Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Galaktİk TerÖrİstler

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:
Школа кожевенного мастерства: сумки, ремни своими руками
 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    İnsanlık tarihinde galaksiler arası ilk uçuş için bir roket çalındı . Dört mutant kız gizemli bir suçu açığa çıkarmak için yola çıkıyor. Ancak soruşturma ne kadar uzun sürerse, gizemler o kadar artar ve cevaplar azalır. Yol boyunca mutant kızlar çeşitli, en muhteşem dünyaları ziyaret eder.

  GALAKTİK TERÖRİSTLER
  DİPNOT
  İnsanlık tarihinde galaksiler arası ilk uçuş için bir roket çalındı . Dört mutant kız gizemli bir suçu açığa çıkarmak için yola çıkıyor. Ancak soruşturma ne kadar uzun sürerse, gizemler o kadar artar ve cevaplar azalır. Yol boyunca mutant kızlar çeşitli, en muhteşem dünyaları ziyaret eder.
  GİRİŞ
  Kozmik gelecekte insanlık, ıssız gezegenleri işgal ederek ve akıllı dünyalarla ticari ilişkiler kurarak galaksinin çoğuna zaten hakim oldu. Bu tek başına insanlara yetmiyor. Ve şimdi komşu galaksiye uçmaya hazırlanıyorlar. En yeni termopreon motoruyla çalışan en güçlü uzay gemisi, Ay'dan fırlatılıp ilk insanları iki yüz bin ışıkyılı gibi fantastik bir mesafeye taşıyıp geri dönmek üzere.
  Bu, insanlık tarihine aklın ve bilimin muazzam bir başarısı olarak geçmesi gereken en büyük olaydır.
  Ancak kelimenin tam anlamıyla başlangıcın arifesinde inanılmaz bir şey oldu. Roket, güçlü güvenliğe rağmen beklenmedik bir şekilde kendi kendine havalandı ve Ay yüzeyinden fırlatıldı. Ve hızlanarak hızla uzaklaştı. Hiçbir insan yıldız gemisi, kuarkları oluşturan ultra temel parçacıklar olan preonların füzyon sürecine dayalı bir motora sahip olmadı. Ve hiç kimse bu muhteşem arabaya yetişemedi.
  Koştu, hız kazandı ve sanki bir boşlukta çözülüyormuş gibi anında ortadan kayboldu.
  Ve süpernova patlamasına benzer bir etki yarattı.
  Aynı zamanda, bir başkasının Ay'ın bankasından trilyonlarca galaktik birim değerindeki en değerli metal olan on bin ton hiper altını çaldığı ortaya çıktı. Ve bu da çok yıkıcı bir darbe oldu.
  Ancak insanlığın uzun zaman önce organize suçu ortadan kaldırdığına inanılıyordu. Ancak ortaya çıktığı gibi, tamamen değil.
  Soyguncuları aramak için tüm uzay polis güçleri gönderildi.
  Ancak efsanevi dört mutant kıza özel umutlar bağlandı. Çok güzel ve güçlü savaşçıların büyü dahil pek çok yeteneği vardı. Aynı zamanda oldukça normal kadın isimleri taşıyorlardı. Üstelik hepsi şununla başladı:
  E - Elizabeth, Ekaterina, Elena, Euphrosyne. Soruşturmayı ünlü dört mutant güzel üstlendi.
  Ve böylece Ay'a doğru yola çıktılar...
  Elizaveta, kısa etek ve tişört giyen, mavi saçlı, uzun boylu, geniş omuzlu, çok kaslı bir kızdır. Güzelin son derece biçimli kasları bronz teninin altında top gibi yuvarlanıyordu. O dördünün resmi olmayan lideri olmasına rağmen aslında buradaki herkes neredeyse eşittir.
  Ekaterina da geniş omuzlu, çok kaslı, etek ve tişört giyen, bahar karahindibası kadar sarı saçlı bir kız olarak büyüdü. Ve kaslılık açısından ilkinden aşağı değildir.
  Elena, muazzam güçte ve bakır kızıl saçlı bir kızdır. Bu dördünün en huysuz ve ahlaksız olanı, aynı zamanda belirgin ve güçlü kaslara sahip olanı. Yaramazlık yapmayı sever ve çoğu zaman riski ve riski kendisine ait olacak şekilde hareket eder.
  Ve tabii ki Efrosinya, kar gibi beyaz saçları olan, herkes gibi etek ve tişört giyen ama kasları maksimum düzeyde gelişmiş bir kız.
  Dört kızın da çok hünerli, çevik ve inatçı bacakları var. Ve en yüksek akrobasi becerilerini göstermeye hazırlar.
  Hele ki insanların savaşlara, suçlara ve diğer sorunlara alışkın olmadığı bu dünyada.
  . BÖLÜM NO: 1.
  Elizabeth sağ ayağının çıplak parmaklarıyla keskin bir hançer fırlattı. Uçtu ve hedefin üzerinde asılı duran sinir bozucu böceği deldi. Tam olarak ikiye kesilmişti ve hançer tam yedi numarayı delmişti.
  Catherine tweetledi:
  - Sevimli!
  Elena küçümseyerek homurdandı:
  - Bir hançer, bu iyi, ama bir güç alanına ve öldürücü bir hiperlazere karşı, bir çocuğun havai fişekleri gibidir.
  Euphrosyne şunları söyledi:
  - Lazer ışınları, lazer ışınları,
  Daha iyi bir savaşçı sessiz kalsın, neyse ki anahtarları bulsun!
  Elizabeth itiraz etti:
  - Fiziksel gücün ve dövüş becerilerinin her şeye karar verdiği durumlar olabilir. O yüzden rahatlamayın kızlar!
  Uzay gemisi, Ay uzay limanına aya indi. Bir zamanlar cansız olan kraterlerle dolu gezegen artık insanlarla dolu ve gelişen bir metropol haline geldi. Yüzeyde çeşitli şekillerde devasa, güzel binalar noktalıydı.
  Otoyollar sokaklardan akıyordu. Ancak çoğu insan uçakla seyahat etmeyi tercih etti. Yapay yerçekimi ve kuvvet alanları atmosferi tutuyordu. Ve gökyüzü gündüz bile parlak yıldızlarla doluydu. Bu da eşsiz bir ay manzarası yarattı.
  Kozmik insan imparatorluğunda neredeyse tam bir idil hüküm sürdü. Bütün insanlar sonsuza kadar genç ve güzeldi. Erkeklerden birkaç kat daha fazla kız vardı.
  Sakallı bir adam çok nadir görülen bir şey haline geldi. Ve aslında kadınlar imparatorluğu yöneten daha güçlü cinsiyete dönüştü.
  Üstelik henüz savaşın kokusu da yoktu. Ay'da pek çok harika şey var. Örneğin üç katlı bir ev büyüklüğündeki devasa elmaslar tam bir mucizedir, bir keyiftir. Ve altın varak, gümüş, platinle kaplı ve özellikle değerli, en ince hiper altın tabakasından yapılmış devasa büyüklükte çeşmeler.
  İkincisi çok daha parlak ve daha güzel ve üç güneşteki gökkuşağının tüm renkleriyle parlıyor - sıradan altınla karşılaştırılamaz.
  Jetler bir kilometreye kadar yüksekliğe ulaşıyor ve çeşitli arka ışıklar ve renk tonlarıyla geliyor. Ve her şey ne kadar muhteşem.
  Bazı heykeller patlıcan, ahtapot ve kelebek karışımı gibi yabancı hayvanlar şeklindedir. Veya bir salyangoz, bir gergedan ve bir kartalın karışımı.
  Ayrıca çıplak, kaslı kız ve oğlan heykelleri de var. Ve çok hoş görünüyor.
  Ay harika bir yer haline geldi. Ve huzurlu ve aynı zamanda neşeli. Ve kaç farklı türde eğlenceli, neredeyse ücretsiz atraksiyon var!
  Dünyada teknik olarak işsizlik yok ama insanların büyük çoğunluğu ayda bir kez bir düğmeye basmak gibi işler karşılığında maaş alıyor. Her yerde robotlar var, bir sürü elektronik var.
  Ve genel olarak bol miktarda ürün var ve Hypernet aracılığıyla herhangi bir sorun yaşamadan ücretsiz olarak yemek bile yiyebilirsiniz. Üstelik sadece nasıl değil, milyonlarca farklı yemeğin bulunduğu bir restoranın yemekleri.
  Diğer mallar kuruşa mal oluyor ve sürekli ucuzluyor. Bir kuruş - yarım kuruş, polushka - çeyrek kuruş gibi bu kadar eski, yarı unutulmuş paralar bile zaten ortaya çıktı.
  Kızlar uzay gemisinin karnından uçtular ve Ay'ın yüzeyinin üzerinden uçtular.
  Genellikle herkes hava yoluyla seyahat etmeyi tercih ederdi. Nanobotların yardımıyla uçabilirsiniz. Ve bu gerçekten bir ilerlemedir. İnsanlar sokaklarda nadiren yürüyordu, ya sadece çocuklar ya da diğer dünyalardan gelen nadir turistler.
  Ve havaya çıkmasalar bile, bu daha çok insanlarla karşılaşma korkusundandı.
  Uçan bir sürü kız vardı. Bu kadar çok kızın olması ve yakışıklı erkeklerin daha az olması ne kadar harika.
  Adil seksin hakimiyetinin masalsı bir dünyası. Kadınların karınlarının şekli bozulmasın diye bebekler kuvözde büyütülüyor. Bu da dünyayı daha da muhteşem bir şekilde güzel kılıyor.
  Ve en pahalı ve enfes parfümlerin kokusu havada. Etrafta o kadar harika kızlar var ki. Ve figür, bedenler ve kabartma kaslar.
  Ancak geçmişlerine rağmen bu dörtlü öne çıkıyor. Birincisi, kasları daha büyüktür, daha keskin bir şekilde çizilmiştir ve kelimenin tam anlamıyla şişkindir. Ve kızların kendisi de diğerlerinden daha uzun ve geniş omuzlu.
  Bu arada, insanlar arasında az sayıda erkek varsa, o zaman biyolojik olanlar da dahil olmak üzere robotlar arasında yaklaşık elli ila elli tane vardır. Ancak erkek robotlar çoğunlukla aynı derecede genç ve güzel. Kadınlar da sakallara ve kıllı erkek severlere biraz alışık değiller.
  Robotlar birkaç kuruşa mal oluyor ve kiralanabiliyor. Bazıları mal sunuyor. Ancak yalnızca turistler şüpheli leke satın alıyor. Çoğu kişi her şeyi Hypernet üzerinden sipariş ediyor. Daha ucuzdur ve her zevke uygun bir seçeneğe sahiptir.
  Pek çok kız kelimenin tam anlamıyla kendilerini değerli mücevherlerle astı.
  İçlerinden biri dördün yanına uçtu ve ciyakladı:
  - Seni bir yerde gördüm!
  Elizabeth başını salladı:
  - Biz mutantlardan oluşan bir E-4 ekibiyiz!
  Kız cıvıldadı:
  - Vay, su yanıyor!
  Elena mırıldandı:
  - Ay'dan galaksiler arası bir uzay gemisi kaçırıldı, hakkında ne biliniyor?
  Kız döndü, değerli taşları parlattı ve inci gibi dişlerini göstererek cevap verdi:
  - Herkes bunu konuşuyor! Ve hiper altın da çalındı. Ne, suçluları mı yakalayacaksın?
  Catherine şarkı söyledi:
  - Kimse bizden saklanamaz,
  Nötrinoları bile yakalayacağız...
  Boğazına kazık saplayacağız
  Ve acele etmeyelim!
  Elizabeth başını salladı ve parmaklarıyla bir kıvılcım çıkardı; kıvılcım uçtu ve kanatlarını çırpan kar beyazı bir güvercine dönüştü.
  Mavi saçlı kız şunları kaydetti:
  - Suçlu kim olursa olsun onu bulmalıyız!
  Genç bir adam ve iki kız onlara doğru uçtu. Üçü de değerli taşlardan yapılmış takılar takıyordu.
  Genç adam sevinçle şöyle dedi:
  - Ne kadar sağlıklısın, tıpkı en iyi mandalar gibi!
  Elena ayak parmaklarıyla adamın burnunu yakaladı ve o kadar sıktı ki adam çığlık attı.
  Kızıl saçlı cadı şunları kaydetti:
  - Biz tüm bufalolardan daha güçlüyüz!
  Euphrosyne onaylayarak başını salladı:
  - Erkekler bugünlerde daha küçük! Ve o zamanı hatırlıyoruz...
  Kız şaşkınlıkla sordu:
  - Gerçekten bin yaşın üzerinde misin?
  Elizabeth güldü ve cevap verdi:
  - O kadar yaşlıyız ki kimse bunun mümkün olduğuna inanmıyor. Ama İkinci Dünya Savaşı'nda savaştık. Doğru, o zaman biz sıradan kızlardık. Ve bir süre sonra mutant oldular. Ve ne görmedik!
  Kız cıvıldadı:
  - Bu zaten iki bin yaşın üzerinde olduğunuz anlamına geliyor! Bu gerçekten havalı!
  Genç adam korkuyla mırıldandı:
  - Vay, ne kadar yaşlılar! Bu korkunç!
  Elena çıplak ayak parmaklarını şıklattı ve çıplak topuğundan bir ateş atarcası fırladı. Küstah adamın alnına vurdu. Ezici bir darbe alan o, düşmüş bir dövüşçü gibi uçtu ve arkasında mor bir duman sütunu bıraktı.
  Ve genç adam neredeyse ölüyordu ama birkaç robot bir güç alanı oluşturmayı başardı.
  Elena tweet attı:
  - Sürpriz sürpriz,
  Yaşasın sürpriz!
  Elizabeth sırıttı ve cevap verdi:
  - Evet, burada sürpriz yok! Tüm davranışlarınız çok öngörülebilir.
  Elena ağzından kaçırdı:
  - Küstahlığımın cezasını çekeceğim! Peki biz yaşlı kadınlar mıyız?
  Euphrosyne şu tweeti attı:
  - Sonsuza kadar genciz!
  Catherine ciyakladı:
  - Düşmanların hepsi titriyor,
  Hiperplazma kenarda...
  Kadınlar kavga ederse
  Kavgaya girmemek daha iyi!
  Elizabeth bağırdı:
  - Bize karşı olan herkes talihsiz yaratıklardır. Gerçek mutantlar onları bekliyor!
  Ve dörtlünün tamamı koro halinde şarkı söyledi:
  Yıldız gemilerinde dalgaların üzerinden hızla geçiyoruz,
  Eter girdaplarında kuarklar köpürür...
  Gezegenime ne aktaracağım,
  Dünyanın sonsuz uzayının çocuklarına!
  Birkaç robot kızların yanına uçtu ve kibarca sordu:
  - Kimseyi öldürmeyin veya sakatlamayın. Sizler iyiliğin hizmetkarlarısınız.
  Elena kızıl saçlarını sallayarak yanıt olarak şarkı söyledi:
  - İyilik melekleri, iki beyaz kanat,
  Dünya üzerinde iki beyaz kanat!
  Catherine altın saçlarını salladı ve mırıldandı:
  - Ya da belki evrenin üzerinde!
  Kızlar güldü. İnanılmaz güzellerdi ve çok espriliydiler. Hiçbir ordu bu kızlara karşı koyamaz.
  Savaşçılar uçmaya devam etti. Önemli olan, yıldız gemisinin kaçırıldığı kozmodrom alanını incelemektir. Doğru, insanların dikkatsizliği göz önüne alındığında bu şaşırtıcı değildi.
  Red Elena şunları söyledi:
  - Burada Ay'ın tamamını çalabilirler. Bu beni hiç şaşırtmaz.
  Sarışın Euphrosyne şu tweeti attı:
  - Yetenekli elimle yapabilirim,
  Gökyüzünden Ay'a ulaşın...
  Köstebek yuvasından bir fil yapacağım,
  Ve gözümü kırpmayacağım!
  Ve kızlar sadece gülecek ve gülecekler. Her ne kadar kahkahaları sebepsiz ve aptallık belirtisi olsa da.
  Ve işte galaksiler arası roketin fırlatılması gereken kozmodrom.
  Bakıldığında çok yakışıklıydı. Etrafında bir sürü çeşme var. Üstelik çok süslü heykellerin bulunduğu çeşmeler. Ve çiçekler çok parlak büyüyor - bütün bir araba büyüklüğünde.
  Catherine bir gülümsemeyle şarkı söyledi:
  - Her şey şimşek gibi parlıyor,
  Bir sürü gereksiz güzellik...
  Ama söyle bana kraliçem,
  Saatinizi değiştirdiniz mi?
  Kozmodrom altınla kaplıydı ve bu ona pek de gerçek olmayan bir görünüm kazandırıyordu. Genel olarak Ay'da hem altın hem de hiper altın seviliyordu. Galaksiler arası roketin durduğu tam merkezde aynalı bir yüzey de vardı. Çok pürüzsüz ve ışıltılı.
  Güvenliğe gelince, onlar robottu. Bazıları lazer silahlarıyla büyük martılara benziyordu. Ve dönüyorlardı.
  Elizabeth şunları kaydetti:
  - Burada çok fazla gösteriş ve düpedüz kaos var.
  Catherine ciyakladı:
  - Sonuçta kalbimizde bir tek Anavatan var,
  Birçok galaksiye yayılıyor...
  Ülkem asırlardır meşhur olsun,
  Dünyaları dolaşırken onu hayal ettiler!
  Elena tweet attı:
  - Biraz yedik ama çok şarkı söyledik!
  Kızlar avuçlarında geçiş kartları gösterdiler ve kozmodromun tam bölgesine girdiler. Burada duran birkaç yıldız gemisi daha vardı. Parlak renkliydiler ve güzel balıklara benziyorlardı. Çeşitli değerli taşlar ve metallerle dökülmüşlerdir.
  Euphrosyne tısladı:
  - Etrafta bu kadar insan varken roketi nasıl kaçırmayı başardılar?
  Benekli takım elbiseli ve omuz askılı dört kız onlara doğru uçtu. Kamu hizmetinden söz eden çizmeler giyiyorlardı.
  Albay üniformalı biri soğukkanlılıkla konuştu:
  - Selamlar, dördüncü ekip E. Bir soruşturma yürütmeye ve suçluları saf hidrojene götürmeye hazır olduğunuzu görüyorum.
  Elizabeth sırıtarak şunları söyledi:
  - İpuçlarına ihtiyacımız var. Özellikle galaksiler arası bir yıldız gemisinin kaçırılmasına ilişkin bir video kaydı var mı?
  Kız albay iç geçirerek cevap verdi:
  - Ne yazık ki hiçbir video kaydı korunmadı. Garip bir şekilde tüm yönlendirme sistemleri ve güvenlik robotları hipervirüslerden etkilendi. Ve son derece tehlikeli olduğu ortaya çıktı. Tüm sistemleri devre dışı bıraktılar.
  Elena ıslık çaldı:
  - Vay! Bu kuasar!
  Euphrosyne düzeltildi:
  - Aksine, pulsar karşıtı bile!
  Kız albay masum bir gülümsemeyle başını salladı:
  - Durum elbette öyle bir çıkmazdı ki. Zaten bir soruşturma yürüttük. Sadece birkaç kız ve erkek akıllı telefonlarına not alabiliyordu. Ve bir şekilde belirsizdi. Ve nanobotlar hasar gördü!
  Elizabeth kötü niyetli bir gülümsemeyle şunları söyledi:
  - Apaçık! Burada bir tür organizasyon faaliyet gösteriyor. Ve organizasyon güçlüdür.
  Elena kendi versiyonunu ifade etti:
  - Peki ya uzaylıların istihbarat servisleri? Acaba onların da bu işin içinde olması mümkün mü?
  Kız albay başını salladı:
  - Bunu da dışlamıyoruz. Ancak galaksimizde teknolojik olarak insanlardan üstün olan tek bir uzaylı gücü yok. Hatta şunu da söyleyeyim, hiçbir uzaylı uygarlık teknoloji açısından insanın yanına bile yaklaşamıyor.
  Catherine tweet attı:
  - İnsanlığın demir teknolojisi var,
  Kesinlikle gerekli ve çok faydalı...
  Ama çıplak ayaklı kızlar boksla ilgileniyorlar.
  Sonuçta savaşta büyük gelişmeler devam ediyor!
  Euphrosyne şarkı söylemeyi bitirdi:
  İnsanların bir peri masalına veda etmediğine inanıyorum.
  Ve sonsuza kadar gerçek arkadaş kalacaklar!
  Kadın albay hologramı açtı. Ay'ın üzerinde uçan galaksiler arası bir uzay gemisinin siluetinin görüntüsü ortaya çıktı. Sonra sanki sihirleymiş gibi tamamen ortadan kayboldu.
  Elizabeth gülümsedi ama safir gözleri üzgündü ve sesi gümüş gibiydi:
  - Elbette vakum! Görünen o ki, Dünya'dakilerden daha üstün teknolojilerle uğraşıyoruz. Bunu kim ayarlayabilir?
  Elena şunu önerdi:
  - Komşu galaksiden bazı gelişmiş uygarlıklar. Herkes rakiplerini zeka açısından görmek istemez!
  Catherine ıslık çaldı:
  - Eğer öyleyse, o zaman bizim de komşu bir galaksiye nakledilmemiz gerekecek. Bu çok ilginç ama asıl soru şu; bunu nasıl başaracağız?
  Euphrosyne şunları önerdi:
  - Termopreon füzyonunu kullanarak kendi roketimizi yapalım, ama o kadar büyük değil, yüksek hızlarda uçabiliriz.
  Kız albay başını salladı:
  - Dördünüz hakkında çizgi film izledim. Katılımınızla oyunlar bile var. Söyle bana, hayatında en az bir kez korktun mu?
  Elizabeth dürüstçe cevap verdi:
  - Bir kereden fazla oldu! Özellikle faşist esaret altında kalmayı başardım ve bu sadece korku değil, hatta belki daha fazlası!
  Elena övünerek şunları söyledi:
  - Ayrıca Stalin'in kamplarında, özellikle de genç kolonisinde de zaman geçirdim. Ve müfettişler beni korkutup dövdüler. Sadece kavga etmekle kalmadı, aynı zamanda bölgeyi de ayaklar altına aldı. İşte burada en gelişmiş olan benim!
  Catherine itiraz etti:
  - Ben de bir çocuk kolonisindeydim ve bölgedeydim ve eğer Elena'nın ebeveynleri varsa, o zaman genellikle bir yetimhaneydim! Yani hangimizin daha havalı olduğu bilinmiyor.
  Euphrosyne kıkırdadı ve şunları söyledi:
  - Ama en büyüğünüz benim. Ve iç savaşta savaşmayı başardı. Ve bu bazı açılardan Büyük Vatanseverlik Savaşı'ndan bile daha havalı. En azından farklı devletler ve halklar orada savaştı. İç savaş sırasında: Kardeş kardeşe, baba oğula karşı çıktı. Ve bu daha da kötü.
  Kız albay sordu:
  - Neden resmi olmayan bir liderin var Elizabeth?
  Elena dürüstçe cevap verdi:
  "Teknolojiyi hepimizden daha iyi anlıyor." Ancak iki bin yılı aşkın süredir hepimiz çok şey öğrendik. Ama o bu konuda hâlâ bir dahi.
  Euphrosyne şarkı söyledi:
  - Hepimiz bir şekilde biraz bir şeyler öğrendik.
  Mutant kızlar etraflarına dikkatlice baktılar. Ve robot muhafızları kendi gözleriyle aydınlattılar. Kızlar gama aralığını bile görebiliyordu. Ancak robotların genel olarak iyi çalışır durumda, oldukça hareketli ve modern olduğunu gördük. Özellikle işlemciler, geleneksel fotonlarla karşılaştırıldığında verimlilik ve üretkenlik açısından bir takım avantajlara sahip olan foton dışı kullanılarak hız aşırtma işlemine tabi tutuldu.
  Ancak Elizabeth şunları kaydetti:
  - Bir ultrafoton işlemci çok daha verimli ve daha hızlı olurdu!
  Kız albay sordu:
  - Ne, böyle bir şey yapabilir misin?
  Kız güldü ve cevap verdi:
  - Evrende sadece değişmeyen bir hayalle yaşamak değil, imkansız olan her şey mümkündür!
  Elena ciyakladı:
  - Mucidimiz kendini nikellerle takas edecek. Daha iyi şarkı söyleyelim!
  Catherine küçümseyici bir şekilde homurdandı:
  - Suçluları yakaladığımızda şarkı söyleyeceğiz!
  Euphrosyne esprili bir şekilde şunları kaydetti:
  - Bana şarkı söylemeyi öğret, bana şarkı söylemeyi öğret,
  Ve ayı seni boğazından tutacak!
  Elizabeth şunları kaydetti:
  - Bir şey görüyorum. Birkaç robot bilgisayar virüsleri taşıyordu. Ve son derece aktif.
  Kız albay sordu:
  - Peki bu ne anlama geliyor?
  Elizabeth fısıldadı:
  - Tek saldırı bu olmayabilir. Ve suçlunun insan teknolojisi hakkında çok şey bildiği gerçeği.
  Ekaterina şunları kaydetti:
  - Ama bu işimizi kolaylaştırıyor. Daha doğrusu kaçıranların aranması.
  Elena sırıttı:
  - Bunların komşu galaksiden gelen misafirler olmadığını mı düşünüyorsunuz? Ve yürüyüşe çıkmaktan çok mutlu olurum.
  Euphrosyne şarkı söyledi:
  Galaksi, galaksi, galaksi,
  Bunların hepsi matematik,
  Ve romantizm harika olacak!
  Elizabeth mırıldandı:
  - Sonuç çıkarmak için henüz çok erken!
  Kadın albay küçük bir hiper altın parçasını alıp ekibe teslim etti. Gökkuşağının tüm renkleriyle parlıyordu. Güzellikte eşi benzeri olmayan bir metal.
  Ve bir gülümsemeyle şöyle dedi:
  - Hypergold'un kendi enerjisi vardır ve bu kadar büyük bir değerli metal birikiminin ultragravio-radarlar tarafından tespit edilmesi kaçınılmazdır. Bunun özellikle kaçıranları bulmanızda size yardımcı olacağını düşünüyorum.
  Elizabeth sordu:
  - Ne, alanı taramak hiçbir şey vermedi mi?
  Kız albay isteksizce cevap verdi:
  - Hayır, henüz bir şey yok!
  Elena sırıtarak şunları söyledi:
  - Biraz tuhaf. En azından bir şeyler keşfetmeliydik! Sonuçta hiper altın öyle bir metal ki... Özel bir teknoloji büyüsü var.
  Kadın polislerden biri şunları söyledi:
  - Kaçıranlar teknolojik olarak o kadar gelişmiş ki, dürüst olmak gerekirse onlardan biraz korkuyorum. Ya Dünya gezegenine tekrar saldırırlarsa ve genel olarak insanlığı yok etmeye çalışırlarsa!?
  Euphrosyne içini çekerek şunları kaydetti:
  - Erillik ilkesi insanlıktan kayboluyor. Erkekler üremeyi bırakır ve var olanlara artık erkek denemez. Çocuklar gibi çocuksular.
  Elena başını salladı ve homurdandı:
  - Er ya da geç bu, insanlığın ölümüne yol açacaktır! Yine de kızlar, bu harika ama önde gelen savaş gücü hâlâ erkekti!
  Kız albay başını salladı:
  - Eski zamanlarda erkekler kızları dövüyor, onlarla alay ediyor ve sadece sadistti. Ve şimdi tam bir uyum sağlandı. Peki sen de bundan hoşlanmıyor musun?
  Elizabeth cevap verdi:
  - Gençliğimiz başka zamanlarda geçti. Hayatın ilk yüz yılı, erkeklerin nasıl olması gerektiğine dair farklı bir fikir ortaya koydu! Ve belki eski kafalı görünebilirim ama bir kadının zayıf ve iradeli bir erkeğe ihtiyacı yoktur!
  Elena hararetle şarkı söyledi:
  - Kimseye söylemeyeceğim
  Bir robotu sevdiğimi
  Robotu seviyorum!
  Ve adamı canlı canlı boğacağım!
  Evet, gerçekten de böyle bir performans komikti.
  Ancak Elizabeth ve ekibi uzay limanını keşfetmeye devam etti. Öncelikle kaçıranlar kim olursa olsun arkalarında iz bırakmak zorundaydılar. Ve kızlar uzayın desenine baktılar. Ve kuvvet hatlarının gerilimini hissetmeye çalıştılar.
  Ancak Elena, yersiz bir şekilde şarkı söylemeye başladı:
  Ben mükemmel bir dedektifim
  Yardıma ihtiyacım yok...
  Bir sivilce bile bulabilirim
  Bir filin vücudunda!
  Bir makaktan daha çevik
  Öküzden daha dayanıklı...
  Ve koku alma duyusu bir köpeğinki gibidir,
  Ve göz bir kartalınki gibidir!
  Elizabeth şunları kaydetti:
  - Bizimle karşılaştırıldığında kartal neredeyse kör, köpek ise... Burada bir şey var. Kaçıranlar neredeyse hiç iz bırakmadı ama hava çocukluk kokuyor!
  Catherine başını salladı:
  - Belki! Ama çocuklar böyle bir şey yapamazlar. Büyük olasılıkla bunlar çok gelişmiş uzaylılar. Teknolojik olarak bu kadar gelişmiş ve gizli bir organizasyonun insanlar arasında var olabileceğine inanmak çok zor.
  Elizabeth itiraz etti:
  - Böyle bir örgüt zaten vardı, biz de ona karşı mücadele ettik. "Hayalet"i hatırladın mı?
  Elena güldü ve şunları kaydetti:
  - Termokuark bombalarını çalanlar bunlar mı? Ve yüksek koordinatörü havaya uçurmak mı istediler? Evet ilginçti!
  Euphrosyne şunu belirtti:
  - Kişisel olarak benim için en ilginç şey o savaş sırasında çıplak ayaklarımla Almanlara el bombası atmayı öğrenmemdi. Ve bu sadece erkekleri şok etti!
  Elizabeth onaylayarak başını salladı:
  - Evet, ayağınızla elinizle olduğundan çok daha uzağa ve daha isabetli atış yapabilirsiniz! Bu çok güçlü ve uzun bir kastır. Ne yani bunu mutasyondan önce bile yapabilir miydin?
  Euphrosyne başını salladı:
  - Denedim! Genel olarak ilk başta farklı şekilde savaştık. Daha sonra tankta buluştuk. Bir süre tek bir ekip halindeydik, ta ki yeniden dağılana kadar.
  Kız albay sordu:
  - Lütfen bize nasıl savaştığınızı daha ayrıntılı olarak anlatın? Bu çok ilginç!
  Elena mırıldandı:
  - Film izlemek! Orada hepsi rengarenk ve bizim katılımımızla gösteriliyor.
  Efrosinya şunları kaydetti:
  - Söylemeliyim ki, dünyamız o kadar sakin ki ve burada o kadar az ciddi suç işleniyor ki, filmlerdeki ve sanal oyunlardaki istismarlarımız gerçekte olduğundan milyon kat daha fazla! Biz ikonikiz, çizgi film gibi olduk, ninja kaplumbağalar gibi olduk!
  Elena kıkırdadı ve şunları kaydetti:
  - Evet, bizimle ilgili bir filmde. Ve yine de sokaklarda onları herkes tanımıyor.
  Kız albay cevap verdi:
  - Bir milyar insandan yalnızca biri ciddi işlerle uğraşıyor. Ve böylece, sürekli eğlence ve zevk ve gerçek erkeklerin neredeyse tamamen yokluğu. Kızlar aylaklıktan deliriyorlar.
  Catherine şarkı söyledi:
  - Kızlar, kızlar,
  Huzursuz kader...
  Ama neden, daha güçlü olmak için,
  Belaya ihtiyacımız var!
  Elizabeth şunları kaydetti:
  - Bu büyük bir oyunun sadece başlangıcı. Anlamadığım bir şey var; çocukluk kokusu nereden geliyor? Belki aslında bunlar bir tür dahidir?
  Euphrosyne şunları önerdi:
  - Ya zaman makinesi kullansalardı!?
  Elizabeth kendinden pek emin olmayan bir şekilde şunları söyledi:
  - Zamanda yolculuk doğa kanunları tarafından yasaktır!
  Ekaterina şunları kaydetti:
  - Ama aynı zamanda, doğa kanunlarına aykırı olarak, güpegündüz, hiçbir iz bırakmadan bir roket çalmak. Üstelik birçok bilim adamı, preon füzyon sürecini tetiklemenin imkansız olduğuna inanıyordu. Ancak gerçekler bipreonların da olduğunu söylüyor ve belki de daha birçok keşif bizi bekliyor.
  Elena keyifle şarkı söyledi;
  Ah, ne kadar harika keşifler yaptık,
  Aniden bir aydınlanma anı getirir...
  Ve zor hataların oğlu tecrübe,
  Ve deha paradoksların dostudur!
  . 2. BÖLÜM
  Kızlar araştırmaya devam etti. Polis üniformalı birkaç güzel daha ve bir genç adam onlara doğru uçtu. Doğru, genç, narin bir yüzü vardı, tek bir saçı bile yoktu ve özellikle uzun sarı saçlarıyla kızlardan neredeyse ayırt edilemezdi. İnsan erkekleri erkekliklerini tamamen kaybetmişlerdir. Tıraş olmak istemedikleri için görünüşte gençlere, ruhları ise çocuksu hale geldiler. Ancak yakından bakıldığında rakamda da bir fark var. Oğlanlar oldukça yapılı ve kaslı, ayrıca yakışıklılar.
  Elizabeth iki kere düşünmeden öğle yemeği sipariş etti. Ve Hypernet'ten biyoplazma yemeği sipariş ederek ücretsiz yemek yiyebilirsiniz. Çok lezzetli, sağlıklı ve kalorisi yüksek. Ayrıca çok da güzel görünüyordu.
  Mutant kızlar masalara oturdu. Yemekle birlikte ultramatriks kanallarından iletilen çatal bıçak takımı altın renginde parlıyordu.
  Elizabeth çatalı parmaklarıyla alıp bir dilim taze kaktüs diplodocus etine saplarken şunu fark etti:
  - Yemeğin bedava olması çok güzel!
  Kız albay şunları söyledi:
  - Hepsi değil. Özellikle doğal, nadir et türlerinden yapılan bazı yemekler para karşılığında satılıyor.
  Elena kıkırdayarak şunları kaydetti:
  - Özellikle Yay takımyıldızından gelen doğal ejderha kanı! Güçlü bir sarhoş edici etkiye sahiptir. Ve beyne çarpıyor!
  Catherine tweetledi:
  - Anavatan gözyaşlarına inanmaz,
  Haydi kötü ejderhaya bir darbe verelim!
  Elizabeth şunları kaydetti:
  - Sherlock Holmes, suçun spesifik olarak uygulanışına ilişkin hipotez öne sürmeye değmeyeceğini söylese de henüz yeterli gerçek yok. Dolayısıyla bu durumda araştırmacı, gerçekleri kendi hipotezine göre ayarlamaya başlar. Ama yine de belki biraz daha düşüncelerimizi ifade edebiliriz?
  Euphrosyne omuzlarını silkti ve şöyle dedi:
  - İlk bakışta, gelişiminde dünyevi, daha doğrusu insanı aşan bir medeniyetle karşı karşıya olduğumuz anlaşılıyor. Ancak bu sadece yanlış bir iz olabilir.
  Kız albay şunları kaydetti:
  - Teknolojik avantajı bakımından Dünya'nınkinden üstün bir medeniyet, korkunç bir düşman olabilir. Bunu düşünmek bile korkutucu!
  Genç subay ciyakladı:
  - İşlerimiz karanlık!
  Elizabeth içini çekerek cevap verdi:
  - Her halükarda, kaçırılmayla ilgili tüm videoları daha dikkatli incelememiz gerekiyor. Ayrıca Hypernet bulutunu da tarayın. Ve bu aynı zamanda çok zor ve gerçekçi bir karar olacaktır. Ama orada roket hırsızlarının izleri olabilir.
  Elena sordu:
  - Sonuçta bunu insanların yaptığını mı düşünüyorsun?
  Elizabeth başını salladı:
  - Büyük olasılıkla insanlar!
  Ve dünyevi bireylerin hepsine insan denilemeyeceğini düşündüm. Örneğin, yaklaşık on üç yaşında bir erkek çocuğun, uzun zaman önce gerçekleşen İkinci Dünya Savaşı sırasında polis tarafından topukları meşaleyle yakılmıştı. Daha sonra çocuğun çıplak göğsüne beş köşeli yıldız şeklinde kızgın bir demir parçası da uyguladılar.
  Aslında çocuğu kurtardılar. Ancak göğsündeki yıldız şeklindeki yanık kaldı. Ayrıca sıcak maşayla çıplak ayak parmaklarından birkaçını kırmayı da başardılar. Ama ne mutlu ki birlikte büyüdüler. Ama ne kadar acı vericiydi!
  Ancak bu tek durumdan çok uzak.
  On dört yaşlarında bir kız, soğukta çıplak ayakla sürüklendi. Daha sonra çıplak topuklarını sıcak sobanın üzerine koyuyorlar.
  Bu arada Elena, Hypernet üzerinden elmas kabuklu bir kaplumbağadan ve ananas, lahana, şeftali ve çikolatalı çörek melezinden oluşan harika bir çorba sipariş etti - ki bu çok lezzetli.
  Kırmızı mutant kız şarkı söyledi:
  - Önce yemeğin gözlerine bakacağız,
  Ve sonra büyük bir zevkle hepsini yiyeceğiz!
  Ekaterina şunları kaydetti:
  - Uzay gemisinin robotlar tarafından çalınmış olabileceğini düşünüyorum.
  Elizabeth sordu:
  - Neden robotlar?
  Sarı saçlı kız şarkı söyledi:
  Bir kişi yere düşerse
  Bir insan ipinin sonuna gelmişse,
  Yine vahşiye dönüştüm
  Yeni Boss robotu ortaya çıktı!
  Euphrosyne başını salladı:
  - Bizim gibi adamların varken robotların gücü ele geçirmesi bir mucize!
  Genç adam mırıldandı:
  - Peki erkekler neden kötüdür?
  Elizabeth şarkı söyledi:
  - Bütün erkekler zayıftır,
  Hepsi çocuk gibi...
  Kız bunlarla başa çıkamıyor.
  Gezegende çok sıkıcı!
  Kız albay itiraz etti:
  - Seryozha'yı gücendirmeye gerek yok! Tek başına bir gecede iki veya üç düzine kadına hizmet edebilir - onun için kolay olmasa da deniyor!
  Elena kıkırdadı ve şunları söyledi:
  - Bu durumda bir vibratör ve bir biyorobot kullanmak daha iyidir!
  Ve kızlar koro halinde şarkı söylediler:
  İlerleme ne kadar ilerledi?
  Ancak benzeri görülmemiş mucizeler,
  Galaksiler kenarlara ulaştı,
  Zorlu uygulamalardan çekinmemek!
  Seryozhka derin bir iç çekti ve sızlandı:
  - Beni gerçekten delirttiler! Aslında biyorobotlarla daha iyi olurdu!
  Kızlar güldü. Ve genç adamı her taraftan okşadılar, hatta kaslı vücudunu çimdiklediler.
  Evet ilginç bir dünya. Erkekler için cennet gibi görünse de erkekler için öyle bir gerilim var ki, kelimenin tam anlamıyla tükenmiş durumdalar.
  Catherine kendi versiyonunu ifade etti:
  - Ya da belki erkekler bunu gerçekten yaptı? Üzerinden geçip eziyet ettiğimiz kişiler mi? Böyle bir aşırı gerilimden kaçmak için, onu alıp kaçtılar!?
  Elena kıkırdadı ve soğudu:
  - Harika versiyon! Oldukça hoş görünüyor! Erkekler kızlardan kaçıyor!
  Ve kız, bunu yaparken çok havalı görünen burun deliklerinden ıslık çaldı.
  Euphrosyne şunları söyledi:
  Dünyada kadınsız yaşamak mümkün değil, hayır,
  Mayıs güneşi içlerindedir, aşkın şafağı içlerindedir...
  Kız albay dişlerini göstererek şunları kaydetti:
  - Erkekler olmadan mümkün mü?
  Elizabeth sırıttı:
  - Bir şekilde onlarsız idare ediyoruz. Ama artık daha güçlü seks yüzünden salyalarımızı akıtmayı bırakmanın zamanı geldi.
  Kızlar güldü. Ve yemeye, yani çenelerini daha enerjik çalışmaya başladılar. Etraflarındaki dünya çok güzel görünüyordu. Elizabeth, örneğin cinsiyet değiştirme söz konusu olduğunda, bazı nedenlerden dolayı daha fazla erkeğin kadın olmak istediğini, bunun tersinin geçerli olmadığını düşündü. Gerçi erkek olmak çok daha iyi görünüyordu. Örneğin doğum yapmaya ve çocuk doğurmaya gerek yoktur ve endişelenecek ev işleri çok daha azdır. Ve genel olarak kadın olmak çok zor, maaşları ve emekli maaşları da erkeklerinkinden daha düşük. Bunlar gerçekten yirmi birinci yüzyılda gerçekleşen mucizelerdir. Ve sonra erkek cinsiyeti neredeyse tamamen ortadan kalktı.
  Catherine şöyle düşündü: "Böyle bir suçu gerçekte kim işledi?" Peki neden çocukluk kokuyorlardı? Bunun neyle alakası var?
  Ayrıca başka bir şey daha hissedildi, ancak bu tam olarak net değildi ve aynı zamanda tanıdıktı.
  Kız bir parça muz karacasını kopardı ve çiğnedi, sulu etin meyvemsi tadıyla tadına baktı.
  Sonra şarkı söyledi:
  yalnız sana güveniyorum
  Sherlock Holmes'un...
  Kayıpları sayamasanız da,
  Sherlock Holmes!
  Elizabeth gülümseyerek şunları kaydetti:
  - İster inanın ister inanmayın, arkadakiler öğle yemeği için düşmana gidecek!
  Ve kızlar dişlerini göstererek güldüler. Ve cilalı aynalar gibi inci gibi ve ışıltılıdırlar. Bunlar gerçekten sınıflarını gösterecek kızlar.
  Kız albay sordu:
  - Şimdi ne yapacaksın?
  Elena şunu önerdi:
  - Tanıklarla röportaj yapalım! Bu oldukça hoş olacak.
  Elizabeth şunları kaydetti:
  - Çok fazla zaman alacak. Daha anlamlı ve etkili bir şey sunamaz mısın?
  Euphrosyne şu tweeti attı:
  - En iyisi Jüpiter'e uçmaktır. Güneş Sistemindeki en büyük gezegen, o yüzden bol bol eğlenin!
  Elena şarkı söyledi:
  - Jüpiter kraliyet gezegenidir,
  Bir güneş ışığı düşürüyor...
  Büyük bir başarı ile yüceltildi,
  Bizimle ışıltılı olun!
  Mutant kızlar koro halinde şarkı söylediler:
  - Hayat gülünç bir hatadır.
  Örümcek ezildi...
  Labirentten çıkmanın bir yolu var
  Herhangi bir çıkmazdan!
  Kuarkları bile kıracağız,
  Rahip bile kurtarılamayacak...
  Kızlar kavgadan kaçmaz,
  Biz güzellikler lejyonuyuz!
  Elizabeth sanki cilalanmış ve denizin dibinden gelmiş gibi inci dişlerini göstererek cıvıldadı:
  - Herkesi bulabiliriz.
  Denizin dibinde...
  En fazla yirmi
  Bir kahramana benziyor!
  Ve savaşçılar gülmeye başladı!
  Daha sonra çeneleriyle yeniden enerjik bir şekilde çalışmaya başladılar.
  Elena kızı, bir çocuk kolonisinde nasıl lehimleme yaptığını hatırladı. Devlet tarafından verilen tahta ayakkabılar giymek yerine yalınayak yürümek daha iyidir. Üstelik kışın bile alışınca çocukların ayakları neredeyse hiç donmuyor. Kolonideki yiyecekler hâlâ makul seviyedeydi, yetişkin mahkumlara göre daha iyiydi. Ama yetişkinler gibi çalıştılar; günde on iki saat, hatta dört saat çalıştılar. Yani hiç boş zaman yoktu. Doğru, çalışırken kızlar kaçmaya çalıştı. Bazen yağmur yağdı. Ve lehimleme için ev yapımı kartlarla oynadılar.
  Kızıl saçlı Elena, arkadaşlarını aldatmayı ve dövmeyi hızla öğrendi. Yani yeterince yiyeceği vardı. Bazen tatillerde bile çocuk mahkumlara şeker ve tatlılar veriliyordu.
  Savaş sırasında Amerikalılar da yiyecek gönderdi. Ayrıca konserve yiyecekler, tatlılar ve çikolata da vardı. Ayrıca hammadde, ekipman ve araba da sağladılar.
  Amerikan uçaklarından Airacobra en iyisi olarak kabul edildi. Dört makineli tüfek ve güçlü bir 37 mm hava topuyla donatılmıştı. Ancak bir pilot sırf Amerikan Airacobra'nın Sovyet Yak'ından daha iyi olduğunu söylediği için kamplarda on yıl hapis cezasına çarptırıldı. Gerçi durum böyle.
  Elena'nın dili de kısıtlanmadı ve savaş sırasında tutuklandı, ceza hücrelerine nakledildi ve coplarla dövüldü. Ve Naziler bana esaret altında işkence yaptı.
  Evet, geçmişte zengin bir yaşamları vardı. Büyük Vatanseverlik Savaşı'nın yanı sıra Kore, Vietnam, Küba, Afganistan, Irak, Çeçenistan ve Suriye'de de savaştılar. Ancak prensip olarak Ukrayna'da savaşmayı reddettiler. Üzerlerinde kardeş kanı olmayacağını söylemiştik.
  Kızlar hayatta çok şey yaşadılar. Ve dürüst olmak gerekirse, özellikle heyecan verici maceralar istemiyorlardı. Doğru, son birkaç on yıl çok sakin geçti.
  Gelecekte genel olarak, özellikle de bu kadar çok kadın varken hayat sakinleşti.
  Ancak örneğin uzay korsanları vardı. Özellikle bir zamanlar altın ve hiper altın dolu bir kervana saldırmışlardı. Kızlar onları kovalıyordu. Korsanların çoğu sivrisinek akarlarıydı. Belki de evrende insanlardan daha saldırgan olan birkaç ırktan biri. Nükleer savaşla kendi gezegenlerini bile yok ettiler.
  İnsanların yaşadığı tek büyük sorun sivrisinek keneleriydi. Neyse ki sayıları azdı ve korsanlığı tercih ediyorlardı. Bazen hacker saldırıları da başlatıyorlardı. Burada cüceler onlara yardım etti. Bu ırk genel olarak barışseverdir ve sayıları azdır, ancak parayı gerçekten sever.
  Evrende elfler de var. Ama onlardan da çok az var ve Orta Çağ'da sıkışıp kalmışlar. Elfler elbette güzeldirler, yaşlanmazlar - ancak ebediyen genç bedenlerle, ölümsüz değiller - üç yüz veya dört yüz yıl ve sonu. İlk bakışta aptal değillerdir, hafızaları iyidir, hızlı sayarlar ve yazarlar. Ama çok yaratıcı değil. Bir buhar motoru bile düşünmediler - yelkenli teknelerle yelken açtılar ve ateş ederken o kadar ilkel silahlar kullandılar ki, asıl silahlar hala yaylar veya en iyi ihtimalle tatar yaylarıydı.
  İnsanlar arasında seviyeleri en iyi ihtimalle on altıncı yüzyıldaydı. Ancak elfler tıpkı cüceler gibi insanlıktan çok daha yaşlıdır.
  Bazı nedenlerden dolayı insanların teknoloji konusunda olağanüstü bir yeteneği var. Ve erkeklerin yok olması bile ilerlemeyi engellemedi.
  Mutant kızlar, bisiklet melezi, traktör ve karpuz ve çikolata kaplı kalamar gibi çeşitli lezzetleri bitirdiler.
  Yemekler çok lezzetliydi, hatta kızlar şarkı bile söyledi:
  Ne mutlu uzayda olana,
  Mutlu bir köşede...
  Keder hakkında düşünmüyor -
  Elinde bir kepçe şarapla!
  Tabii şarap da içtiler. Çok tatlı, tadı hoş, canlandırıcı ama sarhoş edici değil.
  Mutant savaşçılar havalandı ve uzay limanından geri döndüler. HyperInternet'i taramaya ve akıllı telefonları gizlice dinlemeye başladılar.
  Elena şunları kaydetti:
  - Milyonlarca, daha doğrusu milyarlarca akıllı telefon var! Programın onları daha iyi kontrol etmesine izin verin!
  Elizabeth başını salladı:
  - Bu çok makul bir fikir. Her ne kadar program en gelişmişi olsa da gözünüzün yerini tutamaz.
  Ekaterina şunları kaydetti:
  - Robotlar her şeyde insanların yerini aldı. Ancak henüz icat etmeyi öğrenmediler.
  Euphrosyne ciddi bir tavırla şöyle dedi:
  - Ama öğrenirsen biyolojik uygarlığın sonu olur.
  Kızlar Hypernet'te hiperplazmik formda bir arama motoru programı başlattılar. Akıllı telefonları ve diğer cihazları dinlemeye başladık.
  Elena bu tür programların en az bir düzine daha başlatılmasını ve nanobotların da test edilmesini önerdi.
  Fikir pek de aptalca değildi. Savaşçılar sanal alanı taramaya başladı. Ve diğer türler.
  Elena suçlunun kim olabileceğini düşündü. Belki de bu Yıldız Gemisini geliştiren kişi bir şekilde kaçırma olayına bulaşmıştır. Ve ne? Belki bir nedenden dolayı diğer galaksilere uçma arzusu vardı ya da tasarımcıya karşı kıskançlık ve kıskançlık vardı.
  Bu arada bu konuda kimin çalıştığına dair bilgileri kontrol etmemiz gerekiyor.
  Kız tarayıcıyı açtı ve verileri dinlemeye başladı. Şu ana kadar olan her şey, kaçırma olayının aslında görünmez olduğunu ve somut izlerin bulunmadığını gösterdi.
  Bu galaksiler arası roketin birkaç düzine tasarımı vardı. Bunların yaklaşık beşte biri erkektir. Hala kadınlara göre matematiğe ve mühendisliğe daha yatkın bir zihinleri var. Bilim adamları arasındaki yüzdeleri hayatta olduğundan çok daha yüksektir. Ve büyük bilim adamları arasında bu daha da yüksektir.
  Bu nedenle kadınlar erkeklerin ortadan kaybolmasından endişe ediyor. Yatakta onların yerini bir biyorobot veya bir vibratör alacak, ancak robotlar bilimde henüz güçlü değil. Tabii hâlâ oyunlar ya da küçük bir şey icat edilemiyorsa. Ancak insanlar ciddi keşifler yapıyor.
  Elena onun düşüncelerini tahmin ederek şunları söyledi:
  - Bazen erkek olarak doğmadığıma pişman oluyorum!
  Elizabeth güldü ve cevap verdi:
  - Evet, ben de öyleyim. Milyonlarca çocuğum olabilir. Ve bu yeni, üstün bir ırk olacaktır.
  Catherine çıplak ayak parmaklarıyla bir bozuk para atıp yakaladı. Sonra onu tekrar fırlattı ve uçmakta olan bir sineği düşürdü. Bundan sonra tweet attı:
  - Yakında bir serçe varsa,
  Silahı doğrultuyoruz...
  Sinek varsa sineği vurun,
  Onu silah zoruyla götürün!
  Elena küçümseyerek homurdandı:
  - Serçeleri topla vurmak çok israftır!
  Euphrosyne başını salladı:
  "Ve bir file saçma atmanın hiçbir anlamı yok!"
  Kızlar onu aldı ve şarkı söyledi:
  Bir züppe gibi yalnız olmak kötü
  Yalnızsın ve düşmanların bir lejyon...
  Bir fil bile bir böcek tarafından yenebilir,
  Bir milyondan fazla tahtakurusu varsa!
  Ve böylece kızlar Hypernet'te birkaç arama programı daha başlattılar. Ve oldukça ilginçti.
  Bundan sonra Ay'dan uzak bir yere uçtular. Gezegene uzaydan baktık.
  Çoğu zaten inşa edilmişti. Ve muhteşem, güzel ağaçlar büyüdü. Ve ağaçlarda büyük, çok renkli tomurcuklar var. Kadınlar genel olarak çiçekleri parlak ve renkli olduklarında gerçekten severler. Bazı tomurcuklarda yaprakların kendine özgü desenleri vardı.
  Elena zevkle şarkı söyledi:
  -Ay gezegeni ne kadar güzel,
  İnciler gibi, yakutlardan taçlar gibi...
  Biz kızları köşeye sıkıştırmayın.
  Biz çok güçlü savaşçılarız!
  Ve kızıl saçlı kraliçe boşlukta topaç gibi döndü. Kızların gezegenler arasında uçmalarını sağlayan özel kıyafetleri vardı. Ayrıca mutantlar uzayda ve boşlukta korumasız kalmaktan korkmuyorlardı.
  Onlar sıradan insanlar değiller.
  Elena, önce çıplak ayak tabanlarına nasıl yağ sürdüklerini ve ardından çıplak topuklarını mangalda nasıl kızarttıklarını hatırladı. Ne kadar acı verici. Çığlık atmamak için çölde çıplak ayakla dövüştüğünü hayal etti. Ve örneğin, Mürted Julian'ı kurtarıyor.
  Aslında Julian yetmiş yıl yaşasaydı Hıristiyanlık sonsuza dek yok olabilirdi. Üstelik bu inanç paradoksaldır. Çarmıha gerilen talihsiz adamın Yüce Tanrı olduğunu düşünün.
  İlerleme geliştikçe insanların büyük çoğunluğu insanı ana Tanrı olarak görmeye başladı. Mesela evrendeki insanlar mesihtir.
  Ve zamanı gelecek, zamanın sırrı da ortaya çıkacak. Sonra ölüler diriltilecek.
  Elena ıslık çaldı. İkinci Dünya Savaşı sırasında bir erkek arkadaşı vardı ve onu çok seviyordu. Sonsuza dek sürecek türden güçlü bir aşktı bu. Ve Reichstag'a saldırırken öldü. Çok yazık elbette.
  Elena onu diriltmeyi hayal ediyordu. O zaman gerçekten de mutant kız mutlak neşe ve mutluluğu bulacaktır.
  Ancak bilim henüz bu noktaya ulaşmadı. Ancak iki bin yıl geçecek ve o zaman ölüleri diriltmek mümkün olacak.
  Mesela şimdi bütün kızlar ve erkekler sonsuza kadar gençtir. Genç adamlar artık çok gençleşiyor. Ama bir zamanlar sakal saygı gerektiriyordu.
  Elena tarayıcıya baktı. Program genel verileri bildirdi. Hala her şeyi göremeyecek ve sindiremeyeceksiniz.
  O kadar çok bilgi var ki, başınız dönüyor.
  Elizabeth şunları kaydetti:
  - Hiçbir şey başaramadık!
  Ekaterina sırıttı:
  - Bunlar şimdiye kadar karşılaştığımız teknolojik açıdan en gelişmiş suçlular. Ve çok hızlı sonuçlara güvenmemelisiniz!
  Euphrosyne ciyakladı:
  - Ne kadar sessiz gidersen o kadar uzağa gidersin.
  Elena şunu önerdi:
  - Ya da belki Dünya'ya uçalım. Öncelikle galaksiler arası roketin baş tasarımcısı Vishu Aran'ı sorgulayalım. Görünüşe göre çok yakışıklı bir erkek.
  Elizabeth omuz silkti:
  "Bunun bize ne vereceğini bilmiyorum ama Visha'yı sorgulamanın zararı olmaz." En azından en ufak bir ipucuna ihtiyacımız var!
  Elena tweet attı:
  - Sorgu sırasında şeytani erkek sordu:
  Bana çarpan adam kim...
  O cevap veriyor, eğik olan,
  Sorgulama emrini veren şey -
  Şeytanın kendisi seni alaşağı etti, asıl oğlunun kendisi!
  Ve kızlar yine güldüler.
  Kızlar Dünya'ya uçtu. Gezegen çok güzeldi ve aynı zamanda çevresinde pek çok şey uçuyordu. Ultra yerçekimi motorlarına sahip uzay kıyafetleri giyen kızlar da vardı. Mutantların yanına uçtular ve şu ya da bu ürünü satın almayı teklif ettiler.
  Aynı zamanda şu sloganı attılar:
  Dünyanın üstünde gökyüzü kaşlarını çatıyor,
  Herkes aşırıya kaçmaktan korkuyor...
  Bir adam bir kızı öpüyor -
  Fiyatın artırılmasını istiyor!
  Elena onu aldı ve çıplak ayak parmaklarını şıklatarak kıza büyük, ölümcül bir pulsar gönderdi. Uçtu ve güzelliğe çarptı. Kıvılcımlarla kaplandı, döndü ve şarkı söyledi:
  - Dünyanın nabzı yıldızlar arasında kaygıyla atıyor,
  Tarlalar kristal çiy ile sulandı...
  Artık herkes bir aile tanıyor,
  Mutlu bir mutluluk, sonsuz huzur içinde yaşıyorlar!
  Ve Elena, saf inciden oluşan çok parlak ve harika gülümsemesiyle karşılık verdi.
  Catherine yanıt olarak şarkı söyledi:
  Size mutluluklar dileriz,
  Bu koca dünyada mutluluk...
  Sabah güneşi gibi
  Bırakın o eve girsin!
  Kızlar elini salladı ve itiraz etti:
  - Eve değil, tüm evrene!
  Elena şarkı söyledi:
  - Evren muhteşem sürprizlerle dolu,
  O büyülü ve olağanüstü...
  Yıldızlar artık dünyaya bir taş atımı uzaklıkta, elinizle sayın,
  O halde savaşta oğlan, aşıkta sert ol!
  Ve kızlar koro halinde şarkı söylediler:
  Havalı bir adam ol!
  Havalı bir adam ol!
  Yakında sakal bırak!
  Havalı bir adam ol!
  Havalı bir adam ol!
  Çıplak ayaklı bir kızla mümkün olan en kısa sürede evlenin!
  Savaşçıların gerçekten olağanüstü bir sınıfa ait olduğu söylenmelidir. Ve eğer kükreyip gülmeye başlarlarsa, bu olağanüstü bir serinlik olacaktır.
  Dünya havadan çok etkileyici görünüyor. Öncelikle Güneş'in yanı sıra dört ek armatürü daha var. Güney Kutbu'nda hindistancevizi, muz, ananas ve daha önce görülmemiş birçok meyve yetişiyor.
  Neredeyse hiç gece yok - sonsuz gün ve sonsuz yaz
  Kadın krallığı gerçek bir cennettir. Ve her yerde o kadar çok çiçek var ki, büyük ve parlak. Ve kaç tane çeşme ve heykel var. İnce bir hiper altın yaprak tabakasıyla kaplı heykeller özellikle güzeldir. Gökkuşağının tüm renkleriyle parlıyor, hiper altın rengi, bu da onu güzellikte eşsiz kılıyor.
  Ve kaç tane farklı mücevher var. Özellikle bazıları iyi bir ev büyüklüğünde olan elmaslar, birçok armatürün ışınlarında parlıyor.
  Ve kaç tane kız var, bronzlaşmış, kaslı, karın kasları çikolata gibi.
  Sayıları bin kat daha küçük olan oğlanlar da çok yakışıklıdırlar ve genellikle şort giyerler.
  Bunların da farklı olduğunu söylemek gerekir. Sadece çok az sayıda insan üniforma giyiyor. Burası sıcak ve gerçek bir cennet.
  Pek çok insan ara sıra ortadan kayboluyor ve Hypernet matrisine dalıyor. Sokaklarda kızlar erkekleri öper ve okşarlar. Bazen robotlarla. Doğru, henüz halka açık seks noktasına ulaşmadı. Ancak Hypermatrix'te her şey mümkündür.
  Örneğin, Hypernet'te hemen hemen her cesedi bulabilirsiniz. Hatta gerçekten King Kong ya da bir kelebek bile olabilirsiniz. Ve beyin farkı hissetmeyecektir.
  Ve orada, Hypermatrix oyunlarında savaşabilirsiniz. Üstelik istediğiniz gibi. Örneğin Elena, kırmızı meme uçlarından lazer ışınları atmayı ve tüm düşman alaylarını yakmayı seviyordu. Özellikle orklar.
  Evet, gerçek evrende de orklar var. Ancak onlar elflerden bile daha geridirler, vahşidirler ve neredeyse hiç konuşmazlar.
  Ancak orklar, kendileri hakkında efsaneler bırakarak, peri masalları anlatarak Dünya'yı nasıl ziyaret etmeyi başardılar.
  Antik çağda elfler büyülü madalyonların yardımıyla hareket edebiliyorlardı. Ve gezegenden gezegene aktarılan özel, güçlü büyüler vardı.
  Ama sonra bir şekilde sır kayboldu. Görünüşe göre çok güçlü büyücülerdi ama sonra ya yozlaştılar ya da başka bir galaksiye taşındılar.
  Elizabeth burada tekrar düşündü:
  - Bunlar büyücü değil mi? Bunun gibi galaksiler arası bir yıldız gemisini çalmak için kendi nedenleri olabilir!
  Ve kız şarkı söyledi:
  Güzellerimiz için hayat kolay değil,
  Ve bahar salıncağı gibi koşuyor...
  Hayalimiz gerçekleşsin,
  Evrenin kenarına uçtuk!
  . 3. BÖLÜM
  Mutant kızlar, Dünya'ya giderken, Hypernet'te ücretsiz olarak bulunamayan egzotik şeyleri para karşılığında alabileceğiniz restoranlardan birine oturdular. Özellikle Elena, bir tyrannosaurus ve bir kaktüs melezinin kanını sipariş etti. Bundan sonra kızlar onu zevkle yuttu.
  Şanlı geçmişlerini hatırladılar ve büyük bir coşkuyla şarkı söylemeye başladılar;
  Biz SSCB ülkesinden kızlarız,
  Bütün dünya için bir meşale olan...
  Bir büyüklük örneği gösterelim,
  İşte söylenen kahramanlıklar!
  
  Kızlar kırmızı bayrak altında doğdular,
  Ve yalınayak ayazda koşuyorlar...
  Kızları ve oğulları Ruslar için savaşıyor,
  Bazen gelin adama bir gül verir!
  
  Evrenin üzerinde kırmızı bir bayrak olacak,
  Bir meşalenin alevi gibi çok parlak parlıyor...
  Sonuçta, kahramanca, hızımızı bilin,
  Ve bayrağımız kırmızı gibi parlıyor!
  
  İnanmayın, kahrolası faşist geçmeyecek,
  Ve Rus ruhu asla kaybolmayacak...
  Zaferler sonsuz bir hesap açar,
  Herkese merhaba ve merhaba diyelim!
  
  Rusya harika bir ülke,
  Halklara komünizmi verdin.
  Sonsuza dek Tanrı tarafından cömertçe verilen,
  Anavatan için, mutluluk ve özgürlük için!
  
  Düşman Anavatanı yenemeyecek,
  Ve ne kadar zalim ve sinsi olursa olsun...
  Yenilmez Rus ayımız,
  Rus askeri zaferinden dolayı çok şanlı!
  
  Güzel Sovyet ülkesi,
  İçindeki kızlar güzel oldukları için gurur duyuyorlar...
  O bize sonsuza dek doğuştan verildi,
  Ve biz Komsomol üyeleri adil olalım!
  
  Moskova'nın eteklerinde savaşıyoruz.
  Kar fırtınası, kar yığınları ve kızlar yalınayak...
  Anavatanımızı Şeytan'a bırakmayacağız,
  tırpanlarımız bile isabetli atış yapıyor!
  
  Yani öfkeyle kızlar kavga etmeye hevesliler,
  Ve çıplak topuklarıyla bir patlama paketi fırlatıyorlar...
  Bir faşist, sadece havalı görünüyor,
  Aslında sadece şeytani Kabil!
  
  Düşmanlar kızları yenemez,
  Öyle bir yıldızın altında doğdular ki...
  Yenilmez canavarımız ayıdır.
  Anavatanı kim karısı yaptı!
  
  Biz Rus kızları iyiyiz
  İşkence ve dondan korkmuyoruz...
  Ve kötü sürünün saldırısını geri püskürteceğiz, inanacağız,
  Düşman dozdan delirecek!
  
  Düşmanı Moskova'dan uzaklaştırmayı başardılar.
  Muazzam bir güçle dolu olmasına rağmen...
  Biz kızlar kendimizle o kadar gurur duyuyoruz ki
  Rakiplerin hepsi mezarlarında kaybolacak!
  
  İnanmayın, düşmanlar Rus'u yenemez,
  Her şövalye bebek bezinden geldiğine göre...
  Avcı görünüşe göre oyuna dönüşmüş,
  Ve düşman hala sadece bir çocuk!
  
  Ama Rus ruhu harika, bu ruha inanıyorum,
  Biliyorsun onda öyle gizli güçler var ki...
  Düşman tamamen ezilecek,
  Sonuçta şövalyeler savaşta yenilmezdir!
  
  Şüphelerinizi bir kenara bırakın kızlar,
  Biz dünyanın en cesurlarıyız...
  Şeytanın ordularını cehenneme atalım,
  Bütün rakipleri tuvalete batıralım!
  
  Kutsal savaş sona erecek
  Gezegene barış ve sabah gelecek...
  O sonsuza kadar güneşle birliktedir, bunu bil,
  Yaz sonsuza kadar parlasın!
  
  Ve komünizm ihtişamla sonsuzdur,
  Ve Lenin ve büyük Stalin bizimle birlikte...
  Lanet sinemada ancak şimdi faşizm var,
  Ve irademiz çelikten daha güçlü olduğuna inanmaktır!
  
  Benim Rusya'm yüzyıllardır hüküm sürüyor,
  Ve tüm evrene mutluluk verdi...
  Çelik yumruk gücüne ihtiyacın var
  Ve cesurca, ama makul bir şekilde!
  Kızlar büyük bir coşku ve duyguyla şarkı söylediler. Ancak bundan sonra gerçekliğe dönmek zorunda kaldım. Ve kelimenin tam anlamıyla akıllı ve parlak kafalarınızı zorlayın. Aslında ne yapmaları gerekiyor ve suçluları nasıl bulmaları gerekiyor.
  Bilgi acımasızca büyük miktarlarda birikti. Ve bir şeyi izole etmek gerekiyordu. Ancak şu ana kadar hiçbir ipucu bulunamadı.
  Mutant kızlar daha fazla kan içti. Daha sonra Hypernet'e geri döndük. Ama burada çok fazla karışıklık var. Burası, kitapların arasında bile istediğiniz her şeyi bulamayacağınız 21. yüzyılın interneti değil. Ve bu, termokuark füzyonunun enerjisi ve zaten ilk termopreon yayıcıları ile tam bir sanal enerjidir. Ve burada zaten çok fazla süslü şey var.
  Ve sadece dünyevi değil. Diğer galaksilerden insanların hâlâ erişemediği bir şey nüfuz ediyor.
  Elena soğukkanlılıkla konuştu:
  - Bunun gibi! İnsanlara neden kafa verildiği bile belli değil mi? Muhtemelen sadece işkence için!
  Catherine heyecanla şarkı söyledi:
  - İnsanların neden kafalara ihtiyacı var?
  Çatlıyor, oluyor...
  Kafalarıyla odun kesmezler,
  Tırnakları unutma!
  Euphrosyne ayağa kalktı:
  En azından bazıları için boş,
  Başkaları onu kandırıyor...
  Ama herkesi görmek kolay değil,
  Onu kaybetmek istemiyor!
  Elizabeth öfkeyle ayağını yere vurdu ve homurdandı:
  - Bunlar çocuk şarkıları! Hadi kızlar, daha neşeli, güçlü ve etkileyici bir şeyler söylesek iyi olur. Aksi takdirde, gerçekten de toplarımız yakında silindirlerin arkasına geçecek!
  Ve onlar mutant savaşçılardı ve aynı zamanda hiç hoşlanmadıkları, özellikle de kafalarıyla çalışan araştırmacılardı. Çıplak topuğunuzu burnunuza doğru hareket ettirin lütfen. Ama kafanı kullan - Tanrı korusun!
  Yine de iyi şarkı söylüyorlar; boğazları sağlıklı ve şarkıları canlandırıcı;
  Komsomol'a oynarken katıldım.
  Güzel rüya kızım...
  Dünyanın sonsuz Mayıs olacağını sanıyordum,
  Her gün baharın doğuşudur!
  
  Ama bazı nedenlerden dolayı işe yaramadı
  Bir türlü aşık olamıyorum...
  Peki söyleyin beyler lütfen
  Hayat çok güçlü bir kürektir!
  
  Aniden savaş aniden gürledi,
  Ve bir ölüm kasırgası geldi...
  Ve kızlarımın güçlü bir vücudu var.
  Kendinizi hemen saldırıya maruz bırakabilirsiniz!
  
  İnan bana vazgeçmek istemiyorum.
  Vatan için sonuna kadar savaşın...
  El bombalarını güçlü bir sırt çantasında taşıyoruz,
  Stalin babasının kalplerinde yerini aldı!
  
  Rusya'nın büyük savaşçıları.
  Huzuru ve düzeni koruyabiliriz...
  Gökyüzünün yıldızları kadifeyi suladı,
  Ve avcı oyuna dönüştü!
  
  Ben yalınayak bir kız olarak dövüşüyorum
  Heyecan ve sevgi dolu...
  Olacak, bu cennette bir yer biliyorum,
  Mutluluğu kan üzerine inşa edemezsiniz!
  
  Anavatan'ın büyük savaşçıları,
  Moskova yakınlarında kararlılıkla savaşacağız...
  Ve sonra komünizm altındaki rüya,
  Şeytan'la yeraltı dünyasına karşı!
  
  Cesur Rus adamlar,
  Sonuna kadar dürüstçe savaştıklarını...
  Makineli tüfekle ateş ediyorlar
  Altın bir taca ihtiyacınız varsa!
  
  Bizi bir kurşun bile durduramaz
  Büyük Tanrı İsa dirildi...
  Yırtıcı ejderhanın günleri bitti,
  Gökyüzünden daha da parlaklaştı!
  
  Seni seviyorum sevgili Lada,
  En yüksek Tanrı Svarog görkem içinde olacak...
  Rusya için savaşmamız gerekiyor.
  En iyi Beyaz Tanrı bizimle!
  
  Ruslara diz çöktürmeyin,
  İnanın etimiz dizginlenemez...
  Stalin ve büyük Lenin bizimle birlikte,
  Bu sınavı da geçmelisiniz!
  
  Anavatan'ın acısı da kalbimizde,
  Onun büyüklüğüne inanıyoruz...
  Hızla uzayın kapısını açıyoruz,
  Çok tatlı bir hayat olacak!
  
  Biz yalınayak güzel kızlarız
  Kar yığınlarının arasından o kadar hızlı koşuyoruz ki...
  Bu acı votkaya ihtiyacımız yok.
  Melek kanatlarını açıyor!
  
  Biz kızlar Anavatan için ayağa kalkacağız,
  Ve şeytani Almanlara cevap vereceğiz, hayır,
  Cehennem Kabil'i yok edilecek,
  Ve Kurtarıcı İsa'ya merhaba!
  
  Bir dönem olacak; daha iyi olamazdı
  Ölüler sonsuza kadar dirilecek...
  Evren gerçek bir cennete dönüşecek,
  Herkesin hayali gerçek olacak!
  Kızlar büyük bir coşkuyla şarkı söylediler. Ve sesleri aynı zamanda çok yanardöner ve güçlü.
  Daha sonra restorandan ayrılıp Dünya'ya uçtular. Harika bir değerlendirme yaptılar. Burada, özellikle Moskova. Kremlin görülebiliyor - çok büyük. Duvarların yüksekliği on kilometre, kulelerin yüksekliği ise on beş ila on yedi kilometredir. Evet burada görülecek bir şey var. Kremlin'in kendisi genişti, böylece içinde bütün bir metropol ortaya çıktı. Ve bu çok etkileyici bir manzara. Kulelerdeki yıldızlar yerine hiper altından yapılmış farklı zodyak işaretleri var.
  Tabii eski adı Moskova artık kullanılmıyor. Buna New Rus'-York denir. Ne kadar modern bir isim. Ve elbette Rusya uzak geçmişte kaldı. Artık Dünya üzerinde galaksinin çoğuna yayılan tek bir imparatorluk var.
  Ve hayat böyle güzel. Ve hafif pantolonlu kaç tane güzel kız var. Ne kadar güzel; bir sürü yarı çıplak, kaslı kadın bedeni.
  Uzak gelecekte Dünya'da sadece Cennet var. Ve adil seksin krallığı. Muhtemelen kızlara aç erkekler Eden'i böyle hayal ediyor. Bu dünyada kendilerini iyi hissediyorlar.
  Kadınların erkeklere baktığı ve onlar için savaştığı harika bir peri masalı. Erkeklerin birçok kızı tatmin etmek için çabalamak zorunda kaldığı bir dünya. Bu onlar için iyi ama aynı zamanda kolay da değil.
  Ancak bazı kızlar yüksek topuklu ayakkabı giyerler. Her ne kadar bacak için rahat olmasalar da. Ama şık ve güzel. Ayakkabıların kendisi, zarif şeklini gizlemeden sağlam bir elmas parçasından yapılabilir.
  Bazı kızlar kendilerine o kadar çok takı takarlar ki, bunun tadı kötü olur.
  İnsanların iyi kasları vardır. Ancak genellikle hacimler kolaylık ve güzellik açısından küçüktür, ancak rahatlama mükemmeldir. Genç erkekler gençlere çok benziyor, aralarında neredeyse hiç büyük beden görünmüyor ve ciltleri pürüzsüz, temiz ve cilalı. Gerçekten de erkekler çocuksu hale geldi.
  Neyse ki, henüz her şey değil. Ve bunların arasında ilk galaksiler arası yıldız gemisini tasarlayan gruba liderlik eden Vishy gibiler de var. Ve onunla konuşmak ilginçti. Neredeyse tüm erkeklere benzese bile. Belki alın standart erkeklerinkinden biraz daha yüksek ve daha geniştir.
  Genelde insanlar aylaklıktan dolayı aptallaşırlar. Testlere göre çalışıyorlar, neredeyse her zaman eğleniyorlar ve keyif alıyorlar. Tıpkı ünlü çizgi filmdeki gibi: "İstemiyorum." Evet, harika bir dünya olduğu ortaya çıktı. İçinde insanlar için çok az sorun var. Kadınlar onlara küçük çocuklar gibi baktığından, bu özellikle erkekler için iyidir.
  Erkekler arasında entelektüel devlerin hayatta kalması da bir mucizedir.
  Ancak kızlar Vishy'yi yerinde bulamadılar. Görünüşe göre çoktan Dünya'yı terk etmiş. Ama geriye iki milletvekili kalmıştı: general rütbesindeki kızlar.
  Elena şunları kaydetti:
  - Dişiler şimdiden beni hasta ediyor! Burada bariz bir erkek kıtlığı var!
  Catherine kıkırdadı:
  - Peki kolonide?
  Elena bağırdı:
  - Kolonide erkeklerden oluşan muhafızlar var, ayrıca eğitimciler de var. Ve kız olduğunda onlara ihtiyacın olmaz. İki bin yılı aşkın süredir buradayız. Dünya gezegeninde bizden daha yaşlı kimse yok.
  Euphrosyne başını salladı:
  - Çarlık zamanlarını hâlâ hatırlıyorum. Evet biz gerçekten çok şey yaşamış, çok deneymiş kızlarız. Ama gerçek erkekler yozlaştı. Sadece ebedi gençler kaldı. Bir erkeğin pembe yanaklarında tek bir kıl bile olmadan bir kız yüzüne sahip olması bile iğrençtir. Ve belki de jigolo biorobot dışında hiç kimse sana anız batırmayacak!
  Elizabeth başını salladı:
  - Evet, bu dünyada kolay değil. Ama tam tersi olsaydı ne olurdu? Bir kadına bin erkek düştüğünde.
  Elena dudaklarını yaladı:
  - Benim gibi bir kadın böyle bir dünyadan oldukça memnun olur!
  Efrosinya şunları kaydetti:
  - Ama erkekler için korkutucu olurdu! Ve kaç tane kavga olacağını. Yine de biz kadınlar, erkekler adına dövüşürken yumruklarımızı nadiren kullanırız. Ve bu bir kabus dünyası olurdu!
  Catherine şarkı söyledi:
  -Kızlar farklıdır
  Beyaz, siyah, kırmızı...
  Ama herkes bir erkeğin aşkından hoşlanır.
  Güzel kadınlar erkekleri sever!
  Elizabeth şunu önerdi:
  - Şanlı geçmişimizden başka bir şey söyleyelim. Tabii ki, daha güçlü cinsiyetin yeterince gerçek, cesur temsilcileri olduğunda!
  Elena başını salladı:
  - Şarkı söylemek iyi bir fikir! Bilge bir atasözü ya da daha doğrusu bir deyiş olmasına rağmen: sadece ölümüne şarkı söyleme! Veya şarkı söylemek istiyorsanız dönmeyi bilin!
  Ve savaşçı-araştırmacılar şarkı söylemeye başladı;
  Güzeller çıplak ayakla saldırır,
  Ne güzel kızlar koşuyor...
  Fritz'e yumruğunla vurman gerekiyorsa,
  Yoksa onu makineli tüfekle kesecekler!
  
  Kızlar şüphe etmeyi göze alamaz
  Nazileri ölü gömecekler...
  Ve onu ayaklarından sert bir şekilde tekmeleyecekler,
  Ve bir yerlerde kurtlar etçil bir şekilde uluyor!
  
  Rusya, bu askerler için kullanılan bir kelimedir.
  İnanın bana, hiç serinlemiyor...
  Bazen durum kasvetli olsa da,
  Kötü kara Kabil'in zafer kazandığı yer!
  
  İnanmayın Komsomollular kaçmaz,
  Ve eğer kaçarlarsa, o zaman sadece saldırmak için...
  Ve tüm Naziler bir anda öldürülecek,
  Ve Führer doğrama bloğuna kaldırılacak!
  
  Rusya, burası benim Anavatanım,
  O ışıltılı, tek kelimeyle güzel...
  Korkak olanın bir ruble bile değeri yoktur.
  Ve biliyorsun ki bir savaşçıyla tartışmak tehlikelidir!
  
  Ama bilin ki faşistleri yeneceğiz.
  Kötülük tahtta hüküm sürmeyecek...
  Üstümüzde altın kanatlı bir melek var,
  Ve taçta büyüklüğü olan Tanrı Svarog!
  
  Kim korkaksa inanın zayıf bir köledir.
  Kaderi birdir; hakaretlere katlanmak...
  Bugün tamircisin, yarın ustabaşısın,
  Ve sen kendin başkalarının sırtını yenebilirsin!
  
  Kızların gücü vardır, sadece bir yanardağ,
  Bazen dağları güçlü bir şekilde yıkar...
  Savaş kötü bir kasırgayla şiddetleniyor,
  Ve ölüm açıkçası insan ırkını yok ediyor!
  
  Size dürüstçe söyleyeceğim şövalyeler,
  Biz Ruslar birlik olduğumuzda güçlüyüz...
  Çatal ve bıçağınızın yanına bir atıştırmalık ihtiyacınız var,
  Biz savaşlarda yenilmez şövalyeleriz!
  
  Rab Mesih'e olan inancımız nedir?
  Lada'ya da saygı duymamıza rağmen...
  Yoldaş Stalin babamız gibidir,
  Ve komünizmin cenneti bir yer olacak!
  
  Bir zamanlar ölen kişi dirilecek
  Ve daha güzel olacağız, daha akıllı olacağız...
  Ve adam tabii ki çok gurur duyuyor,
  Bazen saçma sapan konuşmasına rağmen!
  
  Aşık olarak Anavatanımız bir yıldız gibidir,
  İnanın asla sönmeyecek...
  Harika bir hayal gerçek olacak
  Evrenin her yerinde barış ve mutluluk olacak!
  
  Maria'yı seviyorum, Lada'yı kutsal bir şekilde onurlandırıyorum.
  Svarog güzel ve Perun harika...
  İsa'yı ve Stalin'i seviyorum
  İkonların kutsal yüzleri benim için değerlidir!
  
  Gerçek cennet ne zaman olacak?
  İnanın tüm umutlarınız gerçekleşecek...
  Kalbini Anavatanına ver,
  Her şey yoluna girecek, eskisinden daha güçlü olacak!
  Böyle bir şarkının ardından ruh hali bir, hatta iki kat artar. Kızlar sonunda kulelerden birine uçtular. Milletvekilleriyle görüşmeye karar verdik. Son verilere göre Vishy, Sirius'un gezegenlerinden birine uçtuğundan beri. Ve bu, gezegenler arasında değil, yıldızlar arasında bir uçuş. Mesafeler çok daha büyük ve bir yıldız gemisine binmeniz gerekecek. Artık bu şekilde uçamazsın.
  Mutant kızlar her zamanki gibi yalınayak içeri girdiler. Peki, bununla kimseyi göremezsin. Burada hemen hemen herkes böyle.
  Ancak kadın bilim insanları daha etkileyici giyiniyor. Kısa etekleri vardı ve gövdeleri çıplaktı ama o kadar kalın takılarla sarkıtmışlardı ki tenlerinde tek bir çıplak parça bile görünmüyordu. Ve burada her şey çok güzel. Ve ayakları çok değerli, yüksek topuklu ayakkabılar içinde. Ve bunun çok havalı olduğunu söylemeliyim.
  Elizabeth onlara elini uzattı, yavaşça sıktı ve sordu:
  - Bu kaçırılma hakkında ne düşünüyorsunuz?
  Sağcı alim olan kız cevap verdi:
  - Her şeyi düşünebilirsiniz! Ama biz bilim insanıyız ve gerçeklerle hareket etmeye alışığız. Ve gerçekler bunun teknolojik olarak çok gelişmiş biri olduğunu söylüyor. Ve burada düşmanın çok akıllı ve zekaya sahip olduğu gerçeğine karşı çıkamazsınız!
  Elena ağzından kaçırdı:
  - Bu başka bir galaksiden gelen bir zihin mi?
  Sol elin bilim adamı olan kız şunları söyledi:
  - Teorik olarak başka bir evrenden gelen bir zihin bile olabilir. Bizim evrenimizin ötesinde evrenler var. Evrenimizde yalnızca yüz sekstilyon yıldız var. Ve çapı yaklaşık yirmi ila yirmi beş ışık yılıdır. Bu, onun ötesinde başka evrenlerin olduğu anlamına gelir. Ve onları ziyaret edebiliriz. Fotonun hızından daha yüksek hızlarda uçmanın mümkün olduğu kanıtlanmıştır. Daha doğrusu, uygulama bunu göstermiştir. Bu, fotondan on trilyon kat daha hızlı olan gravitondan daha hızlı uçabileceğiniz anlamına gelir. - Kız topuğuna vurup ekledi. - Zaten ultragravitonlar ve ultrafotonlar var. Ultrafoton, termokuark reaksiyonunun bir sonucu olarak elde edildi. Thermopreon reaksiyonu hiperfotonun yolunu açabilir, daha doğrusu açmıştır. Ve hipergraviton ortaya çıktığında yıldız gemileri öyle hızlara ulaşacak ki...
  Catherine başını salladı:
  - Harika olur! Ve çok havalı!
  Elena agresif bir şekilde homurdandı:
  - Hayal kurmanın zararı yok! Orada pratik bize ne verecek?
  Sağ elin bilim adamı olan kız şunları söyledi:
  - Burada hipergraviton kullanılmış olabilir. Bu büyüklükte ve güçte bir yıldız gemisini neredeyse fark edilmeden çalıp yok edebilirler. Bu, daha da güçlü bipreon sentezinin söz konusu olabileceği anlamına gelir! Ve bu, bir gram maddeden güneşten daha büyük bir süpernovanın patlamasıyla karşılaştırılabilecek enerji sağlayacak sentezin teorik olasılığını gösteriyor!
  Euphrosyne ıslık çaldı ve şunları kaydetti:
  - Bu kadar enerjiyi yaratıcı amaçlar için kullanmamak çok zalimce ve aptalca olurdu!
  Elena sordu:
  - Peki insanları diriltmeyi ne zaman öğreneceksin?
  Sol elin alimlerinden olan kız gülümseyerek cevap verdi:
  - Biz bu profile göre çalışmıyoruz. Ama yakında bunu da öğreneceğimizi düşünüyorum. Pek çok boş gezegenimiz var. Ve hâlâ yıldızların maddesi kullanılarak birçok gezegen oluşturulabiliyor. Yalnızca galaksimizde milyonlarca gezegen var. Ayrıca bunları gezegenlerin bulunmadığı yıldızlar için de yapabilirsiniz. O yüzden... Ata binmeyin kızlar! Zamanı gelecek ve siz de Napolyon ile sadece sanal bir oyunda iletişim kurmayacaksınız!
  Euphrosyne kıkırdadı ve cevap verdi:
  - Bilime şan, bize şan,
  Düşmanlarının korkusuyla savaşacak!
  Elizabeth şunları kaydetti:
  - Bu elbette harika! Ancak şu ana kadar hiçbir şeye ulaşamadık. Çocukluk kokusu dışında.
  Sağcı alim sordu:
  - Kimin çocukluğu?
  Elena güldü:
  - Buradaki hisler çok belirsiz!
  Sol taraftaki bilim adamı kız sordu:
  - Peki sen kendin, ne zaman doğdun? Karikatürlerde size İkinci Dünya Savaşı'nı gösteriyorlar!
  Elizabeth başını salladı:
  - Bu abartı değil! Aslında biz o uzak geçmişten geliyoruz.
  Sağcı alim olan kız sordu:
  - Yer biliminin yaşlılığı fethettiği zamana kadar yaşamayı nasıl başardınız?
  Elena kıkırdadı ve cevap verdi:
  - Tamamen bu dünyadan değiliz... Mutasyona uğradık. Daha doğrusu bizi süper insan yapan bir dizi mutasyon.
  Sol elin alimi olan kız şarkı söyledi:
  -Dünyamızda imkansız olan her şey mümkündür,
  Ama neden, her şey her zaman sadece yayında!
  Elizabeth şunları kaydetti:
  - İki bin yıldan fazla süredir yaşıyoruz. Açıkçası ruh için zor. Bir sürü anı. Ve bu çok yorucu.
  Sağcı bilgin olan kız şunları önerdi:
  - Anılarınızın bir kısmını silin. Ve kendinizi daha iyi hissedeceksiniz.
  Elena itiraz etti:
  - HAYIR! Naziler çıplak topuklarımı nasıl kızarttı, onları yıkamak istemiyorum. Özellikle bizi neyin güçlendirdiği konusunda!
  Sol görüşlü bir bilgin olan kız şunları söyledi:
  - On bin yaşına geldiğinizde hafızanızın bir kısmını silmek zorunda kalacaksınız, aksi takdirde aşırı yükleme yaşanacaktır. Yine de çok fazla hatırlamanıza gerek yok.
  Elena şarkı söyledi:
  Hafızama ne oldu?
  Dünyada olup biten her şeyi hatırlıyorum...
  İnanın kötülük kaideden ayrılacak,
  Kaderden pay alacağız!
  Kız, kızıl saçlarına çok yakışan inci gibi gülümsemesiyle gülümsedi.
  Elizabeth şunları kaydetti:
  - Sanırım bu zamana kadar ruhu, hafızayı ve beyni daha mükemmel hale getirecek bir şey icat edecekler. Üstelik beynimizin zaten sıradan insanlara göre çok daha büyük hacimlere dayanabildiğini düşünüyorum, sonuçta bizler mutantız!
  Euphrosyne şu tweeti attı:
  İnan bana her şeyi yapabiliriz
  Denizde yüzmek bile...
  Mumya alev alırsa
  Ve avcı oyuna dönüştü!
  Sağ elin bilim adamı olan kız şunları söyledi:
  - Tanrıya inandığınız bir zaman var mıydı?
  Elena kendinden emin bir şekilde cevap verdi:
  - Ben şahsen buna asla inanmadım! Çünkü o bir öncüydü... Ve sömürgede nasıl iman üzerinden para ve siyaset yaptıklarını, Allah'ı nasıl kullandıklarını, sömürücü sınıfların nasıl öcü olduklarını bize çok güzel anlattılar!
  Euphrosyne başını salladı:
  - Evet, ateist olarak yetiştirildik. Aynı zamanda dua etmek istediğim anlar da oldu. Ama biz bunu kendimizden uzaklaştırdık.
  Catherine başını salladı:
  - Tanrı'ya güvenin ama kendinize hata yapmayın!
  . 4.BÖLÜM
  Solcu bilgin olan kız başını salladı ve aniden şöyle dedi:
  - Belki de evrenimizin akıllı bir yaratıcısı veya yaratıcıları vardır. Bazı araştırma kanıtları buna işaret ediyor.
  Elena zümrüt gözlerini açtı ve ıslık çalarak sordu:
  - Bu kadar ilginç bir sonuç nereden geldi?
  Sağcı alim olan kız cevap verdi:
  - Çok basit ve hatta temel. Aslında inorganik maddelerden insanlar da dahil olmak üzere bu kadar karmaşık organik maddeler nasıl ortaya çıkabildi? Yaşam moleküllerden ve atomlardan doğamaz! Bu, başlangıçta makul ve pekiştirici bir şeyin olduğu anlamına gelir. Mesela bizim medeniyetimizi yaratacak kadar gelişmiş bir seviyeye ulaşmış her türlü süper medeniyet.
  Elizabeth mantıksal olarak itiraz etti:
  - Eğer öyleyse, bizi yaratan süper medeniyeti hangi süper medeniyet yarattı? Beyaz boğa masalındaki gibi olacak!
  Sol görüşlü bir bilgin olan kız şunları söyledi:
  - Eski zamanlarda bu sorun basitçe çözüldü. Bir Tanrı vardı ve O her zaman vardı! Ve böylece anlaşılmaz bir gizem. Neden daha önce yaratmadığı da bir sırdır, özellikle de zamanın olmadığı bir zaman olduğu için. Ve bunun imanla kabul edilmesi gerekiyordu.
  Sağcı bilgin olan kız şunu ekledi:
  - Öte yandan bilim, insanın ve yaşamın Dünya gezegeninde ve Tanrı'sız diğer dünyalarda ortaya çıkışını henüz güvenilir ve ikna edici bir şekilde açıklayamadı. Her durumda, Öz'ümüzün bir gizemi vardır ve bu gizem hala anlaşılmazdır. Aynı şekilde kişinin kimliğinin nerede saklandığı da henüz belli değil. Hangi molekülde veya molekül grubunda? Veya tam tersi, ruh var mı?
  Elena şunları kaydetti:
  - Biyoplazma ya da ortak deyimle aura uzun zaman önce keşfedildi. Ruh aynı zamanda özel bir madde türü gibi bir dizi farklı alan biçiminde de var olabilir.
  Elizabeth başını salladı:
  - Ve bunu nasıl yapacağımızı biliyoruz. Yani ruhumuz veya nötrinolardan daha soğuk, bulunması zor maddeden yapılmış özel bir madde bedeni terk etme yeteneğine sahiptir. Ve ruhumuzla bazı gizli yerlere nüfuz edebiliriz ve bu gerçek!
  Solcu alim olan kız sordu:
  - Peki bu nasıl oluyor? Böyle bir süper gücü ilk kez duyuyoruz!
  Catherine gülümseyerek tekrar başını salladı:
  - Ah, bu ruhun bedeni terk etmesi için yapılan özel bir uygulamadır. Ve bunu nispeten kısa bir süre için yapabiliriz; bir saatten fazla değil. Daha tehlikelisi ise geri dönemeyebilirsin. Bu süre zarfında gerekirse keşif yapıyoruz. Bu arada en hassas köpek bile ruhun kokusunu alamaz. Demek bu mükemmel bir casus!
  Efrosinya şunları ekledi:
  "Ayrıca ruh her türlü zırhın içinden geçebilir!" Bu onun mülkü. Bu durumda - mükemmelliğin ta kendisi!
  Sağcı bilgin olan kız şaşkınlıkla sordu:
  - Madem ruhun varlığını bu kadar kesin olarak biliyorsunuz, o zaman Yaratıcı olan Allah'ın varlığından neden şüphe ediyorsunuz?
  Elizabeth dürüstçe cevap verdi:
  - Çünkü... Çok fazla acı, acı ve gözyaşı gördüm. Ve eğer Tanrı buna izin veriyorsa, o nasıl bir Tanrıdır? Sonuçta, bilinçli olarak acı çeken bir kişiye yardım etmemek, bir canavar olmanız gerektiği anlamına gelir!
  Elena sırıttı ve şunları söyledi:
  - Bu kadar! Kızlara tecavüz edildiğinde Yüce Allah neredeydi? Tanrı ya zayıftır, kötülüğe ve keyfiliğe izin verir, ya kötüdür ya da yoktur!
  Sol görüşlü bir bilgin olan kız şunları söyledi:
  - Ama şimdi her şey yolunda. Mutlak mutluluk dolu bir dünyada yaşıyoruz. Bu Allah'ın takdiri değil mi?
  Elizabeth omuz silkti ve şunları söyledi:
  Dünyanın mucizelerle dolu olduğunu çok iyi görüyorsunuz!
  Sadece bu mucizeler insanların kendileri tarafından yaratıldı!
  Elena göz kırptı ve şunları kaydetti:
  - Bunun gibi! Tanrı ve insan birdir! İncil'in "Günleri yüz yirmi yıl olsun" sözlerini çürütmeyi başardık. Yıldızların arasında uçmayı başardık. Ve zamanı gelecek, çoktan ölmüş insanları diriltebileceğiz.
  Sol elin bilim adamı olan kız başını salladı:
  - İkincisiyle ilgili zaten ilerleme var. Her insan bedeni için ayrı bir zaman nehrinin keşfi. Eğer tersine dönmeyi öğrenirsek
  Bunu tersine çevirirsek, onu düzenleyebiliriz ve hatta kimsenin ölmemesini sağlayacak bir şey yaratacağımız ortaya çıkacaktır. Ve bu, İncil'deki ölümsüzlük fikrinden bile daha iyi olacak!
  Elena kabul etti:
  - Tabii ki daha iyi! Yuhanna'nın vahyinde, dirilen doğruların Rab'bi yücelteceği ve O'na hizmet edeceği yazılmıştır. Ama herhangi bir eğlenceye sahip olup olmayacakları yazmıyor. Ya filmi izlememe bile izin vermezlerse?
  Catherine sırıttı:
  - Peki, artı on sekiz, Cennet'te kesinlikle yasaktır! Ve bu son derece sıkıcı olacak.
  Elizabeth kıkırdadı ve şunları kaydetti:
  - Evet, Cennet tabii ki biraz sıkıcı... Ya Cehennem? Kesinlikle ağlama ve diş gıcırdatma var!
  Sağ elin bilim adamı olan kız şunları kaydetti:
  - Bu, fanatik olmaya gerek olmadığını gösteriyor. Bu bakımdan her şeyi tam anlamıyla almak imkansızdır.
  Elena onu aldı ve yüksek sesiyle şarkı söylemeye başladı;
  Rab ne demek istedi?
  O, korkunç bir mesafede yaşıyor...
  Çalışma emri verildiğinde
  Bir rüyada kalmayalım diye.
  
  Kraliyet kıyafetleri muhteşem olsa da,
  Ama bundan daha cimri insan yoktur...
  Yoksulluk boş yere vuruyor -
  Acı dolu dünyamız destansı!
  
  Ve bunun için Adem suçlanacak değil -
  Basit bir Sovyet, Rus adam...
  Utancımı gizlemeden çıplak yürüdüm,
  Çarlık dönemindeki bir proleter gibi!
  
  Tanrı ona yiyecek verdi - sınır,
  Mera, çatalları bilmeden...
  Daha fazlasını istersen yenilirsin!
  Ve şişeler olmadan avucunuzun içiyle için.
  
  Adem böyle bir kadere maruz kaldı,
  Tüyler ürpertici, sıkıcı bir cennette!
  Ama yılan kanatlarla uçtu,
  Anladı: Bir kişi acı çekiyor...
  
  Çalılıktan çıkmanın bir yolu var,
  Bir şehir inşa et, doğur!
  Koruda uzun süre dolaşmamak için,
  Bazen ihanet gereklidir.
  
  Cennetin sihirli anahtarını çaldım
  Rutin cennetten çıkmak için...
  Orada hayallerinin bakiresini bulacaksın.
  En azından yeraltı dünyasında yok olabilirsin!
  
  Evet elbette bir risk var oğlum
  Bu gezegen bir hediye değil...
  Ama vicdanı, onuru tanıyacaksın,
  Ve sen de seninkini bulacaksın, eşini bil!
  
  Adam bu anahtarı aldı -
  Kapıları açtı ve cenneti terk etti.
  Günahkar çok fazla enerji harcadı,
  Büyük dağların taşları üzerinde yürümek...
  
  Burada kapıyı tekrar görüyor -
  Ve yine kanatlı yılan ortaya çıktı...
  Dedi ki: Ben iyi bir şeytanım.
  Sürgü kendiliğinden açıldı...
  
  Adem içeri girdi ve gördü:
  Ne kadar boyalı bir mucize...
  Tepenin arkasında çıplak kız,
  Porselen altın bir tabağı ovalar.
  
  Ama ne kadar iyi?
  Çocuk Adem dayanamadı!
  Ve dudaklarını öp
  Baldan daha tatlı olduğu ortaya çıktı!
  
  Ona cevap verdi:
  Cesetler fırtınalı bir coşku içinde birleşti...
  Hayır, Şeytan'a lanet etme -
  Adamlar günah işleyerek ortaya çıktı!
  
  Allah onları cennetten kovdu ama...
  Gezegen onların evi oldu.
  İnsanların tek bir güneşi olsa da,
  Ama binlerce yavru var!
  
  Evet, çok zordu -
  Seller, kuraklıklar ve kışlar.
  Ama zihin güçlü bir kürektir,
  İnsan güçlü bir yaratık haline geldi!
  
  Bir melek nasıl uçabilir?
  Dağların şeytanı kabartmayı nasıl yok ediyor!
  Yolun olduğu yerde bir yol yaratın -
  Karadaki herhangi bir noktaya ulaşın.
  
  Ve bu gerekli, çok fazla alan var -
  Biz de fethetmeyi başaracağız.
  Yani günahımız bir cümle değil,
  Hayır, saçma sapan konuşma!
  
  Günah olmadan ilerleme olmaz,
  Düşünce hareketleri üretir!
  Vaazın tek cevabı var:
  Başkasının cennetine ihtiyacımız yok!
  Sağ kolu olan bilgin kız ellerini çırptı ve cıvıldadı:
  - Sevimli! Şimdi biraz pasta yemenin zamanı geldi!
  Sadece tunik giyen dört robot kız ortaya çıktı ve çok kaslıydılar, gerçek kızlardan ayırt edilemezlerdi. Daha fazla uzatmadan, içinde heykeller ve çeşmeler bulunan lüks bir saray formundaki büyük bir mutfak ürününü alıp yerleştirdiler. Kızların savaşçıların gerçek ideali olduğu açıktı. Biyorobot olmalarına rağmen. Çıplak, zarif ayaklarını tokatlayıp eğildiler. Bu kızlar tam bir çekicilik. Ve saçları altın varaklarla parlıyor.
  Altı insan güzeli masaya oturdu. Ve büyük bir heyecanla pastayı parçalamaya başladılar. Ve o kadar hoş kokuluydu ki, birçok katmanı vardı ve o kadar tatlıydı ki.
  Kızlar yemek yerken hiper altın çatal bıçak takımı kullanıyorlardı. Ve bunları Hypernet üzerinden bu kadar kolay sipariş edemezsiniz. Bu çok zengin ve havalı görünüyordu.
  Mutant kızlar şarkı söylemeye bile başladı:
  Kavga etmekten yorulduk
  Bir bakır kuruş için savaşın...
  Zengin olmayı o kadar çok istiyorum ki
  Ve lüks içinde yüzün,
  Hayat ne kadar mutluluk verebilir,
  Varlık!
  Ve güzellikler birbirlerine göz kırptı. Gerçi hiç de zayıf olmayan hazineleri zaten görmüşlerdi. Çok şey başardılar ve anlayabildiler. Bu kızlar süper klas.
  Kızlar kahkahayı patlattı. Her şey ne kadar gülünç ve aptalca görünüyordu. Ve her iki mutant kızın da gözlerinden şimşekler saçıldı. Birbirlerine çarptılar ve bir demet kıvılcım yağdı.
  Catherine kıkırdayarak şunu fark etti:
  Erkekler kavga ederken
  Onların zulmü haddini aşmış,
  Peki ya kadınlar kavga ederse?
  Kavgaya girmemek daha iyi!
  Kızlar çok lezzetli, güçlü, baharatlı ve egzotik bir aromaya sahip olan pastayı yemeye devam ettiler. Burada her şey çok güzel ve lezzetliydi.
  Elizabeth gülümseyerek şunları kaydetti:
  - Suçluların büyük ihtimalle krono-hiper dalga gibi bir şey kullandığını düşünüyorum. Pekâlâ benzer, son derece öldürücü bir etkiye sahip olabilirlerdi. Daha doğrusu, öldürücü değil, maddeyi saniyenin binde biri kadar ileri veya geri saklıyor, bu da onu neredeyse algılanamaz kılıyor!
  Sağ elin bilim adamı olan kız şunları kaydetti:
  - Bu oldukça mümkün, akıllıların en akıllısı! Ancak bu durumda başka bir hipotez bize hiçbir şey vermez!
  Elena yanıt olarak şarkı söyledi:
  - Ve bize bacağın
  Kısaca hipotenüs...
  Yeterince yaşadın diyorum
  Bu yükten yoruldum!
  Catherine kıkırdadı ve cıvıldadı:
  - Atlıkarıncaların hepsi gerçekten yandı mı?
  Euphrosyne mırıldandı:
  - Bunu neden söylüyorsun?
  Elena fikrini şöyle ifade etti:
  - Suçluların bizim gibi çok gelişmiş mutantlar olduğuna inanıyorum. Belki yetenekleri bile uygarlığımız için tamamen anlaşılmazdır. Ya da tam tersi, onlar bizim için yakın ve değerlidir.
  Efrosinya şunları kaydetti:
  - Bunların bizim gibi mutant olduğu versiyonu çok ilginç!
  Sağ eli olan bilim adamı kız sordu:
  - Ninja kaplumbağalar gibi mi?
  Elizabeth mırıldandı:
  - Ninja kaplumbağalar yalnızca çizgi filmlerde görünür!
  Sol görüşlü bir bilgin olan kız şunları söyledi:
  - Peki ya insanın hayal gücünde var olan her şeyin paralel bir gerçeklikte var olduğu versiyonu?!
  Elena şarkı söyledi:
  Kabus Fabrikası
  Şeytan'ın Mutfağı...
  Güçlü darbeler -
  Hayallere ihanet edildi!
  Ekaterina kabul etti:
  - Eğer düşünce maddi ise, o zaman evrende ve paralel dünyalarda çok fazla saçmalık dolaşıyor demektir!
  Sağcı bilgin olan kız pastadan bir ısırık aldı ve kükredi:
  - Bir peri masalını gerçeğe dönüştürmek için doğduk!
  Elena karşılık olarak kıkırdadı ve cıvıldadı, aynı anda çatalını çıplak ayak parmaklarıyla fırlattı:
  - Peri masalı yalandır ama içinde bir ipucu vardır,
  İyi kızlara bir ders.
  Sağcı bilgin olan kız haykırdı:
  - Sen süper sınıf bir savaşçısın! Ve sende öyle bir çekicilik var ki!
  Elizabeth tweet attı:
  - Cesurca savaşa gireceğiz,
  Kızların gücü adına...
  Ve yalınayak
  Haydi namluyu kıralım!
  Bundan sonra kızlar sanki sesleri çağlayanmış gibi sağır edici bir şekilde güldüler. Ve safir ve zümrüt gözleriyle göz kırptılar. Sonuçta buradaki kızlar bunlar. Ve ayakları çıplak, yuvarlak topuklarına çarpıp kıvılcımlar saçtı.
  Bu gerçekten çok hoş.
  Elena şarkı söyledi:
  Kama'da bir yerlerde,
  Kendimizi tanımıyoruz...
  Kama'da bir yerlerde,
  Anne Nehri!
  Ellerinle ulaşamazsın
  Ayaklarınla ulaşamazsın
  Yalın ayak!
  Kızlar önde!
  Ve zümrüt gözleri parladı. Kız sesi alarak yüksek bir not aldı.
  Daha sonra tekrar çeneleriyle çalışmaya başladılar ve lezzeti bitirdiler.
  Daha sonra kızlar el sıkışıp vedalaşıp laboratuvardan ayrıldılar. İyi bir arkadaşlık ama bundan biraz yoruldular. Mutant savaşçılar koro halinde şarkı söylediler:
  - Bundan hiç yorulmadık.
  İç, yürüyüşe çık ve fena halde aşık ol...
  Ve dava uğruna yüzlere vurun,
  Ve bir nakavt içinde debelenmek,
  Ve nakavtla yuvarlan!
  Doğal mutantlar
  Düşmanlarımızı parçalara ayıracağız!
  Doğal mutantlar!
  Ve numara yapanlar yok!
  Ve kız yine birbirini yakalayacak ve güçlü bacaklarının çıplak, yuvarlak topuklarıyla birbirine vuracak.
  Bundan sonra tekrar uçtular. Bu sefer Venüs'ü ziyaret etmeye karar verdik.
  Neden? Ayrıca çok sevimli bir gezegen. Kızlar büyük bir yükseliş yaşıyor. Ve yine de bireysel yerçekimi jet paketlerini kullanarak Venüs'e uçabilirsiniz.
  Kızlar uçtu ve safir ve zümrüt gözleri büyüdü. Boşlukta yarıştılar ve şarkı söylediler:
  Uzayda birçok farklı kapı var.
  Şeytani hiperplazma azgın akıntılar!
  Bilgi birçok ipucu verdi,
  Biz insandık ve şimdi tanrıyız!
    
  Yıldız gemilerinde dalgalar boyunca koşuyoruz,
  Eter girdaplarında kuarklar köpürür!
  Torunlarıma ne aktaracağım?
  Başka, fırtınalı bir dünyanın çocukları!
    
  Boşluk sıcaktır, kalpleri ısıtır,
  Etraftaki yıldızlar aşıkların yüzleri gibidir!
  Biz ilerlemeye hizmet ediyoruz, sonu yok,
  Ve Dünya'da akçaağaçlar yavaşça hışırdıyor!
    
  Nereye basarsak orada Rus çiçek açar,
  Savaşların gök gürültüsü, hayatın müziği!
  Yeni bir kampanyaya cesurca yola çıkalım,
  Ebedi Anavatan'a kutsal bir şekilde hizmet edelim!
    
  Evet, kayıplar olacak, uzay zorlu.
  Birçok farklı tür ve ırk!
  Dünyaların uçurumu çok geniş,
  Akşam dost, sabah hain!
    
  Ancak Rusya için hiçbir engel yok.
  Herkes bilir: Rus ruhu güçtür!
  Seni ne Cehennem ne de Cehennem korkutur.
  Mezardaki ölüm seni hapsetmeyecek!
    
  Yalnızca et yok edilebilir,
  Ruh Anavatan'a sadakatle hizmet ediyor!
  Dertler ve üzüntüler, her şeyin üstesinden gelir,
  Kemerimizi sıkmamız lazım!
    
  Böylece düşmanları yendik.
  Biz insanız; evrenin göbeği!
  İğrençlik kendini içeri atacak, darbeyle karşılaşacak,
  Yumuşaklık, üzüntü ve hıçkırıklar bize yakışmıyor!
    
  Uzay bizim için bir avluya dönüştü,
  Yıldızlar arasında hızlı bir uçuş yürüyüş gibidir!
  Cennet halısı sınırsız olmasına rağmen,
  Onu yeniden şekillendirebiliriz; şaka değil!
  Kızlar gerçekten çok iyi ve harika şarkı söyleyebiliyor. Ve onların sesleri sadece tatlım.
  Ayrıca Venüs çevresinde pek çok farklı türde istasyon, restoran, eğlence merkezi ve bilgisayar odası bulunmaktadır. Gezegenin kendisi Dünya'dan yalnızca biraz daha küçüktür. Ve çok sıcak, güneşe yakın.
  Ve üzeri sadece kumaş iplikleriyle kaplı yarı çıplak kızlarla dolu. Ve çıplak, pembe topuklarıyla parıldayarak yüzeye doğru koşuyorlar.
  Bunlar buradaki harika kızlar. Dünyadakilerden daha koyu renktedirler, çikolata tenlidirler ama neredeyse hepsi aynı zamanda sarı saçlıdır.
  Ve gençlere benzeyen nadir adamlar. Onlar da çok koyu tenlidirler, fakat sarı saçlıdırlar ve çok güzellerdir, kızlarınki gibi narin yüz hatlarına sahiptirler.
  Ve Venüs'ün kendisinde de çok miktarda altın var ve bu, fütüristik bir çağ için oldukça ucuz. Ve bu altın her yerdedir. Ve büyük güneşte parıldıyor.
  Ve hala etrafta dolaşan aynalar var ve Venüs'te sürekli, sonsuz bir gün var. Ve çok parlak ve olaylı bir gün.
  Ve kızların olduğu kaç tane heykel ve çeşme var. Ve ayrıca altınla parlıyor. Ve bu dünya ne kadar muhteşem. Onunla ilgili her şey çok parlak, harika ve bir şekilde genç.
  Ve altın ve yakutların yanı sıra çok daha fazlası. Çoğunlukla yapaydırlar ve çok büyüktürler. Bireysel yakutlar bir futbol sahası büyüklüğündedir. Çocuklar da onlarla oynuyor, çoğunlukla kızlar da.
  Çıplak ayaklarının ısınmaması şaşırtıcı. Ve her şey harika ve harika.
  Ve elbette bir sürü çiçek. Bazıları da çok büyük. Ve pek çok ev ya tomurcuklar ya da üst üste duran çiçekler gibidir. Renkler de çoğunlukla sarı, kırmızı ve turuncudur.
  Ve boşlukta bile harika aromaların kokusunu alabilirsiniz.
  Burada her şey o kadar muhteşem ki baş döndürücü.
  Elizabeth keyifle şarkı söyledi:
  Venüs sen güzel bir gezegensin
  Hava sıcak, harika çiçekler büyüyor...
  Kahramanlık eylemleri söylensin,
  Her yerde düzen ve rahatlık var!
  Kız mavi saçlarıyla gerçekten çok güzel. Ve onları uzun ve dalgalı yapıyor. Ve erkeklerin çoğu zaman kafaları karışır. Ve savaşçının kendisi de çok huysuzdur ve okşanmayı ve kendisi de okşanmayı sever.
  Savaşçılar Venüs'ün üzerinde daire çizdi. Küçük, ılık denizlerini ve nehirlerini gördüler. Gezegende su sıkıntısı vardı ama bu, oksijenle birleşen hidrojenle hızla telafi edildi ve su elde edildi.
  Üstelik nemin bir kısmı Jüpiter'den geliyordu. Tam tersine aşırılık vardı.
  Venüs iyi bir yer, fazla sıcak ama atmosferi fazla ısıyı uzaklaştıracak şekilde tasarlanmış.
  Dört mutant kız bilgi alanına bağlanıp onu dinlemeye başladı. Galaksiler arası bir yıldız gemisinin çalınmasıyla ilgili bir bilgi kaynağı var mı?
  Ekaterina bir gülümsemeyle şunları kaydetti:
  - Kulaklarımız başımızın üstünde!
  Ve inci gibi dişleri parlıyordu. Kızlar taramaya ve hiper taramaya devam etti. Prensip olarak bu tamamen mantıklı değil.
  Kaçıran kişi Güneş'e uçmayacak. Bu son derece riskli bir eylem olacaktır.
  Elizabeth şunu belirtmesine rağmen:
  - Galaksiler arası bir yıldız gemisini Güneş'in derinliklerine saklamak çok orijinal olurdu!
  Elena kıkırdadı ve şunları söyledi:
  - Her şeyi yaratabiliriz,
  Bir yıldız gemisi bile bul...
  Avcı vardı, oyun olacak,
  Ona kadar say!
  Ve kız onu aldı ve zümrüt gözleriyle göz kırptı. Ve yanıt olarak Elizabeth ona safir olanlarla göz kırptı. Mutant kızlar göz kırpmayı severler. Enerji akışlarını birbirleriyle bu şekilde değiştirirler. Bu oldukça hoş.
  Venüs'te ilk iki kozmonotun anıtı var: yüzeyine ayak basan bir erkek ve bir kız. Çok genç olarak gösteriliyorlar ve hiper altınla kaplılar. Altından daha pahalıdır, ancak daha parlaktır ve muhteşem bir aralıkta parıldar.
  Burada her şey çok muhteşem ve renkli.
  Genç bir adam ve bir kızın avuçlarından fırtınalı, ışıltılı çeşmeler gökyüzüne fırlıyor ve yükseklere doğru süzülüyor.
  Venüs genel olarak muhteşem bir gezegendir. Harika bir havası ve muhteşem manzaraları var.
  Ve şimdi çocuklar anıtın yanında yürüyorlar. Koyu tenli, kısa etekli ve nadir şortlu oğlanlardır. Ellerinde bayraklar tutuyorlar ve zaman zaman onlarla yazıtları çoğaltıyorlar.
  Elena küçümseyerek homurdandı:
  - Bu ilkel! Önemsiz bilgisayar grafiklerini kullanabilirsiniz!
  Elizabeth gülümseyerek şunları söyledi:
  - Neden ilgi çekici yerler var? Hipermatristeki her şeyi daha güzel bir şekilde yeniden üretebilirsiniz. Ama yine de insanlar doğal şeylere ilgi duyuyor. Tıpkı gerçek bir erkekle olduğu gibi, en yetenekli biyorobotla olduğundan çok daha keyifli ve eğlenceli!
  Elena şakacı bir şekilde şarkı söyledi:
  Ve kimseye söylemeyeceğim
  Robotu sevdiğimi!
  Robotu seviyorum!
  Ve erkeği öldüreceğim!
  Catherine kıkırdadı ve cıvıldadı:
  Bir robot bir insanın yerini alamaz,
  Ne yatakta, ne de bilimde...
  Adam inanın bana sakat değil.
  Ve gerçek bir cennet inşa edecek!
  Efrosinya şunları kaydetti:
  - Ve yine de insanlar, özellikle de erkekler, çocukluğa çok fazla düştüler. Ve eğer büyük bir uzay savaşı varsa bunun etkisi olacaktır!
  Elizabeth şarkı söyledi:
  - Dünyada barış var, savaşa gerek yok,
  Sevgi ve dostluk olacak!
  . 5.BÖLÜM
  Kızlar Venüs'ün başkenti Afrodit'e indiler. Tam bir metropoldü. İçinde o kadar çok altın var ki gözlerinizi bile kamaştırıyor. Kız ve erkek çocukları, hafif giyinseler de üzerlerine zincir, bilezik, saat, yılan ve değerli madenlerden yapılmış küpeler asarlar.
  Birçok genç erkek de küpe takmayı sever. Bu öyle bir moda ki. Yerel sakinler ayrıca burun deliklerine halkalar deliyorlar.
  Bu gerçekten eğlence endüstrisidir.
  Ve çok güçlü, hoş kokulu bir parfümün kokusu havaya yayılıyor. Ve farklı saç renklerinde kaç tane güzellik var.
  Elizabeth şunları kaydetti:
  - Bu gezegen çok hoş ama çok renkli. Her nasılsa her şeyden çok fazla var, güneşten ve altından.
  Catherine sırıtarak şunları söyledi:
  - Peki burada ne bulabiliriz?
  Elena tweet attı:
  Zafer için savaşmaya alışkın olan,
  Bırakın o da bizimle şarkı söylesin...
  Neşeli olan güler
  Kim isterse ona ulaşır
  Arayan her zaman bulur!
  Ve keskin, büyük pazılarını gösterdi. Hatırlatan:
  - Afganistan'da bir keresinde bütün bir çeteyi dağıtmıştım. Ve onlardan altınla üç deve ele geçirdi!
  Ve kızıl saçlı güldü. Taliban liderlerini nasıl diz çöktürdüğünü ve onları çıplak, tozlu, kaslı bacaklarını öpmeye zorladığını hatırladı.
  Evet, erkekleri aşağılamayı seviyordu. Ve bu harika.
  Catherine başını salladı:
  - Rusya ile Taliban arasındaki savaşta çok iyi savaştık. Prensip olarak Slavlar arasındaki anlaşmazlığa müdahale etmeyi reddetti. Ancak Taliban'la savaşmak kutsal bir şeydir.
  Ve kızlar daha sonra birçok Mücahidi öldürdüler.
  Genel olarak, Afganistan'daki ilk savaşı tam olarak kaybettiler çünkü mutant kızlar yüksek güçlerden oraya saldırmamaları yönünde emir aldılar.
  Her ülkenin hem özgürlüğe hem de köleliğe giden kendi yolu olduğunu ve bu yolun izlenmesi gerektiğini söylüyorlar. Ve 21. yüzyılda Rusya pek çok hata yapan bir başkan tarafından yönetiliyordu.
  Ama her şey geçti ve çok daha iyi hale geldi. İnsanlar nihayet barış içinde yaşamayı öğrendiler ve bu da erkek sayısının azalmasıyla kolaylaştırıldı. Ve gerçekten de erkekler saldırgan, kadınlar ise barış yapıcıdır.
  Elena tweet attı:
  Kadınsız kainatta hayat olmaz
  Mayıs güneşi içlerindedir, aşkın şafağı içlerindedir...
  Ve kötü adamlar benimkiler gibidir...
  Sadece kızlar parlak ışık verir!
  Elizabeth sırıttı ve inci gibi dişlerini göstererek şunları kaydetti:
  - Daha güçlü seksi bu şekilde küçümseme! Erkekler hakkında da bazı faydalı şeyler var.
  Elena başını salladı.
  Ve arkadaşına göz kırptı. Kızların morali gözle görülür şekilde arttı. Ve Venüs'ün yüzeyinde hızlanarak uçtular. Elbette atmosferde hızlanmak boşlukta hızlanmaya göre daha zordur. Ama her şey o kadar büyüleyici ve hızlı bir şekilde parlıyor ki.
  Altın kaplamalı veya platin de dahil olmak üzere birçok uçak var. Ne kadar muhteşemler.
  Elena yavaşladı, içinde yaklaşık on üç yaşlarında bir çocuğun bulunduğu uçaklardan birini elleriyle yakaladı ve şarkı söyledi:
  - Benim küçük oğlum,
  Biraz şiş almak ister misin?
  Çocuk karşılık olarak dilini çıkardı. Ve dirseğiyle son hızla bastırdı.
  Arabası sarsıldı ve Elena'yı fırlattı. Kız arkasını döndü. Ve kemerinden şok tabancasını aldı. Ve çılgınca bir çılgınlıkla küçük şeytana nişan aldı.
  Cırlıyor, hızlanıyor.
  Catherine ortağının elini tuttu ve bağırdı:
  - Buna değmez! Bu bir çocuk.
  Elena tısladı:
  - Vaftiz babası geldi, vaftiz babası geldi,
  Ve güneş dönmeye başladı...
  Defol git oğlum, çok sarhoşsun
  Ve Japonlar seni kurtaramayacak!
  Elizabeth sert bir şekilde cevap verdi:
  - Saçma sapan şarkı söylüyorsun!
  Euphrosyne cıvıldadı ve tısladı:
  - Ben zavallı bir böcek değilim.
  Bir salyangoz hızı değil!
  Altın varak renginde saçlı bir kız olan Ekaterina onu aldı ve şöyle dedi:
  - Kızlar farklıdır
  Ve bazen savaşta tehlikelidir!
  Ama hepsi bir erkek istiyor.
  Kulübeye gönderin!
  Savaşçı muhteşemdi ve dördü de kızlar havada dönmeye başladı. Diyelim ki kızlar çok havalı ve harikalar. Ve topukları çok pembe ve çıplak.
  Elizabeth onu aldı ve aşağı yukarı zıplayarak şarkı söyledi:
  Ben dünyanın en güçlü kızıyım
  Arkadaşlarım da çok güçlü...
  Eterin enginliğini fethediyoruz,
  Ve melekler gerçekten eşittir!
  Buradaki kızlar çok güzeller ve ne kadar güçlü ve kaslı bacakları var. Bronzlaşmış derinin altında kas topları yuvarlanıyor.
  Elena onu aldı ve çıplak ayak parmaklarıyla iğneyi çalıştırdı. Uçtu ve eşekarısı delip geçerek onu palmiye ağacına çiviledi.
  Kırmızı harpi onu aldı ve şarkı söyledi:
  - Darbem yıkıcı,
  Ben öyle bir kızım ki, inan bana, çok iyiyim...
  Güzelliğin sesi büyüleyici,
  Soğukta bile yalınayak yürüyorum!
  Ve yine savaşçı onu alıp dönecek. Ve bir topaç gibi görünüyordu. Bu muhteşem kompozisyona sahip bir kız.
  Muazzam, savaşçı öfkesinde üstündür.
  Elena saldırganlıkla çıplak ayak parmaklarını şıklattı ve yıldırım fırlattı. Uçtu ve büyük bir çiçeğin yaprağına çarptı. Ve kocaman tomurcuk, spektrumun tüm renkleriyle parlıyordu.
  Bu son derece harikaydı.
  Elizabeth şunları kaydetti:
  - Çiçeği yakmamış olman iyi oldu! Ancak daha yapıcı bir şeye ihtiyaç var. Örneğin galaksiler arası bir roketi çalan suçluları bulun!
  Kırmızı harpi dişlerini göstererek şarkı söyledi:
  - Bombalar ve roketler uçuyor,
  Napalm gökten yağıyor...
  Öfkeli kuyruklu yıldızlar gibi,
  Ölüm kasırgası geliyor!
  Evet, harikaydı.
  Kızlar sıkıldıklarını hissettiler. Gerçekten savaşmak ve yeteneklerini göstermek istiyorlardı.
  Burada Catherine şunları önerdi:
  - Haydi Hypernet'in Ultramatrix'ine atlayalım ve orada küçük bir isyan çıkaralım!
  Elena, proleter bayrağı kadar kırmızı bir şekilde başını salladı:
  - Bu harika olacak! Ne öldürücü bir fantezi uçuşu!
  Kızlar bunu aldılar ve hiç düşünmeden tarayıcıları açıp içeri atladılar.
  Hypernet.
  Ve orada çok fazla oyun var ve üstelik bunlar tamamen ücretsiz. Gerçeğinden ayırt edilemeyen bir sanal gerçeklik yeniden üretilir.
  Artık kızlar onu aldı ve daha fazla uzatmadan uzay savaşına girdiler.
  Her biri füze kruvazörü tipinde bir savaş yıldız gemisini kontrol ediyordu.
  Üzerinde birkaç yüz silah var ama bunlar makineli tüfeklerle dolduruluyor, kontrol ediliyor ve bakımı yapılıyor.
  Ve kızlar artık savaşa girdiler.
  Elena çıplak ayak parmaklarıyla joystick düğmelerine bastı. Ölümcül bir füze fırlattı. Bir boşluk çekip düşman kruvazörünü vurdular. Ve sanki bir süpernova patlaması gibiydi.
  Kız onu aldı ve zevkle şarkı söyledi:
  - Vurdum ve siktim,
  Ben gerçek bir köpekbalığıyım!
  Ve savaşçı zümrüt yeşili gözleriyle göz kırptı.
  Elizabeth dretnotu kontrol ediyordu. Ve bu uzay gemisinin devasa bir vuruş gücü var.
  Ve kolayca kontrol edilen bir araba gibi dönüyor.
  Mavi saçlı kızın kırmızı göğüs ucu ortaya çıktı. Joystick düğmesine bastı. İmha armağanının ölümcül gücünü serbest bıraktı. Ateşli bir kasırga gibi geçip gitti. Bundan sonra Elizabeth onu aldı ve şarkı söyledi:
  Anavatanıma kesinlikle inanıyorum,
  Bütün gezegeni düşünüyor...
  Çok arkadaşım olabilir mi?
  Ve ışık akışları uçacak!
  Ve mavi saçlı kız yine düşmanın yıldız gemisini havaya uçurarak yıkıcı bir güç hediyesi gönderdi.
  Bu aslında çok güzeldi.
  Elizabeth cıvıldadı ve şarkı söyledi:
  - Bütün dünyanın uyanacağına inanıyorum.
  Orklar savaşı kaybedecek...
  Ve güneş parlayacak
  Dünya sonsuz Mayıs olacak!
  Ve kız yaz gökyüzünün rengine benzeyen saçlarını sallayacak.
  Ekaterina da kruvazörde. Çıplak, yuvarlak topuklarını kullanarak ateş ediyor. Çok baştan çıkarıcılar. Ve şimdi o da bir enerji akışıyla bir düşman yıldız gemisini vuruyor.
  Ve altın varak renginde saçları olan bir kız şarkı söylüyor:
  Her zaman güneş ışığı olsun
  Cennet her zaman olsun...
  Her zaman bir anne olsun
  Her zaman ben olayım!
  Ve savaşçı göğüslerini açığa çıkardı ve bir mücevher gibi parlayan çilekli meme ucuyla düğmeye basarak tekrar ateş etti.
  Bu gerçekten bir güzellik.
  Ama Efrosinya savaşıyor - aynı zamanda çok güzel ve kaslı bir kız. Ve düşmana ateş ederken saçını kullanıyor. Ve taze kar gibi beyazlar. Yüzde yüz doğal sarışın.
  Yani harika ve muhteşem diyebiliriz. Sadece bir mucize.
  Euphrosyne, en modern silahlar ve robotlarla dolu savaş gemisinden ateş ederek şarkı söylüyor:
  - Evrende bir savaş yanardağı alevlendi,
  Yıldızların arasında, bir kasırga gibi, dalgalar öfkeleniyor...
  Sanki Şeytan'ın hizmetkarları saldırıyormuş gibi görünüyordu.
  Ama kızların bakışları dışarı çıkmıyor, bil ki mağrur olanı!
  Bunlar buradaki mutant kızlar. Ve süper kahramanlara layık bir eğlenceleri var.
  Böylece düşman filosunu yok etmeye koyuldular. Ve orkları o kadar çok beceriyorlar ki, uzay gemilerini kontrol ediyorlar.
  Ve aynı zamanda kızlar şarkı söylüyor:
  Biz güzel kızlarız
  Tüm gücümüzle orkları yendik...
  Sesi elbette gür,
  Kesinlikle kazanacağız!
  Savaşçıların kırmızı göğüs uçlarını kullanarak ateş etmesi özellikle muhteşemdir. Gül goncaları gibi çok parlaklar. Ve kızların vücutlarının yağlanmış gibi parladığını görüyorsunuz. Harika ve benzersizler. Ve vücut hatları çok zarif. Ve ne kadar çekiciliğe ve mükemmelliğe sahipler.
  Tamamen fiziksel olarak bu kızları sanki vahşi panterlermiş gibi hissediyorsunuz.
  Elizabeth kendisinin her zaman bu kadar güçlü olmadığını hatırladı. Üstelik bunu yaşadığı kırk birinci yıldı...
  Ve anılar bir kasırga gibi önünden geçti;
  Sınır birliklerinin genç teğmeni Elizaveta Petrova şaşkına dönmüştü. İki aydır olası bir savaş çıkacağına dair söylentiler dolaşıyordu. Ama bir şekilde buna inanamadım... Zeki bir kız olan Elizabeth, Kızıl Ordu'nun herkesten daha güçlü olduğu yönündeki resmi doktrinin iddialı mücbir sebeplerini paylaşmıyordu. Amcası Finlandiya savaşında savaştı, yaralandı ve savaşın ilerleyişi hakkında çok tutkulu bir şekilde konuştu.
  - Tanklarımız tavadan çıkan jöle gibi yavaşça akıyordu. Önde, her biri altmış tonluk iki namlulu, müthiş SMK'lar vardı. Savunmaları kırmak için bir tür koçbaşı. Ve nasıl da gürlüyorlar! Gök gürültüsünün sesi, bir boğanın kükremesine kıyasla bir farenin gıcırtısına benzer. Ve rayların altında çukurlar var. Birkaç gün önce bir çözülme oldu, kara toprak bir buz kabuğuyla kaplandı. Tanklar giderek daha yavaş hareket ediyor ve süvariler onlara yetişiyor. Binlerce atlının tanklar tarafından geçilmemesi için geride tutulması gerekiyor. Ve ileride Finliler mayın döşedi ve varil petrolü gömdü. Tanklarımızın birçoğu mum gibi yandı. Özellikle kutup gecesinin erken saatlerinde, benzin ve petrolün dökülüp eriyen suya karışması korkunç bir manzaraydı. Atlar korktu ve öfkeyle kişnediler, yandılar ve canlı bir çığ piyadelere doğru koştu. Gösteri tek kelimeyle berbattı; tanklar ne durabiliyor ne de geri dönebiliyordu. Ve emir durmamızı yasakladı.
  Eğer giderseniz, o zaman sadece ileri giderek düşmanı kırın. Tanklar patladı ve yandı, süvariler kendi piyadelerini ayaklar altına aldı. Saldırı titriyordu, sanki yıldızlar gökten düşmüş gibiydi.
  Adam kan öksürdü ve durakladı. Yüz gramlık bir yudum alıp devam ettim.
  - Keşif olmadan, hava koruması olmadan bu şekilde sıkışıp kaldık. Bütün kış ve Mart ayının yarısı boyunca savaştılar, tahkimatları aştılar ama iki yüz bin askerimiz zaferin sevincini asla yaşayamayacak. Işık onlar için sonsuza dek karanlığa gömüldü.
  Kız şaşkınlıkla sordu:
  - Gerçekten bu kadar mı?
  Amca başını salladı:
  - Kimsenin tam olarak bildiğini sanmıyorum ama cesetler trenlerle taşınıyordu. Tüyler ürperticiydi. Savunmaya hücum etmek zorunda kaldık ve Finliler saflarımızı yerle bir etti. Sadece vahşi bir delilik.
  Elena kekeleyerek sordu:
  - Ne yani o kadar güçlü değil miyiz?
  Amca cevap verdi:
  - Bir tankın gücü zırhında değil kafasındadır!
  Kız başını salladı:
  - Söylediklerin harika!
  Elizabeth bu konuşmayı uzun süre hatırladı. Almanların ve Finlilerin ne tür tanklara sahip olduğunu sordu. Ancak Finlandiya'da bir düzine hafif üç tonluk takoz dışında hiç tank yoktu. Amcam da Alman tanklarını biliyordu; Almanya'ya giden kuzeni ona onlardan bahsetmişti. Genel olarak Naziler onun tekniğinden etkilenmediler.
  - Tank T-1, yalnızca beş buçuk ton ağırlığında ve saatte 57 kilometre hıza sahip. Zırh kurşun geçirmezdir, silahlanma üç makineli tüfektir. Piyadelere karşı çıkacak ama makine oldukça zayıf.
  - Ama yanlarında olan tek kişi o değil mi? - Kız endişeyle sordu.
  - Ayrıca T-2, T-3, T-4 ve T-5 de var!
  Elizabeth gülümsedi:
  - Hangisi en güçlü?
  - T-5! 75 mm ve 37 mm olmak üzere iki topu ve dört makineli tüfeği vardır. Evet bu tank çok güzel, Almanlar ona "Kurtadam" diyor. - Adam kollarını iki yana açıp değirmen gibi salladı.
  "Peki ya hız?" diye sordu kız.
  - Genel olarak karayolu üzerinde elli kilometre yeterlidir. Genel olarak tank ilginçtir, taret aerodinamiktir. Faşist tank inşasının en iyi yaratımları. - Amca içini çekti. - Doğru, T-28'imiz ve özellikle T-34'ümüz daha kötü değil ve tanklarımızın topları daha da güçlü.
  Kız şunu önerdi:
  - Peki ya yeni, daha havalı tanklar yaratsak?
  Amca cevap verdi:
  - KV-2'den daha havalı bir şey yok, çok güçlü ama aynı zamanda KV-3, KV-4 ve özellikle KV-5 de var. En son canavar yüz yirmi ton ağırlığında ve seri üretime geçmek üzere. O zaman Almanlar darı zinciri gibi dövülecek.
  Kız gösterişli bir şekilde esnedi:
  - Bir kızı sıkmak istiyorsanız silahlardan konuşun, ama sonsuza dek ayrılmak istiyorsanız Sovyet silahlarından konuşun!
  Amca gücendi:
  - Elimizde ne var, kötü teknoloji mi?
  Kız şaka yaptı:
  - Ama içindeki veriler gizli. Bir tank silahının kalibresinden bahsettiğiniz için hapis cezası alabileceğinizi söylüyorlar.
  Amca olumsuz anlamda başını salladı:
  - Doğru değil! Kimse böyle önemsiz bir şey yüzünden hapse atılmaz!
  Kız yüzünü buruşturdu:
  - Nasıl denir! Ve olan bu değil.
  Amca şunu belirtti:
  - Size şunu söyleyeyim, T-34'ün silah kalibresi 76 mm'dir. Ve eğer ilgilenirseniz zırhı 52 mm'dir.
  Kız küçümseyici bir şekilde homurdandı:
  - Bu mucizeyi görmek isterim. Bana gösterecek misin?
  Amca isteksizce cevap verdi:
  - İstersen sana göstereyim. Ancak Voroshilov bu tankı canavar olarak nitelendirdi. Uygulama konusunda ısrar ettiği için Mareşal Kulik'e teşekkür ederiz. Evet, Stalin bu tankı kişisel olarak takdir etti. Kırk üçün başında yüz on iki tank bölümünün donatılması planlanıyor.
  Kız şaşırdı:
  - Bir tank mı?
  - HAYIR! Ayrıca KV ve T-80, bu tank hafif olmasına rağmen yani T-80. Doğru, yüzebiliyor!
  Kız şaşırdı:
  - Yüzmek mi? Bu ilginç!
  - Üç bin üç yüz amfibi tankımız var. - Amca bunu gururla söyledi, sonra sesini fısıltıya kadar indirdi. - Sakın bunu kimseye söyleme, bu çok büyük bir sır. Fasulyeleri dökerseniz parmaklıklar ardına düşebilirsiniz. Bak hiçbir şey hayatı uzun bir dil kadar kısaltamaz.
  Elizabeth hemen sustu. İki gün önce yakın bir arkadaşının başına oldukça tatsız bir olay geldi. Aşağıdakiler oldu. Tiyatro gecesi vardı, herkes çok eğleniyordu ve tabii ki içtiler. Trompetler çalınıyor, kızlar ve erkekler dans ediyordu. Yani neşeli bir adam olan Yashka Klopov, her zaman şaka yapmak istediği gibi elebaşıydı. Stalin'in bir portresinin asılı olduğu duvara koştu. Tüm duvarı kaplayan, parlak, mozaiklerle kaplı iri bir portre. Stalin genç görünüyordu, en fazla otuz beş yaşındaydı ve yakışıklıydı. Alın bile orijinali kadar alçak ve eğimli değildi. Yashka mızıkayı çaldı ve sonra onu salona attı.
  - Ah, yuli, yuli, yuli! Bu "Matuli" şarkısı!
  Birisi alaycı bir tavırla sordu:
  - Eğer baban karşındaysa neden annen hakkında şarkı söylüyorsun?
  Yashka yanıt olarak sırıttı ve şarkı söyledi:
  - Ucube babam köyde mülksüzleştirildi! Halkın babası olan babam, kutsal Kremlin'de hüküm sürüyor!
  Herkes güldü, ellerini çırptı ve ıslık çaldı. Bu arada Yashka kemerinden bir cetvel çıkardı ve kıkırdayarak şunları söyledi:
  - Milletlerin babasının burnunu ölçmek isterim!
  Seyirciler hep bir ağızdan sordular:
  - Neden?
  Cetvelle oynayan Yashka mırıldandı:
  - Çünkü Stalin'in kocaman bir kalbi var! Dünyanın en büyüğü! Bu, burnun en büyük olması gerektiği anlamına gelir!
  Yanıt olarak dostça kahkahalar ve ıslıklar:
  Yashka parmaklarının ucunda yükseldi, bir cetvel uyguladı ve onu birkaç kez ters çevirdi. Ve gülerek şöyle dedi:
  - Elli üç santimetre! Çok havalı! O gerçekten en büyüğü!
  Herkes tekrar güldü ve parmaklarını işaret etti. Genel olarak akşam büyük bir başarıydı. Elizabeth anıları uzaklaştırarak sıkıntıyla başını salladı. Yashka şafak vakti siyah bir kratere giderken götürüldü, deri ceketli insanlar onu coplarla ve yumruklarla dövdü. Bir zamanlar genç, neşeli yüz kanlı bir karmaşaya dönüştü. Elizabeth bunu gördü çünkü hepsi tutuklamayı izlemek için özel olarak getirilmişti. Daha sonra siyasi yetkili konuştu, çok bağırdı, tehditlerde bulundu. Olay yerinde beş kişi daha tutuklandı; kimse direnmeye cesaret edemedi. Elizabeth bunu hatırladı, partiye olan ateşli aşkı sarsıldı.
  Ancak şimdi bile, eğer düşman Stalin'in hayatına kastetmiş olsaydı, hiç tereddüt etmeden göğüslerini sunardı!
  Kız adama sordu:
  - Fransa güçlü bir ülke mi?
  O cevapladı:
  - Evet, güçlü! İngiltere ile birlikte dünyanın üçte birinden fazlasını kontrol ediyorlar. Sömürgeler dikkate alındığında Fransa'nın nüfusu SSCB'den aşağı değildir.
  Elizabeth ıslık çaldı:
  - Ve böyle bir güç kaybedildi!
  Amca başının kel olan üst kısmını kaşıdı:
  - Evet kaybettim! Sadece bir buçuk ay içinde dört Avrupalı güç yenildi. Napolyon ve Büyük İskender'in bile Hitler kadar zaferleri yoktu.
  Elizabeth fısıltıyla sordu:
  - Nasıl biri, Hitler?
  Amca omuz silkti:
  - Onu görmedim! Portrelerde onu kendiniz gördünüz. Onun ortalama boyda olduğunu, sinirli olduğunu, insan eti yediğini ve özellikle kadınların göğüslerini kesmeyi sevdiğini söylüyorlar.
  Elizabeth başını salladı:
  - Islık çalma! Hitler bir vejetaryendir.
  Amca aynı fikirde değildi:
  - Ruhsal olarak o tipik bir yamyamdır! En yakın arkadaşı Rema'nın dikenli tellerle ikiye bölünmesini emretti. Ne etobur bir canavar! Fransa'nın teslim olmasının ardından Paris ve çevresinde yaşayan yüz bin Yahudi'nin diri diri yakılmasını emretti. Sonuç olarak, korkunç bir koku ortaya çıktı. Üstelik Naziler küçük çocukları bile esirgemedi. Yanmanın ardından SS görevlileri gösterişli bir şekilde küllerin üzerine idrarlarını yaptılar. Hitler'in bizzat işkence ve işkenceye katıldığını söylüyorlar.
  Elizabeth şunları kaydetti:
  -Celladın ekmeğini alanların hükümdarı, kıçında tuz toplar!
  Adam başını salladı, bir sigara çıkardı ve bir nefes çekti. Sigara içmeyi çok ilginç bir şekilde biliyordu, dumanı halkalar halinde üfleyerek. Bakışları daha neşeli hale geldi:
  - Neden korktuğumu biliyor musun?
  Kız ince bir sesle cevap verdi:
  - Bence sorun değil.
  Babamın erkek kardeşi kısa nefesler alarak itiraz etti:
  - Sadece donmuş insanlar her şeyden korkar! Normal bir insan için korku yaşamak hiçbir şekilde utanç verici değildir. Özellikle de makulse ve kendisi için olduğu kadar başkaları için de değilse.
  Kız kararlı bir şekilde başını salladı:
  - Buraya katılıyorum!
  Adam sigarayı bıraktı ve sanki boynunu uzatıyormuş gibi başını salladı:
  - Biliyorsunuz, Nazilerin yeni korkunç silahlar yarattığına dair söylentiler var. Tüm şehirleri zehirli toza dönüştürebilecek kapasitede bir bomba. Üstelik ondan kurtuluş da olmayacak.
  Elizabeth küçümseyerek homurdandı:
  - Goebbels propagandasının tipik blöfü!
  Adam su altındaki bir mors gibi derin bir iç çekti:
  - Oh hayır! Bu bilimdir! Bilim insanları silahın oldukça gerçek olduğunu söylüyor. Hatta buna bir isim bile buldular: atom bombası. Bu yüzden böylesine korkunç bir silahın Nazilerin eline geçmesini beklemeden önce Almanya'ya saldırmanın en iyisi olduğuna inanıyorum.
  Elizabeth sanki elektrik şoku almış gibi ürperdi:
  - Ama barış anlaşmasını ihlal etmek onursuzluktur. Almanya ile bir saldırmazlık paktımız, bir dostluk ve sınır anlaşmamız var!
  Amca alaycı bir tavırla şunları söyledi:
  -Naziler hiç anlaşmalara saygı duydular mı? Örneğin Polonya'yı veya Belçika ve Hollanda'yı hatırlayalım. Hatta Hitler şunu da söyledi: - Dürüstlük, menfaat sunağında yapılan tipik bir fedakarlıktır!
  Kız heyecanla cevap verdi:
  - Stalin Hitler değil!
  Adam kabul etti ama tam tersini söyledi:
  - Elbette, bu yüzden ilk saldırması gerekiyor! Torunları gecikmesinden dolayı onu affetmeyecekler. Saldırı gücü üç katına çıkarır, savunma ise yarıya indirir!
  Elena şunları kaydetti:
  - Düşman saldırırsa ordumuz dünyanın en saldırgan ordusu olacak! - Sonra bunu daha da yüksek sesle tekrarladı. - Ama yalnızca düşman vurursa!
  Amca sinsice gözlerini kıstı:
  - Bıçakla kesilen başa bahçe başı denir, ondan intikam üzümleri yetişir! Hayır, orduları Paris'e hücum ettiğinde bile Hitler'in işini bitirmiş olması gerektiğini düşünüyorum.
  Kız ayağını yere vurarak cevap verdi:
  - Belki de haklısın!
  Elizabeth bu konuşmayı uzun süre hatırladı. Nazi birliklerinin özellikle Polonya'da yoğunlaştığı yönündeki söylentiler, Sovyet sınırının Alman uçakları tarafından sürekli ihlal edilmesi ve birlikler arasında artan tutuklamalar gergin bir durum yarattı. Aynı zamanda siyasi eğitmenler aktif olarak ilham verdi: Savaş olmayacak! Bununla birlikte, başta zırhlı olmak üzere ilave kuvvetler sınıra çekildi. Özellikle Elizabeth ilk kez iki topa sahip ve yetmiş beş ton ağırlığındaki en yeni KV-3 tankını gördü. Birisinin fısıldadığı gibi savaşlarda test edilmesi gereken deneysel bir modeldi. Ancak kız tankı pek beğenmedi; çok ağırdı, manevra kabiliyeti düşüktü, köprüleri kırıyordu ve taret yavaş dönüyordu. Ayrıca topların kalibresinin büyük olması nedeniyle atış hızı azaldı ve isabetliliği nispeten düşüktü! Yine de bu kadar güçlü bir tank güven uyandırdı. 850 beygir gücündeki dizel motor korkunç bir şekilde gürledi, volkanik bir patlama gibi geliyordu; Alman arabaları ise aksine daha sessizdi. Kız şüpheci bir bakışla canavara baktı ve topuklarının üzerinde döndü...
  Yirmi iki Haziran sabahı korkunç bir olay oldu; büyük faşizm güçleri SSCB'nin üzerine atıldı. Ancak Elizabeth ilk başta şok olmadı. Üstelik adamın Nazilerin atom bombası yaptığına dair sözleri hafızama derin kazınmıştı. Belki de bir süper silahın yaratılması henüz çok uzaktayken Hitler'in şimdi saldırması daha iyidir! Henüz dişleri çıkmamış bir kaplanı ezmek daha iyidir. Yine de ne tür bir Fuhrer kaplandır, daha çok çakaldır. Ama daha üzücü olanı faşizmin sonu olacaktır.
  Elizabeth yatağından kaldırıldı ve hemen giyinip diğer yoldaşlarının ve silah arkadaşlarının arasına katıldı.
  Naziler asıl darbeyi Bialystok grubunun arkasına verdi. Güçlü zırhlı ve mekanize sütunlar iki saat içinde kırk kilometre ilerledi. Ve şans eseri hendekler bile kazılmadı.
  Top mermisi teslim edilmedi ve kızlar, tüfekler ve el bombalarıyla Nazilerle yüzleşmek zorunda kaldı. Ardından Hitler'in tankları ve zırhlı personel taşıyıcıları ortaya çıktı. Önde üç makineli tüfek ve 50 mm kalibreli topla donanmış T-3'ler vardı. Yüksek patlayıcı parçalanma mermilerine sahip, T-4'ten biraz daha küçük.
  Elizabeth kendini anında çaresiz hissetti. Sadece bir Mosin tüfeği ve birkaç anti-personel el bombasıyla silahlanmış halde ne yapabilir? Alman tankları Sovyet piyadelerine makineli tüfek ateşi yağdırıyor, mermiler patlıyor. Kanlı kızlar ve oğlanlar yakınlara düşüyor. Hâlâ sakalsız olan bir adamın bacakları uçtu. Çığlık atıyor ve parmakları olmayan elleriyle Elizabeth'e uzanıyor. Yine patlamalar oluyor ve Alman Haberciler havada beliriyor. Uzaktan bakıldığında pek korkutucu değiller ve sineklere benziyorlar ama yaklaştıklarında akbabalara dönüşüyorlar.
  Alman tankları giderek yaklaşıyor, üzerlerinde gamalı haçlı yılanlar dolaşıyor. Aynı zamanda Wagner'in görkemli senfonisi çalıyor. Her şey alışılmadık derecede tehditkar görünüyor, hatta çok büyük olmayan tanklar bile yırtıcı hayvanları andıracak şekilde boyanmış. Özellikle çok fazla sırıtan yüz var. Elizabeth hayvan korkusunu hissediyor, koşmak istiyor, bacakları uyuşuyor ama...
  Bir Rus nasıl (Ve Belaruslular ve Ruslar aynı insanlardır) nasıl ihanet edebilir ve korkabilir?
  Elizabeth bir el bombası atıyor. Güçlü bir eli olduğu için onu uzağa fırlatır ve T-3'e vurur. Tank bir anlığına donuyor ve hemen tepki veriyor. Sağır edici bir patlama duyulur, kız havaya fırlatılır ve bilincini bir karanlık dalgası kaplar...
  . 6. BÖLÜM
  Elizabeth bunu sanki kafasında kasırgalar uçuşuyormuş gibi çılgınca bir hızla hatırladı.
  Ve bundan sonra, uzay savaşından doyan kızlar savaşmaya başladı, ama biraz farklı bir şekilde.
  Özellikle canavar Generous ve onun dövüşen mutant çiftiyle savaşmaya karar verdiler.
  Aslında yerçekimiyle pompalanan lazer silahlarını kullanarak bütün bir şehri yakmayı planladılar.
  Bu aynı zamanda ilginç bir macera. Üstelik canavar Generous, sıfır boyuttan çelik askerleri de çağırdı.
  Elizabeth ayağa fırladı ve çıplak topuğuyla çelik askerin karnına vurdu. Çarpma demiri sarstı.
  Canavar eğildi ama hemen doğruldu ve güldü:
  - Önemsiz, dünyevi kadın!
  Elena kaval kemiğini meslektaşının kasıklarına doğru hareket ettirdi. Ama çınlayan sağlam, alaşımlı metalle karşılaştım. Hatta biraz acı bile hissetti.
  Kızıl saçlı kraliçe cıvıldadı:
  - Bu çelikten topları olan bir adam!
  Catherine ayrıca çıplak ayağıyla zırhlı canavarın kafasına tekme attı. Ve onu indiremedi, uçup gitti, ciyakladı:
  - İnsan kayadan daha serttir!
  Euphrosyne aynı zamanda çelik savaşçıyı da hareket ettirerek bu sefer bir tarama gerçekleştirdi. Canavar bir çarpma sesiyle yere yığıldı ama sonra hemen ayağa fırladı. Ve savaş yeni, çılgın bir kasırga gücüyle devam etti.
  Kız onu aldı ve şarkı söyledi:
  - Evet, nasıl dövüşüleceğini biliyoruz.
  Ama bunun bir daha olmasını istemiyoruz...
  Kızlar savaşta düştü,
  Ve boşluğu doldurdular!
  Elizabeth ustaca atlayarak karşılık verdi ve iki çelik savaşçı kafa kafaya çarpıştı, öyle ki kıvılcımlar her yöne uçtu.
  Mavi saçlı kız cıvıldadı:
  - Metal ayrıca elektriğe de maruz kalabilir.
  Ve onu aldı ve sağ eliyle hançeri tellere sapladı... Elena da aynısını yaptı. Ve sonra elektrik devreleri çelik savaşçıların üzerine düştü ve agresif bir şok deşarjı içlerinden geçti. Ve çelik canavarlar kıpkırmızı parlamaya başladı.
  Sonra çatlaklardan geçip toz gibi dondular.
  Catherine bumerangını kablolara fırlatırken bunu fark etti. Düşmelerine ve canavarları kızartmalarına neden oluyor:
  - Tehlikeli savaşçıları etkisiz hale getiriyoruz!
  Euphrosyne soğudu:
  - Uzay savaşındaki olağanüstü başarılar için!
  Ve aynı zamanda hediyesini düşmanlarına da fırlatacak.
  Her durumda, çelikten savaşçıların işi bitmişti. Ve savaşçılar dünyayı yeniden kurtarıyor.
  Ana düşman, Dünya'dan ve diğer gezegenlerden gravitonları emerek çalışan özel bir jeneratörle ölümcül bir bataryayı ateşlemeye çoktan hazırlanmıştı.
  Ve öldürücü akıntının nasıl başlayacağı. Ve atmosfer salınmaya başladı ve hava çok daha sıcak hale geldi. Ve sanki içinden parlak ışıkla dolu çatlaklar geçiyormuş gibiydi.
  Elizabeth soğukkanlılıkla konuştu:
  - Bunun gibi! Hadi savaşalım arkadaşlar!
  Önünde gorile benzeyen, sivri uçlu bir yüze sahip büyük bir mutant belirdi. Kıza çok hızlı ve ustaca koştu. Elizabeth geri sıçrayarak ona çelme taktı. Ve goril çöktü, yüzeye yayıldı.
  Mavi saçlı kız tükürdü ve mutant tükürüğü, ayağa kalkan gorilin tekrar yere düşmesine neden oldu. Üstelik kafası çöp kutusuna düştü.
  Başka bir mutant canavar, daha doğrusu insan ve hayvan karışımı, kurt kafasına sahipti. Ve Elena'ya saldırmaya çalıştı. Kızıl saçlı kız sırt üstü düştü ve canavarı kendi üzerine fırlattı. Uçtu ve bir elektrik direğine çarptı. Ve dövülmüş bir köpek gibi uludu.
  Euphrosyne mutant kurdun kafasına bir tuğlayla vurdu. Bölündü.
  Kız cıvıldadı:
  - Tuğlalar, tuğlalar!
  Sen bir kurdun uluması değilsin; sussan iyi olur!
  Catherine, mutant gorilin ayağa kalkmaya çalıştığını sırıtarak fark etti. Bacaklarının arasında hareket ederek zıplamasını sağladı. Daha sonra rakibini alt üst etti.
  Daha sonra Elizabeth ile birlikte mutant hayvanın topuklarını hançerlerle gıdıkladılar.
  Ve hayvan gülecek ve gülecek. Ve kelimenin tam anlamıyla çöp kutusunun içine yapıştırılmıştı.
  Kızlar kurdu ensesinden yakalayıp gorile fırlattılar. Yine çarpışıp ters döndüler. Dört güzelin hepsi çıplak topuklu ayakkabılar ekledi. Ve birkaç mutant yüksek hızda yuvarlanıp nehre düştü.
  Elena şarkı söyledi:
  - Alnına vurduğum anda dibe gideceksin!
  Ve kızlar koşmaya başladı. Ve işte burada, baş kötü adam Shchedry. Elinde ağır bir patlayıcı tutuyor. Ve sanki bir enerji akışıyla patlatılmış gibi. Üstelik Shchedry'nin kendisi de zırhlı zırhın yanı sıra maske ve zırh içinde.
  Zıplayan ve kaçan kızlar öldürücü ışınlardan kaçarlar. Ve çıplak, yuvarlak, pembe topukları o kadar parlıyor ki.
  Elizabeth düşmana bumerang fırlattı. Ona ateş etti. Ancak silah yana doğru gitti ve trafik ışığına çarptı. Direk kesildi ve yol trafiğini gösteren üç gözlü cihaz, Cömert'in kaskla kaplı kafasına çarptı.
  Düşmanın şaşkına döndüğünü gören Elena, bükülmüş ipi bir kemente attı ve patlayıcıyı yakaladı. Keskin bir şekilde çekip pençesinden kopardı.
  Bundan sonra şarkı söyledi:
  - Kızların patilerinden,
  Zalim pençeler...
  Ayrılmak imkansız inan bana
  Nikeli vur
  Nikeli vur!
  Bir erkeği yatağa yatırmak zor değil!
  Cömert olan silahsızlandı. Ninja kızlar onu alıp çıplak ayak parmaklarıyla vurdular. Ve dörtlüleriyle tam anlamıyla suçluyu alt ettiler. Daha sonra jeneratörün yanına atladık. Elizabeth akım ona çarptığında onu kapatmaya çalıştı. Ve mutant kız geri sıçradı ve cıvıldadı:
  - Ninja kızlarına şeref,
  Savaş kahramanlarına zafer!
  Elena jeneratöre bir İngiliz anahtarı fırlatıp onu asfalttan aldı. Uçtu, çarptı ve kısa devreye neden oldu.
  Kızıl saçlı kız cıvıldadı:
  - Sorunu basit değil, çok basit bir şekilde çözüyorum!
  Hava sıcaklığı artık o kadar sıcak değildi. Bu arada kızlar yeniden oynamaya başladı.
  İşte başka bir görev. Bir robot canavarın karşısında ciddi bir rakip ortaya çıktı. Ve bu canavar çok tehlikelidir. Bir jet avcı uçağının görüntüsünü aldı ve büyük, sanal şehirlerden birine vurarak gökdelenleri yıkmak için lazer ışınlarını kullanalım.
  Burada bir enerji akışı büyük, çok katlı bir binayı yok ederek hem betonu hem de metali yıkıyor.
  Elena buna hayranlıkla bakarak şunları kaydetti:
  - Ne kadar enerjisi var!
  Elizabeth içini çekerek cevap verdi:
  - Şimdi bizim de ona karşı bir şeyler elde etmemiz gerekiyor!
  Catherine kıkırdadı ve yoktan çok ciddi bir askeri silah çıkardı:
  - Bu bir hiperlazer makinesi! Kuark füzyonunun enerjisini kullanarak düşmanı vurun!
  Euphrosyne başını salladı:
  - Bu çok doğru! Haydi, düşmanı alıp öldürelim!
  Elizabeth başını salladı ve elinde son derece gelişmiş bir silah belirdi. Mutant kız cıvıldadı:
  - Bu hipernükleer pompalama özelliğine sahip bir ışın topu!
  Diğer iki kız da sandık aldı. Ve şehri yok eden robotu aldıklarında seni dövecekler.
  Elbette yaptılar. Fakat beklenmedik bir şey oldu. Savaş radyasyonu robota çarptı, ancak çok güçlü bir koruyucu bariyer tarafından anında yansıtıldı.
  Ve kızlar yoğun sıcaktan bunaldıklarını hissettiler.
  Elena şarkı söyledi:
  - Bu gelen korumadır.
  Parazit nasıl yenilir?!
  Elizabeth gülümseyerek cevap verdi:
  - Sanırım bu robotun kendini nasıl savunduğunu biliyorum. Bu durumda bu, o kadar kolay nüfuz edilemeyecek bir buçuk boyutlu bir boyuttur!
  Ekaterina şunları önerdi:
  - Termopreon pompalı bir hiperblaster kullanırsak ne olur?
  Euphrosyne başını salladı:
  - Ölümcül bir güç olacak!
  Elizabeth itiraz etti:
  - HAYIR! Buraya kolayca enerji ekleyemezsiniz. Bu ölçümün özü, tüm enerji ve parçacıkların akışının aynı yönde gitmesidir!
  Ve sonra yanıt olarak bir hiperlazer ışını onlara çarptı. Kızların yanlara atlayacak zamanları yoktu. Hatta topuğun zarif bir kıvrımıyla yalınayak hissettiler.
  Dördü de anında çıplak, nasırlı tabanlarını aşırı ateşle yaladı.
  Hatta kızlar var gücüyle çığlık attılar ve cıvıldadılar:
  - Kutsal topraklarım yücedir,
  Zaferlerin alevlerinde bir fırtına fırtınası...
  Bütün dünyada böyle olan tek kişi sensin,
  Ve dünyada senden daha değerli kimse yok!
  Bundan sonra güzellikler onu aldı ve tüm öfkeleriyle robota tükürdü. Ve mutant kızların tükürüğü zehirli bir ultra asittir. Acele edecek ve alanı yarıp geçecek. Ve savaş robotu dört ağır yara aldı. Zırhı aşınmış, duman çıkaran etkileyici ezikler oluşmuştu.
  Ve savaş aracı hız kaybetmeye başladı.
  Elena alaycı bir şekilde şarkı söyledi:
  Dünya gürültüyle yaklaşıyor.
  Fotonum direksiyonu dinlemiyor...
  Manzaranın üzerine eğiliyorum,
  Ve füzeler hedefe doğru koşuyor...
  Mücadeleye sıfırdan başlamayacağız!
  Ve savaş robotu karşılık verdi ve hiperplazmik bir leke yardımıyla kızlara vurdu. Savaş silahlarından uçtu ve mutant kızların peşinden koştu.
  Elizabeth göğüslerinin kırmızı meme uçlarını alıp ortaya çıkardı. Takım arkadaşları da onu takip etti.
  Kırmızı harpi şarkı söyledi:
  Rusya göğüsleriyle bir küredir,
  İnsanları örttü ve sıkıntılardan kurtardı...
  Ama cehennem kırmızı tortularıyla yükseldi,
  Birisi zafer kükrememizden rahatsız oldu!
  Ve savaşçılar, olgunlaşmış çilek rengindeki meme uçlarından hipersonik dalgaları alıp eşzamanlı olarak serbest bıraktılar.
  Tsunami gibi uçup gittiler. Ve hiperplazmik bloğa çarptılar. Ezici bir darbe alan o titredi ve ters yöne koştu. Daha sonra zaten yanan ve duman çıkaran robotu alıp üzerini örttü. Ve böylece mekanik canavar ateşli bir ağa dolandı ve bir mum gibi yanmaya başladı.
  Elizabeth gülerek şarkı söyledi:
  Kızlar evreni yönetecek
  Gökten napalm yağsa da...
  Anavatan'a hizmet etmek bizim değişmez görevimizdir,
  Kutsal ateş kalbimde yandı!
  Ve savaşçılar onu yine yakut meme uçlarından alıp yıldırımla dövecekler.
  Bunlar gerçekten yazılı güzellikler. Ve vücutları çok kaslı, güçlü, biçimli ve enerjik.
  Katil robot sonunda uzay tozuna dönüştü. Ve bu kadar muhteşem güzelliklerin göğüslerinden gerçekten ölümcül bir etki olduğu ortaya çıktı.
  Elena şarkı söyledi:
  İnanın tüm dünyaya ışık tutacağız.
  Haydi ölelim ve gezegeni kurtaralım...
  Kader korkunç olmasına rağmen kötü ölüm geldi,
  Boşuna ölmeyin çünkü Anavatanımız yaşıyor!
  Elizabeth itiraz etti:
  - Hayır, hayatta kalmak ve kazanmak daha iyi!
  Kızlar genel olarak kayda değer dövüş seviyelerini gösterdiler. Ama sonra Cömert Olan tekrar ortaya çıktı. Bu, maskeli ve zırhlı, şişkin, kaslı bir adam, bu durumda, diğer iki ortağıyla birlikte, taşların savaşta korozyona uğramasına neden olan bir silah taşıyordu. Ve onunla evleri vurdu. Kum gibi gevşediler ve ufalandılar. Ve içlerinde yaşayan güzel kızlar savaşlardan kaçtı.
  Ekaterina şunları kaydetti:
  - Yıkım bir tutkudur,
  Kötü güç tünekleri yönetir...
  Başkalarının kanını cömertçe içen,
  Sevgi vererek kozumuzu atalım!
  Kızlar ıslık çalar çalmaz hemen aldılar. Ve birkaç ağır akbaba çatılardan uçtu. Mutantların başlarına düştüler - insan, yaban domuzu ve başka bir gergedan karışımı. Akbabaların gagaları kafataslarını ağır darbelerle doldurarak bayılmalarına neden oldu.
  Ve başka bir gaga Cömert'in kasıktaki bacaklarının arasına çarpacak.
  Ve ayağa fırlayacak ve ince bir sesle şarkı söyleyecek:
  Sahneye atlıyorum, sahneye atlıyorum
  Haremde hadım olacağım!
  Haremde hadım olacağım!
  Ve ses o kadar zayıfladı ki sanki küçük bir çocuğunki gibi.
  Ve topun kendisi daha yükseğe sıçradı ve ters döndü. Elizabeth atladı. Çıplak ayak parmaklarıyla yakaladı ve hızlı hareketlerle yönlendirdi.
  Ve yıkılan evler restore edilmeye başlandı. Katil robot tarafından yakılanlar da dahil.
  Elena ve Ekaterina, aklı başına gelmeye başlayan mutant canavarların yanına atladılar. Kızlar sırt üstü düştüler ve güçlü bacaklarıyla iki canavarı da yukarı fırlattılar.
  Aylak aylak dolaşırken uçtular ve ters döndüler. Ve kafaları farklı sigara izmaritleriyle dolu çöp kutularına atıldı.
  Ve onu nasıl alıp acı içinde uludular.
  Elena dişlerini göstererek cıvıldadı:
  - İzin ver Himalayalara gideyim.
  Tamamen gitmeme izin ver...
  Aksi halde uluyacağım ya da havlayacağım,
  Yoksa birini yerim!
  Ve Lenin'in bayrağının rengindeki kırmızı saçlı savaşçı, onu aldı ve çöp kutusuna sıkışan mutantın kıçına tükürdü. Acımasız, yanan aşırı zehirli bir meyve suyu akıntısı alan o, vahşi bir ulumayla atlayacak, yuvarlanacak, kükreyecek ve tıslayacak.
  Efrosinya ve Ekaterina, düşmanı çıplak ayaklarıyla tekmeleyerek onu cehennem gibi bir noktaya fırlattılar.
  Güdümsüz bir roket gibi hızla fırlayacak. Ve Cömert'in kabuğunu kırarak vuracak.
  Ve sonra gergedan adam oraya uçarak sahibiyle çarpıştı.
  Elena onu aldı ve zevkle şarkı söyledi:
  - Mütevazı bir köyden gelmeme rağmen,
  Bize İlyiç'e göre yaşamanın öğretildiği yer...
  Sorunsuz bir piliç olmak istemiyorum
  Ve süt ineği olmak istemiyorum!
  Ve dört kız da onu aldı ve çıplak, kaslı bacaklarıyla mutantları sahipleriyle birlikte fırlatmaya başladılar, kelimenin tam anlamıyla dönmelerini sağladılar.
  Aynı zamanda güzellikler şarkı söyledi:
  Ben sen O,
  Bütün ülke bir arada
  Birlikte dost canlısı bir aile
  Kelimenin tam anlamıyla yüz biniz ben!
  Ve savaşçılar, tıpkı birinci ligdeki futbolcular gibi, üç kötü adamı alıp doğrudan büyük bir beton mikserine attılar. Bundan sonra Elena motoru tam güçte açtı.
  Ve bu canavarlar dönmeye başladı.
  Elizabeth, özel tasarımlı topu tekrar eline alarak yıkılan binaları restore ettiğini kaydetti:
  - Her zamanki gibi biz kazandık...
  Elena korkutucu görünen bir sırıtışla cıvıldadı:
  Ama dürüst olmak gerekirse,
  Her şeyi kazanıyorum!
  Avcı oyuna dönüştü
  O halde elbette bir hesap açın!
  Rakiplerini iyice karıştıran kızlar onu aldılar ve daha fazla uzatmadan fırlatıldılar. Ve sonra devasa bir beton küp uçtu, yere düştü ve parlak sanal güneşte dondu!
  Ekaterina şunları kaydetti:
  - Lehimize bir hesaplaşma daha!
  Elena açıkladı:
  -Sanal hesaplaşma!
  Ve çıplak ayak parmaklarını şaklattı. Ateşli, yanardöner bir balonun ortaya çıkmasına neden olan şey. Havada daha yükseğe uçtu, ilerledikçe genişledi ve gökkuşağının tüm renkleriyle parıldadı. Bu bir sanat eseriydi.
  Kızıl saçlı kız cıvıldadı:
  - Evren muhteşem sürprizlerle dolu,
  Ve savaşta çok değerli olan kız...
  Çıplak ayağımla şeytanın kasıklarına tekme atabilir miyim?
  Ancak kendim olmayı tercih ederim!
  Kendin ol! Kendin ol!
  Ne kadar da vahşi, harika bir kız!
  Elizabeth gülümseyerek şöyle dedi:
  - Aynen böyle devam!
  Canavarı ezen Elena anlaşılmaz bir şeyler mırıldandı.
  Euphrosyne sutyenini çıkarıp çıkardı ve aniden önünde pulsar gibi beliren kristal rakibe çarptı. Uçarak geçtiler ve parlak yüzeye düştüler. Ve büyük, ölümcül bir darbe indirdiler.
  Saçları kar gibi beyaz bir kız cıvıldadı:
  - Kız dünyayı göğüsleriyle doldurur,
  Bütün dünyayı sardı ve belalardan kurtardı...
  Bunu çözemedik, görünüşe göre kızların haklı olduğu bir nokta var.
  Bir komşu oynamak için her şeyi yaptığında!
  Altın saçlı bir kız olan Ekaterina onu aldı ve çıplak topuğuyla yüzeye tekmeledi. Sarsıntı nedeniyle çıkıntılı borulardan biri patladı ve ilerleyen düşman askerleri aslında bir buhar akışıyla ıslatıldı.
  Karahindibaya benzeyen ama daha hacimli saçları olan bir kız onu aldı ve şarkı söyledi:
  - Banyo, banyo, banyo, banyo,
  Meşe ve huş ağacı infüzyonu...
  Banyo, banyo, banyo, banyo,
  Çıplak ayaklı kızdan müthiş tekme!
  Ve inci gibi dişleri ayna gibi parlayacak. Bunlar Terminatör kızları.
  Gerçekten hiçbir sanal yaratık ordusu onlar gibi insanlara karşı duramaz. Ve denemeyin bile.
  Elena aniden şehrin üzerinde devasa karlı bir dağ gördü. Ve Viking kostümleri giymiş bazı insanlar yakınlarda dolaşıyordu. Uzun boyluydular ve insanlığın sıradan temsilcilerinden çok daha büyüktüler.
  Kızıl saçlı kız bağırdı:
  - Merhamet yok, merhamet yok, düşmana merhamet yok,
  Bil, kötü Viking, bil, kötü Viking senin güvecini yiyecek!
  Elizabeth çıplak ayak parmaklarıyla bozuk para attı. Döndü ve havada uçan kargaya çarptı. Üstelik bu gri yaratık büyük bir albatros büyüklüğündeydi. Ve tam tacına çarptı. Karga bilincini kaybetti ve bir göktaşı gibi aşağıya doğru koştu. Ve arkasında dumanlı bir kuyruk bıraktı.
  Mavi saçlı kız şarkı söyledi:
  - Aşk bir dağ deresine benzer,
  Dolu gibi yere düşen şey...
  Ve onu açarak düşmana elektrik şoku veriyoruz.
  Kız makineli tüfeği dolduruyor!
  Karga, vahşi düşüşü sırasında savaş robotuna gagasıyla çarptı. Kısa devre meydana geldi. Ve devasa cyborg patlıyor. Bundan sonra dağ sarsıldı.
  Ve cesur dört kızın üzerine kar yağdı.
  Catherine şarkı söylerken şunları kaydetti:
  Kar yağışı, kar yağışı,
  Saçıma işaret etme...
  Sonuç, sonuç -
  Kızlar her zaman yalınayaktır!
  Ve savaşçı onu aldı ve altın rengi saçlarını sanki bir topuzmuş gibi döndürdü. Ve hemen parlak bir parlaklık yükseldi ve ateşli ışın akıntıları döküldü. Ve kar yerine yağmur yağmaya başladı. Her şey çok güzeldi ve damlacıklar sanal güneşte elmaslar gibi parlıyordu.
  Elizabeth kıkırdayarak şunları kaydetti:
  -İş hayatında yeteneklerimizi göstermeliyiz,
  Bir kızın en iyi arkadaşı elmaslardır!
  Euphrosyne kıkırdadı ve İskandinav savaşçılarının karda toplandığı dağı işaret ederek şunları kaydetti:
  - Bu adamlar kötü bir şeyin peşinde!
  Elena şunu önerdi:
  - Kızıl meme uçlarımızdan öldürücü ölüm ışınlarını salalım.
  Ve kızıl saçlı cadı inci dişlerini göstererek güldü.
  Elizabeth şunu önerdi:
  - Haydi kızlar, önce birlikleri çıkaralım!
  Catherine zevkle şarkı söyledi:
  - Kalplerinin sıcaklığının çıkarma birliklerine nasıl yardım ettiği,
  Kalplerinin sıcaklığı paraşütçülere nasıl yardım ediyor,
  Rüzgârlı birlikler!
  Ve savaşçılar sanki onu alıp atlayacaklarmış gibi hızlanarak ve tüm güçleriyle onu aldılar.
  Ve dövüşen, saldırgan dört güzel, doğrudan savaşa uçacak. Ve bir anda dağları yerinden oynatmaya hazır oldukları da açık.
  Elena bunu zevkle aldı ve şarkı söyledi:
  Mutlak dünya şampiyonu olacağım
  Ve parlak bir kasırga gibi geçip gideceğim...
  Cooler, bunların hepsi Shakespeare'in eserleri.
  Pasifik Okyanusu'na atlayacağım!
  Elizabeth şarkı söyleyerek ayağa kalktı:
  - Atılgan sporcular mücadeleye isteklidir,
  Herkes hararetle zafere inanıyor!
  Euphrosyne dişlerini göstererek ekledi:
  - Sonuçta her türlü denize sahip olabiliriz, deniz diz boyu,
  Sonuçta, tüm dağlar bize bağlı!
  Ve böylece kızlar aslında sanal bir oyunda dağa tırmandılar. Vikinglere karşı savaşmaya kararlılar. İnsan boyunun üç katı dev olsalar bile.
  Elena savaşa girdi. Değirmeni kılıçlarıyla yönetiyordu. Ve şarkı söyleyerek Viking'in kafasını kesti:
  Kafanı kaybetmene gerek yok
  Acele etmeyin...
  Kafanı kaybetmene gerek yok
  Peki ya işe yararsa?
  Not defterinize yazın,
  Her sayfada!
  Kafanı kaybetme!
  Kafanı kaybetme!
  Çabuk kaçmak daha iyi!
  Elizabeth çıplak ayak parmaklarıyla birkaç iğne attı. Uçup Vikinglerin üzerinde uçan akbabalara çarptılar. Yönlerini kaybeden büyük yırtıcı kuşlar uçtu ve gagalarını Viking savaşçılarının kafataslarına çarptı. Onları deldiler ve kan pınarları akıtmaya zorladılar.
  Catherine en yakındaki Viking'in çıplak, bronzlaşmış ayağını kasıklarına tekmeledi. Darbenin etkisiyle zıplayıp yuvarlanmasına neden oldu.
  Bundan sonra kız şöyle dedi:
  - Gökyüzünde bir tutulma görüyorsunuz,
  Bu bir düşman ordusudur.
  Cehennemin bir işareti gelecek,
  Daha fazla söze gerek yok!
  Ve kız onu aldı ve inci gözleri parladı. Bu gerçekten bir çalmak, gerçekten çalmak!
  Euphrosyne onu aldı ve ıslık çaldı. Birkaç çam ağacı düdük sesiyle sanki üzerlerine bambu çubukları düşmüş gibi sallandı. Ve ağır koniler uçtu. Vikinglerin kafalarına vurarak miğferleriyle birlikte onları kırdılar.
  Sarışın kız şunları kaydetti:
  - Düşmanlarımın boşa gitmesine izin verdim,
  İlk hamlem, son hamlem!
  Ve şimdi geriye yalnızca altın zırhlı en büyük, geniş omuzlu Viking lideri kaldı.
  Ve ciğerlerinin zirvesinde kükredi:
  - Şansın yok! Thor'un baltası bende!
  Viking hayvanı baltasını savurarak bir tsunami dalgası gönderdi.
  Kızlar hafifçe karla kaplıydı.
  Ama hızla ayağa kalktılar.
  Elena dev savaşçının düşürdüğü sepeti anladı ve bağırdı:
  - Peki, rakibinizi cüzdanınıza sokun!
  Ve onu alıp salladı.
  Elizabeth tatlı bir gülümsemeyle şarkı söyledi:
  - Oğlum, bebeğim.
  Bu saatte uyumuyorsun
  Ve hangi bilinmeyen ülkede,
  Düşüncelerin benim hakkımda olacak!
  Viking devi tekrar sallandı. Ve tam o anda uzayda bir çarpıklık hissetti. Ve o, bir kuğu tüyü gibi, güçlü bir elektrikli süpürge tarafından emildi.
  Ve dev sepetin içinde yassılaşarak haşhaş tohumu büyüklüğüne ulaştı.
  Elena sırıttı ve şunları kaydetti:
  - Bu gerçekten bir dönüşüm!
  Catherine bir gülümsemeyle şarkı söyledi:
  - Zorunlu muamele ve komik dönüşümler olacak!
  Elizabeth endişeyle dağa baktı ve şunları söyledi:
  - Karın altına gizlenmiş bir bomba var!
  Elena ciyakladı:
  - Nükleer mi?
  Mavi saçlı kız mırıldandı:
  - Kız kardeşini daha yükseğe çıkar - termopreon!
  Kızıl saçlı savaşçı gözlerini genişletti ve sordu:
  - Peki onu nasıl etkisiz hale getireceğiz?
  Euphrosyne kıkırdadı ve cıvıldadı:
  - Bunu yapmak için kırmızı meme uçlarımızdan infrases yaymamız gerekiyor. Haydi kızlar, dördümüz de bunu hep birlikte yapalım!
  Ve savaşçılar yakut meme uçlarından muazzam enerji akışlarını alıp becerdiler.
  Thermopreon bombası homurdandı ve kapandı. Bundan sonra ciddi bir yürüyüş çalmaya başladı.
  Elena tweet attı:
  - Kim bomba isterse alnından alacak!
  . 7. BÖLÜM
  Kızlar sanal gerçeklikten ortaya çıktı. Zaten yeterince oynadılar ama önce iş gelir.
  Catherine, Wirth'in maceralarından sonra şunları söyledi:
  - Yani hiçbir şey ödemenize gerek yok. Peki insanlar turistik mekanlara başka nasıl giderler?
  Elena gülümseyerek şunları söyledi:
  -En şaşırtıcı olanı ise hâlâ kitap okuyanların olması. Ve bu hiçbir kapıya sığmıyor.
  Elizabeth şunları kaydetti:
  - Bazen kitap da okuyorum, hatta bazen yazıyorum! O yüzden bunu bir tuhaflık olarak değerlendirmeyelim.
  Euphrosyne şu tweeti attı:
  Garip bir ülkede pek çok bilinmeyen var,
  Kafanız karışabilir ve kaybolabilirsiniz...
  Tüylerim diken diken olsa bile omurganızdan aşağı iner -
  Ne olabileceğini hayal ederseniz!
  Daha sonra dört kız da onu aldı ve kendi ekseni etrafında topaç gibi dönmeye başladı. Ve hatta havaya yükselmeye başladılar. Onlar güzeller, kozmik sınıftan olduklarını söylemek lazım.
  Sonra kızlar havada dondular ve ardından Elizabeth şunları kaydetti:
  - Galaksiler arası roketin hırsızlarını aramaktan zaten çok uzaklaştık. Dört mutant kız, suçlu aramak yerine aptalı oynuyor ya da çeşitli işe yaramaz sanal oyunlarla eğleniyor!
  Elena itiraz etti:
  - Sanal gerçeklik oyunları zekayı büyük ölçüde geliştirir. Bu unutulmamalıdır.
  Catherine ekledi:
  - Ve ayrıca zeka!
  Euphrosyne başını salladı:
  - Hayatta yeterince macera yok, bu yüzden onları sanal gerçekliğe taşıyoruz!
  Elizabeth başını salladı:
  - Bu doğru ama asıl şeyi unutmamalıyız. Öyleyse Hypernet'teki bilgileri tarayalım.
  Ve dördü de onu alıp şarkı söylediler:
  -Biz süper sınıf tazı kızlarıyız.
  Düşen saçları bulacağız...
  Kemiren köpeğin dişlerini kırmasına izin verin,
  Çok yüksek bir sesimiz var!
  Kızlar Hypernet'teki bilgilere bakmaya başladı. Ama o kadar çok şey vardı ki, kelimenin tam anlamıyla gözlerinizi kamaştırdı. Ve önemli bir şey bulunamadı. Gerçekten tutunabileceğin bir şey. Şu ana kadar çocukluk kokusundan başka bir şey yok.
  Elena şunu önerdi:
  - Ya tüm anaokulları kontrol edilseydi?
  Catherine kıkırdayarak cevap verdi:
  - Mizahını takdir ediyorum!
  Euphrosyne kıkırdadı ve aynı zamanda kıkırdayarak şunları kaydetti:
  - Evet, belki tımarhaneleri de inceleyebiliriz?
  Elizabeth aniden başını salladı:
  - Ama bu fikirde bir şey var. Gelişmiş genetik sayesinde o kadar çok deli insan yok. Ama delilik ve deha yan yana ve el ele gider!
  Elena burada şunları kaydetti:
  "Belki biz de biraz deliyiz." İki bin yıldan fazla bir süredir yaşıyorlar ama henüz çocukluktan ayrılmadılar. En azından öyleyim. Tıpkı olduğum gibi, kendimi hâlâ bir çocuk kolonisinden gelen yalınayak bir kız olarak hayal ediyorum.
  Catherine başını salladı:
  - Evet bu doğru! İkimiz de şeytan bölgeyi ezdik! Geri kalanlar bunu bilmiyor ve onları bizden farklı kılan da bu.
  Elizabeth itiraz etti:
  - Alman esaretini ve Stalin'in duruşma öncesi gözaltı merkezini ziyaret ettim. Yani hapishanenin ne olduğunu biliyorum. Ve kampta yetişkinlerin gözetiminde olmak zorunda kaldım.
  Euphrosyne başını salladı:
  - Junior bölgesinde değildik ama dördümüzün de yetişkinler bölgesini ziyaret etmesi gerekiyordu. İlginç bir görevi yerine getirerek ABD kadın hapishanesinde nasıl gönüllü olarak mahkum olduğumuzu hatırlıyor musunuz?
  Elena sırıtarak başını salladı:
  - Bunu hatırlıyorum. Evet, başhemşirenin sana dokunması ve tüm deliklerine girmesi harika. Amerika'da böyle bir sefahat var ve pek çok farklı lezbiyen var. Bu harika!
  Catherine öfkeyle şunları söyledi:
  - Belki! Ancak asıl mesele bu değil.
  Elizabeth çok ciddi bir bakışla şunları söyledi:
  - Evet, akıl hastalıklarının tüm geçmişlerini incelememiz gerekiyor. Özellikle paranoid şizofreni. Bazen böyle bir hastalık kişiyi çok yetenekli ve aynı zamanda antisosyal yapar. Karmaşık bir bilmeceyi çözmenin anahtarı burada bulunabilir.
  Euphrosyne gülümseyerek başını salladı:
  - Bu kadar. Yalnızca uzay gücü büyüktür, trilyonlarca insanı vardır ve aralarında akıl hastası olanların sayısı da çok azdır. Peki bu bize ne verecek? Bunu gerçekten bir klinik şizofreninin yaptığını mı düşünüyorsunuz?
  Elena şunu hatırladı:
  - Hitler'de gerçek, klinik bir şizofren belirtileri vardı. Bir yandan eti için kesilen koyunlara bile acıyordu. Ancak aynı zamanda insanlara, özellikle de Yahudilere karşı gerçek eylemlerinde acımasızdı.
  Ekaterina şunları kaydetti:
  - Büyük ihtimalle Hitler'in kendisi bile değil, onun gayretli yandaşları. Ancak neden daha kolay değil. Ama her durumda, akıl hastaları arasında bir araştırma, en azından bir çeşit ipucu!
  Euphrosyne şarkı söyledi:
  Dünya deliliğin üzerine kurulu,
  Çılgınlık hızla yayılıyor...
  Gerilim üst düzeyde,
  Acı ve korkuyla ortaya çıkar,
  Sadece korku bize arkadaş verir,
  Yalnızca acı seni çalışmaya motive eder,
  Çünkü her şeyi daha da fazlasını istiyorum.
  Hiperplazmayı kalabalığa patlatın!
  Elena kıkırdayarak şunları kaydetti:
  - Bu sarışının gerçek zihni!
  Elizabeth onu aldı ve iğneyi çıplak ayak parmaklarıyla fırlattı. Uçtu ve at sineğine çarptı ve böceği palmiye ağacına sabitledi. Ve kız çok memnun bir bakışla şunları kaydetti:
  - Gördüğünüz gibi yapabilirim! Ve iki bin yaşında olsak bile her şeyi yapabiliriz!
  Elena dişlerini göstererek şarkı söyledi:
  İki bin yıllık savaş
  Makul sebepler olmadan savaş...
  Kız savaşta yalnız değil.
  En azından birkaç adam kaldı!
  Bundan sonra kızlar hiçbir şey söylemeden akıl hastası insanlar hakkında bilgi toplamak için Hypernet'e girdiler. Bunu gerçekten istiyorlardı. Daha doğrusu kızıl saçlı cadı Elena çok meraklıydı. Ancak ekibin geri kalanı bunu kendileri denemek konusunda özellikle istekli değildi.
  Elizabeth bilgilere çılgın bir hızla baktı.
  Örneğin Venüs'ün akıl hastası insanları. Beklendiği gibi sadece dört paranoid şizofreni hastası vardı: üçü kız ve bir erkek. Büyük bir gezegen için fazla bir şey değil. Hastalığın başka biçimleri de vardı. Çok da değil.
  Elena bir gülümsemeyle şunları kaydetti:
  - Psikopatları kontrol edelim mi?
  Ekaterina sırıtarak ekledi:
  - Bu çok iyi bir fikir olur. Uzun zamandır çılgın insanları görmemiştim.
  Elizabeth şunu önerdi:
  - Hypernet aracılığıyla onlarla iletişime geçebilirsiniz. İletişim kurun.
  Euphrosyne başını salladı:
  - Harika! Hoş geldin.
  Mavi saçlı kız hemen ilk hastayla iletişime geçti. Dıştan bakıldığında, insan ırkının tüm temsilcileri gibi tamamen normal bir kızdı, belki de güzeldi. Elena'ya göz kırptı ve sordu:
  - Beni seviyor musun?
  Mavi saçlı kız gülümseyerek cevap verdi:
  - Kesinlikle!
  Böylece döndü ve soğudu:
  - Öyleyse seviş benimle!
  Elizabeth kıkırdadı ve cevap verdi:
  - Doğrudan sanal ortama geçelim!
  Ve kızların bedenleri açığa çıktı ve bir top halinde birbirine dolandı. Ve Elena onları taramaya başladı. Ve her şeyden önce duyguları ve hisleri okudu ve ayrıca şizofren kızın anısını da araştırdı. Her ne kadar akıl hastası kızın anısı benzersiz olsa da, bu kendi açısından ilginçti. Ve bazen egzotik biçimlere büründü.
  Elizabeth de mutluydu ve çalışıyordu. Şu ana kadar temas değerli bir şey vermedi.
  Ve genel olarak mantık ve sezgi bunun en iyi yol olmadığını öne sürdü. Üstelik lider şizofren olsa bile gezegende oturup yakalanıp ters yüz olana kadar beklemesi pek olası değil.
  Şizofren kız sordu:
  - Çok ateşlisin... Muhtemelen çok gençsin?
  Elizabeth otomatik olarak ağzından kaçırdı:
  - HAYIR! Ben iki bin yaşındayım.
  Şizofren kız kükredi:
  - Demek yaşlısın! Ve sen genç bakireleri baştan çıkarıyorsun! Defol buradan!
  Elizabeth başını salladı:
  - Hele şükür!
  Ve ondan ayrıldı. Neyse, tüm hafızamı taradım ve saçmalıktan başka bir şey bulamadım. Ancak bazen saçmalıklar tuhaflaşıyor ve rengarenkliğiyle ilgi uyandırıyordu.
  Bundan sonra ebedi kızın bağlantısı kesildi.
  Elena şunu önerdi:
  - Şimdi hadi!
  Ve kızıl saçlı savaşçı onu aldı ve sanal ortamda şizofren gencin yanına atladı. Bakması çok tatlıydı ama kızıl saçlıyı görünce korkuyla sızlandı ve mırıldandı:
  - Cadı!
  Elena kıkırdadı ve kıkırdayarak şunları kaydetti:
  Cadı, cadı, cadı,
  Şeytanlık...
  Peki cadı nereden geldi?
  Cadı, cadı, cadı,
  Ben sonsuza kadar güzelim
  Geriye kalan her şey tamamen saçmalık!
  Ve kızıl saçlı kız çok parlak zümrüt gözleriyle göz kırptı.
  Genç adam yumuşadı ve başını salladı:
  - Bizimle sevişmek ister misin? Takmıyoruz!
  Elena kıkırdadı ve cıvıldadı:
  - Ve biz de umursamıyoruz!
  Daha sonra vücutları bir top şeklinde iç içe geçti. Hypernet üzerinden seks yapmak harika. Ve bu güzel ve enfeksiyon yok.
  Elbette kızlar oğlanın bilincini, bilinçaltını ve hafızasını taradılar. Şizofrenlerin kafalarında pek çok ilginç ve renkli şey saklıdır.
  Ve burada çok şey yapabilir ve çok eğlenebilirsiniz. Her şey indirildiğinde bile Elena genç adamdan ayrılmak istemedi ve zorlukla ondan ayrıldı.
  Daha sonra iki kız daha vardı. Burada Euphrosyne ve Catherine onlarla ilgileniyordu. Üstelik aynı zamanda. Ve bu aynı zamanda çok eğlenceli ve birçok eğitici şey elde ediyorsunuz. Ve şunu söyleyelim, kızlar çok havalı ve harikalar.
  Hatta çok renkli bir şekilde şarkı bile söyleyebiliyorlar. Ama bunu sebepsiz yapmazlar.
  Her durumda, ilk dört paranoyak şizofren, mutant araştırmacılar tarafından kontrol edildi, ancak herhangi bir önemli ipucu bulunamadı.
  Elena şunları kaydetti:
  - Sürecin kendisi hoş ama kayda değer hiçbir yanı yok!
  Catherine tweetledi:
  - Bu yöntemi kullanarak kaçıranları bulmak samanlıkta iğne aramak gibidir.
  Euphrosyne şunları söyledi:
  - Elbette bu şekilde arama yapmak pek de iyi bir fikir değil! Ama keyifli bir süreç.
  Ve kızlar koro halinde şarkı söylediler;
  Bir, iki, üç -
  Casusları parçalayın
  Dört, sekiz, beş -
  Haydutları öldürün!
  Bundan sonra Elizabeth, İkinci Dünya Savaşı'nın cephelerindeki görkemli geçmişini ve kader, korkunç kırk birinci yılını bir kez daha hatırladı;
  Elizabeth kendisinin umutsuzca kapkara, derin bir havuza daldığını hissetti ve yıldızların kavurucu gözleri yalnızca yükseklerde uğursuzca titreşiyordu. Daldıkça göğsünüzdeki baskı güçlenir, balyozlar başınıza vurur ve her darbe daha acı verici ve ağır hale gelir. Sonunda vücudu dibe değiyor, başının arkası soğuk hissediyor, kız yukarı atlamak istiyor ve hareket edemiyor. Burada, her tarafta, aynı anda, her taraftan bir gıcırtı duyuluyor, bazı küçük yaratıklar hışırdıyor. Elizabeth kalbinin göğsünde çılgınca attığını hissediyor. Tavşan kadar büyük ve çok renkli, baskın kanlı bir renk tonuna sahip fareler ona doğru koşuyor. Acele ediyorlar ve yırtılmaya başlıyorlar. Elizabeth çığlık atıyor ve... Aklı başına geliyor.
  İki Alman askeri kızı hissediyor ve aniden onu saçlarından tutarak kaldırıyor:
  - Schnell! Kalk, kaltak!
  Elizabeth ayağa kalkıyor ve dengesizleşiyor. Kız başını çeviriyor, ağır. Vay! Ama her şey sağlam görünüyor.
  Almanlar kadın ve erkek mahkumlardan oluşan sütunları ayrı ayrı inşa ediyor. Elena bu kadar çok kişinin pes etmesine bile şaşırdı. Elliyi aşkın bazı kadınlar görünmüyor, yaralıların işi Naziler tarafından bitirilmiş gibi görünüyor. Kızları tüfek dipçiğiyle teşvik ederek (kadın askerlerin neredeyse tamamı gençti ve yakın zamanda askere alınmıştı) yolumuza devam ettik. Hava oldukça sıcaktı, bazı kadınların tunikleri yırtılmış, gömlekleriyle caka satıyordu.
  Elizabeth, yüzünde birkaç etkileyici morluk bulunan Yüzbaşı Valentina Sinitsa'ya sordu:
  - Peki şimdi ne olacak Valya?
  Yirmi sekiz yaşında, kızıl saçlı oldukça güzel bir kız olan kaptan cevap verdi:
  -Sorun değil, gece karanlıksa kaçarız!
  Elizabeth kendine baktı:
  - Bence evet! Esaret Sovyet halkına göre değil. Hiçbir hasar yok gibi görünüyor, parçalar bedenime merhamet etti. Sadece kafamın içindeki bir gürültü.
  Valentina cevap verdi:
  - Şaşırmış gibisin. Br! Ama nasıl esaret altına düştüğümü kendim anlamıyorum. Hafif makineli tüfek tutukluk yaptı ve diğer kızlar pes etti. Sonuç olarak son aptal gibi yakalandım.
  Elizabeth başını salladı:
  - Evet, savaşa iyi bir başlangıç. Bir Alman'ı öldürmeye bile fırsat bulamadan yakalandı. Vahşi korku! Peki ya kaçmak için zamanımız yoksa?
  Valentina cevap verdi:
  - Biliyor musun, alışılmadık derecede güzelsin. Mükemmel bir figürle, altın saçlı. Senden daha güzel bir kız görmedim!
  Elizabeth elini salladı:
  - Neden bu iltifatlara ihtiyacım var? Ve sen bir erkek değilsin.
  Kaptan şunları kaydetti:
  - Basitçe tecavüze uğrayabilirsin.
  Elizabeth'in kafası karışmıştı:
  - Tecavüz etmek ne anlama geliyor?
  Valentina içtenlikle şaşırdı:
  - Bilmiyor musun?
  Elizabeth gözlerini kırpıştırdı:
  - Teorik olarak elbette biliyorum, ama...
  Valentina gözlerini kıstı:
  -Hiç bir erkekle denemedin mi?
  Elizabeth başını olumsuz anlamda salladı:
  - Tabii ki değil! Genel olarak bir komünist ahlaki açıdan yozlaşmamalı ve evlilik dışında sevişmemelidir!
  Valentina omuz silkti:
  - Nasıl denir! Bana göre bu herkesin kişisel meselesi. Ayrıca erkeklerin hepsi farklıdır ve siz onlardan kendi tarzınızda zevk alırsınız. Tahmin etmek o kadar kolay değil ama kocam çabuk sıkılıyor.
  Sağda yürüyen Komsomol kızı itiraz etti:
  - Bir insan için asıl önemli olan, hayvan içgüdüleri değil, manevi iletişimdir.
  Valentina parmağını kaldırdı:
  - Uygunsuz konular hakkında konuşmayalım. Belki parti ve komünizmin inşası hakkında konuşmak daha iyidir?
  Kolonun durdurulması emri geldiğinde Elizabeth bir şey söylemek istedi.
  Kendilerini birkaç kamyon ve bir arabanın yaklaştığı beton bir alanın hemen önünde buldular. Aynı zamanda, zulüm gören kadınların yer aldığı başka bir sütun ortaya çıktı. Kıyafetlerine bakılırsa bunlar sivildi.
  Obez bir Alman, haki renkli bir Alman arabasından sürünerek çıktı. Hoş olmayan, kötü tıraş edilmiş bir yüzü, üçlü bir çenesi ve omuzlarının üzerinde asılı çift namlulu tuhaf bir makineli tüfeği vardı. Ancak amblemin parladığı kapakta - iki şimşek - bir SS adamı ortaya çıktı. Faşist kızların önüne çıktı ve kırık bir Rusçayla emir verdi:
  - Eşit! Dikkat!
  Kızlar otomatik olarak ayağa kalktılar, askeri eğitimleri olumsuz etkiliyordu. Ancak kızlardan biri tereddüt etti ve kıçına bir kıç yedi.
  SS subayı memnuniyetle homurdandı, kadının bacaklarına baktı ve emretti:
  - Herkes botlarını çıkarsın!
  Kızlar ürperdi ve sıralar arasında bir gürleme yayıldı. Şişman Alman gösterişli bir şekilde esnedi ve kayıtsızca mırıldandı:
  - İtaat etmeyen asılacaktır! - Ve sonra aniden tehditkar bir bağırış. - Schnell! Schnell!
  Kızlar ayakkabılarını çıkarmaya başladı. Elizabeth ellerinin otomatik olarak hareket ettiğini hissetti. Faşist canavarlara boyun eğmek onun için alışkanlıkmış gibi geliyor. Çıplak ayağıyla beton yüzeyin hoş sıcaklığını hissederek botlarından birini çıkardı. Sonra ikincisi, yakın zamanda çıkarılan yeni deri çizmeleri dikkatlice giydi (kanvas olanlar ancak savaşın sonunda görünecek). Daha sonra çığlıklar duyuldu. On altı yaşından büyük olmayan genç bir kız dışarı fırladı ve bağırdı:
  - Fotoğraf çekmeyeceğim aptallar! Beni öldürseler daha iyi olur!
  Alman domuzu bir işaret verdi, iki uzun boylu SS adamı kızı yakaladı ve onu önceden hazırlanmış bir darağacına sürükledi.
  Savaş esiri kızlar içini çekti ama kimse itiraz etmeye cesaret edemedi, görünüşe göre esaret şokunun etkisi olmuş.
  - Onu bağla! - Şişman faşist bağırdı. - Hemen ölmesine izin vermeyin! Şeytan nasıl direneceğini bilecektir.
  Genç kızın kıyafetleri yırtılmıştı ve SS görevlisi, güzelin pembe meme ucuna bir puro bile soktu. Kız bağırdı ve:
  - Unutma, benim adım Tanya! Nazilere ölüm!
  SS subayı kükredi:
  - Dilini sökün!
  Bir Mordovyalı, elinde buruşuk, kirli bir önlük ve maşayla kızın yanına atladı. Başka bir Nazi kızın yanaklarını sıkarak ağzını açtı. Direnmeye çalıştı. ama kuvvetler çok eşitsiz. Kızın ağzından kan döküldü ve acı veren şoktan kendisi de bayıldı. Faşist canavar, kopmuş dilini fırlatıp çizmesiyle çiğnedi. Naziler, asılı duran çıplak kızı hızla keskin bir gemi kancasına astı. Zayıf bir çığlık attı ve titredi, ilave acıyla aklı başına geldi. Mutluluk, faşistlerin yüzlerinde yazılıydı; kendi türünüze acı çektirdiğinizde hissettiğiniz o inanılmaz sadist tatmin duygusu. Sarı saçlı güzel bir kız olsa bile. Burada sadizme cinsel bir unsur karışıyor.
  Elizabeth böyle bir keyfilik görmemek için gözlerini kapattı. Bu sırada sivil kadınlardan oluşan bir tutuklu grubu yanlarına yaklaştı. Naziler ayrıca onları ayakkabılarını çıkarmaya da zorladı. Seçilen kadınlar gençti; hiçbiri otuz beşin üzerinde ya da on altının altında görünmüyordu. Güçlü Belaruslu kadınlar, çoğunlukla sarı saçlı, mavi gözlü, görünüşü hoş, kan ve süt.
  Şişman subay tekrar emretti:
  - Dış giysilerini çıkar!
  Elizabeth aniden kızardı, ya Naziler onu tamamen çıplak bırakırsa? Ve parmaklarım şimdiden tuniğimin düğmelerini açıyor. Sivil kadınlar sanki idama gidecekmiş gibi ağlıyor, inliyor. Birinin elinde bir bebek var. Nazi onu elinden kapar. Anne kadın koşarak karnına süngüyle bıçaklanıyor. Düşüyor, yürek parçalayan bir çığlık atıyor. SS subayı bebeğe koşuyor, onu ayaklarının altına atıyor ve ezmeye başlıyor. Üstelik narin kol ve bacaklarını kırarak hemen ölmemesini sağlıyor.
  Anne, hayattayken bir kancaya asılmak için uluyor ve darağacına sürükleniyor. Yolda elbiselerimizi parçalıyorlar, tüfek dipçiğiyle vuruyorlar. Daha sonra, sonunda, sanki esrardan sarhoş olmuş gibi neşeyle gülerek, parçalanmış kadını kaldırıyorlar.
  Elizabeth fısıldadı:
  - Peki onların vahşetinin bir sınırı var mı? Onları kim doğurdu, kadın mı yoksa dişi kurt mu?
  Valentina tutkuyla şunları söyledi:
  - Bunu asla affetmeyeceğiz ve unutmayacağız. Faşistler yaptıkları her zulmün yüz katını ödeyecekler.
  Elizabeth cevap verdi:
  - Almanya'nın tamamı buna yetmez.
  Valentina şaka yaptı:
  - Geriye kalan Japonya'ya gidecek!
  Ana Nazi hâlâ sakinleşmemişti, donuk gözlerinde delilik yanıyordu, küçük ağzı kıvrılmıştı:
  - Şimdi seni uyarıyorum! Seni Alman topraklarına götüreceğiz. İyi davrananlar iyi bir yere, yemeğe ve gelecekte Büyük Almanya'nın fahri vatandaşlığına sahip olacaklar. Ama eğer biri kaçarsa, her kaçak için yirmi rehinenin diri diri yakılmasını emredeceğim. Beni anlıyor musun? - Alçakların kükremesi yoğunlaştı. - Ve şimdi Führer'e itaatsizlik etmenin ne demek olduğunu açıkça göreceksiniz.
  Naziler sivil kadınlardan oluşan bir sütuna hücum etti ve bakmak için en çirkin on tanesini seçti. Belirsiz bir şekilde saçlarından sürüklendiler ve bir yığın haline getirildiler. Bundan sonra SS adamları kadınları dikenli tellerle bükmeye başladı. Çaresizce çığlık attılar ve kaçmaya çalıştılar. Buna karşılık omuzlarına ve göğüslerine tüfek dipçikleri yediler.
  Şişman subay memnuniyetle gülümsedi:
  - Şimdi onlar için bir meşale! Bırakın acının "tadını çıkarsınlar"!
  Ve yine faşist hayvanların aptalca kahkahaları. Yüzü yozlaşmış üç SS adamı benzin deposunu dışarı çıkardı ve kapağını açtı. Mesafeye rağmen iğrenç yakıt kokusu Elizabeth'e ulaştı. Kömürün hidrolizi ile üretilen düşük oktanlı benzin olduğu anlaşılıyor. Fuhrer, SSCB'den gelen malzemeleri hesaba katsak bile, sayısız ekipmanının tümü için yeterli doğal yağa sahip değildi, bu nedenle Üçüncü Reich'in fizikçileri ustalık gösterdi. Bu benzinin normalden daha düşük bir yanma sıcaklığı ve ayrıca sıfırın altında dokuz derecede donmaya başlaması gibi bir özelliği vardı. Zamanı geldiğinde bu durum savaşın gidişatını etkileyecektir. Metal dikenli tellerle bükülmüş kadınlar çaresizce kollarını salladılar (onları serbest bırakanlar). Naziler gülümsedi ve Almanca bir şeyler bağırdılar.
  Elizabeth umutsuzca sordu:
  - Gerçekten ateşe mi verilecekler?
  Valentina öfkeyle cevap verdi:
  - Hayır, gitmene izin verecekler! Ayrıca yolculuk için sana kek de verecekler!
  Elizabeth gözyaşlarına boğuldu:
  - Ve hâlâ çok acımasız! Tamam erkekler ama kadınlar neden bu kadar acı çeksin ki!
  Valentina şunları önerdi:
  - Almanların Slavlara yalnızca köle olarak ihtiyacı var. Ve köle korkmalı ve itaat etmelidir. Bu korkuya dayalı bir diktatörlüktür. Ve korkutmak için acı vermeniz gerekir.
  Elizabeth mavi gözlerini parlattı:
  - Ve seni kızdırmak için incinmen gerekiyor!
  Alev çıktı, yangın sıradan benzindeki kadar hızlı yayılmadı, kadınlar telleri yırtıyor, kırmaya çalışıyor, vücutlarından kan damlıyordu, iğnelerle kesiliyordu.
  Elizabeth'e, zamanın şaşırtıcı derecede yavaş aktığı, bir yılan gibi, taze bir rüzgar estiği ve ince bir gömlekle zar zor örtülen vücudu soğuk gibi görünüyordu.
  Alevler sonunda tüm kadın şehitleri sardı ve çığlıkları daha da arttı. Derisi gözümün önünde kabardı ve soyuldu. Yanık kokusu giderek güçlendi. Kendisini hasta hissetti ve kızların gözlerinden yaşlar aktı. Ana faşist kötü niyetli bir sırıtışla bağırdı:
  - Eğer biri kaçarsa hepinizi yakarım! Selam! Heil Hitler, evrenin en büyük hükümdarı!
  Faşist askerler kemerlerinden armonikaları çıkarıp neşeyle çaldılar. Üstelik Nazilerin tam bir işitme kaybı yaşamadıkları da açık. Ancak bu, müziğin daha da uğursuz görünmesine neden oldu.
  Şişman subay Rusça böğürdü:
  - Müzik akıyor, müzik, müzik! Bazen üzgün, bazen çekingen nefesler alıyor! Ruhu aydınlatan bir kavalın melodisiyle neşeyle dans eden! Müzik akıyor, müzik, müzik, üzüntüler gitsin, Almanları rahatsız etmeyi bırakın! Sonsuz, sonsuz, genç, bu da yaşamayı o kadar çok istemenize sebep oluyor ki!
  Kızıl saçlı bir subay olan asistanı bağırdı:
  - Herkes dans etsin! Peki, sürtükler, dans edin, yoksa hepinizi yakarım!
  Kızlar çekingen bir şekilde çıplak ayaklarını hareket ettirmeye başladılar. Ana faşist kollarını sallayarak yüksek sesle bağırdı:
  - Yaşa! Haydi, sürtükler ve fahişeler, hadi!
  Kızlar uyumsuzluk içinde çok daha hızlı hareket etmeye başladılar, ancak bu kültürel bir dansı pek anımsatmıyordu, daha çok Paraguay kıyılarındaki Papualıların çılgın bir dansını andırıyordu!
  Faşistler kadınların yanına koşup yumruklarıyla yüzlerine vuruyor, çığlık atıyor ve yürek paralayıcı bir şekilde homurdanıyorlardı.
  Ana faşist bir jest yaptı. Hitler Jugent üniforması giyen bir çocuk ona bir şişe konyak getirdi. Şişman domuzu doğrudan boğazından çekti, kırk derecelik sıvı midesini ısıttı. Borov çocuğa düzgün bir tavırla sordu:
  - Zaten on dört yaşındasın, sana herhangi bir fahişeyi vurma izni veriyorum!
  Çocuğun yüzünde hayal kırıklığı vardı:
  - Peki ateş mi edeceksin? Çok yumuşak! - diye bağırdı.
  Şişman piç homurdandı:
  - Ona ne yapmak istiyorsun?
  Oğlan birden bağırdı:
  - Onu öldüresiye sik ve sonra ateşe ver!
  - Tamam, hadi! Acele edin, bu civcivlerin hâlâ Almanya'ya zamanında getirilmesi gerekiyor.
  Göz kamaştırıcı, cilalı çizmeleriyle parıldayan oğlan, kadınların safında ilerledi. Yırtıcı bir şekilde sırıttı ve zalimce gülümsedi. Genç Nazi zaman zaman durup şu ya da bu kadının karnına tekme attı ama başka seçim yapmadı.
  Elizabeth tanımadığı birine dua etti ama bana değil! Ama genç adam onun önünde durup parmağını işaret etti:
  - Bu fahişe benim!
  Elizabeth dondu, haince titredi ve bronzlaşmış yüzü solgunlaştı. Ana faşist beklenmedik bir şekilde itiraz etti:
  - Hayır!
  Faşist çocuk gücendi:
  - Ve neden böyle?
  Borov'un cevabı şöyle oldu:
  - O çok güzel! Harika bir kız, onu bir generale verebilir ve çok para kazanabilirsin.
  Genç Nazi gönülsüzce kabul etti:
  - TAMAM! Sırf ilk isteğimi reddettin diye iki fahişeye işkence edeceğim!
  . 8. BÖLÜM
  Oğlan döndü, hızla koştu ve iki genç kızı seçti. Bu kez yasal avının elinden alınmasından korktuğu için acelesi vardı.
  Kızlar kendi başlarına meydana koştular, belki de itaat ederlerse yakışıklı çocuğun kendilerine merhamet edeceğini umuyorlardı. Genç adam küçümseyici bir tavırla homurdandı:
  - Dizlerinin üstüne çök ve botlarımı öp!
  Kızlar yere yığılıp süründüler. Pahalı kararmanın güçlü kokusunu hissederek cilalı cildi güvenle öptüler. Hitler'in oğlu Jugent, aniden kızları saçlarından yakaladı ve kuvvetle kaldırdı:
  - Ne, sürtükler! - Çocuk Rusça tısladı. - Yaşamaktan yoruldunuz mu? Şimdi hemen kıyafetlerini çıkar!
  Kızlar hararetli bir şekilde kıyafetlerini çıkardılar ve onları sadece külotlarıyla bıraktılar. Genç sadist emretti:
  - Kelepçelerin üzerine uzanın.
  Kızlar itaatkar bir şekilde uzandılar ve SS asistanları kollarını ve bacaklarını özel dipçiklerle sabitlediler. Oğlan parmaklarını kızların henüz tozlanmaya vakti olmamış baştan çıkarıcı pembe topuklarının üzerinde gezdirdi. Aniden güçlü bir heyecan hissetti ve yürek parçalayıcı bir şekilde bağırdı:
  - Bana ağır bir kırbaç ver!
  Uşaklar kırbacı teslim etti. Basit değildi ama keskin yıldızlara sahip kızgın tellerden oluşuyordu. Böyle bir silahın etkileri çok daha hassastır.
  Elizabeth onu neyin beklediğini düşünürken ateşinin çıktığını hissetti. İşte insanlar hayvana dönüştüğünde faşizmin korkunç sırıtışı. Ve temel insan duygularını kaybetmiş canavarların bu cehennem azapları.
  Kırbaç uğursuz bir şekilde ıslık çalıyor ve kızların çıplak sırtlarına düşüyor. Kemiğe gelen darbe deriyi ve eti keser. Genç faşist memnuniyetle mırıldandı; kendini gerçek bir Tanrı gibi hissetti. Evet, en ufak bir şefkat duygusundan yoksun, kötülüğün ve yok edilemez bir iradenin tanrısıydı. Ancak Hitler Jugent şefkatin zayıflık olduğunu öğretti! Kötü bir duygu olan acıma, gerçek bir Aryan'a yakışmaz. Düşmanı öldürmek yetmez, ona en ağır şekilde acı çektirmek, aşağılamak gerekir. Slavlar da Yahudiler gibi aşağı bir millettir ve bir Slav'ı öldürmek kuduz bir köpeği öldürmek gibidir. Vicdan nedir? Yahudilerin ve Rus filozofların icat ettiği cehennem gibi bir ruh tuzağı. Gerçek bir Aryan pişmanlık duymaz, onu rahatsız eden tek şey çok az düşmanı öldürmesidir. Ancak bir kadına veya çocuğa acımasızca işkence yapmak Aryan cesaretinin en yüksek tezahürüdür.
  Külot sıcak telin darbeleri altında patladı ve kalçalardan düştü. Kızlar ilk başta çığlık attılar ama çocuk yaşının ötesinde güçlüydü ve korkunç şok nedeniyle bilinçlerini kaybederek hızla sessizleştiler. Ancak Hitler'in cellatları şaşırmadı; önceden hazırlanmış kovalar dolusu buzlu suyu (kamp buzdolabını kullanarak) genç güzelliklerin başlarına indirdiler. Bu arada genç sadist teli tekrar ateşte ısıtıp kızın çıplak ayaklarının üzerine indirdi. Ve yine korkunç ciyaklamalar, içinde insani hiçbir şeyin olmadığı çığlıklar.
  Elizabeth zar zor ayakta durabiliyordu, buna dayanabilecek güç nereden gelebilirmiş gibi görünüyordu. En ufak bir anlamdan yoksun, insanlığın sınırlarının çok ötesinde bir şeydi bu. Bu kadar tatlı görünüşlü, neredeyse çocuk yaşta bir çocuğun bunu yapabilmesi çok tuhaf. Faşizmin ruhları, hatta çocukları bile bu kadar deforme etmesi gerçekten inanılmaz. Yani bütün bir neslin algısını sakatlayın!
  Kızlar yine sustular ve üzerlerine yeniden su döküldü. Ancak tüm çabalara rağmen işkence görenlerin çığlıkları giderek sessizleşti. Talihsiz şehitlerin omuzlarından ayaklarına kadar yaşam alanı kalmamıştı. Sonunda çocuk yoruldu, alnındaki teri sildi ve dişlerinin arasından talihsiz kadınlar sütununa doğru tükürdü.
  - Sıkıldım! Onları yakabilir misin?
  Yırtılmış kızlar artık hareket etmiyordu, muhtemelen acı belli bir ölçüyü aşmıştı. Naziler, özellikle cömertçe benzin damlatmadan talihsizlerin yanına koştu ve onları ateşe verdi. Ateş yavaş yavaş etlerini zevkle yutmasına rağmen kızlar hareket bile etmediler.
  Bu zamana kadar, diri diri yakılan zavallı varlıkların çığlıkları da dinmişti; bunların tek suçu, Nazizmin boyun eğmez iradesinin açık bir göstergesi haline gelmeleriydi!
  Şişman piç çarpık yumruğunu salladı.
  - Fahişeler mi? Umarım bir poundun ne kadar değerli olduğunu anlarsın! Şimdi sıraya girin ve yeni kaderinize doğru adım adım ilerleyin.
  Kadınlar, zulüm ve kabus gibi manzara karşısında şok oldukları kadar hareketsiz kaldılar.
  Faşist çocuk tereddüt etmeden tabancayı aldı ve yırtıcı bir şekilde sırıtarak kızı bacağından vurdu:
  - Duydun, sana yürü dediler!
  Atış kadınları uyandırdı; Elizabeth, Valentina'nın nazik ellerini omuzlarında hissetti.
  - Haydi gidelim sadık yoldaşım, intikam almak için yaşamalısın!
  Kız cesurca cevap verdi:
  - Ve yemin ederim hayatta kalacağım!
  Bu sırada genç piç, yerde kıvranan kıza ateş ediyordu. Aynı zamanda hem kollarını hem de bacaklarını kırmaya çalıştı. Kızın işini hemen bitirmek istemedim çünkü acı dolu çığlıkları dinlemek kahkahalardan çok daha keyifli.
  Ağır yaralı kız yolda yatmaya devam etti, genç faşist onun işini bitiremedi ve onu kaburga kemiğinden kancayla yakalayıp darağacına sürüklediler.
  Şişman SS adamı çocuğun kafasına hafifçe vurdu:
  - Sevgili arkadaşım! Çocukluğundaki Führer'in tıpatıp aynısısın! Biliyorsunuz, büyük Adolf birinci sınıfa giden bir kızla kavga etmişti. Bu yüzden o ve iki arkadaşı eve giderken ona yol açtılar. Onu yakalayıp bağladılar ve taciz etmeye başladılar. Onu ateşle yaktılar, kemiklerini kırdılar, gözlerini oydular ve ardından genç Adik kimya derslerinden aldığı sülfürik asidi boğazına döktü. O zaman Hitler sadece yedi yaşındaydı ve zaten Aryan bir kocaya yakışan cesur bir davranışta bulunabiliyordu.
  Genç Nazi yüzünü buruşturarak sordu:
  - Kız Yahudi miydi?
  - Hayır, Slav! Avusturya-Macaristan, Almanlar Slavlar tarafından ihanete uğradığı için çöktü, bu yüzden Führer onları yok etme sözü verdi! - Borov elini boğazının üzerinde gezdirdi. - Genel olarak maymunlar hoşgörüyü hak eder, ancak Slavlar hak etmez!
  SS adamları hep birlikte patilerini kaldırdılar:
  - Yaşasın Hitler!
  Genç, yalınayak, yarı giyinik kadınlar yol boyunca hızla yürüyorlardı. Naziler, özel dört tekerlekli eskort bisikletlerine biniyordu (insan olmayanlara eşlik etmek için benzin israf etmemek için). Nazilerin vahşeti ve bariz ahlaksızlıkları karşısında şok olan Elizabeth, ilk birkaç saat sessiz kaldı, hiçbir şey düşünmedi bile, yarı uykulu yürüdü. Görünen o ki diğer kızlar da en azından dünyevi konularda konuşacak ruh halinde değillerdi.
  Çıplak ayaklı kızlar Sovyet toprağına serilen pürüzsüz asfaltta yürürken ayakları az çok rahat hissediyordu. Ancak yıkılan sınır karakolunu geçtikten sonra kendilerini Polonya topraklarında buldular... Yolun, kızların çıplak ayaklarına saplanan ince çakıl ve keskin kırma taşlarla kaplı olduğu ortaya çıktı. Elizabeth, son yıllarda çoğu zaman çıplak ayakla yürümeye gücü yetmiyordu ve çok geçmeden çıplak topuklarının nasıl acımasızca yırtılmaya ve yanmaya başladığını hissetti. Dikkatini dağıtmak için Valentina'yla konuştu:
  - Peki şimdi ne yapmamız gerekiyor?
  Kaptan bir süre durakladıktan sonra sessizce cevap verdi:
  - Kaçamayız, yoksa bütün kızlar ölecek! Aynı zamanda buna dayanacak güç de yok!
  Elizabeth şunu önerdi:
  - Ya herkes için bir kaçış ayarlasak?
  Valentina başını salladı:
  - Tam olarak bunu düşünüyorum. Böyle bir şeyi yapmak teknik olarak zordur. Bakın etrafta kaç tane koruma var.
  Elizabeth, Suvorov'un ifadesini dile getirdi:
  - Sayıca değil, beceriyle uluyorlar!
  Valentina cevap verdi:
  - Suvorov'un zaferlerinin ana nedenlerinden biri, Rus birliklerinin daha iyi savaş eğitimi ve beden eğitimiydi. Özellikle Türk birliklerine süngü ve göğüs göğüse dövüş öğretilmediğinden hızla parçalandılar. Ancak Fransızlarla durum daha zordu, özellikle de süngü Fransa'da icat edildiğinden beri.
  Elizabeth kararlı bir şekilde cevap verdi:
  - Ama kazandılar!
  - Evet kazandık. Ama dürüst olmak gerekirse ders kitaplarında anlatıldığı kadar kolay değil. - Valentina içini çekti. - Zaferin bedeli çok yüksek, kupaların değerini düşürebilir.
  Elizabeth mırıldandı:
  - Kupalardan bahsetmiyoruz. Savaştaki en büyük ödül kurtarılan bir hayattır. Genel olarak Stalin'in dediği gibi: "Askerin cinsiyeti yoktur."
  Valentina şunları önerdi:
  - O zaman erkek ol, senin için kolaylaşacaktır.
  Elizabeth yüzünü buruşturdu:
  "Ben de erkek çocuk olmayı sorun etmem; erkekler çok daha özgürdür."
  Valentina ıslık çaldı:
  - Neden?
  "Çünkü onların ayakları daha sert ve sanki kömürlerin üzerinde yürüyormuşum gibi hissediyorum." - Elizabeth ciyakladı.
  Valentina cevap verdi:
  "Uzun süre topuklarıma sopalarla dayak yemiş gibi hissediyorum ama buna katlanmak zorundayım." Esaretimizin devam etmesi mümkündür, ancak bu gerçekleşmeyecektir. Toplama kamplarındaki kadınlara sadece kar yağdığında ayakkabı verildiğini, o zaman bile ayakkabıların tahtadan yapıldığını duydum.
  Elizabeth ürperdi:
  - Bir kızın ayağı için tahta ayakkabılar tam bir işkence; bir keresinde, henüz öğrenciyken, onları bir müzede giydim ve koridorda yürüdüm. Çok rahatsız oluyorlar ve düşmeye devam ediyorlar.
  Valentina düzeltti:
  - Ayaklarınızı çok fena ovuşturuyorlar ve kışın sizi çok az sıcak tutuyorlar. Bast ayakkabılar çok daha iyi, daha sıcak ve yumuşak.
  Köydeki kadınlar daha tecrübeliydi ve şikayet etmiyorlardı, ancak şehirli kadınların arasında çoktan kan damlacıkları görünmeye başlamıştı, çakılların üzerinde zarif, genç ayakların izlerini bırakıyorlardı.
  Bir ME-109 savaş uçağı sürüsü gökyüzünde uçtu, nispeten düşük bir irtifada uçuyorlardı ve kanatlardaki gamalı haçı bile görebiliyordunuz.
  Elizabeth şunları kaydetti:
  - Acaba şanlı Migi'miz nerede?
  Valentina isteksizce cevap verdi:
  - Bence doldurulmamışlar. Genel olarak Almanların ilginç yeni bir ürünü var, minyatür bombalar, hatta savaş uçaklarının kanatlarına bile asılabiliyorlar. Dolu tanesi gibi yere düşüyorlar. Bir tank gerektirmez ancak piyadelere veya uçaklara, özellikle de IL-16 gibi hafif olanlara karşı oldukça etkilidir.
  Elizabeth şunları kaydetti:
  - Görünüşe göre ülkemizde bu tür "küçük şeyler" de üretime geçmek üzereydi. Biraz geciktik. Genel olarak çarlık sisteminin ağır mirası, sanayinin kapitalistten sosyalist olana doğru yeniden yapılandırılması.
  Valentina ekledi:
  - Üstelik iç savaş. Yirmi birinci yılda sanayi üretimi on üçüncü yıla göre yedi kat düştü. Milyonlarca insan öldü, ülke mahvoldu ve Çarlık hükümetinin aksine kimse bize kredi vermedi. Tabii ki çok fazla zamanımız olmadı. Hitler bizi ordunun yeniden silahlanmaya başladığı bir anda yakaladı.
  Elizabeth kabul etti:
  - Tam buradasın. Çok şey yaptık ama yapacak vaktimiz olmadı. Tüm Avrupa Wehrmacht için çalışıyor. Avrupa! Ve Almanya'nın ana güçleri Batı'da olmasına rağmen Çarlık Rusyası savaşı kaybediyordu. Şimdi kendimizi berbat bir durumda buluyoruz.
  Peki tanklarımız Avrupa'ya ne zaman varacak?
  Valentina cevap verdi:
  - Bunun bir an önce olmasını istedim! Ama Finlandiya'da da savaştım, bu yüzden o kadar iyimser değilim, ordumuz savaşa pek hazır değil.
  Astsubay çavuş omuz askılı genç bir kız konuşmaya katıldı:
  - Tanklarımızın iki hafta içinde Varşova'yı ve bir ay içinde Berlin'i kurtaracağını düşünüyorum.
  Valentina kırmızı yelesini yayarak başını salladı:
  - Buna inanmak isterdim ama... Naziler çok kısa sürede 14 Avrupa ülkesini işgal etti. Bu, Wehrmacht'ın çok büyük gücünden bahsediyor ve üç buçuk ay boyunca küçük Fin ordusuyla meşguldük. Savaşın ne olduğunu ilk elden biliyorum. Hayır, bu durumda düşman bizden çok daha güçlü!
  Genç kız şaşırdı:
  - Peki kaybedebilir miyiz?
  Valentina cevap verdi:
  - Prensipte evet ama...
  Kız ciyakladı:
  - Ama ne...
  Valentina cevap verdi:
  - Naziler kendilerinin mezar kazıcıları olacaklar. Bakın nasıl zulüm yapıyorlar. Yakında denizden denize herkes onlara karşı ayaklanacak. Öncüler bile faşizme karşı savaşacak, işgalcilerin ayakları altındaki toprak yanacak. Naziler kendi kanlarında boğulacaklar. SSCB'ye saldırma kararları ölümcül bir hata olurdu. Daha doğrusu bir felaket olacak ve faşizm gezegenden silinecek.
  Elizabeth kabul etti:
  - Hayır, vampir Hitler kavak kazığından kaçamaz. Ama kaç şehrimiz yıkılacak, köylerimiz yakılacak. Ve biz aptalız, yaklaşan saldırıyı bildiğimiz için hendek bile kazmadık.
  Valentina onaylayarak başını salladı:
  - Pavlov'un vurulacağını düşünüyorum.
  Elizabeth elini salladı:
  - Bu Pavlov'la ilgili değil. Genel olarak ordunun tam savaşa hazır hale getirilmesi emrinin bizzat Stalin tarafından verilmesi gerekiyordu.
  Valentina başını salladı:
  - Kesinlikle haklısın. Ancak görünüşe göre lider, özellikle Wehrmacht'ın kışa hazır olmaması nedeniyle savaşın başlamasını son dakikaya ertelemek istiyordu ve en az bir ay kazansaydık Wehrmacht hazır olmazdı. Ve 1942'ye gelindiğinde ordumuz çok daha güçlü hale gelecekti. Beni endişelendiren Churchill ve Roosevelt'in konumu. Almanya ile onurlu bir barış yapabilirler, hatta Sovyet topraklarının bir kısmını alabilirler. Ayrıca Japonya, Mançurya'daki yenilginin intikamını almaya çalışabilir. Ve sonra kendimizi bir izolasyon çemberinin içinde bulacağız.
  Elizabeth keskin bir çakıl taşına bastığında nefesi kesildi, ayağı hemen kanamaya başladı ve morarmış ayak parmakları daha da fazla ağrımaya başladı. Faşistlerin yeni ve iyi ayakkabılara ihtiyaç duysalar bile onlara ihtiyaç duymadıklarını, bunun yerine aşağılama ve acı verme arzusunun olduğunu düşünüyordu. Sonuçta, Rusya'da çıplak ayakların yoksulluğun bir işareti olduğu düşünülüyordu, sebepsiz yere bir serseri, yani dilenci ifadesi vardı. Şimdi durma noktasına ulaşıp ulaşamayacağı henüz bilinmiyor. Peki düşerse ona ne olacak?
  Genç kızlardan biri, sanki onun sözleriyle uyum içinde, kanlı, kırık bacaklı bir çığlık attı:
  - İşte bu, artık dayanamıyorum!
  Ve uzun süredir acı çeken bacaklarını öne doğru uzatarak oturdu. Naziler ona doğru geldi ve kızın kafasına benzin döküldü. Aniden ayağa fırladı ama artık çok geçti, terk edilmiş çakmak alev aldı ve talihsiz kadın yanan bir alevin içinde kaldı.
  Uzun süre çığlık atan kız koşmaya koştu, diğer tutsaklar yanlara dağıldı. Sütunu geçtikten sonra şehit düştü, bilincini kaybetti, alev akıntıları talihsiz kadının ciğerlerini yaktı ve ölümü korkunçtu. Ardından tehditkar bir bağırış geldi:
  - Schnell! Schnell! Geride kalanlara ölüm!
  Kızlar çaresizlik içinde adımlarını hızlandırdılar. Elizabeth sessizce inledi ve topalladı; ayakları sanki kızgın bir demirin dokunuşuymış gibi acıdan patlıyordu. Ama o da diğer kızlar gibi sebat etti.
  Elizabeth dikkatini biraz dağıtmak için şunları söyledi:
  - Belki Enternasyonal'i söyleyebiliriz?
  Valentina başını salladı:
  - Bu canavarlar hepimizi vuracak. Sabırlı ol! Çıplak ayaklar, özellikle de bizim gibi gençlerin ayakları hızla sertleşir. Dayanacağız ve hayatta kalacağız. Zafer Kızıl Ordu'nun olacaktır. Bütün kapitalistler bize karşı silaha sarılsa bile. Sonuçta Tayga'dan İngiliz denizlerine kadar Kızıl Ordu en güçlüsüdür!
  Elizabeth yumruklarını sıktı:
  - Ama daha güçlü bir Rus ruhu yok,
  Yıkıntılardan kendimizi yeniden canlandıracağız!
  Rus savaşçı, kılıcını çabuk al,
  Tekrar ayakta duracağız ve kazanacağız!
  Ondan sonra her şey bir şekilde kolaylaştı ve kanlı bacaklarımdaki yakıcı ağrı bile azaldı.
  Güneş batıyordu, Naziler giderek daha da sinirleniyor ve kızları harekete geçmeye teşvik ediyorlardı.
  Hava daha da tazelendi, esinti terli yüzlere hoş bir şekilde esiyordu. Elizabeth şunları kaydetti:
  - Görünüşe göre güneş bile bizden yana!
  Valentina güçlü bir şekilde gülümsedi:
  - Komünizmin güneşi her zaman bizden yana!
  Yoldaki gölgeler uzadı ve giderek koyulaştı. Naziler bisikletlerinin görünümünü daha da gizemli hale getiren fenerleri yaktılar; Elizabeth bunların Naziler değil, korkunç canavarlar olduğunu zaten hayal etmişti. Bir tür çok yüzlü Viy veya gulyabaniler. Garip bir şekilde, bu Nazileri korkutucu değil, görünüşte gerçek dışı kılıyordu. Elizabeth bir şarkı mırıldanmaya başladı:
  - Orada, bilinmeyen yollarda sandaletli şeytanlar dans ediyor! Koschey çok fazla lahana çorbası yedi!
  Valentina sırıttı:
  - Sen her zamanki gibi eşsizsin!
  Sonunda uzakta bir sinyal kulesi belirdi ve karartma evleri görünür hale geldi. Bu, yolculuklarının zaten sona yaklaştığı anlamına geliyor. Kızların çoğu zaten bitkin düşmüştü, fiziksel yorgunluğun son noktasındaydı ve yalnızca hayatta kalma içgüdüsüne tutunuyorlardı.
  Elizabeth sanki bunu bilmesi gerekiyormuş gibi Valentina'ya sordu:
  - Bizi besleyecekler mi?
  Kaptan, onun için zor olmasına rağmen şaka yollu bir şekilde cevap verdi:
  "Almanlar için biz sığır gibiyiz ve kimse yolda sığırları beslemeye söz vermedi."
  Elizabeth öfkeyle şunları söyledi:
  "O zaman Hitler'in boğazını parçalayacağım!"
  Birkaç yüz acı verici adım daha ve kızlar özel bir kampa götürülmeye başlandı. Savaş esirleri için önceden hazırlanmış gibi görünüyordu; karanlıkta ahşap kışlaların yanı sıra kuleler ve dikenli tellerden oluşan bir çit görülebiliyordu. Kadınları kışlalara ayırmaya başladılar, sivilleri ve askerleri ayrı ayrı yerleştirmeye çalıştılar. Ancak mahkumlar o kadar yorgundu ki kaçmayı akıllarına bile getirmediler. Kaba ahşap ranzaların üzerine çöktüler. Kırık, kanlı ayaklarıyla çiğnenmiş çimenlerin üzerinde yürüyen Elizabeth, mutluluk dolu bir duygu yaşadı. Sonunda kendini uykuda kaybedebilecektir. Ancak kışlaya girerken, iki SS görevlisi ona doğru atladı ve kaba bir şekilde ellerini ovuşturdu.
  - Ne için? - Kız bağırdı.
  - Rus, Schwein! Size söylenen yeri takip edin!
  Elizabeth kamptan çıkarıldı ve kulelerin ve demir kapıların önünden geçtiler. Kız ilk başta onu vurmak istediklerini düşündü ama sonra işkencenin onu beklediğinden korktu. Ya faşistler kızın önemli bir sırrı olduğunu düşünürse?
  Aslan kabartmasıyla süslenmiş bir konağa götürüldü. Tuhaf bir şekilde, zengin mülkün görüntüsü Elizabeth'e buranın Orta Çağ'ın kasvetli işkence mahzenleri gibi olmadığı konusunda güvence verdi; Ancak bu canavarlar her yerde ve istedikleri kadar işkence ve işkence yapabilirler.
  Binaya götürüldü, kızın çıplak ayakları yemyeşil kadife halıya dokundu ve halıya gömüldü.
  Parlak bir elektrik ışığı parladı. Üniformalı bir adam belirdi, kıza sıradan bir bakış attı ve emretti:
  - Ayaklarını yıka!
  Elizabeth bir sandalyede oturuyordu ve düzgün beyazlar giymiş bir hizmetçi gümüş bir leğen su getirdi. Hizmetçi doğuştan Polonyalı bir Belarusluydu ve Rusça biliyordu. Ağrıyan ayaklarını ılık suya batırıp nazikçe ovmaya başladı. Elizabeth'in kız gibi ayakları acınası bir görüntüydü. Kelimenin tam anlamıyla üzerlerinde yaşam alanı kalmamıştı, parmakları kopmuştu. Ama yine de Belaruslu güzelin bacakları güzeldi ve bir prensese ya da bir Yunan tanrıçasına layıktı.
  Hizmetçi dikkatlice tozu ve kanı yıkadı ve her parmağını sildi. Sonra sesindeki şefkatle sordu:
  - Görünüşe göre çok kötü durumdasın, tatlım?
  Elizabeth cevap verdi:
  - Diğerleri durumu daha da kötüleştirdi. Kadere itiraz edecek hiçbir şeyim yok.
  Polonyalı kadın başını salladı:
  - Sovyetler ülkesi için her şeyin iyi biteceğine inanıyorum.
  SS görevlileri konuşmayı kestiler ve Elizaveta'yı alıp lüks döşenmiş bir salona sürüklediler. Kız zayıf bir şekilde direndi, onu fırlattılar, kapıyı çarptılar ve sonra bir hayalet gibi şişman bir domuz belirdi. Zaten beynimde kolik noktasına kadar tanıdık bir ses hırladı:
  - Peki kuş, itaatkar olacak mısın?
  Elizabeth atlayıp uzaklaşmaya çalıştı ama görünüşte beceriksiz olan Nazi'nin daha çevik olduğu ortaya çıktı. Aniden kıza doğru atladı ve gömleğini yırtarak oldukça büyük, sıkı ve meme uçları yukarıya bakan göğüslerini ortaya çıkardı. Kız onun kasıklarına diz çöktü ama faşist bunu bekliyordu; sonuçta SS'de görev yapanlar zayıflar değildi ve o da saldırıyı savuşturdu.
  - Diren, daha da eğlenceli olacak.
  Şişman domuz tekrar ona doğru koştu, başta pantolonu olmak üzere elbiselerinin kalıntılarını yırttı ama aniden yürek parçalayıcı bir şekilde uludu:
  - Evet, hâlâ ısırıyorsun, kaltak.
  Yarı çıplak Elizabeth serbest kaldı ve karşı kapıya koştu, belki orada hiç asker olmayacağını umuyordu. Açtı ve hemen çenesine güçlü bir darbe aldı. Önünde çıplak gövdeli kaslı bir genç belirdi. Onda, dehşet içinde, Hitler Jugent'in genç sadistini tanıdı. Kar beyazı dişleriyle yırtıcı bir şekilde gülümsedi:
  - Ve sen huysuzsun!
  Şişman SS ciyakladı:
  - Onu benimle kullanmana izin veriyorum. Zaten bir yetişkinsin ve kadın bedenini denemenin zamanı geldi.
  Genç Hitlerci cevap verdi:
  - Henüz Ruslara tecavüz etmedim.
  Elizabeth bir genç tarafından tecavüze uğrayabileceği ve onurunun elinden alınabileceği için kendini kötü hissetti. Yirmi bir yaşındayken masumiyetini korudu ve şimdi sevgili Sovyet adamından değil, dünyanın hiç görmediği yozlaşmışlardan kutsallıktan ayrılması gerekiyor. Kız yürek parçalayıcı bir şekilde çığlık attı ama iri faşist ve o kadar da küçük olmayan adam ona aynı anda saldırdı. Domuzun ağırlığı en az bir buçuk sentti ve yorgun Elizabeth kalan gücünün ne kadar çabuk tükendiğini hissetti.
  Aynı anda genç sadist ellerini ezdi ve göğüslerini çimdikledi. Sonunda düştü ve canavar kızgın bir domuzun inceliğiyle onu sertçe yakaladı. Elizabeth korkunç bir acı yaşadı ve kendisini tam bir cehenneme sürükledi.
  Evet, bundan en güçlü izlenimleri aldı. Asla unutulmayacak.
  Duraklama sırasında Elena da anılara daldı.
  Koloniden doğruca cepheye kaçtı. Çıplak ayaklı bir genç kız, 1941'deki kargaşa sırasında kendini işgal altındaki bölgede buldu ve ilk başta partizan tarzda davrandı.
  Yakaladığı ilk Alman'ın oldukça yakışıklı bir genç olduğu ortaya çıktı. Elena onunla sevişmişti bile. Daha sonra onunla ne yapacağını bilemediği için onu iple boğdu. Ve bu onun ilk ateş vaftiziydi.
  Genç adam ilmikte boğuluyordu. Ve Elena onu boğdu ve şarkı söyledi:
  - Önce gözlerinin içine bakacağız.
  Sonra da seni kızartıp yiyeceğiz!
  Kızıl saçlı cadı şeytani bir şekilde güldü. Evet, Almanlar hiç de korkutucu değildi. Ve onları öldürmek yazık oldu. Ta ki Elena yanmış kulübeleri ve yıkılmış evleri görene kadar.
  Daha sonra yakalanan Almanlardan birini alıp kollarından ve bacaklarından baş aşağı bağladı. Söylemeliyim ki bu onun çok hoş bir davranışı. Kız diyelim ki son derece saldırgan ve kavgacı.
  Elena, hâlâ çocuk kolonisindeyken çıplak ayak parmaklarıyla çeşitli yıkıcı nesneleri fırlatmayı öğrendi. Bunu ustaca yapmayı başardı. Hatta koni ve iğnelerle böcekleri bile devirdi. Doğru, bu düzeydeki beceri ona mutasyondan sonra geldi. Ondan önce el bombalarını ayaklarıyla fırlatıyordu.
  Savaş ilk başta SSCB için kötü gitti. Birçok neden vardı. Bunlardan biri, birliklere kendilerini savunmanın değil, yalnızca saldırmanın öğretilmesidir. Ve bunun elbette gerçek savaşta da etkisi oldu.
  Elena ormanda kendisi gibi kızıl saçlı ve mülteci olan Lara adlı kızla tanıştı. Sertleşmiş Elena'nın aksine Lara'nın çıplak ayakları kanıyordu ve büyük zorluklarla yürüyordu.
  Elena tabanlarını yıkadı ve bandajladı. Kız enfeksiyon kapabileceği için. Ve onu omuzlarına alıp taşıdı.
  Lara gözyaşları içinde şunları söyledi:
  "Almanlar annemi o kadar sert kırbaçladı ki, o da elleri ve dizleri üzerinde sürünerek uzaklaştı." Ve partiye katılmamasına rağmen sadece Komsomol üyesi olduğu için.
  Elena gülümsedi:
  - Çırpılmış? Henüz o kadar korkutucu değil. Onu asabilirlerdi.
  Kız şarkı söyledi:
  Eğer, uzun bir süre, uzun bir süre,
  Yol uzunsa,
  Koş, dur ve koş,
  Ama muhtemelen, o zaman muhtemelen
  Mümkün, mümkün, mümkün,
  Afrika'ya gidebilirsiniz!
  Elena büyük bir coşkuyla karşılık olarak güldü ve şarkı söyledi;
  Vahşi maymunların ülkesindeki ormandayız.
  Muzların yeşil olduğu yerde yamyam yığınları var!
  Okyanusu aşmak zorundaydık,
  Böyle coşkun bir enerjiyle!
  
  Rusya bize gitmemizi emretti -
  Ekvator hendeğinin olduğu yere ulaşın!
  Tanrı Birdir, Bir değil,
  Ve böylece birden fazla el bombamız var
  
  Genç öncüleri savaşa gönderdiler,
  Bunun sadece staj olduğunu söylediler!
  Böylece herkes cesur bir çocuk olsun,
  Büyük roketlerin enerjisi hızlanıyor!
  
  Makineli tüfekle tam hedefe ateş ediyorum -
  Savaşçıları haki boyayla öldürdüm!
  Anavatanımızı ele geçiremeyecekler,
  Pindos ve diğer zorbalar!
  Böyle bir Anavatan öfkeli bir düzendir -
  Vahşi bir aslan gibi dövüşmeyi öğren evlat!
  Ve eğer kırmızı lider emri verdiyse,
  Zavallı bir palyaço olmayın!
  
  Mermi kovanı yanağımı ciddi şekilde yaktı.
  Henüz sert bir sakalı yok!
  Ama inanın bana, uzun zamandır Anavatanıma hizmet ediyorum.
  Düşünmeyin, sizi zayıf gençler!
  
  Bizimki Mau-Mam kabilesi tarafından kuşatılmıştı.
  Mızrakları yok ama el bombası fırlatıcıları var!
  Cevap olarak çelikle vuracağız,
  Rus pilotlar gökten yardım edecek!
  
  Rusya'da her savaşçı bir yemlikten gelir,
  Bebek silaha uzanıyor!
  Ve işgalcilerin ordusunu yen,
  Ozan tarafından istismarlarla ilgili şiirler söylendi!
  . 9. BÖLÜM
  Kızlar soruşturmaya yeniden başladı. Ve Venüs'ten Merkür'e doğru başladılar. Güneş'e en yakın gezegen koruyucu bir kuvvet alanıyla kaplıdır ve üzerinde pek çok endüstriyel tesis bulunmaktadır. Cıva, çok büyük değerli metal rezervlerine sahiptir ve Güneş'e yakınlığı, çeşitli metalleri eritmek için enerji akışı almasına olanak tanır.
  Bu nedenle bu gezegen farklıdır. Hem bir bahçe kenti hem de robotların ağırlıklı olarak çalıştığı bir sanayi metropolü var.
  Elena uçuş sırasında şunları söyledi:
  - Merkür belki de evrendeki en sıkıcı gezegendir. Veya en azından güneş sisteminde.
  Elizabeth şunları kaydetti:
  - Ama her zaman slot oyunu oynamak doğru değil. Daha ciddi bir şeyler yapmamız lazım.
  Catherine şüpheyle şunları söyledi:
  - Soruşturma açısından Merkür'e yapılacak bir ziyaretin nasıl bir faydası olacak?!
  Euphrosyne şu tweeti attı:
  - Ama açgözlülük Kwa-Kwa-Kwa'dan,
  Ve aptallıktan...
  Ama Kva'nın, Kva'nın, Kva'nın kötülüğünden,
  Ve cimrilikten!
  Ve ayrıca övünmekten,
  Va, va, va! Va, va, va!
  Merkür bunu bizim için yapamaz
  Bu direği kuruttuk!
  Ve dört kız da deliler gibi gülecek. Bunlar gerçekten harika kadınlar.
  Savaş kıyafetleriyle Merkür'e uçuyorlar ve yolda aynı anda kafeteryaya atlıyorlar.
  Orada, Hypernet'ten ücretsiz olarak rengarenk keklerin yanı sıra bir kokteyl ve mideye indirecek başka lezzetli bir şeyler satın aldılar.
  Ve sanki altlarında hareketli atlar varmış gibi uçarak ve zıplayarak eğlenmeye başladılar.
  Elizabeth çok memnun bir bakışla şunları söyledi:
  - Bazen gürültü yapmayı severiz,
  Birbiriniz için savaşın!
  Catherine memnuniyetle başını salladı:
  - Evet, birbirimiz için kelimenin tam anlamıyla dağları yerinden oynatacağız!
  Elena kıkırdadı ve cıvıldadı:
  - Keskin dişlerimiz,
  Pençeler, dişler, yumruklar...
  Bu yüzden iyi bir dövüş için sabırsızlanıyorlar!
  Çabuk kaçmak
  Büyük ve küçük hayvanlar,
  Kim bütün hayvanlardan daha güçlüdür?
  Biz mutant kızlarız!
  Euphrosyne kıkırdayarak şunları kaydetti:
  - Ve çok daha güçlü olduğunu söylemeliyim! Timsahı alıp parçalayalım!
  Kızlar uçuyorlardı ve kızıl gezegeni bir taraftan yakından görüyorlardı. Çoğu endüstriyel binalar ve robotlarla dolu çöl. Ama aynı zamanda cennet gibi yerleri olan vahalar da var. Bunlar çok güzel. Ve genellikle kızların hakim olduğu insanlar arasında adet olduğu üzere çeşmeli heykeller var.
  Diyelim ki tüm bunlar süper!
  Elizabeth şunları kaydetti:
  - Kafamızda bir şeyler var, süper kelimesi çok sık yanıp sönüyor! Sanki biz genç kızlarız.
  Catherine gülümseyerek başını salladı:
  - Evet, biz buyuz... Profesyonel savaşçılardan ne bekliyorsunuz? Savaşlarda o kadar çok insan öldürdük ki bazen biz bile korktuk.
  Elena başını salladı ve şarkı söyledi:
  - İnsan olan herkes savaşçı olarak doğar,
  Her ne kadar Allah'ın önünde öldürmek büyük bir günah olsa da...
  Ama bir zamanlar bir Roma lejyonu vardı...
  Ve şimdi savaşta çok fazla hiperplazma var!
  Euphrosyne mantıksal olarak şunu belirtti:
  - Yine de şu ana kadar ciddi bir ipucumuz yok! Bu arada Merkür'de hiç paranoid şizofreni hastası yok. Ancak bir psikopat var. Ve elle çok iyi çiziyor!
  Elizabeth kıkırdadı:
  - Fırçayla mı resim yapıyor?
  Sarışın kız itiraz etti:
  - HAYIR! Keçeli kalemler, ancak bunu çok iyi yapıyor.
  Elena şunları kaydetti:
  - Evet, elle çizim yapmak nadir görülen bir aktivitedir. Ama bak kız kağıttan kitap okuyor. Bu nadir görülen bir durumdur, ancak bazen olur.
  Mavi saçlı kız sordu:
  - Kızıl saçlı, kitap okudun mu?
  Elena başını salladı:
  - Evet! Geçmiş bir yaşamda. İnternet ortaya çıkana ve herhangi bir filmi akıllı telefonda izleme olanağına kadar. Sonra okumak ilgisiz hale geldi.
  Catherine başını salladı:
  - Evet! Kitap sinemadan ve hatta sanal gerçeklikteki bilgisayar oyunlarından çok daha aşağıdır. Belki biraz eğlensek iyi olur? Aksi takdirde bir psikopat ziyareti bana ilham vermez.
  Elizabeth itiraz etti:
  - Ana hedefimiz var: kaçırılan galaksiler arası bir yıldız gemisini bulmak. Ve sadece diğer dünyalarda dolaşmayın veya sanal canavarları yok etmeyin. Haydi psikopatı kontrol edip Dünya'ya dönelim. Orada çok daha farklı psikopatlar var.
  Elena şunları kaydetti:
  - Dünyadaki nüfus daha fazladır. Yine de bunun bir şey vereceğinden şüpheliyim. Sirius'a uçup Vishy'yi yakalamak daha iyi olurdu!
  Catherine temkinli davrandı:
  - Baş tasarımcının adam kaçıranlarla işbirliği yaptığını mı düşünüyorsunuz?
  Kırmızı harpy başını salladı.
  - Pek olası değil ama beklenmedik ipuçları bulabiliriz. Ayrıca belki o sana bu uzay gemisini nereye saklayacağını söyleyebilir!?
  Euphrosyne alaycı bir tavırla sordu:
  - Bir cümlede iki kez bir kelime - belki?! Bu semboliktir ve bir şeyler söyler.
  Elizabeth şunları söyledi:
  - Ve psikopatı ziyaret edeceğiz. Keçeli kalemle portrelerimizi yapsın, biz de bu arada beynini ve bilinçaltını tarayalım.
  Elena onaylayarak başını salladı:
  - Bu iyi birşey!
  Kızlar vahalardan birine doğru yola çıktılar. Onunla ilgili her şey çok muhteşem ve ciddiydi.
  Ve gökyüzüne kocaman bir çeşme fırladı. Çıplak gövdeli ve kısa etekli, yine değerli metalden dört kaslı kızın kollarını uzatmış tuttuğu, hiper altınla kaplı bir grifon şeklindeydi.
  Ve çeşme gökyüzüne yaklaşık bir mil kadar yükseldi.
  Elizabeth şunları kaydetti:
  - Güzel yer!
  Elena başını salladı ve şarkı söyledi:
  - Kızlar Merkür'ün üzerinde daireler çiziyor,
  Onlar güçleriyle güçlüdürler...
  İşte el bombası atan bir güzel,
  Cehennem canavarını hızla öldürün!
  Kızlar bu kez akıl hastası kadınla Hypernet aracılığıyla değil doğrudan iletişim kurmaya karar verdiler.
  Üst üste duran yedi pembe filden oluşan eve yaklaştılar, daha doğrusu uçtular. Bu güzel tesiste zihinsel engelli insanlar hem yaşadı hem de eğlendi.
  Kızlar psikopatla temasa geçti ve çok kibar bir şekilde bir portre çizmesini istedi.
  Zihinsel bozukluğu olan kız güzeldi ama kafasındaki saç modeli gerçeküstü bir şeydi. Bunu ancak Picasso çok fazla ot içtikten sonra yazabilirdi. Çok iddialı. Ayrıca yüz ve vücutta da dövmeler var. Ayrıca bitki ve hayvan melezleri, bisiklet, kartal, damperli kamyon, deve ve balkabağı karışımı gibi son derece iddialı. Ve daha fazlası. Kız neredeyse çıplaktı, sadece ince külot giyiyordu ama öyle tasvir edilmişti ki, tek kelimeyle tüyler ürperticiydi.
  Hemen belli oluyor: O bir psikopat.
  Ve gülümsediğinde dişlerinin kalem gibi renklendiğini görebiliyordun. Bu kız.
  Sert bir şekilde cevap verdi:
  - Seni çizeceğim ama çok pahalıya mal olacak!
  Elizabeth başını salladı:
  - İyi! Biz zenginiz.
  Elena itiraz etti:
  - Soruşturma sürecinde parayı çöpe atmak verimli değil!
  Catherine başını salladı:
  - Ben de öyle düşünüyorum. Yine de parayı almak, harcamaktan daha iyidir.
  Elizabeth soğukkanlılıkla konuştu:
  - Biliyor musun, biz mutant ninjaya dönüşen ünlü dört kızız!
  Psikopat kız sordu:
  - Peki ne olmuş?
  Elizabeth şunları kaydetti:
  - Sen bizi çizerken ben de senin portreni çizebilirim! Üstelik keçeli kalemlerle değil, tuval üzerine yağlıboya ile. Böyle mi istiyorsun?
  Psikopat kız başını salladı:
  - Evet... Peki maliyeti ne kadar olacak?
  Mavi saçlı kız cevap verdi:
  - Siz bize bir eskiz yapacaksınız, biz de sizin için yapacağız!
  Görünüşü tamamen avangard olan kız başını salladı:
  - Kuasar! Sonra ben seni çiziyorum, sen de beni çiziyorsun ve kimsenin kimseye borcu yok!
  Elena kıkırdadı ve şunları kaydetti:
  Bu benim hatam değil, benim hatam değil.
  O Mickey Mouse benimle akraba!
  Psikopat kız onlara evini ziyaret etme izni verdi.
  İçi oldukça geniş ve çizimlerle dolu. Doğru, görünüşe göre bunlar bir şizofreninin hezeyanları. Çok sıradışı ve iddialı.
  Kızın kendisi çok iyi bir figür ama çok kötü boyanmış. Ama aynı zamanda güzel. Ve mutant kızlara göz kırptı.
  Keçeli kalemleri aldım ve çizmeye başladım. Üstelik sadece ellerle değil, çıplak ayak parmaklarıyla da. Üstelik aynı anda dört çizim var.
  Elizabeth de hiç beceriksiz değil ve Hypernet'ten hem boya hem de tuval sipariş ederek fırçaları hazırladı. Ayrıca çıplak, yontulmuş ayaklarını da kullandı.
  Diğer mutant savaşçılar psikopatın beynini taramaya başladı. Ve bunu çok enerjik bir şekilde ama aynı zamanda fark edilmeden yaptılar.
  Elizabeth'in beklediği gibi psikopat kız dördünü çok iddialı ve son derece abartılı bir şekilde çizmeye başladı.
  Bunu gören Elena da mavi saçlı partnerine çıplak ayak parmaklarıyla yardım etmeye başladı.
  Evet, kızlar oldukça vahşiydi. Çok güzel görünüyorlar ama kim bilir ne, bir psikopatın elleri ve çıplak ayakları tarafından yapılmışlar.
  Catherine tweetledi:
  Bir kutu kalemde
  Sirk genellikle doludur...
  Bir palyaço ipin üzerinde yürüyor
  Hokkabazlık yapıyor!
  Euphrosyne kıkırdadı ve gülümseyerek şunları kaydetti:
  - Evet, bizi böyle tasvir etmeleri çok güzel!
  Elizabeth şarkı söyledi:
  Senin için çiziyorum, çiziyorum
  Pencerenin önünde duran rengarenk bir resim...
  SENİ ÖZLÜYORUM seni özlüyorum,
  Havalı kızlar - sahip olduğumuz tek kişi sizsiniz!
  Psikopat kız kıkırdadı:
  - Harika! Belki benimle sevişeceksin?
  Elizabeth gülümsedi ve cevap verdi:
  - Öncelikle bizi çizmeyi bitirin, biz de sizi çizelim!
  Elena başını salladı ve guruldadı:
  - Ve bunu senin için daha eğlenceli hale getirmek için sanırım şarkı söyleyeceğim!
  Ve kızıl saçlı kraliçe abartılı ve aynı zamanda vatansever ve kızlara çok tanıdık gelen bir şey yapmaya başladı;
  Biz kızlarız, Komsomol'a katılıyoruz,
  Anavatana sadık kalacaklarına dair yemin ettiler...
  Böylece Nazileri şiddetli bir yenilgi bekliyor,
  Peki, Rusya'da komünizm altında yaşayalım!
  
  Sonuçta Lenin metal gibi bizimle birlikte,
  Tüm çeliklerden daha güçlü olan bronzdan yapılmıştır...
  Dünyaları alt üst etmenin hayalini kurdum
  Büyük deha Stalin'in miras bıraktığı gibi!
  
  Anavatanı daha serin hale getireceğiz,
  Ve Anavatanı yıldızların üstüne çıkaracağız...
  Komsomol üyelerinin başarısı olsun,
  Minik ayaklarımız tamamen çıplak olsa da!
  
  Faşist vatanıma saldırdı
  Samuraylar yüzsüzce doğudan geliyor...
  İsa'yı ve Stalin'i seviyorum
  Ve inanıyorum ki, düşmanı paramparça edeceğiz!
  
  Sonuçta ünlü Tanrı Svarog bizimle birlikte,
  Ki bu da şakacı bir şekilde komünizmi inşa edecek...
  Kâinattakilerin en güçlüsü şanlı Ailedir,
  Bize bilinç ve irade katacak!
  
  Hiçbir zaman pes etmeyeceğimize inanıyorum
  Anavatan diz çöktürülemez...
  Yoldaş Stalin, parlak yıldız,
  Ve öğretmenimiz bilge dahi Lenin'dir!
  
  Anavatanımızı yapacağız,
  Gezegende daha güzel ve ışıltılı...
  Ve biliyorsun, öldürücü bir silah olacak.
  Yetişkinlerin ve çocukların eğlenmesine izin verin!
  
  Svarog'u yak, yüreğinde yanma,
  Sen Rusya'daki tüm kılıçların koruyucu azizisin...
  İnanıyorum ki yakında güçlü bir cennet inşa edeceğiz.
  İsa gelecek, kutsal görev!
  
  Hitler'in çetesine güvenmeyin arkadaşlar,
  Kolayca ve tehditkar bir şekilde kazanacağını...
  Hepimiz bir aileyiz -
  Ve inanın bana, Anavatanınızı sevmek için çok geç değil!
  
  Yüce Rabbim hepimizi koruyacaktır.
  Üç renkli bayrağı yere indirecek...
  Ve kötü yırtıcı oyuna dönüşecek,
  Şeytan'la da başa çıkabiliriz!
  
  Büyük Anavatanı seviyorum,
  Bütün evrende senden daha güzel bir şey yok,
  Rusya'yı bir rubleye satmayacağız,
  Evrende barışı ve mutluluğu inşa edelim!
  
  Anavatanımız adına bir rüya,
  Büyük Rusya yükselecek...
  Geri kalan her şey sadece gösteriş
  Ve yeni bir mesih bizimle olacak!
  
  Ah Lada, yüce tanrım,
  Ruslara sevgi ve barış vereceksin...
  Sana dönüyorum, yalvarıyorum,
  Ve gerekirse yıldırımla vurun!
  
  Meryem, göklerin Tanrısının Annesi,
  Evren İsa'ya verdi...
  Yüce Tanrı senin uğruna dirildi,
  İnsanlar aslında tatlarını kaybetmediler!
  
  Lütfen Komsomol üyelerinin şöyle olduğunu unutmayın:
  Rusya'nın tanrılarına son derece saygı duyulur...
  Biz Anavatan'ın büyük evlatlarıyız,
  Ruslar her zaman kazanır!
  
  Anavatana dua etmeliyiz arkadaşlar,
  Perun, Yarilo ve Svarog güçlüler...
  Çok güçlü kocalar olacağız
  Ve gökteki bulutları bile uçuracağız!
  
  Artık düşman Moskova'dan çoktan püskürtüldü.
  Nazilere çok zarar verdin...
  İsa'ya ve Stalin'e sadıkız,
  Ve silahlı bir sürü tank olacak!
  
  Hayır, düşman Rusları dizginleyemeyecek.
  Çünkü savaşçılarımız her şeye kadirdir...
  Sınavları geçmek, sadece beş,
  Böylece her çocuk çok güçlü olsun!
  
  İnan bana, Stalingrad muhteşem olacak,
  Ve onu saldırıdan koruyacağız...
  Şövalyelerin muzaffer düzeni gelecek,
  Kan kontrolsüz bir şekilde aksa da!
  
  Kızlar soğukta yalınayak
  Koşuyorlar, topukları parlıyor...
  Ve faşistlere yumruklarıyla vuracaklar,
  Asosyal Kabil düzleşecek!
  
  Her şey yoluna girecek, insanlar biliyor.
  Uzaydaki takımyıldızları keşfedeceğiz...
  Sonuçta, cesaretten şüphe etmek günahtır,
  Ve Tanrı'nın tahtında bir adam olacak!
  
  Yakında ölüleri bilimle dirilteceğiz,
  Daha genç ve daha güzel olabiliriz...
  Üstümüzde altın kanatlı bir melek var,
  Güzel annem Rusya!
  Kızlar şarkı söylerken çalışmalar devam ediyordu. Ve artık dört çizim hazırdı. Daha ziyade, vücut yerine elleri olan bir saati, tabak gibi gözleri, arı gibi kanatları ve kulakları yerine çiçekleri olan bir tür maymunu tasvir ettiler.
  Ancak Elizabeth borçlu kalmadı. Hiçbir şeyi çarpıtmasına bile gerek yoktu. Gerçekte psikopat kız deli görünüyordu.
  Ama hiçbir şey, ruhu bozuk olan kız mutluydu. Hatta Elizabeth'i öptü. Ve onu sevişmeye davet etti.
  Mavi saçlı kız cevap verdi:
  - Acelemiz var, acil işlerimiz var, belki başka zaman!
  Elena şunları kaydetti:
  - Onunla yapabilirim. Kızlara bayılıyorum, özellikle de dövmeli olanlara!
  Psikopat göz kırptı:
  - Haydi!
  Elizabeth itiraz etti:
  - Ya hep birlikte yaparız ya da gideriz!
  Ekaterina şunları önerdi:
  - Beşimiz çeyrek saatliğine kalalım. Neyse aceleye gerek yok!
  Euphrosyne başını salladı:
  - Beden yanıyor, şefkati özlüyorum.
  Euphrosyne başını salladı:
  - TAMAM! Haydi!
  Ve beş kız da onu aynı anda aldı ve bir topun içine dolandılar.
  Çeyrek saat sonra bütün bu cennet zevki sona erdi. Ve kızlar yine kendi yollarına gittiler.
  Çizimleri alan dörtlü sokağa uçtu. Elena şunları kaydetti:
  - Harika bir macera olduğu ortaya çıktı!
  Elizabeth kabul etti:
  - Daha iyi olamazdı.
  Catherine tweetledi:
  Dünya bir kasırga gibi uçuyor
  Kız masallarında...
  tekmelendi -
  Bu bir şoktu!
  Catherine soğukkanlılıkla konuştu:
  - Düşmanı tek darbeyle silip süpüreceğiz,
  Çelik kılıçla Şan'ı tasdik edeceğiz...
  İnanın bana kızların herkesi dövmesi sebepsiz değildi.
  Gerekirse tahtakuruları gibi öldüreceğiz!
  Ve savaşçılar yine saldırı heyecanı içindedir. İçlerindeki enerji çok büyük.
  Bundan sonra Elena şunları önerdi:
  - Hadi yiyelim. Ve ultra çikolata soslu yerel Arap tavşanı sipariş edeceğiz.
  Catherine başını salladı:
  - Evet! Bu canavar yalnızca yerel kafeteryada ücretsiz olarak yenebilir. Hypernet'te sipariş vermek çok paraya mal oluyor.
  Elizabeth gülümsedi ve şüphelendi:
  - Buranın tamamen ücretsiz olduğundan emin misin?
  Euphrosyne bir uzman edasıyla şunları söyledi:
  - İlginç bir hikaye anlatırsanız ücretsizdir. Söyleyemeyecek kadar tembelseniz ve zamanınız yoksa, o zaman para için!
  Elena yüzünü buruşturdu:
  - Fi! Kalabalığın eğlenmesi için daha fazlasını anlatın!
  Elizabeth ciddi bir şekilde itiraz etti:
  - Ve şahsen ben zihnimi eğitmeyi umursamıyorum! Ve gerçekten de bunu alıp onlara ilginç bir şey anlatacağım.
  Sarı saçlı kız cıvıldadı:
  - Ve ne? Hadi deneyelim. İyi olacak!
  Kızlar da özel soslu yerel jerboaların satıldığı kafeteryaya taşındı.
  Savaşçılar yürüdü ve şarkı söyledi:
  Güzelliklerimiz koçbaşı gibi çarptı,
  Omurgaları ve kaburgaları kırar...
  Bir kasırga gibi hızla geçeceğiz
  Ve inanın bana, bu sizin için çok korkutucu olacak!
  Elbette kızlar kendileri hakkında çok şey biliyordu. Elena kışın çıplak ayakla soğukta savaştı ve aynı zamanda mucizeler yaratmayı başardı. Kardaki ayak izleri çok zarif ve güzeldi. Kız bir kez bile iş yapmaya çalıştı. Çıplak ayaklarını boyaya batırdı ve beyaz kağıda baskılar yaptı. Daha sonra para karşılığında sattım. Ve alıcılar vardı.
  Ve şimdi yemek için bir tür hikaye yazmanız gerekiyor. Hayal güçlerini çocuk hikayelerine harcayacak kadar fakir değiller.
  Kızlar kendilerini çok lüks bir kafeteryada buldular. İzleyicilerin hikayeler sırasında sıkılmaması için hologram üzerinde muhteşem karikatürler gösterildi.
  Bu durumda, Goosebumps ninjası hakkında. Ve son derece güzel ve komikti. Böylece Goosebumps ninjası onu aldı ve pençesini asfalta çarptı, çatladı ve insan vücuduna sahip bir köpekbalığına benzeyen kötü adam düşüp sıkıştı. Acı içinde nasıl çığlık atacak. Ayrıca, ayı gövdeli iki piranaya, çakra atışıyla yırtılan torbalardan un yağdırıldı.
  Tepeden tırnağa serpildiler ve beyaz bir toz bulutu kaldırarak hapşırmaya başladılar.
  Elena, çok pahalı ultra çikolata soslu yerel jerboaları dağıtan robotun yanına atladı ve cıvıldadı:
  - Dördümüz için şiş kebap şeklinde!
  Satış robotu başını salladı:
  - Kartla mı, nakit mi ödeyeceksin, yoksa hikayeni mi dağıtacaksın!?
  Elizabeth gülümseyerek cevap verdi:
  - Daha iyi bir hikaye! Her şeyi yazmayı ve anlatmayı seviyoruz. Dillerimiz o kadar uzun ki.
  Catherine ıslık çalarak şunları söyledi:
  - Ve alternatif olarak yetenekli olduğunu düşünüyorum.
  Robok sordu:
  - Kim söyleyecek? Yoksa hepiniz aynı anda mı bir aradasınız?
  Elena kükredi:
  - Sana daha iyisini söyleyeyim!
  Catherine başını salladı:
  - Kırmızı olsun! Yine İkinci Dünya Savaşı hakkında komik bir şey söyleyecek. Ve güzel kızlar.
  Elizabeth tweet attı:
  - Evet, bu konuda biz kızlar çok havalıyız! Peki kızıl saçlı? Evet o yapabilir!
  Elena büyüleyici ağzını açtı ve bir hikaye örmeye başladı;
  Evrende birçok boyut vardır. Bunlardan birinde Adolf Hitler, birçok suikast girişiminden birinin kurbanı oldu. Sadece 20 Nisan 1941. Führer'in doğum gününde İngiliz casusları bir numaralı Nazi'yi havaya uçurmayı başardı.
  Ve bu, tarihin gidişatını önemli ölçüde değiştirdi. Führer'in halefi Hermann Goering'di. SSCB'ye saldırmayı reddetti. Genel olarak iki numaralı Nazi, Britanya'nın işi bitene kadar iki cephede savaşmanın imkansız olduğuna inanıyordu. Ayrıca 1 Mayıs'taki geçit töreninde yeni Sovyet KV-2 tankları da yer aldı. Ve Naziler 152 mm'lik toplarından alarma geçti. Evet, T-34 tehlikeli bir makinedir.
  Goering savaşı batıda sürdürdü. Girit'in ele geçirilmesinin ardından Alman uçakları Malta'ya ezici bir darbe indirdi. Hitler'den daha az duygusal olan Goering, topyekün savaş ilan etti ve işgal altındaki topraklarda evrensel zorunlu askerlik uygulamasını başlattı.
  Almanlar Rommel'in birliklerini takviye etti ve Tolbuk'u fırtınaya soktu. Daha sonra Mısır'a karşı bir saldırı başlattılar. Malta düştü, başarılı bir çıkarma gerçekleşti. Daha sonra Franco, Alman ültimatomunun ardından Cebelitarık'a saldırmayı kabul etti.
  Bu kalenin düşmesi İngiliz filosunun Akdeniz'e erişiminin engellenmesini mümkün kıldı. Ve Almanlar en kısa mesafeden Fas'a asker nakletmeye başladı.
  Sonuç olarak, kırk birin ikinci yarısında faşistler Afrika'nın tüm kuzeyini ve daha da önemlisi Orta Doğu'yu ele geçirdi.
  Daha sonra savaş devam etti. Stalin dostane tarafsızlığa bağlı kaldı. Japonya İngiltere'ye savaş ilan etti. Ve Amerika Birleşik Devletleri, tipik olduğu gibi, kendisini şu konumda buldu: kulübem kenarda.
  Almanlar Afrika'nın geri kalanını ele geçirdi ve asıl sorunları İngiliz birlikleri değil, mesafe, yol eksikliği ve gergin iletişimdi. Ayrıca Hindistan'a karşı başarılı bir kampanya yürütüldü. Bundan sonra Alman birlikleri Japonlarla buluştu.
  Ve 42 yazında Britanya'ya çıkarma nihayet gerçekleşti. İngiltere bu zamana kadar denizaltı savaşı ve büyük bombardıman nedeniyle zayıflamıştı. Ayrıca Afrika ve Asya'nın ele geçirilmesinin ardından hava saldırısı ve topyekün savaş daha başarılı geçti. Yu-188, Do-217 ve Focke-Wulf görevleriyle oldukça başarılı bir şekilde başa çıktı.
  Ve İngiltere'ye baskı yaptılar...
  Çıkarma Ağustos ayında ve birçok yerde aynı anda gerçekleşti. Modernize edilen T-4 ve Tiger tankı ilk kez savaşlara katıldı. Britanya on sekiz günde yenildi.
  Eylül ayında Japonlarla birlikte Avustralya'yı ele geçirdiler. İngiliz sömürge sistemini tamamen devirmek.
  Böylece Üçüncü Reich'in bir başka askeri harekatı sona erdi. Muzaffer ve muazzam fetihlerle. Ancak elbette iş bununla bitmedi. Nazilerin yanında, Nazilerle aynı dünya çapındaki hırslara sahip olan güçlü SSCB var.
  Ve Hermann Goering savaşa hazırlanmaya başladı. Ana bahis en yeni tanklara yapıldı: "Panter", "Kaplan", "Aslan", "Fare". Ayrıca modernize edilmiş T-4'ler ve çeşitli kundağı motorlu silahlar. Müthiş "Strumtigers", "Ferdinands", "Bumblebee", "Rhino" ve diğerleri dahil.
  Ayrıca Haziran ayında pratik açıdan iyi bir tank avcısı olan Tiger-2 ortaya çıkmaya başladı.
  Ancak Stalin'in de cevaplaması gereken bir şey var. 107 milimetrelik topuyla altmış sekiz ton ağırlığında ve saniyede 800 metrelik başlangıç mermi hızına sahip KV-3. 107 ve 76 mm'lik iki topa ve 170 mm'lik ön zırha sahip KV-5. Ve yüz yedi ton ağırlığında ve 180 milimetrelik ön zırha sahip KV-4. Bir sürü ağır ve süper ağır tank.
  Kimin daha ağır araçları üretime sokacağını görmek için Almanlarla bir tür rekabet.
  Ayrıca daha ağır makinelerin geliştirilmesi. Ama hâlâ projede.
  Havacılıkta Almanlar, yeni Do-317 olan ME-309 ve Yu-288 ile modernize edilmiş Focke-Wulf ailesi HE-177, HE-129'un üretimine başladı. Ve en önemlisi jet havacılığı. Her şeyden önce ME-262 savaşçısı. Ancak şu ana kadar kusurlu.
  SSCB'de ayrıca Yaki, Migi, Laggy, PE-2, TU-3, IL-2, PE-8 hizmetteydi. Ve bir sürü eski araba.
  Belki de Alman savaşçılar silahlanma ve hız açısından Sovyet savaşçılarından üstündü, ancak manevra kabiliyeti açısından biraz daha yetersizdi, ancak yalnızca yatay olarak dikeyde bir avantaja sahipti.
  Genel olarak kabul etmek gerekir ki, dünyanın önemli bir kısmının kaynaklarına sahip olan Almanlar, makine üretimini kat kat artırmıştır. Ve ciddi istismara hazırdılar.
  SSCB'nin Üçüncü Reich'a karşı çoğu hafif olmak üzere yaklaşık otuz üç bin tankı vardı. T-34 oldukça popülerdi ama daha hafif bir araç olan T-50 de çok üretildi.
  Almanlar, daha ağır birimlere güvenerek hafif zırhlı araçların üretimini neredeyse kısıtladı. En popüler tankın Panther olması gerekiyordu. Ancak on milyonlarca köleye rağmen Nazilerin tank filolarını tamamlayacak zamanları yoktu.
  Ve arabaları yoktu, özellikle de en yenileri. Ayrıca Maus ve Lion tanklarının taşınmasında da ciddi sorunlar ortaya çıktı. Bu da hiç bal değil.
  MP-44 saldırı tüfeğinin de Goering'in birliklerine yeni girmeye başladığı söylenmelidir. Alman ordusunun sayısı çoktur ancak tamamen yeniden silahlandırılmamıştır.
  Yeterli zamanı yok. Ayrıca operasyonu çok uzun süre erteleyemezsiniz - sonbahar ve kış yaklaşıyor. Ve Goering ilk önce saldırma riskini aldı. Nazilerin yeterli tankı olmamasına rağmen sadece yirmi beş binin biraz üzerinde. Havacılıkta biraz daha iyi bir oran var: pilotlar hızlandı. SSCB'nin kırk binden biraz fazla uçağı var, Almanya'nın elli binin üzerinde uçağı var ve bunların neredeyse tamamı en yeni markalardan.
  En önemlisi Wehrmacht'ın piyadedeki üstünlüğüdür. Birçok Hiwi ve yabancı tümeni askere alan Almanlar, yirmi milyondan fazla asker konuşlandırdı.
  SSCB, seferberlik dikkate alındığında bile on iki milyondan fazlasını kaldıramadı. Artı, Japonya'yı püskürtmek için hala orduyu Uzak Doğu'da tutmanız gerekiyor.
  Samuraylar ayrıca on milyonu doğrudan SSCB'ye karşı olmak üzere on iki milyon asker konuşlandırdı.
  Ayrıca önemli sayıda hafif ve orta tank. Ayrıca havacılığı ve güçlü donanması da hiç de zayıf değil.
  . 10.BÖLÜM
  Yani Rusya için kolay olmadı. Goering, savaşı tam savaşa hazır hale gelene kadar ertelememeye, hemen saldırmaya karar verdi. Ve orduları 22 Haziran 1943'te saldırıya geçti. İlk günlerde ortaya çıktığı gibi, Sovyet Rusya savunma savaşına hiç de hazır değildi. Birliklere, kendilerini savunmaları değil, düşmanı kendi topraklarında yenmeleri öğretildi. Ve hiçbir savunma planı yok, birliklerde yeterli sayıda subay bulunmuyor ve birçok savunma yapısı tamamlanmadı. Kısacası bir şekilde kötü çıktı.
  Aslında Kızıl Ordu bir saldırı ordusudur ve siperlerde oturmaya pek yetenekli değildir. Ve Naziler oldukça hızlı bir şekilde Sovyet savunmasının derinliklerine doğru ilerlemeye başladı. Sovyet birliklerinin savunmasını kırdılar. Ve zaten 30 Haziran'da Minsk'i aldılar. Ve yola devam ettik. Kızıl Ordu karşı saldırıda pek başarılı olamadı.
  Ama pek bir anlamı yoktu... 20 Temmuz'da Naziler Smolensk'e girdi. Ve kale şehri için savaşlar başladı. Naziler çaresizce daha da ilerlemeye çalıştılar ama karşı saldırılarla karşılaştılar. Ve Japonlar doğudan geldi.
  Ayrıca Türkler, Portekizliler, İspanyollar, Brezilyalılar, Arjantinliler ve diğerleri SSCB'ye karşı savaşa girdiler. Böyle vahşi bir baskı ortaya çıktı.
  Korkunç baskı altında SSCB boyun eğdi. Sonra Kiev düştü, ardından Donbass, Leningrad kuşatıldı. Ve Moskova'ya kesin saldırı başladı. "Fareler" ve diğer metaller savaşa girdi.
  İşte Fare üzerinde dövüşen beş güzel Alman kızı. Gerda, Charlotte, Christina, Magda ve Frida.
  Wehrmacht'ın en ağır aracında savaşıyorlar. "Fare" nedir? Yüz seksen sekiz ton boş. Ve 185 mm yan zırh ve 240 mm ön zırh. İki silahla.
  Ancak aynı zamanda tank, büyük kütlesi nedeniyle zar zor hareket ediyor. İçerideki kızlar neredeyse çıplak, sadece çok açık bir bikini giyiyorlar. Ve çok kıvrımlı ve güzel.
  Çıplak ayağını tokatlayan Gerda, 128 mm'lik bir topla ateş açıyor. Charlotte ve Eva kabuğa hizmet ediyor. Kızlar neredeyse çıplak ve kaslı. Bagajdan yirmi sekiz kilo ağırlığında bir ölüm hediyesi fırladı. Ve saniyede 930 metre hızla koşuyor. Bu devasa bir yıkıcı güçtür.
  Zırhını uzaktan çarparak bir Sovyet KV-3'üne çarpıyor. Savaşçılar hep bir ağızdan bağırıyorlar:
  - Vay be, körfez debeleniyor!
  Ve inci gibi dişlerini gösterdiler. Kızların güzelliği etkileyici. Onlar sadece doğanın büyüsüdür.
  Gerda yine uçaksavar ve seri ateş silahını hedef alıyor ve şöyle diyor:
  - Bu çığlıkta fırtınaya susuzluk var...
  Christina 75 mm'lik bir top ateşleyerek şunları söylüyor:
  - Öfkenin gücü, tutkunun alevi!
  Charlotte ve Christina birlikte ateş ederler. Sovyet KV-2'sini çökertiyorlar ve tweet atıyorlar:
  - Şövalye bu çığlıkta zafere olan tüm güveni duyuyor!
  Ve savaşçılar birbirlerine göz kırpıyorlar.
  Eva, 75 milimetrelik kurşunla Sovyet piyadelerine ateş etti. Bir düzine askerin işini bitirdim. Ve çıplak ayaklarını zırhın üzerine vurarak kıkırdadı:
  - Dikkatsizce ateş edip öldürüyorum!
  "Fare" ritmik bir şekilde çalışarak tankları yok etti. Hızlı hareket etmedi, inatla hareket etti. Ve yavaş hareket ederek düşmanları eziyordu.
  Genel olarak, gerçek tarihte bu tankın asla savaşacak vakti olmadı. Bunun yerine seçim daha gelişmiş model E-100'e düştü. Son araç, E serisinin karakteristik özelliklerine sahipti: daha alçak bir siluet, daha yoğun bir düzen ve daha büyük zırh açıları. E-100 tankı, Fareninki gibi 240 mm'lik bir ön zırha sahipti, ancak tabakanın geniş bir rasyonel eğim açısına sahipti. E-100'ün yanları menteşeli levhalarla birlikte 170 milimetre uzunluğundaydı, ancak belli bir eğim açısı vardı. Genel olarak, yeni tankın silah bakımından Maus'a eşit olduğu, daha iyi korunduğu ve daha hafif olduğu ortaya çıktı. Otoyoldaki hızı saatte 40 kilometre iken Fare'nin hızı 20'ydi. Ancak daha gelişmiş ve daha hafif modelin seriye girecek zamanı yoktu. Ve o zaman savaş çoktan kaybedilmişti.
  Artık kızlar "Fare" konusunda ustalaştılar ve ateş etmeye başladılar.
  Gerda diliyle dudaklarını yalıyor.
  Ve şimdi güçlü Fare topuyla ateş ediyor. Toplar tüm Rus KV serisi araçları delebilecek kapasitededir.
  Genel olarak, süper ağır Alman tankının hızlı değil, çok ölümcül bir makine olduğu kanıtlandı. Bu, aşılmaz kalarak her türlü zırhı ezer.
  Gerda onu aldı ve güvenle şarkı söyledi:
  - Ve kıyıyı gri sisin içinden yönetiyor...
  Charlotte ağır mermiyi çıplak ayağıyla bağladı ve sanki denizin dibinden yeni çıkarılmışlar gibi inci dişlerini göstererek şarkı söyledi:
  - Çöl gemisi atılgan bir kaptandır!
  Eva da çok güzel bir kız. Sarışın ve ince belli. Çok seksi bir kadın.
  Ve yine savaşçılar ateş ediyor. Bu kez kurbanları, plakaların rasyonel bir eğimi olmamasına rağmen 170 mm ön zırha sahip bir tank olan KV-5'ti.
  Bir Alman mermisi tarafından vuruldu ve kırıldı.
  Charlotte onu aldı ve ayağa fırlayarak şarkı söyledi:
  - Yalınayak rüya - ne güzel!
  Ve savaşçı gür kalçalarını sallıyor.
  Evet çok güzel görünüyor. Kızlar harikadır. Seni mermilerle vuracaklar, vuracaklar.
  Gerda otuz dördü aldı ve bağırdı:
  - Banzai yapacağım!
  Ve Fare onu dinliyor. Kızlar Rusları eziyor. Fare herhangi bir Sovyet tankına doğrudan giremez. Tüm mermiler kelimenin tam anlamıyla zırhtan sekiyor. Ve savaşçılar dişlerini gösterip kükrüyorlar:
  - Vay vay vay! Darbe yapacağız...
  "Fare" nefes alıyor ve dik dik bakıyor...
  Kısacası, Moskova'ya yapılan saldırı Almanlar ve onların orduları açısından 1941'e göre biraz daha başarılı oldu. Ve kış o kadar da sert değildi.
  Almanlar ve uyduları başkenti kuşattı. Ve Aralık ayında en büyük şehre saldırı başladı.
  Elbette Stalin Kuibyshev'e taşındı. Ancak Zhukov şehirde kaldı. Bu komutan sonuna kadar dayanmaya karar verdi. Ve Naziler kış saldırılarına başladı. Birkaç aşamada gerçekleşti. Çatışmalar sırasında Naziler, güçlü bomba atıcılarla birlikte "Sturmtiger" ve "Sturmlev"i kullandı. Ve başkenti yok ettiler. Onu küle çevirdiler.
  Zhukov ölümüne savaşmayı emretti. Çatışmalar Mart ayının sonuna kadar sürdü. Ama sonunda Moskova düştü. Naziler muazzam kayıplara uğradı ama kazandı.
  Führer, Moskova'nın ele geçirilmesi için Mainstein'a Şövalye Haçı Büyük Haçı'nı verdi. Kırk dördüncü yıl, Volga boyunca ve Urallara doğru neredeyse tek taraflı bir Nazi saldırısıyla geçti. Sovyet birlikleri geri çekiliyordu, çok sayıda asker kaçağı vardı ve teslim oldu. Yaz boyunca Almanlar tüm Volga bölgesini ve Kafkasya'yı ele geçirdi.
  Sonbaharda Sverdlovsk'a ulaştık ve donlarla ve sert Sibirya kışıyla karşı karşıya kaldığımızda durduk.
  Stalin bir süre direnmeye çalıştı. Ruslar Urallar bölgesine karşı saldırıya geçti. Partizan baskınları yaptılar. Ancak 1945'te Naziler nihayet Japonlarla birlikte Rusya'nın büyük şehirlerini ele geçirdi. Stalin teslim olmayı reddetti ve Sibirya sığınaklarından birine girdi.
  Savaş partizan aşamasına girdi. Naziler ve Japonlar bir süre Rusya'yı sindirip partizan avladılar. Ancak bu arada Amerika Birleşik Devletleri atom bombası yaratmayı başardı.
  Goering yurtdışında savaşmaya cesaret edemedi. 1948'de Stalin nihayet öldürüldü ve partizan savaşı azalmaya başladı. Rusya çok geçmeden kendisini Üçüncü Reich'ın içinde buldu. Yavaş yavaş imparatorluk sahip olduğu malları sindirmeye başladı.
  Goering referandum düzenledi ve imparator oldu. Gücü güçlendi ve güçlendi. ABD de yumruklarını keskinleştirdi. İkinci Dünya Savaşı bitmesine rağmen silahlanma yarışı başladı. Militanlık azalmadan devam etti ve nükleer silahlar birikti.
  Soğuk Savaş uzun sürdü. Sonunda 1975'te nükleer yükleri nötralize eden radyasyon yaratılıncaya kadar. 1985 yılında İmparator Goering'in oğlu olan Adolf Germanovich, ABD ile bir savaş başlattı.
  Özellikle Japonya ile birlikte insan kaynaklarında avantaja sahip olan Üçüncü Reich, Amerika Birleşik Devletleri'nin işgaline başladı.
  Naziler, daha gelişmiş piramit tanklarını kullanarak Ambram'lara karşı Alaska'ya doğru ilerledi. Ve sonra Gerda'nın efsanevi mürettebatı saldırıya katıldı.
  Kızlar hâlâ genç; yani onlar sonsuz gençliğin sırrını taşıyan cadılar ve genetiği değiştirilmiş sürtükler. Çiftler halinde, çok katmanlı zırhlardan yapılmış ve özel silahlara sahip tanklara yerleştiler.
  Almanlar elektromanyetik itiş gücüyle çalışan özel silahlar kullanıyor. Tank dışarıdan oldukça küçüktür ve 88 mililitre kalibreye sahiptir. Ancak zırh delici gücü 120 mm Ambamsa topununkinden çok daha yüksek. Ve aynı zamanda Alman tankı her açıdan aşılmazdır.
  Gerda ateş ediyor ve kıkırdıyor:
  - Haydi Amerika'yı fethetelim!
  Charlotte da çıplak parmağıyla joystick'e basarak ateş ediyor ve kükrüyor:
  - Fethedilmemiş kahraman Führer piçi!
  Çıplak ayaklı, bikinili sonsuza dek genç güzeller de başka bir tanka biniyor ve cıvıl cıvıl:
  - Hiçbir zaman fethedilmedi!
  Christina çıplak parmağıyla düğmeye basıyor ve fısıldıyor:
  - Süper ülke!
  Ve bir Amerikan tankı patlıyor...
  Magda gülümseyerek şunları söylüyor:
  - Ve zamanın bizim üzerimizde hiçbir gücü yoktur. Kırk yılı aşkın süredir savaşıyoruz ve hiç değişmedik!
  Başka bir tanktan Gerda, daha önce Amerikan arabasını yok ederek yanıt verdi:
  - Çünkü biz cadıyız!
  Charlotte çıplak ayak parmağıyla joystick düğmesine bastı. Amerikan kundağı motorlu silahını düşürdü ve bağırdı:
  - Ve en havalı cadılar!
  Ebedi kızlar bikinili olmanın faydasını görürler. Çok seksi ve havalılar. Oyulmuş ve yaldızlı figürler gibi. Bu kızlar sadece seks sembolü.
  Gerda, çıplak, yontulmuş ayağını kullanarak ve ateş ederek esprili bir şekilde şunları söyledi:
  - Şaşırmamanı rica ediyorum...
  Charlotte ayrıca coşkuyla mırıldanarak ve güçlü kaslarını esneterek gümbürdedi:
  - Eğer sihir olursa!
  Christina, bu altın kırmızısı sürtük parmaklarıyla joystick düğmesine basarak sikişti. Bir Amerikan tankını parçaladı ve tekme attı:
  - Ve kim çok kötü bir şekilde havaya uçtu!
  Magda, pek uyaklı olmayan bir şekilde M-60'a ateş etti ve çıplak ayağını sallayarak ince bir sesle bağırdı:
  - Yelken açtığımız tekneden geriye sadece kürek kaldı!
  Gerda yanıt olarak soğudu:
  - Acele et! Çağrınıza ulaşabileceksiniz!
  Ayrıca çıplak topuk da baskı yapacaktır.
  Ve kar gibi beyaz kalın saçlarını sallıyor. Kızlar altmışın üzerinde olmalarına rağmen çok genç ve tazeler. Tek bir kırışıklık yok, tek bir ağ yok, tek bir yaş belirtisi yok. Vücutları kaslıdır ve içlerinde bir damla bile yağ yoktur.
  Charlotte bakır kızıl saçlarıyla titriyor ve aynı zamanda ciyaklıyor:
  - Gerçekten bir banzai!
  Ve ne? En güzel kız...
  Peki Christina? Ne kızı! Sanki hepsi taze meyve suyuyla doldurulmuş gibi. O kadar eşsiz bir güzelliği var ki. Ve savaşçı herkesi parçalayıp atmaya hazır.
  Bir Amerikan tankını parçaladı ve bağırdı:
  -Biz sırıtan dişi kurtlarız!
  Magda mütevazı bir kızdır. Ve bir cadı ve aynı zamanda bir mümin! Çıplak ayakları joystick düğmelerine basıyor. Bu kız süper! Amerikan mastodonu nasıl vurulur ve parçalara ayrılır?
  Ancak Alman piramidal tankı Amerikan tankından çok daha hafiftir. Ve kızların kendisi de çok güzel.
  Magda bağırıyor:
  - Kutsal Anavatan'ın şerefi için!
  Christina da benzer bir düşünceyi destekliyor ve şöyle diyor:
  - Ruhumuzu ve kalbimizi vereceğiz! Biz kutsal Anavatanımızız...
  Bundan sonra kız bir yıkım hediyesi gönderdi.
  Gerda, yanıt olarak, bir sonraki tanktaki her şeyi gayet iyi duyabiliyor, bir mermi gönderiyor ve çığlık atıyor:
  - Duracağız ve kazanacağız!
  Charlotte çıplak parmaklarıyla düğmeye bastı ve bağırdı:
  - Ve hayatımızdan pişman olmayacağız!
  Christina bir Amerikan tankını yok ederken ciyakladı:
  - Öldürecek bir kadın!
  Savaşçılar aynı anda havladılar. Tankları atışlarıyla ezdiler ve mastodonların vücut bulmuş hali gibi tısladılar.
  - Her şeyi bir tabuta boşaltacağız, rahat olun!
  Kızlar daha sonra gülecek ve dişleriyle güneş ışınları gönderecekler.
  Gerda, zarif, çıplak ayağını kullanarak bir tankı devirirken ateş ederken cıvıldadı:
  - Ben hâlâ aklı başında bir kızım...
  Charlotte coşkuyla konuştu, gözlerinden ışıltılar saçıyordu. Topuğuyla başını yere vurarak tısladı:
  - Şeytan'la çiftleşeceğim!
  Christina Ambram'lara ateş edecek, zırhlarını parçalayacak ve sonra da ciğerlerinin sonuna kadar bağıracak:
  - Ve bir ok atacağım!
  Magda çıplak parmaklarıyla düğmeye bastı. Bir mermi gönderdi ve coşkuyla şunu ilan etti:
  - Et suyu harika!
  Esprili ve inci saçlarıyla Gerda sırıtarak gülecek:
  - Ama mavi değil!
  Ve gözleriyle bir dizi radyasyon gönderecek. Bu kadın açıkça havalı. Ve başka bir Amerikan arabasını hendeğe uçuracak. Ve orada onu da yedek parçalara ayıracaklar.
  Charlotte ateş ederken çıplak topuğuyla klavyeye bastı. Amerikan mastodonunu atalarına gönderdi ve şarkı söyledi:
  - Kırın, yok edin ve parçalara ayırın!
  Altın ve bakır karışımı saçlı bu kız Christina, bir yok etme hediyesi ve tıslama gönderecek:
  - Hayat bu! Bu mutluluk!
  Ve sevimli küçük yüzünü sırıtacak! Ve Amerikan tanklarını vuruyor.
  Ve güzelliğin ve özel nezaketin vücut bulmuş hali olan Magda ciyakladı:
  - Ve kötü hava bize gelmeyecek!
  Gerda onu aldı ve tısladı, inci gibi, hançer gibi dişlerini göstererek kükreyerek:
  - Bu bir isyan!
  Charlotte çıplak ayağıyla pedala basarak karşılık verdi ve dişlerini göstererek tısladı:
  - Ve Hollywood!
  Christina dişlerini göstererek çılgınca bir çılgınlıkla mermiyi çeliğe gönderdi, aldı ve şarkı söyledi:
  - Hollywood'da ne insanlar var!
  Daha da büyük bir heyecanla Magda, yıkıcı bir füze fırlattı ve özgüvenle cıvıldadı:
  - Hepsi yıldız, insan değil!
  Gerda kıkırdadı ve kaslarını esneterek çığlık attı. Aynı zamanda çıplak topuğuyla ABD tanklarını delen keskin iğneler gönderdi.
  - Ve Reagan kaput olacak!
  Charlotte büyük bir keyifle güzel bacaklarını teslim etti ve ölümcül bir karın kasları ortaya çıkardı:
  - Hollywood'a davetliyiz!
  Christina heyecanla tweet attı:
  - Evet bu tuhaf Hollywood'a!
  Magda çıplak parmaklarıyla joystick düğmesine basarak ateş etti ve agresif bir şekilde cıvıldadı:
  - Hollywood'un şerefi olsun!
  Almanlar Amerikan savunmasında başarısız oldu. Altı ay içinde, Amerika Birleşik Devletleri'nin batı kıyısına saldırarak yalnızca Alaska'yı değil Kanada'nın çoğunu ele geçirdiler.
  Anlaşıldığı üzere, Alman tankları her bakımdan daha ağır Amerikan tanklarından daha güçlüdür. Peki Üçüncü Reich için kimin havacılığı çok daha iyi? Ve diskoların genellikle eşit bir rakibi yoktur. Ve bu elbette kibirli Yankee'ler için açık bir hayal kırıklığıdır.
  Reagan kutsal savaş ilan etti. Ancak ABD'ye de güneyden saldırı düzenlendi. Brezilya, Arjantin, Venezuela, Şili Amerika'ya savaş ilan etti. Ve Japonlarla birlikte Almanlar Meksika'ya doğru ilerledi. Ve güneyden Amerika sınırlarına yaklaştılar.
  1986'da çatışmalar doğrudan Amerikan topraklarında başladı. Hem Almanya hem de Japonya düşmanı yendi. Üç ay geçti ve Nisan ortasına gelindiğinde ABD topraklarının yarısından fazlası Japonlar ve Almanlar tarafından işgal edildi.
  Ve sonra Reagan teslim olmayı teklif etti. Savaş 20 Nisan 1986'da sona erdi.
  ABD bölündü. Ve her şey yoluna girecekti ama... Japonya'ya ilk saldıran Adolf oldu. Ona karşı gerçek bir savaş başlattı ve durum gerçekten tırmandı.
  Savaşta yine Gerda, Charlotte, Christina ve Magda var. Bu kızlar gerçek cadıdır ve yaşlanmazlar. Sonsuza kadar genç ve tazeler ve hepsi sadece çıplak ayakla ve bikiniyle dövüşüyorlar.
  Bu durumda elektrikle çalışan ve piramit şeklinde iki tankın üzerindedirler. Bu arabalar atom pillerine sahiptir ve saatte üç yüz kilometreye kadar hızlanırlar. Bu makineyi bununla karşılaştırmaya çalışın. Ve graviuranyum çekirdekli küçük ama çok öldürücü mermilere sahip elektromanyetik silahlarla donanmışlar.
  Bu gerçekten geleceğin silahıdır. Kızlar her tankta iki kişiyle savaşıyor ve duvarlardaki monitörler onlara tam bir genel bakış sağlıyor.
  Kızlar sütyenlerini çıkardılar ve kaslı gövdelerini tamamen ortaya çıkardılar.
  Gerda çıplak ayak parmaklarıyla kumanda kolunun düğmelerine bastı, Japon arabasına çarptı, onu sonuna kadar devirdi ve şarkı söyledi:
  Çocukken doğduğu nehirde hayalini kurardı:
  Dünya gücü, yenilmez bir savaşçı hakkında...
  Ama kız sanki bir rüyadaymış gibi göründü.
  Ve artık Dünya'da sana yer yok!
  Bundan sonra ışıltılı sarışın onu aldı ve göğsünün kırmızı meme ucunun bulunduğu düğmeye bastı. Samurayın obüsü, namludan fırlayan bir mermi nedeniyle devrildi. Bu kız bir cadı ve süper.
  Charlotte da sadece külotuyla kalan ve samuraylarla kıyasıya kavga eden bir kızdır. Ve kelimenin tam anlamıyla cesaret mucizelerini gösteriyor.
  Bunu büyük bir heyecanla yapıyor. Ve çıplak ayak parmakları alışılmadık derecede esnek ve çeviktir.
  Ve sanki bir piyano klavyesindeymiş gibi ustaca yaptıkları joystick düğmelerini çalıyorlar.
  Ve sonra Japon arazi aracı sıcak bir iğne gibi kurutma kağıdını deldi:
  Charlotte dudaklarını şapırdatarak şarkı söyledi:
  - Üçüncü Reich'taki kızlar gibi,
  Biliyorsun evlat, onlarla sürüklenme!
  Beni sertçe yenebilir misin?
  Zafere giden fırtınalı bir yol keşfedeceksiniz!
  Daha doğrusu doğru yol bile!
  Ve kız koyu kırmızı meme ucuyla kumanda kolunun düğmesine basacak. Ve yine son derece agresif ve öldürücü bir şey işe yarayacaktır. Ve şimdi Japon roketatar havaya uçuyor.
  Ve kızıl saçlı kraliçe şarkı söylüyor:
  Sonsuza kadar genç kızlar
  Kızların sesleri çınlıyor...
  Ve çıplak göğüsleri,
  Herkesi bir daire şeklinde bükebilirler!
  Christina aynı zamanda savaşan bir ahududu gibi dövüşüyor. O genç ve güzel. İnce külotla neredeyse çıplak. Ve karın kasları çikolata barları gibi çok belirgin. Bunlar gerçekten muhteşem ve keyifli çalmalardır.
  Çok fazla güzellikleri ve zarafetleri var. Vücudu şekillendirilmiş kaslardan oluşan bir kız ne kadar güzeldir. Tabaklanmış derinin altında yuvarlanan.
  O da onu alıp çıplak ayak parmaklarıyla seni tekmeleyecek. Ve darbe alan büyük, uzun Japon tankı alev aldı.
  Christina tweetledi:
  Dünya bize saygı duymalı ve bizden korkmalı.
  Kızların istismarları saymakla bitmiyor...
  Zafere kadar savaşacağız
  Ve güzelliğin sevgisi saftır!
  Ve böylece yakut meme ucuyla düğmeye basıyor ve başarılı ve çok ölümcül bir atış yapıyor. Ve mühimmat kutusuna o kadar isabetli bir şekilde çarpacak ki, anında bir dizi Japon silahı fırlatacak ve havaya ateşli bir çeşme fırlatacak.
  Kız şöyle dedi:
  Aşk ve ölüm, iyi ve kötü,
  Ne kutsal, ne günah! Hadi herkesi öldürelim!
  Ve işte Magda, karahindiba renginde saçları ve belirgin kasları olan, beline kadar çıplak ve sadece çok ince beyaz külot giyen çok güzel bir kız.
  Çıplak topuğuyla düğmeye basarak ateş ediyor. Düşmana vuracak ve şunları gösterecek:
  Ben çok nazik bir kızım
  Savaşta her zaman yalınayak...
  Küçük sesli gümüşi çan,
  Gerekirse sarıları ezeceğim!
  Ve savaşçı parlak sesiyle gülecek.
  Ve sonra çilekli meme ucu da baskı yapacak. Ve bu durumda top, büyük bir Japon bombardıman uçağına mermi gönderdi. Onu aldı ve karnını parçaladı ve yok etme armağanları samurayların başlarına düştü. Kelimenin tam anlamıyla onları ezmek ve yok etmek... Ve iki Japon piyade taburunun tamamı yok edildi.
  Magda keyifle şarkı söyledi:
  Gönülden ve sevgiden mahrum olan,
  Buna güvenmeyin çünkü hayat bir rüya değil!
  Kötü düşman çözülecek,
  Ve kudretli bir güç tarafından ezildi!
  Japonya'nın bu tür kızlara karşı koyamayacağı açık. Ve becerilerinin sırrı, neredeyse kıyafetsiz savaşmaları, bu da onlara benzeri görülmemiş, olağanüstü, kozmik bir güç veriyor.
  Bir de sadece iç çamaşırlarıyla savaşan kadın pilotlar var. Ve onlar da gökyüzündeki samurayları tamamen öldürürler.
  Böylece Helga onu aldı ve çıplak ayak parmaklarıyla joystick düğmesine bastı ve deli gibiydi.
  Ve muazzam miktarda roket fırlatılacak.
  Kız kırmızı meme uçlarıyla göğüslerini salladı ve şarkı söylemeye başladı;
  Ne yazık ki yoksulluk bana gözyaşları kadar tanıdık geliyor;
  Köy evi nasıl da çarpık hale geldi!
  Çatıdaki samanlar bile çürümüştü.
  Pencerenin altında şiddetli bir rüzgârla oluşan kar yığını!
    
  Korkunç felaketlerin yaşandığı bir dönemdi.
  Rus kuvvetlerinde büyük gerginlik!
  Benim gösterişli ve acı çeken çocukluğum,
  Soğuk maviye döndüğünde!
    
  Soğukta çıplak ayakla koşmak;
  İliklerine kadar yanıyor!
  Mutluluğun gülünü nerede bulabilirim?
  Yoksulluk zincirlerinden nasıl kurtuluruz?!
    
  Mutluluğu ve huzuru bilmiyorum;
  Çok çalışmak bana o kadar tanıdık geliyor ki!
  Pencereyi çulla kapatacağım,
  Ve bir baltayla verandaya!
    
  Sadece kışı atlatmak zorundayız.
  Aileniz üşümesin diye!
  İlkbaharda kirazlar yakut renginde çiçek açar,
  Ve yaban mersini ipliği topla!
    
  Ve şimdi kızların bacakları,
  Cehennem soğuğundan öyle çok yanıyorlar ki!
  Sonsuza kadar yalınayak olmak ne kadar zor
  Kütükleri karda arka arkaya yerleştirin!
    
  Ama bahar çok güzel geldi
  Beyaz kadife kar aktı!
  Ve çınlayan bir ses duyuyorum
  Sonuçta, akarsular böyle şarkı söylüyor!
    
  İşte benekler halinde safir renginde bir bahçe;
  Ve yaz sel gibi akıyor!
  Oh, ballı pençelerde ıhlamur kokuyordu -
  Kuş molozunun keyfi!
    
  Ahşap bir çit koyuyoruz.
  Çocuk kurtarmaya geldi!
  Ve duygular tuhaflaştı
  Sanki ruhun suyu akıyordu!
    
  Şimdi yağmur yağıyor, sağanak şiddetli;
  Bir kızın inci gibi gözyaşını gizler!
  Bir tuğla ev inşa edeceğim -
  Seni uçurumdan çıkaracağım!
    
  Ben kabin görevlisiydim, bilirsiniz, ülkeleri gördüm;
  Çorak kum, Türkmen hediyeleri!
  Semerkant'ın sarayları, camileri,
  Bazı insanlar o kadar nazik ki!
    
  Avrupa ülkelerini de biliyorum.
  Denizde uzun bir yolculuktu!
  Fakat koruların kenarı kalbe daha yakındır.
  Kuşumu ona doğru çevirmek istiyorum!
    
  Beni öpüyor, okşuyor;
  Zaten başım döndü!
  Cennette bir yer vaat ediyor
  Ve kendisi de Şeytan kadar yakışıklı!
    
  Daha mütevazı bir düğün yaptık;
  Artık şehirde yaşıyorum!
  Aşk sözleri saçmalık değil -
  Artış iyi bir şey!
    
  Ama uyku geldiğinde
  Mavi gökyüzündeki hayaller nerede?
  Yumuşak saman hayal ediyorum
  Eski köy evim!
  Kısacası Japonya, çıplak ayaklı ve yarı çıplak kızların bir dizi ezici darbesine teslim oldu. Ve tek bir dünya ortaya çıktı,
  Üçüncü Reich İmparatorluğu. Ailede dengeyi sağlamak için özel bir politika uygulamaya başladılar. Sonuç olarak, erkeklerden on iki kat daha fazla kız doğdu. Ve aynı zamanda büyük ölçekli bir uzay genişlemesi başladı.
  Ve şimdi Gerda, Charlotte, Christina ve Magda uzayda savaşıyor. Çok güçlü silahlara sahip tek kişilik savaşçıları var.
  Bu sefer de florür soluyan tahtakuruları ve hamam böcekleri karışımıyla mücadele ediyorlar.
  Kızlar ise yine şortlarını giymişler ve ateş ederken kırmızı göğüs uçlarını ve çıplak ayak parmaklarını kullanıyorlar. Bu da muazzam bir yıkım etkisi yaratıyor.
  Ve savaşçı kadınlar şarkı söylüyor;
  Biz kızlar daha havalı olduk
  Böcekleri hızla eziyoruz...
  Ordumuz çelikten yapılmıştır
  Çok yakında sessizleşecek!
  . BÖLÜM NO: 11.
  Kızıl saçlı hikayeyi yarıda kestiğinde Catherine mırıldandı:
  - Daha kısa yapabilirdik!
  Elizabeth başını salladı:
  - Öz olmak ince zekanın ruhudur!
  Euphrosyne şu tweeti attı:
  - Evet! Neredeyse bir hikaye gibi! Ve dürüst olmak gerekirse, çıplak ayak parmaklarını ve kırmızı meme uçlarını anlatmaktan yoruldunuz!
  Elena kıkırdadı ve şunları kaydetti:
  - Biraz kendimi kaptırdım! Ama itiraf etmelisin ki bu harika!
  Elizabeth başını salladı:
  - Belki! Ama pulsarın karşıtı olduğu ortaya çıktı! Şimdi jerboayı yiyelim.
  Ve kızlar altın çatallarla çok lezzetli ve iştah açıcı bir şeyler yemeye başladılar.
  Huzursuz bir mizacı olan Elena dayanamadı ve harika ve güçlü sesiyle şarkı söylemeye başladı;
  Acımasız bir savaşta korkunç haberler,
  Sonsuza kadar sevdiğim kız!
  Canavar Şeytan'ın ağzına atıldı,
  Rabbim, adalet ve merhamet nerede?!
    
  Bakire Natasha yalınayak gitti,
  Tozlu yollarda ayaklar takırdadı!
  Sonuçta bir bahar gibi akan günahlar için,
  Yurt dışına yürüme şansı buldu!
    
  İlkbaharın başlarında yola çıktım,
  Ayaklarım soğuktan morarmış!
  Bir et parçasını bile ısıramazsın,
  Ladin ağaçlarının donuna selam veriyorlar!
    
  Yani taşlarla dolu bir yolda,
  Kızın ayakları kanıyordu!
  Ve Rusya'nın her yerinde insanlar geçti,
  Kudüs krallarının şehrine doğru!
    
  Kafkas Dağları, karlarla kaplı sırtlar,
  Keskin taşlar tabanlarınıza batıyor!
  Ama sen dünyanın gücünden beslendin,
  Allah'ın şehrine zorlu bir hac yapmayı seçiyorum!
    
  Yaz, çöl, kızgın güneş,
  Kızartma tavasındaki bir kızın bacakları gibi!
  Kutsal şehir çok uzakta değil,
  Herkes sonsuz bir yük taşır!
    
  Orada, Tanrı-İsa'nın mezarında,
  Bakire dua ederken dizlerini eğdi!
  Nerede, büyük olan, günahın ölçüsü,
  Doğruluktan nereden güç alabilirim?
    
  Tanrı ona kaşlarını çatarak şöyle dedi:
  Tek başına dua bu dünyayı değiştiremez!
  Rusya yüzyıllarca hüküm sürecek
  Doğru, ona para istemeden hizmet et!
    
  Bakire başını salladı: İsa'ya inanıyorum,
  Dünyanın kurtarıcısı olarak Rus'u seçtiniz!
  Bu konudaki gerçeği herkese yayacağım.
  İsa'nın mesajı: Put olan Tanrı!
    
  Dönüş yolu kolay ve hızlıydı
  Çıplak ayaklar güçlendi!
  Tanrı elini lütufla uzattı,
  Kaslar ve irade, sanki çelikten yapılmış gibi!
    
  Ve orduya katıldın,
  Pilot oldum, Luftwaffe'yle savaştım!
  Orada güzelliğin doruğunu gösterdi,
  Alman destroyeri mayınla patladı!
    
  Bir savaşçı atılgan, cesur bir savaşçıdır,
  Kendimi partiye, Sovyetlerin davasına adadım!
  Pisliğe karşı muzaffer bir sona inanıyorum,
  Şeytani sürüyü duvara, cevaba süreceğim!
    
  Peki savaşçı neden vuruldu?
  Kayışları serbest bırakacak vaktiniz olmadı!
  Ve kalkanın arızalı olduğu ortaya çıktı,
  Ve şeytani faşizm Yankee'lerle dost oldu!
    
  Savaş eşitsiz ve acımasız hale geldi,
  Ben erkek değilim: Acı bir şekilde ağlıyorum!
  Sanki başımız dertteymiş gibi dibe dalabiliriz,
  Sonuçta, Anavatan'da şans kayboldu!
    
  Allah'a yakarışım: Yüce, ne için?
  Beni sevgili bakiremden ayırdın!
  Soğukta bile palto giymedim,
  Ve üç rakibini yendi!
    
  O bunu hak etmiyor mu?
  Zafer için benimle çiçeklerle buluş!
  Tatil için cömert turtalar pişirin,
  Ve Natasha ve ben geçit törenine geleceğiz!
    
  Sert Lord kasvetli bir şekilde cevap verdi:
  Dünyada kim mutlu, kim iyi durumda?
  Beden acı çekecek ve acıyla inleyecek,
  Sonuçta insanlık aşağılık ve günahkârdır!
    
  Peki, o zaman zaferle geldiğimde,
  Yaşamaya layık olmayanı Cehenneme atacağım!
  Bakireni ve seni dirilteceğim,
  O zaman en iyisi pay istemeyecek!
  Hatta bu baladın icrası sırasında diğer kızlar da enerjiyle birlikte şarkı söylemeye başladılar.
  Ekaterina bir gülümsemeyle şunları kaydetti:
  - Şarkı inşa etmemize ve yaşamamıza yardımcı oluyor,
  Ve bu lirle uçuyoruz...
  Ve hayatta şarkı söyleyerek yürüyen,
  Asla hiçbir yerde kaybolmayacak!
  Elizabeth kabul etti:
  - Gerçekten şarkı güzel!
  Bundan sonra kızlar inceliği bitirdi. Ve kendilerini sarhoş gibi hissediyorlardı. Müzik kafalarında çalmaya başladı. Jerboa eti neden bu kadar değerli? Yoğun bir coşkuya neden olur ve kendinizi iyi hissetmenizi sağlar.
  Kızlar bir güç dalgası hissettiler ve dans etmeye başladılar. Çıplak, yontulmuş, zarif ve çok baştan çıkarıcı bacaklarını seğirerek zıplamaya başladılar.
  Ve aynı zamanda elbette şarkı söylemeye başladılar;
  Sen Tanrı'nın Kutsal Annesisin, doğaüstü,
  Bize göksel lütfunu gönder!
  Nehir yüzeyinin safir gibi parlamasına izin verin,
  Toprak Ana'nın geniş alanları, en sevdiğim!
    
  İlhamın kalbinizde akmasına izin verin,
  Kızların ruhlarının ateşli bir patlamasında!
  Dikkatsiz bir zevk fırçasıyla,
  Bana kalbinin ve hayallerinin dostunu yaz!
    
  Güzelliği büyüleyici masumiyette tutun,
  Bu bizim kaderimiz değil; her şeyi kaybetme riskiyle karşı karşıyayız!
  Her ne kadar bazen inan bana, dürüstçe,
  Ordu genç kralların kucaklaşmasını hayal ediyor!
    
  Beline sarılı kurşun şeritleri var,
  Sırtlarında sırt çantası, ellerinde ise el bombası fırlatıcısı var!
  Düşmanlar semiz koyunlar gibidir inanın bana
  Cesur Amazonlardan oluşan orduları onları parçalayacak!
    
  Gece, siyah kadife, gökyüzü battaniyesi,
  Ve heyecandan göğsüm sıkıştı!
  Sanki bir kürk battaniye baskı yapıyormuş gibi,
  Tek kelime edip nefes almak bile o kadar zor ki!
    
  Bunlar utangaç aşkın yükleri,
  Bu acıklı savaşta!
  Ama mutlu olacağıma inanıyorum
  Ve memleketime hizmet edeceğim!
    
  Kızlar botlarını çıkardılar
  Karda çıplak ayakla koşmak!
  Bacaklar soğukta kırmızıya döner,
  Sanki kaynar suyla haşlanıyorlar!
    
  Ancak hız yalnızca artar
  Tabya ileride titriyor,
  Makineli tüfek kurşun püskürtüyor!
  Cennette yer aramıyoruz
  Rabbin gönderdiği yere at!
    
  Çıplak ayakla yanıp sönen topuklu ayakkabılar,
  Dikenli tellerin üzerinden hızla geçiyoruz!
  Kızlar Rus, basit;
  Kesinlikle kazanacağız!
    
  Tabya ele geçirildi, bütün cesetler,
  Gururlu, kırmızı bir bayrak kalktı!
  Kötü orkların hırsları söndü,
  Biz kartallar gibi şiirde uçuyoruz!
  Şarkı gerçekten akılda kalıcı. Ama kızlar daha fazlasını ister. Enerji dolular ve mutantların olağanüstü kozmik güçlerini gösterme arzusundalar.
  Elena çıplak ayağını o kadar sert yere vurdu ki fayanslar çatladı ve hırladı:
  - Dövüşmek istiyorum! Enerji içimde köpürüyor!
  İşte robot satıcısı tweet attı:
  -Çok kusar gibi şarkı söylüyorsun! Başka bir şey söylersen iyi para kazanırsın!
  Elizabeth düzeltti:
  - İyi değil! Ve quasar parası!
  Robot başını salladı:
  - Seni Hypernet'e bağlayacağım ve harika bir şey yaparsan büyük miktarda mali transfer alacaksın!
  Elena mırıldandı:
  - Bu doğru mu? Hiperkuasar olacak!
  Ekaterina şunları kaydetti:
  - Bir erkekle bir kız arasındaki aşk hakkında şarkı söyleyelim. Ve son derece harika olacak.
  Euphrosyne kar beyazı, çok güzel, gür saçlı başıyla başını salladı:
  - Bu kadar! Bu tür şarkılar büyük bir başarıdır!
  Kızıl saçlı cadı dişlerini göstererek ekledi:
  - Para daha enerjik bir şekilde aktarıldığı sürece ne söyleyeceğim umurumda değil! Ana şey bu!
  Ve dört kız, büyük bir coşkuyla, biraz eski moda da olsa, tam bir balata dönüşen muhteşem bir şarkı söyledi;
  Narin geline ne oldu?
  Siyah bir ruhla acı çekiyorum!
  O güzel yüzünü hatırlayarak,
  Savaşa girdiğimde neyi saklayacağım?
    
  Yol boyunca nasıl yavaşça yürüdüğümüzü hatırlıyorum.
  Huzurlu köylerden, çorak arazilerden!
  Gösterişli kıyafetler giyiyorsun,
  Manastırlara adım atmak kolaydır!
    
  Ve tarlada altın çimen olgunlaşıyor,
  Esinti tüm sisi temizledi!
  Ortodoksluk sonsuz ihtişam içinde olacak,
  Hıristiyanların dualarında umut ışığı!
    
  Yollarda çıplak ayak,
  Kız ve ben günahlarımızdan tövbe ediyoruz!
  Kutsal Tanrı'ya ibadet edin ve inanın,
  Hayatınızı terazide tartacak!
    
  Ve tahttan gelen ses gürlediğinde,
  Sen benim cennetime girmeye layık değilsin!
  Çünkü gökyüzünün kutsallığı,
  Mevcut değil, hayal bile etmeyin!
    
  Siz alçak, kirli dertlerdeki günahkarlara,
  Asırlarca kalmalı ve kalmalı!
  Yalnızca zaferlerdeki cesarete değer verilir,
  Rus ordusu bir alaşım gibi birleşmiş durumda!
    
  Askerimiz meyhanelere gitmiyor,
  Votka içmek ona iğrenç geliyor - kötü!
  O en güçlü savaşçıdır - dünyanın fırtınası!
  Rusya'ya tırmanan herkes boka batacak!
    
  Kızımın yol boyunca attığı adım,
  Arkamda yırtık bir çanta!
  Botlarının bakımını yapıyor
  Her şeyi Tanrı'nın tahıl ambarlarına verdim!
    
  Ve şimdiden siyah yanık kokusunu alabiliyor.
  Köyleri bir sürü taradı!
  Bütün ülke parçalandı,
  Şehrin külleri ve kalıntıları arasında!
    
  İşte o zaman kız sinirlendi:
  Hayır, mesele bodrumda saklanmak değil!
  Ve tüm tutkumla cepheye gitmeyi istedim,
  Çünkü İsa aradı!
    
  Nazileri yenmesi için ona bir uçak verdiler.
  Böylece uçup Mesih'i yüceltebilsin!
  Açık gökyüzünü ısıtmak için,
  Gökyüzü Almanlara yakın olsun!
    
  Evet var gücüyle savaştı
  Ve ikonun önünde kötü bir şekilde dua etti!
  Mezara yakalanmak istemedim
  Sayısız sürüngeni yok etti!
    
  Ama son savaş kötü sonuçlandı.
  Bir sebepten dolayı benzin deposu patladı!
  Merhamet et, ağlayarak Tanrı'ya dua ediyorum,
  Kızların yanması çok yazık!
    
  İsa bana sert bir şekilde cevap verdi:
  Senin için acı çektim, acı çektim!
  Ve şimdi inanın bana tabut yok.
  Yüce Allah düşenlerin hepsini diriltti!
    
  Ve şimdi gelinin cennette,
  Aferin ona, bir gözyaşını kendim sildim!
  İnan sana da yer var
  Eski hayalinizi gerçekleştireceksiniz!
    
  Sadece biliyorum - Rusya'ya hizmet,
  Allah'ı memnun etmenin yolu budur!
  Tüm gezegeni daha mutlu eden şey nedir?
  Anavatanımıza tüm gücümüzle hizmet etmeliyiz!
    
  Ana günah Anavatandan yüz çevirmek,
  Savaşa gitmeyin, çalılıklara uzanın!
  Zavallı bir palyaço rolünü tercih ederim,
  Rabbin güzelliğini bilmeden!
    
  Öyleyse git ve faşistlerden intikam al.
  İsa o kadar tehditkar bir şekilde emretti ki!
  Duman kokulu havada kaybolacak,
  Barışçıl işler için zaman olacak!
    
  Denizden gelen kar incileri parlıyor,
  Kar fırtınası kuzuların buklelerini döndürecek...
  Anavatanımız granit inancıdır,
  Dürüst olmak gerekirse Almanlar korkutucu değil!
    
  Metalin çınlaması, silindirlerin gıcırtıları -
  Tanklar Rusya sınırlarından geçiyor!
  Keskin süngülerden bir tepe oluşturalım,
  "Yaşasın" çığlığıyla saldırıya geçtik!
    
  Boyunda şafak renginde bir kravat,
  Bir fikirden ilham alarak savaşmaya başladık.
  Tek bir seçenek var; kazan ya da öl.
  Burada kırmızı bayrak tabyanın üzerinde dalgalanıyor!
    
  Solgun dudaklar, kar fırtınası esiyor,
  Yakalanan kızın elleri bağlandı...
  Kader ne kadar acımasız,
  Acı soğukta yalınayak iskeleye!
    
  Ama bir döngüye girmek istemedim,
  Gücünü topladı ve Alman'ı yakaladı.
  Yeryüzünde bizden daha güçlü kimse yok,
  Senin aşağılık merhametine ihtiyacımız yok!
    
  Ve böylece boğazını kemirerek öldü.
  Rus kızı Tanya Krasnova.
  Ama yol bizi Berlin'e götürecek.
  Şiddetin olmadığı yeni bir dünya inşa edelim!
    
  Kaç kardeşim öldü,
  Tüm gönüllüler, sadece çocuklar.
  Yoksulların öncüleri için, yalınayak -
  Kahvaltıda kabuk, akşam yemeğinde yumrular!
    
  Berlin'e yakınız, zafer yakında,
  Komsomol tabelası göğsünüzü aydınlatıyor!
  Her ne kadar alışkın olmadığım için çizmeler çok dar olsa da,
  Ama Mayıs ayındaki mutluluğun rengi ilham veriyor!
    
  Führer cehennemde, kasırga dindi -
  Sevinç geldi, çocukların kahkahaları duyuldu!
  Mağara yeraltı dünyasının külleri içinde uyuyor,
  Ve Anavatan'ın üstünde - Kızıl Güneş!
  Kızlar büyük bir coşkuyla şarkı söylediler. Ve gerçekten de anında milyonlarca beğeni aldılar. Ve parayla durum biraz daha kötü ama aynı zamanda iyi gidiyor. Yani kızların şikayet edecek hiçbir şeyi yok.
  Elena başını salladı:
  - Hadi gidelim kızlar! Artık sesim var. Ve eğer içmeye başlarsam, öyle bir olacak ki, kimse onu yeterli bulmayacak.
  Ve mutant savaşçılar ve araştırmacılar yeniden şarkı söylemeye başladılar;
  Dalganın akışı kıyı kristalidir,
  Esinti taze, yumuşak ve harika!
  Ve kar o kadar beyaz yağıyor ki,
  Toprak Ana'nın üstünde, gri!
    
  Işınlar kar yığınlarını yaldızladı,
  Ve pullar tüy gibi düştü!
  Ruhundaki ağırlıkları hızla at,
  Coşkunuz bir anda sönmesin diye!
    
  Ben yalınayak bir kızım
  Şimdi şeytani bir gerilla intikamcısı!
  Yer yer yırtık pırtık bir etek,
  Faşist vatana saldırdı!
    
  Şimdi doygunluk uçuruma koştu,
  Öğle yemeği için bayat kraker!
  Faşistlerin yenileceği kanaatindeyim.
  Ve kızların başarısı yüceltildi!
    
  Raylara patlayıcı yerleştirdi
  Gece soğuk olmasına rağmen!
  Yağmur acımasızca yağdı,
  Sorun dibe ulaşmış gibiydi!
    
  Ama Almanların bulunduğu tren havaya uçuruldu.
  Faşist tanklar geçemez!
  Dünyada bir ideal olmamasına rağmen,
  Aşkın sebebini kalbimde tutuyorum!
    
  Yol çok uzun, bacaklarımı kaybettim.
  Ama Almanlarla ilgili her şeyi topladım!
  Hitler'in bunu burnundan alacağına inanıyorum.
  Kanunsuzluğunuz için!
    
  Kahramanlığın yaşı yoktur
  Sınır yok; ölüm hayır bilmiyor!
  Sınırsız uzaya çıkacağız,
  Hüzün gözyaşlarını bir an önce silmek için!
    
  Yeni büyüklüğe ulaşalım
  Tüm gezegende kırmızı bayrak!
  Ve siz de katkınızı yapın: duygusal, kişisel,
  Düzyazı ve şiirde taşıyın!
    
  Üstelik boş konuşma uğruna değil,
  Sonuçta kelime bir çekiç, keskin bir orak!
  Kutsal emanetlere aşağılık ibadet olmadan,
  Ve Rus armasının yaratılmasıyla!
    
  Avrupa'nın yarısını fethettiler
  Elbette yeni bir dünyaya ihtiyacımız var!
  Süvari, piyade akıntıları,
  Evrenin enginliğini fethetelim!
    
  Ve artık Rusya'ya hizmet etme zamanınız geldi.
  Sevgili torunlarım!
  Böylece tatil mavi gökyüzünün altında olsun,
  Güvercinler yukarı doğru uçsun diye!
  Kızlar çılgın enerjilerinin bir kısmını serbest bıraktılar. Ve şarkı söylemekten yoruldular. Üstelik uzun zamandır Rusya yoktu. İnsanlık tek bir güçtür. Hatta iki yüce koordinatörü bile var: Geleneğe göre bir erkek ve bir kadın. Hypernet'te her üç yılda bir seçilirler. Üstelik birden fazla dönem yok. Ve ancak otuz yıl sonra ikinci dönem için dönebilirsiniz. Bu, iktidarın gasp edilmesinden ve otoriter bir rejimin kurulmasından kaçınmak içindir. Aslında üç yıl içinde yüksek koordinatörlerin diktatör olacak kadar kendilerini güçlendirmeye zamanları olmayacak ve demokrasi geleneği de bunda rol oynuyor.
  ABD'de tek bir başkan bile diktatör olmadı ve Roosevelt bir istisna olmaya devam ediyor. Rusya'da bu konuda durum daha kötü. Bir hükümdar pek çok hata yaptı ve yetkilerini genişletti. Ancak bundan sonra sistem bir şekilde daha demokratik hale geldi. Cumhurbaşkanının yetkileri beş yıl iki döneme indirildi. Ve bir şekilde alıştık.
  Sonunda dünyanın tüm ülkeleri birleşene kadar. İlk önce Rusya, ABD ve Çin'in hegemonyası yaratıldı. Ve buna başka ülkeler de katıldı.
  Tuhaf bir şekilde, neredeyse tüm dünya dinlerinin gerilemesi, dünya bütünleşmesini kolaylaştırdı. İnsanlar daha akıllı hale geldi ve tüm bunların peri masalları olduğunu ve Yaratıcı Tanrı ve hatta diğer Tanrılar hakkında tamamen insani fikirler olduğunu fark etti. Aslında her şey çok daha karmaşık ve basittir. Ancak tek bir insan kitabı bile gerçek değil, yüzlerce kitap da tamamen yanlış değil.
  Bütün dinler hem ışıktır, hem iyilik arzusudur, ama yine insandır. Ve dünyadan ve insanların doğasından ve ruhundan fanteziler. İnsanlar bunu anlamaya başladı ve yeni bir inanç modası ortaya çıktı: İnsan Aklının her şeye kadir olduğu inancı. Daha sonra ülkeler ortadan kalktı ve birlik oluştu.
  Ayrıca erkek sayısının azalması da birliğin sağlanmasına katkı sağladı. Erkekler daha saldırgandır, kadınlar ise tam tersine naziktir. Ve bu nedenle insanların anlaşmaya varması daha kolay hale geldi. Kadınların ayrılmak istemesi de bu değil.
  Böylece insanlık tek güç ve bölücülüğün neredeyse hiç olmadığı demokratik bir cumhuriyet haline geldi. Neredeyse çünkü bazı girişimler oldu. Mutant kızlar da bununla mücadele etti. Yani ayrılıkçılık insanlar arasında yeni, zaten yıldız savaşlarına yol açabilir.
  Birleşik bir demokrasiye sahip olmak daha iyidir. Üstelik bu çeşitlilik içinde birliktir. Ve birleşme arzusu değil. Aynı zamanda, neredeyse tüm nüfusun tek bir dini vardır: Arhomoteizm - İnsan Zihninin her şeye kadir olduğuna inanç ve bu herkesi birleştirir. Ama aynı zamanda nadir de olsa yine de çeşitli mezhepler var elbette. Kimisi Hristiyan, kimisi Budist, Müslüman ve son oluşumlar var. Sayıları azdır ve genellikle tehlikeli değildirler.
  Ancak dini gerekçelerle de terör saldırıları yaşandı ama çok nadir.
  Kızların erkeklerden kat kat daha fazla olduğu insan dünyası, neredeyse suçsuz, istikrarlı ilerici gelişme, barış ve huzurla ayırt ediliyordu.
  Ama aynı zamanda onda bir şeyler eksikti. Örneğin maceralar ve kötülüğe karşı mücadele.
  Her ne kadar sanal gerçeklikte bu oldukça mümkün.
  Ve her gün kendinize maceralar düzenleyin.
  Ve şimdi kızlar, sonu olmayan bir soruşturma yerine açıkça sanal dünyalara atlamak istiyorlar.
  Orada böyle maceralar bekliyor.
  Elizabeth kışın Moskova yakınlarında nasıl savaştığını hatırladı. O zamanlar hava çok soğuktu. Ve Almanlar daha sonra iki öncü çocuğu yakaladı. Üstlerini aradılar ve iç çamaşırlarına kadar soydular. Sonra bizi neredeyse çıplak bir halde karın içine sürdüler.
  Yaklaşık on iki yaşındaki çocuklar buzlu, çok yakıcı kar üzerinde çıplak ayakla yürüyorlardı. Çok acı vericiydi. Ayakları kaz ayakları gibi kıpkırmızı oldu. Daha sonra sıcak bir kulübeye götürüldüler, ısınmalarına izin verildi ve sonra tekrar soğuğa çıkarıldılar.
  Öncüler korkunç acılar yaşadılar ve inlediler. Ancak Almanlara herhangi bir bilgi vermediler.
  Daha sonra daha da acımasız bir yöntemle çocuklar çıplak ayaklarıyla yanan kömür ateşlerinin üzerine yerleştirildi. Özellikle dondan sonra çok acı veriyor ve sanki kuzu kızartılıyormuş gibi koku havaya yayılıyor. Ve Alman savaşçı kızları etçil bir şekilde dudaklarını yalıyor.
  Gösterilen zulüm budur. Bir adam dayanamadı ve bozuldu.
  Sovyet birliklerinin nereye saldıracağını bildiğini söyledi. Tabii ki bu bir şakaydı. Ama çocuk yanlışlıkla tahmin etti. Ve gerçekten de Almanlar yeniden toplanıp atılımı tamamlamayı başardılar.
  Naziler çocuklardan birini yarı çıplak ve yalınayak karlara çıkardı. Ve buza dönüşene kadar onu orada şiddetli soğukta bıraktılar. Ve yıkılan çocuğa zaten geri dönüşün olmadığı söylendi ve ona ya harcanmasını ya da Almanya'ya hizmet etmeye devam etmesini teklif ettiler.
  Hizmeti seçti. Ancak anı yakalayıp kaçmayı başardı.
  Daha sonra, savaştan sonra bir yetişkin olarak Elizabeth'e karşı kalbini kaybettiğini itiraf etti.
  İç çekerek cevap verdi:
  - Eğer onlar sizin yerinizde olsaydı çok fazla insan yıkılırdı. Ben yargılamayacağım!
  Aslında kahramanların işkence karşısında metanetli kalabilmeleri ancak kitaplarda olur. Hayattaki her şey çok daha karmaşıktır.
  Her ne kadar bu evrende savaş kazanılmış olsa da. Ancak olayların onlardan çok daha kötü olduğu paralel evrenler de var.
  Ve bununla ilgili bir hikaye yazılabilir.
  . 12.BÖLÜM
  Kızlar hızlı uçuşlarıyla Dünya gezegenine doğru koştular. Çok büyük bir nüfusa ve muhtemelen en fazla akıl hastası sayısına sahiptir. Sadece onun üzerinde gizemli suçluları ararken en azından bir miktar ipucu bulabilirsiniz. Ve belki bağımlı olabilirsiniz.
  Bir medyum olan Elizabeth, Büyük Vatanseverlik Savaşı'ndan bile daha kötü olan paralel dünyalardan birini hatırladı.
  Ocak 1943'te Almanlar mutant bir as elde etti. Ayrıca genç bir adam olarak değişikliklere uğradı ve süper güçler kazandı. İlk başta Akdeniz cephesinde İngiliz ve Amerikalılarla savaştı. İki yüz uçağı düşüren ilk Luftwaffe pilotu oldu ve gümüş meşe yaprakları, kılıçlar ve elmaslardan oluşan Demir Haç Şövalye Haçı'nı aldı.
  Üç yüz uçağı düşürdükten sonra Üçüncü Reich'ta altın ve elmasla Askeri Liyakat Haçı alan ilk kişi oldu. Daha sonra Doğu Cephesine transfer edildi.
  Orada destansı Kursk Savaşı'na katıldı. Mutant bir genç adam, oğlana benzeyen, bıyığı veya sakalı bile olmayan, yaklaşık on dört yaşında bir genç gibi görünen sarışın bir çocuk, bu zamana kadar inanılmaz derecede güçlü bir hava savaşçısı haline gelmişti. Ve onu vuramadılar ama kendisi sezgisel olarak düşman uçak kümelerini hissetti.
  Ve içgüdüleri ve doğruluğu doğaüstü hale geldi. Ve Sovyet uçaklarını o kadar ünlü bir şekilde düşürdü ki, Beyaz Şeytan lakabını aldı ve ondan ateş gibi korkuyordu.
  Dahası, aynı anda yedi atış noktasına sahip olan benzersiz bir deneysel savaşçı ME-309 aldı - üç hava topu ve dört makineli tüfek ve kimse buna karşı koyamadı.
  Mutasyondan kurtulan Wolf adında bir çocuk hızla faturaları biriktiriyordu. Ve Kursk Bulge'da iki ayda yaklaşık beş yüz uçağı düşürdü. Ve onu diğer Alman pilotlar da takip etti. Naziler hava üstünlüğünü korudu. Ve karada yenilgiden kaçınmayı başardılar. Doğru, zafer yoktu. Naziler asıl hatlarına çekildiler ve orada kendilerine yer edindiler. Ön hattın istikrarlı olduğu ortaya çıktı.
  SSCB'nin kayıplarının gerçek tarihten daha yüksek olduğu ortaya çıktı. Bu arada Müttefikler Sicilya'ya çıkarmayı da ertelediler. Çatışmayı kıtaya aktarmaktan korkuyorlardı. Ve mutant pilotun adı olan Wolf Rommel onlara korku aşıladı.
  Ayrıca Wolf, Akdeniz uçuş kariyeri boyunca Montgomery'yi taşıyan bir uçağı da düşürmeyi başardı. En yetenekli İngiliz komutan öldü. Bu nedenle İngilizler Sicilya'ya çıkarmayı erteledi. Daha sonra bundan tamamen vazgeçtiler. Roosevelt de Avrupa'ya girmekten çok Japonya'yı yenmekle ilgileniyordu.
  Böylece Wolf Rommel, SSCB uçaklarıyla başarılı bir şekilde savaştı ve büyük bir zevkle onları düşürdü. Onun bir mutant olması boşuna değil.
  Üçüncü Reich ve fabrikalarının bombalanması da azaldı. Bu, Almanların daha güçlü silah ve zırhlara sahip yeni Panther-2 tankını Eylül 1943'te üretime sokmasına olanak sağladı. Tank iyi bir alın korumasına sahipti: gövde 100 mm kalınlığında ve taret 120 mm kalınlığındaydı. Ve kenarlar 60 mm'dir. Ve her şey yamaçlarda. Bu, Panther-2'nin daha küçük Sovyet silahlarından gelen saldırılara dayanabilmesini sağladı. Ayrıca 71EL'de ayrıca çok güçlü ve hızlı ateş eden, uzun mesafeden Sovyet araçlarına nüfuz eden 88 mm'lik bir top da bulunuyor. Aynı zamanda Panther 2'nin sürüş performansı da fena değildi. 53 ton ağırlığında, 900 beygir gücünde bir motora sahipti. Bu, Sovyet otuz dörtten daha kötü hareket edemeyeceği anlamına geliyor. Ayrıca Tiger 2 daha erken seri üretime girdi.
  Almanlar, Zaporozhye'deki en büyük boksit yatağını kontrol ediyordu ve bu nedenle tankları kaliteli zırha sahipti.
  Sonbaharda Sovyet birlikleri Ukrayna'da ve merkezde başarısız bir şekilde ilerlemeye çalıştı.
  Wolf Rommel, düşürülen beş yüz Sovyet uçağı için yeni bir ödül aldı: altın meşe yaprakları, kılıçlar ve elmaslarla donatılmış Demir Haç Şövalye Haçı. Ve yedi yüz elli uçak için benzersiz bir ödül, platin meşe yaprakları, kılıçlar ve elmaslarla dolu Demir Haç Şövalye Haçıdır. Ve düşürülen bin uçak için Hitler özel bir ödülü onayladı: Şövalye Yıldızı Demir Haç, gümüş meşe yaprakları, kılıçlar ve elmaslarla.
  Ve mutant pilot, Yeni Yıla kadar düşürülen uçakların sayısı bir buçuk bini aştığında, başka bir ödül aldı: Altın meşe yapraklı kılıçlar ve elmaslarla Şövalye Demir Haç Yıldızı.
  Böylece hesaplar sanki bir peri masalındaymış gibi aktif olarak birikiyordu.
  Wolf Rommel, diğer Luftwaffe pilotlarının örnek aldığı bir fenomen haline geldi.
  Ocak ayında Kızıl Ordu, Leningrad yakınlarına ilerlemeye çalıştı ancak savunmayı geçemedi. Ve Ukrayna'da Sovyet birlikleri başarılı olamadı. Üstelik Alman tankları da büyük miktarlarda üretildi. Ve özellikle "Panter" savunmada çok iyiydi.
  İki ay içinde Wolf Rommel beş yüzden fazla Sovyet uçağını düşürdü.
  Kış bitti. Almanlar yeni saldırılar için güç topluyorlardı. Sovyet uçaklarından üstün, mükemmel pervaneli, çok rollü saldırı uçakları TA-152'ye sahiptiler. Ve jet uçağı.
  Böylece Stalin bu konuyu özellikle ele almaya karar verdi. Ön cephe hâlâ 43 yazındakiyle aynıydı.
  Ancak Almanlar bir saldırı için güç topluyorlardı. "Panterler"-2'nin sayısı artıyordu ve kararlı bir saldırıya geçebilirlerdi.
  Hitler buna çok güveniyordu.
  Bu arada Stalin, Churchill ve Roosevelt'le pazarlık yaptı. Fransa'ya çıkarmanın imkansız olduğunu ve hiçbir anlam ifade etmediğini ilan ettiler. Askerler boşuna ölecek.
  Mesela Almanlar hâlâ güçlü. Ödünç Verme-Kiralama konusunda da zorluklar ortaya çıktı. Hitler, Yahudilere yönelik politikasını bir miktar yumuşattı ve Batı'nın kendisiyle barışıp yardım etmesi halinde Yahudi karşıtlığını tamamen bırakabileceğini ima etti.
  Stalin zor durumda olduğunu anlamıştı. Ülke bitkin ve aşırı stresli. Almanlar kışın kendilerini yenilgiden korudular ve ilkbaharın sonlarında ve yazın zaferlerini alabilirler. Bu yüzden onlara karışmamak daha iyidir.
  Elbette yeni teknoloji için umut vardı. Tanklar T-34-85 ve IS-2. Ama elbette "Panter"-2 ve "Kaplan"-2 kadar güçlü değiller. Evet, IS-2 silahlanma, mermi kalitesi ve ön zırh açısından yetersizdir. Sadece yeni tanklar en azından eskilerinden daha iyi. Özellikle Tiger-2'nin tarafını dahi delemeyen T-34-76.
  Stalin en yakın çevresini topladı. Sığınak Kremlin'in yeraltındaydı.
  Şu ana kadar Almanlar Moskova'yı aktif olarak bombalamadı. Ancak geliştirilmekte olan FAA füzeleri ve elbette SSCB havacılığının ve hava savunmasının hala güçsüz olduğu müthiş jet bombardıman uçakları vardı.
  Ek olarak, Naziler zaten seri olarak yeni uçaklar aldı. Ve iki tona kadar bomba taşıyabilen TA-152. Ve halihazırda altı tona kadar yük taşıyan, daha fazla menzile, hıza ve savunma silahlarına sahip olan Yu-288 bombardıman uçağı. Ve bunlar seridekiler. Ve gelişmeler var. Bu öncelikle saatte yedi yüz kilometreye varan hıza sahip, bir bombardıman uçağı için çok fazla olan ve on tona kadar ağırlık taşıyabilen dört motorlu bir Yu-488'dir. Ve daha da heybetli altı motorlu TA-400. Daha fazla bomba taşıyordu ve on üç hava topuyla korunuyordu. Ayrıca jet motorları da olabilir.
  Dolayısıyla başkentin uzun süre sakin kalamayacağı açık. Almanlar o dönemde dünyanın en iyisi olan MP-44 saldırı tüfeğini de fırlattı. Ve zaten eşi benzeri olmayan "E" serisi yoldaydı.
  Dolayısıyla SSCB'nin bu savaşı pekala kaybedebileceği açıktı. Üstelik tüm Avrupa Hitler için çalışıyordu. Ve yabancılar piyadelere, fabrikalara vb. dahil edildi. İnsan kaynakları açısından işgal altındaki bölgeler dikkate alındığında Üçüncü Reich'ın önemli bir avantajı var. Ve silahların kalitesi muhtemelen daha da yüksek.
  ME-262 henüz mükemmel olmasa da üretime geçmek için henüz çok erken. Ama zaten seride olan ve iyi savaşan TA-152 ve ME-309 var. Hem hızları hem de silahları en iyi durumda. Doğru, arabaların ağırlığı çok fazla ve bu da manevra kabiliyetini etkiliyor. Ancak güçlü silahlar tek seferde ateş etmenize olanak tanır ve örneğin Yak kuyruğa girdiğinde dalış sırasındaki hız kaybolur. Dikey manevralarda ise Alman uçakları daha güçlü ve daha yüksek hıza sahip.
  Yakovlev, Stalin'e, geliştirilmekte olan, Yak-9'dan daha hafif ve manevra kabiliyeti daha yüksek olan Yak-3 hakkında bilgi verdi.
  Stalin bunu Alexander Suvorov'un portresine bakarak dinledi. Çarlık Rusya'sının bu komutanı benzersizdi ve neredeyse yetmiş yıl boyunca yenilmez olarak yaşadı. Kendisine büyük ordular verilmemesine rağmen. Ve Fransızlara karşı kazanılan en gürültülü zaferler Rusya'ya bir santimetre bile toprak getirmedi. Ama sayılarla nasıl kazanılacağını biliyordu.
  Artık Almanlar neredeyse Avrupa'nın her yerinden lejyonlar oluşturmaya başladı. Hitler, Yahudilere karşı terörü durdurdu ve hatta onlardan taburlar halinde gönüllü toplamaya başladılar.
  Polonya Kurtuluş Ordusu da Polonya ordusuna karşı bir denge unsuru olarak ortaya çıktı.
  Fransızlar, Hollandalılar, Belçikalılar, Danimarkalılar ve diğer Avrupalılar Üçüncü Reich'a, özellikle de SS birimlerine alındı. SSCB'de hem Belarus hem de Ukrayna bölünmeleri ortaya çıktı. Savaş ilerledikçe Almanlar daha akıllı ve daha esnek hale geldi. Ve şimdi Belarus'ta merkezi bir Rada vardı ve partizanlara karşı yerel güçler kullanıldı. Resmi olarak Belarus özerklik aldı ve bir tür özyönetim ortaya çıktı. Tıpkı Ukrayna'da olduğu gibi. Bandera'nın hapisten çıktığı yer. Ve yeni milliyetçi bölünmeler oluşmaya başladı.
  Yani SSCB'nin insan gücü açısından bir avantajı yoktu. Ve teknoloji açısından avantaj Almanlara geçti.
  Stalin şunları kaydetti:
  - Yak-3'ün üretimi büyük miktarda yüksek kaliteli duralumin gerektirir. ABD ve İngiltere'den gelen tedarikleri de keskin bir şekilde azaldı. Ve müttefikler şimdiden küstahça bunun bedelini altınla ödememizi talep ediyorlar!
  Yakovlev iç geçirerek cevap verdi:
  - Evet, şimdilik Yak-9 ana savaşçı olmaya devam ediyor! Ve çıktısı arttırılmalıdır.
  İlyuşin şunları söyledi:
  - Uçak üretimi kırk savaş uçağı da dahil olmak üzere günde yüze ulaştı. Ama kaliteleri düştü. Pek çok araba standart olanlardan üç yüz veya dört yüz kilogram daha ağırdır ve bu nedenle manevra kabiliyetinde bile Almanlardan daha düşüktürler!
  Hava komutanı başını salladı:
  - Hava savaşlarında feci bir kayıp oranımız var - Almanların lehine bire on. Ve pilotlar yetersiz eğitimli. Müttefikler havacılık benzini tedarik etmeyi bıraktılar ve kendilerine yetecek kadar benzin yok. Ve Sovyet arabaları kalite açısından farklı değil. Ayrıca Almanların mükemmel aslardan oluşan bir galaksisi var. Kadın pilotlar da var. Örneğin, iki yeni yıldız olan Albina ve Alvina, gümüş meşe yaprakları, kılıçlar ve elmaslarla dolu Şövalye Haçlarını çoktan aldılar ve her biri üç yüzden fazla uçağı düşürdüler.
  Üstelik bu çok kısa sürede!
  Stalin başını salladı ve şunları söyledi:
  - Wolf, bu terminatör pilotu yalnız değil!
  Komutan başını salladı:
  - Keşke bir tane olsaydı!
  Başkomutan sordu:
  - Zhukov ne diyecek?
  SSCB Mareşali üzgün bir bakışla cevap verdi:
  - Yeni silahlara ihtiyacımız var. T-34-85 tankı yeterince güçlü değil. Topu hala ne Panther-2'yi ne de Tiger-2'yi alnından delemiyor. Almanlar, Tiger-2'nin zırhına sahip olması gereken, daha hafif ve daha güçlü bir motora sahip daha gelişmiş bir Panther-3 geliştirdi. Böyle bir tank üretime girerse tamamen mahvoluruz!
  Stalin mırıldandı:
  - IS-2'ye ne dersiniz?
  Zhukov dürüstçe cevap verdi:
  - Kulenin ön zırhı oldukça zayıftır. Basit bir "Panter" bile onu bir kilometrelik bir mesafeden ve hatta namlu altı mermiyle daha da uzağa kolaylıkla götürebilir!
  Yüce şunları kaydetti:
  - Alın zırhı neden 160 milimetre kalınlığında yapılmadı?
  Zhukov dürüstçe cevap verdi:
  - Çünkü güçlü bir silah zaten ağırdır. Ve iletim basitçe sıkışacaktır.
  Bundan vazgeçmek zorunda kaldık ve kendimizi alnında 100 milimetre ile sınırlamak zorunda kaldık.
  Stalin sırıttı ve kaba görünüyordu. Sonra sordu:
  - IS-2'nin yan zırhını doksan milimetreden elli milimetreye düşürüp alnını güçlendirsek ne olur?
  Zhukov başını salladı:
  - Bu oldukça mümkün Stalin Yoldaş. Ancak yeni bir kule geliştirip üretime geçirmek zaman alır!
  Mareşal Vasilevski şunları kaydetti:
  - Bu durumda Almanlar IS-2 kulesini bazukalar, faustpatron ve daha hafif silahlarla yan tarafa doğru delebilecek. Yani bu tartışmalı bir karar!
  Yüce Olan homurdandı:
  - Nereye atarsanız atın, her yerde bir takoz var!
  Yakovlev şunları kaydetti:
  - Jet havacılığını geliştirmeliyiz! Almanların halihazırda gökyüzünde savaşan ME-262'leri var. Doğru, pek etkili değiller ama zaman geçiyor ve Nazilerin elinde muhtemelen daha iyi bir şey olacak.
  Beria başını salladı ve şöyle dedi:
  - Son verilere göre Almanlar, bu sonbaharda havaya uçabilecek bir ME-1100 jet avcı uçağı geliştiriyor. Bazı orijinal fikirleri var. Ayrıca önceki modellerden daha güçlü ve daha iyi olması ve savaş kullanımına hazır olması gereken ME-262 X de geliştiriliyor.
  Stalin sordu:
  - Detaylar neler?
  Halkın İçişleri Komiseri iç çekerek cevap verdi:
  - Onlar gizli ve biz çalışıyoruz! Ancak söylentilere göre ME-262'nin saatte 1.100 kilometrenin üzerinde hıza sahip olması gerekiyor.
  Stalin'in maiyeti şaşkınlıkla ıslık çaldı.
  Yüce başını salladı:
  - Vay! O zaman kesinlikle mahvolduk! Molotof ne diyecek?
  Halkın Dışişleri Komiseri iç geçirerek cevap verdi:
  - Batılı müttefikler savaşı frenledi. Resmi olarak hâlâ savaşıyor gibi görünüyorlar ama gerçekte savaş operasyonları yürütmüyorlar. Almanlar da denizaltı üretimini bırakıp tank ve uçaklara yoğunlaştı. Ayrıca fabrikalar FAA füzeleri yerine en son jet bombardıman uçaklarını üretecek. Bu da acımadan bombalanacağımız anlamına geliyor. Jet uçaklarına yetişemeyeceğiz!
  Stalin mırıldandı:
  - Bu kötü! Bu, yardım bekleyecek yer olmadığı anlamına gelir.
  Mareşal Vasilevski cevap verdi:
  - Rusya'nın yalnızca iki müttefiki var: Ordu ve donanma!
  Başkomutan başını salladı:
  - Evet bu doğrudur! Ancak bunu pek iyi olmayan Çar Üçüncü İskender söyledi!
  Beria şunları kaydetti:
  - Çar Üçüncü İskender daha uzun yaşasaydı büyük olabilirdi. Japonya ile savaşı pekâlâ kazanabilirdi!
  Zhukov sırıttı ve cevap verdi:
  - Kuropatkin olsaydım Japonları yenerdim. Ve hiçbir şey beni durduramaz!
  Stalin mırıldandı:
  - Saçma saçma konuşmayı bırak! Burada bazı şeyleri çözecek yapay zekalarımız yok! Vatanımızı kurtarmamız lazım. Yakında Hitler tüm gücüyle bizi ezecek ve bu pek fazla görünmeyecek. Ve spesifik fikirlere ihtiyacımız var!
  Büyük bir stratejist olarak tanınan Mareşal Vasilevski şunu önerdi:
  - Savunmaya derinlemesine güvenelim. Tanksavar silahlar da dahil olmak üzere mümkün olduğunca çok silaha ihtiyacımız var. Serbest bırakılmaları konusunda ne durumdayız?
  Nikolai Voznesensky kendinden emin bir şekilde cevap verdi:
  - Çok güzel! Tam olarak ordunun ihtiyaç duyduğu kadar top üretiyoruz. Ama artık buna değmez, silah ekiplerine yetecek kadar insan olmayacak!
  Mareşal Vasilevski şunları kaydetti:
  - Daha fazlasına ihtiyacımız var, özellikle uçaksavar silahlarına. İkincisi hem uçaklara hem de yer hedeflerine karşı kullanılabilir!
  Stalin grileşen başını salladı:
  - Daha fazla 100 mm uçaksavar silahı üretmemiz gerekiyor. Panther-2'yi ve hatta Tiger-2'yi doğrudan delebilirler ve aynı zamanda müdahaleci Alman uçaklarını da vurabilirler.
  Voznesensky şunları kaydetti:
  - 100 mm'lik top için hala gerekli mermiyi yapmamız gerekiyor. Ve böylece otuz dört şasiye dayanan kundağı motorlu bir silah fikri ortaya çıktı. Üretimi T-34-85'ten daha kolay ama silah olarak çok daha güçlü olacak SU-100'ü yapın.
  Başkomutan memnuniyetle başını salladı:
  - Sen Voznesensky ve kafasın! Şimdi şarkı söyleyelim!
  Ve kalabalık koro halinde şarkı söyledi:
  Harika Anavatan'ın genişliğinde,
  Savaşta ve emekte sertleşti...
  Neşeli bir şarkı besteledik,
  Harika bir arkadaş ve lider hakkında!
  
  Stalin, bu askeri zaferdir,
  Stalin, bu gençliğin kaçışıdır...
  Şarkılarla savaşıp kazanmak,
  Halkımız Stalin'in peşinde!
  
  Şarkılarla savaşıp kazanmak,
  Halkımız Stalin'in peşinde!
  Kızıl İmparatorluk saldırıyı püskürtmek için güçlerini topluyor. Ama öte yandan Hitler bir saldırı hazırlığı yapıyor. Almanya'da silah üretimi artıyor. "Panter"-2, açılı 150 mm'lik top kalkanı ve 45 derecelik açılı 100 mm'lik gövde alnı sayesinde taretin alnında daha iyi korunuyor. Bu, T-34-85'in bir Alman aracına kafa kafaya girmemesi için yeterli. Ama üç buçuk kilometreden içeri girebilir.
  Böylece "Panter"-2 ana tank haline geldi ve basit "Panterler" zaten kullanımdan kaldırılıyor. T-4 gibi. Ancak üretim hacimlerini düşürmemek için hala üretiliyorlar. "Tiger" gibi, "Tiger"-2'nin piyasaya sürülmesine rağmen hala üretiliyor.
  Üretimin tamamını Panther-2'ye hemen yeniden inşa etmek mümkün değil. Bu tank çok iyi olmasına rağmen. Ve hız, zırh ve özellikle de eşi benzeri olmayan silahlarda.
  Mart ayı başlarında yollar hâlâ ıslakken Almanlar ilk ilerleme girişiminde bulundu. Ve Voroshilovgrad ve Krasnodonsk yönünde saldırdılar. Ve ayrıca Donetsk.
  Ukrayna'nın bu bölgeleri Stalingrad krizi sırasında Kızıl Ordu tarafından yeniden ele geçirildi ve Almanların bunları geri verecek zamanı olmadı. Naziler taktiksel sürpriz yapmayı başardılar.
  Böylece Sovyet savaşını Kursk Bulge'da kuşatmak istediklerine dair yanlış bilgi yaydılar. Ama beklenmedik bir yerden, farklı bir yöne çarptılar!
  Savaşlarda Nazilerin güçlü tankları yer aldı ve gerçek tarihle karşılaştırıldığında 1000 beygir gücünde daha güçlü bir motora sahip olan "Tiger"-2, daha hızlı hareket ettiği ve iyi bir atılım tankı görevi görebileceği anlamına geliyordu.
  Almanlar ilk başta hızla ilerledi. Voroshilovgrad, Krasnodonsk ve Donetsk'i ele geçirdiler ama sonra karlar eridi ve ağır Alman tankları çamura saplandı. Ancak Almanlar tüm Ukrayna'nın kontrolünü tamamen ele geçirmeyi başardılar. Ve yeni zaferlerini ilan ettiler.
  E serisinin ilk Alman tankları da savaşlara katıldı, özellikle E-10 kundağı motorlu silah. Bu makinenin çok gelişmiş özellikleri vardı. İlk olarak yüksekliği sadece 1,2 metreydi. Ve mürettebat sadece iki kişiden oluşuyor. Motor ve şanzıman bir arada ve karşılıklıydı. Ve kundağı motorlu silahın kendisi küçük boyutlu, ancak dört yüz beygir gücünde bir motora sahip. Ve on tonda, geniş bir rasyonel eğim açısına sahip 82 mm'lik ön zırhı ve 52 mm'lik yan zırhı ve silindirleri takmak mümkündü.
  E-10 mükemmele yakın bir makine. Otoyolda yüz kilometreye, otoyolda ise yetmiş kilometreye varan hızlarla vurulması zordur ve kolayca kamufle edilir.
  Aynı zamanda ucuz ve üretimi kolaydır. Tek dezavantajı, topun namlu uzunluğunun T-4 75 mm 48 EL ile aynı olmasıdır. Ancak kısa mesafeden de olsa Sovyet tanklarına kafa kafaya nüfuz ediyor. Ve T-45-85'in alnına gelen darbelere dayanabiliyor ve onu vurmak neredeyse imkansız.
  Mürettebat da sıra dışıdır - SS'den iki kurt kız. Gerda ve Charlotte.
  Canavarlar gibi savaşmaya hazırlar. Ve devasa, yıkıcı bir güce sahipler.
  Ve dövüş ustalık sınıflarını özellikle çıplak ayakla ve sadece külotla gösterdiler.
  Ama elbette bunları bu kadar detaylı konuşmamıza gerek yok. Öte yandan, sadece bikinili çıplak ayaklı Sovyet Komsomol kızları kavga ediyor.
  Ve saldırgan ve soğukkanlı karakterlerini gösterirler. İsabetli atışlar yapıyor, bronzlaşmış, güçlü, kaslı bacaklarının çıplak parmaklarıyla imha armağanları fırlatıyor ve aynı zamanda şarkı söylüyorlar;
  Biz sevgili Anavatan'ın kızlarıyız,
  Kızıl bayrak altındaki Sovyet ülkeleri!
  Yoldaş Stalin, cesur şahin,
  Bu da tüm dünyayı güzelleştirecek!
  
  Anavatanım ve ben mutluluk içinde doğduk,
  Tahıl ve tekstil keteni yetiştirmek için...
  Biliyorsunuz bunlar Rusya'nın oğulları.
  Bu adam her şeye kadir olacak!
  
  Fırtına gürlüyor - faşizm bizi işgal etti,
  Müthiş tanklardan oluşan armadalar saldırdı...
  Ama düşmanının gözüne vursan iyi olur,
  Biz irmiği yalayan bebekler değiliz!
  
  Führer at sırtında Moskova'ya girdi.
  Beyaz ve cilalı çelikten...
  Adolf Hitler kendini Şeytan'a sattı
  Kurşunların onu durduramayacağını sanıyordum!
  
  Cesur şövalye Stalin yoldaş,
  Listelerde Hitler'le çarpıştı...
  Ve Fuhrer'in havalı olmadığı ortaya çıktı.
  Liderin yumruğu Adem elmasına saplandı!
  
  Şimdi faşist yaprak gibi titriyor,
  Böylece Stalin onu ciddi şekilde sakatladı...
  Sirkte ıslık çalmayı tercih ederdi,
  Adolf artık sadece bronzlaşan bir serseri!
  
  Dünyadaki Nazilerin kabusu Stalingrad,
  Çünkü adamlarımız güçlendi...
  Sovyetler ülkesinin askeri çok mutlu,
  Bütün rakiplerin boynuzlarına tokat attık!
  
  Berlin kızların ayaklarının dibine çökecek, biliyorsun.
  Kızlar çıplak ayakla dolaşacaklar...
  Yakında gezegende bir cennet inşa edeceğiz,
  Ve çok neşeli ve sessiz olacak!
  
  Evrende her şey güzel olacak
  Kızlara elmastan yapılmış bir pelerin verilecek...
  Bazen çok zor
  Ama biz Atlantislilerden daha eski bir ülkeyiz!
  
  Rusya'da bir öncü ve o titan var,
  Anavatan'da her savaşçı bebek bezindendir...
  Adolf, sen bir zavallı ve zalimsin.
  Kızların ayağından gözün morardı!
  
  Komünizm evrenin üstünde olduğunda,
  Perde, Tanrı'nın Annesi olarak yayılacak...
  O zaman tüm intikamlar kafese konulacak,
  Ve Işık İsminin İsa Tanrısı!
  Aslında Pioneer Boys gerçekten de devlerdir.
  Ve inanılmaz ve vahşi bir öfkeyle savaşıyorlar. Bunlar gerçekten çocuk kahramanlar. Bacakları çıplak, soğuktan kırmızı olmasına ve oğlanların sadece şortlu, çıplak, kaslı, bronz tenli olmasına rağmen bükülmeyecek veya kırılmayacak.
  Ve aynı zamanda elbette Razinlerden daha kötü bir karakter göstermiyorlar.
  Öncüler büyük bir coşkuyla şarkı söylüyor;
  Biz öncüleriz, komünizmin çocuklarıyız.
  Bir ateş, bir çadır ve çalan bir korna!
  Lanet faşizmin işgali -
  Öfkeli bir yenilgiyi bekleyen!
  
  Bu savaşlarda ne kaybettik?
  Düşmanla savaşlarda ne kazandınız?
  Biz sadece dünyanın çocuklarıydık -
  Ve şimdi Anavatan'ın savaşçıları!
  
  Ama Hitler başkentimize doğru bir adım attı.
  Şelaleye sayısız bomba atıldı!
  Anavatanım gökyüzünden bile daha güzel -
  Artık kahrolası gün batımı geldi!
  
  Saldırganlığa sert bir şekilde karşılık vereceğiz -
  Her ne kadar kendileri de küçük olsalar da ne yazık ki!
  Ama kılıç kırılgan bir gencin elinde.
  Şeytan'ın lejyonlarından daha güçlü!
  
  Tankların çığ üstüne çığ atmasına izin verin,
  Ve tüfeği üçe bölüyoruz!
  Bırakın polis ciddi anlamda arkayı hedef alsın,
  Ama Kutsal Tanrı onları şiddetle cezalandıracak!
  
  Neye karar verdik? Barış işini yapmak -
  Ve bunun için ne yazık ki ateş etmek zorunda kaldım!
  Sakinlik zaten nefret dolu.
  Şiddet ve zarafet de var!
  
  Kız ve ben birlikte yalınayak koşuyoruz -
  Kar yağmasına rağmen kömür gibi kar yığınlarını yakıyor!
  Ama onların hiç korkuları yok, bilirsiniz, çocuklar -
  Faşist kurşunla tabuta çakılacak!
  
  Böylece alçak bir Alman grubunu öldürdüler.
  Ve geri kalan korkaklar koşuyor!
  Savaşta piyadeleri tırpan gibi yok ederiz -
  Genç yazlar bizim için engel değil!
  
  Zafer Mayıs'ta elde edilecek
  Şimdi kar fırtınası, dikenli, sert kar!
  Oğlan yalınayak, kız kardeşi yalınayak,
  Çocuklar şafakla paçavralar içinde tanıştı!
  
  İçimizdeki bu güçler nereden geliyor?
  Acıya, soğuğa ve ihtiyaca katlanmak!
  Bir arkadaş mezarın dibini ölçtüğünde,
  Bir arkadaşım inlediğinde ölürüm!
  
  Mesih biz öncüleri kutsadı,
  Anavatan sana Tanrı tarafından verildi dedi!
  Bu herkesin ilk inancıdır.
  Sovyet, kutsal ülke!
  . 13.BÖLÜM
  Sonunda Dünya gezegenine uçtular. İnsan uygarlığının beşiği. Ve gezegen hem yetenek hem de çılgın insanlar açısından şüphesiz zengin ve cömerttir.
  Catherine hâlâ uyuyordu ve bu kız Taliban'la savaştıkları o muhteşem zamanın hayalini kuruyordu. Gerçekte ne olduğunu hayal ettim;
  Mayıs 2023'te tüm hazırlıklarını tamamlayan, tüm dağ geçitlerinin açılmasını ve havaların ısınmasını bekleyen Taliban, Tacikistan'ı vurdu. Aslında Rusya Ukrayna'da sıkışıp kalmışken ve orada muazzam kaynaklar harcarken, aslında tüm Batı dünyasıyla savaşırken, bu andan yararlanıp BDT'nin güney göbeğine saldırmak günah değil.
  Üstelik ABD bunu teşvik ediyor. Hadi Mücahidler, saldırın, biz sizi destekleyeceğiz.
  Ayrıca elbette iç sorunlar da var. Maddi açıdan hayat Amerikan yanlısı rejime göre daha kötü hale geldi ama siyasi özgürlük ve insan hakları açısından söylenecek bir şey yok.
  Böylece Taliban dışa açılmada bir çıkış yolu aramaya başladı. Uzun süren savaşın ardından Mücahidlerin dinlenmeye, uyumaya ve kendilerine çocuk yapmaya zamanları oldu. Ve yine savaşları kaçırmaya başladılar.
  Üstelik Amerika ile savaşı kazanmış gibi görünüyorlardı ve elbette yeni maceralara çekiliyorlardı. Afganistan'da, özellikle de kuzeyde çok sayıda Tacik var ve elbette birleşme arzusu da var. Üstelik Tacikistan neredeyse otuz yıldır diktatör Rakhmonov tarafından yönetiliyor. Artık Tacikleri bu puttan kurtarıp Allah'ın iradesine tabi kılmanın zamanı gelmiştir. Bu arada Taliban'ın başkanı doğulu bir despot değil, kolektif yönetim hüküm sürüyor. Ve her şeyde Allah, şeriat ve katı İslam kanunları var.
  Ve elbette artık Rusya'dan o kadar da korkmuyorlar. Ve büyük bir Taliban ordusu Tacikistan'a yürüdü.
  Molla Ömer'in oğlu ve Taliban'ın askeri kanadının başı özellikle savaş istiyordu.
  Tabii gençliğinden dolayı kaşınıyor ve savaşa susamış durumda. Artı tabii ki tüm Afganistan'a liderlik etme arzusu. Ancak ülke küçük değil ve nüfusu kırk milyona yakın ve oldukça genç, daha doğrusu yüksek doğum oranı nedeniyle ortalama yaş öyle ki, savaşma arzusu henüz ortadan kalkmadı.
  Yani olan şey neredeyse kaçınılmazdı. Yarım milyon kişilik Tacikistan ordusu Tacikistan'a saldırdı. Pek çok kişinin tahmin ettiği gibi Tacik direnişinin zayıf olduğu ortaya çıktı. Birçoğu teslim oldu, birçoğu kaçtı ve bazıları da Taliban'a katıldı. Tacikistan'daki Rus üssü ise tamamen kuşatıldı. Ve onu büyük bir şiddetle vurmaya ve dövmeye başladılar.
  Rus uçakları Taliban'ı bombalamaya çalıştı ama pek başarılı olamadı.
  Savaşa iki cephede girmek zorunda kaldık. Özbekistan şu ana kadar tarafsızlığını korudu.
  Savaşçı büyük bir acıyla gitti. Ve giderek daha fazla Rus askeri güneye transfer edildi.
  Elbette, muhteşem dörtlü, düşmanla şiddetli bir savaşa giren bunu kaçıramazdı.
  Tacikistan'da kışın bile neredeyse hiç kar yoktur ve yazın ayakkabılarla savaşmak acı vericidir - özellikle çok koşarsanız ayaklarınız şişer. Ve kızlar çıplak pembe topuklarıyla gösteriş yaparak saldırıya geçiyorlar. Deve toynakları kadar sert olan tabanlarına kir yapışmaz.
  Elizabeth aynı anda çıplak ayak parmaklarıyla makineli tüfekle ateş ederek yıkıcı bir ölüm armağanı fırlatır.
  Taliban'ın parçalara ayrılmış cesetleri ayağa fırlıyor.
  Savaşçı haykırıyor:
  - Güzel çocuklarımız için!
  Başka bir savaşçı Catherine de hafif makineli tüfekle ateş ediyor. Mücahidleri öldürerek büyük bir doğrulukla karalıyor. Biçilmiş buğday demetleri gibi düşüyorlar.
  Ve altın saçlı sevimli bir kız, çıplak topuğuyla bir ölüm bezelyesi fırlattı ve cıvıldadı:
  - Rus ülkeyi kendisiyle savundu,
  Cehennem çekirgelerinin istilasından...
  Ve onu göğüsleriyle kapattı -
  Toprak Ana'nın tüm halkları!
  Ve savaşçı dişlerle dolu ağzını göstererek güldü.
  Aerobik gösterileri yapan ve Taliban'ı saflarda yerle bir eden kızlardan biri olan Elena, şöyle seslendi:
  - Karda elmalar,
  Bunlar kızların göğüsleri...
  Sana yardım edeceğim,
  Harika jüri üyeleri olacak!
  Ve savaşçı yine çıplak ayak parmaklarıyla ölümcül yok etme armağanını fırlattı. Ve birçok Taliban'ı farklı yönlere dağıtarak başlarını ve uzuvlarını kopardı.
  Efrosinya aynı zamanda Mücahidleri de yok ediyor ve bunu büyük bir şevkle yapıyor. Bu kızın çok fazla dürtüsü ve çılgın enerjisi var. Çıplak ayak parmaklarıyla büyük yıkıcı güce sahip bir ölüm hediyesi fırlatıyor.
  Ve sonra şarkı söylüyor:
  - Ah kızlar, yalınayak, yalınayak, yalınayak...
  Örgüler, örgüler, örgüler sallıyoruz!
  Savaşçı kızlar Taliban'a o kadar kafa tuttu ki güzellerin topukları parlıyor.
  Gerçekten de Rus kadını büyük bir güçtür. Ve düşmanları motorlu bir tırpan gibi biçiyor. Ve bu sizi gerçekten tabuta, hatta yere sürükler.
  Savaşçılar öfkeli mizaçlarını sergiliyor ve kükrüyor:
  Biz Komsomol kızlarıyız
  Eskimo'yu seviyoruz...
  Güzelliklerin sesi net,
  Yeni bir film olacak!
  Ve savaşçılar onu alıp çok uzun ve çok eğlenceli dillerini gösterdiler.
  Taliban'la mücadele elbette kolay bir iş değil. Ve hatırı sayılır sayıda Rus adam ölüyor. Ve Tacikistan'dan iki yüz yük taşımamız gerekiyor.
  Elbette Rusya'da da insanlar isyan etmeye başlıyor - Ukrayna ile savaş neden gerekliydi? Rusya, Tacikistan'daki savaşın bedelini oğullarının ve kızlarının hayatlarıyla mı ödemeli? Sorular elbette oldukça doğal. Aslında oyun muma değer mi? Diktatör Rakhmonov uğruna askerlerin hayatını kaybedin ve çekirgeler gibi fanatik ve sayısız bir düşmanla savaşa yeni trilyonlarca ruble harcayın.
  Ayrıca fiyatlar artıyor ama henüz bir zafer belirtisi yok. Ve sonra Zyuganov felç geçirdi ve cep muhalifi felç oldu. Yetkililere itaat ederek, dışlanmışları ne kadar süre çevrelerde yönetti ve yarı muhalefeti taklit etti. Ve şimdi en çok sayıda ve en popüler muhalefetin lideri, yetkililer için en uygun olanı hastalandı. Ama kutsal bir yer asla boş değildir. Diğerleri geldi, daha genç ve çok daha agresif.
  Ve taht sarsıldı...
  Ancak şimdilik Taliban'la bir savaş var. İşte saldırı havacılık pilotları arasında gökyüzünde savaşan kızlar.
  Anastasia Witchakova ünlü kızıl saçlı savaşçılardan biridir. Kardeş Ukrayna'ya karşı savaşmayı reddetti, ama lütfen Taliban'ı yok edin.
  Elbette pek çok kadın savaşçı asası Slav kardeşlerini öldürmek istemiyordu.
  Ancak Mücahidlerle uğraşmak Ortodokslar için kutsal bir meseledir.
  Anastasia çıplak ayak parmaklarını kullanarak Taliban'a ateş etti. Afganlara roket gönderdi ve şarkı söyledi:
  Nasıl yaşadık, kavga ettik,
  Ve korkusuz ölüm...
  Bu yalınayak pilot için bir hediye!
  Yine güzel bir as savaşçı, ancak bu sefer sarışın Akulina Orlova da dushman'larla savaşıyor. Evet, Taliban, Afganlarla, dushmanlarla veya ruhlarla yapılan ilk savaşta olduğu gibi çağrılıyor. Ancak düşman güçlü ve sayıca çoktur. Ancak Taliban ve hava savunmasının kendilerine ait olanları var. Eski hükümet ordusundan ele geçirilenler de dahil.
  Akulina Orlova uçağıyla U dönüşü yaparak Stinger füzesinden uzaklaşıyor ve ardından kız şarkı söylüyor:
  - Kötü bir ruh kayaların üzerinde sürünüyor,
  Onu napalm ile yakacaksın...
  Peki ya Taliban,
  Savaşta aldatmayı kullanın!
  Başka bir kız, Margarita Manyetik. Saçları altın varak gibidir. Çok güzel kız. Ayrıca kategorik olarak Ukrayna ile savaşmayı da reddetti. Çünkü Slav kardeşlerine karşı silaha sarılmayacak. Bu da birçok kişinin onayına neden oldu. Taliban da dini fanatikler ve bir zamanlar Çeçen ayrılıkçılara yardım ettiler. Üstelik Taliban dünyada Çeçenya'nın bağımsızlığını tanıyan tek devletti. Bu da elbette Rusya ile ilişkilerde uzun yıllar iz bıraktı.
  Margarita Manyetik savaşmaya hazır. Çıplak ayak parmakları düğmelere basıyor. Ve devasa, yıkıcı güce sahip roketler Taliban'a doğru uçuyor. Ve sakallı Afganları mağlup ediyorlar.
  Margarita şarkı söyledi:
  - Eh, Anavatan, bırak bağırsınlar, seni çirkin şey,
  Ve güzel olmasa bile onu seviyoruz!
  Piçler, saf,
  Güvenlik görevlisi kural koyarsa
  Yani faşizm olacak,
  İnsanlığın iğrençliği!
  İlk erimiş yama,
  Stalin'in cenazesi -
  Rus' Kabil olmayacak,
  Yaralı olmasına rağmen!
  Ve savaşçılar hep birlikte onu aldılar ve cıvıldadılar:
  - Slavlar aşağılanmaya tahammül edemezler,
  Hepimiz Vatanımız İçiniz...
  Daha fazla hakarete tolerans göstermeyeceğiz
  Cain'in kafası havuzda!
  Saldırı uçağındaki kızlar Taliban'ı vuruyor ve bu Mücahidleri yenip öldürüyor.
  Burada ruhları harmanlamak için uçuyorlar. Ancak öldürülen Rus asker ve subaylarının bulunduğu çinko tabutlar Tacikistan'dan çıkarılıyor.
  Bu askerlerden biri bacaksız kaldı. Ve üzgün bir şekilde ve gözlerinde yaşlarla şarkı söylüyor:
  - Bir şekilde tabuta girdiler,
  Ve en güçlü gulyabani,
  Her şeyi içeri ve dışarı sıkıştırdım
  Ve sıkıca sıkıştırdım!
  Tanklı kızlar da var. Çok ilginç bir Rus arabası "Ayı". Mutant kızlar yeniden yerleştiler ve kendilerini farklı bir biçimde denediler. Bu çok ağır bir tank, yüz tondan fazla, deneysel bir model. Elbette özel bir ekibi de var: Dört kız. Ve hepsinin E ile başlayan isimleri var!
  Örneğin Elizabeth çıplak ayak parmaklarıyla joystick düğmelerine basıyor ve Taliban'la sığınağa vuruyor ve kükrüyor:
  - Komünizme şeref!
  Makineli tüfeklerle ateş etmeye devam eden ve kırmızı meme ucuyla düğmelere basan Catherine kükrüyor:
  - Ve Zyuganov olmadan! Kel ve sarhoş!
  Elena çıplak topuğuyla pedala basarken ciyakladı:
  - Hint Okyanusu gezileri için!
  Euphrosyne de bu sefer şakacı dilinin yardımıyla ateş etti ve ciyakladı:
  - Saldırı savaşlarındaki zaferler için!
  Ve kızlar güldü. Taliban savaşçılarının üzerine kurşun yağdırıyorlar. Ve bunu çok iyi yapıyorlar.
  Düşmana ateş eden Elizabeth düşündü. Aslında bir insanın beyni varsa, her dinin bir masal ve insan fantezisi olduğunu anlar!
  Peki neden dünyanın her yerine farklı türde dinler yayıldı? Üstelik çoğu sağduyuya aykırı mı? Aslında en popüler dini ele alalım: Hıristiyanlık. Çarmıhta çarmıha gerilen Tanrı'ya inanmak aptalca ve saçmadır. Aslında İncil'e inanırsanız, o zaman Tanrı bir şekilde tuhaf ve anlaşılmaz hale gelir.
  Daha sonra neredeyse tüm insanlığı suyla boğar, milyonlarca insan ölür ve yalnızca sekiz kişi kurtulur. Sonra tam tersine çarmıhta cellatlar için dua eder.
  Şunu fark edebilirsiniz: Eski Ahit'in Tanrısı çok zalimdir, ancak Yeni Ahit'te Mesih son derece naziktir. Ve burada bariz bir çelişki görülüyor. Aslında İsa, Tanrı'nın Oğlu olsaydı Sodom ve Gomora'yı yakması gerekirdi. Ama orada yetişkinler, çocuklar ve kadınlar vardı. Bu zalimce değil mi?
  Ve daha birçok zulüm örneği daha uzun süre sıralanabilir. Çocukların Elişa tarafından öldürülmesi tek başına bir değere sahiptir.
  O halde insanların neye inandığını düşünün. Hükümet de dini empoze ediyor. Ve şimdi de din fanatikleri Taliban ile savaşıyorlar.
  Ancak uyardılar: ABD'nin Afganistan'dan ayrılmasına sevinmeyin, bu Rusya için daha da kötü olacak.
  Biraz dinlenen Taliban, Ukrayna ile yapılan savaş nedeniyle Rusya'nın elinin kolunun bağlı olmasından yararlanarak harekete geçti ve saldırdı. Ve bu birçok kişi tarafından tahmin edildi. Ve Rusya kaydolmak zorunda kaldı. Ve tabii ki Tacikistan'daki üste çok sayıda Rus askeri onların iradesi dışında öldü. Böylece Rusya kendisini başka bir savaşın ortasında buldu. Ve elbette toplumdaki ruh hali mevcut başkana karşı çok daha düşmanca bir hale geldi. İnsanların sevgisi çok değişkendir. Ve Taliban elbette her şeyi doğru hesapladı. Üstelik ABD bu durumda mutlu - düşmanlarını birbirine düşürdü. Ve başkanları hakkında şunu söylemeye başladılar: bilge yaşlı bir adam. Mesela her şeyi ne kadar akıllıca ayarlamış.
  Aslında yaş hem spora hem de bilgeliğe engel değil!
  Elizabeth elbette çıplak ayak parmaklarıyla tekrar tekrar ateş ediyor. Kışın bile tankın içi oldukça sıcak. Ve yaz aylarında Tacikistan'da hava gerçekten çok sıcak.
  Kız onu aldı ve şarkı söyledi:
  -Uzunsa, uzunsa, uzunsa,
  Savaşın, Taliban'ı yok edin...
  Eğer uzunsa, uzunsa, uzunsa,
  Savaşta yokuş aşağı koşun!
  Mümkün, mümkün
  Bu elbette doğru, doğru...
  Bazen öyle hissettirse de
  Afrika'yı yakalayabiliriz!
  Afrika'da fiyatlar çok yüksek,
  Ve Afrika'da para bu kadar geniş!
  Su aygırları kilo verdi
  İspermeçet balinaları zayıfladı...
  Ve insanlar papağan gibi
  Doğruca cennete gidin!
  Tankın kumanda kolu düğmesine eliyle basan Ekaterina sırıtarak şunu fark etti:
  kırmızı meme ucu:
  - İçinizde yeterince iyimser olmayan bir şey var!
  Elizabeth öfkeyle cevap verdi:
  - Eğer hükümdar ahlaki açıdan sakat ve düzenbazsa, o zaman tebaasının ne mutluluğu olabilir ki!
  Elena başını salladı:
  - Evet! Sorunun yeni başladığını söylüyorlar! Ama onu kendine aşırı güvenen şey kesinlikle aşırı şansıydı!
  Elizabeth mavi renkli başını salladı:
  - Evet, hep bir insana bu kadar şansın verilemeyeceğini düşünürdüm, o beyaz ata biner, bir anlamda denizin kendisine diz boyu geldiğine inanmaya başlar. Ve sonra, Tanrı olmak isteyen yaşlı kadın gibi elinde hiçbir şey kalmıyor!
  Catherine bununla aynı fikirdeydi:
  - Evet! Çok fazla şans vardı ve bu onu şımarttı. Bir zamanlar şans Napolyon'u, Hitler'i, Korkunç İvan'ı, On Dördüncü Louis'i nasıl sevdi ve sonra onlardan yüz çevirdi.
  Euphrosyne şunu belirtti:
  - Nicholas II çok şanssızdı ama aynı zamanda nazik ve saygın bir kraldı. Mesela Japonya ile savaşta en azından biraz şanslı olacağını düşünüyorsunuz. Mesela Amiral Makarov ölmeseydi her şey farklı olabilirdi. Ve Amiral Makarov bir dizi beklenmedik tesadüf sonucu öldü. Bazı nedenlerden dolayı, mayınların destroyerler tarafından temizlenmesi emrini vermedi ve astlarından hiçbiri böyle bir emir vermedi. Ve maden büyük olasılıkla Rus'tu ve büyük savaş gemisi bir mayından batmamalıydı. Ve bu durumda bile Amiral Makarov kurtarılabilirdi, örneğin Kirill Romanov kurtarıldı.
  Elizabeth kabul etti:
  - Evet, II. Nicholas'a biraz şans, Rusya'ya diğer hükümdarlara göre çok daha fazla şans verebilirdi. Özellikle Fortune'un armağanlarını sanki bir bereketten alıyormuş gibi alan ve onları kuma atan mevcut başkana vurgu yapıyorum. Ta ki sonunda gizli polisin eski şefinin şansı tükenmeye başlayana kadar. Ama nazik Nicholas II'ye biraz şans! Örneğin Amiral Makarov, Japonları denizde çok az kan dökerek yenebilirdi ve o zaman samuraylarla yapılan savaş çok fazla fedakarlığa mal olmazdı. Ve eğer Çarlık Rusya'sı Japonya ile savaşı kazansaydı, Birinci Dünya Savaşı büyük olasılıkla olmayacaktı. Yani imparatorluk ordusunun otoritesi çok yüksek olacak ve Almanlar savaş ilan etmeye cesaret edemeyecek!
  Elena başını salladı:
  - Belki! Her ne kadar Makarov tek başına Japonya ile savaşta başarısızlıkların ve kötü şansların sayısını tüketmese de. Yine de itiraf etmeliyim ki düşman güçlüydü. Ancak öte yandan, eğer Oslyabi zırhlısı bu kadar çabuk batmasaydı, Tsushima savaşı sırasında bile filo Vladivostok'a kolayca girebilirdi! Ve böylece Japonya ile savaş çok başarısız oldu.
  Euphrosyne şunu belirtti:
  - Ancak 1945'te Japonya'yla yapılan savaş şaşırtıcı derecede kolay ve başarılı oldu. Sanki Japonya'nın şansı tükenmiş gibi. Ancak ne yazık ki Stalin'in zaferi, komünistlerin Çin üzerinde iktidara gelmesine ve Brejnev döneminde neredeyse SSCB'ye saldıran çok güçlü ve tehlikeli bir imparatorluğun ortaya çıkmasına yol açtı. Ve şu anda bile Çin sadece arkadaşmış gibi davranıyor. Ve kendisi de bizden Urallara kadar toprakları kesmek istiyor.
  Catherine başını salladı:
  - Evet! O zaman Japonlar yenilseydi, Çin'in kuzeyi yerine Sarı Rusya olacaktı ve Ortodoksluk Göksel İmparatorluğa gelecekti. Stalin'in Japonlara karşı kazandığı kolay zaferin sonucunda ne oldu? Ateist bir imparatorluğun doğuşu ve Rusya sınırlarında kudretli bir canavar!
  Elizabeth dişlerini göstererek şunu fark etti:
  - O halde Hristiyan Tanrısına inanın. Japonya'ya karşı kazanılacak zafer, yeni on milyonlarca Ortodoks inananı kazandıracaktı. Ancak bunun yerine Rusya'da saldırgan bir ateist rejim iktidara geldi. Ve sonra kanlı Stalinist rejim Çin'e ateizmi getirdi. Ve Mao'nun zalim imparatorluğu ortaya çıktı. Tanrının ne istediğini gerçekten anlamıyorum!
  Elena şunları kaydetti:
  - Ya Tanrı yoktur ya da Şeytan İncil'in söylediğinden çok daha güçlüdür ya da Yüce Allah'ın planları bizim için anlaşılmazdır!
  Euphrosyne şunu belirtti:
  - Genellikle zalim krallar daha başarılıdır! Belki de tek istisna Birinci İskender'di. Çar zekidir, naziktir, liberaldir, beyefendidir ve bir sineği bile incitmez. Ve aynı zamanda başarılı!
  Elizabeth şunları kaydetti:
  - Ve İkinci Catherine, zalim ve kötü bir hükümdar olarak görülmüyordu ve aynı zamanda çok başarılıydı. Doğru, o bir fahişeydi ve genel olarak pek iyi bir insan değildi. Köylülerin efendileri hakkında şikayette bulunmalarını yasakladı. Bu kadar aşağılık bir insana bu kadar çok şansın verilmesi bile garip.
  Elena başını salladı:
  - Evet, sonra Hıristiyan Tanrısına inanın! Kötülük ve alçaklığın en başarılı olduğu zaman!
  Catherine öfkeyle şarkı söyledi:
  Dünya şiddete dayanıyor
  Öfke volkanı büyük bir hızla fışkırıyor...
  Gerilim üst düzeyde,
  Acı ve korkuyla uyanır,
  Sadece korku bize arkadaş verir,
  Yalnızca acı seni çalışmaya motive eder,
  Bu yüzden onu daha çok istiyorum
  Hiperplazmayı kalabalığa patlatın!
  Elizabeth iç çekerek şunları söyledi:
  - Evet, Cengiz Han kaba bir pagandı. Okuma yazma bilmiyordu ama dünyanın yarısını ele geçirmişti. Onunla yapılan savaşta hem Müslümanlar hem de Hıristiyanlar mağlup oldu. Ve soru şu: Yüce Tanrı bu sırada neredeydi? Peki Moğolların paganizmi neden Tektanrıcılığı, İslam'ı ve Hıristiyanlığı yendi?
  Euphrosyne gülümseyerek şunları söyledi:
  - Aynı şekilde şu soru da sorulabilir: Kabil, Habil'i öldürdüğünde Yüce Tanrı neredeydi? İnsanlık tarihindeki ilk kardeş katliamına neden izin verdi?
  Elena sırıttı ve özetledi:
  - Evet, sonsuza kadar tartışabilirsiniz, ancak ne Tanrı'nın var olduğunu ne de var olmadığını asla kanıtlayamazsınız.
  Ekaterina şunları kaydetti:
  - İsa Mesih'ten kesinlikle şüphe duyuyorum. Talihsiz, mazlum Yahudiler, Anatoly Kashpirovsky gibi güçlü, yetenekli bir hipnozcuyu pekâlâ bir mesih olarak alıp onu tanrılaştırabilirlerdi. Anatoly Mihayloviç'in mucizelerinin istatistiklerine bakarsanız, o İsa'dan daha havalıdır.
  Euphrosyne kıkırdadı ve şarkı söyledi:
  - Allah esirgesin, körlerin gözlerini aç,
  Ve kamburların sırtlarını düzeltin...
  Evet Tanrım, Tanrı ol, en azından biraz,
  Ama biraz çarmıha gerilemezsin!
  Ve kızlar yine Taliban'la karşı karşıya geldi. Çıplak ayak parmaklarıyla joystick düğmelerine basarak çok sayıda Mücahidi biçtiler ve kelimenin tam anlamıyla gruplar halinde yere serdiler. Sakallı Taliban, makineli tüfek ateşi ve yüksek patlayıcı parçalanma mermileri altında öldü. Dini fanatiklerin kitlesel imhasıyla ciddi bir eğlence ortaya çıktı.
  Ve işte Alenka, Tacikistan'ın serin kış havasına rağmen çıplak ayakla Taliban'a saldıran güzel kızlardan oluşan taburuyla.
  Ancak kısa eteklidirler ve vücutları Kevlar'dan yapılmış zırh plakalarıyla kaplıdır.
  Güzeller saldırıya koşuyor ve şarkı söylüyor:
  - Şeytani Taliban kayaların üzerinde sürünüyor,
  Ama kızlar çok havalı...
  Ona napalm ile vur
  Başarıyı kutlayacağız!
  Ve kızlar inci gibi dişlerle parlayacak.
  Ve sonra Anyuta çıplak ayak parmaklarıyla Mücahidlere patlayıcı içeren bir bezelye fırlatacak. Ve Taliban'ı kedi yavruları gibi farklı yönlere dağıtacak.
  Kız onu aldı ve şarkı söyledi:
  - Anavatan'a şan, şan,
  Tanklar hızla ilerliyor...
  Bikinili kızların bölümleri,
  Rus halkına selamlar!
  Kızıl saçlı Alla da sakallı düşmanlara ateş eder, onları biçer ve şarkı söyler:
  - Rus bu Taliban'a güldü,
  Her çağda bu yüzden Rus'tur!
  Ve kız da onu alacak ve çıplak ayak parmaklarıyla Mücahidlere öldürücü bir limon fırlatacak. Ve düşmanları farklı yönlere dağıtır.
  Ve nasıl da var gücüyle ıslık çalıyor.
  Birkaç düzine karga şaşkına döndü. Kalp krizi geçirdikten sonra Taliban'ın kazınmış kafalarının üzerine düştüler ve vuruldular. Bundan sonra savaşçı cıvıldadı:
  - Burada konu çok tartışmalı.
  Sadece birinci sınıf olacağına inanıyorum!
  Taliban kazanacağımızı biliyorum
  Sonuçta üstümüzde gururlu bir melek var!
  Bikinili kızlardan bir diğeri olan Maria onu aldı ve ıslık çaldı. Ve çıplak ayak parmaklarıyla düşmana muazzam öldürücü bir güç, çok yıkıcı bir ölüm armağanı fırlattı. Taliban savaşçılarını parçaladı ve dişlerini göstererek cıvıldadı:
  - Rusya'nın etrafında büyük bir sis var,
  Ve Taliban savaşçısı Anavatan'a koşuyor!
  Olimpiyatlar, gerçekten kahraman bir kız. O iri ve aynı zamanda saçları açık kahverengidir. Savaşçının çikolatalarla kaplı lüks kalçaları ve güçlü karın kasları vardır. Aslında hiç kimse böylesine canavar bir kıza karşı koyamaz.
  Ve böylece güçlü, kaslı, çıplak ayaklarıyla bir varil patlayıcıyı kaldırdı ve Taliban'a fırlattı. Ve bu varil büyük, ölümcül bir hızla koştu. Ve Mücahidlerin üzerine nasıl düşeceğini, kelimenin tam anlamıyla onları nasıl parçalayacağını.
  Savaşçı-kahraman bunu sevinçle aldı ve şarkı söyledi:
  Ve Murom'un üzerinde gökyüzü kaşlarını çatıyor,
  Işığın şafağı yükseliyor...
  Biz Ilya Muromets'in kızları gibiyiz.
  Güçleriyle övünmeleri boşuna değildi!
  Gerçekten de Taliban'la savaşmak ve öldürmek Slavlarla savaşmaktan çok daha keyifli. Burada sanırım herkes kardeşleri öldürmenin günah olduğu konusunda hemfikir olacaktır.
  Olympias öfkeyle şarkı söyledi:
  Peki kaç kardeşi öldürebilirsin?
  Sonuçta inanın insan mutluluk için doğar...
  Anne oğlunun cepheye gitmesine izin vermiyor
  Ve yazın bile savaş sırasında kötü havalar yaşanıyor!
  Bundan sonra kahraman kız ciğerlerine derin bir nefes çekip ıslık çalacaktır. Yüzlerce karga anında kalp krizi geçirip bayılıyor. Keskin gagaları aşağı doğru uçuyor ve Rus birliklerinin mevzilerine baskı yapan Taliban'ın kafataslarını deliyor.
  Kargaları ıslık çalarak yere seren ve sersemleten Olympias, onu aldı ve cıvıldadı:
  Ta, ta, ta - toynaklar çalıyor,
  Burada, orada, orada - makineli tüfek çarptı!
  Taliban ordusu tamamen yenilgiye uğratıldı.
  Ve hiç kimse kızların ordusunu yenemez!
  Marusya ayrıca ilerleyen Taliban askerlerine de ateş ediyor. Öfkesini ve en yüksek sınıfını gösterir. Makineli tüfeği Mücahidlerin tüm saflarını yerle bir ediyor.
  Kız çıplak ayak parmaklarıyla öldürücü bir ölüm hediyesi fırlatıyor. Pek çok Taliban savaşçısını yere seriyor ve ciyaklıyor:
  - Savaş klasikleri,
  Bu bir kızın yalınayak olması için...
  Kızları ve oğulları,
  Herkesi oyuna dönüştürelim!
  Savaşçılar gerçekten çok güzeller.
  Taliban'a ateş eden ve çıplak ayak parmaklarıyla yıkım armağanları fırlatan Matryona cıvıldadı:
  - Bikinili kızlara zafer,
  Mücahidleri yendiler...
  Kızların yalınayak bıçakları var,
  Öğle yemeğinde böyle saldırıyorlar!
  İnce belli ve lüks kalçalı bir kız, yaklaşan Taliban'a ateş ediyor. Bunu çok ustaca ve doğru bir şekilde yapıyor. Onları çim biçme makinesi gibi biçiyor ve şarkı söylüyor:
  - Kız polka dansı yapıyordu.
  Sabahın erken saatlerinde çimlerde...
  Kuyruk sola, kuyruk sağa,
  Bu Polka Karabaş!
  Ve şimdi savaşçı yine çıplak ayak parmaklarıyla düşmana hediye edilen katili fırlatacak. Ve çok sayıda Taliban'ı öldürecek.
  Burada Victoria ve Veronica kavga ediyor. Her iki kız da çok havalı. Ve son derece doğru ateş ediyorlar.
  Victoria yok etme armağanını çıplak topuğuyla ölümcül bir güçle fırlattı. Birçok dushman'ı yırttı ve ciyakladı:
  - Cüzdandaki para eriyor,
  Başkentler eriyor...
  Ve Rusça -
  Para manna demektir!
  Başka bir kız, kırmızı meme ucuyla sağır edici bir ultrasonu çalıştıran bir düğmeye bastı ve onu havaya uçurdu. Ve şimdiden Taliban'ın traşlı kafalarına binlerce karga düştü. Ve onları yumruklayalım.
  Kızıl saçlı kız şarkı söyledi:
  Rusya Mücahidlerin saldırısına uğruyor
  Afganistan'da bunlardan çok var...
  Evet, dedelerimiz o zamanlar Afganistan'da savaşmıştı.
  Şimdi zorlu Taliban kılıcını kaldırdı!
  
  Ama yalınayak kızlar pes etmez
  Sadece en yüksek sınıfı gösterecekler...
  Taliban donanmasıyla hızlı bir şekilde savaşıyorlar.
  Ve ruhun tam gözüne vurdular!
  Ve çıplak ayak parmaklarıyla savaşçı, yok etme armağanını ölümcül bir güçle fırlatacak. Ve herkes bunu ondan alıyor.
  Alice ve Angelica keskin nişancı tüfekleriyle Taliban'a ateş ediyor. Ve bunu son derece doğru bir şekilde yapıyorlar. Ve öyle bir hassasiyetle ateş ediyorlar ki.
  Alice onu aldı ve şarkı söyledi:
  Dushman için bir tabut olacak,
  Sağlıklı kalın...
  Kızlar kışın çıplak dolaşırlar!
  Ve Mücahidlerle birlikte sırtlarını kırıyorlar!
  Ve sonra Alice, düğmeye bastığında kırmızı meme ucunu kullanarak ateş etti. Ve bir düzine Taliban'ı devirdi.
  Alice onu aldı ve dişlerini göstererek cıvıldadı:
  - Anavatan ve sonuna kadar özgürlük için,
  bikinili çıplak ayaklı kızlar
  Sizler öyle kahramanlarsınız ki...
  Kalplerin birlikte atmasını sağlıyor!
  Angelica onayladı:
  - Hep birlikte kapıyı çalın! Bu harika!
  . 14.BÖLÜM
  Tamam, Catherine'i uyandırdılar. Bu arada Elizabeth sorgulama için bir sonraki kurbanını veya müşterisini seçti. Şu ana kadar önemli bir ipucu bulamadılar.
  Ancak bu durumda en ilginç olanı Marianna kızı gibi görünüyordu. O sadece akıl hastası değil, aynı zamanda teknik bir eğitime de sahip ve çocukluğunda elektronik konusunda hatırı sayılır yetenekler sergiliyor gibi görünüyordu.
  Bu kızıl saçlı kraliçe Elena şunları kaydetti:
  - Başlayacak bir şey varsa o da onunladır!
  Euphrosyne gülümseyerek şöyle dedi:
  - Bu en kötü fikir değil ama... Doğru yeri kazmadığımıza dair sezgisel bir his var içimde!
  Elizabeth mantıksal olarak itiraz etti:
  - Sezgi, bilginin ve analizin yerini almamalıdır. Üstelik Marianna çok akıllı bir kız. Aynı zamanda şiddetli bir şizofreni hastasıdır. Ve buna karşı çıkamazsınız!
  Catherine dişlerini göstererek şarkı söyledi:
  -Hepimiz surat yapmayı severiz.
  Kolay yolu seçmek
  Ve aynı zamanda o kadar benzerler ki,
  Biraz çılgın!
  Ancak mutant kızlar ormanın derinliklerine giremediler. Ve onu aldılar ve Dünya metropolünün etrafında uçtular.
  Etrafında gezegenin kelimenin tam anlamıyla altınla, ustaca oyulmuş taşlarla ve diğer birçok güzellikle parıldayan zengin ve süslü gökdelenleri parlıyordu.
  Çiçekler özellikle harika görünüyordu, iyi bir stadyum büyüklüğündeydi ve insanlar da onların üzerinde yaşıyordu.
  Ayrıca çok sayıda çocuk koşuyor ve zıplıyordu. Üstelik bunların çoğu eski yetişkinler.
  Böylece insan çocukluğa düşer ve çok eğlenceli vücutlara kavuşur, sürekli gülmek, zıplamak istersiniz.
  Elizabeth şunları kaydetti:
  - Peki Marianna neden şizofren? Daha kötüsü olmasa da burada milyarlarca çılgın insan var!
  Catherine başını salladı:
  - Evet, dürüst olmak gerekirse... Eğer onları eğitmezsek ciddi sorunlar yaşarız. Daha doğrusu tüm insanlık için.
  Kızıl saçlarını sallayan Elena kabul etti:
  - Tam bir bozulma var. Ve ne kadar ileri giderse, durum o kadar kötüleşiyor.
  Çok sayıda çocuk, sokaklar ve elmaslarla dolu evlerin duvarları da dahil olmak üzere oldukça sert yüzeylerde şaplak atmasına rağmen pembe ve yumuşak görünümlü çıplak topuklarını gösterdi.
  Evet burada çok güzel bir kompozisyon vardı.
  Beyaz saçlı bir kız olan Euphrosyne şarkı söyledi:
  - Ah, çocukluk, çocukluk, acelen nerede?
  Ah çocukluk, çocukluk, nereye koşuyorsun!
  Sadece yetişkin olmak istemiyorum
  Tekrar kız olmak istiyorum!
  Elizabeth şunları kaydetti:
  - Her yaş için sevgi. Ama aynı zamanda delileri taklit etmeye başlarsak bu aptallık olur. Sonuçta, İkinci Dünya Savaşı'ndan geçtik - bu sertleşiyor ve sınanıyordu!
  Catherine kıkırdayarak şunları söyledi:
  - Ve Taliban'la olan savaş daha da kötüydü. Daha doğrusu, daha serin olmasa da, en azından ruhsal açıdan daha hoş. Örneğin, bazı Alman erkek çocukları, özellikle sarı saçlı olanlar o kadar tatlı ki, onları öldürmek tatsız ve iğrenç!
  Elena gülümseyerek şunları söyledi:
  - Ama Afgan erkek çocukları, siyah saçlı olsalar bile, henüz sakalları çıkmamışken oldukça sevimli ve hoş oluyorlar. Ancak Taliban ordusunda çok sayıda genç var ve onlara ateş etmek, hatta daha da önemlisi, kılıçlarla kafalarını kesmek bir şekilde iğrenç.
  Euphrosyne kıkırdayarak şunları söyledi:
  -Afgan sakalsız erkek çocukları ayakkabılarını kurtarmak ve daha çevik olabilmek için yalınayak dövüşmeyi tercih ediyorlar. Her durumda, dona kadar. Ve bu bölgede donlar genellikle yalnızca dağlarda kışın meydana gelir. Ancak iklim hoş değil, geceleri biraz soğuk, gündüzleri sıcak - ama kuru! Burada Hindistan'da iklim çok nemli, çok sıcak ve ılımandır.
  Elizabeth başını salladı:
  - Evet, Hindistan'da. Orada kışın bile bir köprünün altında uyuyabilirsiniz ve örneğin Bombay'da çıplak bile donmazsınız. Ama hâlâ nemli ve çok fazla böcek var. Yani eski zamanlarda Dünya'nın hiçbir yerinde cennet yoktu!
  Catherine şarkı söyledi:
  Seni uzak bir yere götüreceğim
  Hayat cennet olacak...
  Sadece bana acı
  Eşim ol!
  Marianna çileğe benzeyen özel bir evde yaşıyordu. Ve kızlar ortaya çıktığı anda jigolo robotla sevişti. Ve güzel sarışın tam anlamıyla zevkten titriyordu.
  Elizabeth şunları kaydetti:
  - HAYIR! Görünüşe göre biz tam bir aptalız.
  Ekaterina şunları önerdi:
  - Onları rahatsız etmeyelim. Biraz bekleyelim.
  Euphrosyne şunu belirtti:
  - Robot insan çocuğu değildir ama kadınlar çok uzun süre sevişebilir!
  Kızıl saçlı kız Elena şunu önerdi:
  - Hadi oynayalım.
  Elizabeth sordu:
  - Ne?
  Ateşli güzellik cevap verdi:
  - Aforizmalar söyleyeceğiz. Kim daha esprili ve daha havalı?
  Catherine başını salladı:
  - Mantıklı, hadi, ilk ben gideceğim!
  Euphrosyne mırıldandı:
  - Başlangıç!
  Sarı saçlı kız dedi ki:
  -Altın kalbi olmayanın bir bakır, kırık kuruş bile değeri yoktur!
  Elizabeth tweet attı:
  -Bahçe başı iseniz hasadı kullanamayacaksınız!
  Elena şöyle devam etti:
  -Yumruklarınızı nasıl sıkacağınızı bilmiyorsanız, o zaman kesinlikle mahvolursunuz!
  
  Euphrosyne guruldama hakkında:
  - Kadınların zayıflıkları güçlü erkekleri güçsüz kılar!
  Catherine tısladı:
  - Dil, böcekleri zekayla yakalamak için en güvenilir ağdır!
  Elizabeth esprili bir şekilde ekledi:
  - Bir kızın çıplak topuğu, lüks yeni kıyafetler bulmanıza ve bir erkek ayakkabısını bir sopa gibi giymenize yardımcı olacaktır!
  Elena yanıt olarak tweet attı:
  - Bir tilki kadın, bir aslanı meleyen bir koça dönüştürebilir, koyun derisi bir paltoya salabilir!
  Euphrosyne dişlerini göstererek ciyakladı:
  - Bir süreliğine ayakkabılı yaşlı bir adam olmaktansa sonsuza kadar yalınayak bir çocuk olmak daha iyidir!
  Catherine kıkırdayarak şunları kaydetti:
  - Bir kızın şaşı olmasındansa yalınayak olması daha iyidir!
  Ve savaşçılar gülmeye başladı. Bu onların meselesiydi.
  Kızıl saçlı Elena çok memnun bir bakışla şunları söyledi:
  - Evet, araştırmamız açıkçası palyaçoluğu andırıyor. Zamanı bile işaretlemiyoruz, daireler çizerek sürünüyoruz. Artık ciddi işler yapmak yerine çılgın bir kadının şehvetli iç çekişlerini ve çığlıklarını dinliyoruz. Ve biz tam bir aptal gibi görünüyoruz!
  Euphrosyne alaycı bir şekilde şunları kaydetti:
  - Bu doğru! Peki tam olarak ne yapmamızı önerirsiniz?
  Bu dördünün adı geçmeyen lideri, mavi saçlı mutant bir kız olan Elizabeth şunları önerdi:
  - Hadi şarkı söyleyelim!
  Catherine güldü ve sordu:
  -Ciddi misin?
  Mavi saçlı kız başını salladı ve ekledi:
  - Epeyce! Üstelik bazı popüler aforizmalar aklıma gelmiyor.
  Euphrosyne çıplak ayağını yere vurup ciyakladı:
  - Tabii ki alıp şarkı söyleyeceğiz! Şarkı inşa etmemize ve yaşamamıza yardımcı oluyor.
  Ve koro halinde şarkı söylediler;
  Güzel Rus'umuz ünlüdür,
  Kozmik görkemli Anavatan'ın ölçüsü...
  Üzüntünün çocuğu rahatsız etmesine izin verme,
  Kutsal komünizm altında yaşayacağız!
    
  Vatanımız, yaylı çalgılar çalıyor,
  Gezegendeki herkes için harika olacak...
  Rusya'mız kutsal bir ülkedir,
  Mutlu çocukların güldüğü yer!
    
  Anavatan yoktur - bir ülkeden daha iyi,
  Büyük gücü yeniden canlandıran...
  Biz sadece insanız, kartalları biliriz,
  Wehrmacht'ın yüzüne vuralım!
    
  Anavatanımız güçlü bir takımdır,
  Ustalıkla mükemmel kartlar alacağız...
  Hayır, Rusya ortadan kaybolamayacak,
  Ana kızağı oynarsak!
    
  Rus inancı - güçlü Svarog,
  Kozmik öfkeli güçlerden biri...
  Rod'un bize yardım etmesi için dua edelim.
  Altın kanatlar dünya üzerinde çırpınıyor!
    
  Dünyanın kozmik gücüne şan,
  Bu güç fenomeni doğurdu...
  Yeni Rus ailesinin insanları,
  Rus ordusu müthiş bir güçtür!
    
  İnanın bize, uzay için doğduk,
  Rusları süper bir ulus yapalım...
  Büyük nesillerin çocukları olacağız,
  Düşman kabuklu yumurta gibi olacak!
    
  Bu Rusya için en havalı olanı,
  Yıllarca çocuk olsan da öncüsün...
  Kız çıplak ayağıyla tekme atacak,
  Sen süper bir savaşçısın, bebek bezlerinden say!
    
  Vatan çocuğun kalbinde yaşar,
  Uzay için hızla yaratılan...
  Doğrudan yürüyüşe çıkıyorsun,
  Komünizmin sarayını inşa edeceğimize inanıyorum!
    
  Burası Rusya için dünyamızın olacağı yer,
  En kozmik, olağanüstü güzel...
  Sen bizim Lada mutluluk idolümüzsün,
  Ve Svarog'la savaşmak tehlikeli!
    
  Gerçek güç, ülkemiz,
  Bizim için mutluluk içinde doğan,
  Şeytan Rusya'ya saldırsa da,
  Gücün büyüklüğü bir idol olacak!
    
  Bu Anavatan için şanlı bir darbe,
  Kız sana çıplak diziyle vuracak...
  Neşeli bir hediye alacağız,
  Ve Hitler'i duvara dayayacağız!
    
  Rus ordusu kartaldır,
  Alman ordusunu yok edecek olanlar...
  Biliyorsunuz Horde'un günleri sayılı.
  Ve siz köpekler, karşılık vermemeyi bilin!
    
  Rus'u serinletecek sonsuz zafer,
  Aile bayrağına sadık kalacağız...
  Anavatanımızı kurtarabiliriz,
  İnsanların büyük mutluluğu için!
    
  Rusya dünyanın meşalesi gibi olacak,
  Evrene giden yolu aydınlatan şey...
  Büyük Rus ailesinin uğruna,
  Ve yaratıma doğru ilerlemeye devam ediyoruz!
    
  Bir öncü için en iyi örnek
  Bu her şeyin yolunda olduğu bir savaş...
  Belki efendim de kazanmak ister,
  Bizimle tartışmak inanın tehlikelidir!
    
  Hepimizin uzaya uçacağına inanıyorum.
  Hadi dünyaya komik şakalar yapalım...
  Bir yerlerde melek kendisi koşarak geçti,
  Bir salak olmaktansa bir dahi olun!
    
  Bütün mesele bu, uzay için barış,
  Sonsuza kadar güzel, bir oyuncak gibi...
  Bir yerlerde şiddetli bir şölen var,
  Ve akıl hastanesi Adolf için ağlıyor!
    
  Rusya'nın muhteşem bir şekilde çiçek açacağına inanıyorum,
  Mars'ta konaklar inşa edeceğimizi...
  Ülkemizi kurtarabiliriz, biliyorum.
  Her şey çok güzel olacak inanın çok güzel olacak!
    
  Ebedi Anavatanımız, ülkemiz,
  En güçlüsü, güzelce yok eder...
  Neden bize saldırıyorsun Şeytan?
  Harika olacak, insanlar hayran kalacak!
    
  Irkımızın kozmos için yarattığı şey budur.
  Uzaya sadık, havalı çağ....
  Bir yerlerde bir sığınak mermilerle yok edildi,
  İnsanlar işlerimizin kötü olmadığını biliyor!
    
  Rusya'nın evrene getirdiği şey bu,
  Dünyanın en güzel hediyeleri...
  Komsomol üyesi olmaktan onur duyacaksınız,
  Ve kızın en ateşli öpücüğü!
    
  İşte Venüs'ün üzerine kurulmuş bir şehir,
  Çok büyük ve çok güzel...
  Ve öncü her şeyin daha iyi olmasından memnundur,
  O, kolektif ülkenin vaizidir!
    
  Bu uzay için en iyi kıyafet,
  Bu, tümseklerin üzerinden hızla geçtiğin zamandır...
  Ve Anavatan'ın kaybolmasına izin vermeyeceğiz,
  Her şey çok basit, çiçekleri tanıyın!
    
  Tanrı Ruslarımızın koruyucusudur,
  Güneş ışınlarında ortaya çıkan...
  Peki kızım, üzülme
  Ve öncüler yumruklarıyla dövüyorlar!
    
  Bizim kızlarımız çok havalı
  Makineli tüfekle bütün çimleri biçebilirler...
  Führer koşuyor; ona saldırın,
  Yemlere bir gezi yapalım!
    
  Mecbur kalırsak dağları süpürürüz.
  Kızların çıplak topuğu balyoz gibi....
  Dünyayı napalm sürüsünden kurtaralım,
  Pekala, Horde'un boynunda bir ilmik var!
    
  Kızım, bu iyi bir dövüşçü.
  Tek vuruşla bir çizgiyi biçebilir...
  Sen bir çocuksun, biliyorsun, aferin,
  Öncü olmasına rağmen fakir olmayan bir çocuk var!
    
  Şimdi zaten Berlin'e saldırıyoruz.
  Güç kalkanlarıyla kaplı...
  Ve bizim desteğimizde, meleği tanıyın,
  Kılıçlar elmas gibi parlıyor!
    
  Burası uzay, Dünyamız,
  İnanın bana kuasarla uçabiliriz...
  En iyi ailemiz
  Övülen bir darbeyle her şeyi ezer!
    
  Bu Anavatan için çocukların kalbi,
  Evrenin en havalı yeri...
  Dünyanın en güzel kızları,
  Yok edilemez uzayda büyük bir güçle!
  Marianne nihayet sibernetik jigoloyla sevişmekten bıktı. Ve dört mutant savaşçı onun odasına girdi.
  Marianne'in çok renkli bir saç modeli vardı ve genç, hatta belki de çocuksu görünüyordu.
  Kahraman kızları görünce güldü ve dilini çıkararak hırladı:
  - Bana hizmet etmeye mi geldin?
  Elizabeth kükredi:
  - Sen tehlikeli bir suçlusun ve bir dizi zorlu sorumuzu yanıtlaman gerekiyor, aksi takdirde hapse gönderilirsin!
  Marianne kıkırdadı ve cesurca cevap verdi:
  - Beni hapse göndermeyecekler. Ve hastane fena değil. Aynı zamanda farklı türde eğlencelerle dolu ve yemekler güzel.
  Elena sert bir ses tonuyla şunları kaydetti:
  - Aptalmış gibi davranma. Galaksiler arası gemiyi kaçıran sen misin?
  Marianne tekrar kıkırdadı ve cevap verdi:
  - Evet ben! Başka bir evreni havaya uçurdum ve bir başka evreni yuttum.
  Catherine kıkırdayarak şunları söyledi:
  - Evrenleri yuttuğun senden belli değil!
  Çılgın kız dişlerini göstererek kükredi:
  - Şimdi gülmek istiyorum
  Ve seni yutacağım!
  Onu yutacağım! Onu yutacağım!
  Merhamet etmeyeceğim!
  Elizabeth ona göz kırptı ve şarkı söyledi:
  Tımarhane yanıyor
  Şeytan Sanatoryumu...
  Sırtında kırbaç olacak,
  Biz Rabbimize sadıkız!
  Marianne aniden seğirmeyi bıraktı, mavi gözleri anlamlı bir ifadeye büründü. Ve ruhu bozuk olan kız sordu:
  - Siz de aynı dört kişi misiniz: E-4, mavi, sarı, kırmızı ve beyaz saçlı kızlar?
  Elena sordu:
  - Peki öyleyse ne olacak?
  Marianna bir gülümsemeyle şarkı söyledi:
  - Çıplak ayaklı dört kız,
  Hançerlerin var, kılıçların da var...
  Yollarda hızla koşuyorsun,
  Ve eğer bir şeye ihtiyacın olursa, fistül!
  Ve yine gülmeye başlıyor. O kesinlikle çılgınca bir deli. Ama aynı zamanda güzel olduğu da söylenmelidir.
  Kızlar birbirlerine baktılar. Ve Euphrosyne şunları kaydetti:
  - Peki aptalı oynamaya devam mı edeceğiz yoksa ne olacak? Aslında herhangi bir şey yapabilecek kapasitede mi?
  Marianna hemen canlandı, başını çevirdi ve mırıldandı:
  - Sürekli hareket makinesini icat ettiğimi biliyor musun?
  Elizabeth başını salladı:
  - Evet biliyorum! Bu gerçekten de hiperindüksiyonun graviomanyetik prensibi kullanılır. Sadece çok az pratik kullanımı var. Cihaz hantaldır ve az elektrik üretir. Bir gram kumdan dört milyar ton kömürün yakılmasıyla aynı enerjiyi üreten geleneksel, kontrollü ve tamamen güvenli termokuark sentezini kullanmak çok daha kolaydır. En iyi ihtimalle bir süper akıllı telefonu şarj edebilecek kadar karmaşık cihazlar nasıl yapılır?
  Marianne bağırdı:
  - Ama enerjinin korunumu yasasını çürütmeyi başardı!
  Catherine başını salladı ve ekledi:
  - Enerjinin korunumu yasası, termokuark füzyonu tarafından zaten çürütülmüştü. Ve termopren senteziyle, sekiz katrilyon ton kömürün yakılmasında olduğu gibi, bir gram kumdan enerji elde ediliyor! Ve insanlığın tüm enerji sorunları artık sonsuza kadar çözüldü!
  Çılgın kız çıplak, bronzlaşmış, kaslı bacaklarını tekmeledi ve şarkı söyledi:
  Bizim için açığa çıkmamış sırlar, şimdi onları açıklamanın zamanı geldi,
  Doğanın sırları kumbaradaki gibi...
  Galaksinin gücünü, çekirdeğin enerjisini yok edeceğiz,
  Şişedeki cinin gücü yok olacak!
  Elizabeth ellerini çırptı ve şunları kaydetti:
  - Çok hoşsun! Düşmana ezici bir darbe vuracağınıza inanıyorum.
  Marianne tekrar kıkırdadı ve inci gibi parıldayan dişleri parlamaya başladı.
  Catherine sert bir ses tonuyla sordu:
  - Bir tanığınız var mı?
  Marianne kıkırdadı ve cevap verdi:
  - Hayır öyle bir hastalığım yok.
  Elena, Hypernet'e önceden bir talepte bulunduğunu belirtti:
  - HAYIR! Burada oynuyormuş gibi görünüyor. Ben de Venüs'e uçtum. Ve elbette onun için son derece harikaydı.
  Euphrosyne şarkı söyledi:
  Başka dünyaları hayal etmek,
  Yıldızlara, bulutlara uçun...
  Büyülü bir dünya yaratın
  Senin idolün kim kızım?
  Marianne kıkırdadı ve şunu önerdi:
  - Bunun yerine sevişelim. Bu en iyi eylem olacaktır.
  Elizabeth konuşmanın konusunu değiştirmek için acele etti:
  -Henüz bir şey icat etmeyi denedin mi?
  Akıl hastası kız, çıplak, yontulmuş ayağıyla başının üstünü kaşıdı ve cevap verdi:
  - Bir zaman makinesi yaratmaya çalıştım. Görüyorsunuz, bu harika. Özellikle geleceğe uçuyorsanız. Evet, geçmişte örneğin Hitler'i öldürmek mümkün olabilirdi. Ve dünya tarihinin gidişatını değiştirin.
  Elena mantıksal olarak şunları kaydetti:
  - O zaman bu dünya, eğer tarih değişirse, yok olabilir. Eski filmdeki gibi: "Kelebek Etkisi." Ve Hitler'i öldürmek hiç de kelebek değil!
  Elizabeth onaylayarak başını salladı:
  - Evet, Hitler'i yok etmek dünyayı mutlaka daha iyi bir yer yapmaz. Birincisi, daha zeki, kurnaz ve esnek biri, Yahudileri fırına göndermeyip daha kurnaz davranan Nazi lideri olabilirdi. Ve muhtemelen dünyayı fethederdi. Yoksa daha da fazla kurban olurdu. Ayrıca Stalin, Hitler olmadan tüm Avrupa'yı ve ardından diğer ülkeleri ele geçirebilirdi. Ve bunun iyi olduğu bir gerçek değil!
  Marianne itiraz etti:
  - Eğer komünistler yirminci yüzyılda tüm dünyayı birleştirmiş olsaydı, o zaman belki de çoktan tüm evreni fethetmiş olurduk!
  Ekaterina cevap verdi:
  - Bu bir gerçek değil. Gerçek şu ki, Stalinist tipte planlı bir ekonomide, özellikle farklı ülkeler arasındaki kapitalist rekabette olduğu gibi teknolojiyi geliştirmeye yönelik böyle bir motivasyon yoktur. Eğer tüm dünya Stalinist, planlı bir ekonominin ve yalnızca kamu sektörünün kontrolü altında olsaydı, o zaman elektronik ve diğer iyileştirmelerin getirilmesi için hiçbir teşvik olmazdı. Ve ilerlemede durgunluk olabilir.
  Elena öncü bir kravat gibi kırmızı ve bakır renkli başını salladı:
  - Bu kadar! Bazı akıllı insanlar şöyle diyor: Belki Hitler kazansaydı daha iyi olurdu? Aslında, Üçüncü Reich'ta, on iki yıl içinde, askeri teknoloji neredeyse sıfırdan ileri konumlara doğru ilerledi ve Almanların yetenekli yönetimi, ideal düzen ve disiplin altında, insanlık gerçekten sadece kendi evrenini değil, diğerlerini de fethedebilirdi!
  Marianne ciyakladı, kalçalarını yuvarladı ve sordu:
  - Öyle değil mi?
  Elizabeth cevap verdi:
  - Üçüncü Reich'ta tüm ulusların eşitliği olsaydı ve normal liderler olsaydı, iyi bir şey olabilirdi. Ancak köle sistemi geri dönerse teknolojiyi geliştirmek için ne gibi teşvikler olacak? Sonuçta köleler zaten var! Ve tüm kirli işleri ustalar adına yapıyorlar!
  Ekaterina doğruladı:
  - Evet! Birleşik bir imparatorluk fena değil gibi görünüyor. Ancak sağlıksız bir temelde ortaya çıkarsa, insanlık henüz olgunlaşmamışsa, bundan iyi bir şey çıkamaz. Ve böylece insanlar her şeyi yaşadılar, çok kan döktüler ve çıldırdılar!
  Efrosinya gülümseyerek ekledi:
  - Ve kardeş katliamı savaşı yaşadık ama bunun doğru yöntem olmadığını anladık. Bir milyondan fazla insan ölmesine rağmen. Ancak İkinci Dünya Savaşı'nda daha da fazlası öldü ve bunun insanlara bir şey öğrettiği söylenemez.
  Catherine gülümseyerek şunları söyledi:
  - İnsanların genel eğitim seviyesi yükseldi. Özellikle Hypernet sayesinde. İnsanlar akıllanınca günde beş defa diz çökmenin, diktatörleri ilah saymanın aptallık olduğunu, ten renginden dolayı birbirlerine düşman olmanın iğrenç bir şey olduğunu anladılar ve böylece Açık. Ve ülkeler birleşmeye başladı. Ve yeni Cengiz Han sayesinde hiç de değil!
  Marianne kıkırdadı ve şunları kaydetti:
  - Ve geçmişe gitmek istedim. Cengiz Han'ı bir patlayıcıyla vurun, onu yakın ve evrenin hükümdarının yerini alın!
  Elizabeth gülümseyerek şunları kaydetti:
  - Bazen ben de bunu istiyordum. Peki neden Tanrı Cengiz Han'a şans verdi diye düşünüyorsunuz? Sonuçta imparatorluğu hızla ve iz bırakmadan çöktü. Ancak öte yandan bunun felsefi bir anlamı da var.
  Euphrosyne şunları önerdi:
  - Belki de vahşi doğaya gidip yemek yemesek daha iyi olur?
  Marianne mırıldandı:
  - Seni tedavi etmeyeceğim. Hypernet'te kendinize sipariş vermek daha iyidir. Çok basit. Tadı kraliyet yemeklerinden ayırt edilemeyen bir şeyi ücretsiz olarak yiyebilirsiniz.
  Elizabeth güldü ve şarkı söyledi:
  Bedava yiyecek ve krema,
  San Remo adında bir kafede!
  Elena mantıksal olarak şu sonuca vardı:
  "Burada kesinlikle hiçbir şey bulamayacağız." Bunun yerine diğerlerini kontrol edelim. Aksi takdirde her çılgın insan için çok fazla zaman harcarsınız.
  Marianne homurdandı:
  - Ben deli değilim, ben bir dahiyim!
  Elizabeth şiddetle başını salladı:
  - Hepimiz gerçekten dahiyiz! Değil mi?
  Catherine tweetledi:
  - Her şey ustaca, konsantre...
  Ama sonra sarı saçlı kız akıllıca ya da esprili bir şey bulamadı.
  Ve kızıl saçlı Alla şunları söyledi:
  - İşte bu kadar kızlar, hadi gidelim! Burada hala çok şüpheli adresler var!
  Ve savaşçı araştırmacılar, komik ve kendi tarzında zeki çılgın kızın yaşadığı evden atladılar.
  Elizabeth mavi saçlarından ter damlalarını silkti ve şunları kaydetti:
  - Başka bir yanlış iz. Genel olarak hiçbir şey başarmamız pek mümkün değil.
  Euphrosyne şunları önerdi:
  - Belki biraz ara verip meditasyon yapabiliriz? Her durumda, bazı önemli ipuçlarına ihtiyaç vardır. Mesela çocuklukla ilgili bir şey. Ya da belki bu hiç de çocukçuluk değil, tamamen farklı bir şey!?
  Elena şiddetle başını salladı ve kabul etti:
  - Evet, meditasyon! Bu muhtemelen ideal seçim ve sonuç olacaktır.
  Ve dört mutant kızın tümü sessiz, rahat bir yer seçerek lotus pozisyonuna oturdu. Ve meditasyon yapmaya başladık. İlhamın er ya da geç onlara geleceğini umuyoruz.
  Ve Dünya'da sonsuz gün hüküm sürdü.
  . BÖLÜM NO: 15.
  
  Meditasyon sırasında kızlar yeniden görkemli, son derece çalkantılı ve zengin geçmişlerini hatırlamaya başladılar. Burada farklı türde ordularla savaştılar. Çalkantılı yirmi birinci yüzyılın savaşları dahil. Yaz 2023 - Güney BDT'de savaş. Dörtlü, Ukrayna'daki savaşın aksine, tam güçle savaşmaya karar verdi.
  Taliban ile Rusya arasındaki savaş devam etti. Afganistan'da çok sayıda aç, öfkeli ve saldırgan gençten oluşan büyük bir nüfus var.
  Ve dünyanın büyük bir kısmının desteklediği Ukrayna'daki savaşla Rusya'nın eli kolu bağlıyken onlar Tacikistan'da savaşıyorlar.
  Taliban da bundan yararlanıyor.
  Ancak çok yalınayak ve sadece bikinili güzel kızlar Rus tarafında savaşıyor. Savaşlar dalgalar halinde geliyor.
  Elizabeth Mücahidlere ateş ediyor. Güçlü, ejderha tipi bir makineli tüfek kullanıyor. Ve Taliban'a kurşun yağdırıyor.
  Ve kıza baskı yaparak düşüyorlar. Ev yapımı uçaksavar silahından düşürülen bir Rus helikopteri düşecek. Taliban tarafından vurularak öldürüldü. Doğru, helikopterde kızlar değil erkekler var ve onlar için özellikle üzülmüyorsunuz.
  Ve Elizabeth, kız yalınayak ve bikinili. Neredeyse çıplak olduğunuzda kimse sizi tutamaz veya durduramaz.
  Ancak güneydeki savaş sürüyor. Yaz çoktan geçti. Ve sonra sonbahar; nemli ve yağmurlu. Afganistan büyük bir nüfusa sahip ve İslam dünyasının her yerinden Müslüman gönüllüler buraya geliyor. Artık kış geldi ve savaş hâlâ devam ediyor. Elizabeth yok etme armağanını çıplak ayak parmakları ve yontulmuş bacaklarıyla ölümcül bir güçle fırlattı. Taliban'ı farklı yönlere dağıttı ve inci gibi dişlerini göstererek şarkı söyledi:
  İşte kış, kış, kış,
  Aniden başladı...
  Öfkeyle süpürür, süpürür -
  Yarın daha iyi olacak
  Yarın, yarın, yarın!
  Ve şimdi yeni bir yıl!
  Nitekim Tacikistan'a 2024 Yeni Yılında kar yağdı. Ve şimdi Rus kızları karda yalınayak, yontulmuş ayak izleri bırakıyor ve çok güzel görünüyor.
  Zoya onu aldı ve şarkı söyledi:
  Bir, iki, üç -
  İşlemcilerinizi silin!
  Dört, sekiz beş,
  Haydi lapta oynayalım!
  Ve kız çıplak ayak parmaklarıyla ölüm armağanını ölümcül bir güçle fırlatıyor.
  Catherine onu aldı ve dişlerini göstererek şarkı söyledi:
  Bir iki üç dört beş,
  Tavşan yürüyüşe çıktı...
  İşte bir kız koşuyor
  Mücahid'i öldürür!
  Ama Elena aynı zamanda yangına da öncülük ediyor. Daha havalı olamayacak türden bir kız. Ve ölümcül bir özgüvenle yazıyor. Gereksiz törenler olmadan Mücahidleri biçiyor. Bundan sonra şarkı söylemeye başlar;
  Arka kısım işe yaramazsa -
  Askeri şevk işe yaramayacak...
  Peki, eğer şevk yoksa,
  Arka taraf düşmanın öğle yemeği olacak!
  Ve kızıl saçlı Elena, yok etme armağanını çıplak ayak parmaklarıyla hem alıyor hem de fırlatıyor. Ve gerçekte o kadar çok dushman'ı parçalayacak ki, bu kesinlikle dehşet verici.
  Elena elbette şarkı söyleme fırsatını kaçırmadı:
  çıplaktım
  Sahada böyle zıplıyordu!
  Sahada zıplıyordum...
  Kulatsky birlikte şarkı söyledi!
  Ve kız, safirlerle parıldayan ve ışıltılı gözlerini alacak. Ve gözleri çok güzel. Ve dili çok yaramaz. Ve çok çevik ve çok havalı. Tıpkı bir çeşit sulu portakal gibi.
  Euphrosyne de savaşır. Ve çıplak ayak parmaklarıyla yok oluş hediyeleri fırlatıyor. Bunlar çok öldürücü ve yıkıcı.
  Ve yakınlarda Taliban bir Rus tankını alıp devirdi. Ve Rus ordusunun aracı parçalara ayrılmaya başladı ve savaş kiti patladı. Ve yine insanlar ölüyor.
  Ama Euphrosyne'in erkeklere ihtiyacı yok. Onlara işkence yapılması gerekiyor. Ve kız onu aldı ve şarkı söyledi:
  Erkekler, erkekler, erkekler,
  Siz sadece büyük zalimlersiniz
  Kızlar seni öldürdüğünde
  Dünyayı öyle çok temizliyorlar ki!
  Aslında Taliban canavardır.
  Bir keresinde güzel bir izci kız yakaladılar. Başlangıçta onu alıp rafa kaldırdılar. Kollarımın eklemlerini bükerek çıkardılar, bu çok acı vericiydi.
  Daha sonra kızın çıplak ayaklarına ayak bileklerini zincirleyen çubuklar yerleştirdiler. Daha sonra, çıplak, zarif bir şekilde kavisli tabanlarının altına ateş alıp yaktılar.
  Rus kızı büyük acılar içindeydi. Taliban topuklarını kızartmadan önce ayaklarını alıp yağla yağladı. Ve bu nedenle taban yavaş yavaş yanıyordu ve dayanılmaz derecede acı veriyordu. Ve kız inledi ve kükredi. Taliban da onu sırtından ve yanlarından kırbaçla dövdü. Daha sonra işkenceyi yoğunlaştırmaya karar verdiler. Sıcak bir tel çıkardık ve güzelliğin sırtına ve göğsüne vurmaya başladık.
  Ve ne kadar acı verici. Özellikle Taliban Rus kızının kırmızı meme uçlarını kızgın maşayla bükmeye başladığında. Ve o kadar çok ağladı ki.
  Ve Taliban müfrezesinin ana lideri işkenceden dolayı delirmişti. Ve altın dişlerini gösterdi.
  Rus kız da karşılık olarak tükürdü. Daha sonra çıplak ayak parmaklarını kırmaya başladılar. Bu çok acı verici. Ve kız korkunç, dayanılmaz acıdan bayıldı.
  Ancak Taliban işkenceye devam etti. Önce bir kova buzlu su dökerek kızı kendine getirdiler. Daha sonra vücuduna sensörler ve elektrotlar yerleştirdiler.
  Bundan sonra iki çocuk dinamoyu pedal çevirmeye başladı. Akım akmaya başladı ve kız cehennem acısından seğirdi. Ve aslında, vücut ne zaman
  elektrik deşarjları geçiyor, ürpertici, at sürülerinin hızla geçtiği söyleniyor. Ve gerçekten de buradaki her kız uluyacaktır.
  Oğlanlar pedal çeviriyor ve çıplak kız vahşi bir kurt gibi uluyor. Ve bu onu gerçekten incitiyor.
  Ve şokun yanı sıra Taliban, Rus kızının zaten büyük kabarcıklarla kaplı olan topuklarını da kızartıyor. Sıcak tel ile sırtıma da vurdular. Ve öfkeyle ve gecikmeyle saldırdılar.
  Aynı zamanda unu da arttırdılar. Eklemlerini tamamen bükmek için kızı esnetmeye ve bloğa giderek daha fazla ağırlık asmaya başladılar.
  Taliban'ın ana haydutu şarkı söyledi:
  Ne acı, ne acı
  Maç skoru şöyle olacak: beş - sıfır!
  Peki vahşilerden ne alabilirsin? Kıza çok acımasızca işkence yaptılar ama çok da karmaşık değildi.
  Taliban barbardır. Yani uyuşturucudan elde ettikleri parayla Çin'den bir tank donanması satın aldılar. Aslında Çin, Rusya'nın müttefiki ve dostudur.
  Taliban da tanklarıyla düşmana saldırdı.
  Ancak karşılarında bu sefer en yeni T-95'te dört Rus mutant kız var. Tabii ki çıplak ayaklı ve bikinili.
  Ve ne?
  Elizabeth çıplak ayak parmaklarıyla Mücahidlere ateş etti ve cıvıldadı:
  - Fillerin Anavatanına Zafer!
  Catherine ayrıca çıplak, yuvarlak topuğuyla Taliban'a vurdu ve sordu:
  - Fillerin anavatanı neresidir?
  Elizabeth dişlerini göstererek cevap verdi:
  -Elbette Rusya!
  Catherine kıkırdadı ve cevap verdi:
  - Hindistan olduğunu sanıyordum!
  Elena, önce sütyenini çıkardıktan sonra göğsünün kırmızı meme ucunun yardımıyla dushmanlara vurdu ve ciyakladı:
  - Fillerin anavatanının Afrika olduğunu sanıyordum!
  Euphrosyne çıplak, yuvarlak topuklarıyla pedallara bastı ve şarkı söyledi:
  - Küçük çocuklar,
  Mümkün değil...
  Afrika'ya yürüyüşe gitmeyin...
  Afrika'da köpekbalıkları var, Afrika'da goriller var,
  Afrika'da büyük timsahlar var!
  Ve dört yalınayak kız da şarkı söyledi:
  Seni ısıracaklar
  Dövün ve gücendirin...
  Afrika'da çocuklar yürüyüşe çıkmıyor!
  Afrika'da bir soyguncu var
  Afrika'da bir kötü adam var
  Afrika'da korkunç bir Barmaley var!
  Seni ısıracak
  Dövün ve gücendirin...
  Çocuklar Afrika'ya yürüyüşe gitmiyorlar.
  Afrika'da bir kabus,
  Çılgın kötü adam
  Barmaley aniden içinde belirdi!
  Afrika'da koşup çocukları yiyor!
  Evet çocuklar! Evet çocuklar!
  Kahkaha kahkahadır ama Taliban on dört yaşlarında bir Rus oğlanı yakaladığında onu ciddiye aldılar. Önce onu soydular ve rafa astılar.
  Daha sonra türbanlı ve sakallı dushman, gencin çıplak, kaslı vücudunu sıcak demirli bir çubukla dağlamaya başladı.
  Daha sonra Taliban celladı, çocuğun çıplak göğsüne kızgın demirden bir yıldız getirdi ve onu bastırdı.
  Çocuk korkunç bir acıyla çığlık attı ve bilincini kaybetti. Bundan sonra çocuğun aklı başına geldi. Ve çıplak, neredeyse çocuksu ayaklarını stoklara sıkıştırdılar. Ve bloktaki kancalara ağırlık asmaya başladılar. Ve çok acı vericiydi. Çocuğun genç vücudu büyük ölçüde gerildi ve çocuk kelimenin tam anlamıyla acı içinde inledi.
  Rus çocuğa işkence yapılmaya devam edildi. Çıplak ayak tabanlarımıza yağ sürdük. Daha sonra altlarına ateş yaktılar.
  Ve bundan sonra çocuk nasıl da çılgınca çığlık attı. Evet son derece acı vericiydi.
  Çocuk çığlık atmaya devam etti ve Taliban onu kırbaçla dövdü.
  Daha sonra çocuğu alıp kaburgalarından bağladılar. Ve yine tamamen tersyüz ettiler.
  Bundan sonra Taliban şarkı söyledi:
  Bütün kâfirleri yok edeceğiz.
  Genç olsunlar...
  İşte üstümüzde bir melek var,
  Herkesi tahtaya koyacağız!
  Bundan sonra, Rusya'dan bir çocuğun çıplak ayaklarındaki tüm ayak parmakları sıcak maşayla kırıldı. Ve Taliban, güzel çocuğa mümkün olduğu kadar çok acı çektirmek için bunu yavaşça yaptı. Daha sonra genç savaşçının kaburgalarını akkor halindeki maşalarla kırmaya başladılar.
  Çocuğun tek bir kaburga kemiği bile kalmasın diye onları kırdılar. Ve çocuk acı veren şoktan öldü.
  Bu sırada Anastasia, Witcher'ı kullanarak bir saldırı uçağından Taliban'a saldırdı. Aynı zamanda roket kullandı. Çıplak ayak parmaklarıyla joystick düğmelerine bastı ve şarkı söyledi:
  Daha yüksek ve daha yüksek ve daha yüksek
  Führer burnunu kaldırdı...
  Bazen çatılarımız uçar
  Ancak Taliban olgunlaşmadı!
  Akulina Orlova da rakibine vuruyor. Bunu çok doğru bir şekilde yapıyor ve kırmızı göğüs ucunu kullanarak düğmeye basıyor. Ve yakınlarda bir Rus saldırı uçağı patlıyor. Taliban'ın öldürücü bir hediyesi ona çarptı. Muhtemelen Çin malı bir şey. Ve bu seni tamamen mahvedecek.
  Akulina şarkı söyledi:
  - Erkekse doğrudan tabuta gidin,
  Hayat kurtarmak yani...
  Yalınayak olun kızlar!
  Ve savaşçı gülecek ve gülecek. Kızın bacakları elbette kışa rağmen ayakkabı bilmiyor. Ve topukları yuvarlak ve kelimenin tam anlamıyla parlıyor. Bu kız tek kelimeyle süper.
  Ve göğüslerinin uçları kiliselerin tepeleri gibi kırmızı ve ışıltılı. Bu, tabiri caizse, dövüşen bir kız.
  Evet, erkeklerden hoşlanmıyor. Her ne kadar onları zevk için mutlu bir şekilde kullanıyor olsa da. Harika kılmak için.
  Akulina onu aldı ve şarkı söyledi:
  Bu yalınayak kız hakkında
  unutamadım...
  Kaldırım taşları gibiydi
  Hassas ayakların derisine eziyet ediyorlar!
  Ve Akulina, safir gözlerini nasıl alıp yuvarlayacak.
  İşte o en üst düzeyde ve sınıfta bir kız.
  Ve Margarita Magnitnaya da bir pilot.
  Bu arada Margarita Mücahidlere büyük bir öldürücü güçle vuruyor.
  Bundan sonra şarkı söyleyecek:
  Ah, ne bacaklar!
  Ne kadar iyi...
  Korkma bebeğim
  Telefon numaranı yaz!
  Ve Margarita onu alıp dilini gösterecek. Son derece mücadeleci bir kızdır.
  Ve çıplak ayak parmakları ölümcül ölüm hediyeleri gönderiyor.
  Akulina Orlova gülerek şarkı söyledi:
  - Margarita, pencere açık.
  Margarita, her şeyin nasıl olduğunu hatırlıyorsun!
  Anastasia Witchakova başını salladı:
  - Evet kadın! Her şeyi yapabiliriz ve düşmanlarımızı tamamen sileceğiz!
  Ve kızlar koro halinde şarkı söylediler:
  Ordumuz güçlü
  Dünyayı koruyor...
  Taliban'ın ilerlemesine izin verin
  Kızları onları öldürüyor!
  Mesela Fedora da kavga ediyor. Mücahidlere havan topu atıyor. Ve eğer işi batırırsa, bu kimseye pek bir şey gibi görünmeyecek. Taliban'ın uzun sakalı ve tıraşlı kafası olsa bile.
  Fedora çıplak ayaklarını çamura vuruyor ve şarkı söylüyor:
  Gökyüzünde tutulma görüyor musunuz?
  Sörfün müthiş sembolü...
  Dünya üzerinde siyah kanatlar
  Kozmik uluma sürüleri!
  Ve başka bir kız, Seraphim, çıplak ayak parmaklarıyla öldürücü bir bomba attı, Taliban kitlesini parçaladı ve şöyle dedi:
  Taliban - lanet yükseliyor,
  Taliban - tam ölüm...
  Taliban ve ölü alaylar!
  Taliban deliye liderlik ediyor!
  Taliban!
  Ve Seraphima ağzına bir ıslık çalacak ve nasıl üfleyecek ki kargalar bayılacak ve Mücahidlerin kafalarını gagalarıyla delecek.
  Söylemeliyim ki kızlar çok harika ve güzeller.
  Ve şimdi Taliban'ın bir Rus mühimmat deposunu nasıl ateşe verdiğini görebilirsiniz. Yanmaya başladı ve mermiler ölümcül bir güçle patladı. Taliban kükrüyor ve seviniyor.
  Ama gökteki kızlar Mücahidlerle dalga geçiyor. Ve Albina ve Alvina'nın gökyüzünde nasıl göründüğünü görebilirsiniz.
  Her iki kız da tek kelimeyle harika sarışınlar. Ve olağanüstü derecede güzel. Ve elbette yalınayak ve sadece ince külotlarla.
  Bunlar en yüksek seviyedeki kadınlar, diyelim. Ve yapabilecekleri şeyi herkes tekrarlayamaz.
  Ve savaşçılar gerçekten de öldürmeye başlarlarsa onları durduramazsınız.
  Albina, uçaktan devasa yıkıcı güce sahip bir roket fırlattı. Ve Taliban ordusunun sığınağını parçaladı ve ardından şarkı söyledi:
  - Ben dünyanın en güçlüsüyüm,
  Çıplak ayaklar, çıplak göğüs uçları bile...
  Taliban'ı tuvalette ıslatalım,
  Zayıf olmayı göze alamayız!
  Alvina çıplak ayak parmaklarının yardımıyla ölüm hediyeleri göndermeye devam ediyor. Ve Mücahidleri öldürün, onu aldı ve şarkı söyledi:
  - Çok tatlı kızlarımız var.
  Sadece güzellik diyorlar.
  Komsomol üyelerinin sesi çalıyor,
  Fırtınalı bahar geliyor!
  Ve her iki kız da onu alıp ciğerlerinin sonuna kadar şarkı söyleyecekler:
  İzin ver Himalayalara gideyim
  İyiliğin için gitmeme izin ver
  Aksi takdirde uluyacağım, yoksa havlayacağım,
  Yoksa birini yerim!
  Ve kız ötmeye başlayacak. Ve bunun çok havalı ve çekici olduğunu düşünüyor. Ve - Kukareku - diye bağırdığınızda bu gerçekten tüyler ürpertici.
  Bu arada kızlar ağır silahlarla ateş etmeye başladılar, bu da izlenim bırakıyor. Ve çok isabetli ateş ediyorlar.
  Viola kızı dişlerini sırıtarak ve düşmanlarına isabetli bir şekilde ateş ederek şarkı söylemeye başladı:
  - Ben dünyanın en güçlü kızıyım,
  Erkekleri öpmeyi seviyorum
  Askerler havalı yayını bilmiyor,
  Kızın biraz dans etmeyi unuttuğu yer!
  Ve savaşçı gülecek. Evet, güzeller dushmanları nasıl boğacaklarını biliyorlar.
  Ve dürüst olmak gerekirse, kel bir insanın boynuzlarını ve yüz hatlarını kırabilecek kapasitededirler.
  O halde bu güzelliklere karşı çıkmaya çalışın.
  Nicoletta ayrıca Taliban'dan da bahsediyor. Oldukça kavgacı ve saldırgan bir kızdır. Ve güldüğünde deli bir kadının kahkahasına benziyor.
  Nicoletta dişlerini gösteriyor ve kükrüyor:
  Biz, vay, soyguncuyuz,
  Soyguncular, soyguncular!
  Bang, bang ve sen öldün,
  Öl, öldü!
  Nicoletta güldü ve cıvıldadı:
  - Uzay korsanlarına şeref!
  Başka yerlerdeki kızlar da öfkeliydi. Daha sonra Taliban mevzilerine roketler düştü. Aurora, düğmelere basmak için kullandığı kırmızı göğüs uçlarını kullanarak onu serbest bıraktı.
  Ve roketler uçtu. Ve Mücahidler kükrüyor.
  İşte işkence gören bir Komsomol üyesi daha. Hiç tereddüt etmeden çıplak ayak parmaklarının arasına benzine bulanmış pamuk yerleştirildi. Daha fazla uzatmadan alıp ateşe verdiler.
  Pamuk yünü alev aldı. Ve kız onu alacak ve kükreyecek. Sonra onu alıp göğsüne, kırmızı meme ucuna kırmızı-sıcak bir çubuk soktular. Ve kız kelimenin tam anlamıyla acıdan patladı.
  Ve Taliban gülüyor. Elbette ayak parmaklarını kırmayı da seviyorlar. Hatta mücahidlerden biri kızın çıplak yuvarlak topuğunu alıp sıcaktan demir beyazıyla yaktı. Ve işe yaradı. Kız vahşi bir dehşet içinde çığlık atmaya başlayacak.
  Alice bunu keskin nişancı dürbününden gördü. Daha yakından baktım. Aldım ve kurdum ve çılgın gibiydi. Ve öldürücü kurşun celladın tam karnına isabet edecekti. Ve vahşi bir acıyla çığlık atıp kıvranmaya başladı. Ve kız onu aldı ve şarkı söyledi:
  İyilik melekleri,
  Dünya üzerinde iki beyaz kanat
  Bir yerlerde bir ülke var
  Svarog'un kendisinin bir idol haline geldiği yer!
  Angelica ayrıca işkencecinin testislerine ateş ederek çok isabetli bir vuruş yaptı. O da iyi hedeflenmiş bir vuruştan çığlık atacak. Cellatlar bunu böyle elde etti.
  Ve kızlar şarkı söyledi:
  Siz kötü cellatlar,
  Acımasız bir ceza bizi bekliyor...
  Bir sürü mumumuz var
  Büyük insanlar saldırıyor!
  Ve kızlar öfkeyle ve isabetli bir şekilde ateş etmeye başladı. Ve Taliban'ı nakavt edin. Şeytan böyle kızlara karşı koyamaz.
  Alice düşmana ateş ederken mırıldanıyor:
  Kaderin dengede,
  Düşmanlar cesaret dolu...
  Ama şükürler olsun ki arkadaşlar var
  Ama Tanrıya şükür arkadaşlar var!
  Ve şükürler olsun ki dostların kılıçları var!
  Taliban'a ateş etmeye devam eden ve onları öldüren Angelica ise şu tweeti attı:
  - Arkadaşınızın kanaması olduğunda,
  Sonuna kadar ezildi...
  Bana dostum deme
  Ne korkak ne de yalancı!
  Sonra kız, çıplak ayak parmaklarıyla ölümcül bir güçle bir el bombası alıp fırlattı. Ve Taliban'ı parçalara ayırdı. Mücahidlerin kopmuş kafaları ortaya çıktı.
  Angelica onu aldı ve şarkı söyledi:
  Gece gündüz durmadan bombalıyorlar
  Acımayı, utanmayı bilmeden...
  Çünkü birisi tuhaf davranıyor
  Bütün ülke ölüyor!
  Taliban'a ateş eden ve onları delip geçen Alice silahı aldı ve toz tükürerek şunları kaydetti:
  - Bu Rusya'da öyle harika bir an var ki,
  Kimin soytarı, kimin başkan olduğunu tahmin etmek kolay değil!
  Kızıl saçlı savaşçı kıkırdadı ve şunları kaydetti:
  - Bu böyle olur - bir casusun başkan olması çok aptalca!
  Ve her iki kız da yine Taliban'ın üzerine ateş yağdırdı. Ve bunu son derece doğru bir şekilde yaptılar. Ve atışları Mücahidlere isabet etti.
  Başka bir yerde başka kızlar kavga ediyordu. Ve ayrıca elbette yalınayak ve neredeyse çıplak.
  Örneğin Alenka kırmızı göğüs ucunu kullanarak bazuka ateşledi. Bir Taliban savaşçısını ve birkaç ortağını deldi.
  Bundan sonra tweet attı:
  - Şimdi yine geçit törenindeyiz.
  Haydutla aynı yolda değiliz
  Biz yalınayak kızlardan oluşan bir tugayız.
  Lada'nın ışığı önümüzde bizimle!
  Ve savaşçı çıplak topuğuyla bir yok etme armağanı fırlatacak. Ve bir Mücahid kitlesini parçalayacak.
  Buradaki kadınlar harika. Olga aynı zamanda Taliban'a da ateş ediyor. Bunlar ilerleyen Mücahidler. Kalın zincirler halinde saldırırlar. Ve kızlar tören yapmadan onları biçiyorlar.
  Olga çilekli meme ucunu kullanarak bir roketatar ateşledi. Pek çok Taliban'ı nakavt etti ve şarkı söyledi:
  - Ruhumuzu, kalbimizi vereceğiz,
  Biz kutsal Anavatanımızız...
  Ayakta duracağız ve kazanacağız -
  Ve hayatımızdan pişman olmayacağız!
  Ve kız, öldürücü gücün çıplak ayak parmaklarıyla Mücahidlere imha armağanını fırlatacak.
  Ve kızlar için ne kadar harika. Taliban'ı nasıl yendiler?
  Veronica da kavga ediyor. Kız çekim yaparken yakut göğüs uçlarını kullanıyor.
  Ve sonuç olarak dushman kitlesi yok edildi. Ve savaşçı ciğerlerinin sonuna kadar bağırır:
  - Ben dünyanın en güçlüsüyüm,
  Taliban'ı boğabilirim...
  Tuvaletteki dushmanları öldürün,
  Onları oyun gibi göstereceğiz!
  Ve Veronica, bunu nasıl kabul edip sikecek...
  Savaşçı Anna onunla birlikte. Ve Mücahidleri yok ediyor. Tabii ki kız sadece külot giyiyor. Pratiktir. Ve külotlar o kadar ince ki aslında hiçbir şeyi gizlemiyorlar.
  Savaşçı Anna ateş ederek düşmanlarını biçer. Saçları kızıl ve kızların kendisi de evrenin en yüksek ışığı.
  Ve Anna çıplak ayak parmaklarıyla ölüm hediyeleri fırlatıyor ve bu da Taliban'ı anında mağlup ediyor.
  Savaşçılar avazları çıktığı kadar bağırıyorlar:
  - Mücahidler öfke içinde,
  Düşman alayı ileri doğru hareket ettirdi...
  Kızlar taşır, zaferi bilirler,
  Taliban düşmanlıkla karşılanacak!
  
  Domuzun derisini yiyecekler,
  Düşman yenilecek...
  Yalınayak kızlar kavga ediyor
  Güzellerin yumruğu güçlü!
  Ve savaşçı, savaşta göğsünün kırmızı meme ucunu kullanarak seni alıp yenecek.
  Ve şunu söyleyelim, bu çok havalı!
  Kızıl saçlı güzel bir kız. Ve erkekleri seviyor.
  Anna onu aldı ve var gücüyle kükredi:
  - Köyün yerle bir edilmesi emri verildi,
  Grad salvoları dağları yok eder...
  Kel kafalı Führer Afganistan'a uçtu,
  Ve cehennemle konuşmayı bırakalım!
  Ve kız gülecek ve gülecek. Ve onun kahkahası çanların çınlaması gibidir.
  Kızlar heyecan dolu. Malvina da savaşıyor. Elbette kız kırmızı meme ucunu kullanmaktan çekinmiyor. Ve aynı zamanda güzellik de şarkı söylüyor
  Ve bu oldu -
  Askerin istemediği şey!
  Kötü bir kabile geldi
  Bir sürü cehennem gibi karanlık güç!
  
  Kara şeytanlar küstahtır,
  Bu bataklıktan kaçın!
  İşte ellerinde hançerler var -
  Şarkılar uluyor - bülbül değil!
  
  Makineli tüfek piyadeleri ezdi -
  Kırık havanlardan çıkan duman!
  Hemen bir bölük kurdular,
  zırhlının zırhı işe yaramadı!
  
  Sürünün ölmeye hiç niyeti yok
  Cehennem inan bana çare değil!
  Ve mermiler sığınakları yok ediyor,
  Baş melekleri onlara yukarıdan vuruyor!
  
  Şeytanlar bir anda deliklerine gıcırdayarak girerler,
  Onları napalm ve kükürtle yakıyoruz!
  Dağlar bile erir
  Etraftaki her şeyi yok ediyoruz!
  
  Ama sadece düşünme
  Su nasıl bir düşmandır!
  Dev, büyümenin zirvesi,
  Evrenin Kralı Şeytan!
  
  İşte onun ateşten nefesi,
  Melek bir anda yanıyor!
  Ve Tanrı'nın sancağı düştü,
  Ama inanıyoruz, kazanacağız!
  
  Biraz tepeye çıktık
  Ve vaftiz olalım!
  Yolda homurdandı,
  Bilge Tanrı'nın oğulları!
  
  Ve şimdi saldırıya koşuyoruz,
  Yaşasın, gök gürültüsü!
  Ancak ne kadar küfür duyabiliyorsun?
  Ama kulübelerin canı cehenneme, yıkım!
  . BÖLÜM NO: 16.
  Kızlar meditasyonlarına devam ettiler. Zaten ilginç bir düşünce yok ve dürüst olmak gerekirse fikirler buharlaştı. Ve hiçbir zaman bu kadar karmaşık ve açıkçası inanılmaz derecede kaygan bir işleri olmadı.
  Ve burada gerçekten de efsanevi dört yenilmez mutant kızın büyük başarıları hatırlanabilir.
  Henüz mutant olmayan ama zaten sert ve güçlü bir kız olan Yüzbaşı Elizaveta'nın komutasındaki kadın keskin nişancı taburu, Volodarsky Caddesi'ndeki harabelerde savunma pozisyonu aldı. El bombaları demetleriyle bağlanmış, makineli tüfekli ve pompalı tüfekli kızlar harabelerin arkasına saklanıyorlardı.
  Elizabeth çıplak vücudunun ve kısa pantolonunun üzerine benekli bir tunik giyiyor. Güçlü kalçalı, ince belli, kısa bob saç kesimli, güzel ve düzgün vücutlu bir kız. Yüz, erkeksi bir çene ve geniş mavi gözlerle çok etkileyicidir. Kahverengi saçları tozdan griye dönmüştü, yüksek göğüslü, sert görünüşlü. Yüzbaşı Elizabeth iki yılı aşkın süredir savaşıyor ve gençliğine rağmen çok şey gördü. Kızın bacakları sıyrıklar ve morluklarla kaplı. Bir kızın çıplak ayakla hareket etmesi, kaba ve hantal botlarla hareket etmekten daha kolaydır.
  Çıplak taban, toprağın en ufak titreşimini algılar, bir madenin yakınlığına karşı uyarır ve toprak ananın kendisi de dayanıklılık katar. Kızın ayakları bir yandan sertleşti ve sıcak metalden veya harabelerin keskin molozlarından korkmuyor, ancak diğer yandan hassasiyetini ve esnekliğini kaybetmemiş, tankların hareketinin kükremesiyle uyarı veriyor. .
  Tatlı Elizabeth, elinde patlama paketi bulunan bir el bombası tutuyor. Sokakları makineli tüfeklerle püskürten müthiş Alman Aslan tankına doğru sürünerek ilerlemeniz gerekiyor.
  Ekaterina onun yanına sürünüyor. Ayrıca taburdaki tüm kızlar komutanlarını taklit ederek botları reddettikleri için yalınayak. Kız dört ayak üzerinde emeklerken tozlu tabanları dışarı çıkıyor. Catherine'in sarı saçları kirli ve uzun... Hafif kıvırcık. Kızın kendisi ince, zayıf ve kısadır. Hatta dar omuzlu ve görünüşte büyük kafalı bir kızla bile karıştırılabilir.
  Ancak Catherine zaten çok şey yaşadı. Ayrıca faşist esaret altında kalmayı, acımasız işkencelerden ve madenlerden sağ çıkmayı başardı ve anlaşılmaz bir mucize eseri oradan kaçmayı başardı. Ama çocuksu, nazik yüzüne baktığınızda, topuklarına plastik sopalarla dövüldüğünü ve vücuduna elektrik akımı verildiğini asla söyleyemezsiniz.
  Catherine ateş ediyor... Üçüncü Reich'ın bir askeri, bu durumda bir Arap, namluyla kum ve molozları tekmeleyerek ölür.
  Elizaveta bir sürü el bombasını çöp yığınının altına atıyor. Şimdi doksan tonluk bir "Aslan" burada sürünecek ve havaya uçacak. Kızın mavi gözleri, ten rengi ve tozdan dolayı koyu renk, yüzünde safir gibi parlıyor.
  Deneyimler, iyi korunan bir tankın artık konumunu değiştireceğini gösteriyor. "Aslan" 100 mm'lik yan zırha sahiptir ve hatta açılıdır. Otuz dörtlüler onu delemez; yalnızca ağır Keveshki'nin şansı vardır. Ancak hedef tırtıllardır. Önemli olan arabayı hareket kabiliyetinden mahrum bırakmak...
  Efrosinya makineli tüfekle ateş ediyor... Uyruğu bilinmeyen bir asker düşüyor. Doğu yarımkürenin büyük bir kısmını ahlaki olarak da olsa büyük ölçüde fetheden Almanlar, Aryan kanına değer veriyor ve Araplardan, Afrikalılardan, Hintlilerden, çeşitli Asyalılardan ve Avrupalılardan oluşan sömürge birliklerini savaşa atıyor. Beşikten itibaren Bolşevik Rusya'dan nefret edilmesi öğretilen Polonyalıların sayısı da arttı. Ukraynalı milliyetçiler, Don Kazakları, Çeçenler ve tüm Kafkas Kaganatı burada savaşıyor. Hitler bütün bir enternasyonal yetiştirdi.
  Birçok düşman var...
  Efrosinya makineli tüfek ateşinden ustaca kaçıyor. Kurşun neredeyse kızın tozdan kararmış yuvarlak topuğunu yarıyordu. Güzel kaptan, büyük kalibreli hediyenin bu kadar yakından uçmasından dolayı bir gıdıklanma bile hissetti. Kız haç çıkararak fısıldadı:
  "Bizi kurşun bile durduramaz!"
  Efrosinya karşılık veriyor... Başka bir kız, Angelica, çok kızıl saçlı, yetersiz erzakına rağmen ortalamanın üzerinde ve kaslı. Aynı zamanda lüks kalçaları, gergin beli, kadınsı olmayan geniş omuzları ve yüksek göğüsleri olan çok güzel bir kız.
  Elena sadece külotuyla dövüşüyor, tuniği parçalanmış ve toza dönüşmüş ve yeni üniformalar Volga'dan sağlanmıyor. Tanrı, bitkin Sovyet birliklerine biraz daha cephane ve biraz yiyecek ulaştırmayı nasip etsin.
  Yani Euphrosyne neredeyse çıplaktır, bacakları, özellikle de dizleri çizilmiştir. Sağ ayağımın tabanına şarapnel isabet etti, acıyor ve yürümekte zorlanıyorum.
  Kızıl saçlı, tozlu Angelica güzel ama aynı zamanda sert yüzünü çarpıtıyor. Ateş eden kız diyor ki:
  - Tanrı üstümüzde, Moskova ve Stalin!
  Ve saldıran Nazilerin önünü kesti, ancak geri dönmeye vakti olmadı.
  Kalıntılar ve dar sokaklar tehditkar Alman tanklarının geri dönmesini zorlaştırıyor. Neredeyse iki yüz tonluk Fare hiçbir şekilde geçemez.
  Euphrosyne'in beklediği gibi "Aslan" biraz sürdü ve bir çöp yığınına çarptı. Bir patlama oldu. Tırtıl patladı ve bir çift hasarlı silindir uçtu.
  Yaralı tank durdu ve namlusundan bir mermi fırladı...
  Uzaklarda bir yerde gürleyerek harabelerin arasında kayboldu. Sarışın Svetlana yılan gibi tısladı:
  - Bu benim hesaplamam! Bir hesap açtık.
  Kız kaptan yine sürünerek uzaklaşmak zorunda kalır. Almanlar ve uyduları teknik üstünlüklerini enkaz altında kullanamazlar. İnatçı Hitler'in hatası nedeniyle, Üçüncü Reich'ın orduları oldukça büyük ve iyi güçlendirilmiş bir şehirde konumsal savaşlarda çıkmaza girdi.
  Ekaterina bir el bombası atıyor. Vurulan Almanları veya Arapları takla atmaya, ters dönmeye zorlamak. Hitler'in savaşçılarından birinin eli kopmuş ve üzerinde pusulalı bir İngiliz saati asılı.
  Ekaterina gülümseyerek şöyle diyor:
  - Pusula sana cehenneme giden yolu mu gösteriyor?
  Ve güzel bir kız tozlu topuğundan yapışmış bir seramik parçasını sallıyor.
  Elena aynı zamanda sıkı, dolgun göğüslerindeki tozu da silkiyor. Meme uçları kirden ve kaşıntıdan dolayı neredeyse siyahtır. Kendinizi yıkamayı deneyin. Alman makineli tüfekleri ateşlendiğinde yine kendinizi gömmek zorunda kalıyorsunuz. Ve karınlarınız üzerinde sürünün.
  Kızların taburu bombardımana rağmen pozisyonunu koruyor. Ve ağır mermiler patlıyor, gökten bombalar yağıyor... Ama hiçbir şey Sovyet kahramanlarının cesaretini kıramayacak.
  Şimdi Euphrosyne Panter'in sürünerek geçtiğini görüyor. Bu tank artık o kadar korkutucu değil.
  Yan tarafa yumruk atabilirsin. Kız hapşırdı ve zarif ağzına düşen tozu tükürdü. Eline patlama paketiyle ağırlıklandırılmış bir el bombası aldı. Fark edilmeden sürünmeniz gerekiyor. Ama etrafta çok fazla duman var.
  Elena çıplak ayak parmaklarını ve dirseklerini çimenlere dayayarak tırmanmaya başladı. Fareyi kovalayan bir kediye benziyordu. Kız, Wehrmacht'ın SSCB'nin geniş alanlarını haince işgal ettiği o korkunç kırk bir yazındaki savaşı hatırladı. Kız, neredeyse bir kız çocuğu korkmuş muydu? İlk başta evet ama sonra alışıyorsunuz. Ve siz zaten sürekli mermi patlamalarını sıradan bir gürültü olarak algılıyorsunuz.
  Ve şimdi çok yakından patladı. Kız karnına tokat atıyor. Yukarıdan parçalar yabani arı sürüsü gibi uçup gidiyor. Elena çatlamış dudaklarıyla fısıldıyor:
  - Adalet adına, Tanrım.
  Kız taramasını hızlandırır ve koşarak başlayarak, içinde patlayıcı paketi bulunan bir el bombası fırlatır. Hediye bir yay şeklinde uçar. Bir patlama olur ve Panter'in daha ince olan yan zırhı çöker. Alman tankı yanmaya başlar ve savaş kiti patlar.
  Euphrosyne gülümseyerek fısıldıyor:
  - Teşekkür ederim, Ey Yüce İsa. Yalnız sana güveniyorum. Yalnız sana dua ediyorum.
  Panter yok edildi. Yırtılmış uzun gövde molozun içine gömüldü. Yan zırhtan ayrılan ön zırh kepçeyi andırıyor.
  Yüzü tozdan ve ten renginden kahverengiyken, gözleri peygamber çiçekleri gibi parıldayan Euphrosyne şunları söylüyor:
  - Düşmanın elinde ne kadar çok meşe ağacı varsa savunmamız da o kadar güçlü olur!
  Elena, siyah külotu ve çıplak, tozlu, güçlü vücuduyla çok seksi. Kız çok akıllı. Çıplak ayak parmaklarıyla cam parçalarını fırlatabiliyor.
  Şimdi zarif ayağıyla toz tabakasıyla kaplı keskin bir nesneyi fırlattı. Ve doğrudan faşistin boğazına gitti. Güzel Elena gevezelik etti:
  - Ve ben bir seks sembolüyüm ve ölümün sembolüyüm.
  Kız daha sonra tekrar sürünerek ateş etti. Euphrosyne de ateş etti.
  Güzel yüzbaşı Elizabeth, faşistleri yere serdikten sonra şu tweeti attı:
  - Hayat bir zincirdir ve küçük şeyler onun içindeki halkalardır.
  Catherine ateş etti, Fritz'in kafasını kesti ve ekledi:
  - Bağlantıya önem vermemek mümkün değil.
  Efrosinya yine isabetli bir atış yaparak hırladı:
  - Ama küçük şeylere takılıp kalamazsın...
  Ekaterina sanki ateş ediyormuş gibi ekledi:
  - Aksi takdirde zincir sizi saracaktır.
  Yine çok güzel olan başka bir kız olan Olympiada, öncü Seryozhka ile birlikte tel üzerinde bir mayın hazırladı. İkisi onu itti... Sinsi bir sümük Tiger-2 tırtılının içine girdi. Ve bu uzun namlulu Alman makinesinin nasıl patlayacağı.
  Sarışın çocuk Sergei haykırdı:
  - Rusya'mız, sizin için bir paraşa!
  Ve düşen çatıdan siyah, devrilmiş topuklu ayakkabılarını göstererek atlayıp uzaklaşmak için zar zor zamanı oldu.
  Olympias çocuğun boynunu okşadı ve şöyle dedi:
  - Çok akıllısın.
  Öncü cepheye gitti ve kadın taburuna katıldı. Çocuk bile çok yaratıcı. Mesela faşist saldırı uçaklarını vuracak uçaklar yaptı. Focke-Wulf'lar veya TA-152'ler yükseldiğinde inanılmaz derecede sağır edici bir kükreme duyulur.
  Almanlar Wagner senfonisi eşliğinde saldırıyor. Ne kadar görkemli bir melodi.
  Olimpiyat sıkıntıyla diyor ki:
  - Hala bizi korkutmaya çalışıyorlar.
  Öncü çocuk acıklı bir şekilde şarkı söyledi:
  - Rus savaşçısı ölümden korkmaz,
  Yıldızlı gökyüzünün altındaki ölüm bizi almayacak!
  Kutsal Rusya için çok savaşacak,
  Güçlü makineli tüfeği doldurdum!
  Olympias, geniş kalçalı ve omuzlu, uzun boylu, kaslı bir kız, tipik bir köylü kadını. Savaşlar sırasında kıyafetler paçavralara dönüşmüştü, güçlü bacaklar çıplaktı, saçlar iki örgü halinde örülmüştü ve çok tozluydu.
  Seryozhka sadece on bir yaşında, yetersiz beslenmeden dolayı zayıf, çizik ve kirli bir çocuk, sadece pantolon giyiyor. Çocuğun doğal olarak beyaz olan saçları griye döndü ve ince, bronzlaşmış ve kirli teninin arasından kaburgaları görülebiliyor. Bacaklarım feci şekilde kırılmıştı ve yanıklar, morluklar ve kabarcıklarla kaplıydı. Doğru, kader çocuğu ciddi yaralanmalardan korudu.
  Onunla karşılaştırıldığında Olimpiyatlar büyük ve şişman görünüyor, ancak kız hiç de şişman değil, kemiklerinde güçlü, eğitimli et var. Üstelik açlık onun iri ve iri figürünü hiç etkilemişe benzemiyordu.
  Bir kız ağır bir tanksavar tüfeğiyle ateş ediyor. Alman araçlarına kafa kafaya giremezsiniz ancak paletlere çarpma şansınız var.
  Ve şasiye ağır bir patlayıcı alan iri "Aslan", sigara içen biri gibi duman üflemeye başladı.
  Seryozhka alaycı bir şekilde şarkı söyledi:
  - Kokmuş Fritz, hiç düşünmeden girişte bir sigara yaktı! Elbette başı büyük belaya girdi!
  Kaslı, bronzlaşmış baldırlarını sergileyen Olympias, çıplak, güzel ayaklarıyla step dansı yaptı. Kız şarkı söyledi:
  - İkonda Rus azizlerinin yüzleri parlıyor... Tanrı bağışlasın, en az bin Alman'ı öldürürsünüz! Ve eğer birisi Nazilerden daha fazlasını öldürürse, inanın bana kimse bunun için sizi kınamaz!
  Daha sonra tanksavar tüfeğini yeniden doldurdu ve tekrar ateş etti. Alman taşıyıcı yine bir duman dalgası saldı.
  Kızların taburu Almanlara ciddi hasar verdi. Ancak kendisi de kayıplara uğradı. Kızlardan biri ikiye bölündü ve toza rağmen yüzü çok solgunlaştı.
  Elizabeth öfkeyle çıplak ayağını yere vurarak su sıçramalarına ve soğumaya başladı:
  - Düşmanlarımızla böyle cesurca savaşacağız,
  Çünkü savaşçılar şiddetli bir şekilde savaşabilirler!
  Stalingrad'ın büyük bir kısmı zaten Naziler tarafından ele geçirildi, ancak şehrin geri kalanı pes etmek ve teslim olmak istemiyor.
  Bu arada Efrosinya, Kaplan'ı geçmeye çalışıyor. Güçlü Alman aracına yandan bir el bombası çarptı, ancak pes etmedi. Topu ateşlemek için arkasını döner. Kızın, serbest bırakılan hediyenin patlama dalgası tarafından ezilmemesi için kendini toprağa ve molozlara gömmesi gerekiyor.
  Euphrosyne sessizce fısıldıyor:
  - Anne, baba, özür dilerim!
  Catherine, Tiger'a alnında patlayan bir el bombası attı. Kız tısladı:
  - Işığın kışın öğretisi olduğu gerçeğine gelince... Hitler'in baş belası bir piç olduğunu istisnasız tekrar ediyorum!
  Faşistlerin hedefini bozan ve onlara ateş püskürten Elena, mırıldandı:
  - Führer'i şimdi tabutta gördüm! Ve zavallı adamın tam gözüne tekme attı!
  Kızıl saçlı kız aslında çıplak parmaklarıyla tanka el bombası attı. Namluya çarptı... Bunu bir patlama izledi ve Tiger'ın namlusu bozuldu.
  Korkak Alman onu aldı ve geri çekildi.
  Euphrosyne burun deliklerinden sızlandı:
  - Bizimki seninkine boyun eğmeyecek!
  Catherine, Hitler'in kiralık adamlarını bir kurşunla kesti ve şarkı söyledi:
  - Ama kötü adam şaka yapmıyor! Elleri, ayakları Rus iplerini büküyor! Dişlerini kalbine batırıyor... Anavatanı zerresine kadar içiyor!
  Euphrosyne kıkırdayarak havladı:
  - Führer çılgınca çığlık atıyor, kendini zorluyor!
  Ekaterina ateş etti ve şunu ekledi:
  - Ölüm nefes alıyor ve sırıtıyor!
  Artık daha da tehlikeli bir "Shtumrtiger" ortaya çıktı. Tüm binaları ve sığınakları yok eder. Üstelik Sovyet birliklerinin mevzilerine de yaklaşmıyor. Araba Alman makineli tüfekçiler tarafından korunuyor.
  Efrosinya, Kraut mevzilerine yaklaşmanın imkansız olduğunu görüyor. Ama gökyüzünde Focke-Wulf'lar var. Bu araçlardan biri Sovyet mevzilerine daha yakın uçuyor. Kızlar ona ateş açıyor.
  Elena bir el bombası atıyor ve öfkeyle şöyle diyor:
  - Derin ölümde bağışlama yoktur!
  Bundan sonra kız makineli tüfekle ateş eder. Hızla geri döner. Küçük bir tareti ve daha alçak bir silueti olan nispeten yeni bir Alman tankı "Panter"-2 hızla yaklaşıyor.
  Birkaç kız bir Alman arabasına el bombası atıyor. Hediyeleri aldıktan sonra donuyor ve geri dönemez.
  Elena ıslık çaldı ve tısladı:
  - Bu yeni bir talihsizlik. Çenesini parçalayacağız!
  Panter 2 hırladı ve daha güçlü silahını ateşledi.
  Ateş sütunu havayı böldü ve anında atmosferi ısıtıp elektriklendirdi.
  Kabuklar yarı çıplak kızın yanından geçerken Elena kıkırdadı. Utanmaz kızıl saçlı kalçasını salladı ve şunu yazdı:
  - Ve Newton düşmanlarını yendi, boyunduruğu tahttan attı! Newton yasasını Fritz'e ilan etti!
  Ateşin dilleri gökyüzünü yalıyormuş ve mor, turuncu ve kırmızı kıvılcımlar çatırdıyormuş gibi görünürken, Stalingrad tamamen yangınlarla kaplanmıştı. Ve her kıvılcım cehennem gibi bir kaleden kaçan bir hayalet gibidir.
  Bir Alman savaşçıyı deviren Euphrosyne, mavi gözlerini parlattı ve şarkı söyledi:
  - Neden sızlanıyorsun, seni aptal yaşlı kadın? İnan bana, senin için ağlayan sadece deli bir insan!
  Catherine Nazilere ateş ederken şu sloganı attı:
  - Çimlere uzanıp Almanların kafasına vurmak ne güzel! Führer'e lapa verin ve makineli tüfekle mermi atın!
  Kız çılgınca kıkırdadı ve karnından sırtına doğru yuvarlandı. Ayaklarımla bisiklet yaptım. Bir el bombası havaya uçtu. Karnının altına şarapnel isabet eden uçan Focke-Wulf hızla daha yükseğe süzüldü. Görünüşe göre keskin parçalar onu yaraladı. Faşist yaratık alev aldı ve kırılan kanatlarından parçalar kaybetmeye başladı.
  Focke'un nasıl irtifa kaybettiğini gören Euphrosyne vırakladı:
  - Bu bir semafor. Gemide bir balta asılı.
  Alman uçağı patladı ve enkazı gökyüzünün en uzak köşelerine saçtı. Peki faşist as nereye gitti? Son dönüşümü yaptım. Pilot değil, cellat çürümeye gitti.
  Catherine tozu dağıtarak hapşırdı ve şöyle dedi:
  - Olmak ya da olmamak? Bu bir soru değil!
  Elena yine ayağıyla bir cam parçası fırlattı, o kadar ki cam Fritz'in gözüne çarptı ve Fritz'in kafasının arkasından çıktı:
  - Ben bir tank donanmasıyım! Ve tedaviye ihtiyacın var!
  Almanlar ve uyduları önlerine el bombaları atarak ilerlemeye çalıştı. Bu tür taktikler kızlara karşı işe yaramadı. Böylece Seryozhka mancınığı konuşlandırdı ve karşılık olarak düşmana saldırdı.
  Öncü çocuk kükredi:
  - Noel Baba Hitler'in çenesini parçalıyor!
  Faşist kalabalığını delip geçen mancınık saldırısı onların dağılmasına ve aynı zamanda havada takla atmasına neden oldu. Fritz'ler duvarların molozları arasında düşüp kırıldı.
  Dengesini kaybeden Tiger-2 tankı Aslan ile çarpıştı. Eh, Leva, müthiş ismin nerede?
  Euphrosyne gülümsedi ve cevap verdi:
  - Seryozhka harika!
  Çocuk agresif bir şekilde havladı:
  - Öncü her zaman hazırdır!
  Kız yanıt olarak çıplak ayağını salladı.
  Kız kaptan tekrar çivilemeye başladı. Ve Olimpiyatlar Seryozhka'nın dar ayağını gıdıkladı, ne kadar zor! Çocuğun yangınların içinden geçmekten korkmamasına şaşmamalı.
  Catherine bir ilahide şunları söyledi:
  - Gençlik iyidir, yaşlılık kötüdür!
  Bu neşeli kızıl saçlı Elena da aynı fikirde:
  - Yaşlılıktan daha kötü bir şey yoktur. Bu aslında mümkün olan en iğrenç durumdur!
  Ve kız takla atlayışı yaptı. Bir an yaşlı kadınları hayal etti. Hayır, yaşlı bir kadını bir kızla kıyaslayamazsın. Ve ince bedenlerde ne güzellikler var.
  Elena onu aldı ve şarkı söyledi:
  - Yıllar geçtikçe kervan gibi akıp gidiyor,
  Yaşlı bir kadın havanda kına öğütüyor...
  Peki ya benim ince vücudum?
  Gençliğimin nasıl kaybolduğunu anlamıyorum!
  Efrosinya gözlerini parlattı, kasıklarına bir darbe vurarak Alman'ı yere serdi ve şunları söyledi:
  - HAYIR! Yine de savaşın öyle bir çekiciliği var ki; sonsuza kadar genç kalmak! Her zaman sarhoş!
  Olimpiyatlar mancınığa yeni bir hücum kazandırdı. Bu iyi bir harç gibi bir şey. Kız tısladı:
  - Geçme ama geç!
  Seryozhka ince ama çevik ayağını karıştırdı ve havladı:
  - Fritsam yüzü!
  Ve el bombası, patlama paketiyle birlikte tam hızla Nazi mevzilerine doğru uçtu.
  Evet, Stalingrad onlara verilmedi. Saldırılar haziran ayının sonundan bu yana üç aydır sürüyor ancak şehir ele geçirilemedi. Naziler cephenin diğer kesimlerinde başarı elde etti ama bunda başaramadı.
  Euphrosyne bir tabanca ateşledi ve homurdandı:
  - Her şey imkansızdır ama mümkün olur. Evreni çok karmaşık hale getirmeye gerek yok.
  Ve motosikletin benzin deposuna çarptı. Araba patladı ve ateşli kasırgalar dumanlı manzarayı aydınlattı. Ve Alman ateşli bir pençe tarafından parçalandı.
  Kız yüzbaşı bağırdı:
  - Kötülüğü öldürmeyi seviyorum! Ve bu en yüksek iyiliktir!
  Catherine Almanlara bir ateş patlamasıyla vurdu ve tısladı:
  - Kirpi oynayalım!
  Elena daha doğrusu ateş açtı. Birkaç siyah, isle kaplı molozların üzerinde yatıyordu:
  - Düşmanı öldür! - Kız fısıldadı.
  Catherine şakacı bir şekilde şarkı söyledi:
  - Hitler'i rujla, Mainstein'ı ise saç spreyiyle boyayan iblisler sizi esaret altına alacak, sadık köpeğiniz sizi kemirecek!
  Euphrosyne ateş ederek tısladı:
  - Hadi akşam, Adolf kendini asacak... Dalga geçmeyi bırak! Haydi akşam, Nazileri yenmek için kır şahinleri gibi uçun!
  Catherine öfkeyle, kaskı fırtına askerinin kafasından düşürerek şunları söyledi:
  - Yapabiliriz! Ve yapacağız!
  Lenin taburundaki kızlar yabancı ordunun ilerleyişini durdurdu. Fritz ileri doğru hareket ederek alanı kelimenin tam anlamıyla cesetlerle doldurdu. Umutların bağlandığı Aslan tankı da yardımcı olmadı. İşte aracın 150 mm'lik topa sahip bir modifikasyonu.
  Elena çıplak meme ucuna yapışan taşı düşürdü. Kızın çok güzel ve dolgun göğüsleri var. Kız ayağıyla el bombası atıyor. Bacak koldan daha güçlüdür ve atış daha uzağa gider.
  "Aslan" pistte bir boşluk buldu ve durdu. Güçlü ağzından vuruldu. Gümbürtü ve çöküş.
  Elena tükürerek şöyle diyor:
  - Bir Rus savaşçı acıdan inlemez!
  Ve kız yine ateş ediyor. Ve bunu son derece doğru bir şekilde yapıyor. Kuleden dışarı doğru eğilen faşist geriye düşer.
  Kızıl saçlı, neredeyse çıplak bir kız şöyle diyor:
  - Düşmanın Rusları kırmayı başardığına inanması boşuna! Cesur olan savaşta saldıracak, düşmanlarımızı şiddetle yeneceğiz!
  Ve Elena, çok şekillendirdiği karın kaslarını ortaya çıkarıyor.
  Ah, kızlar ne kadar güzel! Gerçekten hiçbirinin ölmesini istemiyorum.
  Stalenida koşarak geçti... Kabarık beyaz saçlı, çok güzel bir kız. Bir şekilde kirlenmemeleri için onlara bir çeşit iksir sürmeyi başarıyor.
  Kız çok güzel, Venüs figürüyle, sadece daha tonlu ve heykelli. Sadece sutyen ve külot giyiyor. Geriye kalan her şey zaten parçalanmış durumda. Ama bacaklar ne kadar zarif! Bu bir kız değil, mükemmelliğin mührü, güzelliğin tacı.
  Bir sincap gibi özel bir şekilde hareket ediyor. Ve çıplak ayaklar titriyor ve topuklar şaşırtıcı bir şekilde temiz kalıyor. Stalenida ateş ediyor ve faşistin göğsünde ülser oluşuyor.
  Kız diyor ki:
  - Anavatana sadakat en yüksek kelimedir!
  Elena kıkırdayarak şunları söyledi:
  - Sütyenini çıkar ve benim gibi külotunun içinde kal!
  Stalenida başını olumsuz anlamda salladı:
  - Bu uygun değil!
  Elena kalçalarını salladı, isabetli ateş etti ve şarkı söyledi:
  - Her nasılsa bir Komsomol üyesi alışılmadık hale geldi! Bu şekilde çıplak göğüsle dolaşmak çok uygunsuz!
  Stalenida kıkırdadı ve şunları söyledi:
  - Güzelliğimize bakarak neden Almanlara neşe getirelim ki?
  Angelica kararlı bir şekilde cevap verdi:
  - Güzelliğimiz ölümcül!
  Çelik kız kıkırdadı ve TA-200'e ateş etti. Nazilerin arabası alev aldı. Ve güzel sarışın ağzından kaçırdı:
  - Kötülüğe ölüm!
  Elena kıkırdadı:
  - Ve hayat güzel!
  Alman'ın düştüğünü gören Stalenida homurdandı:
  - Bu en yüksek değerdir! Kazandığınızı düşünmeyin faşistler!
  Elena şarkı söyleyecek:
  - Zafer bekliyor! Zafer bekliyor... Prangaları kırmak isteyenler! Zafer bekliyor! Zafer bekliyor! Nazileri yenebileceğiz!
  Güzel bir kız ve çıplak göğüsleri titriyor. Yangınlarla yoğunlaşan sıcakta çıplak bir gövde ile iyidir.
  Euphrosyne artık çok daha kararlı görünüyordu. Fritzes'e makineli tüfekle ateş etti ve bağırdı:
  - Seni hadım edeceğim!
  Ve gerçekten de Naziler ölümcül hediyeler ve tabutlar aldı! Ve kız çıplak ayak parmaklarını işaret ederek onlara figürünü gösterdi. Ve soyguncu bir bülbül gibi ıslık çaldı. Üstelik alt ekstremite parmakları aracılığıyla.
  Kız kaptan çok akıllıdır. Ve pırıl pırıl. Ve hiç de zalimce değil. O da bazen öldürülen babaları için ağlayacak çocukları olan düşman askerleri için üzülüyor.
  Ancak Euphrosyne bu tür düşünceleri kendinden uzaklaştırır, ağlama isteği uyandırır. Ancak Almanlara soymak ve öldürmek için gelenler Ruslar değildi. Hayır, bunlar Almanlar ve dünyanın her yerinden gelen saldırgan bir yabancı sürüsü Rus bölgelerine akın etti.
  Efrosinya haç çıkardı ve fark edilmeden Rus mevzilerine yaklaşmaya çalışan Fritz'e ateş etti. Bir kurşunla bayılan gözü ve beyni dışarı sızdı.
  Kız kaptan gülümsedi ve esprili bir şekilde şöyle dedi:
  - Göz göze, kafa kafaya!
  Efrosinya isabetli ateş etti ve sepetli bir motosiklete çarptı. Araba yırtılmaya başladı ve makineli tüfek birkaç kez uçup ters döndü. Sonra ağzı molozu deldi.
  Kız çıplak, tozlu tabanını molozun üzerine sürdü. Ve tekrar nişan aldı. Neşeli, genç yüzü memnuniyetle sırıtıyordu. Kız şarkı söyledi:
  Faşistlere "Hayır" dedik, halkımız Rus kokulu ekmeğine "brod" denilmesine tahammül etmeyecektir.
  Catherine, Focke-Wulf'u ateşe veren çok isabetli bir atış yaptı ve cıvıldadı:
  Bir alçak için elbette seçim açıktır,
  Dolar uğruna Rusya'ya ihanet etmeye hazır...
  Ama Rus adam o kadar harika ki -
  Anavatanım için canımı vermeye hazırım!
  Kız takla attı ve Nazilere bir kurabiye gösterdi, döndü ve mermiler güzelliğe isabet etmedi.
  Catherine ortaya çıktığında, neredeyse çıplak ve kirli olan bu güzellik, bir şeytan gibi, aynı anda iki bacağıyla el bombaları fırlattı. Ve kontrol etti:
  - Elimde olan şey... Keskin taraftan Fritz'e!
  Olimpiyatlar Elena'yı düzeltti:
  - Kenara keskin, keskin tarafa değil!
  Kız kıkırdadı ve karpuz göğüslerini salladı ve patlama paketi olan bir el bombası kullanarak bir el bombası fırlattı. "Kaplan" namluya çarptı ve bu çarpık sanat eseri kaçtı.
  Bundan sonra Hitler'in yaratığı geri çekildi. Ateşe yakalanmış bir kaplumbağa gibi emeklemeye başladı.
  Euphrosyne neşeyle göz kırparak şarkı söyledi:
  - Ve Kaplan geri çekiliyor ve Almanlar saklanıyor!
  Kız taburu hava saldırıları ve ağır silahlarla manevra yaptı. Sonra roketatarlar çarptı, kırıldı, sıcak kayalıklar gökyüzüne yükseldi. Ve taşlar alev aldı. Neyse ki kızlardan hiçbiri ölmedi ama erkekler öbür dünyaya gitti. Ve ruhlar uçar - bazıları cennete, diğerleri cehenneme! Dirgenli şeytanların zaten İsa'ya inanmayanları beklediği yer.
  Savaşçıların en seksisi Elena çok öfkelidir: Naziler, Sturmtiger'leriyle Sovyet birliklerinin mevzilerine ateş edip Kızıl savaşçıları öldürebilir mi?
  Ve kız çıplak ayaklarıyla bir el bombası yakaladı ve taklalar halinde döndü. Ve gittikçe daha hızlı dönüyordu. Ve sonra tüm gücüyle ölüm armağanını Sturmtiger'in geniş namlusuna attı. Güzelliğin çıplak, bronzlaşmış bacakları parladı ve geniş namluya bir el bombası uçtu. Ve güçlü araba önce boğuldu, sonra patladı. "Sturmtiger"in yanlarında duran iki "Kraliyet Kaplanı" fırlatılıp farklı yönlere dağıldı. Silindirler koptu ve kraliçenin kırık kolyesi gibi uçarak düştüler.
  Patlama dalgası Elena'yı yukarı fırlattı ve kız baş aşağı uçtu. Ve ters çevrildi, sallandı ve fırlatıldı. Ama güzellik yine de yere inmişti; keskin molozlar ve ezilmiş taşlar çıplak tabanlarına kazınmıştı. Kız acı çekiyordu ve nasırlı ayağına bile keskin bir nokta saplandı.
  Ancak Elena ayağa kalkıp bağıracak gücü buldu:
  - Siz faşistler kül olacaksınız!
  Efrosinya ve diğer kızlar patlama dalgasıyla havaya fırladılar, hatta biraz ezildiler. Ama güzel savaşçılardan biri ölmedi. Kızlar kasırga ve iyi hedeflenmiş ateşle karşılaştı. SSCB'yi kuşatan Nazilerin ve diğer saldırgan böceklerin bastırılması.
  Catherine büyük bir coşkuyla şarkı söyledi:
  - Ve Rab'bin borusu bizi savaşa üflediğinde, Komsomol'la birlikte arkadaş olacağız! Ve Yehova'nın isteğiyle göksel yoklamada olacağım!
  Elena, kanlı, kırık tabanlarındaki tozu silkerek şarkı söyledi:
  - Lenin, parti, Komsomol! Führer'i tımarhaneye gönderiyoruz!
  Kızlar sağır edici bir şekilde gülmeye başladı ve Seryozhka endişe ve sıkıntıyla şunları söyledi:
  - Ve benim mancınığım Elena'nın bu çıplak ve güçlü, bronzlaşmış bacakları kadar isabetli değil!
  Olympias kol kaslarını esneterek şunları söyledi:
  - Sorun değil! Daha havalı bir şey bulacaksın!
  . BÖLÜM NO: 17.
  Kızlar bu vaka hakkında gerçekten yeni bir şeyler öğrenmek ve en azından en ufak bir ipucuna sahip olmak istiyorlardı. Ancak şu ana kadar çamurdaki balıklar gibi kanat çırptılar, sallandılar ve belirli bir hedefe bağlanamadılar.
  Bu koşullarda, çok ilginç ve kendi yöntemleriyle benzersiz maceralarınızı hatırlamak daha iyidir.
  Elizaveta ve ekibi, maceralarının tarihinde olduğu gibi, Fritz'in Voronej'deki ilerleyişini püskürttü.
  Almanlar tanklarını kar yağışı altında hareket ettirerek kanatlardan yarmaya çalıştı.
  Savaşçılar her zaman olduğu gibi bikinili ve yalınayak soğukta savaştı. Kendilerini kar yığınlarına gömüp oradan ateş açtılar, çıplak ayaklarıyla el bombaları ve patlayıcı paketleri attılar.
  Çok güzel, seksi ve mükemmel vücut yapısına sahip kızlar. Bronzlaşmış, çıplak bacaklı.
  Elizabeth Almanları kesti ve ciyakladı:
  - Biz kızlar kendimizle gurur duyuyoruz!
  Catherine ayrıca ıslık çaldı ve homurdandı:
  - Sadece ilk sıralarda yer almaya çalışıyoruz!
  Bu kırmızı şeytan Elena şarkı söyledi:
  - Biz sadece primalarız ve balerinleriz!
  Daha sonra çıplak ayağıyla bir el bombası fırlattı.
  Euphrosyne onu alıp ateş etti. Bir limon attı:
  - Safça savaşalım! Bizde palyaço zekası yok!
  Kızlar harika bir iş çıkardılar. Baştan çıkarıcı bacaklarıyla ateş edip el bombaları attılar. Peki ya Führer?
  Elizabeth göğüslerini gösterdi ve el bombasına kırmızı meme ucunu verdi. Uçtu ve Nazilerin saflarına düştü. Ciyakladı:
  - Büyük kıyamet olsun!
  Catherine tweetledi:
  - Ve Büyük Tanrı Svarog gelecek!
  Ve aynı şekilde çıplak parmaklarıyla el bombası fırlatıyor.
  Elena kıkırdadı ve şunları kaydetti:
  - Hala ilginç. Hıristiyanların pasifist bir İsa'sı var. Ve harika bir silah ustası Svarog'umuz var! Farkı görebilirsin!
  Ayrıca çıplak topuğuyla patlama paketini de fırlatacak.
  Daha sonra Euphrosyne çıplak ayağıyla düşmana el bombasıyla vuracak. Ve dişlerini göstererek şarkı söyleyecek:
  - Bizim Tanrımız Savaş Tanrısıdır! Pasifizm değil!
  Daha sonra kızlar birbirlerine kartopu attı. Elizabeth kıkırdadı ve şunları söyledi:
  - Vladimir'in Yahudiliğe geçmeyecek kadar akıllı olması iyi bir şey. Ancak kendimizi geliştirmenin daha iyi olacağını düşünüyorum. Peki neden başkalarının inançlarına ihtiyacımız var?
  Kız çıplak ayağıyla bir el bombası alıp fırlattı. Ve faşistleri dağıttı.
  Catherine, ateş ederek şunları ekledi:
  - Hayır, aslında inancı pasifist yapın. Ama kendi Iriy'ini bulabilirsin.
  Ve ayrıca ölüm armağanını fırlatıp birkaç düzine faşisti ezerken çıplak ayak parmaklarıyla.
  Burada Elena da Nazilere saldırdı. Ve yine çıplak ayaklarıyla patlayıcı paketlere teslim oldu.
  Faşistleri dağıttı ve ciyakladı:
  - Yeni bir şekilde eski bir peri masalı!
  Ve dilini gösterdi!
  Efrosinya bir hat attı. Fritzes'i biçti ve ciyakladı:
  - Ve gelecek için büyük değişiklikler!
  Ve onu çıplak topuğuyla fırlatarak Führer'lerin sırtını kırdı.
  Elizabeth onu aldı ve umutsuz bir ifadeyle kükredi:
  - Ben en havalı kızım! Herkesi bir anda süpürüp atacağım!
  Ve çıplak ayak parmakları ölüm ve kaos saçar.
  Ekaterina da vurdu. Bir grup faşist vuruldu.
  Ve havladı:
  - Onur ve Anavatan için!
  Bundan sonra yine çıplak ayağıyla bir şeyler başlatacak.
  Burada Elena onu alacak ve ateşli bir şekilde sikecek. Faşistleri ezeceğiz. Onları parçalara ayıracak.
  Sonra onu alıp şarkı söyleyecek:
  - Anavatan ve Onur'a şan!
  Euphrosyne ayrıca ölüm ve saçmalık armağanını da sunacak:
  - Ve birlikte olacağız!
  Ve çıplak bacaklar, nasıl yıkım başlatacaklar.
  Elizabeth de gidip çivileyecek... Almanları yerle bir edecek.
  Sonra onu alıp bir dönüş yapacak.
  Ağzını sırıtarak şarkı söyledi:
  - Ben sıradan bir kız değilim! Altın saç!
  Elizabeth elbette kendi başına bir kız. Her şeyi yapabilir ve her şeye hazırdır. Nasıl ateş ettiğine hayran kalacaksınız. Ve bir uygulayıcı gibi düşmanları biçer.
  Ve gıcırdıyor:
  - Aşk ölüme yol açar!
  Ekaterina da ateş ediyor. Çıplak ayağıyla el bombasına dokunuyor ve tıslıyor:
  - Harika akor!
  Ve ekliyor:
  - Bütün faşistler gitti!
  Elena ayrıca düşmana da ateş ediyor. Almanları yok eder. Nazileri biçiyor ve ciyaklıyor:
  - Biraz daha ve hepimiz daha güçlü olacağız!
  Ve güzelin çıplak ayakları yine ölüm getiren şeyi atar.
  Euphrosyne ayrıca Nazilere de ateş eder. Ve çıplak ayak parmaklarını kullanarak bir el bombası fırlatıyor. Ve tweetler:
  - Sorunları bilmiyorduk ama bir komşu geldi!
  Ve o da gülüyor.
  Kızlar çok muhteşem. Ve büyük memeli olanlar. Ve göğüslerinin çekilmesinden hoşlanıyorlar.
  Bunlar güzellikler. Bu, aşkın ve şiirin en yüksek akrobasisidir! Güzel kızlar kutlansın. Evet, onlarla aranız çok iyi olsun.
  Elizabeth faşistlere kurşun akışıyla vurdu ve ciyakladı:
  - Daha doğrusu biz, inanın bana, hayır!
  Ve çıplak ayağıyla yine ölümcül bir şey fırlatacak!
  Ve işte Ekaterina bir gümbürtü gibi geliyor. Faşistleri devirecek. Ve gıcırdıyor:
  - Bizim için hükümet yok!
  Elena da çıplak ayak parmaklarıyla tekme atıyor, birçok Alman'ı yere seriyor ve ciyaklıyor:
  - Ve gelecek yüzyıl bizim olacak!
  Bundan sonra dişleri ayna gibi parlayacak!
  Efrosinya da çıplak ayağıyla bir el bombası alıp fırlattı. Faşistleri vurduk. Ve kendinden emin bir tavırla konuştu:
  - Sonsuz zafer! Svarog bizimle!
  Elizabeth çıplak ayak parmaklarının arasından bir cam parçasını geçirdi. Almanların boğazlarını kesti ve ciyakladı:
  - Ve İsa bizimle olacak!
  Ardından şunları ekledi:
  - Rus Beyaz Tanrısı gibi!
  Ekaterina da el bombasını verdi ve bağırdı:
  - Büyük Rusya'ya zafer!
  Ve çıplak topuğuyla paketi bir patlamayla fırlatacak.
  Elena çilek şeklindeki göğüs ucunu salladı. Faşistlere ateş açtı.
  Sonra çıplak ayağıyla Fritz'e ölüm attı ve şöyle bağırdı:
  - Evet sorun yaşamayalım!
  Ve dilini gösterdi.
  Efrosinya da bir çizgi attı. Faşistleri parçaladı... Ve ardından çıplak ayağıyla fırlattığı el bombası uçtu.
  Sarışın kız bağırıyor:
  - Ailenin gücü bizimle olsun!
  Ve dört kız da bağırdı:
  - Yüce, Her Şeye Gücü Yeten, Her Şeyi Bilen, Ebedi ve Ebedi Aileye Zafer!
  Bunlar sadece çiçekler. Mutant kızların daha da havalı görevleri vardı.
  Ve paralel evrendeki diğer güzellikler harikalar yaratıyor.
  Savaşçılar yine özel bir görevle karşı karşıyadır. Sihirli plazma büyücüsünün kalesine girmeniz gerekiyor. Ve burada sadece zarar veren nesneleri fırlatarak çıplak ayakla alamazsınız. Farklı bir şey gerekiyor.
  Elizabeth dolgun göğüslerini salladı. Dört savaşçının hepsi çok kaslıydı, düzgün vücutluydu ve yalnızca tek bir ince bikini giyiyorlardı. Ve çıplak ayakları ölümcül şeyleri yırtmaya ve fırlatmaya çok iyi adapte olmuştu.
  Güzel ve solmayan dörtlü.
  Kalenin çevresinde çok sayıda savaş robotu bulunmaktadır. Çelik mastodonlardan bazıları zırhlı ve silahlarla dolu insanlara benziyordu. Diğer kısım akrep görünümündedir ve fırlatıcıları sokmalarından keskinleşir. Bazıları ise çirkin, çelik gibi kuşlara benziyor. Piramitlere benzeyen tanklar da var.
  Bu nedenle kızların çok fazla düşmanı var. Ama kızlar korku hissetmiyorlar. Yine de bu, nano-hobbitlerin başka bir oyunudur - sonsuz çocukluğa düşmüş bir medeniyet.
  Ödül Prensi hiçbir gelişme olmadan kızların karşısına çıktı. Taç takan, yeniden fotoğraflarla süslenmiş bir tişört giyen, şortlu ve yalınayak sıradan bir çocuk. Neredeyse normal bir çocuktu, sadece kaslıydı, çok güzeldi, on bir ya da on iki yaşında görünüyordu. Ama aslında ikinci milyon yılını çoktan geçti. Üstelik bu evrendeki yıllar insan yıllarından daha uzundur. Dolayısıyla bu ebedi çocuğun ne kadar süre yaşadığını hayal etmek zor.
  Ve şimdi sevimli çocuk kızlarla birlikte gülerek şöyle diyor:
  - Kuyu? Belki birlikte bir ilerleme kaydedebiliriz?
  Elizabeth kararlı bir şekilde çıplak ayağına vurdu ve şarkı söyledi:
  - Avadon'un kasırgaları üstümüzde!
  Catherine kartopunu çıplak, elastik tabanıyla aldı, ayağa fırladı ve büyük bir özgüvenle şarkı söyledi:
  - Arkada hiperplazma akıntıları var!
  Gür, alev saçan ateşli Elena da çıplak topuğuyla rüzgârla oluşan kar yığınını taradı ve cıvıldadı:
  - Yoldaş Stalin, en havalı Koba'nız..
  Euphrosyne hızla çıplak parmaklarıyla bir kar topu yuvarladı ve cıvıldadı:
  - Kudurmuş kalabalıkla baş edebilecek!
  Kızlar Bounty'ye baktılar... Tipik bir çocuk. Genel olarak elflerin dünyasında yetişkin erkeklere bir şekilde alışkın değiller. Gösterişli insanların tüm temsilcileri, bıyıksız, sakalsız, güzel kız yüzlerine sahip gençlere benziyor. Elfler aynı zamanda kaslı, belirgin, büyük mükemmeliyetlere sahip ve çok sevecendirler. Bir kadını nasıl tahrik edeceklerini biliyorlar ve ideal aşıklar. Her zaman güzel kokarlar, ciltleri mükemmel derecede temizdir ve eşit bir bronzluğa sahiptirler ve saçlar yalnızca kafada uzar. Elf elbette yakışıklı ama... Kızlar bundan sıkılıyorlar ve çiçek ve kadın parfümü değil, yoğun ter kokan sakallı bir adam istiyorlar.
  Elizabeth Bounty'ye sordu:
  - Daha saygın bir imaja bürünebilirsiniz. Neden gelişmemiş bir çocuğa benziyorsun?
  Prens parlak bir gülümsemeyle cevap verdi:
  - Nasıl hissediyorsam öyle görünüyorum! Ben bir nanohobbit karesiyim ve çocukluğum sonsuzdur!
  İnci gibi dişlerini göstererek ve çıplak parmaklarıyla kartopu fırlatan Catherine kıkırdayarak şunları söyledi:
  - Sen sadece Peter Pan'sın!
  Bounty sırıtarak cevap verdi:
  - HAYIR! Peter Pan bir nanohobbit değildi. Sadece adamlarımız eğlenirken çocuğa sonsuz çocukluk ve uçma yeteneği verdi.
  Ateşli Elena ıslık çaldı ve şaşkınlıkla şunları söyledi:
  - Peki Peter Pan gerçekten var mı?
  Prens, çevik ayaklarının çıplak parmaklarıyla çok ustaca bir kartopu yuvarladı ve akıllıca cıvıldayarak onu Elena'ya fırlattı:
  - Ah, çocukluk, çocukluk, nerede acelen var! Ah, çocukluk, çocukluk, nereye uçuyorsun!
  Kız da çıplak parmaklarıyla bir kartopu yuvarlayıp oğlana fırlattı. Ve homurdandı:
  - Bir faşist el bombası alın! Hatırlamak için bir serenat söyleyin!
  Bounty, bir dizi kartopu atarak karşılık verdi. Elena'ya vurdular, kızın ayaklarını yerden kestiler ve sutyenini parçaladılar. Kızıl saçlı kartopu yağmuru altında döndü ve cıvıldı:
  - Sen bir piçsin!
  Ve kelimenin tam anlamıyla kendini rüzgârla oluşan kar yığınına gömdü. Koridoru kazarak emekledi.
  Bounty sırıtarak şunları söyledi:
  - Peter Pan, büyükannesinin ölümünden çok üzüldü - bu hoş olmayan keşif: insanların öldüğü ortaya çıktı. Ve çocuk ölümsüz olmak için tanrılara dua etti. Eh, bizim oyunbaz Ephriala'mız ona ölümsüzlük ve uçma yeteneği verdi, ancak çocuğu sonsuza kadar bir erkek çocuk olarak bıraktı... - Prens dolgun dudaklarını yaladı ve devam etti. - Ancak onu durduran da buydu!
  Bu melodik, oyuncu kız Ekaterina onu aldı ve şarkı söyledi, aynı zamanda çıplak parmaklarıyla karda bir süs çiziyordu:
  - Günlerin, yılların yanıp sönmesi korkutucu değil... O, bütün dünyada tektir! Böyle olmak ya da olmamak iyidir. - Kız dans ederken göğüslerini gösterdi, yakut meme uçlarıyla parladı ve devam etti. - Böyle olmak iyi mi değil mi! Kimsenin cevap vermesi pek mümkün değil.
  Ödül Prensi bombardımanı durdurdu ve dişlerini göstererek homurdandı:
  - Bu kadar yeter! Şimdi sizi şahsen saldırıya yönlendireceğim.
  Beş: savaşçı kızlar ve bir oğlan sıraya dizilmiş. Ve düşmanlara doğru ilerlediler.
  Ateş açan ilk kişi Bounty oldu, çıplak ayak parmaklarıyla bronzlaşmış, çocuksu bacaklarına iğneler göndererek kükreyerek:
  - Fırtınaya gireceğiz! Çok havalı olacak!
  Elizabeth çıplak topuğuyla teslim oldu, ölüm taşıyan suçlamaların bir kısmını fırlatıp ciyakladı:
  - Seni parçalayacağız! Sen Malyuta olacaksın!
  Ve robotlar çok renkli toplara dönüştü. Metal çatlıyordu.
  Catherine değerli dişlerini göstererek cıvıldadı. Çıplak topuğuyla birkaç yanardöner topa tekme attı ve şarkı söyledi:
  - Kızların bazen hayal ettiği şey...
  Ve toplar robotları önemsiz bir şekilde erimiş parçalara ayırdı.
  Elena ayrıca çıplak ayaklarıyla ateş iğneleri fırlattı. O kadar çok mastodon ezdim ki. Suçlananlar bölündü ve küle dönüştü.
  Elena coşkuyla şarkı söyledi:
  - Geceleri yıldızlar çağlıyor! Otomatik bir makine olacak!
  Daha sonra Euphrosyne ölüm ve tam yıkım armağanlarını çıplak parmaklarıyla fırlattı. Kız heyecanla şöyle dedi:
  - Ve tabutun içinde cybor olacak! Haydi tapınağınıza bir balta gönderelim!
  Robotlardan erimiş toz düştü...
  Savaşçılar bir araya geldi.
  Ödül Prensi çok geride değildi. Çocuk eğlenebildiği için çok mutluydu.
  Elizabeth ayrıca mastodondan bir yük aldı ve göğüslerini açığa çıkardı. Kırmızı meme ucundan yıldırım uçtu ve robotlara çarptı. Onu alıp parçalara ayırdılar.
  Kız heyecanla tısladı:
  - Beyaz leylek uçuyor!
  Ve onun ardından Ekaterina çıplak göğüslerini açtı. Kırmızı meme ucundan baloncuklar uçuştu ve çıplak, seksi ayakları ateşli bir hançer çıkardı. Çok muhteşem bir kız. Ve robotlar, ezici bir kılıç darbesiyle bowling lobutları gibi uçup gidiyorlar.
  Savaşçı coşkuyla cıvıldadı:
  - Ve düşman sürüsü yere uçtu! Çeliğin ve ateşin baskısı altında!
  Bundan sonra güzellik yine çıplak göğüslerinden bir yıkım çağlayanı saldı.
  Ateşli Elena da onu aldı ve bir dizi çıplak göğüsle robotlara vurdu. Ayrıldılar ve havaya uçtular. Savaşçı tısladı:
  - Çıplak göğsümle gergin ipi yırtıyorum!
  Euphrosyne ayrıca askeri operasyonları yürütmek için çilek meme uçlarını da kullandı. Gerçekten çok ateşli bir kız. Ayrıca çıplak ayaklarını da çok etkili bir şekilde kullandı. Herkesi kesip kırmızı kobralara benzer şekilde küle ve ateşli dumana dönüştürmeye başladı.
  Bundan sonra savaşçı cıvıldadı:
  - İsyan ölüm demektir, ölüm de isyandır!
  Ve dört güzel de istedikleri kadar gülüyorlar. Gerçekten söyledikleri gibiler - süper!
  Bounty, bu ölümsüz çocuk şu tweeti attı:
  - Benzin varillerini ateş gibi yükseltin!
  Ve nasıl güleceğini ve beyaz dişlerini göstereceğini.
  Saldırgan bir şekilde sırıtan ve yüksekten uçan bir savaşçının baskısını sergileyen Elizabeth onu aldı ve tısladı:
  - Lenin Ekim'de bizimle!
  Ve yakut meme ucundan çok ağır bir şimşek uçtu. Arabalara çarptı, onları parçalamaya ve ters çevirmeye başladı. Şimşekle göğsünden fırlatılan piramidal bir tank gibi robota çarparak onu parçalara ayırdı.
  Ekaterina ayrıca kırmızı meme ucundan agresif bir şekilde çok renkli baloncuklar fırlattı ve özgüvenle tısladı. Ve göğüsleri dalgalar halinde yayıldı:
  - Ben kafasına kurşun sıkılmış bir kızım!
  Ve sonra, yok etme armağanını çıplak ayağıyla fırlatırken.
  Elena da bana çıplak göğüsleriyle vurdu. O, artan saldırganlık duygusuna ve aynı zamanda nezakete sahip bir kız. Ve ateş toplarını her yere nasıl saçtığını.
  Ve sonra yanık tenli, çıplak ayaklarıyla teslim olacak. Ne mucize, ne mucize!
  Deniz şiddetle kabaracak!
  Ve Elena şarkı söyleyecek:
  - Ben birinci sınıf bir kızım!
  Euphrosyne ayrıca aşırı çıplak göğüslerinden parlak, ışıltılı şimşekler yaydı. Ve çıplak topukların nasıl parlayacak. En parlak girdaplar nasıl dönecek?
  Ve onun çıplak parmaklarından ölüm akıntıları nasıl dağılacak? Ve cıvıldıyor:
  - Kirpi pişirilecek!
  Elizabeth çok muhteşem bir piliç. Ve göğüsleri kelimenin tam anlamıyla her azizi baştan çıkarabilirdi. Ve kızıl meme uçlarından çok renkli şimşekler uçuyor ve robotlara çarpıyor.
  Ve çıplak ayaklar yok ettiklerini kusar ve hiç vakit kaybetmeden küle çevirir.
  Elizabeth keyifle mırıldanıyor:
  - Hepinizin becereceğim piçler! Ve yakında seni parçalara ayıracağım!
  Catherine ayrıca cıvıldadı, dişlerini gösterdi ve gelincikler kadar kırmızı meme uçlarından yıkım ve yıkım füzeleri fırlattı. Herşeyi süpürüp erittiler. Ve çıplak parmaklardan nasıl da kızıl sıcak yıkım iplikleri ortaya çıktı... Bu genellikle en soğuk akıştır.
  Catherine tweetledi:
  - Çimlerde bir çekirge yanıyordu!
  Ateşli Elena da çıplak ayaklarıyla pes etti. Çılgınca, azgın bir ölüm çağlayanı yaydı. Sonra çilek meme uçlarından lazer gibi ışık sütunları gönderdi. İlerleyen robotlardan bazılarını hiperplazmik toza sürükledi ve tısladı:
  - Yeşildi!
  Ve sonra Euphrosyne alevler içinde kaldı ve çıplak topukları ve çıplak ayak parmaklarıyla parlak ışınlar yaydı. Ve sonra, sanki meme uçlarından, yıkıcı ve metali eriten yükler havada süzülüyormuş gibi.
  Euphrosyne şu tweeti attı:
  - Ve herkesi tabuta koydu!
  Bundan sonra dört savaşçı da yoğun ve agresif bir şekilde gülmeye başladı. Ve onlardan böylesine parlak kuasar ölüm ışınları birbirinden uzaklaşıyor.
  Elizabeth büyük, karlı dişlerini göstererek şarkı söyledi. Çıplak topuklarından gerçek, çarpıcı yılanlar ve şimşekler uçtu. O sadece hiperaktif.
  - En yüksek ölçü bir kimera gibidir...
  Bundan sonra kız onu aldı ve kıkırdadı. Ve kırmızı meme uçlarından ölümcül akıntılardan daha fazlası geldi. Kelimenin tam anlamıyla sihirli bir plazma süpürgesiyle her şeyi silip süpürdüler.
  Hiperplazmik mermilerin düştüğü çıplak göğüsleriyle ciyaklayan ve oynayan Ekaterina onu aldı ve tısladı:
  - Akrobasi - mürettebatı kansere soktuk!
  Ve çıplak ayaklarıyla yenik düştükten sonra, çıplak göğüslerinden helak saçar. Ve robotlar yine sibernetik cehennemin çok boyutlu kapılarının asimetrisine düşüyor. Ve her şey tıslıyor... Ve kar kaynıyor, kaynar su ile kabarcıklar çıkıyor ve buhar yukarı doğru fırlıyor.
  Ve sonra onu alıp hızlandıracak olan Elena var. Yok ettiğini de çıplak topuklarıyla dışarı atacaktır. Sonra da çıplak göğüsleriyle hediyeler gönderecek.
  Ve şunu verecek:
  - Şartların değiştirilmesi toplamı değiştirmez!
  Ödül Prensi kıkırdadı ve dişlerini kabus gibi yıldızlar gibi parıldayan ve aynı zamanda çocukça bir gülümsemeyle göstererek esprili bir şekilde şunları söyledi:
  - Sen benim zevklerimsin!
  Elizabeth yine çıplak ayaklarıyla imhanın bir kısmını başlattı. Çıplak meme ucuyla yıkıcı bir yük eklendi. Hem esprili hem de kendi parlak üslubuyla şunları kaydetti:
  - Biz kötü baltalı palyaçolarız!
  Ve her şey paslı ve aynı zamanda yanan talaşlar gibi robotlardan düştü.
  Orijinal Catherine, çıplak ayaklı, ölüm ve yıkım akıntılarının fışkırdığı bu savaşçı. O da onu aldı ve tıslayarak kırmızı meme uçlarından yıldırımlar gönderdi. Ve her yıldırım hedefine çarptı, onu dümdüz etti, aşındırdı ve lekeledi.
  Catherine onu aldı ve ışıltılı bir şekilde sırıtarak, içinden ışıltılı yakut meme uçları çıkan ve yok oluş taşıyan göğüslerini sallayarak şöyle dedi:
  - Tepenin arkasında baltalar büyüyor, şiddetli kafalar kırbaçlanacak!
  Ve kız keskin ve pembe dilini gösterdi. Ve robotlardan geriye sadece kızgın talaşlar kaldı.
  Ateşli Elena da aptal değil. Onu aldı ve tısladı, kırmızı meme uçlarını salladı ve herkesi süpürüp dümdüz etmekle tehdit etti:
  - Ama yabancı biz kızlar tarafından kurşuna dizilecek!
  Ve savaşçı, meme uçlarından öylesine enerjik bir yenilgi kasırgası ve ölümün ateşli paletini gönderdi. Kızın meme uçları o kadar parlak ve onlardan yayılan şey o kadar ölümcül ki, birinin böyle bir şeye nasıl direnebileceğini merak ediyorsunuz.
  Ve bir de yontulmuş, çıplak ayaklarıyla pes edecek olan kız var. Ve öyle bir yıkım ki kelimenin tam anlamıyla burun kıvırıyor. Ve robotlardan parçalanmış katmanlar var.
  Ya Elizabeth? O aslında süper bir kız! Aslında, tamamen gerçek dışı görünen şeyler de dahil olmak üzere her şey ona tabidir. Böylece kızların çıplak ayaklarından Katyuşa akıntısı alan robotlar sigara içmeye ve çatlamaya başlar. Ve Princeps Plazma akışına girecekler.
  Elizabeth kırmızı dudaklarla ağzını açarak şarkı söyleyecek:
  - Ve yıldızların yükseklerinde saç kurutma makinesine havlıyorum!
  Ve sonra kız onu alacak ve kırmızı meme uçlarıyla sana robot gibi vuracak. Ve metali kurumuş tüplere yuvarlayan bir şeyi serbest bırakacak. Ve bu kız tam anlamıyla çocuk oyuncağı.
  Elizabeth yine grevde, çilek meme uçlarıyla hediyeler gönderiyor, robotları yok ediyor. Ve kızın çıplak ayakları dikenli bir yıkım yaratıyor. Ve kız bağırıyor:
  - Ve Tanrı adına, iyi şansın sana ayıracak vakti yok!
  Elizabeth çıplak tabanlarını baştan çıkarıcı, kaslı bacaklarına verdi. Sonra göğüslerindeki maddeleri yok etme ve öğütme armağanlarını silkip attı. Ve bir dizi robotu yaktı.
  Sonra şarkı söyledi:
  - Bu dünyadayken...
  Elena ayrıca çıplak ayak parmaklarıyla yok etme dalgaları saldı. Daha sonra yakut meme uçlarından çok renkli sindirim ve yıkım kabarcıkları çıkardı. Onları yaktı ve buharlaştırdı...
  Sonra şarkı söyledi:
  - Bu dünyadayken...
  Burada Catherine, mekanik mastodonları tabuta sürükleyen kültürel profilini çıplak ayakla gönderdi. Daha doğrusu karla kaplı mezarlara.
  Yıldırımla verdi. Sonra köpüklü toplar gibi çilek meme uçlarından. Örs üzerindeki çekiç gibi.
  Ve cıvıldadı:
  - Bu dünyada Gaskonya var!
  Ve savaşçı sanal ama son derece gerçek dişlerini gösterdi.
  Elizabeth, sildiği şeyi çıplak ayak parmaklarıyla önemsiz bir toza dönüştürerek bunu esprili bir şekilde belirtti.
  - Rusya'da korkak kelimesi bilinmiyor!
  Ve savaşçı kendisinden, daha doğrusu çıplak göğsünden şimşek atacak. Ve ruhun her zerresiyle parlayacak. Ve çok havalı ve basamaklı bir kadın olduğu ortaya çıktı.
  Ekaterina da robotik çim biçme makinesine çıplak ayaklarıyla teslim oldu. Birçoğunu yok etti, bazılarını devirdi. Ve çıplak göğsüne nasıl yoğun ölüm sütunları gönderdiğini - buna hayran kalacaksınız!
  Ve sonra şarkı söyleyecek:
  - Eğer yanılıyorsan kurşunu bilmiyorum!
  Elena ayrıca çıplak parmaklarını hareket ettirerek yıkıma neden oldu ve robotları parçaladı. Ardından cıvıldadı ve aynı anda kırmızı meme uçlarından sihirli plazma patlamaları ateşledi:
  - Biz Ruslar dünyanın en iyi zevkine sahibiz...
  Euphrosyne zarif ayak parmaklarını çıplak ayakları üzerinde esnetti, sonra göğsünden çarpıcı bir ısırık aldı ve sonra tısladı:
  - Şöhretten başka hiçbir şeyi sevmiyoruz!
  Elizabeth kıkırdadı. Onu aldı ve sıcak ateşli lav akıntısını çıplak topuklarından aşağı indirdi. Robotların tüm parçalarını çıkardım. Ve zekice, dişlerini göstererek cıvıldadı:
  - Elin güçlü!
  Ve çıplak göğüsten yine tam bir yenilgi getiren bir şeyi ve robotiğin gerilemesiyle Anschluss'u gönderecek.
  Catherine ayrıca çok güçlü ve güzel çıplak ayaklarını ateş etmek için kullanarak şarkı söyledi. Ve ölümün getirdiklerini garantili olarak gönderiyorum. Aynı zamanda tweet atıyorum:
  - Doğru çizgi bu...
  Ve çıplak göğüslerden ışınlar yeniden gönderildi, her şeyi küle ve en yüksek çağlayana yaktı.
  Yarı çıplak Elena da bir yana durmuyor. Yontulmuş çıplak ayaklarıyla yok oluş armağanları gönderiyor. Robotları siler. Sonra göğsünden metal ordusunu kızartan magoplazma mermileri fırlatır ve kız şarkı söyler:
  - Rus rafine tarzı!
  Muhteşem Catherine bu agresif soğukkanlılığını sürdürüyor. İlk olarak, çilek göğüslerinden tam olarak yok eden şeyi gönderiyorum. Daha sonra çıplak ayakla hediyeler dağıtılıyor. Bu aynı zamanda robotlar için de ölümcül. Kar beyazı dişlerini göstererek ve cıvıldayarak:
  - Ben de aynı derecede cesurdum!
  Elizabeth ayrıca düşmana çıplak ayaklarından sihirli plazma cadısını bir süpürgeyle silip süpürecek bir şey gönderdi. Göğüslerde yoğun bir lezyon oluştu. Ve bir sürü robotu ezdim. Bu paslı külleri aldım...
  Sonra şarkı söyledi:
  - Moskova kızı tanıdı...
  Catherine çıplak bacaklarından düşmana yıkıcı bir şey gönderdi. Sonra kırmızı meme uçlarına teslim oldu ve tiz ve sağır edici bir şekilde tısladı:
  - Çok güçlü!
  Vücudunu sallayan ve büyük ölüm garantisi veren ve göğüslerinin kırmızı meme uçlarıyla yanan bir şey gönderen Elena cıvıldadı:
  - Finlandiya, İspanya veya güçlü Honduras...
  Catherine, çıplak, kız gibi topuklarından çıkan yanan magoplazma fitili ile düşmana vurdu. Çilekli meme uçlarından şimşek çaktı ve sağır edici bir şekilde gülerek şarkı söyledi:
  - Ve senin damarlarında da ateş var...
  Çıplak topuğuyla dama tahtası deseninde birkaç kez ateş eden Elizabeth, sırıtarak cıvıldadı:
  - Allah nasip etsin bu şarkı da senin hakkındadır...
  Ve yanan meme uçlarından kızlar gökkuşağının ve şimşeklerin tüm renkleriyle parıldayarak uçtular. Robotlar moloz yığınına dönüştü.
  Ateşli bir şekilde sırıtan Elena, dişlerini göstererek pes etti. Ama o bir kız, kabul edelim, iyi bir kız. Ve çıplak ayakla yıldırım topları fırlatarak mekanik rakipleri yok edecek.
  Ve çıplak göğüsten nasıl bir akıntı çıkıyor. Evet herkesi ateşe verip kör edecek! Ve bu seni kemiklerine kadar yakacak.
  Savaşçı şarkı söyledi:
  -İmanın olduğu yerde kavga vardır....
  Elena şarkıyı şöyle destekledi:
  - İki kelime ve bir eldiven!
  Peki, çıplak ayakla nasıl böyle bir şey yapabilir? Makar bile buzağıları oraya sürmedi. Ve yakut meme uçlarından ateş topları uçarak tam bir patlama gerçekleştirecek.
  Catherine, göğsünden çıkan şimşekle yoğun bir şekilde çatırdıyor, herkesi ateşliyor ve robotları metalden oluşan bir lağım çukuruna eritiyor. Ve çıplak ayakla ve tamamen mucizeler yaratarak şunları söyledi:
  - Aşk hala hayattayken!
  Ve kızlar hep bir ağızdan gülmeye başladılar. Ve onlardan güneş ışınları yayarak dişlerini çıkarmaya başladılar.
  Elizabeth, çıplak parmaklarıyla bir sonraki yok etme armağanlarını göndererek, çok tuhaf düşmanları yok ederek onu aldı ve tısladı:
  - Efes'i daha sık avucunuzun içinde ısıtın!
  Ve göğüslerinden canlı ve cansız her şeyi ezen bir baloncuk akıntısı gönderdi.
  Altın saçlı Catherine yine ölüm armağanını çıplak ayaklarıyla fırlattı. Yedek parça için sonlandırıcıları dağıttım. Sonra meme uçlarından şimşekler fırlayacak ve hatta kırmızı renkte parlayacaktı.
  Ve cıvıldadı:
  - Çıplak kıza dokunma!
  Böylece Elena da çıplak göğüsleriyle bir yok oluş armağanını başlattı. Ve kız çıplak ayaklarıyla onu alır almaz çok renkli baloncuklar gönderecek. Ve topuklarınızın üzerinden uçacaklar, ters dönecekler ve atom bombası gibi gürleyecekler.
  Kızıl saçlı kız şarkı söyledi:
  - Savunmasızlara dokunmayın!
  Ve sonra Catherine zamanında geldi. Ve nasıl kükremeye ve çığlık atmaya başlıyor. Sesinden metalik, erimiş parçalar uçuşuyor. Kızlar da çıplak tabanlarını gönderiyorlar; içlerinde helak közleri var.
  Ve kız onu aldı ve kırmızı meme uçlarıyla devrilebilecek ve bir savaş aracının içinden bademciklere kadar kesebilecek bir şey gönderdi.
  Ve cıvıldadı:
  - Düşmanı öldür!
  Elizabeth onu aldı ve yüksek sesle kıkırdadı. Sesi, dünyanın en parlak güneşinin ışınlarındaki bahar buz sarkıtlarının çınlaması gibidir. Sonra onu aldı ve çıplak ayağıyla parlak ölüm çağlayanlarıyla dolu bir bomba gönderdi. Ve sonra kırmızı bir meme ucundan öyle bir şimşek patladı ki, yanan robotlardan gelen parıltının yansımalarıyla kar bile boyandı.
  Kız onu aldı ve yüksek sesle cıvıldadı:
  - Oh, kuyruk pullardan oluşuyor! Ben güzel bir domuzum!
  Altın güzelliğinde ateşli olan savaşçı Elena dişlerini göstererek onu aldı ve tısladı:
  - Boo boo boo!
  Kız, çıplak ayaklarıyla bir grup robotu öldüren bir yok etme hediyesi gönderdi. Ve sonra çığlık atarak, kırmızı meme uçlarıyla cehennem alevlerinin yansımalarını yayar.
  Bundan sonra tıslıyor:
  - Lahana başı gibiyim!
  Büyük harfli bir savaşçı olan Elena, şaşkınlıkla gözlerini kırpıştırıp en şefkatli gülümsemesini göndererek şunları söyledi:
  - Hadi Pinokyo oynayalım!
  Ve kızıl saçlı şeytan, bronzlaşmış, çıplak ayaklarıyla gerçek bir şok tabancasını alıp düşmana gönderecek. Ve kızıl meme uçlarından ateşli şimşeklerle çarpacak.
  Daha sonra Ekaterina kafasını içeri uzattı. Çıplak ayaklarını salladı ve olağanüstü ölüm baloncukları yaydı. Daha sonra çilek meme uçlarından ateşli sıvı akıntıları akıyor. Ve düşman alevler içinde kalıyor. Çok boyutlu kalibreli bir mumla yanacak.
  Catherine onu aldı ve şöyle dedi:
  - Trufaldino'yu kalem kutusundan seviyorum!
  Elizabeth onu aldı ve çıplak ayağını kara vurdu. Büyük bir boşluk geçti, robotlar içine düştü. Ve sonra kırmızı meme uçlarından büyük kabarcıklardan çıkan çok fırtınalı erimiş metal suları döküldü.
  Kız ağzından kaçırdı:
  - Eh, kalem kutusu, kalem kutusu, beni cezalandırma!
  Altın saçlı Elena kemanı aldı ve cıvıldamaya başladı:
  - Ah, boğalar!
  Ayrıca çıplak ayakla kar yığınlarında keskin girdaplara neden olur. Yükseliyorlar ve robotlar birbirlerine doğru itiliyor. Ve parçalara ayrıldılar. Kızın onu alıp kırmızı meme uçlarıyla sihirli bir nükleer yük göndermesi ve bunu kullanarak bütün bir robot donanmasını yok etmesi çok ilginçti.
  Ancak ateşli Elena, aynı zamanda çıplak, yontulmuş bacaklarıyla elektronik militanların bir dizi yıkımını da gönderdi. Ve sonra kızıl saçlı kız yakut meme uçlarıyla güçlü bir sütunu alıp vurdu, tüm metalleri taşladı ve çok havalı.
  Elena kontrol etti:
  - Sonlandırıcının gücü, yüzü yenmek olacak!
  Ekaterina, çıplak ayak parmaklarıyla, kelimenin tam anlamıyla birçok robotu yakan ve parçalarına ayıran ateşli bir disk alıp gönderdi. Ve sonra göğüslerinin çilekli meme uçlarından ultra yerçekimi dalgası göndererek mekanik mastodonları ezip parçalara ayırdı.
  Ödül Prensi ıslık çaldı ve tısladı:
  - Zeka isyanın var! Sizi süpürüp atacağız!
  Elizabeth inci gibi ve ışıltılı dişleriyle ışıltılı bir şekilde sırıtışını bir tıslamayla gösterdi. Ondan önce de çıplak, yontulmuş ayaklarıyla çok agresif bir ışıltı yayıyordu. Ve kalçalarını büktü ve göğüslerinin kırmızı meme uçlarından ölümün yıkımını saldı.
  - Vahşice öldüreceğiz! Ve beş için!
  Altın saçlı Elena da çok agresif davrandı. O da onu aldı ve çıplak parmaklarıyla yıldırım topu gönderdi. Cyborg savaşçılarından geçti. Ve bu tür yıkıcı unsurlar yakut meme uçlarından geldi. Ve kar tıslıyor ve iyonlaşıyor.
  Kız, uzaktaki metal yaratıkları çiğneyerek saldırgan bir tavırla şunları söyledi:
  - Beş sadece bir sayı değil, ruhumdur!
  Ateşli Elena esprili bir şekilde ve dudaklarında bir sırıtışla şunları söyledi:
  - Ruhun yukarı doğru çabalıyor! Bir hayalle yeniden doğacaksın...
  Ve kızıl saçlı savaşçı, çıplak ayaklarıyla yıkım ve düzleşme akıntılarını gönderdi. Ve robottan keskin ve kızgın imha ağları fırladı.
  Daha sonra çilek memelerinden şimşek çaktı ve ateş yağmuru gibi yağdı.
  Ve sonra Ekaterina onu açtı. Çıplak ayaklarını o kadar sert vurdu ki hortlaklar ve sert tahriş edici maddeler uçup gitti. Ve sonra kırmızı meme uçlarından volkanlar patladı. Böylece herkesi alıp yaktılar. Bu robotlar dağıldı, parçalar kar yığınlarındaki kurbağalar gibi sıçradı.
  Catherine hayranlıkla şarkı söyledi:
  - Ama kurtarırsan domuz, domuz olarak kalırsın!
  Ve kızlar aynı anda topuklarına dokundular, böylece kıvılcımlar düştü. Ve sonra kırmızı meme uçlarıyla bağlantı kurdular. Ve ateşli şimşekler de görünmeye başladı. Ve izler eridi... Kaleye doğru uzandılar. Ve bu bina sarsıldı.
  Prens Bounty de sıçradı ve oğlanın topuğuna vurarak kızların arasına katıldı. Ve sonra haykırdı:
  - Kızlar, külotunuzu çıkarır mısınız?
  Savaşçılar buna kıyafetlerinin kalıntılarını yırtarak karşılık verdi. Bu da onlara defalarca güç kattı. Kızlar şarj oldu. Ve sonsuz enerji yaymaya başladılar. Ve çok fazla sınırsız güce sahiplerdi. Özellikle Venüs'ün rahminden çok sayıda parlak şimşek fışkırıyor. Ve o kadar öfkeli, yuvarlanan dereler ki, çok sayıda alayı yakıp kül ediyorlar.
  Ve hatta kara kalenin kendisi bile yanıyor. Çatlaklar ve kırmızı alev akıntıları halinde ortaya çıkıyor. Ve dereler, yılanların dansı gibi, bir fakirin kavalının altında değil, bütün bir orkestranın eşliğinde kıvranıyor. Ve bu kale yanarak sıcak küllere dönüşür.
  Savaşçılar koro halindeydi, çıplak, çok zarif ayaklarıyla yere vuruyor ve sihirli plazma enerjisiyle önlerine çıkan tüm engelleri yıkıyorlardı. Ve yakut meme uçları hiperplazma akışlarını ve vahşi güç girdaplarını yükseltti. Ancak en önemli megahiperplazma, Venüs'ün rahminden, güzel ve hoş savaşçı kızlardan fışkırdı. Vücutları çok muhteşem. Siyah veya mürekkepli bir kale. Ve kızlar ne kadar muhteşem, ne söylenebilir ki, savaşçılar, en yüksek süper sınıf. Ve bunu yaptılar.
  Kale atom bombası gibi patladı ve bademciklere kadar kar yığınlarına düştü. Geriye kalan tek şey bir kara delikti.
  . 18.BÖLÜM
  Mutant kızlar, galaksiler arası yıldız gemisinin hırsızlarını ararken hiçbir ipucu bulamadılar. Bu şartlarda yapılacak tek şey kalmıştı, en azından şanlı geçmişten bir şeyler hatırlamak. Ve şu vardı...
  Kızlar artık tek kişilik savaş uçaklarında savaş halindeydiler. Hâlâ yarı çıplak, yalnızca kırmızı, çok ince külot giyen güzeller, çıplak ayakları ve kırmızı göğüsleriyle arabaları sürüyorlardı.
  Elizabeth çıplak parmaklarıyla düğmelere bastı. Katil balinaya benzeyen gösterişli bir dövüşçüye ateş etti. Ancak ön zırh dayandı. Elizabeth manevra yapmak zorunda kaldı. Ve düşmanın arkasına geçmeye çalışın. Sarışın kız çok çevikti. Çıplak parmakları tarayıcının üzerinde hareket etti ve hedefleri seçti. Mükemmel bir dövüş okulundan geçmesine şaşmamalı.
  Kırk bir Haziran'dan itibaren nanohobbitlerle RPG oyunlarıyla bitiyor. Gerçekten dışarı çıkmak istiyordu. Ancak düşman onun arkasına geçmek istiyordu.
  Kabin sıcaktı ve savaşçının bronzlaşmış vücudu sanki zeytinyağına bulanmış gibi parladı. Karın kaslarının çelik döşemelerinin çikolata gibi kahverengi ve dokulu olması ve belin düzgün bir şekilde daralması ne kadar güzel. Ve kızın kalçaları çok kaslı, ince ama dayanıklı bronz derinin altında yuvarlanan çelik tellerden oluşan kaslar.
  Elizabeth, bu sadece hayvan gücünün ve erotizminin vücut bulmuş hali. Ve kırmızı meme uçları tarayıcı boyunca hareket ettiğinde magoplazma akıntıları patlıyor.
  Ancak kız manevra kabiliyeti yüksek bir savaş yürütmek zorunda kalıyor. Bu da onun için bazı sorunlar yaratıyor.
  Ama işte Ekaterina, altın varak renginde saçları olan bu kız. Tek kelimeyle muhteşem bir savaşçı örneği. O güzellik ve cinselliğin birleşimidir. Tipik bir Hollywood kahramanı ve gerçek bir asla dövüşüyor.
  Çok renkli magoplazma akıntıları dövüşçünün alnına çarptı. Bu onu sıcak yapar. Kızın pürüzsüz alnından inci gibi ter akıyor. Bronz-pembe yanağının yanından geçti ve tarayıcı ekranının üzerine çöktü. Hafifçe tısladı.
  Ekaterina şunları ifade etti:
  - Tıpkı bir boğa gibi, önce baltaya vuruldu, sonra kavruldu!
  Ve savaşçı çok keskin, inci gibi dişlerini gösterdi. Çok büyük bir coşkusu var. Ve sadece doğaüstü güzellik. Böyle bir kızı nasıl sevmezsin? Cazibesi var.
  Ve çıplak, yuvarlak topuklu ayakkabılar çok baştan çıkarıcı ve seksi. Özellikle tarayıcıda sekiz rakamı çizmek için bunları kullandığında. Ve dövüşçüyü bükerek arkasına geçmeye çalışıyor.
  Savaşçı elbette kaslardan yapılmış gibi görünüyor. Sanki patlayan bir yanardağdan geliyormuşçasına enerji kabarcıkları çıkıyor içinde.
  Ancak şu ana kadar Catherine'e zafer verilmedi. Manevra yapmaya çalışıyor ama rakibi de akıllı değil. Savaşçı gergin bir şekilde çıplak ayak parmaklarına dokunuyor ve tıslıyor:
  "Hiçbir yere gitmiyorsun, seni kıllı bit."
  Doğru, dümende bir bit değil, hamamböceği gibi bacakları olan şişman bir pirzola. Evet, nanohobbitler inanılmaz bir mutfak mucizesi yarattılar.
  Sorun değil, er ya da geç düşmanın sonu gelecektir.
  Ateşli Elena da repertuvarında yer alıyor. Çok hareketli, çıplak bacaklı, ince, esnek ve çok kaslı bir bele sahip. Böyle bir kız kimseyi hayal kırıklığına uğratmayacak.
  Peki ya kasları? Bronz derinin altında kas topları yuvarlanıyor. Bu bir kadın sonlandırıcı. Ama aynı zamanda hassas ve seksi. Çok güçlü olmasına rağmen. Ve sevişmeyi seviyor.
  Fildişi dişlerini gösteriyor ve ıslık çalarak şöyle diyor:
  - Uzay ve matematik çağında romantikler olacak!
  Daha sonra çıplak ayak parmaklarını oynatarak güçlü bir düşman savaşçısının arkasına geçmeye çalışır. Ve şiddetli, çılgınca büyülü plazma akıntıları ve ölümcül dürtüler kusuyor.
  Elena darbelerden dolayı kızarır ve buharlaşır. Ve kızın cilalı teninden boncuk boncuk terler akıyor. Ne kadar hoş bir kokusu olmalı ve görünüşe göre iştah açıcı bir kız. Ve çok kızıl saçlı. Saçlar bir meşalenin alevi gibi parlıyor.
  Elena kalçalarını döndürerek onu aldı ve cıvıldadı:
  - Fare fili yener ama kurnazlık gücü yener! Sadece kurnazlık fare beyniyle birlikte gelmez!
  Terminatör kız ekledi:
  - Tilkinin kurnazlığı parlak bir zaferi doğurur, kupa olarak mükemmel bir kürk manto!
  Ve yine çıplak, yontulmuş bacaklarını döndürürken. Artık bu bir kız. Gerçek bir kızıl saçlı kahraman kadın. Ve çok fazla cinsel enerjisi var. Her yüzü tuğlaya çevirebilen olağanüstü bir tür.
  Ve Elena çıplak göğüslerini nasıl döndürüp sallayacak. Ve kırmızı meme uçlarından kıvılcımlar uçacak. Ve dövüşçüsü saat mekanizmalı bir topaç gibi dönecek.
  Ve Elena, dişlerini kuaför aynası kadar parlak göstererek şarkı söyleyecek:
  - Hayır, dağlar altın rengi olmayacak, Angelica kaleyi geçecek! Ve mahmuzları Adolf'un tarafına geçirecek; Hitler'e tam itibar verecek!
  Bundan sonra kızıl saçlı gülecek! Ve kahkahası, Samoguda arpını Aptal İvan'dan çalan Baba Yaga'nınki gibi.
  Efrosinya da gıcırdamaktan ve vurmaktan çekinmiyor. Çıplak ayaklarını kullanarak dövüşçüyü kendi ekseni etrafında döndürür. Farklı paralellerde döndürür. Ve onu alıp tweet atmayı da unutmuyor:
  - Scolopendra! Ulumaya gidiyorum!
  Efrosinya, o sadece bir büyücü. Bir kız değil, yok etmenin alternatif yaratıcılığının gerçek bir devi. Nasıl dönecek ve sihirli bir plazma jetinin koçuyla düşmanı nasıl vuracak. Evet, bu gerçek bir antimadde akrep olan bir kız.
  Savaşçı şöyle diyor:
  - Bu benim imparatorluğum! Bütün batıl inançları uçuruma atalım!
  Ama yine de Efrosinya öyle bir kadın ki gerçekten de kafasının arkasına demirle vurabiliyor. Ve ondan daha iyisi olmayacak. O, özel bir karanlığın içinde doğmuş bir savaşçıdır. Alacakaranlık ışıkla dolu. Bunu bununla çözmeye çalışın.
  Ancak kız yine de manevrayı yapar ve kurnaz düşmanın arkasına geçmeye çalışır.
  Ve çok çabuk kaçıyor. Onu nişangahınızda yakalayamazsınız.
  Euphrosyne homurdanıyor:
  - Ne kadar kaypak bir adam!
  Elizabeth de düşmanı yakalamaya çalışıyor. Ve onu oldukça hızlı bir şekilde sokuyor. Ve savunmasız arkaya gitmeyin. Kız, uzun namlulu T-4 ile olan kavgayı hatırladı. Yaklaşmak ne kadar zor. Ancak kavga oldukça eğlenceli çıktı. Eh, savaşçıların çelik kedilerle dövüşmesine gerek yoktu. Ve özellikle ısırırlar.
  Elizabeth çıplak tabanlarını tıklatıp ciyakladı:
  - Ah, doğum kontrolü... Nanohobbitlerle ilgisi yok.
  Ve yine kız onun dövüşçüsüne dönüşüyor. Her ne kadar düşmanı yakalamış gibi görünse de. Görünüşe göre pirzola kızartılmış.
  Elizabeth kendi kendine fısıldadı:
  - Soğanlı veya sarımsaklı uzay şekerine ne dersiniz?
  Ve kız güçlü bir açlık hissi hissetti. Ve o leopar sırıtışına sahip bir kız.
  Göğüslerin kırmızı meme uçları tarayıcıda döndürülecek. Ve hava topları gürleyecek. Ve vakumda harmanlayalım. Ve boşlukta delikler açarak onları hiperplazma ile dolduracağız.
  Elizabeth artık tarayıcıların önünde kıvranan ince külotuyla son derece seksi görünüyor.
  Ancak Catherine çok iyi görünüyor, neredeyse hiçbir kıyafeti yok. Çok kahramanca ve seksi görünüyor. Bu Terminatör kızı. Ve aynı zamanda saçları altın varak renginde ve çıplak ayakları çok çevik. Ve parmaklar coşkulu bir melodi çalarak hareket ediyor.
  Bazı yönlerden Ekaterina benzersizdir. Her ne kadar buradaki dört kız da en yüksek ve megaplazmik sınıfın savaşçıları olsa da.
  Catherine bağırdı:
  - Düşmana karşı gücüm ve baskım var... Ama boğa derisine bürünmüş durumdayım, bütün konuşma bu!
  Ve kızın her iki çıplak tabanı çarpışıp kıvılcımlar saçıyor. Çok renkli jetler ve yıldırım çağlayanları nasıl akacak.
  Kız onu aldı ve hatta dilini çıkardı. Ve en sert savaşçının arkasından duman bulutları uçtu. Ve çıplak ayaklar onu aldı ve bir pervane gibi döndü.
  Bu aktif bir bayan. Peki kime ihtiyacı var? Kral On Dördüncü Louis falan mı?
  Catherine çilekli göğüs uçlarını salladı. Ve eğer Dumas olmasaydı neredeyse hiç kimsenin Kral On Dördüncü Louis'i hatırlamayacağını düşündüm. Evet Fransa'nın bir zamanlar böyle bir kişiliği vardı.
  Ve onun büyük bir torunu vardı, Onbeşinci Louis. Aynı zamanda çok seçkin bir kişiliktir. Her ne kadar Rusya'da Güneş Kralı'ndan çok daha az ünlü olsa da. Ve gerçekten de On Beşinci Louis'in başarısız olduğu ortaya çıktı. Kanada adına savaşı İngiltere'ye kaybetti. Diğer savaşlarda da pek başarılı olamadı.
  Catherine kıkırdadı ve parmağını kendine doğru salladı. Biraz dikkati dağılmıştı ve çoktan sihirli bir plazma dalgasıyla kaplanmıştı. Ve çok ısındı. Catherine tam anlamıyla kırmızı ve bronzdur.
  Kızardı, daha da seksi ve havalı hale geldi ve erkeklerin dikkatini çekti. Peki ne tür adamları vardı? Yalnızca çocuksu nanohobbitler ve çeşitli canavar türleri vardır. Kızın kendisi ikincisiyle yatmayı umursamıyor. Veya elflerle.
  Catherine kekeledi:
  - Benim şefkatli ve nazik elfim! Seni çok seviyorum, sürüklenme! Benim şefkatli ve nazik elfim!
  Ve savaşçı onu aldı ve altın saçlarını salladı. Ve onun telleri çok kıymetli. En saf altın yaprağın ne kadar güzel olduğunu hayal edin.
  Ve işte ateşli Elena geliyor. Çok hoş bir kız. Ve meme uçları ahududu renginde. Parıldayan, yıldızların ışığını yansıtan. Ve çıplak ayak parmakları hareket ettiğinde, tarayıcıdan gölgeler düşürüyorlar ve tarayıcının alanları boyunca daireler çiziyorlar.
  Elena yine düşman savaşçısının arkasına geçmeye çalışır. Kendi arabası fırtınadaki bir tahta parçası gibi sağa sola savrulmuş gibi görünüyor. Evet kızıl saçlı güzelin zor günleri var. Taşlarla ezilen eşek gibi.
  Elena çıplak ayaklarını kusarak şarkı söyledi:
  - Ah, okyanusun altında! Eh, yelken altında!
  Yuvarlak topuklarından birini diğerine vurdu ve devam etti:
  - Ah, zenginliğe bakmak bizim için muhteşem...
  Ve dört kız da gümüşi seslerle bağırdı:
  - Kimsenin bilmemesi çok yazık! Ve kendimizi tanımıyoruz! Ne kadar altına ihtiyacımız var! Eh, istediğimiz kadar!
  Red Elena bu durumda kendisini en havalı hırsız olarak görüyordu. Ve kızıl saçları ateşin alevlerini andırıyordu. Ve ateş çok sıcak. Isı nereden geliyor?
  Çıplak ayaklarını sıçratan kız ciyakladı:
  - Hayat geçmişle gelecek arasında sadece bir andır!
  Ve kalçalarını büktü. Kız onu aldı, döndü ve dövüşçüsünü döndürmeye çalıştı. Ancak düşman geri çekildi. Sonra dönüp blokları yerleştirdi. Vakum değişti ve yarı-uzay boyutları çatladı.
  Elena amansız bir kızdı ve Messer döngüsünü o yaptı. Ancak düşman yine sapmayı başardı. Ve dışarı çıktı. Ağdan toplanmış gündüzsefası gibi.
  Elena onu aldı ve sordu:
  - Ah, köpük tankı!
  Ancak kızıl saçlı kadın yalnızca Hitler'in akbabalarının rüyalarında üzülüyordu. Ancak pirzolalar onun dengesini bozamadı.
  Elena onu aldı ve ağzından kaçırdı:
  - Ah, ne kadar çok köpekbalığı var! Ve Friedrich bile Rusya'nın savaşını mahvetti!
  Ve kükrediği anda onu aldı...
  Efrosinya çok havalı, dişlerini gösteriyor. Ve yakut rengi meme uçlarını sallıyor. Ve meme uçları parlıyor ve onlardan şimşek çakıyor. Kız onu alacak ve bağıracak:
  - Bölge, ah bölge! Kadınlar hapishanesinde olmak istiyorum! Orada çok sayıda çevik kuvvet polisi var ve kafaya cop dayamışlar!
  Euphrosyne bunu hayal etti, çıplak ayakları seğiriyordu. Ve vücut mutluluk hissetti. Bu gerçekten bir heyecan. Ya da belki de çok büyülü ve kozmik olan her şey.
  Ve burada çok yağlı ve sosa batırılmış pirzolalarla savaşıyorsunuz. Efrosinya şimdilik rakiplerinin nelerden oluştuğunu görmek için araçtaki bilgisayarı kullanmaya karar verdi. Yine de hala lezzetli. Ve bu pirzolalar lezzetli ve çıtır.
  Bir hologram bu şekilde renkli olarak ortaya çıktı ve özenle hazırlanmış mutfak ürünlerinin özelliklerini listeledi. Ve burada öyle kokular var ki, her şey çok lezzetli.
  Ve böylece devekuşu, portakal ve havuz sazanı melezi. Bu, sarı saçlı ve kaslı Euphrosyne'ye karşı savaşan pirzolanın bileşimidir. Evet, bunun problemli bir canlı türü olduğu açıktır. Onunla gerçekten kavga edemezsin.
  Euphrosyne keyifle şarkı söyledi:
  - Almanlardan pirzola yapıyoruz! Ve Yenisey'i engellediler!
  Çok esprili bir kız. Öyle bir gücü var ki, enerji kaynağı. Bacakları çok harika ve çok seksi. Böyle bir kıza karşı bazı pirzolalar güçsüz olacaktır. Veya bir pirzola bile yapabilirsiniz.
  Efrosinya tilki yılanı manevrasını gerçekleştirdi, toplu bir atış yaptı ve şunları söyledi:
  - İğrenç kızları pirzola yapıyorlar!
  Ve vurduğu anda yine çıplak topuklularla.
  Elizabeth giderek daha çok sinirleniyordu. Düşman, yakalanması zor bir gündüzsefası gibi kayıp gitti. Ve beceriksiz bir pelikana benziyordu. Kim ağıyla yakalamaya çalışıyor ama herkes ıskalıyor.
  Elizabeth öfkeyle tısladı:
  - Ah, bu mesele... Ben de bu batıl inançlara inanmıyorum!
  Hedefini de yakalayamayan Ekaterina, radyoda partnerine sordu:
  - Nesin sen, cadı mı?
  Elizabeth çıplak, bronzlaşmış dizlerine vurarak cevap verdi:
  - Hepimiz kadın cadıyız!
  Kız açıkça gergindi. Bacakları heyecandan titriyordu.
  Ve büyük savaşçı Elizabeth'in şeker dudakları gibi ne kadar kırmızı dudakları var. O, mükemmelliğin kendisi, erotizmin vücut bulmuş halidir. Her zaman sekse aç olan bir erkeğin bu tür göğüslerden gözlerini ayırması zordur. Kızıl gelincikler gibi parlayan meme uçlarından. Ah, bu kız ne kadar güzel, o kadar uyumlu ki ve taze bir olgunlukla dolu.
  Ancak savaşçı, çok güçlü bir rakibe karşı böyle bir cevizi kıramazdı. Düşman sürekli savaşçısına vuruyordu. Peki pirzola nasıl bu kadar ustaca dövüşebiliyor?
  Elizabeth nano-hobbitlere aşırı derecede kızmıştı. Bu ölümsüz ama son derece çocuksu yaratıklar, ölümüne savaşabilecek sulu kızarmış et yarattılar.
  Ve gerçekten ustaca ve hızlı bir şekilde savaştılar, zamanında hareket edip geri döndüler.
  Elizabeth derin bir iç çekerek cevap verdi:
  - Ah, benim işim... Nitrogliserin mumu gibi yanıyorsun!
  Evet, burada endişelenecek bir şey vardı.
  Catherine de pek iyi performans göstermedi. Altın saçlı kız bacaklarını çırptı ve hırıldadı:
  - Dudaklarımı ayakkabı cilasıyla boyadıktan sonra gezintiye çıkıyorum... Seni aşağılık Hitler canavarı, seni cehenneme göndereceğim!
  Kız zarif çıplak bacaklarını çaprazladı. Formlarının mükemmelliği, gücü ve uyumu ile ayırt ediliyorlardı.
  Bir zamanlar bu bacaklar Büyük Vatanseverlik Savaşı'nın yollarında durdu. Çok büyük zorluklar yaşadık. Ve çıplak ayakla yürümek o kadar da hoş değil, her dal, her tümsek, her tümsek hissediliyor. Kızın çıplak tabanlarını deliyorlar.
  Catherine uyumayan bir güzelin gülümsemesiyle fısıldadı:
  - Ah, ayaklarım... Çıplak ayaklarım! Soğukta topuğunla tokat at! Altın örgüler!
  Kız gerçekten doğaüstü güzelliğin vücut bulmuş hali, saf bir melek. Ne tür kirpikleri var? Altın rengi saçları ve siyah kaşları hayal edin. Güzellik budur.
  Ve düşman savaşçısını sıkıştırmaya çalışıyor. Ancak teslim olmak istemiyor. Sanki ağla bir kelebeği yakalıyormuşsunuz gibi. Catherine keyifle cıvıldıyor, aşağı yukarı zıplıyor:
  - Ve senden hoşlanıyorum! Senden hoşlanıyorum! Senden hoşlanıyorum!
  Ve dolgun, bronzlaşmış göğüslerini olgun iri kayısılar gibi sallıyor. Ve birlikte şarkı söylüyor:
  - Ve benim için dünyada daha iyi bir arkadaş yok!
  Ekaterina elbette en yüksek uçuş ve kaliteye sahip bir kızdır. Çekicilik ve altın saç rengi açısından kimse onunla kıyaslanamaz. Birden fazla savaşın potasından geçmiş, çok baştan çıkarıcı ve muhteşem bir kız.
  Ancak şu ana kadar düşmanı yenemedi. Bir boğanın boynundan kayan bir kement gibi.
  Ekaterina çilekli meme uçlarını sallıyor ve şarkı söylüyor:
  - Billy'e neye ihtiyacımız var? Omurganın yedi metre altında!
  Kız zaten hamamböceği bacaklı bir pirzola kovalamaktan yoruldu. Ancak bu yemek çok sulu. Ama ben farklı bir şey istiyorum. Ve sadece bu bariz saçmalık değil.
  Nanohobbitler bundan bıktı. Öyle canlılardır ki, insanın hayal edebileceği hemen hemen her şeyi yapabilirler. Ancak bu tür yaratıklar, elbette, olağanüstü güçleriyle, her şeye kadir olmalarını on sentle değiştirdiler.
  Ateşli Elena dövüşçüsünü alıp çevirdi. Hatta bir koç için gitti ama kaçırdı. Düşman bilardo topu gibi istekadan sıçradı.
  Kızıl saçlı şeytan çıplak bacaklarını çaprazladı ve ateşli buklelerini salladı. Elena komik bir prototipi olduğunu düşünüyordu. Sadece bu kız elflerle sevişme konusunda şanssızdı. Ve çok şey kaçırdı. Ancak kızıl saçlı şeytan tutkunun gizemlerinin çoğunu öğrenmeyi başardı. Ve birçok sıkıntıya ve zorluğa dayanabilecek güçlü, kaslı vücudu. Ve her şeye bir gülümsemeyle katlan.
  Elena gökyüzüne baktı. Kaç yıldız. Yakut, topaz, ametist, safir, zümrüt, elmas gibi dağıldılar. Ve uzay boşluğunun siyah, kadife halısının üzerindeki tüm bu parlak ışıltılı mücevherler.
  Kızıl saçlı şeytan cıvıldadı:
  - Sağda deniz, solda dağlar! Yosun önde, ah arkada!
  Ve kız yine yaklaşmak için düşmanla birlikte hareket etti. Kabarık polenleri yakalayan bir kelebek gibi kanat çırpıyordu. Ve açıkçası şeytan maksimum seviyededir.
  Elena hırladı:
  - Yıldızlar, ah, yıldızlar! Yıldızlar benimle olsun!
  Ve savaşçı ona uzun ve çok çevik dilini gösterdi. Bu aslında öyle bir şey ki, bir savaş. İşte o sırada pusuda oturup bir Alman'ın peşindeydi, ne düşünüyordu? Böylece yakalanmaz! Daha doğrusu ilkini tespit edemediler. Ama genel olarak Elena neden tilki değil? Pusuda Alman tavşanlarını yakalar. Genel olarak, otuz dört nispeten küçük bir tanktır ve onu kamufle etmek uygundur.
  Eh, kızıl saçlı dedi ki:
  - Tanklarımız kirden korkmuyor! Ruslar her zaman nasıl savaşılacağını biliyorlardı!
  Peki Euphrosyne hakkında ne söyleyebiliriz? Dört kız dört takım kart gibidir. Ve her biri kendi yolunda güzel ve benzersizdir. Ve bu kızların çok gelişmiş savaşçı içgüdüleri var.
  Euphrosyne onu aldı ve şarkı söyledi:
  - Kızları sevelim!
  Savaşçılar çok güzel: dört koz. Ve çok büyük göğüslü ve kaslı. Tel gibi tanımlanmış kasları olan kızlar. Dönüyorlar, dönüyorlar ama pirzolaları yenemiyorlar!
  Euphrosyne acı bir şekilde şöyle diyor:
  - Hedef ne kadar küçük olursa, vurulması o kadar zor olur, hırs ne kadar büyük olursa yakalanmak o kadar kolay olur!
  Beyaz ama maviye çalan saçlı kartal bir kız olan Elizabeth, düşmana ateş etti. Çıplak ayaklarını tokatladı ve dişlerini göstererek cıvıldadı:
  - Kendini beş kuruşla değiştiren kimse parasız kalır!
  Daha sonra kırmızı meme uçlarından parlak, kalın şelale kıvılcımları gönderdi.
  Kız sonunda düşman savaşçısını yakalamayı başardı ve pirzolanın yüzdüğü kap yanmaya başladı.
  Elizabeth esprili bir şekilde cevap verdi:
  - Hayatınızı kuruşlara değişmeyin, bir sonraki kuruşa kadar varlığınızın değerini düşürürsünüz!
  Güneşli güzellik Ekaterina da dövüşçüsünü konuşlandırdı. Ölümcül bir akıntı serbest bırakıldı. Düşmanı biraz yere serdi ve şöyle dedi:
  - Bir kuruşa satan, bir kuruş alır!
  Ve güzel Catherine çıplak ayaklarıyla tarayıcı ekranına vurdu. Çevik parmaklarını hareket ettirdi. Evet, bu kız, zarif dövüş tarzıyla kesinlikle karşı konulmaz.
  Almanlar onun yüzünden vuruldu ve kız taburlarından büyük hasar gördü.
  Catherine esprili bir şekilde şunları söyledi:
  - Dağlar kadar altın vaatlerinin bir kuruş bile değeri yok!
  Ve yuvarlak, çıplak topuklarının bir kız gibi hareket etmesine izin verin. O sadece tatlıların en tatlısı.
  Bunlar tarih yazan kızlar! Bir düzine kahramanın gücüne sahip ve baştan çıkarma yeteneğinde Emmanuel bile kıyaslanamaz.
  Böyle bir savaşçı yalınayak adımlarla bir ata yetişecek ve korkusuzca çıplak tabanlarını sıçratarak yanan kulübeye girecek!
  Ve ateşli Elena kesinlikle büyüleyici bir kız. Günahkar güzelliğin ve baştan çıkarmanın vücut bulmuş hali. Yani, çok büyük bir zekası var.
  Kızıl saçlı şeytan cıvıldadı:
  - Dağlar dolusu altın vaatlerine inanarak parasız ve kırık bir kuruşla kaldın!
  Kızıl saçlı zekice konuştu. Ve çıplak ayaklarıyla sekiz rakamı oluşturdu. Ve lüks kalçalarını salladı. Bu, Lermontov'un hakkında memnuniyetle bütün bir şiir yazacağı bir kız. Zeki ve aynı zamanda vahşi! Tek kelimeyle harika ve kırmızı rengin bir başyapıtı!
  Ateşli şiir ve unsurlar içerir. Böylece güzellik bir yol buldu ve pirzolanın manevra yaptığı arabayı devirdi. Ve bunu çok akıllıca yaptı ve ardından bitirmek için acele etti.
  Esprili bir şekilde şunu söylüyor:
  - Altın Dağlar zirvelerin en ulaşılmaz olanıdır!
  Ve çilek meme uçlarından kalın ve uzun bir kıvılcım gönderecek. Bundan sonra agresif bir şekilde şunları söyledi:
  - Aklını kuruşlara değişmeyen birinin komutasında çelik bir bıçakla altın dağları çıkarılır!
  Ancak yine bir kız olan Efrosinya kolay kararlar vermez. Yakut meme ucundan yanardöner konsantrasyonda magoplazma içeren bir baloncuk çıkardı ve şunları söyledi:
  -Aklın bir kuruş değeri yoksa, ağızdan dağlar kadar altın kusar!
  Ve açıkçası kızın güzelliği muhteşem! Figürü çok güzel ve kalçaları son derece güçlü. Çıplak ayak parmakları ise çok çevik ve hızlıdır. Bu galaksideki yıldızları yeniden düzenleyebilen bir kız.
  Ve dil aforizmalar kusuyor:
  - Önce politikacılar dağlar kadar altın vaat ediyor, sonra ben seni bir kuruş uğruna ölüme gönderiyorum!
  Peki Terminatör kızının hatalı olduğunu kim söyleyebilir? O doğal bir sarışın. Saçların kar gibi beyaz. Ve tazelik ve kış aroması yayıyor.
  Ve aynı zamanda kız çok ama çok ateşli. Burada yine çok nükteli bir dille şunu söylüyor:
  - Dağlar kadar altın vaat eden bir politikacı, altın yumurta getirmez!
  Ve çıplak ayaklarıyla tarayıcının üzerinde titriyor ve step dansı yapıyor. Ve etiketler oynuyor ve hareket eden pulsarlar dağılıyor.
  Euphrosyne diyor ki:
  - Bir politikacı aya söz vermeyi sever ama bir köpeğin hayatını bedavaya alacağı garantidir!
  Yine Terminatör tavrına sahip bir kız olan Elizaveta, çıplak, bronzlaşmış diziyle çok ustaca sihirli plazma baloncukları gönderdi. Sonra inci gibi dişlerini göstererek konuştu:
  - Bir politikacıya dağlarca altın vaat etmeyin, yoksa bir bakır kuruş karşılığında teslim edilirsiniz!
  Ne tür bacakları var? Beyaz fonda çok koyu tenli, mavi saçlı. Ne kadar seksi ve güzel. Çıplak ayak parmaklarının hareket etmesi ve oynaması bile harika.
  Ve dudaklardan geliyor:
  -Bir kuruşa satılmak istemiyorsanız dağlarca altın vaat etmeyin!
  Ve kızın dudakları olgun bir karpuzdan daha hoş kokulu ve tatlıdır. Sonunda pirzolanın kullandığı araba mavi bir ışıkla aydınlandı. Ve dağılmaya başladı. Ve ondan parçalar ve yanmış parçalar her yöne uçtu.
  Ve pirzola çok yanmıştı ve sanki ateşte kızartılmış taze kebaptan çıkmış gibi cızırdadı.
  Elizabeth çıplak topuklarına doğru gelen şokları hissetti. Kız ciyakladı:
  - Asfaltta olduğu gibi ayaklarınızın üzerinde!
  Ve sonunda savaşçının kalıntılarını magoplazma akışlarıyla bitirdi. O, en atılgan türden bir savaşçıdır.
  Ve göğüsler... Bu kadar kırmızı ve sıcaktan parlayan göğüs uçlarını başka nerede bulabilirsin? Köz gibi yanıyorlar. Ve erkeklerin hayal gücünü yakıyorlar. Üstelik onları en yüksek noktaya kadar alevlendiriyor.
  Ancak Catherine yine düşmanın kuyruğunun arkasına geçti. Ve sonunda bu yamyamı yakaladım. Ve turuncu alevler yayarak alev aldı. Kız kendini şahı mat eden bir parça gibi hissetti ve şarkı söyledi:
  - Bir piyon vezirliğe terfi ettirilir, bir politikacı sizi bir piyon olarak kabul ederek kariyer vaadi olmadan geçemez!
  Altın saçlı güzellik, her zamanki gibi zekadan yoksun olamaz. Aynı zamanda nadir parlaklıktaki bir güzellik, çok hareketli ve esnek bir gövdeyle birleşiyor. Böyle bir savaşçının ilk olmaktan başka çaresi olamaz. Peki üç ortağınız da daha az muhteşem olmadığında ne yapmalısınız?
  Ancak Catherine yine de saldırgan rakibini devirmeyi başarıyor. Ve pirzola yandı. Ve kız şöyle dedi:
  - Siyasette de satrançta olduğu gibi en başından beri sadece zaman baskısı vardır ve sürekli şah mat duyulur!
  Altın saçlı kız çok memnun oldu. Sonunda sorunu çözdük.
  Ateşli Elena da devam etti. Karakterli bir kızdır. Ve rengi o kadar kırmızı ve o kadar parlak ki. Ve saçlar bakır kırmızısı görünüyor. Ve ayakları çıplaktır ve çok çeviktir. Çelik gibi damarları vardır. Bu kız estetik açıdan çekici. Ve belirgin kaslarla ayırt edilir.
  Pek çok parlak savaşçı yeteneğine sahip.
  Elena tweet attı:
  -Dağlarca altın vaat edenlerin sözlerine kanarsan, altın dişlere ihtiyacın olur!
  Ve çıplak topuğuyla baskı yapacak. Ve dövüşçüyü ters çevirin. Ve tam bir yakınlaşmaya gidecek. Ve düşman zaten hazır. Öncü ateşi gibi yanıyor. Ve pirzoladan yağlı, alevli sıçramalar uçup gidiyor.
  Elena kırmızı bir harpiya gibi konuştu:
  -Altın, vaat dağlarına aktarılana kadar değerli bir madendir!
  Ve çilek meme uçlarıyla göğüsleri sörfteki şamandıralar gibi hareket ediyordu. Döndü ve magoplazmadan yapılmış bir ok dışarı fırladı. Tarayıcıya çarptı ve şeffaf yüzeyi hafifçe eritti.
  Elena iç geçirerek cevap verdi:
  - İnsanlar ne sıklıkla gerçek bir altın kalpten değil, hayali altın dağlarından etkilenirler!
  Kızıl saçlarıyla kız şeytani gücün vücut bulmuş hali gibiydi. Ve lezzetli bir koku yayan pirzola ufalandı.
  Euphrosyne aynı zamanda çok hızlı dövüşçüsüne de sahip. Daktiloyu ateşe verdim ve şunları kaydettim:
  - Altın vaat güvenilmez bir sandalyedir!
  Savaşçı çizik ve yanan pirzolayı bitirdi. Koçla tehdit edildi.
  Ve dövüşçüyü çıplak, yontulmuş ayaklarıyla ustaca kontrol ediyordu.
  Aynı zamanda Euphrosyne çok yakıcı başka bir aforizma yayınladı:
  - Altın, dağların refah için temel oluşturmasını vaat edemeyecek kadar yumuşak bir metaldir!
  Ve çok uzun, kırbaç gibi dilini gösterdi. Ve nanohobbitlerin hayal gücünün yarattığı bu tuhaf yaratım olan pirzola buharlaştı.
  Böylece Ödül Prensi'nin hologramı ortaya çıktı. Ebedi çocuk kükredi:
  - Ve yüksek sesle dövüşebilirsin! Rakipler harikaydı.
  Elizabeth bunu hemen kabul etti:
  - Epeyce! Hatta korkmaya başladım!
  İkinci milyon yılını değiştiren çocuk, kaşlarını sevinçle kaldırıp şarkı söyledi:
  -Bu sadece başlangıç! Bu sadece başlangıç! Bu sadece başlangıç! Ah ah ah!
  . 19.BÖLÜM
  Kızlar atmosferin zihinsel katmanlarında yüzen hiçbir şey bulamadılar.
  Elizabeth çıplak, yontulmuş ayağını salladı ve şunu önerdi:
  - Taliban'la savaştaki başarılarımız hakkında bir film izleyelim!
  Catherine gülümseyerek başını salladı:
  - Ve en önemlisi burada abartı yok. Her ne kadar orada gösterilen bir dövüşçü ekibi olsa da.
  Çıplak ayak parmaklarıyla joystick düğmesine basan Elena, devasa, üç boyutlu bir hologramı açtı ve olağanüstü derecede güzel ve dinamik bir görüntü ortaya çıktı;
  Ve bikinili çıplak ayaklı kızlar öfkeyle kavga ediyor.
  Ünlü dörtlü Ortadoğu'nun bir köyü yakınlarında kavga ediyor.
  Elizabeth bir patlama yapar ve çıplak ayak parmaklarıyla bir el bombası atar.
  Afganları parçalıyor ve ciyaklıyor:
  - Komünizm çağına şeref!
  Ekaterina da düşmana ateş ediyor. Düşmanlarını biçiyor, çıplak ayaklarıyla ölümcül el bombaları atıyor ve ciyaklıyor:
  - Anavatanımız için!
  Elena bir makineli tüfek patlamasıyla bir sıra Afgan'ı biçti. Çıplak topuğuyla yıkıcı bir limon fırlattı ve havladı:
  - SSCB için!
  Catherine ayrıca düşmana da vurdu, bir grup İslam savaşçısının yolunu kesti ve bağırdı:
  - Komünizm dünyası adına!
  Ve ayrıca çıplak ayaklarının parmakları ölüm armağanını nasıl yıkıcı ve ölçülemez bir güçle fırlatıyor. Ve düşmanlarını iyice parçaladı.
  Bu kızlar gerçekten süper...
  Elizabeth ilerleyen Afganları biçerken şunları söyledi:
  - Kelimenin tam anlamıyla çekirgelere benziyorlar!
  Ve kız yine çıplak topuğuyla düşmana bir el bombası attı. Ve pek çok düşmanı parçaladı.
  Ekaterina da iyi nişanlanmış bir atışla İslam askerlerini vuruyor. Onları iyice biçiyor ve mırıldanıyor:
  - Rusya için!
  Ve yine öldürücü ölüm armağanı çıplak ayak parmaklarıyla atılacak.
  Düşmana ateş eden ve kelimenin tam anlamıyla Afganları biçen, sanki bir kültivatörleymiş gibi onları kesen Elena ciyakladı:
  - Anavatan için!
  Düşmanları kesen ve aslında İslam İmparatorluğu Taliban'ın savaşçılarını biçen ve onları tümseklerle yere seren Euphrosyne şunları söyledi:
  - Anavatan ve yeni zaferler için!
  Ve yine çıplak, yontulmuş ayaklarının parmaklarıyla ölümcül güçte bir el bombası fırlatırken.
  Kızlar tamamen dağıldı. Ve Taliban ordularını üstün sayılarla yendiler. Ve büyük dereler halinde ilerlediler.
  Elizabeth'in bu ölümsüz mürettebatı, mutant kızlarla bir tankta savaşıyor ve 2024'te, İkinci Dünya Savaşı sırasında Nazilerle savaştıkları seksen yıl öncesinden çok daha genç ve daha taze olan Taliban'la savaşıyor.
  Buradaki kızlar da sadece bikinili ve yalınayak. Aynı zamanda iyi dövüşüyorlar. Afganistan'ın tankları modası geçmiş ve Rus tanklarından daha düşük kalitede, ancak oldukça fazla sayıda var.
  İslam İmparatorluğu'nun ustaları ahşaptan bazı makineler yaptılar. Bunun çok ilerici olduğunu söylemeliyim.
  Elizabeth çıplak ayak parmaklarını kullanarak bir el ateş ediyor ve bir Afgan tankını delip geçiyor ve ardından homurdanıyor:
  - Ben dünyanın en havalı kadınıyım!
  Ekaterina ayrıca çıplak topuğunu kullanarak düşmanı parçalayacak ve ciyaklayacak:
  - SSCB için!
  Elena, iki kere düşünmeden düşmana ateş edecek. Onu parçalayacak ve gıcırdayacak:
  - Komünizm için!
  Euphrosyne de düşmanı vuracak. Afgan tankını parçalayacak ve şöyle saçmalayacak:
  - Anavatan için sonuna kadar!
  Ve bunlar kızlar, onlar gerçekten süper. Böyle insanların karşısında hiçbir güç duramaz. Ve onlar, savaşçılar, gerçekten en havalı ve en tazılardır. Ve hiç kimse onlara karşı çıkamaz.
  Ve eğer kavga etmeye başlarlarsa, o zaman bu sadece hipermenlerin kavgası olurdu.
  Ve Elizabeth çıplak ayak parmaklarıyla tekrar ateş edecek ve ciyaklayacak:
  - Yeni SSCB için!
  Catherine ayrıca sırayla düşmana ateş etti ve şunları söyledi:
  - Evet başkan, lider, en hafif deyimle, pek iyi değil! Ukrayna ve Taliban'la savaştayız, onun yönetimi altında zaten birçok insan öldü.
  Ve kız çıplak, yuvarlak topuğunu döndürdü.
  Elena Afganları dövmeye devam etti ve cıvıldadı:
  - SSCB'de büyük komünizm için!
  Ve çıplak ayak parmaklarıyla özellikle yıkıcı ve öldürücü bir şey ekledi!
  Ve sonra Efrosinia kızı nasıl dövüyor. Ve düşmanı parçalayacak ve ciyaklayacak:
  - Tanrıça Lada adına!
  Bu onların askeri saldırısıdır.
  Ve savaşçılar, rakiplerini nasıl yok etmeye başladılar ve onlara nasıl merhamet etmediler, Afganları yok ettiler.
  Elizabeth de düşmana ateş etti ve çıplak topuğuyla seslendi:
  - Sovyetler ülkesinde komünizm için!
  Ve işte burada, ne kadar kavgacı ve savaşçı bir kadın.
  Şimdi Afganlar gökten dövülüyor.
  Anastasia Witchakova savaşta çok ateşli. Ve herkesi yok eder. Afgan uçaklarını gökyüzünde düşürüyor, karada da vuruyor. Bu kız çok agresif.
  Ve gülerek şarkı söyledi:
  - Anamızın Anavatanı için tüm Taliban'ı öldürün!
  Akulina Orlova dişlerini göstererek doğruladı:
  - Aslında ruh bir iblis, SSCB'ye saldırdı!
  Ve savaşçı başka bir Afgan uçağını düşürdü.
  İslami Taliban İmparatorluğu'nun gökyüzündeki ve karadaki savaşçılarının enkazı olan Mirabela Manyetik, çıplak ayak parmaklarını kullanarak şunları söyledi:
  - Anavatanımız için!
  Bu gökyüzünde savaşan üçlü. Ve Afganları büyük bir şiddetle eziyor. Ve düşmanlarını tamamen yere serer.
  Akulina Orlova çıplak topuğuyla düğmelere bastı ve ağzından kaçırdı:
  - Yüce ülkemiz için!
  Ve ortaklarına nasıl göz kırptığını.
  Ve yine Afganları vuruyor. Ve bunlar kızlar arasındaki çok agresif patlamalardır.
  Anastasia dişlerini göstererek gülümseyerek cıvıldadı ve Afgan pilotları vurarak öldürdü:
  - Biz her orduyu yenebilecek savaşçılarız!
  Ve yine bir Afgan arabasına çarptı.
  Evet, buradaki kızlar İslam İmparatorluğu'nun savaşçılarının tamamen yok edilmesini üstlendiler. Ve yok ediyorlar...
  Alenka da çaresizce mücadele ediyor ve en iyi performansını gösteriyor. Ve düşmanları sanki aptalmış gibi yere serer.
  Ve Taliban gelip gitmeye devam ediyor. Ve devasa sayılarda öldürülüyorlar.
  Alenka çıplak ayak parmaklarıyla öldürücü bir şey fırlattı ve şarkı söyledi:
  - Biz beyaz kurtlarız!
  Anyuta da bunu kabul etti ve rakiplerini törensizce alt etti:
  - Ve biz dünyanın en iyisiyiz!
  Ve o da çıplak topuğuyla el bombasına teslim oldu.
  Ve şimdi Alla da makineli tüfekle ateş ediyor. Ve birçok Afganı bayıltıyor ve kükrüyor:
  - Komünizm çağına şeref!
  Maria ayrıca Afganlara da çok isabetli ateş ediyor. Ve onları iyice bayıltıyor. Ayrıca çıplak ayak parmaklarını kullanarak el bombası atıyor. Ve bağırır:
  - Svarog'a şeref!
  Olimpiyatlar aynı zamanda düşmana da muazzam, ölümcül bir güçle vuruyor. İslam İmparatorluğu'ndan gelen düşmanları biçiyor ve gıcırdıyor:
  - Komünizm çağında bütün, bütün dünya için!
  Ve kız yine dişlerini gösteriyor ve düşmana isabetli bir şekilde ateş ediyor.
  Marusya da Afganlar hakkında yazıyor. Ve kırmızı meme ucuyla bazuka düğmesine basıyor, rakiplerini yere seriyor ve ciyaklıyor:
  - Büyük Rus'a!
  Buradaki kızlar bunlar.
  Ancak Matryona, sanki Afganlara vuruyormuş gibi, çıplak ayak parmaklarını kullanarak Taliban düşmanını eziyor ve çığlık atıyor:
  - Anavatan ve sonuna kadar özgürlük için!
  Bu kızlar gitti ve Afganların dövülme şekli tek kelimeyle berbat. Ve kelimenin tam anlamıyla topyekün ve genel bir imha var. Görünüşe göre Afganlar için çok kötü günler geldi.
  Alenka, Afganlara ateş edip onları yerle bir ederken şunları kaydetti:
  - Burası benim vatanım!
  Ve öldürücü yok etme armağanının ortaya çıkardığı çıplak topukla.
  Bu kızlar diyelim ki süper.
  Anyuta, Afganlara ateş ederken agresif bir şekilde şunları kaydetti:
  - Komünizme şeref!
  Savaşan Alla, ateş edip kırmızı meme ucunu bazuka düğmelerine bastırarak gıcırdadı:
  - Kahramanlara zafer!
  Ve düşmanı ölümcül bir güçle siken Maria, şöyle seslendi:
  - En havalı Anavatan'a şeref!
  Olimpiyatlar, düşmanları ezerek ve artan hız göstererek şunları ekledi:
  - En müreffeh ülkeye büyük zafer!
  Düşmanı siken ve ateş ederken çıplak ayak parmaklarını kullanan Matryona silahı aldı ve ciyakladı:
  - Ve en havalı savaşçılara şeref!
  Marusya da düşmanlara bir şeyler karalayıp kelimenin tam anlamıyla onları yerle bir ederek sağır edici bir şekilde seslendi:
  - Ve SSCB de yüzyıllardır büyük bir ihtişamdır!
  Ve kızlar koro halinde şarkı söylediler:
  - İnsanlar mutlu olacak
  Sonsuza kadar mutluluk...
  Sovyet iktidarında -
  Güç harika!
  Ve savaşçılar ciğerlerinin sonuna kadar gülecekler. Ve dişlerini gösterdiler.
  Alenka gülümseyerek şunları kaydetti:
  - Anavatanımız için kalbimizi vereceğiz!
  Anyuta öfkeyle devam etti:
  - Ayakta kalacağız ve kazanacağız!
  Açıkçası bunlar harika kızlar. Ve gerçekten tam güçle savaşmayı seviyorlar.
  Ve işte Oleg Rybakov ve Margarita Korshunova savaşta.
  Yaklaşık on iki yaşlarındaki çocuklara benzeyen ama aslında ölümsüz kurbanlar olan bir erkek ve bir kız çok agresif bir şekilde kavga ediyorlar. Hiçbir şey onların karşısında duramaz.
  Alenka dişlerini göstererek Taliban rakiplerini keserek gülümseyerek şarkı söyledi:
  - Daha parlak bir yarın için savaşacağız!
  Çıplak ayak parmaklarıyla ateş edip bomba atan Anyuta şunu ekledi:
  - Ve zırhlı trenimiz hızlanmayı başardı!
  Ve kızıl saçlı Alla zıplayıp kıvranarak göz kırparak ekledi:
  - Haydi öpüşelim!
  Oleg Rybakov kılıçlarla bir değirmen işletiyor, Afganların kafalarını kesiyor ve ciyaklıyordu:
  - Anavatanımıza şükürler olsun!
  Ve çocuk öldürücü ölüm armağanını çıplak ayak parmaklarıyla başlattı.
  Kız ayrıca kelebek tekniğini kesmek için kılıçlarını kullandı. Düşmanın sözünü kesti ve ciyakladı:
  - Sovyet sistemine şeref!
  Ve ayrıca çıplak ayak parmaklarıyla yok oluş hediyeleri fırlatacak, düşmanlarını yok edecek.
  Ve düşmanı ezen çocuklar koro halinde şarkı söylediler:
  - Bütün dünyanın uyanacağına inanıyorum.
  Taliban'ın sonu gelecek...
  Güneş pırıl pırıl parlayacak,
  Bütün kötü düşmanları parçalayacağız!
  Çocuklar gerçekten çok zorlu savaşçılardır. Ayrıca ıslık çalarak düşmanın üzerine sersemlemiş ve sarhoş bir karga bulutu indirirler. Ve bu son derece harika.
  Afganları doğrayan Oleg gülümseyerek şunları kaydetti:
  - Tüm gezegenin gençliği bizimle,
  Dünya çapındaki inşaat ekibimiz!
  Ve çocuk, çıplak topuğuyla yıkıcı ölüm armağanını verdi.
  İslami savaşçıları ezen Margarita Magnet de dişlerini göstererek cıvıldadı:
  - Bütün ülke halkı komünizme yürüyor!
  Ve aynı şekilde İslami safları hackliyor. Ve bunun çok acımasız ve havalı olduğunu söylemeliyim.
  Bu arada Taliban yaklaşık on dört yaşında bir çocuğu yakaladı. Onu soyup bir ağaca bağladılar. Daha sonra önce onu kırbaçladılar ve kanayana kadar derisini soydular.
  Daha sonra gencin yaralarına tuz serpildi. Ve çok acımasızdı. Ve sonunda çocuğa işkence yaparak öldürdüler.
  Ve yine şiddetli çatışmalar yaşanıyor...
  Ve Rus saldırı uçakları, uçak kullanarak Taliban mevzilerine saldırıyor. Sonra Afganlar ve füzeler onları vuruyor. Ve kramp giren bir kurbağa gibi tırmanmaya devam ediyorlar.
  Ve arkalarında yığınla ceset bırakıyorlar.
  Margarita bir gülümsemeyle şarkı söyledi:
  - Daha parlak bir yarın için savaşacağız!
  Ve Afganları doğrayan Oleg havladı:
  - Bunu çözmeyi başardık!
  Ve çocuk yine çıplak ayak parmaklarıyla ölümcül bir güçle bir el bombası fırlatıyor.
  Ve bu Afganlar öylesine kendinden emin ve meşhur bir şekilde dövülüyor ki.
  Bu çocuklar gerçek canavarlar.
  Ve ölümsüz yaratıklar çıplak ayakla savaşır ve rakiplerini çok aktif bir şekilde yok eder.
  Ancak Almanya'dan bir tank da savaşa giriyor.
  Gerda ve ekibi Afganlarla savaşa girer.
  Ve kız çıplak ayak parmaklarıyla ve cıvıltılarıyla ateş ediyor:
  - Komünizmin fikirlerine şeref!
  Arkasından ateş eden Charlotte şunu doğruluyor:
  - Sovyet sisteminin fikirlerine şeref!
  Çıplak ayak parmaklarıyla düşmana ateş eden Christina bağırıyor:
  - Yeni parlak idealler için!
  Ayrıca düşmanı da çok isabetli bir şekilde vuruyor.
  Ve Afganlar bunu iyice anladılar.
  Ve Magda düşmana ateş ediyor ve dişlerini göstererek bağırıyor:
  - Anavatanımıza şükürler olsun!
  Ve aynı şekilde çıplak ayak parmaklarıyla düşmana vuruyor.
  Kabul edelim bunlar kavga eden kızlar.
  Düşmana ateş eden Gerda cıvıldadı:
  - Rusya için ve sonuna kadar zafer!
  Ve bu sefer joystick düğmesine basarken kırmızı meme ucunu kullanarak size tekrar vuracak.
  Buradaki kızlar bunlar. Dişlek ve sivri uçludurlar ve herkesi doğrudan parçalayabilirler.
  Charlotte onu aldı ve dişlerini göstererek agresif bir şekilde şarkı söyledi:
  - Afrika berbat, evet, evet. Evet!
  Afrika tehlikelidir, evet, evet, evet!
  Kızlar gitmeyin - Afrika'da yürüyüşe çıkın!
  Dişlerini gösterip rakibine vuran Christina şunları söyledi:
  - Kızlar, karanlıkta çıplak ayakla yürümeyin!
  Ve sanki düşmana teslim olacakmış gibi çıplak topuğuyla.
  Bunlar kadınlar; tüm kadınlara kadın!
  Ve Afganlar acımasızca vurulup yok ediliyor.
  Düşmana ateş eden ve kelimenin tam anlamıyla onu uzaklaştıran Magda, agresif bir şekilde şunları söyledi:
  - Ben dünyanın en güçlüsüyüm!
  Ve aynı şekilde çıplak ayak parmaklarıyla sana vuruyor. Bu kız.
  Bunun sadece ultra olduğunu söylemeliyim!
  Bu kızlar, tıpkı Taliban'a karşı yaptıkları gibi, onlara matkaplarla vuruyorlar.
  Ve Taliban bir Rus Komsomol üyesine işkence yaptı. Önce çırılçıplak soyulduk. Daha sonra su dökmeye başladılar. Önce sıcak - kaynar su, sonra soğuk. Daha sonra beni sıcak tel ile dövmeye başladılar.
  Ve çok acımasızdı. Ve sonra yine kızın çıplak topuklarına işkence edip ateş açtılar. Ve ona çok acımasızca işkence yaptılar. Daha sonra asit dökmeye başladılar, bu da olayı daha da acı verici hale getirdi.
  Kız da işkenceyle öldürüldü.
  Sonra onun iskeletini alıp altınla kapladılar ve herkesin görmesi için astılar. Ve son derece acımasızdı.
  Bu Taliban'ın gösterdiği türden bir güç. Ve böyle bir ülkeyle rekabet etmeye çalışın. Ancak kızlar çocuk sahibi olmak ister. Ve karınları kesilerek açılıyor. Ve çok zalimce davranıyorlar.
  Bu arada savaşlar cehennemin alevleri gibi yanıyor.
  Oleg Rybakov düşmanı doğrayarak şarkı söyledi:
  - Komünizm çağına şeref!
  Ve çocuk öldürücü ölüm hediyesini fırlatırken yine çıplak ayak parmaklarıyla
  Afganları kesen Margarita Korshunova ciyakladı:
  - SSCB için!
  Ve toplu ölüm getiren şeyleri çıplak ayak parmaklarıyla atacak. Evet, böyle kızlara kimse karşı koyamaz.
  Oğlan ve kız tam ve öfkeli bir heyecan ve mücadele içindedirler.
  Afganları kılıçlarla kesen Oleg şarkı söyledi:
  - Beni alıp götürdü, beni götürdü.
  Beni alıp götürdü!
  Sadece atın üstünde oturacağım
  Ve şans beni bekliyor!
  Ve çocuk gülecek ve düşmanı tekrar alıp kesecek.
  Ve ıslık çaldıklarında Margarita ile birlikte buradalar. Ve bir yığın sersemlemiş karga Afganların başlarına düşecek. Bunun gerçekten harika olduğunu söyleyelim.
  Margarita Korshunova tweet attı:
  -Ben dünyanın en güçlüsüyüm, düşmanlarımı tuvalette yok edeceğim!
  Ve ortağına göz kırpıyor.
  Ve Afganların üstün güçlerinin gücü tükenmeye başladı.
  Oleg Rybakov sonunda çıplak topuğuyla düğmeye bastı. Ve akıntı çarptı ve bir grup Taliban askerini anında iskelete dönüştürdü. Ve buna dikkat edilmelidir - katil.
  Terminatör Çocuk şarkı söyledi:
  -Dünyamız yücelsin!
  Ve dişlerini göstererek nasıl ıslık çalıyor.
  Bu oğlan. Ve gerçekten oldukça mücadeleci.
  Ve sonra Sovyet füzeleri Afganları vuruyor. Ve iyice hayrete düşüyorlar. Ve çok sayıda savaşçı öldürülüyor.
  Tamara ve Veronica iğneler ve toplarla öldürücü füzeleri hedef alıyor ve patlıyorlar. Ve çok sayıda Afgan anında öldürülüyor. Ve bu çok acımasız.
  Kızlar şu anda sığınakta çıplak ayaklarıyla beton levhalara basıyorlar. Ve düşmana ölümcül saldırılar yaparak onları tamamen yok ediyorlar.
  Bu kızlar gerçekten süper.
  Tamara ateş edip kükrüyor:
  - Büyük SSCB ve onun lideri Stalin bizimle birlikte!
  Veronica da bunu doğruluyor:
  - Hadi Taliban'ın kıçını tekmeleyelim!
  Ve aynı şekilde düşmana da ateş ediyor. Ve bunu çok sert bir şekilde yapacak. Kızlar öldürmeyi sever; bunlar kızlardır.
  Veronica bir keresinde bir soru sormuştu:
  - İki kere iki kaç eder, beş?
  Tamara kıkırdayarak cevap verdi:
  - Dört buçuk!
  Ve bunun çok esprili bir ifade olduğu ortaya çıktı.
  Buradaki kızlar çok gergin.
  Natasha ve ekibi de Afganlara ateş ediyor. Toplu halde öldürülüyorlar ve kükrüyorlar:
  - Komünizm kutlansın!
  Ve sonra çıplak topuğuyla, bunu nasıl kabul edeceğini ve özellikle teslim olacağını.
  Bu bir kız, tüm kızlar için bir kız.
  Ve ölçülemeyecek kadar zorlu.
  Svetlana, Afganlara karalayarak öfkeyle şarkı söyledi.
  Ve yıldızlı yüksekliklerde, dağların sessizliğinde,
  Deniz dalgasında ve öfkeli ateşte,
  Ve öfkeli ve öfkeli ateşte!
  Ve sonra Zoya umutsuzca düşmana ateş ediyor.
  Bu kızlar çok gösterişli.
  Ve Augustine rakiplerini eziyor ve var gücüyle kükrüyor:
  - Anavatanımız için, SSCB'nin zaferi için!
  Ve tabii ki böyle bir takıma karşı koyamazsınız.
  Ve elbette kızlar çok atılgan ve yetenekli.
  Tek bir teknik onlara karşı işe yaramayacaktır.
  Başka bir Afgan hattını biçen Natasha, cıvıldadı:
  - Ben dünyanın en güçlüsüyüm ve hepinizi tuvalete atacağım!
  Ve yine çıplak ayak parmaklarıyla ölümcül bir güçle patlayıcı bir paket fırlatılacak.
  Savaşçı gücün kızı Augustine cıvıldadı:
  - Komünizm zamanlarına şeref!
  Zümrüt gözleriyle de göz kırpacak.
  Svetlana savaşta çok agresif. Afganları ve cıvıltıları yok eder:
  - Komünist zafer zamanlarına şeref!
  Bunlar kızlar...
  Ve Stalenida, gereksiz törenlere gerek kalmadan Afganları yok ediyor.
  Ve sanki jet avcı uçağıyla gerçek bir tırpanı varmış gibi onları biçiyor.
  Bu bir kız, tüm kızlara bir kız!
  Afganları ezen ve çıplak ayak parmaklarıyla ölümcül ölüm hediyeleri fırlatan Stalenida, şöyle seslendi:
  - Anavatanımıza şeref - SSCB!
  Ve kız yine vahşi bir güçle düşmana saldırıyor. İşte burada, ne kadar kavgacı ve savaşçı.
  Düşmanlara ateş eden Victoria gülümseyerek şöyle diyor:
  - SSCB'yi büyük zafer bekliyor!
  Stalenida başını salladı:
  - Evet bekliyor!
  Ve ateş ederken düşündüm. Bu, bazı yönlerden Vatanseverlik Savaşı'nı anımsatıyor ancak düşmanın gafil avlanmaması dışında. Ve ani bir saldırı üzerine yapılan bahis sonuç vermedi.
  Ama çok fazla Afgan var. Kelimenin tam anlamıyla Rus mevzilerini cesetlerle yağdırarak ilerliyorlar. Bu da onların kudurmuş ve vahşi taktikleridir. Ve kayıplarını hesaba katmıyorlar,
  Ve insanlarla neredeyse hiç ilgilenilmiyor. O halde deneyin, bu adamlarla iyi geçinebilirsiniz.
  Stalenida el bombasını çıplak topuğuyla fırlattı ve cıvıldadı:
  - SSCB adına!
  Ve çok keskin dişlerini gösterdi.
  Victoria onunla aynı fikirdeydi:
  - Liderler gelir ve gider ama SSCB kalır!
  Stalenida heyecanla konuştu:
  - SSCB sonsuza kadar bizimle!
  Düşmanlara ateş eden Seraphim sakinleşecek ve düşmanı yere serecek:
  - Klasik bir güç olacağız!
  Ve ayrıca kız, çıplak ayak gibi, tam bir yıkım hediyesini fırlatacak.
  Victoria şarkı söyledi:
  - Komünizm ülkeme şan olsun!
  Seraphima bunu hemen doğruladı:
  - Komünizm ışık ve refahtır!
  Ve Afganları yeniden yok edelim.
  Gerda da çok agresif bir şekilde savaşıyor. Ve en yüksek sınıfını gösteriyor.
  Ancak Gerda'ya karşı gerçek bir numara yok.
  Bu, tüm evrene bir hayal veren bir kız.
  Ve onu alıp şarkı söyleyecek:
  - Dünyama ve evrenin her yerindeki şerefe!
  Ve yine çıplak ayak parmaklarıyla güzel, ölümün ve yok oluşun öldürücü armağanını salıverecek. Kabul edelim, ihtiyacın olan kız bu.
  Gerda tüm savaş çantasını vurdu ve şimdi geri dönüyor.
  Pek çok Afgan'ı öldüren ünlü Alman dörtlüsü sır saklıyor.
  Ayrıca kağıt oynuyorlar.
  Çıplak ayak parmaklarıyla bir iskambil destesini tutan Charlotte sert bir şekilde şunları söyledi:
  - Şimdi Taliban'la savaşıyoruz, ama bir zamanlar Ruslarla savaştık!
  Gerda onaylayarak ve enerjik bir şekilde başını salladı:
  - Evet, öyle bir dönem vardı. Ve sonra kazanamadık! Christina, katılıyor musun?
  Christina kartı çıplak ayak parmaklarıyla fırlatarak kendinden emin bir şekilde şunları söyledi:
  - Bu erkeklerin hatası! Hiçbir dövüş özelliği göstermediler!
  Magda doğruladı:
  - Evet beyler! Daha fazla kadın savaşsaydı gerçek bir başarı şansımız olurdu!
  Gerda onaylayarak başını salladı:
  - Çıplak ayaklı bir kız ve hatta kırmızı meme uçları - bu süper!
  Charlotte mantıksal olarak buna katılıyordu:
  - Evet yalınayak kızlar, bu çok büyük bir şey!
  Ve savaşçılar kart atmaya devam etti.
  Stalenida, Afganlara ateş ederken agresif bir şekilde şunları söyledi:
  - Düşmanları mutlaka vuracağız!
  Ve kız çıplak ayak parmaklarıyla bir el bombası atıyordu. Ve bu öldürücü.
  Victoria kendinden emin bir şekilde şunları söyledi:
  - Bir yanda Tanrı olmasa da diğer yanda O bizimledir!
  Viola Afganlara ateş etti, onları biçti ve şunu doğruladı:
  - Evet, Tanrı bizimledir! Ve devasa güçler!
  Kızlar da gülüp dillerini çıkaracaklar.
  Alina ayrıca düşmana da vuracak, onu devasa bir şekilde biçecek ve ciyaklayacak:
  - Ben en dövüşen kraliçeyim!
  Ve ayrıca öldürücü bir güç gibi çıplak ayak parmaklarıyla onu alıp fırlatacak.
  Bunlar öldürmeyi seven kızlar. O kadar çok insanüstü güce sahipler ki.
  Stalenida saldırganlıkla şarkı söyledi:
  - Gücümüz komünizmdedir,
  Canımızı ve kalbimizi vereceğiz.
  Biz kutsal Anavatanımızız,
  Duracağız ve kazanacağız!
  Çok mücadeleci bir kızdı. Diyelim ki o sadece süper. Ve çok militan.
  Victoria tweet attı:
  - Bilge bir kralı olan SSCB için!
  Ve savaşçı dilini çıkarıp rakiplerine göz kırptı.
  Bunlar kızlar...
  Alenka ayrıca düşmanlarıyla güvenle savaşıyor ve inanılmaz sıçramalar gösteriyor.
  Ve aynı anda kız ciğerlerinin sonuna kadar kükrüyor:
  - Ben süper bir kadınım!
  Ve inci gibi dişlerini gösteriyor.
  Anyuta düşmana ateş eder, onu ölümcül bir güçle ezer, onu parçalara ayırır ve kükrer:
  - Ben hiper bir kızım!
  Ve çıplak ayak parmakları şok edici ölüm armağanını fırlatıyor!
  Ve savaşan Alla da savaşta. Ve böylece Afganları harmanlıyor.
  Ve aynı zamanda kız da bağırıyor:
  - Komünizm zamanlarına şeref!
  Ve yine sanki düşmana gerçekten ölümcül bir şey fırlatacakmış gibi.
  Ve birçok Afgan parçalanacak.
  İslam İmparatorluğu'nun savaşçıları hakkında yazan Maria, bunu aldı ve şunları kaydetti:
  -Ormanda kimi bulacağız?
  Ve makineli tüfekle hediye ederek sana nasıl vuracağını. İşte burada, ne kadar mücadeleci ve güzel bir savaşçı.
  Olimpiyatlar düşmana ateş eder. Ve bunu son derece doğru bir şekilde yapıyor.
  Ve dişlerini gösterip kükrüyor:
  - Komünizm zamanlarına şeref!
  Marusya, çıplak ayak parmaklarıyla düşmanları ezerek ve ölümcül el bombaları fırlatarak agresif bir şekilde şunları söyledi:
  - Yeni Genel Sekretere şükürler olsun!
  Matryona Afganlara vurdu ve şöyle dedi:
  -Keşke eşcinsel olmasaydı!
  Düşmanlara ateş eden Alenka onu aldı ve cıvıldadı:
  - Büyük komünizm için!
  Ve yine öldürücü bir patlamayla Afganları vururken. O dövüşen bir güzel. Ve çok fazla çekiciliği var.
  Anyuta da düşmana ateş edip onu biçerek ciyakladı:
  - Rusya için!
  Ve sanki Taliban'a teslim olacakmış gibi çıplak bir topukla. Bu kız gerçekten süper.
  Kızıl saçlı Alla rakiplerini eziyor ve var gücüyle kükrüyor:
  - Ben hiper bir kadınım!
  Ve çıplak ayak parmaklarıyla düşmana ölümcül ölüm fırlatacak.
  Bu bir kız, diyelim ki ultra!
  Düşmana ateş eden çok güzel Maria şöyle seslendi:
  - Ben mega sınıfım!
  Ve yine çıplak, çok yuvarlak, pembe topuğuyla düşmanı vuracak.
  Olimpiyatlar, Afganları keserek ve İslam İmparatorluğu'ndaki Taliban savaşçılarının cesetlerini bir dağ yığınına yığarak kutlandı ve şöyle seslendi:
  - Ben en yüksek sınıfım!
  Ayrıca çıplak ayak parmaklarını da fırlatacak, bu tamamen ve benzersiz bir şekilde öldürücü bir şey. Bu bir kız, bütün kızlar, kızım!
  Marusya ayrıca Afganları öldüren tweetler atıyor:
  - Düşmanları yok edeceğim! Gerçek bir tımarhane olacak!
  Ve kız gülecek ve gülecek.
  Ve joystick düğmesine bastığında kırmızı meme ucu. Ve rakiplerine çok öldürücü bir şeyle saldırıyor.
  Matryona da Afganlara saldırmaya başladı ve şöyle seslendi:
  - Komünizmin şafağına şeref!
  Ve çıplak topuğu herkesi bir düşman gibi öldürecek. O ne kadar güzel bir kız. Ve onlar diyelim ki süper sınıf kızlar.
  Veya belki Giga, hatta TETRA!
  Bunlar Afganları tamamen nakavt eden kızlar. Ve bu genel olarak süper bir sınıftır.
  Alenka onu aldı ve dişlerini göstererek şarkı söyledi:
  - Ben dünyanın en güçlüsüyüm! Ve iki artı iki dört eder!
  Ve düşmanı nasıl çok isabetli bir şekilde vurduğunu. Ve bir sonraki Taliban'ı paramparça edecek.
  Ve bu kızın böyle fantezileri var. Ama Taliban bir şeyler yapıyor.
  Bir kıza işkence yapılıyor. Ve ona nasıl kırbaçla davrandıklarını. Daha sonra dikenli tel. Sonra da kızgın demirle topuklarını yakacaklar. Ve kız çok memnun.
  Ve güzel bir kadın olmak istiyor.
  Alenka şarkı söyledi:
  - En havalı SSCB'nin büyük komünizmi için!
  Ve yine çıplak ayak parmaklarıyla düşmana bir el bombası atacak.
  Ve bu gerçekten harika.
  Düşmana ateş eden Anyuta da kükrüyor:
  - Komünizm ne kadar muhteşem!
  Ve iyi hedeflenmiş bir patlamayla Afganları yerle bir ediyor. Bu çok güzel bir kız.
  Ve çıplak topuğu yok oluşun şimdiki zamanına yol açtı.
  Kızıl saçlı Alla da savaşlarda çok agresif. Ve düşmanlarını vahşi bir öfkeyle nasıl ezeceğini. Ve muazzam bir aktiviteyle kendi kendine karalıyor.
  Ve çıplak ayak parmaklarıyla ölümcül bir güçle ölüm armağanlarını fırlatıyor.
  Bu kız tek kelimeyle süper havalı!
  Bütün bunlar, çok büyük başarılara imza atabilen yalınayak bir kız ordusu.
  Afganlar hakkında yazan Maria şunları kaydetti:
  -En büyük gücümüz en yüksek sınıfımızdır!
  Bundan sonra savaşçı göz kırptı.
  Ve kırmızı meme ucuyla bazuka düğmesine bastı. Ve bu onun en yüksek pilotları ve bacakların karelerinin toplamının gerçek yapısıdır.
  Düşmanı ezen Olympias şöyle seslendi:
  - Evrendeki en iyi zaferler için!
  Ve çıplak ayak parmaklarıyla düşmana yok etme armağanını fırlatacak. Ve gerçekten de gücünüzü aşan bir eylem gibi basitleşiyor!
  Söylemeliyim ki kızlar son derece kavga ediyorlar. Ve eğer bir şey yaparlarsa insanlar sonsuza kadar mutlu olacaklar. Ve içlerinde çok fazla neşe ve gerçek kozmik ışıltı var.
  Bunlar en yüksek akrobasi dallarının kadın savaşçıları.
  Afganları ezen Marusya onu aldı ve küfür etti:
  - Evinize huzur!
  Ve yine öldürücü ölüm armağanını ayak parmaklarıyla fırlatarak düşmanları parçaladı.
  Matryona ayrıca Afgan birliklerini de vurdu. Taliban'ı parçaladı ve şöyle bağırdı:
  - Tüm gezegendeki en büyük sosyalizm için!
  Ve gözleri ışıltılar saçacak.
  Evet, bu gerçekleşen en yüksek pozisyon bombardımanıdır.
  Afganlar devasa hasara maruz kalıyor ama yine de tırmanmaya devam ediyorlar. Ve muazzam bir insan kaynağına sahipler. Bu asla bitmeyecek gibi görünüyor.
  Ve her şey bir dalga ve sürekli bir akış halinde akıyor.
  Alenka kocaman bir gülümsemeyle ve dişlerini göstererek şarkı söyledi:
  - Komünizm çağına ve Rus çarlarına şeref!
  Ve çıplak ayak parmaklarıyla yine ölümcül ölüm ve yıkım armağanını fırlattı.
  Ve kız sağır edici bir şekilde dişlerini göstererek (evet, dişlerinizi sağır edici bir şekilde gösterebilirsiniz!), onu aldı ve bağırdı:
  - Güçlü egemen,
  Şanla hüküm sür
  Bizim şerefimize...
  Düşmanlarınızın korkusuna hükmedin,
  Ortodoks Çar,
  Şanımız için, şerefimiz için saltanat sür!
  Anyuta kıkırdayarak şunları söyledi:
  - Şu sözleri kaçırdın: Tanrı kralı korusun!
  Alenka bunu hemen kabul etti:
  - Evet, kaçırdım! Ama bu ne yazık ki verilen bir şey!
  Maria çok havalı bir kızın gülümsemesiyle şunları söyledi:
  - Çar Baba gitti, yerine Lenin'in eseri geldi!
  Kızıl saçlı Alla Afganları biçerek cıvıldadı:
  - Lenin ölse bile Lenin'in davası yaşıyor!
  Olimpiyatlar buna mantıksal olarak yanıt verdi:
  - Lenin ölümsüzdür!
  Ve zümrüt yeşili gözleriyle göz kırptı.
  Yani burada özellikle Taliban'la savaşabilecek harika kızların olduğunu hemen görebilirsiniz. Ve genel olarak, güçlerinin devasa bir kozmik güç olduğu unutulmamalıdır.
  Marusya, düşmanlara ateş ederek bir gülümsemeyle şunları kaydetti:
  - Çar geri dönecek ve Lenin yaşayacak!
  Matryona buna tamamen katılıyordu:
  - Tabiki olacak! Lenin'e şeref!
  Alenka gülümseyerek devam etti:
  -Ve Çar II. Nicholas! Tüm kahramanlara büyük zafer!
  Anyuta buna tamamen katılıyordu:
  - Gerçekten tüm kahramanlara şeref!
  Ve kızlar koro halinde şarkı söylediler:
  - Şan Rusya'ya, şeref...
  Tanklar hızla ilerliyor...
  Kızıl bayrak altındaki askerler
  Rus halkına selamlar!
  . BÖLÜM NO: 20.
  Önemli bir şey bulmak mümkün olmadı. Kızlar çaresizlik içinde burunlarını gagalayıp uykuya daldılar. Artık bu rezaletten iyice bıkmış durumdalar. Ve böylece belki en azından bir şeyler yumurtadan çıkar. Ve hayal ettiler...
  Bir elf savaşçısı olan Olimpiyatların as pilotunun Üçüncü Reich'ta ortaya çıktığı alternatif gerçekliklerden biri. Bu muhteşem sarışın, Goering'in kendisi üzerinde o kadar silinmez bir izlenim bıraktı ki, Adolf Hitler'i savaşçıyı cepheye göndermeye ikna etti. Kız ilk başta 1943'te Akdeniz hava muharebe sahasında büyük bir etkiyle savaştı. Ve kısa sürede üç yüzden fazla Müttefik uçağını düşürdü. Bundan sonra Führer, meşe yaprakları, kılıçlar ve elmaslarla Şövalye Demir Haçı ile ödüllendirilen yenilmez kızın Kursk Bulge'ye gönderilmesini emretti. Ve orada, savaşçısı hiçbir zaman çizilmemiş olan yenilmez savaşçının gerçek ateş vaftizinin gerçekleşmesi gerekiyordu.
  Ancak bu sefer elf, üç adet otuz milimetrelik hava topu ve dört makineli tüfek içeren, deneysel, müthiş bir ME-309 aldı.
  Bu makinenin ateş gücü açısından eşi benzeri yoktu. Ve pervaneli bir avcı uçağı için hızı oldukça yüksektir; saatte neredeyse yedi yüz kırk kilometre. Evet, bu harika ve havalı.
  Ve elf, kural olarak, yalınayak ve kaslı, bronzlaşmış vücudunu zar zor kaplayan bir bikiniyle savaşıyordu.
  Beceri konusunda eşi benzeri olmayan savaşçı, aynı zamanda güçlü ve kaslı adamlar tarafından masaj yapılmaktan ve okşanmaktan da hoşlanıyordu. Ve gerçekten hoşuna gitti.
  Elfin adı Olympias'tı; tüm Avrupa ırklarına verilen evrensel bir isim. Ama Alman olarak kabul ediliyordu. Her ne kadar soyağacı bilinmese de böyle muhteşem bir sarışın yalnızca Aryan olabilirdi.
  Rus uçaklarıyla ilk savaşına hazırlanıyordu. Kale Operasyonu tam olarak 5 Temmuz 1943'te sabah saatlerinde başladı. Kız bir test uçuşu yaptı ve bir Sovyet U-2 gece bombardıman uçağını düşürdü, bu da Almanlar için sorun yarattı. Olympias, zarif, kız çocuğu gibi ayağının çıplak parmağına tek bir dokunuşla onu paramparça etti.
  Savaşçı bunu gerçekten beğendi ve cevap verdi:
  - Yarın düşmanlarım için Kıyamet'i ayarlayacağım!
  Ve artık yarın geldi. Ve onun güçlü Me-309 savaşçısı pistten havalandı ve savaşa koştu. Bu kızın artık sıcak su şişesini yırtmaya başlayacağı açıktı ve bunda bir sorun yoktu.
  Olimpiyatlar şarkı söyledi:
  Gökyüzü çok sıcak oldu,
  Bu bir elf kızı sineği...
  Bir sopa onu bekliyor
  Eğer adam uçup gitmezse!
  Kız, gökyüzünde bir Rus keşif uçağını gördü ve hava mermilerini boşa harcamamak için onu makineli tüfek patlamasıyla düşürdü.
  Sonra birkaç Sovyet Yak-9 savaşçısı ortaya çıktı. Savaşçı her zamanki gibi elinden gelenin en iyisini yapıyor.
  30 mm Alman hava toplarından ateş ediliyor. Ve ME-309'da bunlardan üç tane var. Ve sonra hemen altı Sovyet arabası meşale gibi parlıyor, ateşli kuyruklar bırakıyor ve yere düşüyor. Başka bir yedinci PE-2 uçağı ve o da düşürüldü, böylece Sovyet makinesi tam anlamıyla parçalandı.
  Olimpiyatlar sevinçle şöyle diyor:
  - Ben dünyanın en havalı ve en agresif kızıyım! Tek kelimeyle harika! Bir diktatör olarak tanınmam boşuna değil; tek vuruşta yedi!
  Savaşçı onun çıplak, yontulmuş, bronzlaşmış bacaklarını salladı.
  Ve ME-309 ile daha da uçuyor. Önümüzde bir düzine Sovyet savaşçısı var.
  Elf kızının çıplak topuğu tetiğe basıyor. Ve yine çok sayıda uçak, on Yak ve iki Lagg-5 imha edildi. Elf bu şekilde olağanüstü çalışır - uzun mesafeden önemsiz bir şekilde vurur ve bunu çok iyi yapar. Peki böyle bir kızla başka ne karşılaştırılabilir?
  Aşağıda birkaç Sovyet Katyuşasını görebilirsiniz. Olimpiyatlar biraz geriliyor. Ve otuz milimetrelik hava toplarından ateş ediyor. Ve Sovyet Katyuşaları patladı. Ve ciddi şekilde yaralanan ve öldürülen Rus askerleri farklı yönlere uçuyor. Bu gerçekten harika.
  Ama havada yine Sovyet arabaları var. Bu sefer sayıları otuz kadar var.
  Olympias etobur bir şekilde sırıttı ve cıvıldadı:
  - Ne kadar çok düşman olursa, savaş o kadar ilginç olur!
  Ve kız, çıplak ayak parmaklarını kullanarak hava toplarıyla ölümcül bir atış yaptı. Ve bunun gerçekten süper düzeyde bir etki olduğu ortaya çıktı. Ve on altı Sovyet öküzü, on Lagg, üç Pe-2 ve bir IL-2 aynı anda havaya uçuruldu ve yok edildi.
  Olimpiyatlar sevinçle tweet attı:
  - Vay! Vay! Şeytan kızını tanıyorum!
  Ve kıkırdıyor... Gerçekten de bu, Sovyet birlikleri için üzücü bir gün. İşte karşınızda, ortaya çıkan ve düşmanlarına öfkeyle saldıran bir elf.
  Neden Sovyet tanklarına geçmiyorsunuz? Kız kendini biraz indirdi ve hadi Sovyet arabalarına ateş edelim. Otuz dörtlü ve iki KV tankı alev aldı. Üç adet SA-76 kundağı motorlu topun yanı sıra. Daha sonra kız başka bir mühimmat deposunu ve sekiz silahı devirdi ki bu çok etkili oldu.
  Bundan sonra kız onu aldı ve hava hedeflerine geri döndü. Bu sefer IL-2 saldırı uçağını ele geçirdi ve bunlardan on sekizini, dört Yak'ı, beş Lagg'ı, üç PE-2'yi ve bir Tu-3 bombardıman uçağını düşürdü.
  Terminatör kız bu şekilde çok gösterişli bir iş başardı. Ve şimdi yeni arabaların nasıl aşağıya doğru ilerlediğini görebilirsiniz. Bu durumda otuz dört.
  Olimpiyatlar, hava toplarından bir imha dalgası daha ateşledi. Yirmi beş Sovyet aracı devre dışı bırakıldı.
  Bundan sonra hava mermileri bitti. Ve savaşçı geri döndü. Savaş kitini değiştirmek ve yakıt ikmali yapmak için. ME-309'un saatte 740 kilometreye kadar hızı var - yetişemeyecekler!
  Olimpiyatlar bile şarkı söyledi:
  - Kahramanlar kovalamacadan kaçıyor! Bir yabancı içeri girdi ve yetişemiyor!
  Zaten yakıtı doldurulmuş ve donatılmış olan ME-309 kızı bekliyordu. Almanların şu anda bu tür yalnızca dört uçağı var. Bunlardan ikisi olimpiyatlara tahsis edildi. Neredeyse kesintisiz savaşan ve Sovyet birliklerini harmanlayan.
  Burada yine mühimmatla aşırı yüklenen ME-309, pistten ağır bir şekilde koptu. Bu savaşçının yedi atış noktası ve her biri 30 mm'lik üç hava topu var - devasa bir güç. Peki, başa çıkmaya çalış.
  Olimpiyatlar coşkuyla şarkı söylüyor:
  Seni parçalayacağım Stalin
  Wehrmacht'a boşuna gitmeliydin...
  En yüksek mutluluğa sahip olacağım
  Bıyıklı bir keçi olduğunuzu kanıtlayın!
  Ve şimdi kız yeni hedefler görüyor. Yani bunlar yak'ların eşlik ettiği, Alman mevzilerine doğru koşan IL-2'ler. Elf kızı çıplak ayak parmaklarıyla ateş ediyor. Sadece ince külotla neredeyse çıplak.
  Hatta yüksek göğüsleri daha özgür olsun ve daha rahat nefes alabilsin diye sütyenini bile çıkardı.
  Burada çok isabetli ateş eden bir kız var. On yedi IL-2 ve sekiz yak, üç hava topu patlamasıyla düşürüldü.
  Olimpiyatlar makineli tüfeklerin tamamen kaldırılmasını bile düşündü. Hava topları uzun mesafelere ateş etmenizi sağlar. Ve 30 mm'lik mermi, bir Sovyet aracını tek vuruşla düşürmenize olanak tanır.
  Yani elf kızı kendinden çok emin hissediyor. Ve makineli tüfekler yalnızca yakın dövüş için uygundur. Doğru, elfin boynunda bir tılsım var, uçağındaki mermileri ve mermileri saptırıyor, bu yüzden o sadece hiç vurulmamış, çizilmemiş bile. Ama yine de düşmanları uzaktan vurmak daha iyidir.
  Burada Sovyet PE-2'yi görebilirsiniz veya bunlara piyon da denir. Kız çıplak ayaklarıyla ateş ediyor. Dokuz PE-2 ve üç LAGG-5 düşürüldü. İşte böyle bir kız. Ve Alman birlikleri zaten ilerliyor. Müthiş "Kaplanlar" ve "Ferdinandlar" savaşa koşuyor. En yeni araç biraz modernize edilmiş; motor ve şanzıman aracın önünde tek bir ünitede yer alıyor ve taretin kendisi ve güçlü bir top arkada yer alıyor.
  Bu da kundağı motorlu silahın ağırlığının elli tona düşürülmesini mümkün kıldı, çok daha hızlı ve manevra kabiliyeti yüksek hale geldi ve savaş etkinliği keskin bir şekilde arttı.
  Ve uzaktan bakıldığında yıkımın menzili muazzamdı. Ve Sovyet araçları ara sıra saldırıya uğruyordu.
  Olimpiyatlar Katyuşa'yı ezdi ve şarkı söyledi:
  -Stalin, Stalin, Stalin,
  Ben de çelikten yapılmışım!
  Ve savaşçı düşman araçlarını ateşe verir. Ve Rus çoklu fırlatma roket sistemleri patlıyor.
  Olimpiyatlar bu şekilde aktif olarak onları dövüyor ve çıplak ayak parmaklarıyla düğmelere basıyor.
  Kız şarkı söylüyor:
  Bütün düşmanlarımı yerle bir edeceğim,
  Ben Şeytan kızım!
  Ve Sovyet Katyuşaları patlayarak parçalara ayrılıyor. Özellikle bir uçak mermisinin çarpması savaş kitinin patlamasına neden oluyorsa. Ve Sovyet askerlerinin kolları, bacakları ve kafaları kopuyor.
  Elf kızı mühimmat deposuna çok doğru ve ustaca indi. Ve çok büyük bir güçle patladı. Ve iki namlulu kırık bir KV-10 tankı havaya uçtu. Ayrıca Sovyet generallerinden birinin kafasını alıp kopardı.
  Olympias onu aldı ve kırmızı dudaklarını yaladı ve şarkı söyledi:
  Kafanı kaybetmene gerek yok
  Acele etmeyin...
  Kafanı kaybetmene gerek yok
  Peki ya işe yararsa!
  Not defterinize yazın,
  Her sayfada!
  Kötü orklar öldürülmeli!
  Kötü orklar öldürülmeli!
  Ve başkenti ele geçirin!
  Çok muhteşem bir sarışın olan bu korkunç ve çok agresif elf kızı bu şekilde ayrıldı.
  Sonra bir düzine Sovyet Yakov'u daha düşürdü ve geri döndü. Ve eğlendi. İşte burada, ne kadar güzel ve aynı zamanda zalim.
  Kız öncülerin işkencesini hatırladı.
  On üç yaşlarında sarışın, bronz tenli bir oğlan kızlar tarafından soyuldu ve bir rafa asıldı. Ve meşe kütükleri çıplak ayaklarına vidalandı ve bu da genç öncüyü gerdi.
  Çocuğun kaslı, güçlü vücudu gerildi. Daha sonra Olympias bir meşaleyi alıp yanına getirdi. Bronzlaşmış derisi yanıklarla kaplanmaya başladı ve çocuğun acı çektiği açıkça görülüyordu.
  Ancak dişlerini gıcırdatarak derin nefes alan öncü sessiz kaldı. Çocuksu ve aynı zamanda cesur yüzden aşağı doğru akan ter damlacıklarını görebiliyordunuz.
  Olimpiyatlar sırıttı. Diğer iki işkence kızı, çocuğun çıplak ayaklarının altına çalı çırpı demetleri yerleştirdi. Ve onları ateşe verdiler. Evet, böylece ateş yanmaya başladı. Alevler, çocuğun uzun süre çıplak ayakla yürümekten sertleşen topuklarını yırtıcı bir şekilde yaladı.
  Hatta vahşi bir acıyla inledi ama yine dudağını ısırdı. Buna karşılık Alman kızlar şömineden sıcak bir tel aldılar ve onunla öncüyü kırbaçlamaya başladılar.
  Acıya rağmen çocuk sadece ağlamadı ve merhamet dilemedi, hatta şarkı bile söyledi:
  Seni şeytani faşist tüm sınırları aştın,
  Senin Hitler'in ele geçirilmiş hasta bir ceset!
  Mutsuz, gri saçlı Anavatan'ın üzerinde,
  Kartalımız sevgili Stalin uçuyor!
    
  İlmeğin içinde acımasız bir korku var, acıyla boğuluyorum,
  Acı çekmek yerine kanepeyi tercih etmem!
  Duman gibi şehrin her yerine yayılıyor,
  Ateş - Daha önce hiç böyle bir şey görmemiştim!
    
  Rusya'nın şehirlerinde bir yılan sürünüyor,
  Elbette terör geçecek!
  Naziler tarlaları kanla suladı,
  Zalim kırk birinci, korkunç yıl!
    
  Ve sanırım bu belki de bir rüyadır
  Gerçeği bir anda kavramak imkansızdır!
  Tanrı'nın takdiri Anavatanı kurtarır,
  Dünya ne kadar kırılgan, ince, ipek bir iplik!
    
  Ülke demir topuk altındadır
  Ve tankın paletleri, paslı çıngırak!
  Ama Anavatan'ın kalbini göğüslerimle kaplayacağım,
  Komünizmin meşalesi sönmesin diye!
    
  Anavatan için ölmek yiğitliktir,
  Ama hayatta kalmak ve çocuk yetiştirmek daha iyi!
  Vicdanımız amansız bir bekçidir,
  Ve kelime berbat bir serçe değil!
    
  İsa'nın gözlerini hatırlıyorum,
  O, nazik, merhametli ve parlak bir Tanrıdır!
  Mesih'e dua ediyorum ki günlerimiz ve gecelerimiz
  Almanlar için bunlar ölümdü: Führer öldü!
    
  Özgürlükte her harekette neşe vardır,
  Özgürlük elinden alınamayacak bir şeydir!
  Tembelliğe, çamurlu zevklere gerek yok,
  Sonuçta iş sizin babanız ve annenizdir!
    
  Kazanacağız, bunu açıkça görüyorum.
  Başlarını sallıyorlar, gerçeğe inanıyorlar; meşe ormanlarından oluşan bir koro!
  Rusya çok güzel olacak
  Düşmanlarımızı uzaklaştırdığımıza hepimiz sevineceğiz!
    
  Ve sessiz köleler gibi olmayacağız.
  Dünyanın otlarını çiğnemeyin!
  Birlikler öfkeli dalgalar gibi geliyor,
  Bir dahi tarafından yönetiliyorlar - sevgili Stalin!
    
  Biz de Stalin'e layık olacağız.
  Rus'u pislikten kurtarabileceğiz!
  Savaşın uçurumunda yok olacakları zaman gelecek,
  Sosyalizm yoluna girmeyecek!
    
  Şimdi kendimi kötü hissediyorum, acıdan ölüyorum.
  Ama gelin ölümsüzlüğü kalbimizde bulalım!
  Zaferin sıcak Mayıs ayında geleceğine inanıyorum.
  Ve kahramanların anısı sonsuza kadar yaşayacak!
  Olympida ateşten sıcak maşa aldı ve çocuğun çıplak ayak parmaklarını kırmaya başladı. Bu elf kızı ve harika süper as, küçük parmağıyla başladı. Çocuk ürperdi ve kemiği çatırdadı.
  Öncünün çocuksu yüzü korkunç bir acıyla buruştu.
  Ve elf Olympias çocuğun kemiklerini kırmaya devam etti. Böylece, bir çıtırtı ile sıcak maşayla parmaklarını birbiri ardına kırdı.
  Kırdığı son şey öncünün en büyük ayak başparmağıydı. Çocuk çok solgunlaştı ve acının şoku nedeniyle bilincini kaybetti.
  Ancak bir elf olarak insanların ve özellikle çocukların vücudundaki tüm sinir düğümlerini ve noktalarını bilen Olympias, çocuğun boynuna bir iğne batırdı ve onu kendine gelmeye zorladı.
  Daha sonra şu tweeti attı:
  - Hiçbir yere gitmeyeceksin - öncü bit gibidir!
  Ve pilot kızgın maşa kullanarak çocuğun taşaklarını sıktı. Tekrar uludu ve bu sefer uzun süre bayıldı. Vay canına, çok acıyor.
  İşkence yapan kızlardan biri şunları söyledi:
  - Belki de onu bırakmalıyız? Yine de bir şey söylemeyeceğim!
  Bir diğeri şunu ekledi:
  -Çocuğa böyle işkence ederek öldüreceğiz!
  Olympias güldü ve şunları söyledi:
  - O kadar zavallı görünüyorsun ki, sanki cellatlık senin işin değilmiş gibi. Ama ben mükemmel bir pilotum ve en ufak bir acıma bile bilmiyorum!
  İşkenceci kız şunu önerdi:
  - Belki başka bir akıntı deneyebiliriz?
  Olympias onaylayarak başını salladı:
  - Durum gerçekten de bu! Elektrik ilerlemenin sembolüdür!
  Birkaç cellat kız dinamoyu çekti. Bu aslında elektrik enerjisi üretmenin çok iyi bir yoludur. Ve aynı zamanda özellikle inatçı erkek ve kızların acısını dindirin.
  Çıplak çocuk tekrar silkelendi ve kendine getirildi. Daha sonra tüm hassas bölgelere teller ve elektrotlar takıldı. Ve dil, beşinci nokta, yaşamın kökü, meme uçları ve başın arkası, ayrıca zaten yanmış topuklar ve avuç içi.
  Genç öncü kahramanı bu şekilde tamamen kaplamışlar. Olimpiyatların ardından bu kadın as ve aynı zamanda bir cellat, elektrik tedarikini düzenleyen düğmeyi çevirmeye başladı. Bitkin, dövülmüş, kanlı ve çıplak çocuğun içinden, dörtnala koşan ve parlak toynaklara sahip atlar gibi elektrik deşarjları geçti.
  Ve genç öncü insanlık dışı bir acıyla keskin bir çığlık attı. Olimpiyatlar bunu aldı ve kategoriyi güçlendirdi. Çocuğun çıplak vücudunda ışıklar ve kıvılcımlar parladı, kaburgalar bile sanki bir röntgendeymiş gibi görünür hale geldi; bunlar etin ve çocuğun sıyrıklar ve yanıklarla kaplı eziyetli cildinin içinden görülebiliyordu.
  Kimse böyle bir işkenceye dayanamayacak gibi görünüyordu. Ancak öncü çocuk, topuklarından başının arkasına kadar elektrik deşarjlarıyla tamamen delinmiş olarak, büyük bir cesaret ve duyguyla şarkı söyledi:
  Ben bir öncüyüm ve bu kelime her şeydir,
  Genç kalbimde yanıyor...
  SSCB'de her şey sevimli, inanın bana,
  Uzayın kapısını bile açıyoruz!
  
  O zaman Ilyich'e yemin ettim ,
  Sovyetlerin bayrağı altında durduğumda...
  Yoldaş Stalin tek kelimeyle idealdir,
  Kahramanlıkların söylendiğini bilin !
  
  Asla susmayacağız, bil
  Ve sözü söyleyeceğiz ve gerçeğin rafında...
  SSCB'nin büyük yıldızı,
  İnan bana, bunu tüm gezegene kanıtlayacağız!
  
  Burada genç kalpte beşik şarkı söylüyor,
  Ve çocuk özgürlük marşını söylüyor...
  Zaferler sonsuz bir hesap açtı,
  İnsanların daha havalı olamayacağını bilin!
  
  Genç Moskova'yı savunduk,
  Soğukta oğlanlar yalınayak ve şort giyiyorlar...
  Bu kadar gücün nereden geldiğini anlamıyorum
  Ve hemen Adolf'u cehenneme gönderiyoruz!
  
  Evet öncüler yenilmez.
  Kalplerinde yanan bir alevle doğdular...
  Ekibim dost canlısı bir ailedir.
  Komünizmin bayrağını yükseltiyoruz!
  
  Sonuçta sen bir çocuksun ve dolayısıyla bir kahramansın.
  Tüm gezegenin özgürlüğü için savaşıyoruz...
  Ve kel Fuhrer patlamayla,
  Büyükbabaların askeri zaferle miras bıraktığı gibi!
  
  Hitler bizden merhamet bekleme,
  Biz öncüyüz, dev çocuklarız...
  Güneş parlıyor ve yağmur yağıyor,
  Ve sonsuza kadar Anavatanımızla birleşeceğiz!
  
  İsa ve Stalin, Lenin ve Svarog,
  Küçük bir çocuğun kalbinde birleşmiş ...
  şerefli görevlerini yerine getirecekler ,
  Bir erkek ve bir kız kavga edecek!
  
  Çocuk artık şanssız.
  Faşist fanatiklerin eline düştü...
  Ve bu fırtınada kürek kırıldı,
  Ama çocuk sadık bir öncü olsun!
  
  Önce beni kanayana kadar kırbaçla dövdüler.
  Sonra çocuğun topuklarını kızarttılar...
  Almanların vicdanlarında sıfırlar var.
  Madam kırmızı eldiven giyiyor!
  
  Ateş kırmızı çocuğun tabanlarını yaktı,
  Daha sonra çocuğun parmaklarını kırdılar...
  Faşistlerin kokusu gibi,
  Ve komünizmin düşüncelerinde güneş verildi!
  
  Çocuğun göğsüne bir alev getirildi,
  Derisi yanmış ve kırmızıydı.
  Köpekler öncünün vücudunun yarısını yaktı.
  Kanunsuzluğun acısını bilmemek!
  
  Sonra kötü Almanlar akıntıyı başlattılar,
  Elektronlar damarlarda uçtu...
  Bizi israf etmeye muktedir,
  Böylece siz çocuklar kış uykusunda kalmazsınız!
  
  Ama öncü çocuk kırılmadı,
  Bir titan gibi işkence görmesine rağmen...
  Genç delikanlı cesurca şarkılar söyledi,
  Faşist tiranı ezmek için!
  
  Ve böylece Lenin'i kalbinde tuttu,
  Çocuğun dudakları gerçeği söylüyordu...
  Öncünün üstünde görkemli bir melek var,
  Dünyanın çocukları kahraman oldu!
  Peki, her zaman gerçekleşmeyen şey olur ve cellat kazanan olarak kalır. Olimpiyatlar yeniden mücadele etmeye hevesli. Ve şimdi ME-309'u savaşa koşuyor. Elf kızı çıplak ayak parmaklarıyla joystick düğmesine basıyor. Hava topları ve makineli tüfekler çalışıyor. Düşürülen ve yanan Sovyet uçakları düşüyor.
  Olimpiyatlar Rusları bu şekilde ele geçirdi ve onlara tam bir yenilgi, öldürme ve tasfiye yaşattı. Birkaç salvoda kaç Sovyet uçağı öldürüldü? Burada kız hemen on altı yak'ı, on gecikmeyi ve dört piyonu devirdi. Ölümcül hesaplaşma böyle gerçekleşti. İki patlamada otuz uçak.
  Doğru, Me-309'un yedi atış noktası var: kalibresi otuz milimetre olan ve bir Sovyet uçağını tek vuruşta vurabilecek üç hava topu. Dört makineli tüfek de zayıf değil, on dört milimetre kalibreli.
  Bu elf kızı tüm aptallığıyla Sovyet uçaklarını yok etti.
  Daha sonra yer hedeflerine geçerek onları aldı ve tankları vurdu. Hava topları Sovyet otuz dörtlülerinin çatılarını çok sakin ve seri bir şekilde deldi. Bu savaşçı Olympias böyleydi. O kadar kanlı bir hesaplaşma yaptı ki.
  Ateş ederken hem çıplak ayak parmaklarını hem de göğüslerinin kırmızı meme uçlarını kullanarak joystick düğmelerine basıyordu. Ve bu ölümcül bir etkiydi.
  Olimpiyatlar yatay düzlemde yirmi T-34 tankını, on SU-76 kundağı motorlu silahı ve dört Katyuşa'yı imha etti. Daha sonra savaş çantasını yenilemek için uçağını çevirdi. O en yüksek sınıftan ve markadan bir kız.
  Birkaç Sovyet savaşçısı onun peşinden koştu. Ama elf savaşçısı korkmuyordu. Onu aldı ve makineli tüfeklerle vurdu. Hem altı Sovyet öküzü hem de bir La-5, kanopiye doğrudan isabet ederek patladı.
  Olimpiyatlar kükredi:
  Dünyanın en güçlüsüyüz
  Bütün düşmanlarımızı tuvalete batıralım!
  Ve güzellik yine dövüşçüsünü alıp bir döngüye soktu.
  Daha sonra güvenli bir şekilde havaalanına ulaştım.
  Ve zaten sadece şort giyen, beline kadar çıplak, çıplak topuklarını gösteren, uçağa yakıt ikmali yapmaya ve savaş malzemelerini yenilemeye başlayan erkek hizmetçiler vardı.
  Yani böyle bir sıçrama oldu. Genç oğlanlar çalışıyordu.
  Olimpiyatlar, yakıt ikmali yapılmış ve bir savaş kitiyle donatılmış başka bir uçağa bindi ve havalandı. Me-309 pistten biraz ağır bir şekilde havalandı. Savaş malzemeleriyle fazlasıyla doluydu. Ve doğuya doğru koştu.
  Olimpiyatlar dişlerini gösterdi. Bikinili, kaslı bir kızdı. Ve çıplak ayakları bir heves değil, bir emek aracıdır. Elfin kendisi bronz tenli koyu bronzdur ve saçları parlak ve sarıdır. Örnek bir Aryan olduğu söylenebilir.
  Ve şimdi Sovyet uçaklarının yeniden ilerlediğini görüyor. Ve en popülerleri elbette Yaks savaşçılarıdır. Özellikle Yak-9. Bu makinenin çok havalı olduğunu söyleyemem ama üretimi oldukça basit ve dolayısıyla yaygın. Ancak silahlanma o kadar ortalama ki, yalnızca bir hava topu ve bir makineli tüfek var.
  Olimpiyatlar ME-309 ile uzaktan ateş açıyor. Ve çok isabetli vuruşları var. Sovyet araçları yanmaya ve patlamaya başlıyor. Otuz milimetrelik hava topları özellikle ölümcüldür. Yani böyle dövdüler.
  İlk patlamada ilk iki düzine Sovyet uçağı düşürüldü.
  Olimpiyatlar kükredi:
  - Ve koynumuzda bir şey saklıyoruz,
  Bize gelin, yoksa sizi öldürürüz!
  Ve sonra elf kızı bir patlama daha yaptı ve on altı yak ve sekiz LA-5 patladı ki bu son derece öldürücü bir etkiydi.
  Bundan sonra kız pilot uçağını tekrar döndürür ve ölümcül hava mermilerini yer hedeflerine ateşler. Sovyet ordusunun mühimmat deposunu vurduklarında patlarlar ve devasa bir yıkıma neden olurlar. Ve ayrıca tanklar. Bu Olimpiyatlar sadece bir canavar kız.
  Ve eğer işi batırırsa, bu kimseye pek bir şey gibi görünmeyecek. Burada çok yıkıcı bir etki var.
  Katyuşa roketi ve füze deposu patladı; patlamaya başlayan parçalar tüm çevreye dağıldı ve Sovyet askerlerini öldürdü.
  Olimpiyatlar kükredi:
  Ben şeytani bir savaşçıyım
  Artık sana tavsiye olmayacak...
  Stalin'le kalın çocuklar,
  Bu gezegende sana yer olmayacak!
  Ve savaşçı sadece sivri dişlerini gösterecek. Sonra onu alıp hırlayacak!
  Evet, bu gerçekten çok havalı ve aynı zamanda biraz da komik.
  Focke-Wulf'ta savaşan başka bir kız olan Helga şöyle bağırıyor:
  - Ne büyük bir bravo - sağa bir atış!
  Ve çıplak topuğuyla tetiğe basıp yer hedeflerini vuruyor. Focke-Wulf silah ve zırh açısından oldukça iyi bir saldırı uçağıdır.
  Bu gerçekten hakkında diyebileceğiniz bir kız: bir canavar. Daha doğrusu canavar Olimpiyatlardır ve Helga da sizin de söyleyebileceğiniz gibi bir canavardır. Ancak bikinili bu çıplak ayaklı savaşçılar Sovyet ordusu için büyük bir baş belası.
  Şimdi kız çıplak topuğuyla tekrar tetiğe basıyor ve Sovyet mühimmatının bulunduğu depo havaya uçuyor.
  Sonra gülüyor ve şöyle diyor:
  -Stalin'i ve Stalinizmi parçalayacağız!
  Bombalamanın ardından kızlar geri döner. Ve karada Naziler ilerliyor. Oldukça güçlü tankları var: Kaplanlar, Panterler, T-4'ler ve güçlü Ferdinand kundağı motorlu topları. İkincisinin hem topunun gücü hem de ön zırhının kalınlığı açısından dünyada eşi benzeri yok. Müthiş bir atılım makinesi. Ve Almanlar Kızıl Ordu'ya baskı yapıyor.
  Görünüşe göre bir elf, bu kadar yüksek sınıftan bir pilot bile binlerce tank ve uçağın katıldığı bir savaşın gidişatını değiştiremedi. Ve burada bunun mümkün olduğu ortaya çıktı. Ve Naziler kazanmaya başlıyor. Üstelik bu sadece Sovyet birliklerinin öldürülmesiyle ilgili değil, aynı zamanda ahlaki etkiyle de ilgili. Ve bu terminatör kız olimpiyatlarının büyük bir etkisi var. Kızıl Ordu ezici ama Wehrmacht cesaret verici!
  Sonra aniden Tiger'ın çok dayanıklı ve idare edilmesi zor bir tank olduğu ortaya çıkıyor. Ve Alman birlikleri tırmanmaya ve tırmanmaya devam ediyor.
  Olimpiyatlar ME-309 ile yeniden havalanıyor ve dövüşçüsünden son derece ölümcül bir şey ateşliyor. Ve yine Sovyet uçakları patlıyor ve parçalanıyor.
  Elf kızı gülüyor ve ciyaklıyor:
  - Ben süper bir kadınım!
  Helga ona bir öpücük gönderiyor ve onaylıyor:
  - Hatta hiper!
  Ve şimdi bir düzine Rus uçağı daha patlıyor ve havada parçalanıyor. Bu gerçekten usta pilotların işidir. Hem reaksiyona hem hıza, hem de ölümcül güce sahip uçaklara sahipler.
  Bu arada, kırmızı kravatlı öncüler sahadaki tahkimatları kazıyorlar. Çocuklar yalınayaktır, erkek çocuklar genellikle sadece şort giyerler. Hem ergenlik çağındaki hem de çok küçük çocukların bedenleri güneşte çikolata rengi bir bronzlukla kaplanmıştı. Ve genç devler gibi çalışıyorlar ve çalışıyorlar.
  Çocukların çıplak ayakları küreklere basıyor ve bir şarkı duyuluyor:
  Bir öncü için korkak anlamına gelen bir kelime yoktur.
  Wehrmacht'la cesurca savaşıyor...
  Kartlar için bir deste astır,
  Biz göğüs göğüse çarpışmaya alışığız!
  Neden şarkı söylemesinler? Çocuk kolonisinden erkek çocukları bile getirdiler. Siyah şort ve gri balıkçı yaka giyiyorlar. Çıplak boyunlarını çıkardıklarında erkek mahkumların gövdeleri ortaya çıktı. Pek çok kişinin vücudunda dövme bulunmaktadır. Ve kafalar kel kesilmiş. Aynı zamanda çocuklar oldukça iyi beslenmiş görünüyorlar. Çünkü çocuk kolonisinde genç mahkûmlara verilen hapishane tayınları, vahşi doğada bağımlı okul çocuklarına göre çok daha iyi. Yani, böyle bir paradoks - genç suçlular normal çocuklardan bile daha iyi besleniyor.
  Ve çok tembel çalışıyorlar. Özgür öncüler şevkle çalışır ve hatta şarkı söylerse:
  SSCB'nin öncüsünün vatanı,
  Bunun için sonsuza kadar savaşacağız...
  Kaos ortaya çıksa da,
  Cesurca savaşacağız!
  Genç mahkumlar buna karşılık olarak kıkırdadılar. Onlar oldukça normal çocuklar, sadece saçları kesilmiş ve çoğu dövmeli. Öncülerden bazılarının sıfır gibi görünen saç modelleri de var. Bu şekilde bit veya başka kötü bir şeye yakalanma riski daha az olur. Genç mahkumlardan biri olan Volodka kıkırdadı. Tutuklandığı sırada beyaz önlüklü bir hemşirenin ona nasıl el yordamıyla dokunduğunu hatırladım. Ve bu aynı zamanda hem aşağılayıcı hem de hoştu. Ve beyaz bir elbise içindeki kızın elleri ince lastik eldivenlerdeydi ve dokunuşları o kadar şefkatli ve nazikti ki bir gencin erkeksi mükemmelliği yükseliyordu.
  Bir de kısa etekli, çıplak bronz bacaklı öncü kızlar var. Peki nasıl şakacı şakalar yapmazsın? On dört yaşında hormonlar hâlâ oynuyor.
  Volodka şarkı söyledi:
  Ah, ne bacaklar!
  Ne kadar iyi...
  Korkma bebeğim
  Telefon numaranı yaz!
  . Sonsöz.
  Soruşturma devam ederken, ilgi çekici başka olaylar da yaşanıyor.
  Özellikle Alice yakalandı ve tutuklandı. Genç kız henüz on sekiz yaşına girmişti ve polisler onu kelepçelemek için girişten dışarı fırladı.
  Kız yürek parçalayıcı bir şekilde bağırdı:
  - Gerek yok! Ben masumum!
  Polis cevap olarak homurdandı:
  - Bu doğru sürtük! Sonuçta hepiniz masumsunuz.
  Eylem yirmi birinci yüzyılda modern Moskova'da gerçekleşiyor. Ve kız, duruşma öncesi gözaltı merkezine sürükleniyor ve nedenini kim bilebilir?
  Polis onun ellerini büktü ve onu arkadan kelepçeledi, bu da canını acıttı.
  Kız cevap olarak bağırdı:
  - Faşist diktatör Putin kahrolsun! Ukrayna ve Batı ile barış yapın!
  Buna karşılık kıza copla vuruldu. Ve salladı. Ona bağırıyorlar:
  - Sen bir casussun! Seni öldüreceğiz!
  Güzel sarışın kız karakola götürüldü. Orada kişisel bir arama odasına götürüldü. Beyaz önlüklü üç kadın polis göründü. Ellerine lastik eldiven geçirdiler. Alice titriyordu ve vücudunda morluklar vardı.
  Ve gardiyanlar başka soru sormadan elbisesini yırttı. Ayrıca ayakkabılar ve taytlar. Sonra sutyen ve külot. Ve hepsi bunu kaba bir şekilde yaptı, kıyafetlerini yırttı. Sonra onu aldılar ve kızı hissetmeye başladılar. Lastik eldivenli eller Alice'in ağzına uzandı, yanaklarının altını, dilinin altını yokladı, öyle ki güzel sarışın neredeyse kusacaktı. Daha sonra cihazı parlatarak burun deliklerine ve kulaklarına baktılar.
  Sert eller göğüsleri yoğuruyor, silikon ya da uyuşturucu olup olmadığını kontrol ediyordu. Ve sonra en büyük başhemşirenin parmağı göbeğe bastırdı. Ama hepsi bu kadar değil - Alice'in saçları taranmıştı ve harikaydı, hafif sarı bir tonla beyazdı. Ve her saç parçasını kontrol ettiler. Ve ayrıca parmakların arasında.
  Ama en aşağılayıcı şey, en büyük gardiyanın pençesini Venüs'ün koynuna sokmasıydı. Alice, beyaz önlüklü kadının elinden ısırıp kaçarak karşılık verdi. O genç ve güçlü. Üç gardiyan onu yakaladı ama çıplak, bronzlaşmış vücudunu tutamadı.
  Daha sonra içlerinden biri düğmeye bastı.
  Erkek korumalar içeri girdi. Dört güçlü adam Alice'i kollarından ve bacaklarından yakalayıp birbirinden ayırdı. Ve beyaz bir cübbe giymiş başhemşire ve lastik eldivenli büyük bir pençe onu Venüs'ün koynuna soktu. Ve sonra Alice'in hâlâ bakire olduğu ortaya çıktı, ancak bu canavar kadını rahatsız etmedi. Kızlık zarını yırtarak kan akmasına neden oldu ve aranan kız müstehcen çığlıklar attı. Ve bunu rahmine kadar hissetti. Ve bunu çok kaba ve acı verici bir şekilde yaptı.
  Sonra pençesi arka geçide uzandı. Vazelin bile sürmedi, bu yüzden çok acı verdi ve tekrar kan çıktı. Ve başhemşirenin pençeleri çok büyük.
  Ve kişisel arama, yasaklı eşyaları tespit etmenin bir yolundan çok işkenceye benziyordu. Daha sonra kızın ayakları ve bacaklarının arasındaki ayak parmakları incelendikten sonra serbest bırakıldı.
  Ama giyinmeme izin vermediler. Kanı temizlemek için onu soğuk suyla yıkadılar. Ve beni yan odaya götürdüler.
  Orada, çıplak ve çaresiz Alice beyaz bir duvara götürüldü ve elinde bir numara olan bir masa verildi. Profili önden, yarı yandan ve arkadan fotoğrafladılar. Ve sonra tam büyümede - çıplak. Ve ayrıca yandan, yarım taraftan, önden ve arkadan.
  Daha sonra kız tüm işaretlerini yazmaya başladı. Üstelik beyaz önlüklü hem erkekler hem de kadınlar vardı. Ve bunu yavaş ve dikkatli bir şekilde yaptılar. Beni arkama dönmeye, bacaklarımı ve kollarımı kaldırmaya ve koltuk altlarıma bakmaya zorladılar. Ve hatta tekrar ağızlarına girdiler.
  Mesela beyaz cübbeli bir kadın başımı bir karenin üzerine koyup parmaklarımı çeneme batırdı. Daha sonra eldivensiz parmaklarını ağzına götürdü.
  Alice serbest kaldı ve tekrar bağırdı:
  - O parmaklarla ne yaptığını bilmiyorum, steril değil, eldiven giysin ve sonra soksun!
  Beyaz önlüklü genç kadın itiraz etmedi. Ellerine ince kauçuktan yapılmış tıbbi eldivenleri taktı ve tekrar ağzını açtı. Ve görünüşe göre el bombası bulmayı umarak aradı ve dişlerinde dolgu aradı.
  Alice'in dişleri bembeyaz, kusursuz, temiz; bırakın dolguyu, tek bir nokta bile yok.
  Daha sonra boyu ölçüldü ve terazide tartıldı. Eh, bu yaygındır. Alice oldukça uzun boyluydu, bir metre seksendi ve yetmiş iki kilo ağırlığındaydı. Daha sonra kol açıklığını, ayaklarının, avuçlarının, dirseklerinin uzunluğunu ve pazılarının, baldırlarının ve boynunun hacmini ölçtüler. Ve ayrıca kafanın büyüklüğü vb.
  Bu elbette acıtmıyor ama aşağılayıcı, özellikle de etrafta çok sayıda insan olduğu ve bunların bir kısmı erkek olduğu için.
  Elinde elektrikli saç kesme makinesi tutan beyaz cübbeli bir kadın geldi. Alice'in rengi soldu. Onu alıp hemen harika saçlarını başından kazıyacaklarmış gibi geldi ona. Ama genç ve güzel kadın gülümsedi ve cıvıldadı:
  - Sadece amını tıraş edecekler!
  Venüs'ün rahmindeki beyaz, kıvırcık saçları çıkarmaya başladı. Gıdıklayıcı ve hatta hoştu. Ayrıca kızlık zarının kabaca aranması ve yırtılmasından sonra hala acı veriyordu ve bu hoş gıdıklama, genç rahimdeki acı ve sızlanmalardan uzaklaştırıyordu.
  Daha sonra ona bulaşıcı olmayan bir sıvı sıktılar ve böylece çıplak bir şekilde yan odaya götürüldü.
  Orada önce avuç içlerini siyah boyayla yuvarladılar ve tüm parmakları ve avuç içi ayrı ayrı bıraktılar. Bu genellikle normaldir ve Alice bunu filmlerde görmüştür.
  Ama sonra çıplak ayağına siyah boya sürdüler. Ayrıca önce bir bütün olarak, sonra her parmakta ayrı ayrı yazım hataları yaptılar. Önce kızın sol bacağından, sonra sağ bacağından. Ancak Alice daha önce hiçbir filmde böyle bir şey görmemişti ve hayrete düşmüştü. Ama acı verici değil ama aşağılayıcı, tutuklu olduğunuzu, bir hiç olduğunuzu, bir hiç olduğunuzu bir kez daha gösteriyorlar.
  Ancak siyah boyalı bir rulo çıplak tabanın üzerinden geçtiğinde gıdıklıyor.
  Tamamen çıplak olması ve üniformalı bir adamın onu çıkarması utanç verici. Ama yanında kadınlar da var. Ve sırıtıyorlar.
  Ancak Alice özellikle utanmıyor. O çok güzel ve düzgün vücutlu. Ve o bakireydi çünkü onu açık artırmada satıp çok para kazanmak istiyordu. Ancak bunu yapabilmek için önce yetişkin olmanız gerekiyordu. Ve bunu yapacak zamanı yoktu.
  Ama o pek de rahibe değil. Oldukça modern ve gelişmiş bir kız.
  Ama bir rulo siyah boyayla dudaklarına sürmeye başladılar. Ve bu zaten tatsız. Boyanın kendisi acı bir tada sahiptir. Kavanozun üzerinde veya başka bir yerde dudak izleri bırakabileceği açık ama yine de iğrenç.
  Böylece dudaklarını beyaz bir kağıda bastırdılar ve bu izi bıraktılar.
  Sonra diş alçıları var. Bu da genel olarak anlaşılabilir bir durum. Diş izlerinin belirgin olması için hamuru ısırıp bir süre bu şekilde durması gerekiyor.
  Alice bunun son olduğunu düşündü ama aynı zamanda sağ ve sol kulaklarını da yağlayıp beyaz kağıda bastılar.
  Ve kız oldukça kirliydi. En çok da bu işin bir an önce bitmesini ve duşa alınmasını istiyordu.
  Ancak bunun yeterli olmadığı ortaya çıktı. Kadın binbaşı şunları kaydetti:
  "Hapishanede genellikle çıplaklar, bu yüzden onların kıçlarından parmak izi alacağız."
  Bundan sonra adam siyah boyalı bir ruloyu kalçasının üzerinde gezdirmeye başladı.
  Ve bu çok utanç verici, daha güçlü cinsiyetin bir temsilcisi yüzünü özel bölgelerine çok yaklaştırıyor. Ve silindiri sürtüyor. Alice'in kalçaları geniş. Ve adam, kızın lüks cazibesine tekrar uygulamak için birkaç kez silindiri boyaya batırdı.
  Daha sonra o da birkaç çarşafın üzerine oturtuldu ve uylukların her bir kısmından ayrı ayrı kusursuz cilt izleri alındı. Ve tamamen çıplak olmak çok aşağılayıcıydı.
  Ama sonunda bu da sona erdi, her ne kadar sonsuza dek sürecekmiş gibi görünse de.
  Daha sonra onu bir sonraki ofise götürdüler ve yine çıplak olarak midesinin, kollarının ve bacaklarının röntgenini çektiler. Aynı zamanda acıtmıyor ama biraz iğrenç ve radyasyon almak istemiyorsunuz.
  Daha sonra duş odasına götürüldü. Üstelik onu bu şekilde çıplak yürüttüler ve elleri arkadan kelepçelendi. Bu da başka bir aşağılamadır. Alice'in çıplak ayakları şaplak atıyor. Yolda ilk olarak oldukça genç bir mahkumla karşılaştım ve o da parmaklarıyla işaret edip alaycı şakalar yapmaya başladı - seni hapishanede ne kadar çok seveceklerini söylüyordu.
  Ve sonra erkek mahkumun gözleri genişledi ve çıplak kızı bakışlarıyla yuttu ve pantolonu kelimenin tam anlamıyla şişti.
  Sonunda Alice duşa ulaştı. İçerisi boştu; sadece iki üniformalı muhafız durmuş onun yıkanmasını izliyordu. Neyse ki su sıcaktı ve devlet henüz o kadar yoksullaşmamıştı. Akarsuların altında Alice ruhunda neredeyse mutluluk hissetti, ancak gardiyanların ona bu şekilde bakması rahatsız ediciydi. Bana bir parça çamaşır sabunu daha verdiler. Alice siyah boyayı yıkıyordu. Ve temiz oldular.
  Tüm zorluklara rağmen gardiyanlardan biri hâlâ ağzına uzandı, diğeri ise eldivenli patileriyle çıplak göğüslerini yokladı. Alice tartışmadan bir aşağılanmaya daha katlandı.
  Gardiyanlar, devletin verdiği bir havluyla onu çok kuru olmayan bir şekilde kuruladı ve onu duştan çıkardı. Anlaşılan beni devlet kıyafetlerinin dağıtıldığı bir noktaya götürdüler.
  Görünüşe göre casusluk yaptığından şüphelenilen bir mahkumun onunkini giymesi yasak.
  Ve yine erkeklerden ve kadınlardan aşağılama ve kahkahalar.
  Hükümet binasında hala birkaç çıplak kadından oluşan bir sıra halinde durmak zorunda kalıyorduk. Gençlerdi ve oldukça güzeldiler, çoğu dövmeliydi. Ayrıca Alice hakkında şakalar yapmaya başladılar. Özellikle traşlı kasıkları ve güzelliği göz önüne alındığında.
  Yaşlı mahkumlardan biri Alice'in göğüslerini bile hissetmeye başladı. Kız arkadan kelepçelendi ama bacakları serbestti. Ve dizini solar pleksus'a doğru itiyor. Kaza yaptı.
  Polis Alice'e saldırdı. Neredeyse bilincini kaybedene kadar ona bir dizi darbe vurdular. Daha sonra beni çırılçıplak bir şekilde ceza hücresine sürüklediler.
  Kız karşıya geçerken yüzsüzce el yordamına uğradı. Ve Alice yine acı ve aşağılanma yaşadı.
  Çıplak ve arkadan kelepçelenerek soğuk, karanlık bir odaya atıldı ve kapılar kapatıldı. Kız kendini karanlıkta çıplak, çaresiz ve zincirlenmiş halde buldu. Ve çok aptaldı, soğuktu ve korkmuştu. Ayrıca ceza hücresinde fareler dolaşıyordu ve güçlü bir lağım kokusu vardı.
  Alice onu aldı ve gözyaşlarına boğuldu ama gözyaşları onun acısını dindiremez. Ve bunu hemen fark etti, özellikle de bir fare onu çıplak ayağından ısırdıktan sonra.
  Kız suçluyu çıplak ayak parmaklarıyla ezdi ve öfkeyle şarkı söyleyerek cesaret gösterdi:
  Basit bir kız vardı - savaşçı Jeanne,
  Yalınayak ve paçavralar içinde inekleri otlattı...
  Ama Yüce Allah büyük bir kaideden,
  Küçük güzele sayısız hediye gönderdik!
  
  Ve basit bir kız savaşçı oldu,
  Fransız halkı cesaret içindedir, birleşmiştir...
  Ve İngiltere'ye köylü bir darbeyle sordu:
  Güçlü bir ekip onun etrafında toplandı!
  
  Savaşçı öfkeyle kılıcıyla düşmanlarını silip süpürdü,
  Gösteriler için çok cesur bir görünüm seçtim...
  Zhanna insanlara ne kadar güçlü göründü,
  İnanın bana, en cesur şövalyelerin kanı kaynayacaktır!
  
  İşte burada, savaşan cesur bir kız,
  Şiddetli şam ordularını kılıcınla kır,
  Ve güzelliğin sesi şimdiden çınlıyor...
  Yüzüne bir tuğla bile fırlatabilir!
  
  Zafer üstüne zafer, zaten Paris'te,
  Ve öyle görünüyor ki Fransa üzerinde yıldız ateşle yanıyor...
  Zhanna yalınayak güneşten daha yükseğe uçtu,
  Kızların uzun zamandır hayali gerçek oldu!
  
  Ama kararsız tanrıça talihtir,
  Ve büyük kız birinin ağına düştü...
  Onu kırbaçlıyorlar ve ona aptal diyorlar.
  Cesur Jeanne'nin bir an önce ölmesi gerekir değil mi?
  
  Jeanne'i rafa çekip alevleri yaktılar.
  Ateş topuklarını yalıyor, ellerinde zincirler var...
  Ama yakın zamanda kral sancağı ona emanet etti.
  Ve güzellikleri taş duvarlara kilitlediler!
  
  İşkence gören kız ses çıkarmadı
  Sıcak kıskaçlar çıplak göğsümü yaksa da...
  "Kutsal Engizisyon" ona eziyet verdi,
  Ama kızdan bir inilti bile çıkaramadılar!
  
  Sonra ateş yaktılar ve kız yalınayaktı.
  Ve paçavralar içindeki, dövülmüş cellat idama götürülür...
  Ah değerli Jeanne, seni özledim
  Cehennemin bedensel gücü seni Cehenneme attı!
  
  Yanıyor, bir güzellik, parlak bir alevin içinde çıplak,
  Ama kıymetli bir çığlık, hiç dile getirilmeden...
  Onun ölümsüz ölümü için düşmana çok şey verdik.
  Jeanne'e ihanet etmeden vahşi bir düşmanla savaşmak!
  
  Ve şimdi kız Nazilerle savaşıyor.
  Neredeyse çıplak, yalınayak, büyük bir don vardı...
  Artık Zhanna Rus'sun, görüyorum ki sıcaktan çalışıyorsun,
  Çünkü dikenli dedesi burnunu dondurdu!
  
  Ama kutsal bir öncü olan neşeli bir dua ile,
  İnanın bu hasta kızı hayata döndüreceğiz!
  Ve cesur şarkımızla, tamamen çocukça da olsa,
  İnanın hemen yeni bir hareket doğuracağız!
  
  Faşistlere karşı zafer gelecek, biliyorsun,
  Ve Almanya fethedilecek, inanın bana...
  Savaş devam ederken ve sen vücudunu yaralarken,
  Faşizm o kadar şiddetli ki, kudretli bir canavar!
  
  Ama sonra parlak bir bahar geldi ve her şey eridi.
  Çimler kabarıyor ve yakında muhteşem bir Mayıs olacak...
  Berlin'de cesursun, o zaman güzelce yürürsün,
  Ve tüm genç gezegen anında cennete dönüşecek!
  sonra kız bir şekilde demir sehpa yatağına oturdu. Hâlâ yaz olması iyi ve ceza hücresinde hava soğuk olmasına rağmen yine de katlanılabilir. Kışın orada neler oluyor? Sağlığınızı kolayca mahvedebilirsiniz.
  Alice derin bir iç çekti ve dikkatini dağıtacak bir şeyler hayal etmeye çalıştı.
  Örneğin Makarenko'nun çocuk işçi kolonisi. Ve Alyosha adlı çocuk ona gönderildi. Sadece dersleri atladığım için. Ve çocuk on iki yaşında yeniden eğitime girdi. Bu, sabıka kaydı olmadan bile söylenebilir. Bir komisyon tarafından efsanevi koloniye gönderildi. Zaten otuzlu yaşlar, insanlar o kadar da fakir görünmüyor sonuçta. Bu nedenle çocuk şok oldu.
  Bir mahkum gibi kafasını kazıttılar, kollarından ve bacaklarından parmak izleri aldılar.
  Daha sonra, Nisan ayında, ilk sabah saat beşte, hava hâlâ karanlıkken, beni de diğer çocuklarla birlikte perona attılar. Ve çocuklar çıplak, sadece külot giyiyorlar ve yalınayaklar. Ve hava dondurucu soğuk. Borazancılar da çıplak ayakla şort giyiyorlar ama en azından gömlek ve kırmızı kravat takıyorlar.
  Çocuklar çizgide bu şekilde duruyorlar, sonra egzersiz yapmaya başlıyorlar. Leshka'nın başı ağrıyor, uyumak istiyor ama hareket etmesi gerekiyor, aksi takdirde diğer adamlardan kafana bir tokat yiyeceksin.
  Ve böylece her gün. Yiyecekler yetersiz, çoğunlukla otlak, çok fazla iş ve ders çalışmak var. Eğlenceye zaman yok. Erkekler dondan dona sadece şort ve çıplak bir gövde giyerek yürüyorlar. Buradaki yazlık üniforma bu. Nisan ayının 1'inden 8 Kasım'a kadar her türlü ayakkabı yasaktır. Sana maksimum çıplak boyun verebilirler. Oğlanlar sertleşmiş, zayıf ve sırımlıdır ve sürekli sıkı çalışma nedeniyle kasları ağır çiğnemeyle doludur. Genel olarak, büyümek ve çalışmak için yeterli yiyecek var - çocuklar için rasyonlar bilimsel olarak hesaplanıyor.
  İlk günlerde Leshka'nın çıplak tabanları kabarcıklar ve sıyrıklarla kaplıydı ve her adım acı veriyordu, ancak çocukların cildi çok çabuk sertleşiyor ve nasırlaşıyor. Çıplak ayakla yürümek rahat hale gelir ve ayaklarınız bahar serinliğine alışır ve artık donmaz. Ve Ukrayna'da bahar hızla geliyor ve hava şimdiden sıcak. Ve havalar ısındığında, şortla çalışırken ve yürürken bile kendinizi rahat hissedersiniz.
  Leshka haftada iki kez kafasını tıraş ettiriyor ve haftada bir banyo yapıyordu. Ve yatmadan önce her gün üzerine soğuk su döktüler. İlk günlerde çocuğun ağır çalışmaya alışkın olmayan kasları çok ağrıyordu. Acı her yerdeydi, acının dokunmadığı tek bir kan, bir damar kalmamıştı. Ancak çocuk güçlü iradeli nitelikleri kullanarak gücüyle çalışmaya devam etti.
  Sonra ağrı azaldı. Ve kaslar kurudu ve belirginleşti, vücutta damarlar ve damarlar belirdi. Ve Leshka artık o kadar da yorgun değildi. Ve hemen çocuk kışlasındaki ranzaya uzanarak uykuya daldı.
  Koloninin örnek teşkil etmesi gerçeğinin avantajları vardı. Hırsızların kanunsuzluğu, aşağılayıcı kayıt ve tecavüz ve ihmaller yoktu. Her şey kurallara uygundu ve müfreze komutanları yalnızca dava uğruna savaştı.
  Leshka ilkbahar, yaz ve sonbaharda büyüdü ve güçlendi. Kış geldiğinde kendisine devletin verdiği ayakkabılar ve sıcak tutan giysiler verildi. Ve zaten daha çok çalıştı ve daha az çalıştı. Ve aktivistler kötü not aldığım için beni çok dövdüler. Ancak yetenekli bir çocuk olan Leshka kısa sürede mükemmel bir öğrenci oldu.
  Bahar tekrar gelene kadar bu kadar. Ve çocuklar yine çıplak ayakları ve şortlarıyla henüz erimemiş kar ve su birikintilerinin üzerine su sıçratıyorlar.
  Leshka gülümsüyor, dişleri beyaz, bu yüzden adamlar düzenli olarak onları pudrayla fırçalıyor. Ve oğlanın vücudu kaslı, güçlü ve sağlıklı olmasına rağmen yağsız kaslara sahip. Yani zaten çocuk kolonisinde bir tür otoriteye sahip. Elbette çok çalışsalar da çok şarkı söylüyorlar ve yalınayak yürüyen öncüler şu şarkıları söylüyor:
  Öncü çocuk ne istiyor?
  Soğukta hep yalınayakken mi?
  Ve diğer savaşçılara örnek olsun,
  Öncü kızlar örgülerini kesti!
  
  Stalin bize komünizm inancını verdi,
  İnsanları zirveye taşımak...
  Bırakın faşistler üzerimize napalm yağdırsın,
  Geçmişte kazandık ve hala kazanıyoruz!
  
  Mamai ile ölümcül bir savaş olduğunda,
  Cesurca savaşarak Rus'u savunduk...
  Anavatan sonsuza dek seninle kalbimde,
  Komünizmi göreceğimize inanıyorum!
  
  Ivan Vasilev - Ortodoks Çar,
  Kazan düşmanlardan fethedildi,
  Sonuçta, Toprak Ana'nın genişliğinde,
  Hayır, askerler ruhen Ruslardan daha güçlü!
  
  Ve Büyük Peter bir savaşçı ve çakmaktaşıdır,
  Rusya güçlü bir filo inşa etti...
  Savaşlarda çok görkemli bir gün geldi,
  Büyük Olan büyük mesih olduğunda!
  
  Petersburg kemikler üzerine inşa edildi,
  Ama Rusya'nın başkenti muhteşem...
  Gururlu Rus bayrağı denizde dalgalanıyor,
  Ve Anavatanı daha mutlu edeceğiz!
  
  Türk Suvorov öfkeyle dövüyordu,
  Ve Karadeniz'e örnek oldu...
  Kâfirlere karşı yeterince gücümüz vardı,
  Her ne kadar bazen keder de olsa!
  
  Lider Vladimir - komünizme giden yolu açtı,
  Köylü, proleter mutlu olsun diye...
  Ve şimdi faşizm saldırıda,
  Ama hadi beş bin cesur arya söyleyelim!
  
  Bayrak sonsuza kadar kırmızı olsun,
  Bırakın Rusya ihtişamla gelişsin...
  Aydınlık yılların geleceğine inanıyorum
  Gezegen komünizm cenneti haline gelecek!
  
  Bu arada öncü çocuk,
  Çıplak ayakla kar yığınlarını ölçüyor...
  Ve Führer fanatik bir sırıtışla koşuyor,
  Rusya'mız ayaklar altında çiğneniyor!
  
  Ama kutsal barışın geleceğine inanıyorum.
  Rusya'nın her yerinde barış ve mutluluk olacak...
  Ve kutsal, fırtınalı bir ziyafeti kutlayacağız,
  Kırmızı renkli Berlin'de!
  Leshka on üç yaşına hapishanede girdi. Kısa saçlı, yalınayak ama zaten boyu daha uzun olan bir çocuk. Çocuk kolonisinde çok sayıda sebze ve meyve var ve Leshka, diğer çocuklar gibi sadece şortla yürümesine rağmen asla hapşırmadan bile sağlık saçıyor. Bazen taciz ediliyorlar, yatakları aranıyor, çıplak squat yapmaya zorlanıyorlar. Üstelik burası sanki çocuk hapishanesi değil de sağlık kurumumuş gibi beyaz önlüklü kadınlar tarafından yapılıyor.
  Daha sonra çocuklar tekrar işe gitmek üzere yola çıkıyorlar. Günde üç kez beslenirler ki bu normaldir. Ayrıca oldukça sık balık ve yalnızca tatillerde et vardır. Ancak adamlar az çok iyi beslenmiş ve sağlıklı. Ve ekip iyi, hırsızlar olmasına rağmen soyguncular ve diğer suçlular da var. Ama sonra sakinleştiler. Kötü bir koloni değil ve gerçekten de çocuklar temelde yeniden eğitiliyor. On altı yaşına gelene kadar burada kalırlar. Daha sonra sizi ya yaşlı yetişkinlere nakledecekler ya da serbest bırakacaklar. Bu arada, daha sık olarak, bu isteğe bağlıdır.
  Leshka'ya ayrıca şartlı tahliye ve ailesinin yanına normal bir okula dönme sözü verildi. Üstelik mahkeme tarafından reşit olmayanlara yönelik çocuk işçi kolonisine bile mahkûm edilmedi.
  Ve oğlan, özgürlüğün yakın beklentisiyle diğer çocuklarla birlikte çıplak ayakla yürüyor ve şarkı söylüyor:
   Öncü olmak onurdur
  Ve bu kelimede çok fazla sıcaklık var...
  Çocuğun sayısız sorunu olmasına rağmen,
  İnanın bana Almanlardan hesap soracak!
  
  Çocuk kar yığınlarının arasından yalınayak yürüyor,
  Kar fırtınasının döndüğünü fark etmeden koşuyor...
  Soğuğun içinden geçtim,
  Ve Nazileri atılgan ve soğukkanlılıkla eziyor!
  
  Bir öncü için korkak anlamına gelen bir kelime yoktur.
  Ve hiçbir söz yok, asla söylemeyecek...
  Faşist sürüngen bir ısırık vermesine rağmen,
  Haydi Almanları sıradan bir hırsızlıkta yakalayalım!
  
  Anavatanı herkes için daha güçlü hale getireceğiz,
  Öncüler daha güçlü olsun...
  Ve Führer, düşman-kötü adam tarafından yok edildi,
  Ve geri kalanlar daha kolay vakit geçirecek!
  
  Faşizm kanlı bir sırıtma gösterdi,
  Ama damarlarımız çelikten daha güçlü olacak...
  Sonuçta Rusların iradesi metalden daha güçlü.
  Efsanevi savaşçı Stalin'in şerefine!
  
  Biz öncüyüz - Lenin'in oğulları,
  Çocuk Reich'la savaşmak istiyor...
  Komünizmin ilkelerine sadıkız,
  Bizim için herhangi bir iş - buna çok fazla inanmayın!
  
  Kutsal Anavatanımızın şerefi için,
  Çok genç askerler savaşıyor...
  Ben kar yığınlarında yalınayak bir çocuğum
  Makineli tüfekler yağmur gibi üzerime ateş ediyor!
  
  Ama öncüler korkuyu unuttular,
  Güneşin yüreğini yaktığı gibi...
  Ve Hitler'in tacına bir el bombasıyla vurdum,
  Bırakın nefret edilen Kabil onu alsın!
  
  Kutsal Anavatanımızın şerefi için,
  Hem erkekler hem de kızlar kavga ediyor...
  Yaşlı kadın bizi tırpanla ezmeyecek,
  Sesi çok yüksek sesle duyulsun!
  Yani oğlanlar sadece şortla ve gövdeleri çıplak yürüyorlar ve burada on ila on beş yaş arası çocuklar var.
  Alice derin bir iç çekti. Çocuk olmanın aynı anda hem iyi hem de kötü olduğunu düşündüm . Ama yine de daha iyisi var - vücut genç, sağlıklı, kafa hafif ve asıl önemli olan her şeyin ileride olmasıdır. Parlak ve hoş göründüğü için gelecekten korkulmuyor. Ama yaşlılar için durum çok kötü. Üstelik herkese cennet vaat edilmiyor. Peki böyle bir cennet var mı? Ya önümüzde hiçlik ya da daha kötü bir şey varsa?
  Alice yer altında bir tünel kazarken gördükleri bir televizyon programını hatırladı. Ve orada bir şey uluyor ve kükrüyormuş gibi görünüyordu. Böylece ölü insanların ruhlarının da bu şekilde ulumasının mümkün olduğunu öne sürdüler. Ama bu iyi bir hayattan belli değil.
  Ancak ulumanın birçok nedeni olabilir.
  Alice düşüncelerini ve düşünme konusunu değiştirmeye karar verdi.
  Örneğin hikayenin şu versiyonu:
  Mart 1943'te Yahudileri yok etme programının askıya alınması karşılığında Müttefikler Üçüncü Reich ile ateşkes ilan etti ve müzakerelere başladı. Rommel'in birlikleri Afrika'dan çekildi ve savaş esirleri değiştirildi. Bombalamanın durması nedeniyle Almanya'nın silah üretimi gerçek tarihtekinin üzerindeydi. Daha fazla Panter ve Kaplan'ın yanı sıra modernize edilmiş T-4 tankları da üretildi.
  Ancak Kursk Bulge'daki savaş hiç başlamadı. Führer, ön tarafta daha da ağır tankları denemek için saldırıyı bir kez daha erteledi: Tiger 2, Lion ve Mouse.
  Ve 1 Ağustos'ta Sovyet birlikleri Oryol çıkıntısına ve Belgorod ve Kharkov yönünde saldırıya geçti. Çatışmalar uzadı ve şiddetli hale geldi. Güney kanadında ise daha güçlü olan Mainstein grubu ön cepheyi elinde tutuyordu. Oryol çıkıntısında bir kama vardı ama onu da kesmek mümkün olmadı.
  Savaşlar Panter tankının savunmadaki gücünü gösterdi. Ve sonbaharın sonlarına kadar sürdüler. Seriye daha güçlü Panter-2, Eylül 1943'te ve hatta daha önce "Tiger"-2, "Fare" ve "Aslan" girdi. Ve çok güzeldi.
  Ve böylece Naziler karşı saldırıya geçmeye çalıştı. Şiddetli ve kanlı çatışmalar yaşandı.
  Komsomol kızları öfke ve onurla savaşarak benzersiz bir kahramanlık sergilediler:
  Biz Mesih'in Komsomol savaşçılarıyız,
  Ve Lenin ve Stalin Yoldaş da bizimle...
  Burada sayısız faşist olmasına rağmen,
  Ama bizim irademiz askeri çelikten daha güçlüdür!
  
  Kesinlikle inanıyoruz: Kazanacağımızı biliyoruz,
  Vatanımızı diğer ülkelerin üstüne çıkaracağız...
  Yakında komünizmde barış olsun,
  Kutsal Rusya Ana'nın şerefine!
  
  Komsomol üyeleri için artık zor olsa da,
  Soğukta çıplak olmak...
  Ama küreği yalınayak kaldıracağım,
  Ve Hitler aptalca bir pozla başarısız olacak!
  
  Her zamanki gibi atılgan şövalyeleriz
  Aslında faşistleri makineli tüfekle öldürüyoruz...
  Geriye kalan her şey saçmalık
  İnanın günahlarının cezası onlara gelecektir!
  
  Düşman neden Anavatan'a geldi?
  Rus kölelerini seviyor...
  Sonuç ne olacak?
  Kızlar tüm Almanları çıplak ayakla biçiyor!
  
  Onlar atılgan kızlar, inanın bana,
  Onlar için yalnızca makineli tüfek en önemli şeydir...
  Ve yakında faşizmin canavarı tabuta girecek,
  Ve aynı anda tüm düşmanlardan daha güçlü olacağız!
  
  Kız neden kavga ediyor?
  Havalı bir adam bulmak istiyor...
  Yirmiden büyük görünmemesi için,
  Ve kulübeyi anında dağıtmayı başardı!
  
  Ve kar yığınlarının arasında yalınayak yürümek güzel,
  Ayaz hoş bir şekilde kızın topuklarını acıtıyor...
  Savaşçının tek bir isteği vardır:
  Çocuğun öpücüğü en sıcak olsun!
  
  Ve Berlin'e ulaşacağımıza inanıyorum.
  İsa'nın adı her yerde parlıyor...
  Bütün rakipleri bir anda ezeceğiz.
  Biz yarı çıplak, yalınayak kızlarız!
  
  Kimse bizi durduramaz
  Biz kızlar ne kadar da iyiyiz...
  Ve tüm faşistleri sertçe yeneceğiz,
  Zaten oldukça kötüler!
  
  Herkesi biçip yok ediyoruz,
  Bir kızı dize getiremezsin...
  Ve komünistler başarıyı bilecekler,
  Stalin ve büyük Lenin arkamızda!
  
  Kızın göğüsleri artık çıplak.
  Ama tipi şiddetli bir şekilde kar yağdırıyor...
  Bazen nefes almak bile zordur,
  Rüzgârla oluşan kar yığını sinsice, öfkeyle beyaza dönüyor!
  
  Çalkalayıcılar kürk mantolu faşistleri bile yendi,
  Ve kız neredeyse çıplak yürüyor...
  Bu konuda üzücü düşüncelere ihtiyacımız yok,
  O çok güzel - çıplak, yalınayak!
  
  Almanların Komsomol üyelerini bir anda katlediyoruz.
  Ve güzel kız gülüyor...
  Führer'in gözünün altına bir yumruk gelecek,
  Ve Güneş her zaman Anavatan'ın üzerinde parlıyor!
  
  Biz her yerde büyük şövalyeleriz,
  Ve Rusya'ya büyük bir sadakatle hizmet ediyoruz...
  İmkansız bir hayalin yolunu açalım -
  Kadınlar üzüntüden ağlasa da!
  
  Bilin ki Stalin bizi zafere taşıyacak,
  Berlin'i, Paris'i ve Londra'yı özgürleştirelim...
  Komünistler herkes tarafından onurlandırılsın,
  Ve evrenin üzerinde gururlu bir Sovyet bayrağı var!
  Savaşta kızlar elbette gerçekten kartaldır. Çıplak, yontulmuş ayaklarıyla el bombası atıyorlar. Ve dişi aslanlar gibi dövüşüyorlar.
  Mirabela özellikle şiddetli bir şekilde savaştı.
  Yüzleri nasıl da çarpıktı, belirgin yozlaşma izleriyle yıpranmıştı. Dört Nazi düştü, ancak beşinci adam kaçmayı başardı ve tapınaktaki bitkin öğrenciye dipçiğiyle vurdu. Mirabela bayıldı.
  Kız geceleri uyandı, şakağı ağrıyordu ve kendisi de bir ağaca bağlanmıştı. Mirabela gözlerini indirdi ve utandı, neredeyse çıplaktı, sadece külotlaydı. Naziler ateşin yanında oturuyor, içki içiyor ve alçakça gülüyorlardı. Görünüşe göre baş subay Almanca olarak homurdandı:
  "Bu kadının yanında olan adamın ölmesi çok yazık, kadının gözleri önünde işkence görürdü."
  Başka bir faşist mırıldandı:
  - Ama altın saçlılar aramızda, eğlenecek biri var!
  Mirabela bağırdı:
  - Yalan söylüyorsun, Nikolai yaşıyor!
  SS'yi simgeleyen yıldırım amblemini taşıyan subaylar, son korkakların başındaki kıllar gibi ayağa kalktı. Uludu:
  - Vay be, bak kral uyandı!
  - Ne fahişe, zaten Alman yaban turpu istiyor!
  İki baş subay Mirabelle'ye yaklaştı ve sordu:
  - Kutsal Almanca dilimizi biliyorsun!
  Kız gururla Almanca cevap verdi:
  - Rus dilini iyi biliyorum ve konuşmanız bir kurbağanın vıraklaması ve bir eşeğin melemesi gibi. Bu gevezelikle dudaklarıma saygısızlık etmek benim için bile iğrenç.
  Kıdemsiz subay bir hançer çıkarıp salladı ama kıdemli subay onu geride tuttu:
  - HAYIR! Anlamıyorsunuz, bu Rus bizi cinayete kışkırtmak istiyor. Sonuçta bu durumda ölümü hızlı ve kolay olacaktır. Ve böylece celladın sanatının tüm kurallarına göre onu kelimenin tam anlamıyla parça parça parçalara ayıracağız.
  Almanlar bağırmaya başladı:
  - Acele edelim, fahişeyi hemen çözelim!
  Kıdemli subay SS binbaşı başını salladı:
  - Papağanı biraz korkutalım ama o bugün ölmeyecek! En iyi Aryan adamların çoğu komiser tarafından öldürüldü. Yavaş yavaş ve acı çekerek ölecek.
  Bir SS teğmeni olan kıdemsiz bir subay sordu:
  - Nereden başlayalım?
  Binbaşı şunları önerdi:
  - Mangallar! Ve pirzolalarda olması gerektiği gibi yağla.
  Almanlar kıkırdadılar ve müstehcen bir şekilde parmaklarını işaret etmeye başladılar:
  - Ya da belki o da bunu yapabilir!
  Binbaşı olumsuz anlamda başını salladı:
  - O daha düşük ırktan bir kadın, biz SS seçkinleri için bu uygunsuz.
  Teğmen bağlı kıza yaklaştı ve topuklarına yağ sürmeye başladı. Mirabela homurdandı:
  - Dokunma! Sen Alman leşisin!
  Teğmen alaycı bir şekilde gülümsedi:
  - Artık böyle şarkı söylemeyeceksin! Şimdilik, sizin gibi bir hayvanın toynaklarına gerçek bir Aryan dokunuşunun tadını çıkarın.
  Mirabela nadir ve iğrenç bir tiksinti duygusu yaşadı; zehirli bir kobranın dokunuşu bile o kadar iğrenç değildi. Fakat bu sadece bir başlangıçtı. Güzel kızın ayaklarının altına küçük bir ateş yakmaya başladılar. Sonra kız birdenbire piç faşistlerin neyin peşinde olduğunu anladı ve korktu. Sonuçta yangın, en hafif yanıklarda bile korkunç, korkunç, dayanılmaz acılara neden olur. Ve açıkça onun çıplak topuklarını kızartacaklardı. Mirabela titremeye başladı ve binbaşı dişlerini gösterdi:
  - En azından değerli bir şey bilseydin, şimdi bize her şeyi anlatırdın. Bunu ancak reşit olmayan öğrenciden öğrenebiliriz. Bu yüzden bizi çığlıklarınızla eğlendirmeniz gerekecek.
  Cevap olarak Mirabela onu aldı ve cesurca şarkı söyledi:
  Ben Ana Rusya'mızın bir savaşçısıyım,
  Basit bir kız, her zaman yalınayak...
  Bazen kargalar alçakça ağladı,
  Ama ben rüyanın gerçekleşeceğine inanıyorum!
  
  Aç Komsomol'a katıldım,
  Soğukta neredeyse çıplak inci...
  Ama faşisti kürsüsünden atacağım.
  Adolf'a uzun burnunu verin!
  
  Komsomol kızına güvenme,
  Evreni dizginleyemeyecek...
  Ve burada net bir ses duyuluyor,
  Ordumuz Anavatanımızın zirvesine yükseldi!
  
  Anavatan Büyük Rusya için,
  Savaşın lütfen, korkusuzca öncü olun...
  Tarlaların kanla sulandığını bildiğiniz halde,
  Ama göster bana, sen bir cesaret örneğisin!
  
  Komsomol üyeleri için gökyüzü mutluluktur,
  Kızın endişesi yok...
  Her şey onun gururlu, görkemli gücünde olacak,
  Ve Führer'in kaderi kürtaj olacak!
  
  Ama zaman zor; Hitler geliyor,
  Korkunç olanı bile yenebilir...
  Bomba kadar cömertçe roket atıyor,
  Tüm askerleri oyuna dönüştürebilecek kapasitede!
  
  Ama inanın bana kızlar korkuyu bilmez.
  Çıplak ayakla el bombası atmak...
  Çıplak, gömleği yanmış.
  Farkında olmayan bir kalabalığa karşı savaşıyoruz!
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список

Кожевенное мастерство | Сайт "Художники" | Доска об'явлений "Книги"