Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Galaktyczni TerroryŚci

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:
Школа кожевенного мастерства: сумки, ремни своими руками
 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    w historii ludzkości lot między galaktykami . Cztery zmutowane dziewczyny wyruszają, aby rozwikłać tajemniczą zbrodnię. Ale im dłużej trwa śledztwo, tym więcej tajemnic i mniej odpowiedzi. Po drodze zmutowane dziewczyny odwiedzają różne, najbardziej niesamowite światy.

  GALAKTYCZNI TERRORYŚCI
  ADNOTACJA
  w historii ludzkości lot między galaktykami . Cztery zmutowane dziewczyny wyruszają, aby rozwikłać tajemniczą zbrodnię. Ale im dłużej trwa śledztwo, tym więcej tajemnic i mniej odpowiedzi. Po drodze zmutowane dziewczyny odwiedzają różne, najbardziej niesamowite światy.
  PROLOG
  W kosmicznej przyszłości ludzkość opanowała już większość galaktyki, okupując niezamieszkane planety i nawiązując stosunki handlowe z inteligentnymi światami. Samo to ludziom nie wystarczy. A teraz przygotowują się do lotu do sąsiedniej galaktyki. Najpotężniejszy statek kosmiczny, napędzany najnowszym silnikiem termopreonowym, wkrótce wystartuje z Księżyca i przeniesie pierwszych ludzi na fantastyczną odległość dwustu tysięcy lat świetlnych i wróci z powrotem.
  Jest to największe wydarzenie, które powinno zapisać się w historii ludzkości jako kolosalne osiągnięcie rozumu i nauki.
  Ale dosłownie w przeddzień startu wydarzyło się coś niesamowitego. Rakieta, mimo silnych zabezpieczeń, niespodziewanie sama wystartowała i wystartowała z powierzchni Księżyca. I pobiegła, nabierając prędkości. Żaden ludzki statek kosmiczny nie miał nigdy silnika opartego na procesie fuzji preonów - ultraelementarnych cząstek tworzących kwarki. I nikt nie był w stanie dogonić tego niesamowitego samochodu.
  Pędziła, nabierając prędkości, a potem natychmiast zniknęła, jakby rozpłynęła się w próżni.
  I miało to efekt podobny do eksplozji supernowej.
  Jednocześnie okazało się, że ktoś inny ukradł z brzegu Księżyca dziesięć tysięcy ton hiperzłota - najcenniejszego metalu wartego biliony jednostek galaktycznych. I to także stało się miażdżącym ciosem.
  Wierzono jednak, że ludzkość już dawno pozbyła się przestępczości zorganizowanej. Jak się jednak okazało, nie do końca.
  Na poszukiwanie złodziei wysłano wszystkie siły policji kosmicznej.
  Jednak szczególne nadzieje pokładano w legendarnych czterech zmutowanych dziewczynach. Bardzo piękni i silni wojownicy posiadali liczne zdolności, w tym magię. Jednocześnie nosili całkiem normalne imiona żeńskie. Co więcej, wszyscy zaczynali od
  E - Elżbieta, Ekaterina, Elena, Eufrozyna. Śledztwo podjęły słynne cztery zmutowane piękności.
  I tak skierowali się w stronę Księżyca...
  Elizaveta jest wysoką, barczystą, bardzo umięśnioną dziewczyną w krótkiej spódniczce i T-shircie, o niebieskich włosach. Niezwykle wyrzeźbione mięśnie piękności zwijały się jak kulki pod opaloną brązową skórą. Jest nieoficjalną przywódczynią czwórki, choć tak naprawdę wszyscy tutaj są praktycznie równi.
  Dorastała także Ekaterina, szeroka w ramionach i bardzo umięśniona dziewczyna, również w spódnicy i T-shircie, z włosami żółtymi jak wiosenny mniszek lekarski. I nie jest gorszy od pierwszego pod względem muskularności.
  Elena to dziewczyna o kolosalnej sile i miedzianoczerwonych włosach. Najbardziej temperamentny i zdeprawowany z całej czwórki, a także z wydatnymi i potężnymi mięśniami. Uwielbia się źle zachowywać i często działa na własne ryzyko i ryzyko.
  I oczywiście Efrosinya to dziewczyna o włosach białych jak śnieg i jak wszyscy w spódnicy i T-shircie, tyle że z maksymalnie rozwiniętymi mięśniami.
  Wszystkie cztery dziewczynki mają też bardzo zręczne, zwinne i wytrwałe nogi. I są gotowi pokazać swoje najwyższe akrobacje.
  Szczególnie w tym świecie, gdzie ludzie nie są przyzwyczajeni do wojen, przestępczości i innych problemów.
  . ROZDZIAŁ nr 1.
  Elżbieta rzuciła ostrym sztyletem gołymi palcami prawej stopy. Przeleciał nad celem i przebił irytującego owada unoszącego się nad celem. Przecięto go dokładnie na pół, a sztylet wbił się w cyfrę siedem.
  Catherine napisała na Twitterze:
  - Śliczny!
  Elena parsknęła pogardliwie:
  - Sztylet to dobrze, ale w starciu z polem siłowym i zabójczym hiperlaserem działa jak dziecięca petarda.
  Eufrozyna stwierdziła:
  - Promienie laserowe, promienie laserowe,
  Lepiej wojowniku, siedź cicho, na szczęście znajdź klucze!
  Elżbieta sprzeciwiła się:
  - Mogą zaistnieć okoliczności, w których o wszystkim zadecyduje siła fizyczna i umiejętności walki. Więc nie relaksujcie się, dziewczyny!
  Statek kosmiczny wylądował na Księżycu w porcie kosmicznym Lunar. Pokryta kraterami niegdyś pozbawiona życia planeta została zaludniona i przekształcona w kwitnącą metropolię. Ogromne, piękne budynki o różnych kształtach usiane były powierzchnią.
  Ulicami przebiegały autostrady. Jednak większość ludzi wolała podróżować samolotem. Sztuczna grawitacja i pola siłowe utrzymywały atmosferę. A niebo nawet w dzień było usiane jasnymi gwiazdami. Co stworzyło niepowtarzalny księżycowy krajobraz.
  W kosmicznym, ludzkim imperium panowała niemal kompletna idylla. Wszyscy ludzie byli wiecznie młodzi i piękni. Było kilka razy więcej dziewcząt niż chłopców.
  Mężczyzna z brodą stał się rzeczą bardzo rzadką. I faktycznie kobiety zamieniły się w silniejszą płeć, rządzącą imperium.
  Co więcej, nie było jeszcze zapachu wojny. Na Księżycu jest mnóstwo cudownych rzeczy. Na przykład ogromne diamenty wielkości trzypiętrowego domu są po prostu cudem, rozkoszą. Oraz fontanny kolosalnych rozmiarów, pokryte złotem płatkowym, srebrem, platyną i, co szczególnie cenne, wykonane z najcieńszej warstwy hiperzłota.
  Ta ostatnia jest znacznie jaśniejsza i piękniejsza, mieni się wszystkimi kolorami tęczy na trzech słońcach - nie da się jej porównać ze zwykłym złotem.
  Dysze osiągają wysokość do kilometra i są wyposażone w różne podświetlenia i odcienie. I jakie to wszystko jest niesamowite.
  Niektóre posągi mają kształt obcych zwierząt, na przykład mieszaniny bakłażana, ośmiornicy i motyla. Albo skrzyżowanie ślimaka, nosorożca i orła.
  Znajdują się tu także posągi nagich, muskularnych dziewcząt i chłopców. I wygląda też uroczo.
  Księżyc stał się cudownym miejscem. I spokojna, a zarazem wesoła. A ile jest różnych rodzajów rozrywkowych, prawie darmowych atrakcji!
  Technicznie rzecz biorąc, na Ziemi nie ma bezrobocia, ale zdecydowana większość ludzi otrzymuje wynagrodzenie za taką pracę, jak naciśnięcie przycisku raz w miesiącu. Wszędzie są roboty, dużo elektroniki.
  A towarów jest ogólnie pod dostatkiem, a przez Hypernet można nawet zjeść za darmo bez żadnych problemów. Co więcej, nie tylko jak, ale jedzenie z restauracji z milionami różnych dań.
  Inne towary kosztują grosze i stale stają się tańsze. Pojawiły się już nawet takie starożytne, na wpół zapomniane monety, takie jak grosz - pół grosza, poluszka - ćwierć grosza.
  Dziewczyny wyleciały z brzucha statku kosmicznego i przeleciały nad powierzchnią Księżyca.
  Zwykle wszyscy woleli podróżować samolotem. Możesz latać za pomocą nanobotów. I to jest naprawdę postęp. Ludzie rzadko chodzili po ulicach, albo same dzieci, albo rzadcy turyści z innych światów.
  A nawet jeśli nie wzbili się w powietrze, było to raczej ze strachu przed wpadnięciem na ludzi.
  Latało mnóstwo dziewczyn. Jakie to cudowne, gdy jest tak wiele dziewcząt, a przystojni chłopcy są rzadsi.
  Bajkowy świat dominacji płci pięknej. Dzieci wychowywane są w inkubatorach, żeby kobietom nie zniekształcać brzuchów. Co czyni świat jeszcze bardziej bajecznie pięknym.
  A w powietrzu unosi się zapach najdroższych i wykwintnych perfum. Wokół są takie wspaniałe dziewczyny. I figura, i ciała, i mięśnie odciążające.
  Jednak nawet na ich tle cała czwórka wyróżnia się. Po pierwsze, ich mięśnie są większe, ostrzej zarysowane i dosłownie wybrzuszają się. A same dziewczyny są wyższe i szersze w ramionach niż reszta.
  Nawiasem mówiąc, jeśli wśród ludzi jest niewielu ludzi, to wśród robotów, w tym biologicznych, jest ich około pięćdziesięciu do pięćdziesięciu. Jednak męskie roboty są w większości równie młode i piękne. Kobiety też nie są przyzwyczajone do brody i miłośniczki owłosionych mężczyzn.
  Roboty kosztują grosze i można je wypożyczyć. Niektóre z nich oferują towary. Jednak tylko turyści kupują wątpliwe bzdury. Większość ludzi zamawia wszystko przez Hypernet. Jest tańszy i ma wybór dla każdego gustu.
  Wiele dziewcząt dosłownie powiesiło się na cennej biżuterii.
  Jeden z nich podleciał do czwórki i zapiszczał:
  - Gdzieś cię widziałem!
  Elżbieta skinęła głową:
  - Jesteśmy drużyną mutantów E-4!
  Dziewczyna zaćwierkała:
  - Wow, woda się pali!
  Elena mruknęła:
  - Międzygalaktyczny statek kosmiczny został porwany z Księżyca. Co o tym wiadomo?
  Dziewczyna odwróciła się, błysnęła drogimi kamieniami i odpowiedziała, obnażając perłowe zęby:
  - Wszyscy o tym mówią! Hiperzłoto również zostało skradzione. Co, zamierzasz łapać przestępców?
  Katarzyna śpiewała:
  - Nikt nie może się przed nami ukryć,
  Wyłapiemy nawet neutrina...
  Wbijemy ci kołek w gardło,
  I nie spieszmy się!
  Elizabeth skinęła głową i wypuściła palcami iskrę, która przeleciała i zamieniła się w śnieżnobiałą gołębicę trzepoczącą skrzydłami.
  Dziewczyna o niebieskich włosach zauważyła:
  - Kimkolwiek jest przestępca, musimy go znaleźć!
  Podleciał do nich młody mężczyzna i dwie dziewczyny. Cała trójka miała na sobie biżuterię wykonaną z kamieni szlachetnych.
  Młody człowiek powiedział z radością:
  - Jaki jesteś zdrowy, zupełnie jak najlepsze bawoły!
  Elena chwyciła faceta za nos palcami u nóg i ścisnęła tak mocno, że krzyknął.
  Rudowłosa lisica zauważyła:
  - Jesteśmy silniejsi niż jakikolwiek bawół!
  Eufrozyna skinęła głową, zgadzając się:
  - Mężczyźni są obecnie mniejsi! A my pamiętamy ten czas...
  Dziewczyna zapytała zaskoczona:
  - Czy naprawdę masz więcej niż tysiąc lat?
  Elżbieta roześmiała się i odpowiedziała:
  - Jesteśmy tak starzy, że nikt nie wierzy, że to jest możliwe. Ale walczyliśmy podczas drugiej wojny światowej. To prawda, wtedy byliśmy zwykłymi dziewczynami. Nieco później stali się mutantami. I czego nie widzieliśmy!
  Dziewczyna zaćwierkała:
  - To znaczy, że masz już ponad dwa tysiące lat! To jest naprawdę fajne!
  Młody człowiek mruknął ze strachem:
  - Wow, są tacy starzy! To okropne!
  Elena postukała bosymi palcami u nóg i z jej nagiej pięty wyleciał ognisty pulsar. Uderzył bezczelnego faceta w czoło. Otrzymawszy miażdżący cios, poleciał w dół jak powalony myśliwiec, pozostawiając za sobą fioletową kolumnę dymu.
  A młody człowiek prawie umarł, ale kilku robotom udało się ustawić pole siłowe.
  Elena napisała na Twitterze:
  - Niespodzianka niespodzianka,
  Niech żyje niespodzianka!
  Elżbieta uśmiechnęła się i odpowiedziała:
  - Tak, tu nie ma niespodzianki! Całe twoje zachowanie jest bardzo przewidywalne.
  Elena wypaliła:
  - Zostanę ukarany za moją bezczelność! Cóż, jesteśmy starymi paniami?
  Euphrosyne napisała na Twitterze:
  - Jesteśmy wiecznie młodzi!
  Katarzyna pisnęła:
  - Wszyscy przeciwnicy się trzęsą,
  Hiperplazma na granicy...
  Jeśli kobiety walczą
  Lepiej nie wdawać się w bójkę!
  Elżbieta warknęła:
  - Każdy, kto jest przeciwko nam, to nieszczęsne stworzenia. Prawdziwi mutanci czekają na nich!
  I cała czwórka zaśpiewała chórem:
  Na statkach kosmicznych pędzimy przez fale,
  Kwarki pienią się w wirach eteru...
  Co przekażę mojej planecie,
  Do dzieci nieskończonej przestrzeni świata!
  Kilka robotów podleciało do dziewcząt i bardzo grzecznie zapytało:
  - Nie zabijaj ani nie okaleczaj nikogo. Jesteście sługami dobra.
  W odpowiedzi Elena zaśpiewała, potrząsając rudymi włosami:
  - Anioły dobroci, dwa białe skrzydła,
  Dwa białe skrzydła nad światem!
  Katarzyna potrząsnęła złotymi włosami, mamrocząc:
  - A może nad wszechświatem!
  Dziewczyny się roześmiały. Były niesamowite piękności i bardzo dowcipne. Żadna armia nie jest w stanie oprzeć się takim dziewczynom.
  Wojownicy polecieli dalej. Najważniejsze jest sprawdzenie miejsca kosmodromu, z którego porwano statek kosmiczny. To prawda, biorąc pod uwagę nieostrożność ludzi, nie było to zaskakujące.
  Czerwona Elena zauważyła:
  - Mogliby tu ukraść cały Księżyc. Wcale by mnie to nie zdziwiło.
  Blondynka Euphrosyne napisała na Twitterze:
  - Potrafię moją zręczną ręką,
  Dotrzeć do Księżyca z nieba...
  Zrobię słonia z kretowiska,
  I nie zmrużę oka!
  A dziewczyny będą się po prostu śmiać i śmiać. Chociaż ich śmiech był bez powodu i z oznaką głupoty.
  A oto kosmodrom, z którego miała wystartować rakieta międzygalaktyczna.
  Był bardzo przystojny. Wokół niego znajduje się cała kaskada fontann. Ponadto fontanny z bardzo wyszukanymi posągami. A kwiaty rosną bardzo jasno - wielkości całego powozu.
  Katarzyna zaśpiewała z uśmiechem:
  - Wszystko błyszczy jak błyskawica,
  Dużo niepotrzebnego piękna...
  Ale powiedz mi, królowo,
  Zmieniłeś zegarek?
  Kosmodrom pokryto złotem, co nadawało mu nie do końca realny wygląd. Ogólnie rzecz biorąc, na Księżycu kochano zarówno złoto, jak i hiperzłoto. W samym centrum, gdzie stała rakieta międzygalaktyczna, również znajdowała się lustrzana powierzchnia. Bardzo gładkie i błyszczące.
  Jeśli chodzi o bezpieczeństwo, były to roboty. Niektóre z nich wyglądały jak duże mewy z bronią laserową. I kręciły się.
  Elżbieta zauważyła:
  - Jest tu mnóstwo przepychu i wręcz chaosu.
  Katarzyna pisnęła:
  - Przecież w sercach mamy tylko jedną Ojczyznę,
  Rozciągający się na wiele galaktyk...
  Niech mój kraj będzie sławny przez wieki,
  Śnili o niej wędrując po światach!
  Elena napisała na Twitterze:
  - Trochę jedliśmy, ale dużo śpiewaliśmy!
  Dziewczyny pokazały przepustki na dłoniach i weszły na sam teren kosmodromu. Stało tu jeszcze kilka statków kosmicznych. Były jaskrawo ubarwione i wyglądały jak piękne ryby. Odlewano je z różnych kamieni szlachetnych i metali.
  Eufrozyna syknęła:
  - A jak udało im się porwać rakietę, gdy wokół jest tyle ludzi?
  Podleciały do nich cztery dziewczyny w cętkowanych garniturach i na ramiączkach. Nosili buty, które świadczyły o służbie publicznej.
  Jeden z nich w mundurze pułkownika zagruchał:
  - Pozdrawiamy, zespół czwarty E. Widzę, że jesteście gotowi przeprowadzić śledztwo i poprowadzić przestępców do czystego wodoru.
  Elżbieta zauważyła z uśmiechem:
  - Potrzebujemy wskazówek. W szczególności, czy istnieje nagranie wideo porwania międzygalaktycznego statku kosmicznego?
  Pułkownik odpowiedziała z westchnieniem:
  - Niestety, nie zachowało się żadne nagranie wideo. Co dziwne, hiperwirusy miały wpływ na wszystkie systemy naprowadzania i roboty bezpieczeństwa. I okazało się to niezwykle niebezpieczne. Wyłączyli wszystkie systemy.
  Elena gwizdnęła:
  - Wow! To kwazar!
  Eufrozyna poprawiona:
  - Raczej nawet anty-pulsar!
  Pułkownik skinęła głową z niewinnym uśmiechem:
  - Sytuacja była oczywiście impasowa. Przeprowadziliśmy już dochodzenie. Tylko nieliczne dziewczęta i chłopcy potrafili robić notatki na swoich smartfonach. I było to w jakiś sposób niejasne. A nanoboty zostały uszkodzone!
  Elżbieta zauważyła ze złośliwym uśmiechem:
  - Jest jasne! Działa tu jakaś organizacja. A organizacja jest potężna.
  Elena przedstawiła swoją wersję:
  - A co ze służbami wywiadowczymi kosmitów? Czy oni też mogli być w to zamieszani?
  Pułkownik skinęła głową:
  - Tego też nie wykluczamy. Ale w naszej galaktyce nie ma ani jednej obcej siły, która byłaby technologicznie lepsza od ludzi. Powiem nawet, że żadna z obcych cywilizacji nawet nie zbliża się technologicznie do człowieka.
  Catherine napisała na Twitterze:
  - Ludzkość ma technologię żelaza,
  Z pewnością potrzebne i bardzo przydatne...
  Ale bosonogie dziewczyny interesują się boksem,
  W końcu wielkie premiery w bitwie trwają!
  Eufrozyna skończyła śpiewać:
  Wierzę, że człowiek nie żegna się z bajką,
  I pozostaną prawdziwymi przyjaciółmi na zawsze!
  Pułkownik włączyła hologram. Pojawiło się zdjęcie sylwetki międzygalaktycznego statku kosmicznego przelatującego nad Księżycem. Potem zniknął zupełnie, jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki.
  Elżbieta uśmiechnęła się, ale jej szafirowe oczy były smutne, a jej głos brzmiał srebrno:
  - Odkurz, oczywiście! Najwyraźniej mamy do czynienia z technologiami przewyższającymi te na Ziemi. Kto mógłby to zorganizować?
  Elena zaproponowała:
  - Jakaś zaawansowana cywilizacja z sąsiedniej galaktyki. Nie każdy chce widzieć swoich konkurentów pod kątem inteligencji!
  Katarzyna gwizdnęła:
  - Jeśli tak jest, to sami będziemy musieli zostać przetransportowani do sąsiedniej galaktyki. To bardzo interesujące, ale pytanie brzmi, jak to osiągniemy?
  Eufrozyna zasugerowała:
  - Zróbmy własną rakietę wykorzystując syntezę termopreonową, tylko nie taką dużą, że będziemy mogli latać z dużymi prędkościami.
  Pułkownik skinęła głową:
  - Oglądałem kreskówki o twojej czwórce. Istnieją nawet gry z Twoim udziałem. Powiedz mi, czy choć raz w życiu bałeś się?
  Elżbieta odpowiedziała szczerze:
  - To zdarzyło się więcej niż raz! W szczególności udało mi się znaleźć w faszystowskiej niewoli i to nie tylko strach, to nawet, być może, coś więcej!
  Elena powiedziała dumnie:
  - Spędzałem też czas w obozach stalinowskich, zwłaszcza w kolonii dla młodocianych. A śledczy mnie zastraszali i bili. Nie tylko walczyła, ale także deptała strefę. Więc tutaj jestem najbardziej zaawansowany!
  Katarzyna sprzeciwiła się:
  - Ja też byłem w kolonii dziecięcej i byłem w strefie, a jeśli Elena miała rodziców, to ogólnie byłem sierocińcem! Nie wiadomo więc, który z nas jest fajniejszy.
  Euphrosyne zachichotała i zauważyła:
  - Ale ja jestem najstarszy z was. I udało jej się walczyć w wojnie domowej. A to pod pewnymi względami jest nawet fajniejsze niż Wielka Wojna Ojczyźniana. Walczyły tam przynajmniej różne państwa i narody. Podczas wojny domowej: brat wystąpił przeciwko bratu, ojciec przeciwko synowi. A to jest jeszcze gorsze.
  Pułkownik zapytała:
  - Dlaczego masz nieoficjalnego przywódcę, Elizabeth?
  Elena odpowiedziała szczerze:
  "Rozumie technologię lepiej niż my wszyscy". Jednak przez dwa tysiące lat wszyscy wiele się nauczyliśmy. Ale nadal jest geniuszem w tej kwestii.
  Eufrozyna śpiewała:
  - Wszyscy nauczyliśmy się trochę, czegoś i jakoś.
  Mutantki rozglądały się uważnie. I oświecili strażników robotów na własne oczy. Dziewczyny widziały nawet w zakresie gamma. Widzieliśmy jednak, że roboty, ogólnie rzecz biorąc, były w dobrym stanie, dość mobilne i nowoczesne. W szczególności procesory zostały podkręcone przy użyciu unterfotonów, które w porównaniu z konwencjonalnymi fotonami miały szereg zalet w zakresie wydajności i produktywności.
  Elżbieta zauważyła jednak:
  - Procesor ultrafotonowy byłby znacznie wydajniejszy i szybszy!
  Pułkownik zapytała:
  - Co, możesz zrobić coś takiego?
  Dziewczyna roześmiała się i odpowiedziała:
  - Wszystko niemożliwe jest możliwe we wszechświecie, nie tylko żyjąc z niezmiennym marzeniem!
  Elena pisnęła:
  - Nasza wynalazczyni wymieni się na pięciocentówki. Śpiewajmy lepiej!
  Katarzyna prychnęła pogardliwie:
  - Będziemy śpiewać, gdy złapiemy przestępców!
  Euphrosyne dowcipnie zauważyła:
  - Naucz mnie śpiewać, naucz mnie śpiewać,
  A niedźwiedź cię za gardło weźmie!
  Elżbieta zauważyła:
  - Widzę coś. Kilka robotów przenosiło wirusy komputerowe. I niezwykle aktywny.
  Pułkownik zapytała:
  - A co to oznacza?
  Elżbieta szepnęła:
  - To może nie być jedyny atak. Oraz fakt, że przestępca dużo wie o ludzkiej technologii.
  Ekaterina zauważyła:
  - Ale to ułatwia nam pracę. A dokładniej poszukiwanie porywaczy.
  Elena uśmiechnęła się:
  - Myślisz, że to nie są goście z sąsiedniej galaktyki? I bardzo chętnie wybiorę się na spacer.
  Eufrozyna śpiewała:
  Galaktyka, galaktyka, galaktyka,
  To wszystko matematyka,
  A romans będzie wspaniały!
  Elżbieta mruknęła:
  - Jest za wcześnie na wyciąganie wniosków!
  Pułkownik wzięła i wręczyła zespołowi mały kawałek hiperzłota. Błyszczał wszystkimi kolorami tęczy. Metal, który nie ma sobie równych pod względem piękna.
  I z uśmiechem powiedziała:
  - Hypergold ma własną energię i tak duże nagromadzenie metali szlachetnych nie może nie zostać wykryte przez radary ultragrawiologiczne. Myślę, że to szczególnie pomoże ci w znalezieniu porywaczy.
  Elżbieta zapytała:
  - Co, skanowanie przestrzeni nic nie dało?
  Pułkownik niechętnie odpowiedziała:
  - Nie, jeszcze nic!
  Elena zauważyła z uśmiechem:
  - To trochę dziwne. Powinniśmy przynajmniej coś odkryć! W końcu hiperzłoto jest takim metalem... Ma szczególny rodzaj technomagii.
  Jedna z funkcjonariuszek zauważyła:
  - Porywacze są tak zaawansowani technologicznie, że szczerze mówiąc, trochę się ich boję. A co jeśli ponownie uderzą na planetę Ziemię i, ogólnie rzecz biorąc, spróbują zniszczyć ludzkość!?
  Eufrozyna zauważyła z westchnieniem:
  - Męskość znika z ludzkości. Samce przestają się rozmnażać, a tych, które istnieją, w ogóle nie można już nazwać mężczyznami. Są infantylni, jak dzieci.
  Elena skinęła głową i warknęła:
  - Prędzej czy później doprowadzi to do śmierci ludzkości! Mimo to, dziewczyny, to jest cudowne, ale wiodącą siłą bojową nadal był mężczyzna!
  Pułkownik potrząsnęła głową:
  - W starożytności mężczyźni bili dziewczyny, wyśmiewali je i byli po prostu sadystami. A teraz została ustanowiona pełna harmonia. A czy tobie się to nie podoba!?
  Elżbieta odpowiedziała:
  - Nasza młodość odeszła w inne czasy. Pierwsze sto lat życia przedstawiło inny pogląd na to, jacy powinni być mężczyźni! I może wyjdę na staroświeckiego, ale kobieta nie potrzebuje słabego i słabego samca!
  Elena śpiewała żarliwie:
  - nikomu nie powiem,
  Że kocham robota
  Kocham robota!
  I utopię tego człowieka żywcem!
  Tak, rzeczywiście, taki występ był zabawny.
  Jednak Elizabeth i jej zespół kontynuowali eksplorację portu kosmicznego. Po pierwsze, bez względu na to, kim byli porywacze, musieli zostawić po sobie ślady. A dziewczyny wypatrywały wzoru przestrzeni. I próbowali wyczuć napięcie linii siły.
  Elena jednak zaczęła śpiewać nie na miejscu:
  Jestem genialnym detektywem
  Nie potrzebuję pomocy...
  Potrafię nawet znaleźć pryszcz
  Na ciele słonia!
  Bardziej zwinny niż makak
  Twardszy niż wół...
  A zmysł węchu jest jak u psa,
  A oko jest jak oko orła!
  Elżbieta zauważyła:
  - W porównaniu z nami orzeł jest prawie ślepy, a pies... Coś tu jest. Porywacze nie pozostawili praktycznie żadnych śladów, ale w powietrzu unosi się zapach dzieciństwa!
  Katarzyna skinęła głową:
  - Może! Ale dzieci nie mogą robić czegoś takiego. Najprawdopodobniej są to bardzo zaawansowani kosmici. Trudno uwierzyć, że tak zaawansowana technologicznie i tajna organizacja może istnieć wśród ludzi.
  Elżbieta sprzeciwiła się:
  - Taka organizacja już istniała i walczyliśmy z nią. Pamiętacie "Spectre"?
  Elena roześmiała się i zauważyła:
  - To oni ukradli bomby termokwarkowe? I chcieli wysadzić najwyższego koordynatora? Tak, to było interesujące!
  Eufrozyna zauważyła:
  - A dla mnie osobiście najciekawsze było to, że podczas tej wojny nauczyłem się rzucać granatami w Niemców bosymi stopami. I to po prostu zszokowało mężczyzn!
  Elżbieta skinęła głową na znak zgody:
  - Tak, nogą możesz rzucić znacznie dalej i celniej niż ręką! To bardzo silny i długi mięsień. Czy mógłbyś to zrobić jeszcze przed mutacją?
  Eufrozyna skinęła głową:
  - Próbowałem tego! Ogólnie rzecz biorąc, na początku walczyliśmy inaczej. A potem spotkaliśmy się w zbiorniku. Przez jakiś czas stanowiliśmy jedną załogę, aż do chwili, gdy ponownie zostaliśmy rozproszeni.
  Pułkownik zapytała:
  - Opowiedz nam bardziej szczegółowo, jak walczyłeś? To takie interesujące!
  Elena mruknęła:
  - Oglądać film! Tam wszystko jest pokazane kolorowo i przy naszym udziale.
  Efrosinya zauważyła:
  - Nasz świat, muszę przyznać, jest tak spokojny i popełnia się w nim tak niewiele poważnych przestępstw, że nasze wyczyny w filmach i grach wirtualnych są milion razy większe niż w rzeczywistości! Jesteśmy ikonami, staliśmy się jak kreskówki, jak żółwie ninja!
  Elena zachichotała i zauważyła:
  - Tak, w filmie o nas. A mimo to nie wszyscy rozpoznają je na ulicach.
  Pułkownik odpowiedziała:
  - Na miliard ludzi tylko jedna zajmuje się poważną pracą. I tak ciągła rozrywka i przyjemność oraz prawie całkowity brak prawdziwych mężczyzn. Dziewczyny szaleją z bezczynności.
  Katarzyna śpiewała:
  - Dziewczyny, dziewczyny,
  Niespokojny los...
  Ale dlaczego, żeby być silniejszym,
  Potrzebujemy kłopotów!
  Elżbieta zauważyła:
  - To dopiero początek ważnej gry. Jednego nie rozumiem: skąd się bierze zapach dzieciństwa? Może faktycznie są to jakieś cuda?
  Eufrozyna zasugerowała:
  - A co by było, gdyby użyli wehikułu czasu!?
  Elżbieta powiedziała niezbyt pewnie:
  - Podróże w czasie są zabronione przez prawa natury!
  Ekaterina zauważyła:
  - Ale także ukraść rakietę w biały dzień, nie zostawiając śladów, wbrew wszelkim prawom natury. Co więcej, wielu naukowców uważało, że nie da się wywołać procesu fuzji preonów. Ale fakty mówią, że są też bipreony i być może czeka nas jeszcze wiele innych odkryć.
  Elena śpiewała z zachwytem;
  Och, ile cudownych odkryć dokonaliśmy,
  Nagle przychodzi chwila oświecenia...
  I doświadczenie, syn trudnych błędów,
  A geniusz jest przyjacielem paradoksów!
  . ROZDZIAŁ nr 2.
  Dziewczyny kontynuowały śledztwo. Podleciało do nich jeszcze kilka piękności w policyjnych mundurach i jeden młody mężczyzna. To prawda, miał młodą, delikatną twarz, bez ani jednego włosa i praktycznie nie do odróżnienia od dziewcząt, zwłaszcza po długich blond włosach. Ludzcy mężczyźni całkowicie utracili swoją męskość. Nie chcąc się golić, z wyglądu przypominali nastolatki, a duchem infantylni. Jeśli jednak przyjrzysz się uważnie, istnieje również różnica na rysunku. Chłopcy są dość dobrze zbudowani i muskularni, a także przystojni.
  Niewiele myśląc, Elizabeth zamówiła lunch. I możesz jeść za darmo w Hypernecie, zamawiając stamtąd żywność bioplazmową. Który jest bardzo smaczny, zdrowy i wysokokaloryczny. I też wyglądała bardzo pięknie.
  Mutantki usiadły przy stołach. Sztućce lśniły złotem, dostarczane kanałami ultramatrix wraz z jedzeniem.
  Elizabeth zauważyła, biorąc widelec w palce i wbijając go w kawałek świeżego mięsa kaktusa diplodocus:
  - Jak miło, gdy jedzenie jest darmowe!
  Pułkownik zauważyła:
  - Nie wszystko. Niektóre dania, zwłaszcza te przyrządzane z naturalnych, rzadkich gatunków mięsa, sprzedawane są za pieniądze.
  Elena zachichotała i zauważyła:
  - Szczególnie naturalna krew smoka z konstelacji Strzelca! Ma silne działanie odurzające. I to uderza w mózg!
  Catherine napisała na Twitterze:
  - Ojczyzna nie wierzy łzom,
  Dajmy złemu smokowi klapsa!
  Elżbieta zauważyła:
  - Choć Sherlock Holmes stwierdził, że nie warto stawiać hipotez o konkretnej realizacji zbrodni, to faktów jest na razie za mało. Zatem w tym przypadku badacz zaczyna dostosowywać fakty do swojej hipotezy. Ale może jednak moglibyśmy wyrazić więcej myśli?
  Eufrozyna wzruszyła ramionami i powiedziała:
  - Na pierwszy rzut oka wydaje się, że mamy do czynienia z cywilizacją, która w swoim rozwoju przewyższa ziemską, a ściślej ludzką. Ale to może być tylko fałszywy trop.
  Pułkownik zauważyła:
  - Cywilizacja przewyższająca ziemską przewagą technologiczną może być strasznym przeciwnikiem. Strach nawet o tym myśleć!
  Młody oficer pisnął:
  - Nasze sprawy są czarne!
  Elżbieta odpowiedziała westchnieniem:
  - W każdym razie musimy dokładniej przestudiować wszystkie filmy z porwania. A także przeskanuj chmurę Hypernet. I to będzie również bardzo trudna i realistyczna decyzja. Ale mogą być tam ślady złodziei rakiet.
  Elena zapytała:
  - Myślisz, że ludzie jednak to zrobili?
  Elżbieta skinęła głową:
  - Najprawdopodobniej ludzie!
  I pomyślałem, że nie wszystkich ziemskich ludzi można nazwać ludźmi. Na przykład pewien chłopiec w wieku około trzynastu lat został spalony przez policję pochodnią podczas dawno temu drugiej wojny światowej. Następnie przyłożyli rozżarzony do czerwoności kawałek żelaza w kształcie pięcioramiennej gwiazdy do nagiej klatki piersiowej dziecka.
  Rzeczywiście uratowali chłopca. Ale oparzenie w kształcie gwiazdy na piersi pozostało. Udało im się także złamać kilka jego nagich palców u nóg gorącymi szczypcami. Ale na szczęście dorastali razem. Ale jakie to było bolesne!
  Ale to nie jest jedyny przypadek.
  Pewną dziewczynę w wieku około czternastu lat prowadzono boso przez mróz. A potem położyli swoje nagie pięty na gorącym piecu.
  Elena tymczasem zamówiła przez Hypernet wspaniałą zupę z żółwia w diamentowej skorupie i hybrydę ananasa, kapusty, brzoskwini i czekoladowego pączka - jest bardzo smaczna.
  Czerwona mutantka zaśpiewała:
  - Najpierw spojrzymy jedzeniu w oczy,
  A potem z wielkim apetytem zjemy to wszystko!
  Ekaterina zauważyła:
  - Więc myślę, może statek kosmiczny został skradziony przez roboty?
  Elżbieta zapytała:
  - Dlaczego roboty?
  Dziewczyna z żółtymi włosami zaśpiewała:
  Jeśli dana osoba jest przygnębiona,
  Jeśli ktoś doszedł do końca swojej liny,
  Znów zamienił się w dzikusa
  Pojawił się nowy robot Boss!
  Eufrozyna skinęła głową:
  - W przypadku ludzi takich jak nasi to cud, że roboty przejęły władzę!
  Młody człowiek pisnął:
  - A dlaczego mężczyźni są źli?
  Elżbieta śpiewała:
  -Wszyscy ludzie są słabeuszami,
  Wszyscy są jak dzieci...
  Dziewczyna nie może sobie z nimi poradzić,
  Na planecie jest nudno!
  Pułkownik sprzeciwiła się:
  - Nie musisz obrażać Seryozhy! On sam może obsłużyć dwa, trzy tuziny kobiet dziennie - próbuje, choć nie jest to dla niego łatwe!
  Elena zachichotała i zauważyła:
  - W tym przypadku lepiej z wibratorem i biorobotem!
  A dziewczyny zaśpiewały chórem:
  Jak daleko zaszedł postęp?
  Ale bezprecedensowe cuda,
  Galaktyki osiągnęły krawędzie,
  Nie boimy się trudnych ćwiczeń!
  Sieriożka westchnął ciężko i jęknął:
  - Naprawdę doprowadzili mnie do szału! Rzeczywiście byłoby lepiej z biorobotami!
  Dziewczyny się roześmiały. I głaskali młodego mężczyznę ze wszystkich stron, a nawet szczypali jego muskularne ciało.
  Tak, ciekawy świat. Dla mężczyzn wydaje się to rajem, ale u mężczyzn panuje takie napięcie, że są dosłownie wyczerpani.
  Catherine przedstawiła swoją wersję:
  - A może naprawdę robili to mężczyźni? Ci, których przejechaliśmy i dręczyliśmy? Aby uciec od takiego przeciążenia, po prostu to zabrali i uciekli!?
  Elena zachichotała i zagruchała:
  - Cudowna wersja! Cóż, wygląda całkiem fajnie! Mężczyźni uciekają od dziewcząt!
  A dziewczyna gwizdnęła przez nozdrza, co wyglądało bardzo fajnie, kiedy to wykonywała.
  Eufrozyna stwierdziła:
  Bez kobiety nie da się żyć na świecie, nie,
  W nich jest słońce maja, w nich świt miłości...
  Pułkownik zauważyła, szczerząc zęby:
  - Czy to możliwe bez mężczyzn?
  Elżbieta uśmiechnęła się:
  - Jakoś sobie bez nich radzimy. Ale nadszedł czas, abyśmy przestali ślinić się na punkcie silniejszego seksu.
  Dziewczyny się roześmiały. I zaczęły jeść, czyli z większą energią pracować szczękami. Świat wokół nich wydawał się piękny. Elizabeth pomyślała, że na przykład w przypadku zmiany płci z jakiegoś powodu więcej mężczyzn chciało zostać kobietą, a nie odwrotnie? Chociaż wydawało mi się, że dużo lepiej jest być mężczyzną. Na przykład nie ma potrzeby rodzenia i rodzenia dzieci, a obowiązków domowych jest znacznie mniej. I w ogóle ciężko jest być kobietą, a jej pensje i emerytury są niższe niż mężczyzn. To są prawdziwe cuda, które wydarzyły się w XXI wieku. A potem płeć męska prawie całkowicie wymarła.
  A Catherine pomyślała: "Kto właściwie dopuścił się takiej zbrodni?" I dlaczego pachniały dzieciństwem? Co to ma wspólnego?
  Poza tym dało się wyczuć coś jeszcze, ale nie do końca jasnego, a jednocześnie znajomego.
  Dziewczyna odłamała kawałek sarny bananowej i przeżuła go, smakując soczyste mięso o owocowym smaku.
  Potem zaśpiewała:
  Ufam tylko tobie
  Sherlocka Holmesa...
  Chociaż nie możesz policzyć strat,
  Sherlocku Holmesie!
  Elżbieta zauważyła z uśmiechem:
  - Czy chcesz w to wierzyć, czy nie, tył pójdzie do wroga na lunch!
  A dziewczyny śmiały się, szczerząc zęby. I są perłowe i błyszczące, jak wypolerowane lustra. To naprawdę dziewczyny, które pokażą klasę.
  Pułkownik zapytała:
  - Co teraz zrobisz?
  Elena zaproponowała:
  - Przesłuchajmy świadków! To będzie całkiem fajne.
  Elżbieta zauważyła:
  - To zajmie zbyt dużo czasu. Czy nie można zaoferować czegoś bardziej znaczącego i skutecznego?
  Euphrosyne napisała na Twitterze:
  - Najlepiej polecieć na Jowisza. Największa planeta Układu Słonecznego, więc baw się dobrze!
  Elena śpiewała:
  - Jowisz jest planetą królewską,
  Rzuca promień słońca...
  Uwielbiony wielkim wyczynem,
  Zabłyśnij razem z nami!
  Mutantki zaśpiewały chórem:
  - Życie to śmieszny błąd,
  Pająk został zmiażdżony...
  Jest wyjście z labiryntu
  Z dowolnego ślepego zaułka!
  Rozbijemy nawet kwarki,
  Nawet ksiądz nie będzie zbawiony...
  Dziewczyny nie będą unikać bójek,
  Jesteśmy legionem piękności!
  Elżbieta zaćwierkała, odsłaniając perłowe zęby, jakby zostały wypolerowane i pochodziły z dna morza:
  - Znajdziemy każdego,
  Na dnie morza...
  Nie więcej niż dwadzieścia
  Wygląda jak bohater!
  A wojownicy wybuchnęli śmiechem!
  Następnie ponownie zaczęły energicznie pracować szczękami.
  Dziewczyna Elena pamiętała, jak ćwiczyła lutowanie w kolonii dziecięcej. Zamiast nosić drewniane buty wydane przez rząd, lepiej chodzić boso. Co więcej, nawet zimą, gdy już się do tego przyzwyczaimy, stopy dzieci prawie nie marzną. Jedzenie w kolonii było nadal przyzwoite, lepsze niż dla dorosłych więźniów. Ale pracowali jak dorośli - dwanaście godzin dziennie, a nawet uczyli się przez cztery godziny. Oznacza to, że w ogóle nie było wolnego czasu. To prawda, że \u200b\u200bpracując, dziewczyny próbowały się uchylać. Czasami padało. I bawili się domowymi kartami do lutowania.
  Rudowłosa Elena szybko nauczyła się oszukiwać i bić przyjaciół. Miała więc dość jedzenia. Czasem nawet w święta dzieciom więźniom podawano cukierki i słodycze.
  A w czasie wojny Amerykanie też wysyłali żywność. Były też konserwy, słodycze i czekolada. Dostarczali także surowce, sprzęt i samochody.
  Z amerykańskich samolotów Airacobra została uznana za najlepszą. Uzbrojony był w cztery karabiny maszynowe i potężną armatę pneumatyczną kal. 37 mm. Ale jeden pilot otrzymał dziesięć lat w obozach za samo stwierdzenie, że amerykańska Airacobra jest lepsza od radzieckiego Jaka. Chociaż tak właśnie jest.
  Elena nie powstrzymuje się także od języka, w czasie wojny została aresztowana, przeniesiona do cel karnych i bita pałkami po piętach. A hitlerowcy torturowali mnie w niewoli.
  Tak, w przeszłości mieli bogate życie. Oprócz Wielkiej Wojny Ojczyźnianej walczyli w Korei, Wietnamie, na Kubie, w Afganistanie, Iraku, Czeczenii i Syrii. Ale z zasady odmówili walki na Ukrainie. Powiedziawszy, że nie będzie na nich braterskiej krwi.
  Dziewczyny wiele w życiu przeżyły. I szczerze mówiąc, nie zależało im szczególnie na ekscytujących przygodach. To prawda, że ostatnie kilkadziesiąt lat było zbyt spokojne.
  Ogólnie rzecz biorąc, w przyszłości, zwłaszcza gdy jest tak wiele kobiet, życie stało się spokojne.
  Ale byli na przykład kosmiczni piraci. W szczególności pewnego razu zaatakowali karawanę złota i hiperzłota. Dziewczyny goniły ich. Większość piratów to roztocza komarów. Być może jedna z niewielu ras we wszechświecie, która jest bardziej agresywna niż ludzie. Zniszczyli nawet własną planetę wojną nuklearną.
  Jedynym poważnym problemem ludzi były kleszcze. Na szczęście było ich niewielu i woleli piractwo. Cóż, czasami przeprowadzali także ataki hakerskie. Tutaj pomogły im gnomy. Rasa ta na ogół kocha pokój i jest niewielka, ale naprawdę kocha pieniądze.
  We wszechświecie są też elfy. Ale jest ich też niewielu i utknęli w średniowieczu. Elfy są oczywiście piękne, nie starzeją się - mają ciała wiecznie młode, jednak nie nieśmiertelne - trzysta czy czterysta lat i koniec. Na pierwszy rzut oka nie są głupi, mają dobrą pamięć, szybko liczą i piszą. Ale takie mało pomysłowe. Nawet nie myśleli o lokomotywie parowej - pływali żaglówkami i podczas strzelania używali tak prymitywnej broni, że głównymi nadal były łuki, a w najlepszym razie kusze.
  Ich poziom wśród ludzi był w najlepszym razie szesnastowieczny. Ale elfy są znacznie starsze od ludzkości, podobnie jak gnomy.
  Z jakiegoś powodu ludzie mają niezwykły talent do technologii. I nawet wyginięcie ludzi nie przeszkodziło postępowi.
  Mutantki dopiły różne smakołyki, m.in. hybrydę roweru, traktora i arbuza oraz kałamarnicę w czekoladzie.
  Jedzenie było bardzo smaczne, dziewczyny nawet zaśpiewały:
  Błogosławiony, który jest w przestrzeni,
  W błogim kącie...
  Nie myśli o smutku -
  Z chochlą wina w dłoni!
  Oczywiście pili też wino. Bardzo słodki, przyjemny w smaku, który orzeźwia, ale nie odurza.
  Zmutowani wojownicy wystartowali i wrócili z portu kosmicznego. Zaczęli skanować HyperInternet i podsłuchiwać smartfony.
  Elena zauważyła:
  - Istnieją miliony smartfonów, a dokładniej miliardy! Niech program sprawdzi je lepiej!
  Elżbieta skinęła głową:
  - To bardzo rozsądny pomysł. Chociaż program nie zastąpi oka, nawet jeśli jest najbardziej zaawansowany.
  Ekaterina zauważyła:
  - Roboty zastąpiły ludzi we wszystkim. Ale jeszcze nie nauczyli się wymyślać.
  Eufrozyna powiedziała poważnie:
  - Ale jeśli się nauczysz, będzie to koniec cywilizacji biologicznej.
  Dziewczyny uruchomiły w Hypernecie program wyszukiwarki w formie hiperplazmatycznej. Zaczęliśmy podsłuchiwać smartfony i inne urządzenia.
  Elena zasugerowała uruchomienie co najmniej kilkunastu takich programów i przetestowanie również nanobotów.
  Pomysł nie był najgłupszy. Wojownicy zaczęli przeczesywać wirtualną przestrzeń. I inne typy.
  Elena pomyślała, kto może być winowajcą. Może twórca tego statku kosmicznego był w jakiś sposób zamieszany w porwanie. I co? Być może z jakiegoś powodu chęć lotu do innych galaktyk lub zazdrość i zazdrość wobec projektanta.
  Przy okazji musimy sprawdzić informacje o tym, kto nad tym pracował.
  Dziewczyna włączyła skaner i zaczęła podsłuchiwać dane. Wszystko na razie wskazywało, że rzeczywiście porwanie było niewidoczne i pozbawione konkretnych śladów.
  Projektów tej międzygalaktycznej rakiety było kilkadziesiąt. Spośród nich około jedną piątą stanowią mężczyźni. Nadal mają umysł bardziej skłonny do matematyki i inżynierii niż kobiety. Ich odsetek wśród naukowców jest znacznie wyższy niż za życia. A wśród wielkich naukowców jest jeszcze wyżej.
  Dlatego kobiety obawiają się, że mężczyźni znikają. W łóżku zastąpi je biorobot lub wibrator, ale roboty nie są jeszcze mocne w nauce. Chyba, że uda się jeszcze wynaleźć gry lub coś małego. Ale ludzie dokonują poważnych odkryć.
  Elena, odgadując jej myśli, zauważyła:
  - Czasami żałuję, że nie urodziłem się mężczyzną!
  Elżbieta roześmiała się i odpowiedziała:
  - Tak, ja też. Mogłabym mieć miliony dzieci. A to byłaby nowa, lepsza rasa.
  Catherine rzuciła monetę bosymi palcami i złapała ją. A potem rzuciła go jeszcze raz, powalając muchę w locie. Po czym napisała na Twitterze:
  - Jeśli wróbel jest blisko,
  Celujemy z pistoletu...
  Jeśli jest mucha, uderz muchę,
  Weź ją na muszce!
  Elena parsknęła pogardliwie:
  - Strzelanie do wróbli z armat jest zbyt marnotrawstwem!
  Eufrozyna skinęła głową:
  "I nie ma sensu strzelać do słonia!"
  Dziewczyny przyjęły go i zaśpiewały:
  Źle jest, gdy jesteś sam, jak snob
  Jesteś sam, a twoich wrogów jest legion...
  Nawet słoń może zostać zjedzony przez robaka,
  Jeśli jest więcej niż milion pluskiew!
  I tak dziewczyny uruchomiły kilka kolejnych programów wyszukujących w Hypernecie. I było całkiem interesująco.
  Następnie odlecieli na dużą odległość od Księżyca. Przyjrzeliśmy się planecie z kosmosu.
  Większość z nich była już wybudowana. I wyrosły bajeczne, piękne drzewa. A na drzewach są duże, wielokolorowe pąki. Kobiety na ogół uwielbiają kwiaty, gdy są jasne i pełne kolorów. Na niektórych pąkach płatki miały swój indywidualny wzór.
  Elena zaśpiewała z zachwytem:
  -Jak piękna jest planeta Księżyc,
  Jak perły, korony z rubinów...
  Nie ściskajcie nas dziewczyny na rogu,
  Jesteśmy takimi silnymi wojownikami!
  A rudowłosa królowa wirowała jak top w próżni. Dziewczyny miały specjalne kombinezony, które pozwalały im latać między planetami. Ponadto mutanty nie bały się przebywać w kosmosie i próżni bez ochrony.
  To nie są zwykli ludzie.
  Elena pamiętała, jak najpierw wysmarowali olejem jej bose podeszwy stóp, a potem usmażyli jej nagie pięty w piecyku. Jakie to bolesne. Aby powstrzymać się od krzyku, wyobraziła sobie, jak walczy boso na pustyni. I na przykład ratuje Juliana Apostatę.
  Rzeczywiście, gdyby Julian żył siedemdziesiąt lat, chrześcijaństwo mogłoby wymarć na zawsze. Co więcej, wiara ta jest paradoksalna. Uważaj nieszczęśnika ukrzyżowanego na krzyżu za Boga Wszechmogącego.
  W miarę postępu zdecydowana większość ludzi zaczęła uważać człowieka za głównego Boga. Podobnie ludzie we wszechświecie są mesjaszem.
  I nadejdzie czas, tajemnica czasu również zostanie ujawniona. A wtedy umarli zostaną wskrzeszeni.
  Elena gwizdnęła. Miała chłopaka podczas II wojny światowej i bardzo go kochała. To była silna miłość, taka, która trwa wiecznie. I zginął podczas szturmu na Reichstag. To oczywiście wstyd.
  Elena marzyła o wskrzeszeniu go. Wtedy rzeczywiście zmutowana dziewczyna odnajdzie absolutną radość i szczęście.
  Ale nauka nie osiągnęła jeszcze tego punktu. Ale miną dwa tysiące lat i wtedy możliwe będzie wskrzeszenie umarłych.
  Teraz na przykład wszystkie dziewczęta i chłopcy są wiecznie młodzi. Młodzi mężczyźni są nawet coraz za młodzi. Ale kiedyś broda budziła szacunek.
  Elena spojrzała na skaner. Program podał dane ogólne. Nadal nie wszystko zobaczysz i przetrawisz.
  Informacji jest tak dużo, że aż kręci się w głowie.
  Elżbieta zauważyła:
  - Nic nie osiągnęliśmy!
  Ekaterina uśmiechnęła się:
  - To najbardziej zaawansowani technologicznie przestępcy, jakich kiedykolwiek spotkaliśmy. I nie należy liczyć na zbyt szybkie rezultaty!
  Eufrozyna pisnęła:
  - Im ciszej pójdziesz, tym dalej zajdziesz.
  Elena zaproponowała:
  - A może polecimy na Ziemię. Najpierw przesłuchajmy głównego projektanta rakiety międzygalaktycznej, Vishu Arana. Podobno jest bardzo przystojnym mężczyzną.
  Elżbieta wzruszyła ramionami:
  "Nie wiem, co nam to da, ale nie zaszkodzi przesłuchać Vishę". Potrzebujemy chociaż najmniejszej wskazówki!
  Elena napisała na Twitterze:
  - Podczas przesłuchania zły mężczyzna zapytał:
  Kim jest ten facet, który mnie uderzył...
  Odpowiada ten pochylony,
  Co nakazał przesłuchanie -
  Sam diabeł cię sprowadził, sam główny syn!
  A dziewczyny znów się roześmiały.
  Dziewczyny poleciały na Ziemię. Planeta była piękna, a jednocześnie wokół niej latało tak wiele rzeczy. Nie zabrakło także dziewcząt w skafandrach kosmicznych z silnikami ultragrawitacyjnymi. Podlecieli do mutantów i zaproponowali, że kupią ten lub inny produkt.
  Jednocześnie skandowali:
  Nad ziemią marszczy się niebo,
  Każdy boi się przesadzić...
  Facet całuje dziewczynę -
  Prosi o podniesienie ceny!
  Elena wzięła go i pstryknęła bosymi palcami, uwalniając w stronę dziewczyny duży, śmiercionośny pulsar. Poleciał i uderzył piękność. Otoczona iskrami, wirowała i śpiewała:
  - Puls Ziemi bije niespokojnie pomiędzy gwiazdami,
  Pola zostały nawodnione krystaliczną rosą...
  Wszyscy ludzie znają teraz jedną rodzinę,
  Żyją w błogim szczęściu, wiecznym pokoju!
  A Elena odwzajemniła uśmiech swoim bardzo promiennym i cudownym uśmiechem czystej perły.
  W odpowiedzi Katarzyna zaśpiewała:
  Życzymy Ci szczęścia,
  Szczęścia w tym wielkim świecie...
  Jak słońce o poranku
  Niech wejdzie do domu!
  Dziewczyny machnęły ręką i sprzeciwiły się:
  - Nie do domu, ale do całego wszechświata!
  Elena śpiewała:
  - Wszechświat jest pełen bajecznych niespodzianek,
  Jest magiczna i niezwykła...
  Gwiazdy są już o rzut kamieniem od ziemi, policz ręką,
  Bądź więc chłopcem w bitwie, twardym w miłości!
  A dziewczyny zaśpiewały chórem:
  Bądź fajnym facetem!
  Bądź fajnym facetem!
  Zapuść brodę wkrótce!
  Bądź fajnym facetem!
  Bądź fajnym facetem!
  Poślub bosą dziewczynę tak szybko, jak to możliwe!
  Trzeba przyznać, że wojownicy są rzeczywiście wybitnej klasy. A jeśli ryczą i zaczną się śmiać, to będzie to wyjątkowy chłód.
  Ziemia z powietrza wygląda imponująco. Po pierwsze, oprócz Słońca ma także cztery dodatkowe źródła światła. Na biegunie południowym rosną kokosy, banany, ananasy i wiele wcześniej niewidzianych owoców.
  Praktycznie nie ma nocy - wiecznego dnia i wiecznego lata
  Królestwo kobiet to prawdziwy raj. I wszędzie jest tyle kwiatów, dużych i jasnych. I ile jest tam fontann i posągów. Szczególnie piękne są posągi pokryte cienką warstwą hiperzłotego liścia. Błyszczy wszystkimi kolorami tęczy, jest hiperzłota, co czyni go wyjątkowym w swej urodzie.
  I ile jest różnych klejnotów. Zwłaszcza diamenty, niektóre wielkości dobrego domu i błyszczą w promieniach kilku luminarzy.
  I ile jest dziewczyn, opalonych, muskularnych, z brzuchem jak tabliczki czekolady.
  Chłopcy, których jest tysiąc razy mniej, są również bardzo przystojni i zwykle noszą szorty.
  Trzeba powiedzieć, że one też się różnią. Tylko niewielka liczba osób nosi mundury. Gorąco tu i prawdziwy raj.
  Wiele osób co jakiś czas znika, pogrążając się w matrixie Hypernetu. Na ulicach dziewczyny całują facetów i pieszczą ich. Czasem z robotami. To prawda, że nie osiągnięto jeszcze punktu otwartego seksu publicznego. Ale w Hypermatrixie wszystko jest możliwe.
  Na przykład, w Hypernecie można praktycznie umieścić prawie każdą treść. Nawet zostań prawdziwym King Kongiem lub motylem. A mózg nie odczuje różnicy.
  I tam, w grach Hypermatrix, możesz walczyć. Co więcej, jak chcesz. Na przykład Elena uwielbiała strzelać wiązkami laserowymi ze swoich szkarłatnych sutków i palić całe pułki wrogów. W szczególności orki.
  Tak, w prawdziwym wszechświecie też są orki. Tylko że są jeszcze bardziej zacofani niż elfy, dzicy i prawie nie mówią.
  Jednak jak orkom udało się odwiedzić Ziemię, pozostawiając o sobie legendy, przekazując bajki.
  Elfy w czasach starożytnych mogły poruszać się za pomocą magicznych medalionów. Istniały specjalne, potężne zaklęcia, które przenosiły się z planety na planetę.
  Ale potem w jakiś sposób tajemnica została utracona. Wygląda na to, że byli bardzo potężnymi czarownikami, ale potem albo zdegenerowali się, albo przenieśli do innej galaktyki.
  Tutaj Elżbieta pomyślała ponownie:
  - Czy to nie są czarodzieje? Mogą mieć własne powody, aby ukraść taki międzygalaktyczny statek kosmiczny!
  A dziewczyna zaśpiewała:
  Życie nie jest łatwe dla naszych piękności,
  A ona pędzi jak wiosenna huśtawka...
  Niech spełni się nasze marzenie,
  Polecieliśmy na skraj wszechświata!
  . ROZDZIAŁ nr 3.
  W drodze na Ziemię zmutowane dziewczyny zasiadły w jednej z restauracji, gdzie za pieniądze można kupić egzotyczne rzeczy, których nie można dostać za darmo w Hypernecie. W szczególności Elena zamówiła krew hybrydy tyranozaura i kaktusa. Po czym dziewczyny połknęły go z przyjemnością.
  Przypomnieli sobie chwalebną przeszłość i zaczęli śpiewać z wielkim entuzjazmem;
  Jesteśmy dziewczynami z kraju ZSRR,
  Która jest pochodnią dla całego świata...
  Pokażmy, wiecie, przykład wielkości,
  Oto wyśpiewane bohaterskie czyny!
  
  Dziewczyny urodziły się pod czerwoną flagą,
  I boso biegną przez mróz...
  Córki i synowie walczą o Ruś,
  Czasami panna młoda daje facetowi różę!
  
  Nad wszechświatem pojawi się czerwona flaga,
  Świeć tak jasno, jak płomień pochodni...
  W końcu bohatersko, poznaj nasz zamach,
  A nasz baner błyszczy jak czerwień!
  
  Nie wierz w to, ten przeklęty faszysta nie przejdzie,
  A duch rosyjski nigdy nie zniknie...
  Zwycięstwa otworzą nieskończone konto,
  Przywitajmy się z każdym!
  
  Rosja to wspaniały kraj,
  Daliście narodom komunizm...
  Na zawsze dany przez Boga hojnie,
  Za Ojczyznę, za szczęście i wolność!
  
  Wróg nie będzie w stanie pokonać Ojczyzny,
  I nieważne, jak okrutny i podstępny był...
  Nasz niezwyciężony rosyjski niedźwiedź,
  Rosyjski żołnierz jest pełen chwały ze swojego zwycięstwa!
  
  Piękny kraj radziecki,
  Dziewczyny w nim są dumne, że są piękne...
  Została nam dana przez narodzenie na zawsze,
  I my, członkowie Komsomołu, bądźmy uczciwi!
  
  Walczymy na obrzeżach Moskwy,
  Zamieć, zaspy, a dziewczyny boso...
  Nie oddamy naszej Ojczyzny szatanowi,
  nawet nasze kosy strzelają celnie!
  
  Więc w wściekłości dziewczyny są chętne do walki,
  I gołą piętą rzucają ładunek wybuchowy...
  Faszysta, po prostu wygląda fajnie,
  W rzeczywistości po prostu zły Kain!
  
  Wrogowie nie mogą pokonać dziewcząt,
  Urodzili się pod taką gwiazdą...
  Naszym niepokonanym potworem jest niedźwiedź,
  Kto uczynił Ojczyznę swoją żoną!
  
  My, Rosjanki, jesteśmy dobre
  Nie boimy się tortur i mrozu...
  I odepchniemy, uwierzcie, atak złej hordy,
  Wróg oszaleje od dawki!
  
  Udało im się odepchnąć wroga od Moskwy,
  Chociaż jest pełen ogromnej mocy...
  My, dziewczyny, jesteśmy z siebie bardzo dumne,
  Wszyscy przeciwnicy znikną w grobach!
  
  Nie wierz, wrogowie Rusi nie pokonają,
  Skoro każdy rycerz pochodzi z pieluch...
  Myśliwy najwyraźniej zamienił się w zwierzynę łowną,
  A przeciwnik jest jeszcze dzieckiem!
  
  Ale rosyjski duch, wspaniały, wierz duchowi,
  Wiesz, są w nim takie ukryte moce...
  Wróg zostanie całkowicie zmiażdżony,
  W końcu rycerze są niepokonani w bitwie!
  
  Odrzućcie wątpliwości, dziewczyny,
  Jesteśmy najodważniejsi, wiesz, na świecie...
  Wrzućmy hordy szatana do piekła,
  Zanurzmy wszystkich przeciwników w toalecie!
  
  Święta wojna się skończy
  Pokój i poranek nadejdą na planetę...
  Ona jest na zawsze ze słońcem, wiedz o tym,
  Niech lato płonie wiecznie!
  
  I komunizm wieczny w chwale,
  A Lenin i wielki Stalin są z nami...
  W cholernym kinie dopiero teraz jest faszyzm,
  A naszą wolą jest wierzyć mocniej niż stal!
  
  Moja Rosja rządzi od wieków,
  I dał szczęście całemu wszechświatowi...
  Potrzebujesz siły stalowej pięści,
  I odważnie, ale w rozsądny sposób!
  Dziewczyny śpiewały z wielkim zapałem i wzruszeniem. Ale potem musiałem wrócić do rzeczywistości. I wytężcie swoje inteligentne i bystre, w dosłownym tego słowa znaczeniu, głowy. Właściwie co powinni zrobić i jak znaleźć przestępców.
  Informacje gromadzone bezlitośnie w ogromnych ilościach. I trzeba było coś odizolować. Ale jak dotąd nie było żadnych tropów.
  Zmutowane dziewczyny piły więcej krwi. Potem wróciliśmy do Hypernetu. Ale jest tu tak wiele pomieszania. To nie jest Internet XXI wieku, w którym nie znajdziesz wszystkiego, nawet wśród książek. A to cała energia wirtualna z energią syntezy termokwarków i już pierwszych emiterów termopreonów. A tutaj jest już tyle fantazyjnych rzeczy.
  I nie tylko ziemskie. Jest coś, co przenika z innych galaktyk, które wciąż są niedostępne dla człowieka.
  Elena zagruchała:
  - Lubię to! Nie jest nawet jasne, dlaczego ludziom dawano głowy? Prawdopodobnie wyłącznie na mękę!
  Katarzyna zaśpiewała z entuzjazmem:
  - Po co ludziom głowy?
  Pęka, zdarza się...
  Głową nie rąbią drewna,
  Nie zapomnij o paznokciach!
  Euphrosyne podniosła słuchawkę:
  Przynajmniej dla niektórych jest pusty,
  Inni ją oszukują...
  Ale nie każdego łatwo dostrzec,
  Nie chce jej stracić!
  Elżbieta ze złością tupnęła nogą i warknęła:
  - To są piosenki dla dzieci! Lepiej dziewczyny, zaśpiewajcie coś weselszego, mocniejszego i wyrazistego. W przeciwnym razie naprawdę nasze jaja wkrótce pójdą za rolki!
  Byli też zmutowanymi wojownikami i jednocześnie badaczami, czego wcale nie lubili, zwłaszcza pracy z głowami. Proszę, przysuń gołą piętę do nosa. Ale używaj głowy - nie daj Boże!
  Niemniej jednak śpiewają dobrze - mają zdrowe gardła, a ich pieśni orzeźwiają;
  Grając, dołączyłem do Komsomołu,
  Piękna dziewczyna ze snów...
  Myślałam, że świat będzie wieczny maj,
  Każdy dzień to narodziny wiosny!
  
  Ale z jakiegoś powodu nie wyszło,
  Jakoś nie mogę się zakochać...
  No cóż, powiedzcie mi, proszę,
  Życie to bardzo mocne wiosło!
  
  Nagle wybuchła wojna,
  I szalał huragan śmierci...
  A moje dziewczyny mają silne ciało,
  Możesz od razu zostać zaatakowany!
  
  Uwierz mi, nie chcę się poddać,
  Walcz za Ojczyznę do końca...
  Granaty nosimy w mocnym plecaku,
  Stalin zastąpił ojca w sercach!
  
  Wielcy wojownicy Rosji.
  Możemy chronić pokój i porządek...
  Gwiazdy na niebie podlały aksamit,
  A myśliwy zamienił się w zwierzynę!
  
  Ja, bosa dziewczyna, walczę
  Pełne pokus i miłości...
  Będzie, znam miejsce w tym raju,
  Nie można budować szczęścia na krwi!
  
  Wielcy wojownicy Ojczyzny,
  Będziemy walczyć stanowczo pod Moskwą...
  A potem marzenie za komuny,
  Przeciwko podziemnemu światu z szatanem!
  
  Odważni Rosjanie,
  Żeby walczyli uczciwie do końca...
  Strzelają z karabinu maszynowego,
  Jeśli potrzebujesz złotej korony!
  
  Nawet kula nie jest w stanie nas zatrzymać
  Jezus, Bóg wielki, zmartwychwstał...
  Skończyły się dni drapieżnego smoka,
  Na niebie zrobiło się jeszcze jaśniej!
  
  Kocham cię, droga Łado,
  Najwyższy Bóg Svarog będzie w chwale...
  Musimy walczyć za Rosję,
  Najlepszy Biały Bóg jest z nami!
  
  Nie rzucajcie Rosjan na kolana,
  Uwierz mi, naszego ciała nie da się poskromić...
  Stalin i wielki Lenin są z nami,
  Ty też musisz zdać ten egzamin!
  
  Ból Ojczyzny jest także w naszych sercach,
  Wierzymy w jej wielkość...
  Szybko otwieramy drzwi do kosmosu,
  To będzie bardzo słodkie życie!
  
  Jesteśmy bosymi pięknymi dziewczynami,
  Biegniemy tak szybko przez zaspy śnieżne...
  Nie potrzebujemy tej gorzkiej wódki,
  Cherub rozwija skrzydła!
  
  My, dziewczyny, staniemy w obronie Ojczyzny,
  A my odpowiemy złym Krautom, nie,
  Piekielny Kain zostanie zniszczony,
  I cześć Chrystusowi Zbawicielowi!
  
  Nadejdzie era - nie mogło być lepiej,
  Umarli powstaną na zawsze...
  Wszechświat stanie się prawdziwym rajem,
  Marzenie każdego się spełni!
  Dziewczyny śpiewały z wielkim entuzjazmem. A ich głosy są bardzo opalizujące i jednocześnie mocne.
  Po czym opuścili restaurację i polecieli na Ziemię. Mieli świetną recenzję. Tutaj w szczególności Moskwa. Kreml jest widoczny - bardzo duży. Mury mają wysokość dziesięciu kilometrów, a wieże piętnaście do siedemnastu kilometrów. Tak, jest tu co oglądać. Sam Kreml był przestronny, tak że powstała w nim cała metropolia. I to jest bardzo imponujący widok. A zamiast gwiazd na wieżach znajdują się różne znaki zodiaku wykonane z hiperzłota.
  Oczywiście dawna nazwa Moskwa nie jest już używana. Nazywa się Nowa Ruś-Jork. Taka nowoczesna nazwa. I oczywiście Rosja pozostaje w odległej przeszłości. Teraz na Ziemi istnieje jedno imperium, które rozciąga się na większą część galaktyki.
  I takie życie jest dobre. I ile pięknych dziewcząt w jasnych sukienkach. Jakie to piękne - tyle półnagich, muskularnych kobiecych ciał.
  Na Ziemi w odległej przyszłości istnieje po prostu Raj. I królestwo płci pięknej. Prawdopodobnie tak właśnie spragnieni dziewcząt mężczyźni wyobrażają sobie Eden. Czują się dobrze na tym świecie.
  Cudowna bajka, w której same kobiety opiekują się facetami i walczą o nich. Świat, w którym mężczyźni zmuszeni są wysilać się, aby zadowolić wiele dziewcząt. I to jest dla nich dobre, ale jednocześnie nie jest łatwe.
  Niektóre dziewczyny noszą jednak buty na wysokim obcasie. Chociaż nie są wygodne dla nogi. Ale to jest modne i piękne. Same buty mogą być wykonane z solidnego kawałka diamentu, nie ukrywając przy tym ich pełnego wdzięku kształtu.
  Niektóre dziewczyny nakładają na siebie tak dużo biżuterii, że jest to w złym guście.
  Ludzie mają dobre mięśnie. Ale zwykle objętości są małe dla wygody i piękna, ale ulga jest doskonała. Młodzi mężczyźni są bardzo podobni do młodych ludzi, prawie nie widać wśród nich dużych ciał, a ich skóra jest gładka, czysta, wypolerowana. Rzeczywiście, mężczyźni stali się infantylni.
  Choć na szczęście jeszcze nie wszystko. A wśród nich są też tacy jak Vishy, który przewodził grupie, która zaprojektowała pierwszy międzygalaktyczny statek kosmiczny. I ciekawie było z nim rozmawiać. Nawet jeśli wygląda jak prawie wszyscy mężczyźni. Być może czoło jest nieco wyższe i szersze niż u standardowych mężczyzn.
  Ogólnie rzecz biorąc, ludzie stają się głupi z powodu bezczynności. Uczą się według testów, prawie cały czas dobrze się bawią i cieszą. No cóż, jak w słynnej kreskówce: "Nie chcę". Tak, to okazał się taki wspaniały świat. Jest w nim za mało problemów dla ludzi. Jest to szczególnie dobre dla mężczyzn, ponieważ kobiety opiekują się nimi jak małymi dziećmi.
  To także cud, że wśród mężczyzn przetrwali intelektualni giganci.
  Dziewczyny jednak nie zastały Vishy na miejscu. Okazuje się, że opuścił już Ziemię. Ale zostało dwóch zastępców: dziewczyny w stopniu generała.
  Elena zauważyła:
  - Te kobiety już mnie przyprawiają o mdłości! Tutaj wyraźnie brakuje mężczyzn!
  Katarzyna zachichotała:
  - A w kolonii?
  Elena warknęła:
  - W kolonii są strażnicy złożeni z mężczyzn, są też wychowawcy. A kiedy jesteś dziewczyną, nie potrzebujesz ich. Jesteśmy tu od ponad dwóch tysięcy lat. Na planecie Ziemia nie ma nikogo starszego od nas.
  Eufrozyna skinęła głową:
  - Wciąż pamiętam czasy carskie. Tak, naprawdę jesteśmy dziewczynami, które wiele przeżyły i wiele próbowały. Ale prawdziwi mężczyźni się zdegenerowali. Pozostała tylko wieczna młodość. To nawet obrzydliwe, gdy mężczyzna ma twarz dziewczyny i nie ma ani jednego włoska na różowych policzkach. I być może nikt, z wyjątkiem biorobota gigolo, nie ukłuje Cię zarostem!
  Elżbieta skinęła głową:
  - Tak, nie jest łatwo na tym świecie. Ale co by się stało, gdyby było odwrotnie? Kiedy na jedną kobietę przypada tysiąc mężczyzn.
  Elena oblizała usta:
  - No cóż, taka kobieta jak ja byłaby całkiem zadowolona z takiego świata!
  Efrosinya zauważyła:
  - Ale to byłoby przerażające dla mężczyzn! I ile byłoby walk. Mimo to my, kobiety, rzadko używamy pięści w walce o mężczyzn. A to byłby świat koszmaru!
  Katarzyna śpiewała:
  -Dziewczyny są inne
  Biały, czarny, czerwony...
  Ale każdy lubi miłość faceta,
  Piękne kobiety kochają mężczyzn!
  Elżbieta zaproponowała:
  - Zaśpiewajmy coś innego z naszej chwalebnej przeszłości. Kiedy oczywiście było wystarczająco dużo prawdziwych, odważnych przedstawicieli silniejszej płci!
  Elena skinęła głową:
  -Śpiewanie to dobry pomysł! Chociaż jest mądre przysłowie, a raczej powiedzenie: tylko nie śpiewaj na śmierć! Lub, jeśli chcesz śpiewać, naucz się kręcić!
  I wojownicy-badacze zaczęli śpiewać;
  Piękności atakują boso,
  Takie miłe dziewczyny biegają...
  Jeśli chcesz uderzyć Fritza pięścią,
  Albo porąbią go karabinem maszynowym!
  
  Dziewczyny nie mogą sobie pozwolić na wątpliwości
  Będą grzebać martwych nazistów...
  I zwalą go mocno z nóg,
  A gdzieś wilki wyją mięsożernie!
  
  Rosja, to jest słowo dla żołnierzy,
  Kiedy, uwierz mi, nie będzie już chłodniej...
  Chociaż czasami sytuacja jest ponura,
  Gdzie triumfuje zły czarny Kain!
  
  Nie wierzcie, członkowie Komsomołu nie uciekają,
  A jeśli uciekną, to tylko po to, by zaatakować...
  I wszyscy naziści zostaną zabici na raz,
  A Führer zostanie podniesiony na deskę do krojenia!
  
  Rosja, to jest moja Ojczyzna,
  Jest promienna, po prostu piękna...
  Kto jest tchórzem, nie jest wart nawet rubla,
  A wiesz, kłótnia z wojownikiem jest niebezpieczna!
  
  Ale wiedzcie, że pokonamy faszystów,
  Zło nie będzie królować na tronie...
  Nad nami cherubin o złotych skrzydłach,
  I Bóg Svarog z wielkością w koronie!
  
  Kto jest tchórzem, wierz mi, jest słabym niewolnikiem,
  Jego przeznaczenie jest jedno - znosić obelgi...
  Dziś jesteś mechanikiem, jutro jesteś brygadzistą,
  A ty sam możesz bić innych po plecach!
  
  Dziewczyny mają siłę, po prostu wulkan,
  Czasem z mocą burzy góry...
  Wojna szaleje ze złym huraganem,
  A śmierć szczerze kosi ludzkość!
  
  Powiem wam szczerze, rycerze,
  Jesteśmy silni, gdy my, Rosjanie, jesteśmy zjednoczeni...
  Potrzebujesz przekąski, która będzie pasować do widelca i noża,
  Jesteśmy rycerzami niepokonanymi w bitwach!
  
  Jaka jest nasza wiara w Pana Chrystusa,
  Choć Ładę też szanujemy...
  Towarzysz Stalin jest jak nasz ojciec,
  I będzie miejsce rajskiego komunizmu!
  
  Ten, który kiedyś był martwy, zmartwychwstanie
  I staniemy się piękniejsi, mądrzejsi...
  A mężczyzna oczywiście jest bardzo dumny,
  Chociaż czasami opowiada bzdury!
  
  W miłości nasza Ojczyzna jest jak gwiazda,
  Uwierz mi, to nigdy nie zgaśnie...
  Spełni się wielkie marzenie
  W całym wszechświecie zapanuje pokój i szczęście!
  
  Kocham Marię, wielbię Ładę w sposób święty,
  Svarog jest piękny, a Perun wspaniały...
  Kocham Jezusa i Stalina,
  Święte twarze ikon są mi bliskie!
  
  Kiedy będzie prawdziwy raj?
  Uwierz mi, wszystkie Twoje nadzieje się spełnią...
  Oddaj serce Ojczyźnie,
  Wszystko będzie dobrze, mocniej niż wcześniej!
  Po takiej piosence nastrój podnosi się o rząd wielkości, a nawet dwa. Dziewczyny w końcu wleciały do jednej z wież. Postanowiliśmy porozmawiać z posłami. Ponieważ Vishy, według najnowszych danych, poleciał na jedną z planet Syriusza. I to nie jest lot między planetami, ale między gwiazdami. Odległości są znacznie większe i będziesz musiał wejść na pokład statku kosmicznego. Po prostu nie możesz już tak latać.
  Mutantki weszły jak zwykle boso. No cóż, nikogo z tym nie zobaczysz. Prawie wszyscy tutaj tacy są.
  Ale kobiety-naukowcy są ubrane bardziej imponująco. Miały krótkie spódniczki, a ich torsy były nagie, ale tak gęsto obwieszone biżuterią, że nie było widać ani jednego gołego kawałka skóry. I wszystko jest tu takie piękne. A jej stopy są w drogich butach na wysokim obcasie. I to muszę powiedzieć, że jest bardzo fajne.
  Elżbieta wyciągnęła do nich rękę, delikatnie uścisnęła i zapytała:
  - Co myślisz o tym porwaniu?
  Dziewczyna, prawicowa uczona, odpowiedziała:
  - Możesz myśleć wszystko! Ale my jesteśmy ludźmi nauki i przywykliśmy do operowania faktami. A fakty mówią, że jest to ktoś bardzo zaawansowany technologicznie. I tutaj nie można zaprzeczyć, że wróg jest bardzo mądry i ma inteligencję!
  Elena wypaliła:
  - Czy to umysł z innej galaktyki?
  Dziewczyna, naukowiec lewej ręki, zauważyła:
  - Teoretycznie mógłby to być nawet umysł z innego wszechświata. Istnieją wszechświaty poza naszym wszechświatem. W naszym wszechświecie jest tylko sto sekstylionów gwiazd. Jej średnica wynosi około dwudziestu do dwudziestu pięciu lat świetlnych. Oznacza to, że poza nim istnieją inne wszechświaty. I możemy je odwiedzić. Udowodniono, że można latać z prędkością większą niż prędkość fotonu. Dokładniej, praktyka to pokazała. Oznacza to, że możesz latać szybciej niż grawiton, czyli dziesięć bilionów razy szybciej niż foton. - Dziewczyna tupnęła wysokim obcasem i dodała. - Istnieją już ultragrawitony i ultrafotony. Ultrafoton otrzymano w wyniku reakcji termokwarkowej. Reakcja termopreonu może otworzyć drogę hiperfotonowi, a raczej już ją otworzyła. A kiedy pojawi się hipergrawiton, statki kosmiczne osiągną takie prędkości...
  Katarzyna skinęła głową:
  - Będzie wspaniale! I bardzo fajne!
  Elena warknęła agresywnie:
  - Sen nie jest szkodliwy! Co nam tam da praktyka?
  Dziewczyna, naukowiec prawej ręki, zauważyła:
  - Mogło zostać tu użyte hipergrawiton. Mogliby ukraść statek tej wielkości i mocy niemal niezauważenie i sprawić, by zniknął. Oznacza to, że można zastosować jeszcze potężniejszą syntezę bipreonów! A to pokazuje teoretyczną możliwość syntezy, która z jednego grama materii da energię porównywalną z eksplozją supernowej, większej od Słońca!
  Eufrozyna gwizdnęła i zauważyła:
  - Byłoby bardzo okrutnym i głupim nie wykorzystywać takiej energii do celów twórczych!
  Elena zapytała:
  - A kiedy nauczysz się wskrzeszać ludzi?
  Dziewczyna, uczona lewej ręki, odpowiedziała z uśmiechem:
  - Nie pracujemy według tego profilu. Ale myślę, że tego też wkrótce się nauczymy. Mamy wiele pustych planet. Wiele planet nadal można zbudować z materii gwiazd. W samej naszej galaktyce jest wiele milionów planet. Można je także wykonać dla gwiazd, w których nie ma planet. Więc... Nie wsiadajcie na konia, dziewczyny! Przyjdzie czas i z Napoleonem będziesz komunikować się nie tylko w wirtualnej grze!
  Eufrozyna zachichotała i odpowiedziała:
  - Chwała nauce, chwała nam,
  Będzie walczył w obawie przed swoimi wrogami!
  Elżbieta zauważyła:
  - To oczywiście cudowne! Ale jak dotąd niczego nie złapaliśmy. Oprócz zapachu dzieciństwa.
  Prawicowy uczony zapytał:
  - Czyje dzieciństwo?
  Elena roześmiała się:
  - Wrażenia tutaj są zbyt niejasne!
  Lewa ręka-naukowiec zapytała:
  - A ty sam, kiedy się urodziłeś? W kreskówkach przedstawiają Cię z czasów drugiej wojny światowej!
  Elżbieta skinęła głową:
  - To nie jest przesada! Tak naprawdę jesteśmy z tej odległej przeszłości.
  Dziewczyna, prawicowa uczona, zapytała:
  - Jak udało ci się dożyć czasu, gdy nauka o Ziemi pokonała starość?
  Elena zachichotała i odpowiedziała:
  - Nie jesteśmy całkiem z tego świata... Przeszliśmy mutację. Dokładniej, seria mutacji, które uczyniły nas nadludźmi.
  Dziewczyna, uczona lewej ręki, zaśpiewała:
  -Wszystko niemożliwe jest możliwe w naszym świecie,
  Ale dlaczego, wszystko jest zawsze tylko na antenie!
  Elżbieta zauważyła:
  - Żyjemy od ponad dwóch tysięcy lat. Szczerze mówiąc, jest to trudne dla psychiki. Dużo wspomnień. I to jest męczące.
  Dziewczyna, prawicowa uczona, zasugerowała:
  - Wymaż część swoich wspomnień. I poczujesz się lepiej.
  Elena sprzeciwiła się:
  - NIE! Jak hitlerowcy usmażyli moje bose szpilki, nie chcę ich zmywać. Zwłaszcza o tym, co nas wzmocniło!
  Dziewczyna, lewicowa uczona, zauważyła:
  - Kiedy osiągniesz dziesięć tysięcy lat, będziesz musiał wymazać część swojej pamięci, w przeciwnym razie nastąpi przeciążenie. Chociaż nie musisz wiele pamiętać.
  Elena śpiewała:
  Co się stało z moją pamięcią?
  Pamiętam wszystko, co wydarzyło się na ziemi...
  Zło odejdzie, wierz mi, z piedestału,
  Dostaniemy część losu!
  Dziewczyna uśmiechnęła się swoim perłowym uśmiechem, który tak dobrze pasował do jej rudych włosów.
  Elżbieta zauważyła:
  - Myślę, że do tego czasu wymyślą coś, co udoskonali psychikę, pamięć i mózg. Co więcej, myślę, że nasze mózgi są już w stanie wytrzymać znacznie większe objętości niż u zwykłych ludzi, w końcu jesteśmy mutantami!
  Euphrosyne napisała na Twitterze:
  Uwierz mi, możemy zrobić wszystko
  Nawet przepłynąć morze...
  Jeśli mumia się zapali,
  A myśliwy zamienił się w zwierzynę!
  Dziewczyna, naukowiec prawej ręki, zauważyła:
  - Czy był czas, kiedy wierzyłeś w Boga?
  Elena odpowiedziała pewnie:
  - Osobiście nigdy w to nie wierzyłem! Bo była pionierką... A w kolonii nam bardzo dobrze wytłumaczyli, jak na wierze zarabiają pieniądze i jak uprawiają politykę, i posługują się Bogiem, jak to klasy wyzyskujące to straszydło!
  Eufrozyna skinęła głową:
  - Tak, zostaliśmy wychowani jako ateiści. A jednocześnie były chwile, kiedy chciałam się modlić. Ale odepchnęliśmy to od siebie.
  Katarzyna skinęła głową:
  - Zaufaj Bogu, ale sam nie popełnij błędu!
  . ROZDZIAŁ nr 4.
  Dziewczyna, lewicowa uczona, skinęła głową i nagle powiedziała:
  - Być może nasz wszechświat ma inteligentnego stwórcę lub twórców. Niektóre dowody badawcze na to wskazują.
  Elena otworzyła swoje szmaragdowe oczy i gwiżdżąc zapytała:
  - Skąd taki ciekawy wniosek?
  Dziewczyna, prawicowa uczona, odpowiedziała:
  - Bardzo proste, a nawet elementarne. W jaki sposób tak złożone substancje organiczne, w tym ludzie, mogą wyłonić się z substancji nieorganicznych? Życie po prostu nie może powstać z cząsteczek i atomów! Oznacza to, że jest coś początkowo rozsądnego i konsolidującego. Przykładowo każdy rodzaj supercywilizacji, który osiągnął taki poziom rozwoju, że stworzył naszą cywilizację.
  Elżbieta logicznie sprzeciwiła się:
  - Jeśli tak, to jaka supercywilizacja stworzyła nadcywilizację, która stworzyła nas? Będzie jak w bajce o białym byku!
  Dziewczyna, lewicowa uczona, zauważyła:
  - W starożytności problem ten rozwiązywano po prostu. Był Bóg i zawsze istniał! I tak niezrozumiała tajemnica. Dlaczego nie stworzył wcześniej, również jest tajemnicą, zwłaszcza że był czas, kiedy nie było czasu. I trzeba było to przyjąć przez wiarę.
  Dziewczyna, prawicowa uczona, dodała:
  - Z drugiej strony nauka nie była dotychczas w stanie rzetelnie i przekonująco wyjaśnić pojawienia się człowieka i życia na planecie Ziemia i innych światach bez Boga. W każdym razie istnieje tajemnica naszej Jaźni i tajemnica ta jest wciąż niepojęta. Podobnie nadal nie jest jasne, gdzie ukryta jest tożsamość danej osoby. W której cząsteczce lub zestawie cząsteczek? Albo odwrotnie, czy dusza istnieje?
  Elena zauważyła:
  - Bioplazma, czyli potocznie aura, została odkryta dawno temu. Dusza może również istnieć w postaci zbioru różnych pól, które są jak szczególny rodzaj materii.
  Elżbieta skinęła głową:
  - I wiemy jak to zrobić. Mianowicie nasza dusza, czyli specjalna substancja zbudowana z nieuchwytnej materii, chłodniejszej od neutrin, jest w stanie opuścić ciało. I możemy, i to jest prawdziwe, penetrować naszym duchem niektóre sekretne miejsca!
  Dziewczyna, lewicowa uczona, zapytała:
  - A jak to się dzieje? Pierwszy raz słyszymy o takiej supermocy!
  Catherine ponownie skinęła głową z uśmiechem:
  - Och, to jest szczególna praktyka opuszczania ciała przez duszę. A możemy to zrobić w stosunkowo krótkim czasie - nie dłużej niż godzinę. Najbardziej niebezpieczne jest to, że możesz nie wrócić. W tym czasie, jeśli zajdzie taka potrzeba, przeprowadzamy rekonesans. Swoją drogą, nawet najbardziej wrażliwy pies nie jest w stanie wyczuć duszy. Więc to jest idealny szpieg!
  Efrosinya dodała:
  "Poza tym dusza może przejść przez każdą zbroję!" To jest jej własność. W tym przypadku - perfekcja sama w sobie!
  Dziewczyna, prawicowa uczona, zapytała ze zdziwieniem:
  - Skoro tak dokładnie wiesz, że dusza istnieje, to dlaczego wątpisz w istnienie Boga Stwórcy?
  Elżbieta odpowiedziała szczerze:
  - Bo... widziałam za dużo żalu, cierpienia i łez. A jeśli Bóg na to pozwala, to jakim jest Bogiem? W końcu nie pomóc świadomie cierpiącej osobie trzeba być potworem!
  Elena uśmiechnęła się i zauważyła:
  - Otóż to! Kiedy dziewczynki zostały zgwałcone, gdzie był Wszechmogący? Albo Bóg jest słaby, dopuszcza zło i arbitralność, albo jest zły, albo go nie ma!
  Dziewczyna, lewicowa uczona, zauważyła:
  - Ale teraz wszystko jest w porządku. Żyjemy w świecie absolutnego szczęścia. Czy to nie jest Boża opatrzność?
  Elżbieta wzruszyła ramionami i zauważyła:
  Widzisz bardzo dobrze, że świat jest pełen cudów!
  Tylko te cuda stworzyli sami ludzie!
  Elena mrugnęła i zauważyła:
  - Lubię to! Bóg i człowiek to jedno! Udało nam się obalić słowa Biblii: "Niech dni ich będą trwać sto dwadzieścia lat". Udało nam się latać między gwiazdami. I nadejdzie czas, że będziemy mogli wskrzesić dawno zmarłych ludzi.
  Dziewczyna, naukowiec lewej ręki, skinęła głową:
  - W tej ostatniej kwestii nastąpił już postęp. Odkrycie indywidualnej rzeki czasu dla każdego ludzkiego ciała. Jeśli nauczymy się odwracać
  jeśli to odwrócimy, to uda się to uregulować, a nawet okaże się, że stworzymy coś, aby w ogóle nikt nie umarł. A to okaże się jeszcze lepsze niż idea biblijnej nieśmiertelności!
  Elena zgodziła się:
  - Jasne, że lepiej! W objawieniu Jana jest napisane, że zmartwychwstali sprawiedliwi będą chwalić Pana i służyć Mu. Ale nie jest napisane, czy będą mieli jakąś rozrywkę. A co jeśli nie pozwolą mi nawet obejrzeć filmu?
  Katarzyna uśmiechnęła się:
  - Cóż, plus osiemnaście, to zdecydowanie zabronione w Raju! A to okaże się niezwykle nudne.
  Elizabeth zachichotała i zauważyła:
  - Tak, w niebie oczywiście jest trochę nudno... A w piekle? Nie ma co płakać i zgrzytać zębami!
  Dziewczyna, naukowiec prawej ręki, zauważyła:
  - To sugeruje, że nie trzeba być fanatykiem. W tym kontekście nie da się wszystkiego brać dosłownie.
  Elena wzięła go i zaczęła śpiewać swoim pełnym głosem;
  Co Pan miał na myśli?
  On, mieszkający w strasznej odległości...
  Gdy dano rozkaz do pracy,
  Abyśmy nie pozostali we śnie.
  
  Choć królewski strój jest wspaniały,
  Ale nie ma bardziej skąpej osoby...
  Bieda strzela wprost -
  Nasz świat cierpienia jest epicki!
  
  I Adam nie jest za to winien -
  Prosty sowiecki, rosyjski facet...
  Chodziłem nago, nie kryjąc wstydu,
  Jak proletariusz w czasach caratu!
  
  Bóg dał mu jedzenie - limit,
  Pastwisko, nie znając wideł...
  Jeśli chcesz więcej, zostaniesz pokonany!
  I pij dłonią bez butelek.
  
  Taki los spotkał Adama,
  W jakimś przerażającym, nudnym raju!
  Ale wąż poleciał na skrzydłach,
  Zrozumiał: człowiek cierpi...
  
  Jest sposób na wyjście z gęstwiny,
  Zbuduj miasto, rodź!
  Aby nie błąkać się długo po gaju,
  Czasami zdrada jest konieczna.
  
  Ukradłem magiczny klucz z nieba,
  Aby opuścić raj rutyny...
  Tam znajdziesz dziewczynę swoich marzeń,
  Przynajmniej możesz zginąć w podziemiach!
  
  Tak, oczywiście, że istnieje ryzyko, chłopcze
  Ta planeta nie jest darem...
  Ale poznasz sumienie, honor,
  A znajdziesz swojego, poznaj swojego partnera!
  
  Adam otrzymał ten klucz -
  Otworzył bramy i opuścił niebo.
  Grzesznik spędził dużo energii,
  Chodząc po kamieniach wielkich gór...
  
  Tutaj znowu widzi bramę -
  I znowu pojawił się skrzydlaty wąż...
  Powiedział: Jestem dobrym szatanem -
  Rygiel sam się otworzył...
  
  Adam wszedł i zobaczył -
  Taki namalowany cud...
  Naga dziewczyna za wzgórzem,
  Pociera porcelanowe złote naczynie.
  
  Ale jak dobre to jest?
  Adam chłopak nie mógł się powstrzymać!
  I pocałuj ją w usta
  Okazał się słodszy od miodu!
  
  Odpowiedziała mu -
  Ciała połączyły się w burzliwej ekstazie...
  Nie, nie przeklinaj szatana -
  Chłopaki pojawili się w grzechu!
  
  Bóg wypędził ich z raju, ale...
  Planeta stała się ich domem.
  Choć ludzie mają tylko jedno słońce,
  Ale są tysiące potomstwa!
  
  Tak, to było bardzo trudne -
  Powodzie, susze i zimy.
  Ale umysł jest potężnym wiosłem,
  Człowiek stał się silnym stworzeniem!
  
  Jak anioł może latać?
  Jak demon gór niszczy płaskorzeźbę!
  Stwórz drogę tam, gdzie jest droga -
  Dotrzyj do dowolnego punktu na lądzie.
  
  I jest to konieczne, jest dużo miejsca -
  My też będziemy w stanie zwyciężyć.
  Zatem nasz grzech nie jest wyrokiem,
  Nie, nie opowiadaj bzdur!
  
  Bez grzechu nie ma postępu,
  Ruchy myśli generują!
  Odpowiedź na to kazanie jest tylko jedna:
  Nie potrzebujemy cudzego raju!
  Dziewczyna, prawa ręka uczona, klasnęła w dłonie i zaćwierkała:
  - Śliczny! Teraz czas zjeść ciasto!
  Pojawiły się cztery dziewczyny-roboty, ubrane tylko w tuniki i były bardzo umięśnione, nie do odróżnienia od prawdziwych dziewcząt. Bez zbędnych ceregieli zabrali i umieścili duży produkt kulinarny w postaci luksusowego pałacu z posągami i fontannami. Było jasne, że dziewczyny były prawdziwym ideałem wojowników. Mimo że są biorobotami. Poklepali się po bosych, pełnych wdzięku stopach i ukłonili się. Te dziewczyny to czysty urok. A jej włosy błyszczą płatkami złota.
  Przy stole usiadło sześć ludzkich piękności. I z wielkim entuzjazmem zaczęli niszczyć ciasto. I było tak pachnąco, tak słodko, z wieloma warstwami.
  Dziewczyny podczas jedzenia używały sztućców ze złota. A nie można ich tak łatwo zamówić w Hypernecie. To wydawało się bardzo bogate i fajne.
  Mutantki nawet zaczęły śpiewać:
  Jesteśmy zmęczeni walką
  Walcz o miedziany grosz...
  Tak bardzo chcę się wzbogacić
  I pływaj w luksusie,
  Ile szczęścia może dać życie,
  Bogactwo!
  A piękności mrugnęły do siebie. Chociaż widzieli już skarby, które wcale nie były słabe. Osiągnęli wiele i byli w stanie zrozumieć. Te dziewczyny mają super klasę.
  Dziewczyny wybuchnęły śmiechem. Jak to wszystko śmiesznie i głupio wyglądało. I obie zmutowane dziewczyny wypuściły z oczu błyskawice. Uderzyli się w siebie i posypał się cały snop iskier.
  Katarzyna zauważyła ze śmiechem,
  Mężczyźni, kiedy walczą
  Ich okrucieństwo przekracza granice,
  A co jeśli kobiety będą walczyć,
  Lepiej nie wdawać się w bójkę!
  Dziewczyny w dalszym ciągu zajadały się ciastem, które było bardzo smaczne i miało mocny, korzenny, egzotyczny aromat. Wszystko tutaj było takie piękne i pyszne.
  Elżbieta zauważyła z uśmiechem:
  - Myślę, że najprawdopodobniej przestępcy posługiwali się czymś w rodzaju chrono-hiperfal. Równie dobrze mogły mieć podobny, niezwykle morderczy efekt. A raczej nie morderczy, ale ukrywający materię o tysięczną sekundę do przodu lub do tyłu, przez co jest ona praktycznie niezauważalna!
  Dziewczyna, naukowiec prawej ręki, zauważyła:
  - To całkiem możliwe, najmądrzejszy z mądrych! Ale w tym przypadku inna hipoteza nic nam nie daje!
  W odpowiedzi Elena zaśpiewała:
  - I mówią nam, że noga
  Krótko mówiąc, przeciwprostokątna...
  Mówię, że masz dość
  Mam dość tego ciężaru!
  Catherine zachichotała i zaćwierkała:
  - Czy wszystkie karuzele naprawdę spłonęły?
  Eufrozyna mruknęła:
  - Dlaczego to mówisz?
  Elena wyraziła swoją opinię:
  - Uważam, że przestępcy to bardzo zaawansowani mutanci, tacy jak my. Być może nawet ich zdolności są całkowicie niezrozumiałe dla naszej cywilizacji. Lub odwrotnie, są nam bliscy i drodzy.
  Efrosinya zauważyła:
  - Wersja, w której są to mutanci tacy jak my, jest bardzo interesująca!
  Dziewczyna, naukowiec z prawą ręką, zapytała:
  - Czy to jest jak żółwie ninja?
  Elżbieta mruknęła:
  - Żółwie ninja pojawiają się tylko w kreskówkach!
  Dziewczyna, lewicowa uczona, zauważyła:
  - A co z wersją, że wszystko, co istnieje w ludzkiej wyobraźni, istnieje w równoległej rzeczywistości?!
  Elena śpiewała:
  Fabryka Koszmarów
  Kuchnia Szatana...
  Potężne ciosy -
  Marzenia zdradzone!
  Ekaterina zgodziła się:
  - Jeśli myśl jest materialna, to po wszechświecie i światach równoległych pełza za dużo nonsensów!
  Dziewczyna, prawa ręka uczona, ugryzła kawałek ciasta i ryknęła:
  - Urodziliśmy się, aby bajka stała się rzeczywistością!
  Elena zachichotała i zaćwierkała w odpowiedzi, jednocześnie rzucając widelcem bosymi palcami:
  - Bajka jest kłamstwem, ale jest w niej podpowiedź,
  Lekcja dla grzecznych dziewczyn.
  Dziewczyna, prawicowa uczona, wykrzyknęła:
  - Jesteś wojownikiem superklasowym! I masz tyle uroku!
  Elżbieta napisała na Twitterze:
  - Odważnie wyruszymy do bitwy,
  O siłę dziewcząt...
  I boso
  Rozbijmy beczkę!
  Po czym dziewczyny roześmiały się ogłuszająco, jakby ich głosy połączyły się w kaskadę. I mrugali swoimi szafirowymi i szmaragdowymi oczami. W końcu to są tu dziewczyny. A ich stopy zderzyły się z gołymi, okrągłymi obcasami i wytrąciły iskry.
  To jest naprawdę fajne.
  Elena śpiewała:
  Gdzieś na Kamie,
  Sami nie wiemy...
  Gdzieś na Kamie,
  Matka Rzeko!
  Nie można dosięgnąć rękami
  Nie można dosięgnąć stopami
  Bose stopy!
  Dziewczyny naprzód!
  A jej szmaragdowe oczy błyszczały. Dziewczyna zakończyła na wysokiej nucie, przejmując dźwięk.
  Po czym ponownie zaczęli pracować szczękami, dokańczając przysmak.
  Następnie dziewczyny uścisnęły sobie dłonie na pożegnanie i opuściły laboratorium. Dobre towarzystwo, ale są nim trochę znudzeni. Zmutowani wojownicy śpiewali chórem:
  - Wcale nie jesteśmy tym zmęczeni.
  Pij, idź na spacer i zakochaj się złowieszczo....
  I uderzaj po twarzach za przyczynę,
  I tarzać się w nokaucie,
  I tarzaj się w nokaucie!
  Naturalne mutanty
  Rozerwiemy naszych wrogów na kawałki!
  Naturalne mutanty!
  I żadnych symulantów!
  A dziewczyna znów się chwyci i uderzy gołymi, okrągłymi piętami swoich silnych nóg.
  Po czym polecieli ponownie. Tym razem postanowiliśmy odwiedzić Wenus.
  Dlaczego nie? Poza tym bardzo piękna planeta. Dziewczyny przeżywają ogromny wzrost. Nadal możesz polecieć na Wenus, korzystając z indywidualnych plecaków odrzutowych grawitacyjnych.
  Dziewczyny poleciały, a ich szafirowe i szmaragdowe oczy rozszerzyły się. Pędzili przez próżnię i śpiewali:
  W kosmosie jest wiele różnych drzwi,
  Zła hiperplazma szaleje strumieniami!
  Wiedza dała wiele wskazówek,
  Byliśmy ludźmi, a teraz jesteśmy bogami!
    
  Na statkach kosmicznych pędzimy wzdłuż fal,
  Kwarki pienią się w wirach eteru!
  Co przekażę moim potomkom?
  Dzieci innego, burzliwego świata!
    
  Próżnia jest ciepła, rozgrzewa serca,
  Gwiazdy wokół są jak twarze kochanków!
  Służymy postępowi, nie ma końca,
  A na Ziemi klony delikatnie szeleszczą!
    
  Gdzie stąpamy, tam kwitnie Ruś,
  Grzmot bitew, muzyka życia!
  Ruszajmy śmiało w nową kampanię,
  Służmy w sposób święty wiecznej Ojczyźnie!
    
  Tak, będą ofiary, przestrzeń jest surowa,
  Wiele różnych gatunków i ras!
  Otchłań światów jest zbyt wielka,
  Przyjaciel wieczorem, ale zdrajca o poranku!
    
  Ale dla Rosji nie ma barier,
  Każdy wie: rosyjski duch to siła!
  Ani Gehenna, ani Piekło nie przestraszą Cię,
  Śmierć w grobie cię nie uwięzi!
    
  Tylko ciało może zostać unicestwione,
  Cóż, dusza wiernie służy Ojczyźnie!
  Kłopoty i smutki, pokonaj wszystko,
  Musimy zacisnąć pasa!
    
  W ten sposób pokonaliśmy wrogów,
  Jesteśmy ludzkością - pępkiem wszechświata!
  Obrzydliwość wkroczy, spotka się z ciosem,
  Łagodność, smutek i łkanie nam nie odpowiadają!
    
  Przestrzeń stała się dla nas jak dziedziniec,
  Szybki lot między gwiazdami jest jak spacer!
  Chociaż niebiański dywan jest nieograniczony,
  Możemy to zmienić - to nie żart!
  Dziewczyny naprawdę potrafią bardzo dobrze i wspaniale śpiewać. A ich głosy to po prostu miód.
  Na Wenus znajduje się także wiele różnego rodzaju stacji, restauracji, centrów rozrywki i sal komputerowych. Sama planeta jest tylko nieznacznie mniejsza od Ziemi. I bardzo ciepło, blisko słońca.
  I jest tam pełno półnagich dziewcząt, ledwo przykrytych nitkami materiału. I pędzą po powierzchni, błyszcząc nagimi, różowymi obcasami.
  To są tutaj wspaniałe dziewczyny. Są ciemniejsze niż na ziemi, mają czekoladową skórę, ale prawie wszystkie są też jasnowłose.
  I rzadcy faceci, którzy wyglądają jak młodzi ludzie. Są też bardzo ciemnoskóre, ale jasnowłose i bardzo piękne, z delikatnymi rysami twarzy, jak u dziewcząt.
  A sama Wenus ma dużo złota, które jest dość tanie jak na futurystyczną erę. A to złoto jest wszędzie. I błyszczy w dużym słońcu.
  A wokół wciąż wiszą lustra, a na Wenus trwa stały, wieczny dzień. I bardzo jasny i pełen wrażeń dzień.
  A ile posągów i fontann z dziewczynami. A także mieniący się złotem. I jaki niesamowity jest ten świat. Wszystko w nim jest takie jasne, cudowne i w jakiś sposób młodzieńcze.
  I wiele więcej oprócz złota i rubinów. Są przeważnie sztuczne i bardzo duże. Poszczególne rubiny mają wielkość boiska do piłki nożnej. Bawią się na nich dzieci, głównie dziewczynki.
  To niesamowite, że ich bose stopy nie nagrzewają się. I wszystko jest wspaniałe i cudowne.
  I oczywiście mnóstwo kwiatów. Niektóre z nich są również ogromne. A wiele domów przypomina pąki lub kwiaty stojące jeden na drugim. Kolory są również przeważnie żółte, czerwone i pomarańczowe.
  I nawet w próżni można poczuć wspaniałe aromaty.
  Wszystko tutaj jest tak wspaniałe, że po prostu przyprawia o zawrót głowy.
  Elżbieta śpiewała z zachwytem:
  Wenus, jesteś piękną planetą,
  Jest ciepło, rosną cudowne kwiaty...
  Niech wyśpiewywane będą czyny bohaterskie,
  Wszędzie panuje porządek i wygoda!
  Dziewczyna jest naprawdę przepiękna ze swoimi niebieskimi włosami. A ona ma je długie i faliste. A mężczyźni często się w nich mylą. A sama wojowniczka jest bardzo temperamentna i uwielbia być pieszczona i sama być pieszczona.
  Wojownicy krążyli nad Wenus. Widzieli jego małe, ciepłe morza i rzeki. Na planecie brakowało wody, ale szybko został on zrekompensowany przez wodór, który w połączeniu z tlenem pozwolił uzyskać wodę.
  Co więcej, część wilgoci została dostarczona z Jowisza. Wręcz przeciwnie, było go w nadmiarze.
  Wenus to dobre miejsce, zbyt ciepłe, ale jej atmosfera jest zaprojektowana w taki sposób, że usuwa nadmiar ciepła.
  Cztery zmutowane dziewczyny podłączyły się do pola informacyjnego i zaczęły go słuchać. Czy istnieje źródło informacji o kradzieży międzygalaktycznego statku kosmicznego?
  Ekaterina zauważyła z uśmiechem:
  - Nasze uszy są tuż nad naszymi głowami!
  A jej perłowe zęby błyszczały. Dziewczyny kontynuowały skanowanie i hiperskanowanie. W zasadzie nie jest to do końca logiczne.
  Porywacz nie poleci do Słońca. Byłoby to niezwykle ryzykowne posunięcie.
  Chociaż Elżbieta zauważyła:
  - Ukrycie międzygalaktycznego statku kosmicznego w głębinach Słońca byłoby bardzo oryginalne!
  Elena zachichotała i zauważyła:
  - Możemy stworzyć wszystko,
  Nawet znajdź statek kosmiczny...
  Był myśliwy, będzie zwierzyna,
  Policz do dziesięciu!
  A dziewczyna wzięła to i mrugnęła swoimi szmaragdowymi oczami. W odpowiedzi Elżbieta mrugnęła do niej szafirowymi oczami. Zmutowane dziewczyny uwielbiają mrugać. W ten sposób wymieniają między sobą przepływy energii. Co jest całkiem fajne.
  Na Wenus znajduje się pomnik dwóch pierwszych kosmonautów: mężczyzny i dziewczyny, którzy postawili stopę na jej powierzchni. Są pokazane jako bardzo młode i pokryte hiperzłotem. Jest droższy niż samo złoto, ale jest jaśniejszy i błyszczy w bajecznym zakresie.
  Wszystko tutaj jest takie wspaniałe i kolorowe.
  Z dłoni młodego mężczyzny i dziewczyny burzowe, promienne fontanny wystrzeliwują w niebo i wznoszą się na wyżyny.
  Wenus jest ogólnie wspaniałą planetą. Ma wspaniałe powietrze i wspaniałe krajobrazy.
  A teraz dzieci maszerują pod pomnikiem. Są ciemnoskórzy, noszą krótkie spódniczki i rzadko spotykani chłopcy w krótkich spodenkach. Trzymają w rękach flagi i od czasu do czasu odtwarzają nimi napisy.
  Elena parsknęła pogardliwie:
  - To jest prymitywne! Możesz wykorzystać banalną grafikę komputerową!
  Elżbieta zauważyła z uśmiechem:
  - Dlaczego są atrakcje? W hipermatrixie możesz odtworzyć wszystko, co fajniejsze. Ale mimo to ludzi przyciągają rzeczy naturalne. Podobnie jak z prawdziwym samcem, jest o wiele przyjemniej i przyjemniej niż z najbardziej zręcznym biorobotem!
  Elena zaśpiewała żartobliwie:
  I nikomu nie powiem
  Że kocham robota!
  Kocham robota!
  I zabiję samca!
  Catherine zachichotała i zaćwierkała:
  Robot nie zastąpi człowieka,
  Ani w łóżku, ani w nauce, wiesz...
  Uwierz mi, ten człowiek nie jest kaleką,
  I zbuduje prawdziwy raj!
  Efrosinya zauważyła:
  - A jednak ludzie, zwłaszcza mężczyźni, za bardzo popadli w dzieciństwo. A jeśli wybuchnie wielka wojna kosmiczna, będzie to miało skutki!
  Elżbieta śpiewała:
  - Na świecie jest pokój, nie ma potrzeby wojny,
  Będzie miłość i przyjaźń!
  . ROZDZIAŁ nr 5.
  Dziewczyny wylądowały w stolicy Wenus, Afrodycie. To była cała metropolia. Jest w nim tyle złota, że aż razi w oczy. Dziewczęta i chłopcy, choć ubrani lekko, wieszają na sobie także łańcuszki, bransoletki, zegarki, węże i kolczyki wykonane z metali szlachetnych.
  Wielu młodych mężczyzn lubi także nosić kolczyki. To jest taka moda. A lokalni mieszkańcy również przekłuwają pierścienie w nozdrzach.
  To jest prawdziwy przemysł rozrywkowy.
  A w powietrzu unosi się aromat bardzo mocnych, przyjemnie pachnących perfum. I ile jest piękności w różnych kolorach włosów.
  Elżbieta zauważyła:
  - Ta planeta jest zachwycająca, ale zbyt kolorowa. Ma jakoś za dużo wszystkiego, słońca i złota.
  Catherine zauważyła z uśmiechem:
  - A co tu znajdziemy?
  Elena napisała na Twitterze:
  Kto jest przyzwyczajony do walki o zwycięstwo,
  Niech zaśpiewa z nami...
  Kto jest wesoły, śmieje się
  Kto chce, ten to osiągnie
  Kto szuka, zawsze znajdzie!
  I pokazała swój ostry, duży biceps. Przypominając:
  - Kiedyś w Afganistanie rozproszyłem cały gang. I schwytała od nich trzy wielbłądy ze złotem!
  I rudowłosa się roześmiała. Pamiętała, jak rzuciła przywódców talibów na kolana i zmusiła ich do całowania jej nagich, zakurzonych, umięśnionych nóg.
  Tak, uwielbiała poniżać mężczyzn. I to jest świetne.
  Katarzyna skinęła głową:
  - Podczas wojny między Rosją a Talibami walczyliśmy świetnie. Z zasady nie chciała ingerować w spór między Słowianami. Ale walka z talibami jest rzeczą świętą.
  A potem dziewczyny zabiły wielu mudżahedinów.
  Ogólnie rzecz biorąc, pierwszą wojnę w Afganistanie przegrali właśnie dlatego, że zmutowane dziewczyny otrzymały rozkazy od sił wyższych, aby nie wpadały tam w szał.
  Mówią, że każdy kraj ma swoją drogę zarówno do wolności, jak i zniewolenia i należy nią podążać. A w XXI wieku Rosją rządził prezydent, który popełnił mnóstwo błędów.
  Ale wszystko minęło i było znacznie lepiej. Ludzie w końcu nauczyli się żyć spokojnie, czemu sprzyjało zmniejszenie liczby mężczyzn. I rzeczywiście, mężczyźni są agresywni, a kobiety wprowadzają pokój.
  Elena napisała na Twitterze:
  Nie ma życia we wszechświecie bez kobiet,
  W nich jest słońce maja, w nich świt miłości...
  A źli ludzie są jak moi...
  Tylko dziewczyny dają jasne światło!
  Elżbieta uśmiechnęła się i zauważyła, odsłaniając perłowe zęby:
  - Nie dyskredytuj w ten sposób silniejszej płci! Mężczyźni też mają kilka przydatnych rzeczy.
  Elena skinęła głową.
  I mrugnęła do przyjaciółki. Nastroje dziewcząt wyraźnie się poprawiły. I przeleciały nad powierzchnią Wenus, nabierając prędkości. Oczywiście, przyspieszenie w atmosferze jest trudniejsze niż w próżni. Ale wszystko miga tak uroczo i szybko.
  Jest wiele samolotów, również pozłacanych lub platynowych. Jakie są niesamowite.
  Elena zwolniła, chwyciła rękami jeden z samolotów, na którym znajdował się około trzynastoletni chłopiec, i zaśpiewała:
  - Mój mały chłopiec,
  Chcesz trochę shishu?
  Dziecko w odpowiedzi wystawiło język. I nacisnął go łokciem z pełną prędkością.
  Jego samochód szarpnął i odrzucił Elenę. Dziewczyna odwróciła się. I wyjęła paralizator zza paska. I z dziką wściekłością wycelowała w małego chochlika.
  Piszczy, przyspieszając.
  Catherine chwyciła partnera za rękę i krzyknęła:
  - To nie jest tego warte! To jest dziecko.
  Elena syknęła:
  - Przyszedł ojciec chrzestny, przyszedł ojciec chrzestny,
  I słońce zaczęło wirować...
  Idź sobie, chłopcze, jesteś bardzo pijany
  A Japończycy cię nie uratują!
  Elżbieta odpowiedziała surowo:
  -No cóż, bredzisz!
  Eufrozyna zaćwierkała i syknęła:
  - Nie jestem żałosnym robakiem,
  Nie prędkość ślimaka!
  Ekaterina, dziewczyna o włosach w kolorze złota, wzięła go i powiedziała:
  - Dziewczyny są inne
  A czasem niebezpieczny w bitwie!
  Ale wszystkie chcą faceta,
  Wyślij do hodowli!
  Wojownik był wspaniały i dziewczyny, wszystkie cztery, zaczęły wirować w powietrzu. Są takie fajne i cudowne, powiedzmy, dziewczyny. A ich obcasy są bardzo różowe i nagie.
  Elżbieta wzięła go i zaśpiewała, podskakując:
  Jestem najsilniejszą dziewczyną na świecie
  Moi przyjaciele też są bardzo silni...
  Pokonujemy ogrom eteru,
  A cherubiny są naprawdę równe!
  Oto te dziewczyny - bardzo piękne i jakie mają mocne i umięśnione nogi. Pod opaloną skórą toczą się kule mięśniowe.
  Elena wzięła go i wbiła igłę bosymi palcami. Przeleciał i przebił osę, przybijając ją do palmy.
  Czerwona harpia wzięła go i zaśpiewała:
  - Mój cios jest miażdżący,
  Jestem taką dziewczyną, uwierz mi, jestem fajna...
  Głos piękności urzeka,
  Nawet gdy jest zimno, chodzę boso!
  I znowu wojownik weźmie to i zakręci. A ona wyglądała jak bączek. To dziewczyna o niesamowitym składzie.
  Jest niezrównana w swojej kolosalnej, wojowniczej furii.
  Elena pstryknęła z agresją bosymi palcami i wypuściła błyskawicę. Przeleciała i uderzyła w płatek dużego kwiatu. A cały, ogromny pączek mienił się wszystkimi kolorami spektrum.
  To było niezwykle fajne.
  Elżbieta zauważyła:
  - Dobrze, że nie spaliłeś kwiatu! Potrzebne jest jednak coś bardziej konstruktywnego. Na przykład znajdź przestępców, którzy ukradli rakietę międzygalaktyczną!
  Czerwona harpia śpiewała, szczerząc zęby:
  - Lecą bomby i rakiety,
  Napalm spada z nieba...
  Jak szalejące komety,
  Nadchodzi huragan śmierci!
  Tak, było cudownie.
  Dziewczyny czuły się znudzone. Naprawdę chcieli walczyć i pokazać swoje umiejętności.
  Tutaj Katarzyna zasugerowała:
  - Wskoczmy do Ultramatrixa Hypernetu i zróbmy tam małe zamieszki!
  Elena skinęła głową, czerwona jak proletariacki sztandar:
  - Będzie wspaniale! Cóż za zabójczy lot fantazji!
  A dziewczyny to wzięły i bez zastanowienia włączyły skanery i wskoczyły do środka
  Hipernet.
  A jest tam mnóstwo gier, a w dodatku są one całkowicie darmowe. Odwzorowywana jest rzeczywistość wirtualna, której nie da się odróżnić od rzeczywistej.
  Teraz dziewczyny to podjęły i bez zbędnych ceregieli rozpoczęły bitwę kosmiczną.
  Każdy z nich kontrolował statek bojowy typu krążownik rakietowy.
  Jest na nim kilkaset dział, ale są one ładowane, sterowane i obsługiwane przez karabiny maszynowe.
  A dziewczyny wkroczyły teraz do bitwy.
  Elena naciskała przyciski joysticka bosymi palcami. Wystrzelił śmiercionośny pocisk. Wyciągnęli próżnię i trafili we wrogi krążownik. I to było jak eksplozja supernowej.
  Dziewczyna wzięła go i zaśpiewała z zachwytem:
  - Uderz i przejebane,
  Jestem prawdziwym rekinem!
  A wojowniczka mrugnęła swoimi szmaragdowymi oczami.
  Elizabeth kontrolowała pancernika. A ten statek kosmiczny ma kolosalną siłę uderzenia.
  I kręci się jak łatwo sterowany samochód.
  Dziewczyna o niebieskich włosach odsłoniła swój szkarłatny sutek. Nacisnęła go na przycisk joysticka. Uwolniono śmiertelną siłę daru anihilacji. Przeleciało jak ognisty wicher. Po czym Elżbieta wzięła go i zaśpiewała:
  Mocno wierzę w moją Ojczyznę,
  Uważa całą planetę za...
  Abym miał wielu przyjaciół
  I strumienie światła będą latać!
  A dziewczyna o niebieskich włosach ponownie wysłała dar niszczycielskiej mocy, wysadzając w powietrze wrogi statek kosmiczny.
  To było naprawdę bardzo fajne.
  Elżbieta ćwierkała i śpiewała:
  - Wierzę, że cały świat się obudzi,
  Orkowie przegrają wojnę...
  I zaświeci słońce
  Świat będzie wiecznym majem!
  A dziewczyna potrząsnie włosami, które są jak kolor letniego nieba.
  Ekaterina też jest na krążowniku. Strzela gołymi, okrągłymi obcasami. Ma je bardzo uwodzicielskie. A teraz ona także zestrzeliwuje wrogi statek kosmiczny strumieniem energii.
  A dziewczyna o włosach w kolorze złotego liścia śpiewa:
  Niech zawsze będzie słońce
  Niech zawsze będzie niebo...
  Niech zawsze będzie mama
  Niech to zawsze będę ja!
  A wojownik odsłonił jej piersi i strzelił ponownie, wciskając przycisk jej truskawkowym sutkiem, lśniącym jak klejnot.
  To jest naprawdę piękno.
  Ale Efrosinya walczy - jest też bardzo piękną i umięśnioną dziewczyną. I używa włosów, strzelając do wroga. I są białe jak świeży śnieg. Stuprocentowo naturalny blond.
  Można więc powiedzieć, że jest cudowny i wspaniały. Po prostu cud.
  Euphrosyne strzela ze swojego pancernika wypełnionego najnowocześniejszą bronią i robotami, śpiewając:
  - We wszechświecie wybuchł wulkan wojny,
  Pomiędzy gwiazdami jak huragan szaleją fale...
  Wydawało się, że słudzy szatana atakowali,
  Ale wzrok dziewcząt nie zgaśnie, poznaj dumną!
  To są tutejsze zmutowane dziewczyny. I mają rozrywkę godną superbohaterów.
  Zaczęli więc niszczyć flotę wroga. I tak pieprzą orki, że kontrolują statki kosmiczne.
  W tym samym czasie dziewczyny śpiewają:
  Jesteśmy pięknymi dziewczynami
  Pokonaliśmy orki z całych sił...
  Głos jest oczywiście donośny,
  Na pewno wygramy!
  Jest to szczególnie wspaniałe, gdy wojownicy strzelają ze swoich szkarłatnych sutków. Są tak jasne, jak pąki róż. I widać, że ciała dziewcząt błyszczą jak naoliwione. Są niesamowite i wyjątkowe. A linie ciała są takie wdzięczne. I ile mają w sobie uroku i doskonałości.
  Czysto fizycznie czujesz te dziewczyny, jakby były dzikimi panterami.
  Elżbieta przypomniała sobie, że nie zawsze była taka groźna. Że przeżywała to także czterdziesty pierwszy rok...
  A wspomnienia przemknęły przed nią jak huragan;
  Elizaveta Petrova, młoda porucznik oddziałów granicznych, była oszołomiona. Pogłoski o możliwym wybuchu wojny krążyły od dwóch miesięcy. Ale jakoś nie mogłam w to uwierzyć... Elżbieta, będąc mądrą dziewczyną, nie podzielała pretensjonalnej siły wyższej, jaką głosi oficjalna doktryna - że Armia Czerwona była silniejsza od wszystkich innych. Jej wuj walczył w wojnie fińskiej, został ranny i z pasją opowiadał o jej przebiegu.
  - Z naszych zbiorników płynęło powoli, jak galareta z patelni. Na przodzie szły potężne SMK z dwoma lufami, każdy po sześćdziesiąt ton. Coś w rodzaju taranu służącego do przełamywania obrony. I jak huczą! Dźwięk grzmotu jest jak pisk myszy w porównaniu z rykiem byka. A pod torami są dziury. Kilka dni temu była odwilż, czarna ziemia pokryła się skorupą lodową. Czołgi poruszają się coraz wolniej, a kawaleria je dogania. Tysiące jeźdźców trzeba ich powstrzymać, żeby nie dogoniły ich czołgi. A przed nimi Finowie założyli miny i zakopali beczki ropy. Wiele naszych czołgów płonęło jak świece. Straszny widok, zwłaszcza we wczesną noc polarną, rozlana benzyna i ropa naftowa zmieszana z topniejącą wodą. Konie spłoszyły się i wściekle zarżały, płonęły, a żywa lawina ruszyła w stronę piechoty. Spektakl był po prostu okropny; czołgi nie mogły się ani zatrzymać, ani zawrócić. A komenda zabraniała nam się zatrzymać.
  Jeśli pójdziesz, to tylko naprzód, rozbijając wroga. A czołgi eksplodowały i płonęły, kawaleria stratowała własną piechotę. Ofensywa ucichła, wydawało się, że gwiazdy spadły z nieba.
  Facet zakaszlał krwią i zatrzymał się. Upiłem łyk stu gramów i mówiłem dalej.
  - Tak utknęliśmy bez rozpoznania, bez osłony powietrznej. Walczyli całą zimę i połowę marca, przedarli się przez fortyfikacje, ale dwieście tysięcy naszych żołnierzy nigdy nie będzie się cieszyć zwycięstwem. Światło zgasło dla nich na zawsze.
  Dziewczyna zapytała zaskoczona:
  - Czy to naprawdę tak dużo?
  Wujek skinął głową:
  - Chyba nikt nie wie dokładnie, ale zwłoki przewożono pociągami. To było przerażające. Byliśmy zmuszeni szturmować obronę, a Finowie skosili nasze szeregi. Po prostu dzikie szaleństwo.
  Elena zapytała jąkając się:
  - I co, nie jesteśmy aż tak silni?
  Wujek odpowiedział:
  - Siła czołgu nie tkwi w jego pancerzu, ale w jego głowie!
  Dziewczyna skinęła głową:
  - To co powiedziałeś jest cudowne!
  Elżbieta długo pamiętała tę rozmowę. Zapytała, jakie czołgi mają Niemcy i Finowie. Finlandia jednak nie miała żadnych czołgów, z wyjątkiem kilkunastu lekkich, trzytonowych klinów. A mój wujek wiedział o niemieckich czołgach, jego kuzyn, który pojechał do Niemiec, opowiadał mu o nich. Ogólnie rzecz biorąc, naziści nie byli pod wrażeniem jego techniki.
  - Czołg T-1, waży tylko pięć i pół tony, rozwija prędkość 57 kilometrów na godzinę. Pancerz jest kuloodporny, uzbrojenie stanowią trzy karabiny maszynowe. Cóż, będzie skierowany przeciwko piechocie, ale maszyna jest raczej słaba.
  - Ale nie jest z nimi sama? - zapytała z niepokojem dziewczyna.
  - Są też T-2, T-3, T-4 i T-5!
  Elżbieta uśmiechnęła się:
  - Który z nich jest najsilniejszy?
  - T-5! Posiada dwa działa 75 mm i 37 mm oraz cztery karabiny maszynowe. Tak, ten czołg jest piękny, Niemcy nazywają go "Wilkołakiem". - Facet rozłożył ręce i machał nimi jak młynem.
  "A co z prędkością?" - zapytała dziewczyna.
  - Ogólnie rzecz biorąc, wystarczy pięćdziesiąt kilometrów autostrady. Ogólnie czołg jest ciekawy, wieża jest opływowa. Najlepsze z dzieł faszystowskiej budowy czołgów. - Wujek westchnął. - To prawda, że nasze T-28, a zwłaszcza T-34 nie są gorsze, a działa naszych czołgów są jeszcze potężniejsze.
  Dziewczyna zaproponowała:
  - A co jeśli stworzymy nowe czołgi, fajniejsze?
  Wujek odpowiedział:
  - Nie ma nic fajniejszego niż KV-2, jest tak potężny, ale są też KV-3 i KV-4, a zwłaszcza KV-5. Najnowszy potwór waży sto dwadzieścia ton i wkrótce wejdzie do masowej produkcji. Wtedy Niemcy zostaną zmłóceni jak łańcuch prosa.
  Dziewczyna ziewnęła demonstracyjnie:
  - Jeśli chcesz zanudzić dziewczynę, porozmawiaj o broni, ale jeśli chcesz zerwać na zawsze, porozmawiaj o sowieckiej broni!
  Wujek poczuł się urażony:
  - Co mamy, złą technologię?
  Dziewczyna zażartowała:
  - Ale dane na ten temat są tajne. Mówią, że za samo wspomnienie kalibru działa czołgu można dostać karę więzienia.
  Wujek pokręcił głową negatywnie:
  - Nie prawda! Za taką drobnostkę nikt nie zostaje uwięziony!
  Dziewczyna skrzywiła się:
  - Jak powiedzieć! I to nie jest to, co się stało.
  Wujek zauważył:
  - Powiem wam, T-34 ma kaliber broni 76 mm. A pancerz ma 52 mm, jeśli jesteś zainteresowany.
  Dziewczyna prychnęła pogardliwie:
  - Chciałbym zobaczyć ten cud. Pokażesz mi?
  Wujek niechętnie odpowiedział:
  - Pokażę ci, jeśli chcesz. Jednak Woroszyłow nazwał ten czołg potwornością. Dziękuję Marszałkowi Kulikowi za naleganie na jego realizację. Tak, Stalin osobiście docenił ten czołg. Do początku czterdziestego trzeciego roku planuje się wyposażyć w niego sto dwanaście dywizji pancernych.
  Dziewczyna była zaskoczona:
  - Jeden zbiornik?
  - NIE! Także KV i T-80, chociaż ten czołg jest lekki, mam na myśli T-80. To prawda, że umie pływać!
  Dziewczyna była zaskoczona:
  - Pływać? To jest interesujące!
  - Mamy trzy tysiące trzysta czołgów-amfibii. - Wujek powiedział to z dumą, po czym zniżył głos do szeptu. - Tylko nie mów tego nikomu, to wielka tajemnica. Jeśli rozlejesz prawdę, możesz wylądować za kratkami. Słuchaj, nic nie skraca życia bardziej niż długi język.
  Elżbieta natychmiast zamilkła. Dwa dni temu jej dobrej przyjaciółce przydarzył się dość nieprzyjemny incydent. Wydarzyło się co następuje. Był wieczór teatralny, wszyscy świetnie się bawili i oczywiście pili. Grały trąbki, tańczyły dziewczęta i chłopcy. Więc Yashka Klopov, wesoły człowiek, był przywódcą, jak zawsze chciał zażartować. Podbiegł do ściany, na której wisiał portret Stalina. Potężny portret, zajmujący całą ścianę, jasny, wyłożony mozaikami. Stalin wyglądał młodo, nie więcej niż trzydzieści pięć lat, przystojnie. Nawet czoło nie było tak niskie i opadające jak oryginał. Yashka zagrała na harmonijce ustnej, po czym rzuciła ją do sali.
  - Och, Yuli, Yuli! To jest piosenka "Matuli"!
  Ktoś zapytał drwiąco:
  - Dlaczego śpiewasz o swojej matce, skoro przed tobą stoi ojciec?
  Yashka uśmiechnęła się w odpowiedzi i zaśpiewała:
  - Mój dziwaczny ojciec został wywłaszczony we wsi! Mój ojciec, ojciec ludu, króluje na świętym Kremlu!
  Wszyscy się śmiali, klaskali w dłonie i gwizdali. Tymczasem Jaszka wyjął zza pasa linijkę i chichocząc oświadczył:
  - Chciałbym zmierzyć nos ojca narodów!
  Publiczność zapytała zgodnie:
  - Dlaczego?
  Jaszka bawiąc się linijką, mruknęła:
  - Bo Stalin ma wielkie serce! Największy na świecie! Oznacza to, że nos musi być największy!
  W odpowiedzi przyjacielski śmiech i gwizdanie:
  Yashka stanęła na palcach, przyłożyła linijkę i obróciła ją kilka razy. I śmiejąc się, powiedział:
  - Pięćdziesiąt trzy centymetry! To super! On naprawdę jest największy!
  Wszyscy znów się śmiali i wskazywali palcami. Ogólnie wieczór był bardzo udany. Elizabeth potrząsnęła głową ze złości, odganiając wspomnienia. Yashkę zabrano o świcie, w drodze do czarnego krateru ludzie w skórzanych kurtkach bili go pałkami i pięściami. Niegdyś młoda, wesoła twarz zamieniła się w krwawy bałagan. Elżbieta widziała to, ponieważ wszyscy zostali specjalnie przywiezieni, aby obserwowali aresztowanie. Następnie funkcjonariusz polityczny przemówił, dużo krzyczał i groził. Pięciu kolejnych aresztowano na miejscu; nikt nie śmiał stawiać oporu. Elizabeth przypomniała sobie o tym, jej żarliwa miłość do imprezy została zachwiana.
  Jednak nawet teraz, gdyby wróg dokonał zamachu na życie Stalina, bez wahania ofiarowałaby swoje piersi!
  Dziewczyna zapytała faceta:
  - Czy Francja jest silnym krajem?
  Odpowiedział:
  - Tak, silny! Razem z Wielką Brytanią kontrolują ponad jedną trzecią świata. Biorąc pod uwagę kolonie, populacja Francji nie jest gorsza od ZSRR.
  Elżbieta gwizdnęła:
  - I taka moc utracona!
  Wujek podrapał się po łysiejącym czubku głowy:
  - Tak, przegrałem! W ciągu zaledwie półtora miesiąca cztery mocarstwa europejskie zostały pokonane. Nawet Napoleon i Aleksander Wielki nie odnieśli takich zwycięstw jak Hitler.
  Elżbieta zapytała szeptem:
  - Jaki on jest, Hitler?
  Wujek wzruszył ramionami:
  - Nie widziałem go! Sam go widziałeś na portretach. Mówią, że jest średniego wzrostu, nerwowy, zjada ludzkie mięso, a szczególnie lubi odcinać kobiece piersi.
  Elżbieta pokręciła głową:
  - Nie gwiżdż! Hitler jest wegetarianinem.
  Wujek się nie zgodził:
  - W duchu jest typowym kanibalem! Kazał swojemu najlepszemu przyjacielowi Remie przeciąć drutem kolczastym na dwie części. Co za mięsożerny potwór! Po kapitulacji Francji nakazał spalić żywcem sto tysięcy Żydów mieszkających w Paryżu i okolicach. W efekcie powstał straszny smród. Co więcej, naziści nie oszczędzali nawet małych dzieci. Po spaleniu esesmani demonstracyjnie oddali mocz na popiół. Mówią, że Hitler osobiście brał udział w torturach i torturach,
  Elżbieta zauważyła:
  - Władca tych, którzy biorą chleb od kata, zbiera sól na jego ośle!
  Facet potrząsnął głową, wyciągnął papierosa i zaciągnął się. Bardzo ciekawie umiał palić, wydmuchując dym pierścieniami. Jego spojrzenie stało się pogodniejsze:
  - Wiesz, czego się boję?
  Dziewczyna odpowiedziała cienkim głosem:
  - Myślę, że to w porządku.
  Brat mojego ojca sprzeciwił się, zaciągając się krótko:
  - Tylko ludzie odmrożeni boją się czegokolwiek! Dla normalnego człowieka odczuwanie strachu nie jest wcale wstydem. Zwłaszcza jeśli jest rozsądny i nie tyle dla siebie, co dla innych.
  Dziewczyna stanowczo skinęła głową:
  - Tu się zgadzam!
  Facet przestał palić i potrząsnął głową, jakby wyciągał szyję:
  - Wiesz, krążą pogłoski, że naziści tworzą nową straszliwą broń. Bomba zdolna do sproszkowania całych miast w toksyczny pył. Co więcej, nie będzie od niego zbawienia.
  Elżbieta parsknęła pogardliwie:
  - Typowy blef propagandy Goebbelsa!
  Facet westchnął głęboko, jak mors pod wodą:
  - O nie! To jest nauka! Naukowcy twierdzą, że broń jest całkiem realna. Wymyślili nawet dla tego nazwę - bomba atomowa. Dlatego uważam, że najlepiej, nie czekając, aż tak potworna broń wpadnie w ręce nazistów, najpierw zaatakować Niemcy.
  Elżbieta wzdrygnęła się jak porażona prądem:
  - Ale łamanie porozumienia pokojowego jest niehonorowe. Mamy pakt o nieagresji z Niemcami, traktat o przyjaźni i granicach!
  Wujek sarkastycznie zauważył:
  -Czy naziści kiedykolwiek przestrzegali umów? Przypomnijmy na przykład Polskę, czy Belgię i Holandię. Hitler powiedział nawet tak: - Uczciwość to typowa ofiara na ołtarzu celowości!
  Dziewczyna odpowiedziała z zapałem:
  - Stalin nie jest Hitlerem!
  Facet zgodził się, ale powiedział coś zupełnie odwrotnego:
  - Oczywiście i dlatego musi uderzyć pierwszy! Potomkowie nie wybaczą mu opóźnienia. Atak potraja siłę, obrona zmniejsza ją o połowę!
  Elena zauważyła:
  - Nasza armia stanie się najbardziej ofensywną na świecie, jeśli wróg uderzy! - A potem powtórzyła to jeszcze głośniej. - Ale tylko jeśli wróg uderzy!
  Wujek chytrze zmrużył oczy:
  - Głowę odciętą ostrzem nazywa się głową ogrodową, z niej wyrastają winogrona zemsty! Nie, uważam, że Hitlera należało dobić nawet wtedy, gdy jego hordy ruszyły do Paryża.
  Dziewczyna tupnęła nogą i odpowiedziała:
  - Może masz rację!
  Elżbieta długo pamiętała tę rozmowę. Pogłoski o koncentracji wojsk hitlerowskich, zwłaszcza w Polsce, ciągłym naruszaniu granicy sowieckiej przez niemieckie samoloty i coraz częstszych aresztowaniach wśród żołnierzy wywołały nerwową sytuację. Jednocześnie instruktorzy polityczni aktywnie inspirowali: wojny nie będzie! Mimo to do granicy ściągnięto dodatkowe siły, zwłaszcza pancerne. W szczególności Elżbieta po raz pierwszy zobaczyła najnowszy czołg KV-3 z dwoma działami i ważący siedemdziesiąt pięć ton. Był to model eksperymentalny, który - jak ktoś szepnął - miał zostać przetestowany w bojach. Dziewczynie jednak nie do końca podobał się czołg; był za ciężki, miał niską zwrotność, łamał mosty, a wieża obracała się powoli. Ponadto, ze względu na duży kaliber dział, ucierpiała szybkostrzelność, a celność była stosunkowo niska! Niemniej jednak tak potężny czołg budził zaufanie. Silnik diesla o mocy 850 koni mechanicznych strasznie dudnił, brzmiało to jak erupcja wulkanu; niemieckie samochody natomiast były cichsze. Dziewczyna spojrzała na potwora sceptycznym spojrzeniem i odwróciła się na pięcie...
  Ranek dwudziestego drugiego czerwca stał się strasznym wydarzeniem; na ZSRR rzucono duże siły faszyzmu. Elżbieta jednak w pierwszej chwili nie była zszokowana. Co więcej, głęboko wryły mi się w pamięć słowa faceta o bombie atomowej tworzonej przez nazistów. Może nawet lepiej, że Hitler zaatakował teraz, gdy stworzenie superbroni jest jeszcze daleko! Lepiej zmiażdżyć tygrysa, gdy nie wypuścił jeszcze kłów. Chociaż jakim Fuhrerem jest tygrys, a raczej szakal. Ale smutniejszy będzie koniec faszyzmu.
  Elżbietę podniesiono z łóżka, szybko się ubrała i dołączyła do reszty swoich towarzyszy i towarzyszy broni.
  Naziści zadali główny cios tyłom grupy białostockiej. Potężne kolumny pancerne i zmechanizowane pokonały czterdzieści kilometrów w ciągu dwóch godzin. I na szczęście nie wykopano nawet rowów.
  Nie dostarczono pocisków artyleryjskich, a dziewczęta zmuszone były stawić czoła nazistom z karabinami i granatami. Potem pojawiły się czołgi i transportery opancerzone Hitlera. Na przodzie szły T-3 uzbrojone w trzy karabiny maszynowe i działo kalibru 50 mm. Nieco mniejszy od T-4, wyposażony w pociski odłamkowo-burzące.
  Elżbieta natychmiast poczuła się bezradna. Co może zrobić, uzbrojona jedynie w karabin Mosina i kilka granatów przeciwpiechotnych? Niemieckie czołgi zasypują radziecką piechotę ogniem z karabinów maszynowych, wybuchają pociski. W pobliżu padają zakrwawione dziewczęta i chłopcy. Jednemu facetowi, wciąż bez brody, odstrzelono nogi. Krzyczy i wyciąga ręce do Elizabeth, którym brakuje palców. Znów wybuchają, a w powietrzu pojawiają się niemieckie messery. Z daleka nie są zbyt straszne i przypominają muchy, ale gdy podlecą bliżej, zamieniają się w sępy.
  Niemieckie czołgi są coraz bliżej, nad nimi unoszą się węże ze swastykami. W tym samym czasie rozbrzmiewa wspaniała symfonia Wagnera. Wszystko wygląda niezwykle groźnie, nawet czołgi, które swoją drogą nie są zbyt duże, pomalowano tak, aby przypominały zwierzęta drapieżne. Szczególnie dużo jest uśmiechniętych twarzy. Elizabeth czuje zwierzęcą grozę, chce uciekać, nogi jej drętwieją, ale...
  Jak Rosjanin (a Białorusini i Rosjanie to ten sam naród) może zdradzać i bać się?
  Elżbieta rzuca granat. Ona mając silną rękę rzuca ją daleko i trafia T-3. Zbiornik zawiesza się na chwilę i natychmiast reaguje. Słychać ogłuszającą eksplozję, dziewczyna zostaje wyrzucona w powietrze, a jej świadomość zalewa fala ciemności...
  . ROZDZIAŁ nr 6.
  Elżbieta przypomniała sobie to w szaleńczym tempie, jakby przez jej głowę przeleciały wichry.
  A potem dziewczyny, mając dość kosmicznej bitwy, zaczęły walczyć, ale w nieco inny sposób.
  W szczególności postanowili walczyć z potworem Generous i jego bojową parą mutantów.
  Właściwie planowali spalić całe miasto za pomocą broni laserowej napędzanej grawitacją.
  Cóż, to także ciekawa przygoda. Co więcej, potwór Hojny przywołał także stalowych żołnierzy z wymiaru zerowego.
  Elizabeth podskoczyła i wbiła bosą piętę w brzuch stalowego żołnierza. Uderzenie zagrzechotało żelazem.
  Bestia pochylił się, ale natychmiast wyprostował się i roześmiał się:
  - Nieistotna, ziemska kobieta!
  Elena przesunęła goleń w pachwinę swojej odpowiedniczki. Ale natknąłem się na solidny, stopowy metal, który zadzwonił. I nawet poczuła lekki ból.
  Rudowłosa królowa zagruchała:
  - To jest człowiek z jajami ze stali!
  Catherine również kopnęła opancerzonego potwora w głowę bosą stopą. A ona nie mogła go zdjąć, odleciała, krzycząc:
  - Człowiek jest twardszy niż skała!
  Euphrosyne również poruszyła stalowego wojownika, tym razem wykonując zamach. Bestia upadła z trzaskiem, ale zaraz potem podskoczyła. A bitwa trwała dalej z nową, szaloną siłą huraganu.
  Dziewczyna wzięła to i zaśpiewała:
  - Tak, umiemy walczyć,
  Ale nie chcemy, żeby to się powtórzyło...
  Dziewczyny polegli w bitwie,
  I wypełnili koleinę!
  Elżbieta odpowiedziała zręcznym odskokiem, a dwaj wojownicy ze stali zderzyli się głowami tak bardzo, że iskry poleciały we wszystkich kierunkach.
  Dziewczyna o niebieskich włosach zaćwierkała:
  - Metal może być również narażony na działanie prądu elektrycznego.
  A ona go wzięła i prawą ręką wbiła sztylet w druty... Elena zrobiła to samo. A potem obwody elektryczne spadły na stalowych wojowników i przetoczyło się przez nich agresywne wyładowanie uderzeniowe. A stalowe potwory zaczęły świecić się do czerwoności.
  Potem przedostały się przez szczeliny i zamarły jak pył.
  - zauważyła Catherine, rzucając bumerangiem w przewody. Powodowanie ich upadku i smażenia potworów:
  - Wyłączamy niebezpiecznych myśliwców!
  Eufrozyna zagruchała:
  - Za wybitne osiągnięcia w bitwach kosmicznych!
  I rzuci także swój dar w swoich wrogów.
  Tak czy inaczej, wojownicy ze stali byli skończeni. A wojownicy ponownie ratują świat.
  Główny wróg przygotował się już do wystrzelenia śmiercionośnej baterii ze specjalnego generatora, który działał na zasadzie pochłaniania grawitonów z Ziemi i innych planet.
  I jak włączy się zabójcze wyładowanie. I atmosfera zaczęła oscylować, a powietrze stało się znacznie cieplejsze. I wyglądało to tak, jakby przebiegały przez niego pęknięcia, wypełnione promienistym światłem.
  Elżbieta zagruchała:
  - Lubię to! Walczmy chłopaki!
  Pojawił się przed nią duży mutant, wyglądający jak goryl, z twarzą z kłami. Rzucił się na dziewczynę, i to bardzo szybko i zręcznie. Elizabeth odskoczyła, przewracając ją. A goryl upadł, rozciągnięty na powierzchni.
  Dziewczyna o niebieskich włosach splunęła, a jej zmutowana ślina sprawiła, że goryl, który się podniósł, ponownie upadł. A poza tym jego głowa właśnie wylądowała w koszu na śmieci.
  Inna zmutowana bestia, a dokładniej mieszanka człowieka i zwierzęcia, miała głowę wilka. I próbował zaatakować Elenę. Rudowłosa dziewczyna upadła na plecy i rzuciła na siebie potwora. Przeleciał i uderzył w latarnię. I zawył jak zbity pies.
  Euphrosyne uderzyła zmutowanego wilka cegłą w głowę. To się rozdzieliło.
  Dziewczyna zaćwierkała:
  - Cegły, cegły!
  Nie jesteś wyciem wilka - lepiej się zamknij!
  Catherine zauważyła z uśmiechem, jak zmutowany goryl próbował wstać. Przesunęła się między jego nogami, przez co podskoczył. A potem przewróciła przeciwnika do góry nogami.
  Następnie wraz z Elżbietą łaskotali sztyletami po piętach zmutowanego zwierzęcia.
  A zwierzę będzie się śmiać i śmiać. I został dosłownie zacementowany w koszu na śmieci.
  Dziewczyny chwyciły wilka za kark i rzuciły nim w goryla. Znów się zderzyli i przewrócili. Wszystkie cztery piękności dodały bose szpilki. A kilku mutantów przetoczyło się z dużą prędkością i wpadło do rzeki.
  Elena śpiewała:
  - Jak tylko uderzę cię w czoło, zejdziesz na dół!
  A dziewczyny pobiegły dalej. I oto on, główny czarny charakter Shchedry. W rękach trzyma ciężki blaster. I z niego, jakby wyrzucony strumieniem energii. Co więcej, sam Shchedry ma na sobie zbroję pancerną, a także maskę i zbroję.
  Dziewczyny, skacząc i unikając, unikają zabójczych promieni. A ich nagie, okrągłe, różowe obcasy tak bardzo błyszczą.
  Elżbieta rzuciła we wroga bumerangiem. Strzelił do niego. Jednak broń przeleciała na bok i uderzyła w sygnalizację świetlną. Słup został przecięty, a trójokie urządzenie pokazujące ruch drogowy uderzyło Hojnego w głowę zakrytą hełmem.
  Elena widząc, że wróg jest ogłuszony, rzuciła linę zakręconą w lasso i chwyciła blaster. Pociągnęła gwałtownie i wyrwała go z łapy.
  Po czym zaśpiewała:
  - Z łap dziewcząt,
  Okrutne łapy...
  Nie da się odejść, uwierz mi,
  Uderz w nikiel
  Uderz w nikiel!
  Nie jest trudno położyć mężczyznę do łóżka!
  Hojny został rozbrojony. Dziewczyny ninja chwyciły go i uderzyły gołymi palcami. I dosłownie pokonali przestępcę swoim kwartetem. Po czym wskoczyliśmy do generatora. Elizabeth próbowała go wyłączyć, gdy uderzył ją prąd. A mutantka odskoczyła i zaćwierkała:
  - Chwała dziewczynom ninja,
  Chwała bohaterom bojowym!
  Elena rzuciła kluczem w generator, podnosząc go z asfaltu. Przeleciał obok, uderzył i spowodował zwarcie.
  Rudowłosa dziewczyna zaćwierkała:
  - Rozwiązuję problem nie po prostu, ale bardzo prosto!
  Temperatura powietrza nie była już tak wysoka. Tymczasem dziewczyny znów zaczęły grać.
  Oto kolejna misja. W obliczu robota-potwora pojawił się poważny przeciwnik. A ten potwór jest bardzo niebezpieczny. Przyjął obraz myśliwca odrzutowego i za pomocą promieni lasera uderzmy w jedno z dużych, wirtualnych miast, burząc drapacze chmur.
  Tutaj przepływ energii niszczy duży, wielopiętrowy budynek, niszcząc zarówno beton, jak i metal.
  Elena zauważyła, patrząc na to z podziwem:
  - Ile on ma energii!
  Elżbieta odpowiedziała westchnieniem:
  - Teraz sami musimy zdobyć coś przeciwko niemu!
  Catherine zachichotała i z powietrza wyciągnęła bardzo poważną broń wojskową:
  - To jest maszyna hiperlaserowa! Uderz wroga, wykorzystując energię syntezy kwarków!
  Eufrozyna skinęła głową:
  - To jest w sam raz! Chodź, weźmy wroga i zabijmy go!
  Elizabeth skinęła głową, a w jej dłoniach pojawił się bardzo wyrafinowany pistolet. Mutantka zagruchała:
  - To jest działo promieniowe z pompą hiperjądrową!
  Pozostałe dwie dziewczynki również nabyły kufry. A kiedy zabiorą robota, który niszczy miasto, pobiją cię.
  Oczywiście, zrobili to. Ale wydarzyło się coś nieoczekiwanego. Promieniowanie bojowe uderzyło w robota, ale natychmiast zostało odbite przez bardzo silną barierę ochronną.
  A dziewczyny poczuły się przytłoczone intensywnym upałem.
  Elena śpiewała:
  - To jest ochrona, która nadeszła,
  Jak pokonać pasożyta?!
  Elżbieta odpowiedziała z uśmiechem:
  - Chyba wiem, jak ten robot się broni. W tym przypadku jest to wymiar półtorawymiarowy, którego tak łatwo nie da się przeniknąć!
  Ekaterina zaproponowała:
  - A co jeśli użyjemy hiperblastera napompowanego termopreonem?
  Eufrozyna skinęła głową:
  - Będzie zabójcza moc!
  Elżbieta sprzeciwiła się:
  - NIE! Nie da się tu łatwo dodać energii. Istotą tego pomiaru jest to, że wszystkie przepływy energii i cząstek zmierzają w tym samym kierunku!
  A potem w odpowiedzi uderzył w nich promień hiperlasera. Dziewczyny ledwo zdążyły odskoczyć na boki. Czuli się nawet boso, z wdzięcznym wygięciem pięty.
  Wszyscy czterej zostali natychmiast polizani przez hiperogień na ich nagich, zrogowaciałych podeszwach.
  Dziewczyny nawet krzyczały i ćwierkały z całych sił:
  - Uwielbiona jest moja święta ziemia,
  Burza burz w płomieniach zwycięstw...
  Jesteś jedyny taki na całej Ziemi,
  I nie ma na świecie nikogo cenniejszego od Ciebie!
  Po czym piękności zabrały go i splunęły z całą swoją złością na robota. A ślina zmutowanych dziewcząt to trujący ultrakwas. Pobiegnie i przedrze się przez pole. A robot bojowy otrzymał cztery poważne rany. Jego zbroja została zjedzona, tworząc imponujące, dymiące wgniecenia.
  A pojazd bojowy zaczął tracić prędkość.
  Elena zaśpiewała kpiąco:
  Ziemia głośno się zbliża.
  Mój foton nie słucha kierownicy...
  Pochylam się nad widokiem,
  A rakiety pędzą w stronę celu...
  Nie zaczynamy walki od zera!
  A robot bojowy zareagował i uderzył dziewczyny za pomocą plamy hiperplazmatycznej. Wyleciała z dział bojowych i rzuciła się za zmutowanymi dziewczynami.
  Elizabeth wzięła i odsłoniła szkarłatne sutki swoich piersi. Jej koledzy z drużyny poszli w jej ślady.
  Czerwona harpia śpiewała:
  Rosja to kula ziemska z piersiami,
  Osłaniała i ratowała ludzi z kłopotów...
  Ale piekło powstało ze swoimi czerwonymi osadami,
  Ktoś był zirytowany naszym rykiem zwycięstwa!
  A wojownicy pobierali i synchronicznie uwalniali ze swoich sutków hipersoniczne fale o kolorze przejrzałych truskawek.
  Przeleciały jak tsunami. I trafili w hiperplazmatyczną plamę. Ona, otrzymawszy miażdżący cios, wibrowała i rzuciła się w przeciwnym kierunku. Po czym wzięła i przykryła robota, który już płonął i dymił. I tak mechaniczny potwór zaplątał się w ognistą sieć i zaczął palić się jak świeca.
  Elżbieta zaśpiewała ze śmiechem:
  Dziewczyny będą rządzić wszechświatem
  Choć z nieba pada deszcz napalmu...
  Służba Ojczyźnie jest naszym niezmiennym obowiązkiem,
  Święty ogień płonął w moim sercu!
  A wojownicy znów wyjmą go ze swoich rubinowych sutków i uderzą piorunami.
  To naprawdę pisane piękności. A ich ciała są takie muskularne, mocne, wyrzeźbione, energiczne.
  Zabójczy robot ostatecznie rozpadł się w kosmiczny pył. I okazało się, że to naprawdę zabójczy efekt z piersi tak wspaniałych piękności.
  Elena śpiewała:
  Przyniesiemy światło całemu światu, uwierz mi,
  Umrzyjmy i ocalmy planetę...
  Choć los jest straszny, przyszła zła śmierć,
  Nie umierajcie na próżno, bo nasza Ojczyzna żyje!
  Elżbieta sprzeciwiła się:
  - Nie, lepiej przetrwać i wygrać!
  Dziewczyny ogólnie pokazały spory poziom walki. Ale wtedy Hojny pojawił się ponownie. To napompowany, muskularny mężczyzna w masce i zbroi, w tym przypadku wraz z dwoma innymi partnerami niósł broń, która powodowała bojową korozję kamieni. I uderzał nim w domy. Stały się luźne jak piasek i rozsypały się. A piękne dziewczyny, które w nich mieszkały, uciekły przed wojnami.
  Ekaterina zauważyła:
  - Niszczenie jest pasją,
  Zła moc rządzi grzędą...
  Ten, który hojnie pije krew innych ludzi,
  Dorzućmy atut, dając miłość!
  Dziewczyny to przyjęły i to natychmiast, gdy tylko zagwizdały. I kilka ciężkich sępów odleciało z dachów. Spadli na głowy mutantów - mieszanki człowieka i dzika oraz kolejnego oczywistego nosorożca. A dzioby sępów wypełniły ich czaszki ciężkimi guzami, powodując ich upadek z nokautem.
  A kolejny dziób trafi Hojnego między nogi w pachwinie.
  A on podskoczy i zaśpiewa cienkim głosem:
  Wskakuję na scenę, skaczę na scenę
  Zostanę eunuchem w haremie!
  Zostanę eunuchem w haremie!
  A głos stał się tak cienki, jak głos małego dziecka.
  A samo działo podskoczyło wyżej i przewróciło się. Elżbieta podskoczyła. Złapała go bosymi palcami i przekierowała szybkim ruchem.
  I zaczęto odbudowywać zniszczone domy. Łącznie z tymi, które zostały spalone przez robota-zabójcę.
  Elena i Ekaterina podskoczyły do zmutowanych potworów, które zaczęły odzyskiwać zmysły. Dziewczyny upadły na plecy i mocnymi nogami podrzuciły oba potwory do góry.
  Podleciały do góry i przewróciły się podczas włóczenia się. A ich głowy wylądowały w koszach na śmieci z różnymi niedopałkami papierosów.
  I jak to przyjęli i wyli z bólu.
  Elena zaćwierkała, szczerząc zęby:
  - Pozwól mi pojechać w Himalaje,
  Pozwól mi odejść całkowicie...
  Inaczej będę wył albo będę szczekał,
  Inaczej kogoś zjem!
  A wojownik z włosami rudymi, jak kolor sztandaru Lenina, wziął to i napluł w tyłek mutantowi, który utknął w śmietniku. On, otrzymawszy wyładowanie okrutnego, płonącego ultra trującego soku, będzie skakał, przewracał się, ryczał i syczał z dzikim wyciem.
  Efrosinya i Ekaterina kopały wroga bosymi stopami, wysyłając go w piekielny lot do jednego punktu.
  Poszybuje jak niekierowana rakieta. I uderzy Hojnego, miażdżąc jego skorupę.
  A potem poleciał tam nosorożec, zderzając się ze swoim właścicielem.
  Elena wzięła go i zaśpiewała z zachwytem:
  - Choć pochodzę ze skromnej wsi,
  Gdzie uczono nas żyć według Iljicza...
  Nie chcę być bezproblemową laską,
  A ja nie chcę zostać mleczną krową!
  I wszystkie cztery dziewczyny to przyjęły i swoimi gołymi, umięśnionymi nogami zaczęły rzucać mutanty wraz z ich właścicielem, sprawiając, że dosłownie się kręciły.
  W tym samym czasie piękności zaśpiewały:
  ja ty on ona,
  Cały kraj razem
  Razem przyjazna rodzina
  Słowem jesteśmy sto tysięcy I!
  A wojownicy, niczym piłkarze z czołowych lig, wbili trzech złoczyńców prosto w dużą betoniarkę. Następnie Elena włączyła silnik z pełną mocą.
  I te potwory zaczęły się kręcić.
  Elżbieta zauważyła, ponownie wzięła do ręki specjalnie zaprojektowane działo, odnawiając zniszczone budynki:
  - Jak zwykle wygrywamy...
  Elena z uśmiechem, który wydawał się przerażający, zaćwierkała:
  Ale mówiąc szczerze,
  Wygrywam wszystko!
  Łowca zamienił się w zwierzynę
  W takim razie otwórz konto, oczywiście!
  Po dokładnym wymieszaniu przeciwników dziewczyny przyjęły to i bez zbędnych ceregieli zostały wystrzelone. A potem wyleciała ogromna betonowa kostka, opadła na ziemię i zamarła w jasnym, wirtualnym słońcu!
  Ekaterina zauważyła:
  - Kolejna rozgrywka na naszą korzyść!
  Elena wyjaśniła:
  -Wirtualna rozgrywka!
  I pstryknęła bosymi palcami. Co spowodowało powstanie ognistej, opalizującej bańki. Wzleciał wyżej w powietrze, rozszerzając się i mieniąc wszystkimi kolorami tęczy. To było dzieło sztuki.
  Rudowłosa dziewczyna zaćwierkała:
  - Wszechświat jest pełen bajecznych niespodzianek,
  A dziewczyna, która jest bardzo cenna w walce...
  Czy mogę kopnąć złego ducha w pachwinę bosą stopą,
  Jednak wolę być sobą!
  Bądź sobą! Bądź sobą!
  Taka dziewczyna, dzika, odlotowa!
  Elżbieta powiedziała z uśmiechem:
  - Tak trzymaj!
  Elena, miażdżąc potwora, mruknęła coś niezrozumiałego.
  Euphrosyne zdjęła i zdjęła stanik, uderzając w kryształowego przeciwnika, który nagle pojawił się przed nią niczym pulsary. Przeleciały obok i spadły na błyszczącą powierzchnię. I zadali duży, śmiertelny cios.
  Dziewczyna o włosach białych jak śnieg zaćwierkała:
  - Dziewczyna napełnia ziemię swoimi piersiami,
  Okrył i uratował cały świat od kłopotów...
  Nie zrozumieliśmy tego, najwyraźniej dziewczyny mają rację,
  Kiedy sąsiad wszedł all-in, żeby zagrać!
  Ekaterina, dziewczyna o złotych włosach, chwyciła go i kopnęła na powierzchnię gołą piętą. Jedna z wystających rur pękła w wyniku wstrząsu, a nacierający żołnierze wroga zostali faktycznie oblani strumieniem pary.
  Dziewczyna z włosami przypominającymi mniszek lekarski, tylko bardziej bujnymi, wzięła je i zaśpiewała:
  - Kąpiel, kąpiel, kąpiel, kąpiel,
  Napar z dębu i brzozy...
  Kąpiel, kąpiel, kąpiel, kąpiel,
  Fajny kopniak od bosej dziewczyny!
  A jej perłowe zęby będą lśnić jak lustro. To dziewczyny z Terminatora.
  Naprawdę, żadna armia wirtualnych stworzeń nie jest w stanie przeciwstawić się takim ludziom jak oni. I nawet nie próbuj.
  Elena nagle zobaczyła nad miastem ogromną ośnieżoną górę. A w pobliżu kręcili się ludzie w kostiumach Wikingów. Byli wysocy i znacznie więksi niż zwykli przedstawiciele ludzkości.
  Rudowłosa dziewczyna krzyknęła:
  - Żadnej litości, żadnej litości, żadnej litości dla wroga,
  Wiedz, zły Wiking, wiedz, zły Wiking zje z ciebie gulasz!
  Elżbieta rzuciła monetę bosymi palcami. Obrócił się i uderzył w lecącą w powietrzu wronę. Co więcej, to szare stworzenie było wielkości dużego albatrosa. I trafił ją prosto w koronę. Wrona straciła przytomność i spadła jak meteoryt. I zostawiła po sobie dymiący ogon.
  Dziewczyna o niebieskich włosach zaśpiewała:
  - Miłość jest jak górski potok,
  Co spada na ziemię jak grad...
  I włączając go, porażając przeciwnika prądem,
  Dziewczyna ładuje karabin maszynowy!
  Wrona uderzyła dziobem robota bojowego podczas dzikiego upadku. Wystąpiło zwarcie. I ogromny cyborg eksploduje. Po czym góra się zatrzęsła.
  I na cztery dzielne dziewczyny spadł śnieg.
  Katarzyna zauważyła, śpiewając:
  Opady śniegu, opady śniegu,
  Nie celuj w moje włosy...
  Wynik, wynik -
  Dziewczyny są zawsze boso!
  A wojownik wziął to i zakręcił jej złotymi włosami, jakby była topem. I natychmiast powstał jasny blask i wypłynęły strumienie ognistych promieni. I zamiast śniegu zaczął padać deszcz. I wszystko było bardzo piękne, a kropelki mieniły się w wirtualnym słońcu jak diamenty.
  Elżbieta zauważyła ze śmiechem:
  - Powinniśmy pokazać nasze talenty w biznesie,
  Najlepszym przyjacielem dziewczyny są diamenty!
  Euphrosyne zachichotała i wskazując na górę, na której w śniegu roiło się od skandynawskich wojowników, zauważyła:
  - Ci goście knują coś złego!
  Elena zaproponowała:
  - Wypuśćmy zabójcze promienie śmierci z naszych szkarłatnych sutków.
  A rudowłosa lisica roześmiała się, odsłaniając perłowe zęby.
  Elżbieta zaproponowała:
  - Chodźmy, dziewczyny, najpierw wylądujmy żołnierze!
  Katarzyna śpiewała z zachwytem:
  - Jak ciepło ich serc pomaga oddziałom desantowym,
  Jak ciepło ich serc pomaga spadochroniarzom,
  Żołnierze smagani wiatrem!
  A wojownicy chwycili go, przyśpieszając i z całych sił, jakby chcieli go chwycić i skoczyć.
  A waleczne, agresywne cztery piękności polecą prosto do bitwy. I widać, że są gotowi od razu przenosić góry.
  Elena przyjęła to z zachwytem i zaśpiewała:
  Będę absolutnym mistrzem świata
  I przemknę jak błyszczący huragan...
  Cooler, to są wszystkie dzieła Szekspira,
  Po prostu wskoczę do Pacyfiku!
  Elizabeth odebrała, śpiewając:
  - Dzielni sportowcy są chętni do walki,
  Wszyscy gorąco wierzą w zwycięstwo!
  Euphrosyne dodała, szczerząc zęby:
  - Przecież morze możemy mieć dowolne, morze jest po kolana,
  W końcu wszelkie góry zależą od nas!
  I tak dziewczyny faktycznie wspięły się na górę w wirtualnej grze. Są zdeterminowani stoczyć bitwę z Wikingami. Nawet jeśli są olbrzymami trzykrotnie wyższymi od człowieka.
  Elena wkroczyła do bitwy. Prowadziła młyn swoimi mieczami. I odcięła głowę Wikingowi, śpiewając:
  Nie ma potrzeby tracić głowy
  Nie spiesz się...
  Nie ma potrzeby tracić głowy
  A jeśli się przyda?
  Zapisz to w swoim zeszycie,
  Na każdej stronie!
  Nie trać głowy!
  Nie trać głowy!
  Lepiej szybko uciekać!
  Elizabeth rzuciła kilka igieł gołymi palcami. Przeleciały nad Wikingami i uderzyły w sępy przelatujące nad Wikingami. Duże ptaki drapieżne, straciły orientację, poleciały i wbiły dzioby w czaszki wojowników Wikingów. Przebili ich, zmuszając do wypuszczenia fontann krwi.
  Catherine kopnęła najbliższego wikinga gołą, opaloną stopą w pachwinę. Sprawił, że podskoczył i przewrócił się pod wpływem ciosu.
  Po czym dziewczyna powiedziała:
  - Widzisz zaćmienie na niebie,
  To armia wrogów...
  Nadejdzie znak piekła,
  Nie potrzeba więcej słów!
  A dziewczyna przyjęła to i jej perłowe oczy zabłysły. To naprawdę kradzież, naprawdę kradzież!
  Eufrozyna wzięła go i gwizdnęła. Kilka sosen zatrząsło się od gwizdka, jakby spadły na nie kije bambusa. I ciężkie szyszki poleciały w dół. Uderzyli Wikingów w głowy, przebijając ich wraz z hełmami.
  Blondynka zauważyła:
  - Pozwalam moim wrogom się zmarnować,
  Mój pierwszy ruch, ostatni ruch!
  A teraz pozostał tylko największy, barczysty przywódca Wikingów w złotej zbroi.
  I ryknął na całe gardło:
  - Nie masz szans! Mam topór Thora!
  Bestia Wikinga zamachnęła się i ze swojego topora wysłała falę tsunami.
  Dziewczyny były lekko pokryte śniegiem.
  Ale szybko wstali.
  Elena zrozumiała kosz upuszczony przez gigantycznego wojownika i warknęła:
  - Cóż, włóż przeciwnika do swojego portfela!
  A ona wzięła to i potrząsnęła.
  Elżbieta zaśpiewała ze słodkim uśmiechem:
  - Mój chłopcze, moje dziecko,
  O tej godzinie nie śpisz,
  I w jakim nieznanym kraju,
  Twoje myśli będą o mnie!
  Gigant Wikingów ponownie się zamachnął. I w tej samej sekundzie poczuł zniekształcenie przestrzeni. A on, jak łabędzie pióro, został wessany przez potężny odkurzacz.
  A olbrzym spłaszczył się w koszu, przybierając rozmiary ziarenka maku.
  Elena uśmiechnęła się i zauważyła:
  - To naprawdę przemiana!
  Katarzyna zaśpiewała z uśmiechem:
  - Będzie przymusowe leczenie i zabawne przemiany!
  Elżbieta z niepokojem spojrzała na górę i zauważyła:
  - Pod śniegiem ukryta jest bomba!
  Elena pisnęła:
  - Nuklearny?
  Dziewczyna o niebieskich włosach mruknęła:
  -Zabierz siostrę wyżej - termopreon!
  Rudowłosa wojowniczka rozszerzyła oczy i zapytała:
  - A jak to zneutralizować?
  Euphrosyne zachichotała i zagruchała:
  - Aby to zrobić, musimy wypuścić infradźwięki z naszych szkarłatnych sutków. Dziewczyny, cała nasza czwórka, zróbmy to zgodnie!
  A wojownicy pobierali i pieprzyli strumienie ogromnej energii ze swoich rubinowych sutków.
  Bomba termopreonowa chrząknęła i wyłączyła się. Po czym rozpoczął się uroczysty marsz.
  Elena napisała na Twitterze:
  - Kto chce bombę, dostanie ją w czoło!
  . ROZDZIAŁ nr 7.
  Dziewczyny wyszły z wirtualnej rzeczywistości. Grali już wystarczająco dużo, ale biznes jest najważniejszy.
  Catherine zauważyła po przygodach Wirtha:
  - Więc nie musisz nic płacić. A jak inaczej ludzie chodzą do atrakcji?
  Elena zauważyła z uśmiechem:
  - Najbardziej zaskakujące jest to, że wciąż są ludzie, którzy czytają książki. A to w ogóle nie pasuje do żadnych bramek.
  Elżbieta zauważyła:
  - Czasem też czytam książki, a czasem nawet je piszę! Nie traktujmy więc tego jako osobliwości.
  Euphrosyne napisała na Twitterze:
  W obcym kraju jest wiele niewiadomych,
  Można się pomylić i zagubić...
  Nawet gęsia skórka przebiega po plecach -
  Jeśli wyobrazisz sobie, co mogłoby się wydarzyć!
  Po czym wszystkie cztery dziewczyny wzięły go i zakręciły się wokół własnej osi jak bączek. I nawet zaczęli wznosić się w powietrze. Są pięknościami, trzeba powiedzieć, że są kosmicznej klasy.
  Potem dziewczyny zamarły w powietrzu, po czym Elżbieta zauważyła:
  - Jesteśmy już zbyt oderwani od poszukiwań złodziei rakiety międzygalaktycznej. Zamiast szukać przestępców, cztery zmutowane dziewczyny bawią się głupcem lub bawią się różnymi bezużytecznymi wirtualnymi grami!
  Elena sprzeciwiła się:
  - Gry w wirtualnej rzeczywistości świetnie rozwijają inteligencję. Nie należy o tym zapominać.
  Ekaterina dodała:
  - A także inteligencja!
  Eufrozyna skinęła głową:
  - Przygód w życiu jest za mało, więc przenosimy je do wirtualnej rzeczywistości!
  Elżbieta skinęła głową:
  - To prawda, ale nie powinniśmy zapominać o najważniejszym. Przeskanujmy więc informacje z Hypernetu.
  I cała czwórka wzięła to i śpiewała:
  -Jesteśmy superklasowymi ogarami,
  Znajdziemy każdy opadły włos...
  Niech gryzący pies połamie sobie zęby,
  Mamy bardzo donośny głos!
  Dziewczyny zaczęły przeglądać informacje z Hypernetu. Ale było tego tak dużo, że dosłownie olśniło oczy. I nie znaleziono nic istotnego. Coś, czego naprawdę można się uchwycić. Na razie nic poza zapachem dzieciństwa.
  Elena zaproponowała:
  - A co by było, gdyby skontrolowano wszystkie przedszkola?
  Katarzyna odpowiedziała ze śmiechem:
  - Doceniam twoje poczucie humoru!
  Euphrosyne zachichotała i zauważyła, również chichocząc:
  - Tak, może zbadajmy też zakłady dla obłąkanych?
  Elżbieta nagle skinęła głową:
  - Ale coś jest w tym pomyśle. Dzięki ulepszonej genetyce nie ma aż tak wielu szaleńców. Ale szaleństwo i geniusz idą ramię w ramię!
  Elena zauważyła tutaj:
  "Być może my też jesteśmy trochę szaleni". Żyli ponad dwa tysiące lat, ale jeszcze nie rozstali się z dzieciństwem. Przynajmniej ja. Tak jak byłam, wciąż wyobrażam sobie siebie jako bosą dziewczynę z kolonii dziecięcej.
  Katarzyna skinęła głową:
  - Tak to prawda! My, obaj diabły, nadepnęliśmy na strefę! Reszta o tym nie wie i to właśnie odróżnia ich od nas.
  Elżbieta sprzeciwiła się:
  - Odwiedziłem niemiecką niewolę i areszt śledczy Stalina. Więc wiem, co to jest więzienie. A ja musiałam przebywać w obozie pod opieką osoby dorosłej.
  Eufrozyna skinęła głową:
  - Nie byliśmy w strefie juniorów, ale całą czwórką musieliśmy odwiedzić strefę dla dorosłych. Czy pamiętasz, jak dobrowolnie zostałyśmy więźniami w amerykańskim więzieniu dla kobiet, wykonując jedno ciekawe zadanie?
  Elena skinęła głową z uśmiechem:
  - Pamiętam to. Tak, to wspaniale, gdy opiekunka cię dotyka i wchodzi we wszystkie twoje dziurki. W Ameryce jest taka rozpusta i jest tak wiele różnych lesbijek. To jest po prostu świetne!
  Katarzyna ze złością zauważyła:
  - Może! Ale to nie jest najważniejsze.
  Elżbieta zauważyła z bardzo poważną miną:
  - Tak, musimy przestudiować całą historię chorób psychicznych. Zwłaszcza schizofrenia paranoidalna. Czasami taka choroba czyni osobę bardzo utalentowaną, a jednocześnie aspołeczną. Tutaj można znaleźć klucz do rozwiązania skomplikowanej zagadki.
  Eufrozyna skinęła głową z uśmiechem:
  - Otóż to. Tylko moc kosmiczna jest wielka, ma biliony ludzi i nie jest wśród nich tak niewielu chorych psychicznie. I co nam to da? Naprawdę myślisz, że zrobił to kliniczny schizofrenik?
  Elena wspomina:
  - Hitler miał oznaki prawdziwego, klinicznego schizofrenika. Z jednej strony współczuł nawet owcom zabijanym na mięso. Ale jednocześnie był okrutny w rzeczywistych działaniach wobec ludzi, zwłaszcza wobec Żydów.
  Ekaterina zauważyła:
  - Najprawdopodobniej nawet sam Hitler, ale jego gorliwi poplecznicy. Dlaczego jednak nie jest prostsze. Ale w każdym razie poszukaj wśród chorych psychicznie przynajmniej jakiejś wskazówki!
  Eufrozyna śpiewała:
  Świat opiera się na szaleństwie,
  Szaleństwo rozprzestrzenia się w wielkim stylu...
  Napięcie jest najwyższe,
  Pojawia się z bólem i strachem,
  Tylko strach da nam przyjaciół,
  Tylko ból motywuje do pracy,
  Bo chcę wszystkiego coraz więcej.
  Eksploduj hiperplazmę w tłumie!
  Elena zachichotała i zauważyła:
  - To jest prawdziwy umysł blondynki!
  Elizabeth wzięła go i rzuciła igłę gołymi palcami. Przeleciał i uderzył w gadżet, przygniatając owada do palmy. A dziewczyna zauważyła z bardzo zadowolonym wyrazem twarzy:
  - Jak widzisz, mogę! I możemy wszystko, nawet jeśli mamy dwa tysiące lat!
  Elena śpiewała, szczerząc zęby:
  Wojna dwóch tysięcy lat
  Wojna bez uzasadnionych powodów...
  Dziewczyna nie jest sama w walce,
  Przynajmniej zostało niewielu mężczyzn!
  Następnie dziewczyny bez słowa weszły do Hypernetu, aby zebrać informacje o osobach chorych psychicznie. Naprawdę tego chcieli. Dokładniej, Elena, rudowłosa lisica, była bardzo ciekawa. Ale reszta zespołu nie była szczególnie chętna, aby spróbować tego na własnej skórze.
  Elizabeth przeglądała informacje w szalonym tempie.
  Na przykład chorzy psychicznie ludzie z Wenus. Zgodnie z oczekiwaniami, tylko czterech pacjentów chorych na schizofrenię paranoidalną: trzy dziewczynki i jeden chłopiec. Niewiele jak na dużą planetę. Były też inne formy choroby. Niewiele też.
  Elena zauważyła z uśmiechem:
  - Sprawdźmy co z psychopatami, czy co?
  Ekaterina dodała z uśmiechem:
  - To byłby bardzo dobry pomysł. Już dawno nie widziałem szalonych ludzi.
  Elżbieta zaproponowała:
  - Można się z nimi skontaktować poprzez Hypernet. Nawiązywać kontakt.
  Eufrozyna skinęła głową:
  - Świetnie! Powitanie.
  Z pierwszym pacjentem natychmiast skontaktowała się dziewczyna o niebieskich włosach. Na zewnątrz była zupełnie normalną dziewczyną, być może piękną, jak wszyscy przedstawiciele rasy ludzkiej. Mrugnęła do Eleny i zapytała:
  - Kochasz mnie?
  Dziewczyna o niebieskich włosach odpowiedziała z uśmiechem:
  - Z pewnością!
  Odwróciła się więc i zagruchała:
  - Więc kochaj się ze mną!
  Elżbieta zaśmiała się i odpowiedziała:
  - Przejdźmy od razu do wirtualności!
  Ciała dziewcząt zostały odsłonięte i splecione w kulkę. Elena zaczęła je skanować. A przede wszystkim odczytała emocje i uczucia, a także zgłębiła pamięć schizofreniczki. I to było na swój sposób ciekawe, choć pamięć o chorej psychicznie dziewczynie była wyjątkowa. Czasem przybierało to egzotyczne formy.
  Elżbieta także była błoga i pracowała. Na razie kontakt nie dał nic wartościowego.
  I ogólnie logika i intuicja podpowiadały, że nie jest to najlepszy sposób. Co więcej, nawet jeśli przywódca jest schizofrenikiem, jest mało prawdopodobne, że będzie po prostu siedział na tej planecie i czekał, aż zostaną złapani i wywróceni na lewą stronę.
  Schizofreniczka zapytała:
  - Jesteś taki seksowny... Pewnie bardzo młody?
  Elizabeth automatycznie wypaliła:
  - NIE! Mam dwa tysiące lat.
  Schizofreniczka ryknęła:
  - Więc jesteś stary! I uwodzisz młode dziewczyny! Wynoś się stąd!
  Elżbieta skinęła głową:
  - Dobranoc!
  A ona oderwała się od niej. W każdym razie przeszukałem całą pamięć i nie znalazłem nic poza bzdurami. Chociaż czasem ten nonsens był dziwaczny i budził zainteresowanie swoją kolorystyką.
  Po czym wieczna dziewczyna rozłączyła się.
  Elena zaproponowała:
  - Chodź teraz!
  A wojownik z rudymi włosami wziął to i przeskoczył wirtualnie do młodego schizofrenika. Ładnie się na niego patrzyło, ale na widok rudowłosej jęknął ze strachu i wymamrotał:
  - Czarownica!
  Elena zachichotała i ze śmiechem zauważyła:
  Czarownica, wiedźma, wiedźma,
  Diabelstwo...
  A skąd wzięła się wiedźma?
  Czarownica, wiedźma, wiedźma,
  Jestem na zawsze piękna
  Wszystko inne to kompletna bzdura!
  A rudowłosa dziewczyna mrugnęła swoimi bardzo jasnymi szmaragdowymi oczami.
  Młody człowiek złagodniał i skinął głową:
  - Chcesz się z nami kochać? Nam to nieprzeszkadza!
  Elena zachichotała i zaćwierkała:
  - I nam to też nie przeszkadza!
  Po czym ich ciała splotły się w kłębek. Uprawianie seksu przez Hypernet jest świetne. I jest miło i nie ma infekcji.
  Oczywiście dziewczęta skanowały świadomość, podświadomość i pamięć chłopca. Schizofrenicy mają mnóstwo ciekawych i kolorowych rzeczy ukrytych w głowach.
  A tutaj można wiele zrobić i dobrze się bawić. Nawet gdy wszystko zostało pobrane, Elena nie chciała rozstać się z młodym mężczyzną i z trudem została od niego oderwana.
  Potem były jeszcze dwie dziewczyny. Tutaj opiekowały się nimi Eufrozyna i Katarzyna. Co więcej, jednocześnie. Jest to także świetna zabawa, a przy okazji można zyskać mnóstwo wiedzy edukacyjnej. A dziewczyny, powiedzmy, są bardzo fajne i niesamowite.
  I potrafią nawet bardzo kolorowo śpiewać. Ale nie zrobią tego bez powodu.
  W każdym razie badacze mutantów sprawdzili pierwszych czterech schizofreników paranoidalnych, ale nie znaleźli żadnych znaczących tropów.
  Elena zauważyła:
  - Sam proces jest przyjemny, ale nie ma w nim nic istotnego!
  Catherine napisała na Twitterze:
  - Znalezienie porywaczy tą metodą przypomina grzebanie w stogu siana w poszukiwaniu igły.
  Eufrozyna stwierdziła:
  - Oczywiście szukanie w ten sposób nie jest najlepszym pomysłem! Ale to przyjemny proces.
  A dziewczyny śpiewały chórem;
  Raz Dwa Trzy -
  Rozwal szpiegów
  Cztery, osiem, pięć -
  Zabij bandytów!
  Potem Elżbieta ponownie przypomniała sobie swoją chwalebną przeszłość na frontach drugiej wojny światowej i fatalny, straszny czterdziesty pierwszy rok;
  Elżbieta poczuła, że zanurza się w głęboką, beznadziejnie czarną sadzawkę i dopiero na wysokościach złowrogo migotały palące oczy gwiazd. Kiedy nurkujesz, nacisk na klatkę piersiową staje się silniejszy, młoty biją w głowie, a każdy cios staje się coraz bardziej bolesny i ciężki. W końcu jej ciało dotyka dna, jest jej zimno w tył głowy, dziewczyna chce podskoczyć i nie może się ruszyć. Tutaj dookoła jednocześnie ze wszystkich stron słychać pisk, szeleszczenie jakichś małych stworzeń. Elizabeth czuje, jak serce bije jej szaleńczo w piersi. Szczury, duże jak króliki i wielobarwne, z dominującym krwawym odcieniem, pędzą na nią. Spieszą się i zaczynają łzawić. Elizabeth krzyczy i... Odzyskuje zmysły.
  Dwóch niemieckich żołnierzy dotyka dziewczynę, po czym nagle podnosi ją za włosy:
  - Schnell! Wstawaj, suko!
  Elżbieta wstaje i jest niepewna. Dziewczyna odwraca głowę, jest ciężka. Wow! Ale wszystko wydaje się być nienaruszone.
  Niemcy budują kolumny więźniów, osobno mężczyzn i kobiet. Elena była nawet zaskoczona, że tak wielu się poddało. Niektórych kobiet, ponad pięćdziesiąt, nie widać, rannych wydaje się, że naziści po prostu dobili. Namawiając dziewczyny kolbami karabinów (prawie wszystkie żołnierki były młode i niedawno poborowe), pojechaliśmy dalej. Było dość gorąco, niektóre kobiety miały zdarte tuniki i "przechadzały się" w koszulach.
  Elżbieta zapytała kapitan Valentinę Sinitsę, która miała kilka imponujących siniaków na twarzy:
  - I co teraz, Valya?
  Kapitan, dwudziestoośmioletnia, dość ładna rudowłosa dziewczyna, odpowiedziała:
  - Nie ma problemu, jeśli noc będzie ciemna, uciekniemy!
  Elżbieta spojrzała na siebie:
  - Myślę, że tak! Niewola nie jest dla narodu radzieckiego. Wygląda na to, że nie ma żadnych uszkodzeń, fragmenty zlitowały się nad moim ciałem. To tylko szum w mojej głowie.
  Walentyna odpowiedziała:
  - Wygląda na to, że byłeś oszołomiony. Brr! Ale ja sam nie rozumiem, jak znalazłem się w niewoli. Pistolet maszynowy się zaciął i inne dziewczyny się poddały. W rezultacie zostałem złapany jak ostatni głupiec.
  Elżbieta skinęła głową:
  - Tak, dobry początek wojny. Zanim zdążyła zabić jednego Niemca, została schwytana. Dziki horror! A co jeśli nie mamy czasu na ucieczkę?
  Walentyna odpowiedziała:
  - Wiesz, jesteś niezwykle piękna. Złotowłosa, o doskonałej figurze. Nigdy nie widziałem piękniejszej dziewczyny od ciebie!
  Elżbieta machnęła ręką:
  - Dlaczego potrzebuję tych komplementów? A ty nie jesteś facetem.
  Kapitan zauważył:
  - Możesz po prostu zostać zgwałcona.
  Elżbieta była zdezorientowana:
  - Co to znaczy zgwałcić?
  Walentyna była szczerze zaskoczona:
  - Nie wiesz?
  Elżbieta zamrugała oczami:
  - Teoretycznie oczywiście, że wiem, ale...
  Walentyna zmrużyła oczy:
  -Czy nigdy nie próbowałaś tego z facetem?
  Elżbieta pokręciła przecząco głową:
  - Oczywiście nie! Generalnie komunista nie powinien ulegać zepsuciu moralnemu i uprawiać miłości pozamałżeńskiej!
  Walentyna wzruszyła ramionami:
  - Jak powiedzieć! Moim zdaniem jest to sprawa indywidualna każdego. Poza tym mężczyźni są różni i czerpiesz z nich przyjemność na swój własny sposób. Niełatwo zgadnąć, ale mój mąż szybko się nudzi.
  Idąca po prawej stronie dziewczyna z Komsomołu sprzeciwiła się:
  - Dla człowieka najważniejsza jest komunikacja duchowa, a nie instynkty zwierzęce.
  Walentyna podniosła palec do góry:
  - Nie rozmawiajmy na nieprzyzwoite tematy. Może lepiej porozmawiać o partii i budowie komunizmu?
  Elżbieta chciała coś powiedzieć, gdy rozległ się rozkaz zatrzymania kolumny.
  Znaleźli się bezpośrednio przed betonowym terenem, do którego podjechało kilka ciężarówek i samochód osobowy. W tym samym czasie pojawiła się kolejna kolumna prześladowanych kobiet. Sądząc po ubiorze, byli to cywile.
  Z niemieckiego samochodu w kolorze khaki wypełzł otyły Niemiec. Miał nieprzyjemną, słabo ogoloną twarz z potrójnym podbródkiem i dziwny dwulufowy karabin maszynowy przewieszony przez ramiona. Jednak czapka, na której błyszczał emblemat - dwie błyskawice, ujawniła esesmana. Faszysta wyszedł naprzeciw dziewczynom i łamanym rosyjskim rozkazał:
  - Równy! Uwaga!
  Dziewczyny automatycznie wstały, a ich szkolenie wojskowe dało się we znaki. Jedna z dziewcząt zawahała się jednak i dostała tyłka w tyłek.
  Oficer SS chrząknął z zadowoleniem, popatrzył na nogi kobiety i rozkazał:
  - Wszyscy zdejmujcie buty!
  Dziewczyny zadrżały, a po rzędach rozległ się grzmot. Gruby Niemiec ziewnął demonstracyjnie i mruknął apatycznie:
  - Ktokolwiek się nie posłucha, zostanie powieszony! - I nagle groźny krzyk. - Schnell! Schnell!
  Dziewczyny zaczęły zdejmować buty. Elizabeth poczuła, że jej ręce poruszają się automatycznie. Ma wrażenie, że poddanie się faszystowskim potworom jest jej nawykiem. Zdjęła jeden but, czując bosą stopą przyjemne ciepło betonowej powierzchni. Następnie drugi, ostrożnie załóż nowe, niedawno wydane buty skórzane (płócienne pojawią się dopiero pod koniec wojny). Wtedy słychać było krzyki. Wyskoczyła młoda dziewczyna, nie starsza niż szesnaście lat i krzyknęła:
  - Nie będę robić zdjęć, idioci! Byłoby lepiej, gdyby zabili mnie martwego!
  Niemiecki wieprz dał znak, dwóch wysokich SS-manów chwyciło dziewczynę i zaciągnęło ją na wcześniej przygotowaną szubienicę.
  Dziewczęta-jeńcy westchnęły, ale nikt nie odważył się sprzeciwić, najwyraźniej szok niewoli zrobił swoje.
  - Zaczep ją! - krzyknął gruby faszysta. - Nie pozwól mu od razu umrzeć! Diabeł będzie wiedział, jak się przeciwstawić.
  Z młodej dziewczyny rozerwano ubranie, a esesman włożył nawet cygaro w różowy sutek piękności. Dziewczyna pisnęła i krzyknęła:
  - Pamiętaj, mam na imię Tanya! Śmierć nazistom!
  Oficer SS ryknął:
  - Wyrwij jej język!
  Do dziewczyny podskoczył Mordovorianin z pomiętym brudnym fartuchem i szczypcami w rękach. Inny nazista ścisnął policzki dziewczyny, otwierając jej usta. Próbowała się opierać. ale siły są zbyt nierówne. Krew lała się z ust dziewczyny, a ona sama zemdlała z bolesnego szoku. Faszystowski potwór rzucił wyrwany język i zdeptał go butem. Naziści szybko powiesili wiszącą nagą dziewczynę krawędzią na ostrym haku okrętowym. Wydała słaby krzyk i zadrżała, opamiętana przez dodatkowy ból. Na twarzach faszystów wypisana była błogość, to niesamowite uczucie sadystycznej satysfakcji, gdy zadajesz ból swojemu rodzajowi. Nawet jeśli jest to piękna dziewczyna o blond włosach. Tutaj element seksualny miesza się z sadyzmem.
  Elżbieta zamknęła oczy, żeby nie widzieć takiej arbitralności. Tymczasem podeszła do nich kolumna więźniów, kobiet cywilnych. Naziści zmusili ich także do zdjęcia butów. Wybrane kobiety były młode; żadna z nich nie wyglądała na więcej niż trzydzieści pięć lat ani mniej niż szesnaście lat. Silne Białorusinki, przeważnie jasnowłose, niebieskookie, miłe dla oka, krwi i mleka.
  Gruby oficer ponownie rozkazał:
  - Zdejmij odzież wierzchnią!
  Elżbieta nagle się zarumieniła, a co by było, gdyby naziści zostawili ją zupełnie nagą? A moje palce już rozpinają tunikę. Cywilne kobiety płaczą i jęczą, jakby szły na egzekucję. Jedna z nich trzyma na rękach dziecko. Nazista wyrywa mu go z rąk. Matka śpieszy i zostaje dźgnięta bagnetem w brzuch. Upada i wybucha rozdzierającym serce płaczem. Oficer SS podbiega do dziecka, rzuca je pod nogi i zaczyna deptać. Co więcej, pilnuje, aby nie umrzeć od razu, łamiąc swoje delikatne ręce i nogi.
  Matka wyje i jest ciągnięta na szubienicę, aby za życia powiesić ją na haku. Po drodze rozdzierają nasze ubrania i biją kolbami karabinów. Potem na koniec podrywają okaleczoną kobietę, śmiejąc się wesoło, jakby naćpani marihuaną.
  Elżbieta szepnęła:
  - A czy istnieje granica ich okrucieństwa? Kto je urodził, kobieta czy wilczyca?
  Walentyna powiedziała z pasją:
  - Nigdy tego nie wybaczymy i nie zapomnimy. Faszyści zapłacą stokrotnie za każde swoje okrucieństwo.
  Elżbieta odpowiedziała:
  - Całe Niemcy nie wystarczą do tego.
  Walentyna zażartowała:
  - To, co zostanie, trafi do Japonii!
  Główny nazista wciąż się nie uspokoił, w jego matowych oczach paliło się szaleństwo, jego małe usta były wykrzywione:
  - Teraz cię ostrzegam! Zawieziemy Cię na teren Niemiec. Ci, którzy będą się dobrze zachowywać, będą mieli dobre miejsce, jedzenie, a w przyszłości honorowe obywatelstwo Wielkich Niemiec. Jeśli jednak ktoś ucieknie, za każdego uciekiniera każę spalić żywcem dwudziestu zakładników. Rozumiesz mnie? - Ryk łajdaka nasilił się. - A teraz jasno zobaczycie, co oznacza nieposłuszeństwo Führerowi.
  Naziści ruszyli w kolumnie cywilnych kobiet i wybrali dziesięć najbrzydszych do obejrzenia. Bezceremonialnie ciągnięto ich za włosy i rzucano na stos. Po czym esesmani zaczęli przekręcać kobiety drutem kolczastym. Krzyczeli przeraźliwie i próbowali uciekać. W odpowiedzi otrzymali kolbami karabinów w ramiona i klatkę piersiową.
  Gruby oficer uśmiechnął się zadowolony:
  - Cóż, teraz dla nich pochodnia! Niech "cieszą się" bólem!
  I znowu idiotyczny śmiech faszystowskich zwierząt. Trzej esesmani o zdegenerowanych twarzach wyciągnęli zbiornik z benzyną i odkręcili pokrywę. Mimo odległości do Elżbiety dotarł obrzydliwy zapach paliwa. Wygląda na to, że była to benzyna niskooktanowa powstająca w wyniku hydrolizy węgla. Fuhrer nie miał wystarczającej ilości naturalnej ropy na cały swój liczny sprzęt, nawet biorąc pod uwagę dostawy z ZSRR, więc fizycy III Rzeszy wykazali się pomysłowością. Benzyna ta charakteryzowała się niższą niż zwykle temperaturą spalania, a także tym, że zaczynała zamarzać już przy dziewięciu stopniach poniżej zera. W odpowiednim czasie będzie to miało wpływ na przebieg wojny. Kobiety skręcone metalowym drutem kolczastym desperacko wymachiwały rękami (tymi, które je miały wolne). Naziści uśmiechnęli się i krzyknęli coś po niemiecku.
  Elżbieta z rozpaczą zapytała:
  - Czy naprawdę zostaną podpalone?
  Walentyna odpowiedziała ze złością:
  - Nie, wypuszczą cię! Dadzą ci również ciasta na wycieczkę!
  Elżbieta zalała się łzami:
  - A to wciąż takie okrutne! No dobrze, mężczyźni, ale dlaczego kobiety mają tak cierpieć!
  Walentyna zaproponowała:
  - Niemcy potrzebują Słowian tylko jako niewolników. A niewolnik musi się bać i być posłuszny. To dyktatura oparta na strachu. A żeby zastraszyć, trzeba zadać ból.
  Elizabeth błysnęła swoimi niebieskimi oczami:
  - A żeby cię złościć, musisz zranić!
  Wybuchł płomień, ogień nie rozprzestrzeniał się tak szybko, jak zwykła benzyna, kobiety szarpały, próbując przerwać drut, z ich ciał kapała krew, rozcięta igłami.
  Elżbiecie wydawało się, że czas pełza zaskakująco wolno, jak serpentyna, wiał świeży wiatr, a jej ciało, ledwo zakryte lekką koszulą, odczuwało zimno.
  Płomienie w końcu ogarnęły wszystkie męczennice, a ich krzyki stały się znacznie głośniejsze. Na moich oczach skóra zaczęła się łuszczyć i łuszczyć. Zapach spalenizny stawał się coraz silniejszy. Zrobiło mu się niedobrze, a z oczu dziewcząt popłynęły łzy. Główny faszysta zapiał ze złośliwym uśmiechem:
  - Jeśli ktoś ucieknie, spalę was wszystkich! Hej! Heil Hitler, największy władca wszechświata!
  Faszystowscy żołnierze wyciągnęli z pasów harmonijki ustne i wesoło na nich grali. Co więcej, jasne jest, że naziści nie cierpieli na całkowity brak słuchu. Ale to sprawiło, że muzyka wydawała się jeszcze bardziej złowieszcza.
  Gruby oficer ryknął po rosyjsku:
  - Muzyka płynie, muzyka, muzyka! Czasem smutno, czasem nieśmiało oddychając! Kto tańczy wesoło przy dźwiękach fajki, która rozjaśnia duszę! Muzyka płynie, muzyka, muzyka, precz ze smutkiem, przestań Niemcom dręczyć! Nieskończone, wieczne, młode, które sprawia, że tak bardzo chce się żyć!
  Jego asystent, rudowłosy oficer, zapiał:
  - Wszyscy tańczą! No cóż, suki, tańczcie, bo was wszystkich spalę!
  Dziewczyny zaczęły nieśmiało poruszać bosymi stopami. Główny faszysta krzyknął głośno, machając rękami:
  - Żyj! Chodźcie, suki i kurwy, chodźcie!
  Dziewczyny zaczęły poruszać się znacznie szybciej w niezgodzie, ale trochę to przypominało taniec kulturowy, a raczej dziki taniec Papuasów, wybrzeża Paragwaju!
  Faszyści podbiegali do kobiet i uderzali je pięściami w twarz, krzycząc i jęcząc rozdzierająco.
  Główny faszysta wykonał gest. Chłopiec w mundurze Hitler Jugent przyniósł mu butelkę koniaku. Gruba świnia wyciągnęła mu prosto z gardła, czterdziestostopniowy płyn rozgrzał mu żołądek. Borow zapytał chłopca grzecznie:
  - Masz już czternaście lat, daję ci pozwolenie na zastrzelenie każdej dziwki!
  Na twarzy chłopca pojawiło się rozczarowanie:
  - I po prostu strzelać? Jest za miękki! - Wykrzyknął.
  Gruby drań warknął:
  - Co chcesz jej zrobić?
  Chłopak warknął:
  - Zapierdol go na śmierć, a potem podpal!
  - OK, chodź! Tylko się pospieszcie, te pisklęta trzeba jeszcze sprowadzić do Niemiec na czas.
  Chłopiec, lśniący swoimi olśniewającymi, wypolerowanymi butami, szedł wzdłuż szeregu kobiet. Uśmiechnął się drapieżnie i uśmiechnął się okrutnie. Od czasu do czasu młody nazista zatrzymywał się i kopał tę czy inną kobietę w brzuch, ale nie miał wyboru.
  Elżbieta modliła się do kogoś nieznanego, ale nie do mnie! Ale młody człowiek po prostu zatrzymał się przed nią i wskazał palcem:
  - Ta dziwka jest moja!
  Elżbieta zamarła, zadrżała zdradziecko, a jej opalona twarz zbladła. Główny faszysta nieoczekiwanie sprzeciwił się:
  - Nain!
  Faszystowski chłopiec poczuł się urażony:
  - A czemu to?
  Borow odpowiedział:
  - Jest zbyt piękna! Po prostu cudowna dziewczyna, możesz ją oddać jakiemuś generałowi i zyskać dużo pieniędzy.
  Młody nazista niechętnie się zgodził:
  - OK! Tylko dlatego, że odrzuciłeś moją pierwszą prośbę, będę torturował dwie dziwki!
  . ROZDZIAŁ nr 8.
  Chłopak odwrócił się, szybko pobiegł i wybrał dwie młodsze dziewczyny. Tym razem się spieszył, bojąc się, że jego legalna zdobycz może zostać porwana.
  Dziewczyny same wybiegły na plac, być może miały nadzieję, że przystojny chłopak zlituje się nad nimi, jeśli okażą się posłuszne. Młodzieniec prychnął pogardliwie:
  - Padnij na kolana i pocałuj moje buty!
  Dziewczyny upadły i czołgały się. Pewnie całowali wypolerowaną skórę, czując silny zapach drogiego czernienia. Syn Hitlera Jugenta nagle chwycił dziewczynki za włosy i z siłą uniósł je do góry:
  - Co, suki! - Chłopak syknął po rosyjsku. - Zmęczony życiem? A teraz natychmiast zdejmij ubranie!
  Dziewczyny gorączkowo rozeszły się z ubrań, zostawiając je jedynie w majtkach. Młody sadysta rozkazał:
  - Połóż się na zaciskach.
  Dziewczęta posłusznie się położyły, a pomocnicy SS zabezpieczyli im ręce i nogi specjalnymi kolbami. Chłopak przesunął palcami po uwodzicielskich różowych szpilkach dziewcząt, które nie zdążyły jeszcze zebrać kurzu. Nagle poczuł silne podniecenie i krzyknął rozdzierający serce:
  - Daj mi ciężki bicz!
  Słudzy przekazali bicz. Nie było to proste, ale składało się z rozżarzonego do czerwoności drutu z ostrymi gwiazdami. Uderzenia takiej broni są znacznie bardziej wrażliwe.
  Elżbieta poczuła gorączkę, gdy pomyślała o tym, co ją czeka. Oto potworny uśmiech faszyzmu, kiedy ludzie zamieniają się w zwierzęta. I te piekielne męki potworów, które utraciły podstawowe ludzkie uczucia.
  Bicz gwiżdże złowieszczo i spada na nagie plecy dziewcząt. Uderzenie w kość przecina skórę i mięso. Młody faszysta mruczał z zadowoleniem; czuł się jak prawdziwy Bóg. Tak, było to bóstwo zła i niezniszczalnej woli, pozbawione najmniejszego poczucia współczucia. Jednak Hitler Jugent nauczał, że współczucie jest słabością! Litość, złe uczucie, nie jest godne prawdziwego Aryjczyka. Nie wystarczy zabić wroga, trzeba go zmusić do cierpienia i upokorzenia w najgorszy sposób. Słowianie są narodem gorszym niż Żydzi, a zabicie Słowianina jest jak zabicie wściekłego psa. Czym jest sumienie? Piekielna pułapka duszy, wymyślona przez Żydów i rosyjskich filozofów. Prawdziwy Aryjczyk nie zna wyrzutów sumienia, irytuje go tylko jedno, że zabił niewielu wrogów. Jednak okrutne torturowanie kobiety lub dziecka jest najwyższym przejawem aryjskiego męstwa.
  Majtki pękły pod uderzeniami gorącego drutu i spadły z pośladków. Dziewczyny na początku krzyczały, ale chłopak był silny ponad swój wiek i szybko ucichły, tracąc przytomność z powodu straszliwego szoku. Jednak kaci Hitlera nie pogubili się; spuścili na głowy młodych piękności przygotowane wcześniej wiadra lodowatej wody (za pomocą lodówki obozowej). Tymczasem młody sadysta ponownie podgrzał drut nad ogniem i opuścił go na bose stopy dziewczyny. I znowu straszne piski, krzyki, w których nie było nic ludzkiego.
  Elizabeth ledwo mogła ustać na nogach. Wydawało się, skąd może wziąć się w niej siła, by to wytrzymać. Było to coś pozbawionego najmniejszego znaczenia, daleko wykraczającego poza granice człowieczeństwa. To dziwne, jak tak słodko wyglądający chłopiec, prawie dziecko, mógł to zrobić. To po prostu niewiarygodne, jak bardzo faszyzm deformuje dusze, nawet dzieci. Zatem okalecz postrzeganie całego pokolenia!
  Dziewczyny znów ucichły i ponownie polewano je wodą. Jednak pomimo wszelkich wysiłków krzyki torturowanych stawały się coraz cichsze. Od ramion po stopy nieszczęsnym męczennikom nie pozostało już nic do życia. Wreszcie chłopak zmęczył się, otarł pot z czoła i splunął przez zęby w stronę kolumny nieszczęsnych kobiet.
  - Zmęczony tym! Czy możesz je spalić?
  Rozdarte dziewczyny już się nie poruszały, prawdopodobnie cierpienie przekroczyło pewną miarę. Naziści podbiegli do nieszczęśników, niezbyt obficie ociekając benzyną, i podpalili ich. Dziewczyny nawet się nie poruszyły, choć ogień powoli z zapałem pożerał ich ciała.
  Do tego czasu ucichły także krzyki palonych żywcem nieszczęsnych istot, których cała wina polegała tylko na tym, że miały stać się wyraźną demonstracją nieustępliwej woli nazizmu!
  Gruby drań machnął krzywą pięścią.
  - No cóż, dziwki? Mam nadzieję, że rozumiesz, ile wart jest funt! A teraz ustawcie się w szeregu i maszerujcie krok po kroku ku swojemu nowemu przeznaczeniu.
  Kobiety stały bez ruchu, zszokowane okrucieństwem i koszmarnym widowiskiem.
  Faszystowski chłopak bez wahania chwycił za pistolet i uśmiechając się drapieżnie, strzelił dziewczynie w nogę:
  - Słyszałeś, mówili, marsz!
  Strzał obudził kobiety, Elżbieta poczuła delikatne dłonie Walentyny na ramionach.
  - Chodźmy, mój wierny towarzyszu, zemścić się, trzeba żyć!
  Dziewczyna odpowiedziała odważnie:
  - I przysięgam, że przeżyję!
  Tymczasem młody drań strzelał do wijącej się, upadłej dziewczyny. Jednocześnie próbował złamać jej ręce i nogi. Nie chciałem od razu wykończyć dziewczyny, bo słuchanie krzyków bólu jest o wiele przyjemniejsze niż śmiech.
  Ciężko ranna dziewczyna leżała na drodze, młody faszysta jej nie dobił, chwycili ją hakiem za żebro i zaciągnęli na szubienicę.
  Gruby SS-man poklepał chłopca po głowie:
  - Mój drogi przyjacielu! Jesteś dokładnie taki sam jak Fuhrer w dzieciństwie! Wiadomo, że już w pierwszej klasie wielki Adolf pokłócił się z dziewczyną. Więc on i jego dwaj przyjaciele napadli ją w drodze do domu. Złapali ją, związali i zaczęli znęcać się nad nią. Spalili ją ogniem, połamali kości, wyłupili oczy, a następnie młody Adik wlał jej do gardła kwas siarkowy zabrany z lekcji chemii. Hitler miał wtedy zaledwie siedem lat, a już był zdolny do odważnego czynu godnego aryjskiego męża.
  Młody nazista krzywiąc się, zapytał:
  - Czy dziewczyna była Żydówką?
  - Nie, Sławku! Austro-Węgry upadły, ponieważ Niemcy zostali zdradzeni przez Słowian, więc Führer poprzysiągł ich zniszczyć! - Borow przesunął dłonią po gardle. - W sumie małpy zasługują na pobłażliwość, ale Słowianie nie!
  SS-mani zgodnie podnieśli łapy:
  - Hej Hitlerze!
  Młode, bose, na wpół ubrane kobiety szły szybko drogą. Naziści jeździli na specjalnych czterokołowych rowerach eskortowych (aby nie marnować benzyny na eskortujących podludzi). Elżbieta, zszokowana okrucieństwami i rażącą niemoralnością nazistów, przez pierwsze kilka godzin milczała, nawet o niczym nie myślała, tylko szła na wpół śpiąca. Wyglądało na to, że inne dziewczyny też nie były w nastroju do rozmów, przynajmniej na tematy świeckie.
  Podczas gdy bose dziewczyny szły po gładkim asfalcie rozłożonym na sowieckiej ziemi, ich stopy były mniej więcej wygodne. Ale po minięciu zniszczonego posterunku granicznego znaleźli się na terytorium Polski... Droga okazała się usiana drobnym żwirem i ostrym kruszonym kamieniem, wbijającym się w bose stopy dziewcząt. Elizabeth w ostatnich latach nie mogła często pozwolić sobie na spacery boso i wkrótce poczuła, jak jej bose obcasy zaczęły bezlitośnie pękać i palić. Aby odwrócić swoją uwagę, zwróciła się do Valentiny:
  - Więc co musimy teraz zrobić?
  Kapitan po chwili milczenia odpowiedział cicho:
  - Nie możemy uciekać, bo inaczej wszystkie dziewczyny zostaną zabite! Jednocześnie nie ma już siły, aby to znieść!
  Elżbieta zaproponowała:
  - A co jeśli zorganizujemy ucieczkę dla wszystkich?
  Walentyna skinęła głową:
  - Właśnie o tym myślę. Wykonanie czegoś takiego jest po prostu trudne technicznie. Spójrz, ilu strażników jest w pobliżu.
  Elżbieta wypowiedziała zdanie Suworowa:
  - Wyją nie w liczbie, ale w umiejętnościach!
  Walentyna odpowiedziała:
  - Jedną z głównych przyczyn zwycięstw Suworowa było lepsze wyszkolenie bojowe i fizyczne żołnierzy rosyjskich. W szczególności żołnierzy tureckich nie uczono bagnetu i walki wręcz, więc szybko się rozpadli. Ale z Francuzami było trudniej, zwłaszcza że bagnet wynaleziono we Francji.
  Elżbieta odpowiedziała stanowczo:
  - Ale wygrali!
  - Tak, wygraliśmy. Ale szczerze mówiąc, nie jest to takie proste, jak mówią w podręcznikach. - Walentyna westchnęła. - Cena zwycięstwa jest zbyt wysoka, może obniżyć wartość trofeów.
  Elżbieta mruknęła:
  - Nie mówimy o trofeach. Największym trofeum na wojnie jest ocalone życie. Ogólnie rzecz biorąc, jak powiedział Stalin: "Żołnierz nie ma płci".
  Walentyna zaproponowała:
  - Więc zostań chłopcem, a będzie ci łatwiej.
  Elżbieta skrzywiła się:
  "Nie miałabym nic przeciwko zostaniu chłopcem; chłopcy są znacznie bardziej wolni".
  Walentyna gwizdnęła:
  - Dlaczego?
  "Ponieważ ich stopy są bardziej szorstkie i czuję się, jakbym chodził po węglach". - pisnęła Elżbieta.
  Walentyna odpowiedziała:
  "I czuję się, jakby mnie długo bili kijami po piętach, ale muszę to znosić". Możliwe, że nasza niewola będzie się przeciągać, ale tak się nie stanie. Słyszałam, że kobietom w obozach koncentracyjnych dostają buty tylko wtedy, gdy spadnie śnieg, a nawet wtedy są one wykonane z drewna.
  Elżbieta wzdrygnęła się:
  - Drewniane buty na dziewczynkę to po prostu męka. Kiedyś, jeszcze jako uczennica, założyłam je w muzeum i poszłam korytarzem. Są strasznie niewygodne i ciągle spadają.
  Walentyna poprawiła:
  - I strasznie ocierają stopy, a zimą bardzo słabo ogrzewają. Buty łykowe są znacznie lepsze, są cieplejsze i bardziej miękkie.
  Kobiety ze wsi były bardziej doświadczone i nie narzekały, ale wśród miejskich kobiet zaczęły już pojawiać się kropelki krwi, odciskając na żwirze ślady wdzięcznych, młodzieńczych stóp.
  Po niebie przeleciało stado myśliwców ME-109, leciały na stosunkowo małej wysokości, a na skrzydłach było nawet widać swastykę.
  Elżbieta zauważyła:
  - Ciekawe, gdzie są nasze wspaniałe Migi?
  Walentyna niechętnie odpowiedziała:
  - Myślę, że pozostały niewypełnione. W ogóle Niemcy mają ciekawą nowość, miniaturowe bomby, można je nawet zawiesić na skrzydłach myśliwców. Spadają na ziemię niczym grad. Nie potrzeba do niego czołgu, ale jest całkiem skuteczny przeciwko piechocie i samolotom, szczególnie lekkim, takim jak Ił-16.
  Elżbieta zauważyła:
  - Wygląda na to, że w naszym kraju takie "małe rzeczy" również miały wejść do produkcji. Trochę się spóźniliśmy. Ogólnie rzecz biorąc, ciężkie dziedzictwo ustroju carskiego, restrukturyzacja przemysłu z kapitalistycznego na socjalistyczny.
  Walentyna dodała:
  - Poza tym wojna domowa. W dwudziestym pierwszym roku produkcja przemysłowa spadła siedmiokrotnie w porównaniu z rokiem trzynastym. Zginęły miliony ludzi, kraj był zrujnowany i w przeciwieństwie do rządu carskiego nikt nie udzielał nam pożyczek. Oczywiście nie mieliśmy czasu na zbyt wiele. Hitler złapał nas w momencie, gdy armia dopiero zaczynała się przezbrojać.
  Elżbieta zgodziła się:
  - Jesteś tutaj. Zrobiliśmy wiele, ale nie mieliśmy czasu, aby zrobić wiele. Cała Europa pracuje dla Wehrmachtu. Europa! A Rosja carska przegrywała wojnę, mimo że Niemcy miały swoje główne siły na Zachodzie. Teraz znaleźliśmy się w fatalnej sytuacji.
  A kiedy nasze czołgi dotrą do Europy?
  Walentyna odpowiedziała:
  - Chciałem, żeby to stało się szybko! Ale walczyłem też w Finlandii, dlatego nie jestem pełen optymizmu, nasza armia nie jest jeszcze całkiem gotowa do wojny.
  Do rozmowy włączyła się młoda dziewczyna z pasami na ramionach młodszego sierżanta:
  - Myślę, że za dwa tygodnie nasze czołgi wyzwolą Warszawę, a za miesiąc Berlin.
  Walentyna potrząsnęła głową, rozczesując rudą grzywę:
  - Chciałbym w to wierzyć, ale... Naziści w bardzo krótkim czasie zajęli czternaście krajów europejskich. Świadczy to o bardzo dużej sile Wehrmachtu i przez trzy i pół miesiąca byliśmy zajęci maleńką armią fińską. Wiem z pierwszej ręki, czym jest wojna. Nie, w tym przypadku wróg jest znacznie silniejszy od nas!
  Młoda dziewczyna była zdezorientowana:
  - Więc możemy przegrać?
  Walentyna odpowiedziała:
  - W zasadzie tak, ale...
  Dziewczyna pisnęła:
  - Co ale...
  Walentyna odpowiedziała:
  - Naziści staną się swoimi własnymi grabarzami. Zobacz, jak popełniają okrucieństwa. Wkrótce wszyscy od morza do morza powstaną przeciwko nim. Nawet pionierzy będą walczyć z faszyzmem, ziemia spłonie pod stopami okupantów. Naziści udławią się własną krwią. Ich decyzja o ataku na ZSRR byłaby fatalnym błędem. A raczej katastrofa, a faszyzm zostanie zmieciony z powierzchni planety.
  Elżbieta zgodziła się:
  - Nie, wampir Hitler nie może uciec z osikowego palika. Ale ile naszych miast zostanie zniszczonych, a wiosek spalonych? A my jesteśmy głupcami, wiedząc o zbliżającym się ataku, nawet nie kopaliśmy okopów.
  Walentyna pokiwała głową, zgadzając się:
  - Myślę, że Pawłow zostanie zastrzelony.
  Elżbieta machnęła ręką:
  - Tu nie chodzi o Pawłowa. W ogóle rozkaz doprowadzenia armii do pełnej gotowości bojowej musiał być wydany osobiście przez Stalina.
  Walentyna skinęła głową:
  - Zdecydowanie, masz rację. Ale najwyraźniej przywódca chciał opóźnić rozpoczęcie wojny do ostatniej chwili, zwłaszcza że Wehrmacht nie był gotowy na zimę i gdybyśmy wygrali co najmniej miesiąc, Wehrmacht nie byłby gotowy. A do 1942 roku nasza armia stałaby się znacznie silniejsza. Martwi mnie stanowisko Churchilla i Roosevelta. Mogą zawrzeć honorowy pokój z Niemcami, a nawet otrzymać część terytorium ZSRR. Ponadto Japonia może spróbować zemścić się za porażkę w Mandżurii. A wtedy znajdziemy się w kręgu izolacji.
  Elizabeth sapnęła, gdy nadepnęła na ostry kamyk, jej stopa natychmiast zaczęła krwawić, a posiniaczone palce u nóg zaczęły boleć jeszcze bardziej. Pomyślała, że być może faszyści ich nie potrzebowali, nawet jeśli potrzebowali nowych i dobrych butów, ale raczej chęć upokorzenia i zadawania bólu. Przecież na Rusi bose stopy nie bez powodu uznawano za oznakę biedy; istniało określenie włóczęga, czyli żebrak. Teraz okaże się, czy uda jej się dotrzeć do przystanku. A jeśli upadnie, co się z nią stanie?
  Jakby zgodnie z jej słowami jedna z młodych dziewcząt z zakrwawionymi, połamanymi nogami krzyknęła:
  - Dość tego, nie mogę już tego znieść!
  I usiadła, wyciągając do przodu swoje zmęczone nogi. Naziści podjechali do niej, a głowę dziewczyny oblano benzyną. Podskoczyła gwałtownie, ale było już za późno, porzucona zapalniczka rozbłysła, a nieszczęsna kobieta została pochłonięta przez płonący ogień.
  Dziewczyna, krzycząc przeciągle, rzuciła się do ucieczki, pozostali jeńcy rozbiegli się na boki. Wyprzedzając kolumnę, męczennik upadł, tracąc przytomność, strumienie płomieni spaliły płuca nieszczęsnej kobiety, a jej śmierć była straszna. Rozległ się groźny krzyk:
  - Schnell! Schnell! Śmierć tym, którzy pozostają w tyle!
  Dziewczyny przyspieszyły kroku z rozpaczy. Elizabeth jęknęła cicho i utykała, a jej stopy eksplodowały bólem, jakby pod dotknięciem gorącego żelaza. Ale ona, podobnie jak inne dziewczyny, wytrwała.
  Aby trochę odwrócić swoją uwagę, Elżbieta powiedziała:
  - Może zaśpiewamy Międzynarodówkę?
  Walentyna pokręciła głową:
  - Te potwory zastrzelą nas wszystkich. Bądź cierpliwy! Bose stopy, szczególnie u młodych ludzi takich jak my, szybko stają się szorstkie. Wytrzymamy i przetrwamy. Zwycięstwo będzie dla Armii Czerwonej. Nawet jeśli wszyscy kapitaliści podniosą przeciwko nam broń. W końcu od tajgi po morza brytyjskie Armia Czerwona jest najsilniejsza!
  Elżbieta zacisnęła pięści:
  - Ale nie ma silniejszego rosyjskiego ducha,
  Obudzimy się z ruin!
  Rosyjski wojowniku, szybko weź miecz,
  Staniemy i znowu zwyciężymy!
  Potem jakoś poszło łatwiej i nawet palący ból w krwawiących nogach osłabł.
  Słońce zachodziło, hitlerowcy coraz bardziej się denerwowali i ponaglali dziewczyny dalej.
  Zrobiło się świeższe, wiatr przyjemnie wiał w spocone twarze. Elżbieta zauważyła:
  - Wygląda na to, że nawet słońce jest po naszej stronie!
  Walentyna uśmiechnęła się stanowczo:
  - Słońce komunizmu jest zawsze dla nas!
  Cienie na drodze wydłużały się i stawały się coraz ciemniejsze. Naziści zapalili latarnie, co sprawiło, że wygląd ich rowerów był znacznie bardziej tajemniczy; Elżbieta już wyobrażała sobie, że to nie byli naziści, ale straszne potwory. Rodzaj Viy o wielu twarzach, czyli ghuli. Co dziwne, dzięki temu naziści nie byli straszni, ale pozornie nierealni. Elżbieta zaczęła nucić piosenkę:
  - Tam, na nieznanych ścieżkach, tańczą diabły w sandałach! Cóż, Kościej zjadł za dużo kapuśniaku!
  Walentyna uśmiechnęła się:
  - Jak zawsze jesteś niepowtarzalny!
  Wreszcie w oddali pojawiła się wieża sygnalizacyjna i widoczne stały się domy zaciemniające. Oznacza to, że ich podróż dobiega już końca. Większość dziewcząt była już wyczerpana, znajdowała się w punkcie skrajnego wyczerpania fizycznego i trzymała się jedynie instynktu przetrwania.
  Elżbieta zapytała Walentynę, jakby powinna była to wiedzieć:
  - Czy nas nakarmią?
  Kapitan żartobliwie, choć było to dla niej trudne, odpowiedział:
  "Dla Niemców jesteśmy jak bydło i nikt nie obiecywał, że bydło po drodze nakarmi".
  Elżbieta zauważyła ze złością:
  "Wtedy rozerwę Hitlerowi gardło!"
  Jeszcze kilkaset bolesnych kroków i dziewczynki zaczęto zabierać do specjalnego obozu. Wyglądało, jakby było przygotowane wcześniej dla jeńców wojennych; w ciemności widać było drewniane baraki, a także wieże i ogrodzenie z drutem kolczastym. Zaczęto rozdzielać kobiety do baraków, próbując oddzielnie umieszczać cywilów i wojskowych. Więźniowie byli jednak tak zmęczeni, że nawet nie myśleli o ucieczce. Po prostu opadli na szorstkie drewniane prycze. Elżbieta, chodząc z połamanymi, zakrwawionymi stopami po zdeptanej trawie, doświadczyła błogiego uczucia. Wreszcie będzie mogła zatracić się we śnie. Kiedy jednak wchodziła już do baraków, podskoczyło do niej dwóch SS-manów i bezceremonialnie załamali ręce.
  - Po co? - krzyknęła dziewczyna.
  - Rosjanin, Schwein! Podążaj tam, gdzie ci powiedziano!
  Wyprowadzono Elżbietę z obozu i minęli wieże i żelazne bramy. Dziewczyna początkowo myślała, że chcą ją zastrzelić, ale potem przestraszyła się, że czekają ją tortury. A co jeśli faszyści pomyślą, że dziewczyna ma ważny sekret?
  Zaprowadzono ją do rezydencji ozdobionej płaskorzeźbą lwów. Co dziwne, widok bogatej posiadłości uspokoił Elżbietę; nie przypominała ona ponurych piwnic tortur w średniowieczu. Jednakże te potwory mogą torturować i dręczyć gdziekolwiek i tak długo, jak chcą.
  Wprowadzono ją do budynku, bose stopy dziewczyny dotknęły bujnego, aksamitnego dywanu i zatopiły się w nim.
  Błysnęło jasne światło elektryczne. Pojawił się mężczyzna w liberii, rzucił niedbałe spojrzenie na dziewczynę i rozkazał:
  - Umyj jej stopy!
  Elżbieta siedziała na krześle, a służąca ubrana schludnie na biało przyniosła srebrną misę z wodą. Pokojówka była z urodzenia Białoruską Polką i znała rosyjski. Zanurzając obolałe stopy w misce z ciepłą wodą, zaczęła je delikatnie masować. Dziewczęce stopy Elżbiety przedstawiały żałosny widok. Dosłownie nie było na nich miejsca do życia, palce zostały odcięte. A jednak nogi białoruskiej piękności były piękne i godne księżniczki lub greckiej bogini.
  Pokojówka starannie zmyła kurz i krew i wytarła każdy palec. Następnie ze współczuciem w głosie zapytała:
  - Wygląda na to, że naprawdę jest z tobą źle, kochanie?
  Elżbieta odpowiedziała:
  - Innym było gorzej. Nie mam nic do zarzucenia losowi.
  Polka skinęła głową:
  - Wierzę, że dla kraju Sowietów wszystko skończy się dobrze.
  SS-mani przerwali rozmowę i podnosząc Elżbietę, zaciągnęli ją do luksusowo urządzonej sali. Dziewczyna słabo stawiała opór, rzucili ją, trzaskając drzwiami, a potem niczym duch pojawił się gruby dzik. Już do tego stopnia, że dostałem kolki w mózgu, usłyszałem znajomy głos:
  - Cóż, ptaszyno, będziesz uległy?
  Elizabeth próbowała odskoczyć, ale pozornie niezdarny nazista okazał się bardziej zwinny. Nagle skoczył w stronę dziewczyny i rozdarł jej koszulkę odsłaniając dość duże, jędrne piersi z sutkami skierowanymi ku górze. Dziewczyna kopnęła go kolanem w pachwinę, ale faszysta tego się spodziewał; przecież w SS nie służą słabeusze i odparował atak.
  - Nie opieraj się, będzie jeszcze fajniej.
  Gruby wieprz znów rzucił się na nią, zdzierając z niej resztki ubrania, przede wszystkim spodnie, ale nagle zawył rozdzierający serce:
  - Tak, nadal gryziesz, suko.
  Półnaga Elżbieta wyrwała się i rzuciła do przeciwległych drzwi, mając nadzieję, że może nie będzie tam żołnierzy. Otworzyła je i natychmiast otrzymała mocne uderzenie w brodę. Pojawiła się przed nią muskularna nastolatka z nagim torsem. Ku swemu przerażeniu rozpoznała w nim młodego sadystę z Hitler Jugent. Uśmiechnął się drapieżnie, śnieżnobiałymi zębami:
  - I jesteś temperamentny!
  Gruby SS-man pisnął:
  - Pozwalam ci używać go ze mną. Jesteś już dorosły i czas spróbować kobiecego ciała.
  Młody hitlerowiec odpowiedział:
  - Jeszcze nie zgwałciłem Rosjan.
  Elizabeth zrobiło się niedobrze, że nastolatka mogła ją zgwałcić i pozbawić honoru. Ona, mając dwadzieścia jeden lat, zachowała niewinność, a teraz musi rozstać się ze świętością nie z ukochanym sowieckim facetem, ale z takimi degeneratami, jakich świat nie widział. Dziewczyna krzyknęła rozdzierająco, ale wielki faszysta i nie taki mały facet od razu ją zaatakowali. Wieprz ważył co najmniej półtora centa i zmęczona Elżbieta poczuła, jak szybko słabną jej resztki sił.
  W tym samym czasie młody sadysta zmiażdżył jej ręce i uszczypnął w piersi. Wreszcie upadła, a potwór wziął ją brutalnie, z delikatnością dzika w rui. Elżbieta doświadczyła straszliwego bólu, pogrążając się w piekle.
  Tak, z tego wywarła największe wrażenia. Nigdy nie zostanie zapomniane.
  Podczas przerwy Elena również pogrążyła się we wspomnieniach.
  Uciekła prosto z kolonii na front. Bosa nastolatka w zamieszaniu 1941 roku znalazła się na okupowanym terytorium i początkowo zachowywała się w stylu partyzanckim.
  Pierwszy Niemiec, którego złapała, okazał się całkiem przystojnym młodym mężczyzną. Elena nawet się z nim kochała. Następnie nie wiedząc co z nim zrobić, udusiła go sznurem. I to był jej pierwszy chrzest bojowy.
  Młody człowiek dusił się w pętli. I Elena go udusiła i zaśpiewała:
  - Najpierw spojrzymy Ci w oczy,
  A potem cię usmażymy i zjemy!
  Rudowłosa lisica zaśmiała się złośliwie. Tak, Niemcy wcale nie byli straszni. I szkoda było ich zabić. Dopóki Elena nie zobaczyła spalonych chat i zniszczonych domów.
  A potem wzięła jednego ze schwytanych Niemców i związała go do góry nogami za ręce i nogi. Muszę przyznać, że to bardzo miłe z jej strony. Dziewczyna jest, powiedzmy, niezwykle agresywna i waleczna.
  Będąc jeszcze w kolonii dziecięcej, Elena nauczyła się rzucać gołymi palcami różnymi niszczycielskimi przedmiotami. Udało jej się to zrobić po mistrzowsku. I nawet powalała owady szyszkami i igłami. To prawda, że ten poziom umiejętności przyszedł do niej po mutacji. Wcześniej po prostu rzucała granaty stopami.
  Początkowo wojna przebiegała słabo dla ZSRR. Powodów było wiele. Jednym z nich jest to, że żołnierzy nie uczono bronić się, a jedynie atakować. I to oczywiście miało wpływ na prawdziwą wojnę.
  Elena poznała w lesie dziewczynę Larę, również rudowłosą i uchodźczynię. W przeciwieństwie do zatwardziałej Eleny, Lara krwawiła na bosych stopach i chodziła z wielkim trudem.
  Elena umyła podeszwy i zabandażowała je. Ponieważ dziewczyna mogła zostać zarażona. I wziął ją na ramiona i niósł.
  Lara zauważyła ze łzami w oczach:
  "Niemcy bili moją matkę tak mocno, że czołgała się na rękach i kolanach." I tylko dlatego, że była członkinią Komsomołu, chociaż do partii nie wstąpiła.
  Elena uśmiechnęła się:
  - Bita? To jeszcze nie jest takie straszne. Mogli go powiesić.
  Dziewczyna zaśpiewała:
  Jeśli przez długi czas, przez długi czas,
  Jeśli jest długa, wzdłuż ścieżki,
  Biegnij, tupnij i biegnij,
  Ale prawdopodobnie, więc prawdopodobnie
  To możliwe, to możliwe, to możliwe,
  Możesz pojechać do Afryki!
  Elena roześmiała się i zaśpiewała w odpowiedzi z wielkim entuzjazmem;
  Jesteśmy w dżungli w krainie dzikich małp,
  Tam, gdzie banany są zielone, jest mnóstwo kanibali!
  Trzeba było pokonać ocean,
  Z taką tryskającą energią!
  
  Rosja kazała nam iść -
  Dotrzyj tam, gdzie rów równikowy!
  Cóż, Bóg jest Jeden, a nie Jeden,
  I tak mamy więcej niż jeden granat
  
  Wysłali młodych pionierów do bitwy,
  Mówili, że to tylko staż!
  Aby każdy był odważnym chłopcem,
  Energia dużych rakiet przyspiesza!
  
  Strzelam z karabinu maszynowego prosto w cel -
  Wybiłem wojowników farbą khaki!
  Nie będą mogli przejąć naszej Ojczyzny,
  Pindos i inni łobuzy!
  Taka Ojczyzna to wściekły porządek -
  Naucz się, chłopcze, walczyć jak dziki lew!
  A jeśli czerwony przywódca wydał rozkaz,
  Nie bądź żałosnym klaunem!
  
  Łuska mocno poparzyła mi policzek,
  Nie ma jeszcze sztywnego zarostu!
  Ale wierzcie mi, od dawna służę Ojczyźnie,
  Nie myślcie, słabe nastolatki!
  
  Nasze było otoczone przez plemię Mau-Mam,
  Nie mają włóczni, ale granatniki!
  W odpowiedzi uderzymy stalą,
  Rosyjscy piloci pomogą z nieba!
  
  W Rosji każdy wojownik pochodzi ze żłóbka,
  Dziecko sięga po broń!
  I pokonaj armię najeźdźców,
  Wiersze śpiewał bard o wyczynach!
  . ROZDZIAŁ nr 9.
  Dziewczyny wznowiły śledztwo ponownie. I zaczęli od Wenus do Merkurego. Planeta najbliższa Słońcu pokryta jest ochronnym polem siłowym i znajduje się na niej wiele obiektów przemysłowych. Rtęć posiada ogromne zasoby cennych metali, a bliskość słońca pozwala na pozyskiwanie strumieni energii do wytapiania różnych metali.
  Dlatego ta planeta jest inna. Ma zarówno miasto-ogród, jak i metropolię przemysłową, w której pracują głównie roboty.
  Elena zauważyła podczas lotu:
  - Merkury jest prawdopodobnie najnudniejszą planetą we wszechświecie. Albo przynajmniej w Układzie Słonecznym.
  Elżbieta zauważyła:
  - Ale nie zawsze jest czas na grę w rozsypki. Musimy zająć się czymś poważniejszym.
  Katarzyna zauważyła z powątpiewaniem:
  - Jak wizyta na Merkurym pomoże z punktu widzenia śledztwa?!
  Euphrosyne napisała na Twitterze:
  - Ale z chciwości Kwa-Kwa-Kwa,
  I z głupoty...
  Ale z podłości Kva, Kva, Kva,
  I od skąpstwa!
  A także z przechwalania się,
  Kwa, kwa, kwa! Kwa, kwa, kwa!
  Merkury nie może tego za nas zrobić
  Wysadziliśmy ten maszt do sucha!
  A wszystkie cztery dziewczyny będą się śmiać jak szalone. To naprawdę fajne kobiety.
  Lecą w kombinezonach bojowych na Merkurego i po drodze wpadają jednocześnie do kawiarni.
  Tam kupili za darmo w Hypernecie kolorowe ciastka wraz z koktajlem i czymś jeszcze smacznym do popijania.
  I zaczęli się dobrze bawić, latając i skacząc, jakby pod nimi były rozbrykane konie.
  Elżbieta zauważyła z bardzo zadowolonym wyrazem twarzy:
  - Czasami lubimy hałasować,
  Walczcie o siebie!
  Katarzyna z radością pokiwała głową:
  - Tak, dosłownie przeniesiemy dla siebie góry!
  Elena zachichotała i zaćwierkała:
  - Nasze ostre kły,
  Pazury, zęby, pięści...
  Nie mogą się zatem doczekać dobrej walki!
  Uciekaj szybko
  Zwierzęta duże i małe,
  Kto jest silniejszy od wszystkich zwierząt?
  Jesteśmy mutantkami!
  Euphrosyne zauważyła ze śmiechem:
  - I dużo, muszę powiedzieć, silniejszy! Weźmy krokodyla i rozerwijmy go na strzępy!
  Dziewczyny leciały i już widziały czerwoną planetę z jednej strony z bliska. Większość z nich to pustynia z budynkami przemysłowymi i robotami. Ale są też oazy z niebiańskimi miejscami. Które są bardzo piękne. I jak to zwykle bywa wśród osób zdominowanych przez dziewczęta, znajdują się tam posągi z fontannami.
  Wszystko to, powiedzmy, jest super!
  Elżbieta zauważyła:
  - Coś siedzi nam w głowach, słowo super, zbyt często miga! To tak, jakbyśmy były nastolatkami.
  Katarzyna skinęła głową z uśmiechem:
  - Tak, tym właśnie jesteśmy... Czego oczekujesz od zawodowych wojowników? Zabiliśmy w wojnach tak wielu ludzi, że czasami nawet my sami zaczynamy się bać.
  Elena skinęła głową i zaśpiewała:
  - Każdy, kto jest człowiekiem, rodzi się wojownikiem,
  Choć wielkim grzechem jest zabijać przed Bogiem...
  Ale był kiedyś legion rzymski...
  A teraz w bitwie jest dużo hiperplazmy!
  Euphrosyne logicznie zauważyła:
  - A jednak jak dotąd nie mamy żadnych poważnych tropów! Nawiasem mówiąc, na Merkurym w ogóle nie ma pacjentów ze schizofrenią paranoidalną. Jest jednak jeden psychopata. I bardzo dobrze rysuje ręcznie!
  Elżbieta zachichotała:
  - Czy ona maluje pędzlem?
  Blondynka sprzeciwiła się:
  - NIE! Flamastry, ale robi to bardzo dobrze.
  Elena zauważyła:
  - Tak, rysowanie ręczne to rzadka czynność. Jednak spójrz, dziewczyna czyta papierową książkę. Jest to rzadkie zjawisko, ale czasami się zdarza.
  Dziewczyna o niebieskich włosach zapytała:
  - Czy ty, rudowłosa, czytałaś książki?
  Elena skinęła głową:
  - Tak! W poprzednim życiu. Dopóki nie pojawił się Internet i możliwość oglądania dowolnych filmów na smartfonie. Potem czytanie stało się nieciekawe.
  Katarzyna skinęła głową:
  - Tak! Książka bardzo ustępuje filmowi, a tym bardziej grom komputerowym w wirtualnej rzeczywistości. Może lepiej się zabawimy? W przeciwnym razie wizyta u psychopaty mnie nie inspiruje.
  Elżbieta sprzeciwiła się:
  - Mamy główny cel: odnaleźć porwany międzygalaktyczny statek kosmiczny. A nie tylko wędrować po innych światach i niszczyć wirtualne potwory. Sprawdźmy, co z psychopatą i wróćmy na Ziemię. Jest tam znacznie więcej różnych psycholi.
  Elena zauważyła:
  - Populacja na Ziemi jest większa. Choć wątpię, żeby to coś dało. Lepiej byłoby polecieć do Syriusza i złapać Vishy!
  Katarzyna stała się ostrożna:
  - Myślisz, że główny projektant jest w zmowie z porywaczami?
  Czerwona harpia pokręciła głową.
  - Jest to mało prawdopodobne, ale możemy znaleźć nieoczekiwane wskazówki. Poza tym może powie ci, gdzie ukryć ten statek kosmiczny!?
  Euphrosyne zapytała sarkastycznie:
  - Słowo dwa razy w jednym zdaniu - może?! To jest symboliczne i o czymś mówi.
  Elżbieta stwierdziła:
  - I odwiedzimy psychopatę. Pozwólmy jej wykonać nasze portrety pisakami, a w międzyczasie przeskanujemy jej mózg i podświadomość.
  Elena skinęła głową, zgadzając się:
  - To coś dobrego!
  Dziewczyny udały się do jednej z oaz. Wszystko w tym było bardzo wspaniałe i uroczyste.
  I ogromna fontanna wystrzeliła w niebo. Miał on postać gryfa pokrytego hiperzłotem, trzymanego na wyciągniętych ramionach przez cztery muskularne dziewczyny, również wykonane z szlachetnego metalu, z nagim torsem i krótkimi spódniczkami.
  Fontanna wystrzeliła wysoko w niebo, na wysokość około mili.
  Elżbieta zauważyła:
  - Ładne miejsce!
  Elena skinęła głową i zaśpiewała:
  - Dziewczyny krążą nad Merkurym,
  Są potężni swoją siłą...
  Oto piękność rzucająca granat,
  Zabij szybko potwora piekielnego!
  Tym razem dziewczyny postanowiły porozumieć się z chorą psychicznie kobietą nie za pośrednictwem Hypernetu, ale bezpośrednio.
  Zbliżyli się, a raczej podlecieli do domu, który składał się z szeregu siedmiu różowych słoni stojących jedno na drugim. W tym miłym obiekcie mieszkały i bawiły się osoby niepełnosprawne umysłowo.
  Dziewczyny skontaktowały się z psychopatą i bardzo grzecznie poprosiły o narysowanie portretu.
  Dziewczyna z zaburzeniami psychicznymi była piękna, ale jej fryzura na głowie była czymś surrealistycznym. Tylko Picasso mógł to napisać po wypaleniu dużej ilości trawki. Bardzo pretensjonalne. Są też tatuaże na twarzy i ciele. A także niezwykle artystyczne, w tym hybrydy roślin, zwierząt, mieszanka roweru, orła, wywrotki, wielbłąda i dyni. I wiele więcej. Dziewczyna była prawie naga, miała na sobie jedynie cienkie majtki, ale została przedstawiona w taki sposób, że było to po prostu przerażające.
  Od razu widać: to psychopatka.
  A kiedy się uśmiechnęła, widać było, że jej zęby miały kolor markerów. To jest dziewczyna.
  Odpowiedziała ostro:
  - Narysuję cię, ale to będzie dużo kosztować!
  Elżbieta skinęła głową:
  - Cienki! Jesteśmy bogaci.
  Elena sprzeciwiła się:
  - Wyrzucanie pieniędzy w trakcie postępowania dochodzeniowego nie jest produktywne!
  Katarzyna skinęła głową:
  - Ja też tak myślę. Mimo wszystko lepiej jest otrzymywać pieniądze, niż je wydawać.
  Elżbieta zagruchała:
  - Czy wiesz, że jesteśmy czterema słynnymi dziewczynami, które zostały zmutowanymi ninja!
  Psycho dziewczyna zapytała:
  - No i co?
  Elżbieta zauważyła:
  - Mogę narysować twój portret, kiedy ty rysujesz nas! Co więcej, nie pisakami, ale olejem na płótnie. Chcesz żeby tak było?!
  Psychopatyczna dziewczyna skinęła głową:
  - Tak... Ale ile to będzie kosztować?
  Dziewczyna o niebieskich włosach odpowiedziała:
  - Zrobisz dla nas szkic, a my zrobimy to za Ciebie!
  Dziewczyna o zupełnie awangardowym wyglądzie skinęła głową:
  - Kwazar! Wtedy ja cię rysuję, a ty rysujesz mnie i nikt nikomu nie jest nic winien!
  Elena zachichotała i zauważyła:
  To nie moja wina, to nie moja wina,
  Ta Myszka Miki jest ze mną spokrewniona!
  Psychopatyczna dziewczyna dała im zgodę na odwiedzenie jej domu.
  Wnętrze jest dość przestronne i pełne rysunków. To prawda, że \u200b\u200bz wyglądu są delirium schizofrenika. Takie niezwykłe i artystyczne.
  Sama dziewczyna jest bardzo dobrą postacią, ale jest strasznie pomalowana. Ale jednocześnie piękny. I mrugnęła do zmutowanych dziewcząt.
  Wzięłam pisaki i zaczęłam rysować. Co więcej, nie tylko rękami, ale także gołymi palcami. Co więcej, istnieją cztery rysunki jednocześnie.
  Elizabeth też nie jest garbata i to ona przygotowała pędzle, zamawiając zarówno farby, jak i płótno w Hypernecie. Wykorzystała także swoje bose, wyrzeźbione stopy.
  Inni zmutowani wojownicy zaczęli skanować mózg psychopaty. I zrobili to bardzo energicznie, a jednocześnie niezauważalnie.
  Zgodnie z oczekiwaniami Elżbiety, psychopatyczna dziewczyna zaczęła rysować całą czwórkę w bardzo pretensjonalny i niezwykle ekstrawagancki sposób.
  Elena, widząc to, również zaczęła pomagać swojemu niebieskowłosemu partnerowi gołymi palcami.
  Tak, dziewczyny były dość dzikie. Wyglądają jak piękności, ale są dziełem rąk i bosych stóp psychopaty, nie wiadomo czego.
  Catherine napisała na Twitterze:
  W pudełku ołówków
  Cyrk zwykle jest pełen...
  Klaun chodzi po linie
  Żonglowanie obręczami!
  Euphrosyne zachichotała i zauważyła z uśmiechem:
  - Tak, to piękne, kiedy nas tak przedstawiają!
  Elżbieta śpiewała:
  Rysuję, rysuję dla Ciebie,
  Pstrokaty obraz, stojący przy oknie...
  TĘSKNIĘ ZA TOBĄ tęsknię za tobą,
  Fajne dziewczyny - tylko takie mamy!
  Psychiczna dziewczyna zachichotała:
  - Świetnie! Może się ze mną pokochasz?
  Elżbieta uśmiechnęła się i odpowiedziała:
  - Najpierw skończ nas rysować, a my cię narysujemy!
  Elena skinęła głową i zabulgotała:
  - A żeby było ci przyjemniej, myślę, że zaśpiewam!
  I rudowłosa królowa zaczęła wykonywać coś ekstrawaganckiego, a jednocześnie patriotycznego i bardzo znanego dziewczętom;
  Jesteśmy dziewczynami, dołączamy do Komsomołu,
  Złożyli przysięgę wierności Ojczyźnie...
  Aby nazistów czekała wściekła porażka,
  No cóż, żyjmy w Rosji w czasach komunizmu!
  
  Przecież Lenin jest z nami jak metal,
  Wykonane z brązu, który jest mocniejszy niż jakakolwiek stal...
  Marzyłem o wywróceniu światów do góry nogami,
  Jako wielki geniusz, który pozostawił w spadku Stalin!
  
  Sprawimy, że Ojczyzna będzie chłodniejsza,
  I wyniesiemy Ojczyznę ponad gwiazdy...
  Niech odniesie sukces z członkami Komsomołu,
  Mimo że nasze małe stópki są zupełnie bose!
  
  Faszyści napadli na moją ojczyznę,
  Samuraje bezczelnie nadchodzą ze wschodu...
  Kocham Jezusa i Stalina,
  I wierzę, że rozerwiemy przeciwnika na strzępy!
  
  Przecież słynny Bóg Svarog jest z nami,
  Co, żartobliwie, zbuduje komunizm...
  Najsilniejszą ze wszystkich we wszechświecie jest chwalebna Rodzina,
  Doda nam to świadomości i woli!
  
  Wierzę, że nigdy się nie poddamy,
  Ojczyzny nie można rzucić na kolana...
  Towarzyszu Stalinie, jasna gwiazdo,
  A naszym nauczycielem jest mądry geniusz Lenin!
  
  Uczynimy naszą Ojczyznę,
  Piękniej i promienniej na planecie...
  I wiesz, będzie zabójcza broń,
  Pozwól dorosłym i dzieciom dobrze się bawić!
  
  Spal Svaroga, nie płoń w swoim sercu,
  Jesteś patronem wszystkich mieczy w Rosji...
  Wierzę, że wkrótce zbudujemy silny raj,
  Jezus przyjdzie, święta misja!
  
  Nie ufajcie gangowi Hitlera, przyjaciele,
  Że wygra łatwo i groźnie...
  Wszyscy jesteśmy jedną rodziną -
  I uwierzcie mi, jeszcze nie jest za późno na miłość do Ojczyzny!
  
  Pan Wszechmogący będzie nas wszystkich chronił,
  Podniosę nad ziemię trójkolorową flagę...
  A zły drapieżnik zamieni się w zwierzynę,
  Z szatanem też sobie poradzimy!
  
  Kocham Wielką Ojczyznę,
  W całym wszechświecie nie ma piękniejszej Ciebie,
  Nie sprzedamy Rosji za rubla,
  Budujmy pokój i szczęście we wszechświecie!
  
  W imię naszej Ojczyzny marzenie,
  Wielka Rosja powstanie...
  Wszystko inne to tylko marność
  I nowy mesjasz będzie z nami!
  
  Och, Łado, mój wszechmogący,
  Podarujesz Rosjanom miłość i pokój...
  Zwracam się do Ciebie z prośbą,
  A jeśli trzeba, uderz piorunem!
  
  Maryjo, Matko Boga niebieskiego,
  Wszechświat dał Jezusowi...
  Dla ciebie zmartwychwstał wielki Bóg,
  Ludzie tak naprawdę nie stracili smaku!
  
  Należy pamiętać, że członkowie Komsomołu są tacy:
  Bogowie Rosji są bardzo szanowani...
  Jesteśmy wielkimi synami Ojczyzny,
  Rosjanie zawsze wygrywają!
  
  Musimy modlić się do Ojczyzny, przyjaciele,
  Perun, Yarilo i Svarog są potężni...
  Będziemy bardzo silnymi mężami,
  I rozwiejemy nawet chmury na niebie!
  
  Teraz wróg został już wypędzony z Moskwy,
  Bardzo skrzywdziłeś nazistów...
  Jesteśmy wierni Jezusowi i Stalinowi,
  I będzie mnóstwo czołgów z bronią!
  
  Nie, wróg nie będzie w stanie powstrzymać Rosjan,
  Ponieważ nasi wojownicy są wszechmocni...
  Zdanie egzaminów, tylko piątka,
  Aby każdy chłopiec był bardzo silny!
  
  Uwierz mi, Stalingrad będzie chwalebny,
  A my uchronimy go przed atakiem...
  Zwycięski układ rycerzy nadejdzie,
  Choć krew płynie niekontrolowanym strumieniem!
  
  Dziewczyny boso na zimnie,
  Biegną, ich obcasy migają...
  I będą uderzać faszystów pięściami,
  Nietowarzyski Kain zostanie zrównany z ziemią!
  
  Wszystko będzie dobrze, ludzie wiedzą,
  Odkryjemy konstelacje w kosmosie...
  Przecież grzechem jest wątpić w męstwo,
  I będzie człowiek na tronie Bożym!
  
  Wkrótce wskrzesimy umarłych za pomocą nauki,
  Możemy stać się młodsi i piękniejsi...
  Nad nami cherubin o złotych skrzydłach,
  Moja piękna matka, Rosja!
  Podczas gdy dziewczyny śpiewały, praca trwała. I teraz cztery rysunki były gotowe. Przedstawiały raczej jakąś małpę, która zamiast ciała miała zegar ze wskazówkami, oczy jak spodki, skrzydła jak pszczoła i kwiaty zamiast uszu.
  Elżbieta nie pozostała jednak zadłużona. Nawet nie musiała niczego zniekształcać. W rzeczywistości psychopatyczna dziewczyna wyglądała na szaloną.
  Ale nic, dziewczyna z zaburzoną psychiką była szczęśliwa. I nawet pocałowała Elizabeth. I zaprosiła ją do miłości.
  Dziewczyna o niebieskich włosach odpowiedziała:
  - Spieszymy się, mamy pilne sprawy, może innym razem!
  Elena zauważyła:
  - Mogę to z nią zrobić. Kocham dziewczyny, zwłaszcza z tatuażami!
  Psychopata mrugnął:
  - Zróbmy!
  Elżbieta sprzeciwiła się:
  - Albo zrobimy to wszyscy razem, albo odejdziemy!
  Ekaterina zaproponowała:
  - Zbierzmy się w piątkę na kwadrans. Tak czy inaczej, nie ma pośpiechu!
  Eufrozyna skinęła głową:
  - Ciało płonie, brakuje mi czułości.
  Eufrozyna skinęła głową:
  - OK! Chodźmy!
  I wszystkie pięć dziewcząt natychmiast to przyjęło i splotło się w kłębek.
  Kwadrans później cała ta niebiańska przyjemność dobiegła końca. I dziewczyny znów się rozeszły.
  Cała czwórka, zabierając rysunki, wyleciała na ulicę. Elena zauważyła:
  - To okazała się wspaniała przygoda!
  Elżbieta zgodziła się:
  - Nie mogło być lepiej.
  Catherine napisała na Twitterze:
  Świat leci jak huragan
  W baśniach dziewcząt...
  Kopnięty -
  To był szok!
  Katarzyna zagruchała:
  - Jednym ciosem zmieciemy wroga,
  Chwałę stalowym mieczem potwierdzimy...
  Uwierz mi, nie bez powodu dziewczyny biły wszystkich,
  Jeśli będzie trzeba, zabijemy to jak pluskwy!
  A wojownicy znów są podekscytowani atakiem. Energia w nich jest bardzo wielka.
  Po czym Elena zasugerowała:
  - Jedzmy. A my zamówimy lokalną jerboę w sosie ultraczekoladowym.
  Katarzyna skinęła głową:
  - Tak! Tę bestię można pożreć jedynie za darmo w lokalnej kafeterii. Zamówienie w Hypernet kosztuje dużo pieniędzy.
  Elżbieta uśmiechnęła się i zwątpiła:
  - Jesteś pewien, że tutaj jest całkowicie za darmo?
  Eufrozyna powiedziała z miną eksperta:
  - Jeśli opowiesz ciekawą historię, jest ona bezpłatna. Jeśli jesteś zbyt leniwy, aby powiedzieć i nie masz czasu, to za pieniądze!
  Elena skrzywiła się:
  - Fi! Powiedz więcej, aby rozbawić tłum!
  Elżbieta poważnie sprzeciwiła się:
  - I osobiście nie mam nic przeciwko trenowaniu umysłu! I rzeczywiście, wezmę to i powiem im coś ciekawego.
  Dziewczyna z żółtymi włosami zaćwierkała:
  - I co? Spróbujmy. Będzie świetnie!
  A dziewczyny przeniosły się do stołówki, gdzie sprzedają lokalne skoczki w specjalnym sosie.
  Wojownicy chodzili i skandowali:
  Nasze piękności uderzają jak taran,
  Łamie kręgosłupy i żebra...
  Pędzimy jak huragan
  I uwierz mi, to będzie dla ciebie bardzo przerażające!
  Dziewczyny oczywiście dużo o sobie wiedziały. Elena walczyła zimą, boso na mrozie, a jednocześnie potrafiła zdziałać cuda. Jej ślady na śniegu były bardzo wdzięczne i piękne. Dziewczyna nawet raz próbowała robić interesy. Zanurzyła bose stopy w farbie i wykonała odbitki na białym papierze. A potem sprzedał go za pieniądze. I znaleźli się kupcy.
  A teraz musisz napisać jakąś historię o jedzeniu. Nie są tak biedni, żeby marnować swoją wyobraźnię na bajki dla dzieci.
  Dziewczyny znalazły się w bardzo luksusowej stołówce. Aby widzowie nie nudzili się podczas opowiadań, na hologramie pokazano wspaniałe bajki.
  W tym przypadku o ninja z Gęsiej Skórki. I było niezwykle pięknie i zabawnie. Więc ninja z Gęsiej Skórki wziął go i uderzył łapą w asfalt, pękł, a złoczyńca, który wyglądał jak rekin z ludzkim ciałem, upadł i utknął. Jak będzie krzyczał z bólu. A także dwie piranie z ciałami niedźwiedzi zostały obsypane mąką z worków rozdartych rzutem czakry.
  Zostali posypani od stóp do głów i zaczęli kichać, wzbijając chmurę białego pyłu.
  Elena podskoczyła do robota, który rozdawał lokalne skoczki w bardzo drogim sosie ultraczekoladowym i zaćwierkała:
  - Dla całej naszej czwórki w formie szaszłyka!
  Robot sprzedaży skinął głową:
  - Zapłacisz kartą, gotówką, czy opowiesz swoją historię!?
  Elżbieta odpowiedziała z uśmiechem:
  - Lepsza historia! Uwielbiamy pisać i opowiadać wszystko. Nasze języki są takie długie.
  Katarzyna powiedziała z gwizdkiem:
  - I myślący, alternatywnie, utalentowany.
  Robok zapytał:
  - Kto powie? A może jesteście wszyscy razem na raz?
  Elena ryknęła:
  - Powiem ci lepiej!
  Katarzyna skinęła głową:
  - Niech będzie czerwony! Znów powie coś zabawnego o II wojnie światowej. I piękne dziewczyny.
  Elżbieta napisała na Twitterze:
  - Tak, pod tym względem my, dziewczyny, jesteśmy bardzo fajni! A ruda? Tak ona może!
  Elena otworzyła swoje urocze usta i zaczęła snuć historię;
  We wszechświecie istnieje wiele wymiarów. W jednym z nich Adolf Hitler stał się ofiarą jednego z wielu zamachów. Dopiero 20 kwietnia 1941 r. W urodziny Führera angielskim szpiegom udało się wysadzić nazistowski numer jeden.
  A to zmieniło, i to znacząco, bieg historii. Następcą Führera został Hermann Goering. Nie zgodził się na atak na ZSRR. Ogólnie rzecz biorąc, nazista numer dwa wierzył, że nie da się walczyć na dwóch frontach, dopóki Wielka Brytania nie zostanie ukończona. Ponadto na paradzie 1 maja zaprezentowano nowe radzieckie czołgi KV-2. A naziści byli zaniepokojeni ich działami kal. 152 mm. Tak, T-34 to niebezpieczna maszyna.
  Góring kontynuował wojnę na zachodzie. Po zajęciu Krety niemieckie samoloty zadały Malcie miażdżący cios. Goering, mniej sentymentalny niż Hitler, wypowiedział wojnę totalną i wprowadził powszechny pobór do pracy na okupowanych terytoriach.
  Niemcy wzmocnili korpus Rommla i szturmem zajęli Tolbuk. Następnie rozpoczęli ofensywę przeciwko Egiptowi. Malta upadła, nastąpiło udane lądowanie. Następnie Franco zgodził się, po postawieniu niemieckiego ultimatum, szturmu na Gibraltar.
  Upadek tej twierdzy umożliwił zablokowanie flocie angielskiej dostępu do Morza Śródziemnego. A Niemcy zaczęli przerzucać wojska do Maroka na najkrótszą odległość.
  W rezultacie już w drugiej połowie czterdziestego pierwszego roku faszyści zajęli całą północ Afryki i, co ważne, Bliski Wschód.
  Potem wojna trwała dalej. Stalin utrzymywał przyjazną neutralność. Japonia wypowiedziała wojnę Wielkiej Brytanii. A Stany Zjednoczone, jak dla nich typowe, znalazły się w sytuacji: moja chata jest na krawędzi.
  Niemcy zajęli resztę Afryki, a ich głównym problemem nie były wojska brytyjskie, ale odległość, brak dróg i rozciągnięta komunikacja. Ponadto odbyła się udana kampania przeciwko Indiom. Następnie jednostki niemieckie spotkały się z Japończykami.
  A latem 1942 roku w końcu doszło do lądowania w Wielkiej Brytanii. W tym czasie Anglia była osłabiona przez wojnę podwodną i masowe bombardowania. Ponadto ofensywa powietrzna po zajęciu Afryki i Azji, a także wojnie totalnej przebiegła skuteczniej. Yu-188, Do-217 i Focke-Wulf poradziły sobie ze swoimi zadaniami całkiem skutecznie.
  I naciskali na Wielką Brytanię...
  Lądowanie odbyło się w sierpniu i to w wielu miejscach jednocześnie. Po raz pierwszy w walkach wzięły udział zmodernizowane T-4 i czołg Tygrys. Wielka Brytania została pokonana w osiemnaście dni.
  A we wrześniu wraz z Japończykami zdobyli Australię. Całkowite obalenie brytyjskiego systemu kolonialnego.
  Tak zakończyła się kolejna kampania militarna III Rzeszy. Zwycięski i z ogromnymi podbojami. Ale oczywiście na tym się nie skończyło. Naziści mają po swojej stronie potężnego ZSRR, który ma takie same światowe ambicje jak naziści.
  A Hermann Goering zaczął przygotowywać się do wojny. Główny zakład został postawiony na najnowsze czołgi: "Panther", "Tiger", "Lion", "Mouse". Do tego zmodernizowane T-4 i różne działa samobieżne. W tym groźne "Strumtigers", "Ferdinands", "Bumblebee", "Rhino" i inne.
  Ponadto w czerwcu zaczął pojawiać się Tiger-2, który w praktyce jest dobrym niszczycielem czołgów.
  Ale Stalin też ma coś na co musi odpowiedzieć. KV-3 o wadze sześćdziesięciu ośmiu ton z armatą 107 milimetrów i początkowej prędkości pocisku 800 metrów na sekundę. KV-5 z dwoma armatami 107 i 76 mm i przednim pancerzem 170 mm. I KV-4 ważący sto siedem ton i przedni pancerz 180 milimetrów. Całe plemię ciężkich i superciężkich czołgów.
  Coś w rodzaju rywalizacji z Niemcami, kto wprowadzi do produkcji cięższe pojazdy.
  Plus rozwój cięższych maszyn. Ale nadal w projekcie.
  W lotnictwie Niemcy uruchomili produkcję ME-309 i Yu-288, nowego Do-317 oraz HE-177, HE-129, zmodernizowanej rodziny Focke-Wulf. A co najważniejsze, lotnictwo odrzutowe. Przede wszystkim myśliwiec ME-262. Póki co jest jednak niedoskonały.
  W ZSRR na wyposażeniu były także Yaki, Migi, Laggy, PE-2, TU-3, IL-2, PE-8. I mnóstwo przestarzałych samochodów.
  Być może niemieckie myśliwce przewyższały radzieckie uzbrojeniem i szybkością, ale były nieco gorsze pod względem manewrowości, ale tylko w poziomie, mając przewagę w pionie.
  Generalnie trzeba przyznać, że dysponując zasobami znacznej części świata Niemcy wielokrotnie zwiększali produkcję maszyn. I byli gotowi na poważne nadużycia.
  ZSRR miał około trzydziestu trzecich tysięcy czołgów przeciwko Trzeciej Rzeszy, w większości lekkich. T-34 był dość popularny, ale w dużych ilościach produkowano także T-50, lżejszy pojazd.
  Niemcy niemal ograniczyli produkcję lekko opancerzonych pojazdów, opierając się na cięższych jednostkach. Najpopularniejszym czołgiem miała być Pantera. Ale nawet mając dziesiątki milionów niewolników, naziści nie mieli czasu na ukończenie swojej floty czołgów.
  A brakowało im samochodów, zwłaszcza tych najnowszych. Ponadto pojawiły się spore problemy z transportem czołgu Maus i Lion. Który też wcale nie jest miodem.
  Trzeba powiedzieć, że karabin szturmowy MP-44 również dopiero zaczął wchodzić do oddziałów Goeringa. Armia niemiecka jest liczna, ale nie w pełni uzbrojona.
  Ona nie ma wystarczająco dużo czasu. Nie można też odkładać operacji zbyt długo - przed nami jesień i zima. A Góring zaryzykował uderzenie pierwszy. Pomimo tego, że naziści nie mają wystarczającej liczby czołgów, tylko nieco ponad dwadzieścia pięć tysięcy. W lotnictwie stosunek jest nieco lepszy: zwiększyła się liczba pilotów. ZSRR ma nieco ponad czterdzieści tysięcy samolotów, Niemcy ponad pięćdziesiąt tysięcy i prawie wszystkie są najnowszych marek.
  Najważniejsza jest przewaga Wehrmachtu w piechocie. Po zrekrutowaniu wielu dywizji hiwi i zagranicznych Niemcy wysłali ponad dwadzieścia milionów żołnierzy.
  ZSRR, nawet biorąc pod uwagę mobilizację, był w stanie wystawić nie więcej niż dwanaście milionów. Poza tym nadal musisz utrzymać armię na Dalekim Wschodzie, aby odeprzeć Japonię.
  Samuraj wysłał także dwanaście milionów żołnierzy, z czego dziesięć milionów bezpośrednio przeciwko ZSRR.
  Do tego znaczna liczba czołgów lekkich i średnich. A poza tym wcale nie jest to słabe lotnictwo i silna marynarka wojenna.
  . ROZDZIAŁ nr 10.
  Dlatego Rosji nie było łatwo. Góring postanowił nie odkładać wojny do stanu pełnej gotowości bojowej, lecz natychmiast uderzyć. A jego hordy rozpoczęły ofensywę 22 czerwca 1943 r. Jak się okazało w pierwszych dniach, Rosja Sowiecka nie była wcale gotowa na wojnę obronną. Żołnierzy uczono bić wroga na własnym terytorium, a nie bronić się. Nie ma też planów obronnych, w oddziałach nie ma wystarczającej liczby oficerów, a wiele struktur obronnych nie zostało ukończonych. Krótko mówiąc, wyszło jakoś źle.
  Rzeczywiście Armia Czerwona jest armią ofensywną i niezbyt zdolną do siedzenia w okopach. A naziści zaczęli dość szybko wkraczać w głąb sowieckiej obrony. Przedarli się przez obronę wojsk radzieckich. I już 30 czerwca zajęli Mińsk. I ruszyliśmy dalej. Armia Czerwona nie była zbyt skuteczna w próbach kontrataku.
  Ale to nie miało większego sensu... 20 lipca hitlerowcy wdarli się do Smoleńska. I wybuchły bitwy o miasto-twierdzę. Naziści desperacko próbowali posunąć się dalej, ale otrzymali kontrataki. A Japończycy przybyli ze wschodu.
  Ponadto Turcy, Portugalczycy, Hiszpanie, Brazylijczycy, Argentyńczycy i inni przystąpili do wojny przeciwko ZSRR. Powstała taka dzika presja.
  Pod straszliwą presją ZSRR ugiął się. A potem upadł Kijów, potem Donbas, Leningrad został otoczony. I rozpoczął się decydujący atak na Moskwę. "Myszy" i inne metale wkroczyły do bitwy.
  Oto pięć pięknych Niemek walczących na Myszy. Gerda, Charlotte, Krystyna, Magda i Frida.
  Walczą w najcięższym pojeździe Wehrmachtu. Co to jest "Mysz"? Sto osiemdziesiąt osiem ton pustych. Oraz 185 mm pancerza bocznego i 240 mm pancerza przedniego. Z dwoma pistoletami.
  Ale jednocześnie czołg ledwo się porusza ze względu na dużą masę. Dziewczyny w środku są prawie nagie i mają na sobie jedynie bardzo odkrywcze bikini. I bardzo krągła i piękna.
  Gerda, uderzając bosą stopą, otwiera ogień z armaty kal. 128 mm. Charlotte i Eva podają muszlę. Dziewczyny są prawie nagie i umięśnione. Z bagażnika wypada prezent śmierci ważący dwadzieścia osiem kilogramów. I pędzi z prędkością 930 metrów na sekundę. To kolosalna, niszczycielska siła.
  Uderza w radziecki KV-3, taranując jego pancerz z daleka. Wojownicy krzyczą zgodnie:
  - Wow, zatoka się wali!
  I obnażyli swoje perłowe zęby. Piękno dziewcząt robi wrażenie. Są po prostu magią natury.
  Gerda ponownie celuje z działa przeciwlotniczego i szybkostrzelnego, mówiąc:
  - W tym krzyku jest pragnienie burzy...
  Christina strzela z armaty 75 mm, mówiąc:
  - Siła gniewu, płomień namiętności!
  Charlotte i Christina strzelają razem. Rozbijają radziecki KV-2 i tweetują:
  - Rycerz słyszy w tym krzyku całą pewność zwycięstwa!
  A wojownicy mrugają do siebie.
  Eva strzeliła do piechoty radzieckiej 75-milimetrowym pociskiem. Wykończyłem tuzin żołnierzy. A ona zachichotała, uderzając bosymi stopami w zbroję:
  - Strzelam i zabijam lekkomyślnie!
  "Mysz" pracowała rytmicznie, niszcząc czołgi. Nie poruszał się szybko, ale uparcie. I poruszał się powoli, miażdżąc wrogów.
  Ogólnie rzecz biorąc, w prawdziwej historii ten czołg nigdy nie miał czasu na walkę. Zamiast tego wybór padł na bardziej zaawansowany model E-100. Ostatni pojazd posiadał cechy charakterystyczne serii E: niższą sylwetkę, gęstszy układ i większe kąty pancerza. Czołg E-100 miał przedni pancerz, podobnie jak Mysz, 240 mm, ale z dużym kątem racjonalnego nachylenia blachy. Boki E-100 miały długość 170 milimetrów, łącznie z blachami na zawiasach, ale pod kątem nachylenia. Ogólnie rzecz biorąc, nowy czołg okazał się równy Mausowi pod względem uzbrojenia, był lepiej chroniony i lżejszy. Jego prędkość na autostradzie wynosiła 40 kilometrów na godzinę, w porównaniu do 20 w przypadku Myszy. Jednak bardziej zaawansowany i lżejszy model nie zdążył wejść do serii. A wojna była już wtedy przegrana.
  Teraz dziewczyny opanowały "Mysz" i strzelały.
  Gerda oblizuje usta językiem.
  A teraz strzela z potężnego działa Myszy. Działa są w stanie przebić wszystkie rosyjskie pojazdy serii KV.
  Ogólnie rzecz biorąc, superciężki niemiecki czołg okazał się nie szybką, ale bardzo zabójczą maszyną. Który miażdży każdy pancerz, pozostając nieprzeniknionym.
  Gerda wzięła go i zaśpiewała z powagą:
  - I rządzi brzegiem poprzez szarą mgłę...
  Charlotte zahaczyła bosą stopą ciężki pocisk i zaśpiewała, odsłaniając perłowe zęby, jakby właśnie zostały wyłowione z dna morza:
  - Statek pustyni to dzielny kapitan!
  Eva jest także bardzo piękną dziewczyną. Blondynka i szczupła talia. Taka seksowna kobieta.
  I znowu wojownicy strzelają. Tym razem ich ofiarą padł KV-5, czołg o pancerzu przednim o grubości 170 mm, choć bez racjonalnego nachylenia płyt.
  Został trafiony niemieckim pociskiem i rozbity.
  Charlotte wzięła go i podskakując, zaśpiewała:
  - Sen o bosych stopach - takie piękno!
  A wojownik potrząsa bujnymi biodrami.
  Tak, wygląda pięknie. Dziewczyny są cudowne. Będą cię uderzać pociskami i uderzać.
  Gerda wzięła trzydzieści cztery i wychrypiała:
  - Zrobię banzai!
  A Mysz jej słucha. Dziewczyny miażdżą Rosjan. Mysz nie jest w stanie przebić czołowo żadnego radzieckiego czołgu. Wszystkie pociski dosłownie odbijają się od pancerza. A wojownicy obnażają zęby i ryczą:
  - Fuj, fuj! Uderzymy...
  "Mysz" sapie i patrzy...
  Krótko mówiąc, szturm na Moskwę okazał się dla Niemców i ich hord nieco skuteczniejszy niż w 1941 roku. A zima nie była taka ostra.
  Krauci i ich satelity otoczyli stolicę. A w grudniu rozpoczął się szturm na największe miasto.
  Stalin oczywiście przeprowadził się do Kujbyszewa. Ale Żukow pozostał w samym mieście. Dowódca ten postanowił wytrwać do końca. A naziści rozpoczęli zimowy atak. Odbyło się to w kilku etapach. Podczas walk hitlerowcy używali "Sturmtigera" i "Sturmleva" z potężnymi miotaczami bomb. I zniszczyli stolicę. Zamienili ją w popiół.
  Żukow rozkazał walczyć na śmierć i życie. Walki trwały do końca marca. Ale w końcu Moskwa upadła. Naziści ponieśli kolosalne straty, ale zwyciężyli.
  Führer przyznał Mainsteinowi Wielki Krzyż Kawalerski za zdobycie Moskwy. Czterdziesty czwarty rok minął w niemal jednostronnej ofensywie hitlerowskiej wzdłuż Wołgi i dalej na Ural. Wojska radzieckie wycofywały się, było wielu dezerterów i poddały się. Latem Niemcy zajęli cały region Wołgi i Kaukaz.
  Jesienią dotarliśmy do Swierdłowska i zatrzymaliśmy się w obliczu mrozów i ostrej syberyjskiej zimy.
  Stalin przez jakiś czas próbował się opierać. Rosjanie przeprowadzili kontratak na Uralu. Organizowali napady partyzanckie. Ale w 1945 roku naziści ostatecznie wraz z Japończykami zdobyli główne miasta Rosji. Stalin nie zgodził się na kapitulację i wszedł do jednego z bunkrów na Syberii.
  Wojna weszła w fazę partyzancką. Naziści i Japończycy przez jakiś czas trawili Rosję i polowali na partyzantów. Tymczasem Stanom Zjednoczonym udało się stworzyć bombę atomową.
  Góring nie odważył się walczyć za granicą. W 1948 roku Stalin został ostatecznie zabity, a wojna partyzancka zaczęła słabnąć. Rosja wkrótce została wchłonięta przez III Rzeszę. Stopniowo imperium trawiło swój majątek.
  Góring przeprowadził referendum i został cesarzem. Jego moc wzmocniła się i stała się silna. USA również zaostrzyły pięści. Choć II wojna światowa dobiegła końca, rozpoczął się wyścig zbrojeń. Bojowość trwała nieprzerwanie i gromadziła się broń nuklearna.
  Zimna wojna trwała długo. Aż wreszcie w 1975 r. powstało promieniowanie, które zneutralizowało ładunki jądrowe. W 1985 roku, już syn cesarza Góringa, Adolf Germanovich rozpoczął wojnę ze Stanami Zjednoczonymi.
  Trzecia Rzesza, mając zwłaszcza wraz z Japonią przewagę kadrową, rozpoczęła inwazję na Stany Zjednoczone.
  Naziści przeszli przez Alaskę, używając swoich bardziej zaawansowanych czołgów-piramid, przeciwko Ambramsom. I wtedy w ofensywie wzięła udział legendarna załoga Gerdy.
  Dziewczyny są jeszcze młode - są więc czarownicami i genetycznie zmienionymi sukami, które skrywają tajemnicę wiecznej młodości. Osiedlali się parami, w czołgach o wielowarstwowym pancerzu i ze specjalnymi działami.
  Niemcy używają specjalnej broni, napędzanej napędem elektromagnetycznym. Zbiornik jest zewnętrznie dość mały i ma kaliber 88 mililitrów. Ale siła przebijania pancerza jest znacznie większa niż w przypadku armaty Ambamsa kal. 120 mm. Jednocześnie niemiecki czołg jest nieprzenikniony ze wszystkich stron.
  Gerda strzela i chichocze:
  - Podbijmy Amerykę!
  Charlotte również strzela, naciskając joystick gołym palcem i ryczy:
  - Niezwyciężony bohater Führer-bękart!
  Bose, wiecznie młode piękności w bikini też jeżdżą na innym czołgu i ćwierkają:
  - Niepokonani przez cały czas!
  Christina wciska guzik gołym palcem i szepcze:
  - Super kraj!
  I wybucha amerykański czołg...
  Magda z uśmiechem zauważa:
  - A czas nie ma nad nami władzy. Walczymy od ponad czterdziestu lat i wcale się nie zmieniliśmy!
  Gerda z innego czołgu odpowiedziała, niszcząc wcześniej amerykański samochód:
  - Bo jesteśmy czarownicami!
  Charlotte nacisnęła przycisk joysticka gołym palcem. Znokautowała amerykańskie działo samobieżne i warknęła:
  - I najfajniejsze czarownice!
  Wieczne dziewczyny czerpią korzyści z bycia w bikini. Są w tym takie seksowne i fajne. Jak figury rzeźbione i złocone. Te dziewczyny to po prostu symbole seksu.
  Gerda dowcipnie zauważyła, strzelając i używając swojej bosej, wyrzeźbionej stopy:
  - Proszę cię, żebyś się nie zdziwił...
  Charlotte również uderzała, nucąc entuzjastycznie i napinając swoje silne mięśnie:
  - Jeśli wydarzy się magia!
  Christina, ta złotoczerwona suka, jest pieprzona, naciskając palcami przycisk joysticka. Rozbiła amerykański czołg i kopnęła:
  - I który był bardzo zachwycony!
  Magda, nie do końca rymując, strzeliła do M-60 i potrząsając bosą stopą, krzyknęła cienko:
  - Z łodzi, którą płynęliśmy, zostało tylko wiosło!
  Gerda w odpowiedzi zagruchała:
  - Spieszyć się! Być w stanie osiągnąć swoje powołanie!
  A także naga pięta będzie naciskać.
  I potrząsa swoimi gęstymi włosami, białymi jak śnieg. Choć dziewczyny mają już ponad sześćdziesiątkę, są takie młode i świeże. Ani jednej zmarszczki, ani jednej siateczki, ani śladu wieku. Ciała są muskularne i nie ma w nich ani kropli tłuszczu.
  Charlotte ze swoimi miedzianymi włosami trzęsie się i jednocześnie piszczy:
  - Prawdziwy banzai!
  I co? Najpiękniejsza dziewczyna...
  A Krystyna? Co za dziewczyna! Jakby całe wypełnione świeżym sokiem. Ma taką niepowtarzalną urodę. A wojownik jest gotowy rozerwać i rzucić wszystkich.
  Rozbiła amerykański czołg i krzyknęła:
  -Jesteśmy wilczycami z uśmiechem!
  Magda jest skromną dziewczyną. I czarownica, a jednocześnie wierząca! Jej bose stopy naciskają przyciski joysticka. Ta dziewczyna jest super! Jak uderzyć amerykańskiego mastodonta i rozbić go na kawałki.
  Ale niemiecki czołg piramidalny jest znacznie lżejszy niż amerykański. A same dziewczyny są takie piękne.
  Magda krzyczy:
  - Na chwałę Świętej Ojczyzny!
  Christina podziela podobny impuls i mówi:
  - Oddamy nasze dusze i serca! Jesteśmy naszą świętą Ojczyzną...
  Po czym dziewczyna wysłała dar zniszczenia.
  Gerda w odpowiedzi słyszy wszystko doskonale w zbiorniku obok, wysyła pocisk i krzyczy:
  - Staniemy i wygramy!
  Charlotte nacisnęła przycisk gołymi palcami i warknęła:
  - I nie będziemy żałować naszego życia!
  Christina pisnęła, niszcząc amerykański czołg:
  - Kobieta, która zabije!
  Wojownicy szczekali natychmiast. Zmiażdżyli czołgi swoimi strzałami i syczeli jak ucieleśnienie mastodontów.
  - Wyładujemy wszystko do trumny, bądź spokojny!
  Dziewczyny będą się wtedy śmiać i wysyłać promienie słońca zębami.
  Gerda ćwierkała, strzelając, używając swojej delikatnej, bosej stopy, by powalić czołg:
  - Nadal jestem dziewczyną z prawdziwą głową...
  - zauważyła Charlotte z entuzjazmem, wywołując iskry w oczach. Tupała piętą w głowę i syczała:
  - Będę kopulować z Szatanem!
  Christina strzeli do Ambramsa, rozbije jego zbroję, a potem krzyknie z całych sił:
  - A ja wystrzelę strzałę!
  Magda nacisnęła guzik gołymi palcami. Wysłała muszlę i entuzjastycznie oświadczyła:
  - Rosół jest fajny!
  Dowcipna i o perłowych włosach Gerda będzie się śmiać z uśmiechem:
  - Ale nie niebieski!
  I wyśle oczami kaskadę promieniowania. Ta kobieta jest wyraźnie fajna. I wrzuci do rowu kolejny amerykański samochód. I tam też zmiażdżą go na części zamienne.
  Charlotte, strzelając, przycisnęła bosą piętę do klawiatury. Wysłała amerykańskiego mastodonta swoim przodkom i zaśpiewała:
  - Rozbij, zniszcz i rozerwij na kawałki!
  Christina, ta dziewczyna z włosami - mieszaniną złota i miedzi, wyśle dar zagłady i syku:
  - To jest życie! To jest szczęście!
  I będzie się uśmiechał swoją słodką buzią! I uderza w amerykańskie czołgi.
  A Magda, ucieleśnienie piękna i szczególnej dobroci, zapiszczała:
  - I zła pogoda do nas nie przyjdzie!
  Gerda wzięła go i syknęła, obnażając perłowe, sztyletowe kły, rycząc:
  - To zamieszki!
  Charlotte odpowiedziała, wciskając pedał bosą stopą i syknęła, obnażając kły:
  - I Hollywood!
  Szczerząc zęby, Christina w dzikim szale wbiła pocisk w stal, wzięła go i zaśpiewała:
  - Jacy ludzie są w Hollywood!
  Z jeszcze większym podekscytowaniem Magda rzuciła rakietę zniszczenia i zaćwierkała z całą pewnością:
  - Oni wszyscy są gwiazdami, nie ludźmi!
  Gerda chichotała i krzyczała, napinając mięśnie. Jednocześnie z gołą piętą wbijała ostre igły, które przebijały amerykańskie czołgi.
  - A Reagan będzie kaput!
  Charlotte z wielkim zachwytem oddała swoje piękne nogi i wypuściła zabójczy brzuch:
  - Jesteśmy zaproszeni do Hollywood!
  Christina napisała entuzjastycznie na Twitterze:
  - Tak dla tego dziwnego Hollywoodu!
  Magda wystrzeliła, wciskając gołymi palcami przycisk joysticka i agresywnie zaćwierkała:
  - Niech Hollywood będzie w chwale!
  Niemcy zawiedli amerykańską obronę. W ciągu sześciu miesięcy zdobyli nie tylko Alaskę, ale także większość Kanady, atakując zachodnie wybrzeże Stanów Zjednoczonych.
  Jak się okazało, niemieckie czołgi są pod każdym względem silniejsze od cięższych amerykańskich. A kto ma dużo lepsze lotnictwo dla III Rzeszy? A dyskoteki generalnie nie mają sobie równych. I to oczywiście jest wyraźnym rozczarowaniem aroganckich Jankesów.
  Reagan wypowiedział świętą wojnę. Ale Stany Zjednoczone zostały zaatakowane także od południa. Brazylia, Argentyna, Wenezuela i Chile wypowiedziały wojnę Ameryce. I razem z Japończykami Krauci przeszli przez Meksyk. I zbliżyli się do granic amerykańskich od południa.
  W 1986 roku rozpoczęły się walki bezpośrednio na ziemi amerykańskiej. Zarówno Niemcy, jak i Japonia pokonały wroga. Minęły trzy miesiące i do połowy kwietnia ponad połowa terytorium USA była okupowana przez Japończyków i Niemców.
  A potem Reagan zaproponował kapitulację. Wojna zakończyła się dopiero 20 kwietnia 1986 roku.
  USA były podzielone. I wszystko byłoby dobrze, ale... Adolf jako pierwszy zaatakował Japonię. Rozpoczął z nią prawdziwą wojnę, przez co sytuacja naprawdę się zaostrzyła.
  Znów w walce biorą udział Gerda, Charlotte, Christina i Magda. Te dziewczyny są prawdziwymi czarownicami i nie starzeją się. Są wiecznie młodzi, świezi i wszyscy walczą wyłącznie na boso i w bikini.
  W tym przypadku znajdują się na dwóch zbiornikach zasilanych energią elektryczną i mających kształt piramid. Samochody te mają baterie atomowe i przyspieszają do trzystu kilometrów na godzinę. Spróbuj porównać tę maszynę z tą. Są też uzbrojeni w działa elektromagnetyczne - w małe, ale bardzo śmiercionośne pociski z rdzeniami grawiuraniowymi.
  To naprawdę broń przyszłości. Dziewczyny walczą po dwie w każdym zbiorniku, a monitory na ścianach dają im absolutny ogląd.
  Dziewczyny zdjęły staniki i całkowicie odsłoniły swoje muskularne torsy.
  Gerda gołymi palcami nacisnęła przyciski joysticka, uderzyła w japoński samochód, przewracając go na wylot i zaśpiewała:
  Jako dziecko śnił w rodzinnej rzece,
  O potędze światowej, niepokonanym wojowniku....
  Ale dziewczyna pojawiła się jak we śnie,
  I nie ma już dla Ciebie miejsca na Ziemi!
  Po czym promienna blondynka wzięła go i nacisnęła guzik szkarłatnym sutkiem swojej piersi. Haubica samuraja została przewrócona przez pocisk wylatujący z lufy. Ta dziewczyna jest czarownicą i jest super.
  Charlotte to także dziewczyna, która zostaje w samych majtkach i zaciekle walczy z samurajami. I dosłownie pokazuje cuda odwagi.
  Robi to z wielkim zapałem. A jej nagie palce są niezwykle elastyczne i zwinne.
  I niczym na klawiaturze fortepianu grają na przyciskach joysticka, co robią po mistrzowsku.
  A potem japoński pojazd terenowy przebił bibułę niczym gorąca igła:
  Charlotte oblizała wargi i zaśpiewała:
  - Podobnie jak dziewczęta w III Rzeszy,
  Wiesz, chłopcze, nie dryfuj z nimi!
  Czy możesz mnie mocno pokonać?
  Odkryjesz burzliwą drogę do chwały!
  Dokładniej, nawet właściwa ścieżka!
  A dziewczyna weźmie i naciśnie przycisk joysticka swoim szkarłatnym sutkiem. I znowu zadziała coś wyjątkowo agresywnego i zabójczego. A teraz japońska wyrzutnia rakiet leci w powietrze.
  A rudowłosa królowa śpiewa:
  Zawsze młode dziewczyny
  Głosy dziewcząt słyszą...
  I ich nagie piersi,
  Potrafią zgiąć wszystkich w okrąg!
  Christina też walczy jak walcząca malina. Jest młoda i piękna. Prawie nago w cienkich majteczkach. A jej mięśnie brzucha są tak wyraźne, jak tabliczki czekolady. To naprawdę wspaniałe i zachwycające zdobycze.
  Mają w sobie tyle piękna i wdzięku. Jak piękna jest dziewczyna, której ciało składa się z wyrzeźbionych mięśni. Które toczą się pod opaloną skórą.
  Ona też to weźmie i kopnie cię gołymi palcami. A duży, wysoki japoński czołg po trafieniu zapalił się.
  Christina napisała na Twitterze:
  Świat powinien nas szanować i bać się nas,
  Wyczyny dziewcząt są niezliczone...
  Będziemy walczyć aż do zwycięstwa,
  A miłość piękna jest czysta!
  Wciska więc przycisk rubinowym sutkiem i oddaje udany i bardzo śmiercionośny strzał. I trafi w skrzynkę z amunicją tak celnie, że natychmiast wyrzuci całą baterię japońskich dział i wyrzuci w powietrze ognistą fontannę.
  Dziewczyna powiedziała:
  Miłość i śmierć, dobro i zło,
  Co jest święte, co jest grzeszne! Zabijmy wszystkich!
  A oto Magda, również bardzo piękna dziewczyna o włosach w kolorze dmuchawca i wydatnych mięśniach, naga do pasa i ubrana jedynie w bardzo cienkie, białe majteczki.
  Odpala, naciskając przycisk bosą piętą. Uderzy wroga i wyświetli:
  Jestem bardzo delikatną dziewczyną
  Zawsze boso w bitwie...
  Mały głos srebrzysty dzwonku,
  Jeśli trzeba, zmiażdżę żółte!
  A wojownik będzie się śmiał w jej promiennym głosie.
  A wtedy jej truskawkowy sutek też będzie naciskał. I w tym przypadku armata wysłała pocisk w duży japoński bombowiec. Wzięła go i rozerwała mu brzuch, a dary zagłady spadły na głowy samurajów. Dosłownie miażdżąc je i niszcząc... I dwa całe bataliony piechoty japońskiej zostały zniszczone.
  Magda zaśpiewała z zachwytem:
  Ten, który jest pozbawiony serca i miłości,
  Nie licz na to, bo życie to nie sen!
  Zły wróg zostanie rozwiązany,
  I zmiażdżony potężną mocą!
  Oczywiste jest, że Japonia nie może się oprzeć takim dziewczynom. A sekret ich umiejętności polega na tym, że walczą niemal bez ubrania, co daje im niespotykaną, fenomenalną, kosmiczną moc.
  Są też kobiety-pilotki, które walczą w samych majtkach. I oni też całkowicie zabijają samurajów na niebie.
  Więc Helga wzięła to, nacisnęła przycisk joysticka bosymi palcami i wpadła w szał.
  I nastąpi kolosalna eksplozja rakiet.
  Dziewczyna potrząsnęła piersiami szkarłatnymi sutkami i zaczęła śpiewać;
  Niestety, bieda jest mi znana ze łez;
  Jakże przekrzywił się wiejski dom!
  Nawet słoma na dachu zgniła,
  Silna zaspa pod oknem!
    
  Był to czas strasznych nieszczęść,
  Wielkie napięcie sił rosyjskich!
  Moje burzliwe i pełne cierpienia dzieciństwo,
  Kiedy zimno zmienia kolor na niebieski!
    
  Bieganie boso po zimnie;
  To pali aż do kości!
  Gdzie znaleźć różę szczęścia,
  Jak zrzucić kaskadę łańcuchów biedy?!
    
  Nie znam szczęścia i pokoju;
  Ciężka praca jest mi tak dobrze znana!
  Zasłonię okno worem,
  I na ganek z siekierą!
    
  Musimy tylko przetrwać zimę
  Aby Twoja rodzina nie przeziębiła się!
  Wiosną wiśnie kwitną rubinami,
  I zbieraj nić jagodową!
    
  A teraz nogi dziewcząt,
  Tak bardzo płoną od piekielnego zimna!
  Jak trudno jest wiecznie chodzić boso
  Ułóż kłody w rzędzie na śniegu!
    
  Ale wiosna przyszła pięknie,
  Posypał się biały aksamitny śnieg!
  I słyszę dźwięczny głos,
  W końcu tak śpiewają strumienie!
    
  Oto ogród w kolorze szafirowych plamek;
  A lato płynie jak potok!
  Och, lipa pachniała miodowymi łapami -
  Rozkoszuj się ptasim gruzem!
    
  Stawiamy drewniany płot,
  Chłopiec przybył na ratunek!
  I uczucia stały się dziwne
  To było tak, jakby płynął sok z duszy!
    
  Teraz pada deszcz, ulewa jest głośna;
  Ukrywa perłową łzę dziewczyny!
  Zbuduję dom murowany -
  Wyciągnę cię z otchłani!
    
  Wiesz, byłem chłopcem pokładowym, widziałem kraje;
  Piasek pustkowi, turkmeńskie prezenty!
  Pałace, meczety Samarkandy,
  Niektórzy ludzie są tacy mili!
    
  Znam też kraje europejskie -
  To była długa podróż na morzu!
  Ale krawędź gajów jest bliżej serca,
  Chcę zwrócić mojego ptaka w jego stronę!
    
  Całuje mnie, pieści mnie;
  Już mam zawroty głowy!
  Obiecuje miejsce w niebie
  A on sam jest przystojny jak szatan!
    
  Mieliśmy skromniejsze wesele;
  Teraz mieszkam w mieście!
  Słowa miłości nie są bzdurami -
  Podwyżka to dobra rzecz!
    
  Ale kiedy nadchodzi sen,
  Gdzie są sny na błękitnym niebie...
  Marzę o miękkiej słomie,
  Mój stary wiejski dom!
  Krótko mówiąc, Japonia skapitulowała pod serią miażdżących ciosów ze strony bosych i półnagich dziewcząt. I powstał jeden świat,
  Cesarstwo Trzeciej Rzeszy. Zaczęto wdrażać specjalną politykę mającą na celu zapewnienie równowagi w rodzinie. W rezultacie urodziło się dwanaście razy więcej dziewcząt niż chłopców. W tym samym czasie rozpoczęła się ekspansja kosmiczna na dużą skalę.
  A teraz Gerda, Charlotte, Christina i Magda walczą w kosmosie. Mają jednomiejscowe myśliwce z bardzo potężną bronią.
  Tym razem walczą z mieszaniną pluskiew i karaluchów, które również wdychają fluor.
  A dziewczyny znów są w szortach i podczas strzelania wykorzystują swoje szkarłatne sutki i gołe palce. Co daje kolosalny efekt dewastacji.
  I wojownicze kobiety śpiewają;
  My, dziewczyny, staliśmy się fajniejsze,
  Z impetem miażdżymy owady...
  Nasza armia jest ze stali
  Już niedługo będzie cicho!
  . ROZDZIAŁ nr 11.
  Kiedy rudowłosa przerwała jej opowieść, Catherine mruknęła:
  - Mogliśmy to skrócić!
  Elżbieta skinęła głową:
  - Zwięzłość jest duszą dowcipu!
  Euphrosyne napisała na Twitterze:
  - Tak! To prawie jak historia! I szczerze mówiąc, masz już dość opisywania nóg z odkrytymi palcami i szkarłatnych sutków!
  Elena zachichotała i zauważyła:
  - Po prostu trochę mnie poniosło! Ale trzeba przyznać, że jest fajnie!
  Elżbieta skinęła głową:
  - Może! Ale okazało się, że jest antypulsarowy! A teraz zjedzmy jerboę.
  A dziewczyny zaczęły jeść coś bardzo smacznego i apetycznego złotymi widelcami.
  Elena, która miała niespokojne usposobienie, nie mogła się oprzeć i zaczęła śpiewać swoim cudownym i mocnym głosem;
  Straszna wiadomość w okrutnej wojnie,
  Dziewczyna, którą kochałem na zawsze!
  Wrzucony w paszczę potwora Szatana,
  Gdzie jest Pan, sprawiedliwość i miłosierdzie?!
    
  Dziewica Natasza chodziła boso,
  Stopy tupały po zakurzonych ścieżkach!
  Przecież za grzechy, które płynęły jak źródło,
  Miała szansę wyjechać za granicę!
    
  Wczesną wiosną wyruszyłem w drogę,
  Moje stopy są tak sine od zimna!
  Nie możesz ugryźć kawałka mięsa,
  Po prostu kiwają głową w stronę szronu świerków!
    
  Więc na drodze pełnej kamieni,
  Stopy dziewczyny krwawiły!
  A w całej Rosji dawni ludzie,
  Ku miastu królów jerozolimskich!
    
  Góry Kaukazu, grzbiety pokryte śniegiem,
  Ostre kamienie kłują Cię w podeszwy!
  Ale karmiłeś się mocą ziemi,
  Wybór trudnej hadżdż do miasta Bożego!
    
  Lato, pustynia, wściekłe słońce,
  Jak nogi dziewczyny na patelni!
  Święte miasto nie jest daleko,
  Każdy dźwiga nieskończony ciężar!
    
  Tam, przy grobie Boga-Chrystusa,
  Dziewica zgięła kolana w modlitwie!
  Gdzie, o wielki, jest miara grzechu,
  Skąd czerpię siłę w prawości?
    
  Bóg jej powiedział, marszcząc brwi,
  Sama modlitwa nie może zmienić tego świata!
  Rosja ma rządzić przez wieki,
  Zgadza się, służ jej, nie prosząc o pieniądze!
    
  Dziewica skinęła głową: Wierzę w Chrystusa,
  Wybraliście Ruś na zbawiciela świata!
  Przekażę wszystkim prawdę o tym,
  Przesłanie Jezusa: Bóg bożek!
    
  Droga powrotna była łatwa i szybka,
  Bose stopy stały się mocne!
  Bóg wyciągnął swą rękę z łaską,
  Mięśnie i wola jak ze stali!
    
  I wstąpiłeś do wojska,
  Zostałem pilotem, walczyłem w Luftwaffe!
  Tam pokazała szczyt piękna,
  Niemiecki niszczyciel eksplodował na minie!
    
  Wojownik to dzielny, odważny wojownik,
  Oddany partii - sprawie Sowietów!
  Wierzę w zwycięski koniec nad szumowinami,
  Doprowadzę demoniczną sforę do ściany, do odpowiedzi!
    
  A dlaczego myśliwiec został zestrzelony?
  Nie miałeś czasu odpiąć pasów!
  A tarcza okazała się wadliwa,
  I zły faszyzm bratał się z Jankesami!
    
  Wojna stała się nierówna i okrutna,
  Nie jestem mężczyzną: gorzko płaczę!
  Jak w tarapatach możemy zanurkować na dno,
  W końcu szczęście zniknęło z Ojczyzny!
    
  Moje wołanie do Boga: Wszechmogący, po co?
  Oddzieliłeś mnie od mojej ukochanej dziewczyny!
  Nawet gdy było zimno, nie nosiłem płaszcza,
  I biła dla trzech przeciwników!
    
  Czy ona na to nie zasługuje?
  Spotkaj się ze mną z kwiatami na cześć zwycięstwa!
  Upiecz obfite ciasta na święta,
  A Natasza i ja przyjdziemy na paradę!
    
  Surowy Pan odpowiedział ponuro:
  Kto jest szczęśliwy na świecie, kto ma się dobrze?
  Ciało będzie cierpieć i jęczeć z bólu,
  Przecież ludzkość jest podła i grzeszna!
    
  A zatem, kiedy przyjdę w chwale,
  Wrzucę do Gehenny każdego, kto nie jest godzien życia!
  Wskrzeszę twoją dziewicę i ciebie,
  Wtedy najlepszy nie będzie chciał się dzielić!
  Podczas wykonywania tej ballady inne dziewczyny zaczęły nawet śpiewać z energią.
  Ekaterina zauważyła z uśmiechem:
  - Piosenka pomaga nam budować i żyć,
  I z tą lirą odlatujemy...
  I który idzie przez życie śpiewając,
  On nigdy i nigdzie nie zniknie!
  Elżbieta zgodziła się:
  - Rzeczywiście, piosenka jest dobra!
  Po czym dziewczyny dokończyły przysmak. I czuli się, jakby byli pod wpływem alkoholu. W ich głowach zaczęła grać muzyka. Dlaczego mięso jerboa jest tak cenione? Wywołuje intensywną euforię i poprawia samopoczucie.
  Dziewczyny poczuły przypływ sił i zaczęły tańczyć. Zaczęli podskakiwać, wymachując nagimi, wyrzeźbionymi, wdzięcznymi i bardzo uwodzicielskimi nogami.
  I oczywiście w tym samym czasie zaczęli śpiewać;
  Jesteś Świętą Matką Boga, nieziemską,
  Ześlij nam swoje niebiańskie łaski!
  Niech tafla rzeki błyszczy jak szafir,
  Przestrzenie Matki Ziemi, moje ulubione!
    
  Niech inspiracja płynie w Twoim sercu,
  W ognistym wybuchu dusz dziewcząt!
  Z nieostrożnym muśnięciem przyjemności,
  Napisz do mnie przyjaciel swojego serca i marzeń!
    
  Zachowaj piękno w czarującej niewinności,
  To nie nasz los - ryzykujemy utratę wszystkiego!
  Chociaż czasami, wierz mi szczerze,
  Armia marzy o objęciach młodych królów!
    
  W pasie owinięte są wstęgi kul,
  Na plecach mają plecak, a w rękach granatnik!
  Wrogowie są jak grube owce, uwierz mi,
  Armia odważnych Amazonek rozerwie ich na strzępy!
    
  Noc, czarny aksamit, koc nieba,
  A klatka piersiowa ściskała mnie z podniecenia!
  Jakby naciskał futrzany koc,
  Tak trudno nawet powiedzieć słowo i oddychać!
    
  To są ciężary nieśmiałej miłości,
  W tej żałosnej wojnie!
  Wierzę jednak, że będę szczęśliwy
  I będę służyć mojemu ojczyźnie!
    
  Dziewczyny zdjęły buty
  Bieganie boso po śniegu!
  Nogi robią się czerwone na mrozie,
  To jakby poparzyć je wrzącą wodą!
    
  Ale prędkość tylko wzrasta
  Reduta miga przed nami,
  Karabin maszynowy pluje ołowiem!
  Nie szukamy miejsca w niebie,
  Rzucaj, gdziekolwiek Pan pośle!
    
  Błyszczące bose obcasy,
  Pędzimy po drutach kolczastych!
  Dziewczyny są Rosjankami, proste;
  Na pewno wygramy!
    
  Reduta została zdobyta, wszystkie trupy,
  Wywiesiła dumną, czerwoną flagę!
  Ambicje złych orków zostały stłumione,
  My, jak orły, szybujemy w poezji!
  Piosenka jest naprawdę chwytliwa. Ale dziewczyny chcą czegoś więcej. Są pełni energii i chęci pokazania swojej fenomenalnej kosmicznej mocy mutantów.
  Elena tupała bosą stopą tak mocno, że płytki popękały i zawarczały:
  - Chcę walczyć! Energia we mnie bulgocze!
  Tutaj sprzedawca robotów napisał na Twitterze:
  -Śpiewasz bardzo kwazarycznie! Zaśpiewaj coś innego, a dobrze ci zapłacą!
  Elżbieta poprawiła:
  - Niedobrze! I pieniądze kwazara!
  Robot skinął głową:
  - Podłączę Cię do Hypernetu, a jeśli zrobisz coś fajnego, otrzymasz duże transfery finansowe!
  Elena mruknęła:
  - Czy to prawda? To będzie hiperkwazar!
  Ekaterina zauważyła:
  - Zaśpiewajmy o miłości pomiędzy chłopcem i dziewczynką. I będzie niezwykle, wspaniale.
  Eufrozyna skinęła głową śnieżnobiałą i bardzo piękną głową z bujnymi włosami:
  - Otóż to! Takie piosenki to ogromny sukces!
  Rudowłosa lisica dodała szczerząc zęby:
  - Nie obchodzi mnie, co śpiewać, byle pieniądze były przekazywane bardziej energetycznie! To jest najważniejsze!
  A cztery dziewczyny z wielkim entuzjazmem zaśpiewały wspaniały, choć nieco staromodny romans, który okazał się całą balladą;
  Co się stało z delikatną panną młodą,
  Cierpię z czarną duszą!
  Wspominając jej piękną twarz,
  Co mam zachować, kiedy idę na bitwę?
    
  Pamiętam, jak szliśmy powoli ścieżką,
  Przez spokojne wioski, pustkowia!
  Nosisz fantazyjne ubrania,
  Krok do klasztorów jest łatwy!
    
  A na polu dojrzewa złota trawa,
  Wiatr rozwiał całą mgłę!
  Prawosławie będzie w wiecznej chwale,
  Światło nadziei w modlitwach chrześcijan!
    
  Bose stopy na drogach,
  Dziewczyna i ja żałujemy za nasze grzechy!
  Czcijcie i wierzcie Świętemu Bogu,
  On zważy Twoje życie na wadze!
    
  A gdy zagrzmiał głos z tronu,
  Nie jesteście godni wejść do Mojego raju!
  Ponieważ świętość nieba,
  Niedostępne, nawet nie marz!
    
  Do was grzeszników w niskich, brudnych kłopotach,
  Należy trwać i trwać przez wieki!
  Ceniona jest tylko odwaga w zwycięstwach,
  Jak stop, armia rosyjska jest zjednoczona!
    
  Nasz żołnierz nie chodzi do tawern,
  Picie wódki jest dla niego obrzydliwe - zło!
  Jest najsilniejszym wojownikiem - burzą świata!
  Ktokolwiek wejdzie na Ruś, zostanie wymieciony w gówno!
    
  Krok mojej dziewczyny na ścieżce,
  Za mną rozdarta torba!
  Dba o swoje buty
  Oddałem wszystko Bożym spichlerzom!
    
  I już czuje czarny zapach spalenizny,
  Horda przetoczyła się przez wioski!
  Cały kraj był rozdarty,
  W popiołach i ruinach miasta!
    
  Wtedy dziewczyna się oburzyła,
  Nie, to nie jest kwestia chowania się w piwnicy!
  I z całą pasją prosiłem o pójście na front,
  Ponieważ Jezus wołał!
    
  Dali jej samolot do pokonania nazistów,
  Aby mogła latać, wielbiąc Chrystusa!
  Aby było gorąco na czystym niebie,
  Niech niebo zbliży się do Krautów!
    
  Tak, walczyła ze wszystkich sił
  I modliła się złośliwie przed ikoną!
  Nie chciałem zostać złapany przez grób,
  Wytępiła niezliczone gady!
    
  Ale ostatnia bitwa wypadła źle,
  Z jakiegoś powodu pękł zbiornik paliwa!
  Zlituj się, modlę się do Boga płacząc,
  Szkoda, jeśli dziewczyny płoną!
    
  Jezus odpowiedział mi surowo:
  Cierpiałem dla Ciebie, cierpiałem!
  A teraz uwierz mi, nie ma już trumny,
  Wszechmogący wskrzesił wszystkich, którzy upadli!
    
  A teraz twoja oblubienica jest w niebie,
  Brawo dla niej, sam otarłem łzę!
  Uwierz mi, dla Ciebie też jest miejsce,
  Zrealizujesz swoje dawne marzenie!
    
  Po prostu wiem - służba Rosji,
  W ten sposób można podobać się Bogu!
  Co czyni całą planetę szczęśliwszą?
  Trzeba służyć Ojczyźnie z całych sił!
    
  Głównym grzechem jest odwrócenie się od Ojczyzny,
  Nie idź na wojnę, połóż się w krzakach!
  Wolę rolę żałosnego klauna,
  Nie znając piękna Pana!
    
  Więc idź i zemścij się na faszystach,
  Jezus rozkazał tak groźnie!
  Dym zniknie w pachnącym powietrzu,
  Będzie czas na pokojowe sprawy!
    
  Perły śnieżne z morza, błyszczą jasno,
  Zamieć wiruje loki owiec...
  Nasza Ojczyzna jest granitową wiarą,
  Szczerze mówiąc, Krauci nie są straszni!
    
  Brzęk metalu, skrzypienie rolek -
  Czołgi czołgają się przez granice Rosji!
  Zbudujmy grzbiet ostrych bagnetów,
  Z okrzykiem "Hurra" ruszyliśmy do ataku!
    
  Krawat na szyi w kolorze świtu,
  Do walki zainspirował nas pewien pomysł.
  Wybór jest tylko jeden - wygrać lub zginąć,
  Tutaj szkarłatna flaga powiewa nad redutą!
    
  Blade usta, wieje zamieć,
  Schwytana dziewczyna miała związane ręce...
  O, jak bezlitosny jest los,
  W przenikliwym zimnie, boso na szafot!
    
  Ale nie chciałem wpaść w pętlę,
  Zebrała siły i chwyciła Niemca.
  Nie ma na Ziemi nikogo silniejszego od nas,
  Nie potrzebujemy waszego podłego miłosierdzia!
    
  I tak umarła, gryząc gardło,
  Rosjanka, Tanya Krasnova.
  Ale droga zaprowadzi nas do Berlina,
  Budujmy świat bez przemocy, nowy!
    
  Ilu moich braci zginęło,
  Wszyscy ochotnicy, tylko chłopcy.
  Za pionierów biednych, bosych -
  Ciasto na śniadanie, bułki na obiad!
    
  Jesteśmy pod Berlinem, triumf już wkrótce,
  Znak Komsomołu rozświetla Twoją klatkę piersiową!
  Mimo że buty są za ciasne, bo nie jestem do nich przyzwyczajona,
  Ale kolor szczęścia w maju inspiruje!
    
  Führer jest w piekle, huragan ucichł -
  Nadeszła radość, słychać śmiech dzieci!
  Legowisko śpi w popiołach podziemnego świata,
  A nad Ojczyzną - Czerwone Słońce!
  Dziewczyny śpiewały z wielkim entuzjazmem. I rzeczywiście, natychmiast otrzymali miliony polubień. A z pieniędzmi jest trochę gorzej, ale też idzie dobrze. Dziewczyny nie mają więc na co narzekać.
  Elena skinęła głową:
  - Chodźmy, dziewczyny! Teraz zabieram głos. A jeśli już zacznę pić, to w taki sposób, że nikomu nie będzie to wystarczać.
  A zmutowani wojownicy i badacze znów zaczęli śpiewać;
  Przepływ fali to przybrzeżny kryształ,
  Bryza jest świeża, delikatna, odlotowa!
  A śnieg pada tak śnieżnobiały,
  Nad Matką Ziemią, szaro!
    
  Promienie złociły zaspy,
  A płatki opadły jak puch!
  Szybko zrzuć ciężary ze swojej duszy,
  Żeby zapał nie wygasł od razu!
    
  Jestem bosą dziewczyną
  Teraz zły mściciel partyzancki!
  Podarta spódnica w łaty,
  Faszyści napadli na ojczyznę!
    
  Teraz sytość rzuciła się w otchłań,
  Nieświeże krakersy na lunch!
  Wierzę, że faszyści zostaną pokonani,
  A wyczyn dziewcząt jest uwielbiony!
    
  Umieściła materiały wybuchowe w szynach,
  Mimo, że noc była zimna!
  Deszcz lał niemiłosiernie,
  Wydawało się, że kłopoty sięgnęły dna!
    
  Ale pociąg z Niemcami został wysadzony w powietrze,
  Faszystowskie czołgi nie mogą przejechać!
  Choć ideału na świecie nie ma,
  Zachowuję w sercu motyw miłości!
    
  Ścieżka jest bardzo długa, straciłem nogi,
  Ale zebrałem wszystko o Niemcach!
  Wierzę, że Hitler dostanie to w pysk,
  Za twoje bezprawie!
    
  Bohaterstwo nie zna wieku,
  Nie ma ograniczeń - śmierć nie zna!
  Wyjdziemy w nieograniczoną przestrzeń,
  Aby natychmiast otrzeć łzy smutku!
    
  Osiągnijmy nową wielkość
  Czerwona flaga nad całą planetą!
  I ty wnosisz swój wkład: emocjonalny, osobisty,
  Noście to w prozie i poezji!
    
  Co więcej, nie dla próżnych rozmów,
  W końcu słowo to młot, ostry sierp!
  Bez podłego kultu relikwii,
  I wraz ze stworzeniem rosyjskiego herbu!
    
  Podbili pół Europy,
  Oczywiście potrzebujemy nowego świata!
  Strumienie kawalerii, piechoty,
  Podbijmy ogrom Wszechświata!
    
  I nadszedł czas, abyś służył Rosji,
  Moi drodzy potomkowie!
  Aby wakacje były pod błękitnym niebem,
  Aby gołębie wystrzeliły w górę!
  Dziewczyny wypuściły trochę swojej szalonej energii. I znudziło im się śpiewanie. Co więcej, od dawna nie ma Rosji. Ludzkość jest jedną siłą. Ma nawet dwóch najwyższych koordynatorów: według tradycji mężczyzna i kobieta. Są wybierani co trzy lata w Hypernet. Co więcej, nie więcej niż jedną kadencję. A na drugą kadencję będzie można wrócić dopiero po trzydziestu latach. Ma to na celu uniknięcie uzurpacji władzy i ustanowienia reżimu autorytarnego. Tak naprawdę za trzy lata wyżsi koordynatorzy nie będą mieli czasu na wzmocnienie się na tyle, aby zostać dyktatorami, a tradycja demokracji odgrywa tu pewną rolę.
  W USA ani jeden prezydent nie został nigdy dyktatorem, a Roosevelt pozostaje wyjątkiem. W Rosji jest pod tym względem gorzej. Jeden władca popełnił wiele błędów i rozszerzył swoją władzę. Ale po tym system w jakiś sposób stał się bardziej demokratyczny. Uprawnienia prezydenta zostały skrócone do pięciu lat i dwóch kadencji. I jakoś się do tego przyzwyczailiśmy.
  Aż w końcu wszystkie kraje świata zjednoczyły się. Najpierw powstała hegemonia Rosji, USA i Chin. Przyłączyły się do tego inne kraje.
  Co dziwne, integrację światową ułatwił upadek prawie wszystkich religii świata. Ludzie zmądrzeli i zdali sobie sprawę, że to wszystko były bajki i czysto ludzkie wyobrażenia o Bogu Stwórcy, a tym bardziej o innych Bogach. W rzeczywistości wszystko jest znacznie bardziej skomplikowane i prostsze. Ale ani jedna ludzka książka nie jest prawdą, ani sto nie jest całkowicie fałszywych.
  Wszystkie religie są zarówno światłem, jak i pragnieniem dobra, ale znowu są ludzkie. I fantazje ze świata i natury ludzi oraz psychiki. Ludzie zaczęli to rozumieć i nastała moda na nową wiarę: we wszechmoc ludzkiego Rozumu. Potem kraje zniknęły i nastąpiła jedność.
  Ponadto do jedności przyczyniło się również zmniejszenie liczby mężczyzn. Mężczyźni są bardziej agresywni, podczas gdy kobiety, wręcz przeciwnie, są miłe. Z tego powodu ludziom łatwiej było się zgodzić. A to nie jest sposób, w jaki kobiety chcą się rozstać.
  Dlatego ludzkość stała się jedną potęgą i demokratyczną republiką, w której prawie nie było separatyzmu. No prawie, bo były pewne próby. Zmutowane dziewczyny też się z tym zmagały. Zatem separatyzm może doprowadzić do nowych, już gwiezdnych wojen między ludźmi.
  Lepiej mieć zjednoczoną demokrację. Co więcej, jest to jedność w różnorodności. A nie chęć zjednoczenia. Jednocześnie praktycznie cała populacja wyznaje jedną religię: archhomoteizm - wiarę we wszechmoc Ludzkiego Umysłu i to wszystkich jednoczy. Ale jednocześnie oczywiście nadal istnieją różne rodzaje sekt, choć rzadko. Niektórzy są chrześcijanami, inni buddystami, są muzułmanie i najnowocześniejsze formacje. Jest ich niewiele i zazwyczaj nie są groźne.
  Ale zdarzały się też ataki terrorystyczne na tle religijnym, ale też bardzo rzadko.
  Świat ludzi, w którym jest wielokrotnie więcej dziewcząt niż mężczyzn, wyróżniał się stabilnym, postępowym rozwojem, ciszą i spokojem, niemal bez przestępczości.
  Ale jednocześnie czegoś mu brakowało. Na przykład przygody i walka ze złem.
  Chociaż w rzeczywistości wirtualnej jest to całkiem możliwe.
  I organizuj dla siebie przygody każdego dnia.
  A teraz dziewczyny wyraźnie chcą wskoczyć do wirtualnych światów, zamiast wdawać się w ślepe śledztwo.
  Takie przygody tam czekają.
  Elżbieta przypomniała sobie, jak walczyła zimą pod Moskwą. Było wtedy strasznie zimno. Następnie Niemcy złapali dwóch chłopców-pionierów. Przeszukali ich i rozebrali do majtek. Potem wypędzili nas w śnieg, prawie nagich.
  Dzieci w wieku około dwunastu lat chodziły boso po zmarzniętym, bardzo palącym śniegu. To było bardzo bolesne. Ich stopy stały się szkarłatne jak stopy gęsi. Następnie zapędzono ich do ciepłej chaty, ogrzano, a potem znowu wyprowadzono na zimno.
  Pionierzy odczuwali straszny ból i jęczeli. Nie przekazali jednak Niemcom żadnych informacji.
  Następnie, stosując jeszcze bardziej okrutną metodę, dzieci wkładano bosymi stopami do płonącego węgla. I to strasznie bolesne, zwłaszcza po mrozach, a w powietrzu unosi się ten zapach, jakby pieczono jagnięcinę. A niemieckie wojowniczki mięsożernie oblizują wargi.
  Oto okrucieństwo, które zostało pokazane. Jeden facet nie wytrzymał i się załamał.
  Powiedział, że wie, gdzie wojska radzieckie zamierzają zaatakować. Cóż, oczywiście, że to był żart. Ale chłopiec przypadkowo zgadł. I rzeczywiście, Niemcom udało się przegrupować i zamknąć przełom.
  Naziści wyprowadzili jednego z chłopców, półnagiego i bosego, na śnieg. I tam zostawili go na przenikliwym zimnie, aż zamienił się w lód. A chłopcu, który się załamał, powiedziano, że i tak nie ma dla niego odwrotu, i zaproponowali, żeby albo został wydalony, albo mógł dalej służyć Niemcom.
  Wybrał służbę. Jednak uchwyciwszy moment, udało mu się uciec.
  Potem, już po wojnie, już jako dorosły przyznał, że stracił serce do Elżbiety.
  Odpowiedziała z westchnieniem:
  - Gdyby to byli ty, zbyt wielu ludzi by się załamało. Nie mnie osądzać!
  Tak naprawdę tylko w książkach bohaterowie pozostają niezmienni w obliczu tortur. Wszystko w życiu jest o wiele bardziej skomplikowane.
  Chociaż w tym wszechświecie wojna została wygrana. Istnieją jednak wszechświaty równoległe, w których wydarzyło się znacznie gorzej niż w ich.
  I można by o tym napisać historię.
  . ROZDZIAŁ nr 12.
  Dziewczyny rzuciły się szybkim lotem w stronę planety Ziemia. Ma bardzo dużą populację i prawdopodobnie największą liczbę pacjentów psychiatrycznych. Tylko na nim można znaleźć przynajmniej jakąś wskazówkę w poszukiwaniu tajemniczych przestępców. A może uda Ci się wciągnąć.
  Elżbieta, będąc medium, pamiętała jeden z równoległych światów, w którym było jeszcze gorzej niż podczas Wielkiej Wojny Ojczyźnianej.
  W styczniu 1943 roku Niemcy zdobyli zmutowanego asa. Jako młody człowiek przeszedł również modyfikację i uzyskał supermoce. Początkowo walczył na froncie śródziemnomorskim z Brytyjczykami i Amerykanami. Został pierwszym pilotem Luftwaffe, który zestrzelił dwieście samolotów, otrzymując Krzyż Kawalerski Żelaznego Krzyża z liśćmi srebrnego dębu, mieczami i diamentami.
  Po zestrzeleniu trzystu samolotów jako pierwszy w III Rzeszy otrzymał Krzyż Zasługi Wojskowej w złocie i diamentach. Po czym został przeniesiony na front wschodni.
  Tam wziął udział w epickiej bitwie pod Kurskiem. Zmutowany młody mężczyzna, blond chłopiec, który wyglądał jak chłopiec, który nie miał nawet wąsów ani brody, wyglądał jak nastolatek w wieku około czternastu lat, do tego czasu stał się niesamowicie silnym myśliwcem powietrznym. I nie mogli go trafić, ale on sam intuicyjnie wyczuwał skupiska samolotów wroga.
  A jego instynkt i dokładność stały się nadprzyrodzone. I tak słynnie strącił radzieckie samoloty, że otrzymał przydomek Biały Diabeł, i bał się go jak ognia.
  Co więcej, otrzymał unikalny eksperymentalny myśliwiec ME-309, który miał siedem punktów ostrzału jednocześnie - trzy armaty powietrzne i cztery karabiny maszynowe, i nikt nie mógł się temu oprzeć.
  Chłopiec o imieniu Wolf, który przeżył mutację, szybko zarabiał rachunki. I zestrzelił około pięciuset samolotów w ciągu dwóch miesięcy Wybrzeża Kurska. A za nim podążyli inni niemieccy piloci. Naziści zachowali przewagę w powietrzu. I udało im się uniknąć porażki na lądzie. To prawda, nie było zwycięstwa. Naziści wycofali się na swoje pierwotne linie i zdobyli tam przyczółek. Linia frontu okazała się stabilna.
  Straty ZSRR okazały się wyższe niż w prawdziwej historii. Nawiasem mówiąc, alianci również przełożyli lądowanie na Sycylii. Bali się przenieść walki na kontynent. A Wolf Rommel, bo tak miał na imię zmutowany pilot, zaszczepił w nich strach.
  Ponadto Wolfowi podczas swojej śródziemnomorskiej kariery lotniczej udało się zestrzelić samolot przewożący samego Montgomery'ego. Zmarł najbardziej utalentowany angielski dowódca. Z tego powodu Brytyjczycy przełożyli lądowanie na Sycylii. A potem całkowicie z tego porzucili. Roosevelt był także bardziej zainteresowany pokonaniem Japonii niż dostaniem się do Europy.
  Tak więc Wolf Rommel skutecznie walczył i zestrzelił samoloty ZSRR z wielkim zapałem. Nie bez powodu jest mutantem.
  Zmniejszyło się także bombardowanie III Rzeszy i jej fabryk. Umożliwiło to Niemcom wprowadzenie do produkcji nowego czołgu Panther-2 z mocniejszym uzbrojeniem i opancerzeniem już we wrześniu 1943 roku. Czołg miał dobrą ochronę czoła: kadłub miał grubość 100 mm, a wieża 120 mm. A boki mają 60 mm. A wszystko jest na zboczach. Pozwoliło to Panther-2 wytrzymać ataki mniejszych sowieckich dział. Ponadto w 71EL znajduje się także działo 88 mm, bardzo mocne i szybkostrzelne, penetrujące radzieckie pojazdy z dużej odległości. Jednocześnie właściwości jezdne Panther 2 nie były złe. Ważący 53 tony, miał silnik o mocy 900 koni mechanicznych. Oznacza to, że nie mógł poruszać się gorzej niż sowiecki trzydzieści cztery. Ponadto Tiger 2 wszedł do masowej produkcji wcześniej.
  Niemcy kontrolowali największe złoża boksytów w Zaporożu, dlatego ich czołgi posiadały dobrej jakości opancerzenie.
  Jesienią wojska radzieckie bezskutecznie próbowały nacierać na Ukrainę i w centrum.
  Za pięćset zestrzelonych samolotów radzieckich Wolf Rommel otrzymał nową nagrodę: Krzyż Kawalerski Żelaznego Krzyża ze złotymi liśćmi dębu, mieczami i diamentami. A za siedemset pięćdziesiąt samolotów wyjątkową nagrodą jest Krzyż Kawalerski Żelaznego Krzyża z platynowymi liśćmi dębu, mieczami i diamentami. A za tysiąc zestrzelonych samolotów Hitler zatwierdził nagrodę specjalną: Gwiazdę Krzyża Rycerskiego Żelaznego Krzyża ze srebrnymi liśćmi dębu, mieczami i diamentami.
  A kiedy zmutowany pilot przekroczył do Nowego Roku półtora tysiąca zestrzelonych samolotów, otrzymał kolejną nagrodę: Gwiazdę Krzyża Rycerskiego Żelaznego Krzyża ze złotymi mieczami i diamentami z liści dębu.
  Konta więc aktywnie narastały, jak w bajce.
  Wolf Rommel stał się fenomenem, na którym wzorowali się inni piloci Luftwaffe.
  W styczniu Armia Czerwona próbowała nacierać w pobliżu Leningradu, ale nie była w stanie przebić się przez obronę. A na Ukrainie wojska radzieckie nie odniosły sukcesu. Ponadto niemieckie czołgi były produkowane w dużych ilościach. A szczególnie "Pantera" była bardzo dobra w obronie.
  W ciągu dwóch miesięcy Wolf Rommel zestrzelił ponad pięćset kolejnych radzieckich samolotów.
  Zima się skończyła. Niemcy gromadzili siły do nowych ofensyw. Mieli doskonały, wielozadaniowy samolot szturmowy z napędem śmigłowym, TA-152, lepszy od samolotów radzieckich. I samoloty odrzutowe.
  Dlatego Stalin postanowił zająć się tym konkretnie. Linia frontu pozostała taka sama jak latem 1943 roku.
  Niemcy jednak gromadzili siły do ofensywy. Liczba "Panter"-2 rosła i mogły one przystąpić do zdecydowanej ofensywy.
  Hitler bardzo na to liczył.
  W międzyczasie Stalin negocjował z Churchillem i Rooseveltem. Oświadczyli, że lądowanie we Francji jest niemożliwe i nie ma sensu. Żołnierze będą ginąć tylko na próżno.
  Tak, Niemcy nadal są silni. Trudności pojawiły się także w przypadku Lend-Lease. Hitler nieco złagodził swoją politykę wobec Żydów i dał do zrozumienia, że mógłby całkowicie porzucić antysemityzm, gdyby Zachód zawarł z nim pokój i pomógł.
  Stalin zdawał sobie sprawę, że znalazł się w trudnej sytuacji. Kraj jest wyczerpany i zestresowany. Zimą Niemcy uchronili się przed porażką, a późną wiosną i latem mogą odnieść zwycięstwo. Lepiej więc w nie nie ingerować.
  Była oczywiście nadzieja na nową technologię. Czołgi T-34-85 i IS-2. Ale oczywiście nie są tak silni jak "Pantera"-2 i "Tygrys"-2. Tak, IS-2 jest gorszy pod względem uzbrojenia, jakości pocisków i przedniego pancerza. Tyle, że nowe czołgi są przynajmniej w czymś lepsze od starych. Zwłaszcza T-34-76, który nie był w stanie przebić nawet burty Tygrysa-2.
  Stalin zebrał swoje najbliższe grono. Bunkier znajdował się pod ziemią na Kremlu.
  Jak dotąd Niemcy nie bombardowali aktywnie Moskwy. Ale opracowywali rakiety FAA i, oczywiście, potężne bombowce odrzutowe, przeciwko którym lotnictwo i obrona powietrzna ZSRR były wciąż bezsilne.
  Ponadto naziści otrzymali już do serii nowe samoloty. Oraz TA-152, który mógł unieść do dwóch ton bomb. Oraz bombowiec Yu-288, przewożący już do sześciu ton i posiadający większy zasięg, prędkość i broń defensywną. A to właśnie te z tej serii. I są zmiany. Jest to przede wszystkim czterosilnikowy Yu-488, rozwijający prędkość do siedmiuset kilometrów na godzinę, co jak na bombowiec jest bardzo dużo i mogący unieść do dziesięciu ton masy. I jeszcze potężniejszy sześciosilnikowy TA-400. Przenosił więcej bomb i był chroniony przez trzynaście armat powietrznych. Poza tym mógłby mieć także silniki odrzutowe.
  Wiadomo więc, że w stolicy długo nie zazna spokoju. Niemcy wypuścili także karabin szturmowy MP-44, który był wówczas najlepszym na świecie. A mieli już w drodze serię "E", która nie miała sobie równych.
  Było więc jasne, że ZSRR może równie dobrze przegrać tę wojnę. Co więcej, cała Europa pracowała dla Hitlera. I werbowano cudzoziemców do piechoty, do fabryk i tak dalej. Pod względem kadrowym, biorąc pod uwagę terytoria okupowane, III Rzesza ma znaczną przewagę. A jakość broni jest prawdopodobnie jeszcze wyższa.
  Chociaż ME-262 nie jest jeszcze doskonały i jest za wcześnie, aby wprowadzić go do produkcji. Ale są TA-152 i ME-309, które są już w serii i walczą dobrze. Zarówno ich prędkość, jak i broń są w najlepszym wydaniu. To prawda, że \u200b\u200bsamochody dużo ważą, co wpływa na zwrotność. Ale potężna broń pozwala zestrzelić za jednym zamachem, a prędkość podczas nurkowania maleje, gdy na przykład Jak wpadnie w ogon. A w manewrowaniu pionowym niemieckie samoloty są silniejsze i mają większą prędkość.
  Jakowlew poinformował Stalina o Jak-3, który był w fazie rozwoju, lżejszy i bardziej zwrotny niż Jak-9.
  Stalin słuchał tego, patrząc na portret Aleksandra Suworowa. Ten dowódca carskiej Rosji był wyjątkowy i żył prawie siedemdziesiąt lat, będąc niepokonanym. Chociaż nie dano mu dużych armii. A najgłośniejsze zwycięstwa nad Francuzami nie przyniosły Rosji ani centymetra ziemi. Ale wiedział, jak wygrywać liczbami.
  Teraz Niemcy zaczęli formować legiony z niemal całej Europy. Hitler położył kres terrorowi wobec Żydów, a nawet zaczęli rekrutować od nich bataliony ochotników.
  Pojawiła się także Polska Armia Wyzwolenia, jako przeciwwaga dla armii polskiej.
  Do III Rzeszy, zwłaszcza do jednostek SS, werbowano Francuzów, Holendrów, Belgów, Duńczyków i innych Europejczyków. W ZSRR pojawiły się zarówno dywizje białoruska, jak i ukraińska. W miarę postępu wojny Niemcy stali się mądrzejsi i bardziej elastyczni. A teraz na Białorusi istniała Rada Centralna, a przeciwko partyzantom użyto lokalnych sił. Formalnie Białoruś uzyskała autonomię i pojawiły się pozory samorządu. Podobnie jak na Ukrainie. Gdzie Bandera został zwolniony z więzienia. I zaczęły powstawać nowe podziały nacjonalistyczne.
  Zatem ZSRR nie miał przewagi pod względem siły roboczej. A jeśli chodzi o technologię, przewaga przeszła na Niemców.
  Stalin zauważył:
  - Produkcja Jak-3 wymaga dużej ilości wysokiej jakości duraluminium. A jego dostawy z USA i Wielkiej Brytanii gwałtownie spadły. A sojusznicy już bezczelnie żądają, abyśmy za to płacili złotem!
  Jakowlew odpowiedział westchnieniem:
  - Tak, na razie głównym myśliwcem pozostaje Jak-9! I należy zwiększyć jego produkcję.
  Iljuszyn powiedział:
  - Produkcja samolotów osiągnęła sto dziennie, w tym czterdzieści myśliwców. Ale ich jakość spadła. Wiele samochodów waży trzysta lub czterysta kilogramów cięższych od standardowych i dlatego są gorsze od Niemców nawet pod względem zwrotności!
  Dowódca lotnictwa skinął głową:
  - Mamy po prostu katastrofalny stosunek strat w bitwach powietrznych - jeden do dziesięciu na korzyść Niemców. A piloci są słabo wyszkoleni. Sojusznicy przestali dostarczać benzynę lotniczą, a ich brakuje. A samochody radzieckie nie różnią się jakością. Poza tym Niemcy mają całą plejada doskonałych asów. Są też kobiety-piloci. Na przykład Albina i Alvina, dwie nowe gwiazdy, otrzymały już Krzyże Rycerskie ze srebrnymi liśćmi dębu, mieczami i diamentami, zestrzeliwszy ponad trzysta samolotów każda.
  I to w krótkim czasie!
  Stalin skinął głową i zauważył:
  - Wolf, ten pilot terminatora nie jest sam!
  Dowódca skinął głową:
  - Gdyby tylko taki był!
  Najwyższy Dowódca zapytał:
  - Co powie Żukow?
  Marszałek ZSRR odpowiedział smutnym spojrzeniem:
  - Potrzebujemy nowej broni. Czołg T-34-85 nie jest wystarczająco mocny. Jego działo nadal nie przebija czoła ani Pantery-2, ani Tygrysa-2. Niemcy opracowali bardziej zaawansowaną Panterę-3, która powinna mieć pancerz Tygrysa-2, przy mniejszej masie i mocniejszym silniku. Jeśli taki czołg wejdzie do produkcji, będziemy całkowicie zniszczeni!
  Stalin mruknął:
  - A co z IS-2?
  Żukow odpowiedział szczerze:
  - Przedni pancerz wieży jest raczej słaby. Nawet prosta "Pantera" bez problemu poradzi sobie z odległością kilometra, a dzięki pociskowi podlufowemu jeszcze dalej!
  Najwyższy zauważył:
  - Dlaczego jego zbroja na czoło nie miała grubości 160 milimetrów?
  Żukow odpowiedział szczerze:
  - Ponieważ potężna broń jest już ciężka. A skrzynia biegów po prostu się zablokuje.
  Byliśmy zmuszeni z tego zrezygnować i ograniczyć się do 100 milimetrów w czole.
  Stalin uśmiechnął się i wyglądał nieuprzejmie. Następnie zapytał:
  - A co, jeśli zmniejszymy pancerz boczny IS-2 z dziewięćdziesięciu milimetrów do pięćdziesięciu, a tym samym wzmocnimy czoło?
  Żukow skinął głową:
  - To całkiem możliwe, towarzyszu Stalin. Jednak opracowanie nowej wieży i wprowadzenie jej do produkcji wymaga czasu!
  Marszałek Wasilewski zauważył:
  - Niemcy w tym przypadku będą mogli walnąć wieżę IS-2 w bok bazookami i faustpatronem oraz lżejszymi działami. Jest to więc kontrowersyjna decyzja!
  Najwyższy warknął:
  - Nieważne, gdzie go rzucisz, wszędzie jest klin!
  Jakowlew zauważył:
  - Powinniśmy rozwijać lotnictwo odrzutowe! Niemcy mają już ME-262 walczące na niebie. Co prawda nie są one zbyt skuteczne, ale czas mija i naziści zapewne będą mieli coś lepszego.
  Beria skinęła głową i powiedziała:
  - Według najnowszych danych Niemcy opracowują myśliwiec odrzutowy ME-1100, który mógłby wystartować w powietrze jesienią tego roku. Ma kilka oryginalnych pomysłów. Trwają także prace nad ME-262 X, który powinien być mocniejszy i lepszy od poprzednich modeli oraz być gotowy do użycia bojowego.
  Stalin zapytał:
  - Jakie są szczegóły?
  Ludowy Komisarz Spraw Wewnętrznych odpowiedział z westchnieniem:
  - Są tajne i pracujemy! Ale według plotek ME-262 powinien rozwijać prędkość ponad 1100 kilometrów na godzinę.
  Świta Stalina gwizdnęła ze zdziwienia.
  Najwyższy skinął głową:
  - Wow! W takim razie zdecydowanie mamy przerąbane! Co powie Mołotow?
  Ludowy Komisarz Spraw Zagranicznych odpowiedział z westchnieniem:
  - Zachodni sojusznicy zahamowali wojnę. Wydaje się, że formalnie nadal walczą, ale w rzeczywistości nie prowadzą działań bojowych. Niemcy zaprzestali także produkcji łodzi podwodnych i skoncentrowali się na czołgach i samolotach. Ponadto zamiast rakiet FAA fabryki będą produkować najnowsze bombowce odrzutowe. A to oznacza, że będziemy bombardowani bez litości. Po prostu nie będziemy w stanie dotrzymać kroku samolotom odrzutowym!
  Stalin mruknął:
  - To jest złe! Oznacza to, że nie ma gdzie czekać na pomoc.
  Marszałek Wasilewski odpowiedział:
  - Rosja ma tylko dwóch sojuszników: armię i marynarkę wojenną!
  Najwyższy Dowódca skinął głową:
  - Tak to jest prawda! Jednak niezbyt dobry car Aleksander Trzeci to powiedział!
  Beria zauważyła:
  - Gdyby car Aleksander III żył dłużej, byłby wielki. Mógł równie dobrze wygrać wojnę z Japonią!
  Żukow uśmiechnął się i odpowiedział:
  - Gdybym był Kuropatkinem, pokonałbym Japończyków. I nic mnie nie powstrzyma!
  Stalin mruknął:
  - Przestań mówić bezsensu! Nie mamy sztucznej inteligencji, żeby tu coś wymyślić! Musimy ratować naszą ojczyznę. Wkrótce Hitler będzie nas deptał z całych sił, a to nie będzie wydawać się dużo. A my potrzebujemy konkretnych pomysłów!
  Marszałek Wasilewski, uchodzący za wielkiego stratega, sugerował:
  - Postawmy na dogłębną obronę. Potrzebujemy jak najwięcej dział, w tym przeciwpancernych. Jak radzimy sobie z ich uwolnieniem?
  Nikołaj Woznesenski z pewnością odpowiedział:
  - Bardzo dobry! Produkujemy dokładnie tyle artylerii, ile potrzebuje wojsko. Ale to już nie jest tego warte, nie będzie wystarczającej liczby ludzi dla załóg dział!
  Marszałek Wasilewski zauważył:
  - Potrzebujemy więcej, zwłaszcza dział przeciwlotniczych. Ten ostatni może być użyty zarówno przeciwko celom powietrznym, jak i naziemnym!
  Stalin skinął siwiejącą głową:
  - Musimy wyprodukować więcej dział przeciwlotniczych kal. 100 mm. Potrafią przebić czołowo Panther-2, a nawet Tygrysa-2 i jednocześnie zestrzelić natrętne niemieckie samoloty.
  Wozniesienski zauważył:
  - W przypadku armaty 100 mm nadal musimy wykonać niezbędny pocisk. I tak powstał pomysł na działo samobieżne oparte na podwoziu "trzydzieści cztery". Stwórz SU-100, który będzie łatwiejszy w produkcji niż T-34-85, ale znacznie potężniejszy pod względem uzbrojenia.
  Naczelny Wódz z satysfakcją pokiwał głową:
  - Cóż, jesteś Wozniesienskim i głową! Teraz zaśpiewajmy!
  A tłum śpiewał chórem:
  W bezkresie cudownej Ojczyzny,
  Zahartowani w walce i pracy...
  Skomponowaliśmy radosną piosenkę,
  O wspaniałym przyjacielu i przywódcy!
  
  Stalin, to jest chwała wojskowa,
  Stalin, to jest ucieczka młodości...
  Walka i zwycięstwo pieśniami,
  Nasi ludzie podążają za Stalinem!
  
  Walka i zwycięstwo pieśniami,
  Nasi ludzie podążają za Stalinem!
  Cóż, Czerwone Imperium gromadzi siły, aby odeprzeć atak. Ale z drugiej strony Hitler przygotowuje ofensywę. Produkcja broni w Niemczech rośnie. "Pantera"-2 stała się lepiej chroniona w czole wieży dzięki osłonie działa kal. 150 mm ustawionej pod kątem i czole kadłuba kal. 100 mm ustawionej pod kątem 45 stopni. To wystarczy, aby T-34-85 nie przebił czołowo niemieckiego pojazdu. Ale może go przebić z trzech i pół kilometra.
  W ten sposób "Pantera"-2 stała się czołgiem głównym, a proste "Pantery" zostały już wycofane. Podobnie jak T-4. Ale nadal są produkowane, aby nie załamać wielkości produkcji. Podobnie jak "Tiger", pomimo wydania "Tiger"-2, nadal jest produkowany.
  Nie da się od razu przebudować całej produkcji na Panther-2. Chociaż ten czołg jest bardzo dobry. I pod względem szybkości i zbroi, a zwłaszcza broni, gdzie nie ma sobie równych.
  Na początku marca, gdy drogi były jeszcze mokre, Niemcy podjęli pierwszą próbę natarcia. I uderzyli w kierunku Woroszyłowgradu i Krasnodońska. A także Donieck.
  Te części Ukrainy zostały odbite przez Armię Czerwoną podczas kryzysu stalingradzkiego, a Niemcy nie mieli czasu na ich zwrot. Nazistom udało się osiągnąć taktyczne zaskoczenie.
  Rozpowszechniali więc dezinformację, że chcą otoczyć wojnę radziecką na Wybrzeżu Kurskim. Ale uderzyli w innym kierunku, gdzie się ich nie spodziewano!
  W walkach brały udział potężne czołgi nazistów oraz "Tygrys"-2, który w porównaniu do prawdziwej historii miał mocniejszy silnik o mocy 1000 koni mechanicznych, co oznaczało, że poruszał się szybciej i mógł służyć jako dobry czołg przełomowy.
  Niemcy początkowo szybko nacierali. Zdobyli Woroszyłowgrad, Krasnodońsk i Donieck, ale potem śnieg stopniał i ciężkie niemieckie czołgi ugrzęzły w błocie. Jednak Krautom udało się całkowicie przejąć kontrolę nad całą Ukrainą. I ogłosili swoje nowe zwycięstwo.
  W bitwach brały udział także pierwsze niemieckie czołgi serii E, w szczególności działo samobieżne E-10. Maszyna ta miała bardzo zaawansowane właściwości. Po pierwsze, jego wysokość wynosiła zaledwie 1,2 metra. A załoga to tylko dwie osoby leżące. Silnik i skrzynia biegów były ze sobą połączone. A samo działo samobieżne jest niewielkich rozmiarów, ale ma silnik o mocy czterystu koni mechanicznych. A przy dziesięciu tonach można było zmieścić 82 mm przedniego pancerza przy dużym kącie racjonalnego nachylenia i 52 mm pancerza bocznego plus rolki.
  E-10 to maszyna niemal idealna. Pędąc do stu kilometrów na autostradzie, a siedemdziesięciu na autostradzie, trudno go trafić i łatwo go zamaskować.
  Jednocześnie jest tani i łatwy w produkcji. Jedyną wadą jest to, że działo ma taką samą długość lufy jak w T-4 75 mm 48 EL. Ale penetruje radzieckie czołgi czołowo, choć z niewielkiej odległości. I jest w stanie wytrzymać uderzenia T-45-85 w czoło i prawie niemożliwe jest trafienie jej.
  A załoga też jest nietypowa - dwie wilczki z SS. Gerdę i Charlotte.
  Są gotowi walczyć jak potwory. I mają kolosalną, niszczycielską moc.
  I pokazali swoją mistrzowską klasę walki, zwłaszcza z bosymi stopami i tylko w majtkach.
  Ale oczywiście nie musimy o nich mówić tak szczegółowo. Po drugiej stronie walczą bose radzieckie dziewczyny z Komsomołu, ubrane tylko w bikini.
  I pokazują swój agresywny i fajny charakter. Strzelają celnie, rzucają dary zagłady gołymi palcami swoich opalonych, mocnych, umięśnionych nóg i jednocześnie śpiewają;
  Jesteśmy córkami drogiej Ojczyzny,
  Kraje Sowietów pod czerwonym sztandarem!
  Towarzyszu Stalinie, odważny sokole,
  Które uczynią cały świat pięknym!
  
  Moja Ojczyzna i ja urodziliśmy się w szczęściu,
  Uprawa zbóż i lnu tekstylnego...
  Wiesz, to są synowie Rosji,
  Ten człowiek będzie wszechmocny!
  
  Burza grzmi - faszyzm nas napadł,
  Armady potężnych czołgów uderzyły...
  Ale lepiej uderz przeciwnika w oko,
  Nie jesteśmy dziećmi, które łykają semolinę!
  
  Führer przedarł się konno do Moskwy,
  Na biało i ze stali polerowanej...
  Adolf Hitler zaprzedał się szatanowi,
  Myślałem, że kule go nie powstrzymają!
  
  Towarzyszu Stalinie, odważny rycerzu,
  Zderzył się z Hitlerem na listach...
  I okazało się, że Führer nie jest fajny,
  Pięść przywódcy utknęła w jabłku Adama!
  
  Teraz faszysta trzęsie się jak liść,
  Więc Stalin poważnie go okaleczył...
  Wolałby grać w wista w cyrku,
  Cóż, teraz Adolf jest tylko opalającym się tyłkiem!
  
  Koszmar nazistów świata, Stalingrad,
  Ponieważ nasi chłopcy stali się silniejsi...
  Żołnierz ziemi sowieckiej jest bardzo szczęśliwy,
  Powaliliśmy wszystkich przeciwników na rogi!
  
  Berlin upadnie u stóp dziewcząt, wiesz,
  Dziewczyny będą chodzić boso...
  Już niedługo zbudujemy raj na planecie,
  I będzie bardzo radośnie i spokojnie!
  
  Wszystko będzie dobrze we wszechświecie,
  Dziewczyny otrzymają płaszcz wykonany z diamentów...
  Czasami jest to zbyt trudne
  Ale jesteśmy krajem starszym od Atlantydów!
  
  W Rosji jest pionier i ten tytan,
  W Ojczyźnie każdy wojownik pochodzi z pieluch...
  Adolfie, jesteś frajerem i tyranem,
  Masz podbite oko od stóp dziewcząt!
  
  Kiedy komunizm jest ponad wszechświatem,
  Zasłona, jak Matka Boża rozpościera się...
  Wtedy wszelka zemsta zostanie zamknięta w klatce,
  I Jezus, Bóg Światła Imienia!
  Rzeczywiście, Pioneer Boys to prawdziwi tytani.
  I walczą z niesamowitą i dziką furią. To naprawdę dziecięcy bohaterowie. Które się nie zginają i nie łamią, choć nogi są gołe, czerwone od zimna, a chłopcy w samych spodenkach, z nagim, umięśnionym, opalonym torsem.
  A jednocześnie oczywiście wykazują charakter nie gorszy od Razinów.
  Pionierzy śpiewają z wielkim zapałem;
  Jesteśmy pionierami, dziećmi komunizmu -
  Ogień, namiot i dźwięczny róg!
  Inwazja przeklętego faszyzmu -
  Który czeka na wściekłą porażkę!
  
  Co straciliśmy w tych bitwach?
  Co zyskałeś w bitwach z wrogiem?
  Kiedyś byliśmy tylko dziećmi świata -
  A teraz wojownicy Ojczyzny!
  
  Ale Hitler zrobił krok w stronę naszej stolicy,
  Wodospad zrzucił niezliczone bomby!
  Moja Ojczyzna jest jeszcze piękniejsza niż niebo -
  Teraz nadszedł cholerny zachód słońca!
  
  Na agresję odpowiemy ostro -
  Chociaż oni sami są, niestety, małego wzrostu!
  Ale miecz jest w rękach kruchego nastolatka -
  Silniejszy niż legiony szatana!
  
  Niech czołgi pędzą lawinę za lawiną,
  I dzielimy karabin pomiędzy trzy!
  Niech policja złośliwie celuje w plecy,
  Ale Święty Bóg ukarze ich surowo!
  
  Co zdecydowaliśmy? Wykonując dzieło pokoju -
  I do tego niestety musiałem strzelać!
  Spokój jest już nienawistny.
  Jest też przemoc i łaska!
  
  Dziewczyna i ja biegamy razem boso -
  Chociaż spadł śnieg, spala zaspę jak węgiel!
  Ale oni się nie boją, wiecie, dzieci...
  Faszysta zostanie wbity kulą do trumny!
  
  Więc zabili podłą kompanię Krautów,
  A reszta tchórzy ucieka!
  Niszczymy piechotę jak kosę w bitwie -
  Młode lata nie są dla nas przeszkodą!
  
  Zwycięstwo zostanie osiągnięte w maju,
  Teraz zamieć, kłujący, twardy śnieg!
  Chłopiec jest bosy, jego siostra jest bosa,
  Dzieci spotkały świt w łachmanach!
  
  Skąd biorą się w nas te siły?
  Znosić ból, zimno i potrzebę!
  Kiedy przyjaciel zmierzył dno grobu,
  Kiedy przyjaciel jęczy, umieram!
  
  Chrystus pobłogosławił nas pionierów,
  Powiedział: Ojczyznę dał wam Bóg!
  To jest pierwsza wiara ze wszystkich,
  Radziecki, święty kraj!
  . ROZDZIAŁ nr 13.
  No cóż, w końcu polecieli na planetę Ziemia. Kolebki ludzkiej cywilizacji. A planeta jest niewątpliwie bogata i hojna, zarówno pod względem talentów, jak i szalonych ludzi.
  Catherine wciąż spała, a ta dziewczyna śniła o tym chwalebnym czasie, kiedy walczyli z talibami. Śniło mi się, co się naprawdę wydarzyło;
  W maju 2023 r. talibowie, po zakończeniu wszystkich przygotowań i oczekiwaniu na otwarcie wszystkich przełęczy górskich i wyższą temperaturę, zaatakowali Tadżykistan. Tak naprawdę, podczas gdy Rosja utknęła na Ukrainie i wydaje tam ogromne środki, walcząc w istocie z całym światem zachodnim, nie jest grzechem wykorzystać moment i uderzyć w południowe podbrzusze WNP.
  Co więcej, USA do tego zachęcają. Na przykład: chodźcie mudżahedini, atakujcie, będziemy was wspierać.
  Plus oczywiście problemy wewnętrzne. Życie pod względem materialnym stało się gorsze niż za reżimu proamerykańskiego, ale jeśli chodzi o wolność polityczną i prawa człowieka, nie ma nic do powiedzenia.
  Talibowie zaczęli więc szukać wyjścia w ekspansji zewnętrznej. Po przedłużającej się wojnie mudżahedini mieli czas na odpoczynek, sen i spłodzenie dzieci. I znowu zaczęli tęsknić za bitwami.
  Co więcej, wydawało się, że wygrali wojnę z Ameryką i, oczywiście, pociągnęły ich nowe wyczyny. W samym Afganistanie, zwłaszcza na północy, jest wielu Tadżyków i oczywiście istnieje pragnienie zjednoczenia. Co więcej, Tadżykistanem rządzi dyktator Rachmonow od prawie trzydziestu lat. I czas uwolnić Tadżyków od tego bożka i podporządkować ich woli Allaha. Nawiasem mówiąc, w samych talibach ich przewodniczący nie jest orientalnym despotą, panuje zbiorowe zarządzanie. A we wszystkim Allah i szariat oraz surowe prawa islamskie.
  I oczywiście teraz nie boją się już tak bardzo Rosji. Ogromna armia talibów wkroczyła do Tadżykistanu.
  Syn mułły Omara i przywódca wojskowego skrzydła talibów szczególnie pragnął wojny.
  Oczywiście, ze względu na swój młody wiek, swędzi go i ma pragnienie wojny. Plus oczywiście chęć przewodzenia całemu Afganistanowi. Ale kraj nie jest mały, a jego populacja wynosi prawie czterdzieści milionów ludzi i jest dość młody, a raczej średni wiek ze względu na wysoki wskaźnik urodzeń jest taki, że chęć walki jeszcze nie zniknęła.
  Zatem to, co się wydarzyło, było praktycznie nieuniknione. Półmilionowa armia Tadżykistanu zaatakowała Tadżykistan. Cóż, jak wielu przewidywało, opór Tadżykistanu okazał się słaby. Wielu z nich poddało się, wielu uciekło, a niektórzy udali się do talibów. A rosyjska baza w Tadżykistanie została całkowicie otoczona. I zaczęli do niej strzelać i bić z wielką intensywnością.
  Rosyjskie samoloty próbowały zbombardować talibów, ale bez większego powodzenia.
  Musieliśmy przystąpić do wojny na dwóch frontach. Uzbekistan dotychczas zachowywał neutralność.
  Wojownik odszedł z wielką goryczą. Coraz więcej wojsk rosyjskich było przenoszonych na południe.
  Cóż, oczywiście, wspaniała czwórka nie mogła tego przegapić, po rozpoczęciu zaciętej bitwy z wrogiem.
  W Tadżykistanie nawet zimą śniegu prawie nie ma, a latem walka w butach to męczarnia - stopy puchną, zwłaszcza jeśli dużo biegasz. A dziewczyny ruszają do ataku, obnosząc się ze swoimi gołymi, różowymi szpilkami. Brud nie przykleja się do ich podeszew, które są twarde jak kopyta wielbłąda.
  Elizabeth strzela z karabinu maszynowego, jednocześnie gołymi palcami, rzucając niszczycielski dar śmierci.
  Ciała talibów, rozerwane na kawałki, podskakują.
  Wojownik woła:
  - Dla naszych pięknych dzieci!
  Inna wojowniczka, Catherine, również strzela z pistoletu maszynowego. Bazgroli z wielką dokładnością, zabijając mudżahedinów. Spadają jak skoszone snopy pszenicy.
  A urocza dziewczyna o złotych włosach rzuciła gołą piętą groszek śmierci i zagruchała:
  - Rus bronił kraju sobą,
  Od inwazji piekielnych szarańczy...
  I zakryła to piersiami -
  Wszystkie narody Matki Ziemi!
  I wojowniczka roześmiała się, ukazując usta pełne zębów.
  Elena, kolejna dziewczyna z grona tych, które pokazują akrobacje i rozbijają w szeregach talibów, zagruchała:
  - Jabłka na śniegu,
  To są piersi dziewcząt...
  Pomogę Ci,
  Będą fajni sędziowie!
  A wojownik ponownie rzucił jej na gołe palce morderczy dar zagłady. I rozproszyła wielu talibów w różnych kierunkach, odrywając im głowy i kończyny.
  Efrosinya również kosi mudżahedinów i robi to z wielkim entuzjazmem. Ta dziewczyna ma mnóstwo zapału i szalonej energii. Rzuca bosymi palcami dar śmierci o wielkiej niszczycielskiej sile.
  A potem śpiewa:
  - Oj dziewczyny, boso, boso, boso...
  Machamy warkoczami, warkoczami, warkoczami!
  Wojowniczki tak bardzo stawiły czoła Talibom, że obcasy piękności aż błyszczą.
  Rzeczywiście, Rosjanka to wielka siła. I kosi wrogów jak kosa z silnikiem. I to naprawdę wpędza cię do trumien, a nawet do ziemi.
  Wojownicy pokazują swój wściekły temperament i ryczą:
  Jesteśmy dziewczynami z Komsomołu
  Kochamy Eskimosów...
  Głos piękności jest czysty,
  Będzie nowy film!
  A wojownicy to przyjęli i pokazali swoje bardzo długie i bardzo zabawne języki.
  Walka z talibami nie jest oczywiście zadaniem łatwym. A Rosjanie umierają w znacznej liczbie. A my musimy przewieźć dwieście ładunków z Tadżykistanu.
  Oczywiście w samej Rosji ludzie zaczynają się buntować - dlaczego wojna z Ukrainą była konieczna? Czy Rosja powinna płacić życiem swoich synów i córek za wojnę w Tadżykistanie? Pytania są oczywiście całkiem naturalne. Czy faktycznie gra jest warta świeczki? Dla dobra dyktatora Rachmonowa straćcie życie żołnierzy i wydawajcie nowe biliony rubli na wojnę z fanatycznym i licznym jak szarańcza wrogiem.
  Poza tym ceny rosną, ale oznak zwycięstwa nie widać. A potem Ziuganow doznał udaru, a kieszonkowy opozycjonista został sparaliżowany. Jak długo posłuszny władzy prowadził w kręgach marginalizowanych i naśladował quasi-opozycję. A teraz zachorował lider najliczniejszej i najbardziej popularnej, najwygodniejszej dla władzy opozycji. Ale święte miejsce nigdy nie jest puste. Przyszli inni, młodsi i znacznie bardziej agresywni.
  I tron się zatrząsł...
  Ale na razie toczy się wojna z talibami. Oto dziewczyny spośród pilotów lotnictwa szturmowego walczących na niebie.
  Anastasia Witchakova to jedna ze słynnych rudowłosych wojowników. Nie chciała walczyć z bratnią Ukrainą, ale proszę zniszczyć Talibów.
  Oczywiście wiele wojowniczek nie chciało zabijać swoich słowiańskich braci.
  Ale dla ortodoksów rozprawa z mudżahedinami jest świętą sprawą.
  Anastazja strzelała do talibów, używając gołych palców u nóg. Wysłała rakietę na Afgańczyków i zaśpiewała:
  Jak żyliśmy, walcząc,
  A śmierć bez strachu...
  To prezent dla bosego pilota!
  Kolejny as wojownika, również piękny, tyle że tym razem blondynka Akulina Orlova również walczy z dushmanami. Tak, talibów nazywa się, podobnie jak podczas pierwszej wojny z Afgańczykami, dushmanami lub duchami. Wróg jest jednak silny i liczny. Ale talibowie i obrona powietrzna mają swoje własne. Łącznie z tymi, którzy zostali wzięci do niewoli z byłej armii rządowej.
  Akulina Orłowa zawraca swoim samolotem i oddala się od rakiety Stinger, po czym dziewczyna zaśpiewała:
  - Zły duch pełza po skałach,
  Spalasz go napalmem...
  A co jeśli Talibowie,
  Użyj oszustwa w walce!
  Kolejna dziewczyna, Margarita Magnetic. Jej włosy są jak złoty liść. Bardzo piękna dziewczyna. I kategorycznie odmówiła walki z Ukrainą. Bo nie weźmie broni przeciwko swoim słowiańskim braciom. Co wywołało aprobatę wielu osób. A Talibowie są fanatykami religijnymi i kiedyś pomogli czeczeńskim separatystom. Co więcej, talibowie byli jedynym państwem na świecie, które uznało niepodległość Czeczenii. A to oczywiście odcisnęło piętno na stosunkach z Rosją na wiele lat.
  Margarita Magnetic jest gotowa do walki. Jej bose palce naciskają guziki. A rakiety o kolosalnej, niszczycielskiej mocy lecą na talibów. I pokonują brodatych Afgańczyków.
  Margarita śpiewała:
  - Ech, Ojczyzno, niech krzyczą, brzydka istoto,
  I lubimy ją, nawet jeśli nie jest pięknością!
  Sukinsyny, łatwowierni,
  Jeśli inspektor bezpieczeństwa wyda takie postanowienie,
  Więc będzie faszyzm,
  Obrzydliwość ludzka!
  Pierwszy rozmrożony plaster,
  pogrzeb Stalina -
  Rus nie będzie Kainem,
  Mimo że jest kontuzjowana!
  A wojownicy przyjęli to zgodnie i zaćwierkali:
  - Słowianie nie tolerują poniżania,
  Wszyscy jesteśmy dla naszej Ojczyzny...
  Nie będziemy tolerować więcej obelg,
  Głowa Caina jest w basenie!
  Dziewczyny z samolotów szturmowych uderzyły w talibów, pokonując i zabijając tych mudżahedinów.
  Tutaj lecą, żeby młócić duchy. Ale z Tadżykistanu wywożone są cynkowe trumny z zabitymi rosyjskimi żołnierzami i oficerami.
  Jeden z tych żołnierzy pozostał bez nogi. I śpiewa smutno i ze łzami w oczach:
  - Jakoś wjechali do trumny,
  I najpotężniejszy ghul,
  Wycisnąłem wszystko i wycisnąłem,
  I mocno zagęściłem!
  Na czołgach też są dziewczyny. Bardzo ciekawy rosyjski samochód "Niedźwiedź". Mutantki ponownie się zadomowiły, próbując siebie w innej formie. To bardzo ciężki czołg, ponad sto ton, model eksperymentalny. Oczywiście ma też specjalną załogę: cztery dziewczyny. I wszystkie mają nazwy zaczynające się na E!
  Na przykład Elizabeth wciska przyciski joysticka gołymi palcami i uderza w bunkier z Talibami i ryczy:
  - Chwała komunizmowi!
  Katarzyna, kontynuując strzelanie z karabinów maszynowych i wciskając guziki szkarłatnym sutkiem, ryczy:
  - I bez Ziuganowa! Łysy i pijany!
  Elena pisnęła, wciskając bosą piętę w pedał:
  - Na wycieczki nad Ocean Indyjski!
  Euphrosyne również wystrzeliła, tym razem za pomocą swojego żartobliwego języka, i pisnęła:
  - Za zwycięstwa w bitwach szturmowych!
  A dziewczyny się roześmiały. Poleją ołowiem bojowników talibskich. I robią to bardzo dobrze.
  Elizabeth, strzelając do wroga, pomyślała. W rzeczywistości, jeśli ktoś ma mózg, rozumie, że każda religia jest bajką i ludzką fantazją!
  Ale dlaczego różne rodzaje religii rozprzestrzeniły się po całym świecie? Co więcej, wiele sprzeczne ze zdrowym rozsądkiem? Tak naprawdę, weźmy najpopularniejszą religię: chrześcijaństwo. Wiara w Boga ukrzyżowanego na krzyżu jest głupia i absurdalna. Tak naprawdę, jeśli wierzy się w Biblię, to Bóg staje się w jakiś sposób dziwny i niezrozumiały.
  Następnie topi prawie całą ludzkość wodą, miliony ludzi umiera, a tylko osiem osób zostaje uratowanych. Przeciwnie, na krzyżu modli się za oprawców.
  Być może zauważyłeś: Bóg Starego Testamentu jest bardzo okrutny, ale w Nowym Testamencie Chrystus jest niezwykle łaskawy. I tu widać rażącą sprzeczność. W rzeczywistości, gdyby Jezus był Bogiem Synem, powinien był spalić Sodomę i Gomorę. Ale byli tam dorośli, dzieci i kobiety. Czy to nie jest okrutne?
  I wiele innych przykładów okrucieństwa można wymieniać bardzo długo. Zamordowanie dzieci przez samego Elizeusza jest coś warte.
  Pomyśl więc o tym, w co ludzie wierzą. Rząd narzuca także religię. A teraz walczą z fanatykami religijnymi, talibami.
  Ale ostrzegali - nie należy się cieszyć, że Stany Zjednoczone opuszczają Afganistan, dla Rosji będzie to tylko gorsze.
  Talibowie, odpocząwszy trochę i korzystając z faktu, że wojna z Ukrainą miała ręce związane Rosji, podjęli działania i uderzyli. I to było przewidywane przez wielu. I Rosja musiała się podpisać. I oczywiście wbrew ich woli zbyt wielu rosyjskich żołnierzy zginęło w bazie w Tadżykistanie. Tak więc Rosja została uwikłana w kolejną wojnę. A nastroje w społeczeństwie stały się oczywiście znacznie bardziej wrogie wobec obecnego prezydenta. Miłość ludzka jest bardzo zmienna. A Talibowie oczywiście wszystko obliczyli poprawnie. Co więcej, w tym przypadku Stany Zjednoczone są szczęśliwe - nastawiły swoich wrogów przeciwko sobie. I zaczęli mówić o swoim prezydencie: mądrym starcu. Na przykład, jak sprytnie wszystko zaaranżował.
  Tak naprawdę wiek nie jest przeszkodą zarówno w sporcie, jak i mądrości!
  Elizabeth strzela raz po raz, oczywiście, bosymi palcami. Nawet zimą w zbiorniku jest dość ciepło. A latem w Tadżykistanie jest naprawdę gorąco.
  Dziewczyna wzięła to i zaśpiewała:
  -Jeśli to jest długie, długie, długie,
  Walcz, zniszcz Talibów...
  Jeśli to jest długie, długie, długie,
  Biegnij w dół w bitwie!
  To możliwe, to możliwe
  To oczywiście prawda, prawda...
  Chociaż czasami tak się wydaje
  Możemy dogonić Afrykę!
  A w Afryce ceny są tak wysokie,
  A w Afryce pieniądze są tak szerokie!
  Hipopotamy schudły
  Kaszaloty są wychudzone...
  A ludzie, jak papuga,
  Idź prosto do nieba!
  Ekaterina zauważyła z uśmiechem, naciskając razem z nią przycisk joysticka czołgu
  szkarłatny sutek:
  - Jest w Tobie coś za mało optymizmu!
  Elżbieta odpowiedziała ze złością:
  - Jeśli władca jest kaleką moralną i łotrem, to jaką radość mogą mieć jego poddani!
  Elena skinęła głową:
  - Tak! Mówią, że kłopoty dopiero się zaczęły! Ale to właśnie jego nadmierne szczęście sprawiło, że stał się zbyt pewny siebie!
  Elżbieta skinęła swoją niebieskawą głową:
  - Tak, zawsze myślałem, że nie można dać tyle szczęścia jednemu człowiekowi, dosiada białego konia, w tym sensie, że zaczyna wierzyć, że morze jest mu po kolana. A potem, niczym stara kobieta, która chciała zostać Bogiem, zostaje z niczym!
  Katarzyna zgodziła się z tym:
  - Tak! Miał za dużo szczęścia i to go zepsuło. Jak w swoim czasie los kochał Napoleona, Hitlera, Iwana Groźnego, Ludwika XIV, a potem się od nich odwrócił.
  Eufrozyna zauważyła:
  - Mikołaj II był królem bardzo pechowym, ale jednocześnie życzliwym i przyzwoitym królem. Na przykład myślisz, że miałby przynajmniej trochę szczęścia w wojnie z Japonią. Na przykład, gdyby admirał Makarow nie umarł, wszystko mogłoby potoczyć się inaczej. A admirał Makarow zmarł z powodu całej serii nieprawdopodobnych zbiegów okoliczności. Z jakiegoś powodu nie kazał zamiatać min niszczycielami i żaden z jego podwładnych nie wydał takiego rozkazu. A kopalnia najprawdopodobniej była rosyjska, a duży pancernik nie powinien był zatonąć z jednej kopalni. I nawet w tym przypadku admirała Makarowa można było uratować, tak jak na przykład uratowano Cyryla Romanowa.
  Elżbieta zgodziła się:
  - Tak, odrobina szczęścia dla Mikołaja II mogła dać Rosji znacznie więcej niż dużo szczęścia innym władcom. Podkreślam, zwłaszcza obecnemu prezydentowi, który otrzymawszy dary Fortuny jak z róg obfitości, rzucił je w piasek. Aż w końcu szczęście byłego szefa tajnej policji zaczęło się kończyć. Ale trochę szczęścia dla najmilszego Mikołaja II! Na przykład admirał Makarow mógłby pokonać Japończyków na morzu niewielkim rozlewem krwi, a wtedy wojna z samurajami nie wymagałaby wielkich poświęceń. A gdyby carska Rosja wygrała wojnę z Japonią, I wojna światowa najprawdopodobniej by nie wybuchła. Władza armii cesarskiej byłaby więc zbyt wysoka, a Niemcy nie odważyliby się wypowiedzieć wojny!
  Elena skinęła głową:
  - Może! Choć sam Makarow nie wyczerpuje liczby niepowodzeń i pechów w wojnie z Japonią. Choć trzeba przyznać, że wróg był mocny. Ale z drugiej strony, gdyby pancernik "Oslyabi" nie zatonął tak szybko, nawet podczas bitwy pod Cuszimą, eskadra mogłaby z łatwością przedostać się do Władywostoku! I tak wojna z Japonią okazała się tak nieudana.
  Eufrozyna zauważyła:
  - Ale wojna w 1945 roku z Japonią okazała się zaskakująco łatwa i skuteczna. Jakby Japonii zabrakło szczęścia. Jednak, niestety, zwycięstwo Stalina doprowadziło do dojścia komunistów do władzy w Chinach i powstania bardzo silnego i niebezpiecznego imperium, które niemal zaatakowało ZSRR pod rządami Breżniewa. I nawet teraz Chiny tylko udają przyjaciela. A on sam chce odciąć nam ziemię aż po Ural.
  Katarzyna skinęła głową:
  - Tak! Gdyby Japończycy zostali wówczas pokonani, zamiast północnych Chin istniałaby Żółta Rosja, a do Cesarstwa Niebieskiego dotarłoby prawosławie. Co stało się w wyniku łatwego zwycięstwa Stalina nad Japończykami? Narodziny ateistycznego imperium i potężnego potwora na granicy z Rosją!
  Elżbieta zauważyła, szczerząc zęby:
  - Zatem wierz w chrześcijańskiego Boga. Zwycięstwo nad Japonią dałoby nowe dziesiątki milionów wyznawców prawosławia. Zamiast tego w Rosji do władzy doszedł agresywny reżim ateistyczny. A potem krwawy reżim stalinowski sprowadził ateizm do Chin. I pojawiło się okrutne imperium Mao. Naprawdę nie rozumiem, czego chciał Bóg!
  Elena zauważyła:
  - Albo Boga w ogóle nie ma, albo Szatan jest znacznie silniejszy, niż mówi Biblia, albo plany Wszechmogącego są dla nas niezrozumiałe!
  Eufrozyna zauważyła:
  - Zwykle okrutni królowie odnoszą większe sukcesy! Być może jedynym wyjątkiem był Aleksander I. Car jest inteligentny, miły, liberał, dżentelmen i nie skrzywdziłby muchy. A jednocześnie udany!
  Elżbieta zauważyła:
  - A Katarzyna II nie była uważana za okrutnego i złego władcę, a także odniosła duży sukces. To prawda, że \u200b\u200bbyła dziwką i ogólnie niezbyt dobrą osobą. Zabraniała chłopom narzekać na swoich panów. To nawet dziwne, że tak podłej osobie dano tyle szczęścia.
  Elena skinęła głową:
  - Tak, a następnie uwierz w chrześcijańskiego Boga! Kiedy zło i podłość odnoszą największe sukcesy!
  Katarzyna śpiewała z wściekłością:
  Świat opiera się na przemocy
  Wulkan wściekłości tryska wielkimi krokami...
  Napięcie jest najwyższe,
  Budzi się z bólem i strachem,
  Tylko strach da nam przyjaciół,
  Tylko ból motywuje do pracy,
  Dlatego chcę tego coraz bardziej
  Eksploduj hiperplazmę w tłumie!
  Elżbieta zauważyła z westchnieniem:
  - Tak, Czyngis-chan był niegrzecznym poganinem. Nie umiał czytać ani pisać, ale zawładnął połową świata. W bitwie z nim przegrali zarówno muzułmanie, jak i chrześcijanie. Pytanie brzmi: gdzie był w tym czasie Bóg Wszechmogący? I dlaczego pogaństwo Mongołów pokonało monoteizm: islam i chrześcijaństwo?
  Eufrozyna zauważyła z uśmiechem:
  - Podobnie można zadać pytanie: gdzie był Bóg Wszechmogący, gdy Kain zabił Abla? Dlaczego dopuścił do pierwszej bratobójczej wojny w historii ludzkości?
  Elena uśmiechnęła się i podsumowała:
  - Tak, możesz kłócić się bez końca, ale nigdy nie udowodnisz ani tego, że Bóg istnieje, ani tego, że go nie ma.
  Ekaterina zauważyła:
  - Mocno wątpię w Jezusa Chrystusa. Nieszczęśni, uciskani Żydzi mogli równie dobrze wziąć silnego, utalentowanego hipnotyzera, takiego jak Anatolij Kaszpirowski, za mesjasza i go deifikować. Jeśli spojrzeć na statystyki cudów Anatolija Michajłowicza, jest on fajniejszy od Chrystusa.
  Eufrozyna zachichotała i zaśpiewała:
  - Nie daj Boże, otwórz oczy niewidomym,
  I wyprostuj grzbiety garbusów...
  Tak, Boże, bądź Bogiem, choć trochę,
  Ale nie można być trochę ukrzyżowanym!
  A dziewczyny znów zaatakowały Talibów. Naciskając przyciski joysticka gołymi palcami, wykosili licznych mudżahedinów i dosłownie położyli ich partiami. Brodaci talibowie zginęli pod ostrzałem z karabinu maszynowego i pociskami odłamkowo-burzącymi. Nastąpiła poważna zabawa i masowa eksterminacja fanatyków religijnych.
  A oto Alenka ze swoim batalionem pięknych dziewcząt, które pomimo chłodnej, zimowej pogody w Tadżykistanie boso atakują Talibów.
  Są jednak w krótkich spódniczkach, a ich ciała okryte są płytami pancernymi wykonanymi z kevlaru.
  Piękności podbiegają do ataku i śpiewają:
  - Zli Talibowie pełzają po skałach,
  Ale dziewczyny są najfajniejsze...
  Uderz go napalmem
  Będziemy świętować sukces!
  A dziewczyny będą błyszczeć perłowymi zębami.
  A potem Anyuta gołymi palcami u nóg rzuci w mudżahedinów groszkiem z materiałami wybuchowymi. I rozproszy Talibów w różnych kierunkach, jak kocięta.
  Dziewczyna wzięła to i zaśpiewała:
  - Chwała Ojczyźnie, chwała,
  Czołgi pędzą do przodu...
  Podziały dziewcząt w bikini,
  Pozdrowienia dla narodu rosyjskiego!
  Rudowłosa Alla także strzela do brodatych wrogów, kosi ich i śpiewa:
  - Rus śmiał się z tego talibów,
  W każdym wieku, dlatego jest to Rus!
  A dziewczyna też to przyjmie i gołymi palcami rzuci w Mudżahedinów zabójczą cytrynę. I rozprasza wrogów we wszystkich kierunkach.
  I jak gwiżdże na całe gardło.
  Kilkadziesiąt wron było oszołomionych. Po zawale serca upadli na ogolone głowy talibów i zostali zastrzeleni. Po czym wojownik zaćwierkał:
  - Sprawa jest tu bardzo kontrowersyjna,
  Wierzę, że będzie po prostu na najwyższym poziomie!
  Talibowie, wiem, że wygramy,
  Przecież nad nami stoi dumny cherubin!
  Maria, kolejna z bikini, wzięła go i gwizdnęła. I bosymi palcami rzuciła we wroga ogromną, morderczą siłę, bardzo niszczycielski dar śmierci. Rozszarpała bojowników talibskich i zagruchała, szczerząc zęby:
  - Wokół Rosji panuje ogromna mgła,
  A bojownik talibski pędzi do Ojczyzny!
  Olimpiada, naprawdę bohaterska dziewczyna. Jest duża, a jednocześnie ma jasnobrązowe włosy. Wojownik ma luksusowe biodra i mocny brzuch, który jest wyłożony tabliczkami czekolady. Cóż, nikt naprawdę nie może się oprzeć takiej bestii.
  I tak swoimi potężnymi, muskularnymi, bosymi stopami podniosła całą beczkę materiałów wybuchowych i rzuciła nią w Talibów. A ta lufa pędziła z wielką, zabójczą szybkością. I jak uderzy w Mudżahedinów, dosłownie rozdzierając ich na strzępy.
  Wojownik-bohater przyjął to z radością i zaśpiewał:
  A nad Murom niebo marszczy brwi,
  Wschodzi świt światła...
  My, podobnie jak córki Ilyi Muromets,
  Nie na próżno przechwalali się swoją siłą!
  Rzeczywiście, o wiele przyjemniej jest walczyć i zabijać Talibów, niż walczyć ze Słowianami. Myślę, że w tym miejscu wszyscy się zgodzą, że zabijanie braci jest grzechem.
  Olimpia zaśpiewała z wściekłością:
  Cóż, ilu braci możesz zabić?
  W końcu wierz mi, człowiek rodzi się do szczęścia...
  Matka nie pozwala synowi iść na front,
  A nawet latem podczas wojny jest zła pogoda!
  Po czym bohaterka weźmie głęboki wdech powietrza w płuca i zagwiżdże. Wiele setek wron natychmiast dostaje zawału serca i mdleje. A ich ostre dzioby lecą w dół i przebijają czaszki talibów, którzy napierają na pozycje wojsk rosyjskich.
  Olimpias, powalając wrony gwizdami i powodując ich oszołomienie, wzięła go i zaćwierkała:
  Ta, ta, ta - kopyta pukają,
  Tu, tam, tam - karabin maszynowy trafił!
  Armia talibów zostaje całkowicie pokonana,
  I nikt nie jest w stanie pokonać armii dziewcząt!
  Marusya strzela także do nacierających żołnierzy talibów. Pokazuje swój temperament i najwyższą klasę. Jej karabin maszynowy kosi całe szeregi mudżahedinów.
  Dziewczyna rzuca zabójczy dar śmierci gołymi palcami. Powala wielu talibskich bojowników i piszczy:
  - Klasyka wojny,
  To jest dla dziewczyny, która chodzi boso...
  Córki i synowie,
  Zamieńmy wszystkich w grę!
  Wojownicy są naprawdę piękni.
  Matryona, strzelając do talibów i rzucając dary zniszczenia gołymi palcami, zaćwierkała:
  - Chwała dziewczynom w bikini,
  Pobili Mudżahedinów...
  Dziewczyny mają noże boso,
  Atakują tak na lunch!
  Dziewczyna z wąską talią i bujnymi biodrami strzela do zbliżających się talibów. Robi to bardzo sprawnie i dokładnie. Kosi je jak kosiarka i śpiewa:
  - Dziewczyna tańczyła polkę,
  Na trawniku we wczesnych godzinach...
  Ogon w lewo, ogon w prawo,
  To jest polka Karabas!
  A teraz wojowniczka ponownie rzuci we wroga zabójczy prezent gołymi palcami. I zabije wielu talibów.
  Tutaj Wiktoria i Weronika kłócą się. Obie dziewczyny są bardzo fajne. I strzelają niezwykle celnie.
  Victoria rzuciła dar zagłady gołą piętą ze śmiercionośną siłą. Rozdarła wiele dushmanów i pisnęła:
  - Pieniądze topnieją w portfelu,
  Stolice topnieją...
  A po rosyjsku -
  Pieniądze oznaczają mannę!
  Inna dziewczyna nacisnęła przycisk swoim szkarłatnym sutkiem, co uruchomiło ogłuszające ultradźwięki i wysłało go w powietrze. I już tysiące wron spadło na ogolone głowy talibów. I uderzmy ich.
  Rudowłosa dziewczyna zaśpiewała:
  Rosja jest atakowana przez mudżahedinów,
  Jest ich mnóstwo w Afganistanie...
  Tak, nasi dziadkowie walczyli wtedy w Afganistanie,
  Teraz groźny talibowie uniósł miecz!
  
  Ale bose dziewczyny nie poddają się,
  Pokażą po prostu najwyższą klasę...
  Walczą energicznie z armadą talibów,
  I trafili ducha prosto w oko!
  A wojowniczka z gołymi palcami u nóg rzuci dar unicestwienia z morderczą siłą. I każdy to od niego dostaje.
  Alice i Angelica strzelają do talibów z karabinów snajperskich. I robią to niezwykle dokładnie. I strzelają z taką precyzją.
  Alicja wzięła go i zaśpiewała:
  Będzie trumna dla dushmana,
  Zachowaj zdrowie, aby...
  Dziewczyny biegają nago zimą!
  I łamią plecy Mudżahedinom!
  A potem Alice wystrzeliła, używając szkarłatnego sutka, gdy nacisnęła guzik. I znokautował tuzina talibów.
  Alicja wzięła go i zaćwierkała, szczerząc zęby:
  - Za Ojczyznę i wolność do końca,
  Bose dziewczyny w bikini
  Jesteście takimi bohaterkami...
  Spraw, aby serca biły zgodnie!
  Angelika potwierdziła:
  - Pukaj zgodnie! To jest świetne!
  . ROZDZIAŁ nr 14.
  OK, obudzili Catherine. Tymczasem Elizabeth wybierała na przesłuchanie kolejną ofiarę, czyli klienta. Jak dotąd nie znaleźli żadnych znaczących wskazówek.
  Ale w tym przypadku najciekawsza wydawała się dziewczyna Marianna. Jest nie tylko chora psychicznie, ale ma także wykształcenie techniczne i już jako dziecko wykazywała spore zdolności w elektronice.
  Elena, ta rudowłosa królowa, zauważyła:
  - Jeśli można od czegoś zacząć, to od niej!
  Eufrozyna powiedziała z uśmiechem:
  - To nie jest najgorszy pomysł, ale... Mam intuicyjne przeczucie, że nie kopiemy we właściwym miejscu!
  Elżbieta logicznie sprzeciwiła się:
  - Intuicja nie powinna zastępować informacji i analiz. Poza tym Marianna jest bardzo mądrą dziewczyną. A jednocześnie cierpi na ciężką postać schizofrenii. I nie możesz się temu sprzeciwiać!
  Katarzyna, szczerząc zęby, śpiewała:
  -Wszyscy uwielbiamy robić miny,
  Wybieranie łatwej drogi
  A jednocześnie są tak podobni,
  Trochę szalony!
  Zmutowane dziewczyny nie dostały się jednak do głębokiej dżungli. Zabrali go i polecieli po metropolii Ziemi.
  Wokół nich błysnęły bogate i ozdobne drapacze chmur planety, które dosłownie błyszczały złotem i masą umiejętnie rzeźbionych kamieni oraz wieloma innymi pięknościami.
  Kwiaty wyglądały wyjątkowo cudownie, wielkości dobrego stadionu, a poza tym mieszkali na nich ludzie.
  A także mnóstwo dzieci biegało i skakało. Co więcej, wielu z nich to byli dorośli.
  Tak ludzie wpadają w dzieciństwo i zyskują ciała, w których jest dużo zabawy, a ciągle chce się śmiać i skakać.
  Elżbieta zauważyła:
  - A dlaczego Marianna jest schizofrenikiem? Takich szaleńców są tu miliardy, jeśli nie gorzej!
  Katarzyna skinęła głową:
  - Tak, szczerze mówiąc... Będziemy mieli poważne problemy, jeśli ich nie edukujemy. Dokładniej, dla całej ludzkości.
  Elena, potrząsając rudymi włosami, zgodziła się:
  - Następuje całkowita degradacja. A im dalej, tym gorzej.
  Wiele dzieci błysnęło bosymi obcasami, które były różowe i wyglądały na miękkie, chociaż bito je na dość szorstkiej powierzchni, w tym na ulicach i ścianach domów usianych diamentami.
  Tak, była tu bardzo fajna kompozycja.
  Eufrozyna, dziewczyna o białych włosach, śpiewała:
  - Och, dzieciństwo, dzieciństwo, gdzie się spieszysz?
  Och, dzieciństwo, dzieciństwo, dokąd uciekasz!
  Nie chcę po prostu stać się dorosła,
  Chcę znowu być dziewczyną!
  Elżbieta zauważyła:
  - Miłość w każdym wieku. Ale głupotą będzie, jeśli i my zaczniemy naśladować szaleńców. W końcu przeżyliśmy drugą wojnę światową - to było hartowanie i testowanie!
  Catherine zauważyła ze śmiechem:
  - A wojna z talibami była jeszcze gorsza. Dokładniej, jeśli nie chłodniej, to przynajmniej przyjemniej duchowo. Na przykład niektórzy niemieccy chłopcy, zwłaszcza ci z blond włosami, są tak słodcy, że zabijanie ich jest nieprzyjemne i obrzydliwe!
  Elena zauważyła z uśmiechem:
  - Ale afgańscy chłopcy, nawet jeśli mają czarne włosy, kiedy nie mają jeszcze brody, są całkiem mili i mili. Ale w armii talibów jest wielu nastolatków i strzelanie do nich, a jeszcze bardziej odcinanie im głów mieczami, jest w jakiś sposób obrzydliwe.
  Euphrosyne, chichocząc, zauważyła:
  - Afgańscy chłopcy bez brody wolą walczyć boso, aby oszczędzić buty i być bardziej zwinni. W każdym razie do mrozów. A w tej strefie przymrozki występują zwykle tylko zimą w górach. Ale klimat jest nieprzyjemny, w nocy trochę zimno, w dzień gorąco - ale sucho! Tutaj, w Indiach, klimat jest bardzo wilgotny, ciepły i łagodny.
  Elżbieta skinęła głową:
  - Tak, w Indiach. Tam pod mostem można spać nawet zimą, a w Bombaju na przykład nie zamarznie się nawet nago. Ale nadal jest wilgotno i jest mnóstwo owadów. Zatem w starożytności nie było nieba nigdzie na Ziemi!
  Katarzyna śpiewała:
  Zabiorę Cię w odległe miejsce,
  Życie będzie rajem...
  Po prostu zlituj się nade mną
  Zostań moją żoną!
  Marianna mieszkała w wyjątkowym domu, który wyglądał jak truskawka. A w chwili pojawienia się dziewcząt kochała się z robotem żigolo. A piękna blondynka dosłownie trzęsła się z przyjemności.
  Elżbieta zauważyła:
  - NIE! Wygląda na to, że jesteśmy kompletnymi idiotami.
  Ekaterina zaproponowała:
  - Nie przeszkadzajmy im. Poczekajmy trochę.
  Eufrozyna zauważyła:
  - Robot nie jest ludzkim chłopcem, ale kobiety potrafią kochać się bardzo długo!
  Rudowłosa Elena zaproponowała:
  - Zagrajmy.
  Elżbieta zapytała:
  - Co?
  Ognista piękność odpowiedziała:
  - Będziemy wypowiadać aforyzmy. Kto jest mądrzejszy i fajniejszy?
  Katarzyna skinęła głową:
  - To logiczne, daj spokój, ja pójdę pierwszy!
  Eufrozyna mruknęła:
  - Początek!
  Dziewczyna z żółtymi włosami powiedziała:
  - Kto nie ma serca złotego, nie jest wart miedzianego, złamanego grosza!
  Elżbieta napisała na Twitterze:
  - Jeśli jesteś głową ogrodu, nie będziesz mógł korzystać ze zbiorów!
  Elena mówiła dalej:
  - Jeśli nie wiesz, jak zaciskać pięści, na pewno zostaniesz oszukany!
  
  Euphrosyne o bulgotaniu:
  - Słabości kobiet czynią potężnych mężczyzn bezsilnymi!
  Katarzyna syknęła:
  - Język to najpewniejsza sieć do inteligentnego łapania owadów!
  Elżbieta dodała dowcipnie:
  - Dziewczęcy bosy obcas pomoże Ci znaleźć nowe, luksusowe ubrania i założyć męskie buty jak klub!
  W odpowiedzi Elena napisała na Twitterze:
  - Lisica potrafi zamienić lwa w beczącego barana, wypuszczonego na kożuch!
  Eufrozyna pisnęła, szczerząc zęby:
  - Lepiej być na zawsze bosym chłopcem, niż przez chwilę obutym starcem!
  Catherine zauważyła ze śmiechem:
  - Lepiej, żeby dziewczyna była boso niż zezowata!
  I wojownicy wybuchnęli śmiechem. To była ich sprawa.
  Rudowłosa Elena zauważyła z bardzo zadowolonym wyrazem twarzy:
  - Tak, nasze śledztwo przypomina, szczerze mówiąc, klownię. Nawet nie odmierzamy czasu, tylko pełzamy w kółko. Teraz zamiast zajmować się poważnymi sprawami, słuchamy zmysłowych westchnień i krzyków jakiejś wariatki. A my wyglądamy jak totalni głupcy!
  Euphrosyne sarkastycznie zauważyła:
  - Prawda! Ale co dokładnie sugerujesz, żebyśmy zrobili?
  Elizabeth, mutantka o niebieskich włosach, która była niewypowiedzianą przywódczynią tej czwórki, zasugerowała:
  - Zaśpiewajmy!
  Katarzyna roześmiała się i zapytała:
  -Mówisz poważnie?
  Dziewczyna o niebieskich włosach skinęła głową i dodała:
  - Całkiem! Co więcej, niektóre popularne aforyzmy nie przychodzą na myśl.
  Eufrozyna tupała bosą nogą i pisnęła:
  - Oczywiście, weźmiemy to i zaśpiewamy! Piosenka pomaga nam budować i żyć.
  I śpiewali chórem;
  Nasza piękna Ruś jest sławna,
  Miarą kosmicznej chwalebnej Ojczyzny...
  Niech smutek nie dokucza chłopcu,
  Będziemy żyć w świętym komunizmie!
    
  Nasza ojczyzna, struny grają,
  To będzie cudowne dla wszystkich na planecie...
  Nasza Rosja jest świętym krajem,
  Gdzie szczęśliwe dzieci się śmieją!
    
  Nie ma Ojczyzny - lepszej niż kraj,
  Ten, który wskrzesił wielką moc...
  Jesteśmy tylko ludźmi, znamy orły,
  Uderzmy Wehrmacht w twarz!
    
  Nasza Ojczyzna to potężny garnitur,
  Zręcznie przyjmiemy doskonałe karty...
  Nie, Rosja nie będzie mogła zniknąć,
  Jeśli zagramy na głównych sankach!
    
  Wiara rosyjska - potężny Svarog,
  Ten o kosmicznej wściekłej sile...
  Módlmy się, aby Rod nam pomógł,
  Nad światem trzepoczą złote skrzydła!
    
  Chwała kosmicznej mocy Ziemi,
  Ta moc zrodziła fenomen...
  Ludzie nowej rosyjskiej rodziny,
  Armia rosyjska to potężna siła!
    
  Uwierz nam, urodziliśmy się dla kosmosu,
  Zróbmy z Rosjan super naród...
  Staniemy się synami wielkich pokoleń,
  Wróg będzie jak jajka w skorupkach!
    
  To najfajniejszy dla Rosji,
  Jesteś pionierem, mimo że jesteś dzieckiem od lat...
  Dziewczyna będzie kopać bosą stopą,
  Jesteś super wojownikiem, licz od pieluch!
    
  Ojczyzna żyje w sercu chłopca,
  Ten, który powstał na szybko z myślą o kosmosie...
  Idziesz prosto na wędrówkę,
  Wierzę, że zbudujemy pałac komunizmu!
    
  Oto gdzie dla Rosji stanie się nasz świat,
  Najbardziej kosmiczne, cudownie piękne...
  Jesteś naszą Ładą idolką szczęścia,
  A walka ze Svarogiem jest niebezpieczna!
    
  Prawdziwa siła, nasz kraj,
  Ten, który narodził się dla nas w szczęściu,
  Chociaż szatan atakuje Rusę,
  Wielkość mocy będzie bożkiem!
    
  To chwalebny cios dla Ojczyzny,
  Dziewczyna uderzy Cię gołym kolanem...
  Otrzymamy radosny prezent,
  I postawimy Hitlera pod ścianą!
    
  Armia rosyjska to orły,
  Ci, którzy zniszczą armię Krautów...
  Dni Hordy, wiesz, są policzone,
  A wy, psy, pamiętajcie, żeby nie walczyć!
    
  Wieczna chwała ochłodzi Ruś,
  Będziemy wierni sztandarowi Rodziny...
  Możemy ocalić naszą Ojczyznę,
  Dla wielkiego szczęścia ludu!
    
  Rosja stanie się jak pochodnia ziemi,
  Co oświetla drogę do wszechświata...
  Ze względu na wielką rosyjską rodzinę,
  I nadal podążamy w kierunku tworzenia!
    
  Najlepszym przykładem pioniera jest
  To jest bitwa, w której wszystko jest w porządku...
  Może pan też będzie chciał wygrać,
  Uwierz mi, dyskusja z nami jest niebezpieczna!
    
  Wierzę, że wszyscy polecimy w kosmos,
  Zróbmy kilka śmiesznych żartów światu...
  Gdzieś sam cherubin przebiegł,
  Bądź geniuszem, a nie kretynem!
    
  O to właśnie chodzi, spokój o przestrzeń,
  Wiecznie piękna, jak zabawka...
  Gdzieś jest wściekła uczta,
  A szpital psychiatryczny płacze po Adolfie!
    
  Wierzę, że Ruś zakwitnie wspaniale,
  Że będziemy budować rezydencje na Marsie...
  Wiem, że możemy uratować nasz kraj
  Wszystko będzie świetnie, uwierz mi, będzie wspaniale!
    
  Wieczna Ojczyzna, nasz kraj,
  Najsilniejszy, pięknie niszczy...
  Dlaczego nas atakujesz, szatanie?
  Będzie wspaniale, ludzie będą zachwyceni!
    
  Oto co nasza rasa stworzyła dla kosmosu,
  Wierny kosmosowi, fajna era....
  Gdzieś bunkier został zniszczony przez pociski,
  Ludzie wiedzą, że nasze sprawy nie są złe!
    
  To właśnie Rosja wnosi do wszechświata,
  Najlepsze prezenty na świecie...
  Będziesz zaszczycony jako członek Komsomołu,
  I najgorętszy pocałunek dziewczyny!
    
  Oto miasto zbudowane na Wenus,
  Bardzo ogromny i bardzo piękny...
  A pionier cieszy się ze wszystkiego lepszego,
  Jest głosicielem kraju kolektywu!
    
  To najlepszy kombinezon do przestrzeni kosmicznej,
  To jest ten moment, kiedy pokonujesz nierówności...
  I nie pozwolimy, aby Ojczyzna zniknęła,
  To wszystko proste, poznaj kwiaty!
    
  Bóg jest patronem naszej Rusi,
  Ten, który pojawił się w promieniach słońca...
  Więc dziewczyno, nie smuć się
  A pionierzy biją pięściami!
    
  Nasze dziewczyny są najfajniejsze
  Potrafią skosić całą trawę karabinem maszynowym...
  Führer ucieka - zaatakuj go,
  Wybierzmy się na wycieczkę na przynętę!
    
  Jeśli będzie trzeba, zmieciemy góry,
  Nagie obcasy dziewcząt są jak młot....
  Ratujmy ziemię przed rojem napalmu,
  Cóż, na szyjach Hordy jest pętla!
    
  Dziewczyno, to niezły wojownik,
  Można kosić linię jednym zamachem...
  Jesteś chłopcem, wiesz, dobra robota,
  Chociaż jest pionierem, jest taki dzieciak, który nie jest biedny!
    
  Teraz już atakujemy Berlin,
  Jest pokryty osłonami mocy...
  A w naszym wsparciu poznajcie cheruba,
  Miecze błyszczące jak diamenty!
    
  To jest przestrzeń, nasza Ziemia,
  Uwierzcie mi, potrafimy latać za pomocą kwazara...
  Nasza najlepsza rodzina
  Miażdży wszystko sławnym ciosem!
    
  To jest serce dzieci dla Ojczyzny,
  Najfajniejsze miejsce we wszechświecie...
  Najpiękniejsze dziewczyny na świecie,
  Z wielką mocą w niezniszczalnej przestrzeni!
  Marianne w końcu ma dość kochania się z cybernetycznym żigolo. I czterech zmutowanych wojowników weszło do jej pokoju.
  Marianne miała wielokolorową fryzurę i wyglądała młodo, a może nawet dziecinnie.
  Widząc bohaterskie dziewczyny, roześmiała się i wyciągnęła język, warcząc:
  - Przyszedłeś mi służyć?
  Elżbieta ryknęła:
  - Jesteś niebezpiecznym przestępcą i musisz odpowiedzieć na szereg naszych bardzo trudnych pytań, w przeciwnym razie trafisz do więzienia!
  Marianne zachichotała i odważnie odpowiedziała:
  - Nie wyślą mnie do więzienia. A szpital nie jest zły. Jest tu także mnóstwo różnego rodzaju rozrywek, a jedzenie jest dobre.
  Elena zauważyła surowym tonem:
  - Nie udawaj głupiego. Czy to ty porwałeś statek międzygalaktyczny?
  Marianne znów się zaśmiała i odpowiedziała:
  - Tak, ja! Wysadziłem inny wszechświat i połknąłem inny.
  Catherine zauważyła ze śmiechem:
  - Nie jest z ciebie jasne, czy połknąłeś wszechświaty!
  Szalona dziewczyna wyszczerzyła zęby i ryknęła:
  - Teraz chce mi się śmiać
  A ja cię po prostu połknę!
  Połknę to! Połknę to!
  Nie zliczę!
  Elizabeth mrugnęła do niej i zaśpiewała:
  Dom wariatów w ogniu
  Sanatorium Szatana...
  Będzie bicz na twoich plecach,
  Jesteśmy wierni Panu!
  Marianne nagle przestała się drżeć, a jej niebieskie oczy nabrały znaczącego wyrazu. A dziewczyna z zaburzoną psychiką zapytała:
  - Czy przypadkiem nie jesteście tą samą czwórką - E-4, dziewczyny z niebieskimi, żółtymi, czerwonymi i białymi włosami?
  Elena zapytała:
  - A jeśli tak, to co?
  Marianna zaśpiewała z uśmiechem:
  - Cztery dziewczyny z bosymi stopami,
  Macie sztylety, macie też miecze...
  Ścieżkami biegasz żwawo,
  A jeśli czegoś potrzebujesz, ty przetoko!
  I znowu zaczyna się śmiać. Cóż, z pewnością jest szalenie szalona. Ale jednocześnie trzeba powiedzieć, że jest ładna.
  Dziewczyny spojrzały na siebie. I Eufrozyna zauważyła:
  - Więc będziemy dalej robić głupców, czy co? Czy ona w ogóle jest w stanie cokolwiek zrobić?
  Marianna natychmiast się ożywiła, odwróciła głowę i mruknęła:
  - Czy wiesz, że wynalazłem maszynę perpetuum mobile?
  Elżbieta skinęła głową:
  - Tak, wiem! To rzeczywiście wykorzystuje grawiomagnetyczną zasadę hiperindukcji. Po prostu ma niewielkie zastosowanie praktyczne. Urządzenie jest nieporęczne i wytwarza niewielką ilość energii elektrycznej. O wiele łatwiej jest zastosować tradycyjną, kontrolowaną i całkowicie bezpieczną syntezę termokwarkową, która z jednego grama piasku wytwarza taką samą energię, jak przy spaleniu czterech miliardów ton węgla. Jak zrobić tak skomplikowane urządzenia, które w najlepszym przypadku będą w stanie naładować supersmartfon.
  Marianna warknęła:
  - Ale była w stanie obalić prawo zachowania energii!
  Katarzyna skinęła głową i dodała:
  - Prawo zachowania energii zostało już obalone przez fuzję termokwarków. A dzięki syntezie termoprenu energię uzyskuje się z jednego grama piasku, tak jak przy spalaniu ośmiu biliardów ton węgla! I wszystkie problemy energetyczne ludzkości zostały teraz rozwiązane na zawsze!
  Szalona dziewczyna kopała swoje nagie, opalone, umięśnione nogi i śpiewała:
  Nieodkryte przed nami tajemnice, czas je ujawnić,
  Sekrety natury leżą jak w skarbonce...
  Wyrwiemy moc galaktyki, energię jądra,
  Moc dżina w butelce osłabnie!
  Elżbieta klasnęła w dłonie i zauważyła:
  - No cóż, jesteś kochany! Wierzę, że zadasz wrogowi miażdżący cios.
  Marianne zachichotała ponownie, a jej zęby, błyszczące jak perły, zaczęły błyszczeć.
  Katarzyna zapytała surowym tonem:
  - Masz alibi?
  Marianna zachichotała i odpowiedziała:
  - Nie, nie mam takiej choroby.
  Elena zauważyła, po wcześniejszym złożeniu wniosku do Hypernet:
  - NIE! Wygląda, jakby tu grała. Poleciałem też na Wenus. I było to oczywiście dla niej niezwykle wspaniałe.
  Eufrozyna śpiewała:
  Marzyć o innych światach,
  Leć do gwiazd, do chmur...
  Stwórz magiczny świat
  Kto, dziewczyno, jest twoim idolem?
  Marianne zachichotała i zaproponowała:
  - Zamiast tego kochajmy się. To będzie najlepszy uczynek.
  Elżbieta pospiesznie zmieniła temat rozmowy:
  -Próbowałeś już coś wymyślić?
  Zaburzona psychicznie dziewczyna podrapała się po czubku głowy bosą, wyrzeźbioną stopą i odpowiedziała:
  - Próbowałem stworzyć wehikuł czasu. To, widzisz, jest świetne. Zwłaszcza jeśli polecisz w przyszłość. Tak, a dawniej można było na przykład zabić Hitlera. I zmienić bieg historii świata.
  Elena logicznie zauważyła:
  - Wtedy ten świat, jeśli zmieni się historia, może zniknąć. Jak w starożytnym filmie "Efekt motyla". A w takim razie zabicie Hitlera wcale nie jest motylem!
  Elżbieta skinęła głową na znak zgody:
  - Tak, zniszczenie Hitlera niekoniecznie uczyniłoby świat lepszym miejscem. Po pierwsze, przywódcą nazistowskim mógł zostać ktoś bardziej inteligentny, przebiegły i elastyczny, który nie wysłałby Żydów do pieca, ale zachowałby się subtelniej. I całkiem możliwe, że podbiłby świat. Albo byłoby jeszcze więcej ofiar. Poza tym Stalin mógł bez Hitlera przejąć władzę nad całą Europą, a potem i innymi krajami. I nie jest faktem, że było dobrze!
  Marianna sprzeciwiła się:
  - Gdyby komuniści zjednoczyli cały świat w XX wieku, to być może podbilibyśmy już cały wszechświat!
  Ekaterina odpowiedziała:
  - To nie fakt. Faktem jest, że w gospodarce planowej typu stalinowskiego nie ma takiej motywacji do rozwoju technologii, jak w kapitalistycznej konkurencji, zwłaszcza między różnymi krajami. Gdyby cały świat znajdował się pod kontrolą stalinowskiej, planowej gospodarki i tylko sektora publicznego, wówczas nie byłoby bodźca do wprowadzania elektroniki i innych ulepszeń. I może nastąpić stagnacja postępu.
  Elena skinęła głową, która była czerwono-miedziana jak pionierski krawat:
  - Otóż to! Są mądrzy ludzie, którzy mówią: może byłoby lepiej, gdyby Hitler wygrał? Rzeczywiście, w Trzeciej Rzeszy w ciągu dwunastu lat technologia wojskowa rozwinęła się praktycznie od zera na zaawansowane stanowiska, a pod umiejętnym zarządzaniem przez Niemców idealnym porządkiem i dyscypliną ludzkość naprawdę podbiłaby nie tylko swój własny wszechświat, ale także inne!
  Marianne pisnęła, poruszyła biodrami i zapytała:
  - No cóż, czyż nie tak?
  Elżbieta odpowiedziała:
  - No cóż, gdyby w III Rzeszy była równość wszystkich narodów i byliby normalni przywódcy, to mogłoby wydarzyć się coś dobrego. Ale gdyby powrócił system niewolniczy, jaka byłaby zachęta do rozwijania technologii? W końcu i tak istnieją niewolnicy! I oni wykonują całą brudną robotę za mistrzów!
  Ekaterina potwierdziła:
  - Tak! Zjednoczone imperium nie wydaje się być złe. Ale jeśli powstaje na niezdrowej podstawie, kiedy ludzkość jeszcze nie dojrzała, to nic dobrego nie może z tego wyniknąć. I tak ludzie przeszli przez wszystko, przelali mnóstwo krwi i oszaleli!
  Efrosinya dodała z uśmiechem:
  - I przeszliśmy bratobójczą wojnę, ale zdaliśmy sobie sprawę, że to nie jest właściwa metoda. Chociaż zginęło ponad milion osób. Jednak jeszcze więcej zginęło w czasie II wojny światowej i nie można powiedzieć, że to czegokolwiek ludzi nauczyło.
  Katarzyna zauważyła z uśmiechem:
  - Podniósł się ogólny poziom wykształcenia ludności. Zwłaszcza dzięki Hypernetowi. Kiedy ludzie zmądrzeli, zdali sobie sprawę, że głupio jest klękać pięć razy dziennie i uważać dyktatorów za bóstwa, a bycie sobie wrogami ze względu na kolor skóry jest obrzydliwością, i dlatego NA. I kraje zaczęły się jednoczyć. I wcale nie dzięki nowemu Czyngis-chanowi!
  Marianne zachichotała i zauważyła:
  - A chciałem przenieść się w przeszłość. Uderz Czyngis-chana blasterem, spal go i zajmij miejsce władcy wszechświata!
  Elżbieta zauważyła z uśmiechem:
  - Czasami też tego chciałem. Myślisz więc, dlaczego opatrzność dała szczęście Czyngis-chanowi? Przecież jego imperium rozpadło się szybko i bez śladu. Chociaż z drugiej strony ma to również znaczenie filozoficzne.
  Eufrozyna zasugerowała:
  - Może byłoby lepiej, gdybyśmy nie szli do dziczy i nie jedli?
  Marianna mruknęła:
  - Nie będę cię leczyć. Lepiej zamówić sobie w Hypernecie. To takie proste. Można za darmo zjeść coś, co smakiem nie do odróżnienia od królewskiego jedzenia.
  Elżbieta roześmiała się i zaśpiewała:
  Darmowe jedzenie i śmietanka,
  W kawiarni o nazwie San Remo!
  Elena logicznie podsumowała:
  "Na pewno nic tu nie znajdziemy." Zamiast tego sprawdźmy inne. W przeciwnym razie zmarnowałbyś tyle czasu na każdą szaloną osobę.
  Marianna warknęła:
  - Nie jestem szalony, jestem geniuszem!
  Elżbieta energicznie pokiwała głową:
  - Wszyscy jesteśmy naprawdę geniuszami! Czyż nie?
  Catherine napisała na Twitterze:
  - Wszystko jest pomysłowe, skoncentrowane...
  Ale dziewczyna z żółtymi włosami nie wymyśliła nic mądrego ani dowcipnego.
  A rudowłosa Alla zauważyła:
  - To wszystko, dziewczyny, chodźmy! Wciąż jest tu kilka bardzo podejrzanych adresów!
  A wojownicy-badacze wyskoczyli z domu, w którym mieszkała zabawna i na swój sposób błyskotliwa szalona dziewczyna.
  Elżbieta otrząsnęła grad potu ze swoich niebieskich włosów i zauważyła:
  - Kolejny fałszywy trop. Generalnie raczej nic nie osiągniemy.
  Eufrozyna zasugerowała:
  - Może zrobimy sobie przerwę i pomedytujemy? W każdym razie potrzebne są pewne istotne wskazówki. Na przykład coś związanego z dzieciństwem. A może to wcale nie jest infantylizm, a coś zupełnie innego!?
  Elena energicznie pokiwała głową i zgodziła się:
  - Tak, medytacja! Prawdopodobnie okaże się to idealnym wyborem i zakończeniem.
  I wszystkie cztery zmutowane dziewczyny, wybierając ciche, wygodne miejsce, usiadły w pozycji lotosu. I zaczęliśmy medytować. Mając nadzieję, że inspiracja prędzej czy później do nich przyjdzie.
  I dzień wieczny zapanował na Ziemi.
  . ROZDZIAŁ nr 15.
  
  Podczas medytacji dziewczęta ponownie zaczęły wspominać swoją chwalebną, niezwykle burzliwą i bogatą przeszłość. W którym walczyli z różnymi rodzajami armii. Łącznie z wojnami burzliwego XXI wieku. Lato 2023 - wojna na południu WNP. Gdzie cała czwórka, w odróżnieniu od wojny na Ukrainie, postanowiła walczyć pełnymi siłami.
  Wojna między talibami a Rosją trwała nadal. Afganistan ma dużą populację, wielu młodych ludzi, którzy są głodni, źli i agresywni.
  I walczą w Tadżykistanie, podczas gdy Rosja ma związane ręce wojną na Ukrainie, którą popiera większość świata.
  I talibowie to wykorzystują.
  Ale po stronie rosyjskiej walczą bardzo bose i piękne dziewczyny w samych bikini. Bitwy przychodzą falami.
  Elizabeth strzela do mudżahedinów. Używa potężnego karabinu maszynowego typu smoka. I rzuca kule na talibów.
  I padają, naciskając na dziewczynę. Spadnie rosyjski helikopter zestrzelony z domowej roboty armaty przeciwlotniczej. Został zestrzelony przez talibów. To prawda, że \u200b\u200bw helikopterze nie ma dziewcząt, ale mężczyźni i nie jest ci ich szczególnie żal.
  I Elizabeth, dziewczyna jest boso i w bikini. A kiedy będziesz prawie nagi, nikt nie będzie cię powstrzymywał ani nie zatrzymywał.
  Wojna na południu jednak przeciąga się. Lato już minęło. A potem jesień - wilgotna i deszczowa. Afganistan ma dużą populację, do której przybywają muzułmańscy ochotnicy z całego świata islamskiego. A teraz nadeszła zima, a wojna nadal trwa. Elżbieta rzuciła dar zagłady gołymi palcami i wyrzeźbionymi nogami z morderczą siłą. Rozproszyła talibów w różne strony i zaśpiewała, obnażając perłowe zęby:
  Oto zima, zima, zima,
  Zaczęło się nagle...
  Zamiata wściekle, zamiata -
  Jutro będzie lepiej
  Jutro, jutro, jutro!
  A teraz mamy nowy rok!
  Rzeczywiście, w Nowy Rok 2024 w Tadżykistanie spadł śnieg. A teraz Rosjanki zostawiają bose, wyrzeźbione ślady na śniegu i wygląda to bardzo pięknie.
  Zoya wzięła go i zaśpiewała:
  Raz Dwa Trzy -
  Wyczyść procesory!
  Cztery, osiem pięć,
  Chodźmy pobawić się w laptę!
  A dziewczyna gołymi palcami rzuca dar śmierci ze śmiercionośną siłą.
  Katarzyna wzięła go i zaśpiewała, szczerząc zęby:
  Jeden dwa trzy cztery pięć,
  Króliczek wyszedł na spacer...
  Oto wybiegająca dziewczyna
  Zabija Mudżahedina!
  Ale Elena także prowadzi ogień. Typ dziewczyny, która nie może być fajniejsza. I pisze ze śmiertelną śmiałością. Kosi mudżahedinów bez niepotrzebnej ceremonii. Po czym zaczyna śpiewać;
  Jeśli tył jest bezużyteczny -
  Zapał wojskowy nie pomoże...
  Cóż, jeśli nie ma zapału,
  Tył będzie obiadem wroga!
  I rudowłosa Elena, która zarówno przyjmuje, jak i rzuca dar unicestwienia gołymi palcami. A w rzeczywistości rozerwie tak wielu dushmanów, że jest to po prostu przerażające.
  Elena oczywiście nie przegapiła okazji, aby zaśpiewać:
  Byłem nagi
  Tak skakała po boisku!
  Skakałem po boisku...
  Kułacki śpiewał razem z nami!
  A dziewczyna zabierze jej oczy, które błyszczą szafirami i blaskiem. A jej oczy są piękne. A język jest bardzo niegrzeczny. I taki zwinny, i taki fajny. No cóż, zupełnie jak soczysta pomarańcza.
  Euphrosyne też walczy. I gołymi palcami rzuca prezenty zagłady. Które są tak zabójcze i destrukcyjne.
  A w pobliżu talibowie zajęli i zniszczyli rosyjski czołg. A pojazd armii rosyjskiej zaczął się rozrywać na kawałki, a zestaw bojowy eksplodował. I znowu ludzie umierają.
  Ale Euphrosyne nie potrzebuje mężczyzn. Trzeba ich torturować. A dziewczyna wzięła to i zaśpiewała:
  Mężczyźni, mężczyźni, mężczyźni,
  Jesteście po prostu wielkimi brutalami
  Kiedy dziewczyny cię zabiją
  Tak bardzo oczyszczają ziemię!
  Rzeczywiście, Talibowie to bestie.
  Kiedyś złapali piękną harcerkę. Cóż, na początek ją zabrali i wciągnęli na stojak. Wykręcili mi stawy w ramionach, co było bardzo bolesne.
  Następnie na bose stopy dziewczyny nałożyli dyby, które spętały jej kostki. A potem wzięli i rozpalili ogień pod jej gołymi, wdzięcznie wygiętymi podeszwami.
  Rosjanka bardzo cierpiała. Talibowie przed usmażeniem jej pięt wzięli i nasmarowali jej stopy olejem. Dlatego podeszwa paliła się powoli i była potwornie bolesna. A dziewczyna jęczała i ryczała. A Talibowie bili ją także biczem po plecach i bokach. Wtedy postanowiono zintensyfikować tortury. Wyjęliśmy gorący drut i zaczęliśmy uderzać piękność w plecy i klatkę piersiową.
  I jakie to bolesne. Zwłaszcza, gdy talibowie zaczęli wykręcać szkarłatne sutki Rosjanki rozpalonymi do czerwoności szczypcami. I tak bardzo płakała.
  A główny przywódca oddziału talibów po prostu oszalał od tortur. I obnażył swoje złote zęby.
  W odpowiedzi Rosjanka splunęła. Po czym zaczęli łamać jej bose palce u nóg. Co jest bardzo bolesne. A dziewczyna zemdlała z powodu straszliwego, nie do zniesienia bólu.
  Jednak talibowie nadal stosowali tortury. Najpierw przywrócili dziewczynie przytomność wylewając wiadro lodowatej wody. A potem zainstalowali na jej ciele czujniki i elektrody.
  Po czym dwóch chłopców zaczęło pedałować na dynamo. Zaczął płynąć prąd, a dziewczyna drgnęła z piekielnego bólu. I rzeczywiście, kiedy ciało
  przechodzą wyładowania elektryczne, jest strasznie, mówi się, że pędzą stada koni. I rzeczywiście, każda dziewczyna tutaj będzie wyć.
  I chłopcy pedałują, a naga dziewczyna wyje jak dziki wilk. I naprawdę ją to boli.
  A oprócz szoku talibowie usmażyli także obcasy Rosjanki, które są już pokryte dużymi pęcherzami. Uderzyli mnie też w plecy gorącym drutem. A oni uderzyli z wściekłością i zwłoką.
  Jednocześnie zwiększyli ilość mąki. Zaczęto rozciągać dziewczynę i wieszać na bloku coraz więcej ciężarów, aby całkowicie skręcić jej stawy.
  Główny talibski bandyta śpiewał:
  Co za ból, co za ból
  Wynik meczu będzie następujący: pięć - zero!
  Cóż, co można zabrać dzikusom? Torturowali dziewczynę bardzo okrutnie, ale niezbyt wyrafinowanie.
  Talibowie to barbarzyńcy. Zatem za pieniądze uzyskane z narkotyków kupili całą armię czołgów z Chin. Rzeczywiście, Chiny są perkalowym sojusznikiem i przyjacielem Rosji.
  A Talibowie zaatakowali wroga swoimi czołgami.
  Przeciwko nim stają cztery rosyjskie mutantki, tym razem na najnowszym T-95. Są oczywiście boso i w bikini.
  I co?
  Elizabeth strzelała do mudżahedinów gołymi palcami i ćwierkała:
  - Chwała Ojczyźnie Słoni!
  Catherine również uderzyła Talibów, używając swojego gołego, okrągłego obcasa, i zapytała:
  - Jaka jest ojczyzna słoni?
  Elżbieta, szczerząc zęby, odpowiedziała:
  -Oczywiście, Rosja!
  Catherine zachichotała i odpowiedziała:
  - Myślałem, że to Indie!
  Elena uderzyła dushmanów szkarłatnym sutkiem piersi, zdejmując najpierw stanik, i pisnęła:
  - Myślałem, że ojczyzną słoni jest Afryka!
  Euphrosyne nacisnęła pedały gołymi, okrągłymi obcasami i zaśpiewała:
  - Małe dziecko,
  Nie ma mowy...
  Nie jedź do Afryki na spacer...
  W Afryce są rekiny, w Afryce są goryle,
  W Afryce są duże krokodyle!
  I wszystkie cztery bose dziewczyny zaśpiewały:
  Ugryzą cię
  Bij i obrażaj...
  Dzieci nie chodzą na spacery po Afryce!
  W Afryce jest bandyta
  W Afryce jest złoczyńca
  W Afryce jest okropny Barmaley!
  Ugryzie cię
  Bij i obrażaj...
  Dzieci nie idą do Afryki na spacer,
  To koszmar w Afryce,
  Szalony złoczyńca
  Nagle pojawił się w nim Barmaley!
  Biega po Afryce i zjada dzieci!
  Tak, dzieci! Tak, dzieci!
  Śmiech to śmiech, ale kiedy talibowie złapali rosyjskiego chłopca w wieku około czternastu lat, potraktowali go poważnie. Najpierw go rozebrano i powieszono na stojaku.
  Następnie dushman w turbanie i z brodą zaczął przypalać nagie, umięśnione ciało nastolatka prętem z gorącym żelazkiem.
  Następnie talibski kat przyłożył rozżarzoną do czerwoności żelazną gwiazdę do nagiej piersi chłopca i przycisnął ją do niej.
  Chłopiec krzyknął z potwornego bólu i stracił przytomność. Po czym chłopiec odzyskał przytomność. I wbili jego bose, niemal dziecięce stopy w dyby. I zaczęli wieszać ciężarki na hakach w bloku. I to było bardzo bolesne. Młode ciało chłopca było bardzo rozciągnięte, a chłopiec dosłownie jęknął z bólu.
  Rosyjski chłopiec był nadal torturowany. Nasmarowaliśmy olejkiem bose podeszwy stóp. A potem rozpalili pod sobą ogień.
  I jak chłopak dziko krzyczał po tym. Tak, to było niezwykle bolesne.
  Chłopiec nadal krzyczał, a Talibowie pobili go batem.
  Następnie chwycili chłopca i zahaczyli go o żebra. I znowu całkowicie wywrócili to na lewą stronę.
  Po czym Talibowie zaśpiewali:
  Zniszczymy wszystkich niewiernych,
  Niech będą nastolatkami...
  Oto cherubin nad nami,
  Umieścimy wszystkich na pokładzie!
  Po czym chłopiec z Rosji miał połamane gorącymi szczypcami wszystkie palce u bosych stóp. A Talibowie robili to powoli, żeby zadać jak najwięcej bólu ślicznemu chłopcu. A potem zaczęli łamać żebra młodemu wojownikowi rozpalonymi do białości szczypcami.
  Połamali więc je dla niego, tak że chłopcu nie pozostało ani jedno całe żebro. A chłopiec zmarł z powodu bolesnego szoku.
  Tymczasem Anastazja za pomocą Wiedźmina zaatakowała Talibów z samolotu szturmowego. Jednocześnie użyła rakiet. Nacisnęła przyciski joysticka bosymi palcami i zaśpiewała:
  Wyżej i wyżej i wyżej
  Führer podniósł nos...
  Czasem zrywają nam się dachy,
  Jednak Talibowie nie dojrzeli!
  Akulina Orłowa również uderza swojego przeciwnika. Robi to bardzo dokładnie i używa swojego szkarłatnego sutka, aby nacisnąć guzik. W pobliżu eksploduje rosyjski samolot szturmowy. Został trafiony zabójczym prezentem od talibów. Ewentualnie coś wyprodukowanego w Chinach. I to całkowicie cię schrzani.
  Akulina śpiewała:
  - Jeśli to mężczyzna, idź prosto do trumny,
  Ratując życie, więc...
  Bądźcie bosymi dziewczynami!
  A wojownik będzie się śmiał i śmiał. Nogi dziewczyny oczywiście, mimo zimy, nie znają butów. A jej obcasy są okrągłe i dosłownie błyszczą. Ta dziewczyna jest po prostu super.
  A sutki jej piersi są szkarłatne i błyszczą jak szczyty kościołów. To jest walcząca dziewczyna, że tak powiem.
  Tak, nie lubi mężczyzn. Chociaż chętnie wykorzystuje je dla przyjemności. Aby było wspaniale.
  Akulina wzięła go i zaśpiewała:
  O tej bosej dziewczynie
  Nie mogłem zapomnieć...
  Wyglądało to jak kamienie z chodnika
  Dręczą skórę delikatnych stóp!
  I Akulina, jak zniesie i podniesie swoje szafirowe oczy.
  Oto dziewczyna na najwyższym poziomie i klasie.
  A Margarita Magnitnaya jest także pilotem.
  Cóż, w międzyczasie Margarita uderza w Mudżahedinów z wielką, śmiercionośną siłą.
  Po czym zaśpiewa:
  Ach, jakie nogi!
  Jak dobry...
  Nie bój się, kochanie
  Zapisz swój numer telefonu!
  A Margarita to przyjmie i pokaże język. Jest niezwykle waleczną dziewczyną.
  A jej bose palce u stóp zsyłają mordercze dary śmierci.
  Akulina Orłowa ze śmiechem zaśpiewała:
  - Margarita, okno jest otwarte,
  Margarita, pamiętasz, jak to wszystko się stało!
  Anastazja Witczakowa skinęła głową:
  - Tak, kobiety! Możemy zrobić wszystko i całkowicie wytępimy naszych wrogów!
  A dziewczyny zaśpiewały chórem:
  Nasza armia jest silna
  Ona chroni świat...
  Pozwól Talibom nacierać
  Ich dziewczyny ich zabijają!
  Na przykład Fedora również walczy. Strzela z moździerza w Mudżahedinów. A jeśli coś schrzani, nikomu nie będzie się to wydawać niczym wielkim. Nawet jeśli Talibowie mają długą brodę i ogoloną głowę.
  Fedora tupie bosymi stopami w błocie i śpiewa:
  Czy widzisz zaćmienie na niebie?
  Potężny symbol surfingu...
  Czarne skrzydła nad światem
  Stada kosmicznego wycia!
  A inna dziewczyna, Seraphim, rzuciła zabójczą bombę gołymi palcami, rozerwała masę talibów i powiedziała:
  Talibowie - klątwa wzrasta,
  Talibowie - całkowita śmierć...
  Talibowie i martwe pułki!
  Talibowie prowadzą szaleńca!
  Talibowie!
  A Serafina weźmie gwizdek w usta i jak zadmuchnie, że wrony zemdleją i przebiją dziobami głowy Mudżahedinów.
  Dziewczyny, muszę przyznać, są wspaniałe i piękne.
  A teraz możecie zobaczyć, jak talibowie podpalili rosyjski magazyn amunicji. Zaczął się palić, a pociski eksplodowały ze śmiercionośną siłą. Talibowie ryczą i radują się.
  Ale dziewczyny z nieba pieprzą się z mudżahedinami. I widać, jak Albina i Alvina pojawiły się na niebie.
  Obie dziewczyny są po prostu niesamowitymi blondynkami. I cudownie piękna. I oczywiście boso i tylko w cienkich majtkach.
  To kobiety najwyższego, powiedzmy, porządku. A to, co potrafią, nie każdy jest w stanie powtórzyć.
  A wojownicy rzeczywiście, jeśli zaczną zabijać, nie będziesz w stanie ich powstrzymać.
  Albina wystrzeliła z samolotu rakietę o kolosalnej niszczycielskiej mocy. I rozbiła bunkier armii talibów, po czym zaśpiewała:
  - Jestem najsilniejszy na świecie,
  Nawet bose stopy, nagie sutki...
  Zamoczmy Talibów w toalecie,
  Nie możemy sobie pozwolić na słabość!
  Alvina nadal wysyła dary śmierci za pomocą swoich gołych palców. I zabij Mudżahedinów, wzięła to i zaśpiewała:
  - Mamy urocze dziewczyny,
  Mówią po prostu: piękno....
  Rozbrzmiewa głos członków Komsomołu,
  Nadchodzi burzliwa wiosna!
  I obie dziewczyny to wezmą i zaśpiewają na całe gardło:
  Pozwól mi pojechać w Himalaje
  Pozwól mi odejść na dobre
  Inaczej będę wyć albo będę szczekać,
  Inaczej kogoś zjem!
  A dziewczyna po prostu zacznie piać. Uważa, że to bardzo fajne i urocze. A kiedy krzyczysz - Kukareku - to jest naprawdę przerażające.
  Dziewczyny tymczasem podjęły walkę i zaczęły strzelać z ciężkich dział, co robi wrażenie. I strzelają tak celnie.
  Dziewczyna Viola zaczęła śpiewać, szczerząc zęby i celnie strzelając do swoich wrogów:
  - Jestem najsilniejszą dziewczyną na świecie,
  Kocham całować mężczyzn...
  Żołnierze nie znają fajnej audycji,
  Gdzie dziewczyna zapomniała trochę tańczyć!
  A wojownik będzie się śmiał. Tak, piękności wiedzą, jak udusić dushmanów.
  I szczerze mówiąc, są w stanie odłamać rogi i rysy łysej osoby.
  Więc spróbuj przeciwstawić się takim pięknościom.
  Nicoletta mówi także o talibach. Jest bardzo waleczną i agresywną dziewczyną. A kiedy się śmieje, wydaje się to być śmiechem wariatki.
  Nicoletta szczerzy zęby i ryczy:
  Jesteśmy, wow, złodziejami,
  Rabusie, rabusie!
  Bang, bang i nie żyjesz,
  Martwy, martwy!
  Nicoletta zaśmiała się i zaćwierkała:
  - Chwała kosmicznym piratom!
  Dziewczyny w innych miejscach również były wściekłe. A potem rakiety spadły na pozycje talibów. Aurora wypuściła go za pomocą szkarłatnych sutków swoich piersi, które służyły do naciskania guzików.
  I rakiety poleciały. A mudżahedini ryczą.
  Oto kolejny członek Komsomołu torturowany. Bez wahania włożono jej między bose palce u stóp watę nasączoną benzyną. Zabrali go bez dalszych ceregieli i podpalili.
  Wata zapaliła się. A dziewczyna to przyjmie i ryczy. A potem wzięli ją i wepchnęli rozpalony do czerwoności pręt w jej klatkę piersiową, prosto w szkarłatny sutek. A dziewczyna dosłownie wybuchła bólem.
  A Talibowie się śmieją. Oczywiście uwielbiają też łamać palce u nóg. Jeden z mudżahedinów wziął nawet nagi, okrągły obcas dziewczyny i spalił go od gorąca żelazną bielą. I zadziałało. Dziewczyna zacznie krzyczeć z dzikiego przerażenia.
  Alice widziała to przez lunetę snajperską. Przyjrzałem się bliżej. Wziąłem to, ustawiłem i było jak szalone. A zabójcza kula trafiała kata prosto w brzuch. I krzyknął z dzikiego bólu i zaczął się wić. A dziewczyna wzięła to i zaśpiewała:
  Aniołowie dobroci,
  Dwa białe skrzydła nad światem
  Gdzieś jest kraj
  Gdzie sam Svarog stał się idolem!
  Angelika również oddała strzał, bardzo celnie, trafiając oprawcę w mosznę. On też będzie krzyczeć po dobrze wymierzonym trafieniu. Tak to zdobyli kaci.
  A dziewczyny zaśpiewały:
  Wy, źli kaci,
  Czeka go okrutna kara...
  Mamy mnóstwo świec
  Wielcy ludzie atakują!
  A dziewczyny zaczęły strzelać wściekle i celnie. I znokautować Talibów. Takim dziewczynom diabeł nie byłby w stanie się oprzeć.
  Alicja nuci, strzelając do wroga:
  Twój los jest w równowadze,
  Wrogowie są pełni odwagi...
  Ale dzięki Bogu, są przyjaciele
  Ale dzięki Bogu, są przyjaciele!
  I dzięki Bogu przyjaciele mają miecze!
  A Angelica, nadal strzelając do talibów i zabijając ich, napisała na Twitterze:
  - Kiedy twój przyjaciel krwawi,
  Zdeptany do końca...
  Nie nazywaj mnie przyjacielem
  Ani tchórz, ani kłamca!
  Wtedy dziewczyna chwyciła i rzuciła granat bosymi palcami ze śmiercionośną siłą. I rozbiła Talibów na kawałki. Wytoczyły się odcięte głowy mudżahedinów.
  Angelika wzięła go i zaśpiewała:
  Dzień i noc bombardują nieustannie,
  Nie znając litości i wstydu...
  Bo ktoś dziwnie się zachowuje
  Cały kraj umiera!
  Alicja, strzelając do Talibów i przebijając ich, wzięła go i zauważyła, wypluwając kurz:
  - Jest taki cudowny moment w tej Rosji,
  Niełatwo zgadnąć, kto jest błaznem, a kto prezydentem!
  Rudowłosy wojownik zachichotał i zauważył:
  - Tak to się dzieje - mieć szpiega na stanowisku prezydenta to wielka głupota!
  I obie dziewczyny ponownie rzuciły strumienie ognia na talibów. I zrobili to niezwykle dokładnie. A ich strzały trafiły w Mudżahedinów.
  A w innym miejscu walczyły inne dziewczyny. A także oczywiście boso i prawie nago.
  Na przykład Alenka wystrzeliła bazookę, używając szkarłatnego sutka. Przebiła talibskiego bojownika i kilku jego partnerów.
  Po czym napisała na Twitterze:
  - Teraz znów jesteśmy na paradzie,
  Nie jesteśmy na tej samej ścieżce co bandyta
  Jesteśmy brygadą bosych dziewcząt,
  Światło Łady jest z nami przed nami!
  A wojowniczka z gołą piętą rzuci dar zagłady. I rozerwie masę mudżahedinów.
  Kobiety tutaj są fajne. Olga także strzela do talibów. To są nacierający mudżahedini. Atakują w grubych łańcuchach. A dziewczyny koszą je bez ceremonii.
  Olga wystrzeliła wyrzutnię rakiet, używając swojego truskawkowego sutka. Znokautowała wielu talibów i zaśpiewała:
  - Oddamy naszą duszę, nasze serce,
  Jesteśmy naszą świętą Ojczyzną...
  Będziemy stać i wygrywać -
  I nie będziemy żałować naszego życia!
  A dziewczyna rzuci w Mudżahedinów dar unicestwienia gołymi palcami morderczej siły.
  I jakie to wspaniałe dla dziewcząt. Jak pokonali Talibów.
  Weronika też walczy. Dziewczyna podczas strzelania używa rubinowych sutków.
  W rezultacie masa dushmanów została zniszczona. A wojowniczka krzyczy ile sił w płucach:
  - Jestem najsilniejszy na świecie,
  Mogę udusić Talibów...
  Zabij dushmanów w toalecie,
  Sprawimy, że będą wyglądać jak gra!
  A Veronica, jak ona to przyjmie i pieprzy...
  Jest z nią wojownicza Anna. I eksterminuje mudżahedinów. Oczywiście dziewczyna ma na sobie same majtki. To praktyczne. A majtki są takie cienkie, że właściwie niczego nie zakrywają.
  Wojownik Anna strzela, kosząc swoich przeciwników. Jej włosy są rude, a same dziewczyny są po prostu najwyższym światłem kosmosu.
  A Anna gołymi palcami rzuca dary śmierci, które na miejscu pokonują Talibów.
  Wojownicy krzyczą ile sił w płucach:
  - Mudżahedini wpadają w szał,
  Wróg posunął pułk do przodu...
  Dziewczyny niosą, znają zwycięstwo,
  Talibowie spotkają się z wrogością!
  
  Będą jeść świńską skórę,
  Wróg zostanie pokonany...
  Bose dziewczyny walczą
  Pięść piękności jest silna!
  A wojownik weźmie cię i pobije, używając w walce szkarłatnego sutka jej piersi.
  I powiedzmy, że jest bardzo fajnie!
  Piękna rudowłosa dziewczyna. I kocha mężczyzn.
  Więc Anna wzięła to i ryknęła na całe gardło:
  - Wydano rozkaz zrównania wsi z ziemią,
  Salwy Gradów niszczą góry...
  Führer z łysą głową wiał na Afganistan,
  I przestańmy rozmawiać z piekłem!
  A dziewczyna będzie się śmiać i śmiać. A jej śmiech jest jak bicie dzwonów.
  Dziewczyny są pełne entuzjazmu. Malwina też walczy. Oczywiście dziewczynie nie przeszkadza używanie szkarłatnego sutka. A jednocześnie piękność również śpiewa
  I stało się to -
  O co żołnierz nie prosił!
  Wkroczyło złe plemię,
  Mnóstwo piekielnych, ciemnych sił!
  
  Czarne diabły są bezczelne,
  Ucieknij z tego bagna!
  Tutaj mają sztylety w rękach -
  Piosenki wyją - nie słowik!
  
  Karabin maszynowy zmiażdżył piechotę -
  Dym z połamanych moździerzy!
  Od razu złożyli kompanię,
  zbroja kirasjera nie pomogła!
  
  Stado nie chce umierać,
  Piekło, uwierz mi, to nie jest kurort!
  A pociski niszczą bunkry,
  Ich archanioł uderza ich z góry!
  
  Demony od razu piszczą do swoich dziur,
  Spalamy je napalmem i siarką!
  Nawet góry topnieją,
  Niszczymy wszystko wokół!
  
  Ale nie tylko myśl
  Jaki wróg jest jak woda!
  Gigant, szczyt wzrostu,
  Król Wszechświata, Szatan!
  
  Oto jego ognisty oddech,
  Cherub płonie natychmiast!
  I sztandar Boży upadł,
  Wierzymy jednak, że zwyciężymy!
  
  Poszliśmy trochę pod górę
  I dajmy się ochrzcić!
  Pochrząkiwał na ścieżce,
  Synowie mądrego Boga!
  
  A teraz ruszamy do ataku,
  Krzyk - hurra, grzmoty!
  Ile jednak można usłyszeć przeklinając,
  Ale do diabła z domkami, zniszczenie!
  . ROZDZIAŁ nr 16.
  Dziewczyny kontynuowały medytację. I tak nie ma ciekawych przemyśleń, a pomysły, szczerze mówiąc, wyparowały. I nigdy nie mieli tak skomplikowanego i, szczerze mówiąc, niesamowicie śliskiego biznesu.
  I tutaj rzeczywiście można przypomnieć sobie wielkie wyczyny legendarnych czterech, niepokonanych zmutowanych dziewcząt.
  Kobiecy batalion snajperski pod dowództwem kapitana Elżbiety, która nie jest jeszcze mutantem, ale już twardą i silną dziewczyną, zajął pozycję obronną w ruinach na ulicy Wołodarskiej. Za ruinami kryły się dziewczyny z karabinami maszynowymi i strzelbami, przewiązane wiązkami granatów.
  Sama Elizabeth ma na sobie tunikę w kropki na nagim ciele i krótkie spodnie. Piękna i krągła dziewczyna, z mocnymi biodrami, wąską talią i krótką fryzurą typu bob. Twarz jest bardzo wyrazista, z męskim podbródkiem i szeroko rozstawionymi niebieskimi oczami. Brązowe włosy posiwiały od kurzu, wysoka klatka piersiowa, twardy wygląd. Kapitan Elżbieta walczy od ponad dwóch lat i mimo młodego wieku widziała już wiele. Nogi dziewczyny są pokryte otarciami i siniakami. Dziewczynie łatwiej jest poruszać się boso niż w szorstkich i niezdarnych butach.
  Odsłonięta podeszwa wyczuwa najmniejsze drgania gleby, ostrzega przed bliskością miny, a sama matka ziemia dodaje wytrzymałości. Stopy dziewczynki z jednej strony stały się szorstkie i nie boją się gorącego metalu ani ostrego gruzu ruin, ale z drugiej strony nie straciły wrażliwości i elastyczności, ostrzegając przez ryk ruchu czołgów .
  Słodka Elżbieta trzyma w dłoniach granat z dołączonym pakietem wybuchowym. Musisz doczołgać się do potężnego niemieckiego czołgu Lion, który ostrzeliwuje ulice karabinami maszynowymi.
  Ekaterina czołga się obok niej. Również boso, ponieważ wszystkie dziewczęta z batalionu odmówiły noszenia butów, naśladując swojego dowódcę. Jej zakurzone podeszwy wystają, gdy dziewczyna czołga się na czworakach. Żółte włosy Catherine są brudne i długie... Lekko kręcone. Sama dziewczyna jest szczupła, szczupła i niska. Można ją było nawet pomylić z dziewczyną o wąskich ramionach i pozornie dużej głowie.
  Ale Catherine doświadczyła już wiele. Udało jej się także trafić do faszystowskiej niewoli, przetrwać okrutne tortury i kopalnie, skąd jakimś niezrozumiałym cudem udało jej się uciec. Ale patrząc na jej dziecięcą, łagodną twarz, nie można powiedzieć, że była bita po piętach gumowymi kijami, a przez jej ciało przepuszczano prąd elektryczny.
  Katarzyna strzela... Żołnierz III Rzeszy, w tym przypadku Arab, pada martwy, wzbijając pyskiem piasek i gruz.
  Elizaveta wrzuca wiązkę granatów pod stertę śmieci. Teraz przypełznie tu dziewięćdziesięciotonowy "Lew", który zostanie wysadzony w powietrze. Niebieskie oczy dziewczyny błyszczą jak szafiry na jej twarzy, ciemnej od opalenizny i kurzu.
  Doświadczenie podpowiada, że dobrze chroniony czołg zmieni teraz pozycję. "Lew" ma 100 mm pancerza bocznego, a nawet pod kątem. Trzydzieści cztery nie mogą go przebić; szansę mają tylko ciężkie Keveshki. Ale celem są gąsienice. Najważniejsze to pozbawić samochód mobilności...
  Efrosinya strzela serią z karabinu maszynowego... Pada żołnierz nieznanej narodowości. Niemcy, podbiwszy, choćby moralnie, większość półkuli wschodniej, pielęgnują aryjską krew i rzucają do walki wojska kolonialne Arabów, Afrykanów, Hindusów, różnych Azjatów i Europejczyków. Wzrosła także liczba Polaków, których od kołyski wpajano nienawiści do Rosji bolszewickiej. Walczą tu ukraińscy nacjonaliści, Kozacy Dońscy, Czeczeni i cały kaganat kaukaski. Hitler powołał całą międzynarodówkę.
  Wrogów jest wielu...
  Efrosinya zręcznie unika ognia z karabinu maszynowego. Kula prawie rozcięła okrągły obcas dziewczyny, poczerniały od kurzu. Piękny kapitan poczuł nawet łaskotanie, gdy tak blisko przeleciał prezent dużego kalibru. Dziewczyna przeżegnała się, szepcząc:
  "Nawet kula nas nie powstrzyma!"
  Efrosinya odpowiada ogniem... Inna dziewczyna, Angelica, jest bardzo ruda, ponadprzeciętnego wzrostu i muskularna, pomimo skromnych racji żywnościowych. Jest także bardzo ładną dziewczyną, z luksusowymi biodrami, napiętą talią, niekobiecymi szerokimi ramionami i wysokimi piersiami.
  Elena walczy w samych majtkach, jej tunika została podarta na strzępy i rozsypana w pył, a przez Wołgę nie dostarcza się nowych mundurów. Niech Bóg sprawi, abyśmy dostarczyli trochę więcej amunicji i trochę żywności dla wyczerpanych żołnierzy radzieckich.
  Więc Euphrosyne jest prawie naga, ma podrapane nogi, zwłaszcza kolana. Odłamek trafił w podeszwę mojej prawej stopy, boli i trudno jest chodzić.
  Rudowłosa, zakurzona Angelica wykrzywia swoją ładną, ale jednocześnie twardą twarz. Strzelająca dziewczyna mówi:
  - Pan jest nad nami, Moskwą i Stalinem!
  I odcina atakujących nazistów, ledwo mając czas na wycofanie się.
  Ruiny i wąskie uliczki utrudniają zawrócenie groźnym niemieckim czołgom. Prawie dwustutonowe Myszy w ogóle nie mogą przejść.
  Zgodnie z oczekiwaniami Euphrosyne "Lew" przejechał trochę i wpadł na stertę śmieci. Nastąpiła eksplozja. Gąsienica pękła i odleciała para uszkodzonych wałeczków.
  Ranny czołg zatrzymał się, a z jego lufy wyleciał pocisk...
  Zagrzmiało gdzieś w oddali i rozpłynęło się w gruzach. Blondynka Swietłana jak wąż syknęła:
  - To jest moja kalkulacja! Otworzyliśmy konto.
  Kapitan dziewczyna jest zmuszona ponownie się czołgać. Niemcy i ich satelity nie mogą wykorzystać swojej przewagi technicznej na gruzach. Z winy upartego Hitlera hordy III Rzeszy ugrzęzły w bitwach pozycyjnych w dość dużym i dobrze ufortyfikowanym mieście.
  Ekaterina rzuca granat. Zmuszanie zestrzelonych Niemców lub Arabów do wykonywania salt, przewracania się. Ręka jednego z bojowników Hitlera zostaje oderwana, a na niej wisi angielski zegarek z kompasem.
  Ekaterina mówi z uśmiechem:
  - Co, kompas wskazuje ci drogę do piekła?
  A piękna dziewczyna strząsa kawałek ceramiki z zakurzonej pięty.
  Elena również otrząsa się z kurzu ze swoich jędrnych, pełnych piersi. Sutki są prawie czarne od brudu i swędzą. Spróbuj się umyć. Znów trzeba się zakopać, gdy strzelają niemieckie karabiny maszynowe. I czołgaj się na brzuchu.
  Batalion dziewcząt utrzymuje swoją pozycję, mimo ostrzału. I wybuchają ciężkie pociski, a z nieba spadają bomby... Ale nic nie złamie odwagi sowieckich bohaterek.
  Teraz Euphrosyne widzi czołgającą się Panterę. Cóż, ten czołg nie jest już taki straszny.
  Możesz uderzyć go w bok. Dziewczyna kichnęła i wypluła kurz, który wpadał do jej eleganckich ust. Wzięła do ręki granat obciążony paczką wybuchową. Musisz skradać się niezauważony. Ale wokół jest mnóstwo dymu.
  Elena zaczęła się wspinać, opierając bose palce u nóg i łokcie na murawie. Przypominała kota polującego na mysz. Dziewczyna pamiętała wojnę z tego strasznego lata czterdziestego pierwszego roku, kiedy Wehrmacht zdradziecko najechał rozległe połacie ZSRR. Czy dziewczyna, prawie dziewczyna, była przestraszona? Na początku tak, ale potem można się przyzwyczaić. I już postrzegasz ciągłe eksplozje pocisków jako zwykły hałas.
  A teraz eksplodował bardzo blisko. Dziewczyna klepie się po brzuchu. Z góry fragmenty przelatują niczym stado dzikich pszczół. Elena szepcze z popękanymi ustami:
  - W imię sprawiedliwości, Panie.
  Dziewczyna przyspiesza swoje czołganie, a następnie z rozbiegu rzuca granat z dołączoną paczką materiałów wybuchowych. Prezent leci po łuku. Następuje eksplozja i cieńszy pancerz boczny Pantery ustępuje. Niemiecki czołg zaczyna się palić, a zestaw bojowy eksploduje.
  Eufrozyna szepcze z uśmiechem:
  - Dziękuję Ci, Jezu Wszechmogący. Ufam tylko tobie. Modlę się do Ciebie samego.
  Pantera zostaje zniszczona. Oderwany długi pień jest zakopany w gruzach. Pancerz przedni, oddzielony od pancerza bocznego, przypomina czerpak.
  Euphrosyne, której oczy błyszczą jak chabry, a twarz brązowa od kurzu i opalenizny, mówi:
  - Im więcej dębów ma wróg, tym silniejsza jest nasza obrona!
  Elena jest bardzo seksowna, ze swoimi czarnymi majtkami i nagim, zakurzonym, silnym ciałem. Dziewczyna jest bardzo mądra. Potrafi rzucać odłamkami szkła gołymi palcami.
  Teraz swą zgrabną stopą rzuciła ostry przedmiot pokryty warstwą kurzu. I trafił prosto do gardła faszysty. Piękna Elena bełkotała:
  - A ja jestem symbolem seksu i symbolem śmierci.
  Następnie dziewczyna ponownie się czołgała i strzelała. Euphrosyne również wystrzeliła.
  Piękna kapitan Elizabeth, po zabiciu faszysty, napisała na Twitterze:
  - Życie to łańcuch, a małe rzeczy są w nim ogniwami.
  Catherine strzeliła, rozcięła głowę Fritza i dodała:
  - Nie sposób nie przywiązywać wagi do linku.
  Efrosinya, znów celnie strzelając, wychrypiał:
  - Ale nie możesz się rozłączać z drobnostkami...
  Ekaterina, jakby strzelając, dodała:
  - Inaczej łańcuch cię owinie.
  Inna dziewczyna, Olimpiada, również bardzo piękna, wraz z pionierką Seryozką przygotowały minę na drucie. Pchnęli go oboje... Podstępny głupek wpełzł na gąsienicę Tygrysa-2. I jak eksploduje ta długolufowa niemiecka maszyna.
  Blondyn Siergiej zawołał:
  - Nasza Rosja, dla ciebie parsza!
  I ledwo zdążył odskoczyć, błyskając czarnymi, zrzuconymi obcasami, z opadającego dachu.
  Olimpias pogłaskała chłopca po szyi i powiedziała:
  - Jesteś bardzo mądry.
  Pionier przedostał się na front i wstąpił do batalionu kobiecego. Chłopak jest nawet bardzo pomysłowy. Na przykład stworzył samoloty, aby zestrzelić faszystowskie samoloty szturmowe. Kiedy Focke-Wulfy, czyli TA-152, powstają, słychać niesamowicie ogłuszający ryk.
  Niemcy uderzają przy akompaniamencie symfonii Wagnera. Taka majestatyczna melodia.
  Olimpiada mówi z irytacją:
  - Nadal próbują nas zastraszyć.
  Pionier śpiewał z patosem:
  - Rosyjski wojownik nie boi się śmierci,
  Śmierć pod rozgwieżdżonym niebem nas nie zabierze!
  Będzie walczył za świętą Ruś,
  Załadowałem potężny karabin maszynowy!
  Olympias, wysoka, muskularna dziewczyna o szerokich biodrach i ramionach, typowa wieśniaczka. Podczas bitew ubrania były podarte w łachmany, mocne nogi były gołe, włosy splecione w dwa warkocze i bardzo zakurzone.
  Sieriożka ma zaledwie jedenaście lat, jest chudy z powodu niedożywienia, jest porysowanym i brudnym chłopcem, ubranym tylko w spodnie. Naturalnie białe włosy chłopca poszarzały, a przez cienką, opaloną i brudną skórę widać żebra. Moje nogi były strasznie połamane, pokryte poparzeniami, siniakami i pęcherzami. To prawda, że los chronił dziecko przed poważnymi obrażeniami.
  W porównaniu z nim Olimpiada wydaje się duża i gruba, chociaż dziewczyna wcale nie jest gruba, ale ma mocne, wytrenowane mięso na kościach. Co więcej, głód zdawał się w ogóle nie wpływać na jej tęgą i potężną sylwetkę.
  Dziewczyna strzela z ciężkiego karabinu przeciwpancernego. Niemieckich pojazdów nie da się przebić czołowo, ale istnieje szansa na trafienie na tory.
  A potężny "Lew", po otrzymaniu w podwoziu ciężkiego materiału wybuchowego, zaczął wypuszczać dym jak nałogowy palacz.
  Sieriożka zaśpiewał sarkastycznie:
  - Śmierdzący Fritz bez zastanowienia zapalił papierosa przy wejściu! Oczywiście wpadł w poważne kłopoty!
  Olympias, pokazując muskularne, opalone łydki, stepowała bosymi, pięknymi stopami. Dziewczyna zaśpiewała:
  - Z ikony migają twarze rosyjskich świętych... Daj Boże, zabijesz przynajmniej tysiąc Krautów! A jeśli ktoś zabije więcej niż naziści, nikt, uwierz mi, nie będzie cię za to potępiał!
  Następnie przeładowała karabin przeciwpancerny i strzeliła ponownie. Niemiecki transporter ponownie wypuścił strumień dymu.
  Batalion dziewcząt wyrządził Krautom znaczne szkody. Ale on sam poniósł straty. Jedna dziewczyna została rozdarta na pół, a jej twarz stała się blada pomimo kurzu.
  Elżbieta ze złością tupnęła bosą stopą, tak że rozbryzgiwały się i gruchały:
  - Będziemy tak dzielnie walczyć z naszymi wrogami,
  Bo wojownicy potrafią walczyć zaciekle!
  Większa część Stalingradu została już zajęta przez nazistów, ale to, co zostało z miasta, nie chce się poddać i poddać.
  Tymczasem Efrosinya próbuje przebić się przez Tygrysa. Potężny niemiecki pojazd został trafiony granatem w bok, ale nie poddał się. Odwraca się, żeby wystrzelić z armaty. Dziewczyna musi zakopać się w ziemi i gruzach, aby uwolniony prezent nie został zmiażdżony przez falę uderzeniową.
  Eufrozyna cicho szepcze:
  - Mamo, tato, przepraszam!
  Catherine rzuciła w Tygrysa granat, który eksplodował mu na czole. Dziewczyna syknęła:
  - O tym, że światło jest nauką zimą i wiosną... Powtarzam bez wyjątku, że Hitler to zaraźliwy drań!
  Elena, łamiąc cel faszystów i opryskując ich serią ognia, mruknęła:
  - Widziałem teraz Führera w trumnie! I kopnęła nieszczęśnika prosto w oko!
  Rudowłosa dziewczyna właściwie gołymi palcami wrzuciła granat do zbiornika. Uderzył w lufę... Nastąpiła eksplozja, a pysk Tygrysa został zniekształcony.
  Tchórzliwy Niemiec wziął to i cofnął się.
  Eufrozyna jęknęła przez nozdrza:
  - Nasi nie ustąpią waszym!
  Katarzyna przecięła kulą najemnika Hitlera i zaśpiewała:
  - Ale złoczyńca nie żartuje! Ręce, nogi, on skręca rosyjskie liny! Zatapia zęby w samym sercu... Ojczyznę wypija do dna!
  Euphrosyne, chichocząc, warknęła:
  - Führer krzyczy dziko, wytężając siły!
  Ekaterina zwolniła i dodała:
  - Cóż, śmierć dyszy i uśmiecha się!
  Teraz pojawił się jeszcze bardziej niebezpieczny "Shtumrtiger". Niszczy całe budynki i bunkry. Co więcej, nie zbliża się do pozycji wojsk radzieckich. Samochód jest trzymany pod osłoną przez niemieckich strzelców maszynowych.
  Efrosinya widzi, że nie da się zbliżyć do pozycji Krauta. Ale na niebie są Focke-Wulfy. Jeden z tych pojazdów leci bliżej pozycji sowieckich. Dziewczyny otwierają do niej ogień.
  Elena rzuca granat i mówi wściekle:
  - W głębokiej śmierci nie ma przebaczenia!
  Po czym dziewczyna strzela serią z karabinu maszynowego. Szybko się odwraca. Szybko zbliża się stosunkowo nowy niemiecki czołg "Panther"-2 z małą wieżą i niższą sylwetką.
  Kilka dziewcząt rzuca granatami w niemiecki samochód. Ona po otrzymaniu prezentów zamarza i nie może się odwrócić.
  Elena gwizdnęła i syknęła:
  - To nowe nieszczęście. Rozerwiemy jej szczęki!
  Pantera 2 warknęła i wystrzeliła ze swojej potężniejszej broni.
  Kolumna ognia rozcięła powietrze i natychmiast ogrzała i zelektryzowała atmosferę.
  Elena zachichotała, gdy pociski przeleciały obok półnagiej dziewczyny. Bezwstydna ruda potrząsnęła biodrami i napisała:
  - I Newton pokonał swoich wrogów, zrzucił jarzmo z tronu! Wydał Fritzowi swoje prawo Newtona!
  Stalingrad był całkowicie pogrążony w pożarach, kiedy zdawało się, że języki ognia liżą niebo i trzaskały fioletowe, pomarańczowe i szkarłatne iskry. A każda iskra jest jak duch uciekający z piekielnego zamku.
  Eufrozyna, powalając niemieckiego myśliwca, błysnęła niebieskimi oczami i zaśpiewała:
  - Dlaczego jęczysz, głupia staruszku? Uwierz mi, to po prostu szalona osoba płacze za tobą!
  Catherine skandowała, strzelając do nazistów:
  - Jak miło jest położyć się na trawie i uderzyć Krauta w głowę! Daj Fuhrerowi okład i strzelaj kulami z karabinu maszynowego!
  Dziewczyna zachichotała dziko i przekręciła się z brzucha na plecy. Z nóg zrobiłem rower. Wyleciał granat. Latający Focke-Wulf, otrzymawszy odłamki pod brzuchem, szybko wzniósł się wyżej. Najwyraźniej zraniły go ostre odłamki. Faszystowskie stworzenie zapaliło się i zaczęło tracić kawałki połamanych skrzydeł.
  Euphrosyne, widząc, jak Focke traci wysokość, wychrypiała:
  - To jest semafor. Na desce wisi topór.
  Niemiecki samolot eksplodował, rozrzucając szczątki we wszystkie odległe zakątki nieba. A gdzie podział się faszystowski as? Zrobiłem ostatni zakręt. Kat popadł w ruinę, nie pilot.
  Katarzyna kichnęła, rozrzucając kurz, i powiedziała:
  - Być albo nie być? To nie jest pytanie!
  Elena ponownie rzuciła stopą kawałek szkła, tak bardzo, że trafił Fritza w oko i wyszedł przez tył głowy Fritza:
  - Jestem armadą czołgów! I potrzebujesz leczenia!
  Niemcy i ich satelity próbowali nacierać, rzucając przed siebie granaty. Taka taktyka nie działała przeciwko dziewczynom. Dlatego Sieriożka uruchomił katapultę i w odpowiedzi zaatakował wroga.
  Pionier ryknął:
  - Święty Mikołaj rozrywa szczęki Hitlerowi!
  Szarża katapultowa, przebijając tłum faszystów, spowodowała, że rozlecieli się oni na kawałki i jednocześnie przewrócili się w powietrzu. Fritze upadły i rozbiły się o gruz ścian.
  Czołg Tiger-2, tracąc równowagę, zderzył się z Lwem. Ech, Leva, gdzie jest twoje groźne imię?
  Eufrozyna uśmiechnęła się i odpowiedziała:
  - Cóż, Seryozhka jest świetny!
  Chłopak szczeknął agresywnie:
  - Pionier jest zawsze gotowy!
  Dziewczyna w odpowiedzi potrząsnęła bosą stopą.
  Kapitan dziewczyna znów zaczęła przybijać gwoździe. A igrzyska olimpijskie łaskotały wąską stopę Seryozki, jakie to trudne! Nic dziwnego, że chłopiec nie boi się biegać przez ogień.
  Katarzyna powiedziała pieśnią:
  - Młodość jest dobra - starość jest zła!
  Elena, ta wesoła ruda, zgodziła się:
  - Nie ma nic gorszego niż starość. To w istocie najbardziej obrzydliwy stan ze wszystkich możliwych!
  A dziewczyna wykonała skok w tył. Przez chwilę wyobraziła sobie te starsze kobiety. Nie, nie można porównywać starszej kobiety z dziewczyną. I jakie piękno kryje się w smukłych ciałach.
  Elena wzięła go i zaśpiewała:
  - Rok za rokiem płynie jak karawana,
  Stara kobieta miele hennę w moździerzu...
  A co z moją szczupłą sylwetką?
  Nie rozumiem, jak zniknęła moja młodość!
  Efrosinya błysnęła oczami, ciosem w pachwinę powaliła Niemca i zauważyła:
  - NIE! Jednak wojna ma taki urok - pozostać na zawsze młodym! Zawsze pijany!
  Olimpiada włożyła nowy ładunek do katapulty. To coś na kształt dobrej zaprawy. Dziewczyna syknęła:
  - Nie przechodź, ale przechodź!
  Sieriożka poruszył cienką, ale zwinną stopą i szczeknął:
  - Twarz Fritsama!
  A granat wraz z pakietem wybuchowym poleciał z pełną prędkością w kierunku pozycji nazistowskich.
  Tak, Stalingrad nie został im dany. Szturm trwa już trzy miesiące, od końca czerwca, ale miasta nie udało się zdobyć. Naziści odnosili sukcesy na innych odcinkach frontu, ale nie na tym.
  Eufrozyna wystrzeliła z pistoletu i warknęła:
  - Wszystko jest niemożliwe, ale zdarza się możliwe. Nie ma potrzeby bardzo komplikować wszechświata.
  I uderzył w zbiornik paliwa motocykla. Samochód eksplodował, a ogniste wichry rozświetliły zadymiony krajobraz. A Niemiec został rozerwany przez ognistą łapę.
  Kapitan dziewczyna krzyknęła:
  - Kocham zabijać zło! I to jest dobro najwyższe!
  Katarzyna uderzyła Niemców serią ognia i syknęła:
  - Zagrajmy w jeżozwierza!
  Dokładniej, Elena otworzyła ogień. Na pokrytych sadzą gruzach leżało kilku czarnych:
  - Zabij wroga! - szepnęła dziewczyna.
  Katarzyna śpiewała żartobliwie:
  - Po pomalowaniu Hitlera szminką, Mainsteina lakierem do włosów, demony wciągną cię w niewolę, twój wierny pies cię gryzie!
  Eufrozyna strzelając, syknęła:
  - Chodź wieczorem, Adolf się powiesi... Przestań się wygłupiać! Przyjdź wieczorem, poleć jak gyrfalcon i mocno pokonaj nazistów!
  Catherine powiedziała wściekła, zrzucając hełm z głowy szturmowca:
  - Możemy! I będziemy!
  Dziewczęta z batalionu Lenina zatrzymały natarcie obcej armii. Fritz ruszył do przodu, dosłownie zaśmiecając przestrzeń trupami. Nie pomógł także czołg Lion, z którym wiązano nadzieje. Oto modyfikacja pojazdu z armatą 150 mm.
  Elena strąca kamień przyklejony do jej nagiego sutka. Dziewczyna ma takie piękne i pełne piersi. Dziewczyna rzuca granat stopą. Noga jest silniejsza niż ramię, a rzut sięga dalej.
  "Lion" otrzymał przerwę w utworze i zatrzymał się. Wystrzał z jego potężnych ust. Runąć i upaść.
  Elena, plując, mówi:
  - Rosyjski wojownik nie jęczy z bólu!
  I znowu dziewczyna strzela. I robi to niezwykle dokładnie. Faszysta wychylający się z wieży cofa się.
  Rudowłosa, prawie naga dziewczyna mówi:
  - Daremnie wróg wierzy, że udało mu się rozbić Rosjan! Kto jest odważny, zaatakuje w bitwie, zaciekle pokonamy naszych wrogów!
  A Elena rozwija mięśnie brzucha, które bardzo wyrzeźbiła.
  Och, jakie piękne są dziewczyny! Naprawdę nie chcę, żeby którekolwiek z nich umarło.
  Stalenida przebiegła... Bardzo piękna dziewczyna o puszystych, białych włosach. Jakoś udaje jej się nasmarować je jakimś eliksirem, żeby się nie zabrudziły.
  Dziewczyna jest bardzo piękna, z sylwetką Wenus, tylko bardziej stonowaną i wyrzeźbioną. Ma na sobie tylko stanik i majtki. Wszystko inne zostało już rozebrane. Ale jakie zgrabne są te nogi! To nie jest dziewczyna, ale pieczęć doskonałości, korona piękna.
  Porusza się w szczególny sposób, niczym wiewiórka. A bose stopy po prostu migoczą, a obcasy zaskakująco pozostają czyste. Stalenida strzela, a faszysta dostaje wrzodu na klatce piersiowej.
  Dziewczyna mówi:
  - Lojalność wobec Ojczyzny to najwyższe słowo!
  Elena zauważyła ze śmiechem:
  - Zdejmij stanik i pozostań w majtkach, tak jak ja!
  Stalenida pokręciła głową przecząco:
  - To niestosowne!
  Elena potrząsała biodrami, strzelała celnie i śpiewała:
  - W jakiś sposób członek Komsomołu stał się niezwykły! Chodzenie z nagą klatką piersiową jest bardzo nieprzyzwoite!
  Stalenida zachichotała i zauważyła:
  - Po co sprawiać radość Krautom, patrząc na nasze piękno!
  Angelika odpowiedziała stanowczo:
  - Nasza uroda jest zabójcza!
  Stalowa dziewczyna zachichotała i strzeliła do TA-200. Samochód nazistów zapalił się. A piękna blondynka wypaliła:
  - Śmierć złu!
  Elena zachichotała:
  - A życie jest dobre!
  Stalenida widząc, że Niemiec pada, warknął:
  - To jest najwyższa wartość! Nie myślcie, faszyści, że wygraliście!
  Elena zaśpiewa:
  - Zwycięstwo czeka! Zwycięstwo czeka... Ci, którzy chcą zerwać kajdany! Zwycięstwo czeka! Zwycięstwo czeka! Będziemy w stanie pokonać nazistów!
  Piękna dziewczyna, a jej nagie piersi się trzęsą. Dobrze jest z gołym torsem w upale, który potęgują pożary.
  Euphrosyne wyglądała teraz na znacznie bardziej zdeterminowaną. Strzeliła do Fritzów z karabinu maszynowego i warknęła:
  - Wykastruję cię!
  I rzeczywiście, naziści otrzymali śmiercionośne prezenty i trumny! A dziewczyna pokazała im swoją figurę, wskazując gołymi palcami. I gwizdała jak słowik rozbójniczy. Ponadto przez palce kończyn dolnych.
  Kapitan dziewczyna jest bardzo mądra. I błyszczące. I wcale nie okrutny. Ona także czasami współczuje żołnierzom wroga, którzy mogą mieć dzieci, które będą płakać za swoich zamordowanych ojców.
  Eufrozyna jednak odgania od siebie takie myśli, sprawiają, że chce się jej płakać. Ale to nie Rosjanie przychodzili do Niemców, żeby rabować i zabijać. Nie, to Niemcy i cała agresywna wataha cudzoziemców z całego świata wdarła się na rosyjskie przestrzenie.
  Efrosinya przeżegnała się i strzeliła do Fritza, który niepostrzeżenie próbował zbliżyć się do pozycji rosyjskich. Jego oko i mózg, wybite kulą, wyciekły.
  Kapitan dziewczyna uśmiechnęła się i powiedziała dowcipnie:
  - Prosto oko w oko, głowa w głowę!
  Efrosinya strzelił celnie i uderzył motocykl przyczepą boczną. Samochód zaczął się rozdzierać, a karabin maszynowy odleciał i przewrócił się kilka razy. Wtedy jego pysk przebił gruz.
  Dziewczyna potarła gołą, zakurzoną podeszwą o gruz. I znowu wycelowała. Na jej wesołej, młodej twarzy pojawił się uśmiech zadowolenia. Dziewczyna zaśpiewała:
  "Nie" - powiedzieliśmy faszystom, nasz naród nie będzie tolerował rosyjskiego pachnącego chleba, gdy nazywano go "brodem!"
  Catherine oddała bardzo celny strzał, który podpalił Focke-Wulfa i zaćwierkała:
  Dla łajdaka oczywiście wybór jest jasny,
  Jest gotowy zdradzić Rusę za dolary...
  Ale Rosjanin jest taki cudowny -
  Jestem gotowy oddać życie za moją Ojczyznę!
  Dziewczyna wykonała salto i pokazała nazistom ciasteczko, odwróciła się, a kule nie trafiły w piękność.
  Pojawiła się Katarzyna, ta piękność, prawie naga i brudna, jak diabeł, rzuciła granaty obiema nogami naraz. I sprawdziła:
  - To co mam to... Do Fritza w ostrą stronę!
  Olimpiada poprawiła Elenę:
  - Ostro w bok, nie w ostrą stronę!
  Dziewczyna zachichotała i potrząsnęła arbuzowymi piersiami, po czym wystrzeliła granat za pomocą granatu z pakietem wybuchowym. "Tygrys" został trafiony w lufę, a to krzywe dzieło sztuki uniknęło.
  Po czym stworzenie Hitlera wycofało się. Zaczęła się czołgać jak żółw złapany w ogień.
  Eufrozyna śpiewała, mrugając radośnie:
  - A Tygrys się wycofuje, a Niemcy się ukrywają!
  Batalion dziewcząt manewrował pod atakami powietrznymi i ciężkimi działami. Potem wyrzutnie rakiet uderzyły, połamane, gorące klify wzniosły się w niebo. I kamienie się zapaliły. Na szczęście żadna z dziewcząt nie umarła, za to mężczyźni odeszli do innego świata. A dusze lecą - niektóre do nieba, inne do piekła! Gdzie diabły z widłami czekają już na tych, którzy nie uwierzyli w Jezusa.
  Elena, najseksowniejsza z wojowniczek, jest wściekła: czy naziści ze swojego Sturmtigera mogą ostrzelać pozycje wojsk radzieckich i zabić czerwonych wojowników?
  A dziewczyna chwyciła granat bosymi stopami i wirowała w kaskadach salt. I kręciło się coraz szybciej. A potem z całych sił rzuciła dar śmierci w szeroką lufę Sturmtigera. Nagie, opalone nogi piękności rozbłysły, a granat poleciał do szerokiej lufy. A potężny samochód najpierw się zakrztusił, a potem eksplodował. Dwa "Królewskie Tygrysy", które stały po bokach "Sturmtigera", zostały wyrzucone w górę i rozproszone w różnych kierunkach. Rolki zostały oderwane, a one spadły, latając jak zepsuty naszyjnik królowej.
  Fala uderzeniowa podrzuciła Elenę do góry, a dziewczyna przewróciła się do góry nogami. A ona została przewrócona, kołysana i rzucona. Ale piękność nadal lądowała, ostry gruz i pokruszone kamienie wbijały się w jej nagie podeszwy. Dziewczynę bolało i nawet przez jej zrogowaciałą stopę wbił się ostry punkt.
  Ale Elena znalazła siłę, aby wstać i krzyknąć:
  - Wy, faszyści, zostaniecie w popiele!
  Efrosinya i inne dziewczyny zostały wyrzucone przez falę uderzeniową, a nawet lekko zmiażdżone. Ale żaden z pięknych wojowników nie umarł. Dziewczyny spotkały się z huraganem i celnym ogniem. Tłumienie wyskakujących nazistów i innych agresywnych owadów oblegających ZSRR.
  Katarzyna śpiewała z wielkim zapałem:
  - A kiedy trąba Pańska zatrąci nas do bitwy, będziemy przyjaciółmi razem z Komsomołem! I z woli Jehowy będę na niebiańskim apelu!
  Elena, otrzepując kurz z zakrwawionych, połamanych podeszew, zaśpiewała:
  - Lenin, partia, Komsomoł! Wysyłamy Fuhrera do domu wariatów!
  Dziewczyny zaczęły się śmiać ogłuszająco, a Sieriożka powiedział z niepokojem i irytacją:
  - A moja katapulta nie jest tak celna jak te nagie i mocne, opalone nogi Eleny!
  Olimpias, napinając mięśnie ramion, powiedziała:
  - To dobrze! Wymyślisz coś fajniejszego!
  . ROZDZIAŁ nr 17.
  Dziewczyny bardzo chciały dowiedzieć się czegoś nowego na temat tej sprawy i mieć choć najmniejsze pojęcie. Ale jak dotąd, jak ryby w błocie, trzepotały, zwisały i nie mogły przyczepić się do żadnego konkretnego celu.
  W takich warunkach lepiej pamiętać o swoich bardzo interesujących i na swój sposób unikalnych wyczynach.
  Elżbieta i jej zespół, jak to miało miejsce w historii ich przygód, odeprzeli natarcie Fritza w Woroneżu.
  Niemcy przenieśli swoje czołgi pod opady śniegu i próbowali przedrzeć się od flanek.
  Wojownicy jak zawsze w bikini i boso walczyli na zimnie. Zakopywali się w zaspach śnieżnych i stamtąd strzelali, a także bosymi stopami rzucali granaty i paczki z materiałami wybuchowymi.
  Bardzo piękne, seksowne i doskonale stonowane dziewczyny. Opalona, z bosymi nogami.
  Elżbieta wycięła Krautów i pisnęła:
  - My, dziewczyny, jesteśmy z siebie bardzo dumni!
  Katarzyna również gwizdnęła i warknęła:
  - Staramy się być tylko w pierwszych rzędach!
  Elena, ten czerwony diabeł, śpiewała:
  - Jesteśmy tylko prima i baletnicami!
  Po czym wystrzeliła granat bosą stopą.
  Euphrosyne wzięła go i wystrzeliła. Rzuciła cytrynę:
  - Walczmy czysto! Nie mamy umysłu klauna!
  Dziewczyny wykonały świetną robotę. Strzelali i rzucali granatami swoimi bardzo uwodzicielskimi nogami. A co z Führerem...
  Elizabeth obnażyła piersi i podała granatowi swój szkarłatny sutek. Przeleciał i wpadł w szeregi nazistów. Ona pisnęła:
  - Niech nastąpi wielki dzień sądu ostatecznego!
  Catherine napisała na Twitterze:
  - I przyjdzie Svarog, Wielki Bóg!
  I w ten sam sposób, w jaki wystrzeliwuje granat gołymi palcami.
  Elena zachichotała i zauważyła:
  - Nadal interesujące. Chrześcijanie mają pacyfistycznego Jezusa. I mamy świetnego rusznikarza Svaroga! Widać różnicę!
  I rzuci też paczkę wybuchową gołą piętą.
  Wtedy Euphrosyne uderzy wroga granatem bosą stopą. I zaśpiewa, szczerząc zęby:
  - Nasz Bóg jest Bogiem Wojny! Nie pacyfizm!
  Po czym dziewczyny rzuciły w siebie śnieżką. Elizabeth zachichotała i zauważyła:
  - Dobrze, że Włodzimierz był na tyle mądry, aby nie przejść na judaizm. Myślę jednak, że lepiej byłoby opracować coś własnego. No cóż, po co nam wiara innych ludzi?
  Dziewczyna chwyciła i wystrzeliła granat bosą stopą. I rozproszył faszystów.
  Catherine, strzelająca, dodała:
  - Nie, w rzeczywistości uczyń wiarę pacyfistyczną. Ale możesz wymyślić własnego Iriy.
  A także z gołymi palcami, gdy rzuca dar śmierci i rozbija kilkudziesięciu faszystów.
  Tutaj Elena również zaatakowała nazistów. I znowu bosymi stopami poddała się paczkom z materiałami wybuchowymi.
  Rozproszyła faszystów i pisnęła:
  - Stara bajka w nowym wydaniu!
  I pokazała język!
  Efrosinya wystrzelił linię. Skosiła Fritzów i pisnęła:
  - I duże zmiany na przyszłość!
  I wystrzeliła go bosą piętą, łamiąc grzbiety Führerów.
  Elżbieta wzięła go i ryknęła z rozpaczliwą miną:
  - Jestem najfajniejszą dziewczyną! Zmieszczę wszystkich na raz!
  A gołe palce rzucają śmierć i chaos.
  Ekaterina również uderzyła. Zestrzelił bandę faszystów.
  A ona warknęła:
  - Za honor i Ojczyznę!
  Po czym znowu jej bosa stopa coś zacznie.
  Tutaj Elena to weźmie i mocno zerżnie. Zmiażdży faszystów. Rozbije je na kawałki.
  Następnie weźmie go i zaśpiewa:
  - Chwała Ojczyźnie i Honor!
  Euphrosyne uruchomi także dar śmierci i gadania:
  - I będziemy razem!
  I gołe nogi, jak rozpoczną zagładę.
  Elizabeth też pójdzie i przybije... Wykosi Krautów.
  Wtedy on to przyjmie i odda sprawę.
  Śpiewała, uśmiechając się szeroko:
  - Nie jestem zwykłą dziewczyną! Złote włosy!
  Elizabeth jest oczywiście samotną dziewczyną. Potrafi wszystko i jest gotowa na wszystko. Będziesz po prostu podziwiać, jak strzela. I kosi wrogów jak kultywator.
  I piszczy:
  - Miłość prowadzi do śmierci!
  Ekaterina również strzela. Dotyka granatu bosą stopą i syczy:
  - Genialny akord!
  I dodaje:
  - Wszyscy faszyści odeszli!
  Elena również strzela do wroga. Eksterminuje Krautów. Kosi nazistów i piszczy:
  - Jeszcze trochę i wszyscy staniemy się silniejsi!
  A bose stopy piękności znów rzucają to, co przynosi śmierć.
  Euphrosyne strzela także do nazistów. I wystrzeliwuje granat palcami bosych stóp. I tweety:
  - Nie znaliśmy problemów, ale przyszedł sąsiad!
  I on też się śmieje.
  Dziewczyny są takie niesamowite. I cycate. I uwielbiają, gdy ktoś ciągnie ich za piersi.
  To są piękności. To najwyższe akrobacje miłości i poezji! Niech piękne dziewczyny będą świętowane. Tak, niech będzie z nimi bardzo dobrze.
  Elżbieta uderzyła faszystów ołowianym strumieniem i pisnęła:
  - A raczej my, wierzcie mi, nie!
  A swoją bosą stopą znów wystrzeli coś śmiercionośnego!
  I oto nadchodzi Ekaterina, jak łomot. On pokona faszystów. I piszczy:
  - Nie ma dla nas rządu!
  Elena też kopie gołymi palcami, nokautuje wielu Krautów i piszczy:
  - A następny wiek stanie się nasz!
  Po tym jej zęby będą błyszczeć jak lustro!
  Efrosinya również chwyciła i wystrzeliła granat bosą stopą. Zestrzelił faszystów. A ona pisnęła z powagą:
  - Wieczne zwycięstwo! Svarog jest z nami!
  Elizabeth przesunęła kawałkiem szkła po bosych palcach. Poderżnęła im gardła Krautom i pisnęła:
  - A Jezus będzie z nami!
  Po czym dodała:
  - Jak rosyjski biały Bóg!
  Ekaterina również podała granat i krzyknęła:
  - Chwała Wielkiej Rosji!
  I nagą piętą wyrzuci paczkę w eksplozji.
  Elena potrząsnęła sutkiem w kształcie truskawki. Wystrzeliła linię do faszystów.
  Potem bosą stopą rzuciła śmierć we Fritza i bełkotała:
  - Tak, nie miejmy problemów!
  I pokazała język.
  Efrosinya również strzelił. Rozerwała faszystów na strzępy... I wtedy leci granat wystrzelony przez jej bosą stopę.
  Blondynka krzyczy:
  - Niech siła Rodziny będzie z nami!
  I wszystkie cztery dziewczyny krzyknęły:
  - Chwała Wszechmogącemu, Wszechobecnemu, Wszechwiedzącemu, Wiecznej i Wiecznej Rodzinie!
  Cóż, to tylko kwiaty. Mutantki miały jeszcze fajniejsze misje.
  A inne piękności w równoległym wszechświecie czynią cuda.
  Przed wojownikami ponownie staje specjalne zadanie. Musisz przeniknąć do zamku magicznego czarownika plazmy. I tutaj nie można tego wziąć bosymi stopami, po prostu rzucając szkodliwymi przedmiotami. Wymagane jest coś innego.
  Elizabeth potrząsnęła swoimi pełnymi piersiami. Wszyscy czterej wojownicy byli bardzo muskularni, zaokrągleni i mieli na sobie tylko jedno cienkie bikini. A ich bose stopy były dobrze przystosowane do rozdzierania i rzucania śmiercionośnymi przedmiotami.
  Piękna i niesłabnąca czwórka.
  Wokół zamku rozmieszczonych jest wiele robotów bojowych. Niektóre ze stalowych mastodontów wyglądały jak ludzie w zbrojach i uzbrojeni. Druga część ma wygląd skorpionów, a wyrzutnie ostrzą się od ich użądleń. Jeszcze inne wyglądają jak brzydkie, stalowe ptaki. Istnieją również zbiorniki, które wyglądają jak piramidy.
  Dlatego dziewczyny mają wielu wrogów. Ale dziewczyny nie czują strachu. Jest to jednak kolejna gra nano-hobbitów - cywilizacji, która popadła w wieczne dzieciństwo.
  Książę Nagród pojawił się przed dziewczynami bez żadnych ulepszeń. Zwykły chłopak w koronie, w koszulce ozdobionej ponownymi fotografiami, w szortach i boso. Prawie normalne dziecko, tylko muskularne, bardzo piękne, wyglądające na jedenaście, dwanaście lat. Ale tak naprawdę już dawno minął drugi milion lat. Co więcej, lata w tym wszechświecie są dłuższe niż lata ludzkie. Trudno więc sobie wyobrazić, jak długo żył ten wieczny chłopiec.
  A teraz uroczy chłopiec wraz z dziewczynami ze śmiechem mówi:
  - Dobrze? Może wspólnie uda nam się dokonać przełomu?
  Elżbieta zdecydowanie klepnęła się w bosą stopę i zaśpiewała:
  - Wichry Avadonu są nad nami!
  Catherine podniosła śnieżkę gołą, elastyczną podeszwą, podskoczyła i zaśpiewała z zaciekłą pewnością siebie:
  - Strumienie hiperplazmy z tyłu!
  Ognista Elena o bujnych, płonących włosach również przeczesała zaspę bosą piętą i zaćwierkała:
  - Towarzyszu Stalin, twój najfajniejszy Koba..
  Euphrosyne szybko sturlała gołymi palcami kulkę śniegu i zagruchała:
  - Będzie w stanie poradzić sobie z wściekłą hordą!
  Dziewczyny spojrzały na Bounty... No cóż, typowe dziecko. Ogólnie rzecz biorąc, w świecie elfów w jakiś sposób przyzwyczaili się do dorosłych mężczyzn. Wszyscy przedstawiciele ludzi olśniewających wyglądają jak nastolatki, bez wąsów i brody, z ładnymi dziewczęcymi twarzami. Elfy są jednocześnie muskularne, wydatne, o dużych doskonałościach i bardzo uczuciowe. Wiedzą, jak podniecić kobietę i są po prostu idealnymi kochankami. Zawsze ładnie pachną, ich skóra jest idealnie czysta, z równomierną opalenizną, a włosy rosną tylko na głowie. Elf oczywiście jest przystojny, ale... Dziewczynom się to nudzi i chcą mężczyzny z brodą, który pachnie mocnym potem, a nie kwiatami i kobiecymi perfumami.
  Elizabeth zapytała Bounty"ego:
  - Możesz przyjąć bardziej szanowany wizerunek. Dlaczego wyglądasz na niedorozwiniętego chłopca?
  Książę odpowiedział z promiennym uśmiechem:
  - Jak się czuję, tak wyglądam! Jestem nanohobbitem do kwadratu, a moje dzieciństwo nie ma końca!
  Catherine, obnażając perłowe zęby i rzucając śnieżkami gołymi palcami, zauważyła ze śmiechem:
  - Cóż, jesteś po prostu Piotrusiem Panem!
  Bounty odpowiedział z uśmiechem:
  - NIE! Piotruś Pan nie był nanohobbitem. Po prostu nasi chłopcy, bawiąc się, dali chłopcu wieczne dzieciństwo i umiejętność latania.
  Ognista Elena gwizdnęła i ze zdziwieniem zauważyła:
  - Czy zatem Piotruś Pan naprawdę istnieje?
  Sam książę bardzo zręcznie rzucił śnieżkę gołymi palcami zwinnych stóp i rzucił nią w Elenę, ćwierkając dowcipnie:
  - Och, dzieciństwo, dzieciństwo, gdzie się spieszysz! Och, dzieciństwo, dzieciństwo, dokąd lecisz!
  Dziewczyna również rzuciła gołymi palcami śnieżkę i puściła ją w stronę chłopca. I warknął:
  - Zdobądź faszystowski granat! Zaśpiewaj serenadę, aby pamiętać!
  W odpowiedzi Bounty naładowała całą kaskadę śnieżek. Uderzyli Elenę, zwalili dziewczynę z nóg i rozerwali jej stanik. Rudowłosa wirowała pod gradem śnieżek, gruchając:
  - No cóż, jesteś draniem!
  I dosłownie zakopała się w zaspie śnieżnej. Czołgała się, przekopując korytarz.
  Bounty powiedział z uśmiechem:
  - Piotruś Pan był bardzo zdenerwowany śmiercią swojej babci - to nieprzyjemne odkrycie: okazuje się, że ludzie umierają. A chłopiec modlił się do bogów, aby stali się nieśmiertelni. Otóż nasza figlarna Ephriala dała mu nieśmiertelność i zdolność latania, pozostawiając dziecko jednak na zawsze chłopcem... - Książę oblizał swoje pełne wargi i mówił dalej. - Co jednak go powstrzymało!
  Ekaterina, ta melodyjna, zabawna dziewczyna, wzięła go i zaśpiewała, jednocześnie gołymi palcami rysując ozdobę na śniegu:
  - Miganie dni i lat nie jest straszne... On jest jedyny na całym świecie! Dobrze jest być takim lub nie. - Dziewczyna w tańcu obnażyła swoje piersi, lśniące rubinowymi sutkami i kontynuowała. - Czy dobrze jest tak być, czy nie! Mało prawdopodobne, że ktoś odpowie.
  Książę Nagród przerwał bombardowanie i szczerząc zęby, warknął:
  - No, wystarczy! Teraz osobiście poprowadzę Cię do ataku.
  Pięć: wojownicze dziewczyny i chłopiec w kolejce. I ruszyli w stronę wrogów.
  Bounty pierwszy otworzył ogień, wbijając igły w jego opalone, chłopięce nogi, bosymi palcami, rycząc:
  - Będziemy szturmować! Będzie bardzo fajnie!
  Elżbieta poddała się nagim obcasem, wyrzuciła część śmiercionośnych ładunków, krzycząc:
  - Rozwalmy cię! Będziesz Malyutą!
  A roboty rozpadły się na wielokolorowe kulki. Metal pękał.
  Catherine zaćwierkała, pokazując swoje cenne zęby. Kopnęła gołą piętą kilka opalizujących piłeczek i zaśpiewała:
  - O czym czasami marzą dziewczyny...
  A kule w banalny sposób rozbiły roboty na stopione części.
  Elena również wystrzeliła ogniste igły bosymi stopami. Zmiażdżyłem tak wiele mastodontów. Ci, po otrzymaniu zarzutów, rozdzielili się i zamienili w popiół.
  Elena zaśpiewała entuzjastycznie:
  - W nocy kaskada gwiazd! Będzie automat!
  Następnie Eufrozyna gołymi palcami rzuciła dary śmierci i całkowitego zniszczenia. Dziewczyna powiedziała z entuzjazmem:
  - A w trumnie będzie cybor! Wyślemy topór do Twojej świątyni!
  Stopiony pył spadł z robotów...
  Wojownicy połączyli siły.
  Książę Nagród nie pozostał daleko w tyle. Chłopiec był bardzo szczęśliwy, że może się pobawić.
  Elżbieta również otrzymała zarzut od mastodonta i odsłoniła swoje piersi. Błyskawica wyleciała z jej szkarłatnego sutka i uderzyła w roboty. Zabrali go i rozbili na kawałki.
  Dziewczyna syknęła z entuzjazmem:
  - Bocian biały leci!
  A po niej Ekaterina wystrzeliła swoje nagie piersi. Z jej szkarłatnego sutka wypłynęły bąbelki, a jej bose, seksowne stopy wyjęły ognisty sztylet. Taka cudowna dziewczyna. A roboty rozlatują się jak kręgle pod miażdżącym ciosem miecza.
  Wojownik zaćwierkał entuzjastycznie:
  - A stado wroga poleciało na ziemię! Pod naporem stali i ognia!
  Po czym piękność ponownie wypuściła kaskadę zniszczenia ze swoich nagich piersi.
  Ognista Elena również to wzięła i uderzyła roboty kaskadą nagich piersi. Rozdzieliły się i poleciały w powietrze. Wojownik syknął:
  - Rozrywam napiętą linę gołą klatką piersiową!
  Euphrosyne używała także sutków truskawkowych do prowadzenia operacji wojskowych. Ona jest naprawdę gorącą dziewczyną. I bardzo efektywnie wykorzystywała swoje bose stopy. Zaczęła wszystkich ciąć na kawałki i zamieniać w popiół i ognisty dym, podobny do czerwonych kobr.
  Po czym wojownik zaćwierkał:
  - Bunt oznacza śmierć, a śmierć to bunt!
  A wszystkie cztery piękności śmieją się, ile chcą. Naprawdę są tym, co mówią - super!
  Bounty, ten wieczny chłopiec napisał na Twitterze:
  - Podnieś beczki z benzyną jak ogień!
  I jak będzie się śmiał i obnażał swoje białe zęby.
  Elżbieta, uśmiechając się agresywnie i demonstrując presję wysoko latającego wojownika, wzięła go i syknęła:
  - Lenin jest z nami w październiku!
  I bardzo ciężka błyskawica wyleciała z jej rubinowego sutka. Uderzyła w samochody, zaczęła je rozdzierać i przewracać. Podobnie jak piramidalny czołg wyrzucony z klatki piersiowej przez piorun, uderzył w robota, rozbijając go na kawałki.
  Ekaterina również agresywnie wypuszczała wielokolorowe bąbelki ze swojego szkarłatnego sutka i syczała ze śmiałością. A jej piersi falowały:
  - Jestem dziewczyną z kulą w głowie!
  A potem, gdy swoją bosą stopą uruchamia dar unicestwienia.
  Elena również uderzyła mnie swoimi nagimi piersiami. To taka dziewczyna, która ma poczucie wzmożonej agresywności, a jednocześnie życzliwości. I jak rozrzuca wszędzie kule ognia.
  A potem podda się ze swoimi opalonymi, bosymi stopami. Co za cud, co za cud!
  Morze będzie gwałtownie wezbrać!
  A Elena zaśpiewa:
  - Jestem dziewczyną z najwyższej półki!
  Euphrosyne wypuściła także jasne, błyszczące błyskawice ze swoich niezwykle nagich piersi. I jak Twoje nagie szpilki będą błyszczeć. Jak będą się kręcić najjaśniejsze wiry.
  I jak z jej gołych palców rozpłyną się niosące strumienie śmierci. A on ćwierka:
  - Jeżozwierz będzie ugotowany!
  Elizabeth to taka cudowna laska. A jej piersi, cóż, dosłownie uwiodłyby każdego świętego. Z szkarłatnych sutków wylatują wielokolorowe błyskawice i uderzają w roboty.
  A bose stopy wypluwają to, co niszczą i bez zwłoki zamieniają się w popiół.
  Elżbieta mruczy z zachwytu:
  - Pieprzę was wszystkich, dranie! A wkrótce rozwalę cię na kawałki!
  Catherine również ćwierkała, obnażyła zęby i wystrzeliła pociski zniszczenia i zniszczenia ze swoich czerwonych jak maki sutków. Wszystko zmiecili i stopili. I jak z gołych palców wyłaniały się rozpalone do czerwoności nici zniszczenia... To jest generalnie najfajniejszy flow.
  Catherine napisała na Twitterze:
  - W trawie palił się konik polny!
  Ognista Elena również poddała się bosymi stopami. Wywołało to kaskadę szalonej, szalejącej śmierci. Następnie wysłała słupy światła niczym lasery ze sutków truskawek. Zmiótł część nacierających robotów w hiperplazmiczny pył i syknął:
  - Był zielony!
  A potem Euphrosyne stanęła w płomieniach, wysyłając jasne promienie swoimi gołymi piętami i palcami. A potem, jakby z sutków, w powietrzu unosiły się niszczycielskie i topiące metal ładunki.
  Euphrosyne napisała na Twitterze:
  - I wrzucił wszystkich do trumny!
  Po czym wszyscy czterej wojownicy zaczęli się intensywnie i bardzo agresywnie śmiać. I od nich rozchodzą się takie jasne kwazaryowe promienie śmierci.
  Elizabeth śpiewała, odsłaniając swoje duże śnieżne zęby. Prawdziwe, uderzające węże i strumienie błyskawic leciały z jej nagich pięt. Ona jest po prostu nadpobudliwa.
  - Najwyższy miernik jest jak chimera...
  Po czym dziewczyna wzięła to i zachichotała. A ze szkarłatnych sutków wyszło coś więcej niż zabójcze wydzieliny. Dosłownie zmiecili wszystko magiczną miotłą plazmową.
  Ekaterina, piszcząc i bawiąc się nagimi piersiami, z których spadały hiperplazmatyczne kule, wzięła go i syknęła:
  - Akrobacje - wprawiamy załogę w raka!
  A kiedy ulegnie bosymi stopami, z nagich piersi sinie zniszczenie. I znowu roboty wpadają w asymetrię wielowymiarowych bram cybernetycznego piekła. I wszystko syczy... I śnieg kipi, bulgocze wrzącą wodą, a para unosi się w górę.
  A potem jest Elena, która to podniesie i przyspieszy. I wyrzuci także bosymi piętami to, co zniszczy. A potem wyśle prezenty gołymi piersiami.
  I da:
  - Zmiana warunków nie powoduje zmiany kwoty!
  Książę Bounty zachichotał i dowcipnie zauważył, obnażając zęby błyszczące jak gwiazdy w koszmarnym, a zarazem dziecinnym uśmiechu:
  - Jesteście moją rozkoszą!
  Elżbieta ponownie rozpoczęła część eksterminacji bosymi stopami. Dodano niszczycielski ładunek z gołym sutkiem. Zarówno dowcipna, jak i na swój błyskotliwy sposób zauważyła:
  - Jesteśmy klaunami ze złymi toporami!
  I wszystko spadło z robotów jak zardzewiałe i jednocześnie płonące wióry.
  Oryginalna Katarzyna, ta wojowniczka o bosych stopach, z której emanują strumienie śmierci i zniszczenia. Więc wzięła to i syknęła, wysyłając błyskawice z jej szkarłatnych sutków. I każda błyskawica uderzała w swój cel, spłaszczała go, trawiła i rozmazała.
  Katarzyna wzięła go i uśmiechając się błyskotliwie, potrząsając piersiami, z których emanują błyszczące rubiny sutków i to, co niesie zagładę, powiedziała:
  - Za pagórkiem wyrastają topory, gwałtowne głowy do chłosty!
  A dziewczyna pokazała swój ostry i różowy język. A wszystko, co pozostało z robotów, to rozżarzone do czerwoności frytki.
  Ognista Elena też nie jest głupia. Wzięła go i syknęła, potrząsając szkarłatnymi sutkami i grożąc, że wszystkich zmiecie i spłaszczy:
  - Ale cudzoziemiec dostanie od nas śrut!
  A wojownik wysłał z jej sutków taki energetyczny wicher porażki i ognistą paletę śmierci. A sutki dziewczyny są tak jasne, a to, co z nich emanuje, jest tak zabójcze, że po prostu zastanawiasz się, jak ktoś może się oprzeć czemuś takiemu.
  Jest też dziewczyna, która podda się swoim wyrzeźbionym, bosym stopom. I takie zniszczenie, że dosłownie kręci się w nosie. A z robotów wycięto warstwy.
  I Elżbieta? Ona jest naprawdę super dziewczyną! Tak naprawdę wszystko jej podlega, także to, co wydaje się zupełnie nierealne. Tak więc roboty, otrzymawszy wyładowanie Katiuszy z bosych stóp dziewcząt, zaczynają palić i pękać. I pójdą w strumień plazmy Princepsa.
  Elżbieta zaśpiewa, otwierając usta szkarłatnymi wargami:
  - A na wysokościach gwiazd szczekam na suszarkę do włosów!
  A potem dziewczyna to przyjmie i automatycznie uderzy cię swoimi szkarłatnymi sutkami. I uwolni coś, co zwija metal w wysuszone rurki. A ta dziewczyna to dosłownie bułka z masłem.
  Elizabeth ponownie strajkuje, wysyłając prezenty z truskawkowymi sutkami, niszcząc roboty. A bose stopy dziewczyny sieją kłujące zniszczenie. A dziewczyna krzyczy:
  - I szczęście, na Boga, nie ma dla ciebie czasu!
  Elizabeth oddała nagie podeszwy swoim uwodzicielskim, muskularnym nogom. Potem otrząsnęła się z darów zniszczenia i rozcierania substancji ze swoich piersi. I spaliła całą serię robotów.
  Potem zaśpiewała:
  - Będąc na tym świecie...
  Elena również wypuściła strumienie anihilacji swoimi gołymi palcami. Następnie wypuściła ze swoich rubinowych sutków wielokolorowe bąbelki trawienia i zniszczenia. Spaliła je i odparowała...
  Potem zaśpiewała:
  - Będąc na tym świecie...
  Tutaj Katarzyna wysłała swój profil kulturalny boso, co wpycha mechaniczne mastodonty do trumny. A raczej do zaśnieżonych grobów.
  Dałem to błyskawicą. Następnie z truskawek sutki, jak musujące kulki. Jak młot na kowadle.
  A ona zaćwierkała:
  - Póki na tym świecie jest Gaskonia!
  A wojowniczka obnażyła swoje wirtualne, ale bardzo realne kły.
  - zauważyła dowcipnie Elżbieta, wysyłając gołymi palcami to, co ucierała w błahy proszek.
  - Słowo tchórz nie jest znane w Rosji!
  A wojownik wyrzuci z siebie błyskawicę, a raczej z jej nagiej piersi. I będzie błyszczeć każdym włóknem duszy. I okazuje się, że jest taką fajną i kaskadową kobietą.
  Ekaterina również poddała się bosej stopie robotowi-kosiarce. Wiele zniszczyła, część przewróciła. I jak wysyła filary intensywnej śmierci na swoją nagą pierś - będziesz to podziwiać!
  A potem zaśpiewa:
  - Nie znam kuli, jeśli się mylisz!
  Elena również wystrzeliła gołymi palcami, niosąc zniszczenie, miażdżąc roboty. Po czym zaćwierkała, jednocześnie wystrzeliwując magiczne wybuchy plazmy ze swoich szkarłatnych sutków:
  - My, Rosjanie, mamy najlepszy gust na świecie...
  Euphrosyne zgięła zgrabne palce na bosych stopach, po czym odgryzła oszałamiający kęs z piersi i syknęła:
  - Nie lubimy niczego poza sławą!
  Elżbieta zachichotała. Wzięła go i spuściła strumień gorącej lawy z bosych pięt. Usunąłem wszystkie części z robotów. I dowcipnie, szczerząc zęby, zaćwierkała:
  - Twoja ręka jest silna!
  I z nagiej piersi ponownie wyśle coś, co przyniesie całkowitą porażkę i Anschluss wraz z upadkiem robotyki.
  Catherine również śpiewała, strzelając swoimi bardzo silnymi i pięknymi bosymi stopami. I wysyłanie tego, co śmierć przynosi z gwarancją. Jednocześnie tweetując:
  - To właściwe zdanie...
  I znowu promienie zostały wysłane z nagich piersi, spalając wszystko na popiół i najwyższą kaskadę.
  Półnaga Elena również nie stoi z boku. Swoimi wyrzeźbionymi bosymi stopami wysyła dary zagłady. Usuwa roboty. Następnie wyrzuca z piersi kule magoplazmy, które smażą metalową armię, a dziewczyna śpiewa:
  - Rosyjski wyrafinowany styl!
  Wspaniała Katarzyna utrzymuje ten agresywny spokój. Najpierw wysyłam z piersi truskawek to, co dokładnie niszczy. A potem rozdawanie prezentów z bosych stóp. Co jest również zabójcze dla robotów. Szczerząc śnieżnobiałe zęby i ćwierkając:
  - Byłem równie odważny!
  Elżbieta wysłała także na wroga ze swoich bosych stóp coś, co zmiotłoby miotłą magiczną wiedźmę plazmową. W piersiach wystąpiła intensywna zmiana. I zmiażdżył grupę robotów. Wziąłem ten zardzewiały popiół...
  Potem zaśpiewała:
  - Moskwa rozpoznała dziewczynę...
  Catherine wysłała coś niszczycielskiego na wroga ze swoich gołych nóg. Potem poddała się swoim szkarłatnym sutkom i syknęła przenikliwie i ogłuszająco:
  - Bardzo silny!
  Elena, kołysząc ciałem i wysyłając coś z gwarancją wielkiej śmiertelności i płonąc szkarłatnymi sutkami piersi, zaćwierkała:
  - Finlandia, Hiszpania, czy potężny Honduras...
  Catherine uderzyła wroga lontem płonącej magoplazmy emanującej z jej nagich, dziewczęcych obcasów. Wypuściła błyskawicę ze swoich truskawkowych sutków i śmiejąc się ogłuszająco, zaśpiewała:
  - I w twoich żyłach też jest ogień...
  Elizabeth, wystrzeliwszy kilka ładunków ze swojej gołej pięty w szachownicę, zaćwierkała, uśmiechając się:
  - Daj Boże, żeby ta piosenka była też o Tobie...
  A z płonących sutków wyleciały dziewczyny, mieniąc się wszystkimi kolorami tęczy i błyskawic. Roboty po prostu zamieniły się w gruzy.
  Elena, uśmiechając się ogniście, poddała się, pokazując kły. Ale to dziewczyna, spójrzmy prawdzie w oczy, dobra. A bosymi stopami wystrzeli piorun kulisty, niszcząc mechanicznych przeciwników.
  I jak wydzielina tryska z nagiej piersi. Tak, podpali wszystkich i oślepi! I spali cię do kości.
  Wojownik zaśpiewał:
  - Gdzie wiara, tam walka....
  Elena wsparła piosenkę, mówiąc:
  - Dwa słowa i rękawiczka!
  W końcu jak on może zrobić coś takiego z bosymi stopami? Że nawet Makar nie zaganiał tam cieląt. A z rubinowych sutków wylecą kule ognia, niosąc pełny wybuch.
  Catherine, intensywnie trzaskająca błyskawicami emanującymi z jej piersi, strzelająca do wszystkich i topiąca roboty w metalowe szambo. I z bosymi stopami i całkowicie działającymi cudami powiedziała:
  - Póki miłość wciąż żyje!
  A dziewczyny wybuchnęły zgodnym śmiechem. I zaczęli obnażać zęby, emitując z nich promienie słoneczne.
  Elżbieta, posyłając gołymi palcami kolejne dary zagłady, eksterminując bardzo osobliwych wrogów, wzięła go i syknęła:
  - Efez częściej rozgrzewaj go na dłoni!
  A ze swoich piersi wypuściła cały strumień bąbelków, które zmiażdżyły wszystko, co żywe i nieożywione.
  Złotowłosa Katarzyna ponownie rzuciła dar śmierci bosymi stopami. Rozrzuciłem terminatory w poszukiwaniu części zamiennych. Wtedy błyskawica strzelała z sutków, a nawet świeciła szkarłatem.
  I grucha:
  - Nie dotykaj nagiej dziewczyny!
  Zatem Elena także swoimi nagimi piersiami uruchomiła dar zagłady. A bosymi stopami dziewczyna, gdy tylko ją weźmie, wyśle wielokolorowe bąbelki. A oni skoczą ci po piętach, przewrócą się i zagrzmią niczym bomby atomowe.
  Rudowłosa dziewczyna zaśpiewała:
  - Tylko nie dotykaj bezbronnych!
  A potem Catherine przybyła na czas. I jak zaczyna ryczeć i krzyczeć. Z jej głosu odlatują metaliczne, stopione odłamki. A dziewczęta wysyłają swoje gołe podeszwy, a w nich żar zniszczenia.
  A dziewczyna wzięła to i wysłała swoimi szkarłatnymi sutkami coś, co mogłoby się przewrócić i przebić pojazd bojowy do migdałków.
  A ona zaćwierkała:
  - Zabij wroga!
  Elizabeth przyjęła go i zachichotała głośno. Jej głos jest jak dźwięk wiosennych sopli w promieniach najjaśniejszego słońca na świecie. A potem wzięła to i wysłała całą bombę bosą stopą, z jasnymi kaskadami śmierci. A potem ze szkarłatnego sutka wystrzeliła taka błyskawica, że nawet śnieg pokrył się odbiciami blasku płonących robotów.
  Dziewczyna wzięła to i zaćwierkała głośno:
  - Och, ogon to łuski! Jestem piękną świnią!
  Ognista w swojej złotej urodzie wojowniczka Elena, obnażając zęby, wzięła go i syknęła:
  - Buu Buu!
  Dziewczyna swoimi bosymi stopami wysłała dar zagłady, który zabił całą grupę robotów. A potem, gdy krzyczy i wysyła odbicia piekielnych płomieni swoimi szkarłatnymi sutkami.
  Po czym syczy:
  - Jestem jak główka kapusty!
  Wojowniczka pisana wielką literą, Elena, mrugając zdezorientowana i wysyłając najczulszy uśmiech, powiedziała:
  - Zagrajmy w Pinokia!
  A rudowłosa diabełka weźmie i pośle na wroga swoimi opalonymi, bosymi stopami, prawdziwy paralizator. I uderzy ognistą błyskawicą ze szkarłatnych sutków.
  I wtedy Ekaterina wsunęła głowę do środka. Machała bosymi stopami i wydzielała bąbelki niezwykłej śmierci. Następnie z sutków truskawek wypływają strumienie ognistego płynu. A przeciwnik staje w płomieniach. Będzie płonąć świecą wielowymiarowego kalibru.
  Katarzyna wzięła go i powiedziała:
  - Uwielbiam Trufaldino z piórnika!
  Elizabeth wzięła go i tupnęła bosą stopą w śnieg. Przeszła ogromna szczelina, w którą wpadły roboty. A potem bardzo burzliwe wody stopionego metalu wydobywające się z dużych bąbelków wylewały się z szkarłatnych sutków.
  Dziewczyna wypaliła:
  - Ech, piórnik, piórnik, nie karz mnie!
  Złotowłosa Elena wzięła go i zaćwierkała na skrzypcach:
  - Och, byki!
  A także bosymi stopami powoduje ostre wiry w zaspach. I wstają, a roboty naciskają na siebie. I podzielili się na kawałki. To było bardzo interesujące, gdy dziewczyna go wzięła i wysłała magiczny ładunek nuklearny swoimi szkarłatnymi sutkami, używając go do zniszczenia całej armady robotów.
  Ale ognista Elena zesłała także swoimi gołymi, wyrzeźbionymi nogami całą kaskadę zniszczenia elektronicznych bojowników. A potem rudowłosa dziewczyna wzięła i uderzyła swoimi rubinowymi sutkami w potężny filar, mieląc wszystkie metale i bardzo fajnie.
  Elena sprawdziła:
  - Moc terminatora będzie bić twarz!
  Ekaterina wzięła i wysłała ognisty dysk gołymi palcami, który dosłownie spalił wiele robotów i rozebrał je na części. A potem wysłała falę ultragrawitacyjną z truskawkowych sutków swoich piersi, miażdżąc i rozbierając na części mechaniczne mastodonty.
  Książę Nagród gwizdał i syczał:
  - Masz burzę intelektu! Wyciągniemy Cię!
  Elizabeth błyszczała, sycząc, pokazując swój uśmiech perłowymi i błyszczącymi zębami. A wcześniej także rzuciła bardzo agresywny blask swoimi bosymi, wyrzeźbionymi stopami. I wykręciła biodra, a ze szkarłatnych sutków swoich piersi wypuściła zniszczenie śmierci.
  - Brutalnie zabijemy! I na pięć!
  Złotowłosa Elena również zachowała się bardzo agresywnie. Wzięła go więc i gołymi palcami posłała błyskawicę kulistą. Przeszła przez myśliwce-cyborgi. I takie niszczycielskie elementy pochodziły z rubinowych sutków. A śnieg syczy i jonizuje.
  Dziewczyna powiedziała agresywnie, przeżuwając metalowe stworzenia na odległość:
  - Pięć to nie tylko liczba, ale moja dusza!
  Ognista Elena powiedziała dowcipnie i z uśmiechem na ustach:
  - Twoja dusza dąży w górę! Narodzisz się na nowo z marzeniem...
  A rudowłosa wojowniczka posłała jej wyładowania zniszczenia i spłaszczenia jej bosymi stopami. Z robota wytrysnęły ostre i rozpalone do czerwoności sieci zagłady.
  Potem błyskawica wystrzeliła ze sutków truskawek i spadł deszcz niczym ognisty grad.
  A potem Ekaterina go włączyła. Uderzyła bosymi stopami tak mocno, że ghule i ostre środki drażniące odleciały. A potem z szkarłatnych sutków wybuchły wulkany. Więc zabrali wszystkich i spalili. Roboty te rozproszyły się, fragmenty skakały jak żaby w zaspach.
  Katarzyna śpiewała z podziwem:
  - Ale jeśli ocaliłeś, świnio, świnią pozostaniesz!
  A dziewczyny jednocześnie dotknęły pięt, tak że poleciały iskry. A potem połączyły się ze szkarłatnymi sutkami. Zaczęły pojawiać się także ogniste błyskawice. I ślady się stopiły... Rozciągnęły się w stronę zamku. I ten budynek się zatrząsł.
  Prince Bounty podskoczył i również uderzył chłopca w piętę, dołączając do dziewcząt. A potem wykrzyknął:
  - Dziewczyny, powinnyście zdjąć majtki?
  Wojownicy odpowiedzieli zdarciem resztek ubrań. A to wielokrotnie dodało im sił. Dziewczyny naładowały siły. I zaczęli wypluwać nieskończoną energię. A mieli tak ogromną, nieograniczoną moc. Szczególnie dużo błyszczących błyskawic wybucha z łona Wenus. I tak wściekłe, płynące strumienie, że palą i spopielają najliczniejsze pułki.
  A nawet sam czarny zamek płonie. Wychodzi w postaci pęknięć i strumieni czerwonych płomieni. A strumienie wiją się jak taniec węży, i to nie pod fajką fakira, ale przy całej orkiestrze. I ten zamek płonie, zamieniając się w gorący popiół.
  Wojownicy zjednoczyli się w chórze, tupiąc bosymi, bardzo wdzięcznymi stopami i przełamując wszystkie przeszkody na drodze magiczną energią plazmy. A rubinowe sutki wzniosły strumienie hiperplazmy i wiry dzikiej mocy. Ale najważniejsza megahiperplazma wybuchła z łona Wenus od pięknych i zachwycających dziewcząt-wojowników. Ich ciała są takie wspaniałe. Czarny lub atramentowy zamek. I jakie niesamowite są dziewczyny, jakby można powiedzieć, wojowniczki, najwyższa superklasa. I oni to zrobili.
  Zamek eksplodował jak bomba atomowa i runął po same migdałki w zaspy śnieżne. Pozostała tylko czarna dziura.
  . ROZDZIAŁ nr 18.
  Zmutowane dziewczyny nigdy nie były w stanie znaleźć żadnych wskazówek w poszukiwaniu złodziei międzygalaktycznego statku kosmicznego. W tych warunkach pozostawało tylko jedno: przypomnieć sobie chociaż coś z chwalebnej przeszłości. I było to...
  Dziewczęta brały teraz udział w walce, walcząc w jednomiejscowych myśliwcach. Wciąż półnagie, ubrane jedynie w czerwone, bardzo cienkie majtki, piękności prowadziły samochody z bosymi stopami i szkarłatnymi piersiami.
  Elizabeth naciskała guziki gołymi palcami. Strzeliła do eleganckiego myśliwca, który wyglądał jak orka. Ale przedni pancerz wytrzymał. Elizabeth musiała manewrować. I spróbuj zajść za wroga. Blondynka była bardzo zwinna. Jej gołe palce przesuwały się po skanerze i wybranych celach. Nic dziwnego, że przeszła doskonałą szkołę walki.
  Począwszy od czerwca czterdziestego pierwszego, a kończąc na grach RPG z nanohobbitami. Naprawdę chciała wyjść. Wróg jednak chciał zajść za nim.
  W chatce było gorąco, a opalone ciało wojownika stało się lśniące, jakby wysmarowane oliwą z oliwek. Jakie to piękne, gdy stalowe mięśnie brzucha są brązowe i teksturowane jak czekolada, a talia gładko zwęża się. A uda dziewczyny są bardzo muskularne, stalowe druty mięśni toczą się pod cienką, ale trwałą brązową skórą.
  Elizabeth, to po prostu ucieleśnienie zwierzęcej siły i erotyzmu. A kiedy jej szkarłatne sutki przesuwają się po skanerze, wybuchają strumienie magoplazmy.
  Dziewczyna zmuszona jest jednak stoczyć manewrową walkę. Co stwarza dla niej pewne problemy.
  Ale oto Ekaterina, ta dziewczyna o włosach w kolorze złotego liścia. Po prostu wspaniały przykład wojownika. Jest połączeniem piękna i seksualności. Typowa hollywoodzka bohaterka, a walczy z prawdziwym asem.
  Wielokolorowe strumienie magoplazmy uderzyły w czoło jej myśliwca. To sprawia, że jest gorąco. Perła potu spada z gładkiego czoła dziewczyny. Przesunęła się obok brązoworóżowego policzka i opadła na wyświetlacz skanera. Syknęła lekko.
  Ekaterina wyraziła:
  - Jak byk, najpierw pod siekierą, a potem pieczony!
  Wojowniczka obnażyła swoje bardzo ostre, perłowe zęby. Ma w sobie tyle entuzjazmu. I po prostu nieziemska uroda. Jak można nie kochać takiej dziewczyny? Ona ma urok.
  A gołe, okrągłe szpilki są uwodzicielskie i seksowne. Zwłaszcza, gdy używa ich do rysowania ósemek na skanerze. I przekręca wojownika, próbując dostać się za niego.
  Wojownik, oczywiście, wydaje się być zbudowany z mięśni. Energia bulgocze w niej jak w wybuchającym wulkanie.
  Ale jak dotąd zwycięstwo nie zostało dane Katarzynie. Próbuje manewrować, ale jej przeciwnik też nie jest mądry. Wojownik nerwowo dotyka jej nagich palców u nóg i syczy:
  - Nigdzie nie pójdziesz, włochata wszy.
  To prawda, że \u200b\u200bto nie wsz u steru, ale gruby kotlet z nogami jak karaluch. Tak, nanohobbici stworzyli taki niesamowity kulinarny cud.
  Cóż, nie ma sprawy, prędzej czy później wróg dotrze do swojego końca.
  W jej repertuarze znajduje się także Ognista Elena. Taka mobilna, z gołymi nogami, z cienką, elastyczną i bardzo muskularną talią. Taka dziewczyna nikogo nie zawiedzie.
  A co z jej mięśniami? Kulki mięśni toczą się pod brązową skórą. To jest terminator żeński. Ale jednocześnie delikatny i seksowny. Chociaż taki silny. I uwielbia się kochać.
  Obnaża zęby w kolorze kości słoniowej i gwiżdżąc mówi:
  - W epoce kosmosu i matematyki nie zabraknie romantyków!
  Po czym, poruszając bosymi palcami, próbuje dostać się za tył potężnego myśliwca wroga. I wypluwa szalejące, szalone strumienie magicznej plazmy i śmiercionośnych impulsów.
  Elena czerwienieje od uderzeń i jest zaparowana. A krople potu spływają po wypolerowanej skórze dziewczyny. Jaki ona musi mieć przyjemny zapach i najwyraźniej jest apetyczną dziewczyną. I taki rudy. Włosy błyszczą jak płomień pochodni.
  Elena, kręcąc biodrami, wzięła go i zaćwierkała:
  - Mysz pokonuje słonia, ale przebiegłość pokonuje siłę! Tylko przebiegłość nie pochodzi z mysiego mózgu!
  Dziewczyna Terminatora dodała:
  - Przebiegłość lisa rodzi jasne zwycięstwo, doskonałe futro jako trofeum!
  I jeszcze raz, gdy kręci swoimi nagimi, wyrzeźbionymi nogami. Teraz to jest dziewczyna. Prawdziwa rudowłosa bohaterka. I ma mnóstwo energii seksualnej. Wybitny typ, potrafiący zamienić każdą twarz w cegłę.
  I jak Elena będzie się kręcić i potrząsać nagimi piersiami. I iskry będą lecieć ze szkarłatnych sutków. A jej myśliwiec będzie się kręcił jak bączek w zegarku.
  A Elena zaśpiewa, pokazując zęby lśniące jak lustro fryzjerskie:
  - Nie, góry nie będą złote, Angelika przekroczy cel! I wbije ostrogi w boki Adolfa - da Hitlerowi pełne uznanie!
  Po czym ruda będzie się śmiać! A jej śmiech jest jak Baba Jaga, która ukradła harfę Samoguda Iwanowi Błazenowi.
  Efrosinya również nie przeszkadza piszczenie i walenie. Używając bosych stóp, obraca myśliwiec wokół własnej osi. Kręci to w różnych paralelach. I nie zapomina go wziąć i zatweetować:
  - Scolopendra! Idę wyć!
  Efrosinya, ona jest po prostu czarodziejką. Nie dziewczyna, ale prawdziwy gigant alternatywnej twórczości zagłady. Jak będzie się obracać i jak uderzy we wroga taranem magicznego strumienia plazmy. Tak, to jest dziewczyna, która jest prawdziwym skorpionem antymaterii.
  Wojownik mówi:
  - To jest moje imperium! Wrzućmy wszystkie przesądy w otchłań!
  A jednak Efrosinya jest taką kobietą, że faktycznie potrafi uderzyć żelazkiem w tył głowy. I od niej nie będzie lepiej. Jest wojowniczką urodzoną w jakiejś szczególnej ciemności. Zmierzch pełen światła. Spróbuj to rozwiązać za pomocą tego.
  Ale dziewczyna nadal wykonuje manewr i próbuje dostać się za sprytnego wroga.
  I bardzo szybko robi unik. Nie możesz go złapać na celowniku.
  Eufrozyna warczy:
  - Co za śliski facet!
  Elżbieta także próbuje złapać wroga. I użądli ją dość szybko. I nie wchodź na bezbronny tył. Dziewczyna pamiętała walkę z T-4, który miał wydłużoną lufę. Jak trudno jest się do siebie zbliżyć. Ale walka okazała się całkiem przyjemna. Ech, wojownicy nie musieli walczyć ze stalowymi kotami. I gryzą konkretnie.
  Elizabeth stuknęła gołymi podeszwami i pisnęła:
  - Ach, kontrola urodzeń... Nie dotyczy nanohobbitów.
  I znowu dziewczyna okazuje swojego wojownika. Chociaż wydaje się, że złapał wroga. Wygląda, jakby kotlet był smażony.
  Elżbieta szepnęła do siebie:
  - A co powiesz na kosmiczne cukierki z cebulą lub czosnkiem?
  A dziewczyna poczuła silne uczucie głodu. A ona jest dziewczyną z uśmiechem lamparta.
  Szkarłatne sutki piersi będą kręcić się na skanerze. I armaty powietrzne zadudnią. I młóćmy się w próżni. I wywierć dziury w pustce, wypełniając je hiperplazmą.
  Elizabeth wygląda teraz niezwykle seksownie w cienkich majteczkach, wijąc się przed skanerami.
  Ale Catherine wygląda bardzo dobrze, będąc prawie pozbawioną ubrań. Wygląda tak bohatersko i seksownie. To jest dziewczyna Terminatora. A jednocześnie jej włosy mają kolor płatków złota, a bose stopy są tak zwinne. A palce poruszają się, grając entuzjastyczną melodię.
  Pod pewnymi względami Ekaterina jest wyjątkowa. Chociaż wszystkie cztery dziewczyny tutaj są wojowniczkami najwyższej i megaplazmatycznej klasy.
  Katarzyna zawołała:
  - Mam siłę i presję na wroga... Ale jestem w skórze byka, to cała rozmowa!
  I obie gołe podeszwy dziewczyny zderzają się i strzelają iskry. Jak będą płynąć wielobarwne strumienie i kaskady błyskawic.
  Dziewczyna przyjęła to i nawet wystawiła język. A zza najtwardszego wojownika wyleciały kłęby dymu. A bose stopy chwyciły go i zakręciły się jak śmigło.
  To aktywna kobieta. A kogo ona potrzebuje? Król Ludwik XIV, czy co?
  Catherine potrząsnęła truskawkowymi sutkami. A myślałem, że gdyby nie Dumas, mało kto pamiętałby o królu Ludwiku XIV. Tak, Francja miała kiedyś taką osobowość.
  I miał prawnuka, Ludwika Piętnastego. Jest także niezwykle wybitną osobowością. Chociaż znacznie mniej znany w Rosji niż Król Słońce. I rzeczywiście, Ludwik Piętnasty okazał się porażką. Przegrał wojnę z Wielką Brytanią o Kanadę. W innych bitwach też nie spisał się zbyt dobrze.
  Catherine zachichotała i pogroziła sobie palcem. Była trochę rozkojarzona, a poza tym była już objęta magiczną falą plazmy. I zrobiło się strasznie gorąco. Catherine jest dosłownie czerwona i brązowa.
  Zarumieniona stała się jeszcze bardziej seksowna i fajniejsza, przykuwając wzrok mężczyzn. Ale jakich miała mężczyzn? Istnieją tylko infantylne nanohobbity i różnego rodzaju potwory. Sama dziewczyna nie ma nic przeciwko spaniu z tym drugim. Albo z elfami.
  Katarzyna wyjąkała:
  - Mój czuły i delikatny elf! Kocham Cię bardzo, nie odchodź! Mój czuły i delikatny elf!
  A wojownik wziął to i potrząsnął jej złotymi włosami. A jej pasma są takie cenne. Wyobraź sobie, jak piękny jest najczystszy płatek złota.
  I oto pojawia się ognista Elena. Taka fajna dziewczyna. A jej sutki są w kolorze malinowym. Błyszczące, odbijające światło gwiazd. A kiedy poruszają się jej bose palce u nóg, rzucają cienie ze skanera i kreślą koła w polach skanera.
  Elena ponownie próbuje dostać się za wrogiego myśliwca. Jej własny samochód wydaje się miotany jak kawałek drewna podczas burzy. Tak, rudowłosa piękność ma trudności. Jak osioł zmiażdżony kamieniami.
  Elena, podrzucając bose stopy, zaśpiewała:
  - Och, pod oceanem! Ech, pod żaglami!
  Uderzyła jednym ze swoich okrągłych obcasów o drugi i mówiła dalej:
  - Och, to wspaniale, że możemy patrzeć na bogactwo...
  I wszystkie cztery dziewczyny zawołały srebrzystymi głosami:
  - Szkoda, że nikt nie wie! A my sami nie wiemy! Ile złota potrzebujemy! Ech, mamo, tyle, ile chcemy!
  W tym przypadku Czerwona Elena uważała się za najfajniejszą zdobycz. A jej rude włosy przypominały płomienie ognia. A ogień jest bardzo gorący. Skąd pochodzi ciepło.
  Dziewczyna, pluskając bose stopy, pisnęła:
  - Życie to tylko chwila, pomiędzy przeszłością a przyszłością!
  I skręciła biodra. Dziewczyna wzięła go, obróciła się i próbowała zakręcić myśliwcem. Ale wróg wycofał się. A potem odwrócił się i położył bloki. Próżnia przesunęła się i wymiary półprzestrzenne zatrzasnęły się.
  Elena była zawziętą dziewczyną i wykonała pętlę Messera. Ale wróg znów zdołał odejść. I wymknął się. Jak powój z sieci.
  Elena wzięła to i powiedziała:
  - Och, zbiornik na pianę!
  Ale rudowłosa kobieta była smutna tylko w snach hitlerowskich sępów. Ale kotlety nie mogły wytrącić jej z równowagi.
  Elena wzięła to i wypaliła:
  - Och, tak wiele rekinów! I nawet Fryderyk zdmuchnął bitwę o Rosję!
  I wzięła to, gdy tylko ryknęła...
  Efrosinya jest bardzo fajna, obnaża zęby. I potrząsa rubinowymi sutkami. A sutki błyszczą i wychodzi z nich błyskawica. Dziewczyna to przyjmie i krzyknie:
  - Strefa, och strefa! Chcę być w więzieniu dla kobiet! Tam jest mnóstwo policji, i pałka w głowę!
  Euphrosyne wyobraziła sobie to, jej bose stopy drżały. A ciało odczuwało błogość. To naprawdę dreszczyk emocji. A może nawet wszystko tak magiczne i kosmiczne.
  A tu walczysz z kotletami, takimi tłustymi i nasączonymi sosem. Na razie Efrosinya postanowiła skorzystać z komputera pokładowego, aby zobaczyć, z czego są zbudowani jej przeciwnicy. Mimo to nadal jest pyszne. A te kotlety są pyszne i chrupiące.
  Tak pojawił się kolorowy hologram, który wyszczególniał cechy wyszukanych produktów kulinarnych. A tu takie zapachy, wszystko jest takie pyszne.
  I tak powstała hybryda strusia, karpia pomarańczowego i karasia. Taki jest skład kotleta walczącego z jasnowłosą i muskularną Euphrosyne. Tak, jasne jest, że jest to problematyczny gatunek żywej istoty. Naprawdę nie można z nią walczyć.
  Eufrozyna śpiewała z zachwytem:
  - Robimy kotlety z Krautów! I zablokowali Jenisej!
  Taka dowcipna dziewczyna. Ma taką siłę, zapas energii. A jej nogi są cudowne i bardzo seksowne. Przeciwko takiej dziewczynie jakiś kotlet będzie bezsilny. Możesz nawet zrobić kotlet.
  Efrosinya wykonała manewr lisiego węża, wystrzeliła kumulacyjną wyładowanie i bełkotała:
  - Robią kotlety z obrzydliwych dziewcząt!
  I znowu z gołymi obcasami, jak tylko trafi.
  Elżbieta popadała w coraz większą złość. Wróg, jak nieuchwytny powój, wymknął się. I przypominała niezdarnego pelikana. Kto próbuje złapać swoją siatką, ale wszyscy pudłują.
  Elżbieta syknęła z wściekłością:
  - Ach, ta sprawa... A ja sam nie wierzę w te przesądy!
  Ekaterina, której również nie udało się złapać celu, zapytała przez radio swojego partnera:
  - Kim jesteś, wiedźmą?
  Elżbieta poklepała się po nagich, opalonych kolanach i odpowiedziała:
  - Wszystkie jesteśmy kobietami czarownicami!
  Dziewczyna była wyraźnie zdenerwowana. Nogi jej się trzęsły z podniecenia.
  I jakie szkarłatne usta ma Elżbieta, wielka wojowniczka, jak usta z cukru. Ona, sama doskonałość, jest ucieleśnieniem erotyki. Zawsze głodnemu seksowi mężczyźnie trudno oderwać wzrok od takich piersi. Od sutków lśniących jak szkarłatne maki. Och, jaka piękna jest ta dziewczyna, ma w sobie tyle harmonii i jest pełna świeżej dojrzałości.
  Ale wojownik nie byłby w stanie złamać takiego orzecha przeciwko bardzo silnemu przeciwnikowi. Wróg nieustannie uderzał w jej myśliwiec. No bo jak to możliwe, że kotlet tak po mistrzowsku walczy?
  Elizabeth była bardzo zła na nanohobbitów. Te nieśmiertelne, ale nieskończenie infantylne stworzenia, wyczarowały soczyste smażone mięso, zdolne walczyć na śmierć i życie.
  I naprawdę walczyli, umiejętnie i szybko, poruszając się i obracając w czasie.
  Elżbieta odpowiedziała z głębokim westchnieniem:
  - Ach, moja sprawa... Płoniesz jak świeca nitroglicerynowa!
  Tak, było tu coś, o czym można było poszaleć.
  Katarzynie też nie poszło najlepiej. Dziewczyna o złocistych włosach machała nogami i sapała:
  - Pomalowawszy usta pastą do butów, wychodzę na promenadę... Ty hitlerowski podły brutalu, wyślę cię do piekła!
  Dziewczyna skrzyżowała zgrabne, gołe nogi. Wyróżniała się doskonałością formy, siłą i harmonią.
  Kiedyś te nogi tupały po drogach Wielkiej Wojny Ojczyźnianej. Przeszliśmy przez wiele trudności. A kiedy chodzi się boso, nie jest już tak przyjemnie, czuć każdą gałązkę, każdy guzek, każdy guzek. Kłują gołe podeszwy dziewczyny.
  Katarzyna szepnęła z uśmiechem piękności, która nie śpi:
  - Och, moje stopy... Moje bose stopy! Na zimnie klepnij piętą! Złote warkocze!
  Dziewczyna jest naprawdę ucieleśnieniem nieziemskiego piękna, czystym aniołem. Jakie ona ma rzęsy? Wyobraź sobie złote włosy i czarne brwi. Oto czym jest piękno.
  I stara się unieruchomić wrogiego myśliwca. On jednak nie chce się poddać. To tak, jakbyś łapał motyla siecią. Catherine ćwierka z zachwytu, podskakując:
  - I lubię Cię! Lubię cię! Lubię cię!
  I potrząsa swoimi pełnymi, opalonymi piersiami, jak dojrzałe, duże morele. I śpiewa razem z nami:
  - A dla mnie nie ma lepszego przyjaciela na świecie!
  Ekaterina jest oczywiście dziewczyną o najwyższym locie i jakości. Nikt nie może się z nią równać pod względem uroku i złotego koloru włosów. Taka uwodzicielska i niesamowita dziewczyna, która przeszła przez tygiel niejednej wojny.
  Ale jak dotąd nie jest w stanie pokonać wroga. To jak lasso zsuwające się z karku byka.
  Ekaterina potrząsa truskawkowymi sutkami i śpiewa:
  - Czego potrzebujemy Billy? Siedem stóp pod stępką!
  Dziewczyna jest już zmęczona gonieniem za kotletem z nogami karalucha. Chociaż to jedzenie jest soczyste. Ale chcę czegoś innego. I nie tylko te rażące bzdury.
  Nanohobbici mają tego dość. To takie stworzenia, że potrafią niemal wszystko, co tylko wymyśli ludzka wyobraźnia. Ale takie stworzenia, oczywiście, ze swoją fenomenalną mocą, wymieniały wszechmoc na dziesięciocentówki.
  Ognista Elena wzięła i odwróciła swój wojownik. Chciała nawet sięgnąć po barana, ale chybiła. Wróg odbił się jak kula bilardowa od kija.
  Rudowłosy diabeł skrzyżował jej nagie nogi i potrząsnął ognistymi lokami. Elena myślała, że ma zabawny prototyp. Tylko ta dziewczyna miała pecha i kochała się z elfami. A tęskniła bardzo. Ale rudowłosy diabeł był w stanie poznać wiele tajemnic namiętności. I jej silne, muskularne ciało, zdolne znieść wiele kłopotów i trudów. I znoś to wszystko z uśmiechem.
  Elena spojrzała w niebo. Ile gwiazdek. Rozsypały się jak rubiny, topazy, ametysty, szafiry, szmaragdy, diamenty. I wszystkie te jasno błyszczące klejnoty na czarnym, aksamitnym dywanie próżni kosmicznej.
  Rudowłosy diabeł zaćwierkał:
  - Po prawej stronie morze, po lewej góry! Mech z przodu, och z tyłu!
  I znowu dziewczyna ruszyła wraz z wrogiem, aby się zbliżyć. Trzepotała niczym motyl łapiący puszysty pyłek. A diabeł, szczerze mówiąc, jest na maksymalnym poziomie.
  Elena wychrypiała:
  - Gwiazdy, ach, gwiazdy! Gwiazdy bądźcie ze mną!
  A wojowniczka pokazała swój długi i bardzo zwinny język. To właściwie coś takiego, bitwa. To wtedy siedziała w zasadzce i polowała na Niemca, o czym myślała. Żeby nie została złapana! Dokładniej, pierwszego nie wykryli. Ale ogólnie, dlaczego Elena nie jest lisem? Łapie zające w zasadzce. Ogólnie rzecz biorąc, trzydzieści cztery jest stosunkowo małym czołgiem i wygodnie jest go zakamuflować.
  Ech, rudowłosa powiedziała:
  - Nasze zbiorniki nie boją się brudu! Rosjanie zawsze umieli walczyć!
  Ale co możemy powiedzieć o Euphrosyne? Cztery dziewczyny są jak cztery zestawy kart. A każda jest piękna i wyjątkowa na swój sposób. A te dziewczyny mają bardzo rozwinięte instynkty wojownika.
  Eufrozyna wzięła go i zaśpiewała:
  - Kochajmy dziewczyny!
  Wojownicy są bardzo piękni: cztery atuty. I bardzo cycata i muskularna. Dziewczyny z mięśniami zdefiniowanymi jak drut. Kręcą się i obracają, ale nie mogą pokonać kotletów!
  Eufrozyna mówi z goryczą:
  - Im mniejszy cel, tym trudniej go trafić, im większa ambicja, tym łatwiej dać się złapać!
  Elżbieta, orzełka o białych, ale niebieskawych włosach, strzeliła do wroga. Tupała bosymi stopami i ćwierkała, szczerząc zęby:
  - Kto wymienia się na pięciocentówki, zostaje bez grosza!
  Następnie wysłała jasne, gęste iskry wodospadu ze swoich szkarłatnych sutków.
  Dziewczynie w końcu udało się dogonić wrogiego myśliwca, a pojemnik, w którym pływał kotlet, zaczął się palić.
  Elżbieta odpowiedziała dowcipnie:
  - Nie wymieniaj swojego życia na grosze, zdewaluujesz swoje istnienie do następnego grosza!
  Słoneczna piękność Ekaterina również rozmieściła swój myśliwiec. Wydano śmiertelną wydzielinę. Powaliła lekko wroga i powiedziała:
  - Kto sprzeda za grosz, dostaje pięciocentówkę!
  A piękna Catherine uderzyła bosymi stopami w ekran skanera. Poruszała zwinnymi palcami. Tak, tej dziewczynie po prostu nie można się oprzeć wdziękiem w walce.
  Niemcy zostali przez nią uderzeni w twarz i ponieśli kolosalne szkody ze strony dziewcząt z batalionów.
  Katarzyna żartobliwie stwierdziła:
  - Obietnice gór złota nie są warte ani grosza!
  I pozwól jej okrągłym, gołym obcasom poruszać się jak dziewczyna. Jest po prostu najsłodszą ze ślicznotek.
  Oto dziewczyny, które tworzą historię! Ma siłę tuzina bohaterów i nawet Emmanuel nie może się z nią równać w jej zdolności do uwodzenia.
  Taki wojownik bosymi krokami dogoni konia i wejdzie do płonącej chaty, nieustraszenie ochlapując jej bose podeszwy!
  A ognista Elena jest absolutnie uroczą dziewczyną. Ucieleśnienie grzesznego piękna i uwodzenia. Ma więc otchłań dowcipu.
  Rudowłosy diabeł zaćwierkał:
  - Kupiwszy obietnice gór złota, zostajesz bez środków do życia i z ułamanym groszem!
  Rudowłosa mówiła dowcipnie. I bosymi stopami stworzyła ósemkę. I potrząsnęła swoimi luksusowymi biodrami. To dziewczyna, o której Lermontow chętnie napisałby cały wiersz. Genialne i jednocześnie dzikie! Po prostu piękne i arcydzieło koloru czerwonego!
  Zawiera ognistą poezję i elementy. Piękność znalazła więc sposób i rozbiła samochód, w którym manewrował kotlet. I zrobiła to bardzo sprytnie, po czym pospieszyła z dokończeniem.
  Żartobliwie zauważając:
  - Góry Złote to najbardziej niedostępny ze szczytów!
  A z sutków truskawek wyśle grubą i długą iskrę. Po czym ostro stwierdziła:
  - Góry złota wydobywa się stalowym ostrzem pod dowództwem tego, który nie zamienia umysłu na grosze!
  Ale Efrosinya, także dziewczyna, nie podejmuje łatwych decyzji. Wypuściła ze swojego rubinowego sutka bańkę z opalizującą koncentracją magoplazmy i powiedziała:
  - Jeśli umysł nie jest wart ani grosza, usta wypluwają góry złota!
  A piękno dziewczyny, szczerze mówiąc, jest niesamowite! A figura jest taka piękna, a biodra luksusowo mocne. A palce bosych stóp są bardzo zwinne i szybkie. To dziewczyna, która potrafi zmienić układ gwiazd w galaktyce.
  A język wypluwa aforyzmy:
  - Najpierw politycy obiecują góry złota, a potem wysyłam was na śmierć za grosze!
  A kto powie, że dziewczyna Terminatora się myli? Jest naturalną blondynką. Włosy białe jak śnieg. Emanuje świeżością i zimowym aromatem.
  A jednocześnie dziewczyna jest bardzo, bardzo seksowna. Tutaj znowu mówi bardzo dowcipnie:
  - Polityk, który obiecuje góry złota, nie przynosi złotych jaj!
  Trzęsie się i stepuje na skanerze bosymi stopami. I znaczniki grają, a poruszające się pulsary rozpraszają się.
  Eufrozyna mówi:
  - Polityk uwielbia obiecywać księżyc, ale ma gwarancję, że dostanie życie psa za darmo!
  Elizaveta, również dziewczyna o manierach Terminatora, bardzo zręcznie wysłała magiczne bąbelki plazmy gołym, opalonym kolanem. Potem przemówiła, błyskając perłowymi zębami:
  - Nie obiecuj politykowi gór złota, a zostaniesz wydany za miedziany grosz!
  Jakie ona ma nogi? Bardzo ciemna na tle bieli, z niebieskimi włosami. Jakie to jest seksowne i piękne. To nawet cudowne, kiedy jej bose palce u nóg poruszają się i bawią.
  A z ust wychodzi:
  - Jeśli nie chcesz, żeby cię sprzedano za grosze, nie obiecuj gór złota!
  A usta dziewczyny są pachnące i słodsze niż dojrzały arbuz. Wreszcie samochód prowadzony przez kotleta zapalił się niebieskim światłem. I zaczęło się rozpadać. I kawałki i spalone części poleciały z niego we wszystkich kierunkach.
  A sam kotlet był mocno przypalony i skwierczał jak ze świeżego kebaba grillowanego na ognisku.
  Elizabeth poczuła wstrząsy przebiegające po jej nagich piętach. Dziewczyna pisnęła:
  - Na nogach jak na asfalcie!
  I w końcu wykończyłem resztki myśliwca strumieniami magoplazmy. Jest wojowniczką najbardziej dziarskiego rodzaju.
  A piersi... Gdzie indziej znajdziesz tak szkarłatne i świecące od gorąca sutki? Palą się jak żar. I palą wyobraźnię mężczyzn. Co więcej, rozpalając je do najwyższego punktu.
  Ale Katarzyna znów znalazła się za ogonem wroga. I w końcu złapałem tego kanibala. I zapalił się, emitując pomarańczowe płomienie. Dziewczyna poczuła się jak figura, która mata króla i zaśpiewała:
  - Pionek awansuje na królową, polityk nie przejdzie bez obietnicy kariery, uważając cię za pionka!
  Złotowłosa piękność jak zwykle nie może obejść się bez dowcipu. Jednocześnie piękno rzadkiej jasności łączy się z bardzo mobilnym i elastycznym ciałem. Taki wojownik po prostu nie może powstrzymać się od bycia pierwszym. Ale co zrobić, gdy twoi trzej partnerzy są nie mniej wspaniali?
  Jednak Catherine wciąż udaje się powalić swojego agresywnego przeciwnika. A kotlet się spalił. A dziewczyna powiedziała:
  - W polityce, podobnie jak w szachach, od samego początku jest tylko presja czasu i ciągle słychać mat!
  Złotowłosa dziewczyna była bardzo zadowolona. Wreszcie rozwiązano problem.
  Ognista Elena również napierała. To dziewczyna z charakterem. A jej kolor jest taki czerwony i tak błyszczący. A włosy wyglądają na miedzianoczerwone. A stopy są bose i bardzo zwinne. Mają żyły jak stal. Ta dziewczyna jest estetycznie atrakcyjna. I wyróżnia się wydatnymi mięśniami.
  Ma wiele bystrych talentów wojownika.
  Elena napisała na Twitterze:
  -Jeśli dasz się nabrać na mowę tych, którzy obiecują góry złota, będziesz potrzebować złotych zębów!
  I będzie naciskał gołą piętą. I odwróć wojownika. I będzie dążyć do całkowitego zbliżenia. A wróg jest już gotowy. Płonie jak ogień pionierski. A z kotleta odlatują tłuste, płonące plamy.
  Elena przemówiła niczym czerwona harpia:
  - Złoto jest cennym metalem, dopóki nie zostanie przeniesione w góry obietnic!
  A jej piersi z truskawkowymi sutkami poruszały się jak boje na falach. Obróciło się i wyleciała strzała z magoplazmy. Uderzył w skaner i lekko stopił przezroczystą powierzchnię.
  Elena odpowiedziała z westchnieniem:
  - Jak często ludzi przyciąga nie prawdziwe złote serce, ale wyimaginowane góry złota!
  Dziewczyna swoimi rudymi włosami przypominała ucieleśnienie demonicznej mocy. A kotlet, wydzielając pyszny zapach, rozpadł się.
  Euphrosyne jest także na swoim bardzo szybkim myśliwcu. Podpaliłem maszynę do pisania i zanotowałem:
  - Złota obietnica to zawodne krzesło!
  Wojownik dokończył porysowany i płonący kotlet. Groził baranem.
  I zręcznie kontrolowała wojownika bosymi, wyrzeźbionymi stopami.
  W tym samym czasie Eufrozyna wygłosiła kolejny, bardzo zjadliwy aforyzm:
  - Złoto jest zbyt miękkim metalem, aby obiecywać górom zbudowanie fundamentu dobrobytu!
  I pokazała swój bardzo długi, biczowaty język. A kotlet, ten niezręczny wytwór wyobraźni nanohobbitów, wyparował.
  I tak pojawił się hologram Księcia Nagród. Wieczny chłopiec ryknął:
  - I możesz walczyć podniesionym głosem! Przeciwnicy byli wspaniali.
  Elżbieta chętnie zgodziła się z tym:
  - Całkiem! Nawet zacząłem się bać!
  Chłopiec, który zamienił swoje drugie milion lat, z zachwytem uniósł brwi i zaśpiewał:
  -To dopiero początek! To dopiero początek! To dopiero początek! Och och!
  . ROZDZIAŁ nr 19.
  Dziewczyny nigdy niczego nie znalazły, unosząc się w mentalnych warstwach atmosfery.
  Elżbieta machnęła bosą, wyrzeźbioną stopą i zaproponowała:
  - Lepiej obejrzyjmy film o naszych wyczynach w wojnie z talibami!
  Katarzyna skinęła głową z uśmiechem:
  - I co najważniejsze, nie ma tu żadnej przesady. Chociaż jest tam pokazany cały zespół wojowników.
  Elena, naciskając przycisk joysticka bosymi palcami, włączyła ogromny, trójwymiarowy hologram i pojawił się fantastycznie piękny i dynamiczny obraz;
  A bose dziewczyny w bikini walczą z wściekłością.
  Słynna czwórka walczy w pobliżu wioski Bliskiego Wschodu.
  Elizabeth strzela serią i rzuca granat gołymi palcami.
  Rozdziera Afgańczyków i piszczy:
  - Chwała epoce komunizmu!
  Ekaterina również strzela do wroga. Kosi wrogów, rzuca śmiercionośnymi granatami bosymi stopami i piszczy:
  - Za naszą Ojczyznę!
  Elena zniszczyła linię Afgańczyków serią z karabinu maszynowego. Rzuciła niszczycielską cytrynę bosą piętą i warknęła:
  - Za ZSRR!
  Katarzyna również uderzyła wroga, odcięła masę islamskich wojowników i zapiszczała:
  - Za świat komunizmu!
  A także, jak palce jego bosych stóp rzucają dar śmierci z niszczycielską i niezmierzoną siłą. I dokładnie rozerwała swoich wrogów.
  Te dziewczyny są po prostu super...
  Elizabeth zauważyła, kosząc nacierających Afgańczyków:
  - Są dosłownie jak szarańcza!
  A dziewczyna ponownie rzuciła we wroga granat bosą piętą. I rozerwała sporo wrogów.
  Ekaterina również uderza islamskich żołnierzy celną serią. Dokładnie je kosi i grucha:
  - Dla Rosji!
  I znowu zabójczy dar śmierci zostanie rzucony gołymi palcami.
  Elena, strzelając do wroga i dosłownie kosząc Afgańczyków, odcinając ich jak kultywatorem, pisnęła:
  - Za Ojczyznę!
  Euphrosyne, wycinając wrogów i faktycznie kosząc wojowników islamskiego imperium talibów i przewracając ich kopcami, powiedziała:
  - Za Ojczyznę i nowe zwycięstwa!
  I znowu, gdy rzuca granat z zabójczą siłą palcami swoich bosych, wyrzeźbionych stóp.
  Dziewczyny całkowicie się rozeszły. I pokonali armie talibów przeważającą liczebnością. I posuwali się dużymi strumieniami.
  Ta nieśmiertelna załoga Elżbiety walczy na czołgu z dziewczynami będącymi mutantami, a w 2024 roku walczy z talibami, jeszcze młodszymi i świeższymi niż osiemdziesiąt lat temu, kiedy walczyli z nazistami podczas drugiej wojny światowej.
  Dziewczyny tutaj również są w samych bikini i boso. A przy tym dobrze walczą. Czołgi afgańskie są przestarzałe i gorszej jakości niż rosyjskie, ale jest ich całkiem sporo.
  Rzemieślnicy Imperium Islamskiego wykonali kilka maszyn z drewna. Co, muszę przyznać, jest bardzo postępowe.
  Elizabeth gołymi palcami oddaje strzał i przebija afgański czołg, po czym warczy:
  - Jestem najfajniejszą kobietą na świecie!
  Ekaterina również kopnie gołą piętą, rozbije przeciwnika i krzyknie:
  - Za ZSRR!
  Elena bez zastanowienia strzeli do wroga. Rozerwie go na kawałki i zapiszcze:
  - Za komunizm!
  Euphrosyne także uderzy we wroga. Rozbije afgański czołg i będzie gadał:
  - Za Ojczyznę do końca!
  A to są dziewczyny, są po prostu super. Żadna siła nie jest w stanie przeciwstawić się takim ludziom. A oni, wojownicy, są naprawdę najfajniejszymi i najwspanialszymi chartami. I nikt nie może się im sprzeciwić.
  A gdyby zaczęli walczyć, byłaby to po prostu walka hipermenów.
  A Elżbieta znów będzie strzelać gołymi palcami i pisknie:
  - Za nowy ZSRR!
  Katarzyna również na zmianę strzelała do wroga i stwierdziła:
  - Tak, panie prezydencie, przywódco, delikatnie mówiąc, niezbyt dobrze! Jesteśmy w stanie wojny z Ukrainą i z Talibami, pod jego rządami zginęło już wielu ludzi.
  A dziewczyna kręciła nagim, okrągłym obcasem.
  Elena nadal miotała Afgańczyków i ćwierkała:
  - O wielki komunizm w ZSRR!
  A swoimi gołymi palcami dodała wyjątkowo niszczycielsko i morderczo!
  A potem jak bije dziewczyna Efrosinia. I rozbije wroga i zapisze:
  - Za Boginię Ładę!
  To jest ich ofensywa militarna.
  I wojownicy, jak zaczęli kosić swoich przeciwników i jak nie dali im litości, eksterminując Afgańczyków.
  Elżbieta również strzelała do wroga, a także używała gołej pięty i gruchała:
  - O komunizm na ziemi Sowietów!
  I oto ona, co za waleczna i wojownicza kobieta.
  Teraz Afgańczycy są wyrzucani z nieba.
  Anastasia Witchakova jest bardzo gorąca w walce. I niszczy wszystkich. Zestrzeliwuje afgańskie samoloty na niebie, a także uderza na lądzie. Ta dziewczyna jest taka agresywna.
  I zaśpiewała ze śmiechem:
  - W imię Ojczyzny naszej matki zabijcie wszystkich Talibów!
  Akulina Orłowa potwierdziła, szczerząc zęby:
  - W rzeczywistości duch jest demonem, zaatakował ZSRR!
  A wojownik zestrzelił kolejny afgański samolot.
  Mirabela Magnetic, wrak wojowników Islamskiego Imperium Talibów na niebie i na lądzie, posługując się gołymi palcami, bełkotała:
  - Za naszą Ojczyznę!
  To jest triada walcząca na niebie. I z wielką intensywnością bije Afgańczyków. I całkowicie powala swoich wrogów.
  Akulina Orłowa nacisnęła guziki bosą piętą i wypaliła:
  - Za nasz wspaniały kraj!
  I jak mruga do swoich partnerów.
  I znowu zestrzeliwuje Afgańczyków. A to są bardzo agresywne wybuchy wśród dziewcząt.
  Anastazja zaćwierkała z uśmiechem, szczerząc zęby, zestrzeliwując afgańskich pilotów:
  - Jesteśmy wojownikami, którzy mogą pokonać każdą armię!
  I znowu uderzyła w afgański samochód.
  Tak, dziewczyny tutaj podjęły się całkowitej eksterminacji wojowników Imperium Islamskiego. I niszczą...
  Alenka także walczy desperacko i daje z siebie wszystko. I powala wrogów, jakby byli manekinami.
  A Talibowie wciąż przychodzą i odchodzą. I giną w kolosalnej liczbie.
  Alenka rzuciła bosymi palcami coś zabójczego i zaśpiewała:
  - Jesteśmy białymi wilkami!
  Anyuta zgodziła się z tym, bez ceremonii powalając swoich przeciwników:
  - A my jesteśmy najlepsi na świecie!
  I ona także poddała się granatowi bosą piętą.
  A teraz Alla także strzela z karabinu maszynowego. I nokautuje wielu Afgańczyków i ryczy:
  - Chwała epoce komunizmu!
  Maria również bardzo celnie strzela do Afgańczyków. I wybija je dokładnie. Rzuca też granaty gołymi palcami. I krzyczy:
  - Chwała Svarogowi!
  Olimpiada uderza także we wroga z ogromną, zabójczą siłą. Kosi wrogów z Imperium Islamskiego i piszczy:
  - Dla całego, całego świata w dobie komunizmu!
  I znowu dziewczyna obnaża zęby i strzela celnie do wroga.
  A Marusya pisze także o Afgańczykach. I szkarłatnym sutkiem naciska przycisk bazooki, nokautuje przeciwników i piszczy:
  - Za Wielką Ruś!
  To są dziewczyny tutaj.
  Ale Matryona, jakby uderzając Afgańczyków, gołymi palcami, miażdży wroga Talibów i krzyczy:
  - Za Ojczyznę i wolność do końca!
  Te dziewczyny poszły, a sposób, w jaki młóci się Afgańczyków, jest po prostu okropny. I następuje ich dosłownie całkowita i powszechna eksterminacja. Najwyraźniej nadeszły bardzo złe dni dla Afgańczyków.
  Alenka zauważyła, strzelając do Afgańczyków i kosząc ich:
  - To jest moja ojczyzna!
  I z gołą piętą, gdy rodzi się morderczy dar zagłady.
  Te dziewczyny są, powiedzmy, super.
  Anyuta agresywnie zauważyła, strzelając do Afgańczyków:
  - Chwała komunizmowi!
  Walcząca Alla, strzelając i naciskając szkarłatny sutek na guziki bazooki, pisnęła:
  - Chwała bohaterom!
  A Maria, pieprząc wroga z morderczą siłą, zagruchała:
  - Chwała najfajniejszej Ojczyźnie!
  Olimpiada dodała, miażdżąc wrogów i pokazując zwiększoną prędkość:
  - Wielka chwała najbogatszemu krajowi!
  Matryona, pieprząc wroga i strzelając gołymi palcami, wzięła go i pisnęła:
  - A najfajniejszym wojownikom chwała!
  Marusya, również pisząca na wrogach i dosłownie ich kosząca, gruchała ogłuszająco:
  - A ZSRR to także wielka chwała przez wieki!
  A dziewczyny zaśpiewały chórem:
  - Ludzie będą szczęśliwi
  Szczęście na zawsze...
  We władzy radzieckiej -
  Moc jest wielka!
  A wojownicy będą się śmiać na całe gardło. I obnażyli zęby.
  Alenka zauważyła z uśmiechem:
  - Oddamy serca za naszą Ojczyznę!
  Anyuta ciągnęła dalej wściekła:
  - Wytrzymamy i zwyciężymy!
  To, szczerze mówiąc, wspaniałe dziewczyny. A oni naprawdę lubią walczyć z pełnymi siłami.
  A oto Oleg Rybakov i Margarita Korshunova w bitwie.
  Chłopiec i dziewczynka, którzy wyglądają jak dzieci w wieku około dwunastu lat, ale w rzeczywistości są nieśmiertelnymi ofiarami, walczą tak agresywnie. Że nic nie jest w stanie im się przeciwstawić.
  Alenka, obnażając zęby i mordując swoich talibskich przeciwników, z uśmiechem śpiewała:
  - Będziemy walczyć o lepsze jutro!
  Anyuta, strzelając i rzucając bomby gołymi palcami, dodała:
  - A nasz pociąg pancerny zdążył przyspieszyć!
  I rudowłosa Alla, skacząc i wijąc się, dodała, mrugając:
  - Pocałujmy się!
  Oleg Rybakow prowadził młyn mieczami, odcinając głowy Afgańczykom i piszczał:
  - Chwała naszej Ojczyźnie!
  I chłopiec zapoczątkował morderczy dar śmierci gołymi palcami.
  Dziewczyna użyła również swoich mieczy, aby przebić się przez technikę motyla. Odcięła wroga i pisnęła:
  - Chwała systemowi sowieckiemu!
  I będzie także rzucał prezenty zagłady gołymi palcami, niszcząc swoich wrogów.
  A dzieci, miażdżąc wroga, śpiewały chórem:
  - Wierzę, że cały świat się obudzi,
  Będzie koniec Talibów...
  Słońce będzie jasno świecić,
  Rozerwiemy wszystkich złych wrogów!
  Dzieci to rzeczywiście bardzo twardzi wojownicy. Gwiżdżą także, zrzucając na wroga całą chmarę oszołomionych i nietrzeźwych wron. I to jest niezwykle fajne.
  Oleg, siekając Afgańczyków, zauważył z uśmiechem:
  - Młodzież całej planety jest z nami,
  Nasz ogólnoświatowy zespół konstrukcyjny!
  A chłopiec swoim gołym obcasem ofiarował niszczycielski dar śmierci.
  Margarita Magnetic, miażdżąc islamskich wojowników, również zaćwierkała, szczerząc zęby:
  - Naród całego kraju maszeruje w stronę komunizmu!
  I tak samo, jak włamuje się do szeregów islamskich. I to, muszę przyznać, jest bardzo okrutne i fajne.
  W międzyczasie talibowie pojmali około czternastoletniego chłopca. Rozebrali go i przywiązali do drzewa. Potem najpierw go chłostali, zdzierając skórę aż do krwi.
  Następnie posypali solą rany nastolatka. I to było takie okrutne. I ostatecznie zamęczyli chłopca na śmierć.
  I znowu zacięta walka...
  Rosyjskie samoloty szturmowe atakują pozycje talibów za pomocą samolotów. A potem Afgańczycy i rakiety w nich uderzają. A oni wspinają się i wspinają, jak ropucha podczas skurczu.
  I zostawiają za sobą całe kopce trupów.
  Margarita zaśpiewała z uśmiechem:
  - Będziemy walczyć o lepsze jutro!
  A Oleg, siekając Afgańczyków, szczeknął:
  - Udało nam się to rozwiązać!
  A chłopiec znów gołymi palcami rzuca granat ze śmiercionośną siłą.
  A ci Afgańczycy są bici tak pewnie i słynnie.
  Te dzieci to prawdziwe potwory.
  A nieśmiertelne stworzenia walczą boso i bardzo aktywnie niszczą swoich przeciwników.
  Ale do bitwy wkracza także czołg z Niemiec.
  Gerda i jej załoga wyruszają na bitwę z Afgańczykami.
  A dziewczyna strzela gołymi palcami i grucha:
  - Chwała ideom komunizmu!
  Charlotte, która za nią strzela, potwierdza:
  - Chwała ideom ustroju sowieckiego!
  Christina, strzelając do wroga gołymi palcami, piszczy:
  - Dla nowych jasnych ideałów!
  Uderza także bardzo celnie we wroga.
  A Afgańczycy doskonale to rozumieją.
  A Magda strzela do wroga i piszczy, szczerząc zęby:
  - Chwała naszej Ojczyźnie!
  I w ten sam sposób uderza wroga gołymi palcami.
  To są, spójrzmy prawdzie w oczy, walczące dziewczyny.
  Gerda, strzelając do wroga, zaćwierkała:
  - Za Rosję i zwycięstwo do końca!
  I uderzy Cię ponownie, tym razem szkarłatnym sutkiem po naciśnięciu przycisku joysticka.
  To są dziewczyny tutaj. Mają zęby i kły i mogą bezpośrednio rozszarpać każdego.
  Charlotte przyjęła go i zaśpiewała agresywnie, szczerząc zęby:
  - Afryka jest okropna, tak, tak. Tak!
  Afryka jest niebezpieczna, tak, tak, tak!
  Nie idźcie dziewczyny - wybierzcie się na spacer do Afryki!
  Christina, szczerząc zęby i uderzając przeciwnika, powiedziała:
  - Dziewczyny, nie chodźcie boso po ciemności!
  I z gołą piętą, jakby miał się poddać wrogowi.
  To są kobiety - kobiety dla wszystkich kobiet!
  A Afgańczycy zostają zestrzeleni i zniszczeni bez litości.
  Magda strzelając do wroga i dosłownie go zmiatając, powiedziała agresywnie:
  - Jestem najsilniejszy na świecie!
  I w ten sam sposób, w jaki uderza cię gołymi palcami. To jest dziewczyna.
  Trzeba przyznać, że jest po prostu ultra!
  Te dziewczyny, jakby walczyły z talibami, uderzają ich młotami pneumatycznymi.
  A talibowie torturowali członka rosyjskiego Komsomołu. Najpierw rozebrano się do naga. Potem zaczęli polewać wodą. Najpierw gorąca - wrząca woda, potem zimna. Potem zaczęli mnie bić gorącym drutem.
  I to było takie okrutne. A potem znowu tortury i ogień w gołe pięty dziewczyny. I torturowali ją bardzo okrutnie. A potem zaczęli polewać kwasem, przez co bolało jeszcze bardziej.
  Dziewczynę także zamęczono na śmierć.
  A potem zabrali jej szkielet, pokryli go złotem i powiesili, aby wszyscy mogli go zobaczyć. I było to niezwykle okrutne.
  To jest rodzaj siły, którą zademonstrowali talibowie. I spróbuj konkurować z takim krajem. Ale dziewczyny chcą mieć dzieci. A ich brzuchy są rozcięte. I zachowują się bardzo okrutnie.
  Nawiasem mówiąc, bitwy płoną jak płomienie piekielne.
  Oleg Rybakow, siekając wroga, śpiewał:
  - Chwała epoce komunizmu!
  I znowu chłopiec z gołymi palcami, gdy rzuca morderczy dar śmierci
  Margarita Korshunova, wycinając Afgańczyków, pisnęła:
  - Za ZSRR!
  I wyrzuci gołymi palcami to, co niesie ze sobą masową śmierć. Tak, nikt nie może się oprzeć takim dziewczynom.
  Chłopiec i dziewczynka są w pełni podekscytowani i szarżują bojowo.
  Oleg, siekając Afgańczyków mieczami, śpiewał:
  - Poniosło mnie, poniosło mnie,
  Poniosło mnie!
  Po prostu usiądę na koniu
  I szczęście na mnie czeka!
  A chłopiec będzie się śmiał i znowu chwytał i tnie wroga.
  A oto oni, razem z Margaritą, kiedy gwiżdżą. I masa oszołomionych wron spadnie na głowy Afgańczyków. Powiedzmy, że to jest naprawdę fajne.
  Margarita Korshunova napisała na Twitterze:
  - Jestem najsilniejszy na świecie, zniszczę moich wrogów w toalecie!
  I mruga do partnera.
  A przeważającym siłom Afgańczyków zaczęło brakować pary.
  W końcówce Oleg Rybakow nacisnął przełącznik bosą piętą. I uderzył prąd, natychmiast zamieniając masę talibskich żołnierzy w szkielety. I to należy zauważyć - zabójczy.
  Terminator Boy zaśpiewał:
  -Niech nasza Ziemia będzie uwielbiona!
  I jak gwiżdże, szczerząc zęby.
  To jest chłopiec. I naprawdę dość bojowy.
  A potem radzieckie rakiety uderzają w Afgańczyków. I są całkowicie zdumieni. I wielu bojowników zginęło.
  Tamara i Veronica celują zabójczymi rakietami z igłami i kulkami, które eksplodują. I wielu Afgańczyków zostaje natychmiast zabitych. I to takie okrutne.
  Dziewczyny przebywają obecnie w bunkrze, tupiąc bosymi stopami po betonowych płytach. I wystrzeliwują śmiercionośne ładunki w kierunku wroga, całkowicie go niszcząc.
  Te dziewczyny są po prostu super.
  Tamara strzela i ryczy:
  - Wielki ZSRR i jego przywódca Stalin są z nami!
  Weronika również to potwierdza:
  - Skopiemy tyłki Talibom!
  I w ten sam sposób strzela do wroga. I zrobi to bardzo surowo. Dziewczyny uwielbiają zabijać - to są dziewczyny.
  Weronika zadała kiedyś pytanie:
  - Ile jest dwa razy dwa, - pięć?
  Tamara odpowiedziała chichocząc:
  - Cztery i pół!
  I okazało się, że było to bardzo dowcipne stwierdzenie.
  Dziewczyny tutaj są bardzo spięte.
  Natasza i jej zespół również strzelają do Afgańczyków. Są masowo zabijani i ryczą:
  - Niech będzie celebrowany komunizm!
  A potem także z gołą piętą, jak to zniesie i konkretnie się podda.
  To jest dziewczyna, dziewczyna dla wszystkich dziewczyn.
  I potężny ponad miarę.
  Swietłana śpiewała z wściekłością, pisząc do Afgańczyków.
  A na gwiaździstych wysokościach górska cisza,
  W morskiej fali i wściekłym ogniu,
  I w wściekłym i wściekłym ogniu!
  I wtedy Zoya desperacko strzela do wroga.
  Te dziewczyny są bardzo dzielne.
  A Augustyn miażdży swoich przeciwników i ryczy z całych sił:
  - Za naszą Ojczyznę, na chwałę ZSRR!
  A wtedy oczywiście nie można się oprzeć takiemu zespołowi.
  A dziewczyny, oczywiście, są bardzo odważne i utalentowane.
  Żadna technika nie będzie przeciwko nim skuteczna.
  Natasza, kosząc kolejną linię Afgańczyków, zagruchała:
  - Jestem najsilniejszy na świecie i wrzucę was wszystkich do toalety!
  I znowu gołymi palcami rzuci z zabójczą siłą ładunek wybuchowy.
  Augustine, dziewczyna posiadająca siłę bojową, zaćwierkała:
  - Chwała czasom komunizmu!
  I będzie także mrugał swoimi szmaragdowymi oczami.
  Svetlana jest bardzo agresywna w walce. Niszczy Afgańczyków i ćwierka:
  - Chwała czasom komunistycznego zwycięstwa!
  To są dziewczyny...
  A Stalenida eksterminuje Afgańczyków bez niepotrzebnej ceremonii.
  I kosi je, jakby miała prawdziwą kosę z myśliwcem.
  To jest dziewczyna, dziewczyna dla wszystkich dziewczyn!
  Stalenida, miażdżąc Afgańczyków i rzucając bosymi palcami mordercze prezenty śmierci, zagruchała:
  - Chwała naszej Ojczyźnie - ZSRR!
  I znowu dziewczyna uderza wroga z dziką siłą. Oto ona, jaka jest waleczna i wojownicza.
  Wiktoria, strzelając do wrogów, mówi z uśmiechem:
  - Wielka chwała czeka ZSRR!
  Stalenida skinęła głową:
  - Tak, czeka!
  I podczas strzelania, pomyślałem. W pewnym sensie przypomina to Wojnę Ojczyźnianą, z tym wyjątkiem, że wróg nie został zaskoczony. I zakład na nagły atak nie opłacił się.
  Ale jest tak wielu Afgańczyków. Posuwają się naprzód, dosłownie zasypując rosyjskie pozycje trupami. I to jest ich wściekła i dzika taktyka. I nie biorą pod uwagę swoich strat,
  A o ludzi praktycznie się nie dba. Więc spróbuj, możesz dogadać się z tymi facetami.
  Stalenida rzuciła granat bosą piętą i zaćwierkała:
  - W imieniu ZSRR!
  I pokazała swoje bardzo ostre zęby.
  Wiktoria zgodziła się z nią:
  - Przywódcy przychodzą i odchodzą, ale ZSRR pozostaje!
  Stalenida zagruchała z podniecenia:
  - ZSRR jest z nami na zawsze!
  Serafin, strzelając do wrogów, będzie gruchał i powalając wroga, wyda:
  - Będziemy klasyczną siłą!
  A także dziewczyna, niczym bosa stopa, wypuści prezent całkowitego zniszczenia.
  Wiktoria śpiewała:
  -Chwała mojemu krajowi komunizmu!
  Seraphima chętnie to potwierdziła:
  - Komunizm to światło i dobrobyt!
  I znowu zniszczmy Afgańczyków.
  Gerda też walczy bardzo agresywnie. I pokazuje swoją najwyższą klasę.
  Ale przeciwko Gerdzie nie ma prawdziwych sztuczek.
  To dziewczyna, która daje marzenie całemu wszechświatowi.
  A ona to weźmie i zaśpiewa:
  - Chwała mojej Ziemi i nam w całym wszechświecie!
  I znowu, bosymi palcami, piękność wyzwoli morderczy dar śmierci i zagłady. To jest, spójrzmy prawdzie w oczy, dziewczyna, której potrzebujesz.
  Gerda wystrzeliła cały swój zestaw bojowy i teraz wraca.
  Słynna niemiecka czwórka, zabijając wielu Afgańczyków, skrywa tajemnice.
  Cóż, oni też grają w karty.
  Charlotte, trzymając w bosych palcach talię kart, zauważyła szorstko:
  - Teraz toczymy wojnę z talibami, ale kiedyś walczyliśmy z Rosjanami!
  Gerda skinęła głową na znak zgody i energicznie:
  - Tak, był taki czas. A wtedy nie mogliśmy wygrać! Krystyna, zgadzasz się?
  Christina stwierdziła z przekonaniem, rzucając kartkę gołymi palcami:
  - To wina mężczyzn! Nie wykazali żadnych zdolności bojowych!
  Magda potwierdziła:
  - Tak, mężczyźni! Gdyby więcej kobiet walczyło, mielibyśmy realną szansę na sukces!
  Gerda skinęła głową na znak zgody:
  - Bosa dziewczyna, a nawet ze szkarłatnymi sutkami - to jest super!
  Charlotte logicznie się z tym zgodziła:
  - Tak, bose dziewczyny, to coś kolosalnego!
  A wojownicy nadal rzucali kartami.
  Stalenida zauważyła agresywnie, strzelając do Afgańczyków:
  - Na pewno uderzymy we wrogów!
  I gołymi palcami dziewczyna rzucała granat. I to jest zabójcze.
  Wiktoria powiedziała z przekonaniem:
  - Chociaż z jednej strony Boga nie ma, z drugiej strony jest z nami!
  Viola strzeliła do Afgańczyków, skosiła ich i potwierdziła:
  - Tak, Bóg jest z nami! I kolosalne moce!
  A dziewczyny będą się śmiać i wystawiać języki.
  Alina również uderzy wroga, skosi go kolosalnie i pisnie:
  - Jestem najbardziej waleczną królową!
  A także gołymi palcami, niczym mordercza siła, weźmie go i wystrzeli.
  To dziewczyny, które uwielbiają zabijać. Mają w sobie tyle nadludzkiej siły.
  Stalenida śpiewała z agresją:
  - Nasza siła jest w komunizmie,
  Oddamy życie i serce,
  Jesteśmy naszą świętą Ojczyzną,
  Staniemy i zwyciężymy!
  Była taką waleczną dziewczyną. Powiedzmy - jest po prostu super. I bardzo bojowy.
  Wiktoria napisała na Twitterze:
  - Za ZSRR, który ma mądrego króla!
  A wojowniczka wysunęła język i mrugnęła do przeciwników.
  To są dziewczyny...
  Alenka również pewnie walczy ze swoimi wrogami i pokazuje niesamowite skoki.
  A jednocześnie dziewczyna ryczy na całe gardło:
  - Jestem super damą!
  I obnaża swoje perłowe zęby.
  Anyuta strzela do wroga, miażdży go śmiercionośną siłą, rozrywa na kawałki i ryczy:
  - Jestem hiper dziewczyną!
  A jej bose palce rzucają szokujący dar śmierci!
  A walczący Alla także toczy bitwę. I tak młóci Afgańczyków.
  W tym samym czasie dziewczyna również krzyczy:
  - Chwała czasom komunizmu!
  I znowu to tak, jakby wystrzelił we wroga coś naprawdę śmiercionośnego.
  I wielu Afgańczyków zostanie rozdartych.
  Maria, pisząc o wojownikach Imperium Islamskiego, wzięła go i zanotowała:
  -Kogo znajdziemy w lesie?
  I jak uderzy cię prezentem z karabinu maszynowego. Oto ona. Cóż za waleczna i piękna wojowniczka.
  Olimpiada strzela do wroga. I robi to niezwykle dokładnie.
  A on szczerzy zęby i ryczy:
  - Chwała czasom komunizmu!
  Marusya zauważyła agresywnie, miażdżąc wrogów i rzucając morderczymi granatami gołymi palcami:
  - Chwała nowemu Sekretarzowi Generalnemu!
  Matryona uderzył Afgańczyków i powiedział:
  -Gdyby to nie był homoseksualizm!
  Alenka, strzelając do wrogów, wzięła to i zaćwierkała:
  - Za wielki komunizm!
  I znowu, gdy uderza Afgańczyków morderczą serią. Cóż, jest walczącą pięknością. A ona ma w sobie tyle uroku.
  Anyuta, również strzelając do wroga i kosząc go, pisnęła:
  - Dla Rosji!
  I z gołą piętą, jakby miał się poddać talibom. Ta dziewczyna jest po prostu naprawdę super.
  Rudowłosa Alla miażdży swoich przeciwników i ryczy z całych sił:
  - Jestem hiper damą!
  I gołymi palcami rzuci we wroga śmiertelną śmierć.
  To dziewczyna, powiedzmy, ultra!
  Bardzo piękna Maria, strzelając do wroga, zagruchała:
  - Mam mega klasę!
  I znowu uderzy wroga gołą, bardzo okrągłą, różową piętą.
  Igrzyska olimpijskie świętowano poprzez wycinanie Afgańczyków i gromadzenie góry zwłok talibskich wojowników Imperium Islamskiego, gruchając:
  - Jestem najwyższej klasy!
  I rzuci też bosymi palcami, coś całkowicie i wyjątkowo morderczego. To jest dziewczyna, wszystkie dziewczyny, dziewczyna!
  Marusya także rozbija i tweetuje, zabijając Afgańczyków:
  - Zniszczę wrogów! To będzie prawdziwy dom wariatów!
  A dziewczyna będzie się śmiać i śmiać.
  I szkarłatny sutek, gdy naciska przycisk joysticka. I tnie swoich przeciwników czymś tak śmiercionośnym.
  Matryona także zaczęła bić Afgańczyków i gruchała:
  - Chwała początkom komunizmu!
  A jej goła pięta zabije wszystkich jak wróg. Cóż to za piękna dziewczyna. A są to dziewczyny, powiedzmy, superklasowe.
  A może Giga, a nawet TETRA!
  To dziewczyny, które całkowicie powalają Afgańczyków. I to jest ogólnie super klasa.
  Alenka wzięła go i zaśpiewała, szczerząc zęby:
  - Jestem najsilniejszy na świecie! A dwa plus dwa równa się cztery!
  I jak bardzo celnie uderza wroga. I rozbije na kawałki kolejnych talibów.
  A ta dziewczyna ma takie fantazje. Ale Talibowie coś robią.
  Dziewczyna jest torturowana. I jak traktują to biczami. A potem drut kolczasty. A potem przypalą jej pięty gorącym żelazem. A dziewczyna jest bardzo zadowolona.
  A ona chce być piękną kobietą.
  Alenka śpiewała:
  - Za wielki komunizm najfajniejszego ZSRR!
  I znowu rzuci granat gołymi palcami we wroga.
  I to jest naprawdę fajne.
  Anyuta, strzelając do wroga, również ryczy:
  - Jak wielki jest komunizm!
  I dobrze wycelowaną serią kosi Afgańczyków. To dziewczyna wielkiej urody.
  A jej naga pięta ustąpiła miejsca teraźniejszości zagłady.
  Rudowłosa Alla jest również bardzo agresywna w bitwach. I jak zmiażdży swoich wrogów dziką furią. I pisze do siebie z ogromną aktywnością.
  A gołymi palcami rzuca dary śmierci ze śmiertelną siłą.
  Ta dziewczyna jest po prostu super fajna!
  Wszystko to jest armią bosych dziewcząt, zdolną do bardzo wielkich wyczynów.
  Maria pisząc o Afgańczykach zauważyła:
  -Naszą największą siłą jest najwyższa klasa!
  Po czym wojownik mrugnął.
  I szkarłatnym sutkiem nacisnęła przycisk bazooki. I to są jego najwyższe piloty i prawdziwa konstrukcja sumy kwadratów nóg.
  Olimpia, miażdżąc wroga, zagruchała:
  - Za najlepsze zwycięstwa we wszechświecie!
  I gołymi palcami wystrzeli w stronę wroga dar unicestwienia. I to naprawdę staje się proste, jak działanie przekraczające twoje siły!
  Muszę przyznać, że dziewczyny są niesamowicie waleczne. A jeśli cokolwiek zrobią, ludzie będą szczęśliwi na zawsze. A jest w nich tyle radości i prawdziwego kosmicznego blasku.
  To wojowniczki najwyższej akrobacji.
  Marusya, miażdżąc Afgańczyków, wzięła to i bełkotała:
  - Spokój w Twoim domu!
  I znowu rzuciła palcami u stóp morderczy dar śmierci, rozdzierając wrogów.
  Matryona uderzyła także w wojska afgańskie. Rozdzierała Talibów i bełkotała:
  - O największy socjalizm na całej planecie!
  A jej oczy będą błyszczeć.
  Tak, jest to najwyższy ostrzał pozycji, który ma miejsce.
  Afgańczycy ponoszą kolosalne szkody, a mimo to wspinają się i wspinają. I mają ogromne zasoby ludzkie. Które zdają się nigdy nie kończyć.
  A wszystko płynie falą i ciągłym strumieniem.
  Alenka z szerokim uśmiechem i obnażonymi zębami zaśpiewała:
  - Chwała epoce komunizmu i carom rosyjskim!
  I gołymi palcami ponownie rzuciła morderczy dar śmierci i zniszczenia.
  A dziewczyna ogłuszająco, szczerząc zęby (tak, można ogłuszająco obnażyć zęby!), wzięła to i krzyknęła:
  - Silny suweren,
  Króluj w chwale
  Ku naszej chwale...
  Króluj w strachu przed swoimi wrogami,
  Car prawosławny,
  Króluj dla chwały, dla naszej chwały!
  Anyuta zauważyła ze śmiechem:
  - Przegapiłeś słowa: Boże, chroń króla!
  Alenka chętnie się z tym zgodziła:
  - Tak, przegapiłem! Ale to niestety pewne!
  Maria z uśmiechem bardzo fajnej dziewczyny zauważyła:
  - Car Ojciec odszedł, a na jego miejscu jest dzieło Lenina!
  Rudowłosa Alla zaćwierkała, kosząc Afgańczyków:
  - Sprawa Lenina jest żywa, mimo że Lenin umarł!
  Olimpiada logicznie odpowiedziała na to:
  - Lenin jest nieśmiertelny!
  I mrugnęła swoimi szmaragdowymi oczami.
  Od razu więc widać, że są tu wspaniałe dziewczyny, które potrafią specyficznie walczyć z talibami. Ogólnie rzecz biorąc, należy zauważyć, że ich moc jest kolosalną siłą kosmiczną.
  Marusya zauważyła z uśmiechem, strzelając do wrogów:
  - Car powróci, a Lenin będzie żył!
  Matryona całkowicie się z tym zgodziła:
  - Oczywiście, tak będzie! Chwała Leninowi!
  Alenka mówiła dalej z uśmiechem:
  -I car Mikołaj II! Wielka chwała wszystkim bohaterom!
  Anyuta całkowicie się z tym zgodziła:
  - Chwała rzeczywiście wszystkim bohaterom!
  A dziewczyny zaśpiewały chórem:
  - Chwała Rosji, chwała...
  Czołgi pędzą do przodu....
  Żołnierze pod czerwoną flagą
  Pozdrowienia dla narodu rosyjskiego!
  . ROZDZIAŁ nr 20.
  Nie udało się znaleźć niczego istotnego. Dziewczyny z rozpaczy dziobały nosy i zasypiały. Już są całkowicie wyczerpani całą tą hańbą. I tak może chociaż coś się wykluje. I marzyli...
  Jedna z alternatywnych rzeczywistości, w której as pilotów olimpijskich, elfi wojownik, pojawił się w III Rzeszy. Ta spektakularna blondynka wywarła na samym Góringu tak niezatarte wrażenie, że namówił Adolfa Hitlera do wysłania wojownika na front. Początkowo dziewczyna walczyła z wielkim skutkiem w 1943 roku na śródziemnomorskim teatrze bitew powietrznych. W krótkim czasie zestrzelił ponad trzysta samolotów alianckich. Po czym Führer nakazał wysłanie niezwyciężonej dziewczyny, odznaczonej Krzyżem Rycerskim Żelaznego Krzyża z liśćmi dębu, mieczami i diamentami, do Wybrzeża Kurska. I tam miał nastąpić prawdziwy chrzest bojowy niezwyciężonego wojownika, którego wojownik nie został nawet zarysowany.
  Ale tym razem elf otrzymał eksperymentalny, potężny ME-309, który miał trzy trzydzieści-milimetrowe armaty powietrzne i cztery karabiny maszynowe.
  Ta maszyna nie miała sobie równych pod względem siły ognia. A jego prędkość jest wysoka jak na myśliwiec napędzany śmigłem, prawie siedemset czterdzieści kilometrów na godzinę. Tak, to jest świetne i fajne.
  A sama elfka z reguły walczyła boso i w bikini, które ledwo zakrywało jej muskularne, opalone ciało.
  Nie mając sobie równych w umiejętnościach, wojownik uwielbiał także być masowany i pieszczony przez silnych i muskularnych facetów. I naprawdę jej się to podobało.
  Elf miał na imię Olympias - uniwersalne imię dla każdej rasy europejskiej. Ale uważano ją za Niemkę. Choć jej rodowód nie był znany, tak efektowną blondynką mogła być tylko Aryjka.
  Cóż, przygotowywała się do swojej pierwszej bitwy z rosyjskimi samolotami. Operacja Cytadela rozpoczęła się właśnie rano, dokładnie 5 lipca 1943 roku. Dziewczyna wykonała lot próbny i zestrzeliła radziecki nocny bombowiec U-2, co również sprawiało Niemcom problemy. Olympias roztrzaskała ją na kawałki jednym naciśnięciem gołego palca jej zgrabnej, dziewczęcej stopy.
  Co wojownikowi bardzo się podobało, a ona odpowiedziała:
  - Jutro zorganizuję Armageddon dla moich wrogów!
  A teraz nadeszło jutro. A jego potężny myśliwiec Me-309 wystartował z pasa startowego i rzucił się do bitwy. Było jasne, że ta dziewczyna zacznie teraz rozrywać butelkę z gorącą wodą i to będzie w porządku.
  Olimpiada śpiewała:
  Na niebie zrobiło się bardzo gorąco,
  To jest mucha elfa...
  Czeka na nią kij,
  Jeśli facet nie odleci!
  Dziewczyna zobaczyła na niebie rosyjski samolot zwiadowczy i zestrzeliła go serią z karabinu maszynowego, aby nie marnować pocisków powietrznych.
  Potem pojawiło się kilka radzieckich myśliwców Jak-9. Cóż, wojowniczka jak zwykle jest w doskonałej formie.
  Strzelanie z niemieckich armat powietrznych kal. 30 mm. A ME-309 ma ich aż trzy. I wtedy natychmiast sześć radzieckich samochodów zapala się jak pochodnie, zostawiając ogniste ogony i spadając. Kolejny siódmy samolot PE-2 i on też został zestrzelony, przez co radziecka maszyna dosłownie została rozerwana na strzępy.
  Olimpiada mówi z zachwytem:
  - Jestem najfajniejszą i najbardziej agresywną dziewczyną na świecie! Po prostu świetnie! Nie bez powodu jestem nazywany siłaczem - siedem za jednym ciosem!
  Wojownik potrząsnął jej nagimi, wyrzeźbionymi, opalonymi nogami.
  I leci dalej ME-309. Przed nami jest cały tuzin radzieckich myśliwców.
  Naga pięta elfiej dziewczyny naciska spust. I znowu wiele zestrzelonych samolotów, dziesięć Jaków i dwa Lagg-5 zostały zniszczone. Tak właśnie działa elfka fenomenalnie - uderza banalnie z dużej odległości i robi to znakomicie. Cóż innego można porównać z taką dziewczyną?
  Poniżej możecie zobaczyć kilka sowieckich Katiusz. Igrzyska olimpijskie nieco słabną. I strzela z trzydziestomilimetrowych armat powietrznych. I wybuchają sowieckie Katiusze. A poważnie ranni i zabici żołnierze rosyjscy odlatują w różnych kierunkach. To jest naprawdę świetne.
  Ale w powietrzu znowu są radzieckie samochody. Tym razem jest ich aż trzydzieścioro.
  Olimpias uśmiechnęła się mięsożernie i zaćwierkała:
  - Cóż, im więcej wrogów, tym ciekawsza wojna!
  I dziewczyna wystrzeliła śmiercionośną serię z armat powietrznych, używając bosych palców u nóg. I naprawdę okazało się, że to wpływ na najwyższym poziomie. A szesnaście radzieckich jaków, dziesięć Laggów, trzy Pe-2 i jeden Ił-2 zostało wysadzonych i zniszczonych jednocześnie.
  Olimpiada napisała na Twitterze z zachwytem:
  - Wow! Wow! Znam dziewczynę Szatan!
  I chichocze... Rzeczywiście, to smutny dzień dla wojsk radzieckich. Oto ona, elfka, która pojawia się i z wściekłością uderza swoich wrogów.
  Dlaczego nie przejść na czołgi radzieckie? Dziewczyna obniżyła się trochę i strzelmy do sowieckich samochodów. Zapaliło się kilka trzydziestu czterech czołgów i dwa czołgi KV. Oraz trzy działa samobieżne SA-76. Następnie dziewczyna wybiła kolejny magazyn amunicji i osiem dział, co było bardzo skuteczne.
  Po czym dziewczyna wzięła go i wróciła do celów powietrznych. Tym razem walczył z samolotami szturmowymi Ił-2, zestrzeliwując osiemnaście z nich, cztery Jake, pięć Laggów, trzy PE-2 i jeden bombowiec Tu-3.
  W ten sposób dziewczyna terminatorka wykonała bardzo porywającą robotę. A teraz widać jak spada liczba nowych samochodów. W tym przypadku trzydzieści cztery.
  Olimpiada wystrzeliła kolejny strumień zagłady z armat powietrznych. Zestrzelił dwadzieścia pięć radzieckich pojazdów.
  Po czym zabrakło jej pocisków powietrznych. I wojownik zawrócił. Aby zmienić zestaw bojowy i zatankować. ME-309 rozwija prędkość do 740 kilometrów na godzinę - nie dogonią!
  Olimpiada nawet śpiewała:
  - Bohaterowie uciekają z pościgu! Nieznajomy się włamał i nie chce dogonić!
  ME-309, już zatankowany i wyposażony, czekał na dziewczynę. Niemcy mają obecnie tylko cztery takie samoloty. A dwa z nich są przeznaczone na igrzyska olimpijskie. Który walczy praktycznie bez przerwy i młóci wojska radzieckie.
  Tutaj ponownie ME-309, przeładowany amunicją, zostaje mocno wyrwany z pasa startowego. Myśliwiec ten ma siedem stanowisk strzeleckich i trzy armaty powietrzne kal. 30 mm każda - kolosalna moc. Cóż, spróbuj sobie poradzić.
  Olimpiada śpiewa z zapałem:
  Rozerwę cię, Stalinie
  Na próżno powinieneś był iść do Wehrmachtu...
  Będę miał najwyższe szczęście
  Udowodnij, że jesteś wąsatą kozą!
  A teraz dziewczyna widzi nowe cele. A więc to Ił-2 w towarzystwie jaków pędzą w stronę pozycji niemieckich. Elfka strzela bosymi palcami. Jest prawie naga, w samych cienkich majtkach.
  Zdjęła nawet stanik, żeby jej wysokie piersi były bardziej swobodne i mogła łatwiej oddychać.
  Oto dziewczyna, która strzela bardzo celnie. Siedemnaście Ił-2 i osiem jaków zostało zestrzelonych jedną serią trzech armat powietrznych.
  Olimpiada myślała nawet o całkowitym wyeliminowaniu karabinów maszynowych. Armaty powietrzne pozwalają na prowadzenie ognia na dużą odległość. A pocisk kal. 30 mm pozwala zestrzelić radziecki pojazd jednym trafieniem.
  Dlatego elfka czuje się bardzo pewnie. A karabiny maszynowe nadają się tylko do walki w zwarciu. To prawda, elf ma na szyi talizman, który odbija kule i pociski z jej samolotu, dzięki czemu nie tylko nigdy nie została zestrzelona, ale nawet nie porysowana. Mimo wszystko lepiej jest uderzać wrogów z dystansu.
  Tutaj możesz zobaczyć radzieckie PE-2 lub są one również nazywane pionkami. Dziewczyna strzela bosymi stopami. Zestrzelono dziewięć PE-2 i trzy LAGG-5. To taki rodzaj dziewczyny. A wojska niemieckie już posuwają się naprzód. Potężne "Tygrysy" i "Ferdynand" pędzą do bitwy. Najnowszy pojazd jest nieco unowocześniony - z silnikiem i skrzynią biegów umieszczonymi w jednej jednostce przed pojazdem, a samą wieżą z potężnym działem z tyłu.
  A to pozwoliło zmniejszyć masę działa samobieżnego do pięćdziesięciu ton, stało się ono znacznie szybsze i bardziej zwrotne, a jego skuteczność bojowa gwałtownie wzrosła.
  A zasięg zniszczeń z dystansu był kolosalny. A radzieckie pojazdy były co jakiś czas atakowane.
  Olimpiada zmiażdżyła Katiusze i zaśpiewała:
  -Stalin, Stalin, Stalin,
  Sam jestem ze stali!
  A wojownik podpala pojazdy wroga. Eksplodują rosyjskie systemy rakiet wielokrotnego startu.
  W ten sposób Olimpiada aktywnie je bije i naciska guziki gołymi palcami.
  Dziewczyna śpiewa:
  Spalę wszystkich moich wrogów na ziemię,
  Jestem szatanką!
  A radzieckie Katiusze eksplodują, rozsypując się na kawałki. Zwłaszcza jeśli trafienie pociskiem lotniczym powoduje detonację zestawu bojowego. A ręce, nogi i głowy żołnierzy radzieckich są odrywane.
  Elfka bardzo celnie i po mistrzowsku wylądowała w składzie amunicji. I eksplodował z bardzo dużą siłą. I wyleciał zepsuty czołg KV-10 z dwiema lufami. Wziął także i oderwał głowę jednemu z sowieckich generałów.
  Olympias wzięła go, oblizała szkarłatne wargi i zaśpiewała:
  Nie ma potrzeby tracić głowy
  Nie spiesz się...
  Nie ma potrzeby tracić głowy
  A co jeśli się przyda!
  Zapisz to w swoim zeszycie,
  Na każdej stronie!
  Złe orki muszą zostać zabite!
  Złe orki muszą zostać zabite!
  I zdobądź stolicę!
  W ten sposób zerwała ta okropna i bardzo agresywna elfka, niezwykle efektowna blondynka.
  A potem zestrzeliła kilkunastu sowieckich Jakowów i zawróciła. I dobrze się bawiła. Oto ona, jaka piękna i okrutna jednocześnie.
  Dziewczyna przypomniała sobie tortury pionierów.
  Blond, opalony chłopak w wieku około trzynastu lat został rozebrany przez dziewczyny i powieszony na wieszaku. A do bosych stóp przykręcono dębowe dyby, co rozciągnęło młodego pioniera.
  Muskularne, żylaste ciało chłopca napięło się. A potem Olimpia wzięła i przyniosła pochodnię do jego boków. Opalona skóra zaczęła pokrywać się oparzeniami i było widać, że chłopiec cierpi.
  Ale pionier, zaciskając zęby i ciężko oddychając, milczał. I widać było krople potu spływające po dziecięcej, a zarazem odważnej twarzy.
  Olimpiada uśmiechnęła się. Dwie inne dziewczyny tortury podłożyły wiązkę chrustu pod bose stopy chłopca. I podpalili je. Tak, więc ogień zaczął się palić. A płomienie drapieżnie lizały dziecięce pięty chłopca, szorstkie od długiego chodzenia boso.
  Nawet zawył z dzikiego bólu, ale ponownie przygryzł wargę. W odpowiedzi Niemki wyjęły z kominka gorący drut i zaczęły nim biczować pionierkę.
  Mimo bólu chłopiec nie tylko nie płakał i nie prosił o litość, ale nawet zaśpiewał:
  Ty zły faszysto, przekroczyłeś wszelkie granice,
  Twój Hitler to opętany, chory trup!
  Nad nieszczęśliwą siwowłosą Ojczyzną,
  Nasz orzeł, drogi Stalinie, leci!
    
  W pętli jest brutalna groza, boleśnie się duszę,
  Nie wolałbym sofy od cierpienia!
  Rozprzestrzeniający się po mieście jak dym,
  Ogień - nigdy wcześniej nie widziałem czegoś takiego!
    
  Wąż czołga się po miastach Rosji,
  Na pewno terror po prostu minie!
  Naziści polali pola krwią,
  Okrutny czterdziesty pierwszy, straszny rok!
    
  I myślę, że może to sen,
  Rzeczywistości nie da się ogarnąć od razu!
  Opatrzność Boża ratuje Ojczyznę,
  Jak kruchy jest świat, jest cienki - jedwabna nić!
    
  Kraj jest pod żelazną piętą,
  I gąsienice czołgów, zardzewiały brzęk!
  Ale serce Ojczyzny zakryję piersiami,
  Aby pochodnia komunizmu nie zgasła!
    
  Umrzeć za Ojczyznę to męstwo,
  Ale lepiej przeżyć i wychowywać dzieci!
  Sumienie nasze jest nieubłaganą strażą,
  A słowo nie jest kiepskim wróblem!
    
  Pamiętam oczy Jezusa,
  On jest dobrym, miłosiernym, jasnym Bogiem!
  Modlę się do Chrystusa, aby nasze dni i noce,
  Dla Krautów była to śmierć: Führer umarł!
    
  W wolności radość jest w każdym ruchu,
  Wolność to coś, czego nie można odebrać!
  Nie ma potrzeby lenistwa, błotnistej przyjemności,
  W końcu praca jest twoim ojcem i matką!
    
  Wygramy, widzę to wyraźnie
  Kiwają głowami, wierzą w prawdę - chór lasów dębowych!
  Rosja stanie się taka piękna
  Wszyscy będziemy się radować, że wypędziliśmy naszych wrogów!
    
  I nie będziemy jak milczący niewolnicy,
  Nie depcz trawą świata!
  Wojska nadchodzą jak wściekłe fale,
  Na ich czele stoi geniusz - kochany Stalin!
    
  My też będziemy godni Stalina,
  Uda nam się uratować Ruś przed szumowiną!
  Przyjdzie czas, gdy zginą w otchłani wojny,
  Socjalizm nie zejdzie z drogi!
    
  Teraz jest mi źle, umieram w agonii,
  Ale odnajdźmy nieśmiertelność w naszych sercach!
  Wierzę, że zwycięstwo nadejdzie w ciepłym maju,
  A pamięć o bohaterach będzie trwać wiecznie!
  Olimpida wyjęła z ognia gorące szczypce i zaczęła łamać dziecku bose palce u nóg. Ta elfka i wielki superas zaczynała od małego palca. Chłopiec wzdrygnął się, a kość zachrzęściła.
  Dziecięca twarz pioniera wykrzywiła się w strasznym bólu.
  A elf Olympias nadal łamał kości dziecka. Więc z chrupnięciem odłamała jeden palec po drugim gorącymi szczypcami.
  Ostatnią rzeczą, którą złamała, był największy duży palec u pionierki. Chłopiec zbladł bardzo i w szoku bólowym stracił przytomność.
  Jednak Olympias, który będąc elfem, znał wszystkie węzły nerwowe i punkty na ciele ludzi, a zwłaszcza dzieci, ukłuł dziecko igłą w szyję i zmusił go do opamiętania się.
  Następnie napisała na Twitterze:
  - Nigdzie nie pójdziesz - pionier jest jak wesz!
  A pilot za pomocą rozpalonych do czerwoności szczypiec ścisnął jądra chłopca. Znowu zawył i tym razem stracił przytomność na długi czas. Ojej, to bardzo boli.
  Jedna z dziewcząt tortur zauważyła:
  - Może powinniśmy go zostawić? Nadal nic nie powiem!
  Inny dodał:
  - Zamęczymy dziecko na śmierć w ten sposób!
  Olimpia roześmiała się i zauważyła:
  - Wydajesz się taki żałosny, jakby bycie katami nie było twoją pracą. Ale jestem asem pilota i nie znam najmniejszego żalu!
  Dziewczyna oprawca zaproponowała:
  - Może spróbujemy innego prądu?
  Olimpia pokiwała głową z aprobatą:
  - To prawda! Elektryczność jest symbolem postępu!
  Kilka dziewcząt-katów pociągnęło za dynamo. To naprawdę bardzo dobry sposób na wytwarzanie energii elektrycznej. A jednocześnie uśmierzaj ból szczególnie upartych chłopców i dziewcząt.
  Nagi chłopiec został ponownie otrząsnięty i przywrócony do zmysłów. Następnie do wszystkich wrażliwych miejsc przymocowano druty i elektrody. I język, i piąty punkt, i korzeń życia, i sutki, i tył głowy, a także już spalone pięty i dłonie.
  W ten sposób całkowicie pokryli młodego bohatera-pioniera. Po czym nastąpiła olimpiada, ta aska i jednocześnie kat zaczęła przekręcać przełącznik regulujący dostawy prądu. Wyładowania elektryczne przebiegły przez wyczerpanego, pobitego, zakrwawionego i nagiego chłopca, niczym galopujące konie i błyszczące kopyta.
  A młody pionier wydał przeszywający krzyk, przepełniony wręcz nieludzkim bólem. Olimpiada to wykorzystała i wzmocniła tę kategorię. Na nagim ciele chłopca błysnęły światła i iskry, nawet żebra stały się widoczne jak na prześwietleniu rentgenowskim; były widoczne przez mięso i udręczoną skórę chłopca, pokrytą otarciami i oparzeniami.
  Wydawało się, że nikt nie jest w stanie wytrzymać takich tortur. Ale pionier znów zaśpiewał z wielką odwagą i uczuciem, całkowicie przeszyty wyładowaniami elektrycznymi od pięt po tył głowy:
  Jestem pionierem i to słowo jest wszystkim,
  Płonie w moim młodym sercu...
  W ZSRR wszystko jest urocze, uwierz mi,
  Otwieramy nawet drzwi do kosmosu!
  
  Przysiągłem wtedy Iljiczowi,
  Kiedy stałem pod sztandarem Sowietów...
  Towarzysz Stalin jest po prostu ideałem,
  Wiedzcie , że bohaterskie czyny są śpiewane!
  
  Nigdy nie będziemy milczeć, wiesz
  I powiemy słowo i na stojaku prawdy...
  wielka gwiazda ZSRR,
  Uwierz mi, udowodnimy całej planecie!
  
  Tu w młodym sercu śpiewa kołyska,
  A chłopiec śpiewa hymn wolności...
  Zwycięstwa otworzyły nieskończone konto,
  Wiedz, że ludzie nie mogą być fajniejsi!
  
  Broniliśmy młodej Moskwy,
  Na mrozie chłopcy chodzą boso i w krótkich spodenkach...
  Nie rozumiem skąd tyle siły,
  I natychmiast wyślemy Adolfa do piekła!
  
  Tak, pionierów nie da się pokonać,
  Urodzili się z płomieniem płonącym w sercu...
  Mój zespół to przyjazna rodzina,
  Wznosimy sztandar komunizmu!
  
  W końcu jesteś chłopcem, a zatem bohaterem,
  Walcząc o wolność całej planety...
  I łysy Fuhrer z hukiem,
  Jak dziadkowie przekazali w wojskowej chwale!
  
  Hitlerze, nie oczekuj od nas litości,
  Jesteśmy pionierami, gigantycznymi dziećmi...
  Świeci słońce i pada deszcz,
  I jesteśmy na zawsze zjednoczeni z naszą Ojczyzną!
  
  Chrystus i Stalin, Lenin i Swarog,
  Zjednoczeni w sercu małego dziecka...
  wypełnią swój chwalebny obowiązek,
  Chłopiec i dziewczynka będą walczyć!
  
  Chłopak ma teraz pecha,
  Został schwytany przez faszystowskich fanatyków...
  I w tej burzy złamało się wiosło,
  Ale bądź chłopcem zagorzałym pionierem!
  
  Najpierw bili mnie biczem aż do krwi,
  Potem usmażyli chłopcu pięty...
  Krauci mają zera na sumieniu,
  Madame ma na sobie czerwone rękawiczki!
  
  Ogień spalił podeszwy czerwonego chłopca,
  Potem połamali chłopcu palce...
  Jak faszyści śmierdzą,
  A w myślach komunizmu dano słońce!
  
  W pierś dziecka wniesiono płomień,
  Skóra była spalona i czerwona...
  Psy spaliły połowę ciała pioniera,
  Nie znając cierpienia bezprawia!
  
  Wtedy źli Krauci uruchomili prąd,
  Elektrony leciały przez żyły...
  Potrafi nas zmarnować,
  Abyście, dzieci, nie zapadły w sen zimowy!
  
  Ale pionier nie złamał się,
  Chociaż był torturowany jak tytan...
  Młody chłopak odważnie śpiewał piosenki,
  Aby zmiażdżyć faszystowskiego tyrana!
  
  I tak zachował Lenina w sercu,
  Usta dziecka mówiły prawdę...
  Nad pionierem znajduje się chwalebny cherubin,
  Chłopcy z całego świata stali się bohaterami!
  No cóż, co się stanie, co nie zawsze się zdarza, a zwycięzcą pozostaje kat. Olimpijczycy są chętni do ponownej walki. A teraz jej ME-309 rusza do bitwy. Elfka naciska przycisk joysticka gołymi palcami. Działają także armaty powietrzne i karabiny maszynowe. Zestrzelone i płonące samoloty radzieckie spadają.
  W ten sposób Olimpiada rzuciła się na Rosjan i dała im totalną porażkę, morderstwo i czystkę. Ile sowieckich samolotów zginęło od kilku salw? Tutaj dziewczyna natychmiast powaliła szesnaście jaków, dziesięć opóźnień i cztery pionki. Tak doszło do śmiertelnego starcia. Trzydzieści samolotów w dwóch seriach.
  Co prawda Me-309 ma aż siedem stanowisk strzeleckich: trzy działa powietrzne kalibru trzydziestu milimetrów, zdolne jednym trafieniem zestrzelić radziecki samolot. No cóż, cztery karabiny maszynowe - też nie słabe, czternastomilimetrowego kalibru.
  Ta elfka z całą swoją głupotą zniszczyła radzieckie samoloty.
  A potem przerzuciła się na cele naziemne, wzięła je i uderzyła w czołgi. Jej działa powietrzne bardzo spokojnie i seryjnie przebijały dachy radzieckich trzydziestu czterech. Taki właśnie był ten wojownik Olimpias. To ona stoczyła morderczą rozgrywkę.
  A strzelając, używała zarówno gołych palców u nóg, jak i szkarłatnych sutków piersi, naciskając je na przyciski joysticka. I był to wpływ zabójczy.
  Z płaszczyzny poziomej Olimpiada zniszczyła dwadzieścia czołgów T-34, dziesięć dział samobieżnych SU-76 i cztery Katiuszy. Następnie zawróciła swój samolot, aby uzupełnić swój zestaw bojowy. To dziewczyna najwyższej klasy i marki.
  Ścigało ją kilku sowieckich bojowników. Ale elfi wojownik nie bał się. Wzięła go i uderzyła karabinami maszynowymi. Zarówno sześć radzieckich jaków, jak i jeden Ła-5 eksplodowały w wyniku bezpośredniego trafienia w baldachim.
  Olimpiada ryknęła:
  Jesteśmy najsilniejsi na świecie
  Zamoczmy wszystkich naszych wrogów w toalecie!
  I znowu piękność wzięła i zakręciła swojego wojownika w pętli.
  Po czym bezpiecznie dotarłem na lotnisko.
  I byli już chłopcy służący, którzy ubrani tylko w szorty i nadzy do pasa, pokazując nagie obcasy, zaczęli tankować samolot i uzupełniać swój ekwipunek bojowy.
  Więc był taki przeskok. Nastoletni chłopcy pracowali.
  Olimpiada wsiadła do innego samolotu, już zatankowanego i wyposażonego w zestaw bojowy, i wystartowała. Me-309 wystartował nieco ciężko z pasa startowego. Był zbyt pełen zestawu bojowego. I pobiegł na wschód.
  Olimpiada obnażyła zęby. Była muskularną dziewczyną w bikini. A jej bose stopy nie są kaprysem, ale narzędziem pracy. Sama elfka jest ciemnobrązowa od opalenizny, a jej włosy są jasne i blond. Można powiedzieć, wzorowy Aryjczyk.
  A teraz widzi, że znów nadlatują radzieckie samoloty. A najbardziej popularne są oczywiście myśliwce Jak. Zwłaszcza Jak-9. Nie mogę powiedzieć, że ta maszyna jest szczególnie fajna, ale jest dość prosta w produkcji i dlatego powszechna. Ale uzbrojenie jest tak przeciętne, tylko jedno działo pneumatyczne i karabin maszynowy.
  Olympics otwiera ogień z dystansu z ME-309. I ma bardzo celne trafienia. Pojazdy radzieckie zaczynają się palić i eksplodować. Szczególnie zabójcze są trzydziestomilimetrowe armaty powietrzne. Więc tak bili.
  Pierwsze dwa tuziny radzieckich samolotów zostały zestrzelone pierwszą serią.
  Olimpiada ryknęła:
  - I trzymamy coś na łonie,
  Przyjdź do nas, inaczej cię zabijemy!
  A potem elfka wystrzeliła kolejną serię i eksplodowało szesnaście jaków i osiem LA-5, co jest niezwykle śmiercionośnym efektem.
  Po czym dziewczyna-pilot ponownie zawraca swój samolot i strzela śmiercionośnymi pociskami powietrznymi w cele naziemne. Eksplodują i powodują kolosalne zniszczenia, gdy uderzają w skład amunicji armii radzieckiej. A także czołgi. Ta Olimpiada to po prostu dziewczyna-potwor.
  A jeśli coś schrzani, nikomu nie będzie się to wydawać niczym wielkim. Taki niszczycielski efekt tutaj.
  Rakieta Katiusza eksplodowała, podobnie jak skład rakiet, który zaczął eksplodować, tak że fragmenty rozsypały się po całym obwodzie i zabiły żołnierzy radzieckich.
  Olimpiada ryknęła:
  Jestem demonicznym wojownikiem,
  Nie będzie już dla Ciebie żadnej rady...
  Zostańcie ze Stalinem, dzieci,
  Nie będzie dla ciebie miejsca na tej planecie!
  A wojowniczka po prostu pokaże swoje kły. A potem to weźmie i warczy!
  Tak, to jest naprawdę bardzo fajne i jednocześnie trochę zabawne.
  Inna dziewczyna, Helga, która walczy na Focke-Wulfie, krzyczy:
  - Co za brawo - rzut w prawo!
  I gołą piętą naciska spust i uderza w cele naziemne. Focke-Wulf to bardzo przyzwoity samolot szturmowy pod względem uzbrojenia i opancerzenia.
  To naprawdę dziewczyna, o której można powiedzieć: potwór. Dokładniej, potworem jest Olimpiada, a Helga, jak można powiedzieć, jest potworem. Ale ci bosonodzy wojownicy w bikini są główną utrapieniem armii radzieckiej.
  Teraz dziewczyna ponownie naciska spust bosą piętą, a magazyn z radziecką amunicją wylatuje w powietrze.
  A potem śmieje się i mówi:
  - Rozerwiemy Stalina i stalinizm na strzępy!
  Po bombardowaniu dziewczyny wracają. A na lądzie naziści postępują. Mają dość mocne czołgi - Tygrysy, Pantery, T-4 i potężne działa samobieżne Ferdinand. Ten ostatni nie ma sobie równych na świecie zarówno pod względem mocy działa, jak i grubości przedniego pancerza. Potężna, przełomowa maszyna. A Niemcy wywierają nacisk na Armię Czerwoną.
  Wydawało się, że jeden elf, nawet pilot tak wysokiej klasy, nie jest w stanie odwrócić losów wojny, w której bierze udział wiele tysięcy czołgów i samolotów. I tutaj okazuje się, że jest to możliwe. I naziści zaczynają zwyciężać. Co więcej, nie chodzi tylko o zabicie wojsk radzieckich, ale także o skutki moralne. A ta Olimpiada Terminatorek ma ogromny wpływ. Armia Czerwona jest przeważająca, ale Wehrmacht dodaje otuchy!
  Potem nagle okazuje się, że Tygrys to bardzo wytrzymały czołg, z którym trudno sobie poradzić. A wojska niemieckie wspinają się i wspinają.
  Olympics ponownie startuje w ME-309 i wystrzeliwuje ze swojego myśliwca coś niezwykle śmiercionośnego. I znowu radzieckie samoloty eksplodują i rozpadają się.
  Elfka śmieje się i piszczy:
  - Jestem super kobietą!
  Helga przesyła jej całusa i potwierdza:
  - Nawet hiper!
  A teraz kolejny tuzin rosyjskich samolotów eksploduje i rozrywa się w powietrzu. To jest naprawdę dzieło asów pilotów. Które mają zarówno reakcję, jak i szybkość oraz samoloty o śmiercionośnej mocy.
  Tymczasem pionierzy czerwonych krawatów kopią fortyfikacje polowe. Dzieci chodzą boso, chłopcy przeważnie noszą tylko szorty. Ciała dzieci, zarówno nastolatków, jak i bardzo małych, w słońcu pokryły się czekoladową opalenizną. I pracują i pracują jak młodzi tytani.
  Bose stopy dzieci naciskają na łopaty i słychać piosenkę:
  Dla pioniera nie ma słowa na tchórza,
  Walczy dzielnie w szeregach Wehrmachtu...
  W przypadku kart jedna talia to as,
  Jesteśmy przyzwyczajeni do walki wręcz!
  Dlaczego nie mieliby śpiewać? Przywieźli nawet chłopców z kolonii młodzieżowej. Mają na sobie czarne szorty i szare golfy. Kiedy zdjęli nagie szyje, odsłonięto torsy więźniów-chłopców. Wiele osób ma tatuaże na ciele. I łyse głowy. Jednocześnie chłopcy wyglądają na dość dobrze odżywionych. Ponieważ w kolonii dla nieletnich racje więzienne dla młodych więźniów są nawet lepsze niż racje dla niesamodzielnych uczniów na wolności. Czyli taki paradoks - młodzi przestępcy są karmieni jeszcze lepiej niż normalne dzieci.
  I pracują bardzo leniwie. Jeśli wolni pionierzy pracują z zapałem i nawet śpiewają pieśni:
  Ojczyzna pioniera ZSRR,
  Będziemy o to walczyć do końca życia...
  Choć panuje chaos,
  Będziemy walczyć dzielnie!
  Młodzi więźniowie chichoczą w odpowiedzi. To całkiem normalni chłopcy, tylko z obciętymi włosami i wielu z tatuażami. Niektórzy pionierzy mają także fryzury, które wyglądają jak zero. W ten sposób ryzyko zarażenia się wszami lub czymś innym jest mniejsze. Jedna z młodych więźniów, Wołodka, zachichotała. Pamiętam, jak podczas aresztowania obmacywała go pielęgniarka w białym fartuchu. I było to jednocześnie upokarzające i przyjemne. A dłonie dziewczyny w białej sukni były w cienkich gumowych rękawiczkach, a jej dotyk był tak czuły i delikatny, że wznosiła się męska doskonałość nastolatka.
  Są też pionierki w krótkich spódniczkach i gołych, opalonych nogach. I jak tu nie robić żartów? W wieku czternastu lat hormony nadal grają.
  Wołodka śpiewała:
  Ach, jakie nogi!
  Jak dobry...
  Nie bój się, kochanie
  Zapisz swój numer telefonu!
  . EPILOG.
  W czasie, gdy śledztwo jest w toku, mają miejsce także inne wydarzenia, które również nie są pozbawione zainteresowania.
  W szczególności Alicja została zabrana i aresztowana. Młoda dziewczyna miała zaledwie osiemnaście lat, a policjanci wybiegli z wejścia, aby ją zakuć.
  Dziewczyna krzyknęła rozdzierająco:
  - Nie ma potrzeby! Jestem niewinny!
  Policja mruknęła w odpowiedzi:
  - Zgadza się, dziwko! Przecież wszyscy jesteście niewinni.
  Akcja rozgrywa się we współczesnej Moskwie XXI wieku. A dziewczyna zostaje zaciągnięta do aresztu śledczego i kto wie dlaczego.
  Policja wykręciła jej ręce i skuła ją od tyłu kajdankami, co zabolało.
  W odpowiedzi dziewczyna krzyknęła:
  - Niech faszystowski dyktator Putin będzie przeklęty! Daj pokój Ukrainie i Zachodowi!
  W odpowiedzi dziewczyna została uderzona pałką. I potrząsnęła. Krzyczą do niej:
  - Jesteś szpiegiem! Zabijemy cię!
  Piękna blondynka została zabrana na komisariat. Tam zabrano ją do pokoju przeszukań osobistych. Pojawiły się trzy policjantki w białych fartuchach. Na dłonie nałożyli gumowe rękawiczki. Alicja drżała, a na jej ciele pojawiły się siniaki.
  A strażnicy po prostu bez dalszych pytań zdarli z niej sukienkę. A także buty i rajstopy. Następnie biustonosz i majtki. I wszyscy robili to niegrzecznie, rozdzierając ubrania. Potem to wzięli i zaczęli dotykać dziewczynę. Dłonie w gumowych rękawiczkach sięgnęły do ust Alicji, pomacały pod jej policzkami, pod językiem, tak że piękna blondynka prawie zwymiotowała. Następnie zajrzeli do jej nozdrzy, świecąc urządzeniem, i do uszu.
  Szorstkimi rękami ugniatał piersi, sprawdzając, czy nie ma silikonu lub narkotyków. A potem palec największej matrony nacisnął pępek. Ale to nie wszystko - włosy Alicji zostały zaczesane i były cudowne, białe z lekkim żółtym odcieniem. I sprawdzili każdy kawałek włosów. A także między palcami.
  Ale najbardziej upokarzającą rzeczą było to, gdy największa strażniczka wbiła łapę w Łono Wenus. Alicja w odpowiedzi ugryzła kobietę w białym fartuchu w rękę i oderwała się. Jest młoda i silna. Trzej strażnicy chwycili ją, ale nie byli w stanie utrzymać jej nagiego, opalonego ciała.
  Wtedy jeden z nich nacisnął przycisk.
  Do środka wpadli strażnicy płci męskiej. Czterech silnych facetów chwyciło Alice za ręce i nogi i rozdzieliło je. A matrona w białej szacie i dużej łapie w gumowej rękawiczce wepchnęła ją w łono Wenus. A potem okazało się, że Alicja nadal była dziewicą, ale kobiecie-potworowi to nie przeszkadzało. Rozerwała błonę dziewiczą, powodując wypływ krwi, a przeszukiwana dziewczyna wykrzykiwała przekleństwa. I czuła to aż do macicy. A zrobiła to bardzo niegrzecznie i boleśnie.
  Potem jej łapa sięgnęła do tylnego przejścia. Nawet nie nałożyła wazeliny, więc było to bardzo bolesne i znowu poleciała krew. A łapy opiekunki są bardzo duże.
  A przeszukanie osobiste bardziej przypominało torturę niż sposób na wykrycie zabronionych przedmiotów. Następnie zbadano stopy dziewczynki i palce między jej nogami, a następnie wypuszczono.
  Ale nie pozwolili mi się ubrać. Po prostu oblali go zimną wodą, żeby zmyć krew. I zabrali mnie do następnego pokoju.
  Tam nagą i bezradną Alicję zaprowadzono pod białą ścianę i podano jej stół z numerem w dłoniach. Fotografowali z profilu, z przodu, z półboku i z tyłu. A potem w pełnym rozwoju - nago. A także z boku, półboku, przodu i tyłu.
  Następnie dziewczyna zaczęła zapisywać wszystkie swoje znaki. Co więcej, byli tam zarówno mężczyźni, jak i kobiety w białych fartuchach. I robili to powoli i ostrożnie. Zmusili mnie, żebym się odwrócił, podniósł nogi i ręce i zajrzał pod pachy. I znowu dostali się do ust.
  Na przykład kobieta w białej szacie kazała mi położyć głowę na kwadracie i wbić palce w podbródek. Następnie włożyła palce do ust, bez rękawiczek.
  Alicja wyrwała się i krzyknęła ponownie:
  - Nie wiem, co ona zrobiła z tymi palcami, to nie jest sterylne, niech zakłada rękawiczki, a potem je wbija!
  Młoda kobieta w białym fartuchu nie protestowała. Na dłonie założyła rękawiczki medyczne z cienkiej gumy i ponownie otworzyła usta. I szukała, najwyraźniej spodziewając się znaleźć granaty, i szukała plomb w zębach.
  Cóż, zęby Alice są całe białe, bez skazy, czyste, nie ma ani jednego miejsca, nie mówiąc już o plombie.
  Następnie zmierzono jej wzrost i zważono na wadze. Cóż, to powszechne. Alicja była dość wysoka, miała metr osiemdziesiąt i ważyła siedemdziesiąt dwa kilogramy. Następnie zmierzyli jej rozpiętość ramion, długość stóp, dłoni, łokci oraz objętość bicepsów, łydek i szyi. A także rozmiar głowy i tak dalej.
  To oczywiście nie boli, ale jest upokarzające, zwłaszcza że wokół jest mnóstwo ludzi, a niektórzy z nich to mężczyźni.
  Podeszła kobieta w białej sukni, trzymając w rękach elektryczną maszynkę do strzyżenia włosów. Alicja zbladła. Wydawało jej się, że ją zabiorą i natychmiast zgolą z głowy jej cudowne włosy. Ale młoda i ładna kobieta uśmiechnęła się i zagruchała:
  - Ogolą ci tylko cipkę!
  Zaczęła usuwać białe, kręcone włosy z łona Wenus. Było miło i nawet miło. Poza tym nadal bolało po brutalnym przeszukiwaniu i rozdzieraniu błony dziewiczej, a to przyjemne łaskotanie odwracało uwagę od cierpienia i skomleń w młodym łonie.
  Po czym spryskano ją niezakaźnym płynem i nago zabrano ją do sąsiedniego pokoju.
  Tam najpierw pomalowali dłonie czarną farbą i pozostawili wszystkie palce i całą dłoń osobno. Jest to na ogół normalne i Alice widziała to w filmach.
  Ale potem posmarowali jej bosą stopę czarną farbą. Popełnili też literówki, najpierw w całości, a potem na każdym palcu z osobna. Najpierw od lewej nogi dziewczynki, potem od prawej. Ale Alice nigdy nie widziała czegoś takiego w filmie i była zdumiona. Jednak to nie jest bolesne, ale upokarzające, po raz kolejny pokazują, że jesteś aresztowany i że jesteś nikim i niczym.
  Chociaż, gdy wałek z czarną farbą przesuwa się po gołej podeszwie, łaskocze.
  To haniebne, że jest zupełnie naga, a mężczyzna w mundurze ją zdejmuje. Ale obok niego są kobiety. I uśmiechają się.
  Alicja jednak nie jest szczególnie zawstydzona. Jest bardzo piękna i krągła. A była dziewicą, bo chciała ją sprzedać na aukcji i zyskać dużo pieniędzy. Ale żeby to zrobić, najpierw trzeba było stać się dorosłym. A ona po prostu nie miała na to czasu.
  Ale wcale nie jest aż taką zakonnicą. Całkiem nowoczesna i rozwinięta dziewczyna.
  Ale zaczęli smarować jej usta wałkiem czarnej farby. A to już jest nieprzyjemne. Sama farba ma gorzki smak. To jasne, że może zostawić ślady warg na słoiczku lub gdzie indziej, ale i tak jest to obrzydliwe.
  Przycisnęli więc jej usta do białej kartki papieru i zrobili ten odcisk.
  Potem są gipsy dentystyczne. Cóż, to też jest ogólnie zrozumiałe. Musi odgryźć plastelinę i stać tak przez chwilę, aby odciski zębów były wyraźne.
  Alicja myślała, że to koniec, ale natłuścili jej też uszy, zarówno prawe, jak i lewe, a także wydrukowali je na białym papierze.
  A dziewczyna była dość brudna. Chciała przede wszystkim, żeby to się szybko skończyło i żeby ją zabrano pod prysznic.
  Ale to okazało się niewystarczające. Major zauważyła:
  "W więzieniu często są nadzy, więc pobierzemy odciski palców z ich tyłków".
  Po czym mężczyzna zaczął przesuwać wałek z czarną farbą po jej pośladkach.
  I to jest bardzo karygodne, przedstawiciel silniejszej płci zbytnio przybliża twarz do części intymnych. A jej wałek się ociera. Biodra Alice są szerokie. I kilka razy mężczyzna zanurzył wałek w farbie, aby ponownie nałożyć go na luksusowe wdzięki dziewczyny.
  Następnie posadzono ją także na kilku prześcieradłach i pobrano odciski nieskazitelnej skóry oddzielnie z każdej części ud. I to było takie upokarzające, przebywać w całkowitej nagości.
  Ale w końcu i to się skończyło, choć zdawało się ciągnąć w nieskończoność.
  Następnie zabrano ją do sąsiedniego gabinetu i zrobiono jej prześwietlenie brzucha, rąk i nóg, również nago. To też nie boli, ale jest trochę obrzydliwe i nie chcesz otrzymywać promieniowania.
  Następnie zabrano ją do łazienki z prysznicem. Co więcej, prowadzili ją tak nago, a jej ręce były skute od tyłu. I to jest także kolejne upokorzenie. Bose stopy Alice dają klapsa. A po drodze najpierw spotkałem więźniarkę, całkiem młodą, która zaczęła wytykać palcami i opowiadać drwiące dowcipy - mówiąc, jak wspaniale będą cię kochać w więzieniu.
  A potem więzień płci męskiej, jego oczy rozszerzyły się i wzrokiem pochłonął nagą dziewczynę, a jego spodnie dosłownie się wybrzuszyły.
  W końcu Alice dotarła pod prysznic. W środku było pusto; tylko dwóch umundurowanych strażników stało i przyglądało się, jak się myła. I na szczęście woda była ciepła, no cóż, państwo nie było jeszcze tak zubożałe. Pod strumieniami Alicja czuła w duszy niemal błogość, jednak nieprzyjemne było to, że strażnicy tak się na nią gapili. No cóż, dali mi kolejny kawałek mydła do prania. Alicja zmywała czarną farbę. I stali się czyści.
  Pomimo wszystkich kłopotów, jeden ze strażników nadal sięgał do jej ust, a drugi łapami w rękawiczkach dotykał jej nagich piersi. Alicja zniosła kolejne upokorzenie bez kłótni.
  Strażnicy osuszyli ją, niezbyt suchą, ręcznikiem wydanym przez rząd i wyjęli spod prysznica. Najwyraźniej zabrali mnie do punktu, w którym wydano odzież rządową.
  Najwyraźniej więźniowi podejrzanemu o szpiegostwo nie wolno jej nosić.
  I znowu upokorzenie i śmiech mężczyzn i kobiet.
  W lokalu rządowym nadal musieliśmy stać w kolejce kilku nagich kobiet. Były młode i całkiem ładne, wiele z nich miało tatuaże. Zaczęli też żartować z Alicji. Zwłaszcza biorąc pod uwagę jej wygolone łono i urodę.
  A jeden ze starszych więźniów zaczął nawet dotykać piersi Alicji. Dziewczyna była skuta od tyłu kajdankami, ale miała wolne nogi. I wpycha kolano w jej splot słoneczny. Rozbiła się.
  Policja zaatakowała Alicję. Zadali jej serię ciosów, prawie do momentu, gdy straciła przytomność. A potem w ten sposób zaciągnęli mnie nago do celi karnej.
  Dziewczyna została bezczelnie obmacana podczas przechodzenia. A Alicja ponownie doświadczyła bólu i upokorzenia.
  Została wrzucona nago i skuta od tyłu do zimnego, ciemnego pokoju, a drzwi zostały zamknięte. Dziewczyna znalazła się naga, bezradna i przykuta łańcuchami w ciemności. A ona była bardzo głupia, zimna i przestraszona. Do tego w celi karnej biegały szczury i czuć było silny zapach ścieków.
  Alicja wzięła go i wybuchnęła płaczem, ale łzy nie są w stanie złagodzić jej smutku. I szybko zdała sobie z tego sprawę, zwłaszcza po tym, jak szczur ugryzł ją w bosą stopę.
  Dziewczyna zmiażdżyła sprawcę gołymi palcami u nóg i zaśpiewała z wściekłością, demonstrując hart ducha:
  Była prosta dziewczyna - wojowniczka Jeanne,
  Boso i w łachmanach pasła krowy...
  Ale Bóg Wszechmogący z wielkiego piedestału,
  Wysłałem niezliczoną ilość prezentów dla małej piękności!
  
  A prosta dziewczyna została wojowniczką,
  Naród francuski jest waleczny, zjednoczywszy się...
  I zapytał Brytanię chłopskim ciosem,
  Potężny zespół zebrał się wokół niej!
  
  Wojownik w gniewie zmiótł mieczem swoich wrogów,
  Na pokazy wybrałam bardzo odważny look...
  Cóż, jak potężna wydawała się ludziom Żanna,
  Uwierz mi, zagotuje się w nim krew najodważniejszych rycerzy!
  
  Oto ona, odważna dziewczyna walcząca,
  Łamiąc zaciekłe hordy adamaszku swoim mieczem,
  A głos piękności już rozbrzmiewa...
  Potrafi nawet rzucić cegłą w twarz!
  
  Zwycięstwo za zwycięstwem, już jest w Paryżu,
  I zdaje się, że nad Francją gwiazda płonie ogniem...
  Żanna boso poleciała wyżej niż słońce,
  Wieloletnie marzenie dziewcząt spełniło się!
  
  Ale kapryśna bogini to szczęście,
  I wspaniała dziewczyna wpadła w czyjąś sieć...
  Biją ją i nazywają głupcem,
  Z pewnością odważna Joanna musi natychmiast umrzeć?
  
  Wciągnęli Jeanne na stojak i zapalili płomienie,
  Ogień liże jej pięty, a łańcuchy są na jej rękach...
  Ale niedawno król powierzył jej sztandar,
  I zamknęli piękności w kamiennych ścianach!
  
  Podczas tortur dziewczyna nie wydała żadnego dźwięku,
  Chociaż gorące szczypce paliły moją nagą klatkę piersiową...
  "Święta Inkwizycja" zadała jej męki,
  Ale nie mogli nawet wydobyć z dziewczyny jęku!
  
  Potem rozpalili ognisko, a dziewczyna była bosa,
  A w łachmanach, cały pobity, kat prowadzi na egzekucję...
  Och kochana Jeanne, tęsknię za tobą,
  Cielesna moc piekła wrzuciła cię do Gehenny!
  
  Ona płonie, piękna, naga w jasnym płomieniu,
  Ale cenne wołanie, nigdy nie wypowiedziane...
  Za jej nieśmiertelną śmierć oddaliśmy wrogowi tak wiele,
  Walcz z dzikim wrogiem i nie zdradzaj Jeanne!
  
  A teraz dziewczyna walczy z nazistami,
  Prawie nago, boso, był wielki mróz...
  Teraz jesteś Żanna Rosjanką, widzę, że męczysz się z upału,
  Ponieważ kłujący dziadek zmroził jej nos!
  
  Ale z radosną modlitwą święty pionier,
  Uwierz mi, ożywimy tę chorą dziewczynkę!
  I naszą odważną piosenką, choć zupełnie dziecinną,
  Uwierz mi, natychmiast zrodzimy nowy ruch!
  
  Zwycięstwo nad faszystami nadejdzie, wiesz o tym,
  A Niemcy zostaną podbite, wierz mi...
  Podczas gdy walka trwa, a ty ranisz swoje ciało,
  Faszyzm jest tak zawzięty - to potężna bestia!
  
  Ale potem przyszła promienna wiosna i wszystko się stopiło,
  Trawa robi się puchata, a już niedługo nadejdzie chwalebny maj...
  Odważny jesteś w Berlinie, wtedy będziesz pięknie chodzić,
  A cała młoda planeta natychmiast zamieni się w raj!
  Po czym dziewczyna jakimś cudem usiadła na żelaznym koźle. Dobrze, że jeszcze lato i chociaż w celi jest zimno, to jednak da się znieść. Co się tam dzieje zimą? Możesz po prostu zrujnować sobie zdrowie.
  Alice westchnęła ciężko i próbowała wyobrazić sobie coś, co mogłoby odwrócić jej uwagę.
  Na przykład kolonia pracy dzieci Makarenko. I wysłano do niego chłopca Aloszę. Tylko za opuszczenie zajęć. A chłopiec wstąpił do reedukacji w wieku dwunastu lat. Można to powiedzieć nawet bez rejestru karnego. Został wysłany przez komisję do legendarnej kolonii. Mamy już lata trzydzieste, ale ludzie wcale nie wydają się tacy biedni. Dlatego chłopiec był zszokowany.
  Ogolili mu głowę jak więźniowi i pobrali odciski palców z rąk i nóg.
  Potem już pierwszego ranka o piątej rano, kiedy było jeszcze ciemno, w kwietniu wyrzucili mnie na peron wraz z innymi chłopcami. A dzieci są nagie, w samych majtkach, boso. I jest przeraźliwie zimno. Trębacze również chodzą boso, w krótkich spodenkach, ale przynajmniej w koszulach i czerwonych krawatach.
  Chłopcy stoją w ten sposób na linie, a następnie zaczynają wykonywać ćwiczenia. Leshka boli głowa, chce spać, ale musi się ruszać, bo inaczej dostaniesz klapsa w głowę od innych chłopaków.
  I tak każdego dnia. Jedzenie jest kiepskie, głównie pastwisko, jest dużo pracy i nauki. Nie ma czasu na zabawę. Chłopcy chodzą od mrozu do mrozu ubrani jedynie w szorty i goły tors. Oto letni mundur. Od pierwszego kwietnia do ósmego listopada zabrania się noszenia jakichkolwiek butów. Cóż, mogą dać ci maksymalnie gołe szyje. Chłopcy są hartowani, szczupli, żylasti, a od ciągłej ciężkiej pracy ich mięśnie są wypełnione ciężkim żuciem. No cóż, ogólnie rzecz biorąc, żywności jest wystarczająco dużo, aby rosnąć i pracować - racje dla dzieci są obliczane naukowo.
  W pierwszych dniach gołe podeszwy Leshki były pokryte pęcherzami i otarciami, a każdy krok był bolesny, ale skóra dzieci bardzo szybko staje się szorstka i zrogowaciała. I wygodnie jest chodzić boso, a stopy przyzwyczajają się do wiosennego chłodu i nie marzną już. A na Ukrainie wiosna nadchodzi szybko i jest już ciepło. A kiedy robi się gorąco, możesz nawet pracować i maszerować w krótkich spodenkach.
  Leshka golił głowę dwa razy w tygodniu i raz w tygodniu kąpał się. A przed pójściem spać codziennie polewano go zimną wodą. W pierwszych dniach nieprzyzwyczajone do ciężkiej pracy mięśnie chłopca bardzo bolały. Ból był wszędzie, żadna krew czy żyła nie pozostała nietknięta bólem. Ale chłopiec nadal pracował, wykorzystując siłę, wykorzystując cechy silnej woli.
  Potem ból osłabł. A mięśnie stały się suche i wydatne, na ciele pojawiły się żyły i żyły. A Leshka nie była już taka zmęczona. I natychmiast położywszy się na pryczy w baraku dziecięcym, zasnął.
  Wzorowy charakter kolonii miał swoje zalety. Nie było bezprawia złodziei, poniżających rejestracji i gwałtów oraz zaniedbań. Wszystko było zgodnie z przepisami, a dowódcy oddziałów walczyli tylko o sprawę.
  Wiosną, latem i jesienią Leshka urosła i stała się silniejsza. A kiedy nadeszła zima, otrzymał od rządu buty i cieplejsze ubrania. I już więcej się uczył, a mniej pracował. A aktywiści mocno mnie bili za złe oceny. Ale Leshka, zdolny chłopiec, wkrótce stał się doskonałym uczniem.
  I tak do czasu, aż znów nadejdzie wiosna. I znowu chłopcy pluskają się bosymi stopami i szortami po jeszcze nieroztopionym śniegu i kałużach.
  Leshka się uśmiecha, jego zęby są białe, więc chłopaki regularnie myją je proszkiem. A ciało chłopca jest muskularne, żylaste i zdrowe, choć szczupłe i beztłuszczowe. Zatem ma już jakąś władzę w kolonii dziecięcej. Choć oczywiście dużo pracują, to i dużo śpiewają, a bosonodzy, maszerujący pionierzy śpiewają takie pieśni:
  Czego chce pionier?
  Kiedy zawsze chodzi boso na zimnie?
  I daj przykład innym wojownikom,
  Pionierki obcinają warkocze!
  
  Stalin dał nam wiarę w komunizm,
  Aby poprowadzić ludzi na szczyt...
  Niech faszyści spuszczą na nas napalm,
  Wygrywaliśmy w przeszłości i nadal wygrywamy!
  
  Kiedy doszło do śmiertelnej bitwy z Mamai,
  Walcząc dzielnie broniliśmy Rusi...
  Ojczyzna jest z Tobą na zawsze w moim sercu,
  Wierzę, że zobaczymy komunizm!
  
  Iwan Wasiliew - car prawosławny,
  Kazań został zdobyty od przeciwników,
  Przecież w ogromie Matki Ziemi,
  Nie, żołnierze są silniejsi duchem niż Rosjanie!
  
  A Piotr Wielki jest wojownikiem i krzemieniem,
  Rosja zbudowała potężną flotę...
  Nadszedł bardzo chwalebny dzień w bitwach,
  Kiedy Wielki stał się wielkim mesjaszem!
  
  Petersburg zbudowano na kościach,
  Ale stolica Rosji jest wspaniała...
  Dumna rosyjska flaga powiewa na morzu,
  I uczynimy Ojczyznę szczęśliwszą!
  
  Turek Suworow walił z wściekłości,
  I dał przykład na Morzu Czarnym...
  Mieliśmy dość siły z niewiernym,
  Chociaż czasami zdarzał się też smutek!
  
  Włodzimierz przywódca - otworzył drogę do komunizmu,
  Aby chłop, proletariusz był szczęśliwy...
  A teraz faszyzm jest w ofensywie,
  Ale zaśpiewajmy pięć tysięcy odważnych arii!
  
  Niech sztandar będzie czerwony na zawsze,
  Niech Rosja rozkwitnie w chwale...
  Wierzę, że nadejdą jasne lata,
  Planeta stanie się komunistycznym rajem!
  
  Cóż, w międzyczasie, pionierski chłopiec,
  Mierzy zaspy śnieżne bosymi stopami...
  A Fuhrer pędzi z fanatycznym uśmiechem,
  Nasza Rosja jest deptana!
  
  Wierzę jednak, że nadejdzie święty pokój,
  W całej Rosji zapanuje pokój i szczęście...
  I będziemy obchodzić święte, burzliwe święto,
  W czerwonym Berlinie!
  Leshka w więzieniu skończyła trzynaście lat. Jest to chłopiec z krótko przyciętą głową, bosy, ale już wyższy. W kolonii dziecięcej jest dużo warzyw i owoców, a Leshka promieniuje zdrowiem, nawet nie kicha, mimo że chodzi tylko w krótkich spodenkach, jak inni chłopcy. Czasami są nękani, przeszukiwani są ich łóżka i zmuszani do przysiadów nago. Co więcej, robią to kobiety w białych fartuchach, jakby to nie było więzienie dla dzieci, ale placówka medyczna.
  Potem chłopcy znowu uciekli do pracy. Żywią się trzy razy dziennie, co jest normalne. Często jest też ryba, a mięso tylko w święta. Ale chłopaki są mniej więcej dobrze odżywieni i zdrowi. A zespół jest dobry, chociaż są złodzieje, są też rabusie i inni przestępcy. Ale potem się uspokoili. Nie jest to zła kolonia i rzeczywiście dzieci są w zasadzie reedukowane. Pozostają tu do szesnastego roku życia. Potem albo przekażą cię starszym osobom, albo wypuszczą. Nawiasem mówiąc, częściej jest to do woli.
  Leshce obiecano także zwolnienie warunkowe i powrót do rodziców w normalnej szkole. Co więcej, nie został nawet skazany przez sąd na kolonię pracy dziecięcej dla nieletnich.
  A chłopiec, oczekując rychłej wolności, wraz z innymi chłopcami chodzi na bosych nogach i śpiewa:
   Być pionierem to zaszczyt,
  I jest w tym słowie mnóstwo ciepła...
  Choć chłopiec ma niezliczone problemy,
  Rozliczy Krautów, uwierz mi!
  
  Chłopiec chodzi boso po zaspach,
  Biegnie, nie zauważając, że zamieć wiruje...
  Udało mi się przejść prosto przez zimno,
  I rozbija nazistów zuchwale i chłodno!
  
  Dla pioniera nie ma słowa na tchórza,
  I nie ma słowa, nigdy nie powie...
  Choć faszystowski gad ugryzł,
  Złapmy Krautów na banalnej kradzieży!
  
  Uczynimy Ojczyznę silniejszą dla wszystkich,
  Niech wola pioniera będzie silniejsza...
  A Führer został zniszczony przez wroga-złoczyńcę,
  A reszcie będzie łatwiej!
  
  Faszyzm pokazał krwawy uśmiech,
  Ale nasze żyły będą mocniejsze niż stal...
  W końcu wola Rosjan jest silniejsza niż metal,
  Ku chwale legendarnego wojownika Stalina!
  
  Jesteśmy pionierami - synami Lenina,
  Chłopak chce walczyć z Rzeszą...
  Jesteśmy wierni przykazaniom komunizmu,
  Dla nas, każdej firmy - nie wierz za bardzo!
  
  Na chwałę naszej świętej Ojczyzny,
  Bardzo młodzi żołnierze walczą...
  Jestem chłopcem bosym w zaspach,
  Karabiny maszynowe strzelają do mnie jak deszcz!
  
  Ale pionierzy zapomnieli o strachu,
  Jak słońce, które jasno płonie w sercu...
  I uderz Hitlera granatem w koronę,
  Niech znienawidzony Kain to dostanie!
  
  Na chwałę naszej świętej Ojczyzny,
  Zarówno chłopcy, jak i dziewczęta walczą...
  Stara nie zmiażdży nas kosą,
  Niech głos będzie słyszalny bardzo głośno!
  więc w samych spodenkach i z nagim torsem, a tu są dzieci w wieku od dziesięciu do piętnastu lat.
  Alicja westchnęła ciężko. Myślałam, że bycie dzieckiem jest jednocześnie dobre i złe. Ale jest jeszcze więcej dobra - ciało jest młode, zdrowe, głowa lekka, a najważniejsze, że wszystko przed nami. I nie ma strachu o przyszłość, ponieważ wygląda jasno i przyjemnie. Ale to jest bardzo złe dla starszych ludzi. Co więcej, nie każdemu obiecany jest raj. A czy w ogóle istnieje taki raj? A co jeśli czeka nas nicość lub coś gorszego?
  Alice przypomniała sobie program telewizyjny, w którym kopali tunel głęboko pod ziemią. I wydawało się, że coś tam wyje i ryczy. Zasugerowali więc, że możliwe jest, że dusze zmarłych ludzi tak wyją. Ale nie wynika to z dobrego życia.
  Jednak wycie może wynikać z wielu powodów.
  Alicja postanowiła zmienić swoje myśli i temat myślenia.
  Oto na przykład taka wersja tej historii:
  W marcu 1943 r. w zamian za zawieszenie programu zagłady Żydów alianci ogłosili rozejm z III Rzeszą i rozpoczęli negocjacje. Korpus Rommla został wycofany z Afryki i wymieniono jeńców wojennych. Dzięki zaprzestaniu bombardowań niemiecka produkcja broni była większa niż w prawdziwej historii. Wyprodukowano więcej Panter i Tygrysów, a także czołgi T-4 w zmodernizowanej wersji.
  Ale bitwa na Wybrzeżu Kursskim nigdy się nie rozpoczęła. Führer ponownie odłożył ofensywę, aby wypróbować na froncie jeszcze cięższe czołgi: Tygrys 2, Lew i Mysz.
  A pierwszego sierpnia wojska radzieckie rozpoczęły ofensywę na półce Oryol oraz w kierunku Biełgorodu i Charkowa. Walki stały się długotrwałe i zacięte. Na południowej flance silniejsza grupa Mainsteina utrzymywała linię frontu. Na półce Oryol znajdował się klin, ale nie można go było też odciąć.
  Bitwy pokazały siłę czołgu Pantera w obronie. I ciągnęły się aż do późnej jesieni. We wrześniu 1943 roku do serii wprowadzono potężniejszą "Panterę"-2, a jeszcze wcześniej "Tygrysa"-2, "Mysz" i "Lwa". I było bardzo fajnie.
  Dlatego naziści próbowali kontratakować. Rozpoczęły się zacięte i krwawe bitwy.
  Dziewczęta z Komsomołu walczyły z wściekłością i honorem, wykazując niezrównane bohaterstwo:
  Jesteśmy komsomolskimi wojownikami Chrystusa,
  A Lenin i towarzysz Stalin są z nami...
  Chociaż jest tu niezliczona liczba faszystów,
  Ale nasza wola jest silniejsza niż stal wojskowa!
  
  Wierzymy na pewno: wiemy, że wygramy,
  Wywyższymy naszą ojczyznę ponad inne kraje...
  Niech wkrótce zapanuje pokój w komunizmie,
  Ku chwale Matki Świętej Rosji!
  
  Chociaż członkom Komsomołu jest teraz ciężko,
  Będąc nago na zimnie...
  Ale podniosę wiosło boso,
  A Hitlerowi nie uda się w głupiej pozie!
  
  U nas jak zawsze dzielni rycerze,
  Właściwie zabijamy faszystów karabinem maszynowym...
  Wszystko inne to po prostu nonsens
  Uwierz mi, przyjdzie do nich kara za ich grzechy!
  
  Dlaczego przeciwnik przybył do Ojczyzny?
  Lubi rosyjskich niewolników...
  Jaki będzie wynik?
  Dziewczyny koszą wszystkich Krautów na boso!
  
  To porywające dziewczyny, uwierz mi,
  Dla nich najważniejszy jest tylko karabin maszynowy...
  A już niedługo bestia faszyzmu wejdzie do trumny,
  I staniemy się silniejsi niż wszyscy wrogowie na raz!
  
  Dlaczego dziewczyna walczy? Zapytaj
  Chce znaleźć fajnego faceta...
  Aby nie wyglądał na starszego niż dwadzieścia,
  I udało mu się natychmiast rozproszyć hodowlę!
  
  I dobrze jest chodzić boso po zaspach,
  Mróz przyjemnie kłuje dziewczynę w pięty...
  Wojownik żąda jednego,
  Niech pocałunek chłopca będzie najgorętszy!
  
  I wierzę, że dotrzemy do Berlina,
  Imię Jezus jaśnieje wszędzie...
  Zmiażdżymy wszystkich przeciwników na raz,
  Jesteśmy dziewczynami półnagimi, boso!
  
  Nikt nie może nas powstrzymać
  Jakie fajne jesteśmy, dziewczyny...
  I mocno pobijemy wszystkich faszystów,
  Już są całkiem źli!
  
  Kosimy i eksterminujemy wszystkich,
  Nie możesz rzucić dziewczyny na kolana...
  A komuniści poznają sukces,
  Stalin i wielki Lenin są za nami!
  
  Piersi dziewczyny są teraz nagie,
  Ale zamieć śnieżna mocno zawieje...
  Czasem trudno nawet oddychać,
  Zaspa śnieżna bieleje podstępnie, wściekle!
  
  Shakerzy bili nawet faszystów w futrach,
  A dziewczyna chodzi prawie nago...
  Nie potrzebujemy smutnych myśli na ten temat,
  Jest piękna - naga, bosa!
  
  Natychmiast mordujemy członków Komsomołu Krautów,
  A piękna dziewczyna się śmieje...
  Fuhrer dostanie pięść pod oko,
  A słońce zawsze świeci nad Ojczyzną!
  
  Jesteśmy wszędzie wielkimi rycerzami,
  A my służymy Rosji bardzo wiernie...
  Otwórzmy drogę do niemożliwego marzenia -
  Chociaż kobiety płakały ze smutku!
  
  Wiedzcie, że Stalin poprowadzi nas do zwycięstwa,
  Wyzwólmy Berlin, Paryż i Londyn...
  Niech komuniści będą szanowani przez wszystkich,
  A nad wszechświatem wisi dumna radziecka flaga!
  W bitwie dziewczyny są oczywiście naprawdę orłami. Rzucają granaty gołymi, wyrzeźbionymi stopami. I walczą jak lwice.
  Mirabela walczyła szczególnie zaciekle.
  Jak ich twarze były zniekształcone, z wyraźnymi śladami zwyrodnienia. Czterech nazistów upadło, ale piątemu udało się zrobić unik i uderzyć wyczerpanego kadeta kolbą w skroń. Mirabela zemdlała.
  Dziewczyna obudziła się w nocy, boleśnie bolała ją skronia, a ona sama była przywiązana do drzewa. Mirabela spuściła wzrok i zawstydziła się, była prawie naga, tylko w majtkach. Naziści siedzieli przy ognisku, pili i śmieli się podle. Główny oficer najwyraźniej warknął po niemiecku:
  "Szkoda, że zginął mężczyzna, który był z tą kobietą, torturowano by go na jej oczach".
  Inny faszysta mruknął:
  - Ale złotowłosy jest z nami, jest z kim się bawić!
  Mirabela krzyknęła:
  - Kłamiesz, Mikołaj żyje!
  Oficerowie z godłem błyskawicy, oznaczającym SS, zjeżyli się jak włosy na głowie ostatniego tchórza. zawył:
  - Wow, spójrz, król się obudził!
  - Co za dziwka, ona już ma ochotę na niemiecki chrzan!
  Dwóch starszych oficerów podeszło do Mirabelle i zapytało:
  - Znasz nasz święty język niemiecki!
  Dziewczyna z dumą odpowiedziała po niemiecku:
  - Znam dobrze język rosyjski, a twoja mowa to rechot żaby i beczenie osła. To nawet obrzydliwe, że bezczeszczę swoje usta tym bełkotem.
  Młodszy oficer wyciągnął sztylet i machnął nim, ale starszy oficer go powstrzymał:
  - NIE! Nie rozumiecie, ten Rosjanin chce nas po prostu sprowokować do morderstwa. Przecież w tym przypadku jej śmierć będzie szybka i łatwa. I tak dosłownie ją rozbierzemy, kawałek po kawałku, według wszelkich zasad sztuki kata.
  Niemcy zaczęli krzyczeć:
  - Pospieszmy się, załatwmy sprawę z dziwką już teraz!
  Starszy oficer, major SS, skinął głową:
  - Przestraszmy trochę papugę, ale ona dzisiaj nie umrze! Tak wielu najlepszych aryjskich chłopaków zostało zabitych przez komisarza. Będzie umierał powoli i boleśnie.
  Młodszy oficer, porucznik SS, zapytał:
  - Gdzie zaczynamy?
  Major zaproponował:
  - Kociołki! I z tłuszczem, tak jak powinno być z kotletami.
  Niemcy chichotali i zaczęli wulgarnie wytykać palcami:
  - A może ona też może to zrobić!
  Major pokręcił przecząco głową:
  - To kobieta niższej rasy, dla nas, elity SS, to jest nieprzyzwoite.
  Porucznik podszedł do związanej dziewczyny i zaczął smarować jej pięty tłuszczem. Mirabela warknęła:
  - Ręce przy sobie! Jesteś niemiecką padliną!
  Porucznik uśmiechnął się ironicznie:
  - Teraz nie będziesz tak śpiewać! Na razie ciesz się dotykiem prawdziwego Aryjczyka na kopytach zwierzęcia takiego jak ty.
  Mirabela doświadczyła rzadkiego i obrzydliwego uczucia wstrętu; nawet dotyk jadowitej kobry nie był tak obrzydliwy. Ale to był dopiero początek. Zaczęli rozpalać małe ognisko pod stopami pięknej dziewczyny. Potem dziewczyna nagle zdała sobie sprawę, co knują ci drani faszyści, i przestraszyła się. W końcu ogień powoduje straszny, straszny, nie do zniesienia ból, nawet przy najłagodniejszych oparzeniach. I najwyraźniej mieli zamiar usmażyć jej nagie pięty. Mirabela zaczęła się trząść, a major obnażył zęby:
  - Teraz powiedziałbyś nam wszystko, gdybyś wiedział chociaż coś wartościowego. Tylko my możemy się tego dowiedzieć od nieletniego kadeta. Więc będziesz musiał zabawiać nas swoimi krzykami.
  W odpowiedzi Mirabela przyjęła go i odważnie zaśpiewała:
  Jestem wojownikiem naszej Matki Rosji,
  Prosta dziewczyna, zawsze bosa...
  Czasem wrony krzyczały okropnie,
  Wierzę jednak, że marzenie się spełni!
  
  Wstąpiłem do Komsomołu głodny,
  Prawie naga perła na zimnie...
  Ale zrzucę faszystę z piedestału,
  Daj Adolfowi jego długi nos!
  
  Nie ufaj dziewczynie z Komsomołu,
  Nie będzie w stanie ograniczyć wszechświata...
  I słychać tu wyraźny głos,
  Nasza armia wzniosła się na szczyt naszej Ojczyzny!
  
  Za Ojczyznę Wielką Rosję,
  Walcz, proszę, pionierze, bez strachu...
  Choć wiesz, że pola krwią zroszone są,
  Ale pokaż mi, jesteś przykładem męstwa!
  
  Dla członków Komsomołu niebo jest szczęściem,
  Dziewczynie nic się nie stało...
  Wszystko będzie w jej dumnej, chwalebnej mocy,
  A Führer przyjdzie na los aborcji!
  
  Ale czas jest trudny - nadchodzi Hitler,
  Potrafi pokonać nawet tego strasznego...
  Rzuca rakiety równie hojnie jak bomby,
  Potrafi zamienić wszystkich żołnierzy w grę!
  
  Ale uwierz mi, dziewczyny nie znają strachu,
  Rzucanie granatu bosą stopą...
  Jest naga - jej koszula jest spalona,
  Walka z nieświadomą hordą!
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список

Кожевенное мастерство | Сайт "Художники" | Доска об'явлений "Книги"