Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Galactische Terroristen

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:
Школа кожевенного мастерства: сумки, ремни своими руками
 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    vlucht tussen sterrenstelsels in de menselijke geschiedenis . Vier gemuteerde meisjes willen een mysterieuze misdaad ontrafelen. Maar hoe langer het onderzoek duurt, hoe meer mysteries en minder antwoorden er zijn. Onderweg bezoeken de gemuteerde meisjes verschillende, meest verbazingwekkende werelden.

  GALACTISCHE TERRORISTEN
  ANNOTATIE
  vlucht tussen sterrenstelsels in de menselijke geschiedenis . Vier gemuteerde meisjes willen een mysterieuze misdaad ontrafelen. Maar hoe langer het onderzoek duurt, hoe meer mysteries en minder antwoorden er zijn. Onderweg bezoeken de gemuteerde meisjes verschillende, meest verbazingwekkende werelden.
  PROLOOG
  De kosmische toekomst: de mensheid heeft het grootste deel van de Melkweg al onder de knie, heeft onbewoonde planeten bezet en handelsbetrekkingen met intelligente werelden tot stand gebracht. Dit alleen is niet genoeg voor mensen. En nu bereiden ze zich voor om naar een naburig sterrenstelsel te vliegen. Het krachtigste ruimteschip, aangedreven door de nieuwste thermopreon-motor, staat op het punt vanaf de maan te lanceren en de eerste mensen naar een fantastische afstand van tweehonderdduizend lichtjaren te brengen en terug te keren.
  Dit is de grootste gebeurtenis die de geschiedenis van de mensheid zou moeten ingaan als een kolossale prestatie van de rede en de wetenschap.
  Maar letterlijk aan de vooravond van de start gebeurde er iets ongelooflijks. De raket steeg, ondanks sterke beveiliging, onverwachts vanzelf op en werd gelanceerd vanaf het oppervlak van de maan. En ze snelde weg, steeds sneller. Geen enkel menselijk ruimteschip heeft ooit een motor gehad die gebaseerd is op het fusieproces van preonen: ultra-elementaire deeltjes waaruit quarks bestaan. En niemand kon deze geweldige auto inhalen.
  Ze haastte zich, won snelheid en verdween toen onmiddellijk, alsof ze oploste in een vacuüm.
  En het had een effect als een supernova-explosie.
  Tegelijkertijd bleek dat iemand anders tienduizend ton hypergoud van de oever van de maan had gestolen - het meest waardevolle metaal ter waarde van biljoenen galactische eenheden. En ook dit werd zo'n verpletterende klap.
  Maar men geloofde dat de mensheid de georganiseerde misdaad al lang geleden had afgeschaft. Maar zoals later bleek, niet helemaal.
  Alle ruimtepolitiediensten werden gestuurd om naar de overvallers te zoeken.
  Maar er werd speciale hoop gevestigd op de legendarische vier gemuteerde meisjes. Zeer mooie en sterke krijgers hadden talloze vaardigheden, waaronder magie. Tegelijkertijd droegen ze heel normale vrouwennamen. Bovendien zijn ze allemaal begonnen met
  E - Elizabeth, Ekaterina, Elena, Euphrosyne. De beroemde vier gemuteerde schoonheden namen het onderzoek ter hand.
  En dus gingen ze richting de maan...
  Elizaveta is een lang, breedgeschouderd, zeer gespierd meisje in een korte rok en T-shirt, met blauw haar. De extreem gevormde spieren van de schoonheid rolden als ballen onder de gebruinde bronzen huid. Zij is de onofficiële leider van de vier, hoewel iedereen hier in wezen vrijwel gelijk is.
  Ekaterina groeide ook op, een breedgeschouderd en zeer gespierd meisje, ook in een rok en een T-shirt, met geel haar als een lentepaardebloem. En het is niet inferieur aan de eerste in gespierdheid.
  Elena is een meisje met enorme kracht en koperrood haar. De meest temperamentvolle en verdorven van deze vier, en ook met prominente en krachtige spieren. Ze houdt ervan zich te misdragen en handelt vaak op eigen risico.
  En natuurlijk is Efrosinya een meisje met haar zo wit als sneeuw, en net als iedereen in een rok en T-shirt, maar met maximaal ontwikkelde spieren.
  Alle vier de meisjes hebben ook zeer behendige, behendige en vasthoudende benen. En ze zijn klaar om hun hoogste kunstvliegen te laten zien.
  Vooral in deze wereld, waar mensen niet gewend zijn aan oorlogen, misdaad en andere problemen.
  . HOOFDSTUK Nr. 1.
  Elizabeth gooide een scherpe dolk met de blote tenen van haar rechtervoet. Het vloog over en doorboorde het vervelende insect dat boven het doel zweefde. Het was precies doormidden gesneden en de dolk doorboorde precies op nummer zeven.
  Catherine twitterde:
  - Lief!
  Elena snoof minachtend:
  - Een dolk, dat is goed, maar tegen een krachtveld en een moordende hyperlaser is het als een kinderknaller.
  Euphrosyne verklaarde:
  - Laserstralen, laserstralen,
  Betere vechter, wees stil, vind gelukkig de sleutels!
  Elizabeth maakte bezwaar:
  - Er kunnen omstandigheden zijn waarin fysieke kracht en vechtvaardigheid alles bepalen. Dus ontspan niet, meiden!
  Het ruimteschip landde op de maan in de maanruimtehaven. De eens levenloze planeet vol kraters is bevolkt en veranderd in een bloeiende metropool. Enorme, prachtige gebouwen in verschillende vormen stonden verspreid over het oppervlak.
  Snelwegen stroomden door de straten. Maar de meeste mensen reisden liever per vliegtuig. Kunstmatige zwaartekracht en krachtvelden hielden de atmosfeer vast. En de lucht was, zelfs overdag, bezaaid met heldere sterren. Waardoor een uniek maanlandschap ontstond.
  Bijna volledige idylle heerste in het kosmische, menselijke rijk. Alle mensen waren voor altijd jong en mooi. Er waren meerdere malen meer meisjes dan jongens.
  Een man met een baard is heel zeldzaam geworden. En in feite veranderden vrouwen in het sterkere geslacht en regeerden ze over het rijk.
  Bovendien rook er nog geen oorlog. Er zijn zoveel prachtige dingen op de maan. Enorme diamanten ter grootte van een huis met drie verdiepingen zijn bijvoorbeeld gewoon een wonder, een genot. En fonteinen van kolossaal formaat, bedekt met bladgoud, zilver, platina en, vooral waardevol, gemaakt van de dunste laag hypergoud.
  Dit laatste is veel helderder en mooier, en schittert met alle kleuren van de regenboog op de drie zonnen - het is niet te vergelijken met gewoon goud.
  En de jets bereiken een hoogte van maximaal een kilometer en zijn voorzien van verschillende achtergrondverlichting en tinten. En hoe geweldig het allemaal is.
  Sommige beelden hebben de vorm van buitenaardse dieren, zoals een mengsel van een aubergine, een octopus en een vlinder. Of een kruising tussen een slak, een neushoorn en een adelaar.
  Er staan ook beelden van naakte, gespierde meisjes en jongens. En het ziet er ook heerlijk uit.
  De maan is een prachtige plek geworden. En vredig en tegelijkertijd vrolijk. En hoeveel verschillende soorten leuke, bijna gratis, attracties zijn er niet!
  Er is technisch gezien geen werkloosheid op aarde, maar de overgrote meerderheid van de mensen ontvangt een salaris voor werk zoals één keer per maand het indrukken van een knop. Er zijn overal robots, veel elektronica.
  En er is een algemene overvloed aan goederen, en via het Hypernet kun je zelfs zonder problemen gratis eten. Bovendien niet alleen hoe, maar eten uit een restaurant met miljoenen verschillende gerechten.
  Andere goederen kosten centen en worden voortdurend goedkoper. Zelfs zulke oude, half vergeten munten zijn al verschenen, zoals een cent - een halve cent, polushka - een kwart cent.
  De meisjes vlogen uit de buik van het ruimteschip en vlogen over het oppervlak van de maan.
  Meestal reisde iedereen het liefst per vliegtuig. Je kunt vliegen met behulp van nanobots. En dit is echt vooruitgang. Mensen liepen zelden door de straten, alleen kinderen, of zeldzame toeristen uit andere werelden.
  En zelfs als ze niet de lucht in gingen, was dat meer uit angst om mensen tegen te komen.
  Er vlogen veel meisjes. Hoe geweldig is het als er zoveel meisjes zijn en knappe jongens zeldzamer zijn.
  Een sprookjeswereld van overheersing door de schone seks. Baby's worden grootgebracht in couveuses, zodat de buik van vrouwen niet misvormd wordt. Wat de wereld nog fantastischer mooi maakt.
  En de geur van de duurste en exquise parfums hangt in de lucht. Er zijn zulke geweldige meiden in de buurt. En het figuur, en de lichamen, en de ontlastingsspieren.
  Maar ook tegen hun achtergrond vallen de vier op. Ten eerste zijn hun spieren groter en scherper getekend, en puilen ze letterlijk uit. En de meisjes zelf zijn groter en breedgeschouderd dan de rest.
  Trouwens, als er weinig mannen onder de mensen zijn, dan zijn er onder de robots, inclusief biologische, ongeveer vijftig tot vijftig. Mannelijke robots zijn echter meestal net zo jong en mooi. Vrouwen zijn ook een beetje niet gewend aan baarden en liefhebbers van harige mannen.
  Robots kosten centen en zijn te huur. Sommigen van hen bieden goederen aan. Alleen toeristen kopen echter dubieuze blesh. De meeste mensen bestellen alles via het Hypernet. Het is goedkoper en er is keuze voor alle smaken.
  Veel meisjes hingen zichzelf letterlijk op met kostbare sieraden.
  Eén van hen vloog naar de vier toe en piepte:
  - Ik zag je ergens!
  Elisabeth knikte:
  - Wij zijn een team van mutanten E-4!
  Het meisje piepte:
  - Wauw, het water brandt!
  Elena mompelde:
  - Een intergalactisch ruimteschip is van de maan gekaapt, wat is daarover bekend?
  Het meisje draaide zich om, liet edelstenen zien en antwoordde, haar parelwitte tanden ontblotend:
  - Iedereen heeft het erover! En ook het hypergoud werd gestolen. Wat, ga je criminelen vangen?
  Catharina zong:
  - Niemand kan zich voor ons verbergen,
  We zullen zelfs neutrino's vangen...
  We steken een staak in je keel,
  En laten we niet voorbij haasten!
  Elizabeth knikte en liet een vonk los met haar vingers, die vloog en veranderde in een sneeuwwitte duif die met zijn vleugels klapperde.
  Het meisje met blauw haar merkte op:
  - Wie de crimineel ook is, we moeten hem vinden!
  Een jonge man en twee meisjes vlogen naar hen toe. Alle drie droegen ze sieraden gemaakt van edelstenen.
  De jongeman zei verheugd:
  - Hoe gezond ben je, net als de beste buffels!
  Elena pakte de neus van de man met haar tenen vast en kneep zo hard dat hij schreeuwde.
  De roodharige vos merkte op:
  - Wij zijn sterker dan welke buffel dan ook!
  Euphrosyne knikte instemmend:
  - Mannen zijn tegenwoordig kleiner! En wij herinneren ons de tijd...
  Het meisje vroeg verbaasd:
  - Ben je echt ouder dan duizend jaar?
  Elizabeth lachte en antwoordde:
  - We zijn zo oud dat niemand gelooft dat dit mogelijk is. Maar we hebben gevochten in de Tweede Wereldoorlog. Toegegeven, toen waren we gewone meisjes. En even later werden ze mutanten. En wat hebben we niet gezien!
  Het meisje piepte:
  - Dat betekent dat je al meer dan tweeduizend jaar oud bent! Dit is echt gaaf!
  De jongeman mompelde angstig:
  - Wauw, ze zijn zo oud! Dat is verschrikkelijk!
  Elena klikte met haar blote tenen en er vloog een vuurpulsar uit haar blote hiel. Hij sloeg de brutale man op zijn voorhoofd. Nadat hij een verpletterende slag had gekregen, vloog hij naar beneden als een neergehaalde jager en liet een paarse rookkolom achter.
  En de jongeman stierf bijna, maar een paar robots slaagden erin een krachtveld op te zetten.
  Elena tweette:
  - Verrassing, verrassing,
  Lang leve de verrassing!
  Elizabeth grijnsde en antwoordde:
  - Ja, er is hier geen verrassing! Al je gedrag is zeer voorspelbaar.
  Elena flapte eruit:
  - Ik zal gestraft worden voor mijn onbeschaamdheid! Zijn wij oude vrouwtjes?
  Euphrosyne tweette:
  - We zijn voor altijd jong!
  Catharina piepte:
  - De tegenstanders trillen allemaal,
  Hyperplasma over de rand...
  Als vrouwen vechten
  Het is beter om geen ruzie te krijgen!
  Elizabeth blafte:
  - Iedereen die tegen ons is, zijn ongelukkige wezens. Echte mutanten wachten op hen!
  En het hele viertal zong in koor:
  Op ruimteschepen haasten we ons over de golven,
  Quarks schuimen in de etherwervelingen...
  Wat zal ik overbrengen aan mijn planeet,
  Aan de kinderen van de eindeloze ruimte van de wereld!
  Verschillende robots vlogen naar de meisjes toe en vroegen heel beleefd:
  - Dood of vermink niemand. Jullie zijn dienaren van het goede.
  Elena zong als reactie terwijl ze haar rode haar schudde:
  - Engelen van goedheid, twee witte vleugels,
  Twee witte vleugels over de wereld!
  Catherine schudde haar gouden haar en mompelde:
  - Of misschien boven het universum!
  De meisjes lachten. Het waren geweldige schoonheden en erg geestig. Geen enkel leger kan zulke meisjes weerstaan.
  De krijgers vlogen verder. Het belangrijkste is om de locatie van de cosmodrome te inspecteren vanwaar het ruimteschip werd gekaapt. Toegegeven, gezien de onzorgvuldigheid van mensen was dit niet verrassend.
  Rode Elena merkte op:
  - Ze kunnen hier de hele maan stelen. Het zou mij helemaal niets verbazen.
  Blonde Euphrosyne tweette:
  - Ik kan met mijn bekwame hand,
  Bereik de maan vanuit de lucht...
  Ik maak van een molshoop een olifant,
  En ik zal niet met mijn ogen knipperen!
  En de meisjes zullen alleen maar lachen en lachen. Hoewel hun gelach zonder reden was en met een teken van domheid.
  En hier is de kosmodrome van waaruit de intergalactische raket zou lanceren.
  Hij was erg knap om naar te kijken. Eromheen staat een hele waterval van fonteinen. Bovendien fonteinen met zeer uitgebreide beelden. En de bloemen worden heel helder - zo groot als een hele koets.
  Catherine zong glimlachend:
  - Alles schittert als bliksem,
  Veel onnodig moois...
  Maar vertel mij, koningin,
  Heeft u uw horloge veranderd?
  De cosmodrome was bedekt met goud, waardoor het er niet helemaal echt uitzag. Over het algemeen waren zowel goud als hypergoud geliefd op de maan. Precies in het midden, waar de intergalactische raket stond, bevond zich ook een spiegeloppervlak. Zeer soepel en sprankelend.
  Wat de beveiliging betreft, het waren robots. Sommigen van hen leken op grote meeuwen met lasergeweren. En ze waren aan het draaien.
  Elizabeth merkte op:
  - Er is hier veel pracht en praal en regelrechte chaos.
  Catharina piepte:
  - We hebben tenslotte maar één moederland in ons hart,
  Het strekt zich uit tot vele sterrenstelsels...
  Laat mijn land eeuwenlang beroemd zijn,
  Ze droomden over haar terwijl ze door de werelden dwaalden!
  Elena tweette:
  - We aten een beetje, maar zongen veel!
  De meisjes lieten pasjes op hun handpalmen zien en betraden het grondgebied van de cosmodrome. Er stonden hier nog een aantal ruimteschepen. Ze waren felgekleurd en zagen eruit als prachtige vissen. Ze werden gegoten met verschillende edelstenen en metalen.
  Euphrosyne siste:
  - En hoe zijn ze erin geslaagd een raket te kapen terwijl er zoveel mensen in de buurt zijn?
  Vier meisjes in gevlekte pakken en schouderbanden vlogen op hen af. Ze droegen laarzen, die spraken van publieke dienstverlening.
  Een van hen in kolonelsuniform koerde:
  - Gegroet, team vier E. Ik zie dat jullie klaar zijn om een onderzoek in te stellen en de criminelen naar puur waterstof te leiden.
  Elizabeth merkte grijnzend op:
  - We hebben aanwijzingen nodig. Bestaat er in het bijzonder een video-opname van de kaping van een intergalactisch ruimteschip?
  De meisjeskolonel antwoordde met een zucht:
  - Helaas is er geen video-opname bewaard gebleven. Vreemd genoeg werden alle geleidingssystemen en beveiligingsrobots getroffen door hypervirussen. En het bleek uiterst gevaarlijk te zijn. Ze hebben alle systemen uitgeschakeld.
  Elena floot:
  - Wauw! Het is quasar!
  Euphrosyne corrigeerde:
  - Liever zelfs anti-pulsar!
  De meisjeskolonel knikte met een onschuldige glimlach:
  - De situatie was natuurlijk zo'n patstelling. Wij hebben al een onderzoek uitgevoerd. Slechts enkele meisjes en jongens konden aantekeningen maken op hun smartphones. En op de een of andere manier was het vaag. En de nanobots raakten beschadigd!
  Elizabeth merkte met een kwaadaardige glimlach op:
  - Het is duidelijk! Er is hier een soort organisatie actief. En de organisatie is krachtig.
  Elena drukte haar versie uit:
  - Hoe zit het met de inlichtingendiensten van buitenaardse wezens? Zouden zij hier ook bij betrokken kunnen zijn?
  De meisjeskolonel knikte:
  - Ook dit sluiten wij niet uit. Maar in onze Melkweg is er geen enkele buitenaardse macht die technologisch superieur is aan de mens. Ik wil zelfs zeggen dat geen van de buitenaardse beschavingen qua technologie ook maar in de buurt komt van de mens.
  Catherine twitterde:
  - De mensheid beschikt over ijzertechnologie,
  Zeker nodig en heel nuttig...
  Maar de meisjes op blote voeten houden van boksen,
  De grote releases in de strijd gaan immers door!
  Euphrosyne eindigde met zingen:
  Ik geloof dat mensen geen afscheid nemen van een sprookje,
  En ze zullen voor altijd echte vrienden blijven!
  De vrouwelijke kolonel zette het hologram aan. Er verscheen een afbeelding van het silhouet van een intergalactisch ruimteschip dat over de maan vloog. Toen verdween hij volledig, als bij toverslag.
  Elizabeth glimlachte, maar haar saffieren ogen waren verdrietig en haar stem klonk zilver:
  - Vacuüm natuurlijk! Blijkbaar hebben we te maken met technologieën die superieur zijn aan die op aarde. Wie zou dit kunnen regelen?
  Elena stelde voor:
  - Een geavanceerde beschaving uit een naburig sterrenstelsel. Niet iedereen wil zijn concurrenten zien in termen van intelligentie!
  Catharina floot:
  - Als dit zo is, zullen wij zelf naar een naburig sterrenstelsel moeten worden getransporteerd. Dit is heel interessant, maar de vraag is: hoe gaan we dit bereiken?
  Euphrosyne stelde voor:
  - Laten we onze eigen raket maken met behulp van thermopreonfusie, alleen niet zo groot dat we met hoge snelheden kunnen vliegen.
  De meisjeskolonel knikte:
  - Ik heb tekenfilms over jullie vier gezien. Er zijn zelfs spellen met jouw deelname. Vertel eens, ben je minstens één keer in je leven bang geweest?
  Elizabeth antwoordde eerlijk:
  - Het is meer dan eens gebeurd! In het bijzonder ben ik erin geslaagd om in fascistische gevangenschap te verkeren, en dit is niet alleen angst, het is misschien zelfs meer!
  Elena zei opschepperig:
  - En ik bracht ook tijd door in de kampen van Stalin, vooral in een jeugdkolonie. En de onderzoekers intimideerden en sloegen mij. Ze vocht niet alleen, maar vertrapte ook de zone. Dus hier ben ik de meest geavanceerde!
  Catharina maakte bezwaar:
  - Ik zat ook in een kinderkolonie, en ik was in de zone, en als Elena ouders had, dan was ik over het algemeen een weeshuis! Het is dus onbekend wie van ons cooler is.
  Euphrosyne giechelde en merkte op:
  - Maar ik ben de oudste van jullie. En ze slaagde erin om te vechten in de burgeroorlog. En dit is in sommige opzichten zelfs cooler dan de Grote Patriottische Oorlog. Daar hebben in ieder geval verschillende staten en volkeren gevochten. Tijdens de burgeroorlog: broer tegen broer, vader tegen zoon. En dit is nog erger.
  De meisjeskolonel vroeg:
  - Waarom heb je een onofficiële leider, Elizabeth?
  Elena antwoordde eerlijk:
  "Ze begrijpt technologie beter dan wij allemaal." In de afgelopen tweeduizend jaar hebben we echter allemaal veel geleerd. Maar ze is nog steeds een genie in deze kwestie.
  Euphrosyne zong:
  - We hebben allemaal een beetje geleerd, iets en op de een of andere manier.
  De gemuteerde meisjes keken aandachtig om zich heen. En ze verlichtten de robotbewakers met hun eigen ogen. De meisjes konden zelfs in het gammabereik kijken. Maar we zagen dat de robots over het algemeen goed werkten, behoorlijk mobiel en modern waren. In het bijzonder werden processors overklokt met behulp van niet-fotonen, wat, vergeleken met conventionele fotonen, een aantal voordelen had op het gebied van efficiëntie en productiviteit.
  Elizabeth merkte echter op:
  - Een ultrafotonprocessor zou veel efficiënter en sneller zijn!
  De meisjeskolonel vroeg:
  - Wat, kun je zoiets doen?
  Het meisje lachte en antwoordde:
  - Alles wat onmogelijk is, is mogelijk in het universum, niet alleen leven met een onveranderlijke droom!
  Elena piepte:
  - Onze uitvinder zal zichzelf inwisselen voor stuivers. Laten we beter zingen!
  Catherine snoof minachtend:
  - We zullen zingen als we de criminelen vangen!
  Euphrosyne merkte geestig op:
  - Leer mij zingen, leer mij zingen,
  En de beer grijpt je bij de keel!
  Elisabeth merkte op:
  - Ik zie iets. Een paar robots droegen computervirussen bij zich. En extreem actief.
  De meisjeskolonel vroeg:
  - En wat betekent dit?
  Elisabeth fluisterde:
  - Dit is misschien niet de enige aanval. En het feit dat de crimineel veel weet over menselijke technologie.
  Ekaterina merkte op:
  - Maar dit maakt ons werk gemakkelijker. Om precies te zijn, de zoektocht naar de ontvoerders.
  Elena grijnsde:
  - Denk je dat dit geen gasten zijn uit een naburig sterrenstelsel? En ik zou heel graag een wandeling willen maken.
  Euphrosyne zong:
  Melkweg, melkweg, melkweg,
  Het is allemaal wiskunde,
  En de romantiek zal geweldig zijn!
  Elizabeth mompelde:
  - Het is te vroeg om conclusies te trekken!
  De vrouwelijke kolonel pakte een klein stukje hypergoud en overhandigde het aan het team. Het schitterde in alle kleuren van de regenboog. Een metaal dat qua schoonheid zijn gelijke niet kent.
  En met een glimlach zei ze:
  - Hypergold heeft zijn eigen energie, en zo'n grote accumulatie van edelmetaal kan niet anders dan gedetecteerd worden door ultragravio-radars. Ik denk dat dit je specifiek zal helpen bij het vinden van de ontvoerders.
  Elisabeth vroeg:
  - Wat, het scannen van de ruimte leverde niets op?
  De meisjeskolonel antwoordde met tegenzin:
  - Nee, nog niets!
  Elena merkte grijnzend op:
  - Het is een beetje vreemd. We hadden op zijn minst iets moeten ontdekken! Hypergoud is tenslotte zo'n metaal... Het heeft een speciaal soort technomagie.
  Een van de vrouwelijke officieren merkte op:
  - De ontvoerders zijn technologisch zo geavanceerd dat ik, eerlijk gezegd, een beetje bang voor ze ben. Wat als ze opnieuw op planeet Aarde toeslaan en, in het algemeen, proberen de mensheid te vernietigen!?
  Euphrosyne merkte met een zucht op:
  - Het mannelijke principe verdwijnt uit de mensheid. Mannetjes stoppen met reproduceren, en de bestaande exemplaren kunnen helemaal geen mannen meer worden genoemd. Ze zijn infantiel, net als kinderen.
  Elena knikte en gromde:
  - Vroeg of laat zal dit leiden tot de dood van de mensheid! Toch, meiden, dit is geweldig, maar de leidende strijdmacht was nog steeds de man!
  De meisjeskolonel schudde haar hoofd:
  - In de oudheid sloegen mannen meisjes, bespotten ze en waren ze gewoonweg sadisten. En nu is er volledige harmonie tot stand gekomen. En vind je het zelf niet leuk!?
  Elizabeth antwoordde:
  - Onze jeugd ging in andere tijden voorbij. De eerste honderd jaar van het leven hebben een ander idee opgeleverd van hoe mannen zouden moeten zijn! En misschien kom ik ouderwets over, maar een vrouw heeft geen zwakke man met een zwakke wil nodig!
  Elena zong vurig:
  - Ik zal het aan niemand vertellen,
  Dat ik van een robot houd
  Ik hou van robot!
  En ik zal de man levend verdrinken!
  Ja, inderdaad, zo'n optreden was grappig.
  Elizabeth en haar team bleven echter de ruimtehaven verkennen. Allereerst moesten ze, ongeacht wie de ontvoerders waren, sporen achterlaten. En de meisjes keken uit naar het patroon van de ruimte. En ze probeerden de spanning van de krachtlijnen te voelen.
  Elena begon echter misplaatst te zingen:
  Ik ben een briljante detective
  Ik heb geen hulp nodig...
  Ik kan zelfs een puistje vinden
  Op het lichaam van een olifant!
  Wendbaarder dan een makaak
  Sterker dan een os...
  En het reukvermogen is als dat van een hond,
  En het oog is als dat van een adelaar!
  Elisabeth merkte op:
  - Vergeleken met ons is de adelaar bijna blind, en de hond... Er is hier iets. De ontvoerders hebben vrijwel geen sporen nagelaten, maar de lucht ruikt naar kindertijd!
  Catharina knikte:
  - Misschien! Maar kinderen kunnen zoiets niet doen. Hoogstwaarschijnlijk zijn dit zeer geavanceerde buitenaardse wezens. Het is moeilijk te geloven dat zo'n technologisch geavanceerde en geheime organisatie onder mensen zou kunnen bestaan.
  Elizabeth maakte bezwaar:
  - Zo'n organisatie bestond al, en we hebben ertegen gevochten. Ken je 'Spectre' nog?
  Elena lachte en merkte op:
  - Zijn dit degenen die thermoquarkbommen hebben gestolen? En ze wilden de hoogste coördinator opblazen? Ja, het was interessant!
  Euphrosyne merkte op:
  "En voor mij persoonlijk was het meest interessante toen ik tijdens die oorlog leerde met blote voeten granaten naar de Duitsers te gooien. En het schokte de mannen gewoon!
  Elizabeth knikte instemmend:
  - Ja, je kunt met je voet veel verder en nauwkeuriger gooien dan met je hand! Dit is een zeer sterke en lange spier. Wat, zou je dit zelfs vóór de mutatie kunnen doen?
  Euphrosyne knikte:
  - Ik heb het geprobeerd! Over het algemeen vochten we in het begin anders. En toen ontmoetten we elkaar in de tank. Een tijdlang vormden we één bemanning, totdat we weer verspreid raakten.
  De meisjeskolonel vroeg:
  - Vertel ons alsjeblieft meer in detail hoe je hebt gevochten? Het is zo interessant!
  Elena mompelde:
  - Een film kijken! Daar wordt het allemaal kleurrijk en met onze deelname getoond.
  Efrosinya merkte op:
  - Onze wereld, moet ik zeggen, is zo kalm, en er worden zo weinig ernstige misdaden gepleegd, dat onze heldendaden in films en in virtuele games een miljoen keer groter zijn dan in werkelijkheid! We zijn iconisch, we zijn als tekenfilms geworden, als ninjaschildpadden!
  Elena giechelde en merkte op:
  - Ja, in een film over ons. En toch herkent niet iedereen ze op straat.
  De meisjeskolonel antwoordde:
  - Van de miljard mensen houdt er slechts één zich bezig met serieus werk. En dus voortdurend vermaak en plezier, en een vrijwel volledige afwezigheid van echte mannen. De meisjes worden gek van nietsdoen.
  Catharina zong:
  - Meisjes, meisjes,
  Rusteloos lot...
  Maar waarom, om sterker te zijn,
  We hebben problemen nodig!
  Elizabeth merkte op:
  - Dit is nog maar het begin van een groot spel. Eén ding dat ik niet begrijp, is waar de geur van de kindertijd vandaan komt? Misschien zijn dit in feite een soort wonderkinderen?
  Euphrosyne stelde voor:
  - Wat als ze een tijdmachine gebruikten!?
  Elizabeth zei niet al te zelfverzekerd:
  - Tijdreizen is verboden door de natuurwetten!
  Ekaterina merkte op:
  - Maar ook om op klaarlichte dag een raket te stelen zonder sporen achter te laten, in strijd met alle natuurwetten. Bovendien geloofden veel wetenschappers dat het onmogelijk was om het proces van preonfusie te veroorzaken. Maar de feiten zeggen dat er ook dubbelpreons zijn, en misschien wachten er nog veel meer ontdekkingen op ons.
  Elena zong met plezier;
  Oh, hoeveel prachtige ontdekkingen hebben we gedaan,
  Brengt plotseling een moment van verlichting...
  En ervaring, de zoon van moeilijke fouten,
  En genialiteit is een vriend van paradoxen!
  . HOOFDSTUK Nr. 2.
  De meisjes zetten het onderzoek voort. Nog een aantal schoonheden in politie-uniformen en een jongeman vlogen naar hen toe. Het is waar dat hij een jong, teder gezicht had, zonder een enkel haartje, en hij was vrijwel niet te onderscheiden van de meisjes, vooral niet met zijn lange, blonde haar. Menselijke mannen hebben hun mannelijkheid volledig verloren. Omdat ze zich niet wilden scheren, werden ze qua uiterlijk tieners en infantiel van geest. Als je echter goed kijkt, is er ook een verschil in de figuur. De jongens zijn behoorlijk goed gebouwd en gespierd - ook knap.
  Zonder er twee keer over na te denken bestelde Elizabeth een lunch. En je kunt gratis eten op Hypernet door daar bioplasmavoedsel te bestellen. Dat is erg lekker, gezond en rijk aan calorieën. En ze zag er ook nog eens heel mooi uit.
  De gemuteerde meisjes gingen aan de tafels zitten. Het bestek was glanzend goud en werd samen met het eten via de ultramatrixkanalen afgeleverd.
  Elizabeth merkte op, terwijl ze de vork met haar vingers pakte en in een plakje vers cactus-diplodocusvlees stak:
  - Het is zo leuk als eten gratis is!
  De meisjeskolonel merkte op:
  - Niet alles. Sommige gerechten, vooral die gemaakt van natuurlijke, zeldzame vleessoorten, worden voor geld verkocht.
  Elena giechelde en merkte op:
  - Vooral natuurlijk drakenbloed uit het sterrenbeeld Boogschutter! Het heeft een sterk bedwelmend effect. En het raakt de hersenen!
  Catherine twitterde:
  - Het vaderland gelooft niet in tranen,
  Laten we de kwade draak een klap geven!
  Elisabeth merkte op:
  - Hoewel Sherlock Holmes zei dat het niet de moeite waard is om een hypothese over de specifieke uitvoering van de misdaad naar voren te brengen, zijn er nog niet genoeg feiten. In dit geval begint de onderzoeker dus de feiten aan te passen aan zijn hypothese. Maar misschien kunnen we toch nog wat meer gedachten uiten?
  Euphrosyne haalde haar schouders op en zei:
  - Op het eerste gezicht lijkt het erop dat we te maken hebben met een beschaving die in haar ontwikkeling het aardse, of preciezer gezegd, de mens overtreft. Maar dit kan gewoon een vals spoor zijn.
  De meisjeskolonel merkte op:
  - Een beschaving die superieur is aan die van de aarde, wat betreft haar technologische voordeel, kan een verschrikkelijke tegenstander zijn. Het is eng om er zelfs maar aan te denken!
  De jonge officier piepte:
  - Onze zaken zijn zwart!
  Elizabeth antwoordde met een zucht:
  - In ieder geval moeten we alle video's van de ontvoering zorgvuldiger bestuderen. En scan ook de Hypernet-cloud. En ook dit zal een zeer moeilijke en realistische beslissing zijn. Maar er kunnen daar sporen zijn van de raketdieven.
  Elena vroeg:
  - Denk je dat mensen dit toch hebben gedaan?
  Elisabeth knikte:
  - Hoogstwaarschijnlijk mensen!
  En ik dacht dat niet alle aardse individuen mensen genoemd kunnen worden. Zo werden bij een jongen van een jaar of dertien tijdens die lang geleden Tweede Wereldoorlog door de politie zijn hielen verbrand met een fakkel. En daarna brachten ze ook een gloeiend stuk ijzer in de vorm van een vijfpuntige ster aan op de blote borst van het kind.
  Ze hebben de jongen daadwerkelijk gered. Maar de stervormige brandwond op zijn borst bleef. Ze slaagden er ook in om een aantal van zijn blote tenen te breken met een hete tang. Maar gelukkig zijn ze samen gegroeid. Maar wat deed het pijn!
  Maar dit is verre van het enige geval.
  Een meisje van een jaar of veertien werd op blote voeten door de kou gereden. En dan zetten ze hun blote hakken op een hete kachel.
  Elena bestelde ondertussen via de Hypernet een heerlijke soep van een schildpad met een diamanten schild en een hybride van ananas-, kool-, perzik- en chocoladedonut - wat erg lekker is.
  Het rode gemuteerde meisje zong:
  - We kijken eerst het eten in de ogen,
  En dan eten we het allemaal met veel enthousiasme op!
  Ekaterina merkte op:
  - Dus ik denk: misschien is het ruimteschip gestolen door robots?
  Elisabeth vroeg:
  - Waarom robots?
  Het meisje met het gele haar zong:
  Als iemand down is,
  Als iemand het einde van zijn touw heeft bereikt,
  Opnieuw veranderd in een wilde
  De nieuwe Boss-robot is verschenen!
  Euphrosyne knikte:
  - Met mannen als de onze is het een wonder dat robots de macht hebben gegrepen!
  De jongeman piepte:
  - En waarom zijn mannen slecht?
  Elisabeth zong:
  - Alle mannen zijn zwakkelingen,
  Ze lijken allemaal op kinderen...
  Het meisje kan ze niet aan,
  Het is saai op deze planeet!
  De meisjeskolonel maakte bezwaar:
  - Het is niet nodig om Seryozha te beledigen! Hij alleen kan twee tot drie dozijn vrouwen per avond bedienen - hij probeert het, ook al is het niet gemakkelijk voor hem!
  Elena giechelde en merkte op:
  - In dit geval is het beter met een vibrator en een biorobot!
  En de meisjes zongen in koor:
  Hoe ver is de vooruitgang gekomen?
  Maar ongekende wonderen,
  De sterrenstelsels hebben de randen bereikt,
  Ruw oefenen gaat u niet uit de weg!
  Seryozhka zuchtte zwaar en jammerde:
  - Ze maakten me echt gek! Het zou inderdaad beter zijn met biorobots!
  De meisjes lachten. En ze streelden de jongeman van alle kanten en knepen zelfs zijn gespierde lichaam.
  Ja, een interessante wereld. Het lijkt een paradijs voor mannen, maar voor mannen heerst er zoveel spanning en zijn ze letterlijk uitgeput.
  Catherine drukte haar versie uit:
  - Of hebben mannen het misschien echt gedaan? Degenen waar we overheen zijn gereden en gekweld? Om aan deze overspanning te ontsnappen, pakten ze het gewoon en renden weg!?
  Elena giechelde en koerde.
  - Prachtige versie! Nou, het ziet er best gaaf uit! Mannen rennen weg van meisjes!
  En het meisje floot door haar neusgaten, wat er heel cool uitzag toen ze het uitvoerde.
  Euphrosyne verklaarde:
  Het is onmogelijk om in de wereld te leven zonder een vrouw, nee,
  In hen is de zon van mei, in hen is de dageraad van de liefde...
  De meisjeskolonel merkte met ontblote tanden op:
  - Is het mogelijk zonder mannen?
  Elizabeth grijnsde:
  - Op de een of andere manier redden we het zonder hen. Maar het is tijd dat we stoppen met kwijlen over de sterkere seks.
  De meisjes lachten. En ze begonnen te eten, dat wil zeggen, energieker met hun kaken werken. De wereld om hen heen leek prachtig. Elizabeth dacht bijvoorbeeld dat als het om geslachtsverandering gaat, meer mannen om de een of andere reden vrouw wilden worden, en niet andersom? Hoewel het veel beter leek om een man te zijn. Het is bijvoorbeeld niet nodig om te bevallen en kinderen te krijgen, en er is veel minder huishoudelijk werk waar u zich zorgen over hoeft te maken. En over het algemeen is het zo moeilijk om vrouw te zijn, en hun salarissen en pensioenen zijn lager dan die van mannen. Dit zijn werkelijk wonderen die in de eenentwintigste eeuw hebben plaatsgevonden. En toen stierf het mannelijke geslacht bijna volledig uit.
  En Catherine dacht: "Wie heeft eigenlijk zo'n misdaad gepleegd?" En waarom ruiken ze hun kindertijd? Waar heeft dit mee te maken?
  Daarnaast werd er nog iets anders gevoeld, maar het was niet helemaal duidelijk en tegelijkertijd vertrouwd.
  Het meisje brak een stuk bananenkuit af en kauwde erop, waarbij ze het sappige vlees met een fruitige smaak proefde.
  Toen zong ze:
  Ik vertrouw jou alleen
  Sherlock Holmes...
  Hoewel je de verliezen niet kunt tellen,
  Sherlock Holmes!
  Elizabeth merkte glimlachend op:
  - Of je het nu wilt geloven of niet, de achterhoede gaat voor de lunch naar de vijand!
  En de meisjes lachten, hun tanden ontblotend. En ze zijn parelachtig en sprankelend, als gepolijste spiegels. Dit zijn echt meiden die hun klasse laten zien.
  De meisjeskolonel vroeg:
  - Wat ga je nu doen?
  Elena stelde voor:
  - Laten we de getuigen ondervragen! Dit zal best gaaf zijn.
  Elizabeth merkte op:
  - Het zal te veel tijd kosten. Kun je niet iets belangrijkers en effectievers bieden?
  Euphrosyne tweette:
  - Het beste is om naar Jupiter te vliegen. De grootste planeet in het zonnestelsel, en dus veel plezier!
  Elena zong:
  - Jupiter is de koninklijke planeet,
  Ze laat een zonnestraal vallen...
  Verheerlijkt door een geweldige prestatie,
  Straal samen met ons!
  De gemuteerde meisjes zongen in koor:
  -Het leven is een belachelijke vergissing,
  De spin werd verpletterd...
  Er is een uitweg uit het labyrint
  Van elke doodlopende weg!
  We zullen zelfs quarks breken,
  Zelfs de priester zal niet gered worden...
  Meisjes zullen gevechten niet vermijden,
  Wij zijn een legioen aan schoonheden!
  Elizabeth tjirpte terwijl ze haar parelwitte tanden ontblootte, alsof ze gepolijst waren en van de bodem van de zee kwamen:
  - We kunnen iedereen vinden,
  Op de bodem van de zee...
  Niet meer dan twintig
  Ziet eruit als een held!
  En de krijgers barstten in lachen uit!
  Daarna begonnen ze weer energiek met hun kaken te werken.
  Het meisje Elena herinnerde zich hoe ze soldeerde in een kinderkolonie. In plaats van door de overheid uitgegeven klompen te dragen, is het beter om blootsvoets te lopen. Bovendien bevriezen de voeten van kinderen zelfs in de winter nauwelijks als ze eraan gewend zijn. Het eten in de kolonie was nog steeds behoorlijk, beter dan voor volwassen gevangenen. Maar ze werkten als volwassenen: twaalf uur per dag, en studeerden zelfs vier uur. Dat wil zeggen, er was helemaal geen vrije tijd. Toegegeven, tijdens het werken probeerden de meisjes zich te onttrekken. Soms regende het. En ze speelden met zelfgemaakte kaarten om te solderen.
  Roodharige Elena leerde snel vals spelen en haar vrienden slaan. Ze had dus genoeg eten. Soms kregen kindgevangenen zelfs op feestdagen snoep en snoep.
  En tijdens de oorlog stuurden de Amerikanen ook voedsel. En er waren ook conserven en snoep en chocolade. Ze leverden ook grondstoffen, apparatuur en auto's.
  Van de Amerikaanse vliegtuigen werd de Airacobra als de beste beschouwd. Het was bewapend met vier machinegeweren en een krachtig 37 mm luchtkanon. Maar één piloot kreeg tien jaar in de kampen alleen maar omdat hij zei dat de Amerikaanse Airacobra beter was dan de Sovjet-Yak. Hoewel, zo is het.
  Ook Elena laat zich niet in bedwang houden, en tijdens de oorlog werd ze gearresteerd, overgebracht naar strafcellen en met knuppels op de hielen geslagen. En de nazi's martelden mij in gevangenschap.
  Ja, ze hadden vroeger een rijk leven. Naast de Grote Patriottische Oorlog vochten ze in Korea, Vietnam, Cuba, Afghanistan, Irak, Tsjetsjenië en Syrië. Maar ze weigerden uit principe om in Oekraïne te vechten. Dat gezegd hebbende, zal er geen broederlijk bloed op hen vloeien.
  De meiden hebben veel meegemaakt in het leven. En eerlijk gezegd hadden ze niet zo"n zin in spannende avonturen. Het is waar dat de afgelopen decennia te rustig zijn geweest.
  In de toekomst is het leven in het algemeen, vooral als er zoveel vrouwen zijn, rustig geworden.
  Maar er waren bijvoorbeeld ruimtepiraten. In het bijzonder vielen ze ooit een karavaan van goud en hypergoud aan. De meisjes achtervolgden hen. De meeste piraten waren muggenmijten. Misschien wel een van de weinige rassen in het universum die agressiever is dan mensen. Ze vernietigden zelfs hun eigen planeet met een nucleaire oorlog.
  Muggenteken waren het enige grote probleem dat mensen hadden. Gelukkig waren er maar weinig van hen, en zij gaven de voorkeur aan piraterij. Soms lanceerden ze ook hackeraanvallen. Hier hielpen de kabouters hen. Dit ras is over het algemeen vredelievend en klein in aantal, maar houdt echt van geld.
  Er zijn ook elfen in het universum. Maar er zijn er ook maar weinig, en ze blijven steken in de Middeleeuwen. Elfen zijn natuurlijk mooi, niet ouder wordend - met eeuwig jonge lichamen echter niet onsterfelijk - driehonderd of vierhonderd jaar en het einde. Op het eerste gezicht zijn ze niet dom, ze hebben een goed geheugen, ze tellen en schrijven snel. Maar zo inventief. Ze dachten niet eens aan een stoommachine - ze zeilden op zeilboten en gebruikten bij het schieten zulke primitieve wapens dat de belangrijkste nog steeds bogen waren, of, op zijn best, kruisbogen.
  Hun niveau was op zijn best zestiende-eeuws onder de mensen. Maar elfen zijn veel ouder dan de mensheid, net als kabouters.
  Om de een of andere reden hebben mensen een buitengewoon talent voor technologie. En zelfs het uitsterven van de mensheid heeft de vooruitgang niet verhinderd.
  De gemuteerde meisjes aten verschillende lekkernijen op, waaronder een hybride van een fiets, een tractor en een watermeloen, en een met chocolade bedekte inktvis.
  Het eten was erg lekker, de meiden zongen zelfs:
  Gezegend is hij die in de ruimte is,
  In een zalig hoekje...
  Denkt niet aan verdriet -
  Met een pollepel wijn in de hand!
  Natuurlijk dronken ze ook wijn. Zeer zoet, aangenaam van smaak, die versterkt, maar niet bedwelmd.
  De gemuteerde krijgers vertrokken en keerden terug van de ruimtehaven. Ze begonnen het hyperinternet te scannen en smartphones af te luisteren.
  Elena merkte op:
  - Er zijn miljoenen smartphones, of beter gezegd: miljarden! Laat het programma ze beter controleren!
  Elisabeth knikte:
  - Dit is een heel redelijk idee. Hoewel het programma uw oog niet kan vervangen, ook al is het het meest geavanceerd.
  Ekaterina merkte op:
  - Robots hebben mensen in alles vervangen. Maar ze hebben nog niet geleerd om uit te vinden.
  Euphrosyne zei serieus:
  - Maar als je leert, betekent dit het einde van de biologische beschaving.
  De meisjes lanceerden een zoekmachineprogramma in hyperplasmatische vorm op het Hypernet. En we zijn begonnen met het afluisteren van smartphones en andere apparaten.
  Elena stelde voor om nog minstens een dozijn van dergelijke programma's te lanceren en ook nanobots te testen.
  Het idee was niet het domste. De krijgers begonnen de virtuele ruimte te doorzoeken. En andere soorten.
  Elena dacht wie de dader zou kunnen zijn. Misschien was degene die dit ruimteschip ontwikkelde op een of andere manier betrokken bij de ontvoering. En wat? Misschien was er om de een of andere reden een verlangen om naar andere sterrenstelsels te vliegen, of was er jaloezie en afgunst op de ontwerper.
  We moeten trouwens de informatie controleren over wie hieraan heeft gewerkt.
  Het meisje zette de scanner aan en begon de gegevens af te tappen. Uit alles tot nu toe blijkt dat de ontvoering inderdaad onzichtbaar en zonder concrete sporen was.
  Er waren enkele tientallen ontwerpen van deze intergalactische raket. Hiervan is ongeveer een vijfde man. Ze hebben nog steeds een geest die meer geneigd is tot wiskunde en techniek dan vrouwen. Hun percentage onder wetenschappers is veel hoger dan in het leven. En onder grote wetenschappers is het zelfs nog hoger.
  Daarom zijn vrouwen bezorgd dat mannen verdwijnen. In bed worden ze vervangen door een biorobot of een vibrator, maar robots zijn wetenschappelijk nog niet sterk. Tenzij er nog games uitgevonden kunnen worden, of iets kleins. Maar mensen doen serieuze ontdekkingen.
  Elena raadde haar gedachten en merkte op:
  - Soms heb ik er spijt van dat ik niet als man ben geboren!
  Elizabeth lachte en antwoordde:
  - Ja, dat ben ik ook. Ik zou miljoenen kinderen kunnen krijgen. En dit zou een nieuw, superieur ras zijn.
  Catherine gooide een munt met haar blote tenen en ving hem op. En toen gooide ze het opnieuw, waardoor een vlieg tijdens de vlucht werd neergeslagen. Waarna ze tweette:
  - Als een mus dichtbij is,
  Wij richten het pistool...
  Als er een vlieg is, raak de vlieg,
  Neem haar onder schot!
  Elena snoof minachtend:
  - Mussen schieten met kanonnen is te verspillend!
  Euphrosyne knikte:
  "En het heeft geen zin om een kogeltje naar een olifant te schieten!"
  De meisjes pakten het en zongen:
  Het is slecht als je alleen bent, als een snob
  Je bent alleen en je vijanden zijn legio...
  Zelfs een olifant kan door een insect worden opgegeten,
  Als er meer dan een miljoen bedwantsen zijn!
  En dus lanceerden de meisjes nog een aantal zoekprogramma's op het Hypernet. En het was best interessant.
  Daarna vlogen ze weg naar een afstand van de maan. We keken naar de planeet vanuit de ruimte.
  Het grootste deel ervan was al opgebouwd. En er groeiden fantastische, prachtige bomen. En aan de bomen zitten grote, veelkleurige knoppen. Vrouwen houden over het algemeen erg van bloemen als ze helder en vol kleuren zijn. Op sommige knoppen hadden de bloembladen hun eigen individuele patroon.
  Elena zong met vreugde:
  -Hoe mooi is de planeet Maan,
  Als parels, kronen van robijnen...
  Knijp ons meisjes niet op de hoek,
  Wij zijn zulke sterke strijders!
  En de roodharige koningin draaide als een tol in het vacuüm. De meisjes hadden speciale pakken waarmee ze tussen planeten konden vliegen. Bovendien waren mutanten niet bang om zonder bescherming in de ruimte en het vacuüm te zijn.
  Het zijn geen gewone mensen.
  Elena herinnerde zich hoe ze eerst de blote voetzolen met olie smeerden en vervolgens haar blote hielen bakten met een komfoor. Hoe pijnlijk het is. Om niet te gaan schreeuwen, stelde ze zich voor dat ze op blote voeten in de woestijn vocht. En hij redt bijvoorbeeld Julian de Afvallige.
  Als Julianus zeventig jaar had geleefd, zou het christendom voor altijd zijn uitgestorven. Bovendien is dit geloof paradoxaal. Beschouw de ongelukkige man die aan het kruis werd gekruisigd als de Almachtige God.
  Naarmate de vooruitgang zich ontwikkelde, begon de overgrote meerderheid van de mensen de mens als de belangrijkste God te beschouwen. Mensen in het universum zijn bijvoorbeeld de Messias.
  En de tijd zal komen, het geheim van de tijd zal ook onthuld worden. En dan zullen de doden weer tot leven komen.
  Elena floot. Ze had een vriend tijdens de Tweede Wereldoorlog en ze hield heel veel van hem. Het was een sterke liefde, het soort dat eeuwig duurt. En hij stierf tijdens de bestorming van de Reichstag. Het is natuurlijk jammer.
  Elena droomde ervan hem weer tot leven te wekken. Dan zal het gemuteerde meisje inderdaad absolute vreugde en geluk vinden.
  Maar de wetenschap heeft dit punt nog niet bereikt. Maar er zullen tweeduizend jaar verstrijken, en dan zal het mogelijk zijn de doden weer tot leven te wekken.
  Nu zijn bijvoorbeeld alle meisjes en jongens voor altijd jong. De jonge mannen worden zelfs te jong. Maar ooit dwong een baard respect af.
  Elena keek naar de scanner. Het programma rapporteerde algemene gegevens. Je zult nog steeds niet alles zien en verteren.
  Er is zoveel informatie dat je hoofd ervan tolt.
  Elizabeth merkte op:
  - We hebben niets bereikt!
  Ekaterina grijnsde:
  - Dit zijn de technologisch meest geavanceerde criminelen die we ooit zijn tegengekomen. En op te snelle resultaten moet je niet rekenen!
  Euphrosyne piepte:
  - Hoe stiller je gaat, hoe verder je komt.
  Elena stelde voor:
  - Of laten we misschien naar de aarde vliegen. Laten we eerst de hoofdontwerper van de intergalactische raket, Vishu Aran, ondervragen. Het is blijkbaar een heel knappe man.
  Elisabeth haalde haar schouders op:
  "Ik weet niet wat dit ons gaat opleveren, maar het kan geen kwaad om Visha te ondervragen." We hebben op zijn minst de kleinste aanwijzing nodig!
  Elena tweette:
  - Tijdens het verhoor vroeg de boze man:
  Wie is de man die mij sloeg...
  Hij antwoordt, de schuine,
  Wat leidde tot het verhoor?
  De duivel zelf heeft je neergehaald, de belangrijkste zoon zelf!
  En de meisjes lachten weer.
  De meisjes vlogen naar de aarde. De planeet was prachtig, en tegelijkertijd vlogen er zoveel dingen omheen. Er waren ook meisjes in ruimtepakken met ultrazwaartekrachtmotoren. Ze vlogen naar de mutanten en boden aan om dit of dat product te kopen.
  Tegelijkertijd zongen ze:
  Boven de aarde fronst de hemel,
  Iedereen is bang om het te overdrijven...
  Een man kust een meisje -
  Hij vraagt om de prijs te verhogen!
  Elena pakte het aan en klikte met haar blote tenen, waardoor een grote, dodelijke pulsar op het meisje losliet. Hij vloog en raakte de schoonheid. Ze was gehuld in vonken, gesponnen en zong:
  - De hartslag van de aarde klopt angstig tussen de sterren,
  De velden werden geïrrigeerd met kristaldauw...
  Alle mensen, ken nu één familie,
  Ze leven in zalig geluk, eeuwige vrede!
  En Elena glimlachte terug met haar zeer stralende en prachtige glimlach van pure parelmoer.
  Catherine zong als antwoord:
  Wij wensen je geluk,
  Geluk in deze grote wereld...
  Zoals de zon in de ochtend
  Laat hem het huis binnenkomen!
  De meisjes zwaaiden met haar hand en maakten bezwaar:
  - Niet voor het huis, maar voor het hele universum!
  Elena zong:
  - Het universum zit vol fantastische verrassingen,
  Ze is magisch en buitengewoon...
  De sterren zijn nu slechts een steenworp afstand van de aarde, tel met je hand,
  Wees dus een jongen in de strijd, sterk in de liefde!
  En de meisjes zongen in koor:
  Wees een coole kerel!
  Wees een coole kerel!
  Krijg snel een baard!
  Wees een coole kerel!
  Wees een coole kerel!
  Trouw zo snel mogelijk met een meisje op blote voeten!
  Het moet gezegd worden dat de krijgers inderdaad van een uitmuntende klasse zijn. En als ze brullen en beginnen te lachen, dan zal dit een buitengewone koelte zijn.
  Vanuit de lucht ziet de aarde er indrukwekkend uit. Ten eerste heeft het naast de zon ook vier extra hemellichamen. Op de Zuidpool groeien kokosnoten, bananen, ananassen en veel voorheen onzichtbare vruchten.
  Er is vrijwel geen nacht - eeuwige dag en eeuwige zomer
  Het vrouwenrijk is een waar paradijs. En er zijn overal zoveel bloemen, groot en helder. En hoeveel fonteinen en beelden er zijn. Bijzonder mooi zijn de beelden bedekt met een dun laagje hypergoldblad. Het schittert met alle kleuren van de regenboog, het is hypergoud, wat het uniek maakt in schoonheid.
  En hoeveel verschillende juwelen er zijn. Vooral diamanten, waarvan sommige zo groot zijn als een goed huis, schitteren in de stralen van verschillende hemellichamen.
  En hoeveel meisjes zijn er, gebruind, gespierd met buikspieren als chocoladerepen.
  De jongens, die duizend keer kleiner in aantal zijn, zijn ook erg knap en dragen meestal korte broeken.
  Het moet gezegd worden dat ze ook verschillend zijn. Slechts een klein aantal mensen draagt uniformen. Het is hier warm en een echt paradijs.
  Veel mensen verdwijnen zo nu en dan en duiken in de Hypernet-matrix. Op straat kussen meisjes jongens en strelen ze. Soms met robots. Het is waar dat het punt van openbare seks nog niet is bereikt. Maar in de Hypermatrix is alles mogelijk.
  U kunt bijvoorbeeld vrijwel elk lichaam op het Hypernet krijgen. Word zelfs echt King Kong, of een vlinder. En de hersenen zullen het verschil niet voelen.
  En daar, in de Hypermatrix-spellen, kun je vechten. Bovendien, zoals u wilt. Elena hield er bijvoorbeeld van om laserstralen uit haar scharlakenrode tepels te schieten en hele regimenten vijanden te verbranden. Orks in het bijzonder.
  Ja, er zijn ook orcs in het echte universum. Alleen zijn ze nog achterlijker dan de elfen, wild, en praten bijna niet.
  Hoe de orcs er echter in slaagden de aarde te bezoeken, legendes over zichzelf achter te laten en sprookjes te vertellen.
  Elfen in de oudheid konden bewegen met behulp van magische medaillons. En er waren speciale, krachtige spreuken die van planeet naar planeet werden overgedragen.
  Maar op de een of andere manier ging het geheim verloren. Het lijkt erop dat ze zeer krachtige tovenaars waren, maar daarna degenereerden ze of verhuisden naar een ander sterrenstelsel.
  Hier dacht Elizabeth opnieuw:
  - Zijn dit geen tovenaars? Ze kunnen hun eigen redenen hebben om een intergalactisch ruimteschip als dit te stelen!
  En het meisje zong:
  Het leven is niet gemakkelijk voor onze schoonheden,
  En ze snelt als een lenteschommel...
  Laat onze droom werkelijkheid worden,
  We vlogen naar de rand van het universum!
  . HOOFDSTUK Nr. 3.
  Op weg naar de aarde gingen de gemuteerde meisjes zitten in een van de restaurants waar je voor geld exotische dingen kunt krijgen die niet gratis verkrijgbaar zijn via het Hypernet. In het bijzonder bestelde Elena het bloed van een hybride van een tyrannosaurus en een cactus. Waarna de meisjes het met plezier doorslikten.
  Ze herinnerden zich hun glorieuze verleden en begonnen met groot enthousiasme te zingen;
  Wij zijn meisjes uit het land van de USSR,
  Dat is een fakkel voor de hele wereld...
  Laat ons een voorbeeld van grootsheid tonen,
  Hier worden de heldendaden gezongen!
  
  Meisjes werden geboren onder de rode vlag,
  En op blote voeten rennen ze door de vorst...
  Dochters en zonen vechten voor Rus',
  Soms geeft de bruid de man een roos!
  
  Er zal een rode vlag boven het universum hangen,
  Schijn zo helder, als een fakkelvlam...
  Heroïsch, ken tenslotte onze swing,
  En ons spandoek schittert als rood!
  
  Geloof het niet, de verdomde fascist zal niet passeren,
  En de Russische geest zal nooit verdwijnen...
  Overwinningen zullen een eindeloze rekening openen,
  Laten we hallo en hallo zeggen tegen iedereen!
  
  Rusland is een prachtig land,
  Je gaf het communisme aan de volkeren...
  Voor altijd genereus door God gegeven,
  Voor het moederland, voor geluk en vrijheid!
  
  De vijand zal het vaderland niet kunnen verslaan,
  En hoe wreed en verraderlijk hij ook was...
  Onze onoverwinnelijke Russische beer,
  De Russische soldaat is zo glorieus voor zijn overwinning!
  
  Prachtig Sovjetland,
  De meisjes erin zijn er trots op dat ze mooi zijn...
  Ze is voor altijd aan ons gegeven door geboorte,
  En laten wij Komsomol-leden eerlijk zijn!
  
  We vechten aan de rand van Moskou,
  Sneeuwstorm, sneeuwstormen en de meisjes zijn op blote voeten...
  We zullen ons vaderland niet aan Satan overgeven,
  zelfs onze zeisen schieten nauwkeurig!
  
  Dus in woede willen de meisjes graag vechten,
  En met de blote hiel gooien ze een explosiepakket...
  Een fascist, hij ziet er gewoon cool uit,
  In feite gewoon de boze Kaïn!
  
  Vijanden kunnen meisjes niet verslaan,
  Ze zijn onder zo'n ster geboren...
  Ons onoverwinnelijke monster is de beer,
  Wie heeft het moederland tot zijn vrouw gemaakt!
  
  Wij Russische meisjes zijn goed
  We zijn niet bang voor marteling en vorst...
  En we zullen afweren, geloof de aanval van de kwade horde,
  De vijand zal gek worden van de dosis!
  
  Ze waren in staat de vijand uit Moskou weg te duwen,
  Hoewel hij over een enorme kracht beschikt...
  Wij meiden zijn zo trots op onszelf,
  Tegenstanders zullen allemaal in hun graven verdwijnen!
  
  Geloof het niet, vijanden kunnen Rus niet verslaan',
  Omdat elke ridder uit luiers komt...
  De jager is blijkbaar in wild veranderd,
  En de tegenstander is nog maar een kind!
  
  Maar de Russische geest, geweldig, geloof de geest,
  Weet je, er zitten verborgen krachten in...
  De vijand zal volledig verpletterd worden,
  Ridders zijn tenslotte onoverwinnelijk in de strijd!
  
  Zet je twijfels opzij, meiden,
  Wij zijn de moedigste ter wereld...
  Laten we Satans hordes in het inferno werpen,
  Laten we alle tegenstanders in het toilet laten weken!
  
  De heilige oorlog zal eindigen
  Vrede en morgen zullen over de planeet komen...
  Ze is voor altijd bij de zon, weet dit,
  Moge de zomer voor altijd stralen!
  
  En het communisme eeuwig in glorie,
  En Lenin en de grote Stalin zijn bij ons...
  In de bloedige cinema bestaat pas nu fascisme,
  En onze wil is om te geloven dat het sterker is dan staal!
  
  Mijn Rusland regeert al eeuwen,
  En gaf geluk aan het hele universum...
  Je hebt de kracht van een stalen vuist nodig,
  En gedurfd, maar op een redelijke manier!
  De meiden zongen met veel enthousiasme en gevoel. Maar daarna moest ik terugkeren naar de realiteit. En span je slimme en slimme, in de letterlijke zin van het woord, hoofden. Wat moeten ze eigenlijk doen en hoe kunnen ze de criminelen vinden?
  Informatie verzamelde zich genadeloos in grote hoeveelheden. En het was nodig om iets te isoleren. Maar tot nu toe zijn er geen aanwijzingen.
  De gemuteerde meisjes dronken meer bloed. Daarna gingen we terug naar het Hypernet. Maar er zit zoveel in elkaar. Dit is niet het internet van de eenentwintigste eeuw, waar je niet alles kunt vinden wat je zoekt, zelfs niet tussen boeken. En dit is een hele virtuele energie met de energie van thermoquarkfusie, en al de eerste thermopreon-emitters. En er is hier al zoveel moois.
  En niet alleen aards. Er is iets dat doordringt vanuit andere sterrenstelsels die nog steeds ontoegankelijk zijn voor mensen.
  Elena koerde:
  - Soortgelijk! Het is niet eens duidelijk waarom mensen hoofden kregen? Waarschijnlijk uitsluitend voor kwelling!
  Catherine zong opgewonden:
  - Waarom hebben mensen hoofden nodig?
  Het kraakt, het gebeurt...
  Ze hakken geen hout met hun hoofd,
  Vergeet nagels niet!
  Euphrosyne nam op:
  Voor sommigen is het tenminste leeg,
  Anderen houden haar voor de gek...
  Maar niet iedereen is gemakkelijk te zien,
  Hij wil haar niet kwijt!
  Elizabeth stampte boos met haar voet en gromde:
  - Dit zijn kinderliedjes! Laten we beter, meiden, iets vrolijkers, sterkers en expressiever zingen. Anders gaan onze ballen echt snel achter de rollers!
  En het waren gemuteerde krijgers en tegelijkertijd onderzoekers, waar ze helemaal niet van hielden, vooral niet als ze met hun hoofd werkten. Beweeg uw blote hiel in uw neus, alstublieft. Maar gebruik je hoofd - God verhoede het!
  Niettemin zingen ze goed - hun keel is gezond en hun liedjes zijn stimulerend;
  Ik sloot me aan bij de Komsomol tijdens het spelen,
  Mooi droommeisje...
  Ik dacht dat de wereld een eeuwige mei zou zijn,
  Elke dag is de geboorte van de lente!
  
  Maar om een of andere reden lukte het niet,
  Op de een of andere manier kan ik niet verliefd worden...
  Nou, vertel me alsjeblieft jongens,
  Het leven is een zeer sterke riem!
  
  Plotseling donderde de oorlog plotseling,
  En een orkaan des doods raasde...
  En mijn meisjes hebben een sterk lichaam,
  Je kunt jezelf meteen aanvallen!
  
  Geloof me, ik wil niet opgeven,
  Vecht voor het vaderland tot het einde...
  We dragen granaten in een sterke rugzak,
  Stalin verving zijn vader in de harten!
  
  Grote krijgers van Rusland.
  Wij kunnen de vrede en orde beschermen...
  De sterren van de hemel bewaterden het fluweel,
  En de jager veranderde in wild!
  
  Ik, een meisje op blote voeten, vecht
  Vol verleiding en liefde...
  Het zal zijn, ik weet een plek in dit paradijs,
  Je kunt geen geluk bouwen op bloed!
  
  Grote krijgers van het vaderland,
  We zullen stevig vechten in de buurt van Moskou...
  En dan de droom onder het communisme,
  Tegen de onderwereld met Satan!
  
  Dappere Russische jongens,
  Dat ze eerlijk vechten tot het einde...
  Ze schieten met een machinegeweer,
  Als je een gouden kroon nodig hebt!
  
  Zelfs een kogel kan ons niet tegenhouden
  Jezus, de grote God, is opgestaan...
  De dagen van de roofzuchtige draak zijn voorbij,
  Vanuit de lucht werd het nog helderder!
  
  Ik hou van je, lieve Lada,
  De hoogste God Svarog zal in glorie zijn...
  We moeten vechten voor Rusland,
  De beste Witte God is bij ons!
  
  Breng de Russen niet op hun knieën,
  Geloof me, ons vlees kan niet worden beteugeld...
  Stalin en de grote Lenin zijn bij ons,
  Ook voor dit examen moet u slagen!
  
  De pijn van het vaderland zit ook in ons hart,
  Wij geloven in haar grootsheid...
  We openen snel de deur naar de ruimte,
  Het zal een heel lief leven zijn!
  
  Wij zijn mooie meisjes op blote voeten,
  We rennen zo snel door de sneeuwbanken...
  We hebben deze bittere wodka niet nodig,
  De cherub spreidt zijn vleugels!
  
  Wij meisjes zullen opkomen voor het vaderland,
  En we zullen de boze moffen antwoorden: nee,
  De helse Kaïn zal vernietigd worden,
  En hallo aan Christus de Verlosser!
  
  Er zal een tijdperk komen - het kan niet beter zijn,
  De doden zullen voor altijd opstaan...
  Het universum zal een waar paradijs worden,
  Ieders droom zal uitkomen!
  De meiden zongen met veel enthousiasme. En hun stemmen zijn tegelijkertijd zeer iriserend en krachtig.
  Daarna verlieten ze het restaurant en vlogen naar de aarde. Ze hadden een geweldige recensie. Hier in het bijzonder Moskou. Het Kremlin is zichtbaar - heel groot. De muren zijn tien kilometer hoog en de torens vijftien tot zeventien kilometer hoog. Ja, er is hier iets te zien. Het Kremlin zelf was ruim opgezet, zodat er een hele metropool in ontstond. En dit is een zeer indrukwekkend gezicht. En in plaats van sterren op de torens zijn er verschillende tekens van de dierenriem gemaakt van hypergoud.
  Uiteraard wordt de vroegere naam Moskou niet meer gebruikt. Het heet Nieuw-Rus'-York. Zo'n moderne naam. En natuurlijk blijft Rusland in het verre verleden. Nu is er één imperium op aarde, dat zich over het grootste deel van de Melkweg uitstrekt.
  En zo is het leven goed. En hoeveel mooie meisjes in lichte overgooiers. Hoe mooi is het, zoveel halfnaakte, gespierde vrouwenlichamen.
  Op aarde in de verre toekomst is er eenvoudigweg het Paradijs. En het koninkrijk van de schone seks. Dit is waarschijnlijk hoe meisjeshongerige mannen zich Eden voorstellen. Ze voelen zich goed in deze wereld.
  Een prachtig sprookje waarin vrouwen zelf voor de jongens zorgen en voor hen vechten. Een wereld waarin mannen zich moeten inspannen om veel meisjes tevreden te stellen. En het is goed voor hen en tegelijkertijd is het niet gemakkelijk.
  Sommige meisjes dragen echter hoge hakken. Hoewel ze niet comfortabel zijn voor het been. Maar het is modieus en mooi. De schoenen zelf kunnen gemaakt worden van een massief stuk diamant, zonder hun sierlijke vorm te verbergen.
  Sommige meisjes doen zichzelf zoveel sieraden aan dat het getuigt van slechte smaak.
  Mensen hebben goede spieren. Maar meestal zijn de volumes klein voor het gemak en de schoonheid, maar het reliëf is uitstekend. De jonge mannen lijken heel erg op jongeren, en er zijn bijna geen grote lichamen zichtbaar, en hun huid is glad, schoon en gepolijst. De mannetjes zijn inderdaad infantiel geworden.
  Hoewel gelukkig nog niet alles. En onder hen zijn er ook mensen zoals Vishy, die de groep leidde die het eerste intergalactische ruimteschip ontwierp. En het was interessant om met hem te praten. Ook al lijkt hij op bijna alle mannen. Misschien is het voorhoofd iets hoger en breder dan dat van standaardmannen.
  Over het algemeen worden mensen dom door nietsdoen. Ze studeren volgens tests, bijna altijd hebben ze plezier en plezier. Nou ja, net als in de beroemde cartoon: "Ik wil niet." Ja, het bleek zo"n wonderlijke wereld te zijn. Er zijn te weinig problemen voor mensen daarin. Het is vooral goed voor mannen, omdat vrouwen als kleine kinderen voor hen zorgen.
  Het is ook een wonder dat intellectuele reuzen onder de mannen hebben overleefd.
  De meisjes vonden Vishy echter niet op zijn plaats. Het blijkt dat hij de aarde al heeft verlaten. Maar er waren nog twee plaatsvervangers over: meisjes met de rang van generaals.
  Elena merkte op:
  - De vrouwtjes maken me al ziek! Er is hier een duidelijk tekort aan mannen!
  Catharina giechelde:
  - En in de kolonie?
  Elena snauwde:
  - In de kolonie zijn er bewakers die uit mannen bestaan, en er zijn ook onderwijzers. En als je een meisje bent, heb je ze niet nodig. We zijn hier al meer dan tweeduizend jaar. Er is niemand ouder dan wij op planeet Aarde.
  Euphrosyne knikte:
  - Ik herinner me nog de tsaristische tijden. Ja, wij zijn echt meiden die veel hebben meegemaakt en veel hebben geprobeerd. Maar echte mannen zijn gedegenereerd. Alleen de eeuwige jongeren bleven over. Het is zelfs weerzinwekkend als een man een meisjesgezicht heeft, zonder ook maar één haartje op zijn roze wangen. En misschien zal niemand, behalve de gigolo-biorobot, je met stoppels prikken!
  Elisabeth knikte:
  - Ja, het is niet gemakkelijk in deze wereld. Maar wat zou er gebeuren als het andersom was? Als er duizend mannen zijn voor één vrouw.
  Elena likte haar lippen:
  - Wel, een vrouw als ik zou heel blij zijn met zo'n wereld!
  Efrosinya merkte op:
  - Maar het zou eng zijn voor mannen! En hoeveel gevechten er zouden zijn. Toch gebruiken wij vrouwen zelden onze vuisten in de strijd om mannen. En dit zou een nachtmerriewereld zijn!
  Catharina zong:
  -Meisjes zijn anders
  Wit, zwart, rood...
  Maar iedereen houdt van de liefde van een man,
  Mooie vrouwen houden van mannen!
  Elizabeth stelde voor:
  - Laten we iets anders zingen uit ons glorieuze verleden. Terwijl er natuurlijk genoeg echte, moedige vertegenwoordigers van het sterkere geslacht waren!
  Elena knikte:
  - Zingen is een goed idee! Al bestaat er een wijs spreekwoord, of liever gezegd: zing gewoon niet dood! Of, als je wilt zingen, weet dan hoe je moet ronddraaien!
  En de krijger-onderzoekers begonnen te zingen;
  Schoonheden vallen blootsvoets aan,
  Er rennen zulke aardige meiden...
  Als je de Fritz met je vuist moet slaan,
  Of ze snijden hem neer met een machinegeweer!
  
  Meisjes kunnen het zich niet veroorloven om te twijfelen
  Ze zullen de nazi's dood begraven...
  En ze zullen hem hard van zijn voeten schoppen,
  En ergens huilen wolven vleesetend!
  
  Rusland, dit is een woord voor soldaten,
  Als het, geloof me, niet cooler wordt...
  Ook al is de situatie soms somber,
  Waar de kwade zwarte Kaïn zegeviert!
  
  Geloof het niet, Komsomol-leden rennen niet weg,
  En als ze vluchten, dan alleen om aan te vallen...
  En alle nazi's zullen in één keer worden gedood,
  En de Führer zal naar het hakblok worden verheven!
  
  Rusland, dit is mijn moederland,
  Ze straalt, gewoon prachtig...
  Wie een lafaard is, is nog geen roebel waard,
  En weet je, ruzie maken met een krijger is gevaarlijk!
  
  Maar weet dat we de fascisten zullen verslaan,
  Het kwaad zal niet regeren op de troon...
  Boven ons is een cherub met gouden vleugels,
  En God Svarog met grootheid in de kroon!
  
  Wie een lafaard is, geloof me, is een zwakke slaaf,
  Zijn lot is één: beledigingen verdragen...
  Vandaag ben je monteur, morgen ben je voorman,
  En jijzelf kunt de ruggen van anderen verslaan!
  
  Meisjes hebben kracht, gewoon een vulkaan,
  Soms vernietigt ze met kracht bergen...
  De oorlog woedt met een kwade orkaan,
  En de dood maait eerlijk gezegd het menselijk ras neer!
  
  Ik zal jullie eerlijk zeggen, ridders,
  We zijn sterk als wij Russen verenigd zijn...
  Heb je een tussendoortje nodig voor bij je vork en mes,
  Wij zijn ridders die onoverwinnelijk zijn in gevechten!
  
  Wat is ons geloof in de Heer Christus,
  Hoewel we ook Lada respecteren...
  Kameraad Stalin is als onze vader,
  En er zal een plaats van paradijselijk communisme zijn!
  
  Degene die ooit dood was, zal weer tot leven komen
  En we zullen mooier, wijzer worden...
  En de man is natuurlijk erg trots,
  Hoewel hij soms onzin praat!
  
  In de liefde is ons vaderland als een ster,
  Geloof me, het gaat nooit meer uit...
  Een grote droom zal uitkomen
  Er zal vrede en geluk zijn in het hele universum!
  
  Ik hou van Maria, ik eer Lada heilig,
  Svarog is mooi en Perun is geweldig...
  Ik hou van Jezus en Stalin,
  Heilige gezichten van iconen zijn mij dierbaar!
  
  Wanneer zal er een echt paradijs zijn?
  Geloof me, al je hoop zal uitkomen...
  Geef je hart aan je moederland,
  Alles komt goed, sterker dan voorheen!
  Na zo'n nummer stijgt de stemming met een orde van grootte, of zelfs twee. De meisjes vlogen uiteindelijk een van de torens binnen. We besloten met de deputaten te praten. Sinds Vishy, volgens de laatste gegevens, naar een van de planeten van Sirius vloog. En dit is een vlucht, niet tussen planeten, maar tussen sterren. De afstanden zijn veel groter en je zult aan boord van een ruimteschip moeten gaan. Je kunt gewoon niet meer zo vliegen.
  De gemuteerde meisjes kwamen zoals altijd op blote voeten binnen. Nou, je zult hier niemand mee zien. Bijna iedereen hier is zo.
  Maar de vrouwelijke wetenschappers zijn indrukwekkender gekleed. Ze hadden korte rokjes en hun torso's waren naakt, maar zo dik behangen met sieraden dat er geen enkel bloot stukje huid zichtbaar was. En alles is hier zo mooi. En haar voeten staan in kostbare schoenen met hoge hakken. En dit is, moet ik zeggen, erg cool.
  Elizabeth strekte haar hand naar hen uit, schudde hen zachtjes en vroeg:
  - Wat vind je van deze ontvoering?
  Het meisje, de rechterhand, antwoordde:
  - Je kunt alles denken! Maar wij zijn mensen van de wetenschap en gewend om met feiten te werken. En de feiten zeggen dat dit iemand is die zeer technologisch geavanceerd is. En hier kun je niet tegenspreken dat de vijand erg slim is en over intelligentie beschikt!
  Elena flapte eruit:
  - Is dit een geest uit een ander sterrenstelsel?
  Het meisje, de wetenschapper van de linkerhand, merkte op:
  - Theoretisch zou het zelfs een geest uit een ander universum kunnen zijn. Er zijn universums buiten ons universum. Er zijn slechts honderd triljoen sterren in ons universum. En de diameter bedraagt ongeveer twintig tot vijfentwintig lichtjaar. Dit betekent dat er nog andere universums daarbuiten zijn. En wij kunnen ze bezoeken. Het is bewezen dat het mogelijk is om met snelheden hoger dan de snelheid van een foton te vliegen. Meer precies, de praktijk heeft dit uitgewezen. Dit betekent dat je sneller kunt vliegen dan een graviton, wat tien biljoen keer sneller is dan een foton. - Het meisje stampte met haar hoge hak en voegde eraan toe. - Er zijn al ultragravitons en ultrafotonen. Het ultrafoton werd verkregen als resultaat van een thermoquarkreactie. De Thermopreon-reactie kan de weg openen naar hyperfoton, of beter gezegd, deze heeft deze al geopend. En wanneer hypergraviton verschijnt, zullen ruimteschepen zulke snelheden bereiken...
  Catharina knikte:
  - Het zal geweldig zijn! En heel gaaf!
  Elena gromde agressief:
  - Het is niet schadelijk om te dromen! Wat zal de praktijk ons daar opleveren?
  Het meisje, de wetenschapper van de rechterhand, merkte op:
  - Mogelijk zijn hier hypergravitons gebruikt. Ze zouden bijna onopgemerkt een ruimteschip van deze omvang en kracht kunnen stelen en laten verdwijnen. Dit betekent dat er een nog krachtigere bipreonsynthese bij betrokken zou kunnen zijn! En dit toont de theoretische mogelijkheid van synthese aan, die uit één gram materie energie zal opleveren die vergelijkbaar is met de explosie van een supernova, groter dan de zon!
  Euphrosyne floot en merkte op:
  - Het zou heel wreed en dom zijn om dergelijke energie niet voor creatieve doeleinden te gebruiken!
  Elena vroeg:
  - En wanneer leer je mensen weer tot leven te wekken?
  Het meisje, een geleerde van de linkerhand, antwoordde glimlachend:
  - Wij werken niet volgens dit profiel. Maar ik denk dat wij dit ook snel zullen leren. We hebben veel lege planeten. En er kunnen nog steeds veel planeten worden gemaakt met behulp van de materie van sterren. Alleen al in onze Melkweg zijn er vele miljoenen planeten. En je kunt ze ook doen voor die sterren waar geen planeten zijn. Dus... Stap niet op het paard, meiden! De tijd zal komen en je zult ook niet alleen in een virtueel spel met Napoleon communiceren!
  Euphrosyne giechelde en antwoordde:
  - Glorie voor de wetenschap, glorie voor ons,
  Hij zal vechten tot angst voor zijn vijanden!
  Elizabeth merkte op:
  - Dit is natuurlijk geweldig! Maar tot nu toe hebben we nog niets opgemerkt. Behalve de geur van de kindertijd.
  De rechterhandgeleerde vroeg:
  - Wiens jeugd?
  Elena lachte:
  - De sensaties hier zijn te vaag!
  Het linker wetenschappermeisje vroeg:
  - En jijzelf, wanneer ben je geboren? In tekenfilms laten ze je terug in de Tweede Wereldoorlog zien!
  Elisabeth knikte:
  - Dit is niet overdreven! Wij komen feitelijk uit dat verre verleden.
  Het meisje, de rechterhand, vroeg:
  - Hoe ben je erin geslaagd te leven tot het moment waarop de aardwetenschappen de ouderdom overwonnen?
  Elena giechelde en antwoordde:
  - We zijn niet helemaal van deze wereld... We hebben een mutatie ondergaan. Om precies te zijn: een reeks mutaties die ons tot supermensen hebben gemaakt.
  Het meisje, de geleerde van de linkerhand, zong:
  -Alles wat onmogelijk is, is mogelijk in onze wereld,
  Maar waarom, alles is altijd alleen in de ether!
  Elisabeth merkte op:
  - We leven al meer dan tweeduizend jaar. Het is eerlijk gezegd moeilijk voor de psyche. Veel herinneringen. En het is vermoeiend.
  Het meisje, de rechterhand, stelde voor:
  - Wis enkele van je herinneringen. En je zult je beter voelen.
  Elena maakte bezwaar:
  - Nee! Hoe de nazi's mijn blote hielen hebben gebakken, ik wil ze niet afwassen. Vooral over wat ons sterker heeft gemaakt!
  Het meisje, een linkse geleerde, merkte op:
  - Als je tienduizend jaar oud wordt, zul je een deel van je geheugen moeten wissen, anders ontstaat er een overbelasting. Hoewel je niet veel hoeft te onthouden.
  Elena zong:
  Wat is er met mijn geheugen gebeurd?
  Ik herinner me alles wat er op aarde gebeurde...
  Het kwaad zal, geloof me, van het voetstuk vertrekken,
  Wij zullen een deel van het lot krijgen!
  Het meisje glimlachte met haar parelwitte glimlach, die zo goed bij haar rode haar paste.
  Elizabeth merkte op:
  - Ik denk dat ze tegen die tijd iets zullen uitvinden dat de psyche, het geheugen en de hersenen perfecter zal maken. Bovendien denk ik dat onze hersenen al veel grotere volumes kunnen verdragen dan die van gewone mensen, we zijn tenslotte mutanten!
  Euphrosyne tweette:
  Geloof me, we kunnen alles doen
  Zwem zelfs over de zee...
  Als de mummie vlam vat,
  En de jager veranderde in wild!
  Het meisje, de wetenschapper van de rechterhand, merkte op:
  - Was er een tijd dat je in God geloofde?
  Elena antwoordde zelfverzekerd:
  - Persoonlijk heb ik het nooit geloofd! Omdat ze een pionier was... En in de kolonie legden ze ons heel goed uit hoe ze geld en politiek verdienden op geloof, en God als boeman gebruikten voor de uitbuitende klassen!
  Euphrosyne knikte:
  - Ja, we zijn opgevoed als atheïsten. En tegelijkertijd waren er momenten waarop ik wilde bidden. Maar we duwden het van onszelf weg.
  Catharina knikte:
  - Vertrouw op God, maar maak zelf geen fout!
  . HOOFDSTUK Nr. 4.
  Het meisje, de linkergeleerde, knikte en zei plotseling:
  - Misschien heeft ons universum een intelligente schepper, of scheppers. Sommige onderzoeksgegevens wijzen hierop.
  Elena opende haar smaragdgroene ogen en vroeg fluitend:
  - Waar komt zo'n interessante conclusie vandaan?
  Het meisje, de rechterhand, antwoordde:
  - Heel eenvoudig en zelfs elementair. Hoe kunnen dergelijke complexe organische stoffen, inclusief mensen, feitelijk uit anorganische stoffen voortkomen? Het leven kan eenvoudigweg niet voortkomen uit moleculen en atomen! Dit betekent dat er in eerste instantie iets redelijks en consoliderends is. Bijvoorbeeld elke superbeschaving die een dergelijk ontwikkelingsniveau heeft bereikt dat zij onze beschaving heeft geschapen.
  Elizabeth maakte logischerwijs bezwaar:
  - Zo ja, welke superbeschaving heeft dan de superbeschaving geschapen die ons heeft geschapen? Het zal zijn zoals in het sprookje over de witte stier!
  Het meisje, een linkse geleerde, merkte op:
  - In de oudheid werd dit probleem eenvoudig opgelost. Er was een God en Hij heeft altijd bestaan! En dus een onbegrijpelijk mysterie. Waarom Hij niet eerder schiep is ook een mysterie, vooral omdat er een tijd was dat er geen tijd was. En dit moest door het geloof aanvaard worden.
  Het meisje, de rechterhand, voegde eraan toe:
  - Aan de andere kant is de wetenschap er nog niet in geslaagd om op betrouwbare en overtuigende wijze de verschijning van de mens en het leven op planeet Aarde en andere werelden zonder God te verklaren. In ieder geval is er een mysterie van ons Zelf, en dit mysterie is nog steeds onbegrijpelijk. Op dezelfde manier is het nog steeds niet duidelijk waar de identiteit van de persoon verborgen is. In welk molecuul, of groep moleculen? Of bestaat de ziel, omgekeerd?
  Elena merkte op:
  - Bioplasma, of in het gewone taalgebruik een aura, is lang geleden ontdekt. De ziel kan ook bestaan in de vorm van een reeks verschillende velden, die op een speciaal soort materie lijken.
  Elisabeth knikte:
  - En wij weten hoe we het moeten doen. Onze ziel, of een speciale substantie gemaakt van ongrijpbare materie, koeler dan neutrino's, is namelijk in staat het lichaam te verlaten. En we kunnen, en dit is echt, met onze geest enkele geheime plaatsen binnendringen!
  Het meisje, de linkerhandgeleerde, vroeg:
  - En hoe gebeurt dit? Dit is de eerste keer dat we van zo'n superkracht horen!
  Catherine knikte opnieuw glimlachend:
  - Oh, dit is een speciale oefening voor de ziel om het lichaam te verlaten. En we kunnen dit relatief kort doen - niet langer dan een uur. Het gevaarlijkste is dat je misschien niet terugkeert. Gedurende deze tijd voeren we indien nodig verkenningen uit. Trouwens, zelfs de meest gevoelige hond kan de ziel niet ruiken. Dit is dus de perfecte spion!
  Efrosinya voegde toe:
  "Bovendien kan de ziel door elk pantser heen gaan!" Dit is haar eigendom. In dit geval - de perfectie zelf!
  Het meisje, de rechterhand, vroeg verbaasd:
  - Als je zo precies weet dat de ziel bestaat, waarom twijfel je dan aan het bestaan van God de Schepper?
  Elizabeth antwoordde eerlijk:
  - Omdat... ik te veel verdriet, lijden en tranen zag. En als God dit toestaat, wat voor soort God is hij dan? Als je een bewust lijdende persoon niet wilt helpen, betekent dit immers dat je een monster moet zijn!
  Elena grijnsde en merkte op:
  - Dat is het! Waar was de Almachtige toen de meisjes werden verkracht? Ofwel is God zwak en staat hij kwaad en willekeur toe, ofwel is hij slecht, ofwel bestaat hij niet!
  Het meisje, een linkse geleerde, merkte op:
  - Maar nu is alles in orde. We leven in een wereld van absoluut geluk. Is dit niet Gods voorzienigheid?
  Elizabeth haalde haar schouders op en merkte op:
  Je ziet heel goed dat de wereld vol wonderen is!
  Alleen deze wonderen zijn door mensen zelf gecreëerd!
  Elena knipoogde en merkte op:
  - Soortgelijk! God en mens zijn één! We konden de woorden van de Bijbel weerleggen: "Laat hun dagen honderdtwintig jaar zijn." We konden tussen de sterren vliegen. En de tijd zal komen dat we lang geleden overleden mensen weer tot leven kunnen wekken.
  Het meisje, de wetenschapper van de linkerhand, knikte:
  - Wat dit laatste betreft, is er al vooruitgang. Ontdekking van een individuele rivier van tijd voor elk menselijk lichaam. Als we leren om te keren
  Als we dit omkeren, kunnen we het reguleren, en het zal zelfs blijken dat we iets creëren zodat er helemaal niemand sterft. En dit zal zelfs beter blijken te zijn dan het idee van bijbelse onsterfelijkheid!
  Elena was het ermee eens:
  - Natuurlijk is het beter! In de openbaring van Johannes staat geschreven dat de opgestane rechtvaardigen de Heer zullen verheerlijken en Hem dienen. Maar er staat niet geschreven of ze enig amusement zullen hebben. Wat als ze me niet eens de film laten kijken?
  Catharina grijnsde:
  - Nou ja, plus achttien, het is absoluut verboden in het paradijs! En dit zal buitengewoon saai blijken te zijn.
  Elizabeth giechelde en merkte op:
  - Ja, in de hemel is het natuurlijk een beetje saai... En in de hel? Er is absoluut sprake van huilen en tandenknarsen!
  Het meisje, de wetenschapper van de rechterhand, merkte op:
  - Dit suggereert dat het niet nodig is fanatici te zijn. In dit opzicht is het onmogelijk om alles letterlijk te nemen.
  Elena pakte het aan en begon met haar volle stem te zingen;
  Wat bedoelde de Heer?
  Hij, die op een verschrikkelijke afstand woont...
  Toen het bevel werd gegeven om te werken,
  Zodat we niet in een droom blijven hangen.
  
  Hoewel de koninklijke kledij prachtig is,
  Maar er is geen gieriger persoon...
  Armoede schiet op niets uit -
  Onze wereld van lijden is episch!
  
  En Adam is hier niet verantwoordelijk voor -
  Een simpele Sovjet-Russische man...
  Ik liep naakt, zonder mijn schaamte te verbergen,
  Als een proletariër onder het tsarisme!
  
  God gaf hem eten - de limiet,
  Weiland, zonder de vorken te kennen...
  Als je meer wilt, word je verslagen!
  En drink met de palm van je hand zonder flesjes.
  
  Adam onderging een dergelijk lot,
  In een griezelig, saai paradijs!
  Maar de slang vloog op vleugels,
  Hij begreep: een mens lijdt...
  
  Er is een manier om uit het struikgewas te komen,
  Bouw een stad, geef geboorte!
  Om niet lang door het bos te hoeven dwalen,
  Soms is verraad noodzakelijk.
  
  Ik heb de magische sleutel uit de hemel gestolen,
  Om het Eden van de routine te verlaten...
  Daar vind je het meisje van je dromen,
  Je kunt tenminste omkomen in de onderwereld!
  
  Ja, natuurlijk is er een risico, jongen
  Deze planeet is geen geschenk...
  Maar je zult geweten, eer,
  En jij zult de jouwe vinden, ken jouw match!
  
  Adam ontving deze sleutel -
  Hij opende de poorten en verliet de hemel.
  De zondaar heeft veel energie besteed,
  Lopen op de stenen van grote bergen...
  
  Hier ziet hij de poort weer -
  En opnieuw verscheen de gevleugelde slang...
  Hij zei: ik ben een goede Satan -
  De grendel ging vanzelf open...
  
  Adam kwam binnen en hij zag -
  Zo'n geschilderd wonder...
  Naakt meisje achter de heuvel,
  Wrijft over een porseleinen gouden schaal.
  
  Maar hoe goed is het?
  Adam de jongen kon zich niet inhouden!
  En kus haar lippen
  Het bleek zoeter dan honing!
  
  Ze antwoordde hem -
  De lichamen versmolten in stormachtige extase...
  Nee, vervloek Satan niet -
  De jongens kwamen in zonde opdagen!
  
  God verdreef hen uit het paradijs, maar...
  De planeet werd hun thuis.
  Ook al hebben mensen maar één zon,
  Maar er zijn duizenden nakomelingen!
  
  Ja, het was heel moeilijk -
  Overstromingen, droogtes en winters.
  Maar de geest is een krachtige roeispaan,
  De mens is een sterke schepping geworden!
  
  Hoe kan een engel vliegen?
  Hoe de demon van de bergen het reliëf vernietigt!
  Creëer een weg waar een weg is -
  Bereik elk punt op het land.
  
  En het is nodig, er is ruimte genoeg -
  Wij zullen ook kunnen overwinnen.
  Onze zonde is dus geen vonnis,
  Nee, praat geen onzin!
  
  Zonder zonde is er geen vooruitgang,
  Gedachtebewegingen genereren!
  Er is maar één antwoord op de preek:
  We hebben het paradijs van iemand anders niet nodig!
  Het meisje, de rechterhand, klapte in haar handen en piepte:
  - Lief! Nu is het tijd om taart te eten!
  Vier robotmeisjes leken alleen maar tunieken te dragen en waren erg gespierd, niet te onderscheiden van echte meisjes. Zonder verder oponthoud namen en plaatsten ze een groot culinair product in de vorm van een luxueus paleis met beelden en fonteinen. Het was duidelijk dat de meisjes het echte ideaal van krijgers waren. Ook al zijn het biorobots. Ze sloegen op hun blote, sierlijke voeten en bogen. Deze meiden zijn pure charme. En haar haar glinstert van bladgoud.
  Zes menselijke schoonheden gingen aan tafel zitten. En ze begonnen de cake met groot enthousiasme te vernietigen. En het was zo geurig, zo zoet met veel lagen.
  De meisjes gebruikten hypergoudbestek tijdens het eten. En die bestel je niet zo makkelijk op het Hypernet. Dit leek erg rijk en cool.
  De gemuteerde meisjes begonnen zelfs te zingen:
  We zijn het vechten beu
  Vecht voor een koperen cent...
  Ik wil zo graag rijk worden
  En zwem in luxe,
  Hoeveel geluk kan het leven geven,
  Rijkdom!
  En de schoonheden knipoogden naar elkaar. Hoewel ze al schatten hadden gezien die helemaal niet zwak waren. Ze hebben veel bereikt en konden het begrijpen. Deze meiden zijn superklasse.
  De meisjes barstten in lachen uit. Wat zag het er allemaal belachelijk en dom uit. En beide gemuteerde meisjes lieten bliksem uit hun ogen komen. Ze raakten elkaar en er regende een hele bundel vonken naar beneden.
  Catherine merkte het grinnikend op:
  Mannen als ze vechten
  Hun wreedheid gaat de grenzen te boven,
  Wat als vrouwen vechten,
  Het is beter om geen ruzie te krijgen!
  De meisjes bleven van de taart eten, die erg lekker was en een sterk, kruidig en exotisch aroma had. Alles was hier zo mooi en heerlijk.
  Elizabeth merkte glimlachend op:
  - Ik denk dat de criminelen hoogstwaarschijnlijk zoiets als chrono-hypergolven gebruikten. Ze hadden heel goed een soortgelijk, uiterst moorddadig effect kunnen hebben. Of beter gezegd, niet moorddadig, maar materie een duizendste van een seconde naar voren of naar achteren verbergend, waardoor het praktisch onmerkbaar wordt!
  Het meisje, de wetenschapper van de rechterhand, merkte op:
  - Dit is heel goed mogelijk, de slimste van de slimste! Maar in dit geval levert een andere hypothese ons niets op!
  Elena zong als antwoord:
  - En ze vertellen ons dat het been
  Kortom, de hypotenusa...
  Ik zeg dat je genoeg hebt gehad
  Ik ben deze last beu!
  Catherine giechelde en piepte:
  - Zijn alle carrousels echt afgebrand?
  Euphrosyne mompelde:
  - Waarom zeg je dit?
  Elena uitte haar mening:
  - Ik geloof dat de criminelen zeer geavanceerde mutanten zijn, zoals wij. Misschien zijn zelfs hun capaciteiten volkomen onbegrijpelijk voor onze beschaving. Of andersom: ze zijn ons dierbaar en dierbaar.
  Efrosinya merkte op:
  - De versie dat dit mutanten zijn zoals wij, is erg interessant!
  Het meisje, de wetenschapper met haar rechterhand, vroeg:
  - Zijn het net ninjaschildpadden?
  Elizabeth mompelde:
  - Ninja-schildpadden verschijnen alleen in tekenfilms!
  Het meisje, een linkse geleerde, merkte op:
  - Hoe zit het met de versie dat alles wat in de menselijke verbeelding bestaat, in een parallelle realiteit bestaat?!
  Elena zong:
  Nachtmerriefabriek
  Satans keuken...
  Krachtige slagen -
  Dromen verraden!
  Ekaterina was het ermee eens:
  - Als het denken materieel is, kruipt er te veel onzin door het universum en parallelle werelden!
  Het meisje, de rechterhand, nam een hap van de taart en brulde:
  - We zijn geboren om een sprookje waar te maken!
  Elena giechelde en piepte als reactie, terwijl ze tegelijkertijd haar vork met haar blote tenen gooide:
  - Het sprookje is een leugen, maar er zit een hint in,
  Een les voor brave meiden.
  Het meisje, de rechterhand, riep uit:
  - Je bent een krijger van superklasse! En jij hebt zoveel charme!
  Elizabeth twitterde:
  - We zullen moedig de strijd aangaan,
  Voor de kracht van meisjes...
  En op blote voeten
  Laten we het vat breken!
  Waarna de meisjes oorverdovend lachten, alsof hun stemmen in een waterval klonken. En ze knipoogden met hun saffier- en smaragdgroene ogen. Dit zijn tenslotte de meisjes hier. En hun voeten botsten met hun blote, ronde hakken en de vonken sloegen uit.
  Dit is echt zo gaaf.
  Elena zong:
  Ergens op Kama,
  Wij weten het zelf niet...
  Ergens op Kama,
  Moeder rivier!
  Je kunt er niet met je handen bij
  Je kunt er niet met je voeten bij
  Blote voeten!
  Meisjes vooruit!
  En haar smaragdgroene ogen fonkelden. Het meisje eindigde op een hoge toon en nam het geluid op.
  Daarna begonnen ze weer met hun kaken te werken en maakten de delicatesse af.
  Toen schudden de meisjes elkaar de hand en verlieten het laboratorium. Goed gezelschap, maar ze zijn het een beetje beu. De gemuteerde krijgers zongen in koor:
  - We zijn er helemaal niet moe van.
  Drink, ga wandelen en word kwaadaardig verliefd....
  En raak de gezichten voor de oorzaak,
  En wentelen in een knock-out,
  En zwelgen in een knock-out!
  Natuurlijke mutanten
  We zullen onze vijanden aan stukken scheuren!
  Natuurlijke mutanten!
  En geen namaaksters!
  En het meisje zal elkaar weer vastgrijpen en elkaar slaan met de blote, ronde hakken van haar sterke benen.
  Daarna vlogen ze weer. Deze keer besloten we Venus te bezoeken.
  Waarom niet? Ook een hele mooie planeet. De meiden zijn bezig aan een grote opmars. En je kunt nog steeds naar Venus vliegen met individuele zwaartekrachtjetpacks.
  De meisjes vlogen en hun saffieren en smaragdgroene ogen werden groot. Ze renden door het vacuüm en zongen:
  Er zijn veel verschillende deuren in de ruimte,
  Kwaadaardige hyperplasma woedende stromen!
  Kennis gaf veel aanwijzingen,
  We waren mensen, en nu zijn we goden!
    
  Op ruimteschepen haasten we ons langs de golven,
  Quarks schuimen in de etherwervelingen!
  Wat geef ik door aan mijn nakomelingen?
  Kinderen van een andere, stormachtige wereld!
    
  Het vacuüm is warm, verwarmt harten,
  De sterren rondom zijn als de gezichten van geliefden!
  Wij dienen de vooruitgang, er is geen einde,
  En op aarde ritselen de esdoorns zachtjes!
    
  Waar we stappen, daar bloeit Rus,
  Het donder van veldslagen, de muziek van het leven!
  Laten we moedig een nieuwe campagne beginnen,
  Laten we het eeuwige vaderland heilig dienen!
    
  Ja, er zullen slachtoffers vallen, de ruimte is zwaar,
  Veel verschillende soorten en rassen!
  De afgrond van werelden is te groot,
  Een vriend in de avond, maar een verrader in de ochtend!
    
  Maar voor Rusland zijn er geen barrières,
  Iedereen weet het: de Russische geest is kracht!
  Noch Gehenna, noch de hel zullen je bang maken,
  Dood-het-graf zal je niet gevangen zetten!
    
  Alleen vlees kan worden vernietigd,
  Welnu, de ziel dient het moederland trouw!
  Problemen en verdriet, overwin alles,
  Wij moeten onze broekriem aanhalen!
    
  Dus versloegen we de vijanden,
  Wij zijn de mensheid - de navel van het universum!
  De gruwel zal zich erin werpen, de klap opvangen,
  Zachtheid, verdriet en snikken passen niet bij ons!
    
  De ruimte is voor ons een binnenplaats geworden,
  Een snelle vlucht tussen de sterren is als een wandeling!
  Hoewel het hemelse tapijt grenzeloos is,
  We kunnen het een nieuwe vorm geven - geen grap!
  De meiden kunnen echt heel goed en prachtig zingen. En hun stemmen zijn gewoon honing.
  Er zijn ook veel verschillende soorten stations, restaurants, uitgaanscentra en computerzalen rond Venus. De planeet zelf is slechts iets kleiner dan de aarde. En erg warm, dicht bij de zon.
  En het staat vol met halfnaakte meisjes, nauwelijks bedekt met draadjes stof. En ze rennen over het oppervlak, glinsterend op hun blote, roze hakken.
  Dit zijn de geweldige meiden hier. Ze zijn donkerder dan op aarde, met een chocoladehuid, maar bijna allemaal ook blond.
  En zeldzame jongens die op jongeren lijken. Ze hebben ook een zeer donkere huidskleur, maar blond haar en zijn erg mooi, met delicate gelaatstrekken, zoals die van meisjes.
  En Venus zelf heeft veel goud, wat vrij goedkoop is voor het futuristische tijdperk. En dit goud is overal. En schittert in de grote zon.
  En er hangen nog steeds spiegels, en er is een constante, eeuwige dag op Venus. En een zeer heldere en veelbewogen dag.
  En hoeveel beelden en fonteinen met meisjes. En ook sprankelend van goud. En hoe geweldig is deze wereld. Alles aan hem is zo helder, prachtig en op de een of andere manier jeugdig.
  En nog veel meer naast goud en robijnen. Ze zijn meestal kunstmatig en erg groot. Individuele robijnen zijn zo groot als een voetbalveld. En kinderen spelen erop, vooral meisjes ook.
  Het is verbazingwekkend hoe hun blote voeten niet heet worden. En alles is geweldig en geweldig.
  En natuurlijk heel veel bloemen. Sommigen van hen zijn ook enorm. En veel huizen lijken op knoppen of bloemen die op elkaar staan. De kleuren zijn ook meestal geel, rood en oranje.
  En zelfs in een vacuüm ruik je heerlijke aroma's.
  Alles is hier zo prachtig, het is gewoon duizelingwekkend.
  Elizabeth zong met vreugde:
  Venus, je bent een prachtige planeet,
  Het is warm, er groeien prachtige bloemen...
  Laat de daden van heldendom gezongen worden,
  Er is overal orde en comfort!
  Het meisje is echt prachtig met haar blauwe haar. En ze heeft ze lang en golvend. En mannen raken er vaak in verward. En de krijger zelf is erg temperamentvol en houdt ervan om gestreeld te worden en om zelf gestreeld te worden.
  De krijgers cirkelden boven Venus. Ze zagen de kleine, warme zeeën en rivieren. Er was een tekort aan water op de planeet, maar dit werd snel gecompenseerd door waterstof, dat werd gecombineerd met zuurstof, en er werd water verkregen.
  Bovendien werd een deel van het vocht afkomstig van Jupiter. Integendeel, er was sprake van een overdaad.
  Venus is een goede plek, te warm, maar de atmosfeer is zo ontworpen dat overtollige warmte wordt afgevoerd.
  Vier gemuteerde meisjes sloten zich aan bij het informatieveld en begonnen ernaar te luisteren. Is er een bron van informatie over de diefstal van een intergalactisch ruimteschip?
  Ekaterina merkte glimlachend op:
  - Onze oren zitten precies bovenop ons hoofd!
  En haar parelwitte tanden glinsterden. De meisjes gingen door met scannen en hyperscannen. In principe is dit niet geheel logisch.
  De ontvoerder zal niet naar de zon vliegen. Dit zou een uiterst riskante daad zijn.
  Hoewel Elizabeth opmerkte:
  - Het zou heel origineel zijn om een intergalactisch ruimteschip in de diepten van de zon te verbergen!
  Elena giechelde en merkte op:
  - We kunnen alles creëren,
  Vind zelfs een ruimteschip...
  Er was een jager, er zal wild zijn,
  Tel tot tien!
  En het meisje pakte het aan en knipoogde met haar smaragdgroene ogen. En als antwoord knipoogde Elizabeth naar haar met saffieren exemplaren. De gemuteerde meisjes houden ervan om te knipogen. Zo wisselen ze energiestromen met elkaar uit. Dat is best gaaf.
  Op Venus staat een monument voor de eerste twee kosmonauten: een jongen en een meisje die voet op het oppervlak hebben gezet. Ze worden weergegeven als zeer jong en bedekt met hypergoud. Het is duurder dan alleen goud, maar het is helderder en schittert in een fantastisch bereik.
  Alles is hier zo prachtig en kleurrijk.
  Vanuit de handpalmen van een jonge man en een meisje schieten stormachtige, stralende fonteinen de lucht in en zweven de hoogten in.
  Venus is over het algemeen een prachtige planeet. Het heeft prachtige lucht en prachtige landschappen.
  En nu marcheren kinderen naast het monument. Ze hebben een donkere huidskleur, dragen korte rokjes en zeldzame jongens in korte broeken. Ze houden vlaggen in hun handen en van tijd tot tijd reproduceren ze er inscripties mee.
  Elena snoof minachtend:
  - Dit is primitief! U kunt triviale computergraphics gebruiken!
  Elizabeth merkte glimlachend op:
  - Waarom zijn er attracties? Je kunt alles cooler reproduceren in de hypermatrix. Maar toch voelen mensen zich aangetrokken tot natuurlijke dingen. Net als bij een echt mannetje is het veel leuker en leuker dan bij de meest bekwame biorobot!
  Elena zong speels:
  En ik zal het aan niemand vertellen
  Dat ik van de robot houd!
  Ik hou van robot!
  En ik vermoord het mannetje!
  Catherine giechelde en piepte:
  Een robot zal een mens niet vervangen,
  Noch in bed, noch in de wetenschap, weet...
  Geloof me, de man is geen kreupele,
  En hij zal een echt paradijs bouwen!
  Efrosinya merkte op:
  - En toch zijn mensen, en vooral mannen, te veel in de kindertijd terechtgekomen. En als er een grote ruimteoorlog komt, zal dat impact hebben!
  Elisabeth zong:
  - Er is vrede in de wereld, er is geen noodzaak voor oorlog,
  Er zal liefde en vriendschap zijn!
  . HOOFDSTUK Nr. 5.
  De meisjes landden in de hoofdstad van Venus, Aphrodite. Het was een hele metropool. Er zit zoveel goud in dat het zelfs je ogen verblindt. Meisjes en jongens hangen, hoewel licht gekleed, ook kettingen, armbanden, horloges, slangen en oorbellen van edelmetaal aan zichzelf.
  Veel jonge mannen dragen ook graag oorbellen. Dit is zo'n mode. En ook buurtbewoners prikken ringen in hun neusgaten.
  Dit is echt de entertainmentindustrie.
  En de geur van een zeer sterk, aangenaam ruikend parfum verspreidt zich door de lucht. En hoeveel schoonheden er zijn met verschillende haarkleuren.
  Elizabeth merkte op:
  - Deze planeet is prachtig, maar te kleurrijk. Het heeft op de een of andere manier te veel van alles, zon en goud.
  Catherine merkte grijnzend op:
  - En wat kunnen we hier vinden?
  Elena tweette:
  Wie gewend is om voor de overwinning te vechten,
  Laat hem met ons zingen...
  Wie vrolijk is, lacht
  Wie wil, zal het bereiken
  Wie zoekt, zal altijd vinden!
  En ze liet haar scherpe, grote biceps zien. Herinnering:
  - In Afghanistan heb ik ooit een hele bende uiteengedreven. En ze veroverde drie kamelen met goud van hen!
  En de roodharige lachte. Ze herinnerde zich hoe ze Taliban-leiders op hun knieën bracht en hen dwong haar blote, stoffige, gespierde benen te kussen.
  Ja, ze hield ervan mannen te vernederen. En dat is geweldig.
  Catharina knikte:
  - Tijdens de oorlog tussen Rusland en de Taliban hebben we geweldig gevochten. Ze weigerde principieel zich te mengen in het geschil tussen de Slaven. Maar de strijd tegen de Taliban is iets heiligs.
  En de meisjes vermoordden vervolgens een heleboel Mujahideen.
  Over het algemeen verloren ze de eerste oorlog in Afghanistan juist omdat de gemuteerde meisjes orders kregen van hogere machten om daar niet tekeer te gaan.
  Ze zeggen dat elk land zijn eigen weg naar zowel vrijheid als slavernij heeft, en dat deze gevolgd moet worden. En in de eenentwintigste eeuw werd Rusland geregeerd door een president die veel fouten maakte.
  Maar alles ging voorbij en het werd veel beter. Mensen leerden eindelijk vreedzaam te leven, wat mogelijk werd gemaakt door een afname van het aantal mannen. En inderdaad, mannen zijn agressief, en vrouwen zijn vredestichters.
  Elena tweette:
  Er is geen leven in het universum zonder vrouwen,
  In hen is de zon van mei, in hen is de dageraad van de liefde...
  En slechte mensen zijn als mijnen...
  Alleen meisjes geven fel licht!
  Elizabeth grijnsde en merkte op, haar parelwitte tanden ontblotend:
  - Kleineer de sterkere seks niet zo! Er zijn ook enkele nuttige dingen over mannen.
  Elena knikte.
  En ze knipoogde naar haar vriendin. De stemming van de meisjes verbeterde merkbaar. En ze vlogen over het oppervlak van Venus, waarbij de snelheid toenam. Het is uiteraard moeilijker om te versnellen in de atmosfeer dan in een vacuüm. Maar alles flitst zo charmant en snel.
  Er zijn veel vliegtuigen, ook verguld of platina. Wat zijn ze geweldig.
  Elena ging langzamer rijden, pakte met haar handen een van de vliegtuigen vast, waarop een jongen van een jaar of dertien zat, en zong:
  - Mijn kleine jongen,
  Wil je wat shish halen?
  Als reactie stak het kind zijn tong uit. En hij drukte hem met zijn elleboog op volle snelheid in.
  Zijn auto schokte en gooide Elena weg. Het meisje draaide zich om. En ze pakte het verdovingspistool van haar riem. En ze richtte met wilde razernij op het kleine monstertje.
  Hij piept en versnelt.
  Catherine pakte de hand van haar partner en riep:
  - Het is het niet waard! Dit is een kind.
  Elena siste:
  - De peetvader is gekomen, de peetvader is gekomen,
  En de zon begon te draaien...
  Ga weg jongen, je bent erg dronken
  En de Japanners zullen je niet redden!
  Elizabeth antwoordde streng:
  -Nou, je zingt onzin!
  Euphrosyne piepte en siste:
  - Ik ben geen zielig insect,
  Geen slakkensnelheid!
  Ekaterina, een meisje met haar in de kleur van bladgoud, pakte het aan en zei:
  - Meisjes zijn anders
  En soms gevaarlijk in de strijd!
  Maar ze willen allemaal een man,
  Stuur naar de kennel!
  De krijger was magnifiek en de meisjes, alle vier, begonnen in de lucht te draaien. Ze zijn zo cool en geweldig, laten we zeggen, meisjes. En hun hakken zijn heel roze en kaal.
  Elizabeth pakte het aan en zong, op en neer springend:
  Ik ben het sterkste meisje ter wereld
  Mijn vrienden zijn ook erg sterk...
  Wij overwinnen de uitgestrektheid van de ether,
  En cherubijnen zijn echt gelijk!
  Dit zijn de meisjes hier; heel mooi, en wat een sterke en gespierde benen hebben ze. Spierballen rollen onder de gebronsde huid.
  Elena pakte het aan en liet de naald met haar blote tenen doordraaien. Hij vloog erheen, doorboorde de wesp en nagelde hem aan de palmboom.
  De rode harpij pakte het aan en zong:
  - Mijn klap is verpletterend,
  Ik ben zo'n meisje, geloof me, ik ben cool...
  De stem van de schoonheid is boeiend,
  Zelfs in de kou loop ik op blote voeten!
  En opnieuw zal de krijger het pakken en ronddraaien. En ze leek wel een tol. Dit is een meisje met een geweldige compositie.
  Ze is oppermachtig in haar kolossale, oorlogszuchtige woede.
  Elena klikte agressief met haar blote tenen en liet de bliksem los. Ze vloog erheen en raakte het bloemblad van een grote bloem. En de hele, enorme knop schitterde in alle kleuren van het spectrum.
  Dat was ontzettend gaaf.
  Elizabeth merkte op:
  - Het is goed dat je de bloem niet hebt verbrand! Maar er is iets constructiever nodig. Vind bijvoorbeeld de criminelen die een intergalactische raket hebben gestolen!
  De rode harpij zong met ontblote tanden:
  - Bommen en raketten vliegen,
  Napalm valt uit de lucht...
  Als kometen die razen,
  Er komt een orkaan des doods aan!
  Ja, het was geweldig.
  De meisjes verveelden zich. Ze wilden echt vechten en pronken met hun bekwaamheid.
  Hier stelde Catherine voor:
  - Laten we in de Ultramatrix van het Hypernet springen en daar een kleine rel veroorzaken!
  Elena knikte met haar hoofd, rood als een proletarische vlag:
  - Dit zal geweldig zijn! Wat een moordende fantasie!
  En de meisjes pakten het en zetten, zonder er twee keer over na te denken, de scanners aan en sprongen erin
  Hypernet.
  En er zijn zoveel spellen en bovendien zijn ze helemaal gratis. Er wordt een virtuele werkelijkheid gereproduceerd, die niet van de echte te onderscheiden is.
  Nu hebben de meisjes het gepakt en zijn ze zonder verder oponthoud de ruimtestrijd ingegaan.
  Ze bestuurden elk een gevechtsruimteschip van het type raketkruiser.
  Er staan een paar honderd kanonnen op, maar ze worden geladen, bestuurd en onderhouden door machinegeweren.
  En de meisjes gingen nu de strijd aan.
  Elena drukte met haar blote tenen op de knoppen van de joystick. Vuurde een dodelijke raket af. Ze trokken een vacuüm en raakten de vijandelijke kruiser. En het leek op een supernova-explosie.
  Het meisje pakte het aan en zong van vreugde:
  - Geslagen en geneukt,
  Ik ben een echte haai!
  En de krijger knipoogde met haar smaragdgroene ogen.
  Elizabeth controleerde de dreadnought. En dit ruimteschip heeft een enorme slagkracht.
  En hij draait als een gemakkelijk bestuurbare auto.
  Het meisje met blauw haar liet haar scharlakenrode tepel zien. Ze drukte op de joystickknop. Bevrijd de dodelijke kracht van het geschenk van vernietiging. Het raasde voorbij als een vurige wervelwind. Waarna Elizabeth het pakte en zong:
  Ik geloof heilig in mijn moederland,
  Ze beschouwt de hele planeet...
  Mag ik veel vrienden hebben
  En lichtstromen zullen vliegen!
  En het meisje met blauw haar stuurde opnieuw een geschenk van vernietigende kracht, waardoor het vijandelijke ruimteschip werd opgeblazen.
  Dit was eigenlijk heel gaaf.
  Elizabeth piepte en zong:
  - Ik geloof dat de hele wereld wakker zal worden,
  De orks zullen de oorlog verliezen...
  En de zon zal schijnen
  De wereld zal een eeuwige mei zijn!
  En het meisje schudt haar haar, dat lijkt op de kleur van de zomerhemel.
  Ekaterina zit ook op de kruiser. Ze vuurt met haar blote, ronde hakken. Ze heeft ze erg verleidelijk. En nu schiet ook zij met een stroom energie een vijandelijk ruimteschip neer.
  En een meisje met haar in de kleur van bladgoud zingt:
  Moge er altijd zonneschijn zijn
  Moge er altijd een hemel zijn...
  Moge er altijd een moeder zijn
  Moge ik het altijd zijn!
  En de krijger ontblootte haar borsten en vuurde opnieuw, terwijl ze op de knop drukte met haar aardbeientepel, glanzend als een juweel.
  Dit is werkelijk een schoonheid.
  Maar Efrosinya vecht - ze is ook een heel mooi en gespierd meisje. En ze gebruikt haar haar als ze op de vijand schiet. En ze zijn wit, als verse sneeuw. Honderd procent natuurlijk blond.
  Dus je zou kunnen zeggen: prachtig en magnifiek. Gewoon een wonder.
  Euphrosyne vuurt vanuit haar slagschip gevuld met de modernste wapens en robots en zingt:
  - Er is een oorlogsvulkaan opgelaaid in het universum,
  Tussen de sterren woeden, als een orkaan, golven...
  Het leek alsof de dienaren van Satan aanvielen,
  Maar de blik van de meisjes zal niet uitgaan, ken de trotse!
  Dit zijn de gemuteerde meisjes hier. En ze hebben entertainment dat superhelden waardig is.
  Dus begonnen ze de vijandelijke vloot te vernietigen. En ze neuken zo vaak met orks dat ze ruimteschepen besturen.
  En tegelijkertijd zingen de meisjes:
  Wij zijn mooie meiden
  We verslaan de orks met al onze macht...
  De stem is natuurlijk sonoor,
  Wij zullen zeker winnen!
  Het is vooral prachtig als krijgers schieten met hun scharlakenrode tepels. Ze zijn zo helder, als rozenknoppen. En je ziet dat de lichamen van de meisjes glanzen alsof ze geolied zijn. Ze zijn geweldig en uniek. En de lijnen van het lichaam zijn zo sierlijk. En hoeveel charme en perfectie ze hebben.
  Puur fysiek voel je deze meiden, alsof het wilde panters zijn.
  Elizabeth herinnerde zich dat ze niet altijd zo formidabel was. Dat het ook het eenenveertigste jaar was dat ze dit meemaakte...
  En herinneringen flitsten voor haar uit als een orkaan;
  Elizaveta Petrova, een jonge luitenant van de grenstroepen, was stomverbaasd. Geruchten over een mogelijk uitbreken van de oorlog deden al twee maanden de ronde. Maar op de een of andere manier kon ik het niet geloven... Als slimme meid deelde Elizabeth de pretentieuze overmacht van de officiële doctrine niet: dat het Rode Leger sterker was dan alle anderen. Haar oom vocht in de Finse oorlog, raakte gewond en sprak zeer hartstochtelijk over de voortgang ervan.
  - Onze tanks stroomden langzaam, als gelei uit een pan. Vooruit liepen de formidabele SMK's, met twee snuiten van elk zestig ton. Een soort stormram voor het doorbreken van verdedigingswerken. En hoe ze rommelen! Het geluid van de donder is als het piepen van een muis vergeleken met het gebrul van een stier. En er zitten kuilen onder de sporen. Een paar dagen geleden was er een dooi, de zwarte aarde was bedekt met een ijskorst. De tanks bewegen steeds langzamer en de cavalerie haalt ze in. Duizenden ruiters moeten worden tegengehouden om niet door tanks te worden ingehaald. En verderop legden de Finnen mijnen en begroeven vaten olie. Veel van onze tanks brandden als kaarsen. Een vreselijk gezicht, vooral op een vroege poolnacht, benzine en olie lekten en vermengden zich met smeltwater. De paarden waren bang en hinnikten woedend, ze stonden in brand en een levende lawine stormde op de infanterie af. Het schouwspel was ronduit verschrikkelijk; de tanks konden niet stoppen of zich omdraaien. En het bevel verbood ons te stoppen.
  Als je gaat, ga dan alleen vooruit en verbreek de vijand. En de tanks explodeerden en brandden, de cavalerie vertrapte hun eigen infanterie. Het offensief sputterde, het leek alsof de sterren uit de hemel waren gevallen.
  De man hoestte bloed op en bleef even staan. Ik nam een slok van honderd gram en ging verder.
  - Zo kwamen we vast te zitten zonder verkenning, zonder luchtdekking. Ze vochten de hele winter en half maart, ze braken door de vestingwerken, maar tweehonderdduizend van onze soldaten zullen zich nooit verheugen in de overwinning. Voor hen is het licht voor altijd donker geworden.
  Het meisje vroeg verbaasd:
  - Is het echt zo veel?
  De oom knikte:
  - Ik denk niet dat iemand het precies weet, maar de lijken werden in treinen vervoerd. Het was griezelig. We werden gedwongen de verdediging te bestormen, en de Finnen maaiden onze gelederen neer. Gewoon wilde waanzin.
  Elena vroeg stamelend:
  - Dus wat, we zijn niet zo sterk?
  De oom antwoordde:
  - De kracht van een tank zit niet in zijn pantser, maar in zijn hoofd!
  Het meisje knikte:
  - Wat je zei is geweldig!
  Elizabeth herinnerde zich dit gesprek nog lang. Ze vroeg wat voor tanks de Duitsers en Finnen hadden. Finland beschikte echter helemaal niet over tanks, afgezien van een tiental lichte wiggen van drie ton. En mijn oom wist van Duitse tanks; zijn neef, die naar Duitsland ging, vertelde hem erover. Over het algemeen waren de nazi's niet onder de indruk van zijn techniek.
  - Tank T-1, weegt slechts vijf en een halve ton, snelheid 57 kilometer per uur. Het pantser is kogelvrij, de bewapening bestaat uit drie machinegeweren. Nou ja, het zal tegen de infanterie ingaan, maar de machine is nogal zwak.
  - Maar zij is niet de enige met hen? - vroeg het meisje bezorgd.
  - Er zijn ook T-2, T-3, T-4 en T-5!
  Elisabeth glimlachte:
  - Welke is de sterkste?
  - T-5! Het heeft twee kanonnen, 75 mm en 37 mm, en vier machinegeweren. Ja, deze tank is prachtig, de Duitsers noemen hem "Weerwolf". - De man spreidde zijn armen en zwaaide ermee als een molen.
  "Hoe zit het met de snelheid?" vroeg het meisje.
  - Vijftig kilometer op de snelweg is over het algemeen voldoende. Over het algemeen is de tank interessant, de koepel is gestroomlijnd. De beste creaties van de fascistische tankbouw. - Oom zuchtte. - Toegegeven, onze T-28 en vooral de T-34 zijn niet slechter, en de kanonnen van onze tanks zijn zelfs nog krachtiger.
  Het meisje stelde voor:
  - Wat als we nieuwe tanks maken, coolere?
  De oom antwoordde:
  - Er is niets cooler dan de KV-2, hij is zo krachtig, maar er is ook de KV-3, en de KV-4, en vooral de KV-5. Het nieuwste monster weegt honderdtwintig ton en staat op het punt in massaproductie te gaan. Dan zullen de Duitsers worden gedorst als een gierstketting.
  Het meisje geeuwde demonstratief:
  - Als je een meisje wilt vervelen, praat dan over wapens, maar als je voor altijd uit elkaar wilt gaan, praat dan over Sovjetwapens!
  De oom was beledigd:
  - Wat hebben we, slechte technologie?
  Het meisje grapte:
  - Maar de gegevens erop zijn geheim. Ze zeggen dat je een gevangenisstraf kunt krijgen als je alleen maar het kaliber van een tankkanon vermeldt.
  De oom schudde ontkennend zijn hoofd:
  - Niet waar! Niemand wordt voor zo'n kleinigheid gevangengezet!
  Het meisje huiverde:
  - Hoe zeg je! En dat is niet wat er gebeurde.
  De oom merkte op:
  - Ik zal je vertellen, de T-34 heeft een wapenkaliber van 76 mm. En het pantser is 52 mm, als je geïnteresseerd bent.
  Het meisje snoof minachtend:
  - Ik zou dit wonder graag willen zien. Wil je het mij laten zien?
  De oom antwoordde met tegenzin:
  - Ik laat het je zien als je wilt. Voroshilov noemde deze tank echter een gedrocht. Dank aan maarschalk Kulik voor het aandringen op de implementatie ervan. Ja, Stalin waardeerde deze tank persoonlijk. Tegen het begin van drieënveertig is het de bedoeling om er honderdtwaalf tankdivisies mee uit te rusten.
  Het meisje was verrast:
  - Eén tank?
  - Nee! Ook KV en T-80, hoewel deze tank licht is, ik bedoel, T-80. Het is waar, hij kan zwemmen!
  Het meisje was verrast:
  - Zwemmen? Dit is interessant!
  - We hebben drieduizenddriehonderd amfibische tanks. - De oom zei dit trots en verlaagde toen zijn stem tot fluisteren. - Vertel dit aan niemand, het is een groot geheim. Als je de bonen morst, kun je achter de tralies belanden. Kijk, niets verkort het leven meer dan een lange tong.
  Elizabeth viel onmiddellijk stil. Twee dagen geleden overkwam een goede vriendin van haar een nogal onaangenaam incident. Het volgende gebeurde. Er was een theateravond, iedereen had veel plezier en er werd natuurlijk gedronken. Trompetten speelden, meisjes en jongens dansten. Dus Yashka Klopov, een vrolijke kerel, was de leider, zoals altijd wilde hij een grapje maken. Hij rende naar de muur waar een portret van Stalin hing. Een fors portret, dat de hele muur bedekt, helder, omzoomd met mozaïeken. Stalin zag er jong uit, niet ouder dan vijfendertig jaar, knap. Zelfs het voorhoofd was niet zo laag en hellend als het origineel. Yashka speelde de mondharmonica en gooide hem vervolgens de gang in.
  - O, yuli, yuli, yuli! Dit is het nummer "Matuli"!
  Iemand vroeg spottend:
  - Waarom zing je over je moeder als je vader voor je staat?
  Yashka grijnsde als antwoord en zong:
  - Mijn gekke vader werd onteigend in het dorp! Mijn vader, de vader van het volk, regeert in het heilige Kremlin!
  Iedereen lachte, klapte in de handen en fluitte. Yashka pakte ondertussen een liniaal van zijn riem en verklaarde giechelend:
  - Ik zou graag de neus van de vader der naties willen meten!
  Het publiek vroeg in koor:
  - Waarom?
  Yashka, spelend met een liniaal, spinde:
  - Omdat Stalin een groot hart heeft! De grootste ter wereld! Dit betekent dat de neus de grootste moet zijn!
  Als reactie daarop vriendelijk gelach en gefluit:
  Yashka ging op haar tenen staan, legde een liniaal erop en draaide hem een paar keer om. En lachend zei hij:
  - Drieënvijftig centimeter! Dat is cool! Hij is echt de grootste!
  Iedereen lachte weer en wees met de vingers. Over het geheel genomen was de avond een groot succes. Elizabeth schudde geïrriteerd haar hoofd en verdreef de herinneringen. Yashka werd bij zonsopgang meegenomen, op weg naar een zwarte krater, mensen in leren jassen sloegen hem met knuppels en vuisten. Het ooit jonge, vrolijke gezicht veranderde in een bloederige puinhoop. Elizabeth zag dit omdat ze allemaal speciaal waren binnengebracht om de arrestatie bij te wonen. Toen sprak de politieke officier, schreeuwde veel en uitte bedreigingen. Nog eens vijf werden ter plekke gearresteerd; niemand durfde zich te verzetten. Elizabeth herinnerde zich dit, haar vurige liefde voor het feest was geschokt.
  Maar zelfs nu nog, als de vijand een aanslag op Stalins leven had gepleegd, zou zij zonder aarzeling haar borsten aanbieden!
  Het meisje vroeg aan de man:
  - Is Frankrijk een sterk land?
  Hij antwoorde:
  - Ja, sterk! Samen met Groot-Brittannië beheersen ze meer dan een derde van de wereld. Rekening houdend met de koloniën is de bevolking van Frankrijk niet onderdoen voor die van de USSR.
  Elizabeth floot:
  - En zoveel kracht verloren!
  De oom krabde over de kalende bovenkant van zijn hoofd:
  - Ja, ik heb verloren! In slechts anderhalve maand tijd werden vier Europese machten verslagen. Zelfs Napoleon en Alexander de Grote behaalden niet zulke overwinningen als Hitler.
  Elizabeth vroeg fluisterend:
  - Hoe is hij, Hitler?
  Oom haalde zijn schouders op:
  - Ik zag hem niet! Op de portretten zag je hem zelf. Ze zeggen dat hij van gemiddelde lengte is, nerveus, mensenvlees eet en vooral graag vrouwenborsten afsnijdt.
  Elizabeth schudde haar hoofd:
  - Niet fluiten! Hitler is vegetariër.
  De oom was het daar niet mee eens:
  - In geest is hij een typische kannibaal! Hij gaf opdracht zijn beste vriendin Rema met prikkeldraad in twee delen te snijden. Wat een vleesetend monster! Na de overgave van Frankrijk gaf hij opdracht tot het levend verbranden van honderdduizend Joden die in en rond Parijs woonden. Als gevolg hiervan was er een vreselijke stank. Bovendien spaarden de nazi's zelfs kleine kinderen niet. Na de verbranding urineerden de SS'ers demonstratief in de as. Ze zeggen dat Hitler persoonlijk heeft deelgenomen aan martelingen en martelingen,
  Elisabeth merkte op:
  - De heerser van degenen die brood van de beul afnemen, verzamelt zout op zijn kont!
  De man schudde zijn hoofd, haalde een sigaret tevoorschijn en nam een trekje. Hij wist heel interessant hoe hij moest roken, door rook in ringen uit te blazen. Zijn blik werd vrolijker:
  - Weet je waar ik bang voor ben?
  Het meisje antwoordde met dunne stem:
  - Ik denk dat het goed is.
  De broer van mijn vader maakte bezwaar en nam korte trekjes:
  - Alleen bevroren mensen zijn nergens bang voor! Voor een normaal mens is het geenszins een schande om angst te ervaren. Vooral als hij redelijk is, en niet zozeer voor zichzelf als wel voor anderen.
  Het meisje knikte resoluut:
  - Ik ben het hier mee eens!
  De man stopte met roken en schudde zijn hoofd, alsof hij zijn nek strekte:
  - Weet je, er gaan geruchten dat de nazi's nieuwe verschrikkelijke wapens maken. Een bom die hele steden tot giftig stof kan verpulveren. Bovendien zal er geen redding van hem zijn.
  Elizabeth snoof minachtend:
  - Typische bluf van Goebbels propaganda!
  De man zuchtte diep, als een walrus onder water:
  - Oh nee! Dit is wetenschap! Het wapen, zeggen wetenschappers, is behoorlijk reëel. Ze hebben er zelfs een naam voor bedacht: de atoombom. Ik geloof dus dat het het beste is om, zonder te wachten tot zo"n monsterlijk wapen in handen van de nazi"s valt, eerst Duitsland aan te vallen.
  Elizabeth huiverde alsof ze een elektrische schok kreeg:
  - Maar het is oneervol om het vredesakkoord te schenden. We hebben een niet-aanvalsverdrag met Duitsland, een verdrag van vriendschap en grenzen!
  De oom merkte sarcastisch op:
  -Hebben de nazi's ooit overeenkomsten gerespecteerd? Laten we bijvoorbeeld Polen in gedachten houden, of België en Nederland. Hitler zei zelfs dit: - Eerlijkheid is een typisch offer op het altaar van de opportuniteit!
  Het meisje antwoordde gretig:
  - Stalin is Hitler niet!
  De man was het daarmee eens, maar zei diametraal het tegenovergestelde:
  - Natuurlijk, en daarom moet hij eerst toeslaan! Afstammelingen zullen hem zijn vertraging niet vergeven. De aanval verdrievoudigt de kracht, de verdediging halveert deze!
  Elena merkte op:
  - Ons leger zal het meest offensieve ter wereld worden als de vijand toeslaat! - En toen herhaalde ze het nog luider. - Maar alleen als de vijand toeslaat!
  De oom kneep sluw zijn ogen tot spleetjes:
  - Een hoofd dat door een mes wordt afgesneden, wordt een tuinhoofd genoemd, daaruit komen de druiven van vergelding voort! Nee, ik denk dat Hitler had moeten worden afgemaakt, zelfs toen zijn hordes zich naar Parijs haastten.
  Het meisje stampte met haar voet en antwoordde:
  - Misschien heb je gelijk!
  Elizabeth herinnerde zich dit gesprek nog lang. Geruchten over de concentratie van nazi-troepen, vooral in Polen, voortdurende schendingen van de Sovjetgrens door Duitse vliegtuigen en toenemende arrestaties onder de troepen zorgden voor een zenuwachtige situatie. Tegelijkertijd inspireerden politieke instructeurs actief: er komt geen oorlog! Niettemin werden extra troepen, vooral gepantserde, naar de grens getrokken. In het bijzonder zag Elizabeth voor het eerst de nieuwste KV-3-tank, met twee kanonnen en een gewicht van vijfenzeventig ton. Het was een experimenteel model dat, zoals iemand fluisterde, in gevechten moest worden getest. Het meisje vond de tank echter niet zo leuk; hij was te zwaar, hij was slecht manoeuvreerbaar, brak bruggen en de koepel draaide langzaam. Bovendien had de vuursnelheid door het grote kaliber van de kanonnen te lijden en was de nauwkeurigheid relatief laag! Niettemin wekte zo'n krachtige tank vertrouwen. De 850 pk sterke dieselmotor rommelde verschrikkelijk, het klonk als een vulkaanuitbarsting; Duitse auto's waren daarentegen stiller. Het meisje keek het monster met een sceptische blik aan en draaide zich op haar hielen...
  De ochtend van 22 juni werd een verschrikkelijke gebeurtenis; grote krachten van het fascisme werden tegen de USSR geworpen. Elizabeth voelde zich aanvankelijk echter niet geschokt. Bovendien stonden de woorden van de man over de atoombom die door de nazi"s werd gemaakt diep in mijn geheugen gegrift. Misschien is het zelfs beter dat Hitler nu aanviel, nu de creatie van een superwapen nog ver weg is! Het is beter om een tijger te verpletteren als hij nog geen tanden heeft gekregen. Hoewel, wat voor soort Führer een tijger is, eerder een jakhals. Maar het treuriger zal het einde van het fascisme zijn.
  Elizabeth werd uit haar bed getild, ze kleedde zich snel aan en voegde zich bij de rest van haar kameraden en wapenbroeders.
  De nazi's brachten de grootste klap toe aan de achterkant van de Bialystok-groep. Krachtige gepantserde en gemechaniseerde colonnes rukten binnen twee uur veertig kilometer op. En het toeval wilde dat zelfs de loopgraven niet werden gegraven.
  Er werden geen artilleriegranaten afgeleverd en de meisjes werden gedwongen de nazi's te ontmoeten met geweren en granaten. Toen verschenen Hitlers tanks en gepantserde personeelsvoertuigen. Vooruit gingen T-3's, bewapend met drie machinegeweren en een kanon van 50 mm kaliber. Iets kleiner dan de T-4, met explosieve fragmentatiegranaten.
  Elizabeth voelde zich onmiddellijk hulpeloos. Wat kan ze doen, alleen gewapend met een Mosin-geweer en een paar antipersoneelsgranaten? Duitse tanks regenen machinegeweervuur op de Sovjet-infanterie, granaten ontploffen. Bloedige meisjes en jongens vallen vlakbij. Bij één man, nog steeds baardloos, werden de benen eraf geblazen. Hij schreeuwt en reikt met zijn handen naar Elizabeth, waarbij vingers ontbreken. Er zijn weer explosies en Duitse Messers verschijnen in de lucht. Van een afstand zijn ze niet zo eng en lijken ze op vliegen, maar als ze dichterbij vliegen veranderen ze in gieren.
  Duitse tanks komen steeds dichterbij, slangen met hakenkruisen zweven erboven. Tegelijkertijd klinkt Wagners grandioze symfonie. Alles ziet er ongewoon bedreigend uit, zelfs de tanks, die overigens niet te groot zijn, zijn zo geverfd dat ze op roofdieren lijken. Er zijn vooral veel grijnzende gezichten. Elizabeth voelt een dierlijke afschuw, ze wil rennen, haar benen zijn gevoelloos, maar...
  Hoe kan een Rus (en Wit-Russen en Russen zijn één en dezelfde mensen) verraden en bang zijn?
  Elizabeth gooit een granaat. Zij heeft een sterke hand, gooit hem ver en raakt T-3. De tank bevriest even en reageert onmiddellijk. Er wordt een oorverdovende explosie gehoord, het meisje wordt in de lucht gegooid en een golf van duisternis bedekt haar bewustzijn...
  . HOOFDSTUK Nr. 6.
  Elizabeth herinnerde zich dit in een razend tempo, alsof er wervelwinden door haar hoofd raasden.
  En daarna begonnen de meisjes, nadat ze genoeg hadden gehad van de ruimtestrijd, te vechten, maar op een iets andere manier.
  In het bijzonder besloten ze om het monster Generous en zijn vechtende paar mutanten te bevechten.
  Ze waren eigenlijk van plan een hele stad plat te branden met behulp van door zwaartekracht gepompte laserwapens.
  Nou, dit is ook een interessant avontuur. Bovendien riep het monster Generous ook stalen soldaten uit de nuldimensie op.
  Elizabeth sprong op en sloeg met haar blote hiel in de maag van de stalen soldaat. Door de klap rammelde het ijzer.
  Het dier boog zich voorover, maar richtte zich onmiddellijk op en lachte:
  - Onbeduidende, aardse vrouw!
  Elena bewoog haar scheenbeen in de lies van haar tegenhanger. Maar ik kwam massief, gelegeerd metaal tegen dat klonk. En ze voelde zelfs een beetje pijn.
  De roodharige koningin koerde:
  - Dit is een man met stalen ballen!
  Catherine schopte het gepantserde monster ook met haar blote voet tegen het hoofd. En ze kon het niet wegnemen, ze vloog weg en schreeuwde:
  - Een man is harder dan een steen!
  Euphrosyne bewoog ook de stalen krijger, dit keer met een sweep. Het beest zakte met een klap in elkaar, maar sprong daarna meteen weer overeind. En de strijd ging verder met nieuwe, hectische orkaankracht.
  Het meisje pakte het aan en zong:
  - Ja, we weten hoe we moeten vechten,
  Maar we willen niet dat het nog een keer gebeurt...
  De meisjes vielen in de strijd,
  En ze vulden de sleur!
  Elizabeth reageerde door behendig weg te springen, en de twee stalen krijgers botsten met hun hoofden, zo erg zelfs dat de vonken alle kanten op vlogen.
  Het meisje met het blauwe haar piepte:
  - Metaal kan ook worden blootgesteld aan elektriciteit.
  En ze pakte het en stak de dolk met haar rechterhand in de draden... Elena deed hetzelfde. En toen vielen de elektrische circuits op de stalen krijgers, en een agressieve schokontlading ging door hen heen. En de stalen monsters begonnen roodgloeiend te gloeien.
  Toen gingen ze door scheuren en bevroor als stof.
  Catherine merkte het op en gooide haar boemerang naar de draden. Waardoor ze vallen en monsters bakken:
  - We schakelen gevaarlijke strijders uit!
  Euphrosyne koerde:
  - Voor uitmuntende prestaties in de ruimtestrijd!
  En hij zal zijn geschenk ook naar zijn vijanden gooien.
  In ieder geval waren de strijders van staal klaar. En de krijgers redden de wereld opnieuw.
  De belangrijkste vijand had zich al voorbereid op het afvuren van een dodelijke batterij met een speciale generator die werkte door gravitonen van de aarde en van andere planeten te absorberen.
  En hoe de moordende ontlading zal aanzetten. En de atmosfeer begon te oscilleren en de lucht werd veel heter. En het was alsof er scheuren doorheen liepen, gevuld met stralend licht.
  Elizabeth koerde:
  - Soortgelijk! Laten we vechten jongens!
  Voor haar verscheen een grote mutant, die eruitzag als een gorilla, met een gezicht met slagtanden. Hij snelde op het meisje af, en wel heel snel en behendig. Elizabeth sprong achteruit, waardoor ze struikelde. En de gorilla zakte in elkaar, languit op het oppervlak.
  Het meisje met het blauwe haar spuwde en haar gemuteerde speeksel zorgde ervoor dat de gorilla, die was opgestaan, weer viel. En bovendien belandde zijn hoofd gewoon in de prullenbak.
  Een ander gemuteerd beest, preciezer gezegd, een mengsel van mens en dier, had de kop van een wolf. En hij probeerde Elena aan te vallen. Het meisje met rood haar viel op haar rug en gooide het monster over zichzelf heen. Hij vloog over en botste tegen een lantaarnpaal. En huilde als een geslagen hond.
  Euphrosyne sloeg de gemuteerde wolf met een steen op het hoofd. Het splitste zich.
  Het meisje piepte:
  - Bakstenen, stenen!
  Je bent niet het gehuil van een wolf - hou je mond maar!
  Catherine merkte het grijnzend op toen de gemuteerde gorilla probeerde op te staan. Ze bewoog zich tussen zijn benen, waardoor hij sprong. En toen zette ze haar tegenstander op zijn kop.
  Waarna ze, samen met Elizabeth, de hielen van het gemuteerde dier kietelden met dolken.
  En het dier zal lachen en lachen. En het werd letterlijk in de vuilnisbak gecementeerd.
  De meisjes pakten de wolf bij zijn nekvel en gooiden hem naar de gorilla. Opnieuw kwamen ze met elkaar in botsing en sloegen om. Alle vier de schoonheden droegen blote hakken. En een paar mutanten rolden met hoge snelheid en ploften de rivier in.
  Elena zong:
  - Zodra ik je op je voorhoofd sla, ga je naar de bodem!
  En de meisjes renden verder. En hier is hij, de belangrijkste slechterik Shchedry. Hij heeft een zware blaster in zijn handen. En daaruit, alsof het wordt gestraald door een energiestroom. Bovendien is Shchedry zelf in gepantserd pantser, maar ook in een masker en pantser.
  De meisjes springen en ontwijken de dodelijke stralen. En hun blote, ronde, roze hakken flitsen zo veel.
  Elizabeth gooide een boemerang naar de vijand. Hij schoot op hem. Maar het wapen ging opzij en raakte een verkeerslicht. De paal werd doorgesneden en het drieogige apparaat dat het wegverkeer liet zien, raakte de Generous op zijn hoofd, bedekt met een helm.
  Elena, die zag dat de vijand verbijsterd was, gooide het touw in een lasso en pakte de blaster. Ze trok krachtig en rukte het uit haar poot.
  Waarna ze zong:
  - Van de meisjespoten,
  Wrede poten...
  Het is onmogelijk om weg te gaan, geloof me,
  Raak het nikkel
  Raak het nikkel!
  Het is niet moeilijk om een man naar bed te brengen!
  De genereuze werd ontwapend. De ninjameisjes pakten het en sloegen erop met hun blote tenen. En met hun kwartet hebben ze de crimineel letterlijk neergehaald. Waarna we naar de generator sprongen. Elizabeth probeerde het uit te zetten toen de stroom haar raakte. En het gemuteerde meisje sprong achteruit en piepte:
  - Glorie aan de ninjameisjes,
  Glorie aan de gevechtshelden!
  Elena gooide een sleutel naar de generator en raapte hem op van het asfalt. Het vloog voorbij, raakte en veroorzaakte kortsluiting.
  Het meisje met rood haar piepte:
  - Ik los het probleem niet eenvoudig op, maar heel eenvoudig!
  De luchttemperatuur was niet meer zo heet. Ondertussen begonnen de meisjes weer te spelen.
  Hier is nog een missie. Er is een serieuze tegenstander verschenen tegenover een robotmonster. En dit monster is erg gevaarlijk. Hij nam het beeld aan van een straaljager, en laten we laserstralen gebruiken om een van de grote, virtuele steden te raken en wolkenkrabbers te vernietigen.
  Hier vernietigt een energiestroom een groot gebouw met meerdere verdiepingen, waarbij zowel beton als metaal worden gesloopt.
  Elena merkte op, terwijl ze dit met bewondering bekeek:
  - Hoeveel energie heeft hij!
  Elizabeth antwoordde met een zucht:
  - Nu moeten we zelf iets tegen hem verwerven!
  Catherine giechelde en trok een heel serieus militair wapen uit het niets:
  - Dit is een hyperlasermachine! Raak de vijand met de energie van quarkfusie!
  Euphrosyne knikte:
  - Dit klopt precies! Kom op, laten we de vijand pakken en hem doden!
  Elizabeth knikte en er verscheen een heel koel en verfijnd pistool in haar handen. Het gemuteerde meisje koerde:
  - Dit is een straalkanon, met hypernucleair pompen!
  De andere twee meisjes kochten ook koffers. En als ze de robot pakken die de stad vernietigt, slaan ze je in elkaar.
  Dat hebben ze natuurlijk gedaan. Maar er gebeurde iets onverwachts. De gevechtsstraling raakte de robot, maar werd onmiddellijk gereflecteerd door een zeer sterke beschermende barrière.
  En de meisjes voelden zich overweldigd door de intense hitte.
  Elena zong:
  - Dit is de bescherming die is gekomen,
  Hoe de parasiet verslaan?!
  Elizabeth antwoordde met een glimlach:
  - Ik denk dat ik weet hoe deze robot zichzelf verdedigt. In dit geval gaat het om een anderhalve dimensionale dimensie die niet zo gemakkelijk te doordringen is!
  Ekaterina stelde voor:
  - Wat als we een thermopreon-gepompte hyperblaster gebruiken?
  Euphrosyne knikte:
  - Er zal dodelijke kracht zijn!
  Elizabeth maakte bezwaar:
  - Nee! Je kunt hier niet gemakkelijk energie toevoegen. De essentie van deze meting is dat alle energie- en deeltjesstromen dezelfde kant op gaan!
  En als reactie daarop raakte een hyperlaserstraal hen. De meisjes hadden nauwelijks tijd om opzij te springen. Ze voelden zelfs blootsvoets, met een sierlijke ronding van de hiel.
  Alle vier werden ze onmiddellijk door hypervuur aan hun blote, eeltige zolen gelikt.
  De meisjes schreeuwden en piepten zelfs uit volle borst:
  - Glorieus is mijn heilige land,
  Een storm van stormen in de vlammen van overwinningen...
  Jij bent de enige op de hele aarde die zo is,
  En er is niemand kostbaarder dan jij in de wereld!
  Waarna de schoonheden het pakten en met al hun woede naar de robot spuwden. En het speeksel van gemuteerde meisjes is een giftig ultrazuur. Ze zal er doorheen rennen en door het veld breken. En de gevechtsrobot kreeg vier ernstige verwondingen. Zijn pantser werd weggevreten en vormde indrukwekkende deuken die rookten.
  En het gevechtsvoertuig begon snelheid te verliezen.
  Elena zong spottend:
  De aarde nadert luidruchtig.
  Mijn foton luistert niet naar het stuur...
  Ik buig voor het zicht,
  En de raketten snellen naar het doel...
  Wij beginnen de strijd niet vanaf nul!
  En de gevechtsrobot reageerde en sloeg de meisjes met behulp van een hyperplasmatische vlek. Ze vloog uit de gevechtsgeweren en snelde achter de gemuteerde meisjes aan.
  Elizabeth pakte de scharlakenrode tepels van haar borsten en legde deze bloot. Haar teamgenoten volgden hun voorbeeld.
  De rode harpij zong:
  Rusland is een wereldbol met zijn borsten,
  Ze bedekte en redde de mensen van problemen...
  Maar de hel is verrezen met zijn rode droesem,
  Iemand ergerde zich aan ons gebrul van de overwinning!
  En de krijgers lieten synchroon hypersonische golven los uit hun tepels, de kleur van overrijpe aardbeien.
  Ze vlogen voorbij als een tsunami. En ze raakten de hyperplasmatische klodder. Nadat ze een verpletterende klap had gekregen, trilde ze en snelde in de tegenovergestelde richting. Daarna pakte ze de robot, die al brandde en rookte, en bedekte deze. En zo raakte het mechanische monster verstrikt in een vurig web en begon te branden als een kaars.
  Elizabeth zong lachend:
  Meisjes zullen het universum regeren
  Ook al regent napalm uit de lucht...
  Het vaderland dienen is onze onveranderlijke plicht,
  Het heilige vuur brandde in mijn hart!
  En de krijgers zullen het opnieuw uit hun robijnrode tepels halen en ze met bliksem slaan.
  Dit zijn werkelijk geschreven schoonheden. En hun lichamen zijn zo gespierd, sterk, gebeeldhouwd en energiek.
  De moordende robot verkruimelde uiteindelijk tot ruimtestof. En het bleek een werkelijk dodelijk effect te zijn van de borsten van zulke prachtige schoonheden.
  Elena zong:
  We zullen licht naar de hele wereld brengen, geloof me,
  Laten we sterven en de planeet redden...
  Hoewel het lot verschrikkelijk is, is de kwade dood gekomen,
  Sterf niet tevergeefs, want ons moederland leeft!
  Elizabeth maakte bezwaar:
  - Nee, het is beter om te overleven en te winnen!
  De meisjes lieten over het algemeen hun aanzienlijke vechtniveau zien. Maar toen verscheen de Genereuze opnieuw. Dit is een opgepompte, gespierde man met een masker en harnas, in dit geval droeg hij samen met twee andere partners een wapen dat gevechtscorrosie van stenen veroorzaakte. En hij sloeg er huizen mee. Ze raakten los, als zand, en brokkelden af. En de mooie meisjes die er woonden vluchtten voor de oorlogen.
  Ekaterina merkte op:
  - Vernietiging is een passie,
  Slechte macht regeert...
  Degene die genereus het bloed van anderen drinkt,
  Laten we de troefkaart inwerpen door liefde te geven!
  De meisjes pakten het en onmiddellijk, zodra ze floten. En verschillende zware gieren vlogen van de daken. Ze vielen op de hoofden van de mutanten - een mengsel van mensen en wilde zwijnen en nog een voor de hand liggende neushoorn. En de snavels van de gieren vulden hun schedels met zware bulten, waardoor ze bewusteloos neervielen.
  En een andere snavel zal de Generous tussen de benen in de lies raken.
  En hij zal opspringen en met dunne stem zingen:
  Ik spring op het podium, ik spring op het podium
  Ik word een eunuch in een harem!
  Ik word een eunuch in een harem!
  En de stem werd zo dun, als die van een klein kind.
  En het kanon zelf sprong hoger en draaide zich om. Elisabeth sprong. Ze ving hem op met haar blote tenen en stuurde hem met snelle bewegingen in een andere richting.
  En de huizen die verwoest waren, werden hersteld. Inclusief degenen die zijn verbrand door de moordende robot.
  Elena en Ekaterina sprongen op naar de gemuteerde monsters die tot bezinning begonnen te komen. De meisjes vielen op hun rug en gooiden beide monsters met hun sterke benen omhoog.
  Ze vlogen op en draaiden zich om in hun rondhangen. En hun hoofden belandden in vuilnisbakken met verschillende sigarettenpeuken.
  En hoe ze het namen en huilden van de pijn.
  Elena piepte en ontblootte haar tanden:
  - Laat me naar de Himalaya gaan,
  Laat mij helemaal gaan...
  Anders ga ik huilen, of blaffen,
  Anders eet ik iemand op!
  En de krijger met rood haar, zoals de kleur van Lenins banier, pakte het en spuugde in de kont van de mutant die in de vuilnisbak zat. Hij, die een ontlading van wreed, brandend, ultragiftig sap heeft gekregen, zal springen, omrollen, brullen en sissen, met een wild gehuil.
  Efrosinya en Ekaterina schopten de vijand met hun blote voeten en stuurden hem in een helse vlucht naar één punt.
  Hij zal wegrennen als een ongeleide raket. En hij zal de Generous raken en diens schild verpletteren.
  En toen vloog de neushoornman daarheen en kwam in botsing met zijn eigenaar.
  Elena pakte het aan en zong verrukt:
  - Ook al kom ik uit een bescheiden dorp,
  Waar ons werd geleerd te leven volgens Iljitsj...
  Ik wil geen probleemloze meid zijn,
  En ik wil geen melkkoe worden!
  En alle vier de meisjes pakten het en begonnen met hun blote, gespierde benen de mutanten samen met hun baasje te gooien, waardoor ze letterlijk ronddraaiden.
  Tegelijkertijd zongen de schoonheden:
  Ik jij hij zij,
  Het hele land bij elkaar
  Samen een vriendelijke familie
  In het woord zijn we honderdduizend ik!
  En de krijgers namen, net als voetballers uit de Major League, de drie schurken mee en sloegen ze rechtstreeks in een grote betonmixer. Daarna zette Elena de motor op vol vermogen aan.
  En deze monsters begonnen te draaien.
  Elizabeth merkte op, nam het speciaal ontworpen kanon weer in haar hand en herstelde de verwoeste gebouwen:
  - Wij winnen, zoals altijd...
  Elena piepte met een grijns die eng leek:
  Maar om eerlijk te zijn,
  Ik win alles!
  De jager ging in het spel
  Open dan natuurlijk een rekening!
  Nadat ze hun tegenstanders grondig hadden gemengd, pakten de meisjes het, en zonder verder oponthoud werden ze gelanceerd. En toen vloog er een enorme betonnen kubus naar buiten, plofte neer en bevroor in de felle virtuele zon!
  Ekaterina merkte op:
  - Nog een confrontatie in ons voordeel!
  Elena verduidelijkte:
  -Virtuele confrontatie!
  En ze klikte met haar blote tenen. Wat aanleiding gaf tot een vurige, iriserende bel. Hij vloog hoger de lucht in, zette zich uit terwijl hij ging en sprankelde in alle kleuren van de regenboog. Dit was een kunstwerk.
  Het roodharige meisje piepte:
  - Het universum zit vol fantastische verrassingen,
  En het meisje, dat heel waardevol is in de strijd...
  Kan ik de boze met mijn blote voet in zijn kruis schoppen,
  Maar ik ben liever mezelf!
  Blijf jezelf! Blijf jezelf!
  Zo'n meisje, wild, hip!
  Elizabeth zei glimlachend:
  - Ga zo door!
  Elena, die het monster verpletterde, mompelde iets onbegrijpelijks.
  Euphrosyne pakte haar beha en trok haar uit, waarbij ze de kristallen tegenstander raakte die plotseling als pulsars voor haar verscheen. Ze vlogen voorbij en vielen op het glanzende oppervlak. En ze brachten een grote, dodelijke slag toe.
  Een meisje met haar zo wit als sneeuw piepte:
  - Het meisje vult de aarde met haar borsten,
  De hele wereld bedekt en gered van problemen...
  We zijn er nog niet achter, blijkbaar hebben de meisjes de essentie,
  Toen een buurman all-in ging om te spelen!
  Ekaterina, een meisje met goudkleurig haar, pakte het aan en schopte het met haar blote hiel op het oppervlak. Een van de uitstekende pijpen barstte door de hersenschudding en de oprukkende vijandelijke soldaten werden feitelijk overgoten met een stroom stoom.
  Een meisje met haar dat op een paardenbloem leek, maar dan volumineuzer, pakte het aan en zong:
  - Bad, bad, bad, bad,
  Eiken- en berkeninfusie...
  Bad, bad, bad, bad,
  Een coole trap van een meisje op blote voeten!
  En haar parelwitte tanden zullen schitteren als een spiegel. Dit zijn Terminator-meisjes.
  Echt, geen enkel leger van virtuele wezens kan tegen mensen zoals zij standhouden. En probeer het niet eens.
  Elena zag plotseling een enorme besneeuwde berg boven de stad. En er liepen wat mensen in Vikingkostuums in de buurt rond. Ze waren lang en veel groter dan gewone vertegenwoordigers van de mensheid.
  Het roodharige meisje riep:
  - Geen genade, geen genade, geen genade voor de vijand,
  Weet je, boze Viking, weet je, kwaadaardige Viking zal stoofpot uit je eten!
  Elizabeth gooide een muntje met haar blote tenen. Hij draaide zich om en raakte de kraai die door de lucht vloog. Bovendien had dit grijze wezen de grootte van een grote albatros. En het raakte haar precies in de kruin. De kraai verloor het bewustzijn en stormde als een meteoriet naar beneden. En ze liet een rokende staart achter zich.
  Het meisje met het blauwe haar zong:
  -Liefde is als een bergbeek,
  Wat als hagel op de grond valt...
  En het aanzetten, een elektrische schok geven aan de tegenstander,
  Het meisje laadt het machinegeweer!
  De kraai raakte de gevechtsrobot met zijn snavel tijdens zijn wilde val. Er is kortsluiting opgetreden. En de enorme cyborg ontploft. Waarna de berg schudde.
  En er viel sneeuw op de dappere vier meisjes.
  Catherine merkte zingend op:
  Sneeuwval, sneeuwval,
  Wijs niet naar mijn haar...
  Resultaat, resultaat -
  Meisjes zijn altijd op blote voeten!
  En de krijger pakte het aan en draaide haar gouden haar, alsof ze een topje was. En onmiddellijk ontstond er een heldere uitstraling en stroomden vurige stralen uit. En in plaats van sneeuw begon het te regenen. En het was allemaal heel mooi, en de druppels glinsterden als diamanten in de virtuele zon.
  Elizabeth merkte grinnikend op:
  - We moeten onze talenten in het bedrijfsleven laten zien,
  De beste vriend van een meisje zijn diamanten!
  Euphrosyne giechelde en wees naar de berg waar Scandinavische krijgers in de sneeuw zwermden en merkte op:
  - Deze jongens zijn iets slechts van plan!
  Elena stelde voor:
  - Laten we dodelijke stralen van de dood uit onze dieprode tepels laten ontsnappen.
  En de roodharige vos lachte, haar parelwitte tanden ontblotend.
  Elizabeth stelde voor:
  - Laten we gaan, meiden. Laten we eerst troepen landen!
  Catherine zong met vreugde:
  - Hoe de warmte van hun hart de landende troepen helpt,
  Hoe de warmte van hun hart de parachutisten helpt,
  Winderige troepen!
  En de krijgers pakten het, versnelden en met al hun kracht, alsof ze het wilden pakken en springen.
  En de vechtende, agressieve vier schoonheden vliegen regelrecht de strijd in. En het is duidelijk dat ze bereid zijn om in één keer bergen te verzetten.
  Elena nam het verrukt in zich op en zong:
  Ik zal de absolute wereldkampioen zijn
  En ik zal er doorheen razen als een sprankelende orkaan...
  Cooler, dit zijn alle werken van Shakespeare,
  Ik spring gewoon in de Stille Oceaan!
  Elizabeth nam op en zong:
  - Onstuimige atleten willen graag vechten,
  Iedereen gelooft vurig in de overwinning!
  Euphrosyne voegde eraan toe, haar tanden ontblotend:
  - We kunnen tenslotte elke zee hebben, de zee is kniediep,
  Alle bergen zijn immers aan ons!
  En zo beklommen de meiden daadwerkelijk de berg in een virtueel spel. Ze zijn vastbesloten de strijd aan te gaan met de Vikingen. Ook al zijn het reuzen die drie keer zo groot zijn als de mens.
  Elena ging de strijd aan. Ze runde de molen met haar zwaarden. En ze hakte het hoofd van de Viking af en zong:
  Je hoeft je hoofd niet te verliezen
  Haast je niet...
  Je hoeft je hoofd niet te verliezen
  Wat als het van pas komt?
  Schrijf het op in je notitieboekje,
  Op elke pagina!
  Verlies je hoofd niet!
  Verlies je hoofd niet!
  Het is beter om snel weg te rennen!
  Elizabeth gooide verschillende naalden met haar blote tenen. Ze vlogen erheen en raakten de gieren die boven de Vikingen vlogen. Grote roofvogels, die hun oriëntatie verloren hadden, vlogen en ramden hun snavels in de schedels van de Viking-krijgers. Ze doorboorden hen en dwongen hen fonteinen van bloed vrij te laten.
  Catherine schopte de dichtstbijzijnde Viking met haar blote, gebruinde voet in de lies. Hij liet hem springen en omrollen van de klap.
  Waarna het meisje zei:
  - Je ziet een zonsverduistering in de lucht,
  Dit is een leger van vijanden...
  Er zal een teken van de hel komen,
  Geen woorden meer nodig!
  En het meisje pakte het aan en haar parelwitte ogen fonkelden. Dit is echt een koopje, echt een koopje!
  Euphrosyne pakte het aan en floot. Een paar dennenbomen trilden door het fluitje, alsof er bamboestokken op waren gevallen. En zware kegels vlogen naar beneden. Ze raakten de hoofden van de Vikingen en braken er samen met hun helmen doorheen.
  Het blonde meisje merkte op:
  - Ik liet mijn vijanden verloren gaan,
  Mijn eerste zet, laatste zet!
  En nu bleef alleen de grootste, breedgeschouderde Vikingleider in gouden harnas over.
  En hij brulde uit volle borst:
  - Je hebt geen kans! Ik heb Thor's bijl!
  De Viking-bruut zwaaide en stuurde een tsunami-golf vanaf zijn bijl.
  De meisjes waren licht bedekt met sneeuw.
  Maar ze stonden snel op.
  Elena begreep de mand die de gigantische krijger liet vallen en blafte:
  - Nou, stop je tegenstander in je portemonnee!
  En zij pakte het en schudde het.
  Elizabeth zong met een lieve glimlach:
  -Mijn jongen, mijn baby,
  Op dit uur slaap je niet,
  En in welk onbekend land,
  Jouw gedachten zullen over mij gaan!
  De Viking-reus zwaaide opnieuw. En op dat moment voelde hij een vervorming van de ruimte. En hij werd als een zwanenveer opgezogen door een krachtige stofzuiger.
  En de reus werd plat in de mand en werd zo groot als een maanzaadje.
  Elena grijnsde en merkte op:
  - Dit is echt een transformatie!
  Catherine zong glimlachend:
  - Er zullen gedwongen behandelingen en grappige transformaties plaatsvinden!
  Elizabeth keek geschrokken de berg op en merkte op:
  - Er ligt een bom verborgen onder de sneeuw!
  Elena piepte:
  - Nucleair?
  Het meisje met het blauwe haar mompelde:
  - Breng je zus hoger - thermopreon!
  De roodharige krijger sperde haar ogen wijd open en vroeg:
  - En hoe neutraliseren we het?
  Euphrosyne giechelde en koerde:
  - Om dit te doen, moeten we infrageluid uit onze dieprode tepels verwijderen. Laten we, meiden, alle vier, dit samen doen!
  En de krijgers haalden en neukten met stromen van enorme energie uit hun robijnrode tepels.
  De Thermopreon-bom gromde en ging uit. Daarna begon een plechtige mars te spelen.
  Elena tweette:
  - Wie een bom wil, krijgt die in zijn voorhoofd!
  . HOOFDSTUK Nr. 7.
  De meisjes kwamen voort uit virtual reality. Ze hebben al genoeg gespeeld, maar de zaken staan voorop.
  Catherine merkte op na de avonturen van Wirth:
  - U hoeft dus niets te betalen. En hoe gaan mensen anders naar de attracties?
  Elena merkte glimlachend op:
  - Het meest verrassende is dat er nog steeds mensen zijn die boeken lezen. En dit past helemaal niet in een poort.
  Elisabeth merkte op:
  - Ik lees ook wel eens boeken, en soms schrijf ik ze zelfs! Laten we dit dus niet als een rariteit beschouwen.
  Euphrosyne tweette:
  Er zijn veel onbekende dingen in een vreemd land,
  Je kunt in de war raken en verdwalen...
  Zelfs kippenvel loopt over je rug -
  Als je je voorstelt wat er zou kunnen gebeuren!
  Daarna pakten alle vier de meisjes het en draaiden als een tol om zijn as. En ze begonnen zelfs de lucht in te stijgen. Het zijn schoonheden, het moet gezegd worden dat ze van kosmische klasse zijn.
  Toen verstijfden de meisjes in de lucht, waarna Elizabeth opmerkte:
  - We zijn al te veel afgeleid van de zoektocht naar de dieven van de intergalactische raket. In plaats van op zoek te gaan naar criminelen, spelen vier gemuteerde meisjes de gek of hebben ze plezier met verschillende nutteloze virtuele spellen!
  Elena maakte bezwaar:
  - Virtual reality-games ontwikkelen de intelligentie enorm. Dit mag niet vergeten worden.
  Ekaterina voegde toe:
  - En ook intelligentie!
  Euphrosyne knikte:
  - Er zijn niet genoeg avonturen in het leven, dus nemen we ze mee in virtual reality!
  Elisabeth knikte:
  - Dit is waar, maar we mogen het belangrijkste niet vergeten. Laten we dus de informatie van het Hypernet scannen.
  En de hele vier pakten het en zongen:
  -Wij zijn bloedhondmeisjes van superklasse,
  We zullen elk gevallen haar vinden...
  Laat de knagende hond zijn tanden breken,
  Wij hebben een zeer luide stem!
  De meisjes begonnen naar informatie van het Hypernet te kijken. Maar er was zoveel dat het je ogen letterlijk verblindde. En er werd niets noemenswaardigs gevonden. Iets waar je je echt aan kunt vastklampen. Tot nu toe niets anders dan de geur van de kindertijd.
  Elena stelde voor:
  - Wat als alle kleuterscholen gecontroleerd zouden worden?
  Catherine antwoordde grinnikend:
  - Ik waardeer je humor!
  Euphrosyne giechelde en merkte op, ook grinnikend:
  - Ja, misschien kunnen we ook gekkenhuizen onderzoeken?
  Elizabeth knikte plotseling:
  - Maar er zit iets in dit idee. Er zijn niet zoveel gekke mensen, dankzij verbeterde genetica. Maar waanzin en genialiteit gaan zij aan zij en hand in hand!
  Elena merkte hier op:
  "Misschien zijn wij ook een beetje gek." Ze hebben meer dan tweeduizend jaar geleefd, maar hebben nog geen afscheid genomen van hun kindertijd. Dat ben ik tenminste. Zoals ik was, zie ik mezelf nog steeds als een meisje op blote voeten uit een kinderkolonie.
  Catherine knikte met haar hoofd:
  - Ja dat klopt! Wij, beide duivels, stampten door de zone! De rest weet dit niet, en dat maakt hen anders dan wij.
  Elizabeth maakte bezwaar:
  - Ik bezocht de Duitse gevangenschap en het voorlopige detentiecentrum van Stalin. Dus ik weet wat gevangenis is. En ik moest in het kamp onder toezicht van een volwassene zijn.
  Euphrosyne knikte:
  - We zaten niet in de juniorzone, maar we moesten alle vier de volwassenenzone bezoeken. Weet je nog hoe we vrijwillig gevangenen werden in een Amerikaanse vrouwengevangenis en een interessante taak uitvoerden?
  Elena knikte grijnzend:
  - Ik herinner me dat. Ja, het is geweldig als de matrone je aanraakt en in al je gaten kruipt. Er is zoveel losbandigheid in Amerika, en er zijn zoveel verschillende lesbiennes. Dit is gewoon geweldig!
  Catherine merkte boos op:
  - Misschien! Maar dit is niet het belangrijkste.
  Elizabeth merkte met een zeer ernstige blik op:
  - Ja, we moeten alle geschiedenissen van psychische aandoeningen bestuderen. Vooral paranoïde schizofrenie. Soms maakt zo'n ziekte iemand zeer begaafd en tegelijkertijd asociaal. Dit is waar de sleutel tot het oplossen van een complex raadsel kan worden gevonden.
  Euphrosyne knikte glimlachend:
  - Dat is het. Alleen de ruimtemacht is groot, er zijn biljoenen mensen, en er zijn niet zo weinig geesteszieken onder hen. En wat gaat dit ons opleveren? Denk je echt dat een klinische schizofreen dit heeft gedaan?
  Elena herinnerde zich:
  - Hitler vertoonde tekenen van een echte, klinische schizofreen. Aan de ene kant had hij zelfs medelijden met de schapen die voor het vlees werden geslacht. Maar tegelijkertijd was hij wreed in zijn daden jegens mensen, vooral jegens joden.
  Ekaterina merkte op:
  - Hoogstwaarschijnlijk niet eens Hitler zelf, maar zijn ijverige handlangers. Waarom is echter niet eenvoudiger. Maar in ieder geval een zoektocht onder geesteszieken, in ieder geval een soort aanwijzing!
  Euphrosyne zong:
  De wereld berust op waanzin,
  De waanzin verspreidt zich op grote schaal...
  De spanning is oppermachtig,
  Verschijnt met pijn en angst,
  Alleen angst zal ons vrienden geven,
  Alleen pijn motiveert je om te werken,
  Omdat ik alles steeds meer wil.
  Explodeer hyperplasma in de menigte!
  Elena giechelde en merkte op:
  - Dit is de echte geest van de blondine!
  Elizabeth pakte hem aan en gooide de naald met haar blote tenen. Hij vloog over en raakte de paardevlieg, waardoor het insect aan de palmboom werd vastgepind. En het meisje merkte met een zeer tevreden blik op:
  - Zoals je kunt zien, kan ik dat ook! En we kunnen alles, zelfs als we tweeduizend jaar oud zijn!
  Elena zong met ontblote tanden:
  Tweeduizendjarige oorlog
  Oorlog zonder redelijke redenen...
  Het meisje is niet alleen in de strijd,
  Er zijn tenminste nog maar weinig mannen over!
  Waarna de meisjes, zonder een woord te zeggen, het Hypernet op gingen om informatie te verzamelen over geesteszieke mensen. Dit wilden ze heel graag. Om precies te zijn: Elena, de roodharige vos, was erg nieuwsgierig. Maar de rest van het team wilde het niet echt zelf proberen.
  Elizabeth bekeek de informatie in een wild tempo.
  Bijvoorbeeld geesteszieke mensen van Venus. Zoals verwacht waren er slechts vier patiënten met paranoïde schizofrenie: drie meisjes en één jongen. Niet veel voor een grote planeet. Er waren ook andere vormen van de ziekte. Ook niet veel.
  Elena merkte glimlachend op:
  - Laten we eens kijken naar de psychopaten, of zo?
  Catherine voegde er grijnzend aan toe:
  - Dat zou een heel goed idee zijn. Ik heb al heel lang geen gekke mensen meer gezien.
  Elizabeth stelde voor:
  - U kunt contact met hen opnemen via het Hypernet. Contact maken.
  Euphrosyne knikte:
  - Geweldig! Welkom.
  Het meisje met het blauwe haar nam onmiddellijk contact op met de eerste patiënt. Uiterlijk was ze een volkomen normaal meisje, misschien wel mooi, zoals alle vertegenwoordigers van het menselijk ras. Ze knipoogde naar Elena en vroeg:
  - Hou je van mij?
  Het meisje met blauw haar antwoordde glimlachend:
  - Zeker!
  Dus draaide ze zich om en koerde:
  - Dus bedrijf de liefde met mij!
  Elizabeth giechelde en antwoordde:
  - Laten we meteen naar virtueel gaan!
  En de lichamen van de meisjes waren zichtbaar en met elkaar verweven tot een bal. En Elena begon ze te scannen. En allereerst las ze emoties en gevoelens voor, en peilde ze ook naar de herinnering aan het schizofrene meisje. En dit was op zijn eigen manier interessant, hoewel de herinnering aan het geesteszieke meisje uniek was. En soms nam het exotische vormen aan.
  Elizabeth was ook zalig en werkte. Tot nu toe heeft het contact niets waardevols opgeleverd.
  En over het algemeen suggereerden logica en intuïtie dat dit niet de beste manier was. Bovendien is het, zelfs als de leider schizofreen is, onwaarschijnlijk dat hij of zij gewoon op de planeet zal blijven zitten wachten totdat ze worden betrapt en binnenstebuiten worden gekeerd.
  Het schizofrene meisje vroeg:
  - Je bent zo lekker... Waarschijnlijk heel jong?
  Elizabeth flapte er automatisch uit:
  - Nee! Ik ben tweeduizend jaar oud.
  Het schizofrene meisje brulde:
  - Dus je bent oud! En je verleidt jonge meisjes! Ga weg!
  Elisabeth knikte:
  - Opgeruimd staat netjes!
  En ze maakte zich los van haar. Hoe dan ook, ik heb mijn hele geheugen gescand en niets dan onzin gevonden. Hoewel de onzin soms bizar was en door zijn kleurrijkheid belangstelling wekte.
  Waarna de verbinding met het eeuwige meisje werd verbroken.
  Elena stelde voor:
  - Kom op nou!
  En de krijger met rood haar pakte het en sprong door de virtuele naar de schizofrene jongeman. Hij was schattig om naar te kijken, maar hij jammerde van angst toen hij de roodharige zag en mompelde:
  - Heks!
  Elena giechelde en merkte grinnikend op:
  Heks, heks, heks,
  Duivelse...
  En waar kwam de heks vandaan?
  Heks, heks, heks,
  Ik ben voor altijd mooi
  Al het andere is complete onzin!
  En het roodharige meisje knipoogde met haar zeer heldere smaragdgroene ogen.
  De jongeman werd zachter en knikte:
  - Wil je de liefde met ons bedrijven? Wij vinden het niet erg!
  Elena giechelde en piepte:
  - En wij vinden het ook niet erg!
  Waarna hun lichamen zich verstrengelden tot een bal. Seks hebben via het Hypernet is geweldig. En het is leuk, en er is geen infectie.
  Uiteraard scanden de meisjes het bewustzijn, het onderbewustzijn en het geheugen van de jongen. Schizofrenen hebben veel interessante en kleurrijke dingen in hun hoofd verborgen.
  En hier kun je veel doen en veel plezier hebben. Zelfs toen alles was gedownload, wilde Elena geen afstand doen van de jongeman en werd ze met moeite van hem weggerukt.
  Toen waren er nog twee meisjes. Hier zorgden Euphrosyne en Catherine voor hen. Bovendien, tegelijkertijd. En dit is ook nog eens ontzettend leuk, en je krijgt er heel veel leerzame dingen bij. En de meiden zijn, laten we zeggen, erg cool en geweldig.
  En ze kunnen zelfs heel kleurrijk zingen. Maar ze zullen het niet zonder reden doen.
  Hoe het ook zij, de mutantonderzoekers controleerden de eerste vier paranoïde schizofrenen, maar vonden geen significante aanwijzingen.
  Elena merkte op:
  - Het proces zelf is prettig, maar er is niets belangrijks aan!
  Catherine twitterde:
  - Het vinden van ontvoerders met deze methode is als het doorzoeken van een hooiberg op zoek naar een naald.
  Euphrosyne verklaarde:
  - Het is natuurlijk verre van het beste idee om op deze manier te zoeken! Maar het is een prettig proces.
  En de meisjes zongen in koor;
  Een twee drie -
  Scheur de spionnen uit elkaar
  Vier, acht, vijf -
  Dood de bandieten!
  Elizabeth herinnerde zich hierna opnieuw haar glorieuze verleden aan de fronten van de Tweede Wereldoorlog, en het noodlottige, verschrikkelijke eenenveertigste jaar;
  Elizabeth voelde zichzelf in een diepe poel storten, hopeloos zwart, en alleen in de hoogte flikkerden de verschroeiende ogen van de sterren onheilspellend. Terwijl je duikt, wordt de druk op je borst sterker, beuken er voorhamers in je hoofd en wordt elke klap pijnlijker en zwaarder. Eindelijk raakt haar lichaam de billen, de achterkant van haar hoofd voelt koud aan, het meisje wil omhoog springen en kan niet bewegen. Hier kun je overal tegelijkertijd van alle kanten een piep horen, een paar kleine wezens ritselen. Elizabeth voelt haar hart wild in haar borst kloppen. Ratten, groot als konijnen en veelkleurig, met een overheersende bloederige tint, rennen op haar af. Ze haasten zich en beginnen te scheuren. Elizabeth schreeuwt en... komt tot bezinning.
  Twee Duitse soldaten voelen het meisje en tillen haar dan plotseling aan haar haar op:
  - Schnell! Sta op, teef!
  Elizabeth staat op en wankelt. Het meisje draait haar hoofd, het is zwaar. Wauw! Maar alles lijkt intact te zijn.
  De Duitsers bouwen colonnes gevangenen, mannen en vrouwen afzonderlijk. Elena was zelfs verrast dat zovelen het opgaven. Sommige vrouwen, ruim vijftig, zijn niet zichtbaar; de gewonden lijken simpelweg door de nazi's te zijn afgemaakt. Op aandringen van de meisjes met geweerkolven (vrijwel alle vrouwelijke soldaten waren jong en pas opgeroepen) reden we verder. Het was behoorlijk warm, sommige vrouwen hadden hun tunieken afgescheurd en liepen rond in hun overhemden.
  Elizabeth vroeg kapitein Valentina Sinitsa, die een paar indrukwekkende blauwe plekken op haar gezicht had:
  - En wat nu, Valya?
  De kapitein, een achtentwintigjarig, behoorlijk roodharig meisje, antwoordde:
  - Het is oké, als de nacht donker is, rennen we weg!
  Elizabeth keek naar zichzelf:
  - Ik denk van wel! Gevangenschap is niet voor Sovjet-mensen. Er lijkt geen schade te zijn, de fragmenten hebben genade gehad met mijn lichaam. Het is maar een geluid in mijn hoofd.
  Valentina antwoordde:
  - Je lijkt verbijsterd te zijn. Brr! Maar ik begrijp zelf niet hoe ik in gevangenschap terecht ben gekomen. Het machinepistool liep vast en de andere meisjes gaven het op. Als gevolg hiervan werd ik als de laatste dwaas betrapt.
  Elisabeth knikte:
  - Ja, een goed begin van de oorlog. Voordat ze zelfs maar de tijd had om een Duitser te doden, werd ze gevangengenomen. Wilde verschrikking! Wat als we geen tijd hebben om te ontsnappen?
  Valentina antwoordde:
  - Weet je, je bent ongewoon mooi. Goudharig, met een perfect figuur. Ik heb nog nooit een mooier meisje gezien dan jij!
  Elizabeth wuifde het weg:
  - Waarom heb ik deze complimenten nodig? En jij bent geen man.
  De kapitein merkte op:
  - Je zou gewoon verkracht kunnen worden.
  Elizabeth was in de war:
  - Wat betekent het om te verkrachten?
  Valentina was oprecht verrast:
  - Weet je het niet?
  Elizabeth knipperde met haar ogen:
  - Theoretisch, natuurlijk, weet ik het, maar...
  Valentina kneep haar ogen tot spleetjes:
  -Heb je het nog nooit met een man geprobeerd?
  Elizabeth schudde negatief haar hoofd:
  - Natuurlijk niet! Over het algemeen mag een communist niet moreel corrupt worden en de liefde bedrijven buiten het huwelijk!
  Valentina haalde haar schouders op:
  - Hoe zeg je! Volgens mij is dit voor iedereen een persoonlijke kwestie. Bovendien zijn mannen allemaal verschillend en beleef je er op je eigen manier plezier aan. Het is niet zo gemakkelijk te raden, maar mijn man verveelt zich snel.
  Het Komsomol-meisje dat rechts liep, maakte bezwaar:
  - Voor een persoon is het belangrijkste spirituele communicatie, en niet dierlijke instincten.
  Valentina stak haar vinger op:
  - Laten we niet over onfatsoenlijke onderwerpen praten. Misschien is het beter om over de partij en de opbouw van het communisme te praten?
  Elizabeth wilde iets zeggen toen het bevel kwam om de colonne te laten stoppen.
  Ze bevonden zich direct voor een betonnen gebied, dat werd benaderd door een paar vrachtwagens en een auto. Tegelijkertijd verscheen er een nieuwe colonne vervolgde vrouwen. Aan hun kleding te zien waren het burgers.
  Een zwaarlijvige Duitser kroop uit een kakikleurige Duitse auto. Hij had een onaangenaam, slecht geschoren gezicht met een drievoudige kin, en een vreemd dubbelloops machinegeweer hing over zijn schouders. Maar de pet, waarop het embleem scheen - twee bliksemschichten, onthulde een SS'er. De fascist kwam naar buiten voor de meisjes en beval in gebroken Russisch:
  - Gelijkwaardig! Aandacht!
  De meisjes stonden automatisch op en hun militaire training eiste zijn tol. Eén van de meisjes aarzelde echter en kreeg een kont op de kont.
  De SS-officier gromde tevreden, keek naar de benen van de vrouw en beval:
  - Trek allemaal je laarzen uit!
  De meisjes huiverden en er klonk gerommel door de rijen. De dikke Duitser geeuwde demonstratief en mompelde lusteloos:
  - Wie ongehoorzaam is, zal worden opgehangen! - En dan plotseling een dreigende schreeuw. - Schnell! Schnell!
  De meisjes begonnen hun schoenen uit te trekken. Elizabeth voelde haar handen automatisch bewegen. Het voelt alsof onderwerping aan fascistische monsters een gewoonte voor haar is. Ze trok één laars uit en voelde met haar blote voet de aangename warmte van het betonnen oppervlak. Dan de tweede, zorgvuldig nieuwe, recent uitgegeven leren laarzen aantrekken (canvas-laarzen verschijnen pas aan het einde van de oorlog). Toen klonk er geschreeuw. Een jong meisje, niet ouder dan zestien jaar oud, sprong eruit en riep:
  - Ik zal geen foto's maken, idioten! Het zou beter zijn als ze mij dood neerhalen!
  Het Duitse varken gaf een teken, twee lange SS'ers grepen het meisje vast en sleepten haar naar een vooraf voorbereide galg.
  De meisjes-krijgsgevangenen slaakten een zucht, maar niemand durfde bezwaar te maken, blijkbaar had de schok van de gevangenschap effect.
  - Haak haar! - De dikke fascist schreeuwde. - Laat hem niet meteen sterven! De duivel zal weten hoe hij zich moet verzetten.
  De kleren van het jonge meisje werden uitgetrokken en de SS-man stak zelfs een sigaar in de roze tepel van de schoonheid. Het meisje gilde en riep:
  - Onthoud, mijn naam is Tanya! Dood aan de nazi's!
  De SS-officier brulde:
  - Trek haar tong eruit!
  Een Mordovoriaan sprong op het meisje af met een verfrommeld vuil schort en een tang in zijn handen. Een andere nazi kneep in de wangen van het meisje en opende haar mond. Ze probeerde zich te verzetten. maar de krachten zijn te ongelijk. Het bloed stroomde uit de mond van het meisje en zij viel flauw van de pijnlijke schok. Het fascistische monster gooide zijn uitgerukte tong en vertrapte die met zijn laars. De nazi's hingen het hangende naakte meisje snel met de zijkant aan een scherpe scheepshaak. Ze slaakte een zwakke kreet en beefde, tot bezinning gebracht door de extra pijn. Gelukzaligheid stond op de gezichten van de fascisten geschreven, dat ongelooflijke gevoel van sadistische voldoening als je je medemensen pijn doet. Ook al is het een mooi meisje met blond haar. Hier wordt een seksueel element vermengd met sadisme.
  Elizabeth sloot haar ogen om zo'n willekeur niet te zien. Ondertussen naderde een colonne gevangenen, burgervrouwen, hen. De nazi's dwongen hen ook hun schoenen uit te trekken. De geselecteerde vrouwen waren jong; geen van hen zag er ouder uit dan vijfendertig of jonger dan zestien. Sterke Wit-Russische vrouwen, meestal blond haar, blauwe ogen, aangenaam om naar te kijken, bloed en melk.
  De dikke officier beval opnieuw:
  - Trek je bovenkleding uit!
  Elizabeth bloosde plotseling, wat als de nazi's haar volledig naakt achterlieten? En mijn vingers maken mijn tuniek al los. Burgervrouwen huilen en kreunen alsof ze geëxecuteerd worden. Eén van hen heeft een baby in haar handen. De nazi grist het uit zijn handen. De moedervrouw snelt toe en wordt met een bajonet in de maag gestoken. Hij valt en barst uit in een hartverscheurende kreet. De SS-officier rent naar de baby toe, gooit hem onder zijn voeten en begint hem te vertrappen. Bovendien zorgt hij ervoor dat hij niet onmiddellijk sterft, waardoor zijn kwetsbare armen en benen breken.
  De moeder huilt en wordt naar de galg gesleept, om levend aan een haak te worden gehangen. Onderweg scheuren ze onze kleren aan stukken en slaan ze ons met geweerkolven. Dan, aan het eind, trekken ze de verminkte vrouw omhoog, vrolijk lachend, alsof ze stoned is van marihuana.
  Elisabeth fluisterde:
  - En is er een grens aan hun wreedheid? Wie heeft hen ter wereld gebracht, een vrouw of een wolvin?
  Valentina zei met passie:
  - We zullen dit nooit vergeven en vergeten. De fascisten zullen voor elk van hun wreedheden het honderdvoudige betalen.
  Elizabeth antwoordde:
  - Heel Duitsland is hiervoor niet genoeg.
  Valentina grapte:
  - Wat er overblijft gaat naar Japan!
  De belangrijkste nazi was nog steeds niet gekalmeerd, de waanzin brandde in zijn doffe ogen, zijn kleine mond was gekruld:
  - Nu waarschuw ik je! Wij brengen u naar Duits grondgebied. Degenen die zich goed gedragen, zullen een goede plek, eten en in de toekomst het ereburgerschap van Groot-Duitsland krijgen. Maar als er iemand ontsnapt, zal ik voor elke voortvluchtige opdracht geven twintig gijzelaars levend te verbranden. Begrijp jij mij? - Het gebrul van de schurk werd luider. - En nu zul je duidelijk zien wat het betekent om de Führer ongehoorzaam te zijn.
  De nazi's haastten zich in een colonne burgervrouwen en kozen de tien lelijkste uit om naar te kijken. Ze werden zonder pardon aan de haren gesleept en op een hoop gegooid. Daarna begonnen de SS-ers de vrouwen met prikkeldraad te verdraaien. Ze schreeuwden wanhopig en probeerden te ontsnappen. Als reactie daarop kregen ze geweerkolven op de schouders en borst.
  De dikke officier glimlachte tevreden:
  - Nou, nu een fakkel voor hen! Laat ze "genieten" van de pijn!
  En weer het idiote gelach van fascistische dieren. Drie SS'ers met gedegenereerde gezichten sleepten de benzinetank eruit en schroefden het deksel los. Ondanks de afstand bereikte Elizabeth de walgelijke geur van brandstof. Het lijkt erop dat het benzine met een laag octaangetal was, geproduceerd door de hydrolyse van steenkool. De Führer had niet genoeg natuurlijke olie voor al zijn talrijke uitrustingen, zelfs als we rekening hielden met de voorraden uit de USSR, dus toonden de natuurkundigen van het Derde Rijk vindingrijkheid. Deze benzine had de bijzonderheid van een lagere verbrandingstemperatuur dan normaal, en ook het feit dat hij al bij negen graden onder nul begon te vriezen. Op termijn zal dit het verloop van de oorlog beïnvloeden. De vrouwen, verwrongen met metalen prikkeldraad, zwaaiden wanhopig met hun armen (degenen die ze vrij hadden). De nazi's glimlachten en riepen iets in het Duits.
  Elizabeth vroeg wanhopig:
  - Zullen ze echt in brand worden gestoken?
  Valentina antwoordde boos:
  - Nee, ze laten je gaan! Ze geven je ook taarten voor onderweg!
  Elizabeth barstte in tranen uit:
  - En het is nog steeds zo wreed! Oké, mannen, maar waarom zouden vrouwen zoveel lijden!
  Valentina stelde voor:
  - De Duitsers hebben Slaven alleen nodig als slaven. En de slaaf moet vrezen en gehoorzamen. Dit is een dictatuur gebaseerd op angst. En om te intimideren moet je pijn toebrengen.
  Elizabeth flitste met haar blauwe ogen:
  - En om je boos te maken, moet je pijn doen!
  Er brak een vlam uit, het vuur verspreidde zich niet zo snel als bij gewone benzine, de vrouwen scheurden, probeerden de draad te breken, bloed druppelde uit hun lichaam, opengesneden door naalden.
  Het leek Elizabeth dat de tijd verrassend langzaam kroop, als een slang, er blies een frisse wind en haar lichaam, nauwelijks bedekt door een licht shirt, voelde koud aan.
  De vlammen overspoelden uiteindelijk alle vrouwelijke martelaren en hun geschreeuw werd veel luider. De huid vertoonde blaren en liet voor mijn ogen los. De geur van verbranding werd sterker en sterker. Hij voelde zich misselijk en de tranen stroomden uit de ogen van de meisjes. De belangrijkste fascist kraaide met een kwaadaardige grijns:
  - Als iemand wegrent, verbrand ik jullie allemaal! Heil! Heil Hitler, grootste heerser van het universum!
  De fascistische soldaten haalden mondharmonica"s uit hun gordels en bespeelden ze vrolijk. Bovendien is het duidelijk dat de nazi's niet leden aan een volledig gebrek aan gehoor. Maar hierdoor leek de muziek nog onheilspellender.
  De dikke officier brulde in het Russisch:
  - Muziek stroomt, muziek, muziek! Soms verdrietig, soms verlegen ademhalend! Die vrolijk danst op de melodie van een pijp die de ziel opfleurt! Muziek stroomt, muziek, muziek, weg met verdriet, val de Duitsers niet meer lastig! Eindeloos, eeuwig, jong, waardoor je zo graag wilt leven!
  Zijn assistent, een roodharige officier, kraaide:
  - Iedereen dansen! Nou, teven, dans, of ik verbrand jullie allemaal!
  De meisjes begonnen schuchter hun blote voeten te bewegen. De belangrijkste fascist schreeuwde luid, zwaaiend met zijn armen:
  - Leef! Kom op, teven en hoeren, kom op!
  De meisjes begonnen in onenigheid veel sneller te bewegen, maar het deed weinig denken aan een culturele dans, maar eerder aan een wilde dans van de Papoea's, aan de kust van Paraguay!
  De fascisten renden naar de vrouwen toe en sloegen hen met hun vuisten in het gezicht, terwijl ze schreeuwden en iets hartverscheurends gromden.
  De belangrijkste fascist maakte een gebaar. Een jongen in het uniform van Hitler Jugent bracht hem een fles cognac. Het dikke varken trok recht uit zijn keel, de veertig graden vloeistof verwarmde zijn maag. Borov vroeg de jongen op nette wijze:
  - Je bent al veertien, ik geef je toestemming om elke hoer neer te schieten!
  Er was teleurstelling op het gezicht van de jongen:
  - En gewoon schieten? Het is te zacht! - Hij riep uit.
  De dikke klootzak gromde:
  - Wat wil je met haar doen?
  De jongen snauwde:
  - Schroef hem dood en steek hem dan in brand!
  - Oké, kom op! Wees er snel bij, deze kuikens moeten nog op tijd naar Duitsland gebracht worden.
  De jongen, sprankelend met zijn oogverblindende, hoogglansgepoetste laarzen, bewoog zich langs de rij vrouwen. Hij grijnsde roofzuchtig en glimlachte wreed. Van tijd tot tijd stopte de jonge nazi en schopte deze of gene vrouw in de maag, maar maakte geen keus.
  Elizabeth bad tot een onbekende, maar niet tot mij! Maar de jongeman bleef gewoon voor haar staan en wees met zijn vinger:
  - Deze hoer is van mij!
  Elizabeth verstijfde, beefde verraderlijk, en haar gebruinde gezicht werd bleek. De belangrijkste fascist maakte onverwacht bezwaar:
  - Nain!
  De fascistische jongen was beledigd:
  - En waarom is dat?
  Borov antwoordde:
  - Ze is te mooi! Gewoon een geweldig meisje, je kunt haar aan een generaal geven en veel geld krijgen.
  De jonge nazi stemde met tegenzin toe:
  - OK! Alleen omdat je mijn eerste verzoek hebt afgewezen, zal ik twee hoeren martelen!
  . HOOFDSTUK Nr. 8.
  De jongen draaide zich om, rende snel rond en koos twee jongere meisjes. Deze keer had hij haast, uit angst dat zijn wettige prooi zou worden weggerukt.
  De meisjes renden in hun eentje het plein op, misschien hoopten ze dat de knappe jongen medelijden met hen zou hebben als ze gehoorzaam waren. De jongeman snoof minachtend:
  - Ga op je knieën en kus mijn laarzen!
  De meisjes zakten ineen en kropen. Ze kusten zelfverzekerd de gepolijste huid en voelden de sterke geur van duur zwart worden. De zoon van Hitler Jugent greep de meisjes plotseling bij de haren en tilde ze met geweld op:
  - Wat, teven! - De jongen siste in het Russisch. - Ben je het leven beu? Trek nu onmiddellijk uw kleding uit!
  De meisjes trokken koortsachtig hun kleren uit en lieten alleen hun slipje achter. De jonge sadist beval:
  - Ga op de klemmen liggen.
  De meisjes gingen gehoorzaam liggen en de SS-assistenten bonden hun armen en benen vast in speciale kousen. De jongen streek met zijn vingers over de verleidelijke roze hakken van de meisjes, die nog geen tijd hadden gehad om stof te verzamelen. Hij voelde plotseling een sterke opwinding en schreeuwde hartverscheurend:
  - Geef me een zware zweep!
  De handlangers overhandigden de zweep. Het was niet eenvoudig, maar bestond uit gloeiend heet draad met scherpe sterren. De impact van een dergelijk wapen is veel gevoeliger.
  Elizabeth kreeg koorts toen ze dacht aan wat haar te wachten stond. Hier is de monsterlijke grijns van het fascisme, wanneer mensen in dieren veranderen. En deze helse kwellingen van monsters die fundamentele menselijke gevoelens hebben verloren.
  De zweep fluit onheilspellend en valt op de blote ruggen van de meisjes. De klap op het bot snijdt door de huid en het vlees. De jonge fascist spinde tevreden; hij voelde zich een echte God. Ja, het was een godheid met een kwade en onverwoestbare wil, verstoken van het geringste gevoel van mededogen. De Hitler Jugent leerde echter dat compassie zwakte is! Medelijden, een slecht gevoel, is een echte Ariër niet waardig. Het is niet genoeg om de vijand te doden; hij moet op de meest gemeenste manier lijden en vernederd worden. De Slaven zijn net als de Joden een inferieur volk, en het doden van een Slaaf is hetzelfde als het doden van een gekke hond. Wat is geweten? Een helse valstrik van de ziel, uitgevonden door joden en Russische filosofen. Een echte Ariër kent geen spijt, slechts één ding baart hem ergernis: dat hij weinig vijanden heeft gedood. Maar het wreed martelen van een vrouw of kind is de hoogste uiting van Arische moed.
  Het slipje barstte onder de slagen van de hete draad en viel van de billen. De meisjes schreeuwden eerst, maar de jongen was sterker dan zijn jaren, en ze vielen snel stil en verloren het bewustzijn door een vreselijke shock. De beulen van Hitler hadden echter geen verlies; ze lieten vooraf bereide emmers ijswater (met behulp van een kampkoelkast) op de hoofden van de jonge schoonheden vallen. Ondertussen verhitte de jonge sadist de draad opnieuw op het vuur en liet deze op de blote voeten van het meisje neerkomen. En weer vreselijke kreten, geschreeuw waarin niets menselijks was.
  Elizabeth kon nauwelijks op haar voeten staan, het leek alsof de kracht vandaan kon komen om dit te weerstaan. Het was iets zonder enige betekenis, ver buiten de grenzen van de mensheid. Het is vreemd hoe zo"n lief uitziende jongen, bijna een kind, dit kon doen. Het is gewoon ongelooflijk hoeveel fascisme zielen vervormt, zelfs die van kinderen. Verlam dus de perceptie van een hele generatie!
  De meisjes zwegen weer en er werd opnieuw water over hen gegoten. Ondanks alle inspanningen werd het geschreeuw van de gemartelden echter steeds stiller. Van de schouders tot de voeten hadden de ongelukkige martelaren geen woonruimte meer. Uiteindelijk werd de jongen moe, veegde het zweet van zijn voorhoofd en spuugde door zijn tanden in de richting van de colonne ongelukkige vrouwen.
  - Ben het beu! Kun je ze verbranden?
  De verscheurde meisjes bewogen niet meer, waarschijnlijk had het lijden een bepaalde maat overschreden. De nazi's renden naar de ongelukkigen toe, niet bijzonder royaal druppelende benzine, en staken ze in brand. De meisjes bewogen zich niet eens, hoewel het vuur langzaam hun vlees met verrukking verslond.
  Tegen die tijd was ook het geschreeuw van de ellendige wezens die levend verbrand werden afgenomen, wier volledige schuld alleen lag in het feit dat ze een duidelijke demonstratie moesten worden van de onverzettelijke wil van het nazisme!
  De dikke klootzak zwaaide met zijn kromme vuist.
  - Nou, hoeren? Ik hoop dat je begrijpt wat een pond waard is! En stel je nu op en marcheer stap voor stap naar je nieuwe bestemming.
  De vrouwen stonden roerloos, even geschokt als ze waren door de wreedheid en het nachtmerrieachtige schouwspel.
  De fascistische jongen pakte zonder aarzeling een pistool en schoot roofzuchtig grijnzend het meisje in haar been:
  - Je hoorde het, ze vertelden je: marcheren!
  Het schot maakte de vrouwen wakker, Elizabeth voelde Valentina's zachte handen op haar schouders.
  - Laten we gaan, mijn trouwe kameraad, om wraak te nemen, je moet leven!
  Het meisje antwoordde dapper:
  - En ik zweer dat ik het zal overleven!
  Ondertussen schoot de jonge klootzak op het kronkelende, gevallen meisje. Tegelijkertijd probeerde hij haar armen en benen te breken. Ik wilde het meisje niet meteen afmaken, want luisteren naar geschreeuw van pijn is veel aangenamer dan lachen.
  Het ernstig gewonde meisje bleef op de weg liggen, de jonge fascist maakte haar niet af, en ze grepen haar met een haak bij de ribbe en sleepten haar naar de galg.
  De dikke SS"er klopte de jongen op zijn hoofd:
  - Mijn beste vriend! Je lijkt precies op de Führer als kind! Weet je, de grote Adolf had al ruzie met een meisje in de eerste klas. Dus belaagden hij en zijn twee vrienden haar op weg naar huis. Ze vingen haar op, bonden haar vast en begonnen haar te mishandelen. Ze verbrandden haar met vuur, braken haar botten, staken haar ogen uit, en toen goot de jonge Adik zwavelzuur in haar keel, afkomstig van scheikundelessen. Toen was Hitler nog maar zeven jaar oud en hij was al in staat tot een moedige daad die een Arische echtgenoot waardig was.
  De jonge nazi vroeg grimmig:
  - Was het meisje Joods?
  - Nee, Slavisch! Oostenrijk-Hongarije stortte in omdat de Duitsers werden verraden door de Slaven, dus beloofde de Führer hen te vernietigen! - Borov streek met zijn hand over zijn keel. - Over het algemeen verdienen apen clementie, maar Slaven niet!
  De SS"ers hieven in koor hun poten op:
  - Heil Hitler!
  Jonge, halfgeklede vrouwen op blote voeten liepen snel over de weg. De nazi's reden op speciale escortfietsen met vier wielen (om geen benzine te verspillen aan het begeleiden van ondermenselijke mensen). Elizabeth, geschokt door de wreedheden en flagrante immoraliteit van de nazi's, zweeg de eerste paar uur, ze dacht nergens aan, maar liep half in slaap. Het leek erop dat de andere meisjes ook niet in de stemming waren om te praten, althans niet over wereldlijke onderwerpen.
  Terwijl de meisjes op blote voeten over het gladde asfalt liepen dat op Sovjetgrond was aangelegd, voelden hun voeten min of meer comfortabel aan. Maar nadat ze de verwoeste grenspost waren gepasseerd, bevonden ze zich op Pools grondgebied... De weg bleek bedekt te zijn met fijn grind en scherpe steenslag, die in de blote voeten van de meisjes groef. Elizabeth kon zich de afgelopen jaren niet vaak wandelingen op blote voeten veroorloven en voelde al snel hoe haar blote hielen genadeloos begonnen te scheuren en te branden. Om zichzelf af te leiden, zei ze tegen Valentina:
  - Wat moeten we nu doen?
  De kapitein antwoordde rustig na een pauze:
  - We kunnen niet vluchten, anders worden alle meisjes vermoord! Tegelijkertijd is er ook geen kracht om dit te verdragen!
  Elizabeth stelde voor:
  - Wat als we voor iedereen een ontsnapping regelen?
  Valentina knikte:
  - Dit is precies waar ik aan denk. Het is gewoon technisch moeilijk om zoiets te doen. Kijk eens hoeveel bewakers er in de buurt zijn.
  Elizabeth sprak de zin van Suvorov uit:
  - Ze huilen niet in aantallen, maar in vaardigheid!
  Valentina antwoordde:
  - Een van de belangrijkste redenen voor de overwinningen van Soevorov was de betere gevechtstraining en fysieke training van de Russische troepen. Met name de Turkse troepen leerden geen bajonet- en man-tegen-man-gevechten, waardoor ze snel uiteenvielen. Maar bij de Fransen was het moeilijker, vooral omdat de bajonet in Frankrijk was uitgevonden.
  Elizabeth antwoordde resoluut:
  - Maar we hebben gewonnen!
  - Ja, we hebben gewonnen. Maar eerlijk gezegd is het niet zo eenvoudig als ze in de schoolboeken zeggen. - Valentina zuchtte. - De prijs van de overwinning is te hoog, het kan de waarde van trofeeën depreciëren.
  Elizabeth mompelde:
  - We hebben het niet over trofeeën. De grootste trofee in een oorlog is een gered leven. In het algemeen, zoals Stalin zei: "Een soldaat heeft geen geslacht."
  Valentina stelde voor:
  - Word dan een jongen, en het zal gemakkelijker voor je worden.
  Elizabeth huiverde:
  "Ik zou het niet erg vinden om zelf een jongen te worden; jongens zijn veel vrijer."
  Valentina floot:
  - Waarom?
  "Omdat hun voeten ruwer zijn en ik het gevoel heb dat ik op kolen loop." - Elizabeth piepte.
  Valentina antwoordde:
  "En ik heb het gevoel dat ik lange tijd met stokken op mijn hielen ben geslagen, maar ik moet het verdragen." Het is mogelijk dat onze gevangenschap zal voortduren, maar dat zal niet gebeuren. Ik heb gehoord dat vrouwen in concentratiekampen alleen schoenen krijgen als er sneeuw valt, en zelfs dan zijn ze van hout.
  Elizabeth huiverde:
  - Klompen voor de voeten van een meisje zijn gewoon een marteling. Toen ik nog een schoolmeisje was, trok ik ze aan in een museum en liep door de gang. Ze zijn zo ongemakkelijk en blijven eraf vallen.
  Valentina corrigeerde:
  - En ze wrijven vreselijk over je voeten, en ze houden je in de winter heel slecht warm. Bastschoenen zijn veel beter, ze zijn warmer en zachter.
  De vrouwen uit het dorp waren meer doorgewinterd en klaagden niet, maar onder de stadsvrouwen begonnen al bloeddruppels te verschijnen, die de sporen van sierlijke, jeugdige voeten op het grind afdrukten.
  Een zwerm ME-109-jagers vloog door de lucht, ze vlogen op relatief lage hoogte en je kon zelfs de swastika op de vleugels zien.
  Elisabeth merkte op:
  - Ik vraag me af, waar zijn onze glorieuze Migi?
  Valentina antwoordde met tegenzin:
  - Ik denk dat ze ongevuld blijven. Over het algemeen hebben de Duitsers een interessant nieuw product: miniatuurbommen, ze kunnen zelfs aan de vleugels van gevechtsvliegtuigen worden gehangen. Ze vallen als hagelstenen op de grond. Er is geen tank voor nodig, maar het is behoorlijk effectief tegen infanterie of vliegtuigen, vooral lichte zoals de IL-16.
  Elisabeth merkte op:
  - Het lijkt erop dat in ons land zulke "kleine dingen" ook op het punt stonden in productie te gaan. We waren een beetje laat. In het algemeen de zware erfenis van het tsaristische systeem, de herstructurering van de industrie van kapitalistische naar socialistische.
  Valentina voegde toe:
  - Plus een burgeroorlog. In het eenentwintigste jaar daalde de industriële productie zeven keer vergeleken met het dertiende jaar. Miljoenen mensen stierven, het land werd geruïneerd en, in tegenstelling tot de tsaristische regering, verstrekte niemand ons leningen. Natuurlijk hadden we niet veel tijd om veel te doen. Hitler betrapte ons op een moment dat het leger net was begonnen met de herbewapening.
  Elizabeth was het ermee eens:
  - Je bent hier. We hebben veel gedaan, maar voor veel hadden we geen tijd. Heel Europa werkt voor de Wehrmacht. Europa! En het tsaristische Rusland was de oorlog aan het verliezen, ondanks het feit dat Duitsland zijn belangrijkste strijdkrachten in het Westen had. Nu bevinden we ons in een waardeloze situatie.
  En wanneer komen onze tanks in Europa aan?
  Valentina antwoordde:
  - Ik wilde dat het snel zou gebeuren! Maar ik heb ook in Finland gevochten, daarom ben ik niet zo optimistisch, ons leger is nog niet helemaal klaar voor oorlog.
  Een jong meisje met de schouderbanden van een junior sergeant mengde zich in het gesprek:
  - Ik denk dat onze tanks over twee weken Warschau zullen bevrijden, en over een maand Berlijn.
  Valentina schudde haar hoofd en spreidde haar rode manen:
  - Ik zou dit graag willen geloven, maar... De nazi's bezetten in zeer korte tijd veertien Europese landen. Dit spreekt van de zeer grote kracht van de Wehrmacht, en drie en een halve maand lang waren we bezig met het kleine Finse leger. Ik weet uit de eerste hand wat oorlog is. Nee, in dit geval is de vijand veel sterker dan wij!
  Het jonge meisje was in de war:
  - Kunnen we verliezen?
  Valentina antwoordde:
  - In principe wel, maar...
  Het meisje piepte:
  - Wat maar...
  Valentina antwoordde:
  - De nazi's zullen hun eigen doodgravers worden. Kijk hoe ze wreedheden begaan. Iedereen van zee tot zee zal spoedig tegen hen in opstand komen. Zelfs de pioniers zullen strijden tegen het fascisme, de aarde zal branden onder de voeten van de bezetters. De nazi's zullen stikken in hun eigen bloed. Hun besluit om de Sovjet-Unie aan te vallen zou een fatale vergissing zijn. Of beter gezegd: een catastrofe, en het fascisme zal van de aardbodem worden weggevaagd.
  Elizabeth was het ermee eens:
  - Nee, de vampier Hitler kan niet ontsnappen aan de espenstaak. Maar hoeveel van onze steden zullen niet verwoest worden en dorpen platgebrand? En we zijn dwazen, omdat we wisten van de aanstaande aanval, hebben we niet eens loopgraven gegraven.
  Valentina knikte instemmend:
  - Ik denk dat Pavlov zal worden neergeschoten.
  Elizabeth wuifde het weg:
  - Het gaat niet om Pavlov. Over het algemeen moest het bevel om het leger volledig gevechtsgereed te maken persoonlijk door Stalin worden gegeven.
  Valentina knikte:
  - Absoluut, je hebt gelijk. Maar blijkbaar wilde de leider het begin van de oorlog uitstellen tot het laatste moment, vooral omdat de Wehrmacht niet klaar was voor de winter, en als we minstens een maand hadden gewonnen, zou de Wehrmacht niet klaar zijn geweest. En tegen 1942 zou ons leger veel sterker zijn geworden. Wat mij zorgen baart, is de positie van Churchill en Roosevelt. Ze kunnen een eervolle vrede sluiten met Duitsland en zelfs een deel van het Sovjetgrondgebied ontvangen. Bovendien kan Japan proberen wraak te nemen voor de nederlaag in Mantsjoerije. En dan komen we in een ring van isolatie terecht.
  Elizabeth hapte naar adem toen ze op een scherp steentje stapte. Haar voet begon onmiddellijk te bloeden en haar gekneusde tenen begonnen nog meer pijn te doen. Ze dacht dat de fascisten ze misschien niet nodig hadden, ook al hadden ze nieuwe en goede schoenen nodig, maar eerder een verlangen om te vernederen en pijn te veroorzaken. In Rus werden blote voeten tenslotte beschouwd als een teken van armoede, niet zonder reden; er was een uitdrukking zwerver, dat wil zeggen een bedelaar. Het valt nu nog te bezien of ze de halte zal kunnen bereiken. En als ze valt, wat zal er dan met haar gebeuren?
  Alsof ze in harmonie was met haar woorden, schreeuwde een van de jonge meisjes, met bloederige, gebroken benen:
  - Dat is het, ik kan er niet meer tegen!
  En ze ging zitten en strekte haar lankmoedige benen naar voren. De nazi's reden naar haar toe en benzine stroomde over het hoofd van het meisje. Ze sprong scherp op, maar het was te laat, de verlaten aansteker vlamde op en de ongelukkige vrouw werd overspoeld door een brandende vlam.
  Het meisje schreeuwde langdurig en haastte zich om weg te rennen, de andere gevangenen verspreidden zich naar de zijkanten. Nadat hij de colonne had ingehaald, viel de martelaar, verloor het bewustzijn, vlammen verbrandden de longen van de ongelukkige vrouw en haar dood was verschrikkelijk. Er volgde een dreigende kreet:
  - Schnell! Schnell! Dood aan degenen die achterblijven!
  Wanhopig versnelden de meisjes hun pas. Elizabeth kreunde zachtjes en hinkte, haar voeten explodeerden van de pijn, alsof ze door de aanraking van een heet strijkijzer werden veroorzaakt. Maar zij zette, net als andere meisjes, door.
  Om zichzelf een beetje af te leiden, zei Elizabeth:
  - Misschien kunnen we de Internationale zingen?
  Valentina schudde haar hoofd:
  - Deze monsters zullen ons allemaal neerschieten. Wees geduldig! Blote voeten, vooral die van jonge mensen zoals wij, worden snel ruw. Wij zullen volharden en overleven. De overwinning zal voor het Rode Leger zijn. Zelfs als alle kapitalisten de wapens tegen ons opnemen. Van de taiga tot de Britse zeeën is het Rode Leger tenslotte het sterkste!
  Elizabeth balde haar vuisten:
  - Maar er is geen sterkere Russische geest,
  We zullen onszelf doen herleven uit de ruïnes!
  Russische krijger, neem snel je zwaard,
  Wij zullen standhouden en opnieuw winnen!
  Daarna werd het op de een of andere manier gemakkelijker, en zelfs de brandende pijn in mijn bloederige benen werd zwakker.
  De zon ging onder, de nazi's werden steeds nerveuzer en spoorden de meisjes aan.
  Het werd frisser, de bries blies aangenaam over de bezwete gezichten. Elisabeth merkte op:
  - Het lijkt erop dat zelfs de zon aan onze kant staat!
  Valentina glimlachte krachtig:
  - De zon van het communisme is altijd voor ons!
  De schaduwen op de weg werden langer en donkerder en donkerder. De nazi's staken lantaarns aan, waardoor het uiterlijk van hun fietsen veel mysterieuzer werd; Elizabeth stelde zich al voor dat dit geen nazi's waren, maar verschrikkelijke monsters. Een soort Viy met veel gezichten, of geesten. Vreemd genoeg maakte dit de nazi"s niet eng, maar schijnbaar onwerkelijk. Elizabeth begon een lied te neuriën:
  - Daar, op onbekende paden, dansen duivels in sandalen! Nou, Koschey heeft te veel koolsoep gegeten!
  Valentina grijnsde:
  - Jij bent, zoals altijd, onnavolgbaar!
  Eindelijk verscheen er in de verte een signaaltoren en werden verduisterende huizen zichtbaar. Dit betekent dat hun reis al bijna ten einde is. De meeste meisjes waren al uitgeput, bevonden zich op het laatste punt van fysieke uitputting en hielden alleen nog vast aan het overlevingsinstinct.
  Elizabeth vroeg aan Valentina, alsof ze dit had moeten weten:
  - Zullen ze ons voeden?
  De kapitein antwoordde gekscherend, hoewel het moeilijk voor haar was:
  "Voor de Duitsers zijn we als vee, en niemand heeft beloofd het vee onderweg te voeren."
  Elizabeth merkte boos op:
  "Dan ruk ik Hitlers keel eruit!"
  Nog een paar honderd pijnlijke stappen en de meisjes werden naar een speciaal kamp gebracht. Het leek alsof het van tevoren was klaargemaakt voor krijgsgevangenen; in het donker waren houten barakken te zien, maar ook torens en een hek met prikkeldraad. Ze begonnen de vrouwen in barakken te verdelen, in een poging burgers en militairen gescheiden te plaatsen. De gevangenen waren echter zo moe dat ze er niet eens aan dachten te ontsnappen. Ze lieten zich simpelweg op ruwe houten stapelbedden vallen. Elizabeth, die met haar gebroken, bebloede voeten over het vertrapte gras liep, ervoer een gelukzalige sensatie. Eindelijk zal ze zichzelf in slaap kunnen verliezen. Maar toen ze de kazerne al binnenkwam, sprongen twee SS'ers op haar af en wringen zonder pardon de handen.
  - Waarvoor? - Het meisje schreeuwde.
  - Russisch, Schwein! Volg waar u wordt verteld!
  Elizabeth werd het kamp uitgeleid en ze passeerden de torens en de ijzeren hekken. Aanvankelijk dacht het meisje dat ze haar wilden neerschieten, maar toen was ze bang dat haar marteling te wachten stond. Wat als de fascisten denken dat het meisje een belangrijk geheim heeft?
  Ze werd naar een landhuis geleid dat versierd was met een bas-reliëf van leeuwen. Vreemd genoeg stelde de aanblik van het rijke landgoed Elizabeth gerust; het was niet zoals de sombere martelkelders van de middeleeuwen. Deze monsters kunnen echter overal martelen en kwellen, en zo lang als ze willen.
  Ze werd het gebouw binnengeleid, de blote voeten van het meisje raakten het weelderige, fluwelen tapijt en zonken erin weg.
  Er flitste een fel elektrisch licht. Er verscheen een man in livrei, wierp een achteloze blik op het meisje en beval:
  - Was haar voeten!
  Elizabeth zat op een stoel en een dienstmeisje, keurig in het wit gekleed, bracht een zilveren kom met water. De meid was van geboorte een Wit-Russische Pool en kende Russisch. Ze dompelde haar pijnlijke voeten in een bak met warm water en begon ze zachtjes te wrijven. Elizabeths meisjesachtige voeten waren een zielig gezicht. Er was letterlijk geen leefruimte meer over, de vingers waren eraf geslagen. En toch waren de benen van de Wit-Russische schoonheid mooi en een prinses of een Griekse godin waardig.
  De meid waste zorgvuldig het stof en het bloed af en veegde elke vinger af. Toen vroeg ze met medeleven in haar stem:
  - Het lijkt erop dat je het heel erg hebt, lieverd?
  Elizabeth antwoordde:
  - Anderen hebben het nog erger gemaakt. Ik heb niets te klagen over het lot.
  De Poolse vrouw knikte:
  - Ik geloof dat alles goed zal aflopen voor het land van de Sovjets.
  De SS'ers onderbraken het gesprek, pakten Elizaveta op en sleepten haar naar een luxueus ingerichte hal. Het meisje verzette zich zwak, ze gooiden haar weg, sloegen de deur dicht en toen verscheen er, als een geest, een dik zwijn. Al tot het punt van koliek in mijn hersenen raspte een bekende stem:
  - Nou, vogeltje, wil je onderdanig zijn?
  Elizabeth probeerde weg te springen, maar de ogenschijnlijk onhandige nazi bleek wendbaarder. Hij sprong plotseling op het meisje af en scheurde haar shirt, waardoor vrij grote, stevige borsten zichtbaar werden met de tepels naar boven gericht. Het meisje gaf hem een knie in zijn kruis, maar de fascist verwachtte dit tenslotte; het zijn geen zwakkelingen die in de SS dienen, en hij pareerde de aanval.
  - Weersta, het wordt nog leuker.
  Het dikke zwijn stormde opnieuw op haar af en scheurde de restanten van haar kleren af, vooral haar broek, maar huilde plotseling hartverscheurend:
  - Ja, je bijt nog steeds, trut.
  Halfnaakte Elizabeth maakte zich los en snelde naar de tegenoverliggende deur. Ze hoopte dat daar misschien geen soldaten zouden zijn. Ze opende het en kreeg onmiddellijk een harde klap op de kin. Voor haar verscheen een gespierde tiener met een naakt torso. In hem herkende ze tot haar schrik de jonge sadist van Hitler Jugent. Hij glimlachte roofzuchtig met sneeuwwitte tanden:
  - En jij bent temperamentvol!
  De dikke SS'er piepte:
  - Ik sta toe dat je het bij mij gebruikt. Je bent al volwassen en het is tijd om het vrouwelijk lichaam te proberen.
  De jonge Hitleriet antwoordde:
  - Ik heb de Russen nog niet verkracht.
  Elizabeth voelde zich ziek omdat ze door een tiener verkracht en van haar eer beroofd kon worden. Ze behield op eenentwintigjarige leeftijd haar onschuld, en nu moet ze afstand doen van heiligheid, niet van haar geliefde Sovjet-man, maar van zulke gedegenereerden als de wereld nog nooit heeft gezien. Het meisje schreeuwde hartverscheurend, maar de grote fascist en de niet zo kleine man vielen haar tegelijk aan. Het varken woog op zijn minst anderhalve cent, en de vermoeide Elizabeth voelde hoe snel haar resterende kracht wegebde.
  Tegelijkertijd verpletterde de jonge sadist haar handen en kneep in haar borsten. Eindelijk viel ze en het monster pakte haar ruw vast, met de delicatesse van een loops zwijn. Elizabeth ervoer vreselijke pijn en stortte zich in een totale hel.
  Ja, ze had hier de sterkste indrukken van. Zal nooit vergeten worden.
  Tijdens de pauze verdiepte Elena zich ook in herinneringen.
  Ze vluchtte rechtstreeks vanuit de kolonie naar het front. Een tienermeisje op blote voeten bevond zich tijdens de onrust van 1941 in bezet gebied en handelde aanvankelijk in partijdige stijl.
  De eerste Duitser die ze ving, bleek een behoorlijk knappe jongeman te zijn. Elena bedreef zelfs de liefde met hem. Toen ze niet wist wat ze met hem moest doen, wurgde ze hem met een touw. En dit was haar eerste vuurdoop.
  De jongeman stikte in de strop. En Elena wurgde hem en zong:
  - We kijken je eerst in de ogen,
  En dan bakken we je en eten we je op!
  De roodharige vos lachte gemeen. Ja, de Duitsers waren helemaal niet eng. En het was jammer om ze te doden. Totdat Elena verbrande hutten en vernielde huizen zag.
  En daarna pakte ze een van de gevangengenomen Duitsers en bond hem ondersteboven vast aan zijn armen en benen. Wat, moet ik zeggen, erg cool van haar is. Het meisje is, laten we zeggen, extreem agressief en strijdlustig.
  Terwijl ze nog in de kinderkolonie was, leerde Elena verschillende destructieve voorwerpen met haar blote tenen te gooien. Dit is haar op meesterlijke wijze gelukt. En ze sloeg zelfs insecten neer met kegels en naalden. Toegegeven, dit vaardigheidsniveau kwam na de mutatie naar haar toe. Voordien gooide ze gewoon granaten met haar voeten.
  De oorlog verliep aanvankelijk slecht voor de USSR. Er waren veel redenen. Eén ervan is dat de troepen niet leerden zichzelf te verdedigen, maar alleen aan te vallen. En dit had natuurlijk een impact in de echte oorlog.
  Elena ontmoette een meisje Lara in het bos, ook roodharig en een vluchteling. In tegenstelling tot de verharde Elena bloedde Lara op haar blote voeten en liep met grote moeite.
  Elena waste haar zolen en verbond ze. Omdat het meisje besmet zou kunnen raken. En hij tilde haar op haar schouders en droeg haar.
  Lara merkte in tranen op:
  "De Duitsers hebben mijn moeder zo hard geslagen dat ze op handen en knieën wegkroop." En alleen omdat ze lid was van Komsomol, hoewel ze geen lid was van de partij.
  Elena glimlachte:
  - Geslagen? Zo eng is het nog niet. Ze hadden hem kunnen ophangen.
  Het meisje zong:
  Als, voor een lange tijd, voor een lange tijd,
  Als het lang is, langs het pad,
  Rennen, stampen en rennen,
  Maar waarschijnlijk, dan waarschijnlijk
  Het is mogelijk, het is mogelijk, het is mogelijk,
  Je kunt naar Afrika!
  Elena lachte en zong met groot enthousiasme;
  We zijn in de jungle in het land van wilde apen,
  Waar de bananen groen zijn, zijn er enorm veel kannibalen!
  We moesten de oceaan overwinnen,
  Met zoveel uitbundige energie!
  
  Rusland heeft ons bevolen te gaan...
  Bereik waar de evenaar sloot!
  Welnu, God is Eén en niet Eén,
  En dus hebben we meer dan één granaat
  
  Ze stuurden jonge pioniers de strijd in,
  Ze zeiden dat het maar een stage was!
  Zodat iedereen een gedurfde jongen is,
  De energie van grote raketten versnelt!
  
  Ik schiet met een machinegeweer recht op het doel -
  Ik heb de jagers gedood met kaki verf!
  Ze zullen ons moederland niet kunnen overnemen,
  Pindos en andere pestkoppen!
  Zo'n vaderland is een woedend bevel -
  Leer, jongen, vechten als een woeste leeuw!
  En als de rode leider het bevel gaf,
  Wees geen zielige clown!
  
  De granaathuls verbrandde ernstig mijn wang,
  Ze heeft nog geen stijve stoppels!
  Maar geloof me, ik dien mijn moederland al heel lang,
  Denk niet na, jullie zwakke tieners!
  
  Die van ons was omringd door de Mau-Mam-stam,
  Ze hebben geen speren, maar granaatwerpers!
  Als reactie daarop zullen we met staal toeslaan,
  Russische piloten zullen helpen vanuit de lucht!
  
  In Rusland komt elke krijger uit een kribbe,
  De baby reikt naar het pistool!
  En versla het leger van indringers,
  De gedichten werden door de bard gezongen over de heldendaden!
  . HOOFDSTUK Nr. 9.
  De meisjes hervatten het onderzoek opnieuw. En ze begonnen van Venus tot Mercurius. De planeet die het dichtst bij de zon staat, is bedekt met een beschermend krachtveld en er bevinden zich veel industriële faciliteiten. Kwik beschikt over enorme voorraden waardevolle metalen, en door de nabijheid van de zon kan het energiestromen ontvangen voor het smelten van verschillende metalen.
  Daarom is deze planeet anders. Het heeft zowel een tuinstad als een industriële metropool, waar vooral robots werken.
  Elena merkte tijdens de vlucht op:
  - Mercurius is misschien wel de saaiste planeet in het universum. Of in ieder geval in het zonnestelsel.
  Elizabeth merkte op:
  - Maar het is niet de hele tijd om spillikins te spelen. We moeten iets ernstigers doen.
  Catherine merkte twijfelachtig op:
  - Hoe zal een bezoek aan Mercurius helpen vanuit het oogpunt van het onderzoek?!
  Euphrosyne tweette:
  - Maar uit hebzucht Kva-Kva-Kva,
  En uit domheid...
  Maar van de gemeenheid van Kva, Kva, Kva,
  En van gierigheid!
  En ook van opscheppen,
  Kwa, kwa, kwa! Kwa, kwa, kwa!
  Mercurius kan het niet voor ons doen
  Wij hebben deze mast drooggeblazen!
  En alle vier de meisjes zullen lachen als gekken. Dit zijn echt coole vrouwen.
  Ze vliegen in hun gevechtspakken naar Mercury en vallen onderweg tegelijkertijd de cafetaria binnen.
  Daar kochten ze gratis kleurrijke taarten op Hypernet, samen met een cocktail en iets anders lekkers om mee weg te spoelen.
  En ze begonnen plezier te hebben, vliegen en springen, alsof er speelse paarden onder hen zaten.
  Elizabeth merkte met een zeer tevreden blik op:
  - Soms houden we ervan om lawaai te maken,
  Vecht voor elkaar!
  Catherine knikte tevreden met haar hoofd:
  - Ja, we gaan letterlijk bergen voor elkaar verzetten!
  Elena giechelde en piepte:
  -Onze scherpe tanden,
  Klauwen, tanden, vuisten...
  Ze kijken dus uit naar een goed gevecht!
  Ren snel weg
  Grote dieren en kleine,
  Wie is sterker dan alle dieren?
  Wij zijn gemuteerde meisjes!
  Euphrosyne merkte grinnikend op:
  - En veel, moet ik zeggen, sterker! Laten we de krokodil nemen en hem uit elkaar scheuren!
  De meisjes vlogen en zagen de rode planeet al van dichtbij in close-up. Het grootste deel is woestijn met industriële gebouwen en robots. Maar er zijn ook oases met hemelse oorden. Die erg mooi zijn. En zoals meestal gebruikelijk is onder mensen die door meisjes worden gedomineerd, staan er beelden met fonteinen.
  Dit alles is, laten we zeggen, super!
  Elisabeth merkte op:
  - Er zit iets in ons hoofd, het woord super knippert te vaak! Het is alsof we tienermeisjes zijn.
  Catherine knikte glimlachend:
  - Ja, dat zijn wij... Wat verwacht je van professionele strijders? We hebben zoveel mensen gedood in oorlogen dat zelfs wijzelf soms bang worden.
  Elena knikte en zong:
  - Iedereen die een mens is, wordt als krijger geboren,
  Ook al is het een grote zonde om voor God te doden...
  Maar er was eens een Romeins legioen...
  En nu is er veel hyperplasma in de strijd!
  Euphrosyne merkte logischerwijs op:
  - En toch hebben we tot nu toe geen serieuze aanwijzingen! Overigens zijn er helemaal geen patiënten met paranoïde schizofrenie op Mercurius. Er is echter één psychopaat. En ze tekent heel goed met de hand!
  Elizabeth giechelde:
  - Schildert ze met een penseel?
  Het blonde meisje maakte bezwaar:
  - Nee! Viltstiften, maar hij doet het heel goed.
  Elena merkte op:
  - Ja, het is een zeldzame activiteit om met de hand te tekenen. Maar kijk, het meisje leest een papieren boek. Dit komt zelden voor, maar soms gebeurt het.
  Het meisje met blauw haar vroeg:
  - Heb jij, roodharige, boeken gelezen?
  Elena knikte:
  - Ja! In een vorig leven. Totdat internet verscheen en de mogelijkheid om films op een smartphone te bekijken. Toen werd het oninteressant om te lezen.
  Catharina knikte:
  - Ja! Het boek is zelfs inferieur aan cinema, en nog meer aan computerspellen in virtual reality. Misschien kunnen we beter wat plezier maken? Anders inspireert een bezoek aan een psychopaat mij niet.
  Elizabeth maakte bezwaar:
  - We hebben een hoofddoel: een gekaapt intergalactisch ruimteschip vinden. En niet alleen maar ronddwalen in andere werelden, of virtuele monsters vernietigen. Laten we de psychopaat controleren en terugkeren naar de aarde. Er zijn veel meer verschillende psycho's.
  Elena merkte op:
  - De bevolking op aarde is groter. Al betwijfel ik of dit iets zal opleveren. Het zou beter zijn om naar Sirius te vliegen en Vishy te vangen!
  Catherine werd op haar hoede:
  Denk je dat de hoofdontwerper onder één hoedje speelt met de ontvoerders?
  De rode harpij schudde haar hoofd.
  - Het is onwaarschijnlijk, maar we kunnen onverwachte aanwijzingen vinden. Trouwens, misschien kan hij je vertellen waar je dit ruimteschip moet verbergen!?
  Euphrosyne vroeg sarcastisch:
  - Een woord twee keer in één zin - misschien?! Dit is symbolisch en zegt iets.
  Elizabeth verklaarde:
  - En we gaan op bezoek bij de psychopaat. Laat haar onze portretten maken met viltstiften, en ondertussen scannen we haar hersenen en onderbewustzijn.
  Elena knikte instemmend:
  - Dit is iets goeds!
  De meisjes gingen naar een van de oases. Alles eraan was heel magnifiek en plechtig.
  En een enorme fontein schoot de lucht in. Het had de vorm van een griffioen bedekt met hypergoud, die bij uitgestrekte armen werd vastgehouden door vier gespierde meisjes, eveneens van edelmetaal, met een naakte torso en korte rokjes.
  En de fontein schoot hoog de lucht in, ongeveer anderhalve kilometer hoog.
  Elizabeth merkte op:
  - Leuke plaats!
  Elena knikte en zong:
  - Meisjes cirkelen boven Mercurius,
  Ze zijn krachtig in hun kracht...
  Hier is een schoonheid die een granaat gooit,
  Dood het monster van de hel snel!
  Deze keer besloten de meisjes om niet via Hypernet, maar rechtstreeks met de geesteszieke vrouw te communiceren.
  Ze naderden, of beter gezegd, vlogen naar het huis, dat bestond uit een reeks van zeven roze olifanten die op elkaar stonden. In dit leuke etablissement woonden en hadden mensen met een verstandelijke beperking plezier.
  De meisjes namen contact op met de psychopaat en vroegen heel beleefd om een portret te tekenen.
  Het meisje met een psychische stoornis was mooi, maar haar kapsel op haar hoofd had iets surrealistisch. Alleen Picasso had dit kunnen schrijven nadat hij veel wiet had gerookt. Heel pretentieus. En er zijn ook tatoeages op het gezicht en lichaam. En ook uiterst kunstzinnig, inclusief hybriden van planten, dieren, een mix van een fiets, een adelaar, een kiepwagen, een kameel en een pompoen. En nog veel meer. Het meisje was bijna naakt en droeg alleen een dun slipje, maar ze werd zo afgebeeld dat het gewoon griezelig was.
  Het is meteen duidelijk: ze is een psychopaat.
  En als ze glimlachte, kon je zien dat haar tanden gekleurd waren als stiften. Dit is het meisje.
  Ze antwoordde streng:
  - Ik zal je tekenen, maar het kost veel!
  Elisabeth knikte:
  - Prima! Wij zijn rijk.
  Elena maakte bezwaar:
  - Geld weggooien tijdens het onderzoeksproces is niet productief!
  Catharina knikte:
  - Dat denk ik ook. Toch is het beter om geld te ontvangen dan om het uit te geven.
  Elizabeth koerde:
  - Weet je, wij zijn de beroemde vier meisjes die gemuteerde ninja's zijn geworden!
  Psychomeisje vroeg:
  - Nou, en dan?
  Elizabeth merkte op:
  - Ik kan jouw portret tekenen terwijl jij ons tekent! Bovendien niet met viltstiften, maar met olieverf op doek. Wil je dat zo?!
  Het psychopathische meisje knikte:
  - Ja... Maar hoeveel gaat het kosten?
  Het meisje met blauw haar antwoordde:
  - Jij maakt voor ons een schets, en wij maken het voor jou!
  Het meisje, dat er volledig avant-gardistisch uitzag, knikte:
  - Quasar! Dan teken ik jou, en jij tekent mij, en niemand is iemand iets schuldig!
  Elena giechelde en merkte op:
  Het is niet mijn schuld, het is niet mijn schuld,
  Die Mickey Mouse is familie van mij!
  Het psychopathische meisje gaf hen toestemming om haar huis te bezoeken.
  De binnenkant is vrij ruim en vol tekeningen. Toegegeven, qua uiterlijk zijn ze het delirium van een schizofreen. Zo ongebruikelijk en kunstzinnig.
  Het meisje zelf is een heel goed figuur, maar ze is vreselijk geschilderd. Maar tegelijkertijd prachtig. En ze knipoogde naar de gemuteerde meisjes.
  Ik pakte viltstiften en begon te tekenen. Bovendien niet alleen met de handen, maar ook met blote tenen. Bovendien zijn er vier tekeningen tegelijk.
  Elizabeth is ook niet traag, en ze heeft de penselen voorbereid en zowel verf als canvas besteld bij Hypernet. En ze gebruikte ook haar blote, gebeitelde voeten.
  Andere gemuteerde krijgers begonnen de hersenen van de psychopaat te scannen. En ze deden het heel energiek, maar tegelijkertijd onmerkbaar.
  Zoals Elizabeth had verwacht, begon het psychopathische meisje ze alle vier op een zeer pretentieuze en uiterst extravagante manier te tekenen.
  Toen Elena dit zag, begon ze ook haar blauwharige partner te helpen met haar blote tenen.
  Ja, de meisjes waren behoorlijk wild. Ze zien eruit als schoonheden, maar zijn gemaakt door de handen en blote voeten van een psychopaat, wie weet wat.
  Catherine twitterde:
  In een doos met potloden
  Het circus is meestal vol...
  Een clown loopt op een koord
  Jongleren met hoepels!
  Euphrosyne giechelde en merkte glimlachend op:
  - Ja, het is prachtig als ze ons zo afbeelden!
  Elisabeth zong:
  Ik teken, ik teken voor jou,
  Een bonte foto, staande bij het raam...
  IK MIS JE ik mis je,
  Coole meiden - jullie zijn de enige die we hebben!
  Het psychopaat giechelde:
  - Geweldig! Misschien ga je de liefde met mij bedrijven?
  Elizabeth glimlachte en antwoordde:
  - Maak eerst het tekenen van ons af, dan tekenen wij jou!
  Elena knikte en gorgelde:
  - En om het leuker voor je te maken, denk ik dat ik ga zingen!
  En de roodharige koningin begon iets extravagants op te voeren en tegelijkertijd patriottisch en heel vertrouwd voor de meisjes;
  Wij zijn meisjes en sluiten ons aan bij de Komsomol,
  Ze hebben een eed afgelegd om trouw te zijn aan het vaderland...
  Zodat de nazi"s een furieuze nederlaag te wachten staan,
  Welnu, laten we in Rusland leven onder het communisme!
  
  Lenin is tenslotte bij ons, net als metaal,
  Gemaakt van brons, dat sterker is dan welk staal dan ook...
  Ik droomde ervan werelden op zijn kop te zetten,
  Zoals het grote genie Stalin heeft nagelaten!
  
  We zullen het vaderland koeler maken,
  En we zullen het vaderland boven de sterren verheffen...
  Laat er succes zijn bij de Komsomol-leden,
  Ook al zijn onze kleine voetjes helemaal bloot!
  
  De fascist viel mijn vaderland aan,
  Samurai komen schaamteloos uit het oosten...
  Ik hou van Jezus en Stalin,
  En ik geloof dat we de tegenstander aan stukken zullen scheuren!
  
  De beroemde God Svarog is tenslotte bij ons,
  Wat, gekscherend, het communisme zal opbouwen...
  De sterkste van allemaal in het universum is de glorieuze Familie,
  Het zal bewustzijn en wil aan ons toevoegen!
  
  Ik geloof dat we nooit zullen opgeven,
  Het vaderland kan niet op de knieën worden gebracht...
  Kameraad Stalin, heldere ster,
  En onze leraar is het wijze genie Lenin!
  
  Wij zullen ons vaderland maken,
  Mooier en stralender op de planeet...
  En weet je, er zal een moordwapen zijn,
  Laat volwassenen en kinderen plezier hebben!
  
  Verbrand Svarog, brand niet in je hart,
  Jij bent de patroonheilige van alle zwaarden in Rusland...
  Ik geloof dat we binnenkort een sterk paradijs zullen bouwen,
  Jezus zal komen, heilige missie!
  
  Vertrouw Hitler's bende niet, vrienden,
  Dat ze gemakkelijk en dreigend zal winnen...
  We zijn allemaal één familie -
  En geloof me, het is nog niet te laat om van je moederland te houden!
  
  De Almachtige Heer zal ons allemaal beschermen,
  Zal de driekleurige vlag over de grond hijsen...
  En het kwade roofdier zal veranderen in wild,
  Wij kunnen ook met Satan omgaan!
  
  Ik hou van het Grote Vaderland,
  In het hele universum is er geen mooiere jij,
  We zullen Rusland niet voor een roebel verkopen,
  Laten we vrede en geluk in het universum opbouwen!
  
  In naam van ons moederland, een droom,
  Groot Rusland zal opstaan...
  Al het andere is slechts ijdelheid
  En er zal een nieuwe Messias bij ons zijn!
  
  Oh Lada, mijn almachtige,
  Je zult liefde en vrede geven aan de Rus...
  Ik wend mij tot u en smeek u,
  En sla desnoods met de bliksem!
  
  Maria, Moeder van God van de hemel,
  Het universum gaf Jezus...
  Ter wille van jou is de grote God opgestaan,
  Mensen zijn hun smaak niet echt kwijtgeraakt!
  
  Houd er rekening mee dat Komsomol-leden zo zijn:
  De goden van Rusland worden zeer gerespecteerd...
  Wij zijn grote zonen van het Moederland,
  Russen winnen altijd!
  
  We moeten bidden tot het Moederland, vrienden,
  Perun, Yarilo en Svarog zijn krachtig...
  Wij zullen zeer sterke echtgenoten zijn,
  En we zullen zelfs de wolken in de lucht wegblazen!
  
  Nu is de vijand al teruggedreven uit Moskou,
  Je hebt de nazi's veel pijn gedaan...
  Wij zijn trouw aan Jezus en Stalin,
  En er zullen voldoende tanks met kanonnen zijn!
  
  Nee, de vijand zal de Russen niet kunnen beteugelen,
  Omdat onze krijgers almachtig zijn...
  Examens halen, slechts een vijf,
  Zodat iedere jongen heel sterk zou zijn!
  
  Geloof me, Stalingrad zal glorieus zijn,
  En wij zullen hem behoeden voor de aanval...
  De zegevierende opstelling van de ridders zal komen,
  Ook al stroomt het bloed in een oncontroleerbare stroom!
  
  Meisjes op blote voeten in de kou,
  Ze rennen, hun hakken flitsen...
  En ze zullen de fascisten met hun vuisten slaan,
  De ongezellige Kaïn zal platgedrukt worden!
  
  Alles komt goed, mensen weten het,
  We zullen sterrenbeelden in de ruimte ontdekken...
  Het is tenslotte een zonde om aan moed te twijfelen,
  En er zal een man op Gods troon zijn!
  
  We zullen spoedig de doden tot leven wekken met wetenschap,
  We kunnen jonger en mooier worden...
  Boven ons is een cherub met gouden vleugels,
  Mijn mooie moeder Rusland!
  Terwijl de meisjes zongen, werd er gewerkt. En nu waren er vier tekeningen klaar. Ze beeldden eerder een soort apen af, die in plaats van een lichaam een klok met wijzers hadden, ogen als schoteltjes, vleugels als een bij en bloemen in plaats van oren.
  Elizabeth bleef echter niet in de schulden zitten. Ze hoefde niet eens iets te vervormen. In werkelijkheid zag het psychopathische meisje er gek uit.
  Maar niets, het meisje met een gestoorde psyche was gelukkig. En ze kuste zelfs Elizabeth. En ze nodigde haar uit om de liefde te bedrijven.
  Het meisje met blauw haar antwoordde:
  - We hebben haast, we hebben dringende zaken, misschien een andere keer!
  Elena merkte op:
  - Ik kan het met haar doen. Ik hou van meisjes, vooral met tatoeages!
  De psychopaat knipoogde:
  - Laten we!
  Elizabeth maakte bezwaar:
  - Of we doen het allemaal samen, of we vertrekken!
  Ekaterina stelde voor:
  - Laten we met ons vijven zijn voor een kwartier. Hoe dan ook, er is geen haast!
  Euphrosyne knikte:
  - Het lichaam brandt, ik mis de genegenheid.
  Euphrosyne knikte:
  - OK! Laten we!
  En alle vijf de meisjes pakten het tegelijk en verstrengelden zich tot een bal.
  Een kwartier later was al dit hemelse genot voorbij. En de meisjes gingen weer hun eigen weg.
  De vier, die de tekeningen pakten, vlogen de straat op. Elena merkte op:
  - Het werd een geweldig avontuur!
  Elizabeth was het ermee eens:
  - Het kan niet beter.
  Catherine twitterde:
  De wereld vliegt als een orkaan
  In meisjessprookjes...
  Geschopt -
  Het was een schok!
  Catherine koerde:
  - We zullen de vijand met één slag wegvagen,
  we zullen glorie bevestigen met een stalen zwaard...
  Geloof me, het was niet zonder reden dat de meisjes iedereen sloegen,
  Indien nodig doden we het als bedwantsen!
  En de krijgers zijn weer in de opwinding van de aanval. De energie in hen is erg groot.
  Waarna Elena voorstelde:
  - Laten we eten. En we bestellen een lokale jerboa in ultrachocoladesaus.
  Catharina knikte:
  - Ja! Dit beest kan alleen gratis worden verslonden in de plaatselijke cafetaria. Het kost veel geld om op Hypernet te bestellen.
  Elizabeth glimlachte en twijfelde:
  - Weet je zeker dat het hier helemaal gratis is?
  Euphrosyne zei met de uitstraling van een deskundige:
  - Als je een interessant verhaal vertelt, is het gratis. Als je te lui bent om het te vertellen en geen tijd hebt, dan voor geld!
  Elena trok een grimas:
  - Fi! Vertel meer, tot vermaak van het publiek!
  Elizabeth maakte ernstig bezwaar:
  - En persoonlijk vind ik het niet erg om mijn geest te trainen! En inderdaad, ik zal het aannemen en ze iets interessants vertellen.
  Het meisje met het gele haar piepte:
  - En wat? Laten we proberen. Het zal geweldig zijn!
  En de meisjes verhuisden naar de cafetaria waar ze lokale jerboa's in een speciale saus verkopen.
  De krijgers liepen en zongen:
  Onze schoonheden sloegen als een stormram,
  Breekt stekels en ribben...
  We razen er doorheen als een orkaan
  En geloof me, het zal heel eng voor je zijn!
  De meisjes wisten natuurlijk veel over zichzelf. Elena vocht in de winter, op blote voeten in de kou, en slaagde er tegelijkertijd in wonderen te verrichten. Haar voetafdrukken in de sneeuw waren erg sierlijk en mooi. Het meisje probeerde zelfs ooit zaken te doen. Ze doopte haar blote voeten in verf en maakte afdrukken op wit papier. En dan verkocht voor geld. En er waren kopers.
  En nu moet je een soort verhaal over eten schrijven. Ze zijn niet zo arm dat ze hun fantasie verspillen aan kinderverhalen.
  De meisjes bevonden zich in een zeer luxe cafetaria. Om te voorkomen dat het publiek zich tijdens de verhalen ging vervelen, werden prachtige cartoons op een hologram vertoond.
  In dit geval over de Kippenvel-ninja. En het was buitengewoon mooi en grappig. Dus de ninja van Kippenvel pakte het en sloeg met zijn poot op het asfalt, het barstte, en de slechterik, die eruitzag als een haai met een menselijk lichaam, viel erdoorheen en kwam vast te zitten. Hoe hij zal schreeuwen van de pijn. En ook werden twee piranha's met de lichamen van beren bestrooid met bloem uit zakken die waren opengescheurd door de chakra-worp.
  Ze werden van top tot teen besprenkeld en ze begonnen te niezen, waardoor een wolk van wit stof opsteeg.
  Elena sprong op naar de robot, die lokale jerboa's uitdeelde in een peperdure ultrachocoladesaus, en piepte:
  - Voor ons alle vier in de vorm van een shish kebab!
  De verkooprobot knikte:
  - Betaal jij met de kaart, contant of geef jij jouw verhaal weg!?
  Elizabeth antwoordde met een glimlach:
  - Beter verhaal! We houden ervan om alles te schrijven en te vertellen. Onze talen zijn zo lang.
  Catherine zei fluitend:
  - En denken, alternatief, begaafd.
  Robok vroeg:
  - Wie zal het vertellen? Of zijn jullie allemaal tegelijk?
  Elena brulde:
  - Laat me je beter vertellen!
  Catharina knikte:
  - Laat het rood zijn! Ze zal weer iets grappigs zeggen over de Tweede Wereldoorlog. En mooie meiden.
  Elizabeth twitterde:
  - Ja, in dit opzicht zijn wij meisjes erg cool! En de roodharige? Ja dat kan ze!
  Elena opende haar charmante mond en begon een verhaal te weven;
  Er zijn vele dimensies in het universum. In een ervan werd Adolf Hitler het slachtoffer van een van de vele moordpogingen. Precies 20 april 1941. Op de verjaardag van de Führer slaagden Engelse spionnen erin Nazi nummer één op te blazen.
  En dit veranderde, en aanzienlijk, de loop van de geschiedenis. De opvolger van de Führer was Hermann Göring. Hij weigerde de Sovjet-Unie aan te vallen. Over het algemeen geloofde nazi nummer twee dat het onmogelijk was om op twee fronten te vechten totdat Groot-Brittannië klaar was. Bovendien waren er tijdens de parade van 1 mei nieuwe Sovjet KV-2-tanks te zien. En de nazi's waren gealarmeerd door hun 152 mm kanonnen. Ja, de T-34 is een gevaarlijke machine.
  Göring zette de oorlog in het westen voort. Na de verovering van Kreta deelden Duitse vliegtuigen een verpletterende klap uit aan Malta. Göring, die minder sentimenteel was dan Hitler, verklaarde de totale oorlog en voerde de universele arbeidsdienst in de bezette gebieden in.
  De Duitsers versterkten het korps van Rommel en veroverden Tolbuk stormenderhand. Vervolgens lanceerden ze een offensief tegen Egypte. Malta viel, er vond een succesvolle landing plaats. Toen stemde Franco ermee in, na het Duitse ultimatum, Gibraltar te bestormen.
  De val van dit fort maakte het mogelijk de toegang van de Engelse vloot tot de Middellandse Zee te blokkeren. En de Duitsers begonnen troepen over de kortste afstand naar Marokko over te brengen.
  Als gevolg daarvan veroverden de fascisten al in de tweede helft van de 41e eeuw het hele noorden van Afrika, en, belangrijker nog, het Midden-Oosten.
  Daarna ging de oorlog verder. Stalin hield zich aan de vriendschappelijke neutraliteit. Japan verklaarde Groot-Brittannië de oorlog. En de Verenigde Staten bevonden zich, zoals typisch voor hen, in de positie: mijn hut staat aan de rand.
  De Duitsers veroverden de rest van Afrika, en hun grootste probleem waren niet de Britse troepen, maar de afstand, het gebrek aan wegen en de uitgebreide communicatie. Daarnaast was er een succesvolle campagne tegen India. Daarna ontmoetten de Duitse eenheden de Japanners.
  En in de zomer van '42 vond eindelijk de landing in Groot-Brittannië plaats. Engeland was tegen die tijd verzwakt door duikbootoorlogen en massale bombardementen. Bovendien verliep het luchtoffensief, na de verovering van Afrika en Azië, evenals de totale oorlog, met meer succes. Yu-188, Do-217 en Focke-Wulf hebben hun taken behoorlijk succesvol uitgevoerd.
  En ze drongen er bij Groot-Brittannië op aan...
  De landing vond plaats in augustus, en op veel plaatsen tegelijk. De gemoderniseerde T-4 en de Tiger-tank namen voor het eerst deel aan de gevechten. Groot-Brittannië werd in achttien dagen verslagen.
  En in september veroverden ze samen met de Japanners Australië. Het volledig omverwerpen van het Britse koloniale systeem.
  Zo eindigde een nieuwe militaire campagne van het Derde Rijk. Overwinnaar en met enorme veroveringen. Maar daar bleef het uiteraard niet bij. De nazi"s hebben de machtige USSR aan hun zijde, die dezelfde mondiale ambities heeft als de nazi"s.
  En Hermann Göring begon zich voor te bereiden op oorlog. De belangrijkste weddenschap werd gemaakt op de nieuwste tanks: "Panther", "Tiger", "Lion", "Mouse". Plus gemoderniseerde T-4's en diverse gemotoriseerde kanonnen. Inclusief de formidabele "Strumtigers", "Ferdinands", "Bumblebee", "Rhino" en anderen.
  Bovendien begon in juni de Tiger-2 te verschijnen, wat in praktische termen een goede tankvernietiger is.
  Maar Stalin heeft ook iets te antwoorden. KV-3, met een gewicht van achtenzestig ton, een kanon van 107 millimeter en een initiële projectielsnelheid van 800 meter per seconde. KV-5 met twee kanonnen van 107 en 76 mm en frontaal pantser van 170 mm. En de KV-4 met een gewicht van honderdzeven ton en een frontale bepantsering van 180 millimeter. Een hele reeks zware en superzware tanks.
  Een soort competitie met de Duitsers om te zien wie zwaardere voertuigen in productie gaat nemen.
  Plus de ontwikkeling van zwaardere machines. Maar nog steeds in het project.
  In de luchtvaart lanceerden de Duitsers de productie van ME-309 en Yu-288, de nieuwe Do-317, en HE-177, HE-129, de gemoderniseerde Focke-Wulf-familie. En het allerbelangrijkste: de straalluchtvaart. Allereerst de ME-262-jager. Tot nu toe is het echter onvolmaakt.
  De USSR had ook Yaki, Migi, Laggy, PE-2, TU-3, IL-2, PE-8 in dienst. En veel verouderde auto's.
  Duitse jagers waren misschien superieur aan de Sovjet-jagers qua bewapening en snelheid, maar waren enigszins inferieur qua manoeuvreerbaarheid, maar alleen horizontaal, met een voordeel in de verticale richting.
  In het algemeen moet worden toegegeven dat de Duitsers, omdat ze over de middelen van een aanzienlijk deel van de wereld beschikken, de productie van machines vele malen hebben verhoogd. En ze waren klaar voor ernstig misbruik.
  De USSR beschikte over ongeveer drieëndertigduizend tanks tegen het Derde Rijk, waarvan de meeste licht waren. De T-34 was behoorlijk populair, maar de T-50, een lichter voertuig, werd ook veel geproduceerd.
  De Duitsers beperkten bijna de productie van lichte gepantserde voertuigen en vertrouwden op zwaardere voertuigen. De meest populaire tank zou de Panther zijn. Maar zelfs met tientallen miljoenen slaven hadden de nazi"s geen tijd om hun tankvloot te voltooien.
  En ze hadden een gebrek aan auto's, vooral de nieuwste. Bovendien ontstonden er aanzienlijke problemen met het transport van de Maus- en de Lion-tank. Wat ook helemaal geen honing is.
  Het moet gezegd worden dat het MP-44 aanvalsgeweer ook net de troepen van Göring begon binnen te dringen. Het Duitse leger is talrijk, maar niet volledig herbewapend.
  Ze heeft niet genoeg tijd. En je kunt de operatie ook niet te lang uitstellen - de herfst en de winter staan voor de deur. En Göring riskeerde als eerste toe te slaan. Ondanks het feit dat de nazi"s niet genoeg tanks hebben, hebben ze er maar iets meer dan vijfentwintigduizend. In de luchtvaart is er een iets betere verhouding: piloten zijn opgevoerd. De USSR heeft iets meer dan veertigduizend vliegtuigen, Duitsland ruim vijftigduizend, en bijna allemaal zijn ze van de nieuwste merken.
  Het allerbelangrijkste is de superioriteit van de Wehrmacht op het gebied van infanterie. Nadat ze veel Hiwi- en buitenlandse divisies hadden gerekruteerd, zetten de Duitsers meer dan twintig miljoen soldaten in.
  De USSR kon, zelfs rekening houdend met de mobilisatie, niet meer dan twaalf miljoen euro bijeenbrengen. Bovendien moet je het leger nog steeds in het Verre Oosten houden om Japan af te weren.
  De samoerai zetten ook twaalf miljoen soldaten in, waarvan tien miljoen rechtstreeks tegen de USSR.
  Plus een aanzienlijk aantal lichte en middelgrote tanks. En het is ook helemaal geen zwakke luchtvaart en een sterke marine.
  . HOOFDSTUK Nr. 10.
  Het was dus niet gemakkelijk voor Rusland. Göring besloot de oorlog niet uit te stellen totdat er een staat van volledige gevechtsgereedheid was bereikt, maar onmiddellijk toe te slaan. En zijn hordes gingen op 22 juni 1943 in de aanval. Zoals al in de allereerste dagen bleek, was Sovjet-Rusland helemaal niet klaar voor een defensieve oorlog. De troepen leerden de vijand op hun eigen grondgebied te verslaan en niet zichzelf te verdedigen. En er zijn geen verdedigingsplannen, en de troepen zijn niet voldoende bemand met officieren, en veel verdedigingsstructuren zijn niet voltooid. Kortom, het bleek op de een of andere manier slecht.
  Het Rode Leger is inderdaad een aanvallend leger en niet erg capabel om in de loopgraven te zitten. En de nazi's begonnen vrij snel op te rukken naar de diepten van de Sovjetverdediging. Ze braken door de verdediging van de Sovjet-troepen. En al op 30 juni namen ze Minsk in. En wij gingen verder. Het Rode Leger was niet erg succesvol in zijn tegenaanval.
  Maar het had weinig zin... Op 20 juli braken de nazi's Smolensk binnen. En er braken gevechten uit om de vestingstad. De nazi's probeerden wanhopig verder op te rukken, maar kregen te maken met tegenaanvallen. En de Japanners kwamen uit het oosten.
  Bovendien gingen de Turken, Portugezen, Spanjaarden, Brazilianen, Argentijnen en anderen de oorlog tegen de USSR in. Er ontstond een dergelijke wilde druk.
  Onder verschrikkelijke druk bezweek de Sovjet-Unie. En toen viel Kiev, daarna werd Donbass, Leningrad omsingeld. En de beslissende aanval op Moskou begon. "Muizen" en andere metalen klommen in de strijd.
  Hier zijn vijf mooie Duitse meisjes die tegen de muis vechten. Gerda, Charlotte, Christina, Magda en Frida.
  Ze vechten in het zwaarste voertuig van de Wehrmacht. Wat is "Muis"? Honderdachtentachtig ton leeg. En 185 mm zijpantser en 240 mm frontale pantser. Met twee geweren.
  Maar tegelijkertijd beweegt de tank nauwelijks vanwege zijn grote massa. De meisjes binnen zijn bijna naakt en dragen alleen een zeer onthullende bikini. En heel bochtig en mooi.
  Gerda slaat op haar blote voet en opent het vuur met een 128 mm kanon. Charlotte en Eva serveren de schelp. De meisjes zijn bijna naakt en gespierd. Een doodscadeau van achtentwintig kilogram barst uit de kofferbak. En hij snelt met een snelheid van 930 meter per seconde. Dit is een kolossale vernietigende kracht.
  Het raakt een Sovjet KV-3 en ramt zijn pantser van een afstand. De krijgers roepen in koor:
  - Wauw, de baai spartelt!
  En zij ontbloten hun parelwitte tanden. De schoonheid van de meisjes is indrukwekkend. Ze zijn gewoon de magie van de natuur.
  Gerda richt opnieuw het luchtafweer- en snelvuurkanon en zegt:
  - In deze kreet is er een dorst naar een storm...
  Christina vuurt een 75 mm kanon af en zegt:
  - De kracht van woede, de vlam van passie!
  Charlotte en Christina schieten samen. Ze laten de Sovjet KV-2 crashen en tweeten:
  - De ridder hoort al het vertrouwen in de overwinning in deze kreet!
  En de krijgers knipogen naar elkaar.
  Eva schoot op de Sovjet-infanterie met een kogel van 75 millimeter. Een tiental soldaten afgemaakt. En ze giechelde en sloeg met haar blote voeten op het harnas:
  - Ik schiet en dood roekeloos!
  "Muis" werkte ritmisch en vernietigde tanks. Hij bewoog zich niet snel, maar koppig. En hij bewoog zich langzaam en verpletterde vijanden.
  Over het algemeen heeft deze tank in de echte geschiedenis nooit tijd gehad om te vechten. In plaats daarvan viel de keuze op het geavanceerdere model E-100. Het laatste voertuig had de karakteristieke kenmerken van de E-serie: een lager silhouet, een dichtere indeling en grotere pantserhoeken. De E-100-tank had een frontale bepantsering, zoals die van de Mouse, 240 mm, maar met een grote rationele hellingshoek van de plaat. De zijkanten van de E-100 waren 170 millimeter lang, samen met scharnierende platen, maar onder een hellingshoek. Over het algemeen bleek de nieuwe tank qua bewapening gelijk te zijn aan de Maus, beter beschermd en lichter. De snelheid op de snelweg was 40 kilometer per uur, tegenover 20 voor de Muis. Maar het geavanceerdere en lichtere model had geen tijd om in de serie te komen. En toen was de oorlog al verloren.
  Nu hebben de meisjes "Muis" onder de knie en waren ze aan het schieten.
  Gerda likt haar lippen met haar tong.
  En nu schiet ze met het krachtige Muiskanon. De kanonnen kunnen alle Russische voertuigen uit de KV-serie doordringen.
  Over het algemeen bleek de superzware Duitse tank geen snelle, maar een zeer dodelijke machine te zijn. Die elk pantser verplettert, maar toch ondoordringbaar blijft.
  Gerda pakte het aan en zong vol zelfvertrouwen:
  - En hij heerst over de kust door de grijze mist...
  Charlotte haakte het zware projectiel met haar blote voet vast en zong met ontblote pareltanden, alsof ze zojuist van de bodem van de zee waren geplukt:
  - Het schip van de woestijn is een onstuimige kapitein!
  Eva is ook een heel mooi meisje. Blond en dunne taille. Zo'n sexy vrouw.
  En opnieuw schieten de krijgers. Dit keer was hun slachtoffer de KV-5, een tank met 170 mm frontale bepantsering, zij het zonder een rationele helling van de platen.
  Het werd getroffen door een Duitse granaat en gebroken.
  Charlotte pakte het aan en sprong op en zong:
  - Droom op blote voeten - zo mooi!
  En de krijger schudt haar weelderige heupen.
  Ja, het ziet er prachtig uit. De meisjes zijn geweldig. Ze zullen je met granaten raken en je raken.
  Gerda pakte de vierendertig en kwaakte:
  - Ik maak een banzai!
  En Muis luistert naar haar. Meisjes verpletteren Russen. De Muis kan geen enkele Sovjet-tank frontaal binnendringen. Alle granaten stuiteren letterlijk op het pantser. En de krijgers ontbloten hun tanden en brullen:
  -Waf-woef-woef! Wij zullen staken...
  "Muis" pufft en kijkt...
  Kortom: de aanval op Moskou bleek voor de Duitsers en hun hordes iets succesvoller te zijn dan in 1941. En de winter was niet zo streng.
  De Moffen en hun satellieten omsingelden de hoofdstad. En in december begon de aanval op de grootste stad.
  Stalin verhuisde natuurlijk naar Kuibyshev. Maar Zhukov bleef in de stad zelf. Deze commandant besloot tot het einde te blijven staan. En de nazi's begonnen hun winteraanval. Het gebeurde in verschillende fasen. Tijdens de gevechten gebruikten de nazi"s "Sturmtiger" en "Sturmlev", met krachtige bommenwerpers. En ze vernietigden de hoofdstad. Ze veranderden haar in as.
  Zhukov beval te vechten tot de dood. De gevechten duurden tot eind maart. Maar uiteindelijk viel Moskou. De nazi's leden enorme verliezen, maar wonnen.
  De Führer kende Mainstein het Grootkruis van het Ridderkruis toe voor de verovering van Moskou. Het vierenveertigste jaar ging voorbij in een bijna eenzijdig nazi-offensief langs de Wolga en verder naar de Oeral. De Sovjet-troepen trokken zich terug, er waren veel deserteurs en gaven zich over. Tijdens de zomer veroverden de Duitsers de hele Wolga-regio en de Kaukasus.
  In de herfst bereikten we Sverdlovsk en stopten daar, geconfronteerd met vorst en de strenge Siberische winter.
  Stalin probeerde enige tijd weerstand te bieden. De Russen voerden een tegenaanval uit in de Oeralregio. Ze voerden partijdige invallen uit. Maar in 1945 veroverden de nazi"s uiteindelijk samen met de Japanners grote steden in Rusland. Stalin weigerde te capituleren en ging een van de Siberische bunkers binnen.
  De oorlog kwam in de partijdige fase terecht. De nazi's en de Japanners verteerden Rusland enige tijd en gingen op jacht naar partizanen. Maar de Verenigde Staten zijn er intussen in geslaagd een atoombom te maken.
  Göring durfde niet in het buitenland te vechten. In 1948 werd Stalin uiteindelijk vermoord en begon de partizanenoorlog af te nemen. Rusland werd al snel opgenomen door het Derde Rijk. Geleidelijk verteerde het rijk zijn bezittingen.
  Göring hield een referendum en werd keizer. Zijn macht werd sterker en werd sterk. Ook de VS scherpten hun vuisten. Hoewel de Tweede Wereldoorlog voorbij was, begon er een wapenwedloop. De strijdbaarheid ging onverminderd door en de kernwapens stapelden zich op.
  De Koude Oorlog duurde lang. Totdat er uiteindelijk in 1975 straling ontstond die de nucleaire lading neutraliseerde. In 1985 begon Adolf Germanovich, toen al de zoon van keizer Göring, een oorlog met de Verenigde Staten.
  Vooral het Derde Rijk, dat samen met Japan een voorsprong had op het gebied van de menselijke hulpbronnen, begon een invasie van de Verenigde Staten.
  De nazi's trokken door Alaska, met behulp van hun meer geavanceerde piramidetanks, tegen de Ambrams. En toen nam de legendarische Gerda-ploeg deel aan het offensief.
  De meisjes zijn nog jong - het zijn dus heksen en genetisch gemanipuleerde teven die het geheim van de eeuwige jeugd in zich dragen. Ze vestigden zich in paren, in tanks gemaakt van meerlaags pantser en met speciale kanonnen.
  De Duitsers gebruiken speciale wapens, aangedreven door elektromagnetische voortstuwing. De tank is extern vrij klein en heeft een kaliber van 88 milliliter. Maar de pantserdoordringende kracht is veel groter dan die van het 120 mm Ambamsa-kanon. En tegelijkertijd is de Duitse tank vanuit alle hoeken ondoordringbaar.
  Gerda schiet en giechelt:
  - Laten we Amerika veroveren!
  Charlotte vuurt ook, drukt met haar blote vinger op de joystick en brult:
  - De onoverwonnen held Führer-klootzak!
  Op blote voeten rijden eeuwig jonge schoonheden in bikini ook op een andere tank en tjilpen:
  - Altijd onoverwinnelijk!
  Christina drukt met haar blote vinger op de knop en fluistert:
  - Superland!
  En een Amerikaanse tank ontploft...
  Magda merkt glimlachend op:
  - En de tijd heeft geen macht over ons. We vechten al meer dan veertig jaar en zijn helemaal niet veranderd!
  Gerda uit een andere tank reageerde, nadat ze eerder de Amerikaanse auto had vernietigd:
  - Omdat we heksen zijn!
  Charlotte drukte met haar blote teen op de joystickknop. Ze schakelde een Amerikaans gemotoriseerd kanon uit en blafte:
  - En de coolste heksen!
  Eeuwige meisjes profiteren van het dragen van een bikini. Ze zijn er zo sexy en cool in. Als figuren gebeiteld en verguld. Deze meisjes zijn slechts sekssymbolen.
  Gerda merkte geestig op, schietend en met haar blote, gebeitelde voet:
  - Ik vraag je om niet verrast te zijn...
  Charlotte bonkte ook, enthousiast neuriënd en haar sterke spieren aanspannend:
  - Als magie gebeurt!
  Christina, deze goudrode teef, werd geneukt en drukte met haar vingers op de joystickknop. Ze sloeg een Amerikaanse tank kapot en schopte:
  - En die werd heel erg weggeblazen!
  Magda, niet helemaal op rijm, schoot op de M-60, schudde met haar blote voet en gilde zachtjes:
  - Van de boot waarmee we hebben gevaren, blijft alleen een roeispaan over!
  Gerda kirde als antwoord:
  - Schiet op! Maak uw roeping waar!
  En ook de blote hiel zal drukken.
  En hij schudt zijn dikke haar, wit als sneeuw. Hoewel de meiden al over de zestig zijn, zijn ze nog zo jong en fris. Geen enkele rimpel, geen enkele mesh, geen enkele zweem van ouderdom. De lichamen zijn gespierd en er zit geen druppel vet in.
  Charlotte, met haar koperrode haar, schudt en roept tegelijkertijd:
  - Echt een banzai!
  En wat? Het mooiste meisje...
  En Christina? Wat een meid! Alsof alles gevuld is met vers sap. Ze heeft zo'n onnavolgbare schoonheid. En de krijger is klaar om iedereen te verscheuren en te gooien.
  Ze sloeg een Amerikaanse tank kapot en schreeuwde:
  -Wij zijn wolven met een grijns!
  Magda is een bescheiden meisje. En een heks, en tegelijkertijd een gelovige! Haar blote voeten drukken op de joystickknoppen. Dit meisje is super! Hoe je de Amerikaanse mastodont raakt en aan stukken slaat.
  Maar de Duitse piramidevormige tank is veel lichter dan de Amerikaanse. En de meisjes zelf zijn zo mooi.
  Magda roept:
  - Voor de glorie van het Heilige Vaderland!
  Christina ondersteunt een soortgelijke impuls en zegt:
  - We zullen onze ziel en hart geven! Wij zijn ons heilige vaderland...
  Waarna het meisje een geschenk van vernietiging stuurde.
  Gerda kan als reactie alles heel goed horen in de volgende tank, stuurt een granaat en schreeuwt:
  - Wij zullen standhouden en winnen!
  Charlotte drukte met haar blote vingers op de knop en blafte:
  - En we zullen geen spijt krijgen van ons leven!
  Christina gilde terwijl ze een Amerikaanse tank vernielde:
  - Een vrouw die zal doden!
  De krijgers blaften onmiddellijk. Ze verpletterden de tanks met hun schoten en sisten als de belichaming van mastodonten.
  - We lossen alles in een kist, wees gerust!
  De meisjes zullen dan lachen en zonnestralen met hun tanden sturen.
  Gerda piepte terwijl ze vuurde en gebruikte haar sierlijke, blote voet om een tank neer te halen:
  - Ik ben nog steeds een meisje met een echt hoofd...
  merkte Charlotte enthousiast op, waardoor er glinsteringen uit haar ogen kwamen. Ze stampte met haar hiel met haar hoofd en siste:
  - Ik zal copuleren met Satan!
  Christina zal op de Ambrams schieten, hun pantser verbrijzelen en dan uit volle borst schreeuwen:
  - En ik schiet een pijl!
  Magda drukte met haar blote vingers op de knop. Ze stuurde een granaat en verklaarde enthousiast:
  - De bouillon is cool!
  Geestig en met parelachtig haar zal Gerda grijnzend lachen:
  - Maar niet blauw!
  En hij zal met zijn ogen een waterval van straling uitzenden. Deze vrouw is duidelijk cool. En het zal nog een Amerikaanse auto in een greppel blazen. En daar zullen ze het ook tot reserveonderdelen vermalen.
  Charlotte drukte schietend haar blote hiel op het toetsenbord. Ze stuurde de Amerikaanse mastodont naar haar voorouders en zong:
  - Breek, vernietig en scheur in stukken!
  Christina, dit meisje met haar - een mengsel van goud en koper, zal een geschenk van vernietiging en gesis sturen:
  - Dit is het leven! Dit is geluk!
  En hij zal grijnzen op zijn schattige gezichtje! En het raakt Amerikaanse tanks.
  En Magda, deze belichaming van schoonheid en bijzondere vriendelijkheid, gilde:
  - En slecht weer zal ons niet overkomen!
  Gerda pakte het aan en siste, terwijl ze haar parelwitte, dolkachtige hoektanden ontblootte, brullend:
  - Dit is een rel!
  Charlotte antwoordde, trapte met haar blote voet op het pedaal en siste met ontblote tanden:
  - En Hollywood!
  Met ontblote tanden stuurde Christina met wilde waanzin een projectiel in het staal, pakte het en zong:
  - Wat voor mensen zijn er in Hollywood!
  Met nog grotere opwinding gooide Magda een vernietigingsraket uit en piepte vol zelfvertrouwen:
  - Het zijn allemaal sterren, geen mensen!
  Gerda giechelde en schreeuwde terwijl ze haar spieren spande. En tegelijkertijd stuurde ze met haar blote hiel scherpe naalden die Amerikaanse tanks doorboorden.
  - En Reagan zal kaput zijn!
  Charlotte gaf met grote vreugde toe, haar mooie benen, en gaf een dodelijke buikspieren:
  - We zijn uitgenodigd in Hollywood!
  Christina tweette enthousiast:
  - Ja tegen dit vreemde Hollywood!
  Magda vuurde, drukte met haar blote vingers op de joystickknop en piepte agressief:
  - Moge Hollywood in glorie zijn!
  De Duitsers faalden in de Amerikaanse verdediging. Binnen zes maanden veroverden ze niet alleen Alaska, maar ook het grootste deel van Canada, waarbij ze de westkust van de Verenigde Staten aanvielen.
  Het bleek dat Duitse tanks in alle opzichten sterker zijn dan de zwaardere Amerikaanse. En wie heeft een veel betere luchtvaart voor het Derde Rijk? En discotheken hebben over het algemeen geen gelijke tegenstander. En dit is natuurlijk een duidelijke teleurstelling voor de arrogante Yankees.
  Reagan verklaarde een heilige oorlog. Maar de Verenigde Staten werden ook vanuit het zuiden aangevallen. Brazilië, Argentinië, Venezuela en Chili verklaarden Amerika de oorlog. En samen met de Japanners trokken de Moffen door Mexico. En ze naderden de Amerikaanse grenzen vanuit het zuiden.
  In 1986 begonnen de gevechten rechtstreeks op Amerikaans grondgebied. Zowel Duitsland als Japan versloegen de vijand. Drie maanden gingen voorbij en medio april was meer dan de helft van het Amerikaanse grondgebied bezet door de Japanners en de Duitsers.
  En toen bood Reagan overgave aan. De oorlog eindigde pas op 20 april 1986.
  De VS waren verdeeld. En alles zou goed komen, maar... Adolf was de eerste die Japan aanviel. Hij lanceerde een echte oorlog tegen haar en de situatie escaleerde echt.
  Opnieuw in de strijd zijn Gerda, Charlotte, Christina en Magda. Deze meisjes zijn echte heksen en worden niet ouder. Ze zijn voor altijd jong, fris en vechten allemaal alleen op blote voeten en in bikini.
  In dit geval bevinden ze zich op twee tanks die op elektriciteit werken en de vorm hebben van piramides. Deze auto's hebben atoombatterijen en accelereren tot driehonderd kilometer per uur. Probeer deze machine te contrasteren met deze. En ze zijn bewapend met elektromagnetische wapens - met kleine maar zeer dodelijke granaten met graviuraniumkernen.
  Dit is werkelijk het wapen van de toekomst. De meisjes vechten met twee in elke tank, en monitoren aan de muren geven ze een absoluut overzicht.
  De meisjes deden hun beha's uit en lieten hun gespierde torso's volledig zien.
  Gerda drukte met haar blote tenen op de knoppen van de joystick, raakte de Japanse auto, sloeg hem helemaal kapot en zong:
  Als kind droomde hij in zijn geboorterivier,
  Over wereldmacht, een onoverwinnelijke strijder....
  Maar het meisje verscheen als in een droom,
  En er is geen plaats meer voor jou op aarde!
  Waarna de stralende blondine het pakte en op de knop drukte met de scharlakenrode tepel van haar borst. De houwitser van de samoerai werd omvergeworpen door een granaat die uit de loop vloog. Dit meisje is een heks en super.
  Charlotte is ook een meisje dat alleen in haar slipje achterblijft en hevig vecht met samoerai. En hij toont letterlijk wonderen van moed.
  Hij doet dit met veel enthousiasme. En haar blote tenen zijn ongewoon flexibel en behendig.
  En alsof ze op een pianotoetsenbord de joystickknoppen bespelen, wat ze meesterlijk doen.
  En toen prikte het Japanse terreinvoertuig als een hete naald door een vloeipapier:
  Charlotte smakte met haar lippen en zong:
  - Net als de meisjes in het Derde Rijk,
  Weet je, jongen, drijf niet met ze mee!
  Kun jij mij hard verslaan?
  Je zult een stormachtig pad naar glorie ontdekken!
  Om precies te zijn, zelfs het juiste pad!
  En het meisje zal met haar karmozijnrode tepel de joystickknop pakken en indrukken. En opnieuw zal iets extreem agressiefs en dodelijks werken. En nu vliegt de Japanse raketwerper de lucht in.
  En de roodharige koningin zingt:
  Voor altijd jonge meiden
  De stemmen van de meisjes klinken...
  En hun blote borsten,
  Ze kunnen iedereen in een cirkel buigen!
  Christina vecht ook als een vechtende framboos. Ze is jong en mooi. Bijna naakt in dun slipje. En haar buikspieren zijn zo gedefinieerd, als chocoladerepen. Dit zijn werkelijk prachtige en heerlijke stelen.
  Ze hebben zoveel schoonheid en gratie. Hoe mooi is een meisje wiens lichaam uit gebeeldhouwde spieren bestaat. Die rollen onder een gebruinde huid.
  En ze zal het ook aannemen en je met haar blote tenen schoppen. En de grote, lange Japanse tank vloog, nadat hij een treffer had gekregen, in brand.
  Christina tweette:
  De wereld moet ons respecteren en bang voor ons zijn,
  De heldendaden van de meisjes zijn talloze...
  Wij zullen vechten tot de overwinning,
  En de liefde van de schoonheid is puur!
  En dus drukt ze met haar robijnrode tepel op het knopje en vuurt een succesvol en zeer dodelijk schot af. En het zal de munitiekist zo nauwkeurig raken dat het onmiddellijk een hele batterij Japanse kanonnen zal opwerpen en een vurige fontein in de lucht zal gooien.
  Het meisje zei:
  Liefde en dood, goed en kwaad,
  Wat is heilig, wat is zondig! Laten we iedereen vermoorden!
  En hier is Magda, ook een heel mooi meisje met paardebloemkleurig haar en prominente spieren, naakt tot aan haar middel, en slechts gekleed in een heel dun, wit slipje.
  Ze vuurt door met haar blote hiel op de knop te drukken. Zal de vijand raken en het volgende weergeven:
  Ik ben een heel zachtaardig meisje
  Altijd op blote voeten in de strijd...
  Kleine stem zilveren bel,
  Indien nodig verpletter ik de gele!
  En de krijger zal lachen met haar stralende stem.
  En dan drukt haar aardbeientepel ook. En in dit geval stuurde het kanon een granaat naar een grote Japanse bommenwerper. Ze pakte het en scheurde zijn buik open, en geschenken van vernietiging vielen op de hoofden van de samoerai. Ze letterlijk verpletteren en vernietigen... En twee volledige bataljons Japanse infanterie werden vernietigd.
  Magda zong met vreugde:
  Degene die verstoken is van hart en liefde,
  Reken er niet op, want het leven is geen droom!
  De kwade vijand zal worden opgelost,
  En verpletterd door machtige kracht!
  Het is duidelijk dat Japan zulke meisjes niet kan weerstaan. En het geheim van hun vaardigheid is dat ze vrijwel zonder kleding vechten, wat hen een ongekende, fenomenale, kosmische kracht geeft.
  En dan zijn er vrouwelijke piloten die alleen in hun slipje vechten. En ook zij doden de samurai in de lucht volledig.
  Dus Helga pakte het en drukte met haar blote tenen op de joystickknop en was als een gek.
  En er zal een kolossale lancering van raketten plaatsvinden.
  Het meisje schudde haar borsten met scharlakenrode tepels en begon te zingen;
  Armoede is mij helaas bekend met tranen;
  Wat is het dorpshuis scheef geworden!
  Zelfs het stro op het dak was verrot,
  Een hevige sneeuwjacht onder het raam!
    
  Het was een tijd van verschrikkelijke rampen,
  Grote spanningen tussen Russische strijdkrachten!
  Mijn onstuimige en lijdende jeugd,
  Als de kou blauw wordt!
    
  Op blote voeten rennen in de kou;
  Het brandt tot op de botten!
  Waar kan ik een roos van geluk vinden,
  Hoe kunnen we de waterval van ketens van armoede afwerpen?!
    
  Ik ken geen geluk en vrede;
  Hard werken is mij zo bekend!
  Ik zal het raam bedekken met een zak,
  En met een bijl de veranda op!
    
  We moeten gewoon de winter overleven,
  Zodat jouw gezin niet verkouden wordt!
  In het voorjaar bloeien de kersen in robijnen,
  En verzamel bosbessendraad!
    
  En nu de benen van de meisjes,
  Ze branden zo erg van de helse kou!
  Hoe moeilijk het is om voor altijd blootsvoets te zijn
  Plaats boomstammen op een rij in de sneeuw!
    
  Maar de lente is prachtig gekomen,
  Er stroomde witte fluwelen sneeuw!
  En ik hoor een klinkende stem,
  Dit is tenslotte hoe de streams zingen!
    
  Hier is een tuin met saffierkleurige stippen;
  En de zomer stroomt als een stroom!
  Oh, de linde rook in honingzoete poten -
  Geniet van vogelpuin!
    
  We zetten een houten hek op,
  De jongen kwam te hulp!
  En de gevoelens werden vreemd
  Het was alsof het sap van de ziel stroomde!
    
  Nu valt de regen met bakken uit de lucht, de stortbui is luid;
  Verbergt de parelwitte traan van een meisje!
  Ik zal een stenen huis bouwen -
  Ik haal je uit de afgrond!
    
  Ik was een scheepsjongen, weet je, ik zag landen;
  Woestenzand, Turkmeense cadeaus!
  Paleizen, moskeeën van Samarkand,
  Sommige mensen zijn zo aardig!
    
  Ik ken ook Europese landen -
  Het was een lange reis op zee!
  Maar de rand van de bosjes ligt dichter bij het hart,
  Ik wil mijn vogel naar hem toe draaien!
    
  Hij kust me, streelt me;
  Ben al duizelig!
  Hij belooft een plaats in de hemel
  En hijzelf is zo knap als Satan!
    
  We hadden een bescheidener bruiloft;
  Nu woon ik in de stad!
  Woorden van liefde zijn geen onzin -
  De stijging is een goede zaak!
    
  Maar als de slaap begint,
  Waar zijn de dromen in de blauwe lucht...
  Ik droom over zacht stro,
  Mijn oude dorpshuis!
  Kortom, Japan capituleerde onder een reeks verpletterende klappen van blote voeten en halfnaakte meisjes. En er ontstond één enkele wereld,
  Rijk van het Derde Rijk. Ze begonnen een speciaal beleid te voeren om het evenwicht in het gezin te waarborgen. En als gevolg daarvan werden er twaalf keer meer meisjes geboren dan jongens. En tegelijkertijd begon een grootschalige ruimte-uitbreiding.
  En nu vechten Gerda, Charlotte, Christina en Magda in de ruimte. Ze hebben eenzitsjagers met zeer krachtige wapens.
  Deze keer vechten ze met een mengsel van bedwantsen en kakkerlakken, die ook fluoride inademen.
  En de meisjes zijn weer in hun korte broek en gebruiken hun scharlakenrode tepels en blote tenen tijdens het schieten. Wat een kolossaal effect van verwoesting geeft.
  En de krijgersvrouwen zingen;
  Wij meisjes zijn cooler geworden,
  We verpletteren insecten onstuimig...
  Ons leger is gemaakt van staal
  Het zal snel stil zijn!
  . HOOFDSTUK Nr. 11.
  Toen de roodharige haar verhaal onderbrak, mompelde Catherine:
  - We hadden het korter kunnen maken!
  Elisabeth knikte:
  - Beknoptheid is de ziel van humor!
  Euphrosyne tweette:
  - Ja! Het lijkt bijna een verhaal! En om eerlijk te zijn, je wordt het beu om blote teenpoten en dieprode tepels te beschrijven!
  Elena giechelde en merkte op:
  - Ik werd gewoon een beetje meegesleept! Maar je moet toegeven: dit is cool!
  Elisabeth knikte:
  - Misschien! Maar het bleek anti-pulsar! Laten we nu de jerboa eten.
  En de meisjes begonnen iets heel lekkers en smakelijks te eten met gouden vorken.
  Elena, die een rusteloos karakter had, kon het niet laten en begon met haar prachtige en krachtige stem te zingen;
  Vreselijk nieuws in een wrede oorlog,
  Het meisje waar ik voor altijd van heb gehouden!
  Gegooid in de mond van het monster Satan,
  Waar is de Heer, gerechtigheid en barmhartigheid?!
    
  Maagd Natasha ging op blote voeten,
  Voeten kletterden over de stoffige paden!
  Immers, voor de zonden die vloeiden als een bron,
  Ze had de kans om naar het buitenland te marcheren!
    
  In het vroege voorjaar ging ik op pad,
  Mijn voeten zijn zo blauw van de kou!
  Je kunt geen stukje vlees bijten,
  Ze knikken alleen maar in de vorst van de sparren!
    
  Dus op een weg vol stenen,
  De voeten van het meisje bloedden!
  En in heel Rusland waren vroeger mensen,
  Richting de stad van de koningen van Jeruzalem!
    
  Kaukasusgebergte, bergkammen bedekt met sneeuw,
  Scherpe stenen prikken in je voetzolen!
  Maar jij voedde je met de kracht van de aarde,
  Een moeilijke hadj kiezen voor de stad van God!
    
  Zomer, woestijn, boze zon,
  Als de benen van een meisje in een koekenpan!
  De heilige stad is niet ver weg,
  Iedereen draagt een eindeloze last!
    
  Daar bij het graf van God-Christus,
  De maagd boog haar knieën in gebed!
  Waar, grote, is de maatstaf voor de zonde,
  Waar haal ik kracht uit in gerechtigheid?
    
  God zei tegen haar, terwijl hij zijn voorhoofd fronste:
  Gebed alleen kan deze wereld niet veranderen!
  Rusland is voorbestemd om eeuwenlang te regeren,
  Dat klopt, dien haar zonder om geld te vragen!
    
  De maagd knikte: ik geloof in Christus,
  Je hebt Rus gekozen als de redder van de wereld!
  Ik zal de waarheid hierover aan iedereen vertellen,
  De boodschap van Jezus: God de afgod!
    
  De terugweg was gemakkelijk en snel,
  Blote voeten zijn sterk geworden!
  God strekte Zijn hand uit met genade,
  Spieren en wil, alsof ze van staal zijn!
    
  En jij ging bij het leger,
  Werd piloot, vocht tegen de Luftwaffe!
  Daar toonde ze het toppunt van schoonheid,
  De Duitse torpedobootjager ontplofte op een landmijn!
    
  Een krijger is een onstuimige, dappere vechter,
  Toegewijd aan de partij - aan de zaak van de Sovjets!
  Ik geloof in een zegevierend einde over uitschot,
  Ik zal de demonische roedel naar de muur drijven, naar het antwoord!
    
  Waarom werd de jager neergeschoten?
  Je had geen tijd om de riemen los te maken!
  En het schild bleek defect te zijn,
  En het kwade fascisme verbroederde zich met de Yankees!
    
  De oorlog is ongelijk en wreed geworden,
  Ik ben geen man: ik huil bitter!
  Alsof we in de problemen zitten, kunnen we naar de bodem duiken,
  Het geluk is tenslotte uit het vaderland verdwenen!
    
  Mijn roep tot God: Almachtig, waarvoor?
  Je scheidde mij van mijn geliefde meisje!
  Zelfs in de kou droeg ik geen jas,
  En ze versloeg drie tegenstanders!
    
  Verdient ze het niet?
  Ontmoet mij met bloemen voor de overwinning!
  Bak royale taarten voor de vakantie,
  En Natasha en ik komen naar de parade!
    
  De strenge Heer antwoordde somber:
  Wie is er gelukkig in de wereld, wie doet het goed?
  Het vlees zal lijden en kreunen van pijn,
  De mensheid is tenslotte verachtelijk en zondig!
    
  Welnu, als ik dan in glorie kom,
  Ik zal iedereen die het leven niet waard is, in de Gehenna gooien!
  Ik zal jouw maagd en jou weer tot leven wekken,
  De beste wil dan geen deel!
  Tijdens de uitvoering van deze ballad begonnen andere meisjes zelfs met energie mee te zingen.
  Ekaterina merkte glimlachend op:
  - Het lied helpt ons bouwen en leven,
  En met deze lier gaan we op de vlucht...
  En die zingend door het leven loopt,
  Hij zal nooit ergens verdwijnen!
  Elizabeth was het ermee eens:
  - Het nummer is inderdaad goed!
  Waarna de meisjes de delicatesse afmaakten. En ze voelden zich alsof ze dronken waren. Er begon muziek in hun hoofd te spelen. Waarom wordt jerboavlees zo gewaardeerd? Het veroorzaakt intense euforie en geeft je een goed gevoel.
  De meisjes voelden een golf van kracht en begonnen te dansen. Ze begonnen op te springen en trilden met hun blote, gebeitelde, sierlijke en zeer verleidelijke benen.
  En tegelijkertijd begonnen ze natuurlijk te zingen;
  Jij bent de Heilige Moeder van God, onaards,
  Stuur ons uw hemelse genade!
  Laat het rivieroppervlak schitteren als een saffier,
  De uitgestrektheid van Moeder Aarde, mijn favoriet!
    
  Laat inspiratie in je hart stromen,
  In een vurige uitbarsting van meisjeszielen!
  Met een zorgeloze penseelstreek van plezier,
  Schrijf mij een vriend van je hart en dromen!
    
  Bewaar schoonheid in charmante onschuld,
  Het is niet ons lot - we riskeren alles te verliezen!
  Hoewel soms, geloof me, eerlijk gezegd,
  Het leger droomt van de omhelzingen van jonge koningen!
    
  Er zijn linten met kogels om het middel gewikkeld,
  Er zit een rugzak op hun rug en een granaatwerper in hun handen!
  Vijanden zijn als dikke schapen, geloof me,
  Hun leger van dappere Amazones zal ze verscheuren!
    
  Nacht, zwart fluweel, hemeldeken,
  En mijn borst kneep van opwinding!
  Alsof een bontdeken drukt,
  Het is zo moeilijk om zelfs maar een woord te zeggen en te ademen!
    
  Dit zijn de lasten van verlegen liefde,
  In deze treurige oorlog!
  Maar ik geloof dat ik gelukkig zal worden
  En ik zal mijn geboorteland dienen!
    
  De meisjes schopten hun laarzen uit
  Op blote voeten door de sneeuw rennen!
  Benen worden rood in de kou,
  Het is alsof ze worden gebroeid met kokend water!
    
  Maar de snelheid neemt alleen maar toe
  De schans flikkert vooruit,
  Het machinegeweer spuugt lood!
  We zijn niet op zoek naar een plek in de hemel,
  Gooi waar de Heer u ook heen stuurt!
    
  Knipperende hakken op blote voeten,
  We rennen langs het prikkeldraad!
  De meisjes zijn Russisch, eenvoudig;
  Wij zullen zeker winnen!
    
  Hier is de schans ingenomen, alle lijken,
  Een trotse, rode vlag ging uit!
  De ambities van de kwade orcs zijn leeggelopen,
  Wij, net als adelaars, zweven in poëzie!
  Het nummer is echt pakkend. Maar meisjes willen iets meer. Ze zijn vol energie en verlangen om hun fenomenale kosmische kracht van mutanten te tonen.
  Elena stampte zo hard met haar blote voet dat de tegels barstten en gromden:
  - Ik wil vechten! Er borrelt energie in mij!
  Hier tweette de robotverkoper:
  -Je zingt heel quasarisch! Zing iets anders en je krijgt goed betaald!
  Elizabeth corrigeerde:
  - Niet goed! En quasargeld!
  De robot knikte:
  - Ik verbind je met het Hypernet, en als je iets leuks doet, ontvang je grote financiële overdrachten!
  Elena mompelde:
  - Is het waar? Het zal hyperquasar zijn!
  Ekaterina merkte op:
  - Laten we zingen over de liefde tussen een jongen en een meisje. En het zal extreem, geweldig zijn.
  Euphrosyne knikte met haar sneeuwwitte en zeer mooie hoofd met weelderig haar:
  - Dat is het! Dergelijke liedjes zijn een groot succes!
  De roodharige vos voegde eraan toe, haar tanden ontblotend:
  - Het maakt mij niet uit wat ik moet zingen, als het geld maar energieker wordt overgemaakt! Dit is het belangrijkste!
  En de vier meisjes zongen met veel enthousiasme een prachtige, zij het wat ouderwetse romance, die een hele ballade bleek te zijn;
  Wat gebeurde er met de tedere bruid,
  Ik lijd met een zwarte ziel!
  Denkend aan haar mooie gezicht,
  Wat bewaar ik als ik ten strijde ga?
    
  Ik herinner me hoe we langzaam langs het pad liepen,
  Door vredige dorpen, woestenijen!
  Je draagt mooie kleren,
  De stap naar de kloosters is eenvoudig!
    
  En het gouden gras rijpt in het veld,
  De wind heeft alle mist verdreven!
  De orthodoxie zal in eeuwige glorie verkeren,
  Licht van hoop in de gebeden van christenen!
    
  Blote voeten op de wegen,
  Het meisje en ik hebben berouw van onze zonden!
  Aanbid en geloof de Heilige God,
  Hij zal je leven op de weegschaal wegen!
    
  En toen de stem van de troon bulderde,
  Je bent het niet waard om Mijn paradijs binnen te gaan!
  Omdat de heiligheid van de hemel,
  Niet beschikbaar, droom niet eens!
    
  Aan jullie zondaars in lage, vuile problemen,
  Men moet eeuwenlang blijven volharden!
  Alleen moed bij overwinningen wordt gewaardeerd,
  Als een legering is het Russische leger verenigd!
    
  Onze soldaat gaat niet naar tavernes,
  Het drinken van wodka is walgelijk voor hem - kwaadaardig!
  Hij is de sterkste krijger - de onweersbui van de wereld!
  Wie in Rus klimt, wordt in de stront gewist!
    
  De stap van mijn meisje op het pad,
  Een gescheurde tas achter mij!
  Ze zorgt voor haar laarzen
  Ik heb alles aan Gods graanschuren gegeven!
    
  En hij kan de zwarte brandlucht al ruiken,
  Een horde trok door de dorpen!
  Het hele land werd verscheurd,
  In de as en ruïnes van de stad!
    
  Toen werd het meisje verontwaardigd,
  Nee, het is geen kwestie van verstoppen in de kelder!
  En met al mijn passie vroeg ik om naar het front te gaan,
  Omdat Jezus riep!
    
  Ze gaven haar een vliegtuig om de nazi's te verslaan,
  Zodat ze kan vliegen en Christus verheerlijkt!
  Om het heet te maken in de heldere hemel,
  Moge de lucht dicht bij de moffen komen!
    
  Ja, ze vocht met alle macht
  En ze bad kwaadaardig voor de icoon!
  Ik wilde niet gevangen genomen worden door het graf,
  Ze roeide talloze reptielen uit!
    
  Maar het laatste gevecht liep slecht af,
  Om de een of andere reden barstte de benzinetank!
  Heb medelijden, ik bid tot God, huilend,
  Het is zonde als de meiden in brand staan!
    
  Jezus antwoordde mij streng:
  Ik heb voor jou geleden, ik heb geleden!
  En geloof me, er is geen kist,
  De Almachtige heeft iedereen die viel weer tot leven gewekt!
    
  En nu is je bruid in de hemel,
  Fijn voor haar, ik heb zelf een traantje weggepinkt!
  Geloof me, er is ook een plek voor jou,
  Je maakt je oude droom waar!
    
  Weet het gewoon - service aan Rusland,
  Dit is de manier om God te behagen!
  Wat maakt de hele planeet gelukkiger?
  We moeten ons moederland met al onze kracht dienen!
    
  De grootste zonde is het zich afkeren van het vaderland,
  Ga niet ten oorlog, ga in de struiken liggen!
  Liever de rol van een zielige clown,
  Zonder de schoonheid van de Heer te kennen!
    
  Dus ga wraak nemen op de fascisten,
  Jezus beval zo dreigend!
  De rook zal verdwijnen in de geurige lucht,
  Er zal tijd zijn voor vreedzame zaken!
    
  Sneeuwparels uit de zee glinsteren helder,
  De sneeuwstorm zal de krullen van de lammeren laten wervelen...
  Ons vaderland is granieten geloof,
  Eerlijk gezegd zijn de moffen niet eng!
    
  Het gekletter van metaal, het kraken van rollen -
  Tanks kruipen door de grenzen van Rusland!
  Laten we een rand van scherpe bajonetten bouwen,
  Met een kreet van "Hoera" gingen we in de aanval!
    
  Een stropdas om de nek in de kleur van de dageraad,
  We werden door een idee in de strijd geïnspireerd.
  Er is maar één keuze: winnen of sterven,
  Hier wappert de scharlakenrode vlag over de schans!
    
  Bleke lippen, een sneeuwstorm waait,
  De handen van het gevangengenomen meisje waren vastgebonden...
  O, hoe genadeloos is het lot,
  In de bittere kou, op blote voeten naar het schavot!
    
  Maar ik wilde niet in een lus terechtkomen,
  Ze verzamelde kracht en greep de Duitser vast.
  Er is niemand sterker dan wij op aarde,
  We hebben jouw gemene genade niet nodig!
    
  En dus stierf ze, terwijl ze aan haar keel knaagde,
  Russisch meisje, Tanya Krasnova.
  Maar het pad zal ons naar Berlijn leiden,
  Laten we een wereld bouwen zonder geweld, een nieuwe!
    
  Hoeveel van mijn broers stierven,
  Allemaal vrijwilligers, alleen jongens.
  Voor de pioniers van de armen, op blote voeten -
  Korst voor het ontbijt, hobbels voor het avondeten!
    
  We zijn in de buurt van Berlijn, de triomf komt eraan,
  Het Komsomol-bord verlicht je borst!
  Ook al zitten de laarzen te strak omdat ik er niet aan gewend ben,
  Maar de kleur van geluk in mei inspireert!
    
  De Führer bevindt zich in de hel, de orkaan is geluwd -
  De vreugde is gekomen, het gelach van kinderen wordt gehoord!
  Het hol slaapt in de as van de onderwereld,
  En boven het vaderland - de rode zon!
  De meiden zongen met veel enthousiasme. En inderdaad, ze kregen meteen miljoenen likes. En met geld is het iets erger, maar het gaat ook goed. Meisjes hebben dus niets te klagen.
  Elena knikte:
  - Laten we gaan meiden! Ik ben nu in stem. En als ik toch begin met drinken, zal dat op zo"n manier zijn dat niemand het genoeg zal vinden.
  En de gemuteerde krijgers en onderzoekers begonnen weer te zingen;
  De stroom van de golf is kustkristal,
  De bries is fris, zacht, hip!
  En de sneeuw valt zo sneeuwwit,
  Boven Moeder Aarde, grijs!
    
  De stralen vergulden de sneeuwbanken,
  En de vlokken vielen als pluisjes!
  Gooi snel de lasten van je ziel af,
  Zodat het enthousiasme er niet in één keer uit gaat!
    
  Ik ben een meisje op blote voeten
  Nu een kwaadaardige guerrilla-wreker!
  Een gescheurde rok in patches,
  De fascist viel het vaderland aan!
    
  Nu is de verzadiging de afgrond in gestormd,
  Oude cracker voor de lunch!
  Ik geloof dat de fascisten verslagen zullen worden,
  En de prestatie van de meisjes wordt verheerlijkt!
    
  Ze plaatste explosieven in de rails,
  Ook al was het een koude nacht!
  De regen viel genadeloos neer,
  De problemen leken de bodem te bereiken!
    
  Maar de trein met de Duitsers werd opgeblazen,
  Fascistische tanks kunnen er niet langs!
  Ook al bestaat er geen ideaal in de wereld,
  Ik bewaar het motief van liefde in mijn hart!
    
  Het pad is erg lang, ik verloor mijn benen,
  Maar ik verzamelde alles over de Duitsers!
  Ik geloof dat Hitler het in zijn snuit zal krijgen,
  Voor uw wetteloosheid!
    
  Heldendom kent geen leeftijd,
  Er zijn geen grenzen - de dood kent geen!
  We gaan de grenzeloze ruimte in,
  Om de tranen van verdriet in één keer weg te vegen!
    
  Laten we nieuwe grootsheid bereiken
  Rode vlag over de hele planeet!
  En jij levert jouw bijdrage: emotioneel, persoonlijk,
  Draag het uit in proza en poëzie!
    
  Bovendien, niet ter wille van ijdele praatjes,
  Het woord is tenslotte een hamer, een scherpe sikkel!
  Zonder verachtelijke aanbidding van relikwieën,
  En met de creatie van het Russische wapen!
    
  Ze veroverden de helft van Europa,
  Natuurlijk hebben we een nieuwe wereld nodig!
  Stromen cavalerie, infanterie,
  Laten we de uitgestrektheid van het heelal veroveren!
    
  En het is tijd dat jij Rusland gaat dienen,
  Mijn dierbare nakomelingen!
  Zodat de vakantie onder de blauwe hemel is,
  Zodat de duiven naar boven schieten!
  De meisjes lieten een beetje van hun hectische energie los. En ze waren het zingen beu. Bovendien bestaat er al heel lang geen Rusland meer. De mensheid is één enkele macht. Het heeft zelfs twee hoogste coördinatoren: volgens de traditie een man en een vrouw. Ze worden om de drie jaar gekozen op het Hypernet. Bovendien niet meer dan één termijn. En je kunt pas na dertig jaar terugkeren voor een tweede termijn. Dit is om de usurpatie van de macht en de vestiging van een autoritair regime te voorkomen. In feite zullen de hoogste coördinatoren over drie jaar geen tijd hebben om zichzelf voldoende te versterken om dictators te worden, en de traditie van de democratie speelt een rol.
  In de VS is geen enkele president ooit dictator geworden, en Roosevelt blijft een uitzondering. In Rusland is het op dit vlak nog erger. Eén heerser maakte veel fouten en breidde zijn bevoegdheden uit. Maar daarna werd het systeem op de een of andere manier democratischer. De bevoegdheden van de president werden teruggebracht tot vijf jaar en twee termijnen. En op de een of andere manier raakten we eraan gewend.
  Totdat uiteindelijk alle landen van de wereld zich verenigden. Eerst werd een hegemonie van Rusland, de VS en China gecreëerd. En andere landen sloten zich daarbij aan.
  De wereldintegratie werd, vreemd genoeg, vergemakkelijkt door de teloorgang van bijna alle wereldreligies. De mensen werden wijzer en beseften dat dit allemaal sprookjes en puur menselijke ideeën waren over God de Schepper, en nog meer over andere Goden. In feite is alles veel ingewikkelder en eenvoudiger. Maar geen enkel menselijk boek is de waarheid, en niet honderd zijn geheel onwaar.
  Alle religies zijn zowel licht als het verlangen naar het goede, maar nogmaals, menselijk. En fantasieën uit de wereld en de aard van mensen en de psyche. Mensen begonnen dit te begrijpen en er ontstond een mode voor een nieuw geloof: in de almacht van de menselijke rede. Daarna verdwenen de landen en ontstond er eenheid.
  Daarnaast droeg ook de afname van het aantal mannen bij aan de eenheid. Mannen zijn agressiever, terwijl vrouwen juist vriendelijk zijn. En daardoor werd het gemakkelijker voor mensen om het eens te worden. En dat is niet hoe vrouwen willen scheiden.
  Daarom werd de mensheid één enkele macht en een democratische republiek waarin vrijwel geen separatisme bestond. Nou ja, bijna, want er waren enkele pogingen. En ook de gemuteerde meisjes hadden hier moeite mee. Separatisme zou dus kunnen leiden tot nieuwe, nu al grote oorlogen tussen mensen.
  Het is beter om een verenigde democratie te hebben. Bovendien is dit eenheid in verscheidenheid. En niet het verlangen naar eenwording. Tegelijkertijd heeft vrijwel de hele bevolking één enkele religie: archhomotheïsme - geloof in de almacht van de menselijke geest, en dit verenigt iedereen. Maar tegelijkertijd zijn er natuurlijk nog steeds verschillende soorten sekten, zij het zelden. Sommigen zijn christen, anderen zijn boeddhist, er zijn moslims en de nieuwste formaties. Ze zijn klein in aantal en meestal niet gevaarlijk.
  Maar er waren ook terroristische aanslagen op religieuze gronden, maar ook zeer zelden.
  De wereld van mensen, waarin er vele malen meer meisjes zijn dan mannen, onderscheidde zich door een stabiele progressieve ontwikkeling, vrede en rust, bijna zonder misdaad.
  Maar tegelijkertijd ontbrak er iets aan hem. Bijvoorbeeld avonturen en de strijd tegen het kwaad.
  Hoewel dit in virtual reality heel goed mogelijk is.
  En regel elke dag avonturen voor jezelf.
  En nu willen de meisjes duidelijk in virtuele werelden springen in plaats van in een doodlopend onderzoek.
  Daar wachten zulke avonturen.
  Elizabeth herinnerde zich hoe ze in de winter bij Moskou vocht. Het was toen verschrikkelijk koud. En de Duitsers vingen toen twee pioniersjongens. Ze doorzochten ze en trokken ze uit tot aan hun onderbroek. Toen dreven ze ons bijna naakt de sneeuw in.
  Kinderen van ongeveer twaalf jaar oud liepen op blote voeten over de ijskoude, zeer brandende sneeuw. Het was erg pijnlijk. Hun voeten werden scharlakenrood, zoals de voeten van ganzen. Daarna werden ze een warme hut binnengedreven, mochten ze opwarmen en vervolgens weer de kou in.
  De pioniers ervoeren verschrikkelijke pijn en kreunden. Ze gaven de Duitsers echter geen enkele informatie.
  Een nog wreder methode: kinderen werden met blote voeten op vlammende kolenvuren geplaatst. En het is zo pijnlijk, vooral na de vorst, en de geur zweeft door de lucht, alsof ze een lam aan het braden zijn. En Duitse krijgermeisjes likken vleesetend hun lippen.
  Dit is de wreedheid die werd getoond. Eén man kon het niet uithouden en ging kapot.
  Hij zei dat hij wist waar de Sovjettroepen zouden aanvallen. Nou ja, natuurlijk was het een grapje. Maar de jongen raadde het per ongeluk. En inderdaad, de Duitsers konden zich hergroeperen en de doorbraak sluiten.
  De nazi's namen een van de jongens halfnaakt en op blote voeten mee de sneeuw in. En daar lieten ze hem in de bittere kou achter totdat hij in ijs veranderde. En de jongen die het begaf, kreeg te horen dat er voor hem toch geen weg meer terug was, en ze boden hem aan om óf te worden ingezet, óf Duitsland te blijven dienen.
  Hij koos voor dienstverlening. Nadat hij het moment echter had opgemerkt, kon hij ontsnappen.
  Vervolgens, na de oorlog, gaf hij als volwassene toe dat hij de moed had verloren aan Elizabeth.
  Ze antwoordde met een zucht:
  - Als zij jou waren, zouden te veel mensen instorten. Ik mag niet oordelen!
  In feite blijven helden alleen in boeken standvastig onder marteling. Alles in het leven is veel ingewikkelder.
  Hoewel in dit universum de oorlog werd gewonnen. Maar er zijn parallelle universums waar dingen veel erger zijn gebeurd dan die van hen.
  En daar zou een verhaal over geschreven kunnen worden.
  . HOOFDSTUK Nr. 12.
  De meisjes haastten zich tijdens hun snelle vlucht naar planeet Aarde. Het heeft een zeer grote bevolking en waarschijnlijk het grootste aantal psychiatrische patiënten. Alleen daarop kun je op zijn minst enige aanwijzing vinden in de zoektocht naar mysterieuze criminelen. En misschien kun je verslaafd raken.
  Elizabeth herinnerde zich als medium een van de parallelle werelden, waar het nog erger was dan in de Grote Patriottische Oorlog.
  In januari 1943 verwierven de Duitsers een gemuteerde aas. Hij onderging ook veranderingen als jonge man en verwierf superkrachten. Aanvankelijk vocht hij aan het Middellandse Zeefront met de Britten en Amerikanen. Hij werd de eerste Luftwaffe-piloot die tweehonderd vliegtuigen neerschoot en ontving het Ridderkruis van het IJzeren Kruis met zilveren eikenbladeren, zwaarden en diamanten.
  Nadat hij driehonderd vliegtuigen had neergeschoten, was hij de eerste in het Derde Rijk die het Military Merit Cross in goud en diamanten ontving. Waarna hij werd overgeplaatst naar het Oostfront.
  Daar nam hij deel aan de epische Slag om Koersk. Een gemuteerde jongeman, een blonde jongen die eruitzag als een jongen, die niet eens een snor of baard had, die eruitzag als een tiener van een jaar of veertien, was tegen die tijd een ongelooflijk sterke luchtjager geworden. En ze konden hem niet raken, maar hij voelde zelf intuïtief groepen vijandelijke vliegtuigen.
  En zijn instincten en nauwkeurigheid werden bovennatuurlijk. En hij schakelde Sovjetvliegtuigen zo beroemd uit dat hij de bijnaam Witte Duivel kreeg, en hij was als vuur voor hem bang.
  Bovendien ontving hij een unieke experimentele jager ME-309, die zeven schietpunten tegelijk had: drie luchtkanonnen en vier machinegeweren, en niemand kon hem weerstaan.
  Een jongen genaamd Wolf, die de mutatie overleefde, verdiende snel rekeningen. En hij schoot in twee maanden tijd ongeveer vijfhonderd vliegtuigen neer tijdens de Koersk Ardennen. En andere Duitse piloten volgden hem. De nazi's behielden hun superioriteit in de lucht. En ze waren in staat een nederlaag op het land te voorkomen. Toegegeven, er was geen overwinning. De nazi's trokken zich terug op hun oorspronkelijke linies en kregen daar voet aan de grond. De frontlinie bleek stabiel.
  De verliezen van de USSR bleken groter te zijn dan in de echte geschiedenis. Overigens hebben de geallieerden ook de landing op Sicilië uitgesteld. Ze waren bang om de gevechten naar het continent over te brengen. En Wolf Rommel, zo heette de gemuteerde piloot, wekte angst bij hen op.
  Bovendien slaagde Wolf erin een vliegtuig neer te halen dat Montgomery zelf vervoerde tijdens zijn vliegcarrière in de Middellandse Zee. De meest getalenteerde Engelse commandant stierf. En daarom stelden de Britten de landing op Sicilië uit. En toen lieten ze het helemaal achterwege. En Roosevelt was ook meer geïnteresseerd in het verslaan van Japan dan in het binnenkomen van Europa.
  Dus Wolf Rommel vocht met succes en schoot met veel enthousiasme USSR-vliegtuigen neer. Het is niet voor niets dat hij een mutant is.
  Ook de bombardementen op het Derde Rijk en zijn fabrieken namen af. Hierdoor konden de Duitsers de nieuwe Panther-2-tank, met krachtigere wapens en bepantsering, in september 1943 in productie nemen. De tank had een goede voorhoofdbescherming: de romp was 100 mm dik en de koepel was 120 mm dik. En de zijkanten zijn 60 mm. En alles ligt op hellingen. Hierdoor kon Panther-2 aanvallen van kleinere Sovjetkanonnen weerstaan. Bovendien zit er ook een 88 mm kanon in de 71EL, een zeer krachtig en snel vurend kanon dat vanaf grote afstand Sovjet-voertuigen binnendringt. Tegelijkertijd waren de rijprestaties van de Panther 2 niet slecht. Met een gewicht van 53 ton had het een motor van 900 pk. Dit betekent dat het niet slechter zou kunnen bewegen dan de Sovjet-vierendertig. Bovendien ging Tiger 2 eerder in massaproductie.
  De Duitsers controleerden de grootste bauxietafzetting in Zaporozhye en daarom hadden hun tanks bepantsering van goede kwaliteit.
  In de herfst probeerden Sovjet-troepen tevergeefs op te rukken in Oekraïne en in het centrum.
  Wolf Rommel ontving een nieuwe onderscheiding voor de vijfhonderd neergeschoten Sovjetvliegtuigen: het Ridderkruis van het IJzeren Kruis met gouden eikenbladeren, zwaarden en diamanten. En voor zevenhonderdvijftig vliegtuigen is een unieke onderscheiding het Ridderkruis van het IJzeren Kruis met platina eikenbladeren, zwaarden en diamanten. En voor duizend neergeschoten vliegtuigen keurde Hitler een speciale onderscheiding goed: de Ster van het Ridderkruis van het IJzeren Kruis met zilveren eikenbladeren, zwaarden en diamanten.
  En toen de gemuteerde piloot tegen het nieuwe jaar meer dan anderhalfduizend neergestorte vliegtuigen overschreed, ontving hij nog een onderscheiding: de Ster van het Ridderkruis van het IJzeren Kruis met gouden eikenbladeren, zwaarden en diamanten.
  De rekeningen liepen dus actief op, alsof ze in een sprookje zaten.
  Wolf Rommel werd een fenomeen waar andere Luftwaffe-piloten naar opkeken.
  In januari probeerde het Rode Leger op te rukken in de buurt van Leningrad, maar slaagde er niet in de verdediging te doorbreken. En in Oekraïne waren de Sovjet-troepen niet succesvol. Bovendien werden Duitse tanks in grote hoeveelheden geproduceerd. En vooral "Panther" was erg goed in de verdediging.
  Binnen twee maanden schoot Wolf Rommel ruim vijfhonderd Sovjetvliegtuigen neer.
  De winter is voorbij. De Duitsers verzamelden troepen voor nieuwe offensieven. Ze hadden een perfect propelleraangedreven, multifunctioneel aanvalsvliegtuig, de TA-152, superieur aan Sovjetvliegtuigen. En straalvliegtuigen.
  Dus besloot Stalin er specifiek mee om te gaan. De frontlinie was nog steeds dezelfde als in de zomer van '43.
  Maar de Duitsers verzamelden hun krachten voor een offensief. Het aantal "Panthers"-2 nam toe en ze konden een beslissend offensief ondernemen.
  Hitler rekende hier erg op.
  Stalin onderhandelde ondertussen met Churchill en Roosevelt. Ze verklaarden dat landen in Frankrijk onmogelijk was en geen zin had. De soldaten zullen alleen maar tevergeefs sterven.
  De Duitsers zijn bijvoorbeeld nog steeds sterk. Er deden zich ook moeilijkheden voor met betrekking tot Lend-Lease. Hitler verzachtte zijn beleid jegens de joden enigszins en liet doorschemeren dat hij het antisemitisme volledig zou kunnen opgeven als het Westen vrede met hem zou sluiten en zou helpen.
  Stalin begreep dat hij zich in een moeilijke positie bevond. Het land is uitgeput en overbelast. De Duitsers behoedden zichzelf voor een nederlaag in de winter, en in de late lente en zomer kunnen ze hun overwinningen behalen. Het is dus beter om je er niet mee te bemoeien.
  Er was natuurlijk hoop op nieuwe technologie. Tanks T-34-85 en IS-2. Maar ze zijn natuurlijk niet zo sterk als "Panther"-2 en "Tiger"-2. Ja, de IS-2 is inferieur qua bewapening, kwaliteit van granaten en frontale bepantsering. Het is alleen zo dat de nieuwe tanks in ieder geval iets beter zijn dan de oude. Vooral de T-34-76, die niet eens door de zijkant van de Tiger-2 kon dringen.
  Stalin verzamelde zijn naaste kring. De bunker bevond zich ondergronds in het Kremlin.
  Tot nu toe hebben de Duitsers Moskou niet actief gebombardeerd. Maar ze hadden FAA-raketten in ontwikkeling, en natuurlijk formidabele straalbommenwerpers, waartegen de luchtvaart en luchtverdediging van de USSR nog steeds machteloos waren.
  Bovendien hebben de nazi's al nieuwe vliegtuigen in productie genomen. En de TA-152, die tot twee ton bommen kon vervoeren. En de Yu-288-bommenwerper, die al zes ton kan vervoeren, en met een groter bereik, snelheid en verdedigingswapens. En dit zijn degenen uit de serie. En er zijn ontwikkelingen. Dit is in de eerste plaats een viermotorige Yu-488, met een snelheid tot zevenhonderd kilometer per uur, wat heel veel is voor een bommenwerper, en die tot tien ton gewicht kan dragen. En de nog formidabelere TA-400 met zes motoren. Het had meer bommen aan boord en werd beschermd door dertien luchtkanonnen. Bovendien zou het ook straalmotoren kunnen hebben.
  Het is dus duidelijk dat het niet lang rustig zal blijven in de hoofdstad. De Duitsers lanceerden ook het MP-44 aanvalsgeweer, dat op dat moment het beste ter wereld was. En ze hadden al de "E" -serie op komst, die zijn gelijke niet kende.
  Het was dus duidelijk dat de USSR deze oorlog heel goed zou kunnen verliezen. Bovendien werkte heel Europa voor Hitler. En buitenlanders werden gerekruteerd voor de infanterie, en voor fabrieken, enzovoort. In termen van menselijke hulpbronnen heeft het Derde Rijk, rekening houdend met de bezette gebieden, een aanzienlijk voordeel. En de kwaliteit van wapens is waarschijnlijk nog hoger.
  Hoewel de ME-262 nog niet perfect is, en het nog te vroeg is om hem in productie te nemen. Maar er zijn TA-152 en ME-309, die al in de serie zitten, en goed vechten. Zowel hun snelheid als hun wapens zijn op hun best. Toegegeven, de auto's wegen veel, wat de manoeuvreerbaarheid beïnvloedt. Maar krachtige wapens maken het mogelijk om in één keer neer te schieten, en de snelheid tijdens een duik verdwijnt als bijvoorbeeld de Yak in de staart komt. En bij verticaal manoeuvreren zijn Duitse vliegtuigen sterker en hebben ze een hogere snelheid.
  Yakovlev informeerde Stalin over de Yak-3, die in ontwikkeling was, lichter en wendbaarder dan de Yak-9.
  Stalin luisterde ernaar en keek naar het portret van Alexander Suvorov. Deze commandant van het tsaristische Rusland was uniek en leefde bijna zeventig jaar, terwijl hij onoverwinnelijk was. Hoewel hij geen grote legers kreeg. En de luidste overwinningen op de Fransen brachten Rusland zelfs geen centimeter land. Maar hij wist hoe hij met cijfers moest winnen.
  Nu begonnen de Duitsers legioenen te vormen uit bijna heel Europa. Hitler stopte de terreur tegen Joden en ze begonnen zelfs bataljons vrijwilligers onder hen te rekruteren.
  Ook het Poolse Bevrijdingsleger verscheen, als tegenwicht voor het Poolse leger.
  De Fransen, Nederlanders, Belgen, Denen en andere Europeanen werden gerekruteerd in het Derde Rijk, vooral in de SS-eenheden. Zowel Wit-Russische als Oekraïense divisies verschenen in de USSR. Naarmate de oorlog vorderde, werden de Duitsers slimmer en flexibeler. En nu was er een centrale Rada in Wit-Rusland en werden lokale troepen tegen de partizanen ingezet. Formeel kreeg Wit-Rusland autonomie en er ontstond een schijn van zelfbestuur. Net als in Oekraïne. Waar Bandera werd vrijgelaten uit de gevangenis. En er begonnen zich nieuwe nationalistische verdeeldheid te vormen.
  De USSR had dus geen voordeel op het gebied van mankracht. En qua technologie ging het voordeel naar de Duitsers.
  Stalin merkte op:
  - Voor de productie van de Yak-3 is een grote hoeveelheid duraluminium van hoge kwaliteit nodig. En de aanvoer uit de VS en Groot-Brittannië is scherp afgenomen. En de bondgenoten eisen nu al brutaal dat we hiervoor in goud betalen!
  Yakovlev antwoordde met een zucht:
  - Ja, voorlopig blijft de Yak-9 de belangrijkste jager! En de productie ervan moet worden verhoogd.
  Ilyushin zei:
  - De productie van vliegtuigen bereikte honderd per dag, waaronder veertig jagers. Maar hun kwaliteit is afgenomen. Veel auto's wegen driehonderd of vierhonderd kilogram zwaarder dan de standaardauto's, en daarom zijn ze zelfs qua manoeuvreerbaarheid inferieur aan de Duitsers!
  De luchtcommandant knikte:
  - We hebben simpelweg een catastrofale verhouding van verliezen in luchtgevechten - één op tien in het voordeel van de Duitsers. En de piloten zijn slecht opgeleid. De geallieerden zijn gestopt met het leveren van vliegtuigbenzine, en er is niet genoeg van hun eigen brandstof. En Sovjet-auto's zijn qua kwaliteit niet anders. Bovendien hebben de Duitsers een hele reeks uitstekende azen. Er zijn ook vrouwelijke piloten. Albina en Alvina, twee nieuwe sterren, hebben bijvoorbeeld al Ridderkruisen ontvangen met zilveren eikenbladeren, zwaarden en diamanten, nadat ze elk meer dan driehonderd vliegtuigen hebben neergeschoten.
  En dit in korte tijd!
  Stalin knikte en merkte op:
  - Wolf, deze terminatorpiloot is niet de enige!
  De commandant knikte:
  - Was er maar één!
  De opperbevelhebber vroeg:
  - Wat zal Zhukov zeggen?
  De maarschalk van de USSR antwoordde met een droevige blik:
  - We hebben nieuwe wapens nodig. De T-34-85-tank is niet krachtig genoeg. Zijn kanon dringt nog steeds niet door het voorhoofd van de Panther-2 of de Tiger-2. De Duitsers ontwikkelden een geavanceerdere Panther-3, die het pantser van de Tiger-2 zou moeten hebben, met minder gewicht en een krachtigere motor. Als zo"n tank in productie gaat, zijn we compleet geruïneerd!
  Stalin mompelde:
  - Hoe zit het met de IS-2?
  Zhukov antwoordde eerlijk:
  - Het frontale pantser van de toren is nogal zwak. Zelfs een eenvoudige "Panther" kan hem gemakkelijk van een afstand van een kilometer halen, en zelfs nog verder met een granaat onder de loop!
  De Allerhoogste merkte op:
  - Waarom was zijn voorhoofdpantser niet 160 millimeter dik?
  Zhukov antwoordde eerlijk:
  - Omdat een krachtig wapen al zwaar is. En de transmissie loopt gewoon vast.
  Wij zijn genoodzaakt hiervan af te zien en ons te beperken tot 100 millimeter in het voorhoofd.
  Stalin grijnsde en keek onvriendelijk. Toen vroeg hij:
  - Wat als we de zijbepantsering van de IS-2 verkleinen van negentig millimeter naar vijftig, en daarmee het voorhoofd versterken?
  Zhukov knikte:
  - Dit is heel goed mogelijk, kameraad Stalin. Maar het kost tijd om een nieuwe toren te ontwikkelen en in productie te nemen!
  Maarschalk Vasilevski merkte op:
  - De Duitsers zullen in dit geval de IS-2-koepel in de zijkant kunnen slaan met bazooka's en faustpatron, en lichtere kanonnen. Dit is dus een controversieel besluit!
  De Allerhoogste gromde:
  - Waar je het ook gooit, overal zit een wig!
  Jakovlev merkte op:
  - We moeten de straalluchtvaart ontwikkelen! De Duitsers hebben al ME-262's in de lucht vechten. Het is waar dat ze niet erg effectief zijn, maar de tijd verstrijkt en de nazi's zullen waarschijnlijk iets beters hebben.
  Beria knikte en zei:
  - Volgens de laatste gegevens ontwikkelen de Duitsers een straaljager ME-1100, die dit najaar in de lucht zou kunnen opstijgen. Er zitten enkele originele ideeën in. En ook de ME-262 X wordt ontwikkeld, die krachtiger en beter moet zijn dan eerdere modellen en klaar moet zijn voor gevechtsgebruik.
  Stalin vroeg:
  - Wat zijn de details?
  De Volkscommissaris van Binnenlandse Zaken antwoordde met een zucht:
  - Ze zijn geheim en we werken! Maar volgens geruchten zou de ME-262 een snelheid van ruim 1.100 kilometer per uur moeten hebben.
  De entourage van Stalin floot verrast.
  De Allerhoogste knikte:
  - Wauw! Dan zijn we zeker genaaid! Wat zal Molotov zeggen?
  De Volkscommissaris van Buitenlandse Zaken antwoordde met een zucht:
  - De westerse bondgenoten remden de oorlog af. Formeel lijken ze nog steeds te vechten, maar in werkelijkheid voeren ze geen gevechtsoperaties uit. De Duitsers stopten ook met de productie van onderzeeërs en concentreerden zich op tanks en vliegtuigen. Bovendien zullen fabrieken in plaats van FAA-raketten de nieuwste straalbommenwerpers produceren. En dit betekent dat we zonder medelijden gebombardeerd zullen worden. We kunnen de straalvliegtuigen simpelweg niet bijhouden!
  Stalin mompelde:
  - Dit is slecht! Dit betekent dat er geen plaats is waar u op hulp kunt wachten.
  Maarschalk Vasilevski antwoordde:
  - Rusland heeft slechts twee bondgenoten: het leger en de marine!
  De opperbevelhebber knikte:
  - Ja het is waar! De niet erg goede tsaar Alexander de Derde zei dit echter!
  Beria merkte op:
  - Als tsaar Alexander de Derde langer had geleefd, was hij misschien groot geweest. Hij had heel goed de oorlog met Japan kunnen winnen!
  Zhukov grijnsde en antwoordde:
  - Als ik Kuropatkin was, zou ik de Japanners verslaan. En niets zou mij tegenhouden!
  Stalin mompelde:
  - Hou op met onzin te praten! We hebben hier geen AI's om dingen uit te zoeken! We moeten ons vaderland redden. Binnenkort zal Hitler ons met alle macht vertrappen, en dat zal niet veel lijken. En we hebben specifieke ideeën nodig!
  Maarschalk Vasilevski, die bekend stond als een groot strateeg, suggereerde:
  - Laten we vertrouwen op diepgaande verdediging. We hebben zoveel mogelijk wapens nodig, inclusief antitankwapens. Hoe staat het met hun vrijlating?
  Nikolai Voznesensky antwoordde vol vertrouwen:
  - Erg goed! We produceren precies zoveel artillerie als het leger nodig heeft. Maar het is het niet langer waard, er zullen niet genoeg mensen zijn voor de kanonbemanningen!
  Maarschalk Vasilevski merkte op:
  - We hebben meer nodig, vooral luchtafweergeschut. Deze laatste kunnen zowel tegen vliegtuigen als tegen gronddoelen worden gebruikt!
  Stalin knikte met zijn grijzende hoofd:
  - We moeten meer 100 mm luchtafweergeschut produceren. Ze kunnen de Panther-2 frontaal binnendringen, en zelfs de Tiger-2, en tegelijkertijd opdringerige Duitse vliegtuigen neerschieten.
  Voznesenski merkte op:
  - Voor het 100 mm kanon moeten we nog het benodigde projectiel maken. En dus ontstond er een idee voor een gemotoriseerd kanon op basis van het vierendertig chassis. Maak de SU-100, die gemakkelijker te produceren zal zijn dan de T-34-85, maar veel krachtiger qua bewapening.
  De opperbevelhebber knikte tevreden:
  - Nou, jij bent Voznesensky en het hoofd! Laten we nu zingen!
  En het publiek zong in koor:
  In de uitgestrektheid van het prachtige Moederland,
  Gehard in strijd en arbeid...
  Wij componeerden een vrolijk lied,
  Over een geweldige vriend en leider!
  
  Stalin, dit is militaire glorie,
  Stalin, dit is de vlucht van de jeugd...
  Vechten en winnen met liedjes,
  Onze mensen volgen Stalin!
  
  Vechten en winnen met liedjes,
  Onze mensen volgen Stalin!
  Welnu, het Rode Rijk verzamelt krachten om de aanval af te slaan. Maar aan de andere kant bereidt Hitler een offensief voor. De wapenproductie in Duitsland groeit. "Panther"-2 is beter beschermd in het voorhoofd van de koepel, dankzij een 150 mm kanonmantel onder een hoek en een 100 mm rompvoorhoofd met een hoek van 45 graden. Dit is net genoeg om ervoor te zorgen dat de T-34-85 niet frontaal in een Duits voertuig dringt. Maar ze kan er vanaf drie en een halve kilometer doorheen dringen.
  Zo werd "Panther"-2 de hoofdtank en worden eenvoudige "Panthers" al stopgezet. Zoals de T-4. Maar ze worden nog steeds geproduceerd om de productievolumes niet te laten instorten. Net als "Tiger" wordt het, ondanks de release van "Tiger"-2, nog steeds geproduceerd.
  Het is niet mogelijk om de gehele productie direct om te bouwen naar Panther-2. Hoewel deze tank erg goed is. En in snelheid en bepantsering, en vooral in wapens, waar het zijn gelijke niet kent.
  Begin maart, terwijl de wegen nog nat waren, deden de Duitsers hun eerste aanvalspoging. En ze sloegen toe in de richting van Voroshilovgrad en Krasnodonsk. En ook Donetsk.
  Deze delen van Oekraïne werden tijdens de Stalingrad-crisis heroverd door het Rode Leger en de Duitsers hadden geen tijd om ze terug te geven. De nazi's slaagden erin een tactische verrassing te bereiken.
  Dus verspreidden ze desinformatie dat ze de Sovjetoorlog tegen de Koersk Ardennen wilden omsingelen. Maar ze sloegen in een andere richting, waar ze niet verwacht werden!
  Krachtige tanks van de nazi's namen deel aan de veldslagen, en "Tiger"-2, die, vergeleken met de echte geschiedenis, een krachtigere motor van 1000 pk had, wat betekent dat hij sneller bewoog en als een goede doorbraaktank kon dienen.
  De Duitsers rukten aanvankelijk snel op. Ze veroverden Voroshilovgrad, Krasnodonsk en Donetsk, maar toen smolt de sneeuw en kwamen de zware Duitse tanks vast te zitten in de modder. De Moffen waren echter in staat om de controle over heel Oekraïne volledig over te nemen. En ze kondigden hun nieuwe overwinning aan.
  De eerste Duitse tanks uit de E-serie namen ook deel aan de gevechten. Met name het E-10 gemotoriseerde kanon. Deze machine had zeer geavanceerde kenmerken. Ten eerste was de hoogte slechts 1,2 meter. En de bemanning bestaat uit slechts twee mensen die liggen. De motor en transmissie waren samen en tegenover elkaar. En het gemotoriseerde kanon zelf is klein van formaat, maar met een motor van vierhonderd pk. En bij tien ton was het mogelijk om 82 mm frontale bepantsering te plaatsen onder een grote rationele hellingshoek, en 52 mm zijbepantsering, plus rollen.
  E-10 is een machine die bijna perfect is. Met een snelheid tot honderd kilometer op de snelweg en zeventig kilometer op de snelweg is hij moeilijk te raken en gemakkelijk te camoufleren.
  Tegelijkertijd is het goedkoop en gemakkelijk te produceren. Het enige nadeel is dat het kanon hetzelfde is als in de T-4 75 mm 48 EL looplengte. Maar het dringt frontaal door Sovjet-tanks, zij het van korte afstand. En ze is bestand tegen de slagen van de T-45-85 op het voorhoofd, en het is bijna onmogelijk om haar te slaan.
  En de bemanning is ook ongebruikelijk: twee wolvenmeisjes van de SS. Gerda en Charlotte.
  Ze zijn klaar om te vechten als monsters. En ze hebben een enorme, vernietigende kracht.
  En ze lieten hun vechtmasterclass zien met vooral blote voeten en alleen slipjes.
  Maar daar hoeven we natuurlijk niet zo gedetailleerd over te praten. Aan de andere kant vechten Sovjet-Komsomol-meisjes op blote voeten, alleen in bikini.
  En ze tonen hun agressieve en coole karakter. Ze schieten nauwkeurig, gooien vernietigingsgeschenken met de blote tenen van hun gebruinde, sterke, gespierde benen en zingen tegelijkertijd;
  Wij zijn dochters van het dierbare vaderland,
  Landen van Sovjets onder de rode vlag!
  Kameraad Stalin, gedurfde valk,
  Wat de hele wereld mooi zal maken!
  
  Mijn moederland en ik zijn geboren in geluk,
  Graan- en textielvlas verbouwen...
  Weet je, dit zijn de zonen van Rusland,
  Die man zal almachtig zijn!
  
  Er dondert een onweersbui - het fascisme is ons binnengevallen,
  Armada's van formidabele tanks sloegen toe...
  Maar je kunt beter je tegenstander in de ogen slaan,
  Wij zijn geen baby's die griesmeel opslurpen!
  
  De Führer brak te paard door naar Moskou,
  Op wit en van gepolijst staal...
  Adolf Hitler verkocht zichzelf aan Satan,
  Ik dacht dat kogels hem niet konden tegenhouden!
  
  Kameraad Stalin, de gedurfde ridder,
  Hij kwam in botsing met Hitler in de lijsten...
  En het bleek dat de Führer niet cool is,
  De vuist van de leider stak in zijn adamsappel!
  
  Nu trilt de fascist als een blad,
  Stalin heeft hem dus ernstig verlamd...
  Het liefst zou hij whist spelen in het circus,
  Nou, nu is Adolf gewoon een bruinende zwerver!
  
  Nachtmerrie van de nazi's van de wereld, Stalingrad,
  Omdat onze jongens sterker zijn geworden...
  De soldaat van het land van de Sovjets is erg blij,
  We hebben alle tegenstanders op de horens geslagen!
  
  Berlijn zal instorten aan de voeten van de meisjes, weet je,
  De meisjes lopen op blote voeten rond...
  We zullen binnenkort een paradijs op aarde bouwen,
  En het zal heel vreugdevol en stil zijn!
  
  Alles komt goed in het universum,
  De meisjes krijgen een mantel gemaakt van diamanten...
  Soms is het te moeilijk
  Maar we zijn een land dat ouder is dan de Atlantiërs!
  
  In Rusland is er een pionier en die titan,
  In het vaderland komt elke krijger uit luiers...
  Adolf, je bent een verliezer en een tiran,
  Je hebt een blauw oog van de meisjesvoeten!
  
  Wanneer het communisme boven het universum staat,
  De sluier, zoals de Moeder van God zich zal verspreiden...
  Dan zal alle wraak worden gekooid,
  En Jezus God van Licht Naam!
  De Pioneer Boys zijn inderdaad titanen.
  En ze vechten met ongelooflijke en wilde woede. Dit zijn echte kinderhelden. Die niet zal buigen of breken, ook al zijn de benen bloot, rood van de kou en dragen de jongens alleen korte broeken met naakte, gespierde, gebruinde torso's.
  En tegelijkertijd tonen ze natuurlijk karakter niet slechter dan de Razins.
  De pioniers zingen met veel enthousiasme;
  Wij zijn pioniers, kinderen van het communisme -
  Een vuur, een tent en een hoorn!
  De invasie van het verdomde fascisme -
  Die een furieuze nederlaag te wachten staat!
  
  Wat hebben we verloren in deze gevechten?
  Wat heb je gewonnen in gevechten met de vijand?
  Vroeger waren we gewoon kinderen van de wereld -
  En nu de krijgers van het moederland!
  
  Maar Hitler zette een stap richting onze hoofdstad,
  De waterval liet talloze bommen vallen!
  Mijn vaderland is nog mooier dan de lucht -
  Nu is de bloedige zonsondergang aangebroken!
  
  We zullen hard reageren op agressie -
  Hoewel ze zelf helaas klein van stuk zijn!
  Maar het zwaard is in handen van een kwetsbare tiener -
  Sterker dan de legioenen van Satan!
  
  Laat de tanks lawine na lawine aanstormen,
  En we verdelen het geweer onder drie!
  Laat de politie bedoelen op de achterkant mikken,
  Maar de Heilige God zal hen hevig straffen!
  
  Wat hebben we besloten? Het werk van de vrede doen -
  En daarvoor moest ik helaas schieten!
  De rust is nu al hatelijk.
  Er is ook geweld en genade!
  
  Het meisje en ik rennen samen op blote voeten -
  Ook al is er sneeuw gevallen, het verbrandt een sneeuwbank als steenkool!
  Maar ze zijn niet bang, weet je, kinderen...
  De fascist zal met een kogel in de kist worden gedreven!
  
  Dus doodden ze een gemene compagnie moffen,
  En de rest van de lafaards rennen weg!
  We vernietigen infanterie als een zeis in de strijd -
  Jonge zomers zijn voor ons geen belemmering!
  
  De overwinning zal in mei worden behaald,
  Nu, sneeuwstorm, stekelige, harde sneeuw!
  De jongen is blootsvoets, zijn zus is blootsvoets,
  Kinderen ontmoetten de dageraad in lompen!
  
  Waar komen deze krachten in ons vandaan?
  Om pijn, kou en nood te verdragen!
  Toen een vriend de bodem van het graf mat,
  Als een vriend kreunt, sterf ik!
  
  Christus zegende ons pioniers,
  Hij zei: het vaderland is door God aan jou gegeven!
  Dit is het eerste geloof van allemaal,
  Sovjet, heilig land!
  . HOOFDSTUK Nr. 13.
  Eindelijk vlogen ze naar planeet Aarde. Bakstenen van de menselijke beschaving. En de planeet is ongetwijfeld rijk en genereus, zowel qua talent als qua gekke mensen.
  Catherine sliep nog, en dit meisje droomde van die glorieuze tijd waarin ze tegen de Taliban vochten. Ik droomde wat er werkelijk gebeurde;
  In mei 2023 troffen de Taliban Tadzjikistan, nadat ze alle voorbereidingen hadden voltooid en hadden gewacht tot alle bergpassen open waren en de temperatuur warmer werd. Hoewel Rusland vastzit in Oekraïne en daar enorme middelen uitgeeft en in feite met de hele westerse wereld vecht, is het geen zonde om van dit moment te profiteren en de zuidelijke onderbuik van het GOS aan te vallen.
  Bovendien moedigt de VS dit aan. Kom op Mujahideen, val aan, wij zullen je steunen.
  Plus natuurlijk interne problemen. Het leven is in materiële termen slechter geworden dan onder het pro-Amerikaanse regime, maar in termen van politieke vrijheid en mensenrechten valt er niets te zeggen.
  Dus begonnen de Taliban een uitweg te zoeken in externe expansie. Na de langdurige oorlog hadden de Mujahideen tijd om uit te rusten, te slapen en voor zichzelf kinderen te krijgen. En opnieuw begonnen ze veldslagen te missen.
  Bovendien leken ze de oorlog met Amerika te hebben gewonnen en voelden ze zich uiteraard aangetrokken tot nieuwe exploits. In Afghanistan zelf, vooral in het noorden, wonen veel Tadzjieken en er is uiteraard een verlangen naar eenwording. Bovendien wordt Tadzjikistan al bijna dertig jaar geregeerd door dictator Rakhmonov. En het is tijd om de Tadzjieken te bevrijden van dit idool en hen ondergeschikt te maken aan de wil van Allah. Trouwens, in de Taliban zelf is de voorzitter geen oosterse despoot, er heerst collectief bestuur. En in alles: Allah en de sharia, en strikte islamitische wetten.
  En nu zijn ze natuurlijk niet meer zo bang voor Rusland. En een enorm Taliban-leger marcheerde Tadzjikistan binnen.
  Vooral de zoon van Mullah Omar en het hoofd van de militaire vleugel van de Taliban wilden oorlog.
  Natuurlijk jeukt hij vanwege zijn jeugd en heeft hij honger naar oorlog. Plus natuurlijk de wens om heel Afghanistan te leiden. Maar het land is niet klein, en de bevolking bedraagt bijna veertig miljoen mensen, en vrij jong, of beter gezegd, de gemiddelde leeftijd als gevolg van het hoge geboortecijfer is zodanig dat het verlangen om te vechten nog niet is verdwenen.
  Wat er gebeurde was dus praktisch onvermijdelijk. Een Tadzjikistan leger van een half miljoen mensen viel Tadzjikistan aan. Zoals velen voorspelden, bleek het Tadzjiekse verzet zwak te zijn. Velen van hen gaven zich over, velen vluchtten en sommigen gingen over naar de kant van de Taliban. En de Russische basis in Tadzjikistan was volledig omsingeld. En ze begonnen haar met grote intensiteit te beschieten en te slaan.
  Russische vliegtuigen probeerden de Taliban te bombarderen, maar zonder veel succes.
  We moesten op twee fronten de oorlog ingaan. Oezbekistan heeft tot nu toe zijn neutraliteit gehandhaafd.
  De krijger ging met grote bitterheid heen. En steeds meer Russische troepen werden naar het zuiden overgebracht.
  Nou ja, de magnifieke vier konden dit natuurlijk niet missen, omdat ze een hevig gevecht met de vijand waren aangegaan.
  In Tadzjikistan ligt zelfs in de winter bijna geen sneeuw, en in de zomer is het lastig om in schoenen te vechten - je voeten zwellen op, vooral als je veel rent. En de meisjes gaan in de aanval, pronkend met hun blote, roze hakken. Er blijft geen vuil aan hun zolen plakken, die zo hard zijn als kamelenhoeven.
  Elizabeth vuurt tegelijkertijd met haar blote tenen met een machinegeweer en werpt een destructief geschenk van de dood af.
  De lichamen van de Taliban, aan flarden gescheurd, springen omhoog.
  De krijger roept uit:
  - Voor onze prachtige kinderen!
  Een andere krijger, Catherine, vuurt ook met een machinepistool. Hij krabbelt met grote nauwkeurigheid en doodt Mujahideen. Ze vallen als gemaaid korenschoven.
  En een charmant meisje met gouden haar gooide met haar blote hiel een erwt des doods en koerde:
  - Rus verdedigde het land met zichzelf,
  Van de invasies van helse sprinkhanen...
  En bedekte het met haar borsten -
  Alle volkeren van Moeder Aarde!
  En de krijger lachte en liet haar mond vol tanden zien.
  Elena, een ander meisje onder degenen die kunstvliegen beoefenen en de Taliban in gelederen neermaaien, koerde:
  - Appels in de sneeuw,
  Dit zijn meisjesborsten...
  Ik zal je helpen,
  Er zullen coole juryleden zijn!
  En de krijger gooide opnieuw met haar blote tenen het moorddadige geschenk van vernietiging. En ze verspreidde veel Taliban in verschillende richtingen, waarbij ze hun hoofden en ledematen afrukte.
  Efrosinya maait ook de Mujahideen neer, en doet dat met groot enthousiasme. Dit meisje heeft zoveel drive en gekke energie. Ze gooit met haar blote tenen een doodsgeschenk met grote vernietigende kracht.
  En dan zingt hij:
  - Oh meiden, op blote voeten, op blote voeten, op blote voeten...
  We zwaaien met vlechten, vlechten, vlechten!
  De krijgermeisjes hebben het zo druk gehad met de Taliban dat de hakken van de schoonheden glinsteren.
  Een Russische vrouw is inderdaad een grote kracht. En ze maait vijanden neer als een zeis met een motor. En het drijft je echt in doodskisten, of zelfs in de grond.
  De krijgers tonen hun woedende temperament en brullen:
  Wij zijn Komsomol-meisjes
  Wij houden van Eskimo...
  De stem van schoonheden is helder,
  Er komt een nieuwe film!
  En de krijgers pakten het aan en toonden hun zeer lange en zeer speelse tongen.
  Het bestrijden van de Taliban is uiteraard geen gemakkelijke taak. En Russische jongens sterven in aanzienlijke aantallen. En we moeten tweehonderd vracht vervoeren vanuit Tadzjikistan.
  Natuurlijk beginnen mensen in Rusland zelf in opstand te komen - waarom was de oorlog met Oekraïne nodig? Moet Rusland boeten met de levens van zijn zonen en dochters in de oorlog in Tadzjikistan? De vragen zijn natuurlijk heel natuurlijk. Is het spel de kaars eigenlijk waard? Verlies ter wille van dictator Rakhmonov de levens van soldaten en geef nieuwe biljoenen roebels uit aan een oorlog met een vijand die fanatiek is en talrijk als sprinkhanen.
  Bovendien stijgen de prijzen, maar er is geen teken van overwinning. En toen kreeg Zjoeganov een beroerte en raakte de pocket oppositionist verlamd. Hoe lang heeft hij, gehoorzaam aan de autoriteiten, de gemarginaliseerden in kringen geleid en quasi-oppositie geïmiteerd. En nu is de leider van de meest talrijke en populaire oppositie, het handigst voor de autoriteiten, ziek geworden. Maar een heilige plaats is nooit leeg. Anderen kwamen, jonger en veel agressiever.
  En de troon schudde...
  Maar voorlopig is er oorlog met de Taliban. Hier zijn meisjes uit de piloten van de aanvalsluchtvaart die in de lucht vechten.
  Anastasia Witchakova is een van de beroemde roodharige krijgers. Ze weigerde tegen het broederlijke Oekraïne te vechten, maar vernietig alstublieft de Taliban.
  Natuurlijk wilden veel vrouwelijke krijgers hun Slavische broers niet doden.
  Maar de omgang met de Mujahideen is een heilige zaak voor de orthodoxen.
  Anastasia schoot met haar blote tenen op de Taliban. Ze stuurde een raket naar de Afghanen en zong:
  Hoe we leefden, vochten,
  En de dood, zonder angst...
  Dit is een cadeautje voor de blotevoetenpiloot!
  Nog een topkrijger, ook mooi, alleen deze keer vecht de blonde Akulina Orlova ook met de dushmans. Ja, de Taliban worden, net als in de eerste oorlog met de Afghanen, dushmans of geesten genoemd. De vijand is echter sterk en groot in aantal. Maar de Taliban en de luchtverdediging hebben hun eigen land. Inclusief degenen die zijn buitgemaakt op het voormalige regeringsleger.
  Akulina Orlova maakt een U-bocht met haar vliegtuig en beweegt zich weg van de Stinger-raket, waarna het meisje zong:
  - Een boze geest kruipt langs de rotsen,
  Je verbrandt het met napalm...
  Wat als de Taliban,
  Gebruik bedrog in de strijd!
  Nog een meisje, Margarita Magnetic. Haar haar is als bladgoud. Heel mooi meisje. En ze weigerde ook categorisch om met Oekraïne te vechten. Omdat hij de wapens niet zal opnemen tegen zijn Slavische broeders. Wat voor veel goedkeuring zorgde. En de Taliban zijn religieuze fanatici, en ooit hielpen ze de Tsjetsjeense separatisten. Bovendien waren de Taliban de enige staat ter wereld die de onafhankelijkheid van Tsjetsjenië erkende. En dit heeft uiteraard jarenlang een stempel gedrukt op de betrekkingen met Rusland.
  Margarita Magnetic is klaar om te vechten. Haar blote tenen drukken op de knoppen. En raketten met een kolossale, vernietigende kracht vliegen op de Taliban. En ze verslaan de bebaarde Afghanen.
  Margarita zong:
  - Eh, Moederland, laat ze schreeuwen, lelijk ding,
  En we vinden haar leuk, ook al is ze geen schoonheid!
  Klootzakken, goedgelovig,
  Als de beveiligingsbeambte oordeelt,
  Er zal dus fascisme zijn,
  Een gruwel van de mensheid!
  De eerste ontdooide plek,
  de begrafenis van Stalin -
  Rus zal Kaïn niet zijn,
  Ook al is ze gewond!
  En de krijgers namen het in koor aan en tjilpten:
  - De Slaven kunnen geen vernedering tolereren,
  Wij zijn allemaal voor ons moederland...
  Wij tolereren geen beledigingen meer,
  Kaïns hoofd ligt in het zwembad!
  Meisjes in aanvalsvliegtuigen raken de Taliban en verslaan en doden deze Mujahideen.
  Hier vliegen ze om de geesten te dorsen. Maar zinken doodskisten met gedode Russische soldaten en officieren worden uit Tadzjikistan gehaald.
  Eén van deze soldaten bleef zonder been achter. En hij zingt droevig en met tranen in zijn ogen:
  - Op de een of andere manier reden ze de kist binnen,
  En de machtigste griezel,
  Ik heb alles erin en eruit geperst,
  En stevig aangedrukt!
  Er zijn ook meisjes op tanks. Een zeer interessante Russische auto "Beer". Gemuteerde meisjes vestigden zich weer en probeerden zichzelf in een andere vorm. Dit is een zeer zware tank, meer dan honderd ton, een experimenteel model. Natuurlijk heeft het ook een bijzondere crew: vier meiden. En iedereen heeft een naam die begint met een E!
  Elizabeth drukt bijvoorbeeld met haar blote tenen op de joystickknoppen en slaat met de Taliban op de bunker, en brult:
  - Glorie aan het communisme!
  Catherine, die met machinegeweren blijft schieten en met haar scharlakenrode tepel op de knoppen drukt, brult:
  - En zonder Zjoeganov! Kaal en dronken!
  piepte Elena, terwijl ze met haar blote hiel op het pedaal drukte:
  - Voor uitstapjes naar de Indische Oceaan!
  Euphrosyne schoot ook, dit keer met behulp van haar speelse tong, en piepte:
  - Voor overwinningen in aanvalsgevechten!
  En de meisjes lachten. Ze regenen lood op Talibanstrijders. En dat doen ze heel goed.
  dacht Elizabeth, terwijl ze op de vijand schoot. Als iemand hersens heeft, begrijpt hij zelfs dat elke religie een sprookje en een menselijke fantasie is!
  Maar waarom hebben verschillende soorten religies zich over de hele wereld verspreid? Bovendien zijn veel in strijd met het gezond verstand? Neem in feite de meest populaire religie: het christendom. Geloven in God, gekruisigd aan het kruis, is dom en absurd. Als je in de Bijbel gelooft, wordt God op de een of andere manier vreemd en onbegrijpelijk.
  Vervolgens verdrinkt hij bijna de hele mensheid met water, miljoenen mensen sterven en slechts acht mensen worden gered. Vervolgens bidt hij aan het kruis voor de beulen.
  Het zal je misschien opvallen: de God van het Oude Testament is erg wreed, maar in het Nieuwe Testament is Christus buitengewoon vriendelijk. En hier is een flagrante tegenstrijdigheid zichtbaar. Als Jezus God de Zoon was, had hij Sodom en Gomorra moeten platbranden. Maar er waren volwassenen, kinderen en vrouwen. Is dit niet wreed?
  En er kunnen nog vele andere voorbeelden van wreedheid worden genoemd, voor een zeer lange tijd. Alleen al de moord op kinderen door Elisa is iets waard.
  Denk dus eens na over wat mensen geloven. En de overheid legt ook religie op. En nu vechten ze tegen de religieuze fanatici, de Taliban.
  Maar ze waarschuwden: wees niet blij dat de Verenigde Staten Afghanistan verlaten, het zal alleen maar erger worden voor Rusland.
  De Taliban, die een beetje hadden gerust en gebruik hadden gemaakt van het feit dat de handen van Rusland gebonden waren door de oorlog met Oekraïne, kwamen in actie en sloegen toe. En dit werd door velen voorspeld. En Rusland moest zich aanmelden. En natuurlijk stierven te veel Russische soldaten tegen hun wil op de basis in Tadzjikistan. Rusland was dus opnieuw verwikkeld in een nieuwe oorlog. En de stemming in de samenleving is uiteraard veel vijandiger geworden tegenover de huidige president. De liefde van mensen is zeer veranderlijk. En de Taliban hebben natuurlijk alles correct berekend. Bovendien zijn de Verenigde Staten in dit geval blij: zij hebben hun vijanden tegen elkaar opgezet. En ze begonnen over hun president te zeggen: een wijze oude man. Zoals hoe slim hij alles heeft geregeld.
  In feite is leeftijd geen barrière voor zowel sport als wijsheid!
  Elizabeth schiet opnieuw, en opnieuw, natuurlijk, met haar blote tenen. Zelfs in de winter is het behoorlijk warm in de tank. En in de zomer is het erg heet in Tadzjikistan.
  Het meisje pakte het aan en zong:
  -Als het lang, lang, lang is,
  Vecht, vernietig de Taliban...
  Als het lang, lang, lang is,
  Ren bergafwaarts in de strijd!
  Het is mogelijk, het is mogelijk
  Dat is natuurlijk waar, waar...
  Ook al voelt het soms zo
  We kunnen Afrika inhalen!
  En in Afrika zijn de prijzen zo hoog
  En in Afrika is geld zo breed!
  Nijlpaarden zijn afgevallen
  Potvissen zijn uitgemergeld...
  En de mensen, als een papegaai,
  Ga rechtstreeks naar de hemel!
  Ekaterina merkte het grijnzend op, terwijl ze tegelijkertijd op de joystickknop van de tank drukte
  dieprode tepel:
  - Er zit iets niet genoeg optimisme in jou!
  Elizabeth antwoordde boos:
  - Als de heerser een morele kreupele en een schurk is, wat voor vreugde kunnen zijn onderdanen dan hebben!
  Elena knikte:
  - Ja! Ze zeggen dat de problemen net zijn begonnen! Maar het was juist zijn buitensporige geluk dat hem overdreven zelfverzekerd maakte!
  Elizabeth knikte met haar blauwgekleurde hoofd:
  - Ja, ik dacht altijd dat zoveel geluk niet aan één persoon kan worden gegeven, hij bestijgt een wit paard, in die zin begint hij te geloven dat de zee voor hem kniediep is. En dan houdt ze, net als de oude vrouw die God wilde worden, niets over!
  Catherine was het hiermee eens:
  - Ja! Er was te veel geluk en het verwende hem. Hoe het fortuin in zijn tijd van Napoleon, Hitler, Ivan de Verschrikkelijke, Lodewijk de Veertiende hield en zich vervolgens van hen afwendde.
  Euphrosyne merkte op:
  - Nicolaas II was een zeer ongelukkige, maar tegelijkertijd een vriendelijke en fatsoenlijke koning. Je denkt bijvoorbeeld dat hij in de oorlog met Japan op zijn minst een beetje geluk zou hebben gehad. Als admiraal Makarov bijvoorbeeld niet was gestorven, had alles anders kunnen zijn. En admiraal Makarov stierf als gevolg van een hele reeks onwaarschijnlijke toevalligheden. Om de een of andere reden gaf hij geen opdracht tot het vegen van mijnen door torpedobootjagers, en geen van zijn ondergeschikten gaf een dergelijk bevel. En de mijn was hoogstwaarschijnlijk Russisch, en het grote slagschip had niet uit één mijn mogen zinken. En zelfs in dit geval had admiraal Makarov gered kunnen worden, zoals bijvoorbeeld Kirill Romanov werd gered.
  Elizabeth was het ermee eens:
  - Ja, een beetje geluk voor Nicolaas II had Rusland veel meer kunnen geven dan veel geluk voor andere heersers. Ik benadruk vooral de huidige president, die de geschenken van Fortune ontving als uit een hoorn des overvloeds en ze in het zand gooide. Totdat uiteindelijk het geluk van het voormalige hoofd van de geheime politie opraakte. Maar een beetje geluk voor de vriendelijkste Nicolaas II! Admiraal Makarov zou bijvoorbeeld de Japanners op zee met weinig bloedvergieten kunnen verslaan, en dan zou de oorlog met de samoerai niet veel offers hebben gekost. En als het tsaristische Rusland de oorlog met Japan had gewonnen, zou de Eerste Wereldoorlog hoogstwaarschijnlijk niet hebben plaatsgevonden. Het gezag van het keizerlijke leger zou dus te hoog zijn en de Duitsers zouden de oorlog niet durven verklaren!
  Elena knikte:
  - Misschien! Hoewel Makarov alleen het aantal mislukkingen en pech in de oorlog met Japan niet uitput. Hoewel ik moet toegeven dat de vijand sterk was. Maar aan de andere kant, als het slagschip Oslyabi niet zo snel was gezonken, zelfs tijdens de slag om Tsushima, had het squadron gemakkelijk door kunnen breken naar Vladivostok! En dus bleek de oorlog met Japan zo onsuccesvol.
  Euphrosyne merkte op:
  - Maar de oorlog met Japan in 1945 bleek verrassend eenvoudig en succesvol. Alsof Japan geen geluk meer had. Helaas leidde de overwinning van Stalin ertoe dat de communisten aan de macht kwamen over China en dat er een zeer sterk en gevaarlijk imperium ontstond, dat onder Brezjnev bijna de Sovjet-Unie aanviel. En zelfs nu doet China alleen maar alsof het een vriend is. En hij wil zelf land van ons afhakken tot aan de Oeral.
  Catharina knikte:
  - Ja! Als de Japanners toen waren verslagen, zou er Geel Rusland zijn geweest in plaats van Noord-China, en zou de Orthodoxie naar het Hemelse Rijk zijn gekomen. Wat gebeurde er als resultaat van Stalins gemakkelijke overwinning op de Japanners? De geboorte van een atheïstisch imperium en een machtig monster aan de grens met Rusland!
  Elizabeth merkte met ontblote tanden op:
  - Geloof dan in de christelijke God. Een overwinning op Japan zou tientallen miljoenen orthodoxe gelovigen opleveren. Maar in plaats daarvan kwam er in Rusland een agressief atheïstisch regime aan de macht. En toen bracht het bloedige stalinistische regime het atheïsme naar China. En het wrede rijk van Mao verscheen. Ik begrijp echt niet wat God wilde!
  Elena merkte op:
  - Ofwel bestaat er helemaal geen God, ofwel is Satan veel sterker dan de Bijbel zegt, ofwel zijn de plannen van de Almachtige onbegrijpelijk voor ons!
  Euphrosyne merkte op:
  - Meestal zijn wrede koningen succesvoller! De enige uitzondering was misschien Alexander de Eerste. De tsaar is intelligent, vriendelijk, liberaal, een gentleman en zou geen vlieg kwaad doen. En tegelijkertijd succesvol!
  Elisabeth merkte op:
  - En Catharina de Tweede werd niet als een wrede en slechte heerser beschouwd, en was ook zeer succesvol. Het is waar dat ze een hoer was, en over het algemeen geen erg goed persoon. Ze verbood de boeren om over hun meesters te klagen. Het is zelfs vreemd dat zo"n verachtelijk persoon zoveel geluk kreeg.
  Elena knikte:
  - Ja, en geloof dan in de christelijke God! Wanneer het kwade en het gemene het meest succesvol zijn!
  Catherine zong woedend:
  De wereld berust op geweld
  De vulkaan van woede gutst op grote schaal uit...
  De spanning is oppermachtig,
  Wordt wakker met pijn en angst,
  Alleen angst zal ons vrienden geven,
  Alleen pijn motiveert je om te werken,
  Daarom wil ik het steeds vaker
  Explodeer hyperplasma in de menigte!
  Elizabeth merkte met een zucht op:
  - Ja, Genghis Khan was een onbeschofte heiden. Hij kon niet lezen of schrijven, maar hij veroverde de halve wereld. Zowel moslims als christenen verloren in de strijd met hem. En de vraag is: waar was Almachtige God op dat moment? En waarom versloeg het heidendom van de Mongolen het monotheïsme: de islam en het christendom?
  Euphrosyne merkte glimlachend op:
  - Op dezelfde manier kun je je afvragen: waar was de Almachtige God toen Kaïn Abel doodde? Waarom liet hij de eerste broedermoordoorlog in de menselijke geschiedenis toe?
  Elena grijnsde en vatte samen:
  - Ja, je kunt eindeloos discussiëren, maar je zult nooit bewijzen dat God bestaat, of dat Hij niet bestaat.
  Ekaterina merkte op:
  - Ik twijfel sterk aan Jezus Christus. De ongelukkige, vertrapte joden hadden heel goed een sterke, begaafde hypnotiseur, zoals Anatoly Kashpirovsky, voor een messias kunnen houden en hem kunnen vergoddelijken. Als je naar de statistieken van de wonderen van Anatoly Mikhailovich kijkt, is hij cooler dan Christus.
  Euphrosyne giechelde en zong:
  - God verhoede het, open de ogen van blinden,
  En maak de ruggen van de bochels recht...
  Ja God, wees God, tenminste een klein beetje,
  Maar je kunt niet een beetje gekruisigd worden!
  En de meisjes namen het opnieuw op tegen de Taliban. Door met hun blote tenen op de knoppen van de joystick te drukken, maaiden ze talloze Mujahideen neer en legden ze letterlijk in batches neer. De bebaarde Taliban kwamen om onder machinegeweervuur en explosieve fragmentatiegranaten. Er volgde serieuze pret, met de massale uitroeiing van religieuze fanatici.
  En hier is Alenka met haar bataljon mooie meisjes die, ondanks het koele winterweer van Tadzjikistan, de Taliban op blote voeten aanvallen.
  Ze dragen echter korte rokjes en hun lichamen zijn bedekt met pantserplaten gemaakt van Kevlar.
  De schoonheden rennen ten aanval en zingen:
  - De kwaadaardige Taliban kruipt langs de rotsen,
  Maar de meiden zijn de coolste...
  Sla hem met napalm
  Succes gaan we vieren!
  En de meisjes zullen schitteren met parelwitte tanden.
  En dan gooit Anyuta met haar blote tenen een erwt met explosieven naar de Mujahideen. En ze zal de Taliban in verschillende richtingen verspreiden, als katjes.
  Het meisje pakte het aan en zong:
  - Glorie aan het vaderland, glorie,
  Tanks snellen vooruit...
  Afdelingen meisjes in bikini's,
  Groeten aan het Russische volk!
  Roodharige Alla vuurt ook op bebaarde vijanden, maait ze neer en zingt:
  - Rus lachte om deze Taliban,
  In alle leeftijden, daarom is het Rus'!
  En het meisje zal het ook aannemen en met haar blote tenen een dodelijke citroen naar de Mujahideen gooien. En verstrooit vijanden in alle verschillende richtingen.
  En hoe hij uit volle borst fluit.
  Enkele tientallen kraaien waren verbijsterd. Nadat ze een hartaanval hadden gehad, vielen ze op de hoofden van de geschoren hoofden van de Taliban en werden ze doorschoten. Waarna de krijger piepte:
  - De kwestie is hier zeer controversieel,
  Ik geloof dat het gewoon topklasse zal zijn!
  Taliban, ik weet dat we zullen winnen,
  Er staat tenslotte een trotse cherub boven ons!
  Maria, nog een van de bikinimeisjes, pakte het aan en floot. En met haar blote tenen wierp ze een enorme moordzuchtige kracht naar de vijand, een zeer destructief geschenk van de dood. Ze verscheurde de Talibanstrijders en koerde met ontblote tanden:
  - Er hangt een enorme mist rond Rusland,
  En de Taliban-strijder haast zich naar het vaderland!
  Olympische Spelen, echt een heldenmeisje. Ze is groot en tegelijkertijd is haar haar lichtbruin. De krijger heeft luxueuze heupen en sterke buikspieren, die zijn bekleed met chocoladerepen. Nou, niemand kan zo'n beestmeisje echt weerstaan.
  En dus tilde ze met haar krachtige, gespierde blote voeten een hele ton explosieven op en gooide die naar de Taliban. En dit vat snelde met grote, dodelijke snelheid. En hoe het tegen de Mujahideen zal botsen, waardoor ze letterlijk uit elkaar worden gescheurd.
  De krijger-held nam het in vreugde aan en zong:
  En boven Murom fronst de lucht,
  De dageraad van het licht komt op...
  Wij, net als de dochters van Ilya Muromets,
  Het was niet voor niets dat ze opschepten over hun kracht!
  Het is inderdaad veel leuker om tegen de Taliban te vechten en te doden dan om tegen de Slaven te vechten. Ik denk dat iedereen het er op dit punt over eens zal zijn dat het een zonde is om broeders te doden.
  Olympias zong woedend:
  Hoeveel broers kun je doden?
  Geloof me, een mens wordt tenslotte geboren voor geluk...
  De moeder laat haar zoon niet naar het front gaan,
  En zelfs in de zomer is er slecht weer tijdens de oorlog!
  Daarna haalt het heldhaftige meisje diep adem in haar longen en fluit. Vele honderden kraaien krijgen onmiddellijk een hartaanval en vallen flauw. En hun scherpe snavels vliegen naar beneden en doorboren de schedels van de Taliban, die druk uitoefenen op de posities van de Russische troepen.
  Olympias, die de kraaien met fluitjes neersloeg en ze verbijsterd liet vallen, pakte het aan en tjilpte:
  Ta, ta, ta - de hoeven kloppen,
  Hier, daar, daar - het machinegeweer raakte!
  Het Taliban-leger is volledig verslagen,
  En niemand kan het leger meisjes verslaan!
  Marusya vuurt ook op de oprukkende Taliban-soldaten. Toont zijn humeur en de hoogste klasse. Haar machinegeweer maait hele rijen Mujahideen neer.
  Het meisje gooit met haar blote tenen een moordend geschenk van de dood. Schakelt veel Taliban-strijders uit en piept:
  - Klassiekers van oorlog,
  Dit is voor een meisje om op blote voeten te lopen...
  Dochters en zonen,
  Laten we iedereen in een spel veranderen!
  De krijgers zijn werkelijk prachtig.
  Matryona, terwijl ze op de Taliban schoot en met haar blote tenen geschenken van vernietiging gooide, piepte:
  - Glorie aan de meisjes in bikini's,
  Ze versloegen de Mujahideen...
  De meisjes hebben messen op blote voeten,
  Ze vallen zo aan voor de lunch!
  Een meisje met een dunne taille en weelderige heupen schiet op de naderende Taliban. Hij doet dit zeer behendig en accuraat. Hij maait ze neer als een grasmaaier en zingt:
  - Het meisje danste een polka,
  Op het grasveld in de vroege uurtjes...
  Staart naar links, staart naar rechts,
  Dit is polka Karabas!
  En nu zal de krijger opnieuw met haar blote tenen een aanwezige moordenaar naar de vijand gooien. En hij zal veel Taliban doden.
  Hier vechten Victoria en Veronica. Beide meisjes zijn erg cool. En ze schieten uiterst nauwkeurig.
  Victoria gooide het geschenk van vernietiging met dodelijke kracht met haar blote hiel. Ze scheurde veel dushmans en piepte:
  - Het geld smelt in de portemonnee,
  Hoofdsteden smelten...
  En in het Russisch -
  Geld betekent manna!
  Een ander meisje drukte met haar scharlakenrode tepel op een knop, waardoor een oorverdovend echogeluid door de lucht vloog. En al duizenden kraaien vielen op de geschoren hoofden van de Taliban. En laten we ze slaan.
  Het roodharige meisje zong:
  Rusland wordt aangevallen door de Mujahideen,
  Er zijn er veel in Afghanistan...
  Ja, onze grootvaders vochten toen in Afghanistan,
  Nu heeft de formidabele Taliban zijn zwaard geheven!
  
  Maar meisjes op blote voeten geven niet op,
  Ze zullen simpelweg de hoogste klasse tonen...
  Ze vechten hevig met de Taliban-armada,
  En ze raakten de geest recht in de ogen!
  En de krijger met haar blote tenen zal het geschenk van vernietiging met moorddadige kracht gooien. En iedereen krijgt het van hem.
  Alice en Angelica schieten met sluipschuttersgeweren op de Taliban. En dat doen ze uiterst nauwkeurig. En ze vuren met zoveel precisie.
  Alice pakte het aan en zong:
  Er zal een kist zijn voor de dushman,
  Blijf gezond om...
  Meisjes rennen naakt rond in de winter!
  En ze breken hun rug met de Mujahideen!
  En toen schoot Alice, met een scharlakenrode tepel toen ze op de knop drukte. En schakelde een tiental Taliban uit.
  Alice pakte het aan en piepte, haar tanden ontblotend:
  - Voor het vaderland en vrijheid tot het einde,
  Meisjes op blote voeten in bikini's
  Jullie zijn zulke heldinnen...
  Laat harten eenstemmig kloppen!
  Angelica bevestigde:
  - Klop tegelijk! Dit is geweldig!
  . HOOFDSTUK Nr. 14.
  Oké, ze hebben Catherine wakker gemaakt. Ondertussen koos Elizabeth haar volgende slachtoffer of cliënt uit voor ondervraging. Tot nu toe hebben ze geen noemenswaardige aanwijzingen gevonden.
  Maar in dit geval leek het meisje Marianna het meest interessant. Ze is niet alleen geestelijk ziek, maar heeft ook een technische opleiding en leek als kind aanzienlijke vaardigheden op het gebied van elektronica te tonen.
  Elena, deze roodharige koningin, merkte op:
  - Als er iets is om mee te beginnen, is het met haar!
  Euphrosyne zei glimlachend:
  - Dit is niet het slechtste idee, maar... Ik heb een intuïtief gevoel dat we niet op de juiste plek aan het graven zijn!
  Elizabeth maakte logischerwijs bezwaar:
  - Intuïtie mag informatie en analyse niet vervangen. Bovendien is Marianna een heel slimme meid. En tegelijkertijd heeft ze een ernstige vorm van schizofrenie. En daar kun je niet tegen ingaan!
  Catherine zong met ontblote tanden:
  -We houden er allemaal van om gezichten te trekken,
  De makkelijke weg kiezen
  En tegelijkertijd lijken ze zo op elkaar,
  Een beetje gek!
  De gemuteerde meisjes kwamen echter niet in de diepe jungle. En ze pakten het en vlogen rond de metropool van de aarde.
  Om hen heen flitsten de rijke en sierlijke wolkenkrabbers van de planeet, die letterlijk schitterden van goud en een massa vakkundig gesneden stenen, en vele andere schoonheden.
  Vooral de bloemen zagen er prachtig uit, zo groot als een goed stadion, en er leefden ook mensen op.
  En ook heel veel kinderen waren aan het rennen en springen. Bovendien zijn velen van hen oud-volwassenen.
  Dit is hoe mensen in de kindertijd terechtkomen en lichamen krijgen waarin veel plezier zit, en je constant wilt lachen en springen.
  Elisabeth merkte op:
  - En waarom is Marianne schizofreen? Er zijn hier miljarden van zulke gekke mensen, zo niet erger!
  Catharina knikte:
  - Ja, om eerlijk te zijn... We zullen echte problemen krijgen als we ze niet onderwijzen. Om precies te zijn: voor de hele mensheid.
  Elena schudde haar rode haar en was het ermee eens:
  - Er is sprake van totale degradatie. En hoe verder het gaat, hoe erger het wordt.
  Talrijke kinderen lieten hun blote hakken zien, die roze waren en er zacht uitzagen, ook al werden ze geslagen op een nogal ruwe ondergrond, inclusief straten en muren van huizen bezaaid met diamanten.
  Ja, er was hier een hele coole compositie.
  Euphrosyne, een meisje met wit haar, zong:
  - Oh, kindertijd, kindertijd, waar heb je haast?
  Oh, kindertijd, kindertijd, waar ren je naartoe!
  Ik wil niet zomaar volwassen worden,
  Ik wil weer een meisje zijn!
  Elizabeth merkte op:
  - Liefde voor alle leeftijden. Maar het zou dom zijn als we ook gekken gaan imiteren. We hebben tenslotte de Tweede Wereldoorlog meegemaakt - dit was verharden en testen!
  Catherine merkte grinnikend op:
  - En de oorlog met de Taliban was nog erger. Om precies te zijn: zo niet koeler, dan in ieder geval geestelijk aangenamer. Sommige Duitse jongens, vooral die met blond haar, zijn bijvoorbeeld zo schattig dat het onaangenaam en walgelijk is om ze te vermoorden!
  Elena merkte glimlachend op:
  - Maar Afghaanse jongens zijn, zelfs als ze zwart haar hebben en nog geen baard hebben, best schattig en aardig. Maar er zijn veel tieners in het Taliban-leger, en het is op de een of andere manier walgelijk om op hen te schieten, en nog meer om hun hoofd met zwaarden af te hakken.
  Euphrosyne merkte giechelend op:
  - Afghaanse baardloze jongens vechten het liefst op blote voeten om hun schoenen te sparen en wendbaarder te zijn. In ieder geval tot de vorst. En in die zone komt vorst meestal alleen in de winter voor in de bergen. Maar het klimaat is onaangenaam, een beetje koud 's nachts, warm overdag - maar droog! Hier in India is het klimaat erg vochtig en dus warm en mild.
  Elisabeth knikte:
  - Ja, in India. Daar kun je zelfs in de winter onder een brug slapen, en in Bombay bijvoorbeeld zul je zelfs naakt niet bevriezen. Maar het is nog steeds vochtig en er zijn veel insecten. Dus in de oudheid was er nergens op aarde een hemel!
  Catharina zong:
  Ik neem je mee naar een verre plek,
  Het leven zal een paradijs zijn...
  Heb gewoon medelijden met mij
  Word mijn vrouw!
  Marianna woonde in een bijzonder huis dat op een aardbei leek. En op het moment dat de meisjes verschenen, bedreef ze de liefde met de gigolo-robot. En de mooie blondine trilde letterlijk van plezier.
  Elizabeth merkte op:
  - Nee! Het lijkt erop dat we complete idioten zijn.
  Ekaterina stelde voor:
  - Laten we ze niet storen. Laten we even wachten.
  Euphrosyne merkte op:
  - Een robot is geen mensenjongen, maar vrouwen kunnen heel lang de liefde bedrijven!
  Elena, het roodharige meisje, stelde voor:
  - Laten we gaan spelen.
  Elisabeth vroeg:
  - Wat?
  De vurige schoonheid antwoordde:
  - We zullen aforismen uiten. Wie is geestiger en cooler?
  Catharina knikte:
  - Het is logisch, kom op, ik ga eerst!
  Euphrosyne mompelde:
  - Begin!
  Het meisje met geel haar zei:
  -Hij die geen hart van goud heeft, is geen koperen, gebroken cent waard!
  Elizabeth twitterde:
  - Als u een tuinliefhebber bent, kunt u de oogst niet gebruiken!
  Elena vervolgde:
  - Als je niet weet hoe je je vuisten moet balde, dan zul je zeker genaaid worden!
  
  Euphrosyne over gorgelen:
  - De zwakheden van vrouwen maken krachtige mannen machteloos!
  Catharina siste:
  - De tong is het meest betrouwbare net om insecten met intelligentie te vangen!
  Elizabeth voegde geestig toe:
  - De blote hak van een meisje helpt je luxe nieuwe kleding te vinden en de schoenen van een man aan te trekken als een knuppel!
  Elena tweette als reactie:
  - Een vossenvrouw kan een leeuw in een blatende ram veranderen, losgelaten op een jas van schapenvacht!
  Euphrosyne piepte en ontblootte haar tanden:
  - Het is beter om voor altijd een jongen op blote voeten te zijn dan een tijdje een oude man met schoenen!
  Catherine merkte grinnikend op:
  - Het is beter voor een meisje om blootsvoets te zijn dan scheel!
  En de krijgers barstten in lachen uit. Dat was hun ding.
  Roodharige Elena merkte met een zeer tevreden blik op:
  - Ja, ons onderzoek lijkt eerlijk gezegd op een clownerie. We markeren niet eens de tijd, maar kruipen in cirkels. Nu luisteren we, in plaats van serieuze zaken te doen, naar het wellustige zuchten en schreeuwen van een gekke dame. En we zien eruit als totale dwazen!
  Euphrosyne merkte sarcastisch op:
  - Het is juist! Maar wat stel je precies voor dat we doen?
  Elizabeth, een gemuteerd meisje met blauw haar, die de onuitgesproken leider van deze vier was, stelde voor:
  - Laten we zingen!
  Catherine lachte en vroeg:
  -Ben je serieus?
  Het meisje met blauw haar knikte en voegde eraan toe:
  - Nogal! Bovendien komen sommige populaire aforismen niet in je op.
  Euphrosyne stampte met haar blote voet en piepte:
  - Natuurlijk nemen we het en zingen! Het lied helpt ons bouwen en leven.
  En ze zongen in koor;
  Onze mooie Rus' is beroemd,
  Maatstaf voor het kosmische glorieuze vaderland...
  Laat verdriet de jongen niet storen,
  We zullen leven onder het heilige communisme!
    
  Ons vaderland, de snaar speelt,
  Het zal geweldig zijn voor iedereen op de planeet...
  Ons Rusland is een heilig land,
  Waar gelukkige kinderen lachen!
    
  Er is geen vaderland - beter dan een land,
  Degene die de grote macht nieuw leven heeft ingeblazen...
  Wij zijn maar mensen, ken de adelaars,
  Laten we de Wehrmacht in het gezicht slaan!
    
  Ons vaderland is een krachtig pak,
  We zullen behendig uitstekende kaarten nemen...
  Nee, Rusland zal niet kunnen verdwijnen,
  Als we de hoofdslee spelen!
    
  Russisch geloof - krachtige Svarog,
  Die van kosmische furieuze kracht...
  Laten we bidden dat Rod ons zal helpen,
  Gouden vleugels wapperen over de wereld!
    
  Glorie aan de kosmische kracht van de aarde,
  Die kracht heeft het fenomeen voortgebracht...
  Mensen van de nieuwe Russische familie,
  Het Russische leger is een formidabele kracht!
    
  Geloof ons, we zijn geboren voor de ruimte,
  Laten we van de Russen een supernatie maken...
  Wij zullen zonen worden van grote generaties,
  De vijand zal zijn als gepelde eieren!
    
  Dit is de coolste voor Rusland,
  Je bent een pionier, ook al ben je al jaren een kind...
  Het meisje zal met haar blote voet trappen,
  Je bent een superkrijger, tel vanaf luiers!
    
  Het vaderland leeft in het hart van de jongen,
  Degene die snel is gemaakt voor de ruimte...
  Je gaat meteen op stap,
  Ik geloof dat we een paleis van het communisme zullen bouwen!
    
  Dit is waar onze wereld voor Rusland zal worden,
  De meest kosmische, wonderbaarlijk mooie...
  Jij bent ons Lada-idool van geluk,
  En het is gevaarlijk om tegen Svarog te vechten!
    
  Ware kracht, ons land,
  Degene die voor ons in geluk is geboren,
  Ook al valt Satan Rus aan,
  De grootheid van de macht zal een afgod zijn!
    
  Dit is een glorieuze klap voor het vaderland,
  Het meisje zal je slaan met haar blote knie...
  Wij zullen een vreugdevol geschenk ontvangen,
  En we zullen Hitler tegen de muur zetten!
    
  Het Russische leger bestaat uit adelaars,
  Degenen die het moffenleger zullen vernietigen...
  De dagen van de Horde zijn geteld, weet je,
  En jullie honden, weet dat je niet terug moet vechten!
    
  Eeuwige glorie om Rus af te koelen,
  Wij zullen trouw zijn aan de vlag van de Familie...
  Wij kunnen ons vaderland redden,
  Voor het grote geluk van de mensen!
    
  Rusland zal worden als de fakkel van de aarde,
  Wat de weg naar het universum verlicht...
  In het belang van de grote Russische familie,
  En we blijven bewegen richting creatie!
    
  Het beste voorbeeld voor een pionier is
  Dit is een strijd waarin alles cool is...
  Misschien wil meneer ook winnen,
  Met ons in discussie gaan, geloof me, is gevaarlijk!
    
  Ik geloof dat we allemaal de ruimte in zullen vliegen,
  Laten we grappige grappen maken over de wereld...
  Ergens snelde de cherub zelf voorbij,
  Wees een genie in plaats van een idioot!
    
  Dat is waar het allemaal om draait, vrede voor ruimte,
  Eeuwig mooi, als speelgoed...
  Ergens is er een woedend feest,
  En het psychiatrisch ziekenhuis huilt om Adolf!
    
  Ik geloof dat Rus prachtig zal bloeien,
  Dat we herenhuizen op Mars zullen bouwen...
  We kunnen ons land redden, ik weet het,
  Alles zal geweldig zijn, geloof me, het zal geweldig zijn!
    
  Eeuwig Moederland, ons land,
  De sterkste, vernietigt prachtig...
  Waarom val je ons aan, Satan?
  Het zal geweldig zijn, de mensen zullen versteld staan!
    
  Dit is wat ons ras voor de kosmos heeft gecreëerd:
  Trouw aan de ruimte, cool tijdperk....
  Ergens werd een bunker verwoest door granaten,
  Onze zaken, dat weten de mensen, zijn niet slecht!
    
  Dit is wat Rusland naar het universum brengt,
  De beste cadeaus ter wereld...
  Je wordt vereerd als Komsomol-lid,
  En de heetste kus van het meisje!
    
  Hier is een stad gebouwd op Venus,
  Heel groot en heel mooi...
  En de pionier is blij met alles beter,
  Hij is een prediker van het land van het collectief!
    
  Dit is het beste pak voor de ruimte,
  Dit is wanneer je over hobbels snelt...
  En we zullen het vaderland niet laten verdwijnen,
  Het is allemaal eenvoudig: ken de bloemen!
    
  God is de beschermheer van ons Rus',
  Degene die verscheen in de zonnestralen...
  Dus meisje, wees niet verdrietig
  En de pioniers sloegen met hun vuisten!
    
  Onze meiden zijn de coolste
  Ze kunnen al het gras maaien met een machinegeweer...
  De Führer vlucht - val hem aan,
  Laten we een uitstapje maken naar het aas!
    
  Als het moet, zullen we bergen wegvegen,
  De blote hak van de meisjes is als een voorhamer....
  Laten we de aarde redden van de zwerm napalm,
  Nou, er zit een strop om de nek van de Horde!
    
  Meisje, dit is een aardige vechter,
  Kan met één zwaai een lijn naar beneden maaien...
  Je bent een jongen, weet je, goed gedaan,
  Ook al is hij een pionier, er is een kind dat niet arm is!
    
  Nu vallen we Berlijn al aan,
  Het is bedekt met krachtschilden...
  En ken in onze steun de cherub,
  Zwaarden sprankelend als diamanten!
    
  Dit is de ruimte, onze aarde,
  We kunnen vliegen, geloof me, met een quasar...
  Onze beste familie
  Het verplettert alles met een geroemde klap!
    
  Dit is het hart van de kinderen voor het vaderland,
  De coolste plek in het heelal...
  De mooiste meisjes ter wereld,
  Met grote kracht in onvergankelijke ruimte!
  Marianne is eindelijk moe van het bedrijven van de liefde met de cybernetische gigolo. En vier gemuteerde krijgers kwamen haar kamer binnen.
  Marianne had een veelkleurig kapsel en zag er jeugdig en misschien zelfs kinderachtig uit.
  Toen ze de heldhaftige meisjes zag, lachte ze en stak haar tong uit, grommend:
  - Ben je gekomen om mij te dienen?
  Elisabeth brulde:
  - Je bent een gevaarlijke crimineel en je moet een reeks van onze zeer lastige vragen beantwoorden, anders word je naar de gevangenis gestuurd!
  Marianne giechelde en antwoordde stoutmoedig:
  - Ze sturen mij niet naar de gevangenis. En het ziekenhuis is niet slecht. Het zit ook vol met verschillende soorten entertainment en het eten is goed.
  Elena merkte op strenge toon op:
  - Doe niet alsof je dom bent. Ben jij degene die het intergalactische schip heeft gekaapt?
  Marianne giechelde opnieuw en antwoordde:
  - Ja ik! Ik heb een ander universum opgeblazen en een ander ingeslikt.
  Catherine merkte grinnikend op:
  - Het is niet duidelijk van jou dat je universums hebt ingeslikt!
  Het gekke meisje ontblootte haar tanden en brulde:
  - Nu wil ik lachen
  En ik zal je gewoon inslikken!
  Ik zal het doorslikken! Ik zal het doorslikken!
  Ik heb geen genade!
  Elizabeth knipoogde naar haar en zong:
  Gekkenhuis in brand
  Sanatorium van Satan...
  Er zal een zweep op je rug zijn,
  Wij zijn trouw aan de Heer!
  Marianne stopte plotseling met trillen en haar blauwe ogen kregen een betekenisvolle uitdrukking. En het meisje met een gestoorde psyche vroeg:
  - Bent u toevallig dezelfde vier - E-4, meisjes met blauw, geel, rood en wit haar?
  Elena vroeg:
  - En zo ja, wat dan?
  Marianna zong glimlachend:
  - Vier meisjes met blote voeten,
  Je hebt dolken, je hebt ook zwaarden...
  Je rent snel over de paden,
  En als je iets nodig hebt, fistel!
  En opnieuw begint hij te lachen. Nou, ze is absoluut heel gek. Maar tegelijkertijd moet gezegd worden dat ze mooi is.
  De meisjes keken elkaar aan. En Euphrosyne merkte op:
  - Dus, gaan we door met het spelen van dwazen, of zo? Is ze eigenlijk wel in staat iets te maken?
  Marianna fleurde onmiddellijk op, draaide haar hoofd om en mompelde:
  - Weet je dat ik een perpetuum mobile heb uitgevonden?
  Elisabeth knikte:
  - Ja dat weet ik! Hierbij wordt inderdaad gebruik gemaakt van het graviomagnetische principe van hyperinductie. Het heeft gewoon weinig praktisch nut. Het apparaat is omvangrijk en produceert weinig elektriciteit. Het is veel gemakkelijker om de traditionele, gecontroleerde en volledig veilige thermoquark-synthese te gebruiken, die uit één gram zand dezelfde energie produceert als bij de verbranding van vier miljard ton steenkool. Hoe je zulke complexe apparaten kunt maken die op zijn best een supersmartphone kunnen opladen.
  Marianne blafte:
  - Maar ze was in staat de wet van behoud van energie te weerleggen!
  Catherine knikte en voegde eraan toe:
  - De wet van behoud van energie werd al weerlegd door thermoquarkfusie. En bij de synthese van thermopreen wordt energie uit één gram zand gehaald, net zoals bij de verbranding van acht biljoen ton steenkool! En alle energieproblemen van de mensheid zijn nu voor altijd opgelost!
  Het gekke meisje schopte tegen haar blote, gebruinde, gespierde benen en zong:
  Ongeopenbaarde geheimen voor ons, het is tijd om ze te onthullen,
  De geheimen van de natuur liggen als in een spaarvarken...
  We zullen de kracht van de Melkweg uitscheuren, de energie van de kern,
  De kracht van de geest in de fles zal vervagen!
  Elizabeth klapte in haar handen en merkte op:
  - Nou, je bent lief! Ik geloof dat je de vijand een verpletterende slag zult toebrengen.
  Marianne giechelde opnieuw en haar tanden, fonkelend als parels, begonnen te glinsteren.
  Catherine vroeg op strenge toon:
  - Heb je een alibi?
  Marianne giechelde en antwoordde:
  - Nee, ik heb niet zo'n ziekte.
  Elena merkte op, nadat ze vooraf een verzoek had ingediend bij het Hypernet:
  - Nee! Het lijkt erop dat ze hier aan het spelen was. Ik vloog ook naar Venus. En het was buitengewoon geweldig, voor haar natuurlijk.
  Euphrosyne zong:
  Om over andere werelden te dromen,
  Vlieg naar de sterren in de wolken...
  Creëer een magische wereld
  Wie, meisje, is jouw idool?
  Marianne giechelde en stelde voor:
  - Laten we in plaats daarvan de liefde bedrijven. Dit zal de beste daad zijn.
  Elizabeth haastte zich om van gespreksonderwerp te veranderen:
  -Heb je al geprobeerd iets uit te vinden?
  Het geestelijk gestoorde meisje krabde met haar blote, gebeitelde voet over haar hoofd en antwoordde:
  - Ik heb geprobeerd een tijdmachine te maken. Dit, zie je, is geweldig. Zeker als je de toekomst in vliegt. Ja, en in het verleden zou het bijvoorbeeld mogelijk zijn geweest om Hitler te vermoorden. En verander de loop van de wereldgeschiedenis.
  Elena merkte logischerwijs op:
  - Dan kan deze wereld, als de geschiedenis wordt veranderd, verdwijnen. Zoals de eeuwenoude film: "The Butterfly Effect." En dan is het doden van Hitler helemaal geen vlinder!
  Elizabeth knikte instemmend:
  - Ja, het vernietigen van Hitler zou de wereld niet noodzakelijkerwijs een betere plek maken. Ten eerste had iemand die slimmer, sluw en flexibeler was de nazi-leider kunnen worden, die de Joden niet naar de oven zou hebben gestuurd, maar subtieler had gehandeld. En mogelijk zou hij de wereld hebben veroverd. Of er zouden nog meer slachtoffers vallen. Bovendien had Stalin zonder Hitler heel Europa kunnen overnemen, en daarna ook andere landen. En het is geen feit dat het goed was!
  Marianne maakte bezwaar:
  - Als de communisten in de twintigste eeuw de hele wereld hadden verenigd, hadden we misschien het hele universum al veroverd!
  Ekaterina antwoordde:
  - Is geen feit. Feit is dat er in een planeconomie van het stalinistische type niet zo"n motivatie bestaat om technologie te ontwikkelen als in de kapitalistische concurrentie, vooral tussen verschillende landen. Als de hele wereld onder controle zou staan van een stalinistische planeconomie en alleen van de publieke sector, dan zou er geen stimulans zijn om elektronica en andere verbeteringen door te voeren. En er kan sprake zijn van stagnatie in de vooruitgang.
  Elena knikte met haar hoofd, dat rood en koper was, als een pioniersdas:
  - Dat is het! Er zijn slimme mensen die zeggen: misschien zou het beter zijn als Hitler won? In het Derde Rijk was de militaire technologie in twaalf jaar tijd vrijwel van nul naar geavanceerde posities gestegen, en onder het bekwame management van de Duitsers, ideale orde en discipline, zou de mensheid niet alleen haar eigen universum hebben veroverd, maar ook andere!
  Marianne piepte, rolde met haar heupen en vroeg:
  - Nou, is dat niet zo?
  Elizabeth antwoordde:
  - Welnu, als er in het Derde Rijk gelijkheid van alle naties was en er normale leiders waren, zou er iets goeds kunnen zijn gebeurd. Maar als het slavensysteem zou terugkeren, welke stimulans zou er dan zijn om technologie te ontwikkelen? Er zijn tenslotte toch slaven! En zij doen al het vuile werk voor de meesters!
  Ekaterina bevestigde:
  - Ja! Een verenigd imperium lijkt niet slecht. Maar als het op een ongezonde basis ontstaat, als de mensheid nog niet volwassen is, kan er niets goeds uit voortkomen. En dus hebben mensen alles meegemaakt, veel bloed vergoten en gek geworden!
  Efrosinya voegde er glimlachend aan toe:
  - En we maakten een broederoorlog door, maar we realiseerden ons dat dit niet de juiste methode was. Hoewel er meer dan een miljoen mensen omkwamen. Er stierven er echter nog meer in de Tweede Wereldoorlog, en er kan niet worden gezegd dat de mensen daar iets van hebben geleerd.
  Catherine merkte glimlachend op:
  - Het algemene opleidingsniveau van de mensen is gestegen. Vooral dankzij het Hypernet. Toen mensen wijs werden, beseften ze dat het stom was om vijf keer per dag op je knieën te gaan en dictators als goden te beschouwen, en dat het een gruwel was om elkaars vijand te zijn vanwege de kleur van je huid. op. En de landen begonnen zich te verenigen. En helemaal niet dankzij de nieuwe Genghis Khan!
  Marianne giechelde en merkte op:
  - En ik wilde naar het verleden gaan. Raak Genghis Khan met een blaster, verbrand hem en neem de plaats in van heerser van het universum!
  Elizabeth merkte glimlachend op:
  - Soms wilde ik dit ook. Dus je denkt: waarom gaf de Voorzienigheid geluk aan Genghis Khan? Zijn imperium stortte immers snel en spoorloos ineen. Hoewel dit aan de andere kant ook een filosofische betekenis heeft.
  Euphrosyne stelde voor:
  - Misschien is het beter als we niet de wildernis in gaan om te eten?
  Marianne mompelde:
  - Ik zal je niet behandelen. Het is beter om zelf te bestellen op Hypernet. Het is zo makkelijk. Je kunt gratis iets eten dat niet te onderscheiden is van koninklijk eten.
  Elizabeth lachte en zong:
  Gratis eten en room,
  In een café genaamd San Remo!
  Elena concludeerde logischerwijs:
  "Hier zullen we zeker niets vinden." Laten we in plaats daarvan de anderen controleren. Anders zou je zoveel tijd verspillen aan elke gek.
  Marianne gromde:
  - Ik ben niet gek, ik ben een genie!
  Elizabeth knikte krachtig:
  - We zijn allemaal echt genieën! Is het niet?
  Catherine twitterde:
  - Alles is ingenieus, geconcentreerd...
  Maar toen bedacht het meisje met geel haar niets slims of geestigs.
  En de roodharige Alla merkte op:
  - Dat is het, meiden, laten we gaan! Er zijn hier nog enkele zeer verdachte adressen!
  En de krijger-onderzoekers sprongen het huis uit waar het grappige en, op haar eigen manier, briljante, gekke meisje woonde.
  Elizabeth schudde de zweetdruppels uit haar blauwe haar en merkte op:
  - Nog een vals spoor. Over het algemeen is het onwaarschijnlijk dat we iets zullen bereiken.
  Euphrosyne stelde voor:
  - Misschien kunnen we een pauze nemen en mediteren? Er zijn in ieder geval enkele belangrijke aanwijzingen nodig. Bijvoorbeeld iets dat met de kindertijd te maken heeft. Of misschien is dit helemaal geen infantilisme, maar iets heel anders!?
  Elena knikte krachtig met haar hoofd en was het ermee eens:
  - Ja, meditatie! Dit zal waarschijnlijk de ideale keuze en conclusie blijken te zijn.
  En alle vier de gemuteerde meisjes gingen, nadat ze een rustige, comfortabele plek hadden gekozen, in de lotushouding zitten. En we begonnen te mediteren. In de hoop dat ze vroeg of laat inspiratie zullen krijgen.
  En de eeuwige dag regeerde op aarde.
  . HOOFDSTUK Nr. 15.
  
  Tijdens de meditatie begonnen de meisjes zich opnieuw hun glorieuze, uiterst turbulente en rijke verleden te herinneren. Waarin ze met verschillende soorten legers vochten. Ook in de oorlogen van de turbulente eenentwintigste eeuw. Zomer 2023 - oorlog in het zuidelijke GOS. Waar de vier, in tegenstelling tot de oorlog in Oekraïne, besloten op volle sterkte te vechten.
  De oorlog tussen de Taliban en Rusland duurde voort. Afghanistan heeft een grote bevolking, veel jonge mensen die hongerig, boos en agressief zijn.
  En ze vechten in Tadzjikistan, terwijl de handen van Rusland gebonden zijn aan de oorlog in Oekraïne, die door het grootste deel van de wereld wordt gesteund.
  En de Taliban profiteren hiervan.
  Maar aan de Russische kant vechten hele blote voeten en mooie meisjes in alleen bikini's. De gevechten komen in golven.
  Elizabeth schiet op de Mujahideen. Ze gebruikt een krachtig machinegeweer van het drakentype. En het regent kogels op de Taliban.
  En ze vallen en drukken op het meisje. Een Russische helikopter die is neergeschoten door een zelfgemaakt luchtafweergeschut zal vallen. Hij werd neergeschoten door de Taliban. Het is waar dat er geen meisjes in de helikopter zitten, maar mannen, en je hebt niet echt medelijden met ze.
  En Elizabeth, het meisje is op blote voeten en in bikini. En als je bijna naakt bent, zal niemand je tegenhouden of tegenhouden.
  De oorlog in het zuiden sleept zich echter voort. De zomer is al voorbij. En dan de herfst - vochtig en regenachtig. Afghanistan heeft een grote bevolking en moslimvrijwilligers uit de hele islamitische wereld arriveren daar. En nu is de winter aangebroken en is de oorlog nog steeds aan de gang. Elizabeth gooide het geschenk van vernietiging met haar blote tenen of gebeitelde benen met moorddadige kracht. Ze verspreidde de Taliban in verschillende richtingen en zong met ontblote tanden:
  Hier is het winter, winter, winter,
  Het begon plotseling...
  Veegt woedend, veegt -
  Morgen zal het beter zijn
  Morgen, morgen, morgen!
  En nu is het een nieuw jaar!
  Er viel inderdaad sneeuw in Tadzjikistan op Nieuwjaar 2024. En nu laten Russische meisjes blote voeten, gebeitelde voetafdrukken achter in de sneeuw, en het ziet er heel mooi uit.
  Zoya pakte het aan en zong:
  Een twee drie -
  Veeg uw processors schoon!
  Vier, acht vijf,
  Laten we lapta gaan spelen!
  En het meisje lanceert met haar blote tenen het geschenk van de dood met dodelijke kracht.
  Catherine pakte het aan en zong met ontblote tanden:
  Een twee drie vier vijf,
  Het konijntje ging wandelen...
  Hier rent een meisje weg
  Doodt Mujahid!
  Maar Elena leidt ook het vuur. Het soort meisje dat niet cooler kon zijn. En hij schrijft met dodelijk zelfvertrouwen. Maait de Mujahideen neer zonder onnodige ceremonieën. Daarna begint hij te zingen;
  Als de achterkant nutteloos is -
  Militaire ijver zal niet helpen...
  Nou, als er geen enthousiasme is,
  De achterkant zal de lunch van de vijand zijn!
  En de roodharige Elena, die het geschenk van vernietiging zowel met haar blote tenen aannam als gooide. En in werkelijkheid zal het zoveel dushmans verscheuren dat het gewoon angstaanjagend is.
  Elena heeft de kans om te zingen natuurlijk niet gemist:
  Ik ben naakt geweest
  Ze sprong zo door het veld!
  Ik sprong door het veld...
  Kulatsky zong mee!
  En het meisje zal haar ogen nemen die schitteren van saffieren en schitteren. En haar ogen zijn prachtig. En de taal is erg ondeugend. En zo behendig en zo groovy. Nou ja, net alsof het een soort sappige sinaasappel is.
  Euphrosyne vecht ook. En met zijn blote tenen gooit hij cadeautjes van vernietiging. Die zo dodelijk en destructief zijn.
  En vlakbij namen de Taliban een Russische tank en schakelden deze uit. En het Russische legervoertuig begon in stukken te scheuren en de gevechtsuitrusting ontplofte. En opnieuw sterven er mannen.
  Maar Euphrosyne heeft geen mannen nodig. Ze moeten gemarteld worden. En het meisje pakte het en zong:
  Mannen, mannen, mannen,
  Jullie zijn gewoon grote bruten
  Als meisjes je vermoorden
  Ze reinigen de aarde zo erg!
  De Taliban zijn inderdaad beesten.
  Ze hebben ooit een mooie meisjesscout gevangen. Om te beginnen namen ze haar mee en trokken haar op het rek. Ze draaiden de gewrichten uit mijn armen, wat erg pijnlijk was.
  Vervolgens plaatsten ze kousen op de blote voeten van het meisje, die haar enkels vastbonden. En daarna staken ze een vuur aan onder haar blote, sierlijk gebogen zolen.
  Het Russische meisje had veel pijn. Voordat de Taliban haar hielen bakten, namen ze haar voeten en smeerden ze in met olie. En daarom brandde de zool langzaam, en het was ondraaglijk pijnlijk. En het meisje kreunde en brulde. En de Taliban sloegen haar ook met een zweep op de rug en zijkanten. Toen besloten ze de martelingen te intensiveren. We haalden een hete draad tevoorschijn en begonnen de schoonheid op de rug en borst te slaan.
  En hoe pijnlijk het is. Vooral toen de Taliban de scharlakenrode tepels van het Russische meisje met een gloeiend hete tang begonnen te verdraaien. En ze huilde zo veel.
  En de hoofdleider van het Taliban-detachement was gewoon gek van de martelingen. En hij ontblootte zijn gouden tanden.
  Het Russische meisje spuwde als reactie. Waarna ze haar blote tenen begonnen te breken. Wat erg pijnlijk is. En het meisje viel flauw van de vreselijke, ondraaglijke pijn.
  Maar de Taliban bleven martelen. Eerst brachten ze het meisje weer bij bewustzijn door een emmer ijswater uit te gieten. En toen installeerden ze sensoren en elektroden op haar lichaam.
  Daarna begonnen twee jongens op de dynamo te trappen. De stroom begon te stromen en het meisje beefde van de helse pijn. En inderdaad, wanneer het lichaam
  elektrische ontladingen passeren, het is griezelig, het woord is dat kuddes paarden voorbij rennen. En inderdaad, elk meisje hier zal huilen.
  En de jongens trappen, en het naakte meisje huilt als een wilde wolf. En het doet haar echt pijn.
  En naast de schok bakken de Taliban ook de hakken van het Russische meisje, die al bedekt zijn met grote blaren. Ze sloegen me ook op de rug met een hete draad. En ze sloegen toe met woede en vertraging.
  En tegelijkertijd verhoogden ze het meel. Ze begonnen het meisje uit te rekken en steeds meer gewichten aan het blok te hangen om haar gewrichten volledig te verdraaien.
  De belangrijkste Taliban-bandiet zong:
  Wat een pijn, wat een pijn
  De wedstrijdscore is: vijf - nul!
  Welnu, wat kun je van de wilden afnemen? Ze martelden het meisje heel wreed, maar niet bijzonder verfijnd.
  De Taliban zijn barbaren. Dus met het geld dat ze uit de drugs haalden, kochten ze een hele armada tanks uit China. China is inderdaad de bondgenoot en vriend van Rusland.
  En de Taliban vielen de vijand aan met hun tanks.
  Maar tegen hen staan vier Russische gemuteerde meisjes, dit keer op de nieuwste T-95. Ze zijn uiteraard op blote voeten en in bikini.
  En wat?
  Elizabeth schoot met haar blote tenen op de Mujahideen en piepte:
  - Glorie aan het moederland van de olifanten!
  Catherine sloeg ook de Taliban met haar blote, ronde hiel, en vroeg:
  - Wat is het thuisland van olifanten?
  Elizabeth ontblootte haar tanden en antwoordde:
  -Natuurlijk, Rusland!
  Catherine giechelde en antwoordde:
  - Ik dacht dat het India was!
  Elena sloeg de dushmans met behulp van de scharlakenrode tepel van haar borst, nadat ze eerst haar beha had uitgetrokken, en piepte:
  - Ik dacht dat het thuisland van olifanten Afrika was!
  Euphrosyne trapte met haar blote, ronde hakken op de pedalen en zong:
  - Kleine kinderen,
  Echt niet...
  Ga niet naar Afrika om te wandelen...
  In Afrika zijn er haaien, in Afrika zijn er gorilla's,
  Er zijn grote krokodillen in Afrika!
  En alle vier de meisjes op blote voeten zongen:
  Ze zullen je bijten
  Slaan en beledigen...
  Kinderen gaan niet wandelen in Afrika!
  Er is een overvaller in Afrika
  Er is een slechterik in Afrika
  In Afrika is er een verschrikkelijke Barmaley!
  Het zal je bijten
  Slaan en beledigen...
  Kinderen gaan niet naar Afrika om te wandelen,
  Het is een nachtmerrie in Afrika,
  Gekke slechterik
  Barmaley verscheen er plotseling in!
  Hij rent door Afrika en eet kinderen!
  Ja kinderen! Ja kinderen!
  Lachen is lachen, maar toen de Taliban een Russische jongen van een jaar of veertien betrapten, namen ze hem serieus. Eerst kleedden ze hem uit en hingen hem aan het rek.
  Toen begon de dushman, met een tulband en een baard, het naakte, gespierde lichaam van de tiener dicht te schroeien met een staaf met een heet strijkijzer.
  Vervolgens bracht de beul van de Taliban een gloeiend hete ijzeren ster naar de blote borst van de jongen en drukte deze erop.
  De jongen schreeuwde van vreselijke pijn en verloor het bewustzijn. Waarna de jongen tot bezinning werd gebracht. En ze persten zijn blote, bijna kinderlijke voeten in blokken. En ze begonnen gewichten aan haken in het blok te hangen. En het was erg pijnlijk. Het jonge lichaam van de jongen was enorm uitgerekt en de jongen kreunde letterlijk van de pijn.
  De Russische jongen werd nog steeds gemarteld. We smeerden de blote voetzolen in met olie. En toen staken ze een vuur onder hen aan.
  En hoe de jongen daarna wild schreeuwde. Ja, het was enorm pijnlijk.
  De jongen bleef schreeuwen en de Taliban sloegen hem met een zweep.
  Toen pakten ze de jongen en sloten hem bij zijn ribben vast. En opnieuw keerden ze het volledig binnenstebuiten.
  Waarna de Taliban zongen:
  Wij zullen alle ongelovigen vernietigen,
  Laat het maar tieners zijn...
  Hier is een cherub boven ons,
  Wij zetten iedereen op het bord!
  Waarna bij een jongen uit Rusland al zijn tenen op zijn blote voeten werden gebroken met een hete tang. En de Taliban deden het langzaam, om de knappe jongen zoveel mogelijk pijn te bezorgen. En toen begonnen ze de ribben van de jonge krijger te breken met een gloeiend hete tang.
  Dus braken ze ze voor hem, zodat de jongen geen enkele rib meer overhield. En de jongen stierf door een pijnlijke shock.
  Ondertussen viel Anastasia, met behulp van de Witcher, de Taliban aan vanuit een aanvalsvliegtuig. Tegelijkertijd gebruikte ze raketten. Ze drukte met haar blote tenen op de knoppen van de joystick en zong:
  Hoger en hoger en hoger
  De Führer trok zijn neus op...
  Soms waaien onze daken weg,
  De Taliban zijn echter nog niet volwassen geworden!
  Ook Akulina Orlova treft haar tegenstander. Hij doet dit heel nauwkeurig en gebruikt zijn scharlakenrode borstnippel om op de knop te drukken. En vlakbij ontploft een Russisch aanvalsvliegtuig. Het werd getroffen door een dodelijk geschenk van de Taliban. Mogelijk iets gemaakt in China. En het zal je volledig verpesten.
  Akulina zong:
  - Als het een man is, ga dan rechtstreeks naar de kist,
  Levens redden dus...
  Wees op blote voeten meisjes!
  En de krijger zal lachen en lachen. De benen van het meisje kennen natuurlijk, ondanks de winter, geen schoenen. En haar hakken zijn rond en glanzen letterlijk. Dit meisje is gewoon super.
  En de tepels van haar borsten zijn scharlakenrood en glinsteren als de toppen van kerken. Dit is een vechtend meisje, om zo te zeggen.
  Ja, ze houdt niet van mannen. Hoewel hij ze graag voor zijn plezier gebruikt. Om het geweldig te maken.
  Akulina pakte het aan en zong:
  Over dit meisje op blote voeten
  Ik kon het niet vergeten...
  Het leken wel straatstenen
  Ze kwellen de huid van zachte voeten!
  En Akulina, hoe ze haar saffieren ogen zal oprollen.
  Hier is ze een meisje van het hoogste niveau en klasse.
  En Margarita Magnitnaya is ook piloot.
  Welnu, in de tussentijd slaat Margarita de Mujahideen met grote dodelijke kracht.
  Waarna hij zal zingen:
  O, wat een benen!
  Hoe goed...
  Wees niet bang, schat
  Schrijf uw telefoonnummer op!
  En Margarita zal het aannemen en haar tong laten zien. Ze is een buitengewoon strijdlustig meisje.
  En haar blote tenen sturen moorddadige doodsgeschenken.
  Akulina Orlova zong lachend:
  -Margarita, het raam staat open,
  Margarita, je herinnert je nog hoe het allemaal gebeurde!
  Anastasia Witchakova knikte:
  - Ja, vrouwen! We kunnen alles doen, en we zullen onze vijanden grondig uitroeien!
  En de meisjes zongen in koor:
  Ons leger is sterk
  Ze beschermt de wereld...
  Laat de Taliban oprukken
  Hun meisjes vermoorden hen!
  Fedora vecht bijvoorbeeld ook. Ze vuurt een mortier af op de Mujahideen. En als hij het verprutst, zal het voor niemand veel lijken. Ook al hebben de Taliban een lange baard en een geschoren hoofd.
  Fedora stampt met haar blote voeten in de modder en zingt:
  Zie jij een eclips aan de hemel?
  Een formidabel symbool van de branding...
  Zwarte vleugels over de hele wereld
  Zwermen kosmisch gehuil!
  En een ander meisje, Seraphim, gooide een dodelijke bom met haar blote tenen, verscheurde de massa Taliban en zei:
  Taliban - de vloek stijgt op,
  Taliban - totale dood...
  Taliban en dode regimenten!
  De Taliban leiden de gek!
  Taliban!
  En Seraphima zal een fluitje in haar mond nemen en hoe het zal waaien dat de kraaien zullen flauwvallen en de hoofden van de Mujahideen met hun snavels zullen doorboren.
  Ik moet zeggen dat de meisjes zo geweldig en mooi zijn.
  En nu kun je zien hoe de Taliban een Russisch munitiemagazijn in brand staken. Het begon te branden en de granaten ontploften met dodelijke kracht. De Taliban brullen en verheugen zich.
  Maar de meisjes uit de lucht zijn aan het neuken met de Mujahideen. En je kunt zien hoe Albina en Alvina in de lucht verschenen.
  Beide meisjes zijn gewoon geweldige blondines. En wonderbaarlijk mooi. En natuurlijk op blote voeten, en alleen in dunne slipjes.
  Dit zijn vrouwen van de hoogste, laten we zeggen, orde. En wat ze kunnen, kan niet iedereen herhalen.
  En de krijgers, als ze beginnen te moorden, kun je ze niet tegenhouden.
  Albina vuurde vanuit het vliegtuig een raket met kolossale vernietigende kracht af. En ze vernielde de legerbunker van de Taliban, waarna ze zong:
  - Ik ben de sterkste ter wereld,
  Zelfs blote voeten, blote tepels...
  Laten we de Taliban laten weken in het toilet,
  We kunnen het ons niet veroorloven zwak te zijn!
  Alvina blijft, met behulp van haar blote tenen, geschenken van de dood sturen. En dood de Mujahideen, ze pakte het en zong:
  - We hebben schattige meisjes,
  Ze zeggen alleen maar: schoonheid....
  De stem van de Komsomol-leden klinkt,
  De stormachtige lente komt eraan!
  En beide meisjes zullen het aannemen en uit volle borst zingen:
  Laat mij naar de Himalaya gaan
  Laat mij voorgoed gaan
  Anders ga ik huilen, anders blaf ik,
  Anders eet ik iemand op!
  En het meisje begint gewoon te kraaien. En ze vindt het heel cool en charmant. En als je schreeuwt - Kukareku - is het echt griezelig.
  De meisjes namen het ondertussen op en begonnen met zware kanonnen te schieten, wat indruk maakt. En ze schieten zo nauwkeurig.
  Het meisje Viola begon te zingen, grijnzend met haar tanden en nauwkeurig op haar vijanden schietend:
  - Ik ben het sterkste meisje ter wereld,
  Ik hou ervan om mannen te kussen...
  De soldaten kennen geen coole uitzending,
  Waar het meisje vergat een beetje te dansen!
  En de krijger zal lachen. Ja, schoonheden weten hoe ze dushmans moeten wurgen.
  En om eerlijk te zijn, ze zijn in staat de hoorns en gelaatstrekken van een kaal persoon af te breken.
  Probeer dus het op te nemen tegen zulke schoonheden.
  Nicoletta vertelt ook over de Taliban. Ze is een zeer strijdlustig en agressief meisje. En als ze lacht, lijkt het op het lachen van een gekke vrouw.
  Nicoletta ontblootte haar tanden en brulde:
  Wij zijn, wauw, rovers,
  Rovers, rovers!
  Bang, bang en je bent dood,
  Dood, dood!
  Nicoletta lachte en piepte:
  - Glorie aan ruimtepiraten!
  Ook op andere plaatsen waren meisjes woedend. En toen vielen er raketten op de posities van de Taliban. Aurora liet het los met behulp van de scharlakenrode tepels van haar borsten, die werden gebruikt om de knopen in te drukken.
  En de raketten vlogen. En de Mujahideen brullen.
  Hier wordt een ander Komsomol-lid gemarteld. Zonder aarzelen werd een met benzine ingesmeerd watje tussen haar blote tenen gestoken. En ze namen het zonder verder oponthoud mee en staken het in brand.
  De watten vlogen in brand. En het meisje zal het pakken en brullen. En toen pakten ze haar en duwden een gloeiend hete staaf in haar borst, recht in haar scharlakenrode tepel. En het meisje barstte letterlijk uit van de pijn.
  En de Taliban lachen. Natuurlijk houden ze er ook van om tenen te breken. Een van de Mujahideen nam zelfs de blote ronde hak van het meisje en verbrandde deze met een ijzerwit van de hitte. En het werkte. Het meisje zal beginnen te schreeuwen van wilde afgrijzen.
  Alice zag dit door een sluipschutterkijker. Ik keek beter. Ik pakte het en zette het op, en het was als een gek. En de dodelijke kogel zou de beul recht in de maag treffen. En hij schreeuwde van wilde pijn en begon te kronkelen. En het meisje pakte het en zong:
  Engelen van goedheid,
  Twee witte vleugels over de wereld
  Er is ergens een land
  Waar Svarog zelf een idool werd!
  Angelica vuurde ook, en zeer nauwkeurig, de folteraar in het scrotum. Ook hij zal schreeuwen van een goedgemikte treffer. Dit is hoe de beulen het kregen.
  En de meisjes zongen:
  Jullie slechte beulen,
  Er wacht een wrede straf...
  Wij hebben veel kaarsen
  De grote mensen vallen aan!
  En de meisjes begonnen woedend en nauwkeurig te schieten. En schakel de Taliban uit. De duivel zou zulke meisjes niet kunnen weerstaan.
  Alice neuriet terwijl ze op de vijand schiet:
  Jouw lot staat op het spel,
  De vijanden zijn vol moed...
  Maar godzijdank zijn er vrienden
  Maar godzijdank zijn er vrienden!
  En godzijdank hebben vrienden zwaarden!
  En Angelica, die op de Taliban bleef schieten en hen doodde, twitterde:
  - Als je vriend bloedt,
  Vertrapt tot het einde...
  Noem mij geen vriend
  Noch een lafaard, noch een leugenaar!
  Toen pakte het meisje een granaat en gooide deze met dodelijke kracht met haar blote tenen. En ze heeft de Taliban aan stukken geslagen. De afgehakte hoofden van de Mujahideen rolden naar buiten.
  Angelica pakte het aan en zong:
  Dag en nacht bombarderen ze voortdurend,
  Ik ken geen medelijden, geen schaamte...
  Omdat iemand zich vreemd gedraagt
  Het hele land gaat dood!
  Alice, die op de Taliban schoot en hen doorboorde, pakte het aan en merkte op, terwijl ze stof uitspuugde:
  - Er is zo'n prachtig moment in dit Rusland,
  Wat niet gemakkelijk te raden is, is wie de nar is en wie de president!
  De roodharige krijger giechelde en merkte op:
  - Dit is hoe het gebeurt: het is heel stom om een spion als president te hebben!
  En beide meisjes regenden opnieuw vuurstromen op de Taliban. En dat deden ze uiterst nauwkeurig. En hun schoten raakten de Mujahideen.
  En op een andere plaats waren andere meisjes aan het vechten. En natuurlijk ook op blote voeten en bijna naakt.
  Alenka vuurde bijvoorbeeld een bazooka af met haar scharlakenrode tepel. Ze doorboorde een Talibanstrijder en een aantal van zijn partners.
  Waarna ze tweette:
  - Nu zijn we weer bij de parade,
  We zitten niet op hetzelfde pad als de bandiet
  Wij zijn een brigade van meisjes op blote voeten,
  Het licht van Lada is met ons voorop!
  En de krijger zal met haar blote hiel een geschenk van vernietiging gooien. En het zal een massa Mujahideen verscheuren.
  De vrouwen hier zijn cool. Olga schiet ook op de Taliban. Dit zijn de oprukkende Mujahideen. Ze vallen aan in dikke ketens. En de meisjes maaien ze zonder enige vorm van ceremonie neer.
  Olga vuurde een raketwerper af met haar aardbeiennippel. Ze schakelde een heleboel Taliban uit en zong:
  - We zullen onze ziel, ons hart, geven
  Wij zijn ons heilige vaderland...
  Wij zullen standhouden en winnen -
  En we zullen geen spijt krijgen van ons leven!
  En het meisje zal het geschenk van vernietiging naar de Mujahideen gooien met haar blote tenen van moordzuchtige kracht.
  En hoe geweldig het is voor meisjes. Hoe ze de Taliban versloegen.
  Veronica vecht ook. Het meisje gebruikt robijnrode tepels tijdens het fotograferen.
  En als gevolg daarvan werd de massa dushmans vernietigd. En de krijger schreeuwt uit volle borst:
  - Ik ben de sterkste ter wereld,
  Ik kan de Taliban wurgen...
  Dood de dushmans in het toilet,
  Wij zorgen ervoor dat ze op wild lijken!
  En Veronica, hoe ze het zal nemen en neuken...
  Strijder Anna is bij haar. En hij roeit de Mujahideen uit. Natuurlijk draagt het meisje alleen slipjes. Het is praktisch. En het slipje is zo dun en verbergt eigenlijk niets.
  Krijger Anna vuurt en maait haar tegenstanders neer. Haar haar is rood en de meisjes zelf zijn gewoon het hoogste licht van de kosmos.
  En Anna gooit met haar blote tenen doodsgeschenken, die ter plekke de Taliban verslaan.
  De krijgers schreeuwen uit volle borst:
  - De Mujahideen zijn in rep en roer,
  De vijand verplaatste het regiment naar voren...
  Meisjes dragen, kennen de overwinning,
  De Taliban zullen met vijandigheid worden geconfronteerd!
  
  Ze zullen de varkenshuid eten,
  De vijand zal verslagen worden...
  Meisjes op blote voeten vechten
  De vuist van de schoonheden is sterk!
  En de krijger zal je pakken en slaan, met behulp van de scharlakenrode tepel van haar borst in de strijd.
  En dit is, laten we zeggen, erg gaaf!
  Een mooi roodharig meisje. En ze houdt van mannen.
  Dus Anna pakte het aan en brulde uit volle borst:
  - Er werd bevel gegeven om het dorp met de grond gelijk te maken,
  Grad-salvo's vernietigen bergen...
  De Führer met een kaal hoofd blies op Afghanistan,
  En laten we stoppen met praten tegen de hel!
  En het meisje zal lachen en lachen. En haar lach is als het luiden van klokken.
  De meiden zijn vol enthousiasme. Malvina vecht ook. Natuurlijk vindt het meisje het niet erg om de dieprode tepel te gebruiken. En tegelijkertijd zingt de schoonheid ook
  En dit gebeurde -
  Waar de soldaat niet om vroeg!
  Een kwade stam is binnengerold,
  Veel helse, duistere krachten!
  
  Zwarte duivels zijn brutaal,
  Ontsnap uit dit moeras!
  Hier hebben ze dolken in hun handen -
  Liedjes huilen - geen nachtegaal!
  
  Het machinegeweer verpletterde de infanterie -
  Rook van gebroken mortieren!
  Ze zetten meteen een compagnie neer,
  het pantser van de kurassier hielp niet!
  
  De roedel heeft geen verlangen om te sterven,
  Geloof me, het is geen resort!
  En de granaten vernietigen bunkers,
  Hun aartsengel raakt hen van bovenaf!
  
  Demonen piepen meteen in hun gaten,
  We verbranden ze met napalm en zwavel!
  Zelfs de bergen smelten,
  We vernietigen alles rondom!
  
  Maar denk niet alleen
  Wat een vijand is als water!
  Reus, toppunt van groei,
  Koning van het heelal, Satan!
  
  Hier is zijn vuurademhaling,
  De cherub brandt meteen!
  En de banier van God viel,
  Maar wij geloven dat we zullen winnen!
  
  We gingen een stukje de heuvel op
  En laat ons gedoopt worden!
  Gegromd op het pad,
  Zonen van de wijze God!
  
  En nu rennen we ten aanval,
  Roep hoera, donderslagen!
  Hoeveel kun je echter horen vloeken,
  Maar naar de hel met de hutten, vernietiging!
  . HOOFDSTUK Nr. 16.
  De meisjes vervolgden hun meditatie. Er zijn sowieso geen interessante gedachten en de ideeën zijn, eerlijk gezegd, verdampt. En ze hebben nog nooit zo'n complexe en, eerlijk gezegd, ongelooflijk gladde zaak gehad.
  En hier kun je je inderdaad de grote heldendaden herinneren van de legendarische vier, onoverwinnelijke gemuteerde meisjes.
  Het damessluipschutterbataljon onder bevel van kapitein Elizaveta, die nog geen mutant is, maar al een stoer en sterk meisje, nam een defensieve positie in in de ruïnes van Volodarsky Street. Achter de ruïnes verstopten meisjes met machinegeweren en jachtgeweren, vastgebonden met bundels granaten.
  Elizabeth zelf draagt een gevlekte tuniek over haar naakte lichaam en korte broek. Een mooi en rond meisje, met sterke heupen, een dunne taille en een kort bobkapsel. Het gezicht is zeer expressief, met een mannelijke kin en wijd uit elkaar staande blauwe ogen. Bruin haar werd grijs van het stof, hoge borst, harde uitstraling. Kapitein Elizabeth vecht al ruim twee jaar en heeft ondanks haar jeugd veel gezien. De benen van het meisje zitten onder de schaafwonden en blauwe plekken. Het is voor een meisje gemakkelijker om op blote voeten te bewegen dan in ruwe en onhandige laarzen.
  De blote zool voelt de geringste trilling van de grond, waarschuwt voor de nabijheid van een mijn, en moeder aarde zelf voegt uithoudingsvermogen toe. De voeten van het meisje zijn enerzijds ruw geworden en zijn niet bang voor heet metaal of het scherpe puin van ruïnes, maar aan de andere kant hebben ze de gevoeligheid en flexibiliteit niet verloren, waarschuwend door het gebrul van de beweging van tanks .
  Lieve Elizabeth houdt een granaat met een explosiepakket in haar handen. Je moet naar de formidabele Duitse leeuwentank kruipen, die de straten besproeit met machinegeweren.
  Ekaterina kruipt naast haar. Ook op blote voeten, aangezien alle meisjes van het bataljon laarzen weigerden, in navolging van hun commandant. Haar stoffige zolen steken uit terwijl het meisje op handen en knieën kruipt. Catherine's gele haar is vuil en lang... Lichtjes gekruld. Het meisje zelf is slank, dun en klein. Ze zou zelfs kunnen worden aangezien voor een meisje met smalle schouders en een ogenschijnlijk groot hoofd.
  Maar Catherine heeft al veel meegemaakt. Ze slaagde er ook in in fascistische gevangenschap te verkeren en overleefde de wrede martelingen en de mijnen, vanwaar ze door een onbegrijpelijk wonder wist te ontsnappen. Maar als je naar haar kinderlijke, zachte gezicht kijkt, zou je nooit zeggen dat ze met rubberen stokken op de hielen werd geslagen en dat er een elektrische stroom door haar lichaam ging.
  Catherine schiet... Een soldaat uit het Derde Rijk, in dit geval een Arabier, valt dood neer en schopt met zijn snuit zand en puin op.
  Elizaveta schuift een stel granaten onder een stapel afval. Nu zal hier een negentig ton wegende "Leeuw" kruipen, en hij zal worden opgeblazen. De blauwe ogen van het meisje schitteren als saffieren op haar gezicht, donker van bruin en stof.
  De ervaring leert dat een goed beschermde tank nu van positie zal veranderen. "Lion" heeft 100 mm zijpantser, en zelfs onder een hoek. Vierendertig kunnen er niet doorheen dringen; alleen de zware Keveshki hebben een kans. Maar rupsen zijn het doel. Het belangrijkste is om de auto van mobiliteit te beroven...
  Efrosinya vuurt een salvo af met een machinegeweer... Een soldaat van onbekende nationaliteit valt. De Duitsers, die, ook al is het maar moreel voor het grootste deel, het grootste deel van het oostelijk halfrond hebben veroverd, koesteren Arisch bloed en gooien koloniale troepen van Arabieren, Afrikanen, Indiërs, verschillende Aziaten en Europeanen in de strijd. Het aantal Polen dat vanaf de wieg heeft geleerd het bolsjewistische Rusland te haten, is ook toegenomen. Oekraïense nationalisten, Don Kozakken, Tsjetsjenen en het hele Kaukasische Kaganaat vechten hier. Hitler heeft een hele internationale grootgebracht.
  Er zijn veel vijanden...
  Efrosinya ontwijkt behendig het machinegeweervuur. De kogel spleet bijna de ronde hiel van het meisje, zwart van het stof. De mooie kapitein voelde zelfs een kriebel van hoe dichtbij het geschenk van groot kaliber vloog. Het meisje sloeg een kruis en fluisterde:
  "Zelfs een kogel kan ons niet tegenhouden!"
  Efrosinya vuurt terug... Een ander meisje, Angelica, is erg roodharig, bovengemiddeld lang en gespierd, ondanks haar schamele rantsoenen. Ze is ook een heel mooi meisje, met weelderige heupen, een strakke taille, onvrouwelijk brede schouders en hoge borsten.
  Elena vecht alleen in haar slipje, haar tuniek is aan flarden gescheurd en verkruimeld tot stof, en nieuwe uniformen worden niet via de Wolga geleverd. Moge God toestaan dat we nog meer munitie en wat voedsel voor de uitgeputte Sovjet-troepen leveren.
  Euphrosyne is dus bijna naakt, haar benen zijn bekrast, vooral haar knieën. Een granaatscherf raakte de zool van mijn rechtervoet, het doet pijn en het is moeilijk om te lopen.
  De roodharige, stoffige Angelica draait haar mooie, maar tegelijkertijd stoere gezicht. Het meisje, schietend, zegt:
  - De Heer staat boven ons, Moskou en Stalin!
  En ze snijdt de aanvallende nazi's af en heeft nauwelijks tijd om terug te draaien.
  De ruïnes en smalle straatjes maken het voor de dreigende Duitse tanks moeilijk om te keren. De bijna tweehonderd ton wegende Muizen kunnen er helemaal niet langs.
  Zoals Euphrosyne verwachtte, reed de "Leeuw" een stukje en kwam een hoop afval tegen. Er was een explosie. De rups barstte en een paar beschadigde rollen vlogen weg.
  De gewonde tank stopte en een granaat vloog uit de loop...
  Het rommelde ergens in de verte en verdween in ruïnes. Blonde Svetlana siste als een slang:
  - Dit is mijn berekening! Wij hebben een rekening geopend.
  De meisjeskapitein wordt gedwongen weer weg te kruipen. De Duitsers en hun satellieten kunnen hun technische superioriteit in het puin niet gebruiken. Dankzij de koppige Hitler raakten de hordes van het Derde Rijk verzand in positionele veldslagen in een vrij grote en goed versterkte stad.
  Ekaterina gooit een granaat. De neergeschoten Duitsers of Arabieren dwingen salto's te maken en zich om te draaien. De hand van een van Hitlers strijders wordt afgescheurd en er hangt een Engels horloge met een kompas aan.
  Ekaterina zegt glimlachend:
  - Wat, wijst het kompas je de weg naar de hel?
  En een mooi meisje schudt een stuk vastzittend keramiek van haar stoffige hiel.
  Ook Elena schudt het stof van haar stevige, volle borsten. De tepels zijn bijna zwart van vuil en jeuk. Probeer jezelf te wassen. Opnieuw moet je jezelf begraven als Duitse machinegeweren schieten. En kruip op je buik.
  Het meisjesbataljon behoudt zijn positie, hoewel er beschietingen zijn. En zware granaten ontploffen en bommen vallen uit de lucht... Maar niets zal de moed van Sovjetheldinnen breken.
  Nu ziet Euphrosyne de Panter voorbij kruipen. Nou, deze tank is niet meer zo eng.
  Je kunt hem in de zijkant slaan. Het meisje niesde en spuugde het stof uit dat in haar elegante mond viel. Ze nam een granaat in haar hand, verzwaard met een explosiepakket. Je moet onopgemerkt naar boven kruipen. Maar er is zoveel rook in de buurt.
  Elena begon naar boven te klimmen en liet haar blote tenen en ellebogen op de grasmat rusten. Ze leek op een kat die een muis besluipt. Het meisje herinnerde zich de oorlog van die vreselijke zomer van eenenveertig jaar, toen de Wehrmacht op verraderlijke wijze de uitgestrekte gebieden van de USSR binnenviel. Was het meisje, bijna een meisje, bang? In eerste instantie wel, maar dan raak je eraan gewend. En je neemt de constante explosies van granaten al waar als een gewoon geluid.
  En nu ontplofte het heel dichtbij. Het meisje slaat op haar buik. Van bovenaf vliegen fragmenten voorbij als een zwerm wilde bijen. Elena fluistert met gebarsten lippen:
  - In naam van de gerechtigheid, Heer.
  Het meisje versnelt haar kruip en gooit dan, met een rennende start, een granaat met een daaraan bevestigd explosiefpakket. Het geschenk vliegt in een boog. Er vindt een explosie plaats en het dunnere zijpantser van de Panther bezwijkt. De Duitse tank begint te branden en de gevechtsuitrusting ontploft.
  Euphrosyne fluistert glimlachend:
  - Dank u, o Almachtige Jezus. Ik vertrouw jou alleen. Ik bid tot jou alleen.
  De panter wordt vernietigd. De afgescheurde lange stam ligt begraven in het puin. Het frontale pantser, gescheiden van het zijpantser, lijkt op een schep.
  Euphrosyne, wier ogen glinsteren als korenbloemen op haar gezicht, bruin van stof en bruin, zegt:
  - Hoe meer eikenbomen de vijand heeft, hoe sterker onze verdediging!
  Elena is erg sexy, met haar zwarte slipje en naakt, stoffig, sterk lichaam. Het meisje is erg slim. Ze kan met haar blote tenen glasscherven gooien.
  Nu gooide ze met haar sierlijke voet een scherp voorwerp, bedekt met een laagje stof. En het ging regelrecht de fascist in de keel. De mooie Elena babbelde:
  - En ik ben een sekssymbool, en een symbool van de dood.
  Het meisje kroop vervolgens weer schietend. Euphrosyne schoot ook.
  De mooie kapitein Elizabeth, die de fascist had neergeslagen, tweette:
  -Het leven is een ketting, en kleine dingen zijn de schakels daarin.
  Catherine vuurde, sneed Fritz" hoofd open en voegde eraan toe:
  - Het is onmogelijk om geen belang te hechten aan de link.
  Efrosinya, opnieuw nauwkeurig schietend, raspte:
  Maar je kunt je niet druk maken over kleine dingen...
  Ekaterina voegde eraan toe, alsof ze schoot:
  - Anders zal de ketting je omhullen.
  Een ander meisje, Olympiada, ook erg mooi, bereidde samen met de pionier Seryozhka een mijn op de draad voor. Ze duwden hem met zijn tweeën... Een verraderlijke booger kroop in de Tiger-2-rups. En hoe deze Duitse machine met lange loop zal ontploffen.
  De blonde jongen Sergei riep uit:
  - Ons Rusland, een parasha voor jou!
  En hij had nauwelijks tijd om weg te springen, terwijl hij met zijn zwarte, omgevallen hakken van het vallende dak flitste.
  Olympias streelde de nek van de jongen en zei:
  - Je bent erg slim.
  De pionier begaf zich naar het front en sloot zich aan bij het vrouwenbataljon. De jongen is zelfs erg inventief. Hij maakte bijvoorbeeld vliegtuigen om fascistische aanvalsvliegtuigen neer te halen. Wanneer de Focke-Wulfs, of TA-152's, opstaan, is er een ongelooflijk oorverdovend gebrul te horen.
  De Duitsers slaan toe onder begeleiding van een Wagner-symfonie. Wat een majestueuze melodie.
  Olympiade zegt geïrriteerd:
  - Ze proberen ons nog steeds bang te maken.
  De pioniersjongen zong met pathos:
  - De Russische krijger is niet bang voor de dood,
  De dood onder de sterrenhemel zal ons niet wegnemen!
  Hij zal hard vechten voor het heilige Rus',
  Ik heb het machtige machinegeweer geladen!
  Olympias, een lang, gespierd meisje met brede heupen en schouders, een typische boerenvrouw. De kleding werd tijdens de gevechten in vodden gescheurd, de sterke benen waren bloot, het haar was in twee vlechten gevlochten en was erg stoffig.
  Seryozhka is pas elf jaar oud, mager door ondervoeding, een gehavende, vieze jongen die alleen een broek draagt. Het van nature witte haar van de jongen is grijs geworden en zijn ribben zijn zichtbaar door zijn dunne, gebruinde en vuile huid. Mijn benen waren vreselijk gebroken en zaten onder de brandwonden, blauwe plekken en blaren. Het is waar dat het lot het kind tegen ernstige verwondingen beschermde.
  Vergeleken met hem lijken de Olympische Spelen groot en dik, hoewel het meisje helemaal niet dik is, maar met sterk, getraind vlees op haar botten. Bovendien leek de honger haar gezette en grote figuur helemaal niet te beïnvloeden.
  Een meisje vuurt een zwaar antitankgeweer af. Je kunt Duitse voertuigen niet frontaal binnendringen, maar er is een kans om de baan op te gaan.
  En de forse "Leeuw", nadat hij een zwaar explosief in het chassis had gekregen, begon rook te blazen als een zware roker.
  Serjozjka zong sarcastisch:
  - Stinkende Fritz stak zonder nadenken een sigaret op bij de ingang! Hij kwam natuurlijk in grote problemen!
  Olympias, die haar gespierde, gebruinde kuiten liet zien, deed een tapdans met haar blote, mooie voeten. Het meisje zong:
  - De gezichten van Russische heiligen flitsen van het icoon... God sta toe, je doodt minstens duizend moffen! En als iemand meer doodt dan de nazi's, zal niemand, geloof me, je daarvoor veroordelen!
  Daarna herlaadde ze het antitankgeweer en vuurde opnieuw. De Duitse transporteur liet opnieuw een rookstroom ontsnappen.
  Het meisjesbataljon heeft de Moffen aanzienlijke schade toegebracht. Maar hijzelf leed verliezen. Eén meisje werd in tweeën gescheurd en haar gezicht werd zo bleek, ondanks het stof.
  Elizabeth stampte boos met haar blote voet zodat de spatten vlogen en koerden:
  - We zullen onze vijanden moedig op deze manier bevechten,
  Omdat vechters hevig kunnen vechten!
  Het grootste deel van Stalingrad is al veroverd door de nazi"s, maar wat er nog over is van de stad wil niet toegeven en zich overgeven.
  Efrosinya probeert ondertussen de Tijger te doorbreken. Het krachtige Duitse voertuig werd door een granaat in de zijkant geraakt, maar gaf niet toe. Draait zich om om het kanon af te vuren. Het meisje moet zichzelf in de grond en het puin begraven, zodat het vrijgekomen geschenk niet verpletterd wordt door de explosiegolf.
  Euphrosyne fluistert zachtjes:
  - Mam, pap, het spijt me!
  Catherine gooide een granaat naar de Tijger, die op zijn voorhoofd ontplofte. Het meisje siste:
  - Over het feit dat licht de leer is in de winter in de lente... Ik herhaal zonder uitzondering dat Hitler een verderfelijke klootzak is!
  Elena, die het doel van de fascisten verbrak en ze met een uitbarsting van vuur besproeide, mompelde:
  - Ik zag de Führer nu in de kist! En ze schopte de ellendige man recht in zijn oog!
  Het roodharige meisje gooide feitelijk met haar blote vingers een granaat in de tank. Het raakte de loop... Er volgde een explosie en de snuit van de Tijger was vervormd.
  De laffe Duitser pakte het aan en trok zich terug.
  Euphrosyne jammerde door haar neusgaten:
  - Die van ons zal niet wijken voor die van jou!
  Catherine doodde Hitlers huurling met een kogel en zong:
  - Maar de slechterik maakt geen grapje! Handen, voeten, hij draait Russische touwen! Het zet zijn tanden in het hart... Het drinkt het vaderland tot op de bodem uit!
  Euphrosyne giechelde en blafte:
  - De Führer schreeuwt wild en spant zich in!
  Ekaterina schoot en voegde eraan toe:
  - Nou, de dood puft en grijnst!
  Nu is er een nog gevaarlijkere "Shtumrtiger" verschenen. Het vernietigt hele gebouwen en bunkers. Bovendien benadert het de posities van Sovjet-troepen niet. De auto wordt onder dekking gehouden door Duitse machinegeweren.
  Efrosinya ziet dat het onmogelijk is om dichtbij de moffenposities te komen. Maar er zijn Focke-Wulfs in de lucht. Een van deze voertuigen vliegt dichter bij Sovjetposities. De meisjes openen het vuur op haar.
  Elena gooit een granaat en zegt woedend:
  - Bij een diepe dood is er geen vergeving!
  Daarna vuurt het meisje een salvo af met een machinegeweer. Rolt snel terug. Een relatief nieuwe Duitse tank "Panther"-2 met een kleine koepel en een lager silhouet nadert snel.
  Verschillende meisjes gooien granaten naar een Duitse auto. Nadat ze de geschenken heeft ontvangen, bevriest ze en kan ze zich niet meer omdraaien.
  Elena floot en siste:
  - Dit is een nieuw ongeluk. We scheuren haar kaken uit elkaar!
  Panther 2 snauwde en vuurde zijn krachtiger wapen af.
  De vuurkolom spleet de lucht en verwarmde en elektriseerde onmiddellijk de atmosfeer.
  Elena giechelde toen de granaten langs het halfnaakte meisje vlogen. De schaamteloze roodharige schudde haar heupen en schreef:
  - En Newton versloeg zijn vijanden en wierp het juk van de troon af! Hij vaardigde zijn wet van Newton uit aan de Fritz!
  Stalingrad werd volledig overspoeld door branden, toen het leek alsof tongen van vuur de lucht likten en paarse, oranje en scharlakenrode vonken knetteerden. En elke vonk is als een geest die ontsnapt uit een hels kasteel.
  Euphrosyne, die een Duitse jager had neergehaald, flitste met haar blauwe ogen en zong:
  - Waarom zeur je, stomme oude dame? Geloof me, het is gewoon een gek persoon die om je huilt!
  Catherine zong terwijl ze op de nazi's schoot:
  - Wat is het lekker om op het gras te gaan liggen en de moffen op hun hoofd te slaan! Geef de Führer een kompres en schiet kogels met een machinegeweer!
  Het meisje giechelde wild en rolde zich van haar buik naar haar rug. Ik heb een fiets gemaakt met mijn voeten. Er vloog een granaat omhoog. De vliegende Focke-Wulf, die granaatscherven onder zijn buik had gekregen, vloog snel hoger. Blijkbaar hebben scherpe fragmenten hem gewond. Het fascistische wezen vloog in brand en begon delen van zijn gebroken vleugels te verliezen.
  Euphrosyne, die zag hoe Focke hoogte verloor, kraste:
  - Dit is een seinpaal. Aan boord hangt een bijl.
  Het Duitse vliegtuig ontplofte en verspreidde puin naar alle verre uithoeken van de lucht. En waar is de fascistische aas gebleven? Mijn laatste beurt gemaakt. De beul ging ten onder, niet de piloot.
  Catherine niesde, verspreidde het stof en zei:
  - Zijn of niet zijn? Het is geen vraag!
  Elena gooide opnieuw een stuk glas met haar voet, zo erg zelfs dat het het oog van Fritz raakte en via de achterkant van het hoofd van Fritz naar buiten kwam:
  - Ik ben een tankarmada! En je hebt behandeling nodig!
  De Duitsers en hun satellieten probeerden op te rukken door granaten voor zich uit te gooien. Dergelijke tactieken werkten niet tegen meisjes. Dus zette Seryozhka de katapult in en viel als reactie daarop de vijand aan.
  De pioniersjongen brulde:
  - De Kerstman scheurt Hitler's kaken uit elkaar!
  De katapultaanval, die de menigte fascisten doorboorde, zorgde ervoor dat ze uit elkaar vlogen en tegelijkertijd in de lucht omdraaiden. De Fritzes vielen en werden gebroken tegen het puin van de muren.
  De Tiger-2-tank, die zijn evenwicht had verloren, kwam in botsing met de Leeuw. Eh, Leva, waar is je formidabele naam?
  Euphrosyne glimlachte en antwoordde:
  - Nou, Seryozhka is geweldig!
  De jongen blafte agressief:
  - De pionier staat altijd klaar!
  Het meisje schudde als antwoord met haar blote voet.
  De meisjeskapitein begon weer te nagelen. En de Olympische Spelen prikkelden Seryozhka's smalle voet, hoe moeilijk is het! Geen wonder dat de jongen niet bang is om door vuur te rennen.
  Catherine zei in een gezang:
  - De jeugd is goed - de ouderdom is slecht!
  Elena, deze vrolijke roodharige, was het ermee eens:
  - Er is niets erger dan ouderdom. Dit is in feite de meest walgelijke toestand van allemaal!
  En het meisje maakte een salto. Even stelde ze zich de oude vrouwen voor. Nee, je kunt een oude vrouw niet met een meisje vergelijken. En wat een schoonheid schuilt er in slanke lichamen.
  Elena pakte het aan en zong:
  - Jaar na jaar stroomt als een caravan,
  Een oude vrouw maalt henna in een vijzel...
  En hoe zit het met mijn slanke figuur?
  Ik begrijp niet hoe mijn jeugd verdween!
  Efrosinya knipperde met haar ogen, sloeg de Duitser neer met een klap in de lies en merkte op:
  - Nee! Toch heeft oorlog zo'n charme: eeuwig jong blijven! Altijd dronken!
  De Olympische Spelen hebben een nieuwe lading in de katapult gelegd. Dit is zoiets als een goede mortel. Het meisje siste:
  - Niet passeren, maar passeren!
  Seryozhka schuifelde met zijn dunne maar behendige voet en blafte:
  - Fritsam-gezicht!
  En de granaat vloog samen met het explosiepakket op volle snelheid richting de nazi-posities.
  Ja, Stalingrad was niet aan hen gegeven. De aanval is sinds eind juni al drie maanden aan de gang, maar de stad is nog niet veroverd. De nazi's boekten succes in andere sectoren van het front, maar niet in deze.
  Euphrosyne vuurde een pistool af en gromde:
  - Alles is onmogelijk, maar het gebeurt mogelijk. Het is niet nodig om het universum erg ingewikkeld te maken.
  En hij raakte de benzinetank van de motorfiets. De auto ontplofte en vurige wervelwinden verlichtten het rokerige landschap. En de Duitser werd verscheurd door een vurige poot.
  De meisjeskapitein riep:
  - Ik hou ervan het kwaad te doden! En dit is het hoogste goed!
  Catherine raakte de Duitsers met een uitbarsting van vuur en siste:
  - Laten we stekelvarken spelen!
  Elena opende het vuur, nauwkeuriger gezegd. Verschillende zwarten bleven op het met roet bedekte puin liggen:
  - Dood de vijand! - Het meisje fluisterde.
  Catherine zong speels:
  - Nadat je Hitler met lippenstift en Mainstein met haarlak hebt geschilderd, zullen de demonen je in gevangenschap slepen, je trouwe hond zal je knagen!
  Euphrosyne vuurde en siste:
  - Kom vanavond maar, Adolf zal zichzelf ophangen... Hou op met dat gezeik! Kom 's avonds, vlieg als een giervalk om de nazi's hard te verslaan!
  Catherine zei woedend, terwijl ze de helm van het hoofd van de stormtrooper sloeg:
  - We kunnen! En we zullen!
  Meisjes van het Lenin-bataljon hielden de opmars van het buitenlandse leger tegen. De Fritz bewoog zich naar voren en bezaaide letterlijk de ruimte met lijken. De Lion-tank, waarop de hoop was gevestigd, hielp ook niet. Hier is een aanpassing van het voertuig met een 150 mm kanon.
  Elena slaat een steen af die aan haar blote tepel vastzit. Het meisje heeft zulke mooie en volle borsten. Het meisje gooit een granaat met haar voet. Het been is sterker dan de arm en de worp gaat verder.
  "Lion" kreeg een gat in de baan en stopte. Schot uit zijn krachtige mond. Rommelen en instorten.
  Elena spuugt en zegt:
  - Een Russische krijger kreunt niet van de pijn!
  En opnieuw schiet het meisje. En dat doet hij uiterst nauwkeurig. De fascist die uit de toren leunt, valt terug.
  Een roodharig, bijna naakt meisje zegt:
  - Het is tevergeefs dat de vijand gelooft dat hij erin geslaagd is de Russen te breken! Wie dapper is, zal aanvallen in de strijd, wij zullen onze vijanden fel verslaan!
  En Elena rolt haar buikspieren uit, die ze erg gebeeldhouwd heeft.
  O, wat zijn de meiden mooi! Ik wil echt niet dat een van hen sterft.
  Stalenida rende voorbij... Een heel mooi meisje met pluizig wit haar. Op de een of andere manier slaagt ze erin ze met een soort drankje in te smeren, zodat ze niet vies worden.
  Het meisje is erg mooi, met de figuur van Venus, alleen strakker en gebeeldhouwd. Ze draagt alleen een bh en een slipje. Al het andere is al verscheurd. Maar hoe sierlijk zijn de benen! Dit is geen meisje, maar een zegel van perfectie, een kroon van schoonheid.
  Ze beweegt op een bijzondere manier, als een eekhoorn. En blote voeten flikkeren gewoon, en de hielen blijven verrassend schoon. Stalenida schiet en de fascist krijgt een zweer in zijn borst.
  Het meisje zegt:
  - Loyaliteit aan het moederland is het hoogste woord!
  Elena merkte grinnikend op:
  - Doe je beha uit en blijf in je slipje, net als ik!
  Stalenida schudde negatief haar hoofd:
  - Dit is niet gepast!
  Elena schudde haar heupen, vuurde nauwkeurig en zong:
  - Op de een of andere manier is een Komsomol-lid ongebruikelijk geworden! Zo met ontbloot bovenlijf rondlopen is zeer onfatsoenlijk!
  Stalenida giechelde en merkte op:
  - Waarom de moffen vreugde brengen door naar onze schoonheid te kijken!
  Angelica antwoordde resoluut:
  - Onze schoonheid is dodelijk!
  Het stalen meisje giechelde en schoot op de TA-200. De auto van de nazi's vloog in brand. En de mooie blondine flapte eruit:
  - Dood aan het kwaad!
  Elena giechelde:
  - En het leven is goed!
  Stalenida, die zag dat de Duitser viel, gromde:
  - Dit is de hoogste waarde! Denk niet, fascisten, dat jullie gewonnen hebben!
  Elena zal zingen:
  - De overwinning wacht! De overwinning wacht... Degenen die de ketenen willen verbreken! De overwinning wacht! De overwinning wacht! We zullen de nazi's kunnen verslaan!
  Een mooi meisje, en haar naakte borsten trillen. Het is goed met een naakt torso in de hitte, die wordt versterkt door branden.
  Euphrosyne zag er nu veel vastberadener uit. Ze schoot met een machinegeweer op de Fritzes en blafte:
  - Ik zal je castreren!
  En inderdaad, de nazi's ontvingen dodelijke geschenken en doodskisten! En het meisje liet hun figuur zien door met haar blote tenen te wijzen. En ze floot als een roversnachtegaal. Bovendien via de vingers van de onderste ledematen.
  De meisjeskapitein is erg slim. En sprankelend. En helemaal niet wreed. Ook zij heeft soms medelijden met vijandelijke soldaten die mogelijk kinderen hebben die zullen huilen om hun vermoorde vaders.
  Euphrosyne verdrijft zulke gedachten echter van zichzelf, ze laten haar huilen. Maar het waren niet de Russen die naar de Duitsers kwamen om te beroven en te moorden. Nee, dit zijn de Duitsers en een hele agressieve groep buitenlanders van over de hele wereld stormt de Russische ruimtes binnen.
  Efrosinya sloeg een kruis en schoot op de Fritz, die onopgemerkt probeerde dicht bij de Russische stellingen te komen. Zijn oog en hersenen, getroffen door een kogel, lekten naar buiten.
  De meisjeskapitein glimlachte en zei geestig:
  - Recht oog in oog, hoofd tegen hoofd!
  Efrosinya vuurde nauwkeurig en raakte een motorfiets met een zijspan. De auto begon te scheuren en het machinegeweer vloog weg en draaide verschillende keren om. Toen doorboorde zijn snuit het puin.
  Het meisje wreef met haar blote, stoffige zool over het puin. En ze mikte opnieuw. Haar vrolijke, jonge gezicht grijnsde tevreden. Het meisje zong:
  "Nee", zeiden we tegen de fascisten, ons volk zal niet tolereren dat Russisch geurig brood "brod!" wordt genoemd.
  Catherine maakte een zeer nauwkeurig schot, waardoor de Focke-Wulf in brand vloog, en piepte:
  Voor een schurk is de keuze natuurlijk duidelijk:
  Hij is bereid Rus te verraden voor dollars...
  Maar de Russische man is zo geweldig...
  Ik ben klaar om mijn leven te geven voor mijn moederland!
  Het meisje maakte een salto en liet de nazi's een koekje zien, draaide zich om en de kogels raakten de schoonheid niet.
  Catherine verscheen, deze schoonheid, bijna naakt en groezelig, als een duivel, gooide granaten met beide benen tegelijk. En ze controleerde:
  - Wat ik heb is... Naar de Fritz in de scherpe kant!
  De Olympische Spelen corrigeerden Elena:
  - Scherp naar de zijkant, niet naar de scherpe kant!
  Het meisje giechelde en schudde haar watermeloenborsten, en lanceerde een granaat met behulp van een granaat met een explosiepakket. "Tiger" werd in de loop geraakt en dit kromme kunstwerk ontweek.
  Waarna het wezen van Hitler zich terugtrok. Ze begon te kruipen, als een schildpad die in een vuur terechtkomt.
  Euphrosyne zong vrolijk knipogend:
  - En de Tijger trekt zich terug en de Duitsers verstoppen zich!
  Het meisjesbataljon manoeuvreerde onder luchtaanvallen en zware kanonnen. Toen raakten de raketwerpers en rezen gebroken, hete kliffen de lucht in. En de stenen vlogen in brand. Gelukkig stierf geen van de meisjes, maar de mannen gingen naar de volgende wereld. En zielen vliegen - sommigen naar de hemel, en anderen naar de hel! Waar de duivels met hooivorken al wachten op degenen die niet in Jezus geloofden.
  Elena, de meest sexy krijger, is woedend: kunnen de nazi's met hun Sturmtiger op de posities van de Sovjet-troepen schieten en de rode krijgers doden?
  En het meisje pakte een granaat met haar blote voeten en draaide in cascades van salto's. En het draaide steeds sneller. En toen gooide ze uit alle macht het geschenk van de dood in de brede loop van de Sturmtiger. De blote, gebruinde benen van de schoonheid flitsten en een granaat vloog in de brede loop. En de krachtige auto stikte eerst en explodeerde toen. De twee "Royal Tigers" die aan de zijkanten van de "Sturmtiger" stonden, werden opgeworpen en in verschillende richtingen verspreid. De rollen werden van hen afgerukt en ze vielen, vliegend als de gebroken ketting van de koningin.
  De schokgolf gooide Elena omhoog en het meisje vloog ondersteboven. En ze werd omgedraaid, geschommeld en gegooid. Maar de schoonheid landde nog steeds, scherp puin en verbrijzelde stenen groeven in haar blote zolen. Het meisje had pijn en zelfs door haar eeltige voet prikte een scherpe punt.
  Maar Elena vond de kracht om op te staan en te schreeuwen:
  - Jullie fascisten zullen in de as liggen!
  Efrosinya en de andere meisjes werden door de explosiegolf omhooggeworpen en zelfs licht verpletterd. Maar geen van de mooie krijgers stierf. De meisjes kregen te maken met een orkaan en goed gericht vuur. Het onderdrukken van de eruit gesprongen nazi"s en andere agressieve insecten die de USSR belegeren.
  Catherine zong met veel enthousiasme:
  - En wanneer de trompet van de Heer ons in de strijd blaast, zullen we samen vrienden zijn met de Komsomol! En door de wil van Jehovah zal ik op het hemelse appèl aanwezig zijn!
  Elena schudde het stof van haar bloedige, gebroken zolen en zong:
  - Lenin, feest, Komsomol! We sturen de Führer naar het gekkenhuis!
  De meisjes begonnen oorverdovend te lachen en Seryozhka zei geschrokken en geïrriteerd:
  - En mijn katapult is niet zo nauwkeurig als deze naakte en sterke, gebruinde benen van Elena!
  Olympias spande haar armspieren en zei:
  - Dat is goed! Je zult iets coolers bedenken!
  . HOOFDSTUK Nr. 17.
  De meisjes wilden heel graag iets nieuws over deze zaak leren en hebben op zijn minst de geringste aanwijzing. Maar tot nu toe fladderden en bungelden ze, als vissen in de modder, en konden ze zich niet aan een specifiek doelwit hechten.
  In deze omstandigheden is het beter om je zeer interessante en, op hun eigen manier, unieke heldendaden te onthouden.
  Elizaveta en haar team, zo was het in de geschiedenis van hun avonturen, sloegen de opmars van de Fritz in Voronezh af.
  De Duitsers verplaatsten hun tanks onder de sneeuwval en probeerden vanaf de flanken door te breken.
  De krijgers vochten, zoals altijd in bikini en op blote voeten, in de kou. Ze begroeven zich in sneeuwbanken en schoten van daaruit en gooiden granaten en explosievenpakketten met hun blote voeten.
  Zeer mooie, sexy en perfect gestemde meisjes. Gebruind, met blote benen.
  Elizabeth sneed de moffen af en piepte:
  - Wij meiden zijn erg trots op onszelf!
  Catherine floot en gromde ook:
  - Wij streven ernaar alleen op de eerste rijen te staan!
  Elena, deze rode duivel, zong:
  - Wij zijn maar prima's en ballerina's!
  Waarna ze met haar blote voet een granaat lanceerde.
  Euphrosyne pakte het aan en schoot. Ze gooide een citroen:
  - Laten we puur vechten! Wij hebben geen clownsgeest!
  De meiden hebben het geweldig gedaan. Ze schoten en gooiden granaten met hun zeer verleidelijke benen. Hoe zit het met de Führer...
  Elizabeth ontblootte haar borsten en gaf de granaat haar scharlakenrode tepel. Het vloog over en viel in de gelederen van de nazi's. Ze piepte:
  - Laat er een grote dag des oordeels zijn!
  Catherine twitterde:
  - En Svarog de Grote God zal komen!
  En op dezelfde manier waarop hij met zijn blote vingers een granaat afvuurt.
  Elena giechelde en merkte op:
  - Nog steeds interessant. Christenen hebben een pacifistische Jezus. En we hebben een geweldige wapensmid Svarog! Je kunt het verschil zien!
  En hij gooit ook nog eens een explosiepakket met zijn blote hiel.
  Dan zal Euphrosyne de vijand met een granaat met haar blote voet raken. En hij zal zingen, zijn tanden ontblotend:
  - Onze God is de God van de Oorlog! Geen pacifisme!
  Waarna de meisjes een sneeuwbal naar elkaar gooiden. Elizabeth giechelde en merkte op:
  - Het is goed dat Vladimir slim genoeg was om zich niet tot het jodendom te bekeren. Ik denk echter dat het beter zou zijn om onze eigen te ontwikkelen. Waarom hebben we het geloof van anderen nodig?
  Het meisje pakte een granaat en lanceerde deze met haar blote voet. En verspreidde de fascisten.
  Catherine, schietend, voegde toe:
  - Nee, maak het geloof juist pacifistisch. Maar je kunt je eigen Iriy bedenken.
  En ook met blote tenen, terwijl hij het geschenk van de dood lanceert en een paar dozijn fascisten verplettert.
  Hier viel Elena ook de nazi's aan. En opnieuw gaf ze op blote voeten toe aan de explosieve pakketten.
  Ze verspreidde de fascisten en piepte:
  - Een oud sprookje op een nieuwe manier!
  En liet haar tong zien!
  Efrosinya vuurde een lijn af. Ze maaide de Fritzes neer en piepte:
  - En grote veranderingen voor de toekomst!
  En ze lanceerde het met haar blote hiel, waardoor de ruggen van de Führers werden gebroken.
  Elizabeth pakte het aan en brulde met een wanhopige uitdrukking:
  - Ik ben het coolste meisje! Ik veeg iedereen in één keer weg!
  En blote tenen zorgen voor dood en chaos.
  Ekaterina sloeg ook. Een stelletje fascisten neergeschoten.
  En ze blafte:
  - Voor eer en moederland!
  Waarna haar blote voet weer iets zal beginnen.
  Hier zal Elena het nemen en het heet neuken. Zal de fascisten verpletteren. Het zal ze in stukken verbrokkelen.
  Dan zal hij het pakken en zingen:
  - Glorie aan het moederland en eer!
  Euphrosyne zal ook het geschenk van de dood en blather lanceren:
  - En we zullen samen zijn!
  En blote benen, hoe ze vernietiging zullen lanceren.
  Elizabeth zal ook gewoon gaan spijkeren... Ze zal de moffen neermaaien.
  Dan pakt hij het en geeft het een beurt.
  Ze zong met een grijns op haar mond:
  - Ik ben geen gewoon meisje! Gouden haar!
  Elizabeth is natuurlijk een meisje op zichzelf. Ze kan alles en is overal op voorbereid. Je zult gewoon bewonderen hoe hij schiet. En maait vijanden neer als een cultivator.
  En piept:
  - Liefde leidt tot de dood!
  Ekaterina schiet ook. Hij raakt de granaat met zijn blote voet aan en sist:
  - Briljant akkoord!
  En hij voegt eraan toe:
  - Alle fascisten zijn verdwenen!
  Elena schiet ook op de vijand. Vernietigt de moffen. Maait de nazi's neer en piept:
  - Nog een beetje en we worden allemaal sterker!
  En de blote voeten van de schoonheid gooien opnieuw het ding dat de dood brengt.
  Euphrosyne vuurt ook op de nazi's. En lanceert een granaat met de tenen van zijn blote voeten. En tweets:
  - We kenden geen problemen, maar er kwam een buurman!
  En hij lacht ook.
  De meisjes zijn zo geweldig. En rondborstige. En ze vinden het heerlijk als aan hun tieten wordt getrokken.
  Dit zijn schoonheden. Dit is de hoogste kunstvlucht van liefde en poëzie! Laat de mooie meisjes gevierd worden. Ja, laat het maar heel goed met ze gaan.
  Elizabeth sloeg de fascisten met een loden stroom en piepte:
  - Of liever wij, geloof me, nee!
  En met zijn blote voet zal hij weer iets dodelijks lanceren!
  En hier komt Ekaterina, als een stamper. Hij zal de fascisten ten val brengen. En het piept:
  - Er is geen regering voor ons!
  Ook Elena trapt met haar blote tenen, slaat veel moffen knock-out en piept:
  - En de volgende eeuw zal de onze worden!
  Daarna zullen haar tanden schitteren als een spiegel!
  Efrosinya pakte ook een granaat en lanceerde deze met haar blote voet. De fascisten neergeschoten. En ze klonk vol zelfvertrouwen:
  - Eeuwige overwinning! Svarog is bij ons!
  Elizabeth haalde een stuk glas door haar blote tenen. Ze sneed de kelen van de moffen door en piepte:
  - En Jezus zal bij ons zijn!
  Waarna ze eraan toevoegde:
  - Zoals de Russische Witte God!
  Ekaterina overhandigde ook de granaat en riep:
  - Glorie aan Groot-Rusland!
  En met zijn blote hiel gooit hij het pakketje in een explosie omhoog.
  Elena schudde haar aardbeivormige tepel. Ze vuurde een lijn af op de fascisten.
  Toen gooide ze met haar blote voet de dood naar de Fritz en blafte:
  - Ja, laten we geen problemen hebben!
  En ze liet haar tong zien.
  Efrosinya vuurde ook een linie af. Ze scheurde de fascisten aan stukken... En dan vliegt de granaat die met haar blote voet wordt gelanceerd.
  Blond meisje roept:
  - Moge de kracht van de Familie bij ons zijn!
  En alle vier de meisjes schreeuwden:
  - Glorie aan de Almachtige, Alomtegenwoordige, Alwetende, Eeuwige en Eeuwige Familie!
  Nou, dit zijn nog steeds bloemen. Gemuteerde meisjes hadden nog coolere missies.
  En andere schoonheden in een parallel universum doen wonderen.
  De krijgers staan opnieuw voor een bijzondere taak. Je moet het kasteel van de magische plasmatovenaar binnendringen. En hier kun je het niet met je blote voeten aanpakken door alleen maar schadelijke voorwerpen te gooien. Er is iets anders nodig.
  Elizabeth schudde haar volle borsten. Alle vier de krijgers waren erg gespierd, rond en droegen slechts één dunne bikini. En hun blote voeten waren goed aangepast aan het scheuren en gooien van dodelijke dingen.
  Mooie en onvergankelijke vier.
  Er zijn talloze gevechtsrobots rondom het kasteel. Sommige stalen mastodonten leken op mensen in harnas en beladen met wapens. Het andere deel ziet eruit als schorpioenen, met lanceerinrichtingen die scherp worden door hun steken. Weer anderen zien eruit als lelijke, stalen vogels. Er zijn ook tanks die op piramides lijken.
  De meisjes hebben dus veel vijanden. Maar de meisjes voelen geen angst. Toch is dit weer een spel van nano-hobbits: een beschaving die in de eeuwige kindertijd is vervallen.
  De Bounty Prince verscheen voor de meisjes zonder enige verbetering. Een gewone jongen met een kroon, een T-shirt versierd met herfoto's, korte broeken en blote voeten. Bijna een normaal kind, alleen gespierd, heel mooi, en ziet er elf of twaalf jaar oud uit. Maar in feite is het tweede miljoen jaar al lang voorbij. Bovendien zijn de jaren in dit universum langer dan menselijke jaren. Het is dus moeilijk voor te stellen hoe lang deze eeuwige jongen leefde.
  En nu zegt de schattige jongen samen met de meisjes lachend:
  - Goed? Misschien kunnen we samen een doorbraak bewerkstelligen?
  Elizabeth sloeg resoluut op haar blote voet en zong:
  - De wervelwinden van Avadon zijn boven ons!
  Catherine pakte de sneeuwbal op met haar blote, elastische zool, sprong op en zong vol zelfvertrouwen:
  - Stromen van hyperplasma achter!
  De vurige Elena, met weelderig, vlammend haar, harkte ook met haar blote hiel de sneeuwbank op en piepte:
  - Kameraad Stalin, je coolste Koba..
  Euphrosyne rolde snel een bal sneeuw met haar blote vingers en koerde:
  - Hij zal de hondsdolle horde aankunnen!
  De meisjes keken naar Bounty... Nou ja, een typisch kind. Over het algemeen zijn ze in de elfenwereld op de een of andere manier niet gewend geraakt aan volwassen mannen. Alle vertegenwoordigers van de glamoureuze mensen zien eruit als tieners, zonder snorren en baarden, met mooie meisjesgezichten. Elfen zijn tegelijkertijd gespierd, prominent, met grote perfecties en zeer aanhankelijk. Ze weten hoe ze een vrouw moeten opwinden, en het zijn gewoon ideale minnaars. Ze ruiken altijd lekker, hun huid is perfect schoon en gelijkmatig bruin, en haar groeit alleen op het hoofd. De elf is natuurlijk knap, maar... Meisjes vervelen zich hiervan, en ze willen een man met een baard die naar sterk zweet ruikt, en niet naar bloemen en vrouwenparfum.
  Elizabeth vroeg Bounty:
  - Je kunt een respectabeler imago krijgen. Waarom zie je eruit als een onontwikkelde jongen?
  De prins antwoordde met een stralende glimlach:
  - Hoe ik me voel, is hoe ik eruit zie! Ik ben een nanohobbit in het kwadraat, en mijn jeugd is eindeloos!
  Catherine, die haar parelwitte tanden ontblootte en sneeuwballen gooide met haar blote vingers, merkte grinnikend op:
  - Nou, je bent gewoon Peter Pan!
  Bounty antwoordde met een grijns:
  - Nee! Peter Pan was geen nanohobbit. Het is gewoon dat onze jongens, terwijl ze plezier hadden, de jongen een eeuwige jeugd gaven en het vermogen om te vliegen.
  Vurige Elena floot en merkte verrast op:
  - Dus Peter Pan bestaat echt?
  De prins zelf rolde heel behendig een sneeuwbal met de blote tenen van zijn behendige voeten en lanceerde die naar Elena, geestig tjilpend:
  - Oh, kindertijd, kindertijd, waar heb je haast! Oh, kindertijd, kindertijd, waar vlieg je naartoe!
  Het meisje rolde ook een sneeuwbal met haar blote vingers en liet deze los naar de jongen. En gromde:
  - Koop een fascistische granaat! Zing een serenade om nooit te vergeten!
  Bounty reageerde door een hele waterval van sneeuwballen op te laden. Ze sloegen Elena, sloegen het meisje omver en scheurden haar beha uit. De roodharige draaide onder de hagel van sneeuwballen rond en koerde:
  - Nou, je bent een klootzak!
  En ze begroef zichzelf letterlijk in een sneeuwjacht. Ze kroop en groef de gang uit.
  Bounty zei met een grijns:
  - Peter Pan was erg overstuur door de dood van zijn grootmoeder - deze onaangename ontdekking: dat mensen, zo blijkt, sterven. En de jongen bad tot de goden om onsterfelijk te worden. Nou, onze speelse Ephriala gaf hem onsterfelijkheid en het vermogen om te vliegen, waardoor het kind echter voor altijd een jongen bleef... - De prins likte zijn volle lippen en ging verder. - Wat hem echter tegenhield!
  Ekaterina, dit melodieuze speelse meisje, pakte het aan en zong, terwijl ze tegelijkertijd met haar blote vingers een ornament in de sneeuw tekende:
  - Het flitsen van dagen en jaren is niet eng... Hij is de enige op de hele wereld! Het is goed om zo te zijn of niet. - Het meisje ontblootte tijdens het dansen haar borsten, sprankelend van robijnrode tepels, en ging verder. - Is het goed om zo te zijn of niet! Het is onwaarschijnlijk dat iemand zal antwoorden.
  De Bounty Prince stopte het bombardement en gromde, zijn tanden ontblotend:
  - Nou, dat is genoeg! Nu zal ik je persoonlijk naar de aanval leiden.
  Vijf: de krijgersmeisjes en de jongen stonden in de rij. En ze gingen richting de vijanden.
  Bounty was de eerste die het vuur opende en met zijn blote tenen naalden langs zijn gebruinde, jongensachtige benen stuurde, brullend:
  - We gaan stormen! Het zal heel gaaf zijn!
  Elizabeth gaf toe met haar blote hiel, gooide een deel van de dooddragende aanklachten weg en schreeuwde:
  - We slaan je kapot! Jij zult Malyuta zijn!
  En de robots brokkelden af tot veelkleurige ballen. Het metaal barstte.
  Catherine piepte en liet haar kostbare tanden zien. Ze schopte met haar blote hiel tegen een paar iriserende ballen en zong:
  - Waar meisjes soms van dromen...
  En de ballen sloegen de robots op triviale wijze in gesmolten delen.
  Elena lanceerde ook vuurnaalden met haar blote voeten. Ik heb zoveel mastodonten verpletterd. Degenen die een aanklacht hadden ontvangen, splitsten zich en veranderden in as.
  Elena zong enthousiast:
  - 's Nachts stromen de sterren! Er komt een automatische machine!
  Vervolgens gooide Euphrosyne de geschenken van de dood en volledige vernietiging met haar blote vingers weg. Het meisje zei enthousiast:
  - En er zal cybor in de kist zitten! Laten we een bijl naar je tempel sturen!
  Gesmolten stof viel van de robots...
  De krijgers verenigden zich.
  De Bounty Prince bleef niet ver achter. De jongen was heel blij dat hij kon stoeien.
  Elizabeth kreeg ook een opdracht van de mastodont en liet haar borsten zien. De bliksem vloog van haar scharlakenrode tepel en trof de robots. Ze namen het en verkruimelden het in stukken.
  Het meisje siste enthousiast:
  - De witte ooievaar vliegt!
  En na haar lanceerde Ekaterina haar blote borsten. Er vlogen belletjes uit haar scharlakenrode tepel en haar blote, sexy voeten haalden een vurige dolk tevoorschijn. Zo'n prachtig meisje. En de robots vliegen uit elkaar als bowlingkegels door een verpletterende slag van een zwaard.
  De krijger piepte enthousiast:
  - En de vijandelijke kudde vloog naar de grond! Onder de druk van staal en vuur!
  Waarna de schoonheid opnieuw een waterval van vernietiging uit haar blote borsten liet ontsnappen.
  De vurige Elena pakte het ook en sloeg de robots met een waterval van naakte borsten. Ze splitsten zich en vlogen de lucht in. De krijger siste:
  - Ik scheur het strakke touw met mijn blote borst!
  Euphrosyne gebruikte ook aardbeinippels om militaire operaties uit te voeren. Ze is echt een heet meisje. En ze gebruikte haar blote voeten ook heel effectief. Ze begon iedereen in stukken te snijden en ze in as en vurige rook te veranderen, vergelijkbaar met rode cobra's.
  Waarna de krijger piepte:
  - Rebellie betekent dood, en dood is rebellie!
  En alle vier de schoonheden lachen zoveel als ze willen. Ze zijn echt wat ze zeggen: super!
  Bounty, deze eeuwige jongen tweette:
  - Hef de vaten benzine op als vuur!
  En hoe hij zal lachen en zijn witte tanden zal ontbloten.
  Elizabeth, die agressief grijnsde en de druk van een hoogvliegende krijger demonstreerde, pakte het aan en siste:
  - Lenin is bij ons in oktober!
  En een zeer zware bliksemschicht vloog uit haar robijnrode tepel. Ze raakte de auto's, begon ze te verscheuren en om te keren. Als een piramidevormige tank die door de bliksem uit de borst werd gegooid, botste hij tegen de robot en brak hem in stukken.
  Ekaterina gooide ook agressief veelkleurige belletjes uit haar scharlakenrode tepel en siste van zelfvertrouwen. En haar borsten spreidden zich uit in golven:
  - Ik ben een meisje met een kogel in haar hoofd!
  En dan, terwijl hij met zijn blote voet het geschenk van vernietiging lanceert.
  Elena sloeg mij ook met haar blote borsten. Ze is zo'n meisje met een gevoel van verhoogde agressiviteit en tegelijkertijd vriendelijkheid. En hoe hij overal vuurballen verspreidt.
  En dan geeft hij toe met zijn gebruinde, blote voeten. Wat een wonder, wat een wonder!
  De zee zal hevig opzwellen!
  En Elena zal zingen:
  - Ik ben een meisje van topklasse!
  Euphrosyne liet ook heldere, sprankelende bliksem los uit haar extreem blote borsten. En hoe je blote hielen zullen gloeien. Hoe de helderste wervelingen zullen draaien.
  En hoe uit haar blote vingers de dragende stromen van de dood zich zullen verspreiden. En hij piept:
  - Er wordt een stekelvarken gekookt!
  Elizabeth is zo'n prachtige meid. En haar borsten zouden letterlijk elke heilige verleiden. En veelkleurige bliksemschichten vliegen weg van de karmozijnrode tepels en slaan op de robots.
  En blote voeten spuwen uit wat ze vernietigen en koken zonder enig uitstel tot as.
  Elizabeth spint van vreugde:
  - Ik neuk jullie allemaal, klootzakken! En binnenkort zal ik je in stukken verpletteren!
  Catherine piepte ook, ontblootte haar tanden en gooide raketten van vernietiging en verwoesting uit haar tepels, rood als klaprozen. Ze veegden alles weg en smolten het. En hoe gloeiend hete vernietigingsdraden uit blote vingers tevoorschijn kwamen... Dit is over het algemeen de coolste stroom.
  Catherine twitterde:
  - Er brandde een sprinkhaan in het gras!
  Ook de vurige Elena bezweek met haar blote voeten. Het veroorzaakte een waterval van hectische, woedende dood. Toen stuurde ze lichtzuilen, als lasers, uit de aardbeinippels. Een aantal van de oprukkende robots werden weggevaagd in hyperplasmatisch stof en siste:
  - Hij was groen!
  En toen barstte Euphrosyne in vlammen uit en zond heldere stralen uit met haar blote hielen en blote tenen. En dan zouden destructieve en metaalsmeltende ladingen door de lucht zweven, alsof ze uit de tepels kwamen.
  Euphrosyne tweette:
  - En hij liet iedereen in de kist belanden!
  Waarna alle vier de krijgers intens en zeer agressief begonnen te lachen. En van hen divergeren zulke heldere quasarstralen van de dood.
  Elizabeth zong terwijl ze haar grote, besneeuwde tanden ontblootte. Echte, opvallende slangen en bliksemstralen vlogen van haar blote hielen af. Ze is gewoon hyper.
  - De hoogste maat is als een hersenschim...
  Waarna het meisje het aannam en giechelde. En uit de scharlakenrode tepels kwamen meer dan dodelijke ontladingen. Ze veegden letterlijk alles weg met een magische plasmabezem.
  Ekaterina, gillend en spelend met haar blote borsten, waaruit hyperplasmatische kogels vielen, pakte het aan en siste:
  - Aerobatics - we hebben de bemanning kanker gegeven!
  En nadat hij met zijn blote voeten bezwijkt, straalt hij vernietiging uit zijn blote borsten. En opnieuw vallen de robots in de asymmetrie van de multidimensionale poorten van de cybernetische hel. En alles sist... En de sneeuw kookt, borrelt van kokend water en stoom stijgt omhoog.
  En dan is er Elena, die het oppakt en versnelt. En wat hij vernietigt, zal hij ook met zijn blote hielen weggooien. En dan zal hij geschenken sturen met zijn blote borsten.
  En het zal geven:
  - Het wijzigen van de voorwaarden verandert niets aan het bedrag!
  De Bounty Prince grinnikte en merkte geestig op, terwijl hij zijn tanden ontblootte en glinsterde als sterren in een nachtmerrieachtige en tegelijkertijd kinderlijke glimlach:
  - Jij bent mijn geneugten!
  Elizabeth lanceerde opnieuw een deel van de uitroeiing met haar blote voeten. Een vernietigende lading toegevoegd met een blote tepel. Zowel geestig als op haar eigen briljante manier merkte ze op:
  - Wij zijn clowns met kwade bijlen!
  En alles viel van de robots, als roestig en tegelijkertijd vlammend spaanders.
  De originele Catherine, deze krijger op blote voeten, waaruit stromen van dood en vernietiging voortkomen. Dus pakte ze het aan en siste, terwijl er bliksemschichten uit haar scharlakenrode tepels kwamen. En elke bliksem trof zijn doel, maakte het plat, etste het en besmeurde het.
  Catherine nam het aan en, sprankelend grijnzend, terwijl ze haar borsten schudde, waaruit sprankelende robijnen van tepels voortkomen en die vernietiging met zich meebrengt, zei ze:
  - Bijlen groeien achter de heuvel, gewelddadige hoofden om te geselen!
  En het meisje liet haar scherpe en roze tong zien. En het enige dat overbleef van de robots waren gloeiend hete chips.
  Vurige Elena is ook niet gek. Ze pakte het aan en siste, terwijl ze haar scharlakenrode tepels schudde en dreigde iedereen weg te vegen en plat te drukken:
  - Maar de buitenlander krijgt van ons, meisjes, hagel!
  En de krijger stuurde vanuit haar tepels zo'n energieke wervelwind van nederlaag en het vurige palet van de dood. En de tepels van het meisje zijn zo helder, en wat eruit komt is zo dodelijk, dat je gewoon verbaasd bent over hoe je in principe zoiets kunt weerstaan.
  En dan is er het meisje, dat zal toegeven met haar gebeitelde, blote voeten. En zo'n vernietiging dat het letterlijk neuzen doet draaien. En van de robots zijn er ontlede lagen.
  En Elisabeth? Eigenlijk is ze een supermeisje! In feite is alles aan haar onderworpen, inclusief wat volkomen onwerkelijk lijkt. Dus beginnen de robots, nadat ze Katyusha uit de blote voeten van de meisjes hebben gekregen, te roken en te kraken. En ze zullen in de stroom van Princeps-plasma terechtkomen.
  Elizabeth zal zingen terwijl ze haar mond opent met scharlakenrode lippen:
  - En in de hoogten van de sterren blaf ik tegen de haardroger!
  En dan zal het meisje het pakken en je robotachtig slaan met haar dieprode tepels. En er komt iets vrij dat metaal in gedroogde buizen rolt. En dit meisje is letterlijk een fluitje van een cent.
  Elizabeth is weer in staking, stuurt cadeautjes met aardbeientepels en vernietigt de robots. En de blote voeten van het meisje veroorzaken een stekelige vernietiging. En het meisje schreeuwt:
  - En geluk, bij God, heeft geen tijd voor jou!
  Elizabeth gaf haar blote zolen aan haar verleidelijke, gespierde benen. Toen schudde ze de gaven van vernietiging en vermaling van substanties van haar borsten. En ze verbrandde een hele rij robots.
  Toen zong ze:
  - Terwijl ik in deze wereld ben...
  Elena liet ook stromen van vernietiging los met haar blote tenen. Toen liet ze veelkleurige belletjes van spijsvertering en vernietiging los uit haar robijnrode tepels. Ze verbrandde ze en verdampte...
  Toen zong ze:
  - Terwijl ik in deze wereld ben...
  Hier stuurde Catherine haar culturele profiel op blote voeten, waardoor mechanische mastodonten de kist in worden gedreven. Of beter gezegd, in met sneeuw bedekte graven.
  Gaf het met bliksem. Dan uit de aardbeiennippels, als sprankelende balletjes. Als een hamer op een aambeeld.
  En ze piepte:
  - Terwijl er in deze wereld Gascogne is!
  En de krijger ontblootte haar virtuele, maar zeer reële tanden.
  merkte Elizabeth geestig op en stuurde met haar blote tenen wat ze aan het afvegen was tot triviaal poeder.
  - Het woord lafaard is niet bekend in Rusland!
  En de krijger zal de bliksem uit zichzelf gooien, of beter gezegd, uit haar blote borst. En het zal schitteren met elke vezel van de ziel. En ze blijkt zo'n coole en trapsgewijze vrouw te zijn.
  Ook Ekaterina gaf met blote voeten toe aan de robotmaaier. Ze heeft er veel vernietigd, sommigen omvergeworpen. En hoe hij kolommen van intense dood naar zijn naakte borst stuurt - je zult het bewonderen!
  En dan zal hij zingen:
  - Ik weet niet of je ongelijk hebt!
  Elena lanceerde ook haar blote vingers, wat vernietiging veroorzaakte en de robots afbrokkelde. Waarna ze piepte en tegelijkertijd magische plasma-uitbarstingen uit haar dieprode tepels liet ontsnappen:
  - Wij Russen hebben de beste smaak ter wereld...
  Euphrosyne spande haar sierlijke tenen op haar blote voeten, trok toen een verbluffende beet uit haar borst en siste toen:
  - We houden van niets anders dan roem!
  Elizabeth giechelde. Ze pakte het aan en liet de hete stroom vurige lava van haar blote hielen zakken. Ik heb alle onderdelen van de robots verwijderd. En geestig, haar tanden ontblotend, piepte ze:
  - Je hand is sterk!
  En vanuit de blote borst zal hij opnieuw iets uitzenden dat een volledige nederlaag met zich meebrengt, en de Anschluss met het verval van de robotica.
  Catherine zong ook, waarbij ze haar zeer sterke en mooie blote voeten gebruikte om te schieten. En verzenden wat de dood met zich meebrengt, met garantie. Tegelijkertijd twittert hij:
  - Dat is de juiste lijn...
  En opnieuw werden er stralen uit de naakte borsten gestuurd, waardoor alles tot as en de hoogste waterval werd verbrand.
  Halfnaakte Elena staat ook niet opzij. Ze stuurt geschenken van vernietiging met haar gebeitelde blote voeten. Wist robots. Dan gooit ze kogels van magoplasma uit haar borst, die het metalen leger verbranden en het meisje zingt:
  - Russische verfijnde stijl!
  De magnifieke Catherine handhaaft dit agressieve zelfvertrouwen. Eerst sturen we vanuit de aardbeienborsten wat precies vernietigt. En dan geschenken uitdelen op blote voeten. Wat ook dodelijk is voor robots. Zijn sneeuwwitte tanden ontblotend en tjirpend:
  - Ik was net zo gedurfd!
  Elizabeth stuurde ook iets dat de magische plasmaheks vanaf haar blote voeten met haar bezem naar de vijand zou wegvagen. De borsten vertoonden een intense laesie. En verpletterde een stel robots. Ik heb deze roestige as meegenomen...
  Toen zong ze:
  - Moskou herkende het meisje...
  Catherine stuurde vanaf haar blote benen iets vernietigends naar de vijand. Toen gaf ze toe aan haar scharlakenrode tepels en siste schril en oorverdovend:
  - Heel sterk!
  Elena, die met haar lichaam zwaaide en iets uitzond met de garantie van grote sterfelijkheid en brandde met de dieprode tepels van haar borsten, piepte:
  - Finland, Spanje of het machtige Honduras...
  Catherine raakte de vijand met een lont van brandend magoplasma dat uit haar blote, meisjesachtige hakken kwam. Ze liet de bliksem uit haar aardbeientepels ontsnappen en zong oorverdovend lachend:
  - En er stroomt ook vuur in jouw aderen...
  Elizabeth, die vanaf haar blote hiel verschillende schoten had afgevuurd in een schaakbordpatroon, piepte en grijnsde:
  - God geve dat dit lied ook over jou gaat...
  En uit de brandende tepels vlogen de meisjes, flitsend met alle kleuren van de regenboog en bliksem. De robots veranderden simpelweg in puin.
  Elena, die vurig grijnsde, gaf het op en liet haar hoektanden zien. Maar ze is een meisje, laten we eerlijk zijn, een goede. En met blote voeten zal hij balbliksem lanceren en mechanische tegenstanders vernietigen.
  En hoe een afscheiding uit een blote borst schiet. Ja, hij zal iedereen in brand steken en blind maken! En het zal je tot op je botten verbranden.
  De krijger zong:
  -Waar geloof is, is strijd....
  Elena steunde het lied en zei:
  - Twee woorden en een handschoen!
  Hoe kan hij zoiets dan op blote voeten doen? Dat zelfs Makar de kalveren daar niet heen bracht. En vanuit de robijnrode tepels zullen vuurballen naar buiten vliegen, met een volledige uitbarsting.
  Catherine, die intens knalt van de bliksem die uit haar borst komt, iedereen afvuurt en robots laat smelten in een beerput van metaal. En met blote voeten en volledig werkende wonderen zei ze:
  - Terwijl de liefde nog leeft!
  En de meisjes barstten in koor in lachen uit. En ze begonnen hun tanden bloot te leggen en straalden zonnestralen uit.
  Elizabeth, die met haar blote vingers de volgende vernietigingsgeschenken stuurde, waarbij zeer bijzondere vijanden werden uitgeroeid, pakte het aan en siste:
  - Efeze vaker, verwarm het op je handpalm!
  En uit haar borsten stuurde ze een hele stroom bellen die alles wat levend en levenloos was, verpletterde.
  Goudharige Catherine gooide opnieuw het geschenk van de dood met haar blote voeten. Ik heb de terminators verspreid voor reserveonderdelen. Dan schoot er bliksem uit de tepels en gloeide zelfs scharlakenrood.
  En koestert:
  - Raak het naakte meisje niet aan!
  Dus ook Elena lanceerde met haar naakte borsten wat een geschenk van vernietiging is. En met haar blote voeten zal het meisje, zodra ze het pakt, veelkleurige bubbels sturen. En ze zullen je op de hielen zitten, zich omdraaien en donderen als atoombommen.
  Het roodharige meisje zong:
  - Raak de weerlozen gewoon niet aan!
  En toen arriveerde Catherine op tijd. En hoe het begint te brullen en schreeuwen. Metaalachtige, gesmolten scherven vliegen uit haar stem. En de meisjes sturen hun blote zolen, en daarin zitten sintels van vernietiging.
  En het meisje nam en stuurde met scharlakenrode tepels iets dat in staat was de amandelen van een gevechtsvoertuig omver te werpen en door te zagen.
  En ze piepte:
  - Dood de vijand!
  Elizabeth pakte het aan en giechelde luid. Haar stem is als het geluid van lente-ijspegels in de stralen van de helderste zon ter wereld. En toen pakte ze het en stuurde een hele bom met haar blote voet, met heldere watervallen van dood. En toen barstte er zo'n bliksem los uit een scharlakenrode tepel dat zelfs de sneeuw werd geschilderd in de reflecties van de gloed van de vlammende robots.
  Het meisje pakte het aan en piepte luid:
  - Oh, de staart is schubben! Ik ben een prachtig varken!
  Vurig in haar gouden schoonheid pakte de krijger Elena, haar tanden ontblotend, het aan en siste:
  - Boe Boe Boe!
  Het meisje stuurde met haar blote voeten een vernietigingsgeschenk, waardoor een hele reeks robots omkwam. En dan, terwijl hij schreeuwt en met zijn scharlakenrode tepels reflecties van helse vlammen uitzendt.
  Waarna het sist:
  - Ik ben als een koolkop!
  Elena, een krijger met een hoofdletter, verward met haar ogen knipperend en een tedere glimlach, zei:
  - Laten we Pinokkio spelen!
  En de roodharige duivel zal met haar gebruinde, blote voeten een echt verdovingsgeweer naar de vijand sturen. En het zal met vurige bliksem uit de scharlakenrode tepels slaan.
  En toen stak Ekaterina haar hoofd naar binnen. Ze zwaaide met haar blote voeten en liet belletjes van opmerkelijke dood ontsnappen. Dan stromen er stromen vurige vloeistof uit de aardbeinippels. En de tegenstander barst in vlammen uit. Het zal branden met een kaars van multidimensionaal kaliber.
  Catherine nam het aan en zei:
  - Ik hou van Trufaldino van het etui!
  Elizabeth pakte het aan en stampte met haar blote voet in de sneeuw. Er ging een enorme opening doorheen, de robots vielen erin. En toen stroomden zeer stormachtige wateren van gesmolten metaal, afkomstig van grote bellen, uit de karmozijnrode tepels.
  Het meisje flapte eruit:
  - Eh, etui, etui, straf mij niet!
  Goudharige Elena pakte het aan en piepte op de viool:
  - O, stieren!
  En ook met blote voeten veroorzaakt hij scherpe wervelingen in de sneeuwbanken. En ze stijgen, en de robots worden tegen elkaar geduwd. En ze splitsten zich in stukken. Het was heel interessant toen het meisje het pakte en met haar scharlakenrode tepels een magische nucleaire lading stuurde, waarmee ze een hele armada robots vernietigde.
  Maar de vurige Elena stuurde ook met haar blote, gebeitelde benen een hele waterval van vernietiging van elektronische militanten. En toen pakte het roodharige meisje een krachtige pilaar en sloeg met haar robijnrode tepels, alle metalen vermalend en heel koel.
  Elena controleerde:
  - De kracht van de terminator is om het gezicht te verslaan!
  Ekaterina nam en stuurde een vurige schijf met haar blote tenen, die letterlijk veel robots verbrandde en voor onderdelen ontmantelde. En toen stuurde ze een ultrazwaartekrachtgolf uit de aardbeitepels van haar borsten, waarbij ze de mechanische mastodonten verpletterde en ontmantelde voor onderdelen.
  De Bounty Prince floot en siste:
  - Je hebt een rel van intellect! Wij vegen je weg!
  Elizabeth toonde sprankelend haar grijns met parelwitte en sprankelende tanden met een sissend geluid. En ook daarvoor lanceerde ze een zeer agressieve gloed met haar blote, gebeitelde voeten. En ze draaide haar heupen, en uit de scharlakenrode tepels van haar borsten liet ze de vernietiging van de dood ontsnappen.
  - We zullen op brute wijze doden! En voor vijf!
  Goudharige Elena handelde ook erg agressief. Dus pakte ze het en stuurde bolbliksem met haar blote vingers. Ze ging door cyborgjagers. En zulke destructieve elementen kwamen uit de robijnrode tepels. En de sneeuw sist en ioniseert.
  Het meisje zei agressief, terwijl ze op afstand op metalen wezens kauwde:
  - Vijf is niet alleen een getal, maar mijn ziel!
  De vurige Elena zei geestig en met een grijns op haar lippen:
  - Je ziel streeft naar boven! Je wordt opnieuw geboren met een droom...
  En de roodharige krijger stuurde haar ontladingen van vernietiging en vervlakking met haar blote voeten. En scherpe en gloeiend hete vernietigingsnetten barstten uit de robot los.
  Daarna kwam er bliksem uit de aardbeiennippels, en ze regenden als vuurhagel.
  En toen zette Ekaterina hem aan. Ze sloeg zo hard met haar blote voeten dat geesten en agressieve irriterende stoffen wegvlogen. En toen barstten vulkanen uit scharlakenrode tepels. En dus namen ze iedereen mee en verbrandden ze. Deze robots verspreidden zich, de fragmenten sprongen als kikkers in de sneeuwbanken.
  Catherine zong bewonderend:
  - Maar als je hebt gered, varken, blijf je een varken!
  En de meisjes raakten tegelijkertijd hun hielen aan, zodat er vonken vielen. En toen verbonden ze zich met scharlakenrode tepels. En er begon ook vurige bliksem te verschijnen. En de sporen smolten... Ze strekten zich uit richting het kasteel. En dit gebouw schudde.
  Prins Bounty sprong en sloeg ook met de hiel van de jongen, terwijl hij zich bij de meisjes voegde. En toen riep hij uit:
  - Meisjes, moeten jullie je slipje uitdoen?
  De krijgers reageerden door de overblijfselen van hun kleding af te scheuren. En dit heeft hen vele malen sterker gemaakt. De meisjes laadden op. En ze begonnen eindeloze energie uit te spuwen. En ze hadden zoveel onbeperkte macht. Er barst vooral veel sprankelende bliksem los uit de baarmoeder van Venus. En zulke woedende, rollende stromen dat ze de meest talrijke regimenten verbranden en verbranden.
  En zelfs het zwarte kasteel zelf brandt af. Het komt naar buiten in scheuren en stromen van rode vlammen. En de stromen kronkelen, als een dans van slangen, en niet onder de fluit van een fakir, maar door een heel orkest. En dit kasteel wordt verbrand en verandert in hete as.
  De krijgers waren in koor, tikten met hun blote, zeer sierlijke voeten en braken alle obstakels op de weg met magische plasma-energie. En de robijnrode tepels brachten stromen van hyperplasma en draaikolken van wilde kracht voort. Maar het belangrijkste megahyperplasma barstte uit de baarmoeder van Venus los door mooie en verrukkelijke krijgersmeisjes. Hun lichamen zijn zo prachtig. Een zwart of inktkasteel. En hoe geweldig de meisjes zijn, wat kunnen we zeggen, krijgers, de hoogste superklasse. En zij deden dit.
  Het kasteel ontplofte als een atoombom en viel tot aan de amandelen in de sneeuwbanken. Het enige dat overbleef was een zwart gat.
  . HOOFDSTUK Nr. 18.
  De gemuteerde meisjes hebben nooit aanwijzingen kunnen vinden tijdens hun zoektocht naar de dieven van het intergalactische ruimteschip. Onder deze omstandigheden zat er nog maar één ding op: in ieder geval iets uit het glorieuze verleden herinneren. En er was dit...
  De meisjes waren nu in gevecht en vochten in eenzitsjagers. Nog steeds halfnaakt en alleen gekleed in een rood, heel dun slipje, bestuurden de schoonheden de auto's met hun blote voeten en scharlakenrode borsten.
  Elizabeth drukte met haar blote vingers op de knoppen. Ze schoot op een gestroomlijnde jager die op een orka leek. Maar het frontale pantser hield stand. Elizabeth moest manoeuvreren. En probeer achter de vijand te komen. Het blonde meisje was erg behendig. Haar blote vingers bewogen over de scanner en selecteerden doelen. Geen wonder dat ze een uitstekende gevechtsschool heeft doorlopen.
  Vanaf eenenveertig juni en eindigend met RPG-games met nanohobbits. Ze wilde heel graag naar buiten. De vijand wilde echter achter hem komen.
  Het was heet in de hut en het gebruinde lichaam van de krijger glom, alsof het met olijfolie was ingesmeerd. Hoe mooi is het als de stalen tegels van de buikspieren bruin en gestructureerd zijn, zoals chocolade, en de taille soepel toeloopt. En de dijen van het meisje zijn erg gespierd, staaldraden van spieren rollen onder een dunne maar duurzame bronzen huid.
  Elizabeth, dit is gewoon de belichaming van dierlijke kracht en erotiek. En wanneer haar scharlakenrode tepels over de scanner bewegen, barsten er stromen magoplasma los.
  Het meisje wordt echter gedwongen een manoeuvreerbaar gevecht te voeren. Wat voor haar bepaalde problemen oplevert.
  Maar hier is Ekaterina, dit meisje met haar in de kleur van bladgoud. Gewoon een prachtig voorbeeld van een krijger. Ze is een combinatie van schoonheid en seksualiteit. Een typische Hollywood-heldin, en ze vecht met een echte troef.
  Veelkleurige stromen magoplasma raakten het voorhoofd van haar jager. Dit maakt het heet. Een zweetparel valt van het gladde voorhoofd van het meisje. Ze streek langs een bronsroze wang en liet zich op het scannerdisplay vallen. Het siste lichtjes.
  Ekaterina zei:
  - Net als een stier, eerst onder de bijl en dan geroosterd!
  En de krijger ontblootte haar zeer scherpe, parelwitte tanden. Ze heeft zoveel enthousiasme. En gewoon onaardse schoonheid. Hoe kun je niet van zo'n meisje houden? Ze heeft charme.
  En de blote, ronde hakken zijn zo verleidelijk en sexy. Vooral als ze ze gebruikt om achten op de scanner te tekenen. En hij verdraait de jager en probeert erachter te komen.
  De krijger lijkt natuurlijk uit spieren te bestaan. Energie borrelt in haar, alsof het uit een uitbarstende vulkaan komt.
  Maar tot nu toe is de overwinning niet aan Catherine gegeven. Ze probeert te manoeuvreren, maar haar tegenstander is ook niet slim. De krijger raakt zenuwachtig haar blote tenen aan en sist:
  "Je gaat nergens heen, jij harige luis."
  Toegegeven, het is geen luis aan het roer, maar een dikke kotelet met poten als een kakkerlak. Ja, de nanohobbits hebben zo'n ongelooflijk culinair wonder gecreëerd.
  Nou, het is oké, vroeg of laat zal de vijand aan zijn einde komen.
  Vurige Elena staat ook op haar repertoire. Zo mobiel, met blote benen, met een dunne, flexibele en zeer gespierde taille. Zo'n meisje zal niemand teleurstellen.
  Hoe zit het met haar spieren? Spierballen rollen onder een bronzen huid. Dit is een vrouwelijke terminator. Maar tegelijkertijd teder en sexy. Hoewel zo sterk. En hij houdt van de liefde bedrijven.
  Hij ontbloot zijn ivoren tanden en zegt fluitend:
  - In het tijdperk van ruimte en wiskunde zullen er romantici zijn!
  Waarna hij, met zijn blote tenen wiebelend, probeert achter de achterkant van een krachtige vijandelijke jager te komen. En hij spuugt razende, hectische stromen magisch plasma en dodelijke impulsen uit.
  Elena wordt rood van de treffers en wordt gestoomd. En zweetdruppels stromen langs de gepolijste huid van het meisje. Wat een aangename geur moet ze hebben en blijkbaar is ze een smakelijk meisje. En zo'n roodharige. Het haar glinstert als de vlam van een fakkel.
  Elena draaide met haar heupen, pakte het aan en piepte:
  - Een muis verslaat een olifant, maar sluwheid verslaat kracht! Alleen sluwheid komt niet met muizenhersenen!
  Terminator-meisje heeft toegevoegd:
  - De sluwheid van de vos zorgt voor een mooie overwinning, een uitstekende bontjas voor een trofee!
  En nogmaals, terwijl hij met zijn blote, gebeitelde benen ronddraait. Dat is een meisje. Een echte roodharige heldenvrouw. En ze heeft zoveel seksuele energie. Een uitmuntend type, in staat om van elk gezicht een baksteen te maken.
  En hoe Elena zal draaien en haar blote borsten zal schudden. En vonken zullen uit de scharlakenrode tepels vliegen. En haar vechter zal draaien als een tol met een uurwerk.
  En Elena zal zingen en haar tanden laten zien zo glanzend als de spiegel van een kapper:
  - Nee, de bergen zullen niet goudkleurig zijn, Angelica zal het doel overschrijden! En hij zal de sporen in de flanken van Adolf drijven - hij zal Hitler alle eer geven!
  Daarna zal de roodharige lachen! En haar lach is als die van Baba Yaga, die de samogudy-harp van Ivanoesjka de Dwaas heeft gestolen.
  Ook Efrosinya vindt het niet erg om te piepen en te bonzen. Met zijn blote voeten draait hij de jager om zijn as. Draait het in verschillende parallellen. En hij vergeet niet het te nemen en te tweeten:
  - Scolopendra! Ik ga naar buiten om te huilen!
  Efrosinya, ze is gewoon een charmeur. Geen meisje, maar een echte reus van alternatieve vernietigingscreativiteit. Hoe het zal draaien en hoe het de vijand zal raken met een ram van een magische plasmastraal. Ja, dit is een meisje dat een echte antimaterie-Schorpioen is.
  De krijger zegt:
  - Dit is mijn imperium! Laten we al het bijgeloof in de afgrond gooien!
  En toch is Efrosinya zo'n vrouw dat ze zelfs met een strijkijzer op de achterkant van het hoofd kan slaan. En het zal van haar niet beter worden. Ze is een krijger, geboren in een bijzondere duisternis. Schemering vol licht. Probeer het met deze uit te zoeken.
  Maar het meisje voert nog steeds de manoeuvre uit en probeert achter de sluwe vijand te komen.
  En hij ontwijkt heel snel. Je kunt hem niet in je vizier krijgen.
  Euphrosyne gromt:
  - Wat een gladde kerel!
  Elizabeth probeert ook de vijand te vangen. En hij steekt haar vrij snel. En ga niet in de kwetsbare achterkant. Het meisje herinnerde zich het gevecht met de T-4, die een langwerpige loop had. Hoe moeilijk het is om dichtbij te komen. Maar het gevecht bleek best leuk. Eh, de krijgers hoefden niet tegen stalen katten te vechten. En ze bijten specifiek.
  Elizabeth klikte met haar blote zolen en piepte:
  - Ah, anticonceptie... Niet relevant bij nanohobbits.
  En opnieuw blijkt het meisje haar vechter. Hoewel het de vijand lijkt te hebben gevangen. Het lijkt erop dat de kotelet gebakken is.
  Elizabeth fluisterde tegen zichzelf:
  - Wat dacht je van space candy met uien of knoflook?
  En het meisje voelde een sterk hongergevoel. En ze is een meisje met de grijns van een luipaard.
  De scharlakenrode tepels van de borsten worden rondgedraaid op de scanner. En de luchtkanonnen zullen dreunen. En laten we in het vacuüm dorsen. En boor gaten in de leegte en vul ze met hyperplasma.
  Elizabeth ziet er nu extreem sexy uit in dunne slipjes, kronkelend voor de scanners.
  Maar Catherine ziet er erg goed uit, omdat ze bijna geen kleding heeft. Ze ziet er zo heldhaftig en sexy uit. Dit is het Terminator-meisje. En tegelijkertijd heeft haar haar de kleur van bladgoud en zijn haar blote voeten zo behendig. En de vingers bewegen en spelen een enthousiast deuntje.
  In sommige opzichten is Ekaterina uniek. Hoewel alle vier de meisjes hier krijgers zijn van de hoogste en megaplasmatische klasse.
  Catharina kraaide:
  - Ik heb kracht en druk tegen de vijand... Maar ik zit in de huid van een stier, dat is het hele gesprek!
  En de beide blote zolen van het meisje botsen en schieten vonken uit. Hoe veelkleurige stralen en bliksemstromen zullen stromen.
  Het meisje pakte het aan en stak zelfs haar tong uit. En rookwolken vlogen achter de stoerste krijger vandaan. En de blote voeten pakten het en draaiden als een propeller.
  Dit is een actieve dame. En wie heeft ze nodig? Koning Lodewijk de Veertiende, of wat?
  Catherine schudde haar aardbeitepels. En ik dacht dat bijna niemand zich koning Lodewijk de Veertiende zou hebben herinnerd als Dumas er niet was geweest. Ja, Frankrijk had ooit zo"n persoonlijkheid.
  En hij had een achterkleinzoon, Lodewijk de Vijftiende. Hij is ook een zeer opmerkelijke persoonlijkheid. Hoewel, in Rusland veel minder beroemd dan de Zonnekoning. En inderdaad, Lodewijk de Vijftiende bleek een mislukking. Verloor de oorlog van Groot-Brittannië voor Canada. Ook in andere veldslagen was hij niet erg succesvol.
  Catherine giechelde en schudde haar vinger naar zichzelf. Ze was een beetje afgeleid en werd al bedekt door een magische plasmagolf. En het werd zo heet. Catherine is letterlijk rood en brons.
  Blozend werd ze nog sexyer en cooler en trok ze de aandacht van mannen. Maar wat voor mannen had ze? Er zijn alleen infantiele nanohobbits en verschillende soorten monsters. Het meisje zelf vindt het niet erg om met laatstgenoemde naar bed te gaan. Of met elfen.
  Catharina stamelde:
  - Mijn aanhankelijke en zachtaardige elf! Ik hou zoveel van je, drijf niet af! Mijn aanhankelijke en zachtaardige elf!
  En de krijger pakte het en schudde haar gouden haar. En haar lokken zijn zo kostbaar. Stel je voor hoe mooi het puurste bladgoud is.
  En hier komt de vurige Elena. Zo'n cool meisje. En haar tepels zijn frambooskleurig. Sprankelend, reflecterend het licht van de sterren. En als haar blote tenen bewegen, werpen ze schaduwen van de scanner en snijden ze cirkels over de velden van de scanner.
  Elena probeert opnieuw achter de vijandelijke jager te komen. Haar eigen auto lijkt als een stuk hout in een storm heen en weer te worden geslingerd. Ja, de roodharige schoonheid heeft het moeilijk. Als een ezel verpletterd door stenen.
  Elena, terwijl ze haar blote voeten overgaf, zong:
  - O, onder de oceaan! Eh, onder zeil!
  Ze sloeg een van haar ronde hakken tegen de andere en vervolgde:
  - Oh, het is fantastisch voor ons om naar rijkdom te kijken...
  En alle vier de meisjes riepen met zilveren stemmen:
  - Jammer dat niemand het weet! En wij weten het zelf niet! Hoeveel goud hebben we nodig! Eh ma, zoveel als we willen!
  Rode Elena beschouwde zichzelf in dit geval als het coolste staal. En haar rode haar leek op de vlammen van een vuur. En het vuur is erg heet. Waar de hitte vandaan komt.
  Het meisje spetterde met haar blote voeten en piepte:
  - Het leven is slechts een moment, tussen het verleden en de toekomst!
  En ze draaide haar heupen. Het meisje pakte het, draaide zich om en probeerde haar gevechtsvliegtuig te laten draaien. Maar de vijand trok zich terug. En toen draaide hij zich om en zette blokken op. Het vacuüm verschoof en de afmetingen van de halve ruimte barstten.
  Elena was een fel meisje en ze deed de Messer-loop. Maar de vijand slaagde er opnieuw in om af te wijken. En hij glipte naar buiten. Als winde uit een net.
  Elena pakte het aan en vroeg:
  - Oh, een schuimtank!
  Maar de roodharige vrouw was alleen verdrietig in de dromen van Hitlers gieren. Maar de schnitzels konden haar niet uit haar evenwicht brengen.
  Elena pakte het aan en flapte eruit:
  - Oh, zoveel haaien! En zelfs Friedrich blies de strijd om Rusland weg!
  En ze pakte het zodra ze brulde...
  Efrosinya is erg cool, ze laat haar tanden zien. En ze schudt haar robijnrode tepels. En de tepels glinsteren en er komt bliksem uit. Het meisje pakt het aan en roept:
  - Zone, oh zone! Ik wil in een vrouwengevangenis zitten! Er is daar veel oproerpolitie, en een wapenstok tegen het hoofd!
  Euphrosyne stelde zich dit voor, haar blote voeten trilden. En het lichaam voelde gelukzaligheid. Dit is echt een sensatie. Of misschien zelfs alles wat zo magisch en kosmisch is.
  En hier vecht je met schnitzels, zo vet en gedrenkt in saus. Efrosinya besloot voorlopig de boordcomputer te gebruiken om te zien waar haar tegenstanders van gemaakt waren. Toch is het nog steeds heerlijk. En deze schnitzels zijn heerlijk en knapperig.
  Zo verscheen een hologram in kleur en werden de kenmerken van uitgebreide culinaire producten vermeld. En hier zijn er zulke geuren, alles is zo heerlijk.
  En dus een hybride van struisvogel-, sinaasappel- en kroeskarper. Dit is de samenstelling van de kotelet die vecht tegen de blonde en gespierde Euphrosyne. Ja, het is duidelijk dat dit een problematisch soort levend wezen is. Je kunt niet echt met haar vechten.
  Euphrosyne zong met vreugde:
  - Wij maken koteletten van de moffen! En ze blokkeerden de Yenisei!
  Zo'n geestig meisje. Ze heeft zoveel kracht, energievoorziening. En haar benen zijn zo prachtig en erg sexy. Tegen zo'n meisje zal een kotelet machteloos zijn. Of je kunt zelfs een karbonade maken.
  Efrosinya voerde de vossenslangmanoeuvre uit, vuurde een cumulatieve ontlading af en blaatte:
  - Ze maken gehakt van walgelijke meisjes!
  En weer met blote hakken, zodra het erop aankomt.
  Elizabeth werd steeds bozer. De vijand glipte weg, als een ongrijpbare winde. En ze leek op een onhandige pelikaan. Die probeert te vangen met zijn net, maar iedereen mist.
  Elizabeth siste van woede:
  - Oh, deze kwestie... En ik geloof zelf niet in dit bijgeloof!
  Ekaterina, die haar doelwit ook niet kon vangen, vroeg haar partner op de radio:
  - Wat ben jij, een heks?
  Elizabeth sloeg op haar blote, gebruinde knieën en antwoordde:
  - We zijn allemaal vrouwelijke heksen!
  Het meisje was duidelijk zenuwachtig. Haar benen trilden van opwinding.
  En wat een scharlakenrode lippen heeft Elizabeth, de grote krijger, als suikerlippen. Zij, de perfectie zelf, is de belichaming van erotiek. Het is moeilijk voor een man die altijd hongerig is naar seks om zijn ogen van zulke borsten af te wenden. Van tepels die glanzen als dieprode klaprozen. Oh, wat is dit meisje toch mooi, ze heeft zoveel harmonie en is vol frisse rijpheid.
  Maar de krijger kon zo'n noot niet kraken tegen een zeer sterke tegenstander. De vijand raakte voortdurend haar jager. Welnu, hoe is het mogelijk dat de kotelet zo meesterlijk vecht?
  Elizabeth was extreem boos op de nano-hobbits. Deze onsterfelijke, maar oneindig infantiele wezens toverden sappig gebakken vlees tevoorschijn, in staat om tot de dood te vechten.
  En ze vochten echt, en vakkundig en snel, bewegend en draaiend in de tijd.
  Elizabeth antwoordde met een diepe zucht:
  - Oh, mijn zaak... Je brandt als een nitroglycerinekaars!
  Ja, er was hier iets om van te schrikken.
  Catherine deed het ook niet zo goed. Het meisje met gouden haar sloeg met haar benen en piepte:
  - Nadat ik mijn lippen met schoensmeer heb besmeurd, ga ik de promenade op... Jij verachtelijke Hitler-bruut, ik stuur je naar de hel!
  Het meisje sloeg haar sierlijke blote benen over elkaar. Ze onderscheidden zich door hun perfectie van vorm, kracht en harmonie.
  Ooit stampten deze benen langs de wegen van de Grote Patriottische Oorlog. We hebben heel wat moeilijkheden doorstaan. En als je op blote voeten loopt, is dat niet zo prettig, elk takje, elke hobbel, elke hobbel wordt gevoeld. Ze prikken in de blote zolen van het meisje.
  Catherine fluisterde met de glimlach van een schoonheid die niet slaapt:
  - Oh, mijn voeten... Mijn blote voeten! In de kou met je hiel, plons! Gouden vlechten!
  Het meisje is werkelijk de belichaming van onaardse schoonheid, een pure engel. Wat voor wimpers heeft ze? Stel je goudkleurig haar en zwarte wenkbrauwen voor. Dit is wat schoonheid is.
  En probeert de vijandelijke jager vast te pinnen. Hij wil echter niet toegeven. Het is alsof je een vlinder vangt met een net. Catherine piept van vreugde en springt op en neer:
  - En ik vind jou leuk! Ik vind je leuk! Ik vind je leuk!
  En ze schudt haar volle, gebruinde borsten, als rijpe grote abrikozen. En zingt mee:
  - En voor mij is er geen betere vriend ter wereld!
  Ekaterina is natuurlijk een meisje van de hoogste klasse en kwaliteit. Niemand kan met haar vergelijken qua charme en gouden haarkleur. Zo'n verleidelijk en geweldig meisje dat door de smeltkroes van meer dan één oorlog is gegaan.
  Maar tot nu toe kan hij de vijand niet verslaan. Het is alsof een lasso uit de nek van een stier glijdt.
  Ekaterina schudt haar aardbeientepels en zingt:
  - Wat hebben we nodig Billy? Zeven voet onder de kiel!
  Het meisje is het al beu om een kotelet met kakkerlakpoten te achtervolgen. Hoewel dit eten sappig is. Maar ik wil iets anders. En niet alleen deze flagrante onzin.
  Nanohobbits zijn er ziek van. Het zijn zulke wezens dat ze bijna alles kunnen doen wat de menselijke verbeelding zich maar kan voorstellen. Maar zulke wezens ruilden natuurlijk met hun fenomenale kracht almacht in voor dubbeltjes.
  Vurige Elena pakte haar jager en draaide zich om. Ze ging zelfs voor een ram, maar miste. De vijand stuiterde terug als een biljartbal van een keu.
  De roodharige duivel sloeg haar blote benen over elkaar en schudde haar vurige krullen. Elena dacht dat ze een grappig prototype had. Alleen dit meisje had de pech om de liefde te bedrijven met elfen. En ze miste veel. Maar de roodharige duivel was in staat veel van de mysteries van de hartstocht te leren kennen. En haar sterke, gespierde lichaam, in staat veel problemen en ontberingen te doorstaan. En draag het allemaal met een glimlach.
  Elena keek naar de lucht. Hoeveel sterren. Ze verspreidden zich als robijnen, topazen, amethisten, saffieren, smaragden en diamanten. En al deze helder sprankelende juwelen op het zwarte, fluwelen tapijt van het vacuüm van de ruimte.
  De roodharige duivel piepte:
  - Rechts is de zee, links zijn de bergen! Mos vooraan, oh achteraan!
  En opnieuw bewoog het meisje met de vijand mee om dichterbij te komen. Ze fladderde als een vlinder die pluizig stuifmeel vangt. En de duivel is, eerlijk gezegd, van het maximale niveau.
  Elena kwaakte:
  - Sterren, ah, sterren! Sterren wees bij mij!
  En de krijger toonde haar lange en zeer behendige tong. Dit is eigenlijk zoiets: een strijd. Dat was toen ze in een hinderlaag zat en op jacht was naar een Duitser, waar dacht ze aan. Ze wordt dus niet gepakt! Om precies te zijn, ze hebben de eerste niet gedetecteerd. Maar waarom is Elena over het algemeen geen vos? Vangt moffen-hazen in een hinderlaag. Over het algemeen is de vierendertig een relatief kleine tank, en het is handig om hem te camoufleren.
  Eh, de roodharige zei:
  - Onze tanks zijn niet bang voor vuil! Russen hebben altijd geweten hoe ze moesten vechten!
  Maar wat kunnen we zeggen over Euphrosyne? Vier meisjes zijn als vier soorten kaarten. En elk is mooi en uniek op zijn eigen manier. En deze meisjes hebben zeer ontwikkelde krijgersinstincten.
  Euphrosyne pakte het aan en zong:
  - Laten we van meisjes houden!
  De krijgers zijn erg mooi: de vier troeven. En erg rondborstig en gespierd. Meisjes met spieren die zijn gedefinieerd als draad. Ze draaien en draaien, maar ze kunnen de schnitzels niet verslaan!
  Euphrosyne zegt bitter:
  - Hoe kleiner het doelwit, hoe moeilijker het is om te raken, hoe groter de ambitie, hoe gemakkelijker het is om gepakt te worden!
  Elizabeth, een adelaarsmeisje met wit maar blauw getint haar, schoot op de vijand. Ze sloeg op haar blote voeten en piepte, haar tanden ontblotend:
  - Wie zichzelf inwisselt voor stuivers, blijft berooid achter!
  Daarna stuurde ze heldere, dikke watervalvonken uit haar scharlakenrode tepels.
  Het meisje slaagde er eindelijk in de vijandelijke jager te vangen en de container waarin de kotelet dreef begon te branden.
  Elizabeth antwoordde geestig:
  - Ruil je leven niet in voor centen, je devalueert je bestaan tot de volgende cent!
  De zonnige schoonheid Ekaterina zette ook haar jager in. Er is een fatale ontlading vrijgekomen. Ze sloeg de vijand een beetje neer en vaardigde uit:
  - Wie voor een cent verkoopt, krijgt een stuiver!
  En de mooie Catherine sloeg met haar blote voeten op het scannerscherm. Ze bewoog haar behendige vingers. Ja, dit meisje is gewoon onweerstaanbaar in haar sierlijke manier van vechten.
  De Duitsers werden door haar in het gezicht geslagen en leden enorme schade door de meisjesbataljons.
  Catherine zei geestig:
  - Beloften van bergen goud zijn geen cent waard!
  En laat haar ronde, blote hakken bewegen als een meisje. Ze is gewoon de schattigste schat.
  Dit zijn de meiden die geschiedenis schrijven! Ze heeft de kracht van een tiental helden, en zelfs Emmanuel kan niet tippen aan haar vermogen om te verleiden.
  Zo'n krijger zal een paard met blote voeten inhalen en de brandende hut binnengaan, terwijl hij onbevreesd op zijn blote zolen spettert!
  En de vurige Elena is absoluut een charmant meisje. De belichaming van zondige schoonheid en verleiding. Ze heeft dus een afgrond van humor.
  De roodharige duivel piepte:
  - Nadat je de beloften van bergen goud hebt gekocht, blijf je berooid en met een gebroken cent achter!
  De roodharige sprak geestig. En met haar blote voeten maakte ze een acht. En schudde haar luxueuze heupen. Dit is een meisje over wie Lermontov graag een heel gedicht zou schrijven. Briljant en tegelijkertijd wild! Gewoonweg prachtig en een meesterwerk van rode kleur!
  Het bevat vurige poëzie en elementen. Dus de schoonheid vond een manier en schakelde de auto uit waarin de kotelet manoeuvreerde. En ze deed het heel slim, waarna ze zich haastte om het af te maken.
  Grappig opmerkend:
  - De Golden Mountains zijn de meest ontoegankelijke toppen!
  En vanaf de aardbeinippels zal het een dikke en lange vonk afgeven. Waarna ze agressief verklaarde:
  - Bergen goud worden gedolven met een stalen mes onder het bevel van iemand die zijn gedachten niet inruilt voor centen!
  Maar Efrosinya, ook een meisje, neemt geen gemakkelijke beslissingen. Ze liet een bel los met een iriserende concentratie magoplasma uit haar robijnrode tepel en zei:
  -Als de geest geen cent waard is, spuugt de mond bergen goud uit!
  En de schoonheid van het meisje is eerlijk gezegd geweldig! En het figuur is zo fijn, en de heupen zijn luxueus sterk. En de tenen van blote voeten zijn erg behendig en snel. Dit is een meisje dat de sterren in de melkweg kan herschikken.
  En de tong spuugt aforismen uit:
  - Eerst beloven politici bergen goud, dan stuur ik je om te sterven voor centen!
  En wie zal zeggen dat het Terminator-meisje ongelijk heeft? Ze is een natuurlijke blondine. Haar wit als sneeuw. En het straalt frisheid en een winters aroma uit.
  En tegelijkertijd is het meisje heel erg heet. Hier zegt hij opnieuw heel geestig:
  - Een politicus die bergen goud belooft, brengt geen gouden eieren mee!
  En hij schudt en tapdanst met zijn blote voeten op de scanner. En de tags spelen en de bewegende pulsars verspreiden zich.
  Euphrosyne zegt:
  - Een politicus belooft graag de maan, maar hij krijgt gegarandeerd een hondenleven gratis!
  Elizaveta, ook een meisje met Terminator-manieren, stuurde heel behendig magische plasmabellen met haar blote, gebruinde knie. Toen sprak ze, en liet haar parelwitte tanden zien:
  - Beloof een politicus geen bergen goud, en je wordt overgeleverd voor een koperen cent!
  Wat voor benen heeft ze? Heel donker tegen de achtergrond van wit, met blauw haar. Hoe sexy en mooi is het. Het is zelfs gewoon geweldig als haar blote tenen bewegen en spelen.
  En uit de lippen komt:
  - Als je niet voor een stuiver verkocht wilt worden, beloof dan geen bergen goud!
  En de lippen van het meisje zijn geurig en zoeter dan een rijpe watermeloen. Ten slotte lichtte de auto, bestuurd door de kotelet, op met een blauw licht. En het begon uit elkaar te vallen. En stukken en verbrande delen vlogen er in alle richtingen vanaf.
  En de kotelet zelf was erg verbrand en siste, alsof het een verse kebab was die boven een vuur werd gegrild.
  Elizabeth voelde schokken over haar blote hielen stromen. Het meisje piepte:
  - Aan je voeten, zoals op asfalt!
  En maakte uiteindelijk de overblijfselen van de jager af met stromen magoplasma. Ze is een krijger van de meest onstuimige soort.
  En de borsten... Waar anders vind je tepels zo rood en gloeiend van hitte? Ze branden als sintels. En ze verbranden de verbeeldingskracht van mannen. Bovendien, ze tot het hoogste punt opblazen.
  Maar Catherine stond opnieuw achter de vijand. En eindelijk pakte ik deze kannibaal op. En het vloog in brand en er ontstonden oranje vlammen. Het meisje voelde zich een stuk dat de koning schaakmat zette en zong:
  - Een pion wordt gepromoveerd tot koningin, een politicus slaagt niet zonder de belofte van een carrière, aangezien hij jou als pion beschouwt!
  De goudharige schoonheid kan, zoals altijd, eenvoudigweg niet zonder humor zijn. Tegelijkertijd wordt een schoonheid van zeldzame helderheid gecombineerd met een zeer mobiel en flexibel lichaam. Zo'n krijger kan eenvoudigweg niet anders dan de eerste zijn. Maar wat te doen als uw drie partners niet minder fantastisch zijn?
  Catherine slaagt er echter nog steeds in haar agressieve tegenstander neer te halen. En de kotelet verbrandde. En het meisje zei:
  - In de politiek is er, net als bij schaken, vanaf het begin alleen maar tijdsdruk en wordt er voortdurend schaakmat gehoord!
  Het goudharige meisje was erg blij. Eindelijk het probleem opgelost.
  De vurige Elena zette ook door. Ze is een meisje met karakter. En haar kleur is zo rood en zo sprankelend. En het haar ziet er koperrood uit. En de voeten zijn bloot en zeer wendbaar. Ze hebben aderen zoals staal. Dit meisje is esthetisch aantrekkelijk. En het onderscheidt zich door prominente spieren.
  Ze heeft veel helder krijgerstalent.
  Elena tweette:
  -Als je valt voor de toespraak van degenen die bergen van goud beloven, heb je gouden tanden nodig!
  En hij zal met zijn blote hiel drukken. En draai de jager om. En het zal streven naar totale toenadering. En de vijand is al klaar. Het brandt als een pioniersvuur. En van de kotelet vliegen vlammende spatten weg.
  Elena sprak op de manier van een rode harpij:
  - Goud is een waardevol metaal totdat het wordt overgebracht naar bergen van beloften!
  En haar borsten met aardbeitepels bewogen als boeien op de branding. Het draaide en een pijl gemaakt van magoplasma vloog eruit. Het raakte de scanner en deed het transparante oppervlak enigszins smelten.
  Elena antwoordde met een zucht:
  - Hoe vaak worden mensen niet aangetrokken door een echt hart van goud, maar door denkbeeldige bergen van goud!
  Met haar rode haar leek het meisje op de belichaming van demonische macht. En de kotelet, die een heerlijke geur uitstraalde, brokkelde af.
  Euphrosyne zit ook op haar zeer snelle vechter. Ik stak de typemachine in brand en merkte op:
  - De gouden belofte is een onbetrouwbare stoel!
  De krijger at de bekraste en brandende kotelet op. Gedreigd met een ram.
  En ze bestuurde de jager behendig met haar blote, gebeitelde voeten.
  Tegelijkertijd bracht Euphrosyne een ander, zeer bijtend aforisme uit:
  - Goud is een te zacht metaal om bergen te beloven een basis voor welvaart te bouwen!
  En ze liet haar hele lange, zweepachtige tong zien. En de kotelet, deze ongemakkelijke creatie van de verbeelding van de nanohobbits, verdampte.
  Dus het hologram van de Bounty Prince verscheen. De eeuwige jongen brulde:
  - En je kunt met verheven stem vechten! De tegenstanders waren geweldig.
  Elizabeth was het hier meteen mee eens:
  - Nogal! Ik begon zelfs in paniek te raken!
  De jongen, die zijn tweede miljoen jaar had ingeruild, trok verrukt zijn wenkbrauwen op en zong:
  -Het is nog maar het begin! Het is nog maar het begin! Het is nog maar het begin! Oh Oh oh!
  . HOOFDSTUK Nr. 19.
  De meisjes hebben nooit iets gevonden, zwevend in de mentale lagen van de atmosfeer.
  Elizabeth zwaaide met haar blote, gebeitelde voet en stelde voor:
  - Laten we beter een film kijken over onze heldendaden in de oorlog met de Taliban!
  Catherine knikte glimlachend:
  - En het allerbelangrijkste: er zijn hier geen overdrijvingen. Hoewel daar een heel team vechters wordt getoond.
  Elena drukte met haar blote tenen op de joystickknop, zette een enorm, driedimensionaal hologram aan en er verscheen een fantastisch mooi en dynamisch beeld;
  En meisjes op blote voeten in bikini's vechten van woede.
  De beroemde vier vechten nabij het dorp Midden-Oosten.
  Elizabeth vuurt een salvo af en gooit een granaat met haar blote tenen.
  Verscheurt de Afghanen en piept:
  - Glorie aan het tijdperk van het communisme!
  Ekaterina schiet ook op de vijand. Hij maait zijn vijanden neer, gooit dodelijke granaten met zijn blote voeten en piept:
  - Voor ons moederland!
  Elena maaide een rij Afghanen neer met een salvo van een machinegeweer. Ze gooide een vernietigende citroen met haar blote hiel en blafte:
  - Voor de USSR!
  Catherine raakte ook de vijand, sneed een massa islamitische strijders af en gilde:
  - Voor de wereld van het communisme!
  En ook hoe de tenen van zijn blote voeten het geschenk van de dood met vernietigende en onmetelijke kracht afwerpen. En verscheurde haar vijanden grondig.
  Deze meiden zijn gewoon super...
  Elizabeth merkte op terwijl ze de oprukkende Afghanen neermaaide:
  - Ze lijken letterlijk op sprinkhanen!
  En het meisje gooide opnieuw met haar blote hiel een granaat naar de vijand. En ze verscheurde nogal wat vijanden.
  Ook Catherine treft de islamitische soldaten met een welgemikte uitbarsting. Hij maait ze grondig neer en koert:
  - Voor Rusland!
  En opnieuw zal het dodelijke geschenk van de dood met blote tenen worden gegooid.
  Elena, die op de vijand schoot en de Afghanen letterlijk neermaaide en ze afsneed alsof ze met een cultivator bezig was, piepte:
  - Voor het moederland!
  Euphrosyne, die de vijanden neersloeg en feitelijk de strijders van het islamitische rijk van de Taliban neermaaide, en ze met terpen uitschakelde, zei:
  - Voor het vaderland en nieuwe overwinningen!
  En opnieuw, terwijl hij met dodelijke kracht een granaat gooit met de tenen van zijn blote, gebeitelde voeten.
  De meisjes gingen volledig uiteen. En ze versloegen de Taliban-legers met overmacht. En ze kwamen in grote stromen.
  Deze onsterfelijke bemanning van Elizabeth vecht op een tank met meisjes die mutanten zijn, en vecht in 2024 tegen de Taliban, nog jonger en frisser dan tachtig jaar geleden, toen ze tijdens de Tweede Wereldoorlog tegen de nazi's vochten.
  De meisjes hier zijn ook alleen in bikini en op blote voeten. En tegelijkertijd vechten ze goed. De tanks van Afghanistan zijn verouderd en van slechtere kwaliteit dan de Russische, maar er zijn er nogal wat.
  De ambachtslieden van het Islamitische Rijk maakten enkele machines van hout. Wat, moet ik zeggen, zeer vooruitstrevend is.
  Elizabeth vuurt met haar blote tenen een schot af en breekt door een Afghaanse tank, waarna ze gromt:
  - Ik ben de coolste vrouw ter wereld!
  Ekaterina zal ook met haar blote hiel trappen, de vijand verpletteren en gillen:
  - Voor de USSR!
  Elena zal, zonder er twee keer over na te denken, op de vijand schieten. Het zal het uit elkaar scheuren en piepen:
  - Voor het communisme!
  Ook Euphrosyne zal de vijand treffen. Hij zal de Afghaanse tank verpletteren en blabreren:
  - Voor het vaderland tot het einde!
  En dit zijn de meiden, ze zijn gewoon super. Geen enkele macht kan tegen zulke mensen standhouden. En zij, krijgers, zijn werkelijk de coolste en meest windhonden. En niemand kan zich tegen hen verzetten.
  En als ze begonnen te vechten, dan zou het alleen maar een gevecht van hypermannen zijn.
  En Elizabeth zal weer met haar blote tenen schieten en piepen:
  - Voor de nieuwe USSR!
  Catherine schoot ook om beurten op de vijand en verklaarde:
  - Ja, president, leider, op zijn zachtst gezegd, niet zo goed! We zijn in oorlog met Oekraïne en met de Taliban, er zijn al veel mensen onder hem gestorven.
  En het meisje draaide met haar blote, ronde hak.
  Elena ging door met het dorsen van de Afghanen en piepte:
  - Voor een groot communisme in de USSR!
  En met haar blote tenen voegde ze er specifiek destructief en moorddadig aan toe!
  En dan, hoe het meisje Efrosinia slaat. En hij zal de vijand verpletteren en piepen:
  - Voor de godin Lada!
  Dit is hun militaire offensief.
  En de krijgers, hoe ze hun tegenstanders begonnen neer te maaien, en hoe ze hen geen genade gunden en de Afghanen uitroeiden.
  Elizabeth schoot ook op de vijand, gebruikte ook haar blote hiel en koerde:
  - Voor het communisme in het land van de Sovjets!
  En hier is ze dan, wat een vechtende en oorlogszuchtige vrouw.
  Nu worden de Afghanen uit de lucht gedorst.
  Anastasia Witchakova is erg heet in de strijd. En vernietigt iedereen. En het schiet Afghaanse vliegtuigen in de lucht neer, en slaat ook toe op het land. Dit meisje is zo agressief.
  En ze zong lachend:
  - Voor het vaderland van onze moeder: dood alle Taliban!
  Akulina Orlova bevestigde, haar tanden ontblotend:
  - In feite is de geest een demon, hij heeft de USSR aangevallen!
  En de krijger schoot nog een Afghaans vliegtuig neer.
  Mirabela Magnetic, het wrak van de strijders van het Islamitische Taliban-rijk in de lucht en op het land, blafte terwijl ze haar blote tenen gebruikte:
  - Voor ons vaderland!
  Dit is de triade die in de lucht vecht. En ze verslaat de Afghanen met grote intensiteit. En hij slaat zijn vijanden volledig neer.
  Akulina Orlova drukte met haar blote hiel op de knoppen en flapte eruit:
  - Voor ons geweldige land!
  En hoe hij naar zijn partners knipoogt.
  En opnieuw schiet hij de Afghanen neer. En dit zijn zeer agressieve bewegingen onder meisjes.
  Anastasia piepte glimlachend, ontblootte haar tanden en schoot de Afghaanse piloten neer:
  - Wij zijn krijgers die elk leger kunnen verslaan!
  En opnieuw raakte ze een Afghaanse auto.
  Ja, de meisjes hier hebben de volledige uitroeiing van de strijders van het Islamitische Rijk op zich genomen. En ze vernietigen...
  Alenka vecht ook wanhopig en laat haar beste prestaties zien. En slaat vijanden neer alsof het poppen zijn.
  En de Taliban blijven komen en gaan. En ze worden in enorme aantallen gedood.
  Alenka gooide met haar blote tenen iets moordends en zong:
  - Wij zijn witte wolven!
  Anyuta was het hiermee eens en maaide haar tegenstanders zonder enige vorm van ceremonie neer:
  - En wij zijn de beste ter wereld!
  En ook zij gaf met haar blote hiel toe aan de granaat.
  En nu schiet Alla ook met een machinegeweer. En hij slaat veel Afghanen knock-out en brult:
  - Glorie aan het tijdperk van het communisme!
  Maria schiet ook heel nauwkeurig op de Afghanen. En slaat ze grondig uit. En hij gooit ook granaten met zijn blote tenen. En roept:
  - Glorie voor Svarog!
  De Olympische Spelen raken de vijand ook met enorme, dodelijke kracht. Maait vijanden uit het Islamitische Rijk neer en piept:
  - Voor de hele, hele wereld in het tijdperk van het communisme!
  En opnieuw ontblootte het meisje haar tanden en schoot nauwkeurig op de vijand.
  En Marusya schrijft ook over de Afghanen. En met een scharlakenrode tepel drukt hij op de bazooka-knop, slaat tegenstanders knock-out en piept:
  - Voor Groot-Rus!
  Dit zijn de meisjes hier.
  Maar Matryona verplettert, alsof ze de Afghanen slaat, met haar blote tenen, de Taliban-vijand en schreeuwt:
  - Voor het vaderland en vrijheid tot het einde!
  Deze meisjes zijn gegaan, en de manier waarop de Afghanen worden gedorst is ronduit verschrikkelijk. En er vindt letterlijk een totale en algemene uitroeiing van hen plaats. Blijkbaar zijn er zeer slechte dagen aangebroken voor de Afghanen.
  Alenka merkte op, terwijl ze op de Afghanen schoot en ze neermaaide:
  - Dit is mijn thuisland!
  En met blote hiel, zoals het moorddadige geschenk van vernietiging oplevert.
  Deze meiden zijn, laten we zeggen, super.
  Anyuta merkte agressief op, schietend op de Afghanen:
  - Glorie aan het communisme!
  Vechtend tegen Alla, schietend en met haar scharlakenrode tepel op de knoppen van de bazooka drukkend, piepte ze:
  - Glorie aan helden!
  En Maria, die de vijand met moorddadige kracht neukte, koerde:
  - Glorie aan het coolste moederland!
  De Olympische Spelen voegden eraan toe, waarbij de vijanden werden verpletterd en een verhoogde snelheid werd getoond:
  - Grote glorie voor het meest welvarende land!
  Matryona, die de vijand neukte en haar blote tenen gebruikte tijdens het schieten, pakte het aan en piepte:
  - En voor de coolste krijgers, glorie!
  Marusya, die ook naar de vijanden krabbelde en ze letterlijk neermaaide, koerde oorverdovend:
  - En de USSR is ook al eeuwenlang een grote glorie!
  En de meisjes zongen in koor:
  - Mensen zullen blij zijn
  Voor altijd gelukkig...
  In de Sovjetmacht -
  De kracht is geweldig!
  En de krijgers zullen uit volle borst lachen. En ze ontbloten hun tanden.
  Alenka merkte glimlachend op:
  - We zullen ons hart geven voor ons moederland!
  Anyuta vervolgde woedend:
  - We zullen standhouden en we zullen winnen!
  Dit zijn, eerlijk gezegd, geweldige meiden. En ze houden er echt van om op volle sterkte te vechten.
  En hier zijn Oleg Rybakov en Margarita Korshunova in de strijd.
  Een jongen en een meisje, die eruit zien als kinderen van een jaar of twaalf, maar in werkelijkheid onsterfelijke slachtoffers zijn, zijn zo agressief met elkaar aan het vechten. Dat niets hen tegen kan houden.
  Alenka, terwijl ze haar tanden ontblootte en haar Taliban-tegenstanders neersloeg, zong glimlachend:
  - We zullen vechten voor een betere toekomst!
  Anyuta, terwijl ze bommen afvuurde en gooide met haar blote tenen, voegde eraan toe:
  - En onze gepantserde trein slaagde erin te versnellen!
  En roodharige Alla, springend en kronkelend, voegde er knipogend aan toe:
  - Laten we zoenen!
  Oleg Rybakov liet een molen draaien met zwaarden, hakte de hoofden van Afghanen af, en piepte:
  - Glorie aan ons vaderland!
  En de jongen lanceerde het moorddadige geschenk van de dood met zijn blote tenen.
  Het meisje gebruikte ook haar zwaarden om de vlindertechniek te doorbreken. Ze sneed de vijand af en piepte:
  - Glorie voor het Sovjetsysteem!
  En hij zal ook met zijn blote tenen vernietigingscadeaus gooien en zijn vijanden vernietigen.
  En de kinderen, die de vijand verpletterden, zongen in koor:
  - Ik geloof dat de hele wereld wakker zal worden,
  Er komt een einde aan de Taliban...
  De zon zal helder schijnen,
  We zullen alle kwade vijanden verscheuren!
  Kinderen zijn inderdaad hele stoere vechters. Ze fluiten ook, waardoor een hele wolk van verbijsterde en bedwelmde kraaien op de vijand neerkomt. En dit is ontzettend cool.
  Oleg, die de Afghanen in stukken hakte, merkte glimlachend op:
  - De jeugd van de hele planeet is bij ons,
  Ons wereldwijde bouwteam!
  En de jongen gaf met zijn blote hiel het destructieve geschenk van de dood.
  Margarita Magnetic, die de islamitische strijders verpletterde, piepte ook en ontblootte haar tanden:
  - De bevolking van het hele land marcheert richting het communisme!
  En hetzelfde als hij de islamitische rangen hackt. En dit, moet ik zeggen, is erg wreed en cool.
  Ondertussen hebben de Taliban een jongen van een jaar of veertien gevangengenomen. Ze kleedden hem uit en bonden hem vast aan een boom. Daarna sloegen ze hem eerst, waarbij hij de huid afstroopte totdat deze bloedde.
  Vervolgens sprenkelden ze zout op de wonden van de tiener. En het was zo wreed. En uiteindelijk martelden ze de jongen dood.
  En opnieuw zijn er hevige gevechten...
  En Russische aanvalsvliegtuigen vallen Taliban-posities aan met behulp van vliegtuigen. En dan raken de Afghanen en raketten hen. En ze blijven klimmen en klimmen, als een pad met kramp.
  En ze laten hele hopen lijken achter zich.
  Margarita zong glimlachend:
  - We zullen vechten voor een betere toekomst!
  En Oleg, die de Afghanen in stukken hakte, blafte:
  - We hebben het kunnen achterhalen!
  En opnieuw gooit de jongen, met zijn blote tenen, een granaat met dodelijke kracht.
  En deze Afghanen worden zo zelfverzekerd en op beroemde wijze afgeranseld.
  Deze kinderen zijn echte monsters.
  En de onsterfelijke wezens vechten op blote voeten en vernietigen zeer actief hun tegenstanders.
  Maar ook een tank uit Duitsland mengt zich in de strijd.
  Gerda en haar bemanning gaan de strijd aan met de Afghanen.
  En het meisje schiet met haar blote tenen en koert:
  - Glorie aan de ideeën van het communisme!
  Charlotte, die achter haar aan schiet, bevestigt:
  - Glorie aan de ideeën van het Sovjetsysteem!
  Christina, die met haar blote tenen op de vijand schiet, roept:
  - Voor nieuwe heldere idealen!
  En het raakt de vijand ook nog eens heel nauwkeurig.
  En de Afghanen begrijpen het grondig.
  En Magda schiet op de vijand en piept, haar tanden ontblotend:
  - Glorie aan ons vaderland!
  En op dezelfde manier waarop hij de vijand met zijn blote tenen raakt.
  Dit zijn, laten we eerlijk zijn, vechtende meisjes.
  Gerda schoot op de vijand en piepte:
  - Voor Rusland en de overwinning tot het einde!
  En hij zal je opnieuw slaan, dit keer met een scharlakenrode tepel wanneer je op de joystickknop drukt.
  Dit zijn de meisjes hier. Ze hebben tanden en tanden en kunnen iedereen direct verscheuren.
  Charlotte pakte het aan en zong agressief, haar tanden ontblotend:
  - Afrika is verschrikkelijk, ja, ja. Ja!
  Afrika is gevaarlijk, ja, ja, ja!
  Ga niet meiden, ga wandelen in Afrika!
  Christina ontblootte haar tanden en sloeg haar tegenstander en zei:
  - Meisjes, loop niet op blote voeten door de duisternis!
  En met zijn blote hiel, alsof hij zou toegeven aan de vijand.
  Dit zijn vrouwen - vrouwen voor alle vrouwen!
  En de Afghanen worden genadeloos neergeschoten en vernietigd.
  Magda, die op de vijand schoot en hem letterlijk wegveegde, zei agressief:
  - Ik ben de sterkste ter wereld!
  En op dezelfde manier waarop hij je slaat met zijn blote tenen. Dit is het meisje.
  Ik moet zeggen dat het gewoon ultra is!
  Deze meisjes slaan ze, net zoals ze het tegen de Taliban hebben aangepakt, met drilboorhamers.
  En de Taliban martelden een Russisch Komsomol-lid. Eerst uitgekleed. Toen begonnen ze water te gieten. Eerst heet - kokend water, dan koud. Toen begonnen ze me te slaan met hete draad.
  En het was zo wreed. En dan weer martelen en schieten op de blote hielen van het meisje. En ze martelden haar heel wreed. En toen begonnen ze zuur te gieten, wat het nog pijnlijker maakte.
  En het meisje werd ook doodgemarteld.
  En toen namen ze haar skelet en bedekten het met goud, en hingen het zo op dat iedereen het kon zien. En het was buitengewoon wreed.
  Dit is het soort macht dat de Taliban demonstreerden. En probeer te concurreren met zo"n land. Maar meisjes willen kinderen krijgen. En hun buiken worden opengesneden. En ze gedragen zich heel wreed.
  De veldslagen branden trouwens als de vlammen van de hel.
  Oleg Rybakov, die de vijand hakte, zong:
  - Glorie aan het tijdperk van het communisme!
  En de jongen weer met zijn blote tenen, terwijl hij het moorddadige geschenk van de dood gooit
  Margarita Korshunova, die de Afghanen neersloeg, piepte:
  - Voor de USSR!
  En hij zal met zijn blote tenen weggooien wat massale dood teweegbrengt. Ja, niemand kan zulke meisjes weerstaan.
  De jongen en het meisje zijn in volle en woedende opwinding en gevechtslading.
  Oleg, die de Afghanen met zwaarden hakte, zong:
  - Het heeft me meegesleept, het heeft me meegesleept,
  Het voerde mij mee!
  Ik ga gewoon op het paard zitten
  En het fortuin wacht op mij!
  En de jongen zal lachen en opnieuw de vijand pakken en snijden.
  En hier zijn ze, samen met Margarita, als ze fluiten. En een massa verbijsterde kraaien zal op de hoofden van de Afghanen vallen. Laten we zeggen dat dit echt gaaf is.
  Margarita Korshunova tweette:
  - Ik ben de sterkste ter wereld, ik zal mijn vijanden in het toilet vernietigen!
  En knipoogt naar zijn partner.
  En de superieure krachten van de Afghanen begonnen zonder stoom te komen te zitten.
  Oleg Rybakov drukte uiteindelijk met zijn blote hiel op de schakelaar. En de stroming sloeg toe, waardoor een massa Taliban-soldaten onmiddellijk in skeletten veranderde. En dit moet worden opgemerkt: moordenaar.
  Terminator Boy zong:
  -Laat onze aarde verheerlijkt worden!
  En hoe hij fluit en zijn tanden ontbloot.
  Dit is de jongen. En eigenlijk behoorlijk strijdlustig.
  En dan treffen Sovjetraketten de Afghanen. En ze zijn diep verbaasd. En er worden veel strijders gedood.
  Tamara en Veronica richten dodelijke raketten met naalden en ballen, ze ontploffen. En veel Afghanen worden onmiddellijk gedood. En het is zo wreed.
  De meisjes bevinden zich momenteel in de bunker en stampen met blote voeten op de betonplaten. En ze vuren dodelijke aanvallen af op de vijand, waardoor ze volledig worden vernietigd.
  Deze meiden zijn gewoon super.
  Tamara vuurt en brult:
  - De grote USSR en zijn leider Stalin zijn bij ons!
  Veronica bevestigt dit ook:
  - Laten we de Taliban in elkaar slaan!
  En op dezelfde manier waarop het op de vijand schiet. En dat zal heel hard gebeuren. Meisjes houden ervan om te doden - dit zijn meisjes.
  Veronica stelde ooit een vraag:
  - Wat is twee keer twee, - vijf?
  Tamara antwoordde grinnikend:
  - Vier en een half!
  En het bleek een heel geestige uitspraak.
  De meisjes hier zijn zo gespannen.
  Natasha en haar team schieten ook op de Afghanen. Ze worden massaal gedood en brullen:
  - Laat het communisme gevierd worden!
  En dan ook nog met zijn blote hiel, hoe hij het zal opnemen en concreet zal toegeven.
  Dit is een meisje, een meisje voor alle meisjes.
  En onmetelijk formidabel.
  Svetlana zong van woede en krabbelde naar de Afghanen.
  En in de sterrenhemel, stilte in de bergen,
  In de zeegolf en woedend vuur,
  En in woedend en woedend vuur!
  En dan vuurt Zoya wanhopig op de vijand.
  Deze meiden zijn erg onstuimig.
  En Augustinus verplettert haar tegenstanders en brult uit volle borst:
  - Voor ons moederland, voor de glorie van de USSR!
  En dan kun je zo"n team natuurlijk niet weerstaan.
  En de meisjes zijn natuurlijk erg onstuimig en bekwaam.
  Geen enkele techniek zal tegen hen werken.
  Natasha maaide nog een rij Afghanen neer en koerde:
  - Ik ben de sterkste ter wereld en ik gooi jullie allemaal in het toilet!
  En opnieuw wordt met zijn blote tenen een explosief pakketje met dodelijke kracht weggegooid.
  Augustinus, het meisje met strijdkracht, piepte:
  - Glorie aan de tijden van het communisme!
  En hij zal ook knipogen met zijn smaragdgroene ogen.
  Svetlana is erg agressief in de strijd. Vernietigt Afghanen en piept:
  - Glorie aan de tijden van de communistische overwinning!
  Dit zijn de meisjes...
  En Stalenida roeit de Afghanen uit zonder onnodige ceremonieel.
  En maait ze neer alsof ze een echte zeis heeft met een straaljager.
  Dit is een meisje, een meisje voor alle meisjes!
  Stalenida, die de Afghanen verpletterde en met haar blote tenen moorddadige doodscadeautjes gooide, koerde:
  - Glorie aan ons vaderland - de USSR!
  En opnieuw slaat het meisje de vijand met wilde kracht. Hier is ze, hoe strijdlustig en oorlogszuchtig ze is.
  Victoria schiet op vijanden en zegt glimlachend:
  - Grote glorie wacht op de USSR!
  Stalenida knikte:
  - Ja, hij wacht!
  En terwijl ik schoot, dacht ik. In sommige opzichten doet dit denken aan de patriottische oorlog, behalve dat de vijand niet verrast werd. En de weddenschap op een plotselinge aanval loonde niet.
  Maar er zijn zoveel Afghanen. Ze rukken op en overladen Russische posities letterlijk met lijken. En dit is hun hondsdolle en wilde tactiek. En ze houden geen rekening met hun verliezen,
  En er wordt praktisch niet voor mensen gezorgd. Dus probeer het, je kunt goed overweg met deze jongens.
  Stalenida gooide de granaat met haar blote hiel en piepte:
  - In naam van de USSR!
  En ze liet haar zeer scherpe tanden zien.
  Victoria was het met haar eens:
  - Leiders komen en gaan, maar de USSR blijft!
  Stalenida koerde van opwinding:
  - De USSR is voor altijd bij ons!
  Serafijnen, die op vijanden schieten, zullen koeren en, de vijand neerhalend, het volgende uitbrengen:
  - We zullen een klassieke kracht zijn!
  En ook het meisje zal, als een blote voet, een geschenk van volledige vernietiging lanceren.
  Victoria zong:
  -Glorie voor mijn land van het communisme!
  Seraphima bevestigde dit meteen:
  - Communisme is licht en welvaart!
  En laten we de Afghanen opnieuw vernietigen.
  Gerda vecht ook erg agressief. En hij toont zijn hoogste klasse.
  Maar tegen Gerda zijn er geen echte trucs.
  Dit is een meisje dat het hele universum een droom geeft.
  En zij zal het pakken en zingen:
  - Glorie voor mijn aarde, en wij in het hele universum!
  En opnieuw zal de schoonheid met haar blote tenen het moorddadige geschenk van dood en vernietiging vrijgeven. Dit is, laten we eerlijk zijn, een meisje dat precies is wat je nodig hebt.
  Gerda heeft haar hele gevechtsuitrusting neergeschoten en keert nu terug.
  De beroemde Duitse vier, die veel Afghanen hebben gedood, bewaren geheimen.
  Nou ja, ze spelen ook kaart.
  Charlotte, die met haar blote tenen een pak kaarten vasthield, merkte ruw op:
  - Nu voeren we oorlog met de Taliban, maar ooit vochten we met de Russen!
  Gerda knikte instemmend en energiek:
  - Ja, er was zo'n tijd. En toen konden we niet winnen! Christina, ben je het daarmee eens?
  Christina verklaarde zelfverzekerd, terwijl ze de kaart met haar blote tenen gooide:
  - Het is de schuld van de mannen! Ze vertoonden geen vechtkwaliteiten!
  Magda bevestigde:
  - Ja mannen! Als meer vrouwen zouden vechten, zouden we een reële kans op succes hebben!
  Gerda knikte instemmend:
  - Een meisje op blote voeten, en zelfs met dieprode tepels - dit is super!
  Charlotte was het hier logischerwijs mee eens:
  - Ja meiden op blote voeten, dit is iets kolossaals!
  En de krijgers bleven kaarten gooien.
  Stalenida merkte agressief op terwijl ze op de Afghanen schoot:
  - We zullen zeker de vijanden raken!
  En met haar blote tenen gooide het meisje een granaat. En het is moordend.
  Victoria zei zelfverzekerd:
  - Hoewel er aan de ene kant geen God is, is Hij aan de andere kant wel bij ons!
  Viola schoot op de Afghanen, maaide ze neer en bevestigde:
  - Ja, God is met ons! En kolossale krachten!
  En de meisjes zullen lachen en hun tong uitsteken.
  Alina zal ook de vijand raken, hem kolossaal neermaaien en gillen:
  - Ik ben de meest vechtende koningin!
  En ook met zijn blote tenen zal hij het, als een moordzuchtige kracht, pakken en lanceren.
  Dit zijn meisjes die graag moorden. Ze hebben zoveel bovenmenselijke kracht.
  Stalenida zong met agressie:
  - Onze kracht ligt in het communisme,
  We zullen ons leven en hart geven,
  Wij zijn ons heilige vaderland,
  Wij zullen standhouden en winnen!
  Ze was zo'n vechtmeisje. Laten we zeggen: ze is gewoon super. En zeer militant.
  Victoria twitterde:
  - Voor de USSR, die een wijze koning heeft!
  En de krijger stak haar tong uit en knipoogde naar haar tegenstanders.
  Dit zijn de meisjes...
  Alenka vecht ook vol vertrouwen tegen haar vijanden en laat ongelooflijke sprongen zien.
  En tegelijkertijd brult het meisje uit volle borst:
  - Ik ben een superdame!
  En ontbloot zijn parelwitte tanden.
  Anyuta schiet op de vijand, verplettert hem met dodelijke kracht, scheurt hem in stukken en brult:
  - Ik ben een hypermeisje!
  En haar blote tenen geven het schokkende geschenk van de dood!
  En de vechtende Alla is ook in de strijd. En dus dorst ze de Afghanen.
  En tegelijkertijd piept het meisje ook:
  - Glorie aan de tijden van het communisme!
  En nogmaals, het is alsof hij iets heel dodelijks op de vijand zal lanceren.
  En veel Afghanen zullen verscheurd worden.
  Maria, die schreef over de strijders van het Islamitische Rijk, nam het aan en merkte op:
  -Wie zullen we in het bos vinden?
  En hoe hij je zal slaan met een cadeau uit een machinegeweer. Hier is ze, wat een vechtende en prachtige krijger is ze.
  Olympische Spelen schieten op de vijand. En dat doet hij uiterst nauwkeurig.
  En hij ontblootte zijn tanden en brulde:
  - Glorie aan de tijden van het communisme!
  Marusya merkte agressief op, terwijl ze vijanden verpletterde en moorddadige granaten gooide met haar blote tenen:
  - Glorie aan de nieuwe secretaris-generaal!
  Matryona sloeg de Afghanen en zei:
  -Als het maar niet homoseksueel was!
  Alenka schoot op de vijanden, pakte het aan en piepte:
  - Voor een groot communisme!
  En opnieuw, terwijl hij de Afghanen met een moorddadige aanval treft. Nou, ze is een vechtende schoonheid. En ze heeft zoveel charme.
  Anyuta, die ook op de vijand schoot en hem neermaaide, piepte:
  - Voor Rusland!
  En met blote hak, alsof hij zou zwichten voor de Taliban. Dit meisje is gewoon echt super.
  De roodharige Alla verplettert haar tegenstanders en brult uit volle borst:
  - Ik ben een hyperdame!
  En met zijn blote tenen zal hij de vijand een dodelijke dood toewerpen.
  Dit is een meisje, laten we zeggen, ultra!
  De zeer mooie Maria, schietend op de vijand, koerde:
  - Ik ben megaklasse!
  En opnieuw zal hij de vijand raken met zijn blote, zeer ronde, roze hak.
  De Olympische Spelen werden gevierd door het neerhalen van Afghanen en het opstapelen van een berg lijken van de Taliban-strijders van het Islamitische Rijk, koerend:
  - Ik ben van de hoogste klasse!
  En hij zal ook met zijn blote tenen gooien, iets volkomen en uniek moorddadigs. Dit is een meisje, allemaal meisjes, meisje!
  Marusya slaat en twittert ook, waarbij Afghanen omkomen:
  - Ik zal de vijanden vernietigen! Het wordt een echt gekkenhuis!
  En het meisje zal lachen en lachen.
  En de scharlakenrode tepel, terwijl hij op de joystickknop drukt. En hij snijdt naar zijn tegenstanders met zoiets dodelijks.
  Matryona begon ook tegen de Afghanen te hameren en koerde:
  - Glorie aan de dageraad van het communisme!
  En haar blote hiel zal iedereen als een vijand doden. Wat een mooi meisje is zij. En het zijn meisjes, laten we zeggen, van superklasse.
  Of misschien Giga, of zelfs TETRA!
  Dit zijn de meisjes die de Afghanen volledig knock-out slaan. En dit is over het algemeen een superklasse.
  Alenka pakte het aan en zong met ontblote tanden:
  - Ik ben de sterkste ter wereld! En twee plus twee is vier!
  En hoe hij de vijand zeer nauwkeurig raakt. En hij zal de volgende Taliban aan stukken slaan.
  En dit meisje heeft zulke fantasieën. Maar de Taliban doen iets.
  Een meisje wordt gemarteld. En hoe ze het behandelen met zwepen. En dan prikkeldraad. En dan zullen ze haar hielen verbranden met een heet strijkijzer. En het meisje is erg tevreden.
  En ze wil een mooie vrouw zijn.
  Alenka zong:
  - Voor het grote communisme van de coolste USSR!
  En opnieuw zal hij met zijn blote tenen een granaat naar de vijand gooien.
  En het is echt gaaf.
  Anyuta, schietend op de vijand, brult ook:
  - Hoe groot is het communisme!
  En met een welgemikte uitbarsting maait hij de Afghanen neer. Dit is een meisje van grote schoonheid.
  En haar blote hiel maakte plaats voor het heden van vernietiging.
  En de roodharige Alla is ook erg agressief in gevechten. En hoe hij zijn vijanden met wilde woede zal verpletteren. En hij krabbelt met enorme activiteit voor zichzelf.
  En met zijn blote tenen gooit hij met dodelijke kracht geschenken van de dood.
  Dit meisje is gewoon super cool!
  Dit alles is een leger meisjes op blote voeten, in staat tot zeer grote prestaties.
  Maria schreef over de Afghanen en merkte op:
  -Onze grootste kracht is onze hoogste klasse!
  Waarna de krijger knipoogde.
  En met haar scharlakenrode tepel drukte ze op de bazookaknop. En dit zijn de hoogste piloten en de echte constructie van de som van de vierkanten van de benen.
  Olympias, die de vijand verpletterde, koerde:
  - Voor de beste overwinningen in het universum!
  En met zijn blote tenen zal hij het geschenk van vernietiging naar de vijand lanceren. En het wordt echt eenvoudig, als een actie die je kracht te boven gaat!
  Ik moet zeggen dat de meisjes extreem vechten. En als ze iets doen, zullen mensen voor altijd gelukkig zijn. En er zit zoveel vreugde en echte kosmische schittering in.
  Dit zijn vrouwelijke krijgers van de hoogste kunstvluchten.
  Marusya verpletterde de Afghanen, pakte het aan en blafte:
  - Vrede bij u thuis!
  En opnieuw gooide ze het moorddadige geschenk van de dood met haar tenen en verscheurde de vijanden.
  Matryona raakte ook de Afghaanse troepen. Ze verscheurde de Taliban en blaatte:
  - Voor het grootste socialisme op de hele planeet!
  En haar ogen zullen glitters uitstralen.
  Ja, dit is de zwaarste beschieting van posities die plaatsvindt.
  En de Afghanen lijden enorme schade, maar toch blijven ze klimmen en klimmen. En ze beschikken over enorme menselijke hulpbronnen. Waar geen einde aan lijkt te komen.
  En alles stroomt in een golf en een continue stroom.
  Alenka zong met een grote glimlach en ontblote tanden:
  - Glorie aan het tijdperk van het communisme en de Russische tsaren!
  En met haar blote tenen gooide ze opnieuw het moorddadige geschenk van dood en verderf.
  En het meisje pakte het oorverdovend, met ontblote tanden (ja, jij kunt ook oorverdovend je tanden bloot!), aan en riep:
  - Sterke soeverein,
  Regeer met glorie
  Tot onze eer...
  Heers over de angst voor je vijanden,
  Orthodoxe tsaar,
  Regeer voor glorie, voor onze glorie!
  Anyuta merkte grinnikend op:
  - Je hebt de woorden gemist: God red de koning!
  Alenka was het hier meteen mee eens:
  - Ja, ik heb het gemist! Maar dit is helaas een gegeven!
  Maria merkte met de glimlach van een heel cool meisje op:
  - De tsaarvader is vertrokken, en in zijn plaats is het werk van Lenin!
  Roodharige Alla piepte terwijl ze de Afghanen neermaaide:
  - Lenins zaak leeft, ook al stierf Lenin!
  De Olympische Spelen reageerden hier logischerwijs op:
  - Lenin is onsterfelijk!
  En ze knipoogde met haar smaragdgroene ogen.
  Je ziet dus meteen dat er hier geweldige meiden zijn die specifiek in staat zijn om tegen de Taliban te vechten. En in het algemeen is hun kracht, zo moet worden opgemerkt, een kolossale kosmische kracht.
  Marusya merkte glimlachend op, schietend op vijanden:
  - De tsaar zal terugkeren en Lenin zal leven!
  Matryona was het hier volledig mee eens:
  - Natuurlijk zal het! Glorie aan Lenin!
  Alenka vervolgde met een glimlach:
  -En tsaar Nicolaas II! Grote eer aan alle helden!
  Anyuta was het hier volledig mee eens:
  - Glorie aan alle helden inderdaad!
  En de meisjes zongen in koor:
  - Glorie aan Rusland, glorie...
  Tanks snellen vooruit....
  Troepen onder de rode vlag
  Groeten aan het Russische volk!
  . HOOFDSTUK Nr. 20.
  Het was niet mogelijk om iets significants te vinden. De meisjes pikten wanhopig in hun neus en vielen in slaap. Ze zijn nu al grondig uitgeput door al deze schande. En dus komt er misschien tenminste iets uit. En ze droomden...
  Een van de alternatieve realiteiten waarin de toppiloot van de Olympische Spelen, een elfenstrijder, verscheen in het Derde Rijk. Deze spectaculaire blondine maakte zo'n onuitwisbare indruk op Göring zelf dat hij Adolf Hitler ervan overtuigde de krijger naar het front te sturen. Aanvankelijk vocht het meisje in 1943 met groot succes in het luchtgevecht aan de Middellandse Zee. En in korte tijd schoot ze ruim driehonderd geallieerde vliegtuigen neer. Waarna de Führer het onoverwinnelijke meisje, bekroond met het Ridderkruis van het IJzeren Kruis met eikenbladeren, zwaarden en diamanten, beval naar de Koersk Ardennen te sturen. En daar zou de echte vuurdoop plaatsvinden van de onoverwinnelijke krijger, wiens jager zelfs nooit werd bekrast.
  Maar deze keer ontving de elf een experimentele, formidabele ME-309, die drie luchtkanonnen van dertig millimeter en vier machinegeweren had.
  Deze machine had geen gelijke qua vuurkracht. En de snelheid is hoog voor een propelleraangedreven gevechtsvliegtuig, bijna zevenhonderdveertig kilometer per uur. Ja, dit is geweldig en cool.
  En de elf zelf vocht in de regel op blote voeten en in een bikini, die haar gespierde, gebruinde lichaam nauwelijks bedekte.
  Omdat hij qua vaardigheid geen gelijke had, hield de krijger er ook van om gemasseerd en gestreeld te worden door sterke en gespierde jongens. En ze vond het erg leuk.
  De naam van de elf was Olympias - een universele naam voor elk Europees ras. Maar ze werd als Duitser beschouwd. Hoewel haar stamboom onbekend was, kon zo'n spectaculaire blondine alleen maar Arisch zijn.
  Nou, ze bereidde zich voor op haar eerste gevecht met Russische vliegtuigen. Het was net in de ochtend dat Operatie Citadel begon, precies op 5 juli 1943. Het meisje maakte een testvlucht en schoot een Sovjet U-2 nachtbommenwerper neer, wat ook voor de Duitsers problemen veroorzaakte. Olympias sloeg haar aan gruzelementen met één druk op de blote vinger van haar sierlijke, meisjesachtige voet.
  Wat de krijger erg leuk vond, en ze antwoordde:
  - Morgen zal ik Armageddon voor mijn vijanden regelen!
  En nu is het morgen. En zijn krachtige Me-309-jager steeg op van de landingsbaan en stortte zich in de strijd. Het was duidelijk dat dit meisje nu de warmwaterkruik zou gaan scheuren, en dat zou goed zijn.
  De Olympische Spelen zongen:
  Het werd erg heet in de lucht,
  Dit is een elfmeisjesvlieg...
  Er wacht een stok op haar,
  Als de man niet wegvliegt!
  Het meisje zag een Russisch verkenningsvliegtuig in de lucht en schoot het neer met een machinegeweerstoot om geen luchtgranaten te verspillen.
  Toen verschenen er verschillende Sovjet Yak-9-jagers. Nou, de krijger is zoals altijd op haar best.
  Vuren met 30 mm Duitse luchtkanonnen. En de ME-309 heeft er drie. En dan flitsen onmiddellijk zes Sovjet-auto's op als fakkels, waardoor vurige staarten achterblijven en naar beneden vallen. Nog een zevende PE-2-vliegtuig, en ook dat werd neergeschoten, zodat de Sovjet-machine letterlijk uit elkaar werd gescheurd.
  De Olympische Spelen zeggen met vreugde:
  - Ik ben het coolste en meest agressieve meisje ter wereld! Simpelweg geweldig! Ik sta niet voor niets bekend als een sterke man - zeven in één klap!
  De krijger schudde haar blote, gebeitelde, gebruinde benen.
  En hij vliegt verder op de ME-309. Er staan een heel dozijn Sovjet-strijders voor ons.
  De blote hiel van het elfenmeisje drukt op de trekker. En opnieuw werden een heleboel neergestorte vliegtuigen, tien Yaks en twee Lagg-5's vernietigd. Dit is hoe de elf fenomenaal werkt: ze slaat triviaal vanaf een lange afstand, en ze doet het heel goed. Welnu, wat is er nog meer te vergelijken met zo'n meisje?
  Hieronder zie je verschillende Sovjet Katyusha's. De Olympische Spelen gaan een beetje achteruit. En vuurt vanuit zijn dertig millimeter luchtkanonnen. En Sovjet-Katjoesja's ontploffen. En ernstig gewonde en gedode Russische soldaten vliegen in verschillende richtingen weg. Dit is echt geweldig.
  Maar er zijn weer Sovjet-auto's in de lucht. Dit keer zijn het er maar liefst dertig.
  Olympias grijnsde vleesetend en piepte:
  - Nou, hoe meer vijanden, hoe interessanter de oorlog!
  En het meisje vuurde een dodelijke uitbarsting af met de luchtkanonnen, met behulp van haar blote tenen. En het bleek echt een impact op superniveau te zijn. En zestien Sovjet-yaks, tien Laggs, drie Pe-2's en één IL-2 werden in één keer opgeblazen en vernietigd.
  De Olympische Spelen twitterden verheugd:
  - Wauw! Wauw! Ik ken het meisje Satan!
  En hij giechelt... Dit is inderdaad een trieste dag voor de Sovjet-troepen. Hier is ze, een elf, die verschijnt en haar vijanden zeer woedend slaat.
  Waarom niet overstappen op Sovjet-tanks? Het meisje liet zich een beetje zakken en laten we op de Sovjet-auto's schieten. Enkele dertig-vieren en twee KV-tanks vlogen in brand. Evenals drie SA-76 gemotoriseerde kanonnen. Toen schakelde het meisje nog een munitiedepot en acht kanonnen uit, wat zeer effectief was.
  Waarna het meisje het pakte en terugkeerde naar luchtdoelen. Deze keer nam ze het op tegen IL-2 aanvalsvliegtuigen en schoot er achttien neer, vier Yaks, vijf Laggs, drie PE-2's en één Tu-3 bommenwerper.
  Dit is hoe het terminatormeisje het heel onstuimig deed. En nu kun je zien hoe nieuwe auto's naar beneden gaan. In dit geval vierendertig.
  De Olympische Spelen vuurden opnieuw een stroom van vernietiging af vanuit de luchtkanonnen. Schakelde vijfentwintig Sovjet-voertuigen uit.
  Waarna ze geen luchtgranaten meer had. En de krijger keerde terug. Om de gevechtsuitrusting te verwisselen en bij te tanken. De ME-309 heeft een snelheid tot 740 kilometer per uur - ze zullen hem niet inhalen!
  De Olympische Spelen zongen zelfs:
  - Helden rennen weg van de achtervolging! Een vreemdeling heeft ingebroken en wil hem niet inhalen!
  De ME-309, al van brandstof voorzien en uitgerust, wachtte op het meisje. De Duitsers beschikken momenteel slechts over vier van dergelijke vliegtuigen. En twee van hen zijn toegewezen aan de Olympische Spelen. Die vrijwel zonder onderbreking vecht en Sovjet-troepen dorst.
  Ook hier wordt de ME-309, overladen met munitie, zwaar van de baan gescheurd. Deze jager heeft zeven schietpunten en drie luchtkanonnen van elk 30 mm - kolossale kracht. Nou, probeer er mee om te gaan.
  De Olympische Spelen zingen enthousiast:
  Ik zal je verscheuren, Stalin
  Je had tevergeefs naar de Wehrmacht moeten gaan...
  Ik zal het hoogste geluk hebben
  Bewijs dat je een besnorde geit bent!
  En nu ziet het meisje nieuwe doelen. Dit zijn dus IL-2's, vergezeld van yaks, die zich naar Duitse posities haasten. Het elfenmeisje schiet met haar blote tenen. Ze is bijna naakt, alleen in dunne slipjes.
  Ze deed zelfs haar beha uit, zodat haar hoge borsten vrijer waren en ze gemakkelijker kon ademen.
  Hier is een meisje dat heel nauwkeurig schiet. Zeventien IL-2's en acht yaks werden neergeschoten met één uitbarsting van drie luchtkanonnen.
  De Olympische Spelen dachten er zelfs aan om de machinegeweren helemaal te verwijderen. Met luchtkanonnen kun je over een lange afstand schieten. En met een granaat van 30 mm kun je een Sovjet-voertuig met één treffer neerschieten.
  Het elfenmeisje voelt zich dus erg zelfverzekerd. En machinegeweren zijn alleen geschikt voor gevechten van dichtbij. Het is waar dat de elf een talisman in haar nek heeft; deze weert kogels en granaten uit haar vliegtuig, dus ze is niet alleen nooit neergeschoten, maar zelfs niet bekrast. Maar toch is het beter om vijanden van een afstand te raken.
  Hier zie je de Sovjet PE-2 of ze worden ook wel pionnen genoemd. Het meisje schiet met haar blote voeten. Negen PE-2's en drie LAGG-5's werden neergeschoten. Dat is het soort meisje dat hij is. En Duitse troepen rukken al op. De formidabele "Tijgers" en "Ferdinands" haasten zich de strijd in. Het nieuwste voertuig is enigszins gemoderniseerd: de motor en transmissie bevinden zich in één eenheid vóór het voertuig, en de koepel zelf met een krachtig kanon aan de achterkant.
  En dit maakte het mogelijk om het gewicht van het gemotoriseerde kanon terug te brengen tot vijftig ton, en het werd veel sneller en manoeuvreerbaarder, en de gevechtseffectiviteit nam sterk toe.
  En de omvang van de vernietiging op afstand was enorm. En Sovjet-voertuigen werden zo nu en dan aangevallen.
  De Olympische Spelen verpletterden Katyushas en zongen:
  -Stalin, Stalin, Stalin,
  Ik ben zelf van staal!
  En de krijger steekt vijandelijke voertuigen in brand. En Russische meervoudige raketsystemen exploderen.
  Dit is hoe de Olympische Spelen ze actief slaan en op knoppen drukken met hun blote tenen.
  Het meisje zingt:
  Ik zal al mijn vijanden platbranden,
  Ik ben Satanmeisje!
  En de Sovjet-Katjoesja's ontploffen en ver uiteenvallen. Vooral als een treffer door een vliegtuigprojectiel de ontploffing van de gevechtsuitrusting veroorzaakt. En de armen, benen en hoofden van Sovjet-soldaten worden afgescheurd.
  Het elfenmeisje landde zeer nauwkeurig en meesterlijk in het munitiedepot. En het explodeerde met zeer grote kracht. En een kapotte KV-10-tank met twee lopen vloog omhoog. Hij nam ook het hoofd van een van de Sovjet-generaals en scheurde het eraf.
  Olympias pakte het aan, likte haar scharlakenrode lippen en zong:
  Je hoeft je hoofd niet te verliezen
  Haast je niet...
  Je hoeft je hoofd niet te verliezen
  Wat als het van pas komt!
  Schrijf het op in je notitieboekje,
  Op elke pagina!
  Kwaadaardige orcs moeten gedood worden!
  Kwaadaardige orcs moeten gedood worden!
  En verover de hoofdstad!
  Dit is hoe dit vreselijke en zeer agressieve elfmeisje, een zeer spectaculaire blondine, uit elkaar ging.
  En toen schoot ze nog een dozijn Sovjet-Jakovs neer en keerde terug. En ze had plezier. Hier is ze, hoe mooi en wreed tegelijk.
  Het meisje herinnerde zich de martelingen van de pioniers.
  Een blonde, gebruinde jongen van een jaar of dertien werd door de meisjes uitgekleed en aan een rek opgehangen. En aan zijn blote voeten werden eikenhouten balken vastgeschroefd, waardoor de jonge pionier werd uitgerekt.
  Het gespierde, pezige lichaam van de jongen spande zich. En toen pakte Olympias een fakkel en bracht hem langs zijn zij. De gebruinde huid begon bedekt te raken met brandwonden en het was duidelijk dat de jongen pijn had.
  Maar de pionier zweeg, knarsetandend en zwaar ademend. En je zag zweetdruppels langs het kinderlijke en tegelijkertijd moedige gezicht lopen.
  De Olympische Spelen grijnsden. Twee andere martelmeisjes plaatsten bundels kreupelhout onder de blote voeten van de jongen. En ze staken ze in brand. Ja, dus het vuur begon te branden. En de vlammen likten roofzuchtig de hielen van de kinderen van de jongen, ruw geworden door het lange blootsvoets lopen.
  Hij huilde zelfs van de pijn, maar beet opnieuw op zijn lip. Als reactie daarop pakten de Duitse meisjes een hete draad uit de open haard en begonnen daarmee de pionier te slaan.
  Ondanks de pijn huilde de jongen niet alleen niet en vroeg hij niet om genade, maar zong hij zelfs:
  Jij kwaadaardige fascist hebt alle grenzen overschreden,
  Jouw Hitler is een bezeten ziek lijk!
  Over het ongelukkige, grijsharige moederland,
  Onze adelaar, beste Stalin, vliegt!
    
  Er zit een brute gruwel in de strop, ik ben pijnlijk aan het stikken,
  Ik zou niet liever een bank hebben dan lijden!
  Verspreidt zich als rook door de stad,
  Vuur - ik heb nog nooit zoiets gezien!
    
  Een slang kruipt door de steden van Rusland,
  De terreur zal zeker voorbijgaan!
  De nazi's besproeiden de velden met bloed,
  Wreed eenenveertigste, verschrikkelijk jaar!
    
  En ik denk dat het misschien een droom is,
  De werkelijkheid is onmogelijk in één keer te bevatten!
  Gods voorzienigheid redt het vaderland,
  Hoe kwetsbaar de wereld is, ze is dun - een zijden draad!
    
  Het land ligt onder een ijzeren hiel,
  En de tanksporen, roestig gekletter!
  Maar ik zal het hart van het moederland bedekken met mijn borsten,
  Zodat de fakkel van het communisme niet uitgaat!
    
  Sterven voor het vaderland is moed,
  Maar het is beter om te overleven en kinderen groot te brengen!
  Ons geweten is een onverbiddelijke bewaker,
  En het woord is geen slechte mus!
    
  Ik herinner me de ogen van Jezus,
  Hij is een vriendelijke, barmhartige, stralende God!
  Ik bid tot Christus dat onze dagen en nachten,
  Voor de moffen waren ze de dood: de Führer stierf!
    
  In vrijheid is er vreugde in elke beweging,
  Vrijheid is iets dat niet kan worden weggenomen!
  Geen behoefte aan luiheid, modderig plezier,
  Werk is tenslotte je vader en moeder!
    
  We zullen winnen, ik zie het duidelijk
  Ze knikken, ze geloven in de waarheid - een koor van eikenbossen!
  Rusland zal zo mooi worden
  We zullen ons allemaal verheugen als we onze vijanden hebben verdreven!
    
  En wij zullen niet als stille slaven zijn,
  Vertrap het gras van de wereld niet!
  De troepen komen als woedende golven,
  Ze worden geleid door een genie: beste Stalin!
    
  Ook wij zullen Stalin waardig zijn,
  We zullen Rus kunnen redden van het uitschot!
  De tijd zal komen dat ze zullen omkomen in de afgrond van oorlog,
  Het socialisme zal niet de goede kant op gaan!
    
  Nu voel ik me slecht, ik sterf van pijn,
  Maar laten we onsterfelijkheid in ons hart vinden!
  De overwinning zal komen, geloof ik, in warme mei,
  En de herinnering aan de helden zal voor altijd blijven bestaan!
  Olympida pakte toen een hete tang uit het vuur en begon de blote tenen van het kind te breken. Dit elfenmeisje en geweldige superaas begon met haar pink. De jongen huiverde en het bot knarste.
  Het kinderlijke gezicht van de pionier vertrok van vreselijke pijn.
  En de elf Olympias bleef de botten van het kind breken. Dus brak ze knarsend de ene vinger na de andere af met een hete tang.
  Het laatste dat ze brak was de grootste grote teen van de pionier. De jongen werd erg bleek en verloor het bewustzijn door de schok van de pijn.
  Olympias, die als elf alle zenuwknopen en punten van het lichaam van mensen, en vooral van kinderen, kende, prikte het kind echter met een naald in de nek en dwong hem tot bezinning te komen.
  Toen twitterde ze:
  - Je gaat nergens heen - een pionier is als een luis!
  En de piloot kneep met een gloeiend hete tang in de ballen van de jongen. Hij huilde opnieuw, en deze keer viel hij lange tijd flauw. Wauw, het doet zoveel pijn.
  Eén van de martelmeisjes merkte op:
  - Misschien moeten we hem verlaten? Wil nog steeds niets zeggen!
  Een ander voegde toe:
  - We zullen het kind zo doodmartelen!
  Olympias lachte en merkte op:
  - Je lijkt zo zielig, alsof beul zijn niet jouw taak is. Maar ik ben een toppiloot en ik ken geen enkel medelijden!
  Het foltermeisje stelde voor:
  - Misschien kunnen we een andere stroom proberen?
  Olympias knikte goedkeurend:
  - Dit is echt het geval! Elektriciteit is een symbool van vooruitgang!
  Verschillende beulmeisjes trokken aan de dynamo. Dit is eigenlijk een hele goede manier om elektrische energie op te wekken. En tegelijkertijd de pijn verdrijven van bijzonder koppige jongens en meisjes.
  De naakte jongen werd opnieuw afgeschud en tot bezinning gebracht. Vervolgens werden op alle gevoelige plekken draden en elektroden bevestigd. En de tong, en het vijfde punt, en de wortel van het leven, en de tepels, en de achterkant van het hoofd, evenals de reeds verbrande hielen en handpalmen.
  Zo hebben ze de jonge pioniersheld volledig bedekt. Waarna de Olympische Spelen, deze vrouwelijke aas en tegelijkertijd een beul, de schakelaar begonnen om te zetten en de elektriciteitsvoorziening te regelen. Elektrische ontladingen stroomden door de uitgeputte, geslagen, bebloede en naakte jongen, als galopperende paarden en met glinsterende hoeven.
  En de jonge pionier slaakte een doordringende schreeuw, met eenvoudigweg onmenselijke pijn. De Olympische Spelen pakten het en versterkten de categorie. Lichten en vonken flitsten over het naakte lichaam van de jongen, zelfs de ribben werden zichtbaar, alsof ze op een röntgenfoto zichtbaar waren door het vlees en de gekwelde huid van de jongen, bedekt met schaafwonden en brandwonden.
  Het leek erop dat niemand dergelijke martelingen kon weerstaan. Maar de pioniersjongen zong opnieuw met grote moed en gevoel, volledig doorboord van zijn hielen tot zijn achterhoofd door elektrische ontladingen:
  Ik ben een pionier en dit woord is alles,
  Het brandt in mijn jonge hart...
  In de USSR is alles schattig, geloof me,
  We openen zelfs de deur naar de ruimte!
  
  Ik zwoer toen een eed aan Iljitsj:
  Toen ik onder de vlag van de Sovjets stond...
  Kameraad Stalin is gewoon ideaal,
  Weet dat heldendaden worden bezongen!
  
  We zullen nooit zwijgen, weet je
  En we zullen het woord zeggen en op de pijnbank van de waarheid...
  Grote ster van de USSR,
  Geloof me, we zullen het aan de hele planeet bewijzen!
  
  Hier in het jonge hart zingt de wieg:
  En de jongen zingt het volkslied van de vrijheid...
  De overwinningen openden een eindeloze rekening,
  Weet dat mensen niet cooler kunnen zijn!
  
  We verdedigden het jonge Moskou,
  In de kou zijn de jongens blootsvoets en dragen ze korte broeken...
  Ik begrijp niet waar zoveel kracht vandaan komt,
  En onmiddellijk sturen we Adolf naar de hel!
  
  Ja, de pioniers kunnen niet verslagen worden,
  Ze werden geboren met een vlam die in het hart brandde...
  Mijn team is een vriendelijke familie,
  Wij hijsen de vlag van het communisme!
  
  Je bent tenslotte een jongen en dus een held,
  Vechten voor de vrijheid van de hele planeet...
  En de kale Führer met een knal,
  Zoals de grootvaders in militaire glorie hebben nagelaten!
  
  Hitler, verwacht geen genade van ons,
  Wij zijn pioniers, reuzenkinderen...
  De zon schijnt en de regen valt,
  En we zijn voor altijd verenigd met ons moederland!
  
  Christus en Stalin, Lenin en Svarog,
  Verenigd in het hart van een jong kind...
  hun glorieuze plicht vervullen ,
  Een jongen en een meisje zullen vechten!
  
  De jongen heeft nu pech,
  Hij werd gevangengenomen door de fascistische fanatici...
  En in deze storm brak de riem,
  Maar wees als jongen een fervent pionier!
  
  Eerst sloegen ze hem met een zweep tot hij bloedde,
  Toen bakten ze de hielen van de jongen...
  De moffen hebben nullen in hun geweten,
  Madame draagt rode handschoenen!
  
  De zolen van de rode jongen brandden van vuur,
  Toen braken ze de vingers van de jongen...
  Zoals de fascisten stinken,
  En in de gedachten van het communisme werd de zon gegeven!
  
  Er werd een vlam in de borst van het kind gebracht,
  De huid was verbrand en rood...
  De honden verbrandden de helft van het lichaam van de pionier,
  Het lijden van wetteloosheid niet kennen!
  
  Toen begonnen de boze moffen de stroming,
  Elektronen vlogen door de aderen...
  In staat om ons te verspillen,
  Zodat jullie kinderen niet in winterslaap blijven!
  
  Maar de pioniersjongen brak niet,
  Ook al werd hij gemarteld als een titan...
  De jonge knaap zong dapper liedjes,
  Om de fascistische tiran te verpletteren!
  
  En dus hield hij Lenin in zijn hart,
  De lippen van het kind spraken de waarheid...
  Boven de pionier bevindt zich een glorieuze cherub,
  De jongens van de wereld zijn helden geworden!
  Nou ja, wat krijgt wat gebeurt niet altijd en de beul blijft de winnaar. De Olympische Spelen staan te popelen om weer te strijden. En nu snelt haar ME-309 de strijd in. Het elfenmeisje drukt met haar blote tenen op de joystickknop. En luchtkanonnen en machinegeweren werken. Neergeschoten en brandende Sovjetvliegtuigen vallen.
  Dit is hoe de Olympische Spelen het tegen de Russen opnamen en hen een totale nederlaag, moord en zuivering bezorgden. Hoeveel Sovjetvliegtuigen werden gedood door een paar salvo's? Hier sloeg het meisje onmiddellijk zestien yaks, tien lags en vier pionnen neer. Zo verliep de dodelijke confrontatie. Dertig vliegtuigen in twee uitbarstingen.
  Het is waar dat de Me-309 maar liefst zeven schietpunten heeft: drie luchtkanonnen van dertig millimeter kaliber en in staat om met één treffer een Sovjetvliegtuig neer te schieten. Nou ja, vier machinegeweren - ook niet zwak, veertien millimeter kaliber.
  Dit elfenmeisje vernietigde Sovjetvliegtuigen met al haar domheid.
  En toen schakelde ze over op gronddoelen, pakte ze en raakte de tanks. Zijn luchtkanonnen doorboorden de daken van Sovjet-vierendertig vliegtuigen heel kalm en serieel. Dit is hoe deze krijger Olympias was. Ze voerde zo'n moorddadige confrontatie.
  En tijdens het schieten gebruikte ze zowel haar blote tenen als de dieprode tepels van haar borsten, door ze op de joystickknoppen te drukken. En het was een dodelijke impact.
  Vanuit het horizontale vlak vernietigden de Olympische Spelen twintig T-34-tanks, tien SU-76-gemotoriseerde kanonnen en vier Katyusha's. Waarna ze haar vliegtuig draaide om haar gevechtsuitrusting aan te vullen. Ze is een meisje van de hoogste klasse en merk.
  Verschillende Sovjetstrijders achtervolgden haar. Maar de elfenstrijder was niet bang. Ze pakte het en sloeg erop met machinegeweren. Zowel zes Sovjet-yaks als één La-5 explodeerden door een voltreffer op het bladerdak.
  De Olympische Spelen brulden:
  Wij zijn de sterkste ter wereld
  Laten we al onze vijanden in het toilet laten weken!
  En opnieuw pakte de schoonheid haar jager en draaide ze in een lus.
  Waarna ik veilig het vliegveld bereikte.
  En er waren al jongensbedienden die, alleen in korte broek en naakt tot aan het middel, met hun blote hakken flitsend, het vliegtuig begonnen bij te tanken en de gevechtsuitrusting aan te vullen.
  Er was dus zo'n sprongetje. Tienerjongens waren aan het werk.
  De Olympische Spelen gingen aan boord van een ander vliegtuig, al bijgetankt en uitgerust met een gevechtsuitrusting, en vertrokken. De Me-309 steeg enigszins zwaar op van de landingsbaan. Het zat te vol met gevechtsuitrusting. En hij snelde naar het oosten.
  De Olympische Spelen lieten hun tanden zien. Ze was een gespierd meisje in bikini. En haar blote voeten zijn geen gril, maar een werktuig. De elf zelf is donkerbruin van kleur en haar haar is helder en blond. Een voorbeeldige Ariër, zou je kunnen zeggen.
  En nu ziet ze Sovjetvliegtuigen weer vooruit komen. En de meest populaire zijn natuurlijk Yaks-jagers. Vooral de Yak-9. Ik kan niet zeggen dat deze machine bijzonder cool is, maar hij is vrij eenvoudig te produceren en daarom wijdverbreid. Maar de bewapening is zo middelmatig, slechts één luchtkanon en een machinegeweer.
  De Olympische Spelen openen het vuur van een afstand met de ME-309. En ze heeft zeer nauwkeurige treffers. Sovjetvoertuigen beginnen te branden en te ontploffen. Vooral luchtkanonnen van dertig millimeter zijn dodelijk. Dus ze sloegen zo.
  De eerste twintig Sovjetvliegtuigen werden bij de eerste uitbarsting neergeschoten.
  De Olympische Spelen brulden:
  - En we houden iets in onze boezem,
  Kom naar ons, anders vermoorden we je!
  En toen vuurde het elfenmeisje nog een keer af en ontploften zestien yaks en acht LA-5's, wat een uiterst dodelijk effect is.
  Waarna de meisjespiloot haar vliegtuig weer omdraait en haar dodelijke luchtgranaten afvuurt op gronddoelen. Ze exploderen en veroorzaken een enorme verwoesting wanneer ze een munitiedepot van het Sovjetleger raken. En ook tanks. Deze Olympische Spelen zijn gewoon een monstermeisje.
  En als hij het verprutst, zal het voor niemand veel lijken. Wat een verwoestend effect hier.
  De Katyusha explodeerde, evenals het raketdepot, dat begon te exploderen, zodat fragmenten zich over de hele omtrek verspreidden en Sovjet-soldaten omkwamen.
  De Olympische Spelen brulden:
  Ik ben een demonische vechter,
  Er zal geen advies meer voor u zijn...
  Blijf bij Stalin, kinderen,
  Er zal geen plaats voor jou zijn op deze planeet!
  En de krijger zal gewoon pronken met haar hoektanden. En dan pakt hij het en gromt!
  Ja, dit is echt heel cool en tegelijkertijd een beetje grappig.
  Een ander meisje, Helga, die op Focke-Wulf vecht, roept:
  - Wat een bravo - een worp naar rechts!
  En met zijn blote hiel haalt hij de trekker over en raakt gronddoelen. De Focke-Wulf is een zeer degelijk aanvalsvliegtuig qua bewapening en bepantsering.
  Dit is echt een meisje waar je van kunt zeggen: een monster. Om precies te zijn: het monster zijn de Olympische Spelen, en Helga is, zoals je kunt zeggen, een monster. Maar deze krijgers op blote voeten in bikini's zijn een grote overlast voor het Sovjetleger.
  Nu drukt het meisje opnieuw met haar blote hiel de trekker over en vliegt het magazijn met Sovjetmunitie de lucht in.
  En dan lacht ze en zegt:
  - We zullen Stalin en het stalinisme aan stukken scheuren!
  Na het bombardement keren de meisjes terug. En op het land rukken de nazi's op. Ze hebben behoorlijk sterke tanks: tijgers, panters, T-4's en krachtige Ferdinand-gemotoriseerde kanonnen. Deze laatste kent geen gelijke in de wereld, zowel wat betreft de kracht van zijn geweer als de dikte van zijn frontale pantser. Een formidabele doorbraakmachine. En de Duitsers oefenen druk uit op het Rode Leger.
  Het leek erop dat één elf, zelfs een piloot van zo'n hoge klasse, niet in staat was het tij te keren van een oorlog waaraan vele duizenden tanks en vliegtuigen deelnamen. En hier blijkt dat het mogelijk is. En de nazi's beginnen te winnen. Bovendien gaat het niet alleen om het doden van Sovjet-troepen, maar ook om de morele impact. En deze Terminator Olympische Spelen voor meisjes hebben een grote impact. Het Rode Leger is overweldigend, maar de Wehrmacht is bemoedigend!
  Dan blijkt ineens dat de Tiger een hele stoere tank is die lastig te hanteren is. En de Duitse troepen blijven klimmen en klimmen.
  De Olympische Spelen gaan weer van start in de ME-309 en vuurt iets extreem dodelijks af vanuit zijn gevechtsvliegtuig. En opnieuw ontploffen Sovjetvliegtuigen en vallen uit elkaar.
  Het elfenmeisje lacht en piept:
  - Ik ben een supervrouw!
  Helga geeft haar een kus en bevestigt:
  - Zelfs hyper!
  En nu ontploffen nog eens een dozijn Russische vliegtuigen en splitsen zich in de lucht. Dit is echt het werk van toppiloten. Die zowel reactie als snelheid hebben, en vliegtuigen met dodelijke kracht.
  Ondertussen graven de pioniers in rode stropdassen veldversterkingen. De kinderen lopen op blote voeten, de jongens dragen over het algemeen alleen korte broeken. De lichamen van de kinderen, zowel tieners als heel jonge kinderen, waren bedekt met een chocoladebruine kleur in de zon. En ze werken en werken als jonge titanen.
  De blote voeten van de kinderen drukken op de schoppen en er klinkt een lied:
  Voor een pionier bestaat geen woord voor lafheid,
  Hij vecht dapper met de Wehrmacht...
  Voor kaarten is één kaartspel een aas,
  We zijn gewend om man-tegen-man te vechten!
  Waarom zouden ze niet zingen? Ze brachten zelfs jongens uit de jeugdkolonie. Ze dragen een zwarte korte broek en grijze coltruien. Toen ze hun naakte nek aftrokken, kwamen de torso's van de jongensgevangenen bloot te liggen. Veel mensen hebben tatoeages op hun lichaam. En hoofden kaalgeschoren. Tegelijkertijd zien de jongens er behoorlijk goed gevoed uit. Omdat in de jeugdkolonie de gevangenisrantsoenen voor jonge gevangenen zelfs beter zijn dan die van afhankelijke schoolkinderen in het wild. Dat wil zeggen, zo'n paradox: jonge criminelen worden zelfs beter gevoed dan normale kinderen.
  En ze werken erg lui. Als vrije pioniers met enthousiasme werken en zelfs liedjes zingen:
  Het thuisland van de pionier van de USSR,
  Wij zullen er voor altijd voor vechten...
  Ook al ontstaat er chaos,
  Wij zullen dapper strijden!
  De jonge gevangenen giechelen als reactie. Het zijn heel normale jongens, alleen met geknipt haar en velen met tatoeages. Sommige pioniers hebben ook kapsels die op nul lijken. Op deze manier is er minder risico op het krijgen van luizen of iets anders ergs. Een van de jonge gevangenen, Volodka, giechelde. Ik herinnerde me hoe een verpleegster in een witte jas hem tijdens zijn arrestatie betastte. En het was tegelijkertijd vernederend en aangenaam. En de handen van het meisje in een wit gewaad waren in dunne rubberen handschoenen, en de aanrakingen waren zo aanhankelijk en zachtaardig dat de mannelijke perfectie van een tiener naar boven komt.
  En dan zijn er nog de pioniersmeisjes in korte rokjes en blote, gebruinde benen. En hoe kun je geen speelse grappen maken? Op veertienjarige leeftijd spelen de hormonen nog.
  Volodka zong:
  O, wat een benen!
  Hoe goed...
  Wees niet bang, schat
  Schrijf uw telefoonnummer op!
  . EPILOOG.
  Terwijl het onderzoek loopt, vinden er ook andere gebeurtenissen plaats, die ook niet zonder belang zijn.
  In het bijzonder werd Alice meegenomen en gearresteerd. Het jonge meisje was amper achttien geworden en de politieagenten stormden de ingang uit om haar handboeien om te doen.
  Het meisje schreeuwde hartverscheurend:
  - Niet nodig! Ik ben onschuldig!
  De politie gromde als reactie:
  - Dat klopt, slet! Jullie zijn tenslotte allemaal onschuldig.
  De actie speelt zich af in het moderne Moskou van de eenentwintigste eeuw. En het meisje wordt naar een voorlopige hechtenis gesleept en wie weet waarom.
  De politie draaide haar handen en boeide haar van achteren, wat pijn deed.
  Het meisje riep als antwoord:
  - Moge de fascistische dictator Poetin verdoemd worden! Geef vrede met Oekraïne en het Westen!
  Als reactie daarop werd het meisje met een wapenstok geslagen. En ze schudde. Ze schreeuwen tegen haar:
  - Je bent een spion! We vermoorden je!
  mooi blond meisje werd naar het politiebureau gebracht. Daar werd ze naar een persoonlijke zoekkamer gebracht. Er verschenen drie politieagenten in witte jassen. Ze trokken rubberen handschoenen aan hun handen. Alice beefde, er bleven blauwe plekken op haar lichaam achter.
  En de bewakers scheurden eenvoudigweg haar jurk uit, zonder verdere vragen. En ook schoenen en panty's. Dan bh en slipje. En ze deden het allemaal grof, waarbij ze hun kleren scheurden. Toen pakten ze het en begonnen het meisje te voelen. Handen in rubberen handschoenen reikten in de mond van Alice, voelden onder haar wangen, onder haar tong, zodat de mooie blondine bijna moest overgeven. Vervolgens keken ze in haar neusgaten, waarbij het apparaat scheen, en in haar oren.
  Ruwe handen kneedden de borsten, op zoek naar siliconen of medicijnen. En toen drukte de vinger van de grootste matrone op de navel. Maar dat is nog niet alles: het haar van Alice was gekamd en het was prachtig, wit met een lichtgele tint. En ze controleerden elk stukje haar. En ook tussen de vingers.
  Maar het meest vernederende was toen de grootste bewaker haar poot in de boezem van Venus stak. Alice reageerde door de vrouw in een wit gewaad in de hand te bijten en zich los te maken. Ze is jong en sterk. Drie bewakers grepen haar vast, maar konden haar naakte, gebruinde lichaam niet vasthouden.
  Toen drukte een van hen op de knop.
  De mannelijke bewakers stormden naar binnen. Vier sterke jongens pakten Alice bij de armen en benen en trokken ze uit elkaar. En de matrone in een wit gewaad en een grote poot in een rubberen handschoen stak hem in de boezem van Venus. En toen bleek dat Alice nog maagd was, maar dit stoorde de monstervrouw niet. Ze scheurde het maagdenvlies, waardoor er bloed vloeide, en het meisje dat werd gefouilleerd schreeuwde obsceniteiten. En ze voelde het tot in de baarmoeder. En ze deed het heel grof en pijnlijk.
  Toen reikte haar poot in de achtergang. Ze heeft niet eens vaseline aangebracht, dus het was erg pijnlijk en er kwam weer bloed uit. En de poten van de matrone zijn erg groot.
  En een persoonlijke zoektocht leek meer op marteling dan op een manier om verboden voorwerpen op te sporen. Vervolgens werden de voeten en tenen tussen haar benen van het meisje onderzocht en vervolgens losgelaten.
  Maar ze lieten me niet aankleden. Ze spoelden hem gewoon af met koud water om het bloed weg te spoelen. En ze namen me mee naar de volgende kamer.
  Daar werd Alice, naakt en hulpeloos, naar een witte muur geleid en kreeg een tafel met een nummer in haar handen. Ze fotografeerden het profiel, en vanaf de voorkant, en de halve zijkant, en vanaf de achterkant. En dan in volle groei - naakt. En ook vanaf de zijkant, halve zijkant, voorkant en achterkant.
  Vervolgens begon het meisje al haar tekens op te schrijven. Bovendien waren er zowel mannen als vrouwen in witte jassen. En ze deden het langzaam en voorzichtig. Ze dwongen me om me om te draaien, mijn benen en armen op te heffen en onder mijn oksels te kijken. En ze kwamen zelfs weer in hun mond.
  Een vrouw in een wit gewaad liet me bijvoorbeeld mijn hoofd op een vierkant leggen en mijn vingers in mijn kin steken. Toen stak ze haar vingers in haar mond, zonder handschoenen.
  Alice maakte zich los en schreeuwde opnieuw:
  - Ik weet niet wat ze met die vingers heeft gedaan, het is niet steriel, laat haar handschoenen aantrekken en steek hem er dan in!
  De jonge vrouw in een witte jas maakte geen ruzie. Ze deed medische handschoenen van dun rubber aan haar handen en opende opnieuw haar mond. En ze zocht, kennelijk in de verwachting granaten te vinden, en zocht naar vullingen in haar tanden.
  Nou, de tanden van Alice zijn allemaal wit, onberispelijk, schoon, geen enkel plekje, laat staan een vulling.
  Daarna werd haar lengte gemeten en op een weegschaal gewogen. Nou ja, het is gebruikelijk. Alice was behoorlijk lang, één meter tachtig, en woog tweeënzeventig kilogram. Vervolgens maten ze haar armwijdte, de lengte van haar voeten, handpalmen, ellebogen en het volume van haar biceps, kuiten en nek. En ook de grootte van het hoofd, enzovoort.
  Dit doet natuurlijk geen pijn, maar het is vernederend, vooral omdat er veel mensen in de buurt zijn, en sommigen van hen zijn mannen.
  Er kwam een vrouw in een wit gewaad, met een elektrische tondeuse in haar handen. Alice werd bleek. Het leek haar dat ze haar zouden meenemen en onmiddellijk haar prachtige haar van haar hoofd zouden scheren. Maar de jonge, mooie vrouw glimlachte en koerde:
  - Ze scheren alleen je poesje!
  Ze begon de witte, krullende haren uit de baarmoeder van Venus te verwijderen. Het was netelig en zelfs aangenaam. Bovendien deed het nog steeds pijn na het ruwe zoeken en scheuren van het maagdenvlies, en dit aangename kietelen leidde af van het lijden en gejammer in de jonge baarmoeder.
  Daarna besproeiden ze haar met een niet-besmettelijke vloeistof en werd ze naakt naar de volgende kamer gebracht.
  Daar rolden ze eerst de handpalmen in zwarte verf en lieten alle vingers en de hele handpalm apart achter. Dit is over het algemeen normaal, en Alice zag het in de films.
  Maar toen smeerden ze zwarte verf op haar blote voet. En ze maakten ook typefouten, eerst als geheel, en vervolgens op elke vinger afzonderlijk. Eerst vanaf het linkerbeen van het meisje, en dan vanaf het rechterbeen. Maar Alice had nog nooit zoiets in een film gezien en was verbaasd. Het is echter niet pijnlijk, maar wel vernederend. Ze laten opnieuw zien dat je gearresteerd bent en dat je niemand en helemaal niets bent.
  Al kriebelt het wel als een roller met zwarte verf over een blote zool gaat.
  Het is een schande dat ze helemaal naakt is en dat een man in uniform haar uittrekt. Maar er staan vrouwen naast hem. En ze grijnzen.
  Alice schaamt zich echter niet bijzonder. Ze is erg mooi en rond. En ze was maagd omdat ze haar op een veiling wilde verkopen en veel geld wilde krijgen. Maar om dit te doen, moest je eerst volwassen worden. En ze had er simpelweg geen tijd voor.
  Maar ze is helemaal niet zo'n non. Een behoorlijk modern en ontwikkeld meisje.
  Maar ze begonnen haar lippen in te smeren met een rol zwarte verf. En dit is al onaangenaam. De verf zelf heeft een bittere smaak. Het is duidelijk dat ze misschien lipafdrukken achterlaat op de pot of ergens anders, maar het is nog steeds walgelijk.
  Dus drukten ze haar lippen op een wit vel papier en maakten deze afdruk.
  Dan zijn er de tandheelkundige afgietsels. Nou ja, dit is over het algemeen ook begrijpelijk. Ze moet de plasticine afbijten en een tijdje zo blijven staan, zodat de tandafdrukken duidelijk zijn.
  Alice dacht dat dit het einde was, maar ze smeerden ook haar oren, zowel rechts als links, en printten ze ook op wit papier.
  En het meisje was behoorlijk vies. Ze wilde vooral dat dit snel zou eindigen en dat ze naar de douche zou worden gebracht.
  Maar dit bleek niet genoeg. De vrouwelijke majoor merkte op:
  "Ze zitten vaak naakt in de gevangenis, dus we nemen afdrukken van hun konten."
  Waarna de man een roller met zwarte verf over haar billen begon te laten lopen.
  En dit is heel beschamend, een vertegenwoordiger van het sterkere geslacht brengt zijn gezicht te dicht bij zijn geslachtsdelen. En haar roller schuurt. De heupen van Alice zijn breed. En verschillende keren doopte de man de roller in verf om deze opnieuw op de luxueuze charmes van het meisje aan te brengen.
  Daarna ging ze ook op verschillende lakens zitten en werden van elk deel van de dijen afzonderlijk afdrukken van een onberispelijke huid genomen. En het was zo vernederend om volledig naakt te zijn.
  Maar uiteindelijk kwam ook daar een einde aan, ook al leek het eeuwig te duren.
  Daarna brachten ze haar naar het volgende kantoor en maakten een röntgenfoto van haar buik, armen en benen, ook naakt. Het doet ook geen pijn, maar het is op de een of andere manier walgelijk en je wilt geen straling ontvangen.
  Vervolgens werd ze naar de doucheruimte gebracht. Bovendien leidden ze haar zo naakt, en haar handen waren van achteren geboeid. En dit is ook weer een vernedering. Alice's blote voeten slaan. En onderweg kwam ik voor het eerst een gevangene tegen, nog vrij jong, en ze begon met de vingers te wijzen en gemene grappen te maken, en te zeggen hoe geweldig ze van je zullen houden in de gevangenis.
  En dan de mannelijke gevangene, zijn ogen werden groot en hij verslond het naakte meisje met zijn blik, en zijn broek puilde letterlijk uit.
  Eindelijk bereikte Alice de douche. Binnen was het leeg; slechts twee geüniformeerde bewakers stonden te kijken hoe ze zich wast. En gelukkig was het water warm, nou ja, de staat was nog niet zo verarmd. Onder de stromen voelde Alice bijna gelukzaligheid in haar ziel, maar het was onaangenaam dat de bewakers haar zo aanstaarden. Nou, ze gaven me nog een stuk wasmiddel. Alice was de zwarte verf aan het afwassen. En ze werden schoon.
  Ondanks alle moeite greep een van de bewakers nog steeds in haar mond, en de ander voelde haar blote borsten met haar gehandschoende poten. Alice onderging opnieuw een vernedering zonder ruzie.
  De bewakers droogden haar af, niet te droog, met een door de overheid uitgegeven handdoek en haalden haar uit de douche. Blijkbaar brachten ze me naar een punt waar overheidskleding werd uitgegeven.
  Blijkbaar mag een gevangene die verdacht wordt van spionage de hare niet dragen.
  En opnieuw vernedering en gelach van mannen en vrouwen.
  In het regeringsgebouw moesten we nog steeds in een rij staan van een aantal naakte vrouwen. Ze waren jong en behoorlijk knap, velen met tatoeages. En ze begonnen ook grappen te maken over Alice. Vooral gezien haar geschoren schaambeen en schoonheid.
  En een van de oudere gevangenen begon zelfs de borsten van Alice te voelen. Het meisje werd van achteren geboeid, maar haar benen waren vrij. En hij duwt zijn knie in haar zonnevlecht. Ze crashte.
  De politie viel Alice aan. Ze kregen haar een reeks slagen, bijna totdat ze het bewustzijn verloor. En toen sleepten ze me zo naakt de strafcel in.
  Het meisje werd brutaal betast tijdens het oversteken. En Alice ervoer opnieuw pijn en vernedering.
  Ze werd naakt en van achteren geboeid in een koude, donkere kamer gegooid en de deuren gingen dicht. Het meisje bevond zich naakt, hulpeloos en geketend in de duisternis. En ze was erg dom, koud, bang. Bovendien liepen er ratten rond in de strafcel en hing er een sterke rioollucht.
  Alice pakte het aan en barstte in tranen uit, maar tranen kunnen haar verdriet niet verzachten. En dat besefte ze al snel, vooral nadat een rat haar op haar blote voet had gebeten.
  Het meisje verpletterde de dader met haar blote tenen en zong van woede, waarmee ze de kracht van de geest demonstreerde:
  Er was een eenvoudig meisje - de krijger Jeanne,
  Op blote voeten en in lompen liet ze de koeien grazen...
  Maar God Almachtig vanaf een groot voetstuk,
  Stuurde een ontelbare zwerm cadeautjes naar de kleine schoonheid!
  
  En een eenvoudig meisje werd een krijger,
  Het Franse volk is dapper en heeft zich verenigd...
  En vroeg Groot-Brittannië met een boerenklap:
  Een machtig team verzamelde zich om haar heen!
  
  De krijger veegde in woede haar vijanden weg met haar zwaard,
  Voor demonstraties heb ik gekozen voor een heel moedige blik...
  Nou, hoe krachtig Zhanna voor mensen leek,
  Geloof me, het bloed van de dapperste ridders zal erin koken!
  
  Hier is ze, een dapper meisje dat vecht,
  Breek de woeste damasthordes met je zwaard,
  En de stem van de schoonheid klinkt al...
  Ze kan zelfs een steen in het gezicht gooien!
  
  Overwinning na overwinning, het is al in Parijs,
  En het lijkt erop dat boven Frankrijk de ster brandt van vuur...
  Zhanna vloog op blote voeten hoger dan de zon,
  De droom van de meiden is uitgekomen!
  
  Maar de wispelturige godin is het fortuin,
  En het geweldige meisje viel in iemands net...
  Ze slaan haar en noemen haar een dwaas,
  De dappere Jeanne moet toch onmiddellijk sterven?
  
  Ze trokken Jeanne op het rek en staken de vlammen aan,
  Het vuur likt haar hielen, en de kettingen zitten aan haar handen...
  Maar onlangs heeft de koning haar de banier toevertrouwd,
  En ze sloten de schoonheden allemaal op in stenen muren!
  
  Onder marteling maakte het meisje geen geluid,
  Ook al verbrandde de hete tang mijn blote borst...
  De "Heilige Inquisitie" gaf haar kwelling,
  Maar ze konden niet eens een kreun uit het meisje halen!
  
  Toen maakten ze een vuur, en het meisje liep blootsvoets,
  En in lompen, allemaal geslagen, leidt de beul tot executie...
  Oh lieve Jeanne, ik mis je,
  De vleselijke macht van de hel gooide je in Gehenna!
  
  Ze brandt, een schoonheid, naakt in een heldere vlam,
  Maar een kostbare kreet, zonder ooit te uiten...
  Voor haar onsterfelijke dood hebben we zoveel aan de vijand gegeven,
  Vechten met een wilde vijand, en zonder Jeanne te verraden!
  
  En nu vecht het meisje met de nazi's,
  Bijna naakt, op blote voeten, er was een zware vorst...
  Nu ben je Zhanna Rus, ik zie dat je aan het zwoegen bent door de hitte,
  Omdat haar stekelige grootvader haar neus bevroor!
  
  Maar met een vrolijk gebed, een heilige pionier,
  Geloof me, we zullen dit zieke meisje weer tot leven wekken!
  En met ons gedurfde lied, hoewel volkomen kinderachtig,
  Geloof me, we zullen onmiddellijk een nieuwe beweging laten ontstaan!
  
  De overwinning op de fascisten zal komen, je weet het,
  En Duitsland zal veroverd worden, geloof me...
  Terwijl de strijd gaande is en jij je lichaam verwondt,
  Het fascisme is zo fel - het is een machtig beest!
  
  Maar toen kwam er een stralende lente en alles smolt,
  Het gras begint pluizig te worden, en binnenkort wordt het glorieuze mei...
  Je bent dapper in Berlijn, dan zul je prachtig lopen,
  En de hele jonge planeet zal onmiddellijk in een paradijs veranderen!
  Waarna het meisje op de een of andere manier op het ijzeren schraagbed ging zitten. Het is goed dat het nog zomer is, en hoewel het koud is in de strafcel, is het nog steeds te verdragen. Wat gebeurt daar in de winter? Je kunt gewoon je gezondheid verpesten.
  Alice zuchtte zwaar en probeerde zich iets voor te stellen om zichzelf af te leiden.
  Bijvoorbeeld de kinderarbeidkolonie Makarenko. En de jongen Alyosha werd ernaartoe gestuurd. Alleen maar om lessen over te slaan. En de jongen ging op twaalfjarige leeftijd naar heropvoeding. Dit kan zelfs zonder strafblad worden gezegd. Hij werd door een commissie naar de legendarische kolonie gestuurd. Het zijn al jaren dertig, zo arm lijken de mensen toch nog niet te zijn. Daarom was de jongen geschokt.
  Ze schoren zijn hoofd als een gevangene en namen vingerafdrukken van zijn armen en benen.
  Toen, op de allereerste ochtend om vijf uur, toen het nog donker was, in april schopten ze mij samen met de andere jongens het perron op. En de kinderen zijn naakt, dragen alleen slipjes, op blote voeten. En het is ijskoud. De hoornblazers zijn ook blootsvoets in korte broeken, maar in ieder geval in overhemden en rode stropdassen.
  De jongens staan zo aan de lijn en beginnen dan oefeningen te doen. Leshka"s hoofd doet pijn, hij wil slapen, maar hij moet bewegen, anders krijg je een klap op zijn hoofd van de andere jongens.
  En dus elke dag. Het eten is slecht, vooral weiland, er is veel werk, plus studeren. Er is geen tijd voor vermaak. Jongens lopen van vorst tot vorst en dragen alleen korte broeken en ontbloot bovenlichaam. Dit is het zomeruniform hier. Van 1 april tot 8 november zijn schoenen verboden. Welnu, ze kunnen je een maximum aan blote nekken geven. De jongens zijn gehard, mager en pezig, en door voortdurend hard werken zijn hun spieren gevuld met zwaar kauwen. Over het algemeen is er genoeg voedsel om te groeien en te werken - de rantsoenen voor kinderen worden wetenschappelijk berekend.
  In de allereerste dagen waren de blote zolen van Leshka bedekt met blaren en schaafwonden, en elke stap was pijnlijk, maar de kinderhuid wordt heel snel ruw en eeltig. En het wordt comfortabel om op blote voeten te lopen, en je voeten wennen aan de lentekoelte en bevriezen niet langer. En in Oekraïne komt de lente snel en is het al warm. En als het warm wordt, voel je je zelfs comfortabel als je in korte broeken werkt en marcheert.
  Leshka liet zijn hoofd twee keer per week scheren en ging één keer per week in bad. En voordat ze naar bed gingen, goten ze er elke dag koud water overheen. De eerste dagen waren de spieren van de jongen, die niet gewend waren aan hard werken, erg pijnlijk. De pijn was overal, geen bloed of ader bleef onaangetast door de pijn. Maar de jongen bleef door kracht werken en gebruik maken van wilskrachtige eigenschappen.
  Toen verzachtte de pijn. En de spieren werden droog en prominent, er verschenen aderen en aderen op het lichaam. En Leshka was niet meer zo moe. En terwijl hij op het bed in de kinderbarak lag, viel hij meteen in slaap.
  Dat de kolonie voorbeeldig was, had zo zijn voordelen. Er was geen sprake van wetteloosheid door dieven, vernederende registratie, verkrachting en weglatingen. Alles verliep volgens de voorschriften en de detachementscommandanten vochten alleen voor de zaak.
  Leshka is in de lente, zomer en herfst gegroeid en sterker geworden. En toen de winter aanbrak, kreeg hij door de overheid uitgegeven schoenen en warmere kleding. En hij studeerde al meer en werkte minder. En de activisten hebben mij hard geslagen omdat ik slechte cijfers haalde. Maar Leshka, een capabele jongen, werd al snel een uitstekende student.
  Dat is het totdat de lente weer komt. En weer spetteren de jongens met blote voeten en korte broeken over de nog niet gesmolten sneeuw en plassen.
  Leshka lacht, zijn tanden zijn wit, dus de jongens poetsen ze regelmatig met poeder. En het lichaam van de jongen is gespierd, pezig en gezond, hoewel mager en soepel van spieren. Hij heeft dus al een soort autoriteit in de kinderkolonie. Hoewel ze natuurlijk veel werken, zingen ze ook veel, en de op blote voeten marcherende pioniers zingen zulke liedjes:
  Wat wil de pioniersjongen?
  Als hij altijd op blote voeten in de kou staat?
  En een voorbeeld zijn voor andere strijders,
  Pioniermeisjes knippen hun vlechten!
  
  Stalin gaf ons het geloof van het communisme,
  Om de mensen naar de top te leiden...
  Laat de fascisten napalm op ons regenen,
  We hebben in het verleden gewonnen en doen dat nog steeds!
  
  Toen er een dodelijk gevecht was met Mamai,
  Dapper vechtend verdedigden we Rus'...
  Het moederland is voor altijd bij je in mijn hart,
  We zullen het communisme zien, ik geloof het wel!
  
  Ivan Vasilev - Orthodoxe tsaar,
  Kazan werd veroverd op de tegenstanders,
  In de uitgestrektheid van Moeder Aarde,
  Nee, de soldaten zijn sterker van geest dan de Russen!
  
  En Peter de Grote is een krijger en een vuursteen,
  Rusland bouwde een machtige vloot...
  Een zeer glorieuze dag is aangebroken in de veldslagen,
  Toen de Grote de grote Messias werd!
  
  Petersburg werd gebouwd op botten,
  Maar de hoofdstad van Rusland is glorieus...
  De trotse Russische vlag wappert op zee,
  En we zullen het vaderland gelukkiger maken!
  
  Suvorov de Turk hamerde van woede,
  En hij gaf een voorbeeld aan de Zwarte Zee...
  We hadden genoeg kracht tegen de ongelovigen,
  Hoewel er soms ook verdriet was!
  
  Vladimir de leider - opende de weg naar het communisme,
  Zodat de boer, de proletariër, gelukkig wordt...
  En nu is het fascisme in de aanval,
  Maar laten we vijfduizend dappere aria's zingen!
  
  Laat de vlag voor altijd rood zijn,
  Laat Rusland bloeien in glorie...
  Er zullen mooie jaren komen, geloof ik,
  De planeet zal een communismeparadijs worden!
  
  Nou, intussen, de pioniersjongen,
  Meet sneeuwbanken met blote voeten...
  En de Führer snelt met een fanatieke grijns,
  Ons Rusland wordt vertrapt!
  
  Maar ik geloof dat heilige vrede zal komen,
  Er zal vrede en geluk zijn in heel Rusland...
  En we zullen een heilig, stormachtig feest vieren,
  In roodgekleurd Berlijn!
  Leshka werd dertien jaar oud in de gevangenis. Hij is een jongen met een kortgeknipt hoofd, op blote voeten, maar al langer van postuur. Er zijn veel groenten en fruit in de kinderkolonie, en Leshka straalt gezondheid uit, zelfs nooit niezen, ondanks het feit dat hij alleen in korte broek loopt, net als andere jongens. Soms worden ze lastiggevallen, worden hun bedden doorzocht en worden ze gedwongen naakt te hurken. Bovendien wordt dit gedaan door vrouwen in witte jassen, alsof dit geen kindergevangenis is, maar een medische instelling.
  Dan rennen de jongens weer naar hun werk. Ze voeden zich drie keer per dag, wat normaal is. Er is ook vaak vis, en alleen vlees op feestdagen. Maar de jongens zijn min of meer goed gevoed en gezond. En het team is goed, hoewel er dieven zijn, zijn er ook overvallers en andere criminelen. Maar daarna werden ze rustiger. Het is geen slechte kolonie, en de kinderen worden feitelijk heropgevoed. Ze blijven hier tot ze zestien jaar oud zijn. Vervolgens zullen ze je overbrengen naar oudere volwassenen of je vrijlaten. Vaker is het trouwens naar believen.
  Leshka kreeg ook voorwaardelijke vrijlating beloofd en een terugkeer naar zijn ouders op een normale school. Bovendien werd hij niet eens door een gerechtelijk vonnis opgenomen in een kinderarbeidkolonie.
  En de jongen loopt, in de dreigende verwachting van de vrijheid, samen met andere jongens op blote voeten en zingt:
   Pionier zijn is een eer,
  En er zit veel warmte in dit woord...
  Hoewel de jongen talloze problemen heeft,
  Hij zal de moffen ter verantwoording roepen, geloof me!
  
  De jongen loopt op blote voeten door de sneeuwbanken,
  Hij rent weg zonder te merken dat de sneeuwstorm om zich heen raast...
  Ik ben dwars door de kou heen gekomen,
  En hij verplettert de nazi's onstuimig en koel!
  
  Voor een pionier bestaat geen woord voor lafheid,
  En er is geen woord, hij zal nooit zeggen...
  Hoewel het fascistische reptiel een beet toebracht,
  Laten we de moffen betrappen op een banale diefstal!
  
  Wij zullen het vaderland sterker maken voor iedereen,
  Laat de wil van de pionier sterker zijn...
  En de Führer werd vernietigd door de vijandelijke slechterik,
  En de rest zal het makkelijker hebben!
  
  Het fascisme toonde een bloedige grijns,
  Maar onze aderen zullen sterker zijn dan staal...
  De wil van de Russen is immers sterker dan metaal,
  Tot eer van de legendarische krijger Stalin!
  
  Wij zijn pioniers - zonen van Lenin,
  De jongen wil tegen het Reich vechten...
  Wij zijn trouw aan de voorschriften van het communisme,
  Voor ons, elk bedrijf - geloof het niet te veel!
  
  Voor de glorie van ons heilige moederland,
  Zeer jonge soldaten vechten...
  Ik ben een jongen op blote voeten in de sneeuwbanken,
  Machinegeweren schieten op mij als regen!
  
  Maar de pioniers vergaten de angst,
  Alsof de zon helder in het hart brandt...
  En hit Hitler met een granaat in de kroon,
  Laat de gehate Kaïn het maar krijgen!
  
  Voor de glorie van ons heilige moederland,
  Zowel jongens als meisjes vechten...
  De oude vrouw zal ons niet verpletteren met een zeis,
  Laat uw stem heel duidelijk zijn!
  Dus marcheren de jongens alleen in korte broeken en met naakte torso's, en hier zijn kinderen van tien tot vijftien jaar oud.
  Alice zuchtte zwaar. Ik dacht dat kind zijn zowel goed als slecht tegelijk was. Maar er is nog meer goeds: het lichaam is jong, gezond, het hoofd is licht en het belangrijkste is dat alles voor de boeg ligt. En er is geen angst voor de toekomst, omdat deze er helder en aangenaam uitziet. Maar het is heel slecht voor de oude mensen. Bovendien wordt niet iedereen het Paradijs beloofd. En bestaat er überhaupt wel zo"n paradijs? Wat als er niets of iets ergers in het verschiet ligt?
  Alice herinnerde zich een tv-programma toen ze een tunnel ver onder de grond aan het graven waren. En het leek alsof daar iets huilde en brulde. Dus suggereerden ze dat het mogelijk is dat de zielen van dode mensen zo huilen. Maar dat blijkt niet uit een goed leven.
  Huilen kan echter verschillende redenen hebben.
  Alice besloot haar gedachten en het onderwerp denken te veranderen.
  Hier is bijvoorbeeld deze versie van het verhaal:
  In maart 1943 sloten de geallieerden, in ruil voor de opschorting van het programma voor de uitroeiing van de Joden, een wapenstilstand met het Derde Rijk en begonnen onderhandelingen. Het korps van Rommel werd teruggetrokken uit Afrika en krijgsgevangenen werden uitgewisseld. Door het stoppen van de bombardementen was de Duitse wapenproductie groter dan in de echte geschiedenis. En er werden meer Panthers en Tigers geproduceerd, evenals T-4-tanks in een gemoderniseerde versie.
  Maar de strijd om de Koersk Ardennen is nooit begonnen. De Führer stelde het offensief opnieuw uit om nog zwaardere tanks aan het front te proberen: Tiger 2, Lion en Mouse.
  En op 1 augustus gingen Sovjet-troepen in het offensief op de Oryol-richel en in de richting van Belgorod en Kharkov. De gevechten werden langdurig en hevig. Op de zuidflank hield de sterkere Mainstein-groep de frontlinie vast. Er zat een wig op de Oryol-richel, maar het was ook niet mogelijk deze af te snijden.
  De veldslagen toonden de kracht van de Panther-tank ter verdediging. En ze sleepten zich voort tot laat in de herfst. De krachtigere "Panther"-2 kwam in september 1943 in de serie, en zelfs eerder "Tiger"-2, "Mouse" en "Lion". En het was erg gaaf.
  En dus probeerden de nazi's een tegenaanval uit te voeren. Hevige en bloedige gevechten vonden plaats.
  De Komsomol-meisjes vochten met woede en eer en toonden ongeëvenaarde heldenmoed:
  Wij zijn Komsomol-strijders van Christus,
  En Lenin en kameraad Stalin zijn bij ons...
  Hoewel er hier talloze fascisten zijn,
  Maar onze wil is sterker dan militair staal!
  
  Wij geloven zeker: we weten dat we zullen winnen,
  We zullen ons thuisland boven andere landen verheffen...
  Moge er spoedig vrede zijn in het communisme,
  Tot eer van Moeder Heilig Rusland!
  
  Hoewel het nu moeilijk is voor Komsomol-leden,
  Naakt zijn in de kou...
  Maar ik zal de riem op blote voeten optillen,
  En Hitler zal falen in een stomme pose!
  
  Wij zijn onstuimige ridders zoals altijd,
  We vermoorden fascisten eigenlijk met een machinegeweer...
  Al het andere is gewoon onzin
  Geloof me, er zal vergelding voor hun zonden komen!
  
  Waarom kwam de tegenstander naar het vaderland?
  Hij houdt van Russische slaven...
  Wat zal het resultaat zijn?
  De meisjes maaien alle moffen op blote voeten neer!
  
  Het zijn onstuimige meisjes, geloof me,
  Voor hen is alleen het machinegeweer het belangrijkst...
  En binnenkort zal het beest van het fascisme de kist binnengaan,
  En we zullen sterker worden dan alle vijanden tegelijk!
  
  Waarom vecht het meisje?
  Ze wil een coole kerel vinden...
  Zodat hij er niet ouder uitziet dan twintig,
  En hij slaagde erin de kennel onmiddellijk uiteen te drijven!
  
  En het is goed om op blote voeten door de sneeuwbanken te lopen,
  De vorst prikt aangenaam in de hielen van het meisje...
  De krijger eist één ding:
  Moge de kus van de jongen de heetste zijn!
  
  En ik geloof dat we Berlijn zullen bereiken,
  De Naam van Jezus schijnt overal...
  We zullen alle tegenstanders in één keer verpletteren,
  Wij zijn meisjes, halfnaakt, op blote voeten!
  
  Niemand kan ons tegenhouden
  Wat zijn wij meiden toch cool...
  En we zullen alle fascisten hard verslaan,
  Ze zijn al behoorlijk slecht!
  
  We maaien iedereen neer en roeien ze uit,
  Je kunt een meisje niet op haar knieën krijgen...
  En de communisten zullen succes kennen,
  Stalin en de grote Lenin staan achter ons!
  
  De borsten van het meisje zijn nu naakt,
  Maar de sneeuwstorm blaast hevig sneeuw...
  Soms is het moeilijk om zelfs maar te ademen,
  De sneeuwbank wordt verraderlijk, woedend wit!
  
  Shakers verslaan zelfs fascisten in bontjassen,
  En het meisje loopt bijna naakt...
  We hebben hier geen verdrietige gedachten over nodig,
  Ze is mooi - naakt, op blote voeten!
  
  We slachten de Komsomol-leden van de Moffen onmiddellijk af,
  En het mooie meisje lacht...
  De Führer krijgt een vuist onder zijn oog,
  En de zon schijnt altijd over het vaderland!
  
  Wij zijn overal grote ridders,
  En wij dienen Rusland zeer trouw...
  Laten we de weg openen naar een onmogelijke droom -
  Hoewel de vrouwen huilden van verdriet!
  
  Weet dat Stalin ons naar de overwinning zal leiden,
  Laten we Berlijn, Parijs en Londen bevrijden...
  Laat de communisten door iedereen geëerd worden,
  En boven het universum hangt een trotse Sovjetvlag!
  In de strijd zijn de meisjes natuurlijk echte adelaars. Ze gooien granaten met hun blote, gebeitelde voeten. En ze vechten als leeuwinnen.
  Mirabela vocht bijzonder hevig.
  Hoe hun gezichten vervormd waren, versleten met duidelijke sporen van degeneratie. Vier nazi's vielen, maar de vijfde wist te ontwijken en sloeg de uitgeputte cadet met de kolf in de slaap. Mirabela viel flauw.
  Het meisje werd 's nachts wakker, haar slaap deed pijn en zijzelf was vastgebonden aan een boom. Mirabela sloeg haar ogen neer en schaamde zich, ze was bijna naakt, alleen in slipje. De nazi's zaten naast het vuur, dronken en lachten gemeen. De hoofdofficier gromde blijkbaar in het Duits:
  "Het is jammer dat de man die bij deze vrouw was, is overleden, hij zou voor haar ogen gemarteld zijn."
  Een andere fascist mompelde:
  - Maar goudhaar is bij ons, er is iemand om plezier mee te hebben!
  Mirabela schreeuwde:
  - Je liegt, Nikolai leeft!
  Officieren met het bliksemembleem, dat de SS betekende, stonden op als de haren op het hoofd van de laatste lafaard. huilde:
  - Wauw, kijk, de koning is wakker geworden!
  - Wat een hoer, ze wil al Duitse mierikswortel!
  De twee hoofdofficieren benaderden Mirabelle en vroegen:
  - Je kent onze heilige Duitse taal!
  Het meisje antwoordde trots in het Duits:
  - Ik ken de Russische taal goed, en jouw toespraak is het kwaken van een kikker en het geblaat van een ezel. Het is zelfs walgelijk voor mij om mijn lippen te ontheiligen met dit gebabbel.
  De onderofficier haalde een dolk tevoorschijn en zwaaide ermee, maar de senior officier hield hem tegen:
  - Nee! Begrijp je het niet, deze Rus wil ons alleen maar tot moord uitdagen. In dit geval zal haar dood immers snel en gemakkelijk zijn. En dus zullen we haar letterlijk stukje bij beetje uit elkaar halen, volgens alle regels van de kunst van de beul.
  De Duitsers begonnen te schreeuwen:
  - Laten we opschieten, laten we de hoer nu meteen uitzoeken!
  De hoge officier, SS-majoor knikte:
  - Laten we de papegaai een beetje bang maken, maar ze zal vandaag niet sterven! Zoveel van de beste Arische jongens werden vermoord door de commissaris. Hij zal langzaam en pijnlijk sterven.
  Een onderofficier, een SS-luitenant, vroeg:
  - Waar beginnen we?
  De majoor stelde voor:
  - Braziers! En met vet, zoals het hoort bij schnitzels.
  De Duitsers giechelden en begonnen obsceen met hun vingers te wijzen:
  - Of misschien kan zij dat ook!
  De majoor schudde ontkennend zijn hoofd:
  - Ze is een vrouw van een lager ras, voor ons SS-elite is dit onfatsoenlijk.
  De luitenant benaderde het vastgebonden meisje en begon haar hielen met vet in te smeren. Mirabela gromde:
  - Afblijven! Jij bent een Duits aas!
  De luitenant glimlachte wrang:
  - Nu zul je niet zo zingen! Geniet voorlopig van de aanrakingen van een echte Ariër, op de hoeven van een dier zoals jij.
  Mirabela ervoer een zeldzaam en walgelijk gevoel van walging; zelfs de aanraking van een giftige cobra was niet zo walgelijk. Maar dat was nog maar het begin. Ze begonnen een klein vuurtje te maken onder de voeten van het mooie meisje. Toen besefte het meisje plotseling wat de bastaardfascisten van plan waren, en ze werd bang. Vuur veroorzaakt immers vreselijke, vreselijke, ondraaglijke pijn, zelfs bij de lichtste brandwonden. En ze gingen duidelijk haar blote hielen bakken. Mirabela begon te trillen en de majoor ontblootte zijn tanden:
  - Nu zou je ons alles vertellen als je tenminste iets waardevols wist. Alleen wij kunnen het te weten komen via de minderjarige cadet. Dus je zult ons moeten vermaken met je geschreeuw.
  Als reactie daarop nam Mirabela het aan en zong dapper:
  Ik ben een krijger van onze Moeder Rusland,
  Een eenvoudig meisje, altijd op blote voeten...
  Soms riepen de kraaien gemeen:
  Maar ik geloof dat de droom uitkomt!
  
  Ik sloot me aan bij de hongerige Komsomol,
  Bijna naakte parel in de kou...
  Maar ik zal de fascist van zijn voetstuk werpen,
  Geef Adolf zijn lange neus!
  
  Vertrouw het Komsomol-meisje niet,
  Zal het universum niet kunnen beteugelen...
  En hier wordt een duidelijke stem gehoord,
  Ons leger is gestegen naar de top van ons vaderland!
  
  Voor het moederland Groot-Rusland,
  Vecht alsjeblieft, pionier zonder angst...
  Ook al weet je dat de velden doordrenkt zijn met bloed,
  Maar laat me zien, jij bent een voorbeeld van moed!
  
  Voor Komsomol-leden is de lucht geluk,
  Er zijn geen zorgen voor het meisje...
  Alles zal in haar trotse, glorieuze macht zijn,
  En de Führer zal het lot van abortus ondergaan!
  
  Maar de tijd is moeilijk: Hitler komt eraan,
  Hij kan zelfs de verschrikkelijke verslaan...
  Hij gooit raketten net zo genereus als bommen,
  In staat om alle soldaten in een spel te veranderen!
  
  Maar geloof me, meisjes kennen geen angst,
  Een granaat gooien met je blote voet...
  Ze is naakt - haar shirt is verbrand,
  Vechten tegen een onbewuste horde!
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список

Кожевенное мастерство | Сайт "Художники" | Доска об'явлений "Книги"