Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Galaktiske Terrorister

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:
Школа кожевенного мастерства: сумки, ремни своими руками
 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    flyturen mellom galakser i menneskehetens historie . Fire mutante jenter forsøker å avdekke en mystisk forbrytelse. Men jo lenger etterforskningen pågår, jo flere mysterier og færre svar. Underveis besøker mutantjentene forskjellige, mest fantastiske verdener.

  GALAKTISKE TERRORISTER
  KOMMENTAR
  flyturen mellom galakser i menneskehetens historie . Fire mutante jenter forsøker å avdekke en mystisk forbrytelse. Men jo lenger etterforskningen pågår, jo flere mysterier og færre svar. Underveis besøker mutantjentene forskjellige, mest fantastiske verdener.
  PROLOG
  Den kosmiske fremtiden, menneskeheten har allerede mestret det meste av galaksen, okkupert ubebodde planeter og etablert handelsforbindelser med intelligente verdener. Dette alene er ikke nok for folk. Og nå forbereder de seg på å fly til en nabogalakse. Det kraftigste romskipet, drevet av den nyeste thermopreon-motoren, er i ferd med å skyte opp fra Månen og frakte de første menneskene til en fantastisk avstand på to hundre tusen lysår og vende tilbake.
  Dette er den største begivenheten som bør gå ned i menneskehetens historie som en kolossal prestasjon av fornuft og vitenskap.
  Men bokstavelig talt på tampen av starten skjedde det noe utrolig. Raketten tok, til tross for sterk sikkerhet, uventet av seg selv og skjøt opp fra månens overflate. Og hun sprang av gårde og økte farten. Ingen menneskelig stjerneskip har noen gang hatt en motor basert på prosessen med fusjon av preoner - ultra-elementære partikler som utgjør kvarker. Og ingen kunne hamle opp med denne fantastiske bilen.
  Hun skyndte seg, fikk fart, og så forsvant hun øyeblikkelig, som om hun gikk i oppløsning i et vakuum.
  Og det hadde en effekt som en supernovaeksplosjon.
  Samtidig viste det seg at noen andre hadde stjålet ti tusen tonn hypergull fra månebredden - det mest verdifulle metallet verdt billioner av galaktiske enheter. Og dette ble også et så knusende slag.
  Men det ble antatt at menneskeheten for lenge siden hadde gjort unna organisert kriminalitet. Men som det viste seg, ikke helt.
  Alle rompolitistyrker ble sendt for å lete etter ranerne.
  Men det ble satt spesielle forhåpninger til de legendariske fire mutantjentene. Veldig vakre og sterke krigere hadde mange evner, inkludert magi. Samtidig bar de ganske normale kvinnenavn. Dessuten startet de alle med
  E - Elizabeth, Ekaterina, Elena, Euphrosyne. De berømte fire mutante skjønnhetene tok opp etterforskningen.
  Og så satte de kursen mot månen...
  Elizaveta er en høy, bredskuldret, veldig muskuløs jente i kort skjørt og T-skjorte, med blått hår. Skjønnhetens ekstremt skulpturerte muskler rullet som kuler under solbrun bronsehud. Hun er den uoffisielle lederen av de fire, selv om faktisk alle her er praktisk talt like.
  Ekaterina vokste også opp, en bredskuldret og veldig muskuløs jente, også hun i skjørt og T-skjorte, med hår gult som en vårløvetann. Og det er ikke dårligere enn det første innen muskelstyrke.
  Elena er en jente med kolossal styrke og kobberrødt hår. Den mest temperamentsfulle og fordervede av disse fire, og også med fremtredende og kraftige muskler. Hun elsker å oppføre seg dårlig, og handler ofte på egen risiko og risiko.
  Og selvfølgelig er Efrosinya en jente med hår hvitt som snø, og akkurat som alle andre i skjørt og T-skjorte, men med maksimalt utviklede muskler.
  Alle de fire jentene har også svært fingernemme, smidige og seige bein. Og de er klare til å vise sin høyeste kunstflyging.
  Spesielt i denne verden, hvor folk er uvant med kriger, kriminalitet og andre problemer.
  . KAPITTEL nr. 1.
  Elizabeth kastet en skarp dolk med de bare tærne på høyre fot. Den fløy over og gjennomboret det irriterende insektet som svever over målet. Den ble kuttet nøyaktig i to, og dolken stakk hull på tallet syv.
  Catherine tvitret:
  - Herlig!
  Elena fnyste foraktelig:
  - En dolk, det er bra, men mot et kraftfelt og en morderhyperlaser er det som et barns fyrverkeri.
  Euphrosyne uttalte:
  - Laserstråler, laserstråler,
  Bedre fighter holde stille, heldigvis finne nøklene!
  Elizabeth protesterte:
  - Det kan være omstendigheter når fysisk styrke og kampferdigheter avgjør alt. Så ikke slapp av, jenter!
  Romskipet landet på månen ved Lunar romhavn. Den en gang livløse, kraterrike planeten har blitt befolket og forvandlet til en blomstrende metropol. Enorme, vakre bygninger i forskjellige former spredte seg over overflaten.
  Speedways strømmet gjennom gatene. Men de fleste foretrakk å reise med fly. Kunstig gravitasjon og kraftfelt holdt atmosfæren. Og himmelen, selv om dagen, var oversådd med klare stjerner. Som skapte et unikt månelandskap.
  Nesten fullstendig idyll hersket i det kosmiske, menneskelige imperiet. Alle mennesker var evig unge og vakre. Det var flere ganger flere jenter enn gutter.
  En mann med skjegg har blitt en veldig sjelden ting. Og faktisk ble kvinner til det sterkere kjønn og styrte imperiet.
  Dessuten luktet det ikke krig ennå. Det er så mange fantastiske ting på månen. For eksempel er enorme diamanter på størrelse med et tre-etasjers hus rett og slett et mirakel, en fryd. Og fontener i kolossal størrelse, dekket med bladgull, sølv, platina og, spesielt verdifulle, laget av det tynneste laget av hypergull.
  Sistnevnte er mye lysere og vakrere, og glitrer med alle regnbuens farger på de tre solene - det kan ikke sammenlignes med vanlig gull.
  Og jetflyene når en høyde på opptil en kilometer og kommer med ulike bakgrunnsbelysninger og nyanser. Og hvor fantastisk det hele er.
  Noen statuer er i form av fremmede dyr, for eksempel en blanding av en aubergine, en blekksprut og en sommerfugl. Eller en krysning mellom en snegl, et neshorn og en ørn.
  Det er også statuer av nakne, muskuløse jenter og gutter. Og det ser nydelig ut også.
  Månen har blitt et fantastisk sted. Og fredelig og på samme tid munter. Og hvor mange forskjellige typer underholdende, nesten gratis, attraksjoner det finnes!
  Det er teknisk sett ingen arbeidsledighet på jorden, men de aller fleste får lønn for slikt arbeid som en gang i måneden for å trykke på en knapp. Det er roboter overalt, mye elektronikk.
  Og det er en generell overflod av varer, og gjennom Hypernet kan du til og med spise gratis uten problemer. Dessuten, ikke bare hvordan, men mat fra en restaurant med millioner av forskjellige retter.
  Andre varer koster kroner og blir stadig billigere. Selv slike eldgamle, halvglemte mynter har allerede dukket opp, for eksempel en penny - en halv penny, polushka - en kvart penny.
  Jentene fløy ut av magen på romskipet og fløy over Månens overflate.
  Vanligvis foretrakk alle å reise med fly. Du kan fly ved hjelp av nanoboter. Og dette er virkelig fremgang. Folk gikk sjelden i gatene, enten bare barn eller sjeldne turister fra andre verdener.
  Og selv om de ikke tok til lufta, var det mer av frykt for å møte folk.
  Det var mange jenter som fløy. Så flott det er når det er så mange jenter, og kjekke gutter er sjeldnere.
  En eventyrverden av dominans av det rettferdige kjønn. Babyer blir oppdratt i kuvøser slik at kvinner ikke får magen vansiret. Noe som gjør verden enda mer fabelaktig vakker.
  Og lukten av de dyreste og mest utsøkte parfymene er i luften. Det er så fantastiske jenter rundt omkring. Og figuren, og kroppene, og avlastningsmusklene.
  Men selv mot deres bakgrunn skiller de fire seg ut. For det første er musklene deres større og mer skarpt trukket, og bokstavelig talt buler. Og jentene selv er høyere og bredskuldrede enn resten.
  Forresten, hvis det er få menn blant mennesker, så er det blant roboter, inkludert biologiske, omtrent femti til femti av dem. Men mannlige roboter er stort sett like unge og vakre. Kvinner er også litt uvant med skjegg og elskere av hårete hanner.
  Roboter koster kroner og kan leies. Noen av dem tilbyr varer. Imidlertid er det bare turister som kjøper tvilsom blesh. De fleste bestiller alt gjennom hypernettet. Det er billigere og har et valg for enhver smak.
  Mange jenter bokstavelig talt hengte seg med dyrebare smykker.
  En av dem fløy opp til de fire og knirket:
  - Jeg så deg et sted!
  Elizabeth nikket:
  - Vi er et team av mutanter E-4!
  Jenta kvitret:
  - Wow, vannet brenner!
  Elena mumlet:
  - Et intergalaktisk romskip ble kapret fra Månen, hva er kjent om det?
  Jenta vrir seg rundt, blinket med edelstener og svarte og blottet de perlefargede tennene:
  - Alle snakker om det! Og hypergullet ble også stjålet. Hva, skal du fange kriminelle?
  Catherine sang:
  - Ingen kan gjemme seg for oss,
  Vi vil til og med fange nøytrinoer...
  Vi stikker en stake i halsen på deg,
  Og la oss ikke skynde oss forbi!
  Elizabeth nikket og utløste en gnist med fingrene, som fløy og ble til en snøhvit due som slo med vingene.
  Jenta med blått hår bemerket:
  - Hvem forbryteren enn er, vi må finne ham!
  En ung mann og to jenter fløy opp til dem. Alle tre hadde på seg smykker laget av edelstener.
  Den unge mannen sa med glede:
  - Så frisk du er, akkurat som de beste bøflene!
  Elena tok tak i fyrens nese med tærne og klemte så hardt at han skrek.
  Den rødhårede vixen bemerket:
  - Vi er sterkere enn noen bøffel!
  Euphrosyne nikket samtykkende:
  - Menn er mindre i disse dager! Og vi husker tiden...
  Jenta spurte overrasket:
  - Er du egentlig mer enn tusen år gammel?
  Elizabeth lo og svarte:
  - Vi er så gamle at ingen tror at dette er mulig. Men vi kjempet i andre verdenskrig. Riktignok var vi vanlige jenter. Og de ble mutanter litt senere. Og hva har vi ikke sett!
  Jenta kvitret:
  - Det betyr at du allerede er mer enn to tusen år gammel! Dette er skikkelig kult!
  Den unge mannen mumlet i frykt:
  - Wow, de er så gamle! Det er forferdelig!
  Elena klikket med bare tærne, og en ildpulsar fløy ut fra den bare hælen hennes. Han slo den frekke fyren i pannen. Han, etter å ha fått et knusende slag, fløy ned som en nedstyrt jager, og etterlot seg en lilla røyksøyle.
  Og den unge mannen døde nesten, men et par roboter klarte å sette opp et kraftfelt.
  Elena twitret:
  - Overraskelse, overraskelse,
  Lenge leve overraskelsen!
  Elizabeth gliste og svarte:
  - Ja, det er ingen overraskelse her! All oppførselen din er veldig forutsigbar.
  Elena røpet ut:
  - Jeg blir straffet for min frekkhet! Vel, er vi gamle damer?
  Euphrosyne twitret:
  - Vi er evig unge!
  Catherine kviste:
  - Alle motstanderne skjelver,
  Hyperplasma over kanten...
  Hvis kvinner kjemper
  Bedre å ikke slåss!
  Elizabeth bjeffet:
  - Alle som er imot oss er uheldige skapninger. Ekte mutanter venter på dem!
  Og hele fireren sang i kor:
  På stjerneskip suser vi over bølgene,
  Quarks skum i etervirvlene...
  Hva vil jeg formidle til planeten min,
  Til barna i verdens endeløse rom!
  Flere roboter fløy opp til jentene og spurte veldig høflig:
  - Ikke drep eller lemleste noen. Dere er det godes tjenere.
  Elena sang som svar og ristet på det røde håret:
  - Godhetens engler, to hvite vinger,
  To hvite vinger over hele verden!
  Catherine ristet på det gylne håret og mumlet:
  - Eller kanskje over universet!
  Jentene lo. De var fantastiske skjønnheter og veldig vittige. Ingen hær kan motstå slike jenter.
  Krigerne fløy videre. Det viktigste er å inspisere stedet for kosmodromen der stjerneskipet ble kapret. Riktignok var dette ikke overraskende gitt uforsiktigheten til folk.
  Røde Elena sa:
  - De kunne stjele hele månen her. Det ville ikke overraske meg i det hele tatt.
  Blonde Euphrosyne tvitret:
  - Jeg kan med min dyktige hånd,
  Nå månen fra himmelen...
  Jeg skal lage en elefant av en føflekk,
  Og jeg vil ikke blunke med et øye!
  Og jentene vil bare le og le. Selv om latteren deres var uten grunn og med et tegn på dumhet.
  Og her er kosmodromen hvorfra den intergalaktiske raketten skulle skytes opp.
  Han var veldig kjekk å se på. Det er en hel kaskade av fontener rundt den. Dessuten fontener med svært forseggjorte statuer. Og blomstene vokser veldig lyse - på størrelse med en hel vogn.
  Catherine sang med et smil:
  - Alt glitrer som lyn,
  Mye unødvendig skjønnhet...
  Men fortell meg, dronning,
  Har du byttet klokke?
  Kosmodromet var dekket med gull, og dette ga det et ikke helt ekte utseende. Generelt ble både gull og hypergull elsket på månen. Helt i sentrum, der den intergalaktiske raketten sto, var det også en speiloverflate. Veldig glatt og glitrende.
  Når det gjelder sikkerheten, var de roboter. Noen av dem så ut som store måker med laserpistoler. Og de snurret.
  Elizabeth bemerket:
  - Det er mye pomp og prakt og direkte kaos her.
  Catherine kviste:
  - Tross alt har vi bare ett moderland i våre hjerter,
  Utvider seg til mange galakser...
  La landet mitt være berømt i århundrer,
  De drømte om henne mens de vandret rundt i verdener!
  Elena twitret:
  - Vi spiste litt, men sang mye!
  Jentene viste pass på håndflatene og gikk inn på selve territoriet til kosmodromen. Det var flere stjerneskip som sto her. De var fargesterke og så ut som vakre fisker. De ble støpt med forskjellige edelstener og metaller.
  Euphrosyne hvisket:
  - Og hvordan klarte de å kapre en rakett når det er så mange mennesker rundt?
  Fire jenter i flekkete dresser og skulderstropper fløy opp til dem. De hadde på seg støvler, noe som snakket om offentlig tjeneste.
  En av dem i oberstuniform kurret:
  - Hilsen team fire E. Jeg ser dere er klare til å gjennomføre en etterforskning og lede de kriminelle til rent hydrogen.
  Elizabeth sa med et glis:
  - Vi trenger ledetråder. Er det spesielt et videoopptak av kapringen av et intergalaktisk stjerneskip?
  Jentens oberst svarte med et sukk:
  - Det er dessverre ikke bevart noe videoopptak. Merkelig nok ble alle veiledningssystemene og sikkerhetsrobotene påvirket av hypervirus. Og det viste seg å være ekstremt farlig. De deaktiverte alle systemer.
  Elena plystret:
  - Wow! Det er kvasar!
  Euphrosyne korrigerte:
  - Snarere til og med anti-pulsar!
  Jentens oberst nikket med et uskyldig smil:
  - Situasjonen var selvfølgelig en slik fastlåsning. Vi har allerede gjennomført en undersøkelse. Bare noen få jenter og gutter klarte å gjøre notater på smarttelefonene sine. Og det var på en måte vagt. Og nanobotene ble skadet!
  Elizabeth sa med et ondsinnet smil:
  - Det er klart! Det er en slags organisasjon som opererer her. Og organisasjonen er mektig.
  Elena uttrykte sin versjon:
  - Hva med etterretningstjenestene til romvesener? Kan de ha vært med på dette også?
  Jentens oberst nikket:
  - Vi utelukker heller ikke dette. Men i vår galakse er det ikke en eneste fremmed makt som er teknologisk overlegen mennesker. Jeg vil til og med si at dessuten kommer ingen av de fremmede sivilisasjonene i nærheten av mennesker når det gjelder teknologi.
  Catherine tvitret:
  - Menneskeheten har jernteknologi,
  Absolutt nødvendig og veldig nyttig...
  Men barfotjentene er interessert i boksing,
  Tross alt fortsetter de store utgivelsene i kamp!
  Euphrosyne sang ferdig:
  Jeg tror at folk ikke sier farvel til et eventyr,
  Og de vil forbli sanne venner for alltid!
  Den kvinnelige obersten satte på hologrammet. Det dukket opp et bilde av silhuetten av et intergalaktisk romskip som flyr over månen. Så forsvant han helt, som ved et trylleslag.
  Elizabeth smilte, men safirøynene hennes var triste, og stemmen hennes lød sølv:
  - Støvsug, selvfølgelig! Tilsynelatende har vi å gjøre med teknologier som er overlegne de på jorden. Hvem kunne ordne dette?
  Elena foreslo:
  - Noen avansert sivilisasjon fra en nabogalakse. Ikke alle ønsker å se sine konkurrenter når det gjelder intelligens!
  Catherine plystret:
  - Hvis det er slik, så må vi selv fraktes til en nabogalakse. Dette er veldig interessant, men spørsmålet er hvordan skal vi oppnå det?
  Euphrosyne foreslo:
  - La oss lage vår egen rakett ved hjelp av thermopreon-fusjon, bare ikke så stor, vi kan fly i høye hastigheter.
  Jentens oberst nikket:
  - Jeg så tegneserier om dine fire. Det er til og med spill med din deltakelse. Si meg, har du vært redd minst en gang i livet ditt?
  Elizabeth svarte ærlig:
  - Det skjedde mer enn én gang! Spesielt klarte jeg å være i fascistisk fangenskap, og dette er ikke bare frykt, det er enda, kanskje, mer!
  Elena sa skrytende:
  - Og jeg tilbrakte også tid i Stalins leire, spesielt i en ungdomskoloni. Og etterforskerne skremte og slo meg. Ikke bare kjempet hun, men hun tråkket også sonen. Så her er jeg den mest avanserte!
  Catherine protesterte:
  - Jeg var også i en barnekoloni, og jeg var i sonen, og hvis Elena hadde foreldre, så var jeg generelt et barnehjem! Så det er ukjent hvem av oss som er kulest.
  Euphrosyne fniste og sa:
  - Men jeg er den eldste av dere. Og hun klarte å kjempe i borgerkrigen. Og dette er på noen måter enda kulere enn den store patriotiske krigen. I det minste kjempet forskjellige stater og folk der. Under borgerkrigen: bror gikk mot bror, far mot sønn. Og dette er enda verre.
  Jentens oberst spurte:
  - Hvorfor har du en uoffisiell leder, Elizabeth?
  Elena svarte ærlig:
  "Hun forstår teknologi bedre enn oss alle." Men over to tusen år har vi alle lært mye. Men hun er fortsatt et geni i denne saken.
  Euphrosyne sang:
  - Vi lærte alle litt, noe og på en eller annen måte.
  De mutante jentene så seg nøye rundt. Og de opplyste robotvaktene med egne øyne. Jentene kunne til og med se i gammaområdet. Men vi så at robotene generelt sett var i god stand, ganske mobile og moderne. Spesielt ble prosessorer overklokket ved hjelp av unter-fotoner, som sammenlignet med konvensjonelle fotoner hadde en rekke fordeler i effektivitet og produktivitet.
  Elizabeth bemerket imidlertid:
  - En ultrafotonprosessor ville vært mye mer effektiv og raskere!
  Jentens oberst spurte:
  - Hva, kan du gjøre noe sånt?
  Jenta lo og svarte:
  - Alt umulig er mulig i universet, ikke bare å leve med en uforanderlig drøm!
  Elena skrek:
  - Vår oppfinner vil bytte seg mot nikkel. La oss synge bedre!
  Catherine fnyste foraktelig:
  - Vi skal synge når vi tar de kriminelle!
  Euphrosyne bemerket vittig:
  - Lær meg å synge, lær meg å synge,
  Og bjørnen tar deg i strupen!
  Elizabeth sa:
  - Jeg ser noe. Et par roboter bar datavirus. Og ekstremt aktiv.
  Jentens oberst spurte:
  - Og hva betyr dette?
  Elizabeth hvisket:
  - Dette er kanskje ikke det eneste angrepet. Og det faktum at kriminelle kan mye om menneskelig teknologi.
  Ekaterina bemerket:
  - Men dette gjør arbeidet vårt enklere. Mer presist søket etter kidnapperne.
  Elena gliste:
  - Tror du ikke dette er gjester fra en nabogalakse? Og jeg vil veldig gjerne ta en tur.
  Euphrosyne sang:
  Galakse, galakse, galakse,
  Alt er matematikk,
  Og romantikken blir stor!
  Elizabeth mumlet:
  - Det er for tidlig å trekke konklusjoner!
  Den kvinnelige obersten tok og overrakte et lite stykke hypergull til teamet. Det glitret av alle regnbuens farger. Et metall som ikke har like i skjønnhet.
  Og med et smil sa hun:
  - Hypergull har sin egen energi, og en så stor ansamling av edelt metall kan ikke unngå å bli oppdaget av ultragravio-radarer. Jeg tror dette spesielt vil hjelpe deg med å finne kidnapperne.
  Elizabeth spurte:
  - Hva, det ga ingenting å skanne plassen?
  Jentens oberst svarte motvillig:
  - Nei, ingenting ennå!
  Elena bemerket med et glis:
  - Det er litt rart. Vi burde i det minste ha oppdaget noe! Tross alt er hypergull et slikt metall... Det har en spesiell type technomagic.
  En av de kvinnelige offiserene sa:
  - Kidnapperne er så teknologisk avanserte at jeg, for å være ærlig, er litt redd for dem. Hva om de slår igjen på planeten Jorden, og generelt prøver å ødelegge menneskeheten!?
  Euphrosyne bemerket med et sukk:
  - Det maskuline prinsippet forsvinner fra menneskeheten. Hannene slutter å formere seg, og de som finnes kan ikke lenger kalles menn i det hele tatt. De er infantile, som barn.
  Elena nikket og knurret:
  - Før eller siden vil dette føre til menneskehetens død! Likevel, jenter, dette er fantastisk, men den ledende, kjempende kraften var fortsatt hannen!
  Jentens oberst ristet på hodet:
  - I gamle tider slo menn jenter, hånet dem og var rett og slett sadister. Og nå er fullstendig harmoni etablert. Og liker du det ikke selv!?
  Elizabeth svarte:
  - Ungdommen vår gikk i andre tider. De første hundre årene av livet la en annen idé om hvordan menn skulle være! Og kanskje vil jeg virke gammeldags, men en hunn trenger ikke en svak og viljesvak hann!
  Elena sang inderlig:
  - Jeg vil ikke fortelle noen
  At jeg elsker en robot
  Jeg elsker robot!
  Og jeg skal drukne mannen i live!
  Ja, faktisk, en slik forestilling var morsom.
  Elizabeth og teamet hennes fortsatte imidlertid å utforske romhavnen. For det første, uansett hvem kidnapperne var, måtte de legge igjen spor etter seg. Og jentene passet på plassmønsteret. Og de prøvde å føle spenningen i kraftlinjene.
  Elena begynte imidlertid å synge malplassert:
  Jeg er en strålende detektiv
  Jeg trenger ikke hjelp...
  Jeg kan til og med finne en kvise
  På kroppen til en elefant!
  Mer smidig enn en makak
  Hardere enn en okse...
  Og luktesansen er som en hund,
  Og øyet er som en ørns!
  Elizabeth bemerket:
  - Sammenlignet med oss er ørnen nesten blind, og hunden... Det er noe her. Kidnapperne etterlot seg praktisk talt ingen spor, men luften lukter barndom!
  Catherine nikket:
  - Kan være! Men barn kan ikke gjøre noe slikt. Mest sannsynlig er dette svært avanserte romvesener. Det er vanskelig å tro at en så teknologisk avansert og hemmelig organisasjon kan eksistere blant mennesker.
  Elizabeth protesterte:
  - En slik organisasjon fantes allerede, og vi kjempet mot den. Husker du "Spectre"?
  Elena lo og bemerket:
  - Det er disse som stjal termokvarkbomber? Og de ønsket å sprenge den øverste koordinatoren? Ja, det var interessant!
  Euphrosyne bemerket:
  - Og for meg personlig var det mest interessante da jeg lærte, under den krigen, å kaste granater på tyskerne med bare føtter. Og det sjokkerte rett og slett mennene!
  Elizabeth nikket samtykkende:
  - Ja, du kan kaste med foten mye lenger og mer nøyaktig enn med hånden! Dette er en veldig sterk og lang muskel. Hva, kunne du gjøre dette selv før mutasjonen?
  Euphrosyne nikket:
  - Jeg prøvde det! Generelt kjempet vi annerledes i begynnelsen. Og så møttes vi i tanken. En stund var vi et enkelt mannskap, helt til vi ble spredt igjen.
  Jentens oberst spurte:
  - Fortell oss mer detaljert hvordan du kjempet? Det er så interessant!
  Elena mumlet:
  - Se en film! Der vises det hele fargerikt og med vår medvirkning.
  Efrosinya bemerket:
  - Verden vår, må jeg si, er så rolig, og det begås så få alvorlige forbrytelser i den, at våre bedrifter i filmer og i virtuelle spill er en million ganger større enn i virkeligheten! Vi er ikoniske, vi har blitt som tegneserier, som ninjaskilpadder!
  Elena fniste og bemerket:
  - Ja, i en film om oss. Og fortsatt er det ikke alle som kjenner dem igjen på gata.
  Jentens oberst svarte:
  - Av en milliard mennesker er det bare én som driver med seriøst arbeid. Og så, kontinuerlig underholdning og nytelse, og et nesten fullstendig fravær av ekte menn. Jentene blir gale av lediggang.
  Catherine sang:
  - Jenter, jenter,
  Rastløs skjebne...
  Men hvorfor, for å være sterkere,
  Vi trenger problemer!
  Elizabeth bemerket:
  - Dette er bare begynnelsen på en stor kamp. En ting jeg ikke forstår er hvor lukten av barndom kommer fra? Kanskje dette faktisk er en slags vidunderbarn?
  Euphrosyne foreslo:
  - Hva om de brukte en tidsmaskin!?
  Elizabeth sa ikke så selvsikkert:
  - Tidsreiser er forbudt etter naturlovene!
  Ekaterina bemerket:
  - Men også å stjele en rakett på høylys dag, uten å etterlate spor, i strid med alle naturlovene. Dessuten mente mange forskere at det var umulig å forårsake prosessen med preon-fusjon. Men fakta sier at det også finnes bipreoner, og kanskje venter mange flere funn på oss.
  Elena sang med glede;
  Å, hvor mange fantastiske funn vi har gjort,
  Plutselig bringer et øyeblikk av opplysning...
  Og erfaring, sønn av vanskelige feil,
  Og geni er en venn av paradokser!
  . KAPITTEL nr. 2.
  Jentene fortsatte etterforskningen. Flere skjønnheter i politiuniformer og en ung mann fløy opp til dem. Riktignok hadde han et ungt, ømt ansikt, uten et eneste hår, og han var praktisk talt umulig å skille fra jentene, spesielt med det lange, blonde håret. Menneskelige menn har fullstendig mistet sin maskulinitet. Da de ikke ønsket å barbere seg, ble de som tenåringer i utseende og infantile i ånden. Men ser man nøye etter er det også en forskjell på figuren. Guttene er ganske velbygde og muskuløse - også kjekke.
  Uten å tenke to ganger, bestilte Elizabeth lunsj. Og du kan spise gratis på Hypernet ved å bestille bioplasmamat derfra. Som er veldig velsmakende, sunn og høy i kalorier. Og hun så også veldig vakker ut.
  Mutantjentene satte seg ved bordene. Bestikket var skinnende gull, levert gjennom ultramatrisekanalene sammen med maten.
  Elizabeth bemerket, tok gaffelen med fingrene og stakk den inn i en skive fersk kaktus diplodocus kjøtt:
  - Det er så kjekt når maten er gratis!
  Jentens oberst bemerket:
  - Ikke alle. Noen retter, spesielt de laget av naturlige, sjeldne kjøttsorter, selges for penger.
  Elena fniste og la merke til:
  - Spesielt naturlig drageblod fra stjernebildet Skytten! Det har en sterk berusende effekt. Og det treffer hjernen!
  Catherine tvitret:
  - Fedrelandet tror ikke på tårer,
  La oss gi den onde dragen en smell!
  Elizabeth bemerket:
  - Selv om Sherlock Holmes sa at det ikke er verdt å sette frem en hypotese om den konkrete gjennomføringen av forbrytelsen, er det ikke nok fakta ennå. Så i dette tilfellet begynner etterforskeren å justere fakta til hypotesen hans. Men likevel, kanskje vi kan uttrykke noen flere tanker?
  Euphrosyne trakk på skuldrene og sa:
  - Ved første øyekast ser det ut til at vi har å gjøre med en sivilisasjon som i sin utvikling overgår det jordiske, eller mer presist, menneskelig. Men dette kan bare være et falsk spor.
  Jentens oberst bemerket:
  - En sivilisasjon som er overlegen jordens, i sin teknologiske fordel, kan være en forferdelig motstander. Det er skummelt å tenke på det i det hele tatt!
  Den unge offiseren knirket:
  - Våre saker er svarte!
  Elizabeth svarte med et sukk:
  - Vi må uansett studere nøyere alle videoene av bortføringen. Og skann også Hypernet-skyen. Og dette vil også være en veldig vanskelig og realistisk avgjørelse. Men det kan være spor etter raketttyvene der.
  Elena spurte:
  - Tror du folk gjorde dette tross alt?
  Elizabeth nikket:
  - Mest sannsynlig, folkens!
  Og jeg tenkte at ikke alle jordiske individer kan kalles mennesker. For eksempel fikk en gutt, rundt tretten år gammel, hælene brent med en lommelykt av politiet under den andre verdenskrigen for lenge siden. Og så påførte de også et rødglødende stykke jern i form av en femspiss stjerne på barnets nakne bryst.
  De reddet faktisk gutten. Men den stjerneformede brenningen på brystet hans ble værende. De klarte også å knekke flere av de bare tærne hans med en varm tang. Men heldigvis vokste de sammen. Men så vondt det var!
  Men dette er langt fra det eneste tilfellet.
  En jente på rundt fjorten ble kjørt barbeint gjennom kulden. Og så legger de bare hælene på en varm komfyr.
  Elena bestilte i mellomtiden en fantastisk suppe fra en skilpadde med et diamantskall og en hybrid av ananas, kål, fersken og sjokoladesmørring over Hypernet - som er veldig velsmakende.
  Den røde mutantjenta sang:
  - Vi skal se maten i øynene først,
  Og så, med stor velbehag, spiser vi alt!
  Ekaterina bemerket:
  - Så jeg tenker, kanskje romskipet ble stjålet av roboter?
  Elizabeth spurte:
  - Hvorfor roboter?
  Jenta med gult hår sang:
  Hvis en person er nede,
  Hvis en person har nådd enden av tauet sitt,
  Ble til en villmann igjen
  Den nye Boss-roboten har dukket opp!
  Euphrosyne nikket:
  - Med menn som vår er det et under at roboter har tatt makten!
  Den unge mannen knirket:
  - Og hvorfor er menn dårlige?
  Elizabeth sang:
  - Alle menn er svake,
  De er alle som barn...
  Jenta kan ikke takle dem,
  Det er kjedelig på planeten!
  Jentens oberst protesterte:
  - Ingen grunn til å fornærme Seryozha! Han alene kan tjene to eller tre dusin kvinner om natten - han prøver, selv om det ikke er lett for ham!
  Elena fniste og sa:
  - I dette tilfellet er det bedre med en vibrator og en biorobot!
  Og jentene sang i kor:
  Hvor langt har fremgangen kommet?
  Men enestående mirakler,
  Galaksene har nådd kantene,
  Ikke viker unna røff praksis!
  Seryozhka sukket tungt og sutret:
  - De gjorde meg virkelig gal! Det ville faktisk vært bedre med bioroboter!
  Jentene lo. Og de strøk den unge mannen fra alle kanter og klemte til og med den muskuløse kroppen hans.
  Ja, en interessant verden. Det virker som et paradis for menn, men for menn er det slik spenning, og de er bokstavelig talt utslitte.
  Catherine uttrykte sin versjon:
  - Eller kanskje menn virkelig gjorde det? De vi kjørte over og plaget? For å slippe unna slik overbelastning, tok de det bare og stakk av!?
  Elena fniste og kurret:
  - Fantastisk versjon! Vel, det ser ganske kult ut! Menn flykter fra jenter!
  Og jenta plystret gjennom neseborene hennes, som så veldig kult ut da hun utførte det.
  Euphrosyne uttalte:
  Det er umulig å leve i verden uten en kvinne, nei,
  I dem er maisolen, i dem er kjærlighetens morgen...
  Jentens oberst bemerket og blottet tenner:
  - Er det mulig uten menn?
  Elizabeth gliste:
  - På en eller annen måte klarer vi oss uten dem. Men det er på tide for oss å slutte å sikle over det sterkere kjønn.
  Jentene lo. Og de begynte å spise, det vil si å jobbe mer energisk med kjevene. Verden rundt dem virket vakker. Elizabeth mente at for eksempel når det kommer til kjønnsskifte, ville flere menn av en eller annen grunn bli kvinne, og ikke omvendt? Selv om det så ut til å være mye bedre å være mann. For eksempel er det ikke nødvendig å føde og føde barn, og det er mye mindre husarbeid å bekymre seg for. Og generelt er det så vanskelig å være kvinne, og deres lønn og pensjoner er lavere enn menns. Dette er virkelig mirakler som skjedde i det tjueførste århundre. Og så døde det mannlige kjønn nesten helt ut.
  Og Catherine tenkte: "Hvem begikk egentlig en slik forbrytelse?" Og hvorfor luktet de barndommen? Hva har dette med å gjøre?
  I tillegg føltes det noe annet, men det var ikke helt klart og samtidig kjent.
  Jenta brøt av et stykke bananhjort og tygget det, og smakte det saftige kjøttet med en fruktig smak.
  Så sang hun:
  Jeg stoler på deg alene
  Sherlock Holmes...
  Selv om du ikke kan telle tapene,
  Sherlock Holmes!
  Elizabeth bemerket med et smil:
  - Enten du vil tro det eller ei, vil bakmenn gå til fienden for å spise lunsj!
  Og jentene lo og blottet tenner. Og de er perlefargede og glitrende, som polerte speil. Dette er virkelig jenter som skal vise klassen sin.
  Jentens oberst spurte:
  - Hva vil du gjøre nå?
  Elena foreslo:
  - La oss avhøre vitnene! Dette blir ganske kult.
  Elizabeth bemerket:
  - Det vil ta for mye tid. Kan du ikke tilby noe mer betydningsfullt og effektivt?
  Euphrosyne twitret:
  - Det beste er å fly til Jupiter. Den største planeten i solsystemet, og så ha det mye moro!
  Elena sang:
  - Jupiter er den kongelige planeten,
  Hun slipper en solstråle...
  Glorifisert av en stor bragd,
  Bli strålende med oss!
  De mutante jentene sang i kor:
  - Livet er en latterlig feil,
  Edderkoppen ble knust...
  Det er en vei ut av labyrinten
  Fra enhver blindvei!
  Vi vil til og med bryte kvarker,
  Selv presten vil ikke bli frelst...
  Jenter vil ikke unngå kamper,
  Vi er en legion av skjønnheter!
  Elizabeth kvitret og blottet perlestennene sine, som om de hadde blitt polert og kom fra bunnen av havet:
  - Vi kan finne alle,
  På bunnen av havet...
  Ikke mer enn tjue
  Ser ut som en helt!
  Og krigerne brøt ut i latter!
  Deretter begynte de å jobbe energisk med kjevene igjen.
  Jenta Elena husket hvordan hun øvde på lodding i en barnekoloni. I stedet for å bruke statlig utstedte tresko, er det bedre å gå barbeint. Dessuten, selv om vinteren, når de først har blitt vant til det, fryser nesten ikke barnas føtter. Maten i kolonien var fortsatt grei, bedre enn for voksne fanger. Men de jobbet som voksne - tolv timer om dagen, og studerte til og med fire timer. Det vil si at det ikke var fritid i det hele tatt. Riktignok prøvde jentene å skulke mens de jobbet. Noen ganger regnet det. Og de lekte med hjemmelagde kort til lodding.
  Rødhårede Elena lærte raskt å jukse og slå vennene sine. Så hun hadde nok mat. Noen ganger selv på helligdager fikk barnefanger godteri og søtsaker.
  Og under krigen sendte amerikanerne også mat. Og det var også hermetikk og godteri og sjokolade. De leverte også råvarer, utstyr og biler.
  Av de amerikanske flyene ble Airacobra ansett som den beste. Den var bevæpnet med fire maskingevær og en kraftig 37 mm luftkanon. Men en pilot fikk ti år i leirene bare for å si at den amerikanske Airacobraen var bedre enn den sovjetiske Yaken. Skjønt, det er sånn det er.
  Elena er heller ikke behersket i tungen, og under krigen ble hun arrestert, overført til straffeceller og slått i hælene med batonger. Og nazistene torturerte meg i fangenskap.
  Ja, de hadde et rikt liv tidligere. I tillegg til den store patriotiske krigen, kjempet de i Korea, Vietnam, Cuba, Afghanistan, Irak, Tsjetsjenia og Syria. Men de nektet på prinsippet å kjempe i Ukraina. Når det er sagt vil det ikke være noe broderblod på dem.
  Jentene har opplevd mye i livet. Og, for å være ærlig, ønsket de ikke spesielt spennende eventyr. Riktignok har de siste tiårene vært for rolige.
  I fremtiden, generelt, spesielt når det er så mange kvinner, har livet blitt rolig.
  Men det var for eksempel rompirater. Spesielt angrep de en gang en karavane av gull og hypergull. Jentene jaget dem. De fleste av piratene var myggmidd. Kanskje en av de få rasene i universet som er mer aggressive enn mennesker. De ødela til og med sin egen planet med en atomkrig.
  Myggflått var det eneste store problemet folk hadde. Heldigvis var det få av dem, og de foretrakk piratkopiering. Vel, noen ganger startet de også hackerangrep. Her hjalp nissene dem. Dette løpet er generelt fredselskende og lite i antall, men elsker virkelig penger.
  Det er også alver i universet. Men det er også få av dem, og de sitter fast i middelalderen. Alver er selvfølgelig vakre, ikke aldrende - med evig unge kropper, men ikke udødelige - tre hundre eller fire hundre år og slutten. Ved første øyekast er de ikke dumme, de har god hukommelse, de teller og skriver raskt. Men så lite oppfinnsomt. De tenkte ikke engang på en dampmaskin - de seilte på seilbåter og brukte så primitive våpen når de skjøt at de viktigste fortsatt var buer, eller i beste fall armbrøster.
  Deres nivå var i beste fall sekstende århundre blant folk. Men alver er mye eldre enn menneskeheten, akkurat som nisser.
  Av en eller annen grunn har folk et ekstraordinært talent for teknologi. Og selv utryddelsen av menn hindret ikke fremgang.
  De mutante jentene avsluttet ulike delikatesser, inkludert en hybrid av en sykkel, en traktor og en vannmelon, og en sjokoladedekket blekksprut.
  Maten var veldig velsmakende, jentene sang til og med:
  Velsignet er han som er i verdensrommet,
  I et salig hjørne...
  Tenker ikke på sorg -
  Med en øse vin i hånden!
  De drakk selvfølgelig også vin. Veldig søtt, behagelig på smak, som forfriskende, men ikke beruset.
  Mutantkrigerne tok av og dro tilbake fra romhavnen. De begynte å skanne HyperInternett og avlytte smarttelefoner.
  Elena bemerket:
  - Det finnes millioner av smarttelefoner, eller, mer presist, milliarder! La programmet sjekke dem bedre!
  Elizabeth nikket:
  - Dette er en veldig fornuftig idé. Selv om programmet ikke kan erstatte øyet ditt, selv om det er det mest avanserte.
  Ekaterina bemerket:
  - Roboter er det som erstattet mennesker i alt. Men de har ennå ikke lært å finne opp.
  Euphrosyne sa alvorlig:
  - Men hvis du lærer, vil det være slutten på den biologiske sivilisasjonen.
  Jentene lanserte et søkemotorprogram i hyperplasmisk form på Hypernet. Og vi begynte å avlytte smarttelefoner og andre enheter.
  Elena foreslo å lansere minst et dusin flere slike programmer og teste nanoboter også.
  Tanken var ikke den dummeste. Krigerne begynte å finkjemme det virtuelle rommet. Og andre typer.
  Elena tenkte hvem den skyldige kunne være. Kanskje den som utviklet dette stjerneskipet på en eller annen måte var involvert i kidnappingen. Og hva? Kanskje, av en eller annen grunn, var det et ønske om å fly til andre galakser, eller det var sjalusi og misunnelse av designeren.
  Vi må forresten sjekke informasjonen om hvem som har jobbet med dette.
  Jenta slo på skanneren og begynte å avlytte dataene. Alt så langt viste at bortføringen faktisk var usynlig og uten konkrete spor.
  Det var flere dusin design av denne intergalaktiske raketten. Av disse er omtrent en femtedel menn. De har fortsatt et sinn som er mer tilbøyelig til matematikk og ingeniørfag enn kvinner. Deres andel blant forskere er mye høyere enn i livet. Og blant store vitenskapsmenn er den enda høyere.
  Derfor er kvinner bekymret for at menn forsvinner. I sengen vil de bli erstattet av en biorobot eller en vibrator, men roboter er ennå ikke sterke i vitenskapen. Med mindre spill fortsatt kan oppfinnes, eller noe lite. Men folk gjør seriøse oppdagelser.
  Elena, som gjettet tankene sine, bemerket:
  - Noen ganger angrer jeg på at jeg ikke ble født som mann!
  Elizabeth lo og svarte:
  - Ja, det er jeg også. Jeg kunne fått millioner av barn. Og dette ville være et nytt, overlegent løp.
  Catherine kastet en mynt med bare tærne og fanget den. Og så kastet hun den igjen, og slo ned en flue på flukt. Deretter tvitret hun:
  - Hvis en spurv er i nærheten,
  Vi retter pistolen...
  Hvis det er en flue, treff fluen,
  Ta henne med våpen!
  Elena fnyste foraktelig:
  - Å skyte spurver med kanoner er for sløsing!
  Euphrosyne nikket:
  "Og det er ingen vits i å skyte en pellet på en elefant!"
  Jentene tok den og sang:
  Det er ille når du er alene, som en snobb
  Du er alene, og fiendene dine er legioner...
  Selv en elefant kan spises av en insekt,
  Hvis det er mer enn én million veggedyr!
  Og så lanserte jentene flere søkeprogrammer på Hypernet. Og det var ganske interessant.
  Deretter fløy de bort til et stykke fra månen. Vi så på planeten fra verdensrommet.
  Det meste var allerede bygget opp. Og fantastiske, vakre trær vokste. Og på trærne er det store, flerfargede knopper. Kvinner generelt elsker blomster når de er lyse og fulle av farger. På noen knopper hadde kronbladene sitt eget individuelle mønster.
  Elena sang med glede:
  -Hvor vakker er planeten Månen,
  Som perler, kroner av rubiner...
  Ikke klem oss jenter på hjørnet,
  Vi er så sterke krigere!
  Og den rødhårede dronningen snurret som en topp i vakuumet. Jentene hadde spesielle drakter som gjorde at de kunne fly mellom planeter. I tillegg var mutanter ikke redde for å være i verdensrommet og vakuum uten beskyttelse.
  De er ikke vanlige mennesker.
  Elena husket hvordan de først smurte de nakne fotsålene hennes med olje, og deretter stekte de bare hælene hennes med en brazier. Hvor vondt det er. For å unngå å skrike, så hun for seg at hun kjempet barbeint i ørkenen. Og for eksempel redder han den frafalne Julian.
  Faktisk, hvis Julian hadde levd i sytti år, kunne kristendommen ha dødd ut for alltid. Dessuten er denne troen paradoksal. Betrakt den uheldige mannen som ble korsfestet på korset for å være den allmektige Gud.
  Etter hvert som fremgangen utviklet seg, begynte det store flertallet av mennesker å betrakte mennesket som hovedguden. Som, mennesker i universet er messias.
  Og tiden vil komme, tidens hemmelighet vil også bli åpenbart. Og da vil de døde gjenoppstå.
  Elena plystret. Hun hadde en kjæreste under andre verdenskrig, og hun elsket ham veldig høyt. Det var en sterk kjærlighet, den typen som varer evig. Og han døde mens han stormet Riksdagen. Det er selvfølgelig synd.
  Elena drømte om å gjenopplive ham. Da vil den mutante jenta faktisk finne absolutt glede og lykke.
  Men vitenskapen har ennå ikke nådd dette punktet. Men to tusen år vil gå, og da vil det være mulig å gjenreise de døde.
  Nå er for eksempel alle jentene og guttene evig unge. De unge mennene blir til og med for unge. Men det var en gang et skjegg avtegnet respekt.
  Elena så på skanneren. Programmet rapporterte generelle data. Du vil fortsatt ikke se og fordøye alt.
  Det er så mye informasjon at hodet ditt snurrer.
  Elizabeth bemerket:
  - Vi har ikke oppnådd noe!
  Ekaterina gliste:
  - Dette er de mest teknologisk avanserte kriminelle vi noen gang har møtt. Og du bør ikke regne med for raske resultater!
  Euphrosyne knirket:
  - Jo roligere du går, jo lenger kommer du.
  Elena foreslo:
  - Eller kanskje la oss fly til jorden. La oss først avhøre sjefdesigneren for den intergalaktiske raketten, Vishu Aran. Han er tilsynelatende en veldig kjekk mann.
  Elizabeth trakk på skuldrene:
  "Jeg vet ikke hva dette vil gi oss, men det vil ikke skade å avhøre Visha." Vi trenger i det minste den minste anelse!
  Elena twitret:
  - Under avhøret spurte den onde mannen:
  Hvem er fyren som slo meg...
  Han svarer, den skråstilte,
  Hva befalte avhøret -
  Djevelen selv brakte deg ned, selve hovedsønnen!
  Og jentene lo igjen.
  Jentene fløy til jorden. Planeten var vakker, og samtidig fløy så mange ting rundt den. Det var også jenter i romdrakter med ultratyngdekraftsmotorer. De fløy opp til mutantene og tilbød seg å kjøpe dette eller det produktet.
  Samtidig sang de:
  Over jorden rynker himmelen,
  Alle er redde for å overdrive...
  En fyr kysser en jente -
  Han ber om å øke prisen!
  Elena tok den og klikket med bare tærne, og slapp en stor, dødelig pulsar mot jenta. Han fløy og traff skjønnheten. Hun ble innhyllet i gnister, snurret og sang:
  - Jordens puls slår engstelig mellom stjernene,
  Åkrene ble vannet med krystalldugg...
  Alle mennesker, kjenner én familie nå,
  De lever i salig lykke, evig fred!
  Og Elena smilte tilbake med sitt veldig strålende og fantastiske smil av rene perle.
  Catherine sang som svar:
  Vi ønsker deg lykke,
  Lykke i denne store verden...
  Som solen om morgenen
  La ham komme inn i huset!
  Jentene viftet med hånden og innvendte:
  - Ikke til huset, men til hele universet!
  Elena sang:
  - Universet er fullt av fantastiske overraskelser,
  Hun er magisk og ekstraordinær...
  Stjernene er nå bare et steinkast fra jorden, tell med hånden,
  Så vær en gutt i kamp, tøff forelsket!
  Og jentene sang i kor:
  Vær en kul fyr!
  Vær en kul fyr!
  Få skjegg snart!
  Vær en kul fyr!
  Vær en kul fyr!
  Gift deg med en barbeint jente så snart som mulig!
  Krigerne, det må sies, er virkelig av enestående klasse. Og hvis de brøler og begynner å le, vil dette være en enestående kulhet.
  Jorden ser veldig imponerende ut fra luften. For det første, foruten solen, har den også fire ekstra lyskilder. På Sydpolen vokser kokosnøtter, bananer, ananas og mange tidligere usett frukter.
  Det er praktisk talt ingen natt - evig dag og evig sommer
  Kvinneriket er et ekte paradis. Og det er så mange blomster overalt, store og lyse. Og hvor mange fontener og statuer det er. Spesielt vakre er statuene dekket med et tynt lag av hypergullblad. Den glitrer med alle regnbuens farger, den er hypergull, noe som gjør den unik i skjønnhet.
  Og hvor mange forskjellige juveler det er. Spesielt diamanter, noen på størrelse med et godt hus, og glitrer i strålene fra flere armaturer.
  Og hvor mange jenter det er, solbrune, muskuløse med magemuskler som sjokoladeplater.
  Guttene, som er tusen ganger mindre i antall, er også veldig kjekke, og går vanligvis i shorts.
  Det skal sies at de også er forskjellige. Bare et lite antall mennesker bruker uniform. Det er varmt her og et skikkelig paradis.
  Mange mennesker forsvinner nå og da, og stuper inn i Hypernet-matrisen. Rett på gata kysser jenter gutter og kjærtegner dem. Noen ganger med roboter. Riktignok har det ennå ikke nådd punktet med åpen offentlig sex. Men i Hypermatrix er alt mulig.
  Du kan for eksempel få nesten hvilken som helst kropp på Hypernet. Selv bli virkelig King Kong, eller en sommerfugl. Og hjernen vil ikke føle forskjellen.
  Og der, i Hypermatrix-spillene, kan du kjempe. Dessuten, som du vil. Elena, for eksempel, elsket å skyte laserstråler fra de skarlagenrøde brystvortene og brenne hele regimenter av fiender. Orker spesielt.
  Ja, det er orker i det virkelige universet også. Bare de er enda mer tilbakestående enn alvene, ville, og snakker nesten ikke.
  Men hvordan orkene klarte å besøke jorden, etterlot legender om seg selv, og ga eventyr.
  Alver i gamle tider var i stand til å bevege seg ved hjelp av magiske medaljonger. Og det var spesielle, kraftige trollformler som gikk fra planet til planet.
  Men så var på en eller annen måte hemmeligheten tapt. Det ser ut til at de var veldig mektige trollmenn, men så degenererte de seg eller flyttet til en annen galakse.
  Her tenkte Elizabeth igjen:
  - Er ikke dette trollmenn? De kan ha sine egne grunner for å stjele et intergalaktisk stjerneskip som dette!
  Og jenta sang:
  Livet er ikke lett for våre skjønnheter,
  Og hun suser som en vårsving...
  La vår drøm gå i oppfyllelse,
  Vi fløy til kanten av universet!
  . KAPITTEL nr. 3.
  På vei til jorden satte mutantjentene seg på en av restaurantene hvor man for penger kan få eksotiske ting som ikke er tilgjengelig gratis fra Hypernettet. Spesielt bestilte Elena blodet til en hybrid av en tyrannosaurus og en kaktus. Deretter svelget jentene den med glede.
  De husket sin strålende fortid og begynte å synge med stor entusiasme;
  Vi er jenter fra landet USSR,
  Som er en fakkel for hele verden...
  La oss vise, du vet, et eksempel på storhet,
  Her er heltedådene sunget!
  
  Jenter ble født under det røde flagget,
  Og barbeint suser de gjennom frosten...
  Døtre og sønner kjemper for Rus',
  Noen ganger gir bruden fyren en rose!
  
  Det vil være et rødt flagg over universet,
  Lys så sterkt, som en fakkelflamme...
  Tross alt, heroisk, kjenn svingen vår,
  Og banneret vårt glitrer som rødt!
  
  Ikke tro det, den fordømte fascisten vil ikke bestå,
  Og den russiske ånden vil aldri forsvinne...
  Seirer vil åpne en endeløs konto,
  La oss si hei og hei til hvem som helst!
  
  Russland er et fantastisk land,
  Du ga kommunismen til folkene...
  For alltid gitt av Gud sjenerøst,
  For moderlandet, for lykke og frihet!
  
  Fienden vil ikke være i stand til å beseire fedrelandet,
  Og uansett hvor grusom og lumsk han var...
  Vår uovervinnelige russiske bjørn,
  Den russiske soldaten er så strålende for sin seier!
  
  Vakkert sovjetisk land,
  Jentene i den er stolte over at de er vakre...
  Hun ble gitt til oss ved fødselen for alltid,
  Og la oss Komsomol-medlemmer være rettferdige!
  
  Vi kjemper i utkanten av Moskva,
  Snøstorm, snøfonner og jentene er barbeint...
  Vi vil ikke gi opp vårt fedreland til Satan,
  selv ljåene våre skyter nøyaktig!
  
  Så i raseri er jentene ivrige etter å kjempe,
  Og med den nakne hælen kaster de en eksplosjonspakke...
  En fascist, han ser bare kul ut,
  Faktisk bare onde Kain!
  
  Fiender kan ikke beseire jenter,
  De ble født under en slik stjerne...
  Vårt uovervinnelige monster er bjørnen,
  Hvem gjorde fædrelandet til sin kone!
  
  Vi russejenter er flinke
  Vi er ikke redde for tortur og frost...
  Og vi vil slå tilbake, tro angrepet fra den onde horden,
  Fienden vil bli gal av dosen!
  
  De var i stand til å skyve fienden bort fra Moskva,
  Selv om han er full av enorm kraft...
  Vi jenter er så stolte av oss selv,
  Alle motstandere vil forsvinne ned i gravene sine!
  
  Ikke tro det, fiender kan ikke beseire Rus',
  Siden hver ridder kommer fra bleier...
  Jegeren har tilsynelatende blitt til vilt,
  Og motstanderen er fortsatt bare et barn!
  
  Men den russiske ånden, stor, tro ånden,
  Du vet, det er slike skjulte krefter i ham...
  Fienden vil bli fullstendig knust,
  Tross alt er riddere uovervinnelige i kamp!
  
  Legg bort tvilen, jenter,
  Vi er de modigste, vet du, i verden...
  La oss kaste Satans horder inn i infernoet,
  La oss suge alle motstanderne i toalettet!
  
  Den hellige krigen vil ta slutt
  Fred og morgen vil komme over planeten...
  Hun er for alltid med solen, vet dette,
  Måtte sommeren flamme for alltid!
  
  Og kommunismen evig i herlighet,
  Og Lenin og den store Stalin er med oss...
  På blodig kino først nå er fascisme,
  Og vår vilje er å tro sterkere enn stål!
  
  Mitt Russland regjerer i århundrer,
  Og ga lykke til hele universet...
  Du trenger styrken til en stålneve,
  Og dristig, men på en fornuftig måte!
  Jentene sang med stor entusiasme og følelse. Men etter det måtte jeg tilbake til virkeligheten. Og anstreng dine smarte og lyse, i ordets bokstavelige betydning, hodene dine. Faktisk, hva bør de gjøre og hvordan finne de kriminelle.
  Informasjon akkumulert nådeløst i store mengder. Og det var nødvendig å isolere noe. Men så langt har det ikke vært noen spor.
  De mutante jentene drakk mer blod. Så dro vi tilbake til hypernettet. Men det er så mye blandet her. Dette er ikke Internett i det tjueførste århundre, hvor du ikke kan finne alt du vil ha, selv blant bøker. Og dette er en hel virtuell energi med energien til termokvarkfusjon, og allerede de første termopreon-emitterne. Og det er allerede så mye fancy ting her.
  Og ikke bare jordisk. Det er noe som trenger inn fra andre galakser som fortsatt er utilgjengelige for mennesker.
  Elena kurret:
  - Som dette! Det er ikke engang klart hvorfor folk ble gitt hoder? Sannsynligvis utelukkende for pine!
  Catherine sang med spenning:
  - Hvorfor trenger folk hoder?
  Det sprekker, det skjer...
  De hogger ikke ved med hodet,
  Ikke glem negler!
  Euphrosyne plukket opp:
  I det minste for noen er det tomt,
  Andre lurer henne...
  Men alle er ikke lett å se,
  Han vil ikke miste henne!
  Elizabeth trampet sint med foten og knurret:
  - Dette er barnesanger! La oss bli bedre, jenter, synge noe mer muntert, sterkt og uttrykksfullt. Ellers, virkelig, vil ballene våre snart gå bak rullene!
  Og de var mutante krigere og på samme tid etterforskere, som de ikke likte i det hele tatt, spesielt når de jobbet med hodet. Flytt den bare hælen inn i nesen, takk. Men bruk hodet - Gud forby!
  Likevel synger de godt - strupene deres er friske, og sangene deres er oppkvikkende;
  Jeg ble med i Komsomol mens jeg spilte,
  Vakker drømmejente...
  Jeg trodde verden ville være evig mai,
  Hver dag er vårens fødsel!
  
  Men av en eller annen grunn gikk det ikke,
  På en eller annen måte kan jeg ikke bli forelsket...
  Vel, fortell meg gutter,
  Livet er en veldig sterk åre!
  
  Plutselig tordnet krigen plutselig,
  Og en dødsorkan stormet...
  Og jentene mine har en sterk kropp,
  Du kan umiddelbart sette deg selv under angrep!
  
  Tro meg, jeg vil ikke gi opp,
  Kjemp for fedrelandet til slutten...
  Vi bærer granater i en sterk ryggsekk,
  Stalin erstattet sin far i hjertene!
  
  Store krigere i Russland.
  Vi kan beskytte fred og orden...
  Stjernene på himmelen vannet fløyel,
  Og jegeren ble til vilt!
  
  Jeg, en barbeint jente, kjemper
  Full av fristelser og kjærlighet...
  Det vil være, jeg vet et sted i dette paradiset,
  Du kan ikke bygge lykke på blod!
  
  Store krigere fra fedrelandet,
  Vi vil kjempe hardt i nærheten av Moskva...
  Og så drømmen under kommunismen,
  Mot underverdenen med Satan!
  
  Modige russiske gutter,
  At de kjemper ærlig til siste slutt...
  De skyter med maskingevær,
  Hvis du trenger en krone av gull!
  
  Ikke engang en kule kan stoppe oss
  Jesus, den store Gud, har oppstått...
  Dagene til rovdragen er over,
  Det ble enda lysere fra himmelen!
  
  Jeg elsker deg, kjære Lada,
  Den høyeste Gud Svarog vil være i herlighet...
  Vi må kjempe for Russland,
  Den beste hvite guden er med oss!
  
  Ikke få russerne på kne,
  Tro meg, kjødet vårt kan ikke dempes...
  Stalin og den store Lenin er med oss,
  Du må bestå denne eksamen også!
  
  Fedrelandets smerte er også i våre hjerter,
  Vi tror på hennes storhet...
  Vi åpner raskt døren til verdensrommet,
  Det blir et veldig søtt liv!
  
  Vi er barefoot vakre jenter,
  Vi løper så raskt gjennom snøfonnene...
  Vi trenger ikke denne bitre vodkaen,
  Kjeruben brer ut vingene sine!
  
  Vi jenter vil stå opp for fedrelandet,
  Og vi vil svare den onde Krauts, nei,
  Helvetes Kain vil bli ødelagt,
  Og hei til Kristus Frelseren!
  
  Det kommer en epoke - det kunne ikke vært bedre,
  De døde vil stå opp for alltid...
  Universet vil bli et ekte paradis,
  Alles drøm vil gå i oppfyllelse!
  Jentene sang med stor entusiasme. Og stemmene deres er veldig iriserende og sterke på samme tid.
  Deretter forlot de restauranten og fløy til jorden. De hadde en flott anmeldelse. Her, spesielt, Moskva. Kreml er synlig - veldig stort. Murene er ti kilometer høye, og tårnene er femten til sytten kilometer høye. Ja, det er noe å se her. Selve Kreml var romslig, slik at en hel metropol oppsto inni den. Og dette er et veldig imponerende syn. Og i stedet for stjerner på tårnene er det forskjellige stjernetegn laget av hypergull.
  Det tidligere navnet Moskva brukes selvfølgelig ikke lenger. Det kalles New Rus'-York. Et så moderne navn. Og selvfølgelig forblir Russland i den fjerne fortiden. Nå er det et enkelt imperium på jorden, som strekker seg over det meste av galaksen.
  Og livet er bra sånn. Og hvor mange vakre jenter i lyse solkjoler. Så vakkert det er - så mange halvnakne, muskuløse kvinnekropper.
  På jorden i en fjern fremtid er det rett og slett paradis. Og det rettferdige kjønns rike. Det er sannsynligvis slik jentehungrige menn forestiller seg Eden. De har det bra i denne verden.
  Et fantastisk eventyr der kvinner selv passer på gutta og kjemper for dem. En verden der menn blir tvunget til å anstrenge seg for å tilfredsstille mange jenter. Og det er bra for dem, og samtidig er det ikke lett.
  Noen jenter bruker imidlertid høye hæler. Selv om de ikke er behagelige for beinet. Men det er moteriktig og vakkert. Selve skoene kan være laget av et solid stykke diamant, uten å skjule sin grasiøse form.
  Noen jenter legger så mye smykker på seg selv at det er i dårlig smak.
  Folk har gode muskler. Men vanligvis er volumene små for bekvemmelighet og skjønnhet, men lettelsen er utmerket. De unge mennene ser veldig ut som ungdommer, inkludert nesten ingen store kropper som er synlige blant dem, og huden deres er glatt, ren, polert. Hannene har faktisk blitt infantile.
  Selv om, heldigvis, ikke alt ennå. Og blant dem er det også de som Vishy, som ledet gruppen som designet det første intergalaktiske stjerneskipet. Og det var interessant å snakke med ham. Selv om han ser ut som nesten alle menn. Kanskje pannen er litt høyere og bredere enn standard hanner.
  Generelt blir folk dumme av lediggang. De studerer etter tester, nesten hele tiden de har det gøy og trives. Vel, akkurat som i den berømte tegneserien: "Jeg vil ikke." Ja, det viste seg å være en fantastisk verden. Det er for få problemer for folk i den. Det er spesielt bra for menn, siden kvinner passer på dem som små barn.
  Det er også et mirakel at intellektuelle kjemper har overlevd blant hannene.
  Jentene fant imidlertid ikke Vishy på plass. Det viser seg at han allerede har forlatt jorden. Men det var to varamedlemmer igjen: jenter med rang som generaler.
  Elena bemerket:
  - Hunnene gjør meg allerede syk! Her er det tydelig mangel på menn!
  Catherine fniste:
  - Og i kolonien?
  Elena knipset:
  - I kolonien er det vakter som består av menn, og det er også pedagoger. Og når du er jente, trenger du dem ikke. Vi har vært her i mer enn to tusen år. Det er ingen eldre enn oss på planeten Jorden.
  Euphrosyne nikket:
  - Jeg husker fortsatt tsartiden. Ja, vi er virkelig jenter som har opplevd mye og prøvd mye. Men ekte menn har degenerert. Bare de evige ungdommene gjensto. Det er til og med ekkelt når en mann har et jenteansikt, uten et eneste hår på de rosa kinnene. Og ingen, kanskje, bortsett fra gigolo-bioroboten, vil stikke deg med stubber!
  Elizabeth nikket:
  - Ja, det er ikke lett i denne verden. Men hva ville skje hvis det var omvendt? Når det er tusen menn for én kvinne.
  Elena slikket leppene:
  - Ja, en kvinne som meg ville vært ganske fornøyd med en slik verden!
  Efrosinya bemerket:
  - Men det ville vært skummelt for menn! Og hvor mange kamper det ville bli. Likevel bruker vi kvinner sjelden nevene i kampen om menn. Og dette ville vært en marerittverden!
  Catherine sang:
  - Jenter er forskjellige
  Hvit, svart, rød...
  Men alle liker kjærligheten til en fyr,
  Vakre kvinner elsker menn!
  Elizabeth foreslo:
  - La oss synge noe annet fra vår strålende fortid. Når det selvfølgelig var nok ekte, modige representanter for det sterkere kjønn!
  Elena nikket:
  - Å synge er en god idé! Selv om det er et klokt ordtak, eller rettere sagt et ordtak: bare ikke syng deg ihjel! Eller, hvis du vil synge, vet hvordan du snurrer!
  Og kriger-etterforskerne begynte å synge;
  Skjønnheter angriper barbeint,
  Så fine jenter løper...
  Hvis du trenger å slå Fritz med knyttneven,
  Eller de vil skjære ham med et maskingevær!
  
  Jenter har ikke råd til å tvile
  De vil begrave nazistene døde...
  Og de skal sparke ham hardt av føttene,
  Og et sted hyler ulver kjøttetende!
  
  Russland, dette er et ord for soldater,
  Når, tro meg, det ikke blir kulere...
  Selv om situasjonen noen ganger er dyster,
  Der den onde svarte Kain triumferer!
  
  Ikke tro det, Komsomol-medlemmer flykter ikke,
  Og hvis de løper, så bare for å angripe...
  Og alle nazistene vil bli drept på en gang,
  Og Fuhrer vil bli hevet til hoggesten!
  
  Russland, dette er mitt moderland,
  Hun er strålende, rett og slett vakker...
  Den som er feig er ikke engang verdt en rubel,
  Og du vet, det er farlig å krangle med en kriger!
  
  Men vit at vi vil beseire fascistene,
  Det onde vil ikke herske på tronen...
  Over oss er en kjerub med gullvinger,
  Og Gud Svarog med storhet i kronen!
  
  Den som er feig, tro meg, er en svak slave,
  Hans skjebne er én - å tåle fornærmelser...
  I dag er du mekaniker, i morgen er du arbeidsleder,
  Og du kan selv slå andres rygg!
  
  Jenter har styrke, rett og slett en vulkan,
  Noen ganger river hun kraftig ned fjell...
  Krigen raser med en ond orkan,
  Og døden slår ærlig talt ned menneskeslekten!
  
  Jeg skal si dere ærlig, riddere,
  Vi er sterke når vi russere står samlet...
  Trenger du en matbit med gaffel og kniv,
  Vi er uovervinnelige riddere i kamper!
  
  Hva er vår tro på Herren Kristus,
  Selv om vi også respekterer Lada...
  Kamerat Stalin er som vår far,
  Og det vil være et sted for paradiskommunisme!
  
  Den som en gang var død, vil gjenoppstå
  Og vi vil bli vakrere, klokere...
  Og mannen er selvfølgelig veldig stolt,
  Selv om han noen ganger snakker tull!
  
  I kjærlighet er vårt fedreland som en stjerne,
  Tro meg, det vil aldri gå ut...
  En stor drøm vil gå i oppfyllelse
  Det vil være fred og lykke i hele universet!
  
  Jeg elsker Maria, jeg ærer Lada hellig,
  Svarog er vakker og Perun er flott...
  Jeg elsker Jesus og Stalin,
  Hellige ansikter til ikoner er kjære for meg!
  
  Når blir det ekte paradis?
  Tro meg, alle dine håp vil gå i oppfyllelse...
  Gi ditt hjerte til ditt moderland,
  Alt blir bra, sterkere enn før!
  Etter en slik sang stiger stemningen med en størrelsesorden, eller til og med to. Jentene fløy til slutt inn i et av tårnene. Vi bestemte oss for å snakke med varamedlemmene. Siden Vishy, ifølge de siste dataene, fløy til en av planetene til Sirius. Og dette er en flytur ikke mellom planeter, men mellom stjerner. Avstandene er mye større, og du må gå om bord på et romskip. Du kan bare ikke fly slik lenger.
  Mutantjentene kom inn, barbeint, som alltid. Vel, du vil ikke se noen med dette. Nesten alle her er sånn.
  Men de kvinnelige forskerne er kledd mer imponerende. De hadde korte skjørt, og torsoene deres var nakne, men så tett hengt med smykker at ikke en eneste naken hudflekk var synlig. Og alt er så vakkert her. Og føttene hennes er i dyrebare høyhælte sko. Og dette må jeg si er veldig kult.
  Elizabeth rakte ut hånden til dem, ristet dem sakte og spurte:
  - Hva synes du om denne kidnappingen?
  Jenta, den høyrelærde, svarte:
  - Du kan mene hva som helst! Men vi er vitenskapsmenn og er vant til å operere med fakta. Og fakta sier at dette er en som er veldig teknologisk avansert. Og her kan du ikke argumentere mot det faktum at fienden er veldig smart og har intelligens!
  Elena røpet ut:
  - Er dette et sinn fra en annen galakse?
  Jenta, vitenskapsmannen i venstre hånd, bemerket:
  - Teoretisk sett kan det til og med være et sinn fra et annet univers. Det finnes universer utenfor vårt univers. Det er bare hundre sekstillioner stjerner i universet vårt. Og den er omtrent tjue til tjuefem lysår i diameter. Dette betyr at det er andre universer utover det. Og vi kan besøke dem. Det er bevist at det er mulig å fly med hastigheter høyere enn hastigheten til et foton. Mer presist har praksis vist dette. Dette betyr at du kan fly raskere enn en graviton, som er ti billioner ganger raskere enn et foton. - Jenta trampet på den høye hælen og la til. - Det finnes allerede ultragravitoner og ultrafotoner. Ultrafotonet ble oppnådd som et resultat av en termokvarkreaksjon. Termopreonreaksjon kan åpne veien til hyperfoton, eller rettere sagt, den har allerede åpnet den. Og når hypergraviton dukker opp, vil stjerneskip oppnå slike hastigheter...
  Catherine nikket:
  - Det blir fantastisk! Og veldig kult!
  Elena knurret aggressivt:
  - Det er ikke skadelig å drømme! Hva vil praksis gi oss der?
  Jenta, vitenskapsmannen i høyre hånd, bemerket:
  - Hypergravitoner kan ha blitt brukt her. De kunne stjele et stjerneskip av denne størrelsen og kraften nesten ubemerket og få det til å forsvinne. Dette betyr at enda kraftigere bipreonsyntese kan være involvert! Og dette viser den teoretiske muligheten for syntese, som fra ett gram materie vil gi energi som kan sammenlignes med eksplosjonen av en supernova, større enn solen!
  Euphrosyne plystret og bemerket:
  - Det ville vært veldig grusomt og dumt å ikke bruke slik energi til kreative formål!
  Elena spurte:
  - Og når skal du lære å gjenreise mennesker?
  Jenta, en lærd i venstre hånd, svarte med et smil:
  - Vi jobber ikke etter denne profilen. Men jeg tror at vi snart vil lære dette også. Vi har mange tomme planeter. Og mange planeter kan fortsatt lages ved å bruke stjernestoffet. Det er mange millioner planeter i vår galakse alene. Og du kan også gjøre dem for de stjernene der det ikke er noen planeter. Så... Ikke gå opp på hesten, jenter! Tiden kommer, og du vil også kommunisere med Napoleon ikke bare i et virtuelt spill!
  Euphrosyne fniste og svarte:
  - Ære til vitenskapen, ære til oss,
  Han vil kjempe til frykt for sine fiender!
  Elizabeth bemerket:
  - Dette er selvfølgelig fantastisk! Men så langt har vi ikke fått med oss noe. Bortsett fra lukten av barndom.
  Den høyrelærde spurte:
  - Hvem sin barndom?
  Elena lo:
  - Fornemmelsene her er for vage!
  Den venstre forskerjenta spurte:
  - Og du selv, når ble du født? I tegneserier viser de deg tilbake i andre verdenskrig!
  Elizabeth nikket:
  - Dette er ikke en overdrivelse! Vi er faktisk fra den fjerne fortiden.
  Jenta, den høyrelærde, spurte:
  - Hvordan klarte du å leve til tiden da jordvitenskapen erobret alderdommen?
  Elena fniste og svarte:
  - Vi er ikke helt fra denne verden... Vi har gjennomgått mutasjoner. Mer presist en serie mutasjoner som gjorde oss til supermennesker.
  Jenta, den lærde av venstre hånd, sang:
  - Alt umulig er mulig i vår verden,
  Men hvorfor, alt er alltid bare på lufta!
  Elizabeth bemerket:
  - Vi har levd i mer enn to tusen år. Det er vanskelig, ærlig talt, for psyken. Mange minner. Og det er slitsomt.
  Jenta, lærde til høyre, foreslo:
  - Slett noen av minnene dine. Og du vil føle deg bedre.
  Elena protesterte:
  - Nei! Hvordan nazistene stekte mine bare hæler, jeg vil ikke vaske dem av. Spesielt om det som gjorde oss sterkere!
  Jenta, en venstrehåndslærd, bemerket:
  - Når du blir ti tusen år, må du slette deler av hukommelsen, ellers blir det overbelastning. Selv om du ikke trenger å huske mye.
  Elena sang:
  Hva skjedde med hukommelsen min?
  Jeg husker alt som skjedde på jorden...
  Ondskapen vil forlate, tro meg, fra sokkelen,
  Vi vil få en del av skjebnen!
  Jenta smilte det perlefargede smilet sitt, som passet så godt til det røde håret hennes.
  Elizabeth bemerket:
  - Jeg tror at på dette tidspunktet vil de finne opp noe som vil gjøre psyken, hukommelsen og hjernen mer perfekt. Dessuten tror jeg hjernen vår allerede er i stand til å tåle mye større volumer enn vanlige mennesker, vi er tross alt mutanter!
  Euphrosyne twitret:
  Tro meg, vi kan gjøre hva som helst
  Svøm til og med over havet...
  Hvis mumien tar fyr,
  Og jegeren ble til vilt!
  Jenta, vitenskapsmannen i høyre hånd, bemerket:
  - Var det en gang du trodde på Gud?
  Elena svarte selvsikkert:
  - Jeg personlig har aldri trodd det! Fordi hun var en pioner... Og i kolonien forklarte de oss veldig godt hvordan de tjener penger og politikk på tro, og bruker Gud, hvordan de utbyttende klassene er en bogeyman!
  Euphrosyne nikket:
  - Ja, vi er oppdratt som ateister. Og samtidig var det øyeblikk da jeg ønsket å be. Men vi dyttet det bort fra oss selv.
  Catherine nikket:
  - Stol på Gud, men ikke gjør en feil selv!
  . KAPITTEL nr. 4.
  Jenta, den venstre lærde, nikket og sa plutselig:
  - Kanskje universet vårt har en intelligent skaper, eller skapere. Noen forskningsbevis peker på dette.
  Elena åpnet smaragdøyne og spurte plystrende:
  - Hvor kom en så interessant konklusjon fra?
  Jenta, den høyrelærde, svarte:
  - Veldig enkelt, og til og med elementært. Faktisk, hvordan kunne slike komplekse organiske stoffer, inkludert mennesker, dukke opp fra uorganiske stoffer? Livet kan rett og slett ikke oppstå fra molekyler og atomer! Dette betyr at det er noe i utgangspunktet fornuftig og konsoliderende. For eksempel enhver form for supersivilisasjon som har nådd et slikt utviklingsnivå at det skapte vår sivilisasjon.
  Elizabeth protesterte logisk:
  - I så fall, hvilken supersivilisasjon skapte supersivilisasjonen som skapte oss? Det blir som i eventyret om den hvite oksen!
  Jenta, en venstrehåndslærd, bemerket:
  - I antikken ble dette problemet løst enkelt. Det fantes en Gud og Han har alltid eksistert! Og så, et uforståelig mysterium. Hvorfor Han ikke skapte tidligere er også et mysterium, spesielt siden det var en tid da det ikke var tid. Og dette måtte aksepteres ved tro.
  Jenta, lærde til høyre, la til:
  - På den annen side har vitenskapen ennå ikke vært i stand til pålitelig og overbevisende å forklare menneskets og livets utseende på planeten Jorden og andre verdener uten Gud. I alle fall er det et mysterium om vårt Selv, og dette mysteriet er fortsatt uforståelig. På samme måte er det fortsatt ikke klart hvor personens identitet er skjult. I hvilket molekyl eller sett med molekyler? Eller omvendt, eksisterer sjelen?
  Elena bemerket:
  - Bioplasma, eller på vanlig språk en aura, ble oppdaget for lenge siden. Sjelen kan også eksistere i form av et sett med forskjellige felt, som er som en spesiell type materie.
  Elizabeth nikket:
  - Og vi vet hvordan vi skal gjøre det. Nemlig vår sjel, eller et spesielt stoff laget av unnvikende materie, kjøligere enn nøytrinoer, er i stand til å forlate kroppen. Og vi kan, og dette er ekte, trenge inn i noen hemmelige steder med vår ånd!
  Jenta, den venstre lærde, spurte:
  - Og hvordan skjer dette? Dette er første gang vi har hørt om en slik superkraft!
  Catherine nikket igjen med et smil:
  - Å, dette er en spesiell praksis for sjelen å forlate kroppen. Og vi kan gjøre dette i relativt kort tid - ikke mer enn en time. Det farligere er at du kanskje ikke kommer tilbake. I løpet av denne tiden foretar vi rekognosering ved behov. Forresten, selv den mest følsomme hunden kan ikke lukte sjelen. Så dette er den perfekte spionen!
  Efrosinya la til:
  "Dessuten kan sjelen passere gjennom hvilken som helst rustning!" Dette er hennes eiendom. I dette tilfellet - selve perfeksjonen!
  Jenta, den høyrelærde, spurte overrasket:
  - Hvis du vet så nøyaktig at sjelen eksisterer, hvorfor tviler du da på eksistensen av Gud Skaperen?
  Elizabeth svarte ærlig:
  - Fordi... jeg så for mye sorg, lidelse og tårer. Og hvis Gud tillater dette, hva slags Gud er han da? Tross alt, for ikke å hjelpe en bevisst lidende person, betyr det at du må være et monster!
  Elena gliste og sa:
  - Det er det! Da jentene ble voldtatt, hvor var den allmektige? Enten er Gud svak, tillater ondskap og vilkårlighet, eller så er han ond, eller så eksisterer han ikke!
  Jenta, en venstrehåndslærd, bemerket:
  - Men nå er alt bra. Vi lever i en verden av absolutt lykke. Er ikke dette Guds forsyn?
  Elizabeth trakk på skuldrene og sa:
  Du ser godt at verden er fylt med mirakler!
  Bare disse miraklene ble skapt av mennesker selv!
  Elena blunket og noterte:
  - Som dette! Gud og mennesker er ett! Vi var i stand til å tilbakevise Bibelens ord: "La deres dager være hundre og tjue år." Vi var i stand til å fly mellom stjernene. Og tiden vil komme, vi vil være i stand til å gjenreise lenge døde mennesker.
  Jenta, vitenskapsmannen i venstre hånd, nikket:
  - Det er allerede fremgang når det gjelder sistnevnte. Oppdagelse av en individuell elv av tid for hver menneskekropp. Hvis vi lærer å reversere
  reverserer vi dette, så kan vi regulere det, og det vil til og med vise seg at vi skal skape noe slik at ingen skal dø i det hele tatt. Og dette vil vise seg å være enda bedre enn ideen om bibelsk udødelighet!
  Elena var enig:
  - Selvfølgelig er det bedre! I Johannes' åpenbaring står det skrevet at de oppstandne rettferdige vil ære Herren og tjene ham. Men det står ikke skrevet om de skal ha noe underholdning. Hva om de ikke engang lar meg se filmen?
  Catherine gliste:
  - Vel, pluss atten, det er definitivt forbudt i Paradise! Og dette vil vise seg å være ekstremt kjedelig.
  Elizabeth fniste og bemerket:
  - Ja, i himmelen er det selvfølgelig litt kjedelig... Og i helvete? Det er absolutt gråt og tannskjæring!
  Jenta, vitenskapsmannen i høyre hånd, bemerket:
  - Dette tyder på at det ikke er behov for å være fanatikere. I denne forbindelse er det umulig å ta alt bokstavelig.
  Elena tok den og begynte å synge med sin fullstemme;
  Hva mente Herren?
  Han bor i en forferdelig avstand...
  Da ordren ble gitt om å jobbe,
  Slik at vi ikke forblir i en drøm.
  
  Selv om den kongelige antrekket er fantastisk,
  Men det finnes ingen gjerrigere person...
  Fattigdom skyter blankt -
  Vår verden av lidelse er episk!
  
  Og Adam har ikke skylden for dette -
  En enkel sovjetisk, russisk fyr...
  Jeg gikk naken uten å skjule min skam,
  Som en proletar under tsarismen!
  
  Gud ga ham mat - grensen,
  Beite, uten å kjenne gaflene...
  Hvis du vil ha mer, vil du bli slått!
  Og drikk med håndflaten uten flasker.
  
  Adam led en slik skjebne,
  I et skummelt, kjedelig paradis!
  Men slangen fløy på vinger,
  Han forsto: en person lider ...
  
  Det er en måte å komme seg ut av kratt,
  Bygg en by, føde!
  For ikke å vandre rundt i lunden på lenge,
  Noen ganger er forræderi nødvendig.
  
  Jeg stjal den magiske nøkkelen fra himmelen,
  For å forlate rutinens Eden...
  Der vil du finne drømmepiken,
  I det minste kan du gå til grunne i underverdenen!
  
  Ja, selvfølgelig er det en risiko, gutt
  Denne planeten er ikke en gave...
  Men du vil gjenkjenne samvittigheten, ære,
  Og du vil finne din, kjenn matchen din!
  
  Adam mottok denne nøkkelen -
  Han åpnet portene og forlot himmelen.
  Synderen brukte mye energi,
  Går på steinene i store fjell...
  
  Her ser han porten igjen -
  Og igjen dukket den bevingede slangen opp...
  Han sa: Jeg er en god Satan -
  Bolten åpnet seg av seg selv...
  
  Adam gikk inn og han så -
  Et slikt malt mirakel...
  Naken jomfru bak bakken,
  Gnir et porselensgullfat.
  
  Men hvor bra er det?
  Gutten Adam kunne ikke holde tilbake!
  Og kysse leppene hennes
  Det viste seg å være søtere enn honning!
  
  Hun svarte ham -
  Likene smeltet sammen i stormende ekstase...
  Nei, ikke forbann Satan -
  Gutta dukket opp i synd!
  
  Gud utviste dem fra paradiset, men...
  Planeten ble deres hjem.
  Selv om folk bare har én sol,
  Men det er tusenvis av avkom!
  
  Ja, det var veldig vanskelig -
  Flom, tørke og vintre.
  Men sinnet er en kraftig åre,
  Mennesket har blitt en sterk skapelse!
  
  Hvordan kan en engel fly?
  Hvordan fjellets demon ødelegger lettelsen!
  Lag en vei der det er en vei -
  Nå et hvilket som helst punkt på land.
  
  Og det er nødvendig, det er god plass -
  Vi vil også kunne erobre.
  Så vår synd er ikke en setning,
  Nei, ikke snakk tull!
  
  Uten synd er det ingen fremgang,
  Tankebevegelser genererer!
  Det er bare ett svar på prekenen:
  Vi trenger ikke noen andres paradis!
  Jenta, den høyrelærde, klappet i hendene og kvitret:
  - Herlig! Nå er det på tide å spise litt kake!
  Fire robotjenter dukket opp kun iført tunikaer, og de var veldig muskuløse, umulig å skille fra ekte jenter. Uten videre tok de og plasserte et stort kulinarisk produkt i form av et luksuriøst palass med statuer og fontener. Det var tydelig at jentene var det virkelige idealet for krigere. Selv om de er bioroboter. De slo sine bare, grasiøse føtter og bøyde seg. Disse jentene er ren sjarm. Og håret hennes glitrer av bladgull.
  Seks menneskelige skjønnheter satte seg ved bordet. Og de begynte å ødelegge kaken med stor entusiasme. Og det var så velduftende, så søtt med mange lag.
  Jentene brukte hypergullbestikk når de spiste. Og du kan ikke bestille disse så enkelt på Hypernet. Dette virket veldig rikt og kult.
  De mutante jentene begynte til og med å synge:
  Vi er lei av å kjempe
  Kjemp for en kobberpenning...
  Jeg har så lyst til å bli rik
  Og svøm i luksus,
  Hvor mye lykke kan livet gi,
  Rikdom!
  Og skjønnhetene blunket til hverandre. Selv om de allerede hadde sett skatter som slett ikke var svake. De oppnådde mye og var i stand til å forstå. Disse jentene er superklasse.
  Jentene bryter ut i latter. Så latterlig og dumt det hele så ut. Og begge mutantjentene sendte ut lyn fra øynene. De traff hverandre, og en hel bunke gnister regnet ned.
  Catherine la merke til med en latter,
  Menn når de slåss
  Deres grusomhet er utenfor grensene,
  Hva om kvinner kjemper,
  Bedre å ikke slåss!
  Jentene fortsatte å spise kaken, som var veldig velsmakende og hadde en sterk, krydret og eksotisk aroma. Alt her var så vakkert og deilig.
  Elizabeth bemerket med et smil:
  - Jeg tror mest sannsynlig at de kriminelle brukte noe sånt som kronohyperbølger. De kunne godt ha hatt en lignende, ekstremt morderisk effekt. Eller rettere sagt, ikke morderisk, men å skjule materie en tusendels sekund fremover, eller bakover, noe som gjør det praktisk talt umerkelig!
  Jenta, vitenskapsmannen i høyre hånd, bemerket:
  - Dette er fullt mulig, den smarteste av de smarte! Men i dette tilfellet gir en annen hypotese oss ingenting!
  Elena sang som svar:
  - Og de forteller oss at beinet
  Kort sagt, hypotenusen...
  Jeg sier du har fått nok
  Jeg er lei av denne byrden!
  Catherine fniste og kvitret:
  - Brant virkelig alle karusellene ned?
  Euphrosyne mumlet:
  - Hvorfor sier du dette?
  Elena uttrykte sin mening:
  - Jeg tror at de kriminelle er veldig avanserte mutanter som oss. Kanskje til og med deres evner er helt uforståelige for vår sivilisasjon. Eller omvendt, de er nære og kjære for oss.
  Efrosinya bemerket:
  - Versjonen om at dette er mutanter som oss er veldig interessant!
  Jenta, vitenskapsmannen med høyre hånd, spurte:
  - Er det som ninjaskilpadder?
  Elizabeth mumlet:
  - Ninja skilpadder vises kun i tegneserier!
  Jenta, en venstrehåndslærd, bemerket:
  - Hva med versjonen om at alt som finnes i menneskets fantasi eksisterer i en parallell virkelighet?!
  Elena sang:
  Marerittfabrikk
  Satans kjøkken...
  Kraftige slag -
  Drømmer forrådt!
  Ekaterina var enig:
  - Hvis tanken er materiell, så er det for mye tull som kryper rundt i universet og parallelle verdener!
  Jenta, den høyrelærde, tok en bit av kaken og brølte:
  - Vi er født til å gjøre et eventyr til virkelighet!
  Elena fniste og kvitret som svar, samtidig som hun kastet gaffelen med bare tærne:
  - Eventyret er en løgn, men det er et hint i det,
  En leksjon for flinke jenter.
  Jenta, den høyrelærde, utbrøt:
  - Du er en superklassekriger! Og du har så mye sjarm!
  Elizabeth tvitret:
  - Vi vil frimodig gå inn i kamp,
  For kraften til jenter...
  Og barbeint
  La oss knekke tønnen!
  Deretter lo jentene øredøvende, som om stemmene deres var i en kaskade. Og de blunket med sine safir- og smaragdøyne. Det er tross alt jentene her. Og føttene deres kolliderte med de bare, runde hælene og slo ut gnister.
  Dette er virkelig så kult.
  Elena sang:
  Et sted på Kama,
  Vi vet ikke selv...
  Et sted på Kama,
  Mother River!
  Kan ikke nå med hendene
  Kan ikke nå med føttene
  Bare føtter!
  Jenter foran!
  Og hennes smaragdgrønne øyne glitret. Jenta endte opp på en høy tone og tok lyden.
  Deretter begynte de å jobbe med kjevene igjen, og avsluttet delikatessen.
  Så tok jentene farvel i hendene og forlot laboratoriet. Bra selskap, men de er litt lei av det. Mutantkrigerne sang i kor:
  - Vi er ikke lei av det i det hele tatt.
  Drikk, gå en tur og bli ond forelsket....
  Og slå ansiktene for saken,
  Og velte seg i en knockout,
  Og velt deg i en knockout!
  Naturlige mutanter
  Vi vil rive fiendene våre i stykker!
  Naturlige mutanter!
  Og ingen malinger!
  Og jenta vil igjen ta tak i hverandre og slå hverandre med de nakne, runde hælene på de sterke bena.
  Deretter fløy de igjen. Denne gangen bestemte vi oss for å besøke Venus.
  Hvorfor ikke? Også en veldig vakker planet. Jentene er på en stor opptur. Og du kan fortsatt fly til Venus ved å bruke individuelle gravitasjonsjetpakker.
  Jentene fløy, og safir- og smaragdøyne ble store. De løp gjennom vakuumet og sang:
  Det er mange forskjellige dører i rommet,
  Onde hyperplasma raser strømmer!
  Kunnskap ga mange ledetråder,
  Vi var mennesker, og nå er vi guder!
    
  På stjerneskip suser vi langs bølgene,
  Quarks skum i etervirvlene!
  Hva vil jeg gi videre til mine etterkommere?
  Barn av en annen, stormfull verden!
    
  Vakuumet er varmt, varmer hjerter,
  Stjernene rundt er som ansikter til elskere!
  Vi tjener fremgang, det er ingen ende,
  Og på jorden rasler lønnene forsiktig!
    
  Der vi går, der blomstrer Rus,
  Kampens torden, livets musikk!
  La oss frimodig sette i gang en ny kampanje,
  La oss hellig tjene det evige fedrelandet!
    
  Ja, det vil være ofre, plassen er hard,
  Mange forskjellige arter og raser!
  Verdens avgrunn er for stor,
  En venn om kvelden, men en sviker om morgenen!
    
  Men for Russland er det ingen barrierer,
  Noen vet: den russiske ånden er styrke!
  Verken Gehenna eller helvete vil skremme deg,
  Døden-graven vil ikke fengsle deg!
    
  Bare kjøtt kan utslettes,
  Vel, sjelen tjener moderlandet trofast!
  Problemer og sorger, overvinn alt,
  Vi må stramme beltet!
    
  Så vi beseiret fiendene,
  Vi er menneskeheten - universets navle!
  Vederstyggeligheten vil trenge seg inn, møte slaget,
  Mildhet, sorg og hulking passer oss ikke!
    
  Rommet har blitt som en gårdsplass for oss,
  En rask flytur mellom stjernene er som en tur!
  Selv om det himmelske teppet er ubegrenset,
  Vi kan omforme det - ingen spøk!
  Jentene kan virkelig synge veldig bra og fantastisk. Og stemmene deres er bare honning.
  Det er også mange forskjellige typer stasjoner, restauranter, underholdningssentre og datarom rundt Venus. Selve planeten er bare litt mindre enn jorden. Og veldig varmt, nær solen.
  Og den er full av halvnakne jenter, knapt dekket med stofftråder. Og de suser over overflaten, glitrende med sine bare, rosa hæler.
  Dette er de fantastiske jentene her. De er mørkere enn på jorden, med sjokoladeskinn, men nesten alle er også lyshårete.
  Og sjeldne gutter som ser ut som ungdommer. De er også veldig mørkhudede, men lyshårede og veldig vakre, med delikate ansiktstrekk, som jenter.
  Og Venus selv har mye gull, noe som er ganske billig for en futuristisk epoke. Og dette gullet er overalt. Og glitrer i den store solen.
  Og det er fortsatt speil som henger rundt, og det er en konstant, evig dag på Venus. Og en veldig lys og begivenhetsrik dag.
  Og hvor mange statuer og fontener med jenter. Og også glitrende med gull. Og hvor fantastisk denne verden er. Alt ved ham er så lyst, fantastisk og på en eller annen måte ungdommelig.
  Og mye mer i tillegg til gull og rubiner. De er for det meste kunstige og veldig store. Individuelle rubiner er på størrelse med en fotballbane. Og barn leker på dem, for det meste jenter også.
  Det er utrolig hvordan de bare føttene deres ikke blir varme. Og alt er flott og flott.
  Og selvfølgelig mye blomster. Noen av dem er også enorme. Og mange hus er enten som knopper eller blomster som står oppå hverandre. Fargene er også for det meste gule, røde og oransje.
  Og selv i et vakuum kan du lukte fantastiske aromaer.
  Alt her er så fantastisk, det er bare svimlende.
  Elizabeth sang med glede:
  Venus, du er en vakker planet,
  Det er varmt, fantastiske blomster vokser...
  La heroismens gjerninger synges,
  Det er orden og komfort overalt!
  Jenta er virkelig så nydelig med det blå håret sitt. Og hun har dem lange og bølgete. Og menn blir ofte forvirret i dem. Og krigeren selv er veldig temperamentsfull, og elsker å bli kjærtegnet og å bli kjærtegnet selv.
  Krigerne sirklet over Venus. De så dets små, varme hav og elver. Det var mangel på vann på planeten, men dette ble raskt kompensert for av hydrogen, som ble kombinert med oksygen, og vann ble oppnådd.
  Dessuten ble noe av fuktigheten levert fra Jupiter. Tvert imot var det et overskudd av det.
  Venus er et bra sted, for varmt, men atmosfæren er utformet på en slik måte at den fjerner overflødig varme.
  Fire mutante jenter koblet seg til informasjonsfeltet og begynte å lytte til det. Finnes det en kilde til informasjon om tyveri av et intergalaktisk stjerneskip?
  Ekaterina bemerket med et smil:
  - Ørene våre er rett på toppen av hodet vårt!
  Og perletennene hennes glitret. Jentene fortsatte å skanne og hyperskanne. I prinsippet er ikke dette helt logisk.
  Kidnapperen vil ikke fly til solen. Dette ville være en ekstremt risikabel handling.
  Selv om Elizabeth bemerket:
  - Å gjemme et intergalaktisk stjerneskip i soldypet ville vært veldig originalt!
  Elena fniste og sa:
  - Vi kan skape alt,
  Finn til og med et stjerneskip...
  Det var en jeger, det vil være vilt,
  Tell til ti!
  Og jenta tok den og blunket med smaragdøyne. Og som svar blunket Elizabeth til henne med safir. De mutante jentene elsker å blunke. Slik utveksler de energistrømmer med hverandre. Noe som er ganske kult.
  På Venus er det et monument over de to første kosmonautene: en fyr og en jente som satte foten på overflaten. De vises som veldig unge og dekket av hypergull. Det er dyrere enn bare gull, men det er lysere og glitrer i et fabelaktig utvalg.
  Alt her er så storslått og fargerikt.
  Fra håndflatene til en ung mann og en jente skyter stormfulle, strålende fontener mot himmelen og svever til høyden.
  Venus er generelt en fantastisk planet. Den har fantastisk luft og fantastiske landskap.
  Og nå marsjerer barn ved siden av monumentet. De er mørkhudede, i korte skjørt og sjeldne gutter i shorts. De holder flagg i hendene, og fra tid til annen gjengir de inskripsjoner med dem.
  Elena fnyste foraktelig:
  - Dette er primitivt! Du kan bruke triviell datagrafikk!
  Elizabeth sa med et smil:
  - Hvorfor er det attraksjoner Du kan gjengi alt kulere i hypermatrisen? Men allikevel er folk tiltrukket av naturlige ting. Akkurat som med en ekte hann, er det mye mer behagelig og morsomt enn med den mest dyktige bioroboten!
  Elena sang lekent:
  Og jeg vil ikke fortelle det til noen
  At jeg elsker roboten!
  Jeg elsker robot!
  Og jeg dreper hannen!
  Catherine fniste og kvitret:
  En robot vil ikke erstatte en person,
  Verken i sengen eller i vitenskapen, vet...
  Mannen, tro meg, er ikke en krøpling,
  Og han vil bygge et ekte paradis!
  Efrosinya bemerket:
  - Og likevel har mennesker, og spesielt menn, falt for mye inn i barndommen. Og hvis det blir en stor romkrig, vil det ha innvirkning!
  Elizabeth sang:
  - Det er fred i verden, det er ikke behov for krig,
  Det blir kjærlighet og vennskap!
  . KAPITTEL nr. 5.
  Jentene landet i hovedstaden på Venus, Afrodite. Det var en hel metropol. Det er så mye gull i det at det til og med blender øynene dine. Jenter og gutter, selv om de er lettkledd, henger også kjeder, armbånd, klokker, slanger og øredobber laget av edelt metall på seg selv.
  Mange unge menn liker også å bruke øredobber. Dette er en slik mote. Og lokale innbyggere stikker også ringene inn i neseborene deres.
  Dette er virkelig underholdningsindustrien.
  Og duften av veldig sterk, behagelig luktende parfyme sprer seg gjennom luften. Og hvor mange skjønnheter det er av forskjellige hårfarger.
  Elizabeth bemerket:
  - Denne planeten er herlig, men for fargerik. Den har liksom for mye av alt, sol og gull.
  Catherine bemerket med et glis:
  - Og hva kan vi finne her?
  Elena twitret:
  Som er vant til å kjempe for seier,
  La ham synge med oss...
  Han som er blid ler
  Den som vil vil oppnå det
  Den som søker vil alltid finne!
  Og hun viste frem sine skarpe, store biceps. Minner om:
  - I Afghanistan spredte jeg en gang en hel gjeng. Og hun fanget tre kameler med gull fra dem!
  Og den rødhårede lo. Hun husket hvordan hun brakte Taliban-ledere på kne og tvang dem til å kysse hennes bare, støvete, muskuløse ben.
  Ja, hun elsket å ydmyke menn. Og det er flott.
  Catherine nikket:
  - Under krigen mellom Russland og Taliban kjempet vi kjempebra. Hun nektet på prinsippet å blande seg inn i striden mellom slaverne. Men å kjempe mot Taliban er en hellig ting.
  Og jentene drepte da mange Mujahideen.
  Generelt tapte de den første krigen i Afghanistan nettopp fordi mutantjentene fikk ordre fra høyere makter om ikke å gå på en smell der.
  De sier at hvert land har sin egen vei til både frihet og slaveri, og den bør følges. Og i det tjueførste århundre ble Russland styrt av en president som gjorde mange feil.
  Men alt gikk over, og det ble mye bedre. Folk lærte til slutt å leve fredelig, noe som ble tilrettelagt av en nedgang i antall menn. Og faktisk, menn er aggressive, og kvinner er fredsstiftere.
  Elena twitret:
  Det er ikke noe liv i universet uten kvinner,
  I dem er maisolen, i dem er kjærlighetens morgen...
  Og onde mennesker er som miner...
  Bare jenter gir sterkt lys!
  Elizabeth gliste og la merke til, og blottet de perlefargede tennene:
  - Ikke forakt det sterkere kjønn på den måten! Det er noen nyttige ting om menn også.
  Elena nikket.
  Og hun blunket til vennen sin. Jentenes humør løftet seg merkbart. Og de fløy over overflaten av Venus og tok fart. Det er selvfølgelig vanskeligere å akselerere i atmosfæren enn i et vakuum. Men alt blinker så sjarmerende og raskt.
  Det er mange fly, også gullbelagte eller platina. Så fantastiske de er.
  Elena sakket ned farten, fanget et av flyene med hendene, der det var en gutt på rundt tretten år, og sang:
  - Min lille gutt,
  Vil du få litt shish?
  Barnet stakk ut tungen som svar. Og han presset den i full fart med albuen.
  Bilen hans rykket og kastet Elena. Jenta snurret rundt. Og hun tok sjokkpistolen fra beltet. Og hun siktet med vilt vanvidd mot den lille imperen.
  Han knirker og setter fart.
  Catherine grep partnerens hånd og ropte:
  - Det er ikke verdt det! Dette er et barn.
  Elena hveste:
  - Gudfaren har kommet, gudfaren har kommet,
  Og solen begynte å snurre...
  Gå vekk gutt, du er veldig full
  Og japanerne vil ikke redde deg!
  Elizabeth svarte strengt:
  -Vel, du synger tull!
  Euphrosyne kvitret og hveste:
  - Jeg er ikke en patetisk feil,
  Ikke en sneglefart!
  Ekaterina, en jente med hår farget som bladgull, tok det og sa:
  - Jenter er forskjellige
  Og noen ganger farlig i kamp!
  Men de vil alle ha en fyr,
  Send til kennelen!
  Krigeren var fantastisk, og jentene, alle fire, begynte å snurre i luften. De er så kule og fantastiske, la oss si, jenter. Og hælene deres er veldig rosa og nakne.
  Elizabeth tok den og sang, hoppet opp og ned:
  Jeg er den sterkeste jenta i verden
  Vennene mine er også veldig sterke...
  Vi erobrer eterens vidder,
  Og kjeruber er virkelig like!
  Dette er jentene her - veldig vakre, og så sterke og muskuløse ben de har. Muskelkuler ruller under bronsert hud.
  Elena tok den og kjørte nålen med bare tærne. Den fløy over og stakk tvers gjennom vepsen og spikret den til palmetreet.
  Den røde harpien tok den og sang:
  - Slaget mitt er knusende,
  Jeg er en sånn jente, tro meg, jeg er kul...
  Skjønnhetens stemme er fengslende,
  Selv i kulda går jeg barbeint!
  Og igjen vil krigeren ta den og snurre. Og hun virket som en snurrevad. Dette er en jente med fantastisk komposisjon.
  Hun er suveren i sitt kolossale, krigerske raseri.
  Elena klikket med bare tærne med aggresjon og slapp lynet. Hun fløy over og traff kronbladet til en stor blomst. Og hele den enorme knoppen glitret av alle spekterets farger.
  Det var ekstremt kult.
  Elizabeth bemerket:
  - Det er bra at du ikke brente blomsten! Men det trengs noe mer konstruktivt. Finn for eksempel kriminelle som stjal en intergalaktisk rakett!
  Den røde harpien sang og blottet tenner:
  - Bomber og raketter flyr,
  Napalm faller ned fra himmelen...
  Som kometer som raser,
  En dødsorkan kommer!
  Ja, det var fantastisk.
  Jentene kjedet seg. De ønsket virkelig å kjempe og vise frem sin dyktighet.
  Her foreslo Catherine:
  - La oss hoppe inn i Ultramatrix of the Hypernet og ha et lite opprør der!
  Elena nikket på hodet, rødt som et proletarisk banner:
  - Dette blir kjempebra! For en morder fantasi!
  Og jentene tok det, og uten å tenke seg om to ganger, slo de på skannerne og hoppet inn
  Hypernett.
  Og det er så mange spill der, og dessuten er de helt gratis. En virtuell virkelighet reproduseres, som ikke kan skilles fra den virkelige.
  Nå har jentene tatt det og uten videre gått inn i romkampen.
  De kontrollerte hver et kampromskip av typen missilcruiser.
  Det er flere hundre våpen på den, men de er lastet, kontrollert og betjent av maskingevær.
  Og jentene gikk nå inn i kampen.
  Elena trykket på joystick-knappene med bare tærne. Avfyrte en dødelig rakett. De tegnet et vakuum og traff fiendens krysser. Og det var som en supernovaeksplosjon.
  Jenta tok den og sang med glede:
  - Slått og knullet,
  Jeg er en ekte hai!
  Og krigeren blunket med smaragdøyne.
  Elizabeth kontrollerte dreadnought. Og dette romskipet har kolossal slagkraft.
  Og den snurrer som en lettstyrt bil.
  Jenta med blått hår avslørte den skarlagenrøde brystvorten. Hun trykket den på joystick-knappen. Frigitt den dødelige kraften til utslettelsesgaven. Den feide forbi som en brennende virvelvind. Deretter tok Elizabeth den og sang:
  Jeg tror fullt og fast på mitt fedreland,
  Hun ser på hele planeten...
  Kan jeg få mange venner
  Og strømmer av lys vil fly!
  Og jenta med blått hår sendte igjen en gave med destruktiv kraft, og sprengte fiendens romskip.
  Dette var faktisk veldig kult.
  Elizabeth kvitret og sang:
  - Jeg tror hele verden vil våkne,
  Orkene vil tape krigen...
  Og solen vil skinne
  Verden vil være evig mai!
  Og jenta vil riste håret, som er som fargen på sommerhimmelen.
  Ekaterina er også på cruiseren. Hun fyrer med de nakne, runde hælene. Hun har dem veldig forførende. Og nå skyter hun også ned et fiendtlig stjerneskip med en strøm av energi.
  Og en jente med hår fargen på bladgull synger:
  Måtte det alltid være solskinn
  Måtte det alltid være himmel...
  Måtte det alltid være en mor
  Måtte det alltid være meg!
  Og krigeren blottet brystene hennes og skjøt igjen, trykket på knappen med jordbærvorten hennes, skinnende som en juvel.
  Dette er virkelig en skjønnhet.
  Men Efrosinya kjemper - hun er også en veldig vakker og muskuløs jente. Og hun bruker håret når hun skyter mot fienden. Og de er hvite, som nysnø. Hundre prosent naturlig blond.
  Så, kan man si, fantastisk og storslått. Bare et mirakel.
  Euphrosyne skyter fra slagskipet hennes fylt med de mest moderne våpen og roboter, og synger:
  - En krigsvulkan har blusset opp i universet,
  Mellom stjernene, som en orkan, raser bølger...
  Det virket som om Satans tjenere angrep,
  Men jentenes blikk vil ikke gå ut, kjenn den stolte!
  Dette er mutantjentene her. Og de har underholdning verdig superhelter.
  Så de satte i gang med å ødelegge fiendens flåte. Og de knuller orker så mye at de kontrollerer romskip.
  Og samtidig synger jentene:
  Vi er vakre jenter
  Vi slo orkene med all vår kraft...
  Stemmen er selvfølgelig klangfull,
  Vi vil definitivt vinne!
  Det er spesielt vakkert når krigere skyter med sine skarlagenrøde brystvorter. De er så lyse, som roseknopper. Og du kan se at jentenes kropp skinner som oljet. De er fantastiske og unike. Og kroppens linjer er så grasiøse. Og hvor mye sjarm og perfeksjon de har.
  Rent fysisk føler man disse jentene, som om de var ville pantere.
  Elizabeth husket at hun ikke alltid var så formidabel. At det også var det førtiførste året hun opplevde dette...
  Og minner blinket foran henne som en orkan;
  Elizaveta Petrova, en ung løytnant for grensetroppene, ble målløs. Ryktene om et mulig krigsutbrudd hadde sirkulert i to måneder. Men på en eller annen måte kunne jeg ikke tro det... Som en smart jente, delte ikke Elizabeth den pretensiøse force majeure av den offisielle doktrinen - at den røde hæren var sterkere enn alle andre. Onkelen hennes kjempet i den finske krigen, ble såret og snakket veldig lidenskapelig om dens fremgang.
  - Tankene våre fløt sakte, som gelé fra en panne. Fremover var de formidable SMK-ene, med to snuter, seksti tonn hver. En slags slagram for å bryte forsvar. Og som de buldrer! Lyden av torden er som knirking fra en mus sammenlignet med brølet fra en okse. Og det er hull under sporene. For noen dager siden var det tine, den svarte jorden var dekket med en isskorpe. Tankene beveger seg saktere og saktere, og kavaleriet innhenter dem. Tusenvis av ryttere, de må holdes tilbake for ikke å bli overkjørt av stridsvogner. Og foran la finnene gruver og gravde ned tønner med olje. Mange av tankene våre brant som stearinlys. Et forferdelig syn, spesielt på en tidlig polarnatt, sølte bensin og olje og ble blandet med smeltevann. Hestene ble skremt og gnaget rasende, de brant, og et levende snøskred stormet mot infanteriet. Opptoget var rett og slett forferdelig stridsvognene kunne verken stoppe eller snu. Og kommandoen forbød oss å stoppe.
  Hvis du går, så bare fremover, bryte fienden. Og stridsvognene eksploderte og brant, kavaleriet tråkket sitt eget infanteri. Offensiven sprutet, det virket som om stjernene hadde falt ned fra himmelen.
  Fyren hostet opp blod og stoppet opp. Jeg tok en slurk på hundre gram og fortsatte.
  - Det var slik vi ble sittende fast uten rekognosering, uten luftdekke. De kjempet hele vinteren og halve mars, de brøt gjennom festningsverkene, men to hundre tusen av våre soldater vil aldri glede seg over seier. Lyset har blitt mørkt for dem for alltid.
  Jenta spurte overrasket:
  - Er det virkelig så mye?
  Onkelen nikket:
  - Jeg tror ikke noen vet nøyaktig, men likene ble fraktet i tog. Det var skummelt. Vi ble tvunget til å storme forsvaret, og finnene meja ned våre rekker. Bare vill galskap.
  spurte Elena stammende:
  - Så hva, vi er ikke så sterke?
  Onkelen svarte:
  - Styrken til en stridsvogn er ikke i rustningen, men i hodet!
  Jenta nikket:
  - Det du sa er fantastisk!
  Elizabeth husket denne samtalen lenge. Hun spurte hva slags stridsvogner tyskerne og finnene hadde. Finland hadde imidlertid ingen stridsvogner i det hele tatt, bortsett fra et dusin lette tretonns kiler. Og onkelen min visste om tyske stridsvogner hans fetter, som dro til Tyskland, fortalte ham om dem. Generelt var ikke nazistene imponert over teknikken hans.
  - Tank T-1, veier bare fem og et halvt tonn, hastighet 57 kilometer i timen. Pansringen er skuddsikker, bevæpningen er tre maskingevær. Vel, det vil gå mot infanteri, men maskinen er ganske svak.
  - Men hun er ikke den eneste med dem? - spurte jenta bekymret.
  - Det finnes også T-2, T-3, T-4 og T-5!
  Elizabeth smilte:
  - Hvilken er sterkest?
  - T-5! Den har to kanoner, 75 mm og 37 mm, og fire maskingevær. Ja, denne tanken er vakker, tyskerne kaller den "varulv". - Fyren spredte armene og viftet med dem som en mølle.
  "Hva med hastigheten?" spurte jenta.
  - Femti kilometer på motorveien er generelt nok. Totalt sett er tanken interessant, tårnet er strømlinjeformet. Den beste av kreasjonene til fascistisk tankbygging. - Onkel sukket. - Riktignok er ikke vår T-28 og spesielt T-34 verre, og kanonene til tankene våre er enda kraftigere.
  Jenta foreslo:
  - Hva om vi lager nye tanker, kjøligere?
  Onkelen svarte:
  - Det er ikke noe kulere enn KV-2, den er så kraftig, men det er også KV-3, og KV-4, og spesielt KV-5. Det siste monsteret veier hundre og tjue tonn, og er i ferd med å gå i masseproduksjon. Da skal tyskerne treskes som en hirsekjede.
  Jenta gjespet demonstrativt:
  - Hvis du vil kjede en jente, snakk om våpen, men hvis du vil bryte opp for alltid, snakk om sovjetiske våpen!
  Onkelen ble fornærmet:
  - Hva har vi, dårlig teknologi?
  Jenta spøkte:
  - Men dataene på det er hemmeligstemplet. De sier at du kan få fengselsstraff for bare å nevne kaliberet til en tanks pistol.
  Onkelen ristet negativt på hodet:
  - Ikke sant! Ingen blir fengslet for en slik bagatell!
  Jenta rystet:
  - Hvordan skal man si det! Og det var ikke det som skjedde.
  Onkelen bemerket:
  - Jeg skal fortelle deg, T-34 har et våpenkaliber på 76 mm. Og rustningen er 52 mm, hvis du er interessert.
  Jenta fnyste foraktelig:
  - Jeg vil gjerne se dette miraklet. Vil du vise meg?
  Onkelen svarte motvillig:
  - Jeg skal vise deg hvis du vil. Imidlertid kalte Voroshilov denne tanken en monstrositet. Takk til Marshal Kulik for å insistere på implementeringen. Ja, Stalin satte personlig pris på denne tanken. Ved begynnelsen av førti-tre er det planlagt å utstyre hundre og tolv tankdivisjoner med det.
  Jenta ble overrasket:
  - En tank?
  - Nei! Også KV og T-80, selv om denne tanken er lett, mener jeg, T-80. Sant, han kan svømme!
  Jenta ble overrasket:
  - Svømme? Dette er interessant!
  - Vi har tre tusen tre hundre amfibiske stridsvogner. - Onkelen sa dette med stolthet, og senket stemmen til en hvisking. - Bare ikke fortell dette til noen, det er en stor hemmelighet. Hvis du søler bønnene, kan du havne bak lås og slå. Se, ingenting forkorter livet mer enn en lang tunge.
  Elizabeth ble umiddelbart stille. For to dager siden skjedde en ganske ubehagelig hendelse med en god venninne av henne. Følgende skjedde. Det var teaterkveld, alle hadde det kjempegøy, og de drakk selvfølgelig. Trompeter spilte, jenter og gutter danset. Så Yashka Klopov, en lystig kar, var lederen, som alltid ønsket han å spøke. Han løp til veggen der et portrett av Stalin hang. Et heftig portrett som dekker hele veggen, lyst, kledd med mosaikk. Stalin så ung ut, ikke mer enn trettifem år gammel, kjekk. Selv pannen var ikke så lav og skrånende som originalen. Yashka spilte munnspill, og kastet den deretter inn i salen.
  - Å, yuli, yuli, yuli! Dette er sangen "Matuli"!
  Noen spurte hånende:
  - Hvorfor synger du om moren din hvis faren din står foran deg?
  Yashka gliste som svar og sang:
  - Freakfaren min ble fordrevet i bygda! Min far, folkets far, regjerer i det hellige Kreml!
  Alle lo, klappet i hendene og plystret. Yashka tok i mellomtiden en linjal fra beltet og erklærte fnisende:
  - Jeg vil gjerne måle nesen til nasjonenes far!
  Publikum spurte unisont:
  - Hvorfor?
  Yashka lekte med en linjal og spinnet:
  - Fordi Stalin har et stort hjerte! Den største i verden! Dette betyr at nesen må være størst!
  Som svar, vennlig latter og plystring:
  Yashka reiste seg på tærne, brukte en linjal og snudde den et par ganger. Og ler sa han:
  - Femtitre centimeter! Det er kult! Han er virkelig størst!
  Alle lo igjen og pekte fingre. Alt i alt var kvelden en stor suksess. Elizabeth ristet irritert på hodet og drev minnene bort. Yashka ble ført bort ved daggry, på vei til et svart krater, slo folk i skinnjakker ham med batonger og never. Det en gang så unge, muntre ansiktet ble til et blodig rot. Elizabeth så dette fordi de alle ble spesielt hentet inn for å se på arrestasjonen. Så tok den politiske betjenten ordet, kjeftet mye og kom med trusler. Fem til ble arrestert på stedet; Elizabeth husket dette, hennes brennende kjærlighet til festen ble rystet.
  Men selv nå, hvis fienden hadde gjort et forsøk på Stalins liv, ville hun uten å nøle tilby sine bryster!
  Jenta spurte fyren:
  - Er Frankrike et sterkt land?
  Han svarte:
  - Ja, sterk! Sammen med Storbritannia kontrollerer de mer enn en tredjedel av verden. Tar man hensyn til koloniene, er ikke befolkningen i Frankrike dårligere enn USSR.
  Elizabeth plystret:
  - Og en slik kraft tapt!
  Onkelen klødde seg i den skallete toppen av hodet:
  - Ja, jeg tapte! På bare en og en halv måned ble fire europeiske stormakter beseiret. Selv Napoleon og Alexander den store hadde ikke slike seire som Hitler.
  Elizabeth spurte hviskende:
  - Hvordan er han, Hitler?
  Onkel trakk på skuldrene:
  - Jeg så ham ikke! På portrettene så du ham selv. De sier at han er gjennomsnittlig høy, nervøs, spiser menneskekjøtt og liker spesielt godt å skjære av kvinners bryster.
  Elizabeth ristet på hodet:
  - Ikke plystre! Hitler er vegetarianer.
  Onkelen var ikke enig:
  - I ånden er han en typisk kannibal! Han beordret bestevennen Rema til å bli kuttet i to deler med piggtråd. For et kjøttetende monster! Etter overgivelsen av Frankrike beordret han å brenne i live av hundre tusen jøder som bodde i og rundt Paris. Som et resultat ble det en forferdelig stank. Dessuten sparte ikke nazistene selv små barn. Etter brenningen urinerte SS-mennene demonstrativt i asken. De sier at Hitler personlig deltok i tortur og tortur,
  Elizabeth bemerket:
  - Herskeren over de som tar brød fra bøddelen, samler salt på rumpa!
  Fyren ristet på hodet, tok frem en sigarett og tok et drag. Han visste å røyke veldig interessant, og blåste ut røyk i ringer. Blikket hans ble mer muntert:
  - Vet du hva jeg er redd for?
  Jenta svarte med tynn stemme:
  - Jeg synes det er greit.
  Min fars bror protesterte og tok korte drag:
  - Det er bare frostskadde som er redde for noe! For en normal person er det på ingen måte skammelig å oppleve frykt. Spesielt hvis han er rimelig, og ikke så mye for seg selv som for andre.
  Jenta nikket bestemt:
  - Jeg er enig her!
  Fyren sluttet å røyke og ristet på hodet, som om han strakte nakken:
  - Du vet, det går rykter om at nazistene lager nye forferdelige våpen. En bombe som er i stand til å pulverisere hele byer til giftig støv. Dessuten vil det ikke være noen frelse fra ham.
  Elizabeth fnyste foraktelig:
  - Typisk bløff av Goebbels propaganda!
  Fyren sukket dypt, som en hvalross under vann:
  - Å nei! Dette er vitenskap! Våpenet, sier forskere, er ganske ekte. De fant til og med opp et navn for den - atombomben. Så jeg tror at det er best å angripe Tyskland først, uten å vente på at et så monstrøst våpen skal falle i hendene på nazistene.
  Elizabeth skalv som av et elektrisk støt:
  - Men det er æreløst å bryte fredsavtalen. Vi har en ikke-angrepspakt med Tyskland, en traktat om vennskap og grenser!
  Onkelen sa sarkastisk:
  -Har nazistene noen gang respektert avtaler? La oss minne om for eksempel Polen, eller Belgia og Holland. Hitler sa til og med dette: - Ærlighet er et typisk offer på hensiktsmessighetens alter!
  Jenta svarte ivrig:
  - Stalin er ikke Hitler!
  Fyren var enig, men sa det diametralt motsatte:
  - Selvfølgelig, og det er derfor han må slå først! Etterkommere vil ikke tilgi ham for forsinkelsen. Angrepet tredobler styrken, forsvaret halverer den!
  Elena bemerket:
  - Hæren vår vil bli den mest offensive i verden hvis fienden slår til! - Og så gjentok hun det enda høyere. - Men bare hvis fienden treffer!
  Onkelen smalt øynene lurt:
  - Et hode avskåret av et blad kalles et hagehode, fra det springer gjengjeldelsens druer opp! Nei, jeg synes at Hitler burde vært ferdig selv når hordene hans skyndte seg til Paris.
  Jenta trampet med foten og svarte:
  - Kanskje du har rett!
  Elizabeth husket denne samtalen lenge. Rykter om konsentrasjonen av nazistiske tropper, spesielt i Polen, konstante brudd på den sovjetiske grensen av tyske fly, og økende arrestasjoner blant troppene skapte en nervøs situasjon. Samtidig inspirerte politiske instruktører aktivt: det blir ingen krig! Likevel ble ytterligere styrker, spesielt pansrede, trukket opp til grensen. Spesielt så Elizabeth for første gang den nyeste KV-3-tanken, med to kanoner og veide syttifem tonn. Det var en eksperimentell modell, som, som noen hvisket, skulle testes i kamper. Jenta likte imidlertid ikke helt tanken, den var for tung, den hadde lav manøvrerbarhet, knuste broer og tårnet roterte sakte. I tillegg, på grunn av det store kaliberet til kanonene, ble ildhastigheten lidd og nøyaktigheten var relativt lav! Likevel inspirerte en så kraftig tank til tillit. Den 850 hestekrefters dieselmotoren buldret fryktelig, det hørtes ut som et vulkanutbrudd, derimot, var mer stillegående. Jenta så på monsteret med et skeptisk blikk og snudde seg på hælen...
  Morgenen den tjueandre juni ble en forferdelig hendelse, store fascistiske styrker ble kastet mot USSR. Elizabeth følte seg imidlertid ikke sjokkert med det første. Dessuten satt fyrens ord om atombomben som ble skapt av nazistene dypt etset i minnet mitt. Kanskje det er enda bedre at Hitler angrep nå, når opprettelsen av et supervåpen fortsatt er langt unna! Det er bedre å knuse en tiger når den ennå ikke har vokst hoggtenner. Skjønt, hva slags Fuhrer er en tiger, snarere en sjakal. Men det tristere blir slutten på fascismen.
  Elizabeth ble løftet opp fra sengen sin, og hun kledde seg raskt og slo seg sammen med resten av våpenkameratene og våpenbrødrene.
  Nazistene ga hovedslaget bak Bialystok-gruppen. Kraftige pansrede og mekaniserte kolonner avanserte førti kilometer i løpet av to timer. Og heldigvis ble ikke engang skyttergravene gravd.
  Det ble ikke levert artillerigranater, og jentene ble tvunget til å møte nazistene med rifler og granater. Så dukket Hitlers stridsvogner og pansrede personellførere opp. Fremover var T-3, bevæpnet med tre maskingevær og en 50 mm kaliber kanon. Noe mindre enn T-4, med høyeksplosive fragmenteringsskaller.
  Elizabeth følte seg umiddelbart hjelpeløs. Hva kan hun gjøre, bare bevæpnet med en Mosin-rifle og et par antipersonellgranater? Tyske stridsvogner regner med maskingevær mot det sovjetiske infanteriet, granater eksploderer. Blodige jenter og gutter faller i nærheten. En fyr, fortsatt skjeggløs, fikk bena blåst av. Han skriker og strekker seg ut til Elizabeth med hendene, som mangler fingre. Det er eksplosjoner igjen, og tyske messer dukker opp i luften. På avstand er de ikke veldig skumle og ligner fluer, men når de flyr nærmere blir de til gribber.
  Tyske stridsvogner kommer nærmere og nærmere, slanger med hakekors svever over dem. Samtidig lyder Wagners grandiose symfoni. Alt ser uvanlig truende ut, til og med tankene, som for øvrig ikke er for store, er malt slik at de minner om rovdyr. Det er spesielt mange grinende fjes. Elizabeth føler dyreskrekk, hun vil løpe, bena hennes er nummen, men...
  Hvordan kan en russisk person (og hviterussere og russere er de samme menneskene) forråde og være redd?
  Elizabeth kaster en granat. Hun, som har en sterk hånd, kaster den langt og slår T-3. Tanken fryser et øyeblikk og reagerer umiddelbart. En øredøvende eksplosjon høres, jenta blir kastet opp i luften, og en bølge av mørke dekker bevisstheten hennes...
  . KAPITTEL nr. 6.
  Elizabeth husket dette i et hektisk tempo, som om virvelvindene raste gjennom hodet hennes.
  Og etter det begynte jentene, etter å ha blitt mette av romkampen, å kjempe, men på en litt annen måte.
  Spesielt bestemte de seg for å kjempe mot monsteret Generous og hans kjempende mutanter.
  De planla faktisk å brenne ned en hel by ved hjelp av gravitasjonspumpede laservåpen.
  Vel, dette er også et interessant eventyr. Dessuten tilkalte monsteret Generous også stålsoldater fra nulldimensjonen.
  Elizabeth spratt opp og slo den nakne hælen i magen til stålsoldaten. Slaget raslet med jernet.
  Bruten bøyde seg, men rettet seg umiddelbart opp og lo:
  - Ubetydelig, jordisk kvinne!
  Elena beveget leggen i lysken til motparten. Men jeg kom over solid, legert metall som ringte. Og hun kjente til og med litt smerte.
  Den rødhårede dronningen kurret:
  - Dette er en mann med stålkuler!
  Catherine sparket også det pansrede monsteret i hodet med bare foten. Og hun kunne ikke ta den ned, hun fløy av gårde og ropte:
  - En mann er hardere enn en stein!
  Euphrosyne flyttet også stålkrigeren, denne gangen utførte et sveip. Bruten kollapset med et brak, men hoppet umiddelbart opp. Og kampen fortsatte med ny, hektisk orkanstyrke.
  Jenta tok den og sang:
  - Ja, vi vet hvordan vi skal kjempe,
  Men vi vil ikke at det skal skje igjen...
  Jentene falt i kamp,
  Og de fylte brunsten!
  Elizabeth svarte med å behendig hoppe vekk, og de to krigerne av stål kolliderte med hoder, så mye at gnister fløy i alle retninger.
  Jenta med blått hår kvitret:
  - Metall kan også bli utsatt for elektrisitet.
  Og hun tok den og sendte dolken inn i ledningene med høyre hånd... Elena gjorde det samme. Og så falt de elektriske kretsene på stålkrigerne, og en aggressiv sjokkutladning feide gjennom dem. Og stålmonstrene begynte å lyse rødglødende.
  Så gikk de gjennom sprekker og frøs som støv.
  Catherine bemerket og kastet bumerangen sin mot ledningene. Får dem til å falle og steke monstre:
  - Vi deaktiverer farlige jagerfly!
  Euphrosyne kurret:
  - For enestående prestasjoner i romkamp!
  Og han vil også kaste sin gave mot fiendene sine.
  I alle fall var krigerne av stål ferdige. Og krigerne redder verden igjen.
  Hovedfienden hadde allerede forberedt seg på å skyte et dødelig batteri med en spesiell generator som fungerte ved å absorbere gravitoner fra jorden og fra andre planeter.
  Og hvordan morderutslippet vil slå på. Og atmosfæren begynte å svinge, og luften ble mye varmere. Og det var som om det gikk sprekker gjennom den, fylt med strålende lys.
  Elizabeth kurret:
  - Som dette! La oss kjempe gutta!
  En stor mutant dukket opp foran henne, som så ut som en gorilla, med et ansikt med hogg. Han stormet mot jenta, og veldig raskt og behendig. Elizabeth hoppet tilbake og snublet henne. Og gorillaen kollapset, spredt på overflaten.
  Jenta med blått hår spyttet, og hennes mutante spytt fikk gorillaen, som hadde reist seg, til å falle ned igjen. Og dessuten havnet hodet hans akkurat i søppelbøtta.
  Et annet mutant beist, mer presist, en blanding av mennesker og dyr, hadde hodet til en ulv. Og han prøvde å angripe Elena. Jenta med rødt hår falt på ryggen og kastet monsteret over seg. Han fløy over og krasjet inn i en lyktestolpe. Og hylte som en slått hund.
  Euphrosyne slo mutantulven på hodet med en murstein. Den delte seg.
  Jenta kvitret:
  - Murstein, murstein!
  Du er ikke hyl av en ulv - bedre hold kjeft!
  Catherine bemerket med et glis mens den mutante gorillaen prøvde å reise seg. Hun beveget seg mellom bena hans og fikk ham til å hoppe. Og så snudde hun motstanderen opp ned.
  Deretter kilte de sammen med Elizabeth mutantdyrets hæler med dolker.
  Og dyret vil le og le. Og det var bokstavelig talt sementert inne i søppelbøtta.
  Jentene tok ulven i nakkeskåret og kastet den mot gorillaen. Igjen kolliderte de og snudde. Alle de fire skjønnhetene la til bare hæler. Og et par mutanter rullet i høy hastighet og floppet inn i elven.
  Elena sang:
  - Så fort jeg slår deg i pannen, går du til bunns!
  Og jentene stormet videre. Og her er han, hovedskurken Shchedry. Han holder en tung blaster i hendene. Og fra det, som om sprengt av en energistrøm. Dessuten er Shchedry selv i pansret rustning, så vel som i en maske og rustning.
  Jentene, som hopper og unnviker, unngår de drepende strålene. Og de nakne, runde, rosa hælene deres blinker så mye.
  Elizabeth kastet en boomerang mot fienden. Han skjøt mot ham. Men våpenet gikk til siden og traff et lyskryss. Stangen ble kuttet, og den treøyede enheten som viser veitrafikk traff Generous på hodet, dekket med hjelm.
  Elena, da hun så at fienden var lamslått, kastet tauet vridd inn i en lasso og grep blasteren. Hun trakk kraftig og rev den ut av labben.
  Deretter sang hun:
  - Fra jentenes poter,
  Grusomme poter...
  Det er umulig å forlate, tro meg,
  Slå nikkelen
  Slå nikkelen!
  Det er ikke vanskelig å legge en mann!
  Den generøse ble avvæpnet. Ninjajentene tok den og slo den med bare tærne. Og de slo bokstavelig talt ned forbryteren med kvartetten sin. Deretter hoppet vi til generatoren. Elizabeth prøvde å slå den av da strømmen traff henne. Og mutantjenta hoppet tilbake og kvitret:
  - Ære til ninjajentene,
  Ære til kampheltene!
  Elena kastet en skiftenøkkel mot generatoren og plukket den opp fra asfalten. Den fløy forbi, traff og forårsaket en kortslutning.
  Jenta med rødt hår kvitret:
  - Jeg løser problemet ikke enkelt, men veldig enkelt!
  Lufttemperaturen var ikke lenger så varm. I mellomtiden begynte jentene å leke igjen.
  Her er et annet oppdrag. En seriøs motstander har dukket opp i møte med et robotmonster. Og dette monsteret er veldig farlig. Han tok på seg bildet av en jetjager, og la oss bruke laserstråler for å treffe en av de store, virtuelle byene som raser skyskrapere.
  Her ødelegger en strøm av energi en stor bygning med flere etasjer, og river både betong og metall.
  Elena bemerket, og så på dette med beundring:
  - Hvor mye energi han har!
  Elizabeth svarte med et sukk:
  - Nå må vi selv skaffe oss noe mot ham!
  Catherine fniste og trakk et veldig alvorlig militærvåpen ut av løse luften:
  - Dette er en hyperlasermaskin! Slå fienden ved å bruke energien fra kvarkfusjon!
  Euphrosyne nikket:
  - Dette er helt riktig! Kom igjen, la oss ta fienden og drepe ham!
  Elizabeth nikket, og en veldig kjølig sofistikert pistol dukket opp i hendene hennes. Den mutante jenta kurret:
  - Dette er en strålekanon, med hypernukleær pumping!
  De to andre jentene skaffet seg også koffert. Og når de tar roboten som ødelegger byen, banker de deg.
  De gjorde det selvfølgelig. Men noe uventet skjedde. Kampstrålingen traff roboten, men ble umiddelbart reflektert av en veldig sterk beskyttelsesbarriere.
  Og jentene følte seg overveldet av intens hete.
  Elena sang:
  - Dette er beskyttelsen som har kommet,
  Hvordan beseire parasitten?!
  Elizabeth svarte med et smil:
  - Jeg tror jeg vet hvordan denne roboten forsvarer seg. I dette tilfellet er dette en halvannet dimensjonal dimensjon som ikke kan trenges så lett gjennom!
  Ekaterina foreslo:
  - Hva om vi bruker en termopreon-pumpet hyperblaster?
  Euphrosyne nikket:
  - Det blir dødelig kraft!
  Elizabeth protesterte:
  - Nei! Du kan ikke lett tilføre energi her. Essensen av denne målingen er at alle strømmer av energi og partikler går i samme retning!
  Og så, som svar, traff en hyperlaserstråle dem. Jentene rakk knapt å hoppe til sidene. De følte seg til og med barbeint, med en grasiøs kurve på hælen.
  Alle fire ble umiddelbart slikket av hyperild på de nakne, hardhårede sålene.
  Jentene skrek og kvitret til og med på toppen av lungene:
  - Herliggjort er mitt hellige land,
  En storm av stormer i seirenes flammer...
  Du er den eneste som dette på hele jorden,
  Og det er ingen mer verdifull enn deg i verden!
  Deretter tok skjønnhetene det og spyttet med all sin sinne på roboten. Og spyttet til mutante jenter er en giftig ultrasyre. Hun vil skynde seg gjennom og bryte gjennom feltet. Og kamproboten fikk fire alvorlige sår. Rustningen hans ble spist bort, og dannet imponerende bulker som røk.
  Og kampkjøretøyet begynte å miste fart.
  Elena sang hånende:
  Jorden nærmer seg støyende.
  Mitt foton lytter ikke til rattet...
  Jeg bøyer meg over synet,
  Og missilene suser mot målet...
  Vi starter ikke kampen fra bunnen av!
  Og kamproboten reagerte og traff jentene ved hjelp av en hyperplasmatisk blott. Hun fløy ut av kampvåpnene og skyndte seg etter mutantjentene.
  Elizabeth tok og avslørte de skarlagenrøde brystvortene hennes. Lagkameratene hennes fulgte etter.
  Den røde harpyen sang:
  Russland er en klode med sine bryster,
  Hun dekket og reddet menneskene fra problemer...
  Men helvete har reist seg med sine røde skum,
  Noen ble irritert over seiersbrølet vårt!
  Og krigerne tok og slapp synkront hypersoniske bølger fra brystvortene, fargen på overmodne jordbær.
  De fløy forbi som en tsunami. Og de traff den hyperplasmatiske klatten. Hun, etter å ha fått et knusende slag, vibrerte og skyndte seg i motsatt retning. Deretter tok hun og dekket til roboten, som allerede brant og røyk. Og slik ble det mekaniske monsteret viklet inn i et brennende nett og begynte å brenne som et stearinlys.
  Elizabeth sang med en latter:
  Jenter vil styre universet
  Selv om napalm regner fra himmelen...
  Å tjene fedrelandet er vår uforanderlige plikt,
  Den hellige ilden brant i hjertet mitt!
  Og krigerne vil igjen ta det fra rubinbrystene og slå dem med lyn.
  Dette er virkelig skrevne skjønnheter. Og kroppene deres er så muskuløse, sterke, skulpturerte, energiske.
  Morderroboten smuldret til slutt opp i romstøv. Og det viste seg å være en virkelig dødelig effekt fra brystene til slike fantastiske skjønnheter.
  Elena sang:
  Vi vil bringe lys til hele verden, tro meg,
  La oss dø og redde planeten...
  Selv om skjebnen er forferdelig, har den onde døden kommet,
  Ikke dø forgjeves, for vårt moderland lever!
  Elizabeth protesterte:
  - Nei, det er bedre å overleve og vinne!
  Jentene viste generelt sitt betydelige kampnivå. Men så dukket den generøse opp igjen. Dette er en opppumpet, muskuløs mann i maske og rustning, i dette tilfellet, sammen med to andre partnere, bar han et våpen som forårsaket kampkorrosjon av steiner. Og han slo hus med det. De ble løse, som sand, og smuldret opp. Og de vakre jentene som bodde i dem flyktet fra krigene.
  Ekaterina bemerket:
  - Ødeleggelse er en lidenskap,
  Dårlig makt styrer plassen...
  Den som sjenerøst drikker andres blod,
  La oss kaste inn trumfkortet ved å gi kjærlighet!
  Jentene tok det og umiddelbart, så snart de plystret. Og flere tunge gribber fløy av takene. De falt på hodene til mutantene - en blanding av mann og villsvin og et annet åpenbart neshorn. Og nebbene til gribbene fylte hodeskallene deres med tunge støt, og fikk dem til å falle slått ut.
  Og enda et nebb vil treffe den Generøse mellom bena i lysken.
  Og han skal hoppe opp og synge med tynn stemme:
  Jeg hopper på scenen, jeg hopper på scenen
  Jeg vil bli en evnukk i et harem!
  Jeg vil bli en evnukk i et harem!
  Og stemmen ble så tynn, som den til et lite barn.
  Og selve kanonen hoppet høyere og snudde. Elizabeth hoppet. Hun fanget den med bare tærne og dirigerte den om med raske bevegelser.
  Og husene som ble ødelagt begynte å bli restaurert. Inkludert de som ble brent av morderroboten.
  Elena og Ekaterina hoppet opp til mutantmonstrene som hadde begynt å komme til fornuft. Jentene falt på ryggen og slengte begge monstrene opp med sine sterke ben.
  De fløy opp og snudde seg i slengen. Og hodene deres havnet i søppeldunker med forskjellige sigarettsneiper.
  Og hvordan de tok det og hylte av smerte.
  Elena kvitret og blottet tenner:
  - La meg dra til Himalaya,
  La meg gå helt...
  Ellers vil jeg hyle, eller jeg bjeffer,
  Ellers spiser jeg noen!
  Og krigeren med rødt hår, som fargen på Lenins banner, tok det og spyttet i rumpa på mutanten som satt fast i søppelbøtta. Han, etter å ha mottatt en utslipp av grusom, brennende ultragiftig juice, vil hoppe, rulle over, brøle og hvese, med et vilt hyl.
  Efrosinya og Ekaterina sparket fienden med bare føtter, og sendte ham i en helvetes flukt til ett punkt.
  Han vil skynde seg som en ustyrt rakett. Og han vil treffe den sjenerøse og knuse sistnevntes skall.
  Og så fløy neshornmannen dit og kolliderte med eieren sin.
  Elena tok den og sang i glede:
  - Selv om jeg kommer fra en beskjeden landsby,
  Hvor vi ble lært å leve i henhold til Iljitsj...
  Jeg vil ikke være en problemfri jente,
  Og jeg vil ikke bli en melkeku!
  Og alle de fire jentene tok det og begynte med sine bare, muskuløse ben å kaste mutantene sammen med eieren, noe som fikk dem til å spinne bokstavelig talt.
  Samtidig sang skjønnhetene:
  Jeg, du, han, hun,
  Hele landet samlet
  Sammen en vennlig familie
  I ordet er vi hundre tusen jeg!
  Og krigerne, som store fotballspillere, tok og slo de tre skurkene rett inn i en stor betongblander. Deretter slo Elena på motoren med full kraft.
  Og disse monstrene begynte å spinne.
  Elizabeth bemerket, tok den spesialdesignede kanonen i hånden igjen, og restaurerte de ødelagte bygningene:
  - Vi vinner som alltid...
  Elena, med et glis som virket skummelt, kvitret:
  Men for å være ærlig,
  Jeg vinner alt!
  Jegeren ble inn i spillet
  Åpne en konto, da, selvfølgelig!
  Etter å ha blandet motstanderne grundig, tok jentene det, og uten videre ble de lansert. Og så fløy en enorm betongkube ut, falt ned og frøs i den skarpe virtuelle solen!
  Ekaterina bemerket:
  - Nok et oppgjør i vår favør!
  Elena forklarte:
  -Virtuelt oppgjør!
  Og hun klikket med bare tærne. Det som ga opphav til en brennende, iriserende boble. Han fløy høyere opp i luften, utvidet seg mens han gikk og glitrende av alle regnbuens farger. Dette var et kunstverk.
  Den rødhårede jenta kvitret:
  - Universet er fullt av fantastiske overraskelser,
  Og jenta, som er veldig verdifull i kamp...
  Kan jeg sparke den onde i lysken med min bare fot,
  Men jeg foretrekker å være meg selv!
  Vær deg selv! Vær deg selv!
  For en jente, vill, groovy!
  Elizabeth sa med et smil:
  - Fortsett med det!
  Elena, som knuste monsteret, mumlet noe uforståelig.
  Euphrosyne tok og dro av BH-en hennes, og traff krystallmotstanderen som plutselig dukket opp foran henne som pulsarer. De fløy forbi og falt ned på den blanke overflaten. Og de ga et stort, dødelig slag.
  En jente med hår hvitt som snø kvitret:
  - Jenta fyller jorden med brystene sine,
  Dekket og reddet hele verden fra problemer...
  Vi har ikke funnet ut av det, jentene har tydeligvis et poeng,
  Da en nabo gikk all-in for å spille!
  Ekaterina, en jente med gyllent hår, tok den og sparket den i overflaten med den bare hælen. Et av de utstikkende rørene sprakk fra hjernerystelsen, og de fremrykkende fiendtlige soldatene ble faktisk oversvømmet med en strøm av damp.
  En jente med hår som så ut som en løvetann, bare mer voluminøst, tok det og sang:
  - Bad, bad, bad, bad,
  Infusjon av eik og bjørk...
  Bad, bad, bad, bad,
  Et kult spark fra en barbeint jente!
  Og perletennene hennes vil skinne som et speil. Dette er Terminator-jenter.
  Virkelig, ingen hær av virtuelle skapninger kan stå imot folk som dem. Og ikke engang prøv.
  Elena så plutselig et stort snødekt fjell over byen. Og noen mennesker i vikingdrakter freste rundt i nærheten. De var høye og mye større enn vanlige representanter for menneskeheten.
  Den rødhårede jenta ropte:
  - Ingen nåde, ingen nåde, ingen nåde for fienden,
  Vet, onde viking, vet, onde viking vil spise lapskaus av deg!
  Elizabeth kastet en mynt med bare tærne. Den snurret rundt og traff kråka som fløy gjennom luften. Dessuten var denne grå skapningen på størrelse med en stor albatross. Og den traff henne rett i kronen. Kråken mistet bevisstheten og stormet ned som en meteoritt. Og hun la en rykende hale bak seg.
  Jenta med blått hår sang:
  - Kjærlighet er som en fjellbekk,
  Det som faller til bakken som hagl...
  Og slår den på, gir et elektrisk støt til motstanderen,
  Jenta laster maskingeværet!
  Kråken traff kamproboten med nebbet under sitt ville fall. Det har oppstått en kortslutning. Og den enorme cyborgen eksploderer. Deretter ristet fjellet.
  Og snø falt på de modige fire jentene.
  Catherine bemerket og sang:
  Snøfall, snøfall,
  Ikke pek på håret mitt...
  Resultat, resultat -
  Jenter er alltid barbeint!
  Og krigeren tok den og snurret det gylne håret hennes, som om hun var en topp. Og straks oppsto en lys glans, og strømmer av flammende stråler strømmet ut. Og i stedet for snø begynte regnet å falle. Og det hele var veldig vakkert, og dråpene glitret i den virtuelle solen som diamanter.
  Elizabeth bemerket med en latter:
  - Vi bør vise våre talenter i næringslivet,
  En jentes beste venn er diamanter!
  Euphrosyne fniste og pekte på fjellet der skandinaviske krigere svermet i snøen, bemerket:
  - Disse gutta er inne på noe dårlig!
  Elena foreslo:
  - La oss frigjøre dødelige dødsstråler fra våre skarlagenrøde brystvorter.
  Og den rødhårede vixen lo og blottet perlestennene.
  Elizabeth foreslo:
  - La oss gå, jenter, først, la oss landsette tropper!
  Catherine sang med glede:
  - Hvordan varmen fra deres hjerter hjelper de landende troppene,
  Hvordan varmen fra deres hjerter hjelper fallskjermjegerne,
  Forblåste tropper!
  Og krigerne tok den, akselererte og av all kraft, som om de ville ta den og hoppe.
  Og de kjempende, aggressive fire skjønnhetene vil fly rett inn i kamp. Og det er tydelig at de er klare til å flytte fjell med en gang.
  Elena tok det med glede og sang:
  Jeg skal bli den absolutte verdensmesteren
  Og jeg vil sveipe gjennom som en glitrende orkan...
  Kulere, dette er alle verkene til Shakespeare,
  Jeg skal bare hoppe ut i Stillehavet!
  Elizabeth tok opp og sang:
  - Strålende idrettsutøvere er ivrige etter å kjempe,
  Alle tror inderlig på seier!
  Euphrosyne la til og blottet tenner:
  - Vi kan tross alt ha hvilket som helst hav, havet er knedyp,
  Tross alt er alle fjell opp til oss!
  Og så klatret jentene faktisk fjellet i et virtuelt spill. De er fast bestemt på å kjempe mot vikingene. Selv om de er giganter tre ganger menneskelig høyde.
  Elena gikk inn i slaget. Hun drev bruket med sverdene. Og hun skar hodet av vikingen og sang:
  Ingen grunn til å miste hodet
  Ikke forhast deg...
  Ingen grunn til å miste hodet
  Hva om det kommer godt med?
  Skriv det ned i notatboken din,
  På hver side!
  Ikke mist hodet!
  Ikke mist hodet!
  Bedre å stikke av fort!
  Elizabeth kastet flere nåler med bare tærne. De fløy over og traff gribbene som flyr over vikingene. Store rovfugler, etter å ha mistet orienteringen, fløy og stampet nebbet inn i hodeskallene til vikingkrigerne. De gjennomboret dem og tvang dem til å slippe ut blodfontener.
  Catherine sparket nærmeste viking med den bare, solbrune foten i lysken. Fikk ham til å hoppe og velte fra slaget.
  Etter det sa jenta:
  - Du ser en formørkelse på himmelen,
  Dette er en hær av fiender...
  Et tegn på helvete vil komme,
  Trenger ikke flere ord!
  Og jenta tok det og de perlefargede øynene hennes glitret. Dette er virkelig en tyveri, virkelig en tyveri!
  Euphrosyne tok den og plystret. Et par furutrær ristet av fløyta, som om bambuspinner hadde falt på dem. Og tunge kjegler fløy ned. De slo vikingenes hoder og brøt gjennom dem sammen med hjelmene.
  Den blonde jenta bemerket:
  - Jeg lot mine fiender gå til spille,
  Mitt første trekk, siste trekk!
  Og nå gjensto bare den største, bredskuldrede vikinglederen i gullrustning.
  Og han brølte på toppen av lungene:
  - Du har ingen sjanse! Jeg har Thors øks!
  Viking-bruten svingte og sendte en tsunamibølge fra øksen hans.
  Jentene var lett dekket av snø.
  Men de reiste seg raskt.
  Elena forsto kurven som ble sluppet av den gigantiske krigeren og bjeffet:
  - Vel, få motstanderen din i lommeboka!
  Og hun tok den og ristet den.
  Elizabeth sang med et søtt smil:
  - Gutten min, babyen min,
  På denne tiden sover du ikke,
  Og i hvilket ukjent land,
  Dine tanker vil handle om meg!
  Vikingkjempen svingte igjen. Og akkurat i det sekundet følte han en forvrengning av rommet. Og han, som en svanefjær, ble sugd opp av en kraftig støvsuger.
  Og kjempen flatet ut i kurven og ble på størrelse med et valmuefrø.
  Elena gliste og la merke til:
  - Dette er virkelig en forvandling!
  Catherine sang med et smil:
  - Det blir tvangsbehandling, og artige forvandlinger!
  Elizabeth så opp fjellet med skrekk og bemerket:
  - Det er en bombe gjemt under snøen!
  Elena skrek:
  - Atomkraft?
  Jenta med blått hår mumlet:
  -Ta søsteren din høyere - thermopreon!
  Den rødhårede krigeren gjorde store øyne og spurte:
  - Og hvordan nøytraliserer vi det?
  Euphrosyne fniste og kurret:
  - For å gjøre dette, må vi frigjøre infralyd fra de skarlagenrøde brystvortene våre. La oss jenter, alle fire av oss, gjøre dette unisont!
  Og krigerne tok og knullet med strømmer av enorm energi fra rubinvortene deres.
  Thermopreon-bombe gryntet og slo seg av. Deretter begynte en høytidelig marsj å spille.
  Elena twitret:
  - Den som vil ha en bombe får den i pannen!
  . KAPITTEL nr. 7.
  Jentene dukket opp fra virtuell virkelighet. De har allerede spilt nok, men business kommer først.
  Catherine bemerket etter Wirths eventyr:
  - Så du trenger ikke betale noe. Og hvordan drar folk ellers til attraksjonene?
  Elena sa med et smil:
  - Det som er mest overraskende er at det fortsatt er enkeltpersoner som leser bøker. Og dette passer ikke inn i noen porter i det hele tatt.
  Elizabeth bemerket:
  - Jeg leser også noen ganger bøker, og noen ganger skriver jeg dem til og med! Så la oss ikke betrakte dette som en merkelighet.
  Euphrosyne twitret:
  Det er mange ukjente i et fremmed land,
  Du kan bli forvirret og gå deg vill...
  Til og med gåsehud renner nedover ryggraden din -
  Hvis du forestiller deg hva som kan skje!
  Deretter tok alle fire jentene den og snurret som en snurrevad rundt aksen. Og de begynte til og med å stige opp i luften. De er skjønnheter, det skal sies at de er av kosmisk klasse.
  Så frøs jentene i luften, hvoretter Elizabeth bemerket:
  - Vi er allerede for distrahert fra letingen etter tyvene fra den intergalaktiske raketten. I stedet for å lete etter kriminelle, spiller fire mutante jenter narren eller har det gøy med ulike ubrukelige virtuelle spill!
  Elena protesterte:
  - Virtual reality-spill utvikler i stor grad intelligens. Dette bør ikke glemmes.
  Ekaterina la til:
  - Og også intelligens!
  Euphrosyne nikket:
  - Det er ikke nok eventyr i livet, så vi tar dem i virtuell virkelighet!
  Elizabeth nikket:
  - Dette er sant, men vi skal ikke glemme det viktigste. Så la oss skanne informasjonen fra hypernettet.
  Og alle fire tok den og sang:
  -Vi er superklasse blodhundjenter,
  Vi vil finne falt hår...
  La den gnagende hunden knekke tennene,
  Vi har en veldig høy stemme!
  Jentene begynte å se på informasjon fra Hypernet. Men det var så mye av det at det bokstavelig talt blendet øynene dine. Og ingenting vesentlig ble funnet. Noe du virkelig kan klamre deg til. Så langt, ingenting annet enn lukten av barndom.
  Elena foreslo:
  - Hva om alle barnehager ble sjekket?
  Catherine svarte med en latter:
  - Jeg setter pris på humoren din!
  Euphrosyne fniste og noterte, også med en latter:
  - Ja, kanskje vi også kan undersøke sinnssykeasyler?
  Elizabeth nikket plutselig:
  - Men det er noe i denne ideen. Det er ikke så mange gale mennesker, takket være forbedret genetikk. Men galskap og genialitet går side om side og hånd i hånd!
  Elena bemerket her:
  "Kanskje vi er litt gale også." De har levd i mer enn to tusen år, men har ennå ikke skilt seg fra barndommen. Det er i hvert fall jeg. Akkurat som jeg var, forestiller jeg meg fortsatt som en barbeint jente fra en barnekoloni.
  Catherine nikket på hodet:
  - Ja, det er riktig! Vi, begge djevler, trampet sonen! Resten vet ikke dette, og det er det som gjør dem annerledes enn oss.
  Elizabeth protesterte:
  - Jeg besøkte tysk fangenskap og Stalins interneringssenter. Så jeg vet hva fengsel er. Og jeg måtte være i voksen varetekt i leiren.
  Euphrosyne nikket:
  - Vi var ikke i juniorsonen, men alle fire måtte besøke voksensonen. Husker du hvordan vi frivillig ble fanger i et amerikansk kvinnefengsel, og utførte en interessant oppgave?
  Elena nikket med et glis:
  - Jeg husker dette. Ja, det er flott når matronen tar på deg og kommer inn i alle hullene dine. Det er slike utskeielser i Amerika, og så mange forskjellige lesbiske. Dette er bare flott!
  Catherine sa sint:
  - Kan være! Men dette er ikke hovedsaken.
  Elizabeth bemerket med et veldig alvorlig blikk:
  - Ja, vi må studere alle historiene om psykiske lidelser. Spesielt paranoid schizofreni. Noen ganger gjør en slik sykdom en person veldig begavet og samtidig antisosial. Det er her nøkkelen til å løse en kompleks gåte kan finnes.
  Euphrosyne nikket med et smil:
  - Det er det. Bare romkraften er stor, den har billioner av mennesker, og det er ikke så få psykisk syke av dem. Og hva vil dette gi oss? Tror du virkelig en klinisk schizofren gjorde dette?
  Elena husket:
  - Hitler hadde tegn på en ekte, klinisk schizofren. På den ene siden syntes han til og med synd på sauene som ble slaktet til kjøtt. Men samtidig var han grusom i virkelige handlinger mot mennesker, spesielt mot jøder.
  Ekaterina bemerket:
  - Mest sannsynlig ikke engang Hitler selv, men hans ivrige håndlangere. Hvorfor er imidlertid ikke lettere. Men i alle fall et søk blant psykisk syke, i alle fall en slags ledetråd!
  Euphrosyne sang:
  Verden hviler på galskap,
  Galskapen sprer seg i stor grad...
  Spenningen er på topp,
  vises med smerte og frykt,
  Bare frykt vil gi oss venner,
  Bare smerte motiverer deg til å jobbe,
  For jeg vil ha alt mer og mer.
  Eksploder hyperplasma inn i mengden!
  Elena fniste og la merke til:
  - Dette er den virkelige sinnet til blondinen!
  Elizabeth tok den og kastet nålen med bare tærne. Den fløy over og traff gadflyen og festet insektet til palmetreet. Og jenta bemerket med et veldig fornøyd blikk:
  - Som du ser, kan jeg det! Og vi kan alt, selv om vi er to tusen år gamle!
  Elena sang og blottet tenner:
  To tusen års krig
  Krig uten rimelige grunner...
  Jenta er ikke alene i kamp,
  Det er i hvert fall få menn igjen!
  Deretter gikk jentene, uten å si et ord, inn på Hypernettet for å samle informasjon om psykisk syke. Dette ønsket de virkelig. Mer presist var Elena, den rødhårede vixen, veldig nysgjerrig. Men resten av teamet var ikke spesielt ivrige etter å prøve det selv.
  Elizabeth så gjennom informasjonen i et vilt tempo.
  For eksempel psykisk syke mennesker på Venus. Som forventet var det bare fire pasienter med paranoid schizofreni: tre jenter og en gutt. Ikke mye for en stor planet. Det var også andre former for sykdommen. Ikke mye heller.
  Elena bemerket med et smil:
  - La oss se på psykosene, eller hva?
  Ekaterina la til med et glis:
  - Det ville vært en veldig god idé. Jeg har ikke sett gale mennesker på lenge.
  Elizabeth foreslo:
  - Du kan kontakte dem gjennom Hypernettet. Ta kontakt.
  Euphrosyne nikket:
  - Flott! Velkommen.
  Jenta med blått hår tok umiddelbart kontakt med den første pasienten. Utad var hun en helt normal jente, kanskje vakker, som alle representanter for menneskeheten. Hun blunket til Elena og spurte:
  - Elsker du meg?
  Jenta med blått hår svarte med et smil:
  - Absolutt!
  Så hun snudde seg og kurret:
  - Så elsk med meg!
  Elizabeth fniste og svarte:
  - La oss gå rett til virtuelle!
  Og jentenes kropper ble eksponert og flettet sammen i en ball. Og Elena begynte å skanne dem. Og først av alt leste hun opp følelser og følelser, og undersøkte også minnet om den schizofrene jenta. Og dette var interessant på sin måte, selv om minnet om den psykisk syke jenta var unikt. Og noen ganger tok det eksotiske former.
  Elizabeth var også salig og arbeidende. Så langt har ikke kontakten gitt noe verdifullt.
  Og generelt tilsa logikk og intuisjon at dette ikke var den beste måten. Dessuten, selv om lederen er schizofren, er det usannsynlig at han eller hun bare vil sitte på planeten og vente til de blir fanget og snudd på vrangen.
  Den schizofrene jenta spurte:
  - Du er så hot... Sikkert veldig ung?
  Elizabeth sa automatisk ut:
  - Nei! Jeg er to tusen år gammel.
  Den schizofrene jenta brølte:
  - Så du er gammel! Og du forfører unge jomfruer! Kom deg ut herfra!
  Elizabeth nikket:
  - God ridning!
  Og hun brøt fra henne. Uansett, jeg skannet hele hukommelsen og fant ikke annet enn tull. Skjønt, noen ganger var tullet bisarre og vekket interesse med sin fargerike.
  Deretter koblet den evige jenta fra.
  Elena foreslo:
  - Kom igjen nå!
  Og krigeren med rødt hår tok det og hoppet gjennom det virtuelle til den schizofrene unge mannen. Han var søt å se på, men han sutret av frykt da han så den rødhårede og mumlet:
  - Heks!
  Elena fniste og noterte med en latter:
  Heks, heks, heks,
  Djevelskap...
  Og hvor kom heksen fra?
  Heks, heks, heks,
  Jeg er evig vakker
  Alt annet er fullstendig tull!
  Og den rødhårede jenta blunket med sine veldig lyse smaragdøyne.
  Den unge mannen ble myk og nikket:
  - Vil du elske med oss? Vi bryr oss ikke!
  Elena fniste og kvitret:
  - Og vi har ikke noe imot det heller!
  Deretter flettet kroppene deres sammen til en ball. Å ha sex over hypernettet er flott. Og det er fint, og det er ingen infeksjon.
  Selvfølgelig skannet jentene guttens bevissthet, underbevissthet og hukommelse. Schizofreni har mange interessante og fargerike ting gjemt i hodet.
  Og her kan du gjøre mye og ha det veldig gøy. Selv da alt ble lastet ned, ønsket ikke Elena å skille seg med den unge mannen, og hun ble revet bort fra ham med vanskeligheter.
  Så var det to jenter til. Her tok Euphrosyne og Catherine seg av dem. Dessuten på samme tid. Og dette er også kjempegøy, og du får mye lærerikt. Og jentene, la oss bare si, er veldig kule og fantastiske.
  Og de kan til og med synge veldig fargerikt. Men de vil ikke gjøre det uten grunn.
  I alle fall ble de fire første paranoide schizofrene sjekket av mutante etterforskere, men fant ingen signifikante spor.
  Elena bemerket:
  - Selve prosessen er hyggelig, men det er ikke noe vesentlig med det!
  Catherine tvitret:
  - Å finne kidnappere ved hjelp av denne metoden er som å rote gjennom en høystakk på jakt etter en nål.
  Euphrosyne uttalte:
  - Selvfølgelig er det langt fra den beste ideen å søke slik! Men det er en hyggelig prosess.
  Og jentene sang i kor;
  En to tre -
  Riv spionene i stykker
  Fire, åtte, fem -
  Drep bandittene!
  Etter dette husket Elizabeth igjen sin strålende fortid på frontene til andre verdenskrig, og det skjebnesvangre, forferdelige førti-første året;
  Elizabeth kjente at hun stupte ned i et dypt basseng, håpløst svart, og bare i høyden flimret de brennende øynene til stjernene illevarslende. Når du dykker, blir trykket på brystet sterkere, slegger dunker i hodet ditt, og hvert slag blir mer smertefullt og tungt. Til slutt berører kroppen bunnen, bakhodet føles kaldt, jenta vil hoppe opp og kan ikke bevege seg. Her, rundt omkring, samtidig, fra alle kanter kan du høre et knirk, noen små skapninger som rasler. Elizabeth kjenner hjertet slå vilt i brystet. Rotter, store som kaniner og flerfargede, med en dominerende blodig fargetone, skynder seg mot henne. De skynder seg og begynner å rive. Elizabeth skriker og... kommer til fornuft.
  To tyske soldater kjenner på jenta, og løfter henne plutselig opp i håret hennes:
  - Schnell! Stå opp, kjerring!
  Elizabeth reiser seg og er ustø. Jenta snur hodet, det er tungt. Wow! Men alt ser ut til å være intakt.
  Tyskerne bygger kolonner av fanger, menn og kvinner hver for seg. Elena ble til og med overrasket over at så mange ga opp. Noen kvinner, mer enn femti, er ikke synlige, de sårede ser ut til å ha blitt rett og slett ferdigbehandlet av nazistene. Vi oppfordret jentene med geværkolbe (nesten alle kvinnelige soldater var unge og nylig draftet), kjørte vi videre. Det var ganske varmt, noen kvinner fikk tunikaene revet av og "struttet rundt" i skjortene.
  Elizabeth spurte kaptein Valentina Sinitsa, som hadde et par imponerende blåmerker i ansiktet:
  - Så hva nå, Valya?
  Kapteinen, en tjueåtte år gammel, ganske pen rødhåret jente, svarte:
  - Det er greit, hvis natten er mørk, stikker vi av!
  Elizabeth så på seg selv:
  - Jeg tror ja! Fangenskap er ikke for sovjetiske folk. Det ser ikke ut til å være noen skade, fragmentene har forbarmet seg over kroppen min. Det er bare en lyd i hodet mitt.
  Valentina svarte:
  - Du ser ut til å ha blitt lamslått. Brr! Men jeg skjønner ikke selv hvordan jeg havnet i fangenskap. Maskinpistolen satt fast, og de andre jentene ga opp. Som et resultat ble jeg tatt som den siste idioten.
  Elizabeth nikket:
  - Ja, en god start på krigen. Før hun rakk å drepe én tysker, ble hun tatt til fange. Vill skrekk! Hva om vi ikke har tid til å rømme?
  Valentina svarte:
  - Du vet, du er uvanlig vakker. Gullhåret, med en perfekt figur. Jeg har aldri sett en vakrere jente enn deg!
  Elizabeth vinket det av:
  - Hvorfor trenger jeg disse komplimentene? Og du er ikke en fyr.
  Kapteinen bemerket:
  - Du kan rett og slett bli voldtatt.
  Elizabeth ble forvirret:
  - Hva vil det si å voldta?
  Valentina ble oppriktig overrasket:
  - Vet du ikke?
  Elizabeth blunket med øynene:
  - Teoretisk, selvfølgelig, jeg vet det, men...
  Valentina knipet øynene:
  -Har du aldri prøvd det med en fyr?
  Elizabeth ristet negativt på hodet:
  - Selvfølgelig ikke! Generelt sett bør ikke en kommunist bli moralsk korrupt og elske utenfor ekteskapet!
  Valentina trakk på skuldrene:
  - Hvordan skal man si det! Etter min mening er dette en personlig sak for alle. I tillegg er menn alle forskjellige, og du får glede av dem på din egen måte. Det er ikke så lett å gjette, men mannen min blir fort lei.
  Komsomol-jenta som gikk til høyre innvendte:
  - For en person er hovedsaken åndelig kommunikasjon, og ikke dyriske instinkter.
  Valentina løftet fingeren:
  - La oss ikke snakke om uanstendige temaer. Kanskje det er bedre å snakke om partiet og oppbyggingen av kommunismen?
  Elizabeth ville si noe da ordren kom om at kolonnen skulle stoppe.
  De befant seg rett foran et betongområde, som ble nærmet av et par lastebiler og en personbil. Samtidig dukket det opp en annen kolonne med forfulgte kvinner. Etter klærne å dømme var de sivile.
  En overvektig tysker krøp ut av en kakifarget tysk bil. Han hadde et ubehagelig, dårlig barbert ansikt med trippel hake, og en merkelig dobbeltløpet maskingevær slengt over skuldrene. Men hetten, som emblemet lyste på - to lyn, avslørte en SS-mann. Fascisten kom ut foran jentene og kommanderte på gebrokkent russisk:
  - Like! Merk følgende!
  Jentene reiste seg automatisk, militærtreningen tok sitt toll. En av jentene nølte imidlertid og fikk en rumpe på rumpa.
  SS-offiseren gryntet fornøyd, så på kvinnens ben og kommanderte:
  - Alle tar av seg støvlene!
  Jentene grøsset, og et bulder feide gjennom rekkene. Den tjukke tyskeren gjespet demonstrativt og mumlet sløvt:
  - Den som er ulydig vil bli hengt! - Og så plutselig et truende rop. - Schnell! Schnell!
  Jentene begynte å ta av seg skoene. Elizabeth kjente hendene hennes beveget seg automatisk. Det føles som om det er vanlig for henne å underkaste seg fascistiske monstre. Hun tok av seg den ene støvelen og kjente den behagelige varmen fra betongflaten med den bare foten. Deretter tar den andre forsiktig på nye, nylig utgitte skinnstøvler (lerretsstøvler vises først på slutten av krigen). Så ble det hørt skrik. En ung jente, ikke eldre enn seksten år gammel, hoppet ut og ropte:
  - Jeg vil ikke ta bilder, dere idioter! Det ville vært bedre om de tok meg ned død!
  Den tyske grisen ga et tegn, to høye SS-menn tok tak i jenta og dro henne til en ferdig klargjort galge.
  Jentene-krigsfangene ga et sukk, men ingen turte å protestere, tilsynelatende hadde fangenskapets sjokk en effekt.
  - Hekt henne! - Den tjukke fascisten ropte. - Ikke la ham dø med en gang! Djevelen vil vite hvordan han skal gjøre motstand.
  Ungjentas klær ble revet av, og SS-mannen stakk til og med en sigar inn i skjønnhetens rosa brystvorte. Jenta hylte og ropte:
  - Husk at jeg heter Tanya! Død over nazistene!
  SS-offiseren brølte:
  - Riv ut tungen hennes!
  En mordovorianer hoppet opp til jenta med et sammenkrøllet skittent forkle og tang i hendene. En annen nazist klemte jentas kinn og åpnet munnen hennes. Hun prøvde å gjøre motstand. men kreftene er for ulike. Det strømmet blod fra munnen til jenta, og hun selv besvimte av det smertefulle sjokket. Det fascistiske monsteret kastet den utrevne tungen og tråkket den med støvelen. Nazistene hengte raskt den hengende nakne jenta kant på en skarp skipskrok. Hun utløste et svakt rop og skalv, brakt til fornuft av den ekstra smerten. Bliss ble skrevet på ansiktene til fascistene, den utrolige følelsen av sadistisk tilfredsstillelse når du påfører din egen type smerte. Selv om det er en vakker jente med blondt hår. Her blandes et seksuelt element inn med sadisme.
  Elizabeth lukket øynene for ikke å se slik vilkårlighet. I mellomtiden kom en kolonne med fanger, sivile kvinner, til dem. Nazistene tvang dem også til å ta av seg skoene. Kvinnene som ble valgt ut var unge, ingen av dem så ut over trettifem eller under seksten. Sterke hviterussiske kvinner, for det meste lyshårede, blåøyde, behagelige å se på, blod og melk.
  Den fete offiseren kommanderte igjen:
  - Ta av deg yttertøyet!
  Elizabeth rødmet plutselig, hva om nazistene forlot henne helt naken? Og fingrene mine er allerede i ferd med å knappe opp tunikaen min. Sivile kvinner gråter og stønner som om de skal henrettes. En av dem har en baby i hendene. Nazisten river den fra hendene hans. Morkvinnen skynder seg og blir stukket i magen med en bajonett. Han faller og bryter ut i et hjerteskjærende gråt. SS-offiseren løper til babyen, kaster ham under føttene og begynner å tråkke ham. Dessuten sørger han for at han ikke dør umiddelbart, og bryter de delikate armene og bena.
  Moren hyler og blir dratt til galgen, for å bli hengt på en krok mens hun fortsatt er i live. Underveis river de klærne våre i stykker og slår oss med geværkolber. Så, på slutten, rykker de opp den lemlestede kvinnen og ler muntert, som om de er steinet på marihuana.
  Elizabeth hvisket:
  - Og er det en grense for deres grusomhet? Hvem fødte dem, en kvinne eller en ulv?
  Valentina sa med lidenskap:
  - Vi vil aldri tilgi og glemme dette. Fascistene vil betale hundre ganger for hver av sine grusomheter.
  Elizabeth svarte:
  - Hele Tyskland er ikke nok til dette.
  Valentina spøkte:
  - Det som er igjen går til Japan!
  Hovednazisten hadde fortsatt ikke roet seg, galskapen brant i de matte øynene hans, den lille munnen hans var krøllet:
  - Nå advarer jeg deg! Vi tar deg til tysk territorium. De som oppfører seg bra vil ha en god plass, mat, og i fremtiden æresborgerskap i Stor-Tyskland. Men hvis noen slipper unna, vil jeg for hver flyktning gi ordre om at tjue gisler skal brennes levende. Forstår du meg? - Brølet fra skurken forsterket seg. - Og nå vil du tydelig se hva det vil si å være ulydig mot Führeren.
  Nazistene stormet inn i en kolonne med sivile kvinner og valgte ti av de styggeste å se på. De ble uhøytidelig dratt i håret og slått inn i en haug. Deretter begynte SS-mennene å tvinne kvinnene med piggtråd. De skrek desperat og prøvde å rømme. Som svar fikk de riflekolber til skuldrene og brystet.
  Den fete betjenten smilte fornøyd:
  - Vel, nå en fakkel for dem! La dem "nyte" smerten!
  Og igjen fascistiske dyrs idiotiske latter. Tre SS-menn med utartede ansikter dro ut bensintanken og skrudde av lokket. Til tross for avstanden nådde den ekle lukten av drivstoff Elizabeth. Det ser ut til å ha vært lavoktanbensin produsert ved hydrolyse av kull. Führeren hadde ikke nok naturlig olje til alt det mange utstyret hans, selv med tanke på forsyninger fra USSR, så fysikerne i Det tredje riket viste oppfinnsomhet. Denne bensinen hadde det særegne med en lavere forbrenningstemperatur enn vanlig, og også det faktum at den begynte å fryse allerede ved ni minusgrader. Dette vil etter hvert påvirke krigens gang. Kvinnene, vridd med metallpiggtråd, viftet desperat med armene (de som hadde dem fri). Nazistene smilte og ropte noe på tysk.
  Elizabeth spurte desperat:
  - Blir de virkelig satt i brann?
  Valentina svarte sint:
  - Nei, de slipper deg! De vil også gi deg kaker til turen!
  Elizabeth brast i gråt:
  - Og det er fortsatt så grusomt! Ok, menn, men hvorfor skulle kvinner lide så mye!
  Valentina foreslo:
  - Tyskerne trenger slaver bare som slaver. Og slaven må frykte og adlyde. Dette er et diktatur basert på frykt. Og for å skremme, må du påføre smerte.
  Elizabeth blinket med de blå øynene:
  - Og for å gjøre deg sint, må du såre!
  En flamme brøt ut, brannen spredte seg ikke like raskt som med vanlig bensin, kvinnene rev, prøvde å bryte ledningen, blod dryppet fra kroppene deres, kuttet opp av nåler.
  Det virket for Elizabeth som om tiden kom overraskende sakte, som en slange, det blåste en frisk vind, og kroppen hennes, knapt dekket av en lett skjorte, føltes kald.
  Flammene slukte til slutt alle de kvinnelige martyrene, og skrikene deres ble mye høyere. Huden blemmer og flasset av foran øynene mine. Lukten av brenning ble sterkere og sterkere. Han følte seg kvalm, og tårene rant fra øynene til jentene. Hovedfascisten galet med et ondsinnet glis:
  - Hvis noen stikker av, skal jeg brenne dere alle sammen! Heil! Heil Hitler, universets største hersker!
  De fascistiske soldatene tok frem munnspill fra beltet og spilte dem muntert. Dessuten er det klart at nazistene ikke led av fullstendig mangel på hørsel. Men dette fikk musikken til å virke enda mer illevarslende.
  Den fete offiseren brølte på russisk:
  - Musikken flyter, musikk, musikk! Noen ganger trist, noen ganger puster fryktsomt! Som danser lystig til tonene av en pipe som lyser opp sjelen! Musikk flyter, musikk, musikk, bort med tristhet, slutt å plage tyskerne! Uendelig, evig, ung, som får deg til å ville leve så mye!
  Assistenten hans, en rødhåret offiser, galet:
  - Alle danser! Vel, tisper, dans, ellers brenner jeg dere alle!
  Jentene begynte engstelig å bevege seg bare føtter. Hovedfascisten ropte høyt og viftet med armene:
  - Lev opp! Kom igjen, tisper og horer, kom igjen!
  Jentene begynte å bevege seg mye raskere i uenighet, men det minnet lite om en kulturell dans, men heller en vill dans av papuanerne, kysten av Paraguay!
  Fascistene løp bort til kvinnene og slo dem i ansiktet med nevene, skrek og grynte hjerteskjærende.
  Hovedfascisten gjorde en gest. En gutt i uniformen til Hitler Jugent brakte ham en flaske konjakk. Den tjukke grisen trakk seg rett fra halsen, den førti-graders væsken varmet magen. Borov spurte gutten på en ryddig måte:
  - Du er allerede fjorten, jeg gir deg tillatelse til å skyte hvilken som helst hore!
  Det var skuffelse i ansiktet til gutten:
  - Og bare skyte? Den er for myk! - utbrøt han.
  Den fete jævelen gryntet:
  - Hva vil du gjøre med henne?
  Gutten knipset:
  - Skru ham i hjel og sett fyr på ham!
  - Ok, kom igjen! Bare skynd deg, disse ungene må fortsatt bringes til Tyskland i tide.
  Gutten, glitrende med sine blendende, høypolerte støvler, beveget seg langs kvinnelinjen. Han gliste rovvilt og smilte grusomt. Fra tid til annen stoppet den unge nazisten og sparket den eller den kvinnen i magen, men tok ikke noe valg.
  Elizabeth ba til en ukjent, men ikke meg! Men den unge mannen bare stoppet foran henne og viste fingeren:
  - Denne horen er min!
  Elizabeth frøs, skalv forrædersk, og det solbrune ansiktet hennes ble blekt. Hovedfascisten protesterte uventet:
  - Nain!
  Den fascistiske gutten ble fornærmet:
  - Og hvorfor det?
  Borov svarte:
  - Hun er for vakker! Bare en fantastisk jente, du kan gi henne til en general og få mye penger.
  Den unge nazisten var motvillig enig:
  - OK! Bare fordi du nektet min første forespørsel, vil jeg torturere to horer!
  . KAPITTEL nr. 8.
  Gutten snudde seg, løp raskt rundt og valgte ut to yngre jenter. Denne gangen hadde han det travelt, i frykt for at hans lovlige byttedyr kunne bli revet bort.
  Jentene løp ut på torget på egenhånd, kanskje håpet de at den kjekke gutten ville forbarme seg over dem hvis de var lydige. Den unge mannen fnyste foraktelig:
  - Gå på kne og kyss støvlene mine!
  Jentene kollapset og krøp. De kysset selvsikkert den polerte huden og kjente den sterke lukten av kostbar sverting. Sønnen til Hitler Jugent tok plutselig jentene i håret og løftet dem med makt:
  - Hva, tisper! - Gutten hveste på russisk. - Lei av å leve? Ta av klærne umiddelbart!
  Jentene tok febrilsk av seg klærne og lot dem ligge i bare trusene. Den unge sadisten beordret:
  - Legg deg ned på klemmene.
  Jentene la seg lydig ned, og SS-assistentene sikret armer og ben i spesiallager. Gutten kjørte fingrene over de forførende rosa hælene til jentene, som ennå ikke hadde rukket å samle støv. Han kjente plutselig en sterk begeistring og ropte hjerteskjærende:
  - Gi meg en tung pisk!
  Håndlangerne overrakte pisken. Det var ikke enkelt, men besto av rødglødende ledning med skarpe stjerner. Påvirkninger fra et slikt våpen er mye mer følsomme.
  Elizabeth kjente feber da hun tenkte på hva som ventet henne. Her er fascismens monstrøse glis, når mennesker blir til dyr. Og disse helvetes plagene av monstre som har mistet grunnleggende menneskelige følelser.
  Pisken plystrer illevarslende og faller på bare ryggen til jentene. Slaget mot beinet skjærer gjennom huden og kjøttet. Den unge fascisten purret fornøyd, han følte seg som en ekte Gud. Ja, det var en guddom av ond og uforgjengelig vilje, blottet for den minste følelse av medfølelse. Imidlertid lærte Hitler Jugent at medfølelse er svakhet! Medlidenhet, en dårlig følelse, er ikke en ekte arisk verdig. Det er ikke nok å drepe fienden, han må fås til å lide og ydmykes på den slemmeste måte. Slaverne er en underlegen nasjon som jødene, og å drepe en slave er som å drepe en gal hund. Hva er samvittighet? En helvetes felle for sjelen, oppfunnet av jøder og russiske filosofer. En ekte arier kjenner ingen anger, bare én ting forårsaker irritasjon, at han drepte få fiender. Men å grusomt torturere en kvinne eller et barn er den høyeste manifestasjonen av arisk tapperhet.
  Trusen sprakk under slagene fra den varme tråden og falt av baken. Jentene skrek først, men gutten var sterk utover årene, og de ble raskt stille og mistet bevisstheten av et forferdelig sjokk. Hitlers bødler var imidlertid ikke rådvill; de brakte ned forhåndstilberedte bøtter med isvann (ved hjelp av et leirkjøleskap) på hodet til de unge skjønnhetene. I mellomtiden varmet den unge sadisten igjen ledningen på bålet og brakte den ned på jentas bare føtter. Og igjen forferdelige skrik, skrik der det ikke var noe menneskelig.
  Elizabeth kunne knapt stå på beina, det virket som hvor styrken kunne komme fra for å tåle dette. Det var noe blottet for den minste mening, langt utenfor menneskehetens grenser. Det er rart hvordan en så søt gutt, nesten et barn, kunne gjøre dette. Det er rett og slett utrolig hvor mye fascisme deformerer sjeler, til og med barns. Så lamme oppfatningen til en hel generasjon!
  Jentene ble stille igjen, og vann ble helt på dem igjen. Til tross for alle anstrengelser ble imidlertid skrikene fra de torturerte stillere og roligere. Fra skuldrene til føttene hadde de uheldige martyrene ikke noe oppholdsrom igjen. Til slutt ble gutten sliten, tørket svetten fra pannen og spyttet gjennom tennene i retning mot kolonnen av uheldige kvinner.
  - Lei av det! Kan du brenne dem?
  De avrevne jentene beveget seg ikke lenger, sannsynligvis hadde lidelsene overskredet et visst mål. Nazistene løp opp til de uheldige, ikke spesielt sjenerøst dryppende bensin, og satte fyr på dem. Jentene rørte seg ikke engang, selv om ilden sakte slukte kjøttet deres med velbehag.
  På dette tidspunktet hadde også skrikene fra de elendige vesenene som ble brent levende lagt seg, hvis hele skyld bare lå i det faktum at de skulle bli en klar demonstrasjon av nazismens urokkelige vilje!
  Den tjukke jævelen viftet med den skjeve neven.
  - Vel, horer? Jeg håper du forstår hva et pund er verdt! Og nå, still deg opp og marsjer steg for steg mot din nye skjebne.
  Kvinnene sto ubevegelige, like sjokkerte som de var over det grusomme og marerittaktige opptoget.
  Den fascistiske gutten, uten å nøle, grep en pistol og glisende skjøt jenta i beinet:
  - Du hørte, de fortalte deg, marsj!
  Skuddet vekket kvinnene, Elizabeth kjente Valentinas milde hender på skuldrene.
  - La oss gå, min trofaste kamerat, for å ta hevn, du trenger å leve!
  Jenta svarte tappert:
  - Og jeg sverger på at jeg vil overleve!
  I mellomtiden skjøt den unge jævelen mot den vridende, falne jenta. Samtidig forsøkte han å knekke både armene og bena hennes. Jeg ville ikke gjøre slutt på jenta med en gang, fordi det å lytte til skrik av smerte er mye mer behagelig enn latter.
  Den alvorlig sårede jenta ble liggende på veien, den unge fascisten gjorde henne ikke ferdig, og de grep henne med en krok ved ribben og dro henne til galgen.
  Den fete SS-mannen klappet gutten på hodet:
  - Min kjære venn! Du er akkurat som Fuhrer som barn! Du vet, den store Adolf hadde en krangel med en jente allerede i første klasse. Så han og de to vennene hans la henne på vei hjem. De tok henne og bandt henne og begynte å misbruke henne. De brente henne med ild, brakk beinene hennes, stakk ut øynene hennes, og så helte unge Adik svovelsyre ned i halsen hennes, hentet fra kjemitimene. Da var Hitler bare syv år gammel, og han var allerede i stand til en modig handling verdig en arisk ektemann.
  Den unge nazisten grimaserte og spurte:
  - Var jenta jødisk?
  - Nei, slav! Østerrike-Ungarn kollapset fordi tyskerne ble forrådt av slaverne, så Fuhrer sverget å ødelegge dem! - Borov førte hånden over halsen. - Generelt fortjener aper mildhet, men det gjør ikke slaver!
  SS-mennene løftet labbene unisont:
  - Heil Hitler!
  Unge, barbeinte, halvkledde kvinner gikk raskt langs veien. Nazistene kjørte på spesielle firehjuls eskortesykler (for ikke å kaste bort bensin på å eskortere undermennesker). Elizabeth, sjokkert over nazistenes grusomheter og åpenbare umoral, var stille de første par timene, hun tenkte ikke engang på noe, men gikk halvsov. Det virket som om de andre jentene heller ikke var i humør til å snakke, i det minste om sekulære emner.
  Mens barbeintjentene gikk på den glatte asfalten som lå på sovjetisk jord, føltes føttene mer eller mindre komfortable. Men etter å ha passert den ødelagte grenseposten, befant de seg på polsk territorium... Veien viste seg å være dekket med fin grus og skarp pukk, og gravde seg inn i jentenes bare føtter. Elizabeth, de siste årene, hadde ikke ofte råd til å gå barbeint, og kjente snart hvordan hennes bare hæler nådeløst begynte å rive og brenne. For å distrahere seg selv snakket hun med Valentina:
  - Så hva må vi gjøre nå?
  Kapteinen svarte stille etter en pause:
  - Vi kan ikke løpe, ellers blir alle jentene drept! Samtidig er det ingen styrke til å tåle dette heller!
  Elizabeth foreslo:
  - Hva om vi ordner flukt for alle?
  Valentina nikket:
  - Det er akkurat dette jeg tenker på. Det er bare teknisk vanskelig å gjøre noe slikt. Se hvor mange vakter det er rundt omkring.
  Elizabeth uttalte Suvorovs setning:
  - De hyler ikke i antall, men i dyktighet!
  Valentina svarte:
  - En av hovedårsakene til Suvorovs seire var bedre kamptrening og fysisk trening av de russiske troppene. Spesielt ble de tyrkiske troppene ikke undervist i bajonett og hånd-til-hånd kamp, så de smuldret raskt. Men med franskmennene var det vanskeligere, spesielt siden bajonetten ble oppfunnet i Frankrike.
  Elizabeth svarte bestemt:
  - Men de vant!
  - Ja, vi vant. Men for å være ærlig, det er ikke så lett som de sier i lærebøker. - Valentina sukket. - Prisen på seier er for høy, det kan svekke verdien av trofeer.
  Elizabeth mumlet:
  - Vi snakker ikke om trofeer. Det største trofeet i krig er et liv reddet. Generelt, som Stalin sa: "En soldat har ikke noe kjønn."
  Valentina foreslo:
  - Så bli en gutt, så blir det lettere for deg.
  Elizabeth rystet:
  "Jeg har ikke noe imot å bli gutt selv; gutter er mye friere."
  Valentina plystret:
  - Hvorfor?
  "Fordi føttene deres er grovere, og jeg føler at jeg går på kull." - Elizabeth knirket.
  Valentina svarte:
  "Og jeg føler at jeg ble slått på hælene mine med pinner i lang tid, men jeg må tåle det." Det er mulig at fangenskapet vårt vil trekke ut, og det vil ikke skje. Jeg hørte at kvinner i konsentrasjonsleirer bare får sko når snøen faller, og selv da er de laget av tre.
  Elizabeth grøsset:
  - Tresko for en jentes føtter er ganske enkelt tortur en gang, da jeg fortsatt var skolejente, tok jeg dem på på et museum og gikk langs korridoren. De er så ubehagelige og fortsetter å falle av.
  Valentina korrigerte:
  - Og de gnir deg fælt på føttene, og de holder deg veldig dårlig om vinteren. Bast-sko er mye bedre, de er varmere og mykere.
  Kvinnene fra landsbyen var mer erfarne og klaget ikke, men bloddråper hadde allerede begynt å dukke opp blant de urbane kvinnene, og preget seg med spor av grasiøse, ungdommelige føtter på grusen.
  En flokk ME-109 jagerfly fløy over himmelen, de fløy i relativt lav høyde, og du kunne til og med se hakekorset på vingene.
  Elizabeth sa:
  - Jeg lurer på, hvor er vår strålende Migi?
  Valentina svarte motvillig:
  - Jeg tror de blir stående ufylte. Generelt har tyskerne et interessant nytt produkt, miniatyrbomber, de kan til og med henges fra vingene til jagerfly. De faller til bakken som hagl. Det vil ikke ta en tank, men det er ganske effektivt mot infanteri eller fly, spesielt lette som IL-16.
  Elizabeth bemerket:
  - I vårt land ser det ut til at slike "småting" også var i ferd med å gå i produksjon. Vi var litt sent ute. Generelt, den tunge arven fra tsarsystemet, omstruktureringen av industrien fra kapitalistisk til sosialistisk.
  Valentina la til:
  - Pluss borgerkrig. I det tjueførste året falt industriproduksjonen syv ganger sammenlignet med det trettende året. Millioner av mennesker døde, landet ble ødelagt, og i motsetning til tsarregjeringen var det ingen som ga oss lån. Selvfølgelig hadde vi ikke tid til å gjøre så mye. Hitler fanget oss i et øyeblikk da hæren nettopp hadde begynt opprustningen.
  Elizabeth var enig:
  - Du er her. Vi har gjort mye, men vi har ikke hatt tid til å gjøre mye. Hele Europa jobber for Wehrmacht. Europa! Og tsar-Russland tapte krigen, til tross for at Tyskland hadde sine hovedstyrker i Vesten. Nå befinner vi oss i en kjip situasjon.
  Og når kommer tankene våre til Europa?
  Valentina svarte:
  - Jeg ville at det skulle skje snart! Men jeg kjempet også i Finland, derfor er jeg ikke så full av optimisme, hæren vår er ikke helt klar for krig.
  En ung jente med juniorsersjants skulderstropper kom inn i samtalen:
  - Jeg tror at om to uker vil stridsvognene våre befri Warszawa, og om en måned Berlin.
  Valentina ristet på hodet og spredte sin røde manke:
  - Jeg vil gjerne tro dette, men... Nazistene okkuperte fjorten europeiske land på veldig kort tid. Dette taler om Wehrmachts meget store styrke, og i tre og en halv måned var vi opptatt med den lille finske hæren. Jeg vet selv hva krig er. Nei, i dette tilfellet er fienden mye sterkere enn oss!
  Den unge jenta var forvirret:
  - Så, kan vi tape?
  Valentina svarte:
  - I prinsippet, ja, men...
  Jenta skrek:
  - Hva men...
  Valentina svarte:
  - Nazistene vil bli sine egne gravere. Se hvordan de begår grusomheter. Alle fra hav til hav vil snart reise seg mot dem. Selv pionerene vil kjempe mot fascismen, jorden vil brenne under føttene til okkupantene. Nazistene vil kveles i sitt eget blod. Deres beslutning om å angripe USSR ville være en fatal feil. Eller rettere sagt, en katastrofe, og fascismen vil bli utslettet fra planeten.
  Elizabeth var enig:
  - Nei, vampyren Hitler kan ikke unnslippe ospepælen. Men hvor mange av byene våre vil bli ødelagt og landsbyer brent. Og vi er idioter, da vi visste om det forestående angrepet, gravde vi ikke engang skyttergraver.
  Valentina nikket samtykkende:
  - Jeg tror Pavlov blir skutt.
  Elizabeth vinket det av:
  - Det handler ikke om Pavlov. Generelt måtte ordren om å bringe hæren til full kampberedskap gis personlig av Stalin.
  Valentina nikket:
  - Definitivt, du har rett. Men tilsynelatende ønsket lederen å utsette starten på krigen til siste minutt, spesielt siden Wehrmacht ikke var klar for vinteren, og hvis vi hadde vunnet minst en måned, ville ikke Wehrmacht vært klar. Og innen 1942 ville hæren vår ha blitt mye sterkere. Det som bekymrer meg er holdningen til Churchill og Roosevelt. De kan inngå en hederlig fred med Tyskland, og til og med motta en del av sovjetisk territorium. I tillegg kan Japan prøve å ta hevn for nederlaget i Manchuria. Og da vil vi befinne oss i en ring av isolasjon.
  Elizabeth gispet da hun tråkket på en skarp rullestein, foten hennes begynte umiddelbart å blø, og de forslåtte tærne begynte å verke enda mer. Hun mente at fascistene kanskje ikke trengte dem, selv om de trengte nye og gode sko, men heller et ønske om å ydmyke og forårsake smerte. Tross alt, i Rus ble bare føtter ansett som et tegn på fattigdom, ikke uten grunn var det et uttrykk tramp, det vil si en tigger. Nå gjenstår det å se om hun klarer å nå stopp. Og hvis hun faller, hva vil skje med henne?
  Som i samklang med ordene hennes, skrek en av de unge jentene, med blodige, brukne ben:
  - Det er det, jeg orker ikke mer!
  Og hun satte seg ned og strakte de langmodige bena fremover. Nazistene kjørte bort til henne, og bensin strømmet på hodet til jenta. Hun hoppet kraftig opp, men det var for sent, den forlatte lighteren blusset opp, og den uheldige kvinnen ble oppslukt av en brennende flamme.
  Jenta, som skrek langvarig, skyndte seg å løpe, de andre fangene spredte seg til sidene. Etter å ha innhentet kolonnen, falt martyren, mistet bevisstheten, flammestrømmer brant den uheldige kvinnens lunger, og hennes død var forferdelig. Et truende rop fulgte:
  - Schnell! Schnell! Død over de som henger etter!
  Jentene satte farten opp i fortvilelse. Elizabeth stønnet stille og haltet, føttene eksploderte av smerte, som ved berøring av et varmt strykejern. Men hun, som andre jenter, holdt ut.
  For å distrahere seg selv litt sa Elizabeth:
  - Kanskje vi kan synge Internationale?
  Valentina ristet på hodet:
  - Disse monstrene vil skyte oss alle. Vær tålmodig! Bare føtter, spesielt de til unge mennesker som oss, blir fort grove. Vi vil holde ut og overleve. Seieren vil være for den røde hæren. Selv om alle kapitalistene griper til våpen mot oss. Tross alt, fra taigaen til de britiske hav, er den røde hæren den sterkeste!
  Elizabeth knyttet nevene:
  - Men det er ingen sterkere russisk ånd,
  Vi vil gjenopplive oss fra ruinene!
  Russisk kriger, ta sverdet ditt raskt,
  Vi vil stå og vinne igjen!
  Etter det ble det liksom lettere, og til og med den brennende smerten i de blodige bena ble svakere.
  Solen gikk ned, nazistene ble mer og mer nervøse og manet jentene videre.
  Det ble friskere, vinden blåste behagelig over de svette ansiktene. Elizabeth sa:
  - Det ser ut som til og med solen er på vår side!
  Valentina smilte kraftig:
  - Kommunismens sol er alltid for oss!
  Skyggene på veien ble lengre og mørkere og mørkere. Nazistene tente lykter, noe som gjorde utseendet til syklene deres mye mer mystisk. Elizabeth forestilte seg allerede at dette ikke var nazister, men forferdelige monstre. En slags viy med mange ansikter, eller ghouls. Merkelig nok gjorde dette at nazistene ikke var skumle, men tilsynelatende uvirkelige. Elizabeth begynte å nynne på en sang:
  - Der, på ukjente stier, danser djevler i sandaler! Vel, Koschey spiste for mye kålsuppe!
  Valentina gliste:
  - Du, som alltid, er uforlignelig!
  Til slutt dukket et signaltårn opp i det fjerne, og mørkleggingshus ble synlige. Dette betyr at reisen deres allerede nærmer seg slutten. De fleste av jentene var allerede utslitte, var ved det siste punktet av fysisk utmattelse og holdt kun på overlevelsesinstinktet.
  Elizabeth spurte Valentina, som om hun burde ha visst dette:
  - Vil de mate oss?
  Kapteinen svarte spøkefullt, selv om det var vanskelig for henne:
  "For tyskerne er vi som storfe, og ingen lovet å mate storfeet på veien."
  Elizabeth sa sint:
  "Da river jeg Hitlers strupe ut!"
  Noen hundre mer smertefulle skritt, og jentene begynte å bli ført til en spesiell leir. Det så ut som det var forberedt på forhånd for krigsfanger i mørket kunne man se trebrakke, samt tårn og et gjerde med piggtråd. De begynte å skille kvinnene inn i brakker, og forsøkte å plassere sivile og militære menn hver for seg. Fangene var imidlertid så slitne at de ikke en gang tenkte på å rømme. De kollapset rett og slett på grove trekøyer. Elizabeth, som gikk med sine ødelagte, blodige føtter på det nedtrampede gresset, opplevde en salig følelse. Endelig vil hun kunne miste seg selv i søvne. Men da hun allerede var på vei inn i brakkene, hoppet to SS-menn opp til henne og vred hendene uten seremonier.
  - For hva? - Jenta ropte.
  - Russisk, Schwein! Følg med der du blir fortalt!
  Elizabeth ble ført ut av leiren, og de passerte tårnene og jernportene. Først trodde jenta at de ville skyte henne, men så var hun redd for at torturen ventet henne. Hva om fascistene tror at jenta har en viktig hemmelighet?
  Hun ble ført til et herskapshus dekorert med et basrelieff av løver. Merkelig nok beroliget synet av den rike eiendommen Elizabeth at den ikke var som middelalderens dystre torturkjellere. Imidlertid kan disse monstrene torturere og plage hvor som helst, og så lenge de vil.
  Hun ble ført inn i bygningen, jentas bare føtter berørte det frodige fløyelsteppet og sank ned i det.
  Et sterkt elektrisk lys blinket. En mann i livred dukket opp, kastet et tilfeldig blikk på jenta og kommanderte:
  - Vask føttene hennes!
  Elizabeth ble sittende i en stol, og en hushjelp pent kledd i hvitt hadde med seg en sølvbeholder med vann. Hushjelpen var en hviterussisk polsk av fødsel og kunne russisk. Hun dyppet de såre føttene i et basseng med varmt vann og begynte å gni dem forsiktig. Elizabeths jenteføtter var et ynkelig syn. Det var bokstavelig talt ingen boplass igjen på dem, fingrene ble slått av. Og likevel var bena til den hviterussiske skjønnheten vakre og verdige en prinsesse eller en gresk gudinne.
  Hushjelpen vasket forsiktig av støvet og blodet og tørket hver finger. Så spurte hun med sympati i stemmen:
  - Ser ut som du har det veldig ille, kjære?
  Elizabeth svarte:
  - Andre fikk det verre. Jeg har ingenting å klage på skjebnen.
  Den polske kvinnen nikket:
  - Jeg tror at alt vil ende godt for sovjetlandet.
  SS-mennene avbrøt samtalen og plukket opp Elizaveta og dro henne inn i en luksuriøst innredet hall. Jenta motsto svakt, de kastet henne, slo igjen døren, og så dukket det opp som et spøkelse en feit villsvin. Allerede til punktet av kolikk i hjernen min raste en kjent stemme:
  - Vel, birdie, vil du være underdanig?
  Elizabeth prøvde å hoppe unna, men den tilsynelatende klønete nazisten viste seg å være mer smidig. Han hoppet plutselig mot jenta og rev skjorten hennes, og avslørte ganske store, faste bryster med brystvortene pekende oppover. Jenta kneet ham i lysken, men fascisten ventet tross alt dette, det er ikke svake menn som tjener i SS, og han parerte angrepet.
  - Stå i mot, det blir enda morsommere.
  Det tjukke svinet stormet mot henne igjen, og rev av restene av klærne hennes, først og fremst buksene, men hylte plutselig hjerteskjærende:
  - Ja, du biter fortsatt, kjerring.
  Halvnakne Elizabeth slo seg løs og skyndte seg til motsatt dør, hun håpet at det kanskje ikke ville være noen soldater der. Hun åpnet den og fikk umiddelbart et kraftig slag mot haken. En muskuløs tenåring med naken overkropp dukket opp foran henne. I ham kjente hun til sin forferdelse igjen den unge sadisten fra Hitler Jugent. Han smilte rovvilt med snøhvite tenner:
  - Og du er temperamentsfull!
  Den fete SS-mannen knirket:
  - Jeg lar deg bruke den sammen med meg. Du er allerede voksen, og det er på tide å prøve kvinnekroppen.
  Den unge Hitleritten svarte:
  - Jeg har ikke voldtatt russere ennå.
  Elizabeth følte seg syk over at hun kunne bli voldtatt og fratatt æren av en tenåring. Hun, tjueen år gammel, beholdt sin uskyld, og nå må hun skille seg med hellighet, ikke med sin elskede sovjetiske fyr, men med slike degenererte som verden aldri har sett. Jenta skrek hjerteskjærende, men den store fascisten og den ikke så lille fyren angrep henne med en gang. Svinet veide i det minste halvannen centner, og sliten Elizabeth kjente hvor raskt den gjenværende styrken hennes bleknet.
  Samtidig knuste den unge sadisten hendene hennes og klemte brystene hennes. Til slutt falt hun, og monsteret tok henne grovt, med delikatessen til en brunsvin. Elizabeth opplevde forferdelig smerte, og stupte ned i et helvete.
  Ja, hun hadde de sterkeste inntrykkene av dette. Vil aldri bli glemt.
  Under pausen stupte Elena også ned i minner.
  Hun flyktet rett fra kolonien til fronten. En barfot tenåringsjente, i uroen i 1941, befant seg i okkupert territorium og opptrådte først i partisanstil.
  Den første tyskeren hun fanget viste seg å være en ganske kjekk ung mann. Elena elsket til og med ham. Så, uten å vite hva hun skulle gjøre med ham, kvalte hun ham med et tau. Og dette var hennes første ilddåp.
  Den unge mannen holdt på å kveles i løkka. Og Elena kvalte ham og sang:
  - Vi ser deg i øynene først,
  Og så skal vi steke deg og spise deg!
  Den rødhårede vixen lo ond. Ja, tyskerne var ikke skumle i det hele tatt. Og det var synd å drepe dem. Helt til Elena så brente hytter og ødelagte hus.
  Og etter det tok hun en av de fangede tyskerne og bandt ham opp ned i armer og ben. Noe som jeg må si er veldig kult av henne. Jenta er, la oss si, ekstremt aggressiv og stridbar.
  Mens hun fortsatt var i barnekolonien, lærte Elena å kaste forskjellige destruktive gjenstander med bare tærne. Hun klarte dette mesterlig. Og hun slo til og med ned insekter med kjegler og nåler. Riktignok kom dette ferdighetsnivået til henne etter mutasjonen. Før det kastet hun bare granater med føttene.
  Krigen gikk dårlig for USSR til å begynne med. Det var mange grunner. En av dem er at troppene ikke ble lært opp til å forsvare seg, men bare å angripe. Og dette hadde selvfølgelig innvirkning i den virkelige krigen.
  Elena møtte en jente Lara i skogen, også hun rødhåret og en flyktning. I motsetning til den herdede Elena, blødde Lara på bare føtter og gikk med store vanskeligheter.
  Elena vasket sålene og bandasjerte dem. Siden jenta kan bli smittet. Og han løftet henne opp på skuldrene hennes og bar henne.
  Lara bemerket gråtende:
  "Tyskerne pisket moren min så hardt at hun krøp bort på hender og knær." Og bare fordi hun var Komsomol-medlem, selv om hun ikke ble med i partiet.
  Elena smilte:
  - Pisket? Det er ikke så skummelt ennå. De kunne ha hengt ham.
  Jenta sang:
  Hvis, i lang tid, i lang tid,
  Hvis den er lang, langs stien,
  Løp, tramp og løp,
  Men sannsynligvis, da sannsynligvis
  Det er mulig, det er mulig, det er mulig,
  Du kan reise til Afrika!
  Elena lo og sang som svar med stor entusiasme;
  Vi er i jungelen i landet til ville aper,
  Der bananene er grønne, er det hauger av kannibaler!
  Vi måtte overvinne havet,
  Med så sprudlende energi!
  
  Russland beordret oss til å gå -
  Nå der ekvatorgrøften!
  Vel, Gud er én og ikke én,
  Så vi har mer enn én granat
  
  De sendte unge pionerer i kamp,
  De sa at det bare var en praksisplass!
  Slik at alle er en vågal gutt,
  Energien til store raketter akselererer!
  
  Jeg skyter med et maskingevær rett mot målet -
  Jeg drepte jagerflyene med kakimaling!
  De vil ikke være i stand til å ta over vårt moderland,
  Pindos og andre mobbere!
  Et slikt fedreland er en rasende orden -
  Lær, gutt, å kjempe som en grusom løve!
  Og hvis den røde lederen ga ordren,
  Ikke vær en patetisk klovn!
  
  Skallet brente kinnet mitt alvorlig,
  Hun har ingen stive stubber ennå!
  Men tro meg, jeg har tjent mitt fedreland i lang tid,
  Ikke tenk, dere svake tenåringer!
  
  Vår var omgitt av Mau-Mam-stammen,
  De har ikke spyd, men granatkastere!
  Som svar vil vi slå med stål,
  Russiske piloter vil hjelpe fra himmelen!
  
  I Russland er hver kriger fra en krybbe,
  Babyen strekker seg etter pistolen!
  Og beseire hæren av inntrengere,
  Diktene ble sunget av barden om bedriftene!
  . KAPITTEL nr. 9.
  Jentene gjenopptok etterforskningen igjen. Og de startet fra Venus til Merkur. Planeten nærmest Solen er dekket med et beskyttende kraftfelt, og det er mange industrianlegg på den. Kvikksølv har enorme reserver av verdifulle metaller, og solens nærhet lar den motta strømmer av energi for smelting av ulike metaller.
  Derfor er denne planeten annerledes. Den har både en hageby og en industrimetropol, hvor roboter hovedsakelig jobber.
  Elena sa under flyturen:
  - Merkur er kanskje den kjedeligste planeten i universet. Eller i det minste i solsystemet.
  Elizabeth bemerket:
  - Men det er ikke hele tiden å spille spillikins. Vi må gjøre noe mer seriøst.
  Catherine bemerket tvilsomt:
  - Hvordan vil et besøk til Mercury hjelpe fra etterforskningens synspunkt?!
  Euphrosyne twitret:
  - Men fra grådighet Kwa-Kwa-Kwa,
  Og av dumhet...
  Men fra ondskapen til Kva, Kva, Kva,
  Og av gjerrighet!
  Og også fra skryt,
  Kwa, kwa, kwa! Kwa, kwa, kwa!
  Merkur kan ikke gjøre det for oss
  Vi blåste denne masten tørr!
  Og alle fire jentene vil le som gale. Dette er virkelig kule kvinner.
  De flyr i kampdraktene sine til Mercury, og på veien droppet de samtidig inn i kafeteriaen.
  Der kjøpte de fargerike kaker gratis på Hypernettet sammen med en cocktail og noe annet godt å vaske det ned.
  Og de begynte å ha det moro, fly og hoppe, som om det var sprø hester under dem.
  Elizabeth bemerket med et veldig fornøyd blikk:
  - Noen ganger liker vi å lage støy,
  Kjemp for hverandre!
  Catherine nikket med glede:
  - Ja, vi skal bokstavelig talt flytte fjell for hverandre!
  Elena fniste og kvitret:
  - Våre skarpe hoggtenner,
  Klør, tenner, never...
  Så de ser frem til en god kamp!
  Løp raskt vekk
  Store dyr og små,
  Hvem er sterkere enn alle dyrene?
  Vi er mutante jenter!
  Euphrosyne bemerket med en latter:
  - Og mye, må jeg si, sterkere! La oss ta krokodillen og rive den fra hverandre!
  Jentene fløy og så allerede den røde planeten fra den ene siden i nærbilde. Det meste er ørken med industribygg og roboter. Men det finnes også oaser med himmelske steder. Som er veldig vakre. Og som det vanligvis er vanlig blant folk dominert av jenter, er det statuer med fontener.
  Alt dette, la oss si, er supert!
  Elizabeth sa:
  - Det er noe i hodet vårt, ordet super, blinker for ofte! Det er som om vi er tenåringsjenter.
  Catherine nikket med et smil:
  - Ja, det er det vi er... Hva forventer du av profesjonelle krigere? Vi drepte så mange mennesker i kriger at noen ganger blir til og med vi selv redde.
  Elena nikket og sang:
  - Alle som er mennesker er født som kriger,
  Selv om det er en stor synd å drepe for Gud...
  Men det var en gang en romersk legion...
  Og nå er det mye hyperplasma i kampen!
  Euphrosyne bemerket logisk:
  - Og likevel, så langt har vi ingen seriøse spor! Det er forresten ingen pasienter med paranoid schizofreni på Merkur i det hele tatt. Det er imidlertid én psykopat. Og hun tegner veldig bra for hånd!
  Elizabeth fniste:
  - Maler hun med pensel?
  Den blonde jenta protesterte:
  - Nei! Tusjpenner, men den gjør det veldig bra.
  Elena bemerket:
  - Ja, det er en sjelden aktivitet å tegne for hånd. Men se, jenta leser en papirbok. Dette er en sjelden forekomst, men noen ganger skjer det.
  Jenta med blått hår spurte:
  - Har du, rødhåret, lest bøker?
  Elena nikket:
  - Ja! I et tidligere liv. Inntil Internett dukket opp, og muligheten til å se alle filmer på en smarttelefon. Da ble det uinteressant å lese.
  Catherine nikket:
  - Ja! Boken er veldig dårligere enn kino, og enda mer enn dataspill i virtuell virkelighet. Kanskje vi burde ha det gøy? Ellers inspirerer ikke et besøk hos en psykopat meg.
  Elizabeth protesterte:
  - Vi har et hovedmål: å finne et kapret intergalaktisk stjerneskip. Og ikke bare vandre rundt i andre verdener, eller ødelegge virtuelle monstre. La oss sjekke psykopaten og gå tilbake til jorden. Det er mange flere forskjellige psykoser der.
  Elena bemerket:
  - Befolkningen på jorden er større. Selv om jeg tviler på at dette vil gi noe. Det ville være bedre å fly til Sirius og fange Vishy!
  Catherine ble forsiktig:
  - Tror du sjefsdesigneren står i ledtog med kidnapperne?
  Den røde harpyen ristet på hodet.
  - Det er usannsynlig, men vi kan finne uventede ledetråder. Dessuten kan han kanskje fortelle deg hvor du skal gjemme dette romskipet!?
  Euphrosyne spurte sarkastisk:
  - Et ord to ganger i én frase - kanskje?! Dette er symbolsk og sier noe.
  Elizabeth uttalte:
  - Og vi skal besøke psykopaten. La henne lage våre portretter med tusj, og i mellomtiden skanner vi hjernen og underbevisstheten hennes.
  Elena nikket samtykkende:
  - Dette er en god ting!
  Jentene dro til en av oasene. Alt ved det var veldig storslått og høytidelig.
  Og en enorm fontene skjøt opp i himmelen. Den var i form av en griffin dekket med hypergull, som ble holdt ved utstrakte armer av fire muskuløse jenter, også i edelt metall, med naken overkropp og korte skjørt.
  Og fontenen sprutet høyt opp i himmelen, omtrent en mil høy.
  Elizabeth bemerket:
  - Fint sted!
  Elena nikket og sang:
  - Jenter sirkler over Merkur,
  De er sterke i sin styrke...
  Her er en skjønnhet som kaster en granat,
  Drep helvetesmonsteret raskt!
  Denne gangen bestemte jentene seg for å kommunisere med den psykisk syke kvinnen ikke gjennom Hypernettet, men direkte.
  De nærmet seg, eller rettere sagt, fløy opp til huset, som besto av en serie på syv rosa elefanter som sto oppå hverandre. Mennesker med psykisk utviklingshemming bodde og hadde det gøy i dette fine etablissementet.
  Jentene tok kontakt med psykopaten og ba veldig høflig om å få tegne et portrett.
  Jenta med psykisk lidelse var vakker, men frisyren på hodet var noe surrealistisk. Bare Picasso kunne ha skrevet dette etter å ha røyket mye hasj. Veldig pretensiøs. Og det er også tatoveringer i ansiktet og på kroppen. Og også ekstremt kunstnerisk, inkludert hybrider av planter, dyr, en blanding av en sykkel, en ørn, en dumper, en kamel og et gresskar. Og mye mer. Jenta var nesten naken, iført bare tynne truser, men hun ble avbildet på en slik måte at det rett og slett var skummelt.
  Det er umiddelbart åpenbart: hun er en psykopat.
  Og når hun smilte, kunne du se at tennene hennes var farget som tusjer. Dette er jenta.
  Hun svarte hardt:
  - Jeg skal tegne deg, men det vil koste mye!
  Elizabeth nikket:
  - Fint! Vi er rike.
  Elena protesterte:
  - Å kaste penger under etterforskningsprosessen er ikke produktivt!
  Catherine nikket:
  - Det tror jeg også. Likevel er det bedre å motta penger enn å bruke dem.
  Elizabeth kurret:
  - Vet du, vi er de kjente fire jentene som ble mutante ninjaer!
  Psycho girl spurte:
  - Vel, hva så?
  Elizabeth bemerket:
  - Jeg kan tegne portrettet ditt mens du tegner oss! Dessuten ikke med tusj, men med olje på lerret. Vil du ha det sånn?!
  Den psykopatiske jenta nikket:
  - Ja... Men hvor mye vil det koste?
  Jenta med blått hår svarte:
  - Du skal lage en skisse til oss, og vi gjør det for deg!
  Jenta, helt avantgarde i utseende, nikket:
  - Kvasar! Da tegner jeg deg, og du tegner meg, og ingen skylder noen!
  Elena fniste og bemerket:
  Det er ikke min feil, det er ikke min feil,
  Den Mikke Mus er i slekt med meg!
  Den psykopatiske jenta ga dem klarsignal til å besøke hjemmet hennes.
  Innsiden er ganske romslig og full av tegninger. Riktignok er de i utseende deliriet til en schizofren. Så uvanlig og kunstnerisk.
  Jenta selv er en veldig god figur, men hun er forferdelig malt. Men samtidig vakker. Og hun blunket til mutantjentene.
  Jeg tok opp tusj og begynte å tegne. Dessuten, ikke bare med hender, men også med bare tær. Dessuten er det fire tegninger samtidig.
  Elizabeth er heller ikke sløv, og hun forberedte penslene og bestilte både maling og lerret på Hypernet. Og hun brukte også de bare, meislede føttene.
  Andre mutante krigere begynte å skanne psykopatens hjerne. Og de gjorde det veldig energisk, men samtidig ubemerket.
  Som Elizabeth forventet, begynte den psykopatiske jenta å tegne de fire på en veldig pretensiøs og ekstremt ekstravagant måte.
  Da Elena så dette, begynte hun også å hjelpe sin blåhårede partner med bare tærne.
  Ja, jentene var ganske ville. De ser ut som skjønnheter, men de er laget av hender og bare føtter til en psykopat, hvem vet hva.
  Catherine tvitret:
  I en boks med blyanter
  Sirkuset er vanligvis fullt...
  En klovn går på stram tau
  Sjonglere med bøyler!
  Euphrosyne fniste og noterte med et smil:
  - Ja, det er vakkert når de skildrer oss slik!
  Elizabeth sang:
  Jeg tegner, jeg tegner for deg,
  Et broket bilde, stående ved vinduet...
  JEG SAVNER DEG jeg savner deg,
  Kule jenter - du er den eneste vi har!
  Psykojenta fniste:
  - Flott! Kanskje du vil elske meg?
  Elizabeth smilte og svarte:
  - Først ferdig med å tegne oss, så tegner vi deg!
  Elena nikket og klukket:
  - Og for å gjøre det morsommere for deg, tror jeg at jeg skal synge!
  Og den rødhårede dronningen begynte å utføre noe ekstravagant og på samme tid patriotisk og veldig kjent for jentene;
  Vi er jenter som blir med i Komsomol,
  De sverget en ed på å være trofaste mot fedrelandet...
  Slik at et rasende nederlag venter nazistene,
  Vel, la oss leve i Russland under kommunismen!
  
  Tross alt er Lenin med oss, som metall,
  Laget av bronse, som er sterkere enn noe stål...
  Jeg drømte om å snu verdener på hodet,
  Som det store geniet Stalin testamenterte!
  
  Vi vil gjøre fedrelandet kjøligere,
  Og vi vil heve fedrelandet over stjernene...
  La det bli suksess med Komsomol-medlemmene,
  Selv om de små føttene våre er helt bare!
  
  Fascisten angrep mitt hjemland,
  Samuraier kommer frekt fra øst...
  Jeg elsker Jesus og Stalin,
  Og, jeg tror, vi vil rive motstanderen i stykker!
  
  Tross alt er den berømte guden Svarog med oss,
  Som spøkefullt vil bygge kommunismen ...
  Den sterkeste av alt i universet er den strålende familien,
  Det vil legge bevissthet og vilje til oss!
  
  Jeg tror vi aldri vil gi opp,
  Fedrelandet kan ikke bringes på kne...
  Kamerat Stalin, lys stjerne,
  Og læreren vår er det kloke geniet Lenin!
  
  Vi vil lage vårt fedreland,
  Vakre og mer strålende på planeten...
  Og du vet, det vil være en morderpistol,
  La voksne og barn ha det gøy!
  
  Brenn Svarog, ikke brenn i hjertet ditt,
  Du er skytshelgen for alle sverd i Russland...
  Vi vil snart bygge et sterkt paradis, tror jeg,
  Jesus kommer, hellig misjon!
  
  Ikke stol på Hitlers gjeng, venner,
  At hun vil vinne enkelt og truende...
  Vi er alle en familie -
  Og tro meg, det er ikke for sent å elske ditt moderland!
  
  Herren allmektige vil beskytte oss alle,
  Vil heve tricolor-flagget over bakken...
  Og det onde rovdyret vil bli til spill,
  Vi kan også takle Satan!
  
  Jeg elsker det store fedrelandet,
  I hele universet er det ingen vakrere deg,
  Vi vil ikke selge Russland for en rubel,
  La oss bygge fred og lykke i universet!
  
  I navnet til vårt moderland, en drøm,
  Det store Russland vil reise seg...
  Alt annet er bare forfengelighet
  Og en ny messias vil være med oss!
  
  Å Lada, min allmektige,
  Du vil gi kjærlighet og fred til russeren...
  Jeg vender meg til deg og ber deg,
  Og om nødvendig, slå ned med lyn!
  
  Maria, himmelens Guds mor,
  Universet ga Jesus...
  For din skyld har den store Gud oppstått,
  Folk har egentlig ikke mistet smaken!
  
  Vær oppmerksom på at Komsomol-medlemmer er slik:
  Russlands guder er høyt respektert...
  Vi er store sønner av moderlandet,
  Russerne vinner alltid!
  
  Vi må be til moderlandet, venner,
  Perun, Yarilo og Svarog er kraftige...
  Vi vil være veldig sterke ektemenn,
  Og vi vil blåse bort til og med skyene på himmelen!
  
  Nå er fienden allerede drevet tilbake fra Moskva,
  Du såret nazistene mye...
  Vi er trofaste mot Jesus og Stalin,
  Og det blir nok av stridsvogner med våpen!
  
  Nei, fienden vil ikke være i stand til å dempe russerne,
  Fordi våre krigere er allmektige...
  Bestått eksamen, bare en femmer,
  Slik at hver gutt ville være veldig sterk!
  
  Tro meg, Stalingrad vil være strålende,
  Og vi vil holde ham fra angrepet...
  Den seirende justeringen av ridderne vil komme,
  Selv om blodet renner i en ukontrollerbar strøm!
  
  Jenter barbeint i kulden,
  De løper, hælene blinker...
  Og de vil slå fascistene med knyttnevene,
  Den usosiale Kain vil bli forflatet!
  
  Alt blir bra, folk vet,
  Vi vil oppdage konstellasjoner i verdensrommet...
  Tross alt er det synd å tvile på tapperhet,
  Og det vil være en mann på Guds trone!
  
  Vi vil snart gjenopplive de døde med vitenskap,
  Vi kan bli yngre og vakrere...
  Over oss er en kjerub med gullvinger,
  Min vakre mor Russland!
  Mens jentene sang pågikk arbeidet. Og nå var fire tegninger klare. De avbildet snarere en slags aper, som i stedet for en kropp hadde en klokke med visere, øyne som tallerkener, vinger som en bie og blomster i stedet for ører.
  Elizabeth forble imidlertid ikke i gjeld. Hun trengte ikke engang å forvrenge noe. I virkeligheten så den psykopatiske jenta gal ut.
  Men ingenting, jenta med en forstyrret psyke var glad. Og hun kysset til og med Elizabeth. Og hun inviterte henne til å elske.
  Jenta med blått hår svarte:
  - Vi har det travelt, vi har hastesaker, kanskje en annen gang!
  Elena bemerket:
  - Jeg kan gjøre det med henne. Jeg elsker jenter, spesielt med tatoveringer!
  Psykopaten blunket:
  - La oss!
  Elizabeth protesterte:
  - Enten gjør vi det alle sammen, eller så drar vi!
  Ekaterina foreslo:
  - La oss ha fem stykker i et kvarter. Uansett, det haster ikke!
  Euphrosyne nikket:
  - Kroppen brenner, jeg savner hengivenheten.
  Euphrosyne nikket:
  - OK! La oss!
  Og alle fem jentene tok det med en gang og flettet seg sammen til en ball.
  Et kvarter senere var all denne himmelske nytelsen over. Og jentene gikk hver til sitt igjen.
  De fire tok tegningene og fløy ut på gaten. Elena bemerket:
  - Det ble et stort eventyr!
  Elizabeth var enig:
  - Det kunne ikke vært bedre.
  Catherine tvitret:
  Verden flyr som en orkan
  I jenteeventyr...
  Sparket -
  Det var et sjokk!
  Catherine kurret:
  - Vi vil feie bort fienden med ett slag,
  Vi vil bekrefte Glory med et stålsverd...
  Tro meg, det var ikke uten grunn at jentene slo alle,
  Om nødvendig dreper vi det som veggedyr!
  Og krigerne er igjen i spenningen etter angrep. Energien i dem er veldig stor.
  Deretter foreslo Elena:
  - La oss spise. Og vi bestiller en lokal jerboa i ultrasjokoladesaus.
  Catherine nikket:
  - Ja! Dette beistet kan bare slukes gratis på den lokale kafeteriaen. Det koster mye penger å bestille på Hypernet.
  Elizabeth smilte og tvilte:
  - Er du sikker på at det er helt gratis her?
  Euphrosyne sa med luften fra en ekspert:
  - Hvis du forteller en interessant historie, er den gratis. Hvis du er for lat til å fortelle og ikke har tid, så for penger!
  Elena grimaserte:
  - Fi! Fortell mer til moro for publikum!
  Elizabeth protesterte alvorlig:
  - Og jeg personlig har ikke noe imot å trene tankene mine! Og faktisk, jeg skal ta det og fortelle dem noe interessant.
  Jenta med gult hår kvitret:
  - Og hva? La oss prøve. Det blir bra!
  Og jentene flyttet til kafeteriaen hvor de selger lokale jerboer i en spesiell saus.
  Krigerne gikk og sang:
  Våre skjønnheter treffer som en slagram,
  Knekker ryggraden og ribbeina...
  Vi suser gjennom som en orkan
  Og tro meg, det vil være veldig skummelt for deg!
  Jentene visste selvfølgelig mye om seg selv. Elena kjempet om vinteren, barbeint i kulden, og klarte samtidig å utføre mirakler. Hennes fotavtrykk i snøen var veldig grasiøse og vakre. Jenta prøvde til og med en gang å gjøre forretninger. Hun dyppet de bare føttene i maling og laget trykk på hvitt papir. Og så solgte den for penger. Og det var kjøpere.
  Og nå må du skrive en slags historie for mat. De er ikke så fattige at de kaster bort fantasien på barnas historier.
  Jentene befant seg i en svært luksuriøs kafeteria. For å hindre at publikum kjeder seg under historiene, ble det vist praktfulle tegneserier på et hologram.
  I dette tilfellet, om gåsehud-ninjaen. Og det var utrolig vakkert og morsomt. Så gåsehud-ninjaen tok den og slo labben i asfalten, den sprakk, og skurken, som så ut som en hai med en menneskekropp, falt igjennom og ble sittende fast. Hvordan han vil skrike av smerte. Og også, to pirajaer med kropper av bjørn ble overøst med mel fra poser som hadde blitt revet opp av chakrakastet.
  De ble drysset fra topp til tå, og de begynte å nyse, og reiste en sky av hvitt støv.
  Elena hoppet opp til roboten, som delte ut lokale jerboaer i en veldig dyr ultrasjokoladesaus, og kvitret:
  - For oss alle fire i form av en shish kebab!
  Salgsroboten nikket:
  - Vil du betale med kort, kontant, eller gi bort historien din!?
  Elizabeth svarte med et smil:
  - Bedre historie! Vi elsker å skrive og fortelle alt. Språkene våre er så lange.
  Catherine sa med en fløyte:
  - Og tenker, alternativt, begavet.
  Robok spurte:
  - Hvem skal fortelle? Eller er dere alle sammen på en gang?
  Elena brølte:
  - La meg fortelle deg bedre!
  Catherine nikket:
  - La det være rødt! Hun vil igjen si noe morsomt om andre verdenskrig. Og vakre jenter.
  Elizabeth tvitret:
  - Ja, i denne forbindelse er vi jenter veldig kule! Og den rødhårede? Ja hun kan!
  Elena åpnet den sjarmerende munnen sin og begynte å veve en historie;
  Det er mange dimensjoner i universet. I en av dem ble Adolf Hitler et offer for et av de mange attentatforsøkene. Bare 20. april 1941. På Führerens fødselsdag klarte engelske spioner å sprenge nazistenes nummer én.
  Og dette endret, og betydelig, historiens gang. Führerens etterfølger var Hermann Göring. Han nektet å angripe USSR. Generelt mente nazisten nummer to at det var umulig å kjempe på to fronter før Storbritannia var ferdig. I tillegg inneholdt 1. mai-paraden nye sovjetiske KV-2-stridsvogner. Og nazistene ble skremt av deres 152 mm kanoner. Ja, T-34 er en farlig maskin.
  Göring fortsatte krigen i vest. Etter erobringen av Kreta ga tyske fly et knusende slag mot Malta. Göring, som var mindre sentimental enn Hitler, erklærte total krig og innførte universell verneplikt i de okkuperte områdene.
  Tyskerne forsterket Rommels korps og tok Tolbuk med storm. Så startet de en offensiv mot Egypt. Malta falt, en vellykket landing fant sted. Da gikk Franco med på, etter det tyske ultimatumet, å storme Gibraltar.
  Fallet av denne festningen gjorde det mulig å blokkere den engelske flåtens tilgang til Middelhavet. Og tyskerne begynte å overføre tropper til Marokko over den korteste avstanden.
  Som et resultat, allerede i andre halvdel av førtien, fanget fascistene hele Nord-Afrika, og, viktigere, Midtøsten.
  Så fortsatte krigen. Stalin holdt seg til vennlig nøytralitet. Japan erklærte krig mot Storbritannia. Og USA, som er typisk for dem, befant seg i posisjonen: hytta min er på kanten.
  Tyskerne erobret resten av Afrika, og deres hovedproblem var ikke de britiske troppene, men avstanden, mangelen på veier og strukket kommunikasjon. I tillegg var det en vellykket kampanje mot India. Deretter møtte de tyske enhetene japanerne.
  Og sommeren '42 fant endelig landingen i Storbritannia sted. England var på dette tidspunktet svekket av ubåtkrigføring og massiv bombing. I tillegg gikk luftoffensiven, etter erobringen av Afrika og Asia, samt total krig, mer vellykket. Yu-188, Do-217 og Focke-Wulf taklet oppgavene sine ganske vellykket.
  Og de presset Storbritannia...
  Landingen skjedde i august, og mange steder samtidig. Den moderniserte T-4 og Tiger-tanken deltok i kampene for første gang. Storbritannia ble beseiret på atten dager.
  Og i september, sammen med japanerne, fanget de Australia. Fullstendig styrte det britiske kolonisystemet.
  Dermed endte en annen militærkampanje av Det tredje riket. Seiersrike og med enorme erobringer. Men det endte selvfølgelig ikke der. Nazistene har det mektige USSR ved sin side, som har de samme verdensomspennende ambisjonene som nazistene.
  Og Hermann Göring begynte å forberede seg på krig. Hovedsatsingen ble gjort på de siste tankene: "Panther", "Tiger", "Lion", "Mouse". Pluss moderniserte T-4-er og forskjellige selvgående kanoner. Inkludert de formidable "Strumtigers", "Ferdinands", "Bumblebee", "Rhino" og andre.
  I tillegg begynte Tiger-2 å dukke opp i juni, som i praksis er en god tankdestroyer.
  Men Stalin har også noe å svare på. KV-3, som veier sekstiåtte tonn med en 107 millimeter kanon, og en innledende prosjektilhastighet på 800 meter per sekund. KV-5 med to kanoner på 107 og 76 mm og frontpanser på 170 mm. Og KV-4 som veier hundre og syv tonn og frontpanser på 180 millimeter. En hel kull med tunge og supertunge stridsvogner.
  En slags konkurranse med tyskerne om hvem som skal sette tyngre kjøretøy i produksjon.
  Pluss utvikling av tyngre maskiner. Men fortsatt i prosjektet.
  Innen luftfart lanserte tyskerne produksjonen av ME-309 og Yu-288, den nye Do-317, og HE-177, HE-129, den moderniserte Focke-Wulf-familien. Og viktigst av alt, jetfly. Først av alt, jagerflyet ME-262. Så langt er den imidlertid ufullkommen.
  USSR hadde også Yaki, Migi, Laggy, PE-2, TU-3, IL-2, PE-8 i tjeneste. Og mange utdaterte biler.
  Tyske jagerfly var kanskje de sovjetiske overlegne i bevæpning og hastighet, men var noe dårligere i manøvrerbarhet, men bare horisontalt, og hadde en fordel i vertikalen.
  Generelt må det innrømmes at tyskerne, med ressursene til en betydelig del av verden, har økt produksjonen av maskiner mange ganger. Og de var klare for alvorlige overgrep.
  USSR hadde rundt trettitredje tusen stridsvogner mot Det tredje riket, de fleste av dem lette. T-34 var ganske populær, men T-50, et lettere kjøretøy, ble også produsert mye.
  Tyskerne begrenset nesten produksjonen av lette pansrede kjøretøy, og stolte på tyngre enheter. Den mest populære tanken skulle være Panther. Men selv med titalls millioner slaver, hadde ikke nazistene tid til å fullføre tankflåten sin.
  Og de manglet biler, spesielt de nyeste. I tillegg oppsto det betydelige problemer med transporten av Maus og Lion-tanken. Som heller ikke er honning i det hele tatt.
  Det må sies at MP-44-geværet også nettopp begynte å gå inn i Goerings tropper. Den tyske hæren er tallrik, men ikke fullstendig opprustet.
  Hun har ikke nok tid. Og du kan heller ikke utsette operasjonen for lenge - høsten og vinteren ligger foran deg. Og Göring risikerte å slå først. Til tross for at nazistene ikke har nok stridsvogner, bare litt mer enn tjuefem tusen. I luftfart er det et litt bedre forhold: piloter har trappet opp. USSR har litt mer enn førti tusen fly, Tyskland har over femti tusen, og nesten alle av dem er av de nyeste merkene.
  Det viktigste er Wehrmachts overlegenhet i infanteri. Etter å ha rekruttert mange Hiwi og utenlandske divisjoner, utplasserte tyskerne mer enn tjue millioner soldater.
  Sovjetunionen, selv med tanke på mobilisering, var i stand til å sette opp ikke mer enn tolv millioner. I tillegg må du fortsatt beholde hæren i Fjernøsten for å avvise Japan.
  Samuraiene satte også ut tolv millioner soldater, ti millioner av dem direkte mot USSR.
  Pluss et betydelig antall lette og mellomstore tanker. Og også, det er slett ikke svak luftfart og en sterk marine.
  . KAPITTEL nr. 10.
  Så det var ikke lett for Russland. Göring bestemte seg for ikke å utsette krigen til en tilstand av full kampberedskap, men å slå til umiddelbart. Og hordene hans gikk til offensiv 22. juni 1943. Som det viste seg de aller første dagene, var Sovjet-Russland slett ikke klar for en forsvarskrig. Troppene ble lært opp til å slå fienden på deres eget territorium, og ikke forsvare seg. Og det er ingen forsvarsplaner, og troppene er ikke tilstrekkelig bemannet med offiserer, og mange defensive strukturer er ikke fullført. Det viste seg, kort sagt, på en eller annen måte dårlig.
  Den røde hæren er faktisk en offensiv hær, og ikke særlig i stand til å sitte i skyttergravene. Og nazistene begynte å rykke inn i dypet av det sovjetiske forsvaret ganske raskt. De brøt gjennom forsvaret til de sovjetiske troppene. Og allerede 30. juni tok de Minsk. Og vi gikk videre. Den røde hæren var ikke særlig vellykket i forsøket på motangrep.
  Men det var liten mening... 20. juli brøt nazistene seg inn i Smolensk. Og det brøt ut kamper om festningsbyen. Nazistene forsøkte desperat å rykke videre, men kom under motangrep. Og japanerne kom fra øst.
  I tillegg gikk tyrkerne, portugiserne, spanjolene, brasilianerne, argentinerne og andre inn i krigen mot Sovjetunionen. Et så vilt press oppsto.
  Under forferdelig press falt Sovjetunionen inn. Og så falt Kiev, så ble Donbass, Leningrad omringet. Og det avgjørende angrepet på Moskva begynte. "Mus" og andre metaller klatret i kamp.
  Her er fem vakre tyske jenter som kjemper på musen. Gerda, Charlotte, Christina, Magda og Frida.
  De kjemper i Wehrmachts tyngste kjøretøy. Hva er "mus"? Ett hundre åttiåtte tonn tomme. Og 185 mm sidepanser, og 240 mm frontalrustning. Med to våpen.
  Men samtidig beveger tanken seg knapt på grunn av sin store masse. Jentene inni er nesten nakne, kun iført en veldig avslørende bikini. Og veldig svingete og vakkert.
  Gerda slår den bare foten og åpner ild fra en 128 mm kanon. Charlotte og Eva serverer skallet. Jentene er nesten nakne og muskuløse. En dødsgave på tjueåtte kilo braser ut av bagasjerommet. Og den suser med en hastighet på 930 meter i sekundet. Dette er en kolossal destruktiv kraft.
  Den treffer en sovjetisk KV-3 og ramler rustningen på avstand. Krigerne utbryter unisont:
  - Wow, bukten fyker!
  Og de bar perletennene sine. Skjønnheten til jentene er imponerende. De er rett og slett naturens magi.
  Gerda sikter igjen luftvern- og hurtigskytspistolen og sier:
  - I dette ropet er det en tørst etter en storm...
  Christina avfyrer en 75 mm kanon og sier:
  - Sinnes kraft, lidenskapens flamme!
  Charlotte og Christina fyrer sammen. De krasjer den sovjetiske KV-2 og tvitrer:
  - Ridderen hører all tilliten til seier i dette ropet!
  Og krigerne blunker til hverandre.
  Eva skjøt mot det sovjetiske infanteriet med en 75 millimeter kule. Fullførte et dusin soldater. Og hun fniste og slo de bare føttene på rustningen:
  - Jeg skyter og dreper hensynsløst!
  "Mus" jobbet rytmisk og ødela tanker. Han beveget seg ikke raskt, men hardnakket. Og han beveget seg sakte og knuste fiender.
  Generelt, i den virkelige historien hadde denne tanken aldri tid til å kjempe. I stedet falt valget på den mer avanserte modellen E-100. Det siste kjøretøyet hadde de karakteristiske egenskapene til E-serien: en lavere silhuett, en tettere layout og større rustningsvinkler. E-100-tanken hadde frontpanser, som musen, 240 mm, men med en stor rasjonell hellingsvinkel på arket. Sidene på E-100 var 170 millimeter lange, sammen med hengslede ark, men i en helningsvinkel. Generelt viste den nye tanken seg å være lik bevæpning med Maus, bedre beskyttet og lettere. Hastigheten på motorveien var 40 kilometer i timen, mot 20 for musen. Men den mer avanserte og lettere modellen hadde ikke tid til å gå inn i serien. Og krigen var allerede tapt da.
  Nå har jentene mestret "Mus" og var i ferd med å skyte.
  Gerda slikker leppene med tungen.
  Og nå skyter hun fra den kraftige musekanonen. Pistolene er i stand til å trenge gjennom alle russiske kjøretøyer i KV-serien.
  Generelt viste den supertunge tyske tanken seg ikke å være en rask, men en veldig dødelig maskin. Som knuser enhver rustning, samtidig som den forblir ugjennomtrengelig.
  Gerda tok den og sang med overbevisning:
  - Og han styrer kysten gjennom den grå tåken...
  Charlotte hektet det tunge prosjektilet med den bare foten og sang, blottende perlestennene, som om de nettopp var plukket fra bunnen av havet:
  - Ørkenens skip er en flott kaptein!
  Eva er også en veldig vakker jente. Blond og tynn midje. Så sexy kvinne.
  Og igjen skyter krigerne. Denne gangen var offeret deres KV-5, en tank med 170 mm frontpanser, men uten en rasjonell helling av platene.
  Den ble truffet av en tysk granat og knust.
  Charlotte tok den og hoppet opp og sang:
  - Barfotdrøm - slik skjønnhet!
  Og krigeren rister på de frodige hoftene.
  Ja, det ser vakkert ut. Jentene er fantastiske. De slår deg med skjell og slår deg.
  Gerda tok de trettifire og kvet:
  - Jeg skal lage en banzai!
  Og Mus lytter til henne. Jenter knuser russere. Musen er ikke i stand til å trenge inn i noen sovjetisk stridsvogn front mot front. Alle skjell spretter bokstavelig talt av rustningen. Og krigerne bar tenner og brøler:
  - Voff voff voff! Vi slår til...
  "Mus" puster og stirrer...
  Kort sagt, angrepet på Moskva viste seg å være noe mer vellykket for tyskerne og deres horder enn i 1941. Og vinteren var ikke så hard.
  Krauts og deres satellitter omringet hovedstaden. Og i desember begynte angrepet på den største byen.
  Stalin flyttet selvfølgelig til Kuibyshev. Men Zhukov ble igjen i selve byen. Denne sjefen bestemte seg for å stå til enden. Og nazistene begynte sitt vinterangrep. Det foregikk i flere etapper. Under kampene brukte nazistene "Sturmtiger" og "Sturmlev", med kraftige bombekastere. Og de ødela hovedstaden. De gjorde henne til aske.
  Zhukov beordret å kjempe til døden. Kampene pågikk til slutten av mars. Men til slutt falt Moskva. Nazistene led kolossale tap, men vant.
  Führeren tildelte Mainstein Ridderkorsets storkors for erobringen av Moskva. Det førtifjerde året gikk i en nesten ensidig nazioffensiv langs Volga, og videre til Ural. De sovjetiske troppene trakk seg tilbake, det var mange desertører og overga seg. I løpet av sommeren erobret tyskerne hele Volga-regionen og Kaukasus.
  Om høsten nådde vi Sverdlovsk og stoppet, møtt med frost og den harde sibirske vinteren.
  Stalin prøvde å gjøre motstand en stund. Russerne gikk til motangrep i Ural-regionen. De foretok partisangrep. Men i 1945 erobret nazistene endelig, sammen med japanerne, de store byene i Russland. Stalin nektet å kapitulere og gikk inn i en av de sibirske bunkerne.
  Krigen gikk inn i partisanfasen. Nazistene og japanerne fordøyde Russland en stund og jaktet på partisaner. Men USA klarte i mellomtiden å lage en atombombe.
  Göring turte ikke å kjempe utenlands. I 1948 ble Stalin til slutt drept, og partisankrigen begynte å avta. Russland fant seg snart oppslukt av Det tredje riket. Gradvis fordøyde imperiet sine eiendeler.
  Göring holdt en folkeavstemning og ble keiser. Hans makt styrket seg og ble sterk. Også USA skjerpet nevene. Selv om andre verdenskrig tok slutt, begynte et våpenkappløp. Militansen fortsatte med uforminsket styrke, og atomvåpen samlet seg.
  Den kalde krigen varte lenge. Helt til, til slutt, i 1975, ble det laget stråling som nøytraliserte atomladninger. I 1985, allerede sønn av keiser Göring, startet Adolf Germanovich en krig med USA.
  Det tredje riket, spesielt etter å ha, sammen med Japan, en fordel i menneskelige ressurser, begynte en invasjon av USA.
  Nazistene beveget seg gjennom Alaska, ved å bruke sine mer avanserte pyramidetanker, mot Ambrams. Og så deltok det legendariske mannskapet til Gerda i offensiven.
  Jentene er fortsatt unge - så de er hekser og genetisk endrede tisper som bærer på hemmeligheten til evig ungdom. De slo seg ned i par, i stridsvogner laget av flerlags rustning og med spesialvåpen.
  Tyskerne bruker spesielle våpen, drevet av elektromagnetisk fremdrift. Tanken er utvendig ganske liten og har et kaliber på 88 milliliter. Men den pansergjennomtrengende kraften er mye høyere enn den til 120 mm Ambamsa-kanonen. Og samtidig er den tyske tanken ugjennomtrengelig fra alle vinkler.
  Gerda skyter og fniser:
  - La oss erobre Amerika!
  Charlotte skyter også, trykker på joysticken med bare fingeren og brøler:
  - Den uerobrede helten Fuhrer-bastard!
  Barbeinte, evig unge skjønnheter i bikini rir også på en annen tank og kvitrer:
  - Hele tiden ubeseiret!
  Christina trykker på knappen med bare fingeren og hvisker:
  - Supert land!
  Og en amerikansk tank eksploderer...
  Magda sier med et smil:
  - Og tiden har ingen makt over oss. Vi har kjempet i mer enn førti år og har ikke forandret oss i det hele tatt!
  Gerda fra en annen tank svarte, etter å ha ødelagt den amerikanske bilen tidligere:
  - Fordi vi er hekser!
  Charlotte trykket på joystick-knappen med den bare tåen. Hun slo ut en amerikansk selvgående pistol og bjeffet:
  - Og de kuleste heksene!
  Evige jenter har godt av å være i bikini. De er så sexy og kule i det. Som figurer meislet og forgylt. Disse jentene er bare sexsymboler.
  Gerda bemerket vittig, skjøt og brukte den nakne, meislede foten:
  - Jeg ber deg om ikke å bli overrasket...
  Charlotte dunket også, nynnet entusiastisk og bøyer de sterke musklene sine:
  - Hvis magi skjer!
  Christina, denne gyllenrøde tispa, knullet og trykket på joystick-knappen med fingrene. Hun knuste en amerikansk tank og sparket:
  - Og som ble veldig kraftig blåst bort!
  Magda, ikke helt på rim, skjøt mot M-60 og ristet bare foten og ropte tynt:
  - Fra båten som vi seilte er det bare en åre igjen!
  Gerda kurret som svar:
  - Skynd deg! Vær i stand til å oppnå ditt kall!
  Og også den nakne hælen vil presse.
  Og han rister på det tykke håret, hvitt som snø. Selv om jentene allerede er over seksti, er de så unge og friske. Ikke en eneste rynke, ikke en eneste mesh, ikke et eneste snev av alder. Kroppene er muskuløse og ikke en dråpe fett i dem.
  Charlotte, med det kobberrøde håret, rister og skriker samtidig:
  - Virkelig en banzai!
  Og hva? Den peneste jenta...
  Og Christina? For en jente! Som om alt er fylt med fersk juice. Hun har en så uforlignelig skjønnhet. Og krigeren er klar til å rive og kaste alle.
  Hun knuste en amerikansk tank og skrek:
  -Vi er hun-ulver med et glis!
  Magda er en beskjeden jente. Og en heks, og samtidig en troende! De bare føttene hennes trykker på joystick-knappene. Denne jenta er super! Hvordan slå den amerikanske mastodonten og knuse den i stykker.
  Men den tyske pyramidetanken er mye lettere enn den amerikanske. Og jentene selv er så vakre.
  Magda roper:
  - Til ære for det hellige fedrelandet!
  Christina støtter en lignende impuls og sier:
  - Vi skal gi våre sjeler og hjerter! Vi er vårt hellige fedreland...
  Deretter sendte jenta en ødeleggelsesgave.
  Gerda, som svar, kan hun høre alt perfekt i neste tank, sender et granat og skriker:
  - Vi skal stå og vinne!
  Charlotte trykket på knappen med bare fingrene og bjeffet:
  - Og vi kommer ikke til å angre på livene våre!
  Christina hylte da hun revet en amerikansk tank:
  - En kvinne som vil drepe!
  Krigerne bjeffet med en gang. De knuste tankene med skuddene sine og hveste som legemliggjørelsen av mastodonter.
  - Vi laster alt i en kiste, se på deg selv i fred!
  Jentene vil da le og sende solstråler med tennene.
  Gerda kvitret mens hun skjøt og brukte den lekre, bare foten for å slå ned en tank:
  - Jeg er fortsatt en jente med et skikkelig hode...
  Charlotte bemerket entusiastisk og sendte glimt fra øynene hennes. Hun stampet på hodet med hælen og hvesende:
  - Jeg vil pare meg med Satan!
  Christina vil skyte mot Ambrams, knuse rustningene, og så skrike på toppen av lungene hennes:
  - Og jeg skal skyte en pil!
  Magda trykket på knappen med bare fingrene. Hun sendte et skall og erklærte entusiastisk:
  - Buljongen er kul!
  Vittig og med perlehår vil Gerda le med et glis:
  - Men ikke blått!
  Og han vil sende en kaskade av stråling med øynene. Denne kvinnen er tydelig kul. Og den vil blåse en annen amerikansk bil i grøfta. Og der skal de også knuse den til reservedeler.
  Charlotte, som skjøt, presset den bare hælen sin på tastaturet. Hun sendte den amerikanske mastodonten til sine forfedre og sang:
  - Knekk, ødelegg og riv i stykker!
  Christina, denne jenta med hår - en blanding av gull og kobber, vil sende en gave til utslettelse og sus:
  - Dette er livet! Dette er lykke!
  Og han vil glise det søte lille ansiktet sitt! Og den treffer amerikanske stridsvogner.
  Og Magda, denne legemliggjørelsen av skjønnhet og spesiell vennlighet, hylte:
  - Og dårlig vær kommer ikke til oss!
  Gerda tok den og hveste, blottet de perlefargede, dolklignende hoggtennene sine og brølte:
  - Dette er et opprør!
  Charlotte svarte, tråkket på pedalen med den bare foten, og hveste og blottet hoggtennene:
  - Og Hollywood!
  Med bare tenner sendte Christina med vill vanvidd prosjektilet i stålet og tok det og sang:
  - Hvilke folk er i Hollywood!
  Med enda større spenning kastet Magda ut et ødeleggelsesmissil og kvitret med selvtillit:
  - De er alle stjerner, ikke mennesker!
  Gerda fniste og skrek og spennte musklene. Og samtidig sendte hun skarpe nåler med den bare hælen som stikker hull på amerikanske stridsvogner.
  - Og Reagan blir kaput!
  Charlotte ga etter med stor glede, hennes vakre ben, og ga ut en dødelig mage:
  - Vi er invitert til Hollywood!
  Christina twitret entusiastisk:
  - Ja til dette merkelige Hollywood!
  Magda skjøt, trykket på joystick-knappen med bare fingrene og kvitret aggressivt:
  - Måtte Hollywood være i ære!
  Tyskerne sviktet det amerikanske forsvaret. I løpet av seks måneder fanget de ikke bare Alaska, men også det meste av Canada, og angrep vestkysten av USA.
  Som det viste seg, er tyske stridsvogner sterkere enn de tyngre amerikanske på alle måter. Og hvem har mye bedre luftfart for Det tredje riket? Og diskoteker har generelt ingen likeverdig motstander. Og dette er selvfølgelig en klar skuffelse for de arrogante Yankees.
  Reagan erklærte en hellig krig. Men USA ble også angrepet fra sør. Brasil, Argentina, Venezuela, Chile erklærte krig mot Amerika. Og sammen med japanerne rykket Krauts gjennom Mexico. Og de nærmet seg de amerikanske grensene fra sør.
  I 1986 begynte kampene direkte på amerikansk jord. Både Tyskland og Japan beseiret fienden. Tre måneder gikk og i midten av april var mer enn halvparten av USAs territorium okkupert av japanere og tyskere.
  Og så tilbød Reagan overgivelse. Krigen tok slutt bare 20. april 1986.
  USA var delt. Og alt ville være bra, men... Adolf var den første som angrep Japan. Han startet en skikkelig krig mot henne, og situasjonen eskalerte virkelig.
  Igjen i kampen er Gerda, Charlotte, Christina og Magda. Disse jentene er ekte hekser og eldes ikke. De er evig unge, friske og de kjemper alle bare barbeint og i bikini.
  I dette tilfellet står de på to tanker som går på strøm og er formet som pyramider. Disse bilene har atombatterier og akselererer til tre hundre kilometer i timen. Prøv å sette denne maskinen i kontrast til denne. Og de er bevæpnet med elektromagnetiske våpen - med små, men svært dødelige granater med graviuraniumkjerner.
  Dette er virkelig fremtidens våpen. Jentene kjemper mot to i hver tank, og monitorer på veggene gir dem en absolutt oversikt.
  Jentene tok av seg BH-ene og blottla de muskuløse overkroppene fullstendig.
  Gerda trykket på joystick-knappene med bare tærne, traff den japanske bilen, banket den helt igjennom og sang:
  Som barn drømte han i sin hjemlige elv,
  Om verdensmakt, en uovervinnelig fighter....
  Men jenta dukket opp som i en drøm,
  Og det er ikke lenger plass for deg på jorden!
  Deretter tok den strålende blondinen den og trykket på knappen med den skarlagenrøde brystvorten. Samuraiens haubits ble veltet av et granat som fløy ut av tønnen. Denne jenta er en heks og super.
  Charlotte er også en jente som sitter igjen i bare trusene og kjemper heftig med samurai. Og han viser bokstavelig talt mirakler av mot.
  Dette gjør han med stor entusiasme. Og hennes bare tær er uvanlig fleksible og kvikk.
  Og som på et pianokeyboard spiller de joystick-knappene, noe de gjør mesterlig.
  Og så stakk det japanske terrengkjøretøyet som en varm nål gjennom en blotter:
  Charlotte slo med leppene og sang:
  - Som jentene i det tredje riket,
  Du vet, gutt, ikke driv med dem!
  Kan du slå meg hardt?
  Du vil oppdage en stormfull vei til ære!
  Mer presist, selv den rette veien!
  Og jenta vil ta og trykke på joystick-knappen med den røde brystvorten. Og igjen vil noe ekstremt aggressivt og dødelig fungere. Og nå flyr den japanske rakettkasteren opp i luften.
  Og den rødhårede dronningen synger:
  For alltid unge jenter
  Jentenes stemmer ringer...
  Og deres bare bryster,
  De kan bøye alle inn i en sirkel!
  Christina kjemper også som et kjempende bringebær. Hun er ung og vakker. Nesten naken i tynne truser. Og magemusklene hennes er så definerte, som sjokoladeplater. Dette er virkelig praktfulle og herlige stjeler.
  De har så mye skjønnhet og ynde. Hvor vakker er en jente hvis kropp består av skulpturerte muskler. Som ruller under solbrun hud.
  Og hun vil også ta den og sparke deg med bare tærne. Og den store, høye japanske tanken, etter å ha fått et treff, tok fyr.
  Christina twitret:
  Verden bør respektere oss og frykte oss,
  Jentenes bedrifter er utallige...
  Vi vil kjempe til seier,
  Og skjønnhetens kjærlighet er ren!
  Så hun trykker på knappen med rubin brystvorten og skyter av et vellykket og svært dødelig skudd. Og den vil treffe ammunisjonskassen så nøyaktig at den umiddelbart vil kaste opp et helt batteri med japanske våpen og kaste en brennende fontene i luften.
  Jenta sa:
  Kjærlighet og død, godt og ondt,
  Hva er hellig, hva er synd! La oss drepe alle!
  Og her er Magda, også en veldig vakker jente med løvetannfarget hår og fremtredende muskler, naken til midjen, og kun iført veldig tynne, hvite truser.
  Hun skyter ved å trykke på knappen med den bare hælen. Vil treffe fienden og vise:
  Jeg er en veldig blid jente
  Alltid barbeint i kamp...
  Lille stemme sølvfarget bjelle,
  Om nødvendig knuser jeg de gule!
  Og krigeren vil le med sin strålende stemme.
  Og så vil jordbærvorten hennes også trykke. Og i dette tilfellet sendte kanonen et granat mot et stort japansk bombefly. Hun tok den og rev opp magen hans, og utslettelsesgaver falt på hodene til samuraiene. Bokstavelig talt knuse dem og ødelegge dem... Og to hele bataljoner med japansk infanteri ble ødelagt.
  Magda sang med glede:
  Den som er fratatt hjerte og kjærlighet,
  Ikke regn med det, for livet er ikke en drøm!
  Den onde fienden vil bli løst,
  Og knust av mektig kraft!
  Det er tydelig at Japan ikke kan motstå slike jenter. Og hemmeligheten bak deres ferdigheter er at de kjemper nesten uten klær, noe som gir dem enestående, fenomenal, kosmisk kraft.
  Og så er det kvinnelige piloter som kjemper i bare trusa. Og de dreper også samuraiene på himmelen fullstendig.
  Så Helga tok den og trykket på joystick-knappen med bare tærne og var som en gal.
  Og en kolossal utgivelse av raketter vil gå av.
  Jenta ristet på brystene med skarlagensrøde brystvorter og begynte å synge;
  Fattigdom, dessverre, er kjent for meg til tårer;
  Hvordan grendahuset har blitt skjevt!
  Til og med halmen på taket var råtten,
  En alvorlig snøfonn under vinduet!
    
  Det var en tid med forferdelige katastrofer,
  Store spenninger av russiske styrker!
  Min sprudlende og lidende barndom,
  Når kulden blir blå!
    
  Løper barbeint i kulden;
  Det brenner inn til beinet!
  Hvor kan jeg finne en rose av lykke,
  Hvordan kaste av kaskaden av fattigdomskjeder?!
    
  Jeg kjenner ikke lykke og fred;
  Hardt arbeid er så kjent for meg!
  Jeg skal dekke vinduet med sekk,
  Og inn på verandaen med øks!
    
  Vi må bare overleve vinteren,
  Slik at familien din ikke blir forkjølet!
  Om våren blomstrer kirsebærene i rubiner,
  Og samle blåbærtråd!
    
  Og nå jentenes ben,
  De brenner så mye av den helvetes kulden!
  Hvor vanskelig det er å være barbeint for alltid
  Plasser stokker på rekke og rad i snøen!
    
  Men våren har kommet vakkert,
  Hvit fløyelssnø strømmet!
  Og jeg hører en ringende stemme,
  Det er tross alt slik bekkene synger!
    
  Her er en hage i fargen safir i flekker;
  Og sommeren renner som en strøm!
  Å, linden luktet i honningpoter -
  Gled deg over fuglestein!
    
  Vi setter opp et tregjerde,
  Gutten kom til unnsetning!
  Og følelsene ble merkelige
  Det var som om sjelens saft rant!
    
  Nå pøser regnet ned, regnet er høylytt;
  Skjuler en jentes perle tåre!
  Jeg skal bygge et murhus -
  Jeg tar deg ut av avgrunnen!
    
  Jeg var en hyttegutt, vet du, jeg så land;
  Wasteland sand, turkmenske gaver!
  Palasser, moskeer i Samarkand,
  Noen mennesker er så snille!
    
  Jeg kjenner også europeiske land -
  Det har vært en lang reise på havet!
  Men kanten av lundene ligger nærmere hjertet,
  Jeg vil snu fuglen min mot ham!
    
  Han kysser meg, kjærtegner meg;
  Allerede svimmel!
  Han lover en plass i himmelen
  Og selv er han like kjekk som Satan!
    
  Vi hadde et mer beskjedent bryllup;
  Nå bor jeg i byen!
  Ord om kjærlighet er ikke tull -
  Økningen er en god ting!
    
  Men når søvnen setter inn,
  Hvor er drømmene på den blå himmelen...
  Jeg drømmer om myk halm,
  Mitt gamle landsbyhus!
  Kort sagt, Japan kapitulerte under en rekke knusende slag fra barbeint og halvnakne jenter. Og en eneste verden oppsto,
  Empire of the Third Reich. De begynte å implementere en spesiell politikk for å sikre balanse i familien. Og som et resultat ble det født tolv ganger flere jenter enn gutter. Og samtidig startet en storstilt romutvidelse.
  Og nå kjemper Gerda, Charlotte, Christina og Magda i verdensrommet. De har enkeltseters jagerfly med veldig kraftige våpen.
  Denne gangen slåss de med en blanding av veggedyr og kakerlakker, som også puster fluor.
  Og jentene er igjen i shortsen, og bruker sine skarlagenrøde brystvorter og bare tær når de skyter. Som gir en kolossal effekt av ødeleggelse.
  Og krigerkvinnene synger;
  Vi jenter har blitt kulere,
  Vi knuser insekter på spreng...
  Vår hær er laget av stål
  Det blir stille veldig snart!
  . KAPITTEL nr. 11.
  Da den rødhårede avbrøt historien hennes, mumlet Catherine:
  - Vi kunne ha gjort det kortere!
  Elizabeth nikket:
  - Korthet er sjelen til vidd!
  Euphrosyne twitret:
  - Ja! Det er nesten som en historie! Og for å være ærlig, du blir lei av å beskrive bare tåbein og skarlagenrøde brystvorter!
  Elena fniste og bemerket:
  - Jeg ble bare litt revet med! Men du må innrømme at dette er kult!
  Elizabeth nikket:
  - Kan være! Men det viste seg anti-pulsar! La oss nå spise jerboaen.
  Og jentene begynte å spise noe veldig velsmakende og appetittvekkende med gyldne gafler.
  Elena, som hadde et rastløst sinn, kunne ikke motstå og begynte å synge med sin fantastiske og sterke stemme;
  Forferdelige nyheter i en grusom krig,
  Jenta jeg har elsket for alltid!
  Kastet inn i munnen til monsteret Satan,
  Hvor er Herren, rettferdighet og barmhjertighet?!
    
  Jomfru Natasha gikk barbeint,
  Føttene klirret langs de støvete stiene!
  Tross alt, for syndene som rant som en kilde,
  Hun hadde en sjanse til å marsjere utenlands!
    
  Tidlig på våren gikk jeg på veien,
  Føttene mine er så blå av kulde!
  Du kan ikke bite en partikkel av kjøtt,
  De bare nikker inn i frosten på grantrærne!
    
  Så på en vei full av steiner,
  Jentas føtter blødde!
  Og over hele Russland tidligere mennesker,
  Mot byen til Jerusalems konger!
    
  Kaukasusfjellene, rygger dekket av snø,
  Skarpe steiner stikker sålene dine!
  Men du lever av jordens kraft,
  Å velge en vanskelig hajj til Guds by!
    
  Sommer, ørken, sint sol,
  Som en jentebein i en stekepanne!
  Den hellige byen er ikke langt unna,
  Alle bærer på en uendelig byrde!
    
  Der ved Guds-Kristi grav,
  Jomfruen bøyde knærne i bønn!
  Hvor, store, er syndens mål,
  Hvor henter jeg styrke fra rettferdighet?
    
  Gud sa til henne, mens han rynket pannen,
  Bønn alene kan ikke forandre denne verden!
  Russland er skjebnebestemt til å styre i århundrer,
  Det stemmer, server henne uten å be om penger!
    
  Jomfruen nikket: Jeg tror på Kristus,
  Du valgte Rus' som verdens frelser!
  Jeg vil spre sannheten om dette til alle,
  Jesu budskap: Gud avguden!
    
  Veien tilbake var enkel og rask,
  Bare føtter har blitt sterke!
  Gud rakte ut sin hånd med nåde,
  Muskler og vilje, som laget av stål!
    
  Og du ble med i hæren,
  Ble pilot, kjempet mot Luftwaffe!
  Der viste hun høyden av skjønnhet,
  Den tyske destroyeren eksploderte på en landmine!
    
  En kriger er en flott, modig jager
  Viet til partiet - til Sovjets sak!
  Jeg tror på en seirende slutt over avskum,
  Jeg skal kjøre den demoniske flokken til veggen, til svaret!
    
  Vel, hvorfor ble jagerflyet skutt ned?
  Du hadde ikke tid til å løsne stroppene!
  Og skjoldet viste seg å være defekt,
  Og ond fascisme ble forenet med Yankees!
    
  Krigen har blitt ulik og grusom,
  Jeg er ikke en mann: Jeg gråter bittert!
  Som om vi er i trøbbel kan vi dykke til bunnen,
  Tross alt har lykken forsvunnet fra fedrelandet!
    
  Mitt rop til Gud: Allmektig, for hva?
  Du skilte meg fra min elskede jomfru!
  Selv i kulden hadde jeg ikke på meg frakk,
  Og hun slo for tre motstandere!
    
  Fortjener hun det ikke?
  Møt meg med blomster for seier!
  Bak sjenerøse paier til høytiden,
  Og Natasha og jeg kommer til paraden!
    
  Den strenge Herren svarte dystert:
  Hvem er lykkelig i verden, hvem har det bra?
  Kjødet vil lide og stønne av smerte,
  Tross alt er menneskeheten sjofel og syndig!
    
  Vel, da, når jeg kommer i herlighet,
  Jeg vil kaste inn i Gehenna, den som ikke er verdig til å leve!
  Jeg vil vekke opp din jomfru og deg,
  Den beste vil ikke ha en del da!
  Under fremføringen av denne balladen begynte andre jenter til og med å synge med energi.
  Ekaterina bemerket med et smil:
  - Sangen hjelper oss å bygge og leve,
  Og med denne lyren flyr vi...
  Og som går gjennom livet syngende,
  Han vil aldri forsvinne noe sted!
  Elizabeth var enig:
  - Sannelig er sangen bra!
  Deretter avsluttet jentene delikatessen. Og de føltes som om de var beruset. Musikk begynte å spille i hodene deres. Hvorfor er jerboakjøtt så verdsatt? Det forårsaker intens eufori og det får deg til å føle deg bra.
  Jentene kjente en bølge av styrke og begynte å danse. De begynte å hoppe opp og rykket i de bare, meislede, grasiøse og veldig forførende bena.
  Og samtidig begynte de selvfølgelig å synge;
  Du er Guds hellige mor, overjordisk,
  Send oss din himmelske nåde!
  La elveoverflaten gnistre som en safir,
  Moder jords vidder, min favoritt!
    
  La inspirasjonen strømme i hjertet ditt,
  I et flammende utbrudd av jentesjeler!
  Med en uforsiktig pensel av glede,
  Skriv til meg en venn av ditt hjerte og dine drømmer!
    
  Hold skjønnheten i sjarmerende uskyld,
  Det er ikke vår skjebne - vi risikerer å miste alt!
  Selv om noen ganger, tro meg, ærlig talt,
  Hæren drømmer om omfavnelser av unge konger!
    
  Det er bånd av kuler viklet rundt midjen,
  Det er en ryggsekk på ryggen, og en granatkaster i hendene!
  Fiender er som fete sauer, tro meg,
  Deres hær av modige amasoner vil rive dem fra hverandre!
    
  Natt, svart fløyel, himmelteppe,
  Og brystet mitt klemte av begeistring!
  Som om et pelsteppe presser,
  Det er så vanskelig å si et ord og puste!
    
  Dette er byrdene av sjenert kjærlighet,
  I denne sørgelige krigen!
  Men jeg tror jeg kommer til å bli lykkelig
  Og jeg vil tjene mitt hjemland!
    
  Jentene sparket av seg støvlene
  Løper barbeint gjennom snøen!
  Bena blir røde i kulden,
  Det er som om de blir skåldet med kokende vann!
    
  Men farten bare øker
  Reduten flimrer fremover,
  Maskingeværet spytter bly!
  Vi leter ikke etter et sted i himmelen,
  Kast hvor enn Herren sender!
    
  Blinkende barbeint hæler,
  Vi suser langs piggtrådene!
  Jentene er russiske, enkle;
  Vi vil definitivt vinne!
    
  Skansen er tatt, alle lik,
  Et stolt, rødt flagg gikk opp!
  Ambisjonene til de onde orkene er tømt,
  Vi, som ørner, svever i poesi!
  Sangen er virkelig fengende. Men jenter vil ha noe mer. De er fulle av energi og lyst til å vise sin fenomenale kosmiske kraft av mutanter.
  Elena stampet den bare foten så hardt at flisene sprakk og knurret:
  - Jeg vil kjempe! Energi bobler inni meg!
  Her twitret robotselgeren:
  -Du synger veldig kvasarisk! Syng noe annet, så får du gode penger!
  Elizabeth korrigerte:
  - Ikke bra! Og kvasarpenger!
  Roboten nikket:
  - Jeg kobler deg til Hypernettet, og gjør du noe kult, så får du store økonomiske overføringer!
  Elena mumlet:
  - Er det sant? Det blir hyperquasar!
  Ekaterina bemerket:
  - La oss synge om kjærligheten mellom en gutt og en jente. Og det blir ekstremt flott.
  Euphrosyne nikket med sitt snøhvite og vakre hode med frodig hår:
  - Det er det! Slike sanger er en stor suksess!
  Den rødhårede røven la til og blottet tenner:
  - Jeg bryr meg ikke om hva jeg skal synge, så lenge pengene overføres mer energisk! Dette er hovedsaken!
  Og de fire jentene sang med stor entusiasme en storslått, om enn noe gammeldags romanse, som ble en hel ballade;
  Hva skjedde med den ømme bruden,
  Jeg lider med en svart sjel!
  Husker hennes vakre ansikt,
  Hva beholder jeg når jeg går i kamp?
    
  Jeg husker hvordan vi gikk sakte langs stien,
  Gjennom fredelige landsbyer, ødemarker!
  Du har på deg fine klær,
  Steget til klostrene er enkelt!
    
  Og gullgresset modnes på marken,
  Brisen ryddet bort all tåken!
  Ortodoksi vil være i evig herlighet,
  Lys av håp i kristnes bønner!
    
  Bare føtter på veiene,
  Jenta og jeg omvender oss fra våre synder!
  Tilbe og tro den hellige Gud,
  Han vil veie livet ditt på vekten!
    
  Og da stemmen fra tronen lød,
  Du er ikke verdig til å komme inn i Mitt paradis!
  Fordi himmelens hellighet,
  Ikke tilgjengelig, ikke engang drøm!
    
  Til dere syndere i lave, skitne problemer,
  Man bør bli og bli i århundrer!
  Bare mot i seire er verdsatt,
  Som en legering er den russiske hæren forent!
    
  Soldaten vår går ikke på tavernaer,
  Å drikke vodka er ekkelt for ham - ondskap!
  Han er den sterkeste krigeren - verdens tordenvær!
  Den som klatrer inn i Rus vil bli slettet til dritt!
    
  Jenta mi går langs stien,
  En revet pose bak meg!
  Hun tar vare på støvlene sine
  Jeg ga alt til Guds kornmagasiner!
    
  Og han kan allerede lukte den svarte brennende lukten,
  En horde feide gjennom landsbyene!
  Hele landet ble revet i stykker,
  I asken og ruinene av byen!
    
  Det var da jenta ble indignert,
  Nei, det er ikke et spørsmål om å gjemme seg i kjelleren!
  Og med all min lidenskap ba jeg om å gå foran,
  Fordi Jesus kalte!
    
  De ga henne et fly for å slå nazistene,
  Slik at hun kan fly og herliggjøre Kristus!
  For å gjøre det varmt på klar himmel,
  Må himmelen nærme seg Krauts!
    
  Ja, hun kjempet av all kraft
  Og hun ba ille foran ikonet!
  Jeg ville ikke bli fanget av graven,
  Hun utryddet utallige krypdyr!
    
  Men det siste slaget gikk dårlig,
  Av en eller annen grunn sprakk bensintanken!
  Ha nåde, jeg ber til Gud ropende,
  Det er synd hvis jentene brenner!
    
  Jesus svarte meg strengt,
  Jeg led for deg, jeg led!
  Og nå, tro meg, det er ingen kiste,
  Den Allmektige gjenoppstod alle de som falt!
    
  Og nå er bruden din i himmelen,
  Bra for henne, jeg tørket bort en tåre selv!
  Tro meg, det er et sted for deg også,
  Du vil gjøre din gamle drøm til virkelighet!
    
  Bare vet - service til Russland,
  Dette er måten å behage Gud på!
  Hva gjør hele planeten lykkeligere?
  Vi må tjene fedrelandet vårt med all vår makt!
    
  Hovedsynden er å vende seg bort fra fedrelandet,
  Ikke gå i krig, legg deg ned i buskene!
  Foretrekker rollen som en patetisk klovn,
  Uten å kjenne Herrens skjønnhet!
    
  Så gå og ta hevn på fascistene,
  Jesus befalte så truende!
  Røyken vil forsvinne ut i den velduftende luften,
  Det blir tid til fredelige saker!
    
  Snøperler fra havet, glitrer sterkt,
  Snøstormen vil virvle krøllene til lammene...
  Vårt fedreland er granitttro,
  For å være ærlig, er ikke Krauts skumle!
    
  Klangen av metall, knirkingen av ruller -
  Tanks kryper gjennom grensene til Russland!
  La oss bygge en ås med skarpe bajonetter,
  Med et rop av "Hurra" gikk vi til angrep!
    
  Et slips i nakken fargen av daggry,
  Vi ble inspirert til kamp av en idé.
  Det er bare ett valg - vinn eller dø,
  Her vaier det skarlagensrøde flagget over redutten!
    
  Bleke lepper, en snøstorm blåser,
  Den fangede jentas hender ble bundet ...
  Å, hvor nådeløs skjebnen er,
  I bitende kulde, barbeint til stillaset!
    
  Men jeg ville ikke havne i en løkke,
  Hun samlet krefter og tok tak i tyskeren.
  Det er ingen sterkere enn oss på jorden,
  Vi trenger ikke din sjofele barmhjertighet!
    
  Og så døde hun og gnagde i halsen,
  Russisk jente, Tanya Krasnova.
  Men veien vil føre oss til Berlin,
  La oss bygge en verden uten vold, en ny!
    
  Hvor mange av mine brødre døde,
  Alle frivillige, bare gutter.
  For pionerene til de fattige, barbeint -
  Skorpe til frokost, nupper til middag!
    
  Vi er i nærheten av Berlin, triumf kommer snart,
  Komsomol-skiltet lyser opp brystet ditt!
  Selv om støvlene er for trange fordi jeg ikke er vant til dem,
  Men fargen på lykke i mai inspirerer!
    
  Führeren er i helvete, orkanen har stilnet -
  Gleden har kommet, barnelatteren høres!
  Hiet sover i underverdenens aske,
  Og over fedrelandet - den røde solen!
  Jentene sang med stor entusiasme. Og faktisk fikk de umiddelbart millioner av likes. Og med penger er det litt verre, men det går også bra. Så jenter har ingenting å klage på.
  Elena nikket:
  - Kom igjen jenter! Jeg er i stemmen nå. Og hvis jeg begynner å drikke, vil det være på en slik måte at ingen finner det nok.
  Og mutantkrigerne og etterforskerne begynte å synge igjen;
  Strømmen av bølgen er kystkrystall,
  Brisen er frisk, mild, groovy!
  Og snøen faller så snøhvit,
  Over Moder Jord, grå!
    
  Strålene forgylt snøfonnene,
  Og flakene falt som lo!
  Kast raskt av deg vektene fra sjelen din,
  Slik at ikke entusiasmen forsvinner med en gang!
    
  Jeg er en barbeint jente
  Nå en ond geriljahevner!
  Et fillete skjørt i flekker,
  Fascisten angrep hjemlandet!
    
  Nå har mettheten strømmet ned i avgrunnen,
  Foreldet kjeks til lunsj!
  Fascistene, tror jeg, vil bli slått,
  Og jentenes bragd er glorifisert!
    
  Hun plasserte eksplosiver i skinnene,
  Selv om natten var kald!
  Regnet strømmet nådeløst ned,
  Problemet så ut til å nå bunnen!
    
  Men toget med tyskerne ble sprengt,
  Fascistiske stridsvogner kan ikke passere!
  Selv om det ikke er noe ideal i verden,
  Jeg beholder kjærlighetsmotivet i mine hjerter!
    
  Veien er veldig lang, jeg mistet beina mine,
  Men jeg samlet alt om tyskerne!
  Hitler tror jeg vil få det i trynet,
  For din lovløshet!
    
  Heltemot kjenner ingen alder,
  Det er ingen grenser - døden vet nei!
  Vi skal ut i ubegrenset rom,
  Å tørke bort sorgens tårer med en gang!
    
  La oss oppnå ny storhet
  Rødt flagg over hele planeten!
  Og du gir ditt bidrag: følelsesmessig, personlig,
  Bær det i prosa og poesi!
    
  Dessuten, ikke for tomt snakk,
  Tross alt er ordet en hammer, en skarp sigd!
  Uten sjofel tilbedelse av relikvier,
  Og med opprettelsen av det russiske våpenskjoldet!
    
  De erobret halve Europa,
  Selvfølgelig trenger vi en ny verden!
  Strømmer av kavaleri, infanteri,
  La oss erobre universets vidder!
    
  Og det er på tide for deg å tjene Russland,
  Mine kjære etterkommere!
  Slik at ferien er under den blå himmelen,
  Slik at duene skyter oppover!
  Jentene slapp litt av sin paniske energi. Og de var lei av å synge. Dessuten har det ikke vært noe Russland på lenge. Menneskeheten er en enkelt makt. Den har til og med to øverste koordinatorer: ifølge tradisjonen, en mann og en kvinne. De velges hvert tredje år på Hypernet. Dessuten ikke mer enn én periode. Og du kan komme tilbake for en annen periode først etter tretti år. Dette for å unngå tilraning av makt og etablering av et autoritært regime. Om tre år vil faktisk ikke de øverste koordinatorene ha tid til å styrke seg nok til å bli diktatorer, og tradisjonen med demokrati spiller en rolle.
  I USA har ikke en eneste president noen gang blitt en diktator, og Roosevelt er fortsatt et unntak. I Russland er det verre i denne forbindelse. En hersker gjorde mange feil og utvidet kreftene sine. Men etter det ble systemet på en eller annen måte mer demokratisk. Presidentens fullmakter ble redusert til fem år og to perioder. Og på en eller annen måte ble vi vant til det.
  Helt til endelig alle verdens land ble forent. Et hegemoni av Russland, USA og Kina ble først opprettet. Og andre land ble med.
  Verdensintegrasjon ble tilrettelagt, merkelig nok, av nedgangen til nesten alle verdensreligioner. Folk ble klokere og innså at alt dette var eventyr og rent menneskelige ideer om Gud Skaperen, og enda mer om andre guder. Faktisk er alt mye mer komplisert og enklere. Men ikke en eneste menneskelig bok er sannheten, ikke hundre er helt usann.
  Alle religioner er både lys og ønsket om det gode, men igjen, menneskelige. Og fantasier fra menneskers verden og natur og psyken. Folk begynte å forstå dette, og det oppsto en mote for en ny tro: på den menneskelige fornuftens allmakt. Deretter forsvant landene og enhet oppsto.
  I tillegg bidro også nedgangen i antall hanner til samhold. Menn er mer aggressive, mens kvinner tvert imot er snille. Og på grunn av dette ble det lettere for folk å bli enige. Og det er ikke slik kvinner vil skilles.
  Derfor ble menneskeheten en enkelt makt og en demokratisk republikk der det nesten ikke fantes separatisme. Vel, nesten, fordi det var noen forsøk. Og mutantjentene slet også med dette. Så separatisme kan føre til nye, allerede stjernekriger blant mennesker.
  Det er bedre å ha et samlet demokrati. Dessuten er dette enhet i mangfold. Og ikke ønsket om forening. Samtidig har praktisk talt hele befolkningen en enkelt religion: Erkehomoteisme - troen på det menneskelige sinnets allmakt, og dette forener alle. Men samtidig er det selvfølgelig fortsatt ulike typer sekter, om enn sjelden. Noen er kristne, andre er buddhister, det er muslimer og de siste formasjonene. De er få i antall og vanligvis ikke farlige.
  Men det var også terrorangrep på religiøst grunnlag, men også svært sjelden.
  Menneskeverdenen, der det er mange ganger flere jenter enn menn, ble preget av stabil progressiv utvikling, fred og ro, nesten uten kriminalitet.
  Men samtidig var det noe som manglet hos ham. For eksempel eventyr og kampen mot det onde.
  Selv om dette er fullt mulig i virtuell virkelighet.
  Og arranger eventyr for deg selv hver dag.
  Og nå ønsker jentene tydeligvis å hoppe inn i virtuelle verdener i stedet for en blindveisundersøkelse.
  Der venter slike eventyr.
  Elizabeth husket hvordan hun kjempet om vinteren nær Moskva. Det var fryktelig kaldt da. Og tyskerne fanget da to pionergutter. De ransaket dem og kledde dem ned til underbuksene. Så kjørte de oss ut i snøen, nesten nakne.
  Barn, rundt tolv år gamle, gikk barbeint på den iskalde, svært brennende snøen. Det var veldig vondt. Føttene deres ble skarlagen, som føttene til gjess. Så ble de kjørt inn i en varm hytte, fikk varme seg, og så ut i kulda igjen.
  Pionerene opplevde forferdelige smerter og stønnet. De ga imidlertid ingen informasjon til tyskerne.
  Så en enda mer grusom metode, barn ble plassert på flammende kullbranner med bare føtter. Og det er så vondt, spesielt etter frosten, og lukten svir gjennom luften, som om de steker et lam. Og tyske krigerjenter slikker kjøttetende på leppene.
  Dette er grusomheten som ble vist. En fyr kunne ikke fordra det og brøt sammen.
  Han sa at han visste hvor de sovjetiske troppene skulle angripe. Vel, selvfølgelig var det en kneble. Men gutten gjettet ved et uhell. Og faktisk klarte tyskerne å omgruppere og lukke gjennombruddet.
  Nazistene tok en av guttene halvnaken og barbeint ut i snøen. Og der lot de ham ligge i bitende kulde til han ble til is. Og gutten som brøt sammen ble fortalt at det ikke var noen vei tilbake for ham uansett, og de tilbød ham enten å bli oppbrukt eller å fortsette å tjene Tyskland.
  Han valgte tjeneste. Etter å ha fanget øyeblikket klarte han imidlertid å rømme.
  Så, etter krigen, innrømmet han som voksen at han hadde mistet motet til Elizabeth.
  Hun svarte med et sukk:
  - Hvis de var deg, ville for mange bryte sammen. Jeg skal ikke dømme!
  Faktisk er det bare i bøker at helter forblir standhaftige under tortur. Alt i livet er mye mer komplisert.
  Selv om krigen ble vunnet i dette universet. Men det finnes parallelle universer hvor ting har skjedd mye verre enn deres.
  Og det kan skrives en historie om dette.
  . KAPITTEL nr. 12.
  Jentene skyndte seg i sin raske flukt mot planeten Jorden. Den har en veldig stor befolkning og sannsynligvis det største antallet psykiske pasienter. Bare på den kan du finne i det minste noen ledetråd i søket etter mystiske kriminelle. Og kanskje du kan bli hekta.
  Elizabeth, som et medium, husket en av de parallelle verdenene, hvor det var enda verre enn i den store patriotiske krigen.
  I januar 1943 skaffet tyskerne seg et mutant ess. Han gjennomgikk også modifikasjon som ung mann og skaffet seg superkrefter. Først kjempet han på middelhavsfronten med britene og amerikanerne. Han ble den første Luftwaffe-piloten som skjøt ned to hundre fly, og mottok Ridderkorset av jernkorset med eikeblader av sølv, sverd og diamanter.
  Etter å ha skutt ned tre hundre fly, var han den første i Det tredje riket som mottok Military Merit Cross i gull og diamanter. Deretter ble han overført til østfronten.
  Der deltok han i det episke slaget ved Kursk. En mutant ung mann, en blond gutt som så ut som en gutt, som ikke engang hadde bart eller skjegg, så ut som en tenåring på rundt fjorten år gammel, hadde på dette tidspunktet blitt en utrolig sterk luftjager. Og de kunne ikke treffe ham, men selv ante han intuitivt klynger av fiendtlige fly.
  Og hans instinkter og nøyaktighet ble overnaturlig. Og han slo ut sovjetiske fly så berømt at han fikk kallenavnet White Devil, og han var redd ham som ild.
  Dessuten mottok han en unik eksperimentell jagerfly ME-309, som hadde syv skytepunkter samtidig - tre luftkanoner og fire maskingevær, og ingen kunne motstå det.
  En gutt ved navn Wolf, som overlevde mutasjonen, skaffet seg raskt regninger. Og han skjøt ned rundt fem hundre fly på to måneder av Kursk Bulge. Og andre tyske piloter fulgte etter ham. Nazistene beholdt sin luftoverlegenhet. Og de klarte å unngå nederlag på land. Riktignok ble det ingen seier. Nazistene trakk seg tilbake til sine opprinnelige linjer og fikk fotfeste der. Frontlinjen viste seg å være stabil.
  Tapene til USSR viste seg å være høyere enn i den virkelige historien. De allierte utsatte forresten også landgangen på Sicilia. De var redde for å overføre kampene til kontinentet. Og Wolf Rommel, det var navnet på mutantpiloten, innpodet frykt i dem.
  I tillegg klarte Wolf å skyte ned et fly som fraktet selveste Montgomery i løpet av sin flykarriere i Middelhavet. Den mest talentfulle engelske sjefen døde. Og på grunn av dette utsatte britene landingen på Sicilia. Og så forlot de det helt. Og Roosevelt var også mer interessert i å beseire Japan enn å komme inn i Europa.
  Så Wolf Rommel kjempet og skjøt ned USSR-fly med stor velbehag. Det er ikke for ingenting at han er en mutant.
  Bombingen av Det tredje riket og dets fabrikker avtok også. Dette tillot tyskerne å lansere den nye Panther-2-tanken, med kraftigere våpen og rustninger, i produksjon tilbake i september 1943. Tanken hadde god pannebeskyttelse: skroget var 100 mm tykt, og tårnet var 120 mm tykt. Og sidene er 60 mm. Og alt er i bakker. Dette tillot Panther-2 å motstå angrep fra mindre sovjetiske kanoner. I tillegg er det også en 88 mm pistol i 71EL, veldig kraftig og hurtigskytende, penetrerende sovjetiske kjøretøy på lang avstand. Samtidig var ikke kjøreytelsen til Panther 2 dårlig. Den veide 53 tonn og hadde en motor på 900 hestekrefter. Dette betyr at den ikke kan bevege seg verre enn den sovjetiske trettifire. I tillegg gikk Tiger 2 inn i masseproduksjon tidligere.
  Tyskerne kontrollerte den største bauxittforekomsten i Zaporozhye, og derfor hadde stridsvognene deres rustning av god kvalitet.
  På høsten forsøkte sovjetiske tropper uten hell å rykke frem i Ukraina og i sentrum.
  Wolf Rommel mottok en ny pris for de fem hundre nedskutte sovjetiske flyene: Ridderkorset av jernkorset med gyldne eikeblader, sverd og diamanter. Og for syv hundre og femti fly er en unik utmerkelse Ridderkorset av jernkorset med platina eikeblader, sverd og diamanter. Og for tusen fly skutt ned, godkjente Hitler en spesiell pris: Stjernen til ridderkorset av jernkorset med eikeblader av sølv, sverd og diamanter.
  Og da mutantpiloten overskred halvannet tusen nedstyrte fly innen nyttår, mottok han en annen pris: Stjernen til ridderkorset av jernkorset med sverd og diamanter av gylne eikeblader.
  Så kontoene ble aktivt påløpt, som i et eventyr.
  Wolf Rommel ble et fenomen som andre Luftwaffe-piloter så opp til.
  I januar forsøkte den røde hæren å rykke frem nær Leningrad, men klarte ikke å bryte gjennom forsvaret. Og i Ukraina lyktes ikke sovjetiske tropper. Dessuten ble tyske stridsvogner produsert i store mengder. Og spesielt "Panther" var veldig god i forsvar.
  I løpet av to måneder skjøt Wolf Rommel ned mer enn fem hundre flere sovjetiske fly.
  Vinteren er over. Tyskerne akkumulerte styrker for nye offensiver. De hadde et perfekt propelldrevet, multi-rolle angrepsfly, TA-152, overlegent sovjetiske fly. Og jetfly.
  Så Stalin bestemte seg for å håndtere det spesifikt. Frontlinjen var fortsatt den samme som sommeren 43.
  Men tyskerne akkumulerte styrker for en offensiv. Antallet "Panthers"-2 økte, og de kunne gå på en avgjørende offensiv.
  Hitler regnet veldig med dette.
  Stalin forhandlet i mellomtiden med Churchill og Roosevelt. De erklærte at landing i Frankrike var umulig og ga ingen mening. Soldatene vil bare dø forgjeves.
  Som, tyskerne er fortsatt sterke. Det oppsto også vanskeligheter angående Lend-Lease. Hitler mildnet noe sin politikk overfor jøder, og antydet at han helt kunne forlate antisemittismen hvis Vesten sluttet fred med ham og hjalp til.
  Stalin forsto at han var i en vanskelig posisjon. Landet er utmattet og overstresset. Tyskerne holdt seg fra nederlag om vinteren, og på senvåren og sommeren kan de ta sine seire. Så det er bedre å ikke forstyrre dem.
  Det var selvfølgelig håp om ny teknologi. Tanks T-34-85 og IS-2. Men de er selvfølgelig ikke like sterke som "Panther"-2 og "Tiger"-2. Ja, IS-2 er dårligere i bevæpning, kvalitet på skjell og frontal rustning. Det er bare at de nye tankene er i det minste noe bedre enn de gamle. Spesielt T-34-76, som ikke en gang kunne trenge inn på Tiger-2s side.
  Stalin samlet sin nærmeste krets. Bunkeren lå under jorden i Kreml.
  Så langt har ikke tyskerne aktivt bombet Moskva. Men de hadde FAA-missiler under utvikling, og selvfølgelig formidable jetbombefly, som USSRs luftfart og luftforsvar fortsatt var maktesløse mot.
  I tillegg har nazistene allerede mottatt nye fly i serie. Og TA-152, som kunne bære opptil to tonn bomber. Og Yu-288 bombefly, som allerede bærer opptil seks tonn, og med større rekkevidde, hastighet og defensive våpen. Og det er disse i serien. Og det er utviklinger. Dette er først og fremst en firemotors Yu-488, med en hastighet på opptil syv hundre kilometer i timen, som er veldig mye for et bombefly, og kan bære opptil ti tonns vekt. Og den enda mer formidable TA-400 med seks motorer. Den bar flere bomber og var beskyttet av tretten luftkanoner. Pluss at den også kan ha jetmotorer.
  Så det er klart at hovedstaden ikke vil være rolig lenge. Tyskerne lanserte også automatgeværet MP-44, som var det beste i verden på den tiden. Og de hadde allerede "E"-serien på vei, som ikke hadde like.
  Så det var klart at Sovjetunionen godt kunne tape denne krigen. Dessuten jobbet hele Europa for Hitler. Og utlendinger ble rekruttert inn i infanteriet, og til fabrikker og så videre. Når det gjelder menneskelige ressurser, med tanke på de okkuperte områdene, har Det tredje riket en betydelig fordel. Og kvaliteten på våpen er nok enda høyere.
  Selv om ME-262 ennå ikke er perfekt, og det er for tidlig å lansere den i produksjon. Men det er TA-152 og ME-309, som allerede er i serien, og kjemper godt. Både hastigheten og våpnene deres er på sitt beste. Riktignok veier bilene mye, noe som påvirker manøvrerbarheten. Men kraftige våpen lar deg skyte ned på en gang, og farten under et dykk forsvinner når Yaken for eksempel kommer inn i halen. Og ved vertikal manøvrering er tyske fly sterkere og har høyere hastighet.
  Yakovlev informerte Stalin om Yak-3, som var under utvikling, lettere og mer manøvrerbar enn Yak-9.
  Stalin lyttet til dette og så på portrettet av Alexander Suvorov. Denne sjefen for det tsaristiske Russland var unik og levde i nesten sytti år, og var uovervinnelig. Selv om han ikke fikk store hærer. Og de høyeste seirene over franskmennene ga Russland ikke en eneste tomme land. Men han visste hvordan han skulle vinne med tall.
  Nå begynte tyskerne å danne legioner fra nesten hele Europa. Hitler stoppet terror mot jøder, og de begynte til og med å rekruttere bataljoner av frivillige fra dem.
  Den polske frigjøringshæren dukket også opp, som en motvekt til den polske hæren.
  Franskmenn, nederlendere, belgiere, dansker og andre europeere ble rekruttert til Det tredje riket, spesielt til SS-enhetene. Både hviterussiske og ukrainske divisjoner dukket opp i USSR. Tyskerne ble smartere og mer fleksible etter hvert som krigen skred frem. Og nå var det en sentral Rada i Hviterussland, og lokale styrker ble brukt mot partisanene. Formelt fikk Hviterussland autonomi, og et skinn av selvstyre dukket opp. Akkurat som i Ukraina. Der Bandera ble løslatt fra fengselet. Og nye nasjonalistiske splittelser begynte å bli dannet.
  Så Sovjetunionen hadde ikke en fordel i arbeidskraft. Og teknologimessig gikk fordelen over til tyskerne.
  Stalin bemerket:
  - Å produsere Yak-3 krever en stor mengde høykvalitets duralumin. Og forsyningene fra USA og Storbritannia har gått kraftig ned. Og de allierte krever allerede frekt at vi skal betale for dette i gull!
  Yakovlev svarte med et sukk:
  - Ja, foreløpig er Yak-9 fortsatt hovedjageren! Og produksjonen bør økes.
  Ilyushin sa:
  - Produksjonen av fly nådde hundre per dag, inkludert førti jagerfly. Men kvaliteten deres har gått ned. Mange biler veier tre hundre eller fire hundre kilo tyngre enn standardbilene, og på grunn av dette er de dårligere enn tyskerne selv i manøvrerbarhet!
  Luftsjefen nikket:
  - Vi har rett og slett et katastrofalt tapsforhold i luftkamper - ett til ti i tyskernes favør. Og pilotene er dårlig trent. De allierte har sluttet å levere flybensin, og det er ikke nok av deres egen. Og sovjetiske biler er ikke annerledes i kvalitet. I tillegg har tyskerne en hel galakse av utmerkede esser. Det er også kvinnelige piloter. For eksempel har Albina og Alvina, to nye stjerner, allerede mottatt ridderkors med sølv eikeblader, sverd og diamanter, etter å ha skutt ned mer enn tre hundre fly hver.
  Og dette på kort tid!
  Stalin nikket og bemerket:
  - Ulv, denne terminatorpiloten er ikke alene!
  Kommandøren nikket:
  - Hadde det bare vært en!
  Den øverste sjefen spurte:
  - Hva vil Zhukov si?
  USSR-marskalken svarte med et trist blikk:
  - Vi trenger nye våpen. T-34-85-tanken er ikke kraftig nok. Kanonen dens trenger fortsatt ikke gjennom verken Panther-2 eller Tiger-2 i pannen. Tyskerne utviklet en mer avansert Panther-3, som skulle ha rustningen til Tiger-2, med mindre vekt og kraftigere motor. Hvis en slik tank går i produksjon, blir vi fullstendig ødelagt!
  Stalin mumlet:
  - Hva med IS-2?
  Zhukov svarte ærlig:
  - Frontpansringen til tårnet er ganske svak. Selv en enkel "Panther" kan lett ta den fra en avstand på en kilometer, og enda lenger med et skall under tønnen!
  Den øverste bemerket:
  - Hvorfor ble ikke pannpansringen hans laget 160 millimeter tykk?
  Zhukov svarte ærlig:
  - Fordi en kraftig pistol allerede er tung. Og overføringen vil ganske enkelt blokkere.
  Vi ble tvunget til å forlate dette og begrense oss til 100 millimeter i pannen.
  Stalin gliste og så uvennlig ut. Så spurte han:
  - Hva om vi reduserer sidepansringen til IS-2 fra nitti millimeter til femti, og dermed styrker pannen?
  Zhukov nikket:
  - Dette er fullt mulig, kamerat Stalin. Men det tar tid å utvikle et nytt tårn og sette det i produksjon!
  Marshal Vasilevsky bemerket:
  - Tyskerne vil i dette tilfellet kunne slå IS-2-tårnet inn i siden med bazookaer og faustpatron, og lettere våpen. Så dette er en kontroversiell avgjørelse!
  Den øverste knurret:
  - Uansett hvor du kaster den, er det en kile overalt!
  Yakovlev bemerket:
  - Vi bør utvikle jetfly! Tyskerne har allerede ME-262-er som kjemper i himmelen. Riktignok er de ikke særlig effektive, men tiden går, og nazistene vil nok ha noe bedre.
  Beria nikket og sa:
  - Ifølge de siste dataene utvikler tyskerne et jetjagerfly ME-1100, som kan ta av i luften til høsten. Den har noen originale ideer. Og ME-262 X er også under utvikling, som skal være kraftigere og bedre enn tidligere modeller og være klar for kampbruk.
  Stalin spurte:
  - Hva er detaljene?
  Folkekommissæren for indre anliggender svarte med et sukk:
  - De er hemmelige og vi jobber! Men ifølge ryktene skal ME-262 ha en hastighet på over 1100 kilometer i timen.
  Stalins følge plystret overrasket.
  Den øverste nikket:
  - Wow! Da er vi garantert i stykker! Hva vil Molotov si?
  Folkekommissæren for utenrikssaker svarte med et sukk:
  - De vestlige allierte setter bremsene på krigen. Det ser ut til at de formelt fortsatt kjemper, men i realiteten gjennomfører de ikke kampoperasjoner. Tyskerne sluttet også å produsere ubåter og konsentrerte seg om stridsvogner og fly. I tillegg, i stedet for FAA-missiler, vil fabrikker produsere de nyeste jetbombeflyene. Og dette betyr at vi vil bli bombet uten medlidenhet. Vi klarer rett og slett ikke å holde tritt med jetfly!
  Stalin mumlet:
  - Dette er dårlig! Dette betyr at det ikke er noe sted å vente på hjelp.
  Marshal Vasilevsky svarte:
  - Russland har bare to allierte: hæren og marinen!
  Den øverste sjefen nikket:
  - Ja det er sant! Imidlertid sa den ikke særlig gode tsar Alexander den tredje dette!
  Beria bemerket:
  - Hvis tsar Alexander den tredje hadde levd lenger, hadde han kanskje vært stor. Han kunne godt ha vunnet krigen med Japan!
  Zhukov gliste og svarte:
  - Hvis jeg var Kuropatkin, ville jeg slått japanerne. Og ingenting ville stoppe meg!
  Stalin mumlet:
  - Slutt å snakk tull! Vi har ikke AI til å finne ut av ting her! Vi må redde hjemlandet vårt. Snart vil Hitler tråkke på oss med all sin makt, og det vil ikke virke som mye. Og vi trenger spesifikke ideer!
  Marshal Vasilevsky, som var kjent for å være en stor strateg, foreslo:
  - La oss stole på forsvar i dybden. Vi trenger så mange våpen som mulig, inkludert antitank. Hvordan går det med løslatelsen deres?
  Nikolai Voznesensky svarte trygt:
  - Veldig bra! Vi produserer nøyaktig så mye artilleri som militæret krever. Men det er ikke lenger verdt det, det vil ikke være nok folk til våpenmannskapene!
  Marshal Vasilevsky bemerket:
  - Vi trenger flere, spesielt luftvernkanoner. Sistnevnte kan brukes både mot fly og bakkemål!
  Stalin nikket med det grånende hodet:
  - Vi må produsere flere 100 mm luftvernkanoner. De kan trenge inn i Panther-2 front mot front, og til og med Tiger-2 point-blank, og samtidig skyte ned påtrengende tyske fly.
  Voznesensky bemerket:
  - For 100-mm kanonen mangler vi fortsatt å lage det nødvendige prosjektilet. Og så er det en idé for en selvgående pistol basert på trettifire chassis. Lag SU-100, som vil være enklere å produsere enn T-34-85, men mye kraftigere i bevæpning.
  Den øverste sjefen nikket fornøyd:
  - Vel, du er Voznesensky og hodet! La oss nå synge!
  Og publikum sang i kor:
  I vidstrakten av det fantastiske moderlandet,
  Herdet i kamp og arbeid...
  Vi komponerte en glad sang,
  Om en god venn og leder!
  
  Stalin, dette er militær ære,
  Stalin, dette er ungdommens flukt...
  Å kjempe og vinne med sanger,
  Folket vårt følger Stalin!
  
  Å kjempe og vinne med sanger,
  Folket vårt følger Stalin!
  Vel, det røde imperiet samler krefter for å avvise angrepet. Men på den annen side forbereder Hitler en offensiv. Våpenproduksjonen i Tyskland vokser. "Panther"-2 har blitt bedre beskyttet i tårnpanna, på grunn av en 150 mm kanonmantel i vinkel, og en 100 mm skrogpanne med en vinkel på 45 grader. Dette er akkurat nok til at T-34-85 ikke trenger front igjennom et tysk kjøretøy. Men hun kan trenge gjennom den fra tre og en halv kilometer.
  Dermed ble "Panther"-2 hovedtanken, og enkle "Panthers" blir allerede avviklet. Som T-4. Men de produseres fortsatt for ikke å kollapse produksjonsvolumene. I likhet med "Tiger", til tross for utgivelsen av "Tiger"-2, produseres den fortsatt.
  Det er ikke mulig å umiddelbart bygge om hele produksjonen til Panther-2. Selv om denne tanken er veldig bra. Og i fart, og rustning, og spesielt i våpen, der den ikke har like.
  I begynnelsen av mars, mens veiene fortsatt var våte, gjorde tyskerne sitt første forsøk på å rykke frem. Og de slo til i retning Voroshilovgrad og Krasnodonsk. Og også Donetsk.
  Disse delene av Ukraina ble gjenerobret av den røde hæren under Stalingrad-krisen, og tyskerne hadde ikke tid til å returnere dem. Nazistene klarte å oppnå taktisk overraskelse.
  Så de spredte feilinformasjon om at de ønsket å omringe den sovjetiske krigen på Kursk-bulen. Men de traff i en annen retning, hvor de ikke var forventet!
  Kraftige stridsvogner fra nazistene deltok i kampene, og "Tiger"-2, som sammenlignet med virkelig historie hadde en kraftigere motor på 1000 hestekrefter, noe som betyr at den beveget seg raskere og kunne tjene som en god gjennombruddstank.
  Tyskerne avanserte først raskt. De erobret Voroshilovgrad, Krasnodonsk og Donetsk, men så smeltet snøen og de tunge tyske stridsvognene ble sittende fast i gjørma. Krauts var imidlertid i stand til å ta fullstendig kontroll over hele Ukraina. Og de annonserte sin nye seier.
  De første tyske stridsvognene i E-serien deltok også i kampene. Spesielt E-10 selvgående pistol. Denne maskinen hadde svært avanserte egenskaper. For det første var høyden bare 1,2 meter. Og mannskapet er bare to personer som ligger nede. Motoren og girkassen var sammen og på tvers. Og selve den selvgående pistolen er liten i størrelse, men med en motor på fire hundre hestekrefter. Og ved ti tonn var det mulig å montere 82 mm frontpanser med stor rasjonell helningsvinkel, og 52 mm sidepanser pluss ruller.
  E-10 er en maskin som er nesten perfekt. Hastighet opptil hundre kilometer på motorveien, og sytti på motorveien, er vanskelig å treffe og er lett kamuflert.
  Samtidig er den billig og enkel å produsere. Den eneste ulempen er at pistolen er den samme som i T-4 75 mm 48 EL løpslengde. Men den trenger gjennom sovjetiske stridsvogner front mot front, om enn på kort avstand. Og hun tåler T-45-85s slag i pannen, og det er nesten umulig å treffe henne.
  Og mannskapet er også uvanlig - to ulvejenter fra SS. Gerda og Charlotte.
  De er klare til å kjempe som monstre. Og de har kolossal, destruktiv kraft.
  Og de viste sin kampmesterklasse spesielt med bare føtter, og i bare truser.
  Men vi trenger selvfølgelig ikke snakke så detaljert om dem. På den andre siden kjemper barbeinte sovjetiske Komsomol-jenter i bare bikini.
  Og de viser sin aggressive og kule karakter. De skyter nøyaktig, kaster utslettelsesgaver med de bare tærne på sine solbrune, sterke, muskuløse ben og synger på samme tid;
  Vi er døtre av det kjære fedrelandet,
  Sovjetiske land under det røde banneret!
  Kamerat Stalin, vågal falk,
  Som vil gjøre hele verden vakker!
  
  Mitt moderland og jeg ble født inn i lykke,
  Å dyrke korn og tekstillin...
  Du vet, dette er sønnene til Russland,
  Den mannen vil være allmektig!
  
  Et tordenvær tordner - fascismen har invadert oss,
  Armadaer av formidable stridsvogner traff...
  Men det er best å slå motstanderen i øyet,
  Vi er ikke babyer som lapper semulegryn!
  
  Führeren brøt gjennom til Moskva på hesteryggen,
  På hvitt og av stål som er polert...
  Adolf Hitler solgte seg selv til Satan,
  Jeg trodde kuler ikke kunne stoppe ham!
  
  Kamerat Stalin, den vågale ridderen,
  Han kolliderte med Hitler på listene...
  Og det viste seg at Fuhrer ikke er kul,
  Lederens knyttneve stakk inn i Adams eple!
  
  Nå skjelver fascisten som et blad,
  Så Stalin la ham alvorlig...
  Han foretrekker å spille whist på sirkuset,
  Vel, nå er Adolf bare en solbrun boms!
  
  Verdens nazisters mareritt, Stalingrad,
  Fordi gutta våre har blitt sterkere...
  Soldaten fra sovjetlandet er veldig glad,
  Vi slo alle motstanderne på hornene!
  
  Berlin vil kollapse for føttene til jentene, vet du,
  Jentene skal gå rundt barbeint...
  Vi vil snart bygge et paradis på planeten,
  Og det blir veldig gledelig og stille!
  
  Alt vil være bra i universet,
  Jentene får en kappe laget av diamanter...
  Noen ganger er det for vanskelig
  Men vi er et land eldre enn atlanterne!
  
  I Russland er det en pioner og den titanen,
  I fedrelandet er hver kriger fra bleier...
  Adolf, du er en taper og en tyrann,
  Du fikk et svart øye fra jentenes føtter!
  
  Når kommunismen er over universet,
  Sløret, slik Guds mor vil spre seg...
  Da vil all hevn bli holdt i bur,
  Og Jesus, lysets guds navn!
  Faktisk er Pioneer Boys virkelig titaner.
  Og de kjemper med utrolig og vilt raseri. Dette er virkelig barnehelter. Som ikke vil bøye seg eller knekke, selv om bena er nakne, røde av kulde og guttene i kun shorts med nakne, muskuløse, solbrune overkropper.
  Og samtidig viser de selvfølgelig karakter ikke verre enn Razins.
  Pionerene synger med stor entusiasme;
  Vi er pionerer, barn av kommunismen -
  Et bål, et telt og et ringende horn!
  Invasjonen av den fordømte fascismen -
  Som venter på et rasende nederlag!
  
  Hva tapte vi i disse kampene?
  Hva fikk du i kamper med fienden?
  Vi pleide å være bare verdens barn -
  Og nå krigerne i moderlandet!
  
  Men Hitler tok et skritt mot vår hovedstad,
  Fossen slapp utallige bomber!
  Mitt fedreland er enda vakrere enn himmelen -
  Nå har den blodige solnedgangen kommet!
  
  Vi vil reagere hardt på aggresjon -
  Selv om de selv er, dessverre, små av vekst!
  Men sverdet er i hendene på en skjør tenåring -
  Sterkere enn Satans legioner!
  
  La stridsvognene rase skred etter skred,
  Og vi deler rifla på tre!
  La politiet sikte bakover,
  Men den hellige Gud vil straffe dem hardt!
  
  Hva bestemte vi oss for? Gjør fredsarbeidet -
  Og for det måtte jeg dessverre skyte!
  Roen er allerede hatefull.
  Det er også vold og nåde!
  
  Jenta og jeg løper barbeint sammen -
  Selv om snøen har falt, brenner den en snøfonn som kull!
  Men de har ingen frykt, du vet, barn -
  Fascisten vil bli drevet i kisten med en kule!
  
  Så de drepte et sjofel selskap av Krauts,
  Og resten av de feige løper!
  Vi ødelegger infanteri som en ljå i kamp -
  Unge somre er ingen hindring for oss!
  
  Seieren vil bli oppnådd i mai,
  Nå, snøstorm, stikkende, hard snø!
  Gutten er barbeint, søsteren hans er barbeint,
  Barn møtte morgengryet i filler!
  
  Hvor kommer disse kreftene fra i oss?
  Å tåle smerte, kulde og nød!
  Da en venn målte bunnen av graven,
  Når en venn stønner, dør jeg!
  
  Kristus velsignet oss pionerer,
  Han sa, fedrelandet er gitt deg av Gud!
  Dette er den første troen av alle,
  Sovjetisk, hellig land!
  . KAPITTEL nr. 13.
  Vel, endelig fløy de opp til planeten Jorden. Den menneskelige sivilisasjonens vugger. Og planeten er utvilsomt rik og sjenerøs, både på talent og i gale mennesker.
  Catherine sov fortsatt, og denne jenta drømte om den strålende tiden da de kjempet mot Taliban. Jeg drømte hva som egentlig skjedde;
  I mai 2023 slo Taliban, etter å ha fullført alle forberedelser og ventet på at alle fjelloverganger skulle åpne og varmere temperaturer, Tadsjikistan. Faktisk, mens Russland sitter fast i Ukraina og bruker enorme ressurser der, kjemper faktisk med hele den vestlige verden, er det ikke en synd å utnytte øyeblikket og angripe den sørlige underdelen av CIS.
  Dessuten oppmuntrer USA det. Som, kom igjen Mujahideen, angrip, vi vil støtte deg.
  Pluss selvfølgelig interne problemer. Livet i materielle termer har blitt verre enn under det pro-amerikanske regimet, men når det gjelder politisk frihet og menneskerettigheter er det ingenting å si.
  Så Taliban begynte å lete etter en vei ut i ekstern ekspansjon. Etter den langvarige krigen hadde Mujahideen tid til å hvile, sove og lage barn til seg selv. Og igjen begynte de å savne kamper.
  Dessuten så det ut til at de hadde vunnet krigen med Amerika og ble selvfølgelig tiltrukket av nye bedrifter. I selve Afghanistan, spesielt i nord, er det mange tadsjikere, og det er selvfølgelig et ønske om forening. Dessuten har Tadsjikistan vært styrt av diktator Rakhmonov i nesten tretti år. Og det er på tide å frigjøre tadsjikene fra dette idolet og underordne dem Allahs vilje. Forresten, i selve Taliban er styrelederen ikke en orientalsk despot, kollektiv styring hersker. Og i alt, Allah og Sharia, og strenge islamske lover.
  Og, selvfølgelig, nå er de ikke lenger så redde for Russland. Og en enorm Taliban-hær marsjerte inn i Tadsjikistan.
  Sønnen til Mullah Omar og sjefen for Talibans militærfløy ønsket spesielt krig.
  Selvfølgelig, på grunn av sin ungdom, klør han og har en tørst etter krig. Pluss, selvfølgelig, ønsket om å lede hele Afghanistan. Men landet er ikke lite, og befolkningen er nesten førti millioner mennesker, og ganske ung, eller rettere sagt, gjennomsnittsalderen på grunn av den høye fødselsraten er slik at ønsket om å kjempe ennå ikke har gått bort.
  Så det som skjedde var praktisk talt uunngåelig. En Tadsjikistans hær på en halv million angrep Tadsjikistan. Vel, som mange spådde, viste den tadsjikiske motstanden seg å være svak. Mange av dem overga seg, mange flyktet, og noen dro over til Taliban. Og den russiske basen i Tadsjikistan var fullstendig omringet. Og de begynte å skyte og slå henne med stor intensitet.
  Russiske fly forsøkte å bombe Taliban, men uten særlig suksess.
  Vi måtte gå inn i krigen på to fronter. Usbekistan har så langt opprettholdt nøytraliteten.
  Krigeren gikk med stor bitterhet. Og flere og flere russiske tropper ble overført til sør.
  Vel, selvfølgelig, de praktfulle fire kunne ikke gå glipp av dette, etter å ha gått inn i en voldsom kamp med fienden.
  I Tadsjikistan, selv om vinteren, er det nesten ingen snø, og om sommeren er det vondt å kjempe i sko - føttene hovner opp, spesielt hvis du løper mye. Og jentene går til angrep og viser med sine bare, rosa hæler. Smuss fester seg ikke til sålene deres, som er like harde som kamelhøver.
  Elizabeth skyter fra et maskingevær, samtidig, med bare tærne, og kaster en destruktiv dødsgave.
  Likene til Taliban, revet i filler, hopper opp.
  Krigeren utbryter:
  - For våre vakre barn!
  En annen kriger, Catherine, skyter også fra en maskinpistol. Han skribler med stor nøyaktighet og dreper Mujahideen. De faller som klippede hveteskiver.
  Og en sjarmerende jente med gyllent hår kastet en dødsert med den nakne hælen og kurret:
  - Rus forsvarte landet med seg selv,
  Fra invasjonene av helvetes gresshopper...
  Og dekket det med brystene hennes -
  Alle folkeslag på Moder Jord!
  Og krigeren lo og viste munnen full av tenner.
  Elena, en annen jente blant dem som viser kunstflyging og klipper ned Taliban i rekker, kurret:
  - Epler i snøen,
  Dette er jentebryster...
  Jeg vil hjelpe deg,
  Det blir kule dommere!
  Og krigeren kastet igjen hennes bare tær den morderiske gaven til utslettelse. Og hun spredte mange Taliban i forskjellige retninger, og rev av deres hoder og lemmer.
  Efrosinya klipper også ned Mujahideen, og gjør det med stor entusiasme. Denne jenta har så mye driv og gal energi. Hun kaster med bare tærne en dødsgave med stor ødeleggende kraft.
  Og så synger han:
  - Å jenter, barbeint, barbeint, barbeint...
  Vi svinger fletter, fletter, fletter!
  Krigerjentene har tatt på seg Taliban så mye at skjønnhetenes hæler glitrer.
  Faktisk er en russisk kvinne en stor kraft. Og hun klipper ned fiender som en ljå med motor. Og det driver deg virkelig ned i kister, eller til og med ned i bakken.
  Krigerne viser sitt rasende temperament og brøler:
  Vi er Komsomol-jenter
  Vi elsker eskimoer...
  Skjønnhetens stemme er klar,
  Det kommer en ny film!
  Og krigerne tok det og viste sine veldig lange og veldig lekne tunger.
  Å bekjempe Taliban er selvfølgelig ikke en lett oppgave. Og russiske gutter dør i et betydelig antall. Og vi må frakte to hundre last fra Tadsjikistan.
  Selvfølgelig begynner folk i selve Russland å gjøre opprør - hvorfor var krigen med Ukraina nødvendig? Bør Russland betale med livene til sine sønner og døtre i krigen i Tadsjikistan? Spørsmålene er selvfølgelig ganske naturlige. Faktisk, er spillet verdt lyset? For diktator Rakhmonovs skyld, mist livet til soldater, og bruk nye billioner av rubler på en krig med en fiende som er fanatisk og tallrik som gresshopper.
  I tillegg stiger prisene, men det er ingen tegn til seier. Og så fikk Zyuganov hjerneslag, og lommeopposisjonisten ble lammet. Hvor lenge, lydig mot myndighetene, ledet han de marginaliserte i sirkler og imiterte kvasi-opposisjon. Og nå har lederen for den mest tallrike og populære opposisjonen, den mest praktiske for myndighetene, blitt syk. Men et hellig sted er aldri tomt. Andre kom, yngre og mye mer aggressive.
  Og tronen ristet...
  Men foreløpig er det krig med Taliban. Her er jenter fra angrepsflypilotene som kjemper i himmelen.
  Anastasia Witchakova er en av de berømte rødhårede krigerne. Hun nektet å kjempe mot broderlige Ukraina, men ødelegge Taliban, takk.
  Selvfølgelig ville mange kvinnelige krigere ikke drepe sine slaviske brødre.
  Men å håndtere Mujahideen er en hellig sak for de ortodokse.
  Anastasia skjøt mot Taliban med bare tærne. Hun sendte en rakett mot afghanerne og sang:
  Hvordan vi levde, kjempet,
  Og døden, uten frykt...
  Dette er en gave til barfotpiloten!
  En annen esskriger, også vakker, bare denne gangen kjemper den blonde Akulina Orlova også med dushmanene. Ja, Taliban kalles, som i den første krigen med afghanerne, dushmans eller ånder. Fienden er imidlertid sterk og stor i antall. Men Taliban og luftvern har sine egne. Inkludert de som ble tatt til fange fra den tidligere regjeringshæren.
  Akulina Orlova gjør en helomvending med flyet og beveger seg bort fra Stinger-missilet, hvoretter jenta sang:
  - En ond ånd kryper langs steinene,
  Du brenner det med napalm...
  Hva om Taliban,
  Bruk bedrag i kamp!
  En annen jente, Margarita Magnetic. Håret hennes er som bladgull. Veldig vakker jente. Og hun nektet også kategorisk å kjempe med Ukraina. For han vil ikke ta til våpen mot sine slaviske brødre. Noe som førte til godkjenning fra mange. Og Taliban er religiøse fanatikere, og en gang hjalp de de tsjetsjenske separatistene. Taliban var dessuten den eneste staten i verden som anerkjente Tsjetsjenias uavhengighet. Og dette satte selvfølgelig et avtrykk på forholdet til Russland i mange år.
  Margarita Magnetic er klar til å kjempe. De bare tærne hennes trykker på knappene. Og raketter med kolossal, destruktiv kraft flyr mot Taliban. Og de beseirer de skjeggete afghanerne.
  Margarita sang:
  - Eh, Motherland, la dem skrike, din stygge ting,
  Og vi liker henne, selv om hun ikke er en skjønnhet!
  Bastards, godtroende,
  Hvis sikkerhetsoffiseren bestemmer,
  Så det blir fascisme,
  En vederstyggelighet for menneskeheten!
  Den første tinte lappen,
  Stalins begravelse -
  Rus vil ikke være Kain,
  Selv om hun er skadet!
  Og krigerne tok det unisont og kvitret:
  - Slaverne kan ikke tolerere ydmykelse,
  Vi er alle for fedrelandet vårt...
  Vi vil ikke tolerere flere fornærmelser,
  Kains hode er i bassenget!
  Jenter på angrepsfly treffer Taliban, og beseirer og dreper disse Mujahideen.
  Her flyr de for å treske åndene. Men sinkkister med drepte russiske soldater og offiserer blir tatt ut av Tadsjikistan.
  En av disse soldatene ble stående uten et bein. Og han synger trist og med tårer i øynene:
  - På en eller annen måte kjørte de inn i kisten,
  Og den mektigste ghoul,
  Jeg presset alt inn og ut,
  Og komprimerte den tett!
  Det er jenter på tanks også. En veldig interessant russisk bil "Bear". Mutante jenter slo seg ned igjen, og prøvde seg i en annen form. Dette er en veldig tung tank, mer enn hundre tonn, en eksperimentell modell. Selvfølgelig har den også et spesielt mannskap: fire jenter. Og de har alle navn som begynner med E!
  For eksempel trykker Elizabeth på joystick-knappene med bare tær og treffer bunkeren med Taliban, og brøler:
  - Ære til kommunismen!
  Catherine, som fortsetter å skyte fra maskingevær og trykker på knappene med den skarlagenrøde brystvorten, brøler:
  - Og uten Zjuganov! Skallet og full!
  Elena knirket og trykket den nakne hælen på pedalen:
  - For turer til Det indiske hav!
  Euphrosyne skjøt også, denne gangen ved hjelp av den lekende tungen sin, og knirket:
  - For seire i angrepskamper!
  Og jentene lo. De regner bly over Taliban-krigere. Og de gjør det veldig bra.
  Elizabeth, som skjøt mot fienden, tenkte. Faktisk, hvis en person har hjerner, forstår han at enhver religion er et eventyr og menneskelig fantasi!
  Men hvorfor har ulike typer religioner spredt seg over hele verden? Dessuten, mange i strid med sunn fornuft? Ta faktisk den mest populære religionen: Kristendommen. Å tro på Gud korsfestet på korset er dumt og absurd. Faktisk, hvis du tror på Bibelen, så blir Gud på en eller annen måte merkelig og uforståelig.
  Da drukner han nesten hele menneskeheten med vann, millioner av mennesker dør, og bare åtte mennesker blir reddet. Da ber han tvert imot på korset for bødlene.
  Du legger kanskje merke til: Det gamle testamentes Gud er veldig grusom, men i Det nye testamente er Kristus ekstremt snill. Og her er en grell motsetning synlig. Faktisk, hvis Jesus var Gud Sønnen, burde han ha brent ned Sodoma og Gomorra. Men det var voksne, barn og kvinner der. Er ikke dette grusomt?
  Og mange andre eksempler på grusomhet kan nevnes, i svært lang tid. Bare drapet på barn av Elisja er verdt noe.
  Så tenk på hva folk tror. Og regjeringen pålegger også religion. Og nå kjemper de mot de religiøse fanatikerne Taliban.
  Men de advarte - ikke vær glad for at USA forlater Afghanistan, det vil bare bli verre for Russland.
  Taliban, etter å ha hvilt litt og utnyttet det faktum at Russlands hender var bundet av krigen med Ukraina, tok affære og slo til. Og dette ble spådd av mange. Og Russland måtte melde seg på. Og selvfølgelig, mot deres vilje, døde for mange russiske soldater på basen i Tadsjikistan. Så Russland ble involvert i enda en krig. Og stemningen i samfunnet har selvfølgelig blitt mye mer fiendtlig mot den nåværende presidenten. Folks kjærlighet er veldig foranderlig. Og Taliban beregnet selvfølgelig alt riktig. Dessuten er USA, i dette tilfellet, glade - de satte sine fiender mot hverandre. Og de begynte å si om sin president: en klok gammel mann. Som, hvor smart han ordnet alt.
  Faktisk er alder ingen hindring for både sport og visdom!
  Elizabeth skyter igjen, og igjen, selvfølgelig, med bare tærne. Det er ganske varmt i tanken selv om vinteren. Og om sommeren er det veldig varmt i Tadsjikistan.
  Jenta tok den og sang:
  -Hvis den er lang, lang, lang,
  Kjemp, ødelegge Taliban...
  Hvis den er lang, lang, lang,
  Løp nedoverbakke i kamp!
  Det er mulig, det er mulig
  Det er selvfølgelig sant, sant...
  Selv om det noen ganger føles som
  Vi kan ta igjen Afrika!
  Og i Afrika er prisene så høye,
  Og i Afrika er penger så stort!
  Flodhester har gått ned i vekt
  Spermhval har blitt avmagret...
  Og folket, som en papegøye,
  Gå rett til himmelen!
  Ekaterina noterte med et glis og trykket på tankens joystick-knapp sammen med henne
  skarlagensrød brystvorte:
  - Det er noe som ikke er nok optimisme i deg!
  Elizabeth svarte sint:
  - Hvis herskeren er en moralsk krøpling og en skurk, hvilken glede kan hans undersåtter da ha!
  Elena nikket:
  - Ja! De sier at problemer nettopp har begynt! Men det var nettopp den overdrevne flaksen hans som gjorde ham altfor selvsikker!
  Elizabeth nikket med det blåfargede hodet:
  - Ja, jeg har alltid trodd at så mye flaks ikke kan gis til én person, han går opp på en hvit hest, på den måten begynner han å tro at havet er knært for ham. Og så, som den gamle kvinnen som ønsket å bli Gud, ender hun opp med ingenting!
  Catherine var enig i dette:
  - Ja! Det var for mye flaks og det skjemte ham bort. Hvordan lykken i sin tid elsket Napoleon, Hitler, Ivan den grusomme, Ludvig den fjortende, og deretter vendte seg bort fra dem.
  Euphrosyne bemerket:
  - Nicholas II var en veldig uheldig, men samtidig en snill og grei konge. Du tror for eksempel at han i det minste ville vært litt heldig i krigen med Japan. For eksempel, hvis admiral Makarov ikke hadde dødd, kunne alt vært annerledes. Og admiral Makarov døde på grunn av en hel rekke usannsynlige tilfeldigheter. Av en eller annen grunn beordret han ikke minefeiing av destroyere, og ingen av hans underordnede ga en slik ordre. Og gruven var mest sannsynlig russisk, og det store slagskipet skulle ikke ha sunket fra en gruve. Og selv i dette tilfellet kunne admiral Makarov blitt reddet, som for eksempel Kirill Romanov ble reddet.
  Elizabeth var enig:
  - Ja, litt flaks for Nicholas II kunne gitt Russland mye mer enn mye flaks for andre herskere. Jeg understreker, spesielt til den nåværende presidenten, som, etter å ha mottatt Fortune-gavene som fra et overflødighetshorn, kastet dem i sanden. Helt til slutt begynte lykken til den tidligere lederen av det hemmelige politiet å ta slutt. Men litt lykke til snilleste Nicholas II! For eksempel kunne admiral Makarov beseire japanerne til sjøs med lite blodsutgytelse, og da ville ikke krigen med samuraiene kostet mye ofre. Og hvis tsar-Russland hadde vunnet krigen med Japan, ville den første verdenskrig mest sannsynlig ikke ha skjedd. Så autoriteten til den keiserlige hæren ville være for høy, og tyskerne ville ikke våge å erklære krig!
  Elena nikket:
  - Kan være! Selv om Makarov alene ikke utmatter antall feil og uflaks i krigen med Japan. Selv om, jeg må innrømme, var fienden sterk. Men på den annen side, hvis slagskipet Oslyabi ikke hadde sunket så raskt, selv under slaget ved Tsushima, kunne skvadronen lett ha brutt gjennom til Vladivostok! Og så, krigen med Japan viste seg å være så mislykket.
  Euphrosyne bemerket:
  - Men krigen i 1945 med Japan viste seg å være overraskende enkel og vellykket. Som om Japan hadde gått tom for lykke. Men dessverre, Stalins seier førte til at kommunistene kom til makten over Kina, og fremveksten av et veldig sterkt og farlig imperium, som nesten angrep Sovjetunionen under Brezhnev. Og selv nå gir Kina seg bare ut for å være en venn. Og han vil selv hugge av land fra oss opp til Ural.
  Catherine nikket:
  - Ja! Hvis japanerne hadde blitt beseiret da, ville det ha vært Gult Russland i stedet for nord i Kina, og ortodoksien ville ha kommet til det himmelske riket. Hva skjedde som et resultat av Stalins enkle seier over japanerne? Fødselen av et ateistisk imperium, og et mektig monster på grensen til Russland!
  Elizabeth bemerket, og blottet tenner:
  - Så tro på den kristne Gud. Seier over Japan ville gi nye titalls millioner ortodokse troende. Men i stedet kom et aggressivt ateistisk regime til makten i Russland. Og så brakte det blodige stalinistiske regimet ateisme til Kina. Og det grusomme imperiet til Mao dukket opp. Jeg forstår virkelig ikke hva Gud ville!
  Elena bemerket:
  - Enten er det ingen Gud i det hele tatt, eller så er Satan mye sterkere enn Bibelen sier, eller så er den allmektiges planer uforståelige for oss!
  Euphrosyne bemerket:
  - Vanligvis er grusomme konger mer vellykkede! Det eneste unntaket var kanskje Alexander den første. Tsaren er intelligent, snill, liberal, en gentleman, og ville ikke skade en flue. Og samtidig vellykket!
  Elizabeth sa:
  - Og Katarina den andre ble ikke ansett som en grusom og ond hersker, og var også veldig vellykket. Riktignok var hun en hore, og generelt sett ikke en veldig god person. Hun forbød bøndene å klage på sine herrer. Det er til og med merkelig at så mye flaks ble gitt til en så sjofel person.
  Elena nikket:
  - Ja, og så tro på den kristne Gud! Når de onde og sjofele er de mest vellykkede!
  Catherine sang med raseri:
  Verden hviler på vold
  Vulkanen av raseri fosser ut i stor grad...
  Spenningen er på topp,
  Våkner med smerte og frykt,
  Bare frykt vil gi oss venner,
  Bare smerte motiverer deg til å jobbe,
  Derfor vil jeg ha det mer og mer
  Eksploder hyperplasma inn i mengden!
  Elizabeth sa med et sukk:
  - Ja, Genghis Khan var en frekk hedning. Han kunne ikke lese eller skrive, men han tok over halve verden. Både muslimer og kristne tapte i kamp med ham. Og spørsmålet er, hvor var den allmektige Gud på denne tiden? Og hvorfor beseiret mongolenes hedenskap monoteismen: islam og kristendommen?
  Euphrosyne sa med et smil:
  - På samme måte kan man spørre: hvor var den allmektige Gud da Kain drepte Abel? Hvorfor tillot han den første brodermordskrigen i menneskehetens historie?
  Elena gliste og oppsummerte:
  - Ja, du kan krangle i det uendelige, men du vil aldri bevise verken at Gud finnes eller at han ikke eksisterer.
  Ekaterina bemerket:
  - Jeg tviler sterkt på Jesus Kristus. De uheldige, undertrykte jødene kunne godt ha tatt en sterk, begavet hypnotisør, som Anatoly Kashpirovsky, for en messias og guddommeliggjort ham. Hvis du ser på statistikken over Anatoly Mikhailovichs mirakler, er han kulere enn Kristus.
  Euphrosyne fniste og sang:
  - Gud forby, åpne øynene til de blinde,
  Og rette ryggen til pukkelryggene...
  Ja Gud, vær Gud, i det minste litt,
  Men du kan ikke bli litt korsfestet!
  Og jentene tok på seg Taliban igjen. Ved å trykke på joystick-knappene med bare tær, klippet de ned mange Mujahideen og la dem bokstavelig talt ned i grupper. Skjeggete Taliban døde under maskingeværild og høyeksplosive fragmenteringsgranater. Alvorlig moro fulgte med masseutryddelsen av religiøse fanatikere.
  Og her er Alenka med sin bataljon av vakre jenter som, til tross for det kjølige vinterværet i Tadsjikistan, angriper Taliban barbeint.
  De er imidlertid i korte skjørt, og kroppene deres er dekket med panserplater laget av Kevlar.
  Skjønnhetene løper til angrepet og synger:
  - De onde Taliban kryper langs steinene,
  Men jentene er de kuleste...
  Slå ham med napalm
  Vi skal feire suksess!
  Og jentene vil gnistre med perlefargede tenner.
  Og så vil Anyuta, med bare tærne, kaste en ert med eksplosiver mot Mujahideen. Og hun vil spre Taliban i forskjellige retninger, som kattunger.
  Jenta tok den og sang:
  - Ære til fedrelandet, ære,
  Tankene suser fremover...
  Divisjoner av jenter i bikini,
  Hilsen det russiske folket!
  Rødhårede Alla skyter også mot skjeggete fiender, klipper dem ned og synger:
  - Rus lo av Taliban,
  I alle aldre, det er derfor det er Rus!
  Og jenta vil ta det også, og kaste en morder sitron på Mujahideen med bare tærne. Og sprer fiender i alle forskjellige retninger.
  Og hvordan han plystrer på toppen av lungene.
  Flere titalls kråker ble lamslått. Etter å ha fått et hjerteinfarkt falt de på hodet til Talibans barberte hoder og ble skutt gjennom. Deretter kvitret krigeren:
  - Saken er veldig kontroversiell her,
  Jeg tror det rett og slett blir toppklasse!
  Taliban, jeg vet vi vil vinne,
  Det er tross alt en stolt kjerub over oss!
  Maria, en annen av bikinijentene, tok den og plystret. Og med bare tærne kastet hun enorm morderisk kraft mot fienden, en svært ødeleggende dødsgave. Hun knuste Taliban-krigerne og kurret og blottet tenner:
  - Det er en enorm tåke rundt Russland,
  Og Taliban-krigeren skynder seg til fedrelandet!
  OL, virkelig en heltejente. Hun er stor og samtidig er håret lysebrunt. Krigeren har luksuriøse hofter og sterke magemuskler, som er foret med sjokoladeplater. Vel, ingen kan virkelig motstå en slik beist-jente.
  Og slik løftet hun med sine kraftige, muskuløse, bare føtter en hel tønne med eksplosiver og kastet den mot Taliban. Og denne tønnen suste med stor, dødelig fart. Og hvordan det vil krasje inn i Mujahideen, bokstavelig talt rive dem fra hverandre.
  Krigerhelten tok det med glede og sang:
  Og over Murom rynker himmelen,
  Lysets morgen stiger...
  Vi, som døtrene til Ilya Muromets,
  Det var ikke forgjeves at de skrøt av sin styrke!
  Det er faktisk mye mer behagelig å kjempe og drepe Taliban enn å kjempe mot slaverne. Her tror jeg alle vil være enige om at det er synd å drepe brødre.
  Olympias sang i raseri:
  Vel, hvor mange brødre kan du drepe?
  Tross alt, tro meg, en person er født for lykke ...
  Moren lar ikke sønnen gå foran,
  Og selv om sommeren er det dårlig vær under krigen!
  Deretter vil heltenjenta ta et dypt pust inn i lungene og plystre. Mange hundre kråker får umiddelbart hjerteinfarkt og besvimer. Og deres skarpe nebb flyr ned og gjennomborer hodeskallene til Taliban, som presser på posisjonene til de russiske troppene.
  Olympias, som slo ned kråkene med fløyter og fikk dem til å falle lamslått, tok den og kvitret:
  Ta, ta, ta - hovene banker,
  Her, der, der - maskingeværet traff!
  Taliban-hæren er fullstendig beseiret,
  Og ingen kan beseire hæren av jenter!
  Marusya skyter også mot de fremrykkende Taliban-soldatene. Viser temperamentet og den høyeste klasse. Maskingeværet hennes klipper ned hele rekker av Mujahideen.
  Jenta kaster en morderisk dødsgave med bare tærne. Slår ut mange Taliban-krigere, og knirker:
  - Klassikere av krig,
  Dette er for en jente å være barbeint...
  Døtre og sønner,
  La oss gjøre alle til spill!
  Krigerne er virkelig vakre.
  Matryona, som skjøt mot Taliban og kastet ødeleggelsesgaver med bare tær, kvitret:
  - Ære til jentene i bikini,
  De slo Mujahideen...
  Jentene har kniver barbeint,
  De angriper slik til lunsj!
  En jente med tynn midje og luksuriøse hofter skyter mot Taliban som nærmer seg. Han gjør dette veldig dyktig og nøyaktig. Han klipper dem ned som en gressklipper og synger:
  - Jenta danset polka,
  På plenen i de tidlige timene...
  Hale til venstre, hale til høyre,
  Dette er polka Karabas!
  Og nå vil krigeren igjen kaste en morder tilstede mot fienden med bare tærne. Og han vil drepe mange Taliban.
  Her slåss Victoria og Veronica. Begge jentene er veldig kule. Og de skyter ekstremt nøyaktig.
  Victoria kastet utslettelsesgaven med sin bare hæl med dødelig kraft. Hun rev mange dushmans og knirket:
  - Pengene smelter i lommeboken,
  Kapitaler smelter...
  Og på russisk -
  Penger betyr manna!
  En annen jente trykket på en knapp med sin skarlagenrøde brystvorte, som satte på en øredøvende ultralyd, og sendte den fly gjennom luften. Og allerede tusenvis av kråker falt på Talibans barberte hoder. Og la oss slå dem.
  Den rødhårede jenta sang:
  Russland blir angrepet av Mujahideen,
  Det er mange av dem i Afghanistan...
  Ja, våre bestefedre kjempet i Afghanistan den gang,
  Nå har det formidable Taliban hevet sverdet sitt!
  
  Men barbeint jenter gir ikke opp,
  De vil bare vise høyeste klasse...
  De kjemper raskt med Taliban-armadaen,
  Og de traff ånden rett i øyet!
  Og krigeren med bare tær vil kaste utslettelsesgaven med morderisk makt. Og alle får det fra ham.
  Alice og Angelica skyter mot Taliban med snikskytterrifler. Og de gjør det ekstremt nøyaktig. Og de fyrer med så stor presisjon.
  Alice tok den og sang:
  Det vil være en kiste for dushman,
  Hold deg frisk for å...
  Jenter løper rundt nakne om vinteren!
  Og de bryter ryggen med Mujahideen!
  Og så skjøt Alice med en skarlagenrød brystvorte da hun trykket på knappen. Og slo ut et dusin Taliban.
  Alice tok den og kvitret og blottet tenner:
  - For fedrelandet og frihet til enden,
  Barfot jenter i bikini
  Dere er slike heltinner...
  Få hjerter til å banke unisont!
  Angelica bekreftet:
  - Bank i kor! Dette er flott!
  . KAPITTEL nr. 14.
  Ok, de vekket Catherine. I mellomtiden valgte Elizabeth sitt neste offer, eller klient, for avhør. Så langt har de ikke funnet noen vesentlige ledetråder.
  Men i dette tilfellet virket jenta Marianna den mest interessante. Hun er ikke bare psykisk syk, men har også teknisk utdannelse, og så ut til å vise betydelige evner innen elektronikk som barn.
  Elena, denne rødhårede dronningen, bemerket:
  - Hvis det er noe å begynne med, så er det med henne!
  Euphrosyne sa med et smil:
  - Dette er ikke den verste ideen, men... Jeg har en intuitiv følelse av at vi ikke graver på rett sted!
  Elizabeth protesterte logisk:
  - Intuisjon skal ikke erstatte informasjon og analyse. Dessuten er Marianna en veldig smart jente. Og samtidig har hun en alvorlig form for schizofreni. Og du kan ikke argumentere mot dette!
  Catherine, som blottet tenner, sang:
  -Vi elsker alle å lage ansikter,
  Tar den enkle måten
  Og samtidig er de så like,
  Litt gal!
  Mutantjentene kom seg imidlertid ikke inn i den dype jungelen. Og de tok den og fløy rundt i jordens metropol.
  Rundt dem blinket de rike og utsmykkede skyskraperne på planeten, som bokstavelig talt glitret av gull og en masse dyktig utskårne steiner og mange andre skjønnheter.
  Blomstene så spesielt fantastiske ut, på størrelse med et bra stadion, og folk bodde også på dem.
  Og også veldig mange barn løp og hoppet. Dessuten er mange av dem tidligere voksne.
  Slik faller folk inn i barndommen og får kropper som det er mye moro i, og man vil hele tiden le og hoppe.
  Elizabeth sa:
  - Og hvorfor er Marianna schizofren? Det er milliarder av slike gale mennesker her, om ikke verre!
  Catherine nikket:
  - Ja, for å være ærlig... Vi vil få reelle problemer hvis vi ikke utdanner dem. Mer presist, for hele menneskeheten.
  Elena rister på det røde håret og samtykket:
  - Det er total degradering. Og jo lenger det går, jo verre blir det.
  Tallrike barn blinket med bare hæler, som var rosa og så myke ut, selv om de ble slått på en ganske hard overflate, inkludert gater og vegger i hus strødd med diamanter.
  Ja, det var en veldig kul komposisjon her.
  Euphrosyne, en jente med hvitt hår, sang:
  - Å, barndom, barndom, hvor har du det travelt?
  Å, barndom, barndom, hvor løper du hen!
  Jeg vil ikke bare bli voksen,
  Jeg vil bli jente igjen!
  Elizabeth bemerket:
  - Kjærlighet for alle aldre. Men det vil være dumt om vi også begynner å etterligne galninger. Vi gikk tross alt gjennom andre verdenskrig - dette var harding og utprøving!
  Catherine bemerket med en latter:
  - Og krigen med Taliban var enda verre. Mer presist, om ikke kulere, så i det minste mer åndelig behagelig. For eksempel er noen tyske gutter, spesielt de med blondt hår, så søte at det er ubehagelig og ekkelt å drepe dem!
  Elena sa med et smil:
  - Men afghanske gutter, selv om de har svart hår, når de ikke har skjegg ennå, er ganske søte og hyggelige. Men det er mange tenåringer i Taliban-hæren, og det er på en eller annen måte ekkelt å skyte på dem, og enda mer, å kutte hodet av dem med sverd.
  Euphrosyne, fnisende, bemerket:
  - Afghanske skjeggløse gutter foretrekker å kjempe barbeint for å redde skoene sine og for å være smidigere. I alle fall til frost. Og i den sonen forekommer frost vanligvis bare i fjellet om vinteren. Men klimaet er ubehagelig, litt kaldt om natten, varmt om dagen - men tørt! Her i India er klimaet veldig fuktig og så varmt og mildt.
  Elizabeth nikket:
  - Ja, i India. Der kan du sove under en bro, selv om vinteren, og i Bombay, for eksempel, fryser du ikke engang naken. Men det er fortsatt fuktig og det er mange insekter. Så i oldtiden var det ingen himmel noe sted på jorden!
  Catherine sang:
  Jeg tar deg med til et fjernt sted,
  Livet vil være paradis...
  Bare ha synd på meg
  Bli min kone!
  Marianna bodde i et spesielt hus som så ut som et jordbær. Og i det øyeblikket jentene dukket opp, elsket hun gigolo-roboten. Og den vakre blondinen ristet bokstavelig talt av glede.
  Elizabeth bemerket:
  - Nei! Ser ut som vi er komplette idioter.
  Ekaterina foreslo:
  - La oss ikke forstyrre dem. La oss vente litt.
  Euphrosyne bemerket:
  - En robot er ikke en menneskegutt, men kvinner kan elske veldig lenge!
  Elena den rødhårede jenta foreslo:
  - La oss leke.
  Elizabeth spurte:
  - Hva?
  Den brennende skjønnheten svarte:
  - Vi skal ytre aforismer. Hvem er smartere og kulere?
  Catherine nikket:
  - Det er logisk, kom igjen, jeg går først!
  Euphrosyne mumlet:
  - Start!
  Jenta med gult hår sa:
  - Den som ikke har et hjerte av gull er ikke verdt en kobber, ødelagt krone!
  Elizabeth tvitret:
  - Er du et hagehode, får du ikke brukt innhøstingen!
  Elena fortsatte:
  - Hvis du ikke vet hvordan du knytter nevene, så blir du garantert skrudd!
  
  Euphrosyne om gurgling:
  - Kvinners svakheter gjør mektige menn maktesløse!
  Catherine hvisket:
  - Tungen er det mest pålitelige nettet for å fange insekter med intelligens!
  Elizabeth la vittig til:
  - En jentes bare hæl vil hjelpe deg med å finne nye luksuriøse klær og ta på deg en manns sko som en klubb!
  Elena tvitret som svar:
  - En revekvinne kan gjøre en løve til en bråtende vær, slippe løs på en saueskinnsfrakk!
  Euphrosyne knirket og blottet tenner:
  - Det er bedre å være barfotgutt for alltid enn en skodd gammel mann på en stund!
  Catherine bemerket med en latter:
  - Det er bedre for en jente å være barbeint enn å være stivbent!
  Og krigerne brøt ut i latter. Det var deres greie.
  Rødhåret Elena sa med et veldig fornøyd utseende:
  - Ja, etterforskningen vår ligner, ærlig talt, et klovneri. Vi markerer ikke engang tid, men kryper i sirkler. Nå, i stedet for å gjøre seriøse forretninger, lytter vi til de vellystige sukkene og skrikene til en gal dame. Og vi ser ut som totalt idioter!
  Euphrosyne bemerket sarkastisk:
  - Det er riktig! Men hva foreslår du at vi gjør?
  Elizabeth, en mutant jente med blått hår, som var den uuttalte lederen av disse fire, foreslo:
  - La oss synge!
  Catherine lo og spurte:
  -Er du seriøs?
  Jenta med blått hår nikket og la til:
  - Ganske! Dessuten kommer noen populære aforismer ikke til tankene.
  Euphrosyne trampet den bare foten hennes og knirket:
  - Selvfølgelig tar vi det og synger! Sangen hjelper oss å bygge og leve.
  Og de sang i kor;
  Vår vakre Rus er kjent,
  Mål på det kosmisk strålende fedrelandet...
  Ikke la tristhet plage gutten,
  Vi skal leve under hellig kommunisme!
    
  Vårt hjemland, strengen spiller,
  Det vil være fantastisk for alle på planeten...
  Vårt Russland er et hellig land,
  Hvor glade barn ler!
    
  Det finnes ikke noe fedreland - bedre enn et land,
  Han som gjenopplivet stor makt...
  Vi er bare mennesker, kjenner ørnene,
  La oss slå Wehrmacht i ansiktet!
    
  Vårt fedreland er en mektig drakt,
  Vi tar dyktige kort...
  Nei, Russland vil ikke kunne forsvinne,
  Hvis vi spiller hovedsleden!
    
  Russisk tro - mektig Svarog,
  Den med kosmisk rasende kraft...
  La oss be om at Rod vil hjelpe oss,
  Vinger av gull flagrer over verden!
    
  Ære til jordens kosmiske kraft,
  Den kraften fødte fenomenet ...
  Folk fra den nye russiske familien,
  Den russiske hæren er en formidabel styrke!
    
  Tro oss, vi ble født for verdensrommet,
  La oss gjøre russere til en supernasjon...
  Vi skal bli sønner av store generasjoner,
  Fienden vil være som egg med skall!
    
  Dette er den kuleste for Russland,
  Du er en pioner, selv om du har vært barn i årevis...
  Jenta vil sparke med bare foten,
  Du er en super kriger, regn fra bleier!
    
  Hjemlandet bor i guttens hjerte,
  Den som ble skapt raskt for plass...
  Du går rett på tur,
  Jeg tror vi vil bygge et palass av kommunisme!
    
  Det er her vår verden vil bli for Russland,
  Den mest kosmiske, fantastisk vakre...
  Du er vår Lada idol av lykke,
  Og det er farlig å kjempe mot Svarog!
    
  Sann styrke, vårt land,
  Han som ble født til lykke for oss,
  Selv om Satan angriper Rus,
  Maktens storhet vil være et idol!
    
  Dette er et strålende slag for fedrelandet,
  Jenta vil slå deg med sitt bare kne...
  Vi vil motta en gledelig gave,
  Og vi vil sette Hitler mot veggen!
    
  Den russiske hæren er ørner,
  De som vil ødelegge Kraut-hæren...
  Hordens dager, du vet, er talte,
  Og dere hunder, vet ikke å slå tilbake!
    
  Evig ære for å avkjøle Rus',
  Vi vil være trofaste mot familiens banner...
  Vi kan redde vårt fedreland,
  For folkets store lykke!
    
  Russland vil bli som jordens fakkel,
  Hva lyser veien til universet...
  Av hensyn til den store russiske familien,
  Og vi fortsetter å bevege oss mot skapelsen!
    
  Det beste eksemplet for en pioner er
  Dette er en kamp hvor alt er kult...
  Kanskje vil sir også vinne,
  Å krangle med oss, tro meg, er farlig!
    
  Jeg tror at vi alle vil fly ut i verdensrommet,
  La oss lage noen morsomme vitser om verden...
  Et sted kom kjeruben selv forbi,
  Vær et geni i stedet for en idiot!
    
  Det er det det handler om, fred for verdensrommet,
  Evig vakker, som et leketøy...
  Et sted er det en rasende fest,
  Og mentalsykehuset gråter for Adolf!
    
  Jeg tror at Rus vil blomstre fantastisk,
  At vi skal bygge herskapshus på Mars...
  Vi kan redde landet vårt, jeg vet,
  Alt blir flott, tro meg, det blir kjempebra!
    
  Det evige moderland, vårt land,
  Den sterkeste, ødelegger vakkert...
  Hvorfor angriper du oss, Satan?
  Det blir flott, folk vil bli overrasket!
    
  Dette er hva vår rase skapte for kosmos,
  Tro mot rommet, kul epoke....
  Et sted ble en bunker ødelagt av skjell,
  Våre saker, folk vet, er ikke dårlige!
    
  Dette er hva Russland bringer til universet,
  Verdens beste gave...
  Du vil bli hedret som Komsomol-medlem,
  Og jentas heteste kyss!
    
  Her er en by bygget på Venus,
  Veldig stor og veldig vakker...
  Og pioneren er glad for alt bedre,
  Han er en predikant av kollektivets land!
    
  Dette er den beste dressen for plass,
  Dette er når du skynder deg over ujevnheter...
  Og vi vil ikke la fedrelandet forsvinne,
  Det hele er enkelt, kjenn blomstene!
    
  Gud er beskytteren for vårt russ,
  Den som dukket opp i solens stråler...
  Så jente, ikke vær trist
  Og pionerene slo med nevene!
    
  Jentene våre er de kuleste
  De kan klippe ned alt gresset med et maskingevær...
  Führeren løper - angrip ham,
  La oss ta en tur til agnet!
    
  Hvis vi må, vil vi feie bort fjell,
  Jentenes bare hæl er som en slegge....
  La oss redde jorden fra svermen av napalm,
  Vel, det er en løkke på halsen på Horde!
    
  Jente, dette er en fin fighter,
  Kan klippe ned en snøre med en sving...
  Du er en gutt, du vet, godt gjort,
  Selv om han er en pioner, er det et barn som ikke er fattig!
    
  Nå angriper vi allerede Berlin,
  Den er dekket med strømskjold...
  Og til vår støtte, kjenn kjeruben,
  Sverd glitrende som diamanter!
    
  Dette er verdensrommet, vår jord,
  Vi kan fly, tro meg, med en kvasar...
  Vår beste familie
  Den knuser alt med et hyllet slag!
    
  Dette er hjertet til barna for fedrelandet,
  Det kuleste stedet i universet...
  De vakreste jentene i verden,
  Med stor kraft i uforgjengelig rom!
  Marianne er endelig lei av å elske med den kybernetiske gigoloen. Og fire mutante krigere kom inn på rommet hennes.
  Marianne hadde en flerfarget frisyre og så ungdommelig og kanskje til og med barnslig ut.
  Da hun så de heroiske jentene, lo hun og stakk ut tungen mens hun knurret:
  - Har du kommet for å tjene meg?
  Elizabeth brølte:
  - Du er en farlig kriminell, og du må svare på en rekke av våre veldig vanskelige spørsmål, ellers blir du sendt i fengsel!
  Marianne fniste og svarte frimodig:
  - De vil ikke sende meg i fengsel. Og sykehuset er ikke dårlig. Den er også full av forskjellige typer underholdning og maten er god.
  Elena bemerket i en streng tone:
  - Ikke lat som du er dum. Er du den som kapret det intergalaktiske skipet?
  Marianne fniste igjen og svarte:
  - Ja jeg! Jeg sprengte et annet univers og svelget et annet.
  Catherine bemerket med en latter:
  - Det er ikke klart fra deg at du svelget universer!
  Den gale jenta blottet tenner og brølte:
  - Nå vil jeg le
  Og jeg skal bare svelge deg!
  Jeg skal svelge det! Jeg skal svelge det!
  Jeg vil ikke ha nåde!
  Elizabeth blunket tilbake til henne og sang:
  Madhouse i brann
  Satans sanatorium...
  Det vil være en pisk på ryggen din,
  Vi er trofaste mot Herren!
  Marianne sluttet plutselig å rykke, de blå øynene hennes fikk et meningsfullt uttrykk. Og jenta med en forstyrret psyke spurte:
  - Er dere tilfeldigvis de samme fire - E-4, jenter med blått, gult, rødt og hvitt hår?
  Elena spurte:
  - Og i så fall, hva da?
  Marianna sang med et smil:
  - Fire jenter med bare føtter,
  Du har dolker, du har også sverd...
  Du løper raskt langs stiene,
  Og trenger du noe, din fistel!
  Og igjen begynner han å le. Vel, hun er definitivt helt gal. Men samtidig, skal det sies, er hun pen.
  Jentene så på hverandre. Og Euphrosyne bemerket:
  - Så, skal vi fortsette å spille tull, eller hva? Faktisk, er hun i stand til å lage noe?
  Marianna vaknet umiddelbart, snudde hodet og mumlet:
  - Vet du at jeg oppfant en evighetsmaskin?
  Elizabeth nikket:
  - Ja jeg vet! Dette er faktisk det graviomagnetiske prinsippet for hyperinduksjon som brukes. Den har bare liten praktisk bruk. Enheten er klumpete og produserer lite strøm. Det er mye lettere å bruke tradisjonell, kontrollert og helt sikker termokvarksyntese, som fra ett gram sand produserer samme energi som ved forbrenning av fire milliarder tonn kull. Hvordan lage så komplekse enheter som i beste fall kan lade en supersmarttelefon.
  Marianne bjeffet:
  - Men hun var i stand til å tilbakevise loven om bevaring av energi!
  Catherine nikket og la til:
  - Loven om bevaring av energi ble allerede tilbakevist av termokvarkfusjon. Og med termoprensyntese hentes energi fra ett gram sand, som når man brenner åtte kvadrillioner tonn kull! Og alle menneskehetens energiproblemer er nå løst for alltid!
  Den gale jenta sparket hennes bare, solbrune, muskuløse ben og sang:
  Uavslørte hemmeligheter for oss, det er på tide å avsløre dem,
  Naturens hemmeligheter ligger som i en sparegris...
  Vi vil rive ut kraften til galaksen, energien til kjernen,
  Kraften til ånden i flasken vil falme!
  Elizabeth klappet i hendene og la merke til:
  - Vel, du er nydelig! Jeg tror du vil gi fienden et knusende slag.
  Marianne fniste igjen, og tennene hennes, glitrende som perler, begynte å gnistre.
  Catherine spurte i en streng tone:
  - Har du et alibi?
  Marianne fniste og svarte:
  - Nei, jeg har ikke en slik sykdom.
  Elena bemerket, etter å ha sendt en forespørsel til Hypernet på forhånd:
  - Nei! Ser ut som hun lekte her. Jeg fløy også til Venus. Og det var utrolig flott for henne, selvfølgelig.
  Euphrosyne sang:
  Å drømme om andre verdener,
  Fly til stjernene inn i skyene...
  Skap en magisk verden
  Hvem, jente, er idolet ditt?
  Marianne fniste og foreslo:
  - La oss elske i stedet. Dette vil være den beste gjerningen.
  Elizabeth skyndte seg å endre samtaleemnet:
  -Har du prøvd å finne på noe ennå?
  Den mentalt forstyrrede jenta klødde seg i toppen av hodet med den bare, meislede foten og svarte:
  - Jeg prøvde å lage en tidsmaskin. Dette, skjønner du, er flott. Spesielt hvis du flyr inn i fremtiden. Ja, og tidligere ville det for eksempel vært mulig å drepe Hitler. Og endre verdenshistoriens gang.
  Elena bemerket logisk:
  - Da kan denne verden, hvis historien endres, forsvinne. Som den eldgamle filmen: "The Butterfly Effect." Og da er det ikke en sommerfugl å drepe Hitler!
  Elizabeth nikket samtykkende:
  - Ja, å ødelegge Hitler ville ikke nødvendigvis gjort verden til et bedre sted. For det første kunne noen mer intelligent, utspekulert og fleksibel ha blitt nazilederen, som ikke ville ha sendt jøder til ovnen, men ville ha handlet mer subtilt. Og ganske mulig ville han ha erobret verden. Eller det ville bli enda flere ofre. I tillegg kunne Stalin ha tatt over hele Europa uten Hitler, og deretter andre land. Og det er ikke et faktum at det var bra!
  Marianne protesterte:
  - Hvis kommunistene hadde forent hele verden tilbake i det tjuende århundre, så hadde vi kanskje allerede erobret hele universet!
  Ekaterina svarte:
  - Er ikke et faktum. Faktum er at i en planøkonomi av stalinistisk type er det ingen slik motivasjon for å utvikle teknologi som i kapitalistisk konkurranse, spesielt mellom ulike land. Hvis hele verden var under kontroll av en stalinistisk, planøkonomi og kun offentlig sektor, ville det ikke vært noe insentiv til å innføre elektronikk og andre forbedringer. Og det kan bli stagnasjon i fremgangen.
  Elena nikket på hodet, som var rødt og kobber, som et pionerslips:
  - Det er det! Det er noen smarte mennesker som sier: kanskje det ville vært bedre om Hitler vant? Faktisk, i det tredje riket, på tolv år, avanserte militærteknologien praktisk talt fra bunnen til avanserte stillinger, og under tyskernes dyktige ledelse, ideell orden og disiplin, ville menneskeheten virkelig ha erobret ikke bare sitt eget univers, men også andre!
  Marianne knirket, rullet hoftene og spurte:
  - Vel, er det ikke slik?
  Elizabeth svarte:
  - Vel, hvis det i Det tredje riket var likestilling for alle nasjoner, og det fantes normale ledere, kunne noe godt ha skjedd. Men hvis slavesystemet kom tilbake, hvilket insentiv ville det da være for å utvikle teknologi? Det finnes tross alt slaver! Og de gjør alt det skitne arbeidet for mesterne!
  Ekaterina bekreftet:
  - Ja! Et enhetlig imperium ser ikke ut til å være dårlig. Men hvis det oppstår på et usunt grunnlag, når menneskeheten ennå ikke har modnet, så kan det ikke komme noe godt ut av det. Og så, folk gikk gjennom alt, utøste mye blod og ble gale!
  Efrosinya la til med et smil:
  - Og vi gikk gjennom en brormordskrig, men vi skjønte at dette ikke var riktig metode. Selv om mer enn en million mennesker døde. Men enda flere døde i andre verdenskrig, og det kan ikke sies at dette lærte folk noe.
  Catherine sa med et smil:
  - Det generelle utdanningsnivået blant folk har steget. Spesielt takket være Hypernet. Når folk ble klokere, skjønte de at det var dumt å gå ned på kne fem ganger om dagen, og å betrakte diktatorer som guddommer, og at det å være en fiende for hverandre på grunn av hudfargen var en vederstyggelighet, og så på. Og landene begynte å forene seg. Og slett ikke takket være den nye Genghis Khan!
  Marianne fniste og noterte:
  - Og jeg ville ned i fortiden. Slå Genghis Khan med en blaster, brenn ham og ta plassen som hersker over universet!
  Elizabeth bemerket med et smil:
  - Noen ganger hadde jeg lyst på dette også. Så du tenker, hvorfor ga forsynet Djengis Khan flaks? Tross alt smuldret imperiet hans raskt og sporløst. Selv om dette på den annen side også har en filosofisk betydning.
  Euphrosyne foreslo:
  - Kanskje det er bedre om vi ikke går ut i naturen og spiser?
  Marianne mumlet:
  - Jeg vil ikke behandle deg. Det er bedre å bestille selv på Hypernet. Det er så enkelt. Du kan spise gratis noe som ikke kan skilles fra kongelig mat.
  Elizabeth lo og sang:
  Gratis mat og krem,
  På en kafé som heter San Remo!
  Elena konkluderte logisk:
  "Vi vil definitivt ikke finne noe her." La oss sjekke de andre i stedet. Ellers ville du kaste bort så mye tid på alle gale personer.
  Marianne knurret:
  - Jeg er ikke gal, jeg er et geni!
  Elizabeth nikket kraftig:
  - Vi er alle virkelig genier! Er det ikke?
  Catherine tvitret:
  - Alt er genialt, konsentrert...
  Men så kom ikke jenta med gult hår på noe smart eller vittig.
  Og rødhårede Alla sa:
  - Det er det, jenter, la oss gå! Det er fortsatt noen svært mistenkelige adresser her!
  Og kriger-etterforskerne hoppet ut av huset der den morsomme og, på sin egen måte, strålende gale jenta bodde.
  Elizabeth ristet hagl av svette fra det blå håret og la merke til:
  - Nok et falsk spor. Generelt er det lite sannsynlig at vi oppnår noe.
  Euphrosyne foreslo:
  - Kanskje vi kan ta en pause og meditere? I alle fall trengs det noen betydelige ledetråder. For eksempel noe knyttet til barndommen. Eller kanskje dette ikke er infantilisme i det hele tatt, noe helt annet!?
  Elena nikket kraftig på hodet og sa ja:
  - Ja, meditasjon! Dette vil sannsynligvis vise seg å være det ideelle valget og konklusjonen.
  Og alle de fire mutantjentene, etter å ha valgt et rolig, komfortabelt sted, satte seg i lotusposisjon. Og vi begynte å meditere. Håper at inspirasjonen vil komme til dem før eller siden.
  Og evig dag hersket på jorden.
  . KAPITTEL nr. 15.
  
  Under meditasjon begynte jentene igjen å huske sin strålende, og ekstremt turbulente og rike fortid. Der de kjempet med forskjellige typer hærer. Inkludert i krigene i det turbulente tjueførste århundre. Sommeren 2023 - krig i det sørlige CIS. Der de fire, i motsetning til krigen i Ukraina, bestemte seg for å kjempe på full styrke.
  Krigen mellom Taliban og Russland fortsatte. Afghanistan har en stor befolkning, mange unge mennesker som er sultne, sinte og aggressive.
  Og de kjemper i Tadsjikistan mens Russlands hender er knyttet til krigen i Ukraina, som støttes av det meste av verden.
  Og Taliban utnytter dette.
  Men veldig barbeint og vakre jenter i bare bikini kjemper på russisk side. Kampene kommer i bølger.
  Elizabeth skyter mot Mujahideen. Hun bruker et kraftig maskingevær av dragetypen. Og regner kuler over Taliban.
  Og de faller og presser på jenta. Et russisk helikopter skutt ned fra en hjemmelaget luftvernkanon vil falle. Han ble skutt ned av Taliban. Riktignok er det ikke jenter på helikopteret, men menn, og du synes ikke spesielt synd på dem.
  Og Elizabeth, jenta er barbeint og i bikini. Og når du er nesten naken, er det ingen som vil holde deg tilbake eller stoppe deg.
  Krigen i sør trekker imidlertid utover. Sommeren har allerede passert. Og så høsten - fuktig og regnfull. Afghanistan har en stor befolkning, pluss at muslimske frivillige fra hele den islamske verden kommer dit. Og nå har vinteren kommet, og krigen pågår fortsatt. Elizabeth kastet utslettelsesgaven med de bare tærne av meislede ben med morderisk kraft. Hun spredte Taliban i forskjellige retninger og sang, og blottet sine perlefargede tenner:
  Her er det vinter, vinter, vinter,
  Det begynte plutselig...
  Sveiper rasende, feier -
  Det blir bedre i morgen
  I morgen, i morgen, i morgen!
  Og nå er det nytt år!
  Det falt faktisk snø i Tadsjikistan på nyttår 2024. Og nå setter russiske jenter barbeinte, meislede fotspor i snøen, og det ser veldig vakkert ut.
  Zoya tok den og sang:
  En to tre -
  Tørk ned prosessorene dine!
  Fire, åtte fem,
  La oss spille lapta!
  Og jenta, med bare tær, lanserer dødsgaven med dødelig kraft.
  Catherine tok den og sang og blottet tenner:
  En to tre fire fem,
  Kaninen gikk ut på tur...
  Her er en jente som løper ut
  Dreper Mujahid!
  Men Elena leder også ilden. En sånn jente som ikke kunne vært kulere. Og han skriver med dødelig aplomb. Klipper ned Mujahideen uten unødvendig seremoni. Deretter begynner han å synge;
  Hvis baksiden er ubrukelig -
  Militær iver vil ikke hjelpe...
  Vel, hvis det ikke er noen iver,
  Baken vil være fiendens lunsj!
  Og rødhåret Elena, som både tar og kaster utslettelsesgaven med bare tærne. Og i virkeligheten vil den rive i stykker så mange dushmans at det rett og slett er skremmende.
  Elena gikk selvfølgelig ikke glipp av muligheten til å synge:
  Jeg har vært naken
  Hun hoppet sånn rundt på feltet!
  Jeg hoppet rundt på feltet...
  Kulatsky sang med!
  Og jenta vil ta øynene hennes som glitrer av safirer og gnister. Og øynene hennes er vakre. Og språket er veldig slemt. Og så smidig, og så groovy. Vel, akkurat som det er en slags saftig appelsin.
  Euphrosyne kjemper også. Og med bare tær kaster han utslettelsesgaver. Som er så dødelige og ødeleggende.
  Og i nærheten tok Taliban og slo ut en russisk stridsvogn. Og det russiske hærkjøretøyet begynte å rive i stykker, og kampsettet detonerte. Og igjen dør menn.
  Men Euphrosyne trenger ikke menn. De trenger å bli torturert. Og jenta tok den og sang:
  Menn, menn, menn,
  Dere er bare store dyr
  Når jenter dreper deg
  De renser jorden så mye!
  Taliban er faktisk beist.
  En gang fanget de en vakker jentespeider. Vel, til å begynne med tok de henne og dro henne opp på stativet. De vred leddene ut av armene mine, noe som var veldig smertefullt.
  Så la de stokker på jentas bare føtter, som lenket anklene hennes. Og deretter tok de og tente bål under hennes nakne, elegant buede såler.
  Den russiske jenta hadde store smerter. Taliban, før de stekte hælene hennes, tok og smurte føttene hennes med olje. Og derfor brant sålen sakte, og det var uutholdelig vondt. Og jenta stønnet og brølte. Og Taliban slo henne også på ryggen og sidene med en pisk. Så bestemte de seg for å intensivere torturen. Vi tok ut en varm ledning og begynte å slå skjønnheten på ryggen og brystet.
  Og hvor vondt det er. Spesielt da Taliban begynte å vri den russiske jentas skarlagenrøde brystvorter med en glødende tang. Og hun gråt så mye.
  Og hovedlederen for Taliban-avdelingen var rett og slett gal av torturen. Og han blottet gulltennene sine.
  Den russiske jenta spyttet som svar. Deretter begynte de å bryte de bare tærne hennes. Noe som er veldig vondt. Og jenta besvimte av den forferdelige, uutholdelige smerten.
  Men Taliban fortsatte å torturere. Først brakte de jenta tilbake til bevissthet ved å helle ut en bøtte med isvann. Og så installerte de sensorer og elektroder på kroppen hennes.
  Deretter begynte to gutter å tråkke på dynamoen. Strømmen begynte å flyte, og jenta rykket av helvetes smerte. Og faktisk når kroppen
  elektriske utladninger går gjennom, det er skummelt, ordet er at flokker med hester suser forbi. Og faktisk, enhver jente her vil hyle.
  Og guttene tråkker, og den nakne jenta hyler som en vill ulv. Og det gjør henne virkelig vondt.
  Og foruten sjokket, steker Taliban også den russiske jentas hæler, som allerede er dekket med store blemmer. De slo meg også på ryggen med en varm ledning. Og de slo til med raseri og forsinkelse.
  Og samtidig økte de melet. De begynte å strekke jenta og henge flere og flere vekter på blokken for å vri leddene hennes fullstendig.
  Den viktigste Taliban-banditten sang:
  For en smerte, for en smerte
  Kampresultatet blir: fem - null!
  Vel, hva kan du ta fra villmenn? De torturerte jenta veldig grusomt, men ikke spesielt sofistikert.
  Taliban er barbarer. Så, med pengene de fikk fra narkotika, kjøpte de en hel armada av stridsvogner fra Kina. Faktisk er Kina Russlands calico-allierte og venn.
  Og Taliban angrep fienden med sine stridsvogner.
  Men mot dem er fire russiske mutantjenter, denne gangen på den nyeste T-95. De er selvfølgelig barbeint og i bikini.
  Og hva?
  Elizabeth skjøt mot Mujahideen med bare tær og kvitret:
  - Ære til elefantenes moderland!
  Catherine slo også Taliban ved å bruke sin nakne, runde hæl og spurte:
  - Hva er elefantenes hjemland?
  Elizabeth, som blottet tenner, svarte:
  -Selvfølgelig, Russland!
  Catherine fniste og svarte:
  - Jeg trodde det var India!
  Elena slo dushmanene ved hjelp av den skarlagenrøde brystvorten, etter først å ha tatt av seg BH-en og knirket:
  - Jeg trodde elefantenes hjemland var Afrika!
  Euphrosyne trykket på pedalene med de bare, runde hælene og sang:
  - Små barn,
  Aldri...
  Ikke gå til Afrika for å gå en tur...
  I Afrika er det haier, i Afrika er det gorillaer,
  Det er store krokodiller i Afrika!
  Og alle de fire barbeinte jentene sang:
  De vil bite deg
  Slå og fornærme...
  Barn går ikke på tur i Afrika!
  Det er en raner i Afrika
  Det er en skurk i Afrika
  I Afrika er det en forferdelig Barmaley!
  Det vil bite deg
  Slå og fornærme...
  Barn drar ikke til Afrika for å gå tur,
  Det er et mareritt i Afrika,
  Gal skurk
  Barmaley dukket plutselig opp i den!
  Han løper rundt i Afrika og spiser barn!
  Ja barn! Ja barn!
  Latter er latter, men da Taliban fanget en russisk gutt på rundt fjorten år, tok de ham på alvor. Først kledde de ham av og spente ham opp på stativet.
  Så begynte dushman i turban og med skjegg å brenne tenåringens nakne, muskuløse kropp med en stang med et varmt strykejern.
  Så brakte Taliban-bøddelen en glødende jernstjerne til guttens nakne bryst og presset den til den.
  Gutten skrek av fryktelige smerter og mistet bevisstheten. Deretter ble gutten brakt til fornuft. Og de klemte de bare, nesten barnslige føttene hans inn i stokkene. Og de begynte å henge vekter på kroker i blokken. Og det var veldig vondt. Guttens unge kropp ble strukket kraftig, og gutten bokstavelig talt stønnet av smerte.
  Den russiske gutten fortsatte å bli torturert. Vi smurte de bare fotsålene med olje. Og så tente de et bål under dem.
  Og hvordan gutten skrek vilt etter det. Ja, det var ekstremt vondt.
  Gutten fortsatte å skrike, og Taliban slo ham med en pisk.
  Så tok de gutten og hektet ham i ribbeina. Og igjen snudde de det helt vrangen ut.
  Deretter sang Taliban:
  Vi vil ødelegge alle de vantro,
  La dem være tenåringer...
  Her er en kjerub over oss,
  Vi setter alle på styret!
  Deretter fikk en gutt fra Russland knust alle tærne på bare føtter med en varm tang. Og Taliban gjorde det sakte, for å forårsake så mye smerte som mulig for den pene gutten. Og så begynte de å knekke ribbeina til den unge krigeren med en hvitglødende tang.
  Så de knuste dem for ham slik at gutten ikke hadde et eneste helt ribbein igjen. Og gutten døde av smertefullt sjokk.
  I mellomtiden angrep Anastasia, ved hjelp av Witcher, Taliban fra et angrepsfly. Samtidig brukte hun raketter. Hun trykket på joystick-knappene med bare tærne og sang:
  Høyere og høyere og høyere
  Führeren løftet nesen...
  Noen ganger er takene våre blåst bort,
  Taliban har imidlertid ikke modnet!
  Akulina Orlova slår også motspilleren. Han gjør dette veldig nøyaktig og bruker den skarlagenrøde brystvorten for å trykke på knappen. Og et russisk angrepsfly eksploderer i nærheten. Den ble truffet av en drapsgave fra Taliban. Muligens noe laget i Kina. Og det vil ødelegge deg fullstendig.
  Akulina sang:
  - Hvis det er en mann, gå rett til kisten,
  Redder liv så...
  Vær barbeint jenter!
  Og krigeren vil le og le. Jentas ben, selvfølgelig, til tross for vinteren, kjenner ikke sko. Og hælene hennes er runde og bokstavelig talt skinner. Denne jenta er rett og slett super.
  Og brystvortene hennes er skarlagenrøde og glitrer som toppen av kirker. Dette er en kjempejente, for å si det sånn.
  Ja, hun liker ikke menn. Selv om han med glede bruker dem til glede. For å gjøre det flott.
  Akulina tok den og sang:
  Om denne barbeinte jenta
  Jeg kunne ikke glemme...
  Det virket som fortausteinene
  De plager huden av ømme føtter!
  Og Akulina, hvordan hun vil ta og rulle opp safirøynene sine.
  Her er hun en jente av høyeste nivå og klasse.
  Og Margarita Magnitnaya er også pilot.
  Vel, i mellomtiden treffer Margarita Mujahideen med stor dødelig kraft.
  Deretter vil han synge:
  Åh, hvilke ben!
  Så bra...
  Ikke vær redd, baby
  Skriv ned telefonnummeret ditt!
  Og Margarita vil ta det og vise tungen hennes. Hun er en ekstremt stridbar jente.
  Og hennes bare tær sender morderiske dødsgaver.
  Akulina Orlova sang med en latter:
  - Margarita, vinduet er åpent,
  Margarita, du husker hvordan det hele skjedde!
  Anastasia Witchakova nikket:
  - Ja, kvinner! Vi kan gjøre hva som helst, og vi vil slette fiendene våre grundig!
  Og jentene sang i kor:
  Hæren vår er sterk
  Hun beskytter verden...
  La Taliban rykke frem
  Jentene deres dreper dem!
  Fedora kjemper for eksempel også. Hun avfyrer en morter mot Mujahideen. Og hvis han driter seg, vil det ikke virke som mye for noen. Selv om Taliban har langt skjegg og barbert hode.
  Fedora stamper bare føtter i gjørma og synger:
  Ser du en formørkelse på himmelen?
  Et formidabelt symbol på surfe...
  Svarte vinger over hele verden
  Flokker av kosmiske hyl!
  Og en annen jente, Seraphim, kastet en drapsbombe med bare tærne, rev i stykker Talibans masse og sa:
  Taliban - forbannelsen stiger,
  Taliban - total død...
  Taliban og døde regimenter!
  Taliban leder galningen!
  Taliban!
  Og Seraphima vil ta en fløyte i munnen hennes og hvordan det vil blåse at kråkene vil besvime og gjennombore hodene til Mujahideen med nebbet.
  Jentene, må jeg si, er så flotte og vakre.
  Og nå kan du se hvordan Taliban satte fyr på et russisk ammunisjonslager. Det begynte å brenne, og granatene eksploderte med dødelig kraft. Taliban brøler og gleder seg.
  Men jentene fra himmelen driver med Mujahideen. Og du kan se hvordan Albina og Alvina dukket opp på himmelen.
  Begge jentene er rett og slett fantastiske blondiner. Og fantastisk vakkert. Og selvfølgelig barbeint, og i bare tynne truser.
  Dette er kvinner av høyeste, la oss si, orden. Og det de er i stand til å gjøre, er det ikke alle som klarer å gjenta.
  Og krigerne, faktisk, hvis de begynner å drepe, vil du ikke kunne stoppe dem.
  Albina avfyrte en rakett med kolossal destruktiv kraft fra flyet. Og hun knuste Taliban-hærens bunker, hvoretter hun sang:
  - Jeg er den sterkeste i verden,
  Selv bare føtter, nakne brystvorter...
  La oss bløtlegge Taliban i toalettet,
  Vi har ikke råd til å være svake!
  Alvina fortsetter å sende, ved hjelp av de bare tærne, dødsgaver. Og drep Mujahideen, hun tok den og sang:
  - Vi har søte jenter,
  De sier bare, skjønnhet...
  Stemmen til Komsomol-medlemmene ringer,
  Stormfull vår kommer!
  Og begge jentene vil ta det og synge på toppen av lungene:
  La meg dra til Himalaya
  La meg gå for godt
  Ellers vil jeg hyle, ellers bjeffer jeg,
  Ellers spiser jeg noen!
  Og jenta vil bare begynne å gale. Og hun synes det er veldig kult og sjarmerende. Og når du skriker - Kukareku - er det virkelig skummelt.
  Jentene tok i mellomtiden opp og begynte å skyte fra tunge våpen, noe som gjør inntrykk. Og de skyter så nøyaktig.
  Jenta Viola begynte å synge, glir tenner og skjøt nøyaktig på fiendene:
  - Jeg er den sterkeste jenta i verden,
  Jeg elsker å kysse menn...
  Soldatene vet ikke kul sending,
  Der jenta glemte å danse litt!
  Og krigeren vil le. Ja, skjønnheter vet hvordan de skal kvele dushmans.
  Og for å være ærlig, er de i stand til å bryte av hornene og funksjonene til en skallet person.
  Så prøv å gå opp mot slike skjønnheter.
  Nicoletta snakker også om Taliban. Hun er en veldig stridbar og aggressiv jente. Og når hun ler, virker det som latteren til en gal kvinne.
  Nicoletta blotter tenner og brøler:
  Vi er, wow, røvere,
  Røvere, ranere!
  Bang, bang og du er død,
  Død, død!
  Nicoletta lo og kvitret:
  - Ære til rompirater!
  Jenter andre steder var også rasende. Og så falt raketter på Taliban-posisjonene. Aurora slapp den ved hjelp av de skarlagenrøde brystvortene hennes, som ble brukt til å trykke på knappene.
  Og rakettene fløy. Og Mujahideen brøler.
  Her er et annet Komsomol-medlem som blir torturert. Uten å nøle ble bomullsull smurt med bensin stukket inn mellom hennes bare tær. Og de tok den uten videre og satte fyr på den.
  Bomullen tok fyr. Og jenta vil ta det og brøle. Og så tok de henne og dyttet en glødende stang inn i brystet hennes, rett inn i den skarlagenrøde brystvorten hennes. Og jenta bokstavelig talt brast ut i smerte.
  Og Taliban ler. Selvfølgelig elsker de også å knekke tærne. En av Mujahideen tok til og med jentas nakne runde hæl og brente den med et hvitt jern av varmen. Og det fungerte. Jenta vil begynne å skrike i vill redsel.
  Alice så dette gjennom et snikskyttersikte. Jeg så nærmere. Jeg tok den og satte den opp, og den var helt gal. Og morderkulen ville treffe bøddelen rett i magen. Og han skrek av vill smerte og begynte å vri seg. Og jenta tok den og sang:
  Godhetens engler,
  To hvite vinger over hele verden
  Det er et land et sted
  Der Svarog selv ble et idol!
  Angelica skjøt også, og meget nøyaktig, og traff torturisten i pungen. Også han vil skrike fra et velrettet treff. Slik fikk bødlene det.
  Og jentene sang:
  Dere dårlige bødler,
  En grusom straff venter...
  Vi har mange stearinlys
  De flotte menneskene angriper!
  Og jentene begynte å skyte rasende og nøyaktig. Og slå ut Taliban. Djevelen ville ikke være i stand til å motstå slike jenter.
  Alice nynner mens hun skyter mot fienden:
  Din skjebne er i balanse,
  Fiendene er fulle av mot...
  Men gudskjelov, det finnes venner
  Men gudskjelov, det finnes venner!
  Og takk Gud, venner har sverd!
  Og Angelica, som fortsatte å skyte mot Taliban og drepte dem, tvitret:
  - Når vennen din blør,
  Tråkket til slutten...
  Ikke kall meg en venn
  Verken feig eller løgner!
  Da tok jenta og kastet en granat med bare tærne med dødelig kraft. Og hun knuste Taliban i stykker. De avkuttede hodene til Mujahideen rullet ut.
  Angelica tok den og sang:
  Dag og natt bomber de kontinuerlig,
  Kjenner ingen medlidenhet, ingen skam...
  Fordi noen oppfører seg rart
  Hele landet dør!
  Alice, som skjøt mot Taliban og slo gjennom dem, tok det og noterte mens hun spyttet ut støv:
  - Det er et så fantastisk øyeblikk i dette Russland,
  Det som ikke er lett å gjette er hvem som er narren og hvem som er presidenten!
  Den rødhårede krigeren fniste og bemerket:
  - Slik skjer det - det er veldig dumt å ha en spion som president!
  Og begge jentene regnet igjen ned strømmer av ild over Taliban. Og de gjorde det ekstremt nøyaktig. Og skuddene deres traff Mujahideen.
  Og et annet sted kjempet andre jenter. Og også, selvfølgelig, barbeint og nesten naken.
  Alenka, for eksempel, avfyrte en bazooka ved å bruke den skarlagenrøde brystvorten. Hun gjennomboret en Taliban-kriger og flere av hans partnere.
  Deretter tvitret hun:
  - Nå er vi på paraden igjen,
  Vi er ikke på samme vei med banditten
  Vi er en brigade av barbeint jenter,
  Ladas lys er med oss fremover!
  Og krigeren, med sin bare hæl, vil kaste en utslettelsesgave. Og den vil rive i stykker en masse Mujahideen.
  Kvinnene her er kule. Olga skyter også mot Taliban. Dette er Mujahideen som rykker frem. De angriper i tykke lenker. Og jentene klipper dem ned uten seremoni.
  Olga avfyrte en rakettkaster ved hjelp av jordbærbrøtten hennes. Hun slo ut mange Taliban og sang:
  - Vi vil gi vår sjel, vårt hjerte,
  Vi er vårt hellige fedreland...
  Vi vil stå og vinne -
  Og vi vil ikke angre på livene våre!
  Og jenta vil kaste utslettelsesgaven mot Mujahideen med hennes bare tær av morderisk makt.
  Og hvor flott det er for jenter. Hvordan de slo Taliban.
  Veronica kjemper også. Jenta bruker rubin brystvorter når hun skyter.
  Og massen av dushmans, som et resultat, ble ødelagt. Og krigeren skriker av lungene hennes:
  - Jeg er den sterkeste i verden,
  Jeg kan kvele Taliban...
  Drep dushmans på toalettet,
  Vi får dem til å se ut som spill!
  Og Veronica, hvordan hun vil ta det og knulle det...
  Krigeren Anna er med henne. Og han utrydder Mujahideen. Jenta har selvfølgelig bare på seg truser. Det er praktisk. Og trusene er så tynne og de skjuler faktisk ingenting.
  Krigeren Anna skyter og slår ned motstanderne. Håret hennes er rødt, og jentene selv er rett og slett det høyeste lyset i kosmos.
  Og Anna, med bare tær, kaster dødsgaver, som beseirer Taliban på stedet.
  Krigerne skriker på toppen av lungene:
  - Mujahideen raser,
  Fienden flyttet regimentet fremover...
  Jenter bærer, vet seier,
  Taliban vil bli møtt med fiendtlighet!
  
  De skal spise griseskinnet,
  Fienden vil bli beseiret...
  Barbeinte jenter slåss
  Knyttneven til skjønnhetene er sterk!
  Og krigeren vil ta og slå deg ved å bruke den skarlagenrøde brystvorten hennes i kamp.
  Og la oss bare si, dette er veldig kult!
  En vakker rødhåret jente. Og hun elsker menn.
  Så Anna tok den og brølte på topp:
  - Det ble gitt ordre om å jevne landsbyen med bakken,
  Gradsalver ødelegger fjell...
  Führeren med skallet hode blåste på Afghanistan,
  Og la oss slutte å snakke til helvete!
  Og jenta vil le og le. Og latteren hennes er som ringing av bjeller.
  Jentene er fulle av spenning. Malvina kjemper også. Selvfølgelig har jenta ikke noe imot å bruke den skarlagenrøde brystvorten. Og samtidig synger skjønnheten også
  Og dette skjedde -
  Hva soldaten ikke ba om!
  En ond stamme har rullet inn,
  Mange helvetes, mørke krefter!
  
  Svarte djevler er frekke,
  Røm fra denne hengemyren!
  Her har de dolker i hendene -
  Sanger hyler - ikke en nattergal!
  
  Maskingeværet knuste infanteriet -
  Røyk fra ødelagte mørtler!
  De la ned et kompani med en gang,
  kyrasserens rustning hjalp ikke!
  
  Flokken har ikke noe ønske om å dø,
  Helvete, tro meg, er ikke et feriested!
  Og skjellene ødelegger bunkere,
  Erkeengelen deres treffer dem ovenfra!
  
  Demoner knirker inn i hullene deres med en gang,
  Vi brenner dem med napalm og svovel!
  Selv fjellene smelter,
  Vi ødelegger alt rundt!
  
  Men ikke bare tenk
  For en fiende er som vann!
  Kjempe, høydepunktet av vekst,
  Universets konge, Satan!
  
  Her er hans ildpust,
  Kjeruben brenner med en gang!
  Og Guds banner falt,
  Men vi tror, vi vil vinne!
  
  Vi gikk litt opp bakken
  Og la oss bli døpt!
  Gryntet på stien,
  Sønner av den vise Gud!
  
  Og nå løper vi til angrepet,
  Rop-hurra, tordenskrall!
  Hvor mye kan du imidlertid høre, banne,
  Men til helvete med hyttene, ødeleggelse!
  . KAPITTEL nr. 16.
  Jentene fortsatte meditasjonen. Det er ingen interessante tanker uansett, og ideene, for å være ærlig, har forduftet. Og de har aldri hatt en så kompleks og, ærlig talt, utrolig glatt virksomhet.
  Og her kan man faktisk huske de store bedriftene til de legendariske fire, uovervinnelige mutantjentene.
  Kvinne-snikskytterbataljonen under kommando av kaptein Elizaveta, som ennå ikke er en mutant, men allerede en tøff og sterk jente, tok en forsvarsposisjon i ruinene på Volodarsky Street. Jenter med maskingevær og hagler, bundet med bunter med granater, gjemte seg bak ruinene.
  Elizabeth har selv på seg en flekkete tunika over den nakne kroppen og korte bukser. En vakker og svingete jente, med sterke hofter, en tynn midje og en kort bob-hårklipp. Ansiktet er veldig uttrykksfullt, med en maskulin hake og vidstrakte blå øyne. Brunt hår ble grått av støv, høyt bryst, hardt utseende. Kaptein Elizabeth har kjempet i mer enn to år og har, til tross for ungdommen, sett mye. Jentas ben er dekket av skrubbsår og blåmerker. Det er lettere for en jente å bevege seg barbeint enn i røffe og klønete støvler.
  Den nakne sålen merker den minste vibrasjon av jorda, advarer om nærheten til en gruve, og moder jord selv tilfører utholdenhet. Jentas føtter, på den ene siden, har blitt grove, og er ikke redde for varmt metall eller skarpe ruiner, men på den annen side har de ikke mistet følsomhet og fleksibilitet, og advarer gjennom brølet av bevegelser av tanker .
  Søte Elizabeth holder en granat med en eksplosjonspakke festet i hendene. Du må krype til den formidable tyske Lion-tanken, som sprøyter gatene med maskingevær.
  Ekaterina kryper ved siden av henne. Også barbeint, siden alle jentene fra bataljonen nektet støvler, og imiterte sjefen deres. De støvete sålene hennes stikker ut mens jenta kryper på alle fire. Catherines gule hår er skittent og langt... Litt krøllete. Jenta selv er slank, tynn og lav. Hun kan til og med forveksles med en jente med smale skuldre og et tilsynelatende stort hode.
  Men Catherine har allerede opplevd mye. Hun klarte også å være i fascistisk fangenskap, og overlevde grusom tortur og gruvene, hvorfra hun ved et uforståelig mirakel klarte å rømme. Men ser på hennes barnslige, milde ansikt, vil du aldri si at hun ble slått på hælene med gummipinner og en elektrisk strøm ble ført gjennom kroppen hennes.
  Catherine skyter... En soldat fra Det tredje riket, i dette tilfellet en araber, faller død om og sparker opp sand og steinsprut med snuten.
  Elizaveta smetter en haug med granater under en haug med søppel. Nå skal en nittitonns "Løve" krype hit, og den skal sprenges. Jentas blå øyne glitrer som safirer i ansiktet hennes, mørke av brunfarge og støv.
  Erfaring tilsier at en godt beskyttet tank nå vil endre posisjon. "Lion" har 100 mm sidepanser, og til og med i vinkel. Trettifire kan ikke trenge gjennom det; bare tunge Keveshki har en sjanse. Men larver er målet. Det viktigste er å frata bilen mobilitet...
  Efrosinya avfyrer et utbrudd fra et maskingevær... En soldat av ukjent nasjonalitet faller. Tyskerne, etter å ha erobret, om enn moralsk for det meste, det meste av den østlige halvkule, setter pris på arisk blod og kaster koloniale tropper av arabere, afrikanere, indere, forskjellige asiater og europeere i kamp. Antallet polakker som har blitt lært opp fra vuggen til å hate det bolsjevikiske Russland har også økt. Her kjemper ukrainske nasjonalister, donkosakker, tsjetsjenere og hele det kaukasiske kaganatet. Hitler oppdro en hel internasjonal.
  Det er mange fiender...
  Efrosinya slipper behendig unna maskingeværilden. Kulen splittet nesten jentas runde hæl, svertet av støv. Den vakre kapteinen kjente til og med en kilning av hvor nært den store kalibergaven fløy. Jenta krysset seg og hvisket:
  "Ikke engang en kule kan stoppe oss!"
  Efrosinya fyrer tilbake... En annen jente, Angelica, er veldig rødhåret, over gjennomsnittet høy og muskuløs, til tross for hennes magre rasjoner. Hun er også en veldig pen jente, med luksuriøse hofter, stram midje, unwomanly brede skuldre og høye bryster.
  Elena kjemper i bare trusene, tunikaen hennes ble revet i filler og smuldret til støv, og nye uniformer blir ikke levert gjennom Volga. Måtte Gud gi at vi leverer litt mer ammunisjon og litt mat til de utslitte sovjetiske troppene.
  Så Euphrosyne er nesten naken, bena hennes er riper, spesielt knærne. Et splint traff den høyre fotsålen min, og det gjør vondt og det er vanskelig å gå.
  Rødhårede, støvete Angelica vrir på det vakre, men samtidig tøffe ansiktet sitt. Jenta, som skyter, sier:
  - Herren er over oss, Moskva og Stalin!
  Og hun avskjærer de angripende nazistene, og har knapt tid til å rulle tilbake.
  Ruinene og de trange gatene gjør det vanskelig for de truende tyske stridsvognene å snu. De nesten to hundre tonn tunge musene kan ikke passere i det hele tatt.
  Som Euphrosyne forventet, kjørte "Løven" litt og løp inn i en søppelhaug. Det var en eksplosjon. Larven sprakk og et par ødelagte ruller fløy av.
  Den sårede tanken stoppet og et granat fløy ut av tønnen...
  Det buldret et sted i det fjerne, og forsvant i ruiner. Blonde Svetlana, som en slange, hveste:
  - Dette er regnestykket mitt! Vi åpnet en konto.
  Jentekapteinen blir tvunget til å krype bort igjen. Tyskerne og deres satellitter kan ikke bruke sin tekniske overlegenhet i ruinene. På grunn av den sta Hitlers skyld, ble hordene i Det tredje riket fast i posisjonskamper i en ganske stor og godt befestet by.
  Ekaterina kaster en granat. Tvinger de skutt ned tyskere eller arabere til å gjøre saltomortaler, snu. Hånden til en av Hitlers jagerfly er revet av, og en engelsk klokke med kompass henger på den.
  Ekaterina sier med et smil:
  - Hva, kompasset viser deg veien til helvete?
  Og en vakker jente rister et stykke fast keramikk fra den støvete hælen.
  Elena rister også av seg støvet fra de faste, fyldige brystene sine. Brystvortene er nesten svarte av skitt og klør. Prøv å vaske deg. Igjen må du begrave deg når tyske maskingevær skyter. Og kryp på magen.
  Jentebataljonen holder sin stilling, selv om det er beskyting. Og tunge granater eksploderer, og bomber faller ned fra himmelen... Men ingenting vil bryte motet til sovjetiske heltinner.
  Nå ser Euphrosyne Panteren krype forbi. Vel, denne tanken er ikke så skummel lenger.
  Du kan slå den inn i siden. Jenta nyset og spyttet ut støvet som falt inn i den elegante munnen hennes. Hun tok en granat i hånden, vektet med en eksplosjonspakke. Du må krype opp ubemerket. Men det er så mye røyk rundt.
  Elena begynte å klatre opp og hvilte de bare tærne og albuene på gresset. Hun lignet en katt som forfølger en mus. Jenta husket krigen fra den forferdelige sommeren førtien, da Wehrmacht forrædersk invaderte de enorme vidder av Sovjetunionen. Var jenta, nesten en jente, redd? Først ja, men så blir man vant til det. Og du oppfatter allerede de konstante eksplosjonene av skjell som en vanlig støy.
  Og nå eksploderte det veldig nærme. Jenta slår på magen. Fra oven flyr fragmenter forbi som en flokk ville bier. Elena hvisker med sprukne lepper:
  - I rettferdighetens navn, Herre.
  Jenta akselererer gjennomgangen, og deretter, med en løpende start, kaster hun en granat med en vedlagt eksplosiv pakke. Gaven flyr i en bue. Det er en eksplosjon og Panthers tynnere siderustning gir etter. Den tyske tanken begynner å brenne og kampsettet detonerer.
  Euphrosyne hvisker med et smil:
  - Takk, o allmektige Jesus. Jeg stoler på deg alene. Jeg ber til deg alene.
  Panteren er ødelagt. Den avrevne lange stammen er begravd i ruinene. Frontrustningen, atskilt fra siderustningen, ligner en scoop.
  Euphrosyne, hvis øyne glitrer som kornblomster i ansiktet hennes brune av støv og brunfarge, sier:
  - Jo flere eiketrær fienden har, jo sterkere forsvarsverk!
  Elena er veldig sexy, med sine svarte truser og nakne, støvete, sterke kropp. Jenta er veldig flink. Hun kan kaste glasskår med bare tærne.
  Nå kastet hun en skarp gjenstand med sin grasiøse fot, dekket med et lag med støv. Og det gikk rett i halsen på fascisten. Vakre Elena babla:
  - Og jeg er et sexsymbol, og et symbol på døden.
  Jenta krøp deretter igjen og skjøt. Euphrosyne skjøt også.
  Den vakre kapteinen, Elizabeth, etter å ha kuttet ned fascisten, twitret:
  - Livet er en kjede, og små ting er leddene i det.
  Catherine skjøt, skar opp hodet til Fritz og la til:
  - Det er umulig å ikke legge vekt på lenken.
  Efrosinya, igjen skjøt nøyaktig, raspet:
  - Men du kan ikke henge deg opp i småting ...
  Ekaterina, som om hun skjøt, la til:
  - Ellers vil kjeden omslutte deg.
  En annen jente, Olympiada, også veldig vakker, forberedte sammen med pioneren Seryozhka en mine på ledningen. De to dyttet den... En lumsk krøp krøp inn i Tiger-2-larven. Og hvordan denne langløpede tyske maskinen vil eksplodere.
  Den blonde gutten Sergei utbrøt:
  - Vårt Russland, en parasha for deg!
  Og han hadde knapt tid til å hoppe vekk, og blinket med de svarte, nedslåtte hælene fra det fallende taket.
  Olympias strøk guttens hals og sa:
  - Du er veldig smart.
  Pioneren tok seg til fronten og sluttet seg til kvinnebataljonen. Gutten er til og med veldig oppfinnsom. For eksempel laget han fly for å skyte ned fascistiske angrepsfly. Når Focke-Wulfs, eller TA-152s, reiser seg, høres et utrolig øredøvende brøl.
  Tyskerne slår til til akkompagnement av en Wagner-symfoni. Så majestetisk melodi.
  Olympiad sier irritert:
  - De prøver fortsatt å skremme oss.
  Pionergutten sang med patos:
  - Den russiske krigeren er ikke redd for døden,
  Døden under stjernehimmelen vil ikke ta oss!
  Han vil kjempe hardt for det hellige Rus',
  Jeg lastet det mektige maskingeværet!
  Olympias, en høy, muskuløs jente med brede hofter og skuldre, en typisk bondekvinne. Klærne ble revet i filler under kampene, de sterke bena var bare, håret var flettet til to fletter og var veldig støvete.
  Seryozhka er bare elleve år gammel, tynn av underernæring, en oppskrapet og skitten gutt kun iført bukser. Guttens naturlig hvite hår er blitt grått, og ribbeina er synlige gjennom den tynne, solbrune og skitne huden. Bena mine var forferdelig brukket og dekket av brannskader, blåmerker og blemmer. Det er sant at skjebnen beskyttet barnet mot alvorlige skader.
  Sammenlignet med ham virker OL stort og feitt, selv om jenta ikke er feit i det hele tatt, men med sterkt, trent kjøtt på beina. Dessuten så det ikke ut til at sult påvirket hennes slanke og store figur i det hele tatt.
  En jente avfyrer en tung anti-tankrifle. Du kan ikke trenge direkte inn i tyske kjøretøy, men det er en sjanse for å treffe sporene.
  Og den heftige "Løven", etter å ha mottatt et tungt eksplosiv i chassiset, begynte å blåse røyk som en storrøyker.
  Seryozhka sang sarkastisk:
  - Stinky Fritz, uten å tenke, tente en sigarett ved inngangen! Han fikk selvfølgelig store problemer!
  Olympias, som blinket med de muskuløse, solbrune leggene, gjorde en steppdans med de bare, vakre føttene. Jenta sang:
  - Ansiktene til russiske helgener blinker fra ikonet... Gud gi, du dreper minst tusen Krauts! Og hvis noen dreper mer enn nazistene, vil ingen, tro meg, fordømme deg for det!
  Deretter ladet hun antitankriflen på nytt og skjøt igjen. Den tyske transportøren slapp igjen en strøm av røyk.
  Jentebataljonen påførte Krauts betydelig skade. Men selv led han tap. En jente ble revet i to, og ansiktet ble så blekt, til tross for støvet.
  Elizabeth stampet sint med bare foten slik at sprut fløy og kurret:
  - Vi vil tappert kjempe mot fiendene våre slik,
  Fordi jagerfly kan kjempe hardt!
  Det meste av Stalingrad er allerede erobret av nazistene, men det som er igjen av byen ønsker ikke å gi seg og overgi seg.
  Efrosinya prøver i mellomtiden å bryte gjennom tigeren. Det kraftige tyske kjøretøyet ble truffet i siden av en granat, men ga seg ikke. Snur seg for å avfyre kanonen. Jenta må begrave seg i bakken og ruinene slik at den frigitte gaven ikke blir knust av eksplosjonsbølgen.
  Euphrosyne hvisker stille:
  - Mamma, pappa, jeg beklager!
  Catherine kastet en granat mot tigeren, som eksploderte i pannen. Jenta hvisket:
  - Om at lys er læren om vinteren om våren... Jeg gjentar uten unntak at Hitler er en pestilent jævel!
  Elena brøt fascistenes mål og sprayet dem med et utbrudd av ild, mumlet:
  - Jeg så Führeren i kisten nå! Og hun sparket den elendige mannen rett i øyet!
  Den rødhårede jenta kastet faktisk en granat inn i tanken med bare fingrene. Den traff tønnen... En eksplosjon fulgte, og tigerens snuteparti ble forvrengt.
  Den feige tyskeren tok den og rygget unna.
  Euphrosyne sutret gjennom neseborene hennes:
  - Vårt vil ikke gi etter for ditt!
  Catherine kuttet ned Hitlers leieboer med en kule og sang:
  - Men skurken tuller ikke! Hender, føtter, han vrir på russiske tau! Den setter tennene inn i hjertet... Den drikker fedrelandet til bunnfall!
  Euphrosyne, fniser, bjeffet:
  - Führeren skriker vilt og anstrenger seg!
  Ekaterina sparket og la til:
  - Vel, dødspust og gliser!
  Nå har en enda farligere "Shtumrtiger" dukket opp. Det ødelegger hele bygninger og bunkere. Dessuten nærmer den seg ikke stillingene til sovjetiske tropper. Bilen holdes under tak av tyske maskingeværere.
  Efrosinya ser at det er umulig å komme i nærheten av Kraut-posisjonene. Men det er Focke-Wulfs på himmelen. Et av disse kjøretøyene flyr nærmere sovjetiske posisjoner. Jentene åpner ild mot henne.
  Elena kaster en granat og sier rasende:
  - I dyp død er det ingen tilgivelse!
  Deretter avfyrer jenta et utbrudd fra et maskingevær. Ruller raskt tilbake. En relativt ny tysk tank "Panther"-2 med et lite tårn og en lavere silhuett nærmer seg raskt.
  Flere jenter kaster granater mot en tysk bil. Hun, etter å ha mottatt gavene, fryser og klarer ikke å snu seg.
  Elena plystret og hvisket:
  - Dette er en ny ulykke. Vi river kjevene hennes fra hverandre!
  Panther 2 snerret og avfyrte sitt kraftigere våpen.
  Ildsøylen splittet luften og oppvarmet og elektrifiserte atmosfæren øyeblikkelig.
  Elena fniste mens skjellene fløy forbi den halvnakne jenta. Den skamløse rødhårede ristet på hoftene og skrev:
  - Og Newton beseiret fiendene sine, kastet åket fra tronen! Han dekreterte sin Newtons lov til Fritz!
  Stalingrad var fullstendig oppslukt av branner, da det så ut til at ildtunger slikket himmelen og lilla, oransje og skarlagensrøde gnister knitret. Og hver gnist er som et spøkelse som rømmer fra et helvetes slott.
  Euphrosyne, etter å ha slått ned en tysk jagerfly, blinket med de blå øynene og sang:
  - Hvorfor sutrer du, din dumme gamle dame? Tro meg, det er bare en gal person som gråter for deg!
  Catherine sang da hun skjøt mot nazistene:
  - Så deilig det er å legge seg på gresset og slå Krauts i hodet! Gi Fuhrer et omslag og skyt kuler fra et maskingevær!
  Jenta fniset vilt og rullet over fra magen til ryggen. Jeg har laget en sykkel med føttene. En granat fløy opp. Den flygende Focke-Wulf, etter å ha fått granatsplinter under buken, steg raskt høyere. Tilsynelatende har skarpe fragmenter skadet ham. Den fascistiske skapningen tok fyr og begynte å miste deler av sine brukne vinger.
  Euphrosyne, som så hvordan Focke mistet høyden, kvet:
  - Dette er en semafor. En øks henger om bord.
  Det tyske flyet eksploderte og spredte rusk i alle himmelhjørner. Og hvor ble det av det fascistiske esset? Gjorde min siste sving. Bøddelen gikk i forfall, ikke piloten.
  Catherine nyset, spredte støvet og sa:
  - Å være eller ikke være? Det er ikke et spørsmål!
  Elena kastet igjen et stykke glass med foten, så mye at det traff øyet til Fritz og kom ut gjennom bakhodet til Fritz:
  - Jeg er en tankarmada! Og du trenger behandling!
  Tyskerne og deres satellitter forsøkte å rykke frem ved å kaste granater foran dem. Slik taktikk fungerte ikke mot jenter. Så Seryozhka satte ut katapulten og angrep fienden som svar.
  Pionergutten brølte:
  - Julenissen river Hitlers kjevene fra hverandre!
  Katapultladningen, som trengte gjennom mengden av fascister, fikk dem til å fly fra hverandre og samtidig snu seg i luften. Fritzene falt og ble knust mot mursteinene.
  Tiger-2-tanken, etter å ha mistet balansen, kolliderte med løven. Eh, Leva, hvor er det formidable navnet ditt?
  Euphrosyne smilte og svarte:
  - Vel, Seryozhka er flott!
  Gutten bjeffet aggressivt:
  - Pioneren er alltid klar!
  Jenta ristet bare foten som svar.
  Jentekapteinen begynte å spikre igjen. Og OL kilte Seryozhkas smale fot, hvor vanskelig det er! Ikke rart at gutten ikke er redd for å løpe gjennom branner.
  Catherine sa i en sang:
  - Ungdom er bra - alderdom er dårlig!
  Elena, denne blide rødhårete, var enig:
  - Det er ikke noe verre enn alderdom. Dette er faktisk den mest ekle tilstanden av alle mulige!
  Og jenta gjorde et vippehopp. Et øyeblikk så hun for seg de gamle kvinnene. Nei, du kan ikke sammenligne en gammel kvinne med en jente. Og hvilken skjønnhet det er i slanke kropper.
  Elena tok den og sang:
  - År etter år flyter som en campingvogn,
  En gammel kvinne maler henna i en morter...
  Og hva med min slanke figur?
  Jeg forstår ikke hvordan ungdommen min forsvant!
  Efrosinya blinket med øynene, slo tyskeren ned med et treff i lysken og bemerket:
  - Nei! Likevel er det en slik sjarm i krig - å forbli evig ung! Alltid full!
  OL satte en ny ladning i katapulten. Dette er noe som en god mørtel. Jenta hvisket:
  - Ikke bestå, men bestå!
  Seryozhka stokket den tynne, men kvikke foten og bjeffet:
  - Fritsam ansikt!
  Og granaten fløy sammen med eksplosjonspakken i full fart mot de nazistiske stillingene.
  Ja, Stalingrad ble ikke gitt til dem. Overgrepet har pågått i tre måneder siden slutten av juni, men byen er ikke tatt til fange. Nazistene oppnådde suksess i andre sektorer av fronten, men ikke i denne.
  Euphrosyne avfyrte en pistol og knurret:
  - Alt er umulig, men det skjer mulig. Det er ingen grunn til å gjøre universet veldig komplisert.
  Og den traff motorsykkelens bensintank. Bilen eksploderte, og brennende virvelvind lyste opp det røykfylte landskapet. Og tyskeren ble revet i stykker av en brennende pote.
  Jentekapteinen ropte:
  - Jeg elsker å drepe ondskap! Og dette er det høyeste gode!
  Catherine slo tyskerne med et utbrudd og hveste:
  - La oss leke piggsvin!
  Elena åpnet ild, mer nøyaktig. Flere svarte ble liggende på den sotdekkede steinspruten:
  - Drep fienden! - Jenta hvisket.
  Catherine sang lekent:
  - Etter å ha malt Hitler med leppestift, Mainstein med hårspray, vil demonene dra deg i fangenskap, din trofaste hund vil gnage deg!
  Euphrosyne, skyting, hveste:
  - Kom igjen på kvelden, Adolf skal henge seg... Slutt å tulle! Kom igjen om kvelden, fly som en falk for å slå nazistene hardt!
  Catherine sa i raseri og slo hjelmen av stormtrooperens hode:
  - Vi kan! Og det vil vi!
  Jenter fra Lenin-bataljonen stoppet fremrykningen av den utenlandske hæren. Fritz beveget seg fremover, bokstavelig talt forsøplet rommet med lik. Løvetanken, som det var knyttet forhåpninger til, hjalp heller ikke. Her er en modifikasjon av kjøretøyet med en 150 mm kanon.
  Elena slår av en stein som sitter fast på den nakne brystvorten hennes. Jenta har så vakre og fyldige bryster. Jenta kaster en granat med foten. Benet er sterkere enn armen, og kastet går videre.
  "Lion" fikk et hull i sporet og stoppet. Skutt fra den kraftige munnen hans. Rumle og kollapse.
  Elena, spytter, sier:
  - En russisk kriger stønner ikke av smerte!
  Og igjen skyter jenta. Og han gjør det ekstremt nøyaktig. Fascisten som lener seg ut av tårnet faller tilbake.
  En rødhåret, nesten naken jente sier:
  - Det er forgjeves at fienden tror at han klarte å knekke russerne! Den som er modig vil angripe i kamp, vi vil slå fiendene våre hardt!
  Og Elena ruller ut magemusklene, som hun har veldig skulpturert.
  Å, så vakre jentene er! Jeg vil virkelig ikke at noen av dem skal dø.
  Stalenida løp forbi... En veldig vakker jente med luftig hvitt hår. Hun klarer på en eller annen måte å smøre dem med en slags trylledrikk slik at de ikke blir skitne.
  Jenta er veldig vakker, med Venus-figuren, bare mer tonet og skulpturert. Hun har bare på seg bh og truser. Alt annet er allerede revet i stykker. Men så grasiøse beina er! Dette er ikke en jente, men et segl av perfeksjon, en skjønnhetskrone.
  Hun beveger seg på en spesiell måte, som et ekorn. Og bare føtter bare flimrer, og hælene forblir overraskende rene. Stalenida skyter, og fascisten får et sår i brystet.
  Jenta sier:
  - Lojalitet til fedrelandet er det høyeste ordet!
  Elena bemerket med en latter:
  - Ta av deg BH-en og bli i trusa, som meg!
  Stalenida ristet negativt på hodet:
  - Dette er ikke passende!
  Elena ristet på hoftene, skjøt nøyaktig og sang:
  - På en eller annen måte har et Komsomol-medlem blitt uvanlig! Å gå rundt med bar overkropp sånn er veldig uanstendig!
  Stalenida fniste og sa:
  - Hvorfor bringe glede til Krauts ved å se på skjønnheten vår!
  Angelica svarte bestemt:
  - Vår skjønnhet er dødelig!
  Ståljenta fniste og skjøt mot TA-200. Nazistenes bil tok fyr. Og den vakre blondinen røpet ut:
  - Død over det onde!
  Elena fniset:
  - Og livet er bra!
  Stalenida, da han så at tyskeren falt, knurret:
  - Dette er den høyeste verdien! Tro ikke, fascister, at dere har vunnet!
  Elena vil synge:
  - Seieren venter! Seier venter... De som vil bryte lenkene! Seieren venter! Seieren venter! Vi vil være i stand til å beseire nazistene!
  En vakker jente, og hennes nakne bryster skjelver. Det er godt med naken overkropp i varmen, som forsterkes av branner.
  Euphrosyne så nå mye mer bestemt ut. Hun skjøt mot Fritzes med et maskingevær og bjeffet:
  - Jeg skal kastrere deg!
  Og sannelig, nazistene mottok dødelige gaver og kister! Og jenta viste dem figuren sin ved å peke med bare tærne. Og hun plystret som en røvernattergal. Dessuten, gjennom fingrene på underekstremitetene.
  Jentekapteinen er veldig smart. Og glitrende. Og slett ikke grusom. Også hun synes noen ganger synd på fiendtlige soldater som kan ha barn som vil gråte for sine myrdede fedre.
  Euphrosyne driver imidlertid bort slike tanker fra seg selv, de får henne til å gråte. Men det var ikke russerne som kom til tyskerne for å rane og drepe. Nei, dette er tyskerne og en hel aggressiv flokk med utlendinger fra hele verden brast inn i russiske rom.
  Efrosinya krysset seg og skjøt mot Fritz, som ubemerket forsøkte å komme nær de russiske stillingene. Øyet og hjernen hans, slått ut av en kule, lekket ut.
  Jentekapteinen smilte og sa vittig:
  - Rett øye til øye, hode til hode!
  Efrosinya skjøt nøyaktig og traff en motorsykkel med en sidevogn. Bilen begynte å rive, og maskingeværet fløy av og veltet flere ganger. Så gjennomboret snuten hans ruinene.
  Jenta gned den nakne, støvete sålen på ruinene. Og hun tok sikte igjen. Det muntre, unge ansiktet hennes gliste fornøyd. Jenta sang:
  "Nei," sa vi til fascistene, vårt folk vil ikke tolerere at russisk velduftende brød kalles "brod!"
  Catherine tok et veldig nøyaktig skudd, som satte fyr på Focke-Wulf, og kvitret:
  For en skurk er selvfølgelig valget klart,
  Han er klar til å forråde Rus' for dollar...
  Men den russiske mannen er så fantastisk -
  Jeg er klar til å gi livet mitt for fedrelandet mitt!
  Jenta tok en salto og viste nazistene en kake, og snurret rundt, og kulene traff ikke skjønnheten.
  Catherine dukket opp, denne skjønnheten, nesten naken og sotete, som en djevel, kastet granater med begge bena på en gang. Og hun sjekket:
  - Det jeg har er... Til Fritz i den skarpe siden!
  OL korrigerte Elena:
  - Skarpt til siden, ikke til den skarpe siden!
  Jenta fniste og ristet vannmelonbrystene, og skjøt ut en granat ved hjelp av en granat med en eksplosjonspakke. "Tiger" ble truffet i tønnen, og dette skjeve kunstverket slapp unna.
  Deretter trakk Hitlers skapning seg tilbake. Hun begynte å krype, som en skilpadde fanget i en brann.
  Euphrosyne sang, blunket muntert:
  - Og tigeren rygger og tyskerne gjemmer seg!
  Jentebataljonen manøvrerte under luftangrep og tunge kanoner. Så traff rakettkasterne, knuste, varme klipper reiste seg mot himmelen. Og steinene tok fyr. Heldigvis døde ingen av jentene, men mennene dro til den neste verden. Og sjeler flyr - noen til himmelen, og andre til helvete! Der djevlene med høygafler allerede venter på dem som ikke trodde på Jesus.
  Elena, den mest sexy av krigerne, er rasende: kan nazistene, med sin Sturmtiger, skyte mot posisjonene til de sovjetiske troppene og drepe de røde krigerne?
  Og jenta grep en granat med bare føtter og snurret i kaskader av saltomortaler. Og det snurret fortere og raskere. Og så kastet hun av all kraft dødsgaven i den brede tønnen til Sturmtigeren. Skjønnhetens nakne, solbrune ben blinket, og en granat fløy inn i den brede tønnen. Og den kraftige bilen ble først kvalt og så eksploderte. De to "Royal Tigers" som sto på sidene av "Sturmtiger" ble kastet opp og spredt i forskjellige retninger. Rullene ble revet av dem, og de falt og fløy som dronningens ødelagte halskjede.
  Eksplosjonsbølgen kastet Elena opp, og jenta fløy opp ned. Og hun ble snudd, vugget og kastet. Men skjønnheten landet likevel, skarpe steinsprut og knuste steiner gravde seg inn i hennes bare såler. Jenta hadde smerter, og selv gjennom den hardhårede foten hennes stakk en skarp spiss.
  Men Elena fant styrken til å reise seg og rope:
  - Dere fascister kommer i aske!
  Efrosinya og de andre jentene ble kastet opp av eksplosjonsbølgen, og til og med litt knust. Men ikke en av de vakre krigerne døde. Jentene møtte orkan og velrettet ild. Undertrykker de hoppet ut nazistene og andre aggressive insekter som beleirer USSR.
  Catherine sang med stor entusiasme:
  - Og når Herrens basun blåser oss i kamp, vil vi være venner sammen med Komsomol! Og etter Jehovas vilje vil jeg være ved det himmelske navneoppropet!
  Elena ristet av seg støvet fra de blodige, ødelagte sålene hennes, sang:
  - Lenin, fest, Komsomol! Vi sender Fuhrer til galehuset!
  Jentene begynte å le øredøvende, og Seryozhka sa med alarm og irritasjon:
  - Og katapulten min er ikke like nøyaktig som disse nakne og sterke, solbrune bena til Elena!
  Olympias bøyde armmusklene og sa:
  - Det er ok! Du kommer opp med noe kulere!
  . KAPITTEL nr. 17.
  Jentene ville virkelig lære noe nytt om denne saken og har i det minste den minste peiling. Men så langt, som fisk i gjørma, flagret de, dinglet og klarte ikke å feste seg til noe bestemt mål.
  Under disse forholdene er det bedre å huske dine veldig interessante og, på sin egen måte, unike bedrifter.
  Elizaveta og teamet hennes, slik det var i historien til eventyrene deres, avviste fremrykningen til Fritz i Voronezh.
  Tyskerne flyttet tankene sine under snøfallet og forsøkte å bryte gjennom fra flankene.
  Krigerne, som alltid i bikini og barbeint, kjempet i kulden. De begravde seg i snøfonner og skjøt derfra og kastet granater og eksplosive pakker med bare føtter.
  Veldig vakre, sexy og perfekt tonede jenter. Solbrun, barbeint.
  Elizabeth kuttet ned Krauts og knirket:
  - Vi jenter er veldig stolte av oss selv!
  Catherine plystret også og knurret:
  - Vi streber kun etter å stå på de første radene!
  Elena, denne røde djevelen, sang:
  - Vi er bare primas og ballerinaer!
  Deretter avfyrte hun en granat med bare foten.
  Euphrosyne tok den og skjøt. Hun kastet en sitron:
  - La oss kjempe rent! Vi har ikke et klovnesinn!
  Jentene gjorde en kjempejobb. De skjøt og kastet granater med sine svært forførende ben. Hva med Fuhrer...
  Elizabeth blottet brystene og ga granaten den skarlagenrøde brystvorten. Den fløy over og falt inn i nazistenes rekker. Hun knirket:
  - La det bli en flott dommedag!
  Catherine tvitret:
  - Og Svarog den store Gud kommer!
  Og på samme måte skyter han ut en granat med bare fingrene.
  Elena fniste og bemerket:
  - Fortsatt interessant. Kristne har en pasifistisk Jesus. Og vi har en flott børsemaker Svarog! Du kan se forskjellen!
  Og han vil også kaste en eksplosjonspakke med sin bare hæl.
  Da vil Euphrosyne treffe fienden med en granat med bare foten. Og han skal synge og blotte tenner:
  - Vår Gud er krigens gud! Ikke pasifisme!
  Deretter kastet jentene en snøball på hverandre. Elizabeth fniste og sa:
  - Det er bra at Vladimir var smart nok til ikke å konvertere til jødedommen. Jeg tror imidlertid det er bedre å utvikle vår egen. Vel, hvorfor trenger vi andres tro?
  Jenta tok og avfyrte en granat med bare foten. Og spredte fascistene.
  Catherine, skyting, la til:
  - Nei, faktisk gjør troen pasifistisk. Men du kan komme opp med din egen Iriy.
  Og også med bare tær, mens han lanserer dødsgaven og knuser et par dusin fascister.
  Her angrep Elena også nazistene. Og igjen, med bare føtter, ga hun etter for eksplosivpakkene.
  Hun spredte fascistene og knirket:
  - Et gammelt eventyr på en ny måte!
  Og viste tungen hennes!
  Efrosinya avfyrte en linje. Hun klippet ned Fritzene og knirket:
  - Og store endringer for fremtiden!
  Og hun lanserte den med sin bare hæl, og knuste ryggen til Fuhrers.
  Elizabeth tok det og brølte med et desperat uttrykk:
  - Jeg er den kuleste jenta! Jeg skal feie alle bort på en gang!
  Og bare tær kaster død og kaos.
  Ekaterina slo også. Skutt ned en haug med fascister.
  Og hun bjeffet:
  - For ære og fedreland!
  Etter som igjen vil hennes bare fot starte noe.
  Her vil Elena ta det og knulle det varmt. Vil knuse fascistene. Det vil smuldre dem i biter.
  Så tar han den og synger:
  - Ære til fedrelandet og ære!
  Euphrosyne vil også lansere gaven død og blather:
  - Og vi skal være sammen!
  Og bare ben, hvordan de vil lansere ødeleggelse.
  Elizabeth vil også bare gå og spikre... Hun skal klippe ned Krauts.
  Så tar han den og gir den en tur.
  Hun sang og smilte med munnen:
  - Jeg er ikke en vanlig jente! Gyldent hår!
  Elizabeth er selvfølgelig en jente alene. Hun kan gjøre alt og er klar for alt. Du vil rett og slett beundre hvordan den skyter. Og klipper ned fiender som en kultivator.
  Og knirker:
  - Kjærlighet fører til døden!
  Ekaterina skyter også. Han tar på granaten med bare foten og hveser:
  - Strålende akkord!
  Og han legger til:
  - Alle fascister er borte!
  Elena skyter også mot fienden. Utrydder Krauts. Slår ned nazistene og knirker:
  - Litt til så blir vi alle sterkere!
  Og skjønnhetens bare føtter kaster igjen det som bringer døden.
  Euphrosyne skyter også mot nazistene. Og skyter ut en granat ved å bruke tærne på sine bare føtter. Og tweeter:
  - Vi kjente ikke til problemer, men en nabo kom!
  Og han ler også.
  Jentene er så fantastiske. Og barmfagre. Og de elsker det når puppene trekkes.
  Dette er skjønnheter. Dette er den høyeste aerobatikken av kjærlighet og poesi! La de vakre jentene feires. Ja, la det være veldig bra med dem.
  Elizabeth slo fascistene med en blystrøm og knirket:
  - Eller rettere sagt oss, tro meg, nei!
  Og med bare foten vil han lansere noe dødelig igjen!
  Og her kommer Ekaterina, som en dunker. Han vil felle fascistene. Og det knirker:
  - Det er ingen regjering for oss!
  Også Elena sparker med bare tærne, slår ut mange Krauts og knirker:
  - Og neste århundre vil bli vårt!
  Deretter vil tennene hennes gnistre som et speil!
  Efrosinya tok også og avfyrte en granat med bare foten. Skutt ned fascistene. Og hun ropte opp med selvtillit:
  - Evig seier! Svarog er med oss!
  Elizabeth kjørte et stykke glass gjennom de bare tærne. Hun kuttet halsen over dem på Krauts og knirket:
  - Og Jesus vil være med oss!
  Deretter la hun til:
  - Som den russiske hvite guden!
  Ekaterina overrakte også granaten og ropte:
  - Ære til det store Russland!
  Og med sin bare hæl vil han kaste opp pakken i en eksplosjon.
  Elena ristet på den jordbærformede brystvorten. Hun skjøt en linje mot fascistene.
  Så kastet hun døden på Fritz med den bare foten og skravlet:
  - Ja, la oss ikke få problemer!
  Og hun viste tungen sin.
  Efrosinya avfyrte også en linje. Hun rev fascistene i stykker... Og så flyr granaten som ble avfyrt av hennes barfot.
  Blond jente roper:
  - Måtte familiens styrke være med oss!
  Og alle fire jentene skrek:
  - Ære til den allmektige, allestedsnærværende, allvitende, evige og evige familie!
  Vel, dette er bare blomster. Mutante jenter hadde enda kulere oppdrag.
  Og andre skjønnheter i et parallelt univers gjør underverker.
  Krigerne står igjen overfor en spesiell oppgave. Du må trenge inn i slottet til den magiske plasmatrollmannen. Og her kan du ikke ta det med bare føtter bare ved å kaste skadelige gjenstander. Det kreves noe annet.
  Elizabeth ristet på de fulle brystene. Alle fire krigerne var veldig muskuløse, svingete, bare iført en tynn bikini. Og de bare føttene deres var godt tilpasset til å rive og kaste dødelige ting.
  Vakre og ublekne fire.
  Det er mange kamproboter plassert rundt slottet. Noen av stålmastodontene så ut som folk i rustning og lastet med våpen. Den andre delen ser ut som skorpioner, med utskytere som skjerpes fra broddene. Atter andre ser ut som stygge, stålsatte fugler. Det er også tanker som ser ut som pyramider.
  Dermed har jentene mange fiender. Men jentene føler ikke frykt. Likevel er dette nok et spill med nanohobbiter - en sivilisasjon som har falt inn i evig barndom.
  Bounty Prince dukket opp foran jentene uten noen forbedringer. En vanlig gutt iført krone, en T-skjorte dekorert med re-fotografier, shorts og barbeint. Nesten et normalt barn, bare muskuløst, veldig vakkert, ser elleve eller tolv år gammelt ut. Men faktisk har den for lengst passert sin andre million år. Dessuten er årene i dette universet lengre enn menneskeår. Så det er vanskelig å forestille seg hvor lenge denne evige gutten levde.
  Og nå sier den søte gutten, sammen med jentene, lattermildt:
  - Vi vil? Kanskje vi kan få et gjennombrudd sammen?
  Elizabeth slo bestemt den bare foten og sang:
  - Virvelvindene til Avadon er over oss!
  Catherine plukket opp snøballen med den nakne, elastiske sålen, hoppet opp og sang med voldsom selvtillit:
  - Strømmer av hyperplasma bak!
  Den brennende Elena, med frodig, flammende hår, raket også opp snøfonnen med sin bare hæl og kvitret:
  - Kamerat Stalin, din kuleste Koba..
  Euphrosyne rullet raskt en snøball med bare fingrene og kurret:
  - Han vil klare å takle den rabiate horden!
  Jentene så på Bounty... Vel, et typisk barn. Generelt har de i alvenes verden på en eller annen måte blitt uvant med voksne menn. Alle representanter for det glamorøse folket ser ut som tenåringer, uten bart og skjegg, med pene jenteansikter. Alver er samtidig muskuløse, fremtredende, med store perfeksjoner og veldig kjærlige. De vet hvordan de skal slå på en kvinne, og de er rett og slett ideelle elskere. De lukter alltid godt, huden deres er helt ren med en jevn brunfarge, og hår vokser bare på hodet. Alven er selvfølgelig kjekk, men... Jentene blir lei av dette, og de vil ha en mann med skjegg, som lukter sterk svette, og ikke av blomster og kvinneparfyme.
  Elizabeth spurte Bounty:
  - Du kan få et mer respektabelt image. Hvorfor ser du ut som en uutviklet gutt?
  Prinsen svarte med et strålende smil:
  - Hvordan jeg føler er hvordan jeg ser ut! Jeg er en nanohobbit, og barndommen min er uendelig!
  Catherine, som blottet perlestennene sine og kastet snøballer med bare fingrene, bemerket med en latter:
  - Vel, du er bare Peter Pan!
  Bounty svarte med et glis:
  - Nei! Peter Pan var ingen nanohobbit. Det er bare at gutta våre, mens de hadde det gøy, ga gutten evig barndom og evnen til å fly.
  Den brennende Elena plystret og bemerket overrasket:
  - Så, eksisterer egentlig Peter Pan?
  Prinsen selv rullet veldig behendig en snøball med de nakne tærne på sine kvikke føtter og lanserte den mot Elena og kvitret vittig:
  - Å, barndom, barndom, hvor har du det travelt! Å, barndom, barndom, hvor flyr du til!
  Jenta trillet også en snøball med bare fingrene og slapp den mot gutten. Og knurret:
  - Skaff deg en fascistisk granat! Syng en serenade å huske!
  Bounty svarte med å lade en hel kaskade av snøballer. De slo Elena, slo jenta av beina og rev av BH-en hennes. Den rødhårede snurret under haglet av snøballer og kurret:
  - Vel, du er en jævel!
  Og hun bokstavelig talt begravde seg i en snøfonn. Hun krøp og gravde ut korridoren.
  Bounty sa med et glis:
  - Peter Pan var veldig opprørt over bestemorens død - denne ubehagelige oppdagelsen: at folk, viser det seg, dør. Og gutten ba til gudene om å bli udødelig. Vel, vår lekne Ephriala ga ham udødelighet og evnen til å fly, og etterlot barnet imidlertid for alltid en gutt... - Prinsen slikket de fulle leppene og fortsatte. - Som imidlertid var det som stoppet ham!
  Ekaterina, denne melodiøse lekne jenta, tok det og sang, samtidig som hun tegnet et ornament i snøen med bare fingrene:
  - Å blinke fra dager og år er ikke skummelt... Han er den eneste i hele verden! Det er godt å være sånn eller ikke. - Jenta blottet brystene mens hun danset, glitrende med rubin brystvorter, og fortsatte. - Er det godt å være slik eller ikke! Det er usannsynlig at noen vil svare.
  Bounty Prince stoppet bombardementet, og blottet tenner og knurret:
  - Vel, det er nok! Nå vil jeg personlig lede deg til overfallet.
  Fem: krigerjenter og en gutt stilte opp. Og de beveget seg mot fiendene.
  Bounty var den første som åpnet ild, og sendte nåler nedover de solbrune, gutteaktige bena med bare tær og brølte:
  - Vi skal storme! Det blir veldig kult!
  Elizabeth ga etter med sin bare hæl, kastet ut en del av de dødsbærende anklagene og ropte:
  - Vi knuser deg! Du vil være Malyuta!
  Og robotene smuldret opp til flerfargede kuler. Metallet var i ferd med å sprekke.
  Catherine kvitret og viste sine dyrebare tenner. Hun sparket noen iriserende baller med den bare hælen og sang:
  - Hva jenter noen ganger drømmer om...
  Og ballene knuste robotene trivielt i smeltede deler.
  Elena lanserte også brannnåler med bare føtter. Jeg knuste så mange mastodonter. Disse, etter å ha mottatt anklager, delte seg og ble til aske.
  Elena sang entusiastisk:
  - Om natten fosser stjernene! Det blir en automatisk maskin!
  Deretter kastet Euphrosyne ut dødens og fullstendig ødeleggelsesgaver med bare fingrene. Jenta sa entusiastisk:
  - Og det blir cybor i kisten! La oss sende en øks til tinningen din!
  Smeltet støv falt fra robotene...
  Krigerne slo seg sammen.
  Bounty Prince var ikke langt bak. Gutten var veldig glad for at han kunne boltre seg.
  Elizabeth mottok også en ladning fra mastodonten, og avslørte brystene. Lyn fløy av den skarlagenrøde brystvorten hennes og traff robotene. De tok den og smuldret i biter.
  Jenta hvisket entusiastisk:
  - Den hvite storken flyr!
  Og etter henne lanserte Ekaterina sine bare bryster. Bobler fløy fra den skarlagenrøde brystvorten hennes, og hennes nakne, sexy føtter trakk ut en brennende dolk. Så nydelig jente. Og robotene flyr fra hverandre som bowlingnåler fra et knusende slag fra et sverd.
  Krigeren kvitret entusiastisk:
  - Og den fiendtlige flokken fløy til bakken! Under press av stål og ild!
  Deretter slapp skjønnheten igjen en kaskade av ødeleggelse fra hennes bare bryster.
  Den brennende Elena tok den også og slo robotene med en kaskade av nakne bryster. De delte seg og fløy opp i luften. Krigeren hvisket:
  - Jeg river det stramme tauet med bare brystet!
  Euphrosyne brukte også jordbærnipler til å utføre militære operasjoner. Hun er en skikkelig hot jente. Og hun brukte også de bare føttene veldig effektivt. Hun begynte å kutte opp alle og gjøre dem om til aske og brennende røyk, lik røde kobraer.
  Deretter kvitret krigeren:
  - Opprør betyr død, og død er opprør!
  Og alle de fire skjønnhetene ler så mye de vil. De er virkelig det de sier - super!
  Bounty, twitret denne evige gutten:
  - Løft bensinfatene som branner!
  Og hvordan han vil le og blotte sine hvite tenner.
  Elizabeth, som smilte aggressivt og demonstrerte presset til en høytflyvende kriger, tok det og hveste:
  - Lenin er med oss i oktober!
  Og et veldig tungt lyn fløy av fra rubinvorten hennes. Hun traff bilene, begynte å rive dem og snu dem. Som en pyramideformet tank kastet fra brystet av lynet, krasjet den inn i roboten og knuste den i stykker.
  Ekaterina kastet også aggressivt flerfargede bobler ut av den skarlagenrøde brystvorten hennes og hveste med aplomb. Og brystene hennes spredte seg i bølger:
  - Jeg er en jente med en kule i hodet!
  Og så, mens han lanserer utslettelsesgaven med sin bare fot.
  Elena slo meg også med de nakne brystene. Hun er en slik jente med en følelse av økt aggressivitet, og samtidig vennlighet. Og hvordan han sprer ildkuler overalt.
  Og så vil han gi etter med solbrune, bare føtter. For et mirakel, for et mirakel!
  Havet vil svelle voldsomt!
  Og Elena vil synge:
  - Jeg er en jente i toppklasse!
  Euphrosyne slapp også gnistrende lyn fra hennes ekstremt nakne bryster. Og hvordan de bare hælene dine vil flamme. Hvordan de lyseste virvlene vil snurre.
  Og hvordan de bærende strømmer av død vil spre seg fra hennes bare fingre. Og han kvitrer:
  - Det skal kokes et piggsvin!
  Elizabeth er en så nydelig dama. Og brystene hennes ville bokstavelig talt forføre enhver helgen. Og flerfargede lyn flyr av fra de karmosinrøde brystvortene og treffer robotene.
  Og bare føtter spyr ut det de ødelegger og koker til aske uten forsinkelse.
  Elizabeth spinner av glede:
  - Jeg skal knekke alle dere jævler! Og snart skal jeg knuse deg i stykker!
  Catherine kvitret også, blottet tenner og kastet ut raketter av ødeleggelse og ødeleggelse fra brystvortene, røde som valmuer. De feide alt bort og smeltet det. Og hvordan rødglødende ødeleggelsestråder dukket opp fra bare fingre... Dette er generelt den kuleste flyten.
  Catherine tvitret:
  - En gresshoppe brant i gresset!
  Den brennende Elena ga seg også med bare føtter. Den ga ut en kaskade av hektisk, rasende død. Så sendte hun søyler av lys, som lasere, fra jordbærniplene. Feide vekk noen av de fremrykkende robotene til hyperplasmisk støv og hveste:
  - Han var grønn!
  Og så brast Euphrosyne i flammer, og sendte ut klare stråler med bare hæler og bare tær. Og så, som fra brystvortene, ville destruktive og metallsmeltende ladninger flyte gjennom luften.
  Euphrosyne twitret:
  - Og han landet alle i kisten!
  Deretter begynte alle fire krigerne å le intenst og veldig aggressivt. Og fra dem avviker slike lyse kvasarstråler av død.
  Elizabeth sang og blottet de store snødekte tennene sine. Ekte, slående slanger og lynstråler fløy av fra hennes bare hæler. Hun er bare hyper.
  - Det høyeste målet er som en kimær...
  Deretter tok jenta den og fniste. Og fra de skarlagenrøde brystvortene kom lenger, mer enn dødelige utflod. De feide bokstavelig talt bort alt med en magisk plasmakost.
  Ekaterina, som hvinende og lekte med de bare brystene, som hyperplasmiske kuler falt fra, tok den og hveste:
  - Aerobatikk - vi setter mannskapet i kreft!
  Og etter at han bukker under med bare føtter, avgir han ødeleggelse fra sine bare bryster. Og igjen faller robotene inn i asymmetrien til de flerdimensjonale portene til kybernetisk helvete. Og alt hveser...Og snøen syder, bobler av kokende vann, og dampen suser oppover.
  Og så er det Elena, som vil plukke den opp og akselerere den. Og han skal også kaste ut med bare hæler det han ødelegger. Og så vil han sende gaver med bare bryster.
  Og det vil gi:
  - Å endre vilkårene endrer ikke summen!
  Bounty-prinsen humret og bemerket vittig, mens tennene hans glitrende som stjerner i et marerittaktig, og samtidig barnslig smil:
  - Dere er mine gleder!
  Elizabeth startet igjen en del av utryddelsen med bare føtter. Lagt til en destruktiv ladning med en bar brystvorte. Både vittig og på sin egen geniale måte bemerket:
  - Vi er klovner med onde økser!
  Og alt falt fra robotene, som rustne og samtidig flammende spon.
  Den originale Catherine, denne krigeren med bare føtter, hvorfra strømmer av død og ødeleggelse strømmer ut. Så hun tok den og hveste og sendte lyn fra de skarlagenrøde brystvortene hennes. Og hvert lyn traff målet sitt, flatet det, etset det og smurte det.
  Catherine tok det og gliser glitrende, ristet på brystene, hvorfra det kommer glitrende rubiner av brystvorter og det som bærer utslettelse, sa hun:
  - Det vokser økser bak bakken, voldsomme hoder å piske!
  Og jenta viste sin skarpe og rosa tunge. Og alt som var igjen av robotene var rødglødende chips.
  Fiery Elena er heller ikke dum. Hun tok den og hveste, ristet på de skarlagenrøde brystvortene og truet med å feie alle bort og flate dem:
  - Men utlendingen skal få bukk av oss jentene!
  Og krigeren sendte fra brystvortene hennes en så energisk virvelvind av nederlag og dødens brennende palett. Og jentas brystvorter er så lyse, og det som kommer fra dem er så dødelig at du bare lurer på hvordan noen kan motstå noe sånt.
  Og så er det jenta, som vil gi etter med sine meislede, bare føtter. Og slik ødeleggelse at det bokstavelig talt snur nesen. Og fra robotene er det dissekerte lag.
  Og Elizabeth? Hun er faktisk en super jente! Faktisk er alt underlagt henne, inkludert det som virker helt uvirkelig. Så robotene, etter å ha mottatt en utslipp av Katyusha fra jentenes bare føtter, begynner å røyke og sprekke. Og de vil gå inn i strømmen av princeps-plasma.
  Elizabeth vil synge og åpne munnen med skarlagenrøde lepper:
  - Og i stjernenes høyde bjeffer jeg på hårføneren!
  Og så vil jenta ta det og slå deg robotisk med de skarlagenrøde brystvortene. Og det vil frigjøre noe som ruller metall til tørkede rør. Og denne jenta er bokstavelig talt et stykke kake.
  Elizabeth er i streik igjen, og sender gaver med jordbærnipler, og ødelegger robotene. Og jentas bare føtter trekker ut stikkende ødeleggelser. Og jenta skriker:
  - Og hell, ved Gud, har ikke tid til deg!
  Elizabeth ga henne bare såler til de forførende, muskuløse bena. Så ristet hun av seg gavene til ødeleggelse og sliping av stoffer fra brystene hennes. Og hun brente en hel rekke roboter.
  Så sang hun:
  - Mens du er i denne verden...
  Elena slapp også strømmer av utslettelse med bare tærne. Deretter slapp hun flerfargede bobler av fordøyelse og ødeleggelse fra rubinvortene hennes. Hun brente dem og fordampet...
  Så sang hun:
  - Mens du er i denne verden...
  Hit sendte Catherine sin kulturprofil barbeint, som driver mekaniske mastodonter i kisten. Eller rettere sagt, inn i snødekte graver.
  Ga det med lyn. Så fra jordbærniplene, som glitrende kuler. Som en hammer på en ambolt.
  Og hun kvitret:
  - Mens i denne verden, er det Gascogne!
  Og krigeren blottet hennes virtuelle, men veldig ekte hoggtenner.
  Elizabeth bemerket vittig, og sendte med bare tærne det hun tørket inn i trivielt pulver.
  - Ordet feiging er ikke kjent i Russland!
  Og krigeren vil kaste lyn ut av seg selv, eller rettere sagt, fra hennes nakne bryst. Og det vil gnistre med hver fiber i sjelen. Og hun viser seg å være en så kul og gjennomgripende kvinne.
  Ekaterina ga også etter for robotklipperen med bare føtter. Hun ødela mange, veltet noen. Og hvordan han sender pilarer av intens død til sitt nakne bryst - du vil beundre det!
  Og så vil han synge:
  - Jeg vet ikke kulen hvis du tar feil!
  Elena lanserte også de bare fingrene, brakte ødeleggelse og smuldret opp robotene. Deretter kvitret hun, mens hun avfyrte magiske plasmautbrudd fra de skarlagenrøde brystvortene:
  - Vi russere har verdens beste smak...
  Euphrosyne bøyde de grasiøse tærne på de bare føttene, så tok hun et fantastisk bitt fra brystet hennes og hveste så:
  - Vi liker ikke noe annet enn berømmelse!
  Elizabeth fniste. Hun tok den og senket den varme strømmen av brennende lava fra de bare hælene. Jeg fjernet alle delene fra robotene. Og vittig, blottende tennene, kvitret hun:
  - Hånden din er sterk!
  Og fra det nakne brystet vil han igjen sende ut noe som bringer fullstendig nederlag, og Anschluss med nedgangen av robotikk.
  Catherine sang også og brukte sine veldig sterke og vakre bare føtter til å fyre av. Og sender det døden bringer med garanti. Tvitrer samtidig:
  - Det er rett linje...
  Og stråler ble igjen sendt fra de nakne brystene, og brente alt til aske og den høyeste kaskaden.
  Halvnakne Elena står heller ikke til side. Hun sender utslettelsesgaver med sine meislede bare føtter. Sletter roboter. Så kaster hun ut kuler av magoplasma fra brystet, som steker metallhæren og jenta synger:
  - Russisk raffinert stil!
  Den praktfulle Catherine opprettholder denne aggressive selvtilliten. Først sender fra jordbærbrystene det som nøyaktig ødelegger. Og så, gi ut gaver fra bare føtter. Noe som også er dødelig for roboter. Bare de snøhvite tenner og kvitrer:
  - Jeg var like vågal!
  Elizabeth sendte også mot fienden fra hennes bare føtter noe som ville feie bort den magiske plasmaheksen med en kost. Brystene ga fra seg en intens lesjon. Og knuste en haug med roboter. Jeg tok denne rustne asken...
  Så sang hun:
  - Moskva kjente igjen jenta...
  Catherine sendte noe destruktivt mot fienden fra hennes bare ben. Så ga hun etter for de skarlagenrøde brystvortene og hveste skingrende og øredøvende:
  - Veldig sterk!
  Elena, som svaiet med kroppen og sendte ut noe med garanti for stor dødelighet og brennende med de skarlagenrøde brystvortene, kvitret:
  - Finland, Spania eller mektige Honduras...
  Catherine traff fienden med en lunte av brennende magoplasma som kom fra hennes nakne, jenteaktige hæler. Hun slapp lyn fra jordbærbrystvortene, og ler øredøvende og sang:
  - Og det er brann i årene dine også...
  Elizabeth, etter å ha avfyrt flere anklager fra sin bare hæl i et sjakkbrettmønster, kvitret og gliste:
  - Gud gi at denne sangen handler om deg også...
  Og fra de brennende brystvortene fløy jentene, blinkende med alle regnbuens og lynets farger. Robotene ble rett og slett til grus.
  Elena, glisende brennende, ga opp og viste hoggtennene. Men hun er en jente, la oss innse det, en god en. Og med bare føtter vil han avfyre balllyn og ødelegge mekaniske motstandere.
  Og hvordan en utflod skyter ut fra et bar bryst. Ja, han vil sette alle i brann og blinde! Og det vil brenne deg inn til beinet.
  Krigeren sang:
  - Der det er tro, er det kamp....
  Elena støttet sangen og sa:
  - To ord og en hanske!
  Etter som, hvordan kan han gjøre noe slikt med bare føtter? At selv ikke Makar drev kalvene dit. Og fra rubinvortene vil ildkuler fly ut og bære et fullstendig utbrudd.
  Catherine knipser intenst med lynet som kommer fra brystet hennes, skyter alle og smelter roboter inn i en kloakk av metall. Og med bare føtter og fullstendig utførte mirakler sa hun:
  - Mens kjærligheten fortsatt lever!
  Og jentene bryter ut i latter i kor. Og de begynte å blotte tennene og sendte ut solstråler fra dem.
  Elizabeth sendte med bare fingrene de neste utslettelsesgavene, utryddet veldig særegne fiender, tok det og hveste:
  - Efesos oftere, varm den på håndflaten din!
  Og fra brystene sendte hun en hel strøm av bobler som knuste alt levende og livløst.
  Gullhåret Catherine kastet igjen dødsgaven med bare føtter. Jeg spredte terminatorene for reservedeler. Da ville lynet skyte ut fra brystvortene og til og med gløde skarlagenrødt.
  Og han kurer:
  - Ikke rør den nakne jenta!
  Så også Elena lanserte med sine nakne bryster det som er en utslettelsesgave. Og med bare føtter vil jenta, så snart hun tar den, sende flerfargede bobler. Og de vil fly av hælene dine, snu og tordne som atombomber.
  Den rødhårede jenta sang:
  - Bare ikke rør de forsvarsløse!
  Og så kom Catherine i tide. Og hvordan det begynner å brøle og skrike. Metalliske, smeltede skår flyr av fra stemmen hennes. Og jentene sender sine bare såler, og i dem er det glør av ødeleggelse.
  Og jenta tok den og sendte med sine skarlagenrøde brystvorter noe som kunne velte og så gjennom et kampkjøretøy til mandlene.
  Og hun kvitret:
  - Drep fienden!
  Elizabeth tok den og fniste høyt. Stemmen hennes er som klokkespillet av våristapper i strålene fra den klareste solen i verden. Og så tok hun den og sendte en hel bombe med bare foten, med lyse dødskaskader. Og så brøt det ut et slikt lyn fra en skarlagensrød brystvorte at til og med snøen ble malt i refleksjonene av gløden fra de flammende robotene.
  Jenta tok den og kvitret høyt:
  - Å, halen er skjell! Jeg er en vakker gris!
  Brennende i sin gyldne skjønnhet tok krigeren Elena tennene sine, tok den og hveste:
  - Bø Bø Bø!
  Jenta sendte en utslettelsesgave med bare føtter, som drepte en hel gruppe roboter. Og så, mens den skriker og sender ut refleksjoner av helvetes flammer med sine skarlagenrøde brystvorter.
  Deretter suser det:
  - Jeg er som et kålhode!
  En kriger med stor bokstav, Elena, blinket forvirret og sendte det mest ømme smil, sa:
  - La oss spille Pinocchio!
  Og den rødhårede djevelen vil ta og sende mot fienden, med sine solbrune, bare føtter, en ekte sjokkpistol. Og den vil slå ned fra de skarlagenrøde brystvortene med et flammende lyn.
  Og så stakk Ekaterina hodet inn. Hun svingte bare føtter og ga ut bobler av bemerkelsesverdig død. Så strømmer det strømmer av brennende væske fra jordbærniplene. Og motstanderen bryter opp i flammer. Det vil brenne med et stearinlys av flerdimensjonalt kaliber.
  Catherine tok det og sa:
  - Jeg elsker Trufaldino fra pennalet!
  Elizabeth tok den og trampet barfoten på snøen. Et stort gap gikk gjennom, robotene falt ned i den. Og så strømmet svært stormfulle vann av smeltet metall ut fra store bobler ut av de karmosinrøde brystvortene.
  Jenta sa ut:
  - Eh, penal, penal, ikke straff meg!
  Den gullhårede Elena tok den og kvitret på fiolinen:
  - Å, okser!
  Og også med bare føtter forårsaker han skarpe virvler i snøfonnene. Og de reiser seg, og robotene dyttes mot hverandre. Og de delte seg i biter. Det var veldig interessant da jenta tok den og sendte en magisk atomladning med de skarlagenrøde brystvortene sine, og brukte den til å ødelegge en hel armada av roboter.
  Men den brennende Elena sendte også med sine bare, meislede ben en hel kaskade av ødeleggelse av elektroniske militanter. Og så tok den rødhårede jenta og slo en kraftig søyle med rubinvortene, slipte alle metaller og var veldig kul.
  Elena sjekket:
  - Kraften til terminatoren vil være å slå ansiktet!
  Ekaterina tok og sendte en brennende disk med bare tærne, som bokstavelig talt brente mange roboter og demonterte dem for deler. Og så sendte hun en ultratyngdekraftsbølge fra jordbærniplene på brystene hennes, og knuste og demonterte de mekaniske mastodontene for deler.
  Bounty-prinsen plystret og hveste:
  - Du har et opprør av intellekt! Vi vil feie deg bort!
  Elizabeth viste glitrende gliser med perlefargede og glitrende tenner med et sus. Og før det også lanserte hun en veldig aggressiv glød med bare, meislede føtter. Og hun vridde hoftene, og fra de skarlagenrøde brystvortene slapp hun dødens ødeleggelse ut.
  - Vi skal brutalt drepe! Og for fem!
  Gullhårede Elena opptrådte også veldig aggressivt. Så hun tok den og sendte balllyn med bare fingrene. Hun gikk gjennom cyborg-kjempere. Og slike destruktive elementer kom fra rubinvortene. Og snøen suser og ioniserer.
  Jenta sa aggressivt og tygde metallskapninger på avstand:
  - Fem er ikke bare et tall, men min sjel!
  Den brennende Elena sa vittig og med et glis om leppene:
  - Din sjel strever oppover! Du vil bli født på ny med en drøm...
  Og den rødhårede krigeren sendte henne utflod av ødeleggelse og flating med bare føtter. Og skarpe og rødglødende baner av tilintetgjørelse brøt ut fra roboten.
  Deretter kom det lyn fra jordbærniplene, og de regnet ned som ildhagl.
  Og så slo Ekaterina den på. Hun slengte de bare føttene så hardt at ghouls og harde irritanter fløy avgårde. Og så brøt vulkaner ut fra skarlagensrøde brystvorter. Så tok de alle og brente dem. Disse robotene spredte seg, fragmentene hoppet som frosker i snøfonnene.
  Catherine sang beundrende:
  - Men har du spart, din gris, forblir du en gris!
  Og jentene tok samtidig på hælene, slik at det falt gnister. Og så koblet de sammen med skarlagensrøde brystvorter. Og flammende lyn begynte også å dukke opp. Og sporene smeltet... De strakte seg mot slottet. Og denne bygningen ristet.
  Prince Bounty hoppet og smalt også guttens hæl, og ble med jentene. Og så utbrøt han:
  - Jenter, bør dere ta av trusa?
  Krigerne svarte med å rive av seg restene av klærne deres. Og dette ga dem styrke mange ganger. Jentene ladet opp. Og de begynte å spy ut uendelig energi. Og de hadde så mye ubegrenset makt. Spesielt mye glitrende lyn bryter ut fra livmoren til Venus. Og så rasende, bølgende bekker at de brenner og brenner de mest tallrike regimentene.
  Og selv det svarte slottet brenner ned. Den kommer ut i sprekker og strømmer av røde flammer. Og bekkene snirkler seg, som en dans av slanger, og ikke under pipen til en fakir, men av et helt orkester. Og dette slottet er brent og blir til varm aske.
  Krigerne var i kor, banket på sine bare, veldig grasiøse føtter, og brøt alle hindringer i veien med magisk plasmaenergi. Og rubinvortene reiste strømmer av hyperplasma og virvler av vill kraft. Men den viktigste megahyperplasmaen brøt ut fra Venus liv fra pene og herlige krigerjenter. Kroppene deres er så nydelige. Et svart eller blekkslott. Og hvor fantastiske jentene er, hva man kan si, krigere, den høyeste superklassen. Og de gjorde dette.
  Slottet eksploderte som en atombombe og falt til mandlene i snøfonnene. Alt som var igjen var et svart hull.
  . KAPITTEL nr. 18.
  De mutante jentene klarte aldri å finne noen ledetråder i søket etter tyvene fra det intergalaktiske stjerneskipet. Under disse forholdene var det bare én ting igjen å gjøre, å huske i det minste noe fra den strålende fortiden. Og det var dette...
  Jentene var nå i kamp og kjempet i ettseters jagerfly. Fortsatt halvnakne, kun iført røde, veldig tynne truser, kjørte skjønnhetene bilene med bare føtter og skarlagenrøde bryster.
  Elizabeth trykket på knappene med bare fingrene. Hun skjøt mot en slank jagerfly som så ut som en spekkhogger. Men frontrustningen holdt stand. Elizabeth måtte manøvrere. Og prøv å komme bak fienden. Den blonde jenta var veldig smidig. De bare fingrene hennes beveget seg over skanneren og valgte mål. Ikke rart hun gikk gjennom en utmerket kampskole.
  Fra juni førtien, og slutter med RPG-spill med nanohobbiter. Hun ønsket virkelig å komme seg ut. Fienden ønsket imidlertid å komme bak ham.
  Det var varmt i kabinen, og krigerens solbrune kropp ble blank, som om den var smurt inn med olivenolje. Hvor vakkert det er når magemusklenes stålfliser er brune og teksturerte, som sjokolade, og midjen smalner jevnt. Og jentas lår er veldig muskuløse, ståltråder av muskler som ruller under tynn, men slitesterk bronsehud.
  Elizabeth, dette er ganske enkelt legemliggjørelsen av dyrestyrke og erotikk. Og når de skarlagenrøde brystvortene hennes beveger seg over skanneren, bryter det ut strømmer av magoplasma.
  Jenta blir imidlertid tvunget til å gjennomføre en manøvrerbar kamp. Noe som skaper visse problemer for henne.
  Men her er Ekaterina, denne jenta med hår fargen som bladgull. Rett og slett et prakteksempel på en kriger. Hun er en kombinasjon av skjønnhet og seksualitet. En typisk Hollywood-heltinne, og hun kjemper med et ekte ess.
  Flerfargede strømmer av magoplasma traff pannen på jagerflyen hennes. Dette gjør det varmt. En svetteperle faller fra jentas glatte panne. Hun strøk forbi det bronserosa kinnet og falt ned på skannerskjermen. Det hveste litt.
  Ekaterina uttrykte:
  - Akkurat som en okse, først under øksa og så stekt!
  Og krigeren blottet hennes veldig skarpe, perlefargede tenner. Hun har så mye entusiasme. Og rett og slett overjordisk skjønnhet. Hvordan kan du ikke elske en slik jente? Hun har sjarm.
  Og de nakne, runde hælene er så forførende og sexy. Spesielt når hun bruker dem til å tegne åttere på skanneren. Og han vrir fighteren, prøver å komme bak den.
  Krigeren ser selvfølgelig ut til å være laget av muskler. Energi bobler i henne, som fra en vulkan i utbrudd.
  Men så langt har ikke seieren blitt gitt til Catherine. Hun prøver å manøvrere, men motstanderen er heller ikke smart. Krigeren tar nervøst på de bare tærne hennes og hveser:
  "Du skal ikke noe sted, din hårete lus."
  Riktignok er det ikke en lus ved roret, men en feit kotelett med ben som en kakerlakk. Ja, nanohobbitene skapte et så utrolig kulinarisk mirakel.
  Vel, det er greit, før eller siden vil fienden komme til sin ende.
  Fiery Elena er også på repertoaret hennes. Så mobil, barbeint, med tynn, fleksibel og veldig muskuløs midje. En slik jente vil ikke svikte noen.
  Hva med musklene hennes? Muskelkuler ruller under bronsehud. Dette er en kvinnelig terminator. Men samtidig øm og sexy. Selv om det er så sterkt. Og han elsker å elske.
  Han blotter elfenbenstennene og plystrende sier han:
  - I rom- og matematikkens tidsalder blir det romantikk!
  Deretter vrikker han med bare tærne og prøver å komme seg bak ryggen på en kraftig fiendtlig jagerfly. Og han spyr ut rasende, hektiske strømmer av magisk plasma og dødelige impulser.
  Elena blir rød av treffene og blir dampet. Og svetteperler renner nedover jentas polerte hud. For en behagelig lukt hun må ha, og tilsynelatende er hun en appetittvekkende jente. Og sånn rødhåret. Håret glitrer som flammen fra en fakkel.
  Elena snurret på hoftene, tok den og kvitret:
  - En mus beseirer en elefant, men utspekulert beseirer styrke! Bare list kommer ikke med musehjerner!
  Terminator girl la til:
  - Revens list gir en lys seier, en utmerket pels som trofé!
  Og igjen, mens han snurrer på de bare, meislede beina. Nå er det en jente. En ekte rødhåret heltekvinne. Og hun har så mye seksuell energi. En enestående type, i stand til å gjøre ethvert ansikt til en murstein.
  Og hvordan Elena vil snurre og riste de bare brystene sine. Og gnister vil fly fra de skarlagenrøde brystvortene. Og fighteren hennes kommer til å snurre som en snurretopp.
  Og Elena vil synge og vise tennene hennes like blanke som et frisørspeil:
  - Nei, fjellene blir ikke gylne, Angelica skal krysse målet! Og han vil drive sporer inn på Adolfs sider - han vil gi Hitler full ære!
  Deretter vil den rødhårede le! Og latteren hennes er som Baba Yaga, som stjal Samoguda-harpen fra Ivan the Fool.
  Efrosinya har heller ikke noe imot å knirke og banke. Ved hjelp av de bare føttene snurrer han jagerflyet rundt aksen. Spinner den i forskjellige paralleller. Og han glemmer ikke å ta det og tvitre:
  - Scolopendra! Jeg skal ut å hyle!
  Efrosinya, hun er bare en sjarmør. Ikke en jente, men en ekte gigant av alternativ kreativitet til utslettelse. Hvordan den vil spinne og hvordan den vil treffe fienden med en ram fra en magisk plasmajet. Ja, dette er en jente som er en ekte antimaterie-skorpion.
  Krigeren sier:
  - Dette er mitt imperium! La oss kaste all overtro i avgrunnen!
  Og likevel er Efrosinya en slik kvinne at hun faktisk kan slå bakhodet med et strykejern. Og det blir ikke bedre av henne. Hun er en kriger, født i et spesielt mørke. Skumring full av lys. Prøv å finne ut av det med denne.
  Men jenta utfører fortsatt manøveren og prøver å komme bak den kloke fienden.
  Og han slipper veldig raskt unna. Du kan ikke fange ham i trådkorset.
  Euphrosyne knurrer:
  - For en glatt fyr!
  Elizabeth prøver også å fange fienden. Og han stikker henne ganske raskt. Og ikke gå inn i den sårbare bakdelen. Jenta husket kampen med T-4, som hadde en langstrakt tønne. Hvor vanskelig det er å komme nær. Men kampen viste seg å være ganske morsom. Eh, krigerne trengte ikke å kjempe mot stålkatter. Og de biter spesifikt.
  Elizabeth klikket på de bare sålene og knirket:
  - Ah, prevensjon... Ikke aktuelt med nanohobbiter.
  Og igjen viser jenta seg som fighter. Selv om det ser ut til å ha fanget fienden. Det ser ut som koteletten ble stekt.
  Elizabeth hvisket til seg selv:
  - Hva med romgodteri med løk eller hvitløk?
  Og jenta kjente en sterk følelse av sult. Og hun er en jente med leopardgliset.
  De skarlagenrøde brystvortene vil snurres på skanneren. Og luftkanonene vil buldre. Og la oss treske i vakuumet. Og bor hull i tomrommet, fyll dem med hyperplasma.
  Elizabeth ser nå ekstremt sexy ut i tynne truser, og snirkler seg foran skannerne.
  Men Catherine ser veldig bra ut, og er nesten blottet for klær. Hun ser så heroisk og sexy ut. Dette er Terminator-jenta. Og samtidig er håret hennes fargen på bladgull, og hennes bare føtter er så kvikke. Og fingrene beveger seg og spiller en entusiastisk melodi.
  På noen måter er Ekaterina unik. Selv om alle fire jentene her er krigere av høyeste og megaplasmatiske klasse.
  Catherine galet:
  - Jeg har styrke og press mot fienden... Men jeg er i skinnet på en okse, det er hele samtalen!
  Og begge jentas bare såler kolliderer og skyter ut gnister. Hvordan flerfargede jetfly og kaskader av lyn vil strømme.
  Jenta tok den og stakk til og med ut tungen. Og røykskyer fløy ut bak den tøffeste krigeren. Og de bare føttene tok den og snurret som en propell.
  Dette er en aktiv dame. Og hvem trenger hun? Kong Ludvig den fjortende, eller hva?
  Catherine ristet på jordbærvortene. Og jeg trodde at knapt noen ville ha husket kong Ludvig den fjortende hvis ikke for Dumas. Ja, Frankrike hadde en gang en slik personlighet.
  Og han hadde et oldebarn, Ludvig den femtende. Han er også en veldig enestående personlighet. Skjønt, mye mindre kjent i Russland enn solkongen. Og faktisk viste Ludvig den femtende seg å være en fiasko. Tapte krigen til Storbritannia for Canada. Han var ikke særlig vellykket i andre kamper heller.
  Catherine fniste og ristet fingeren på seg selv. Hun var litt distrahert, og hun var allerede dekket av en magisk plasmabølge. Og det ble så varmt. Catherine er bokstavelig talt rød og bronse.
  Rød ble hun enda sexigere og kulere, og fanget menns øyne. Men hva slags menn hadde hun? Det er bare infantile nanohobbiter og ulike typer monstre. Jenta selv har ikke noe imot å ligge med sistnevnte. Eller med alver.
  Catherine stammet:
  - Min kjærlige og milde alv! Jeg elsker deg så mye, ikke slipp! Min kjærlige og milde alv!
  Og krigeren tok den og ristet det gylne håret hennes. Og trådene hennes er så dyrebare. Tenk så vakkert det reneste bladgull er.
  Og her kommer den brennende Elena. Så kul jente. Og brystvortene hennes er bringebærfargede. Glitrende, reflekterer lyset fra stjernene. Og når de bare tærne hennes beveger seg, og de kaster skygger fra skanneren og kutter sirkler over skannerens felt.
  Elena prøver igjen å komme bak fiendens jagerfly. Hennes egen bil ser ut til å bli slengt rundt som et trestykke i en storm. Ja, den rødhårede skjønnheten har det vanskelig. Som et esel knust av steiner.
  Elena kastet opp sine bare føtter og sang:
  - Å, under havet! Eh, under seil!
  Hun slo den ene runde hælen mot den andre og fortsatte:
  - Å, det er fantastisk for oss å se på rikdom ...
  Og alle fire jentene ropte med sølvblanke stemmer:
  - Det er synd ingen vet! Og vi kjenner ikke oss selv! Hvor mye gull trenger vi! Eh ma, så mye vi vil!
  Red Elena, i dette tilfellet, betraktet seg selv som den kuleste stjele. Og det røde håret hennes lignet flammene fra en brann. Og bålet er veldig varmt. som varmen kommer fra.
  Jenta, som sprutet med bare føtter, knirket:
  - Livet er bare et øyeblikk, mellom fortid og fremtid!
  Og hun vred hoftene. Jenta tok den, snurret rundt og prøvde å snurre fighteren hennes. Men fienden trakk seg tilbake. Og så snudde han og satte opp blokker. Vakuumet skiftet og halvromsdimensjonene sprakk.
  Elena var en hissig jente, og hun gjorde Messer-løkken. Men fienden klarte igjen å avvike. Og han gled ut. Som bindweed fra et nett.
  Elena tok den og spurte:
  - Å, en skumtank!
  Men den rødhårede kvinnen var bare trist i drømmene til Hitlers gribber. Men kotelettene kunne ikke få henne ut av balanse.
  Elena tok den og sa ut:
  - Å, så mange haier! Og til og med Friedrich blåste bort slaget om Russland!
  Og hun tok det med en gang hun brølte...
  Efrosinya er veldig kul, hun blotter tenner. Og hun rister på rubinvortene. Og brystvortene glitrer, og lynet kommer fra dem. Jenta vil ta det og rope:
  - Sone, å sone! Jeg vil i et kvinnefengsel! Det er mye opprørspoliti der, og en stafettpinnen mot hodet!
  Euphrosyne forestilte seg dette, de bare føttene hennes rykket. Og kroppen følte lykke. Dette er virkelig en spenning. Eller kanskje til og med alt så magisk og kosmisk.
  Og her slåss du med koteletter, så fete og dynket i saus. For nå bestemte Efrosinya seg for å bruke datamaskinen ombord for å se hva motstanderne hennes var laget av. Likevel er det fortsatt deilig. Og disse kotelettene er deilige og sprø.
  Dette er hvordan et hologram dukket opp i farger, og det listet opp egenskapene til forseggjorte kulinariske produkter. Og her er det slike lukter, alt er så deilig.
  Og så, en hybrid av struts, appelsin og karpe. Dette er sammensetningen av koteletten som kjemper mot den lyshårede og muskuløse Euphrosyne. Ja, det er tydelig at dette er en problematisk art av levende skapninger. Du kan egentlig ikke kjempe med henne.
  Euphrosyne sang med glede:
  - Vi lager koteletter av Krauts! Og de blokkerte Jenisej!
  Så vittig jente. Hun har en slik styrke, energiforsyning. Og bena hennes er så fantastiske og veldig sexy. Mot en slik jente vil en eller annen kotelett være maktesløs. Eller du kan til og med lage en kotelett.
  Efrosinya utførte reveslangemanøveren, avfyrte et kumulativt utslipp og blafra:
  - De lager koteletter av ekle jenter!
  Og igjen med bare hæler, så fort det treffer.
  Elizabeth ble mer og mer sint. Fienden gled unna som en unnvikende bindweed. Og hun lignet en klønete pelikan. Som prøver å fange med nettet sitt, men alle bommer.
  Elizabeth hvisket i raseri:
  - Å, denne saken... Og jeg selv tror ikke på denne overtroen!
  Ekaterina, som heller ikke kunne fange målet sitt, spurte partneren sin på radioen:
  - Hva er du, en heks?
  Elizabeth slo de bare, solbrune knærne og svarte:
  - Vi er alle kvinnelige hekser!
  Jenta var tydelig nervøs. Bena hennes skalv av spenning.
  Og hvilke skarlagenrøde lepper Elizabeth, den store krigeren, har, som sukkerlepper. Hun, selve perfeksjonen, er legemliggjørelsen av erotikken. Det er vanskelig for en mann som alltid er sulten på sex å ta øynene fra slike bryster. Fra brystvortene som skinner som skarlagensrød valmuer. Å, så vakker denne jenta er, hun har så mye harmoni og er full av frisk modenhet.
  Men krigeren kunne ikke knekke en slik nøtt mot en veldig sterk motstander. Fienden slo konstant jagerflyet hennes. Vel, hvordan er det mulig for koteletten å kjempe så mesterlig?
  Elizabeth var ekstremt sint på nanohobbitene. Disse udødelige, men uendelig infantile skapningene, tryllet frem saftig stekt kjøtt, i stand til å kjempe til døden.
  Og de kjempet virkelig, dyktig og raskt, beveget seg og snudde seg i tide.
  Elizabeth svarte med et dypt sukk:
  - Oh, my business... Du brenner som et nitroglyserinlys!
  Ja, det var noe å skremme av her.
  Catherine gjorde det heller ikke så bra. Jenta med gyllent hår banket bena og hveste tungt.
  - Etter å ha malt leppene mine med skokrem, går jeg ut på strandpromenaden... Du Hitler-avskyelige råtner, jeg sender deg til helvete!
  Jenta krysset de grasiøse bare bena. De ble preget av sin perfeksjon av form, styrke og harmoni.
  På en gang trampet disse beina langs veiene under den store patriotiske krigen. Vi gikk gjennom mange vanskeligheter. Og når du går barbeint, er det ikke så hyggelig, hver kvist, hver støt, hver støt kjennes. De stikker jentas bare såler.
  Catherine hvisket med smilet til en skjønnhet som ikke sover:
  - Å, mine føtter... Mine bare føtter! I kulda med hælen, klaps! Gylne fletter!
  Jenta er virkelig legemliggjørelsen av overjordisk skjønnhet, en ren engel. Hva slags øyevipper har hun? Se for deg gyldent hår og svarte øyenbryn. Dette er hva skjønnhet er.
  Og søker å finne fiendens jagerfly. Han ønsker imidlertid ikke å gi seg. Det er som om du fanger en sommerfugl med et nett. Catherine kvitrer av glede og hopper opp og ned:
  - Og jeg liker deg! Jeg liker deg! Jeg liker deg!
  Og hun rister de fulle, solbrune brystene, som modne store aprikoser. Og synger med:
  - Og for meg finnes det ingen bedre venn i verden!
  Ekaterina er selvfølgelig en jente av høyeste flukt og kvalitet. Ingen kan måle seg med henne når det gjelder sjarm og gylden hårfarge. En så forførende og fantastisk jente som har gått gjennom smeltedigelen til mer enn én krig.
  Men så langt kan han ikke beseire fienden. Det er som en lasso som sklir av en oksehals.
  Ekaterina rister på jordbærvortene og synger:
  - Hva trenger vi Billy? Sju fot under kjølen!
  Jenta er allerede lei av å jage en kotelett med kakerlakkbein. Selv om denne maten er saftig. Men jeg vil ha noe annet. Og ikke bare dette grove tullet.
  Nanohobbiter er lei av det. De er slike skapninger at de kan gjøre nesten alt som den menneskelige fantasien kan forestille seg. Men slike skapninger, selvfølgelig, med sin fenomenale kraft, byttet ut allmakt med kroner.
  Brennende Elena tok og snudde fighteren sin. Hun gikk til og med for en vær, men bommet. Fienden spratt avgårde som en biljardball fra en kø.
  Den rødhårede djevelen krysset de bare bena hennes og ristet de brennende krøllene hennes. Elena trodde hun hadde en morsom prototype. Bare denne jenta var uheldig å elske med alver. Og hun savnet mye. Men den rødhårede djevelen var i stand til å lære mange av lidenskapens mysterier. Og hennes sterke, muskuløse kropp, i stand til å tåle mange problemer og motgang. Og bære det hele med et smil.
  Elena så på himmelen. Hvor mange stjerner. De spredte seg som rubiner, topaser, ametyster, safirer, smaragder, diamanter. Og alle disse glitrende juvelene på det svarte fløyelsteppet i rommets vakuum.
  Den rødhårede djevelen kvitret:
  - Til høyre er havet, til venstre er fjellene! Moss foran, å bak!
  Og igjen flyttet jenta sammen med fienden for å komme nærmere. Hun flagret som en sommerfugl som fanget luftig pollen. Og djevelen, ærlig talt, er på maksimalt nivå.
  Elena kvet:
  - Stjerner, ah, stjerner! Stjerner vær med meg!
  Og krigeren viste hennes lange og svært smidige tunge. Dette er faktisk en slik ting, en kamp. Det var da hun satt i bakhold og jaktet på en tysker, hva tenkte hun på. Så hun blir ikke tatt! Mer presist oppdaget de ikke den første. Men generelt, hvorfor er ikke Elena en rev? Fanger Krauts-harer i bakhold. Generelt er trettifire en relativt liten tank, og det er praktisk å kamuflere den.
  Eh, den rødhårede sa:
  - Tankene våre er ikke redde for skitt! Russere har alltid visst å kjempe!
  Men hva kan vi si om Euphrosyne? Fire jenter er som fire kort. Og hver er vakker og unik på sin egen måte. Og disse jentene har svært utviklede krigerinstinkter.
  Euphrosyne tok den og sang:
  - La oss elske jenter!
  Krigerne er veldig pene: de fire trumfkortene. Og veldig barmfagre og muskuløse. Jenter med muskler som er definert som wire. De vrir og snur seg, men de kan ikke slå kotelettene!
  Euphrosyne sier bittert:
  - Jo mindre målet er, jo vanskeligere er det å treffe, jo større ambisjon, jo lettere er det å bli tatt!
  Elizabeth, en ørnejente med hvitt, men blåfarget hår, skjøt mot fienden. Hun slo de bare føttene og kvitret mens hun blottet tenner:
  - Den som bytter seg inn i nikkel står pengeløs!
  Deretter sendte hun lyse, tykke fossegnister fra de skarlagenrøde brystvortene.
  Jenta klarte til slutt å fange fiendens jagerfly, og beholderen som koteletten fløt i begynte å brenne.
  Elizabeth svarte vittig:
  - Ikke bytt ut livet ditt for øre, du vil devaluere eksistensen din til neste krone!
  Den solfylte skjønnheten Ekaterina satte også ut fighteren sin. Utløste en dødelig utflod. Hun slo ned fienden litt og sa:
  - Den som selger for en krone får en nikkel!
  Og den vakre Catherine slo sine bare føtter på skannerskjermen. Hun beveget de kvikke fingrene. Ja, denne jenta er rett og slett uimotståelig i sin grasiøse måte å kjempe på.
  Tyskerne ble truffet i ansiktet av henne, og fikk kolossale skader fra jentebataljonene.
  Catherine sa vittig:
  - Løfter om fjell av gull er ikke verdt en krone!
  Og la de runde, bare hælene hennes bevege seg som en jente. Hun er rett og slett den søteste av søta.
  Dette er jentene som lager historie! Hun har styrken til et dusin helter, og selv Emmanuel kan ikke måle seg i hennes evne til å forføre.
  En slik kriger vil innhente en hest med barfotskritt, og vil gå inn i den brennende hytta, fryktløst sprutende hennes bare såler!
  Og den brennende Elena er absolutt en sjarmerende jente. Legemliggjøringen av syndig skjønnhet og forførelse. Så hun har en avgrunn av vidd.
  Den rødhårede djevelen kvitret:
  - Etter å ha kjøpt inn løftene om fjell av gull, står du igjen pengeløs og med en ødelagt krone!
  Den rødhårede snakket vittig. Og med bare føtter laget hun en åttefigur. Og ristet de luksuriøse hoftene hennes. Dette er en jente som Lermontov gjerne ville skrive et helt dikt om. Strålende og samtidig vilt! Rett og slett nydelig og et mesterverk av rød farge!
  Den inneholder brennende poesi og elementer. Så skjønnheten fant en måte og slo ut bilen der koteletten manøvrerte. Og hun gjorde det veldig smart, hvorpå hun skyndte seg å avslutte.
  Vittig bemerkning:
  - The Golden Mountains er de mest utilgjengelige av toppene!
  Og fra jordbærniplene vil det sende en tykk og lang gnist. Deretter uttalte hun aggressivt:
  - Fjell av gull utvinnes med et stålblad under kommando av en som ikke bytter tankene sine mot øre!
  Men Efrosinya, også en jente, tar ikke enkle avgjørelser. Hun slapp en boble med en iriserende konsentrasjon av magoplasma fra rubinvorten hennes og sa:
  - Hvis sinnet ikke er verdt en krone, spyr munnen fjell av gull!
  Og jentas skjønnhet, ærlig talt, er fantastisk! Og figuren er så fin, og hoftene er luksuriøst sterke. Og tærne på bare føtter er veldig kvikke og raske. Dette er en jente som kan omorganisere stjernene i galaksen.
  Og tungen spyr ut aforismer:
  - Først lover politikerne fjell av gull, så sender jeg deg til å dø for øre!
  Og hvem vil si at Terminator-jenta tar feil? Hun er en naturlig blondine. Håret er hvitt som snø. Og den utstråler friskhet og en vinteraroma.
  Og samtidig er jenta veldig, veldig varm. Her sier han igjen veldig vittig:
  - En politiker som lover fjell av gull, kommer ikke med gullegg!
  Og han rister og step-danser på skanneren med bare føtter. Og merkelappene spiller, og de bevegelige pulsarene spres.
  Euphrosyne sier:
  - En politiker elsker å love månen, men han får garantert et hundeliv gratis!
  Elizaveta, også en jente med Terminator-manerer, sendte veldig behendig magiske plasmabobler med det nakne, solbrune kneet. Så snakket hun og blinket med sine perlefargede tenner:
  - Ikke lov en politiker fjell av gull, så blir du overlevert for en kobberslant!
  Hva slags bein har hun? Veldig mørk mot bakgrunnen av hvitt, med blått hår. Hvor sexy og vakker den er. Det er til og med bare fantastisk når de bare tærne hennes beveger seg og leker.
  Og fra leppene kommer:
  - Hvis du ikke vil bli solgt for en nikkel, ikke lov fjell av gull!
  Og jentas lepper er velduftende og søtere enn en moden vannmelon. Til slutt lyste bilen som ble kjørt av koteletten opp med blått lys. Og det begynte å falle fra hverandre. Og stykker og brente deler fløy fra den i alle retninger.
  Og selve koteletten var veldig brent, og den sydde, som av fersk kebab grillet over bål.
  Elizabeth kjente støt velte over de bare hælene hennes. Jenta skrek:
  - På beina, som på asfalt!
  Og til slutt avsluttet restene av jagerflyet med strømmer av magoplasma. Hun er en kriger av det mest spektakulære slaget.
  Og brystene... Hvor ellers kan du finne brystvortene som er så røde og glødende av varme? De brenner som glør. Og de brenner fantasien til menn. Dessuten betenner dem til det høyeste punktet.
  Men Catherine kom igjen bak fiendens hale. Og jeg tok endelig opp denne kannibalen. Og det tok fyr og sendte ut oransje flammer. Jenta følte seg som et stykke som sjakkmatt kongen, og sang:
  - En bonde blir forfremmet til dronning, en politiker går ikke forbi uten løftet om en karriere, med tanke på at du er en bonde!
  Den gullhårede skjønnheten, som alltid, kan rett og slett ikke være uten vidd. Samtidig er en skjønnhet av sjelden lysstyrke kombinert med en veldig mobil og fleksibel kropp. En slik kriger kan rett og slett ikke la være å være den første. Men hva skal du gjøre når dine tre partnere ikke er mindre fantastiske?
  Imidlertid klarer Catherine fortsatt å slå ned sin aggressive motstander. Og koteletten brant. Og jenta sa:
  - I politikken, som i sjakk, er det bare tidspress helt fra starten, og sjakkmatt høres stadig!
  Den gullhårede jenta var veldig fornøyd. Endelig løst problemet.
  Den brennende Elena presset også på. Hun er en jente med karakter. Og fargen hennes er så rød og så glitrende. Og håret ser kobberrødt ut. Og føttene er nakne, og veldig smidige. De har årer som stål. Denne jenta er estetisk attraktiv. Og det er preget av fremtredende muskler.
  Hun har mye lyst krigertalent.
  Elena twitret:
  -Hvis du faller for talen til de som lover fjell av gull, trenger du gulltenner!
  Og han vil presse med sin bare hæl. Og snu fighteren. Og det vil gå for total tilnærming. Og fienden er allerede klar. Det brenner som en pionerbrann. Og fra koteletten flyr fete, flammende sprut bort.
  Elena snakket på samme måte som en rød harpy:
  - Gull er et verdifullt metall inntil det overføres til fjell av løfter!
  Og brystene hennes med jordbærnipler beveget seg som bøyer på bølgene. Den snurret og en pil laget av magoplasma fløy ut. Den traff skanneren og smeltet den gjennomsiktige overflaten litt.
  Elena svarte med et sukk:
  - Hvor ofte tiltrekkes folk ikke av et ekte hjerte av gull, men av imaginære fjell av gull!
  Med sitt røde hår lignet jenta legemliggjørelsen av demonisk makt. Og koteletten, som ga ut en deilig lukt, smuldret.
  Euphrosyne er også på sin veldig raske fighter. Jeg satte fyr på skrivemaskinen og noterte:
  - Det gyldne løftet er en upålitelig stol!
  Krigeren avsluttet den ripede og brennende koteletten. Truet med en vær.
  Og hun behersket jagerflyet med bare, meislede føtter.
  Samtidig utstedte Euphrosyne en annen, veldig etsende aforisme:
  - Gull er et for mykt metall til å love fjell for å bygge et grunnlag for velstand!
  Og hun viste sin veldig lange, piskaktige tunge. Og koteletten, denne vanskelige skapelsen av nanohobbitenes fantasi, fordampet.
  Så hologrammet til Bounty Prince dukket opp. Den evige gutten brølte:
  - Og du kan kjempe med hevet stemme! Motstanderne var flotte.
  Elizabeth var lett enig i dette:
  - Ganske! Jeg begynte til og med å bli skremt!
  Gutten, som hadde byttet ut sin andre million år, løftet øyenbrynene med glede og sang:
  -Det er bare begynnelsen! Det er bare begynnelsen! Det er bare begynnelsen! Oj oj oj!
  . KAPITTEL nr. 19.
  Jentene fant aldri noe, og svevde i atmosfærens mentale lag.
  Elizabeth viftet med den nakne, meislede foten og foreslo:
  - La oss heller se en film om våre bedrifter i krigen med Taliban!
  Catherine nikket med et smil:
  - Og viktigst av alt er det ingen overdrivelser her. Selv om det er et helt lag med jagerfly vist der.
  Elena, som trykket på joystick-knappen med bare tær, skrudde på et enormt, tredimensjonalt hologram, og et fantastisk vakkert og dynamisk bilde dukket opp;
  Og barbeinte jenter i bikini kjemper av raseri.
  De berømte fire slåss nær landsbyen Midtøsten.
  Elizabeth avfyrer et utbrudd og kaster en granat med bare tærne.
  Rever afghanerne i stykker og knirker:
  - Ære til kommunismens æra!
  Ekaterina skyter også mot fienden. Han klipper ned fiendene sine, kaster dødelige granater med bare føtter og knirker:
  - For fedrelandet vårt!
  Elena mejet ned en rekke afghanere med et utbrudd fra et maskingevær. Hun kastet en destruktiv sitron med den bare hælen og bjeffet:
  - For USSR!
  Catherine traff også fienden, kuttet av en masse islamske krigere og ropte:
  - For kommunismens verden!
  Og også hvordan tærne på hans bare føtter kaster dødsgaven med destruktiv og umåtelig kraft. Og rev grundig fra hverandre fiendene hennes.
  Disse jentene er bare super...
  Elizabeth bemerket da hun mejet ned de fremrykkende afghanerne:
  - De er bokstavelig talt som gresshopper!
  Og jenta kastet igjen en granat mot fienden med sin bare hæl. Og hun rev opp ganske mange fiender.
  Også Ekaterina slår de islamske soldatene med et velrettet utbrudd. Han klipper dem grundig ned og kurrer:
  - For Russland!
  Og igjen vil den morderiske dødsgaven bli kastet med bare tær.
  Elena, som skjøt mot fienden og bokstavelig talt mekket ned afghanerne, kuttet dem av som med en kultivator, knirket:
  - For moderlandet!
  Euphrosyne, som kuttet ned fiendene og faktisk mekte ned krigerne i det islamske riket Taliban, og slo dem ut med hauger, sa:
  - For fedrelandet og nye seire!
  Og igjen, mens han kaster en granat med dødelig kraft med tærne på de bare, meislede føttene.
  Jentene spredte seg fullstendig. Og de slo Taliban-hærene med overlegne tall. Og de avanserte i store bekker.
  Dette udødelige mannskapet på Elizabeth kjemper på en stridsvogn med jenter som er mutanter, og kjemper i 2024 mot Taliban, enda yngre og friskere enn for åtti år siden, da de kjempet mot nazistene under andre verdenskrig.
  Jentene her er også kun i bikini og barbeint. Og samtidig kjemper de godt. Afghanistans stridsvogner er utdaterte og av lavere kvalitet enn russiske, men det er ganske mange av dem.
  Håndverkerne i det islamske riket laget noen maskiner av tre. Noe som jeg må si er veldig progressivt.
  Elizabeth, med bare tærne, avfyrer et skudd og bryter gjennom en afghansk tank, hvoretter hun knurrer:
  - Jeg er den kuleste kvinnen i verden!
  Ekaterina vil også sparke, med sin bare hæl, knuse fienden og skrike:
  - For USSR!
  Elena, uten å tenke to ganger, vil skyte på fienden. Det vil rive det fra hverandre og knirke:
  - For kommunismen!
  Euphrosyne vil også treffe fienden. Han vil knuse den afghanske tanken og blatre:
  - For fedrelandet til ende!
  Og dette er jentene, de er bare super. Ingen krefter kan stå imot slike mennesker. Og de, krigere, er virkelig de kuleste og mest greyhounds. Og ingen kan motsette seg dem.
  Og hvis de begynte å kjempe, så ville det bare være en kamp av hypermenn.
  Og Elizabeth vil skyte igjen med bare tær og knirke:
  - For det nye USSR!
  Catherine byttet også på å skyte mot fienden og uttalte:
  - Ja, president, leder, for å si det mildt, ikke så bra! Vi er i krig med Ukraina og med Taliban, mange mennesker har allerede dødd under ham.
  Og jenta snurret på den nakne, runde hælen.
  Elena fortsatte å treske afghanerne og kvitret:
  - For stor kommunisme i USSR!
  Og med bare tærne la hun til spesielt ødeleggende og morderisk!
  Og så, hvordan jenta Efrosinia slår. Og han vil knuse fienden og knirke:
  - For gudinnen Lada!
  Dette er deres militære offensiv.
  Og krigerne, hvordan de begynte å klippe ned sine motstandere, og hvordan de ikke ga dem nåde, og utryddet afghanerne.
  Elizabeth skjøt også mot fienden, og brukte også sin bare hæl og kurret:
  - For kommunismen i Sovjets land!
  Og her er hun, for en krigersk og krigersk kvinne.
  Nå treskes afghanerne fra himmelen.
  Anastasia Witchakova er veldig het i kamp. Og ødelegger alle. Og den skyter ned afghanske fly på himmelen, og slår også på land. Denne jenta er så aggressiv.
  Og hun sang med en latter:
  - For vår mors fedreland, drep alle Taliban!
  Akulina Orlova bekreftet og blottet tenner:
  - Faktisk er ånden en demon, den har angrepet USSR!
  Og krigeren skjøt ned et annet afghansk fly.
  Mirabela Magnetic, vraket av krigerne fra det islamske Taliban-riket i himmelen og på land, mens hun brukte de bare tærne, skravlet:
  - For vårt fedreland!
  Dette er triaden som kjemper i himmelen. Og hun slår afghanerne med stor intensitet. Og han slår fiendene fullstendig ned.
  Akulina Orlova trykket på knappene med den nakne hælen og sa ut:
  - For vårt flotte land!
  Og hvordan han blunker til partnerne sine.
  Og igjen skyter han ned afghanerne. Og dette er veldig aggressive utbrudd blant jenter.
  Anastasia kvitret med et smil, blottet tenner og skjøt ned de afghanske pilotene:
  - Vi er krigere som kan beseire enhver hær!
  Og igjen traff hun en afghansk bil.
  Ja, jentene her har tatt opp fullstendig utryddelse av krigerne i det islamske riket. Og de ødelegger...
  Alenka kjemper også desperat og viser sin beste prestasjon. Og slår ned fiender som om de var dukker.
  Og Taliban fortsetter å komme og gå. Og de blir drept i kolossale antall.
  Alenka kastet med bare tærne noe morderisk og sang:
  - Vi er hvite ulver!
  Anyuta var enig i dette og klippet ned motstanderne uten seremoni:
  - Og vi er best i verden!
  Og hun ga også etter for granaten med sin bare hæl.
  Og nå skyter Alla også fra et maskingevær. Og han slår ut mange afghanere og brøler:
  - Ære til kommunismens æra!
  Maria skyter også veldig nøyaktig på afghanerne. Og slår dem grundig ut. Og han kaster også granater med bare tærne. Og roper:
  - Ære til Svarog!
  OL rammer også fienden med enorm, dødelig kraft. Slår ned fiender fra det islamske riket og knirker:
  - For hele, hele verden i kommunismens tid!
  Og igjen blotter jenta tennene og skyter nøyaktig mot fienden.
  Og Marusya skriver også om afghanerne. Og med en skarlagenrød brystvorte trykker han på bazooka-knappen, og slår ut motstandere og knirker:
  - For Great Rus'!
  Dette er jentene her.
  Men Matryona, som om hun traff afghanerne ved å bruke de bare tærne sine, knuser Taliban-fienden og skriker:
  - For fedrelandet og friheten til enden!
  Disse jentene gikk, og måten afghanerne treskes på er rett og slett forferdelig. Og det er bokstavelig talt en total og generell utryddelse av dem. Tilsynelatende har det kommet veldig dårlige dager for afghanerne.
  Alenka bemerket, skjøt mot afghanerne og klippet dem ned:
  - Dette er mitt hjemland!
  Og med bar hæl, som den morderiske utslettelsesgaven gir.
  Disse jentene er, la oss bare si, super.
  Anyuta bemerket aggressivt, og skjøt mot afghanerne:
  - Ære til kommunismen!
  Slåss mot Alla, skjøt og presset den skarlagenrøde brystvorten hennes på knappene til bazookaen, og knirket:
  - Ære til helter!
  Og Maria, som knullet fienden med morderisk makt, kurret:
  - Ære til det kuleste Fædrelandet!
  OL la til, knuste fiendene og viste økt hastighet:
  - Stor ære til det mest velstående landet!
  Matryona, som knullet fienden og brukte de bare tærne sine når hun skjøt, tok den og knirket:
  - Og til de kuleste krigerne, ære!
  Marusya, som også skrev til fiendene og bokstavelig talt klippet dem ned, kurret øredøvende:
  - Og USSR er også en stor ære i århundrer!
  Og jentene sang i kor:
  - Folk blir glade
  Lykke for alltid...
  I sovjetisk makt -
  Kraften er stor!
  Og krigerne vil le av full hals. Og de bar tenner.
  Alenka bemerket med et smil:
  - Vi vil gi våre hjerter for fedrelandet vårt!
  Anyuta fortsatte rasende:
  - Vi skal stå og vi skal vinne!
  Dette er, ærlig talt, fantastiske jenter. Og de liker veldig godt å kjempe på full styrke.
  Og her er Oleg Rybakov og Margarita Korshunova i kamp.
  En gutt og en jente, som ser ut som barn på rundt tolv år, men som faktisk er udødelige ofre, kjemper så aggressivt. At ingenting kan stå imot dem.
  Alenka, som blottet tenner og kuttet ned sine Taliban-motstandere, sang med et smil:
  - Vi skal kjempe for en lysere morgendag!
  Anyuta, som avfyrte og kastet bomber med bare tærne, la til:
  - Og pansertoget vårt klarte å akselerere!
  Og rødhårede Alla, hoppet og snirklet, la til og blunket:
  - La oss kysse!
  Oleg Rybakov drev en mølle med sverd, kuttet hodet av afghanere og knirket:
  - Ære være vårt fedreland!
  Og gutten lanserte den morderiske dødsgaven med bare tærne.
  Jenta brukte også sverdene for å skjære gjennom sommerfuglteknikken. Hun kuttet av fienden og skrek:
  - Ære til det sovjetiske systemet!
  Og han vil også kaste utslettelsesgaver med sine bare tær og ødelegge sine fiender.
  Og barna, som knuste fienden, sang i kor:
  - Jeg tror hele verden vil våkne,
  Det blir slutt på Taliban...
  Solen vil skinne sterkt,
  Vi vil rive i stykker alle onde fiender!
  Barn er virkelig veldig tøffe kjemper. De plystrer også, og bringer ned en hel sky av lamslåtte og berusede kråker på fienden. Og dette er ekstremt kult.
  Oleg, hakket opp afghanerne, bemerket med et smil:
  - Ungdommen på hele planeten er med oss,
  Vårt verdensomspennende byggeteam!
  Og gutten ga dødens ødeleggende gave med sin bare hæl.
  Margarita Magnetic, som knuste de islamske krigerne, kvitret også og blottet tenner:
  - Folket i hele landet marsjerer mot kommunismen!
  Og det samme som han hacker på de islamske rekkene. Og dette må jeg si er veldig grusomt og kult.
  I mellomtiden fanget Taliban en gutt på rundt fjorten år. De kledde av ham og bandt ham til et tre. Deretter pisket de ham først og strippet huden til det blødde.
  Så strødde de salt på tenåringens sår. Og det var så grusomt. Og til slutt torturerte de gutten til døde.
  Og igjen er det harde kamper...
  Og russiske angrepsfly angriper Taliban-posisjoner ved hjelp av fly. Og så treffer afghanerne og missilene dem. Og de fortsetter å klatre og klatre, som en padde på en krampe.
  Og de etterlater hele hauger med lik etter seg.
  Margarita sang med et smil:
  - Vi skal kjempe for en lysere morgendag!
  Og Oleg, hakket opp afghanerne, bjeffet:
  - Vi klarte å finne ut av det!
  Og gutten igjen, med bare tær, kaster en granat med dødelig kraft.
  Og disse afghanerne blir slått så selvsikkert og berømt.
  Disse barna er ekte monstre.
  Og de udødelige skapningene kjemper barbeint, og ødelegger motstanderne veldig aktivt.
  Men en stridsvogn fra Tyskland går også inn i kampen.
  Gerda og mannskapet hennes går inn i kampen med afghanerne.
  Og jenta skyter med bare tær og kurrer:
  - Ære til kommunismens ideer!
  Charlotte, som skyter etter henne, bekrefter:
  - Ære til ideene til det sovjetiske systemet!
  Christina, som skyter mot fienden med bare tær, skriker:
  - For nye lyse idealer!
  Og den treffer også fienden veldig nøyaktig.
  Og afghanerne forstår det grundig.
  Og Magda skyter mot fienden og skriker, og blotter tenner:
  - Ære være vårt fedreland!
  Og på samme måte treffer han fienden med bare tærne.
  Dette er, la oss innse det, kjempende jenter.
  Gerda, som skjøt mot fienden, kvitret:
  - For Russland og seier til siste slutt!
  Og han vil slå deg igjen, denne gangen med en rød brystvorte når du trykker på joystick-knappen.
  Dette er jentene her. De er tannete og med hoggtenner, og kan rive alle direkte.
  Charlotte tok den og sang aggressivt og blottet tenner:
  - Afrika er forferdelig, ja, ja. Ja!
  Afrika er farlig, ja, ja, ja!
  Ikke gå jenter - gå en tur i Afrika!
  Christina, som blottet tenner og slo motstanderen, sa:
  - Jenter, ikke gå barbeint gjennom mørket!
  Og med sin bare hæl, som om han ville gi etter for fienden.
  Dette er kvinner - kvinner til alle kvinner!
  Og afghanerne blir skutt ned og ødelagt uten nåde.
  Magda, som skjøt mot fienden og bokstavelig talt feide ham bort, sa aggressivt:
  - Jeg er den sterkeste i verden!
  Og på samme måte som han slår deg med bare tærne. Dette er jenta.
  Jeg må si at det rett og slett er ultra!
  Disse jentene, som de tok på seg Taliban, slår dem med hammerhammere.
  Og Taliban torturerte et russisk Komsomol-medlem. Først avkledd. Så begynte de å helle vann. Først varmt - kokende vann, deretter kaldt. Så begynte de å slå meg med varm tråd.
  Og det var så grusomt. Og så igjen tortur og ild mot jentas bare hæler. Og de torturerte henne veldig grusomt. Og så begynte de å helle syre, noe som gjorde det enda mer smertefullt.
  Og jenta ble også torturert til døde.
  Og så tok de skjelettet hennes og dekket det med gull, og hengte det opp slik at alle kunne se det. Og det var ekstremt grusomt.
  Dette er den typen makt Taliban demonstrerte. Og prøv å konkurrere med et slikt land. Men jenter vil ha barn. Og magene deres er kuttet opp. Og de oppfører seg veldig grusomt.
  Kampene brenner forresten som helvetes flammer.
  Oleg Rybakov, som hogget fienden, sang:
  - Ære til kommunismens æra!
  Og gutten igjen med bare tær, mens han kaster den morderiske dødsgaven
  Margarita Korshunova, som kuttet ned afghanerne, skrek:
  - For USSR!
  Og han vil kaste med bare tærne det som bringer massedød. Ja, ingen kan motstå slike jenter.
  Gutten og jenta er i full og rasende spenning og kampladning.
  Oleg, som hugget afghanerne med sverd, sang:
  - Det har ført meg bort, det har ført meg bort,
  Det bar meg bort!
  Jeg setter meg på hesten
  Og lykken venter på meg!
  Og gutten vil le og igjen ta og kutte fienden.
  Og her er de, sammen med Margarita, når de plystrer. Og en masse lamslåtte kråker vil falle på hodene til afghanerne. La oss bare si at dette er veldig kult.
  Margarita Korshunova tvitret:
  - Jeg er den sterkeste i verden, jeg skal ødelegge mine fiender på toalettet!
  Og blunker til partneren sin.
  Og de overlegne styrkene til afghanerne begynte å gå tom for damp.
  Oleg Rybakov, til slutt, trykket på bryteren med sin bare hæl. Og strømmen slo til, og gjorde umiddelbart en masse Taliban-soldater til skjeletter. Og dette bør bemerkes - morder.
  Terminator Boy sang:
  -La vår jord bli herliggjort!
  Og hvordan han plystrer og blotter tenner.
  Dette er gutten. Og egentlig ganske stridbar.
  Og så treffer sovjetiske missiler afghanerne. Og de er grundig overrasket. Og mange krigere blir drept.
  Tamara og Veronica sikter drapsmissiler med nåler og baller, de eksploderer. Og mange afghanere blir umiddelbart drept. Og det er så grusomt.
  Jentene befinner seg for tiden i bunkeren og tramper på betongplatene med bare føtter. Og de skyter dødelige ladninger mot fienden og ødelegger dem fullstendig.
  Disse jentene er bare super.
  Tamara fyrer og brøler:
  - Det store Sovjetunionen og dets leder Stalin er med oss!
  Veronica bekrefter også dette:
  - La oss sparke Taliban i ræva!
  Og på samme måte skyter den mot fienden. Og det vil gjøre det veldig hardt. Jenter elsker å drepe - dette er jenter.
  Veronica stilte en gang et spørsmål:
  - Hva er to ganger to, - fem?
  Tamara svarte med en latter:
  - Fire og et halvt!
  Og det viste seg å være en veldig vittig uttalelse.
  Jentene her er så spente.
  Natasha og teamet hennes skyter også mot afghanerne. De blir drept i massevis og brøler:
  - La kommunismen feires!
  Og så også med sin bare hæl, hvordan han vil ta det og spesifikt gi etter.
  Dette er en jente, en jente for alle jenter.
  Og formidabel overmål.
  Svetlana sang av raseri og skriblet til afghanerne.
  Og i de stjerneklare høydene, fjellstillhet,
  I havbølgen og rasende ild,
  Og i rasende og rasende ild!
  Og så skyter Zoya desperat mot fienden.
  Disse jentene er veldig flinke.
  Og Augustine knuser motstanderne sine og brøler på topp:
  - For vårt moderland, til ære for USSR!
  Og så kan du selvfølgelig ikke motstå et slikt lag.
  Og jentene er selvfølgelig veldig flinke og dyktige.
  Ikke en eneste teknikk vil virke mot dem.
  Natasha, som klippet ned en annen linje med afghanere, kurret:
  - Jeg er den sterkeste i verden, og jeg skal kaste dere alle på toalettet!
  Og igjen, med bare tærne, vil en eksplosiv pakke bli kastet med dødelig kraft.
  Augustine, den jenta med kampkraft, kvitret:
  - Ære til kommunismens tider!
  Og han vil også blunke med smaragdøyne.
  Svetlana er veldig aggressiv i kamp. Ødelegger afghanere og kvitrer:
  - Ære til tidene med kommunistisk seier!
  Dette er jentene...
  Og Stalenida utrydder afghanerne uten unødvendig seremoni.
  Og klipper dem ned som om hun hadde en skikkelig ljå med en jetjager.
  Dette er en jente, en jente for alle jenter!
  Stalenida, som knuste afghanerne og kastet morderiske dødsgaver med bare tær, kurret:
  - Ære til vårt fedreland - USSR!
  Og igjen slår jenta fienden med vill kraft. Her er hun, hvor stridbar og krigersk hun er.
  Victoria, som skyter på fiender, sier med et smil:
  - Stor ære venter USSR!
  Stalenida nikket:
  - Ja, han venter!
  Og mens jeg skjøt, tenkte jeg. På noen måter minner dette om den patriotiske krigen, bortsett fra at fienden ikke ble overrasket. Og satsingen på et plutselig angrep ga ikke uttelling.
  Men det er så mange afghanere. De rykker frem og overøser bokstavelig talt russiske stillinger med lik. Og dette er deres rabiate og ville taktikk. Og de tar ikke hensyn til tapene sine,
  Og folk blir praktisk talt ikke tatt vare på. Så prøv det, du kan komme overens med disse gutta.
  Stalenida kastet granaten med sin bare hæl og kvitret:
  - I USSRs navn!
  Og hun viste sine veldig skarpe tenner.
  Victoria var enig med henne:
  - Ledere kommer og går, men Sovjetunionen består!
  Stalenida kurret av begeistring:
  - USSR er med oss for alltid!
  Serafim, som skyter mot fiender, vil kurre og slå ned fienden og utstede:
  - Vi skal være en klassisk kraft!
  Og også jenta, som en barfot, vil lansere en gave med fullstendig ødeleggelse.
  Victoria sang:
  -Ære til mitt kommunismeland!
  Seraphima bekreftet lett dette:
  - Kommunisme er lys og velstand!
  Og la oss ødelegge afghanerne igjen.
  Gerda kjemper også veldig aggressivt. Og han viser sin høyeste klasse.
  Men mot Gerda er det ingen reelle triks.
  Dette er en jente som gir en drøm til hele universet.
  Og hun vil ta den og synge:
  - Ære til min jord, og vi i hele universet!
  Og igjen, med bare tærne, vil skjønnheten frigjøre den morderiske gaven død og utslettelse. Dette er, la oss innse det, jenta du trenger.
  Gerda skjøt hele kampsettet sitt og er nå tilbake.
  De berømte tyske fire, etter å ha drept mange afghanere, holder på hemmeligheter.
  Vel, de spiller kort også.
  Charlotte, som holdt en kortstokk med bare tærne, sa hardt:
  - Nå kjemper vi en krig med Taliban, men en gang kjempet vi med russerne!
  Gerda nikket samtykkende og energisk:
  - Ja, det var en slik tid. Og da kunne vi ikke vinne! Christina, er du enig?
  Christina sa selvsikkert og kastet kortet med bare tærne:
  - Det er mennenes feil! De viste ingen kampegenskaper!
  Magda bekreftet:
  - Ja menn! Hvis flere kvinner kjempet, ville vi ha en reell sjanse til å lykkes!
  Gerda nikket samtykkende:
  - En barbeint jente, og til og med med skarlagensrøde brystvorter - dette er supert!
  Charlotte var logisk enig i dette:
  - Ja, barfotjenter, dette er noe kolossalt!
  Og krigerne fortsatte å kaste kort.
  Stalenida bemerket aggressivt da hun skjøt mot afghanerne:
  - Vi vil definitivt treffe fiendene!
  Og med bare tærne ville jenta kaste en granat. Og det er morder.
  Victoria sa selvsikkert:
  - Selv om det på den ene siden ikke finnes noen Gud, på den andre siden er Han med oss!
  Viola skjøt mot afghanerne, mejet dem ned og bekreftet:
  - Ja, Gud er med oss! Og kolossale krefter!
  Og jentene vil le og strekke ut tunga.
  Alina vil også treffe fienden, klippe ham kolossalt og skrike:
  - Jeg er den mest kjempende dronningen!
  Og også med sine bare tær, som en morderisk styrke, vil han ta den og lansere den.
  Dette er jenter som elsker å drepe. De har så mye overmenneskelig styrke.
  Stalenida sang med aggresjon:
  - Vår styrke er i kommunismen,
  Vi vil gi våre liv og hjerter,
  Vi er vårt hellige fedreland,
  Vi vil stå og vinne!
  Hun var en kjempekjempe jente. La oss bare si - hun er bare super. Og veldig militant.
  Victoria tvitret:
  - For USSR, som har en klok konge!
  Og krigeren stakk ut tungen hennes og blunket til motstanderne.
  Dette er jentene...
  Alenka kjemper også selvsikkert mot fiendene sine og viser utrolige sprang.
  Og samtidig brøler jenta på toppen av lungene:
  - Jeg er en super dame!
  Og blotter perlestennene sine.
  Anyuta skyter mot fienden, knuser ham med dødelig kraft, river ham i stykker og brøler:
  - Jeg er en hyperjente!
  Og hennes bare tær kaster den sjokkerende dødsgaven!
  Og den kjempende Alla er også i kamp. Og så tresker hun afghanerne.
  Og samtidig skriker jenta også:
  - Ære til kommunismens tider!
  Og igjen, det er som om han vil lansere noe virkelig dødelig mot fienden.
  Og mange afghanere vil bli revet fra hverandre.
  Maria, som skrev om krigerne i det islamske riket, tok det og bemerket:
  -Hvem finner vi i skogen?
  Og hvordan han vil slå deg med en gave fra et maskingevær. Her er hun, for en kjempende og vakker kriger hun er.
  OL skyter mot fienden. Og han gjør det ekstremt nøyaktig.
  Og han blotter tenner og brøler:
  - Ære til kommunismens tider!
  Marusya bemerket aggressivt, knuste fiender og kastet morderiske granater med bare tærne:
  - Ære til den nye generalsekretæren!
  Matryona slo afghanerne og sa:
  -Hvis det bare ikke var homofil!
  Alenka, som skjøt mot fiendene, tok den og kvitret:
  - For stor kommunisme!
  Og igjen, mens han slår afghanerne med et morderisk utbrudd. Vel, hun er en kjempeskjønnhet. Og hun har så mye sjarm.
  Anyuta, som også skjøt mot fienden og klippet ham ned, knirket:
  - For Russland!
  Og med bar hæl, som om han ville gi etter for Taliban. Denne jenta er rett og slett super.
  Den rødhårede Alla knuser motstanderne sine og brøler fra lungene hennes:
  - Jeg er en hyperdame!
  Og med bare tærne vil han kaste dødelig død på fienden.
  Dette er en jente, la oss si, ultra!
  Den veldig vakre Maria, som skjøt mot fienden, kurret:
  - Jeg er megaklasse!
  Og igjen vil han treffe fienden med sin nakne, veldig runde, rosa hæl.
  OL feiret ved å kutte ned afghanere og stable opp et fjell med lik av Taliban-krigerne i det islamske riket, kurrende:
  - Jeg er den høyeste klassen!
  Og han vil også kaste de bare tærne, noe helt og enestående morderisk. Dette er en jente, alle jenter, jente!
  Marusya knuser og tvitrer også og dreper afghanere:
  - Jeg skal ødelegge fiendene! Det blir et skikkelig galehus!
  Og jenta vil le og le.
  Og den skarlagenrøde brystvorten, mens han trykker på joystick-knappen. Og han skjærer mot motstanderne med noe så dødelig.
  Matryona begynte også å hamre på afghanerne og kurret:
  - Ære til kommunismens morgen!
  Og hennes bare hæl vil drepe alle som en fiende. For en vakker jente hun er. Og de er jenter, la oss si, superklasse.
  Eller kanskje Giga, eller til og med TETRA!
  Dette er jentene som slår afghanere fullstendig ut. Og dette er generelt sett en superklasse.
  Alenka tok den og sang, og blottet tenner:
  - Jeg er den sterkeste i verden! Og to pluss to er fire!
  Og hvordan han treffer fienden veldig nøyaktig. Og han vil knuse den neste Taliban i stykker.
  Og denne jenta har slike fantasier. Men Taliban gjør noe.
  En jente blir torturert. Og hvordan de behandler det med pisk. Og så piggtråd. Og så vil de brenne hælene hennes med et varmt strykejern. Og jenta er veldig fornøyd.
  Og hun vil være en vakker kvinne.
  Alenka sang:
  - For den store kommunismen i det kuleste USSR!
  Og igjen vil han kaste en granat med bare tærne mot fienden.
  Og det er veldig kult.
  Anyuta, som skyter mot fienden, brøler også:
  - Hvor stor er kommunismen!
  Og med et velrettet utbrudd klipper han ned afghanerne. Dette er en jente med stor skjønnhet.
  Og hennes nakne hæl ga etter for utslettelsesgaven.
  Og rødhårede Alla er også veldig aggressive i kamper. Og hvordan han vil knuse sine fiender med vill raseri. Og han skribler for seg selv med enorm aktivitet.
  Og med bare tær kaster han dødsgaver med dødelig kraft.
  Denne jenta er rett og slett superkul!
  Alt dette er en barbeint hær av jenter, i stand til veldig store bragder.
  Maria, som skrev om afghanerne, bemerket:
  -Vår største styrke er vår høyeste klasse!
  Deretter blunket krigeren.
  Og med sin skarlagenrøde brystvorte trykket hun på bazooka-knappen. Og dette er dens høyeste piloter og den virkelige konstruksjonen av summen av kvadrater av bena.
  Olympias, knuste fienden, kurret:
  - For de beste seirene i universet!
  Og med bare tær vil han lansere utslettelsesgaven mot fienden. Og det blir virkelig enkelt, som en handling over din styrke!
  Jentene, må jeg si, kjemper ekstremt. Og hvis de gjør noe, vil folk være lykkelige for alltid. Og det er så mye glede og ekte kosmisk gnist i dem.
  Dette er kvinnelige krigere av den høyeste aerobatikk.
  Marusya, som knuste afghanerne, tok den og sa:
  - Fred til ditt hjem!
  Og igjen kastet hun den morderiske dødsgaven med tærne, og rev fiendene i stykker.
  Matryona traff også de afghanske troppene. Hun rev Taliban og sa:
  - For den største sosialismen på hele kloden!
  Og øynene hennes vil avgi gnister.
  Ja, dette er den høyeste beskytningen av stillinger som finner sted.
  Og afghanerne lider kolossale skader, men de fortsetter å klatre og klatre. Og de har enorme menneskelige ressurser. Som aldri ser ut til å ta slutt.
  Og alt flyter i en bølge og en kontinuerlig strøm.
  Alenka, med et stort smil og blottede tenner, sang:
  - Ære til kommunismens og russiske tsars tid!
  Og med bare tærne kastet hun igjen den morderiske gaven død og ødeleggelse.
  Og jenta øredøvende, som blottet tennene (ja, du kan blotte tennene øredøvende!), tok den og ropte:
  - Sterk suveren,
  Regjere med herlighet
  Til vår ære...
  Herske til frykt for dine fiender,
  ortodokse tsar,
  Regjer for ære, til vår ære!
  Anyuta bemerket med en latter:
  - Du gikk glipp av ordene: Gud bevare kongen!
  Alenka var lett enig i dette:
  - Ja, jeg savnet det! Men dette er dessverre gitt!
  Maria, med smilet til en veldig kul jente, sa:
  - Tsarfaren har dratt, og i hans sted er Lenins verk!
  Den rødhårede Alla kvitret og klippet ned afghanerne:
  - Lenins sak lever, selv om Lenin døde!
  OL svarte logisk på dette:
  - Lenin er udødelig!
  Og hun blunket med smaragdøyne.
  Så du kan se med en gang at det er fantastiske jenter her som er i stand til spesifikt å kjempe mot Taliban. Og generelt er deres kraft, det skal bemerkes, kolossal kosmisk kraft.
  Marusya bemerket med et smil og skjøt mot fiender:
  - Tsaren kommer tilbake, og Lenin vil leve!
  Matryona var helt enig i dette:
  - Klart det vil! Ære til Lenin!
  Alenka fortsatte med et smil:
  -Og tsar Nicholas II! Stor ære til alle helter!
  Anyuta var helt enig i dette:
  - Ære til alle helter!
  Og jentene sang i kor:
  - Ære til Russland, ære ...
  Tankene suser fremover....
  Tropper under det røde flagget
  Hilsen det russiske folket!
  . KAPITTEL nr. 20.
  Det var ikke mulig å finne noe vesentlig. Jentene pirket fortvilet på nesen og sovnet. Allerede er de grundig utslitt av all denne skam. Og så vil kanskje i det minste noe klekkes. Og de drømte...
  En av de alternative realitetene der esspilot-OL, en alvekriger, dukket opp i Det tredje riket. Denne spektakulære blondinen gjorde et så uutslettelig inntrykk på Göring selv at han overtalte Adolf Hitler til å sende krigeren til fronten. Først kjempet jenta med stor effekt i 1943 ved Middelhavets luftkampteater. Og på kort tid skjøt hun ned mer enn tre hundre allierte fly. Deretter beordret Fuhrer den uovervinnelige jenta, tildelt Ridderkorset av jernkorset med eikeblader, sverd og diamanter, til å sendes til Kursk Bulge. Og der skulle den virkelige ilddåpen til den uovervinnelige krigeren, hvis jager ikke en gang ble ripet opp, finne sted.
  Men denne gangen mottok alven en eksperimentell formidabel ME-309, som hadde tre tretti millimeter luftkanoner og fire maskingevær.
  Denne maskinen hadde ingen like når det gjelder ildkraft. Og hastigheten er høy for et propelldrevet jagerfly, nesten syv hundre og førti kilometer i timen. Ja, dette er flott og kult.
  Og alven selv kjempet som regel barbeint og i bikini, som knapt dekket hennes muskuløse, solbrune kropp.
  Krigeren hadde ingen like i ferdigheter, og elsket også å bli massert og kjærtegnet av sterke og muskuløse gutter. Og hun likte det veldig godt.
  Alvens navn var Olympias - et universelt navn for enhver europeisk rase. Men hun ble ansett som tysk. Selv om stamtavlen hennes var ukjent, kunne en så spektakulær blondine bare være arisk.
  Vel, hun forberedte seg på sitt første slag med russiske fly. Det var akkurat om morgenen Operasjon Citadel startet, nøyaktig 5. juli 1943. Jenta foretok en testflyging og skjøt ned en sovjetisk U-2 nattbomber, noe som også skapte problemer for tyskerne. Olympias knuste henne i filler med ett trykk på den bare fingeren på hennes grasiøse, jenteaktige fot.
  Som krigeren virkelig likte, og hun svarte:
  - I morgen skal jeg arrangere Harmageddon for mine fiender!
  Og nå har morgendagen kommet. Og dens kraftige Me-309 jagerfly tok av fra rullebanen og stormet inn i kamp. Det var tydelig at denne jenta nå skulle begynne å rive i vannflasken, og det ville være greit.
  OL sang:
  Det ble veldig varmt på himmelen,
  Dette er en alvepikeflue...
  En pinne venter på henne,
  Hvis fyren ikke flyr!
  Jenta så et russisk rekognoseringsfly på himmelen og skjøt det ned med et maskingevær for ikke å sløse med luftgranater.
  Så dukket flere sovjetiske Yak-9 jagerfly opp. Vel, krigeren er på sitt beste som alltid.
  Skyting fra 30 mm tyske luftkanoner. Og ME-309 har tre av dem. Og straks blusser seks sovjetiske biler opp som fakler, etterlater brennende haler og faller ned. Et annet syvende PE-2-fly, og det ble også skutt ned, slik at den sovjetiske maskinen bokstavelig talt ble revet i stykker.
  OL sier med glede:
  - Jeg er den kuleste og mest aggressive jenta i verden! Rett og slett flott! Det er ikke for ingenting at jeg er kjent som en sterk mann - syv med ett slag!
  Krigeren ristet hennes bare, meislede, solbrune ben.
  Og han flyr videre på ME-309. Det er et helt dusin sovjetiske jagerfly foran.
  Alvejentas nakne hæl trykker på avtrekkeren. Og igjen ble mange nedstyrtede fly, ti Yaks og to Lagg-5-er ødelagt. Slik fungerer alven fenomenalt - hun treffer trivielt på lang avstand, og hun gjør det veldig bra. Vel, hva annet kan sammenlignes med en slik jente?
  Nedenfor kan du se flere sovjetiske Katyushas. OL går litt nedover. Og skyter fra sine tretti millimeter luftkanoner. Og sovjetiske katyusher eksploderer. Og alvorlig sårede og drepte russiske soldater flyr av gårde i forskjellige retninger. Dette er virkelig flott.
  Men det er sovjetiske biler i luften igjen. Denne gangen er det så mange som tretti av dem.
  Olympias gliste kjøttetende og kvitret:
  - Vel, jo flere fiender, jo mer interessant er krigen!
  Og jenta avfyrte et dødelig utbrudd fra luftkanonene ved å bruke de bare tærne. Og det viste seg virkelig å være en innvirkning på supernivå. Og seksten sovjetiske yaks, ti Laggs, tre Pe-2 og en IL-2 ble sprengt og ødelagt på en gang.
  OL tvitret med glede:
  - Wow! Wow! Jeg kjenner jenta Satan!
  Og han fniser... Dette er faktisk en trist dag for de sovjetiske troppene. Her er hun, en alv, som dukker opp og slår fiendene hennes veldig rasende.
  Hvorfor ikke bytte til sovjetiske stridsvogner? Jenta senket seg litt, og la oss skyte mot de sovjetiske bilene. Flere trettifirere og to KV-tanker tok fyr. Samt tre SA-76 selvgående kanoner. Så slo jenta ut enda et ammunisjonslager og åtte våpen, noe som var veldig effektivt.
  Deretter tok jenta den og byttet tilbake til luftmål. Denne gangen tok hun på seg IL-2 angrepsfly, og skjøt ned atten av dem, fire Yaks, fem Laggs, tre PE-2 og en Tu-3 bombefly.
  Slik gjorde terminatorjenta en veldig flott jobb. Og nå kan du se hvordan nye biler beveger seg nedover. I dette tilfellet trettifire.
  OL avfyrte nok en strøm av utslettelse fra luftkanonene. Slo ut tjuefem sovjetiske kjøretøyer.
  Deretter gikk hun tom for luftskjell. Og krigeren snudde tilbake. For å bytte kampsett og fylle drivstoff. ME-309 har en hastighet på opptil 740 kilometer i timen - de vil ikke ta igjen!
  OL sang til og med:
  - Helter skynder seg fra jakten! En fremmed har brutt seg inn og vil ikke ta igjen!
  ME-309, allerede drevet og utstyrt, ventet på jenta. Tyskerne har i dag kun fire slike fly. Og to av dem er tildelt OL. Som kjemper praktisk talt uten avbrudd og tresker sovjetiske tropper.
  Også her er ME-309, overlastet med ammunisjon, revet kraftig av rullebanen. Dette jagerflyet har syv skytepunkter og tre luftkanoner på 30 mm hver - kolossal kraft. Vel, prøv å takle.
  OL synger med entusiasme:
  Jeg vil rive deg fra hverandre Stalin
  Du burde ha dratt til Wehrmacht forgjeves...
  Jeg vil ha den høyeste lykke
  Bevis at du er en geit med mustasje!
  Og nå ser jenta nye mål. Så dette er IL-2-er, akkompagnert av yaks, som skynder seg mot tyske stillinger. Alvejenta skyter med bare tærne. Hun er nesten naken i bare tynne truser.
  Hun tok til og med av seg BH-en slik at de høye brystene hennes ble friere og hun kunne puste lettere.
  Her er en jente som skyter veldig nøyaktig. Sytten IL-2 og åtte yaks ble skutt ned med ett utbrudd av tre luftkanoner.
  OL tenkte til og med på å fjerne maskingeværene helt. Luftkanoner lar deg skyte over lang avstand. Og et 30 mm granat lar deg skyte ned et sovjetisk kjøretøy med ett treff.
  Så alvejenta føler seg veldig selvsikker. Og maskingevær er kun egnet for nærkamp. Riktignok har alven en talisman på halsen, den avleder kuler og skjell fra flyet hennes, så hun har ikke bare aldri blitt skutt ned, men ikke engang ripet. Men likevel er det bedre å treffe fiender på avstand.
  Her kan du se den sovjetiske PE-2 eller de kalles også bønder. Jenta skyter med bare føtter. Ni PE-2 og tre LAGG-5 ble skutt ned. Det er en sånn jente han er. Og tyske tropper rykker allerede frem. De formidable "tigrene" og "Ferdinands" skynder seg inn i kamp. Det siste kjøretøyet er noe modernisert - med motor og girkasse plassert i én enhet foran kjøretøyet, og selve tårnet med en kraftig pistol bak.
  Og dette gjorde det mulig å redusere vekten av den selvgående pistolen til femti tonn, og den ble mye raskere og mer manøvrerbar, og dens kampeffektivitet økte kraftig.
  Og rekkevidden av ødeleggelse på avstand var kolossal. Og sovjetiske kjøretøyer ble angrepet nå og da.
  OL knuste Katyushas og sang:
  - Stalin, Stalin, Stalin,
  Jeg er selv laget av stål!
  Og krigeren setter fyr på fiendens kjøretøy. Og russiske fleroppskytingsrakettsystemer eksploderer.
  Slik slår OL dem aktivt og trykker på knapper med bare tærne.
  Jenta synger:
  Jeg vil brenne alle mine fiender til jorden,
  Jeg er Satan-jenta!
  Og de sovjetiske katyushene eksploderer og sprer seg langt i stykker. Spesielt hvis et treff av et flyprosjektil forårsaker detonering av kampsettet. Og armene og bena og hodene til sovjetiske soldater blir revet av.
  Alvejenta landet meget nøyaktig og mesterlig i ammunisjonslageret. Og den eksploderte med veldig stor kraft. Og en ødelagt KV-10-tank med to tønner fløy opp. Han tok og rev også hodet av en av de sovjetiske generalene.
  Olympias tok den og slikket de røde leppene hennes og sang:
  Ingen grunn til å miste hodet
  Ikke forhast deg...
  Ingen grunn til å miste hodet
  Hva om det kommer godt med!
  Skriv det ned i notatboken din,
  På hver side!
  Onde orker må drepes!
  Onde orker må drepes!
  Og erobre hovedstaden!
  Dette er hvordan denne forferdelige og veldig aggressive alvejenta, en veldig spektakulær blondine, brøt opp.
  Og så skjøt hun ned enda et dusin sovjetiske Yakover og snudde tilbake. Og hun hadde det gøy. Her er hun, hvor vakker og grusom på samme tid.
  Jenta husket pionerenes tortur.
  En blond, solbrun gutt på rundt tretten år ble strippet av jentene og hengt opp på et stativ. Og eikestokker ble skrudd fast til hans bare føtter, noe som strakte den unge pioneren.
  Guttens muskuløse, senete kropp spente seg. Og så tok Olympias og brakte en lommelykt til siden hans. Den solbrune huden begynte å bli dekket av brannskader, og det var tydelig at gutten hadde smerter.
  Men pioneren, bet tennene sammen og pustet tungt, forble taus. Og man kunne se svettedråper renne nedover det barnslige og samtidig modige ansiktet.
  OL gliste. To andre torturjenter plasserte bunter med børsteved under guttens bare føtter. Og de satte fyr på dem. Ja, så bålet begynte å brenne. Og flammene slikket rovgirig guttens barnehæler, ru av å gå barbeint i lang tid.
  Han hylte til og med av vill smerte, men bet seg i leppa igjen. Som svar tok tyskerjentene en varm ledning fra peisen og begynte å piske pioneren med den.
  Til tross for smerten, gråt ikke gutten bare og ba ikke om nåde, men sang til og med:
  Din onde fascist har krysset alle grenser,
  Din Hitler er et besatt sykt lik!
  Over det ulykkelige, gråhårede moderlandet,
  Ørnen vår, kjære Stalin, flyr!
    
  Det er en brutal redsel i løkken, jeg er smertelig kveles,
  Jeg ville ikke foretrukket en sofa fremfor lidelse!
  Sprer seg over byen som røyk,
  Brann - jeg har aldri sett noe lignende før!
    
  En slange kryper gjennom byene i Russland,
  Sikkert vil terroren bare gå over!
  Nazistene vannet åkrene med blod,
  Grusomt førtiførste, forferdelig år!
    
  Og jeg tror kanskje det er en drøm,
  Virkeligheten er umulig å forstå med en gang!
  Guds forsyn redder fedrelandet,
  Hvor skjør verden er, den er tynn - en silketråd!
    
  Landet er under en jernhæl,
  Og tanksporene, rusten klang!
  Men jeg vil dekke fædrelandets hjerte med brystene mine,
  Slik at kommunismens fakkel ikke slukner!
    
  Å dø for fedrelandet er tapperhet,
  Men det er bedre å overleve og oppdra barn!
  Samvittigheten vår er en ubønnhørlig vakt,
  Og ordet er ikke en elendig spurv!
    
  Jeg husker Jesu øyne,
  Han er en snill, barmhjertig, lysende Gud!
  Jeg ber til Kristus at våre dager og netter,
  For Krauts var de døden: Führeren døde!
    
  I frihet er det glede i hver bevegelse,
  Frihet er noe som ikke kan tas bort!
  Ikke behov for latskap, gjørmete nytelse,
  Jobb er tross alt din far og mor!
    
  Vi kommer til å vinne, jeg ser det tydelig
  De nikker, de tror på sannheten - et kor av eikeskoger!
  Russland vil bli så vakkert
  Vi vil alle glede oss over å ha drevet bort fiendene våre!
    
  Og vi vil ikke være som tause slaver,
  Ikke tramp med verdens gress!
  Troppene kommer som rasende bølger,
  De ledes av et geni - kjære Stalin!
    
  Vi vil også være Stalin verdige,
  Vi vil klare å redde Rus fra avskummet!
  Tiden kommer da de skal omkomme i krigens avgrunn,
  Sosialismen vil ikke gå på veien!
    
  Nå føler jeg meg dårlig, jeg dør i smerte,
  Men la oss finne udødelighet i våre hjerter!
  Seieren vil komme, tror jeg, i varme mai,
  Og minnet om heltene vil vare evig!
  Olympida en varm tang fra bålet og begynte å bryte barnets bare tær. Denne alvejenta og store super-essen startet med lillefingeren. Gutten grøsset og beinet knuste.
  Pionerens barnslige ansikt vred seg i fryktelig smerte.
  Og alven Olympias fortsatte å knekke barnets bein. Så, med et knas, brakk hun av den ene fingeren etter den andre med en varm tang.
  Det siste hun brakk var pionerens største stortå. Gutten ble veldig blek og mistet bevisstheten av smertesjokket.
  Men Olympias, som, som en alv, kjente alle nerveknutene og punktene på kroppen til mennesker, og spesielt barn, stakk barnet i nakken med en nål og tvang ham til å komme til fornuft.
  Så tvitret hun:
  - Du går ingen steder - en pioner er som en lus!
  Og piloten, med en glødende tang, klemte guttens baller. Han hylte igjen, og denne gangen besvimte han lenge. Wow, det gjør så vondt.
  En av torturjentene sa:
  - Kanskje vi burde forlate ham? Vil fortsatt ikke si noe!
  En annen la til:
  - Vi skal torturere barnet til døde slik!
  Olympias lo og sa:
  - Du virker så ynkelig, som om det ikke er din jobb å være bødler. Men jeg er en esspilot, og jeg vet ikke det minste synd!
  Den torturerende jenta foreslo:
  - Kanskje vi kan prøve en annen strøm?
  Olympias nikket godkjennende:
  - Dette er virkelig tilfelle! Elektrisitet er et symbol på fremgang!
  Flere bøddeljenter trakk dynamoen. Dette er faktisk en veldig god måte å generere elektrisk energi på. Og samtidig slå smerten ut av spesielt sta gutter og jenter.
  Den nakne gutten ble igjen ristet av seg og brakt til fornuft. Deretter ble ledninger og elektroder festet til alle sensitive områder. Og tungen, og det femte punktet, og livets rot, og brystvortene, og bakhodet, så vel som de allerede brente hælene og håndflatene.
  Slik dekket de den unge pionerhelten fullstendig. Deretter begynte OL, dette kvinnelige esset og samtidig en bøddel å vri bryteren og regulere strømforsyningen. Elektriske utladninger suste gjennom den utslitte, forslåtte, blodige og nakne gutten, som hester som galopperte og med glitrende hover.
  Og den unge pioneren utløste et gjennomtrengende skrik, med rett og slett umenneskelig smerte. OL tok det og styrket kategorien. Lys og gnister blinket over guttens nakne kropp, til og med ribbeina ble synlige, som på et røntgenbilde de var synlige gjennom kjøttet og guttens plagede hud, dekket av skrubbsår og brannskader.
  Det så ut til at ingen kunne motstå slik tortur. Men pionergutten sang igjen med stort mot og følelse, fullstendig gjennomboret fra hælene til bakhodet av elektriske utladninger:
  Jeg er en pioner og dette ordet er alt,
  Det brenner i mitt unge hjerte...
  I USSR er alt søtt, tro meg,
  Vi åpner til og med døren til verdensrommet!
  
  Jeg sverget en ed til Iljitsj da,
  Da jeg sto under sovjeternes banner...
  Kamerat Stalin er rett og slett ideell,
  Vit at heltedåder synges!
  
  Vi kommer aldri til å tie, vet
  Og vi vil si ordet og på sannhetens stativ...
  USSR stor stjerne,
  Tro meg, vi vil bevise det for hele planeten!
  
  Her i det unge hjerte synger vuggen,
  Og gutten synger frihetens hymne...
  Seirene åpnet en endeløs konto,
  Vet at folk ikke kan være kulere!
  
  Vi forsvarte det unge Moskva,
  I kulda er guttene barbeint og har på seg shorts...
  Jeg forstår ikke hvor så mye styrke kommer fra,
  Og umiddelbart sender vi Adolf til helvete!
  
  Ja, pionerene kan ikke beseires,
  De ble født med en flamme som brenner i hjertet...
  mitt er en vennlig familie,
  Vi hever kommunismens fane!
  
  Tross alt er du en gutt og derfor en helt,
  Kjempe for friheten til hele planeten...
  Og den skallede Fuhrer med et smell,
  Som bestefedrene testamenterte i militær ære!
  
  Hitler, ikke forvent nåde fra oss,
  Vi er pionerer, kjempebarn...
  Solen skinner og regnet faller,
  Og vi er for alltid forent med vårt moderland!
  
  Kristus og Stalin, Lenin og Svarog,
  Forent i hjertet til et lite barn...
  vil oppfylle sin strålende plikt,
  En gutt og en jente vil slåss!
  
  Gutten er uheldig nå,
  Han ble tatt til fange av fascistiske fanatikere...
  Og i denne stormen brast åren,
  Men vær gutten en trofast pioner!
  
  Først slo de meg med en pisk til de blødde,
  Så stekte de guttens hæler...
  Krauts har nuller i samvittigheten,
  Madame har på seg røde hansker!
  
  Brannen brant den røde guttens såler,
  Så brakk de fingrene til gutten...
  Som fascistene stinker,
  Og i kommunismens tanker ble solen gitt!
  
  En flamme ble brakt inn i barnets bryst,
  Huden var brent og rød...
  Hundene brente halve kroppen til pioneren,
  Ikke å kjenne til lidelsen ved lovløshet!
  
  Så startet den onde Krauts strømmen,
  Elektroner fløy gjennom blodårene...
  I stand til å kaste oss bort,
  Slik at dere barn ikke blir i dvale!
  
  Men pionergutten brøt ikke,
  Selv om han ble torturert som en titan...
  Den unge gutten sang sanger modig,
  Å knuse den fascistiske tyrannen!
  
  Så han holdt Lenin i hjertet sitt,
  Barnets lepper snakket sant...
  Over pioneren er det en herlig kjerub,
  Verdens gutter har blitt helter!
  Vel, det som får det, skjer ikke alltid, og bøddelen forblir vinneren. OL er ivrige etter å kjempe igjen. Og nå haster hennes ME-309 inn i kamp. Alvejenta trykker på joystick-knappen med bare tærne. Og luftkanoner og maskingevær fungerer. Skutt ned og brennende sovjetiske fly faller.
  Slik tok OL imot russerne og ga dem et totalt nederlag, drap og utrenskning. Hvor mange sovjetiske fly ble drept av et par salver? Her slo jenta umiddelbart ned seksten yaks, ti lags og fire bønder. Slik gikk det dødelige oppgjøret. Tretti fly i to utbrudd.
  Riktignok har Me-309 så mange som syv skytepunkter: tre luftkanoner på tretti millimeter i kaliber og i stand til å skyte ned et sovjetisk fly med ett treff. Vel, fire maskingevær - heller ikke svake, fjorten millimeter i kaliber.
  Denne alvejenta ødela sovjetiske fly med all sin dumhet.
  Og så byttet hun til bakkemål og tok dem og traff tankene. Dens luftkanoner gjennomboret takene til sovjetiske trettifirere veldig rolig og serielt. Slik var denne krigeren Olympias. Hun gjennomførte et så morderisk oppgjør.
  Og når hun skjøt, brukte hun både de bare tærne og de skarlagenrøde brystvortene, og trykket dem på joystick-knappene. Og det var en dødelig innvirkning.
  Fra horisontalplanet ødela OL tjue T-34 stridsvogner, ti SU-76 selvgående kanoner og fire Katyushas. Deretter snudde hun flyet for å fylle på kampsettet. Hun er en jente av ypperste klasse og merke.
  Flere sovjetiske jagerfly jaget etter henne. Men alvekrigeren var ikke redd. Hun tok den og slo den med maskingevær. Både seks sovjetiske yaks og en La-5 eksploderte fra et direkte treff på kalesjen.
  OL brølte:
  Vi er de sterkeste i verden
  La oss suge alle fiendene våre i toalettet!
  Og igjen tok skjønnheten og snudde fighteren hennes i en løkke.
  Deretter kom jeg trygt til flyplassen.
  Og det var allerede guttetjenere som, kun iført shorts og naken til midjen, blinket med bare hæler, begynte å fylle drivstoff på flyet og fylle på kampsettet.
  Så det var et slikt sprang. Tenåringsgutter jobbet.
  OL gikk om bord på et annet fly, allerede fylt drivstoff og utstyrt med kampsett, og tok av. Me-309 lettet noe tungt fra rullebanen. Den var for full av kampsett. Og han skyndte seg østover.
  OL blottet tenner. Hun var en muskuløs jente i bikini. Og hennes bare føtter er ikke et innfall, men et arbeidsverktøy. Alven selv er mørk bronse fra brunfarge, og håret hennes er lyst og blondt. En eksemplarisk arisk, kan man si.
  Og nå ser hun sovjetiske fly komme foran igjen. Og de mest populære er selvfølgelig Yaks-jagere. Spesielt Yak-9. Jeg kan ikke si at denne maskinen er spesielt kul, men den er ganske enkel å produsere og derfor utbredt. Men bevæpningen er så gjennomsnittlig, bare én luftkanon og et maskingevær.
  OL åpner ild på avstand med ME-309. Og hun har veldig nøyaktige treff. Sovjetiske kjøretøy begynner å brenne og eksplodere. Tretti millimeter luftkanoner er spesielt dødelige. Så de slo sånn.
  De første to dusin sovjetiske flyene ble skutt ned av det første utbruddet.
  OL brølte:
  - Og vi har noe i barmen,
  Kom til oss, ellers dreper vi deg!
  Og så avfyrte alvejenta enda et utbrudd og seksten yaks og åtte LA-5-er eksploderte, noe som er en ekstremt dødelig effekt.
  Deretter snur jentepiloten flyet sitt igjen og skyter de dødelige luftgranatene mot bakkemål. De eksploderer og forårsaker kolossale ødeleggelser når de treffer et ammunisjonslager fra den sovjetiske hæren. Og også tanker. Dette OL er bare en monsterjente.
  Og hvis han driter seg, vil det ikke virke som mye for noen. En så ødeleggende effekt her.
  Katyusha-raketten eksploderte, det samme gjorde missildepotet, som begynte å eksplodere slik at fragmenter spredte seg over hele omkretsen og drepte sovjetiske soldater.
  OL brølte:
  Jeg er en demonisk fighter,
  Det kommer ikke flere råd til deg...
  Bli med Stalin, barn,
  Det vil ikke være noe sted for deg på denne planeten!
  Og krigeren vil bare vise frem hoggtennene sine. Og så tar han det og knurrer!
  Ja, dette er virkelig veldig kult og litt morsomt på samme tid.
  En annen jente, Helga, som kjemper på Focke-Wulf, roper:
  - For en bravo - et kast til høyre!
  Og med sin bare hæl trykker han på avtrekkeren og treffer bakkemål. Focke-Wulf er et meget anstendig angrepsfly med tanke på bevæpning og rustning.
  Dette er virkelig en jente som du kan si om: et monster. Mer presist er monsteret OL, og Helga er som du kan si et monster. Men disse barfotkrigerne i bikini er en stor plage for den sovjetiske hæren.
  Nå trykker jenta på avtrekkeren igjen med den bare hælen, og lageret med sovjetisk ammunisjon flyr opp i luften.
  Og så ler hun og sier:
  - Vi skal rive Stalin og stalinismen i stykker!
  Etter bombing kommer jentene tilbake. Og på land rykker nazistene frem. De har ganske sterke stridsvogner - Tigers, Panthers, T-4s og de kraftige Ferdinand selvgående kanonene. Sistnevnte har ingen like i verden både når det gjelder kraften til våpenet og tykkelsen på frontpansringen. En formidabel gjennombruddsmaskin. Og tyskerne legger press på den røde hæren.
  Det så ut til at en alv, selv en pilot av en så høy klasse, ikke var i stand til å snu strømmen av en krig der mange tusen stridsvogner og fly deltok. Og her viser det seg at det er mulig. Og nazistene begynner å vinne. Dessuten handler det ikke bare om drap på sovjetiske tropper, men også om den moralske innvirkningen. Og denne terminatorjenta OL har stor innvirkning. Den røde hæren er overveldende, men Wehrmacht er oppmuntrende!
  Så viser det seg plutselig at Tigeren er en veldig tøff tank som er vanskelig å håndtere. Og de tyske troppene fortsetter å klatre og klatre.
  OL tar av igjen i ME-309 og avfyrer noe ekstremt dødelig fra jagerflyet hans. Og igjen eksploderer sovjetiske fly og går i stykker.
  Alvejenta ler og knirker:
  - Jeg er en superkvinne!
  Helga kysser henne og bekrefter:
  - Til og med hyper!
  Og nå eksploderer ytterligere et dusin russiske fly og deler seg i luften. Dette er virkelig ess-piloters verk. Som har både reaksjon og fart, og fly med dødelig kraft.
  I mellomtiden graver pionerene i røde slips åkerfestninger. Barna er barbeint, guttene bruker stort sett bare shorts. Kroppene til barna, både tenåringer og veldig unge, var dekket av en sjokoladebrun i solen. Og de jobber og jobber som unge titaner.
  De bare føttene til barna trykker på spadene og en sang høres:
  For en pioner er det ikke noe ord for feiging,
  Han kjemper tappert med Wehrmacht...
  For kort er en kortstokk et ess,
  Vi er vant til å kjempe i hånd-til-hånd kamp!
  Hvorfor skulle de ikke synge? De tok til og med med seg gutter fra ungdomskolonien. De har på seg svarte shorts og grå turtlenecks. Da de tok av seg den nakne nakken, ble torsoene til guttefangene blottlagt. Mange har tatoveringer på kroppen. Og hoder klippet skallet. Samtidig ser guttene ganske velmatte ut. For i ungdomskolonien er fengselsrasjonene for unge fanger enda bedre enn for avhengige skolebarn i naturen. Det vil si et slikt paradoks - unge kriminelle mates enda bedre enn vanlige barn.
  Og de jobber veldig lat. Hvis frie pionerer jobber med entusiasme, og til og med synger sanger:
  Hjemlandet til pioneren i USSR,
  Vi vil kjempe for det for alltid...
  Selv om kaos oppstår,
  Vi vil kjempe tappert!
  De unge fangene fniser som svar. De er ganske normale gutter, bare med hårklipp og mange med tatoveringer. Noen av pionerene har også frisyrer som ser ut som null. På denne måten er det mindre risiko for å få lus eller noe annet vondt. En av de unge fangene, Volodka, fniste. Jeg husket hvordan en sykepleier i hvit frakk famlet etter ham under arrestasjonen. Og det var både ydmykende og hyggelig på samme tid. Og jentas hender i en hvit kappe var i tynne gummihansker, og berøringene hennes var så kjærlige og milde at den maskuline perfeksjonen til en tenåring stiger.
  Og så er det pionerjentene i korte skjørt og bare solbrune ben. Og hvordan kan du ikke lage lekne vitser? I en alder av fjorten spiller hormoner fortsatt.
  Volodka sang:
  Åh, hvilke ben!
  Så bra...
  Ikke vær redd, baby
  Skriv ned telefonnummeret ditt!
  . EPILOG.
  Mens etterforskningen pågår, pågår det også andre hendelser, som heller ikke er uten interesse.
  Spesielt Alice ble tatt og arrestert. Ungjenta var knapt fylt atten, og politimennene stormet ut av inngangen for å sette håndjern på henne.
  Jenta skrek hjerteskjærende:
  - Ikke nødvendig! Jeg er uskyldig!
  Politiet gryntet som svar:
  - Det er riktig tøs! Dere er tross alt uskyldige alle sammen.
  Handlingen finner sted i det moderne Moskva i det tjueførste århundre. Og jenta blir dratt til varetektsfengsling og hvem vet hvorfor.
  Politiet vred hendene hennes, og la henne håndjern bakfra, noe som gjorde vondt.
  Jenta ropte som svar:
  - Måtte den fascistiske diktatoren Putin bli fordømt! Gi fred med Ukraina og Vesten!
  Som svar ble jenta truffet med en batong. Og hun ristet. De roper til henne:
  - Du er en spion! Vi dreper deg!
  vakker blond jente ble tatt med til politistasjonen. Der ble hun ført til et personlig søksrom. Tre politikvinner i hvite frakker dukket opp. De trakk gummihansker på hendene. Alice skalv og det var blåmerker på kroppen hennes.
  Og vaktene rev rett og slett av seg kjolen uten flere spørsmål. Og også sko og tights. Så bh og truser. Og de gjorde det alle uhøflig og rev klærne i stykker. Så tok de det og begynte å føle på jenta. Hendene i gummihansker strakte seg inn i Alices munn, kjente under kinnene, under tungen, slik at den vakre blondinen nesten kastet opp. Så så de inn i neseborene hennes, skinnende apparatet og inn i ørene hennes.
  Grove hender eltet brystene og sjekket for silikon eller narkotika. Og så trykket fingeren til den største matronen på navlen. Men det er ikke alt - Alice sitt hår ble kammet, og det var fantastisk, hvitt med en liten gul fargetone. Og de sjekket hvert hårstykke. Og også mellom fingrene.
  Men det mest ydmykende var da den største vaktmesteren stakk labben inn i Venus' bryst. Alice svarte med å bite kvinnen i en hvit frakk i hånden og bryte seg løs. Hun er ung og sterk. Tre vakter tok tak i henne, men klarte ikke å holde den nakne, solbrune kroppen hennes.
  Så trykket en av dem på knappen.
  De mannlige vaktene brast inn. Fire sterke karer tok Alice i armer og ben og trakk dem fra hverandre. Og matronen i en hvit kappe og en stor pote i en gummihanske stakk den inn i brystet til Venus. Og så viste det seg at Alice fortsatt var jomfru, men dette plaget ikke monsterkvinnen. Hun rev jomfruhinnen, noe som fikk blod til å strømme, og jenta som ble ransaket skrek uanstendigheter. Og hun kjente det helt til livmoren. Og hun gjorde det veldig frekt og smertefullt.
  Så nådde labben hennes inn i den bakre passasjen. Hun brukte ikke engang vaselin, så det var veldig smertefullt, og blod kom ut igjen. Og matronens poter er veldig store.
  Og et personlig søk så mer ut som tortur enn en måte å oppdage forbudte gjenstander på. Deretter ble jentas føtter og tær mellom bena hennes undersøkt, og deretter løslatt.
  Men de lot meg ikke kle på meg. De bare spylte ham ned med kaldt vann for å vaske av blodet. Og de tok meg til neste rom.
  Der ble Alice, naken og hjelpeløs, ført til en hvit vegg og gitt et bord med et tall i hendene. De fotograferte profilen, og fra forsiden, og halvsiden, og bakfra. Og så i full vekst - naken. Og også fra siden, halvsiden, foran og bak.
  Deretter begynte jenta å skrive ned alle tegnene hennes. Dessuten var det både menn og kvinner i hvite kåper. Og de gjorde det sakte og forsiktig. De tvang meg til å snu meg, heve bena og armene mine og se under armhulene mine. Og de kom til og med inn i munnen igjen.
  For eksempel fikk en kvinne i en hvit kappe meg til å sette hodet på en firkant og gravde fingrene mine inn i haken. Så stakk hun fingrene inn i munnen, uten hansker.
  Alice kom seg løs og skrek igjen:
  - Jeg vet ikke hva hun gjorde med de fingrene, det er ikke sterilt, la henne ta på seg hansker og stikke det inn!
  Den unge kvinnen i hvit frakk kranglet ikke. Hun tok medisinske hansker laget av tynn gummi på hendene, og åpnet igjen munnen. Og hun lette, tilsynelatende forventet å finne granater, og lette etter fyllinger i tennene.
  Vel, Alices tenner er hvite, feilfrie, rene, ikke en eneste flekk, enn si en fylling.
  Deretter ble høyden hennes målt og veid på vekter. Vel, det er vanlig. Alice var ganske høy, en meter åtti, og veide syttito kilo. Så målte de armspennet hennes, lengden på føttene, håndflatene, albuene og volumet til biceps, leggene og halsen. Og også størrelsen på hodet, og så videre.
  Dette gjør selvfølgelig ikke vondt, men det er ydmykende, spesielt siden det er mange mennesker rundt, og noen av dem er menn.
  En kvinne i hvit kappe kom, med en elektrisk hårklipper i hendene. Alice ble blek. Det virket for henne som om de ville ta henne og umiddelbart barbere det fantastiske håret av hodet hennes. Men den unge og pene kvinnen smilte og kurret:
  - De vil bare barbere fitta din!
  Hun begynte å fjerne de hvite, krøllete hårene fra Venus livmor. Det var kilende og til og med hyggelig. I tillegg gjorde det fortsatt vondt etter den grove letingen og rivingen av jomfruhinnen, og denne hyggelige kilingen distraherte lidelsen og sutringen i den unge livmoren.
  Deretter sprayet de henne med ikke-smittsom væske, og så ble hun ført naken til neste rom.
  Der rullet de først håndflatene i svart maling og lot alle fingrene og hele håndflaten stå separat. Dette er generelt normalt, og Alice så det i filmene.
  Men så smurte de svart maling på den bare foten hennes. Og de skrev også skrivefeil, først som en helhet, og deretter på hver finger individuelt. Først fra jentas venstre ben, og deretter fra høyre. Men Alice hadde aldri sett noe lignende i en film og ble overrasket. Imidlertid er det ikke smertefullt, men det er ydmykende, nok en gang viser de at du er arrestert og at du er ingen og ingenting i det hele tatt.
  Skjønt, når en rull med svart maling passerer over en bar såle, kiler det.
  Det er skammelig at hun er helt naken, og en mann i uniform tar henne av seg. Men det er kvinner ved siden av ham. Og de gliser.
  Alice er imidlertid ikke spesielt flau. Hun er veldig vakker og svingete. Og hun var jomfru fordi hun ville selge henne på auksjon og få mye penger. Men for å gjøre dette, måtte du først bli voksen. Og hun hadde rett og slett ikke tid til å gjøre det.
  Men hun er ikke så mye av en nonne i det hele tatt. Ganske moderne og utviklet jente.
  Men de begynte å smøre leppene hennes med en rull med svart maling. Og dette er allerede ubehagelig. Malingen i seg selv har en bitter smak. Det er klart at hun kan sette leppemerker på krukken eller et annet sted, men det er fortsatt ekkelt.
  Så de presset leppene hennes til et hvitt ark og laget dette avtrykket.
  Så er det tanngipsene. Vel, dette er generelt forståelig også. Hun må bite av plastelina og stå slik en stund slik at tannavtrykkene blir tydelige.
  Alice trodde at dette var slutten, men de smurte også ørene hennes, både høyre og venstre, og trykket dem også på hvitt papir.
  Og jenta var ganske skitten. Hun ønsket mest av alt at dette skulle ta slutt raskt og at hun skulle bli tatt med i dusjen.
  Men dette viste seg ikke å være nok. Den kvinnelige majoren bemerket:
  "De er ofte nakne i fengsel, så vi tar avtrykk fra baken deres."
  Deretter begynte mannen å kjøre en rull med svart maling over baken hennes.
  Og dette er veldig skammelig, en representant for det sterkere kjønn bringer ansiktet for nær sine private deler. Og rullen hennes gnir seg. Alices hofter er brede. Og flere ganger dyppet mannen rullen i maling for igjen å bruke den på jentas luksuriøse sjarm.
  Så ble hun også satt på flere ark, og avtrykk av feilfri hud ble tatt separat fra hver del av lårene. Og det var så ydmykende å være i fullstendig nakenhet.
  Men til slutt tok også dette slutt, selv om det så ut til å drøye evig.
  Så tok de henne til neste kontor og tok et røntgenbilde av magen, armene og bena hennes, også naken. Det gjør heller ikke vondt, men det er litt ekkelt, og du vil ikke motta stråling.
  Hun ble deretter ført til dusjrommet. Dessuten førte de henne naken slik, og hendene hennes ble satt i håndjern bakfra. Og dette er også en annen ydmykelse. Alices bare føtter spank. Og underveis kom jeg først over en fange, ganske ung, og hun begynte å peke fingre og lage snedige vitser - og sa hvor godt de vil elske deg i fengselet.
  Og så ble den mannlige fangen store øyne og han slukte den nakne jenta med blikket, og buksene hans bokstavelig talt svulmet.
  Til slutt nådde Alice dusjen. Det var tomt inni; bare to uniformerte vakter sto og så henne vaske. Og heldigvis var vannet varmt, vel, staten var ennå ikke så fattig. Under bekkene kjente Alice nesten lykke i sjelen, men det var ubehagelig at vaktene stirret på henne slik. Vel, de ga meg et stykke vaskesåpe til. Alice vasket av den svarte malingen. Og de ble rene.
  Til tross for alt trøbbel, rakk en av vaktene fortsatt inn i munnen hennes, og den andre kjente hennes bare bryster med de hanskekledde potene. Alice tålte nok en ydmykelse uten å krangle.
  Vaktene tørket henne av, ikke for tørr, med et håndkle utstedt av myndighetene og tok henne ut av dusjen. Tilsynelatende tok de meg til et punkt der regjeringsklær ble utstedt.
  Tilsynelatende har en fange som er mistenkt for spionasje forbudt å bære hennes.
  Og igjen ydmykelse, og latter fra menn og kvinner.
  I regjeringslokalene måtte vi likevel stå i kø med flere nakne kvinner. De var unge og ganske pene, mange med tatoveringer. Og de begynte også å lage vitser om Alice. Spesielt med tanke på hennes barberte pubis og skjønnhet.
  Og en av de eldre fangene begynte til og med å føle Alices bryster. Jenta ble satt i håndjern bakfra, men bena var fri. Og han dytter kneet inn i solar plexus hennes. Hun krasjet.
  Politiet angrep Alice. De slo henne en rekke slag, nesten helt til hun mistet bevisstheten. Og så, sånn, dro de meg naken inn i straffecellen.
  Jenta ble frekt famlet mens hun krysset. Og Alice opplevde igjen smerte og ydmykelse.
  Hun ble kastet naken og satt i håndjern bakfra inn i et kaldt, mørkt rom og dørene ble lukket. Jenta befant seg naken, hjelpeløs og lenket i mørket. Og hun var veldig stum, kald, redd. I tillegg var det rotter som løp rundt i straffecellen og det luktet kraftig kloakk.
  Alice tok det og brast i gråt, men tårer kan ikke hjelpe hennes sorg. Og det skjønte hun raskt, spesielt etter at en rotte bet henne på den bare foten.
  Jenta knuste lovbryteren med de bare tærne, og sang av raseri og demonstrerte mot:
  Det var en enkel jente - krigeren Jeanne,
  Barbeint og i filler beitet hun kyrne...
  Men Gud den allmektige fra en stor pidestall,
  Sendte en utallig sverm av gaver til den lille skjønnheten!
  
  Og en enkel jente ble en kriger,
  Det franske folket er tappert, etter å ha forent...
  Og spurte Storbritannia med et bondeslag,
  Et mektig lag samlet seg rundt henne!
  
  Krigeren, i raseri, feide bort fiendene hennes med sverdet sitt,
  For demonstrasjoner valgte jeg et veldig modig utseende...
  Vel, hvor mektig Zhanna virket for folk,
  Tro meg, blodet til de modigste ridderne vil koke i det!
  
  Her er hun, en modig jente som kjemper,
  Å bryte de voldsomme damaskhordene med sverdet ditt,
  Og skjønnhetens stemme ringer allerede...
  Hun kan til og med kaste en murstein i ansiktet!
  
  Seier etter seier, det er allerede i Paris,
  Og over Frankrike ser det ut til at stjernen brenner av ild ...
  Zhanna barbeint fløy høyere enn solen,
  Jentenes mangeårige drøm har gått i oppfyllelse!
  
  Men den ustadige gudinnen er lykken,
  Og den flotte jenta falt i noens nett ...
  De pisker henne og kaller henne en tosk,
  Den modige Jeanne må vel dø med en gang?
  
  De dro Jeanne opp på stativet og tente flammene,
  Ilden slikker hælene hennes, og lenkene er på hendene hennes...
  Men nylig betrodde kongen henne banneret,
  Og de låste skjønnhetene inne i steinvegger!
  
  Under tortur ga jenta ikke lyd,
  Selv om de varme tangene brant det nakne brystet mitt...
  "Den hellige inkvisisjonen" ga henne pine,
  Men de kunne ikke engang få ut et stønn fra jenta!
  
  Så bygde de bål, og jenta var barbeint,
  Og i filler, alle slått, fører bøddelen til henrettelse...
  Å kjære Jeanne, jeg savner deg,
  Helvetes kjødelige kraft kastet deg inn i Gehenna!
  
  Hun brenner, en skjønnhet, naken i en lys flamme,
  Men et dyrebart rop, uten noen gang å ytre...
  For hennes udødelige død ga vi så mye til fienden,
  Slåss med en vill fiende, og uten å forråde Jeanne!
  
  Og nå kjemper jenta med nazistene,
  Nesten naken, barbeint, det var stor frost...
  Nå er du Zhanna Russian, jeg ser at du sliter av varmen,
  Fordi den stikkende bestefaren hennes frøs nesen hennes!
  
  Men med en munter bønn, en hellig pioner,
  Tro meg, vi skal gjenopplive denne syke jenta!
  Og med vår vågale sang, selv om den er helt barnslig,
  Tro meg, vi vil føde en ny bevegelse umiddelbart!
  
  Seier over fascistene vil komme, du vet det,
  Og Tyskland vil bli erobret, tro meg...
  Mens kampen pågår, og du sårer kroppen din,
  Fascismen er så voldsom - det er et mektig beist!
  
  Men så kom en strålende vår, og alt smeltet,
  Gresset blir luftig, og snart er det strålende mai...
  Du er modig i Berlin, da vil du gå vakkert,
  Og hele den unge planeten vil umiddelbart bli til paradis!
  Deretter satte jenta seg på en eller annen måte på jernbukken. Det er bra at det fortsatt er sommer, og selv om det er kaldt i straffecellen er det fortsatt tålelig. Hva skjer der om vinteren? Du kan rett og slett ødelegge helsen din.
  Alice sukket tungt og prøvde å forestille seg noe for å distrahere henne selv.
  For eksempel Makarenko barnearbeidskoloni. Og gutten Alyosha ble sendt til den. Bare for å hoppe over klasser. Og gutten begynte i omskolering i en alder av tolv. Dette kan til og med sies uten kriminelt rulleblad. Han ble sendt av en kommisjon til den legendariske kolonien. Det er allerede trettiårene, folk ser ikke ut til å være så fattige likevel. Derfor ble gutten sjokkert.
  De barberte hodet hans som en fange og tok fingeravtrykk fra armene og bena hans.
  Så, den aller første morgenen klokken fem, da det fortsatt var mørkt, i april sparket de meg ut på perrongen sammen med de andre guttene. Og barna er nakne, bare iført truser, barbeint. Og det er iskaldt. Buglerne er også barbeint i shorts, men i hvert fall i skjorter og røde slips.
  Guttene står slik på linjen, og begynner så å gjøre øvelser. Leshkas hode gjør vondt, han vil sove, men han må bevege seg, ellers får du et slag på hodet fra de andre gutta.
  Og så hver dag. Maten er dårlig, mest beite, det er mye arbeid, pluss studier. Det er ikke tid til underholdning. Gutter går fra frost til frost kun iført shorts og bar overkropp. Dette er sommeruniformen her. Fra første april til åttende november er sko forbudt. Vel, de kan gi deg maksimalt bare nakker. Guttene er herdede, tynne, trette, og fra konstant hardt arbeid fylles musklene deres med tung tygging. Vel, generelt er det nok mat til å vokse og jobbe - rasjoner for barn beregnes vitenskapelig.
  De aller første dagene var Leshkas bare såler dekket med blemmer og skrubbsår, og hvert skritt var smertefullt, men barnas hud blir veldig raskt ru og hard. Og det blir behagelig å gå barbeint, og føttene blir vant til vårkjøligheten og fryser ikke lenger. Og i Ukraina kommer våren raskt, og det er allerede varmt. Og når det blir varmt, føler du deg til og med komfortabel med å jobbe og marsjere i shorts.
  Leshka fikk barbert hodet to ganger i uken og badet en gang i uken. Og før de la seg, helte de kaldt vann over det hver dag. De første dagene var guttens muskler, uvant med hardt arbeid, veldig ømme. Smerten var overalt, ikke et blod eller en blodåre forble uberørt av smerte. Men gutten fortsatte å jobbe gjennom styrke ved å bruke viljesterke egenskaper.
  Så ble smertene sløvet. Og musklene ble tørre og fremtredende, årer og årer dukket opp på kroppen. Og Leshka var ikke lenger så sliten. Og straks han la seg på køya i barnebrakke, sovnet han.
  At kolonien var eksemplarisk hadde sine fordeler. Det var ingen tyvenes lovløshet, ydmykende registrering og voldtekt og utelatelser. Alt var etter regelverket, og avdelingssjefene kjempet kun for saken.
  Leshka har vokst og blitt sterkere i løpet av våren, sommeren og høsten. Og da vinteren kom, fikk han statsutstedte sko og varmere klær. Og han studerte allerede mer og jobbet mindre. Og aktivistene slo meg hardt for å få dårlige karakterer. Men Leshka, en dyktig gutt, ble snart en utmerket student.
  Det er det til våren kommer igjen. Og igjen plasker guttene med bare føtter og shorts på den fortsatt usmeltede snøen og kulpene.
  Leshka smiler, tennene hans er hvite, så gutta pusser dem regelmessig med pudder. Og guttens kropp er muskuløs, seig og sunn, selv om den er mager med magre muskler. Så han er allerede i en slags autoritet i barnekolonien. Selv om de selvfølgelig jobber mye, synger de også mye, og de barbeinte, marsjerende pionerene synger slike sanger:
  Hva vil pionergutten?
  Når han alltid er barbeint i kulden?
  Og sett et eksempel for andre jagerfly,
  Pionerjenter klipper flettene sine!
  
  Stalin ga oss troen på kommunismen,
  For å lede folket til toppen...
  La fascistene regne napalm over oss,
  Vi har vunnet tidligere og gjør det fortsatt!
  
  Da det var en dødelig kamp med Mamai,
  Vi kjempet modig og forsvarte Rus'...
  Fosterlandet er med deg for alltid i mitt hjerte,
  Vi får se kommunismen, tror jeg!
  
  Ivan Vasilev - ortodoks tsar,
  Kazan ble erobret fra motstanderne,
  Tross alt, i det enorme Moder Jord,
  Nei, soldatene er sterkere i ånden enn russerne!
  
  Og Peter den store er en kriger og en flint,
  Russland bygde en mektig flåte...
  En veldig strålende dag har kommet i kampene,
  Da den store ble den store messias!
  
  Petersburg ble bygget på bein,
  Men Russlands hovedstad er strålende...
  Det stolte russiske flagget vaier på havet,
  Og vi skal gjøre fedrelandet lykkeligere!
  
  Tyrken Suvorov hamret av raseri,
  Og han var et eksempel på Svartehavet...
  Vi hadde nok styrke med de vantro,
  Selv om det noen ganger også skjedde sorg!
  
  Vladimir lederen - åpnet veien for kommunismen,
  Slik at bonden, proletaren blir lykkelig...
  Og nå er fascismen på offensiven,
  Men la oss synge fem tusen, modige arier!
  
  La banneret være rødt for alltid,
  La Russland blomstre i herlighet...
  Lyse år vil komme, tror jeg,
  Planeten vil bli et kommunismeparadis!
  
  Vel, i mellomtiden, pionergutten,
  Måler snøfonner med bare føtter...
  Og Führeren skynder seg med et fanatisk glis,
  Vårt Russland blir tråkket under føttene!
  
  Men jeg tror at hellig fred vil komme,
  Det vil være fred og lykke i hele Russland...
  Og vi skal feire en hellig, stormfull fest,
  I rødfarget Berlin!
  Leshka ble tretten år gammel i fengsel. Han er en gutt med et tettbeskåret hode, barbeint, men allerede lengre i vekst. Det er mye grønnsaker og frukt i barnekolonien, og Leshka utstråler helse, nyser aldri, til tross for at han går bare i shorts, som andre gutter. Noen ganger blir de trakassert, sengene deres gjennomsøkes, og de blir tvunget til å ta knebøy nakne. Dessuten gjøres dette av kvinner i hvite frakker, som om dette ikke er et barnefengsel, men en medisinsk institusjon.
  Så løper guttene på jobb igjen. De spiser tre ganger om dagen, noe som er normalt. Det er også fisk, ganske ofte, og kjøtt bare på helligdager. Men gutta er mer eller mindre velnære og friske. Og laget er bra, selv om det er tyver, er det også ranere og andre kriminelle. Men så roet de seg. Det er ikke en dårlig koloni, og faktisk er barna i utgangspunktet omutdannet. De blir her til de er seksten år. Da vil de enten overføre deg til eldre voksne eller løslate deg. Oftere er det forresten etter eget ønske.
  Leshka ble også lovet prøveløslatelse og retur til foreldrene på en vanlig skole. Dessuten ble han ikke engang dømt av en domstol til en barnearbeidskoloni for mindreårige.
  Og gutten, i overhengende påvente av frihet, går sammen med andre gutter med sine bare føtter og synger:
   Å være en pioner er en ære,
  Og det er mye varme i dette ordet...
  Selv om gutten har utallige problemer,
  Han vil stille Krauts til ansvar, tro meg!
  
  Gutten går barbeint gjennom snøfonnene,
  Han løper uten å merke at snøstormen virvler...
  Jeg kom meg rett gjennom kulden,
  Og han knuser nazistene kjapt og kjølig!
  
  For en pioner er det ikke noe ord for feiging,
  Og det er ingen ord, han vil aldri si...
  Selv om det fascistiske reptilet påførte et bitt,
  La oss fange Krauts i et banalt tyveri!
  
  Vi vil gjøre fedrelandet sterkere for alle,
  La pionerens vilje bli sterkere...
  Og Fuhrer ble ødelagt av fiendens skurk,
  Og resten vil ha det lettere!
  
  Fascismen viste et blodig glis,
  Men årene våre vil være sterkere enn stål...
  Tross alt er russernes vilje sterkere enn metall,
  Til ære for den legendariske krigeren Stalin!
  
  Vi er pionerer - sønner av Lenin,
  Gutten vil kjempe mot riket...
  Vi er trofaste mot kommunismens forskrifter,
  For oss, enhver bedrift - ikke tro det for mye!
  
  Til ære for vårt hellige moderland,
  Svært unge soldater kjemper...
  Jeg er en gutt barbeint i snøfonnene,
  Maskingevær skyter mot meg som regn!
  
  Men pionerene glemte frykten,
  Som solen brenner sterkt i hjertet...
  Og slo Hitler med en granat i kronen,
  La den forhatte Kain få det!
  
  Til ære for vårt hellige moderland,
  Både gutter og jenter kjemper...
  Den gamle kvinnen vil ikke knuse oss med ljå,
  La stemmen bli hørt veldig høyt!
  Så guttene marsjerer i bare shorts og med overkroppen nakne, og her er barn fra ti til femten år.
  Alice sukket tungt. Jeg tenkte at det å være barn var både bra og dårlig på samme tid. Men det er fortsatt mer bra - kroppen er ung, sunn, hodet er lett, og det viktigste er at alt er foran. Og det er ingen frykt for fremtiden, siden det ser lyst og hyggelig ut. Men det er veldig dårlig for de gamle. Dessuten er ikke alle lovet paradis. Og finnes det i det hele tatt et slikt paradis? Hva om ingenting eller noe verre ligger foran deg.
  Alice husket et TV-program da de gravde en tunnel langt under jorden. Og det virket som om noe hylte og brølte der. Så de antydet at det er mulig at sjelene til døde mennesker hyler slik. Men det fremgår ikke av et godt liv.
  Hyling kan imidlertid skyldes mange årsaker.
  Alice bestemte seg for å endre tankene sine og temaet for tenkning.
  Her er for eksempel denne versjonen av historien:
  I mars 1943, i bytte for suspensjon av programmet for utryddelse av jøder, erklærte de allierte våpenhvile med Det tredje riket og begynte forhandlinger. Rommels korps ble trukket tilbake fra Afrika og krigsfanger ble utvekslet. På grunn av opphør av bombing var Tysklands våpenproduksjon større enn i virkelig historie. Og flere Panthers and Tigers ble produsert, samt T-4 stridsvogner i en modernisert versjon.
  Men kampen på Kursk Bulge begynte aldri. Fuhrer utsatte igjen offensiven for å prøve enda tyngre stridsvogner foran: Tiger 2, Lion og Mouse.
  Og den første august gikk sovjetiske tropper til offensiven på Oryol-hyllen og i retning Belgorod og Kharkov. Kampene ble langvarige og harde. På den sørlige flanken holdt den sterkere Mainstein-gruppen frontlinjen. Det var en kile på Oryol-hyllen, men den var heller ikke mulig å kutte av.
  Kampene viste styrken til Panther-tanken i forsvar. Og de trakk på til senhøsten. Den kraftigere "Panther"-2 kom inn i serien i september 1943, og enda tidligere "Tiger"-2, "Mouse" og "Lion". Og det var veldig kult.
  Og derfor prøvde nazistene å motangrep. Heftige og blodige kamper utspant seg.
  Komsomol-jentene kjempet med raseri og ære, og viste heltemot uten sidestykke:
  Vi er Kristi Komsomol-krigere,
  Og Lenin og kamerat Stalin er med oss...
  Selv om det er utallige fascister her,
  Men vår vilje er sterkere enn militært stål!
  
  Vi tror sikkert: vi vet at vi vil vinne,
  Vi vil heve vårt hjemland over andre land...
  Måtte det snart bli fred i kommunismen,
  Til ære for Moder Hellige Russland!
  
  Selv om det er vanskelig for Komsomol-medlemmer nå,
  Å være naken i kulden...
  Men jeg vil løfte åren barbeint,
  Og Hitler vil mislykkes i en dum positur!
  
  Vi er flotte riddere som alltid,
  Vi dreper faktisk fascister med et maskingevær...
  Alt annet er bare tull
  Tro meg, gjengjeldelse vil komme til dem for deres synder!
  
  Hvorfor kom motstanderen til fedrelandet?
  Han liker russiske slaver...
  Hva blir resultatet?
  Jentene klipper ned alle Krauts barbeint!
  
  De er flotte jenter, tro meg,
  For dem er det bare maskingeværet som er viktigst...
  Og snart vil fascismens beist gå inn i kisten,
  Og vi vil bli sterkere enn alle fiender på en gang!
  
  Hvorfor slåss jenta spør?
  Hun vil finne en kul fyr...
  Slik at han ikke ser eldre ut enn tjue,
  Og han klarte å spre kennelen umiddelbart!
  
  Og det er godt å gå barbeint gjennom snøfonnene,
  Frosten svir jenta i hælene...
  Krigeren krever en ting,
  Måtte guttekysset bli det varmeste!
  
  Og jeg tror vi kommer til Berlin,
  Jesu navn skinner overalt...
  Vi vil knuse alle motstanderne på en gang,
  Vi er jenter halvnakne, barbeint!
  
  Ingen kan stoppe oss
  Så kule vi jenter er...
  Og vi skal slå alle fascistene hardt,
  De er allerede ganske dårlige!
  
  Vi klipper ned og utrydder alle,
  Du kan ikke få en jente på kne...
  Og kommunistene vil kjenne suksess,
  Stalin og den store Lenin er bak oss!
  
  Jentas bryster er nå nakne,
  Men snøstormen blåser voldsomt snø...
  Noen ganger er det vanskelig å puste,
  Snøhaugen blir lumsk, rasende hvit!
  
  Shakere slo til og med fascister i pelsfrakker,
  Og jenta går nesten naken...
  Vi trenger ikke triste tanker om dette,
  Hun er vakker - naken, barbeint!
  
  Vi slakter Komsomol-medlemmene av Krauts med en gang,
  Og den vakre jenta ler...
  Führeren vil få en knyttneve under øyet,
  Og solen skinner alltid over fedrelandet!
  
  Vi er store riddere overalt,
  Og vi tjener Russland veldig trofast...
  La oss åpne veien til en umulig drøm -
  Selv om kvinnene gråt av sorg!
  
  Vit at Stalin vil lede oss til seier,
  La oss frigjøre Berlin, Paris og London...
  La kommunistene bli æret av alle,
  Og over universet er det et stolt sovjetisk flagg!
  I kamp er jentene selvfølgelig virkelig ørner. De kaster granater med bare, meislede føtter. Og de kjemper som løvinner.
  Mirabela kjempet spesielt hardt.
  Hvordan ansiktene deres var forvrengt, slitt med tydelige spor av degenerasjon. Fire nazister falt, men den femte karen klarte å unnslippe og slå den utmattede kadetten i tinningen med baken. Mirabela besvimte.
  Jenta våknet om natten, tinningen hennes verket smertefullt, og hun selv ble bundet til et tre. Mirabela senket øynene og ble flau, hun var nesten naken, bare i truser. Nazistene satt ved siden av bålet og drakk og lo grusomt. Hovedoffiseren knurret tilsynelatende på tysk:
  "Det er synd at mannen som var sammen med denne kvinnen døde, han ville ha blitt torturert foran øynene hennes."
  En annen fascist mumlet:
  - Men gull-hår er med oss, det er noen å ha det gøy med!
  Mirabela skrek:
  - Du lyver, Nikolai er i live!
  Offiserer med lynets emblem, som betegnet SS, reiste seg som hårene på hodet til den siste feigingen. Hylt:
  - Wow, se, kongen har våknet!
  - For en hore, hun vil ha tysk pepperrot allerede!
  De to sjefsoffiserene henvendte seg til Mirabelle og spurte:
  - Du kan vårt hellige tyske språk!
  Jenta svarte stolt på tysk:
  - Jeg kan det russiske språket godt, og talen din er froskkvekking og eselbrek. Det er til og med ekkelt for meg å vanhellige leppene mine med denne bablingen.
  Junioroffiseren dro frem en dolk og svingte den, men senioroffiseren holdt ham tilbake:
  - Nei! Forstår du ikke, denne russeren vil bare provosere oss til drap. Tross alt, i dette tilfellet vil døden hennes være rask og enkel. Og så vil vi bokstavelig talt ta henne fra hverandre, bit for bit, i henhold til alle regler for bøddelens kunst.
  Tyskerne begynte å rope:
  - La oss skynde oss, la oss sortere ut hora akkurat nå!
  Senioroffiseren, SS-major nikket:
  - La oss skremme papegøyen litt, men hun vil ikke dø i dag! Så mange av de beste ariske gutta ble drept av kommissæren. Han vil dø sakte og smertefullt.
  En junioroffiser, en SS-løytnant, spurte:
  - Hvor skal vi begynne?
  Majoren foreslo:
  - Braziers! Og med fett, som det skal være med koteletter.
  Tyskerne fniste og begynte å peke fingrene uanstendig:
  - Eller kanskje hun kan gjøre det også!
  Majoren ristet negativt på hodet:
  - Hun er en kvinne av lavere rase, for oss SS-elite er dette usømmelig.
  Løytnanten gikk bort til den bundne jenta og begynte å smøre inn hælene hennes med fett. Mirabela knurret:
  - Hendene av! Du er tysk åtsel!
  Løytnanten smilte skjevt:
  - Nå vil du ikke synge slik! For nå, nyt berøringene til en ekte arisk, på hovene til et dyr som deg.
  Mirabela opplevde en sjelden og ekkel følelse av avsky selv berøringen av en giftig kobra var ikke så ekkel. Men det var bare begynnelsen. De begynte å bygge et lite bål under føttene til den vakre jenta. Da skjønte jenta plutselig hva bastardfascistene holdt på med, og hun ble redd. Tross alt forårsaker brann forferdelige, forferdelige, uutholdelige smerter, selv med de mildeste brannskader. Og de skulle tydeligvis steke de bare hælene hennes. Mirabela begynte å riste, og majoren blottet tenner:
  - Nå ville du fortalt oss alt hvis du visste i det minste noe verdifullt. Bare vi kan finne ut av den mindreårige kadetten. Så du må underholde oss med skrikene dine.
  Som svar tok Mirabela det og sang tappert:
  Jeg er en kriger av vår Moder Russland,
  En enkel jente, alltid barbeint...
  Noen ganger gråt kråkene grusomt,
  Men jeg tror at drømmen vil gå i oppfyllelse!
  
  Jeg ble med i Komsomol sulten,
  Nesten naken perle i kulden...
  Men jeg vil kaste fascisten fra pidestallen hans,
  Gi Adolf den lange nesen hans!
  
  Ikke stol på Komsomol-jenta,
  Vil ikke være i stand til å dempe universet...
  Og en klar stemme høres her,
  Vår hær har steget til toppen av vårt fedreland!
  
  For moderlandet store Russland,
  Kjemp, vær så snill, pioner uten frykt...
  Selv om du vet at markene er vannet med blod,
  Men vis meg, du er et eksempel på tapperhet!
  
  For Komsomol-medlemmer er himmelen lykke,
  Det er ingen bekymringer for jenta...
  Alt vil være i hennes stolte, strålende kraft,
  Og Führeren vil komme til abortens skjebne!
  
  Men tiden er tøff - Hitler kommer,
  Han kan til og med beseire den forferdelige...
  Han kaster raketter like sjenerøst som bomber,
  I stand til å gjøre alle soldater til spill!
  
  Men tro meg, jenter kjenner ikke frykt,
  Kaster en granat med bare foten...
  Hun er naken - skjorten hennes er brent,
  Kjemp mot en uvitende horde!
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список

Кожевенное мастерство | Сайт "Художники" | Доска об'явлений "Книги"