburând și sărind, de parcă sub ei ar fi fost cai zburdați.
  Elizabeth remarcă cu o privire foarte încântată:
  - Uneori ne place să facem zgomot,
  Luptați unul pentru celălalt!
  Catherine dădu din cap cu plăcere:
  - Da, vom muta literalmente munți unul pentru celălalt!
  Elena a chicotit și a ciripit:
  - Colții noștri ascuțiți,
  Gheare, dinți, pumni...
  Așa că așteaptă cu nerăbdare o luptă bună!
  Fugi repede
  Animale mari și mici,
  Cine este mai puternic decât toate animalele?
  Suntem fete mutante!
  Euphrosyne remarcă cu un chicot:
  - Și mult, trebuie să spun, mai puternic! Să luăm crocodilul și să-l sfâșiem!
  Fetele zburau și deja vedeau planeta roșie dintr-o parte în prim-plan. Cea mai mare parte este deșert cu clădiri industriale și roboți. Dar există și oaze cu locuri cerești. Care sunt foarte frumoase. Și așa cum se obișnuiește de obicei printre oamenii dominați de fete, există statui cu fântâni.
  Toate acestea, să spunem, sunt super!
  Elizabeth a remarcat:
  - Ceva este în capul nostru, cuvântul super, clipește prea des! Parcă am fi adolescente.
  Catherine dădu din cap cu un zâmbet:
  - Da, asta suntem... Ce așteptări de la războinicii profesioniști? Am ucis atât de mulți oameni în războaie, încât uneori chiar și noi înșine devenim speriați.
  Elena dădu din cap și cântă:
  - Oricine este om se naște războinic,
  Chiar dacă este un mare păcat să ucizi înaintea lui Dumnezeu...
  Dar a fost odată o legiune romană...
  Și acum există multă hiperplasmă în luptă!
  Euphrosyne a remarcat logic:
  - Și totuși, până acum nu avem indicii serioase! Apropo, nu există deloc pacienți cu schizofrenie paranoidă pe Mercur. Există, totuși, un psihopat. Și desenează foarte bine cu mâna!
  Elizabeth chicoti:
  - Pictează cu o pensulă?
  Fata blondă a obiectat:
  - Nu! Pixuri, dar o face foarte bine.
  Elena a notat:
  - Da, este o activitate rară să desenezi de mână. Totuși, uite, fata citește o carte de hârtie. Aceasta este o întâmplare rară, dar uneori se întâmplă.
  Fata cu părul albastru a întrebat:
  - Tu, roșcată, ai citit cărți?
  Elena a dat din cap:
  - Da! Într-o viață trecută. Până când a apărut internetul și posibilitatea de a viziona orice filme pe un smartphone. Apoi a devenit neinteresant de citit.
  Catherine dădu din cap:
  - Da! Cartea este chiar inferioară cinematografiei și cu atât mai mult jocurilor pe calculator din realitatea virtuală. Poate ar fi bine să ne distrăm puțin? Altfel, o vizită la un psihopat nu mă inspiră.
  Elizabeth a obiectat:
  - Avem un obiectiv principal: să găsim o navă intergalactică deturnată. Și nu doar să hoinăriți în alte lumi sau să distrugeți monștri virtuali. Să verificăm psihopatul și să ne întoarcem pe Pământ. Există mult mai mulți psihoși diferiți acolo.
  Elena a notat:
  - Populația de pe Pământ este mai mare. Deși mă îndoiesc că asta va da ceva. Ar fi mai bine să zbori până la Sirius și să-l prinzi pe Vishy!
  Catherine a devenit precaută:
  - Crezi că designerul-șef este în comun cu răpitorii?
  Harpia roșie clătină din cap.
  - Este puțin probabil, dar putem găsi indicii neașteptate. În plus, poate vă poate spune unde să ascundeți această navă spațială!?
  Euphrosyne a întrebat sarcastic:
  - Un cuvânt de două ori într-o singură frază - poate?! Acest lucru este simbolic și spune ceva.
  Elizabeth a declarat:
  - Și îl vom vizita pe psihopat. Lăsați-o să ne facă portretele cu pixuri și, între timp, îi vom scana creierul și subconștientul.
  Elena dădu din cap în acord:
  - Ăsta este un lucru bun!
  Fetele s-au îndreptat spre una dintre oaze. Totul era foarte magnific și solemn.
  Și o fântână uriașă s-a aruncat în cer. Era sub forma unui grifon acoperit cu hiperaur, care era ținut cu brațele întinse de patru fete musculoase, tot din metal prețios, cu torsul gol și fuste scurte.
  Și fântâna s-a aruncat sus în cer, la aproximativ o milă înălțime.
  Elizabeth a remarcat:
  - Frumos loc!
  Elena dădu din cap și cântă:
  - Fetele se învârt deasupra lui Mercur,
  Sunt puternici in puterea lor...
  Iată o frumusețe care aruncă o grenadă,
  Ucide repede monstrul iadului!
  De data aceasta, fetele au decis să comunice cu femeia bolnavă mintal nu prin Hypernet, ci direct.
  S-au apropiat, sau mai bine zis, au zburat până la casă, care era formată dintr-o serie de șapte elefanți roz stând unul peste altul. Persoanele cu dizabilități mintale au trăit și s-au distrat în acest local drăguț.
  Fetele l-au contactat pe psihopat și i-au cerut foarte politicos să deseneze un portret.
  Fata cu tulburare psihică era frumoasă, dar coafura pe cap era ceva suprarealist. Doar Picasso ar fi putut să scrie asta după ce a fumat multă iarbă. Foarte pretențios. Și există și tatuaje pe față și pe corp. Și, de asemenea, extrem de artistic, incluzând hibrizi de plante, animale, un amestec de o bicicletă, un vultur, un basculant, o cămilă și un dovleac. Și mult mai mult. Fata era aproape goală, purtând doar chiloți subțiri, dar era înfățișată în așa fel încât era pur și simplu înfiorător.
  Este imediat evident: este o psihopat.
  Și când zâmbea, puteai vedea că dinții ei erau colorați ca niște markere. Aceasta este fata.
  Ea a răspuns aspru:
  - O să te desenez, dar va costa mult!
  Elizabeth a dat din cap:
  - Bine! Suntem bogati.
  Elena a obiectat:
  - Aruncarea banilor în timpul procesului de investigare nu este productiv!
  Catherine dădu din cap:
  - Si eu cred la fel. Totuși, este mai bine să primești bani decât să-i cheltuiești.
  Elizabeth a rugat:
  - Știi, suntem celebrele patru fete care au devenit ninja mutante!
  Psycho girl a întrebat:
  - Păi, ce?
  Elizabeth a remarcat:
  - Îți pot desena portretul în timp ce tu ne desenezi! Mai mult, nu cu pixuri, ci cu ulei pe pânză. Îl vrei așa?!
  Fata psihopată dădu din cap:
  - Da... Dar cât va costa?
  Fata cu părul albastru a răspuns:
  - Ne vei face o schiță, iar noi o vom face pentru tine!
  Fata, complet avangardă în aparență, dădu din cap:
  - Quasar! Atunci eu te desenez, iar tu mă desenezi și nimeni nu datorează nimănui!
  Elena a chicotit și a remarcat:
  Nu e vina mea, nu e vina mea,
  Acel Mickey Mouse este rudă cu mine!
  Fata psihopată le-a dat voie să-și viziteze acasă.
  Interiorul este destul de spațios și plin de desene. Adevărat, în aparență sunt delirul unui schizofrenic. Atât de neobișnuit și artistic.
  Fata însăși este o figură foarte bună, dar este pictată îngrozitor. Dar în același timp, frumos. Și le-a făcut cu ochiul fetelor mutante.
  Am luat pixurile și am început să desenez. Mai mult, nu numai cu mâinile, ci și cu degetele goale. Mai mult, există patru desene deodată.
  De asemenea, Elizabeth nu este rătăcită și a pregătit pensulele, comandând atât vopsele, cât și pânze de la Hypernet. Și și-a folosit și picioarele goale și dăltuite.
  Alți războinici mutanți au început să scaneze creierul psihopatului. Și au făcut-o foarte energic, dar în același timp, neobservat.
  Așa cum se aștepta Elizabeth, fata psihopată a început să-i deseneze pe cei patru într-o manieră foarte pretențioasă și extrem de extravagantă.
  Elena, văzând asta, a început să-și ajute și partenerul cu părul albastru cu degetele goale de la picioare.
  Da, fetele erau destul de sălbatice. Arata ca niste frumuseti, dar sunt facute de mainile si picioarele goale ale unui psihopat, cine stie ce.
  Catherine a postat pe Twitter:
  Într-o cutie de creioane
  Circul este de obicei plin...
  Un clovn merge pe o frânghie
  Jongler cu cercuri!
  Euphrosyne chicoti și remarcă zâmbind:
  - Da, e frumos când ne înfățișează așa!
  Elizabeth a cântat:
  Desenez, desenez pentru tine,
  O poză pestriță, stând la fereastră...
  MI-E DOR DE TINE! mi-e dor de tine,
  Fete cool - sunteți singura pe care o avem!
  Fata psihopatică a chicotit:
  - Grozav! Poate vei face dragoste cu mine?
  Elizabeth a zâmbit și a răspuns:
  - Mai întâi, termină de desenat, iar noi te vom desena!
  Elena dădu din cap și gâgâi:
  - Și ca să fie mai distractiv pentru tine, cred că voi cânta!
  Și regina cu părul roșu a început să facă ceva extravagant și, în același timp, patriotic și foarte familiar fetelor;
  Suntem fete, care ne alăturăm Komsomolului,
  Au jurat că vor fi credincioși Patriei...
  Așa încât o înfrângere furioasă îi așteaptă pe naziști,
  Ei bine, hai să trăim în Rusia sub comunism!
  
  La urma urmei, Lenin este cu noi, ca metalul,
  Fabricat din bronz, care este mai puternic decât orice oțel...
  Am visat să răsturn lumile cu susul în jos,
  Așa cum a lăsat moștenire marele geniu Stalin!
  
  Vom face patria mai rece,
  Și vom ridica Patria deasupra stelelor...
  Să fie succes cu membrii Komsomol,
  Chiar dacă picioarele noastre sunt complet goale!
  
  Fascistul mi-a atacat patria,
  Samuraii vin cu nebunie din est...
  Îl iubesc pe Isus și pe Stalin,
  Și, cred, îl vom sfâșia pe adversar!
  
  La urma urmei, faimosul zeu Svarog este cu noi,
  Care, în glumă, va construi comunismul...
  Cea mai puternică dintre toate din univers este glorioasa Familie,
  Ne va adăuga conștiință și voință!
  
  Cred că nu vom renunța niciodată,
  Patria nu poate fi pusă în genunchi...
  Tovarășul Stalin, stea strălucitoare,
  Și profesorul nostru este geniul înțelept Lenin!
  
  Vom face patria noastră,
  Mai frumos și mai strălucitor pe planetă...
  Și știi, va fi o armă ucigașă,
  Lăsați adulții și copiii să se distreze!
  
  Arde Svarog, nu arde în inima ta,
  Ești patronul tuturor săbiilor din Rusia...
  Vom construi în curând, cred, un paradis puternic,
  Isus va veni, sfântă misiune!
  
  Nu aveți încredere în gașca lui Hitler, prieteni,
  Că va câștiga ușor și amenințător...
  Suntem cu toții o singură familie -
  Și crede-mă, nu este prea târziu să-ți iubești Patria!
  
  Domnul Atotputernic ne va ocroti pe toți,
  Va ridica steagul tricolor peste pământ...
  Și prădătorul rău se va transforma în joc,
  Putem face față și lui Satana!
  
  Iubesc Marea Patrie,
  În tot universul nu există tu mai frumos,
  Nu vom vinde Rusia pentru o rublă,
  Să construim pacea și fericirea în univers!
  
  În numele Patriei noastre, un vis,
  Marea Rusie se va ridica...
  Orice altceva este doar vanitate
  Și un nou mesia va fi cu noi!
  
  O, Lada, atotputernicul meu,
  Vei oferi dragoste și pace rusului...
  Mă întorc către tine, implorându-te,
  Și dacă este necesar, loviți cu fulgerul!
  
  Maria, Maica Domnului a cerului,
  Universul i-a dat lui Isus...
  Pentru tine marele Dumnezeu a înviat,
  Oamenii nu și-au pierdut cu adevărat gustul!
  
  Vă rugăm să rețineți că membrii Komsomol sunt așa:
  Zeii Rusiei sunt foarte respectați...
  Suntem mari fii ai Patriei,
  Rușii câștigă mereu!
  
  Trebuie să ne rugăm Patriei, prieteni,
  Perun, Yarilo și Svarog sunt puternici...
  Vom fi soți foarte puternici,
  Și vom sufla până și norii de pe cer!
  
  Acum, inamicul a fost deja alungat de la Moscova,
  Ai rănit foarte mult naziștii...
  Suntem credincioși lui Isus și Stalin,
  Și vor fi o mulțime de tancuri cu arme!
  
  Nu, inamicul nu va putea să-i înfrâneze pe ruși,
  Pentru că războinicii noștri sunt atotputernici...
  Trecând examene, doar cinci,
  Pentru ca fiecare băiat să fie foarte puternic!
  
  Crede-mă, Stalingradul va fi glorios,
  Și îl vom ține de atac...
  Alinierea victorioasă a cavalerilor va veni,
  Chiar dacă sângele curge într-un flux incontrolabil!
  
  Fete desculțe în frig,
  Ei aleargă, cu călcâiele sclipind...
  Și îi vor lovi pe fasciști cu pumnii,
  Nesociatul Cain va fi turtit!
  
  Totul va fi bine, oamenii știu,
  Vom descoperi constelații în spațiu...
  La urma urmei, este un păcat să te îndoiești de vitejie,
  Și va fi un om pe tronul lui Dumnezeu!
  
  În curând vom învia morții cu știință,
  Putem deveni mai tineri și mai frumoși...
  Deasupra noastră este un heruvim cu aripi de aur,
  Frumoasa mea mama Rusia!
  În timp ce fetele cântau, se lucra. Și acum patru desene erau gata. Ei înfățișau, mai degrabă, un fel de maimuțe, care în loc de corp aveau un ceas cu mâini, ochii ca farfurioare, aripi ca o albină și flori în loc de urechi.
  Cu toate acestea, Elisabeta nu a rămas îndatorată. Nici măcar nu trebuia să distorsioneze nimic. În realitate, fata psihopată părea nebună.
  Dar nimic, fata cu psihicul tulburat era fericită. Și chiar a sărutat-o pe Elizabeth. Și ea a invitat-o să facă dragoste.
  Fata cu părul albastru a răspuns:
  - Ne grăbim, avem probleme urgente, poate altădată!
  Elena a notat:
  - O pot face cu ea. Iubesc fetele, mai ales cu tatuaje!
  Psihopatul făcu cu ochiul:
  - Hai!
  Elizabeth a obiectat:
  - Ori o facem toți împreună, ori plecăm!
  Ekaterina a sugerat:
  - Să avem cinci pentru un sfert de oră. Oricum, nu e nicio grabă!
  Euphrosyne dădu din cap:
  - Corpul arde, mi-e dor de afecțiune.
  Euphrosyne dădu din cap:
  - BINE! Haideti!
  Și toate cele cinci fete au luat-o deodată și s-au împletit într-o minge.
  Un sfert de oră mai târziu, toată această plăcere cerească se terminase. Și fetele s-au separat din nou.
  Cei patru, luând desenele, au zburat în stradă. Elena a notat:
  - S-a dovedit a fi o mare aventură!
  Elizabeth a fost de acord:
  - Nu putea fi mai bine.
  Catherine a postat pe Twitter:
  Lumea zboară ca un uragan
  În basmele fetelor...
  lovit cu piciorul -
  A fost un șoc!
  Catherine a guturat:
  - Vom mătura inamicul dintr-o lovitură,
  Vom confirma Glory cu o sabie de oțel...
  Crede-mă, nu fără motiv fetele i-au bătut pe toată lumea,
  Dacă este necesar, îl vom ucide ca pe ploșnițe!
  Și războinicii sunt din nou în entuziasmul atacului. Energia din ele este foarte mare.
  După care, Elena a sugerat:
  - Hai sa mancam. Și vom comanda un jerboa local în sos ultra-ciocolată.
  Catherine dădu din cap:
  - Da! Această fiară poate fi devorată gratuit doar la cantina locală. Costă mulți bani să comanzi pe Hypernet.
  Elizabeth zâmbi și se îndoi:
  - Ești sigur că aici este complet gratuit?
  Euphrosyne a spus cu aerul unui expert:
  - Dacă spui o poveste interesantă, este gratuită. Dacă ești prea lene să spui și nu ai timp, atunci pentru bani!
  Elena se strâmbă:
  - Fi! Spune mai multe pentru amuzamentul mulțimii!
  Elizabeth a obiectat serios:
  - Și personal nu mă deranjează să-mi antrenez mintea! Și într-adevăr, o voi lua și le voi spune ceva interesant.
  Fata cu părul galben a ciripit:
  - Si ce? Sa incercam. O sa fie super!
  Iar fetele s-au mutat la cantina unde vând jerboi locale într-un sos special.
  Războinicii au mers și au scandat:
  Frumusețile noastre lovesc ca un berbec,
  Rupe coloana vertebrala si coastele...
  Ne vom grăbi ca un uragan
  Și, crede-mă, va fi foarte înfricoșător pentru tine!
  Fetele, desigur, știau multe despre ele însele. Elena a luptat iarna, desculță în frig și, în același timp, a reușit să facă minuni. Urmele ei în zăpadă erau foarte grațioase și frumoase. Fata a încercat chiar și o dată să facă afaceri. Și-a înmuiat picioarele goale în vopsea și a făcut amprente pe hârtie albă. Și apoi l-a vândut pentru bani. Și erau cumpărători.
  Și acum trebuie să scrii un fel de poveste pentru mâncare. Nu sunt atât de săraci încât să-și irosească imaginația cu poveștile copiilor.
  Fetele s-au trezit într-o cantină foarte luxoasă. Pentru a preveni ca publicul să se plictisească în timpul poveștilor, au fost afișate desene animate magnifice pe o hologramă.
  În acest caz, despre ninja Goosebumps. Și a fost extrem de frumos și amuzant. Așa că ninja Goosebumps l-a luat și și-a trântit laba pe asfalt, a crăpat, iar ticălosul, care arăta ca un rechin cu corp uman, a căzut și s-a blocat. Cum va țipa de durere. Și, de asemenea, două piranha cu trupuri de urși au fost stropite cu făină din pungi care fuseseră rupte de aruncarea chakrei.
  Au fost presărați din cap până în picioare și au început să strănute, ridicând un nor de praf alb.
  Elena a sărit la robot, care dădea jerbo-uri locale într-un sos foarte scump ultra-ciocolată și a ciripit:
  - Pentru noi toți patru sub formă de shish kebab!
  Robotul de vânzări dădu din cap:
  - Vei plăti cu cardul, în numerar, sau vei da povestea ta!?
  Elizabeth a răspuns zâmbind:
  - Mai bună poveste! Ne place să scriem și să spunem totul. Limbile noastre sunt atât de lungi.
  Catherine spuse cu un fluier:
  - Și gândind, alternativ, talentat.
  Robok a întrebat:
  - Cine va spune? Sau sunteți toți împreună deodată?
  Elena urlă:
  - Hai să-ți spun mai bine!
  Catherine dădu din cap:
  - Să fie roșu! Ea va spune din nou ceva amuzant despre al Doilea Război Mondial. Și fete frumoase.
  Elizabeth a postat pe Twitter:
  - Da, la acest capitol, noi fetele suntem foarte tari! Și roșcată? Da, ea poate!
  Elena deschise gura fermecătoare și începu să țese o poveste;
  Există multe dimensiuni în univers. Într-una dintre ele, Adolf Hitler a devenit victima uneia dintre numeroasele tentative de asasinat. Doar 20 aprilie 1941. De ziua de naștere a Fuhrerului, spionii englezi au reușit să arunce în aer numărul unu nazist.
  Și acest lucru a schimbat, și în mod semnificativ, cursul istoriei. Succesorul Fuhrerului a fost Hermann Goering. A refuzat să atace URSS. În general, numărul doi naziști credea că este imposibil să lupți pe două fronturi până la terminarea Marii Britanii. În plus, parada de 1 mai a prezentat noi tancuri sovietice KV-2. Și naziștii au fost alarmați de tunurile lor de 152 mm. Da, T-34 este o mașină periculoasă.
  Goering a continuat războiul în vest. După capturarea Cretei, avioanele germane au dat Maltei o lovitură zdrobitoare. Goering, fiind mai puțin sentimental decât Hitler, a declarat război total și a introdus recrutarea universală a muncii în teritoriile ocupate.
  Germanii au întărit corpul lui Rommel și au luat cu asalt Tolbuk. Apoi au lansat o ofensivă împotriva Egiptului. Malta a căzut, a avut loc o aterizare cu succes. Apoi Franco a fost de acord, după ultimatumul german, să asalteze Gibraltarul.
  Căderea acestei cetăți a făcut posibilă blocarea accesului flotei engleze în Marea Mediterană. Și germanii au început să transfere trupe în Maroc pe cea mai scurtă distanță.
  Drept urmare, deja în a doua jumătate a anului patruzeci și unu, fasciștii au capturat întregul nord al Africii și, mai important, Orientul Mijlociu.
  Apoi războiul a continuat. Stalin a aderat la neutralitatea prietenească. Japonia a declarat război Marii Britanii. Și Statele Unite, așa cum este tipic pentru ei, s-au găsit în poziție: coliba mea este pe margine.
  Germanii au capturat restul Africii, iar principala lor problemă nu au fost trupele britanice, ci distanța, lipsa drumurilor și comunicațiile întinse. În plus, a existat o campanie de succes împotriva Indiei. După care, unitățile germane s-au întâlnit cu japonezii.
  Iar în vara lui "42 a avut loc în sfârșit debarcarea în Marea Britanie. Anglia, în acest moment, era slăbită de războiul submarin și bombardamentele masive. În plus, ofensiva aeriană, după cucerirea Africii și Asiei, precum și războiul total, a mers cu mai mult succes. Yu-188, Do-217 și Focke-Wulf și-au făcut față sarcinilor cu succes.
  Și au presat Marea Britanie...
  Aterizarea a avut loc în august și în multe locuri deodată. T-4 modernizat și tancul Tiger au luat parte pentru prima dată la lupte. Marea Britanie a fost învinsă în optsprezece zile.
  Și în septembrie, împreună cu japonezii, au capturat Australia. Răsturnarea completă a sistemului colonial britanic.
  Astfel s-a încheiat o altă campanie militară a celui de-al Treilea Reich. Victorioasă și cu cuceriri enorme. Dar, desigur, nu s-a terminat aici. Naziștii au alături puternica URSS, care are aceleași ambiții la nivel mondial ca și naziștii.
  Și Hermann Goering a început să se pregătească pentru război. Pariul principal a fost făcut pe cele mai recente tancuri: "Panther", "Tiger", "Lion", "Mouse". Plus T-4 modernizate și diverse tunuri autopropulsate. Inclusiv formidabilii "Strumtigers", "Ferdinands", "Bumblebee", "Rhino" și alții.
  În plus, în iunie a început să apară Tiger-2, care din punct de vedere practic este un bun distrugător de tancuri.
  Dar și Stalin are ceva de răspuns. KV-3, cântărind șaizeci și opt de tone, cu un tun de 107 milimetri și o viteză inițială a proiectilului de 800 de metri pe secundă. KV-5 cu două tunuri de 107 și 76 mm și blindaj frontal de 170 mm. Și KV-4 cântărind o sută șapte tone și blindaj frontal de 180 de milimetri. O mulțime de tancuri grele și super grele.
  Un fel de competiție cu nemții pentru a vedea cine va lansa vehicule mai grele în producție.
  Plus dezvoltarea mașinilor mai grele. Dar încă în proiect.
  În aviație, germanii au lansat producția de ME-309 și Yu-288, noul Do-317, și HE-177, HE-129, familia modernizată Focke-Wulf. Și cel mai important, aviația cu reacție. În primul rând, vânătorul ME-262. Până acum, însă, este imperfect.
  URSS mai avea în serviciul Yaki, Migi, Laggy, PE-2, TU-3, IL-2, PE-8. Și o mulțime de mașini învechite.
  Luptătorii germani, poate, erau superiori celor sovietici la armament și viteză, dar erau oarecum inferiori la manevrabilitate, dar numai pe orizontală, având un avantaj pe verticală.
  În general, trebuie să recunoaștem că, având resursele unei părți semnificative a lumii, germanii au sporit de multe ori producția de mașini. Și erau pregătiți pentru abuzuri grave.
  URSS avea aproximativ treizeci și trei de mii de tancuri împotriva celui de-al Treilea Reich, majoritatea uşoare. T-34 a fost destul de popular, dar a fost produs foarte mult și T-50, un vehicul mai ușor.
  Germanii aproape au restrâns producția de vehicule blindate ușoare, bazându-se pe vehicule mai grele. Cel mai popular tanc trebuia să fie Panther. Dar chiar și cu zeci de milioane de sclavi, naziștii nu au avut timp să-și completeze flota de tancuri.
  Și le lipseau mașinile, mai ales cele mai noi. În plus, au apărut probleme considerabile cu transportul tancului Maus și Lion. Care, de asemenea, nu este deloc miere.
  Trebuie spus că pușca de asalt MP-44 tocmai a început să intre în trupele lui Goering. Armata germană este numeroasă, dar nu complet reînarmată.
  Ea nu are suficient timp. Și, de asemenea, nu puteți amâna operația pentru prea mult timp - toamna și iarna sunt înainte. Iar Goering a riscat să lovească primul. În ciuda faptului că naziștii nu au suficiente tancuri, au doar puțin mai mult de douăzeci și cinci de mii. În aviație există un raport puțin mai bun: piloții au făcut un pas. URSS are puțin mai mult de patruzeci de mii de avioane, Germania are peste cincizeci de mii și aproape toate sunt de cele mai noi mărci.
  Cel mai important lucru este superioritatea Wehrmacht-ului în infanterie. După ce au recrutat multe divizii Hiwi și străine, germanii au desfășurat peste douăzeci de milioane de soldați.
  URSS, chiar și ținând cont de mobilizare, nu a fost capabilă să depună mai mult de douăsprezece milioane. În plus, trebuie să păstrezi armata în Orientul Îndepărtat pentru a respinge Japonia.
  Samuraii au desfășurat și douăsprezece milioane de soldați, dintre care zece milioane direct împotriva URSS.
  În plus, un număr semnificativ de tancuri ușoare și medii. Și, de asemenea, nu este deloc o aviație slabă și o marina puternică.
  . CAPITOLUL Nr. 10.
  Deci nu a fost ușor pentru Rusia. Goering a decis să nu amâne războiul până la o stare de pregătire totală pentru luptă, ci să lovească imediat. Și hoardele sale au intrat în ofensivă pe 22 iunie 1943. După cum sa dovedit în primele zile, Rusia sovietică nu era deloc pregătită pentru un război defensiv. Trupele au fost învățate să învingă inamicul pe propriul teritoriu și să nu se apere. Și nu există planuri de apărare, iar trupele nu sunt suficient de echipate cu ofițeri, iar multe structuri de apărare nu sunt finalizate. S-a dovedit, pe scurt, oarecum rău.
  Într-adevăr, Armata Roșie este o armată ofensivă și nu foarte capabilă să stea în tranșee. Și naziștii au început să avanseze în adâncurile apărării sovietice destul de repede. Au spart prin apărarea trupelor sovietice. Și deja pe 30 iunie au luat Minsk. Și am mers mai departe. Armata Roșie nu a avut prea mult succes în încercarea de a contraataca.
  Dar nu mai avea sens... Pe 20 iulie, naziștii au pătruns în Smolensk. Și au izbucnit bătălii pentru orașul cetate. Naziștii au încercat cu disperare să avanseze mai departe, dar au intrat sub contraatacuri. Și japonezii au venit din est.
  În plus, turcii, portughezii, spaniolii, brazilienii, argentinienii și alții au intrat în război împotriva URSS. A apărut o asemenea presiune sălbatică.
  Sub o presiune teribilă, URSS a cedat. Și apoi Kievul a căzut, apoi Donbasul, Leningradul a fost înconjurat. Și a început asaltul decisiv asupra Moscovei. "Șoarecii" și alte metale au urcat în luptă.
  Iată cinci fete frumoase germane care se luptă pe șoarece. Gerda, Charlotte, Christina, Magda și Frida.
  Ei luptă în cel mai greu vehicul al Wehrmacht-ului. Ce este "Mouse"? O sută optzeci și opt de tone goale. Și 185 mm de blindaj lateral și 240 mm de blindaj frontal. Cu două arme.
  Dar, în același timp, rezervorul abia se mișcă din cauza masei sale mari. Fetele din interior sunt aproape goale, purtând doar un bikini foarte revelator. Și foarte curbat și frumos.
  Gerda, plesnind cu piciorul gol, deschide focul dintr-un tun de 128 mm. Charlotte și Eva servesc coaja. Fetele sunt aproape goale și musculoase. Din portbagaj izbucnește un cadou al morții cântărind douăzeci și opt de kilograme. Și se grăbește cu o viteză de 930 de metri pe secundă. Aceasta este o forță distructivă colosală.
  Lovind un KV-3 sovietic, izbindu-și armura de la distanță. Războinicii exclamă la unison:
  - Uau, golful se zbate!
  Și și-au scos dinții sidefați. Frumusețea fetelor este impresionantă. Sunt pur și simplu magia naturii.
  Gerda țintește din nou arma antiaeriană și cu foc rapid, spunând:
  - În acest strigăt este sete de furtună...
  Christina trage cu un tun de 75 mm, spunând:
  - Puterea furiei, flacăra pasiunii!
  Charlotte și Christina trag împreună. Ei prăbușesc KV-2 sovietic și tweet:
  - Cavalerul aude toată încrederea în victorie în acest strigăt!
  Și războinicii își fac cu ochiul unul altuia.
  Eva a tras în infanteriei sovietice cu un glonț de 75 de milimetri. A terminat cu o duzină de soldați. Și ea chicoti, lovindu-și picioarele goale pe armură:
  - Trag și omor nechibzuit!
  "Mouse" a funcționat ritmic, distrugând tancurile. Nu s-a mișcat repede, ci cu încăpățânare. Și s-a mișcat încet, zdrobindu-i pe dușmani.
  În general, în istoria reală, acest tanc nu a avut niciodată timp să lupte. În schimb, alegerea a căzut pe modelul mai avansat E-100. Ultimul vehicul avea trăsăturile caracteristice ale seriei E: o siluetă inferioară, un aspect mai dens și unghiuri de blindaj mai mari. Tancul E-100 avea blindaj frontal, ca cel al Mouse-ului, de 240 mm, dar cu un unghi mare de înclinare rațională a foii. Laturile lui E-100 aveau 170 de milimetri lungime, împreună cu foi cu balamale, dar la un unghi de înclinare. În general, noul tanc s-a dovedit a fi egal în armament cu Maus, mai bine protejat și mai ușor. Viteza sa pe autostradă a fost de 40 de kilometri pe oră, față de 20 pentru Mouse. Dar modelul mai avansat și mai ușor nu a avut timp să intre în serie. Și războiul era deja pierdut atunci.
  Acum fetele au stăpânit "Șoarecele" și trăgeau.
  Gerda își linge buzele cu limba.
  Și acum trage din puternicul tun Mouse. Armele sunt capabile să pătrundă în toate vehiculele rusești din seria KV.
  În general, tancul german super-greu s-a dovedit a fi nu unul rapid, ci o mașinărie foarte letală. Care zdrobește orice armură, rămânând în același timp impenetrabil.
  Gerda a luat-o și a cântat cu aplomb:
  - Și stăpânește malul prin ceața cenușie...
  Charlotte a prins proiectilul greu cu piciorul gol și a cântat, dezvăluindu-și dinții sidefați, de parcă tocmai ar fi fost culesi de pe fundul mării:
  - Nava deșertului este un căpitan atrăgător!
  Eva este și o fată foarte frumoasă. Blondă și talie subțire. O femeie atât de sexy.
  Și din nou războinicii împușcă. De data aceasta victima lor a fost KV-5, un tanc cu blindaj frontal de 170 mm, deși fără o pantă rațională a plăcilor.
  A fost lovit de un obuz german și rupt.
  Charlotte a luat-o și, sărind în sus, a cântat:
  - Vis desculț - atât de frumusețe!
  Și războinicul își scutură șoldurile luxuriante.
  Da, arata frumos. Fetele sunt minunate. Te vor lovi cu obuze și te vor lovi.
  Gerda a luat cele treizeci și patru și a grăunt:
  - O să fac un banzai!
  Și Mouse o ascultă. Fetele îi zdrobesc pe ruși. Mouse nu poate pătrunde direct niciun tanc sovietic. Toate obuzele sară literalmente de pe armură. Iar războinicii își dezveleau dinții și răcnesc:
  - Woof woof woof! Vom lovi...
  "Șoarece" pufăi și se uită...
  Pe scurt, asaltul asupra Moscovei s-a dovedit a fi ceva mai de succes pentru germani și hoardele lor decât în 1941. Și iarna nu a fost atât de grea.
  Krauts și sateliții lor au înconjurat capitala. Și în decembrie a început asaltul asupra celui mai mare oraș.
  Stalin, desigur, s-a mutat la Kuibyshev. Dar Jukov a rămas în oraș însuși. Acest comandant a decis să stea până la capăt. Și naziștii și-au început asaltul de iarnă. A avut loc în mai multe etape. În timpul luptei, naziștii au folosit "Sturmtiger" și "Sturmlev", cu puternice aruncătoare de bombe. Și au distrus capitala. Au transformat-o în cenuşă.
  Jukov a ordonat să lupte până la moarte. Luptele au durat până la sfârșitul lunii martie. Dar în cele din urmă, Moscova a căzut. Naziștii au suferit pierderi colosale, dar au câștigat.
  Fuhrer-ul i-a acordat lui Mainstein Marea Cruce a Crucii de Cavaler pentru capturarea Moscovei. Al patruzeci și patrulea an a trecut într-o ofensivă nazistă aproape unilaterală de-a lungul Volgăi și mai departe până la Urali. Trupele sovietice se retrăgeau, erau mulți dezertori și s-au predat. În timpul verii, germanii au capturat întreaga regiune Volga și Caucazul.
  Toamna am ajuns la Sverdlovsk și ne-am oprit, confruntați cu gerurile și cu iarna aspră siberiană.
  Stalin a încercat să reziste ceva timp. Rușii au contraatacat în regiunea Uralilor. Au făcut raiduri partizane. Dar în 1945, naziștii, împreună cu japonezii, au capturat în cele din urmă orașe mari din Rusia. Stalin a refuzat să capituleze și a intrat într-unul dintre buncărele siberiene.
  Războiul a intrat în faza partizană. Naziștii și japonezii au digerat Rusia de ceva timp și au vânat partizani. Dar Statele Unite, între timp, au reușit să creeze o bombă atomică.
  Goering nu a îndrăznit să lupte peste ocean. În 1948, Stalin a fost în cele din urmă ucis, iar războiul partizanilor a început să scadă. Rusia sa trezit curând absorbită de al treilea Reich. Treptat, imperiul și-a digerat posesiunile.
  Goering a organizat un referendum și a devenit împărat. Puterea lui s-a întărit și a devenit puternică. SUA și-au ascuțit și pumnii. Deși al Doilea Război Mondial s-a încheiat, a început o cursă a înarmărilor. Militanța a continuat fără încetare, iar armele nucleare s-au acumulat.
  Războiul Rece a durat mult. Până în cele din urmă, în 1975, au fost create radiații care au neutralizat încărcăturile nucleare. În 1985, deja fiul împăratului Goering, Adolf Germanovich a început un război cu Statele Unite.
  Al Treilea Reich, având în special, împreună cu Japonia, un avantaj în resurse umane, a început o invazie a Statelor Unite.
  Naziștii s-au mutat prin Alaska, folosind tancurile lor piramidale mai avansate, împotriva Ambramilor. Și apoi legendarul echipaj al lui Gerda a luat parte la ofensivă.
  Fetele sunt încă tinere - așa că sunt vrăjitoare și cățe modificate genetic care dețin secretul tinereții eterne. S-au instalat în perechi, în tancuri din armură multistrat și cu tunuri speciale.
  Germanii folosesc arme speciale, alimentate de propulsie electromagnetică. Rezervorul este exterior destul de mic și are un calibru de 88 de mililitri. Dar puterea de străpungere a armurii este mult mai mare decât cea a tunului Ambamsa de 120 mm. Și, în același timp, tancul german este impenetrabil din toate unghiurile.
  Gerda trage și chicotește:
  - Hai să cucerim America!
  Charlotte trage și ea, apăsând joystick-ul cu degetul gol și răcnește:
  - Eroul necucerit Fuhrer-bastard!
  Desculțe, frumuseți veșnic tinere în bikini călăresc și ele pe alt rezervor și ciripesc:
  - Necucerit tot timpul!
  Christina apasă butonul cu degetul gol și șoptește:
  - Super tara!
  Și un tanc american explodează...
  Magda remarcă zâmbind:
  - Iar timpul nu are putere asupra noastră. Ne luptăm de mai bine de patruzeci de ani și nu ne-am schimbat deloc!
  Gerda dintr-un alt tanc a răspuns, după ce a distrus anterior mașina americană:
  - Pentru că suntem vrăjitoare!
  Charlotte apăsă butonul joystick-ului cu degetul gol. Ea a doborât un pistol american autopropulsat și a lătrat:
  - Și cele mai tari vrăjitoare!
  Fetele eterne beneficiază de a fi în bikini. Sunt atât de sexy și cool în ea. Ca niște figuri cizelate și aurite. Aceste fete sunt doar simboluri sexuale.
  Gerda remarcă inteligent, trăgând și folosind piciorul gol și cizelat:
  - Te rog să nu fii surprins...
  Charlotte a bătut și ea, fredonând entuziasmată și flectându-și mușchii puternici:
  - Dacă se întâmplă magia!
  Christina, cățea asta roșu-aurie, a fugit, apăsând butonul joystick-ului cu degetele. Ea a spart un tanc american și a dat cu piciorul:
  - Și cine a fost foarte rău zdrobit!
  Magda, nu tocmai în rima, a tras în M-60 și, scuturându-și piciorul gol, a țipat încet:
  - Din barca pe care am navigat, a mai rămas doar o vâslă!
  Gerda a guturat ca răspuns:
  - Grăbește-te! Fiți capabil să vă îndepliniți chemarea!
  Și, de asemenea, călcâiul gol va apăsa.
  Și își scutură părul des, alb ca zăpada. Deși fetele au deja peste șaizeci de ani, sunt atât de tinere și proaspete. Nici o singură ridă, nici o singură plasă, nici un indiciu de vârstă. Corpurile sunt musculoase și nu o picătură de grăsime în ele.
  Charlotte, cu părul roșu aramiu, se scutură și în același timp țipă:
  - Cu adevărat un banzai!
  Si ce? Cea mai frumoasă fată...
  Și Christina? Ce fată! Parcă toate sunt umplute cu suc proaspăt. Are o frumusețe atât de inimitabilă. Și războinicul este gata să sfâșie și să arunce pe toți.
  Ea a spart un tanc american și a țipat:
  -Suntem lupi cu zâmbet!
  Magda este o fată modestă. Și vrăjitoare, și în același timp și credincioasă! Picioarele ei goale apasă pe butoanele joystick-ului. Fata asta este super! Cum să loviți mastodontul american și să-l zdrobiți în bucăți.
  Dar tancul piramidal german este mult mai ușor decât cel american. Și fetele în sine sunt atât de frumoase.
  Magda striga:
  - Pentru slava Sfintei Patrii!
  Christina susține un impuls similar și spune:
  - Ne vom dărui sufletele și inimile! Suntem Sfânta noastră Patrie...
  După care fata a trimis un dar de distrugere.
  Gerda, ca răspuns, aude totul perfect în rezervorul următor, trimite o obuz și țipă:
  - Vom rezista și vom câștiga!
  Charlotte a apăsat butonul cu degetele goale și a lătrat:
  - Și nu ne vom regreta viața!
  Christina a țipat în timp ce demola un tanc american:
  - O femeie care va ucide!
  Războinicii au lătrat deodată. Au zdrobit tancurile cu loviturile lor și au șuierat ca întruchiparea mastodontilor.
  - Vom descărca totul într-un sicriu, consideră-te în pace!
  Fetele vor râde apoi și vor trimite razele de soare cu dinții.
  Gerda a ciripit în timp ce trăgea, folosindu-și piciorul desculț pentru a dărâma un tanc:
  - Sunt încă o fată cu cap adevărat...
  remarcă Charlotte cu entuziasm, trimițând sclipire din ochi. Ea și-a bătut capul cu călcâiul, șuierând:
  - Voi copula cu Satana!
  Christina va trage în Ambram, îi va spulbera armura și apoi va țipa din răsputeri:
  - Și voi trage o săgeată!
  Magda apăsă butonul cu degetele goale. Ea a trimis un obuz și a declarat cu entuziasm:
  - Bulionul e misto!
  Duhoasă și cu părul sidefat, Gerda va râde cu un rânjet:
  - Dar nu albastru!
  Și va trimite o cascadă de radiații cu ochii. Femeia asta e clar cool. Și va arunca o altă mașină americană într-un șanț. Și acolo o vor zdrobi și în piese de schimb.
  Charlotte, trăgând, și-a apăsat călcâiul gol pe tastatură. Ea a trimis mastodontul american strămoșilor ei și a cântat:
  - Rupeți, distrugeți și rupeți în bucăți!
  Christina, această fată cu păr - un amestec de aur și cupru, va trimite un cadou de anihilare și șuierat:
  - Asta e viaţa! Aceasta este fericirea!
  Și va rânji chipul lui drăguț! Și lovește tancurile americane.
  Și Magda, această întruchipare a frumuseții și a bunătății deosebite, a țipat:
  - Și vremea rea nu va veni la noi!
  Gerda o luă și șuieră, dezvăluindu-și colții sidefați, ca de pumnale, răcnind:
  - Aceasta este o revoltă!
  Charlotte a răspuns, apăsând pedala cu piciorul gol și șuieră, dezvăluindu-și colții:
  - Și Hollywood!
  Dezvăluindu-și dinții, Christina cu o frenezie sălbatică a trimis un proiectil în oțel și l-a luat și a cântat:
  - Ce oameni sunt la Hollywood!
  Cu și mai mare emoție, Magda a aruncat o rachetă de distrugere și a ciripit cu aplomb:
  - Toate sunt vedete, nu oameni!
  Gerda a chicotit și a țipat, flectându-și mușchii. Și, în același timp, a trimis ace ascuțite cu călcâiul gol care străpung tancurile americane.
  - Și Reagan va fi kaput!
  Charlotte a cedat cu mare încântare, picioarele ei frumoase și a dat un abdomen mortal:
  - Suntem invitați la Hollywood!
  Christina a postat pe Twitter entuziasmată:
  - Da acestui Hollywood ciudat!
  Magda a tras, apăsând butonul joystick-ului cu degetele goale și a ciripit agresiv:
  - Fie ca Hollywood să fie în glorie!
  Germanii au eșuat apărarea americană. În șase luni, au capturat nu numai Alaska, ci și cea mai mare parte a Canadei, atacând coasta de vest a Statelor Unite.
  După cum sa dovedit, tancurile germane sunt mai puternice decât cele americane mai grele din toate punctele de vedere. Și cine are aviație mult mai bună pentru al Treilea Reich? Iar discotecile, în general, nu au un adversar egal. Și aceasta, desigur, este o dezamăgire clară pentru aroganții Yankees.
  Reagan a declarat război sfânt. Dar Statele Unite au fost atacate și din sud. Brazilia, Argentina, Venezuela, Chile au declarat război Americii. Și împreună cu japonezii, Krauts au înaintat prin Mexic. Și s-au apropiat de granițele americane dinspre sud.
  În 1986, luptele au început direct pe pământul american. Atât Germania, cât și Japonia au învins inamicul. Trei luni au trecut și până la jumătatea lunii aprilie mai mult de jumătate din teritoriul SUA a fost ocupat de japonezi și germani.
  Și apoi Reagan a oferit să se predea. Războiul s-a încheiat tocmai pe 20 aprilie 1986.
  SUA au fost împărțite. Și totul ar fi bine, dar... Adolf a fost primul care a atacat Japonia. El a lansat un adevărat război împotriva ei, iar situația a escaladat cu adevărat.
  Din nou în luptă sunt Gerda, Charlotte, Christina și Magda. Aceste fete sunt adevărate vrăjitoare și nu îmbătrânesc. Sunt pentru totdeauna tineri, proaspeți și toți se luptă doar desculți și în bikini.
  În acest caz, ele sunt pe două rezervoare care funcționează cu energie electrică și au formă de piramide. Aceste mașini au baterii atomice și accelerează până la trei sute de kilometri pe oră. Încercați să contrastați această mașină cu aceasta. Și sunt înarmați cu pistoale electromagnetice - cu obuze mici, dar foarte letale, cu miez de graviuranium.
  Aceasta este cu adevărat arma viitorului. Fetele se luptă cu câte două în fiecare tanc, iar monitoarele de pe pereți le oferă o privire de ansamblu absolută.
  Fetele și-au scos sutienele și și-au expus complet trunchiul musculos.
  Gerda a apăsat butoanele joystick-ului cu degetele goale de la picioare, a lovit mașina japoneză, a trântit-o până la capăt și a cântat:
  În copilărie a visat în râul natal,
  Despre puterea mondială, un luptător invincibil....
  Dar fata a apărut ca într-un vis,
  Și nu mai există loc pentru tine pe Pământ!
  După care blonda strălucitoare a luat-o și a apăsat butonul cu mamelonul stacojiu al sânului. Obuzierul samuraiului a fost răsturnat de un obuz care zbura din butoi. Fata asta este o vrăjitoare și super.
  Charlotte este, de asemenea, o fată care este lăsată doar în chiloți și se luptă înverșunat cu samuraii. Și el arată literalmente miracole ale curajului.
  Face asta cu mare entuziasm. Iar degetele ei goale sunt neobișnuit de flexibile și agile.
  Și parcă pe o tastatură de pian cântă la butoanele joystick-ului, lucru pe care îl fac cu măiestrie.
  Și apoi vehiculul de teren japonez a străpuns ca un ac fierbinte printr-un tampon:
  Charlotte plesni din buze și cântă:
  - La fel ca fetele din al treilea Reich,
  Știi, puștiule, nu te plimba cu ei!
  Poți să mă învingi tare?
  Vei descoperi o cale furtunoasă către glorie!
  Mai exact, chiar și calea cea bună!
  Iar fata va lua și va apăsa butonul joystick-ului cu mamelonul ei purpuriu. Și din nou ceva extrem de agresiv și letal va funcționa. Și acum lansatorul de rachete japonez zboară în aer.
  Și regina cu părul roșu cântă:
  Fete tinere pentru totdeauna
  Vocile fetelor sună...
  Și pieptul lor gol,
  Îi pot îndoi pe toată lumea într-un cerc!
  Christina luptă și ea ca o zmeură luptă. Este tânără și frumoasă. Aproape goală în chiloți subțiri. Și mușchii ei abdominali sunt atât de definiți, ca niște batoane de ciocolată. Acestea sunt furturi cu adevărat magnifice și încântătoare.
  Au atât de multă frumusețe și grație. Ce frumoasă este o fată al cărei corp este format din mușchi sculptați. Care se rostogolesc sub piele bronzată.
  Și ea o va lua și te va lovi cu degetele goale de la picioare. Și tancul japonez mare și înalt, după ce a primit o lovitură, a luat foc.
  Christina a postat pe Twitter:
  Lumea ar trebui să ne respecte și să se teamă de noi,
  Isprăvile fetelor sunt nenumărate...
  Vom lupta până la victorie,
  Și dragostea frumuseții este pură!
  Și așa apăsă butonul cu mamelonul rubin și trage o lovitură reușită și foarte letală. Și va lovi cutia de muniție atât de precis încât va arunca imediat o întreagă baterie de arme japoneze și va arunca o fântână de foc în aer.
  Fata a spus:
  Iubire și moarte, bine și rău,
  Ce este sfânt, ce este păcătos! Să-i ucidem pe toți!
  Și iată-l pe Magda, de asemenea o fată foarte frumoasă, cu părul de păpădie și mușchi proeminenți, goală până la talie și purtând doar chiloți foarte subțiri, albi.
  Ea trage apăsând butonul cu călcâiul gol. Va lovi inamicul și va afișa:
  Sunt o fată foarte blândă
  Mereu desculți în luptă...
  Clopoțel argintiu voce mică,
  Dacă e nevoie, îi zdrobesc pe cei galbeni!
  Și războinicul va râde cu vocea ei strălucitoare.
  Și apoi sfarcul ei de căpșuni va apăsa și el. Și în acest caz, tunul a trimis un obuz la un bombardier japonez mare. Ea l-a luat și i-a deschis burta, iar darurile anihilării au căzut pe capetele samurailor. Literal, zdroindu-i și distrugându-i... Și două batalioane întregi de infanterie japoneză au fost distruse.
  Magda a cântat cu încântare:
  Cel care este lipsit de inimă și dragoste,
  Nu conta pe ea, pentru că viața nu este un vis!
  Dușmanul rău va fi rezolvat,
  Și zdrobit de puterea puternică!
  Este clar că Japonia nu poate rezista unor astfel de fete. Iar secretul priceperii lor este că se luptă aproape fără haine, ceea ce le oferă o putere cosmică, fenomenală, fără precedent.
  Și apoi sunt femei-pilot care se luptă doar în chiloți. Și ei, de asemenea, ucid complet samuraii de pe cer.
  Așa că Helga a luat-o și a apăsat butonul joystick-ului cu degetele goale de la picioare și a fost ca o nebună.
  Și va declanșa o lansare colosală de rachete.
  Fata și-a scuturat sânii cu sfârcurile stacojii și a început să cânte;
  Sărăcia, vai, îmi este familiară până la lacrimi;
  Cum s-a întors casa satului!
  Până și paiele de pe acoperiș erau putrede,
  O zăpadă puternică sub fereastră!
    
  Era o vreme de dezastre groaznice,
  Tensiuni mari ale forțelor ruse!
  Copilăria mea strălucitoare și suferintă,
  Când frigul devine albastru!
    
  A alerga desculț în frig;
  Se arde până la oase!
  Unde pot găsi un trandafir al fericirii,
  Cum să arunci cascada lanțurilor sărăciei?!
    
  Nu cunosc fericirea și pacea;
  Munca grea îmi este atât de familiară!
  Voi acoperi fereastra cu pânză de sac,
  Și pe verandă cu un topor!
    
  Trebuie doar să supraviețuim iernii,
  Pentru ca familia ta să nu răcească!
  Primăvara cireșii înfloresc în rubine,
  Și adună fir de afine!
    
  Și acum picioarele fetelor,
  Ard atât de mult de frigul infernal!
  Cât de greu este să fii desculț pentru totdeauna
  Pune bușteni pe rând în zăpadă!
    
  Dar primăvara a venit frumos,
  Zăpada de catifea albă curgea!
  Și aud o voce care sună,
  La urma urmei, așa cântă fluxurile!
    
  Iată o grădină de culoare safir în pete;
  Iar vara curge ca un torent!
  Oh, teiul mirosea în labe cu miere -
  Bucură-te de moloz de păsări!
    
  Punem un gard de lemn,
  Băiatul a venit în ajutor!
  Iar sentimentele au devenit ciudate
  Parcă curgea sucul sufletului!
    
  Acum ploaia cade, ploaia este puternică;
  Ascunde lacrima sidefată a unei fete!
  Voi construi o casă de cărămidă -
  te scot din abis!
    
  Eram caban, știi, am văzut țări;
  Nisip pustiu, cadouri turkmene!
  Palate, moschei din Samarkand,
  Unii oameni sunt atât de amabili!
    
  Cunosc si tari europene...
  A fost o călătorie lungă pe mare!
  Dar marginea crângurilor este mai aproape de inimă,
  Vreau să-mi întorc pasărea către el!
    
  Mă sărută, mă mângâie;
  Deja amețit!
  El promite un loc în rai
  Și el însuși este la fel de frumos ca Satana!
    
  Am avut o nuntă mai modestă;
  Acum locuiesc in oras!
  Cuvintele de dragoste nu sunt o prostie -
  Creșterea este un lucru bun!
    
  Dar când somnul se instalează,
  Unde sunt visele pe cerul albastru...
  Visez la paie moale,
  Vechea mea casă din sat!
  Pe scurt, Japonia a capitulat sub o serie de lovituri zdrobitoare din partea fetelor desculțe și pe jumătate goale. Și a apărut o singură lume,
  Imperiul celui de-al treilea Reich. Au început să pună în aplicare o politică specială pentru a asigura echilibrul în familie. Și, ca urmare, s-au născut de douăsprezece ori mai multe fete decât băieți. Și, în același timp, a început o expansiune spațială pe scară largă.
  Și acum Gerda, Charlotte, Christina și Magda se luptă în spațiu. Au luptători cu un singur loc cu arme foarte puternice.
  De data aceasta se luptă cu un amestec de ploșnițe și gândaci, care respiră și fluor.
  Și fetele sunt din nou în pantaloni scurți și își folosesc sfarcurile stacojii și degetele goale de la picioare când trag. Ceea ce dă un efect colosal de devastare.
  Și femeile războinice cântă;
  Noi fetele am devenit mai cool,
  Zdrobim insectele în mod extraordinar...
  Armata noastră este făcută din oțel
  Va fi liniște foarte curând!
  . CAPITOLUL Nr. 11.
  Când roșcata și-a întrerupt povestea, Catherine a mormăit:
  - Am fi putut să o facem mai scurtă!
  Elizabeth a dat din cap:
  - Vorba lunga saracia omului!
  Euphrosyne a postat pe Twitter:
  - Da! E aproape ca o poveste! Și să fiu sincer, te-ai săturat să descrii picioarele goale de la picioare și sfarcurile stacojii!
  Elena a chicotit și a remarcat:
  - Tocmai m-am lăsat un pic luat! Dar trebuie să recunoașteți, asta e grozav!
  Elizabeth a dat din cap:
  - Pot fi! Dar s-a dovedit anti-pulsar! Acum, hai să mâncăm jerboa.
  Și fetele au început să mănânce ceva foarte gustos și apetisant cu furculițe aurii.
  Elena, care avea o dispoziție neliniștită, nu a putut rezista și a început să cânte cu vocea ei minunată și puternică;
  Vești groaznice într-un război crud,
  Fata pe care am iubit-o pentru totdeauna!
  Aruncat în gura monstrului Satan,
  Unde este Domnul, dreptatea si mila?!
    
  Fecioara Natasha a mers desculță,
  Picioarele zgomoteau de-a lungul potecilor prăfuite!
  La urma urmei, pentru păcatele care curgeau ca un izvor,
  A avut șansa să mărșăluiască peste ocean!
    
  La începutul primăverii am pornit la drum,
  Picioarele mele sunt atât de albastre de frig!
  Nu poți mușca o bucată de carne,
  Ei doar dau din cap spre gerul molidului!
    
  Deci, pe un drum plin de pietre,
  Picioarele fetei sângerau!
  Și în toată Rusia oamenii din trecut,
  Spre cetatea regilor Ierusalimului!
    
  Munții Caucaz, creste acoperite de zăpadă,
  Pietrele ascuțite vă înțeapă tălpile!
  Dar te-ai hrănit cu puterea pământului,
  Alegerea unui hajj dificil la orașul lui Dumnezeu!
    
  Vară, deșert, soare furios,
  Ca picioarele unei fete într-o tigaie!
  Orașul sacru nu este departe,
  Toată lumea poartă o povară nesfârșită!
    
  Acolo, la mormântul lui Dumnezeu-Hristos,
  Fecioara și-a plecat genunchii în rugăciune!
  Unde, marele, este măsura păcatului,
  De unde îmi trag puterea în dreptate?
    
  Dumnezeu i-a spus, încruntându-și sprâncenele,
  Rugăciunea singură nu poate schimba această lume!
  Rusia este destinată să conducă de secole,
  Așa e, servește-o fără să ceri bani!
    
  Fecioara dădu din cap: Cred în Hristos,
  Ai ales-o pe Rus ca salvator al lumii!
  Voi răspândi adevărul despre asta tuturor,
  Mesajul lui Isus: Dumnezeu idolul!
    
  Drumul de întoarcere a fost ușor și rapid,
  Picioarele goale au devenit puternice!
  Dumnezeu și-a întins mâna cu har,
  Mușchi și voință, parcă din oțel!
    
  Și te-ai înrolat în armată,
  A devenit pilot, a luptat cu Luftwaffe!
  Acolo a arătat culmea frumuseții,
  Distrugătorul german a explodat pe o mină!
    
  Un războinic este un luptător curajos și curajos,
  Devotat partidului - cauzei sovieticilor!
  Cred într-un final victorios în fața gunoiului,
  O să conduc haita demonică la perete, la răspuns!
    
  Ei bine, de ce a fost doborât luptătorul?
  Nu ai avut timp să eliberezi curelele!
  Și scutul s-a dovedit a fi defect,
  Și fascismul malefic a fraternizat cu yankeii!
    
  Războiul a devenit inegal și crud,
  Nu sunt bărbat: plâng amar!
  De parcă în necaz ne putem scufunda până la fund,
  La urma urmei, norocul a dispărut din Patrie!
    
  Strigătul meu către Dumnezeu: Atotputernic, pentru ce?
  M-ai despărțit de iubita mea fecioară!
  Nici pe frig nu purtam haină,
  Și a bătut pentru trei adversari!
    
  Nu merită ea?
  Întâlnește-mă cu flori pentru victorie!
  Coaceți plăcinte generoase pentru vacanță,
  Și Natasha și cu mine vom veni la paradă!
    
  Domnul aspru a răspuns posomorât:
  Cine este fericit pe lume, cine se descurcă bine?
  Carnea va suferi și va gea de durere,
  La urma urmei, omenirea este ticăloasă și păcătoasă!
    
  Ei bine, atunci când voi veni în glorie,
  Voi arunca în Gheena pe oricine nu este vrednic să trăiască!
  Îți voi învia fecioara și pe tine,
  Cel mai bun nu va dori un share atunci!
  În timpul interpretării acestei balade, alte fete chiar au început să cânte împreună cu energie.
  Ekaterina a remarcat zâmbind:
  - Cântecul ne ajută să construim și să trăim,
  Și cu această liră ne luăm zborul...
  Și cine umblă prin viață cântând,
  El nu va dispărea niciodată nicăieri!
  Elizabeth a fost de acord:
  - Într-adevăr, melodia este bună!
  După care, fetele au terminat delicatesa. Și s-au simțit ca în stare de ebrietate. Muzica a început să cânte în capul lor. De ce este carnea de jerboa atât de apreciată? Provoacă euforie intensă și te face să te simți bine.
  Fetele au simțit un val de putere și au început să danseze. Au început să sară în sus, zvâcnindu-și picioarele goale, dăltuite, grațioase și foarte seducătoare.
  Și în același timp, desigur, au început să cânte;
  Tu ești Sfânta Născătoare de Dumnezeu, nepământeană,
  Trimite-ne harul tău ceresc!
  Lasă suprafața râului să scânteie ca un safir,
  Întinderile Mamei Pământ, preferata mea!
    
  Lasă inspirația să curgă în inima ta,
  Într-o explozie aprinsă de suflete de fete!
  Cu o perie nepăsătoare de plăcere,
  Scrie-mi un prieten al inimii și visurilor tale!
    
  Păstrează frumusețea într-o inocență fermecătoare,
  Nu este soarta noastră - riscăm să pierdem totul!
  Deși uneori, crede-mă, sincer,
  Armata visează la îmbrățișările tinerilor regi!
    
  Sunt panglici de gloanțe înfășurate în jurul taliei,
  Au un rucsac pe spate și un lansator de grenade în mâini!
  Dușmanii sunt ca oile grase, crede-mă,
  Armata lor de amazoni curajoși îi va sfărâma!
    
  Noapte, catifea neagră, pătură de cer,
  Și pieptul meu strâns de emoție!
  Ca și cum o pătură de blană apăsa,
  Este atât de greu să spui măcar un cuvânt și să respiri!
    
  Acestea sunt poverile iubirii sfioase,
  În acest război nefericit!
  Dar cred că voi deveni fericit
  Și voi sluji țara mea natală!
    
  Fetele și-au dat jos cizmele
  Alergând prin zăpadă desculț!
  Picioarele devin roșii la frig,
  Parcă ar fi opărite cu apă clocotită!
    
  Dar viteza doar crește
  Reduta pâlpâie înainte,
  Mitraliera scuipă plumb!
  Nu căutăm un loc în rai,
  Aruncă oriunde trimite Domnul!
    
  Tocuri fulgerătoare desculțe,
  Ne grăbim de-a lungul sârmelor ghimpate!
  Fetele sunt rusoaice, simple;
  Vom câștiga cu siguranță!
    
  Aici a fost luată reduta, toate cadavrele,
  S-a ridicat un steag mândru, roșu!
  Ambițiile orcilor răi sunt dezumflate,
  Noi, ca vulturii, ne înălțăm în poezie!
  Melodia este chiar captivantă. Dar fetele vor ceva mai mult. Sunt plini de energie și dorință de a-și arăta puterea cosmică fenomenală a mutanților.
  Elena a bătut cu piciorul gol atât de tare încât plăcile au crăpat și au mârâit:
  - Vreau să lupt! Energia clocotește în mine!
  Aici vânzătorul de robot a postat pe Twitter:
  - Cânți foarte cuazar! Cântă altceva și vei fi plătit cu bani buni!
  Elizabeth a corectat:
  - Nu e bun! Și bani de quasar!
  Robotul a dat din cap:
  - Te voi conecta la Hypernet, iar dacă faci ceva tare, atunci vei primi transferuri financiare mari!
  Elena mormăi:
  - Este adevarat? Va fi hiperquasar!
  Ekaterina a remarcat:
  - Să cântăm despre dragostea dintre un băiat și o fată. Și va fi extrem de, grozav.
  Euphrosyne dădu din cap cu capul ei alb ca zăpada și foarte frumos, cu părul luxuriant:
  - Asta este! Astfel de melodii sunt un succes imens!
  Vulpea cu părul roșu a adăugat, dezvăluind dinții:
  - Nu-mi pasă ce să cânt, atâta timp cât banii sunt transferați mai energic! Acesta este principalul lucru!
  Iar cele patru fete, cu mare entuziasm, au cântat un romantism magnific, deși oarecum demodat, care s-a dovedit a fi o întreagă baladă;
  Ce s-a întâmplat cu duioasa mireasă,
  Sunt în suferință cu sufletul negru!
  Amintindu-și chipul ei minunat,
  Ce păstrez când intru în luptă?
    
  Îmi amintesc cum am mers încet pe potecă,
  Prin sate liniștite, pustii!
  Porți haine de lux,
  Pasul spre mănăstiri este ușor!
    
  Și iarba aurie se coace pe câmp,
  Briza a îndepărtat toată ceața!
  Ortodoxia va fi în slava veșnică,
  Lumină de speranță în rugăciunile creștinilor!
    
  Cu picioarele goale pe drumuri,
  Fata și cu mine ne pocăim de păcatele noastre!
  Închinați-vă și credeți Sfântului Dumnezeu,
  El îți va cântări viața pe cântar!
    
  Și când vocea de la tron a bubuit,
  Nu ești vrednic să intri în paradisul Meu!
  Pentru că sfințenia cerului,
  Nu este disponibil, nici nu visați!
    
  Voi păcătoșilor în necazuri josnice și murdare,
  Ar trebui să rămână și să rămână timp de secole!
  Numai curajul în victorii este prețuit,
  Ca un aliaj, armata rusă este unită!
    
  Soldatul nostru nu merge la taverne,
  Să bei vodcă este dezgustător pentru el - rău!
  El este cel mai puternic războinic - furtuna lumii!
  Cine se urcă în Rus" va fi șters în rahat!
    
  Pasul fetei mele de-a lungul cărării,
  O geantă ruptă în spatele meu!
  Ea are grijă de cizmele ei
  Am dat totul grânarelor lui Dumnezeu!
    
  Și simte deja mirosul negru de ars,
  O hoardă a măturat satele!
  Întreaga țară a fost sfâșiată,
  În cenușa și ruinele orașului!
    
  Atunci fata s-a indignat,
  Nu, nu este o chestiune de a te ascunde în subsol!
  Și cu toată pasiunea mea am cerut să merg în față,
  Pentru că Isus a chemat!
    
  I-au dat un avion pentru a-i bate pe naziști,
  Ca să poată zbura, slăvind pe Hristos!
  Ca să fie cald pe cerul senin,
  Fie ca cerul să se apropie de Krauts!
    
  Da, a luptat din toate puterile ei
  Și s-a rugat rău înaintea icoanei!
  Nu am vrut să fiu prins de mormânt,
  Ea a exterminat nenumărate reptile!
    
  Dar ultima bătălie a ieșit prost,
  Din anumite motive, rezervorul de benzină a explodat!
  Miluiește-te, mă rog lui Dumnezeu plângând,
  Păcat dacă fetele sunt în flăcări!
    
  Isus mi-a răspuns aspru,
  Am suferit pentru tine, am suferit!
  Și acum, crede-mă, nu există nici un sicriu,
  Cel Atotputernic i-a înviat pe toți cei care au căzut!
    
  Și acum mireasa ta este în rai,
  Bine pentru ea, am șters eu o lacrimă!
  Crede-mă, există un loc și pentru tine,
  Îți vei împlini vechiul vis!
    
  Doar știți - serviciul către Rusia,
  Acesta este modul de a fi pe placul lui Dumnezeu!
  Ce face întreaga planetă mai fericită?
  Trebuie să ne slujim Patria Mamă cu toată puterea noastră!
    
  Păcatul principal este să te îndepărtezi de Patrie,
  Nu te duce la război, culcă-te în tufișuri!
  Prefera rolul unui clovn patetic,
  Fără a cunoaște frumusețea Domnului!
    
  Deci du-te și răzbune-te pe fasciști,
  Isus a poruncit atât de amenințător!
  Fumul va dispărea în aerul parfumat,
  Va fi timp pentru afaceri pașnice!
    
  Perle de zăpadă din mare, strălucesc puternic,
  Viscolul va învârti buclele mieilor...
  Patria noastră este credința de granit,
  Sincer să fiu, Krauts nu sunt înfricoșători!
    
  Zgomotul metalului, scârțâitul rolelor -
  Tancurile se târăsc prin granițele Rusiei!
  Să construim o creastă de baionete ascuțite,
  Cu un strigăt de "Ura", am plecat la atac!
    
  O cravată la gât de culoarea zorilor,
  Am fost inspirați în luptă de o idee.
  Există o singură alegere - să câștigi sau să mori,
  Aici steagul stacojiu flutură peste reduta!
    
  Buze palide, suflă un viscol,
  Mâinile fetei capturate erau legate...
  O, cât de nemiloasă este soarta,
  În frigul amar, desculț până la schelă!
    
  Dar nu am vrut să ajung într-o buclă,
  Ea și-a adunat puteri și s-a apucat de german.
  Nu există nimeni mai puternic decât noi pe Pământ,
  Nu avem nevoie de mila ta ticăloasă!
    
  Și așa a murit, roadându-și gâtul,
  Rusoaica, Tanya Krasnova.
  Dar calea ne va duce la Berlin,
  Să construim o lume fără violență, una nouă!
    
  Câți dintre frații mei au murit,
  Toți voluntari, doar băieți.
  Pentru pionierii săracilor, desculți -
  Crusta la micul dejun, umflături la cină!
    
  Suntem aproape de Berlin, triumful vine în curând,
  Semnul Komsomol îți luminează pieptul!
  Chiar dacă cizmele sunt prea strânse pentru că nu sunt obișnuit cu ele,
  Dar culoarea fericirii din mai inspiră!
    
  Fuhrer-ul este în iad, uraganul s-a stins -
  Bucuria a venit, se aud râsetele copiilor!
  Bârlogul doarme în cenușa lumii interlope,
  Și deasupra Patriei - Soarele Roșu!
  Fetele au cântat cu mare entuziasm. Și într-adevăr, au primit imediat milioane de aprecieri. Și cu bani este puțin mai rău, dar merge și bine. Deci fetele nu au de ce să se plângă.
  Elena a dat din cap:
  - Sa mergem fetelor! Sunt în voce acum. Și dacă încep să beau, va fi în așa fel încât nimeni să nu-l găsească suficient.
  Și războinicii mutanți și anchetatorii au început să cânte din nou;
  Fluxul valului este cristal de coastă,
  Briza este proaspătă, blândă, groovy!
  Și zăpada cade atât de albă ca zăpada,
  Deasupra Mamei Pământ, gri!
    
  Razele au aurit năvalele,
  Și fulgii au căzut ca puful!
  Aruncă repede greutățile din suflet,
  Pentru ca entuziasmul să nu se stingă dintr-o dată!
    
  Sunt o fată desculță
  Acum un rău răzbunător de gherilă!
  O fustă zdrențuită în petice,
  Fascistul a atacat patria!
    
  Acum sațietatea s-a repezit în abis,
  Biscuit învechit pentru prânz!
  Fasciștii, cred, vor fi bătuți,
  Și isprava fetelor este glorificată!
    
  Ea a pus explozibili în șine,
  Chiar dacă noaptea era rece!
  Ploaia a căzut fără milă,
  Necazul părea să ajungă până la capăt!
    
  Dar trenul cu nemții a fost aruncat în aer,
  Tancurile fasciste nu pot trece!
  Deși nu există un ideal în lume,
  Țin motivul iubirii în inimile mele!
    
  Drumul este foarte lung, mi-am pierdut picioarele,
  Dar am adunat totul despre nemți!
  Hitler, cred, o va lua în bot,
  Pentru nelegiuirea ta!
    
  Eroismul nu cunoaște vârsta,
  Nu există limite - moartea știe că nu!
  Vom ieși în spațiu nelimitat,
  Pentru a șterge imediat lacrimile tristeții!
    
  Să dobândim o nouă măreție
  Steagul roșu peste întreaga planetă!
  Și ai contribuția ta: emoțională, personală,
  Poartă-l în proză și poezie!
    
  Mai mult, nu de dragul vorbelor inutile,
  La urma urmei, cuvântul este un ciocan, o seceră ascuțită!
  Fără închinare ticăloasă la moaște,
  Și odată cu crearea stemei rusești!
    
  Au cucerit jumătate din Europa,
  Desigur, avem nevoie de o lume nouă!
  Fluxuri de cavalerie, infanterie,
  Să cucerim vastitatea Universului!
    
  Și este timpul să slujiți Rusia,
  Dragii mei urmași!
  Pentru ca vacanța să fie sub cerul albastru,
  Pentru ca porumbeii să tragă în sus!
  Fetele și-au eliberat puțin din energia lor frenetică. Și s-au săturat să cânte. Mai mult, nu a existat Rusia de mult timp. Umanitatea este o singură putere. Are chiar și doi coordonatori supremi: conform tradiției, un bărbat și o femeie. Ei sunt aleși la fiecare trei ani pe Hypernet. În plus, nu mai mult de un termen. Și te poți întoarce pentru un al doilea mandat abia după treizeci de ani. Aceasta pentru a evita uzurparea puterii și instaurarea unui regim autoritar. De fapt, peste trei ani coordonatorii supremi nu vor avea timp să se întărească suficient pentru a deveni dictatori, iar tradiția democrației joacă un rol.
  În SUA, niciun președinte nu a devenit vreodată dictator, iar Roosevelt rămâne o excepție. În Rusia este mai rău în acest sens. Un conducător a făcut multe greșeli și și-a extins puterile. Dar după el, sistemul a devenit cumva mai democratic. Puterile președintelui au fost reduse la cinci ani și două mandate. Și cumva ne-am obișnuit.
  Până, în sfârșit, toate țările lumii s-au unit. A fost creată pentru prima dată o hegemonie a Rusiei, SUA și Chinei. Și alte țări i s-au alăturat.
  Integrarea mondială a fost facilitată, destul de ciudat, de declinul aproape tuturor religiilor lumii. Oamenii au devenit mai înțelepți și și-au dat seama că toate acestea erau basme și idei pur umane despre Dumnezeu Creatorul și cu atât mai mult despre alți zei. De fapt, totul este mult mai complicat și mai simplu. Dar nici o carte umană nu este adevărul, nici o sută nu este complet falsă.
  Toate religiile sunt atât lumină, cât și dorință de bine, dar din nou, umane. Și fantezii din lumea și natura oamenilor și psihicul. Oamenii au început să înțeleagă acest lucru și a apărut o modă pentru o nouă credință: în omnipotența Rațiunii umane. După care, țările au dispărut și s-a produs unitatea.
  În plus, scăderea numărului de bărbați a contribuit și la unitate. Bărbații sunt mai agresivi, în timp ce femeile, dimpotrivă, sunt amabile. Și din această cauză, a devenit mai ușor pentru oameni să fie de acord. Și nu așa vor femeile să se despartă.
  Prin urmare, umanitatea a devenit o singură putere și o republică democratică în care aproape că nu exista separatism. Ei bine, aproape, pentru că au fost câteva încercări. Și fetele mutante s-au luptat și cu asta. Deci separatismul ar putea duce la noi, deja războaie stelare între oameni.
  Este mai bine să ai o democrație unită. Mai mult, aceasta este unitate în diversitate. Și nu dorința de unire. În același timp, practic întreaga populație are o singură religie: Arhomoteismul - credința în atotputernicia Minții Umane, iar aceasta îi unește pe toți. Dar, în același timp, desigur, există încă diverse tipuri de secte, deși rar. Unii sunt creștini, alții sunt budiști, sunt musulmani și ultimele formațiuni. Sunt puțini la număr și de obicei nu sunt periculoși.
  Dar au fost și atacuri teroriste pe motive religioase, dar și foarte rar.
  Lumea oamenilor, în care sunt de multe ori mai multe fete decât bărbați, s-a remarcat printr-o dezvoltare stabilă progresivă, pace și liniște, aproape fără crimă.
  Dar, în același timp, îi lipsea ceva. De exemplu, aventurile și lupta împotriva răului.
  Deși în realitatea virtuală acest lucru este foarte posibil.
  Și aranjează-ți aventuri în fiecare zi.
  Și acum, fetele vor în mod clar să sară în lumi virtuale în loc de o investigație fără fund.
  Acolo vă așteaptă astfel de aventuri.
  Elizabeth și-a amintit cum a luptat iarna lângă Moscova. Atunci era groaznic de frig. Și nemții au prins apoi doi băieți pionier. I-au cercetat și i-au dezbrăcat până în chiloți. Apoi ne-au alungat în zăpadă, aproape goi.
  Copiii, de vreo doisprezece ani, mergeau desculți pe zăpada înghețată, foarte arzătoare. A fost foarte dureros. Picioarele lor au devenit stacojii, ca picioarele gâștelor. Apoi au fost duși într-o colibă caldă, au fost lăsați să se încălzească și apoi au fost din nou în frig.
  Pionierii au experimentat dureri groaznice și au gemut. Cu toate acestea, ei nu le-au dat germanilor nicio informație.
  Apoi, o metodă și mai crudă, copiii erau așezați cu picioarele goale pe cărbuni aprinși. Și este atât de dureros, mai ales după îngheț, și mirosul curge prin aer, de parcă ar prăji un miel. Și fetele războinice germane își ling buzele carnivore.
  Aceasta este cruzimea care a fost arătată. Un tip nu a suportat asta și s-a stricat.
  El a spus că știe unde urmează să atace trupele sovietice. Bineînțeles că a fost un căluș. Dar băiatul a ghicit din greșeală. Și într-adevăr, germanii au reușit să se regrupeze și să închidă descoperirea.
  Naziștii l-au scos în zăpadă pe unul dintre băieți pe jumătate gol și desculț. Și acolo l-au lăsat în frigul amar până s-a transformat în gheață. Iar băiatului care s-a prăbușit i s-a spus că oricum nu are cale de întoarcere pentru el și i-au oferit fie să fie cheltuit, fie să slujească în continuare Germania.
  A ales serviciul. Cu toate acestea, după ce a prins momentul, a reușit să scape.
  Apoi, după război, ca adult, a recunoscut că și-a pierdut inima în fața Elisabetei.
  Ea a răspuns cu un oftat:
  - Dacă ai fi tu, prea mulți oameni s-ar prăbuși. Eu nu trebuie să judec!
  De fapt, doar în cărți eroii rămân neclintiți sub tortură. Totul în viață este mult mai complicat.
  Deși în acest univers, războiul a fost câștigat. Dar există universuri paralele în care lucrurile s-au întâmplat mult mai rău decât ale lor.
  Și s-ar putea scrie o poveste despre asta.
  . CAPITOLUL Nr. 12.
  Fetele s-au repezit în zborul lor rapid către planeta Pământ. Are o populație foarte mare și probabil cel mai mare număr de pacienți psihici. Doar pe el poți găsi măcar un indiciu în căutarea criminalilor misterioși. Și poate veți reuși să vă agățați.
  Elizabeth, fiind medium, și-a amintit de una dintre lumile paralele, unde era chiar mai rău decât în Marele Război Patriotic.
  În ianuarie 1943, germanii au dobândit un as mutant. De asemenea, a suferit modificări ca tânăr și a dobândit superputeri. La început a luptat pe frontul mediteranean cu britanicii și americanii. A devenit primul pilot Luftwaffe care a doborât două sute de avioane, primind Crucea de Cavaler a Crucii de Fier cu frunze de stejar argintiu, săbii și diamante.
  După ce a doborât trei sute de avioane, a fost primul din cel de-al treilea Reich care a primit Crucea de merit militar în aur și diamante. După care a fost transferat pe Frontul de Est.
  Acolo a luat parte la epica bătălie de la Kursk. Un tânăr mutant, un băiat blond care arăta ca un băiat, care nici măcar nu avea mustață sau barbă, arăta ca un adolescent de aproximativ paisprezece ani, devenise până atunci un luptător aerian incredibil de puternic. Și nu l-au putut lovi, dar el însuși a simțit intuitiv grupuri de avioane inamice.
  Iar instinctele și acuratețea lui au devenit supranaturale. Și a eliminat avioanele sovietice atât de faimos încât a primit porecla Diavolul Alb și i-a fost frică de el ca focul.
  Mai mult, a primit un luptător experimental unic ME-309, care avea șapte puncte de tragere simultan - trei tunuri cu aer și patru mitraliere și nimeni nu i-a putut rezista.
  Un băiat pe nume Wolf, care a supraviețuit mutației, strângea rapid facturile. Și a doborât aproximativ cinci sute de avioane în două luni de la Kursk Bulge. Și alți piloți germani l-au urmat. Naziștii și-au păstrat superioritatea aeriană. Și au putut să evite înfrângerea pe uscat. Adevărat, nu a fost nicio victorie. Naziștii s-au retras la liniile lor inițiale și au câștigat un punct de sprijin acolo. Linia frontului s-a dovedit a fi stabilă.
  Pierderile URSS s-au dovedit a fi mai mari decât în istoria reală. Apropo, Aliații au amânat și debarcarea în Sicilia. Le era frică să transfere luptele pe continent. Iar Wolf Rommel, așa se numea pilotul mutant, le-a insuflat frică.
  În plus, Wolf a reușit să doboare un avion care îl transporta pe Montgomery însuși în timpul carierei sale de zbor în Marea Mediterană. Cel mai talentat comandant englez a murit. Și din această cauză, britanicii au amânat debarcarea în Sicilia. Și apoi au abandonat-o cu totul. Și Roosevelt era, de asemenea, mai interesat să învingă Japonia decât să intre în Europa.
  Așa că Wolf Rommel a luptat cu succes și a doborât cu mare plăcere avioanele URSS. Nu degeaba e un mutant.
  Bombardarea celui de-al Treilea Reich și a fabricilor sale au scăzut și ele. Acest lucru a permis germanilor să lanseze în producție noul tanc Panther-2, cu arme și armuri mai puternice, în septembrie 1943. Tancul avea o protecție bună pentru frunte: grosimea corpului era de 100 mm, iar turela avea o grosime de 120 mm. Iar laturile sunt de 60 mm. Și totul este pe pante. Acest lucru i-a permis lui Panther-2 să reziste atacurilor de la tunurile sovietice mai mici. În plus, există și un pistol de 88 mm în 71EL, foarte puternic și cu tragere rapidă, care pătrunde în vehiculele sovietice de la distanță lungă. În același timp, performanța de conducere a lui Panther 2 nu a fost rea. Cu o greutate de 53 de tone, avea un motor de 900 de cai putere. Aceasta înseamnă că nu se putea mișca mai rău decât treizeci și patru sovietici. În plus, Tiger 2 a intrat mai devreme în producția de masă.
  Germanii controlau cel mai mare zăcământ de bauxită din Zaporozhye și, prin urmare, tancurile lor aveau armuri de bună calitate.
  În toamnă, trupele sovietice au încercat fără succes să avanseze în Ucraina și în centru.
  Wolf Rommel a primit un nou premiu pentru cele cinci sute de avioane sovietice doborâte: Crucea de Cavaler a Crucii de Fier cu frunze de stejar auriu, săbii și diamante. Și pentru șapte sute cincizeci de avioane, un premiu unic este Crucea de Cavaler a Crucii de Fier cu frunze de stejar platină, săbii și diamante. Și pentru o mie de avioane doborâte, Hitler a aprobat un premiu special: Steaua Crucii de Cavaler a Crucii de Fier cu frunze de stejar argintiu, săbii și diamante.
  Iar când pilotul mutant a depășit o mie și jumătate de avioane doborâte până la Anul Nou, a primit un alt premiu: Steaua Crucii de Cavaler a Crucii de Fier cu frunze de stejar auriu, săbii și diamante.
  Deci conturile se acumulau în mod activ, ca într-un basm.
  Wolf Rommel a devenit un fenomen la care alți piloți Luftwaffe l-au admirat.
  În ianuarie, Armata Roșie a încercat să avanseze lângă Leningrad, dar nu a reușit să treacă prin apărare. Și în Ucraina, trupele sovietice nu au avut succes. Mai mult, tancurile germane au fost produse în cantități mari. Și mai ales "Panther" a fost foarte bun în apărare.
  În două luni, Wolf Rommel a doborât mai mult de cinci sute de avioane sovietice.
  Iarna s-a terminat. Germanii acumulau forțe pentru noi ofensive. Aveau o aeronavă de atac cu mai multe roluri, propulsată de elice, TA-152, superioară aeronavelor sovietice. Și avioane cu reacție.
  Așa că Stalin a decis să se ocupe de asta în mod specific. Linia frontului era în continuare aceeași ca în vara lui '43.
  Dar germanii acumulau forțe pentru o ofensivă. Numărul "Panterelor"-2 era în creștere și puteau intra într-o ofensivă decisivă.
  Hitler a contat foarte mult pe asta.
  Stalin, între timp, a negociat cu Churchill și Roosevelt. Ei au declarat că aterizarea în Franța era imposibilă și nu avea sens. Soldații vor muri doar în zadar.
  Ca, nemții sunt încă puternici. Au apărut dificultăți și în ceea ce privește Lend-Lease. Hitler și-a înmuiat oarecum politica față de evrei și a dat de înțeles că ar putea abandona complet antisemitismul dacă Occidentul s-a împăcat cu el și l-ar ajuta.
  Stalin a înțeles că se află într-o poziție dificilă. Țara este epuizată și suprasolicitată. Nemții s-au ferit de înfrângere iarna, iar la sfârșitul primăverii și vara își pot lua victoriile. Deci este mai bine să nu te amesteci împotriva lor.
  Există, desigur, speranță pentru o nouă tehnologie. Tancurile T-34-85 și IS-2. Dar ele, desigur, nu sunt la fel de puternice ca "Panther"-2 și "Tiger"-2. Da, IS-2 este inferior ca armament, calitatea obuzelor și armura frontală. Doar că noile tancuri sunt cel puțin ceva mai bune decât cele vechi. Mai ales T-34-76, care nici măcar nu a putut pătrunde în partea lui Tiger-2.
  Stalin și-a adunat cel mai apropiat cerc. Buncărul era sub pământ în Kremlin.
  Până acum germanii nu au bombardat în mod activ Moscova. Dar aveau în dezvoltare rachete FAA și, desigur, bombardiere cu reacție formidabile, împotriva cărora aviația și apărarea aeriană URSS erau încă neputincioase.
  În plus, naziștii au primit deja noi avioane în producție. Și TA-152, care ar putea transporta până la două tone de bombe. Și bombardierul Yu-288, care transporta deja până la șase tone și cu o rază de acțiune, viteză și arme defensive mai mari. Și aceștia sunt cei din serie. Și sunt evoluții. Acesta este în primul rând un Yu-488 cu patru motoare, cu o viteză de până la șapte sute de kilometri pe oră, ceea ce este foarte mult pentru un bombardier și ar putea transporta până la zece tone de greutate. Și și mai formidabilul TA-400 cu șase motoare. Acesta transporta mai multe bombe și era protejat de treisprezece tunuri cu aer. Plus că ar putea avea și motoare cu reacție.
  Deci, este clar că capitala nu va fi calmă mult timp. Germanii au lansat și pușca de asalt MP-44, care era cea mai bună din lume la acea vreme. Și aveau deja seria "E" pe drum, care nu avea egal.
  Deci era clar că URSS putea foarte bine să piardă acest război. Mai mult, toată Europa a lucrat pentru Hitler. Și străinii au fost recrutați în infanterie, și în fabrici și așa mai departe. În ceea ce privește resursele umane, ținând cont de teritoriile ocupate, al Treilea Reich are un avantaj semnificativ. Și calitatea armelor este probabil și mai mare.
  Deși ME-262 nu este încă perfect și este prea devreme pentru a-l lansa în producție. Dar există TA-152 și ME-309, care sunt deja în serie, și luptă bine. Atât viteza cât și armele lor sunt la cel mai bun grad. Adevărat, mașinile cântăresc mult, ceea ce afectează manevrabilitatea. Dar armele puternice fac posibilă doborârea dintr-o singură mișcare, iar viteza în timpul unei scufundări dispare atunci când Yak, de exemplu, intră în coadă. Iar în manevrele verticale, avioanele germane sunt mai puternice și au viteză mai mare.
  Yakovlev l-a informat pe Stalin despre Yak-3, care era în dezvoltare, mai ușor și mai manevrabil decât Yak-9.
  Stalin a ascultat asta, uitându-se la portretul lui Alexandru Suvorov. Acest comandant al Rusiei țariste a fost unic și a trăit aproape șaptezeci de ani, fiind invincibil. Deși nu i s-au dat armate mari. Și cele mai zgomotoase victorii asupra francezilor nu au adus Rusiei nici măcar un centimetru de pământ. Dar a știut să câștige cu cifre.
  Acum germanii au început să formeze legiuni din aproape toată Europa. Hitler a oprit teroarea împotriva evreilor și chiar au început să recruteze dintre ei batalioane de voluntari.
  A apărut și Armata de Eliberare a Poloniei, ca contrabalansare la armata poloneză.
  Francezii, olandezii, belgienii, danezii și alți europeni au fost recrutați în al treilea Reich, în special în unitățile SS. În URSS au apărut atât diviziile belaruse, cât și ucrainene. Germanii au devenit mai deștepți și mai flexibili pe măsură ce războiul progresa. Și acum a existat o Rada centrală în Belarus, iar forțele locale au fost folosite împotriva partizanilor. Formal, Belarus a primit autonomie și a apărut o aparență de autoguvernare. Exact ca în Ucraina. Unde Bandera a fost eliberată din închisoare. Și au început să se formeze noi diviziuni naționaliste.
  Deci URSS nu avea un avantaj în forță de muncă. Iar din punct de vedere tehnologic, avantajul a trecut la germani.
  Stalin a remarcat:
  - Fabricarea Yak-3 necesită o cantitate mare de duraluminiu de înaltă calitate. Iar livrările sale din SUA și Marea Britanie au scăzut brusc. Și aliații cer deja cu nebunie să plătim pentru asta în aur!
  Iakovlev a răspuns cu un oftat:
  - Da, deocamdată Yak-9 rămâne principalul luptător! Și randamentul său ar trebui să crească.
  Ilyushin a spus:
  - Producția de avioane a ajuns la o sută pe zi, inclusiv patruzeci de luptători. Dar calitatea lor a scăzut. Multe mașini cântăresc cu trei sute sau patru sute de kilograme mai grele decât cele standard și, din această cauză, sunt inferioare nemților chiar și ca manevrabilitate!
  Comandantul aerian dădu din cap:
  - Avem pur și simplu un raport catastrofal de pierderi în luptele aeriene - unu la zece în favoarea germanilor. Și piloții sunt slab pregătiți. Aliații au încetat să furnizeze benzină pentru aviație și nu există suficientă a lor. Și mașinile sovietice nu diferă în calitate. În plus, nemții au o întreagă galaxie de ași excelenți. Sunt și pilote femei. De exemplu, Albina și Alvina, două vedete noi, au primit deja Cruci de Cavaler cu frunze de stejar argintiu, săbii și diamante, doborând fiecare peste trei sute de avioane.
  Și asta în scurt timp!
  Stalin dădu din cap și remarcă:
  - Wolf, acest pilot terminator nu este singur!
  Comandantul dădu din cap:
  - De-ar fi unul!
  Comandantul Suprem a întrebat:
  - Ce va spune Jukov?
  Mareșalul URSS a răspuns cu o privire tristă:
  - Avem nevoie de arme noi. Tancul T-34-85 nu este suficient de puternic. Tunul său încă nu pătrunde nici Panther-2, nici Tiger-2 în frunte. Germanii au dezvoltat un Panther-3 mai avansat, care ar trebui să aibă armura lui Tiger-2, cu greutate mai mică și un motor mai puternic. Dacă un astfel de rezervor va intra în producție, vom fi complet distruși!
  Stalin mormăi:
  - Ce zici de IS-2?
  Jukov a răspuns sincer:
  - Armura frontală a turnului este destul de slabă. Chiar și o simplă "Panteră" o poate lua cu ușurință de la o distanță de un kilometru și chiar mai departe cu o carcasă sub butoi!
  Supremul a remarcat:
  - De ce armura lui nu avea o grosime de 160 de milimetri?
  Jukov a răspuns sincer:
  - Pentru că o armă puternică este deja grea. Și pur și simplu transmisia se va bloca.
  Am fost nevoiți să renunțăm la asta și să ne limităm la 100 de milimetri în frunte.
  Stalin a zâmbit și a părut neplăcut. Apoi a întrebat:
  - Ce se întâmplă dacă reducem armura laterală a IS-2 de la nouăzeci de milimetri la cincizeci și, prin urmare, întărim fruntea?
  Jukov dădu din cap:
  - Este foarte posibil, tovarăşe Stalin. Dar este nevoie de timp pentru a dezvolta un nou turn și a-l pune în producție!
  Mareșalul Vasilevski a remarcat:
  - Germanii, în acest caz, vor putea lovi turela IS-2 în lateral cu bazooka și faustpatron și tunuri mai ușoare. Deci aceasta este o decizie controversată!
  Cel Suprem mârâia:
  - Indiferent unde o arunci, este o pană peste tot!
  Yakovlev a remarcat:
  - Ar trebui să dezvoltăm aviația cu reacție! Germanii au deja ME-262 care luptă pe cer. Adevărat, nu sunt foarte eficiente, dar timpul trece, iar naziștii vor avea probabil ceva mai bun.
  Beria a dat din cap și a spus:
  - Conform celor mai recente date, germanii dezvoltă un avion de luptă cu reacție ME-1100, care ar putea decola în aer în această toamnă. Are câteva idei originale. Și ME-262 X este de asemenea în curs de dezvoltare, care ar trebui să fie mai puternic și mai bun decât modelele anterioare și să fie gata de utilizare în luptă.
  Stalin a întrebat:
  - Care sunt detaliile?
  Comisarul Poporului la Afaceri Interne a răspuns oftat:
  - Sunt secrete și lucrăm! Dar, potrivit zvonurilor, ME-262 ar trebui să aibă o viteză de peste 1.100 de kilometri pe oră.
  Anturajul lui Stalin fluieră surprins.
  Supremul a dat din cap:
  - Wow! Atunci cu siguranță ne-am înșelat! Ce va spune Molotov?
  Comisarul Poporului pentru Afaceri Externe a răspuns cu un oftat:
  - Aliații occidentali au pus frâna războiului. Ei par să se mai lupte în mod oficial, dar în realitate nu desfășoară operațiuni de luptă. De asemenea, germanii au încetat să mai producă submarine și s-au concentrat pe tancuri și avioane. În plus, în loc de rachete FAA, fabricile vor produce cele mai recente bombardiere cu reacție. Și asta înseamnă că vom fi bombardați fără milă. Pur și simplu nu vom putea ține pasul cu avioanele cu reacție!
  Stalin mormăi:
  - Asta e rău! Aceasta înseamnă că nu există unde să așteptați ajutor.
  Mareșalul Vasilevski a răspuns:
  - Rusia are doar doi aliați: armata și marina!
  Comandantul Suprem a dat din cap:
  - Da este adevarat! Totuși, nu prea bunul țar Alexandru al III-lea a spus asta!
  Beria a remarcat:
  - Dacă țarul Alexandru al III-lea ar fi trăit mai mult, ar fi fost grozav. Ar fi putut câștiga războiul cu Japonia!
  Jukov a zâmbit și a răspuns:
  - Dacă aș fi Kuropatkin, i-aș învinge pe japonezi. Și nimic nu m-ar opri!
  Stalin mormăi:
  - Nu mai vorbi prostii! Nu avem AI pentru a înțelege lucrurile aici! Trebuie să ne salvăm patria. În curând, Hitler ne va călca în picioare cu toată puterea lui și nu va părea prea mult. Și avem nevoie de idei specifice!
  Mareșalul Vasilevski, care era reputat a fi un mare strateg, a sugerat:
  - Să ne bazăm pe apărare în profunzime. Avem nevoie de cât mai multe arme, inclusiv antitanc. Cum ne descurcăm cu eliberarea lor?
  Nikolai Voznesensky a răspuns cu încredere:
  - Foarte bun! Producem exact atâta artilerie cât necesită armata. Dar nu mai merită, nu vor fi suficienți oameni pentru echipajele de arme!
  Mareșalul Vasilevski a remarcat:
  - Avem nevoie de mai multe, mai ales de tunuri antiaeriene. Acesta din urmă poate fi folosit atât împotriva aeronavelor, cât și a țintelor terestre!
  Stalin dădu din cap din cap cărunt:
  - Trebuie să producem mai multe tunuri antiaeriene de 100 mm. Pot pătrunde frontal Panther-2 și chiar Tiger-2 și, în același timp, pot doborî avioane germane intruzive.
  Voznesensky a remarcat:
  - Pentru tunul de 100 mm, mai trebuie să facem proiectilul necesar. Și așa, există o idee pentru un pistol autopropulsat bazat pe cele treizeci și patru de șasiuri. Faceți SU-100, care va fi mai ușor de produs decât T-34-85, dar mult mai puternic în armament.
  Comandantul Suprem dădu din cap cu satisfacție:
  - Ei bine, tu ești Voznesensky și capul! Acum hai să cântăm!
  Și mulțimea a cântat în cor:
  În imensitatea minunatei Patrie Mamă,
  temperat în luptă și muncă...
  Am compus un cântec vesel,
  Despre un mare prieten și lider!
  
  Stalin, aceasta este gloria militară,
  Stalin, acesta este zborul tinereții...
  Luptă și câștigând cu cântece,
  Oamenii noștri îl urmăresc pe Stalin!
  
  Luptând și câștigând cu cântece,
  Oamenii noștri îl urmăresc pe Stalin!
  Ei bine, Imperiul Roșu adună forțe pentru a respinge atacul. Dar, pe de altă parte, Hitler pregătește o ofensivă. Producția de arme în Germania este în creștere. "Panther"-2 a devenit mai bine protejat în fruntea turelei, datorită mantalei de tun de 150 mm în unghi și fruntei carenei de 100 mm cu un unghi de 45 de grade. Este suficient pentru ca T-34-85 să nu pătrundă frontal într-un vehicul german. Dar ea o poate pătrunde de la trei kilometri și jumătate.
  Astfel, "Panther"-2 a devenit rezervorul principal, iar "Pantherele" simple sunt deja întrerupte. La fel ca T-4. Dar acestea sunt încă produse pentru a nu prăbuși volumele de producție. La fel ca "Tiger", în ciuda lansării lui "Tiger"-2, este încă în producție.
  Nu este posibil să reconstruiți imediat întreaga producție la Panther-2. Deși acest rezervor este foarte bun. Și în viteză, și armură, și mai ales în arme, unde nu are egal.
  La începutul lunii martie, în timp ce drumurile erau încă ude, germanii au făcut prima încercare de a ataca. Și au lovit în direcția Voroșilovgrad și Krasnodonsk. Și, de asemenea, Donețk.
  Aceste părți ale Ucrainei au fost recucerite de Armata Roșie în timpul crizei de la Stalingrad, iar germanii nu au avut timp să le returneze. Naziștii au reușit să obțină surpriza tactică.
  Așa că au răspândit dezinformări că au vrut să încercuiască războiul sovietic pe Bulge Kursk. Dar au lovit în altă direcție, unde nu erau așteptați!
  Tancurile puternice ale naziștilor au luat parte la bătălii, iar "Tiger"-2, care, în comparație cu istoria reală, avea un motor mai puternic de 1000 de cai putere, ceea ce înseamnă că s-a mișcat mai repede și ar putea servi ca un bun tanc inovator.
  Germanii au avansat rapid la început. Au capturat Voroshilovgrad, Krasnodonsk și Donețk, dar apoi zăpada s-a topit și tancurile grele germane au rămas blocate în noroi. Cu toate acestea, Krauts au reușit să preia complet controlul asupra întregii Ucraine. Și și-au anunțat noua victorie.
  Primele tancuri germane din seria E au luat parte și la bătălii, în special, pistolul autopropulsat E-10. Această mașină avea caracteristici foarte avansate. În primul rând, înălțimea sa a fost de numai 1,2 metri. Și echipajul este doar doi oameni întinși. Motorul și transmisia erau împreună și transversale. Și pistolul autopropulsat în sine este de dimensiuni mici, dar cu un motor de patru sute de cai putere. Și la zece tone a fost posibil să se potrivească 82 mm de armătură frontală la un unghi mare de înclinare rațională și 52 mm de blindaj lateral, plus role.
  E-10 este o mașină aproape perfectă. Având viteză până la o sută de kilometri pe autostradă și șaptezeci pe autostradă, este greu de lovit și se camuflă ușor.
  În același timp, este ieftin și ușor de produs. Singurul dezavantaj este că pistolul este același ca în lungimea țevii T-4 75 mm 48 EL. Dar pătrunde frontal în tancurile sovietice, deși de la mică distanță. Și poate rezista la loviturile T-45-85 în frunte și este aproape imposibil să o lovești.
  Și echipajul este, de asemenea, neobișnuit - două fete-lupi din SS. Gerda și Charlotte.
  Sunt gata să lupte ca niște monștri. Și au o putere colosală, distructivă.
  Și și-au arătat master class de luptă cu picioarele goale și numai cu chiloți.
  Dar, desigur, nu trebuie să vorbim despre ele atât de detaliat. Pe de altă parte, fetele sovietice din Komsomol, desculțe, în doar bikini, se luptă.
  Și își arată caracterul agresiv și cool. Trag cu precizie, aruncă daruri de anihilare cu degetele goale ale picioarelor bronzate, puternice, musculoase și cântă în același timp;
  Suntem fiicele patriei dragi,
  Țări ale sovieticilor sub steag roșu!
  Tovarășe Stalin, șoim îndrăzneț,
  Ceea ce va face întreaga lume frumoasă!
  
  Patria mea și cu mine ne-am născut în fericire,
  Pentru a cultiva cereale și in textil...
  Știi, aceștia sunt fiii Rusiei,
  Omul acela va fi atotputernic!
  
  O furtună tună - fascismul ne-a invadat,
  Armate de tancuri formidabile au lovit...
  Dar mai bine loviți-vă adversarul în ochi,
  Nu suntem niște bebeluși care încolesc gris!
  
  Fuhrer-ul a pătruns spre Moscova călare,
  Pe alb și din oțel lustruit...
  Adolf Hitler s-a vândut lui Satana,
  Credeam că gloanțele nu-l pot opri!
  
  Tovarășul Stalin, îndrăznețul cavaler,
  S-a ciocnit cu Hitler în liste...
  Și s-a dovedit că Fuhrer-ul nu este cool,
  Pumnul liderului înfipt în mărul lui Adam!
  
  Acum fascistul tremură ca frunza,
  Deci Stalin l-a schilodit grav...
  Ar prefera să cânte whist la circ,
  Ei bine, acum Adolf este doar un vagabond bronzant!
  
  Coșmarul naziștilor lumii, Stalingrad,
  Pentru că băieții noștri au devenit mai puternici...
  Soldatul din țara sovieticilor este foarte fericit,
  Am plesnit toți adversarii în coarne!
  
  Berlinul se va prăbuși la picioarele fetelor, știi,
  Fetele se vor plimba desculțe...
  În curând vom construi un paradis pe planetă,
  Și va fi foarte vesel și liniștit!
  
  Totul va fi bine în univers,
  Fetele vor primi o mantie din diamante...
  Uneori e prea greu
  Dar suntem o țară mai veche decât atlanții!
  
  În Rusia există un pionier și acel titan,
  În Patrie, fiecare războinic este din scutece...
  Adolf, ești un învins și un tiran,
  Ai un ochi negru de la picioarele fetelor!
  
  Când comunismul este deasupra universului,
  Vălul, așa cum se va întinde Maica Domnului...
  Atunci toată răzbunarea va fi închisă,
  Și Iisus Dumnezeul Luminii Nume!
  Într-adevăr, Pioneer Boys sunt într-adevăr niște titani.
  Și se luptă cu o furie incredibilă și sălbatică. Aceștia sunt cu adevărat copii eroi. Care nu se va îndoi sau nu se va rupe, deși picioarele sunt goale, roșii de frig și băieții poartă doar pantaloni scurți cu trunchiul gol, musculos, bronzat.
  Și, în același timp, desigur, ei arată un caracter nu mai rău decât Razini.
  Pionierii cântă cu mare entuziasm;
  Suntem pionieri, copii ai comunismului -
  Un foc, un cort și un corn care sună!
  Invazia fascismului blestemat -
  Care așteaptă o înfrângere furioasă!
  
  Ce am pierdut în aceste bătălii?
  Ce ai câștigat în luptele cu inamicul?
  Am fost doar copii ai lumii -
  Și acum războinicii Patriei Mame!
  
  Dar Hitler a făcut un pas spre capitala noastră,
  Cascada a aruncat nenumărate bombe!
  Patria mea este chiar mai frumoasă decât cerul -
  Acum a venit apusul sângeros!
  
  Vom răspunde agresiv agresiunii -
  Deși ei înșiși sunt, vai, mici de statură!
  Dar sabia este în mâinile unui adolescent fragil -
  Mai puternic decât legiunile lui Satan!
  
  Lăsați tancurile să se grăbească avalanșă după avalanșă,
  Și împărțim pușca în trei!
  Lăsați poliția să țintească cu răutate în spate,
  Dar Sfântul Dumnezeu îi va pedepsi cu înverșunare!
  
  Ce am decis? Făcând lucrarea păcii -
  Și pentru asta, vai, a trebuit să trag!
  Calmul este deja odios.
  Există și violență și har!
  
  Fata și cu mine alergăm desculți împreună -
  Chiar dacă a căzut zăpadă, arde un năpăd ca cărbunele!
  Dar ei nu au frică, știți, copii...
  Fascistul va fi băgat în sicriu cu un glonț!
  
  Așa că au ucis o companie ticăloasă de Krauts,
  Și restul lașilor aleargă!
  Distrugem infanteriei ca o coasă în luptă -
  Verile tinere nu sunt o piedică pentru noi!
  
  Victoria va fi obținută în mai,
  Acum, viscol, zăpadă înțepătoare, tare!
  Băiatul este desculț, sora lui este desculță,
  Copiii au întâlnit zorii în zdrențe!
  
  De unde vin aceste forțe în noi?
  Să îndure durerea, frigul și nevoia!
  Când un prieten a măsurat fundul mormântului,
  Când un prieten geme, mor!
  
  Hristos ne-a binecuvântat pe noi, pionierii,
  El a spus: Patria ți-a fost dată de Dumnezeu!
  Aceasta este prima credință dintre toate,
  Țară sovietică, sacră!
  . CAPITOLUL Nr. 13.
  Ei bine, în cele din urmă, au zburat pe planeta Pământ. Leagăne ale civilizației umane. Și planeta este, fără îndoială, bogată și generoasă, atât în talent, cât și în nebuni.
  Catherine încă dormea, iar fata asta visa la acel moment glorios când s-au luptat cu talibanii. Am visat ce sa întâmplat cu adevărat;
  În mai 2023, talibanii, după ce au terminat toate pregătirile și așteaptă ca toate trecătoriile montane să se deschidă și să aibă temperaturi mai calde, au lovit Tadjikistanul. De fapt, în timp ce Rusia este blocată în Ucraina și cheltuiește resurse enorme acolo, luptându-se, de fapt, cu întreaga lume occidentală, nu este un păcat să profiti de moment și să lovești în partea de sud a CSI.
  Mai mult, SUA o încurajează. De exemplu, haide Mujahideen, atacă, te vom sprijini.
  Plus, desigur, probleme interne. Viața din punct de vedere material a devenit mai rea decât sub regimul pro-american, dar în ceea ce privește libertatea politică și drepturile omului, nu există nimic de spus.
  Așa că talibanii au început să caute o cale de ieșire în expansiunea externă. După războiul prelungit, mujahedinii au avut timp să se odihnească, să doarmă și să-și facă copii. Și din nou au început să rateze bătălii.
  Mai mult, păreau să fi câștigat războiul cu America și, bineînțeles, au fost atrași de noi fapte. În Afganistan însuși, mai ales în nord, sunt mulți tadjici și, desigur, există o dorință de unificare. Mai mult, Tadjikistanul a fost condus de dictatorul Rakhmonov timp de aproape treizeci de ani. Și este timpul să-i eliberăm pe tadjici de acest idol și să-i subordonăm voinței lui Allah. Apropo, în talibanii înșiși, președintele acestuia nu este un despot oriental, guvernanța colectivă domnește. Și în toate, Allah și Sharia și legi islamice stricte.
  Și, desigur, acum nu le mai este atât de frică de Rusia. Și o uriașă armată talibană a mărșăluit în Tadjikistan.
  Fiul mullahului Omar și șeful aripii militare a talibanilor dorea în mod special războiul.
  Desigur, din cauza tinereții îi mâncărime și îi este sete de război. Plus, desigur, dorința de a conduce tot Afganistanul. Dar țara nu este mică, iar populația sa este de aproape patruzeci de milioane de oameni și destul de tânără, sau mai bine zis, vârsta medie din cauza natalității ridicate este de așa natură încât dorința de a lupta încă nu a dispărut.
  Deci ceea ce s-a întâmplat a fost practic inevitabil. O armată Tadjikistană de jumătate de milion a atacat Tadjikistanul. Ei bine, după cum au prezis mulți, rezistența tadjică s-a dovedit a fi slabă. Mulți dintre ei s-au predat, mulți au fugit, iar unii au trecut de partea talibană. Și baza rusă din Tadjikistan a fost complet înconjurată. Și au început să o tragă și să o bată cu mare intensitate.
  Avioanele rusești au încercat să bombardeze talibanii, dar fără prea mult succes.
  A trebuit să intrăm în război pe două fronturi. Uzbekistanul și-a menținut până acum neutralitatea.
  Războinicul a mers cu mare amărăciune. Și tot mai multe trupe rusești au fost transferate în sud.
  Ei bine, desigur, cei patru magnifici nu puteau rata acest lucru, după ce au intrat într-o luptă aprigă cu inamicul.
  În Tadjikistan, chiar și iarna aproape că nu este zăpadă, iar vara este o durere să lupți în pantofi - îți umflă picioarele, mai ales dacă alergi mult. Iar fetele merg la atac, etalându-și tocuri goale și roz. Murdăria nu se lipește de tălpile lor, care sunt la fel de dure ca copitele de cămilă.
  Elizabeth trage dintr-o mitralieră, în același timp, cu degetele goale de la picioare, aruncând un dar distructiv al morții.
  Corpurile talibanilor, sfâşiate în bucăţi, sar în sus.
  Războinicul exclamă:
  - Pentru copiii noștri frumoși!
  O altă războinică, Catherine, trage și ea dintr-un pistol-mitralieră. Mâzgălește cu mare precizie, ucigând mujahidin. Cad ca snopii de grâu cosiți.
  Și o fată fermecătoare, cu păr auriu, a aruncat cu călcâiul gol un bob de mazăre și a guturat:
  - Rus' a apărat ţara cu sine,
  De la invaziile lăcustelor infernale...
  Și l-a acoperit cu sânii ei -
  Toate popoarele Mamei Pământ!
  Și războinicul a râs, arătându-și gura plină de dinți.
  Elena, o altă fată din rândul celor care fac acrobație și îi tuns pe talibani în rânduri, a guturat:
  - Mere în zăpadă,
  Aceștia sunt sânii fetelor...
  Te voi ajuta,
  Vor fi judecători tari!
  Și războinicul și-a aruncat din nou cu degetele goale darul ucigaș al anihilării. Și a împrăștiat mulți talibani în direcții diferite, rupându-le capetele și membrele.
  Efrosinya tunde, de asemenea, mujahidinii și o face cu mare entuziasm. Fata asta are atâta putere și energie nebună. Ea aruncă cu degetele goale un dar al morții de o mare forță distructivă.
  Și apoi cântă:
  - O, fetelor, desculțe, desculțe, desculțe...
  Legănăm împletituri, împletituri, împletituri!
  Fetele războinice s-au înfruntat atât de mult pe talibani încât tocurile frumuseților strălucesc.
  Într-adevăr, o rusoaică este o mare forță. Și tunde dușmanii ca o coasă cu un motor. Și chiar te împinge în sicrie sau chiar în pământ.
  Războinicii își arată temperamentul furios și urle:
  Suntem fete Komsomol
  Iubim eschimosii...
  Vocea frumuseților este clară,
  Va fi un nou film!
  Și războinicii au luat-o și și-au arătat limba lor foarte lungă și foarte jucăușă.
  Lupta împotriva talibanilor nu este, desigur, o sarcină ușoară. Și băieții ruși mor în număr considerabil. Și trebuie să transportăm două sute de marfă din Tadjikistan.
  Desigur, în Rusia însăși oamenii încep să se revolte - de ce a fost necesar războiul cu Ucraina? Ar trebui Rusia să plătească cu viețile fiilor și fiicelor săi în războiul din Tadjikistan? Întrebările sunt, desigur, destul de naturale. De fapt, jocul merită lumânarea? De dragul dictatorului Rakhmonov, pierdeți viețile soldaților și cheltuiți noi trilioane de ruble într-un război cu un inamic fanatic și numeros ca lăcustele.
  În plus, prețurile cresc, dar nu există niciun semn de victorie. Și apoi Zyuganov a suferit un accident vascular cerebral, iar opozitivul de buzunar a fost paralizat. Cât timp, ascultător de autorități, i-a condus pe marginalizați în cercuri și a imitat cvasi-opoziție. Și acum s-a îmbolnăvit liderul celei mai numeroase și populare opoziții, cea mai convenabilă autorităților. Dar un loc sfânt nu este niciodată gol. Au venit alții, mai tineri și mult mai agresivi.
  Și tronul s-a cutremurat...
  Dar deocamdată există un război cu talibanii. Iată fete dintre piloții de aviație de atac care luptă pe cer.
  Anastasia Witchakova este una dintre faimoșii războinici cu părul roșu. Ea a refuzat să lupte împotriva Ucrainei frățești, dar distrugeți talibanii, vă rog.
  Desigur, multe femei războinice nu au vrut să-și omoare frații slavi.
  Dar a face față mujahedinilor este o chestiune sacră pentru ortodocși.
  Anastasia a tras în talibani folosind degetele goale de la picioare. Ea a trimis o rachetă către afgani și a cântat:
  Cum am trăit, luptând,
  Și moartea, fără teamă...
  Acesta este un cadou pentru pilotul desculț!
  Un alt războinic as, de asemenea frumos, doar că de data aceasta blonda Akulina Orlova se luptă și cu dushmanii. Da, talibanii sunt numiți, ca în primul război cu afganii, dushmans sau spirite. Inamicul este însă puternic și mare ca număr. Dar talibanii și apărarea aeriană au propriile lor. Inclusiv cei capturați din fosta armată guvernamentală.
  Akulina Orlova face o întoarcere cu avionul ei și se îndepărtează de racheta Stinger, după care fata a cântat:
  - Un spirit rău se târăște de-a lungul stâncilor,
  Îl arzi cu napalm...
  Ei bine, dacă talibanii,
  Folosește înșelăciunea în luptă!
  O altă fată, Margarita Magnetic. Părul ei este ca foita de aur. O fata foarte frumoasa. Și ea a refuzat categoric să lupte cu Ucraina. Pentru că nu va lua armele împotriva fraților săi slavi. Ceea ce a provocat aprobarea multora. Și talibanii sunt fanatici religioși și, la un moment dat, i-au ajutat pe separatiștii ceceni. Mai mult, talibanii au fost singurul stat din lume care a recunoscut independența Ceceniei. Și acest lucru, desigur, a lăsat o amprentă asupra relațiilor cu Rusia de mulți ani.
  Margarita Magnetic este gata de lupta. Degetele ei goale apasă pe butoane. Și rachete cu o putere colosală și distructivă zboară spre talibani. Și îi înving pe afganii cu barbă.
  Margareta a cântat:
  - Eh, Patrie, lasă-i să țipe, chestie urâtă,
  Și ne place de ea, chiar dacă nu este o frumusețe!
  Nemernici, creduli,
  Dacă ofițerul de securitate guvernează,
  Deci va fi fascismul,
  O urâciune a umanității!
  Primul petic dezghețat,
  înmormântarea lui Stalin -
  Rus" nu va fi Cain,
  Chiar dacă este rănită!
  Iar războinicii l-au luat la unison și au ciripit:
  - Slavii nu pot tolera umilirea,
  Suntem cu toții pentru Patria noastră...
  Nu vom mai tolera insulte,
  Capul lui Cain este în piscină!
  Fetele din aeronavele de atac i-au lovit pe talibani și îi înving și ucid pe acești mujahidin.
  Aici ei zboară pentru a treiera spiritele. Dar sicrie de zinc cu soldați și ofițeri ruși uciși sunt scoase din Tadjikistan.
  Unul dintre acești soldați a rămas fără picior. Și cântă trist și cu lacrimi în ochi:
  - Cumva au intrat cu mașina în sicriu,
  Și cel mai puternic ghoul,
  Am stors totul înăuntru și afară,
  Și l-a compactat strâns!
  Sunt și fete pe tancuri. O mașină rusă foarte interesantă "Ursul". Fetele mutante s-au instalat din nou, încercându-se într-o formă diferită. Acesta este un tanc foarte greu, de peste o sută de tone, un model experimental. Desigur, are și un echipaj special: patru fete. Și toată lumea are nume care încep cu E!
  De exemplu, Elizabeth apasă butoanele joystick-ului cu degetele goale de la picioare și lovește buncărul cu talibanii și urlă:
  - Slavă comunismului!
  Catherine, continuând să tragă din mitralieră și apăsând butoanele cu sfarcul ei stacojiu, răcnește:
  - Și fără Ziuganov! Chel și beat!
  Elena scârțâi, apăsând călcâiul gol pe pedală:
  - Pentru excursii în Oceanul Indian!
  Euphrosyne a tras și ea, de data aceasta cu ajutorul limbii ei jucăușe, și a scârțâit:
  - Pentru victorii în bătălii de asalt!
  Și fetele au râs. Plouă cu plumb asupra luptătorilor talibani. Și o fac foarte bine.
  Elizabeth, trăgând în inamic, se gândi. De fapt, dacă o persoană are creier, el înțelege că orice religie este un basm și o fantezie umană!
  Dar de ce s-au răspândit diferite tipuri de religii în întreaga lume? Mai mult decât atât, mulți contrar bunului simț? De fapt, luați cea mai populară religie: creștinismul. A crede în Dumnezeu răstignit pe cruce este stupid și absurd. De fapt, dacă crezi în Biblie, atunci Dumnezeu devine cumva ciudat și de neînțeles.
  Apoi îneacă aproape toată omenirea cu apă, milioane de oameni mor și doar opt oameni sunt salvați. Apoi, dimpotrivă, pe cruce se roagă pentru călăi.
  Poate observați: Dumnezeul Vechiului Testament este foarte crud, dar în Noul Testament Hristos este extrem de amabil. Și aici este vizibilă o contradicție flagrantă. De fapt, dacă Isus ar fi fost Dumnezeu Fiul, ar fi trebuit să ardă Sodoma și Gomora. Dar acolo erau adulți, copii și femei. Nu este asta crud?
  Și multe alte exemple de cruzime pot fi enumerate, de foarte mult timp. Numai uciderea copiilor de către Elisei valorează ceva.
  Așa că gândește-te la ceea ce cred oamenii. Și guvernul impune și religia. Și acum se luptă cu fanaticii religioși talibanii.
  Dar ei au avertizat - nu vă bucurați că Statele Unite părăsesc Afganistanul, doar că va fi mai rău pentru Rusia.
  Talibanii, odihnindu-se puțin și profitând de faptul că mâinile Rusiei erau legate de războiul cu Ucraina, au acționat și au lovit. Și asta a fost prezis de mulți. Și Rusia a trebuit să se înscrie. Și, desigur, împotriva voinței lor, prea mulți soldați ruși au murit la baza din Tadjikistan. Așa că Rusia s-a trezit implicată într-un alt război. Și starea de spirit, desigur, în societate a devenit mult mai ostilă față de actualul președinte. Dragostea oamenilor este foarte schimbătoare. Și talibanii, desigur, au calculat totul corect. Mai mult, Statele Unite, în acest caz, sunt fericite - și-au pus dușmanii unul împotriva celuilalt. Și au început să spună despre președintele lor: un bătrân înțelept. Cât de inteligent a aranjat totul.
  De fapt, vârsta nu este o barieră atât pentru sport, cât și pentru înțelepciune!
  Elizabeth trage din nou, și din nou, bineînțeles, cu degetele goale de la picioare. Este destul de cald în rezervor chiar și iarna. Și vara este foarte cald în Tadjikistan.
  Fata l-a luat și a cântat:
  -Dacă e lung, lung, lung,
  Luptă, distruge talibanii...
  Dacă e lung, lung, lung,
  Alergați la vale în luptă!
  Se poate, se poate
  Desigur, este adevărat, adevărat...
  Chiar dacă uneori se simte ca
  Putem ajunge din urmă cu Africa!
  Și în Africa prețurile sunt atât de mari
  Și în Africa banii sunt atât de mari!
  Hipopotamii au slăbit
  Caşaloţii au devenit slăbit...
  Iar oamenii, ca un papagal,
  Du-te direct în rai!
  observă Ekaterina zâmbind, apăsând cu ea butonul joystick-ului rezervorului
  mamelon stacojiu:
  - E ceva care nu este suficient de optimism în tine!
  Elizabeth a răspuns supărată:
  - Dacă domnitorul este un schilod moral și un ticălos, atunci ce bucurie pot avea supușii săi!
  Elena a dat din cap:
  - Da! Se spune că problemele tocmai au început! Dar tocmai norocul lui excesiv a fost cel care l-a făcut prea încrezător în sine!
  Elizabeth dădu din cap din capul ei albastru:
  - Da, mereu am crezut că atât de mult noroc nu se poate da unei singure persoane, se încalecă pe un cal alb, în sensul, începe să creadă că marea îi este până la genunchi. Și atunci, ca bătrâna care a vrut să devină Dumnezeu, ajunge să nu aibă nimic!
  Catherine a fost de acord cu asta:
  - Da! A fost prea mult noroc și l-a răsfățat. Cum i-a iubit averea la vremea ei pe Napoleon, pe Hitler, pe Ivan cel Groaznic, pe Ludovic al XIV-lea și apoi s-a îndepărtat de ei.
  Euphrosyne a remarcat:
  - Nicolae al II-lea a fost un rege foarte ghinionist, dar în același timp, un rege amabil și decent. De exemplu, crezi că ar fi fost cel puțin puțin norocos în războiul cu Japonia. De exemplu, dacă amiralul Makarov nu ar fi murit, totul ar fi putut fi diferit. Și amiralul Makarov a murit din cauza unei serii întregi de coincidențe puțin probabile. Din anumite motive, el nu a ordonat măturarea mea de către distrugătoare și niciunul dintre subalternii săi nu a dat un astfel de ordin. Și mina, cel mai probabil, era rusească, iar marele cuirasat nu ar fi trebuit să se scufunde dintr-o mină. Și chiar și în acest caz, amiralul Makarov ar fi putut fi salvat, așa cum, de exemplu, Kirill Romanov a fost salvat.
  Elizabeth a fost de acord:
  - Da, un pic de noroc pentru Nicolae al II-lea ar fi putut să ofere Rusiei mult mai mult decât mult noroc altor conducători. Subliniez, mai ales actualului președinte, care, primind darurile Norocului parcă dintr-o corn abundență, le-a aruncat în nisip. Până când, în sfârșit, norocul fostului șef al poliției secrete a început să se epuizeze. Dar puțin noroc celui mai bun Nicolae al II-lea! De exemplu, amiralul Makarov i-ar putea învinge pe japonezi pe mare cu puțină vărsare de sânge, iar atunci războiul cu samuraii nu ar fi costat prea multe sacrificii. Și dacă Rusia țaristă ar fi câștigat războiul cu Japonia, cel mai probabil Primul Război Mondial nu s-ar fi întâmplat. Deci autoritatea armatei imperiale ar fi prea mare, iar germanii nu ar îndrăzni să declare război!
  Elena a dat din cap:
  - Pot fi! Deși Makarov singur nu epuizează numărul eșecurilor și ghinionului în războiul cu Japonia. Deși, trebuie să recunosc, inamicul era puternic. Dar, pe de altă parte, dacă cuirasatul Oslyabi nu s-ar fi scufundat atât de repede, chiar și în timpul bătăliei de la Tsushima, escadrila ar fi putut pătrunde cu ușurință până la Vladivostok! Și astfel, războiul cu Japonia s-a dovedit a fi atât de nereușit.
  Euphrosyne a remarcat:
  - Dar războiul din 1945 cu Japonia s-a dovedit a fi surprinzător de ușor și de succes. De parcă Japonia ar fi rămas fără noroc. Cu toate acestea, din păcate, victoria lui Stalin a dus la venirea comuniștilor la putere asupra Chinei și la apariția unui imperiu foarte puternic și periculos, care aproape că a atacat URSS sub Brejnev. Și chiar și acum China se preface doar că este un prieten. Și el însuși vrea să taie pământ de la noi până la Urali.
  Catherine dădu din cap:
  - Da! Dacă japonezii ar fi fost învinși atunci, ar fi existat Rusia Galbenă în loc de nordul Chinei, iar Ortodoxia ar fi ajuns în Imperiul Ceresc. Ce s-a întâmplat ca urmare a victoriei ușoare a lui Stalin asupra japonezilor? Nașterea unui imperiu ateu și a unui monstru puternic la granițele cu Rusia!
  Elizabeth remarcă, dezvăluindu-și dinții:
  - Atunci crede în Dumnezeul creștin. Victoria asupra Japoniei ar da noi zeci de milioane de credincioși ortodocși. Dar, în schimb, un regim agresiv ateu a ajuns la putere în Rusia. Și apoi sângerosul regim stalinist a adus ateismul în China. Și a apărut imperiul crud al lui Mao. Chiar nu înțeleg ce a vrut Dumnezeu!
  Elena a notat:
  - Ori nu există deloc Dumnezeu, ori Satana este mult mai puternic decât spune Biblia, ori planurile Atotputernicului ne sunt de neînțeles!
  Euphrosyne a remarcat:
  - De obicei, regii cruzi au mai mult succes! Singura excepție a fost, poate, Alexandru I. Țarul este inteligent, bun, liberal, un domn și nu ar răni nicio muscă. Și în același timp, succes!
  Elizabeth a remarcat:
  - Și Catherine a II-a nu a fost considerată un conducător crud și rău și a avut, de asemenea, foarte mult succes. Adevărat, era o curvă și, în general, nu o persoană foarte bună. Ea le-a interzis țăranilor să se plângă de stăpânii lor. Este chiar ciudat că a fost dat atât de mult noroc unei persoane atât de josnice.
  Elena a dat din cap:
  - Da, și apoi crede în Dumnezeul creștin! Când cei răi și ticăloși sunt cei mai de succes!
  Catherine a cântat cu furie:
  Lumea se bazează pe violență
  Vulcanul furiei țâșnește în mare măsură...
  Tensiunea este supremă,
  Se trezește cu durere și frică,
  Numai frica ne va oferi prieteni,
  Doar durerea te motivează să lucrezi,
  De aceea imi doresc din ce in ce mai mult
  Explozi hiperplasma în mulțime!
  Elizabeth remarcă oftând:
  - Da, Genghis Khan a fost un păgân nepoliticos. Nu știa să scrie sau să citească, dar a cucerit jumătate din lume. Atât musulmanii, cât și creștinii au pierdut în lupta cu el. Și întrebarea este, unde era Dumnezeu Atotputernic în acest moment? Și de ce păgânismul mongolilor a învins monoteismul: islamul și creștinismul?
  Euphrosyne remarcă zâmbind:
  - În același mod, se poate întreba: unde era Dumnezeul Atotputernic când Cain l-a ucis pe Abel? De ce a permis primul război fratricid din istoria omenirii?
  Elena a zâmbit și a rezumat:
  - Da, te poţi certa la nesfârşit, dar niciodată nu vei dovedi nici că Dumnezeu există, nici că El nu există.
  Ekaterina a remarcat:
  - Mă îndoiesc puternic de Isus Hristos. Evreii nefericiți și asupriți ar fi putut să ia drept mesia un hipnotizator puternic și talentat, precum Anatoly Kashpirovsky, și să-l îndumnezeiască. Dacă te uiți la statisticile miracolelor lui Anatoly Mihailovici, el este mai cool decât Hristos.
  Euphrosyne a chicotit și a cântat:
  - Doamne ferește, deschide ochii orbilor,
  Și îndreptați spatele cocoșaților...
  Da Doamne, fii Dumnezeu, măcar puțin,
  Dar nu poți fi puțin răstignit!
  Și fetele s-au luptat din nou cu talibanii. Apăsând butoanele joystick-ului cu degetele goale, au tăiat numeroși mujahidin și i-au așezat literalmente în loturi. Talibanii cu barbă au murit sub focul de mitralieră și obuzele de fragmentare puternic explozive. A urmat distracție serioasă, cu exterminarea în masă a fanaticilor religioși.
  Și iată-l pe Alenka cu batalionul ei de fete frumoase care, în ciuda vremii răcoroase de iarnă din Tadjikistan, îi atacă pe talibani desculți.
  Ei sunt, totuși, în fuste scurte, iar corpurile lor sunt acoperite cu plăci de armură din Kevlar.
  Frumusețile aleargă la atac și cântă:
  - Talibanii răi se târăsc de-a lungul stâncilor,
  Dar fetele sunt cele mai tari...
  Loviți-l cu napalm
  Vom sărbători succesul!
  Și fetele vor străluci cu dinți sidefați.
  Și apoi Anyuta, cu degetele goale de la picioare, va arunca un bob de mazăre cu explozibili asupra mujahedinilor. Și îi va împrăștia pe talibani în direcții diferite, ca niște pisoi.
  Fata l-a luat și a cântat:
  - Slavă Patriei, slavă,
  Tancurile se grăbesc înainte...
  Diviziuni de fete în bikini,
  Salutări poporului rus!
  Alla cu părul roșu trage și asupra dușmanilor cu barbă, îi tunde și cântă:
  - Rus a râs de acest taliban,
  În toate vârstele, de aceea este Rus'!
  Și fata o va lua și va arunca o lămâie ucigașă în mujahedin cu degetele goale de la picioare. Și împrăștie inamicii în toate direcțiile diferite.
  Și cum fluieră în vârful plămânilor.
  Câteva zeci de corbi au fost uluiți. După ce au suferit un atac de cord, au căzut pe capetele capului ras ale talibanilor și au fost împușcați. După care, războinicul a ciripit:
  - Problema este foarte controversată aici,
  Cred că va fi pur și simplu de top!
  Talibani, știu că vom câștiga,
  La urma urmei, deasupra noastră este un heruvim mândru!
  Maria, o alta dintre fetele din bikini, a luat-o si a fluierat. Și cu degetele goale de la picioare a aruncat o forță ucigașă enormă asupra inamicului, un dar foarte distructiv al morții. Ea i-a sfărâmat pe luptătorii talibani și a guturat, dezvăluind dinții:
  - Este o ceață uriașă în jurul Rusiei,
  Și luptătorul taliban se grăbește spre Patrie!
  Olimpiada, cu adevărat o fată erou. Este mare și, în același timp, părul ei este castaniu deschis. Războinicul are șolduri luxoase și abdomene puternice, care sunt căptușite cu batoane de ciocolată. Ei bine, nimeni nu poate rezista cu adevărat unei astfel de fete fiare.
  Și așa ea, cu picioarele ei puternice, musculoase, goale, a ridicat un întreg butoi de explozibil și l-a aruncat asupra talibanilor. Și acest butoi s-a repezit cu o viteză mare, mortală. Și cum se va prăbuși asupra mujahedinilor, sfâșiindu-i literalmente.
  Eroul războinic a luat-o cu bucurie și a cântat:
  Și peste Murom cerul se încruntă,
  Se ridică zorii luminii...
  Noi, ca fiicele lui Ilya Muromets,
  Nu degeaba s-au lăudat cu puterea lor!
  Într-adevăr, este mult mai plăcut să lupți și să ucizi talibanii decât să te lupți cu slavii. Aici cred că toată lumea va fi de acord că este un păcat să ucizi frați.
  Olimpia a cântat cu furie:
  Ei bine, câți frați poți ucide?
  La urma urmei, crede-mă, o persoană se naște pentru fericire...
  Mama nu-și lasă fiul să meargă pe front,
  Și chiar și vara este vreme rea în timpul războiului!
  După care, fata eroică va respira adânc în plămâni și va fluiera. Multe sute de corbi au imediat un atac de cord și leșin. Iar ciocul lor ascuțit zboară în jos și străpunge craniile talibanilor, care apasă pe pozițiile trupelor ruse.
  Olimpia, doborând corbii cu fluiere și făcându-i să cadă uluiți, a luat-o și a ciripit:
  Ta, ta, ta - copitele bat,
  Aici, acolo, acolo - mitralieră lovită!
  Armata talibană este complet învinsă,
  Și nimeni nu poate învinge armata de fete!
  Marusya trage și în soldații talibani care înaintează. Își arată temperamentul și cea mai înaltă clasă. Mitralieră ei tăie rânduri întregi de mujahidin.
  Fata aruncă cu degetele goale un dar ucigaș al morții. Omulează o mulțime de luptători talibani și scârțâie:
  - Clasici ale războiului,
  Asta pentru o fată să fie desculță...
  Fii și fii,
  Să transformăm pe toată lumea în joc!
  Războinicii sunt cu adevărat frumoși.
  Matryona, trăgând în talibani și aruncând daruri de distrugere cu degetele goale, a ciripit:
  - Slavă fetelor în bikini,
  I-au bătut pe mujahedini...
  Fetele au cuțite desculțe,
  Atacă așa la prânz!
  O fată cu talie subțire și șolduri luxoase trage în talibanii care se apropie. El face acest lucru foarte abil și precis. Le tunde ca o mașină de tuns iarba și cântă:
  - Fata dansa o polca,
  Pe gazon la primele ore...
  Coada la stânga, coada la dreapta,
  Acesta este polka Karabas!
  Și acum războinicul va arunca din nou un ucigaș prezent în inamicul cu degetele goale de la picioare. Și va ucide mulți talibani.
  Aici Victoria și Veronica se luptă. Ambele fete sunt foarte cool. Și trag extrem de precis.
  Victoria a aruncat darul anihilării cu călcâiul gol cu o forță letală. Ea a sfâșiat mulți dushman și a scârțâit:
  - Banii se topesc în portofel,
  Capitalele se topesc...
  Și în rusă -
  Banii înseamnă mană!
  O altă fată a apăsat un buton cu mamelonul ei stacojiu, care a pornit un ultrasunete asurzitor și l-a trimis să zboare prin aer. Și deja mii de corbi au căzut pe capetele ras ale talibanilor. Și să-i dăm cu pumnul.
  Fata cu părul roșu a cântat:
  Rusia este atacată de mujahedini,
  Sunt foarte mulți în Afganistan...
  Da, bunicii noștri au luptat în Afganistan atunci,
  Acum formidabilul taliban și-a ridicat sabia!
  
  Dar fetele desculțe nu renunță,
  Ei vor arăta pur și simplu cea mai înaltă clasă...
  Ei luptă vioi cu armada talibană,
  Și au lovit spiritul chiar în ochi!
  Iar războinicul cu degetele goale de la picioare va arunca darul anihilării cu o forță criminală. Și toată lumea o primește de la el.
  Alice și Angelica împușcă în talibani cu puști de lunetă. Și o fac extrem de precis. Și trag cu atâta precizie.
  Alice a luat-o și a cântat:
  Va fi un sicriu pentru dushman,
  Rămâneți sănătoși pentru...
  Fetele aleargă goale iarna!
  Și își rup spatele cu mujahedinii!
  Și apoi Alice a împușcat, folosind un mamelon stacojiu, când a apăsat butonul. Și a eliminat o duzină de talibani.
  Alice a luat-o și a ciripit, dezvăluindu-și dinții:
  - Pentru Patrie și libertate până la capăt,
  Fete desculțe în bikini
  Sunteți așa eroine...
  Făcând inimile să bată la unison!
  Angelica a confirmat:
  - Bate la unison! Asta e super!
  . CAPITOLUL Nr. 14.
  Bine, au trezit-o pe Catherine. Între timp, Elizabeth și-a ales următoarea victimă, sau client, pentru interogatoriu. Până acum nu au găsit indicii semnificative.
  Dar în acest caz, fata Marianna părea cea mai interesantă. Ea nu este doar bolnavă mintal, dar are și o educație tehnică și părea să dea dovadă de abilități considerabile în electronică în copilărie.
  Elena, această regină cu părul roșu, a remarcat:
  - Dacă există ceva de la început, este cu ea!
  Euphrosyne spuse zâmbind:
  - Aceasta nu este cea mai proastă idee, dar... Am un sentiment intuitiv că nu săpăm în locul potrivit!
  Elizabeth a obiectat logic:
  - Intuiția nu trebuie să înlocuiască informația și analiza. Mai mult, Marianna este o fată foarte deșteaptă. Și, în același timp, are o formă severă de schizofrenie. Și nu poți argumenta împotriva asta!
  Catherine, dezvăluind dinții, a cântat:
  - Tuturor ne place să facem fețe,
  Luând calea ușoară
  Și în același timp sunt atât de asemănătoare,
  Putin nebun!
  Fetele mutante, însă, nu au intrat în jungla adâncă. Și l-au luat și au zburat în jurul metropolei Pământului.
  În jurul lor sclipeau zgârie-norii bogati și ornamentați ai planetei, care scânteiau literalmente cu aur și o masă de pietre sculptate cu pricepere și multe alte frumuseți.
  Florile arătau deosebit de minunate, de mărimea unui stadion bun, iar pe ele locuiau și oamenii.
  Și, de asemenea, mulți copii alergau și săreau. Mai mult, mulți dintre ei sunt foști adulți.
  Așa cad oamenii în copilărie și capătă corpuri în care este multă distracție, iar tu mereu vrei să râzi și să sari.
  Elizabeth a remarcat:
  - Și de ce Marianne este schizofrenic? Sunt miliarde de astfel de nebuni aici, dacă nu mai răi!
  Catherine dădu din cap:
  - Da, să fiu sincer... Vom avea probleme reale dacă nu îi educăm. Mai exact, pentru întreaga umanitate.
  Elena, scuturându-și părul roșcat, a fost de acord:
  - Există degradare totală. Și cu cât merge mai departe, cu atât devine mai rău.
  Numeroși copii și-au fulgerat călcâiele goale, care erau roz și cu aspect moale, deși au fost bătuți pe o suprafață destul de aspră, inclusiv străzi și pereți de case presărate cu diamante.
  Da, a fost o compoziție foarte tare aici.
  Euphrosyne, o fată cu părul alb, cânta:
  - O, copilărie, copilărie, unde te grăbești?
  O, copilărie, copilărie, unde alergi!
  Nu vreau să devin doar un adult,
  Vreau să fiu din nou fată!
  Elizabeth a remarcat:
  - Dragoste pentru toate vârstele. Dar va fi o prostie dacă începem să imităm și nebunii. La urma urmei, am trecut prin al Doilea Război Mondial - asta a fost întărire și testare!
  Catherine remarcă râzând:
  - Și războiul cu talibanii a fost și mai rău. Mai precis, dacă nu mai rece, atunci măcar mai plăcută spiritual. De exemplu, unii băieți germani, în special cei cu părul blond, sunt atât de drăguți încât este neplăcut și dezgustător să-i omori!
  Elena remarcă zâmbind:
  - Dar băieții afgani, chiar dacă au părul negru, când încă nu au barbă, sunt destul de drăguți și plăcuti. Dar există o mulțime de adolescenți în armata talibană și este cumva dezgustător să tragi în ei și, cu atât mai mult, să le tai capul cu săbiile.
  Euphrosyne, chicotind, remarcă:
  - Băieții afgani fără barbă preferă să lupte desculți pentru a-și salva pantofii și pentru a fi mai ageri. În orice caz, până la îngheț. Și în acea zonă, înghețurile apar de obicei numai la munte iarna. Clima este insa neplacuta, putin rece noaptea, calda ziua - dar uscata! Aici, în India, clima este foarte umedă și atât de caldă și blândă.
  Elizabeth a dat din cap:
  - Da, în India. Acolo poți dormi sub un pod, chiar și iarna, iar în Bombay, de exemplu, nu vei îngheța nici măcar gol. Dar este încă umed și există o mulțime de insecte. Așa că în cele mai vechi timpuri nu exista niciun rai pe Pământ!
  Catherine a cântat:
  Te voi duce într-un loc îndepărtat,
  Viața va fi un paradis...
  Doar ai milă de mine
  Devino soția mea!
  Marianna locuia într-o casă specială care arăta ca o căpșună. Și în momentul în care au apărut fetele, ea a făcut dragoste cu robotul gigolo. Și frumoasa blondă tremura literalmente de plăcere.
  Elizabeth a remarcat:
  - Nu! Se pare că suntem complet idioți.
  Ekaterina a sugerat:
  - Să nu-i deranjăm. Să aşteptăm puţin.
  Euphrosyne a remarcat:
  - Un robot nu este un băiat uman, dar femeile pot face dragoste foarte mult timp!
  Elena, fata roșcată, a sugerat:
  - Să ne jucăm.
  Elizabeth a întrebat:
  - Ce?
  Frumusețea de foc a răspuns:
  - Vom rosti aforisme. Cine este mai înțelept și mai cool?
  Catherine dădu din cap:
  - E logic, haide, eu merg primul!
  Euphrosyne mormăi:
  - Start!
  Fata cu părul galben a spus:
  - Cine nu are o inimă de aur nu merită un ban de aramă, spart!
  Elizabeth a postat pe Twitter:
  - Dacă ești șef de grădină, nu vei putea folosi recolta!
  Elena a continuat:
  - Dacă nu știi cum să strângi pumnii, atunci cu siguranță vei fi înșurubat!
  
  Euphrosyne despre gâlgâit:
  - Slăbiciunile femeilor îi fac pe bărbați puternici fără putere!
  Catherine șuieră:
  - Limba este cea mai fiabilă plasă pentru prinderea insectelor cu inteligență!
  Elizabeth a adăugat cu inteligență:
  - Tocul gol al unei fete te va ajuta să găsești haine noi de lux și să încalți un bărbat ca într-un club!
  Elena a postat pe Twitter ca răspuns:
  - O femeie vulpe poate transforma un leu într-un berbec care behăie, eliberat pe o haină de piele de oaie!
  Euphrosyne scârțâi, dezvăluind dinții:
  - Este mai bine să fii pentru totdeauna un băiat desculț decât un bătrân încălțat pentru o vreme!
  Catherine remarcă cu un chicot:
  - Este mai bine pentru o fată să fie desculță decât cu ochii încrucișați!
  Iar războinicii au izbucnit în râs. Asta era treaba lor.
  Elena roșcată a remarcat cu o privire foarte mulțumită:
  - Da, ancheta noastră seamănă, la drept vorbind, cu o clownerie. Nici măcar nu marchem timpul, ci ne târăm în cercuri. Acum, în loc să facem afaceri serioase, ascultăm suspinele și țipetele voluptuoase ale vreunei doamne nebune. Și arătăm ca niște proști!
  Euphrosyne a remarcat sarcastic:
  - E corect! Dar ce ne sugerați mai exact să facem?
  Elizabeth, o fată mutantă cu păr albastru, care era liderul nespus al celor patru, a sugerat:
  - Hai să cântăm!
  Catherine a râs și a întrebat:
  -Eşti serios?
  Fata cu părul albastru a dat din cap și a adăugat:
  - Destul de! Mai mult, unele aforisme populare nu-mi vin în minte.
  Euphrosyne a bătut cu piciorul gol și a scârțâit:
  - Bineînțeles, o luăm și vom cânta! Cântecul ne ajută să construim și să trăim.
  Și cântau în cor;
  Frumoasa noastră Rus' este faimoasă,
  Măsura glorioasei Patrie cosmice...
  Nu lăsa tristețea să-l deranjeze pe băiat,
  Vom trăi sub comunism sfânt!
    
  Patria noastră, cântă coarde,
  Va fi minunat pentru toată lumea de pe planetă...
  Rusia noastră este o țară sfântă,
  Unde râd copiii fericiți!
    
  Nu există Patrie - mai bună decât o țară,
  Cel care a reînviat marea putere...
  Suntem doar oameni, cunoașteți vulturii,
  Să lovim Wehrmacht-ul în față!
    
  Patria noastră este un costum puternic,
  Vom lua cu îndemânare cărți excelente...
  Nu, Rusia nu va putea dispărea,
  Dacă jucăm la sania principală!
    
  Credința rusă - puternicul Svarog,
  Cel al forței furioase cosmice...
  Să ne rugăm ca Rod să ne ajute,
  Aripi de aur flutură peste lume!
    
  Slavă puterii cosmice a Pământului,
  Acea putere a dat naștere fenomenului...
  Oameni din noua familie rusă,
  Armata rusă este o forță formidabilă!
    
  Crede-ne, ne-am născut pentru spațiu,
  Să facem din ruși o super națiune...
  Vom deveni fii ai generațiilor mari,
  Inamicul va fi ca ouăle decojite!
    
  Acesta este cel mai tare pentru Rusia,
  Ești un pionier, chiar dacă ești copil de ani de zile...
  Fata va lovi cu piciorul gol,
  Ești un super războinic, numără din scutece!
    
  Patria trăiește în inima băiatului,
  Cel care a fost creat rapid pentru spațiu...
  Mergi direct într-o excursie,
  Cred că vom construi un palat al comunismului!
    
  Aici va deveni lumea noastră pentru Rusia,
  Cel mai cosmic, minunat de frumos...
  Tu ești idolul nostru Lada al fericirii,
  Și este periculos să te lupți cu Svarog!
    
  Adevărata putere, țara noastră,
  Cel care s-a născut în fericire pentru noi,
  Chiar dacă Satan îl atacă pe Rus,
  Măreția puterii va fi un idol!
    
  Aceasta este o lovitură glorioasă pentru Patrie,
  Fata te va lovi cu genunchiul gol...
  Vom primi un dar plin de bucurie,
  Și îl vom pune pe Hitler de zid!
    
  Armata rusă este vulturi,
  Cei care vor distruge armata Kraut...
  Zilele Hoardei, știi, sunt numărate,
  Și voi, câinii, știți să nu ripostați!
    
  Glorie eternă să răcorească Rus',
  Vom fi fideli steagului Familiei...
  Ne putem salva patria,
  Pentru marea fericire a oamenilor!
    
  Rusia va deveni ca torța Pământului,
  Ce luminează drumul către univers...
  De dragul marii familii ruse,
  Și continuăm să mergem spre creație!
    
  Cel mai bun exemplu pentru un pionier este
  Aceasta este o bătălie în care totul este mișto...
  Poate că și domnul va dori să câștige,
  A te certa cu noi, crede-mă, este periculos!
    
  Cred că toți vom zbura în spațiu,
  Să facem glume amuzante despre lume...
  Undeva heruvimul însuși s-a repezit,
  Fii mai degrabă un geniu decât un prost!
    
  Despre asta este vorba, pace pentru spațiu,
  Veșnic frumos, ca o jucărie...
  Undeva este o sărbătoare furioasă,
  Iar spitalul de boli psihice plânge după Adolf!
    
  Cred că Rus' va înflori magnific,
  Că vom construi conace pe Marte...
  Ne putem salva țara, știu,
  Totul va fi grozav, crede-mă, va fi grozav!
    
  Patria Eternă, țara noastră,
  Cel mai puternic, distruge frumos...
  De ce ne ataci, Satana?
  Va fi grozav, oamenii vor fi uimiți!
    
  Aceasta este ceea ce rasa noastră a creat pentru cosmos,
  Fidel spațiului, era cool....
  Undeva un buncăr a fost distrus de obuze,
  Afacerile noastre, știu oamenii, nu sunt rele!
    
  Aceasta este ceea ce Rusia aduce în univers,
  Cele mai bune cadouri din lume...
  Veți fi onorat ca membru Komsomol,
  Și cel mai tare sărut al fetei!
    
  Aici este un oraș construit pe Venus,
  Foarte mare si foarte frumoasa...
  Iar pionierul este mulțumit de totul mai bun,
  Este un predicator al țării colectivului!
    
  Acesta este cel mai bun costum pentru spațiu,
  Acesta este momentul în care te repezi peste denivelări...
  Și nu vom lăsa Patria să dispară,
  Totul este simplu, cunoașteți florile!
    
  Dumnezeu este patronul Rusiei noastre,
  Cel care a apărut în razele soarelui...
  Deci fată, nu fi tristă
  Iar pionierii bat cu pumnii!
    
  Fetele noastre sunt cele mai tari
  Ei pot tunde toată iarba cu o mitralieră...
  Fuhrerul fuge - atacă-l,
  Să facem o excursie la momeală!
    
  Dacă va trebui, vom mătura munții,
  Călcâiul gol al fetelor este ca un baros....
  Să salvăm pământul de roiul de napalm,
  Ei bine, există un laț pe gâtul Hoardei!
    
  Fată, acesta este un luptător drăguț,
  Poate tunde o linie cu un singur leagăn...
  Ești un băiat, știi, bine făcut,
  Chiar dacă este un pionier, există un copil care nu este sărac!
    
  Acum atacăm deja Berlinul,
  Este acoperit cu scuturi de putere...
  Și în sprijinul nostru, cunoaște heruvimul,
  Săbii sclipind ca diamantele!
    
  Acesta este spațiul, Pământul nostru,
  Putem zbura, crede-mă, cu un quasar...
  Cea mai bună familie a noastră
  Zdrobește totul cu o lovitură lăudată!
    
  Aceasta este inima copiilor pentru Patrie,
  Cel mai tare loc din univers...
  Cele mai frumoase fete din lume,
  Cu mare putere în spațiu nepieritor!
  Marianne s-a săturat în sfârșit să facă dragoste cu gigolo-ul cibernetic. Și patru războinici mutanți au intrat în camera ei.
  Marianne avea o coafură multicoloră și părea tânără și, poate, chiar copilărească.
  Văzând fetele eroice, ea a râs și și-a scos limba, mârâind:
  - Ai venit să mă slujești?
  Elizabeth urlă:
  - Ești un criminal periculos și trebuie să răspunzi la o serie de întrebări foarte dificile, altfel vei fi trimis la închisoare!
  Marianne a chicotit și a răspuns cu îndrăzneală:
  - Nu mă vor trimite la închisoare. Și spitalul nu e rău. De asemenea, este plin de diferite tipuri de divertisment, iar mâncarea este bună.
  Elena remarcă pe un ton sever:
  - Nu te preface a fi prost. Tu ești cel care a deturnat nava intergalactică?
  Marianne a chicotit din nou și a răspuns:
  - Da eu! Am aruncat în aer un alt univers și am înghițit altul.
  Catherine remarcă râzând:
  - Nu este clar din partea ta că ai înghițit universuri!
  Fata nebună și-a descoperit dinții și a răcnit:
  - Acum vreau să râd
  Și doar te voi înghiți!
  O să-l înghit! O să-l înghit!
  Nu voi avea milă!
  Elizabeth îi făcu cu ochiul înapoi și cântă:
  Casa de nebuni în flăcări
  Sanatoriul lui Satan...
  Va fi un bici pe spate,
  Noi suntem credincioși Domnului!
  Marianne s-a oprit brusc din tresărire, ochii ei albaștri luând o expresie plină de sens. Iar fata cu psihicul tulburat a întrebat:
  - Sunteți din întâmplare aceleași patru - E-4, fete cu păr albastru, galben, roșu și alb?
  Elena a intrebat:
  - Și dacă da, atunci ce?
  Marianna a cântat cu un zâmbet:
  - Patru fete cu picioarele goale,
  Ai pumnale, ai și săbii...
  Alergi vioi pe poteci,
  Și dacă ai nevoie de ceva, fistulă!
  Și din nou începe să râdă. Ei bine, ea este cu siguranță nebună. Dar, în același timp, ar trebui spus, este drăguță.
  Fetele s-au uitat una la alta. Și Euphrosyne a remarcat:
  - Deci, vom continua să ne jucăm proștii sau ce? De fapt, este ea capabilă să facă ceva?
  Marianna s-a animat imediat, a întors capul și a mormăit:
  - Știi că am inventat o mașină cu mișcare perpetuă?
  Elizabeth a dat din cap:
  - Da, știu! Acesta, într-adevăr, este utilizat principiul graviomagnetic al hiperinducției. Are doar puțină utilizare practică. Aparatul este voluminos și produce puțină energie electrică. Este mult mai ușor de utilizat sinteza termocuarcului tradițională, controlată și complet sigură, care dintr-un gram de nisip produce aceeași energie ca și din arderea a patru miliarde de tone de cărbune. Cum să faci dispozitive atât de complexe care, în cel mai bun caz, pot încărca un super-smartphone.
  Marianne a lătrat:
  - Dar a fost capabilă să infirme legea conservării energiei!
  Catherine dădu din cap și adăugă:
  - Legea conservării energiei a fost deja infirmată de fuziunea termocuarcilor. Iar prin sinteza termoprenului, energia este extrasă dintr-un gram de nisip, ca la arderea a opt cvadrilioane de tone de cărbune! Și toate problemele energetice ale umanității au fost acum rezolvate pentru totdeauna!
  Fata nebună și-a dat cu piciorul picioarele goale, bronzate și musculoase și a cântat:
  Secrete nedezvăluite pentru noi, este timpul să le dezvăluim,
  Secretele naturii stau ca într-o pușculiță...
  Vom distruge puterea galaxiei, energia nucleului,
  Puterea geniului din sticlă se va estompa!
  Elizabeth a bătut din palme și a remarcat:
  - Ei bine, esti draguta! Cred că vei da o lovitură zdrobitoare inamicului.
  Marianne chicoti din nou, iar dinții ei, scânteind ca niște perle, au început să scânteie.
  Catherine întrebă pe un ton sever:
  - Ai un alibi?
  Marianne a chicotit și a răspuns:
  - Nu, nu am o astfel de boală.
  Elena a remarcat, după ce a făcut o cerere către Hypernet în prealabil:
  - Nu! Se pare că se juca aici. Am zburat și pe Venus. Și a fost extrem de grozav, pentru ea, desigur.
  Euphrosyne a cântat:
  Să visez la alte lumi,
  Zboară spre stele în nori...
  Creați o lume magică
  Cine, fată, este idolul tău?
  Marianne a chicotit și a sugerat:
  - Să facem dragoste în schimb. Aceasta va fi cea mai bună faptă.
  Elizabeth s-a grăbit să schimbe subiectul de conversație:
  -Ai încercat încă să inventezi ceva?
  Fata tulburată mintal și-a scărpinat vârful capului cu piciorul gol și cizelat și a răspuns:
  - Am încercat să creez o mașină a timpului. Asta, vezi tu, este grozav. Mai ales dacă zburați în viitor. Da, iar în trecut ar fi fost posibil, de exemplu, să-l omoare pe Hitler. Și schimba cursul istoriei lumii.
  Elena a remarcat logic:
  - Atunci lumea asta, dacă istoria se schimbă, poate dispărea. Ca și filmul antic: "Efectul fluture". Și apoi uciderea lui Hitler nu este deloc un fluture!
  Elizabeth dădu din cap în semn de acord:
  - Da, distrugerea lui Hitler nu ar face neapărat lumea un loc mai bun. În primul rând, cineva mai inteligent, viclean și flexibil ar fi putut deveni liderul nazist, care nu ar fi trimis evrei la cuptor, ci ar fi acționat mai subtil. Și foarte probabil ar fi cucerit lumea. Sau ar fi și mai multe victime. În plus, Stalin ar fi putut prelua toată Europa fără Hitler și apoi alte țări. Și nu este un fapt că a fost bine!
  Marianne a obiectat:
  - Dacă comuniștii ar fi unit întreaga lume în secolul al XX-lea, atunci poate că am fi cucerit deja întregul univers!
  Ekaterina a răspuns:
  - Nu este un fapt. Cert este că într-o economie planificată de tip stalinist nu există o asemenea motivație de dezvoltare a tehnologiei ca în competiția capitalistă, mai ales între diferite țări. Dacă întreaga lume ar fi sub controlul unei economii staliniste, planificate și numai al sectorului public, atunci nu ar exista niciun stimulent pentru a introduce electronice și alte îmbunătățiri. Și ar putea exista o stagnare a progresului.
  Elena dădu din cap, care era roșu și aramiu, ca o cravată de pionier:
  - Asta este! Sunt niște oameni deștepți care spun: poate ar fi mai bine dacă Hitler câștigă? Într-adevăr, în al treilea Reich, în doisprezece ani, tehnologia militară a avansat practic de la zero la poziții avansate, iar sub conducerea pricepută a germanilor, ordine și disciplină ideală, omenirea și-ar fi cucerit cu adevărat nu doar propriul univers, ci și pe alții!
  Marianne a scârțâit, și-a rostogolit șoldurile și a întrebat:
  - Păi, nu-i așa?
  Elizabeth a răspuns:
  - Ei bine, dacă în cel de-al Treilea Reich ar fi fost egalitatea tuturor națiunilor și ar exista lideri normali, s-ar fi putut întâmpla ceva bun. Dar dacă sistemul de sclavi revine, atunci ce stimulent ar exista pentru a dezvolta tehnologia? La urma urmei, oricum sunt sclavi! Și fac toată treaba murdară pentru stăpâni!
  Ekaterina a confirmat:
  - Da! Un imperiu unificat pare să nu fie rău. Dar dacă apare pe o bază nesănătoasă, când umanitatea nu s-a maturizat încă, atunci nu poate ieși nimic bun din ea. Și așa, oamenii au trecut prin toate, au vărsat mult sânge și au luat-o razna!
  Efrosinya a adăugat zâmbind:
  - Și am trecut printr-un război fratricid, dar ne-am dat seama că aceasta nu era metoda potrivită. Deși au murit peste un milion de oameni. Cu toate acestea, și mai mulți au murit în al Doilea Război Mondial și nu se poate spune că acest lucru i-a învățat pe oameni ceva.
  Catherine remarcă zâmbind:
  - Nivelul general de educație în rândul oamenilor a crescut. Mai ales datorită Hypernetului. Când oamenii au fost înțelepți, și-au dat seama că este o prostie să te îngenunchi de cinci ori pe zi și să-i consideri pe dictatori ca zeități și că a fi dușman unul pentru celălalt din cauza culorii pielii tale era o urâciune și așadar. pe. Și țările au început să se unească. Și deloc datorită noului Genghis Khan!
  Marianne a chicotit și a remarcat:
  - Și am vrut să cobor în trecut. Loviți-l pe Genghis Khan cu un blaster, incinerează-l și ia locul conducătorului universului!
  Elizabeth remarcă zâmbind:
  - Uneori îmi doream și asta. Deci te gândești, de ce providența i-a dat noroc lui Genghis Khan? La urma urmei, imperiul lui s-a prăbușit rapid și fără urmă. Deși, pe de altă parte, aceasta are și un sens filosofic.
  Euphrosyne a sugerat:
  - Poate că e mai bine dacă nu mergem în sălbăticie și mâncăm?
  Marianne mormăi:
  - Nu te voi trata. Este mai bine să vă comandați pe Hypernet. Este atât de simplu. Puteți mânca gratuit ceva care nu se distinge de mâncarea regală.
  Elizabeth a râs și a cântat:
  Mâncare și smântână gratuite,
  Într-o cafenea numită San Remo!
  Elena a concluzionat logic:
  "Cu siguranță nu vom găsi nimic aici." Să le verificăm pe ceilalți. Altfel, ai pierde atât de mult timp cu fiecare nebun.
  Marianne mârâi:
  - Nu sunt nebun, sunt un geniu!
  Elizabeth dădu din cap energic:
  - Cu toții suntem cu adevărat genii! Nu-i așa?
  Catherine a postat pe Twitter:
  - Totul este ingenios, concentrat...
  Dar apoi fata cu părul galben nu a venit cu nimic deștept sau duhovnic.
  Și Alla roșcată a remarcat:
  - Gata, fetelor, hai sa mergem! Mai sunt niște adrese foarte suspecte aici!
  Iar anchetatorii-războinici au sărit din casa în care locuia nebuna amuzantă și, în felul ei, genială.
  Elizabeth a scuturat grindină de sudoare din părul ei albastru și a remarcat:
  - Încă o urmă falsă. În general, este puțin probabil să obținem ceva.
  Euphrosyne a sugerat:
  - Poate putem face o pauză și meditam? În orice caz, sunt necesare câteva indicii semnificative. De exemplu, ceva legat de copilărie. Sau poate asta nu este deloc infantilism, cu totul altceva!?
  Elena a dat din cap energic și a fost de acord:
  - Da, meditație! Aceasta se va dovedi probabil a fi alegerea și concluzia ideală.
  Și toate cele patru fete mutante, după ce au ales un loc liniștit și confortabil, s-au așezat în poziția lotusului. Și am început să medităm. Sperând că inspirația le va veni mai devreme sau mai târziu.
  Și ziua veșnică a domnit pe Pământ.
  . CAPITOLUL Nr. 15.
  
  În timpul meditației, fetele au început din nou să-și amintească trecutul lor glorios, extrem de turbulent și bogat. În care, au luptat cu diferite tipuri de armate. Inclusiv în războaiele turbulente ale secolului XXI. Vara 2023 - război în sudul CSI. Unde cei patru, spre deosebire de războiul din Ucraina, au decis să lupte cu putere.
  Războiul dintre talibani și Rusia a continuat. Afganistanul are o populație mare, mulți tineri care sunt foame, furiosi și agresivi.
  Și se luptă în Tadjikistan, în timp ce mâinile Rusiei sunt legate de războiul din Ucraina, care este susținut de cea mai mare parte a lumii.
  Și talibanii profită de asta.
  Dar fete foarte desculte și frumoase în doar bikini se luptă pe partea rusă. Bătăliile vin în valuri.
  Elizabeth trage în mujahidin. Ea folosește o mitralieră puternică de tip dragon. Și plouă gloanțe asupra talibanilor.
  Și cad, apăsând pe fată. Un elicopter rus doborât dintr-un tun antiaerian de casă va cădea. A fost doborât de talibani. Adevărat, nu sunt fete pe elicopter, ci bărbați și nu îți pare rău pentru ele.
  Și Elizabeth, fata este desculță și în bikini. Și când ești aproape gol, atunci nimeni nu te va reține sau nu te va opri.
  Războiul din sud, însă, continuă. Vara a trecut deja. Și apoi toamna - umedă și ploioasă. Afganistanul are o populație mare, plus voluntari musulmani din toată lumea islamică ajung acolo. Și acum a sosit iarna, iar războiul continuă. Elizabeth a aruncat darul anihilării cu degetele goale ale picioarelor cizelate cu o forță criminală. Ea a împrăștiat talibanii în direcții diferite și a cântat, dezvăluindu-și dinții sidefați:
  Iată iarnă, iarnă, iarnă,
  A inceput brusc...
  Mătură cu furie, mătură -
  Va fi mai bine mâine
  Mâine, mâine, mâine!
  Și acum este un an nou!
  Într-adevăr, zăpada a căzut în Tadjikistan în Anul Nou 2024. Și acum fetele rusoaice lasă în zăpadă urme desculte, cizelate, și arată foarte frumos.
  Zoya a luat-o și a cântat:
  Unu, doi, trei -
  Ștergeți-vă procesoarele!
  Patru, opt cinci,
  Hai să ne jucăm lapta!
  Iar fata, cu degetele goale de la picioare, lansează darul morții cu o forță mortală.
  Catherine a luat-o și a cântat, dezvăluind dinții:
  Unu doi trei patru cinci,
  Iepurașul a ieșit la plimbare...
  Iată o fată care fuge
  Îl ucide pe Mujahid!
  Dar și Elena conduce focul. Genul de fată care nu ar putea fi mai cool. Și scrie cu un aplomb mortal. Tunde mujahedinii fără ceremonii inutile. După care, începe să cânte;
  Dacă spatele este inutil -
  Ardarea militară nu va ajuta...
  Ei bine, dacă nu există ardoare,
  Spatele va fi prânzul inamicului!
  Și Elena roșcată, luând și aruncând și cu degetele goale darul anihilării. Și, în realitate, va sfărâma atât de mulți dushman, încât este pur și simplu terifiant.
  Elena, desigur, nu a ratat ocazia de a cânta:
  Am fost gol
  Sărea așa pe câmp!
  Saream pe teren...
  Kulatsky a cântat împreună!
  Și fata își va lua ochii care strălucesc cu safire și sclipire. Și ochii ei sunt frumoși. Și limbajul este foarte obraznic. Și atât de agil, și atât de groovy. Ei bine, la fel ca și cum ar fi un fel de portocală suculentă.
  Euphrosyne luptă și ea. Și cu degetele goale de la picioare aruncă cadouri de anihilare. Care sunt atât de letale și distructive.
  Și în apropiere talibanii au luat și au doborât un tanc rusesc. Și vehiculul armatei ruse a început să se rupă în bucăți, iar trusa de luptă a detonat. Și din nou mor bărbații.
  Dar Euphrosyne nu are nevoie de bărbați. Au nevoie să fie torturați. Iar fata a luat-o și a cântat:
  Bărbați, bărbați, bărbați,
  Sunteți doar niște brute mari
  Când fetele te ucid
  Ei curăță atât de mult pământul!
  Într-adevăr, talibanii sunt fiare.
  Au prins odată o frumoasă cercetașă. Ei bine, pentru început, au luat-o și au tras-o pe suport. Mi-au răsucit articulațiile din brațe, ceea ce a fost foarte dureros.
  Apoi i-au pus ciocnii pe picioarele goale ale fetei, care i-au încătușat gleznele. Și după care, au luat și au aprins un foc sub tălpile ei goale și grațios curbate.
  Rusoaica suferea foarte mult. Talibanii, înainte de a-și prăji călcâiele, i-au luat și i-au uns picioarele cu ulei. Și, prin urmare, talpa ardea încet și era îngrozitor de dureroasă. Iar fata gemea și urlă. Și talibanii au bătut-o și pe spate și pe laterale cu biciul. Atunci au decis să intensifice tortura. Am scos un fir fierbinte și am început să lovim frumusețea pe spate și pe piept.
  Și cât de dureros este. Mai ales când talibanii au început să răsucească sfarcurile stacojii ale rusoaicei cu clești roșii. Și a plâns atât de mult.
  Iar liderul principal al detașamentului taliban a fost pur și simplu nebun de tortură. Și și-a dezvelit dinții de aur.
  Rusoaica a scuipat ca răspuns. După care, au început să-i rupă degetele goale de la picioare. Ceea ce este foarte dureros. Și fata a leșinat din cauza durerii groaznice, insuportabile.
  Dar talibanii au continuat să tortureze. Mai întâi, au readus-o pe fată la conștiință, turnând o găleată cu apă cu gheață. Și apoi i-au instalat senzori și electrozi pe corpul ei.
  După care, doi băieți au început să pedaleze pe dinam. Curentul a început să curgă, iar fata s-a zvâcnit de durerea infernală. Și într-adevăr, când corpul
  trec descărcări electrice, este înfiorător, se vorbește că turmele de cai trec în grabă. Și într-adevăr, orice fată de aici va urlă.
  Și băieții pedalează, iar fata goală urlă ca un lup sălbatic. Și chiar o doare.
  Și pe lângă șoc, talibanii prăjesc și călcâiele rusoaicei, care sunt deja acoperite cu vezicule mari. M-au lovit și pe spate cu un fir fierbinte. Și au lovit cu furie și întârziere.
  Și în același timp au crescut făina. Au început să întindă fata și să atârne din ce în ce mai multe greutăți de bloc pentru a-și răsuci complet articulațiile.
  Principalul bandit taliban a cântat:
  Ce durere, ce durere
  Scorul meciului va fi: cinci - zero!
  Ei bine, ce poți lua de la sălbatici? Au torturat-o pe fată foarte crud, dar nu deosebit de sofisticat.
  Talibanii sunt barbari. Așa că, cu banii pe care i-au obținut din droguri, au cumpărat o întreagă armată de tancuri din China. Într-adevăr, China este aliatul și prietenul calico al Rusiei.
  Și talibanii au atacat inamicul cu tancurile lor.
  Dar împotriva lor sunt patru fete mutante ruse, de data aceasta pe cel mai nou T-95. Sunt, desigur, desculți și în bikini.
  Si ce?
  Elizabeth a tras în mujahedin cu degetele goale de la picioare și a ciripit:
  - Slavă Patriei Elefanților!
  Catherine i-a lovit și pe talibani, folosind călcâiul gol, rotund, și a întrebat:
  - Care este patria elefanților?
  Elizabeth, dezvăluind dinții, a răspuns:
  -Desigur, Rusia!
  Catherine a chicotit și a răspuns:
  - Am crezut că e India!
  Elena a lovit dushmanii cu ajutorul mamelonului stacojiu al sânului, după ce și-a scos mai întâi sutienul și a scârțâit:
  - Credeam că patria elefanților este Africa!
  Euphrosyne a apăsat pedalele cu tocuri goale și rotunde și a cântat:
  - Copil mic,
  În nici un caz...
  Nu mergeți în Africa la plimbare...
  În Africa sunt rechini, în Africa sunt gorile,
  Există crocodili mari în Africa!
  Și toate cele patru fete desculțe au cântat:
  Te vor musca
  Bate si jigneste...
  Copiii nu ies la plimbare in Africa!
  E un tâlhar în Africa
  Există un răufăcător în Africa
  În Africa există un Barmaley groaznic!
  Te va musca
  Bate si jigneste...
  Copiii nu merg în Africa la plimbare,
  Este un coșmar în Africa,
  ticălos nebun
  Barmaley a apărut brusc în el!
  Aleargă prin Africa și mănâncă copii!
  Da copii! Da copii!
  Râsul este râs, dar când talibanii au prins un băiat rus de vreo paisprezece ani, l-au luat în serios. Mai întâi l-au dezbrăcat și l-au înșirat pe suport.
  Apoi dushmanul în turban și cu barbă a început să cauterizeze corpul gol și musculos al adolescentului cu o tijă cu un fier fierbinte.
  Apoi călăul taliban a adus o stea de fier înroșită la pieptul gol al băiatului și a lipit-o de ea.
  Băiatul a țipat de durere groaznică și și-a pierdut cunoștința. După care, băiatul a fost adus în fire. Și i-au strâns picioarele goale, aproape copilărești, în cioburi. Și au început să atârne greutăți de cârlige din bloc. Și a fost foarte dureros. Trupul tânăr al băiatului a fost întins foarte mult, iar băiatul a gemut de durere.
  Băiatul rus a continuat să fie torturat. Ne-am uns tălpile goale cu ulei. Și apoi au aprins un foc sub ei.
  Și cum a țipat băiatul sălbatic după aceea. Da, a fost extrem de dureros.
  Băiatul a continuat să țipe, iar talibanii l-au bătut cu biciul.
  Apoi l-au luat pe băiat și l-au prins de coaste. Și din nou l-au întors complet pe dos.
  După care, talibanii au cântat:
  Vom distruge toți necredincioșii,
  Lasă-i să fie adolescenți...
  Iată un heruvim deasupra noastră,
  Îi vom pune pe toți la bord!
  După care, un băiat din Rusia avea toate degetele de la picioarele goale rupte cu clești fierbinți. Și talibanii au făcut-o încet, pentru a-i provoca cât mai multă durere băiatului drăguț. Și apoi au început să rupă coastele tânărului războinic cu clești încinși.
  Așa că i-au rupt pentru el, astfel încât băiatului să nu mai rămână o coastă întreagă. Și băiatul a murit din cauza șocului dureros.
  Între timp, Anastasia, folosind Witcher, i-a atacat pe talibani dintr-un avion de atac. În același timp, a folosit rachete. A apăsat butoanele joystick-ului cu degetele goale de la picioare și a cântat:
  Din ce în ce mai sus și mai sus
  Fuhrer-ul și-a ridicat nasul...
  Uneori acoperișurile noastre sunt distruse,
  Totuși, talibanii nu s-au maturizat!
  Akulina Orlova își lovește și adversara. El face acest lucru foarte precis și își folosește mamelonul stacojiu pentru a apăsa butonul. Și un avion de atac rusesc explodează în apropiere. A fost lovit de un cadou criminal de la talibani. Posibil ceva made in China. Și te va încurca complet.
  Akulina a cântat:
  - Dacă e bărbat, du-te direct la sicriu,
  Salvând vieți, așa că...
  Fiți fete desculțe!
  Și războinicul va râde și va râde. Picioarele fetei, desigur, în ciuda iernii, nu cunosc pantofi. Și tocurile ei sunt rotunde și literalmente strălucesc. Fata asta este pur și simplu super.
  Și sfarcurile sânilor ei sunt stacojii și scânteie ca vârfurile bisericilor. Aceasta este o fată luptă, ca să zic așa.
  Da, nu-i plac bărbații. Deși le folosește cu plăcere din plăcere. Pentru a-l face grozav.
  Akulina a luat-o și a cântat:
  Despre această fată desculță
  nu puteam uita...
  Păreau ca niște pietre de pavaj
  Ei chinuiesc pielea picioarelor fragede!
  Și Akulina, cum își va lua și își va ridica ochii de safir.
  Aici este o fată de cel mai înalt nivel și clasă.
  Și Margarita Magnitnaya este și ea pilot.
  Ei bine, între timp, Margarita îi lovește pe mujahidin cu o mare forță letală.
  După care va cânta:
  Oh, ce picioare!
  Cat de bine...
  Nu-ți fie frică, iubito
  Notează-ți numărul de telefon!
  Și Margarita o va lua și își va arăta limba. Este o fata extrem de combativa.
  Și degetele ei goale trimit daruri ucigașe ale morții.
  Akulina Orlova a cântat râzând:
  - Margarita, fereastra este deschisă,
  Margarita, îți amintești cum s-a întâmplat totul!
  Anastasia Witchakova a dat din cap:
  - Da, femei! Putem face orice și ne vom șterge complet dușmanii!
  Și fetele au cântat în cor:
  Armata noastră este puternică
  Ea protejează lumea...
  Lasă talibanii să avanseze
  Fetele lor le omoară!
  De exemplu, Fedora luptă și el. Ea trage un mortar asupra mujahidinilor. Și dacă dă naibii, nimănui nu va părea prea mult. Chiar dacă talibanii au o barbă lungă și un cap ras.
  Fedora își bate picioarele goale în noroi și cântă:
  Vezi o eclipsă pe cer?
  Un simbol formidabil al surfului...
  Aripi negre peste lume
  Stoluri de urlete cosmice!
  Și o altă fată, Serafim, a aruncat cu degetele goale o bombă ucigașă, a sfâșiat masa talibanilor și a spus:
  Talibani - blestemul se ridică,
  Talibani - moarte totală...
  Talibani și regimente morți!
  Talibanii îl conduc pe nebun!
  Talibani!
  Și Seraphima va lua un fluier în gură și cum va sufla că corbii vor leșina și vor străpunge capetele mujahedinilor cu ciocul.
  Fetele, trebuie să spun, sunt atât de grozave și frumoase.
  Și acum puteți vedea cum talibanii au incendiat un depozit de muniție rusesc. A început să ardă, iar obuzele au explodat cu o forță mortală. Talibanii urlă și se bucură.
  Dar fetele din cer se trag cu mujahidinii. Și puteți vedea cum Albina și Alvina au apărut pe cer.
  Ambele fete sunt pur și simplu blonde uimitoare. Și minunat de frumos. Și, bineînțeles, desculț, și doar în chiloți subțiri.
  Acestea sunt femei de cea mai înaltă ordine, să spunem. Și ceea ce sunt capabili să facă, nu toată lumea este capabilă să repete.
  Și războinicii, într-adevăr, dacă încep să ucidă, nu îi vei putea opri.
  Albina a tras o rachetă cu o putere distructivă colosală din avion. Și a spart buncărul armatei talibane, după care a cântat:
  - Sunt cel mai puternic din lume,
  Chiar și picioarele goale, sfarcurile goale...
  Să înmuiăm talibanii în toaletă,
  Nu ne putem permite să fim slabi!
  Alvina continuă să trimită, cu ajutorul degetelor goale, daruri ale morții. Și ucide mujahedinii, l-a luat și a cântat:
  - Avem fete drăguțe,
  Ei spun doar, frumusețe...
  Vocea membrilor Komsomol sună,
  Vine o primăvară furtunoasă!
  Și ambele fete o vor lua și vor cânta din răsputeri:
  Lasă-mă să merg în Himalaya
  Lasă-mă să plec definitiv
  Altfel voi urla, sau altfel voi latra,
  Altfel voi mânca pe cineva!
  Iar fata va începe să cânte. Și ea crede că este foarte cool și fermecător. Și când țipi - Kukareku - este într-adevăr înfiorător.
  Fetele, între timp, au preluat și au început să tragă din arme grele, ceea ce face impresie. Și trag atât de precis.
  Fata Viola a început să cânte, rânjind din dinți și trăgând cu precizie în dușmanii ei:
  - Sunt cea mai puternică fată din lume,
  Imi place sa sarut barbati...
  Soldații nu știu emisiunea cool,
  Unde fata a uitat să danseze puțin!
  Și războinicul va râde. Da, frumusețile știu să-i sugrume pe dushman.
  Și, să fiu sincer, sunt capabili să rupă coarnele și trăsăturile unei persoane chelie.
  Așa că încearcă să te confrunți cu asemenea frumuseți.
  Nicoletta vorbește și despre talibani. Este o fată foarte combativă și agresivă. Iar când râde, pare râsul unei nebune.
  Nicoletta își dezvăluie dinții și răcnește:
  Suntem, wow, tâlhari,
  Tâlhari, tâlhari!
  Bang, bang și ești mort,
  Mort, mort!
  Nicoletta a râs și a ciripit:
  - Slavă piraților spațiali!
  Fetele din alte locuri erau și ele furioase. Și apoi au căzut rachete asupra pozițiilor talibanilor. Aurora l-a eliberat folosind sfarcurile stacojii ale sânilor ei, care erau folosite pentru a apăsa nasturi.
  Și rachetele au zburat. Și mujahedinii urlă.
  Iată un alt membru al Komsomolului torturat. Fără ezitare, între degetele goale de la picioare i-a fost introdusă vată unsă cu benzină. Și l-au luat fără să mai zădărnicească și i-au dat foc.
  Vata a luat foc. Iar fata o va lua și va răcni. Și apoi au luat-o și i-au băgat o tijă roșie în piept, chiar în mamelonul stacojiu. Iar fata a izbucnit literalmente de durere.
  Și talibanii râd. Desigur, le place și să-și rupă degetele de la picioare. Unul dintre mujahidin a luat chiar și călcâiul rotund gol al fetei și l-a ars cu un alb de fier de la căldură. Și a funcționat. Fata va începe să țipe de groază sălbatică.
  Alice a văzut asta printr-o lunetă de lunetist. M-am uitat mai atent. L-am luat și l-am instalat și a fost ca o nebunie. Iar glonțul ucigaș l-ar lovi pe călău chiar în stomac. Și a țipat de durere sălbatică și a început să se zvârcoli. Iar fata a luat-o și a cântat:
  Îngerii bunătății,
  Două aripi albe peste lume
  Există o țară undeva
  Unde Svarog însuși a devenit un idol!
  Angelica a tras și ea, și foarte precis, lovindu-l pe torționar în scrot. Și el va țipa dintr-o lovitură bine țintită. Așa l-au prins călăii.
  Și fetele au cântat:
  Voi, călăilor răi,
  O pedeapsă crudă așteaptă...
  Avem o mulțime de lumânări
  Oamenii mari atacă!
  Iar fetele au început să tragă furioase și precise. Și elimină talibanii. Diavolul nu ar putea rezista unor asemenea fete.
  Alice fredonează în timp ce trage în inamic:
  Soarta ta este în balanță,
  Dușmanii sunt plini de curaj...
  Dar, slavă Domnului, există prieteni
  Dar, slavă Domnului, există prieteni!
  Și, slavă Domnului, prietenii au săbii!
  Și Angelica, continuând să tragă în talibani și ucigându-i, a postat pe Twitter:
  - Când prietenul tău sângerează,
  Călcat în picioare până la capăt...
  Nu-mi spune prieten
  Nici laș, nici mincinos!
  Apoi fata a luat și a aruncat o grenadă cu degetele goale de la picioare cu o forță mortală. Și i-a făcut bucăți pe talibani. Capetele tăiate ale mujahidinilor s-au rostogolit.
  Angelica a luat-o și a cântat:
  Zi și noapte bombardează continuu,
  Neștiind nici milă, nici rușine...
  Pentru că cineva se comportă ciudat
  Toată țara moare!
  Alice, trăgând în talibani și lovindu-i cu pumnii, a luat-o și a remarcat, scuipând praf:
  - Există un moment atât de minunat în această Rusia,
  Ceea ce nu este ușor de ghicit este cine este bufonul și cine este președintele!
  Războinicul cu părul roșu a chicotit și a remarcat:
  - Așa se întâmplă - este foarte stupid să ai un spion președinte!
  Și ambele fete au plouat din nou pe șuvițe de foc asupra talibanilor. Și au făcut-o extrem de precis. Și împușcăturile lor i-au lovit pe mujahidin.
  Și în alt loc se certau alte fete. Și, de asemenea, desigur, desculț și aproape gol.
  Alenka, de exemplu, a tras un bazooka folosind mamelonul ei stacojiu. Ea a străpuns un luptător taliban și mai mulți dintre partenerii săi.
  După care, ea a postat pe Twitter:
  - Acum suntem din nou la paradă,
  Nu suntem pe aceeași cale cu banditul
  Suntem o brigadă de fete desculțe,
  Lumina lui Lada este cu noi înainte!
  Iar războinicul, cu călcâiul gol, va arunca un dar de anihilare. Și va sfâșie o masă de mujahedini.
  Femeile de aici sunt cool. Olga trage și ea în talibani. Aceștia sunt mujahedinii care înaintează. Atacă în lanțuri groase. Și fetele le tund fără ceremonie.
  Olga a tras un lansator de rachete folosind mamelonul de căpșuni. Ea a eliminat mulți talibani și a cântat:
  - Ne vom dărui sufletul, inima noastră,
  Suntem Sfânta noastră Patrie...
  Vom rezista și vom câștiga -
  Și nu ne vom regreta viața!
  Iar fata va arunca cadoul anihilării asupra mujahedinilor cu degetele goale ale forței criminale.
  Și cât de grozav este pentru fete. Cum i-au învins pe talibani.
  Se luptă și Veronica. Fata folosește sfârcurile rubin pentru sâni când trage.
  Și masa de dushman, ca urmare, a fost distrusă. Și războinicul țipă din răsputeri:
  - Sunt cel mai puternic din lume,
  Pot sugruma talibanii...
  Ucide dushmans în toaletă,
  Le vom face să arate ca un joc!
  Și Veronica, cum o va lua și o va dracu...
  Războinicul Anna este cu ea. Și îi extermină pe mujahedini. Desigur, fata poartă doar chiloți. Este practic. Și chiloții sunt atât de subțiri și de fapt nu ascund nimic.
  Războinicul Anna trage, tăindu-și adversarii. Părul ei este roșu, iar fetele înseși sunt pur și simplu cea mai înaltă lumină a cosmosului.
  Iar Anna, cu degetele goale, aruncă daruri ale morții, care îi înving pe talibani pe loc.
  Războinicii țipă din răsputeri:
  - Mujahedinii sunt în furia,
  Inamicul a mutat regimentul înainte...
  Fetele poartă, cunosc victoria,
  Talibanii vor fi întâmpinați cu ostilitate!
  
  Vor mânca pielea de porc,
  Inamicul va fi învins...
  Fetele desculțe se luptă
  Pumnul frumuseților este puternic!
  Și războinicul te va lua și te va bate, folosind mamelonul stacojiu al sânului ei în luptă.
  Și asta, să spunem, este foarte tare!
  O fată frumoasă cu părul roșu. Și ea iubește bărbații.
  Așa că Anna a luat-o și a răcnit din răsputeri:
  - S-a dat ordin să râdă satul la pământ,
  Salve gradate distrug munții...
  Fuhrer-ul cu capul chel a suflat asupra Afganistanului,
  Și să nu mai vorbim cu dracu"!
  Și fata va râde și va râde. Iar râsul ei este ca sunetul clopotelor.
  Fetele sunt pline de entuziasm. Malvina se luptă și ea. Desigur, fetei nu o deranjează să folosească mamelonul stacojiu. Și în același timp, și frumusețea cântă
  Și asta s-a întâmplat -
  Ce nu a cerut soldatul!
  Un trib rău s-a rostogolit,
  O mulțime de forțe infernale, întunecate!
  
  Diavolii negri sunt obrăznici,
  Scapă din această mlaștină!
  Aici au pumnale în mână -
  Cântecele urlă - nu o privighetoare!
  
  Mitraliera a zdrobit infanteriei -
  Fum din mortare sparte!
  Au pus jos o companie deodată,
  armura cuirasierului nu a ajutat!
  
  Haita nu are chef să moară,
  La naiba, crede-mă, nu este o stațiune!
  Și obuzele distrug buncărele,
  Arhanghelul lor îi lovește de sus!
  
  Demonii scârțâie în găurile lor deodată,
  Le ardem cu napalm și sulf!
  Până și munții se topesc,
  Distrugem totul în jur!
  
  Dar nu te gândi doar
  Ce dușman este ca apa!
  Uriaș, culmea creșterii,
  Regele Universului, Satana!
  
  Iată suflarea lui de foc,
  Heruvimul arde deodată!
  Și steagul lui Dumnezeu a căzut,
  Dar noi credem, vom câștiga!
  
  Am urcat puțin pe deal
  Și să fim botezați!
  Mormăit pe potecă,
  Fii ai înțeleptului Dumnezeu!
  
  Și acum alergăm spre atac,
  Strigă-hura, tunete!
  Cât de mult poți auzi, totuși, înjurând,
  Dar la naiba cu cabanele, distrugere!
  . CAPITOLUL Nr. 16.
  Fetele și-au continuat meditația. Oricum nu există gânduri interesante, iar ideile, să fiu sincer, s-au evaporat. Și nu au avut niciodată o afacere atât de complexă și, sincer vorbind, incredibil de alunecoasă.
  Și aici, într-adevăr, se pot aminti marile fapte ale legendarelor patru fete mutante invincibile.
  Batalionul de lunetişti feminin sub comanda căpitanului Elizaveta, care nu este încă un mutant, dar deja o fată dură şi puternică, a luat o poziţie defensivă în ruinele de pe strada Volodarsky. Fete cu mitraliere și puști, legate cu mănunchiuri de grenade, se ascundeau în spatele ruinelor.
  Elizabeth însăși poartă o tunică cu pete peste corpul ei gol și pantaloni scurti. O fată frumoasă și curbată, cu șolduri puternice, o talie subțire și o tunsoare bob scurtă. Fața este foarte expresivă, cu o bărbie masculină și ochi albaștri larg întinși. Părul castaniu a devenit gri din cauza prafului, piept înalt, aspect dur. Căpitanul Elizabeth se luptă de mai bine de doi ani și, în ciuda tinereții sale, a văzut multe. Picioarele fetei sunt acoperite de abraziuni și vânătăi. Este mai ușor pentru o fată să se miște desculță decât în cizme aspre și stângace.
  Talpa goală simte cea mai mică vibrație a solului, avertizează despre apropierea unei mine, iar mama pământul însăși adaugă rezistență. Picioarele fetei, pe de o parte, au devenit aspre și nu se tem de metalul fierbinte sau de molozul ascuțit al ruinelor, dar, pe de altă parte, nu și-au pierdut sensibilitatea și flexibilitatea, avertizând prin vuietul mișcării tancurilor. .
  Sweet Elizabeth ține în mână o grenadă cu un pachet de explozie atașat în mâini. Trebuie să te târăști până la formidabilul tanc German Lion, care stropește străzile cu mitraliere.
  Ekaterina se târăște lângă ea. Tot desculțe, întrucât toate fetele din batalion au refuzat ghetele, imitându-și comandantul. Tălpile ei prăfuite ies în afară în timp ce fata se târăște în patru picioare. Părul galben al lui Catherine este murdar și lung... ușor creț. Fata însăși este zveltă, slabă și scundă. Ar putea fi chiar confundată cu o fată cu umerii îngusti și un cap aparent mare.
  Dar Catherine a experimentat deja multe. De asemenea, a reușit să fie în captivitate fascistă, supraviețuind torturilor crude și minelor, de unde, printr-o minune de neînțeles, a reușit să scape. Dar privind la chipul ei copilăresc, blând, nu ai spune niciodată că a fost bătută pe călcâie cu bețișoare de cauciuc și i-a trecut un curent electric prin corp.
  Catherine împușcă... Un soldat al treilea Reich, în acest caz un arab, cade mort, ridicând nisip și moloz cu botul.
  Elizaveta strecoară o grămadă de grenade sub o grămadă de gunoi. Acum un "Leu" de nouăzeci de tone se va târa aici și va fi aruncat în aer. Ochii albaștri ai fetei strălucesc ca niște safire pe față, întunecați din cauza bronzului și a prafului.
  Experiența sugerează că un rezervor bine protejat își va schimba acum poziția. "Leul" are o armură laterală de 100 mm și chiar și într-un unghi. Treizeci și patru nu pot pătrunde în el doar Keveshki grei au o șansă. Dar omizile sunt scopul. Principalul lucru este să privați mașina de mobilitate...
  Efrosinya trage o rafală dintr-o mitralieră... Un soldat de naționalitate necunoscută cade. Germanii, după ce au cucerit, chiar dacă doar moral în cea mai mare parte, cea mai mare parte a emisferei de est, prețuiesc sângele arian și aruncă în luptă trupele coloniale de arabi, africani, indieni, diverși asiatici și europeni. A crescut și numărul polonezilor care au fost învățați din leagăn să urască Rusia bolșevică. Aici luptă naționaliștii ucraineni, cazacii Don, cecenii și întregul Kaganat caucazian. Hitler a ridicat un întreg internațional.
  Sunt multi dusmani...
  Efrosinya evită cu dibăcie focul mitralierei. Glonțul aproape despica călcâiul rotund al fetei, înnegrit de praf. Frumoasa căpitană a simțit chiar un gâdilat de cât de aproape a zburat cadoul de mare calibru. Fata își făcu cruce, șoptind:
  "Nici măcar un glonț nu ne poate opri!"
  Efrosinya trage înapoi... O altă fată, Angelica, este foarte roșcată, înălțime peste medie și musculară, în ciuda rațiilor ei slabe. Ea este, de asemenea, o fată foarte drăguță, cu șolduri luxoase, o talie întinsă, umeri nefemei lați și sâni înalți.
  Elena se luptă doar în chiloți, tunica i-a fost ruptă în bucăți și s-a prăbușit în praf, iar uniformele noi nu sunt furnizate prin Volga. Să ne dea Dumnezeu să mai livrăm niște muniție și puțină mâncare pentru trupele sovietice epuizate.
  Deci Euphrosyne este aproape goală, picioarele sunt zgâriate, mai ales genunchii. Un șrapnel mi-a lovit talpa piciorului drept și mă doare și îmi este greu să merg.
  Angelica roșcată și prăfuită își răsucește fața drăguță, dar, în același timp, dură. Fata, trăgând, spune:
  - Domnul este deasupra noastră, Moscova și Stalin!
  Și îi întrerupe pe naziștii atacatori, abia având timp să se retragă.
  Ruinele și străzile înguste fac dificilă întoarcerea tancurilor germane amenințătoare. Cele aproape două sute de tone de șoareci nu pot trece deloc.
  Așa cum se aștepta Euphrosyne, "Leul" a condus puțin și a fugit într-o grămadă de gunoi. A avut loc o explozie. Omida a izbucnit și o pereche de role avariate au zburat.
  Tancul rănit s-a oprit și un obuz a zburat din butoiul său...
  A bubuit undeva în depărtare, dispărând în ruine. Blonda Svetlana, ca un șarpe, șuieră:
  - Acesta este calculul meu! Am deschis un cont.
  Căpitanul este forțat să se târască din nou. Germanii și sateliții lor nu își pot folosi superioritatea tehnică în dărâmături. Datorită încăpățânatului Hitler, hoardele celui de-al Treilea Reich s-au blocat în bătălii de poziție într-un oraș destul de mare și bine fortificat.
  Ekaterina aruncă o grenadă. Forțând pe germani sau arabi doborâți să facă capriole, întorcându-se. Mâna unuia dintre luptătorii lui Hitler este smulsă, iar de ea atârnă un ceas englezesc cu busolă.
  Ekaterina spune zâmbind:
  - Ce, busola îți arată calea spre iad?
  Și o fată frumoasă scutură o bucată de ceramică lipită din călcâiul ei prăfuit.
  Elena scutură și ea praful de pe sânii ei fermi și plini. Sfarcurile sunt aproape negre de la murdărie și mâncărime. Încearcă să te speli. Din nou trebuie să te îngropi când trag mitralierele germane. Și târă-te pe burtă.
  Batalionul de fete își menține poziția, deși există bombardamente. Și obuze grele explodează, iar bombele cad din cer... Dar nimic nu va rupe curajul eroinelor sovietice.
  Acum Euphrosyne vede Pantera târându-se pe lângă. Ei bine, acest rezervor nu mai este atât de înfricoșător.
  Îl poți lovi în lateral. Fata strănută și scuipă praful care îi cădea în gura elegantă. Ea a luat o grenadă în mână, cântărită cu un pachet de explozie. Trebuie să te strecori neobservat. Dar este atât de mult fum în jur.
  Elena a început să urce, sprijinindu-și degetele goale și coatele pe gazon. Semăna cu o pisică care urmărea un șoarece. Fata și-a amintit de războiul din acea vară cumplită a lui patruzeci și unu, când Wehrmacht-ul a invadat cu trădătoare vastele întinderi ale URSS. Fata, aproape o fată, era speriată? La început da, dar apoi te obișnuiești. Și deja percepi exploziile constante de obuze ca pe un zgomot obișnuit.
  Și acum a explodat foarte aproape. Fata bate o palmă pe burtă. De sus, fragmente zboară ca un stol de albine sălbatice. Elena șoptește cu buzele crăpate:
  - În numele dreptății, Doamne.
  Fata își accelerează târâșul, iar apoi, cu o tresărire de alergare, aruncă o grenadă cu un pachet exploziv atașat. Cadoul zboară într-un arc. Are loc o explozie și armura laterală mai subțire a Panterei cedează. Tancul german începe să ardă și trusa de luptă detonează.
  Euphrosyne șoptește zâmbind:
  - Îți mulțumesc, Iisuse Atotputernic. Am încredere numai în tine. Mă rog ție singur.
  Pantera este distrusă. Trunchiul lung rupt este îngropat în dărâmături. Armura frontală, separată de armura laterală, seamănă cu o linguriță.
  Euphrosyne, ai cărei ochi scânteie ca florile de colț pe fața ei maro de praf și bronz, spune:
  - Cu cât are inamicul mai mulți stejari, cu atât apărarea noastră este mai puternică!
  Elena este foarte sexy, cu chiloții ei negri și trupul gol, prăfuit, puternic. Fata este foarte deșteaptă. Poate arunca cioburi de sticlă cu degetele goale de la picioare.
  Acum a aruncat cu piciorul grațios un obiect ascuțit, acoperit cu un strat de praf. Și a intrat direct în gâtul fascistului. Frumoasa Elena a bolborosit:
  - Și eu sunt un simbol sexual și un simbol al morții.
  Fata s-a târât din nou, trăgând. Euphrosyne a tras și ea.
  Frumoasa căpitană, Elizabeth, după ce l-a tăiat pe fascistul, a postat pe Twitter:
  - Viața este un lanț, iar lucrurile mărunte sunt verigile din ea.
  Catherine a tras, i-a tăiat capul lui Fritz și a adăugat:
  - Este imposibil să nu acordați importanță link-ului.
  Efrosinya, trăgând din nou cu precizie, a răpit:
  - Dar nu poți fi obosit de lucruri mărunte...
  Ekaterina, de parcă ar fi împușcat, a adăugat:
  - Altfel lanțul te va învălui.
  O altă fată, Olympiada, de asemenea foarte frumoasă, împreună cu pionierul Seryozhka, au pregătit o mină pe sârmă. Cei doi l-au împins... Un muc insidios s-a târât în omida Tiger-2. Și cum va exploda această mașinărie germană cu țeava lungă.
  Băiatul blond Serghei a exclamat:
  - Rusia noastră, o parașă pentru tine!
  Și abia a avut timp să sară departe, fulgerându-și călcâiele negre, doborâte, de pe acoperișul care cădea.
  Olympias l-a mângâiat pe gâtul băiatului și a spus:
  - Esti foarte inteligent.
  Pionierul a făcut drum spre front și s-a alăturat batalionului de femei. Băiatul este chiar foarte inventiv. De exemplu, a făcut avioane pentru a doborî avioane de atac fasciste. Când Focke-Wulfs sau TA-152 se ridică, se aude un vuiet incredibil de asurzitor.
  Germanii lovesc cu acompaniamentul unei simfonii Wagner. O melodie atât de maiestuoasă.
  Olimpiada spune cu enervare:
  - Încă încearcă să ne sperie.
  Băiatul pionier a cântat cu patos:
  - Războinicul rus nu se teme de moarte,
  Moartea sub cerul înstelat nu ne va lua!
  El va lupta din greu pentru Sfânta Rusă,
  Am încărcat marea mitralieră!
  Olympias, o fată înaltă, musculoasă, cu șolduri și umerii largi, o țărancă tipică. Hainele erau sfâșiate în zdrențe în timpul luptei, picioarele puternice erau goale, părul era împletit în două împletituri și era foarte prăfuit.
  Seryozhka are doar unsprezece ani, slab din cauza malnutriției, un băiat zgâriat și murdar purtând doar pantaloni. Părul alb natural al băiatului a devenit gri, iar coastele îi sunt vizibile prin pielea subțire, bronzată și murdară. Picioarele mele erau îngrozitor rupte și acoperite de arsuri, vânătăi și vezicule. Adevărat, soarta l-a protejat pe copil de răni grave.
  În comparație cu el, Olimpiada pare mare și grasă, deși fata nu este deloc grasă, ci cu carne tare, dresată pe oase. Mai mult, foamea nu părea să-i afecteze deloc silueta corpuloasă și mare.
  O fată trage cu o pușcă antitanc grea. Nu poți pătrunde frontal în vehiculele germane, dar există șansa de a lovi șine.
  Și puternicul "Leu", după ce a primit un exploziv greu în șasiu, a început să arunce fum ca un fumător greu.
  Seryozhka a cântat sarcastic:
  - Stinky Fritz, fără să stea pe gânduri, și-a aprins o țigară la intrare! El, desigur, a avut mari probleme!
  Olympias, arătându-și gambele musculoase și bronzate, a făcut un dans tip tap cu picioarele ei goale și frumoase. Fata a cântat:
  - Fețele sfinților ruși fulgeră din icoană... Doamne să-i dea, omori măcar o mie de Krauți! Și dacă cineva ucide mai mult decât naziștii, nimeni, crede-mă, nu te va condamna pentru asta!
  După care, a reîncărcat pușca antitanc și a tras din nou. Transportatorul german a scos din nou un flux de fum.
  Batalionul de fete a provocat pagube semnificative Krauts. Dar el însuși a suferit pierderi. O fată a fost ruptă în jumătate, iar fața ei a devenit atât de palidă, în ciuda prafului.
  Elizabeth și-a bătut furioasă piciorul gol, astfel încât stropii să zboare și să gălăi:
  - Ne vom lupta cu curaj cu dușmanii noștri așa,
  Pentru că luptătorii pot lupta cu înverșunare!
  Cea mai mare parte a Stalingradului a fost deja capturată de naziști, dar ceea ce a mai rămas din oraș nu vrea să cedeze și să se predea.
  Între timp, Efrosinya încearcă să treacă prin Tigru. Puternicul vehicul german a fost lovit în lateral de o grenadă, dar nu a cedat. Se întoarce să tragă cu tunul. Fata trebuie să se îngroape în pământ și moloz pentru ca cadoul eliberat să nu fie zdrobit de valul de explozie.
  Euphrosyne șoptește încet:
  - Mamă, tată, îmi pare rău!
  Catherine a aruncat o grenadă în Tigru, care a explodat pe frunte. Fata șuieră:
  - Despre faptul că lumina este învățătura iarna primăvara... Repet fără excepție că Hitler este un ticălos pestilent!
  Elena, rupând ținta fasciștilor și împroșcându-i cu o explozie de foc, mormăi:
  - L-am văzut pe Fuhrer-ul în sicriu acum! Și l-a lovit pe nenorocitul drept în ochi!
  Fata cu părul roșu a aruncat de fapt o grenadă în rezervor cu degetele goale. A lovit țeava... A urmat o explozie, iar botul Tigrului a fost distorsionat.
  Neamțul laș a luat-o și a dat înapoi.
  Euphrosyne se văita prin nări:
  - Ai noștri nu vor ceda în fața ta!
  Catherine a renunțat la angajarea lui Hitler cu un glonț și a cântat:
  - Dar ticălosul nu glumește! Mâinile, picioarele, răsucește funii rusești! Își înfundă dinții chiar în inimă... Bea Patria până la dărâmă!
  Euphrosyne, chicotind, lătră:
  - Fuhrer-ul țipă sălbatic, încordându-se!
  Ekaterina a tras și a adăugat:
  - Ei bine, moartea pufăie și rânjește!
  Acum a apărut un "Shtumrtiger" și mai periculos. Distruge clădiri întregi și buncăre. Mai mult, nu se apropie de pozițiile trupelor sovietice. Mașina este ținută sub acoperire de mitralieri germani.
  Efrosinya vede că este imposibil să te apropii de pozițiile Kraut. Dar sunt Focke-Wulfs pe cer. Unul dintre aceste vehicule zboară mai aproape de pozițiile sovietice. Fetele deschid focul asupra ei.
  Elena aruncă o grenadă și spune furioasă:
  - În moartea adâncă nu există iertare!
  După care, fata trage o explozie dintr-o mitralieră. Se rotește repede înapoi. Un tanc german relativ nou "Panther"-2 cu o turelă mică și o siluetă inferioară se apropie rapid.
  Mai multe fete aruncă grenade într-o mașină germană. Ea, după ce a primit cadourile, îngheață și nu se poate întoarce.
  Elena fluieră și șuieră:
  - Aceasta este o nouă nenorocire. Îi vom rupe fălcile!
  Panther 2 a mârâit și a tras cu arma mai puternică.
  Coloana de foc a divizat aerul și a încălzit și a electrizat instantaneu atmosfera.
  Elena chicoti în timp ce obuzele zburau pe lângă fata pe jumătate goală. Nerușinată roșcată și-a scuturat șoldurile și a scris:
  - Și Newton și-a învins dușmanii, a aruncat jugul de pe tron! El a decretat legea lui Newton lui Fritz!
  Stalingradul era complet cuprins de incendii, când părea că limbi de foc lingau cerul și trosneau scântei violete, portocalii și stacojii. Și fiecare scânteie este ca o fantomă care scapă dintr-un castel infernal.
  Euphrosyne, după ce a doborât un luptător german, și-a arătat ochii albaștri și a cântat:
  - De ce te plângi, bătrână proastă? Crede-mă, este doar o persoană nebună care plânge pentru tine!
  Catherine a scandat în timp ce trăgea în naziști:
  - Ce frumos este să te întinzi pe iarbă și să-i lovești în cap pe Krauts! Dă-i lui Fuhrer o cataplasmă și trage gloanțe dintr-o mitralieră!
  Fata a chicotit sălbatic și s-a răsturnat de la burtă la spate. Am făcut o bicicletă cu picioarele mele. A zburat o grenadă. Focke-Wulf zburător, după ce a primit schije sub burtă, a urcat rapid mai sus. Se pare că fragmente ascuțite l-au rănit. Creatura fascistă a luat foc și a început să piardă bucăți din aripile ei rupte.
  Euphrosyne, văzând cum Focke pierdea din altitudine, grăună:
  - Acesta este un semafor. Un topor atârnă pe bord.
  Avionul german a explodat, împrăștiind resturi în toate colțurile îndepărtate ale cerului. Și unde s-a dus asul fascist? Mi-am făcut ultima tură. Călăul a mers la decădere, nu pilotul.
  Catherine strănută, împrăștiind praful și spuse:
  - A fi sau a nu fi? Nu este o întrebare!
  Elena a aruncat din nou o bucată de sticlă cu piciorul, atât de mult încât a lovit ochiul lui Fritz și a ieșit prin ceafă:
  - Sunt o armată de tancuri! Și ai nevoie de tratament!
  Germanii și sateliții lor au încercat să avanseze aruncând grenade în fața lor. Astfel de tactici nu au funcționat împotriva fetelor. Așa că Seryozhka a desfășurat catapulta și a atacat inamicul ca răspuns.
  Băiatul pionier a răcnit:
  - Moș Crăciun sfâșie fălcile lui Hitler!
  Încărcarea cu catapulta, străpungând mulțimea fasciștilor, i-a făcut să se despartă și, în același timp, să se răstoarne în aer. Soții Fritz au căzut și s-au spart de dărâmăturile zidurilor.
  Tancul Tiger-2, care și-a pierdut echilibrul, s-a ciocnit cu Leul. Eh, Leva, unde este numele tău formidabil?
  Euphrosyne a zâmbit și a răspuns:
  - Ei bine, Seryozhka este grozav!
  Băiatul a lătrat agresiv:
  - Pionierul este mereu gata!
  Fata și-a scuturat piciorul gol drept răspuns.
  Fata căpitanul a început să bată din nou cuie. Și Jocurile Olimpice i-au gâdilat piciorul îngust al lui Seryozhka, cât de greu este! Nu e de mirare că băiatului nu îi este frică să alerge prin incendii.
  Catherine a spus într-o incantare:
  - Tinerețea este bună - bătrânețea este rea!
  Elena, această roșcată veselă, a fost de acord:
  - Nu există nimic mai rău decât bătrânețea. Aceasta este, de fapt, cea mai dezgustătoare stare dintre toate posibile!
  Iar fata a făcut un salt. Pentru o clipă și-a imaginat bătrânele. Nu, nu poți compara o bătrână cu o fată. Și ce frumusețe este în trupurile zvelte.
  Elena a luat-o și a cântat:
  - An de an curge ca o rulotă,
  O bătrână macină henna într-un mojar...
  Și cum rămâne cu silueta mea zveltă?
  Nu înțeleg cum mi-a dispărut tinerețea!
  Efrosinya și-a fulgerat ochii, l-a doborât pe german cu o lovitură în vintre și a remarcat:
  - Nu! Totuși, există un astfel de farmec în război - să rămâi pentru totdeauna tânăr! Întotdeauna beat!
  Jocurile Olimpice au pus o nouă încărcătură în catapultă. Acesta este ceva ca un mortar bun. Fata șuieră:
  - Nu trece, ci treci!
  Seryozhka și-a amestecat piciorul subțire, dar agil și a lătrat:
  - Fața Fritsam!
  Iar grenada, împreună cu pachetul de explozie, a zburat cu viteză maximă spre pozițiile naziste.
  Da, Stalingradul nu le-a fost dat. Asaltul durează de trei luni de la sfârșitul lunii iunie, dar orașul nu a fost capturat. Naziștii au obținut succese în alte sectoare ale frontului, dar nu și în acesta.
  Euphrosyne a tras cu un pistol și a mârâit:
  - Totul este imposibil, dar se întâmplă posibil. Nu este nevoie să faci universul foarte complicat.
  Și a lovit rezervorul de benzină al motocicletei. Mașina a explodat, iar vârtejuri de foc au luminat peisajul înfumurat. Și neamțul a fost sfâșiat de o labă de foc.
  Fata căpitanul a strigat:
  - Îmi place să ucid răul! Și acesta este cel mai înalt bine!
  Catherine i-a lovit pe germani cu o rafală de foc și a șuierat:
  - Hai să ne jucăm cu porcul!
  Elena a deschis focul, mai exact. Mai mulți negri au rămas întinși pe dărâmăturile acoperite cu funingine:
  - Ucide inamicul! - șopti fata.
  Catherine a cântat jucăuș:
  - După ce l-au pictat pe Hitler cu ruj, pe Mainstein cu fixativ, demonii te vor târî în captivitate, câinele tău credincios te va roade!
  Euphrosyne, trăgând, șuieră:
  - Hai seara, Adolf se va spânzura... Nu mai prosti! Haide seara, zboară ca un girșoim să-i bată tare pe naziști!
  Catherine spuse furioasă, trântind casca de pe capul soldatului de asalt:
  - Putem! Și noi vom!
  Fetele din batalionul Lenin au oprit înaintarea armatei străine. Fritz-ul a înaintat, împânzind literalmente spațiul cu cadavre. Nici tancul Lion, în care s-au pus speranțe, nu a ajutat. Iată o modificare a vehiculului cu un tun de 150 mm.
  Elena dă jos o piatră lipită de mamelonul gol. Fata are sânii atât de frumoși și plini. Fata aruncă o grenadă cu piciorul. Piciorul este mai puternic decât brațul, iar aruncarea se deplasează mai departe.
  "Lion" a primit un gol în pistă și s-a oprit. Împușcat din gura lui puternică. Bubui și se prăbușește.
  Elena, scuipând, spune:
  - Un războinic rus nu geme de durere!
  Și din nou fata împușcă. Și o face extrem de precis. Fascistul aplecat din turn cade înapoi.
  O fată roșcată, aproape goală spune:
  - Degeaba crede inamicul că a reușit să-i spargă pe ruși! Cine este curajos va ataca în luptă, ne vom bate cu înverșunare pe dușmanii noștri!
  Și Elena își întinde mușchii abdominali, pe care i-a sculptat foarte mult.
  O, ce frumoase sunt fetele! Chiar nu vreau ca niciunul dintre ei să moară.
  Stalenida a fugit pe lângă... O fată foarte frumoasă cu părul alb pufos. Ea reușește cumva să-i unge cu un fel de poțiune, ca să nu se murdărească.
  Fata este foarte frumoasa, cu figura lui Venus, doar mai tonifiata si sculptata. Poartă doar sutien și chiloți. Orice altceva a fost deja sfâșiat. Dar cât de grațioase sunt picioarele! Aceasta nu este o fată, ci o pecete a perfecțiunii, o coroană a frumuseții.
  Se mișcă într-un mod special, ca o veveriță. Iar picioarele goale pâlpâie, iar călcâiele rămân în mod surprinzător curate. Stalenida trage, iar fascistului i se face un ulcer în piept.
  Fata spune:
  - Loialitatea față de Patria Mamă este cuvântul cel mai înalt!
  Elena remarcă cu un chicot:
  - Scoate-ți sutienul și stai în chiloți, ca mine!
  Stalenida clătină negativ din cap:
  - Nu este potrivit!
  Elena și-a scuturat șoldurile, a tras cu precizie și a cântat:
  - Cumva, un membru al Komsomol a devenit neobișnuit! Să te plimbi așa cu pieptul gol este foarte indecent!
  Stalenida a chicotit și a remarcat:
  - De ce să aducem bucurie Krauts privind frumusețea noastră!
  Angelica a răspuns hotărât:
  - Frumusețea noastră este mortală!
  Fata de oțel a chicotit și a tras în TA-200. Mașina naziștilor a luat foc. Și frumoasa blondă a scapat:
  - Moarte răului!
  Elena chicoti:
  - Și viața e bună!
  Stalenida, văzând că germanul cădea, mârâi:
  - Aceasta este cea mai mare valoare! Să nu credeți, fasciștilor, că ați câștigat!
  Elena va cânta:
  - Victoria te așteaptă! Victoria îi așteaptă... Cei care vor să rupă cătușele! Victoria așteaptă! Victoria așteaptă! Vom reuși să-i învingem pe naziști!
  O fată frumoasă și sânii goi îi tremură. E bine cu torsul gol la căldură, care este intensificată de incendii.
  Euphrosyne părea acum mult mai hotărâtă. Ea a tras în familia Fritz cu o mitralieră și a lătrat:
  - Te voi castra!
  Și într-adevăr, naziștii au primit daruri și sicrie mortale! Iar fata le-a arătat silueta ei arătând degetele goale de la picioare. Și a fluierat ca o privighetoare tâlhară. Mai mult, prin degetele extremităților inferioare.
  Fata căpitan este foarte inteligentă. Și sclipitoare. Și deloc crud. Și ei, uneori, îi este milă de soldații inamici care pot avea copii care vor plânge pentru tații lor uciși.
  Euphrosyne, însă, alungă astfel de gânduri de la ea, ele o fac să-și vină să plângă. Dar nu rușii au venit la germani să jefuiască și să omoare. Nu, aceștia sunt nemții și un întreg pachet agresiv de străini din toată lumea a izbucnit în spațiile rusești.
  Efrosinya și-a făcut cruce și a tras în Fritz, care încerca să se apropie de pozițiile rusești. Ochiul și creierul lui, doborâți de un glonț, s-au scurs afară.
  Căpitanul a zâmbit și a spus cu inteligență:
  - Drept ochi la ochi, cap la cap!
  Efrosinya a tras cu precizie și a lovit o motocicletă cu un sidecar. Mașina a început să se rupă, iar mitraliera a zburat și s-a răsturnat de mai multe ori. Apoi botul lui a străpuns molozul.
  Fata și-a frecat talpa goală și prăfuită de dărâmături. Și a țintit din nou. Chipul ei vesel și tânăr zâmbi mulțumit. Fata a cântat:
  "Nu", le-am spus fasciștilor, oamenii noștri nu vor tolera ca pâinea parfumată rusească să fie numită "brod!"
  Catherine a făcut o lovitură foarte precisă, care a dat foc lui Focke-Wulf și a ciripit:
  Pentru un ticălos, desigur, alegerea este clară,
  El este gata să-l trădeze pe Rus pentru dolari...
  Dar omul rus este atât de minunat -
  Sunt gata să-mi dau viața pentru Patria mea!
  Fata a făcut o capotaie și le-a arătat naziștilor o prăjitură și s-a învârtit, iar gloanțele nu au lovit frumusețea.
  A apărut Catherine, această frumusețe, aproape goală și murdară, ca un diavol, a aruncat grenade cu ambele picioare deodată. Și ea a verificat:
  - Ceea ce am este... Pentru Fritz din partea ascuțită!
  Olimpiada a corectat-o pe Elena:
  - Ascuțit în lateral, nu în partea ascuțită!
  Fata a chicotit și și-a scuturat sânii de pepene verde și a lansat o grenadă folosind o grenadă cu un pachet de explozie. "Tigrul" a fost lovit în butoi, iar această operă de artă strâmbă s-a eschivat.
  După care, creatura lui Hitler s-a retras. A început să se târască, ca o țestoasă prinsă în foc.
  Euphrosyne cânta, făcând cu ochiul vesel:
  - Și Tigrul se dă înapoi și nemții se ascund!
  Batalionul de fete a manevrat sub atacuri aeriene și tunuri grele. Apoi lansatoarele de rachete au lovit, rupte, stânci fierbinți s-au ridicat spre cer. Și pietrele au luat foc. Din fericire, nici una dintre fete nu a murit, dar bărbații au plecat în lumea de dincolo. Și sufletele zboară - unele spre rai, iar altele către iad! Unde dracii cu furci îi așteaptă deja pe cei care nu au crezut în Isus.
  Elena, cea mai sexy dintre războinici, este furioasă: pot naziștii, cu Sturmtigerul lor, să tragă în pozițiile trupelor sovietice și să-i omoare pe războinicii roșii?
  Iar fata a apucat o grenadă cu picioarele goale și s-a învârtit în cascade de capriole. Și se învârtea din ce în ce mai repede. Și apoi, cu toată puterea ei, a aruncat darul morții în butoiul lat al Sturmtigerului. Picioarele goale și bronzate ale frumuseții au fulgerat și o grenadă a zburat în țeava lată. Și mașina puternică s-a sufocat mai întâi și apoi a explodat. Cei doi "Tigri regali" care stăteau pe părțile laterale ale "Sturmtiger" au fost aruncați în sus și împrăștiați în direcții diferite. Rolele le-au fost smulse și au căzut, zburând ca colierul rupt al reginei.
  Valul de explozie a aruncat-o pe Elena în sus, iar fata a zburat cu susul în jos. Și a fost răsturnată, legănată și aruncată. Dar frumusețea încă a aterizat, moloz ascuțit și pietre zdrobite săpate în tălpile ei goale. Fata suferea și chiar și prin piciorul ei calos i s-a străpuns un vârf ascuțit.
  Dar Elena a găsit puterea să se ridice și să strige:
  - Voi, fasciștii, veți fi în cenuşă!
  Efrosinya și celelalte fete au fost aruncate în sus de valul de explozie și chiar ușor zdrobite. Dar nici unul dintre frumoșii războinici nu a murit. Fetele s-au întâlnit cu foc de uragan și bine țintit. Suprimarea naziștilor săriți și a altor insecte agresive care asediau URSS.
  Catherine a cântat cu mare entuziasm:
  - Și când trâmbița Domnului ne va sufla în luptă, vom fi prieteni împreună cu Komsomolul! Și prin voia lui Iehova voi fi la apelul nominal ceresc!
  Elena, scuturând praful de pe tălpile însângerate și rupte, cânta:
  - Lenin, petrecere, Komsomol! Îl trimitem pe Fuhrer la casa de nebuni!
  Fetele au început să râdă asurzitor, iar Seryozhka a spus alarmat și supărat:
  - Și catapulta mea nu este la fel de precisă ca aceste picioare goale și puternice, bronzate ale Elenei!
  Olympias, flectându-și mușchii brațelor, a spus:
  - Asta este în ordine! Vei veni cu ceva mai tare!
  . CAPITOLUL Nr. 17.
  Fetele își doreau foarte mult să învețe ceva nou despre acest caz și să aibă măcar cel mai mic indiciu. Dar până acum, ca peștii în noroi, fluturau, legănau și nu se puteau atașa de nicio țintă anume.
  În aceste condiții, este mai bine să-ți amintești de faptele tale foarte interesante și, în felul lor, unice.
  Elizaveta și echipa ei, așa a fost în istoria aventurilor lor, au respins avansul lui Fritz în Voronezh.
  Germanii și-au mutat tancurile sub căderea de zăpadă și au încercat să pătrundă de pe flancuri.
  Războinicii, ca întotdeauna în bikini și desculți, s-au luptat în frig. S-au îngropat în zăpadă și au tras de acolo și au aruncat grenade și pachete explozive cu picioarele goale.
  Fete foarte frumoase, sexy și perfect tonifiate. Bronzit, cu picioarele goale.
  Elizabeth a tăiat Krauts și a scârțâit:
  - Noi fetele suntem foarte mândri de noi!
  Catherine a fluierat și a mârâit:
  - Ne străduim doar să fim în primele rânduri!
  Elena, acest diavol roșu, cânta:
  - Suntem doar primas și balerine!
  După care, a lansat o grenadă cu piciorul gol.
  Euphrosyne a luat-o și a tras. Ea a aruncat o lămâie:
  - Să luptăm pur și simplu! Nu avem minte de clovn!
  Fetele au făcut o treabă grozavă. Au tras și au aruncat grenade cu picioarele lor foarte seducătoare. Ce zici de Führer...
  Elizabeth și-a descoperit sânii și i-a dat grenadei mamelonul stacojiu. A zburat peste și a căzut în rândurile naziștilor. Ea a scârțâit:
  - Să fie o mare zi a apocalipsei!
  Catherine a postat pe Twitter:
  - Și va veni Svarog cel Mare Dumnezeu!
  Și tot așa lansează o grenadă cu degetele goale.
  Elena a chicotit și a remarcat:
  - Încă interesant. Creștinii au un Isus pacifist. Și avem un grozav armurier Svarog! Puteți vedea diferența!
  Și va arunca și un pachet de explozie cu călcâiul gol.
  Apoi Euphrosyne va lovi inamicul cu o grenadă cu piciorul gol. Și va cânta, dezvăluind dinții:
  - Dumnezeul nostru este Zeul Războiului! Nu pacifism!
  După care, fetele și-au aruncat un bulgăre de zăpadă una în cealaltă. Elizabeth a chicotit și a remarcat:
  - E bine că Vladimir a fost suficient de inteligent pentru a nu se converti la iudaism. Cu toate acestea, cred că ar fi mai bine să ne dezvoltăm pe al nostru. Ei bine, de ce avem nevoie de credințele altora?
  Fata a luat și a lansat o grenadă cu piciorul gol. Și i-a împrăștiat pe fasciști.
  Catherine, împușcând, a adăugat:
  - Nu, de fapt, fă credința pacifistă. Dar poți veni cu propriul tău Iriy.
  Și tot cu degetele goale, în timp ce lansează darul morții și zdrobește câteva zeci de fasciști.
  Aici Elena i-a atacat și pe naziști. Și din nou, cu picioarele goale, a cedat în fața pachetelor de explozivi.
  Ea i-a împrăștiat pe fasciști și a scârțâit:
  - Un basm vechi într-un mod nou!
  Și i-a arătat limba!
  Efrosinya a tras o linie. Ea a cosit Fritzes și a scârțâit:
  - Și mari schimbări pentru viitor!
  Și l-a lansat cu călcâiul gol, rupând spatele Fuhrerilor.
  Elizabeth a luat-o și a răcnit cu o expresie disperată:
  - Sunt cea mai tare fata! Îi voi mătura pe toată lumea deodată!
  Și degetele goale aruncă moartea și haosul.
  A lovit și Ekaterina. A doborât o grămadă de fasciști.
  Și ea a lătrat:
  - Pentru onoare și Patrie!
  După care, din nou piciorul ei gol va începe ceva.
  Aici Elena o va lua și o va dracu. Îi va zdrobi pe fasciști. Le va sfărâma în bucăți.
  Apoi o va lua și va cânta:
  - Slavă Patriei și Onoare!
  Euphrosyne va lansa, de asemenea, darul morții și blaher:
  - Și vom fi împreună!
  Și picioarele goale, cum vor lansa distrugerea.
  Elizabeth, de asemenea, va merge doar și va ține... Ea va tăia Krauts.
  Apoi o va lua și o va da o întoarcere.
  Ea cânta, rânjind din gură:
  - Nu sunt o fată obișnuită! Păr auriu!
  Elizabeth, desigur, este o fată singură. Ea poate face orice și este pregătită pentru orice. Vei admira pur și simplu cum trage. Și tunde dușmanii ca un cultivator.
  Și scârțâie:
  - Dragostea duce la moarte!
  Ekaterina trage și ea. Atinge grenada cu piciorul gol și șuieră:
  - Acord genial!
  Și adaugă:
  - Toți fasciștii au plecat!
  Elena trage și ea în inamic. Extermină Krauts. Tunde naziștii și scârțâie:
  - Încă puțin și toți vom deveni mai puternici!
  Și picioarele goale ale frumuseții aruncă din nou lucrul care aduce moartea.
  Euphrosyne trage și ea împotriva naziștilor. Și lansează o grenadă folosind degetele de la picioarele goale. Și tweet-uri:
  - Nu am cunoscut necazurile, dar a venit un vecin!
  Și râde și el.
  Fetele sunt atât de uimitoare. Și cele bustițe. Și le place când li se trag sânii.
  Acestea sunt frumuseți. Aceasta este cea mai înaltă acrobație a iubirii și a poeziei! Să fie sărbătorite fetele frumoase. Da, să fie foarte bine cu ei.
  Elizabeth i-a lovit pe fasciști cu un șuvoi de plumb și a scârțâit:
  - Sau mai bine zis noi, crede-ma, nu!
  Și cu piciorul gol va lansa din nou ceva mortal!
  Și iată că vine Ekaterina, ca un thumper. Îi va doborî pe fasciști. Și scârțâie:
  - Nu există guvern pentru noi!
  Și Elena dă cu piciorul cu degetele goale, elimină o mulțime de Krauts și scârțâie:
  - Și secolul următor va deveni al nostru!
  După care, dinții ei vor străluci ca o oglindă!
  Efrosinya a luat și a lansat o grenadă cu piciorul gol. Doborâți fasciștii. Și ea a susținut cu aplomb:
  - Victorie eternă! Svarog este cu noi!
  Elizabeth își trecu o bucată de sticlă prin degetele goale de la picioare. Ea tăie gâtul Krauts și scârțâi:
  - Și Isus va fi cu noi!
  După care ea a adăugat:
  - Ca Zeul Alb Rus!
  Ekaterina a predat și grenada și a strigat:
  - Slavă Marii Rusii!
  Și cu călcâiul gol va arunca pachetul într-o explozie.
  Elena și-a scuturat mamelonul în formă de căpșuni. Ea a tras o coadă asupra fasciștilor.
  Apoi a aruncat moartea asupra lui Fritz cu piciorul gol și a zguduit:
  - Da, să nu avem probleme!
  Și și-a arătat limba.
  Efrosinya a tras și ea o linie. I-a sfâșiat pe fasciști... Și apoi zboară grenada lansată de piciorul ei desculț.
  Fata blonda striga:
  - Fie ca puterea Familiei să fie cu noi!
  Și toate cele patru fete au țipat:
  - Slavă Familiei Atotputernice, Omniprezente, Atotștiutoare, Eterne și Eterne!
  Ei bine, acestea sunt încă flori. Fetele mutante aveau misiuni și mai cool.
  Și alte frumuseți dintr-un univers paralel fac minuni.
  Războinicii se confruntă din nou cu o sarcină specială. Trebuie să pătrunzi în castelul vrăjitorului cu plasmă magică. Și aici nu o poți lua cu picioarele goale doar aruncând obiecte dăunătoare. Este necesar ceva diferit.
  Elizabeth și-a scuturat sânii plini. Toți cei patru războinici erau foarte musculoși, curbați, purtând doar un bikini subțire. Iar picioarele lor goale erau bine adaptate să rupă și să arunce lucruri mortale.
  Patru frumoși și nestingheriți.
  În jurul castelului sunt numeroși roboți de luptă. Unii dintre mastodontii din oțel păreau oameni în armură și încărcat cu arme. Cealaltă parte are aspectul de scorpioni, cu lansatoare ascuțite din înțepăturile lor. Alții arată ca niște păsări urâte și oțeloase. Există și rezervoare care arată ca niște piramide.
  Astfel, fetele au o mulțime de dușmani. Dar fetele nu simt frică. Totuși, acesta este un alt joc de nano-hobbiți - o civilizație care a căzut în copilăria eternă.
  Prințul Bounty a apărut în fața fetelor fără nicio îmbunătățire. Un băiat obișnuit purtând o coroană, un tricou decorat cu re-fotografii, pantaloni scurți și desculț. Aproape un copil normal, doar musculos, foarte frumos, cu aspect de unsprezece sau doisprezece ani. Dar, de fapt, a trecut de mult al doilea milion de ani. Mai mult, anii din acest univers sunt mai lungi decât anii umani. Deci, este greu de imaginat cât de mult a trăit acest etern băiat.
  Și acum băiatul drăguț, împreună cu fetele, spune râzând:
  - Bine? Poate putem face o descoperire împreună?
  Elizabeth și-a plesnit hotărâtor piciorul gol și a cântat:
  - Vârtejele din Avadon sunt deasupra noastră!
  Catherine a ridicat bulgărele de zăpadă cu talpa goală și elastică, a sărit în sus și a cântat cu înverșunare încredere:
  - Fluxuri de hiperplasmă în spate!
  Elena înflăcărată, cu părul luxuriant, în flăcări, grăbi și ea năvala cu călcâiul gol și ciripit:
  - Tovarășe Stalin, cel mai tare Koba al tău...
  Euphrosyne a rostogolit rapid o minge de zăpadă cu degetele goale și a răcnit:
  - Va putea face față hoardei turbate!
  Fetele s-au uitat la Bounty... Ei bine, un copil tipic. În general, în lumea spiridușilor au devenit cumva neobișnuiți cu bărbații adulți. Toți reprezentanții oamenilor glamour arată ca niște adolescenți, fără mustață și barbă, cu fețe de fete drăguțe. Elfii, in acelasi timp, sunt musculosi, proeminenti, cu mari perfectiuni si foarte afectuosi. Ei știu să devină o femeie și sunt pur și simplu iubiți ideali. Miroase mereu frumos, pielea lor este perfect curată, cu un bronz uniform, iar părul crește doar pe cap. Spiridusul, desigur, este frumos, dar... Fetele se plictisesc de asta și își doresc un bărbat cu barbă care să miroase a transpirație puternică, și nu a flori și parfum de femeie.
  Elizabeth a întrebat-o pe Bounty:
  - Poți să asumi o imagine mai respectabilă. De ce arăți ca un băiat nedezvoltat?
  Prințul a răspuns cu un zâmbet strălucitor:
  - Felul în care mă simt este felul în care arăt! Sunt un nanohobbit pătrat, iar copilăria mea este nesfârșită!
  Catherine, dezvăluindu-și dinții sidefați și aruncând bulgări de zăpadă cu degetele goale, remarcă cu un chicot:
  - Ei bine, ești doar Peter Pan!
  Bounty a replicat cu un rânjet:
  - Nu! Peter Pan nu era un nanohobbit. Doar că băieții noștri, în timp ce se distrau, i-au oferit băiatului copilărie veșnică și capacitatea de a zbura.
  Fiery Elena fluieră și remarcă surprinsă:
  - Deci, Peter Pan chiar există?
  Prințul însuși a rostogolit un bulgăre de zăpadă cu degetele goale ale picioarelor sale agile și l-a aruncat spre Elena, ciripind inteligent:
  - O, copilărie, copilărie, unde te grăbești! O, copilărie, copilărie, unde zbori!
  Fata a rostogolit și un bulgăre de zăpadă cu degetele goale și i-a dat drumul băiatului. Și mârâia:
  - Ia o grenadă fascistă! Cântați o serenadă de amintit!
  Bounty a răspuns încărcând o întreagă cascadă de bulgări de zăpadă. Au lovit-o pe Elena, au dat-o pe fată din picioare și i-au smuls sutienul. Roșcată s-a învârtit sub grindină de bulgări de zăpadă, guturandu-se:
  - Păi, ești un nenorocit!
  Și ea s-a îngropat literalmente într-un puț de zăpadă. Ea s-a târât, săpat pe coridor.
  Bounty spuse zâmbind:
  - Peter Pan a fost foarte supărat de moartea bunicii sale - această descoperire neplăcută: că oamenii, se pare, mor. Și băiatul s-a rugat zeilor să devină nemuritor. Ei bine, jucăușa noastră Ephriala i-a dat nemurirea și capacitatea de a zbura, lăsându-l pe copil, totuși, pentru totdeauna băiat... - Prințul și-a lins buzele pline și a continuat. - Care, însă, a fost ceea ce l-a oprit!
  Ekaterina, această fată melodioasă și jucăușă, a luat-o și a cântat, desenând simultan un ornament în zăpadă cu degetele goale:
  - Sclipirea zilelor și a anilor nu este înfricoșătoare... El este singurul din întreaga lume! E bine să fii așa sau nu. - Fata și-a dezvelit sânii în timp ce dansa, sclipind cu sfârcurile rubin și a continuat. - E bine să fii așa sau nu! Este puțin probabil să răspundă cineva.
  Prințul Bounty a oprit bombardamentul și, dezvăluind dinții, a mârâit:
  - Ei bine, e de ajuns! Acum te voi conduce personal la asalt.
  Cinci: fetele războinice și băiatul s-au aliniat. Și s-au îndreptat spre dușmani.
  Bounty a fost primul care a deschis focul, trimițând ace pe picioarele bronzate și băiețești, cu degetele goale, urlând:
  - O să dăm furtună! Va fi foarte tare!
  Elizabeth a cedat cu călcâiul gol, a aruncat o parte din acuzațiile de moarte, țipând:
  - Te vom zdrobi! Tu vei fi Malyuta!
  Și roboții s-au prăbușit în bile multicolore. Metalul crapa.
  ciripit Catherine, arătându-și dinții prețioși. A lovit câteva mingi irizate cu călcâiul gol și a cântat:
  - La ce visează uneori fetele...
  Și bilele au spart banal roboții în părți topite.
  Elena a lansat și ace de foc cu picioarele goale. Am zdrobit atât de mulți mastodonti. Aceștia, după ce au primit acuzații, s-au împărțit și s-au transformat în scrum.
  Elena a cântat cu entuziasm:
  - Noaptea stelele cascad! Va exista o mașină automată!
  Apoi, Euphrosyne a aruncat cu degetele goale darurile morții și ale distrugerii complete. Fata spuse entuziasmată:
  - Și va fi cybor în sicriu! Să trimitem un topor la tâmplă!
  Praf topit a căzut din roboți...
  Războinicii s-au unit.
  Prințul Bounty nu era departe. Băiatul era foarte fericit că se putea zbuciuma.
  Elisabeta a primit și o acuzație de la mastodon și și-a expus sânii. Fulgerul i-a zburat de pe mamelonul stacojiu și a lovit roboții. L-au luat și s-au prăbușit în bucăți.
  Fata șuieră entuziasmată:
  - Barza albă zboară!
  Și după ea, Ekaterina și-a lansat sânii goi. Din sfarcul ei stacojiu i-au zburat bule, iar picioarele ei goale și sexy au scos un pumnal de foc. O fată atât de superbă. Și roboții zboară în afara ca niște ace de bowling de la o lovitură zdrobitoare de la o sabie.
  Războinicul a ciripit entuziasmat:
  - Și turma inamică a zburat la pământ! Sub presiunea oțelului și a focului!
  După care, frumusețea a eliberat din nou o cascadă de distrugere din sânii ei goi.
  A luat-o și Elena de foc și a lovit roboții cu o cascadă de sâni goi. S-au despărțit și au zburat în aer. Războinicul șuieră:
  - Srup frânghia strânsă cu pieptul gol!
  Euphrosyne a folosit, de asemenea, sfarcurile de căpșuni pentru a conduce operațiuni militare. E o fată cu adevărat fierbinte. Și și-a folosit foarte eficient picioarele goale. Ea a început să-i taie pe toți și să-i transforme în cenușă și fum de foc, asemănător cu cobra roșii.
  După care, războinicul a ciripit:
  - Rebeliunea înseamnă moarte, iar moartea este răzvrătire!
  Și toate cele patru frumuseți râd cât vor. Chiar sunt ceea ce spun ei - super!
  Bounty, acest băiat etern a scris pe Twitter:
  - Ridicați butoaiele de benzină ca focurile!
  Și cum va râde și va dezveli dinții albi.
  Elizabeth, zâmbind agresiv și demonstrând presiunea unui războinic care zboară înalt, o luă și șuieră:
  - Lenin este cu noi în octombrie!
  Și un fulger foarte greu a zburat din mamelonul ei rubin. Ea a lovit mașinile, a început să le rupă și să le răstoarne. Ca un rezervor piramidal aruncat din piept de fulger, s-a izbit de robot, rupându-l în bucăți.
  De asemenea, Ekaterina a aruncat agresiv bule multicolore din sfarcul ei stacojiu și a șuierat cu aplomb. Și sânii ei întinși în valuri:
  - Sunt o fată cu un glonț în cap!
  Și apoi, în timp ce lansează darul anihilării cu piciorul gol.
  Elena m-a lovit și cu sânii goi. Este o astfel de fată cu un sentiment de agresivitate crescută și, în același timp, de bunătate. Și cum împrăștie bile de foc peste tot.
  Și atunci va ceda cu picioarele bronzate și goale. Ce minune, ce minune!
  Marea se va umfla violent!
  Și Elena va cânta:
  - Sunt o fată de top!
  Euphrosyne a lansat, de asemenea, fulgere strălucitoare din sânii ei extrem de goi. Și cum îți vor arde călcâiele goale. Cum se vor învârti cele mai strălucitoare vortexuri.
  Și cum din degetele ei goale se vor împrăștia șiroaiele purtătoare de moarte. Și el ciripește:
  - Se va găti un porc-spin!
  Elizabeth este o tipă atât de minunată. Iar sânii ei, ei bine, ar seduce literalmente orice sfânt. Și fulgere multicolore zboară din sfarcurile purpurie și lovesc roboții.
  Iar picioarele goale varsă ceea ce distrug și fierb în cenuşă fără nicio întârziere.
  Elizabeth toarcă încântată:
  - O să vă încurc pe toți nenorociții! Și în curând te voi zdrobi în bucăți!
  Catherine a ciripit și ea, și-a dezvăluit dinții și a aruncat din sfarcurile ei rachete de distrugere și devastare, roșii ca macii. Au măturat totul și l-au topit. Și cum au apărut fire înroșite de distrugere din degetele goale... Acesta este, în general, cel mai tare flux.
  Catherine a postat pe Twitter:
  - O lăcustă ardea în iarbă!
  Elena de foc a cedat și ea cu picioarele goale. A scos o cascadă de moarte frenetică, furioasă. Apoi a trimis stâlpi de lumină, ca niște lasere, din sfarcurile de căpșuni. A măturat câțiva dintre roboții care înaintau în praf hiperplasmic și a șuierat:
  - Era verde!
  Și apoi Euphrosyne a izbucnit în flăcări, trimițând raze strălucitoare cu călcâiele goale și cu degetele goale. Și apoi, ca și cum din mameloane, încărcăturile distructive și de topire a metalelor ar pluti prin aer.
  Euphrosyne a postat pe Twitter:
  - Și i-a aterizat pe toți în sicriu!
  După care, toți cei patru războinici au început să râdă intens și foarte agresiv. Și din ele diverg astfel de raze quasare strălucitoare ale morții.
  Elizabeth a cântat, dezvăluindu-și dinții mari de zăpadă. Șerpi reali și izbitori și jeturi de fulgere zburau de pe călcâiele ei goale. E doar hiper.
  - Cea mai mare măsură este ca o himeră...
  După care, fata a luat-o și a chicotit. Și din sfarcurile stacojii au venit mai departe, mai mult decât scurgeri mortale. Au măturat literalmente totul cu o mătură magică cu plasmă.
  Ekaterina, țipând și jucându-se cu sânii goi, din care cădeau gloanțe hiperplasmatice, o luă și șuieră:
  - Acrobație - punem echipajul în cancer!
  Și după ce cedează cu picioarele goale, emite distrugere din sânii goi. Și din nou roboții cad în asimetria porților multidimensionale ale iadului cibernetic. Și totul șuieră... Și zăpada clocotește, clocotește cu apă clocotită și aburii se repezi în sus.
  Și apoi este Elena, care o va ridica și o va accelera. Și va arunca și cu călcâiele goale ceea ce distruge. Și apoi va trimite cadouri cu sânii goi.
  Și va da:
  - Schimbarea termenilor nu schimbă suma!
  Prințul Bounty a chicotit și a remarcat cu inteligență, dezvăluindu-și dinții sclipind ca stelele într-un zâmbet de coșmar și, în același timp, copilăresc:
  - Sunteți deliciile mele!
  Elizabeth a lansat din nou o porțiune de exterminare cu picioarele goale. S-a adăugat o încărcătură distructivă cu un mamelon gol. Atât spiritual, cât și în felul ei genial, au remarcat:
  - Suntem clovni cu topoare rele!
  Și totul a căzut de pe roboți, ca niște talie ruginite și, în același timp, în flăcări.
  Caterina originală, această războinică cu picioarele goale, din care emană șiroaie de moarte și distrugere. Așa că ea l-a luat și a șuierat, trimițând fulgere din sfarcurile ei stacojii. Și fiecare fulger și-a lovit ținta, a aplatizat-o, a gravat-o și a mânjit-o.
  Catherine a luat-o și, rânjind strălucitor, scuturându-și sânii, din care emană rubine strălucitoare de mameloane și ceea ce poartă anihilarea, a spus:
  - Topoarele cresc în spatele dealului, capete violente de biciuit!
  Iar fata și-a arătat limba ascuțită și roz. Și tot ce a mai rămas din roboți erau chipsuri încinse.
  Nici Elena focoasă nu este o proastă. Ea l-a luat și șuieră, scuturându-și sfârcurile stacojii și amenințând că îi va mătura pe toți și îi va turti:
  - Dar străinul va primi de la noi, fetelor!
  Și războinicul a trimis din sfarcurile ei un vârtej atât de energic al înfrângerii și paleta de foc a morții. Și sfarcurile fetei sunt atât de strălucitoare, iar ceea ce emană din ele este atât de mortal, încât ești pur și simplu uimit de cum poți, în principiu, să rezisti la așa ceva.
  Și apoi este fata, care va ceda cu picioarele ei cizelate și goale. Și o astfel de distrugere, încât literalmente întoarce nasul. Și din roboți sunt straturi disecate.
  Și Elisabeta? Ea este de fapt o super fată! De fapt, totul este supus ei, inclusiv ceea ce pare complet ireal. Așa că roboții, după ce au primit o descărcare de Katyusha de la picioarele goale ale fetelor, încep să fumeze și să crape. Și vor intra în fluxul de plasmă princeps.
  Elisabeta va cânta, deschizând gura cu buzele stacojii:
  - Și în înălțimile stelelor, latră la uscător de păr!
  Și apoi fata o va lua și te va lovi robotizat cu sfârcurile ei stacojii. Și va elibera ceva care rulează metalul în tuburi uscate. Și această fată este literalmente o bucată de tort.
  Elizabeth este din nou în grevă, trimițând cadouri cu sfârcurile de căpșuni, distrugând roboții. Iar picioarele goale ale fetei provoacă distrugere înțepătoare. Și fata țipă:
  - Și norocul, Doamne, nu are timp de tine!
  Elizabeth și-a dat tălpile goale picioarelor ei seducătoare și musculoase. Apoi și-a scuturat darurile de distrugere și măcinare a substanțelor din sâni. Și a ars un șir întreg de roboți.
  Apoi ea a cântat:
  - Pe când în lumea asta...
  Elena a eliberat și ea fluxuri de anihilare cu degetele goale de la picioare. Apoi a eliberat bule multicolore de digestie și distrugere din sfarcurile ei rubin. Le-a incinerat și s-a evaporat...
  Apoi ea a cântat:
  - Pe când în lumea asta...
  Aici Catherine și-a trimis profilul cultural desculț, care împinge mastodonti mecanici în sicriu. Sau, mai degrabă, în morminte acoperite de zăpadă.
  L-a dat cu fulger. Apoi de la sfârcurile de căpșuni, ca niște bile scânteietoare. Ca un ciocan pe nicovală.
  Și ea a ciripit:
  - Pe când în lumea asta, există Gasconia!
  Și războinicul și-a dezvăluit colții virtuali, dar foarte reali.
  remarcă Elizabeth cu inteligență, trimițând cu degetele goale de la picioare ceea ce ștergea în pudră banală.
  - Cuvântul laș nu este cunoscut în Rusia!
  Și războinicul va arunca fulgere din ea însăși, sau mai bine zis, din pieptul ei gol. Și va străluci cu fiecare fibră a sufletului. Și se dovedește a fi o femeie atât de cool și de cascadă.
  Ekaterina a cedat și ea în fața robotului de tuns iarbă cu picioarele goale. Ea a distrus multe, a doborât pe unele. Și cum trimite coloane de moarte intensă în pieptul său gol - îl vei admira!
  Și apoi va cânta:
  - Nu știu glonțul dacă te înșeli!
  Elena și-a lansat și degetele goale, aducând distrugere, fărâmițând roboții. După care, ea a ciripit, eliberând simultan explozii magice de plasmă din sfarcurile ei stacojii:
  - Noi, rușii, avem cel mai bun gust din lume...
  Euphrosyne și-a îndoit degetele grațioase pe picioarele goale, apoi a scos o mușcătură uimitoare din piept și apoi a șuierat:
  - Nu ne place nimic în afară de faima!
  Elizabeth chicoti. O luă și coborî fluxul fierbinte de lavă de foc de pe călcâiele ei goale. Am scos toate piesele de la roboți. Și cu inteligență, dezvăluind dinții, ciripit:
  - Mâna ta este puternică!
  Și din pieptul gol va trimite din nou ceva care aduce înfrângere completă și Anschluss cu declinul roboticii.
  Cânta și Catherine, folosindu-și picioarele goale foarte puternice și frumoase la foc. Și trimite cu garanție ceea ce aduce moartea. În același timp, pe Twitter:
  - Asta e linia corectă...
  Și din sânii goi au fost trimise din nou raze, ardând totul în scrum și cascadă cea mai înaltă.
  Nici Elena pe jumătate goală nu stă deoparte. Ea trimite cadouri de anihilare cu picioarele ei goale cizelate. Șterge roboții. Apoi aruncă din piept gloanțe de magoplasmă, care prăjesc armata de metal și fata cântă:
  - Stil rusesc rafinat!
  Magnifica Catherine menține acest aplomb agresiv. În primul rând, trimiterea de la sânii de căpșuni exact ceea ce distruge. Și apoi, oferind cadouri din picioarele goale. Ceea ce este, de asemenea, mortal pentru roboți. Dezvăluindu-și dinții albi ca zăpada și ciripind:
  - Am fost la fel de îndrăzneț!
  Elizabeth a trimis, de asemenea, ceva care să o măture pe vrăjitoarea cu plasmă magică cu mătura ei către inamicul din picioarele ei goale. Sânii emanau o leziune intensă. Și a zdrobit o grămadă de roboți. Am luat cenusa asta ruginita...
  Apoi ea a cântat:
  - Moscova a recunoscut fata...
  Catherine a trimis ceva distructiv inamicului din picioarele ei goale. Apoi a cedat sfârcurilor ei stacojii și a șuierat strident și asurzitor:
  - Foarte puternic!
  Elena, legănându-și trupul și trimițând ceva cu o garanție de mare mortalitate și arzând cu sfârcurile stacojii ale sânilor, ciripit:
  - Finlanda, Spania sau puternica Honduras...
  Catherine a lovit inamicul cu o fuzibilă de magoplasm arzând care emana de pe călcâiele ei goale, de fetiță. Ea a eliberat fulgerul din sfarcurile ei de căpșuni și, râzând asurzitor, a cântat:
  - Și e foc și în venele tale...
  Elizabeth, după ce a tras mai multe acuzații de pe călcâiul ei gol, într-un model de șah, ciripi, rânjind:
  - Să dea Dumnezeu că acest cântec este și despre tine...
  Și din sfarcurile arzătoare au zburat fetele, sclipind cu toate culorile curcubeului și ale fulgerului. Roboții s-au transformat pur și simplu în moloz.
  Elena, zâmbind înfocat, a cedat, arătându-și dinții colți. Dar ea este o fată, să recunoaștem, una bună. Și cu picioarele goale va lansa fulgere cu minge, distrugând adversarii mecanici.
  Și cum o scurgere țâșnește dintr-un piept gol. Da, va da foc pe toți și va orbi! Și te va arde până în oase.
  Războinicul cânta:
  - Unde este credință, e luptă....
  Elena a susținut cântecul, spunând:
  - Două cuvinte și o mănușă!
  După care, cum poate să facă așa ceva cu picioarele goale? Că nici măcar Makar nu a dus vițeii acolo. Și din sfarcurile rubin, bile de foc vor zbura, purtând o explozie completă.
  Catherine, pocnind intens cu fulgerul care emană din pieptul ei, trăgând pe toată lumea și topind roboții într-o groapă de metal. Și cu picioarele goale și făcând minuni complet, ea a spus:
  - Cât timp iubirea este încă vie!
  Iar fetele au izbucnit în râs la unison. Și au început să-și dezvelească dinții, emitând raze de soare din ei.
  Elisabeta, trimițând cu degetele goale următoarele daruri de anihilare, exterminând dușmani foarte ciudați, o luă și șuieră:
  - Efes mai des, încălzi-l în palmă!
  Și din sânii ei a trimis un șuvoi întreg de bule care zdrobeau tot ce este viu și neînsuflețit.
  Catherine cu părul auriu a aruncat din nou cadoul morții cu picioarele goale. Am împrăștiat terminatorii pentru piese de schimb. Apoi fulgerele trăgeau din sfarcuri și chiar străluceau stacojiu.
  Și coos:
  - Nu atinge fata goala!
  Așa că și Elena, cu sânii goi a lansat ceea ce este un dar al anihilării. Iar cu picioarele goale, fata, imediat ce o va lua, va trimite bule multicolore. Și vor zbura de pe călcâiele tale, se vor întoarce și vor tune ca niște bombe atomice.
  Fata cu părul roșu a cântat:
  - Doar nu-i atinge pe cei fără apărare!
  Și apoi Catherine a sosit la timp. Și cum începe să urle și să țipe. Cioburile metalice, topite, zboară din vocea ei. Iar fetele își trimit tălpile goale și în ele sunt tăciuni de distrugere.
  Iar fata a luat și cu sfârcurile stacojii a trimis ceva care era capabil să doboare și să taie prin amigdalele unui vehicul de luptă.
  Și ea a ciripit:
  - Ucide inamicul!
  Elizabeth o luă și chicoti zgomotos. Vocea ei este ca soneria țurțurilor de primăvară în razele celui mai strălucitor soare din lume. Și apoi a luat-o și a trimis o bombă întreagă cu piciorul gol, cu cascade strălucitoare de moarte. Și apoi un asemenea fulger a izbucnit dintr-un mamelon stacojiu, încât până și zăpada a fost vopsită în reflexele strălucirii de la roboții în flăcări.
  Fata l-a luat și a ciripit tare:
  - Oh, coada e solzi! Sunt un porc frumos!
  Înflăcărată în frumusețea ei aurie, războinicul Elena, dezvăluind dinții, o luă și șuieră:
  - Boo Boo Boo!
  Fata a trimis un cadou de anihilare cu picioarele goale, care a ucis un lot întreg de roboți. Și apoi, în timp ce țipă și trimite reflectări de flăcări infernale cu sfârcurile ei stacojii.
  După care șuieră:
  - Sunt ca un cap de varză!
  Războinică cu majusculă, Elena, clipind încurcată și trimițând cel mai tandru zâmbet, spuse:
  - Hai să ne jucăm cu Pinocchio!
  Iar diavolul cu părul roșu va lua și va trimite spre dușman, cu picioarele ei bronzate și goale, un adevărat pistol paralizant. Și va lovi din sfarcurile stacojii cu fulgere de foc.
  Și apoi Ekaterina băgă capul înăuntru. Și-a legănat picioarele goale și a scos bule de moarte remarcabilă. Apoi fluxuri de lichid de foc curg din sfarcurile de căpșuni. Iar adversarul izbucnește în flăcări. Va arde cu o lumânare de calibru multidimensional.
  Catherine a luat-o și a spus:
  - Iubesc Trufaldino din trusa de creion!
  Elizabeth a luat-o și a bătut cu piciorul gol pe zăpadă. Un gol uriaș a trecut prin el, roboții au căzut în el. Și apoi ape foarte furtunoase de metal topit care emanau din bule mari s-au revărsat din sfarcurile purpurie.
  Fata a scapat:
  - Eh, casetă, casetă, nu mă penaliza!
  Elena cu părul auriu a luat-o și a ciripit la vioară:
  - O, tauri!
  Și tot cu picioarele goale provoacă vârtejuri ascuțite în zăpadă. Și se ridică, iar roboții sunt împinși unul împotriva celuilalt. Și s-au despărțit în bucăți. A fost foarte interesant când fata a luat-o și a trimis o încărcătură nucleară magică cu sfarcurile ei stacojii, folosind-o pentru a distruge o întreagă armată de roboți.
  Dar Elena de foc a trimis și cu picioarele goale și cizelate o întreagă cascadă de distrugere a militanților electronici. Și apoi, fata cu părul roșu a luat și a lovit un stâlp puternic cu sfarcurile ei rubin, șlefuind toate metalele și foarte mișto.
  Elena a verificat:
  - Puterea terminatorului va fi să bată fața!
  Ekaterina a luat și a trimis un disc de foc cu degetele goale de la picioare, care a ars literalmente o mulțime de roboți și i-a demontat pentru piese. Și apoi a trimis o undă ultragravitațională de la sfarcurile de căpșuni ale sânilor ei, zdrobind și demontând mastodontii mecanici pentru piese.
  Prințul Bounty fluieră și șuieră:
  - Ai o revoltă de intelect! Vă vom mătura!
  Elizabeth și-a arătat strălucitor zâmbetul cu dinți sidefați și strălucitori cu un șuierat. Și înainte de asta, ea a lansat o strălucire foarte agresivă cu picioarele ei goale și cizelate. Și ea și-a răsucit șoldurile și din sfarcurile stacojii ale sânilor ei a scos nimicirea morții.
  - Vom ucide cu brutalitate! Și pentru cinci!
  Elena cu părul auriu a acționat și ea foarte agresiv. Așa că a luat-o și a trimis fulgere cu minge cu degetele goale. A trecut prin luptători cyborg. Și astfel de elemente distructive au venit din sfarcurile rubin. Și zăpada șuieră și ionizează.
  Fata spuse agresiv, mestecând creaturi de metal de la distanță:
  - Cinci nu este doar un număr, ci sufletul meu!
  Elena de foc a spus cu duh și cu un rânjet pe buze:
  - Sufletul tău se străduiește în sus! Te vei naste din nou cu un vis...
  Iar războinicul cu părul roșu i-a trimis descărcări de distrugere și aplatizare cu picioarele goale. Și pânzele ascuțite și încinse de anihilare au izbucnit din robot.
  După care, din sfarcurile de căpșuni au venit fulgere și au plouat ca grindina de foc.
  Și apoi Ekaterina a pornit-o. Ea și-a trântit picioarele goale atât de tare încât ghouls și iritanții aspri au zburat departe. Și apoi vulcani au erupt din sfarcurile stacojii. Și așa i-au luat pe toți și i-au ars. Acești roboți împrăștiați, fragmentele au sărit ca broaștele în zăpadă.
  Catherine a cântat cu admirație:
  - Dar dacă ai salvat, porc, vei rămâne un porc!
  Și fetele și-au atins simultan călcâiele, astfel încât au căzut scântei. Și apoi s-au conectat cu sfarcurile stacojii. Și au început să apară și fulgere de foc. Și urmele s-au topit... S-au întins spre castel. Și această clădire s-a cutremurat.
  Prințul Bounty a sărit și, de asemenea, a trântit călcâiul băiatului, alăturându-se fetelor. Și apoi a exclamat:
  - Fetelor, ar trebui să vă dați jos chiloții?
  Războinicii au răspuns smulgându-le rămășițele hainelor. Și asta le-a adăugat putere de multe ori. Fetele s-au reîncărcat. Și au început să arunce energie nesfârșită. Și aveau atât de multă putere nelimitată. Mai ales o mulțime de fulgere scânteietoare izbucnesc din pântecele lui Venus. Și râuri atât de furioase, care se rostogolesc, încât ard și incinerează cele mai numeroase regimente.
  Și chiar și castelul negru însuși arde. Iese în crăpături și șuvoaie de flăcări roșii. Iar pâraiele se zvârcolesc, ca un dans al șerpilor, și nu sub țeava unui fachir, ci de o întreagă orchestră. Și acest castel este ars, transformându-se în cenușă fierbinte.
  Războinicii erau în cor, bătându-și picioarele goale și foarte grațioase și rupând toate obstacolele din cale cu energie magică a plasmei. Și sfarcurile rubin au ridicat fluxuri de hiperplasmă și vârtejuri de putere sălbatică. Dar cea mai importantă megahiperplasmă a izbucnit din pântecele lui Venus de la fete războinice drăguțe și încântătoare. Corpurile lor sunt atât de superbe. Un castel negru sau cu cerneală. Și cât de uimitoare sunt fetele, ce să spunem, războinici, cea mai înaltă super clasă. Și au făcut asta.
  Castelul a explodat ca o bombă atomică și a căzut până la amigdalele în zăpadă. Tot ce a mai rămas a fost o gaură neagră.
  . CAPITOLUL Nr. 18.
  Fetele mutante nu au reușit niciodată să găsească indicii în căutarea hoților navei intergalactice. În aceste condiții, mai rămânea un singur lucru de făcut, să-ți amintești măcar ceva din trecutul glorios. Și a fost asta...
  Fetele erau acum în luptă, luptau în luptători cu un singur loc. Încă pe jumătate goale, purtând doar chiloți roșii, foarte subțiri, frumusețile conduceau mașinile cu picioarele goale și sânii stacojii.
  Elizabeth apăsă butoanele cu degetele goale. Ea a tras într-un luptător simplu care arăta ca o balenă ucigașă. Dar armura frontală a rezistat. Elizabeth a trebuit să manevreze. Și încearcă să treci în spatele inamicului. Fata blondă era foarte agilă. Degetele ei goale s-au mișcat peste scaner și au selectat ținte. Nu e de mirare că a trecut printr-o școală de luptă excelentă.
  Începând cu patruzeci și unu de iunie și terminând cu jocuri RPG cu nanohobbiți. Chiar voia să iasă afară. Inamicul a vrut însă să treacă în spatele lui.
  Era fierbinte în cabină, iar trupul bronzat al războinicului a devenit strălucitor, de parcă ar fi fost uns cu ulei de măsline. Ce frumos este când plăcile de oțel ale abdomenului sunt maro și texturate, ca ciocolata, iar talia se îngustează ușor. Iar coapsele fetei sunt foarte musculoase, fire de oțel ale mușchilor care se rostogolesc sub piele subțire, dar rezistentă, de bronz.
  Elizabeth, aceasta este pur și simplu întruchiparea forței animalelor și a erotismului. Și când sfârcurile ei stacojii se deplasează pe scaner, fluxuri de magoplasmă erup.
  Fata, însă, este nevoită să ducă o luptă manevrabilă. Ceea ce îi creează anumite probleme.
  Dar iată-o pe Ekaterina, această fată cu părul de culoarea foii de aur. Pur și simplu un exemplu magnific de războinic. Ea este o combinație de frumusețe și sexualitate. O eroină tipică de la Hollywood și se luptă cu un adevărat as.
  Fluturi multicolore de magoplasmă au lovit fruntea luptătoarei ei. Acest lucru face cald. O perlă de sudoare cade de pe fruntea netedă a fetei. Ea trecu pe lângă un obraz roz bronz și se lăsă jos pe afișajul scanerului. A şuierat uşor.
  Ekaterina a exprimat:
  - Exact ca un taur, mai întâi sub topor și apoi fript!
  Și războinicul și-a dezvăluit dinții foarte ascuțiți, sidefați. Are atât de mult entuziasm. Și pur și simplu frumusețe nepământeană. Cum să nu iubești o astfel de fată? Ea are farmec.
  Și tocurile goale, rotunde, sunt atât de seducătoare și sexy. Mai ales când le folosește pentru a desena opturi pe scaner. Și răsucește luptătorul, încercând să treacă în spatele lui.
  Războinicul, desigur, pare a fi făcut din mușchi. Energia bule în ea, ca de la un vulcan în erupție.
  Dar până acum victoria nu i-a fost dată Catherinei. Ea încearcă să manevreze, dar nici adversarul ei nu este deștept. Războinicul își atinge nervos degetele goale de la picioare și șuieră:
  - Nu pleci nicăieri, păduchiule păros.
  Adevărat, nu este un păduchi la cârmă, ci un cotlet gras cu picioare ca un gândac. Da, nanohobbiții au creat un miracol culinar atât de incredibil.
  Ei bine, mai devreme sau mai târziu inamicul va ajunge la capăt.
  În repertoriul ei se află și Fiery Elena. Atât de mobil, cu picioarele goale, cu o talie subțire, flexibilă și foarte musculoasă. O astfel de fată nu va dezamăgi pe nimeni.
  Dar mușchii ei? Bilele de mușchi se rostogolesc sub piele de bronz. Acesta este un terminator feminin. Dar în același timp, tandru și sexy. Deși atât de puternic. Și îi place să facă dragoste.
  Își dezvăluie dinții de fildeș și, fluierând, spune:
  - În epoca spațiului și a matematicii vor fi romantici!
  După care, mișcându-și degetele goale, încearcă să treacă în spatele unui puternic luptător inamic. Și vărsă fluxuri furioase și frenetice de plasmă magică și impulsuri mortale.
  Elena se înroșește de la lovituri și este aburită. Și mărgele de sudoare curg pe pielea lustruită a fetei. Ce miros plăcut trebuie să aibă și, din câte se pare, este o fată apetisantă. Și așa roșcată. Părul scânteie ca flacăra unei torțe.
  Elena, răsucindu-și șoldurile, l-a luat și a ciripit:
  - Un șoarece învinge un elefant, dar viclenia învinge puterea! Numai viclenia nu vine cu creierul de șoarece!
  Fata Terminator a adăugat:
  - Viclenia vulpii dă naștere unei victorii strălucitoare, o haină de blană excelentă pentru un trofeu!
  Și din nou, în timp ce își răsucește picioarele goale și dăltuite. Acum asta e o fată. O adevărată femeie erou cu părul roșu. Și are atât de multă energie sexuală. Un tip remarcabil, capabil să transforme orice față într-o cărămidă.
  Și cum Elena se va învârti și își va scutura sânii goi. Și scântei vor zbura din sfarcurile stacojii. Și luptătoarea ei se va învârti ca o rotiță mecanică.
  Și Elena va cânta, arătându-și dinții strălucitori ca oglinda unui coafor:
  - Nu, munții nu vor fi de aur, Angelica va trece poarta! Și va împinge pinteni în părțile lui Adolf - îi va acorda lui Hitler întregul credit!
  După care, roșcata va râde! Și râsul ei este ca cel al lui Baba Yaga, care a furat harpa samogudy de la Ivanushka Nebunul.
  Nici pe Efrosinya nu-i deranjează să scârțâie și să lovească. Folosindu-și picioarele goale, el învârte luptătorul în jurul axei sale. Îl învârte în paralele diferite. Și nu uită să o ia și să tweeteze:
  - Scolopendra! Ies sa urlu!
  Efrosinya, e doar o fermecătoare. Nu o fată, ci un adevărat gigant al creativității alternative de anihilare. Cum se va învârti și cum va lovi inamicul cu un berbec al unui jet de plasmă magic. Da, aceasta este o fată care este un adevărat scorpion antimaterie.
  Războinicul spune:
  - Acesta este imperiul meu! Să aruncăm toate superstițiile în abis!
  Și totuși, Efrosinya este o femeie atât de mare încât poate de fapt să lovească ceafa cu un fier de călcat. Și nu va fi mai bine de la ea. Ea este o războinică, născută într-un întuneric special. Amurg plin de lumină. Încearcă să-ți dai seama cu acesta.
  Dar fata încă efectuează manevra și încearcă să treacă în spatele inamicului isteț.
  Și se eschivează foarte repede. Nu-l poți prinde în mira.
  Euphrosyne mârâie:
  - Ce tip alunecos!
  Elizabeth încearcă, de asemenea, să prindă inamicul. Și o înțeapă destul de repede. Și nu intra în spatele vulnerabil. Fata și-a amintit de lupta cu T-4, care avea țeava alungită. Cât de greu este să te apropii. Dar lupta s-a dovedit a fi destul de distractivă. Eh, războinicii nu trebuiau să lupte cu pisicile de oțel. Și mușcă în mod specific.
  Elizabeth și-a pocnit tălpile goale și a scârțâit:
  - Ah, controlul nașterii... Nu este relevant pentru nanohobbiți.
  Și din nou fata își dovedește luptătoarea. Deși pare să fi prins inamicul. Se pare că cotletul a fost prăjit.
  Elizabeth și-a șoptit pentru sine:
  - Dar bomboane spațiale cu ceapă sau usturoi?
  Iar fata a simțit un puternic sentiment de foame. Și este o fată cu zâmbetul unui leopard.
  Sfarcurile stacojii ale sânilor vor fi răsucite pe scaner. Și tunurile cu aer vor bubuia. Și să treieram în vid. Și găuriți în gol, umplându-le cu hiperplasmă.
  Elizabeth arată acum extrem de sexy în chiloți subțiri, zvârcolindu-se în fața scanerelor.
  Dar Catherine arată foarte bine, fiind aproape lipsită de haine. Arată atât de eroică și sexy. Aceasta este fata Terminator. Și, în același timp, părul ei este de culoarea foii de aur, iar picioarele ei goale sunt atât de agile. Și degetele se mișcă, cântând o melodie entuziastă.
  În anumite privințe, Ekaterina este unică. Deși toate cele patru fete de aici sunt războinice din cea mai înaltă și megaplasmică clasă.
  Catherine cântă:
  - Am putere și presiune împotriva inamicului... Dar sunt în pielea unui taur, asta e toată conversația!
  Și ambele tălpi goale ale fetei se ciocnesc și scot scântei. Cum vor curge jeturile multicolore și cascadele de fulgere.
  Fata l-a luat și chiar și-a scos limba. Și nori de fum au zburat din spatele celui mai dur războinic. Iar picioarele goale l-au luat și s-au învârtit ca o elice.
  Aceasta este o doamnă activă. Și de cine are nevoie? Regele Ludovic al XIV-lea, sau ce?
  Catherine și-a scuturat sfarcurile de căpșuni. Și m-am gândit că aproape nimeni și-ar fi amintit de regele Ludovic al XIV-lea dacă nu ar fi fost Dumas. Da, Franța a avut cândva o asemenea personalitate.
  Și a avut un strănepot, Ludovic al XV-lea. El este, de asemenea, o personalitate foarte remarcabilă. Deși, mult mai puțin faimos în Rusia decât Regele Soare. Și într-adevăr, Ludovic al cincisprezecelea s-a dovedit a fi un eșec. A pierdut războiul în Marea Britanie pentru Canada. Nici în alte bătălii nu a avut mare succes.
  Catherine a chicotit și și-a scuturat degetul spre ea însăși. Era puțin distrasă și era deja acoperită de un val magic de plasmă. Și s-a făcut atât de cald. Catherine este literalmente roșie și bronz.
  Înroșită, ea a devenit și mai sexy și mai cool, atrăgând ochii bărbaților. Dar ce fel de bărbați avea? Există doar nanohobbiți infantili și diverse tipuri de monștri. Fata însăși nu o deranjează să se culce cu acesta din urmă. Sau cu spiriduși.
  Catherine se bâlbâi:
  - Spiridușul meu afectuos și blând! Te iubesc atât de mult, nu te înclina! Elful meu afectuos și blând!
  Și războinicul a luat-o și și-a scuturat părul auriu. Și șuvițele ei sunt atât de prețioase. Imaginează-ți cât de frumoasă este cea mai pură foiță de aur.
  Și aici vine Elena de foc. O fată atât de cool. Și sfarcurile ei sunt de culoarea zmeură. Sclipitoare, reflectând lumina stelelor. Și când degetele ei goale se mișcă, iar acestea aruncă umbre din scaner și tăiau cercuri pe câmpurile scanerului.
  Elena încearcă din nou să treacă în spatele luptătorului inamic. Mașina ei pare să fie aruncată ca o bucată de lemn într-o furtună. Da, frumusețea cu părul roșu trece greu. Ca un măgar zdrobit de pietre.
  Elena, aruncându-și picioarele goale, a cântat:
  - Oh, sub ocean! Eh, sub pânză!
  Ea a lovit unul dintre călcâiele ei rotunde de celălalt și a continuat:
  - Oh, este fabulos pentru noi să ne uităm la bogăție...
  Și toate cele patru fete au răsunat cu voci argintii:
  - Păcat că nimeni nu știe! Și nu ne cunoaștem pe noi înșine! Cât aur avem nevoie! Eh ma, cât vrem noi!
  Red Elena, în acest caz, s-a considerat cea mai tare fură. Iar părul ei roșu semăna cu flăcările unui foc. Și focul este foarte fierbinte. Din care vine căldura.
  Fata, stropindu-și picioarele goale, scârțâi:
  - Viața este doar o clipă, între trecut și viitor!
  Și și-a răsucit șoldurile. Fata a luat-o, s-a învârtit și a încercat să-și rotească luptătorul. Dar inamicul s-a retras. Și apoi s-a întors și a pus blocuri. Vidul s-a deplasat și dimensiunile semispațiului s-au crăpat.
  Elena era o fată aprigă și a făcut bucla Messer. Dar inamicul a reușit din nou să devieze. Și a alunecat afară. Ca lindoarea dintr-o plasă.
  Elena a luat-o și a spus:
  - Oh, un rezervor de spumă!
  Dar femeia cu părul roșu era tristă doar în visele vulturii lui Hitler. Dar cotleturile nu au putut să o dezechilibreze.
  Elena a luat-o și a scapat:
  - O, atât de mulți rechini! Și chiar și Friedrich a aruncat în aer bătălia Rusiei!
  Și l-a luat imediat ce a răcnit...
  Efrosinya este foarte cool, își dezvăluie dinții. Și își scutură sfarcurile rubin. Și sfarcurile scânteie, iar fulgerele vin din ele. Fata o va lua și va striga:
  - Zonă, o zonă! Vreau să fiu într-o închisoare pentru femei! Sunt mulți polițiști acolo și o ștafetă la cap!
  Euphrosyne și-a imaginat asta, cu picioarele goale tresărite. Și corpul a simțit beatitudine. Acesta este cu adevărat un fior. Sau poate chiar totul atât de magic și cosmic.
  Și iată că te lupți cu cotletele, atât de grase și înmuiate în sos. Deocamdată, Efrosinya a decis să folosească computerul de bord pentru a vedea din ce sunt făcuți adversarii ei. Totuși, este încă delicios. Și aceste cotlet sunt delicioase și crocante.
  Așa a apărut o hologramă colorată, care enumera caracteristicile produselor culinare elaborate. Și aici există astfel de mirosuri, totul este atât de delicios.
  Și așa, un hibrid de struț, portocal și caras. Aceasta este compoziția cotletului care luptă împotriva Euphrosynei cu păr blond și musculos. Da, este clar că aceasta este o specie problematică de creatură vie. Nu te poți certa cu ea.
  Euphrosyne a cântat cu încântare:
  - Facem cotlet din Krauts! Și au blocat Yenisei!
  O fată atât de inteligentă. Ea are o asemenea putere, aprovizionare cu energie. Și picioarele ei sunt atât de minunate și foarte sexy. Împotriva unei astfel de fete, un cotlet va fi neputincios. Sau poți chiar să faci o cotlet.
  Efrosinya a efectuat manevra șarpelui vulpe, a tras o descărcare cumulată și a zbuciumat:
  - Fac cotlete din fete dezgustătoare!
  Și din nou cu tocuri goale, de îndată ce lovește.
  Elizabeth a devenit din ce în ce mai supărată. Inamicul, ca o liind evazivă, a scăpat. Și semăna cu un pelican stângaci. Cine încearcă să prindă cu plasa lui, dar toată lumea ratează.
  Elizabeth șuieră furioasă:
  - Oh, chestia asta... Și eu însumi nu cred în aceste superstiții!
  Ekaterina, care nici nu și-a putut prinde ținta, și-a întrebat partenerul la radio:
  - Ce ești, vrăjitoare?
  Elizabeth și-a plesnit genunchii goi și bronzați și a răspuns:
  - Toate suntem femei vrăjitoare!
  Fata era clar nervoasă. Picioarele îi tremurau de entuziasm.
  Și ce buze stacojii are Elisabeta, marele războinic, ca buzele de zahăr. Ea, perfecțiunea însăși, este întruchiparea erotismului. Este greu pentru un bărbat care este mereu flămând de sex să-și ia ochii de la astfel de sâni. Din sfârcurile strălucind ca macii stacojii. O, ce frumoasă este fata asta, are atât de multă armonie și este plină de maturitate proaspătă.
  Dar războinicul nu a putut sparge o astfel de nucă împotriva unui adversar foarte puternic. Inamicul și-a lovit constant luptătorul. Ei bine, cum este posibil ca cotletul să lupte cu atâta măiestrie?
  Elizabeth era extrem de supărată pe nano-hobbiți. Aceste creaturi nemuritoare, dar infinit infantile, au evocat carne prăjită suculentă, capabilă să lupte până la moarte.
  Și s-au luptat cu adevărat, cu pricepere și repede, mișcându-se și întorcându-se în timp.
  Elizabeth a răspuns cu un oftat adânc:
  - O, treaba mea... Arzi ca o lumânare cu nitroglicerină!
  Da, era ceva de care să se sperie aici.
  Nici Catherine nu s-a descurcat prea bine. Fata cu părul auriu și-a bătut picioarele și a șuierat:
  - După ce mi-am vopsit buzele cu lac de pantofi, ies pe promenadă... Brută ticăloasă Hitler, te voi trimite în iad!
  Fata își încrucișă picioarele goale grațioase. S-au distins prin perfecțiunea formei, forței și armoniei.
  La un moment dat, aceste picioare au călcat în picioare pe drumurile Marelui Război Patriotic. Am trecut prin multe greutăți. Și când mergi desculț, nu este atât de plăcut, fiecare crenguță, fiecare umflătură, fiecare umflătură se simte. Îi înțeapă tălpile goale ale fetei.
  Catherine a șoptit cu zâmbetul unei frumuseți care nu doarme:
  - O, picioarele mele... Picioarele mele goale! În frig cu călcâiul tău, stropește! Impletituri de aur!
  Fata este cu adevărat întruchiparea frumuseții nepământene, un înger pur. Ce fel de gene are? Imaginați-vă părul auriu și sprâncenele negre. Aceasta este frumusețea.
  Și încearcă să-l prindă pe luptătorul inamic. El, însă, nu vrea să cedeze. E ca și cum ai prinde un fluture cu o plasă. Catherine ciripește de încântare, sărind în sus și în jos:
  - Si eu te plac! Îmi placi! Îmi placi!
  Și își scutură sânii plini și bronzați, ca niște caise mari coapte. Și cântă împreună:
  - Și pentru mine nu există prieten mai bun pe lume!
  Ekaterina, desigur, este o fată de cea mai înaltă calitate și zbor. Nimeni nu se poate compara cu ea în ceea ce privește farmecul și culoarea aurie a părului. O fată atât de seducătoare și uimitoare, care a trecut prin creuzetul a mai mult de un război.
  Dar până acum nu poate învinge inamicul. Este ca un laso care alunecă de pe gâtul unui taur.
  Ekaterina își scutură sfarcurile de căpșuni și cântă:
  - De ce avem nevoie de Billy? La șapte picioare sub chilă!
  Fata s-a săturat deja să urmărească un cotlet cu picioare de gândac. Deși, această mâncare este suculentă. Dar vreau ceva diferit. Și nu doar această prostie flagrantă.
  Nanohobbiții s-au săturat de asta. Sunt astfel de creaturi încât pot face aproape tot ceea ce imaginația umană își poate imagina. Dar astfel de creaturi, bineînțeles, cu puterea lor fenomenală, au schimbat atotputernicia cu bani.
  Fiery Elena a luat și și-a întors luptătorul. A mers chiar și după un berbec, dar a ratat. Inamicul a sărit ca o minge de biliard dintr-un tac.
  Diavolul cu părul roșu și-a încrucișat picioarele goale și și-a scuturat buclele de foc. Elena credea că are un prototip amuzant. Doar această fată a avut ghinion să facă dragoste cu spiriduși. Și i-a lipsit multe. Dar diavolul cu părul roșu a fost capabil să învețe multe dintre misterele pasiunii. Și corpul ei puternic, musculos, capabil să îndure multe necazuri și greutăți. Și suportă totul cu un zâmbet.
  Elena se uită la cer. Câte stele. S-au împrăștiat ca rubine, topaze, ametiste, safire, smaralde, diamante. Și toate aceste bijuterii strălucitoare strălucitoare pe covorul negru și catifelat al vidului spațiului.
  Diavolul cu părul roșu a ciripit:
  - La dreapta este marea, la stânga sunt munții! Mușchi în față, o, în spate!
  Și din nou fata s-a mutat împreună cu inamicul pentru a se apropia. Ea flutura ca un fluture care prinde polen pufos. Iar diavolul, sincer vorbind, este de nivel maxim.
  Elena grăună:
  - Stele, a, stele! Stelele să fie cu mine!
  Și războinicul și-a arătat limba lungă și foarte ageră. Acesta este de fapt așa ceva, o bătălie. Atunci stătea în ambuscadă și vâna un neamț, la ce se gândea. Deci ea nu se prinde! Mai precis, nu l-au detectat pe primul. Dar, în general, de ce Elena nu este vulpe? Prinde Krauts-iepuri în ambuscadă. În general, treizeci și patru este un rezervor relativ mic și este convenabil să-l camuflezi.
  Eh, roșcata a spus:
  - Tancurile noastre nu se tem de murdărie! Rușii au știut întotdeauna să lupte!
  Dar ce putem spune despre Euphrosyne? Patru fete sunt ca patru serii de cărți. Și fiecare este frumoasă și unică în felul său. Și aceste fete au instincte de războinic foarte dezvoltate.
  Euphrosyne a luat-o și a cântat:
  - Să iubim fetele!
  Războinicii sunt foarte drăguți: cele patru atuuri. Si foarte bustioasa si musculosa. Fete cu mușchi care sunt definiți ca sârmă. Se răsucesc și se întorc, dar nu pot învinge cotleturile!
  Euphrosyne spune cu amărăciune:
  - Cu cât ținta este mai mică, cu atât este mai dificil de lovit, cu cât ambiția este mai mare, cu atât este mai ușor să fii prins!
  Elizabeth, o fată vultur cu părul alb, dar nuanțat de albastru, a tras în inamic. Ea și-a plesnit picioarele goale și a ciripit, dezvăluind dinții:
  - Cine se schimbă pe nichel rămâne fără bani!
  După care, ea a trimis scântei de cascadă strălucitoare și groase de la sfârcurile ei stacojii.
  Fata a reușit în sfârșit să prindă luptătorul inamic, iar recipientul în care plutea cotletul a început să ardă.
  Elisabeta a răspuns inteligent:
  - Nu-ți schimba viața cu bănuți, îți vei devaloriza existența la următorul ban!
  Frumusețea însorită Ekaterina și-a desfășurat și luptătoarea. A eliberat o descărcare fatală. Ea a doborât puțin inamicul și a emis:
  - Cine vinde cu un ban primește un nichel!
  Și frumoasa Catherine și-a plesnit picioarele goale pe ecranul scanerului. Și-a mișcat degetele agile. Da, această fată este pur și simplu irezistibilă în felul ei grațios de a lupta.
  Germanii au fost loviți în față de ea și au suferit pagube colosale din partea batalioanelor de fete.
  Catherine a spus cu inteligență:
  - Promisiunile munților de aur nu merită un ban!
  Și lăsați-i călcâiele rotunde, goale, să se miște ca o fată. Ea este pur și simplu cea mai drăguță dintre drăgălașe.
  Acestea sunt fetele care fac istorie! Are puterea a o duzină de eroi și chiar și Emmanuel nu se poate compara în capacitatea ei de a seduce.
  Un astfel de războinic va depăși un cal cu pași desculți și va intra în coliba în flăcări, stropindu-și fără teamă tălpile goale!
  Și Elena de foc este absolut o fată fermecătoare. Întruchiparea frumuseții păcătoase și a seducției. Deci, ea are un abis de spirit.
  Diavolul cu părul roșu a ciripit:
  - După ce ați cumpărat promisiunile munților de aur, ați rămas fără bani și cu un ban rupt!
  Roșcata a vorbit cu duh. Și cu picioarele goale a făcut un opt. Și și-a scuturat șoldurile luxoase. Aceasta este o fată despre care Lermontov ar scrie cu plăcere o poezie întreagă. Genial și în același timp sălbatic! Pur și simplu minunat și o capodopera de culoare roșie!
  Conține poezie și elemente de foc. Așa că frumusețea a găsit o cale și a doborât mașina în care manevra cotlet. Și a făcut-o foarte inteligent, după care s-a grăbit să termine.
  Remarcând cu inteligență:
  - Munții de Aur sunt cel mai inaccesibil dintre vârfuri!
  Și din sfarcurile de căpșuni va trimite o scânteie groasă și lungă. După care, ea a declarat agresiv:
  - Munții de aur sunt extrași cu o lamă de oțel sub comanda celui care nu își schimbă părerea cu bănuți!
  Dar Efrosinya, tot o fată, nu ia decizii ușoare. Ea a eliberat un balon cu o concentrație irizată de magoplasmă din mamelonul ei rubin și a spus:
  - Dacă mintea nu merită un ban, gura vărsă munți de aur!
  Și frumusețea fetei, sincer vorbind, este uimitoare! Și silueta este atât de fină, iar șoldurile sunt luxos de puternice. Iar degetele de la picioarele goale sunt foarte agile și rapide. Aceasta este o fată care poate rearanja stelele din galaxie.
  Și limba scoate aforisme:
  - Mai întâi politicienii promit munți de aur, apoi te trimit să mori pentru bănuți!
  Și cine va spune că fata Terminator greșește? Este o blondă naturală. Părul alb ca zăpada. Și emană prospețime și o aromă de iarnă.
  Și, în același timp, fata este foarte, foarte fierbinte. Iată că el spune din nou foarte inteligent:
  - Un politician care promite munți de aur nu aduce ouă de aur!
  Și se scutură și dansează pe scaner cu picioarele goale. Și etichetele joacă, iar pulsarii în mișcare se împrăștie.
  Euphrosyne spune:
  - Un politician îi place să promită luna, dar i se garantează că va primi gratuit viața unui câine!
  Elizaveta, și ea o fată cu maniere de Terminator, a trimis foarte abil bule de plasmă magice cu genunchiul ei gol și bronzat. Apoi a vorbit, fulgerându-și dinții sidefați:
  - Nu promite unui politician munți de aur și vei fi predat pentru un ban de aramă!
  Ce fel de picioare are? Foarte închis pe fundal alb, cu părul albastru. Ce sexy și frumos este. Este chiar minunat când degetele ei goale se mișcă și se joacă.
  Și de pe buze iese:
  - Dacă vrei să nu fii vândut cu un nichel, nu promite munți de aur!
  Iar buzele fetei sunt parfumate și mai dulci decât un pepene verde copt. În cele din urmă, mașina condusă de cotlet s-a luminat cu o lumină albastră. Și a început să se destrame. Și bucăți și părți arse au zburat din el în toate direcțiile.
  Și cotletul în sine era foarte ars și sfârâia, ca de la kebab proaspăt făcut la grătar la foc.
  Elizabeth simți șocuri năvălindu-i pe călcâiele goale. Fata a scârțâit:
  - În picioare, ca pe asfalt!
  Și, în cele din urmă, a terminat rămășițele luptătorului cu fluxuri de magoplasmă. Ea este o războinică din cel mai atrăgător fel.
  Și sânii... Unde mai poți găsi sfarcurile atât de stacojii și strălucitoare de căldură? Ard ca jarul. Și ard imaginația oamenilor. Mai mult, inflamandu-le pana la cel mai inalt punct.
  Dar Catherine a ajuns din nou în spatele inamicului. Și în cele din urmă am luat acest canibal. Și a luat foc, scoțând flăcări portocalii. Fata s-a simțit ca o piesă care îl șah-mat pe rege și a cântat:
  - Un pion este promovat regină, un politician nu trece fără promisiunea unei cariere, considerându-te pion!
  Frumusețea cu părul auriu, ca întotdeauna, pur și simplu nu poate fi lipsită de inteligență. În același timp, o frumusețe de luminozitate rară este combinată cu un corp foarte mobil și flexibil. Un astfel de războinic pur și simplu nu poate să nu fie primul. Dar ce să faci când cei trei parteneri ai tăi nu sunt mai puțin magnifici?
  Cu toate acestea, Catherine încă reușește să-și doboare adversarul agresiv. Și cotletul a ars. Iar fata a spus:
  - În politică, ca și în șah, există doar presiunea timpului de la bun început, iar șahmat se aude constant!
  Fata cu părul auriu era foarte încântată. In sfarsit a rezolvat problema.
  Înfocată Elena a apăsat și ea mai departe. Este o fata cu caracter. Și culoarea ei este atât de roșie și atât de strălucitoare. Și părul arată roșu aramiu. Și picioarele sunt goale și foarte agile. Au vene ca oțelul. Fata asta este atrăgătoare din punct de vedere estetic. Și se distinge prin mușchi proeminenți.
  Ea are o mulțime de talent strălucitor de războinic.
  Elena a postat pe Twitter:
  -Dacă te îndrăgostești de graiul celor care promit munți de aur, vei avea nevoie de dinți de aur!
  Și va apăsa cu călcâiul gol. Și întoarce luptătorul. Și va merge pentru o apropiere totală. Și inamicul este deja pregătit. Arde ca un foc de pionier. Și din cotlet stropii grasi, în flăcări.
  Elena a vorbit în felul unei harpie roșii:
  - Aurul este un metal valoros până când este transferat în munți de promisiuni!
  Și sânii ei cu sfarcurile de căpșuni se mișcau ca niște geamanduri pe fluviu. S-a învârtit și a zburat o săgeată din magoplasmă. A lovit scanerul și a topit ușor suprafața transparentă.
  Elena a răspuns oftat:
  - Cât de des oamenii sunt atrași nu de o inimă reală de aur, ci de munți imaginari de aur!
  Cu părul ei roșu, fata semăna cu întruchiparea puterii demonice. Iar cotletul, emanând un miros delicios, s-a sfărâmat.
  Euphrosyne este, de asemenea, pe luptătorul ei foarte rapid. Am dat foc mașinii de scris și am notat:
  - Promisiunea de aur este un scaun nesigur!
  Războinicul a terminat cotletul zgâriat și arzând. Amenințat cu un berbec.
  Și ea a controlat cu pricepere luptătorul cu picioarele ei goale și cizelate.
  În același timp, Euphrosyne a emis un alt aforism, foarte caustic:
  - Aurul este un metal prea moale pentru a promite munților să construiască o fundație pentru prosperitate!
  Și și-a arătat limba foarte lungă, ca de bici. Și cotletul, această creație incomodă a imaginației nanohobbiților, s-a evaporat.
  Așa că a apărut holograma Prințului Recompensa. Băiatul etern a răcnit:
  - Și poți lupta cu vocea ridicată! Adversarii au fost grozavi.
  Elizabeth a fost de acord cu asta:
  - Destul de! Chiar am inceput sa ma sperie!
  Băiatul, care își schimbase al doilea milion de ani, își ridică sprâncenele cu încântare și cântă:
  -Este doar începutul! Este doar începutul! Este doar începutul! Oh oh oh!
  . CAPITOLUL Nr. 19.
  Fetele nu au găsit niciodată nimic, plutind în straturile mentale ale atmosferei.
  Elizabeth și-a fluturat piciorul gol și cizelat și a sugerat:
  - Să ne uităm mai bine la un film despre isprăvile noastre în războiul cu talibanii!
  Catherine dădu din cap cu un zâmbet:
  - Și cel mai important, nu există exagerări aici. Deși acolo se arată o echipă întreagă de luptători.
  Elena, apăsând butonul joystick-ului cu degetele goale de la picioare, a pornit o hologramă uriașă, tridimensională, și a apărut o imagine fantastic de frumoasă și dinamică;
  Și fetele desculțe în bikini se luptă cu furie.
  Celebrii patru luptă lângă satul Orientului Mijlociu.
  Elizabeth trage o explozie și aruncă o grenadă cu degetele goale de la picioare.
  Îi sfâșie pe afgani și scârțâie:
  - Slavă erei comunismului!
  Ekaterina trage și ea în inamic. Își tunde dușmanii, aruncă grenade mortale cu picioarele goale și scârțâie:
  - Pentru Patria noastră!
  Elena a tăiat un șir de afgani cu o explozie de mitralieră. Ea a aruncat cu călcâiul gol o lămâie distructivă și a lătrat:
  - Pentru URSS!
  Catherine a lovit și inamicul, a tăiat o masă de războinici islamici și a strigat:
  - Pentru lumea comunismului!
  Și, de asemenea, cum degetele de la picioarele lui goale aruncă darul morții cu o forță distructivă și nemăsurată. Și și-a sfâșiat complet dușmanii.
  Aceste fete sunt doar super...
  Elizabeth a remarcat în timp ce ia tăiat pe afganii care înaintau:
  - Sunt literalmente ca lăcustele!
  Și fata a aruncat din nou o grenadă în inamic cu călcâiul gol. Și ea a sfâșiat destul de mulți dușmani.
  Catherine, de asemenea, lovește soldații islamici cu o explozie bine țintită. El le tunde temeinic și răcnește:
  - Pentru Rusia!
  Și din nou, darul ucigaș al morții va fi aruncat cu degetele goale.
  Elena, trăgând în inamic și cosind literalmente pe afgani, tăindu-i ca cu un cultivator, scârțâi:
  - Pentru tara mama!
  Euphrosyne, doborând dușmanii și tăind efectiv pe războinicii imperiului islamic al talibanilor și doborându-i cu movile, a spus:
  - Pentru Patrie și noi victorii!
  Și din nou, în timp ce aruncă o grenadă cu o forță mortală cu degetele picioarelor goale și cizelate.
  Fetele s-au dispersat complet. Și au învins armatele talibane cu un număr superior. Și au venit în pâraie mari.
  Acest echipaj nemuritor al Elisabetei luptă pe un tanc cu fete care sunt mutante și, în 2024, luptă cu talibanii, chiar mai tineri și mai proaspeți decât acum optzeci de ani, când s-au luptat cu naziștii în timpul celui de-al Doilea Război Mondial.
  Fetele de aici sunt, de asemenea, doar în bikini și desculțe. Și, în același timp, se luptă bine. Tancurile din Afganistan sunt depășite și de o calitate mai proastă decât cele rusești, dar sunt destul de multe.
  Meșterii din Imperiul Islamic au făcut unele mașini din lemn. Ceea ce, trebuie să spun, este foarte progresiv.
  Elizabeth, folosind degetele goale de la picioare, trage un foc și sparge un tanc afgan, după care mârâie:
  - Sunt cea mai tare femeie din lume!
  De asemenea, Ekaterina va lovi cu piciorul, folosind călcâiul gol, va zdrobi inamicul și va țipa:
  - Pentru URSS!
  Elena, fără să se gândească de două ori, va trage în inamic. O va rupe și va scârțâi:
  - Pentru comunism!
  Euphrosyne, de asemenea, va lovi inamicul. El va sparge tancul afgan și va blama:
  - Pentru Patrie până la capăt!
  Și astea sunt fetele, sunt pur și simplu super. Nicio forță nu poate rezista împotriva unor astfel de oameni. Și ei, războinici, sunt cu adevărat cei mai tari și cei mai mulți ogari. Și nimeni nu le poate opune.
  Și dacă ar începe să lupte, atunci ar fi doar o luptă între hiperoameni.
  Și Elizabeth va trage din nou cu degetele goale de la picioare și va scârțâi:
  - Pentru noua URSS!
  Catherine a tras pe rând în inamic și a declarat:
  - Da, domnule președinte, lider, ca să spunem ușor, nu foarte bine! Suntem în război cu Ucraina și cu talibanii, mulți oameni au murit deja sub el.
  Iar fata și-a răsucit călcâiul gol, rotund.
  Elena a continuat să-i bată pe afgani și a ciripit:
  - Pentru marele comunism din URSS!
  Și cu degetele goale de la picioare ea a adăugat specific distructiv și criminal!
  Și apoi, cum bate fata Efrosinia. Și va zdrobi inamicul și va scârțâi:
  - Pentru Zeița Lada!
  Aceasta este ofensiva lor militară.
  Și războinicii, cum au început să-și tume adversarii și cum nu le-au dat milă, exterminându-i pe afgani.
  Elizabeth a împușcat și în inamic și și-a folosit călcâiul gol și a hăițuit:
  - Pentru comunism în țara sovieticilor!
  Și iată-o, ce femeie luptătoare și războinică.
  Acum afganii sunt treierați din cer.
  Anastasia Witchakova este foarte fierbinte în luptă. Și distruge pe toată lumea. Și doboară avioane afgane pe cer și lovește și pe uscat. Fata asta este atât de agresivă.
  Și ea a cântat râzând:
  - Pentru patria mamei noastre, ucideți toți talibanii!
  Akulina Orlova a confirmat, dezvăluind dinții:
  - De fapt, spiritul este un demon, a atacat URSS!
  Și războinicul a doborât un alt avion afgan.
  Mirabela Magnetic, epava războinicilor Imperiului Taliban Islamic pe cer și pe uscat, în timp ce își folosea degetele goale, a blafat:
  - Pentru Patria noastră!
  Aceasta este triada care se luptă pe cer. Și îi bate pe afgani cu mare intensitate. Și își doboară complet dușmanii.
  Akulina Orlova a apăsat pe nasturi cu călcâiul gol și a scapat:
  - Pentru marea noastră țară!
  Și cum le face cu ochiul partenerilor săi.
  Și din nou îi împușcă pe afgani. Și acestea sunt mișcări foarte agresive în rândul fetelor.
  Anastasia a ciripit zâmbind, dezvăluind dinții, doborând piloții afgani:
  - Suntem războinici care putem învinge orice armată!
  Și din nou a lovit o mașină afgană.
  Da, fetele de aici au preluat exterminarea completă a războinicilor Imperiului Islamic. Și ei distrug...
  Alenka se luptă și ea cu disperare și își arată cea mai bună performanță. Și dă jos dușmanii ca și cum ar fi neînțelepți.
  Și talibanii continuă să vină și să plece. Și sunt uciși în număr colosal.
  Alenka și-a aruncat cu degetele goale ceva ucigaș și a cântat:
  - Suntem lupi albi!
  Anyuta a fost de acord cu asta, cosindu-și adversarii fără ceremonie:
  - Și suntem cei mai buni din lume!
  Și a cedat și grenadei cu călcâiul gol.
  Și acum Alla trage și dintr-o mitralieră. Și elimină o mulțime de afgani și răcnește:
  - Slavă erei comunismului!
  Maria trage foarte precis și în afgani. Și îi elimină complet. Și aruncă și grenade folosind degetele goale de la picioare. Și strigă:
  - Slavă lui Svarog!
  Jocurile Olimpice lovesc, de asemenea, inamicul cu o forță uriașă, mortală. Tunde dușmanii din Imperiul Islamic și scârțâie:
  - Pentru întreaga lume, în epoca comunismului!
  Și din nou fata își dezvăluie dinții și trage cu precizie în inamic.
  Și Marusya scrie și despre afgani. Și cu un mamelon stacojiu el apăsă butonul bazooka și dă KO pe adversari și scârțâie:
  - Pentru Great Rus'!
  Acestea sunt fetele de aici.
  Dar Matryona, de parcă i-ar fi lovit pe afgani, folosind degetele goale de la picioare, zdrobește inamicul taliban și țipă:
  - Pentru Patrie și libertate până la capăt!
  Aceste fete au plecat, iar felul în care sunt treierați afganii este pur și simplu îngrozitor. Și există literalmente o exterminare totală și generală a acestora. Aparent, au venit zile foarte proaste pentru afgani.
  Alenka remarcă, trăgând în afgani și tăindu-i:
  - Aceasta este patria mea!
  Și cu călcâiul gol, pe măsură ce cedează darul ucigaș al anihilării.
  Aceste fete sunt, să spunem, super.
  Anyuta a remarcat agresiv, trăgând în afgani:
  - Slavă comunismului!
  Luptându-se cu Alla, trăgând și apăsându-și sfarcul stacojiu pe nasturii bazooka, scârțâi:
  - Slavă eroilor!
  Iar Maria, făcându-l pe inamicul cu forță criminală, a guturat:
  - Slavă celei mai tari Patrie!
  Jocurile Olimpice au adăugat, zdrobind inamicii și arătând viteză crescută:
  - Mare glorie celei mai prospere țări!
  Matryona, făcându-se cu inamicul și folosind degetele goale de la picioare când trăgea, a luat-o și a scârțâit:
  - Și celor mai tari războinici, glorie!
  Marusya, mâzgălindu-i de asemenea pe inamici și tăindu-i literalmente, a guturat asurzitor:
  - Și URSS este, de asemenea, o mare glorie de secole!
  Și fetele au cântat în cor:
  - Oamenii vor fi fericiți
  Fericire pentru totdeauna...
  În puterea sovietică -
  Puterea este mare!
  Iar războinicii vor râde din plin. Și și-au dezvăluit dinții.
  Alenka remarcă zâmbind:
  - Ne vom dărui inimile pentru Patria noastră!
  Anyuta a continuat furios:
  - Vom rezista și vom câștiga!
  Acestea sunt, sincer vorbind, fete minunate. Și le place foarte mult să lupte din toată puterea.
  Și iată-l pe Oleg Rybakov și Margarita Korshunova în luptă.
  Un băiat și o fată, care arată ca niște copii de aproximativ doisprezece ani, dar de fapt sunt victime nemuritoare, se luptă atât de agresiv. Că nimic nu le poate sta împotriva lor.
  Alenka, dezvăluind dinții și tăindu-și oponenții talibani, a cântat zâmbind:
  - Vom lupta pentru un mâine mai luminos!
  Anyuta, trăgând și aruncând bombe cu degetele goale de la picioare, a adăugat:
  - Și trenul nostru blindat a reușit să accelereze!
  Și Alla roșcat, sărind și zvârcolindu-se, adăugă făcând cu ochiul:
  - Hai să ne sărutăm!
  Oleg Rybakov a condus o moară cu săbii, tăind capetele afganilor și a scârțâit:
  - Slavă Patriei noastre!
  Și băiatul a lansat darul ucigaș al morții cu degetele goale.
  Fata și-a folosit și săbiile pentru a tăia prin tehnica fluturelui. Ea a tăiat inamicul și a scârțâit:
  - Slavă sistemului sovietic!
  Și va arunca, de asemenea, cadouri de anihilare cu degetele goale, distrugându-și dușmanii.
  Iar copiii, zdrobindu-l pe dușman, cântau în cor:
  - Cred că întreaga lume se va trezi,
  Va fi sfârșitul talibanilor...
  Soarele va străluci puternic,
  Vom sfâșie toți dușmanii răi!
  Copiii sunt într-adevăr luptători foarte duri. Ei fluieră, de asemenea, doborând asupra inamicului un întreg nor de corbi uluiți și în stare de ebrietate. Și asta este extrem de mișto.
  Oleg, tăind pe afgani, a remarcat zâmbind:
  - Tineretul întregii planete este cu noi,
  Echipa noastră de construcții din întreaga lume!
  Și băiatul a dat darul distrugător al morții cu călcâiul gol.
  Margarita Magnetic, zdrobindu-i pe războinicii islamici, a ciripit și ea, dezvăluind dinții:
  - Oamenii întregii țări merg spre comunism!
  Și la fel ca și el pirata în rândurile islamice. Și asta, trebuie să spun, este foarte crud și cool.
  Între timp, talibanii au capturat un băiat de aproximativ paisprezece ani. L-au dezbrăcat și l-au legat de un copac. După care, mai întâi l-au biciuit, dezbrăcând pielea până a sângerat.
  Apoi au presarat sare pe rănile adolescentului. Și a fost atât de crud. Și în cele din urmă l-au torturat pe băiat până la moarte.
  Și din nou sunt bătălii aprige...
  Și avioanele de atac rusești atacă pozițiile talibanilor folosind avioane. Și apoi afganii și rachetele îi lovesc. Și continuă să se cațere și să se cațere, ca o broască râioasă pe crampe.
  Și lasă în urma lor mormane întregi de cadavre.
  Margarita a cântat zâmbind:
  - Vom lupta pentru un mâine mai luminos!
  Iar Oleg, tocându-i pe afgani, lătră:
  - Am putut să ne dăm seama!
  Și băiatul din nou, cu degetele goale de la picioare, aruncă o grenadă cu o forță mortală.
  Și acești afgani sunt bătuți atât de încrezători și faimos.
  Acești copii sunt adevărați monștri.
  Și creaturile nemuritoare luptă desculțe și își distrug foarte activ adversarii.
  Dar în luptă intră și un tanc din Germania.
  Gerda și echipajul ei intră în bătălia cu afganii.
  Iar fata trage cu degetele goale de la picioare și cu cooș:
  - Slavă ideilor comunismului!
  Charlotte, care trage după ea, confirmă:
  - Slavă ideilor sistemului sovietic!
  Christina, trăgând în inamic cu degetele goale de la picioare, țipă:
  - Pentru noi idealuri strălucitoare!
  Și, de asemenea, lovește inamicul foarte precis.
  Și afganii o înțeleg bine.
  Iar Magda trage în dușman și țipă, dezvăluind dinții:
  - Slavă Patriei noastre!
  Și la fel lovește inamicul cu degetele goale de la picioare.
  Acestea sunt, să recunoaștem, fete care se luptă.
  Gerda, trăgând în inamic, a ciripit:
  - Pentru Rusia și victorie până la capăt!
  Și te va lovi din nou, de data aceasta folosind un mamelon stacojiu când apeși butonul joystick-ului.
  Acestea sunt fetele de aici. Sunt cu dinți și colți și pot rupe direct pe oricine.
  Charlotte a luat-o și a cântat agresiv, dezvăluind dinții:
  - Africa este groaznică, da, da. Da!
  Africa este periculoasă, da, da, da!
  Nu mergeți fetelor - mergeți la o plimbare în Africa!
  Christina, dezvăluind dinții și lovindu-și adversarul, a spus:
  - Fetelor, nu mergeți desculți prin întuneric!
  Și cu călcâiul gol, de parcă ar ceda dușmanului.
  Acestea sunt femei - femei pentru toate femeile!
  Și afganii sunt doborâți și distruși fără milă.
  Magda, trăgând în inamic și măturându-l literalmente, a spus agresiv:
  - Sunt cel mai puternic din lume!
  Și la fel te pocnește cu degetele goale de la picioare. Aceasta este fata.
  Trebuie să spun că este pur și simplu ultra!
  Aceste fete, așa cum au luptat cu talibanii, le lovesc cu ciocanele-pilot.
  Și talibanii au torturat un membru rus al Komsomolului. În primul rând, dezbrăcat. Apoi au început să toarne apă. Mai întâi fierbinte - apă clocotită, apoi rece. Apoi au început să mă bată cu sârmă fierbinte.
  Și a fost atât de crud. Și apoi din nou tortură și foc în călcâiele goale ale fetei. Și au torturat-o foarte crud. Și apoi au început să toarne acid, ceea ce a făcut și mai dureros.
  Și fata a fost torturată până la moarte.
  Și apoi i-au luat scheletul și l-au acoperit cu aur și l-au atârnat pentru ca toată lumea să-l vadă. Și a fost extrem de crud.
  Acesta este genul de putere pe care talibanii au demonstrat-o. Și încearcă să concurezi cu o astfel de țară. Dar fetele vor să aibă copii. Și burtica lor este tăiată. Și se poartă foarte crud.
  Bătăliile, de altfel, ard ca flăcările iadului.
  Oleg Rybakov, tăind inamicul, a cântat:
  - Slavă erei comunismului!
  Și băiatul din nou cu degetele goale de la picioare, în timp ce aruncă darul ucigaș al morții
  Margarita Korshunova, tăindu-i pe afgani, a scârțâit:
  - Pentru URSS!
  Și va arunca cu degetele goale ceea ce aduce moartea în masă. Da, nimeni nu poate rezista unor astfel de fete.
  Băiatul și fata sunt plini de entuziasm și de luptă.
  Oleg, tăind pe afgani cu săbiile, a cântat:
  - M-a dus, m-a dus,
  M-a dus!
  Mă voi așeza pe cal
  Și norocul mă așteaptă!
  Și băiatul va râde și din nou va lua și va tăia inamicul.
  Și iată-i, împreună cu Margarita, când fluieră. Și o masă de corbi uluiți va cădea pe capetele afganilor. Să spunem că este foarte tare.
  Margarita Korshunova a postat pe Twitter:
  - Sunt cel mai puternic din lume, îmi voi distruge dușmanii în toaletă!
  Și îi face cu ochiul partenerului său.
  Și forțele superioare ale afganilor au început să se epuizeze.
  Oleg Rybakov, în cele din urmă, a apăsat comutatorul cu călcâiul gol. Și curentul a lovit, transformând imediat o masă de soldați talibani în schelete. Și acest lucru trebuie remarcat - ucigaș.
  Terminator Boy a cântat:
  -Să fie slăvit Pământul nostru!
  Și cum fluieră, dezvăluind dinții.
  Acesta este băiatul. Și chiar destul de combativ.
  Și apoi rachetele sovietice îi lovesc pe afgani. Și sunt complet uimiți. Și mulți luptători sunt uciși.
  Tamara și Veronica vizează rachete ucigașe cu ace și bile, acestea explodează. Și mulți afgani sunt uciși imediat. Și este atât de crud.
  Fetele sunt momentan în buncăr, călcând cu picioarele goale pe dalele de beton. Și trag încărcături mortale asupra inamicului, distrugându-i complet.
  Aceste fete sunt pur și simplu super.
  Tamara trage și răcnește:
  - Marea URSS și liderul ei Stalin sunt alături de noi!
  Veronica confirmă și asta:
  - Să-i dăm cu piciorul în fundul talibanilor!
  Și la fel trage în inamic. Și o va face foarte aspru. Fetelor le place să omoare - acestea sunt fete.
  Veronica a pus odată o întrebare:
  - Cât este de două ori doi, - cinci?
  Tamara a răspuns cu un chicot:
  - Patru și jumătate!
  Și s-a dovedit a fi o declarație foarte spirituală.
  Fetele de aici sunt atât de tensionate.
  Natasha și echipa ei împușcă și în afgani. Sunt uciși în masă și urlă:
  - Să se sărbătorească comunismul!
  Și apoi, de asemenea, cu călcâiul gol, cum îl va lua și anume va ceda.
  Aceasta este o fată, o fată pentru toate fetele.
  Și formidabil peste măsură.
  Svetlana cânta cu furie, mâzgălindu-i pe afgani.
  Și în înălțimile înstelate, liniștea muntelui,
  În valul mării și focul furios,
  Și în foc furios și furios!
  Și apoi Zoya trage cu disperare în inamic.
  Aceste fete sunt foarte atrăgătoare.
  Și Augustin își zdrobește adversarii și răcnește din răsputeri:
  - Pentru Patria noastră, pentru gloria URSS!
  Și atunci, desigur, nu poți rezista unei astfel de echipe.
  Iar fetele, desigur, sunt foarte atrăgătoare și pricepute.
  Nici o singură tehnică nu va funcționa împotriva lor.
  Natasha, tund un alt rând de afgani, a guturat:
  - Sunt cel mai puternic din lume și vă voi arunca pe toți în toaletă!
  Și din nou, cu degetele goale, un pachet exploziv va fi aruncat cu o forță mortală.
  Augustine, fata aceea cu putere de luptă, a ciripit:
  - Slavă vremurilor comunismului!
  Și va face și cu ochii lui de smarald.
  Svetlana este foarte agresivă în luptă. Distruge afganii și ciripește:
  - Slavă vremurilor victoriei comuniste!
  Acestea sunt fetele...
  Iar Stalenida îi extermină pe afgani fără ceremonii inutile.
  Și le tunde de parcă ar avea o coasă adevărată cu un avion de luptă.
  Aceasta este o fată, o fată pentru toate fetele!
  Stalenida, zdrobindu-i pe afgani și aruncând cu degetele goale cadouri ucigașe ale morții, a rugat:
  - Slavă Patriei noastre - URSS!
  Și din nou fata lovește inamicul cu o forță sălbatică. Iată-o, cât de combativă și războinică este.
  Victoria, trăgând în inamici, spune zâmbind:
  - O mare glorie așteaptă URSS!
  Stalenida dădu din cap:
  - Da, așteaptă!
  Și în timp ce trăgeam, m-am gândit. În unele privințe, acest lucru amintește de Războiul Patriotic, cu excepția faptului că inamicul nu a fost luat prin surprindere. Iar pariul pe un atac brusc nu a dat roade.
  Dar sunt atât de mulți afgani. Ei înaintează, împroșcând literalmente pozițiile rusești cu cadavre. Și aceasta este tactica lor turbată și sălbatică. Și nu țin cont de pierderile lor,
  Iar oamenii practic nu sunt îngrijiți. Așa că încearcă, te poți înțelege cu acești tipi.
  Stalenida a aruncat grenada cu călcâiul gol și a ciripit:
  - În numele URSS!
  Și și-a arătat dinții foarte ascuțiți.
  Victoria a fost de acord cu ea:
  - Liderii vin și pleacă, dar URSS rămâne!
  Stalenida s-a guturat de entuziasm:
  - URSS este cu noi pentru totdeauna!
  Serafimii, trăgând în inamici, vor ghici și, doborând inamicul, vor emite:
  - Vom fi o forță clasică!
  Și, de asemenea, fata, ca un picior gol, va lansa un cadou de distrugere completă.
  Victoria a cântat:
  -Slavă țării mele de comunism!
  Seraphima a confirmat cu ușurință acest lucru:
  - Comunismul este lumină și prosperitate!
  Și să-i distrugem din nou pe afgani.
  De asemenea, Gerda luptă foarte agresiv. Și își arată clasa cea mai înaltă.
  Dar împotriva Gerdei, nu există trucuri adevărate.
  Aceasta este o fată care oferă un vis întregului univers.
  Și ea o va lua și va cânta:
  - Slavă Pământului meu și noi în tot universul!
  Și din nou, cu degetele goale de la picioare, frumusețea va elibera darul ucigaș al morții și al anihilării. Aceasta este, să recunoaștem, fata de care ai nevoie.
  Gerda a împușcat toată trusa de luptă și acum se întoarce.
  Celebrii patru germani, după ce au ucis mulți afgani, păstrează secrete.
  Ei bine, ei joacă și cărți.
  Charlotte, ținând un pachet de cărți cu degetele goale de la picioare, remarcă aspru:
  - Acum ducem un război cu talibanii, dar cândva am luptat cu rușii!
  Gerda dădu din cap în acord și energic:
  - Da, a fost o astfel de vreme. Și atunci nu am putut câștiga! Christina, ești de acord?
  Christina a spus cu încredere, aruncând cartonașul cu degetele goale:
  - Este vina bărbaților! Nu au dat dovadă de calități de luptă!
  Magda a confirmat:
  - Da, bărbați! Dacă ar lupta mai multe femei, am avea șanse reale de succes!
  Gerda dădu din cap în semn de acord:
  - O fată desculță și chiar și cu sfarcurile stacojii - asta este super!
  Charlotte a fost logic de acord cu asta:
  - Da, fetelor desculte, asta e ceva colosal!
  Iar războinicii au continuat să arunce cărți.
  Stalenida a remarcat agresiv în timp ce trăgea în afgani:
  - Vom lovi cu siguranță inamicii!
  Și cu degetele goale de la picioare fata arunca o grenadă. Și este ucigaș.
  Victoria a spus cu încredere:
  - Deși pe de o parte nu există Dumnezeu, pe de altă parte, El este cu noi!
  Viola a tras în afgani, i-a tăiat jos și a confirmat:
  - Da, Dumnezeu este cu noi! Și puteri colosale!
  Și fetele vor râde și vor scoate limba.
  Alina va lovi și inamicul, îl va tunde colosal și va țipa:
  - Sunt cea mai luptatoare regină!
  Și tot cu degetele goale, ca o forță criminală, o va lua și o va lansa.
  Acestea sunt fete cărora le place să omoare. Au atât de multă putere supraomenească.
  Stalenida a cântat cu agresivitate:
  - Puterea noastră este în comunism,
  Ne vom dărui viețile și inimile,
  Suntem Sfânta noastră Patrie,
  Vom rezista și vom câștiga!
  Era o fată atât de luptătoare. Să spunem doar că ea este super. Și foarte militant.
  Victoria a postat pe Twitter:
  - Pentru URSS, care are un rege înțelept!
  Și războinicul și-a scos limba și le-a făcut cu ochiul adversarilor.
  Acestea sunt fetele...
  De asemenea, Alenka luptă cu încredere cu dușmanii ei și dă salturi incredibile.
  Și, în același timp, fata urlă din răsputeri:
  - Sunt o super doamnă!
  Și își dezvăluie dinții sidefați.
  Anyuța trage în inamic, îl zdrobește cu o forță letală, îl rupe în bucăți și urlă:
  - Sunt o fată hiper!
  Iar degetele ei goale aruncă darul șocant al morții!
  Și luptatorul Alla este și el în luptă. Și așa îi bate pe afgani.
  Și, în același timp, fata țipă și ea:
  - Slavă vremurilor comunismului!
  Și din nou, este ca și cum ar lansa ceva cu adevărat letal asupra inamicului.
  Și o mulțime de afgani vor fi sfâșiați.
  Maria, scriind despre războinicii Imperiului Islamic, a luat-o și a notat:
  -Pe cine vom găsi în pădure?
  Și cum te va lovi cu un cadou de la o mitralieră. Iată-o, ce luptătoare și frumoasă este.
  Olimpiada trage în inamic. Și o face extrem de precis.
  Și își dezvăluie dinții și răcnește:
  - Slavă vremurilor comunismului!
  Marusya a remarcat agresiv, zdrobind dușmanii și aruncând grenade ucigașe cu degetele goale de la picioare:
  - Slavă noului Secretar General!
  Matryona i-a lovit pe afgani și a spus:
  -Dacă n-ar fi homosexual!
  Alenka, trăgând în inamici, a luat-o și a ciripit:
  - Pentru marele comunism!
  Și din nou, în timp ce îi lovește pe afgani cu o explozie criminală. Ei bine, ea este o frumusețe luptătoare. Și are atât de mult farmec.
  Anyuta, trăgând și el în inamic și tunsându-l jos, scârțâi:
  - Pentru Rusia!
  Și cu călcâiul gol, de parcă ar ceda în fața talibanilor. Fata asta este pur și simplu super.
  Alla cu părul roșu își zdrobește adversarii și răcnește din plin:
  - Sunt o super doamnă!
  Și cu degetele goale de la picioare, el va arunca moartea letală asupra inamicului.
  Aceasta este o fată, să zicem, ultra!
  Foarte frumoasa Maria, trăgând în dușman, a guturat:
  - Sunt mega clasa!
  Și din nou va lovi inamicul cu călcâiul său gol, foarte rotund, roz.
  Jocurile Olimpice au fost sărbătorite prin tăierea afganilor și îngrămădirea unui munte de cadavre ale războinicilor talibani ai Imperiului Islamic, guturați:
  - Sunt clasa cea mai înaltă!
  Și își va arunca, de asemenea, degetele goale, ceva complet și unic criminal. Aceasta este o fată, toate fetele, fată!
  De asemenea, Marusya sparge și tweetează, ucigând afgani:
  - Voi distruge dușmanii! Va fi un adevărat casa de nebuni!
  Și fata va râde și va râde.
  Și mamelonul stacojiu, în timp ce apăsă butonul joystick-ului. Și își lovește adversarii cu ceva atât de letal.
  De asemenea, Matryona a început să-i lovească pe afgani și a guturat:
  - Slavă zorilor comunismului!
  Și călcâiul ei gol va ucide pe toți ca pe un dușman. Ce fată frumoasă este. Și sunt fete, să spunem, super clasă.
  Sau poate Giga, sau chiar TETRA!
  Acestea sunt fetele care îi elimină complet pe afgani. Și aceasta este, în general, o super clasă.
  Alenka a luat-o și a cântat, dezvăluind dinții:
  - Sunt cel mai puternic din lume! Și doi plus doi sunt patru!
  Și cum lovește inamicul foarte precis. Și îi va zdrobi pe următorii talibani.
  Și fata asta are asemenea fantezii. Dar talibanii fac ceva.
  O fată este torturată. Și cum o tratează cu bice. Și apoi sârmă ghimpată. Și apoi îi vor arde călcâiele cu un fier fierbinte. Și fata este foarte mulțumită.
  Și vrea să fie o femeie frumoasă.
  Alenka a cântat:
  - Pentru marele comunism al celei mai tari URSS!
  Și din nou va arunca o grenadă cu degetele goale la inamic.
  Și este foarte tare.
  Anyuta, trăgând în inamic, răcnește și el:
  - Ce mare este comunismul!
  Și cu o explozie bine țintită îi tunde pe afgani. Aceasta este o fată de o mare frumusețe.
  Iar călcâiul ei gol a făcut loc prezentului anihilării.
  Și Alla cu părul roșu este, de asemenea, foarte agresiv în lupte. Și cum își va zdrobi dușmanii cu furie sălbatică. Și se mâzgălește cu o activitate extraordinară.
  Și cu degetele goale de la picioare aruncă darurile morții cu o forță mortală.
  Fata asta este pur și simplu super cool!
  Toate acestea sunt o armată de fete desculțe, capabile de fapte foarte mari.
  Maria, scriind despre afgani, a remarcat:
  - Cea mai mare putere a noastră este cea mai înaltă clasă!
  După care, războinicul făcu cu ochiul.
  Și cu sfarcul ei stacojiu a apăsat butonul bazooka. Și acesta este piloții săi cei mai înalți și construcția reală a sumei pătratelor picioarelor.
  Olimpia, zdrobind inamicul, a guturat:
  - Pentru cele mai bune victorii din univers!
  Și cu degetele goale de la picioare, va lansa asupra inamicului darul anihilării. Și chiar devine simplu, ca o acțiune peste puterile tale!
  Fetele, trebuie să spun, sunt extrem de ceartă. Și dacă fac ceva, atunci oamenii vor fi fericiți pentru totdeauna. Și există atât de multă bucurie și strălucire cosmică reală în ei.
  Acestea sunt femei războinice ale celei mai înalte acrobații.
  Marusya, zdrobindu-i pe afgani, l-a luat și a grăbit:
  - Pace acasă!
  Și din nou a aruncat cu degetele de la picioare darul ucigaș al morții, sfâșiind dușmanii.
  Matryona a lovit și trupele afgane. Ea i-a sfâșiat pe talibani și a grăbit:
  - Pentru cel mai mare socialism de pe întreaga planetă!
  Și ochii ei vor emite sclipici.
  Da, acesta este cel mai mare bombardament de poziții care are loc.
  Și afganii suferă daune colosale, dar totuși continuă să urce și să urce. Și au resurse umane enorme. Care nu par să se termine niciodată.
  Și totul curge într-un val și un flux continuu.
  Alenka, cu un zâmbet larg și dinții dezgolit, a cântat:
  - Slavă erei comunismului și țarilor ruși!
  Și cu degetele goale de la picioare a aruncat din nou darul ucigaș al morții și al distrugerii.
  Iar fata asurzitor, dezvăluindu-și dinții (da, poți dezvălui dinții asurzitor!), a luat-o și a țipat:
  - Suveran puternic,
  Domnește cu glorie
  Spre gloria noastra...
  Domnește cu frica dușmanilor tăi,
  Țarul ortodox,
  Domnește pentru slavă, pentru slava noastră!
  Anyuta a remarcat cu un chicot:
  - Ai ratat cuvintele: Dumnezeu să-l salveze pe rege!
  Alenka a fost de acord cu asta:
  - Da, mi-a fost dor! Dar asta, din păcate, este un dat!
  Maria, cu zâmbetul unei fete foarte cool, remarcă:
  - Părintele țar a plecat, iar în locul lui este opera lui Lenin!
  Alla cu părul roșu ciripit, cosind pe afgani:
  - Cauza lui Lenin este vie, chiar dacă Lenin a murit!
  Olimpiada a răspuns logic la asta:
  - Lenin este nemuritor!
  Și făcu cu ochiul ei de smarald.
  Așa că puteți vedea imediat că aici sunt fete minunate care sunt capabile să lupte în mod special cu talibanii. Și, în general, puterea lor, trebuie remarcat, este forța cosmică colosală.
  Marusya a remarcat zâmbind, trăgând în inamici:
  - Țarul se va întoarce, iar Lenin va trăi!
  Matryona a fost complet de acord cu asta:
  - Sigur că va fi! Slavă lui Lenin!
  Alenka a continuat cu un zâmbet:
  -Și țarul Nicolae al II-lea! Mare glorie tuturor eroilor!
  Anyuta a fost complet de acord cu asta:
  - Slavă tuturor eroilor într-adevăr!
  Și fetele au cântat în cor:
  - Slavă Rusiei, glorie...
  Tancurile se grăbesc înainte....
  Trupe sub steagul roșu
  Salutări poporului rus!
  . CAPITOLUL Nr. 20.
  Nu s-a putut găsi nimic semnificativ. Fetele și-au ciugulit din nas de disperare și au adormit. Deja, sunt complet epuizați de toată această rușine. Și așa poate măcar ceva va cloci. Și au visat...
  Una dintre realitățile alternative în care pilotul as al Olimpiadei, un războinic elf, a apărut în al Treilea Reich. Această blondă spectaculoasă a făcut o impresie atât de de neștersă lui Goering însuși, încât l-a convins pe Adolf Hitler să trimită războinicul pe front. La început, fata a luptat cu mare efect în 1943 la teatrul mediteranean de luptă aeriană. Și în scurt timp a doborât peste trei sute de avioane aliate. După care Fuhrer-ul a ordonat fetei invincibile, distinsă cu Crucea de Cavaler a Crucii de Fier cu frunze de stejar, săbii și diamante, să fie trimisă în Bulga Kursk. Și acolo trebuia să aibă loc adevăratul botez de foc al războinicului invincibil, al cărui luptător nu a fost nici măcar zgâriat.
  Dar de această dată, elful a primit un formidabil ME-309 experimental, care avea trei tunuri cu aer de treizeci de milimetri și patru mitraliere.
  Această mașină nu avea egal în ceea ce privește puterea de foc. Și viteza sa este mare pentru un avion de luptă cu elice, aproape șapte sute patruzeci de kilometri pe oră. Da, e grozav și mișto.
  Iar spiridusul însăși, de regulă, a luptat desculț și în bikini, care abia îi acoperea corpul musculos și bronzat.
  Neavând egal în pricepere, războinicul îi plăcea să fie masat și mângâiat de băieți puternici și musculoși. Și i-a plăcut foarte mult.
  Numele elfului era Olympias - un nume universal pentru orice rasă europeană. Dar era considerată germană. Deși pedigree-ul ei era necunoscut, o blondă atât de spectaculoasă nu putea fi decât ariană.
  Ei bine, se pregătea pentru prima ei luptă cu avioanele rusești. Tocmai dimineața a început Operațiunea Citadelă, tocmai pe 5 iulie 1943. Fata a făcut un zbor de probă și a doborât un bombardier de noapte sovietic U-2, ceea ce crea probleme și germanilor. Olympias a zdrobit-o în bucăți cu o apăsare a degetului gol al piciorului ei grațios, de fetiță.
  Ceea ce războinicului i-a plăcut foarte mult, iar ea a răspuns:
  - Mâine voi aranja Armaghedonul pentru dușmanii mei!
  Și acum a venit mâine. Și puternicul său avion de vânătoare Me-309 a decolat de pe pistă și s-a repezit în luptă. Era clar că această fată va începe acum să rupă sticla cu apă fierbinte și asta ar fi în regulă.
  Jocurile Olimpice au cântat:
  S-a făcut foarte cald pe cer,
  Aceasta este o muscă elf...
  Un băț o așteaptă,
  Dacă tipul nu zboară!
  Fata a văzut pe cer un avion de recunoaștere rus și l-a doborât cu o explozie de mitralieră pentru a nu irosi obuzele de aer.
  Apoi au apărut mai mulți luptători sovietici Yak-9. Ei bine, războinicul este cel mai bun ca întotdeauna.
  Trage din tunuri cu aer german de 30 mm. Și ME-309 are trei dintre ele. Și apoi imediat șase mașini sovietice ard ca torțe, lăsând cozi de foc și căzând. Un alt al șaptelea avion PE-2 și a fost doborât, astfel încât mașina sovietică a fost literalmente sfâșiată.
  Olimpiada spune cu încântare:
  - Sunt cea mai tare și mai agresivă fată din lume! Pur și simplu grozav! Nu degeaba sunt cunoscut ca un om puternic - șapte dintr-o singură lovitură!
  Războinicul își scutură picioarele goale, cizelate și bronzate.
  Și zboară mai departe pe ME-309. Există o duzină întreagă de luptători sovietici în față.
  Călcâiul gol al fetei elf apasă pe trăgaci. Și din nou o mulțime de avioane doborâte, zece iac și două Lagg-5 au fost distruse. Așa funcționează fenomenal spiridusul - lovește banal de la distanță mare și o face foarte bine. Ei bine, ce altceva se poate compara cu o astfel de fată?
  Mai jos puteți vedea mai multe Katyusha sovietice. Jocurile Olimpice scad puțin. Și trage din tunurile sale cu aer de treizeci de milimetri. Și Katyusha-urile sovietice explodează. Și soldații ruși răniți și uciși grav zboară în direcții diferite. Acest lucru este cu adevărat grozav.
  Dar sunt din nou mașini sovietice în aer. De data aceasta sunt chiar treizeci.
  Olympias a rânjit carnivor și a ciripit:
  - Ei bine, cu cât sunt mai mulți dușmani, cu atât este mai interesant războiul!
  Iar fata a tras o explozie mortală din tunurile cu aer, folosind degetele goale de la picioare. Și chiar s-a dovedit a fi un impact de super-nivel. Și șaisprezece iac sovietici, zece Lagg, trei Pe-2 și un IL-2 au fost aruncați în aer și distruși deodată.
  Jocurile Olimpice a postat pe Twitter cu încântare:
  - Wow! Wow! O cunosc pe fata Satana!
  Și chicotește... Într-adevăr, aceasta este o zi tristă pentru trupele sovietice. Iată-o, un spiriduș, care apare și își lovește dușmanii foarte furios.
  De ce să nu treci la tancuri sovietice? Fata s-a coborât puțin și să tragem în mașinile sovietice. Câteva treizeci și patru de tancuri și două tancuri KV au luat foc. La fel și trei tunuri autopropulsate SA-76. Apoi fata a eliminat un alt depozit de muniție și opt arme, ceea ce a fost foarte eficient.
  După care fata a luat-o și a trecut înapoi la ținte aeriene. De data aceasta, ea a luat aeronave de atac IL-2, doborând optsprezece dintre ele, patru Yak, cinci Lagg, trei PE-2 și un bombardier Tu-3.
  Așa a făcut o treabă deosebită fata de terminator. Și acum puteți vedea cum se mișcă mașinile noi în jos. În acest caz, treizeci și patru.
  Jocurile Olimpice au tras un alt flux de anihilare din tunurile cu aer. A doborât douăzeci și cinci de vehicule sovietice.
  După care a rămas fără obuze de aer. Și războinicul s-a întors. Pentru a schimba trusa de luptă și a alimenta. ME-309 are o viteză de până la 740 de kilometri pe oră - nu vor ajunge din urmă!
  Jocurile Olimpice au cântat chiar:
  - Eroii ies în fugă din urmărire! Un străin a pătruns și nu va ajunge din urmă!
  ME-309, deja alimentat și echipat, o aștepta pe fată. Germanii au în prezent doar patru astfel de avioane. Și doi dintre ei sunt alocați la Olimpiada. Care luptă practic fără întrerupere și bate trupele sovietice.
  Din nou, ME-309, supraîncărcat cu muniție, este puternic smuls de pe pistă. Acest luptător are șapte puncte de tragere și trei tunuri cu aer de 30 mm fiecare - putere colosală. Ei bine, încearcă să faci față.
  Olimpiada cântă cu entuziasm:
  Te voi sfâșia pe Stalin
  Ar fi trebuit să mergi în Wehrmacht degeaba...
  Voi avea cea mai mare fericire
  Demonstrează că ești o capră cu mustață!
  Și acum fata vede noi obiective. Deci acestea sunt IL-2, însoțite de iac, care se repezi spre pozițiile germane. Fata spiridușă trage cu degetele goale de la picioare. Este aproape goală doar în chiloți subțiri.
  Și-a scos chiar și sutienul pentru ca sânii înalți să fie mai liberi și să poată respira mai ușor.
  Iată o fată care trage foarte precis. Șaptesprezece IL-2 și opt iac au fost doborâți cu o explozie de trei tunuri cu aer.
  Jocurile Olimpice s-au gândit chiar să îndepărteze mitralierele. Tunurile cu aer vă permit să trageți pe distanțe lungi. Și un obuz de 30 mm vă permite să doborâți un vehicul sovietic cu o singură lovitură.
  Așa că fata elfă se simte foarte încrezătoare. Iar mitralierele sunt potrivite doar pentru luptă apropiată. Adevărat, spiridusul are un talisman pe gât, acesta deviază gloanțe și obuze din avion, așa că nu numai că nu a fost doborâtă niciodată, dar nici măcar nu a fost zgâriată. Dar totuși, este mai bine să loviți inamicii de la distanță.
  Aici puteți vedea PE-2 sovietic sau se mai numesc și pioni. Fata trage cu picioarele goale. Nouă PE-2 și trei LAGG-5 au fost doborâte. Acesta este genul de fată el. Și trupele germane înaintează deja. Redutabilii "Tigri" și "Ferdinands" se grăbesc în luptă. Cel mai recent vehicul este oarecum modernizat - cu motorul și transmisia situate într-o singură unitate în fața vehiculului, iar turela în sine cu un pistol puternic în spate.
  Și acest lucru a făcut posibilă reducerea greutății pistolului autopropulsat la cincizeci de tone și a devenit mult mai rapid și mai manevrabil, iar eficiența sa în luptă a crescut brusc.
  Și raza de distrugere de la distanță a fost colosală. Și vehiculele sovietice au fost atacate din când în când.
  Jocurile Olimpice i-au zdrobit pe Katyushas și au cântat:
  -Stalin, Stalin, Stalin,
  Eu sunt făcut din oțel!
  Și războinicul dă foc vehiculelor inamice. Și sistemele rusești de lansare multiplă de rachete explodează.
  Așa îi bate în mod activ Jocurile Olimpice și apasă butoanele cu degetele goale de la picioare.
  Fata canta:
  Îmi voi arde toți dușmanii până la pământ,
  Sunt fata Satana!
  Și Katyusha-urile sovietice explodează, împrăștiindu-se departe în bucăți. Mai ales dacă o lovitură de un proiectil de avion provoacă detonarea trusei de luptă. Și brațele, picioarele și capetele soldaților sovietici sunt rupte.
  Fata elf a aterizat foarte precis și cu măiestrie în depozitul de muniții. Și a explodat cu o forță foarte mare. Și un tanc KV-10 spart cu două butoaie a zburat în sus. De asemenea, a luat și a rupt capul unuia dintre generalii sovietici.
  Olympias a luat-o și și-a lins buzele stacojii și a cântat:
  Nu trebuie să-ți pierzi capul
  nu te grabi...
  Nu trebuie să-ți pierzi capul
  Dacă vă vine la îndemână!
  Notează-l în caiet,
  Pe fiecare pagină!
  Orcii răi trebuie uciși!
  Orcii răi trebuie uciși!
  Și capturați capitala!
  Așa s-a despărțit această fată elf groaznică și foarte agresivă, o blondă foarte spectaculoasă.
  Și apoi a doborât încă o duzină de iakov sovietici și s-a întors. Și s-a distrat. Iată-o, cât de frumoasă și crudă în același timp.
  Fata și-a amintit de tortura pionierilor.
  Un băiat blond, bronzat, de vreo treisprezece ani, a fost dezbrăcat de fete și înșirat pe un suport. Și cioburi de stejar au fost înșurubate de picioarele goale, ceea ce l-a întins pe tânărul pionier.
  Corpul musculos și nervos al băiatului se încordă. Și apoi Olimpia a luat și a adus o torță lângă el. Pielea bronzată a început să se acopere de arsuri și era clar că băiatul îl doare.
  Dar pionierul, strângând din dinți și respirând greu, a rămas tăcut. Și puteai vedea picături de sudoare curgând pe fața copilărească și în același timp curajoasă.
  Jocurile Olimpice au rânjit. Alte două fete de tortură au pus mănunchiuri de tufiș sub picioarele goale ale băiatului. Și le-au dat foc. Da, așa că focul a început să ardă. Iar flăcările au lins în mod prădător călcâiele copiilor băiatului, aspre de mersul desculț mult timp.
  A urlat chiar de durere sălbatică, dar și-a mușcat din nou buza. Ca răspuns, fetele germane au luat un fir fierbinte din șemineu și au început să-l biciuie pe pionier.
  În ciuda durerii, băiatul nu numai că nu a plâns și nu și-a cerut milă, dar chiar a cântat:
  Fascist răul tău ai trecut toate limitele,
  Hitler al tău este un cadavru bolnav posedat!
  Peste patria nefericită, cu părul cărunt,
  Vulturul nostru, dragul Stalin, zboară!
    
  Există o groază brutală în laț, mă sufoc dureros,
  Nu aș prefera o canapea decât suferința!
  Răspândindu-se prin oraș ca fumul,
  Foc - N-am mai văzut așa ceva până acum!
    
  Un șarpe se târăște prin orașele Rusiei,
  Cu siguranță teroarea va trece!
  Naziștii au udat câmpurile cu sânge,
  Crud patruzeci și unu, îngrozitor an!
    
  Și cred că poate este un vis,
  Realitatea este imposibil de înțeles dintr-o dată!
  Providența lui Dumnezeu salvează Patria,
  Cât de fragilă este lumea, e subțire - un fir de mătase!
    
  Țara e sub un călcâi de fier,
  Și șinele tancului, zgomot ruginit!
  Dar voi acoperi cu sânii mei inima Patriei,
  Ca să nu se stingă făclia comunismului!
    
  A muri pentru Patrie este vitejie,
  Dar este mai bine să supraviețuiești și să crești copii!
  Conștiința noastră este o gardă inexorabilă,
  Și cuvântul nu este o vrabie proastă!
    
  Îmi amintesc de ochii lui Isus,
  El este un Dumnezeu bun, milos, luminos!
  Mă rog lui Hristos ca zilele și nopțile noastre,
  Pentru Krauts erau moarte: Fuhrer-ul a murit!
    
  În libertate există bucurie în fiecare mișcare,
  Libertatea este ceva ce nu poate fi luat!
  Nu este nevoie de lene, plăcere noroioasă,
  La urma urmei, munca este tatăl și mama ta!
    
  Vom câștiga, văd clar
  Dă din cap, cred în adevăr - un cor de păduri de stejar!
  Rusia va deveni atât de frumoasă
  Cu toții ne vom bucura că ne-am alungat dușmanii!
    
  Și nu vom fi ca niște sclavi tăcuți,
  Nu călca cu iarba lumii!
  Trupele vin ca niște valuri furioase,
  Sunt conduși de un geniu - dragă Stalin!
    
  Și noi vom fi demni de Stalin,
  Vom reuși să-l salvăm pe Rus de gunoaie!
  Va veni vremea când vor pieri în abisul războiului,
  Socialismul nu va merge pe drum!
    
  Acum mă simt rău, mor de agonie,
  Dar să găsim nemurirea în inimile noastre!
  Victoria va veni, cred, în mai cald,
  Și amintirea eroilor va dura pentru totdeauna!
  Olympida a luat apoi clești fierbinți din foc și a început să rupă degetele goale ale copilului. Această fată elf și marele super as a început cu degetul ei mic. Băiatul se cutremură și osul s-a scârțâit.
  Chipul copilăresc al pionierului se răsuci de durere cumplită.
  Și spiridusul Olimpia a continuat să rupă oasele copilului. Așa că, cu o criză, ea și-a rupt un deget după altul cu clești fierbinți.
  Ultimul lucru pe care l-a rupt a fost cel mai mare deget mare al pionierului. Băiatul a devenit foarte palid și și-a pierdut cunoștința din cauza șocului durerii.
  Cu toate acestea, Olympias, care, elf fiind, cunoștea toate nodurile și punctele nervoase de pe corpul oamenilor, și mai ales al copiilor, a înțepat copilul în gât cu un ac și l-a obligat să-și revină în fire.
  Apoi ea a postat pe Twitter:
  - Nu vei merge nicăieri - un pionier este ca un păduchi!
  Iar pilotul, folosind un clește înroșit, a strâns mingile băiatului. A urlat din nou și de data aceasta a leșinat mult timp. Wow, doare atât de tare.
  Una dintre fetele tortură a remarcat:
  - Poate ar trebui să-l lăsăm? Tot nu voi spune nimic!
  Un altul a adăugat:
  - Vom tortura copilul până la moarte așa!
  Olympias a râs și a remarcat:
  - Pari atât de jalnic, de parcă să fii călăi nu e treaba ta. Dar sunt un pilot as și nu știu nici cea mai mică păcat!
  Fata torționarului a sugerat:
  - Poate putem încerca un alt curent?
  Olympias dădu din cap aprobator:
  - Acesta este într-adevăr cazul! Electricitatea este un simbol al progresului!
  Mai multe fete călău au tras dinam. Aceasta este de fapt o modalitate foarte bună de a genera energie electrică. Și, în același timp, elimină durerea băieților și fetelor deosebit de încăpățânați.
  Băiatul gol a fost din nou scuturat și adus în fire. Apoi firele și electrozii au fost atașați la toate zonele sensibile. Și limba, și al cincilea punct, și rădăcina vieții, și sfarcurile și partea din spate a capului, precum și călcâiele și palmele deja arse.
  Așa l-au acoperit complet pe tânărul erou pionier. După care Jocurile Olimpice, acest as feminin și în același timp un călău au început să rotească întrerupătorul, reglând alimentarea cu energie electrică. Descărcări electrice s-au repezit prin băiatul epuizat, bătut, însângerat și gol, ca niște cai în galop și cu copitele scânteietoare.
  Iar tânărul pionier a scos un țipăt pătrunzător, cu o durere pur și simplu inumană. Olimpiada a luat-o și a întărit categoria. Pe corpul gol al băiatului au strălucit lumini și scântei, chiar și coaste au devenit vizibile, ca și cum la o radiografie, erau vizibile prin carne și pielea chinuită a băiatului, acoperită de abraziuni și arsuri.
  Se părea că nimeni nu poate rezista unei asemenea torturi. Dar băiatul pionier a cântat din nou cu mult curaj și simțire, străpuns complet de la călcâie până la ceafă de descărcări electrice:
  Sunt un pionier și acest cuvânt este totul,
  Arde în inima mea tânără...
  În URSS, totul este drăguț, crede-mă,
  Deschidem chiar ușa spațiului!
  
  i- am jurat lui Ilici,
  Când am stat sub steagul sovieticilor...
  Tovarășul Stalin este pur și simplu ideal,
  Să știi că faptele eroice se cântă!
  
  Nu vom tăce niciodată, să știi
  Și vom spune cuvântul și pe grătarul adevărului...
  mare stea a URSS,
  Crede-mă, vom dovedi întregii planete!
  
  Aici în inima tânără leagănul cântă,
  Și băiatul cântă imnul libertății...
  Victoriile au deschis un cont nesfârșit,
  Să știi că oamenii nu pot fi mai cool!
  
  Am apărat tânăra Moscova,
  În frig, băieții sunt desculți și poartă pantaloni scurți...
  Nu înțeleg de unde atâta putere,
  Și imediat îl trimitem pe Adolf în iad!
  
  Da, pionierii nu pot fi învinși,
  S-au născut cu o flacără care arde în inimă...
  mea este o familie prietenoasă,
  Ridicam steagul comunismului!
  
  La urma urmei, ești un băiat și, prin urmare, un erou,
  Luptă pentru libertatea întregii planete...
  Și Führerul chel cu o bubuitură,
  Așa cum bunicii au lăsat moștenire în glorie militară!
  
  Hitler, nu te aștepta milă de la noi,
  Suntem pionieri, copii uriași...
  Soarele strălucește și ploaia cade,
  Și suntem pentru totdeauna uniți cu Patria noastră!
  
  Hristos și Stalin, Lenin și Svarog,
  Uniți în inima unui copil mic...
  vor îndeplini datoria glorioasă,
  Un băiat și o fată se vor lupta!
  
  Băiatul are ghinion acum,
  A fost capturat de fanaticii fasciști...
  Și în această furtună s-a rupt vâsla,
  Dar fii băiatul un pionier convins!
  
  Mai întâi l-au bătut cu biciul până a sângerat,
  Apoi i-au prăjit călcâiele băiatului...
  Krauts au zerouri în conștiință,
  Madame poartă mănuși roșii!
  
  Tălpile flăcăului roșu ardeau de foc,
  Apoi i-au rupt degetele băiatului...
  Precum fasciștii duh,
  Și în gândurile de comunism s-a dat soarele!
  
  O flacără a fost adusă în pieptul copilului,
  Pielea era arsă și roșie...
  Câinii au ars jumătate din corpul pionierului,
  Necunoașterea suferinței fărădelegii!
  
  Apoi răi Krauts au început curentul,
  Electronii au zburat prin vene...
  Capabil să ne arunce la risipă,
  Pentru ca voi copiii să nu rămâneți în hibernare!
  
  Dar băiatul pionier nu s-a rupt,
  Deși a fost torturat ca un titan...
  Tânărul a cântat cântece curajos,
  Să zdrobească tiranul fascist!
  
  Și așa l-a ținut pe Lenin în inima lui,
  Buzele copilului spuneau adevărul...
  Deasupra pionierului este un heruvim glorios,
  Băieții lumii au devenit eroi!
  Ei bine, ceea ce primește ceea ce nu se întâmplă întotdeauna și călăul rămâne câștigător. Jocurile Olimpice sunt dornice să lupte din nou. Și acum ME-309 ei se grăbește în luptă. Fata elf apăsă butonul joystick-ului cu degetele goale de la picioare. Și tunurile cu aer și mitralierele funcționează. Avioane sovietice doborâte și arzând cad.
  Așa i-au luat Olimpiada pe ruși și le-a dat o înfrângere totală, ucidere și epurare. Câte avioane sovietice au fost ucise de câteva salve? Aici fata a doborât imediat șaisprezece iac, zece lag și patru pioni. Așa a decurs confruntarea letală. Treizeci de avioane în două rafale.
  Adevărat, Me-309 are până la șapte puncte de tragere: trei tunuri cu aer de treizeci de milimetri de calibru și capabile să doboare o aeronavă sovietică cu o lovitură. Ei bine, patru mitraliere - de asemenea, nu slabe, de paisprezece milimetri de calibru.
  Această fată elfă a distrus avioane sovietice cu toată prostia ei.
  Și apoi a trecut la ținte terestre și le-a luat și a lovit tancurile. Tunurile sale cu aer au străpuns acoperișurile celor treizeci și patru sovietici foarte calm și în serie. Așa era acest războinic Olimpia. Ea a purtat o confruntare atât de criminală.
  Și când trăgea, își folosea atât degetele goale de la picioare, cât și sfarcurile stacojii ale sânilor, apăsându-le pe butoanele joystick-ului. Și a fost un impact mortal.
  Din planul orizontal, Jocurile Olimpice au distrus douăzeci de tancuri T-34, zece tunuri autopropulsate SU-76 și patru Katyusha. După care și-a întors avionul pentru a-și completa trusa de luptă. Este o fată de cea mai înaltă clasă și brand.
  Mai mulți luptători sovietici au urmărit-o după ea. Dar războinicul elf nu se temea. A luat-o și a lovit-o cu mitraliere. Atât șase iac sovietici, cât și un La-5 au explodat dintr-o lovitură directă pe baldachin.
  Jocurile Olimpice au urlat:
  Suntem cei mai puternici din lume
  Să ne înmuiem toți dușmanii în toaletă!
  Și din nou, frumusețea și-a întors luptătorul într-o buclă.
  După care am ajuns în siguranță la aerodrom.
  Și erau deja servitori băieți care, purtând doar pantaloni scurți și goi până la talie, fulgerându-și călcâiele goale, au început să alimenteze avionul și să completeze trusa de luptă.
  Deci a existat un astfel de salt. Adolescenții lucrau.
  Olimpiada s-a urcat într-un alt avion, deja alimentat și echipat cu un kit de luptă, și a decolat. Me-309 a decolat oarecum puternic de pe pistă. Era prea plin de truse de luptă. Și s-a repezit spre est.
  Olimpiada și-a descoperit dinții. Era o fată musculoasă în bikini. Iar picioarele ei goale nu sunt un capriciu, ci o unealtă de muncă. Elfa însăși este bronz închis de la un bronz, iar părul ei este strălucitor și blond. Un arian exemplar, s-ar putea spune.
  Și acum vede avioane sovietice venind din nou înainte. Și cei mai populari sunt, desigur, luptătorii Yaks. Mai ales Yak-9. Nu pot spune că această mașină este deosebit de cool, dar este destul de simplu de produs și, prin urmare, răspândită. Dar armamentul este atât de mediu, doar un tun aerian și o mitralieră.
  Olimpiada deschide focul de la distanță cu ME-309. Și are lovituri foarte precise. Vehiculele sovietice încep să ardă și să explodeze. Tunurile cu aer de treizeci de milimetri sunt deosebit de mortale. Deci au bătut așa.
  Primele două duzini de avioane sovietice au fost doborâte de prima explozie.
  Jocurile Olimpice au urlat:
  - Și ținem ceva în sân,
  Vino la noi, altfel te omorâm!
  Și apoi fata elfă a tras o altă explozie și au explodat șaisprezece iac și opt LA-5, ceea ce este un efect extrem de letal.
  După care fata pilot își întoarce avionul din nou și trage cu obuze aeriene ucigașe în ținte terestre. Ei explodează și provoacă devastări colosale când lovesc un depozit de muniții al armatei sovietice. Și, de asemenea, tancuri. Jocurile Olimpice sunt doar o fată monstru.
  Și dacă dă naibii, nimănui nu va părea prea mult. Un efect atât de devastator aici.
  Katyusha a explodat, la fel ca și depozitul de rachete, care a început să explodeze, astfel încât fragmentele s-au împrăștiat în întregul perimetru și au ucis soldații sovietici.
  Jocurile Olimpice au urlat:
  Sunt un luptător demonic,
  Nu vor mai fi sfaturi pentru tine...
  Rămâi cu Stalin, copii,
  Nu va fi loc pentru tine pe această planetă!
  Și războinicul își va arăta dinții colți. Și apoi o va lua și va mârâi!
  Da, acest lucru este într-adevăr foarte tare și puțin amuzant în același timp.
  O altă fată, Helga, care se luptă pe Focke-Wulf, strigă:
  - Ce bravo - o aruncare la dreapta!
  Și cu călcâiul gol apăsă pe trăgaci și lovește ținte la sol. Focke-Wulf este o aeronavă de atac foarte decentă în ceea ce privește armamentul și armura.
  Aceasta este cu adevărat o fată despre care poți spune: un monstru. Mai exact, monstrul este Olimpiada, iar Helga, după cum poți spune, este un monstru. Dar acești războinici desculți în bikini sunt o pacoste majoră pentru armata sovietică.
  Acum fata apasă din nou pe trăgaci cu călcâiul gol, iar depozitul cu muniție sovietică zboară în aer.
  Și apoi râde și spune:
  - Îl vom sfâşia pe Stalin şi stalinismul!
  După bombardament, fetele se întorc înapoi. Și pe uscat înaintează naziștii. Au tancuri destul de puternice - Tigri, Pantere, T-4 și puternicele tunuri autopropulsate Ferdinand. Acesta din urmă nu are egal în lume atât în ceea ce privește puterea armei sale, cât și grosimea armurii frontale. O mașină revoluționară formidabilă. Iar germanii pun presiune asupra Armatei Roșii.
  Se părea că un elf, chiar și un pilot de o clasă atât de înaltă, nu a fost capabil să schimbe valul unui război la care participau multe mii de tancuri și avioane. Și aici se dovedește că este posibil. Și naziștii încep să învingă. Mai mult, nu este vorba doar despre uciderea trupelor sovietice, ci și despre impactul moral. Și această Olimpiada de fete terminatoare are un impact major. Armata Roșie este copleșitoare, dar Wehrmacht-ul este încurajator!
  Apoi se dovedește brusc că Tigerul este un rezervor foarte dur, greu de manevrat. Iar trupele germane continuă să urce și să urce.
  Olimpiada decolează din nou în ME-309 și trage ceva extrem de letal din luptătorul său. Și din nou avioanele sovietice explodează și se despart.
  Fata spiridușă râde și scârțâie:
  - Sunt o super femeie!
  Helga îi aruncă un sărut și confirmă:
  - Chiar și hiper!
  Și acum încă o duzină de avioane rusești explodează și se despart în aer. Aceasta este cu adevărat opera piloților asi. Care au atât reacție, cât și viteză, și avioane cu putere mortală.
  Între timp, pionierii în legături roșii sapă fortificații pe câmp. Copiii sunt desculți, băieții poartă în general doar pantaloni scurți. Trupurile copiilor, atât adolescenți, cât și foarte mici, erau acoperite cu un bronz de ciocolată la soare. Și lucrează și lucrează ca tinerii titani.
  Picioarele goale ale copiilor apasă pe lopeți și se aude un cântec:
  Pentru un pionier nu există un cuvânt pentru laș,
  Luptă curajos cu Wehrmacht-ul...
  Pentru cărți, un pachet este un as,
  Suntem obișnuiți să luptăm în lupta corp la corp!
  De ce nu ar trebui să cânte? Au adus chiar băieți din colonia de minori. Ei poartă pantaloni scurți negri și ghileți gri. Când și-au scos gâtul gol, trunchiurile băieților prizonieri au fost expuse. Mulți oameni au tatuaje pe corp. Și capetele tunse chelie. În același timp, băieții arată destul de bine hrăniți. Pentru că în colonia de minori, rațiile din închisoare pentru tinerii deținuți sunt chiar mai bune decât cele ale școlarilor dependenți din sălbăticie. Adică, un astfel de paradox - tinerii criminali sunt hrăniți chiar mai bine decât copiii normali.
  Și lucrează foarte leneș. Dacă pionierii liberi lucrează cu entuziasm și chiar cântă cântece:
  Patria pionierului URSS,
  Vom lupta pentru asta pentru totdeauna...
  Chiar dacă apare haos,
  Vom lupta cu curaj!
  Tinerii prizonieri chicotesc ca răspuns. Sunt băieți destul de normali, doar cu părul tuns și mulți cu tatuaje. Unii dintre pionieri au și coafuri care arată ca zero. În acest fel, există mai puțin risc de a face păduchi sau altceva rău. Unul dintre tinerii prizonieri, Volodka, a chicotit. Mi-am amintit cum, în timpul arestării lui, o asistentă în haină albă îl bâjbâia. Și a fost și umilitor și plăcut în același timp. Și mâinile fetei într-un halat alb erau în mănuși subțiri de cauciuc, iar atingerile erau atât de afectuoase și blânde, încât perfecțiunea masculină a unui adolescent se ridică.
  Și apoi sunt fetele pioniere în fuste scurte și picioare bronzate goale. Și cum să nu faci glume jucăușe? La vârsta de paisprezece ani, hormonii încă se joacă.
  Volodka a cântat:
  Oh, ce picioare!
  Cat de bine...
  Nu-ți fie frică, iubito
  Notează-ți numărul de telefon!
  . EPILOG.
  În timp ce ancheta este în desfășurare, au loc și alte evenimente, care nu sunt, de asemenea, lipsite de interes.
  În special, Alice a fost luată și arestată. Tânăra abia împlinise optsprezece ani, iar polițiștii s-au repezit de la intrare să o încătușeze.
  Fata a țipat sfâșietor:
  - Nu este nevoie! Sunt inocent!
  Poliția a mormăit ca răspuns:
  - Așa e curvă! Sunteți cu toții nevinovați, până la urmă.
  Acțiunea are loc în Moscova modernă, în secolul XXI. Iar fata este târâtă într-un centru de arest preventiv și cine știe de ce.
  Poliția i-a răsucit mâinile și a încătușat-o din spate, ceea ce a durut-o.
  Fata a strigat ca răspuns:
  - Să fie al naibii dictatorul fascist Putin! Dă pace cu Ucraina și Occidentul!
  Ca răspuns, fata a fost lovită cu o bâtă. Și ea s-a scuturat. Ei strigă la ea:
  - Ești un spion! Te vom ucide!
  frumoasă blondă a fost dusă la secția de poliție. Acolo a fost dusă într-o cameră de căutare personală. Au apărut trei polițiști în haine albe. Și-au tras mănuși de cauciuc pe mâini. Alice tremura, vânătăile au rămas pe corp.
  Iar gardienii pur și simplu i-au rupt rochia fără alte întrebări. Și, de asemenea, pantofi și colanți. Apoi sutien și chiloți. Și toți au făcut-o nepoliticos, rupându-și hainele. Apoi au luat-o și au început să simtă fata. Mâinile în mănuși de cauciuc au ajuns în gura lui Alice, simțite sub obraji, sub limbă, astfel încât frumoasa blondă aproape că a vărsat. Apoi s-au uitat în nările ei, luminând dispozitivul și în urechi.
  Mâinile aspre frământau sânii, verificând dacă există silicon sau medicamente. Și apoi degetul celei mai mari matrone apăsă pe buric. Dar asta nu este tot - părul lui Alice era pieptănat și era minunat, alb, cu o ușoară nuanță galbenă. Și au verificat fiecare bucățică de păr. Și, de asemenea, între degete.
  Dar cel mai umilitor lucru a fost când cel mai mare gardian și-a băgat laba în sânul lui Venus. Alice a răspuns mușcând-o pe femeia într-un halat alb de mână și rupându-se. E tânără și puternică. Trei gardieni au apucat-o de ea, dar nu au putut s-o țină pe trupul gol și bronzat.
  Apoi unul dintre ei a apăsat butonul.
  Gardienii bărbați au dat buzna. Patru băieți puternici au prins-o pe Alice de brațe și picioare și le-au despărțit. Iar matrona într-un halat alb și o labă mare într-o mănușă de cauciuc o înfipse în sânul lui Venus. Și apoi s-a dovedit că Alice era încă virgină, dar asta nu a deranjat-o pe femeia-monstru. Ea a rupt himenul, făcând să curgă sânge, iar fata percheziționată a țipat obscenități. Și a simțit asta până la uter. Și a făcut-o foarte grosolan și dureros.
  Apoi laba ei se întinse în pasajul din spate. Nici măcar nu a aplicat vaselină, așa că a fost foarte dureros și a ieșit din nou sânge. Și labele matronei sunt foarte mari.
  Și o percheziție personală semăna mai mult cu tortură decât cu o modalitate de a detecta obiectele interzise. Apoi, picioarele și degetele de la picioare ale fetei dintre picioare au fost examinate și apoi eliberate.
  Dar nu m-au lăsat să mă îmbrac. L-au aruncat doar cu apă rece pentru a spăla sângele. Și m-au dus în camera alăturată.
  Acolo, Alice, goală și neputincioasă, a fost condusă la un perete alb și i s-a dat o masă cu un număr în mâini. Au fotografiat profilul, și din față, și pe jumătate și din spate. Și apoi în plină creștere - gol. Și, de asemenea, din lateral, pe jumătate, față și spate.
  Apoi, fata a început să-și noteze toate semnele. Mai mult, erau atât bărbați, cât și femei în haine albe. Și au făcut-o încet și cu grijă. M-au forțat să mă întorc, să-mi ridic picioarele și brațele și să mă uit sub axile. Și chiar au intrat din nou în gură.
  De exemplu, o femeie într-un halat alb m-a făcut să-mi pun capul pe un pătrat și mi-a înfipt degetele în bărbie. Apoi și-a băgat degetele în gură, fără mănuși.
  Alice s-a eliberat și a țipat din nou:
  - Nu știu ce a făcut cu degetele alea, nu e steril, las-o să-și pună mănuși, apoi bagă-o!
  Tânăra în haină albă nu s-a certat. Și-a pus pe mâini mănuși medicale din cauciuc subțire și a deschis din nou gura. Și a căutat, aparent așteptându-se să găsească grenade, și a căutat plombe în dinți.
  Ei bine, dinții lui Alice sunt toți albi, impecabili, curați, nu o singură pată, cu atât mai puțin o obturație.
  După care înălțimea ei a fost măsurată și cântărită pe cântar. Ei bine, este comun. Alice era destul de înaltă, un metru optzeci și cântărea șaptezeci și două de kilograme. Apoi i-au măsurat distanța brațelor, lungimea picioarelor, palmelor, coatelor și volumul bicepșilor, gambelor și gâtului. Și, de asemenea, dimensiunea capului și așa mai departe.
  Acest lucru, desigur, nu doare, dar este umilitor, mai ales că sunt foarte mulți oameni în jur, iar unii dintre ei sunt bărbați.
  A venit o femeie într-un halat alb, ținând în mâini o mașină de tuns electrică. Alice a devenit palidă. I se părea că o vor lua și imediat îi vor rade părul minunat de pe cap. Dar tânăra și drăguța femeie a zâmbit și a guturat:
  - Îți vor rade doar păsărica!
  A început să îndepărteze firele de păr albe și creț din pântecele lui Venus. A fost gâdilator și chiar plăcut. În plus, încă mai durea după căutarea și ruperea aspră a himenului, iar acest gâdilat plăcut distragea atenția de la suferința și scâncetul din pântecul tânăr.
  După care au stropit-o cu lichid neinfecțios, așa că a fost dusă goală în camera alăturată.
  Acolo, au rulat mai întâi palmele în vopsea neagră și au lăsat separat toate degetele și toată palma. Acest lucru este în general normal și Alice a văzut-o în filme.
  Dar apoi i-au mânjit cu vopsea neagră piciorul gol. Și au făcut și greșeli de tipar, mai întâi ca întreg, apoi pe fiecare deget individual. Mai întâi din piciorul fetei stângi și apoi din dreapta. Dar Alice nu văzuse niciodată așa ceva într-un film și era uimită. Cu toate acestea, nu este dureros, dar este umilitor, ei arată încă o dată că ești arestat și că nu ești nimeni și nimic.
  Deși, când o rolă cu vopsea neagră trece peste o talpă goală, gâdilă.
  Este rușinos că este complet goală, iar un bărbat în uniformă o ia jos. Dar sunt femei lângă el. Și ei rânjesc.
  Alice, însă, nu este deosebit de jenată. Este foarte frumoasa si curbata. Și era virgină pentru că voia să o vândă la licitație și să obțină mulți bani. Dar pentru a face asta, mai întâi trebuia să devii adult. Și pur și simplu nu a avut timp să o facă.
  Dar ea nu este deloc atât de călugăriță. O fată destul de modernă și dezvoltată.
  Dar au început să-i undă buzele cu o rolă de vopsea neagră. Și acest lucru este deja neplăcut. Vopseaua în sine are un gust amar. Este clar că s-ar putea să lase urme pe buze pe borcan sau în altă parte, dar tot e dezgustător.
  Așa că i-au lipit buzele de o foaie albă de hârtie și au făcut această amprentă.
  Apoi sunt gipsurile dentare. Ei bine, acest lucru este în general de înțeles. Trebuie să muște plastilina și să stea așa o vreme, astfel încât amprentele dinților să fie clare.
  Alice s-a gândit că acesta este sfârșitul, dar i-au uns și urechile, atât în dreapta cât și în stânga, și le-au imprimat și pe hârtie albă.
  Și fata era destul de murdară. Își dorea cel mai mult ca asta să se termine repede și să fie dusă la duș.
  Dar acest lucru s-a dovedit a nu fi suficient. Maiorul feminin a remarcat:
  "Ei sunt adesea goi în închisoare, așa că le vom lua amprente de pe fund."
  După care bărbatul a început să treacă peste fese o rolă cu vopsea neagră.
  Și acest lucru este foarte rușinos, un reprezentant al sexului puternic își aduce fața prea aproape de părțile sale intime. Și ruloul ei se freacă. Şoldurile lui Alice sunt largi. Și de mai multe ori bărbatul a înmuiat rola în vopsea pentru a o aplica din nou pe farmecele de lux ale fetei.
  Apoi a fost și ea așezată pe mai multe cearșafuri, iar amprente de piele impecabilă au fost luate separat de fiecare parte a coapselor. Și a fost atât de umilitor, fiind în totală nuditate.
  Dar, în cele din urmă, și asta s-a încheiat, deși părea să dureze pentru totdeauna.
  Apoi au dus-o la următorul cabinet și i-au făcut o radiografie a stomacului, brațelor și picioarelor, de asemenea goale. De asemenea, nu doare, dar este cumva dezgustător și nu vrei să primești radiații.
  Apoi a fost dusă în camera de duș. Mai mult, au condus-o așa goală, iar mâinile îi erau încătușate din spate. Și aceasta este și o altă umilință. Picioarele goale ale lui Alice lovesc. Și pe parcurs, am dat mai întâi de o prizonieră, destul de tânără, și ea a început să arate cu degetul și să facă glume șmecheroase - spunând cât de grozav te vor iubi în închisoare.
  Și apoi bărbatul prizonier, ochii i s-au mărit și a devorat-o pe fata goală cu privirea, iar pantalonii i s-au bombat literalmente.
  În cele din urmă, Alice ajunse la duș. Înăuntru era gol, doar doi paznici în uniformă o priveau spălându-se. Și din fericire apa era caldă, ei bine, statul nu era încă atât de sărăcit. Sub pâraie, Alice simțea aproape beatitudine în suflet, dar era neplăcut că gardienii o priveau așa. Ei bine, mi-au dat încă o bucată de săpun de rufe. Alice spăla vopseaua neagră. Și au devenit curați.
  În ciuda tuturor necazurilor, unul dintre gardieni încă i-a băgat mâna în gură, iar cealaltă i-a simțit sânii goi cu labele înmănușate. Alice a îndurat încă o umilință fără a se certa.
  Gardienii au uscat-o, nu prea uscată, cu un prosop eliberat de guvern și au scos-o din duș. Se pare că m-au dus într-un punct în care au fost eliberate haine guvernamentale.
  Se pare că unui prizonier suspectat de spionaj îi este interzis să o poarte pe a ei.
  Și iarăși umilință și râsete din partea bărbaților și femeilor.
  În sediul guvernului, mai trebuia să stăm într-o coadă de mai multe femei goale. Erau tineri și destul de drăguți, mulți cu tatuaje. Și au început să facă și glume despre Alice. Mai ales având în vedere pubisul și frumusețea ei ras.
  Și unul dintre prizonierii mai în vârstă a început chiar să simtă sânii lui Alice. Fata a fost încătușată din spate, dar picioarele ei erau libere. Și el își împinge genunchiul în plexul ei solar. Ea s-a prăbușit.
  Poliția a atacat-o pe Alice. Au dat-o o serie de lovituri, aproape până când și-a pierdut cunoștința. Și apoi, așa, m-au târât gol în celula de pedeapsă.
  Fata a fost bâjbâită cu nebunie în timp ce traversa. Și Alice a experimentat din nou durere și umilință.
  A fost aruncată goală și încătușată din spate într-o cameră rece și întunecată, iar ușile au fost închise. Fata s-a trezit goală, neputincioasă și înlănțuită în întuneric. Și era foarte proastă, rece, speriată. Plus că erau șobolani care alergau în celula de pedeapsă și se simțea un miros puternic de canalizare.
  Alice a luat-o și a izbucnit în lacrimi, dar lacrimile nu-și pot ajuta durerea. Și și-a dat repede seama de asta, mai ales după ce un șobolan a mușcat-o pe piciorul gol.
  Fata l-a zdrobit pe infractor cu degetele goale de la picioare și a cântat cu furie, dând dovadă de forță de spirit:
  Era o fată simplă - războinicul Jeanne,
  Desculță și în zdrențe, a pascut vacile...
  Dar Dumnezeu Atotputernic de pe un piedestal mare,
  A trimis un roi nenumărate de cadouri micuței frumuseți!
  
  Și o fată simplă a devenit războinică,
  Poporul francez este curajos, s-a unit...
  Și a întrebat Marea Britanie cu o lovitură țărănească,
  O echipă puternică s-a adunat în jurul ei!
  
  Războinicul, înfuriat, și-a măturat dușmanii cu sabia ei,
  Pentru demonstrații am ales un look foarte curajos...
  Ei bine, cât de puternică părea Zhanna oamenilor,
  Crede-mă, sângele celor mai curajoși cavaleri va fierbe în el!
  
  Iată-o, o fată curajoasă care se luptă,
  Spărgând hoardele înverșunate de damasc cu sabia ta,
  Și vocea frumuseții sună deja...
  Poate chiar să arunce o cărămidă în față!
  
  Victorie după victorie, este deja la Paris,
  Și se pare că peste Franța steaua arde de foc...
  Zhanna desculță a zburat mai sus decât soarele,
  Visul de multă vreme al fetelor s-a împlinit!
  
  Dar zeița volubilă este averea,
  Și marea fată a căzut în plasa cuiva...
  Ei o biciuiesc și o numesc proastă,
  Sigur că curajoasa Jeanne trebuie să moară imediat?
  
  Au tras-o pe Jeanne pe suport și au aprins flăcările,
  Focul îi linge călcâiele, iar lanțurile sunt pe mâini...
  Dar de curând regele i-a încredințat steagul,
  Și au închis frumusețile toate în ziduri de piatră!
  
  Sub tortură, fata nu a scos niciun sunet,
  Chiar dacă cleștele fierbinți mi-au ars pieptul gol...
  "Sfânta Inchiziție" i-a dat chin,
  Dar nu au putut nici măcar să scoată un geamăt de la fată!
  
  Apoi au făcut foc, iar fata era desculță,
  Și în zdrențe, toate bătute, călăul duce la executare...
  O, scumpă Jeanne, mi-e dor de tine,
  Puterea trupească a iadului te-a aruncat în gheenă!
  
  Ea arde, o frumusețe, goală într-o flacără strălucitoare,
  Dar un strigăt prețios, fără să scoată vreodată...
  Pentru moartea ei nemuritoare, am dat atât de mult dușmanului,
  Luptă cu un inamic sălbatic și fără a o trăda pe Jeanne!
  
  Și acum fata se luptă cu naziștii,
  Aproape gol, desculț, era un ger mare...
  Acum ești Zhanna Russian, văd că te chinui de căldură,
  Pentru că bunicul ei înțepător și-a înghețat nasul!
  
  Dar cu o rugăciune veselă, un sfânt pionier,
  Crede-mă, vom învia această fată bolnavă!
  Și cu cântecul nostru îndrăzneț, deși complet copilăresc,
  Crede-mă, vom naște imediat o nouă mișcare!
  
  Va veni victoria asupra fasciștilor, știi asta,
  Și Germania va fi cucerită, crede-mă...
  În timp ce lupta se desfășoară și îți răni corpul,
  Fascismul este atât de feroce - este o fiară puternică!
  
  Dar apoi a venit un izvor strălucitor și totul s-a topit,
  Iarba devine pufoasă și în curând va fi mai glorios...
  Ești curajos la Berlin, atunci te vei plimba frumos,
  Și întreaga planetă tânără se va transforma imediat în paradis!
  După care fata s-a așezat cumva pe patul de fier. E bine că este încă vară și, deși este frig în celula de pedeapsă, este totuși tolerabil. Ce se întâmplă acolo iarna? Pur și simplu îți poți distruge sănătatea.
  Alice oftă din greu și încercă să-și imagineze ceva care să-și distragă atenția.
  De exemplu, colonia de muncă pentru copii Makarenko. Și băiatul Alioșa a fost trimis la el. Doar pentru sărituri peste cursuri. Iar băiatul a intrat în reeducare la vârsta de doisprezece ani. Acest lucru poate fi spus chiar și fără antecedente penale. A fost trimis de o comisie în legendara colonie. Sunt deja anii treizeci, oamenii nu par să fie atât de săraci până la urmă. Prin urmare, băiatul a fost șocat.
  I-au bărbierit capul ca un prizonier și i-au luat amprentele de pe brațe și picioare.
  Apoi, chiar în prima dimineață, la ora cinci, când era încă întuneric, în aprilie m-au dat afară pe platformă împreună cu ceilalți băieți. Iar copiii sunt goi, purtând doar chiloți, desculți. Și este înghețat de frig. Clarinții sunt și desculți în pantaloni scurți, dar cel puțin în cămăși și cravate roșii.
  Băieții stau așa pe linie, apoi încep să facă exerciții. Capul lui Leshka doare, vrea să doarmă, dar trebuie să se miște, altfel vei primi o palmă în cap de la ceilalți tipi.
  Și așa în fiecare zi. Mâncarea este săracă, mai ales pășune, e multă muncă, plus studii. Nu există timp pentru distracție. Băieții merg din ger în ger purtând doar pantaloni scurți și torsul gol. Aceasta este uniforma de vară aici. De la 1 aprilie până pe 8 noiembrie, orice încălțăminte este interzisă. Ei bine, vă pot oferi un maxim de gâturi goale. Băieții sunt întăriți, subțiri, slăbănoși, iar din cauza muncii intense constante, mușchii lor sunt plini de mestecat greoi. Ei bine, în general, există suficientă hrană pentru a crește și a munci - rațiile pentru copii sunt calculate științific.
  În primele zile, tălpile goale ale lui Leshka erau acoperite de vezicule și abraziuni și fiecare pas a fost dureros, dar pielea copiilor devine foarte repede aspră și caloasă. Și devine confortabil să mergi desculț, iar picioarele tale se obișnuiesc cu răcoarea primăverii și nu mai îngheață. Și în Ucraina, primăvara vine repede și deja este cald. Și când se încălzește, chiar te simți confortabil lucrând și defilând în pantaloni scurți.
  Leshka i se radea capul de două ori pe săptămână și făcea baie o dată pe săptămână. Și înainte de culcare, turnau apă rece peste ea în fiecare zi. În primele zile, mușchii băiatului, neobișnuiți cu munca grea, erau foarte dureri. Durerea era peste tot, niciun sânge sau venă nu a rămas neatinsă de durere. Dar băiatul a continuat să lucreze prin putere, folosind calități de voință puternică.
  Apoi durerea s-a atenuat. Și mușchii au devenit uscați și proeminenți, vene și vene au apărut pe corp. Iar Leshka nu mai era atât de obosită. Și imediat întins pe patul din barăca copiilor, a adormit.
  Faptul că colonia era exemplară avea avantajele sale. Nu a existat fărădelegile hoților, înregistrarea umilitoare și violurile și omisiunile. Totul a fost conform regulamentului, iar comandanții detașamentului au luptat doar pentru cauză.
  Leshka a crescut și a devenit mai puternică în primăvara, vara și toamna. Și când a venit iarna, i s-au dat pantofi eliberați de guvern și haine mai calde. Și deja a studiat mai mult și a lucrat mai puțin. Și activiștii m-au bătut tare pentru că am luat note proaste. Dar Leshka, un băiat capabil, a devenit curând un student excelent.
  Atât până vine din nou primăvara. Și din nou băieții stropesc cu picioarele goale și cu pantalonii scurți pe zăpada și bălțile încă netopite.
  Leshka zâmbește, dinții îi sunt albi, așa că băieții îi perie în mod regulat cu pudră. Iar corpul băiatului este musculos, musculos și sănătos, deși slab cu mușchi slabi. Deci este deja într-un fel de autoritate în colonia copiilor. Deși, bineînțeles, muncesc mult, cântă și mult, iar pionierii desculți, în marș, cântă astfel de cântece:
  Ce vrea băiatul pionier?
  Când e mereu desculț în frig?
  Și dați un exemplu pentru alți luptători,
  Fetele pioniere își taie împletiturile!
  
  Stalin ne-a dat credința comunismului,
  Pentru a conduce oamenii în vârf...
  Lasă fasciștii să ne plouă napalm,
  Am câștigat în trecut și încă mai facem!
  
  Când a avut loc o bătălie de moarte cu Mamai,
  Luptând cu curaj, l-am apărat pe Rus...
  Patria este cu tine pentru totdeauna în inima mea,
  Vom vedea comunismul, eu cred!
  
  Ivan Vasilev - Țarul ortodox,
  Kazanul a fost cucerit de la adversari,
  La urma urmei, în imensitatea Mamei Pământ,
  Nu, soldații sunt mai puternici la spirit decât rușii!
  
  Și Petru cel Mare este un războinic și un silex,
  Rusia a construit o flotă puternică...
  A venit o zi foarte glorioasă în lupte,
  Când Cel Mare a devenit marele mesia!
  
  Petersburg a fost construit pe oase,
  Dar capitala Rusiei este glorioasă...
  Mândrul steag rusesc flutură pe mare,
  Și vom face Patria mai fericită!
  
  Suvorov turcul ciocănea de furie,
  Și a dat un exemplu la Marea Neagră...
  Aveam destulă putere cu infidelul,
  Deși uneori se întâmpla și durerea!
  
  Vladimir liderul - a deschis calea către comunism,
  Pentru ca țăranul, proletarul să devină fericit...
  Și acum fascismul este în ofensivă,
  Dar hai să cântăm cinci mii, arii curajoase!
  
  Lasă bannerul să fie roșu pentru totdeauna,
  Lasă Rusia să înflorească în glorie...
  Vor veni ani strălucitori, cred,
  Planeta va deveni un paradis comunismului!
  
  Ei bine, între timp, băiatul pionier,
  Măsoară zăpadă cu picioarele goale...
  Iar Fuhrer-ul se repezi cu un rânjet fanatic,
  Rusia noastră este călcată în picioare!
  
  Dar cred că pacea sacră va veni,
  Va fi pace și fericire în toată Rusia...
  Și vom sărbători o sărbătoare sfântă, furtunoasă,
  În Berlin roșu!
  Leshka a împlinit treisprezece ani în închisoare. Este un băiat cu capul tăiat, desculț, dar deja mai lung în statură. În colonia copiilor sunt multe legume și fructe, iar Leshka radiază sănătate, nici măcar strănutând, în ciuda faptului că merge doar în pantaloni scurți, ca alți băieți. Uneori sunt hărțuiți, paturile le sunt percheziționate și sunt obligați să facă ghemuiți goi. Mai mult, acest lucru este făcut de femei în haine albe, ca și cum aceasta nu ar fi o închisoare pentru copii, ci o instituție medicală.
  Apoi băieții fug din nou la muncă. Se hrănesc de trei ori pe zi, ceea ce este normal. Există și pește, destul de des, și carne doar de sărbători. Dar băieții sunt mai mult sau mai puțin bine hrăniți și sănătoși. Și echipa e bună, deși sunt hoți, sunt și tâlhari și alți criminali. Dar apoi s-au calmat. Nu este o colonie rea și, într-adevăr, copiii sunt practic reeducați. Ei rămân aici până la vârsta de șaisprezece ani. Apoi, fie te vor transfera la adulți mai în vârstă, fie te vor elibera. Mai des, apropo, este la voință.
  Lui Leshka i s-a promis și eliberarea condiționată și revenirea la părinții săi la o școală normală. Mai mult, nu a fost nici măcar printr-o sentință judecătorească într-o colonie de muncă pentru copii.
  Și băiatul, în așteptarea iminentă a libertății, împreună cu alți băieți, merge cu picioarele goale și cântă:
   A fi un pionier este o onoare,
  Și este multă căldură în acest cuvânt...
  Deși băiatul are nenumărate probleme,
  Îi va cere socoteală pe Krauts, crede-mă!
  
  Băiatul merge desculț prin puțuri de zăpadă,
  Aleargă fără să observe că viscolul se învârte...
  Am trecut direct prin frig,
  Și îi zdrobește pe naziști în mod atrăgător și rece!
  
  Pentru un pionier nu există un cuvânt pentru laș,
  Și nu există niciun cuvânt, nu va spune niciodată...
  Deși reptila fascistă a provocat o mușcătură,
  Să-i prindem pe Krauts într-un furt banal!
  
  Vom face Patria mai puternică pentru toată lumea,
  Lasă voința pionierului să fie mai puternică...
  Și Fuhrer-ul a fost distrus de răufăcător inamic,
  Iar restul va fi mai ușor!
  
  Fascismul arăta un rânjet sângeros,
  Dar venele noastre vor fi mai puternice decât oțelul...
  La urma urmei, voința rușilor este mai puternică decât metalul,
  Spre gloria legendarului războinic Stalin!
  
  Suntem pionieri - fiii lui Lenin,
  Băiatul vrea să lupte cu Reich-ul...
  Suntem fideli preceptelor comunismului,
  Pentru noi, orice afacere - nu credeți prea mult!
  
  Pentru slava sfintei noastre Patrie,
  Soldații foarte tineri se luptă...
  Sunt un băiat desculț în puțuri de zăpadă,
  Mitralierele trag în mine ca ploaia!
  
  Dar pionierii au uitat frica,
  Așa cum soarele arde puternic în inimă...
  Și l-a lovit pe Hitler cu o grenadă în coroană,
  Lasă-l pe uratul Cain să o primească!
  
  Pentru slava sfintei noastre Patrie,
  Atât băieții cât și fetele se luptă...
  Bătrâna nu ne va zdrobi cu coasa,
  Lasă-ți vocea să fie foarte clară!
  Așa că băieții mărșăluiesc doar în pantaloni scurți și cu trunchiul gol, iar aici sunt copii de la zece la cincisprezece ani.
  Alice oftă din greu. Credeam că a fi copil este și bine și rău în același timp. Dar există încă mai multe lucruri bune - corpul este tânăr, sănătos, capul este ușor, iar principalul lucru este că totul este înainte. Și nu există teamă de viitor, deoarece arată luminos și plăcut. Dar este foarte rău pentru bătrâni. Mai mult, nu tuturor li se promite Paradisul. Și există măcar un astfel de paradis? Dacă ne așteaptă nimic sau ceva mai rău.
  Alice și-a amintit de o emisiune TV când săpau un tunel departe în subteran. Și părea că ceva urlă și urlă acolo. Așa că ei au sugerat că este posibil ca sufletele oamenilor morți să urle așa. Dar nu este evident dintr-o viață bună.
  Cu toate acestea, urletul se poate datora mai multor motive.
  Alice a decis să-și schimbe gândurile și subiectul gândirii.
  Iată, de exemplu, această versiune a poveștii:
  În martie 1943, în schimbul suspendării programului de exterminare a evreilor, Aliații au declarat un armistițiu cu al Treilea Reich și au început negocierile. Corpul lui Rommel a fost retras din Africa și au fost schimbați prizonierii de război. Datorită încetării bombardamentelor, producția de arme a Germaniei a fost mai mare decât în istoria reală. Și au fost produse mai multe Pantere și Tigri, precum și tancuri T-4 într-o versiune modernizată.
  Dar bătălia de pe Kursk Bulge nu a început niciodată. Fuhrer-ul a amânat din nou ofensiva pentru a încerca tancuri și mai grele în față: Tiger 2, Lion și Mouse.
  Și la 1 august, trupele sovietice au intrat în ofensivă pe marginea Oryol și în direcția Belgorod și Harkov. Luptele au devenit prelungite și aprige. Pe flancul sudic, grupul mai puternic Mainstein a deținut prima linie. Pe marginea Oryol era o pană, dar nici nu se putea tăia.
  Bătăliile au arătat puterea tancului Panther în apărare. Și au târât până toamna târziu. Cel mai puternic "Panther"-2 a intrat în serie în septembrie 1943, și chiar mai devreme "Tiger"-2, "Mouse" și "Lion". Și a fost foarte tare.
  Și așa naziștii au încercat să contraatace. Au avut loc bătălii aprige și sângeroase.
  Fetele Komsomol au luptat cu furie și onoare, dând dovadă de un eroism fără egal:
  Suntem războinici Komsomol ai lui Hristos,
  Și Lenin și tovarășul Stalin sunt cu noi...
  Deși aici există un număr nenumărat de fasciști,
  Dar voința noastră este mai puternică decât oțelul militar!
  
  Credem cu siguranță: știm că vom câștiga,
  Vom ridica patria noastră deasupra altor țări...
  Să fie în curând pace în comunism,
  Spre slava Maicii Sfinte Rusia!
  
  Deși acum este greu pentru membrii Komsomol,
  Fiind goală în frig...
  Dar voi ridica vâsla desculț,
  Și Hitler va eșua într-o ipostază stupidă!
  
  Suntem cavaleri strălucitori, ca întotdeauna,
  De fapt, ucidem fasciști cu o mitralieră...
  Orice altceva este doar o prostie
  Crede-mă, le va veni pedeapsa pentru păcatele lor!
  
  De ce a venit adversarul în Patrie?
  Îi plac sclavii ruși...
  Care va fi rezultatul?
  Fetele ii tund pe toți Krauts desculți!
  
  Sunt fete atrăgătoare, crede-mă,
  Pentru ei, doar mitraliera este cea mai importantă...
  Și în curând fiara fascismului va intra în sicriu,
  Și vom deveni mai puternici decât toți dușmanii deodată!
  
  De ce se luptă fata?
  Vrea să găsească un tip tare...
  Pentru ca el să nu pară mai în vârstă de douăzeci de ani,
  Și a reușit să împrăștie canisa imediat!
  
  Și e bine să te plimbi desculț prin puțuri de zăpadă,
  Înghețul ustură plăcut călcâiele fetei...
  Războinicul cere un lucru,
  Sărutul băiatului să fie cel mai tare!
  
  Și cred că vom ajunge la Berlin,
  Numele lui Isus strălucește peste tot...
  Vom zdrobi toți adversarii deodată,
  Suntem fete pe jumătate goale, desculțe!
  
  Nimeni nu ne poate opri
  Ce cool suntem fetele...
  Și îi vom învinge tare pe toți fasciștii,
  Sunt deja destul de proaste!
  
  Tușim și exterminăm pe toți,
  Nu poți aduce o fată în genunchi...
  Și comuniștii vor cunoaște succesul,
  Stalin și marele Lenin sunt în spatele nostru!
  
  Sânii fetei sunt acum goi,
  Dar viscolul sufla cu zăpadă aprig...
  Uneori este greu să respiri,
  Flutul de zăpadă se albește insidios, furios!
  
  Shakerii îi bat chiar pe fasciști în haine de blană,
  Și fata merge aproape goală...
  Nu avem nevoie de gânduri triste despre asta,
  E frumoasă - goală, desculță!
  
  Omorâm imediat membrii Komsomol ai Krauts,
  Și fata frumoasă râde...
  Fuhrer-ul va pune un pumn sub ochi,
  Și Soarele strălucește mereu peste Patrie!
  
  Suntem mari cavaleri peste tot,
  Și slujim Rusia cu multă credință...
  Să deschidem calea către un vis imposibil -
  Deși femeile plângeau de durere!
  
  Să știi că Stalin ne va conduce la victorie,
  Să eliberăm Berlinul, Parisul și Londra...
  Comuniștii să fie onorați de toți,
  Și peste univers există un drapel sovietic mândru!
  În luptă, fetele sunt, desigur, cu adevărat vulturi. Ei aruncă grenade cu picioarele goale, cizelate. Și se luptă ca niște leoaice.
  Mirabela a luptat mai ales cu înverșunare.
  Cum le-au fost distorsionate fețele, uzate cu urme evidente de degenerare. Patru naziști au căzut, dar cel de-al cincilea a reușit să evite și să-l lovească pe cadetul epuizat în tâmplă cu fundul. Mirabela a leșinat.
  Fata s-a trezit noaptea, o durea tâmpla dureros și ea însăși a fost legată de un copac. Mirabela a lăsat ochii în jos și s-a simțit stânjenită, era aproape goală, doar în chiloți. Naziștii stăteau lângă foc, beau și râdeau ticălos. Se pare că ofițerul principal a mârâit în germană:
  "Este păcat că bărbatul care era cu această femeie a murit, ar fi fost torturat în fața ochilor ei."
  Un alt fascist a mormăit:
  - Dar părul-aur este cu noi, există cineva cu care să te distrezi!
  Mirabela a țipat:
  - Minți, Nikolai trăiește!
  Ofițerii cu emblema fulgerului, care semnifica SS-ul, s-au ridicat ca firele de păr de pe capul ultimului laș. urlat:
  - Uau, uite, regele s-a trezit!
  - Ce curvă, vrea deja hrean german!
  Cei doi ofițeri șefi s-au apropiat de Mirabelle și l-au întrebat:
  - Cunoști limba noastră sacră germană!
  Fata a răspuns cu mândrie în germană:
  - Cunosc bine limba rusă, iar discursul tău este cârcănitul unei broaște și behăitul unui măgar. Este chiar dezgustător pentru mine să-mi profanez buzele cu această bâlbâială.
  Ofițerul subaltern a scos un pumnal și l-a legănat, dar ofițerul superior l-a reținut:
  - Nu! Nu înțelegi, acest rus vrea doar să ne provoace la crimă. La urma urmei, în acest caz, moartea ei va fi rapidă și ușoară. Și așa o vom demonta literalmente, piesă cu piesă, după toate regulile artei călăului.
  Germanii au început să strige:
  - Să ne grăbim, să rezolvăm curva chiar acum!
  Ofițerul superior, maiorul SS dădu din cap:
  - Hai să speriem puțin papagalul, dar nu va muri azi! Mulți dintre cei mai buni tipi arieni au fost uciși de comisar. Va muri încet și dureros.
  Un ofițer subaltern, un locotenent SS, a întrebat:
  - De unde începem?
  Maiorul a sugerat:
  - Braziere! Și cu grăsime, așa cum ar trebui să fie cu cotlet.
  Nemții au chicotit și au început să-și arate obscen cu degetele:
  - Sau poate o poate face și ea!
  Maiorul clătină negativ din cap:
  - Este o femeie dintr-o rasă inferioară, pentru noi, elita SS, asta este indecent.
  Locotenentul s-a apropiat de fata legată și a început să-și unte călcâiele cu grăsime. Mirabela mârâi:
  - Ia-ti mainile! Esti carucioara germana!
  Locotenentul a zâmbit ironic:
  - Acum nu vei cânta așa! Deocamdată, bucură-te de atingerile unui arian adevărat, pe copitele unui animal ca tine.
  Mirabela a experimentat un sentiment rar și dezgustător de dezgust, nici măcar atingerea unei cobre otrăvitoare nu era atât de dezgustătoare. Dar acesta a fost doar începutul. Au început să facă un mic foc sub picioarele frumoasei fete. Apoi fata și-a dat deodată seama ce fac nenorociții fasciștii și s-a speriat. La urma urmei, focul provoacă dureri îngrozitoare, îngrozitoare, insuportabile, chiar și cu cele mai ușoare arsuri. Și clar că aveau să-i prăjească călcâiele goale. Mirabela începu să tremure, iar maiorul își dezvăluie dinții:
  - Acum ne-ai spune totul dacă ai ști măcar ceva valoros. Doar noi putem afla de la cadetul minor. Așa că va trebui să ne amuți cu țipetele tale.
  Ca răspuns, Mirabela a luat-o și a cântat curajos:
  Sunt un războinic al Mamei noastre Rusia,
  O fată simplă, mereu desculță...
  Uneori, corbii strigau ticălos,
  Dar cred că visul se va împlini!
  
  M-am alăturat Komsomolului flămând,
  Perlă aproape goală în frig...
  Dar îl voi arunca pe fascistul de pe soclu,
  Dă-i lui Adolf nasul lung!
  
  Nu ai încredere în fata Komsomol,
  Nu va fi capabil să frâneze universul...
  Și aici se aude o voce clară,
  Armata noastră s-a ridicat în vârful Patriei noastre!
  
  Pentru Patria Mare Rusie,
  Luptă, te rog, pionier fără teamă...
  Deși știi că câmpurile sunt udate cu sânge,
  Dar arată-mi că ești un exemplu de vitejie!
  
  Pentru membrii Komsomol, cerul este fericire,
  Nu sunt griji pentru fata...
  Totul va fi în puterea ei mândră și glorioasă,
  Și Fuhrer-ul va ajunge la soarta avortului!
  
  Dar timpul este greu - vine Hitler,
  El poate chiar să-l învingă pe cel groaznic...
  Aruncă rachete la fel de generos ca bombe,
  Capabil să transforme toți soldații în joc!
  
  Dar crede-mă, fetele nu știu frica,
  Aruncând o grenadă cu piciorul gol...
  E goală - cămașa e arsă,
  Luptă împotriva unei hoarde inconștiente!
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список

Кожевенное мастерство | Сайт "Художники" | Доска об'явлений "Книги"