Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Qalaktİ TerrorİstlƏr

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:
Школа кожевенного мастерства: сумки, ремни своими руками
 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Bəşər tarixində qalaktikalar arasında ilk uçuş üçün raket oğurlanıb . Dörd mutant qız müəmmalı cinayətin üstünü açmaq üçün yola çıxdı. Ancaq araşdırma nə qədər uzun sürərsə, bir o qədər çox müəmmalar və daha az cavablar. Yol boyu mutant qızlar müxtəlif, ən heyrətamiz dünyaları ziyarət edirlər.

  QALAKTİ TERRORİSTLƏR
  ANNOTASİYA
  Bəşər tarixində qalaktikalar arasında ilk uçuş üçün raket oğurlanıb . Dörd mutant qız müəmmalı cinayətin üstünü açmaq üçün yola çıxdı. Ancaq araşdırma nə qədər uzun sürərsə, bir o qədər çox müəmmalar və daha az cavablar. Yol boyu mutant qızlar müxtəlif, ən heyrətamiz dünyaları ziyarət edirlər.
  PROLOQ
  Kosmik gələcək, bəşəriyyət artıq qalaktikanın çox hissəsini mənimsəmiş, yaşayış olmayan planetləri tutmuş və ağıllı dünyalarla ticarət əlaqələri qurmuşdur. Bu tək insanlar üçün kifayət deyil. İndi isə qonşu qalaktikaya uçmağa hazırlaşırlar. Ən son termopreon mühərriki ilə təchiz edilmiş ən güclü kosmik gəmi Aydan yola düşmək və ilk insanları iki yüz min işıq ili fantastik məsafəyə aparıb geri qayıtmaq üzrədir.
  Bu, bəşəriyyət tarixinə ağıl və elmin böyük nailiyyəti kimi daxil edilməli olan ən böyük hadisədir.
  Amma sözün əsl mənasında, başlanğıc ərəfəsində inanılmaz bir şey baş verdi. Raket güclü təhlükəsizlik tədbirlərinə baxmayaraq, gözlənilmədən öz-özünə havaya qalxaraq Ayın səthindən havaya qalxıb. Və sürətini artıraraq qaçdı. Heç bir insan ulduz gəmisində preonların - kvarkları təşkil edən ultra elementar hissəciklərin birləşməsi prosesinə əsaslanan mühərrik olmayıb. Və heç kim bu heyrətamiz avtomobilə yetişə bilməzdi.
  O, qaçdı, sürət qazandı və sonra vakuumda həll olunan kimi dərhal yox oldu.
  Və fövqəlnova partlayışı kimi təsir etdi.
  Eyni zamanda, başqasının Ayın sahilindən on min ton hiperqızılı - trilyonlarla qalaktika vahidi dəyərində olan ən qiymətli metalı oğurladığı ortaya çıxdı. Və bu da elə sarsıdıcı zərbə oldu.
  Lakin hesab olunurdu ki, bəşəriyyət çoxdan mütəşəkkil cinayətkarlığı aradan qaldırıb. Ancaq göründüyü kimi, tamamilə deyil.
  Bütün kosmos polis qüvvələri quldurların axtarışına göndərilib.
  Lakin əfsanəvi dörd mutant qıza xüsusi ümidlər bağlanmışdı. Çox gözəl və güclü döyüşçülər sehr də daxil olmaqla çoxsaylı qabiliyyətlərə malik idilər. Eyni zamanda, olduqca normal qadın adlarını daşıyırdılar. Üstəlik, hamısı ilə başladı
  E - Elizabeth, Ekaterina, Elena, Euphrosyne. Məşhur dörd mutant gözəl araşdırmaya başladı.
  Beləliklə, onlar Aya tərəf getdilər...
  Elizaveta hündürboylu, geniş çiyinli, qısa ətək və köynəkdə, mavi saçlı çox əzələli bir qızdır. Gözəlin son dərəcə heykəltəraş əzələləri aşılanmış bürünc dəri altında top kimi yuvarlandı. O, dördlüyün qeyri-rəsmi lideridir, baxmayaraq ki, əslində burada hamı praktiki olaraq bərabərdir.
  Yekaterina da böyüdü, geniş çiyinli və çox əzələli bir qız idi, həm də ətək və köynəkdə, saçları bahar dandelion kimi sarı idi. Əzələ gücünə görə də birincidən geri qalmır.
  Elena çox güclü və mis-qırmızı saçlı bir qızdır. Bu dördündən ən xasiyyətli və pozğun, eyni zamanda görkəmli və güclü əzələlərə sahib. O, pis davranmağı sevir və tez-tez öz təhlükəsi və riski ilə hərəkət edir.
  Və əlbəttə ki, Efrosinya qar kimi ağ saçlı və hamı kimi ətək və köynəkdə olan, lakin maksimum inkişaf etmiş əzələləri olan bir qızdır.
  Dörd qızın da çox çevik, çevik və mətanətli ayaqları var. Və onlar ən yüksək akrobatikalarını göstərməyə hazırdırlar.
  Xüsusən də insanların müharibələrə, cinayətlərə və digər problemlərə öyrəşmədiyi bu dünyada.
  . FƏSİL Љ 1.
  Elizabet sağ ayağının çılpaq barmaqları ilə iti xəncəri atdı. O, uçdu və hədəfin üzərində uçan bezdirici həşəratı deşdi. Tam olaraq yarıya bölündü və xəncər yeddi nömrəyə deşildi.
  Catherine tweet etdi:
  - Gözəl!
  Elena nifrətlə xoruldadı:
  - Xəncər, yaxşıdır, amma güc sahəsinə və öldürücü hiperlazerə qarşı bu, uşaq fişənginə bənzəyir.
  Euphrosyne dedi:
  - Lazer şüaları, lazer şüaları,
  Daha yaxşı döyüşçü sussun, xoşbəxtlikdən açarları tapın!
  Elizabeth etiraz etdi:
  - Elə vəziyyətlər ola bilər ki, fiziki güc və döyüş bacarığı hər şeyi həll edir. Odur ki, rahatlamayın, qızlar!
  Kosmik gəmi Ay kosmodromunda Aya endi. Bir vaxtlar cansız, kraterli planet məskunlaşdı və çiçəklənən bir metropolisə çevrildi. Səthdə müxtəlif formalı nəhəng, gözəl binalar görünürdü.
  Küçələrdə sürət yolları axırdı. Amma insanların çoxu təyyarə ilə səyahətə üstünlük verirdi. Süni cazibə və güc sahələri atmosferi saxlayırdı. Səma, hətta gündüzlər də parlaq ulduzlarla dolu idi. Hansı ki, unikal Ay mənzərəsi yaradıb.
  Kosmik, insan imperiyasında demək olar ki, tam idil hökm sürürdü. Bütün insanlar həmişə gənc və gözəl idi. Qızlar oğlanlardan bir neçə dəfə çox idi.
  Saqqallı adam çox nadir bir şeyə çevrilib. Və əslində, qadınlar imperiyanı idarə edən daha güclü cinsə çevrildilər.
  Üstəlik, hələ müharibə iyi yox idi. Ayda çox gözəl şeylər var. Məsələn, üç mərtəbəli ev ölçüsündə nəhəng brilyantlar sadəcə olaraq möcüzədir, ləzzətdir. Qızıl yarpaq, gümüş, platinlə örtülmüş və xüsusilə qiymətli, hiperqızılın ən nazik təbəqəsindən hazırlanmış nəhəng ölçülü fəvvarələr.
  Sonuncu daha parlaq və daha gözəldir və üç günəşdə göy qurşağının bütün rəngləri ilə parıldayır - adi qızılla müqayisə edilə bilməz.
  Və reaktivlər bir kilometrə qədər hündürlüyə çatır və müxtəlif arxa işıqlar və rənglərlə gəlir. Və hamısı nə qədər heyrətamizdir.
  Bəzi heykəllər badımcan, ahtapot və kəpənəyin qarışığı kimi yad heyvanlar şəklindədir. Və ya ilbiz, kərgədan və qartal arasında xaç.
  Burada çılpaq, əzələli qız və oğlan heykəlləri də var. Və çox gözəl görünür.
  Ay gözəl bir yerə çevrildi. Və dinc və eyni zamanda şən. Və nə qədər müxtəlif növ əyləncəli, demək olar ki, pulsuz, attraksionlar var!
  Yer üzündə texniki olaraq işsizlik yoxdur, lakin insanların böyük əksəriyyəti ayda bir dəfə düyməni basmaq kimi əmək haqqı alır. Hər yerdə robotlar, çoxlu elektronika var.
  Və malların ümumi bolluğu var və Hypernet vasitəsilə hətta heç bir problem olmadan pulsuz yemək yeyə bilərsiniz. Üstəlik, təkcə necə deyil, milyonlarla müxtəlif yeməkləri olan bir restoranın yeməkləri.
  Digər malların qiyməti qəpik-quruşdur və daim ucuzlaşır. Hətta belə qədim, yarı unudulmuş sikkələr artıq peyda olub, məsələn, qəpik - yarım qəpik, poluşka - dörddə bir qəpik.
  Qızlar kosmik gəminin qarnından uçaraq Ayın səthi üzərində uçdular.
  Adətən hamı təyyarə ilə səyahətə üstünlük verirdi. Nanobotların köməyi ilə uça bilərsiniz. Və bu, həqiqətən də irəliləyişdir. İnsanlar nadir hallarda küçələrdə gəzirdilər, ya yalnız uşaqlar, ya da başqa dünyalardan nadir turistlər.
  Hətta havaya qalxmasalar da, bu, daha çox insanlara rast gəlmək qorxusundan idi.
  Orada çoxlu qızlar uçurdu. Bu qədər qız olanda necə də gözəldir, yaraşıqlı oğlanlar isə daha nadirdir.
  Zərif cinsin hökmranlığının nağıl dünyası. Körpələr inkubatorlarda böyüdülür ki, qadınların qarınları eybəcər olmasın. Bu, dünyanı daha da inanılmaz dərəcədə gözəl edir.
  Və ən bahalı və nəfis ətirlərin qoxusu havadadır. Ətrafda belə gözəl qızlar var. Və fiqur, bədənlər və relyef əzələləri.
  Bununla belə, onların fonunda belə dördü fərqlənir. Birincisi, onların əzələləri daha böyük və daha kəskin şəkildə çəkilir və sözün əsl mənasında qabarıqdır. Qızların özləri isə digərlərindən daha uzun və enli çiyinlidirlər.
  Yeri gəlmişkən, insanlar arasında kişilər azdırsa, robotlar arasında, o cümlədən bioloji olanlar arasında, təxminən əlli-əlli var. Bununla belə, kişi robotlar da əsasən gənc və gözəldirlər. Qadınlar da saqqallara bir az öyrəşməyiblər və tüklü kişiləri sevənlərdir.
  Robotlar qəpiklərə başa gəlir və icarəyə götürülə bilər. Bəziləri mal təklif edir. Bununla belə, şübhəli ləkələri yalnız turistlər alır. Əksər insanlar hər şeyi Hypernet vasitəsilə sifariş edirlər. Daha ucuzdur və hər zövqə uyğun seçim var.
  Bir çox qızlar sanki qiymətli zinət əşyaları ilə özlərini asdılar.
  Onlardan biri dörd nəfərin yanına uçdu və xırıltı ilə dedi:
  - Mən səni bir yerdə görmüşəm!
  Elizabet başını tərpətdi:
  - Biz E-4 mutantlarından ibarət komandayıq!
  Qız qışqırdı:
  - Vay, su yanır!
  Elena mızıldandı:
  - Aydan qalaktikalararası kosmik gəmi qaçırılıb, bu barədə nə məlumdur?
  Qız ətrafa fırlandı, qiymətli daşları ovladı və mirvari dişlərini göstərərək cavab verdi:
  - Hamı bundan danışır! Hiperqızıl da oğurlanıb. Nə, cinayətkarları tutacaqsan?
  Ketrin oxudu:
  - Heç kim bizdən gizlədə bilməz,
  Hətta neytrinoları da tutacağıq...
  Sənin boğazına pay salacağıq,
  Və keçmişə tələsməyək!
  Elizabet başını tərpətdi və barmaqları ilə qığılcım buraxdı, bu qığılcım uçdu və qanadlarını çırpan qar kimi ağ göyərçinə çevrildi.
  Mavi saçlı qız qeyd etdi:
  - Cinayətkar kim olursa olsun, onu tapmalıyıq!
  Bir gənc və iki qız onlara tərəf uçdu. Hər üçünün əynində qiymətli daşlardan hazırlanmış zinət əşyaları vardı.
  Gənc sevinclə dedi:
  - Necə də sağlamsan, ən yaxşı camışlar kimi!
  Yelena ayaq barmaqları ilə oğlanın burnundan tutdu və o qədər sıxdı ki, qışqırdı.
  Qırmızı saçlı vixen qeyd etdi:
  - Biz hər camışdan güclüyük!
  Euphrosyne razılaşaraq başını tərpətdi:
  - Bu gün kişilər daha kiçikdir! Və vaxtı xatırlayırıq ...
  Qız təəccüblə soruşdu:
  - Həqiqətən də yaşın min ildən çoxdur?
  Elizabet güldü və cavab verdi:
  - Biz o qədər qocalmışıq ki, bunun mümkün olduğuna heç kim inanmır. Amma biz İkinci Dünya Müharibəsində vuruşmuşuq. Düzdür, onda biz adi qızlar idik. Və bir az sonra mutant oldular. Və biz nə görmədik!
  Qız qışqırdı:
  - Bu o deməkdir ki, artıq iki min ildən çox yaşınız var! Bu, həqiqətən gözəldir!
  Gənc qorxudan mızıldandı:
  - Vay, onlar çox qocalıblar! Bu dəhşətdir!
  Yelena çılpaq ayaq barmaqlarını döydü və çılpaq dabanından alov pulsarı uçdu. O, həyasız oğlanın alnından vurdu. O, sarsıdıcı bir zərbə aldıqdan sonra geridə bənövşəyi bir tüstü sütunu buraxaraq yerə yıxılan döyüşçü kimi uçdu.
  Və gənc az qala ölürdü, lakin bir neçə robot bir güc sahəsi qurmağı bacardı.
  Elena tweet etdi:
  - Sürpriz, sürpriz,
  Yaşasın sürpriz!
  Elizabeth gülümsədi və cavab verdi:
  - Bəli, burada sürpriz yoxdur! Bütün davranışlarınız çox proqnozlaşdırıla biləndir.
  Elena susdu:
  - Təvazökarlığıma görə cəzalandırılacağam! Yaxşı, biz qoca xanımlarıq?
  Euphrosyne tweet etdi:
  - Biz həmişə gəncik!
  Ketrin qışqırdı:
  - Rəqiblərin hamısı titrəyir,
  Kənarda hiperplazma...
  Qadınlar döyüşsə
  Döyüşməmək daha yaxşıdır!
  Elizabet hürdü:
  - Bizə qarşı olan hər kəs bədbəxt məxluqlardır. Əsl mutantlar onları gözləyir!
  Və bütün dördlük xorda oxudu:
  Ulduz gəmilərində dalğaların üstündən qaçırıq,
  Efir burulğanlarında kvarklar köpüklənir...
  Planetimə nə çatdıracağam,
  Dünyanın sonsuz fəzasının övladlarına!
  Bir neçə robot qızların yanına uçdu və çox nəzakətlə soruşdu:
  - Heç kimi öldürməyin və şikəst etməyin. Siz yaxşılığın qullarısınız.
  Yelena qırmızı saçlarını silkələyərək cavab olaraq mahnı oxudu:
  - Yaxşılıq mələkləri, iki ağ qanad,
  Dünyada iki ağ qanad!
  Ketrin qızılı saçlarını tərpətdi və mızıldandı:
  - Və ya bəlkə kainatın üzərində!
  Qızlar güldülər. Onlar heyrətamiz gözəllər və çox hazırcavab idilər. Belə qızlara heç bir ordu müqavimət göstərə bilməz.
  Döyüşçülər uçdular. Əsas odur ki, ulduz gəmisinin qaçırıldığı yerdən kosmodromun ərazisinə baxış keçirilsin. Düzdür, insanların diqqətsizliyini nəzərə alsaq, bu, təəccüblü deyildi.
  Red Elena qeyd etdi:
  - Burada bütün Ayı oğurlaya bilərlər. Məni heç təəccübləndirməzdi.
  Sarışın Euphrosyne tweet etdi:
  - Mən bacarıqlı əlimlə bacarıram,
  Göydən Aya çat...
  Köstebek yuvasından fil düzəldəcəm,
  Və mən bir göz qırpmayacağam!
  Qızlar isə sadəcə güləcəklər. Baxmayaraq ki, onların gülüşü səbəbsiz və axmaqlıq əlaməti idi.
  Budur, interqalaktik raketin buraxılmalı olduğu kosmodrom.
  Baxmaq üçün çox yaraşıqlı idi. Ətrafında bütöv bir fəvvarə şəlaləsi var. Üstəlik, çox işlənmiş heykəlləri olan fəvvarələr. Və çiçəklər çox parlaq böyüyür - bütün bir vaqonun ölçüsü.
  Ketrin təbəssümlə oxudu:
  - Hər şey ildırım kimi parıldayır,
  Bir çox lazımsız gözəllik...
  Ancaq mənə deyin, kraliça,
  Saatınızı dəyişmisiniz?
  Kosmodrom qızılla örtülmüşdü və bu, ona tamamilə real olmayan bir görünüş verdi. Ümumiyyətlə, Ayda həm qızıl, həm də hiperqızıl sevilirdi. Qalaktikalararası raketin dayandığı mərkəzdə güzgü səthi də var idi. Çox hamar və parlaqdır.
  Təhlükəsizliyə gəlincə, onlar robot idi. Bəziləri lazer silahları olan iri qağayılara bənzəyirdi. Və fırlanırdılar.
  Elizabeth qeyd etdi:
  - Burada böyük təmtəraq və açıq-aşkar xaos var.
  Ketrin qışqırdı:
  - Axı bizim qəlbimizdə bircə Vətən var,
  Bir çox qalaktikaya yayılan...
  Qoy ölkəm əsrlərlə məşhur olsun,
  Dünyaları dolaşarkən onun haqqında xəyal qurdular!
  Elena tweet etdi:
  - Bir az yedik, amma çox oxuduq!
  Qızlar ovuclarında keçidlər göstərərək kosmodromun tam ərazisinə daxil oldular. Burada daha bir neçə ulduz gəmisi dayanmışdı. Onlar parlaq rəngli idi və gözəl balıqlara bənzəyirdi. Onlar müxtəlif qiymətli daşlar və metallarla tökülürdülər.
  Euphrosyne fısıldadı:
  - Bəs ətrafda bu qədər insan olduğu halda, onlar raket qaçırmağı necə bacarıblar?
  Xallı kostyumlu və çiyin qayışlı dörd qız onlara tərəf uçdu. Onlar ictimai xidmətdən danışan çəkmələr geyinmişdilər.
  Onlardan polkovnik geyimində olan biri qışqırdı:
  - Salamlar, dördüncü E qrupu. Mən görürəm ki, siz istintaq aparmağa və cinayətkarları təmiz hidrogenə aparmağa hazırsınız.
  Elizabeth təbəssümlə qeyd etdi:
  - Bizə ipucu lazımdır. Xüsusilə, qalaktikalararası bir ulduz gəmisinin qaçırılması ilə bağlı video çəkiliş varmı?
  Qız polkovnik ah çəkərək cavab verdi:
  - Təəssüf ki, heç bir video çəkiliş qorunmayıb. Qəribədir ki, bütün bələdçilik sistemləri və təhlükəsizlik robotları hiperviruslardan təsirləndi. Və son dərəcə təhlükəli olduğu ortaya çıxdı. Bütün sistemləri sıradan çıxardılar.
  Elena fit çaldı:
  - Heyrət! Vay! Bu kvazardır!
  Euphrosyne düzəliş etdi:
  - Əksinə, hətta anti-pulsar!
  Qız polkovnik məsum təbəssümlə başını tərpətdi:
  - Vəziyyət, təbii ki, belə dalana dirənmişdi. Artıq araşdırma aparmışıq. Yalnız bir neçə qız və oğlan smartfonlarında qeydlər apara bildi. Və nədənsə qeyri-müəyyən idi. Və nanobotlar zədələndi!
  Elizabet pis təbəssümlə qeyd etdi:
  - Aydındır! Burada bir növ təşkilat fəaliyyət göstərir. Və təşkilat güclüdür.
  Elena öz versiyasını belə ifadə etdi:
  - Bəs yadplanetlilərin kəşfiyyat xidmətləri? Onların da bu işə qarışması ola bilərmi?
  Qız polkovnik başını tərpətdi:
  - Bunu da istisna etmirik. Amma bizim qalaktikamızda texnoloji cəhətdən insanlardan üstün olan bir dənə də olsun yad güc yoxdur. Hətta deyim ki, üstəlik, yadplanetli sivilizasiyaların heç biri texnologiya baxımından insanlara belə yaxınlaşmır.
  Catherine tweet etdi:
  - Bəşəriyyətin dəmir texnologiyası var,
  Şübhəsiz ki, lazımlı və çox faydalı...
  Amma ayaqyalın qızlar boksla məşğuldur,
  Axı, döyüşdə böyük buraxılışlar davam edir!
  Euphrosyne oxumağı bitirdi:
  İnanıram ki, insanlar nağılla vidalaşmır,
  Və onlar əbədi olaraq əsl dost olaraq qalacaqlar!
  Qadın polkovnik holoqramı yandırdı. Ayın üzərində uçan qalaktikalararası kosmik gəminin siluetinin təsviri peyda oldu. Sonra sanki sehrli kimi tamamilə yoxa çıxdı.
  Elizabet gülümsədi, lakin onun sapfir gözləri kədərli idi və səsi gümüşü idi:
  - Vakuum, əlbəttə! Görünür, biz Yerdəkilərdən daha üstün texnologiyalarla məşğuluq. Bunu kim təşkil edə bilərdi?
  Elena təklif etdi:
  - Qonşu qalaktikadan bəzi inkişaf etmiş sivilizasiya. Hər kəs intellekt baxımından rəqiblərini görmək istəmir!
  Ketrin fit çaldı:
  - Əgər belədirsə, biz özümüzü qonşu qalaktikaya daşımalı olacağıq. Bu çox maraqlıdır, amma sual budur ki, biz buna necə nail olacağıq?
  Euphrosyne təklif etdi:
  - Termopreon birləşməsindən istifadə edərək öz raketimizi yaradaq, sadəcə o qədər də böyük deyil, yüksək sürətlə uça bilərik.
  Qız polkovnik başını tərpətdi:
  - Dördünüz haqqında cizgi filmlərinə baxmışam. Hətta sizin iştirakınızla oyunlar da var. Mənə deyin, həyatınızda heç olmasa bir dəfə qorxmusunuzmu?
  Elizabet səmimi cavab verdi:
  - Bir dəfədən çox oldu! Xüsusilə, mən faşist əsirliyində olmağı bacardım və bu təkcə qorxu deyil, hətta, bəlkə də, daha çoxdur!
  Yelena lovğalıqla dedi:
  - Mən də Stalinin düşərgələrində, xüsusən də yetkinlik yaşına çatmayanlar koloniyasında vaxt keçirdim. Və müstəntiqlər məni qorxudub döydülər. O, nəinki döyüşdü, həm də zonanı tapdaladı. Beləliklə, burada ən qabaqcıl mənəm!
  Ketrin etiraz etdi:
  - Mən də uşaq koloniyasında idim, zonada idim və Yelenanın valideynləri varsa, deməli, ümumiyyətlə uşaq evi idim! Buna görə də hansımızın daha soyuq olduğu bilinmir.
  Euphrosyne güldü və dedi:
  - Amma mən aranızda ən yaşlıyam. Və vətəndaş müharibəsində vuruşmağı bacardı. Və bu, müəyyən mənada Böyük Vətən Müharibəsindən də soyuqdur. Orada ən azı müxtəlif dövlətlər və xalqlar döyüşürdü. Vətəndaş müharibəsi zamanı: qardaş qardaşa, ata oğula qarşı çıxdı. Və bu daha da pisdir.
  Polkovnik qız soruşdu:
  - Niyə qeyri-rəsmi lideriniz var, Elizabet?
  Elena səmimi cavab verdi:
  "O, texnologiyanı hamımızdan daha yaxşı başa düşür." Bununla belə, iki min il ərzində hamımız çox şey öyrənmişik. Ancaq o, bu məsələdə hələ də dahidir.
  Euphrosyne oxudu:
  - Hamımız bir az, nəyisə və necəsə öyrəndik.
  Mutant qızlar diqqətlə ətrafa baxdılar. Və robot mühafizəçiləri öz gözləri ilə maarifləndirdilər. Qızlar hətta qamma diapazonunda da görə bilirdilər. Amma gördük ki, robotlar, ümumiyyətlə, yaxşı işlək vəziyyətdədir, kifayət qədər mobil və müasirdir. Xüsusilə, prosessorlar adi fotonlarla müqayisədə səmərəlilik və məhsuldarlıq baxımından bir sıra üstünlüklərə malik olan unter-fotonlardan istifadə etməklə overclock edilmişdir.
  Bununla belə, Elizabeth qeyd etdi:
  - Ultrafoton prosessoru daha səmərəli və daha sürətli olardı!
  Polkovnik qız soruşdu:
  - Nə, belə bir şey edə bilərsən?
  Qız gülərək cavab verdi:
  - Kainatda qeyri-mümkün olan hər şey mümkündür, təkcə dəyişməz arzu ilə yaşamaq deyil!
  Elena qışqırdı:
  - İxtiraçımız özünü nikellə dəyişəcək. Gəlin daha yaxşı oxuyaq!
  Ketrin nifrətlə xoruldadı:
  - Cinayətkarları tutanda oxuyacağıq!
  Euphrosyne ağıllıca qeyd etdi:
  - Mənə oxumağı öyrət, oxumağı öyrət,
  Və ayı səni boğazından tutacaq!
  Elizabeth qeyd etdi:
  - Mən bir şey görürəm. Bir neçə robot kompüter virusları daşıyırdı. Və son dərəcə aktiv.
  Polkovnik qız soruşdu:
  - Bəs bu nə deməkdir?
  Elizabet pıçıldadı:
  - Bu, yeganə hücum olmaya bilər. Və cinayətkarın insan texnologiyası haqqında çox şey bilməsi.
  Ekaterina qeyd etdi:
  - Amma bu, işimizi asanlaşdırır. Daha doğrusu, qaçıranların axtarışı.
  Elena gülümsədi:
  - Sizcə, bunlar qonşu qalaktikadan gələn qonaqlar deyil? Və gəzməkdən çox məmnun olaram.
  Euphrosyne oxudu:
  qalaktika, qalaktika, qalaktika,
  Hamısı riyaziyyatdır,
  Və romantika əla olacaq!
  Elizabet mızıldandı:
  - Nəticə çıxarmaq hələ tezdir!
  Qadın polkovnik kiçik bir hiperqızıl parçası götürüb komandaya təhvil verdi. Göy qurşağının bütün rəngləri ilə parıldadı. Gözəlliyi ilə tayı-bərabəri olmayan bir metal.
  Və gülümsəyərək dedi:
  - Hiperqızılın öz enerjisi var və belə böyük qiymətli metal toplanması ultraqravio-radarlar tərəfindən aşkarlanmaya bilməz. Düşünürəm ki, bu, qaçıranları tapmaqda sizə xüsusi kömək edəcək.
  Elizabet soruşdu:
  - Nə, məkanı skan etmək heç nə vermədi?
  Qız polkovnik könülsüz cavab verdi:
  - Yox, hələ heç nə!
  Elena təbəssümlə qeyd etdi:
  - Bir növ qəribədir. Heç olmasa bir şey kəşf etməliydik! Axı hiperqızıl elə metaldır ki... Onun xüsusi texnomagik növü var.
  Qadın zabitlərdən biri qeyd etdi:
  - Oğurlayanlar texnoloji cəhətdən o qədər inkişaf etmişlər ki, düzünü desəm, onlardan bir az qorxuram. Əgər onlar Yer planetinə yenidən zərbə endirsələr və ümumiyyətlə, bəşəriyyəti məhv etməyə çalışsalar necə olacaq!?
  Euphrosyne ah çəkərək qeyd etdi:
  - Kişilik prinsipi insanlıqdan yoxa çıxır. Kişilər çoxalmağı dayandırır və mövcud olanları artıq kişi adlandırmaq olmaz. Onlar uşaq kimi uşaqdırlar.
  Elena başını tərpətdi və hönkürdü:
  - Bu, gec-tez insanlığın ölümünə səbəb olacaq! Yenə də, qızlar, bu gözəldir, amma aparıcı, döyüşən qüvvə yenə də kişi idi!
  Polkovnik qız başını tərpətdi:
  - Qədim dövrlərdə kişilər qızları döyür, onlara istehza edirdilər və sadəcə olaraq sadist olurdular. İndi isə tam harmoniya yaranıb. Bəs sizin xoşunuza gəlmir!?
  Elizabeth cavab verdi:
  - Bizim gəncliyimiz başqa vaxtlarda keçib. Həyatın ilk yüz ili kişilərin necə olması barədə fərqli bir fikir yaratdı! Və bəlkə də köhnə fikirli görünəcəyəm, amma qadına zəif və zəif iradəli kişi lazım deyil!
  Elena həvəslə oxudu:
  -Heç kimə deməyəcəyəm,
  Mən robotu sevirəm
  Mən robotu sevirəm!
  Mən isə adamı diri-diri batıracağam!
  Bəli, doğrudan da, belə bir tamaşa gülməli idi.
  Bununla belə, Elizabet və komandası kosmodromda araşdırmalara davam edirdi. Əvvəla, qaçıranların kimliyindən asılı olmayaraq, arxalarında iz buraxmalı idilər. Qızlar isə məkanın naxışını axtarırdılar. Və güc xətlərinin gərginliyini hiss etməyə çalışdılar.
  Yelena isə yerindən tərpənməyə başladı:
  Mən parlaq detektivəm
  Mənə kömək lazım deyil...
  Mən hətta sızanaq tapa bilərəm
  Bir filin bədənində!
  Makakadan daha çevik
  Öküzdən daha sərt...
  Və qoxu hissi itinki kimidir,
  Göz isə qartal kimidir!
  Elizabeth qeyd etdi:
  - Bizimlə müqayisədə qartal az qala kordur, it isə... Burada bir şey var. Qaçırılanlar faktiki olaraq heç bir iz buraxmadılar, amma havadan uşaqlıq iyi gəlir!
  Ketrin başını tərpətdi:
  - Ola bilər! Ancaq uşaqlar belə bir şey edə bilməzlər. Çox güman ki, bunlar çox inkişaf etmiş yadplanetlilərdir. İnsanlar arasında belə texnoloji cəhətdən inkişaf etmiş və gizli bir təşkilatın mövcud ola biləcəyinə inanmaq çətindir.
  Elizabeth etiraz etdi:
  - Belə bir təşkilat artıq mövcud idi və biz buna qarşı mübarizə apardıq. "Spectre" yadınızdadır?
  Elena güldü və qeyd etdi:
  - Termokvark bombalarını oğurlayanlar bunlardır? Və onlar ali koordinatoru partlatmaq istəyirdilər? Bəli, maraqlı idi!
  Euphrosyne qeyd etdi:
  - Şəxsən mənim üçün ən maraqlısı həmin müharibə zamanı ayaqyalın almanlara qumbara atmağı öyrənəndə oldu. Və bu, sadəcə olaraq kişiləri şoka saldı!
  Elizabet razılaşaraq başını tərpətdi:
  - Bəli, ayağınızla əlinizlə olduğundan daha uzaq və daha dəqiq ata bilərsiniz! Bu çox güclü və uzun əzələdir. Nə, sən bunu mutasiyadan əvvəl də edə bilərdin?
  Euphrosyne başını tərpətdi:
  - Mən cəhd etdim! Ümumiyyətlə, əvvəlcə fərqli mübarizə apardıq. Sonra tankda görüşdük. Bir müddət biz tək bir ekipaj olduq, ta ki yenidən dağılışdıq.
  Polkovnik qız soruşdu:
  - Zəhmət olmasa, necə döyüşdüyünüzü bizə daha ətraflı danışın? Çox maraqlıdır!
  Elena mızıldandı:
  - Bir film izləmək! Orada hər şey rəngarəng və bizim iştirakımızla göstərilir.
  Efrosinya qeyd etdi:
  - Dünyamız, deməliyəm ki, o qədər sakitdir və orada o qədər az ağır cinayətlər törədilir ki, filmlərdə və virtual oyunlarda göstərdiyimiz istismar reallıqdan milyon dəfə çoxdur! Biz simvolik, cizgi filmləri kimi, ninja tısbağaları kimi olduq!
  Elena güldü və qeyd etdi:
  - Bəli, bizim haqqımızda filmdə. Və yenə də küçələrdə onları hamı tanımır.
  Qız polkovnik cavab verdi:
  - Bir milyard insandan yalnız biri ciddi işlə məşğuldur. Beləliklə, davamlı əyləncə və həzz və həqiqi kişilərin demək olar ki, tam olmaması. Qızlar boşluqdan dəli olurlar.
  Ketrin oxudu:
  - Qızlar, qızlar,
  Narahat taleyi...
  Bəs niyə daha güclü olmaq üçün
  Bizə problem lazımdır!
  Elizabeth qeyd etdi:
  - Bu, böyük oyunun başlanğıcıdır. Başa düşmədiyim bir şey var ki, uşaqlıq qoxusu haradan gəlir? Bəlkə, əslində bunlar bir növ vunderkinddir?
  Euphrosyne təklif etdi:
  - Zaman maşınından istifadə etsəydilər!?
  Elizabet çox da arxayın deyil dedi:
  - Zamanla səyahət etmək təbiət qanunları ilə qadağandır!
  Ekaterina qeyd etdi:
  - Amma həm də təbiətin bütün qanunlarına zidd olaraq, gün işığında heç bir iz qoymadan raket oğurlamaq. Üstəlik, bir çox elm adamı preonların birləşmə prosesinə səbəb ola bilməyəcəyinə inanırdı. Amma faktlar deyir ki, bipreonlar da var və bəlkə də bizi daha çox kəşflər gözləyir.
  Elena ləzzətlə oxudu;
  Oh, nə qədər gözəl kəşflər etdik,
  Birdən maariflənmə anı gətirir...
  Və təcrübə, çətin səhvlərin oğlu,
  Dahi isə paradoksların dostudur!
  . FƏSİL Љ 2.
  Qızlar araşdırmanı davam etdiriblər. Daha bir neçə polis geyimində olan gözəllər və bir gənc onlara tərəf uçdu. Düzdür, onun gənc, zərif siması var idi, bir dənə də tükü yox idi və o, qızlardan praktiki olaraq fərqlənmirdi, xüsusən də uzun, sarı saçları ilə. İnsan kişiləri kişiliyini tamamilə itiriblər. Üz qırxmaq istəməyən onlar xarici görünüşcə yeniyetmə, ruhən uşaq kimi oldular. Ancaq diqqətlə baxsanız, rəqəmdə də fərq var. Oğlanlar olduqca yaxşı qurulmuş və əzələlidir - həm də yaraşıqlıdır.
  Elizabet iki dəfə düşünmədən nahar sifariş etdi. Siz isə oradan bioplazma yeməyi sifariş etməklə Hypernet-də pulsuz yemək yeyə bilərsiniz. Hansı ki, çox dadlı, sağlam və kalorisi yüksəkdir. Həm də çox gözəl görünürdü.
  Mutant qızlar masalarda əyləşdilər. Yeməklərlə birlikdə ultramatris kanalları vasitəsilə çatdırılan bıçaq parıldayan qızıl idi.
  Elizabet barmaqları ilə çəngəli götürüb təzə kaktus diplodokus ətinin bir diliminə sancaraq qeyd etdi:
  - Yemək pulsuz olanda çox gözəldir!
  Qız polkovnik qeyd etdi:
  - Hamısı deyil. Bəzi yeməklər, xüsusən də təbii, nadir ət sortlarından hazırlanan yeməklər pulla satılır.
  Elena gülümsəyərək qeyd etdi:
  - Xüsusilə Oxatan bürcündən təbii əjdaha qanı! Güclü sərxoşedici təsirə malikdir. Və beyinə dəyir!
  Catherine tweet etdi:
  - Vətən göz yaşlarına inanmaz,
  Gəlin pis əjdahaya bir zərbə verək!
  Elizabeth qeyd etdi:
  - Şerlok Holms cinayətin konkret icrası ilə bağlı fərziyyə irəli sürməyə dəyməz desə də, hələ ki, kifayət qədər fakt yoxdur. Deməli, bu halda müstəntiq faktları öz fərziyyəsinə uyğunlaşdırmağa başlayır. Ancaq buna baxmayaraq, bəlkə daha çox fikir bildirə bilərik?
  Euphrosyne çiyinlərini çəkdi və dedi:
  - İlk baxışdan elə gəlir ki, biz öz inkişafında yerüstü, daha dəqiq desək, insanı üstələyən sivilizasiya ilə qarşılaşırıq. Ancaq bu, sadəcə olaraq yalançı bir iz ola bilər.
  Polkovnik qız qeyd etdi:
  - Texnoloji üstünlüyünə görə Yer kürəsindən üstün olan bir sivilizasiya dəhşətli rəqib ola bilər. Bu barədə düşünmək belə qorxudur!
  Gənc zabit qışqırdı:
  - İşlərimiz qaradır!
  Elizabet ah çəkərək cavab verdi:
  - Hər halda, qaçırılma ilə bağlı bütün videoları daha diqqətlə öyrənməliyik. Həm də Hypernet buludunu skan edin. Və bu da çox çətin və real qərar olacaq. Amma orada raket oğrularının izləri ola bilər.
  Elena soruşdu:
  - Sizcə, insanlar axırda bunu etdilər?
  Elizabet başını tərpətdi:
  - Çox güman ki, insanlar!
  Və düşündüm ki, bütün yer üzünü insanlar adlandırmaq olmaz. Məsələn, təxminən on üç yaşında bir oğlanın dabanlarını çoxdan davam edən İkinci Dünya Müharibəsi zamanı polis məşəllə yandırmışdı. Sonra da uşağın çılpaq sinəsinə beşguşəli ulduz şəklində qırmızı-isti dəmir parçası vurdular.
  Onlar əslində uşağı xilas etdilər. Amma sinəsindəki ulduz formalı yanıq qalıb. Onun bir neçə çılpaq barmağını isti maşa ilə sındırmağa da nail olublar. Ancaq xoşbəxtlikdən onlar birlikdə böyüdülər. Amma nə qədər ağrılı idi!
  Ancaq bu, yeganə vəziyyətdən uzaqdır.
  Təxminən on dörd yaşında bir qız soyuqda ayaqyalın sürülüb. Sonra çılpaq dabanlarını isti sobaya qoydular.
  Yelena isə Hypernet üzərində brilyant qabıqlı və ananas, kələm, şaftalı və şokoladlı pişi hibridi olan tısbağadan gözəl şorba sifariş etdi - bu çox dadlıdır.
  Qırmızı mutant qız oxudu:
  - Əvvəlcə yeməyin gözlərinə baxacağıq,
  Və sonra, böyük zövqlə, hamısını yeyəcəyik!
  Ekaterina qeyd etdi:
  - Elə isə düşünürəm ki, bəlkə kosmik gəmini robotlar oğurlayıb?
  Elizabet soruşdu:
  - Niyə robotlar?
  Sarı saçlı qız oxudu:
  İnsan aşağı düşsə,
  Əgər insan ipinin sonuna çatmışsa,
  Yenə vəhşiyə çevrildi
  Yeni Boss robotu ortaya çıxdı!
  Euphrosyne başını tərpətdi:
  - Bizimki kimi kişilərlə robotların hakimiyyəti ələ keçirməsi təəccüblüdür!
  Gənc qışqırdı:
  - Bəs kişilər niyə pisdir?
  Elizabeth oxudu:
  - Bütün kişilər zəifdir,
  Hamısı uşaq kimidir...
  Qız onların öhdəsindən gələ bilmir,
  Planetdə darıxdırıcıdır!
  Qız polkovnik etiraz etdi:
  - Seryojanı incitməyə ehtiyac yoxdur! Yalnız o, bir gecədə iki və ya üç onlarla qadına xidmət edə bilər - onun üçün asan olmasa da, çalışır!
  Elena gülümsədi və dedi:
  - Bu vəziyyətdə vibrator və biorobot ilə daha yaxşıdır!
  Və qızlar xorla oxudular:
  Tərəqqi nə qədər irəliləyib?
  Ancaq görünməmiş möcüzələr,
  Qalaktikalar kənarlara çatdı,
  Kobud məşqdən çəkinməyin!
  Seryojka ağır ah çəkdi və sızladı:
  - Həqiqətən də məni dəli etdilər! Doğrudan da, biorobotlarla daha yaxşı olardı!
  Qızlar güldülər. Və gənci hər tərəfdən sığallayır, hətta əzələli bədənini çimdikləyirdilər.
  Bəli, maraqlı dünya. Kişilər üçün cənnət kimi görünür, amma kişilər üçün belə bir gərginlik var və onlar sözün əsl mənasında tükəniblər.
  Ketrin öz versiyasını belə ifadə etdi:
  - Və ya bəlkə bunu həqiqətən kişilər edib? Üstündən keçib əzab verdiyimizləri? Belə həddən artıq gərginlikdən xilas olmaq üçün sadəcə götürüb qaçdılar!?
  Elena gülümsədi və qışqırdı:
  - Möhtəşəm versiya! Yaxşı, çox gözəl görünür! Kişilər qızlardan qaçır!
  Qız isə onu yerinə yetirəndə çox gözəl görünən burun dəliklərindən fit çaldı.
  Euphrosyne dedi:
  Dünyada qadınsız yaşamaq mümkün deyil, yox,
  Onlarda may günəşi, onlarda sevginin şəfəqi...
  Qız polkovnik dişlərini göstərərək qeyd etdi:
  - Kişilərsiz mümkündürmü?
  Elizabet gülümsədi:
  - Nə isə, onlarsız da bacarırıq. Ancaq güclü cinsdən su içməyi dayandırmağın vaxtıdır.
  Qızlar güldülər. Və yeməyə, yəni çənələri ilə daha enerjili işləməyə başladılar. Onları əhatə edən dünya gözəl görünürdü. Elizabet düşünürdü ki, məsələn, cinsiyyətin dəyişdirilməsinə gəldikdə, nədənsə daha çox kişi qadın olmaq istəyir, əksinə yox? Baxmayaraq ki, kişi olmaq daha yaxşı görünürdü. Məsələn, uşaq dünyaya gətirməyə və dünyaya gətirməyə ehtiyac yoxdur, ev işləri isə çox azdır. Ümumiyyətlə, qadın olmaq çox çətindir və onların maaşları və pensiyaları kişilərdən aşağıdır. Bunlar həqiqətən iyirmi birinci əsrdə baş vermiş möcüzələrdir. Və sonra kişi cinsi demək olar ki, tamamilə öldü.
  Və Ketrin düşündü: "Əslində belə bir cinayəti kim etdi?" Bəs niyə uşaqlıq qoxusunu aldılar? Bunun nə ilə əlaqəsi var?
  Bundan əlavə, başqa bir şey hiss olundu, lakin tamamilə aydın deyildi və eyni zamanda tanış idi.
  Qız banan cüyürünün bir tikəsini qoparıb çeynədi, meyvəli dadı olan şirəli ətin dadına baxdı.
  Sonra mahnı oxudu:
  Mən tək sənə güvənirəm
  Şerlok Holms...
  İtkiləri saya bilməsən də,
  Şerlok Holms!
  Elizabet təbəssümlə qeyd etdi:
  - İnansan da, inanmasan da, arxa nahara düşmənə gedəcək!
  Qızlar isə dişlərini açaraq güldülər. Onlar cilalanmış güzgülər kimi mirvari və parlaqdırlar. Bunlar həqiqətən öz siniflərini göstərəcək qızlardır.
  Polkovnik qız soruşdu:
  - İndi nə edəcəksən?
  Elena təklif etdi:
  - Şahidləri dindirək! Bu olduqca sərin olacaq.
  Elizabeth qeyd etdi:
  - Çox vaxt aparacaq. Daha əhəmiyyətli və təsirli bir şey təklif edə bilməzsiniz?
  Euphrosyne tweet etdi:
  - Ən yaxşısı Yupiterə uçmaqdır. Günəş sistemindəki ən böyük planetdir və buna görə də çox əylənin!
  Elena oxudu:
  - Yupiter kral planetidir,
  Bir günəş şüası düşür ...
  Böyük bir şücaətlə izzətlənən,
  Bizimlə parlaq olun!
  Mutant qızlar xorla oxudular:
  - Həyat gülünc bir səhvdir,
  Hörümçək əzildi...
  Labirintdən çıxış yolu var
  İstənilən çıxılmaz nöqtədən!
  Hətta kvarkları da qıracağıq,
  Hətta keşiş də xilas olmayacaq...
  Qızlar döyüşdən qaçmayacaq,
  Biz gözəllər legionuyuq!
  Elizabet sanki cilalanmış və dənizin dibindən çıxmış kimi mirvari dişlərini göstərərək ciyildədi:
  - Hər kəsi tapa bilərik,
  Dənizin dibində...
  İyirmidən çox deyil
  Qəhrəman kimi görünür!
  Və döyüşçülər güldülər!
  Bundan sonra yenidən çənələri ilə enerjili işləməyə başladılar.
  Qız Elena uşaq koloniyasında lehimləmə ilə necə məşğul olduğunu xatırladı. Hökumətin verdiyi taxta ayaqqabı geyinməkdənsə, ayaqyalın getmək daha yaxşıdır. Üstəlik, qışda belə, öyrəşdikdən sonra uşaqların ayaqları demək olar ki, donmur. Koloniyadakı yemək hələ də layiqli idi, yetkin məhbuslardan daha yaxşıdır. Ancaq onlar böyüklər kimi işləyirdilər - gündə on iki saat, hətta dörd saat oxuyurlar. Yəni, ümumiyyətlə boş vaxt yox idi. Düzdür, işləyərkən qızlar qaçmağa çalışırdılar. Bəzən yağış yağırdı. Və lehimləmə üçün evdə hazırlanmış kartlarla oynadılar.
  Qırmızı saçlı Yelena dostlarını aldatmağı və döyməyi tez öyrəndi. Beləliklə, onun kifayət qədər yeməyi var idi. Bəzən bayramlarda belə uşaq məhbuslara konfet və şirniyyat verilirdi.
  Və müharibə zamanı amerikalılar da yemək göndərirdilər. Konservlər, şirniyyatlar və şokolad da var idi. Onlar həmçinin xammal, avadanlıq və avtomobillər verirdilər.
  Amerika təyyarələrindən Airacobra ən yaxşısı hesab olunurdu. Dörd pulemyot və güclü 37 mm-lik hava topu ilə silahlanmışdı. Ancaq bir pilot Amerika Airacobra-nın Sovet Yakından daha yaxşı olduğunu söylədiyi üçün düşərgələrdə on il qaldı. Baxmayaraq ki, belədir.
  Yelena da dilini tutmur və müharibə zamanı onu həbs etdilər, cəza kameralarına köçürdülər və dəyənəklərlə dabanlarına döydülər. Və nasistlər əsirlikdə mənə işgəncə verdilər.
  Bəli, onların keçmişdə zəngin həyatı olub. Böyük Vətən Müharibəsi ilə yanaşı, Koreya, Vyetnam, Kuba, Əfqanıstan, İraq, Çeçenistan və Suriyada döyüşüblər. Lakin onlar prinsipcə Ukraynada döyüşməkdən imtina etdilər. Onların üstündə qardaş qanı olmayacaq.
  Qızlar həyatda çox şey yaşadılar. Düzünü desəm, onlar həyəcanverici sərgüzəştləri xüsusilə istəmirdilər. Düzdür, son bir neçə onillik çox sakit keçdi.
  Gələcəkdə, ümumiyyətlə, xüsusən də qadınların sayı çox olanda həyat sakitləşdi.
  Ancaq məsələn, kosmik quldurlar var idi. Xüsusilə, bir dəfə qızıl və hiperqızıl karvanına hücum etdilər. Qızlar onları təqib edirdilər. Piratların əksəriyyəti ağcaqanad gənələri idi. Bəlkə də kainatda insanlardan daha aqressiv olan bir neçə irqdən biridir. Onlar hətta öz planetlərini nüvə müharibəsi ilə məhv etdilər.
  İnsanların yeganə əsas problemi ağcaqanad gənələri idi. Xoşbəxtlikdən onların sayı az idi və onlar piratlığa üstünlük verirdilər. Yaxşı, bəzən onlar da haker hücumları təşkil edirdilər. Burada gnomes onlara kömək etdi. Bu yarış, ümumiyyətlə, sülhsevərdir və sayca azdır, amma həqiqətən pulu sevir.
  Kainatda elflər də var. Amma onların sayı da azdır və orta əsrlərdə ilişib qalıblar. Elflər, əlbəttə ki, gözəldir, qocalmır - əbədi gənc bədənləri ilə, lakin ölməz deyil - üç yüz və ya dörd yüz il və sondur. İlk baxışdan axmaq deyillər, yaxşı yaddaşa malikdirlər, tez sayırlar və tez yazırlar. Amma çox qeyri-adi. Buxar mühərriki haqqında düşünmürdülər - yelkənli qayıqlarda üzürdülər və atış zamanı o qədər primitiv silahlardan istifadə edirdilər ki, əsas olanlar hələ də yaylar və ya ən yaxşı halda çarxlar idi.
  Onların səviyyəsi insanlar arasında ən yaxşı halda XVI əsr idi. Lakin elflər gnomlar kimi insanlıqdan çox yaşlıdırlar.
  İnsanlarda nədənsə texnologiya üçün qeyri-adi istedad var. Və hətta insanların nəsli kəsilməsi də tərəqqiyə mane olmadı.
  Mutant qızlar müxtəlif delikatesləri, o cümlədən velosiped, traktor və qarpızın hibridini və şokoladla örtülmüş kalamarları bitirdilər.
  Yemək çox dadlı idi, qızlar hətta oxuyurdular:
  Kosmosda olan nə bəxtiyardır,
  Xoşbəxt bir küncdə...
  Kədər haqqında düşünmür -
  Əlində bir kepçe şərabla!
  Təbii ki, şərab da içirdilər. Çox şirin, dadına xoş, canlandırdı, amma məst etmədi.
  Mutant döyüşçüləri havaya qalxaraq kosmodromdan geri qayıtdılar. Onlar HyperInternet-i skan etməyə və smartfonları dinləməyə başladılar.
  Elena qeyd etdi:
  - Milyonlarla smartfon, daha dəqiq desək, milyardlarla var! Proqram onları daha yaxşı yoxlasın!
  Elizabet başını tərpətdi:
  - Bu, çox ağlabatan fikirdir. Baxmayaraq ki, proqram ən inkişaf etmiş olsa belə, gözünüzü əvəz edə bilməz.
  Ekaterina qeyd etdi:
  - Hər şeydə insanları əvəz edən robotlardır. Amma onlar hələ ixtira etməyi öyrənməyiblər.
  Euphrosyne ciddi şəkildə dedi:
  - Amma öyrənsən, bioloji sivilizasiyanın sonu olacaq.
  Qızlar Hypernet-də hiperplazmatik formada axtarış sistemi proqramını işə saldılar. Və smartfonların və digər cihazların telefonlarını dinləməyə başladıq.
  Yelena ən azı onlarla daha çox belə proqramı işə salmağı və həmçinin nanobotları sınaqdan keçirməyi təklif etdi.
  İdeya ən axmaq deyildi. Döyüşçülər virtual məkanı daramağa başladılar. Və digər növlər.
  Elena günahkarın kim ola biləcəyini düşündü. Ola bilsin ki, bu Ulduz gəmisini hazırlayan adam oğurluqda hansısa şəkildə iştirak edib. Və nə? Ola bilsin ki, nədənsə başqa qalaktikalara uçmaq istəyi olub, ya da dizaynerin qısqanclığı və paxıllığı var idi.
  Yeri gəlmişkən, bunun üzərində kimin işlədiyi barədə məlumatları yoxlamaq lazımdır.
  Qız skaneri işə saldı və məlumatları dinləməyə başladı. İndiyə qədər hər şey göstərdi ki, həqiqətən də qaçırma görünməz və konkret izlər olmadan olub.
  Bu qalaktikalararası raketin bir neçə onlarla dizaynı var idi. Bunların təxminən beşdə biri kişilərdir. Onlar hələ də qadınlardan daha çox riyaziyyat və mühəndisliyə meyllidirlər. Onların elm adamları arasında faizi həyatdakından qat-qat yüksəkdir. Böyük alimlər arasında isə daha yüksəkdir.
  Buna görə də qadınlar kişilərin yoxa çıxmasından narahatdırlar. Yataqda onları biorobot və ya vibrator əvəz edəcək, lakin robotlar elmdə hələ güclü deyil. Oyunlar hələ də icad edilə bilməzsə və ya kiçik bir şey. Ancaq insanlar ciddi kəşflər edirlər.
  Yelena fikirlərini təxmin edərək dedi:
  - Hərdən peşman oluram ki, kişi doğulmamışam!
  Elizabet güldü və cavab verdi:
  - Bəli, mən də. Mənim milyonlarla övladım ola bilərdi. Və bu yeni, üstün bir yarış olardı.
  Ketrin çılpaq barmaqları ilə bir sikkə atdı və onu tutdu. Və sonra o, uçuşda bir milçəyi yıxaraq yenidən atdı. Bundan sonra o, tweet atdı:
  - Əgər sərçə yaxındırsa,
  Silahı nişan alırıq...
  Milçək varsa, milçəyi vur,
  Onu silah gücünə aparın!
  Elena nifrətlə xoruldadı:
  - Toplarla sərçələri vurmaq çox israfçılıqdır!
  Euphrosyne başını tərpətdi:
  "Və filə qranul vurmağın mənası yoxdur!"
  Qızlar onu götürüb oxudular:
  Tək olanda pisdir, snob kimi
  Sən təksən, düşmənlərin isə legiondur...
  Hətta fili böcək yeyə bilər,
  Bir milyondan çox bedbug varsa!
  Beləliklə, qızlar Hypernet-də daha bir neçə axtarış proqramı işə saldılar. Və olduqca maraqlı idi.
  Bundan sonra onlar Aydan uzaqlara uçdular. Biz planetə kosmosdan baxdıq.
  Əksəriyyəti artıq tikilib. Və inanılmaz, gözəl ağaclar böyüdü. Və ağaclarda böyük, çox rəngli qönçələr var. Ümumiyyətlə qadınlar parlaq və rənglərlə dolu olanda çiçəkləri sevirlər. Bəzi qönçələrdə ləçəklərin öz fərdi naxışı var idi.
  Elena ləzzətlə oxudu:
  - Ay planeti necə də gözəldir,
  İncilər, yaqut tacları kimi...
  Bizi qızlar küncdə sıxmayın
  Biz belə güclü döyüşçülərik!
  Qırmızı saçlı kraliça isə vakuumda zirvə kimi fırlandı. Qızların planetlər arasında uçmağa imkan verən xüsusi kostyumları var idi. Bundan əlavə, mutantlar qorunmadan kosmosda və vakuumda olmaqdan qorxmurdular.
  Onlar adi insanlar deyil.
  Yelena yadına düşdü ki, əvvəlcə onun ayaqlarının çılpaq altını yağla necə yağladılar, sonra isə çılpaq dabanlarını manqal ilə qızarddılar. Nə qədər ağrılıdır. Qışqırmamaq üçün özünü səhrada ayaqyalın mübarizə apardığını təsəvvür etdi. Və, məsələn, Mürtəd Julianı xilas edir.
  Həqiqətən, Julian yetmiş il yaşasaydı, xristianlıq əbədi olaraq yox ola bilərdi. Üstəlik, bu inanc paradoksaldır. Çarmıxda çarmıxa çəkilmiş bədbəxt insanı Uca Allah hesab edin.
  Tərəqqi inkişaf etdikcə insanların böyük əksəriyyəti insanı əsas Tanrı hesab etməyə başladı. Necə ki, kainatdakı insanlar Məsihdir.
  Və zaman gələcək, zamanın sirri də açılacaq. Və sonra ölülər diriləcək.
  Elena fit çaldı. İkinci Dünya Müharibəsi zamanı sevgilisi var idi və onu çox sevirdi. Bu, sonsuza qədər davam edən güclü bir sevgi idi. Və Reyxstaqı basqın edərkən öldü. Bu, əlbəttə ki, ayıbdır.
  Yelena onu diriltməyi xəyal edirdi. O zaman, həqiqətən, mutant qız mütləq sevinc və xoşbəxtlik tapacaq.
  Amma elm hələ bu həddə çatmayıb. Amma iki min il keçəcək, sonra ölüləri diriltmək mümkün olacaq.
  İndi, məsələn, bütün qızlar və oğlanlar həmişə gəncdirlər. Gənclər hətta çox cavanlaşırlar. Amma bir zamanlar saqqal hörmət əmr edirdi.
  Elena skanerə baxdı. Proqram ümumi məlumat verdi. Siz hələ də hər şeyi görməyəcək və həzm etməyəcəksiniz.
  O qədər məlumat var ki, başınız fırlanır.
  Elizabeth qeyd etdi:
  - Heç nə əldə etməmişik!
  Yekaterina gülümsədi:
  - Bunlar bizim indiyə qədər rastlaşdığımız ən texnoloji cəhətdən inkişaf etmiş cinayətkarlardır. Və çox sürətli nəticələrə etibar etməməlisiniz!
  Efrosin qışqırdı:
  - Nə qədər sakit getsən, bir o qədər irəli gedəcəksən.
  Elena təklif etdi:
  - Ya da bəlkə Yerə uçaq. Gəlin əvvəlcə qalaktikalararası raketin baş konstruktoru Vişu Aranı dindirək. Görünür, çox yaraşıqlı kişidir.
  Elizabet çiyinlərini çəkdi:
  "Bunun bizə nə verəcəyini bilmirəm, amma Vişanı dindirmək zərər verməyəcək." Bizə ən azı ən kiçik bir ipucu lazımdır!
  Elena tweet etdi:
  - Dindirmə zamanı pis kişi soruşdu:
  Məni vuran oğlan kimdir...
  O, maili cavab verir,
  Dindirməyə nə əmr etdi -
  Səni şeytan özü aşağı saldı, əsas oğul özü!
  Qızlar yenə güldülər.
  Qızlar Yerə uçdular. Planet gözəl idi və eyni zamanda onun ətrafında çoxlu şeylər uçurdu. Ultra cazibə mühərrikləri olan skafandr geyinmiş qızlar da var idi. Onlar mutantların yanına uçdular və bu və ya digər məhsulu almağı təklif etdilər.
  Eyni zamanda onlar belə şüarlar səsləndirdilər:
  Yerin üstündə göy qaşqabağını bürüyüb,
  Hər kəs həddi aşmaqdan qorxur...
  Bir oğlan bir qızı öpür -
  Qiyməti artırmağı xahiş edir!
  Yelena onu götürdü və çılpaq ayaq barmaqlarını sıxaraq qıza böyük, ölümcül pulsarı buraxdı. Uçdu və gözəli vurdu. O, qığılcımlara büründü, fırlandı və oxudu:
  - Yerin nəbzi həyəcanla ulduzlar arasında döyünür,
  Əkin sahələri büllur şehlə suvarıldı...
  Bütün insanlar, indi bir ailəni tanıyır,
  Onlar xoşbəxt xoşbəxtlik, əbədi sülh içində yaşayırlar!
  Yelena isə saf mirvarinin çox parlaq və ecazkar təbəssümü ilə gülümsədi.
  Catherine cavab olaraq mahnı oxudu:
  Sizə xoşbəxtlik arzulayırıq,
  Bu böyük dünyada xoşbəxtlik...
  Səhər günəşi kimi
  Qoy evə girsin!
  Qızlar onun əlini yelləyib etiraz etdilər:
  - Evə deyil, bütün kainata!
  Elena oxudu:
  - Kainat inanılmaz sürprizlərlə doludur,
  O, sehrli və qeyri-adi...
  Ulduzlar indi yerdən bir daş atımıdır, əlinlə say,
  Beləliklə, döyüşdə bir oğlan olun, sevgidə sərt olun!
  Və qızlar xorla oxudular:
  Sərin oğlan olun!
  Sərin oğlan olun!
  Tezliklə saqqal alın!
  Sərin oğlan olun!
  Sərin oğlan olun!
  Tez bir zamanda ayaqyalın qızla evlən!
  Döyüşçülər, deyilməlidir ki, həqiqətən də görkəmli təbəqədəndirlər. Və nərə çəkib gülməyə başlasalar, bu, əla bir sərinlik olacaq.
  Yer havadan çox təsir edici görünür. Birincisi, Günəşdən başqa onun dörd əlavə işıqlandırması da var. Cənub qütbündə kokos, banan, ananas və bir çox əvvəllər görünməyən meyvələr böyüyür.
  Praktiki olaraq gecə yoxdur - əbədi gün və əbədi yay
  Qadın krallığı əsl cənnətdir. Və hər yerdə çoxlu çiçəklər var, böyük və parlaq. Bir də nə qədər fəvvarələr, heykəllər var. İncə hiperqızıl yarpağı ilə örtülmüş heykəllər xüsusilə gözəldir. O, göy qurşağının bütün rəngləri ilə parıldayır, hiperqızıldır, bu da onu gözəllik baxımından unikal edir.
  Və nə qədər müxtəlif daş-qaş var. Xüsusilə almazlar, bəziləri yaxşı bir ev ölçüsündə və bir neçə korifeyin şüalarında parıldayır.
  Və nə qədər qız var, qaralmış, şokolad çubuğu kimi qarın əzələləri var.
  Sayca min dəfə az olan oğlanlar da çox yaraşıqlıdırlar, adətən şortik geyinirlər.
  Onların da fərqli olduğunu söyləmək lazımdır. Yalnız az sayda insan forma geyinir. Burada isti və əsl cənnətdir.
  Bir çox insanlar Hypernet matrisinə girərək hərdən yoxa çıxırlar. Düz küçələrdə qızlar oğlanları öpüb sığallayırlar. Bəzən robotlarla. Düzdür, hələ açıq ictimai seks həddinə çatmayıb. Ancaq Hypermatrix-də hər şey mümkündür.
  Məsələn, Hypernet-də demək olar ki, istənilən bədəni əldə edə bilərsiniz. Hətta həqiqətən King Kong və ya bir kəpənək olun. Və beyin fərqi hiss etməyəcək.
  Və orada, Hypermatrix oyunlarında döyüşə bilərsiniz. Üstəlik, istədiyiniz kimi. Məsələn, Elena qırmızı məmələrindən lazer şüaları çəkməyi və düşmənlərin bütün alaylarını yandırmağı sevirdi. Xüsusilə orklar.
  Bəli, həqiqi kainatda da orklar var. Yalnız onlar elflərdən daha geri qalırlar, vəhşidirlər və demək olar ki, danışmırlar.
  Ancaq orklar Yer kürəsini necə ziyarət edə bildilər, özləri haqqında əfsanələr buraxdılar, nağıllar verdilər.
  Qədim dövrlərdə elflər sehrli medalyonların köməyi ilə hərəkət edə bilirdilər. Və planetdən planetə keçən xüsusi, güclü sehrlər var idi.
  Amma sonra nədənsə sirr itdi. Deyəsən, onlar çox güclü sehrbazlar idilər, lakin sonra ya degenerasiyaya uğradılar, ya da başqa qalaktikaya köçdülər.
  Yelizabet yenə düşündü:
  - Bunlar sehrbazlar deyilmi? Onların bu kimi qalaktikalararası bir ulduz gəmisini oğurlamaq üçün öz səbəbləri ola bilər!
  Və qız oxudu:
  Gözəllərimiz üçün həyat asan deyil,
  Və bahar yelləncəyi kimi qaçır ...
  Qoy arzumuz gerçəkləşsin,
  Kainatın kənarına uçduq!
  . FƏSİL Љ 3.
  Yerə gedərkən mutant qızlar Hipernetdən pulsuz olmayan ekzotik əşyaları pulla əldə edə biləcəyiniz restoranlardan birində əyləşdilər. Xüsusilə, Yelena tiranozavr və kaktusun hibridinin qanını sifariş etdi. Bundan sonra qızlar onu məmnuniyyətlə uddular.
  Onlar öz şanlı keçmişlərini xatırlayıb böyük həvəslə oxumağa başladılar;
  Biz SSRİ ölkəsinin qızlarıyıq,
  Hansı ki, bütün dünya üçün məşəldir...
  Bilirsiniz, böyüklük nümunəsi göstərək,
  Budur tərənnüm edilmiş qəhrəmanlıqlar!
  
  Qızlar qırmızı bayraq altında doğuldu,
  Ayaqyalın şaxtada qaçırlar...
  Qızlar və oğullar Rusiya üçün döyüşür,
  Bəzən gəlin oğlana gül verir!
  
  Kainatın üzərində qırmızı bayraq olacaq,
  Məşəl alovu kimi parıldayın...
  Axı, qəhrəman, yelləncəklərimizi bil,
  Və bannerimiz qırmızı kimi parıldayır!
  
  İnanma, lənətə gəlmiş faşist keçməyəcək,
  Və rus ruhu heç vaxt sönməyəcək...
  Qələbələr sonsuz hesab açacaq,
  Gəlin hər kəsə salam və salam deyək!
  
  Rusiya gözəl ölkədir,
  Xalqlara kommunizm verdin...
  Allah tərəfindən sonsuza qədər səxavətlə verilmiş,
  Vətən üçün, xoşbəxtlik və azadlıq üçün!
  
  Düşmən Vətəni məğlub edə bilməyəcək,
  Və nə qədər qəddar və məkrli olsa da...
  Yenilməz rus ayımız,
  Rus əsgəri qələbəsinə görə çox şərəflidir!
  
  Gözəl sovet ölkəsi,
  İçindəki qızlar gözəl olduqları ilə fəxr edirlər...
  O, bizə doğuşdan əbədi olaraq verildi,
  Biz komsomolçular isə ədalətli olaq!
  
  Biz Moskvanın kənarında döyüşürük,
  Çovğun, qar yağışı, qızlar isə ayaqyalın...
  Biz Vətənimizi şeytana təslim etməyəcəyik,
  dərnəklərimiz belə dəqiq atır!
  
  Qızlar qəzəb içində döyüşməyə can atırlar,
  Çılpaq dabanla isə partlayış paketi atırlar...
  Faşist, sadəcə gözəl görünür,
  Əslində, yalnız pis Qabil!
  
  Düşmənlər qızları məğlub edə bilməz,
  Onlar elə bir ulduzun altında doğulublar...
  Yenilməz canavarımız ayıdır,
  Kim Vətəni həyat yoldaşı etdi!
  
  Biz rus qızları yaxşıyıq
  İşgəncədən, şaxtadan qorxmuruq...
  Biz dəf edəcəyik, pis qoşunun hücumuna inanırıq,
  Düşmən dozadan dəli olacaq!
  
  Düşməni Moskvadan uzaqlaşdıra bildilər,
  Baxmayaraq ki, o, böyük güclə doludur...
  Biz qızlar özümüzlə fəxr edirik
  Rəqiblərin hamısı məzarlarında yox olacaq!
  
  İnanmayın, düşmənlər Rusiyanı məğlub edə bilməz,
  Çünki hər cəngavər uşaq bezindən gəlir...
  Ovçu yəqin ki, oyuna çevrilib,
  Və düşmən hələ uşaqdır!
  
  Ancaq rus ruhu, böyük, ruha inanır,
  Bilirsiniz, onun içində elə gizli güclər var...
  Düşmən tamamilə darmadağın olacaq,
  Axı cəngavərlər döyüşdə yenilməzdir!
  
  Şübhələrinizi kənara qoyun, qızlar,
  Biz dünyanın ən cəsurlarıyıq...
  Gəlin şeytanın qoşunlarını cəhənnəmə ataq,
  Gəlin bütün düşmənləri tualetdə islataq!
  
  Müqəddəs müharibə bitəcək
  Sülh və səhər planetə gələcək...
  O, əbədi olaraq günəşlədir, bunu bil,
  Yay əbədi olaraq alovlansın!
  
  Və kommunizm izzətdə əbədi,
  Lenin və böyük Stalin bizimlədir...
  Qanlı kinoda ancaq indi faşizm var,
  Və bizim iradəmiz poladdan güclü inanmaqdır!
  
  Mənim Rusiyam əsrlər boyu hökm sürür,
  Və bütün kainata xoşbəxtlik bəxş etdi...
  Sənə polad yumruq gücü lazımdır,
  Və cəsarətli, lakin ağlabatan bir şəkildə!
  Qızlar böyük həvəs və hisslə mahnı oxudular. Amma bundan sonra reallığa qayıtmalı oldum. Ağıllı və parlaq, sözün hərfi mənasında, başlarınızı gərginləşdirin. Əslində, onlar nə etməli və cinayətkarları necə tapmalıdırlar.
  Məlumat böyük miqdarda amansızcasına yığılmışdır. Və nəyisə təcrid etmək lazım idi. Amma indiyə qədər heç bir aparıcı olmayıb.
  Mutant qızlar daha çox qan içdilər. Sonra Hypernet-ə qayıtdıq. Ancaq burada çox qarışıq var. Bu, iyirmi birinci əsrin İnterneti deyil, burada istədiyiniz hər şeyi, hətta kitablar arasında da tapa bilməzsiniz. Və bu, termokvark birləşməsinin enerjisi və artıq ilk termopreon emitentləri olan bütöv bir virtual enerjidir. Və burada artıq çox gözəl şeylər var.
  Həm də təkcə dünyəvi deyil. İnsanlar üçün hələ də əlçatmaz olan digər qalaktikalardan nüfuz edən bir şey var.
  Elena qışqırdı:
  - Bunun kimi! İnsanlara niyə baş verildiyi də aydın deyil? Yəqin ki, yalnız əzab üçün!
  Ketrin həyəcanla oxudu:
  - İnsanlara baş niyə lazımdır?
  Çatlayır, olur...
  Başları ilə odun doğramazlar,
  Dırnaqları unutma!
  Euphrosyne qaldırdı:
  Ən azından bəziləri üçün boşdur,
  Başqaları onu aldadır...
  Ancaq hər kəsi görmək asan deyil,
  Onu itirmək istəmir!
  Elizabet qəzəblə ayağını möhürlədi və hönkürdü:
  - Bunlar uşaq mahnılarıdır! Daha yaxşı edək, qızlar, daha şən, güclü və ifadəli bir şey oxuyaq. Əks halda, həqiqətən, toplarımız tezliklə rulonların arxasına keçəcək!
  Onlar mutant döyüşçülər və eyni zamanda, heç sevmədikləri, xüsusən də başları ilə işləyən müstəntiqlər idi. Zəhmət olmasa, çılpaq dabanınızı burnunuza aparın. Amma başını işlət - Allah eləməsin!
  Buna baxmayaraq, yaxşı oxuyurlar - boğazları sağlamdır, mahnıları isə ruhlandırıcıdır;
  Oynayarkən komsomola girdim,
  Gözəl yuxu qız...
  Düşündüm ki, dünya əbədi olacaq May,
  Hər gün baharın doğuşudur!
  
  Amma nədənsə alınmadı,
  Nədənsə aşiq ola bilmirəm...
  Yaxşı, uşaqlar, mənə deyin, zəhmət olmasa,
  Həyat çox güclü avardır!
  
  Birdən müharibə birdən gurladı,
  Və ölüm qasırğası qopdu...
  Qızlarımın güclü bədəni var,
  Dərhal özünüzü hücuma məruz qoya bilərsiniz!
  
  İnanın, imtina etmək istəmirəm,
  Vətən uğrunda sona qədər vuruşun...
  Qumbaraları güclü bir çantada daşıyırıq,
  Stalin ürəklərdə atasını əvəz etdi!
  
  Rusiyanın böyük döyüşçüləri.
  Biz sülhü və asayişi qoruya bilərik...
  Göyün ulduzları məxməri suladı,
  Və ovçu oyuna çevrildi!
  
  Mən, ayaqyalın qız, döyüşürəm
  Sınaq və sevgi ilə dolu...
  Olacaq, mən bu cənnətdə bir yer bilirəm,
  Xoşbəxtliyi qan üzərində qura bilməzsən!
  
  Böyük Vətən döyüşçüləri,
  Biz Moskva yaxınlığında möhkəm vuruşacağıq...
  Və sonra kommunizm dövründə xəyal,
  Şeytanla yeraltı dünyasına qarşı!
  
  Cəsur rus oğlanları,
  Onlar sona qədər vicdanla mübarizə aparsınlar...
  Pulemyotla vururlar,
  Əgər sizə qızıl tac lazımdırsa!
  
  Bir güllə belə bizi dayandıra bilməz
  Böyük Allah İsa dirildi...
  Yırtıcı əjdahanın günləri bitdi,
  Göydən daha da parlaq oldu!
  
  Mən səni sevirəm, əziz Lada,
  Ən yüksək Tanrı Svarog şöhrət içində olacaq ...
  Rusiya üçün döyüşmək lazımdır,
  Ən yaxşı Ağ Tanrı bizimlədir!
  
  Rusları diz çökdürməyin,
  İnanın ki, bizim ətimiz cilovlana bilməz...
  Stalin və böyük Lenin bizimlədir,
  Siz də bu imtahandan keçməlisiniz!
  
  Vətən dərdi bizim də ürəyimizdədir,
  Biz onun böyüklüyünə inanırıq...
  Kosmosun qapısını tez açırıq,
  Çox şirin bir həyat olacaq!
  
  Ayaqyalın gözəl qızlarıq,
  Qar yığınlarının arasından elə sürətlə qaçırıq...
  Bizə bu acı araq lazım deyil,
  Keruv qanadlarını açır!
  
  Biz qızlar Vətən üçün ayağa qalxacağıq,
  Və biz pis Krautlara cavab verəcəyik, yox,
  Cəhənnəm Qabil məhv olacaq,
  Xilaskar Məsihə salam!
  
  Bir dövr olacaq - daha yaxşı ola bilməz,
  Ölülər əbədi olaraq diriləcək...
  Kainat əsl cənnət olacaq,
  Hər kəsin arzusu gerçəkləşəcək!
  Qızlar böyük həvəslə mahnı oxudular. Və onların səsləri çox parlaq və eyni zamanda güclüdür.
  Bundan sonra onlar restoranı tərk edərək Yerə uçublar. Əla rəy verdilər. Burada, xüsusən də Moskvada. Kreml görünür - çox böyük. Divarların hündürlüyü on kilometr, qüllələrin hündürlüyü on beş-on yeddi kilometrdir. Bəli, burada görmək üçün bir şey var. Kremlin özü geniş idi ki, onun içində bütöv bir metropoliya yarandı. Və bu çox təsir edici bir mənzərədir. Qüllələrdə ulduzların əvəzinə hiperqızıldan hazırlanmış müxtəlif bürc əlamətləri var.
  Təbii ki, keçmiş Moskva adı artıq işlədilmir. Nyu Rus-York adlanır. Belə müasir bir ad. Və təbii ki, Rusiya uzaq keçmişdə qalır. İndi Yer kürəsində qalaktikanın çox hissəsini əhatə edən tək bir imperiya var.
  Və həyat belə gözəldir. Və yüngül sarafanlar nə qədər gözəl qızlar. Nə qədər gözəldir - o qədər yarıçılpaq, əzələli qadın bədənləri.
  Yer üzündə uzaq gələcəkdə sadəcə Cənnət var. Və ədalətli cinsin krallığı. Qız aclığı olan kişilər Edeni yəqin ki, belə təsəvvür edirlər. Bu dünyada özlərini yaxşı hiss edirlər.
  Qadınların özləri oğlanlara baxdıqları və onlar üçün mübarizə apardıqları gözəl bir nağıl. Kişilərin bir çox qızları qane etmək üçün gərginləşməyə məcbur olduğu bir dünya. Bu, onlar üçün yaxşıdır və eyni zamanda, asan deyil.
  Bəzi qızlar isə hündürdaban ayaqqabı geyinirlər. Baxmayaraq ki, onlar ayaq üçün rahat deyillər. Amma dəbli və gözəldir. Ayaqqabıların özləri zərif formasını gizlətmədən möhkəm almaz parçasından hazırlana bilər.
  Bəzi qızlar özlərinə o qədər zərgərlik taxırlar ki, onların dadı pisdir.
  İnsanların yaxşı əzələləri var. Ancaq adətən həcmlər rahatlıq və gözəllik üçün kiçikdir, lakin relyef əladır. Gənc kişilər gənclərə çox bənzəyir, o cümlədən onların arasında demək olar ki, heç bir iri bədən görünmür və dəriləri hamar, təmiz, cilalıdır. Doğrudan da, kişilər uşaqlaşmışlar.
  Baxmayaraq ki, xoşbəxtlikdən, hələ hər şey deyil. Onların arasında ilk qalaktikalararası ulduz gəmisini hazırlayan qrupa rəhbərlik edən Vişi kimilər də var. Və onunla danışmaq maraqlı idi. Demək olar ki, bütün kişilərə bənzəsə belə. Ola bilsin ki, alın standart kişilərdən bir qədər yüksək və daha genişdir.
  Ümumiyyətlə, insanlar boşluqdan axmaq olurlar. Testlərə əsasən oxuyurlar, demək olar ki, hər zaman əylənir və həzz alırlar. Yaxşı, məşhur cizgi filmindəki kimi: "Mən istəmirəm." Bəli, belə gözəl bir dünya çıxdı. Orada insanlar üçün çox az problemlər var. Xüsusilə kişilər üçün yaxşıdır, çünki qadınlar onlara kiçik uşaqlar kimi baxırlar.
  Kişilər arasında intellektual nəhənglərin sağ qalması da bir möcüzədir.
  Qızlar isə Vişini yerində tapmadılar. Məlum olub ki, o, artıq Yer kürəsini tərk edib. Amma iki deputat qaldı: general rütbəli qızlar.
  Elena qeyd etdi:
  - Dişilər artıq məni xəstələndirirlər! Burada kişi çatışmazlığı aydındır!
  Ketrin güldü:
  - Bəs koloniyada?
  Elena qışqırdı:
  - Koloniyada kişilərdən ibarət mühafizəçilər də var, tərbiyəçilər də. Qız olanda isə onlara ehtiyacınız yoxdur. İki min ildən artıqdır ki, buradayıq. Yer planetində bizdən yaşlı heç kim yoxdur.
  Euphrosyne başını tərpətdi:
  - Çar dövrünü indi də xatırlayıram. Bəli, biz həqiqətən çox təcrübə keçmiş və çox cəhd etmiş qızlarıq. Amma əsl kişilər degenerasiyaya uğrayıblar. Yalnız əbədi gənclər qaldı. Bir kişinin çəhrayı yanaqlarında bir dənə də tükü olmayan qız sifəti olması hətta iyrəncdir. Və heç kim, ola bilsin ki, gigolo biorobotundan başqa, səni küləşlə vurmayacaq!
  Elizabet başını tərpətdi:
  - Bəli, bu dünyada asan deyil. Amma əksinə olsaydı nə olardı? Bir qadına min kişi düşəndə.
  Yelena dodaqlarını yaladı:
  - Bəs mənim kimi bir qadın belə bir dünyadan çox xoşbəxt olardı!
  Efrosinya qeyd etdi:
  - Amma kişilər üçün qorxulu olardı! Və nə qədər döyüş olacaqdı. Yenə də biz qadınlar kişilərin mübarizəsində nadir hallarda yumruqdan istifadə edirik. Və bu kabus dünyası olardı!
  Ketrin oxudu:
  -Qızlar fərqlidir
  Ağ, qara, qırmızı...
  Ancaq hər kəs bir oğlan sevgisini sevir,
  Gözəl qadınlar kişiləri sevir!
  Elizabeth təklif etdi:
  - Şanlı keçmişimizdən başqa nəsə oxuyaq. Əlbəttə ki, güclü cinsin kifayət qədər həqiqi, cəsarətli nümayəndələri var idi!
  Elena başını tərpətdi:
  - Oxumaq yaxşı fikirdir! Baxmayaraq ki, bir müdrik atalar sözü, daha doğrusu belə bir deyim var: ölənə qədər oxuma! Yaxud oxumaq istəyirsənsə, fırlanmağı bil!
  Və döyüşçü-müstəntiqlər oxumağa başladılar;
  Gözəllər ayaqyalın hücum edir,
  Belə gözəl qızlar qaçır...
  Fritz-i yumruqla vurmaq lazımdırsa,
  Yoxsa onu avtomatla vuracaqlar!
  
  Qızlar şübhə edə bilməzlər
  Nasistləri ölü basdıracaqlar...
  Onu ayaqlarından bərk təpiklə vuracaqlar,
  Və haradasa canavarlar ətyeyən şəkildə ulayırlar!
  
  Rusiya, bu əsgərlər üçün bir sözdür,
  Nə vaxt, inanın ki, daha da sərinləşməyəcək...
  Bəzən vəziyyət acınacaqlı olsa da,
  Pis qara Qabilin qalib gəldiyi yerdə!
  
  İnanmayın, komsomolçular qaçmır,
  Əgər qaçarlarsa, yalnız hücum etmək üçün...
  Və bütün nasistlər bir anda öldürüləcək,
  Və Fuhrer doğrama blokuna qaldırılacaq!
  
  Rusiya, bu mənim vətənimdir,
  O, parlaqdır, sadəcə gözəldir ...
  Kim qorxaq olsa, bir rubl belə dəyməz,
  Və bilirsiniz, döyüşçü ilə mübahisə etmək təhlükəlidir!
  
  Ancaq bilin ki, faşistləri məğlub edəcəyik,
  Şər taxtda hökm sürməyəcək...
  Üstümüzdə qızıl qanadlı keruv,
  Və tacda böyüklüklə Allah Svarog!
  
  Kim qorxaqdır, inan mənə, zəif quldur,
  Onun taleyi birdir - təhqirlərə dözmək...
  Bu gün mexanik, sabah usta,
  Özünüz də başqalarının kürəyini döyə bilərsiniz!
  
  Qızların gücü var, sadəcə bir vulkan,
  Bəzən dağları güclü şəkildə yıxır...
  Müharibə pis qasırğa ilə gedir,
  Və ölüm açıq şəkildə insan övladını biçir!
  
  Sizə səmimi deyirəm, cəngavərlər,
  Biz ruslar bir olanda güclüyük...
  Çəngəl və bıçağınızla getmək üçün qəlyanaltı lazımdır,
  Biz döyüşlərdə yenilməz cəngavərlərik!
  
  Rəbb Məsihə imanımız nədir?
  Baxmayaraq ki, biz də Ladaya hörmət edirik...
  Yoldaş Stalin atamız kimidir,
  Və cənnət kommunizm yeri olacaq!
  
  Bir zamanlar ölən kəs diriləcək
  Və biz daha gözəl, daha müdrik olacağıq...
  Və kişi, əlbəttə ki, çox qürurludur,
  Baxmayaraq ki, bəzən boş-boş danışır!
  
  Sevgidə Vətənimiz ulduz kimidir,
  İnanın heç vaxt sönməyəcək...
  Böyük bir arzu gerçəkləşəcək
  Bütün kainatda sülh və xoşbəxtlik olacaq!
  
  Mən Mariyanı sevirəm, Ladaya müqəddəs şəkildə hörmət edirəm,
  Svaroq gözəldir, Perun isə gözəldir...
  Mən İsanı və Stalini sevirəm,
  İkonların müqəddəs üzləri mənim üçün əzizdir!
  
  Əsl cənnət nə vaxt olacaq?
  İnanın bütün ümidləriniz gerçəkləşəcək...
  Qəlbini Vətənə ver,
  Hər şey yaxşı olacaq, əvvəlkindən daha güclü olacaq!
  Belə bir mahnıdan sonra əhval-ruhiyyə böyüklük, hətta iki sıra ilə yüksəlir. Qızlar nəhayət qüllələrdən birinə uçdular. Qərara gəldik ki, deputatlarla danışaq. Vişi, son məlumatlara görə, Sirius planetlərindən birinə uçduğundan. Və bu, planetlər arasında deyil, ulduzlar arasında uçuşdur. Məsafələr daha böyükdür və siz bir ulduz gəmisinə minməli olacaqsınız. Artıq belə uça bilməzsən.
  Mutant qızlar həmişəki kimi ayaqyalın içəri girdilər. Yaxşı, bununla heç kimi görməyəcəksiniz. Burada demək olar ki, hamı belədir.
  Amma qadın alimlər daha təsirli geyinirlər. Onların qısa ətəkləri var idi, gövdələri isə çılpaq idi, lakin zinət əşyaları ilə o qədər qalın asılmışdı ki, bir dənə də olsun çılpaq dəri parçası görünmürdü. Və burada hər şey çox gözəldir. Ayaqları isə qiymətli hündürdaban ayaqqabılardadır. Və bu, deməliyəm ki, çox gözəldir.
  Elizabet əlini onlara uzatdı, yumşaq bir şəkildə silkələdi və soruşdu:
  - Bu adam oğurluğu haqqında nə düşünürsünüz?
  Sağ əli olan alim qız belə cavab verdi:
  - Hər şeyi düşünə bilərsən! Amma biz elm adamlarıyıq və faktlarla işləməyə öyrəşmişik. Və faktlar deyir ki, bu, texnoloji cəhətdən çox inkişaf etmiş birisidir. Və burada düşmənin çox ağıllı və zəkaya sahib olması ilə mübahisə edə bilməzsiniz!
  Elena susdu:
  - Bu başqa qalaktikadan gələn ağıldır?
  Sol əlli alim qız qeyd etdi:
  - Nəzəri olaraq, hətta başqa kainatdan gələn ağıl da ola bilər. Kainatımızdan kənarda da kainatlar var. Kainatımızda cəmi yüz sekstilyon ulduz var. Və diametri təxminən iyirmi ilə iyirmi beş işıq ili arasındadır. Bu o deməkdir ki, ondan kənarda başqa kainatlar var. Və biz onları ziyarət edə bilərik. Sübut olunub ki, fotonun sürətindən yüksək sürətlə uçmaq mümkündür. Daha doğrusu, təcrübə bunu göstərdi. Bu o deməkdir ki, siz bir fotondan on trilyon dəfə sürətli olan qravitondan daha sürətli uça bilərsiniz. - Qız hündür dabanına möhür vurub əlavə etdi. - Artıq ultragravitonlar və ultrafotonlar var. Ultrafoton termokvark reaksiyası nəticəsində əldə edilmişdir. Termopreon reaksiyası hiperfotona yol aça bilər, daha doğrusu, artıq onu açıb. Hiperqraviton görünəndə isə ulduz gəmiləri belə sürət əldə edəcəklər...
  Ketrin başını tərpətdi:
  - Çox gözəl olacaq! Və çox sərin!
  Yelena aqressiv şəkildə hönkürdü:
  - Xəyal qurmaq zərərli deyil! Təcrübə orada bizə nə verəcək?
  Sağ əlli alim qız qeyd etdi:
  - Burada hiperqravitonlardan istifadə edilmiş ola bilər. Onlar bu ölçüdə və gücdə olan bir ulduz gəmisini demək olar ki, fərq etmədən oğurlaya və onu yox edə bilərdilər. Bu o deməkdir ki, daha güclü bipreon sintezi iştirak edə bilər! Və bu, bir qram maddədən günəşdən daha böyük bir fövqəlnovanın partlaması ilə müqayisə edilə bilən enerji verəcək sintezin nəzəri imkanını göstərir!
  Euphrosyne fit çaldı və qeyd etdi:
  - Belə enerjidən yaradıcı məqsədlər üçün istifadə etməmək çox qəddar və axmaqlıq olardı!
  Elena soruşdu:
  - Bəs siz insanları diriltməyi nə vaxt öyrənəcəksiniz?
  Sol əlli alim qız təbəssümlə cavab verdi:
  - Biz bu profilə uyğun işləmirik. Amma düşünürəm ki, biz bunu da tezliklə öyrənəcəyik. Çoxlu boş planetlərimiz var. Və bir çox planetlər hələ də ulduzlardan istifadə etməklə edilə bilər. Təkcə qalaktikamızda milyonlarla planet var. Həm də onları planetlərin olmadığı ulduzlar üçün də edə bilərsiniz. Elə isə... Ata minməyin, qızlar! Vaxt gələcək və siz də Napoleonla nəinki virtual oyunda ünsiyyət quracaqsınız!
  Euphrosyne güldü və cavab verdi:
  - Elmə şöhrət, bizə şöhrət,
  Düşmənlərinin qorxusu ilə döyüşəcək!
  Elizabeth qeyd etdi:
  - Bu, əlbəttə ki, gözəldir! Amma indiyə qədər heç nəyə nail olmamışıq. Uşaqlıq qoxusundan başqa.
  Sağ əli alim soruşdu:
  - Kimin uşaqlığı?
  Elena güldü:
  - Buradakı sensasiyalar çox qeyri-müəyyəndir!
  Sol əli alim qız soruşdu:
  - Bəs sən özün, nə vaxt doğulmusan? Cizgi filmlərində sizi İkinci Dünya Müharibəsində göstərirlər!
  Elizabet başını tərpətdi:
  - Bu, mübaliğə deyil! Biz əslində o uzaq keçmişdən gəlmişik.
  Sağ əli olan alim qız soruşdu:
  - Yer elminin qocalığı fəth etdiyi dövrə qədər necə yaşaya bildiniz?
  Elena gülümsədi və cavab verdi:
  - Biz tamamilə bu dünyadan deyilik... Mutasiyaya uğramışıq. Daha doğrusu, bizi fövqəlbəşər edən bir sıra mutasiyalar.
  Sol əlin alimi qız oxudu:
  -Bizim dünyamızda mümkün olmayan hər şey mümkündür,
  Bəs niyə, hər şey həmişə yalnız efirdədir!
  Elizabeth qeyd etdi:
  - İki min ildən çox yaşamışıq. Açığı, psixika üçün çətindir. Çoxlu xatirələr. Və yorucudur.
  Sağ əli olan alim qız təklif etdi:
  - Bəzi xatirələrinizi silin. Və özünüzü daha yaxşı hiss edəcəksiniz.
  Elena etiraz etdi:
  - Yox! Nasistlər çılpaq dabanlarımı necə qızarddılar, mən onları yumaq istəmirəm. Xüsusilə bizi nəyin gücləndirdiyi haqqında!
  Solaxay alim qız qeyd etdi:
  - On min yaşa çatanda yaddaşınızın bir hissəsini silməli olacaqsınız, əks halda həddindən artıq yüklənmə olacaq. Baxmayaraq ki, çox şey xatırlamaq lazım deyil.
  Elena oxudu:
  Yaddaşım nə oldu?
  Yer üzündə baş verən hər şeyi xatırlayıram ...
  Pislik gedəcək, inan mənə, kürsüdən,
  Biz də qismətdən pay alacağıq!
  Qız qırmızı saçlarına çox yaraşan mirvari gülüşünü gülümsədi.
  Elizabeth qeyd etdi:
  - Düşünürəm ki, bu zamana qədər psixikanı, yaddaşı, beyni daha mükəmməl edəcək bir şey icad edəcəklər. Üstəlik, məncə, beynimiz artıq adi insanlarınkından daha böyük həcmlərə tab gətirə bilir, axı biz mutantıq!
  Euphrosyne tweet etdi:
  İnanın, biz hər şeyi edə bilərik
  Dənizi belə üzmək...
  Əgər mumiya alovlanırsa,
  Və ovçu oyuna çevrildi!
  Sağ əlli alim qız qeyd etdi:
  - Allaha inandığınız vaxt olubmu?
  Elena əminliklə cavab verdi:
  - Şəxsən mən buna heç vaxt inanmadım! Çünki o, pioner idi... Koloniyada da bizə çox gözəl başa salırdılar ki, onlar necə inancla pul qazanır, siyasət aparırlar, Allahdan istifadə edirlər, istismarçı siniflər necə də quldurdur!
  Euphrosyne başını tərpətdi:
  - Bəli, biz ateist kimi tərbiyə olunmuşuq. Və eyni zamanda dua etmək istədiyim anlar oldu. Amma biz bunu özümüzdən uzaqlaşdırdıq.
  Ketrin başını tərpətdi:
  - Allaha güvən, amma özün səhv etmə!
  . 4-cü FƏSİL.
  Solaxay alim qız başını tərpətdi və birdən dedi:
  - Ola bilsin ki, bizim kainatımızın ağıllı yaradıcısı, yaxud yaradıcıları var. Bəzi araşdırma sübutları bunu göstərir.
  Yelena zümrüd gözlərini açdı və fit çalaraq soruşdu:
  - Belə maraqlı nəticə haradan gəldi?
  Sağ əli olan alim qız belə cavab verdi:
  - Çox sadə, hətta elementar. Əslində, insanlar da daxil olmaqla, belə mürəkkəb üzvi maddələr qeyri-üzvi maddələrdən necə yarana bilərdi? Həyat sadəcə olaraq molekullardan və atomlardan yarana bilməz! Bu o deməkdir ki, əvvəlcə ağlabatan və konsolidasiya edən bir şey var. Məsələn, elə bir inkişaf səviyyəsinə çatan hər hansı bir super sivilizasiya bizim sivilizasiyamızı yaratdı.
  Elizabeth məntiqlə etiraz etdi:
  - Əgər belədirsə, bizi yaradan fövqəlsivilizasiyanı hansı supersivilizasiya yaradıb? Ağ öküz haqqında nağıldakı kimi olacaq!
  Solaxay alim qız qeyd etdi:
  - Qədim zamanlarda bu problem sadəcə olaraq həll edilirdi. Allah var idi və O, həmişə mövcud idi! Və beləliklə, anlaşılmaz bir sirr. Niyə daha əvvəl yaratmaması da sirr olaraq qalır, xüsusən də vaxtın olmadığı bir dövr olduğu üçün. Və bu imanla qəbul edilməli idi.
  Sağ əli olan alim qız əlavə etdi:
  - Digər tərəfdən, elm hələ Yer planetində və başqa aləmlərdə insanın və həyatın Allahsız görünməsini etibarlı və inandırıcı şəkildə izah edə bilməyib. Hər halda, bizim Mənliyimizin bir sirri var və bu sirr hələ də anlaşılmazdır. Eyni şəkildə, şəxsin kimliyinin harada gizləndiyi hələ də aydın deyil. Hansı molekulda və ya molekullar toplusunda? Və ya əksinə, ruh mövcuddur?
  Elena qeyd etdi:
  - Bioplazma və ya ümumi dildə aura çoxdan kəşf edilib. Ruh ayrıca maddənin xüsusi növü kimi olan müxtəlif sahələr toplusu şəklində də mövcud ola bilər.
  Elizabet başını tərpətdi:
  - Biz bunu necə edəcəyimizi bilirik. Məhz, ruhumuz və ya neytrinolardan daha soyuq olan, tutulmayan maddədən hazırlanmış xüsusi bir maddə bədəni tərk edə bilir. Və biz ruhumuzla bəzi gizli yerlərə nüfuz edə bilərik və bu realdır!
  Solaxay alim qız soruşdu:
  - Bəs bu necə olur? İlk dəfədir ki, belə bir super güc haqqında eşidirik!
  Ketrin yenə gülümsəyərək başını tərpətdi:
  - Oh, bu, ruhun bədəni tərk etməsi üçün xüsusi bir təcrübədir. Və biz bunu nisbətən qısa müddətə edə bilərik - bir saatdan çox deyil. Daha təhlükəlisi odur ki, geri qayıtmaya bilərsən. Bu müddət ərzində lazım gələrsə, kəşfiyyat aparırıq. Yeri gəlmişkən, hətta ən həssas it də ruhun iyini hiss edə bilməz. Beləliklə, bu mükəmməl casusdur!
  Efrosinya əlavə etdi:
  "Bundan başqa, ruh istənilən zirehdən keçə bilər!" Bu onun mülküdür. Bu vəziyyətdə - mükəmməlliyin özü!
  Sağ əli olan alim qız təəccüblə soruşdu:
  - Əgər ruhun mövcud olduğunu bu qədər dəqiq bilirsənsə, onda Yaradan Allahın varlığına niyə şübhə edirsən?
  Elizabet səmimi cavab verdi:
  - Çünki... Həddindən artıq kədər, iztirab, göz yaşı gördüm. Əgər Allah buna icazə verirsə, o, necə bir Tanrıdır? Axı, şüurlu şəkildə əziyyət çəkən bir insana kömək etməmək, canavar olmaq deməkdir!
  Elena gülümsədi və dedi:
  - Bu belədir! Qızlar zorlananda Uca Allah harada idi? Ya Allah zəifdir, pisliyə, özbaşınalığa yol verir, ya şərdir, ya da yoxdur!
  Solaxay alim qız qeyd etdi:
  - Amma indi hər şey qaydasındadır. Biz mütləq xoşbəxtlik dünyasında yaşayırıq. Bu, Allahın lütfü deyilmi?
  Elizabet çiyinlərini çəkdi və dedi:
  Çox gözəl görürsən ki, dünya möcüzələrlə doludur!
  Yalnız bu möcüzələri insanların özləri yaradıblar!
  Elena gözünü qırparaq qeyd etdi:
  - Bunun kimi! Allah və insan birdir! Biz Müqəddəs Kitabın sözlərini təkzib edə bildik: "Onların ömürləri yüz iyirmi il olsun". Ulduzlar arasında uça bildik. Və vaxt gələcək, biz çoxdan ölmüş insanları dirildəcəyik.
  Sol əlli alim qız başını tərpətdi:
  - Sonuncu ilə bağlı artıq irəliləyiş var. Hər bir insan orqanizmi üçün fərdi zaman çayının kəşfi. Əgər tərsinə dönməyi öyrənsək
  əgər bunu tərsinə çevirsək, onda biz onu tənzimləyə bilərik və hətta belə çıxacaq ki, heç kim ölməsin deyə nəsə yaradacağıq. Və bu, bibliyadakı ölümsüzlük ideyasından daha yaxşı olacaq!
  Elena razılaşdı:
  - Əlbəttə, daha yaxşıdır! Yəhyanın vəhyində yazılıb ki, dirilmiş salehlər Rəbbi izzətləndirəcək və Ona qulluq edəcəklər. Amma onların hər hansı əyləncəsi olub-olmayacağı yazılmayıb. Filmə baxmağa icazə verməsələr nə olar?
  Ketrin gülümsədi:
  - Yaxşı, üstəlik on səkkiz, cənnətdə qəti qadağandır! Və bu son dərəcə cansıxıcı olacaq.
  Elizabeth gülümsədi və qeyd etdi:
  - Bəli, Cənnətdə, əlbəttə, bir az darıxdırıcıdır... Bəs Cəhənnəmdə? Tamamilə ağlama və diş qıcırtısı var!
  Sağ əlli alim qız qeyd etdi:
  - Bu, onu deməyə əsas verir ki, fanatik olmağa ehtiyac yoxdur. Bu baxımdan hər şeyi sözün əsl mənasında qəbul etmək mümkün deyil.
  Yelena onu götürdü və dolğun səsi ilə oxumağa başladı;
  Rəbb nə demək istəyirdi?
  O, dəhşətli məsafədə yaşayır...
  İşlə bağlı əmr veriləndə,
  Xəyalda qalmayaq deyə.
  
  Kral geyimi möhtəşəm olsa da,
  Amma bundan xəsis insan yoxdur...
  Yoxsulluq boş yerə vurur -
  Əzab dünyamız epikdir!
  
  Bunun üçün Adəm günahkar deyil -
  Sadə sovet, rus oğlanı...
  Utancımı gizlətmədən çılpaq gəzdim,
  Çarizm dövründə proletar kimi!
  
  Allah ona yemək verdi - həddi,
  Otlaq, çəngəlləri bilmədən...
  Daha çox istəsən, döyüləcəksən!
  Və butulkasız avuçla iç.
  
  Adəm belə bir aqibət çəkdi,
  Bəzi ürpertici, darıxdırıcı cənnətdə!
  Ancaq ilan qanadlarda uçdu,
  Başa düşdü: insan əziyyət çəkir...
  
  Çuxurdan çıxmağın bir yolu var,
  Şəhər qurun, dünyaya gətirin!
  Uzun müddət bağın ətrafında dolaşmamaq üçün,
  Bəzən xəyanət etmək lazımdır.
  
  Mən cənnətdən sehrli açarı oğurladım,
  Rutin Cənnəti tərk etmək üçün...
  Xəyallarınızın qızını orada tapacaqsınız,
  Heç olmasa yeraltı dünyasında məhv ola bilərsən!
  
  Bəli, əlbəttə ki, risk var, oğlan
  Bu planet hədiyyə deyil...
  Amma vicdanı, şərəfi tanıyacaqsan,
  Özünüzü tapacaqsınız, uyğunluğunuzu bilin!
  
  Adam bu açarı aldı -
  Qapıları açıb cənnəti tərk etdi.
  Günahkar çox enerji sərf etdi,
  Böyük dağların daşları üzərində gəzmək...
  
  Burada yenə darvaza görür -
  Və yenə qanadlı ilan peyda oldu...
  Dedi: Mən yaxşı şeytanam.
  Bolt öz-özünə açıldı...
  
  Adəm içəri girdi və gördü -
  Belə bir boyalı möcüzə...
  Təpənin arxasında çılpaq qız,
  Çini qızıl qabı ovuşdurur.
  
  Amma nə qədər yaxşıdır?
  Adəm oğlan dayana bilmədi!
  Və dodaqlarından öp
  Baldan daha şirin olduğu ortaya çıxdı!
  
  Ona cavab verdi -
  Cəsədlər fırtınalı vəcdə birləşdi...
  Xeyr, şeytanı söymə -
  Uşaqlar günah içində göründülər!
  
  Allah onları cənnətdən qovdu, amma...
  Planet onların evinə çevrildi.
  İnsanların tək günəşi olsa da,
  Ancaq minlərlə nəsil var!
  
  Bəli, çox çətin idi -
  Daşqınlar, quraqlıqlar və qışlar.
  Ancaq ağıl güclü bir avardır,
  İnsan güclü bir yaradılışa çevrildi!
  
  Bir mələk necə uça bilər?
  Dağların iblisi relyefi necə məhv edir!
  Yol olan yerdə bir yol yaradın -
  Quruda istənilən nöqtəyə çatın.
  
  Və bu lazımdır, çox yer var -
  Biz də qalib gələcəyik.
  Deməli bizim günahımız cümlə deyil,
  Yox, boş-boş danışma!
  
  Günahsız tərəqqi yoxdur,
  Düşüncə hərəkətləri yaradır!
  Xütbənin yalnız bir cavabı var:
  Bizə başqasının cənnəti lazım deyil!
  Sağ əli olan alim qız əllərini çırpıb cıvıldadı:
  - Gözəl! İndi tort yemək vaxtıdır!
  Dörd robot qız yalnız tunika geyinmişdilər və onlar çox əzələli idilər, əsl qızlardan fərqlənmirdilər. Çox uzatmadan heykəlləri və fəvvarələri olan dəbdəbəli saray formasında böyük bir kulinariya məhsulunu götürüb yerləşdirdilər. Qızların döyüşçülərin əsl idealı olduğu aydın idi. Baxmayaraq ki, onlar biorobotlardır. Çılpaq, zərif ayaqlarına şillə vurub baş əydilər. Bu qızlar saf cazibədir. Və saçları qızıl yarpaqla parıldayır.
  Altı insan gözəli masa arxasında əyləşdi. Və böyük həvəslə tortu məhv etməyə başladılar. Və o qədər ətirli, çoxlu qatlarla şirin idi.
  Qızlar yemək yeyərkən hiperqızıl bıçaqdan istifadə edirdilər. Siz Hypernet-də bunları asanlıqla sifariş edə bilməzsiniz. Bu çox zəngin və sərin görünürdü.
  Mutant qızlar hətta oxumağa başladılar:
  Döyüşməkdən yorulmuşuq
  Mis qəpik üçün mübarizə aparın...
  Mən çox zəngin olmaq istəyirəm
  Və lüksdə üzmək,
  Həyat nə qədər xoşbəxtlik verə bilər,
  Sərvət!
  Və gözəllər bir-birinə göz vurdular. Baxmayaraq ki, onlar artıq heç də zəif olmayan xəzinələri görmüşdülər. Çox şeyə nail oldular və dərk edə bildilər. Bu qızlar super sinifdir.
  Qızlar gülməyə başladılar. Bütün bunlar nə qədər gülünc və axmaq görünürdü. Və hər iki mutant qızın gözlərindən şimşək çaxırdı. Onlar bir-birinə vurdular və bütöv bir qığılcım yağışı yağdı.
  Ketrin bir gülüşlə fərq etdi,
  Kişilər döyüşəndə
  Onların qəddarlığı həddi aşır,
  Bəs qadınlar döyüşsə,
  Döyüşməmək daha yaxşıdır!
  Qızlar çox dadlı, güclü, ədviyyatlı və ekzotik ətri olan tortu yeməyə davam etdilər. Burada hər şey çox gözəl və dadlı idi.
  Elizabet təbəssümlə qeyd etdi:
  - Düşünürəm ki, çox güman ki, cinayətkarlar xrono-hiperdalğa kimi bir şeydən istifadə ediblər. Onların oxşar, son dərəcə öldürücü təsiri ola bilərdi. Daha doğrusu, öldürücü deyil, maddəni saniyənin mində bir qədər irəliyə və ya geriyə gizlətmək, onu praktiki olaraq görünməz edir!
  Sağ əlli alim qız qeyd etdi:
  - Bu tamamilə mümkündür, ağıllıların ən ağıllısı! Amma bu halda başqa bir fərziyyə bizə heç nə vermir!
  Elena cavab olaraq mahnı oxudu:
  - Bizə deyirlər ki, ayaq
  Bir sözlə, hipotenuza...
  Deyirəm ki, bəs etdin
  Bu yükdən bezmişəm!
  Ketrin qəhqəhə çəkdi və cıvıldadı:
  - Doğrudanmı bütün karusellər yandı?
  Efrosin mızıldandı:
  - Bunu niyə deyirsən?
  Elena fikirlərini belə ifadə etdi:
  - İnanıram ki, cinayətkarlar bizim kimi çox inkişaf etmiş mutantlardır. Bəlkə də onların qabiliyyətləri bizim sivilizasiya üçün tamamilə anlaşılmazdır. Və ya əksinə, onlar bizim üçün yaxın və əzizdirlər.
  Efrosinya qeyd etdi:
  - Bunların da bizim kimi mutantlar olması versiyası çox maraqlıdır!
  Sağ əli olan alim qız soruşdu:
  - Ninja tısbağalarına bənzəyir?
  Elizabet mızıldandı:
  - Ninja tısbağaları yalnız cizgi filmlərində görünür!
  Solaxay alim qız qeyd etdi:
  - Bəs insan təxəyyülündə mövcud olan hər şeyin paralel reallıqda mövcud olması versiyası?
  Elena oxudu:
  Kabuslar Fabriki
  Şeytanın Mətbəxi...
  Güclü zərbələr -
  Xəyallara xəyanət!
  Yekaterina razılaşdı:
  - Əgər fikir maddidirsə, kainat və paralel dünyalar ətrafında həddindən artıq cəfəngiyyat sürünür!
  Sağ əli alim olan qız tortdan bir dişləyib uğultu:
  - Biz nağılı gerçəkləşdirmək üçün doğulmuşuq!
  Yelena cavab olaraq kıkırdadı və cıvıldadı, eyni zamanda çəngəlini çılpaq barmaqları ilə atdı:
  - Nağıl yalandır, amma içində bir işarə var,
  Yaxşı qızlar üçün dərs.
  Sağ əli olan alim qız dedi:
  - Siz super səviyyəli döyüşçüsünüz! Və çox cazibəniz var!
  Elizabeth tweet etdi:
  - Cəsarətlə döyüşə girəcəyik,
  Qızların gücü üçün...
  Və ayaqyalın
  Bareli sındıraq!
  Bundan sonra qızlar, sanki səsləri şəlalə kimi, qulaqbatırıcı şəkildə güldülər. Və sapfir və zümrüd gözləri ilə göz qırpırdılar. Axı bunlar buradakı qızlardır. Və ayaqları çılpaq, yuvarlaq dabanları ilə toqquşub qığılcımları söndürdü.
  Bu, həqiqətən çox gözəldir.
  Elena oxudu:
  Kamanın bir yerində,
  Biz özümüzü tanımırıq...
  Kamanın bir yerində,
  Ana çay!
  Əllərinizlə çata bilməzsiniz
  Ayaqlarınızla çata bilməzsiniz
  Ayaqyalın!
  Qızlar irəli!
  Və onun zümrüd gözləri parıldadı. Qız səsi götürərək yüksək nota çatdı.
  Bundan sonra ləzzəti bitirərək yenidən çənələri ilə işləməyə başladılar.
  Sonra qızlar əl verib sağollaşaraq laboratoriyanı tərk etdilər. Yaxşı şirkətdir, amma bundan bir az yorulublar. Mutant döyüşçülər xorda oxudular:
  - Biz bundan heç yorulmamışıq.
  İçmək, gəzmək və pis aşiq olmaq....
  Və səbəb üçün üzlərə vur,
  Və nokauta yuvarlanmaq,
  Və nokautla çırpın!
  Təbii mutantlar
  Düşmənlərimizi parça-parça edəcəyik!
  Təbii mutantlar!
  Və heç bir aldadıcı yoxdur!
  Və qız yenə bir-birini tutacaq və güclü ayaqlarının çılpaq, yuvarlaq dabanları ilə bir-birinə vuracaq.
  Bundan sonra yenidən uçdular. Bu dəfə Veneranı ziyarət etmək qərarına gəldik.
  Niyə də yox? Həm də çox sevimli bir planet. Qızlar böyük bir yüksəlişdədir. Siz hələ də fərdi çəkisi reaktiv paketlərindən istifadə edərək Veneraya uça bilərsiniz.
  Qızlar uçdu, sapfir və zümrüd gözləri böyüdü. Onlar vakuumda yarışıb oxudular:
  Kosmosda çoxlu müxtəlif qapılar var,
  Şiddətli hiperplazma axınları!
  Bilik çoxlu ipucu verdi,
  Biz insanlar idik, indi isə tanrıyıq!
    
  Ulduz gəmilərində dalğalar boyunca qaçırıq,
  Efir burulğanlarında kvarklar köpüklənir!
  Nəsillərimə nə ötürəcəyəm?
  Başqa, fırtınalı dünyanın uşaqları!
    
  Vakuum istidir, ürəkləri isidir,
  Ətrafdakı ulduzlar sevgililərin üzü kimidir!
  Tərəqqiyə xidmət edirik, sonu yoxdur,
  Yer üzündə ağcaqayınlar yumşaq xışıltı ilə səslənir!
    
  Biz addım atdığımız yerdə Rusiya çiçək açır,
  Döyüşlərin gurultusu, həyatın musiqisi!
  Gəlin cəsarətlə yeni bir kampaniyaya başlayaq,
  Gəlin əbədi Vətənə müqəddəs şəkildə xidmət edək!
    
  Bəli, itkilər olacaq, kosmos sərtdir,
  Çox müxtəlif növlər və irqlər!
  Dünyanın uçurumu çox genişdir,
  Axşam dost, səhər isə satqın!
    
  Ancaq Rusiya üçün heç bir maneə yoxdur,
  Hər kəs bilir: rus ruhu gücdür!
  Nə Cəhənnəm, nə də Cəhənnəm sizi qorxutmaz,
  Qəbirdəki ölüm səni həbs etməz!
    
  Yalnız əti məhv etmək olar,
  Yaxşı, can Vətənə sədaqətlə xidmət edir!
  Çətinliklər və kədərlər, hər şeyə qalib gəl,
  Biz kəmərimizi sıxmalıyıq!
    
  Beləliklə, düşmənləri məğlub etdik,
  Biz insanlığıq - kainatın göbəyi!
  Mənfur özünü içəri atacaq, zərbəni qarşılayacaq,
  Yumşaqlıq, kədər və hıçqırıq bizə yaraşmaz!
    
  Kosmos bizim üçün həyətə çevrildi,
  Ulduzlar arasında sürətli uçuş gəzinti kimidir!
  Səmavi xalça hüdudsuz olsa da,
  Biz onu yenidən formalaşdıra bilərik - zarafat yoxdur!
  Qızlar həqiqətən çox gözəl və gözəl oxuya bilirlər. Onların səsləri isə sadəcə baldır.
  Venera ətrafında çoxlu müxtəlif növ stansiyalar, restoranlar, əyləncə mərkəzləri və kompüter otaqları var. Planetin özü Yerdən bir qədər kiçikdir. Və çox isti, günəşə yaxın.
  Və yarıçılpaq qızlarla doludur, ancaq parça sapları ilə örtülmüşdür. Və çılpaq, çəhrayı dabanları ilə parıldayan səthə qaçırlar.
  Bunlar buradakı gözəl qızlardır. Onlar yer üzündən daha tünd, şokoladlı dəri ilə, lakin demək olar ki, hamısı açıq saçlıdır.
  Və cavanlara bənzəyən nadir oğlanlar. Onlar da çox tünd dərili, lakin açıq saçlı və qızlarınki kimi incə üz cizgiləri ilə çox gözəldirlər.
  Veneranın özündə isə çoxlu qızıl var ki, bu da futuristik dövr üçün olduqca ucuzdur. Və bu qızıl hər yerdə var. Və böyük günəşdə parıldayır.
  Və hələ də ətrafda asılmış güzgülər var və Venerada daimi, əbədi bir gün var. Və çox parlaq və hadisəli bir gün.
  Bir də qızlarla nə qədər heykəllər, fəvvarələr. Həm də qızılla parıldayan. Və bu dünya necə də heyrətamizdir. Onun haqqında hər şey o qədər parlaq, gözəl və bir növ gəncdir.
  Qızıl və yaqutdan başqa daha çox şey. Onlar əsasən süni və çox böyükdür. Fərdi yaqutlar futbol meydançası ölçüsündədir. Onlarda uşaqlar oynayır, əsasən də qızlar.
  Təəccüblüdür ki, onların çılpaq ayaqları qızmır. Və hər şey əla və gözəldir.
  Və əlbəttə ki, çoxlu çiçəklər. Onların bəziləri də böyükdür. Və bir çox evlər ya qönçələr, ya da üst-üstə duran çiçəklər kimidir. Rənglər də əsasən sarı, qırmızı və narıncıdır.
  Və hətta vakuumda da gözəl ətirləri hiss edə bilərsiniz.
  Burada hər şey çox möhtəşəmdir, sadəcə baş gicəlləndirir.
  Elizabet ləzzətlə oxudu:
  Venera, sən gözəl planetsən,
  İsti, gözəl çiçəklər böyüyür...
  Qoy qəhrəmanlıq əməlləri tərənnüm olunsun,
  Hər yerdə nizam və rahatlıq var!
  Qız həqiqətən mavi saçları ilə çox gözəldir. Və o, uzun və dalğalıdır. Və kişilər tez-tez onlarda çaşqın olurlar. Döyüşçünün özü isə çox xasiyyətlidir, sığallanmağı, özünə sığal çəkməyi sevir.
  Döyüşçülər Veneranın ətrafında dövrə vurdular. Onun kiçik, isti dənizlərini və çaylarını gördülər. Planetdə su qıtlığı var idi, lakin bu, tez bir zamanda oksigenlə birləşən hidrogenlə kompensasiya edildi və su əldə edildi.
  Üstəlik, nəmin bir hissəsi Yupiterdən çatdırılıb. Əksinə, artıqlaması var idi.
  Venera yaxşı yerdir, çox istidir, lakin onun atmosferi artıq istiliyi aradan qaldıracaq şəkildə qurulub.
  Dörd mutant qız informasiya sahəsinə qoşuldu və onu dinləməyə başladı. Qalaktikalararası ulduz gəmisinin oğurlanması ilə bağlı məlumat mənbəyi varmı?
  Yekaterina təbəssümlə qeyd etdi:
  - Qulağımız düz başımızın üstündədir!
  Və onun mirvari dişləri parıldadı. Qızlar skan etməyə və hiperskan etməyə davam etdilər. Prinsipcə, bu tamamilə məntiqli deyil.
  Qaçırılan şəxs Günəşə uçmayacaq. Bu çox riskli bir hərəkət olardı.
  Elizabeth qeyd etsə də:
  - Qalaktikalararası bir ulduz gəmisini Günəşin dərinliklərində gizlətmək çox orijinal olardı!
  Elena gülümsədi və dedi:
  - Biz hər şeyi yarada bilərik,
  Hətta bir ulduz gəmisi tapın...
  Ovçu var idi, oyun olacaq,
  Ona qədər sayın!
  Qız isə onu götürüb zümrüd gözləri ilə zil çaldı. Cavab olaraq, Elizabeth sapfir olanlarla ona göz kırpdı. Onlar mutant qızlar göz vurmağı sevirlər. Onlar bir-biri ilə enerji axınlarını belə mübadilə edirlər. Hansı ki, olduqca sərindir.
  Venerada ilk iki kosmonavta bir abidə var: onun səthinə ayaq basan bir oğlan və bir qız. Onlar çox gənc olaraq göstərilir və hiperqızılla örtülür. O, sadəcə qızıldan daha bahalıdır, lakin daha parlaqdır və inanılmaz diapazonda parıldayır.
  Burada hər şey çox möhtəşəm və rəngarəngdir.
  Gənc oğlan və qızın ovuclarından fırtınalı, nur saçan fəvvarələr səmaya şəfəq vurur, yüksəkliklərə uçur.
  Venera ümumiyyətlə möhtəşəm bir planetdir. Gözəl havası və gözəl mənzərələri var.
  İndi də uşaqlar abidənin yanında yürüş edirlər. Qara dərili, qısa ətəkli, şortikli nadir oğlanlardır. Onlar əllərində bayraq tutur və vaxtaşırı onlarla yazıları çoxaldırlar.
  Elena nifrətlə xoruldadı:
  - Bu primitivdir! Siz mənasız kompüter qrafikasından istifadə edə bilərsiniz!
  Elizabet təbəssümlə qeyd etdi:
  - Niyə attraksionlar var? Bununla belə, insanlar təbii şeylərə cəlb olunurlar. Əsl kişi ilə olduğu kimi, ən bacarıqlı biorobotdan daha xoş və əyləncəlidir!
  Elena oynaq oxudu:
  Və heç kimə deməyəcəyəm
  Mən robotu sevirəm!
  Mən robotu sevirəm!
  Mən isə kişini öldürəcəyəm!
  Ketrin qəhqəhə çəkdi və cıvıldadı:
  Robot insanı əvəz etməyəcək,
  Nə yataqda, nə elmdə...
  Adam, inanın mənə, şikəst deyil,
  Və o, əsl cənnət quracaq!
  Efrosinya qeyd etdi:
  - Bununla belə, insanlar, xüsusən də kişilər uşaqlığa çox düşüblər. Və əgər böyük bir kosmik müharibə olarsa, bunun təsiri olacaq!
  Elizabeth oxudu:
  - Dünyada sülh var, müharibəyə ehtiyac yoxdur,
  Sevgi və dostluq olacaq!
  . FƏSİL Љ 5.
  Qızlar Veneranın paytaxtı Afroditaya endi. Bu bütöv bir metropol idi. İçində o qədər qızıl var ki, hətta gözünüzü qamaşdırır. Qızlar və oğlanlar yüngül geyinsələr də özlərinə qiymətli metaldan zəncir, bilərzik, saat, ilan, sırğa asırlar.
  Bir çox gənc kişi də sırğa taxmağı xoşlayır. Bu belə bir modadır. Yerli sakinlər də burun dəliklərinə halqalar deşirlər.
  Bu, həqiqətən əyləncə sənayesidir.
  Və çox güclü, xoş ətirli ətri havaya yayılır. Və müxtəlif saç rənglərində nə qədər gözəllik var.
  Elizabeth qeyd etdi:
  - Bu planet ləzzətli, lakin çox rənglidir. Birtəhər hər şeydən çox şey var, günəş və qızıl.
  Ketrin təbəssümlə qeyd etdi:
  - Bəs biz burada nə tapa bilərik?
  Elena tweet etdi:
  Qələbə üçün döyüşməyə öyrəşmiş kim,
  Qoy bizimlə mahnı oxusun...
  Şən olan gülür
  Kim istəsə nail olar
  Axtaran həmişə tapacaq!
  Və o, kəskin, böyük bisepslərini nümayiş etdirdi. Xatırlatma:
  - Əfqanıstanda bir dəfə bütöv bir dəstəni dağıtdım. O, qızılla üç dəvə tutdu!
  Və qırmızı saçlı güldü. O, Taliban liderlərini necə diz çökdürdüyünü və onları onun çılpaq, tozlu, əzələli ayaqlarını öpməyə məcbur etdiyini xatırladı.
  Bəli, kişiləri alçaltmağı sevirdi. Və bu əladır.
  Ketrin başını tərpətdi:
  - Rusiya ilə Taliban arasında gedən müharibə zamanı biz böyük vuruşmuşuq. O, prinsipcə slavyanlar arasındakı mübahisəyə qarışmaqdan imtina etdi. Amma Talibanla döyüşmək müqəddəs bir işdir.
  Sonra qızlar çoxlu mücahidi öldürdülər.
  Ümumiyyətlə, onlar Əfqanıstandakı birinci müharibəni məhz ona görə uduzdular ki, mutant qızlar daha yüksək dövlətlərdən orda təxribata getməmək əmri aldılar.
  Deyirlər ki, hər bir ölkənin həm azadlığa, həm də əsarətə aparan öz yolu var və ona əməl etmək lazımdır. Və iyirmi birinci əsrdə Rusiyanı çoxlu səhvlərə yol verən prezident idarə edirdi.
  Ancaq hər şey keçdi və daha yaxşı oldu. İnsanlar nəhayət dinc yaşamağı öyrəndilər, bu da kişilərin sayının azalması ilə asanlaşdırıldı. Və həqiqətən də kişilər aqressiv, qadınlar isə sülhpərvərdirlər.
  Elena tweet etdi:
  Kainatda qadınsız həyat yoxdur,
  Onlarda may günəşi, onlarda sevginin şəfəqi...
  Pis adamlar isə mina kimidir...
  Yalnız qızlar parlaq işıq verir!
  Elizabet gülümsədi və mirvari dişlərini göstərərək qeyd etdi:
  - Güclü cinsi belə aşağılama! Kişilər haqqında da bəzi faydalı şeylər var.
  Elena başını tərpətdi.
  Və o, rəfiqəsinə göz vurdu. Qızların əhval-ruhiyyəsi nəzərəçarpacaq dərəcədə yüksəldi. Və onlar sürət yığaraq Veneranın səthi üzərində uçdular. Təbii ki, atmosferdə sürətləndirmək vakuumdan daha çətindir. Ancaq hər şey o qədər cazibədar və tez yanır.
  Bir çox təyyarə var, həmçinin qızılla örtülmüş və ya platin. Necə də heyrətamizdirlər.
  Yelena yavaşladı, təxminən on üç yaşında bir oğlanın olduğu təyyarələrdən birini əlləri ilə tutdu və oxudu:
  - Mənim balaca oğlanım,
  Şiş almaq istəyirsən?
  Uşaq cavab olaraq dilini çıxardı. Və dirsəyi ilə onu tam sürətlə basdı.
  Onun maşını sürüşərək Yelenanı yerə atıb. Qız ətrafında fırlandı. Və o, kəmərindən gicəlləndirici silahı götürdü. Və o, vəhşi qəzəblə kiçik impu hədəf aldı.
  Qışqırır, sürətini artırır.
  Ketrin partnyorunun əlindən tutub qışqırdı:
  - Buna dəyməz! Bu uşaqdır.
  Elena hıçqırdı:
  - Xaç atası gəldi, xaç atası gəldi,
  Və günəş fırlanmağa başladı...
  Get get oğlan, çox sərxoşsan
  Və yaponlar sizi xilas etməyəcək!
  Elizabet sərt cavab verdi:
  -Yaxşı, cəfəngiyat oxuyursan!
  Euphrosyne cingildədi və fısıldadı:
  - Mən yazıq böcək deyiləm,
  İlbiz sürəti deyil!
  Qızıl yarpaq rəngində saçlı qız Yekaterina onu götürüb dedi:
  - Qızlar fərqlidir
  Və bəzən döyüşdə təhlükəlidir!
  Amma hamısı oğlan istəyir,
  İtxanaya göndərin!
  Döyüşçü möhtəşəm idi və qızlar dördü də havada fırlanmağa başladılar. Çox sərin və gözəldirlər, deyək ki, qızlar. Onların dabanları isə çox çəhrayı və çılpaqdır.
  Elizabet onu götürdü və yuxarı-aşağı atlayaraq oxudu:
  Mən dünyanın ən güclü qızıyam
  Dostlarım da çox güclüdür...
  Efirin genişliyini fəth edirik,
  Və keruvlar həqiqətən bərabərdirlər!
  Bunlar buradakı qızlardır - çox gözəl və nə qədər güclü və əzələli ayaqları var. Bürünc dəri altında əzələ topları yuvarlanır.
  Yelena onu götürdü və çılpaq barmaqları ilə iynəni gəzdirdi. O, uçdu və onu xurma ağacına mıxladı.
  Qırmızı harpi onu götürüb oxudu:
  - Zərbəm əzilir,
  Mən belə bir qızam, inanın mənə, gözələm...
  Gözəlin səsi valeh edir,
  Soyuqda belə ayaqyalın gedirəm!
  Və yenə döyüşçü onu götürüb fırladacaq. Və o, fırlanan top kimi görünürdü. Bu heyrətamiz tərkibi olan bir qızdır.
  O, nəhəng, döyüşkən qəzəbində üstündür.
  Yelena çılpaq ayaq barmaqlarını aqressiya ilə döydü və ildırım buraxdı. O, uçdu və böyük bir çiçəyin ləçəkinə dəydi. Və bütün, nəhəng qönçə spektrin bütün rəngləri ilə parıldadı.
  Bu son dərəcə sərin idi.
  Elizabeth qeyd etdi:
  - Nə yaxşı ki, çiçəyi yandırmamısan! Ancaq daha konstruktiv bir şeyə ehtiyac var. Məsələn, qalaktikalararası raket oğurlayan cinayətkarları tapın!
  Qırmızı harpi dişlərini göstərərək oxudu:
  - Bombalar və raketlər uçur,
  Napalm göydən düşür...
  Quyruqlu ulduzlar kimi,
  Ölüm qasırğası gəlir!
  Bəli, gözəl idi.
  Qızlar cansıxıcı hiss etdilər. Onlar həqiqətən döyüşmək və şücaətlərini göstərmək istəyirdilər.
  Burada Ketrin təklif etdi:
  - Gəlin Hypernetin Ultramatrisinə girək və orada bir az iğtişaş keçirək!
  Yelena proletar bayrağı kimi qırmızı başını tərpətdi:
  - Bu əla olacaq! Nə qədər öldürücü bir fantaziya uçuşu!
  Qızlar onu götürdülər və iki dəfə düşünmədən skanerləri yandırdılar və içəri girdilər
  Hipernet.
  Və orada çoxlu oyun var və üstəlik, onlar tamamilə pulsuzdur. Realdan ayırd edilə bilməyən virtual reallıq təkrar istehsal olunur.
  İndi qızlar onu götürdülər və daha çox uzatmadan kosmik döyüşə girdilər.
  Onların hər biri raket kreyseri tipli döyüş ulduz gəmisini idarə edirdi.
  Üzərində bir neçə yüz silah var, lakin onlar pulemyotlarla doldurulur, idarə olunur və xidmət göstərilir.
  Qızlar indi döyüşə girdilər.
  Yelena çılpaq barmaqları ilə joystik düymələrini basdı. Ölümcül bir raket atdı. Onlar vakuum çəkib düşmən kreyserini vurdular. Və bu, fövqəlnova partlayışına bənzəyirdi.
  Qız onu götürdü və sevinclə oxudu:
  - Vurdu və sikdi,
  Mən əsl köpək balığıyam!
  Və döyüşçü zümrüd gözləri ilə göz qırpdı.
  Elizabeth qorxusuzluğa nəzarət edirdi. Və bu kosmos gəmisi böyük zərbə gücünə malikdir.
  Və asanlıqla idarə olunan avtomobil kimi fırlanır.
  Mavi saçlı qız qırmızı məmə ucunu açıb. O, onu joystik düyməsinə basdı. Məhv hədiyyəsinin ölümcül gücünü buraxdı. Alovlu bir qasırğa kimi yan-yana keçdi. Bundan sonra Elizabeth onu götürdü və oxudu:
  Mən Vətənimə inanıram,
  O, bütün planeti hesab edir...
  Dostlarım çox olsun
  Və işıq axınları uçacaq!
  Və mavi saçlı qız yenidən düşmən ulduz gəmisini partlatmaqla dağıdıcı güc hədiyyəsi göndərdi.
  Bu, əslində çox gözəl idi.
  Elizabet ciyildəyib oxudu:
  - İnanıram ki, bütün dünya oyanacaq,
  Orklar müharibəni uduzacaq...
  Və günəş parlayacaq
  Dünya əbədi May olacaq!
  Qız isə yay səmasının rənginə bənzəyən saçlarını tərpətəcək.
  Yekaterina da kreyserdədir. O, çılpaq, yuvarlaq dabanlarından istifadə edərək atəş açır. O, onlara çox cazibədardır. İndi o da bir enerji axını ilə düşmən ulduz gəmisini vurur.
  Və qızıl yarpaq rəngində saçlı bir qız oxuyur:
  Qoy həmişə günəşli olsun
  Hər zaman cənnət olsun...
  Ana var olsun
  Qoy həmişə mən olsun!
  Döyüşçü isə sinəsini açıb yenidən atəş açaraq çiyələk məmə ucu ilə düyməni basaraq daş kimi parıldadı.
  Bu, həqiqətən bir gözəllikdir.
  Ancaq Efrosinya döyüşür - o, həm də çox gözəl və əzələli bir qızdır. Və düşmənə atəş açarkən saçından istifadə edir. Onlar təzə qar kimi ağ rəngdədirlər. Yüz faiz təbii sarışın.
  Demək olar ki, gözəl və möhtəşəmdir. Sadəcə bir möcüzə.
  Euphrosyne ən müasir silahlar və robotlarla dolu döyüş gəmisindən atəş açır və oxuyur:
  - Kainatda müharibə vulkanı alovlandı,
  Ulduzlar arasında, qasırğa kimi, dalğalar qəzəblənir...
  Sanki şeytanın nökərləri hücum edir,
  Ancaq qızların baxışları sönməz, qürurlu olanı bilin!
  Bunlar mutant qızlardır. Və super qəhrəmanlara layiq əyləncələri var.
  Beləliklə, düşmən donanmasını məhv etməyə başladılar. Və orkları o qədər sikdirirlər ki, kosmik gəmilərə nəzarət edirlər.
  Və eyni zamanda qızlar oxuyur:
  Biz gözəl qızlarıq
  Bütün gücümüzlə orkları məğlub etdik...
  Səs, əlbəttə, gurultulu,
  Biz mütləq qalib gələcəyik!
  Döyüşçülərin qırmızı döş məmələrindən istifadə edərək atəş açması xüsusilə gözəldir. Onlar gül qönçələri kimi çox parlaqdırlar. Və görürsən ki, qızların bədənləri yağlanmış kimi parlayır. Onlar heyrətamiz və unikaldırlar. Bədənin xətləri isə çox zərifdir. Və nə qədər cazibə və mükəmməlliyə sahibdirlər.
  Sırf fiziki olaraq bu qızları vəhşi pantera kimi hiss edirsən.
  Elizabet xatırladı ki, o, həmişə o qədər də qorxulu deyildi. O, həm də qırx birinci il idi ki, bunu yaşadı...
  Və xatirələr qasırğa kimi onun önündən keçdi;
  Sərhəd qoşunlarının gənc leytenantı Yelizaveta Petrova mat qaldı. Müharibənin başlaya biləcəyi ilə bağlı şayiələr iki ay idi ki, dolaşırdı. Amma nədənsə inanmadım... Ağıllı qız olan Elizabet rəsmi doktrinanın iddialı fors-majorunu - Qırmızı Ordunun hamıdan güclü olduğunu bölüşmürdü. Onun əmisi Finlandiya müharibəsində vuruşmuş, yaralanmışdı və onun tərəqqisi haqqında çox həvəslə danışırdı.
  - Tanklarımız tavadan jele kimi yavaş-yavaş axırdı. Hər biri altmış tonluq iki ağızlı nəhəng SMK-lar irəliləyirdilər. Müdafiəni sındırmaq üçün bir növ döymə qoçu. Və necə də guruldayırlar! Göy gurultusunun səsi öküz nəriltisi ilə müqayisədə siçan cığıltısına bənzəyir. Və relslərin altında çuxurlar var. Bir neçə gün əvvəl ərimə oldu, qara yer buz qabığı ilə örtüldü. Tanklar getdikcə yavaş-yavaş hərəkət edir, süvarilər də onlara yetişir. Minlərlə atlı, tanklar tərəfindən tutulmamaq üçün onları geri saxlamaq lazımdır. Qarşıda Finlər minalar qoydular və neft barellərini basdırdılar. Tanklarımızın çoxu şam kimi yanırdı. Dəhşətli mənzərə, xüsusilə erkən qütb gecəsində, benzin və neft töküldü və əriyən su ilə qarışdı. Atlar qorxdular və hiddətlə kişnədilər, yanırdılar və canlı uçqun piyadalara tərəf qaçdı. Tamaşa sadəcə olaraq dəhşətli idi; tanklar nə dayana, nə də dönə bilirdi. Və komanda dayanmağımızı qadağan etdi.
  Əgər gedirsənsə, düşməni qıraraq yalnız irəli get. Və tanklar partladı və yandı, süvarilər öz piyadalarını tapdaladılar. Hücum sıçrayırdı, elə bil ulduzlar göydən düşüb.
  Oğlan qan öskürdü və susdu. Yüz qramdan bir qurtum aldım və davam etdim.
  - Beləliklə, kəşfiyyatsız, hava örtüyü olmadan ilişib qaldıq. Bütün qışı, martın yarısını döyüşdülər, istehkamları yardılar, amma iki yüz min əsgərimiz heç vaxt qələbəyə sevinməyəcək. İşıq onlar üçün əbədi olaraq qaraldı.
  Qız təəccüblə soruşdu:
  - Doğrudanmı bu qədərdir?
  Əmi başını tərpətdi:
  - Məncə, heç kimin dəqiq məlumatı yoxdur, amma meyitlər qatarlarda daşınıb. Bu ürpertici idi. Biz müdafiəyə hücum etmək məcburiyyətində qaldıq və finlər sıralarımızı biçdilər. Sadəcə vəhşi dəlilik.
  Yelena kəkələyərək soruşdu:
  - Bəs biz o qədər də güclü deyilik?
  Əmi cavab verdi:
  - Tankın gücü zirehində deyil, başındadır!
  Qız başını tərpətdi:
  - Dedikləriniz gözəldir!
  Elizabet bu söhbəti uzun müddət xatırladı. Almanların və Finlərin hansı tanklara sahib olduğunu soruşdu. Bununla belə, Finlandiyanın heç bir tankı yox idi, bir çox yüngül üç tonluq pazdan başqa. Əmim isə alman tanklarını bilirdi, Almaniyaya gedən əmisi oğlu ona bunları danışdı. Ümumiyyətlə, onun texnikası nasistləri heyran etmədi.
  - T-1 tankının çəkisi cəmi beş ton yarım, sürəti saatda 57 kilometrdir. Zirehli güllə keçirməz, silahı üç pulemyotdur. Yaxşı, piyadalara qarşı gedəcək, amma maşın olduqca zəifdir.
  - Bəs onlarla tək o deyil? - qız həyəcanla soruşdu.
  - T-2, T-3, T-4 və T-5 də var!
  Elizabet gülümsədi:
  - Hansı daha güclüdür?
  - T-5! Onun iki top, 75 mm və 37 mm, dörd pulemyotu var. Bəli, bu tank gözəldir, almanlar ona "Qurd canavar" deyirlər. - Oğlan qollarını açıb dəyirman kimi yellədi.
  "Bəs sürət?" deyə soruşdu.
  - Magistral yolda, ümumiyyətlə, əlli kilometr kifayətdir. Ümumiyyətlə, tank maraqlıdır, qüllə rasionaldır. Faşist tank binasının yaradıcılığının ən yaxşısı. - dayı ah çəkdi. - Düzdür, bizim T-28 və xüsusən də T-34 daha pis deyil və tanklarımızın silahları daha güclüdür.
  Qız təklif etdi:
  - Yeni tanklar, daha soyuq tanklar yaratsaq necə olacaq?
  Əmi cavab verdi:
  - KV-2-dən daha sərin bir şey yoxdur, o qədər güclüdür, amma KV-3 də var, KV-4 də, xüsusən də KV-5. Ən son canavar yüz iyirmi ton ağırlığında və kütləvi istehsala keçmək üzrədir. Onda almanlar darı zənciri kimi döyüləcək.
  Qız nümayişkaranə şəkildə əsnədi:
  - Qızı darıxdırmaq istəyirsənsə, silahdan danış, əbədi olaraq ayrılmaq istəyirsənsə, sovet silahlarından danış!
  Əmi incidi:
  - Nəyimiz var, pis texnologiya?
  Qız zarafat etdi:
  - Amma bu barədə məlumatlar məxfidir. Deyirlər ki, bir tankın silahının çapını qeyd etməklə həbs cəzası ala bilərsiniz.
  Əmi başını mənfi tərzdə buladı:
  - Doğru deyil! Heç kim belə xırda şeyə görə həbs olunmaz!
  Qız ürkdü:
  - Necə deyim! Və bu baş vermədi.
  Əmi qeyd etdi:
  - Sizə deyim, T-34-ün 76 mm çaplı silahı var. Əgər maraqlanırsınızsa, zireh 52 mm-dir.
  Qız nifrətlə xoruldadı:
  - Mən bu möcüzəni görmək istərdim. Mənə göstərəcəksən?
  Əmi könülsüz cavab verdi:
  - İstəsən sənə göstərərəm. Ancaq Voroşilov bu tankı canavar adlandırdı. Onun həyata keçirilməsində israr etdiyi üçün Marşal Kulikə təşəkkür edirik. Bəli, Stalin şəxsən bu tankı yüksək qiymətləndirdi. Qırx üçüncü ilin əvvəlinə yüz on iki tank bölməsini onunla təchiz etmək planlaşdırılır.
  Qız təəccübləndi:
  - Bir tank?
  - Yox! Həm də KV və T-80, bu tank yüngül olsa da, demək istəyirəm ki, T-80. Düzdür, o, üzə bilər!
  Qız təəccübləndi:
  - Üzmək? Bu maraqlıdır!
  - Üç min üç yüz amfibiya tankımız var. - Əmi bunu qürurla dedi, sonra səsini pıçıltıya endirdi. - Bunu heç kimə demə, bu, böyük bir sirrdir. Əgər paxlaları töksəniz, barmaqlıqlar arxasına düşə bilərsiniz. Bax, ömrü uzun dil qədər qısaltmaz.
  Elizabet dərhal susdu. İki gün əvvəl onun yaxşı rəfiqəsinin başına olduqca xoşagəlməz hadisə gəlib. Aşağıdakılar baş verdi. Teatr axşamı var idi, hamı çox əylənirdi və təbii ki, içirdilər. Zurna çalırdı, qızlar və oğlanlar rəqs edirdilər. Beləliklə, şən yoldaş Yaşka Klopov həmişə olduğu kimi zarafat etmək istəyirdi. Stalinin portretinin asıldığı divara tərəf qaçdı. Bütün divarı əhatə edən, parlaq, mozaika ilə örtülmüş böyük bir portret. Stalin cavan görünürdü, yaşı otuz beşdən çox deyildi, yaraşıqlı idi. Hətta alını da orijinalı qədər alçaq və maili deyildi. Yaşka qarmon çaldı, sonra zala atdı.
  - Ay, yuli, yuli, yuli! Bu "Matuli" mahnısıdır!
  Kimsə istehza ilə soruşdu:
  - Atanız qarşınızdadırsa, niyə ananız haqqında mahnı oxuyursunuz?
  Yaşka cavab olaraq gülümsədi və oxudu:
  - Qəribə atam kənddə sahibsiz qaldı! Mənim atam, xalqın atası, müqəddəs Kremldə hökmranlıq edir!
  Hamı gülür, əl çalır, fit çalırdı. Bu vaxt Yaşka kəmərindən bir hökmdar götürdü və gülərək dedi:
  - Xalqların atasının burnunu ölçmək istərdim!
  Tamaşaçılar bir ağızdan soruşdular:
  - Niyə?
  Yaşka hökmdarla oynayaraq mırıldandı:
  - Çünki Stalinin böyük ürəyi var! Dünyanın ən böyük! Bu o deməkdir ki, burun ən böyük olmalıdır!
  Cavabında mehriban gülüş və fit səsi:
  Yaşka ayaqlarının ucunda ayağa qalxdı, bir hökmdar çəkdi və bir-iki dəfə çevirdi. Və gülərək dedi:
  - Əlli üç santimetr! Bu gözəldir! O, həqiqətən də ən böyüyüdür!
  Hamı yenə güldü və barmaqlarını göstərdi. Ümumilikdə, axşam çox uğurla keçdi. Elizabeth əsəbi halda başını buladı, xatirələri uzaqlaşdırdı. Yaşkanı səhər tezdən, qara kraterə gedən yolda apardılar, dəri gödəkçəlilər onu dəyənək və yumruqlarla döydülər. Bir vaxtlar gənc, şən üz qanlı bir qarışıqlığa çevrildi. Elizabet bunu gördü, çünki onların hamısı həbsi izləmək üçün xüsusi olaraq gətirilmişdi. Sonra siyasi məmur danışdı, çox qışqırdı, hədə-qorxu gəldi. Daha beş nəfəri yerindəcə həbs etdilər; heç kim müqavimət göstərməyə cəsarət etmədi. Elizabet bunu xatırladı, məclisə olan qızğın sevgisi sarsıldı.
  Ancaq indi də, əgər düşmən Stalinin həyatına qəsd etsəydi, o, tərəddüd etmədən sinəsini təklif edərdi!
  Qız oğlandan soruşdu:
  - Fransa güclü ölkədir?
  O cavab verdi:
  - Bəli, güclü! İngiltərə ilə birlikdə dünyanın üçdə birindən çoxuna nəzarət edirlər. Müstəmləkələri nəzərə alsaq, Fransanın əhalisi SSRİ-dən heç də geri qalmır.
  Elizabet fit çaldı:
  - Və belə bir güc itirildi!
  Dayı keçəl başını qaşıdı:
  - Bəli, itirdim! Cəmi ay yarım ərzində dörd Avropa dövləti məğlub oldu. Hətta Napoleon və Makedoniyalı İskəndərin də Hitler kimi qələbələri yox idi.
  Elizabet pıçıltı ilə soruşdu:
  - O necədir, Hitler?
  Əmi çiyinlərini çəkdi:
  - Mən onu görmədim! Portretlərdə onu özünüz görmüsünüz. Deyirlər, orta boyludur, əsəbidir, insan əti yeyir, xüsusən də qadınların döşlərini kəsməyi xoşlayır.
  Elizabet başını tərpətdi:
  - Fit çalma! Hitler vegetariandır.
  Əmi razı olmadı:
  - Ruhən o, tipik adamyeyəndir! O, ən yaxın dostu Remanın tikanlı məftillərlə iki yerə kəsilməsini əmr edib. Nə ətyeyən canavar! Fransa təslim olduqdan sonra Parisdə və ətrafında yaşayan yüz min yəhudinin diri-diri yandırılmasını əmr etdi. Nəticədə dəhşətli üfunət qoxusu yaranıb. Üstəlik, nasistlər kiçik uşaqlara belə aman vermirdilər. Yandırıldıqdan sonra SS adamları nümayişkaranə şəkildə külə sidiyə getdilər. Deyirlər ki, Hitler işgəncə və işgəncələrdə şəxsən iştirak edib.
  Elizabeth qeyd etdi:
  - Cəlladdan çörək alanların hökmdarı, götünə duz yığar!
  Oğlan başını tərpətdi, siqareti çıxartdı və bir az çəkdi. Siqaret çəkməyi çox maraqlı bilirdi, halqalarda tüstü üfürürdü. Onun görünüşü daha şən oldu:
  - Bilirsən nədən qorxuram?
  Qız arıq səslə cavab verdi:
  - Məncə, yaxşıdır.
  Atamın qardaşı qısa nəfəs alaraq etiraz etdi:
  - Yalnız şaxtalı insanlar hər şeydən qorxur! Normal bir insan üçün qorxu yaşamaq heç də utancverici deyil. Xüsusilə də ağlabatandırsa və başqaları üçün deyil, özü üçün.
  Qız qətiyyətlə başını tərpətdi:
  - Mən burada razıyam!
  Oğlan siqareti dayandırdı və başını yellədi, sanki boynunu uzadıb:
  - Bilirsiniz, faşistlərin yeni dəhşətli silahlar yaratması ilə bağlı şayiələr dolaşır. Bütün şəhərləri zəhərli toza çevirə bilən bir bomba. Üstəlik, ondan qurtuluş da olmayacaq.
  Elizabeth nifrətlə xoruldadı:
  - Goebbels təbliğatının tipik blefi!
  Oğlan suyun altındakı morj kimi dərindən ah çəkdi:
  - Yox! Bu elmdir! Alimlərin fikrincə, silah olduqca realdır. Hətta bunun üçün bir ad da tapdılar - atom bombası. Ona görə də mən hesab edirəm ki, ən yaxşısı belə bir dəhşətli silahın nasistlərin əlinə keçməsini gözləmədən, əvvəlcə Almaniyaya hücum etməkdir.
  Elizabeth sanki elektrik cərəyanından titrədi:
  - Amma sülh müqaviləsini pozmaq şərəfsizlikdir. Bizim Almaniya ilə hücum etməmək paktımız, dostluq və sərhəd müqaviləmiz var!
  Əmi istehza ilə dedi:
  -Nasistlər nə vaxtsa müqavilələrə hörmət ediblərmi? Məsələn, Polşanı və ya Belçika və Hollandiyanı xatırlayaq. Hitler hətta belə demişdi: - Dürüstlük, məqsədəuyğunluq qurbangahında tipik bir qurbandır!
  Qız həvəslə cavab verdi:
  - Stalin Hitler deyil!
  Oğlan razılaşdı, amma tamamilə əksinə dedi:
  - Əlbəttə, və buna görə də əvvəlcə vurmalıdır! Onun gecikməsini nəsillər bağışlamayacaq. Hücum gücü üç dəfə artırır, müdafiə onu yarıya endirir!
  Elena qeyd etdi:
  - Düşmən vursa, ordumuz dünyanın ən hücumçusu olacaq! - Sonra daha da ucadan təkrarladı. - Ancaq düşmən vursa!
  Əmi hiyləgərcəsinə gözlərini qıydı:
  - Bıçaqla kəsilən başına bağ başı deyilir, ondan qisas üzümləri çıxır! Xeyr, mən hesab edirəm ki, Hitler qoşunları Parisə qaçanda belə, onu bitirmək lazım idi.
  Qız ayağını möhürləyib cavab verdi:
  - Bəlkə haqlısan!
  Elizabet bu söhbəti uzun müddət xatırladı. Nasist qoşunlarının, xüsusən də Polşada cəmləşməsi, alman təyyarələrinin sovet sərhədini mütəmadi olaraq pozması, qoşunlar arasında həbslərin artması ilə bağlı şayiələr əsəbi vəziyyət yaradırdı. Eyni zamanda, siyasi təlimatçılar fəal şəkildə ilham verdilər: müharibə olmayacaq! Buna baxmayaraq, sərhədə əlavə qüvvələr, xüsusilə zirehli qüvvələr cəlb edilib. Xüsusilə, Elizabeth ilk dəfə iki silahı olan və yetmiş beş ton ağırlığında ən yeni KV-3 tankını gördü. Bu, kiminsə pıçıldadığı kimi, döyüşlərdə sınaqdan keçirilməli olan eksperimental model idi. Ancaq qız tankı çox bəyənmədi, çox ağır idi, manevr qabiliyyəti aşağı idi, körpüləri qırdı və qüllə yavaş-yavaş fırlandı. Bundan əlavə, silahların böyük kalibrli olması səbəbindən atəş sürəti əziyyət çəkdi və dəqiqlik nisbətən aşağı idi! Buna baxmayaraq, belə güclü bir tank özünə inam yaratdı. 850 at gücünə malik dizel mühərriki dəhşətli dərəcədə guruldadı, vulkan püskürməsi kimi səsləndi, əksinə, Alman avtomobilləri daha sakit idi; Qız şübhəli baxışla canavara baxıb dabanı üstə çevrildi...
  İyunun iyirmi ikinci səhəri dəhşətli bir hadisəyə çevrildi, böyük faşizm qüvvələri SSRİ-yə qarşı atıldı. Lakin Elizabeth əvvəlcə şok hiss etmədi. Üstəlik, faşistlər tərəfindən yaradılan atom bombası haqqında oğlanın sözləri yaddaşımda dərindən həkk olundu. Bəlkə də Hitlerin indi, super silahın yaradılması hələ çox uzaqda olanda hücum etməsi daha yaxşıdır! Pələngi hələ dişləri yetişməmiş əzmək daha yaxşıdır. Baxmayaraq ki, hansı fürer pələngdir, daha çox çaqqaldır. Amma daha kədərlisi faşizmin sonu olacaq.
  Elizabet çarpayısından qaldırıldı və o, cəld geyinib qalan yoldaşlarına və silahdaşlarına qoşuldu.
  Faşistlər əsas zərbəni Bialystok qrupunun arxasına vurdular. Güclü zirehli və mexanikləşdirilmiş sütunlar iki saat ərzində qırx kilometr irəlilədilər. Bəxtim gətirdi ki, hətta səngərlər də qazılmadı.
  Artilleriya mərmiləri çatdırılmadı və qızlar tüfəng və qumbaralarla nasistləri qarşılamağa məcbur oldular. Sonra Hitlerin tankları və zirehli transportyorları peyda oldu. Üç pulemyot və 50 mm çaplı topla silahlanmış T-3-lər irəliləyirdi. T-4-dən bir qədər kiçik, yüksək partlayıcı parçalanma mərmiləri ilə.
  Elizabet dərhal çarəsiz hiss etdi. Yalnız Mosin tüfəngi və bir neçə piyada əleyhinə qumbara ilə silahlanmış nə edə bilər? Alman tankları sovet piyadalarına pulemyot atəşi yağdırır, mərmilər partlayır. Qanlı qızlar və oğlanlar yaxınlıqda düşürlər. Hələ də saqqalsız olan bir oğlanın ayaqları partlamışdı. O, qışqırır və barmaqları əskik olan əlləri ilə Elizabetə uzanır. Yenə partlayışlar eşidilir və havada Alman Messerləri peyda olur. Uzaqdan onlar çox qorxulu deyillər və milçəklərə bənzəyirlər, lakin yaxından uçduqda qarğaya çevrilirlər.
  Alman tankları getdikcə yaxınlaşır, onların üstündə svastikalı ilanlar uçur. Eyni zamanda Vaqnerin möhtəşəm simfoniyası səslənir. Hər şey qeyri-adi dərəcədə təhlükəli görünür, hətta yeri gəlmişkən çox böyük olmayan tanklar da yırtıcı heyvanlara bənzəyəcək şəkildə boyanmışdır. Xüsusilə gülən üzlər çoxdur. Elizabet heyvani dəhşət hiss edir, qaçmaq istəyir, ayaqları uyuşur, amma...
  Rus insanı (Belaruslar və ruslar eyni xalqdır) necə xəyanət edib qorxa bilər?
  Elizabeth qumbara atır. Güclü əli olan o, onu uzağa atır və T-3-ü vurur. Tank bir anlıq donur və dərhal cavab verir. Qulağı kəsən partlayış səsi eşidilir, qız havaya atılır, şüurunu qaranlıq dalğası bürüyür...
  . FƏSİL Љ 6.
  Elizabet bunu qəzəbli bir sürətlə xatırladı, sanki onun başından qasırğalar keçirdi.
  Bundan sonra, qızlar kosmos döyüşündən doyaraq döyüşməyə başladılar, lakin bir az fərqli şəkildə.
  Xüsusilə, onlar Generous canavar və onun döyüşən cüt mutantları ilə döyüşmək qərarına gəldilər.
  Onlar əslində qravitasiya ilə vurulan lazer silahlarından istifadə edərək bütün şəhəri yandırmağı planlaşdırırdılar.
  Bu da maraqlı macəradır. Üstəlik, Səxavətli canavar da sıfır ölçüdən polad əsgərləri çağırdı.
  Elizabet yerindən sıçrayıb çılpaq dabanını polad əsgərin qarnına vurdu. Zərbə dəmiri sarsıtdı.
  Kobud əyildi, amma dərhal ayağa qalxdı və güldü:
  - Əhəmiyyətsiz, dünyəvi qadın!
  Elena baldırını həmkarının qasıq nahiyəsində hərəkət etdirdi. Amma mən çalan bərk, lehimli metala rast gəldim. Və hətta bir az ağrı hiss etdi.
  Qırmızı saçlı kraliça qışqırdı:
  - Bu polad topları olan adamdır!
  Ketrin də yalın ayağı ilə zirehli canavarı başına təpiklə vurdu. Və onu götürə bilmədi, uçdu, qışqırdı:
  - İnsan qayadan da çətindir!
  Euphrosyne polad döyüşçünü də hərəkət etdirdi, bu dəfə bir süpürgə etdi. Vəhşi yıxılaraq yıxıldı, amma dərhal ayağa qalxdı. Və döyüş yeni, çılğın, qasırğalı qüvvə ilə davam etdi.
  Qız onu götürüb oxudu:
  - Bəli, biz necə döyüşməyi bilirik,
  Ancaq bunun bir daha təkrarlanmasını istəmirik...
  Qızlar döyüşə düşdü,
  Və boşluqları doldurdular!
  Elizabet cavab verdi ki, məharətlə sıçrayaraq uzaqlaşdı və poladdan ibarət iki döyüşçü başları elə toqquşdular ki, qığılcımlar hər tərəfə uçdu.
  Mavi saçlı qız qışqırdı:
  - Metal elektrik cərəyanına da məruz qala bilər.
  Və onu götürüb sağ əli ilə xəncəri məftillərə saldı... Yelena da belə etdi. Və sonra elektrik dövrələri polad döyüşçülərin üzərinə düşdü və aqressiv, şok boşalması onların arasından keçdi. Və polad canavarlar qızarmağa başladılar.
  Sonra çatlardan keçib toz kimi dondular.
  Catherine qeyd etdi, bumeranqını naqillərə atdı. Onların düşməsinə və canavarları qızartmasına səbəb:
  - Biz təhlükəli döyüşçüləri sıradan çıxarırıq!
  Euphrosyne qışqırdı:
  - Kosmik döyüşdə görkəmli nailiyyətlərə görə!
  O da öz hədiyyəsini düşmənlərinə atacaq.
  Hər halda, polad döyüşçülər bitdi. Və döyüşçülər dünyanı yenidən xilas edir.
  Əsas düşmən artıq Yerdən və digər planetlərdən qravitonlar udmaqla işləyən xüsusi generatorla ölümcül batareyanı işə salmağa hazırlaşmışdı.
  Və qatil axıdılması necə açılacaq. Atmosfer yellənməyə başladı və hava çox isti oldu. Və sanki onun içindən parlaq işıqla dolu çatlar gedirdi.
  Elizabeth cooed:
  - Bunun kimi! Gəlin döyüşək uşaqlar!
  Qarşısında qorillaya oxşayan, dişli sifətli iri mutant peyda oldu. Qızın üstünə qaçdı və çox tez və bacarıqla. Elizabet geri sıçradı, onu büdrədi. Və qorilla yıxıldı, səthə yayıldı.
  Göy saçlı qız tüpürdü və onun mutant tüpürcəyi ayağa qalxan qorillanı yenidən yerə yıxdı. Üstəlik, başı sadəcə zibil qutusuna düşdü.
  Başqa bir mutant heyvanın, daha dəqiq desək, insan və heyvanın qarışığında canavar başı var idi. Və Elenaya hücum etməyə çalışdı. Qırmızı saçlı qız kürəyi üstə düşüb canavarı öz üzərinə atıb. O, uçdu və işıq dirəyinə çırpıldı. Və döyülmüş it kimi ulayırdı.
  Euphrosyne mutant canavarın başına kərpiclə vurdu. Bölündü.
  Qız qışqırdı:
  - Kərpic, kərpic!
  Sən canavarın ulaması deyilsən - daha yaxşı sus!
  Mutant qorilla ayağa qalxmağa çalışarkən Ketrin təbəssümlə qeyd etdi. Ayaqları arasında hərəkət edərək onu tullanmağa məcbur etdi. Sonra o, rəqibini alt-üst etdi.
  Bundan sonra onlar Elizabetlə birlikdə mutant heyvanın dabanlarını xəncərlərlə qıdıqladılar.
  Və heyvan güləcək və güləcək. Və zibil qutusunun içində sözün əsl mənasında sementlənmişdi.
  Qızlar canavarın boynundan tutub qorillaya tərəf atdılar. Yenə toqquşdular və çevrildilər. Dörd gözəlin hamısı çılpaq dabanlar əlavə etdi. Və bir neçə mutant yüksək sürətlə yuvarlandı və çaya düşdü.
  Elena oxudu:
  - Alnından vuran kimi dibə düşəcəksən!
  Və qızlar qaçdılar. Və budur, o, əsas cani Şchedry. Əlində ağır bir partlayıcı tutur. Və ondan, sanki bir enerji axını ilə partladı. Üstəlik, Shchedry özü zirehli zirehdə olduğu kimi, maska və zirehdə də var.
  Atlayaraq qaçan qızlar öldürücü şüalardan yayınırlar. Və onların çılpaq, yuvarlaq, çəhrayı dabanları çox parıldayır.
  Elizabet düşmənə bumeranq atdı. Ona atəş açıb. Lakin silah yan tərəfə keçərək işıqfora dəyib. Dirək kəsildi və yol hərəkətini göstərən üç gözlü cihaz dəbilqə ilə örtülmüş Səxavətin başına dəydi.
  Düşmənin məəttəl qaldığını görən Yelena bükülmüş ipi kəməndə atdı və partlatıcıdan yapışdı. O, kəskin şəkildə çəkdi və pəncəsindən qopardı.
  Bundan sonra o, mahnı oxudu:
  - Qızların pəncələrindən,
  Qəddar pəncələr...
  Ayrılmaq mümkün deyil, inan mənə,
  Nikelə vurun
  Nikelə vurun!
  Kişini yatağa qoymaq çətin deyil!
  Səxavətli olanı tərksilah etdilər. Ninja qızları onu götürüb çılpaq barmaqları ilə vurdular. Və onlar öz kvarteti ilə cinayətkarı sözün əsl mənasında yerə yıxdılar. Bundan sonra generatorun yanına atladıq. Elizabet onu cərəyan vuranda onu söndürməyə çalışıb. Və mutant qız geri sıçrayıb cik-cik dedi:
  - Ninja qızlarına şöhrət,
  Döyüş qəhrəmanlarına həmd olsun!
  Yelena açarı asfaltdan götürərək generatora atdı. Yanından uçdu, vurdu və qısaqapanmaya səbəb oldu.
  Qırmızı saçlı qız qışqırdı:
  - Problemi sadə deyil, çox sadə həll edirəm!
  Artıq havanın temperaturu o qədər də isti deyildi. Bu vaxt qızlar yenidən oynamağa başladılar.
  Budur başqa bir missiya. Robot canavarın qarşısında ciddi rəqib peyda olub. Və bu canavar çox təhlükəlidir. O, reaktiv qırıcı obrazını öz üzərinə götürdü və gəlin lazer şüalarından istifadə edərək böyük, virtual şəhərlərdən birini vuraraq göydələnləri yıxaq.
  Burada enerji axını həm betonu, həm də metalı sökərək böyük, çoxmərtəbəli binanı dağıdıb.
  Yelena buna heyranlıqla baxaraq qeyd etdi:
  - Onun nə qədər enerjisi var!
  Elizabet ah çəkərək cavab verdi:
  - İndi özümüz ona qarşı nəsə əldə etməliyik!
  Ketrin güldü və havadan çox ciddi bir hərbi silah çıxardı:
  - Bu hiperlazer maşınıdır! Kvark birləşməsinin enerjisindən istifadə edərək düşməni vurun!
  Euphrosyne başını tərpətdi:
  - Bu düzdür! Gəl, düşməni götürüb öldürək!
  Elizabeth başını tərpətdi və əlində çox soyuqqanlı bir silah göründü. Mutant qız qışqırdı:
  - Bu, hipernüvə nasosu olan bir şüa topudur!
  Digər iki qız da gövdə alıb. Şəhəri məhv edən robotu götürəndə sizi döyəcəklər.
  Təbii ki, bunu etdilər. Ancaq gözlənilməz bir şey oldu. Döyüş radiasiyası robota dəydi, lakin dərhal çox güclü qoruyucu maneə ilə əks olundu.
  Və qızlar özlərini güclü istidən boğulmuş hiss etdilər.
  Elena oxudu:
  - Bu gələn qoruma,
  Parazitə necə qalib gəlmək olar?!
  Elizabet təbəssümlə cavab verdi:
  - Məncə, bu robotun özünü necə müdafiə etdiyini bilirəm. Bu halda, bu, belə asanlıqla nüfuz edə bilməyən bir yarım ölçülü bir ölçüdür!
  Yekaterina təklif etdi:
  - Termopreonla vurulan hiperblasterdən istifadə etsək necə olar?
  Euphrosyne başını tərpətdi:
  - Ölümcül güc olacaq!
  Elizabeth etiraz etdi:
  - Yox! Burada asanlıqla enerji əlavə edə bilməzsiniz. Bu ölçmənin mahiyyəti ondan ibarətdir ki, bütün enerji axınları və hissəciklər eyni istiqamətdə gedir!
  Və sonra cavab olaraq hiperlazer şüası onlara dəydi. Qızlar çətinliklə yanlara tullanmağa vaxt tapırdılar. Onlar hətta ayaqyalın, dabanının zərif əyriliyi ilə hiss etdilər.
  Onların dördü də dərhal çılpaq, çılpaq ayaqları üzərində hiper atəşlə yalandı.
  Qızlar hətta qışqırıb çılğınlaşdılar:
  -Müqəddəs torpağım izzətlidir,
  Qələbələrin alovunda tufan fırtınası...
  Bütün yer üzündə belə tək sənsən,
  Və dünyada səndən qiymətli heç kim yoxdur!
  Bundan sonra gözəllər onu götürüb bütün qəzəbləri ilə robota tüpürdülər. Mutant qızların tüpürcəyi isə zəhərli ultraturşudur. O, tələsəcək və sahəni qıracaq. Və döyüş robotu dörd ağır yara aldı. Onun zirehləri yeyildi və siqaret çəkən təsirli çuxurlar əmələ gətirdi.
  Və döyüş maşını sürətini itirməyə başladı.
  Elena istehza ilə oxudu:
  Yer səs-küylə yaxınlaşır.
  Mənim fotonum sükanı dinləmir...
  Mən əyilirəm mənzərədən,
  Və raketlər hədəfə doğru tələsir...
  Biz mübarizəyə sıfırdan başlamırıq!
  Və döyüş robotu cavab verdi və hiperplazmik ləkənin köməyi ilə qızları vurdu. O, döyüş silahlarından uçdu və mutant qızların arxasınca qaçdı.
  Elizabet sinəsinin qırmızı məmələrini götürüb üzə çıxardı. Onun komanda yoldaşları da onun ardınca getdilər.
  Qırmızı harpi oxudu:
  Rusiya döşləri ilə bir kürədir,
  O, insanları bəlalardan örtdü və xilas etdi...
  Amma cəhənnəm qırmızı çöküntüləri ilə yüksəldi,
  Kimsə bizim qələbə uğultusundan bezdi!
  Döyüşçülər məmə uclarından həddindən artıq yetişmiş çiyələk rəngi olan hipersəs dalğalarını götürüb sinxron şəkildə buraxdılar.
  Sunami kimi uçdular. Və onlar hiperplazmik blob vurdular. O, sarsıdıcı bir zərbə aldıqdan sonra titrədi və əks istiqamətə qaçdı. Bundan sonra o, artıq yanan və siqaret çəkən robotu götürüb örtdü. Beləliklə, mexaniki canavar odlu bir tora qarışdı və şam kimi yanmağa başladı.
  Elizabet gülərək oxudu:
  Qızlar kainatı idarə edəcəklər
  Göydən napalm yağsa da...
  Vətənə xidmət bizim dəyişməz borcumuzdur,
  Ürəyimdə müqəddəs od yandı!
  Döyüşçülər onu yenidən yaqut məmələrindən götürüb şimşəklə döyəcəklər.
  Bunlar həqiqətən yazılmış gözəlliklərdir. Və onların bədənləri çox əzələli, güclü, heykəltəraş, enerjilidir.
  Qatil robot nəhayət kosmos tozuna çevrildi. Və belə möhtəşəm gözəlliklərin döşündən həqiqətən ölümcül bir təsir olduğu ortaya çıxdı.
  Elena oxudu:
  Bütün dünyaya işıq gətirəcəyik, inan mənə,
  Gəlin ölək və planeti xilas edək...
  Qismət dəhşətli olsa da, pis ölüm gəldi,
  Boş yerə ölməyin, çünki Vətənimiz yaşayır!
  Elizabeth etiraz etdi:
  - Xeyr, sağ qalmaq və qalib gəlmək daha yaxşıdır!
  Qızlar, ümumilikdə, kifayət qədər döyüş səviyyələrini göstərdilər. Lakin sonra Səxavətli yenidən peyda oldu. Bu maskalı, əzələli, maskalı və zirehli bir adamdır, bu vəziyyətdə digər iki tərəfdaşı ilə birlikdə daşların döyüş korroziyasına səbəb olan bir silah daşıyırdı. Və bununla evləri vurdu. Qum kimi boşaldılar və dağıldılar. Onlarda yaşayan gözəl qızlar isə müharibələrdən qaçdılar.
  Ekaterina qeyd etdi:
  - Məhv etmək ehtirasdır,
  Pis güc kürəyi idarə edir...
  Başqalarının qanını səxavətlə içən,
  Sevgi verməklə kozu ataq!
  Qızlar fit çalan kimi dərhal götürdülər. Və bir neçə ağır qarğalar damlardan uçdu. Onlar mutantların başlarına düşdülər - insan və çöl donuzu və başqa bir aşkar kərgədan qarışığı. Və cəfəngiyatların dimdiyi kəllələrini ağır zərbələrlə doldurdu və onların yıxılmasına səbəb oldu.
  Başqa bir dimdik isə Səxavətin ayaqlarının arasına qasıqda dəyəcək.
  Və sıçrayıb incə səslə oxuyacaq:
  Mən səhnəyə tullanıram, səhnəyə tullanıram
  Mən hərəmdə xədim olacağam!
  Mən hərəmdə xədim olacağam!
  Və səs o qədər incə oldu ki, balaca uşağın səsi kimi.
  Topun özü isə daha hündür tullandı və çevrildi. Elizabet atladı. O, çılpaq barmaqları ilə onu tutdu və cəld hərəkətlərlə onu yönləndirdi.
  Və dağılmış evlər bərpa olunmağa başladı. O cümlədən qatil robot tərəfindən yandırılanlar.
  Yelena və Yekaterina özlərinə gəlməyə başlayan mutant canavarların yanına atıldılar. Qızlar arxası üstə yerə yıxıldı və güclü ayaqları ilə hər iki canavarı yuxarı atdılar.
  Onlar uçdular və öz avaralarında çevrildilər. Və onların başları müxtəlif siqaret kötükləri olan zibil qutularına düşdü.
  Və necə aldılar və ağrıdan fəryad etdilər.
  Yelena dişlərini göstərərək cıvıldadı:
  - İcazə verin, Himalayalara gedim,
  Məni tamamilə buraxın...
  Yoxsa fəryad edərəm, ya da hürərəm,
  Yoxsa kimisə yeyəcəm!
  Leninin bayrağının rəngi kimi qırmızı saçlı döyüşçü onu götürdü və zibil qutusuna ilişmiş mutantın eşşəyinə tüpürdü. O, qəddar, yanan ultra zəhərli şirənin axıdılmasından sonra vəhşi bir fəryadla atlayacaq, yuvarlanacaq, nərilti və fısıldayacaq.
  Efrosinya və Yekaterina düşməni yalın ayaqları ilə təpikləyərək, onu bir nöqtəyə cəhənnəm uçuşuna göndərdilər.
  O, idarə olunmayan raket kimi qaçacaq. Və o, Səxavəti vuracaq, sonuncunun qabığını əzəcək.
  Və sonra kərgədan sahibi ilə toqquşaraq ora uçdu.
  Elena onu götürdü və sevinclə oxudu:
  - Təvazökar kənddən olsam da,
  Bizə İliçə görə yaşamağı öyrətdikləri yer...
  Problemsiz cücə olmaq istəmirəm,
  Mən isə süd inəyi olmaq istəmirəm!
  Və dörd qızın hamısı onu götürdü və çılpaq, əzələli ayaqları ilə mutantları sahibləri ilə birlikdə fırlatmağa başladılar və onları sözün əsl mənasında fırladıblar.
  Eyni zamanda gözəllər mahnı oxudular:
  Mən sən o o,
  Bütün ölkə birlikdə
  Birlikdə mehriban ailə
  Sözlə yüz min mən!
  Döyüşçülər, böyük liqa futbolçuları kimi, üç yaramazı götürüb birbaşa böyük beton qarışdırıcıya döydülər. Bundan sonra Elena mühərriki tam gücü ilə işə saldı.
  Və bu canavarlar fırlanmağa başladı.
  Elizabet qeyd etdi ki, dağıdılmış binaları bərpa edərək xüsusi hazırlanmış topu yenidən əlinə aldı:
  - Həmişə olduğu kimi qalib gəldik...
  Yelena, qorxulu görünən təbəssümlə cik-ciklə dedi:
  Amma düzünü desəm,
  Mən hər şeyi qazanıram!
  Ovçu oyuna çevrildi
  Hesab açın, təbii ki!
  Rəqiblərini hərtərəfli qarışdırdıqdan sonra qızlar onu götürdülər və daha da uzatmadan işə salındılar. Və sonra nəhəng bir beton kub uçdu, aşağı düşdü və parlaq virtual günəşdə dondu!
  Ekaterina qeyd etdi:
  - Bizim xeyrimizə daha bir hesablaşma!
  Elena aydınlıq gətirdi:
  -Virtual nümayiş!
  Və o, çılpaq ayaq barmaqlarını tıkladı. Alovlu, parıldayan qabarcığa səbəb olan şey. O, daha yüksək havaya uçdu, getdikcə genişləndi və göy qurşağının bütün rəngləri ilə parıldadı. Bu sənət əsəri idi.
  Qırmızı saçlı qız qışqırdı:
  - Kainat inanılmaz sürprizlərlə doludur,
  Və döyüşdə çox dəyərli olan qız...
  Şəri yalın ayağımla təpikləyə bilərəmmi?
  Bununla belə, mən özüm olmağı üstün tuturam!
  Özün ol! Özün ol!
  Belə bir qız, vəhşi, yaraşıqlı!
  Elizabet gülümsəyərək dedi:
  - Davam et!
  Yelena, canavarı əzərək, anlaşılmaz bir şey söylədi.
  Euphrosyne büstqalterini götürüb çıxardı və pulsar kimi qəfildən qarşısına çıxan kristal rəqibinə dəydi. Onlar uçub keçdilər və parlaq səthə düşdülər. Və böyük, ölümcül zərbə vurdular.
  Saçları qar kimi ağ olan qız cıvıldadı:
  - Qız yer üzünü döşləri ilə doldurur,
  Bütün dünyanı bəlalardan örtdü və xilas etdi...
  Bunu başa düşmədik, görünür qızların bir fikri var,
  Qonşu oynamağa gedəndə!
  Qızılı saçlı Yekaterina adlı qız onu götürüb çılpaq dabanı ilə səthə təpiklə vurub. Sarsıntıdan çıxan borulardan biri qopdu və irəliləyən düşmən əsgərləri əslində buxar axını ilə boğuldu.
  Saçları dandelion kimi görünən, yalnız daha həcmli bir qız onu götürdü və oxudu:
  - Hamam, hamam, hamam, hamam,
  Palıd və ağcaqayın dəmləməsi...
  Hamam, hamam, hamam, hamam,
  Ayaqyalın qızdan sərin zərbə!
  Onun mirvari dişləri isə güzgü kimi parlayacaq. Bunlar Terminator qızlarıdır.
  Həqiqətən, heç bir virtual məxluq ordusu onlar kimi insanlara qarşı dura bilməz. Və hətta cəhd etməyin.
  Yelena birdən şəhərin üstündə nəhəng qarlı bir dağ gördü. Və Vikinq kostyumlarında bəzi insanlar yaxınlıqda gəzirdilər. Onlar hündür və bəşəriyyətin adi nümayəndələrindən xeyli böyük idilər.
  Qırmızı saçlı qız qışqırdı:
  - Mərhəmət yox, mərhəmət yox, düşmənə mərhəmət yoxdur,
  Bilin, pis Vikinq, bilin, pis Vikinq sizdən güveç yeyəcək!
  Elizabet çılpaq ayaq barmaqları ilə sikkə atdı. Dönüb havada uçan qarğaya dəydi. Üstəlik, bu boz canlı böyük bir albatros boyda idi. Və bu, onun sağ tacına dəydi. Qarğa huşunu itirdi və meteorit kimi aşağı qaçdı. Və arxasında siqaret quyruğu buraxdı.
  Mavi saçlı qız oxudu:
  - Eşq dağ çayı kimidir,
  Dolu kimi yerə düşənlər...
  Və onu yandıraraq, düşmənə elektrik şoku verərək,
  Qız pulemyotu yükləyir!
  Qarğa vəhşi yıxılarkən döyüş robotunu dimdiyi ilə vurdu. Qısaqapanma baş verdi. Və nəhəng kiborq partlayır. Bundan sonra dağ silkələnib.
  İgid dörd qızın üzərinə qar yağdı.
  Ketrin oxuyaraq qeyd etdi:
  Qar yağışı, qar yağışı,
  Saçlarımı göstərmə...
  Nəticə, nəticə -
  Qızlar həmişə ayaqyalındır!
  Döyüşçü isə onu götürüb qızılı saçlarını burudu, elə bil zirvə idi. Və dərhal parlaq bir parıltı yarandı və odlu şüaların axınları töküldü. Və qar əvəzinə yağış yağmağa başladı. Və hər şey çox gözəl idi və damlalar virtual günəşdə brilyant kimi parıldayırdı.
  Elizabeth gülərək qeyd etdi:
  - Biz öz istedadlarımızı biznesdə göstərməliyik,
  Bir qızın ən yaxşı dostu brilyantdır!
  Euphrosyne güldü və Skandinaviya döyüşçülərinin qarda qaynaşdığı dağa işarə edərək qeyd etdi:
  - Bu uşaqlar pis bir şeyə hazırlaşırlar!
  Elena təklif etdi:
  - Qırmızı məmələrimizdən öldürücü ölüm şüalarını buraxaq.
  Qırmızı saçlı vixe isə mirvari dişlərini göstərərək güldü.
  Elizabeth təklif etdi:
  - Gedək, qızlar, əvvəlcə qoşunları yerə salaq!
  Ketrin məmnuniyyətlə oxudu:
  - Onların ürəklərinin istiliyi desant qoşunlarına necə kömək edir,
  Onların ürəklərinin istiliyi paraşütçülərə necə kömək edir,
  Külək əsmiş qoşunlar!
  Döyüşçülər onu götürdülər, sürətləndirdilər və var gücü ilə, sanki götürüb atlayacaqlar.
  Və döyüşən, aqressiv dörd gözəl düz döyüşə uçacaq. Və aydındır ki, onlar dərhal dağları yerindən tərpətməyə hazırdırlar.
  Yelena bunu sevinclə qəbul etdi və oxudu:
  Mən mütləq dünya çempionu olacam
  Və mən parıldayan qasırğa kimi keçəcəyəm...
  Cooler, bunlar hamısı Şekspirin əsərləridir,
  Mən sadəcə Sakit okeana atlayacağam!
  Elizabet əlini qaldırıb oxudu:
  - Cəsarətli idmançılar döyüşməyə həvəslidirlər,
  Hər kəs qələbəyə ürəkdən inanır!
  Euphrosyne dişlərini açaraq əlavə etdi:
  - Axı bizdə istənilən dəniz ola bilər, dəniz dizə qədərdir,
  Axı, hər hansı bir dağ bizdən asılıdır!
  Beləliklə, qızlar virtual oyunda dağa dırmaşdılar. Onlar vikinqlərlə döyüşməkdə qərarlıdırlar. İnsan boyu üç dəfə nəhəng olsalar belə.
  Yelena döyüşə girdi. O, qılıncları ilə dəyirmanı idarə edirdi. Və o, mahnı oxuyaraq Vikinqin başını kəsdi:
  Başınızı itirmək lazım deyil
  Tələsməyin...
  Başınızı itirmək lazım deyil
  Bəs lazımlı gəlsə?
  Bunu dəftərinizə yazın,
  Hər səhifədə!
  Başınızı itirməyin!
  Başınızı itirməyin!
  Tez qaçmaq daha yaxşıdır!
  Elizabet çılpaq barmaqları ilə bir neçə iynə atdı. Onlar uçub vikinqlərin üstündən uçan qarğaları vurdular. Orientasiyasını itirən böyük yırtıcı quşlar uçdu və dimdiklərini Vikinq döyüşçülərinin kəllələrinə vurdular. Onları deşdilər, qan bulaqlarını buraxmağa məcbur etdilər.
  Ketrin çılpaq, qaralmış ayağı ilə ən yaxın vikinqi qasıq nahiyəsinə təpiklədi. Zərbədən tullanıb yuvarlanmağa məcbur etdi.
  Bundan sonra qız dedi:
  - Göydə tutulma görürsən,
  Bu, düşmən ordusudur...
  Cəhənnəm əlaməti gələcək,
  Daha çox sözə ehtiyac yoxdur!
  Qız onu götürdü və mirvari gözləri parıldadı. Bu, həqiqətən oğurluqdur, həqiqətən də oğurluqdur!
  Euphrosyne götürdü və fit çaldı. Bir-iki şam ağacı fitdən titrədi, sanki onların üzərinə bambuk çubuqları düşmüşdü. Və ağır konuslar aşağı uçdu. Onlar dəbilqələri ilə birlikdə vikinqlərin başlarına dəydilər.
  Sarışın qız qeyd etdi:
  - Düşmənlərimin boşa getməsinə icazə verdim,
  İlk hərəkətim, son hərəkətim!
  İndi yalnız qızıl zirehdə ən böyük, geniş çiyinli Vikinq lideri qaldı.
  Və ciyərlərinin üstündə uğuldadı:
  - Heç bir şansın yoxdur! Məndə Thorun baltası var!
  Vikinq qəddarı yelləndi və baltasından sunami dalğası göndərdi.
  Qızlar yüngülcə qarla örtülmüşdü.
  Amma tez ayağa qalxdılar.
  Yelena nəhəng döyüşçünün atdığı səbəti başa düşdü və hürdü:
  - Yaxşı, rəqibini cüzdanına daxil et!
  Və onu götürüb silkələdi.
  Elizabet şirin təbəssümlə oxudu:
  - Oğlum, balam,
  Bu saat yatmırsan,
  Və hansı naməlum ölkədə,
  Fikirləriniz mənim haqqımda olacaq!
  Vikinq nəhəngi yenidən yelləndi. Və elə həmin an o, məkanın təhrifini hiss etdi. Və o, bir qu quşu kimi, güclü bir tozsoran tərəfindən əmildi.
  Və nəhəng səbətdə yastılaşaraq haşhaş toxumu boyda oldu.
  Elena gülümsədi və qeyd etdi:
  - Bu, həqiqətən bir transformasiyadır!
  Ketrin təbəssümlə oxudu:
  - Məcburi müalicə və gülməli dəyişikliklər olacaq!
  Elizabet həyəcanla dağa baxdı və dedi:
  - Qarın altında bir bomba gizlənib!
  Elena qışqırdı:
  - Nüvə?
  Mavi saçlı qız mızıldandı:
  -Bacınızı daha yüksəklərə aparın - termopreon!
  Qırmızı saçlı döyüşçü gözlərini böyüdüb soruşdu:
  - Bəs onu necə zərərsizləşdirək?
  Euphrosyne kıkırdadı və qışqırdı:
  - Bunun üçün qırmızı məmə uclarımızdan infrasəs buraxmalıyıq. Gəlin qızlar, dördümüz hamımız birlikdə bunu edək!
  Döyüşçülər yaqut məmələrindən nəhəng enerji axınlarını götürüb sikdilər.
  Termopreon bombası xırıldadı və söndü. Bundan sonra təntənəli marş oynanıldı.
  Elena tweet etdi:
  - Kim bomba istəsə, alnına alacaq!
  . FƏSİL Љ 7.
  Qızlar virtual reallıqdan çıxdılar. Onlar artıq kifayət qədər oynayıblar, amma iş birinci yerdədir.
  Ketrin Wirthin macəralarından sonra qeyd etdi:
  - Yəni heç nə ödəməli deyilsən. İnsanlar attraksionlara başqa necə gedirlər?
  Elena gülümsəyərək dedi:
  - Ən təəccüblüsü odur ki, hələ də kitab oxuyanlar var. Və bu heç bir qapıya uyğun gəlmir.
  Elizabeth qeyd etdi:
  - Mən də bəzən kitab oxuyuram, hətta bəzən yazıram da! Ona görə də gəlin bunu qəribə hesab etməyək.
  Euphrosyne tweet etdi:
  Qərib bir ölkədə çox bilinməyənlər var,
  Çaşqın ola və itirə bilərsiniz...
  Hətta qaz tumurcuqları da onurğanızdan aşağı axır -
  Nə baş verə biləcəyini təsəvvür etsəniz!
  Bundan sonra dörd qızın hamısı onu götürdü və öz oxu ətrafında fırlanan top kimi fırlandı. Və hətta havaya qalxmağa başladılar. Onlar gözəldirlər, demək lazımdır ki, kosmik sinifdəndirlər.
  Sonra qızlar havada dondular, bundan sonra Elizabeth qeyd etdi:
  - Biz artıq qalaktikalararası raketin oğrularının axtarışından çox yayınmışıq. Dörd mutant qız cinayətkarları axtarmaq əvəzinə axmaqlıq edir və ya müxtəlif faydasız virtual oyunlarla əylənirlər!
  Elena etiraz etdi:
  - Virtual reallıq oyunları zəkanı çox inkişaf etdirir. Bunu unutmaq olmaz.
  Yekaterina əlavə etdi:
  - Həm də kəşfiyyat!
  Euphrosyne başını tərpətdi:
  - Həyatda kifayət qədər sərgüzəşt yoxdur, ona görə də onları virtual reallıqda çəkirik!
  Elizabet başını tərpətdi:
  - Bu doğrudur, amma əsas məsələni də unutmaq olmaz. Beləliklə, Hypernet-dən məlumatları skan edək.
  Və bütün dördü götürdü və oxudu:
  -Biz super səviyyəli qan iti qızlarıyıq,
  Düşmüş saçları tapacağıq...
  Qoy dişləyən it dişini qırsın,
  Çox yüksək səsimiz var!
  Qızlar Hypernetdən məlumatlara baxmağa başladılar. Amma o qədər çox şey var idi ki, sözün əsl mənasında gözlərinizi qamaşdırdı. Və əhəmiyyətli bir şey tapılmadı. Həqiqətən yapışa biləcəyiniz bir şey. Hələlik uşaqlıq qoxusundan başqa heç nə.
  Elena təklif etdi:
  - Bəs bütün bağçalar yoxlanılsaydı?
  Ketrin gülərək cavab verdi:
  - Mən sizin yumorunuzu yüksək qiymətləndirirəm!
  Euphrosyne güldü və gülərək qeyd etdi:
  - Bəli, bəlkə dəlixanaları da yoxlayaq?
  Elizabet birdən başını tərpətdi:
  - Amma bu fikirdə nəsə var. Təkmilləşdirilmiş genetika sayəsində o qədər dəli insan yoxdur. Amma dəlilik və dahilik yan-yana gedir, əl-ələ verir!
  Elena burada qeyd etdi:
  "Bəlkə biz də bir az dəliyik." İki min ildən çox yaşadılar, lakin hələ uşaqlıqdan ayrılmadılar. Ən azından mən. Mən olduğu kimi, hələ də özümü uşaq koloniyasının ayaqyalın qızı kimi təsəvvür edirəm.
  Ketrin başını tərpətdi:
  - Bəli doğrudur! Biz, hər iki şeytan, zonanı tapdaladıq! Qalanları bunu bilmir və onları bizdən fərqləndirən də budur.
  Elizabeth etiraz etdi:
  - Alman əsirliyinə və Stalinin istintaq təcridxanasına baş çəkdim. Yəni həbsxananın nə olduğunu bilirəm. Və düşərgədə böyüklərin nəzarətində olmalıydım.
  Euphrosyne başını tərpətdi:
  - Kiçiklər zonasında deyildik, amma dördümüz də böyüklər zonasına getməli idik. ABŞ qadın həbsxanasında bir maraqlı işi yerinə yetirərək könüllü olaraq necə məhbus olduğumuzu xatırlayırsınız?
  Elena təbəssümlə başını tərpətdi:
  - Bunu xatırlayıram. Bəli, matronun sizə toxunması və bütün dəliklərinizə girməsi əladır. Amerikada belə pozğunluq var və o qədər fərqli lezbiyan var. Bu sadəcə əladır!
  Ketrin qəzəblə dedi:
  - Ola bilər! Ancaq bu, əsas məsələ deyil.
  Elizabet çox ciddi bir baxışla qeyd etdi:
  - Bəli, psixi xəstəliklərin bütün tarixçələrini öyrənməliyik. Xüsusilə paranoid şizofreniya. Bəzən belə bir xəstəlik insanı çox istedadlı və eyni zamanda antisosial edir. Mürəkkəb tapmacanın həllinin açarı burada tapıla bilər.
  Euphrosyne gülümsəyərək başını tərpətdi:
  - Bu belədir. Yalnız kosmik güc böyükdür, trilyonlarla insanı var və onların ruhi xəstələri o qədər də az deyil. Və bu bizə nə verəcək? Sizcə, həqiqətən klinik bir şizofreniya bunu etdi?
  Elena xatırladı:
  - Hitlerdə əsl, kliniki şizofreniya əlamətləri var idi. Hətta bir tərəfdən ət üçün kəsilən qoyunlara da yazığı gəlirdi. Amma eyni zamanda insanlara, xüsusən də yəhudilərə qarşı real hərəkətlərdə qəddar idi.
  Ekaterina qeyd etdi:
  - Çox güman ki, hətta Hitlerin özü yox, onun qeyrətli əlaltıları. Ancaq niyə daha asan deyil. Ancaq hər halda, ruhi xəstələr arasında bir axtarış, ən azı bir növ ipucu!
  Euphrosyne oxudu:
  Dünya dəlilik üzərində dayanır,
  Dəlilik böyük bir şəkildə yayılır...
  Gərginlik yüksəkdir,
  Ağrı və qorxu ilə görünür,
  Yalnız qorxu bizə dost verəcək,
  Yalnız ağrı sizi işə həvəsləndirir,
  Çünki hər şeyi daha çox istəyirəm.
  Hiperplazmanı izdihamda partlat!
  Elena gülümsəyərək qeyd etdi:
  - Sarışının əsl ağlı budur!
  Elizabet onu götürdü və çılpaq barmaqları ilə iynəni atdı. O, uçdu və həşəratı xurma ağacına bağlayaraq gadflyə dəydi. Və qız çox məmnun bir baxışla qeyd etdi:
  - Gördüyünüz kimi, bacarıram! Və biz iki min yaşımız olsa belə, hər şeyi edə bilərik!
  Elena dişlərini göstərərək oxudu:
  İki min illik müharibə
  Ağlabatan səbəblər olmadan müharibə...
  Qız döyüşdə tək deyil,
  Heç olmasa az kişi qalıb!
  Bundan sonra qızlar heç bir söz demədən ruhi xəstələr haqqında məlumat toplamaq üçün Hypernet-ə daxil olublar. Onlar bunu çox istəyirdilər. Daha doğrusu, qırmızı saçlı vixen Yelena çox maraqlı idi. Ancaq komandanın qalan hissəsi bunu özləri üçün sınamağa o qədər də həvəsli deyildi.
  Elizabeth məlumatı vəhşi bir sürətlə nəzərdən keçirdi.
  Məsələn, Veneranın ruhi xəstələri. Gözlənildiyi kimi, yalnız dörd paranoid şizofreniya xəstəsi var idi: üç qız və bir oğlan. Böyük bir planet üçün çox deyil. Xəstəliyin başqa formaları da var idi. Çox da yox.
  Yelena təbəssümlə qeyd etdi:
  - Psixosları yoxlayaq, yoxsa nə?
  Yekaterina təbəssümlə əlavə etdi:
  - Bu, çox yaxşı fikir olardı. Çoxdandır ki, dəli adamlar görmürəm.
  Elizabeth təklif etdi:
  - Hypernet vasitəsilə onlarla əlaqə saxlaya bilərsiniz. Əlaqə qurun.
  Euphrosyne başını tərpətdi:
  - Əla! Xoş gəldiniz.
  Mavi saçlı qız dərhal birinci xəstə ilə əlaqə saxladı. Zahirən, o, bəşər övladının bütün nümayəndələri kimi, bəlkə də gözəl, tamamilə normal bir qız idi. O, Elenaya göz vurub soruşdu:
  - Məni sevirsən?
  Mavi saçlı qız gülümsəyərək cavab verdi:
  - Əlbəttə!
  Beləliklə, o, çevrildi və qışqırdı:
  - Elə isə mənimlə seviş!
  Elizabeth gülümsədi və cavab verdi:
  - Gəlin birbaşa virtuala keçək!
  Qızların cəsədləri üzə çıxdı və bir top şəklində bir-birinə qarışdı. Və Elena onları skan etməyə başladı. Və ilk növbədə, o, duyğu və hissləri oxudu, həmçinin şizofreniya qızının xatirəsini araşdırdı. Və bu, özünəməxsus şəkildə maraqlı idi, baxmayaraq ki, ruhi xəstə qızın xatirəsi unikal idi. Və bəzən ekzotik formalar alırdı.
  Elizabeth də xoşbəxt və işləyirdi. İndiyə qədər əlaqə dəyərli bir şey vermədi.
  Və ümumiyyətlə, məntiq və intuisiya bunun ən yaxşı yol olmadığını irəli sürdü. Üstəlik, lider şizofreniya xəstəsi olsa belə, çətin ki, o, sadəcə planetdə oturub, tutularaq içəri çevrilənə qədər gözləsin.
  Şizofreniya xəstəsi qız soruşdu:
  - Çox istisən... Yəqin ki, çox gəncsən?
  Elizabeth avtomatik olaraq susdu:
  - Yox! Mənim iki min yaşım var.
  Şizofrenik qız qışqırdı:
  - Deməli, qocalmısan! Siz isə gənc qızları şirnikləndirirsiniz! Get burdan!
  Elizabet başını tərpətdi:
  - Yaxşı yol!
  Və ondan ayrıldı. Hər halda, bütün yaddaşımı skan etdim və cəfəngiyyatdan başqa heç nə tapmadım. Baxmayaraq ki, bəzən cəfəngiyyatlar qəribə olurdu və rəngarəngliyi ilə maraq doğururdu.
  Bundan sonra əbədi qızın əlaqəsi kəsildi.
  Elena təklif etdi:
  - İndi gəl!
  Qırmızı saçlı döyüşçü onu götürdü və virtualdan şizofrenik gəncin yanına atladı. O, baxanda yaraşıqlı idi, lakin qırmızı saçlı qadını görəndə qorxudan sızıldadı və mızıldandı:
  - Cadugər!
  Elena güldü və gülərək qeyd etdi:
  Cadugər, cadugər, cadugər,
  Şeytanlıq...
  Və cadugər haradan gəldi?
  Cadugər, cadugər, cadugər,
  Mən həmişə gözələm
  Qalan hər şey tam axmaqdır!
  Qırmızı saçlı qız isə çox parlaq zümrüd gözləri ilə göz qırpdı.
  Gənc yumşaldı və başını tərpətdi:
  - Bizimlə sevişmək istəyirsən? Qarşı deyilik!
  Elena gülümsədi və cıvıldadı:
  - Biz də narahat deyilik!
  Bundan sonra bədənləri bir-birinə qarışaraq topa çevrildi. Hypernet üzərindən sekslə məşğul olmaq əladır. Və gözəldir və heç bir infeksiya yoxdur.
  Əlbəttə ki, qızlar oğlanın şüurunu, şüuraltısını və yaddaşını skan etdilər. Şizofreniklərin başlarında çoxlu maraqlı və rəngli şeylər gizlənir.
  Və burada çox şey edə və çox əylənə bilərsiniz. Hər şey yüklənəndə belə, Elena gənclə ayrılmaq istəmədi və çətinliklə ondan qopdu.
  Sonra daha iki qız var idi. Burada Euphrosyne və Catherine onlara qayğı göstərdilər. Üstəlik, eyni zamanda. Həm də bu çox əyləncəlidir və siz çoxlu maarifləndirici şeylər əldə edirsiniz. Qızlar isə, deyək ki, çox sərin və heyrətamizdirlər.
  Və hətta çox rəngarəng oxuya bilirlər. Ancaq heç bir səbəb olmadan bunu etməyəcəklər.
  Hər halda, ilk dörd paranoid şizofreniya mutant müstəntiqlər tərəfindən yoxlanıldı, lakin heç bir əhəmiyyətli potensial tapmadı.
  Elena qeyd etdi:
  - Prosesin özü xoşdur, amma bunda əhəmiyyətli bir şey yoxdur!
  Catherine tweet etdi:
  - Bu üsuldan istifadə edərək adam oğurluğu edənləri tapmaq, iynə axtarmaq üçün ot tayasını eşələməyə bənzəyir.
  Euphrosyne dedi:
  - Əlbəttə, belə axtarış aparmaq ən yaxşı fikirdən uzaqdır! Amma bu, xoş bir prosesdir.
  Qızlar xorla oxudular;
  Bir iki üç -
  Casusları parçalayın
  Dörd, səkkiz, beş -
  Quldurları öldürün!
  Bundan sonra Elizabet İkinci Dünya Müharibəsi cəbhələrindəki şanlı keçmişini və taleyüklü, dəhşətli qırx birinci ilini bir daha xatırladı;
  Elizabet özünü dərin bir hovuza atıldığını hiss etdi, ümidsizcə qara idi və yalnız yüksəklikdə ulduzların yandırıcı gözləri məşum şəkildə parıldayırdı. Daldıqca sinənizdəki təzyiq güclənir, balyozlar başınıza zərbə vurur və hər zərbə daha ağrılı və ağır olur. Nəhayət, bədəni dibinə toxunur, başının arxası soyuqlaşır, qız ayağa qalxmaq istəyir və hərəkət edə bilmir. Budur, hər tərəfdən, eyni zamanda, hər tərəfdən bir xırıltı, bəzi kiçik canlıların xışıltısı eşidilir. Elizabet ürəyinin vəhşicəsinə döyündüyünü sinəsində hiss edir. Dovşan kimi böyük və rəngarəng, üstünlük təşkil edən qanlı siçovullar ona tərəf qaçırlar. Onlar tələsir və cırmağa başlayırlar. Elizabet qışqırır və... Özünə gəlir.
  İki alman əsgəri qızı hiss edir, sonra birdən onu saçından tutaraq qaldırır:
  - Şnell! Qalx, qancıq!
  Elizabet ayağa qalxır və hərəkətsizdir. Qız başını çevirir, ağırdır. Heyrət! Vay! Amma deyəsən, hər şey qaydasındadır.
  Almanlar məhbuslardan, kişilərdən və qadınlardan ayrı sütunlar tikirlər. Elena hətta çoxlarının imtina etməsinə təəccübləndi. Əllidən çox olan bəzi qadınlar görünmür, yaralılar faşistlər tərəfindən sadəcə bitirilmiş kimi görünür. Tüfəngin qundağı olan qızları (qadın əsgərlərin demək olar ki, hamısı gənc idi və yenicə hərbi xidmətə çağırılmışdı) çağırıb yola davam etdik. Olduqca isti idi, bəzi qadınların tunikaları cırılmışdı və köynəklərində "dolaşdılar".
  Elizabet üzündə bir neçə təsir edici qançırlar olan kapitan Valentina Sinitsadan soruşdu:
  - Bəs indi necə, Valya?
  İyirmi səkkiz yaşlı, olduqca yaraşıqlı qırmızı saçlı bir qız olan kapitan cavab verdi:
  -Yaxşı, gecə qaranlıq olsa, qaçarıq!
  Elizabet özünə baxdı:
  - Məncə hə! Əsirlik sovet xalqı üçün deyil. Deyəsən ziyan yoxdu, qəlpələr bədənimə rəhm etdi. Sadəcə beynimdə səs-küy var.
  Valentina cavab verdi:
  - Deyəsən məəttəl qalmısan. Brr! Amma mən özüm başa düşmürəm ki, necə əsir düşmüşəm. Avtomat tıxacda qaldı, o biri qızlar təslim oldular. Nəticədə sonuncu axmaq kimi tutuldum.
  Elizabet başını tərpətdi:
  - Bəli, müharibənin yaxşı başlanğıcı. Bir Almanı öldürməyə vaxt tapmamış o, tutuldu. Vəhşi dəhşət! Bəs qaçmağa vaxtımız yoxdursa?
  Valentina cavab verdi:
  - Bilirsən, qeyri-adi gözəlsən. Qızıl saçlı, mükəmməl fiqurlu. Mən səndən gözəl qız görməmişəm!
  Elizabet onu yellədi:
  - Bu iltifatlara niyə ehtiyacım var? Və sən oğlan deyilsən.
  Kapitan qeyd etdi:
  - Sizi sadəcə zorlaya bilərlər.
  Elizabet çaşqın oldu:
  - Zorlamaq nə deməkdir?
  Valentina səmimi təəccübləndi:
  - bilmirsən?
  Elizabet gözlərini qırpıb:
  - Teorik olaraq, əlbəttə, bilirəm, amma...
  Valentina gözlərini qıyaraq:
  - Heç bir oğlanla sınamamısınız?
  Elizabet başını mənfi tərzdə buladı:
  - Əlbəttə yox! Ümumiyyətlə, kommunist əxlaqı pozulmamalı, evlilikdən kənar sevişməməlidir!
  Valentina çiyinlərini çəkdi:
  - Necə deyim! Məncə, bu, hər kəsin şəxsi işidir. Bundan əlavə, kişilərin hamısı fərqlidir və siz onlardan öz növbəsində zövq alırsınız. Bunu təxmin etmək asan deyil, amma ərim tez darıxır.
  Sağ tərəfdə gedən komsomol qızı etiraz etdi:
  - İnsan üçün əsas olan heyvani instinktlər deyil, mənəvi ünsiyyətdir.
  Valentina barmağını yuxarı qaldırdı:
  - Nalayiq mövzulardan danışmayaq. Bəlkə partiya və kommunizm quruculuğu haqqında danışmaq daha yaxşıdır?
  Elizabet sütunun dayanması əmri gələndə nəsə demək istədi.
  Onlar özlərini bir neçə yük maşını və minik avtomobilinin yaxınlaşdığı beton sahənin qarşısında tapdılar. Eyni zamanda təqib olunan qadınların daha bir koloniyası peyda oldu. Geyimlərinə görə, onlar mülki insanlar idi.
  Kök alman xaki rəngli alman avtomobilindən sürünərək çıxdı. Onun xoşagəlməz, zəif qırxılmış, üçlü çənəsi olan üzü vardı və çiyinlərində qəribə qoşalüləli pulemyot asılmışdı. Lakin emblemin parıldadığı papaq - iki ildırım SS adamını ortaya qoydu. Faşist qızların qabağına çıxdı və qırıq-qırıq rusca əmr etdi:
  - Bərabər! Diqqət!
  Qızlar avtomatik olaraq ayağa qalxdılar, hərbi təlimləri öz təsirini göstərdi. Qızlardan biri isə tərəddüd etdi və göbəyinə zərbə endirdi.
  SS zabiti məmnunluqla homurdandı, qadının ayaqlarına baxdı və əmr etdi:
  - Hamı çəkmələrini çıxarsın!
  Qızlar titrədilər və cərgələri bir gurultu bürüdü. Kök alman nümayişkaranə şəkildə əsnədi və laqeyd mırıldandı:
  - Kim itaət etməzsə, asılacaq! - Və sonra birdən qorxulu qışqırıq. - Şnell! Schnell!
  Qızlar ayaqqabılarını çıxarmağa başladılar. Elizabet əllərinin avtomatik hərəkət etdiyini hiss etdi. Sanki faşist canavarlarına tabe olmaq onun üçün adətdir. O, yalın ayağı ilə beton səthin xoş istiliyini hiss edərək bir çəkməni çıxardı. Sonra ikincisi, diqqətlə yeni, bu yaxınlarda buraxılmış dəri çəkmələri geyin (kətanlar yalnız müharibənin sonunda görünəcək). Sonra qışqırıqlar eşidildi. Yaşı on altıdan çox olmayan bir gənc qız çölə atılıb qışqırdı:
  - Şəkil çəkməyəcəyəm, ey axmaqlar! Məni ölü yerə aparsalar daha yaxşı olar!
  Alman donuzu işarə verdi, iki uzun boylu SS kişisi qızı tutdu və əvvəlcədən hazırlanmış dar ağacına sürüdü.
  Hərbi əsir qızlar ah çəkdilər, amma heç kim etiraz etməyə cürət etmədi, görünür, əsirlik sarsıntısı təsir etdi.
  - Onu bağla! - şişman faşist qışqırdı. - Dərhal ölməsinə imkan verməyin! Şeytan necə müqavimət göstərəcəyini biləcək.
  Gənc qızın paltarı cırılıb, SS-çi hətta gözəlin çəhrayı məmə ucuna siqar soxub. Qız qışqırdı və qışqırdı:
  - Unutma, mənim adım Tanyadır! Nasistlərə ölüm!
  SS zabiti qışqırdı:
  - Dilini çıxart!
  Mordovorlu əlində əzilmiş çirkli önlük və maşa ilə qızın yanına tullandı. Başqa bir nasist qızın yanaqlarını sıxaraq ağzını açdı. O, müqavimət göstərməyə çalışdı. lakin qüvvələr çox qeyri-bərabərdir. Qızın ağzından qan axdı və özü də ağrılı şokdan huşunu itirdi. Faşist canavarı cırıq dilini atıb çəkməsi ilə tapdaladı. Nasistlər cəld asılmış çılpaq qızı iti gəmi qarmaqına asdılar. Zəif bir fəryad qoydu və titrədi, əlavə ağrıdan özünə gəldi. Faşistlərin üzünə xoşbəxtlik yazılmışdı, öz növünüzə ağrı verəndə o inanılmaz sadist məmnunluq hissi. Sarı saçlı gözəl qız olsa belə. Burada cinsi ünsür sadizmlə qarışdırılır.
  Elizabet belə özbaşınalıq görməmək üçün gözlərini yumdu. Bu vaxt mülki qadınlardan ibarət məhbuslar koloniyası onlara yaxınlaşıb. Nasistlər də onları ayaqqabılarını çıxarmağa məcbur etdilər. Seçilmiş qadınlar cavan idilər. Güclü belarus qadınları, əsasən açıq saçlı, mavi gözlü, görünüşü xoş, qan və süd.
  Şişman zabit yenə əmr etdi:
  - Üst paltarınızı çıxarın!
  Elizabet qəfil qızardı, nasistlər onu tamamilə çılpaq qoyub getsəydilər? Barmaqlarım isə artıq tunikamı açır. Mülki qadınlar edama gedirmiş kimi ağlayır, inildəyir. Onlardan birinin əlində körpə var. Nasist onu onun əlindən qoparır. Ana qadın tələsir və süngü ilə qarnından bıçaqlanır. O, yıxılır, ürək parçalayan fəryad qoparır. SS zabiti körpənin yanına qaçır, onu ayaqlarının altına atır və tapdalamağa başlayır. Üstəlik, zərif qollarını və ayaqlarını sındıraraq, dərhal ölməməsinə əmin olur.
  Ana sağ ikən qarmaqdan asmaq üçün ulayır və dar ağacına sürüklənir. Yol boyu paltarlarımızı cırıb tüfəngin qundağı ilə vururlar. Sonra, axırda şikəst olmuş qadını şad-xürrəm gülərək, sanki marixuanaya daş-qalaq vururlar.
  Elizabet pıçıldadı:
  - Bəs onların vəhşiliyinin həddi varmı? Onları kim doğdu, qadın, yoxsa canavar?
  Valentina ehtirasla dedi:
  - Biz bunu heç vaxt bağışlamayacağıq və unutmayacağıq. Faşistlər hər bir vəhşiliyinə görə yüz qat ödəyəcəklər.
  Elizabeth cavab verdi:
  - Bütün Almaniya bunun üçün kifayət deyil.
  Valentina zarafat etdi:
  - Qalan şey Yaponiyaya gedəcək!
  Baş nasist hələ də sakitləşməmişdi, tutqun gözlərində dəlilik yanırdı, balaca ağzı qıvrılmışdı:
  - İndi sizə xəbərdarlıq edirəm! Sizi Almaniya ərazisinə aparacağıq. Özünü yaxşı aparanların yeri, yeməyi, gələcəkdə Böyük Almaniyanın fəxri vətəndaşlığı olacaq. Amma kim qaçarsa, hər qaçağa görə iyirmi girovun diri-diri yandırılmasını əmr edəcəm. Məni başa düşürsən? - Əclafın gurultusu gücləndi. - İndi də aydın görəcəksən ki, fürerə itaətsizlik etmək nə deməkdir.
  Nasistlər mülki qadınlardan ibarət bir sütuna qaçdılar və baxmaq üçün ən çirkin on nəfəri seçdilər. Təntənəli şəkildə saçlarından sürükləndilər və bir yığın halına düşdülər. Bundan sonra SS kişiləri qadınları tikanlı məftillərlə bükməyə başladılar. Onlar çarəsizcə qışqırdılar və qaçmağa çalışdılar. Cavab olaraq çiyinlərinə və sinələrinə tüfəngin qundağı aldılar.
  Şişman zabit məmnunluqla gülümsədi:
  - Yaxşı, indi onlar üçün bir məşəl! Qoy ağrıdan "ləzzət alsınlar"!
  Və yenə də faşist heyvanların axmaq gülüşləri. Üzləri pozulmuş üç SS adamı benzin çənini çıxarıb qapağı açdılar. Uzaqlığa baxmayaraq, yanacağın iyrənc qoxusu Elizabetə çatmışdı. Görünür, kömürün hidrolizi nəticəsində əldə edilən aşağı oktanlı benzindir. Fürerin bütün çoxsaylı avadanlıqları üçün kifayət qədər təbii yağ yox idi, hətta SSRİ-dən gələn tədarükləri də nəzərə alsaq, Üçüncü Reyxin fizikləri ixtiraçılıq nümayiş etdirdilər. Bu benzinin adi haldan daha aşağı yanma temperaturu, həm də artıq doqquz dərəcə şaxtada donmağa başlaması xüsusiyyəti var idi. Zamanı gələndə bu, müharibənin gedişinə təsir edəcək. Metal tikanlı məftillərlə bükülmüş qadınlar çarəsizcə əllərini (onları azad edənləri) yelləyirdilər. Nasistlər gülümsəyərək almanca nəsə qışqırdılar.
  Elizabet ümidsizcə soruşdu:
  - Doğrudanmı onları yandıracaqlar?
  Valentina qəzəblə cavab verdi:
  - Yox, səni buraxacaqlar! Səyahət üçün sizə tortlar da verəcəklər!
  Elizabet göz yaşlarına boğuldu:
  - Və yenə də çox qəddardır! Yaxşı, kişilər, amma qadınlar niyə bu qədər əziyyət çəkməlidirlər!
  Valentina təklif etdi:
  - Almanlara slavyanlar ancaq qul kimi lazımdır. Qul isə qorxmalı və itaət etməlidir. Bu, qorxuya əsaslanan diktaturadır. Və qorxutmaq üçün ağrı vermək lazımdır.
  Elizabet mavi gözlərini parıldadı:
  - Və səni hirsləndirmək üçün incitmək lazımdır!
  Alov çıxdı, alov adi benzinlə olduğu kimi sürətlə yayılmadı, qadınlar cırılır, naqili qırmağa çalışır, bədənlərindən qan damlayır, iynələrlə açılır.
  Elizabetə elə gəldi ki, vaxt heyrətamiz şəkildə yavaş-yavaş sürünür, serpantin kimi təzə külək əsdi və yüngül köynəklə güclə örtülmüş bədəni soyuqluq hiss etdi.
  Alov nəhayət bütün şəhid qadınları bürüdü və onların çığırtıları daha da gücləndi. Dəri gözümün qabağında qabardı və soyuldu. Yanğın qoxusu getdikcə gücləndi. O, özünü pis hiss etdi və qızların gözlərindən yaş axdı. Baş faşist pis niyyətli təbəssümlə qışqırdı:
  - Kim qaçsa, hamınızı yandıracağam! heil! Heil Hitler, kainatın ən böyük hökmdarı!
  Faşist əsgərləri kəmərlərindən qarmonları çıxarıb şən çalırdılar. Üstəlik, nasistlərin tam eşitmə çatışmazlığından əziyyət çəkmədikləri aydındır. Amma bu, musiqini daha da qorxunc göstərdi.
  Şişman zabit rusca qışqırdı:
  - Musiqi axır, musiqi, musiqi! Bəzən kədərli, bəzən qorxaq nəfəs! Ruhu işıqlandıran tütəyin sədaları altında şən rəqs edən! Musiqi axır, musiqi, musiqi, kədərdən uzaqlaş, almanları narahat etmə! Sonsuz, əbədi, gənc, bu səni çox yaşamaq istəyir!
  Qırmızısaçlı zabit köməkçisi qışqırdı:
  - Hamı rəqs etsin! Yaxşı, qancıqlar, rəqs edin, yoxsa hamınızı yandıracağam!
  Qızlar cəsarətlə ayaqyalın hərəkət etməyə başladılar. Baş faşist əllərini yelləyərək ucadan qışqırdı:
  - Yaşamaq! Buyurun, qancıqlar və fahişələr, gəlin!
  Qızlar ixtilafda daha sürətli hərəkət etməyə başladılar, lakin bu, bir az mədəni rəqsi xatırlatdı, əksinə, Paraqvay sahillərindəki papualıların vəhşi rəqsini xatırlatdı!
  Faşistlər qadınların yanına qaçaraq yumruqları ilə onların üzünə vurur, qışqırır və ürək bulandırır.
  Baş faşist bir jest etdi. Hitler Jugentin forması olan bir oğlan ona bir şüşə konyak gətirdi. Kök donuz düz boğazından çəkdi, qırx dərəcə maye qarnını isitdi. Borov səliqəli şəkildə oğlandan soruşdu:
  - Artıq on dörd yaşındasan, sənə icazə verirəm ki, istənilən fahişəni çəkəsən!
  Oğlanın üzündə məyusluq vardı:
  - Və sadəcə vur? Çox yumşaqdır! - deyə qışqırdı.
  Şişman əclaf hönkürdü:
  - Ona nə etmək istəyirsən?
  Oğlan qışqırdı:
  - Onu öldürün, sonra yandırın!
  - Yaxşı, gəl! Sadəcə tələsin, bu balaları hələ vaxtında Almaniyaya gətirmək lazımdır.
  Parlaq, çox cilalanmış çəkmələri ilə parıldayan oğlan qadınların cərgəsi ilə hərəkət etdi. O, yırtıcı şəkildə gülümsədi və qəddarcasına gülümsədi. Gənc nasist vaxtaşırı dayanıb bu və ya digər qadının qarnına təpik vursa da, seçim etmədi.
  Elizabet naməlum birinə dua etdi, amma mənə yox! Ancaq gənc oğlan sadəcə onun qarşısında dayandı və barmağını göstərdi:
  - Bu fahişə mənimdir!
  Elizabet donub qaldı, xaincəsinə titrədi və onun qaralmış üzü solğunlaşdı. Baş faşist gözlənilmədən etiraz etdi:
  - Nain!
  Faşist oğlan incidi:
  - Bəs niyə belədir?
  Borov cavab verdi:
  - O, çox gözəldir! Sadəcə gözəl qızdır, onu hansısa generala verib çoxlu pul ala bilərsən.
  Gənc nasist könülsüz razılaşdı:
  - TAMAM! Yalnız birinci xahişimi rədd etdiyinə görə iki fahişəyə işgəncə verəcəm!
  . FƏSİL Љ 8.
  Oğlan çevrildi, tez qaçdı və iki kiçik qızı seçdi. Bu dəfə o, halal şikarının qoparılacağından qorxaraq tələsirdi.
  Qızlar özbaşına meydana qaçdılar, bəlkə də itaətkar olsalar, yaraşıqlı oğlanın onlara rəhm edəcəyinə ümid edirdilər. Gənc nifrətlə xoruldadı:
  - Diz çök və çəkmələrimi öp!
  Qızlar yıxılıb süründülər. Bahalı qaralmanın kəskin qoxusunu hiss edərək cilalanmış dərini inamla öpdülər. Hitlerin oğlu Jugent qəfildən qızların saçlarından tutub güclə qaldırdı:
  - Nə, qancıqlar! - Oğlan rusca hıçqırdı. - Yaşamaqdan bezdin? İndi paltarlarınızı dərhal çıxarın!
  Qızlar qızdırmalı şəkildə paltarlarını çıxarıb, onları yalnız qısa tumanlarında qoyublar. Gənc sadist əmr etdi:
  - sıxaclar üzərində uzan.
  Qızlar itaətkarcasına uzandılar və SS köməkçiləri əllərini və ayaqlarını xüsusi ehtiyatlarda təmin etdilər. Oğlan barmaqlarını qızların hələ toz yığmağa vaxtı olmayan cazibədar çəhrayı dabanlarının üzərində gəzdirdi. O, qəfildən güclü bir həyəcan hiss etdi və ürəkbulandırıcı qışqırdı:
  - Mənə ağır bir qamçı ver!
  Döyüşçülər qamçı təhvil verdilər. O, sadə deyildi, lakin iti ulduzları olan qırmızı-isti məftildən ibarət idi. Belə bir silahdan gələn zərbələr daha həssasdır.
  Elizabet onu nələrin gözlədiyini düşünəndə qızdırma hiss etdi. Budur, insanlar heyvana çevriləndə faşizmin dəhşətli təbəssümü. Və əsas insani hissləri itirmiş canavarların bu cəhənnəm əzabları.
  Qamçı bədbəxt fit çalır və qızların çılpaq kürəyinə düşür. Sümüyə vurulan zərbə dəri və əti kəsir. Gənc faşist özünü əsl Tanrı kimi hiss edirdi. Bəli, o, zərrə qədər şəfqət hissindən məhrum olan, pis və sarsılmaz iradə tanrısı idi. Bununla belə, Hitler Jugent öyrətdi ki, mərhəmət zəiflikdir! Təəssüf, pis hiss, əsl Aryaya layiq deyil. Düşməni öldürmək kifayət deyil, onu ən alçaq şəkildə əzab və rüsvay etmək lazımdır. Slavlar yəhudilər kimi aşağı millətdir və slavyanı öldürmək dəli iti öldürmək kimidir. Vicdan nədir? Yəhudilər və rus filosofları tərəfindən icad edilən ruhun cəhənnəm tələsi. Əsl Aryan heç bir peşmançılıq bilmir, yalnız bir şey onu əsəbiləşdirir, o, az sayda düşmən öldürür. Ancaq bir qadına və ya uşağa amansızcasına işgəncə vermək ari şücaətinin ən yüksək təzahürüdür.
  İsti məftilin zərbələri altında qısa şalvar partlayaraq ombadan düşüb. Qızlar əvvəlcə qışqırdılar, lakin oğlan yaşından artıq güclü idi və onlar dəhşətli şokdan huşlarını itirərək tez susdular. Bununla belə, Hitlerin cəlladları itkisiz idilər, onlar gənc gözəllərin başlarına əvvəlcədən hazırlanmış buzlu su (düşərgə soyuducusu istifadə edərək) gətirdilər. Bu vaxt gənc sadist məftili yenidən odun üzərində qızdırdı və qızın yalın ayaqlarına endirdi. Və yenə dəhşətli qışqırıqlar, insana aid bir şey olmayan qışqırıqlar.
  Elizabet çətinliklə ayaq üstə dayana bildi, deyəsən buna tab gətirmək üçün güc haradan gələ bilərdi. Bu, bəşəriyyətin hüdudlarından çox-çox kənarda, ən kiçik mənası olmayan bir şey idi. Qəribədir ki, belə şirin görünüşlü bir oğlan, az qala uşaq, bunu necə bacardı. Faşizmin, hətta uşaqların da ruhlarını nə qədər deformasiya etməsi inanılmazdır. Beləliklə, bütöv bir nəslin qavrayışını şikəst edin!
  Qızlar yenə susdular, yenə də üzərlərinə su töküldü. Lakin bütün cəhdlərə baxmayaraq, işgəncələrə məruz qalanların qışqırıqları getdikcə daha sakitləşdi. Bədbəxt şəhidlərin çiynindən ayağına qədər yaşayış yeri qalmamışdı. Nəhayət, oğlan yorulub, alnının tərini silib, bədbəxt qadınların sütunu istiqamətində dişlərinin arasından tüpürdü.
  - Bezdim! Onları yandıra bilərsinizmi?
  Cırıq qızlar artıq tərpənmirdilər, yəqin ki, iztirablar müəyyən həddi aşmışdı. Nasistlər bədbəxtlərin yanına qaçdılar, xüsusilə də səxavətlə benzin damlamadılar və onları yandırdılar. Qızlar yerindən tərpənmədilər, baxmayaraq ki, alov yavaş-yavaş onların ətini ləzzətlə yandırdı.
  Bu vaxta qədər diri-diri yandırılan yazıqların fəryadları da səngimişdi, onların bütün günahı yalnız nasizmin dönməz iradəsinin bariz nümayişinə çevrilməli idi!
  Kök piç əyri yumruğunu yellədi.
  - Yaxşı, fahişələr? Ümid edirəm ki, bir funtun nə qədər dəyərli olduğunu başa düşəcəksiniz! İndi isə sıraya düzül və yeni taleyinə doğru addım-addım yürüş et.
  Qadınlar qəddarlıqdan və kabuslu mənzərədən şoka düşdüyü kimi hərəkətsiz dayanmışdılar.
  Faşist oğlan tərəddüd etmədən tapançanı götürdü və yırtıcı şəkildə gülümsəyərək qızı ayağından vurdu:
  - Eşitdin, sənə dedilər, marş!
  Güllə qadınları oyatdı, Elizabet Valentinanın zərif əllərini çiyinlərində hiss etdi.
  - Gedək, sadiq yoldaşım, qisas almaq üçün yaşamaq lazımdır!
  Qız cəsarətlə cavab verdi:
  - Və and içirəm ki, sağ qalacam!
  Bu vaxt gənc əclaf qıvrılan, yıxılan qıza atəş açırdı. Eyni zamanda onun həm qollarını, həm də ayaqlarını sındırmağa çalışıb. Qızın sözünü dərhal bitirmək istəmədim, çünki ağrı qışqırıqlarına qulaq asmaq gülməkdən daha xoşdur.
  Ağır yaralı qız yolda uzanmışdı, gənc faşist onun sözünü bitirməmiş, qarmaqla qabırğasından tutub dar ağacına çəkmişdilər.
  Kök SS oğlanın başına vurdu:
  - Mənim əziz dostum! Siz uşaqlıqda tam olaraq Fürer kimisiniz! Bilirsiniz, böyük Adolf birinci sinifdə oxuyan bir qızla mübahisə etdi. Beləliklə, o, iki dostu ilə evə gedən yolda onu yola saldılar. Onu tutdular və bağladılar və onu təhqir etməyə başladılar. Onu odla yandırdılar, sümüklərini sındırdılar, gözlərini çıxardılar, sonra gənc Adik kimya dərslərindən götürdüyü sulfat turşusunu boğazına tökdülər. Sonra Hitlerin cəmi yeddi yaşı var idi və o, artıq Aryan ərinə layiq cəsarətli bir hərəkətə qadir idi.
  Gənc nasist qaşqabağını tutaraq soruşdu:
  - Qız yəhudi idi?
  - Yox, Slav! Avstriya-Macarıstan dağıldı, çünki almanlar slavyanlar tərəfindən xəyanət edildi, ona görə də fürer onları məhv edəcəyinə söz verdi! - Borov əlini boğazında gəzdirdi. - Ümumiyyətlə, meymunlar yumşaqlığa layiqdirlər, slavyanlar isə yox!
  SS adamları bir ağızdan pəncələrini qaldırdılar:
  - Heil Hitler!
  Gənc, ayaqyalın, yarı paltarlı qadınlar yol boyu sürətlə gedirdilər. Nasistlər xüsusi dörd təkərli müşayiət velosipedlərinə minirdilər (belə adamları müşayiət etmək üçün benzin sərf etməmək üçün). Nasistlərin vəhşiliklərindən və açıq-aydın əxlaqsızlığından şoka düşən Elizabet ilk bir neçə saat susdu, heç nə haqqında düşünmədi, yarı yuxulu halda getdi. Görünür, digər qızlar da heç olmasa dünyəvi mövzularda danışmağa həvəsi yox idi.
  Ayaqyalın qızlar sovet torpağına salınmış hamar asfaltda yeriyərkən ayaqları az-çox rahat idi. Amma dağıdılmış sərhəd zastavasını keçdikdən sonra özlərini Polşa ərazisində gördülər... Yol qızların yalın ayaqlarını qazaraq incə çınqıl və iti çınqıllarla örtülmüşdü. Son illərdə Elizabeth tez-tez ayaqyalın gəzintiyə çıxa bilmirdi və tezliklə çılpaq dabanlarının amansızcasına yırtıldığını və yanmağa başladığını hiss etdi. Diqqətini yayındırmaq üçün o, Valentina ilə danışdı:
  - Bəs indi nə etməliyik?
  Kapitan bir qədər fasilədən sonra sakitcə cavab verdi:
  - Biz qaça bilmərik, əks halda bütün qızlar öldürüləcək! Eyni zamanda, buna da dözməyə güc yoxdur!
  Elizabeth təklif etdi:
  - Hamı üçün bir qaçış təşkil etsək necə olacaq?
  Valentina başını tərpətdi:
  - Mən məhz bu barədə düşünürəm. Belə bir şey etmək texniki cəhətdən çətindir. Görün ətrafda nə qədər mühafizəçi var.
  Elizabet Suvorovun ifadəsini söylədi:
  - Sayla yox, məharətlə ulayırlar!
  Valentina cavab verdi:
  - Suvorovun qələbələrinin əsas səbəblərindən biri rus qoşunlarının daha yaxşı döyüş hazırlığı və fiziki hazırlığı idi. Xüsusən də türk qoşunlarına süngü və əlbəyaxa döyüş öyrədilmədiyi üçün onlar tez dağılırdılar. Ancaq fransızlarla daha çətin idi, xüsusən süngü Fransada icad edildiyi üçün.
  Elizabet qətiyyətlə cavab verdi:
  - Amma qazandılar!
  - Bəli, qalib gəldik. Amma düzünü desəm, dərsliklərdə deyildiyi qədər asan deyil. - Valentina ah çəkdi. - Qələbənin qiyməti çox yüksəkdir, kubokların dəyərini aşağı sala bilər.
  Elizabet mızıldandı:
  - Söhbət kuboklardan getmir. Müharibədə ən böyük kubok xilas edilən həyatdır. Ümumiyyətlə, Stalinin dediyi kimi: "Əsgərin cinsi yoxdur".
  Valentina təklif etdi:
  - Onda oğlan ol, sənin üçün asanlaşar.
  Elizabet qaşqabaqla:
  "Mən özüm də oğlan olmağımın əleyhinə deyiləm; oğlanlar daha azaddırlar."
  Valentina fit çaldı:
  - Niyə?
  "Çünki onların ayaqları daha kobuddur və özümü kömür üzərində yeridiyimi hiss edirəm." - Elizabet cığırdı.
  Valentina cavab verdi:
  "Və mən uzun müddət dabanlarımda çubuqlarla döyülmüş kimi hiss edirəm, amma buna dözməliyəm." Ola bilsin ki, əsarətimiz uzansın, bu da olmayacaq. Eşitdiyimə görə, həbs düşərgələrində qadınlara ancaq qar yağanda ayaqqabı verirlər, hətta onda da ağacdan tikirlər.
  Elizabet titrədi:
  - Qızın ayaqları üçün taxta ayaqqabılar bir dəfə, hələ məktəbli olanda onları muzeydə geyinib dəhlizdə gəzdim; Onlar çox narahatdırlar və yıxılmağa davam edirlər.
  Valentina düzəliş etdi:
  - Və ayaqlarınızı dəhşətli dərəcədə ovuşdururlar və qışda sizi çox zəif isitirlər. Bast ayaqqabıları daha yaxşıdır, daha isti və yumşaqdır.
  Kənddən gələn qadınlar daha təcrübəli idilər və şikayət etmirdilər, amma artıq şəhər qadınlarının arasında qan damcıları görünməyə başlamış, çınqıllara zərif, cavan ayaqların izlərini vurmuşdu.
  ME-109 qırıcılarının sürüsü səmada uçdu, onlar nisbətən aşağı hündürlükdə uçurdular və hətta qanadlarda svastikanı da görmək olardı.
  Elizabeth qeyd etdi:
  - Maraqlıdır, bizim şanlı Migi haradadır?
  Valentina könülsüz cavab verdi:
  - Məncə, onlar boş qalıb. Ümumiyyətlə, almanların maraqlı yeni məhsulu, miniatür bombaları var, onları hətta qırıcı təyyarələrin qanadlarından asmaq olar. Onlar dolu daşları kimi yerə düşürlər. Bu, bir tank almayacaq, lakin piyada və ya təyyarələrə, xüsusən də IL-16 kimi yüngül olanlara qarşı olduqca effektivdir.
  Elizabeth qeyd etdi:
  - Bizdə, deyəsən, belə "xırda şeylər" də istehsalata çıxmaq üzrə idi. Bir az gecikdik. Ümumiyyətlə, çar quruluşunun ağır irsi, sənayenin kapitalist sistemindən sosializmə doğru yenidən qurulması.
  Valentina əlavə etdi:
  - Üstəlik, vətəndaş müharibəsi. İyirmi birinci ildə sənaye istehsalı on üçüncü illə müqayisədə yeddi dəfə azaldı. Milyonlarla insan öldü, ölkə xaraba qaldı və çar hökumətindən fərqli olaraq bizə heç kim kredit vermədi. Təbii ki, çox şey etməyə vaxtımız yox idi. Hitler bizi ordunun yenidən silahlanmaya başladığı bir anda tutdu.
  Elizabeth razılaşdı:
  - Sən burdasan. Çox şey etdik, amma çox şey etməyə vaxtımız yox idi. Bütün Avropa Wehrmacht üçün işləyir. Avropa! Çar Rusiyası isə Almaniyanın əsas qüvvələrinin Qərbdə olmasına baxmayaraq, müharibədə uduzurdu. İndi özümüzü pis vəziyyətdə tapırıq.
  Bəs bizim tanklarımız Avropaya nə vaxt gələcək?
  Valentina cavab verdi:
  - Tezliklə olmasını istəyirdim! Amma mən Finlandiyada da döyüşmüşəm, ona görə də o qədər də nikbin deyiləm, ordumuz müharibəyə tam hazır deyil.
  Söhbətə kiçik serjant çiyin qayışlı gənc qız girdi:
  - Düşünürəm ki, iki həftədən sonra tanklarımız Varşavanı, bir aydan sonra isə Berlini azad edəcəklər.
  Valentina başını tərpətdi, qırmızı yalını yaydı:
  - Buna inanmaq istərdim, amma... Faşistlər çox qısa müddətdə on dörd Avropa ölkəsini işğal etdilər. Bu, Wehrmacht-ın çox böyük gücündən danışır və üç ay yarım ərzində biz kiçik Fin ordusu ilə məşğul idik. Mən müharibənin nə olduğunu əvvəlcədən bilirəm. Yox, bu halda düşmən bizdən qat-qat güclüdür!
  Gənc qız çaş-baş qaldı:
  - Yaxşı, uduzmaq olar?
  Valentina cavab verdi:
  - Prinsipcə, bəli, amma...
  Qız qışqırdı:
  - Nə amma...
  Valentina cavab verdi:
  - Nasistlər öz məzarçılarına çevriləcəklər. Görün necə vəhşiliklər edirlər. Dənizdən dənizə hamı tezliklə onlara qarşı qalxacaq. Hətta öncüllər də faşizmə qarşı vuruşacaq, torpaq işğalçıların ayaqları altında yanacaq. Nasistlər öz qanlarında boğulacaqlar. Onların SSRİ-yə hücum etmək qərarı ölümcül səhv olardı. Daha doğrusu, fəlakət və faşizm planetin üzündən silinəcək.
  Elizabeth razılaşdı:
  - Xeyr, vampir Hitler aspen dirəyindən qaça bilməz. Amma nə qədər şəhərlərimiz dağıdılacaq, kəndlərimiz yandırılacaq. Biz isə axmaqlarıq, yaxınlaşan hücumu bilə-bilə səngər qazmadıq.
  Valentina razılaşaraq başını tərpətdi:
  - Məncə, Pavlov güllələnəcək.
  Elizabet onu yellədi:
  - Söhbət Pavlovdan getmir. Ümumiyyətlə, ordunun tam döyüş hazırlığına gətirilməsi əmrini şəxsən Stalin verməli idi.
  Valentina başını tərpətdi:
  - Mütləq, düz deyirsən. Ancaq görünür, lider müharibənin başlanmasını son dəqiqəyə qədər təxirə salmaq istəyirdi, xüsusən də Vermaxt qışa hazır olmadığından və biz heç olmasa bir ay qalib gəlsəydik, Wehrmacht hazır olmazdı. Və 1942-ci ilə qədər ordumuz xeyli güclənəcəkdi. Məni narahat edən Çörçill və Ruzveltin mövqeyidir. Onlar Almaniya ilə şərəfli sülh bağlaya, hətta Sovet ərazisinin bir hissəsini ala bilərlər. Bundan əlavə, Yaponiya Mançuriyadakı məğlubiyyətin qisasını almağa cəhd edə bilər. Və sonra özümüzü təcrid halqasında tapacağıq.
  Elizabet iti çınqılın üstünə basan kimi nəfəsini kəsdi, ayağı dərhal qanamağa başladı və göyərmiş ayaq barmaqları daha da ağrımağa başladı. Fikirləşdi ki, faşistlərə, bəlkə də, yeni və yaxşı ayaqqabı lazım olsa belə, onlara ehtiyac yoxdur, əksinə, alçaltmaq və ağrı vermək istəyi var. Axı, rusda yalın ayaq yoxsulluğun əlaməti hesab olunurdu, səbəbsiz deyildi, bir ifadə avara, yəni dilənçi idi; İndi onun dayanmağa çata bilməyəcəyini görmək qalır. Və yıxılsa, ona nə olacaq?
  Sanki onun sözü ilə həmfikir olan gənc qızlardan biri qanlı, sınıq ayaqları ilə qışqırdı:
  - Budur, daha dözə bilmirəm!
  Və çox əziyyət çəkən ayaqlarını irəli uzataraq oturdu. Nasistlər onun yanına gəldilər və qızın başına benzin tökdülər. O, kəskin sıçrayışla ayağa qalxdı, amma artıq gec idi, tərk edilmiş alışqan alovlandı və bədbəxt qadını yanan alova bürüdü.
  Uzun müddət qışqıran qız qaçmağa tələsdi, digər əsirlər yanlara səpələndi. Şəhid sütunu keçərək yıxıldı, huşunu itirdi, alov axınları bədbəxt qadının ciyərlərini yandırdı və ölümü dəhşətli oldu. Ardınca qorxulu bir qışqırıq gəldi:
  - Şnell! Schnell! Geridə qalanlara ölüm!
  Qızlar ümidsizliklə addımlarını sürətləndirdilər. Elizabet sakitcə inlədi və axsayırdı, ayaqları sanki isti dəmirin toxunmasından partlayırdı. Amma o, digər qızlar kimi səbr etdi.
  Bir az diqqətini yayındırmaq üçün Elizabet dedi:
  - Bəlkə İnternasionalı oxuyaq?
  Valentina başını tərpətdi:
  - Bu canavarlar hamımızı güllələyəcək. Səbirli olun! Ayaqyalın, xüsusən də bizim kimi gənclərin ayaqları tez kobudlaşır. Biz dözəcəyik və sağ qalacağıq. Qələbə Qırmızı Ordunun olacaq. Bütün kapitalistlər bizə qarşı silahlansa belə. Axı tayqadan tutmuş Britaniya dənizlərinə qədər Qırmızı Ordu ən güclüdür!
  Elizabet yumruqlarını sıxdı:
  - Ancaq daha güclü rus ruhu yoxdur,
  Biz özümüzü xarabalıqlardan dirildəcəyik!
  Rus döyüşçüsü, qılıncını tez götür,
  Biz ayağa qalxıb yenə qalib gələcəyik!
  Bundan sonra birtəhər asanlaşdı, hətta qanlı ayaqlarımın yandırıcı ağrıları da zəiflədi.
  Günəş batırdı, nasistlər getdikcə əsəbiləşir və qızları yola sövq edirdilər.
  Daha təravətli oldu, meh tərli üzləri xoş bir şəkildə əsdi. Elizabeth qeyd etdi:
  - Deyəsən, hətta günəş də bizim tərəfimizdədir!
  Valentina zorla gülümsədi:
  - Kommunizm günəşi həmişə bizim üçündür!
  Yoldakı kölgələr uzanıb getdikcə qaralırdı. Nasistlər fənərlər yandırırdılar ki, bu da onların velosipedlərinin görünüşünü daha da müəmmalı edirdi. Elizabet artıq onların nasist deyil, dəhşətli canavarlar olduğunu təsəvvür edirdi. Bir növ çox üzlü Viy və ya ghouls. Qəribədir ki, bu nasistləri qorxulu deyildi, əksinə, qeyri-real görünürdü. Elizabet mahnını zümzümə etməyə başladı:
  - Orada, naməlum yollarda, sandallı şeytanlar rəqs edir! Yaxşı, Koschey çox kələm şorbası yedi!
  Valentina gülümsədi:
  - Siz həmişəki kimi təkrarolunmazsınız!
  Nəhayət, uzaqda siqnal qülləsi göründü və işıqsız evlər göründü. Bu o deməkdir ki, onların səyahəti artıq sona yaxındır. Qızların çoxu artıq tükənmişdi, fiziki tükənmənin son nöqtəsində idi və yalnız sağ qalmaq instinktindən yapışmışdı.
  Elizabet Valentinadan sanki bunu bilməli idi deyə soruşdu:
  - Bizi yedizdirəcəklər?
  Kapitan, onun üçün çətin olsa da, zarafatla cavab verdi:
  "Almanlar üçün biz mal-qara kimiyik və heç kim yolda mal-qaranı bəsləməyə söz vermədi."
  Elizabet qəzəblə dedi:
  "Onda Hitlerin boğazını qoparacağam!"
  Bir neçə yüz daha ağrılı addım və qızları xüsusi bir düşərgəyə aparmağa başladılar. Görünürdü ki, o, hərbi əsirlər üçün əvvəlcədən hazırlanmışdı; Qadınları kazarmalara ayırmağa başladılar, mülki və hərbçiləri ayrı-ayrılıqda yerləşdirməyə çalışdılar. Lakin məhbuslar o qədər yorğun idilər ki, qaçmaq haqqında düşünmürdülər. Onlar sadəcə kobud taxta çarpayıların üzərinə çökdülər. Sınıq, qanlı ayaqları ilə tapdalanmış otların üzərində gəzən Elizabet xoşbəxtlik hissi yaşadı. Nəhayət, yuxuda özünü itirə biləcək. Lakin o, artıq kazarmaya girəndə iki SS adamı onun yanına sıçrayaraq əllərini təntənəli şəkildə sıxdılar.
  - Nə üçün? - qız qışqırdı.
  - Rus, Şvayn! Sizə deyilən yerə əməl edin!
  Elizabet düşərgədən çıxarıldı və onlar qüllələrdən və dəmir darvazalardan keçdilər. Qız əvvəlcə onu vurmaq istədiklərini düşünsə də, sonra onu işgəncənin gözlədiyindən qorxdu. Faşistlər qızın vacib bir sirri olduğunu düşünsələr nə olar?
  Onu şir barelyefi ilə bəzədilmiş malikanəyə apardılar. Qəribədir ki, zəngin mülkün görünüşü Elizabeti əmin etdi ki, bu, orta əsrlərin tutqun işgəncə zirzəmiləri kimi deyildi. Ancaq bu canavarlar hər yerdə və istədikləri müddətə işgəncə və əzab verə bilərlər.
  Onu binaya apardılar, qızın yalın ayaqları sulu, məxmər xalçaya toxundu və içəri batdı.
  Parlaq bir elektrik işığı yanıb-söndü. Cəbhəli bir kişi peyda oldu, qıza təsadüfi bir nəzər saldı və əmr etdi:
  - Ayaqlarını yu!
  Elizabet kresloda oturmuşdu və səliqəli ağ geyinmiş bir qulluqçu gümüş bir su hövzəsi gətirdi. Xidmətçi anadangəlmə belarus polyak idi və rus dilini bilirdi. Ağrıyan ayaqlarını ilıq su hövzəsinə batıraraq, onları yumşaq bir şəkildə ovuşdurmağa başladı. Elizabetin qız kimi ayaqları acınacaqlı mənzərə idi. Onların üzərində sözün əsl mənasında yaşayış yeri yox idi, barmaqları sökülüb. Bununla belə, Belarus gözəlinin ayaqları gözəl idi və şahzadəyə və ya Yunan tanrıçasına layiq idi.
  Xidmətçi toz və qanı diqqətlə yudu və hər barmağını sildi. Sonra səsində rəğbətlə soruşdu:
  - Deyəsən, çox pis oldun, balam?
  Elizabeth cavab verdi:
  - Başqalarının vəziyyəti daha da pisləşdi. Taledən şikayətlənəcək bir şeyim yoxdur.
  Polşalı qadın başını tərpətdi:
  - İnanıram ki, Sovetlər ölkəsi üçün hər şey yaxşı bitəcək.
  SS adamları söhbəti yarımçıq kəsdilər və Yelizavetanı götürüb dəbdəbəli təchiz olunmuş salona sürüklədilər. Qız zəif müqavimət göstərdi, onu atdılar, qapını döydülər, sonra bir xəyal kimi, kök bir qaban göründü. Artıq beynimdə kolikaya qədər tanış bir səs xırıldadı:
  - Yaxşı, quş, müti olacaqsan?
  Elizabeth uzaqlaşmağa çalışdı, lakin zahirən yöndəmsiz Nasist daha çevik oldu. O, qəfildən qıza tərəf hoppandı və köynəyini cırdı, sinə ucları yuxarı baxan kifayət qədər böyük, möhkəm döşləri ortaya çıxdı. Qız onu qasıqda diz çökdürdü, amma faşist bunu gözləyirdi, SS-də xidmət edənlər zəiflər deyil və o, hücumu dəf etdi.
  - Müqavimət et, daha da əyləncəli olacaq.
  Kök donuz yenidən onun üstünə qaçdı, paltarının qalıqlarını, ilk növbədə şalvarını qopardı, lakin birdən ürək bulandırdı:
  - Hə, hələ də dişləyirsən, qancıq.
  Yarıçılpaq Elizabet sərbəst buraxıldı və qarşı qapıya qaçdı, ümid etdi ki, bəlkə orada əsgər olmayacaq. Onu açdı və dərhal çənəsinə güclü zərbə endirdi. Onun qarşısına çılpaq gövdəsi olan əzələli yeniyetmə çıxdı. Onda, dəhşətinə görə, Hitler Jugentdən olan gənc sadisti tanıdı. Qar kimi ağ dişləri ilə yırtıcı şəkildə gülümsədi:
  - Və sən xasiyyətlisən!
  Şişman SS adamı qışqırdı:
  - Sənə icazə verirəm ki, mənimlə istifadə edəsən. Artıq yetkinsiniz və qadın bədənini sınamağın vaxtı gəldi.
  Gənc Hitlerçi belə cavab verdi:
  - Mən hələ rusları zorlamamışam.
  Elizabeth bir yeniyetmə tərəfindən zorlana və namusundan məhrum edilə biləcəyini hiss etdi. O, iyirmi bir yaşında günahsızlığını qorudu və indi müqəddəsliklə sevimli sovet oğlanı ilə deyil, dünyanın heç vaxt görmədiyi pozğunluqlarla ayrılmalıdır. Qız ürəkbulandırıcı qışqırdı, amma iri faşist və o qədər də kiçik olmayan oğlan bir anda ona hücum etdi. Donuz, ən azı, bir yarım sentner çəkdi və yorğun Elizabet qalan gücünün nə qədər tez getdiyini hiss etdi.
  Eyni zamanda gənc sadist onun əllərini əzərək sinəsini çimdikləyib. Nəhayət, o yıxıldı və canavar onu istidə qaban zərifliyi ilə kobud şəkildə götürdü. Elizabeth dəhşətli ağrılar yaşadı, cəhənnəmə qərq oldu.
  Bəli, o, bundan ən güclü təəssüratlara sahib idi. Heç vaxt unudulmayacaq.
  Fasilə zamanı Yelena da xatirələrə daldı.
  O, koloniyadan birbaşa cəbhəyə qaçdı. Ayaqyalın yeniyetmə qız 1941-ci ilin qarışıqlığında özünü işğal olunmuş ərazidə tapdı və əvvəlcə partizan üslubunda hərəkət etdi.
  Tutduğu ilk alman olduqca yaraşıqlı bir gənc oldu. Elena hətta onunla sevişmişdi. Daha sonra onunla nə edəcəyini bilməyib kəndirlə boğub. Və bu, onun ilk atəşlə vəftiz edilməsi idi.
  Gənc ilgəkdə boğulurdu. Yelena onu boğdu və oxudu:
  - Əvvəlcə sənin gözünün içinə baxarıq,
  Sonra səni qovurub yeyəcəyik!
  Qırmızı saçlı vixe pis güldü. Bəli, almanlar heç də qorxulu deyildilər. Və onları öldürmək heyf idi. Yelena yanmış daxmaları və dağılmış evləri görənə qədər.
  Və bundan sonra o, əsir düşən almanlardan birini götürüb qollarından və ayaqlarından başıaşağı bağladı. Hansı ki, deməliyəm ki, onun haqqında çox gözəldir. Qız, deyək ki, son dərəcə aqressiv və döyüşkəndir.
  Yelena hələ uşaq koloniyasında olarkən ayaq barmaqları ilə müxtəlif dağıdıcı əşyalar atmağı öyrənib. O, bunu ustalıqla bacardı. Və hətta konus və iynələrlə həşəratları yıxdı. Düzdür, bu bacarıq səviyyəsi ona mutasiyadan sonra gəlib. Bundan əvvəl o, sadəcə ayaqları ilə qumbara atırdı.
  Müharibə əvvəlcə SSRİ üçün pis keçdi. Çoxlu səbəblər var idi. Onlardan biri odur ki, qoşunlara müdafiə olunmağı deyil, yalnız hücuma keçməyi öyrədirdilər. Və bu, təbii ki, real müharibədə öz təsirini göstərdi.
  Yelena meşədə qırmızı saçlı və qaçqın olan bir qız Lara ilə tanış oldu. Qatılaşmış Yelenadan fərqli olaraq, Lara yalın ayaqları üzərində qanaxırdı və çox çətinliklə yeriyirdi.
  Yelena ayaqlarını yudu və sarğı etdi. Çünki qız yoluxmuş ola bilərdi. Və onu çiyinlərinə qaldırıb apardı.
  Lara ağlayaraq dedi:
  "Almanlar anamı o qədər qamçıladılar ki, o, əlləri və dizləri üstə süründü." Və yalnız ona görə ki, o, komsomolçu idi, baxmayaraq ki, partiyaya daxil deyildi.
  Elena gülümsədi:
  - Çırpılmış? Hələ o qədər də qorxulu deyil. Onu asa bilərdilər.
  Qız oxudu:
  Əgər uzun müddətə, uzun müddətə,
  Uzun olsa, yol boyu,
  Qaç, ayaq bas və qaç,
  Amma yəqin, sonra yəqin
  Mümkündür, mümkündür, mümkündür,
  Afrikaya gedə bilərsiniz!
  Yelena güldü və böyük həvəslə cavab oxudu;
  Biz vəhşi meymunlar ölkəsində cəngəllikdəyik,
  Bananların yaşıl olduğu yerdə adamyeyən yığınları var!
  Okeanı aşmalı idik,
  Belə gur enerji ilə!
  
  Rusiya bizə getməyi əmr etdi -
  Ekvator xəndəyin olduğu yerə çatın!
  Yaxşı, Allah birdir, bir deyil,
  Beləliklə, birdən çox qumbaramız var
  
  Gənc pionerləri döyüşə göndərdilər,
  Dedilər ki, bu, sadəcə təcrübədir!
  Hamı cəsarətli oğlan olsun deyə,
  Böyük raketlərin enerjisi sürətlənir!
  
  Mən pulemyotla hədəfə doğru atəş edirəm -
  Mən döyüşçüləri xaki boyası ilə öldürdüm!
  Vətənimizi ələ keçirə bilməyəcəklər,
  Pindos və digər zorbalar!
  Belə bir Vətən qəzəbli bir sifarişdir -
  Öyrən, oğlan, vəhşi aslan kimi döyüşməyi!
  Qırmızı lider əmr etsə,
  Yazıq təlxək olmayın!
  
  Mərmi gövdəsi yanağımı çox yandırdı,
  Onun hələ heç bir sərt küləşi yoxdur!
  Amma inanın ki, mən uzun müddətdir Vətənimə xidmət edirəm,
  Düşünməyin, ey zəif yeniyetmələr!
  
  Bizimkilər Mau-Mam qəbiləsi ilə əhatə olunmuşdu,
  Onların nizələri yox, qumbaraatanları var!
  Cavab olaraq poladla vuracağıq,
  Rus pilotları göydən kömək edəcək!
  
  Rusiyada hər bir döyüşçü axurdandır,
  Körpə silaha uzanır!
  Və işğalçıların ordusunu məğlub et,
  Şeirlər bard tərəfindən şücaətlər haqqında oxundu!
  . FƏSİL Љ 9.
  Qızlar yenidən istintaqa başlayıblar. Və onlar Veneradan Merkuriyə qədər başladılar. Günəşə ən yaxın olan planet qoruyucu qüvvə sahəsi ilə örtülüdür və onun üzərində çoxlu sənaye obyektləri var. Merkuri qiymətli metalların böyük ehtiyatlarına malikdir və günəşin yaxınlığı ona müxtəlif metalların əridilməsi üçün enerji axını almağa imkan verir.
  Buna görə də bu planet fərqlidir. Burada həm bağ şəhəri, həm də əsasən robotların işlədiyi sənaye metropolu var.
  Elena uçuş zamanı qeyd etdi:
  - Merkuri bəlkə də kainatın ən darıxdırıcı planetidir. Və ya, heç olmasa, günəş sistemində.
  Elizabeth qeyd etdi:
  - Amma spillikin oynamaq heç də həmişə olmur. Daha ciddi bir şey etməliyik.
  Ketrin şübhə ilə dedi:
  - Merkuriyə səfər istintaq baxımından necə kömək edəcək?!
  Euphrosyne tweet etdi:
  - Ancaq Kwa-Kwa-Kwa tamahından,
  Və axmaqlıqdan...
  Ancaq Kva, Kva, Kva'nın alçaqlığından,
  Və xəsislikdən!
  Həm də öyünməkdən,
  Kwa, kwa, kwa! Kwa, kwa, kwa!
  Merkuri bizim üçün bunu edə bilməz
  Bu dirəyi quruduq!
  Və dörd qız da dəli kimi güləcək. Bunlar həqiqətən sərin qadınlardır.
  Onlar döyüş geyimlərində Merkuriyə uçur və yolda eyni zamanda yeməkxanaya düşürlər.
  Orada onlar Hypernet-də pulsuz olaraq rəngli tortlar, bir kokteyl və onu yumaq üçün başqa dadlı bir şey aldılar.
  Və onlar əylənməyə, uçmağa və tullanmağa başladılar, sanki onların altında fırıldaqlı atlar var idi.
  Elizabeth çox məmnun bir baxışla qeyd etdi:
  - Biz bəzən səs-küy salmağı sevirik,
  Bir-biriniz üçün vuruşun!
  Ketrin məmnuniyyətlə başını tərpətdi:
  - Bəli, bir-birimiz üçün sözün əsl mənasında dağları köçürəcəyik!
  Elena gülümsədi və cıvıldadı:
  - Bizim iti dişlərimiz,
  Pəncələr, dişlər, yumruqlar...
  Beləliklə, onlar yaxşı döyüş gözləyirlər!
  Tez qaç
  Böyük və kiçik heyvanlar,
  Kim bütün heyvanlardan güclüdür?
  Biz mutant qızlarıq!
  Euphrosyne gülərək qeyd etdi:
  - Və çox, deməliyəm, daha güclü! Gəlin timsahı götürüb parçalayaq!
  Qızlar uçurdular və artıq bir tərəfdən qırmızı planeti yaxından gördülər. Çox hissəsi sənaye binaları və robotlarla dolu səhradır. Ancaq cənnət yerləri olan vahələr də var. Hansı ki, çox gözəldir. Qızların üstünlük təşkil etdiyi insanlar arasında adət olduğu kimi, fəvvarələri olan heykəllər var.
  Bütün bunlar, deyək ki, superdir!
  Elizabeth qeyd etdi:
  - Başımızda nəsə var, super sözü çox tez-tez yanıb-sönür! Sanki biz yeniyetmə qızlarıq.
  Ketrin gülümsəyərək başını tərpətdi:
  - Bəli, biz beləyik... Peşəkar döyüşçülərdən nə gözləyirsiniz? Müharibələrdə o qədər insan öldürdük ki, bəzən özümüz belə qorxuruq.
  Elena başını tərpətdi və oxudu:
  - İnsan olan hər kəs döyüşçü doğulur,
  Allah qarşısında öldürmək böyük günah olsa da...
  Amma bir vaxtlar Roma legionu var idi...
  İndi döyüşdə çoxlu hiperplazma var!
  Euphrosyne məntiqlə qeyd etdi:
  - Yenə də, hələ ki, ciddi potensialımız yoxdur! Yeri gəlmişkən, Merkuridə ümumiyyətlə paranoid şizofreniya xəstəsi yoxdur. Ancaq bir psixopat var. Və əl ilə çox yaxşı çəkir!
  Elizabet güldü:
  - Fırça ilə rəsm çəkir?
  Sarışın qız etiraz etdi:
  - Yox! Felt-uçlu qələmlər, amma bunu çox yaxşı edir.
  Elena qeyd etdi:
  - Bəli, əl ilə çəkmək nadir fəaliyyətdir. Lakin, bax, qız kağız kitab oxuyur. Bu nadir haldır, lakin bəzən olur.
  Mavi saçlı qız soruşdu:
  - Qırmızı saçlı, kitab oxuyursan?
  Elena başını tərpətdi:
  - Bəli! Keçmiş həyatda. İnternet ortaya çıxana qədər və smartfonda istənilən filmə baxmaq imkanı. Sonra oxumaq maraqsız oldu.
  Ketrin başını tərpətdi:
  - Bəli! Kitab kinodan, hətta virtual reallıqda kompüter oyunlarından da çox aşağıdır. Bəlkə bir az əylənsək yaxşı olar? Əks halda, psixopata baş çəkmək məni ruhlandırmır.
  Elizabeth etiraz etdi:
  - Bizim əsas məqsədimiz var: qaçırılmış qalaktikalararası ulduz gəmisini tapmaq. Və yalnız başqa dünyalarda dolaşmayın və ya virtual canavarları məhv edin. Gəlin psixopatı yoxlayaq və Yerə qayıdaq. Orada daha çox fərqli psixoloqlar var.
  Elena qeyd etdi:
  - Yer kürəsində əhali daha çoxdur. Baxmayaraq ki, bunun bir şey verəcəyinə şübhə edirəm. Siriusa uçmaq və Vişini tutmaq daha yaxşı olardı!
  Ketrin ehtiyatlı oldu:
  - Sizcə, baş dizayner qaçırılanlarla əlbirdir?
  Qırmızı harpi başını tərpətdi.
  - Bu mümkün deyil, amma gözlənilməz ipuçları tapa bilərik. Bundan başqa, bəlkə o, bu kosmik gəmini harda gizlətmək lazım olduğunu deyə bilər!?
  Euphrosyne istehza ilə soruşdu:
  - Bir söz iki dəfə - bəlkə?! Bu simvolikdir və nə isə deyir.
  Elizabeth dedi:
  - Və biz psixopatı ziyarət edəcəyik. Qoy o, portretlərimizi flomasterlə çəksin, bu vaxt onun beynini və şüuraltını skan edək.
  Elena razılıqla başını tərpətdi:
  - Bu yaxşı şeydir!
  Qızlar vahələrdən birinə yollandılar. Bu barədə hər şey çox möhtəşəm və təntənəli idi.
  Və nəhəng bir fəvvarə səmaya atıldı. O, dörd əzələli qızın uzadılmış qollarında, həmçinin qiymətli metaldan, çılpaq gövdəsi və qısa ətəkləri olan hiperqızılla örtülmüş qrifin şəklində idi.
  Və fəvvarə təxminən bir mil hündürlükdə səmaya uçdu.
  Elizabeth qeyd etdi:
  - Gözəl yer!
  Elena başını tərpətdi və oxudu:
  - Qızlar Merkurinin üstündə dövrə vurur,
  Gücündə güclüdürlər...
  Budur qumbara atan gözəl,
  Cəhənnəm canavarını tez öldürün!
  Qızlar bu dəfə ruhi xəstə qadınla Hypernet vasitəsilə deyil, birbaşa ünsiyyət qurmaq qərarına gəliblər.
  Bir-birinin üstündə duran yeddi çəhrayı fildən ibarət evə yaxınlaşdılar, daha doğrusu, uçdular. Bu gözəl müəssisədə əqli qüsurlu insanlar yaşayır və əylənirdilər.
  Qızlar psixopatla əlaqə saxladılar və çox nəzakətlə portret çəkməyi xahiş etdilər.
  Psixi pozğunluğu olan qız gözəl idi, amma başındakı saç düzümü sürreal bir şey idi. Bunu ancaq Pikasso çoxlu ot çəkdikdən sonra yaza bilərdi. Çox iddialı. Və üzdə və bədəndə döymələr də var. Həm də bitkilərin, heyvanların hibridləri, velosiped, qartal, zibil maşını, dəvə və balqabaq qarışığı da daxil olmaqla son dərəcə sənətkar. Və daha çox. Qız demək olar ki, çılpaq idi, yalnız nazik qısa tuman geyinirdi, lakin o, sadəcə ürpertici olan şəkildə təsvir edilmişdir.
  Dərhal aydın olur: o, psixopatdır.
  Və gülümsədikdə dişlərinin marker kimi rəngləndiyini görərdin. Bu qızdır.
  O, sərt cavab verdi:
  - Mən səni çəkəcəyəm, amma bu çox baha başa gələcək!
  Elizabet başını tərpətdi:
  - Yaxşı! Biz zənginik.
  Elena etiraz etdi:
  - İstintaq prosesində pul atmaq məhsuldar deyil!
  Ketrin başını tərpətdi:
  - Mən də belə düşünürəm. Yenə də pulu xərcləməkdənsə almaq yaxşıdır.
  Elizabeth cooed:
  - Bilirsənmi, biz mutant ninjaya çevrilmiş məşhur dörd qızıq!
  Psixo qız soruşdu:
  - Yaxşı, bəs nə?
  Elizabeth qeyd etdi:
  - Sən bizi çəkərkən mən sənin portretini çəkə bilərəm! Üstəlik, flomasterlərlə deyil, kətan üzərində yağlı boya ilə. Belə istəyirsən?!
  Psixopatik qız başını tərpətdi:
  - Hə... Bəs bunun qiyməti nə qədər olacaq?
  Mavi saçlı qız cavab verdi:
  - Sən bizim üçün eskiz çəkəcəksən, biz də sənin yerinə edəcəyik!
  Tamamilə avanqard olan qız başını tərpətdi:
  - Kvazar! Onda mən səni çəkirəm, sən də məni çəkirsən və heç kimin heç kimə borcu yoxdur!
  Elena güldü və qeyd etdi:
  Bu mənim günahım deyil, mənim günahım deyil,
  O Mickey Mouse mənimlə qohumdur!
  Psixopatik qız onlara evinə baş çəkməyə icazə verib.
  İçəri olduqca genişdir və rəsmlərlə doludur. Düzdür, zahirən onlar bir şizofreniyanın deliryumudur. Çox qeyri-adi və sənətkar.
  Qızın özü çox yaxşı fiqurdur, lakin o, dəhşətli şəkildə boyanmışdır. Amma eyni zamanda gözəl. Və o, mutant qızlara göz vurdu.
  Mən flomasterləri götürüb rəsm çəkməyə başladım. Üstəlik, təkcə əllərlə deyil, həm də çılpaq ayaq barmaqları ilə. Üstəlik, eyni anda dörd rəsm var.
  Elizabeth həm də yaltaq deyil və o, Hypernet-də həm boyalar, həm də kətan sifariş edərək fırçaları hazırladı. O, çılpaq, kəsikli ayaqlarından da istifadə edirdi.
  Digər mutant döyüşçülər psixopatın beynini skan etməyə başladılar. Və bunu çox enerjili, lakin eyni zamanda, hiss olunmadan etdilər.
  Elizabetin gözlədiyi kimi, psixopatik qız dördünü çox iddialı və həddindən artıq ekstravaqant şəkildə çəkməyə başladı.
  Bunu görən Yelena da çılpaq ayaq barmaqları ilə mavi saçlı yoldaşına kömək etməyə başlayıb.
  Bəli, qızlar olduqca vəhşi idi. Onlar gözəllərə oxşayır, amma psixopatın əlləri və yalın ayaqları ilə düzəldilib, kim bilir.
  Catherine tweet etdi:
  Qələmlər qutusunda
  Sirk adətən dolu olur...
  Bir təlxək ip üzərində gəzir
  Hoqqalar!
  Euphrosyne güldü və təbəssümlə qeyd etdi:
  - Bəli, bizi belə təsvir edəndə gözəldir!
  Elizabeth oxudu:
  Mən çəkirəm, sənin üçün çəkirəm,
  Pəncərədə dayanan rəngli bir şəkil...
  darıxıram sənin üçün darıxıram
  Sərin qızlar - bizdə yeganə sizsiniz!
  Psixo qız güldü:
  - Əla! Bəlkə mənimlə sevişəcəksən?
  Elizabet gülümsədi və cavab verdi:
  - Əvvəlcə bizi çəkməyi bitir, biz də səni çəkək!
  Elena başını tərpətdi və qışqırdı:
  - Və bunu sizin üçün daha əyləncəli etmək üçün düşünürəm ki, oxuyacağam!
  Və qırmızı saçlı kraliça ekstravaqant və eyni zamanda vətənpərvər və qızlara çox tanış olan bir şey etməyə başladı;
  Biz qızlarıq, komsomola giririk,
  Onlar Vətənə sadiq qalacaqlarına and içiblər...
  Beləliklə, nasistləri qəzəbli bir məğlubiyyət gözləyir,
  Yaxşı, kommunizm altında Rusiyada yaşayaq!
  
  Axı Lenin metal kimi bizimlədir,
  İstənilən poladdan daha möhkəm olan bürüncdən...
  Dünyaları alt-üst etməyi xəyal etdim,
  Böyük dahi Stalinin vəsiyyət etdiyi kimi!
  
  Vətəni sərinləşdirəcəyik,
  Və biz Vətəni ulduzlar üzərində ucaldacağıq...
  Qoy komsomolçularla uğur olsun,
  Balaca ayaqlarımız tamamilə çılpaq olsa da!
  
  Faşist vətənimə hücum etdi,
  Samuraylar həyasızcasına şərqdən gəlirlər...
  Mən İsanı və Stalini sevirəm,
  Və inanıram ki, düşməni parça-parça edəcəyik!
  
  Axı, məşhur Tanrı Svarog bizimlədir,
  Hansı ki, zarafatla desək, kommunizm quracaq...
  Kainatın ən güclüsü şanlı Ailədir,
  Bu, bizə şüur və iradə qatacaq!
  
  İnanıram ki, biz heç vaxt təslim olmayacağıq,
  Vətəni diz çökdürmək olmaz...
  Yoldaş Stalin, parlaq ulduz,
  Müəllimimiz isə müdrik dahi Lenindir!
  
  Biz Vətənimizi edəcəyik,
  Planetdə daha gözəl və parlaq...
  Və bilirsən, bir qatil silahı olacaq,
  Qoy böyüklər və uşaqlar əylənsin!
  
  Svarogu yandır, ürəyində yanma,
  Sən Rusiyadakı bütün qılıncların himayədarısan...
  İnanıram ki, tezliklə güclü bir cənnət quracağıq,
  İsa gələcək, müqəddəs missiya!
  
  Hitlerin dəstəsinə inanmayın dostlar
  Onun asanlıqla və hədə-qorxu ilə qalib gələcəyini...
  Hamımız bir ailəyik -
  İnanın, Vətəni sevmək hələ də gec deyil!
  
  Uca Rəbb hamımızı qorusun,
  Üçrəngli bayrağı yer üzündə dalğalandıracaq...
  Və pis yırtıcı oyuna çevriləcək,
  Şeytanla da öhdəsindən gələ bilərik!
  
  Böyük Vətəni sevirəm,
  Bütün kainatda səndən gözəl yoxdur,
  Rusiyanı bir rubla satmayacağıq,
  Gəlin kainatda sülh və xoşbəxtlik quraq!
  
  Vətənimizin adına bir arzu,
  Böyük Rusiya yüksələcək...
  Qalan hər şey sadəcə boş şeydir
  Və yeni bir Məsih bizimlə olacaq!
  
  Ey Lada, qüdrətli,
  Ruslara sevgi və sülh bəxş edəcəksən...
  Sənə dönüb yalvarıram,
  Lazım gələrsə, şimşəklə vurun!
  
  Məryəm, Cənnət Tanrısının Anası,
  Kainat İsaya verdi...
  Uca Tanrı sənin naminə dirildi,
  İnsanlar həqiqətən dadlarını itirməyiblər!
  
  Nəzərə alın ki, komsomolçular belədir:
  Rusiyanın tanrıları çox hörmətlidir...
  Biz böyük Vətən oğullarıyıq,
  Ruslar həmişə qalib gəlir!
  
  Vətənə dua etməliyik dostlar,
  Perun, Yarilo və Svaroq güclüdür...
  Biz çox güclü ər olacağıq,
  Və göydəki buludları belə uçuracağıq!
  
  İndi düşmən Moskvadan geri çəkildi,
  Nasistləri çox incitdin...
  Biz İsaya və Stalinə sadiqik,
  Və silahları olan çoxlu tanklar olacaq!
  
  Xeyr, düşmən rusları cilovlaya bilməyəcək,
  Çünki bizim döyüşçülərimiz hər şeyə qadirdir...
  İmtahanlardan keçmək, cəmi beş,
  Beləliklə, hər oğlan çox güclü olsun!
  
  İnanın, Stalinqrad şanlı olacaq,
  Və biz onu hücumdan qoruyacağıq...
  Cəngavərlərin qalib düzülüşü gələcək,
  Qan idarəolunmaz bir axınla axsa da!
  
  Qızlar soyuqda ayaqyalın,
  Qaçırlar, dabanları parıldayır...
  Və faşistləri yumruqları ilə vuracaqlar,
  Ünsiyyətsiz Qabil düzlənəcək!
  
  Hər şey yaxşı olacaq, insanlar bilir,
  Kosmosda bürclər kəşf edəcəyik...
  Axı şücaətdən şübhələnmək günahdır,
  Və Allahın taxtında bir adam olacaq!
  
  Tezliklə ölüləri elmlə dirildəcəyik,
  Biz daha gənc və gözəl ola bilərik...
  Üstümüzdə qızıl qanadlı keruv,
  Mənim gözəl anam Rusiya!
  Qızlar mahnı oxuyarkən iş gedirdi. İndi dörd rəsm hazır idi. Onlar, daha doğrusu, bədən əvəzinə əlləri olan saatı, nəlbəki kimi gözləri, arı kimi qanadları, qulaqları yerinə çiçəkləri olan bir növ meymunları təsvir edirdilər.
  Bununla belə, Elizabet borc içində qalmadı. Heç nəyi təhrif etməyə belə ehtiyac yox idi. Əslində, psixopatik qız dəli görünürdü.
  Amma heç nə, psixikası pozulmuş qız xoşbəxt idi. Və hətta Elizabeti də öpdü. Və onu sevişməyə dəvət etdi.
  Mavi saçlı qız cavab verdi:
  - Tələsirik, təcili işlərimiz var, bəlkə başqa vaxt!
  Elena qeyd etdi:
  - Onunla edə bilərəm. Mən qızları sevirəm, xüsusən də döymələri olan!
  Psixopat göz qırpdı:
  - Gəlin!
  Elizabeth etiraz etdi:
  - Ya hamımız birlikdə edəcəyik, ya da ayrılacağıq!
  Yekaterina təklif etdi:
  - Dörddə bir saata beş nəfər olaq. Hər halda, tələsmək yoxdur!
  Euphrosyne başını tərpətdi:
  - Bədən yanır, məhəbbət üçün darıxıram.
  Euphrosyne başını tərpətdi:
  - TAMAM! Gəlin!
  Və beş qızın hamısı bir anda götürdü və bir topa çevrildi.
  Dörddə bir saatdan sonra bütün bu səmavi ləzzət bitdi. Və qızlar yenidən ayrı yollara getdilər.
  Dörd nəfər rəsmləri götürərək küçəyə uçdular. Elena qeyd etdi:
  - Böyük macəra olduğu ortaya çıxdı!
  Elizabeth razılaşdı:
  - Daha yaxşı ola bilməzdi.
  Catherine tweet etdi:
  Dünya qasırğa kimi uçur
  Qız nağıllarında...
  Təpiklə -
  Bu şok idi!
  Ketrin qışqırdı:
  - Bir zərbə ilə düşməni süpürüb gedəcəyik,
  Şöhrəti polad qılıncla təsdiq edəcəyik...
  İnanın, qızların hamını döyməsi səbəbsiz deyildi,
  Lazım gələrsə, onu yataq böcəyi kimi öldürəcəyik!
  Və döyüşçülər yenidən hücum həyəcanındadırlar. Onların içindəki enerji çox böyükdür.
  Bundan sonra Elena təklif etdi:
  - Gəlin yeyək. Və ultra şokolad sousunda yerli jerboa sifariş edəcəyik.
  Ketrin başını tərpətdi:
  - Bəli! Bu heyvanı yalnız yerli yeməkxanada pulsuz yemək olar. Hypernet-də sifariş vermək çox pula başa gəlir.
  Elizabet gülümsədi və şübhələndi:
  - Burada tamamilə pulsuz olduğuna əminsiniz?
  Euphrosyne bir mütəxəssis havası ilə dedi:
  - Maraqlı hekayə danışırsınızsa, pulsuzdur. Deməyə çox tənbəlsinizsə və vaxtınız yoxdursa, pul üçün!
  Elena üzünü tutub:
  - Fi! Camaatın əylənməsi üçün daha çox məlumat verin!
  Elizabeth ciddi şəkildə etiraz etdi:
  - Və şəxsən mən ağlımı məşq etdirməyimdən çəkinmirəm! Həqiqətən, mən onu götürüb onlara maraqlı bir şey söyləyəcəyəm.
  Sarı saçlı qız qışqırdı:
  - Və nə? Gəlin cəhd edək. Əla olacaq!
  Qızlar isə xüsusi sousda yerli jerboa satdıqları yeməkxanaya köçdülər.
  Döyüşçülər getdilər və mahnı oxudular:
  Gözəllərimiz qoç kimi vurdu,
  Onurğa və qabırğaları sındırır...
  Qasırğa kimi qaçacağıq
  Və inanın, bu sizin üçün çox qorxulu olacaq!
  Qızlar, əlbəttə ki, özləri haqqında çox şey bilirdilər. Yelena qışda, soyuqda ayaqyalın döyüşdü və eyni zamanda möcüzələr yaratmağı bacardı. Onun qarda izləri çox zərif və gözəl idi. Qız hətta bir dəfə iş görməyə çalışdı. O, çılpaq ayaqlarını boyaya batırır və ağ kağızda izlər çəkirdi. Sonra pulla satdı. Və alıcılar var idi.
  İndi yemək üçün bir növ hekayə yazmaq lazımdır. Onlar fantaziyalarını uşaq hekayələrinə sərf edəcək qədər kasıb deyillər.
  Qızlar özlərini çox dəbdəbəli bir yeməkxanada tapdılar. Hekayələr zamanı tamaşaçıların cansıxıcı olmasının qarşısını almaq üçün holoqramda möhtəşəm cizgi filmləri nümayiş etdirilib.
  Bu vəziyyətdə, Goosebumps ninjası haqqında. Və son dərəcə gözəl və gülməli idi. Beləliklə, Goosebumps ninjası onu götürüb pəncəsini asfalta çırpdı, çatladı və insan bədəni olan köpəkbalığına oxşayan yaramaz yıxılaraq ilişib qaldı. Ağrıdan necə qışqıracaq. Həmçinin, ayı cəsədləri olan iki piranhaya çakra atışı ilə parçalanmış torbalardan un töküldü.
  Onlara başdan ayağa səpildi və ağ toz buludunu qaldıraraq asqırmağa başladılar.
  Yelena çox bahalı ultraşokolad sousunda yerli jerboa paylayan robotun yanına sıçrayaraq cik-cik:
  - Dördümüz üçün şiş kabab şəklində!
  Satış robotu başını tərpətdi:
  - Kartla, nağd şəkildə ödəyəcəksiniz, yoxsa hekayənizi verəcəksiniz!?
  Elizabet təbəssümlə cavab verdi:
  - Daha yaxşı hekayə! Biz hər şeyi yazmağı və danışmağı sevirik. Dillərimiz çox uzundur.
  Ketrin fitlə dedi:
  - Və düşünmək, alternativ olaraq, istedadlı.
  Robok soruşdu:
  - Kim deyəcək? Yoxsa hamınız bir yerdəsiniz?
  Elena qışqırdı:
  - Qoy sənə daha yaxşı deyim!
  Ketrin başını tərpətdi:
  - Qırmızı olsun! Yenə İkinci Dünya Müharibəsi haqqında gülməli bir şey deyəcək. Və gözəl qızlar.
  Elizabeth tweet etdi:
  - Bəli, bu baxımdan biz qızlar çox sərinik! Bəs qırmızı saçlı? Bəli, o bilər!
  Yelena füsunkar ağzını açıb nağıl toxumağa başladı;
  Kainatda çoxlu ölçülər var. Onlardan birində Adolf Hitler çoxsaylı sui-qəsd cəhdlərindən birinin qurbanı oldu. Sadəcə 20 aprel 1941-ci il. Fürerin ad günündə ingilis casusları bir nömrəli nasisti partlatmağı bacardılar.
  Və bu, tarixin gedişatını əhəmiyyətli dərəcədə dəyişdi. Fürerin varisi Hermann Goering idi. SSRİ-yə hücum etməkdən imtina etdi. Ümumiyyətlə, iki nömrəli nasist hesab edirdi ki, İngiltərə bitənə qədər iki cəbhədə döyüşmək mümkün deyil. Bundan əlavə, 1 May paradında yeni Sovet KV-2 tankları nümayiş etdirildi. Nasistləri isə 152 mm-lik silahları həyəcanlandırdı. Bəli, T-34 təhlükəli maşındır.
  Goering qərbdə müharibəni davam etdirdi. Kritin tutulmasından sonra alman təyyarələri Maltaya sarsıdıcı zərbə vurdu. Goering, Hitlerdən daha az sentimental olduğu üçün total müharibə elan etdi və işğal olunmuş ərazilərdə ümumdünya əmək çağırışını tətbiq etdi.
  Almanlar Rommelin korpusunu gücləndirdilər və Tolbuku fırtına ilə aldılar. Sonra Misirə qarşı hücuma keçdilər. Malta düşdü, müvəffəqiyyətli bir eniş oldu. Sonra Franko Almaniyanın ultimatumundan sonra Cəbəllütariqə hücum etməyə razılaşdı.
  Bu qalanın süqutu ingilis donanmasının Aralıq dənizinə çıxışını əngəlləməyə imkan verdi. Almanlar ən qısa məsafədən Mərakeşə qoşun köçürməyə başladılar.
  Nəticədə, artıq qırx bir ilin ikinci yarısında faşistlər Afrikanın bütün şimalını və ən əsası Yaxın Şərqi ələ keçirdilər.
  Sonra müharibə davam etdi. Stalin dostcasına neytrallığa sadiq qaldı. Yaponiya İngiltərəyə müharibə elan etdi. Birləşmiş Ştatlar, onlar üçün xarakterik olduğu kimi, mövqedə tapıldı: mənim daxmam kənardadır.
  Almanlar Afrikanın qalan hissəsini ələ keçirdilər və onların əsas problemi İngilis qoşunları deyil, məsafə, yolların olmaması və uzanan rabitə idi. Bundan əlavə, Hindistana qarşı uğurlu kampaniya aparıldı. Bundan sonra alman bölmələri yaponlarla görüşdü.
  Və 42-ci ilin yayında nəhayət Britaniyaya eniş baş tutdu. İngiltərə bu zamana qədər sualtı döyüşlər və kütləvi bombardmanlar nəticəsində zəifləmişdi. Bundan əlavə, Afrika və Asiyanın tutulmasından sonra hava hücumu, eləcə də ümumi müharibə daha uğurla keçdi. Yu-188, Do-217 və Focke-Wulf öz tapşırıqlarının öhdəsindən kifayət qədər uğurla gəldilər.
  Və İngiltərəyə təzyiq etdilər...
  Eniş avqust ayında və birdən çox yerdə baş verdi. Modernləşdirilmiş T-4 və Tiger tankı ilk dəfə döyüşlərdə iştirak edib. İngiltərə on səkkiz gün ərzində məğlub oldu.
  Sentyabrda yaponlar ilə birlikdə Avstraliyanı tutdular. İngilis müstəmləkə sistemini tamamilə devirmək.
  Beləliklə, Üçüncü Reyxin növbəti hərbi kampaniyası başa çatdı. Qalib və böyük fəthlərlə. Amma təbii ki, bununla da bitmədi. Nasistlərin yanında nasistlərlə eyni dünya miqyasında ambisiyaları olan qüdrətli SSRİ var.
  Və Hermann Goering müharibəyə hazırlaşmağa başladı. Əsas mərc ən son tanklara edildi: "Pantera", "Tiger", "Lion", "Mouse". Üstəlik modernləşdirilmiş T-4-lər və müxtəlif özüyeriyən silahlar. O cümlədən nəhəng "Strumtigers", "Ferdinands", "Bamblebee", "Rhino" və s.
  Bundan əlavə, iyun ayında praktiki baxımdan yaxşı bir tank məhv edən Tiger-2 görünməyə başladı.
  Ancaq Stalinin də cavab verəcəyi bir şey var. 107 millimetrlik topla altmış səkkiz ton ağırlığında və ilkin mərmi sürəti saniyədə 800 metr olan KV-3. 107 və 76 mm-lik iki top və 170 mm-lik ön zirehli KV-5. Və yüz yeddi ton ağırlığında KV-4 və 180 millimetr ön zireh. Ağır və super ağır tankların bütöv bir dəstəsi.
  Daha ağır maşınları kimin istehsala buraxacağını görmək üçün almanlarla bir növ rəqabət.
  Üstəlik daha ağır maşınların inkişafı. Amma hələ də layihədədir.
  Aviasiyada Almanlar ME-309 və Yu-288, yeni Do-317 və modernləşdirilmiş Focke-Wulf ailəsi olan HE-177, HE-129 istehsalına başladılar. Və ən əsası, reaktiv aviasiya. İlk növbədə, ME-262 qırıcısı. Ancaq bu günə qədər qeyri-kamildir.
  SSRİ-də həmçinin Yaki, Migi, Laggy, PE-2, TU-3, IL-2, PE-8 var idi. Və bir çox köhnəlmiş avtomobillər.
  Alman döyüşçüləri, bəlkə də, silahlanma və sürət baxımından sovet döyüşçülərindən üstün idilər, lakin manevr qabiliyyətinə görə bir qədər aşağı idilər, lakin yalnız üfüqi olaraq, şaquli üstünlüklərə sahib idilər.
  Ümumiyyətlə, etiraf etmək lazımdır ki, dünyanın əhəmiyyətli hissəsinin resurslarına malik olan almanlar maşın istehsalını dəfələrlə artırıblar. Və onlar ciddi sui-istifadəyə hazır idilər.
  SSRİ-nin Üçüncü Reyxə qarşı otuz üç minə yaxın tankı var idi, əksəriyyəti yüngül idi. T-34 olduqca populyar idi, lakin daha yüngül bir vasitə olan T-50 də çox istehsal edildi.
  Almanlar daha ağır birliklərə arxalanaraq yüngül zirehli maşınların istehsalını demək olar ki, məhdudlaşdırdılar. Ən populyar tank Panther olmalı idi. Lakin on milyonlarla kölə olsa belə, nasistlərin tank donanmasını tamamlamağa vaxtı yox idi.
  Və onların maşınları, xüsusən də ən yeniləri yox idi. Bundan əlavə, Maus və Lion tankının daşınmasında əhəmiyyətli problemlər yarandı. Hansı ki, ümumiyyətlə bal deyil.
  Demək lazımdır ki, MP-44 hücum tüfəngi də Goeringin qoşunlarına yeni girməyə başladı. Alman ordusu çoxsaylıdır, lakin tam silahlanmamışdır.
  Onun kifayət qədər vaxtı yoxdur. Həm də əməliyyatı çox uzun müddətə təxirə sala bilməzsiniz - payız və qış qabaqdadır. Və Goering ilk olaraq zərbə vurmaq riskini aldı. Nasistlərin kifayət qədər tankı olmamasına baxmayaraq, cəmi iyirmi beş mindən bir az çoxdur. Aviasiyada bir az daha yaxşı nisbət var: pilotlar yüksəldi. SSRİ-nin qırx mindən bir qədər çox təyyarəsi var, Almaniyanın əlli mindən çox təyyarəsi var və demək olar ki, hamısı ən son markalardır.
  Ən əsası piyadada Wehrmacht-ın üstünlüyüdür. Çoxlu Hiwi və xarici bölmələri işə götürən almanlar iyirmi milyondan çox əsgər yerləşdirdi.
  SSRİ, hətta səfərbərliyi də nəzərə alsaq, on iki milyondan çox olmayan şey qoya bildi. Üstəlik, Yaponiyanı dəf etmək üçün hələ də ordunu Uzaq Şərqdə saxlamaq lazımdır.
  Samuray da on iki milyon əsgər göndərdi, onlardan on milyonu birbaşa SSRİ-yə qarşı.
  Üstəlik, xeyli sayda yüngül və orta tanklar. Həm də o, heç də zəif aviasiya və güclü donanma deyil.
  . FƏSİL Љ 10.
  Ona görə də Rusiya üçün asan olmadı. Goering, müharibəni tam döyüş hazırlığı vəziyyətinə qədər təxirə salmamaq, dərhal zərbə endirmək qərarına gəldi. Və onun qoşunları 22 iyun 1943-cü ildə hücuma keçdi. İlk günlərdə məlum oldu ki, Sovet Rusiyası heç də müdafiə müharibəsinə hazır deyildi. Qoşunlara düşməni müdafiə etməyi yox, öz ərazilərində məğlub etməyi öyrədirdilər. Həm də müdafiə planları yoxdur, qoşunlar zabitlərlə kifayət qədər təchiz olunmayıb, bir çox müdafiə strukturları tamamlanmayıb. Bir sözlə, nədənsə pis çıxdı.
  Həqiqətən, Qırmızı Ordu hücum ordusudur və səngərlərdə oturmağa o qədər də qadir deyil. Və nasistlər Sovet müdafiəsinin dərinliklərinə olduqca sürətlə irəliləməyə başladılar. Sovet qoşunlarının müdafiəsini yardılar. Artıq iyunun 30-da Minski aldılar. Və davam etdik. Qırmızı Ordu əks-hücum cəhdində o qədər də müvəffəq olmadı.
  Amma məntiq az idi... İyulun 20-də nasistlər Smolenskə soxulurlar. Və qala şəhəri uğrunda döyüşlər başladı. Nasistlər daha da irəliləməyə çalışdılar, lakin əks hücumlara məruz qaldılar. Və yaponlar şərqdən gəldilər.
  Üstəlik, SSRİ-yə qarşı müharibəyə türklər, portuqallar, ispanlar, braziliyalılar, argentinalılar və s. Belə bir vəhşi təzyiq yarandı.
  Dəhşətli təzyiq altında SSRİ yıxıldı. Sonra Kiyev düşdü, sonra Donbass, Leninqrad mühasirəyə alındı. Və Moskvaya həlledici hücum başladı. "Siçanlar" və digər metallar döyüşə çıxdı.
  Budur, Siçan üzərində döyüşən beş gözəl alman qızı. Gerda, Charlotte, Christina, Magda və Frida.
  Onlar Wehrmacht-ın ən ağır maşınında döyüşürlər. "Siçan" nədir? Yüz səksən səkkiz ton boş. Və 185 mm yan zireh, 240 mm ön zireh. İki silahla.
  Ancaq eyni zamanda, tank böyük kütləsi səbəbindən çətinliklə hərəkət edir. İçəridəki qızlar demək olar ki, çılpaqdırlar, yalnız çox açıq bikini geyinirlər. Və çox əyri və gözəl.
  Gerda çılpaq ayağını vuraraq 128 mm-lik topdan atəş açır. Şarlotta və Eva qabığa xidmət edir. Qızlar demək olar ki, çılpaq və əzələlidirlər. Baqajdan iyirmi səkkiz kiloqram ağırlığında ölüm hədiyyəsi çıxır. Və saniyədə 930 metr sürətlə qaçır. Bu nəhəng dağıdıcı qüvvədir.
  O, zirehini uzaqdan vuraraq Sovet KV-3-ə dəyir. Döyüşçülər bir ağızdan deyirlər:
  - Vay, buxta çırpılır!
  Onlar isə mirvari dişlərini çılpaq edirdilər. Qızların gözəlliyi heyranedicidir. Onlar sadəcə təbiətin sehridir.
  Gerda yenidən zenit və sürətli atəş silahını nişan alıb deyir:
  - Bu fəryadda fırtına üçün bir susuzluq var...
  Kristina 75 mm-lik topdan atəş açır və deyir:
  - Qəzəbin gücü, ehtirasın alovu!
  Şarlotta və Kristina birlikdə atəş açır. Sovet KV-2-ni qəzaya uğradırlar və tvit edirlər:
  - Cəngavər qələbəyə olan bütün inamı bu fəryadda eşidir!
  Və döyüşçülər bir-birinə göz vururlar.
  Eva 75 millimetrlik güllə ilə sovet piyadalarına atəş açıb. Bir çox əsgəri bitirdi. Və o, çılpaq ayaqlarını zirehlərə çırparaq gülümsədi:
  - Ehtiyatsızcasına güllələyib öldürürəm!
  "Siçan" tankları məhv edərək ritmik işləyirdi. O, tez deyil, inadla hərəkət edirdi. Və yavaş-yavaş hərəkət etdi, düşmənləri əzdi.
  Ümumiyyətlə, real tarixdə bu tankın döyüşməyə vaxtı olmayıb. Bunun əvəzinə seçim daha təkmil model E-100-ə düşdü. Son avtomobil E seriyasının xarakterik xüsusiyyətlərinə malik idi: daha aşağı siluet, daha sıx düzülmə və daha böyük zireh bucaqları. E-100 tankı, siçan kimi, 240 mm-lik ön zirehlərə sahib idi, lakin təbəqənin rasional meylinin böyük bir bucağı ilə. E-100-ün yanları menteşəli təbəqələrlə birlikdə 170 millimetr uzunluğunda idi, lakin meyl bucağında idi. Ümumiyyətlə, yeni tank silahlanma baxımından Maus ilə bərabər, daha yaxşı qorunan və daha yüngül olduğu ortaya çıxdı. Magistral yolda onun sürəti saatda 40 kilometr, Siçan üçün 20 kilometr idi. Amma daha təkmil və yüngül modelin seriyaya girməyə vaxtı yox idi. Və o zaman müharibə artıq uduzmuşdu.
  İndi qızlar "Siçan"ı mənimsəyiblər və atəş açıblar.
  Gerda dili ilə dodaqlarını yalayır.
  İndi o, güclü Siçan topundan atəş açır. Silahlar bütün Rusiyanın KV seriyalı maşınlarına nüfuz edə bilir.
  Ümumiyyətlə, super ağır Alman tankı sürətli deyil, çox ölümcül bir maşın olduğunu sübut etdi. Hansı ki, keçilməz qalaraq istənilən zirehləri əzib.
  Gerda onu götürdü və təvazökarlıqla oxudu:
  - Və o, boz dumanın arasından sahili idarə edir...
  Şarlotta ağır mərmi yalın ayağı ilə qarmaqladı və sanki dənizin dibindən götürülmüş kimi mirvari dişlərini göstərərək oxudu:
  - Səhranın gəmisi cəsarətli kapitandır!
  Eva da çox gözəl qızdır. Sarışın və nazik belli. Belə seksual qadın.
  Və yenə döyüşçülər atəş açır. Bu dəfə onların qurbanı plitələrin rasional yamacı olmasa da, 170 mm ön zirehli tank olan KV-5 idi.
  Alman mərmisi ilə vuruldu və sındı.
  Şarlotta onu götürdü və yerindən sıçrayaraq oxudu:
  - Ayaqyalın yuxu - belə gözəllik!
  Və döyüşçü onun sulu ombalarını silkələyir.
  Bəli, gözəl görünür. Qızlar gözəldir. Onlar səni mərmi ilə vuracaqlar və səni vuracaqlar.
  Gerda otuz dördü götürüb hönkürdü:
  - Mən banzai edəcəm!
  Və Siçan ona qulaq asır. Qızlar rusları əzirlər. Siçan heç bir sovet tankına baş-başa daxil ola bilməz. Bütün mərmilər sözün əsl mənasında zirehdən sıçrayır. Döyüşçülər dişlərini açıb nəriltilər çəkdilər:
  - Vay vay vay! Biz vuracağıq...
  "Siçan" üfürür və baxır...
  Bir sözlə, Moskvaya hücum almanlar və onların qoşunları üçün 1941-ci ilə nisbətən bir qədər uğurlu oldu. Və qış o qədər də sərt deyildi.
  Krautlar və onların peykləri paytaxtı əhatə edirdi. Və dekabrda ən böyük şəhərə hücum başladı.
  Stalin, əlbəttə ki, Kuybışevə köçdü. Lakin Jukov şəhərin özündə qaldı. Bu komandir sona qədər dayanmaq qərarına gəldi. Və nasistlər qış hücumlarına başladılar. Bir neçə mərhələdə baş verdi. Döyüş zamanı nasistlər güclü bomba atıcıları olan "Sturmtiger" və "Sturmlev"dən istifadə etdilər. Və paytaxtı məhv etdilər. Onu külə çevirdilər.
  Jukov ölümünə döyüşməyi əmr etdi. Döyüş martın sonuna qədər davam etdi. Lakin sonda Moskva yıxıldı. Nasistlər böyük itki verdilər, lakin qalib gəldilər.
  Fuhrer, Moskvanın tutulmasına görə Maynşteyni Cəngavər Xaçının Böyük Xaçı ilə təltif etdi. Qırx dördüncü il, demək olar ki, birtərəfli nasist hücumu ilə Volqa boyunca və daha sonra Urala keçdi. Sovet qoşunları geri çəkilirdi, çoxlu fərarilər var idi və təslim oldular. Yayda almanlar bütün Volqaboyu və Qafqazı ələ keçirdilər.
  Payızda biz Sverdlovska çatdıq və şaxtalar və sərt Sibir qışı ilə qarşılaşdıq.
  Stalin bir müddət müqavimət göstərməyə çalışdı. Ruslar Ural bölgəsində əks hücuma keçdilər. Partizan basqınları etdilər. Lakin 1945-ci ildə faşistlər nəhayət yaponlar ilə birlikdə Rusiyanın böyük şəhərlərini ələ keçirdilər. Stalin təslim olmaqdan imtina etdi və Sibir bunkerlərindən birinə girdi.
  Müharibə partizan mərhələsinə keçdi. Nasistlər və yaponlar bir müddət Rusiyanı həzm etdilər və partizan ovladılar. Lakin ABŞ bu arada atom bombası yaratmağı bacardı.
  Goering xaricdə döyüşməyə cəsarət etmədi. 1948-ci ildə Stalin nəhayət öldürüldü və partizan müharibəsi səngiməyə başladı. Tezliklə Rusiya Üçüncü Reyx tərəfindən hopdu. Tədricən imperiya öz mülklərini həzm etdi.
  Goering referendum keçirdi və imperator oldu. Onun qüdrəti gücləndi və gücləndi. ABŞ da yumruqlarını kəskinləşdirdi. İkinci Dünya Müharibəsi başa çatsa da, silahlanma yarışı başladı. Döyüşçülük dayanmadan davam etdi və nüvə silahları toplandı.
  Soyuq müharibə uzun müddət davam etdi. Nəhayət, 1975-ci ilə qədər nüvə yüklərini zərərsizləşdirən radiasiya yarandı. 1985-ci ildə artıq İmperator Goeringin oğlu Adolf Germanoviç ABŞ ilə müharibəyə başladı.
  Xüsusilə Yaponiya ilə birlikdə insan resurslarında üstünlüyə malik olan Üçüncü Reyx ABŞ-ı işğal etməyə başladı.
  Nasistlər Ambramlara qarşı daha təkmil piramida tanklarından istifadə edərək Alyaskadan keçdilər. Və sonra Gerdanın əfsanəvi heyəti hücumda iştirak etdi.
  Qızlar hələ gəncdirlər - deməli, onlar əbədi gəncliyin sirrini saxlayan cadugərlər və genetik cəhətdən dəyişdirilmiş qancıqlardır. Onlar cüt-cüt, çox qatlı zirehdən hazırlanmış və xüsusi silahlarla tanklara yerləşdilər.
  Almanlar elektromaqnit mühərriki ilə işləyən xüsusi silahlardan istifadə edirlər. Tank xarici olaraq olduqca kiçikdir və 88 millilitr kalibrlidir. Lakin zireh deşmə gücü 120 mm-lik Ambamsa topunun gücündən xeyli yüksəkdir. Və eyni zamanda, Alman tankı hər tərəfdən keçilməzdir.
  Gerda gülür və gülür:
  - Gəlin Amerikanı fəth edək!
  Şarlotta da çılpaq barmağı ilə coystikə basaraq atəş açır:
  - Fəth edilməmiş qəhrəman Fuhrer-piç!
  Ayaqyalın, əbədi cavan bikinili gözəllər də başqa bir tanka minib cik-cik edirlər:
  - Hər zaman qalib gəlməmiş!
  Kristina çılpaq barmağı ilə düyməni sıxır və pıçıldayır:
  - Super ölkə!
  Və Amerika tankı partlayır...
  Maqda təbəssümlə deyir:
  - Və zamanın bizim üzərimizdə heç bir gücü yoxdur. Biz qırx ildən artıqdır mübarizə aparırıq və heç dəyişməmişik!
  Başqa bir tankdan olan Gerda əvvəllər Amerika avtomobilini məhv edərək cavab verdi:
  - Çünki biz cadugərik!
  Şarlotta çılpaq barmağı ilə joystik düyməsini basdı. O, Amerikanın özüyeriyən silahını vurdu və hürdü:
  - Və ən yaxşı cadugərlər!
  Əbədi qızlar bikinidə olmaqdan faydalanır. Onlar çox seksual və sərindirlər. Kəsilmiş və zərli fiqurlar kimi. Bu qızlar sadəcə seks simvollarıdır.
  Gerda çılpaq, kəsikli ayağını atəşə tutaraq, hazırcavab dedi:
  - Təəccüblənməməyinizi xahiş edirəm...
  Şarlotta da həvəslə zümzümə edərək və güclü əzələlərini bükərək döyürdü:
  - Əgər sehr baş verərsə!
  Kristina, bu qızılı-qırmızı qancıq, barmaqları ilə joystik düyməsini basaraq sikildi. O, Amerika tankını parçaladı və təpiklə vurdu:
  - Və kim çox pis uçdu!
  Maqda heç də qafiyəsiz, M-60-a atəş açdı və yalın ayağını silkələyərək nazik qışqırdı:
  - Üzdüyümüz qayıqdan ancaq avar qalıb!
  Gerda cavab verdi:
  - Tələsin! Çağırışınıza nail olun!
  Həm də çılpaq daban basacaq.
  Və qar kimi ağarmış qalın saçlarını silkələyir. Qızların artıq altmışı ötməsinə baxmayaraq, onlar çox gənc və təzədirlər. Nə bir qırış, nə bir mesh, nə bir yaş işarəsi. Bədənlər əzələlidir və onlarda bir damla yağ yoxdur.
  Mis-qırmızı saçlı Şarlotta titrəyir və eyni zamanda qışqırır:
  - Həqiqətən də banzai!
  Və nə? Ən gözəl qız...
  Bəs Kristina? Nə qız! Sanki hamısı təzə şirə ilə doludur. Onun belə təkrarolunmaz gözəlliyi var. Döyüşçü isə hamını qoparıb atmağa hazırdır.
  O, Amerika tankını parçaladı və qışqırdı:
  -Biz təbəssümlü canavarlarıq!
  Magda təvazökar bir qızdır. Və cadugər və eyni zamanda mömin! Onun yalın ayaqları joystik düymələrini basır. Bu qiz superdi! Amerika mastodonunu necə vurmaq və onu parçalamaq olar.
  Ancaq Alman piramidal tankı Amerikadan daha yüngüldür. Qızların özləri də çox gözəldirlər.
  Magda qışqırır:
  - Müqəddəs Vətənin şöhrəti naminə!
  Kristina da oxşar təlqini dəstəkləyir və deyir:
  - Biz canımızı və ürəyimizi verəcəyik! Biz müqəddəs Vətənimizik...
  Bundan sonra qız məhv hədiyyə göndərdi.
  Gerda, cavab olaraq, növbəti tankda hər şeyi mükəmməl eşidir, bir mərmi göndərir və qışqırır:
  - Biz dayanıb qalib gələcəyik!
  Şarlotta çılpaq barmaqları ilə düyməni basdı və hürdü:
  - Və biz həyatımıza peşman olmayacağıq!
  Kristina Amerika tankını sökərkən qışqırdı:
  - Öldürəcək qadın!
  Döyüşçülər bir anda hürdülər. Onlar öz güllələri ilə tankları əzdilər və mastodonların təcəssümü kimi fısıldadılar.
  - Hər şeyi bir tabutda boşaltacağıq, özünüzü rahat hesab edin!
  Qızlar daha sonra güləcək və dişləri ilə günəş şüaları göndərəcəklər.
  Gerda tankı yıxmaq üçün zərif, çılpaq ayağı ilə atəş açarkən qışqırdı:
  - Mən hələ də başlı qızam...
  Şarlotta həvəslə qeyd etdi və gözlərindən parıldadı. O, dabanı ilə başını möhürləyib fısıldadı:
  - Şeytanla əlaqə quracağam!
  Kristina Ambramlara atəş açacaq, onun zirehlərini sındıracaq və sonra ciyərlərinin zirvəsində qışqıracaq:
  - Mən də ox atacağam!
  Maqda çılpaq barmaqları ilə düyməni basdı. O, bir mərmi göndərdi və həvəslə elan etdi:
  - Bulyon sərindir!
  Hazırcavab və mirvari saçlı Gerda təbəssümlə güləcək:
  - Amma mavi deyil!
  Və o, gözləri ilə bir radiasiya şəlaləsi göndərəcək. Bu qadın aydındır. Və başqa bir Amerika avtomobilini xəndəyə uçuracaq. Orada da onu ehtiyat hissələrinə əzəcəklər.
  Çəkiliş zamanı Şarlotta çılpaq dabanını klaviaturaya basdı. Amerika mastodonunu atalarına göndərdi və oxudu:
  - Qırın, məhv edin və parçalayın!
  Kristina, bu saçlı qız - qızıl və mis qarışığı, məhv və fısıltı hədiyyəsi göndərəcək:
  - Bu həyatdır! Bu xoşbəxtlikdir!
  Və o, sevimli kiçik üzünü gülümsəyəcək! Və Amerika tanklarını vurur.
  Və bu gözəlliyin və xüsusi xeyirxahlığın təcəssümü olan Magda qışqırdı:
  - Və pis hava bizə gəlməyəcək!
  Gerda onu götürdü və mirvari, xəncərə bənzər dişlərini açıb fısıldadı:
  - Bu iğtişaşdır!
  Şarlotta yalın ayağı ilə pedala basaraq cavab verdi və dişlərini açaraq fısıldadı:
  - Və Hollivud!
  Dişlərini qaldıran Kristina vəhşi qəzəblə mərmi poladın içərisinə göndərdi və götürdü və oxudu:
  - Hollivudda nə insanlar var!
  Daha böyük həyəcanla Maqda məhvedici raket atdı və təvazökarlıqla qışqırdı:
  - Onların hamısı ulduzdur, insanlar deyil!
  Gerda əzələlərini bükərək qışqırdı və güldü. Eyni zamanda o, çılpaq dabanı ilə ABŞ tanklarını deşən iti iynələr göndərdi.
  - Və Reyqan qapalı olacaq!
  Şarlotta gözəl ayaqlarını böyük məmnuniyyətlə verdi və ölümcül qarın kası verdi:
  - Bizi Hollivuda dəvət edirik!
  Kristina həvəslə tvit etdi:
  - Bəli, bu qəribə Hollivuda!
  Maqda çılpaq barmaqları ilə joystik düyməsini basaraq od vurdu və aqressiv şəkildə cıvıldadı:
  - Qoy Hollivud şöhrətlənsin!
  Almanlar Amerikanın müdafiəsini məğlub etdi. Altı ay ərzində onlar ABŞ-ın qərb sahillərinə hücum edərək təkcə Alyaskanı deyil, Kanadanın da çox hissəsini ələ keçirdilər.
  Məlum oldu ki, alman tankları hər cəhətdən ağır Amerika tanklarından daha güclüdür. Üçüncü Reyx üçün kimin daha yaxşı aviasiyası var? Və ümumiyyətlə diskotekaların bərabər rəqibi yoxdur. Və bu, əlbəttə ki, təkəbbürlü Yankilər üçün açıq bir məyusluqdur.
  Reyqan müqəddəs müharibə elan etdi. Amma ABŞ-a da cənubdan hücum edilib. Braziliya, Argentina, Venesuela, Çili Amerikaya müharibə elan etdi. Və yaponlar ilə birlikdə Krautlar Meksika vasitəsilə irəlilədilər. Və cənubdan Amerika sərhədlərinə yaxınlaşdılar.
  1986-cı ildə birbaşa Amerika torpaqlarında döyüşlər başladı. Həm Almaniya, həm də Yaponiya düşməni məğlub etdi. Üç ay keçdi və aprelin ortalarında ABŞ ərazisinin yarıdan çoxu yaponlar və almanlar tərəfindən işğal edildi.
  Və sonra Reyqan təslim olmağı təklif etdi. Müharibə 1986-cı il aprelin 20-də başa çatdı.
  ABŞ bölündü. Və hər şey yaxşı olardı, amma... Yaponiyaya ilk hücum edən Adolf oldu. O, ona qarşı əsl müharibəyə başladı və vəziyyət həqiqətən də gərginləşdi.
  Yenə döyüşdə Gerda, Charlotte, Christina və Magda. Bu qızlar əsl cadugərdirlər və qocalmırlar. Onlar həmişə gənc, təravətlidir və hamısı yalnız ayaqyalın və bikinidə döyüşürlər.
  Bu halda, onlar elektriklə işləyən və piramidaya bənzəyən iki çənin üzərindədirlər. Bu avtomobillər atom batareyalarına malikdir və saatda üç yüz kilometrə qədər sürətlənir. Bu maşını bu maşınla müqayisə etməyə çalışın. Və onlar elektromaqnit silahlarla - qraviuran nüvələri olan kiçik, lakin çox öldürücü mərmilərlə silahlanıblar.
  Bu, həqiqətən də gələcəyin silahıdır. Qızlar hər tankda iki nəfərlə döyüşür və divarlardakı monitorlar onlara mütləq ümumi baxış verir.
  Qızlar büstqalterləri çıxararaq əzələli gövdələrini tamamilə açıblar.
  Gerda çılpaq barmaqları ilə joystik düymələrini basdı, yapon maşınına dəydi, onu bütün yol boyunca döydü və mahnı oxudu:
  Uşaq ikən doğma çayında xəyal edirdi,
  Dünya gücü, yenilməz döyüşçü haqqında....
  Ancaq qız yuxuda göründü,
  Və yer üzündə sizin üçün başqa yer yoxdur!
  Bundan sonra parlaq sarışın onu götürdü və sinəsinin qırmızı məmə ilə düyməni basdı. Samurayın qaubitsasını lülədən uçan mərmi aşıb. Bu qız cadugər və superdir.
  Şarlotta həm də yalnız qısa tumanında qalan və samuraylarla şiddətlə döyüşən qızdır. Və o, sözün əsl mənasında cəsarət möcüzələri göstərir.
  O, bunu böyük həvəslə edir. Və onun çılpaq ayaq barmaqları qeyri-adi dərəcədə çevik və çevikdir.
  Elə bil fortepiano klaviaturasında coystik düymələrini çalırlar, bunu da ustalıqla edirlər.
  Və sonra Yapon bütün ərazi vasitəsi isti iynə kimi qurutucudan deşildi:
  Şarlotta dodaqlarını silkələdi və oxudu:
  - Üçüncü Reyxdəki qızlar kimi,
  Bilirsən, bala, onlarla getmə!
  Məni möhkəm döyə bilərsinizmi?
  Siz şöhrətə aparan fırtınalı bir yol kəşf edəcəksiniz!
  Daha doğrusu, hətta doğru yol!
  Qız isə qırmızı məmə ilə joystick düyməsini götürüb basacaq. Və yenə də son dərəcə aqressiv və öldürücü bir şey işləyəcək. İndi də Yapon raket qurğusu havaya uçur.
  Qırmızı saçlı kraliça oxuyur:
  Əbədi gənc qızlar
  Qızların səsi cingildəyir...
  Və onların çılpaq sinələri,
  Hər kəsi bir dairəyə bükə bilərlər!
  Kristina da döyüşən moruq kimi döyüşür. O, gənc və gözəldir. Demək olar ki, çılpaq nazik qısa tumanda. Və onun qarın əzələləri şokolad çubuqları kimi müəyyəndir. Bunlar həqiqətən möhtəşəm və ləzzətli oğurluqlardır.
  Onların çox gözəlliyi və lütfü var. Bədəni heykəllənmiş əzələlərdən ibarət olan qız necə də gözəldir. Hansı aşılanmış dəri altında yuvarlanır.
  O da onu götürüb çılpaq barmaqları ilə səni təpikləyəcək. Və böyük, hündür Yapon tankı vurularaq alovlandı.
  Christina tweet etdi:
  Dünya bizə hörmət etməli və bizdən qorxmalıdır,
  Qızların istismarı saysız-hesabsızdır...
  Qələbəyə qədər mübarizə aparacağıq,
  Və gözəlin sevgisi safdır!
  Beləliklə, o, yaqut məmə ilə düyməni basır və uğurlu və çox ölümcül bir atəş açır. Və o, sursat qutusuna o qədər dəqiq vuracaq ki, dərhal bütün Yapon silah batareyasını atacaq və havaya alovlu bir fəvvarə atacaq.
  Qız dedi:
  Sevgi və ölüm, yaxşı və pis,
  Nə müqəddəsdir, nə günahdır! Gəlin hamını öldürək!
  Budur, Maqda, həm də zəncirvari rəngli saçları və görkəmli əzələləri olan, belinə qədər çılpaq və yalnız çox nazik, ağ qısa tuman geyinmiş çox gözəl bir qızdır.
  Çılpaq dabanı ilə düyməni basaraq atəş açır. Düşməni vuracaq və göstərəcək:
  Mən çox yumşaq qızam
  Döyüşdə həmişə ayaqyalın...
  Kiçik səs gümüşü zəng,
  Lazım olsa, sarıları əzəcəyəm!
  Və döyüşçü onun parlaq səsində güləcək.
  Və sonra onun çiyələk məmə də basacaq. Və bu vəziyyətdə, top böyük bir Yapon bombardmançısına mərmi göndərdi. O, götürdü və qarnını açdı və məhv hədiyyələri samurayların başına düşdü. Sözün əsl mənasında onları əzmək və məhv etmək... Yapon piyadalarının iki bütöv batalyonu məhv edildi.
  Magda ləzzətlə oxudu:
  Qəlbdən, sevgidən məhrum olan,
  Buna inanma, çünki həyat yuxu deyil!
  Pis düşmən həll olunacaq,
  Və qüdrətli güc tərəfindən əzildi!
  Aydındır ki, Yaponiya belə qızlara müqavimət göstərə bilməz. Onların məharətinin sirri isə, demək olar ki, paltarsız döyüşmələridir ki, bu da onlara görünməmiş, fenomenal, kosmik güc verir.
  Və sonra yalnız qısa tumanlarında döyüşən qadın pilotlar var. Onlar da səmadakı samurayları tamamilə öldürürlər.
  Beləliklə, Helga onu götürdü və çılpaq barmaqları ilə joystik düyməsini basdı və dəli kimi oldu.
  Və nəhəng raket buraxılışı gedəcək.
  Qız sinəsini qırmızı məmələri ilə silkələdi və oxumağa başladı;
  Yoxsulluq, heyf, göz yaşlarına qədər tanışdır mənə;
  Kənd evi necə də əyri oldu!
  Damdakı saman belə çürümüşdü,
  Pəncərənin altında güclü qar yağışı!
    
  Dəhşətli fəlakətlər dövrü idi,
  Rusiya qüvvələrinin böyük gərginliyi!
  Cəsarətli və əziyyətli uşaqlığım,
  Soyuq maviyə çevriləndə!
    
  Soyuqda ayaqyalın qaçmaq;
  Sümüklərə qədər yanır!
  Xoşbəxtlik gülünü hardan tapa bilərəm,
  Yoxsulluq zəncirlərinin şəlaləsini necə atmaq olar?!
    
  Mən xoşbəxtliyi və sülhü bilmirəm;
  Çətin iş mənə çox tanışdır!
  Pəncərəni çulla örtürəm,
  Və balta ilə eyvana!
    
  Sadəcə qışdan sağ çıxmalıyıq,
  Ailənizin soyuqdəyməməsi üçün!
  Yazda albalı yaqutlarda çiçək açır,
  Və blueberry ipini toplayın!
    
  İndi qızların ayaqları,
  Cəhənnəm soyuqluğundan o qədər yanırlar ki!
  Əbədi ayaqyalın qalmaq nə qədər çətindir
  Günlükləri qarda bir sıra qoyun!
    
  Ancaq bahar gözəl gəldi,
  Ağ məxmər qar axdı!
  Və bir cingiltili səs eşidirəm,
  Axı axınlar belə oxuyur!
    
  Budur yaqut rəngində xırda bağça;
  Və yay sel kimi axır!
  Oh, cökə ballı pəncələrdə iyi gəldi -
  Quş dağıntılarından zövq alın!
    
  Taxta hasar çəkirik,
  Oğlan köməyə gəldi!
  Və hisslər qəribə oldu
  Elə bil ruhun şirəsi axırdı!
    
  İndi yağış yağır, leysan gurdur;
  Qızın mirvari göz yaşını gizlədir!
  Mən bir kərpic ev tikəcəyəm -
  Mən səni uçurumdan çıxaracağam!
    
  Kabin oğlan idim, bilirsən, ölkələr gördüm;
  Çöl qumu, Türkmən hədiyyələri!
  Səmərqənd sarayları, məscidləri,
  Bəzi insanlar çox mehribandır!
    
  Avropa ölkələrini də tanıyıram -
  Dənizdə uzun bir səyahət oldu!
  Ancaq bağların kənarı ürəyə daha yaxındır,
  Mən quşumu ona tərəf çevirmək istəyirəm!
    
  Məni öpür, sığallayır;
  Artıq başgicəllənmə!
  O, cənnətdə yer vəd edir
  Özü də Şeytan kimi yaraşıqlıdır!
    
  Daha təvazökar bir toy etdik;
  İndi mən şəhərdə yaşayıram!
  Sevgi sözləri cəfəngiyyat deyil -
  Artım yaxşı şeydir!
    
  Ancaq yuxu gələndə,
  Mavi səmada xəyallar haradadır...
  Yumşaq saman haqqında xəyal edirəm,
  Mənim köhnə kənd evim!
  Bir sözlə, Yaponiya ayaqyalın və yarıçılpaq qızların bir sıra sarsıdıcı zərbələri altında təslim oldu. Və tək bir dünya yarandı,
  Üçüncü Reyx İmperiyası. Ailədə tarazlığı təmin etmək üçün xüsusi siyasət həyata keçirməyə başladılar. Və nəticədə oğlanlardan on iki dəfə çox qız doğuldu. Və eyni zamanda, geniş miqyaslı kosmik genişlənmə başladı.
  İndi isə Gerda, Şarlotta, Kristina və Maqda kosmosda döyüşürlər. Onların çox güclü silahları olan tək oturacaqlı döyüşçüləri var.
  Bu dəfə onlar flüorla nəfəs alan bedbug və tarakan qarışığı ilə mübarizə aparırlar.
  Qızlar isə yenə şortlarındadırlar və çəkiliş zamanı al-qırmızı döş uclarından və çılpaq ayaq barmaqlarından istifadə edirlər. Hansı ki, böyük bir dağıntı effekti verir.
  Və döyüşçü qadınlar mahnı oxuyur;
  Biz qızlar daha soyuq olduq
  Həşəratları cəsarətlə əzrik...
  Ordumuz poladdandır
  Tezliklə sakit olacaq!
  . FƏSİL Љ 11.
  Qırmızı saçlı hekayəsini kəsəndə Ketrin mızıldandı:
  - Biz daha qısa edə bilərdik!
  Elizabet başını tərpətdi:
  - Qısalıq ağılın ruhudur!
  Euphrosyne tweet etdi:
  - Bəli! Demək olar ki, hekayə kimidir! Düzünü desəm, çılpaq ayaqları və qırmızı məmələri təsvir etməkdən yorulursunuz!
  Elena güldü və qeyd etdi:
  - Bir az da özümü itirdim! Ancaq etiraf etməlisən, bu gözəldir!
  Elizabet başını tərpətdi:
  - Ola bilər! Ancaq anti-pulsar çıxdı! İndi jerboanı yeyək.
  Qızlar isə qızılı çəngəllərlə çox dadlı və iştahaaçan bir şey yeməyə başladılar.
  Narahat xasiyyətli Yelena müqavimət göstərə bilməyib öz ecazkar və güclü səsi ilə oxumağa başladı;
  Qəddar müharibədə dəhşətli xəbər,
  Əbədi sevdiyim qız!
  Canavar şeytanın ağzına atıldı,
  Hanı Rəbb, ədalət və mərhəmət?!
    
  Bakirə Nataşa ayaqyalın getdi,
  Ayaqları tozlu cığırlar boyu şaqqıldadı!
  Axı bulaq kimi axan günahlara görə,
  Onun xaricə yürüş etmək şansı var idi!
    
  Erkən yazda yola düşdüm,
  Ayaqlarım soyuqdan çox mavidir!
  Bir ət parçasını dişləyə bilməzsən,
  Onlar sadəcə ladin ağaclarının şaxtasına başlarını yelləyirlər!
    
  Beləliklə, daşlarla dolu bir yolda,
  Qızın ayaqlarından qan axırdı!
  Rusiyada keçmiş insanlar,
  Yerusəlim padşahlarının şəhərinə doğru!
    
  Qafqaz dağları, qarla örtülmüş silsilələr,
  Kəskin daşlar ayaqlarınızı deşəcək!
  Amma sən yerin gücü ilə qidalanırsan,
  Allahın şəhərinə çətin həcc seçmək!
    
  Yay, səhra, qəzəbli günəş,
  Tavada qız ayaqları kimi!
  Müqəddəs şəhər uzaqda deyil,
  Hər kəs sonsuz bir yük daşıyır!
    
  Orada Məsihin məzarı başında,
  Bakirə qadın diz çökərək dua etdi!
  Harada, böyük olan, günahın ölçüsü,
  Salehlikdə haradan güc alıram?
    
  Allah ona qaşını çataraq dedi:
  Təkcə dua bu dünyanı dəyişdirə bilməz!
  Rusiya əsrlər boyu hökmranlıq edəcək,
  Düzdü, pul istəmədən ona xidmət et!
    
  Bakirə başını tərpətdi: Mən Məsihə inanıram,
  Siz dünyanın xilaskarı kimi Rusiyanı seçdiniz!
  Bu həqiqəti hamıya yayacağam,
  İsanın mesajı: Büt Allah!
    
  Geriyə yol asan və sürətli idi,
  Çılpaq ayaqlar güclü oldu!
  Allah lütflə əlini uzatdı,
  Əzələlər və iradə, sanki poladdan hazırlanmışdır!
    
  Və orduya qatıldın,
  Pilot oldu, Luftwaffe ilə döyüşdü!
  Orada gözəlliyin yüksəkliyini göstərdi,
  Alman esminesi minaya düşüb partladı!
    
  Döyüşçü cəsur, cəsur döyüşçüdür,
  Partiyaya - Sovetlərin işinə sadiq!
  Mən pisliyə qalib gələcək inanıram,
  Mən iblis dəstəsini divara, cavaba aparacağam!
    
  Yaxşı, qırıcı niyə vuruldu?
  Kəmərləri buraxmağa vaxtınız yox idi!
  Və qalxan qüsurlu oldu,
  Yankilərlə qardaşlaşmış pis faşizm!
    
  Müharibə qeyri-bərabər və qəddar oldu,
  Mən kişi deyiləm: acı-acı ağlayıram!
  Sanki çətinlik çəkirik, dibə düşə bilərik,
  Axı, bəxt Vətəndən itdi!
    
  Allaha fəryadım: Uca, nə üçün?
  Məni sevimli qızımdan ayırdın!
  Soyuqda belə palto geyinmədim,
  Və üç düşməni döydü!
    
  O buna layiq deyilmi?
  Qələbə üçün məni çiçəklərlə qarşıla!
  Tətil üçün səxavətli tortlar bişirin,
  Və Nataşa və mən parada gələcəyik!
    
  Şiddətli Rəbb kədərlə cavab verdi:
  Dünyada kim xoşbəxtdir, kim yaxşıdır?
  Ət əzab çəkəcək və ağrıdan iniləcək,
  Axı insanlıq rəzil və günahkardır!
    
  Yaxşı, mən şöhrət içində gələndə,
  Yaşamağa layiq olmayanı Cəhənnəmə atacağam!
  Mən bakirə qızını və səni dirildəcəyəm,
  Ən yaxşısı o zaman paylaşım istəməz!
  Bu balladanın ifası zamanı digər qızlar hətta enerji ilə birlikdə oxumağa başladılar.
  Yekaterina təbəssümlə qeyd etdi:
  - Mahnı bizə qurmağa və yaşamağa kömək edir,
  Və bu lira ilə uçuruq...
  Və kim həyatda mahnı oxuyur,
  O, heç vaxt heç yerdə yox olmayacaq!
  Elizabeth razılaşdı:
  - Doğrudan da, mahnı yaxşıdır!
  Bundan sonra qızlar ləzzəti bitirdilər. Və özlərini sərxoş kimi hiss edirdilər. Başlarında musiqi çalmağa başladı. Jerboa əti niyə bu qədər qiymətləndirilir? Bu, güclü eyforiyaya səbəb olur və özünüzü yaxşı hiss edir.
  Qızlar güc artımı hiss etdilər və rəqs etməyə başladılar. Çılpaq, kəsikli, zərif və çox cazibədar ayaqlarını bükərək ayağa qalxmağa başladılar.
  Və eyni zamanda, təbii ki, oxumağa başladılar;
  Sən Allahın Müqəddəs Anasısan, yersiz,
  Bizə səmavi lütfünü göndər!
  Çayın səthi sapfir kimi parıldasın,
  Ana Yerin genişlikləri, mənim sevimli!
    
  Qəlbinizdə ilham axsın,
  Qızların ruhlarının alovlu bir partlayışında!
  Ehtiyatsız bir zövq fırçası ilə,
  Mənə ürəyinizin və arzularınızın bir dostu yazın!
    
  Gözəlliyi cazibədar məsumluqda saxlayın,
  Bu, bizim taleyimiz deyil - hər şeyi itirmək riskimiz var!
  Baxmayaraq ki, bəzən inanın mənə, düzünü desəm,
  Ordu gənc padşahların qucaqlarını xəyal edir!
    
  Belinə sarılı güllə lentləri var,
  Arxalarında bel çantası, əllərində qumbaraatan var!
  Düşmənlər kök qoyun kimidir, inan mənə,
  Onların cəsur Amazonlar ordusu onları parçalayacaq!
    
  Gecə, qara məxmər, göy yorğanı,
  Və həyəcandan sinəm sıxıldı!
  Sanki xəz yorğan sıxır,
  Bir söz demək və nəfəs almaq belə çətindir!
    
  Utancaq sevginin yükləri bunlardır,
  Bu dəhşətli müharibədə!
  Amma xoşbəxt olacağıma inanıram
  Və mən vətənimə xidmət edəcəyəm!
    
  Qızlar çəkmələrini çıxartdılar
  Ayaqyalın qarda qaçmaq!
  Soyuqda ayaqlar qırmızı olur,
  Sanki onları qaynar su ilə yandırırlar!
    
  Ancaq sürət yalnız artır
  Qabaqda qeder parıldayır,
  Pulemyot qurğuşun tüpürür!
  Cənnətdə yer axtarmırıq,
  Rəbbin göndərdiyi yerə atın!
    
  Parıldayan ayaqyalın dabanlar,
  Biz tikanlı məftillərlə tələsirik!
  Qızlar rusdur, sadədir;
  Biz mütləq qalib gələcəyik!
    
  Təkrar götürüldü, bütün cəsədlər,
  Qürurlu, qırmızı bayraq yüksəldi!
  Pis orkların ambisiyaları tükəndi,
  Biz, qartallar kimi, şeirdə uçuruq!
  Mahnı həqiqətən cazibədardır. Ancaq qızlar daha çox şey istəyirlər. Onlar enerji və mutantların fenomenal kosmik gücünü göstərmək arzusu ilə doludurlar.
  Yelena çılpaq ayağını elə bərk vurdu ki, plitələr çatladı və hönkürdü:
  - Mən döyüşmək istəyirəm! İçimdə enerji qaynayır!
  Budur, robot satıcı tvit etdi:
  -Çox kvazar oxuyursunuz! Başqa bir şey oxuyun və yaxşı pul qazanacaqsınız!
  Elizabeth düzəliş etdi:
  - Yaxşı deyil! Və kvazar pulu!
  Robot başını tərpətdi:
  - Mən sizi Hypernet-ə bağlayacağam və sərin bir iş görsəniz, böyük maliyyə köçürmələri alacaqsınız!
  Elena mızıldandı:
  - Doğrudurmu? Bu hiperkvazar olacaq!
  Ekaterina qeyd etdi:
  - Oğlanla qızın sevgisini oxuyaq. Və çox, əla olacaq.
  Euphrosyne qar kimi ağ və çox gözəl saçlı başı ilə başını tərpətdi:
  - Bu belədir! Belə mahnılar böyük uğurdur!
  Qırmızı saçlı vixe dişlərini açaraq əlavə etdi:
  - Pul daha enerjili şəkildə köçürüldükcə, nə oxuyacağım mənə maraqlı deyil! Əsas olan budur!
  Dörd qız isə böyük həvəslə bütöv bir balladaya çevrilən möhtəşəm, bir qədər köhnə romantika oxudular;
  Zərif gəlinə nə oldu,
  Mən qara bir ruhla əzab çəkirəm!
  Onun sevimli üzünü xatırlayaraq,
  Döyüşə gedəndə nəyi saxlayıram?
    
  Yadımdadır, yol boyu yavaş-yavaş getdiyimizi,
  Dinc kəndlər, çöllər vasitəsilə!
  Qəşəng paltar geyinirsən,
  Monastırlara addım atmaq asandır!
    
  Çöldə qızıl ot yetişir,
  Külək bütün dumanı təmizlədi!
  Pravoslavlıq əbədi şöhrət içində olacaq,
  Xristianların dualarında ümid işığı!
    
  Yollarda ayaqyalın,
  Qız və mən günahlarımızdan tövbə edirik!
  Müqəddəs Allaha ibadət edin və iman edin,
  Həyatınızı tərəzidə çəkəcək!
    
  Və taxtdan səs gələndə,
  Sən Mənim Cənnətimə girməyə layiq deyilsən!
  Çünki səmanın müqəddəsliyi,
  Mövcud deyil, xəyal belə qurma!
    
  Aşağı, çirkli çətinliklər içində olan günahkarlara,
  Əsrlər boyu qalmalı və qalmalıdır!
  Yalnız qələbələrdə cəsarət qiymətləndirilir,
  Bir ərinti kimi, rus ordusu birləşdi!
    
  Əsgərimiz meyxanalara getmir,
  Araq içmək onun üçün iyrəncdir - şər!
  O, ən güclü döyüşçüdür - dünyanın tufanıdır!
  Kim Rusiyaya girsə, bokdan silinəcək!
    
  Qızımın yol boyu addımı,
  Arxamda cırılmış çanta!
  Çəkmələrinə qulluq edir
  Mən hər şeyi Allahın taxıl anbarlarına verdim!
    
  Və o, artıq qara yanma qoxusunu hiss edir,
  Bir qoşun kəndləri süpürdü!
  Bütün ölkə parçalandı,
  Şəhərin kül və xarabalıqlarında!
    
  Bu zaman qız hirsləndi,
  Xeyr, zirzəmidə gizlənmək məsələsi deyil!
  Və bütün həvəsimlə cəbhəyə getməyi xahiş etdim,
  Çünki İsa çağırdı!
    
  Nasistləri məğlub etmək üçün ona bir təyyarə verdilər,
  Məsihi izzətləndirərək uça bilsin!
  Aydın səmada isti etmək üçün,
  Göylər Krautlara yaxın olsun!
    
  Bəli, o, var gücü ilə vuruşurdu
  Və o, ikona qarşısında pis dua etdi!
  İstəməzdim ki, qəbrin yanında olsunlar,
  O, saysız-hesabsız sürünənləri məhv etdi!
    
  Ancaq son döyüş pis oldu,
  Nədənsə qaz çəni partladı!
  Rəhm et, Allaha ağlayaraq dua edirəm,
  Qızlar alovlanırsa, ayıbdır!
    
  İsa mənə sərt cavab verdi:
  Sənin üçün əziyyət çəkdim, əziyyət çəkdim!
  İndi, inanın mənə, tabut yoxdur,
  Uca Allah yıxılanların hamısını diriltdi!
    
  İndi gəlininiz cənnətdədir,
  Onun halına, göz yaşını özüm sildim!
  İnanın sənin üçün də yer var
  Köhnə xəyalınızı gerçəkləşdirəcəksiniz!
    
  Sadəcə bilin - Rusiyaya xidmət,
  Bu, Allahı razı salmağın yoludur!
  Bütün planeti daha xoşbəxt edən nədir?
  Biz bütün gücümüzlə Vətənimizə xidmət etməliyik!
    
  Əsas günah Vətəndən üz döndərməkdir,
  Müharibəyə getmə, kolluqda uzan!
  Pafoslu təlxək roluna üstünlük verin,
  Rəbbin gözəlliyini bilmədən!
    
  Elə isə get faşistlərdən qisas al,
  İsa hədələyərək əmr etdi!
  Tüstü ətirli havada yox olacaq,
  Sülh işləri üçün vaxt olacaq!
    
  Dənizdən qar inciləri, parıldayır,
  Çovğun quzuların qıvrımlarını fırlatacaq...
  Vətənimiz qranit inancdır,
  Düzünü desəm, krautlar qorxulu deyil!
    
  Metalın cingiltisi, rulonların cırıltısı -
  Tanklar Rusiya sərhədlərindən keçir!
  İti süngülərdən bir silsiləsi quraq,
  "Hurray" qışqırığı ilə hücuma keçdik!
    
  Boynunda şəfəq rəngində qalstuk,
  Biz döyüşə bir ideyadan ilham verdik.
  Yalnız bir seçim var - qalib ya da öl,
  Burada qırmızı bayraq redotun üzərində dalğalanır!
    
  Solğun dodaqlar, çovğun əsdi,
  Tutulan qızın əlləri bağlı idi...
  Oh, tale necə amansızdır,
  Acı soyuqda ayaqyalın iskeleyə!
    
  Ancaq bir döngəyə düşmək istəmədim,
  O, güc topladı və almanlara yapışdı.
  Yer üzündə bizdən güclü heç kim yoxdur,
  Sənin rəhmətinə ehtiyacımız yoxdur!
    
  Və o, boğazını dişləyərək öldü,
  Rus qızı Tanya Krasnova.
  Ancaq yol bizi Berlinə aparacaq,
  Gəlin zorakılıqsız bir dünya, yeni bir dünya quraq!
    
  Neçə qardaşım öldü,
  Bütün könüllülər, sadəcə oğlanlar.
  Ayaqyalın kasıbların qabaqcılları üçün -
  Səhər yeməyi üçün qabıq, axşam yeməyi üçün qabıqlar!
    
  Biz Berlinin yaxınlığındayıq, tezliklə zəfər gələcək,
  Komsomol işarəsi sinənizi işıqlandırır!
  Çəkmələr çox dar olsa da, öyrəşmədiyim üçün,
  Ancaq may ayında xoşbəxtliyin rəngi ilham verir!
    
  Fuhrer cəhənnəmdədir, qasırğa söndü -
  Sevinc gəldi, uşaqların gülüşləri eşidilir!
  Yuva yeraltı dünyanın küllərində yatır,
  Və Vətənin üstündə - Qırmızı Günəş!
  Qızlar böyük həvəslə mahnı oxudular. Və həqiqətən də dərhal milyonlarla bəyənmə aldılar. Və pulla bir az daha pisdir, amma yaxşı gedir. Beləliklə, qızların şikayət edəcəkləri bir şey yoxdur.
  Elena başını tərpətdi:
  - Gedək, qızlar! İndi səsim var. Və əgər mən içməyə başlasam, elə bir şəkildə olacaq ki, heç kim onu kifayət qədər tapmayacaq.
  Və mutant döyüşçülər və müstəntiqlər yenidən oxumağa başladılar;
  Dalğanın axını sahil kristalıdır,
  Külək təzə, zərif, zərifdir!
  Və qar elə qar kimi yağır,
  Ana Yerin üstündə, boz!
    
  Şüalar qar yığınlarını zərlətdi,
  Və lopa tük kimi düşdü!
  Ağırlıqları ruhunuzdan tez atın,
  Beləliklə, həvəs bir anda sönməsin!
    
  Mən ayaqyalın qızam
  İndi pis partizan qisasçısı!
  Yamaqlarda cırıq ətək,
  Faşist vətənə hücum etdi!
    
  İndi toxluq uçuruma qaçdı,
  Nahar üçün köhnə kraker!
  İnanıram ki, faşistlər döyüləcək,
  Və qızların şücaəti təriflənir!
    
  O, relslərə partlayıcı yerləşdirdi,
  Gecə soyuq olsa da!
  Yağış yağdı amansızcasına,
  Problem dibinə çatdı!
    
  Ancaq almanlarla birlikdə qatar partladıldı,
  Faşist tankları keçə bilməz!
  Dünyada ideal olmasa da,
  Ürəyimdə sevgi motivini saxlayıram!
    
  Yol çox uzundu, ayaqlarımı itirdim,
  Ancaq almanlar haqqında hər şeyi topladım!
  Hitler, inanıram ki, onu burnundan tutacaq,
  Qanunsuzluğunuz üçün!
    
  Qəhrəmanlığın yaşı yoxdur,
  Heç bir məhdudiyyət yoxdur - ölüm yox bilir!
  Sərhədsiz kosmosa çıxacağıq,
  Kədər göz yaşlarını bir anda silmək üçün!
    
  Gəlin yeni möhtəşəmliyə nail olaq
  Bütün planet üzərində qırmızı bayraq!
  Siz də öz töhfənizi verirsiniz: emosional, şəxsi,
  Onu nəsrdə və şeirdə daşıyın!
    
  Üstəlik, boş söhbətlər üçün deyil,
  Axı söz çəkicdir, iti oraqdır!
  Qalıqlara rəzil ibadət etmədən,
  Və Rusiya gerbinin yaradılması ilə!
    
  Avropanın yarısını fəth etdilər,
  Əlbəttə ki, bizə yeni bir dünya lazımdır!
  Süvarilərin, piyadaların axınları,
  Gəlin Kainatın genişliyini fəth edək!
    
  Rusiyaya xidmət etməyin vaxtı gəldi,
  Mənim əziz nəsillərim!
  Bayramın mavi səmanın altında olması üçün,
  Beləliklə, göyərçinlər yuxarı qalxsın!
  Qızlar çılğın enerjilərini bir az da buraxdılar. Və onlar mahnı oxumaqdan yorulmuşdular. Üstəlik, uzun müddətdir ki, Rusiya yoxdur. İnsanlıq tək bir gücdür. Hətta onun iki ali koordinatoru var: ənənəyə görə, kişi və qadın. Onlar hər üç ildən bir Hypernet-də seçilirlər. Üstəlik, bir müddətdən çox deyil. Və yalnız otuz ildən sonra ikinci müddətə qayıda bilərsiniz. Bu, hakimiyyətin qəsb edilməsindən və avtoritar rejimin qurulmasından qaçmaq üçündür. Əslində, üç ildən sonra ali koordinatorların diktator olmaq üçün kifayət qədər güclənməyə vaxtı olmayacaq və demokratiya ənənəsi də rol oynayır.
  ABŞ-da heç bir prezident diktator olmamışdır və Ruzvelt də istisna olaraq qalır. Rusiyada bu məsələ daha pisdir. Bir hökmdar çoxlu səhvlərə yol verdi və səlahiyyətlərini genişləndirdi. Amma ondan sonra sistem nədənsə daha demokratikləşdi. Prezidentin səlahiyyətləri beş il iki müddətə endirildi. Və nədənsə biz buna öyrəşdik.
  Ta ki, nəhayət, bütün dünya ölkələri birləşənə qədər. İlk olaraq Rusiya, ABŞ və Çinin hegemonluğu yarandı. Digər ölkələr də ona qoşuldu.
  Dünya inteqrasiyası, qəribə də olsa, demək olar ki, bütün dünya dinlərinin tənəzzülü ilə asanlaşdırıldı. İnsanlar daha da müdrikləşdilər və başa düşdülər ki, bütün bunlar nağıllar və Yaradan Allah haqqında, hətta daha çox başqa Tanrılar haqqında sırf insani fikirlərdir. Əslində, hər şey çox daha mürəkkəb və sadədir. Ancaq heç bir insan kitabı həqiqət deyil, yüz dənə də tamamilə yalan deyil.
  Bütün dinlər həm işıqdır, həm də yaxşılıq arzusudur, amma yenə də insandır. Və insanların dünyasından və təbiətindən və psixikasından fantaziyalar. İnsanlar bunu başa düşməyə başladılar və yeni bir inanc üçün dəb yarandı: insan ağılının hər şeyə qadirliyinə. Bundan sonra ölkələr yox oldu, birlik yarandı.
  Bundan əlavə, kişilərin sayının azalması da birliyə töhfə verdi. Kişilər daha aqressiv, qadınlar isə əksinə mehribandırlar. Və buna görə də insanların razılaşması asanlaşdı. Və bu, qadınların ayrılmaq istəmədiyi şəkildə deyil.
  Buna görə də bəşəriyyət vahid gücə və separatizmin demək olar ki, olmadığı demokratik respublikaya çevrildi. Yaxşı, demək olar ki, bəzi cəhdlər olduğu üçün. Mutant qızlar da bununla mübarizə aparırdılar. Beləliklə, separatizm insanlar arasında yeni, artıq ulduz müharibələrinə səbəb ola bilər.
  Yaxşı olar ki, vahid demokratiya olsun. Üstəlik, bu müxtəliflikdə birlikdir. Həm də birləşmə arzusu deyil. Eyni zamanda, demək olar ki, bütün əhalinin vahid dini var: arxomoteizm - İnsan Ağlının hər şeyə qadirliyinə inam və bu, hamını birləşdirir. Amma bununla yanaşı, təbii ki, nadir hallarda da olsa, müxtəlif növ məzhəblər hələ də mövcuddur. Bəziləri Xristian, digərləri Buddist, müsəlmanlar və ən son birləşmələr var. Onların sayı azdır və adətən təhlükəli deyil.
  Amma dini zəmində terror aktları da olub, həm də çox nadir hallarda.
  Qızların kişilərdən dəfələrlə çox olduğu insanlar dünyası sabit mütərəqqi inkişafı, sülh və əmin-amanlıq, demək olar ki, cinayətsizliyi ilə seçilirdi.
  Amma eyni zamanda ondan bir şey çatışmırdı. Məsələn, sərgüzəştlər və şərlə mübarizə.
  Baxmayaraq ki, virtual reallıqda bu olduqca mümkündür.
  Və hər gün özünüz üçün sərgüzəştlər təşkil edin.
  İndi isə qızlar açıq-aydın bir dalana dirənmək əvəzinə virtual aləmlərə keçmək istəyirlər.
  Orada belə macəralar gözləyir.
  Elizabet Moskva yaxınlığında qışda necə döyüşdüyünü xatırladı. O zaman çox soyuq idi. Sonra almanlar iki pioner oğlanı tutdular. Onları axtardılar və alt paltarlarına qədər soyundular. Sonra bizi az qala çılpaq halda qarın içinə çıxartdılar.
  Təxminən on iki yaşlı uşaqlar buzlu, çox yanan qarda ayaqyalın gəzirdilər. Çox ağrılı idi. Onların ayaqları qazların ayaqları kimi qırmızı oldu. Sonra onları isti bir daxmaya saldılar, isinməyə icazə verdilər, sonra yenidən soyuğa çıxdılar.
  Pionerlər dəhşətli ağrılar yaşadılar və iniltilər. Ancaq almanlara heç bir məlumat vermədilər.
  Sonra daha qəddar üsulla uşaqları ayaqyalın yanan kömür odlarının üzərinə qoydular. Və bu çox ağrılıdır, xüsusən də şaxtadan sonra və qoxusu quzu qovurmuş kimi havaya yayılır. Alman döyüşçü qızları isə ətyeyən şəkildə dodaqlarını yalayırlar.
  Göstərilən qəddarlıq budur. Bir oğlan dözə bilməyib yıxıldı.
  O, sovet qoşunlarının hara hücum edəcəyini bildiyini söylədi. Yaxşı, əlbəttə ki, tıxac idi. Amma oğlan təsadüfən təxmin etdi. Həqiqətən də, almanlar yenidən toparlanıb sıçrayışı bağlaya bildilər.
  Nasistlər oğlanlardan birini yarıçılpaq və ayaqyalın qarın içinə çıxardılar. Və orada onu buza çevrilənə qədər soyuqda qoyub getdilər. Və pozulan oğlana dedilər ki, onsuz da onun geri dönüşü yoxdur və təklif etdilər ki, ya xərclənsin, ya da Almaniyaya xidmətini davam etdirsin.
  Xidməti seçdi. Lakin anı tutaraq qaça bilib.
  Sonra, müharibədən sonra, yetkin olanda, Elizabetdən ürəyini itirdiyini etiraf etdi.
  O, ah çəkərək cavab verdi:
  - Sizin yerinizdə olsaydılar, çox adam dağılardı. Mən mühakimə etmirəm!
  Əslində, qəhrəmanların işgəncələr altında səbirli qalması ancaq kitablarda olur. Həyatda hər şey daha mürəkkəbdir.
  Baxmayaraq ki, bu kainatda müharibə qalib gəldi. Ancaq paralel kainatlar var ki, orada hadisələr onlardan daha pis baş verib.
  Və bu barədə hekayə yazmaq olar.
  . FƏSİL Љ 12.
  Qızlar sürətlə Yer planetinə doğru qaçdılar. Çox böyük əhaliyə və yəqin ki, ən çox psixi xəstələrə malikdir. Yalnız bunun üzərində sirli cinayətkarların axtarışında ən azı bir ipucu tapa bilərsiniz. Və ola bilsin ki, bağlana bilərsiniz.
  Elizabeth, orta olan, Böyük Vətən Müharibəsində daha pis olduğu paralel dünyalardan birini xatırladı.
  1943-cü ilin yanvarında almanlar mutant ace əldə etdilər. O, həm də gənc ikən modifikasiyaya məruz qalıb və super güclər əldə edib. Əvvəlcə Aralıq dənizi cəbhəsində ingilis və amerikalılarla vuruşdu. O, gümüş palıd yarpaqları, qılınclar və brilyantlarla Dəmir Xaç Cəngavər Xaçını alaraq iki yüz təyyarəni vuran ilk Luftwaffe pilotu oldu.
  Üç yüz təyyarəni vurduqdan sonra o, Üçüncü Reyxdə qızıl və brilyantlarda Hərbi Xidmət Xaçını alan ilk şəxs oldu. Bundan sonra Şərq Cəbhəsinə köçürüldü.
  Orada epik Kursk döyüşündə iştirak etdi. Mutant gənc, sarışın oğlana bənzəyən, hətta bığı və saqqalı belə olmayan, təxminən on dörd yaşında bir yeniyetmə kimi görünürdü, bu zaman inanılmaz dərəcədə güclü bir hava döyüşçüsünə çevrilmişdi. Onu vura bilmədilər, amma o, düşmən təyyarələrinin çoxluqlarını intuitiv olaraq hiss etdi.
  Və onun instinktləri və dəqiqliyi fövqəltəbii oldu. Və o, sovet təyyarələrini o qədər məşhur etdi ki, Ağ Şeytan ləqəbini aldı və ondan od kimi qorxdu.
  Üstəlik, o, eyni anda yeddi atəş nöqtəsi - üç hava topu və dörd pulemyotu olan unikal eksperimental qırıcı ME-309 aldı və heç kim ona müqavimət göstərə bilmədi.
  Mutasiyadan sağ çıxan Wolf adlı oğlan sürətlə pul yığırdı. Və iki ay ərzində Kursk Bulgesində beş yüzə yaxın təyyarəni vurdu. Digər alman pilotları da onun ardınca getdilər. Nasistlər hava üstünlüyünü qoruyub saxladılar. Və onlar quruda məğlubiyyətdən qaça bildilər. Düzdür, qələbə yox idi. Nasistlər ilkin cərgələrinə geri çəkildilər və orada möhkəmləndilər. Cəbhə xəttinin sabit olduğu ortaya çıxdı.
  SSRİ-nin itkiləri real tarixdən daha çox oldu. Yeri gəlmişkən, müttəfiqlər də Siciliyaya enişi təxirə saldılar. Onlar döyüşü qitəyə köçürməkdən qorxurdular. Və Wolf Rommel, mutant pilotun adı bu idi, onlara qorxu aşıladı.
  Bundan əlavə, Wolf Aralıq dənizində uçuş karyerası zamanı Montqomerinin özünü daşıyan təyyarəni vurmağı bacarıb. Ən istedadlı ingilis komandiri öldü. Və buna görə də ingilislər Siciliyaya enişi təxirə saldılar. Və sonra tamamilə tərk etdilər. Ruzvelt də Avropaya girməkdən daha çox Yaponiyanı məğlub etməkdə maraqlı idi.
  Beləliklə, Wolf Rommel uğurla döyüşdü və SSRİ təyyarələrini böyük həvəslə vurdu. Onun mutant olması əbəs yerə deyil.
  Üçüncü Reyxin və fabriklərinin bombalanması da azaldı. Bu, almanlara 1943-cü ilin sentyabrında daha güclü silah və zirehlərə malik yeni Panther-2 tankını istehsala buraxmağa imkan verdi. Tankın yaxşı alın müdafiəsi var idi: gövdənin qalınlığı 100 mm, qüllənin qalınlığı isə 120 mm idi. Və tərəflər 60 mm-dir. Və hər şey yamaclardadır. Bu, Panther-2-yə daha kiçik sovet silahlarının hücumlarına tab gətirməyə imkan verdi. Üstəlik, 71EL-də 88 mm-lik silah da var, çox güclü və sürətli atəş, uzaq məsafədən sovet maşınlarına nüfuz edir. Eyni zamanda Panther 2-nin sürücülük göstəriciləri pis deyildi. Çəkisi 53 ton olan onun 900 at gücündə mühərriki var idi. Bu o deməkdir ki, o, Sovet otuz dördündən pis hərəkət edə bilməzdi. Bundan əlavə, Tiger 2 daha əvvəl kütləvi istehsala keçdi.
  Almanlar Zaporojyedəki ən böyük boksit yatağına nəzarət edirdilər və buna görə də onların tankları keyfiyyətli zirehlərə malik idi.
  Payızda sovet qoşunları Ukraynada və mərkəzdə irəliləməyə uğursuz cəhd etdilər.
  Wolf Rommel vurulmuş beş yüz sovet təyyarəsinə görə yeni bir mükafat aldı: qızıl palıd yarpaqları, qılınclar və brilyantlarla Dəmir Xaç Cəngavər Xaçı. Yeddi yüz əlli təyyarə üçün unikal mükafat platin palıd yarpaqları, qılınclar və brilyantlarla Dəmir Xaç Cəngavər Xaçıdır. Vurulan min təyyarə üçün Hitler xüsusi bir mükafatı təsdiqlədi: gümüş palıd yarpaqları, qılınclar və brilyantlarla Dəmir Xaç Cəngavər Xaçı Ulduzu.
  Mutant pilot Yeni ilə qədər bir yarım min vurulmuş təyyarəni ötdükdə, başqa bir mükafat aldı: qızıl palıd yarpaqları qılınclar və almazlar olan Dəmir Xaç Cəngavər Xaçı Ulduzu.
  Beləliklə, hesablar nağıldakı kimi aktiv şəkildə yığılırdı.
  Wolf Rommel, digər Luftwaffe pilotlarının baxdığı bir fenomen oldu.
  Yanvarda Qırmızı Ordu Leninqrad yaxınlığında irəliləməyə çalışdı, lakin müdafiəni yarıb keçə bilmədi. Ukraynada isə sovet qoşunları uğur qazana bilmədi. Üstəlik, Alman tankları böyük miqdarda istehsal edildi. Xüsusilə "Pantera" müdafiədə çox yaxşı idi.
  İki ay ərzində Wolf Rommel daha beş yüz sovet təyyarəsini vurdu.
  Qış bitdi. Almanlar yeni hücumlar üçün qüvvələr toplayırdılar. Onların sovet təyyarələrindən üstün olan TA-152, pərvanə ilə idarə olunan, çoxməqsədli hücum təyyarəsi var idi. Və reaktiv təyyarə.
  Beləliklə, Stalin bununla xüsusi məşğul olmaq qərarına gəldi. Cəbhə xətti hələ də 43-cü ilin yayında olduğu kimi idi.
  Lakin almanlar hücum üçün qüvvə toplayırdılar. "Pantera"-2-nin sayı artırdı və onlar həlledici hücuma keçə bilirdilər.
  Hitler buna çox inanırdı.
  Stalin isə Çörçill və Ruzveltlə danışıqlar aparırdı. Onlar Fransaya enişin qeyri-mümkün olduğunu və heç bir mənası olmadığını bəyan etdilər. Əsgərlər ancaq boş yerə öləcəklər.
  Necə ki, almanlar hələ də güclüdür. Lend-Lease ilə bağlı da çətinliklər yarandı. Hitler yəhudilərə münasibətdə siyasətini bir qədər yumşaldaraq, Qərbin onunla barışıb kömək edəcəyi təqdirdə antisemitizmdən tamamilə imtina edə biləcəyinə işarə vurdu.
  Stalin çətin vəziyyətdə olduğunu başa düşdü. Ölkə yorğun və həddindən artıq gərgindir. Almanlar qışda özlərini məğlubiyyətdən qorudular, yazın sonunda və yayın sonunda qələbələrini ala bilərlər. Buna görə də onlara qarışmamaq daha yaxşıdır.
  Təbii ki, yeni texnologiyaya ümid var idi. T-34-85 və IS-2 tankları. Lakin onlar, əlbəttə ki, "Pantera"-2 və "Tiger"-2 qədər güclü deyillər. Bəli, İS-2 silahlanma, mərmi keyfiyyəti və cəbhə zirehləri baxımından daha aşağıdır. Sadəcə olaraq, yeni tanklar ən azı köhnələrdən daha yaxşı bir şeydir. Xüsusilə Tiger-2-nin tərəfinə belə keçə bilməyən T-34-76.
  Stalin ən yaxın ətrafını topladı. Bunker Kremldə yerin altında idi.
  Hələlik almanlar Moskvanı aktiv şəkildə bombalamayıblar. Lakin onların FAA raketləri və əlbəttə ki, SSRİ aviasiyası və hava hücumundan müdafiəsi hələ də gücsüz olan nəhəng reaktiv bombardmançılar var idi.
  Bundan əlavə, nasistlər artıq seriyaya yeni təyyarələr alıblar. Və iki tona qədər bomba daşıya bilən TA-152. Yu-288 bombardmançısı, artıq altı tona qədər daşıyan və daha böyük məsafə, sürət və müdafiə silahları ilə. Və bunlar serialda olanlardır. Və inkişaflar var. Bu, ilk növbədə dörd mühərrikli Yu-488-dir, sürəti saatda yeddi yüz kilometrə qədərdir, bu, bir bombardmançı üçün çox böyükdür və on tona qədər çəki daşıya bilər. Və daha nəhəng altı mühərrikli TA-400. Daha çox bomba daşıyırdı və on üç hava topu ilə qorunurdu. Bundan əlavə, reaktiv mühərrikləri də ola bilər.
  Beləliklə, paytaxtın uzun müddət sakit olmayacağı aydındır. Almanlar o vaxt dünyanın ən yaxşısı olan MP-44 avtomatını da işə saldılar. Onlar artıq yolda tayı-bərabəri olmayan "E" seriyasına sahib idilər.
  Beləliklə, SSRİ-nin bu müharibəni çox yaxşı itirə biləcəyi aydın idi. Üstəlik, bütün Avropa Hitlerə işləyirdi. Xaricilər isə piyadalara, fabriklərə və s. İnsan resursları baxımından, işğal olunmuş əraziləri nəzərə alsaq, Üçüncü Reyx əhəmiyyətli üstünlüyə malikdir. Və silahların keyfiyyəti yəqin ki, daha yüksəkdir.
  Baxmayaraq ki, ME-262 hələ mükəmməl deyil və onu istehsala başlamaq hələ tezdir. Amma TA-152 və ME-309 var ki, onlar artıq seriyadadır və yaxşı mübarizə aparırlar. Həm sürətləri, həm də silahları ən yaxşı səviyyədədir. Düzdür, avtomobillərin çəkisi çox böyükdür ki, bu da manevr qabiliyyətinə təsir edir. Ancaq güclü silahlar bir anda vurmağa imkan verir və dalış zamanı sürət, məsələn, Yak quyruğa girəndə yox olur. Şaquli manevrlərdə isə alman təyyarələri daha güclü və daha yüksək sürətə malikdir.
  Yakovlev Stalinə Yak-9-dan daha yüngül və manevr qabiliyyəti olan Yak-3 haqqında məlumat verdi.
  Stalin Aleksandr Suvorovun portretinə baxaraq buna qulaq asdı. Çar Rusiyasının bu sərkərdəsi unikal idi və yenilməz olmaqla yetmiş ilə yaxın yaşadı. Baxmayaraq ki, ona böyük ordular verilməmişdi. Fransızlar üzərində ən səs-küylü qələbələr Rusiyaya bir qarış torpaq belə gətirmədi. Amma o, rəqəmlərlə qalib gəlməyi bilirdi.
  İndi almanlar demək olar ki, bütün Avropadan legionlar yaratmağa başladılar. Hitler yəhudilərə qarşı terroru dayandırdı və hətta onlardan könüllülərdən ibarət batalyonlar yığmağa başladılar.
  Polşa Azadlıq Ordusu da Polşa ordusuna qarşı tarazlıq kimi meydana çıxdı.
  Fransızlar, hollandlar, belçikalılar, danimarkalılar və digər avropalılar Üçüncü Reyxə, xüsusən də SS bölmələrinə cəlb edildi. SSRİ-də həm Belarus, həm də Ukrayna bölmələri meydana çıxdı. Müharibə getdikcə almanlar daha ağıllı və çevik oldular. İndi də Belarusda mərkəzi Rada var idi və yerli qüvvələr partizanlara qarşı istifadə olunurdu. Formal olaraq Belarus muxtariyyət aldı və özünüidarəetmə siması meydana çıxdı. Eynilə Ukraynada olduğu kimi. Bandera həbsxanadan çıxdığı yer. Və yeni millətçi bölgülər formalaşmağa başladı.
  Deməli, SSRİ-nin işçi qüvvəsində üstünlüyü yox idi. Texnologiya baxımından isə üstünlük almanlara keçdi.
  Stalin qeyd etdi:
  - Yak-3-ün istehsalı böyük miqdarda yüksək keyfiyyətli duralumin tələb edir. Onun ABŞ və İngiltərədən tədarükü isə kəskin şəkildə azalıb. Müttəfiqlər isə artıq həyasızcasına tələb edirlər ki, bunun əvəzini qızılla ödəyək!
  Yakovlev ah çəkərək cavab verdi:
  - Bəli, hələlik Yak-9 əsas qırıcı olaraq qalır! Və onun hasilatı artırılmalıdır.
  İlyuşin dedi:
  - Təyyarə istehsalı qırx qırıcı daxil olmaqla gündə yüzə çatdı. Amma onların keyfiyyəti aşağı düşüb. Bir çox avtomobil standart avtomobillərdən üç yüz və ya dörd yüz kiloqram ağırdır və buna görə də onlar manevr qabiliyyətinə görə almanlardan da aşağıdırlar!
  Hava komandiri başını tərpətdi:
  - Bizdə sadəcə olaraq hava döyüşlərində itkilərin fəlakətli nisbəti var - almanların xeyrinə birə on. Pilotlar isə zəif hazırlanıb. Müttəfiqlər aviasiya benzininin tədarükünü dayandırıblar və özlərininki kifayət qədər deyil. Sovet avtomobilləri isə keyfiyyətcə fərqlənmir. Üstəlik, almanların əla aslardan ibarət bütöv qalaktikası var. Qadın pilotlar da var. Məsələn, iki yeni ulduz olan Albina və Alvina, hər biri üç yüzdən çox təyyarə vuraraq, gümüş palıd yarpaqları, qılınclar və brilyantlarla Cəngavər Xaçlarını aldılar.
  Və bu qısa müddətdə!
  Stalin başını tərpətdi və dedi:
  - Wolf, bu terminator pilot tək deyil!
  Komandir başını tərpətdi:
  - Bir də olsaydı!
  Ali Baş Komandan soruşdu:
  - Jukov nə deyəcək?
  SSRİ marşalı kədərli baxışla cavab verdi:
  - Bizə yeni silahlar lazımdır. T-34-85 tankı kifayət qədər güclü deyil. Onun topu hələ də nə Panther-2-nin, nə də Pələng-2-nin alnından keçmir. Almanlar Tiger-2-nin zirehinə malik, daha az çəkiyə və daha güclü mühərrikə malik olan daha təkmil Panter-3 hazırladılar. Belə bir tank istehsala girsə, biz tamamilə məhv olacağıq!
  Stalin mızıldandı:
  - Bəs İS-2?
  Jukov səmimi cavab verdi:
  - Qalanın ön zirehləri kifayət qədər zəifdir. Hətta sadə bir "Pantera" onu bir kilometr məsafədən, hətta lülənin altındakı mərmi ilə asanlıqla götürə bilər!
  Ali qeyd etdi:
  - Nə üçün onun alın zirehi 160 millimetr qalınlığında deyildi?
  Jukov səmimi cavab verdi:
  - Çünki güclü silah onsuz da ağırdır. Və ötürmə sadəcə tıxanacaq.
  Biz bundan imtina etməyə və alnında 100 millimetrlə məhdudlaşdırmağa məcbur olduq.
  Stalin gülümsədi və xoşagəlməz göründü. Sonra soruşdu:
  - İS-2-nin yan zirehini doxsan millimetrdən əlliyə endirsək və bununla da alın hissəsini gücləndirsək necə olar?
  Jukov başını tərpətdi:
  - Bu, tamamilə mümkündür, yoldaş Stalin. Ancaq yeni bir qüllə hazırlamaq və onu istehsala qoymaq üçün vaxt lazımdır!
  Marşal Vasilevski qeyd etdi:
  - Almanlar, bu halda, bazukalar və faustpatron və daha yüngül silahlarla IS-2 qülləsini yan tərəfə vura biləcəklər. Beləliklə, bu mübahisəli bir qərardır!
  Ulu Olan hönkürdü:
  - Hara atsan da, hər yerdə paz var!
  Yakovlev qeyd etdi:
  - Biz reaktiv aviasiyanı inkişaf etdirməliyik! Almanların artıq göydə döyüşən ME-262-ləri var. Düzdür, onlar çox təsirli deyillər, amma vaxt keçir və yəqin ki, nasistlərin daha yaxşısı olacaq.
  Beriya başını tərpətdi və dedi:
  - Son məlumatlara görə, almanlar bu ilin payızında havaya qalxa biləcək ME-1100 reaktiv qırıcısı hazırlayırlar. Bəzi orijinal fikirləri var. ME-262 X də hazırlanır ki, bu da əvvəlki modellərdən daha güclü və daha yaxşı olmalı və döyüş istifadəsinə hazır olmalıdır.
  Stalin soruşdu:
  - Təfərrüatlar nədir?
  Xalq Daxili İşlər Komissarı ah çəkərək cavab verdi:
  - Onlar gizlidir və biz işləyirik! Lakin şayiələrə görə, ME-262 saatda 1100 kilometrdən çox sürətə malik olmalıdır.
  Stalinin ətrafı təəccüblə fit çaldı.
  Ali başını tərpətdi:
  - Heyrət! Vay! Onda biz mütləq darıxırıq! Molotov nə deyəcək?
  Xalq Xarici İşlər Komissarı ah çəkərək cavab verdi:
  - Qərb müttəfiqləri müharibəyə əyləc basdılar. Onlar formal olaraq hələ də döyüşürlər, amma əslində döyüş əməliyyatları aparmırlar. Almanlar da sualtı qayıqların istehsalını dayandırdılar və diqqətlərini tanklar və təyyarələr üzərində cəmləşdirdilər. Bundan əlavə, fabriklər FAA raketlərinin əvəzinə ən son reaktiv bombardmançı təyyarələr istehsal edəcək. Bu isə o deməkdir ki, bizi rəhm etmədən bombalayacaqlar. Sadəcə olaraq reaktiv təyyarələrlə ayaqlaşa bilməyəcəyik!
  Stalin mızıldandı:
  - Bu pisdir! Bu o deməkdir ki, kömək gözləmək üçün yer yoxdur.
  Marşal Vasilevski cavab verdi:
  - Rusiyanın cəmi iki müttəfiqi var: ordu və donanma!
  Ali Baş Komandan başını tərpətdi:
  - Bəli bu doğrudur! Ancaq çox yaxşı olmayan Çar Üçüncü İskəndər bunu söylədi!
  Beriya qeyd etdi:
  - Çar Üçüncü İskəndər daha çox yaşasaydı, o, böyük ola bilərdi. O, Yaponiya ilə müharibədə qalib gələ bilərdi!
  Jukov gülümsədi və cavab verdi:
  - Kuropatkinin yerində olsaydım, yaponlara qalib gələrdim. Və heç nə məni dayandıra bilməz!
  Stalin mızıldandı:
  - Boş boş danışma! Burada hər şeyi anlamaq üçün AI-lərimiz yoxdur! Vətənimizi xilas etməliyik. Tezliklə Hitler bütün gücü ilə bizi tapdalayacaq və bu, çox da görünməyəcək. Və bizə konkret ideyalar lazımdır!
  Böyük strateq kimi tanınan marşal Vasilevski belə təklif edirdi:
  - Gəlin, müdafiəyə dərindən bel bağlayaq. Tank əleyhinə olanlar da daxil olmaqla, mümkün qədər çox silaha ehtiyacımız var. Onların sərbəst buraxılması ilə bağlı işimiz necədir?
  Nikolay Voznesenski əminliklə cavab verdi:
  - Çox yaxşı! Biz ordunun tələb etdiyi qədər artilleriya istehsal edirik. Ancaq artıq buna dəyməz, silah ekipajları üçün kifayət qədər insan olmayacaq!
  Marşal Vasilevski qeyd etdi:
  - Bizə daha çox, xüsusən də zenit silahlarına ehtiyacımız var. Sonuncu həm təyyarələrə, həm də yer hədəflərinə qarşı istifadə edilə bilər!
  Stalin ağarmış başını tərpətdi:
  - Daha çox 100 mm-lik zenit silahları istehsal etməliyik. Onlar "Pantera-2"yə, hətta "Tiger-2"yə də başdan-ayağa keçə və eyni zamanda müdaxilə edən alman təyyarələrini vura bilərlər.
  Voznesenski qeyd etdi:
  - 100 mm-lik top üçün hələ də lazımi mərmi hazırlamalıyıq. Beləliklə, otuz dörd şassi əsasında özüyeriyən silah üçün bir fikir var. T-34-85-dən daha asan istehsal ediləcək, lakin silahlanma baxımından daha güclü olan SU-100 hazırlayın.
  Ali Baş Komandan məmnunluqla başını tərpətdi:
  - Yaxşı, sən Voznesensky və başsan! İndi mahnı oxuyaq!
  Və izdiham xorla oxudu:
  Gözəl Vətənin genişliyində,
  Döyüşdə və əməkdə dözümlü...
  Şən mahnı bəstələdik,
  Böyük dost və lider haqqında!
  
  Stalin, bu hərbi şöhrətdir,
  Stalin, bu gəncliyin uçuşudur...
  Mahnılarla mübarizə aparıb qalib gəlmək,
  Xalqımız Stalinin ardınca gedir!
  
  Mahnılarla mübarizə aparıb qalib gəlmək,
  Xalqımız Stalinin ardınca gedir!
  Yaxşı, Qırmızı İmperiya hücumu dəf etmək üçün qüvvələr toplayır. Amma digər tərəfdən Hitler hücuma hazırlaşır. Almaniyada silah istehsalı artır. "Panther-2" bucaq altında 150 mm-lik silah mantosu və 45 dərəcə bucaqlı 100 mm-lik gövdə alnı sayəsində qüllənin alnında daha yaxşı qorunub. Bu, T-34-85-in bir alman maşınına baş-başa nüfuz etməməsi üçün kifayətdir. Ancaq o, üç kilometr yarımdan içəri girə bilər.
  Beləliklə, "Panter"-2 əsas tank oldu və sadə "Panteralar" artıq dayandırılır. T-4 kimi. Amma istehsal həcminin aşağı düşməməsi üçün hələ də istehsal olunur. "Tiger" kimi "Tiger"-2-nin buraxılmasına baxmayaraq, hələ də istehsal olunur.
  Bütün istehsalı dərhal Panther-2-yə yenidən qurmaq mümkün deyil. Baxmayaraq ki, bu tank çox yaxşıdır. Sürətdə, zirehdə və xüsusən silahlarda, tayı-bərabəri olmayan yerdə.
  Martın əvvəlində, yollar hələ nəm olsa da, almanlar irəliləmək üçün ilk cəhdlərini etdilər. Və onlar Voroşilovqrad və Krasnodonsk istiqamətində vurdular. Həm də Donetsk.
  Ukraynanın bu hissələri Stalinqrad böhranı zamanı Qırmızı Ordu tərəfindən geri alınıb və almanların onları geri qaytarmağa vaxtı olmayıb. Nasistlər taktiki sürprizə nail ola bildilər.
  Beləliklə, onlar Kursk bulgesində Sovet müharibəsini mühasirəyə almaq istədikləri barədə yanlış məlumat yaydılar. Amma onlar gözlənilməyən başqa istiqamətə vurdular!
  Döyüşlərdə nasistlərin güclü tankları və real tarixlə müqayisədə 1000 at gücündə daha güclü mühərrikə malik olan "Tiger"-2 iştirak edirdi, bu da onun daha sürətli hərəkət etdiyini və yaxşı sıçrayış tankı kimi xidmət edə biləcəyini göstərir.
  Almanlar əvvəlcə sürətlə irəlilədilər. Voroşilovqrad, Krasnodonsk və Donetski tutdular, lakin sonra qar əridi və ağır alman tankları palçığa ilişdi. Bununla belə, krautlar bütün Ukraynanı tamamilə ələ keçirə bildilər. Və onlar yeni qələbələrini elan etdilər.
  E seriyasının ilk Alman tankları da döyüşlərdə iştirak etdi, xüsusən də E-10 özüyeriyən silah. Bu maşın çox inkişaf etmiş xüsusiyyətlərə malik idi. Birincisi, onun hündürlüyü cəmi 1,2 metr idi. Ekipaj isə yalnız iki nəfərdir. Mühərrik və transmissiya bir yerdə və yan tərəfdə idi. Özüyeriyən silahın özü kiçik ölçülüdür, lakin dörd yüz at gücündə bir mühərrikə malikdir. On ton ağırlığında böyük bir rasional meyl bucağında 82 mm ön zireh və 52 mm yan zireh, üstəgəl silindrlər yerləşdirmək mümkün idi.
  E-10 demək olar ki, mükəmməl bir maşındır. Magistral yolda yüz kilometrə, magistral yolda isə yetmiş kilometrə qədər sürətlə vurmaq çətindir və asanlıqla kamuflyaj olunur.
  Eyni zamanda ucuzdur və istehsalı asandır. Yeganə çatışmazlıq, silahın T-4 75 mm 48 EL lülə uzunluğu ilə eyni olmasıdır. Amma o, qısa məsafədən də olsa, sovet tanklarına baş-başa nüfuz edir. O, T-45-85-in alnına zərbələrinə tab gətirə bilir və onu vurmaq demək olar ki, mümkün deyil.
  Ekipaj da qeyri-adidir - SS-dən iki canavar qızı. Gerda və Şarlotta.
  Canavarlar kimi döyüşməyə hazırdırlar. Və onların nəhəng, dağıdıcı gücü var.
  Və onlar öz döyüş ustad dərslərini xüsusilə ayaqyalın və yalnız qısa tumanda göstərdilər.
  Ancaq təbii ki, onlar haqqında bu qədər ətraflı danışmağa ehtiyac yoxdur. Digər tərəfdə isə yalnız bikinidə ayaqyalın sovet komsomol qızları döyüşür.
  Və aqressiv və soyuqqanlı xarakterlərini nümayiş etdirirlər. Onlar dəqiq atəş açır, aşılanmış, güclü, əzələli ayaqlarının çılpaq barmaqları ilə məhv hədiyyələri atır və eyni zamanda oxuyurlar;
  Biz əziz Vətənin qızlarıyıq,
  Qırmızı bayraq altında Sovet ölkələri!
  Yoldaş Stalin, cəsarətli şahin,
  Hansı ki, bütün dünya gözəl olacaq!
  
  Vətənim və mən xoşbəxtlik içində doğulmuşuq,
  Taxıl və tekstil kətan yetişdirmək üçün...
  Bilirsiniz, bunlar Rusiyanın oğullarıdır,
  O adam hər şeyə qadir olacaq!
  
  Göy gurultulu tufan - faşizm bizi işğal etdi,
  Nəhəng tankların armadaları vuruldu...
  Ancaq düşmənin gözünə daha yaxşı vur,
  Biz irmik yuyan körpələr deyilik!
  
  Fürer at belində Moskvaya çatdı,
  Ağ və cilalanmış poladdan...
  Adolf Hitler özünü şeytana satdı,
  Düşünürdüm ki, güllələr onu dayandıra bilməz!
  
  Yoldaş Stalin, cəsarətli cəngavər,
  Siyahılarda Hitlerlə toqquşdu...
  Və məlum oldu ki, Fuhrer sərin deyil,
  Liderin yumruğu Adəm almasına ilişdi!
  
  İndi faşist yarpaq kimi titrəyir,
  Beləliklə, Stalin onu ciddi şəkildə şikəst etdi...
  Sirkdə fit çalmağa üstünlük verərdi,
  Yaxşı, indi Adolf sadəcə qaraldır!
  
  Dünya faşistlərinin kabusu, Stalinqrad,
  Çünki bizim oğlanlar güclənib...
  Sovetlər torpağının əsgəri çox xoşbəxtdir,
  Bütün düşmənləri buynuzlara vurduq!
  
  Berlin qızların ayaqları altında yıxılacaq, bilirsən,
  Qızlar ayaqyalın gəzəcəklər...
  Tezliklə planetdə cənnət quracağıq,
  Və çox şən və sakit olacaq!
  
  Kainatda hər şey yaxşı olacaq
  Qızlara brilyantdan hazırlanmış plaş veriləcək...
  Bəzən çox çətindir
  Amma biz Atlantislilərdən daha yaşlı bir ölkəyik!
  
  Rusiyada bir pioner var və o titan,
  Vətəndə hər döyüşçü uşaq bezindəndir...
  Adolf, sən məğlub və tiransan,
  Qızların ayağından qara göz çıxardın!
  
  Kommunizm kainatın üstündə olanda,
  Pərdə, Allahın Anası kimi yayılacaq ...
  Sonra bütün intiqam qəfəsə salınacaq,
  Və İsa İşıq Adı Allahı!
  Həqiqətən, Pioneer Boys həqiqətən titanlardır.
  Və inanılmaz və vəhşi qəzəblə döyüşürlər. Bunlar həqiqətən uşaq qəhrəmanlardır. Ayaqları çılpaq, soyuqdan qızarmış və oğlanlar yalnız çılpaq, əzələli, qaralmış torsoslu şortda olsalar da, əyilməyəcək və qırılmayacaq.
  Və eyni zamanda, təbii ki, Razinlərdən heç də pis xarakter nümayiş etdirmirlər.
  Pionerlər böyük həvəslə oxuyurlar;
  Biz pionerik, kommunizmin uşaqlarıyıq -
  Yanğın, çadır və cingiltili buynuz!
  Lənətə gəlmiş faşizmin işğalı -
  Hansı ki, qəzəbli bir məğlubiyyət gözləyir!
  
  Bu döyüşlərdə nə itirdik?
  Düşmənlə döyüşlərdə nə qazandınız?
  Biz sadəcə dünyanın uşaqları idik -
  İndi də Vətən döyüşçüləri!
  
  Lakin Hitler paytaxtımıza doğru bir addım atdı,
  Şəlalə saysız-hesabsız bombalar atdı!
  Mənim Vətənim göydən də gözəldir -
  İndi qanlı gün batımı gəldi!
  
  Biz təcavüzə sərt cavab verəcəyik -
  Baxmayaraq ki, onlar özləri, heyf, balacadırlar!
  Ancaq qılınc kövrək bir yeniyetmənin əlindədir -
  Şeytanın legionlarından daha güclü!
  
  Qoy tanklar uçqundan sonra uçqunu vursun,
  Və tüfəngi üçə bölürük!
  Qoy polis arxadan nişan alsın,
  Ancaq Müqəddəs Allah onları şiddətlə cəzalandıracaq!
  
  Nə qərar verdik? Sülh işini görmək -
  Və bunun üçün, təəssüf ki, vurmalı oldum!
  Sakitlik artıq nifrət doğurur.
  Zorakılıq və lütf də var!
  
  Qızla mən ayaqyalın qaçırıq -
  Qar yağsa da, kömür kimi qar uçqunu yandırır!
  Ancaq onların qorxusu yoxdur, bilirsiniz, uşaqlar -
  Faşist güllə ilə tabutun içinə sürüləcək!
  
  Beləliklə, onlar Krautsun rəzil bir dəstəsini öldürdülər,
  Qalan qorxaqlar isə qaçırlar!
  Döyüşdə piyadaları oraq kimi məhv edirik -
  Gənc yaylar bizə maneə deyil!
  
  May ayında qələbə qazanılacaq,
  İndi, çovğun, tikanlı, sərt qar!
  Oğlan ayaqyalın, bacısı ayaqyalın,
  Uşaqlar şəfəqi cır-cındırda qarşıladılar!
  
  Bu qüvvələr bizdə haradan gəlir?
  Ağrıya, soyuğa və ehtiyaca dözmək üçün!
  Bir dost qəbrin dibini ölçəndə,
  Dostum inləyəndə mən ölürəm!
  
  Məsih biz pionerlərə xeyir-dua verdi,
  Dedi, Vətəni sənə Allah verib!
  Bu, hamının ilk imanıdır,
  Sovet, müqəddəs ölkə!
  . FƏSİL Љ 13.
  Nəhayət, onlar Yer planetinə uçdular. Bəşər sivilizasiyasının beşikləri. Və planet şübhəsiz ki, həm istedad, həm də dəli insanlar baxımından zəngin və səxavətlidir.
  Ketrin hələ də yatırdı və bu qız Talibanla vuruşduqları o şərəfli vaxtı xəyal edirdi. Mən həqiqətən nə baş verdiyini xəyal etdim;
  2023-cü ilin mayında bütün hazırlıqları tamamlayan və bütün dağ keçidlərinin açılmasını və istilərin istiləşməsini gözləyən Taliban Tacikistanı vurdu. Əslində, Rusiya Ukraynada ilişib qalıb və orada böyük vəsaitlər xərcləyərkən, əslində, bütün Qərb dünyası ilə vuruşur, məqamdan istifadə edib MDB-nin cənub dibinə zərbə vurmaq günah deyil.
  Üstəlik, ABŞ bunu təşviq edir. Necə ki, gəl mücahidlər, hücum et, biz sənə dəstək olaq.
  Üstəlik, təbii ki, daxili problemlər. Maddi baxımdan həyat amerikapərəst rejim dövründəkindən pisləşib, amma siyasi azadlıq və insan haqları baxımından deməyə söz yoxdur.
  Beləliklə, Taliban çıxış yolunu xarici ekspansiyada axtarmağa başladı. Uzun sürən müharibədən sonra mücahidlərin dincəlməyə, yatmağa və özləri üçün uşaq hazırlamağa vaxtları oldu. Və yenə döyüşləri qaçırmağa başladılar.
  Üstəlik, onlar sanki Amerika ilə müharibədə qalib gəlmişdilər və təbii ki, yeni istismarlara cəlb olunmuşdular. Əfqanıstanın özündə, xüsusən də şimalda çoxlu taciklər yaşayır və təbii ki, birləşmək istəyi var. Üstəlik, Tacikistanı otuz ilə yaxındır ki, diktator Rəhmonov idarə edir. Tacikləri bu bütdən azad edib Allahın iradəsinə tabe etməyin vaxtıdır. Yeri gəlmişkən, Talibanın özündə onun sədri şərq despotu deyil, kollektiv idarəçilik hökm sürür. Və hər şeydə Allah və şəriət və sərt İslam qanunları.
  Və təbii ki, indi onlar Rusiyadan o qədər də qorxmurlar. Və nəhəng Taliban ordusu Tacikistana yürüş etdi.
  Molla Ömərin oğlu və Talibanın hərbi qanadının rəhbəri xüsusilə müharibə istəyirdi.
  Təbii ki, gəncliyinə görə qaşınır, müharibəyə susayıb. Üstəlik, əlbəttə ki, bütün Əfqanıstana rəhbərlik etmək istəyi. Amma ölkə kiçik deyil, əhalisi isə demək olar ki, qırx milyon nəfərdir və kifayət qədər gənc, daha doğrusu, yüksək doğum səviyyəsinə görə orta yaş həddi elədir ki, mübarizə həvəsi hələ də sönməyib.
  Beləliklə, baş verənlər praktiki olaraq qaçılmaz idi. Yarım milyonluq Tacikistan ordusu Tacikistana hücum etdi. Yaxşı, çoxlarının proqnozlaşdırdığı kimi, tacik müqaviməti zəif çıxdı. Onların bir çoxu təslim oldu, bir çoxu qaçdı, bəziləri isə Taliban tərəfinə keçdi. Və Tacikistandakı Rusiya bazası tamamilə mühasirəyə alınıb. Və onu böyük intensivliklə vurmağa və döyməyə başladılar.
  Rusiya aviasiyası Talibanı bombalamağa çalışdı, lakin heç bir uğur qazana bilmədi.
  Müharibəyə iki cəbhədə girməli olduq. Özbəkistan indiyədək neytrallığını qoruyub.
  Döyüşçü böyük acı ilə getdi. Və getdikcə daha çox rus qoşunu cənuba köçürüldü.
  Əlbətdə ki, möhtəşəm dördlük düşmənlə şiddətli döyüşə girərək bunu qaçıra bilməzdi.
  Tacikistanda hətta qışda demək olar ki, qar yağmır, yayda isə ayaqqabıda döyüşmək ağrıdır - ayaqlarınız şişir, xüsusən də çox qaçırsınız. Qızlar isə çılpaq, çəhrayı dabanlarını nümayiş etdirərək hücuma keçirlər. Dəvə dırnaqları kimi sərt olan dabanlarına kir yapışmır.
  Elizabet pulemyotdan eyni zamanda çılpaq ayaq barmaqları ilə atəş açır, dağıdıcı ölüm hədiyyəsi atır.
  Parça-parça olan Taliban cəsədləri tullanır.
  Döyüşçü qışqırır:
  - Gözəl uşaqlarımız üçün!
  Digər döyüşçü Ketrin də avtomatdan atəş açır. O, çox dəqiqliklə yazır, mücahidləri öldürür. Onlar biçilmiş buğda dəmləri kimi düşürlər.
  Qızıl saçlı cazibədar bir qız çılpaq dabanı ilə ölüm noxudunu atıb qışqırdı:
  - Rusiya ölkəni özü ilə müdafiə etdi,
  Cəhənnəm çəyirtkələrinin istilalarından...
  Və onu döşləri ilə örtdü -
  Ana Yerin bütün xalqları!
  Və döyüşçü dişlərlə dolu ağzını göstərərək güldü.
  Akrobatika nümayiş etdirən və Talibanı sıra ilə qıranlardan başqa bir qız Yelena qışqırdı:
  - Qarda alma,
  Bunlar qızların döşləridir...
  sənə kömək edəcəm,
  Sərin hakimlər olacaq!
  Döyüşçü yenə çılpaq ayaq barmaqlarını məhv etmənin ölümcül hədiyyəsini atdı. Və o, bir çox Talibanı müxtəlif istiqamətlərə səpələyib, başlarını və əzalarını qoparıb.
  Efrosinya da mücahidləri biçir və bunu böyük həvəslə edir. Bu qızın çox həvəsi və çılğın enerjisi var. O, çılpaq barmaqları ilə böyük dağıdıcı qüvvənin ölüm hədiyyəsini atır.
  Sonra oxuyur:
  - Ay qızlar, ayaqyalın, ayaqyalın, ayaqyalın...
  Örgülər, örgülər, örgülər yelləyirik!
  Döyüşçü qızlar Talibanı o qədər ələ alıblar ki, gözəllərin dabanları parıldayır.
  Həqiqətən də rus qadını böyük qüvvədir. Və o, düşmənləri motorlu dəyirman kimi biçir. Və həqiqətən sizi tabutlara, hətta yerə sürükləyir.
  Döyüşçülər qəzəbli xasiyyətlərini və nəriltilərini nümayiş etdirirlər:
  Biz komsomol qızlarıyıq
  Eskimoları sevirik...
  Gözəllərin səsi aydındır,
  Yeni film olacaq!
  Döyüşçülər onu götürüb çox uzun və çox oynaq dillərini göstərdilər.
  Talibanla mübarizə, əlbəttə ki, asan məsələ deyil. Rus oğlanları isə xeyli sayda ölür. Biz isə Tacikistandan iki yüz yük daşımalıyıq.
  Təbii ki, Rusiyanın özündə də insanlar üsyan etməyə başlayır - Ukrayna ilə müharibə niyə lazım idi? Rusiya Tacikistandakı müharibədə oğul və qızlarının həyatını ödəməlidirmi? Suallar təbii ki, olduqca təbiidir. Əslində, oyun şama dəyərmi? Diktator Rəhmonovun xatirinə əsgərlərin həyatını itirin, fanatik və çəyirtkə kimi çoxlu düşmənlə müharibəyə yeni trilyonlarla rubl xərcləyin.
  Üstəlik, qiymətlər qalxır, amma qələbədən əsər-əlamət yoxdur. Və sonra Zyuqanov insult keçirdi və cib müxalifətçisi iflic oldu. Nə vaxta qədər hakimiyyətə itaət edərək, marginallaşmış dairələrə rəhbərlik edib, kvazimüxalifəti yamsılayıb. İndi də iqtidar üçün ən münasib olan ən çoxsaylı və populyar müxalifətin lideri xəstələnib. Ancaq müqəddəs yer heç vaxt boş qalmaz. Başqaları gəldi, daha gənc və daha aqressiv.
  Və taxt titrədi...
  Amma hələlik Talibanla müharibə gedir. Budur, səmada döyüşən hücum aviasiya pilotları arasından qızlar.
  Anastasiya Witchakova məşhur qırmızı saçlı döyüşçülərdən biridir. O, qardaş Ukraynaya qarşı döyüşməkdən imtina etdi, amma Talibanı məhv edin.
  Əlbəttə ki, bir çox qadın döyüşçü ases slavyan qardaşlarını öldürmək istəmirdi.
  Amma mücahidlərlə məşğul olmaq pravoslavlar üçün müqəddəs bir işdir.
  Anastasiya çılpaq ayaq barmaqlarından istifadə edərək Talibana atəş açıb. Əfqanlara raket göndərdi və oxudu:
  Necə yaşadıq, döyüşdük,
  Və ölüm, qorxmadan...
  Bu, ayaqyalın pilot üçün hədiyyədir!
  Başqa bir ace döyüşçüsü, həm də gözəl, yalnız bu dəfə sarışın Akulina Orlova da dushmanlarla döyüşür. Bəli, Taliban, əfqanlarla, düşmənlərlə və ya ruhlarla ilk müharibədə olduğu kimi çağırılır. Düşmən isə güclü və sayca böyükdür. Ancaq Taliban və hava hücumundan müdafiənin öz xüsusiyyətləri var. Keçmiş hökumət ordusundan əsir götürülənlər də daxil olmaqla.
  Akulina Orlova öz təyyarəsi ilə dönüş edir və Stinger raketindən uzaqlaşır, bundan sonra qız oxuyur:
  - Pis ruh qayalar boyunca sürünür,
  Onu napalmla yandırırsan...
  Bəs Taliban olsa,
  Döyüşdə hiylədən istifadə edin!
  Başqa bir qız, Margarita Magnetic. Saçları qızıl yarpaq kimidir. Çox gözəl qız. Və o, Ukrayna ilə döyüşməkdən də qəti şəkildə imtina etdi. Çünki o, slavyan qardaşlarına qarşı silah götürməyəcək. Bu da çoxlarının bəyənməsinə səbəb oldu. Taliban isə dini fanatikdir və vaxtilə çeçen separatçılarına kömək ediblər. Üstəlik, Taliban dünyada Çeçenistanın müstəqilliyini tanıyan yeganə dövlət idi. Və bu, təbii ki, uzun illər Rusiya ilə münasibətlərdə iz buraxdı.
  Marqarita Magnetic döyüşməyə hazırdır. Onun çılpaq ayaq barmaqları düymələri sıxır. Və nəhəng, dağıdıcı gücə malik raketlər Talibana doğru uçur. Və saqqallı əfqanları məğlub edirlər.
  Marqarita oxudu:
  - Eh, Vətən, qışqırsınlar, ey eybəcər,
  Və o, gözəl olmasa da, onu bəyənirik!
  Piçlər, inandırıcı,
  Təhlükəsizlik məmuru hökm edərsə,
  Beləliklə, faşizm olacaq,
  İnsanlığın iyrəncliyi!
  İlk ərimiş yamaq,
  Stalinin dəfn mərasimi -
  Rus Qabil olmayacaq,
  Yaralı olsa da!
  Döyüşçülər onu bir ağızdan götürdülər və cik-cik etdilər:
  - Slavlar təhqirə dözə bilməz,
  Biz hamımız vətənimiz üçün...
  Daha heç bir təhqirə dözməyəcəyik,
  Qabilin başı hovuzdadır!
  Hücum təyyarəsindəki qızlar Talibanı vurur və bu mücahidləri məğlub edib öldürürlər.
  Burada ruhları döymək üçün uçurlar. Amma öldürülən rus əsgər və zabitlərinin olduğu sink tabutları Tacikistandan çıxarılır.
  Bu əsgərlərdən biri ayaqsız qalıb. Və kədərli və göz yaşları ilə oxuyur:
  - Birtəhər tabuta girdilər,
  Və ən güclü ghoul,
  Sıxdım hər şeyi içəri və çölə,
  Və sıx bir şəkildə sıxışdırın!
  Tanklarda qızlar da var. Çox maraqlı rus avtomobili "Ayı". Mutant qızlar yenidən məskunlaşdılar, özlərini fərqli bir formada sınadılar. Bu, çox ağır tank, yüz tondan çox, eksperimental modeldir. Təbii ki, onun da xüsusi heyəti var: dörd qız. Və hamısının E ilə başlayan adları var!
  Məsələn, Elizabet çılpaq barmaqları ilə joystik düymələrini sıxır və Talibanla bunkerə vurur və uğuldayır:
  - Kommunizmə şöhrət!
  Pulemyotlardan atəş açmağa davam edən və qırmızı məmə ilə düymələri basan Ketrin uğultu:
  - Və Zyuqanov olmadan! Keçəl və sərxoş!
  Yelena çılpaq dabanını pedala basaraq sızladı:
  - Hind okeanına səyahətlər üçün!
  Efrosin də bu dəfə oynaq dilinin köməyi ilə atəş açdı və cığal çəkdi:
  - Hücum döyüşlərində qələbələr üçün!
  Və qızlar güldülər. Taliban döyüşçülərinin üzərinə qurğuşun yağdırırlar. Və bunu çox yaxşı edirlər.
  Düşmənə atəş açan Elizabet fikirləşdi. Əslində insanın beyni varsa başa düşür ki, istənilən din nağıl və insan fantaziyasıdır!
  Bəs niyə bütün dünyada müxtəlif dinlər yayılıb? Üstəlik, çoxları sağlam düşüncəyə ziddir? Əslində, ən məşhur dini götürək: Xristianlığı. Çarmıxda çarmıxa çəkilmiş Allaha inanmaq axmaqlıq və absurddur. Əslində, əgər siz İncilə inanırsınızsa, onda Allah bir növ qəribə və anlaşılmaz olur.
  Sonra demək olar ki, bütün bəşəriyyəti su ilə boğur, milyonlarla insan ölür və yalnız səkkiz nəfər xilas olur. Sonra isə əksinə, çarmıxda cəlladlar üçün dua edir.
  Görə bilərsiniz: Əhdi-Ətiqin Allahı çox qəddardır, lakin Əhdi-Cədiddə Məsih son dərəcə xeyirxahdır. Və burada parlaq bir ziddiyyət görünür. Əslində, İsa Allah Oğlu olsaydı, Sodom və Homorranı yandırmalı idi. Amma orada böyüklər, uşaqlar və qadınlar var idi. Bu qəddarlıq deyilmi?
  Və qəddarlığın bir çox başqa nümunələrini çox uzun müddət sadalamaq olar. Təkcə Elişa tərəfindən uşaqların öldürülməsi bir şeyə dəyər.
  Buna görə də insanların nəyə inandığını düşünün. Hökumət də dini tətbiq edir. İndi də onlar dini fanatik Talibanla mübarizə aparırlar.
  Lakin onlar xəbərdarlıq etdilər - ABŞ-ın Əfqanıstanı tərk etməsinə sevinməyin, bu, Rusiya üçün daha pis olacaq.
  Bir az dincələn və Rusiyanın Ukrayna ilə müharibədə əl-qolunun bağlı olmasından istifadə edən Taliban hərəkətə keçərək zərbələr endirib. Və bu, çoxları tərəfindən proqnozlaşdırılırdı. Və Rusiya qeydiyyatdan keçməli oldu. Və təbii ki, onların iradəsinə zidd olaraq Tacikistandakı bazada həddən artıq çox rus əsgəri həlak oldu. Beləliklə, Rusiya daha bir müharibəyə qarışdı. Və təbii ki, cəmiyyətdə əhval-ruhiyyə indiki prezidentə qarşı xeyli düşmənləşib. İnsanların sevgisi çox dəyişkəndir. Taliban isə təbii ki, hər şeyi düzgün hesablayıb. Üstəlik, ABŞ bu halda sevinir - düşmənlərini bir-birinə qarşı qoydu. Və öz prezidentləri haqqında deməyə başladılar: müdrik qoca. Necə ki, o, hər şeyi necə də ağıllı şəkildə təşkil edib.
  Əslində yaş həm idmana, həm də müdrikliyə heç bir maneə deyil!
  Elizabeth yenidən və yenə, əlbəttə ki, çılpaq barmaqları ilə vurur. Qışda belə tankda kifayət qədər isti olur. Yayda isə Tacikistanda həqiqətən isti olur.
  Qız onu götürüb oxudu:
  -Əgər uzunsa, uzunsa, uzunsa,
  Döyüş, Talibanı məhv et...
  Əgər uzunsa, uzunsa, uzunsa,
  Döyüşdə aşağı qaçın!
  Mümkündür, mümkündür
  Bu, əlbəttə ki, doğrudur, doğrudur...
  Baxmayaraq ki, bəzən hiss olunur
  Afrikaya çata bilərik!
  Afrikada isə qiymətlər o qədər yüksəkdir ki,
  Afrikada pul bu qədər genişdir!
  Hipposlar arıqlayıblar
  Sperma balinaları arıqlaşıb...
  Və insanlar tutuquşu kimi,
  Düz cənnətə get!
  Yekaterina təbəssümlə qeyd etdi və onunla tankın joystik düyməsini basdı
  qırmızı məmə:
  - Sizdə kifayət qədər optimizm yoxdur!
  Elizabet qəzəblə cavab verdi:
  - Əgər hökmdar əxlaqı şikəst və yaramazdırsa, onun təbəələri nə sevinclə yaşaya bilər!
  Elena başını tərpətdi:
  - Bəli! Deyirlər ki, bəla təzəcə başlayıb! Amma məhz onun hədsiz şansı onu həddən artıq özünə inamlı etdi!
  Elizabet mavi rəngli başını tərpətdi:
  - Bəli, həmişə düşünürdüm ki, bir adama bu qədər bəxti gətirmək olmaz, o, ağ at mindirir, bu mənada dənizin onun üçün dizə qədər olduğuna inanmağa başlayır. Və sonra, Tanrı olmaq istəyən yaşlı qadın kimi, heç nə ilə başa çatır!
  Ketrin bununla razılaşdı:
  - Bəli! Şans çox idi və bu onu korladı. Necə də öz vaxtında bəxt Napoleonu, Hitleri, İvan Dəhşətli, On dördüncü Lüdoviqi sevirdi, sonra onlardan üz döndərdi.
  Euphrosyne qeyd etdi:
  - II Nikolay çox şanssız, eyni zamanda, xeyirxah və layiqli bir kral idi. Məsələn, siz düşünürsünüz ki, Yaponiya ilə müharibədə onun bir az da olsa bəxti gətirərdi. Məsələn, admiral Makarov ölməsəydi, hər şey başqa cür ola bilərdi. Və Admiral Makarov bir sıra gözlənilməz təsadüflər səbəbindən öldü. Nədənsə o, minaların dağıdıcılarla süpürülməsini əmr etməyib, tabeliyində olanlardan heç biri belə bir əmr verməyib. Və mina, çox güman ki, rus idi və böyük döyüş gəmisi bir minadan batmamalı idi. Və hətta bu vəziyyətdə, məsələn, Kirill Romanov xilas edildiyi kimi, Admiral Makarov da xilas ola bilərdi.
  Elizabeth razılaşdı:
  - Bəli, II Nikolayın bir az şansı Rusiyaya digər hökmdarların şansından qat-qat çox bəxş edə bilərdi. Xüsusən də indiki prezidentə vurğulayıram ki, o, Bəxt hədiyyələrini sanki qarğıdalıdan alaraq, onları quma atıb. Ta ki, nəhayət, keçmiş gizli polis rəisinin bəxti tükənməyə başladı. Ancaq ən xeyirxah II Nikolaya bir az şans! Məsələn, admiral Makarov yaponları dənizdə az qan tökməklə məğlub edə bilərdi, onda samuraylarla müharibə çox qurban kəsməzdi. Və əgər Çar Rusiyası Yaponiya ilə müharibədə qalib gəlsəydi, böyük ehtimalla Birinci Dünya Müharibəsi baş verməzdi. Beləliklə, imperiya ordusunun nüfuzu çox yüksək olardı və almanlar müharibə elan etməyə cəsarət etməzdilər!
  Elena başını tərpətdi:
  - Ola bilər! Baxmayaraq ki, yalnız Makarov Yaponiya ilə müharibədə uğursuzluqların və uğursuzluqların sayını tükəndirmir. Baxmayaraq ki, etiraf edim ki, düşmən güclü idi. Ancaq digər tərəfdən, Oslyabi döyüş gəmisi belə tez batmasaydı, hətta Tsuşima döyüşü zamanı da eskadron asanlıqla Vladivostoka keçə bilərdi! Beləliklə, Yaponiya ilə müharibə çox uğursuz oldu.
  Euphrosyne qeyd etdi:
  - Ancaq 1945-ci ildə Yaponiya ilə müharibə təəccüblü dərəcədə asan və uğurlu oldu. Sanki Yaponiyanın bəxti tükənmişdi. Ancaq təəssüf ki, Stalinin qələbəsi kommunistlərin Çin üzərində hakimiyyətə gəlməsinə və Brejnevin rəhbərliyi altında SSRİ-yə az qala hücum edən çox güclü və təhlükəli bir imperiyanın yaranmasına səbəb oldu. Hətta indi də Çin özünü sadəcə dost kimi göstərir. Özü də bizdən Urala qədər torpağı kəsmək istəyir.
  Ketrin başını tərpətdi:
  - Bəli! Əgər o zaman yaponlar məğlub olsaydılar, Çinin şimalı əvəzinə Sarı Rusiya olardı və Səmavi İmperiyaya pravoslavlıq gələrdi. Stalinin yaponlar üzərində asan qələbəsi nəticəsində nə baş verdi? Ateist bir imperiyanın doğulması və Rusiya ilə sərhədlərdə güclü bir canavar!
  Elizabet dişlərini açaraq qeyd etdi:
  - Onda xristian Tanrısına inanın. Yaponiya üzərində qələbə on milyonlarla pravoslav dindarlara yeniliklər bəxş edərdi. Amma əvəzində Rusiyada aqressiv ateist rejim hakimiyyətə gəldi. Sonra qanlı Stalin rejimi Çinə ateizmi gətirdi. Və qəddar Maonun imperiyası meydana çıxdı. Allahın nə istədiyini həqiqətən anlamıram!
  Elena qeyd etdi:
  - Ya ümumiyyətlə Allah yoxdur, ya da Şeytan İncildə deyildiyindən qat-qat güclüdür, ya da Uca Yaradanın planları bizim üçün anlaşılmazdır!
  Euphrosyne qeyd etdi:
  - Adətən, qəddar şahlar daha uğurlu olur! Yeganə istisna, bəlkə də Birinci İskəndər idi. Çar ağıllı, mehriban, liberal, centlmendir və milçəyi incitməz. Və eyni zamanda, uğurlu!
  Elizabeth qeyd etdi:
  - Və İkinci Ketrin qəddar və pis hökmdar hesab edilmirdi və çox uğurlu idi. Düzdür, o, fahişə idi və ümumiyyətlə, çox yaxşı insan deyildi. O, kəndlilərə ağalarından şikayət etməyi qadağan etdi. Hətta qəribədir ki, belə bir alçaq insana bu qədər şans verildi.
  Elena başını tərpətdi:
  - Bəli, sonra xristian Tanrısına inanın! Pislik və rəzillik ən uğurlu olanda!
  Ketrin qəzəblə oxudu:
  Dünya zorakılığa əsaslanır
  Qəzəb vulkanı böyük şəkildə fışqırır...
  Gərginlik yüksəkdir,
  Ağrı və qorxu ilə oyanır,
  Yalnız qorxu bizə dost verəcək,
  Yalnız ağrı sizi işə həvəsləndirir,
  Ona görə də getdikcə daha çox istəyirəm
  Hiperplazmanı izdihamda partlat!
  Elizabet ah çəkərək dedi:
  - Bəli, Çingiz xan kobud bütpərəst idi. Oxumağı və yazmağı bacarmırdı, amma dünyanın yarısını ələ keçirdi. Onunla döyüşdə həm müsəlmanlar, həm də xristianlar məğlub oldular. Və sual olunur ki, bu zaman Uca Allah harada idi? Bəs niyə monqolların bütpərəstliyi monoteizmi məğlub etdi: İslam və Xristianlıq?
  Euphrosyne təbəssümlə qeyd etdi:
  - Eyni şəkildə soruşmaq olar: Qabil Habili öldürəndə Uca Allah harada idi? Bəşər tarixində ilk qardaş qırğınına niyə icazə verdi?
  Elena gülümsədi və yekunlaşdırdı:
  - Bəli, sən sonsuz mübahisə edə bilərsən, amma heç vaxt nə Allahın var olduğunu, nə də olmadığını sübut etməyəcəksən.
  Ekaterina qeyd etdi:
  - İsa Məsihə çox şübhə edirəm. Bədbəxt, məzlum yəhudilər Anatoli Kaşpirovski kimi güclü, istedadlı hipnozçunu məsih kimi qəbul edib onu ilahiləşdirə bilərdilər. Anatoli Mixayloviçin möcüzələrinin statistikasına baxsanız, o, Məsihdən daha soyuqdur.
  Euphrosyne güldü və oxudu:
  - Allah eləməsin, korların gözünü aç,
  Və donqarların kürəyini düzəldin...
  Bəli Allahım, az da olsa Allah ol,
  Ancaq bir az çarmıxa çəkilə bilməzsən!
  Və qızlar yenidən Talibanı ələ keçirdilər. Çılpaq ayaq barmaqları ilə joystik düymələrini basaraq, çoxlu mücahidləri biçdilər və sözün həqiqi mənasında onları dəstə-dəstə yerə qoydular. Saqqallı Taliban pulemyot atəşi və yüksək partlayıcı parçalanmış mərmilər altında həlak olub. Dini fanatiklərin kütləvi şəkildə məhv edilməsi ilə ciddi əyləncə baş verdi.
  Budur, Alenka Tacikistanın sərin qışına baxmayaraq, ayaqyalın Talibana hücum edən gözəl qızlardan ibarət batalyonu ilə.
  Bununla belə, onlar qısa ətəklərdədirlər və bədənləri Kevlardan hazırlanmış zirehli lövhələrlə örtülmüşdür.
  Gözəllər hücuma qaçıb oxuyurlar:
  - Pis Taliban qayalar boyunca sürünür,
  Amma qızlar ən gözəldir...
  Onu napalm ilə vurun
  Biz uğuru qeyd edəcəyik!
  Qızlar isə mirvari dişləri ilə parıldayacaqlar.
  Və sonra Anyuta çılpaq barmaqları ilə mücahidlərə partlayıcı ilə noxud atacaq. Və o, Talibanı pişik balaları kimi müxtəlif istiqamətlərə səpələyəcək.
  Qız onu götürüb oxudu:
  - Vətənə şöhrət, şöhrət,
  Tanklar irəliləyir...
  Bikinili qızların bölmələri,
  Rus xalqına salamlar!
  Qırmızı saçlı Alla da saqqallı düşmənlərə atəş açır, onları biçir və oxuyur:
  - Rus bu Talibana güldü,
  Bütün dövrlərdə, ona görə də Rus!
  Qız da onu götürüb çılpaq barmaqları ilə mücahidlərin üstünə qatil limon atacaq. Və düşmənləri müxtəlif istiqamətlərə səpələyir.
  Və ciyərlərinin üstündə necə fit çalır.
  Bir neçə onlarla qarğa məəttəl qaldı. Onlar infarkt keçirərək Talibanın qırxılmış başlarının başına yıxılıb və güllələniblər. Bundan sonra döyüşçü qışqırdı:
  - Burada məsələ çox mübahisəlidir,
  İnanıram ki, bu, sadəcə olaraq yüksək səviyyəli olacaq!
  Taliban, bilirəm ki, biz qalib gələcəyik,
  Axı üstümüzdə məğrur bir keruv var!
  Bikinili qızlardan başqa biri Mariya onu götürüb fit çaldı. Və çılpaq ayaq barmaqları ilə o, düşmənə çox dağıdıcı ölüm hədiyyəsi olan nəhəng öldürücü qüvvə atdı. O, Taliban döyüşçülərini parçaladı və dişlərini açaraq səsləndi:
  - Rusiya ətrafında böyük duman var,
  Və Taliban döyüşçüsü Vətənə tələsir!
  Olimpiada, həqiqətən qəhrəman qızdır. O, böyükdür və eyni zamanda, saçları açıq qəhvəyi rəngdədir. Döyüşçünün şokolad çubuqları ilə örtülmüş dəbdəbəli omba və güclü qarın əzələləri var. Yaxşı, heç kim həqiqətən belə bir vəhşi qıza müqavimət göstərə bilməz.
  Beləliklə, o, güclü, əzələli, çılpaq ayaqları ilə bütöv bir partlayıcı çəlləyi qaldırdı və Talibanın üstünə atdı. Və bu barel böyük, ölümcül sürətlə qaçdı. Və necə mücahidlərə çırpılaraq onları parçalayacaq.
  Döyüşçü-qəhrəman bunu sevinclə götürüb oxudu:
  Və Muromun üstündə səma qaşqabaqlanır,
  İşıq şəfəqi doğar...
  Biz, İlya Murometsin qızları kimi,
  Gücləri ilə öyünmələri əbəs yerə deyildi!
  Doğrudan da, slavyanlarla döyüşməkdənsə, Talibanla vuruşub onları öldürmək daha xoşdur. Burada məncə hamı razılaşar ki, qardaşları öldürmək günahdır.
  Olympias qəzəblə oxudu:
  Yaxşı, nə qədər qardaş öldürə bilərsən?
  Axı inanın ki, insan xoşbəxtlik üçün doğulur...
  Ana oğlunu cəbhəyə buraxmır,
  Və hətta yayda müharibə zamanı pis hava var!
  Bundan sonra qəhrəman qız ciyərlərinə dərindən nəfəs alıb fit çalacaq. Bir çox yüzlərlə qarğa dərhal infarkt keçirir və huşunu itirir. Və onların iti dimdikləri aşağı uçaraq rus qoşunlarının mövqelərini sıxışdıran talibançıların kəllələrini deşib keçir.
  Qarğaları fit çalaraq yerə yıxaraq onları heyrətə salan Olimpias onu götürüb cıvıldadı:
  Ta, ta, ta - dırnaqlar döyülür,
  Burada, orada, orada - pulemyot vuruldu!
  Taliban ordusu tamamilə məğlub oldu
  Və heç kim qızlar ordusunu məğlub edə bilməz!
  Marusya irəliləyən Taliban əsgərlərinə də atəş açır. Öz xasiyyətini və ən yüksək səviyyəni göstərir. Onun pulemyotu mücahidlərin bütün sıralarını biçir.
  Qız çılpaq barmaqları ilə ölümcül bir hədiyyə atır. Bir çox Taliban döyüşçüsünü sıradan çıxarır və qışqırır:
  - Müharibə klassikləri,
  Bu qızın ayaqyalın olması üçündür...
  Qızlar və oğullar,
  Gəlin hamını oyuna çevirək!
  Döyüşçülər həqiqətən gözəldirlər.
  Talibana atəş açan və çılpaq ayaq barmaqları ilə məhv hədiyyələri atan Matryona cıvıldadı:
  - Bikinili qızlara şöhrət,
  Mücahidləri döydülər...
  Qızların ayaqyalın bıçaqları var,
  Nahar üçün belə hücum edirlər!
  İncə bel və dəbdəbəli ombalı qız yaxınlaşan Talibana atəş açır. O, bunu çox məharətlə və dəqiq edir. Onları otbiçən kimi biçir və oxuyur:
  - Qız polka rəqs edirdi,
  Səhər saatlarında qazonda...
  Quyruq sola, quyruq sağa,
  Bu polka Karabasdır!
  İndi döyüşçü yenə çılpaq barmaqları ilə düşmənə qatil hədiyyəsi atacaq. Və çoxlu Talibanı öldürəcək.
  Burada Viktoriya və Veronika döyüşür. Hər iki qız çox gözəldir. Və son dərəcə dəqiq vururlar.
  Viktoriya məhvetmə hədiyyəsini çılpaq dabanı ilə öldürücü qüvvə ilə atdı. O, bir çox düşməni yırtdı və qışqırdı:
  - Pul cüzdanda əriyir,
  Paytaxtlar əriyir...
  Və rus dilində -
  Pul manna deməkdir!
  Başqa bir qız, qulaqbatırıcı ultrasəs aparan qırmızı məmə ilə düyməni basdı və onu havaya uçurdu. Və onsuz da minlərlə qarğa Talibanın qırxılmış başlarına töküldü. Gəlin onları yumruqlayaq.
  Qırmızı saçlı qız oxudu:
  Rusiya mücahidlərin hücumuna məruz qalır,
  Əfqanıstanda belələri çoxdur...
  Bəli, babalarımız o vaxt Əfqanıstanda döyüşüblər,
  İndi nəhəng Taliban qılıncını qaldırdı!
  
  Amma ayaqyalın qızlar təslim olmur,
  Onlar sadəcə olaraq ən yüksək səviyyəni göstərəcəklər...
  Onlar Taliban armadası ilə cəld döyüşürlər.
  Və ruhun gözünə düz vurdular!
  Çılpaq ayaq barmaqları olan döyüşçü isə öldürücü qüvvə ilə məhvetmə hədiyyəsini atacaq. Və hamı ondan alır.
  Alisa və Anjelika snayper tüfəngləri ilə Talibana atəş açır. Və bunu son dərəcə dəqiq edirlər. Və belə bir dəqiqliklə atəş açırlar.
  Alice onu götürdü və oxudu:
  Dushman üçün bir tabut olacaq,
  Sağlam qalın...
  Qızlar qışda çılpaq qaçırlar!
  Və mücahidlərlə bellərini qırırlar!
  Və sonra Alice düyməni basdıqda qırmızı döş məməsindən istifadə edərək atəş etdi. Və onlarla Talibanı sıradan çıxartdı.
  Alisa onu götürdü və dişlərini göstərərək cik-ciklə dedi:
  - Vətən və sona qədər azadlıq üçün,
  Bikinili ayaqyalın qızlar
  Siz elə qəhrəmanlarsınız ki...
  Ürəkləri bir ağızdan döyüntmək!
  Angelica təsdiqlədi:
  - Bir ağızdan döyün! Bu əladı!
  . FƏSİL Љ 14.
  Yaxşı, Ketrini oyatdılar. Bu arada, Elizabeth dindirilmə üçün növbəti qurbanını və ya müştərisini seçdi. İndiyə qədər onlar heç bir əhəmiyyətli ipucu tapmayıblar.
  Ancaq bu vəziyyətdə qız Marianna ən maraqlı görünürdü. O, təkcə ruhi xəstə deyil, həm də texniki təhsillidir və uşaq ikən elektronikada kifayət qədər bacarıqlar nümayiş etdirirdi.
  Bu qırmızı saçlı kraliça Elena qeyd etdi:
  - Başlamaq üçün bir şey varsa, o, onunladır!
  Euphrosyne gülümsəyərək dedi:
  - Bu, ən pis fikir deyil, amma... Məndə intuitiv bir hiss var ki, biz düzgün yerdə qazmırıq!
  Elizabeth məntiqlə etiraz etdi:
  - İntuisiya informasiya və təhlili əvəz etməməlidir. Üstəlik, Marianna çox ağıllı qızdır. Və eyni zamanda, o, şizofreniyanın ağır formasına malikdir. Və buna qarşı mübahisə edə bilməzsiniz!
  Ketrin dişlərini açaraq oxudu:
  -Biz hamımız üz düzəltməyi sevirik,
  Asan yolu tutmaq
  Və eyni zamanda çox oxşardırlar,
  Bir az dəli!
  Lakin mutant qızlar dərin cəngəlliyə girə bilmədilər. Və onu götürdülər və Yer kürəsinin metropolisində uçdular.
  Onların ətrafında sanki qızıl və çoxlu məharətlə oyulmuş daşlarla parıldayan planetin zəngin və bəzəkli göydələnləri və bir çox başqa gözəlliklər parıldayırdı.
  Çiçəklər xüsusilə gözəl görünürdü, yaxşı bir stadion ölçüsündə idi və insanlar da onların üzərində yaşayırdılar.
  Həm də çoxlu uşaq qaçır və tullanırdı. Üstəlik, onların çoxu keçmiş yetkinlərdir.
  İnsanlar uşaqlıq illərinə belə düşür və çox əyləncəli bədənlərə sahib olurlar və siz daim gülmək və tullanmaq istəyirsiniz.
  Elizabeth qeyd etdi:
  - Bəs Marianna niyə şizofrenikdir? Burada milyardlarla belə çılğın insanlar var, daha pisi olmasa!
  Ketrin başını tərpətdi:
  - Bəli, düzünü desəm... Əgər onları maarifləndirməsək, real problemlərimiz olacaq. Daha doğrusu, bütün bəşəriyyət üçün.
  Qırmızı saçlarını silkələyən Yelena razılaşdı:
  - Tam deqradasiya var. Və nə qədər irəli getsə, bir o qədər pisləşir.
  Çoxlu sayda uşaq çəhrayı və yumşaq görünən çılpaq dabanlarını yellədi, baxmayaraq ki, onları kifayət qədər sərt bir səthə, o cümlədən küçələrə və brilyantlarla səpələnmiş evlərin divarlarına döydülər.
  Bəli, burada çox gözəl bir kompozisiya var idi.
  Euphrosyne, ağ saçlı qız oxudu:
  - Ay uşaqlıq, uşaqlıq, hara tələsirsən?
  Oh, uşaqlıq, uşaqlıq, hara qaçırsan!
  Mən sadəcə yetkin olmaq istəmirəm,
  Mən yenidən qız olmaq istəyirəm!
  Elizabeth qeyd etdi:
  - Hər yaş üçün sevgi. Amma biz də dəliləri təqlid etməyə başlasaq, axmaqlıq olar. Axı biz İkinci Dünya Müharibəsindən keçdik - bu, sərtləşmə və sınaq idi!
  Ketrin gülərək dedi:
  - Talibanla müharibə isə daha pis idi. Daha doğrusu, daha sərin deyilsə, heç olmasa mənəvi cəhətdən daha xoşdur. Məsələn, bəzi alman oğlanları, xüsusən də sarı saçlı oğlanlar o qədər yaraşıqlıdırlar ki, onları öldürmək xoşagəlməz və iyrəncdir!
  Elena gülümsəyərək dedi:
  - Ancaq əfqan oğlanlar, qara saçlı olsalar da, hələ saqqalları olmayanda olduqca yaraşıqlı və xoşdurlar. Amma Taliban ordusunda çoxlu yeniyetmə var və onlara atəş açmaq, hətta daha çox qılıncla başlarını kəsmək nədənsə iyrəncdir.
  Efrosin gülərək qeyd etdi:
  - Əfqan saqqalsız oğlanlar ayaqqabılarını xilas etmək və daha çevik olmaq üçün ayaqyalın döyüşməyə üstünlük verirlər. Hər halda, şaxtaya qədər. Həmin zonada isə adətən qışda yalnız dağlarda şaxtalar olur. Amma iqlim xoşagəlməz, gecələr bir az soyuq, gündüzlər isti - amma qurudur! Burada Hindistanda iqlim çox rütubətli və çox isti və mülayimdir.
  Elizabet başını tərpətdi:
  - Bəli, Hindistanda. Orada hətta qışda da körpünün altında yata bilərsiniz və məsələn, Bombeydə çılpaq belə donmayacaqsınız. Ancaq hələ də rütubətlidir və çoxlu həşəratlar var. Beləliklə, qədim zamanlarda Yer kürəsinin heç bir yerində cənnət yox idi!
  Ketrin oxudu:
  Səni uzaq bir yerə aparacağam,
  Həyat cənnət olacaq...
  Sadəcə mənə yazığı gəlsin
  Mənim arvadım ol!
  Marianna çiyələk kimi görünən xüsusi bir evdə yaşayırdı. Və qızlar görünən anda o, jigolo robotu ilə sevişdi. Və gözəl sarışın sözün əsl mənasında məmnuniyyətlə titrəyirdi.
  Elizabeth qeyd etdi:
  - Yox! Deyəsən biz tam axmaqlarıq.
  Yekaterina təklif etdi:
  - Gəlin onları narahat etməyək. Bir az gözləyək.
  Euphrosyne qeyd etdi:
  - Robot insan oğlan deyil, amma qadınlar çox uzun müddət sevişə bilər!
  Qırmızı saçlı qız Yelena təklif etdi:
  - Gəl oynayaq.
  Elizabet soruşdu:
  - Nə?
  Alovlu gözəl cavab verdi:
  - Aforizmlər deyəcəyik. Kim daha ağıllı və daha soyuqdur?
  Ketrin başını tərpətdi:
  - Məntiqlidir, gəl, birinci mən gedəcəm!
  Efrosin mızıldandı:
  - Başlamaq!
  Sarı saçlı qız dedi:
  - Qızıl ürəyi olmayanın bir mis, sınmış qəpiyə dəyməz!
  Elizabeth tweet etdi:
  - Bağ başı olsan, məhsuldan istifadə edə bilməyəcəksən!
  Elena davam etdi:
  - Yumruğunuzu necə sıxacağınızı bilmirsinizsə, o zaman mütləq vidalanacaqsınız!
  
  Euphrosyne gurgling haqqında:
  - Qadınların zəif cəhətləri güclü kişiləri gücsüz edir!
  Ketrin fısıldadı:
  - Dil ağılla həşərat tutmaq üçün ən etibarlı tordur!
  Elizabet hazırcavab əlavə etdi:
  - Qızın çılpaq dabanı sizə dəbdəbəli yeni paltarlar tapmağa və dəyənək kimi kişi ayaqqabılarını geyinməyə kömək edəcək!
  Elena cavab olaraq tweet etdi:
  - Tülkü qadın aslanı mələyən qoça çevirə bilər, qoyun dərisinə boşalda bilər!
  Euphrosyne dişlərini göstərərək sızladı:
  - Bir müddət ayaqqabısız qoca olmaqdansa, həmişəlik ayaqyalın oğlan olmaq daha yaxşıdır!
  Ketrin gülərək qeyd etdi:
  - Bir qızın ayaqyalın olması, gözlərini şapa etməkdən yaxşıdır!
  Və döyüşçülər gülməyə başladılar. Bu onların işi idi.
  Qırmızı saçlı Yelena çox məmnun bir görünüşlə qeyd etdi:
  - Bəli, bizim araşdırmamız, açığını desəm, təlxəkliyə oxşayır. Biz hətta vaxtı qeyd etmirik, ancaq dairələrdə sürünürük. İndi ciddi iş görməkdənsə, hansısa dəli xanımın şəhvətli ah-nalələrinə, qışqırtılarına qulaq asırıq. Və biz tam axmaq kimi görünürük!
  Euphrosyne istehza ilə qeyd etdi:
  - Düzdü! Bəs siz bizə tam olaraq nə etməyi təklif edirsiniz?
  Bu dördlüyün açıqlanmayan lideri olan mavi saçlı mutant qız Elizabeth təklif etdi:
  - Gəl oxuyaq!
  Ketrin güldü və soruşdu:
  -Sən ciddisən?
  Mavi saçlı qız başını tərpətdi və əlavə etdi:
  - Olduqca! Üstəlik bəzi məşhur aforizmlər ağlıma gəlmir.
  Euphrosyne yalın ayağını möhürlədi və cırladı:
  - Əlbəttə, götürüb oxuyacağıq! Mahnı bizə qurmağa və yaşamağa kömək edir.
  Onlar xorla oxudular;
  Bizim gözəl Rus məşhurdur,
  Kosmik şanlı Vətən ölçüsü...
  Kədər uşağı narahat etməsin,
  Biz müqəddəs kommunizm altında yaşayacağıq!
    
  Vətənimiz, sim çalır,
  Bu, planetdəki hər kəs üçün gözəl olacaq...
  Rusiyamız müqəddəs ölkədir,
  Xoşbəxt uşaqların güldüyü yerdə!
    
  Vətəndən daha yaxşı Vətən yoxdur,
  Böyük gücü canlandıran...
  Biz sadəcə insanlarıq, qartalları tanıyırıq,
  Gəlin Wehrmacht-ın üzünə vuraq!
    
  Vətənimiz güclü bir kostyumdur,
  Biz məharətlə əla kartları alacağıq...
  Xeyr, Rusiya yoxa çıxa bilməyəcək,
  Əsas kirşəni oynasaq!
    
  Rus imanı - güclü Svarog,
  Kosmik qəzəbli qüvvələrdən biri...
  Dua edək ki, Rod bizə kömək etsin,
  Qızıl qanadları dünyada çırpınır!
    
  Yerin kosmik gücünə izzət,
  Həmin güc fenomeni doğurdu...
  Yeni rus ailəsinin insanları,
  Rus ordusu nəhəng bir qüvvədir!
    
  Bizə inanın, biz kosmos üçün doğulmuşuq,
  Gəlin rusları super millət edək...
  Biz böyük nəsillərin oğulları olacağıq,
  Düşmən qabıqlı yumurta kimi olacaq!
    
  Bu, Rusiya üçün ən yaxşısıdır,
  İllərlə uşaq olsan da pionersən...
  Qız yalın ayağı ilə təpik vuracaq,
  Siz super döyüşçüsünüz, uşaq bezlərindən sayın!
    
  Vətən oğlanın ürəyində yaşayır,
  Kosmos üçün tez yaradılan...
  Düz gəzintiyə çıxırsan,
  İnanıram ki, biz kommunizm sarayı tikəcəyik!
    
  Dünyamız Rusiya üçün burada olacaq,
  Ən kosmik, heyrətamiz dərəcədə gözəl...
  Sən bizim Lada xoşbəxtlik kumirimizsən,
  Və Svaroqla döyüşmək təhlükəlidir!
    
  Əsl güc, ölkəmiz,
  Bizim üçün xoşbəxtlik üçün doğulan,
  Şeytan Rusiyaya hücum etsə də,
  Gücün böyüklüyü bir büt olacaq!
    
  Bu, Vətən üçün şanlı zərbədir,
  Qız səni çılpaq dizi ilə vuracaq...
  Sevincli bir hədiyyə alacağıq,
  Və Hitleri divara söykəyəcəyik!
    
  Rus ordusu qartaldır,
  Kraut ordusunu məhv edəcəklər...
  Ordanın günləri, bilirsiniz, sayılıdır,
  Və siz itlər, geri çəkilməməyi bilin!
    
  Rusiyanı sərinləmək üçün əbədi şöhrət,
  Ailə bayrağına sadiq qalacağıq...
  Biz Vətənimizi xilas edə bilərik,
  Xalqın böyük xoşbəxtliyi üçün!
    
  Rusiya Yerin məşəli kimi olacaq,
  Kainata gedən yolu işıqlandıran nədir...
  Böyük rus ailəsi naminə,
  Və biz yaradılışa doğru irəliləməyə davam edirik!
    
  Pioner üçün ən yaxşı nümunə budur
  Bu, hər şeyin sərin olduğu bir döyüşdür ...
  Bəlkə əfəndim də qalib gəlmək istəyəcək,
  Bizimlə mübahisə etmək, inanın mənə, təhlükəlidir!
    
  İnanıram ki, hamımız kosmosa uçacağıq,
  Gəlin dünyada gülməli zarafatlar edək...
  Harasa keruv özü qaçdı,
  Deli olmaqdansa dahi olun!
    
  Hər şey budur, kosmos üçün sülh,
  Əbədi gözəl, oyuncaq kimi...
  Bir yerdə qəzəbli bir bayram var,
  Və ruhi xəstəxana Adolf üçün ağlayır!
    
  İnanıram ki, Rusiya möhtəşəm şəkildə çiçəklənəcək,
  Marsda malikanələr tikəcəyik...
  Biz ölkəmizi xilas edə bilərik, bilirəm,
  Hər şey əla olacaq, inanın, əla olacaq!
    
  Əbədi Vətən, yurdumuz,
  Ən güclü, gözəl məhv edir...
  Niyə bizə hücum edirsən, Şeytan?
  Əla olacaq, insanlar heyran olacaq!
    
  Bizim irqimizin kosmos üçün yaratdığı budur,
  Kosmosa uyğun, sərin dövr....
  Haradasa bir bunker mərmi ilə məhv edildi,
  İşlərimiz, insanlar bilir, pis deyil!
    
  Rusiyanın kainata gətirdiyi budur,
  Dünyanın ən gözəl hədiyyələri...
  Sizi komsomolçu kimi şərəfləndirəcəklər,
  Və qızın ən isti öpüşü!
    
  Budur, Venera üzərində qurulmuş bir şəhər,
  Çox böyük və çox gözəl...
  Pioner hər şeydən daha yaxşısına sevinir,
  O, kollektivin ölkəsinin təbliğçisidir!
    
  Bu kosmos üçün ən yaxşı kostyumdur,
  Bu, qabarların üstündən tələsdiyiniz zamandır...
  Vətənin yox olmasına imkan verməyəcəyik,
  Hər şey sadədir, çiçəkləri tanıyın!
    
  Tanrı bizim Rusiyanın himayədarıdır,
  Günəş şüalarında görünən...
  Elə isə qız, kədərlənmə
  Və pionerlər yumruqları ilə döyürdülər!
    
  Bizim qızlar ən gözəldir
  Pulemyotla bütün otları biçə bilərlər...
  Fuhrer qaçır - ona hücum edin,
  Gəlin yemə səyahət edək!
    
  Lazım olsa dağları süpürəcəyik,
  Qızların yalın dabanı balyoz kimidir....
  Gəlin yer üzünü napalm sürüsündən xilas edək,
  Bəli, Ordanın boyunlarında ilgək var!
    
  Qız, bu gözəl döyüşçüdür,
  Bir yelləncəklə xətti biçmək olar...
  Sən oğlansan, bilirsən, afərin,
  O, pioner olsa da, kasıb olmayan uşaq var!
    
  İndi biz artıq Berlinə hücum edirik,
  O, güc qalxanları ilə örtülmüşdür...
  Və dəstəyimizdə, kerrubu tanıyın,
  Brilyant kimi parıldayan qılınclar!
    
  Bu kosmos, bizim Yerimiz,
  İnanın ki, biz kvazarla uça bilərik...
  Ən yaxşı ailəmiz
  Hər şeyi tərifli bir zərbə ilə əzib!
    
  Bu, Vətən üçün uşaqların ürəyidir,
  Kainatın ən gözəl yeri...
  Dünyanın ən gözəl qızları,
  Ölməz məkanda böyük güclə!
  Marianne nəhayət kibernetik ciqolo ilə sevişməkdən yorulub. Və dörd mutant döyüşçü onun otağına girdi.
  Marianne çox rəngli saç düzümünə sahib idi və gənc və bəlkə də uşaq görünürdü.
  Qəhrəman qızları görüb güldü və dilini çıxarıb hönkürdü:
  - Sən mənə qulluq etməyə gəlmisən?
  Elizabet qışqırdı:
  - Siz təhlükəli cinayətkarsınız və çox çətin suallarımıza cavab verməlisiniz, əks halda həbsxanaya göndəriləcəksiniz!
  Marianne gülümsədi və cəsarətlə cavab verdi:
  - Məni həbsxanaya göndərməzlər. Və xəstəxana pis deyil. O, həmçinin müxtəlif əyləncə növləri ilə doludur və yeməklər yaxşıdır.
  Yelena sərt tonda qeyd etdi:
  - Özünüzü axmaq kimi göstərməyin. Qalaktikalararası gəmini qaçıran sizsiniz?
  Marianne yenidən güldü və cavab verdi:
  - Bəli mən! Başqa bir kainatı partladıb, birini uddum.
  Ketrin gülərək dedi:
  - Kainatları udduğunuz sizdən aydın deyil!
  Dəli qız dişlərini açıb qışqırdı:
  - İndi gülmək istəyirəm
  Və mən səni udacağam!
  Mən onu udacağam! Mən onu udacağam!
  Mən rəhm etməyəcəyəm!
  Elizabet ona gözlərini zilləyib oxudu:
  Dəlixana yanır
  Şeytan sanatoriyası...
  belində qamçı olacaq,
  Biz Rəbbə sadiqik!
  Marianne birdən seğirməyi dayandırdı, mavi gözləri mənalı bir ifadə aldı. Və psixi pozulmuş qız soruşdu:
  - Təsadüfən siz eyni dörd nəfərsiniz - E-4, mavi, sarı, qırmızı və ağ saçlı qızlar?
  Elena soruşdu:
  - Əgər belədirsə, onda nə olacaq?
  Marianna təbəssümlə oxudu:
  - Ayaqyalın dörd qız,
  Xəncərlərin var, qılıncların da var...
  Yollarda sürətlə qaçırsan,
  Bir şeyə ehtiyacınız varsa, fistula!
  Və yenə gülməyə başlayır. Yaxşı, o, şübhəsiz ki, vəhşicəsinə dəlidir. Amma eyni zamanda onu da demək lazımdır ki, o, gözəldir.
  Qızlar bir-birinə baxdılar. Və Euphrosyne qeyd etdi:
  - Yaxşı, axmaq oynamağa davam edəcəyik, yoxsa nə? Əslində, o, nəyisə etməyə qadirdirmi?
  Marianna dərhal ayağa qalxdı, başını çevirdi və mızıldandı:
  - Sən bilirsən ki, mən əbədi hərəkət edən maşın icad etmişəm?
  Elizabet başını tərpətdi:
  - Bəli bilirəm! Bu, həqiqətən, hiperinduksiyanın qraviomaqnit prinsipindən istifadə olunur. Sadəcə praktiki istifadəsi azdır. Cihaz həcmlidir və az elektrik enerjisi istehsal edir. Bir qram qumdan dörd milyard ton kömür yandırmaqla eyni enerji istehsal edən ənənəvi, idarə olunan və tamamilə təhlükəsiz termokvark sintezindən istifadə etmək çox asandır. Ən yaxşı halda super-smartfonu doldura biləcək belə mürəkkəb cihazları necə etmək olar.
  Marianne hürürdü:
  - Ancaq o, enerjinin saxlanması qanununu təkzib edə bildi!
  Ketrin başını tərpətdi və əlavə etdi:
  - Enerjinin saxlanması qanunu artıq termokvark sintezi ilə təkzib edilmişdi. Termoprenin sintezi ilə isə səkkiz katrilyon ton kömür yandırarkən olduğu kimi bir qram qumdan enerji alınır! Bəşəriyyətin bütün enerji problemləri indi əbədi olaraq həll edildi!
  Dəli qız onun çılpaq, qaralmış, əzələli ayaqlarına təpik vurub oxuyurdu:
  Bizim üçün açılmamış sirlər, onları açmaq vaxtıdır,
  Təbiətin sirləri donuz bankında olduğu kimidir...
  Qalaktikanın gücünü, nüvənin enerjisini qoparacağıq,
  Cinin şüşədəki gücü sönəcək!
  Elizabeth əllərini çırpdı və qeyd etdi:
  - Yaxşı, gözəlsən! Düşmənə sarsıdıcı zərbə vuracağınıza inanıram.
  Marianne yenidən güldü və mirvari kimi parıldayan dişləri parıldamağa başladı.
  Ketrin sərt tonda soruşdu:
  - Əlibiniz varmı?
  Marianne gülümsədi və cavab verdi:
  - Xeyr, məndə belə bir xəstəlik yoxdur.
  Yelena Hypernet-ə əvvəlcədən müraciət edərək qeyd etdi:
  - Yox! Deyəsən burada oynayırdı. Mən də Veneraya uçdum. Və bu, əlbəttə ki, onun üçün çox gözəl idi.
  Euphrosyne oxudu:
  Başqa dünyalar haqqında xəyal etmək,
  Ulduzlara, buludlara uçun...
  Sehrli bir dünya yaradın
  Ay qız, sənin kumirin kimdir?
  Marianne güldü və təklif etdi:
  - Onun yerinə sevişək. Bu, ən yaxşı əməl olacaq.
  Elizabet söhbətin mövzusunu dəyişməyə tələsdi:
  - Hələ bir şey icad etməyə cəhd etmisiniz?
  Psixi pozulmuş qız çılpaq, kəsikli ayağı ilə başının yuxarı hissəsini qaşıyıb cavab verdi:
  - Zaman maşını yaratmağa çalışdım. Bu, görürsən, əladır. Xüsusilə gələcəyə uçursansa. Bəli və keçmişdə, məsələn, Hitleri öldürmək mümkün olardı. Və dünya tarixinin gedişatını dəyişdirin.
  Elena məntiqlə qeyd etdi:
  - Onda bu dünya, əgər tarix dəyişsə, yox ola bilər. Qədim filmdəki kimi: "Kəpənək effekti". Və sonra Hitleri öldürmək heç də kəpənək deyil!
  Elizabet razılaşaraq başını tərpətdi:
  - Bəli, Hitleri məhv etmək dünyanı mütləq daha yaxşı bir yerə çevirməzdi. Birincisi, daha ağıllı, hiyləgər və çevik birisi nasist lideri ola bilərdi, o, yəhudiləri sobaya göndərməzdi, amma daha incə davranardı. Və çox güman ki, dünyanı fəth edəcəkdi. Yoxsa qurbanlar daha çox olardı. Bundan əlavə, Stalin Hitlersiz bütün Avropanı, sonra isə başqa ölkələri ələ keçirə bilərdi. Və bunun yaxşı olduğu bir həqiqət deyil!
  Marianne etiraz etdi:
  - Əgər kommunistlər hələ iyirminci əsrdə bütün dünyanı birləşdirsəydilər, bəlkə də biz artıq bütün kainatı fəth edərdik!
  Ekaterina cavab verdi:
  - Fakt deyil. Fakt budur ki, Stalin tipli planlı iqtisadiyyatda texnologiyanı inkişaf etdirmək üçün kapitalist rəqabətində olduğu kimi, xüsusən də müxtəlif ölkələr arasında motivasiya yoxdur. Əgər bütün dünya Stalinist, planlı iqtisadiyyatın və yalnız dövlət sektorunun nəzarəti altında olsaydı, elektronikanı və digər təkmilləşdirmələri tətbiq etmək üçün heç bir stimul olmazdı. Və irəliləyişdə durğunluq ola bilər.
  Yelena pioner qalstuku kimi qırmızı və mis başını tərpətdi:
  - Bu belədir! Bəzi ağıllı adamlar var ki, deyirlər: bəlkə Hitler qalib gəlsəydi, daha yaxşı olardı? Həqiqətən də Üçüncü Reyxdə on iki il ərzində hərbi texnika praktiki olaraq sıfırdan qabaqcıl mövqelərə yüksəldi və almanların məharətlə idarə olunması, ideal nizam və nizam-intizam altında bəşəriyyət doğrudan da təkcə öz kainatını deyil, başqalarını da fəth edəcəkdi!
  Marianne hıçqırdı, ombalarını yuvarladı və soruşdu:
  - Yaxşı, elə deyilmi?
  Elizabeth cavab verdi:
  - Yaxşı, əgər Üçüncü Reyxdə bütün xalqların bərabərliyi olsaydı, normal liderlər olsaydı, yaxşı bir şey ola bilərdi. Bəs qul sistemi geri qayıtsa, texnologiyanın inkişafı üçün hansı stimul olacaq? Axı, hər halda qullar var! Və bütün çirkli işləri ustalar üçün edirlər!
  Yekaterina təsdiqlədi:
  - Bəli! Görünür, vahid imperiya pis deyil. Ancaq bu, qeyri-sağlam əsasda, bəşəriyyət hələ yetişməmiş bir vaxtda yaranırsa, bundan yaxşı heç nə gələ bilməz. Beləliklə, insanlar hər şeydən keçdi, çox qan tökdü və dəli oldu!
  Efrosinya təbəssümlə əlavə etdi:
  - Və biz qardaş müharibəsindən keçdik, amma başa düşdük ki, bu düzgün üsul deyil. Baxmayaraq ki, bir milyondan çox insan öldü. Ancaq İkinci Dünya Müharibəsində daha çox öldü və bunun insanlara bir şey öyrətdiyini söyləmək olmaz.
  Ketrin gülümsəyərək dedi:
  - İnsanlar arasında ümumi təhsil səviyyəsi yüksəlib. Xüsusilə Hypernet sayəsində. İnsanlar ağıldan keçəndə anladılar ki, gündə beş dəfə diz çöküb diktatorları tanrı saymaq axmaqlıqdır, dərinizin rənginə görə bir-birinə düşmən olmaq iyrənclikdir və s. haqqında. Və ölkələr birləşməyə başladı. Və heç də yeni Çingiz xanın sayəsində yox!
  Marianne güldü və qeyd etdi:
  - Mən də keçmişə getmək istəyirdim. Çingiz xanı partlayıcı ilə vurun, onu yandırın və kainatın hökmdarının yerini tutun!
  Elizabet təbəssümlə qeyd etdi:
  - Bəzən mən də bunu istəyirdim. Elə isə düşünürsünüz ki, bəs nə üçün bəxt Çingiz xana bəxti gətirdi? Axı onun imperiyası tez və izsiz dağıldı. Baxmayaraq ki, digər tərəfdən bunun da fəlsəfi mənası var.
  Euphrosyne təklif etdi:
  - Bəlkə çöllərə gedib yemək yeməsək daha yaxşı olar?
  Marianne mızıldandı:
  - Mən səni müalicə etməyəcəyəm. Hypernet-də özünüzə sifariş vermək daha yaxşıdır. Bu qədər sadədir. Kral yeməyindən fərqlənməyən dadı olan bir şeyi pulsuz yeyə bilərsiniz.
  Elizabet güldü və oxudu:
  Pulsuz yemək və krem,
  San Remo adlı kafedə!
  Elena məntiqlə belə nəticəyə gəldi:
  "Biz burada mütləq heç nə tapa bilməyəcəyik." Bunun əvəzinə başqalarını yoxlayaq. Əks halda, hər bir dəli insana çox vaxt sərf edərdiniz.
  Marianne hönkürdü:
  - Mən dəli deyiləm, mən dahiyəm!
  Elizabet şiddətlə başını tərpətdi:
  - Biz hamımız həqiqətən dahiyik! elə deyilmi?
  Catherine tweet etdi:
  - Hər şey dahiyanədir, konsentrədir...
  Ancaq sonra sarı saçlı qız ağıllı və ya hazırcavab bir şey tapmadı.
  Qırmızı saçlı Alla qeyd etdi:
  - Budur, qızlar, gedək! Burada hələ də çox şübhəli ünvanlar var!
  Və döyüşçü-müstəntiqlər məzəli və özünəməxsus şəkildə parlaq dəli qızın yaşadığı evdən atladılar.
  Elizabeth mavi saçlarından dolu tər daşlarını silkələdi və qeyd etdi:
  - Başqa bir yalançı iz. Ümumiyyətlə, çətin ki, nəyəsə nail ola bilək.
  Euphrosyne təklif etdi:
  - Bəlkə ara verib meditasiya edək? Hər halda, bəzi əhəmiyyətli ipuçlarına ehtiyac var. Məsələn, uşaqlıqla əlaqəli bir şey. Yoxsa bu heç də infantilizm deyil, tamam başqa bir şeydir!?
  Yelena şiddətlə başını tərpətdi və razılaşdı:
  - Bəli, meditasiya! Bu, çox güman ki, ideal seçim və nəticə olacaq.
  Və dörd mutant qızın hamısı sakit, rahat bir yer seçərək lotus mövqeyində oturdular. Və meditasiya etməyə başladıq. Ümid edirəm ki, ilham onlara gec-tez gələcək.
  Və Yer üzündə əbədi gün hökm sürdü.
  . FƏSİL Љ 15.
  
  Meditasiya zamanı qızlar yenidən öz şanlı, son dərəcə təlatümlü və zəngin keçmişlərini xatırlamağa başladılar. Hansı ki, onlar müxtəlif növ ordularla vuruşurdular. O cümlədən iyirmi birinci əsrin təlatümlü müharibələrində. 2023-cü ilin yayında MDB-nin cənubunda müharibə. Dördlü, Ukraynadakı müharibədən fərqli olaraq, tam gücü ilə döyüşmək qərarına gəldi.
  Talibanla Rusiya arasında müharibə davam edirdi. Əfqanıstanda çoxlu əhali, ac, qəzəbli və aqressiv gənclər çoxdur.
  Dünyanın əksər hissəsinin dəstəklədiyi Ukrayna müharibəsində Rusiyanın əli bağlı olduğu halda onlar Tacikistanda döyüşürlər.
  Taliban isə bundan istifadə edir.
  Amma Rusiya tərəfində çox yalın və yalnız bikinili gözəl qızlar döyüşür. Döyüşlər dalğalarla gəlir.
  Elizabet mücahidlərə atəş açır. O, güclü əjdaha tipli pulemyotdan istifadə edir. Və Taliban üzərinə güllə yağdırır.
  Və qıza basaraq yıxılırlar. Əl istehsalı zenit silahından vurulan Rusiya helikopteri düşəcək. O, Taliban tərəfindən vurulub. Düzdür, vertolyotda qızlar yox, kişilər var və onlara yazığı gəlmir.
  Və Elizabeth, qız ayaqyalın və bikinidədir. Və demək olar ki, çılpaq olduğunuz zaman, heç kim sizi saxlamayacaq və sizə mane olmayacaq.
  Bununla belə, cənubda müharibə uzanır. Artıq yay keçdi. Və sonra payız - rütubətli və yağışlı. Əfqanıstanın böyük əhalisi var, üstəlik bütün İslam dünyasının müsəlman könüllüləri oraya gəlir. İndi qış gəldi və müharibə hələ də davam edir. Elizabet öldürücü qüvvə ilə kəsilmiş ayaqlarının çılpaq barmaqları ilə məhv olmaq hədiyyəsini atdı. Talibanı müxtəlif istiqamətlərə səpələdi və mirvari dişlərini göstərərək oxudu:
  Budur qış, qış, qış,
  Birdən başladı...
  Qəzəblə süpürür, süpürür -
  Sabah daha yaxşı olacaq
  Sabah, sabah, sabah!
  Və indi yeni ildir!
  Həqiqətən də Yeni 2024-cü ildə Tacikistana qar yağıb. İndi isə rus qızları qarda ayaqyalın, kəsikli ayaq izlərini qoyurlar və çox gözəl görünür.
  Zoya onu götürüb oxudu:
  Bir iki üç -
  Prosessorlarınızı silin!
  Dörd, səkkiz beş,
  Gedək lapta oynayaq!
  Qız isə çılpaq ayaq barmaqları ilə ölümcül güclə ölüm hədiyyəsini işə salır.
  Ketrin onu götürdü və dişlərini açaraq oxudu:
  Bir iki üç dörd beş,
  Dovşan gəzməyə çıxdı...
  Budur, bir qız qaçır
  Mücahidi öldürür!
  Ancaq Yelena da yanğına rəhbərlik edir. Daha soyuqqanlı ola bilməyən qız növü. Və o, ölümcül təvazökarlıqla yazır. Mücahidləri lazımsız mərasim olmadan biçin. Bundan sonra o, oxumağa başlayır;
  Arxa yararsızdırsa -
  Hərbi şövq kömək etməyəcək...
  Yaxşı, ehtiras yoxdursa,
  Arxa tərəf düşmənin naharı olacaq!
  Qırmızı saçlı Elena isə çılpaq barmaqları ilə məhv olmaq hədiyyəsini həm alıb, həm də atır. Və əslində o qədər düşmənləri parçalayacaq ki, bu, sadəcə olaraq qorxuncdur.
  Elena, əlbəttə ki, oxumaq fürsətini əldən vermədi:
  Mən çılpaq olmuşam
  O, tarlada belə tullanırdı!
  Mən tarlada tullanırdım...
  Kulatsky birlikdə oxudu!
  Və qız sapfir və parıldayan gözlərini alacaq. Və gözləri gözəldir. Və dili çox yaramazdır. Və çox çevik və o qədər zərif. Yaxşı, bir növ şirəli portağal kimi.
  Euphrosyne də döyüşür. Və çılpaq barmaqları ilə məhv hədiyyələri atır. Hansı ki, ölümcül və dağıdıcıdır.
  Və yaxınlıqda Taliban rus tankını götürüb sıradan çıxardı. Və rus ordusunun maşını parçalanmağa başladı və döyüş dəsti partladı. Və yenə kişilər ölür.
  Ancaq Euphrosyne'nin kişilərə ehtiyacı yoxdur. Onlara işgəncə vermək lazımdır. Və qız onu götürüb oxudu:
  Kişilər, kişilər, kişilər,
  Siz sadəcə böyük vəhşisiniz
  Qızlar səni öldürəndə
  Yer üzünü o qədər təmizləyirlər!
  Həqiqətən də Taliban heyvanlardır.
  Bir dəfə gözəl bir kəşfiyyatçı qız tutdular. Başlamaq üçün onu götürüb rəfə çəkdilər. Qolumun oynaqlarını bükdülər, bu çox ağrılı idi.
  Sonra qızın topuqlarını buxovla bağlayan yalın ayaqlarına ehtiyat qoydular. Bundan sonra, çılpaq, zərif əyri altlıqlarının altında od tutub yandırdılar.
  Rus qızı çox ağrıyırdı. Taliban onun dabanlarını qızartmazdan əvvəl götürüb ayaqlarını yağla yağlayıb. Buna görə də, tabanı yavaş-yavaş yandı və dözülməz dərəcədə ağrılı idi. Və qız inildəyib uğuldadı. Taliban da onun kürəyindən və yanlarından qamçı ilə döydü. Sonra işgəncələri gücləndirmək qərarına gəldilər. İsti bir tel çıxardıq və gözəli arxa və sinə vurmağa başladıq.
  Və nə qədər ağrılıdır. Xüsusən də Taliban rus qızının qırmızı məmələrini qırmızı-isti maşalarla bükməyə başlayanda. Və çox ağladı.
  Taliban dəstəsinin əsas lideri isə işgəncədən sadəcə dəli olub. Və qızıl dişlərini göstərdi.
  Rus qızı cavab olaraq tüpürdü. Bundan sonra onun çılpaq ayaq barmaqlarını sındırmağa başladılar. Hansı ki, çox ağrılıdır. Qız isə dəhşətli, dözülməz ağrıdan huşunu itirdi.
  Lakin Taliban işgəncələri davam etdirirdi. Əvvəlcə bir vedrə buzlu su tökərək qızı özünə qaytardılar. Sonra onun bədəninə sensorlar və elektrodlar quraşdırdılar.
  Bundan sonra iki oğlan dinamonu pedallamağa başladı. Cərəyan axmağa başladı və qız cəhənnəm əzabından büküldü. Və həqiqətən, bədən zaman
  elektrik boşalmaları keçir, ürküdücüdür, söz budur ki, at sürüləri qaçır. Həqiqətən də, burada hər hansı bir qız qışqıracaq.
  Oğlanlar isə pedal vurur, çılpaq qız isə vəhşi canavar kimi ulayır. Və bu, həqiqətən onu incidir.
  Və şokdan əlavə, Taliban rus qızının artıq iri qabarcıqlarla örtülmüş dabanlarını da qızardır. Arxamdan da isti məftillə vurdular. Və qəzəb və gecikmə ilə vurdular.
  Və eyni zamanda unu da artırdılar. Qızı uzatmağa və oynaqlarını tamamilə bükmək üçün bloka getdikcə daha çox ağırlıq asmağa başladılar.
  Əsas Taliban qulduru oxudu:
  Nə ağrıdır, nə dərddir
  Qarşılaşmanın hesabı belə olacaq: beş - sıfır!
  Yaxşı, vəhşilərdən nə götürmək olar? Qıza çox qəddarcasına işgəncə verdilər, lakin o qədər də mürəkkəb deyildilər.
  Taliban barbardır. Belə ki, narkotikdən əldə etdikləri pulla Çindən bütöv bir tank armadası alıblar. Həqiqətən də Çin Rusiyanın calico müttəfiqi və dostudur.
  Və Taliban öz tankları ilə düşmənə hücum etdi.
  Lakin onlara qarşı dörd rus mutant qız var, bu dəfə ən yeni T-95-də. Onlar təbii ki, ayaqyalın və bikinidədirlər.
  Və nə?
  Elizabet çılpaq ayaq barmaqları ilə mücahidlərə atəş açıb cik-cik:
  - Fillərin Vətəninə şöhrət!
  Ketrin də çılpaq, yuvarlaq dabanından istifadə edərək Talibanı vurdu və soruşdu:
  - Fillərin vətəni nədir?
  Elizabet dişlərini açaraq cavab verdi:
  - Əlbəttə, Rusiya!
  Ketrin gülümsədi və cavab verdi:
  - Mən elə bilirdim Hindistandır!
  Elena əvvəlcə büstqalterini çıxarıb sinəsinin qırmızı məmə ucu ilə düşmənləri vurdu və qışqırdı:
  - Fillərin vətəninin Afrika olduğunu düşünürdüm!
  Euphrosyne çılpaq, yuvarlaq dabanları ilə pedallara basaraq oxudu:
  - Kiçik uşaqlar,
  Heç bir şəkildə...
  Afrikaya gəzməyə getməyin...
  Afrikada köpəkbalığı, Afrikada qorilla var,
  Afrikada böyük timsahlar var!
  Və dörd ayaqyalın qız oxudu:
  Onlar səni dişləyəcəklər
  Döymək və təhqir etmək ...
  Uşaqlar Afrikada gəzməyə getmirlər!
  Afrikada bir quldur var
  Afrikada bir cani var
  Afrikada dəhşətli Barmaley var!
  Səni dişləyəcək
  Döymək və təhqir etmək ...
  Uşaqlar Afrikaya gəzməyə getmirlər,
  Afrikada kabusdur,
  Dəli cani
  Barmaley birdən içində göründü!
  O, Afrika ətrafında qaçır və uşaqları yeyir!
  Bəli uşaqlar! Bəli uşaqlar!
  Gülüş gülüşdür, amma taliblər on dörd yaşında bir rus uşağı tutanda onu ciddi qəbul etdilər. Əvvəlcə onu soyundurdular və şkafın üstünə asdılar.
  Sonra çalma və saqqallı dushman yeniyetmənin çılpaq, əzələli bədənini isti dəmir ilə çubuqla yandırmağa başladı.
  Sonra Taliban cəlladı qızarmış dəmir ulduzu uşağın çılpaq sinəsinə gətirdi və onu sıxdı.
  Oğlan dəhşətli ağrıdan qışqırıb və huşunu itirib. Bundan sonra oğlan özünə gətirilib. Və onun çılpaq, az qala uşaq ayaqlarını sıxışdırdılar. Və blokdakı qarmaqlara çəkilər asmağa başladılar. Və çox ağrılı idi. Uşağın gənc bədəni çox uzanmışdı və oğlan sözün əsl mənasında ağrıdan inlədi.
  Rus oğlana işgəncələr davam edirdi. Ayağımızın çılpaq altını yağla sürtdük. Sonra onların altında od yandırdılar.
  Və oğlan bundan sonra necə vəhşicəsinə qışqırdı. Bəli, çox ağrılı idi.
  Uşaq qışqırmağa davam etdi və Taliban onu qamçı ilə döydü.
  Sonra uşağı götürüb qabırğalarından yapışdırdılar. Və yenə də tamamilə içəriyə çevirdilər.
  Bundan sonra Taliban mahnı oxudu:
  Biz bütün kafirləri məhv edəcəyik,
  Qoy yeniyetmə olsunlar...
  Budur üstümüzdə bir kerub,
  Hər kəsi lövhəyə qoyacağıq!
  Bundan sonra Rusiyadan olan bir oğlan çılpaq ayaqlarının bütün barmaqlarını isti maşa ilə sındırıb. Taliban isə yaraşıqlı oğlana mümkün qədər çox ağrı vermək üçün bunu yavaş-yavaş etdi. Sonra gənc döyüşçünün qabırğalarını ağ-isti maşa ilə qırmağa başladılar.
  Ona görə də sındırdılar ki, oğlanın bir qabırğası da qalmasın. Və oğlan ağrılı şokdan öldü.
  Bu vaxt Anastasiya Witcher-dən istifadə edərək hücum təyyarəsindən Talibana hücum etdi. Eyni zamanda o, raketlərdən istifadə edib. O, çılpaq barmaqları ilə joystik düymələrini basdı və oxudu:
  Daha yüksək və daha yüksək və daha yüksək
  Fürer burnunu qaldırdı...
  Bəzən damlarımız uçur,
  Ancaq Taliban yetişmədi!
  Akulina Orlova da rəqibinə zərbə endirir. O, bunu çox dəqiq edir və düyməni basmaq üçün qırmızı döş məməsindən istifadə edir. Və yaxınlıqda Rusiya hücum təyyarəsi partlayır. Talibanın qatil hədiyyəsi ilə vuruldu. Ola bilsin ki, Çin istehsalıdır. Və bu, sizi tamamilə məhv edəcək.
  Akulina oxudu:
  - Kişidirsə, düz tabutun yanına get,
  Həyatları belə xilas etmək...
  Ayaqyalın olun qızlar!
  Və döyüşçü güləcək və güləcək. Qızın ayaqları, əlbəttə ki, qışa baxmayaraq, ayaqqabı bilmir. Və onun dabanları yuvarlaqdır və sözün əsl mənasında parlayır. Bu qız sadəcə superdir.
  Döşlərinin ucları isə kilsələrin zirvələri kimi qırmızı və parıldayır. Bu, belə demək mümkünsə, döyüşkən qızdır.
  Bəli, kişiləri sevmir. Baxmayaraq ki, o, məmnuniyyətlə onlardan zövq üçün istifadə edir. Böyük etmək üçün.
  Akulina onu götürüb oxudu:
  Bu ayaqyalın qız haqqında
  unuda bilmədim...
  Səki daşlarına bənzəyirdi
  Onlar zərif ayaqların dərisinə əzab verirlər!
  Və Akulina, sapfir gözlərini necə götürüb yuvarlayacaq.
  Burada o, ən yüksək səviyyəli və səviyyəli bir qızdır.
  Marqarita Magnitnaya da pilotdur.
  Bu arada Marqarita mücahidləri böyük öldürücü qüvvə ilə vurur.
  Bundan sonra o, mahnı oxuyacaq:
  Oh, nə ayaqları!
  Nə yaxşı...
  Qorxma, balam
  Telefon nömrənizi yazın!
  Marqarita isə onu götürüb dilini göstərəcək. Çox mübariz qızdır.
  Və onun çılpaq ayaq barmaqları ölümcül ölüm hədiyyələri göndərir.
  Akulina Orlova gülərək oxudu:
  - Marqarita, pəncərə açıqdır,
  Marqarita, hər şeyin necə baş verdiyini xatırlayırsan!
  Anastasiya Witchakova başını tərpətdi:
  - Bəli, qadınlar! Biz hər şeyi edə bilərik və düşmənlərimizi tamamilə siləcəyik!
  Və qızlar xorla oxudular:
  Ordumuz güclüdür
  O, dünyanı qoruyur...
  Qoy Taliban irəliləsin
  Qızları onları öldürür!
  Məsələn, Fedora da döyüşür. O, mücahidlərə minaatandan atəş açır. Və əgər o, pisləşsə, heç kimə çox görünməyəcək. Talibanın uzun saqqalı və başı qırxılmış olsa belə.
  Fedora yalın ayaqlarını palçığa vurur və oxuyur:
  Göydə tutulma görürsən?
  Sörfün möhtəşəm simvolu...
  Dünya üzərində qara qanadlar
  Kosmik fəryad sürüsü!
  Və başqa bir qız, Seraphim, çılpaq barmaqları ilə qatil bomba atdı, Taliban kütləsini parçaladı və dedi:
  Taliban - lənət yüksəlir,
  Taliban - tam ölüm...
  Taliban və ölü alaylar!
  Taliban dəliyə rəhbərlik edir!
  Taliban!
  Serafima isə ağzına bir fit çalacaq və necə çalacaq ki, qarğalar huşunu itirib mücahidlərin başlarını dimdiyi ilə deşəcəklər.
  Qızlar, deməliyəm, çox böyük və gözəldirlər.
  İndi də görə bilərsiniz ki, Taliban Rusiyanın silah-sursat anbarını necə yandırıb. Yanmağa başladı və mərmilər ölümcül güclə partladı. Taliban gurlayır və sevinir.
  Amma göydən gələn qızlar mücahidlərlə sikişir. Albina və Alvinanın səmada necə göründüyünü görə bilərsiniz.
  Hər iki qız sadəcə heyrətamiz sarışınlardır. Və heyrətamiz dərəcədə gözəl. Və təbii ki, ayaqyalın və yalnız nazik qısa tumanda.
  Bunlar ən yüksək, deyək ki, nizamın qadınlarıdır. Onların bacardıqlarını isə təkrar etmək hər kəsə nəsib olmur.
  Və döyüşçülər, həqiqətən, öldürməyə başlasalar, siz onları dayandıra bilməyəcəksiniz.
  Albina təyyarədən böyük dağıdıcı gücə malik bir raket atdı. O, Taliban ordusunun bunkerini darmadağın etdi, sonra oxudu:
  - Mən dünyanın ən güclüsüyəm,
  Hətta ayaqyalın, çılpaq məmə...
  Talibanı tualetdə islataq,
  Biz zəif olmağı bacarmırıq!
  Alvina çılpaq barmaqlarının köməyi ilə ölüm hədiyyələri göndərməyə davam edir. Və mücahidləri öldürün, onu götürüb oxudu:
  - Şirin qızlarımız var,
  Sadəcə deyirlər ki, gözəllik...
  Komsomolçuların səsi cingildəyir,
  Fırtınalı bahar gəlir!
  Və hər iki qız onu götürüb ciyərlərinin üstündə oxuyacaq:
  İcazə verin, Himalayalara gedim
  Məni yaxşılığa buraxın
  Yoxsa fəryad edərəm, yoxsa hürərəm,
  Yoxsa kimisə yeyəcəm!
  Və qız yalnız qışqırmağa başlayacaq. Və bunun çox gözəl və cazibədar olduğunu düşünür. Siz qışqırdığınız zaman - Kukareku - bu, həqiqətən də ürküdücüdür.
  Qızlar isə bu vaxt əllərinə alıb ağır silahlardan atəş açmağa başladılar ki, bu da təəssürat yaradır. Və çox dəqiq vururlar.
  Qız Viola dişlərini qıcayaraq və düşmənlərinə dəqiq atəş açaraq oxumağa başladı:
  - Mən dünyanın ən güclü qızıyam,
  Mən kişiləri öpməyi sevirəm...
  Əsgərlər gözəl veriliş bilmir,
  Qızın bir az rəqs etməyi unutduğu yer!
  Və döyüşçü güləcək. Bəli, gözəllər dushmanları necə boğmağı bilirlər.
  Düzünü desəm, keçəl adamın buynuzlarını və xüsusiyyətlərini qırmağa qadirdirlər.
  Odur ki, belə gözəlliklərə qarşı çıxmağa çalışın.
  Nikoletta Talibandan da danışır. Çox mübariz və aqressiv qızdır. Güləndə isə dəli qadının gülüşü kimi görünür.
  Nikoletta dişlərini çılpaqlayıb gurlayır:
  Biz, vay, qulduruq,
  Quldurlar, quldurlar!
  Bang, bang və sən öldün,
  Ölü, ölü!
  Nikoletta güldü və cik-cik dedi:
  - Kosmos quldurlarına şöhrət!
  Başqa yerlərdə qızlar da qəzəblənirdilər. Daha sonra Taliban mövqelərinə raketlər düşüb. Aurora, düymələri basmaq üçün istifadə edilən döşlərinin qırmızı məmə uclarından istifadə edərək buraxdı.
  Və raketlər uçdu. Mücahidlər isə gurlayırlar.
  Budur, daha bir komsomolçu işgəncəyə məruz qalır. Tərəddüd etmədən onun çılpaq ayaq barmaqlarının arasına benzinlə bulaşmış pambıq soxuldu. Və çox uzatmadan götürüb yandırdılar.
  Pambıq yun yanıb. Qız isə onu götürüb qışqıracaq. Sonra onu götürdülər və sinəsinə, qırmızı məmə ucuna qırmızı-isti çubuq vurdular. Və qız sözün əsl mənasında ağrıdan partladı.
  Taliban isə gülür. Təbii ki, onlar da ayaq barmaqlarını qırmağı sevirlər. Mücahidlərdən biri hətta qızın çılpaq yuvarlaq dabanını götürüb istidən ağ dəmirlə yandırdı. Və işlədi. Qız vəhşi dəhşət içində qışqırmağa başlayacaq.
  Alice bunu snayper dürbündən gördü. daha yaxından baxdım. Mən onu götürdüm və qurdum və bu, dəli kimi idi. Qatil güllə isə cəlladın düz qarnına dəyəcəkdi. Və vəhşi ağrıdan qışqırdı və qıvrılmağa başladı. Və qız onu götürüb oxudu:
  Yaxşılıq mələkləri,
  Dünyada iki ağ qanad
  Hardasa bir ölkə var
  Svarogun özü idola çevrildiyi yer!
  Anjelika da atəş açdı və çox dəqiqliklə işgəncə verəni skrotumda vurdu. O da yaxşı məqsədli vuruşdan qışqıracaq. Cəlladlar bunu belə əldə etdilər.
  Və qızlar oxudular:
  Ey pis cəlladlar,
  Qəddar cəza gözləyir...
  Çoxlu şamımız var
  Böyük insanlar hücum edir!
  Və qızlar qəzəbli və dəqiq atəş açmağa başladılar. Və Talibanı darmadağın edin. Şeytan belə qızlara müqavimət göstərə bilməz.
  Alisa düşmənə atəş açarkən zümzümə edir:
  Sizin taleyiniz tarazlıqdadır,
  Düşmənlər cəsarətlə doludur...
  Amma Allaha şükür dostlar var
  Amma şükür Allaha, dostlar var!
  Və Allaha şükür, dostların qılıncları var!
  Talibana atəş açmağa və onları öldürməyə davam edən Angelica, tweet etdi:
  - Dostunuz qanayanda,
  Sona qədər tapdalandı...
  Mənə dost demə
  Nə qorxaq, nə də yalançı!
  Sonra qız çılpaq ayaq barmaqları ilə ölümcül güclə qumbaranı götürüb atdı. Və o, Talibanı parça-parça etdi. Mücahidlərin kəsilmiş başları yuvarlandı.
  Anjelika onu götürdü və oxudu:
  Gecə-gündüz davamlı olaraq bombalayırlar,
  Nə yazığı, nə utancını...
  Çünki kimsə qəribə davranır
  Bütün ölkə ölür!
  Talibana atəş açıb onları yumruqlayan Alisa onu götürdü və toz tüpürərək qeyd etdi:
  - Bu Rusiyada belə gözəl məqam var,
  Təxmin etmək asan olmayan şey, kimin zarafat, kimin prezident olmasıdır!
  Qırmızı saçlı döyüşçü güldü və qeyd etdi:
  - Bu belə olur - casusun prezident olması çox axmaqlıqdır!
  Və hər iki qız Taliban üzərinə yenidən atəş axınları yağdırdılar. Və bunu son dərəcə dəqiq etdilər. Və onların güllələri mücahidlərə dəydi.
  Və başqa yerdə başqa qızlar dalaşırdılar. Həm də, əlbəttə ki, ayaqyalın və demək olar ki, çılpaq.
  Məsələn, Alenka qırmızı döş məmə ucundan istifadə edərək bazuka atəşi etdi. O, Taliban döyüşçüsü və onun bir neçə tərəfdaşını deşib.
  Bundan sonra o, tweet atdı:
  - İndi yenidən paraddayıq,
  Quldurla eyni yolda deyilik
  Ayaqyalın qızlar briqadasıyıq,
  Ladanın işığı qarşıda bizimlədir!
  Döyüşçü isə çılpaq dabanı ilə məhv olmaq hədiyyəsini atacaq. Və mücahidlərin bir kütləsini parçalayacaq.
  Buradakı qadınlar sərindirlər. Olqa Talibana da atəş açır. Bunlar irəliləyən mücahidlərdir. Onlar qalın zəncirlərlə hücum edirlər. Qızlar isə onları mərasimsiz biçirlər.
  Olqa çiyələk məmə ucundan istifadə edərək raket atdı. O, bir çox Talibanı nokaut etdi və oxudu:
  - Ruhumuzu, ürəyimizi verəcəyik,
  Biz müqəddəs Vətənimizik...
  Biz dayanacağıq və qalib gələcəyik -
  Və həyatımıza peşman olmayacağıq!
  Qız isə öldürücü qüvvənin çılpaq barmaqları ilə mücahidlərə məhvetmə hədiyyəsini atacaq.
  Və qızlar üçün nə qədər gözəldir. Talibanı necə döydülər.
  Veronika da döyüşür. Qız çəkiliş zamanı yaqut döş məmələrindən istifadə edir.
  Və düşmənlərin kütləsi nəticədə məhv edildi. Və döyüşçü ağciyərinin üstündə qışqırır:
  - Mən dünyanın ən güclüsüyəm,
  Talibanı boğa bilərəm...
  Tualetdə düşmənləri öldürün,
  Onları oyun kimi göstərəcəyik!
  Və Veronika, onu necə götürüb sikəcək...
  Döyüşçü Anna onunladır. Və mücahidləri məhv edir. Təbii ki, qız yalnız qısa tuman geyinir. Bu praktikdir. Pantolonlar çox nazikdir və əslində heç nəyi gizlətmirlər.
  Döyüşçü Anna düşmənlərini biçərək atəşə tutur. Saçları qırmızıdır və qızların özləri sadəcə kosmosun ən yüksək işığıdır.
  Anna isə çılpaq ayaq barmaqları ilə Talibanı yerindəcə məğlub edən ölüm hədiyyələri atır.
  Döyüşçülər ağciyərlərinin üstündə qışqırırlar:
  - Mücahidlər təlaş içindədirlər,
  Düşmən alayı irəli apardı...
  Qızlar daşıyırlar, qələbəni bilirlər,
  Taliban düşmənçiliklə qarşılanacaq!
  
  Donuz dərisini yeyəcəklər,
  Düşmən məğlub olacaq...
  Ayaqyalın qızlar döyüşür
  Gözəllərin yumruğu güclüdür!
  Döyüşçü isə döyüşdə sinəsinin qırmızı məmə ucundan istifadə edərək səni götürüb döyəcək.
  Və deyək ki, bu çox gözəldir!
  Gözəl qırmızı saçlı qız. Və kişiləri sevir.
  Beləliklə, Anna onu götürdü və ciyərlərinin üstündə uğuldadı:
  - Kəndi yerlə-yeksan etmək əmri verildi,
  Qrad salvoları dağları məhv edir...
  Keçəl başlı fürer Əfqanıstana zərbə vurdu,
  Gəlin cəhənnəmlə danışmağı dayandıraq!
  Və qız güləcək və güləcək. Onun gülüşü isə zəng çalmağa bənzəyir.
  Qızlar həyəcanla doludur. Malvina da mübarizə aparır. Əlbəttə ki, qız qırmızı məmə istifadə etməkdən çəkinmir. Və eyni zamanda gözəllik də oxuyur
  Və bu baş verdi -
  Əsgərin istəmədiyi şey!
  Pis qəbilə yuvarlandı,
  Çoxlu cəhənnəm, qaranlıq qüvvələr!
  
  Qara şeytanlar həyasızdır,
  Bu bataqlıqdan qaçın!
  Burada əllərində xəncərlər var -
  Mahnılar ulayır - bülbül deyil!
  
  Pulemyot piyadaları əzdi -
  Qırılan minaatanlardan tüstü!
  Dərhal bir şirkət qoydular,
  zirehin zirehləri kömək etmədi!
  
  Paketin ölmək arzusu yoxdur,
  Cəhənnəm, inanın, kurort deyil!
  Mərmilər bunkerləri məhv edir,
  Onların baş mələyi onları yuxarıdan vurur!
  
  Cinlər bir anda çuxurlarına çırpılır,
  Biz onları napalm və kükürdlə yandırırıq!
  Dağlar belə əriyir,
  Ətrafdakı hər şeyi məhv edirik!
  
  Ancaq sadəcə düşünməyin
  Düşmən su kimidir!
  Nəhəng, böyümənin zirvəsi,
  Kainatın Kralı, Şeytan!
  
  Budur onun od nəfəsi,
  Keruv bir anda yanır!
  Allahın bayrağı düşdü,
  Amma biz inanırıq, qalib gələcəyik!
  
  Təpəyə bir az qalxdıq
  Və gəlin vəftiz olunaq!
  Yolda hönkürdü,
  Müdrik Allahın oğulları!
  
  İndi hücuma qaçırıq,
  Qışqır, ildırım çaxır!
  Söyüş nə qədər eşidirsən,
  Ancaq kabinlərlə cəhənnəmə, məhv!
  . FƏSİL Љ 16.
  Qızlar meditasiyalarını davam etdirdilər. Onsuz da maraqlı fikirlər yoxdur, düzünü desəm, fikirlər buxarlanıb. Və onların heç vaxt belə mürəkkəb və səmimi desək, inanılmaz sürüşkən işi olmayıb.
  Və burada, həqiqətən, əfsanəvi dörd, yenilməz mutant qızın böyük istismarlarını xatırlamaq olar.
  Hələ mutant olmayan, lakin artıq sərt və güclü qız olan kapitan Yelizavetanın komandanlığı altında qadın snayper batalyonu Volodarski küçəsindəki xarabalıqlarda müdafiə mövqeyi tutdu. Əllərində pulemyot və ov tüfəngi olan, qumbara dəstələri ilə bağlanmış qızlar xarabalıqların arxasında gizlənirdilər.
  Elizabetin özü isə çılpaq bədəninin üstündə xallı tunika və qısa şalvar geyinib. Güclü ombalı, nazik beli və qısa saç düzümü olan gözəl və əyri qız. Üz çox ifadəlidir, kişi çənəsi və geniş mavi gözləri var. Qəhvəyi saçlar tozdan boz oldu, yüksək sinə, sərt görünüş. Kapitan Elizabet iki ildən artıqdır ki, döyüşür və gənc olmasına baxmayaraq, çox şey görmüşdür. Qızın ayaqları sıyrıq və göyərmələrlə örtülmüşdür. Qızın ayaqyalın hərəkət etməsi kobud və yöndəmsiz çəkmələrdən daha asandır.
  Çılpaq daban torpağın ən kiçik titrəyişini hiss edir, minanın yaxınlığından xəbərdar edir və ana torpaq özü dözüm əlavə edir. Qızın ayaqları, bir tərəfdən, kobudlaşıb, isti metaldan və ya iti xarabalıq dağıntılarından qorxmur, digər tərəfdən, tankların hərəkətinin gurultusu ilə xəbərdarlıq edərək, həssaslığını və elastikliyini itirməmişdir. .
  Şirin Elizabeth əlində partlayış paketi olan qumbara tutur. Küçələri pulemyotlarla çiləyən nəhəng Alman Aslan tankına doğru sürünməlisən.
  Yekaterina onun yanında sürünür. Həm də ayaqyalın, çünki batalyondakı bütün qızlar komandirlərini təqlid edərək çəkmələrdən imtina etdilər. Qız dördayaq üstə süründükcə onun tozlu altlığı çıxır. Ketrinin sarı saçları kirli və uzundur... Bir az qıvrımdır. Qızın özü arıq, arıq və qısaboyludur. Onu hətta dar çiyinli və zahirən iri başı olan qızla da səhv salmaq olar.
  Ancaq Ketrin artıq çox şey yaşadı. O, həmçinin faşist əsirliyində olmağı, amansız işgəncələrdən və minalardan sağ çıxmağı bacardı, oradan hansısa anlaşılmaz möcüzə ilə qaçmağı bacardı. Amma onun uşaq, mülayim sifətinə baxanda heç vaxt deməzdin ki, onu dabanlarına rezin çubuqlarla döyüblər, bədənindən elektrik cərəyanı keçiriblər.
  Ketrin güllə atır... Üçüncü Reyxin əsgəri, bu halda ərəb, ağzı ilə qum və dağıntıları təpikləyərək yıxılır.
  Elizaveta bir dəstə qumbaranı zibil yığınının altına sürüşdürür. İndi burada doxsan tonluq "Şir" sürünəcək, onu da partlatacaqlar. Qızın mavi gözləri sifətində sapfir kimi parıldayır, qaralmış və tozdan qaralmışdır.
  Təcrübə göstərir ki, yaxşı qorunan tank indi mövqeyini dəyişəcək. "Lion" 100 mm yan zirehlərə malikdir və hətta bucaq altındadır. Otuz dördün ona nüfuz edə bilməməsi yalnız ağır Keveşkidir. Ancaq tırtıllar məqsəddir. Əsas odur ki, avtomobili hərəkətlilikdən məhrum etsin...
  Efrosinya pulemyotdan atəş açır... Milliyyəti naməlum əsgər yıxılır. Şərq yarımkürəsinin əksər hissəsini mənəvi cəhətdən olsa belə fəth edən almanlar ari qanını əziz tutur və ərəblərin, afrikalıların, hindlilərin, müxtəlif asiyalıların və avropalıların müstəmləkə qoşunlarını döyüşə atırlar. Beşikdən bolşevik Rusiyasına nifrət etməyi öyrədən polyakların sayı da artıb. Burada Ukrayna millətçiləri, Don kazakları, çeçenlər və bütün Qafqaz Kaqanlığı vuruşur. Hitler bütöv bir beynəlmiləl yetişdirdi.
  Çoxlu düşmənlər var...
  Efrosinya pulemyot atəşindən məharətlə yayınır. Güllə az qala tozdan qaralmış qızın yumru dabanını yarılacaqdı. Gözəl kapitan hətta iri çaplı hədiyyənin nə qədər yaxından uçmasından qıdıq hiss etdi. Qız özünü aşdı və pıçıldadı:
  "Bizi bir güllə belə dayandıra bilməz!"
  Efrosinya cavab atəşi açır... Başqa bir qız, Anjelika, cüzi qidalanmalarına baxmayaraq, çox qırmızı saçlı, orta boydan yuxarı və əzələlidir. O, həm də dəbdəbəli ombası, dar beli, qadına yaraşmayan enli çiyinləri və hündür döşləri olan çox yaraşıqlı bir qızdır.
  Yelena yalnız qısa tumanında döyüşür, tunik parça-parça olub toz-torpaq olub, Volqadan yeni formalar gətirilmir. Allah nəsib eləsin ki, taqətdən düşmüş sovet qoşunlarına daha çox sursat, bir az da yemək çatdıraq.
  Beləliklə, Euphrosyne demək olar ki, çılpaqdır, ayaqları, xüsusən də dizləri cızılıb. Qəlpə sağ ayağımın altına dəydi, ağrıyır və yerimək çətindir.
  Qırmızı saçlı, tozlu Anjelika gözəl, lakin eyni zamanda sərt üzünü bükür. Qız atəş açaraq deyir:
  - Rəbb başımızın üstündədir, Moskva və Stalin!
  Və o, geri çəkilməyə çətinliklə vaxt taparaq hücum edən nasistləri kəsir.
  Dağıntılar və dar küçələr qorxulu alman tanklarının dönməsini çətinləşdirir. İki yüz tona yaxın siçan heç keçə bilmir.
  Euphrosyne'nin gözlədiyi kimi, "Aslan" bir az sürdü və zibil yığınına düşdü. Partlayış olub. Tırtıl partladı və bir cüt zədələnmiş rulon uçdu.
  Yaralı tank dayandı və lüləsindən mərmi uçdu...
  Uzaqda hardasa guruldadı, xarabalığa çevrildi. Sarışın Svetlana ilan kimi fısıldadı:
  - Bu mənim hesablamamdır! Hesab açdıq.
  Qız kapitan yenidən sürünməyə məcbur olur. Almanlar və onların peykləri dağıntılardakı texniki üstünlüklərindən istifadə edə bilmirlər. İnadkar Hitlerin günahı ucbatından Üçüncü Reyxin qoşunları kifayət qədər böyük və möhkəm möhkəmləndirilmiş bir şəhərdə mövqe döyüşlərində bataqlığa düşdü.
  Yekaterina qumbara atır. Vurulan almanları və ya ərəbləri təxribat etməyə məcbur etmək. Hitlerin döyüşçülərindən birinin əli qoparılıb, üzərində kompaslı ingilis saatı asılıb.
  Yekaterina təbəssümlə deyir:
  - Nə, kompas sizə cəhənnəmə gedən yolu göstərir?
  Gözəl bir qız isə tozlu dabanından yapışmış keramika parçasını silkələyir.
  Yelena da möhkəm, dolu döşlərinin tozunu silkələyir. Məmələr kirdən və qaşıntıdan demək olar ki, qara rəngdədir. Özünüzü yumağa çalışın. Yenə alman pulemyotları atəş açanda özünüzü basdırmalısınız. Və qarınlarınızın üstündə sürünün.
  Qızlardan ibarət batalyon atəşə tutulsa da, öz mövqeyini saxlayır. Və ağır mərmilər partlayır, göydən bombalar yağır... Amma sovet qəhrəmanlarının cəsarətini heç nə qıra bilməz.
  İndi Euphrosyne Pantherin süründüyünü görür. Yaxşı, bu tank artıq o qədər də qorxulu deyil.
  Yan tərəfə vura bilərsiniz. Qız asqıraraq zərif ağzına düşən tozu tüpürdü. O, əlində partlayış paketi olan qumbara götürdü. Görünmədən sürünmək lazımdır. Amma ətrafda çox tüstü var.
  Yelena çılpaq ayaq barmaqlarını və dirsəklərini çəmənliyə söykəyib yuxarı qalxmağa başladı. O, siçanı təqib edən pişiyə bənzəyirdi. Qız Wehrmacht'ın SSRİ-nin geniş ərazilərini xaincəsinə işğal etdiyi qırx bir ilin o dəhşətli yayından müharibəni xatırladı. Qız, demək olar ki, qız qorxdu? Əvvəlcə bəli, amma sonra öyrəşirsən. Və siz artıq mərmilərin davamlı partlayışlarını adi bir səs-küy kimi qəbul edirsiniz.
  İndi isə çox yaxında partladı. Qız qarnına şillə vurur. Yuxarıdan fraqmentlər vəhşi arı sürüsü kimi uçur. Elena çatlamış dodaqları ilə pıçıldayır:
  - Ədalət adına, ya Rəbb.
  Qız sürünməsini sürətləndirir və sonra qaçaraq, partlayıcı paketi olan qumbara atır. Hədiyyə bir qövsdə uçur. Partlayış olur və Panteranın daha nazik yan zirehləri öz yerini verir. Alman tankı yanmağa başlayır və döyüş dəsti partlayır.
  Euphrosyne təbəssümlə pıçıldayır:
  - Təşəkkür edirəm, ey Uca İsa. Mən tək sənə güvənirəm. Mən tək sənə dua edirəm.
  Panter məhv edilir. Cırılmış uzun gövdə dağıntılar altında basdırılır. Yan zirehdən ayrılan ön zireh çömçəyə bənzəyir.
  Gözləri tozdan və tandan qəhvəyi sifətində qarğıdalı çiçəkləri kimi parıldayan Euphrosyne deyir:
  - Düşmənin nə qədər palıd ağacları varsa, müdafiəmiz bir o qədər güclüdür!
  Elena qara qısa tumanı və çılpaq, tozlu, güclü bədəni ilə çox seksualdır. Qız çox ağıllıdır. O, çılpaq barmaqları ilə şüşə qırıqları ata bilir.
  İndi o, toz qatı ilə örtülmüş zərif ayağı ilə iti bir şey atdı. Və birbaşa faşistin boğazına getdi. Gözəl Yelena dedi:
  - Mən isə cinsi simvolam, həm də ölümün simvolu.
  Qız daha sonra yenidən sürünərək atəş açıb. Euphrosyne də atəş açdı.
  Gözəl kapitan Elizabeth, faşistləri kəsərək, tweet etdi:
  - Həyat bir zəncirdir, kiçik şeylər isə onun halqasıdır.
  Ketrin atəş etdi, Fritsin başını kəsdi və əlavə etdi:
  - Linkə önəm verməmək mümkün deyil.
  Yenə dəqiq atəş açan Efrosinya hıçqırdı:
  - Amma xırda şeylərə qapanmaq olmaz...
  Yekaterina, sanki atəş açaraq əlavə etdi:
  - Əks halda zəncir sizi bürüyəcək.
  Başqa bir qız, Olimpiada da çox gözəl, pioner Seryozhka ilə birlikdə tel üzərində mina hazırladı. İkisi onu itələdi... Bir məkrli booger pələng-2 tırtılının içinə süründü. Və bu uzun lüləli alman maşını necə partlayacaq.
  Sarışın oğlan Sergey qışqırdı:
  - Bizim Rusiya, sizin üçün bir paraşa!
  Və o, yıxılan damdan qara, yıxılmış dabanlarını çırparaq uzaqlaşmağa çətinliklə vaxt tapdı.
  Olimpias oğlanın boynunu sığalladı və dedi:
  - Sən çox ağıllısan.
  Pioner cəbhəyə yollandı və qadınlar batalyonuna qoşuldu. Oğlan hətta çox ixtiraçıdır. Məsələn, faşist hücum təyyarələrini vurmaq üçün təyyarələr düzəltdi. Focke-Wulfs və ya TA-152-lər qalxanda inanılmaz dərəcədə qulaqbatırıcı uğultu eşidilir.
  Almanlar Vaqner simfoniyasının müşayiəti ilə vuruşurlar. Belə bir əzəmətli melodiya.
  Olimpiada qıcıqla deyir:
  - Hələ də bizi qorxutmağa çalışırlar.
  Pioner oğlan pafosla oxudu:
  - Rus döyüşçüsü ölümdən qorxmur,
  Ulduzlu səma altında ölüm bizi aparmayacaq!
  O, müqəddəs Rus üçün çox mübarizə aparacaq,
  Güclü pulemyotu doldurdum!
  Olympias, geniş ombası və çiyinləri olan uzun boylu, əzələli bir qız, tipik bir kəndli qadını. Döyüşlərdə paltar cır-cındır, möhkəm ayaqları çılpaq, saçları iki hörük hörülüb çox tozlu idi.
  Seryozhkanın cəmi on bir yaşı var, qidalanmamaqdan arıq, yalnız şalvar geyinmiş cızıqlanmış və çirkli oğlandır. Uşağın təbii ağ saçları ağarıb, qabırğaları nazik, qaralmış və çirkli dərisindən görünür. Ayaqlarım dəhşətli dərəcədə qırılmışdı və yanıqlar, qançırlar və qabarcıqlarla örtülmüşdü. Düzdür, tale uşağı ağır xəsarətlərdən qorudu.
  Onunla müqayisədə Olimpiada böyük və kök görünür, baxmayaraq ki, qız heç kök deyil, sümüklərində güclü, öyrədilmiş ətdir. Üstəlik, aclıq onun iri və iri bədən quruluşuna heç təsir göstərmirdi.
  Qız ağır tank əleyhinə tüfəngdən atəş açır. Alman maşınlarına baş-başa daxil ola bilməzsiniz, ancaq relsləri vurmaq şansınız var.
  Və ağır "Aslan" şassidə ağır partlayıcı qəbul edərək, siqaret çəkən kimi tüstü üfürməyə başladı.
  Seryojka istehza ilə oxudu:
  - Qoxulu Fritz, düşünmədən, girişdə siqaret yandırdı! O, əlbəttə ki, böyük bəlaya düşdü!
  Olympias çılpaq, gözəl ayaqları ilə əzələli, qaralmış baldırlarını parıldadıb tap rəqsi etdi. Qız oxudu:
  - İkondan rus müqəddəslərinin üzləri parıldayır... Allah rəhmət eləsin, ən azı min Kraut öldürürsən! Əgər kimsə nasistlərdən çox öldürsə, heç kim, inan mənə, buna görə səni qınamaz!
  Bundan sonra o, tank əleyhinə tüfəngi yenidən doldurdu və yenidən atəş açıb. Alman daşıyıcısı yenidən tüstü buraxdı.
  Qızlardan ibarət batalyon Krautlara xeyli ziyan vurdu. Lakin onun özü itkilər verdi. Bir qız yarıya bölündü və toz-toz olmasına baxmayaraq, üzü çox soldu.
  Elizabeth hirslə yalın ayağını möhürlədi ki, sıçrayışlar uçdu və qışqırdı:
  - Düşmənlərimizlə belə cəsarətlə vuruşacağıq,
  Çünki döyüşçülər şiddətlə döyüşə bilər!
  Stalinqradın çox hissəsi artıq nasistlər tərəfindən ələ keçirilib, lakin şəhərdən qalanlar təslim olmaq və təslim olmaq istəmir.
  Efrosinya isə Pələngi yarmağa çalışır. Güclü Alman maşını yan tərəfdən qumbaraatanla vuruldu, lakin təslim olmadı. Topu atəşə tutmaq üçün dönür. Qız özünü torpağa və dağıntılara basdırmalıdır ki, buraxılan hədiyyə partlayış dalğası ilə əzilməsin.
  Euphrosyne sakitcə pıçıldayır:
  - Ana, ata, üzr istəyirəm!
  Ketrin pələngə qumbara atıb və o, alnında partlayıb. Qız hıçqırdı:
  - Yazda qışda işığın təlim olması haqqında... İstisnasız təkrar edirəm ki, Hitler vəbalı əclafdır!
  Yelena faşistlərin məqsədini pozaraq onlara od püskürərək mızıldandı:
  - Füreri indi tabutda gördüm! Və o yazıq adamın gözünə bir təpik vurdu!
  Qırmızı saçlı qız çılpaq barmaqları ilə əslində tanka qumbara atıb. Lüləyə dəydi... Ardınca partlayış oldu, Pələngin ağzı əyildi.
  Qorxaq alman onu götürüb geri çəkildi.
  Euphrosyne burun deşiklərindən sızladı:
  - Bizimkilər sizinkinə boyun əyməz!
  Ketrin bir güllə ilə Hitlerin muzdluluğunu kəsdi və oxudu:
  - Amma yaramaz zarafat etmir! Əllər, ayaqlar, rus kəndirlərini bükür! Dişlərini lap ürəyinə batır... Vətəni dibinə içir!
  Euphrosyne, gülərək hürür:
  - Fürer vəhşicəsinə qışqırır, özünü sıxır!
  Yekaterina atəşə tutdu və əlavə etdi:
  - Yaxşı, ölüm puf və gülümsəyir!
  İndi daha təhlükəli "Ştumrtiger" meydana çıxıb. Bütün binaları və bunkerləri məhv edir. Üstəlik, sovet qoşunlarının mövqelərinə də yaxınlaşmır. Maşın alman pulemyotçuları tərəfindən qorunur.
  Efrosinya görür ki, Kraut mövqelərinə yaxınlaşmaq mümkün deyil. Ancaq səmada Focke-Wulfs var. Bu maşınlardan biri Sovet mövqelərinə daha yaxından uçur. Qızlar ona atəş açır.
  Yelena qumbara atır və qəzəblə deyir:
  - Dərin ölümdə bağışlanma yoxdur!
  Bundan sonra qız pulemyotdan atəş açır. Tez geri dönür. Kiçik bir qülləsi və daha aşağı silueti olan nisbətən yeni Alman tankı "Panther"-2 sürətlə yaxınlaşır.
  Bir neçə qız alman maşınına qumbara atır. O, hədiyyələri aldıqdan sonra donub qalır və geri dönə bilmir.
  Elena fit çaldı və fısıldadı:
  - Bu, yeni bir bədbəxtlikdir. Onun çənələrini parçalayacağıq!
  Panther 2 hırıldadı və daha güclü silahını atəşə tutdu.
  Yanğın sütunu havanı parçaladı və atmosferi dərhal qızdırdı və elektrikləşdirdi.
  Mərmilər yarıçılpaq qızın yanından keçərkən Elena güldü. Həyasız qızılbaş ombasını silkələyib yazdı:
  - Və Nyuton düşmənlərini məğlub etdi, taxtdan boyunduruğu atdı! O, Nyuton qanununu Fritzlərə fərman etdi!
  Od dillərinin göyü yaladığı, bənövşəyi, narıncı və qırmızı qığılcımların çırtıldadığı görünəndə Stalinqrad tamamilə odlara büründü. Və hər qığılcım cəhənnəm qalasından qaçan bir kabus kimidir.
  Euphrosyne, bir Alman döyüşçüsü vuraraq, mavi gözlərini parıldadıb oxudu:
  - Niyə sızlayırsan, ey axmaq qarı? İnanın, bu, sadəcə, sizin üçün ağlayan bir dəlidir!
  Ketrin nasistlərə atəş açarkən qışqırdı:
  - Otun üstündə uzanıb krautların başına vurmaq necə də gözəldir! Führerə təpitmə verin və pulemyotdan güllələr vurun!
  Qız vəhşicəsinə güldü və qarnından kürəyinə yuvarlandı. Ayaqlarımla velosiped düzəltdim. Qumbara uçdu. Uçan Focke-Wulf, qarnının altından qəlpə alaraq sürətlə daha yüksəklərə uçdu. Görünür, iti kəsiklər onu yaralayıb. Faşist məxluq alovlandı və sınıq qanadlarının parçalarını itirməyə başladı.
  Fokunun hündürlüyünü necə itirdiyini görən Euphrosyne hıçqırdı:
  - Bu semafordur. Gəmidə balta asılıb.
  Alman təyyarəsi partladı, dağıntılar səmanın bütün uzaq künclərinə səpildi. Bəs faşist ace hara getdi? Son dönüşümü etdim. Pilot yox, cəllad çürüməyə getdi.
  Ketrin asqıraraq tozu dağıdıb dedi:
  - Olmaq və ya olmamaq? Bu sual deyil!
  Yelena yenə ayağı ilə bir şüşə parçası atdı ki, o, Fritsin gözünə dəydi və Fritsin başının arxasından çıxdı:
  - Mən tank armadasıyam! Və müalicə lazımdır!
  Almanlar və onların peykləri onların qabağına qumbara ataraq irəliləməyə çalışırdılar. Bu cür taktikalar qızlara qarşı işləmirdi. Beləliklə, Seryozhka katapultu yerləşdirdi və cavab olaraq düşmənə hücum etdi.
  Pioner oğlan ucaldı:
  - Santa Klaus Hitlerin çənələrini parçalayır!
  Faşistlərin izdihamını deşən katapult zərbəsi onların bir-birindən ayrılmasına və eyni zamanda havada çevrilməsinə səbəb oldu. Fritzlər yıxıldı və divarların dağıntılarına qarşı qırıldı.
  Müvazinətini itirən "Tiger-2" tankı "Lion"la toqquşub. Eh, Leva, sənin nəhəng adın haradadır?
  Euphrosyne gülümsədi və cavab verdi:
  - Yaxşı, Seryozhka əladır!
  Oğlan aqressiv hürdü:
  - Pioner həmişə hazırdır!
  Qız cavab olaraq yalın ayağını silkələdi.
  Qız kapitan yenə mismar vurmağa başladı. Olimpiada Seryozhkanın dar ayağını qıdıqladı, bu nə qədər çətindir! Təəccüblü deyil ki, oğlan odların arasından qaçmaqdan qorxmur.
  Ketrin bir mahnıda dedi:
  - Gənclik yaxşıdır - qocalıq pisdir!
  Yelena, bu şən qırmızı saçlı, razılaşdı:
  - Qocalıqdan pis heç nə yoxdur. Bu, əslində, mümkün olan ən iyrənc vəziyyətdir!
  Və qız flip jump etdi. Bir anlıq o, yaşlı qadınları təsəvvür etdi. Yox, yaşlı qadını qızla müqayisə etmək olmaz. İncə bədənlərdə nə gözəllik var.
  Elena onu götürdü və oxudu:
  - İldən-ilə karvan kimi axır,
  Yaşlı qadın məhlulda xına çəkir...
  Bəs mənim qamətli fiqurum?
  Gəncliyimin necə itdiyini başa düşmürəm!
  Efrosinya gözlərini qırpdı, almanı qasıq nahiyəsinə vuraraq yerə yıxdı və dedi:
  - Yox! Yenə də müharibədə belə bir cazibə var - əbədi gənc qalmaq! Həmişə sərxoş!
  Olimpiada katapulta yeni bir yük qoydu. Bu yaxşı havan kimi bir şeydir. Qız hıçqırdı:
  - Keçmə, amma keç!
  Seryojka arıq, lakin çevik ayağını tərpətdi və hürdü:
  - Fritsam üz!
  Qumbara isə partlayış paketi ilə birlikdə tam sürətlə nasist mövqelərinə doğru uçdu.
  Bəli, Stalinqrad onlara verilməyib. Hücum iyunun sonundan üç aydır davam edir, lakin şəhər ələ keçirilməyib. Nasistlər cəbhənin digər sahələrində uğur qazandılar, amma bunda yox.
  Euphrosyne tapançadan atəş açıb hönkürdü:
  - Hər şey mümkün deyil, amma olur. Kainatı çox mürəkkəbləşdirməyə ehtiyac yoxdur.
  Və motosikletin benzin çəninə dəyib. Maşın partladı, odlu burulğanlar dumanlı mənzərəni işıqlandırdı. Və alman alovlu bir pəncə ilə parçalandı.
  Qız kapitan qışqırdı:
  - Mən pisliyi öldürməyi sevirəm! Və bu ən yüksək yaxşılıqdır!
  Ketrin almanları atəşlə vurdu və fısıldadı:
  - Gəl kirpi oynayaq!
  Elena daha dəqiq atəş açdı. Hisslə örtülmüş dağıntıların üstündə bir neçə qaradərili qalmışdı:
  - Düşməni öldürün! - qız pıçıldadı.
  Ketrin oynaq oxudu:
  - Hitleri dodaq boyası ilə, Mainsteini saç lakı ilə boyadıqdan sonra cinlər sizi əsarətə sürükləyəcək, sadiq itiniz sizi dişləyəcək!
  Euphrosyne, atəş, fısıldadı:
  - Axşam gəl, Adolf özünü asacaq... Axmaqdan əl çək! Axşam gəl, faşistləri möhkəm döymək üçün girfal kimi uç!
  Ketrin qəzəblə fırtınalının başından dəbilqəni yıxaraq dedi:
  - Biz bacarırıq! Və edəcəyik!
  Lenin batalyonunun qızları xarici ordunun irəliləməsini dayandırdılar. Fritz irəliləyərək məkanı sanki cəsədlərlə doldurdu. Ümidlərin bağlandığı Lion tankı da kömək etmədi. Budur, 150 mm-lik topla avtomobilin modifikasiyası.
  Yelena çılpaq məmə ucuna ilişmiş daşı yıxır. Qızın belə gözəl və dolğun döşləri var. Qız ayağı ilə qumbara atır. Ayaq qoldan daha güclüdür və atış daha da irəliləyir.
  "Aslan" trasda boşluq aldı və dayandı. Güclü ağzından vuruldu. Gürültü və çökmə.
  Elena tüpürərək deyir:
  - Rus döyüşçüsü ağrıdan inilməz!
  Və yenə qız vurur. Və o, bunu son dərəcə dəqiq edir. Qüllədən çölə çıxan faşist geri yıxılır.
  Qırmızı saçlı, demək olar ki, çılpaq bir qız deyir:
  - Düşmən rusları sındırmağı bacardığına inanması əbəs yerə! İgid olan döyüşdə hücuma keçəcək, düşmənlərimizi şiddətlə məğlub edəcəyik!
  Və Elena çox heykəltəraşlıq etdiyi qarın əzələlərini yuvarlayır.
  Oh, qızlar necə də gözəldir! Həqiqətən heç birinin ölməsini istəmirəm.
  Stalenida qaçdı... Tüklü ağ saçlı çox gözəl qız. O, birtəhər onları bir növ iksirlə ləkələməyi bacarır ki, çirklənməsin.
  Qız çox gözəldir, Venera fiquru ilə, yalnız daha tonlanmış və heykəltəraşdır. O, yalnız büstqalter və qısa tuman geyinir. Qalan hər şey artıq parçalanıb. Ancaq ayaqlar necə də zərifdir! Bu qız deyil, kamillik möhürü, gözəllik tacıdır.
  O, dələ kimi xüsusi bir şəkildə hərəkət edir. Və çılpaq ayaqları sadəcə titrəyir və dabanlar təəccüblü şəkildə təmiz qalır. Stalenida güllə atır və faşistin sinəsində xora yaranır.
  Qız deyir:
  - Vətənə sədaqət ən uca sözdür!
  Elena gülərək dedi:
  - Büstqalterini çıxar və mənim kimi qısa tumanında qal!
  Stalenida başını mənfi tərzdə buladı:
  - Bu uyğun deyil!
  Elena ombasını silkələdi, dəqiq atəş etdi və oxudu:
  - Nə isə, komsomolçu qeyri-adiləşib! Belə sinə çılpaq gəzmək çox nalayiqdir!
  Stalenida güldü və dedi:
  - Niyə bizim gözəlliyimizə baxaraq krautları sevindirək!
  Anjelika qətiyyətlə cavab verdi:
  - Gözəlliyimiz ölümcüldür!
  Polad qız güldü və TA-200-ə atəş açdı. Nasistlərin maşını yanıb. Və gözəl sarışın dilləndi:
  - Pisliyə ölüm!
  Elena güldü:
  - Və həyat yaxşıdır!
  Almanın yıxıldığını görən Stalenida hönkürdü:
  - Bu, ən yüksək dəyərdir! Faşistlər, qalib gəldiyinizi düşünməyin!
  Elena oxuyacaq:
  - Qələbə gözləyir! Qələbə gözləyir... Buxovları qırmaq istəyənlər! Qələbə gözləyir! Qələbə gözləyir! Biz nasistləri məğlub edə biləcəyik!
  Gözəl qız, çılpaq döşləri titrəyir. Yanğınlarla güclənən istidə çılpaq gövdə ilə yaxşıdır.
  Euphrosyne indi daha qətiyyətli görünürdü. O, pulemyotla Fritzelərə atəş açıb hürdü:
  - Səni axtalayacağam!
  Və həqiqətən də nasistlər ölümcül hədiyyələr və tabutlar aldılar! Qız isə çılpaq barmaqlarını göstərərək onlara öz fiqurunu göstərdi. Və o, quldur bülbül kimi fit çaldı. Üstəlik, alt ekstremitələrin barmaqları vasitəsilə.
  Qız kapitan çox ağıllıdır. Və parıldayan. Və heç də qəddar deyil. O da bəzən öldürülən ataları üçün ağlayacaq uşaqları olan düşmən əsgərlərinə yazığı gəlir.
  Euphrosyne isə bu cür fikirləri özündən uzaqlaşdırır, onu ağlamağa vadar edir. Amma almanlara qarət edib öldürmək üçün gələn ruslar deyildi. Xeyr, bunlar almanlardır və dünyanın hər yerindən bütöv bir aqressiv əcnəbi dəstəsi Rusiya məkanlarına girdi.
  Efrosinya özünü keçərək rus mövqelərinə yaxınlaşmağa göz yummağa çalışan Fritzə atəş açıb. Bir güllə ilə devrilmiş gözü və beyni çölə sızdı.
  Qız kapitan gülümsədi və hazırcavab dedi:
  - Düz göz-göz, baş-baş!
  Efrosinya dəqiq atəş açıb və motosikleti yan araba ilə vurub. Maşın cırılmağa başladı, pulemyot bir neçə dəfə havaya qalxaraq çevrildi. Sonra onun ağzı dağıntıları deşdi.
  Qız çılpaq, tozlu ayağını dağıntılara sürtdü. Və yenidən nişan aldı. Onun şən, gənc sifəti məmnunluqla gülümsədi. Qız oxudu:
  "Yox" dedik faşistlərə, xalqımız rus ətirli çörəyinin "brod!" adlandırılmasına dözməyəcək.
  Ketrin Focke-Wulf-u alovlandıran çox dəqiq bir vuruş etdi və cik-cik etdi:
  Bir alçaq üçün, əlbəttə ki, seçim aydındır,
  O, Rusiyaya dollara xəyanət etməyə hazırdır...
  Ancaq rus adamı çox gözəldir -
  Vətənim üçün canımı verməyə hazıram!
  Qız salto etdi və nasistlərə peçenye göstərdi və fırlandı və güllələr gözəlliyə dəymədi.
  Ketrin göründü, bu gözəllik, demək olar ki, çılpaq və şeytan kimi, bir anda hər iki ayağı ilə qumbara atdı. Və yoxladı:
  - Məndə olan... İti tərəfdəki Fritzlərə!
  Olimpiada Elenanı düzəltdi:
  - Kəskin tərəfə yox, yan tərəfə iti!
  Qız kıkırdadı və qarpız sinəsini silkələdi və partlayış paketi olan qumbaradan istifadə edərək qumbara atdı. "Pələng" çəlləyə dəydi və bu əyri sənət əsəri qaçdı.
  Bundan sonra Hitlerin məxluqu geri çəkildi. O, atəşə tutulmuş tısbağa kimi sürünməyə başladı.
  Euphrosyne şən gözlərini qırparaq oxudu:
  - Və Pələng geri çəkilir və almanlar gizlənir!
  Qızlardan ibarət batalyon hava hücumları və ağır silahlar altında manevr edirdi. Sonra raket qurğuları vurdu, sındı, qaynar qayalar səmaya qalxdı. Və daşlar alovlandı. Xoşbəxtlikdən qızların heç biri ölmədi, amma kişilər o biri dünyaya getdilər. Və ruhlar uçur - bəziləri cənnətə, digərləri isə cəhənnəmə! Harada çəngəlli şeytanlar artıq İsaya inanmayanları gözləyirlər.
  Döyüşçülərin ən seksualı olan Yelena qəzəblənir: nasistlər Sturmtiger ilə Sovet qoşunlarının mövqelərinə atəş açıb qırmızı döyüşçüləri öldürə bilərlərmi?
  Qız isə çılpaq ayaqları ilə qumbara tutdu və şəlalələrlə fırlandı. Və getdikcə daha tez fırlandı. Və sonra bütün gücü ilə ölüm hədiyyəsini Sturmpələngin geniş çəlləyinə atdı. Gözəlin çılpaq, qaralmış ayaqları parıldadı və qumbara geniş lülənin içinə düşdü. Və güclü avtomobil əvvəlcə boğulub, sonra partlayıb. "Sturmpələng"in kənarlarında dayanan iki "Kral Pələngi" yuxarıya atılaraq müxtəlif istiqamətlərə səpələnib. Roliklər onlardan qopdu və kraliçanın qırıq boyunbağı kimi uçaraq yıxıldılar.
  Partlayış dalğası Yelenanı ayağa qaldırdı, qız isə başıaşağı uçdu. Və o, çevrildi, yelləndi və atıldı. Ancaq gözəllik hələ də yerə enmişdi, çılpaq dabanlarına iti dağıntılar və çınqıllar qazılmışdır. Qızın ağrıları var idi və hətta onun ayaqlarının arasından iti bir ucu deşildi.
  Ancaq Yelena ayağa qalxıb qışqırmağa güc tapdı:
  - Siz faşistlər kül olacaqsınız!
  Efrosinya və digər qızlar partlayış dalğası ilə yerə yıxıldı, hətta bir az da əzildilər. Ancaq gözəl döyüşçülərdən heç biri ölmədi. Qızlar qasırğa və məqsədyönlü atəşlə qarşılaşdılar. SSRİ-ni mühasirəyə alan nasistlərin və digər təcavüzkar həşəratların yatırılması.
  Ketrin böyük həvəslə oxudu:
  - Və Rəbbin şeypuru bizi döyüşə üfürəndə biz komsomolla dost olacağıq! Və Yehovanın iradəsi ilə mən səmavi çağırışda olacağam!
  Yelena qanlı, qırıq dabanlarının tozunu silkələyərək oxudu:
  - Lenin, partiya, komsomol! Füreri dəlixanaya göndəririk!
  Qızlar qulaqbatırıcı şəkildə gülməyə başladılar və Seryozhka həyəcan və qıcıqla dedi:
  - Və mənim katapultım Yelenanın bu çılpaq və güclü, aşılanmış ayaqları qədər dəqiq deyil!
  Olimpias qol əzələlərini əyərək dedi:
  - Yaxşıdır! Daha sərin bir şey tapacaqsınız!
  . FƏSİL Љ 17.
  Qızlar həqiqətən də bu iş haqqında yeni bir şey öyrənmək və ən azı kiçik bir ipucu əldə etmək istəyirdilər. Amma indiyə qədər palçıqda olan balıqlar kimi çırpınır, sallanır və heç bir konkret hədəfə yapışa bilmirdilər.
  Bu şərtlərdə, çox maraqlı və özünəməxsus şəkildə unikal istismarlarınızı xatırlamaq daha yaxşıdır.
  Elizaveta və komandası, sərgüzəştlərinin tarixində belə idi, Voronejdəki Fritsin irəliləməsini dəf etdi.
  Almanlar qarın altında tanklarını hərəkət etdirərək cinahlardan keçməyə çalışdılar.
  Döyüşçülər həmişə olduğu kimi bikinidə və ayaqyalın, soyuqda döyüşürdülər. Onlar qar uçqunu içində basdıraraq oradan atəş açıb, yalın ayaqları ilə qumbara və partlayıcı paketlər atıblar.
  Çox gözəl, seksual və mükəmməl tonlu qızlar. Qaralmış, ayaqyalın.
  Elizabet krautları kəsdi və xırıltı ilə dedi:
  - Biz qızlar özümüzlə çox fəxr edirik!
  Ketrin də fit çalıb hönkürdü:
  - Biz yalnız ilk cərgələrdə olmağa çalışırıq!
  Yelena, bu qırmızı şeytan, oxudu:
  - Biz sadəcə prima və balerinalarıq!
  Bundan sonra o, yalın ayağı ilə qumbara atıb.
  Euphrosyne onu götürdü və atəş etdi. Limon atdı:
  - Gəlin sırf döyüşək! Bizdə təlxək ağlı yoxdur!
  Qızlar əla iş gördülər. Çox cazibədar ayaqları ilə qumbara atıb atdılar. Bəs Fürer...
  Elizabet sinəsini açıb qumbaraya qırmızı məmə verdi. Üzərindən uçdu və faşistlərin sırasına düşdü. O qışqırdı:
  - Böyük qiyamət qopsun!
  Catherine tweet etdi:
  - Və Böyük Tanrı Svarog gələcək!
  Və eyni şəkildə çılpaq barmaqları ilə qumbara atır.
  Elena güldü və qeyd etdi:
  - Hələ maraqlıdır. Xristianlarda pasifist İsa var. Bizim böyük silah ustası Svarog var! Siz fərqi görə bilərsiniz!
  Həm də çılpaq dabanı ilə bir partlayış paketi atacaq.
  Sonra Euphrosyne düşməni yalın ayağı ilə qumbara ilə vuracaq. Və dişlərini açaraq oxuyacaq:
  - Bizim Tanrımız Müharibə Tanrısıdır! Pasifizm deyil!
  Bundan sonra qızlar bir-birinə qartopu atıblar. Elizabeth gülümsədi və dedi:
  - Yaxşı ki, Vladimir yəhudiliyi qəbul etməyəcək qədər ağıllı idi. Bununla belə, məncə, özümüzü inkişaf etdirsək daha yaxşı olar. Yaxşı, başqalarının inancları bizə niyə lazımdır?
  Qız yalın ayağı ilə qumbaranı götürüb atdı. Və faşistləri dağıtdı.
  Catherine, atəş, əlavə etdi:
  - Yox, əslində, imanı pasifist edin. Ancaq öz Iriyinizi tapa bilərsiniz.
  Həm də çılpaq ayaq barmaqları ilə, o, ölüm hədiyyəsini işə salır və bir neçə onlarla faşisti darmadağın edir.
  Burada Yelena da nasistlərə hücum etdi. Və yenə yalın ayaqları ilə partlayıcı paketlərə təslim oldu.
  Faşistləri səpələdi və qışqırdı:
  - Yeni bir şəkildə köhnə nağıl!
  Və dilini göstərdi!
  Efrosinya bir sıra atəş etdi. O, Fritzeləri biçdi və cızıltı ilə dedi:
  - Və gələcək üçün böyük dəyişikliklər!
  Və onu çılpaq dabanı ilə işə saldı, fürerlərin kürəyini qırdı.
  Elizabet onu götürdü və ümidsiz bir ifadə ilə qışqırdı:
  - Mən ən gözəl qızam! Hamını bir anda süpürəcəyəm!
  Çılpaq ayaq barmaqları isə ölüm və xaos atır.
  Yekaterina da vurdu. Bir dəstə faşisti məhv etdi.
  Və o qışqırdı:
  - Şərəf və Vətən naminə!
  Bundan sonra yenə yalın ayağı bir şeyə başlayacaq.
  Burada Elena onu götürüb isti sikəcək. Faşistləri darmadağın edəcək. Onları parçalara ayıracaq.
  Sonra onu götürüb oxuyacaq:
  - Vətənin şərəfinə, şərəfinə!
  Euphrosyne həmçinin ölüm və küfür hədiyyəsini təqdim edəcək:
  - Və biz birlikdə olacağıq!
  Və çılpaq ayaqları, necə məhv edəcəklər.
  Elizabet də sadəcə gedib mismar verəcək... Krautları biçəcək.
  Sonra onu götürüb növbə verəcək.
  O, ağzını gülümsəyərək oxudu:
  - Mən adi qız deyiləm! Qızıl saçlar!
  Elizabeth, əlbəttə ki, tək bir qızdır. O, hər şeyi edə bilər və hər şeyə hazırdır. Siz sadəcə onun necə çəkildiyinə heyran olacaqsınız. Və əkinçi kimi düşmənləri biçər.
  Və qışqırır:
  - Sevgi ölümə aparır!
  Yekaterina da vurur. O, yalın ayağı ilə qumbaraya toxunur və fısıldayır:
  - Parlaq akkord!
  Və əlavə edir:
  - Bütün faşistlər getdi!
  Yelena da düşmənə atəş açır. Krautları məhv edir. Nasistləri biçir və qışqırır:
  - Bir az daha və biz hamımız güclənəcəyik!
  Və gözəlin yalın ayaqları ölüm gətirən şeyi yenidən atır.
  Euphrosyne də nasistlərə atəş açır. Və yalın ayaqlarının barmaqlarından istifadə edərək qumbara atır. Və tvitlər:
  - Problemləri bilmirdik, amma bir qonşu gəldi!
  Və o da gülür.
  Qızlar çox heyrətamizdir. Və büsty olanlar. Döşləri çəkildikdə isə bunu sevirlər.
  Bunlar gözəlliklərdir. Bu sevginin və poeziyanın ən yüksək akrobatikasıdır! Qoy gözəl qızlar bayram olsun. Bəli, onlarla çox yaxşı olsun.
  Elizabet faşistləri qurğuşun axını ilə vurdu və qışqırdı:
  - Daha doğrusu biz, inanın, yox!
  Və yalın ayağı ilə yenə ölümcül bir şey atacaq!
  Budur, Ekaterina, bir yumruq kimi gəlir. O, faşistləri məhv edəcək. Və qışqırır:
  - Bizim üçün hökumət yoxdur!
  Yelena da çılpaq ayaq barmaqları ilə təpikləyir, çoxlu krautları yıxır və cırlayır:
  - Və növbəti əsr bizim olacaq!
  Bundan sonra dişləri güzgü kimi parıldayacaq!
  Efrosinya da yalın ayağı ilə qumbara alıb atdı. Faşistləri vurdular. Və təvazökarlıqla dedi:
  - Əbədi qələbə! Svarog bizimlədir!
  Elizabet çılpaq ayaq barmaqlarının arasından bir şüşə parçası keçirdi. O, Krautların boğazını kəsdi və cızıltı ilə dedi:
  - Və İsa bizimlə olacaq!
  Bundan sonra o əlavə etdi:
  - Rus Ağ Tanrısı kimi!
  Yekaterina da qumbaranı verdi və qışqırdı:
  - Böyük Rusiyaya şöhrət!
  Və çılpaq dabanı ilə paketi bir partlayışla atacaq.
  Yelena çiyələk formalı məmə ucunu silkələdi. O, faşistlərə bir sıra atəş etdi.
  Sonra o, çılpaq ayağı ilə Fritzə ölüm atdı və qışqırdı:
  - Bəli, problemimiz olmasın!
  Və dilini göstərdi.
  Efrosinya da bir xətt çəkdi. Faşistləri parçaladı... Sonra yalın ayağının atdığı qumbara uçdu.
  Sarışın qız qışqırır:
  - Ailənin gücü bizimlə olsun!
  Və dörd qızın hamısı qışqırdı:
  - Qüdrətli, hər şeyə qadir, hər şeyi bilən, Əbədi və Əbədi Ailəyə həmd olsun!
  Yaxşı, bunlar sadəcə çiçəklərdir. Mutant qızların daha sərin missiyaları var idi.
  Paralel kainatdakı digər gözəlliklər isə möcüzələr yaradır.
  Döyüşçülər yenidən xüsusi bir vəzifə ilə üzləşirlər. Siz sehrli plazma sehrbazının qalasına nüfuz etməlisiniz. Və burada yalnız zədələyici əşyalar atmaqla onu yalın ayaqlarınızla götürə bilməzsiniz. Fərqli bir şey tələb olunur.
  Elizabet dolu döşlərini silkələdi. Dörd döyüşçünün hamısı çox əzələli, əyri bədənli, yalnız bir nazik bikini geyinmişdi. Və onların yalın ayaqları ölümcül şeyləri cırıb atmağa yaxşı uyğunlaşmışdı.
  Gözəl və solmayan dörd.
  Qalanın ətrafında çoxsaylı döyüş robotları var. Polad mastodonların bəziləri zirehli və silahla dolu adamlara bənzəyirdi. Digər hissəsi əqrəblərə bənzəyir, atma qurğuları sancmalarından itilənir. Digərləri isə çirkin, polad quşlara bənzəyir. Piramidaya bənzəyən tanklar da var.
  Beləliklə, qızların çoxlu düşmənləri var. Ancaq qızlar qorxu hiss etmirlər. Yenə də bu, nano-hobbitlərin başqa bir oyunudur - əbədi uşaqlıq dövrünə düşmüş sivilizasiya.
  Bounty Prince heç bir təkmilləşdirmədən qızların qarşısına çıxdı. Tac taxan adi bir oğlan, yenidən fotoşəkillərlə bəzədilmiş köynək, şort və ayaqyalın. Demək olar ki, normal uşaq, yalnız əzələli, çox gözəl, on bir və ya on iki yaşında görünür. Amma əslində ikinci milyon ilini çoxdan keçib. Üstəlik, bu kainatdakı illər insan illərindən daha uzundur. Beləliklə, bu əbədi oğlanın nə qədər yaşadığını təsəvvür etmək çətindir.
  İndi şirin oğlan qızlarla birlikdə gülərək deyir:
  - Yaxşı? Bəlkə birlikdə sıçrayış edə bilərik?
  Elizabet qətiyyətlə onun çılpaq ayağına vurdu və oxudu:
  - Avadon qasırğaları üstümüzdədir!
  Ketrin çılpaq, elastik altlığı ilə qartopunu götürdü, ayağa qalxdı və şiddətli bir inamla oxudu:
  - Arxada hiperplazma axınları!
  Alovlu, alovlu saçlı odlu Yelena da çılpaq dabanı ilə qar uçqunu qaldırdı və çıqqıldadı:
  - Yoldaş Stalin, sizin ən gözəl Kobanız..
  Euphrosyne tez çılpaq barmaqları ilə qar topunu yuvarladı və qışqırdı:
  - O, quduz qoşunun öhdəsindən gələ biləcək!
  Qızlar Bountiyə baxdılar... Yaxşı, tipik uşaq. Ümumiyyətlə, elflər dünyasında onlar bir növ yetkin kişilərə vərdiş etməmişlər. Cazibədar insanların bütün nümayəndələri bığsız və saqqalsız, yaraşıqlı qız üzlü yeniyetmələrə bənzəyir. Elflər, eyni zamanda, əzələli, görkəmli, böyük mükəmməlliyə sahib və çox mehribandırlar. Bir qadını necə yandıracağını bilirlər və onlar sadəcə ideal sevgililərdir. Həmişə gözəl qoxuya malikdirlər, dəriləri mükəmməl təmizdir, bərabər qaralmış və saçlar yalnız başda böyüyür. Elf, təbii ki, yaraşıqlıdır, amma... Qızlar bundan darıxır və onlar gül və qadın ətri deyil, güclü tər iyi gələn saqqallı kişi istəyirlər.
  Elizabeth Bountydən soruşdu:
  - Daha sanballı imic götürə bilərsiniz. Niyə inkişaf etməmiş oğlan kimi görünürsən?
  Şahzadə parlaq təbəssümlə cavab verdi:
  - Mən necə hiss edirəmsə, elə də görünürəm! Mən kvadrat nanohobbitəm və uşaqlığım sonsuzdur!
  Ketrin mirvari dişlərini açıb çılpaq barmaqları ilə qartopu atır, gülərək dedi:
  - Yaxşı, sən sadəcə Peter Pansan!
  Bounty təbəssümlə cavab verdi:
  - Yox! Peter Pan nanohobbit deyildi. Sadəcə olaraq, bizim uşaqlar əylənərkən uşağa əbədi uşaqlıq və uçmaq bacarığı verdilər.
  Alovlu Yelena fit çaldı və təəccüblə dedi:
  - Deməli, Piter Pan doğrudanmı mövcuddur?
  Şahzadənin özü çevik ayaqlarının çılpaq barmaqları ilə qartopunu çox məharətlə yuvarladı və onu Yelenanın üstünə atdı və hazırcavabca cıvıldadı:
  - Ay uşaqlıq, uşaqlıq, hara tələsirsən! Oh, uşaqlıq, uşaqlıq, hara uçursan!
  Qız da çılpaq barmaqları ilə qartopunu yuvarlayıb oğlana buraxdı. Və hönkürdü:
  - Faşist qumbarası alın! Xatırlamaq üçün bir serenada oxuyun!
  Bounty bütün qartopu kaskadını doldurmaqla cavab verdi. Onlar Yelenanı vurub, qızı ayağından yıxıb, büstqalterini cırıblar. Qızılbaş qartopu dolunun altında fırlanaraq qışqırdı:
  - Yaxşı, sən əclafsan!
  Və o, sözün əsl mənasında özünü qar yağışına basdırdı. O, sürünərək dəhlizi qazdı.
  Bounty təbəssümlə dedi:
  - Piter Pan nənəsinin ölümündən çox üzüldü - bu xoşagəlməz kəşf: insanlar, belə çıxır ki, ölürlər. Və oğlan ölməz olmaq üçün tanrılara dua etdi. Yaxşı, bizim oynaq Efriala ona ölməzlik və uçmaq qabiliyyəti verdi, uşağı isə həmişəlik oğlan qoydu... - Şahzadə dolğun dodaqlarını yaladı və sözünə davam etdi. - Ancaq onu dayandıran da bu oldu!
  Bu melodik oynaq qız Yekaterina onu götürdü və eyni zamanda çılpaq barmaqları ilə qarda bir ornament çəkərək oxudu:
  - Günlərin, illərin sönməsi qorxulu deyil... Bütün dünyada təkdir! Belə olmaq da, olmamaq da yaxşıdır. - Qız yaqut məmələri ilə parıldayan rəqs edərkən sinəsini açıb davam etdi. - Belə olmaq yaxşıdır, ya yox! Kiminsə cavab verməsi ehtimalı azdır.
  Lütfən Şahzadə bombardmanı dayandırdı və dişlərini göstərərək hönkürdü:
  - Yaxşı, bəsdir! İndi mən şəxsən səni hücuma aparacağam.
  Beş: döyüşçü qızlar və bir oğlan düzülüb. Və düşmənlərə tərəf hərəkət etdilər.
  Bounty ilk atəş açdı, çılpaq barmaqları ilə qaralı, oğlan kimi ayaqlarına iynələr göndərdi və uğultu ilə:
  - Fırtınaya gedirik! Çox gözəl olacaq!
  Elizabeth çılpaq dabanı ilə təslim oldu, ölümlə nəticələnən ittihamların bir hissəsini atdı və qışqırdı:
  - Biz səni darmadağın edəcəyik! Sən Malyuta olacaqsan!
  Və robotlar çox rəngli toplara çevrildi. Metal çatlayırdı.
  Ketrin qiymətli dişlərini göstərərək cik-ciklədi. O, çılpaq dabanı ilə bir neçə iridescent top vurdu və oxudu:
  - Qızların bəzən xəyal etdiyi şeylər...
  Və toplar robotları əridilmiş hissələrə cüzi şəkildə parçaladı.
  Yelena da yalın ayaqları ilə odlu iynələr vurdu. O qədər mastodonları əzmişəm. İttiham alanlar parçalanaraq kül oldular.
  Elena həvəslə oxudu:
  - Gecələr ulduzlar çaxnaşır! Avtomatik maşın olacaq!
  Sonra Euphrosyne çılpaq barmaqları ilə ölüm və tam məhv hədiyyələrini atdı. Qız həvəslə dedi:
  - Və tabutda kibor olacaq! Gəlin məbədinizə balta göndərək!
  Robotlardan ərimiş toz düşdü...
  Döyüşçülər birləşdilər.
  Bounty Prince geri qalmırdı. Oğlan əylənə bildiyinə çox sevindi.
  Elizabeth də mastodondan bir ittiham aldı və döşlərini açıb. İldırım onun qırmızı məmə ucundan uçaraq robotları vurdu. Onu götürüb parça-parça etdilər.
  Qız həvəslə hıçqırdı:
  - Ağ leylək uçur!
  Və ondan sonra Yekaterina çılpaq döşlərini işə saldı. Qırmızı məmə ucundan baloncuklar uçdu və çılpaq, seksual ayaqları odlu xəncəri çıxardı. Belə qəşəng qız. Robotlar isə qılıncın sarsıdıcı zərbəsindən boulinq sancaqları kimi uçurlar.
  Döyüşçü həvəslə qışqırdı:
  - Və düşmən sürüsü yerə uçdu! Polad və atəşin təzyiqi altında!
  Bundan sonra gözəllik yenidən çılpaq döşlərindən məhv şəlaləsini buraxdı.
  Alovlu Elena da onu götürdü və robotları çılpaq döşlər kaskadı ilə vurdu. Onlar ayrılıb havaya uçdular. Döyüşçü hıçqırdı:
  - Mən çılpaq sinəmlə sıx kəndiri qoparıram!
  Euphrosyne hərbi əməliyyatlar aparmaq üçün də çiyələk məmələrindən istifadə edirdi. O, həqiqətən isti qızdır. Həm də yalın ayaqlarından çox səmərəli istifadə edirdi. Hamını doğramağa və qırmızı kobralara bənzər külə və odlu tüstüyə çevirməyə başladı.
  Bundan sonra döyüşçü qışqırdı:
  - Üsyan ölüm deməkdir, ölüm isə üsyandır!
  Və dörd gözəl də istədikləri qədər gülürlər. Onlar həqiqətən dedikləridir - super!
  Bounty, bu əbədi oğlan tweet etdi:
  - Yanğın kimi benzin çəlləklərini qaldırın!
  Və necə güləcək və ağ dişlərini açacaq.
  Elizabet, aqressiv gülümsəyərək və yüksəkdə uçan bir döyüşçünün təzyiqini nümayiş etdirərək, onu götürdü və fısıldadı:
  - Oktyabrda Lenin bizimlədir!
  Və yaqut məməsindən çox ağır bir ildırım uçdu. O, maşınları vurdu, onları cırmağa və çevirməyə başladı. İldırımın sinəsindən atdığı piramidal çən kimi robota çırpılaraq parça-parça oldu.
  Yekaterina da aqressiv şəkildə qırmızı məmə ucundan rəngarəng qabarcıqları atdı və ehtirasla fısıldadı. Və onun döşləri dalğalar şəklində yayıldı:
  - Mən başında güllə olan qızam!
  Və sonra, o, yalın ayağı ilə məhv hədiyyəsini işə saldıqda.
  Yelena da çılpaq döşləri ilə məni vurdu. O, artan aqressivlik və eyni zamanda xeyirxahlıq hissi ilə belə bir qızdır. Və o, hər yerə alov toplarını necə səpələyir.
  Sonra da qaralmış, yalın ayaqları ilə təslim olacaq. Nə möcüzə, nə möcüzə!
  Dəniz şiddətlə şişəcək!
  Və Elena oxuyacaq:
  - Mən yüksək səviyyəli qızam!
  Euphrosyne həmçinin son dərəcə çılpaq döşlərindən parlaq parıldayan ildırım buraxdı. Və çılpaq dabanlarınız necə alovlanacaq. Ən parlaq burulğanlar necə fırlanacaq.
  Və onun çılpaq barmaqlarından ölüm axınları necə dağılacaq. Və qışqırır:
  - Kirpi bişiriləcək!
  Elizabeth çox gözəl bir cücədir. Və onun döşləri, yaxşı, sözün əsl mənasında hər hansı bir müqəddəsi aldatacaqdı. Və çox rəngli şimşəklər qırmızı nipellərdən uçaraq robotları vurur.
  Çılpaq ayaqlar isə məhv etdiklərini çölə atıb, ləngimədən külə çevrilir.
  Elizabet sevinclə pırıldayır:
  - Mən sizin hamınızı vidalayacağam! Və tezliklə səni parçalara ayıracağam!
  Ketrin də cıvıldadı, dişlərini göstərdi və xaşxaş kimi qırmızı olan məmə uclarından məhv və viran mərmiləri atdı. Hər şeyi süpürüb əritdilər. Və çılpaq barmaqlardan necə qırmızı-isti məhv ipləri çıxdı... Bu, ümumiyyətlə, ən sərin axındır.
  Catherine tweet etdi:
  - Çəmənlikdə çəyirtkə yanırdı!
  Alovlu Yelena da yalın ayaqları ilə təslim oldu. Bu, qəzəbli, qəzəbli ölüm şəlaləsini verdi. Sonra o, çiyələk məmə uclarından lazer kimi işıq sütunları göndərdi. İrəliləyən robotlardan bəzilərini hiperplazmik toz halına saldı və fısıldadı:
  - Yaşıl idi!
  Və sonra Euphrosyne çılpaq dabanları və çılpaq ayaq barmaqları ilə parlaq şüalar göndərərək alovlandı. Və sonra, sanki məmə uclarından dağıdıcı və metal əritmə yükləri havada süzülür.
  Euphrosyne tweet etdi:
  - Və hamını tabuta endirdi!
  Bundan sonra dörd döyüşçü də şiddətli və çox aqressiv şəkildə gülməyə başladılar. Və onlardan belə parlaq ölüm şüaları ayrılır.
  Elizabet iri qarlı dişlərini göstərərək mahnı oxudu. Onun çılpaq dabanlarından həqiqi, çarpıcı ilanlar və şimşəklər uçurdu. O, sadəcə hiperdir.
  - Ən yüksək ölçü ximeraya bənzəyir...
  Bundan sonra qız onu götürdü və güldü. Və qırmızı nipples ölümcül axıdılması daha çox gəldi. Sehrli plazma süpürgəsi ilə hər şeyi sözün əsl mənasında süpürüb apardılar.
  Hiperplazmatik güllələrin düşdüyü çılpaq döşləri ilə qışqıraraq oynayan Yekaterina onu götürüb fısıldadı:
  - Akrobatika - ekipajı xərçəngə saldıq!
  O, yalın ayaqları ilə təslim olduqdan sonra, çılpaq döşündən məhv olur. Və yenə də robotlar kibernetik cəhənnəmin çoxölçülü qapılarının asimmetriyasına düşürlər. Və hər şey fışqırır... Və qar qaynayır, qaynar su ilə qabarır və buxar yuxarıya doğru qaçır.
  Və sonra onu götürüb sürətləndirəcək Elena var. O da yalın dabanları ilə məhv etdiyini çölə atacaq. Və sonra çılpaq döşləri ilə hədiyyələr göndərəcək.
  Və verəcəkdir:
  - Şərtlərin dəyişdirilməsi məbləği dəyişmir!
  Bounty Prince kabusda ulduzlar kimi parıldayan dişlərini göstərərək və eyni zamanda uşaq təbəssümü ilə güldü və hazırcavabca dedi:
  - Sən mənim ləzzətimsən!
  Elizabeth yenidən yalın ayaqları ilə məhvin bir hissəsini başlatdı. Çılpaq məmə ilə dağıdıcı yük əlavə edildi. Həm hazırcavab, həm də öz parlaq şəkildə qeyd etdi:
  - Biz pis baltalı klounlarıq!
  Və hər şey robotlardan paslı və eyni zamanda alovlu qırıntılar kimi düşdü.
  Orijinal Ketrin, ölüm və dağıntı axınlarının axdığı ayaqyalın döyüşçü. Ona görə də onu götürüb fısıldadı, qırmızı məmələrindən ildırım çaxdı. Və hər ildırım hədəfini vurdu, onu yastıladı, həkk etdi və üzərinə sürtdü.
  Ketrin onu götürdü və parıldayan gülümsəyərək, məmə uclarının parıldayan yaqutlarının çıxan və məhv olan sinəsini silkələyib dedi:
  - Təpənin arxasında baltalar böyüyür, qamçılamaq üçün şiddətli başlar!
  Qız isə iti və çəhrayı dilini göstərdi. Və robotlardan qalan tək şey qırmızı-isti çiplər idi.
  Alovlu Yelena da axmaq deyil. O, götürdü və qışqırdı, qırmızı məmələrini silkələdi və hamını süpürüb düzəltməklə hədələdi:
  - Amma əcnəbi biz qızlardan buckshot alacaq!
  Döyüşçü isə məmə uclarından belə bir enerjili məğlubiyyət burulğanını və alovlu ölümün palitrasını göndərdi. Qızın məmələri o qədər parlaqdır və onlardan çıxan şey o qədər ölümcüldür ki, hər kəsin belə bir şeyə necə müqavimət göstərə biləcəyini düşünürsən.
  Və sonra qızcığaz, yalın ayaqları ilə təslim olacaq bir qız var. Və elə dağıdıcılıq ki, sözün əsl mənasında burnunu çevirir. Robotlardan isə parçalanmış təbəqələr var.
  Bəs Elizabeth? O, əslində super qızdır! Əslində, tamamilə qeyri-real görünənlər də daxil olmaqla, hər şey ona tabedir. Beləliklə, qızların yalın ayaqlarından Katyuşa axıntısı alan robotlar siqaret çəkməyə və çatlamağa başlayır. Və onlar princeps plazma axınına girəcəklər.
  Elizabet qırmızı dodaqları ilə ağzını açaraq oxuyacaq:
  - Və ulduzların hündürlüyündə saç qurutma maşınına hürürəm!
  Və sonra qız onu götürəcək və qırmızı məmələri ilə sizi robot şəkildə vuracaq. Və metalı qurudulmuş borulara yuvarlayan bir şey buraxacaq. Və bu qız sözün əsl mənasında bir parça tortdur.
  Elizabeth yenidən tətil edir, çiyələk məmələri ilə hədiyyələr göndərir, robotları məhv edir. Və qızın yalın ayaqları tikanlı məhvi çıxarır. Və qız qışqırır:
  - Bəxtin, vallah, sənə vaxtı yoxdur!
  Elizabeth cazibədar, əzələli ayaqlarına çılpaq dabanlarını verdi. Sonra o, sinəsindən maddələrin məhv edilməsi və üyüdülməsi hədiyyələrini silkələdi. Və o, bir sıra robotları yandırdı.
  Sonra mahnı oxudu:
  - Bu dünyada olarkən...
  Elena da çılpaq barmaqları ilə məhv axını buraxdı. Sonra o, yaqut məmələrindən çox rəngli həzm və məhv baloncuklarını buraxdı. Onları yandırdı və buxarlandı...
  Sonra mahnı oxudu:
  - Bu dünyada olarkən...
  Burada Ketrin mədəni profilini ayaqyalın göndərdi, bu da mexaniki mastodonları tabuta sürükləyir. Daha doğrusu, qarla örtülmüş qəbirlərə.
  İldırımla verdi. Sonra çiyələk məmələrindən, parıldayan toplar kimi. Örsdəki çəkic kimi.
  Və o qışqırdı:
  - Bu dünyada ikən Qaskon var!
  Və döyüşçü onun virtual, lakin çox real dişlərini göstərdi.
  Elizabet hazırcavabcasına qeyd etdi və çılpaq barmaqları ilə sildiyini mənasız toz halına saldı.
  - Qorxaq sözü Rusiyada tanınmır!
  Döyüşçü isə özündən, daha doğrusu, çılpaq sinəsindən ildırım atacaq. Və ruhun hər lifi ilə parıldayacaq. Və o, belə sərin və kaskadlı bir qadına çevrilir.
  Yekaterina da ayaqyalın robot biçənə təslim olub. Çoxlarını məhv etdi, bəzilərini yıxdı. Və çılpaq sinəsinə şiddətli ölüm sütunlarını necə göndərir - heyran olacaqsınız!
  Və sonra oxuyacaq:
  - Səhv edirsənsə, gülləni bilmirəm!
  Elena da çılpaq barmaqlarını işə saldı, məhv etdi, robotları parçaladı. Bundan sonra o, qışqırdı, eyni zamanda qırmızı məmə uclarından sehrli plazma partladı:
  - Biz ruslar dünyanın ən gözəl dadına sahibik...
  Euphrosyne zərif barmaqlarını yalın ayaqlarına bükdü, sonra sinəsindən heyrətamiz bir dişlədi və sonra fısıldadı:
  - Şöhrətdən başqa heç nəyi sevmirik!
  Elizabeth güldü. Onu götürdü və çılpaq dabanlarından alovlu lavanın qaynar axını endirdi. Robotların bütün hissələrini çıxardım. Və hazırcavab, dişlərini göstərərək cıvıldadı:
  - Əlin güclüdür!
  Və çılpaq sinədən yenidən tam məğlubiyyət gətirən bir şey göndərəcək və robot texnikasının azalması ilə Anschluss.
  Ketrin də çox güclü və gözəl çılpaq ayaqlarından atəş açaraq mahnı oxuyurdu. Və ölümün gətirdiyini zəmanətlə göndərmək. Eyni zamanda, tweeting:
  - Düzgün xəttdir...
  Çılpaq döşlərdən yenidən şüalar göndərildi, hər şeyi külə və ən yüksək şəlaləyə yandırdı.
  Yarıçılpaq Yelena da kənarda dayanmır. O, kəsilmiş yalın ayaqları ilə məhv hədiyyələri göndərir. Robotları silir. Sonra sinəsindən metal ordusunu qovuran magoplasma güllələri atır və qız oxuyur:
  - Rus zərif üslubu!
  Möhtəşəm Ketrin bu aqressiv ablombunu qoruyur. Birincisi, çiyələk döşlərindən tam olaraq nəyi məhv edir. Və sonra, yalın ayaqlardan hədiyyələr vermək. Bu da robotlar üçün ölümcüldür. Qar kimi ağ dişlərini açıb cingildəyir:
  - Mən də elə cəsarətli idim!
  Elizabet də düşmənə yalın ayaqlarından sehrli plazma ifritəsini süpürgə ilə süpürəcək bir şey göndərdi. Döşlər sıx bir lezyon verdi. Və bir dəstə robotu əzdi. Bu paslı külü götürdüm...
  Sonra mahnı oxudu:
  - Moskva qızı tanıdı...
  Ketrin çılpaq ayaqlarından düşmənə dağıdıcı bir şey göndərdi. Sonra o, al-qırmızı məmələrinə təslim oldu və gurultulu və qulaqbatırıcı şəkildə fısıldadı:
  - Çox güclü!
  Bədənini yelləyərək, böyük ölüm zəmanəti ilə bir şey göndərən və sinəsinin qırmızı məmələri ilə yanan Yelena qışqırdı:
  - Finlandiya, İspaniya və ya güclü Honduras...
  Ketrin çılpaq, qız kimi dabanlarından çıxan yanan maqoplazmanın qoruyucusu ilə düşməni vurdu. O, çiyələk məmə uclarından şimşək buraxdı və qulaq asaraq gülərək oxudu:
  - Damarlarında da od var...
  Elizabet çılpaq dabanından dama taxtası şəklində bir neçə zərbə vurdu və gülümsədi:
  - Allah eləsin ki, bu mahnı da sənin haqqındadır...
  Və yanan məmələrdən qızlar göy qurşağının və şimşəklərin bütün rəngləri ilə parıldayaraq uçdular. Robotlar sadəcə olaraq dağıntılara çevrildilər.
  Alovlu bir şəkildə gülümsəyən Elena dişlərini göstərərək çıxdı. Amma o, qızdır, gəlin etiraf edək ki, yaxşı qızdır. Və yalın ayaqları ilə o, mexaniki rəqibləri məhv edərək top ildırımını işə salacaq.
  Çılpaq sinədən axıdılması necə çıxır. Bəli, hamını yandırıb kor edəcək! Və səni sümüyə qədər yandıracaq.
  Döyüşçü oxudu:
  - İnanc olan yerdə dava var....
  Yelena mahnını dəstəkləyərək dedi:
  - İki söz və bir əlcək!
  Bundan sonra o, ayaqyalın belə bir şeyi necə edə bilər? Hətta Makar danaları orada sürmədi. Və yaqut məmələrindən od topları uçaraq tam bir partlayış keçirəcək.
  Ketrin, sinəsindən çıxan şimşəkləri şiddətlə vurur, hamını atəşə tutur və robotları metal çuxuruna əridir. Və ayaqyalın və tamamilə işləyən möcüzələrlə dedi:
  - Məhəbbət hələ canlı olduğu halda!
  Və qızlar bir ağızdan gülməyə başladılar. Və dişlərini açmağa başladılar, onlardan günəş şüaları saçdılar.
  Elizabet, çılpaq barmaqları ilə növbəti məhv hədiyyələrini göndərərək, çox qəribə düşmənləri məhv edərək, onu götürdü və fısıldadı:
  - Efes daha tez-tez, ovucunuzda qızdırın!
  Və sinəsindən canlı və cansız hər şeyi əzən bütöv bir köpük axını göndərdi.
  Qızıl saçlı Ketrin yenidən ölüm hədiyyəsini yalın ayaqları ilə atdı. Ehtiyat hissələri üçün terminatorları səpələdim. Sonra məmələrdən ildırım çaxacaq və hətta qırmızı rəngdə parıldayacaqdı.
  Və o deyir:
  - Çılpaq qıza toxunma!
  Beləliklə, Elena da çılpaq döşləri ilə məhv olmaq hədiyyəsini işə saldı. Və çılpaq ayaqları ilə qız, onu götürən kimi çox rəngli baloncuklar göndərəcək. Onlar dabanlarınızdan uçacaq, çevriləcək və atom bombaları kimi ildırım vuracaqlar.
  Qırmızı saçlı qız oxudu:
  - Sadəcə müdafiəsizlərə toxunma!
  Və sonra Ketrin vaxtında gəldi. Və necə qışqırmağa və qışqırmağa başlayır. Onun səsindən metal, ərimiş qəlpələr uçur. Qızlar isə çılpaq ayaqlarını göndərir və onların içində məhv közləri var.
  Qız onu götürdü və qırmızı məmələri ilə yıxıla bilən bir şey göndərdi və döyüş maşını ilə bademciklərə baxdı.
  Və o qışqırdı:
  - Düşməni öldürün!
  Elizabet onu götürdü və yüksək səslə güldü. Onun səsi dünyanın ən parlaq günəşinin şüalarında bahar buzlaqlarının səsinə bənzəyir. Və sonra onu götürdü və çılpaq ayağı ilə parlaq ölüm şəlalələri ilə bütöv bir bomba göndərdi. Və sonra qırmızı məmədən elə bir şimşək çaxdı ki, hətta qar da alovlu robotların parıltısının əkslərində boyandı.
  Qız onu götürdü və yüksək səslə qışqırdı:
  - Oh, quyruq tərəzidir! Mən gözəl donuzam!
  Qızıl gözəlliyində odlu döyüşçü Yelena dişlərini qaldıraraq onu götürdü və fısıldadı:
  - Boo Boo Boo!
  Qız yalın ayaqları ilə bir məhv hədiyyə göndərdi, bu da robotların bütün partiyasını öldürdü. Və sonra, qışqırır və qırmızı məmələri ilə cəhənnəm alovlarının əksini göndərir.
  Bundan sonra fısıldayır:
  - Mən kələm başı kimiyəm!
  Böyük hərflə yazılmış döyüşçü Yelena çaşqınlıqla gözlərini qırparaq və ən incə təbəssümünü göndərərək dedi:
  - Gəlin Pinokkio oynayaq!
  Qırmızı saçlı şeytan isə aşılanmış, çılpaq ayaqları ilə əsl heyrətləndirici silahı götürüb düşmənə göndərəcək. Və qırmızı məmələrdən odlu şimşək çaxacaq.
  Sonra Yekaterina başını içəri saldı. O, yalın ayaqlarını yellədi və əlamətdar ölüm baloncukları verdi. Sonra çiyələk məmələrindən odlu maye axınları axır. Və düşmən alov içində partlayır. Çoxölçülü çaplı bir şamla yanacaq.
  Ketrin onu götürdü və dedi:
  - Mən qələm qutusundan Trufaldinonu sevirəm!
  Elizabet onu götürdü və çılpaq ayağını qarın üzərinə vurdu. Böyük bir boşluq keçdi, robotlar içəri düşdü. Və sonra böyük baloncuklardan çıxan ərimiş metalın çox fırtınalı suları qırmızı məmə uclarından töküldü.
  Qız susdu:
  - Eh, qələm qutusu, qələm qutusu, məni cəzalandırma!
  Qızıl saçlı Yelena onu götürdü və skripkada cingildədi:
  - Ey öküzlər!
  Həm də yalın ayaqları ilə qar yağışlarında kəskin fırlanmalara səbəb olur. Və onlar qalxır və robotlar bir-birinə qarşı itələnir. Və parçalara bölündülər. Qızın onu götürüb qırmızı məmələri ilə sehrli nüvə yükü göndərməsi çox maraqlı idi, ondan istifadə edərək bütün robot armadasını məhv etdi.
  Lakin odlu Yelena da çılpaq, kəsilmiş ayaqları ilə elektron silahlıların məhv edilməsinin bütün kaskadını göndərdi. Və sonra qırmızı saçlı qız yaqut məmələri ilə güclü bir sütunu götürdü və vurdu, bütün metalları üyüdü və çox sərin.
  Elena yoxladı:
  - Terminatorun gücü üzü döymək olacaq!
  Ekaterina çılpaq ayaq barmaqları ilə odlu bir disk götürdü və göndərdi, bu, sözün əsl mənasında çox sayda robotu yandırdı və onları hissələrə ayırdı. Və sonra o, döşlərinin çiyələk məmələrindən ultra cazibə dalğası göndərdi, hissələr üçün mexaniki mastodonları əzdi və sökdü.
  Lütfən Şahzadə fit çaldı və fısıldadı:
  - Sizdə intellekt üsyanı var! Biz səni süpürüb aparacağıq!
  Elizabeth pırıltı ilə mirvari və parıldayan dişləri ilə təbəssümünü bir fısıltı ilə göstərdi. Bundan əvvəl də o, çılpaq, kəsilmiş ayaqları ilə çox aqressiv bir parıltı yaratdı. Və o, itburnu bükdü və sinəsinin qırmızı döşlərindən ölümün məhvini buraxdı.
  - Biz vəhşicəsinə öldürəcəyik! Və beş üçün!
  Qızıl saçlı Yelena da çox aqressiv davranırdı. O, götürdü və çılpaq barmaqları ilə şimşək çaxdı. O, kiborq döyüşçülərindən keçdi. Və belə dağıdıcı elementlər yaqut məmələrindən gəldi. Və qar xışıltı ilə ionlaşır.
  Qız uzaqdan metal məxluqları çeynəyərək aqressiv şəkildə dedi:
  - Beş sadəcə rəqəm deyil, mənim ruhumdur!
  Alovlu Yelena hazırcavab və dodaqlarında təbəssümlə dedi:
  - Ruhunuz yuxarıya doğru çalışır! Bir xəyalla yenidən doğulacaqsan...
  Qırmızı saçlı döyüşçü isə yalın ayaqları ilə ona məhv və yastılaşma boşalmalarını göndərdi. Və robotdan iti və qırmızı-isti məhv torları püskürdü.
  Bundan sonra çiyələk məmələrindən ildırım çaxdı və odlu dolu kimi yağdı.
  Və sonra Yekaterina onu işə saldı. O, yalın ayaqlarını elə bərk döydü ki, qüllələr və sərt qıcıqlandırıcılar uçub getdi. Və sonra qırmızı məmələrdən vulkanlar püskürdü. Beləliklə, hamını götürüb yandırdılar. Bu robotlar səpələnib, fraqmentlər qar uçqunlarında qurbağalar kimi hoppanıb.
  Ketrin heyranlıqla oxudu:
  - Amma xilas etsən, ey donuz, donuz qalacaqsan!
  Qızlar eyni zamanda dabanlarına toxundular ki, qığılcımlar düşdü. Və sonra qırmızı məmə ilə bağlandılar. Və odlu şimşək də görünməyə başladı. Və izlər əridi... Qalaya doğru uzandılar. Və bu bina titrədi.
  Şahzadə Bounti atladı və qızlara qoşularaq oğlanın dabanını da vurdu. Və sonra qışqırdı:
  - Qızlar, qısa tumanlarınızı çıxarmalısınız?
  Döyüşçülər paltarlarının qalıqlarını cıraraq cavab verdilər. Və bu onlara dəfələrlə güc qatdı. Qızlar dolduruldu. Və onlar sonsuz enerji püskürtməyə başladılar. Və o qədər sonsuz gücə sahib idilər. Xüsusilə də Veneranın bətnindən çoxlu parıldayan ildırım püskürür. Və o qədər qəzəbli, yuvarlanan axınlar ki, ən çox alayları yandırıb yandırırlar.
  Hətta qara qəsrin özü də yanır. Qırmızı alovların çatlarında və axınlarında çıxır. Və çaylar ilanların rəqsi kimi qıvrılır və bir fakirin borusu altında deyil, bütöv bir orkestr tərəfindən. Və bu qala yandırılır, isti külə çevrilir.
  Döyüşçülər xorda idilər, çılpaq, çox zərif ayaqlarını döyürdülər və sehrli plazma enerjisi ilə yoldakı bütün maneələri qırırdılar. Və yaqut məmələri hiperplazma axınlarını və vəhşi gücün burulğanlarını qaldırdı. Ancaq ən vacib meqahiperplazma Veneranın bətnindən yaraşıqlı və ləzzətli döyüşçü qızlardan püskürdü. Onların bədənləri çox gözəldir. Qara və ya mürəkkəb qala. Qızlar nə qədər heyrətamizdir, nə deyə bilərsiniz, döyüşçülər, ən yüksək super sinif. Və bunu etdilər.
  Qala atom bombası kimi partladı və badamcıqlara qədər qar yığınlarına düşdü. Qalan tək bir qara dəlik idi.
  . FƏSİL Љ 18.
  Mutant qızlar qalaktikalararası ulduz gəmisinin oğrularını axtararkən heç bir ipucu tapa bilməyiblər. Bu şəraitdə bircə iş qalırdı, heç olmasa şanlı keçmişdən nəsə xatırlamaq. Və bu var idi ...
  Qızlar indi döyüşdə idilər, tək oturacaqlı döyüşçülərdə döyüşürdülər. Hələ yarıçılpaq, yalnız qırmızı, çox nazik qısa tuman geyinən gözəllər ayaqyalın, qırmızı sinəsi ilə maşınları sürürdülər.
  Elizabet çılpaq barmaqları ilə düymələri basdı. O, qatil balina kimi görünən zərif döyüşçüyə atəş açıb. Lakin ön zireh dayandı. Elizabet manevr etməli oldu. Və düşmənin arxasına keçməyə çalışın. Sarışın qız çox çevik idi. Onun çılpaq barmaqları skaner və seçilmiş hədəflər üzərində hərəkət etdi. Təəccüblü deyil ki, o, əla döyüş məktəbindən keçib.
  İyun qırx birindən başlayaraq nanohobbits ilə RPG oyunları ilə bitir. O, həqiqətən çıxmaq istəyirdi. Düşmən isə onun arxasına keçmək istəyirdi.
  Kabinədə hava isti idi və döyüşçünün qaralmış bədəni sanki zeytun yağı ilə bulaşmış kimi parıldadı. Absın polad plitələri şokolad kimi qəhvəyi və teksturalı olduqda və bel hamar bir şəkildə daraldıqda nə qədər gözəldir. Qızın budları çox əzələlidir, nazik, lakin davamlı bürünc dəri altında yuvarlanan əzələlərin polad telləridir.
  Elizabeth, bu, sadəcə olaraq heyvan gücünün və erotizmin təcəssümüdür. Və onun qırmızı məmələri skaner boyunca hərəkət etdikdə magoplazma axınları püskürür.
  Qız isə manevr edə bilən döyüş aparmağa məcbur olur. Bu da onun üçün müəyyən problemlər yaradır.
  Amma budur Yekaterina, qızıl yarpaq rəngində saçlı bu qız. Sadəcə bir döyüşçünün möhtəşəm nümunəsi. O, gözəllik və seksuallığın birləşməsidir. Tipik bir Hollivud qəhrəmanıdır və o, əsl ace ilə döyüşür.
  Çox rəngli magoplazma axınları döyüşçünün alnına dəydi. Bu onu isti edir. Qızın hamar alnından tər incisi düşür. O, bürünc çəhrayı yanağın yanından keçdi və skanerin ekranına əyildi. Bir az tısladı.
  Ekaterina ifadə etdi:
  - Elə öküz kimi, əvvəl balta altında, sonra qovrulub!
  Və döyüşçü onun çox iti, mirvari dişlərini göstərdi. Onun çox həvəsi var. Və sadəcə qeyri-adi gözəllik. Belə bir qızı necə sevməmək olar? Onun cazibəsi var.
  Çılpaq, yuvarlaq dabanlar isə çox cazibədar və seksualdır. Xüsusilə skanerdə səkkizlər çəkmək üçün onlardan istifadə etdikdə. Və qırıcını bükür, arxasına keçməyə çalışır.
  Döyüşçü, təbii ki, sanki əzələlərdən ibarətdir. Onun içindəki enerji, sanki püskürən bir vulkandan çıxır.
  Ancaq bu günə qədər qələbə Ketrinə verilməyib. O, manevr etməyə çalışır, amma rəqibi də ağıllı deyil. Döyüşçü əsəbi halda onun çılpaq barmaqlarına toxunur və fısıldayır:
  "Heç yerə getmirsən, ey tüklü bit."
  Düzdür, bu, sükan arxasında bit deyil, tarakan kimi ayaqları olan yağlı kotletdir. Bəli, nanohobbitlər belə inanılmaz kulinariya möcüzəsi yaratdılar.
  Yaxşı, eybi yoxdur, gec-tez düşmənin sonu gələcək.
  Odlu Yelena da onun repertuarındadır. Belə hərəkətli, çılpaq ayaqlı, nazik, çevik və çox əzələli bel. Belə bir qız heç kimi ruhdan salmaz.
  Bəs onun əzələləri? Bürünc dəri altında əzələ topları yuvarlanır. Bu qadın terminatordur. Ancaq eyni zamanda, tender və seksual. Bu qədər güclü olsa da. Və sevişməyi sevir.
  O, fil dişlərini açır və fit çalaraq deyir:
  - Kosmos və riyaziyyat əsrində romantiklər olacaq!
  Bundan sonra çılpaq ayaq barmaqlarını tərpətərək güclü düşmən döyüşçünün arxasına keçməyə çalışır. Və o, sehrli plazma və ölümcül impulsların şiddətli, çılğın axınlarını püskürür.
  Elena hitlərdən qırmızıya çevrilir və buxarlanır. Və qızın cilalanmış dərisindən tər muncuqları axır. Onun nə xoş qoxusu olmalıdır və görünür, iştahaaçan qızdır. Və belə bir qırmızı saçlı. Saçlar məşəlin alovu kimi parıldayır.
  Yelena ombasını fırladıb onu götürdü və cikkirdi:
  - Siçan fili məğlub edir, amma hiyləgərlik gücü məğlub edir! Yalnız hiyləgərlik siçan beyni ilə gəlmir!
  Terminator qız əlavə etdi:
  - Tülkünün hiyləsi parlaq qələbə, kubok kimi əla xəz palto doğurur!
  Yenə də çılpaq, kəsikli ayaqlarını burulanda. İndi bu qızdır. Əsl qırmızı saçlı qəhrəman qadın. Və onun çox seksual enerjisi var. Hər hansı bir üzü kərpicə çevirməyə qadir olan görkəmli bir növ.
  Və Elena necə fırlanacaq və çılpaq döşlərini silkələyəcək. Və qırmızı məmələrdən qığılcımlar uçacaq. Və onun döyüşçüsü saat mexanizmi kimi fırlanacaq.
  Və Elena dişlərini bərbər güzgüsü kimi parlaq göstərərək oxuyacaq:
  - Yox, dağlar qızıl olmayacaq, Anjelika hədəfi keçəcək! Və o, Adolfun tərəflərinə zərbələr vuracaq - Hitlerə tam kredit verəcək!
  Bundan sonra qırmızı saçlı güləcək! Və onun gülüşü İvan Axmaqdan Samoquda arfasını oğurlayan Baba Yaqanın gülüşünə bənzəyir.
  Efrosinya da cırıldamaq və döyməkdən çəkinmir. Çılpaq ayaqlarından istifadə edərək qırıcını öz oxu ətrafında fırladır. Onu müxtəlif paralellərdə çevirir. Və onu götürüb tvit atmağı unutmur:
  - Skolopendra! Mən fəryad etməyə gedirəm!
  Efrosinya, o, sadəcə dilbərdir. Qız deyil, məhvin alternativ yaradıcılığının əsl nəhəngi. Necə fırlanacaq və sehrli plazma reaktivinin qoçu ilə düşməni necə vuracaq. Bəli, bu, əsl antimaddə əqrəbi olan bir qızdır.
  Döyüşçü deyir:
  - Bu mənim imperiyamdır! Gəlin bütün xurafatları uçuruma ataq!
  Yenə də Efrosinya elə bir qadındır ki, əslində başının arxasını dəmirlə vura bilir. Və bu ondan yaxşı olmayacaq. O, hansısa xüsusi qaranlıqda doğulmuş döyüşçüdür. İşıqla dolu toran. Bunu bununla başa düşməyə çalışın.
  Amma qız yenə də manevr edir və hiyləgər düşmənin arxasına keçməyə çalışır.
  Və çox tez qaçır. Siz onu çarpaz işarənizlə tuta bilməzsiniz.
  Euphrosyne hönkürür:
  - Nə sürüşkən oğlan!
  Elizabet də düşməni tutmağa çalışır. Və onu çox tez sancır. Və həssas arxaya girməyin. Qız uzanmış lüləsi olan T-4 ilə döyüşü xatırladı. Yaxınlaşmaq nə qədər çətindir. Ancaq döyüş olduqca əyləncəli oldu. Eh, döyüşçülərə polad pişiklərlə döyüşmək lazım deyildi. Və xüsusi olaraq dişləyirlər.
  Elizabet onun çılpaq ayaqlarını tıqqıldadıb cığal çəkdi:
  - Ah, doğum nəzarəti... Nanohobbitlərlə əlaqəli deyil.
  Və yenə qız döyüşçünü çıxarır. Baxmayaraq ki, düşməni tutmuş kimi görünür. Deyəsən kotlet qızardılmışdı.
  Elizabet öz-özünə pıçıldadı:
  - Bəs soğan və ya sarımsaqlı kosmik konfet?
  Və qız güclü bir aclıq hiss etdi. Və o, bəbir təbəssümü olan bir qızdır.
  Döşlərin qırmızı məmələri skanerdə burulacaq. Və hava topları guruldayacaq. Gəlin vakuumda döyək. Və boşluqda deliklər qazın, onları hiperplazma ilə doldurun.
  Elizabeth indi skanerlərin qarşısında qıvrılaraq nazik qısa tumanda son dərəcə seksual görünür.
  Ancaq Ketrin çox gözəl görünür, demək olar ki, paltarsızdır. O, çox qəhrəman və seksual görünür. Bu Terminator qızıdır. Və eyni zamanda, saçları qızıl yarpaq rəngindədir və yalın ayaqları çox çevikdir. Və barmaqlar hərəkət edir, həvəsli bir melodiya çalır.
  Bəzi mənalarda Yekaterina unikaldır. Baxmayaraq ki, buradakı dörd qızın hamısı ən yüksək və meqaplazmik sinif döyüşçüləridir.
  Ketrin qışqırdı:
  - Düşmənə qarşı gücüm və təzyiqim var... Amma mən öküz dərisindəyəm, söhbət bundan ibarətdir!
  Və qızın hər iki çılpaq dabanı toqquşub qığılcımlar saçır. Çox rəngli reaktivlər və şimşək şəlalələri necə axacaq.
  Qız götürdü, hətta dilini də çıxardı. Və ən sərt döyüşçünün arxasından tüstü buludları uçdu. Və yalın ayaqlar onu götürüb pərvanə kimi fırlandı.
  Bu aktiv xanımdır. Və o kimə lazımdır? Kral On dördüncü Louis, yoxsa nə?
  Ketrin çiyələk məmələrini silkələdi. Və düşünürdüm ki, Düma olmasaydı, çətin ki, heç kim Kral On dördüncü Lüdoviqi xatırlayardı. Bəli, Fransanın belə bir şəxsiyyəti var idi.
  Və onun bir nəvəsi var idi - On Beşinci Lui. O, həm də çox görkəmli şəxsiyyətdir. Baxmayaraq ki, Rusiyada Günəş Kralından daha az məşhurdur. Və həqiqətən, On Beşinci Louis uğursuz oldu. Kanada uğrunda müharibəni İngiltərəyə uduzdu. Digər döyüşlərdə də o qədər də uğurlu alınmadı.
  Ketrin kıkırdadı və barmağını özünə tərəf silkələdi. O, bir az diqqəti yayındırmışdı və artıq onu sehrli plazma dalğası bürümüşdü. Və çox isti oldu. Ketrin sözün əsl mənasında qırmızı və bürüncdür.
  Qızarmış, o, daha da seksual və sərinləşərək, kişilərin gözlərini cəlb etdi. Bəs onun necə kişiləri var idi? Yalnız infantil nanohobbitlər və müxtəlif növ canavarlar var. Qızın özü də ikincisi ilə yatmaqdan çəkinmir. Və ya elflərlə.
  Ketrin kəkələdi:
  - Mənim mehriban və zərif elfim! Mən səni çox sevirəm, sürünmə! Mənim mehriban və zərif elfim!
  Döyüşçü isə onu götürüb qızılı saçlarını silkələdi. Və onun ipləri çox qiymətlidir. Təsəvvür edin ki, ən təmiz qızıl yarpağı nə qədər gözəldir.
  Və burada alovlu Elena gəlir. Belə sərin qız. Və onun döş ucları moruq rənglidir. Parıldayan, ulduzların işığını əks etdirən. Və onun çılpaq ayaq barmaqları hərəkət etdikdə və onlar skanerdən kölgə saldıqda və skanerin sahələrində dairələr kəsdikdə.
  Yelena yenidən düşmən qırıcısının arxasına keçməyə çalışır. Onun şəxsi avtomobili fırtınada taxta parçası kimi fırlanır. Bəli, qırmızı saçlı gözəllik çətin anlar yaşayır. Daş əzilmiş eşşək kimi.
  Yelena, yalın ayaqlarını qusaraq oxudu:
  - Oh, okeanın altında! Eh, yelkən altında!
  O, dairəvi dabanlarının birini digərinə vurub davam etdi:
  - Oh, sərvətə baxmaq bizim üçün inanılmazdır...
  Və dörd qızın hamısı gümüşü səslə qışqırdı:
  - Təəssüf ki, heç kim bilmir! Və biz özümüzü tanımırıq! Bizə nə qədər qızıl lazımdır! Eh ma, nə qədər istəyirik!
  Qırmızı Yelena, bu vəziyyətdə özünü ən yaxşı oğurluq hesab edirdi. Qırmızı saçları isə odun alovunu xatırladırdı. Və yanğın çox istidir. İstilik haradan gəlir.
  Qız çılpaq ayaqlarını sıçrayaraq sızladı:
  - Həyat keçmişlə gələcək arasında yalnız bir anlıqdır!
  Və o, itburnu bükdü. Qız onu götürdü, ətrafında fırlandı və döyüşçünü fırlatmağa çalışdı. Lakin düşmən geri çəkildi. Və sonra arxaya dönüb bloklar qoydu. Vakuum dəyişdi və yarı boşluq ölçüləri çatladı.
  Elena şiddətli qız idi və o, Messer döngəsini etdi. Lakin düşmən yenə də yayınmağı bacardı. Və sürüşüb çıxdı. Bir tordan yığılmış otu kimi.
  Yelena onu götürdü və dedi:
  - Oh, köpük çəni!
  Ancaq qırmızı saçlı qadın yalnız Hitlerin qarmaqarışıqlarının xəyallarında kədərləndi. Lakin kotletlər onu tarazlıqdan çıxara bilmədi.
  Yelena onu götürdü və susdu:
  - Oh, nə qədər köpəkbalığı! Və hətta Fridrix Rusiya döyüşünü havaya uçurdu!
  Və qışqıran kimi götürdü...
  Efrosinya çox sərindir, dişlərini açır. Və yaqut məmələrini silkələyir. Və məmələr parıldayır və onlardan ildırım gəlir. Qız onu götürüb qışqıracaq:
  - Zona, ey zona! Mən qadın həbsxanasında olmaq istəyirəm! Orada çoxlu çevik polis var, başına dəyənək!
  Euphrosyne bunu təsəvvür etdi, çılpaq ayaqları qıvrıldı. Və bədən xoşbəxtlik hiss etdi. Bu, həqiqətən bir həyəcandır. Və ya bəlkə də hər şey belə sehrli və kosmik ola bilər.
  Və burada çox yağlı və sousda isladılmış kotletlərlə mübarizə aparırsan. Hələlik Efrosinya rəqiblərinin nədən ibarət olduğunu görmək üçün bort kompüterindən istifadə etmək qərarına gəlib. Yenə də dadlıdır. Və bu kotletlər dadlı və xırtıldayan olur.
  Bir holoqram rəngdə belə çıxdı və o, mükəmməl hazırlanmış kulinariya məhsullarının xüsusiyyətlərini sadaladı. Və burada belə qoxular var, hər şey çox dadlıdır.
  Və beləliklə, dəvəquşu, portağal və crucian sazanının hibrididir. Bu, açıq saçlı və əzələli Euphrosyne ilə mübarizə aparan kotletin tərkibidir. Bəli, aydındır ki, bu canlı məxluqun problemli növüdür. Onunla həqiqətən döyüşə bilməzsən.
  Euphrosyne ləzzətlə oxudu:
  - Krautlardan kotletlər hazırlayırıq! Və Yeniseyin qarşısını aldılar!
  Belə hazırcavab qız. Onun belə bir gücü, enerji təchizatı var. Və onun ayaqları çox gözəl və çox seksualdır. Belə bir qıza qarşı bəzi kotlet gücsüz olacaq. Və ya hətta pirzola da edə bilərsiniz.
  Efrosinya tülkü ilan manevrini yerinə yetirdi, kumulyativ boşalma buraxdı və qışqırdı:
  - İyrənc qızlardan pirzola hazırlayırlar!
  Və yenə də çılpaq dabanlarla, vuran kimi.
  Elizabet getdikcə daha çox əsəbiləşdi. Düşmən, əlçatmaz bir otu kimi, sürüşüb getdi. Və o, yöndəmsiz bir qutana bənzəyirdi. Kim toru ilə tutmağa çalışır, amma hamı əldən verir.
  Elizabet qəzəblə fısıldadı:
  - Oh, bu məsələ... Mən özüm də bu xurafatlara inanmıram!
  Hədəfinə də çata bilməyən Yekaterina radioda yoldaşından soruşdu:
  - Sən nəsən, cadugər?
  Elizabet onun çılpaq, qaralmış dizlərinə çırpdı və cavab verdi:
  - Biz hamımız cadugər qadınlarıq!
  Qız açıqca əsəbi idi. Həyəcandan ayaqları titrəyirdi.
  Böyük döyüşçü Elizabetin şəkər dodaqları kimi qırmızı dodaqları var. O, mükəmməlliyin özü erotizmin təcəssümüdür. Daim seks aclığı yaşayan kişinin belə döşlərdən gözünü çəkməsi çətindir. Qırmızı haşhaş kimi parlayan məmə uclarından. Oh, bu qız nə qədər gözəldir, o qədər harmoniyaya malikdir və təzə yetişmə ilə doludur.
  Amma döyüşçü çox güclü rəqibə qarşı belə qoz çatlaya bilməzdi. Düşmən onun döyüşçüsünə daim zərbələr endirirdi. Yaxşı, necə ola bilər ki, kotlet belə ustalıqla mübarizə aparsın?
  Elizabeth nano-hobbitlərə çox qəzəbli idi. Bu ölməz, lakin sonsuz infantil məxluqlar ölümlə mübarizə aparmağa qadir olan şirəli qızardılmış ətləri icad etdilər.
  Və onlar həqiqətən də məharətlə və cəld döyüşdülər, vaxtında hərəkət etdilər və fırlandılar.
  Elizabet dərin ah çəkərək cavab verdi:
  - Ay işim... Nitrogliserin şamı kimi yanırsan!
  Bəli, burada qorxacaq bir şey var idi.
  Ketrin də çox yaxşı çıxış etmədi. Qızılı saçlı qız ayaqlarını çırpıb hırıldadı:
  - Dodaqlarımı ayaqqabı boyası ilə boyayıb, gəzintiyə çıxıram... Ey Hitler əclaf vəhşi, səni cəhənnəmə göndərərəm!
  Qız zərif çılpaq ayaqlarını çarpazladı. Onlar öz formalarının mükəmməlliyi, gücü və ahəngdarlığı ilə seçilirdilər.
  Bir vaxtlar bu ayaqlar Böyük Vətən Müharibəsi yollarında tapdalanırdı. Çox çətinliklərdən keçdik. Ayaqyalın gəzəndə isə o qədər də xoş deyil, hər budaq, hər qabar, hər qabar hiss olunur. Qızın çılpaq ayaqlarını sancırlar.
  Ketrin yatmayan gözəlin təbəssümü ilə pıçıldadı:
  - Ay ayağım... Yalın ayaqlarım! Soyuqda dabanla vur! Qızıl örgülər!
  Qız həqiqətən qeyri-adi gözəlliyin təcəssümüdür, saf mələkdir. Onun hansı kirpikləri var? Qızıl saçları və qara qaşları təsəvvür edin. Gözəllik budur.
  Və düşmən döyüşçünü tapmağa çalışır. Bununla belə, təslim olmaq istəmir. Sanki torla kəpənək tutursan. Ketrin ləzzətlə qışqırır, yuxarı-aşağı tullanır:
  - Və səndən xoşum gəlir! Mən səni xoşlayıram! Mən səni xoşlayıram!
  Və o, yetişmiş iri əriklər kimi dolu, aşılanmış döşlərini silkələyir. Və birlikdə oxuyur:
  - Və mənim üçün dünyada daha yaxşı dost yoxdur!
  Ekaterina, əlbəttə ki, ən yüksək uçuş və keyfiyyətli bir qızdır. Cazibədarlığı və qızılı saç rəngi baxımından heç kim onunla müqayisə edilə bilməz. Birdən çox müharibənin potasından keçmiş belə bir cazibədar və heyrətamiz qız.
  Amma indiyə qədər düşməni məğlub edə bilmir. Bu, kəməndin öküzün boynundan sürüşməsinə bənzəyir.
  Yekaterina çiyələk məmələrini silkələyir və oxuyur:
  - Billy bizə nə lazımdır? Omurganın altında yeddi fut!
  Qız artıq tarakan ayaqları ilə kotlet dalınca getməkdən yorulub. Baxmayaraq ki, bu yemək şirəli olur. Amma mən fərqli bir şey istəyirəm. Və təkcə bu açıq cəfəngiyat deyil.
  Nanohobbitlər bundan əziyyət çəkirlər. Onlar elə məxluqlardır ki, insan təxəyyülünün təsəvvür edə bildiyi demək olar ki, hər şeyi edə bilirlər. Lakin bu cür canlılar, təbii ki, fenomenal gücləri ilə hər şeyə qadir olduqlarını qəpik-quruşlarla əvəz edirdilər.
  Alovlu Yelena döyüşçünü götürdü və çevirdi. O, hətta qoç almağa getdi, amma qaçırdı. Düşmən bilyard topu kimi replikadan sıçradı.
  Qırmızı saçlı şeytan onun çılpaq ayaqlarını çarpazlayıb odlu qıvrımlarını silkələdi. Elena gülməli bir prototipi olduğunu düşünürdü. Yalnız bu qızın elflərlə sevişmək bəxti gətirmədi. Və çox şey əldən verdi. Lakin qırmızı saçlı şeytan ehtirasın bir çox sirlərini öyrənə bildi. Və onun güclü, əzələli bədəni bir çox çətinliklərə və çətinliklərə dözə bilər. Və hər şeyə təbəssümlə dözün.
  Elena səmaya baxdı. Neçə ulduz. Yaqut, topaz, ametist, sapfir, zümrüd, almaz kimi səpələnmişdilər. Və bütün bu parlaq parıldayan daş-qaşlar kosmosun vakuumunun qara, məxmər xalçasında.
  Qırmızı saçlı şeytan cıvıldadı:
  - Sağda dəniz, solda dağlar! Qarşıda yosun, ey arxada!
  Və yenə qız yaxınlaşmaq üçün düşmənlə birlikdə hərəkət etdi. O, tüklü polen tutan kəpənək kimi çırpınırdı. Şeytan isə, açıq desək, maksimum səviyyədədir.
  Yelena hıçqırdı:
  - Ulduzlar, ah, ulduzlar! Ulduzlar mənimlə olsun!
  Və döyüşçü onun uzun və çox çevik dilini göstərdi. Bu əslində belə bir şeydir, döyüşdür. Bu zaman o, pusquda oturub bir alman ovlayırdı, nə düşünürdü. Beləliklə, o tutulmur! Daha doğrusu, birincisini aşkar etmədilər. Bəs ümumiyyətlə, Elena niyə tülkü deyil? Pusuda Krauts-dovşanları tutur. Ümumiyyətlə, otuz dörd nisbətən kiçik bir tankdır və onu kamuflyaj etmək rahatdır.
  Eh, qızılbaş dedi:
  - Bizim tanklarımız kirdən qorxmur! Ruslar həmişə döyüşməyi bilirdilər!
  Bəs Euphrosyne haqqında nə deyə bilərik? Dörd qız dörd dəst kart kimidir. Və hər biri özünəməxsus şəkildə gözəl və unikaldır. Və bu qızların çox inkişaf etmiş döyüşçü instinktləri var.
  Euphrosyne onu götürdü və oxudu:
  - Gəlin qızları sevək!
  Döyüşçülər çox yaraşıqlıdır: dörd kozır. Və çox böyük və əzələlidir. Tel kimi müəyyən edilmiş əzələləri olan qızlar. Onlar bükülür və fırlanır, lakin kotletləri döyə bilmirlər!
  Euphrosyne acı bir şəkildə deyir:
  - Hədəf nə qədər kiçik olsa, vurmaq bir o qədər çətindir, ambisiya nə qədər böyükdürsə, tutmaq bir o qədər asan olur!
  Ağ, lakin mavi rəngli saçlı qartal qız Elizabet düşmənə atəş açır. O, çılpaq ayaqlarına bir şillə vurdu və dişlərini çıxardaraq cıvıldadı:
  - Özünü nikellə dəyişən qəpiksiz qalır!
  Bundan sonra o, qırmızı məmələrindən parlaq, qalın şəlalə qığılcımları göndərdi.
  Qız nəhayət ki, düşmən qırıcısını tuta bilib və kotletin üzdüyü qab yanmağa başlayıb.
  Elizabet hazırcavab cavab verdi:
  - Həyatınızı qəpiklərə dəyişməyin, varlığınızı növbəti qəpiyə qədər dəyərsizləşdirəcəksiniz!
  Günəşli gözəllik Yekaterina da döyüşçünü yerləşdirdi. Ölümcül boşalma buraxdı. Düşməni bir az yerə yıxıb dedi:
  - Bir qəpiyə satan nikel alır!
  Gözəl Ketrin isə yalın ayaqlarını skaner ekranına çırpdı. O, çevik barmaqlarını tərpətdi. Bəli, bu qız zərif döyüş tərzində sadəcə qarşısıalınmazdır.
  Almanlar onun üzünə vurdular və qız batalyonlarından çox böyük ziyan gördülər.
  Ketrin məharətlə dedi:
  - Qızıl dağların vədlərinin bir qəpik dəyməz!
  Və onun yuvarlaq, çılpaq dabanları qız kimi hərəkət etsin. O, sadəcə olaraq şirinlərin ən şirinidir.
  Bunlar tarix yazan qızlardır! O, onlarla qəhrəman gücünə malikdir və hətta Emmanuel də aldatmaq qabiliyyəti ilə müqayisə edə bilməz.
  Belə bir döyüşçü atı ayaqyalın addımlarla keçəcək və çılpaq ayaqlarını qorxmadan sıçrayaraq yanan daxmaya girəcək!
  Və alovlu Elena tamamilə cazibədar bir qızdır. Günahlı gözəlliyin və cazibənin təcəssümü. Deməli, onun ağıl uçurumu var.
  Qırmızı saçlı şeytan cıvıldadı:
  - Qızıl dağlarının vədlərini alıb, qəpiksiz və sınmış qəpiklə qaldın!
  Qızılbaş hazırcavab danışdı. Və yalın ayaqları ilə səkkiz rəqəmi düzəltdi. Və dəbdəbəli itburnu silkələdi. Bu, Lermontovun məmnuniyyətlə bütöv bir şeir yazacağı bir qızdır. Parlaq və eyni zamanda vəhşi! Sadəcə sevimli və qırmızı rəngin şah əsəri!
  Alovlu poeziya və elementləri ehtiva edir. Beləliklə, gözəllik bir yol tapdı və kotletin manevr etdiyi maşını sıradan çıxardı. Və o, bunu çox ağıllı etdi, bundan sonra işi bitirməyə tələsdi.
  Təvazökarlıqla qeyd edir:
  - Qızıl Dağlar zirvələrin ən əlçatmazıdır!
  Və çiyələk məmələrindən qalın və uzun bir qığılcım göndərəcək. Bundan sonra o, aqressiv şəkildə dedi:
  - Ağlını qəpik-quruşla dəyişməyənin əmri ilə qızıl dağlar polad bıçaqla çıxarılır!
  Amma Efrosinya, həm də qız, asan qərarlar qəbul etmir. Yaqut məmə ucundan maqoplazmanın iridescent konsentrasiyası olan bir qabarcıq buraxdı və dedi:
  - Ağlın bir qəpiyə dəyməzsə, ağızdan qızıl dağlar saçar!
  Və qızın gözəlliyi, açığını desəm, heyrətamizdir! Və rəqəm çox gözəldir və itburnu dəbdəbəli güclüdür. Çılpaq ayaqların barmaqları isə çox çevik və sürətlidir. Bu qalaktikadakı ulduzları yenidən tənzimləyə bilən bir qızdır.
  Və dil aforizmlər səsləndirir:
  - Əvvəlcə siyasətçilər qızıl dağlar vəd edir, sonra sizi qəpik-quruş üçün ölməyə göndərirəm!
  Və kim deyəcək ki, Terminator qız səhv edir? O, təbii sarışındır. Saçlar qar kimi ağarıb. Və təravət və qış ətri yayır.
  Və eyni zamanda, qız çox, çox istidir. Burada o, yenə çox hazırcavab deyir:
  - Qızıl dağlar vəd edən siyasətçi qızıl yumurta gətirməz!
  Və o, yalın ayaqları ilə skanerin üzərində silkələnir və rəqs edir. Və etiketlər oynayır və hərəkət edən pulsarlar dağılır.
  Euphrosyne deyir:
  - Siyasətçi aya söz verməyi sevir, amma ona itin canını pulsuz alacağına zəmanət verilir!
  Elizaveta, həm də Terminator davranışına malik bir qız, çılpaq, aşılanmış dizi ilə çox məharətlə sehrli plazma baloncukları göndərdi. Sonra mirvari dişlərini çırparaq dilləndi:
  - Siyasətçiyə qızıl dağlar vəd etmə, bir mis qəpiyə təslim olarsan!
  Onun hansı ayaqları var? Ağ fonda çox qaranlıq, mavi saçlı. Nə qədər seksual və gözəldir. Onun çılpaq ayaq barmaqlarının hərəkət etməsi və oynaması hətta gözəldir.
  Və dodaqlardan gəlir:
  - Bir nikel üçün satılmamaq istəyirsinizsə, qızıl dağları vəd etmə!
  Qızın dodaqları isə yetişmiş qarpızdan daha ətirli və şirindir. Nəhayət, kotletin idarə etdiyi avtomobil mavi işıqla yanıb. Və dağılmağa başladı. Parçalar və yanmış hissələr ondan hər tərəfə uçdu.
  Kotletin özü isə çox yanmışdı və sanki odun üstündə qızardılmış təzə kababdan cızırdı.
  Elizabet çılpaq dabanlarının arasından zərbələr vurduğunu hiss etdi. Qız qışqırdı:
  - Ayaq üstə, asfaltda olduğu kimi!
  Və nəhayət, döyüşçünün qalıqlarını magoplazma axınları ilə bitirdi. O, ən cəsarətli döyüşçüdür.
  Döşlər isə... Bu qədər qırmızı və istidən parlayan məmələri başqa harada tapmaq olar? Onlar köz kimi yanır. Və kişilərin təxəyyülünü yandırırlar. Üstəlik, onları ən yüksək nöqtəyə qədər qızışdırmaq.
  Lakin Ketrin yenə düşmənin arxasına keçdi. Və nəhayət bu adamyeyəni götürdüm. Və narıncı alov saçaraq alov aldı. Qız özünü padşahı mat edən bir parça kimi hiss etdi və oxudu:
  - Piyada kraliça yüksəlir, siyasətçi sizi piyon hesab edərək karyera vədi olmadan keçməz!
  Qızıl saçlı gözəllik, həmişə olduğu kimi, ağılsız ola bilməz. Eyni zamanda, nadir parlaqlıq gözəlliyi çox mobil və çevik bir bədənlə birləşir. Belə bir döyüşçü sadəcə kömək edə bilməz, lakin birinci ola bilməz. Bəs üç tərəfdaşınız daha az möhtəşəm olmadıqda nə etməli?
  Bununla belə, Ketrin yenə də aqressiv rəqibini yerə yıxmağı bacarır. Və kotlet yandı. Və qız dedi:
  - Siyasətdə, şahmatda olduğu kimi, əvvəldən yalnız zaman təzyiqi var və mat davamlı olaraq eşidilir!
  Qızıl saçlı qız çox sevindi. Nəhayət problemi həll etdi.
  Alovlu Yelena da davam etdi. Xarakterli bir qızdır. Və onun rəngi çox qırmızı və parlaqdır. Saçlar isə mis-qırmızı görünür. Ayaqları isə çılpaq və çox çevikdir. Onların polad kimi damarları var. Bu qız estetik cəhətdən cəlbedicidir. Və görkəmli əzələləri ilə seçilir.
  Onun çoxlu parlaq döyüşçü istedadı var.
  Elena tweet etdi:
  -Qızıl dağlar vəd edənlərin danışığına düşsən, qızıl diş lazım olacaq!
  Və çılpaq dabanı ilə sıxacaq. Və qırıcını çevirin. Və tam yaxınlaşmağa gedəcək. Və düşmən artıq hazırdır. Pioner atəşi kimi yanır. Kotletdən yağlı, alovlu sıçrayışlar uçur.
  Yelena qırmızı harpi tərzində danışdı:
  - Qızıl vədlər dağlarına köçənə qədər qiymətli metaldır!
  Və çiyələk məmələri olan döşləri sörfdəki şamandıralar kimi hərəkət etdi. O, fırlandı və maqoplazmadan hazırlanmış ox uçdu. Skanerə dəydi və şəffaf səthi bir qədər əridib.
  Elena ah çəkərək cavab verdi:
  - İnsanları əsl qızıl ürək deyil, xəyali qızıl dağları cəlb edir!
  Qırmızı saçları ilə qız şeytani gücün təcəssümünə bənzəyirdi. Və ləzzətli bir qoxu verən kotlet parçalandı.
  Euphrosyne də çox sürətli döyüşçüsündədir. Yazı makinasını yandırdım və qeyd etdim:
  - Qızıl vəd etibarsız kreslodur!
  Döyüşçü cızılmış və yanan kotleti bitirdi. Qoçla hədələyiblər.
  O, çılpaq, kəsikli ayaqları ilə döyüşçünü məharətlə idarə etdi.
  Eyni zamanda, Euphrosyne başqa, çox kostik aforizm verdi:
  - Qızıl çox yumşaq metaldır ki, dağlara rifah üçün zəmin yaratmağı vəd etsin!
  Və çox uzun, qamçıya bənzər dilini göstərdi. Və kotlet, nanohobbitlərin təxəyyülünün bu yöndəmsiz yaradılması buxarlandı.
  Beləliklə, Bounty Prince-in holoqramı ortaya çıxdı. Əbədi oğlan ucaldı:
  - Və yüksək səslə döyüşə bilərsiniz! Rəqiblər əla idi.
  Elizabeth bununla asanlıqla razılaşdı:
  - Olduqca! Mən hətta qəzəblənməyə başladım!
  İkinci milyon ilini dəyişən oğlan ləzzətlə qaşlarını qaldırıb oxudu:
  - Bu yalnız başlanğıcdır! Bu yalnız başlanğıcdır! Bu yalnız başlanğıcdır! oh oh oh!
  . FƏSİL Љ 19.
  Qızlar atmosferin zehni təbəqələrində üzən heç bir şey tapmadılar.
  Elizabet çılpaq, kəsikli ayağını yellədi və təklif etdi:
  - Talibanla müharibədə göstərdiyimiz şücaətlərdən bəhs edən filmə daha yaxşı baxaq!
  Ketrin gülümsəyərək başını tərpətdi:
  - Ən əsası isə burada heç bir şişirtmə yoxdur. Baxmayaraq ki, orada göstərilən döyüşçülərin bütöv komandası var.
  Yelena çılpaq ayaq barmaqları ilə joystik düyməsini basaraq nəhəng, üçölçülü holoqramı yandırdı və fantastik dərəcədə gözəl və dinamik bir görüntü meydana çıxdı;
  Bikinili ayaqyalın qızlar isə qəzəblə döyüşürlər.
  Yaxın Şərq kəndi yaxınlığında məşhur dörd döyüş.
  Elizabet çılpaq ayaq barmaqları ilə partlayış atır və qumbara atır.
  Əfqanları parçalayır və qışqırır:
  - Kommunizm dövrünə şöhrət!
  Yekaterina da düşmənə atəş açır. Düşmənlərini biçir, yalın ayaqları ilə ölümcül qumbara atır və çığırır:
  - Vətənimiz üçün!
  Elena pulemyotun partlaması ilə bir sıra əfqanları biçdi. O, çılpaq dabanı ilə dağıdıcı limon atıb hürdü:
  - SSRİ üçün!
  Ketrin də düşməni vurdu, bir çox İslam döyüşçüsünü kəsdi və qışqırdı:
  - Kommunizm dünyası üçün!
  Həm də çılpaq ayaqlarının barmaqları ölüm hədiyyəsini dağıdıcı və ölçüyəgəlməz bir qüvvə ilə necə atdı. Və düşmənlərini hərtərəfli parçaladı.
  Bu qızlar superdir...
  Elizabet irəliləyən əfqanları biçərkən qeyd etdi:
  - Onlar sözün əsl mənasında çəyirtkəyə bənzəyirlər!
  Və qız yenə çılpaq dabanı ilə düşmənə qumbara atdı. Və o, bir neçə düşməni parçaladı.
  Yekaterina da islam əsgərlərinə yaxşı nişanlı zərbə ilə zərbə endirir. Onları yaxşıca biçdi və qoydu:
  - Rusiya üçün!
  Və yenə qatil ölüm hədiyyəsi çılpaq barmaqlarla atılacaq.
  Düşmənə atəş açan və əfqanları sözün əsl mənasında biçərək, onları kultivatorla kəsən Yelena çığırdı:
  - Vətən üçün!
  Düşmənləri qıraraq və faktiki olaraq Taliban İslam imperiyasının döyüşçülərini biçərək, onları kurqanlarla darmadağın edən Euphrosyne dedi:
  - Vətən və yeni qələbələr üçün!
  Və yenə də çılpaq, kəsilmiş ayaqlarının barmaqları ilə ölümcül güclə qumbara atarkən.
  Qızlar tamamilə dağıldılar. Onlar Taliban ordularını üstün saylarla məğlub etdilər. Və böyük axınlarda irəlilədilər.
  Elizabeth-in bu ölməz heyəti mutant qızlarla tankda döyüşür və 2024-cü ildə İkinci Dünya Müharibəsi zamanı nasistlərlə vuruşduqları zaman səksən il əvvəlkindən daha gənc və təravətli Talibanla vuruşur.
  Buradakı qızlar da ancaq bikinidə və ayaqyalındırlar. Və eyni zamanda, yaxşı mübarizə aparırlar. Əfqanıstanın tankları köhnəlmişdir və ruslardan daha aşağı keyfiyyətlidir, lakin onların sayı kifayət qədər çoxdur.
  İslam imperiyasının sənətkarları ağacdan bəzi maşınlar düzəldirdilər. Hansı ki, çox mütərəqqi olduğunu deməliyəm.
  Elizabet çılpaq ayaq barmaqlarından istifadə edərək atəş açır və əfqan tankını yarır, sonra hırıldayır:
  - Mən dünyanın ən gözəl qadınıyam!
  Yekaterina da çılpaq dabanı ilə təpiklə vuracaq, düşməni darmadağın edəcək və qışqıracaq:
  - SSRİ üçün!
  Yelena iki dəfə düşünmədən düşmənə atəş açacaq. Onu parçalayacaq və cırlayacaq:
  - Kommunizm üçün!
  Efrosin də düşməni vuracaq. O, əfqan tankını darmadağın edəcək və şırıldayacaq:
  - Vətən üçün sona qədər!
  Və bunlar qızlardır, sadəcə superdirlər. Belə insanlara qarşı heç bir qüvvə dayana bilməz. Və onlar, döyüşçülər, həqiqətən də ən havalı və ən tazıdırlar. Və heç kim onlara qarşı çıxa bilməz.
  Əgər döyüşməyə başlasalar, bu, sadəcə hipermenlərin döyüşü olardı.
  Və Elizabeth çılpaq ayaq barmaqları ilə yenidən atəş açacaq və cığırdayacaq:
  - Yeni SSRİ üçün!
  Ketrin də növbə ilə düşmənə atəş açıb dedi:
  - Bəli, prezident, lider, yumşaq desək, yaxşı deyil! Biz Ukrayna ilə və Talibanla müharibə edirik, artıq onun altında çoxlu insan həlak olub.
  Qız isə çılpaq, yumru dabanını fırladı.
  Yelena əfqanları döyməyə davam etdi və qışqırdı:
  - SSRİ-də böyük kommunizm naminə!
  Və çılpaq barmaqları ilə o, xüsusilə dağıdıcı və öldürücü əlavə etdi!
  Və sonra, qız Efrosinia necə döyür. Və o, düşməni darmadağın edib cığırdayacaq:
  - Tanrıça Lada üçün!
  Bu, onların hərbi hücumudur.
  Döyüşçülər, necə rəqiblərini biçməyə başladılar və əfqanları məhv edərək onlara mərhəmət göstərmədilər.
  Elizabet də düşmənə atəş açıb, çılpaq dabanından da istifadə edib yaltaqlandı:
  - Sovetlər ölkəsində kommunizm naminə!
  Və burada o, nə qədər döyüşkən və döyüşkən qadındır.
  İndi əfqanları göydən döyürlər.
  Anastasiya Witchakova döyüşdə çox istidir. Və hamını məhv edir. Və göydə əfqan təyyarələrini vurur, quruya da zərbələr endirir. Bu qız çox aqressivdir.
  Və gülərək oxudu:
  - Anamızın Vətəni üçün bütün Talibanları öldürün!
  Akulina Orlova dişlərini açaraq təsdiqlədi:
  - Əslində ruh cindir, SSRİ-yə hücum edib!
  Və döyüşçü daha bir Əfqanıstan təyyarəsini vurdu.
  İslam Taliban İmperiyasının döyüşçülərinin göydə və quruda dağıntısı olan Mirabela Magnetic çılpaq ayaq barmaqlarını işlədərkən küsdü:
  - Vətənimiz üçün!
  Bu səmada döyüşən triadadır. Və o, əfqanları böyük intensivliklə döyür. Və düşmənlərini tamamilə sıradan çıxarır.
  Akulina Orlova çılpaq dabanı ilə düymələri basıb susdu:
  - Böyük ölkəmiz üçün!
  Və tərəfdaşlarına necə göz yumur.
  Və yenə əfqanları gülləbaran edir. Və bunlar qızlar arasında çox aqressiv partlayışlardır.
  Anastasiya dişlərini açaraq gülümsəyərək əfqan pilotlarını vurdu:
  - Biz istənilən ordunu məğlub edə bilən döyüşçülərik!
  Və yenə əfqan maşınına çırpıldı.
  Bəli, buradakı qızlar İslam imperiyasının döyüşçülərinin tamamilə məhv edilməsini öz üzərinə götürüblər. Və məhv edirlər...
  Alenka da çarəsiz mübarizə aparır və ən yaxşı performansını göstərir. Və düşmənləri dummilər kimi yerə yıxır.
  Və Taliban gəlir və gedir. Və çoxlu sayda öldürülürlər.
  Alenka çılpaq barmaqlarını öldürücü bir şey atdı və oxudu:
  - Biz ağ canavarlarıq!
  Anyuta bununla razılaşdı, rəqiblərini mərasimsiz biçdi:
  - Və biz dünyanın ən yaxşısıyıq!
  O da çılpaq dabanı ilə qumbaraya təslim oldu.
  İndi Alla da pulemyotdan atəş açır. Və o, çoxlu əfqanı döyür və qışqırır:
  - Kommunizm dövrünə şöhrət!
  Mariya da əfqanlara çox dəqiq atəş açır. Və onları hərtərəfli məhv edir. Həm də çılpaq barmaqlarından istifadə edərək qumbara atır. Və qışqırır:
  - Svaroqa həmd olsun!
  Olimpiada həm də düşməni böyük, ölümcül qüvvə ilə vurur. İslam İmperiyasından olan düşmənləri biçir və qışqırır:
  - Kommunizm dövründə bütün, bütün dünya üçün!
  Və yenə qız dişlərini açıb düşmənə dəqiq atəş açır.
  Marusya da əfqanlardan yazır. Qırmızı məmə ilə bazuka düyməsini sıxır və rəqiblərini nokaut edir və cığırdayır:
  - Böyük Rusiya üçün!
  Bu qızlar burdadır.
  Lakin Matryona, sanki əfqanları vurur, çılpaq ayaq barmaqları ilə Taliban düşmənini əzərək qışqırır:
  - Vətən və sona qədər azadlıq uğrunda!
  Bu qızlar getdi və əfqanların döyülmə tərzi sadəcə dəhşətlidir. Və onların sözün əsl mənasında ümumi və ümumi məhvi var. Görünür, əfqanlar üçün çox pis günlər gəlib çatıb.
  Alenka əfqanlara atəş açıb onları biçərək qeyd etdi:
  - Bura mənim vətənimdir!
  Və çılpaq dabanla, öldürücü məhvetmə hədiyyəsi kimi.
  Bu qızlar, deyək ki, superdirlər.
  Anyuta əfqanlara atəş açaraq aqressiv şəkildə qeyd etdi:
  - Kommunizmə şöhrət!
  Döyüşən Alla, atəş açıb qırmızı məməsini bazukanın düymələrinə basaraq xırıltı ilə dedi:
  - Qəhrəmanlara həmd olsun!
  Düşməni öldürücü qüvvə ilə sikən Maria dedi:
  - Ən gözəl Vətənə şöhrət!
  Olimpiada əlavə etdi, düşmənləri əzdi və artan sürət göstərdi:
  - Ən çiçəklənən ölkəyə böyük şöhrət!
  Düşməni sikən və atəş açarkən çılpaq ayaq barmaqlarından istifadə edən Matryona onu götürdü və cızıltı ilə dedi:
  - Və ən yaxşı döyüşçülərə, izzət!
  Marusya da düşmənlərə cızma-qara yazaraq, onları sözün əsl mənasında biçərək, qulaq asaraq dedi:
  - SSRİ də əsrlər boyu böyük şöhrətdir!
  Və qızlar xorla oxudular:
  - İnsanlar xoşbəxt olacaqlar
  Xoşbəxtlik əbədi...
  Sovet hakimiyyətində -
  Güc böyükdür!
  Və döyüşçülər ağciyərlərinin üstündə güləcəklər. Və dişlərini çılpaq etdilər.
  Alenka təbəssümlə qeyd etdi:
  - Vətənimiz üçün ürəyimizi verəcəyik!
  Anyuta hiddətlə davam etdi:
  - Biz dayanacağıq və qalib gələcəyik!
  Bunlar, açığını desəm, gözəl qızlardır. Və həqiqətən də tam güclə döyüşməyi sevirlər.
  Budur, Oleq Rıbakov və Marqarita Korşunova döyüşdə.
  Təxminən on iki yaşlı uşaqlara bənzəyən, əslində isə ölməz qurbanlar olan oğlan və qız bu qədər aqressiv mübarizə aparırlar. Onlara qarşı heç nə dayana bilməz.
  Dişlərini açıb Taliban rəqiblərini kəsən Alenka təbəssümlə oxudu:
  - Daha işıqlı sabah üçün mübarizə aparacağıq!
  Anyuta, çılpaq barmaqları ilə atəş açıb bomba ataraq əlavə etdi:
  - Və zirehli qatarımız sürətlənməyi bacardı!
  Qırmızı saçlı Alla tullanır və qıvrılır, göz qırparaq əlavə etdi:
  - Gəl öpüşək!
  Oleq Rıbakov qılıncla dəyirman işlədir, əfqanların başını kəsir və xırıltı ilə deyirdi:
  - Vətənimizə şöhrət!
  Və oğlan çılpaq barmaqları ilə ölümcül ölüm hədiyyəsini işə saldı.
  Qız da qılıncları ilə kəpənək texnikasını kəsib. O, düşmənin qabağını kəsdi və qışqırdı:
  - Sovet quruluşuna şöhrət!
  O, çılpaq barmaqları ilə də məhv hədiyyələri atacaq, düşmənlərini məhv edəcək.
  Uşaqlar düşməni darmadağın edərək xorla oxudular:
  - İnanıram ki, bütün dünya oyanacaq,
  Talibanın sonu olacaq...
  Günəş parlayacaq,
  Biz bütün pis düşmənləri darmadağın edəcəyik!
  Uşaqlar həqiqətən çox sərt döyüşçülərdir. Onlar da fit çalaraq, düşmənin üstünə heyrətə gəlmiş və sərxoş qarğa buludunu endirirlər. Və bu son dərəcə sərindir.
  Əfqanları doğrayan Oleq təbəssümlə qeyd etdi:
  - Bütün planetin gəncləri bizimlədir,
  Dünya üzrə tikinti komandamız!
  Oğlan isə çılpaq dabanı ilə məhvedici ölüm hədiyyəsini verdi.
  İslam döyüşçülərini darmadağın edən Marqarita Maqnitik də dişlərini çılpaqcasına cik-ciklədi:
  - Bütün ölkənin xalqı kommunizmə doğru gedir!
  İslam rütbələrini sındırdığı kimi. Və bu, deməliyəm ki, çox qəddar və soyuqqanlıdır.
  Bu vaxt Taliban təxminən on dörd yaşında bir uşağı əsir götürdü. Onu soyundurub ağaca bağladılar. Bundan sonra əvvəlcə onu qamçıladılar, qanaxana qədər dərisini soydular.
  Daha sonra yeniyetmənin yaralarına duz səpiblər. Və çox qəddar idi. Və sonda oğlana işgəncə verərək öldürdülər.
  Və yenə şiddətli döyüşlər gedir...
  Rusiya hücum təyyarələri isə təyyarələrdən istifadə edərək Taliban mövqelərinə hücum edir. Sonra əfqanlar və raketlər onları vurur. Və onlar dırmaşmağa və dırmaşmağa davam edirlər, krampdakı bir qurbağa kimi.
  Və arxalarında bütöv cəsədlər qoyurlar.
  Marqarita təbəssümlə oxudu:
  - Daha işıqlı sabah üçün mübarizə aparacağıq!
  Oleq əfqanları doğrayaraq hürürdü:
  - Biz bunu başa düşə bildik!
  Və oğlan yenə çılpaq barmaqları ilə ölümcül güclə qumbara atır.
  Və bu əfqanları çox inamlı və məşhur şəkildə döyürlər.
  Bu uşaqlar əsl canavarlardır.
  Ölümsüz canlılar isə ayaqyalın döyüşür və rəqiblərini çox fəal şəkildə məhv edirlər.
  Amma Almaniyadan bir tank da döyüşə girir.
  Gerda və ekipajı əfqanlarla döyüşə girir.
  Qız isə çılpaq ayaq barmaqları ilə vurur:
  - Kommunizm ideyalarına şöhrət!
  Ardınca atəş açan Şarlotta təsdiqləyir:
  - Sovet quruluşunun ideyalarına şöhrət!
  Çılpaq barmaqları ilə düşmənə atəş açan Kristina qışqırır:
  - Yeni parlaq ideallar üçün!
  Həm də düşməni çox dəqiq vurur.
  Əfqanlar bunu yaxşı başa düşürlər.
  Və Maqda düşmənə atəş açır və dişlərini çınqıldadır:
  - Vətənimizə şöhrət!
  Və eyni şəkildə düşməni çılpaq barmaqları ilə vurur.
  Bunlar, gəlin etiraf edək, döyüşən qızlardır.
  Düşmənə atəş açan Gerda qışqırdı:
  - Rusiya və sona qədər qələbə üçün!
  Və o, sizi yenidən vuracaq, bu dəfə joystik düyməsini basarkən qırmızı məmə istifadə edərək.
  Bu qızlar burdadır. Dişli və dişlidirlər və hər kəsi birbaşa yırtmağa qadirdirlər.
  Şarlotta onu götürdü və dişlərini açaraq aqressiv oxudu:
  - Afrika dəhşətlidir, bəli, bəli. Bəli!
  Afrika təhlükəlidir, bəli, bəli, bəli!
  Qızlar getməyin - Afrikada gəzintiyə çıxın!
  Kristina dişlərini açıb rəqibini vuraraq dedi:
  - Qızlar, qaranlıqda ayaqyalın gəzməyin!
  Və çılpaq dabanı ilə, sanki düşmənə təslim olacaq.
  Bunlar qadınlardır - bütün qadınlara qadınlar!
  Əfqanlar isə amansızlıqla vurulub məhv edilir.
  Düşmənə atəş açan və sözün əsl mənasında onu süpürən Maqda aqressiv şəkildə dedi:
  - Mən dünyanın ən güclüsüyəm!
  Və eyni şəkildə o, çılpaq barmaqları ilə sizi döyür. Bu qızdır.
  Deməliyəm ki, bu, sadəcə olaraq ultra!
  Bu qızlar, Talibanı ələ keçirdikləri kimi, onları çəkiclə vururlar.
  Taliban isə rus komsomoluna işgəncə verib. Əvvəlcə çılpaq soyundu. Sonra su tökməyə başladılar. Əvvəlcə isti - qaynar su, sonra soyuq. Sonra məni isti məftillə döyməyə başladılar.
  Və çox qəddar idi. Və sonra yenidən qızın çılpaq dabanlarına işgəncə və atəş. Və ona çox amansız işgəncələr verdilər. Və sonra turşu tökməyə başladılar, bu da onu daha da ağrılı etdi.
  Və qız da işgəncə ilə öldürüldü.
  Sonra onun skeletini götürüb qızılla örtdülər və hamının görməsi üçün asdılar. Və son dərəcə qəddar idi.
  Bu, Talibanın nümayiş etdirdiyi güc növüdür. Və belə bir ölkə ilə rəqabət aparmağa çalışın. Amma qızlar uşaq sahibi olmaq istəyirlər. Və onların qarınları açıqdır. Və özlərini çox qəddar aparırlar.
  Döyüşlər, yeri gəlmişkən, cəhənnəm alovu kimi yanır.
  Oleq Rıbakov düşməni kəsərək oxudu:
  - Kommunizm dövrünə şöhrət!
  Oğlan yenə çılpaq ayaq barmaqları ilə ölümcül hədiyyəni atır
  Marqarita Korşunova əfqanları kəsərək cığalladı:
  - SSRİ üçün!
  O, çılpaq ayaq barmaqları ilə kütləvi ölüm gətirən şeyi atacaq. Bəli, belə qızlara heç kim müqavimət göstərə bilməz.
  Oğlan və qız tam və qəzəbli həyəcan və döyüş yükü içərisindədirlər.
  Əfqanları qılıncla doğrayan Oleq oxudu:
  - Məni apardı, apardı,
  Məni apardı!
  Mən sadəcə atın üstündə oturacağam
  Və bəxt məni gözləyir!
  Oğlan isə güləcək və yenə düşməni tutub kəsəcək.
  Budur, Marqarita ilə birlikdə fit çalanda. Və əfqanların başına çaşmış qarğa kütləsi düşəcək. Deyək ki, bu, həqiqətən də gözəldir.
  Marqarita Korşunova Tvitter hesabında yazıb:
  - Mən dünyanın ən güclüsüyəm, düşmənlərimi tualetdə məhv edəcəm!
  Və yoldaşına göz vurur.
  Və əfqanların üstün qüvvələri tükənməyə başladı.
  Oleq Rıbakov sonda çılpaq dabanı ilə açarı sıxdı. Və cərəyan vurdu və dərhal bir kütlə Taliban əsgərini skeletə çevirdi. Və bunu qeyd etmək lazımdır - qatil.
  Terminator Boy oxudu:
  -Yerimiz şöhrətlənsin!
  Və dişlərini çıxararaq necə fit çalır.
  Bu oğlandır. Və həqiqətən olduqca döyüşkən.
  Sonra sovet raketləri əfqanları vurur. Və hərtərəfli heyran qalırlar. Və çoxlu döyüşçü öldürülür.
  Tamara və Veronika iynələr və toplarla öldürücü raketləri hədəfə alaraq partlayırlar. Və bir çox əfqan dərhal öldürülür. Və çox qəddardır.
  Qızlar hazırda bunkerdədir, ayaqyalın ayaqları ilə beton plitələri tapdalayırlar. Və düşmənə ölümcül ittihamlar ataraq onları tamamilə məhv edirlər.
  Bu qızlar sadəcə superdir.
  Tamara od vurub gurlayır:
  - Böyük SSRİ və onun rəhbəri Stalin bizimlədir!
  Veronika da bunu təsdiqləyir:
  - Talibanın götünü təpikləyək!
  Və eyni şəkildə düşmənə atəş açır. Və bunu çox sərt şəkildə edəcək. Qızlar öldürməyi sevirlər - bunlar qızlardır.
  Veronika bir dəfə sual verdi:
  - İki dəfə iki, - beş nədir?
  Tamara gülərək cavab verdi:
  - Dörd yarım!
  Və çox hazırcavab bir ifadə olduğu ortaya çıxdı.
  Burada qızlar çox gərgindirlər.
  Nataşa və komandası da əfqanlara atəş açır. Kütləvi şəkildə öldürülürlər və nərə çəkirlər:
  - Qoy kommunizm bayram edilsin!
  Və sonra da çılpaq dabanı ilə, onu necə götürəcək və konkret olaraq təslim olacaq.
  Bu bir qızdır, bütün qızlar üçün bir qızdır.
  Və ölçüdən kənarda nəhəngdir.
  Svetlana əfqanlara cızma-qara yazaraq qəzəblə oxuyurdu.
  Və ulduzlu yüksəkliklərdə, dağ sükutu,
  Dəniz dalğasında və qəzəbli atəşdə,
  Və qəzəbli və qəzəbli atəşdə!
  Sonra Zoya çarəsizcə düşmənə atəş açır.
  Bu qızlar çox cəsurdurlar.
  Avqustin isə opponentlərini əzərək ağ ciyərlərinin zirvəsində uğuldayır:
  - Vətənimiz üçün, SSRİ-nin şöhrəti üçün!
  Və sonra, əlbəttə ki, belə bir komandaya müqavimət göstərə bilməzsiniz.
  Və qızlar, əlbəttə ki, çox cəsarətli və bacarıqlıdırlar.
  Heç bir texnika onlara qarşı işləməyəcək.
  Başqa bir əfqan sırasını biçən Nataşa qışqırdı:
  - Mən dünyanın ən güclüsüyəm və hamınızı tualetə atacağam!
  Və yenə də çılpaq ayaq barmaqları ilə ölümcül güclə partlayıcı paket atılacaq.
  Avqustin, o döyüş gücünə malik qız, cıvıldadı:
  - Kommunizm dövrünün şərəfinə!
  O da zümrüd gözləri ilə göz qırpacaq.
  Svetlana döyüşdə çox aqressivdir. Əfqanları və cik-cikləri məhv edir:
  - Kommunist qələbəsi zamanlarına şöhrət!
  Bu qızlar...
  Stalenida isə əfqanları lazımsız mərasim olmadan məhv edir.
  Və sanki reaktiv qırıcı ilə əsl dərnəyi varmış kimi onları biçdi.
  Bu qızdır, bütün qızlar üçün qızdır!
  Stalenida əfqanları əzərək, çılpaq ayaq barmaqları ilə ölümcül ölüm hədiyyələri ataraq qışqırdı:
  - Vətənimizə - SSRİ-yə şöhrət!
  Və yenə qız vəhşi qüvvə ilə düşmənə zərbə endirir. Budur o, nə qədər döyüşkən və döyüşkəndir.
  Düşmənlərə atəş açan Viktoriya təbəssümlə deyir:
  - SSRİ-ni böyük şöhrət gözləyir!
  Stalenida başını tərpətdi:
  - Bəli, gözləyir!
  Və atəş açarkən düşündüm. Müəyyən mənada bu, Vətən Müharibəsini xatırladır, ancaq düşməni təəccübləndirmir. Və qəfil hücuma qoyulan mərc nəticə vermədi.
  Amma o qədər çox əfqan var. Onlar irəliləyirlər, sözün əsl mənasında rus mövqelərini meyitlərlə yağdırırlar. Bu da onların quduz və vəhşi taktikasıdır. Və itkilərini nəzərə almırlar,
  İnsanlara isə praktiki olaraq qayğı göstərilmir. Odur ki, cəhd edin, siz bu uşaqlarla anlaşa bilərsiniz.
  Stalenida çılpaq dabanı ilə qumbara atdı və cik-cik dedi:
  - SSRİ adına!
  Və çox iti dişlərini göstərdi.
  Viktoriya onunla razılaşdı:
  - Liderlər gəlib gedir, amma SSRİ qalır!
  Stalenida həyəcanla dedi:
  - SSRİ əbədi olaraq bizimlədir!
  Düşmənlərə atəş açan Seraphim küsəcək və düşməni darmadağın edərək verəcək:
  - Biz klassik qüvvə olacağıq!
  Həm də qız, çılpaq ayaq kimi, tam məhv hədiyyəsini işə salacaq.
  Viktoriya oxudu:
  -Şöhrət olsun kommunizm ölkəmə!
  Serafima bunu asanlıqla təsdiqlədi:
  - Kommunizm işıq və firavanlıqdır!
  Gəlin yenə əfqanları məhv edək.
  Gerda da çox aqressiv mübarizə aparır. Və ən yüksək səviyyəni göstərir.
  Ancaq Gerdaya qarşı əsl fəndlər yoxdur.
  Bu, bütün kainata arzu verən bir qızdır.
  Və onu götürüb oxuyacaq:
  - Mənim Yer kürəmə şöhrət olsun, biz də bütün kainatda!
  Və yenə də çılpaq ayaq barmaqları ilə gözəllik ölüm və məhv olmaq kimi ölümcül hədiyyəni buraxacaq. Bu, gəlin etiraf edək ki, sizə lazım olan qızdır.
  Gerda bütün döyüş dəstini vurdu və indi geri qayıdır.
  Çoxlu əfqanı öldürən məşhur alman dördlüyü sirr saxlayır.
  Yaxşı, onlar da kart oynayırlar.
  Çılpaq barmaqları ilə kart göyərtəsini tutan Şarlotta sərt şəkildə dedi:
  - İndi biz Talibanla müharibə aparırıq, amma bir dəfə ruslarla vuruşmuşuq!
  Gerda razılıqla və enerji ilə başını tərpətdi:
  - Bəli, belə bir vaxt olub. Və sonra qalib gələ bilmədik! Kristina, razısan?
  Kristina çılpaq barmaqları ilə kartı ataraq əminliklə dedi:
  - Bu kişilərin günahıdır! Heç bir döyüş xüsusiyyəti göstərmədilər!
  Magda təsdiqlədi:
  - Bəli, kişilər! Əgər daha çox qadın döyüşsəydi, real uğur şansımız olardı!
  Gerda razılaşaraq başını tərpətdi:
  - Ayaqyalın qız və hətta qırmızı məmə ilə - bu superdir!
  Şarlotta məntiqi olaraq bununla razılaşdı:
  - Bəli, ayaqyalın qızlar, bu nəhəng bir şeydir!
  Və döyüşçülər kartlar atmağa davam etdilər.
  Stalenida əfqanlara atəş açarkən aqressiv şəkildə qeyd etdi:
  - Düşmənləri mütləq vuracağıq!
  Qız isə çılpaq barmaqları ilə qumbara atardı. Və qatildir.
  Viktoriya əminliklə dedi:
  - Bir tərəfdən Allah olmasa da, digər tərəfdən O bizimlədir!
  Viola əfqanlara atəş açıb, onları biçdi və təsdiqlədi:
  - Bəli, Allah bizimlədir! Və nəhəng güclər!
  Qızlar isə gülüb dillərini çıxaracaqlar.
  Alina da düşməni vuracaq, onu böyük ölçüdə biçəcək və qışqıracaq:
  - Mən ən döyüşkən kraliçayam!
  Həm də çılpaq barmaqları ilə, qatil bir qüvvə kimi, onu götürüb işə salacaq.
  Bunlar öldürməyi sevən qızlardır. Onların fövqəlbəşəri gücləri var.
  Stalenida aqressiya ilə oxudu:
  - Gücümüz kommunizmdədir,
  Canımızı və ürəyimizi verərik,
  Biz müqəddəs Vətənimizik,
  Biz duracağıq və qalib gələcəyik!
  O, çox döyüşkən qız idi. Deyək ki, o, sadəcə superdir. Və çox döyüşkən.
  Viktoriya tweet etdi:
  - Müdrik şahı olan SSRİ üçün!
  Döyüşçü isə dilini çıxarıb rəqiblərinə göz vurdu.
  Bu qızlar...
  Alenka da düşmənləri ilə inamla döyüşür və inanılmaz sıçrayışlar göstərir.
  Və eyni zamanda qız ciyərlərinin üstündə uğuldayır:
  - Mən super xanımam!
  Və mirvari dişlərini açır.
  Anyuta düşmənə atəş açır, öldürücü qüvvə ilə onu əzərək parçalayır və uğuldayır:
  - Mən hiper qızam!
  Və onun çılpaq ayaq barmaqları şok edici ölüm hədiyyəsini atır!
  Döyüşən Alla da döyüşdədir. Beləliklə, o, əfqanları döyür.
  Və eyni zamanda qız da qışqırır:
  - Kommunizm dövrünün şərəfinə!
  Və yenə də, sanki düşmənə həqiqətən öldürücü bir şey atacaq.
  Və çoxlu əfqan parçalanacaq.
  İslam İmperiyasının döyüşçüləri haqqında yazan Mariya onu götürüb qeyd etdi:
  - Meşədə kimi tapacağıq?
  Bir də pulemyotdan hədiyyə ilə səni necə vuracaq. Budur, o, nə qədər döyüşkən və gözəl döyüşçüdür.
  Olimpiada düşmənə atəş açır. Və o, bunu son dərəcə dəqiq edir.
  Və dişlərini açıb uğuldayır:
  - Kommunizm dövrünün şərəfinə!
  Marusya çılpaq barmaqları ilə düşmənləri əzərək və öldürücü qumbaraatanları ataraq aqressiv şəkildə qeyd etdi:
  - Yeni baş katibə həmd olsun!
  Matryona əfqanları vurdu və dedi:
  -Kaş homoseksual olmasaydı!
  Düşmənlərə atəş açan Alenka onu götürdü və qışqırdı:
  - Böyük kommunizm naminə!
  Və yenə, o, əfqanları öldürücü bir partlayışla vurarkən. Yaxşı, o, döyüşən gözəldir. Və onun çox cazibəsi var.
  Anyuta da düşmənə atəş açıb onu biçərək qışqırdı:
  - Rusiya üçün!
  Və çılpaq dabanla, sanki Talibana təslim olacaq. Bu qız həqiqətən superdir.
  Qırmızı saçlı Alla rəqiblərini əzərək uğuldayır:
  - Mən hiper xanımam!
  Və çılpaq ayaq barmaqları ilə düşmənə ölümcül ölüm atacaq.
  Bu bir qızdır, deyək ki, ultra!
  Düşmənə atəş açan çox gözəl Mariya qışqırdı:
  - Mən meqa sinifəm!
  Və yenə də düşməni çılpaq, çox yumru, çəhrayı dabanı ilə vuracaq.
  Olimpiada əfqanların qırılması və İslam İmperiyasının Taliban döyüşçülərinin cəsədlərinin dağının yığılması ilə qeyd olunurdu:
  - Mən ən yüksək səviyyəyəm!
  Və o, çılpaq ayaq barmaqlarını, tamamilə və bənzərsiz bir şəkildə öldürəcək bir şey atacaq. Bu qızdır, bütün qızlar, qız!
  Marusya həmçinin əfqanları öldürərək sındırır və tweet edir:
  - Düşmənləri məhv edəcəm! Əsl dəlixana olacaq!
  Və qız güləcək və güləcək.
  Və qırmızı məmə, joystick düyməsini basdıqda. Və o, rəqiblərinə elə ölümcül bir şey vurur.
  Matryona da əfqanları vurmağa başladı və qışqırdı:
  - Kommunizmin şəfəqinə şöhrət!
  Onun çılpaq dabanı isə düşmən kimi hamını öldürəcək. Nə gözəl qızdır. Onlar da qızlardır, deyək ki, super sinifdir.
  Və ya bəlkə Giga, hətta TETRA!
  Bunlar əfqanları tamamilə nokaut edən qızlardır. Və bu, ümumiyyətlə, super sinifdir.
  Alenka onu götürdü və dişlərini açaraq oxudu:
  - Mən dünyanın ən güclüsüyəm! Və iki üstəgəl iki dörddür!
  Və düşməni necə çox dəqiq vurur. Və o, növbəti Talibanı parça-parça edəcək.
  Və bu qızın belə fantaziyaları var. Amma Taliban nəsə edir.
  Bir qıza işgəncə verilir. Və qamçı ilə necə davranırlar. Və sonra tikanlı məftil. Sonra dabanlarını isti dəmirlə yandıracaqlar. Və qız çox məmnundur.
  Və o, gözəl qadın olmaq istəyir.
  Alenka oxudu:
  - Ən yaxşı SSRİ-nin böyük kommunizmi üçün!
  Və yenə də düşmənə yalın ayaq barmaqları ilə qumbara atacaq.
  Və həqiqətən gözəldir.
  Düşmənə atəş açan Anyuta da qışqırır:
  - Kommunizm nə qədər böyükdür!
  Və məqsədyönlü bir zərbə ilə əfqanları biçdi. Bu çox gözəl bir qızdır.
  Və onun çılpaq dabanı öz yerini məhvin indiyinə verdi.
  Qırmızı saçlı Alla da döyüşlərdə çox aqressivdir. Və düşmənlərini vəhşi qəzəblə necə əzəcək. Və o, böyük fəaliyyətlə öz-özünə yazılar yazır.
  Və çılpaq barmaqları ilə ölümcül güclə ölüm hədiyyələri atır.
  Bu qız sadəcə super sərindir!
  Bütün bunlar çox böyük qəhrəmanlıqlara qadir olan ayaqyalın qızlar ordusudur.
  Əfqanlar haqqında yazan Mariya qeyd etdi:
  -Bizim ən böyük gücümüz ən yüksək səviyyəmizdir!
  Bundan sonra döyüşçü göz qırpdı.
  Və qırmızı məmə ilə bazuka düyməsini basdı. Və bu, onun ən yüksək pilotları və ayaqların kvadratlarının cəminin real quruluşudur.
  Düşməni darmadağın edən Olympias qışqırdı:
  - Kainatdakı ən yaxşı qələbələr üçün!
  Və çılpaq barmaqları ilə o, düşmənə məhvetmə hədiyyəsini göndərəcək. Və bu, həqiqətən, gücünüzdən kənar bir hərəkət kimi sadə olur!
  Qızlar, deməliyəm ki, son dərəcə döyüşürlər. Və əgər bir şey edərlərsə, insanlar əbədi olaraq xoşbəxt olacaqlar. Və onlarda çox sevinc və əsl kosmik parıldama var.
  Bunlar ən yüksək akrobatikanın qadın döyüşçüləridir.
  Əfqanları əzən Marusya onu götürdü və qışqırdı:
  - Evinizə sülh!
  Və yenə o, düşmənləri parçalayaraq, qanlı ölüm hədiyyəsini ayaq barmaqları ilə atdı.
  Matryona Əfqanıstan əsgərlərini də vurdu. O, Talibanı parçaladı və küsdü:
  - Bütün planetdə ən böyük sosializm naminə!
  Və onun gözləri parıldayacaq.
  Bəli, bu mövqelərin ən yüksək atəşə tutulmasıdır.
  Əfqanlara isə böyük ziyan dəyir, amma yenə də dırmaşmağa və dırmaşmağa davam edirlər. Və onların böyük insan resursları var. Hansı ki, heç vaxt bitməyəcək.
  Və hər şey dalğa və davamlı axınla axır.
  Alenka böyük təbəssümlə və açıq dişlərlə oxudu:
  - Kommunizm dövrünə və rus çarlarına şöhrət!
  Və çılpaq ayaq barmaqları ilə o, ölüm və məhvin ölümcül hədiyyəsini yenidən atdı.
  Qız isə dişlərini çılpaqlıqla (bəli, dişlərini eşitdirə bilərsən!) qulaqbatırıcı şəkildə götürüb qışqırdı:
  - Güclü suveren,
  Şöhrətlə hökmranlıq edin
  Bizim şöhrətimizə...
  Düşmənlərinin qorxusuna hökmranlıq et,
  pravoslav çarı,
  Şöhrət üçün, bizim izzətimiz üçün hökmranlıq edin!
  Anyuta gülərək qeyd etdi:
  - Sözləri qaçırdın: Allah padşahı qorusun!
  Alenka bununla asanlıqla razılaşdı:
  - Bəli, darıxdım! Ancaq bu, təəssüf ki, verilmişdir!
  Mariya çox sərin qız gülüşü ilə qeyd etdi:
  - Çar atası getdi, onun yerində Leninin işi!
  Qırmızı saçlı Alla əfqanları biçərək qışqırdı:
  - Lenin ölsə də, Leninin işi yaşayır!
  Olimpiada buna məntiqli cavab verdi:
  - Lenin ölməzdir!
  Və zümrüd gözləri ilə göz qırpdı.
  Beləliklə, dərhal görə bilərsiniz ki, burada xüsusi olaraq Talibanla mübarizə aparmağa qadir olan gözəl qızlar var. Və ümumiyyətlə, onların gücü, qeyd etmək lazımdır ki, nəhəng kosmik qüvvədir.
  Marusya təbəssümlə düşmənlərə atəş açaraq qeyd etdi:
  - Çar qayıdacaq, Lenin isə yaşayacaq!
  Matryona bununla tamamilə razılaşdı:
  - Əlbəttə olacaq! Leninə şöhrət!
  Alenka gülümsəyərək davam etdi:
  -Və çar II Nikolay! Bütün qəhrəmanlara böyük şöhrət!
  Anyuta bununla tamamilə razılaşdı:
  - Həqiqətən də bütün qəhrəmanlara həmd olsun!
  Və qızlar xorla oxudular:
  - Rusiyaya şöhrət, şöhrət...
  Tanklar irəliləyirlər...
  Qırmızı bayraq altında qoşunlar
  Rus xalqına salamlar!
  . FƏSİL Љ 20.
  Əhəmiyyətli bir şey tapmaq mümkün olmadı. Qızlar çarəsizlikdən burunlarını dimdikləyib yuxuya getdilər. Onsuz da onlar bütün bu biabırçılıqdan tamamilə tükəniblər. Və buna görə də, bəlkə də, heç olmasa bir şey çıxacaq. Və xəyal etdilər ...
  Bir elf döyüşçüsü olan ace pilot Olimpiadasının Üçüncü Reyxdə göründüyü alternativ reallıqlardan biri. Bu möhtəşəm sarışın Gerinqin özündə elə silinməz təəssürat yaratdı ki, o, Adolf Hitleri döyüşçünü cəbhəyə göndərməyə inandırdı. Əvvəlcə qız 1943-cü ildə Aralıq dənizi hava döyüş teatrında böyük təsirlə döyüşdü. Və qısa müddətdə üç yüzdən çox Müttəfiq təyyarəsini vurdu. Bundan sonra Fuhrer, palıd yarpaqları, qılınclar və brilyantlarla Dəmir Xaç Cəngavər Xaçı ilə təltif edilən yenilməz qızı Kursk Bulgesinə göndərilməsini əmr etdi. Və orada döyüşçüsü heç vaxt cızılmayan yenilməz döyüşçünün əsl atəşi vəftiz edilməli idi.
  Ancaq bu dəfə elf üç otuz millimetrlik hava topu və dörd pulemyotu olan eksperimental nəhəng ME-309 aldı.
  Bu maşının atəş gücü baxımından tayı-bərabəri yox idi. Onun sürəti pərvanə ilə idarə olunan qırıcı üçün yüksəkdir, demək olar ki, saatda yeddi yüz qırx kilometrdir. Bəli, bu əla və gözəldir.
  Və elfin özü, bir qayda olaraq, ayaqyalın və əzələli, qaralmış bədənini çətinliklə örtən bikinidə döyüşdü.
  Bacarıq baxımından tayı-bərabəri olmayan döyüşçü güclü və əzələli oğlanlar tərəfindən masaj və sığal çəkməyi də çox sevirdi. Və onun çox xoşuna gəldi.
  Elfin adı Olympias idi - hər hansı bir Avropa irqi üçün universal bir ad. Amma o, alman sayılırdı. Onun nəsli məlum olmasa da, belə möhtəşəm sarışın yalnız Aryan ola bilərdi.
  Yaxşı, o, rus təyyarələri ilə ilk döyüşə hazırlaşırdı. Məhz səhər 1943-cü il iyulun 5-də Citadel əməliyyatı başladı. Qız sınaq uçuşu etdi və Sovet U-2 gecə bombardmançısını vurdu, bu da almanlara problem yaradırdı. Olympias onu zərif, qıza bənzər ayağının çılpaq barmağına bir dəfə basmaqla sındırdı.
  Döyüşçünün çox xoşuna gəldi və o cavab verdi:
  - Sabah düşmənlərim üçün Armagedon təşkil edəcəyəm!
  Və indi sabah gəldi. Və onun güclü Me-309 qırıcısı uçuş-enmə zolağından qalxaraq döyüşə atıldı. Bu qızın indi qaynar su şüşəsini cırmağa başlayacağı aydın idi və bu, yaxşı olardı.
  Olimpiada oxudu:
  Göydə çox isti oldu,
  Bu bir elf qız milçəyidir ...
  Onu bir çubuq gözləyir,
  Əgər oğlan uçmasa!
  Qız səmada rus kəşfiyyat təyyarəsini görüb və hava mərmilərini israf etməmək üçün onu pulemyot partlaması ilə vurub.
  Sonra bir neçə sovet Yak-9 qırıcısı peyda oldu. Yaxşı, döyüşçü həmişə olduğu kimi ən yaxşısıdır.
  30 mm-lik Alman hava toplarından atəş. Və ME-309-da onlardan üçü var. Və dərhal altı sovet maşını məşəl kimi alovlanır, odlu quyruqlar buraxaraq yerə yıxılır. Başqa bir yeddinci PE-2 təyyarəsi və o da vuruldu ki, sovet maşını sözün əsl mənasında parçalandı.
  Olimpiada sevinclə deyir:
  - Mən dünyanın ən havalı və ən aqressiv qızıyam! Sadəcə əla! Əbəs yerə güclü adam kimi tanınmamışam - bir zərbə ilə yeddi!
  Döyüşçü onun çılpaq, kəsikli, qaralmış ayaqlarını silkələdi.
  Və o, ME-309-da daha da uçur. Qarşıda onlarla sovet döyüşçüsü var.
  Elf qızın çılpaq dabanı tətiyə basır. Və yenə çoxlu vurulmuş təyyarə, on Yaks və iki Lagg-5 məhv edildi. Elf fenomenal şəkildə belə işləyir - o, uzaq məsafədən trivial vurur və bunu çox yaxşı edir. Yaxşı, belə bir qızla başqa nə müqayisə edilə bilər?
  Aşağıda bir neçə Sovet Katyuşasını görə bilərsiniz. Olimpiada bir qədər aşağı düşür. Və onun otuz millimetrlik pnevmatik toplarından atəş açır. Və Sovet Katyuşaları partlayır. Və ağır yaralı və həlak olmuş rus əsgərləri müxtəlif istiqamətlərə uçurlar. Bu, həqiqətən əladır.
  Amma yenə havada sovet maşınları var. Bu dəfə onların sayı otuz nəfərə çatır.
  Olympias ətyeyən şəkildə gülümsədi və cik-cik dedi:
  - Yaxşı, düşmənlər nə qədər çox olsa, müharibə bir o qədər maraqlıdır!
  Qız isə çılpaq ayaq barmaqlarından istifadə edərək hava toplarından ölümcül bir atəş açdı. Və həqiqətən super səviyyəli təsir olduğu ortaya çıxdı. Və on altı sovet yaqutu, on laqqı, üç Pe-2 və bir İL-2 partladıldı və bir anda məhv edildi.
  Olimpiada sevinclə tvit etdi:
  - Heyrət! Vay! Heyrət! Vay! Mən Şeytan qızını tanıyıram!
  O isə gülür... Doğrudan da, bu, sovet qoşunları üçün kədərli gündür. Budur, o, peyda olan və düşmənlərini çox qəzəblə vuran bir elfdir.
  Niyə sovet tanklarına keçməyək? Qız özünü bir az aşağı saldı, gəlin sovet maşınlarına atəş açaq. Bir neçə otuz dördlük və iki KV tankı alov aldı. Həmçinin üç SA-76 özüyeriyən silah. Sonra qız başqa bir sursat anbarını və çox təsirli olan səkkiz silahı sökdü.
  Bundan sonra qız onu götürdü və yenidən hava hədəflərinə keçdi. Bu dəfə o, İL-2 hücum təyyarəsini götürərək onlardan on səkkizini, dörd Yaks, beş Lagg, üç PE-2 və bir Tu-3 bombardmançısını vurdu.
  Terminator qız çox cəsur bir iş gördü. İndi siz yeni avtomobillərin necə aşağı hərəkət etdiyini görə bilərsiniz. Bu vəziyyətdə, otuz dörd.
  Olimpiada hava toplarından daha bir məhv axını atdı. İyirmi beş sovet maşınını sıradan çıxardı.
  Bundan sonra onun hava mərmiləri bitdi. Və döyüşçü geri döndü. Döyüş dəstini dəyişdirmək və yanacaq doldurmaq üçün. ME-309 saatda 740 kilometrə qədər sürətə malikdir - onlar yetişməyəcəklər!
  Olimpiada hətta oxudu:
  - Qəhrəmanlar təqibdən qaçırlar! Bir qərib içəri girdi və onu tutmayacaq!
  Artıq yanacaqla təchiz edilmiş və təchiz edilmiş ME-309 qızı gözləyirdi. Almanların hazırda cəmi dörd belə təyyarəsi var. Onlardan ikisi Olimpiadaya ayrılıb. Hansı ki, faktiki olaraq fasiləsiz döyüşür və sovet qoşunlarını döyür.
  Burada yenidən sursatla yüklənmiş ME-309 ağır şəkildə uçuş-enmə zolağından qoparılıb. Bu qırıcı yeddi atəş nöqtəsinə və hər biri 30 mm-lik üç hava topuna malikdir - nəhəng güc. Yaxşı, çalışın və öhdəsindən gəlin.
  Olimpiada şövqlə oxuyur:
  Mən səni parçalayacağam stalini
  Vermaxta boş yerə getməli idin...
  Mən ən yüksək xoşbəxtliyə sahib olacağam
  Bığlı keçi olduğunuzu sübut edin!
  İndi qız yeni məqsədlər görür. Beləliklə, bunlar yaksların müşayiəti ilə Alman mövqelərinə doğru tələsən İL-2-lərdir. Elf qız çılpaq ayaq barmaqları ilə atəş açır. O, yalnız nazik qısa tumanlarda demək olar ki, çılpaqdır.
  O, hətta büstqalterini də çıxarıb ki, hündür döşləri daha sərbəst olsun və nəfəs alsın.
  Budur, çox dəqiq atəş edən bir qız. On yeddi İL-2 və səkkiz yaks üç hava topunun bir partlayışı ilə vuruldu.
  Olimpiada hətta pulemyotları tamamilə yığışdırmağı da düşündü. Hava topları sizə uzun məsafədən atəş açmağa imkan verir. 30 mm-lik mərmi isə bir vuruşla sovet avtomobilini vurmağa imkan verir.
  Beləliklə, elf qız özünü çox inamlı hiss edir. Pulemyotlar isə yalnız yaxın döyüş üçün uyğundur. Düzdür, elfin boynunda talisman var, o, güllələri və mərmiləri təyyarəsindən yayındırır, ona görə də o, nəinki vurulmayıb, hətta cızılmayıb. Ancaq yenə də düşmənləri uzaqdan vurmaq daha yaxşıdır.
  Burada Sovet PE-2-ni görə bilərsiniz və ya onlara piyada da deyilir. Qız yalın ayaqları ilə atəş açır. Doqquz PE-2 və üç LAGG-5 vuruldu. O, belə qızdır. Alman qoşunları isə artıq irəliləyir. Nəhəng "Pələnglər" və "Ferdinandlar" döyüşə tələsir. Ən son avtomobil bir qədər modernləşdirilmişdir - mühərrik və transmissiya avtomobilin qarşısında bir blokda, arxada isə güclü silahla qüllənin özü ilə.
  Və bu, özüyeriyən silahın çəkisini əlli tona qədər azaltmağa imkan verdi və o, daha sürətli və daha manevrli oldu və döyüş effektivliyi kəskin şəkildə artdı.
  Və uzaqdan məhvetmə diapazonu böyük idi. Sovet maşınları hərdən hücuma məruz qalırdı.
  Olimpiada Katyuşaları əzdi və oxudu:
  -Stalin, Stalin, Stalin,
  Mən özüm poladdan hazırlanmışam!
  Və döyüşçü düşmən maşınlarını yandırır. Və Rusiyanın çoxsaylı buraxılış raket sistemləri partlayır.
  Olimpiada onları necə aktiv şəkildə döyür və çılpaq barmaqları ilə düymələri basır.
  Qız oxuyur:
  Bütün düşmənlərimi yandıracağam,
  Mən Şeytan qızıyam!
  Sovet Katyuşaları isə partlayaraq uzaqlara səpələnirlər. Xüsusilə bir təyyarə mərmisinin vurması döyüş dəstinin partlamasına səbəb olarsa. Sovet əsgərlərinin qolları, ayaqları və başları qoparılır.
  Elf qızı çox dəqiq və ustalıqla sursat anbarına endi. Və çox böyük bir qüvvə ilə partladı. Və iki lüləsi olan qırıq KV-10 tankı uçdu. Sovet generallarından birinin başını da götürüb qoparıb.
  Olympias onu götürdü və qırmızı dodaqlarını yaladı və oxudu:
  Başınızı itirmək lazım deyil
  Tələsməyin...
  Başınızı itirmək lazım deyil
  Nə lazımlı gəlsə!
  Bunu dəftərinizə yazın,
  Hər səhifədə!
  Pis orklar öldürülməlidir!
  Pis orklar öldürülməlidir!
  Və paytaxtı ələ keçirin!
  Bu dəhşətli və çox aqressiv elf qız, çox möhtəşəm bir sarışın, beləcə ayrıldı.
  Sonra daha onlarla Sovet Yakovunu vurdu və geri döndü. Və əyləndi. Budur o, eyni zamanda necə gözəl və qəddardır.
  Qız pionerlərin işgəncələrini xatırladı.
  Təxminən on üç yaşlı sarışın, qaralmış oğlanı qızlar soyundurdular və rəfdə asdılar. Və palıd ehtiyatları gənc pioneri uzatan çılpaq ayaqlarına vidalandı.
  Oğlanın əzələli, əzələli bədəni gərginləşdi. Sonra Olympias məşəli götürüb yanlarına gətirdi. Qaralmış dəri yanıqlarla örtülməyə başladı və oğlanın ağrıdığı aydın oldu.
  Amma dişlərini qıcayıb ağır nəfəs alan pioner susdu. Uşaqcasına, eyni zamanda cəsarətli sifətdən tər damcılarının axdığını görərdin.
  Olimpiada gülümsədi. Daha iki işgəncə verən qız oğlanın yalın ayaqlarının altına çalı dəstələri qoydu. Və onları yandırdılar. Bəli, yanğın başladı. Alov uzun müddət ayaqyalın gəzməkdən kobud olan uşağın uşaqlarının dabanlarını yırtıcı şəkildə yaladı.
  O, hətta vəhşi ağrıdan fəryad etdi, amma yenidən dodağını dişlədi. Buna cavab olaraq alman qızları kamindən qaynar məftil götürüb onunla pioneri qamçılamağa başladılar.
  Ağrıya baxmayaraq, oğlan nəinki ağlamadı və mərhəmət istəmədi, hətta oxudu:
  Sən pis faşist bütün sərhədləri keçdin,
  Sizin Hitleriniz xəstə cəsəddir!
  Bədbəxt, ağ saçlı Vətən üzərində,
  Qartalımız, əziz Stalin, uçur!
    
  Kəmərdə amansız bir dəhşət var, ağrıdan boğuluram,
  Divanı əzabdan üstün tutmazdım!
  Duman kimi şəhərə yayılır,
  Atəş - Mən əvvəllər belə bir şey görməmişdim!
    
  Bir ilan Rusiyanın şəhərlərində sürünür,
  Şübhəsiz ki, terror keçəcək!
  Nasistlər tarlaları qanla suladılar,
  Qəddar qırx birinci, dəhşətli il!
    
  Və düşünürəm ki, bəlkə də bir yuxudur,
  Reallığı bir anda dərk etmək mümkün deyil!
  Tanrının təqdiri Vətəni xilas edir,
  Dünya necə kövrəkdir, nazikdir - ipək sap!
    
  Ölkə dəmir daban altındadır,
  Və tank izləri, paslı cingilti!
  Amma Vətənin ürəyini sinəmlə örtəcəm,
  Kommunizmin məşəli sönməsin deyə!
    
  Vətən uğrunda ölmək şücaətdir,
  Ancaq sağ qalmaq və uşaq böyütmək daha yaxşıdır!
  Vicdanımız sarsılmaz keşikçidir,
  Və söz pis sərçə deyil!
    
  İsanın gözlərini xatırlayıram,
  O, mehriban, mərhəmətli, nurlu Allahdır!
  Məsihə dua edirəm ki, bizim günlərimiz və gecələrimiz,
  Krautlar üçün ölüm idi: fürer öldü!
    
  Azadlıqda hər hərəkətdə sevinc var,
  Azadlıq əlindən alınmayacaq bir şeydir!
  Tənbəlliyə, palçıqlı zövqə ehtiyac yoxdur,
  Axı iş sənin atan və anandır!
    
  Biz qalib gələcəyik, mən bunu aydın görürəm
  Başlarını yelləyirlər, həqiqətə inanırlar - palıd meşələrinin xoru!
  Rusiya çox gözəl olacaq
  Düşmənlərimizi qovduğumuz üçün hamımız sevinəcəyik!
    
  Biz səssiz qul kimi olmayacağıq,
  Dünyanın otları ilə tapdalamayın!
  Qoşunlar qəzəbli dalğalar kimi gəlir,
  Onlara bir dahi rəhbərlik edir - əziz Stalin!
    
  Biz də Stalinə layiq olacağıq,
  Biz Rusiyanı pislikdən xilas edə biləcəyik!
  Vaxt gələcək onlar müharibənin uçurumunda həlak olacaqlar,
  Sosializm yoldan getməyəcək!
    
  İndi özümü pis hiss edirəm, əzab içində ölürəm,
  Ancaq gəlin qəlbimizdə ölümsüzlük tapaq!
  Qələbə gələcək, inanıram, isti may ayında,
  Və qəhrəmanların xatirəsi əbədi qalacaq!
  Olympida oddan isti maşa götürdü və uşağın çılpaq barmaqlarını qırmağa başladı. Bu elf qız və böyük super ace kiçik barmağı ilə başladı. Oğlan titrədi, sümüyüyü cırladı.
  Pionerin uşaq sifəti dəhşətli ağrıdan burulmuşdu.
  Elf Olympias uşağın sümüklərini qırmağa davam etdi. Beləliklə, bir xırıltı ilə, isti maşa ilə barmağını bir-bir sındırdı.
  Ən son sındırdığı şey pionerin ən böyük ayaq barmağı idi. Oğlan çox solğunlaşdı və ağrı şokundan huşunu itirdi.
  Ancaq elf olduğu üçün insanların, xüsusən də uşaqların bədənindəki bütün sinir düyünlərini və nöqtələrini bilən Olimpias uşağın boynuna iynə vuraraq onu özünə gəlməyə məcbur edir.
  Sonra o, tvit etdi:
  - Heç yerə getməyəcəksiniz - pioner bit kimidir!
  Pilot qırmızı-isti maşalardan istifadə edərək oğlanın toplarını sıxdı. Yenə uludu və bu dəfə uzun müddət huşunu itirdi. Vay, çox ağrıyır.
  İşgəncə verən qızlardan biri dedi:
  - Bəlkə onu tərk edək? Hələ heç nə deməyəcək!
  Digəri əlavə etdi:
  - Uşağı belə işgəncə ilə öldürəcəyik!
  Olympias güldü və dedi:
  - Çox yazıq görünürsən, sanki cəlladlıq sənin işin deyil. Amma mən ace pilotam və ən kiçik təəssüf hissini bilmirəm!
  İşgəncə verən qız təklif etdi:
  - Bəlkə başqa cərəyanı sınayaq?
  Olympias razılıqla başını tərpətdi:
  - Həqiqətən də belədir! Elektrik tərəqqinin simvoludur!
  Bir neçə cəllad qız dinamonu çəkdi. Bu, əslində elektrik enerjisi istehsal etmək üçün çox yaxşı bir yoldur. Və eyni zamanda, xüsusilə inadkar oğlan və qızların ağrısını aradan qaldırın.
  Çılpaq oğlanı yenidən silkələyib özünə gətirdilər. Sonra bütün həssas sahələrə naqillər və elektrodlar bağlandı. Və dil, və beşinci nöqtə və həyatın kökü, məmə və başın arxası, eləcə də artıq yanmış dabanlar və ovuclar.
  Gənc pioner qəhrəmanı belə tam əhatə etdilər. Olimpiadadan sonra bu qadın ace və eyni zamanda bir cəllad elektrik təchizatını tənzimləyən açarı çevirməyə başladı. Elektrik boşalmaları yorğun, döyülən, qanlı və çılpaq oğlanın arasından çapan və parıldayan dırnaqları olan atlar kimi qaçırdı.
  Və gənc pioner sadəcə qeyri-insani ağrı ilə pirsinqli qışqırtı buraxdı. Olimpiada onu götürdü və kateqoriyanı gücləndirdi. Oğlanın çılpaq bədənində işıqlar və qığılcımlar parıldadı, hətta qabırğalar da göründü, sanki rentgendə ətdən və uşağın əzablı dərisindən görünürdü, sıyrıq və yanıqlarla örtülmüşdü;
  Belə görünürdü ki, heç kim belə işgəncələrə dözə bilməz. Amma pioner oğlan yenə də böyük cəsarət və hisslə, elektrik boşalmaları ilə dabanından başının arxasına qədər deşərək oxudu:
  Mən pionerəm və bu söz hər şeydir,
  Gənc ürəyimdə yanır...
  SSRİ-də hər şey gözəldir, inanın,
  Biz hətta kosmosa qapı açırıq!
  
  Mən o zaman İliçə and içdim,
  Sovet bayrağı altında dayandığım zaman...
  Yoldaş Stalin sadəcə idealdır,
  Bil ki, qəhrəmanlıqlar tərənnüm olunur!
  
  Biz heç vaxt susmayacağıq, bilirik
  Biz isə sözü və həqiqət kürsüsündə deyəcəyik...
  SSRİ böyük ulduzu,
  İnanın, biz bütün planetə sübut edəcəyik!
  
  Burada gənc ürəkdə beşik oxuyur,
  Oğlan isə azadlıq himnini oxuyur...
  Qələbələr sonsuz hesab açdı,
  Bilin ki, insanlar daha soyuqqanlı ola bilməzlər!
  
  Gənc Moskvanı müdafiə etdik,
  Soyuqda oğlanlar ayaqyalın, şortik geyinirlər...
  Bu qədər gücün haradan gəldiyini anlamıram,
  Və dərhal Adolfu cəhənnəmə göndəririk!
  
  Bəli, qabaqcılları məğlub etmək olmaz,
  Ürəkdə yanan alovla doğulublar...
  Komandam mehriban ailədir,
  Biz kommunizm bayrağını qaldırırıq!
  
  Axı sən oğlansan və buna görə də qəhrəmansan,
  Bütün planetin azadlığı uğrunda mübarizə...
  Və bir bang ilə keçəl Fuhrer,
  Babaların hərbi şöhrətdə vəsiyyət etdiyi kimi!
  
  Hitler, bizdən mərhəmət gözləmə,
  Biz pionerik, nəhəng uşaqlarıq...
  Günəş parlayır, yağış yağır,
  Biz isə Vətənimizlə əbədi birləşmişik!
  
  Məsih və Stalin, Lenin və Svaroq,
  Gənc bir uşağın ürəyində birləşdi ...
  öz şərəfli vəzifələrini yerinə yetirəcəklər ,
  Bir oğlan və bir qız döyüşəcək!
  
  Oğlanın bəxti yoxdu indi
  Onu faşist fanatikləri əsir götürdü...
  Və bu fırtınada avar qırıldı,
  Ancaq oğlan sadiq pioner olun!
  
  Əvvəlcə məni qanaxana qədər qamçı ilə döydülər,
  Sonra oğlanın dabanlarını qızarddılar...
  Krautların vicdanlarında sıfırlar var,
  Madam qırmızı əlcək geyinir!
  
  Yanğın qırmızı oğlanın ayaqlarını yandırdı,
  Sonra oğlanın barmaqlarını sındırdılar...
  Faşistlərin iyləndiyi kimi,
  Və kommunizm düşüncələrində günəş verildi!
  
  Uşağın sinəsinə alov gətirildi,
  Dərisi yanmış və qızarmışdı...
  İtlər pionerin bədəninin yarısını yandırdılar,
  Qanunsuzluğun əzabını bilmədən!
  
  Sonra pis Krautlar cərəyan başladı,
  Elektronlar damarlarda uçurdu...
  Bizi israf etməyə qadir,
  Uşaqlarınız qış yuxusunda qalmayasınız deyə!
  
  Ancaq pioner oğlan sınmadı,
  Titan kimi işgəncələrə məruz qalmasına baxmayaraq...
  Gənc oğlan cəsarətlə mahnılar oxudu,
  Faşist tiranını əzmək üçün!
  
  Beləliklə, Lenini ürəyində saxladı,
  Uşağın dodaqları həqiqəti deyirdi...
  Pionerin üstündə şanlı bir keruv var,
  Dünyanın oğlanları qəhrəman oldular!
  Yaxşı, nə əldə edirsə, həmişə baş vermir və cəllad qalib olaraq qalır. Olimpiadalar yenidən döyüşməyə can atırlar. İndi onun ME-309 döyüşə qaçır. Elf qız çılpaq barmaqları ilə joystik düyməsini sıxır. Hava topları və pulemyotlar işləyir. Vurulmuş və yanan sovet təyyarələri düşür.
  Olimpiada rusları belə qəbul etdi və onlara tam məğlubiyyət, öldürmə və təmizləmə verdi. Neçə sovet təyyarəsi bir-iki salvo ilə həlak oldu? Burada qız dərhal on altı yaxı, on lagı, dörd piyadanı yıxdı. Ölümcül döyüş belə keçdi. İki partlayışda otuz təyyarə.
  Düzdür, Me-309-un yeddi atəş nöqtəsi var: otuz millimetr kalibrli üç hava topu və bir vuruşla sovet təyyarəsini vurmağa qadirdir. Yaxşı, dörd pulemyot - həm də zəif deyil, kalibrdə on dörd millimetr.
  Bu elf qız bütün axmaqlığı ilə sovet təyyarələrini məhv etdi.
  Sonra yer hədəflərinə keçdi və onları götürdü və tankları vurdu. Onun pnevmatik topları çox sakit və ardıcıl olaraq sovet otuz dördlərinin damlarını deşdi. Bu döyüşçü Olympias belə idi. O, belə bir qətliam nümayiş etdirdi.
  Atəş zamanı o, həm çılpaq barmaqlarını, həm də sinəsinin qırmızı məmələrini istifadə edərək joystik düymələrinə basırdı. Və bu ölümcül təsir idi.
  Olimpiada üfüqi müstəvidən iyirmi T-34 tankını, on SU-76 özüyeriyən silahı və dörd Katyuşanı məhv etdi. Bundan sonra o, döyüş dəstini doldurmaq üçün təyyarəsini çevirdi. O, ən yüksək səviyyəli və markalı bir qızdır.
  Bir neçə sovet döyüşçüsü onun arxasınca düşdü. Lakin elf döyüşçüsü qorxmurdu. Onu götürüb pulemyotlarla vurdu. Həm altı sovet yatağını, həm də bir La-5 təyyarəsi birbaşa çadıra dəyərək partladı.
  Olimpiada qışqırdı:
  Biz dünyanın ən güclüləriyik
  Gəlin bütün düşmənlərimizi tualetdə islataq!
  Və gözəllik yenə də öz döyüşçünü götürüb döngəyə çevirdi.
  Bundan sonra mən sağ-salamat aerodroma çatdım.
  Artıq yalnız şort geyinən və belinə qədər çılpaq, çılpaq dabanlarını parıldadaraq təyyarəyə yanacaq doldurmağa və döyüş dəstlərini doldurmağa başlayan oğlan qulluqçuları var idi.
  Beləliklə, belə bir sıçrayış var idi. Yeniyetmə oğlanlar işləyirdi.
  Olimpiada artıq yanacaq doldurulmuş və döyüş dəsti ilə təchiz edilmiş başqa bir təyyarəyə mindi və havaya qalxdı. Me-309 eniş zolağından bir qədər ağır havaya qalxdı. Döyüş dəsti ilə çox dolu idi. Və şərqə qaçdı.
  Olimpiada dişlərini göstərdi. O, bikinili əzələli qız idi. Və onun yalın ayaqları şıltaqlıq deyil, əmək alətidir. Elfin özü qara rəngli tünd tunc, saçları isə parlaq və sarışındır. Nümunəvi Aryan, deyə bilər.
  İndi o, yenə sovet təyyarələrinin irəlilədiyini görür. Və ən populyarları, əlbəttə ki, Yaks döyüşçüləridir. Xüsusilə Yak-9. Bu maşının xüsusilə sərin olduğunu deyə bilmərəm, lakin istehsalı olduqca sadədir və buna görə də geniş yayılmışdır. Ancaq silahlanma o qədər orta səviyyədədir ki, yalnız bir hava topu və bir pulemyot var.
  Olimpiada ME-309 ilə məsafədən atəş açır. Və onun çox dəqiq vuruşları var. Sovet maşınları yanmağa və partlamağa başlayır. Otuz millimetrlik hava topları xüsusilə ölümcüldür. Beləcə döydülər.
  İlk iki sovet təyyarəsi ilk partlayışla vuruldu.
  Olimpiada qışqırdı:
  - Və qoynumuzda bir şey saxlayırıq,
  Bizə gəl, əks halda səni öldürəcəyik!
  Və sonra elf qızı daha bir partlayış etdi və on altı yaks və səkkiz LA-5 partladı, bu son dərəcə öldürücü təsir göstərir.
  Bundan sonra pilot qız təyyarəsini yenidən döndərir və ölümcül hava mərmiləri ilə yer hədəflərinə atəş açır. Onlar Sovet ordusunun silah-sursat anbarını vuranda partlayır və böyük dağıntılara səbəb olurlar. Həm də tanklar. Bu Olimpiada sadəcə canavar qızdır.
  Və əgər o, pisləşsə, heç kimə çox görünməyəcək. Burada belə bir dağıdıcı təsir.
  Katyuşa raketi, raket anbarı kimi partladı, partlamağa başladı ki, fraqmentlər bütün perimetrə səpələndi və sovet əsgərlərini öldürdü.
  Olimpiada qışqırdı:
  Mən şeytan döyüşçüsüyəm,
  Daha sizə məsləhət olmayacaq...
  Stalinlə qalın, uşaqlar,
  Bu planetdə sizin üçün yer olmayacaq!
  Və döyüşçü sadəcə diş dişlərini nümayiş etdirəcək. Və sonra onu götürüb hönkürəcək!
  Bəli, bu, həqiqətən çox gözəl və eyni zamanda bir az gülməlidir.
  Focke-Wulf üzərində döyüşən Helga adlı başqa bir qız qışqırır:
  - Nə bravo - sağa atmaq!
  Və çılpaq dabanı ilə tətiyə basaraq yer hədəflərini vurur. Focke-Wulf silahlanma və zireh baxımından çox layiqli hücum təyyarəsidir.
  Bu, həqiqətən, haqqında deyə biləcəyiniz bir qızdır: canavar. Daha dəqiq desək, canavar Olimpiadadır, Helqa isə, dediyiniz kimi, canavardır. Amma bikinili bu ayaqyalın döyüşçülər sovet ordusu üçün böyük narahatlıq yaradır.
  İndi qız çılpaq dabanı ilə tətiyi yenidən basır və sovet döyüş sursatı olan anbar havaya uçur.
  Sonra gülür və deyir:
  - Stalini, stalinizmi parça-parça edəcəyik!
  Bombalamadan sonra qızlar geri qayıdırlar. Quruda isə nasistlər irəliləyirlər. Onların kifayət qədər güclü tankları var - Tigers, Panthers, T-4s və güclü Ferdinand özüyeriyən silahları. Sonuncunun həm silahının gücünə, həm də ön zirehinin qalınlığına görə dünyada tayı-bərabəri yoxdur. Möhtəşəm bir sıçrayış maşını. Almanlar isə Qırmızı Orduya təzyiq göstərirlər.
  Görünürdü ki, bir elf, hətta belə yüksək səviyyəli bir pilot belə minlərlə tank və təyyarənin iştirak etdiyi müharibənin gedişatını dəyişdirə bilmədi. Və buradan belə çıxır ki, bu mümkündür. Və nasistlər qalib gəlməyə başlayır. Üstəlik, söhbət təkcə sovet qoşunlarının öldürülməsindən deyil, həm də mənəvi təsirdən gedir. Və bu terminator qız olimpiadasının böyük təsiri var. Qırmızı Ordu böyükdür, lakin Wehrmacht həvəsləndiricidir!
  Sonra birdən məlum olur ki, Pələng idarə etmək çətin olan çox sərt bir tankdır. Alman qoşunları isə dırmaşmağa və dırmaşmağa davam edir.
  Olimpiada ME-309-da yenidən havaya qalxır və döyüşçüsündən son dərəcə ölümcül bir şey atır. Və yenə sovet təyyarələri partlayıb parçalanır.
  Elf qız gülür və qışqırır:
  - Mən super qadınam!
  Helqa onu öpür və təsdiqləyir:
  - Hətta hiper!
  İndi isə daha onlarla rus təyyarəsi havada partlayıb parçalanır. Bu, həqiqətən də ace pilotlarının işidir. Hansı ki, həm reaksiya, həm sürət, həm də ölümcül gücə malik təyyarələr var.
  Bu arada qırmızı qalstuklu pionerlər tarla istehkamlarını qazırlar. Uşaqlar ayaqyalın, oğlanlar ümumiyyətlə yalnız şort geyinirlər. İstər yeniyetmə, istərsə də çox gənc olan uşaqların bədənləri günəşin altında şokolad rənginə bürünmüşdü. Və onlar gənc titanlar kimi işləyir və işləyirlər.
  Uşaqların yalın ayaqları kürəkləri sıxır və mahnı eşidilir:
  Pioner üçün qorxaq söz yoxdur,
  Vermaxtla cəsarətlə döyüşür...
  Kartlar üçün bir göyərtə asdır,
  Biz əlbəyaxa döyüşdə vuruşmağa öyrəşmişik!
  Niyə oxumasınlar? Hətta uşaq koloniyasından oğlan uşaqları da gətirirdilər. Onların əynində qara şort və boz köynək var. Onlar çılpaq boyunlarını çıxaranda oğlan məhbusların gövdəsi açıq qalmışdı. Bir çox insanın bədənində tatuaj var. Və başları kəsilmiş keçəl. Eyni zamanda, oğlanlar kifayət qədər yaxşı bəslənmiş görünürlər. Çünki yetkinlik yaşına çatmayanlar koloniyasında gənc məhbusların həbsxana rasionu vəhşi təbiətdəki asılı məktəblilərdən daha yaxşıdır. Yəni belə bir paradoks - gənc cinayətkarlar adi uşaqlardan da yaxşı qidalanırlar.
  Və çox tənbəl işləyirlər. Azad pionerlər həvəslə işləyirlərsə, hətta mahnı oxuyurlarsa:
  SSRİ pionerinin vətəni,
  Bunun üçün əbədi mübarizə aparacağıq...
  Hərçənd xaos yaransa da,
  Biz cəsarətlə mübarizə aparacağıq!
  Cavab olaraq gənc məhbuslar gülürlər. Onlar olduqca normal oğlanlardır, yalnız saçları kəsdirilir və çoxları tatuirovkalıdır. Pionerlərdən bəziləri də sıfıra bənzəyən saç düzümünə sahibdirlər. Bu şəkildə bit və ya başqa bir pis şey əldə etmək riski daha azdır. Gənc dustaqlardan biri Volodka güldü. Həbs zamanı ağ xalatlı tibb bacısının onu necə ovuşdurduğunu xatırladım. Və eyni zamanda həm alçaldıcı, həm də xoş idi. Ağ xalatlı qızın əlləri nazik rezin əlcəklərdə idi və toxunuşları o qədər mehriban və yumşaq idi ki, bir yeniyetmənin kişi kamilliyi yüksəlir.
  Qısa ətəkli və çılpaq qaralmış ayaqlı pioner qızlar da var. Və necə oynaq zarafat etməmək olar? On dörd yaşında hormonlar hələ də oynayır.
  Volodka oxudu:
  Oh, nə ayaqları!
  Nə yaxşı...
  Qorxma, balam
  Telefon nömrənizi yazın!
  . EPİLOQ.
  İstintaq davam edərkən, başqa hadisələr də baş verir ki, bunlar da maraqsız deyil.
  Xüsusilə, Alice aparılaraq həbs edildi. Gənc qızın on səkkiz yaşı tamam olmamışdı və polislər onun qollarını qandallamaq üçün girişdən çölə çıxdılar.
  Qız ürəkbulandırıcı qışqırdı:
  - Ehtiyac yoxdur! Mən günahsızam!
  Polis cavab olaraq qışqırdı:
  - Düzdür fahişə! Axı siz hamınız günahsızsınız.
  Aksiya iyirmi birinci əsrdə müasir Moskvada baş verir. Qız isə istintaq təcridxanasına sürüklənir və kim bilir niyə.
  Polislər onun əllərini burudular və arxadan qandalladılar ki, bu da ağrıyırdı.
  Qız cavab olaraq qışqırdı:
  - Faşist diktator Putinə lənət olsun! Ukrayna və Qərblə sülh verin!
  Buna cavab olaraq qıza dəyənəklə zərbələr endirilib. Və titrədi. Ona qışqırırlar:
  - Sən casussan! Səni öldürəcəyik!
  Gözəl sarışın qız polis bölməsinə aparılıb. Orada onu şəxsi axtarış otağına aparıblar. Ağ xalatlı üç qadın polis meydana çıxdı. Əllərinə rezin əlcəklər çəkdilər. Alisa titrədi və bədənində qançırlar var idi.
  Mühafizəçilər isə heç bir sual vermədən onun paltarını sadəcə cırıblar. Həm də ayaqqabılar və taytlar. Sonra büstqalter və qısa tuman. Və hamısı paltarlarını cıraraq bunu kobud şəkildə etdilər. Sonra götürüb qızı hiss etməyə başladılar. Rezin əlcəkli əllər Alisin ağzına çatdı, yanaqlarının altında, dilinin altında hiss olundu ki, gözəl sarışın az qala qusdu. Sonra cihazı parıldadaraq onun burun dəliklərinə və qulaqlarına baxdılar.
  Kobud əllər döşləri yoğurdular, silikon və ya dərmanları yoxlayırdılar. Və sonra ən böyük matronun barmağı göbəkə basdı. Ancaq bu, hamısı deyil - Alisin saçları darandı və gözəl, bir az sarı rəngli ağ idi. Və hər bir saç parçasını yoxladılar. Həm də barmaqların arasında.
  Amma ən rüsvayedicisi, ən böyük nəzarətçinin pəncəsini Veneranın sinəsinə sıxması idi. Alisa cavab olaraq ağ xalatlı qadının əlindən dişləyərək oradan ayrılıb. O, gənc və güclüdür. Üç mühafizəçi onu tutdu, lakin onun çılpaq, qaralmış bədənini saxlaya bilmədi.
  Sonra onlardan biri düyməni basdı.
  Kişi mühafizəçilər içəri girdilər. Dörd güclü oğlan Alisin qollarından və ayaqlarından tutub onları ayırdı. Ağ xalatlı matrona və rezin əlcəkdə böyük bir pəncə onu Veneranın qoynuna soxdu. Və sonra məlum oldu ki, Alice hələ də bakirə idi, amma bu, canavar qadını narahat etmirdi. Qızlıq pərdəsini cıraraq qan axmasına səbəb oldu və axtarılan qız nalayiq sözlər söylədi. Və o, uterusa qədər hiss etdi. Və bunu çox kobud və ağrılı şəkildə etdi.
  Sonra pəncəsi arxa keçidə uzandı. Hətta vazelin sürmədi, ona görə də çox ağrılı idi və yenidən qan çıxdı. Və matronun pəncələri çox böyükdür.
  Şəxsi axtarış isə qadağan olunmuş əşyaları aşkar etməkdən daha çox işgəncəyə bənzəyirdi. Daha sonra qızın ayaqları və ayaqları arasındakı barmaqları yoxlanılıb, sonra sərbəst buraxılıb.
  Amma geyinməyimə icazə vermədilər. Sadəcə qanı yumaq üçün onu soyuq su ilə aşağı saldılar. Və məni qonşu otağa apardılar.
  Orada çılpaq və çarəsiz Alisanı ağ divara apardılar və əlində nömrə olan stol verdilər. Profili həm öndən, həm yandan, həm də arxadan çəkdilər. Və sonra tam böyümədə - çılpaq. Həm də yandan, yarım yandan, öndən və arxadan.
  Sonra qız bütün əlamətlərini yazmağa başladı. Üstəlik, ağ xalatlı kişilər də, qadınlar da var idi. Və bunu yavaş-yavaş və diqqətlə etdilər. Məni arxaya çevirməyə, ayaqlarımı və qollarımı qaldırmağa, qoltuqlarımın altına baxmağa məcbur etdilər. Və hətta yenidən ağızlarına girdilər.
  Məsələn, ağ xalatlı bir qadın məni başımı kvadrata qoyub barmaqlarımı çənəmə qazdırdı. Sonra əlcəksiz barmaqlarını ağzına qoydu.
  Alice azad oldu və yenidən qışqırdı:
  - Bilmirəm o barmaqları ilə nə etdi, steril deyil, qoy əlcək geyinsin, sonra içəri yapışdırsın!
  Ağ xalatlı gənc qadın mübahisə etməyib. O, əllərinə nazik rezindən tibbi əlcəklər taxdı və yenidən ağzını açdı. Və axtardı, yəqin ki, qumbara tapacağını gözləyirdi və dişlərində plomb axtardı.
  Yaxşı, Alisin dişləri hamısı ağ, qüsursuz, təmizdir, heç bir ləkə deyil, plomb deyil.
  Bundan sonra onun boyu ölçülüb tərəzidə çəkilib. Yaxşı, adi haldır. Alice olduqca hündür, bir metr səksən və yetmiş iki kiloqram ağırlığında idi. Sonra onun qollarını, ayaqlarının uzunluğunu, ovuclarını, dirsəklərini, biceps, baldır və boynunun həcmini ölçdülər. Həm də başın ölçüsü və s.
  Bu, əlbəttə ki, zərər vermir, amma alçaldıcıdır, xüsusən də ətrafda çox insan olduğuna görə və bəziləri kişidir.
  Ağ xalatlı bir qadın gəldi, əlində elektrik saç kəsən aparat. Alice solğun oldu. Ona elə gəldi ki, onu aparıb dərhal onun gözəl saçlarını başından qırxacaqlar. Ancaq gənc və yaraşıqlı qadın gülümsədi və dedi:
  - Onlar ancaq sənin pişiyini qırxacaqlar!
  Veneranın bətnindən ağ, buruq tükləri çıxarmağa başladı. Qıdıq və hətta xoş idi. Bundan əlavə, qızlıq pərdəsinin kobud axtarışından və qoparılmasından sonra hələ də ağrıyırdı və bu xoş qıdıq gənc bətnindəki iztirabdan və sızıltıdan yayındırırdı.
  Bundan sonra ona qeyri-infeksion maye səpdilər və o, lüt halda qonşu otağa aparıldı.
  Orada əvvəlcə ovucları qara boya ilə yuvarladılar və bütün barmaqları və bütün ovucları ayrıca qoydular. Bu ümumiyyətlə normaldır və Alice bunu filmlərdə görmüşdü.
  Amma sonra onun yalın ayağına qara boya sürdülər. Həm də əvvəlcə bütövlükdə, sonra hər barmaqda ayrı-ayrılıqda hərf səhvləri etdilər. Əvvəlcə qızın sol ayağından, sonra isə sağdan. Amma Alisa heç vaxt filmdə belə bir şey görməmişdi və heyrətləndi. Ancaq bu, ağrılı deyil, amma alçaldıcıdır, bir daha göstərirlər ki, həbsdəsən və heç kim və heç bir şey deyilsən.
  Baxmayaraq ki, qara boyalı rulon çılpaq altlığın üstündən keçəndə qıdıqlanır.
  Onun tamamilə çılpaq olması utancvericidir və uniformalı bir kişi onu çıxarır. Amma onun yanında qadınlar da var. Və gülürlər.
  Lakin Alisa xüsusilə utanmır. O, çox gözəl və əyridir. Və o, bakirə idi, çünki onu hərracda satıb çoxlu pul qazanmaq istəyirdi. Ancaq bunu etmək üçün əvvəlcə yetkin olmaq lazım idi. Və sadəcə olaraq bunu etməyə vaxtı yox idi.
  Amma o, heç də o qədər də rahibə deyil. Olduqca müasir və inkişaf etmiş bir qız.
  Lakin onun dodaqlarını qara boya rulonu ilə sürtməyə başladılar. Və bu artıq xoşagəlməzdir. Boyanın özü acı bir dadı var. Aydındır ki, o, bankada və ya başqa yerdə dodaq izləri qoya bilər, amma yenə də iyrəncdir.
  Beləliklə, dodaqlarını ağ vərəqə sıxdılar və bu izi buraxdılar.
  Sonra diş gipsləri var. Yaxşı, bu, ümumiyyətlə başa düşüləndir. O, plastilini dişləyib bir müddət belə dayanmalıdır ki, dişlərin izləri aydın olsun.
  Alice bunun son olduğunu düşündü, amma qulaqlarını həm sağa, həm də sola yağladılar, həm də ağ kağıza çap etdilər.
  Və qız olduqca çirkli idi. Ən çox bunun tez bitməsini və onu duşa aparmasını istəyirdi.
  Ancaq bunun kifayət etmədiyi ortaya çıxdı. Qadın mayor qeyd etdi:
  "Onlar həbsxanada tez-tez çılpaq olurlar, ona görə də onların götlərindən izlər alacağıq."
  Bundan sonra kişi ombasının üzərində qara boya ilə rulonu qaçmağa başladı.
  Bu isə çox biabırçılıqdır, güclü cinsin nümayəndəsi üzünü özəl hissələrinə çox yaxınlaşdırır. Və onun rulonu sürtülür. Alisin ombaları genişdir. Və kişi bir neçə dəfə rulonu yenidən qızın dəbdəbəli cazibəsinə tətbiq etmək üçün boyaya batırdı.
  Sonra onu da bir neçə vərəqdə oturtdular və budların hər bir hissəsindən ayrı-ayrılıqda qüsursuz dərinin izləri götürüldü. Və tam çılpaqlıq içində olmaq çox alçaldıcı idi.
  Ancaq nəhayət, bu da sona çatdı, baxmayaraq ki, həmişəlik uzanacaq kimi görünürdü.
  Sonra onu növbəti kabinetə aparıblar və mədəsinin, qollarının və ayaqlarının rentgenoqrafiyasını çəkiblər. Bu da zərər vermir, amma bir növ iyrəncdir və siz radiasiya almaq istəmirsiniz.
  Daha sonra onu duş otağına aparıblar. Üstəlik, onu belə çılpaq aparırdılar, əlləri də arxadan qandallı idi. Bu da başqa bir rüsvayçılıqdır. Alisin yalın ayaqları şillələnir. Və yolda əvvəlcə mən kifayət qədər gənc bir məhbusla rastlaşdım və o, barmaqlarını göstərib iyrənc zarafatlar etməyə başladı - həbsxanada səni necə də böyük sevəcəklərini söylədi.
  Və sonra kişi məhbus, gözləri böyüdü və çılpaq qızı baxışları ilə uddu və şalvarı sözün əsl mənasında qabarıq oldu.
  Nəhayət, Alisa duşa çatdı. İçəri boş idi, yalnız iki uniformalı mühafizəçi durub onun yuyulmasına baxırdı. Və xoşbəxtlikdən su isti idi, yaxşı, dövlət hələ o qədər kasıb deyildi. Axar.az xəbər verir ki, Alice ruhunda az qala xoşbəxtlik hiss edirdi, amma mühafizəçilərin ona belə baxması xoşagəlməz idi. Yaxşı, mənə başqa bir camaşırxana sabunu verdilər. Alisa qara boyanı yuyurdu. Və təmiz oldular.
  Bütün çətinliklərə baxmayaraq, mühafizəçilərdən biri hələ də onun ağzına əl atdı, digəri isə əlcəkli pəncələri ilə onun çılpaq döşlərini hiss etdi. Alisa mübahisə etmədən daha bir təhqirə dözdü.
  Mühafizəçilər onu dövlət tərəfindən verilən dəsmal ilə çox da qurutmadan qurudub, duşdan çıxarıblar. Görünür, məni elə yerə aparıblar ki, dövlət paltarı verilir.
  Göründüyü kimi, casusluqda şübhəli bilinən məhbusun onun paltarını geyinməsi qadağandır.
  Və yenə də kişi və qadınların alçaldılması və gülüşləri.
  Hökumət binalarında hələ də bir neçə çılpaq qadının cərgəsində dayanmalı idik. Onlar gənc və olduqca yaraşıqlı idilər, çoxları tatuirovkalı idi. Onlar da Alisa haqqında zarafat etməyə başladılar. Xüsusilə onun qırxılmış pubisi və gözəlliyi baxımından.
  Yaşlı məhbuslardan biri hətta Alisin döşlərini hiss etməyə başladı. Qızın əli arxadan qandallı olsa da, ayaqları sərbəst idi. Və dizini onun günəş pleksusuna itələyir. O qəza etdi.
  Polis Alisa hücum etdi. Demək olar ki, huşunu itirənə qədər ona bir sıra zərbələr vurdular. Sonra da beləcə məni lüt sürüyərək cəza kamerasına saldılar.
  Qarşıdan keçərkən qız həyasızcasına ovuşduruldu. Və Alisa yenidən ağrı və alçaqlıq yaşadı.
  Onu çılpaq və arxadan qandallı şəkildə soyuq, qaranlıq otağa atdılar və qapılar bağlı idi. Qız özünü çılpaq, çarəsiz və qaranlıqda zəncirlənmiş vəziyyətdə gördü. Və o, çox lal, soyuq, qorxmuşdu. Üstəlik, cəza kamerasında siçovullar qaçırdı və kəskin kanalizasiya iyi gəlirdi.
  Alice onu götürdü və göz yaşlarına boğuldu, lakin göz yaşları onun kədərini saxlaya bilmir. Və bunu tez başa düşdü, xüsusən də siçovul onu yalın ayağından dişlədikdən sonra.
  Qız çılpaq barmaqları ilə cinayətkarı əzdi və mətanət nümayiş etdirərək qəzəblə oxudu:
  Sadə bir qız var idi - döyüşçü Jeanne,
  Ayaqyalın və cır-cındırda inəkləri otardı...
  Amma Uca Tanrı böyük bir kürsüdən,
  Kiçik gözəlliyə saysız-hesabsız hədiyyələr göndərdi!
  
  Və sadə bir qız döyüşçü oldu,
  Fransız xalqı cəsurdur, birləşərək...
  Və İngiltərədən kəndli zərbəsi ilə soruşdu:
  Güclü bir komanda onun ətrafında toplandı!
  
  Döyüşçü qəzəb içində qılıncı ilə düşmənlərini süpürüb,
  Nümayişlər üçün çox cəsarətli bir görünüş seçdim...
  Yaxşı, Janna insanlara nə qədər güclü göründü,
  İnanın, ən cəsur cəngavərlərin qanı orada qaynayacaq!
  
  Budur, cəsur qız döyüşür,
  Şiddətli damask qoşunlarını qılıncınla sındırmaq,
  Və gözəlin səsi artıq cingildəyir...
  O, hətta üzünə bir kərpic ata bilər!
  
  Qələbədən sonra qələbə, artıq Parisdədir,
  Və elə bil Fransada ulduz odla yanır...
  Janna ayaqyalın günəşdən yüksəkdə uçdu,
  Qızların çoxdankı arzusu gerçəkləşdi!
  
  Ancaq dəyişkən ilahə bəxtdir,
  Və böyük qız kiminsə toruna düşdü...
  Onu qamçılayıb axmaq adlandırırlar,
  Şübhəsiz ki, cəsur Jeanne dərhal ölməlidir?
  
  Jeanne'yi rəfə çəkdilər və alovları yandırdılar,
  Od dabanlarını yalayır, əllərində zəncirlər...
  Ancaq bu yaxınlarda padşah bayrağı ona həvalə etdi,
  Və gözəlliklərin hamısını daş divarlara bağladılar!
  
  İşgəncə altında qız səsini çıxarmadı,
  İsti sancaqlar çılpaq sinəmi yandırsa da...
  "Müqəddəs İnkvizisiya" ona əzab verdi,
  Amma qızdan inilti belə çıxara bilmədilər!
  
  Sonra od yandırdılar və qız ayaqyalın idi,
  Və cır-cındır içində, hamısı döyülür, cəllad edama aparır...
  Ey dəyərli Jeanne, sənin üçün darıxıram,
  Cəhənnəmin cismani gücü səni Cəhənnəmə atdı!
  
  O, yanır, bir gözəllik, parlaq alovda çılpaq,
  Ancaq qiymətli bir fəryad, heç vaxt səslənmədən...
  Onun ölməz ölümü üçün düşmənə çox şey verdik,
  Vəhşi bir düşmənlə döyüşmək və Jeanne-ə xəyanət etmədən!
  
  İndi qız nasistlərlə döyüşür,
  Demək olar ki, çılpaq, ayaqyalın, böyük şaxta var idi...
  İndi sən Janna russan, görürəm ki, istidən əziyyət çəkirsən,
  Çünki onun tikanlı babası onun burnunu dondurmuşdu!
  
  Ancaq şən bir dua ilə, müqəddəs bir pioner,
  İnanın, biz bu xəstə qızı dirildəcəyik!
  Və cəsarətli mahnımızla, tamamilə uşaq olsa da,
  İnanın, dərhal yeni bir hərəkat doğuracağıq!
  
  Faşistlər üzərində qələbə gələcək, bunu bilirsən,
  Almaniya isə fəth ediləcək, inanın...
  Döyüş gedir və sən bədənini yaralayırsan,
  Faşizm çox şiddətlidir - bu, qüdrətli bir heyvandır!
  
  Ancaq sonra parlaq bir bahar gəldi və hər şey əridi,
  Ot tüklənir, tezliklə şanlı may olacaq...
  Berlində cəsarətlisən, onda gözəl gəzəcəksən,
  Və bütün gənc planet dərhal cənnətə çevriləcək!
  sonra qız birtəhər dəmir estakadalı çarpayıda əyləşdi. Hələ yay olması yaxşıdır və cəza kamerasında soyuq olsa da, hələ də dözümlüdür. Orada qışda nə baş verir? Sadəcə sağlamlığınızı korlaya bilərsiniz.
  Alisa ağır ah çəkdi və fikrini yayındırmaq üçün nəyisə təsəvvür etməyə çalışdı.
  Məsələn, Makarenko uşaq əmək koloniyası. Və oğlan Alyoşa ona göndərildi. Sadəcə dərsləri buraxmaq üçün. Və oğlan on iki yaşında yenidən təhsilə girdi. Bunu hətta cinayət qeydi olmadan da demək olar. Komissiya tərəfindən əfsanəvi koloniyaya göndərildi. Artıq otuzuncu illərdir, insanlar o qədər də kasıb görünmürlər. Buna görə də oğlan şoka düşüb.
  Onun başını məhbus kimi qırxıb, qol və ayaqlarından barmaq izlərini götürüblər.
  Sonra, ilk səhər saat beşdə, hələ qaranlıq olanda, aprel ayında məni digər oğlanlarla birlikdə platformaya qovdular. Uşaqlar isə çılpaqdır, yalnız qısa tuman geyinir, ayaqyalındır. Və şaxtalı soyuqdur. Buglerlər də şortda ayaqyalındırlar, amma heç olmasa köynək və qırmızı qalstuk geyinirlər.
  Oğlanlar cərgədə belə dayanır, sonra məşqlər etməyə başlayırlar. Leshka'nın başı ağrıyır, yatmaq istəyir, amma hərəkət etməlidir, əks halda digər uşaqlardan başına bir yumruq alacaqsınız.
  Və beləliklə hər gün. Yemək zəifdir, əsasən otlaqdır, iş çoxdur, üstəlik oxumaq. Əyləncəyə vaxt yoxdur. Oğlanlar şaxtadan şaxtaya qədər yalnız şort və çılpaq gövdə ilə gəzirlər. Bu, buradakı yay formasıdır. Aprelin 1-dən noyabrın səkkizinə qədər hər hansı bir ayaqqabı qadağandır. Yaxşı, onlar sizə maksimum çılpaq boyun verə bilərlər. Oğlanlar sərtləşmiş, arıq, zərifdir və daimi ağır işdən əzələləri ağır çeynəmə ilə doludur. Yaxşı, ümumiyyətlə, böyümək və işləmək üçün kifayət qədər qida var - uşaqlar üçün rasion elmi şəkildə hesablanır.
  İlk günlərdə Leşkanın çılpaq dabanları qabarcıqlar və sıyrıqlarla örtülmüşdü və hər addım ağrılı idi, lakin uşaqların dərisi çox tez kobud və cızıqlı olur. Ayaqyalın gəzmək isə rahat olur və ayaqlarınız yazın sərinliyinə alışır və artıq donmur. Ukraynada isə bahar tez gəlir və artıq istidir. İsti olanda isə hətta şortda işləmək və marş etmək də rahat olur.
  Leşka həftədə iki dəfə saçını qırxdırırdı və həftədə bir dəfə vanna qəbul edirdi. Və yatmazdan əvvəl hər gün üzərinə soyuq su tökürdülər. İlk günlərdə ağır işlərə öyrəşməyən oğlanın əzələləri çox ağrıyırdı. Ağrı hər yerdə idi, ağrıdan heç bir qan və ya damar qalmadı. Ancaq oğlan güclü iradəli keyfiyyətlərdən istifadə edərək güclə işləməyə davam etdi.
  Sonra ağrı azaldı. Və əzələlər quru və qabarıq oldu, bədəndə damarlar və damarlar göründü. Və Leshka artıq o qədər də yorulmurdu. Və dərhal uşaq kazarmasındakı çarpayıya uzanaraq yuxuya getdi.
  Koloniyanın nümunəvi olmasının öz üstünlükləri var idi. Oğruların qanunsuzluğu, alçaldıcı qeydiyyatı və zorlaması, nöqsanları yox idi. Hər şey nizamnaməyə uyğun idi və dəstə komandirləri yalnız məqsəd uğrunda vuruşurdular.
  Leshka yazda, yayda və payızda böyüdü və gücləndi. Qış gələndə isə ona dövlət tərəfindən verilən ayaqqabılar və isti paltarlar verilirdi. Və o, artıq daha çox oxuyub, az işləyirdi. Fəallar isə pis qiymət aldığım üçün məni çox döydülər. Lakin bacarıqlı oğlan olan Leşka tezliklə əla tələbə oldu.
  Bahar yenidən gələnə qədər belədir. Və yenə də oğlanlar yalın ayaqları və şortları ilə hələ də əriməmiş qar və gölməçələrə sıçrayırlar.
  Leshka gülümsəyir, dişləri ağdır, buna görə uşaqlar müntəzəm olaraq onları tozla fırçalayırlar. Oğlanın bədəni arıq əzələlərlə arıq olsa da, əzələli, zərif və sağlamdır. Beləliklə, o, artıq uşaq koloniyasında bir növ səlahiyyətdədir. Baxmayaraq ki, onlar çox işləyirlər, həm də çox oxuyurlar və ayaqyalın, yürüş edən pionerlər belə mahnılar oxuyurlar:
  Pioner oğlan nə istəyir?
  Həmişə soyuqda ayaqyalın olanda?
  Və digər döyüşçülərə nümunə olsun,
  Pioner qızlar hörüklərini kəsdilər!
  
  Stalin bizə kommunizm inamını verdi,
  Xalqı zirvələrə çatdırmaq üçün...
  Qoy faşistlər başımıza napalm yağdırsın,
  Biz keçmişdə qalib gəlmişik və indi də qazanırıq!
  
  Mamay ilə ölümcül döyüş olanda,
  Cəsarətlə vuruşaraq Rusiyanı müdafiə etdik...
  Vətən ürəyimdə həmişə səninlədir,
  İnanıram ki, kommunizm görəcəyik!
  
  İvan Vasilev - Pravoslav Çarı,
  Kazan düşmənlərdən fəth edildi,
  Axı, Ana Yerin genişliyində,
  Yox, əsgərlər ruhən ruslardan güclüdür!
  
  Böyük Pyotr isə döyüşçü və çaxmaq daşıdır,
  Rusiya güclü donanma qurdu...
  Döyüşlərdə çox şərəfli bir gün gəldi,
  Böyük Məsih olanda!
  
  Peterburq sümüklər üzərində quruldu,
  Ancaq Rusiyanın paytaxtı möhtəşəmdir...
  Qürurlu Rusiya bayrağı dənizdə dalğalanır,
  Və biz Vətəni daha xoşbəxt edəcəyik!
  
  Türk Suvorov qəzəblə döyürdü,
  Və Qara dənizdə nümunə göstərdi...
  Kafirlə gücümüz yetərdi,
  Baxmayaraq ki, bəzən kədər də baş verirdi!
  
  Vladimir lider - kommunizmə yol açdı,
  Kəndli, proletar xoşbəxt olsun deyə...
  İndi də faşizm hücuma keçir,
  Amma gəlin beş min, cəsur ariyalar oxuyaq!
  
  Bayraq əbədi qırmızı olsun,
  Qoy Rusiya şöhrət içində çiçəklənsin ...
  Parlaq illər gələcək, inanıram,
  Planet kommunizm cənnətinə çevriləcək!
  
  Yaxşı, bu arada, pioner oğlan,
  Çılpaq ayaqları ilə qar yağışını ölçür...
  Və Fuhrer fanatik bir təbəssümlə qaçır,
  Bizim Rusiya ayaqlar altında tapdalanır!
  
  Amma inanıram ki, müqəddəs sülh gələcək,
  Bütün Rusiyada sülh və xoşbəxtlik olacaq...
  Və biz müqəddəs, fırtınalı bir bayram keçirəcəyik,
  Qırmızı rəngli Berlində!
  Leşkanın həbsxanada on üç yaşı tamam oldu. O, başı dar, ayaqyalın, lakin boyu artıq uzun olan oğlandır. Uşaq koloniyasında çoxlu tərəvəz və meyvələr var və Leşka digər oğlanlar kimi yalnız şortda gəzməsinə baxmayaraq, heç vaxt asqırmadan sağlamlıq saçır. Bəzən onlara sataşırlar, çarpayılarında axtarış aparılır, çılpaq çömbəlməyə məcbur edilirlər. Üstəlik, bunu ağ xalatlı qadınlar edir, sanki bura uşaq həbsxanası deyil, tibb müəssisəsidir.
  Sonra oğlanlar yenidən işə qaçırlar. Gündə üç dəfə qidalanırlar, bu normaldır. Həm də balıq, olduqca tez-tez və ət yalnız bayramlarda olur. Amma oğlanlar az-çox yaxşı qidalanır və sağlamdırlar. Komanda isə yaxşıdır, oğrular olsa da, quldurlar və başqa cinayətkarlar da var. Amma sonra sakitləşdilər. Bu, pis koloniya deyil və həqiqətən də uşaqlar əsasən yenidən təhsil alırlar. On altı yaşına qədər burada qalırlar. Sonra səni ya böyüklərə təhvil verəcəklər, ya da azad edəcəklər. Daha tez-tez, yeri gəlmişkən, iradəsi ilə olur.
  Leşkaya da şərti azadlığa və normal məktəbdə valideynlərinə qayıtmağa söz verildi. Üstəlik, o, hətta məhkəmə tərəfindən yetkinlik yaşına çatmayanlar üçün uşaq əmək koloniyasına məhkum edilməyib.
  Oğlan isə qaçılmaz azadlıq intizarında digər oğlanlarla birlikdə ayaqyalın gəzir və oxuyur:
   Pioner olmaq şərəfdir,
  Və bu sözdə çox istilik var...
  Oğlanın saysız-hesabsız problemləri olsa da,
  Krautları hesaba çəkəcək, inanın!
  
  Oğlan ayaqyalın qar yığınları arasından keçir,
  Çovğunun fırlandığını hiss etmədən qaçır...
  Soyuqdan düz keçdim,
  Və o, nasistləri cəsarətlə və soyuqqanlılıqla darmadağın edir!
  
  Pioner üçün qorxaq söz yoxdur,
  Və söz yoxdur, heç vaxt deməyəcək...
  Faşist sürünən dişləsə də,
  Krautları banal oğurluqda tutaq!
  
  Vətəni hamı üçün daha güclü edəcəyik,
  Pionerin iradəsi daha güclü olsun...
  Və Fuhrer düşmən tərəfindən məhv edildi,
  Qalanları daha asan vaxt keçirəcək!
  
  Faşizm qanlı təbəssüm göstərdi,
  Amma damarlarımız poladdan güclü olacaq...
  Axı rusların iradəsi metaldan güclüdür,
  Əfsanəvi döyüşçü Stalinin şöhrətinə!
  
  Biz pionerik - Leninin oğulları,
  Oğlan Reyxlə döyüşmək istəyir...
  Biz kommunizmin göstərişlərinə sadiqik,
  Bizim üçün istənilən biznes - buna çox inanmayın!
  
  Müqəddəs Vətənimizin şöhrəti naminə,
  Çox gənc əsgərlər döyüşür...
  Mən qar yağışlarında ayaqyalın bir oğlanam,
  Pulemyotlar yağış kimi üstümə atəş açır!
  
  Ancaq pionerlər qorxunu unutdular,
  Günəşin ürəyində parıldadığı kimi...
  Və Hitlerə tacda qumbaraatanla vurun,
  Qoy mənfur Qabil onu alsın!
  
  Müqəddəs Vətənimizin şöhrəti naminə,
  Oğlan da, qız da döyüşür...
  Yaşlı qadın bizi dəyirmanla əzməz,
  Qoy səs çox ucadan eşidilsin!
  Beləliklə, oğlanlar yalnız şortikli və çılpaq gövdələri ilə yürüş edirlər və burada on yaşından on beş yaşına qədər uşaqlar var.
  Alice ağır ah çəkdi. Uşaq olmağın eyni zamanda həm yaxşı, həm də pis olduğunu düşünürdüm . Ancaq yenə də yaxşılıq var - bədən gənc, sağlam, baş yüngül və əsas odur ki, hər şey qabaqdadır. Gələcək qorxusu yoxdur, çünki o, parlaq və xoş görünür. Ancaq yaşlı insanlar üçün çox pisdir. Üstəlik, hər kəsə Cənnət vəd olunmur. Və belə bir cənnət varmı? Əgər qarşıda heçlik və ya daha pis bir şey varsa nə olacaq?
  Elis yerin çox altında tunel qazarkən bir televiziya şousunu xatırladı. Və elə bil orada nəsə ulayır və uğuldayır. Buna görə də, onlar ehtimal etdilər ki, ölən insanların ruhu belə ulayır. Amma bu, yaxşı həyatdan görünmür.
  Ancaq ulama bir çox səbəbə görə ola bilər.
  Alice fikirlərini və düşüncə mövzusunu dəyişdirmək qərarına gəldi.
  Budur, məsələn, hekayənin bu versiyası:
  1943-cü ilin martında yəhudilərin məhv edilməsi proqramının dayandırılması müqabilində müttəfiqlər Üçüncü Reyxlə barışıq elan etdilər və danışıqlara başladılar. Rommelin korpusu Afrikadan çıxarıldı və hərbi əsirlər dəyişdirildi. Bombardmanların dayandırılması səbəbindən Almaniyanın silah istehsalı real tarixdən daha çox idi. Və daha çox Panthers və Tigers, eləcə də modernləşdirilmiş versiyada T-4 tankları istehsal edildi.
  Ancaq Kursk Bulgesindəki döyüş heç vaxt başlamadı. Fürer cəbhədə daha da ağır tankları sınamaq üçün hücumu yenidən təxirə saldı: Tiger 2, Lion və Mouse.
  Avqustun 1-də Sovet qoşunları Oryol kənarında və Belqorod və Xarkov istiqamətində hücuma keçdilər. Döyüş uzun və şiddətli oldu. Cənub cinahında daha güclü Mainstein qrupu ön xətti tutdu. Oryol kənarında paz var idi, lakin onu da kəsmək mümkün deyildi.
  Döyüşlər Panter tankının müdafiədəki gücünü göstərdi. Və gec payıza qədər süründürdülər. Daha güclü "Panther"-2 seriyaya 1943-cü ilin sentyabrında daxil oldu və daha əvvəl "Pələng"-2, "Siçan" və "Şir". Və çox gözəl idi.
  Beləliklə, nasistlər əks hücuma keçməyə çalışdılar. Şiddətli və qanlı döyüşlər getdi.
  Komsomol qızları qəzəblə, şərəflə vuruşaraq misilsiz qəhrəmanlıqlar göstərdilər:
  Biz Məsihin komsomol döyüşçüləriyik,
  Lenin və yoldaş Stalin bizimlədir...
  Burada saysız-hesabsız faşist olsa da,
  Amma bizim iradəmiz hərbi poladdan güclüdür!
  
  Əminik ki, biz qalib gələcəyimizi bilirik,
  Vətənimizi başqa ölkələrdən uca tutacağıq...
  Tezliklə kommunizmdə sülh olsun
  Ana Müqəddəs Rusiyanın izzətinə!
  
  İndi komsomolçular üçün çətin olsa da,
  Soyuqda çılpaq qalmaq...
  Amma avarını ayaqyalın qaldıracağam,
  Hitler isə axmaq pozada uğursuzluğa düçar olacaq!
  
  Biz həmişəki kimi cəngavərlərik,
  Biz əslində faşistləri pulemyotla öldürürük...
  Qalan hər şey sadəcə cəfəngiyatdır
  İnanın ki, günahlarının cəzası onlara gələcək!
  
  Düşmən Vətənə niyə gəldi?
  O, rus qullarını sevir...
  Nəticə nə olacaq?
  Qızlar bütün krautları ayaqyalın biçirlər!
  
  Onlar cəsarətli qızlardır, inan mənə,
  Onlar üçün yalnız pulemyot ən önəmlidir...
  Tezliklə faşizmin heyvanı tabuta girəcək,
  Və biz bir anda bütün düşmənlərdən güclü olacağıq!
  
  Qız niyə dava edir?
  O, gözəl oğlan tapmaq istəyir...
  Yaşı iyirmidən yuxarı görünməməsi üçün,
  Və itxananı dərhal dağıtmağı bacardı!
  
  Ayaqyalın qar yağışı ilə gəzmək yaxşıdır,
  Şaxta xoş bir şəkildə qızın dabanlarını sancır...
  Döyüşçü bir şey tələb edir,
  Qoy oğlanın öpüşü ən isti olsun!
  
  İnanıram ki, Berlinə çatacağıq,
  İsanın adı hər yerdə parlayır...
  Bütün düşmənləri bir anda darmadağın edəcəyik,
  Biz yarıçılpaq, ayaqyalın qızlarıq!
  
  Bizi heç kim dayandıra bilməz
  Biz qızlar necə də gözəlik...
  Və bütün faşistləri şiddətlə məğlub edəcəyik,
  Onlar artıq olduqca pisdirlər!
  
  Hamını biçib məhv edirik,
  Qızı diz çökdürə bilməzsən...
  Və kommunistlər uğur qazanacaqlar,
  Stalin və böyük Lenin arxamızdadır!
  
  Qızın döşləri indi çılpaqdır,
  Ancaq çovğun qarı şiddətlə əsir...
  Bəzən nəfəs almaq belə çətin olur,
  Qar yığını məkrli, qəzəbli şəkildə ağarır!
  
  Şakerlər hətta xəz paltolu faşistləri döyürdülər,
  Qız isə az qala çılpaq gəzir...
  Bu barədə kədərli fikirlərə ehtiyacımız yoxdur,
  O, gözəldir - çılpaq, ayaqyalın!
  
  Krautların komsomol üzvlərini dərhal qırırıq,
  Və gözəl qız gülür...
  Fuhrer gözün altında bir yumruq alacaq,
  Günəş həmişə Vətən üzərində parlayır!
  
  Biz hər yerdə böyük cəngavərlərik,
  Biz isə Rusiyaya çox sədaqətlə xidmət edirik...
  Gəlin qeyri-mümkün bir xəyala yol açaq -
  Baxmayaraq ki, qadınlar kədərdən ağlayırdılar!
  
  Bilin ki, Stalin bizi qələbəyə aparacaq,
  Berlini, Parisi və Londonu azad edək...
  Qoy kommunistlər hamı tərəfindən şərəflənsin,
  Və kainatın üzərində qürurlu Sovet bayrağı var!
  Döyüşdə qızlar, əlbəttə ki, həqiqətən qartallardır. Çılpaq, kəsikli ayaqları ilə qumbara atırlar. Və onlar aslan kimi döyüşürlər.
  Mirabela xüsusilə şiddətli döyüşdü.
  Onların üzləri necə təhrif edilib, açıq-aşkar degenerasiya izləri ilə köhnəlib. Dörd nasist yıxıldı, lakin beşinci yoldaş qaçmağı bacardı və məbəddəki yorğun kursantı butsu ilə vurdu. Mirabela huşunu itirdi.
  Qız gecə yuxudan oyandı, məbədi ağrıyaraq ağrıyırdı və özü də ağaca bağlanmışdı. Mirabela gözlərini aşağı saldı və utandı, o, demək olar ki, çılpaq idi, yalnız qısa tumanda idi. Nasistlər odun yanında oturub iyrənc şəkildə içib gülürdülər. Baş zabit, görünür, almanca hönkürdü:
  "Təəssüf ki, bu qadının yanında olan kişi öldü, onun gözləri qarşısında işgəncə olardı."
  Başqa bir faşist mızıldandı:
  - Amma qızıl saçlar bizimlədir, əylənəcək biri var!
  Mirabela qışqırdı:
  - Yalan deyirsən, Nikolay sağdır!
  SS-i bildirən ildırım emblemi olan zabitlər sonuncu qorxağın başındakı tüklər kimi ayağa qalxdılar. qışqırdı:
  - Vay, bax, padşah oyandı!
  - Nə fahişə, o, artıq alman xrenini istəyir!
  İki baş məmur Mirabelleyə yaxınlaşıb soruşdu:
  - Siz bizim müqəddəs alman dilimizi bilirsiniz!
  Qız qürurla almanca cavab verdi:
  - Mən rus dilini yaxşı bilirəm, sənin danışığın da qurbağanın xırıltısı, eşşəyin mələməsidir. Bu boşboğazlıqla dodaqlarımı ləkələmək mənim üçün hətta iyrəncdir.
  Kiçik zabit xəncəri çıxarıb yellədi, lakin böyük zabit onu geri saxladı:
  - Yox! Başa düşmürsən, bu rus sadəcə bizi qətlə təhrik etmək istəyir. Axı bu halda onun ölümü tez və asan olacaq. Beləliklə, biz onu cəllad sənətinin bütün qaydalarına uyğun olaraq, parça-parça, sözün həqiqi mənasında parçalayacağıq.
  Almanlar qışqırmağa başladılar:
  - Tələsək, elə indi fahişəni sıralayaq!
  Böyük zabit, SS mayor başını tərpətdi:
  - Gəlin tutuquşu bir az qorxudaq, amma bu gün ölməyəcək! Ən yaxşı Aryan oğlanlarının çoxu komissar tərəfindən öldürüldü. O, yavaş-yavaş və ağrılı şəkildə öləcək.
  Kiçik zabit, SS leytenantı soruşdu:
  - Haradan başlayaq?
  Mayor təklif etdi:
  - Mangallar! Kotletlərdə olduğu kimi yağla da.
  Almanlar güldü və barmaqlarını ədəbsiz şəkildə göstərməyə başladılar:
  - Və ya bəlkə o da edə bilər!
  Mayor başını mənfi tərzdə buladı:
  - O, aşağı irqdən olan qadındır, bizim SS elitası üçün bu, nalayiqdir.
  Leytenant bağlanmış qıza yaxınlaşıb onun dabanlarına yağ sürtməyə başladı. Mirabela hönkürdü:
  - Əllərini çək! Sən alman leşisən!
  Leytenant istehza ilə gülümsədi:
  - İndi belə oxumayacaqsan! Hələlik əsl Aryanın toxunuşlarından, sizin kimi bir heyvanın dırnaqlarına toxunmaqdan həzz alın.
  Mirabela nadir və iyrənc bir ikrah hissi keçirdi, hətta zəhərli kobranın toxunuşu belə iyrənc deyildi. Amma bu yalnız başlanğıc idi. Başladılar gözəl qızın ayaqları altında balaca ocaq yandırmağa. Sonra qız qəfildən başa düşdü ki, alçaq faşistlər nə imişlər və qorxdular. Axı yanğın ən yüngül yanıqlarla belə dəhşətli, dəhşətli, dözülməz ağrılara səbəb olur. Və açıq-aydın onun çılpaq dabanlarını qızardacaqdılar. Mirabela titrəməyə başladı və mayor dişlərini göstərdi:
  - İndi heç olmasa dəyərli bir şey bilsəydiniz bizə hər şeyi deyərdiniz. Bunu ancaq azyaşlı kursantdan öyrənə bilərik. Beləliklə, qışqırıqlarınızla bizi əyləndirməli olacaqsınız.
  Cavabında Mirabela onu götürdü və cəsarətlə oxudu:
  Mən Ana Rusiyanın döyüşçüsüyəm,
  Sadə qız, həmişə ayaqyalın...
  Bəzən qarğalar hirslə qışqırdılar,
  Ancaq xəyalın gerçəkləşəcəyinə inanıram!
  
  Komsomola ac qoşuldum,
  Soyuqda az qala çılpaq mirvari...
  Amma faşisti kürsüdən atacağam,
  Adolfa uzun burnunu verin!
  
  Komsomol qızına güvənmə,
  Kainatı cilovlaya bilməyəcək...
  Və burada aydın bir səs eşidilir,
  Ordumuz Vətənimizin zirvəsinə yüksəldi!
  
  Böyük Rusiya Vətəni üçün,
  Mübarizə edin, qorxmadan pioner olun...
  Tarlaların qanla sulandığını bilsən də,
  Ancaq mənə göstər, sən şücaət nümunəsisən!
  
  Komsomolçular üçün səma xoşbəxtlikdir,
  Qızın narahatçılığı yoxdur...
  Hər şey onun qürurlu, əzəmətli gücündə olacaq,
  Və Fuhrer abortun taleyinə gələcək!
  
  Ancaq vaxt çətindir - Hitler gəlir,
  O, hətta dəhşətlisini də məğlub edə bilər...
  Bombalar kimi səxavətlə raket atır,
  Bütün əsgərləri oyuna çevirməyə qadirdir!
  
  Amma inanın ki, qızlar qorxunu bilmir,
  Çılpaq ayaqla qumbara atmaq...
  O, çılpaqdır - köynəyi yanmışdır,
  Xəbərsiz bir orduya qarşı mübarizə!
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список

Кожевенное мастерство | Сайт "Художники" | Доска об'явлений "Книги"