Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

GalaktickÍ Teroristi

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:
Школа кожевенного мастерства: сумки, ремни своими руками
 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    let medzi galaxiami v histórii ľudstva bola ukradnutá raketa . Štyri mutantné dievčatá sa vydávajú rozlúštiť záhadný zločin. Čím dlhšie však vyšetrovanie pokračuje, tým viac záhad a menej odpovedí. Počas cesty mutantné dievčatá navštevujú rôzne, najúžasnejšie svety.

  GALAKTICKÍ TERORISTI
  ANOTÁCIA
  let medzi galaxiami v histórii ľudstva bola ukradnutá raketa . Štyri mutantné dievčatá sa vydávajú rozlúštiť záhadný zločin. Čím dlhšie však vyšetrovanie pokračuje, tým viac záhad a menej odpovedí. Počas cesty mutantné dievčatá navštevujú rôzne, najúžasnejšie svety.
  PROLÓG
  Kozmická budúcnosť, ľudstvo už ovládlo väčšinu galaxie, obsadilo neobývané planéty a nadviazalo obchodné vzťahy s inteligentnými svetmi. Len toto ľuďom nestačí. A teraz sa pripravujú na let do susednej galaxie. Najvýkonnejšia vesmírna loď poháňaná najnovším termopreónovým motorom sa chystá odštartovať z Mesiaca a dopraviť prvých ľudí do fantastickej vzdialenosti dvestotisíc svetelných rokov a vrátiť sa späť.
  Toto je najväčšia udalosť, ktorá by sa mala zapísať do dejín ľudstva ako kolosálny výdobytok rozumu a vedy.
  Ale doslova v predvečer štartu sa stalo niečo neuveriteľné. Raketa napriek silnému zabezpečeniu nečakane sama odštartovala a odštartovala z povrchu Mesiaca. A ponáhľala sa, naberala rýchlosť. Žiadna ľudská hviezdna loď nikdy nemala motor založený na procese fúzie preónov - ultraelementárnych častíc, ktoré tvoria kvarky. A nikto nemohol dobehnúť toto úžasné auto.
  Ponáhľala sa, nabrala rýchlosť a potom okamžite zmizla, akoby sa rozpúšťala vo vákuu.
  A malo to efekt ako pri výbuchu supernovy.
  Zároveň sa ukázalo, že niekto iný ukradol z brehu Mesiaca desaťtisíc ton hyperzlata - najcennejšieho kovu v hodnote biliónov galaktických jednotiek. A aj toto sa stalo takým drvivým úderom.
  Verilo sa však, že ľudstvo už dávno skoncovalo s organizovaným zločinom. Ako sa však ukázalo, nie úplne.
  Po lupičoch boli vyslané všetky vesmírne policajné zložky.
  Špeciálne nádeje sa však vkladali do legendárnych štyroch mutantných dievčat. Veľmi krásni a silní bojovníci mali početné schopnosti, vrátane mágie. Zároveň niesli celkom normálne ženské mená. Navyše, všetci začali s
  E - Elizabeth, Ekaterina, Elena, Euphrosyne. Slávna štvorica mutantných krások sa ujala vyšetrovania.
  A tak sa vydali smerom k Mesiacu...
  Elizaveta je vysoká, veľmi svalnatá dievčina so širokými ramenami v krátkej sukni a tričku s modrými vlasmi. Extrémne vyrysované svaly krásky sa pod opálenou bronzovou pokožkou kotúľali ako gule. Je neoficiálnou vedúcou štvorky, hoci v skutočnosti sú si tu všetci prakticky rovní.
  Vyrástla aj Ekaterina, široké a svalnaté dievča, tiež v sukni a tričku, s vlasmi žltými ako jarná púpava. A nie je horší ako prvý vo svalstve.
  Elena je dievča s obrovskou silou a medenočervenými vlasmi. Najtemperamentnejší a najskazenejší z tejto štvorice a navyše s výraznými a mohutnými svalmi. Miluje zlé správanie a často koná na vlastné nebezpečenstvo a riziko.
  A samozrejme Efrosinya je dievča s vlasmi bielymi ako sneh a ako všetci ostatní v sukni a tričku, ale s maximálne vypracovanými svalmi.
  Všetky štyri dievčatá majú aj veľmi šikovné, obratné a húževnaté nohy. A sú pripravení ukázať svoju najvyššiu akrobaciu.
  Najmä v tomto svete, kde ľudia nie sú zvyknutí na vojny, kriminalitu a iné problémy.
  . KAPITOLA č.1.
  Alžbeta hodila ostrú dýku holými prstami na pravej nohe. Preletelo a prebodlo nepríjemný hmyz vznášajúci sa nad cieľom. Bola rozrezaná presne na polovicu a dýka sa prepichla presne pri čísle sedem.
  Catherine tweetovala:
  - Krásne!
  Elena si pohŕdavo odfrkla:
  - Dýka, to je dobré, ale proti silovému poľu a vražednému hyperlaseru je to ako detská petarda.
  Euphrosyne uviedla:
  - laserové lúče, laserové lúče,
  Lepší bojovník mlč, našťastie nájdi kľúče!
  Elizabeth namietala:
  - Môžu nastať okolnosti, keď fyzická sila a bojové schopnosti rozhodnú o všetkom. Takže sa neuvoľnite, dievčatá!
  Kozmická loď pristála na Mesiaci na lunárnom kozmodróme. Kedysi neživá planéta s krátermi bola osídlená a premenená na prosperujúcu metropolu. Obrovské, krásne budovy rôznych tvarov boli posiate povrchom.
  Ulicami tiekli rýchlostné cesty. Väčšina ľudí však uprednostňovala cestovanie letecky. Atmosféru držala umelá gravitácia a silové polia. A obloha bola aj cez deň posiata jasnými hviezdami. Čo vytvorilo unikátnu mesačnú krajinu.
  V kozmickej, ľudskej ríši vládla takmer úplná idylka. Všetci ľudia boli večne mladí a krásni. Dievčat bolo niekoľkonásobne viac ako chlapcov.
  Muž s bradou sa stal veľmi vzácnou vecou. A v skutočnosti sa ženy zmenili na silnejšie pohlavie, ktoré vládlo impériu.
  Navyše ešte nebolo cítiť vojnu. Na Mesiaci je toľko úžasných vecí. Napríklad obrovské diamanty o veľkosti trojposchodového domu sú jednoducho zázrak, rozkoš. A fontány kolosálnych rozmerov, pokryté plátkovým zlatom, striebrom, platinou a obzvlášť cenné, vyrobené z najtenšej vrstvy hyperzlata.
  Tá je oveľa jasnejšia a krajšia a trblieta sa všetkými farbami dúhy na troch slnkách - s obyčajným zlatom sa to nedá porovnať.
  A trysky dosahujú výšku až jedného kilometra a majú rôzne podsvietenie a odtiene. A aké je to všetko úžasné.
  Niektoré sochy majú tvar mimozemských zvierat, napríklad zmes baklažánu, chobotnice a motýľa. Alebo kríženec slimáka, nosorožca a orla.
  Nechýbajú ani sochy nahých, svalnatých dievčat a chlapcov. A tiež to vyzerá nádherne.
  Mesiac sa stal úžasným miestom. A pokojné a zároveň veselé. A koľko rôznych druhov zábavných, takmer bezplatných atrakcií existuje!
  Technicky na Zemi nie je nezamestnanosť, no drvivá väčšina ľudí dostáva plat za takú prácu, že raz za mesiac stlačí tlačidlo. Všade je roboty, veľa elektroniky.
  A tovarov je všeobecne nadbytok a cez Hypernet sa dá bez problémov aj najesť zadarmo. Navyše nielen ako, ale aj jedlo z reštaurácie s miliónmi rôznych jedál.
  Iný tovar stojí haliere a neustále zlacňuje. Aj také starodávne, polozabudnuté mince sa už objavili, ako groš - pol groša, polushka - štvrť groša.
  Dievčatá vyleteli z brucha vesmírnej lode a preleteli nad povrchom Mesiaca.
  Zvyčajne každý preferoval cestovanie letecky. Môžete lietať s pomocou nanobotov. A toto je naozaj pokrok. Ľudia chodili po uliciach len zriedka, či už len deti, alebo vzácni turisti z iných svetov.
  A aj keď sa nevzniesli do vzduchu, bolo to skôr zo strachu, že narazia na ľudí.
  Lietalo veľa dievčat. Aké je to úžasné, keď je toľko dievčat a pekných chlapcov je zriedkavejšie.
  Rozprávkový svet nadvlády nežného pohlavia. Bábätká sú vychovávané v inkubátoroch, aby ženy nemali znetvorené brucho. Čo robí svet ešte rozprávkovo krajším.
  A vo vzduchu je cítiť vôňu tých najdrahších a najkrajších parfumov. Okolo sú také úžasné dievčatá. A postava, telá a reliéfne svaly.
  Avšak aj na pozadí štvorice vyniká. Po prvé, ich svaly sú väčšie a ostrejšie vyrysované a doslova vyduté. A samotné dievčatá sú vyššie a majú široké ramená ako ostatné.
  Mimochodom, ak je medzi ľuďmi málo mužov, tak medzi robotmi, vrátane biologických, je ich okolo päťdesiat až päťdesiat. Mužskí roboti sú však väčšinou rovnako mladí a krásni. Ženy sú tiež trochu nezvyknuté na fúzy a milovníčky chlpatých samcov.
  Roboty stoja centy a dajú sa prenajať. Niektoré z nich ponúkajú tovar. Pochybné blesh však kupujú len turisti. Väčšina ľudí si všetko objednáva cez Hypernet. Je to lacnejšie a má na výber všetky chute.
  Mnohé dievčatá sa doslova ovešali vzácnymi šperkami.
  Jeden z nich priletel k štyrom a zaškrípal:
  - Niekde som ťa videl!
  Elizabeth prikývla:
  - Sme tím mutantov E-4!
  Dievča štebotalo:
  - Páni, horí voda!
  Elena zamrmlala:
  - Z Mesiaca bola unesená medzigalaktická vesmírna loď, čo je o nej známe?
  Dievča sa otočilo, blýskalo sa drahými kameňmi a odpovedalo, odhalilo perleťové zuby:
  - Všetci o tom hovoria! A hyperzlato bolo tiež ukradnuté. Čo, idete chytať zločincov?
  Catherine spievala:
  - Nikto sa pred nami nemôže skryť,
  Zachytíme dokonca aj neutrína...
  Vrazíme ti kôl do krku,
  A neponáhľajme sa!
  Elizabeth prikývla a prstami vypustila iskru, ktorá vyletela a zmenila sa na snehobielu holubicu, ktorá mávala krídlami.
  Dievča s modrými vlasmi poznamenalo:
  - Nech je zločincom ktokoľvek, musíme ho nájsť!
  Priletel k nim mladý muž a dve dievčatá. Všetci traja mali na sebe šperky z drahých kameňov.
  Mladý muž s radosťou povedal:
  - Aký si zdravý, ako tie najlepšie byvoly!
  Elena chytila chlapíka prstami za nos a stlačila ho tak silno, že zakričal.
  Ryšavá líška poznamenala:
  - Sme silnejší ako ktorýkoľvek byvol!
  Euphrosyne súhlasne prikývla:
  - Muži sú dnes menší! A pamätáme si časy...
  Dievča sa prekvapene spýtalo:
  - Naozaj máš viac ako tisíc rokov?
  Elizabeth sa zasmiala a odpovedala:
  - Sme takí starí, že nikto neverí, že je to možné. Ale bojovali sme v druhej svetovej vojne. Pravda, vtedy sme boli obyčajné dievčatá. A mutantmi sa stali o niečo neskôr. A čo sme ešte nevideli!
  Dievča štebotalo:
  - To znamená, že už máte viac ako dvetisíc rokov! Toto je naozaj skvelé!
  Mladý muž vystrašene zamrmlal:
  - Wow, sú také staré! To je hrozné!
  Elena cvakla holými prstami a z jej nahej päty vyletel ohnivý pulzar. Drzého chlapíka udrel do čela. Keď dostal zdrvujúci úder, letel dole ako zostrelený bojovník a zanechal za sebou fialový stĺp dymu.
  A mladý muž takmer zomrel, ale pár robotov dokázalo vytvoriť silové pole.
  Elena tweetovala:
  - Prekvapenie, prekvapenie,
  Nech žije prekvapenie!
  Elizabeth sa uškrnula a odpovedala:
  - Áno, nie je tu žiadne prekvapenie! Všetko vaše správanie je veľmi predvídateľné.
  Elena vyhŕkla:
  - Budem potrestaný za moju drzosť! No, sme staré dámy?
  Euphrosyne tweetovala:
  - Sme večne mladí!
  Catherine zakričala:
  - Všetci protivníci sa trasú,
  Hyperplazma za hranicou...
  Ak ženy bojujú
  Radšej sa nepúšťaj do boja!
  Elizabeth štekala:
  - Každý, kto je proti nám, je nešťastné stvorenie. Čakajú na nich skutoční mutanti!
  A celá štvorica spievala zborovo:
  Na hviezdnych lodiach sa ponáhľame cez vlny,
  Kvarky peny v éterových víroch...
  Čo odkážem svojej planéte,
  Deťom nekonečného priestoru sveta!
  Niekoľko robotov priletelo k dievčatám a veľmi zdvorilo sa pýtali:
  - Nikoho nezabíjajte ani nemrzačte. Ste služobníkmi dobra.
  Elena v odpovedi zaspievala a potriasla si červenými vlasmi:
  - Anjeli dobra, dve biele krídla,
  Dve biele krídla nad svetom!
  Catherine potriasla zlatými vlasmi a zamrmlala:
  - Alebo možno nad vesmírom!
  Dievčatá sa zasmiali. Boli to úžasné krásky a veľmi vtipné. Žiadna armáda takýmto dievčatám neodolá.
  Bojovníci leteli ďalej. Hlavná vec je skontrolovať miesto kozmodrómu, odkiaľ bola hviezdna loď unesená. Je pravda, že vzhľadom na neopatrnosť ľudí to nebolo prekvapujúce.
  Červená Elena poznamenala:
  - Mohli by tu ukradnúť celý Mesiac. Vôbec by ma to neprekvapilo.
  Blonde Euphrosyne tweetovala:
  - Môžem svojou šikovnou rukou,
  Dostať sa na Mesiac z neba...
  Urobím slona z krtina,
  A nebudem žmurkať ani okom!
  A dievčatá sa budú len smiať a smiať. Hoci ich smiech bol bezdôvodný a so znakom hlúposti.
  A tu je kozmodróm, odkiaľ mala odštartovať medzigalaktická raketa.
  Bol veľmi pekný na pohľad. Okolo nej je celá kaskáda fontán. Navyše fontány s veľmi prepracovanými sochami. A kvety rastú veľmi jasne - veľkosť celého koča.
  Catherine s úsmevom spievala:
  - Všetko sa leskne ako blesk,
  Veľa zbytočnej krásy...
  Ale povedz mi, kráľovná,
  Zmenili ste si hodinky?
  Kozmodróm bol pokrytý zlatom a to mu dodávalo nie celkom skutočný vzhľad. Vo všeobecnosti sa na Mesiaci milovalo zlato aj hyperzlato. V samom strede, kde stála medzigalaktická raketa, bola aj zrkadlová plocha. Veľmi hladká a iskrivá.
  Čo sa týka bezpečnosti, boli to roboti. Niektoré z nich vyzerali ako veľké čajky s laserovými zbraňami. A točili sa.
  Elizabeth poznamenala:
  - Je tu veľká pompéznosť a úplný chaos.
  Catherine zakričala:
  - Koniec koncov, v našich srdciach máme len jednu vlasť,
  Rozširuje sa do mnohých galaxií...
  Nech je moja krajina slávna po stáročia,
  Na potulkách svetmi sa im o nej snívalo!
  Elena tweetovala:
  - Trochu sme jedli, ale veľa spievali!
  Dievčatá ukázali pasy na dlaniach a vstúpili na samotné územie kozmodrómu. Stálo tu niekoľko ďalších hviezdnych lodí. Boli pestrofarebné a vyzerali ako nádherné ryby. Boli odlievané rôznymi drahými kameňmi a kovmi.
  Eufrosyne zasyčala:
  - A ako sa im podarilo uniesť raketu, keď je okolo toľko ľudí?
  Prileteli k nim štyri dievčatá v bodkovaných oblekoch a ramenných popruhoch. Mali obuté čižmy, ktoré hovorili o verejnej službe.
  Jeden z nich v plukovníkovej uniforme zavrčal:
  - Zdravím vás, tím štyri E. Vidím, že ste pripravený viesť vyšetrovanie a viesť zločincov k čistému vodíku.
  Elizabeth s úškrnom poznamenala:
  - Potrebujeme stopy. Konkrétne, existuje videozáznam únosu medzigalaktickej hviezdnej lode?
  Dievča plukovník s povzdychom odpovedalo:
  - Žiaľ, nezachoval sa žiadny videozáznam. Napodiv, všetky navádzacie systémy a bezpečnostné roboty boli ovplyvnené hypervírusmi. A ukázalo sa, že je to mimoriadne nebezpečné. Deaktivovali všetky systémy.
  Elena zapískala:
  - Wow! Je to kvazar!
  Euphrosyne opravené:
  - Skôr dokonca antipulsar!
  Dievča plukovník s nevinným úsmevom prikývlo:
  - Situácia bola, samozrejme, taká patová. Už sme vykonali vyšetrovanie. Len niekoľko dievčat a chlapcov si dokázalo robiť poznámky na svojich smartfónoch. A bolo to akosi nejasné. A nanoboty sa poškodili!
  Elizabeth so zlomyseľným úsmevom poznamenala:
  - To je jasné! Funguje tu nejaká organizácia. A organizácia je silná.
  Elena vyjadrila svoju verziu:
  - A čo spravodajské služby mimozemšťanov? Mohli byť do toho zapletení aj oni?
  Dievča plukovník prikývlo:
  - Nevylučujeme ani toto. Ale v našej galaxii nie je jediná mimozemská sila, ktorá by bola technologicky lepšia ako ľudia. Dokonca poviem, že navyše žiadna z mimozemských civilizácií sa ani technologicky nepribližuje ľuďom.
  Catherine tweetovala:
  - Ľudstvo má technológiu železa,
  Určite potrebné a veľmi užitočné...
  Ale bosé dievčatá sa venujú boxu,
  Koniec koncov, veľké vydania v boji pokračujú!
  Euphrosyne dospievala:
  Verím, že ľudia sa nelúčia s rozprávkou,
  A navždy zostanú skutočnými priateľmi!
  Plukovník zapol hologram. Objavil sa obraz siluety medzigalaktickej vesmírnej lode letiacej nad Mesiacom. Potom akoby kúzlom úplne zmizol.
  Elizabeth sa usmiala, ale jej zafírové oči boli smutné a jej hlas znel strieborne:
  - Vákuovo, samozrejme! Očividne máme do činenia s technológiami, ktoré sú lepšie ako tie na Zemi. Kto by to mohol zariadiť?
  Elena navrhla:
  - Nejaká vyspelá civilizácia zo susednej galaxie. Nie každý chce vidieť svojich konkurentov z hľadiska inteligencie!
  Catherine zapískala:
  - Ak je to tak, potom sa my sami budeme musieť prepraviť do susednej galaxie. To je veľmi zaujímavé, ale otázkou je, ako to dosiahneme?
  Euphrosyne navrhla:
  - Vyrobme si vlastnú raketu pomocou termopreónovej fúzie, len nie takú veľkú, môžeme lietať vysokou rýchlosťou.
  Dievča plukovník prikývlo:
  - Pozeral som karikatúry o vašich štyroch. Existujú dokonca hry s vašou účasťou. Povedzte mi, báli ste sa aspoň raz v živote?
  Elizabeth úprimne odpovedala:
  - Stalo sa to viackrát! Predovšetkým sa mi podarilo byť vo fašistickom zajatí, a to nie je len strach, je to možno ešte viac!
  Elena pochválila:
  - A tiež som strávil čas v Stalinových táboroch, najmä v kolónii pre mladistvých. A vyšetrovatelia ma zastrašovali a bili. Nielenže bojovala, ale aj pošliapala zónu. Takže tu som najpokročilejší!
  Catherine namietala:
  - Aj ja som bol v detskej kolónii a bol som v zóne, a ak mala Elena rodičov, potom som bol vo všeobecnosti sirotinec! Nie je teda známe, kto z nás je chladnejší.
  Euphrosyne sa zachichotala a poznamenala:
  - Ale ja som z vás najstarší. A podarilo sa jej bojovať v občianskej vojne. A to je v niektorých ohľadoch ešte chladnejšie ako Veľká vlastenecká vojna. Bojovali tam aspoň rôzne štáty a národy. Počas občianskej vojny: brat išiel proti bratovi, otec proti synovi. A toto je ešte horšie.
  Dievča plukovník sa spýtal:
  - Prečo máte neoficiálneho vodcu, Elizabeth?
  Elena úprimne odpovedala:
  "Rozumie technológiám lepšie ako my všetci." Za dvetisíc rokov sme sa však všetci veľa naučili. Ale v tejto veci je stále génius.
  Euphrosyne spievala:
  - Všetci sme sa niečo málo, niečo a nejako naučili.
  Zmutované dievčatá sa pozorne rozhliadli. A na vlastné oči si posvietili na robotníkov. Dievčatá dokonca videli v rozsahu gama. Ale videli sme, že roboty sú vo všeobecnosti v dobrom prevádzkovom stave, celkom mobilné a moderné. Najmä procesory boli pretaktované pomocou unter-fotónov, čo v porovnaní s bežnými fotónmi malo množstvo výhod v efektivite a produktivite.
  Elizabeth však poznamenala:
  - Ultrafotónový procesor by bol oveľa efektívnejší a rýchlejší!
  Dievča plukovník sa spýtal:
  - Čo, dokážeš niečo také?
  Dievča sa zasmialo a odpovedalo:
  - Vo vesmíre je možné všetko nemožné, nielen život s nemenným snom!
  Elena zakričala:
  - Naša vynálezkyňa sa vymení za nikláky. Poďme spievať lepšie!
  Catherine si pohŕdavo odfrkla:
  - Budeme spievať, keď chytíme zločincov!
  Euphrosyne vtipne poznamenala:
  - Nauč ma spievať, nauč ma spievať,
  A medveď ťa vezme pod krk!
  Elizabeth poznamenala:
  - Niečo vidím. Pár robotov prenášalo počítačové vírusy. A mimoriadne aktívny.
  Dievča plukovník sa spýtal:
  - A čo to znamená?
  Elizabeth zašepkala:
  - Toto nemusí byť jediný útok. A skutočnosť, že zločinec vie veľa o ľudskej technike.
  Ekaterina poznamenala:
  - Ale to nám uľahčuje prácu. Presnejšie, pátranie po únoscoch.
  Elena sa usmiala:
  - Myslíte si, že to nie sú hostia zo susednej galaxie? A veľmi rád by som sa prešiel.
  Euphrosyne spievala:
  Galaxia, galaxia, galaxia,
  Všetko je to matematika,
  A romantika bude skvelá!
  Elizabeth zamrmlala:
  - Je príliš skoro robiť závery!
  Plukovník zobral a odovzdal tímu malý kúsok hyperzlata. Žiarilo všetkými farbami dúhy. Kov, ktorý nemá v kráse obdobu.
  A s úsmevom povedala:
  - Hyperzlato má svoju energiu a takú veľkú akumuláciu vzácneho kovu nemôžu ultragravioradary nezaznamenať. Myslím, že vám to konkrétne pomôže pri hľadaní únoscov.
  Elizabeth sa spýtala:
  - Čo, skenovanie priestoru nič nedalo?
  Dievča plukovník neochotne odpovedalo:
  - Nie, ešte nič!
  Elena s úškrnom poznamenala:
  - Je to trochu zvláštne. Mali sme aspoň niečo objaviť! Hyperzlato je predsa taký kov... Má zvláštny typ technomágie.
  Jedna z policajtiek poznamenala:
  - Únoscovia sú tak technologicky vyspelí, že sa ich, pravdupovediac, trochu bojím. Čo ak znovu zaútočia na planétu Zem a vo všeobecnosti sa pokúsia zničiť ľudstvo!?
  Euphrosyne s povzdychom poznamenala:
  - Mužský princíp sa z ľudstva vytráca. Samce sa prestávajú rozmnožovať a tí, čo existujú, sa už vôbec nedajú nazvať mužmi. Sú infantilné, ako deti.
  Elena prikývla a zavrčala:
  - Skôr či neskôr to povedie k smrti ľudstva! Napriek tomu, dievčatá, je to úžasné, ale vedúcou bojovou silou bol stále muž!
  Dievča plukovník pokrútilo hlavou:
  - V dávnych dobách muži bili dievčatá, posmievali sa im a boli jednoducho sadisti. A teraz je nastolená úplná harmónia. A tebe sa to nepáči!?
  Elizabeth odpovedala:
  - Naša mládež prešla inokedy. Prvých sto rokov života položilo inú predstavu o tom, akí by muži mali byť! A možno budem pôsobiť staromódne, ale samica nepotrebuje slabého a slabomyslného samca!
  Elena vrúcne spievala:
  - Nikomu to nepoviem,
  Že milujem robotu
  Milujem robota!
  A toho muža utopím zaživa!
  Áno, naozaj, takéto vystúpenie bolo vtipné.
  Elizabeth a jej tím však pokračovali v skúmaní kozmodrómu. V prvom rade, bez ohľadu na to, kto boli únoscovia, museli za sebou zanechať stopy. A dievčatá hľadeli na vzor priestoru. A snažili sa cítiť napätie siločiar.
  Elena však začala nemiestne spievať:
  Som skvelý detektív
  Nepotrebujem pomoc...
  Dokonca dokážem nájsť pupienok
  Na tele slona!
  Obratnejší ako makak
  Tvrdší ako vôl...
  A čuch je ako u psa,
  A oko je ako orlie!
  Elizabeth poznamenala:
  - V porovnaní s nami je orol takmer slepý a pes... Niečo tu je. Únoscovia nezanechali prakticky žiadne stopy, no vzduch vonia detstvom!
  Catherine prikývla:
  - Možno! Ale deti niečo také nedokážu. S najväčšou pravdepodobnosťou ide o veľmi pokročilých mimozemšťanov. Je ťažké uveriť, že taká technologicky vyspelá a tajná organizácia môže existovať medzi ľuďmi.
  Elizabeth namietala:
  - Takáto organizácia už existovala a my sme proti nej bojovali. Pamätáte si "Spectre"?
  Elena sa zasmiala a poznamenala:
  - To sú tí, ktorí ukradli termokvarkové bomby? A chceli vyhodiť do vzduchu najvyššieho koordinátora? Áno, bolo to zaujímavé!
  Euphrosyne poznamenala:
  - A pre mňa osobne bolo najzaujímavejšie, keď som sa naučil počas tej vojny hádzať granáty na Nemcov bosými nohami. A mužov to jednoducho šokovalo!
  Elizabeth súhlasne prikývla:
  - Áno, nohou môžete hádzať oveľa ďalej a presnejšie ako rukou! Ide o veľmi silný a dlhý sval. Čo, mohli ste to urobiť ešte pred mutáciou?
  Euphrosyne prikývla:
  - Skúsil som to! Vo všeobecnosti sme spočiatku bojovali inak. A potom sme sa stretli v nádrži. Nejaký čas sme boli jedna posádka, kým sme sa opäť nerozptýlili.
  Dievča plukovník sa spýtal:
  - Prosím, povedzte nám podrobnejšie, ako ste bojovali? Je to tak zaujímavé!
  Elena zamrmlala:
  - Pozerať film! Tam je to všetko zobrazené farebne a za našej účasti.
  Efrosinya poznamenal:
  - Musím povedať, že náš svet je taký pokojný a pácha sa v ňom tak málo závažných zločinov, že naše vykorisťovanie vo filmoch a vo virtuálnych hrách je miliónkrát väčšie ako v skutočnosti! Sme ikonickí, stali sme sa ako karikatúry, ako ninja korytnačky!
  Elena sa zachichotala a poznamenala:
  - Áno, vo filme o nás. A predsa ich na uliciach nespoznáva každý.
  Dievča plukovník odpovedalo:
  - Z miliardy ľudí sa len jeden venuje serióznej práci. A tak nepretržitá zábava a potešenie a takmer úplná absencia skutočných mužov. Dievčatá šalejú od nečinnosti.
  Catherine spievala:
  - Dievčatá, dievčatá,
  Nepokojný osud...
  Ale prečo byť silnejší,
  Potrebujeme problémy!
  Elizabeth poznamenala:
  - Toto je len začiatok veľkej hry. Jedna vec, ktorú nechápem, je, odkiaľ pochádza vôňa detstva? Možno sú to v skutočnosti nejaké zázraky?
  Euphrosyne navrhla:
  - Čo keby použili stroj času!?
  Elizabeth povedala nie príliš sebavedomo:
  - Cestovanie v čase je zákonom prírody zakázané!
  Ekaterina poznamenala:
  - Ale tiež ukradnúť raketu za bieleho dňa, nezanechať žiadne stopy, v rozpore so všetkými zákonmi prírody. Okrem toho mnohí vedci verili, že nie je možné vyvolať proces preónovej fúzie. Fakty ale hovoria, že existujú aj bipreóny a možno nás čaká ešte veľa objavov.
  Elena spievala s potešením;
  Ach, koľko úžasných objavov sme urobili,
  Zrazu prináša chvíľku osvietenia...
  A skúsenosť, syn ťažkých chýb,
  A génius je priateľom paradoxov!
  . KAPITOLA č.2.
  Dievčatá pokračovali vo vyšetrovaní. Priletelo k nim ešte niekoľko krások v policajných uniformách a jeden mladík. Pravdaže, mal mladú, nežnú tvár, bez jediného vlasu a od dievčat bol prakticky na nerozoznanie, najmä dlhými blond vlasmi. Ľudskí muži úplne stratili svoju mužnosť. Keďže sa nechceli holiť, vyzerali ako tínedžeri a duchom boli infantilní. Ak sa však pozriete pozorne, rozdiel je aj v postave. Chlapci sú celkom dobre stavaní a svalnatí - tiež pekní.
  Elizabeth bez rozmýšľania objednala obed. A môžete sa zadarmo najesť na Hypernete tak, že si odtiaľ objednáte bioplazmové jedlo. Čo je veľmi chutné, zdravé a kalorické. A tiež vyzerala veľmi krásne.
  Zmutované dievčatá si sadli za stoly. Príbory boli lesklé zlaté, dodávané cez ultramatrixové kanály spolu s jedlom.
  Elizabeth poznamenala, vzala vidličku prstami a zapichla ju do plátku čerstvého kaktusového diplodokusového mäsa:
  - Je to tak pekné, keď je jedlo zadarmo!
  Dievča plukovník poznamenalo:
  - Nie všetko. Niektoré jedlá, najmä z prírodných, vzácnych druhov mäsa, sa predávajú za peniaze.
  Elena sa zachichotala a poznamenala:
  - Najmä prírodná dračia krv zo súhvezdia Strelca! Má silný omamný účinok. A zasiahne mozog!
  Catherine tweetovala:
  - Vlasť neverí v slzy,
  Dajme tomu zlému drakovi ranu!
  Elizabeth poznamenala:
  - Hoci Sherlock Holmes povedal, že sa neoplatí predkladať hypotézu o konkrétnej realizácii zločinu, zatiaľ nie je dostatok faktov. Vyšetrovateľ teda v tomto prípade začína prispôsobovať fakty svojej hypotéze. Ale napriek tomu by sme mohli vyjadriť viac myšlienok?
  Eufrosyne pokrčila plecami a povedala:
  - Na prvý pohľad sa zdá, že máme dočinenia s civilizáciou, ktorá svojim vývojom prevyšuje pozemskú, presnejšie ľudskú. Ale toto môže byť len falošná stopa.
  Dievča plukovník poznamenalo:
  - Civilizácia, ktorá prevyšuje civilizáciu Zeme, môže byť vo svojej technologickej výhode hrozným protivníkom. Je strašidelné na to čo i len pomyslieť!
  Mladý dôstojník zakričal:
  - Naše záležitosti sú čierne!
  Elizabeth s povzdychom odpovedala:
  - V každom prípade si musíme dôkladnejšie preštudovať všetky videá z únosu. A tiež skenovať cloud Hypernet. A to bude tiež veľmi ťažké a reálne rozhodnutie. Ale môžu tam byť stopy po zlodejoch rakiet.
  Elena sa spýtala:
  - Myslíte si, že to ľudia predsa len urobili?
  Elizabeth prikývla:
  - S najväčšou pravdepodobnosťou, ľudia!
  A ja som si myslel, že nie všetci pozemskí jedinci sa dajú nazvať ľuďmi. Napríklad jednému chlapcovi, asi trinásťročnému, policajti zapálili päty pochodňou počas tej dávnej druhej svetovej vojny. A potom tiež priložili na obnaženú hruď dieťaťa rozžeravený kus železa v tvare päťcípej hviezdy.
  Chlapca skutočne zachránili. Ale popálenina v tvare hviezdy na jeho hrudi zostala. Horúcimi kliešťami sa im podarilo zlomiť aj niekoľko jeho obnažených prstov. Ale našťastie rástli spolu. Ale aké to bolo bolestivé!
  To však zďaleka nie je jediný prípad.
  Jedno asi štrnásťročné dievča viezli cez zimu bosé. A potom položili holé päty na rozpálenú pec.
  Elena si medzitým cez Hypernet objednala úžasnú polievku od korytnačky s diamantovou škrupinou a krížencom ananásu, kapusty, broskyne a čokoládovej šišky - čo je veľmi chutné.
  Červená mutantka spievala:
  - Najprv sa pozrieme jedlu do očí,
  A potom to s veľkou chuťou všetko zjeme!
  Ekaterina poznamenala:
  - Tak rozmýšľam, možno vesmírnu loď ukradli roboti?
  Elizabeth sa spýtala:
  - Prečo roboty?
  Dievča so žltými vlasmi spievalo:
  Ak je človek na dne,
  Ak človek dosiahne koniec svojho povrazu,
  Opäť sa zmenil na divocha
  Objavil sa nový robot Boss!
  Euphrosyne prikývla:
  - S mužmi, ako sme my, je zázrak, že roboti prevzali moc!
  Mladý muž zakričal:
  - A prečo sú muži zlí?
  Elizabeth spievala:
  - Všetci muži sú slabosi,
  Všetci sú ako deti...
  Dievča ich nezvláda,
  Na planéte je nuda!
  Dievča plukovník namietalo:
  - Netreba urážať Seryozhu! On sám môže obslúžiť dve alebo tri desiatky žien za noc - snaží sa, hoci to pre neho nie je ľahké!
  Elena sa zachichotala a poznamenala:
  - V tomto prípade je to lepšie s vibrátorom a biorobotom!
  A dievčatá spievali zborovo:
  Ako ďaleko dosiahol pokrok?
  Ale bezprecedentné zázraky,
  Galaxie dosiahli okraje,
  Nezľaknite sa drsnej praxe!
  Seryozhka si ťažko povzdychol a zakňučal:
  - Naozaj ma priviedli do šialenstva! S biorobotmi by to bolo skutočne lepšie!
  Dievčatá sa zasmiali. A mládenca hladkali zo všetkých strán, ba štípali aj jeho svalnaté telo.
  Áno, zaujímavý svet. Vyzerá to ako raj pre mužov, ale pre mužov je tam také napätie a sú doslova vyčerpaní.
  Catherine vyjadrila svoju verziu:
  - Alebo to možno naozaj urobili muži? Tí, ktorých sme previezli a trápili? Aby unikli z takého preťaženia, jednoducho to vzali a utiekli!?
  Elena sa zachichotala a zavrčala:
  - Úžasná verzia! No, vyzerá to celkom fajn! Muži utekajú od dievčat!
  A dievča pískalo cez nosné dierky, čo vyzeralo veľmi cool, keď to predvádzala.
  Euphrosyne uviedla:
  Je nemožné žiť vo svete bez ženy, nie,
  V nich je májové slnko, v nich úsvit lásky...
  Dievča, plukovník, poznamenalo a odhalilo zuby:
  - Je to možné bez mužov?
  Elizabeth sa usmiala:
  - Nejako sa zaobídeme aj bez nich. Ale je čas, aby sme prestali slintať nad silnejším pohlavím.
  Dievčatá sa zasmiali. A začali jesť, teda energickejšie pracovať s čeľusťami. Svet okolo nich sa im zdal krásny. Alžbeta si myslela, že napríklad pri zmene pohlavia sa z nejakého dôvodu viac mužov chce stať ženou, a nie naopak? Aj keď sa zdalo, že je oveľa lepšie byť mužom. Napríklad nie je potrebné rodiť a rodiť deti a je oveľa menej domácich starostí. A vo všeobecnosti je také ťažké byť ženou a ich platy a dôchodky sú nižšie ako u mužov. Toto sú skutočne zázraky, ktoré sa stali v dvadsiatom prvom storočí. A potom mužské pohlavie takmer úplne vymrelo.
  A Catherine si pomyslela: "Kto vlastne spáchal taký zločin?" A prečo voňali detstvom? S čím to súvisí?
  Okrem toho bolo cítiť niečo iné, ale nebolo to úplne jasné a zároveň známe.
  Dievčina si odlomila kúsok banánového srnca a požula ho, pričom ochutnala šťavnaté mäso s ovocnou chuťou.
  Potom spievala:
  Verím ti sám
  Sherlock Holmes...
  Aj keď nemôžete počítať straty,
  Sherlock Holmes!
  Elizabeth s úsmevom poznamenala:
  - Či tomu chcete veriť alebo nie, zadná časť pôjde k nepriateľovi na obed!
  A dievčatá sa smiali a vycenili zuby. A sú perleťové a trblietavé ako leštené zrkadlá. Sú to naozaj dievčatá, ktoré ukážu svoju triedu.
  Dievča plukovník sa spýtal:
  - Čo budeš teraz robiť?
  Elena navrhla:
  - Vypočujme svedkov! Toto bude celkom fajn.
  Elizabeth poznamenala:
  - Bude to trvať príliš dlho. Neviete ponúknuť niečo výraznejšie a efektívnejšie?
  Euphrosyne tweetovala:
  - Najlepšie je letieť k Jupiteru. Najväčšia planéta slnečnej sústavy, a tak si užite veľa zábavy!
  Elena spievala:
  - Jupiter je kráľovská planéta,
  Vypustí lúč slnka...
  Oslávený veľkým činom,
  Rozžiarte sa s nami!
  Zmutované dievčatá spievali zborovo:
  -Život je smiešny omyl,
  Pavúk bol rozdrvený...
  Existuje cesta von z labyrintu
  Z akejkoľvek slepej uličky!
  Dokonca rozbijeme kvarky,
  Ani kňaz sa nezachráni...
  Dievčatá sa nevyhnú bitkám,
  Sme légia krás!
  Alžbeta štebotala a odhalila perleťové zuby, akoby boli vyleštené a prišli z morského dna:
  - Môžeme nájsť každého,
  Na dne mora...
  Nie viac ako dvadsať
  Vyzerá ako hrdina!
  A bojovníci vybuchli smiechom!
  Potom začali opäť energicky pracovať so svojimi čeľusťami.
  Dievčatko Elena si spomenulo, ako trénovalo spájkovanie v detskej kolónii. Radšej ako nosiť vládou vydané drevené topánky, je lepšie chodiť naboso. Navyše aj v zime, keď si deti zvyknú, takmer nemrznú nohy. Jedlo v kolónii bolo stále slušné, lepšie ako pre dospelých väzňov. Pracovali však ako dospelí - dvanásť hodín denne, a dokonca sa štyri hodiny učili. To znamená, že vôbec nebol voľný čas. Je pravda, že počas práce sa dievčatá snažili vyhýbať. Občas pršalo. A hrali s domácimi kartami na spájkovanie.
  Ryšavá Elena sa rýchlo naučila podvádzať a biť svojich priateľov. Takže jedla mala dosť. Niekedy aj na sviatky dostávali detskí väzni cukríky a sladkosti.
  A počas vojny posielali jedlo aj Američania. A nechýbali ani konzervy a sladkosti a čokoláda. Dodávali tiež suroviny, zariadenia a autá.
  Z amerických lietadiel bola Airacobra považovaná za najlepšiu. Bol vyzbrojený štyrmi guľometmi a výkonným 37 mm vzduchovým kanónom. Ale jeden pilot dostal desať rokov v táboroch len za to, že povedal, že americká Airacobra je lepšia ako sovietsky Jak. Aj keď, je to tak.
  Elena tiež nie je spútaná na jazyku a počas vojny bola zatknutá, premiestnená do trestnej cely a bitá po pätách obuškami. A nacisti ma v zajatí mučili.
  Áno, v minulosti mali bohatý život. Okrem Veľkej vlasteneckej vojny bojovali v Kórei, Vietname, na Kube, v Afganistane, Iraku, Čečensku a Sýrii. Ale z princípu odmietli bojovať na Ukrajine. Povedali, že na nich nebude žiadna bratská krv.
  Dievčatá zažili v živote veľa. A aby som bol úprimný, netúžili po vzrušujúcich dobrodružstvách. Pravda, posledných niekoľko desaťročí bolo príliš pokojných.
  Vo všeobecnosti sa v budúcnosti, najmä keď je toľko žien, život upokojil.
  Ale boli tam napríklad vesmírni piráti. Najmä raz zaútočili na karavánu zlata a hyperzlata. Dievčatá ich prenasledovali. Väčšina pirátov boli roztoče komárov. Možno jedna z mála rás vo vesmíre, ktorá je agresívnejšia ako ľudia. Dokonca zničili vlastnú planétu jadrovou vojnou.
  Kliešte komárov boli jediným väčším problémom, ktorý ľudia mali. Našťastie ich bolo málo a dali prednosť pirátstvu. No občas podnikli aj hackerské útoky. Tu im pomohli škriatkovia. Táto rasa je vo všeobecnosti mierumilovná a malá, ale skutočne miluje peniaze.
  Vo vesmíre sú aj elfovia. Ale aj takých je málo a uviazli v stredoveku. Elfovia sú, samozrejme, krásni, nestarnúci - s večne mladými telami, nie však nesmrteľní - tristo či štyristo rokov a koniec. Na prvý pohľad nie sú hlúpi, majú dobrú pamäť, rýchlo počítajú a píšu. Ale také neinvenčné. Nemysleli ani na parný stroj - plavili sa na plachetniciach a pri streľbe používali také primitívne zbrane, že hlavnými boli stále luky alebo v najlepšom prípade kuše.
  Ich úroveň bola medzi ľuďmi prinajlepšom zo šestnásteho storočia. Ale elfovia sú oveľa starší ako ľudstvo, rovnako ako gnómovia.
  Z nejakého dôvodu majú ľudia mimoriadny talent na technológie. A ani vymieranie mužov nezabránilo pokroku.
  Zmutované dievčatá dorábali rôzne pochúťky vrátane kríženca bicykla, traktora a vodného melónu a chobotnice v čokoláde.
  Jedlo bolo veľmi chutné, dievčatá dokonca spievali:
  Blahoslavený, kto je vo vesmíre,
  V šťastnom kúte...
  Nemyslí na smútok -
  S naberačkou vína v ruke!
  Samozrejme, pili aj víno. Veľmi sladké, príjemné na chuť, ktoré povzbudilo, ale neopilo.
  Mutovaní bojovníci vzlietli a zamierili späť z kozmodrómu. Začali skenovať HyperInternet a odpočúvať smartfóny.
  Elena poznamenala:
  - Existujú milióny smartfónov, presnejšie povedané, miliardy! Nech ich program lepšie skontroluje!
  Elizabeth prikývla:
  - Toto je veľmi rozumný nápad. Hoci program nemôže nahradiť vaše oko, aj keď je najpokročilejší.
  Ekaterina poznamenala:
  - Roboti sú to, čo nahradilo ľudí vo všetkom. Ale ešte sa nenaučili vymýšľať.
  Eufrosyne vážne povedala:
  - Ale ak sa to naučíte, bude to koniec biologickej civilizácie.
  Dievčatá spustili na Hypernete program vyhľadávacieho nástroja v hyperplazmatickej forme. A začali sme odpočúvať smartfóny a ďalšie zariadenia.
  Elena navrhla spustiť aspoň tucet ďalších takýchto programov a otestovať aj nanoboty.
  Nápad to nebol najhlúpejší. Bojovníci začali prečesávať virtuálny priestor. A ďalšie typy.
  Elena si pomyslela, kto môže byť vinníkom. Možno ten, kto vyvinul túto hviezdnu loď, bol nejakým spôsobom zapojený do únosu. A čo? Možno, z nejakého dôvodu, tam bola túžba lietať do iných galaxií, alebo tam bola žiarlivosť a závisť dizajnéra.
  Mimochodom, musíme skontrolovať informácie o tom, kto na tom pracoval.
  Dievča zaplo skener a začalo odpočúvať dáta. Všetko zatiaľ nasvedčovalo tomu, že skutočne bol únos neviditeľný a bez konkrétnych stôp.
  Existovalo niekoľko desiatok návrhov tejto intergalaktickej rakety. Z toho približne pätinu tvoria muži. Stále majú myseľ viac naklonenú matematike a inžinierstvu ako ženy. Ich percento medzi vedcami je oveľa vyššie ako v živote. A medzi veľkými vedcami je ešte vyššia.
  Ženy sa preto obávajú, že muži miznú. V posteli ich nahradí biorobot alebo vibrátor, ale roboti ešte nie sú vo vede silní. Pokiaľ sa ešte nedajú vymyslieť hry, alebo niečo malé. Ľudia však robia vážne objavy.
  Elena, ktorá uhádla svoje myšlienky, poznamenala:
  - Niekedy ľutujem, že som sa nenarodil ako muž!
  Elizabeth sa zasmiala a odpovedala:
  - Áno, ja tiež. Mohol by som mať milióny detí. A toto by bola nová, nadradená rasa.
  Catherine hodila mincu holými prstami a chytila ju. A potom to hodila znova a zrazila muchu v lete. Potom tweetovala:
  - Ak je vrabec blízko,
  Namierime zbraň...
  Ak je tam mucha, udri muchu,
  Vezmite ju so zbraňou v ruke!
  Elena si pohŕdavo odfrkla:
  - Strieľanie vrabcov z kanónov je príliš zbytočné!
  Euphrosyne prikývla:
  "A nemá zmysel strieľať pelety na slona!"
  Dievčatá to vzali a spievali:
  Je zlé, keď si sám, ako snob
  Si sám a tvoji nepriatelia sú légie...
  Aj slona môže chrobák zožrať,
  Ak je viac ako jeden milión ploštice domácej!
  A tak dievčatá spustili na Hypernete niekoľko ďalších vyhľadávacích programov. A bolo to celkom zaujímavé.
  Potom odleteli do diaľky od Mesiaca. Pozreli sme sa na planétu z vesmíru.
  Väčšina z toho už bola postavená. A rástli nádherné, krásne stromy. A na stromoch sú veľké, viacfarebné púčiky. Ženy vo všeobecnosti naozaj milujú kvety, keď sú žiarivé a plné farieb. Na niektorých púčikoch mali okvetné lístky svoj vlastný individuálny vzor.
  Elena s radosťou spievala:
  -Aká krásna je planéta Mesiac,
  Ako perly, koruny z rubínov...
  Nestláčaj nás dievčatá na rohu,
  Sme takí silní bojovníci!
  A ryšavá kráľovná sa točila ako top vo vákuu. Dievčatá mali špeciálne obleky, ktoré im umožňovali lietať medzi planétami. Okrem toho sa mutanti nebáli byť vo vesmíre a vo vákuu bez ochrany.
  Nie sú to obyčajní ľudia.
  Elena si spomenula, ako jej najprv natreli holé chodidlá olejom a potom jej holé päty vyprážali na panvici. Aké je to bolestivé. Aby nekričala, predstavovala si, ako bojuje bosá v púšti. A napríklad zachráni Juliana odpadlíka.
  Ak by Julián žil sedemdesiat rokov, kresťanstvo by možno navždy vymrelo. Navyše, táto viera je paradoxná. Považujte nešťastníka ukrižovaného na kríži za všemohúceho Boha.
  Ako sa vyvíjal pokrok, veľká väčšina ľudí začala považovať človeka za hlavného Boha. Ľudia vo vesmíre sú mesiáši.
  A príde čas, odhalí sa aj tajomstvo času. A potom budú mŕtvi vzkriesení.
  Elena zapískala. Počas druhej svetovej vojny mala priateľa a veľmi ho milovala. Bola to silná láska, taká, ktorá trvá večne. A zomrel pri útoku na Reichstag. Je to samozrejme škoda.
  Elena snívala o jeho vzkriesení. Potom skutočne mutantné dievča nájde absolútnu radosť a šťastie.
  Ale veda ešte nedosiahla tento bod. Ale uplynie dvetisíc rokov a potom bude možné vzkriesiť mŕtvych.
  Teraz sú napríklad všetky dievčatá a chlapci večne mladí. Mladí muži sú dokonca príliš mladí. Ale kedysi dávno brada vzbudzovala rešpekt.
  Elena sa pozrela na skener. Program uviedol všeobecné údaje. Stále neuvidíte a nestrávite všetko.
  Informácií je toľko, až sa vám zatočí hlava.
  Elizabeth poznamenala:
  - Nič sme nedosiahli!
  Ekaterina sa usmiala:
  - Toto sú technologicky najvyspelejší zločinci, akých sme kedy stretli. A nemali by ste počítať s príliš rýchlymi výsledkami!
  Eufrosyne zaškrípala:
  - Čím tichšie pôjdete, tým ďalej sa dostanete.
  Elena navrhla:
  - Alebo možno poďme letieť na Zem. Vypočujme si najprv hlavného konštruktéra medzigalaktickej rakety Vishu Arana. Podľa všetkého je to veľmi pekný muž.
  Elizabeth pokrčila plecami:
  "Neviem, čo nám to dá, ale nebude na škodu vypočuť Vishu." Potrebujeme aspoň najmenšiu stopu!
  Elena tweetovala:
  - Počas výsluchu sa zlý muž spýtal:
  Kto je ten chlap, ktorý ma udrel...
  On odpovedá, ten šikmý,
  Čo prikázalo výsluchu -
  Sám diabol ťa zrazil, sám hlavný syn!
  A dievčatá sa opäť smiali.
  Dievčatá leteli na Zem. Planéta bola nádherná a zároveň okolo nej lietalo toľko vecí. Nechýbali ani dievčatá v skafandroch s ultragravitačnými motormi. Prileteli k mutantom a ponúkli sa, že si kúpia ten či onen produkt.
  Zároveň skandovali:
  Nad zemou sa nebo mračí,
  Každý sa bojí to prehnať...
  Chlap bozkáva dievča -
  Žiada zvýšenie ceny!
  Elena to vzala a cvakla nahými prstami, čím na dievča vypustila veľký, smrtiaci pulzar. Letel a trafil krásku. Bola zahalená do iskier, priadla a spievala:
  - Pulz Zeme úzkostlivo bije medzi hviezdami,
  Polia boli zavlažované krištáľovou rosou...
  Všetci ľudia teraz poznajú jednu rodinu,
  Žijú v blaženom šťastí, večnom pokoji!
  A Elena jej úsmev opätovala svojím veľmi žiarivým a nádherným úsmevom z čistej perly.
  Catherine v odpovedi spievala:
  Prajeme vám šťastie,
  Šťastie v tomto veľkom svete...
  Ako slnko ráno
  Nech príde do domu!
  Dievčatá mávli rukou a namietali:
  - Nie do domu, ale do celého vesmíru!
  Elena spievala:
  - Vesmír je plný úžasných prekvapení,
  Je čarovná a výnimočná...
  Hviezdy sú teraz čo by kameňom dohodil od zeme, počítaj rukou,
  Buď teda chlapcom v boji, tvrdým v láske!
  A dievčatá spievali zborovo:
  Buď fajn chlap!
  Buď fajn chlap!
  Získajte bradu čoskoro!
  Buď fajn chlap!
  Buď fajn chlap!
  Čo najskôr sa ožeňte s bosým dievčaťom!
  Je potrebné povedať, že bojovníci sú skutočne vynikajúcej triedy. A ak zarevú a začnú sa smiať, bude to vynikajúca pohoda.
  Zem vyzerá zo vzduchu veľmi pôsobivo. Po prvé, okrem Slnka má aj štyri ďalšie svietidlá. Na južnom póle rastú kokosové orechy, banány, ananásy a mnohé dovtedy nevídané ovocie.
  Noc prakticky neexistuje - večný deň a večné leto
  Ženské kráľovstvo je skutočným rajom. A všade je toľko kvetov, veľkých a jasných. A koľko je tam fontán a sôch. Obzvlášť krásne sú sochy pokryté tenkou vrstvou hypergold listu. Trblieta sa všetkými farbami dúhy, je hyperzlatá, vďaka čomu je jedinečná v kráse.
  A koľko rôznych šperkov existuje. Najmä diamanty, niektoré veľké ako dobrý dom, a trblietajúce sa v lúčoch niekoľkých svietidiel.
  A koľko je tam dievčat, opálených, svalnatých s bruškami ako čokoládové tyčinky.
  Chlapci, ktorí sú počtom tisíckrát menší, sú tiež veľmi pekní a väčšinou nosia krátke nohavice.
  Treba povedať, že sú aj iné. Len malý počet ľudí nosí uniformy. Je tu horúco a skutočný raj.
  Mnoho ľudí každú chvíľu zmizne a ponorí sa do matrice Hypernetu. Priamo na uliciach dievčatá bozkávajú chlapov a hladkajú ich. Niekedy s robotmi. Pravda, ešte to nedosiahlo bod otvoreného sexu na verejnosti. Ale v Hypermatrixe je možné všetko.
  Napríklad na Hypernete môžete prakticky získať takmer akékoľvek telo. Dokonca sa staňte naozaj King Kongom alebo motýľom. A mozog ten rozdiel nepocíti.
  A tam, v hrách Hypermatrix, môžete bojovať. Navyše, ako chcete. Elena napríklad rada strieľala laserové lúče zo svojich šarlátových bradaviek a pálila celé pluky nepriateľov. Najmä orkovia.
  Áno, aj v skutočnom vesmíre sú orkovia. Len oni sú ešte zaostalejší ako elfovia, divokí a takmer nehovoria.
  Ako sa však orkom podarilo navštíviť Zem, zanechať o sebe legendy a rozprávky.
  Elfovia sa v dávnych dobách dokázali pohybovať pomocou magických medailónov. A existovali špeciálne, mocné kúzla, ktoré sa prenášali z planéty na planétu.
  Ale potom sa to tajomstvo nejako stratilo. Zdá sa, že to boli veľmi mocní čarodejníci, no potom buď zdegenerovali, alebo sa presťahovali do inej galaxie.
  Tu si Elizabeth znova pomyslela:
  - Nie sú to čarodejníci? Môžu mať svoje vlastné dôvody na krádež takejto medzigalaktickej hviezdnej lode!
  A dievča spievalo:
  Život nie je ľahký pre naše krásy,
  A ona sa ponáhľa ako pružinová hojdačka...
  Nech sa nám splní sen,
  Leteli sme na okraj vesmíru!
  . KAPITOLA č.3.
  Cestou na Zem si mutantky sadli do jednej z reštaurácií, kde za peniaze dostanete exotické veci, ktoré nie sú zadarmo dostupné na Hypernete. Elena si objednala najmä krv kríženca tyranosaura a kaktusu. Potom to dievčatá s potešením prehltli.
  Spomenuli si na svoju slávnu minulosť a začali s veľkým nadšením spievať;
  Sme dievčatá z krajiny ZSSR,
  Čo je pochodňou pre celý svet...
  Ukážme, viete, príklad veľkosti,
  Tu sú spievané hrdinské činy!
  
  Dievčatá sa narodili pod červenou vlajkou,
  A bosí sa ponáhľajú cez mráz...
  Dcéry a synovia bojujú za Rus,
  Niekedy nevesta dáva chlapovi ružu!
  
  Nad vesmírom bude červená vlajka,
  Žiari tak jasne, ako plameň fakle...
  Koniec koncov, hrdinstvo, poznaj náš švih,
  A náš banner sa leskne ako červená!
  
  Never tomu, ten prekliaty fašista neprejde,
  A ruský duch nikdy nezmizne...
  Víťazstvá otvoria nekonečný účet,
  Povedzme ahoj a ahoj komukoľvek!
  
  Rusko je úžasná krajina,
  Dali ste komunizmus národom...
  Naveky darované Bohom štedro,
  Za vlasť, za šťastie a slobodu!
  
  Nepriateľ nebude môcť poraziť vlasť,
  A bez ohľadu na to, aký bol krutý a zákerný...
  Náš neporaziteľný ruský medveď,
  Ruský vojak je taký slávny za svoje víťazstvo!
  
  Krásna sovietska krajina,
  Dievčatá v ňom sú hrdé na to, že sú krásne...
  Bola nám daná narodením navždy,
  A buďme my komsomolci spravodliví!
  
  Bojujeme na okraji Moskvy,
  Blizzard, snehové záveje a dievčatá sú bosé...
  Naša vlasť satanovi nevzdáme,
  dokonca aj naše kosy strieľajú presne!
  
  Takže v zúrivosti dievčatá túžia bojovať,
  A s nahou pätou hodia výbušný balík...
  Fašista, vyzerá cool,
  V skutočnosti len zlý Kain!
  
  Nepriatelia nemôžu poraziť dievčatá,
  Narodili sa pod takou hviezdou...
  Naše neporaziteľné monštrum je medveď,
  Kto urobil z vlasti svoju manželku!
  
  My ruské dievčatá sme dobré
  My sa mučenia a mrazu nebojíme...
  A my odrazíme, verte útoku zlej hordy,
  Nepriateľ sa z dávky zblázni!
  
  Dokázali odtlačiť nepriateľa od Moskvy,
  Hoci je plný obrovskej sily...
  My dievčatá sme na seba také hrdé,
  Všetci súperi zmiznú vo svojich hroboch!
  
  Neverte tomu, nepriatelia nemôžu poraziť Rus,
  Keďže každý rytier pochádza z plienok...
  Poľovník sa zrejme zmenil na zver,
  A protivník je ešte len dieťa!
  
  Ale ruský duch, veľký, ver tomu duchu,
  Vieš, sú v ňom také skryté sily...
  Nepriateľ bude úplne rozdrvený,
  Veď rytieri sú v boji neporaziteľní!
  
  Zahoďte svoje pochybnosti, dievčatá,
  Sme najstatočnejší, viete, na svete...
  Vrhnime Satanove hordy do pekla,
  Namočme všetkých protivníkov do záchoda!
  
  Svätá vojna sa skončí
  Na planéte príde pokoj a ráno...
  Ona je navždy so slnkom, vedz to,
  Nech leto navždy žiari!
  
  A komunizmus večný v sláve,
  A Lenin a veľký Stalin sú s nami...
  Až teraz je v krvavom kine fašizmus,
  A našou vôľou je veriť silnejšie ako oceľ!
  
  Moje Rusko vládne po stáročia,
  A dal šťastie celému vesmíru...
  Potrebujete silu oceľovej päste,
  A odvážne, ale v rozumnej miere!
  Dievčatá spievali s veľkým nadšením a citom. Potom som sa však musel vrátiť do reality. A namáhajte svoje chytré a bystré, v doslovnom zmysle slova, hlavy. V skutočnosti, čo by mali robiť a ako nájsť zločincov.
  Informácie sa nemilosrdne hromadili vo veľkom množstve. A bolo potrebné niečo izolovať. Zatiaľ však neboli žiadne stopy.
  Zmutované dievčatá pili viac krvi. Potom sme sa vrátili do Hypernetu. Ale je tu toho toľko zmiešaného. Toto nie je internet dvadsiateho prvého storočia, kde ani medzi knihami nenájdete všetko, čo chcete. A toto je celá virtuálna energia s energiou termokvarkovej fúzie a už prvé termopreónové žiariče. A už teraz je tu toľko luxusných vecí.
  A nielen pozemské. Existuje niečo, čo preniká z iných galaxií, ktoré sú pre ľudí stále nedostupné.
  Elena zavrčala:
  - Páči sa ti to! Nie je ani jasné, prečo ľudia dostali hlavy? Asi len na umučenie!
  Catherine spievala vzrušene:
  - Prečo ľudia potrebujú hlavy?
  Praskne, stane sa...
  Nerúbu drevo hlavou,
  Nezabudnite na nechty!
  Euphrosyne zachytila:
  Aspoň pre niektorých je prázdny,
  Iní ju klamú...
  Ale každého nie je ľahké vidieť,
  Nechce ju stratiť!
  Elizabeth nahnevane dupla nohou a zavrčala:
  - Toto sú detské pesničky! Poďme si dievčatá radšej zaspievať niečo veselšie, silnejšie a výraznejšie. Inak naozaj, naše gule pôjdu čoskoro za valce!
  A boli to zmutovaní bojovníci a zároveň vyšetrovatelia, čo sa im vôbec nepáčilo, najmä práca s hlavami. Presuňte si holú pätu do nosa, prosím. Ale používajte hlavu - nedajbože!
  Napriek tomu spievajú dobre - hrdlo majú zdravé a piesne povzbudzujúce;
  Pri hraní som sa pripojil ku Komsomolu,
  Krásne vysnívané dievča...
  Myslel som, že svet bude večný máj,
  Každý deň je zrodenie jari!
  
  Ale z nejakého dôvodu to nevyšlo,
  Nejako sa neviem zamilovať...
  No povedzte mi chlapci, prosím,
  Život je veľmi silné veslo!
  
  Zrazu vojna náhle zahrmela,
  A prihnal sa hurikán smrti...
  A moje dievčatá majú silné telo,
  Môžete sa okamžite dostať pod útok!
  
  Ver mi, nechcem sa vzdať,
  Bojujte za vlasť až do konca...
  Nosíme granáty v silnom batohu,
  Stalin nahradil svojho otca v srdciach!
  
  Veľkí bojovníci Ruska.
  Môžeme chrániť pokoj a poriadok...
  Hviezdy neba zalievali zamat,
  A lovec sa zmenil na zver!
  
  Ja, bosé dievča, bojujem
  Plný pokušenia a lásky...
  Bude, poznám miesto v tomto raji,
  Na krvi sa šťastie stavať nedá!
  
  Veľkí bojovníci vlasti,
  Budeme pevne bojovať pri Moskve...
  A potom sen za komunizmu,
  Proti podsvetiu so Satanom!
  
  Odvážni ruskí chlapci,
  Že bojujú čestne až do konca...
  Strieľajú zo samopalu,
  Ak potrebujete zlatú korunu!
  
  Ani guľka nás nezastaví
  Ježiš veľký Boh vstal z mŕtvych...
  Dni dravého draka sa skončili,
  Z neba bolo ešte jasnejšie!
  
  Milujem ťa, drahá Lada,
  Najvyšší Boh Svarog bude v sláve...
  Musíme bojovať za Rusko,
  Najlepší Biely Boh je s nami!
  
  Nezrážajte Rusov na kolená,
  Ver mi, naše telo sa nedá obmedziť...
  Stalin a veľký Lenin sú s nami,
  Túto skúšku musíte absolvovať aj vy!
  
  Bolesť vlasti je aj v našich srdciach,
  Veríme v jej veľkosť...
  Rýchlo otvárame dvere do vesmíru,
  Bude to veľmi sladký život!
  
  Sme bosé krásne dievčatá,
  Bežíme tak svižne cez záveje...
  Nepotrebujeme túto horkú vodku,
  Cherubín rozprestiera krídla!
  
  My dievčatá sa postavíme za vlasť,
  A my odpovieme zlým krautom, nie,
  Pekelný Kain bude zničený,
  A pozdravujte Krista Spasiteľa!
  
  Bude éra - nemôže byť lepšia,
  Mŕtvi vstanú navždy...
  Vesmír sa stane skutočným rajom,
  Sen každého sa splní!
  Dievčatá spievali s veľkým nadšením. A ich hlasy sú veľmi dúhové a silné zároveň.
  Potom opustili reštauráciu a odleteli na Zem. Mali skvelú recenziu. Tu najmä Moskva. Kremeľ je viditeľný - veľmi veľký. Hradby sú vysoké desať kilometrov a veže pätnásť až sedemnásť kilometrov. Áno, je tu čo vidieť. Samotný Kremeľ bol priestranný, takže v ňom vznikla celá metropola. A toto je veľmi pôsobivý pohľad. A namiesto hviezd na vežiach sú rôzne znamenia zverokruhu vyrobené z hyperzlata.
  Samozrejme, bývalý názov Moskva sa už nepoužíva. Volá sa New Rus'-York. Taký moderný názov. A samozrejme, Rusko zostáva v dávnej minulosti. Teraz je na Zemi jediné impérium, ktoré sa rozprestiera na väčšine územia galaxie.
  A život je taký dobrý. A koľko krásnych dievčat v ľahkých letných šatách. Aké je to krásne - toľko polonahých, svalnatých ženských tiel.
  Na Zemi v ďalekej budúcnosti je jednoducho Raj. A kráľovstvo nežného pohlavia. Asi takto si Eden predstavujú muži chtiví dievčat. V tomto svete sa cítia dobre.
  Nádherná rozprávka, v ktorej sa samotné ženy starajú o chlapov a bojujú o nich. Svet, v ktorom sú muži nútení namáhať sa, aby uspokojili mnohé dievčatá. A je to pre nich dobré a zároveň to nie je ľahké.
  Niektoré dievčatá však nosia vysoké opätky. Aj keď nie sú pohodlné pre nohu. Ale je to módne a krásne. Samotné topánky môžu byť vyrobené z pevného kusu diamantu, bez toho, aby skryli svoj ladný tvar.
  Niektoré dievčatá si na seba dávajú toľko šperkov, že je to v zlom vkuse.
  Ľudia majú dobré svaly. Ale zvyčajne sú objemy malé pre pohodlie a krásu, ale úľava je vynikajúca. Mladí muži vyzerajú veľmi podobne ako mladíci, nevidno medzi nimi takmer žiadne veľké telá a ich pokožka je hladká, čistá, vyleštená. V skutočnosti sa muži stali infantilnými.
  Aj keď, našťastie, ešte nie všetko. A medzi nimi sú aj takí ako Vishy, ktorý viedol skupinu, ktorá navrhla prvú medzigalaktickú hviezdnu loď. A bolo zaujímavé sa s ním rozprávať. Aj keď vyzerá ako takmer všetci muži. Možno je čelo o niečo vyššie a širšie ako u štandardných mužov.
  Vo všeobecnosti ľudia hlúpnu z nečinnosti. Učia sa podľa testov, takmer stále sa bavia a užívajú si. No, rovnako ako v slávnej karikatúre: "Nechcem." Áno, ukázalo sa, že je to taký úžasný svet. Pre ľudí je v ňom príliš málo problémov. Je to dobré najmä pre mužov, pretože ženy sa o nich starajú ako o malé deti.
  Je tiež zázrak, že intelektuálni giganti prežili medzi mužmi.
  Dievčatá však Vishy na mieste nenašli. Ukázalo sa, že už opustil Zem. Ale zostali dvaja zástupcovia: dievčatá s hodnosťou generála.
  Elena poznamenala:
  - Už mi je zo samičiek zle! Tu je evidentný nedostatok mužov!
  Catherine sa zachichotala:
  - A v kolónii?
  Elena vyštekla:
  - V kolónii sú stráže zložené z mužov a sú tam aj vychovávatelia. A keď si dievča, nepotrebuješ ich. Sme tu už viac ako dvetisíc rokov. Na planéte Zem nie je nikto starší ako my.
  Euphrosyne prikývla:
  - Ešte si pamätám cárske časy. Áno, naozaj sme dievčatá, ktoré toho veľa zažili a veľa vyskúšali. Ale skutoční muži zdegenerovali. Zostali len veční mladíci. Je dokonca nechutné, keď má muž dievčenskú tvár bez jediného chlpu na ružových lícach. A snáď nikto, okrem biorobota gigolo, vás nebude pichať strniskom!
  Elizabeth prikývla:
  - Áno, nie je to ľahké v tomto svete. Čo by sa však stalo, keby to bolo naopak? Keď na jednu ženu pripadá tisíc mužov.
  Elena si oblízla pery:
  -Prečo, žena ako ja by bola s takým svetom celkom spokojná!
  Efrosinya poznamenal:
  - Ale pre mužov by to bolo desivé! A koľko bitiek by bolo. Napriek tomu my ženy používame päste v boji o mužov len zriedka. A toto by bol svet nočnej mory!
  Catherine spievala:
  -Dievčatá sú iné
  Biela, čierna, červená...
  Ale každý má rád chlapskú lásku,
  Krásne ženy milujú mužov!
  Elizabeth navrhla:
  - Zaspievajme si ešte niečo z našej slávnej minulosti. Keď, samozrejme, bolo dosť skutočných, odvážnych predstaviteľov silnejšieho pohlavia!
  Elena prikývla:
  - Spievanie je dobrý nápad! Aj keď existuje múdre príslovie, alebo skôr príslovie: len nespievaj do smrti! Alebo, ak chcete spievať, vedieť sa krútiť!
  A bojovníci-vyšetrovatelia začali spievať;
  Krásky útočia naboso,
  Takéto pekné dievčatá behajú...
  Ak potrebujete udrieť Fritza päsťou,
  Alebo ho rozsekajú samopalom!
  
  Dievčatá si nemôžu dovoliť pochybovať
  Nacistov pochovajú mŕtvych...
  A tvrdo ho zkopú z nôh,
  A niekde mäsožrave vyjú vlci!
  
  Rusko, toto je slovo pre vojakov,
  Keď, verte mi, už nebude chladnejšie...
  Aj keď je situácia niekedy bezútešná,
  Kde víťazí zlý čierny Kain!
  
  Neverte tomu, členovia Komsomolu neutekajú,
  A ak utekajú, tak len aby zaútočili...
  A všetci nacisti budú zabití naraz,
  A Fuhrer bude zdvihnutý do sekacieho bloku!
  
  Rusko, toto je moja vlasť,
  Je žiarivá, jednoducho krásna...
  Kto je zbabelec, nestojí ani za rubeľ,
  A viete, hádať sa s bojovníkom je nebezpečné!
  
  Ale vedzte, že porazíme fašistov,
  Zlo nebude vládnuť na tróne...
  Nad nami je zlatý cherubín,
  A Boh Svarog s veľkosťou v korune!
  
  Kto je zbabelec, ver mi, je slabý otrok,
  Jeho osud je jediný - znášať urážky...
  Dnes si mechanik, zajtra si majster,
  A vy sami môžete poraziť iných ľudí po chrbte!
  
  Dievčatá majú silu, jednoducho sopka,
  Niekedy mocne búra hory...
  Vojna zúri so zlým hurikánom,
  A smrť úprimne kosí ľudskú rasu!
  
  Poviem vám úprimne, rytieri,
  Sme silní, keď sme my Rusi jednotní...
  Potrebujete občerstvenie s vidličkou a nožom,
  Sme rytieri neporaziteľní v bitkách!
  
  Aká je naša viera v Pána Krista,
  Aj keď si vážime aj Ladu...
  Súdruh Stalin je ako náš otec,
  A tam bude miesto raja komunizmu!
  
  Ten, kto bol raz mŕtvy, bude vzkriesený
  A budeme krajší, múdrejší...
  A ten muž je, samozrejme, veľmi hrdý,
  Hoci niekedy hovorí nezmysly!
  
  V láske je naša vlasť ako hviezda,
  Ver mi, nikdy to nezhasne...
  Splní sa veľký sen
  V celom vesmíre bude mier a šťastie!
  
  Milujem Máriu, posvätne si ctím Ladu,
  Svarog je krásny a Perun skvelý...
  Milujem Ježiša a Stalina,
  Sväté tváre ikon sú mi drahé!
  
  Kedy bude skutočný raj?
  Ver mi, všetky tvoje nádeje sa splnia...
  Dajte svoje srdce svojej vlasti,
  Všetko bude v poriadku, silnejšie ako predtým!
  Po takejto skladbe sa nálada dvihne rádovo, ba aj o dve. Dievčatá napokon vleteli do jednej z veží. Rozhodli sme sa porozprávať s poslancami. Keďže Vishy, podľa najnovších údajov, letel na jednu z planét Sirius. A toto je let nie medzi planétami, ale medzi hviezdami. Vzdialenosti sú oveľa väčšie a budete musieť nastúpiť na hviezdnu loď. Len tak už nemôžete lietať.
  Zmutované dievčatá vstúpili bosé, ako vždy. No s týmto nikoho neuvidíte. Takmer každý je tu taký.
  Vedkyne sú však oblečené pôsobivejšie. Mali krátke sukne a ich trupy boli nahé, ale tak husto ovešané šperkami, že nebolo vidieť ani jeden holý kúsok kože. A všetko je tu také krásne. A jej nohy sú v drahých topánkach na vysokom opätku. A toto, musím povedať, je veľmi cool.
  Elizabeth k nim natiahla ruku, jemne s nimi potriasla a spýtala sa:
  - Čo si myslíte o tomto únose?
  Dievča, učenec z pravej ruky, odpovedalo:
  -Môžeš si myslieť čokoľvek! Ale my sme ľudia vedy a sme zvyknutí pracovať s faktami. A fakty hovoria, že ide o niekoho technologicky veľmi pokročilého. A tu nemôžete namietať proti skutočnosti, že nepriateľ je veľmi inteligentný a má inteligenciu!
  Elena vyhŕkla:
  - Je to myseľ z inej galaxie?
  Dievča, vedec ľavej ruky, poznamenalo:
  - Teoreticky to môže byť dokonca myseľ z iného vesmíru. Existujú vesmíry mimo nášho vesmíru. V našom vesmíre je len sto miliónov hviezd. A má priemer približne dvadsať až dvadsaťpäť svetelných rokov. To znamená, že za ním sú ďalšie vesmíry. A môžeme ich navštíviť. Je dokázané, že je možné letieť aj rýchlosťou vyššou ako rýchlosť fotónu. Presnejšie, prax to ukázala. To znamená, že môžete letieť rýchlejšie ako gravitón, čo je desať biliónkrát rýchlejšie ako fotón. - Dievčina si dupla na vysokom podpätku a dodala. - Už existujú ultragravitóny a ultrafotóny. Ultrafotón bol získaný ako výsledok termokvarkovej reakcie. Termopreónová reakcia môže otvoriť cestu hyperfotónu, alebo skôr, už ju otvorila. A keď sa objaví hypergravitón, hviezdne lode nadobudnú takú rýchlosť...
  Catherine prikývla:
  - Bude to úžasné! A veľmi cool!
  Elena agresívne zavrčala:
  - Nie je škodlivé snívať! Čo nám tam dá prax?
  Dievča, vedec pravej ruky, poznamenalo:
  - Možno tu boli použité hypergravitóny. Mohli by takmer nepozorovane ukradnúť hviezdnu loď takejto veľkosti a sily a nechať ju zmiznúť. To znamená, že by sa mohla zapojiť ešte výkonnejšia syntéza bipreónov! A to ukazuje teoretickú možnosť syntézy, ktorá z jedného gramu hmoty dá energiu porovnateľnú s výbuchom supernovy, väčšej ako Slnko!
  Euphrosyne zapískala a poznamenala:
  - Bolo by veľmi kruté a hlúpe nevyužiť takú energiu na tvorivé účely!
  Elena sa spýtala:
  - A kedy sa naučíš vzkriesiť ľudí?
  Dievča, učenec ľavej ruky, odpovedalo s úsmevom:
  - Nepracujeme podľa tohto profilu. Ale myslím si, že aj toto sa čoskoro naučíme. Máme veľa prázdnych planét. A mnoho planét sa stále dá vyrobiť pomocou hmoty hviezd. Len v našej galaxii je veľa miliónov planét. A môžete ich urobiť aj pre tie hviezdy, kde nie sú žiadne planéty. Takže... Nesadajte na koňa, dievčatá! Príde čas a aj s Napoleonom budete komunikovať nielen vo virtuálnej hre!
  Euphrosyne sa zachichotala a odpovedala:
  - Sláva vede, sláva nám,
  Bude bojovať zo strachu svojich nepriateľov!
  Elizabeth poznamenala:
  - To je, samozrejme, úžasné! Ale zatiaľ sme sa ničoho nechytili. Okrem vône detstva.
  Učenec z pravej ruky sa spýtal:
  - Koho detstvo?
  Elena sa zasmiala:
  - Pocity sú tu príliš vágne!
  Dievča vedca ľavej ruky sa pýtalo:
  - A ty sám, kedy si sa narodil? V karikatúrach vás ukážu späť v druhej svetovej vojne!
  Elizabeth prikývla:
  - To nie je preháňanie! My sme vlastne z tej dávnej minulosti.
  Dievča, učenec z pravej ruky, sa spýtalo:
  - Ako sa vám podarilo žiť do doby, keď veda o Zemi zvíťazila nad starobou?
  Elena sa zachichotala a odpovedala:
  - Nie sme úplne z tohto sveta... Prešli sme mutáciou. Presnejšie, séria mutácií, ktoré z nás spravili nadľudí.
  Dievča, učenec ľavej ruky, spievalo:
  - Všetko nemožné je v našom svete možné,
  Ale prečo, vždy je všetko len vo vzduchu!
  Elizabeth poznamenala:
  - Žijeme viac ako dvetisíc rokov. Je to ťažké, úprimne povedané, pre psychiku. Veľa spomienok. A je to únavné.
  Dievča, učenec z pravej ruky, navrhlo:
  - Vymažte niektoré zo svojich spomienok. A budete sa cítiť lepšie.
  Elena namietala:
  - Nie! Ako mi nacisti vyprážali holé päty, nechcem si ich zmyť. Najmä o tom, čo nás posilnilo!
  Dievča, ľavé učenec, poznamenalo:
  - Keď budete mať desaťtisíc rokov, budete musieť vymazať časť pamäte, inak dôjde k preťaženiu. Aj keď, nemusíte si veľa pamätať.
  Elena spievala:
  Čo sa stalo s mojou pamäťou?
  Pamätám si všetko, čo sa stalo na Zemi...
  Zlo odíde, ver mi, z piedestálu,
  Dostaneme podiel od osudu!
  Dievča sa usmialo perleťovým úsmevom, ktorý sa tak dobre hodil k jej červeným vlasom.
  Elizabeth poznamenala:
  - Myslím, že do tejto doby vymyslia niečo, čo zdokonalí psychiku, pamäť a mozog. Navyše si myslím, že naše mozgy sú už schopné vydržať oveľa väčšie objemy ako mozgy bežných ľudí, sme predsa mutanti!
  Euphrosyne tweetovala:
  Ver mi, dokážeme čokoľvek
  Dokonca plávať cez more...
  Ak sa múmia zapáli,
  A lovec sa zmenil na zver!
  Dievča, vedec pravej ruky, poznamenalo:
  - Boli časy, keď si veril v Boha?
  Elena sebavedomo odpovedala:
  - Osobne som tomu nikdy neveril! Pretože bola priekopníčka... A v kolónii nám veľmi dobre vysvetlili, ako zarábajú peniaze a politiku na viere a využívajú Boha, aké sú vykorisťovateľské triedy strašiak!
  Euphrosyne prikývla:
  - Áno, boli sme vychovaní ako ateisti. A zároveň boli chvíle, keď som sa chcel modliť. Ale odsunuli sme to od seba.
  Catherine prikývla:
  - Dôveruj Bohu, ale nerob chybu!
  . KAPITOLA č.4.
  Dievča, učenec na ľavej strane, prikývlo a zrazu povedalo:
  - Možno má náš vesmír inteligentného tvorcu alebo tvorcov. Poukazujú na to niektoré výskumné dôkazy.
  Elena otvorila svoje smaragdové oči a pískajúc sa spýtala:
  - Kde sa vzal taký zaujímavý záver?
  Dievča, učenec z pravej ruky, odpovedalo:
  - Veľmi jednoduché a dokonca základné. V skutočnosti, ako by sa takéto zložité organické látky vrátane ľudí mohli objaviť z anorganických látok? Život jednoducho nemôže vzniknúť z molekúl a atómov! To znamená, že je tu niečo spočiatku rozumné a konsolidujúce. Napríklad akýkoľvek druh supercivilizácie, ktorý dosiahol taký stupeň rozvoja, že vytvoril našu civilizáciu.
  Elizabeth logicky namietala:
  - Ak áno, aká supercivilizácia vytvorila supercivilizáciu, ktorá stvorila nás? Bude to ako v rozprávke o bielom býkovi!
  Dievča, ľavoruké učenec, poznamenalo:
  - V dávnych dobách sa tento problém riešil jednoducho. Boh bol a vždy existoval! A tak nepochopiteľná záhada. Prečo nestvoril skôr, je tiež záhadou, najmä preto, že bol čas, keď nebol čas. A toto bolo treba prijať vierou.
  Dievča, učenec z pravej ruky, dodalo:
  - Na druhej strane veda zatiaľ nedokázala spoľahlivo a presvedčivo vysvetliť vzhľad človeka a života na planéte Zem a iných svetoch bez Boha. V každom prípade existuje tajomstvo nášho Ja a toto tajomstvo je stále nepochopiteľné. Rovnako stále nie je jasné, kde je skrytá identita osoby. V ktorej molekule alebo skupine molekúl? Alebo naopak, duša existuje?
  Elena poznamenala:
  - Bioplazma, alebo v bežnom jazyku aura, bola objavená už dávno. Duša môže existovať aj vo forme súboru rôznych polí, ktoré sú ako zvláštny druh hmoty.
  Elizabeth prikývla:
  - A vieme ako na to. Totiž naša duša, alebo špeciálna látka vyrobená z nepolapiteľnej hmoty, chladnejšia ako neutrína, je schopná opustiť telo. A my môžeme, a to je skutočné, preniknúť svojím duchom na niektoré tajné miesta!
  Dievča, učenec na ľavej strane, sa spýtalo:
  - A ako sa to stane? O takejto superveľmoci počujeme prvýkrát!
  Catherine opäť s úsmevom prikývla:
  - Oh, toto je špeciálna prax, aby duša opustila telo. A môžeme to urobiť relatívne krátky čas - nie viac ako hodinu. Nebezpečnejšia vec je, že sa nemusíte vrátiť. Počas tejto doby vykonávame v prípade potreby rekogníciu. Mimochodom, ani ten najcitlivejší pes necíti dušu. Tak toto je dokonalý špión!
  Efrosinya dodal:
  "Okrem toho, duša môže prejsť cez akékoľvek brnenie!" Toto je jej majetok. V tomto prípade - dokonalosť sama!
  Dievča, učenec z pravej ruky, sa prekvapene spýtalo:
  - Ak tak presne viete, že duša existuje, prečo potom pochybujete o existencii Boha Stvoriteľa?
  Elizabeth úprimne odpovedala:
  - Pretože... videl som príliš veľa smútku, utrpenia a sĺz. A ak to Boh dopustí, aký je potom Boh? Koniec koncov, nepomôcť vedome trpiacemu človeku znamená, že musíte byť monštrum!
  Elena sa uškrnula a poznamenala:
  - To je všetko! Keď boli dievčatá znásilnené, kde bol Všemohúci? Buď je Boh slabý, dopúšťa zlo a svojvôľu, alebo je zlý, alebo neexistuje!
  Dievča, ľavé učenec, poznamenalo:
  - Ale teraz je všetko v poriadku. Žijeme vo svete absolútneho šťastia. Nie je toto Božia prozreteľnosť?
  Elizabeth pokrčila plecami a poznamenala:
  Veľmi dobre vidíte, že svet je plný zázrakov!
  Len tieto zázraky vytvorili ľudia sami!
  Elena žmurkla a poznamenala:
  - Páči sa ti to! Boh a človek sú jedno! Podarilo sa nám vyvrátiť slová Biblie: "Nech je ich dní stodvadsať rokov. Mohli sme lietať medzi hviezdami. A príde čas, budeme môcť vzkriesiť dávno mŕtvych ľudí.
  Dievča, vedec ľavej ruky, prikývlo:
  - Čo sa týka toho posledného, už sa dosiahol pokrok. Objav individuálnej rieky času pre každé ľudské telo. Ak sa naučíme spiatočku
  ak toto zvrátime, tak to vieme regulovať a dokonca sa ukáže, že vytvoríme niečo, aby nezomrel vôbec nikto. A toto sa ukáže byť ešte lepšie ako myšlienka biblickej nesmrteľnosti!
  Elena súhlasila:
  - Samozrejme, je to lepšie! V Jánovom zjavení je napísané, že vzkriesení spravodliví budú oslavovať Pána a slúžiť Mu. Ale nie je napísané, či budú mať nejakú zábavu. Čo ak mi ani nedovolia pozerať film?
  Catherine sa usmiala:
  - No, plus osemnásť, to je v raji určite zakázané! A toto sa ukáže ako mimoriadne nudné.
  Elizabeth sa zachichotala a poznamenala:
  - Áno, v nebi, samozrejme, je to trochu nudné... A v pekle? Je tu úplný plač a škrípanie zubami!
  Dievča, vedec pravej ruky, poznamenalo:
  - To naznačuje, že netreba byť fanatikmi. V tomto smere nie je možné brať všetko doslovne.
  Elena to vzala a začala spievať svojim plným hlasom;
  Čo tým Pán myslel?
  On žije v strašnej vzdialenosti...
  Keď bol vydaný príkaz na prácu,
  Aby sme nezostali vo sne.
  
  Hoci kráľovský odev je nádherný,
  Ale neexistuje štipľavejší človek...
  Chudoba strieľa do prázdna -
  Náš svet utrpenia je epický!
  
  A Adam za to nemôže -
  Jednoduchý sovietsky, ruský chlapík...
  Chodil som nahý, neskrývajúc hanbu,
  Ako proletár za cárizmu!
  
  Boh mu dal jedlo - limit,
  Pasienky, bez toho, aby som poznal vidly...
  Ak chcete viac, budete bití!
  A pite dlaňou bez fliaš.
  
  Adama postihol taký osud,
  V nejakom strašidelnom, nudnom raji!
  Ale had lietal na krídlach,
  Pochopil: človek trpí...
  
  Existuje spôsob, ako sa dostať z húštiny,
  Postavte mesto, porodte!
  Aby som sa dlho nepotuloval po háji,
  Niekedy je zrada nevyhnutná.
  
  Ukradol som čarovný kľúč z neba,
  Opustiť raj rutiny...
  Tam nájdeš dievča svojich snov,
  Aspoň môžete zahynúť v podsvetí!
  
  Áno, samozrejme, existuje riziko, chlapče
  Táto planéta nie je dar...
  Ale spoznáte svedomie, česť,
  A nájdete si svoje, poznajte svoju zhodu!
  
  Adam dostal tento kľúč -
  Otvoril brány a odišiel z neba.
  Hriešnik vynaložil veľa energie,
  Prechádzka po kameňoch veľkých hôr...
  
  Tu opäť vidí bránu -
  A opäť sa objavil okrídlený had...
  Povedal: Som dobrý Satan -
  Závora sa sama otvorila...
  
  Adam vošiel a videl -
  Taký maľovaný zázrak...
  Nahá panna za kopcom,
  Potiera porcelánovú zlatú misku.
  
  Ale aké je to dobré?
  Chlapec Adam sa neudržal!
  A pobozkaj ju na pery
  Ukázalo sa, že je sladší ako med!
  
  Odpovedala mu -
  Telá sa spojili v búrlivej extáze...
  Nie, nepreklínajte Satana -
  Chlapi sa ukázali v hriechu!
  
  Boh ich vyhnal z raja, ale...
  Planéta sa stala ich domovom.
  Aj keď ľudia majú len jedno slnko,
  Ale potomkov sú tisíce!
  
  Áno, bolo to veľmi ťažké...
  Povodne, suchá a zimy.
  Ale myseľ je mocné veslo,
  Človek sa stal silným stvorením!
  
  Ako môže anjel lietať?
  Ako démon hôr ničí úľavu!
  Vytvorte cestu tam, kde je cesta -
  Dosiahnite akýkoľvek bod na zemi.
  
  A je to potrebné, je tu dosť miesta -
  Budeme tiež schopní dobyť.
  Takže náš hriech nie je veta,
  Nie, nehovor nezmysly!
  
  Bez hriechu niet pokroku,
  Myšlienkové pohyby vytvárajú!
  Na kázeň je len jedna odpoveď:
  Nepotrebujeme raj niekoho iného!
  Dievča, učenec pravej ruky, tlieskalo rukami a štebotalo:
  - Krásne! Teraz je čas zjesť koláč!
  Objavili sa štyri robotické dievčatá oblečené len v tunikách a boli veľmi svalnaté, na nerozoznanie od skutočných dievčat. Bez ďalších okolkov vzali a umiestnili veľký kulinársky produkt v podobe luxusného paláca so sochami a fontánami. Bolo jasné, že dievčatá sú skutočným ideálom bojovníkov. Aj keď sú to bioroboty. Plieskali bosými, pôvabnými nohami a uklonili sa. Tieto dievčatá sú čistým šarmom. A jej vlasy sa lesknú lístkovým zlatom.
  Za stôl si sadlo šesť ľudských krások. A s veľkým nadšením začali tortu ničiť. A bol taký voňavý, taký sladký s mnohými vrstvami.
  Dievčatá pri jedle používali hyperzlatý príbor. A na Hypernete si ich tak ľahko neobjednáte. Toto sa mi zdalo veľmi bohaté a cool.
  Mutantné dievčatá dokonca začali spievať:
  Sme unavení z boja
  Bojujte o medený cent...
  Tak strašne chcem zbohatnúť
  A plávať v luxuse,
  Koľko šťastia môže dať život,
  Bohatstvo!
  A krásky na seba žmurkli. Hoci už videli poklady, ktoré vôbec neboli slabé. Dosiahli veľa a boli schopní pochopiť. Tieto dievčatá sú super trieda.
  Dievčatá vybuchli smiechom. Ako smiešne a hlúpo to všetko vyzeralo. A obe mutantné dievčatá vyžarovali z očí blesky. Vzájomne na seba narazili a spadol celý zväzok iskier.
  Catherine si všimla s smiechom,
  Muži, keď bojujú
  Ich krutosť je za hranicami,
  Čo ak sa ženy pohádajú,
  Radšej sa nepúšťaj do boja!
  Dievčatá pokračovali v jedení koláča, ktorý bol veľmi chutný a mal výraznú, korenistú a exotickú vôňu. Všetko tu bolo také krásne a chutné.
  Elizabeth s úsmevom poznamenala:
  - Myslím, že s najväčšou pravdepodobnosťou zločinci použili niečo ako chrono-hypervlny. Pokojne mohli mať podobný, mimoriadne vražedný účinok. Alebo skôr nie vražedná, ale skrývajúca hmotu o tisícinu sekundy dopredu alebo dozadu, vďaka čomu je prakticky nepostrehnuteľná!
  Dievča, vedec pravej ruky, poznamenalo:
  - To je celkom možné, najmúdrejší z múdrych! Ale v tomto prípade nám iná hypotéza nič nedáva!
  Elena odpovedala:
  - A hovoria nám, že noha
  Stručne povedané, prepona...
  Hovorím, že máš dosť
  Som unavený z tohto bremena!
  Catherine sa chichotala a štebotala:
  - Naozaj zhoreli všetky kolotoče?
  Euphrosyne zamrmlala:
  - Prečo to hovoríš?
  Elena vyjadrila svoj názor:
  - Verím, že zločinci sú veľmi pokročilí mutanti ako my. Možno aj ich schopnosti sú pre našu civilizáciu úplne nepochopiteľné. Alebo naopak, sú nám blízki a drahí.
  Efrosinya poznamenal:
  - Verzia, že ide o mutantov ako my, je veľmi zaujímavá!
  Dievča, vedec s pravou rukou, sa spýtalo:
  - Je to ako korytnačky ninja?
  Elizabeth zamrmlala:
  - Ninja korytnačky sa objavujú iba v karikatúrach!
  Dievča, ľavé učenec, poznamenalo:
  - A čo verzia, že všetko, čo existuje v ľudskej predstavivosti, existuje v paralelnej realite?!
  Elena spievala:
  Továreň na nočné mory
  Satanova kuchyňa...
  Silné údery -
  Sny zradené!
  Ekaterina súhlasila:
  - Ak je myšlienka materiálna, potom sa po vesmíre a paralelných svetoch plazí príliš veľa nezmyslov!
  Dievča, pravé učenec, si odhryzlo z koláča a zarevalo:
  -Narodili sme sa preto, aby sa rozprávka stala skutočnosťou!
  Elena sa v odpovedi zachichotala a štebotala a súčasne hodila vidličkou holými prstami na nohách:
  - Rozprávka je lož, ale je v nej náznak,
  Lekcia pre dobré dievčatá.
  Dievča, učenec z pravej ruky, zvolalo:
  - Si super triedny bojovník! A máš toľko šarmu!
  Elizabeth tweetovala:
  - Odvážne pôjdeme do boja,
  Pre silu dievčat...
  A naboso
  Poďme rozbiť sud!
  Potom sa dievčatá ohlušujúco zasmiali, akoby ich hlasy boli v kaskáde. A žmurkli svojimi zafírovými a smaragdovými očami. Toto sú predsa dievčatá. A ich nohy sa zrazili s ich holými, okrúhlymi pätami a vyrazili iskry.
  Toto je naozaj skvelé.
  Elena spievala:
  Niekde na Kame,
  Sami nevieme...
  Niekde na Kame,
  Matka rieka!
  Nedá sa dosiahnuť rukami
  Nedosiahnete nohami
  Bosé nohy!
  Dievčatá vpred!
  A jej smaragdové oči sa leskli. Dievča skončilo na vysokej tóne a zachytilo zvuk.
  Potom začali opäť pracovať so svojimi čeľusťami a dokončili pochúťku.
  Potom si dievčatá podali ruky na rozlúčku a opustili laboratórium. Dobrá spoločnosť, ale už sú z toho trochu unavení. Mutovaní bojovníci spievali zborovo:
  - Vôbec nás to nebaví.
  Napi sa, choď na prechádzku a zamiluj sa zle....
  A udrel tváre za príčinu,
  A utápať sa v knokaute,
  A utápajte sa v knokaute!
  Prírodné mutanty
  Roztrháme našich nepriateľov na kusy!
  Prírodné mutanty!
  A žiadni podvodníci!
  A dievča sa opäť chytí a udrie do seba holými, okrúhlymi pätami svojich silných nôh.
  Potom opäť leteli. Tentokrát sme sa rozhodli navštíviť Venušu.
  Prečo nie? Tiež veľmi krásna planéta. Dievčatá sú vo veľkom vzostupe. A stále môžete letieť na Venušu pomocou individuálnych gravitačných prúdových balíkov.
  Dievčatá lietali a ich zafírové a smaragdové oči sa rozšírili. Uháňali cez vákuum a spievali:
  Vo vesmíre je veľa rôznych dverí,
  Zlá hyperplazma zúri prúdy!
  Vedomosti dali veľa indícií,
  Boli sme ľudia a teraz sme bohovia!
    
  Na hviezdnych lodiach sa ponáhľame pozdĺž vĺn,
  Kvarky penia v éterových víroch!
  Čo odovzdám svojim potomkom?
  Deti iného, búrlivého sveta!
    
  Vákuum je teplé, zohrieva srdce,
  Hviezdy okolo sú ako tváre milencov!
  Slúžime pokroku, nie je koniec,
  A na Zemi javory jemne šumia!
    
  Kam kráčame, tam kvitne Rus,
  Hrom bitiek, hudba života!
  Pustime sa smelo do novej kampane,
  Slúžme posvätne večnej vlasti!
    
  Áno, budú obete, vesmír je drsný,
  Mnoho rôznych druhov a rás!
  Priepasť svetov je príliš veľká,
  Večer priateľ, ale ráno zradca!
    
  Ale pre Rusko neexistujú žiadne prekážky,
  Každý vie: ruský duch je sila!
  Ani gehenna, ani peklo ťa nevystrašia,
  Smrť v hrobe vás neuväzní!
    
  Iba mäso môže byť zničené,
  No, duša verne slúži vlasti!
  Problémy a smútok, prekonaj všetko,
  Musíme si utiahnuť opasok!
    
  Tak sme porazili nepriateľov,
  Sme ľudstvo - pupok vesmíru!
  Ohavnosť sa vrazí dovnútra, zasiahne úder,
  Jemnosť, smútok a vzlyky nám nesedia!
    
  Priestor sa pre nás stal ako nádvorie,
  Rýchly let medzi hviezdami je ako prechádzka!
  Aj keď je nebeský koberec neobmedzený,
  Môžeme to pretvoriť - bez vtipu!
  Dievčatá naozaj vedia veľmi dobre a úžasne spievať. A ich hlasy sú len med.
  Okolo Venuše je tiež veľa rôznych druhov staníc, reštaurácií, zábavných centier a počítačových miestností. Samotná planéta je len o niečo menšia ako Zem. A veľmi teplo, blízko slnka.
  A je plný polonahých dievčat, sotva pokrytých vláknami látky. A ponáhľajú sa po povrchu, trblietajú sa ich holými ružovými podpätkami.
  Toto sú tu úžasné dievčatá. Sú tmavšie ako na zemi, s čokoládovou pokožkou, no takmer všetky sú aj svetlovlasé.
  A vzácni chlapi, ktorí vyzerajú ako mladíci. Sú tiež veľmi tmavej pleti, ale svetlovlasé a veľmi krásne, s jemnými črtami tváre, aké majú dievčatá.
  A samotná Venuša má veľa zlata, čo je na futuristickú éru dosť lacné. A toto zlato je všade. A trbliece sa na veľkom slnku.
  A stále sú tu rozvešané zrkadlá a na Venuši je neustály večný deň. A veľmi jasný a bohatý deň.
  A koľko sôch a fontán s dievčatami. A tiež trblietavé zlatom. A aký úžasný je tento svet. Všetko na ňom je také svetlé, úžasné a akosi mladistvé.
  A oveľa viac okrem zlata a rubínov. Väčšinou sú umelé a veľmi veľké. Jednotlivé rubíny majú veľkosť futbalového ihriska. A hrajú sa na nich deti, väčšinou aj dievčatá.
  Je úžasné, ako ich bosé nohy nie sú horúce. A všetko je skvelé a úžasné.
  A samozrejme veľa kvetov. Niektoré z nich sú aj obrovské. A mnohé domy sú buď ako puky alebo kvety stojace na sebe. Farby sú tiež väčšinou žltá, červená a oranžová.
  A dokonca aj vo vákuu môžete cítiť nádherné arómy.
  Všetko je tu také veľkolepé, až je to závratné.
  Elizabeth s radosťou spievala:
  Venuša, si nádherná planéta,
  Je teplo, rastú nádherné kvety...
  Nech sa spievajú hrdinské skutky,
  Všade je poriadok a pohodlie!
  Dievča je naozaj také nádherné so svojimi modrými vlasmi. A má ich dlhé a vlnité. A muži sa v nich často mýlia. A samotná bojovníčka je veľmi temperamentná a rada sa nechá hladiť a sama sa nechá hladiť.
  Bojovníci krúžili nad Venušou. Videli jeho malé, teplé moria a rieky. Na planéte bol nedostatok vody, čo však rýchlo kompenzoval vodík, ktorý sa spojil s kyslíkom a voda sa získala.
  Okrem toho časť vlhkosti pochádzala z Jupitera. Naopak, bol ho nadbytok.
  Venuša je dobré miesto, príliš teplé, ale jej atmosféra je navrhnutá tak, že odvádza prebytočné teplo.
  Štyri mutantné dievčatá sa pripojili k informačnému poľu a začali ho počúvať. Existuje zdroj informácií o krádeži medzigalaktickej hviezdnej lode?
  Ekaterina s úsmevom poznamenala:
  - Uši máme navrchu hlavy!
  A jej perleťové zuby sa leskli. Dievčatá pokračovali v skenovaní a hyperskenovaní. V zásade to nie je úplne logické.
  Únosca nepoletí k Slnku. Bol by to mimoriadne riskantný čin.
  Hoci Elizabeth poznamenala:
  - Skryť medzigalaktickú hviezdnu loď v hlbinách Slnka by bolo veľmi originálne!
  Elena sa zachichotala a poznamenala:
  - Môžeme vytvoriť všetko,
  Dokonca nájsť hviezdnu loď...
  Bol poľovník, bude zver,
  Napočítaj do desať!
  A dievča to vzalo a žmurklo svojimi smaragdovými očami. A ako odpoveď na ňu Elizabeth žmurkla zafírovými. Oni mutantné dievčatá milujú žmurkanie. Takto si navzájom vymieňajú energetické toky. Čo je celkom fajn.
  Na Venuši je pamätník prvých dvoch kozmonautov: chlapca a dievčaťa, ktorí vstúpili na jej povrch. Sú zobrazené ako veľmi mladé a pokryté hyperzlatom. Je drahšia ako len zlato, ale je jasnejšia a žiari v rozprávkovom rozsahu.
  Všetko je tu také veľkolepé a farebné.
  Z dlaní mladého muža a dievčaťa vystreľujú do neba búrlivé, žiarivé fontány a vznášajú sa do výšin.
  Venuša je vo všeobecnosti nádherná planéta. Má nádherný vzduch a nádhernú krajinu.
  A teraz popri pamätníku pochodujú deti. Sú tmavej pleti, v krátkych sukniach a vzácni chlapci v šortkách. V rukách držia vlajky a z času na čas nimi reprodukujú nápisy.
  Elena si pohŕdavo odfrkla:
  - To je primitívne! Môžete použiť triviálnu počítačovú grafiku!
  Elizabeth s úsmevom poznamenala:
  - Prečo existujú atrakcie V hypermatrixe môžete reprodukovať všetko chladnejšie? Ale napriek tomu ľudí priťahujú prirodzené veci. Rovnako ako so skutočným mužom je to oveľa príjemnejšie a zábavnejšie ako s tým najšikovnejším biorobotom!
  Elena hravo spievala:
  A nikomu to nepoviem
  Že milujem robota!
  Milujem robota!
  A zabijem muža!
  Catherine sa chichotala a štebotala:
  Robot človeka nenahradí,
  Ani v posteli, ani vo vede, neviem...
  Ten muž, verte mi, nie je mrzák,
  A postaví skutočný raj!
  Efrosinya poznamenal:
  - A predsa ľudia, a najmä muži, príliš upadli do detstva. A ak dôjde k veľkej vesmírnej vojne, bude to mať vplyv!
  Elizabeth spievala:
  - Vo svete je mier, nie je potrebná vojna,
  Bude tam láska a priateľstvo!
  . KAPITOLA č.5.
  Dievčatá pristáli v hlavnom meste Venuše Afrodite. Bola to celá metropola. Je v ňom toľko zlata, že oslní aj oči. Dievčatá a chlapci, hoci oblečení sporo, na seba vešia aj retiazky, náramky, hodinky, šarkany a náušnice z drahého kovu.
  Mnoho mladých mužov tiež rado nosí náušnice. Toto je taká móda. A miestni obyvatelia si tiež prepichujú krúžky do nozdier.
  Toto je skutočne zábavný priemysel.
  A vzduchom sa šíri vôňa veľmi silného, príjemne voňajúceho parfumu. A koľko krások rôznych farieb vlasov.
  Elizabeth poznamenala:
  - Táto planéta je nádherná, ale príliš farebná. Má akosi priveľa všetkého, slnka aj zlata.
  Catherine s úškrnom poznamenala:
  - A čo tu nájdeme?
  Elena tweetovala:
  Kto je zvyknutý bojovať o víťazstvo,
  Nech spieva s nami...
  Kto je veselý, smeje sa
  Kto chce, dosiahne
  Kto hľadá, vždy nájde!
  A predviedla svoje ostré, veľké bicepsy. Pripomíname:
  - V Afganistane som raz rozprášil celý gang. A chytila z nich tri ťavy so zlatom!
  A červenovláska sa zasmiala. Spomenula si, ako zrazila vodcov Talibanu na kolená a prinútila ich pobozkať jej obnažené, zaprášené, svalnaté nohy.
  Áno, milovala ponižovanie mužov. A to je skvelé.
  Catherine prikývla:
  - Počas vojny medzi Ruskom a Talibanom sme bojovali skvele. Zásadne odmietla zasahovať do sporu medzi Slovanmi. Ale boj proti Talibanu je posvätná vec.
  A dievčatá potom zabili veľa mudžahedínov.
  Vo všeobecnosti prehrali prvú vojnu v Afganistane práve preto, že zmutované dievčatá dostali príkazy od vyšších mocností, aby tam nezúrili.
  Hovorí sa, že každá krajina má svoju vlastnú cestu k slobode aj zotročeniu a treba ju nasledovať. A v dvadsiatom prvom storočí vládol Rusku prezident, ktorý urobil veľa chýb.
  Ale všetko prešlo a bolo to oveľa lepšie. Ľudia sa konečne naučili žiť pokojne, k čomu prispelo zníženie počtu mužov. A skutočne, muži sú agresívni a ženy mierotvorcovia.
  Elena tweetovala:
  Vo vesmíre nie je život bez žien,
  V nich je májové slnko, v nich úsvit lásky...
  A zlí ľudia sú ako moje...
  Iba dievčatá dávajú jasné svetlo!
  Elizabeth sa uškrnula a všimla si, že odhalila perleťové zuby:
  - Takto neznevažujte silnejšie pohlavie! Aj o mužoch je niekoľko užitočných vecí.
  Elena prikývla.
  A žmurkla na svojho priateľa. Nálada dievčat sa citeľne zdvihla. A preleteli nad povrchom Venuše a nabrali rýchlosť. Urýchľovanie v atmosfére je samozrejme ťažšie ako vo vákuu. Ale všetko sa mihne tak očarujúco a rýchlo.
  Existuje veľa lietadiel, tiež pozlátených alebo platinových. Aké sú úžasné.
  Elena spomalila, rukami zachytila jedno lietadlo, na ktorom bol asi trinásťročný chlapec, a spievala:
  - Môj malý chlapec,
  Chcete si dať ražniči?
  Dieťa ako odpoveď vyplazilo jazyk. A stlačil to lakťom naplno.
  Jeho auto trhlo a odhodilo Elenu preč. Dievča sa otočilo. A schmatla paralyzér z opaska. A s divokým šialenstvom mierila na malého škriatka.
  Vŕzga, zrýchľuje.
  Catherine chytila svojho partnera za ruku a vykríkla:
  - Nestojí to za to! Toto je dieťa.
  Elena zasyčala:
  - Prišiel krstný otec, prišiel krstný otec,
  A slnko sa začalo točiť...
  Choď preč chlapče, si veľmi opitý
  A Japonci vás nezachránia!
  Elizabeth stroho odpovedala:
  -No, spievaš nezmysly!
  Euphrosyne cvrlikala a zasyčala:
  - Nie som úbohý chrobák,
  Nie slimačia rýchlosť!
  Ekaterina, dievča s vlasmi farby lístkového zlata, to vzala a povedala:
  - Dievčatá sú iné
  A niekedy nebezpečné v boji!
  Ale všetci chcú chlapa,
  Pošlite do chovateľskej stanice!
  Bojovník bol veľkolepý a dievčatá, všetky štyri, sa začali točiť vo vzduchu. Sú také cool a úžasné, povedzme, dievčatá. A ich päty sú veľmi ružové a holé.
  Elizabeth to vzala a spievala, skákala hore a dole:
  Som najsilnejšie dievča na svete
  Moji priatelia sú tiež veľmi silní...
  Dobývame rozľahlosť éteru,
  A cherubíni sú si naozaj rovní!
  Toto sú dievčatá tu - veľmi krásne a aké silné a svalnaté nohy majú. Svalové klbká sa kotúľajú pod bronzovou kožou.
  Elena to vzala a prešla po ihle holými prstami. Preletela a prebodla osu a pribila ju k palme.
  Červená harpya to vzala a zaspievala:
  - Môj úder je zdrvujúci,
  Som také dievča, ver mi, som v pohode...
  Hlas krásky je podmanivý,
  Aj v mraze chodím bosý!
  A opäť to bojovník vezme a roztočí. A vyzerala ako kolovrat. Toto je dievča úžasného zloženia.
  Je najvyššia vo svojej kolosálnej, vojnovej zúrivosti.
  Elena s agresivitou cvakla holými prstami a vypustila blesk. Preletela a narazila do lupeňa veľkého kvetu. A celý, obrovský púčik žiaril všetkými farbami spektra.
  To bolo mimoriadne cool.
  Elizabeth poznamenala:
  - Dobre, že si nespálil kvet! Ale treba niečo konštruktívnejšie. Nájdite napríklad zločincov, ktorí ukradli medzigalaktickú raketu!
  Červená harpya spievala a vyceňovala zuby:
  - Letia bomby a rakety,
  Napalm padá z neba...
  Ako zúriace kométy,
  Prichádza hurikán smrti!
  Áno, bolo to úžasné.
  Dievčatá sa nudili. Naozaj chceli bojovať a ukázať svoju zdatnosť.
  Tu Catherine navrhla:
  - Poďme skočiť do Ultramatrixu Hypernetu a urobme tam malú vzburu!
  Elena prikývla hlavou, červenou ako proletársky transparent:
  - To bude skvelé! Aký vražedný let fantázie!
  A dievčatá to vzali a bez rozmýšľania zapli skenery a skočili do nich
  Hypernet.
  A je tam toľko hier a navyše sú úplne zadarmo. Reprodukuje sa virtuálna realita, ktorú nemožno odlíšiť od skutočnej.
  Teraz to vzali dievčatá a bez ďalších okolkov vstúpili do vesmírnej bitky.
  Každý z nich ovládal bojovú hviezdnu loď typu raketového krížnika.
  Je na ňom niekoľko stoviek zbraní, ktoré sú však nabité, ovládané a obsluhované guľometmi.
  A dievčatá teraz vstúpili do bitky.
  Elena stlačila tlačidlá joysticku holými prstami. Vystrelil smrteľnú strelu. Nakreslili vákuum a zasiahli nepriateľský krížnik. A bolo to ako výbuch supernovy.
  Dievča to vzalo a s radosťou spievalo:
  - Zasiahnutý a posratý,
  Som skutočný žralok!
  A bojovníčka žmurkla svojimi smaragdovými očami.
  Elizabeth ovládala dreadnought. A táto vesmírna loď má kolosálnu údernú silu.
  A točí sa ako ľahko ovládateľné auto.
  Dievča s modrými vlasmi odhalilo svoju šarlátovú bradavku. Stlačila ho na joysticku. Uvoľnil smrtiacu silu daru zničenia. Prehnalo sa to ako ohnivá smršť. Potom ho Elizabeth vzala a zaspievala:
  Pevne verím vo svoju vlasť,
  Považuje celú planétu...
  Nech mám veľa priateľov
  A budú lietať prúdy svetla!
  A dievča s modrými vlasmi opäť poslalo dar ničivej sily a vyhodilo do vzduchu nepriateľskú hviezdnu loď.
  Toto bolo skutočne veľmi cool.
  Elizabeth štebotala a spievala:
  - Verím, že sa celý svet prebudí,
  Orkovia prehrajú vojnu...
  A bude svietiť slnko
  Svet bude večný máj!
  A dievča zatrasie vlasmi, ktoré sú ako farba letnej oblohy.
  Jekaterina je tiež na krížniku. Strieľa na holých, okrúhlych podpätkoch. Má ich veľmi zvodné. A teraz aj ona prúdom energie zostrelí nepriateľskú hviezdnu loď.
  A dievča s vlasmi vo farbe lístkového zlata spieva:
  Nech je vždy slniečko
  Nech je vždy nebo...
  Nech je vždy matka
  Nech som to vždy ja!
  A bojovníčka odhalila prsia a znova vystrelila, stlačila gombík jahodovou bradavkou, ktorá sa leskla ako drahokam.
  Toto je naozaj nádhera.
  Ale Efrosinya bojuje - je to tiež veľmi krásne a svalnaté dievča. A pri streľbe na nepriateľa používa svoje vlasy. A sú biele ako čerstvý sneh. Stopercentne prirodzená blond.
  Dalo by sa teda povedať, úžasné a veľkolepé. Len zázrak.
  Euphrosyne strieľa zo svojej bojovej lode plnej najmodernejších zbraní a robotov a spieva:
  - Vo vesmíre vzplanula vojnová sopka,
  Medzi hviezdami, ako hurikán, zúria vlny...
  Zdalo sa, ako keby služobníci Satana útočili,
  Ale pohľad dievčat nezhasne, poznajte ten hrdý!
  Toto sú tu mutantné dievčatá. A majú zábavu hodnú superhrdinov.
  Pustili sa teda do zničenia nepriateľskej flotily. A súloží orkov natoľko, že ovládajú vesmírne lode.
  A zároveň dievčatá spievajú:
  Sme krásne dievčatá
  Porazili sme orkov zo všetkých síl...
  Hlas je, samozrejme, zvučný,
  Určite vyhráme!
  Je to obzvlášť nádherné, keď bojovníci strieľajú pomocou šarlátových prsných bradaviek. Sú také svetlé, ako ružové puky. A môžete vidieť, že telá dievčat žiaria ako naolejované. Sú úžasné a jedinečné. A línie tela sú také elegantné. A koľko šarmu a dokonalosti majú.
  Čisto fyzicky cítite tieto dievčatá, ako keby to boli divoké pantery.
  Elizabeth si spomenula, že nie vždy bola taká impozantná. Že to bol aj štyridsiaty prvý rok, keď toto zažila...
  A spomienky sa pred ňou mihali ako hurikán;
  Mladá poručík pohraničných jednotiek Elizaveta Petrova zostala v nemom úžase. Povesti o možnom vypuknutí vojny sa šírili už dva mesiace. Ale nejako som tomu nemohla uveriť... Ako šikovné dievča Elizabeth nezdieľala predstieranú vyššiu moc oficiálnej doktríny - že Červená armáda je silnejšia ako všetci ostatní. Jej strýko bojoval vo fínskej vojne, bol zranený a veľmi vášnivo hovoril o jej priebehu.
  - Naše nádrže tiekli pomaly, ako želé z panvice. Vpredu postupovali impozantné SMK s dvoma náhubkami, každá po šesťdesiatich tonách. Akési baranidlo na prelomenie obrany. A ako hrkútajú! Zvuk hromu je ako škrípanie myši v porovnaní s revom býka. A pod koľajami sú výmoly. Pred pár dňami bolo topenie, čierna zem bola pokrytá ľadovou kôrou. Tanky sa pohybujú čoraz pomalšie a kavaléria ich dobieha. Tisíce jazdcov, musia byť zadržaní, aby ich nepredbehli tanky. A vpredu Fíni položili míny a zakopali barely ropy. Mnohé z našich tankov horeli ako sviečky. Hrozný pohľad, najmä v skorú polárnu noc, benzín a ropa sa rozliali a zmiešali s topiacou sa vodou. Kone sa zľakli a zúrivo rehotali, horeli a k pechote sa rútila živá lavína. Tá predstava bola jednoducho strašná, tanky sa nemohli ani zastaviť, ani sa otočiť. A príkaz nám zakázal zastaviť.
  Ak pôjdete, potom iba vpred, zlomíte nepriateľa. A tanky vybuchovali a horeli, kavaléria pošliapala vlastnú pechotu. Ofenzíva prskala, zdalo sa, akoby hviezdy spadli z neba.
  Chlapík vykašľal krv a odmlčal sa. Odpil som si zo sto gramov a pokračoval.
  - Takto sme uviazli bez prieskumu, bez vzdušného krytu. Bojovali celú zimu a polovicu marca, prerazili opevnenia, ale dvestotisíc našich vojakov sa nikdy nebude radovať z víťazstva. Svetlo im navždy zhaslo.
  Dievča sa prekvapene spýtalo:
  - Je to naozaj tak veľa?
  Strýko prikývol:
  - Myslím, že to nikto presne nevie, ale mŕtvoly boli prepravované vo vlakoch. Bolo to strašidelné. Boli sme nútení zaútočiť na obranu a Fíni kosili naše rady. Len divoké šialenstvo.
  Elena sa koktala spýtala:
  - Tak čo, nie sme takí silní?
  Strýko odpovedal:
  -Sila tanku nie je v jeho pancieri, ale v jeho hlave!
  Dievča prikývlo:
  - To, čo si povedal, je úžasné!
  Alžbeta si tento rozhovor dlho pamätala. Pýtala sa, aké tanky majú Nemci a Fíni. Fínsko však nemalo vôbec žiadne tanky, okrem tucta ľahkých trojtonových klinov. A môj strýko vedel o nemeckých tankoch, rozprával mu o nich jeho bratranec, ktorý odišiel do Nemecka. Vo všeobecnosti neboli nacisti jeho technikou ohromení.
  - Tank T-1, váži len päť a pol tony, rýchlosť 57 kilometrov za hodinu. Pancier je nepriestrelný, výzbroj tvoria tri guľomety. No, pôjde to proti pechote, ale stroj je dosť slabý.
  - Ale nie je s nimi jediná? " spýtalo sa dievča znepokojene.
  - Existujú tiež T-2, T-3, T-4 a T-5!
  Elizabeth sa usmiala:
  - Ktorý je najsilnejší?
  - T-5! Má dva kanóny, 75 mm a 37 mm, a štyri guľomety. Áno, tento tank je krásny, Nemci ho nazývajú "Vlkolak". - Chlapík roztiahol ruky a zamával nimi ako mlynom.
  "A čo rýchlosť?" spýtalo sa dievča.
  - Päťdesiat kilometrov po diaľnici vo všeobecnosti stačí. Celkovo je tank zaujímavý, veža je aerodynamická. To najlepšie z výtvorov fašistického budovania tankov. - povzdychol si strýko. - Pravda, naše T-28 a najmä T-34 nie sú o nič horšie a delá našich tankov sú ešte silnejšie.
  Dievča navrhlo:
  - Čo ak vytvoríme nové nádrže, chladnejšie?
  Strýko odpovedal:
  - Nie je nič chladnejšie ako KV-2, je taký výkonný, ale existuje aj KV-3 a KV-4 a najmä KV-5. Najnovšie monštrum váži stodvadsať ton a chystá sa do sériovej výroby. Potom budú Nemci mlátiť ako reťaz prosa.
  Dievča demonštratívne zívlo:
  - Ak chceš dievča nudiť, hovor o zbraniach, ale ak sa chceš navždy rozísť, hovor o sovietskych zbraniach!
  Strýko sa urazil:
  - Čo máme, zlá technológia?
  Dievča žartovalo:
  - Ale údaje na ňom sú utajené. Hovorí sa, že môžete dostať väzenie len za zmienku o kalibri tankovej zbrane.
  Strýko negatívne pokrútil hlavou:
  - Nepravda! Za takú maličkosť sa nikto nedostane do väzenia!
  Dievča sebou trhlo:
  - Ako to povedať! A to sa nestalo.
  Strýko poznamenal:
  - Poviem vám, T-34 má zbraň kalibru 76 mm. A pancier ma 52 mm, ak by si mal zaujem.
  Dievča si pohŕdavo odfrklo:
  - Chcel by som vidieť tento zázrak. ukážeš mi to?
  Strýko neochotne odpovedal:
  - Ukážem ti to, ak chceš. Vorošilov však tento tank označil za obludnosť. Ďakujem maršalovi Kulikovi za to, že trval na jeho realizácii. Áno, Stalin osobne ocenil tento tank. Do začiatku štyridsiateho tretieho sa ním plánuje vybaviť stodvanásť tankových divízií.
  Dievča bolo prekvapené:
  - Jeden tank?
  - Nie! Tiež KV a T-80, hoci tento tank je ľahký, myslím T-80. Pravda, vie plávať!
  Dievča bolo prekvapené:
  - Plávať? Toto je zaujímavé!
  - Máme tritisíc tristo obojživelných tankov. - Strýko to povedal s hrdosťou a potom stíšil hlas na šepot. - Len to nikomu nehovor, je to veľké tajomstvo. Ak vysypete fazuľu, môžete skončiť za mrežami. Pozri, nič neskracuje život viac ako dlhý jazyk.
  Alžbeta okamžite stíchla. Pred dvoma dňami sa jej dobrej kamarátke stala dosť nepríjemná príhoda. Stalo sa nasledovné. Bol divadelný večer, všetci sa náramne bavili a samozrejme sa aj pilo. Hrali trúbky, tancovali dievčatá a chlapci. Takže vodcom bol veselý chlapík Yashka Klopov, ktorý chcel ako vždy žartovať. Rozbehol sa k stene, kde visel Stalinov portrét. Mohutný portrét pokrývajúci celú stenu, svetlý, lemovaný mozaikami. Stalin vyzeral mlado, nemal viac ako tridsaťpäť rokov, bol pekný. Dokonca ani čelo nebolo také nízke a šikmé ako pôvodné. Yashka zahrala na ústnej harmonike a potom ju hodila do haly.
  - Ach, yuli, yuli, yuli! Toto je pieseň "Matuli"!
  Niekto sa posmešne spýtal:
  - Prečo spievaš o svojej matke, ak je pred tebou tvoj otec?
  Yashka sa uškrnula a zaspievala:
  - Môjho čudáckeho otca vydedili v dedine! Môj otec, otec ľudu, vládne v posvätnom Kremli!
  Všetci sa smiali, tlieskali a pískali. Yashka medzitým vzal z opaska pravítko a s chichotom vyhlásil:
  - Chcel by som zmerať nos otca národov!
  Publikum sa jednohlasne pýtalo:
  - Prečo?
  Yashka hrajúca sa s pravítkom zavrčala:
  - Pretože Stalin má veľké srdce! Najväčší na svete! To znamená, že nos musí byť najväčší!
  V odpovedi priateľský smiech a pískanie:
  Yashka sa postavila na špičky, použila pravítko a niekoľkokrát ho otočila. A so smiechom povedal:
  -Päťdesiattri centimetrov! To je super! On je naozaj najväčší!
  Všetci sa znova smiali a ukazovali prstami. Celkovo bol večer veľmi úspešný. Elizabeth otrávene pokrútila hlavou a zahnala spomienky. Yashka odviedli za úsvitu, na ceste k čiernemu kráteru ho ľudia v kožených bundách bili palicami a päsťami. Kedysi mladá, veselá tvár sa zmenila na krvavú kašu. Elizabeth to videla, pretože ich všetkých špeciálne priviedli, aby sledovali zatknutie. Potom prehovoril politický dôstojník, veľa kričal a vyhrážal sa. Ďalších päť zatkli na mieste, nikto sa neodvážil klásť odpor. Alžbeta si na to spomenula, jej vrúcna láska k večierku bola otrasená.
  Avšak aj teraz, keby sa nepriateľ pokúsil zabiť Stalina, bez váhania by ponúkla svoje prsia!
  Dievča sa spýtalo chlapca:
  - Je Francúzsko silná krajina?
  On odpovedal:
  - Áno, silný! Spolu s Britániou ovládajú viac ako tretinu sveta. Ak vezmeme do úvahy kolónie, obyvateľstvo Francúzska nie je nižšie ako ZSSR.
  Elizabeth zapískala:
  - A taká sila sa stratila!
  Strýko si poškrabal plešatý vrch hlavy:
  - Áno, prehral som! Len za mesiac a pol boli porazené štyri európske mocnosti. Ani Napoleon a Alexander Veľký nemali také víťazstvá ako Hitler.
  Elizabeth sa šeptom opýtala:
  - Aký je, Hitler?
  Strýko pokrčil plecami:
  - Nevidel som ho! Na portrétoch ste ho sami videli. Hovorí sa o ňom, že je priemernej postavy, je nervózny, žerie ľudské mäso a obzvlášť rád odrezáva ženám prsia.
  Elizabeth pokrútila hlavou:
  - Nepíšte! Hitler je vegetarián.
  Strýko nesúhlasil:
  - V duchu je to typický kanibal! Svojho najlepšieho priateľa Rema prikázal rozrezať ostnatým drôtom na dve časti. Aké mäsožravé monštrum! Po kapitulácii Francúzska nariadil zaživa upáliť stotisíc Židov žijúcich v Paríži a okolí. V dôsledku toho bol strašný smrad. Navyše nacisti nešetrili ani malé deti. Po upálení sa esesáci demonštratívne vymočili do popola. Hovorí sa, že Hitler sa osobne zúčastnil mučenia a mučenia,
  Elizabeth poznamenala:
  -Vládca tých, čo berú katovi chlieb, zbiera soľ na zadok!
  Chlapík pokrútil hlavou, vytiahol cigaretu a potiahol. Vedel veľmi zaujímavo fajčiť, vyfukoval dym v prsteňoch. Jeho pohľad sa stal veselším:
  -Vieš čoho sa bojím?
  Dievča odpovedalo tenkým hlasom:
  - Myslím, že je to v poriadku.
  Brat môjho otca namietal a krátko potiahol:
  -Len omrzlí ľudia sa boja ničoho! Pre normálneho človeka nie je v žiadnom prípade hanba zažívať strach. Najmä ak je rozumný, a nie tak pre seba, ako pre iných.
  Dievča rozhodne prikývlo:
  - Tu súhlasím!
  Ten chlap prestal fajčiť a pokrútil hlavou, akoby si natiahol krk:
  - Viete, hovorí sa, že nacisti vyrábajú nové hrozné zbrane. Bomba schopná rozdrviť celé mestá na toxický prach. Navyše od neho nebude žiadna spása.
  Elizabeth si pohŕdavo odfrkla:
  - Typický bluf Goebbelsovej propagandy!
  Chlap si zhlboka povzdychol ako mrož pod vodou:
  - Ale nie! Toto je veda! Zbraň je podľa vedcov celkom reálna. Dokonca jej vymysleli aj názov - atómová bomba. Domnievam sa teda, že bez čakania na to, kým sa taká obludná zbraň dostane do rúk nacistov, je najlepšie zaútočiť ako prvé na Nemecko.
  Elizabeth sa otriasla ako po zásahu elektrickým prúdom:
  - Ale je nečestné porušiť mierovú dohodu. Máme s Nemeckom pakt o neútočení, zmluvu o priateľstve a hraniciach!
  Strýko sarkasticky poznamenal:
  -Rešpektovali niekedy nacisti dohody? Spomeňme si napríklad na Poľsko, či Belgicko a Holandsko. Hitler dokonca povedal toto: - Čestnosť je typická obeta na oltár účelnosti!
  Dievča dychtivo odpovedalo:
  - Stalin nie je Hitler!
  Ten chlap súhlasil, ale povedal pravý opak:
  - Samozrejme, a preto musí udrieť ako prvý! Potomkovia mu neodpustia meškanie. Útok strojnásobí silu, obrana na polovicu!
  Elena poznamenala:
  - Naša armáda sa stane najofenzívnejšou na svete, ak nepriateľ zaútočí! - A potom to zopakovala ešte hlasnejšie. - Ale iba ak nepriateľ zasiahne!
  Strýko šibalsky prižmúril oči:
  - Hlava odseknutá čepeľou sa nazýva záhradná, z nej vyrastá hrozno odplaty! Nie, myslím si, že Hitler mal skončiť, aj keď sa jeho hordy ponáhľali do Paríža.
  Dievča duplo nohou a odpovedalo:
  - Možno máš pravdu!
  Alžbeta si tento rozhovor dlho pamätala. Fámy o koncentrácii nacistických jednotiek najmä v Poľsku, neustálom narúšaní sovietskych hraníc nemeckými lietadlami a zvyšujúcom sa zatýkaní medzi jednotkami vytvorili nervóznu situáciu. Politickí inštruktori zároveň aktívne inšpirovali: vojna nebude! Napriek tomu boli k hraniciam vytiahnuté ďalšie sily, najmä obrnené. Najmä Elizabeth prvýkrát videla najnovší tank KV-3 s dvoma delami a hmotnosťou sedemdesiatpäť ton. Bol to experimentálny model, ktorý, ako niekto šepkal, mal byť testovaný v bitkách. Dievčaťu sa však tank celkom nepáčil, bol príliš ťažký, mal nízku manévrovateľnosť, lámal mosty a veža sa otáčala pomaly. Navyše kvôli veľkému kalibru zbraní utrpela rýchlosť streľby a presnosť bola pomerne nízka! Napriek tomu takýto výkonný tank vzbudzoval dôveru. Naftový motor s výkonom 850 koní strašne dunel, znelo to ako výbuch sopky, naopak nemecké autá boli tichšie; Dievča pozrelo na monštrum skeptickým pohľadom a otočilo sa na opätku...
  Ráno 22. júna sa stalo hroznou udalosťou proti ZSSR. Alžbeta sa však najskôr necítila šokovaná. Navyše, slová toho chlapíka o atómovej bombe, ktorú vytvorili nacisti, sa mi hlboko vryli do pamäti. Možno je ešte lepšie, že Hitler zaútočil teraz, keď je vytvorenie superzbrane ešte ďaleko! Je lepšie rozdrviť tigra, keď mu ešte nenarástli tesáky. Aj keď, aký je Fuhrer tiger, skôr šakal. Ale smutnejší bude koniec fašizmu.
  Alžbetu zdvihli z postele, rýchlo sa obliekla a pripojila sa k zvyšku svojich kamarátov a bratov v náručí.
  Nacisti zasadili hlavný úder do tyla skupiny Bialystok. Výkonné obrnené a mechanizované kolóny postúpili štyridsať kilometrov za dve hodiny. A ako šťastie, ani zákopy neboli vykopané.
  Neboli doručené žiadne delostrelecké granáty a dievčatá boli nútené stretnúť sa s nacistami s puškami a granátmi. Potom sa objavili Hitlerove tanky a obrnené transportéry. Vpredu sa pohybovali T-3 vyzbrojené tromi guľometmi a kanónom kalibru 50 mm. O niečo menší ako T-4, s vysoko výbušnými trieštivými nábojmi.
  Alžbeta sa okamžite cítila bezmocná. Čo dokáže, vyzbrojená len puškou Mosin a pár protipechotnými granátmi? Nemecké tanky pršajú guľometnú paľbu na sovietsku pechotu, granáty explodujú. Neďaleko padajú krvavé dievčatá a chlapci. Jednému chlapovi, stále bez brady, odstrelili nohy. Zakričí a natiahne sa k Elizabeth rukami, ktorým chýbajú prsty. Opäť sa ozývajú výbuchy a vo vzduchu sa objavujú nemeckí Messeri. Z diaľky nie sú veľmi strašidelné a pripomínajú muchy, ale keď priletia bližšie, menia sa na supy.
  Nemecké tanky sú stále bližšie a bližšie, nad nimi sa vznášajú hady s hákovými krížmi. Zároveň znie Wagnerova grandiózna symfónia. Všetko vyzerá nezvyčajne hrozivo, dokonca ani nádrže, ktoré mimochodom nie sú príliš veľké, sú namaľované tak, že pripomínajú dravé zvieratá. Je tam najmä veľa škeriacich sa tvárí. Elizabeth pociťuje zvieraciu hrôzu, chce sa jej utiecť, tŕpnu jej nohy, ale...
  Ako môže Rus (A Bielorusi a Rusi sú tí istí ľudia) zradiť a báť sa?
  Alžbeta hádže granát. Ona, ktorá má silnú ruku, to hodí ďaleko a zasiahne T-3. Nádrž na chvíľu zamrzne a okamžite zareaguje. Ozve sa ohlušujúci výbuch, dievča je vyhodené do vzduchu a jej vedomie zahalí vlna temnoty...
  . KAPITOLA č.6.
  Elizabeth sa na to spamätávala v zbesilom tempe, akoby sa jej hlavou preháňali víchrice.
  A potom sa dievčatá, ktoré sa naplnili vesmírnou bitkou, pustili do boja, ale trochu iným spôsobom.
  Najmä sa rozhodli bojovať s monštrom Generous a jeho bojovou dvojicou mutantov.
  V skutočnosti plánovali vypáliť celé mesto pomocou gravitačne čerpaných laserových zbraní.
  No aj toto je zaujímavé dobrodružstvo. Navyše, monštrum Generous privolalo oceľových vojakov z nultej dimenzie.
  Elizabeth vyskočila a udrela holou pätou do brucha oceľového vojaka. Náraz zarachotil železom.
  Ten surovec sa sklonil, ale hneď sa narovnal a zasmial sa:
  - Bezvýznamná, pozemská žena!
  Elena pohla holeňou v slabinách svojho náprotivku. Ale narazil som na pevný, legovaný kov, ktorému odzvonilo. A dokonca cítila aj trochu bolesti.
  Ryšavá kráľovná zavrčala:
  - Toto je muž s oceľovými guľami!
  Catherine kopla obrnené monštrum aj bosou nohou do hlavy. A nemohla to dať dole, odletela a kričala:
  -Človek je tvrdší ako kameň!
  Euphrosyne tiež posunula oceľového bojovníka, tentoraz vykonala zametanie. Ten surovec s nárazom skolaboval, no potom okamžite vyskočil. A bitka pokračovala s novou, šialenou silou hurikánu.
  Dievča to vzalo a spievalo:
  - Áno, vieme, ako bojovať,
  Ale nechceme aby sa to opakovalo...
  Dievčatá padli v boji,
  A zaplnili koľaje!
  Elizabeth zareagovala obratným skokom preč a dvaja oceľoví bojovníci sa zrazili hlavami tak, že iskry lietali na všetky strany.
  Dievča s modrými vlasmi štebotalo:
  - Kov môže byť tiež vystavený elektrine.
  A vzala to a pravou rukou pustila dýku do drôtov... Elena urobila to isté. A potom na oceľových bojovníkov dopadli elektrické obvody a prehnal sa nimi agresívny, šokový výboj. A oceľové príšery začali žiariť do červena.
  Potom prešli trhlinami a zamrzli ako prach.
  poznamenala Catherine a hodila bumerang na drôty. Prinútite ich padať a smažiť príšery:
  - Vyradíme nebezpečných bojovníkov!
  Euphrosyne varená:
  - Za vynikajúce úspechy vo vesmírnej bitke!
  A svoj dar hodí aj svojim nepriateľom.
  V každom prípade, bojovníci z ocele skončili. A bojovníci opäť zachraňujú svet.
  Hlavný nepriateľ sa už pripravil na odpálenie smrtiacej batérie so špeciálnym generátorom, ktorý fungoval tak, že absorboval gravitóny zo Zeme a z iných planét.
  A ako sa zapne zabijácky výboj. A atmosféra začala oscilovať a vzduch sa stal oveľa teplejším. A akoby cez ňu prechádzali trhliny naplnené žiarivým svetlom.
  Elizabeth sa zabávala:
  - Páči sa ti to! Poďme bojovať chlapci!
  Pred ňou sa objavil veľký mutant, ktorý vyzeral ako gorila, s tvárou s tesákmi. Vrhol sa na dievča, a to veľmi rýchlo a obratne. Elizabeth odskočila a podrazila ju. A gorila sa zrútila na povrch.
  Dievča s modrými vlasmi si odpľulo a jej zmutované sliny spôsobili, že gorila, ktorá vstala, opäť spadla. A okrem toho jeho hlava práve skončila v odpadkovom koši.
  Ďalšia zmutovaná šelma, presnejšie, zmes človeka a zvieraťa, mala hlavu vlka. A pokúsil sa zaútočiť na Elenu. Dievča s ryšavými vlasmi padlo na chrbát a obludu prehodilo cez seba. Preletel a narazil do kandelábra. A zavýjal ako zbitý pes.
  Euphrosyne trafila zmutovaného vlka po hlave tehlou. Rozdelilo sa.
  Dievča štebotalo:
  - Tehly, tehly!
  Nie si kvílenie vlka - radšej mlč!
  Catherine s úškrnom poznamenala, keď sa mutantná gorila pokúšala postaviť. Presunula sa medzi jeho nohy, až vyskočil. A potom súperku otočila hore nohami.
  Potom spolu s Elizabeth pošteklili päty mutantného zvieraťa dýkami.
  A zviera sa bude smiať a smiať. A to bolo doslova zabetónované vo vnútri odpadkového koša.
  Dievčatá chytili vlka za pačesy a hodili ho na gorilu. Opäť sa zrazili a prevrátili sa. Všetky štyri krásky pridali odhalené opätky. A pár mutantov sa valilo vysokou rýchlosťou a spadlo do rieky.
  Elena spievala:
  - Len čo ťa udriem do čela, pôjdeš dnu!
  A dievčatá sa ponáhľali ďalej. A tu je, hlavný darebák Shchedry. V rukách drží ťažký blaster. A z nej akoby vybuchnutý tokom energie. Samotný Shchedry je navyše v obrnenom brnení, ako aj v maske a brnení.
  Dievčatá, skáčuce a uhýbajúce, sa vyhýbajú vražedným lúčom. A ich obnažené, okrúhle, ružové podpätky sa tak blýskajú.
  Alžbeta hodila na nepriateľa bumerang. Vystrelil naňho. Ale zbraň išla nabok a narazila do semafora. Stĺp bol prerezaný a trojoký prístroj zobrazujúci cestnú premávku trafil Veľkorysého do hlavy prikrytého prilbou.
  Elena, keď videla, že nepriateľ je omráčený, hodila lano skrútené do lasa a schmatla blaster. Prudko potiahla a vytrhla si ho z labky.
  Potom spievala:
  - Z dievčenských labiek,
  Kruté labky...
  Je nemožné odísť, ver mi,
  Narazil na nikel
  Narazil na nikel!
  Uložiť muža do postele nie je ťažké!
  Ten štedrý bol odzbrojený. Ninja dievčatá to vzali a udreli ho holými prstami. A zločinca so svojou štvoricou doslova zrazili. Potom sme skočili ku generátoru. Elizabeth sa ho pokúsila vypnúť, keď ju zasiahol prúd. A mutantné dievča odskočilo a zaštebotalo:
  - Sláva ninja dievčatám,
  Sláva bojovým hrdinom!
  Elena hodila hasák na generátor a zdvihla ho z asfaltu. Preletela, narazila a spôsobila skrat.
  Dievča s červenými vlasmi štebotalo:
  - Problém riešim nie jednoducho, ale veľmi jednoducho!
  Teplota vzduchu už nebola taká horúca. Dievčatá medzitým začali opäť hrať.
  Tu je ďalšia misia. Tvárou v tvár robotickému monštru sa objavil vážny protivník. A toto monštrum je veľmi nebezpečné. Vzal na seba imidž prúdovej stíhačky a pomocou laserových lúčov zasiahneme jedno z veľkých virtuálnych miest, ktoré búrajú mrakodrapy.
  Tu tok energie ničí veľkú, viacposchodovú budovu a demoluje betón aj kov.
  Elena poznamenala a pozerala sa na to s obdivom:
  - Koľko má energie!
  Elizabeth s povzdychom odpovedala:
  - Teraz musíme proti nemu niečo získať!
  Catherine sa zachichotala a zo vzduchu vytiahla veľmi vážnu vojenskú zbraň:
  - Toto je hyperlaserový stroj! Zasiahnite nepriateľa pomocou energie fúzie kvarkov!
  Euphrosyne prikývla:
  - Toto je správne! Poď, vezmeme nepriateľa a zabijeme ho!
  Elizabeth prikývla a v jej rukách sa objavila veľmi chladne sofistikovaná zbraň. Zmutované dievča zavrčalo:
  - Toto je lúčové delo s hypernukleárnym čerpaním!
  Aj ďalšie dve dievčatá získali choboty. A keď vám vezmú robota, ktorý ničí mesto, zbijú vás.
  Urobili to, samozrejme. Stalo sa však niečo nečakané. Bojové žiarenie zasiahlo robota, ale okamžite ho odrazila nejaká veľmi silná ochranná bariéra.
  A dievčatá sa cítili zavalené intenzívnym teplom.
  Elena spievala:
  - Toto je ochrana, ktorá prišla,
  Ako poraziť parazita?!
  Elizabeth odpovedala s úsmevom:
  - Myslím, že viem, ako sa tento robot bráni. V tomto prípade ide o jedenapolrozmernú dimenziu, do ktorej sa nedá len tak ľahko preniknúť!
  Ekaterina navrhla:
  - Čo ak použijeme termopreónový hyperblaster?
  Euphrosyne prikývla:
  - Bude smrteľná sila!
  Elizabeth namietala:
  - Nie! Energiu tu len tak ľahko nedodáte. Podstatou tohto merania je, že všetky toky energie a častíc idú rovnakým smerom!
  A ako odpoveď ich zasiahol hyperlaserový lúč. Dievčatá ledva stihli vyskočiť do strán. Cítili sa dokonca bosí, s ladnou krivkou päty.
  Všetkých štyroch okamžite olizoval hyperoheň na holých, mozoľnatých podrážkach.
  Dievčatá dokonca kričali a štebotali z plných pľúc:
  - Oslávená je moja svätá zem,
  Búrka búrok v plameňoch víťazstiev...
  Si jediný taký na celej Zemi,
  A na svete nie je nikto vzácnejší ako ty!
  Potom si to krásky vzali a so všetkou zlosťou na robotu vypľuli. A sliny zmutovaných dievčat sú jedovatá ultrakyselina. Bude sa ponáhľať a preraziť pole. A bojový robot dostal štyri ťažké rany. Jeho brnenie bolo zožraté a vytvorilo sa z neho pôsobivé jamky, z ktorých sa dymilo.
  A bojové vozidlo začalo strácať rýchlosť.
  Elena posmešne spievala:
  Zem sa hlučne blíži.
  Môj fotón nepočúva volant...
  Skláňam sa nad pohľadom,
  A rakety sa ponáhľajú k cieľu...
  Nezačíname bojovať od nuly!
  A bojový robot zareagoval a zasiahol dievčatá pomocou hyperplazmatického blotu. Vyletela z bojových zbraní a ponáhľala sa za mutantnými dievčatami.
  Elizabeth vzala a odhalila šarlátové bradavky svojich pŕs. Jej spoluhráči ho nasledovali.
  Červená harpya spievala:
  Rusko je zemeguľa so svojimi prsiami,
  Zakryla a zachránila ľudí pred problémami...
  Ale peklo povstalo so svojimi červenými troskami,
  Niekoho náš víťazný rev rozčuľoval!
  A bojovníci vzali a synchrónne uvoľnili hypersonické vlny z bradaviek, farby prezretých jahôd.
  Preleteli ako tsunami. A narazili na hyperplazmatickú škvrnu. Po drvivej rane zavibrovala a ponáhľala sa opačným smerom. Potom vzala a prikryla robota, ktorý už horel a dymil. A tak sa mechanické monštrum zamotalo do ohnivej siete a začalo horieť ako sviečka.
  Elizabeth so smiechom spievala:
  Dievčatá budú vládnuť vesmíru
  Aj keď z neba prší napalm...
  Slúžiť vlasti je naša nezmeniteľná povinnosť,
  V mojom srdci horel posvätný oheň!
  A bojovníci to opäť vezmú zo svojich rubínových bradaviek a pobijú ich bleskom.
  Toto sú skutočne napísané krásky. A ich telá sú také svalnaté, silné, vyrysované, energické.
  Robot zabijak sa nakoniec rozpadol na vesmírny prach. A ukázalo sa, že z pŕs takýchto veľkolepých krások je to naozaj smrteľný efekt.
  Elena spievala:
  Prinesieme svetlo do celého sveta, ver mi,
  Poďme zomrieť a zachráňme planétu...
  Hoci osud je hrozný, prišla zlá smrť,
  Neumierajte nadarmo, pretože naša vlasť žije!
  Elizabeth namietala:
  - Nie, je lepšie prežiť a vyhrať!
  Dievčatá vo všeobecnosti ukázali značnú bojovnosť. Potom sa však opäť objavil Štedrý. Ide o napumpovaného svalnatého muža v maske a brnení, v tomto prípade spolu s ďalšími dvoma partnermi niesol zbraň, ktorá spôsobovala bojovú koróziu kameňov. A udrel ňou domy. Uvoľnili sa ako piesok a rozpadli sa. A krásne dievčatá, ktoré v nich bývali, utiekli pred vojnami.
  Ekaterina poznamenala:
  - Deštrukcia je vášeň,
  Zlá sila vládne úkrytom...
  Ten, kto štedro pije krv iných ľudí,
  Vhoďme tromf rozdávaním lásky!
  Dievčatá zabrali a hneď, len čo zapískali. A zo striech vyletelo niekoľko ťažkých supov. Padli na hlavy mutantov - zmes človeka a diviaka a ďalšieho zjavného nosorožca. A zobáky supov im naplnili lebky ťažkými nárazmi, čo spôsobilo, že vypadli a vypadli.
  A ďalší zobák zasiahne Veľkorysého medzi nohy do slabín.
  A vyskočí a bude spievať tenkým hlasom:
  Skáčem na javisko, skáčem na javisko
  Stanem sa eunuchom v háreme!
  Stanem sa eunuchom v háreme!
  A hlas bol taký tenký, ako hlas malého dieťaťa.
  A samotné delo vyskočilo vyššie a prevrátilo sa. Elizabeth vyskočila. Chytila ho holými prstami a rýchlymi pohybmi ho presmerovala.
  A domy, ktoré boli zničené, sa začali obnovovať. Vrátane tých, ktoré spálil zabijak robot.
  Elena a Ekaterina priskočili k zmutovaným príšerám, ktoré sa začali spamätávať. Dievčatá padli na chrbát a obe príšery svojimi silnými nohami zhodili.
  Vyleteli a prevrátili sa vo svojom flákaní sa. A ich hlavy skončili v odpadkových košoch s rôznymi cigaretovými ohorkami.
  A ako to zobrali a zavýjali od bolesti.
  Elena štebotala a vyceňovala zuby:
  - Nechaj ma ísť do Himalájí,
  Nechaj ma ísť úplne...
  Inak budem vyť, alebo budem štekať,
  Inak niekoho zjem!
  A bojovník s červenými vlasmi, ako je farba Leninovej zástavy, ich vzal a napľul do zadku mutantovi uviaznutému v odpadkovom koši. Keď dostal výtok krutej, horiacej ultra jedovatej šťavy, bude skákať, prevrátiť sa, revať a syčať s divokým kvílením.
  Efrosinya a Ekaterina kopali nepriateľa bosými nohami a poslali ho do pekelného letu do jedného bodu.
  Vyrúti sa ako neriadená raketa. A zasiahne Veľkorysého, čím rozdrví jeho škrupinu.
  A potom tam priletel nosorožec a zrazil sa so svojím majiteľom.
  Elena to vzala a s radosťou spievala:
  - Aj keď pochádzam zo skromnej dediny,
  Kde nás učili žiť podľa Iľjiča...
  Nechcem byť bezproblémová baba,
  A ja sa nechcem stať dojnou kravou!
  A všetky štyri dievčatá to vzali a svojimi holými, svalnatými nohami začali hádzať mutantov spolu s ich majiteľom, čím sa doslova točili.
  Krásky zároveň spievali:
  ja ty he ona,
  Celá krajina spolu
  Spolu priateľská rodina
  Slovom sme stotisíc I!
  A bojovníci, podobne ako prvoligoví futbalisti, zobrali a zbili troch darebákov rovno do veľkej miešačky betónu. Potom Elena zapla motor na plný výkon.
  A tieto príšery sa začali točiť.
  Elizabeth poznamenala, opäť vzala do ruky špeciálne navrhnuté delo a obnovila zničené budovy:
  Ako vždy vyhrávame...
  Elena s úškrnom, ktorý vyzeral strašidelne, zaštebotala:
  Ale aby som bol úprimný,
  Vyhrávam všetko!
  Lovec sa zmenil na hru
  Otvorte si účet, samozrejme!
  Po dôkladnom premiešaní súperov to dievčatá vzali a bez ďalších okolkov boli spustené. A potom vyletela obrovská betónová kocka, zrútila sa a zamrzla na jasnom virtuálnom slnku!
  Ekaterina poznamenala:
  - Ďalšie zúčtovanie v náš prospech!
  Elena vysvetlila:
  -Virtuálne zúčtovanie!
  A cvakla holými prstami. Čo spôsobilo vznik ohnivej, dúhovej bubliny. Vyletel vyššie do vzduchu, rozpínal sa a žiaril všetkými farbami dúhy. Toto bolo umelecké dielo.
  Červenovlasé dievča štebotalo:
  - Vesmír je plný úžasných prekvapení,
  A dievča, ktoré je v boji veľmi cenné...
  Môžem kopnúť toho zlého do slabín bosou nohou?
  Najradšej som však sám sebou!
  Buď sám sebou! Buď sám sebou!
  Také dievča, divoké, chrumkavé!
  Elizabeth s úsmevom povedala:
  - Len tak ďalej!
  Elena, ktorá netvora rozdrvila, zamrmlala niečo nezrozumiteľné.
  Euphrosyne si vzala a stiahla si podprsenku, pričom zasiahla kryštálového protivníka, ktorý sa pred ňou zrazu objavil ako pulzary. Preleteli okolo a spadli na lesklý povrch. A zasadili veľkú, smrteľnú ranu.
  Dievča s vlasmi bielymi ako sneh štebotalo:
  - Dievča napĺňa zem svojimi prsiami,
  Pokryl a zachránil celý svet pred problémami...
  Neprišli sme na to, dievčatá majú zrejme pravdu,
  Keď sused išiel hrať all-in!
  Ekaterina, dievča so zlatými vlasmi, to vzala a kopla ho na povrch holou pätou. Jedna z vyčnievajúcich rúrok pri otrase mozgu praskla a postupujúcich nepriateľských vojakov skutočne oblial prúd pary.
  Dievča s vlasmi, ktoré vyzerali ako púpava, len objemnejšie, ich vzalo a spievalo:
  - Kúpeľ, kúpeľ, kúpeľ, kúpeľ,
  Nálev z dubu a brezy...
  Kúpeľ, kúpeľ, kúpeľ, kúpeľ,
  Skvelá kopa od bosého dievčaťa!
  A jej perleťové zuby sa budú lesknúť ako zrkadlo. Toto sú dievčatá z Terminátora.
  Naozaj, žiadna armáda virtuálnych tvorov nemôže stáť proti ľuďom ako oni. A ani to neskúšaj.
  Elena zrazu uvidela nad mestom obrovskú zasneženú horu. A v okolí sa potulovali nejakí ľudia vo vikingských kostýmoch. Boli vysokí a oveľa väčší ako obyčajní predstavitelia ľudstva.
  Červenovlasé dievča zakričalo:
  - Žiadna milosť, žiadna milosť, žiadna milosť pre nepriateľa,
  Vedzte, zlý Viking, vedzte, zlý Viking z vás zožerie guláš!
  Elizabeth hodila mincou holými prstami na nohách. Otočilo sa a zasiahlo vranu, ktorá lietala vzduchom. Navyše tento šedý tvor mal veľkosť veľkého albatrosa. A trafilo ju to priamo do koruny. Vrana stratila vedomie a rútila sa dolu ako meteorit. A nechala za sebou dymiaci chvost.
  Dievča s modrými vlasmi spievalo:
  -Láska je ako horský potok,
  Čo padá na zem ako krúpy...
  A zapnúť ho, dať protivníkovi elektrický šok,
  Dievča nabíja samopal!
  Vrana pri divokom páde zasiahla bojového robota zobákom. Došlo ku skratu. A obrovský kyborg exploduje. Potom sa hora otriasla.
  A na štyri odvážne dievčatá napadol sneh.
  Catherine poznamenala a spievala:
  Sneženie, sneženie,
  Neukazuj mi na vlasy...
  Výsledok, výsledok -
  Dievčatá sú vždy bosé!
  A bojovníčka to vzala a zatočila si zlatými vlasmi, ako keby bola top. A hneď povstala jasná žiara a vyliali sa prúdy ohnivých lúčov. A namiesto snehu začal padať dážď. A bolo to všetko veľmi krásne a kvapôčky sa vo virtuálnom slnku trblietali ako diamanty.
  Elizabeth so smiechom poznamenala:
  - Mali by sme ukázať svoj talent v podnikaní,
  Najlepším priateľom dievčaťa sú diamanty!
  Euphrosyne sa zachichotala a ukázala na horu, kde sa v snehu hemžili škandinávski bojovníci, poznamenala:
  - Títo chlapi chystajú niečo zlé!
  Elena navrhla:
  - Vypusťme vražedné lúče smrti z našich šarlátových bradaviek.
  A ryšavá líška sa zasmiala a odhalila perleťové zuby.
  Elizabeth navrhla:
  - Poďme, dievčatá, najprv vyloďme vojská!
  Catherine s radosťou spievala:
  - Ako teplo ich srdca pomáha pristávajúcim jednotkám,
  Ako teplo ich srdca pomáha výsadkárom,
  Vetrom ošľahané jednotky!
  A bojovníci to vzali, zrýchlili a zo všetkých síl, ako keby to vzali a skočili.
  A bojovné, agresívne štyri krásky vletí priamo do boja. A je jasné, že sú pripravení okamžite prenášať hory.
  Elena to s radosťou prijala a spievala:
  Budem absolútnym majstrom sveta
  A preženiem sa ako šumivý hurikán...
  Cooler, toto sú všetky diela Shakespeara,
  Len skočím do Tichého oceánu!
  Elizabeth zdvihla a spievala:
  - Šikovní športovci túžia bojovať,
  Každý vrúcne verí vo víťazstvo!
  dodala Euphrosyne a odhalila zuby:
  - Koniec koncov, môžeme mať akékoľvek more, more je po kolená,
  Akékoľvek hory sú predsa len na nás!
  A tak dievčatá skutočne vyliezli na horu vo virtuálnej hre. Sú odhodlaní bojovať proti Vikingom. Aj keď sú obri trikrát väčší ako ľudská výška.
  Elena vstúpila do boja. Tá riadila mlyn svojimi mečmi. A odťala Vikingovi hlavu a spievala:
  Netreba strácať hlavu
  Neponáhľaj sa...
  Netreba strácať hlavu
  Čo ak sa to hodí?
  Zapíšte si to do zošita,
  Na každej stránke!
  Nestrácajte hlavu!
  Nestrácajte hlavu!
  Je lepšie rýchlo utiecť!
  Elizabeth hodila niekoľko ihiel holými prstami. Preleteli a zasiahli supy letiace nad Vikingami. Veľké dravé vtáky, ktoré stratili orientáciu, leteli a vrazili zobáky do lebiek vikingských bojovníkov. Prepichovali ich, čím ich prinútili vypustiť fontány krvi.
  Catherine kopla najbližšieho Vikinga holým, opáleným chodidlom do slabín. Prinútil ho skočiť a prevrátiť sa z úderu.
  Potom dievča povedalo:
  - Vidíš zatmenie na oblohe,
  Toto je armáda nepriateľov...
  Príde znamenie pekla,
  Netreba viac slov!
  A dievča to vzalo a perleťové oči sa jej zaiskrili. Toto je naozaj krádež, naozaj krádež!
  Euphrosyne to vzala a zapískala. Pár borovíc sa triaslo od píšťalky, akoby na ne spadli bambusové palice. A ťažké šišky leteli dole. Zasiahli hlavy Vikingov a prerazili ich spolu s ich prilbami.
  Blondínka poznamenala:
  - Nechal som svojich nepriateľov zmiznúť,
  Môj prvý ťah, posledný ťah!
  A teraz zostal len najväčší vodca Vikingov so širokými ramenami v zlatom brnení.
  A zareval z plných pľúc:
  - Nemáš šancu! Mám Thorovu sekeru!
  Vikingský surovec sa švihol a zo svojej sekery vyslal vlnu cunami.
  Dievčatá boli jemne pokryté snehom.
  Rýchlo sa však postavili.
  Elena pochopila, že kôš zhodil obrovský bojovník a zaštekala:
  - No, dostaň svojho protivníka do peňaženky!
  A vzala ho a potriasla ním.
  Elizabeth spievala so sladkým úsmevom:
  - Môj chlapec, moje dieťa,
  V túto hodinu nespíš,
  A v akej neznámej krajine,
  Vaše myšlienky budú o mne!
  Vikingský obr sa opäť rozhojdal. A práve v tej chvíli pocítil skreslenie priestoru. A ten ako labutie pierko vysal výkonný vysávač.
  A obr sa v košíku sploštil a mal veľkosť zrnka maku.
  Elena sa uškrnula a poznamenala:
  - Toto je naozaj premena!
  Catherine s úsmevom spievala:
  - Bude nútená liečba a zábavné premeny!
  Elizabeth vystrašene pozrela na horu a poznamenala:
  - Pod snehom je ukrytá bomba!
  Elena zakričala:
  - Jadrový?
  Dievča s modrými vlasmi zamrmlalo:
  -Vyvezte svoju sestru vyššie - termopreon!
  Červenovlasá bojovníčka vytreštila oči a spýtala sa:
  - A ako to neutralizujeme?
  Euphrosyne sa zachichotala a zavrčala:
  - Aby sme to urobili, musíme uvoľniť infrazvuk z našich šarlátových bradaviek. Dievčatá, všetky štyri, urobme to spoločne!
  A bojovníci brali a šukali s prúdmi obrovskej energie zo svojich rubínových bradaviek.
  Termopreónová bomba zavrčala a vypla sa. Potom sa začal hrať slávnostný pochod.
  Elena tweetovala:
  - Kto chce bombu, dostane ju do čela!
  . KAPITOLA č.7.
  Dievčatá vyšli z virtuálnej reality. Už toho odohrali dosť, ale biznis je na prvom mieste.
  Catherine po Wirthových dobrodružstvách poznamenala:
  - Takže nemusíte nič platiť. A ako inak ľudia chodia na atrakcie?
  Elena s úsmevom poznamenala:
  - Najprekvapujúcejšie je, že stále existujú jednotlivci, ktorí čítajú knihy. A toto sa vôbec nehodí do žiadnej brány.
  Elizabeth poznamenala:
  - Tiež občas čítam knihy a niekedy ich aj píšem! Nepovažujme to teda za zvláštnosť.
  Euphrosyne tweetovala:
  V cudzej krajine je veľa neznámych,
  Môžete sa zmiasť a stratiť...
  Aj husia koža ti behá po chrbte -
  Ak si predstavíte, čo sa môže stať!
  Potom to vzali všetky štyri dievčatá a roztočili sa ako kolovrat okolo svojej osi. A dokonca začali stúpať do vzduchu. Sú to krásky, treba povedať, že sú kozmickej triedy.
  Potom dievčatá zamrzli vo vzduchu, potom Elizabeth poznamenala:
  - Už sme príliš vyrušení z pátrania po zlodejoch medzigalaktickej rakety. Namiesto hľadania zločincov sa štyri zmutované dievčatá hrajú na bláznov alebo sa zabávajú na rôznych zbytočných virtuálnych hrách!
  Elena namietala:
  - Hry virtuálnej reality výrazne rozvíjajú inteligenciu. Na to by sa nemalo zabúdať.
  Ekaterina dodala:
  - A tiež inteligenciu!
  Euphrosyne prikývla:
  - V živote nie je dosť dobrodružstiev, takže ich berieme vo virtuálnej realite!
  Elizabeth prikývla:
  - To je pravda, ale nemali by sme zabúdať na to hlavné. Poďme teda naskenovať informácie z Hypernetu.
  A všetci štyria to vzali a spievali:
  -Sme prvotriedne bloodhound dievčatá,
  Nájdeme všetky vypadnuté vlasy...
  Nech si hryzúci pes vyláme zuby,
  Máme veľmi silný hlas!
  Dievčatá si začali prezerať informácie z Hypernetu. Ale bolo toho toľko, že to doslova oslňovalo oči. A nič podstatné sa nenašlo. Niečo, na čo by ste sa mohli skutočne držať. Zatiaľ nič, len vôňa detstva.
  Elena navrhla:
  - Čo keby boli skontrolované všetky materské školy?
  Catherine odpovedala s smiechom:
  - Oceňujem váš humor!
  Euphrosyne sa zachichotala a poznamenala, tiež s smiechom:
  - Áno, možno môžeme preskúmať aj blázinec?
  Elizabeth zrazu prikývla:
  - Ale v tejto myšlienke je niečo. Vďaka vylepšenej genetike nie je toľko šialencov. Ale šialenstvo a genialita idú bok po boku a ruka v ruke!
  Elena tu poznamenala:
  "Možno sme tiež trochu blázni." Žili viac ako dvetisíc rokov, no s detstvom sa ešte nerozlúčili. Aspoň ja som. Tak ako som bol, stále si predstavujem samu seba ako bosé dievča z detskej kolónie.
  Catherine prikývla hlavou:
  - Áno, to je správne! My, obaja čerti, sme vyšliapali zónu! Ostatní to nevedia, a to ich odlišuje od nás.
  Elizabeth namietala:
  - Navštívil som nemecké zajatie a Stalinovu vyšetrovaciu väzbu. Takže viem, čo je väzenie. A musel som byť v tábore vo väzbe pre dospelých.
  Euphrosyne prikývla:
  - Neboli sme v juniorskej zóne, ale všetci štyria sme museli navštíviť zónu dospelých. Pamätáte si, ako sme sa dobrovoľne stali väzňami v americkej ženskej väznici, kde sme plnili jednu zaujímavú úlohu?
  Elena s úškrnom prikývla:
  - Toto si pamätám. Áno, je skvelé, keď sa vás predstavená dotkne a dostane sa do všetkých vašich dier. V Amerike je taká zhýralosť a toľko rôznych lesbičiek. Toto je jednoducho skvelé!
  Catherine nahnevane poznamenala:
  - Možno! Ale to nie je to hlavné.
  Elizabeth s veľmi vážnym pohľadom poznamenala:
  - Áno, musíme študovať všetky dejiny duševných chorôb. Najmä paranoidná schizofrénia. Niekedy takáto choroba robí človeka veľmi nadaným a zároveň antisociálnym. Tu možno nájsť kľúč k vyriešeniu zložitej hádanky.
  Euphrosyne s úsmevom prikývla:
  - To je všetko. Len vesmírna sila je veľká, má bilióny ľudí a tých duševne chorých nie je až tak málo. A čo nám to dá? Naozaj si myslíte, že to urobil klinický schizofrenik?
  Elena si spomenula:
  - Hitler mal príznaky skutočného, klinického schizofrenika. Na jednej strane dokonca ľutoval ovce, ktoré boli zabíjané na mäso. Ale zároveň bol krutý v skutočných činoch voči ľuďom, najmä voči Židom.
  Ekaterina poznamenala:
  - S najväčšou pravdepodobnosťou ani nie sám Hitler, ale jeho horliví nohsledi. Prečo však nie je jednoduchšie. Ale v každom prípade pátranie medzi duševne chorými, aspoň nejaká stopa!
  Euphrosyne spievala:
  Svet spočíva na šialenstve,
  Šialenstvo sa šíri vo veľkom...
  Napätie je najvyššie,
  Objavuje sa s bolesťou a strachom,
  Len strach nám dá priateľov,
  Len bolesť ťa motivuje pracovať,
  Pretože chcem všetko viac a viac.
  Vybuchnite hyperplazmu do davu!
  Elena sa zachichotala a poznamenala:
  - Toto je skutočná myseľ blondínky!
  Elizabeth to vzala a hodila ihlu holými prstami. Preletela a zasiahla gadfly, pričom hmyz prišpendlila k palme. A dievča s veľmi potešeným pohľadom poznamenalo:
  - Ako vidíš, môžem! A môžeme všetko, aj keď máme dvetisíc rokov!
  Elena spievala a vyceňovala zuby:
  Dvetisícročná vojna
  Vojna bez rozumných dôvodov...
  Dievča nie je v boji samo,
  Minimálne zostáva málo mužov!
  Potom dievčatá bez slova prešli na Hypernet zbierať informácie o duševne chorých ľuďoch. Toto naozaj chceli. Presnejšie, Elena, ryšavá líška, bola veľmi zvedavá. Ale zvyšok tímu nebol príliš horlivý vyskúšať si to na vlastnej koži.
  Elizabeth si divokým tempom prezerala informácie.
  Napríklad duševne chorí ľudia z Venuše. Podľa očakávania boli len štyria pacienti s paranoidnou schizofréniou: tri dievčatá a jeden chlapec. Na veľkú planétu nič moc. Existovali aj iné formy choroby. Tiež nie veľa.
  Elena s úsmevom poznamenala:
  - Skontrolujeme psychopatov, alebo čo?
  Ekaterina dodala s úškrnom:
  - To by bol veľmi dobrý nápad. Už dávno som nevidel šialených ľudí.
  Elizabeth navrhla:
  - Môžete ich kontaktovať cez Hypernet. Vytvorte kontakt.
  Euphrosyne prikývla:
  - Skvelé! Vitajte.
  Dievča s modrými vlasmi okamžite kontaktovalo prvého pacienta. Navonok to bolo úplne normálne dievča, možno krásne, ako všetci predstavitelia ľudskej rasy. Žmurkla na Elenu a spýtala sa:
  - Miluješ ma?
  Dievča s modrými vlasmi odpovedalo s úsmevom:
  - Určite!
  Tak sa otočila a zavrčala:
  - Tak sa so mnou miluj!
  Elizabeth sa zachichotala a odpovedala:
  - Poďme rovno na virtuálne!
  A telá dievčat boli odhalené a prepletené do klbka. A Elena ich začala skenovať. A v prvom rade čítala emócie a pocity a tiež skúmala pamäť schizofrenického dievčaťa. A to bolo svojím spôsobom zaujímavé, hoci spomienka na duševne choré dievča bola jedinečná. A niekedy to nadobudlo exotické podoby.
  Alžbeta bola tiež blažená a pracovná. Kontakt zatiaľ nepriniesol nič cenné.
  A vôbec, logika a intuícia napovedali, že to nie je najlepšia cesta. Navyše, aj keď je vodca schizofrenik, je nepravdepodobné, že bude len tak sedieť na planéte a čakať, kým ich chytia a obrátia naruby.
  Schizofrenické dievča sa pýtalo:
  - Si taký horúci... Pravdepodobne veľmi mladý?
  Elizabeth automaticky vyhŕkla:
  - Nie! Mám dvetisíc rokov.
  Schizofrenické dievča zarevalo:
  - Takže si starý! A zvádzate mladé devy! Dostať sa odtiaľ!
  Elizabeth prikývla:
  - Zaplať pánboh!
  A odtrhla sa od nej. Každopádne som preskenoval celú svoju pamäť a nenašiel som nič, len nezmysly. Aj keď tie nezmysly boli niekedy bizarné a vzbudzovali záujem svojou farebnosťou.
  Potom sa večné dievča odpojilo.
  Elena navrhla:
  - No tak!
  A bojovník s ryšavými vlasmi to zobral a preskočil cez virtuálne k schizofrenickému mladíkovi. Bol roztomilý na pohľad, ale keď uvidel ryšavku, kňučal od strachu a zamrmlal:
  - Čarodejnica!
  Elena sa zachichotala a so smiechom poznamenala:
  Čarodejnica, čarodejnica, čarodejnica,
  Diabolstvo...
  A odkiaľ sa vzala bosorka?
  Čarodejnica, čarodejnica, čarodejnica,
  Som navždy krásna
  Všetko ostatné je úplná blbosť!
  A ryšavé dievča žmurklo svojimi veľmi jasnými smaragdovými očami.
  Mladý muž zmäkol a prikývol:
  - Chceš sa s nami milovať? Nám to nevadí!
  Elena sa zachichotala a štebotala:
  - A ani nám to nevadí!
  Potom sa ich telá preplietli do klbka. Sex cez Hypernet je super. A je to pekné a nie je tam žiadna infekcia.
  Dievčatá samozrejme skenovali chlapcovo vedomie, podvedomie a pamäť. Schizofrenici majú v hlave ukryté množstvo zaujímavých a farebných vecí.
  A tu sa dá veľa urobiť a zabaviť sa. Aj keď bolo všetko stiahnuté, Elena sa nechcela rozlúčiť s mladým mužom a bola od neho ťažko odtrhnutá.
  Potom tam boli ďalšie dve dievčatá. Tu sa o nich postarali Euphrosyne a Catherine. Navyše v rovnakom čase. A to je tiež skvelá zábava a získate veľa vzdelávacích vecí. A dievčatá, povedzme, sú veľmi cool a úžasné.
  A dokonca vedia spievať veľmi farebne. Ale neurobia to bez dôvodu.
  V každom prípade prvých štyroch paranoidných schizofrenikov preverili vyšetrovatelia mutantov, ale nenašli žiadne významné stopy.
  Elena poznamenala:
  - Samotný proces je príjemný, ale nie je na ňom nič významné!
  Catherine tweetovala:
  - Hľadanie únoscov pomocou tejto metódy je ako prehrabávanie sa v kope sena pri hľadaní ihly.
  Euphrosyne uviedla:
  - Samozrejme, nie je to ani zďaleka najlepší nápad takto hľadať! Ale je to príjemný proces.
  A dievčatá spievali zborovo;
  Jeden dva tri -
  Roztrhajte špiónov
  Štyri, osem, päť -
  Zabite banditov!
  Alžbeta si potom opäť spomenula na svoju slávnu minulosť na frontoch druhej svetovej vojny a na osudný, hrozný štyridsiaty prvý rok;
  Elizabeth cítila, ako sa ponára do hlbokej kaluže, beznádejne čiernej, a len vo výškach sa zlovestne mihali spaľujúce oči hviezd. Ako sa potápate, tlak na hrudník je silnejší, v hlave vám búšia perlíky a každý úder je bolestivejší a ťažší. Napokon sa jej telo dotkne dna, vzadu na hlave je zima, dievča chce vyskočiť a nemôže sa pohnúť. Tu, všade naokolo, zároveň zo všetkých strán počuť škrípanie, šuchotanie nejakých malých tvorov. Elizabeth cíti, ako jej v hrudi divo bije srdce. Rútia sa na ňu potkany, veľké ako králiky a mnohofarebné, s prevládajúcim krvavým odtieňom. Ponáhľajú sa a začnú sa trhať. Elizabeth kričí a... Spamätá sa.
  Dvaja nemeckí vojaci cítia dievča, potom ju zrazu zdvihnú za vlasy:
  - Schnell! Vstávaj, suka!
  Elizabeth vstane a je neistá. Dievča otočí hlavu, je ťažká. Wow! Ale všetko sa zdá byť neporušené.
  Nemci stavajú kolóny väzňov, mužov a žien oddelene. Elena bola dokonca prekvapená, že to mnohí vzdali. Niektoré ženy, viac ako päťdesiat, nevidno, ranených akoby nacisti jednoducho dobili. Naliehajúc na dievčatá pažbami pušiek (takmer všetky vojačky boli mladé a nedávno odvedené) sme išli ďalej. Bolo dosť horúco, niektoré ženy mali roztrhané tuniky a "naťahovali sa" v košeliach.
  Elizabeth sa spýtala kapitánky Valentiny Sinitsovej, ktorá mala na tvári niekoľko pôsobivých modrín:
  - Tak čo teraz, Valya?
  Kapitán, dvadsaťosemročné, dosť pekné ryšavé dievča, odpovedalo:
  - To je v poriadku, ak je noc tmavá, utečieme!
  Elizabeth sa na seba pozrela:
  - Myslím, že áno! Zajatie nie je pre sovietskych ľudí. Zdá sa, že nedošlo k žiadnemu poškodeniu, úlomky sa zmilovali nad mojím telom. Je to len hluk v mojej hlave.
  Valentina odpovedala:
  - Zdá sa, že ste boli ohromení. Brr! Sám však nechápem, ako som sa dostal do zajatia. Samopal sa zasekol a ostatné dievčatá to vzdali. Výsledkom bolo, že ma chytili ako posledného blázna.
  Elizabeth prikývla:
  - Áno, dobrý začiatok vojny. Skôr než stihla zabiť jedného Nemca, chytili ju. Divoký horor! Čo ak nemáme čas utiecť?
  Valentina odpovedala:
  - Vieš, si nezvyčajne krásna. Zlatovlasý, s dokonalou postavou. Nikdy som nevidel krajšie dievča ako si ty!
  Elizabeth mávla rukou:
  - Prečo potrebujem tieto komplimenty? A ty nie si chlap.
  Kapitán poznamenal:
  - Môžete byť jednoducho znásilnený.
  Elizabeth bola zmätená:
  - Čo to znamená znásilniť?
  Valentina bola úprimne prekvapená:
  - nevieš?
  Elizabeth zažmurkala očami:
  - Teoreticky, samozrejme, viem, ale...
  Valentina prižmúrila oči:
  -Nikdy si to neskúšal s chlapom ?
  Elizabeth negatívne pokrútila hlavou:
  - Samozrejme, že nie! Vo všeobecnosti by sa komunista nemal morálne kaziť a milovať sa mimo manželstva!
  Valentina pokrčila plecami:
  - Ako to povedať! Podľa mňa je to osobná vec každého. Navyše, muži sú všetci iní a potešíte sa z nich svojím vlastným spôsobom. Nie je také ľahké uhádnuť, ale môj manžel sa rýchlo začne nudiť.
  Komsomolka kráčajúca vpravo namietala:
  - Pre človeka je hlavnou vecou duchovná komunikácia a nie zvieracie inštinkty.
  Valentina zdvihla prst:
  - Nehovorme o neslušných témach. Možno je lepšie hovoriť o strane a budovaní komunizmu?
  Alžbeta chcela niečo povedať, keď prišiel rozkaz, aby kolóna zastavila.
  Ocitli sa priamo pred betónovou plochou, ku ktorej sa blížila dvojica kamiónov a osobné auto. Zároveň sa objavila ďalšia kolóna prenasledovaných žien. Súdiac podľa oblečenia to boli civilisti.
  Z nemeckého auta v kaki farbe vyliezol obézny Nemec. Mal nepríjemnú, zle oholenú tvár s trojitou bradou a cez plece mal prehodený zvláštny dvojhlavňový guľomet. No čiapka, na ktorej svietil znak - dva blesky, odhalila esesáka. Fašista vyšiel pred dievčatá a lámanou ruštinou zavelil:
  - Rovnaké! Pozor!
  Dievčatá sa automaticky postavili, ich vojenský výcvik si vybral svoju daň. Jedno z dievčat však zaváhalo a dostalo pažbu na zadok.
  Dôstojník SS spokojne zavrčal, pozrel sa žene na nohy a prikázal:
  - Všetci si vyzujte topánky!
  Dievčatá sa otriasli a radmi sa prehnal rachot. Tučný Nemec demonštratívne zívol a apaticky zamrmlal:
  - Kto neposlúchne, bude obesený! - A potom zrazu hrozivý výkrik. - Schnell! Schnell!
  Dievčatá si začali vyzúvať topánky. Elizabeth cítila, ako sa jej ruky automaticky hýbu. Zdá sa, že podriaďovanie sa fašistickým monštrám je pre ňu zvykom. Vyzula si jednu čižmu a bosou nohou pocítila príjemné teplo betónovej plochy. Potom druhý, opatrne si obujte nové, nedávno vydané kožené čižmy (plátené sa objavia až na konci vojny). Potom bolo počuť výkriky. Mladé dievča, nie staršie ako šestnásť rokov, vyskočilo a zakričalo:
  - Nebudem fotiť, vy idioti! Bolo by lepšie, keby ma vzali mŕtveho!
  Nemecká sviňa dala znamenie, dvaja vysokí esesáci dievča schmatli a odvliekli na vopred pripravenú šibenicu.
  Dievčatá-vojnové zajatkyne si povzdychli, no nikto sa neodvážil namietať, zrejme zapôsobil šok zo zajatia.
  - Zahákni ju! - kričal tučný fašista. - Nenechaj ho hneď zomrieť! Diabol bude vedieť odolať.
  Mladej dievčine sa strhli šaty a esesák kráske dokonca strčil cigaru do ružovej bradavky. Dievča kričalo a kričalo:
  - Pamätaj, volám sa Tanya! Smrť nacistom!
  Dôstojník SS zareval:
  - Vytrhni jej jazyk!
  Mordovorčan priskočil k dievčaťu s pokrčenou špinavou zásterou a kliešťami v rukách. Ďalší nacista stisol dievčaťu líca a otvoril jej ústa. Snažila sa vzdorovať. ale sily sú príliš nerovnaké. Z úst dievčaťa sa valila krv a ona sama omdlela z bolestivého šoku. Fašistický netvor vyhodil svoj vytrhnutý jazyk a rozdupal ho čižmou. Nacisti rýchlo zavesili visiace nahé dievča na ostrý lodný hák. Slabo plakala a triasla sa, privedená k zmyslom dodatočnou bolesťou. Na tvárach fašistov bola napísaná blaženosť, ten neuveriteľný pocit sadistického zadosťučinenia, keď spôsobujete bolesť svojim druhom. Aj keď je to krásne dievča s blond vlasmi. Tu sa mieša sexuálny prvok so sadizmom.
  Alžbeta zavrela oči, aby nevidela takú svojvôľu. Medzitým sa k nim priblížila kolóna väzňov, civilných žien. Nacisti ich tiež prinútili vyzuť si topánky. Vybrané ženy boli mladé; Silné Bielorusky, väčšinou svetlovlasé, modrooké, príjemné na pohľad, krv a mlieko.
  Tučný dôstojník znova prikázal:
  - Vyzlečte si vrchný odev!
  Alžbeta sa zrazu začervenala, čo keby ju nacisti nechali úplne nahú? A už mi prsty rozopínajú tuniku. Civilné ženy plačú a nariekajú, ako keby išli na popravu. Jedna z nich má v rukách bábätko. Nacista mu to vytrhne z rúk. Matka žena sa ponáhľa a je bodnutá do brucha bajonetom. Padá a prepuká v srdcervúci plač. Dôstojník SS pribehne k bábätku, hodí ho pod nohy a začne ho šliapať. Okrem toho sa stará o to, aby okamžite nezomrel a nezlomil si jemné ruky a nohy.
  Matka zavýja a odvlečú ju na šibenicu, aby ju ešte zaživa zavesili na hák. Cestou nám trhajú oblečenie na kusy a udierajú nás pažbami pušiek. Potom na konci vytrhnú zohavenú ženu, veselo sa smejú, ako keby ju ukameňovali marihuanou.
  Elizabeth zašepkala:
  - A existuje hranica ich zverstva? Kto ich splodil, žena alebo vlčica?
  Valentina s vášňou povedala:
  - Toto nikdy neodpustíme a nezabudneme. Za každé svoje zverstvo zaplatia fašisti stonásobne.
  Elizabeth odpovedala:
  - Celé Nemecko na to nestačí.
  Valentina žartovala:
  - Čo zostane, pôjde do Japonska!
  Hlavný nacista sa stále neupokojil, v jeho tupých očiach horelo šialenstvo, jeho malé ústa boli stočené:
  - Teraz vás varujem! Zavedieme vás na nemecké územie. Kto sa bude správať slušne, bude mať dobré miesto, jedlo a v budúcnosti aj čestné občianstvo Veľkého Nemecka. Ak však niekto utečie, prikážem za každého utečenca upáliť zaživa dvadsať rukojemníkov. Rozumieš mi? - rev eštebáka zosilnel. - A teraz jasne uvidíte, čo to znamená neposlúchnuť Fuhrera.
  Nacisti sa nahrnuli do kolóny civilných žien a vybrali desiatku tých najškaredších na pohľad. Bez slávnosti ich ťahali za vlasy a zhadzovali na hromadu. Potom esesáci začali ženy krútiť ostnatým drôtom. Zúfalo kričali a snažili sa ujsť. Ako odpoveď dostali pažby pušiek na ramená a hrudník.
  Tučný dôstojník sa spokojne usmial:
  - No, teraz pochodeň pre nich! Nechajte ich "užívať" bolesť!
  A opäť ten idiotský smiech fašistických zvierat. Traja esesáci so zdegenerovanými tvárami vytiahli benzínovú nádrž a odskrutkovali veko. Napriek vzdialenosti sa k Elizabeth dostal nechutný zápach paliva. Zdá sa, že išlo o nízkooktánový benzín vyrobený hydrolýzou uhlia. Fuhrer nemal dostatok prírodného oleja pre všetky svoje početné zariadenia, a to ani pri zohľadnení dodávok zo ZSSR, takže fyzici Tretej ríše ukázali vynaliezavosť. Zvláštnosťou tohto benzínu bola nižšia teplota spaľovania ako zvyčajne a tiež to, že začalo mrznúť už pri deviatich stupňoch pod nulou. V pravý čas to ovplyvní priebeh vojny. Ženy skrútené kovovým ostnatým drôtom zúfalo mávali rukami (tie, ktoré ich mali voľné). Nacisti sa usmievali a kričali niečo po nemecky.
  Elizabeth sa zúfalo pýtala:
  - Naozaj ich podpália?
  Valentina nahnevane odpovedala:
  - Nie, pustia ťa! Na cestu vám dajú aj koláče!
  Elizabeth sa rozplakala:
  - A stále je to také kruté! Dobre, muži, ale prečo by ženy mali toľko trpieť!
  Valentina navrhla:
  - Nemci potrebujú Slovanov len ako otrokov. A otrok sa musí báť a poslúchať. Toto je diktatúra založená na strachu. A aby ste zastrašili, musíte spôsobiť bolesť.
  Elizabeth blysla modrými očami:
  -A aby si sa nahneval, potrebuješ ublížiť!
  Vyšľahol plameň, oheň sa nešíril tak rýchlo ako pri bežnom benzíne, ženy trhali, pokúšali sa pretrhnúť drôt, z tiel im kvapkala krv, rozrezaná ihlami.
  Alžbete sa zdalo, že čas sa plazí prekvapivo pomaly, ako had, fúkal čerstvý vietor a jej telo, sotva zakryté svetlou košeľou, bolo chladné.
  Plamene napokon pohltili všetky mučeníčky a ich krik sa stal oveľa hlasnejším. Pokožka sa mi pred očami robila pľuzgiermi a odlupovala sa. Zápach horenia bol čoraz silnejší. Bolo mu zle a z očí dievčat tiekli slzy. Hlavný fašista zaspieval so zlomyseľným úsmevom:
  - Ak niekto utečie, všetkých vás spálim! Ahoj! Heil Hitler, najväčší vládca vesmíru!
  Fašistickí vojaci vytiahli z opasku harmoniky a veselo na nich hrali. Navyše je jasné, že nacisti netrpeli úplným nedostatkom sluchu. Ale to spôsobilo, že hudba vyzerala ešte zlovestnejšie.
  Tučný dôstojník zareval po rusky:
  - Hudba plynie, hudba, hudba! Niekedy smutne, niekedy nesmelo dýcha! Kto si veselo zatancuje pri tóne fajky, ktorá rozjasní dušu! Hudba plynie, hudba, hudba, preč so smútkom, prestaň obťažovať Nemcov! Nekonečné, večné, mladé, vďaka ktorým tak veľmi chceš žiť!
  Jeho asistent, ryšavý dôstojník, zaspieval:
  - Všetci tancujte! No mrchy, tancujte, inak vás všetkých spálim!
  Dievčatá začali nesmelo hýbať bosými nohami. Hlavný fašista hlasno kričal a mával rukami:
  - Žite! No tak, kurvy a kurvy, no tak!
  Dievčatá sa v nezhode začali pohybovať oveľa rýchlejšie, ale len málo to pripomínalo kultúrny tanec, skôr divoký tanec Papuáncov, pobrežia Paraguaja!
  Fašisti pribehli k ženám a udierali ich päsťami do tváre, pričom kričali a srdcervúco chrčali.
  Hlavný fašista urobil gesto. Chlapec v uniforme Hitler Jugent mu priniesol fľašu koňaku. Tučné prasa ťahalo rovno z hrdla, štyridsaťstupňová tekutina mu zahriala žalúdok. Borov sa pekne spýtal chlapca:
  - Už máš štrnásť, dávam ti povolenie zastreliť akúkoľvek kurvu!
  Na chlapcovej tvári bolo sklamanie:
  - A len strieľať? Je to príliš mäkké! - zvolal.
  Tučný bastard zavrčal:
  - Čo jej chceš urobiť?
  Chlapec vyštekol:
  - Zoskrutkujte ho na smrť a potom ho zapáľte!
  - Dobre, poď! Len sa poponáhľajte, tieto kurčatá je ešte potrebné priviezť do Nemecka včas.
  Chlapec, trblietajúci sa svojimi oslnivými, vysoko leštenými čižmami, sa pohyboval v rade žien. Dravo sa uškrnul a kruto usmial. Z času na čas sa mladý nacista zastavil a kopol tú či onú ženu do brucha, no nevybral si.
  Alžbeta sa modlila k niekomu neznámemu, ale nie mne! Mladý muž sa však pred ňou zastavil a ukázal prstom:
  - Táto kurva je moja!
  Alžbeta stuhla, zradne sa triasla a jej opálená tvár zbledla. Hlavný fašista nečakane namietal:
  - Nie!
  Fašistický chlapec bol urazený:
  - A prečo je to tak?
  Borov odpovedal:
  - Je príliš krásna! Len úžasné dievča, môžete ju dať nejakému generálovi a získať veľa peňazí.
  Mladý nacista neochotne súhlasil:
  - Dobre! Len preto, že si odmietol moju prvú žiadosť, budem mučiť dve dievky!
  . KAPITOLA č.8.
  Chlapec sa otočil, rýchlo sa rozbehol a vybral si dve mladšie dievčatá. Tentoraz sa ponáhľal, pretože sa bál, že jeho zákonná korisť môže byť ukradnutá.
  Dievčatá vybehli na námestie samé, možno dúfali, že sa s nimi fešák zmiluje, ak budú poslušné. Mladý muž si pohŕdavo odfrkol:
  - Kľakni si na kolená a pobozkaj moje čižmy!
  Dievčatá sa zrútili a plazili sa. Sebavedome bozkávali vyleštenú pokožku, cítili silnú vôňu drahého sčernenia. Syn Hitlera Jugenta zrazu chytil dievčatá za vlasy a silou ich zdvihol:
  - Čo, sučky! - zasyčal chlapec po rusky. - Unavený žiť? Teraz sa okamžite vyzlečte!
  Dievčatá sa horúčkovito vyzliekali a nechali ich len v nohavičkách. Mladý sadista prikázal:
  - Ľahnite si na svorky.
  Dievčatá si poslušne ľahli a pomocníci SS im zaistili ruky a nohy špeciálnymi pažbami. Chlapec prechádzal prstami po zvodných ružových lodičkách dievčat, na ktoré sa ešte nestihol pozbierať prach. Zrazu pocítil silné vzrušenie a srdcervúco zakričal:
  - Daj mi ťažký bič!
  Poskoci odovzdali bič. Nebolo to jednoduché, ale pozostávalo z rozžeraveného drôtu s ostrými hviezdami. Nárazy z takejto zbrane sú oveľa citlivejšie.
  Elizabeth pocítila horúčku, keď myslela na to, čo ju čaká. Tu je ten obludný úškrn fašizmu, keď sa ľudia menia na zvieratá. A tieto pekelné muky príšer, ktoré stratili základné ľudské city.
  Bič zlovestne zahvízda a padá na obnažený chrbát dievčat. Úder do kosti prereže kožu a mäso. Mladý fašista spokojne mrnčal, cítil sa ako skutočný Boh. Áno, bolo to božstvo zla a nezničiteľnej vôle, bez najmenšieho zmyslu pre súcit. Hitler Jugent však učil, že súcit je slabosť! Ľútosť, zlý pocit, nie je hodný pravého Árijca. Nepriateľa nestačí zabiť, treba ho prinútiť trpieť a ponížiť tým najpodlejším spôsobom. Slovania sú menejcenný národ ako Židia a zabiť Slovana je ako zabiť šialeného psa. čo je svedomie? Pekelná pasca duše, ktorú vymysleli Židia a ruskí filozofi. Pravý Árijec nepozná výčitky svedomia, len jedna vec ho rozčuľuje, že zabil málo nepriateľov. Ale kruto mučiť ženu alebo dieťa je najvyšším prejavom árijskej odvahy.
  Nohavičky pod údermi horúceho drôtu praskli a spadli zo zadku. Dievčatá najprv kričali, ale chlapec bol silný na viac ako jeho roky a rýchlo stíchli a stratili vedomie od hrozného šoku. Hitlerovi kati však neboli bezradní; na hlavy mladých krások zniesli vopred pripravené vedrá s ľadovou vodou (pomocou táborovej chladničky). Medzitým mladý sadista opäť zahrial drôt na ohni a zhodil ho na bosé nohy dievčaťa. A opäť strašné výkriky, výkriky, v ktorých nebolo nič ľudské.
  Elizabeth ledva stála na nohách, zdalo sa, že odkiaľ môže prísť sila, aby to vydržala. Bolo to niečo bez najmenšieho významu, ďaleko za hranicami ľudskosti. Je zvláštne, ako to taký roztomilo vyzerajúci chlapec, takmer dieťa, mohol urobiť. Je jednoducho neuveriteľné, ako veľmi fašizmus deformuje duše, dokonca aj tie detské. Tak ochromte vnímanie celej generácie!
  Dievčatá opäť stíchli a opäť sa na ne liala voda. Výkriky mučených však aj napriek všetkému úsiliu čoraz viac stíchli. Od ramien až po nohy nešťastným mučeníkom nezostal priestor na život. Nakoniec sa chlapec unavil, utrel si pot z čela a odpľul cez zuby smerom k kolóne nešťastníčok.
  - Unavený! Môžete ich spáliť?
  Roztrhané dievčatá sa už nehýbali, zrejme utrpenie presiahlo určitú mieru. Nacisti k nešťastníkom pribehli, nijako zvlášť štedro nekvapkali benzínom, a podpálili ich. Dievčatá sa ani nepohli, hoci oheň pomaly s chuťou požieral ich mäso.
  V tomto čase už utíchol aj krik zaživa upaľovaných úbohých bytostí, ktorých celá vina spočívala len v tom, že sa mali stať jasnou demonštráciou neústupčivosti nacizmu!
  Tučný bastard mávol krivou päsťou.
  - No, kurvy? Dúfam, že chápete, čo stojí libra! A teraz sa zoraď a kráčaj krok za krokom k svojmu novému osudu.
  Ženy stáli nehybne, rovnako šokované krutosťou a nočnou morou.
  Fašistický chlapec bez váhania schmatol pištoľ a dravo sa uškrnul a strelil dievča do nohy:
  - Počuli ste, povedali vám, pochod!
  Výstrel ženy prebudil, Elizabeth pocítila Valentinine nežné ruky na svojich pleciach.
  - Poďme, môj verný súdruh, pomstiť sa, treba žiť!
  Dievča odvážne odpovedalo:
  - A prisahám, že prežijem!
  Mladý bastard medzitým strieľal na zvíjajúce sa padlé dievča. Zároveň sa jej pokúsil zlomiť ruky aj nohy. Nechcel som to dievča hneď ukončiť, pretože počúvať výkriky bolesti je oveľa príjemnejšie ako smiech.
  Ťažko zranené dievča zostalo ležať na ceste, mladý fašista ju nedokončil, chytili ju hákom za rebro a odvliekli na popravisko.
  Tučný esesák potľapkal chlapca po hlave:
  - Môj drahý priateľ! Si presne ako Fuhrer ako dieťa! Viete, veľký Adolf sa už v prvej triede pohádal s dievčaťom. A tak ju on a jeho dvaja kamaráti cestou domov prepadli. Chytili ju a zviazali a začali týrať. Spálili ju ohňom, polámali jej kosti, vypichli oči a potom jej mladý Adik nalial do hrdla kyselinu sírovú, ktorú si vzala z hodín chémie. Vtedy mal Hitler len sedem rokov a už bol schopný odvážneho činu hodného árijského manžela.
  Mladý nacista sa s grimasou opýtal:
  - Bolo to dievča židovské?
  - Nie, Slav! Rakúsko-Uhorsko sa zrútilo, pretože Nemci boli zradení Slovanmi, a tak sa Fuhrer zaprisahal, že ich zničí! - Borov si prešiel rukou po krku. - Vo všeobecnosti si opice zaslúžia zhovievavosť, ale Slovania nie!
  Muži SS unisono zdvihli laby:
  - Ahoj Hitler!
  Po ceste rýchlo kráčali mladé, bosé, polooblečené ženy. Nacisti jazdili na špeciálnych štvorkolesových sprievodných bicykloch (aby neplytvali benzínom na sprevádzanie podľudí). Elizabeth, šokovaná zverstvami a do očí bijúcou nemorálnosťou nacistov, prvých pár hodín mlčala, ani na nič nemyslela, ale išla v polospánku. Zdalo sa, že ani ostatné dievčatá nemali náladu na rozhovory, aspoň o svetských témach.
  Kým bosé dievčatá kráčali po hladkom asfalte na sovietskej pôde, ich nohy sa cítili viac-menej pohodlne. No po prejdení zničeného hraničného stĺpu sa ocitli na poľskom území... Ukázalo sa, že cesta je pokrytá jemným štrkom a ostrým drveným kameňom, ktorý sa zaryje do bosých nôh dievčat. Elizabeth si v posledných rokoch nemohla často dovoliť prechádzky naboso a čoskoro pocítila, ako sa jej obnažené päty začali nemilosrdne trhať a páliť. Aby sa rozptýlila, prehovorila k Valentine:
  - Tak čo musíme teraz urobiť?
  Kapitán po prestávke ticho odpovedal:
  - Nemôžeme utiecť, inak budú všetky dievčatá zabité! Zároveň nie je sila vydržať ani toto!
  Elizabeth navrhla:
  - Čo ak zariadime útek pre všetkých?
  Valentina prikývla:
  - Presne na toto myslím. Je len technicky náročné niečo také urobiť. Pozrite sa, koľko strážcov je okolo.
  Elizabeth vyslovila Suvorovovu frázu:
  - Vyjú nie počtom, ale šikovnosťou!
  Valentina odpovedala:
  - Jedným z hlavných dôvodov Suvorovových víťazstiev bol lepší bojový výcvik a fyzická príprava ruských jednotiek. Najmä turecké jednotky sa nenaučili bajonet a boj z ruky do ruky, takže sa rýchlo rozpadli. Ale s Francúzmi to bolo ťažšie, najmä preto, že bajonet bol vynájdený vo Francúzsku.
  Elizabeth rozhodne odpovedala:
  - Ale vyhrali!
  - Áno, vyhrali sme. Ale úprimne povedané, nie je to také ľahké, ako sa hovorí v učebniciach. - povzdychla si Valentina. - Cena víťazstva je príliš vysoká, môže znehodnotiť hodnotu trofejí.
  Elizabeth zamrmlala:
  - Nehovoríme o trofejách. Najväčšou trofejou vo vojne je zachránený život. Vo všeobecnosti, ako povedal Stalin: "Vojak nemá pohlavie."
  Valentina navrhla:
  - Potom sa staň chlapcom a bude to pre teba jednoduchšie.
  Elizabeth sa strhla:
  "Nevadilo by mi stať sa chlapcom, chlapci sú oveľa slobodnejší."
  Valentina zapískala:
  - Prečo?
  "Pretože ich nohy sú drsnejšie a mám pocit, že kráčam po uhlí." - zaškrípala Elizabeth.
  Valentina odpovedala:
  "A mám pocit, že ma dlho bili po pätách palicami, ale musím to vydržať." Je možné, že sa naše zajatie potiahne, a to sa nestane. Počul som, že ženy v koncentračných táboroch dostávajú topánky len vtedy, keď napadne sneh, a aj to sú drevené.
  Elizabeth sa striasla:
  - Drevené topánky pre dievčenské nohy sú jednoducho mučením, raz, keď som bola ešte školáčka, som si ich obula v múzeu a kráčala som po chodbe. Sú tak nepohodlné a stále padajú.
  Valentina opravila:
  - A strašne ťa šúchajú o nohy a v zime ťa veľmi zle zahrejú. Oveľa lepšie sú lykové topánky, sú teplejšie a mäkšie.
  Ženy z dediny boli ostrieľanejšie a nesťažovali sa, ale medzi mestskými ženami sa už začali objavovať kvapky krvi, ktoré sa do štrku vtláčali stopami ladných, mladistvých nôh.
  Po oblohe lietal kŕdeľ stíhačiek ME-109, lietali v pomerne malej výške a dokonca bolo vidieť aj svastiku na krídlach.
  Elizabeth poznamenala:
  - Zaujímalo by ma, kde sú naše slávne Migi?
  Valentina neochotne odpovedala:
  - Myslím, že zostali nenaplnené. Nemci majú vo všeobecnosti zaujímavú novinku, miniatúrne bomby, dokonca sa dajú zavesiť na krídla bojových lietadiel. Padajú na zem ako krúpy. Nezaberie to tank, ale je celkom účinný proti pechote alebo lietadlám, najmä ľahkým, ako je IL-16.
  Elizabeth poznamenala:
  - Zdá sa, že u nás sa do výroby chystali aj takéto "maličkosti". Trochu sme meškali. Vo všeobecnosti ťažké dedičstvo cárskeho systému, reštrukturalizácia priemyslu z kapitalistického na socialistický.
  Valentina dodala:
  - Navyše občianska vojna. V dvadsiatom prvom roku klesla priemyselná produkcia sedemkrát v porovnaní s trinástym rokom. Milióny ľudí zomreli, krajina bola zničená a na rozdiel od cárskej vlády nám nikto nedával pôžičky. Samozrejme, nemali sme veľa času. Hitler nás zastihol vo chvíli, keď sa armáda práve začala prezbrojovať.
  Elizabeth súhlasila:
  - Ste tu správne. Urobili sme veľa, ale veľa času sme urobiť nemali. Celá Európa pracuje pre Wehrmacht. Európa! A cárske Rusko vojnu prehrávalo, napriek tomu, že Nemecko malo svoje hlavné sily na Západe. Teraz sme sa ocitli v mizernej situácii.
  A kedy dorazia naše tanky do Európy?
  Valentina odpovedala:
  - Chcel som, aby sa to stalo čoskoro! Ale bojoval som aj vo Fínsku, preto nie som taký plný optimizmu, naša armáda nie je celkom pripravená na vojnu.
  Do rozhovoru vstúpilo mladé dievča s ramennými popruhmi mladšieho seržanta:
  - Myslím, že o dva týždne naše tanky oslobodia Varšavu a o mesiac Berlín.
  Valentina pokrútila hlavou a roztiahla červenú hrivu:
  - Rád by som tomu veril, ale... Nacisti obsadili vo veľmi krátkom čase štrnásť európskych krajín. To hovorí o veľmi veľkej sile Wehrmachtu a tri a pol mesiaca sme boli zaneprázdnení malou fínskou armádou. Z prvej ruky viem, čo je vojna. Nie, v tomto prípade je nepriateľ oveľa silnejší ako my!
  Mladé dievča bolo zmätené:
  - Tak čo, môžeme prehrať?
  Valentina odpovedala:
  - V princípe áno, ale...
  Dievča zakričalo:
  - Čo ale...
  Valentina odpovedala:
  - Nacisti sa stanú vlastnými hrobármi. Pozrite sa, ako páchajú zverstvá. Všetci od mora k moru čoskoro povstanú proti nim. Aj pionieri budú bojovať proti fašizmu, zem bude horieť pod nohami okupantov. Nacisti sa zadusia vlastnou krvou. Ich rozhodnutie zaútočiť na ZSSR by bolo osudovou chybou. Alebo skôr katastrofa a fašizmus bude vymazaný z povrchu planéty.
  Elizabeth súhlasila:
  - Nie, upír Hitler nemôže uniknúť z osiky. Ale koľko našich miest bude zničených a dedín vypálených. A my sme blázni, vediac o blížiacom sa útoku, ani sme nevykopali zákopy.
  Valentina súhlasne prikývla:
  - Myslím, že Pavlova zastrelia.
  Elizabeth mávla rukou:
  - Nejde o Pavlova. Vo všeobecnosti musel rozkaz uviesť armádu do plnej bojovej pohotovosti osobne Stalin.
  Valentina prikývla:
  - Určite, máš pravdu. Ale zrejme chcel vodca oddialiť začiatok vojny na poslednú chvíľu, najmä preto, že Wehrmacht nebol pripravený na zimu a keby sme vyhrali aspoň mesiac, Wehrmacht by nebol pripravený. A do roku 1942 by sa naša armáda stala oveľa silnejšou. Čo ma znepokojuje, je postoj Churchilla a Roosevelta. Môžu uzavrieť čestný mier s Nemeckom a dokonca získať časť sovietskeho územia. Japonsko sa navyše môže pokúsiť o odvetu za prehru v Mandžusku. A potom sa ocitneme v kruhu izolácie.
  Alžbeta zalapala po dychu, keď stúpila na ostrý kamienok, noha jej okamžite začala krvácať a ešte viac ju začali bolieť narazené prsty na nohách. Myslela si, že fašisti ich snáď nepotrebujú, aj keby potrebovali nové a dobré topánky, ale skôr túžbu ponižovať a spôsobovať bolesť. Veď v Rusi sa bosé nohy považovali za znak chudoby, nie bezdôvodne sa vyskytoval výraz tulák, teda žobrák; Teraz sa uvidí, či sa jej podarí zastaviť. A ak spadne, čo sa s ňou stane?
  Akoby v súzvuku s jej slovami jedno z mladých dievčat s krvavými zlomenými nohami kričalo:
  - To je ono, už to nevydržím!
  A posadila sa a natiahla svoje dlho trpiace nohy dopredu. Nacisti k nej prišli a dievča vyliali na hlavu benzín. Prudko vyskočila, ale už bolo neskoro, opustený zapaľovač vzplanul a nešťastnú ženu zachvátil horiaci plameň.
  Dievča, ktoré dlho kričalo, sa ponáhľalo utiecť, ostatní zajatci sa rozpŕchli do strán. Po predbehnutí kolóny mučeník spadol, stratil vedomie, prúdy plameňa spálili nešťastnej žene pľúca a jej smrť bola hrozná. Nasledoval hrozivý výkrik:
  - Schnell! Schnell! Smrť tým, ktorí zaostávajú!
  Dievčatá v zúfalstve zrýchlili tempo. Elizabeth ticho zastonala a krívala, nohy jej explodovali bolesťou, akoby po dotyku horúceho železa. Ale ona, podobne ako ostatné dievčatá, vydržala.
  Aby sa trochu rozptýlila, Elizabeth povedala:
  - Možno by sme mohli spievať Internacionálu?
  Valentina pokrútila hlavou:
  - Tieto príšery nás všetkých zastrelia. Buď trpezlivý! Bosé nohy, najmä mladých ľudí, ako sme my, rýchlo zhrubnú. Vydržíme a prežijeme. Víťazstvo bude pre Červenú armádu. Aj keby proti nám všetci kapitalisti vzali zbrane. Koniec koncov, od tajgy po britské moria je Červená armáda najsilnejšia!
  Elizabeth zaťala päste:
  - Ale neexistuje silnejší ruský duch,
  Oživíme sa z ruín!
  Ruský bojovník, vezmi si rýchlo meč,
  Postavíme sa a opäť vyhráme!
  Potom to už bolo akosi ľahšie a dokonca aj pálivá bolesť v mojich krvavých nohách zoslabla.
  Slnko zapadalo, nacisti boli čoraz nervóznejší a naliehali na dievčatá.
  Stalo sa sviežejším, vánok príjemne pofukoval spotené tváre. Elizabeth poznamenala:
  - Vyzerá to tak, že aj slnko je na našej strane!
  Valentina sa energicky usmiala:
  - Slnko komunizmu je vždy pre nás!
  Tiene na ceste sa predlžovali a boli čoraz tmavšie. Nacisti svietili lampášmi, vďaka čomu bol vzhľad ich bicyklov oveľa tajomnejší. Alžbeta si už predstavovala, že to nie sú nacisti, ale strašné monštrá. Akýsi mnohotvárny Viy, alebo ghulovia. Napodiv to spôsobilo, že nacisti neboli strašidelní, ale zdanlivo neskutoční. Elizabeth si začala pohmkávať pieseň:
  -Tam na neznámych cestách tancujú čerti v sandáloch! No, Koschey zjedol príliš veľa kapustovej polievky!
  Valentina sa usmiala:
  - Ako vždy ste nenapodobiteľní!
  Nakoniec sa v diaľke objavila signálna veža a zviditeľnili sa zatemnené domy. To znamená, že ich cesta sa už blíži ku koncu. Väčšina dievčat už bola vyčerpaná, boli na poslednom bode fyzického vyčerpania a držali sa len pudu prežitia.
  Elizabeth sa spýtala Valentiny, akoby to mala vedieť:
  - Nakŕmia nás?
  Kapitán žartom, hoci to bolo pre ňu ťažké, odpovedal:
  "Pre Nemcov sme ako dobytok a nikto nesľúbil, že nakŕmi dobytok na ceste."
  Elizabeth nahnevane poznamenala:
  "Potom vytrhnem Hitlerovi hrdlo!"
  Ešte pár stoviek bolestivých krokov a dievčatá začali odvážať do špeciálneho tábora. Vyzeralo to, ako keby to bolo vopred pripravené pre vojnových zajatcov, v tme bolo vidieť drevené baraky, ale aj veže a plot s ostnatým drôtom. Začali oddeľovať ženy do kasární, pričom sa snažili umiestniť civilistov a vojakov oddelene. Väzni však boli takí unavení, že na útek ani nepomysleli. Jednoducho sa zrútili na hrubé drevené palandy. Alžbeta, ktorá kráčala so zlomenými, zakrvavenými nohami po pošliapanej tráve, zažila blažený pocit. Konečne sa bude môcť stratiť v spánku. Ale keď už vchádzala do kasární, priskočili k nej dvaja esesáci a bez okolkov si vykrútili ruky.
  - Prečo? - kričalo dievča.
  - Rus, Schwein! Nasledujte, kde vám bolo povedané!
  Alžbetu vyviedli z tábora a prešli okolo veží a železných brán. Dievča si najskôr myslelo, že ju chcú zastreliť, no potom sa bála, že ju čaká mučenie. Čo ak si fašisti myslia, že dievča má dôležité tajomstvo?
  Zaviedli ju do kaštieľa zdobeného basreliéfom levov. Napodiv, pohľad na bohaté panstvo Alžbetu upokojil, nebolo to ako v ponurých mučiarskych pivniciach v stredoveku. Tieto príšery však môžu mučiť a trýzniť kdekoľvek a tak dlho, ako chcú.
  Zaviedli ju do budovy, bosé nohy dievčaťa sa dotkli sviežeho zamatového koberca a ponorili sa do neho.
  Zablikalo jasné elektrické svetlo. Objavil sa muž v livreji, hodil na dievča náhodný pohľad a prikázal:
  - Umy jej nohy!
  Alžbeta sedela v kresle a slúžka úhľadne oblečená v bielom priniesla striebornú misku s vodou. Slúžka bola pôvodom Bieloruska Poľka a vedela po rusky. Ponorila si boľavé nohy do umývadla s teplou vodou a začala si ich jemne trieť. Na Alžbetine dievčenské nohy bol žalostný pohľad. Nezostal na nich doslova životný priestor, prsty boli odbité. Nohy bieloruskej krásy však boli krásne a hodné princeznej alebo gréckej bohyne.
  Slúžka opatrne zmyla prach a krv a utrela si každý prst. Potom sa so súcitom v hlase spýtala:
  - Vyzerá to, že ti je naozaj zle, zlatko?
  Elizabeth odpovedala:
  - Iní to majú horšie. Na osud sa nemám čo sťažovať.
  Poľka prikývla:
  - Verím, že pre krajinu Sovietov všetko dobre dopadne.
  Esesáci rozhovor prerušili a Elizavetu zdvihli a odvliekli do luxusne zariadenej sály. Dievča sa slabo vzoprelo, hodili ju, zabuchli dvere a potom sa ako duch objavil tučný kanec. Až do koliky v mojom mozgu zachrapčal známy hlas:
  - No, vtáčik, budeš submisívny?
  Alžbeta sa pokúsila odskočiť, no zdanlivo nemotorný nacista sa ukázal byť obratnejší. Zrazu priskočil k dievčaťu a roztrhol jej košeľu, pričom odhalil pomerne veľké, pevné prsia s bradavkami smerujúcimi nahor. Dievča ho pokľaklo do slabín, ale fašista to predsa len očakával, nie sú to slabosi, ktorí slúžia v SS, a odrazil útok.
  - Odolajte, bude to ešte zábavnejšie.
  Tučná sviňa sa na ňu znova vrhla, strhla z nej zvyšky oblečenia, predovšetkým nohavice, ale zrazu srdcervúco zavyla:
  - Áno, stále hryzieš, suka.
  Polonahá Alžbeta sa vytrhla a vrútila sa k protiľahlým dverám, dúfala, že tam možno nebudú žiadni vojaci. Otvorila a vzápätí dostala silný úder do brady. Pred ňou sa objavil svalnatý tínedžer s nahým trupom. V ňom na svoje zdesenie spoznala mladého sadistu z Hitler Jugent. Dravo sa usmial so snehobielymi zubami:
  - A ty si temperamentný!
  Tučný esesák zaškrípal:
  - Dovoľujem ti ho použiť so mnou. Už ste dospelí a je čas vyskúšať ženské telo.
  Mladý hitlerovec odpovedal:
  - Rusov som ešte neznásilnil.
  Alžbete prišlo zle, že ju môže znásilniť a pripraviť o česť tínedžer. Vo svojich dvadsaťjeden rokoch si zachovala nevinnosť a teraz sa musí rozlúčiť so svätosťou nie so svojím milovaným sovietskym chlapom, ale s takými degenerátmi, akých svet nevidel. Dievča srdcervúco kričalo, no veľký fašista a nie práve malý chlap na ňu naraz zaútočili. Prasa vážilo prinajmenšom jeden a pol centu a unavená Elizabeth cítila, ako rýchlo jej zostávajúca sila ubúda.
  Mladá sadistka jej zároveň drvila ruky a štípala prsia. Nakoniec spadla a netvor ju hrubo vzal s pochúťkou kanca v ruji. Alžbeta zažila strašnú bolesť a ponorila sa do úplného pekla.
  Áno, mala z toho najsilnejšie dojmy. Nikdy sa nezabudne.
  Počas pauzy sa Elena ponorila aj do spomienok.
  Z kolónie utiekla rovno na front. Bosé dospievajúce dievča sa v nepokojoch roku 1941 ocitlo na okupovanom území a spočiatku sa správalo partizánskym spôsobom.
  Prvý Nemec, ktorého chytila, sa ukázal ako celkom pekný mladý muž. Elena sa s ním dokonca milovala. Potom, nevediac, čo s ním robiť, ho uškrtila povrazom. A toto bol jej prvý krst ohňom.
  Mladík sa dusil v slučke. A Elena ho uškrtila a spievala:
  - Najprv sa ti pozrieme do očí,
  A potom ťa vypražíme a zjeme!
  Ryšavá líška sa zle zasmiala. Áno, Nemci neboli vôbec strašidelní. A bola škoda ich zabiť. Až kým Elena nevidela vyhorené chatrče a zničené domy.
  A potom vzala jedného zo zajatých Nemcov a zviazala ho za ruky a nohy. Čo, musím povedať, je od nej veľmi cool. Dievča je, povedzme, mimoriadne agresívne a bojovné.
  Ešte v detskej kolónii sa Elena naučila hádzať rôzne ničivé predmety holými prstami na nohách. Zvládla to majstrovsky. A dokonca zrazila hmyz šiškami a ihličím. Je pravda, že táto úroveň zručnosti jej prišla po mutácii. Predtým len hádzala granáty nohami.
  Vojna dopadla pre ZSSR spočiatku zle. Dôvodov bolo veľa. Jednou z nich je, že jednotky neboli naučené brániť sa, ale iba útočiť. A to, samozrejme, malo vplyv aj na skutočnú vojnu.
  Elena stretla v lese dievča Laru, tiež ryšavé a utečenkyňu. Na rozdiel od otužilej Eleny Lara krvácala na bosých nohách a chodila len veľmi ťažko.
  Elena si umyla chodidlá a obviazala ich. Pretože sa dievča mohlo nakaziť. A zdvihol ju na ramená a niesol.
  Lara s plačom poznamenala:
  "Nemci bičovali moju matku tak silno, že sa odplazila po rukách a kolenách." A to len preto, že bola komsomolčankou, hoci nevstúpila do strany.
  Elena sa usmiala:
  - Zbičovaný? Ešte to nie je také strašné. Mohli ho obesiť.
  Dievča spievalo:
  Ak na dlhú dobu, na dlhú dobu,
  Ak je to dlhé, pozdĺž cesty,
  Bež, dup a bež,
  Ale pravdepodobne, potom pravdepodobne
  Je to možné, je to možné, je to možné,
  Môžete ísť do Afriky!
  Elena sa smiala a spievala ako odpoveď s veľkým nadšením;
  Sme v džungli v krajine divokých opíc,
  Kde sú banány zelené, tam sú hromady kanibalov!
  Museli sme prekonať oceán,
  S takou energickou energiou!
  
  Rusko nám prikázalo ísť...
  Dosiahnite tam, kde je priekopa rovníka!
  Nuž, Boh je jeden a nie jeden,
  A tak máme nejeden granát
  
  Poslali do boja mladých priekopníkov,
  Povedali, že to bola len stáž!
  Aby bol každý odvážny chlapec,
  Energia veľkých rakiet sa zrýchľuje!
  
  Strieľam guľometom priamo na cieľ -
  Zabil som bojovníkov kaki farbou!
  Nebudú môcť prevziať našu vlasť,
  Pindos a iní násilníci!
  Takáto vlasť je zúrivý poriadok -
  Nauč sa, chlapče, bojovať ako zúrivý lev!
  A ak červený vodca vydal rozkaz,
  Nebuď patetický klaun!
  
  Puzdro mušle vážne popálilo moje líce,
  Nemá ešte žiadne tuhé strnisko!
  Ale verte mi, slúžim svojej vlasti už dlho,
  Nemyslite si, vy slabí tínedžeri!
  
  Náš bol obklopený kmeňom Mau-Mam,
  Nemajú oštepy, ale granátomety!
  Ako odpoveď zasiahneme oceľou,
  Ruskí piloti budú pomáhať z neba!
  
  V Rusku je každý bojovník z jaslí,
  Dieťa siaha po zbrani!
  A poraziť armádu útočníkov,
  Básne spieval bard o záletoch!
  . KAPITOLA č.9.
  Dievčatá opäť obnovili vyšetrovanie. A začali od Venuše po Merkúr. Planéta najbližšie k Slnku je pokrytá ochranným silovým poľom a je na nej veľa priemyselných zariadení. Ortuť má obrovské zásoby cenných kovov a blízkosť slnka mu umožňuje prijímať toky energie na tavenie rôznych kovov.
  Preto je táto planéta iná. Má záhradné mesto aj priemyselnú metropolu, kde pracujú najmä roboty.
  Elena počas letu poznamenala:
  - Merkúr je možno najnudnejšia planéta vo vesmíre. Alebo aspoň v slnečnej sústave.
  Elizabeth poznamenala:
  - Ale nie je to vždy na hranie spilikinov. Musíme urobiť niečo vážnejšie.
  Catherine pochybovačne poznamenala:
  - Ako pomôže návšteva Merkúra z hľadiska vyšetrovania?!
  Euphrosyne tweetovala:
  - Ale z chamtivosti Kwa-Kwa-Kwa,
  A z hlúposti...
  Ale z podlosti Kva, Kva, Kva,
  A od lakomosti!
  A tiež z chvastania sa,
  Kwa, kwa, kwa! Kwa, kwa, kwa!
  Merkúr to za nás nedokáže
  Tento stožiar sme vyfúkli do sucha!
  A všetky štyri dievčatá sa budú smiať ako šialené. Toto sú naozaj skvelé ženy.
  Letia vo svojich bojových oblekoch k Merkúru a cestou v tom istom čase zapadli do bufetu.
  Tam si na Hypernete zadarmo kúpili farebné torty spolu s kokteilom a ešte niečím chutným na umytie.
  A začali sa baviť, lietať a skákať, ako keby pod nimi boli šikovné kone.
  Elizabeth s veľmi potešeným pohľadom poznamenala:
  - Niekedy radi robíme hluk,
  Bojujte jeden za druhého!
  Catherine s potešením prikývla hlavou:
  - Áno, doslova prenesieme hory jeden pre druhého!
  Elena sa zachichotala a štebotala:
  - Naše ostré tesáky,
  Pazúry, zuby, päste...
  Takže sa tešia na poriadny súboj!
  Rýchlo utekaj
  Veľké a malé zvieratá,
  Kto je silnejší ako všetky zvieratá?
  Sme mutantky!
  Euphrosyne so smiechom poznamenala:
  - A musím povedať, že oveľa silnejší! Vezmime krokodíla a roztrháme ho!
  Dievčatá lietali a už zblízka videli červenú planétu z jednej strany. Väčšinu z toho tvorí púšť s priemyselnými budovami a robotmi. Ale sú tu aj oázy s nebeskými miestami. Ktoré sú veľmi krásne. A ako to už medzi ľuďmi, ktorým dominujú dievčatá, býva zvykom, nechýbajú sochy s fontánami.
  Toto všetko, povedzme, je super!
  Elizabeth poznamenala:
  - Niečo je v našich hlavách, slovo super často bliká! Akoby sme boli dospievajúce dievčatá.
  Catherine s úsmevom prikývla:
  - Áno, to sme my... Čo očakávate od profesionálnych bojovníkov? Vo vojnách sme zabili toľko ľudí, že sa niekedy aj my sami bojíme.
  Elena prikývla a zaspievala:
  - Každý, kto je človek, sa rodí ako bojovník,
  Aj keď je veľký hriech zabíjať pred Bohom...
  Ale bola raz jedna rímska légia...
  A teraz je v bitke veľa hyperplazmy!
  Euphrosyne logicky poznamenala:
  - A napriek tomu zatiaľ nemáme žiadne vážne stopy! Mimochodom, na Merkúre vôbec nie sú žiadni pacienti s paranoidnou schizofréniou. Existuje však jeden psychopat. A veľmi dobre kreslí ručne!
  Elizabeth sa zachichotala:
  - Maľuje štetcom?
  Blondínka namietala:
  - Nie! Fixky, ale robí to veľmi dobre.
  Elena poznamenala:
  - Áno, kresliť ručne je zriedkavá činnosť. Avšak, pozri, dievča číta papierovú knihu. Toto je zriedkavý jav, ale niekedy sa to stane.
  Dievča s modrými vlasmi sa pýta:
  -Čítala si knihy, ryšavka?
  Elena prikývla:
  - Áno! V minulom živote. Až kým sa neobjavil internet a možnosť sledovať akékoľvek filmy na smartfóne. Potom to začalo byť nezaujímavé.
  Catherine prikývla:
  - Áno! Kniha je veľmi podradená kinematografii a ešte viac počítačovým hrám vo virtuálnej realite. Možno by sme sa mali radšej zabaviť? Inak ma návšteva psychopata nenadchne.
  Elizabeth namietala:
  - Máme hlavný cieľ: nájsť unesenú medzigalaktickú hviezdnu loď. A nielen túlať sa po iných svetoch, či ničiť virtuálne príšery. Skontrolujme psychopata a vráťme sa na Zem. Je tam oveľa viac rôznych psychopatov.
  Elena poznamenala:
  - Populácia na Zemi je väčšia. Aj keď pochybujem, že to niečo dá. Bolo by lepšie letieť na Sirius a chytiť Vishy!
  Catherine bola ostražitá:
  - Myslíte si, že hlavný dizajnér je v súhre s únoscami?
  Červená harpya pokrútila hlavou.
  - Je to nepravdepodobné, ale môžeme nájsť neočakávané stopy. Okrem toho vám možno môže povedať, kde skryť túto vesmírnu loď!?
  Euphrosyne sa sarkasticky spýtala:
  - Slovo dvakrát v jednej fráze - možno?! Je to symbolické a niečo hovorí.
  Elizabeth uviedla:
  - A navštívime psychopata. Nechajte ju robiť naše portréty fixkami a my zatiaľ naskenujeme jej mozog a podvedomie.
  Elena súhlasne prikývla:
  - To je dobrá vec!
  Dievčatá zamierili do jednej z oáz. Všetko na ňom bolo veľmi veľkolepé a slávnostné.
  A do neba vystrelila obrovská fontána. Mal podobu gryfa pokrytého hyperzlatom, ktorého na vystretých rukách držali štyri svalnaté dievčatá, tiež z drahého kovu, s nahým trupom a krátkymi sukňami.
  A fontána vyletela vysoko do neba, asi míľu vysoko.
  Elizabeth poznamenala:
  - Pekné miesto!
  Elena prikývla a zaspievala:
  - Dievčatá krúžia nad Merkúrom,
  Sú mocní vo svojej sile...
  Tu je kráska, ktorá hádže granát,
  Rýchlo zabite pekelné monštrum!
  Dievčatá sa tentoraz rozhodli komunikovať s duševne chorou ženou nie cez Hypernet, ale priamo.
  Priblížili sa, alebo skôr prileteli k domu, ktorý pozostával zo série siedmich ružových slonov stojacich na sebe. V tomto peknom podniku žili a zabávali sa ľudia s mentálnym postihnutím.
  Dievčatá psychopata kontaktovali a veľmi zdvorilo ho požiadali, aby nakreslil portrét.
  Dievča s duševnou poruchou bolo krásne, no jej účes na hlave bol niečo neskutočné. Toto mohol napísať iba Picasso, keď vyfajčil veľa trávy. Veľmi domýšľavý. A nechýbajú ani tetovania na tvári a tele. A tiež mimoriadne umelecké, vrátane krížencov rastlín, zvierat, zmesi bicykla, orla, sklápača, ťavy a tekvice. A oveľa viac. Dievča bolo takmer nahé, malo na sebe len tenké nohavičky, no zobrazované bolo tak, že to bolo jednoducho strašidelné.
  Okamžite je zrejmé: je to psychopat.
  A keď sa usmiala, bolo vidieť, že jej zuby sú zafarbené ako fixky. Toto je dievča.
  Odpovedala tvrdo:
  - Nakreslím ťa, ale bude to stáť veľa!
  Elizabeth prikývla:
  - Dobre! Sme bohatí.
  Elena namietala:
  - Vyhadzovanie peňazí počas vyšetrovacieho procesu nie je produktívne!
  Catherine prikývla:
  - Tiež si myslím. Napriek tomu je lepšie peniaze dostávať, ako ich míňať.
  Elizabeth sa zabávala:
  - Viete, my sme slávne štyri dievčatá, ktoré sa stali mutantnými ninjami!
  Psycho dievča sa pýtalo:
  - No a čo?
  Elizabeth poznamenala:
  - Môžem nakresliť váš portrét, zatiaľ čo vy nás! Navyše nie fixkami, ale olejom na plátne. Chcete to tak?!
  Psychopatické dievča prikývlo:
  - Áno... Ale koľko to bude stáť?
  Dievča s modrými vlasmi odpovedalo:
  - Vy nám urobíte náčrt a my to urobíme za vás!
  Dievča, ktoré vyzeralo úplne avantgardne, prikývlo:
  - Kvazar! Potom nakreslím teba a ty nakreslíš mňa a nikto nie je nikomu dlžný!
  Elena sa zachichotala a poznamenala:
  Nie je to moja vina, nie je to moja vina,
  Ten Mickey Mouse je so mnou príbuzný!
  Psychopatické dievča im dalo súhlas, aby ju navštívili doma.
  Vnútro je dosť priestranné a plné kresieb. Je pravda, že vzhľadom sú delírium schizofrenika. Tak nezvyčajné a umelecké.
  Samotné dievča má veľmi dobrú postavu, ale je strašne namaľované. Ale zároveň krásne. A žmurkla na zmutované dievčatá.
  Zobrala som fixky a začala kresliť. Navyše nielen rukami, ale aj holými prstami. Okrem toho existujú štyri výkresy naraz.
  Elizabeth tiež nie je žiadna flákačka a štetce si pripravila, farby aj plátno objednala na Hypernete. A používala aj bosé, dlátové nohy.
  Ďalší zmutovaní bojovníci začali skenovať mozog psychopata. A robili to veľmi energicky, no zároveň nebadane.
  Ako Elizabeth očakávala, psychopatické dievča začalo štvoricu kresliť veľmi okázalo a mimoriadne extravagantne.
  Elena, ktorá to videla, tiež začala svojmu modrovlasému partnerovi pomáhať holými prstami.
  Áno, dievčatá boli dosť divoké. Vyzerajú ako krásky, no vyrábajú ich ruky a bosé nohy psychopata, ktovie čoho.
  Catherine tweetovala:
  V škatuľke s ceruzkami
  Cirkus býva plný...
  Klaun kráča po napnutom lane
  Žonglérske obruče!
  Euphrosyne sa zachichotala a s úsmevom poznamenala:
  - Áno, je to krásne, keď nás zobrazujú takto!
  Elizabeth spievala:
  Kreslím, kreslím pre teba,
  Pestrofarebný obraz, stojaci pri okne...
  Chýbaš mi, chýbaš mi,
  Skvelé dievčatá - ste jediné, ktoré máme!
  Psycho dievča sa zachichotalo:
  - Skvelé! Možno sa so mnou pomiluješ?
  Elizabeth sa usmiala a odpovedala:
  - Najprv nás dokreslite a my nakreslíme vás!
  Elena prikývla a zachrapčala:
  - A aby to pre vás bolo zábavnejšie, myslím, že budem spievať!
  A ryšavá kráľovná začala predvádzať niečo extravagantné a zároveň vlastenecké a dievčatám veľmi známe;
  Sme dievčatá, pripájame sa ku Komsomolu,
  Zložili prísahu, že budú verní vlasti...
  Aby nacistov čakala zúrivá porážka,
  Nuž, žime v Rusku za komunizmu!
  
  Koniec koncov, Lenin je s nami ako kov,
  Vyrobené z bronzu, ktorý je pevnejší ako akákoľvek oceľ...
  Sníval som o prevrátení svetov hore nohami,
  Ako odkázal veľký génius Stalin!
  
  Spravíme vlasť chladnejšou,
  A pozdvihneme vlasť nad hviezdy...
  Nech je úspech s členmi Komsomolu,
  Aj keď naše malé nôžky sú úplne holé!
  
  Fašista zaútočil na moju vlasť,
  Samuraji bezostyšne prichádzajú z východu...
  Milujem Ježiša a Stalina,
  A verím, že protivníka roztrháme na kusy!
  
  Koniec koncov, slávny Boh Svarog je s nami,
  Čo zo srandy vybuduje komunizmus...
  Najsilnejšia zo všetkých vo vesmíre je slávna rodina,
  Dodá nám to vedomie a vôľu!
  
  Verím, že sa nikdy nevzdáme,
  Vlasť nemožno zraziť na kolená...
  Súdruh Stalin, jasná hviezda,
  A naším učiteľom je múdry génius Lenin!
  
  Urobíme našu vlasť,
  Krajšie a žiarivejšie na planéte...
  A viete, bude tam vražedná zbraň,
  Nechajte dospelých a deti baviť sa!
  
  Spáľ Svaroga, nehoľ vo svojom srdci,
  Ste patrónom všetkých mečov v Rusku...
  Verím, že čoskoro postavíme silný raj,
  Ježiš príde, svätá misia!
  
  Neverte Hitlerovmu gangu, priatelia,
  Že vyhrá ľahko a hrozivo...
  Všetci sme jedna rodina -
  A verte mi, ešte nie je neskoro milovať svoju vlasť!
  
  Všemohúci Pán nás všetkých ochráni,
  Vztýči nad zemou trojfarebnú vlajku...
  A zlý predátor sa zmení na hru,
  Aj so Satanom sa vieme vyrovnať!
  
  Milujem Veľkú vlasť,
  V celom vesmíre nie si krajšia ty,
  Rusko nepredáme za rubeľ,
  Budujme mier a šťastie vo vesmíre!
  
  V mene našej vlasti, sna,
  Veľké Rusko povstane...
  Všetko ostatné je len márnosť
  A nový mesiáš bude s nami!
  
  Ó Lada, môj všemohúci,
  Dáš lásku a pokoj ruským...
  Obraciam sa na teba, prosím ťa,
  A ak treba, zasiahnite bleskom!
  
  Mária, Matka Božia nebeská,
  Vesmír dal Ježišovi...
  Pre vás vstal veľký Boh,
  Ľudia naozaj nestratili chuť!
  
  Upozorňujeme, že členovia Komsomolu sú takto:
  Bohovia Ruska sú vysoko rešpektovaní...
  Sme veľkí synovia vlasti,
  Rusi vždy vyhrajú!
  
  Musíme sa modliť k vlasti, priatelia,
  Perun, Yarilo a Svarog sú mocní...
  Budeme veľmi silní manželia,
  A odfúkneme aj oblaky na oblohe!
  
  Teraz už bol nepriateľ vyhnaný z Moskvy,
  Veľmi si ublížil nacistom...
  Sme verní Ježišovi a Stalinovi,
  A bude tam veľa tankov so zbraňami!
  
  Nie, nepriateľ nebude môcť obmedziť Rusov,
  Pretože naši bojovníci sú všemohúci...
  Absolvovanie skúšok, iba päťka,
  Aby bol každý chlapec veľmi silný!
  
  Verte mi, Stalingrad bude slávny,
  A my ho ochránime pred náporom...
  Príde víťazné usporiadanie rytierov,
  Aj keď krv tečie nekontrolovateľným prúdom!
  
  Dievčatá bosé v mraze,
  Bežia, päty im blikajú...
  A budú biť fašistov päsťami,
  Nespoločenský Kain bude sploštený!
  
  Všetko bude v poriadku, ľudia vedia,
  Vo vesmíre objavíme súhvezdia...
  Koniec koncov, je hriechom pochybovať o odvahe,
  A na Božom tróne bude muž!
  
  Čoskoro vzkriesime mŕtvych pomocou vedy,
  Môžeme byť mladší a krajší...
  Nad nami je zlatý cherubín,
  Moja krásna matka Rusko!
  Kým dievčatá spievali, pracovalo sa. A teraz boli pripravené štyri výkresy. Zobrazovali skôr akési opice, ktoré mali namiesto tela hodiny s ručičkami, oči ako tanieriky, krídla ako včela a kvety namiesto uší.
  Alžbeta však nezostala zadlžená. Nemusela ani nič prekrúcať. V skutočnosti to psychopatické dievča vyzeralo šialene.
  Ale nič, dievča s narušenou psychikou bolo šťastné. A Alžbetu dokonca pobozkala. A vyzvala ju, aby sa milovala.
  Dievča s modrými vlasmi odpovedalo:
  - Ponáhľame sa, máme urgentné záležitosti, možno inokedy!
  Elena poznamenala:
  - S ňou to zvládnem. Milujem dievčatá, najmä s tetovaniami!
  Psychopat žmurkol:
  - Poďme!
  Elizabeth namietala:
  - Buď to urobíme všetci spolu, alebo odídeme!
  Ekaterina navrhla:
  - Nech nás päť na štvrťhodinu. Každopádne, nie je sa kam ponáhľať!
  Euphrosyne prikývla:
  - Telo horí, chýba mi náklonnosť.
  Euphrosyne prikývla:
  - Dobre! Poďme!
  A všetkých päť dievčat to naraz zobralo a preplietli sa do klbka.
  O štvrťhodinu neskôr sa všetko toto nebeské potešenie skončilo. A dievčatá sa opäť vydali svojou cestou.
  Štyria, vzali kresby, vyleteli na ulicu. Elena poznamenala:
  - Ukázalo sa, že je to veľké dobrodružstvo!
  Elizabeth súhlasila:
  - Lepšie to už nemôže byť.
  Catherine tweetovala:
  Svet letí ako hurikán
  V dievčenských rozprávkach...
  Kopol -
  Bol to šok!
  Catherine vravela:
  - Nepriateľa zmetieme jednou ranou,
  Slávu potvrdíme oceľovým mečom...
  Verte mi, nebolo to bez dôvodu, že dievčatá porazili každého,
  Ak to bude potrebné, zabijeme to ako ploštice!
  A bojovníci sú opäť v vzrušení z útoku. Energia v nich je veľmi veľká.
  Potom Elena navrhla:
  - Poďme jesť. A my si objednáme miestnu jerboa v ultra-čokoládovej omáčke.
  Catherine prikývla:
  - Áno! Túto šelmu je možné zožrať zadarmo len v miestnom bufete. Objednávka na Hypernete stojí veľa peňazí.
  Elizabeth sa usmiala a zapochybovala:
  - Si si istý, že je to tu úplne zadarmo?
  Euphrosyne povedala s nádychom experta:
  - Ak poviete zaujímavý príbeh, je to zadarmo. Ak ste príliš leniví povedať a nemáte čas, potom za peniaze!
  Elena sa uškrnula:
  - Fi! Povedzte viac pre pobavenie davu!
  Elizabeth vážne namietala:
  - A mne osobne nevadí trénovať svoju myseľ! A skutočne, vezmem to a poviem im niečo zaujímavé.
  Dievča so žltými vlasmi štebotalo:
  - A čo? Vyskúšajme. Bude to skvelé!
  A dievčatá sa presunuli do kaviarne, kde predávajú miestne jerboas v špeciálnej omáčke.
  Bojovníci kráčali a skandovali:
  Naše krásky udreli ako baranidlo,
  Láme chrbticu a rebrá...
  Budeme sa rútiť ako hurikán
  A verte mi, bude to pre vás veľmi strašidelné!
  Dievčatá o sebe samozrejme vedeli veľa. Elena bojovala v zime, bosá v mraze a zároveň dokázala robiť zázraky. Jej stopy v snehu boli veľmi pôvabné a krásne. Dievča sa dokonca raz pokúsilo podnikať. Namočila si bosé nohy do farby a urobila odtlačky na biely papier. A potom to predal za peniaze. A boli aj kupci.
  A teraz musíte napísať nejaký príbeh pre jedlo. Nie sú takí chudobní, aby plytvali fantáziou na detské príbehy.
  Dievčatá sa ocitli vo veľmi luxusnom bufete. Aby sa diváci počas príbehov nenudili, na holograme boli zobrazené veľkolepé karikatúry.
  V tomto prípade o ninjovi Husia koža. A bolo to nesmierne krásne a vtipné. Tak to zobral ninja Husia koža a buchol labkou o asfalt, prasklo to a zloduch, ktorý vyzeral ako žralok s ľudským telom, prepadol a zasekol sa. Ako bude kričať od bolesti. A tiež dve pirane s telami medveďov boli zasypané múkou z vrecúšok, ktoré sa roztrhli pri hode čakrou.
  Boli pokropené od hlavy po päty a začali kýchať, čím sa zdvihol oblak bieleho prachu.
  Elena priskočila k robotovi, ktorý rozdával miestne jerboas vo veľmi drahej ultra-čokoládovej omáčke, a štebotala:
  - Pre nás všetkých štyroch v podobe ražniči!
  Predajný robot prikývol:
  - Zaplatíte kartou, v hotovosti alebo rozdáte svoj príbeh!?
  Elizabeth odpovedala s úsmevom:
  - Lepší príbeh! Radi píšeme a rozprávame všetko. Naše jazyky sú také dlhé.
  Catherine povedala hvizdom:
  - A myslenie, alternatívne, nadaný.
  Robok sa spýtal:
  - Kto to povie? Alebo ste všetci naraz?
  Elena zakričala:
  - Poviem ti to lepšie!
  Catherine prikývla:
  - Nech je červená! Opäť povie niečo vtipné o druhej svetovej vojne. A krásne dievčatá.
  Elizabeth tweetovala:
  - Áno, v tomto smere sme my dievčatá veľmi cool! A ryšavka? Áno, ona môže!
  Elena otvorila svoje očarujúce ústa a začala splietať príbeh;
  Vo vesmíre je veľa dimenzií. V jednom z nich sa Adolf Hitler stal obeťou jedného z mnohých pokusov o atentát. Práve 20. apríla 1941. Na Führerove narodeniny sa anglickým špiónom podarilo vyhodiť do vzduchu nacistické číslo jeden.
  A to výrazne zmenilo chod dejín. Fuhrerovým nástupcom bol Hermann Goering. Odmietol zaútočiť na ZSSR. Vo všeobecnosti nacisti číslo dva verili, že je nemožné bojovať na dvoch frontoch, kým Británia neskončí. Okrem toho sa na prehliadke 1. mája predstavili nové sovietske tanky KV-2. A nacisti boli znepokojení svojimi 152 mm delami. Áno, T-34 je nebezpečný stroj.
  Göring pokračoval vo vojne na západe. Po dobytí Kréty zasadili nemecké lietadlá Malte zdrvujúci úder. Göring, ktorý bol menej sentimentálny ako Hitler, vyhlásil totálnu vojnu a na okupovaných územiach zaviedol všeobecnú brannú povinnosť.
  Nemci posilnili Rommelov zbor a vzali Tolbuk útokom. Potom začali ofenzívu proti Egyptu. Malta padla, prebehlo úspešné pristátie. Potom Franco po nemeckom ultimáte súhlasil s útokom na Gibraltár.
  Pád tejto pevnosti umožnil zablokovať prístup anglickej flotily k Stredozemnému moru. A Nemci začali presúvať jednotky do Maroka na najkratšiu vzdialenosť.
  Výsledkom bolo, že už v druhej polovici štyridsiateho jedného sa fašisti zmocnili celého severu Afriky, a čo je dôležité, aj Blízkeho východu.
  Potom vojna pokračovala. Stalin sa držal priateľskej neutrality. Japonsko vyhlásilo vojnu Británii. A Spojené štáty, ako je pre nich typické, sa ocitli v pozícii: moja chata je na kraji.
  Nemci obsadili zvyšok Afriky a ich hlavným problémom neboli britské jednotky, ale vzdialenosť, nedostatok ciest a natiahnutá komunikácia. Okrem toho prebiehalo úspešné ťaženie proti Indii. Potom sa nemecké jednotky stretli s Japoncami.
  A v lete 1942 sa konečne uskutočnilo pristátie v Británii. Anglicko bolo v tom čase oslabené ponorkovou vojnou a masívnym bombardovaním. Okrem toho letecká ofenzíva po zajatí Afriky a Ázie, ako aj totálna vojna, prebehla úspešnejšie. Yu-188, Do-217 a Focke-Wulf zvládli svoje úlohy celkom úspešne.
  A tlačili na Britániu...
  Pristátie sa uskutočnilo v auguste a na mnohých miestach naraz. Po prvý raz sa do bojov zapojil modernizovaný T-4 a tank Tiger. Británia bola porazená za osemnásť dní.
  A v septembri spolu s Japoncami dobyli Austráliu. Úplné zvrhnutie britského koloniálneho systému.
  Skončilo sa tak ďalšie vojenské ťaženie Tretej ríše. Víťazne a s obrovskými výdobytkami. Ale tým to samozrejme neskončilo. Nacisti majú po svojom boku mocný ZSSR, ktorý má rovnaké celosvetové ambície ako nacisti.
  A Hermann Goering sa začal pripravovať na vojnu. Hlavná stávka bola uzavretá na najnovšie tanky: "Panter", "Tiger", "Lev", "Myš". Plus modernizované T-4 a rôzne samohybné delá. Vrátane impozantných "Strumtigrov", "Ferdinandov", "Čmeliaka", "nosorožca" a ďalších.
  Okrem toho sa v júni začal objavovať Tiger-2, čo je z praktického hľadiska dobrý stíhač tankov.
  Ale aj Stalin má na čo odpovedať. KV-3 s hmotnosťou šesťdesiatosem ton so 107-milimetrovým kanónom a počiatočnou rýchlosťou strely 800 metrov za sekundu. KV-5 s dvoma kanónmi ráže 107 a 76 mm a čelným pancierom ráže 170 mm. A KV-4 s hmotnosťou stosedem ton a čelným pancierom 180 milimetrov. Celá plejáda ťažkých a superťažkých tankov.
  Akási súťaž s Nemcami o to, kto pustí do výroby ťažšie vozidlá.
  Plus vývoj ťažších strojov. Ale stále v projekte.
  V letectve spustili Nemci výrobu ME-309 a Yu-288, nového Do-317, a HE-177, HE-129, modernizovanej rodiny Focke-Wulf. A čo je najdôležitejšie, prúdové letectvo. V prvom rade stíhačka ME-262. Zatiaľ je to však nedokonalé.
  ZSSR mal vo výzbroji aj Yaki, Migi, Laggy, PE-2, TU-3, IL-2, PE-8. A veľa zastaraných áut.
  Nemecké stíhačky boli možno lepšie ako sovietske vo výzbroji a rýchlosti, ale boli o niečo horšie v manévrovateľnosti, ale iba horizontálne, pričom mali výhodu vo zvislom smere.
  Vo všeobecnosti treba priznať, že Nemci disponujúc zdrojmi značnej časti sveta mnohonásobne zvýšili výrobu strojov. A boli pripravení na vážne zneužitie.
  ZSSR mal proti Tretej ríši asi tridsaťtritisíc tankov, väčšinou ľahkých. T-34 bol pomerne populárny, ale veľa sa vyrábalo aj T-50, ľahšie vozidlo.
  Nemci takmer obmedzili výrobu ľahkých obrnených vozidiel, spoliehali sa na ťažšie jednotky. Najpopulárnejším tankom mal byť Panther. Ale ani s desiatkami miliónov otrokov nestihli nacisti dokončiť svoju tankovú flotilu.
  A chýbali im autá, najmä tie najnovšie. Okrem toho vznikli značné problémy s prepravou tanku Maus a Lion. Čo tiež nie je vôbec med.
  Je potrebné povedať, že útočná puška MP-44 tiež práve začala vstupovať do Goeringových jednotiek. Nemecká armáda je početná, ale nie úplne prezbrojená.
  Nemá dosť času. A operáciu tiež nemôžete odkladať príliš dlho - jeseň a zima sú pred nami. A Goering riskoval úder ako prvý. Napriek tomu, že nacisti nemajú dostatok tankov, len niečo vyše dvadsaťpäťtisíc. V letectve je o niečo lepší pomer: piloti posilnili. ZSSR má niečo vyše štyridsaťtisíc lietadiel, Nemecko vyše päťdesiattisíc a takmer všetky sú najnovších značiek.
  Najdôležitejšia je prevaha Wehrmachtu v pechote. Po nábore mnohých Hiwi a zahraničných divízií Nemci nasadili viac ako dvadsať miliónov vojakov.
  ZSSR, aj keď sa vezme do úvahy mobilizácia, nebol schopný dať viac ako dvanásť miliónov. Navyše stále musíte držať armádu na Ďalekom východe, aby ste odrazili Japonsko.
  Samuraji nasadili aj dvanásť miliónov vojakov, z toho desať miliónov priamo proti ZSSR.
  Navyše, značný počet ľahkých a stredných tankov. A tiež to vôbec nie je slabé letectvo a silné námorníctvo.
  . 10. KAPITOLA.
  Pre Rusko to teda nebolo ľahké. Göring sa rozhodol neodložiť vojnu do stavu plnej bojovej pohotovosti, ale okamžite zasiahnuť. A jeho hordy prešli 22. júna 1943 do ofenzívy. Ako sa hneď v prvých dňoch ukázalo, sovietske Rusko nebolo vôbec pripravené na obrannú vojnu. Vojaci sa učili poraziť nepriateľa na vlastnom území a nie sa brániť. A neexistujú žiadne obranné plány a jednotky nie sú dostatočne vybavené dôstojníkmi a mnohé obranné štruktúry nie sú dokončené. Dopadlo to skrátka akosi zle.
  Červená armáda je v skutočnosti útočná armáda a nie je príliš schopná sedieť v zákopoch. A nacisti začali pomerne rýchlo postupovať do hlbín sovietskej obrany. Prelomili obranu sovietskych vojsk. A už 30. júna obsadili Minsk. A pohli sme sa ďalej. Červená armáda nebola veľmi úspešná pri pokusoch o protiútok.
  Ale malo to zmysel... 20. júla vtrhli nacisti do Smolenska. A prepukli boje o pevnostné mesto. Nacisti sa zúfalo snažili postúpiť ďalej, no dostali sa do protiútokov. A Japonci prišli z východu.
  Plus do vojny proti ZSSR vstúpili Turci, Portugalci, Španieli, Brazílčania, Argentínčania a ďalší. Vznikol taký divoký tlak.
  Pod hrozným tlakom ZSSR ustúpil. A potom padol Kyjev, potom Donbas, Leningrad bol obkľúčený. A začal sa rozhodujúci útok na Moskvu. Do boja liezli "myšky" a iné kovy.
  Tu je päť krásnych nemeckých dievčat bojujúcich na myši. Gerda, Charlotte, Christina, Magda a Frida.
  Bojujú v najťažšom vozidle Wehrmachtu. Čo je to "myš"? Stoosemdesiatosem ton prázdnych. A 185 mm bočného panciera a 240 mm predného panciera. S dvoma zbraňami.
  Zároveň sa však nádrž sotva pohybuje kvôli svojej veľkej hmotnosti. Dievčatá vo vnútri sú takmer nahé, na sebe majú len veľmi odhaľujúce bikiny. A veľmi zakrivené a krásne.
  Gerda, plieskajúc bosou nohou, spustila paľbu zo 128 mm dela. Charlotte a Eva podávajú mušľu. Dievčatá sú takmer nahé a svalnaté. Z kufra vyletí darček smrti vážiaci dvadsaťosem kilogramov. A rúti sa rýchlosťou 930 metrov za sekundu. Toto je kolosálna deštruktívna sila.
  Zasiahne sovietsky KV-3 a narazí na jeho pancier z diaľky. Bojovníci jednohlasne volajú:
  - Fíha, zátoka sa zmieta!
  A odhalili svoje perleťové zuby. Krása dievčat je pôsobivá. Sú jednoducho kúzlo prírody.
  Gerda opäť mieri protilietadlovým a rýchlopalným kanónom a hovorí:
  - V tomto výkriku je smäd po búrke...
  Christina strieľa zo 75 mm kanónu a hovorí:
  - Sila hnevu, plameň vášne!
  Charlotte a Christina spolu strieľajú. Zrútili sovietsky KV-2 a tweetli:
  - Rytier v tomto výkriku počuje všetku dôveru vo víťazstvo!
  A bojovníci na seba žmurkajú.
  Eva vystrelila na sovietsku pechotu 75-milimetrovou guľkou. Dokončili tucet vojakov. A ona sa zachichotala a pleskla bosými nohami do brnenia:
  - Strieľam a zabíjam neuvážene!
  "Myš" pracovala rytmicky a ničila tanky. Nepostupoval rýchlo, ale tvrdohlavo. A pohyboval sa pomaly a drvil nepriateľov.
  Vo všeobecnosti v skutočnej histórii tento tank nikdy nemal čas bojovať. Namiesto toho padla voľba na pokročilejší model E-100. Posledné vozidlo malo charakteristické znaky radu E: nižšiu siluetu, hustejšie usporiadanie a väčšie uhly pancierovania. Tank E-100 mal predný pancier, podobne ako myš, 240 mm, ale s veľkým uhlom racionálneho sklonu plechu. Strany E-100 boli dlhé 170 milimetrov spolu s odklopnými plechmi, ale pod uhlom sklonu. Vo všeobecnosti sa ukázalo, že nový tank je vo výzbroji rovnaký ako Maus, lepšie chránený a ľahší. Jeho rýchlosť na diaľnici bola 40 kilometrov za hodinu oproti 20 pre myš. Ale pokročilejší a ľahší model nestihol vstúpiť do série. A vojna bola už vtedy prehraná.
  Teraz dievčatá zvládli "Myšku" a strieľali.
  Gerda si jazykom olizuje pery.
  A teraz strieľa zo silného myšacieho dela. Delá sú schopné preniknúť do všetkých ruských vozidiel série KV.
  Vo všeobecnosti sa superťažký nemecký tank ukázal ako nie rýchly, ale veľmi smrtiaci stroj. Ktorý rozdrví akékoľvek brnenie, pričom zostane nepreniknuteľný.
  Gerda to vzala a s hrdosťou spievala:
  - A vládne brehu cez sivú hmlu...
  Charlotte zachytila ťažký projektil bosou nohou a spievala, odhaľujúc svoje perleťové zuby, ako keby ich práve vybrali z morského dna:
  - Loď púšte je skvelý kapitán!
  Eva je tiež veľmi pekné dievča. Blond a tenký pás. Taká sexi žena.
  A opäť bojovníci strieľajú. Tentokrát sa ich obeťou stal KV-5, tank so 170 mm čelným pancierom, aj keď bez racionálneho sklonu plátov.
  Bol zasiahnutý nemeckým granátom a rozbitý.
  Charlotte to vzala, vyskočila a zaspievala:
  - Bosý sen - taká krása!
  A bojovníčka trasie bujnými bokmi.
  Áno, vyzerá to nádherne. Dievčatá sú úžasné. Zasiahnu vás nábojmi a zasiahnu vás.
  Gerda vzala tridsaťštyri a zakričala:
  - Urobím banzai!
  A Myška ju počúva. Dievčatá drvia Rusov. Myš nedokáže čelne preniknúť do žiadneho sovietskeho tanku. Všetky náboje sa doslova odrážajú od brnenia. A bojovníci vycenili zuby a revali:
  - Uf uf uf! Udrieme...
  "Myš" šlukuje a mračí sa...
  Stručne povedané, útok na Moskvu sa ukázal byť pre Nemcov a ich hordy o niečo úspešnejší ako v roku 1941. A zima nebola až taká krutá.
  Krauti a ich satelity obkľúčili hlavné mesto. A v decembri sa začal útok na najväčšie mesto.
  Stalin sa samozrejme presťahoval do Kujbyševa. Ale Žukov zostal v samotnom meste. Tento veliteľ sa rozhodol stáť až do konca. A nacisti začali svoj zimný útok. Prebiehal v niekoľkých etapách. Počas bojov nacisti používali "Sturmtiger" a "Sturmlev" s výkonnými vrhačmi bômb. A zničili hlavné mesto. Premenili ju na popol.
  Žukov nariadil bojovať na život a na smrť. Boje sa pretiahli až do konca marca. Nakoniec však Moskva padla. Nacisti utrpeli kolosálne straty, ale zvíťazili.
  Fuhrer udelil Mainsteinovi Veľký kríž Rytierskeho kríža za dobytie Moskvy. Štyridsiaty štvrtý rok prešiel takmer jednostrannou nacistickou ofenzívou pozdĺž Volhy a ďalej na Ural. Sovietske vojská ustupovali, bolo veľa dezertérov a vzdali sa. Cez leto Nemci zajali celú oblasť Povolžia a Kaukaz.
  Na jeseň sme sa dostali do Sverdlovska a zastavili sme, čelili mrazom a krutej sibírskej zime.
  Stalin sa snažil nejaký čas odolávať. Rusi prešli do protiútoku v oblasti Uralu. Robili partizánske prepady. V roku 1945 však nacisti spolu s Japoncami obsadili hlavné mestá Ruska. Stalin odmietol kapitulovať a vošiel do jedného zo sibírskych bunkrov.
  Vojna vstúpila do partizánskej fázy. Nacisti a Japonci nejaký čas trávili Rusko a poľovali na partizánov. Ale Spojeným štátom sa medzitým podarilo vytvoriť atómovú bombu.
  Goering sa neodvážil bojovať v zámorí. V roku 1948 bol Stalin konečne zabitý a partizánska vojna začala ustupovať. Rusko sa čoskoro ocitlo pohltené Treťou ríšou. Impérium postupne trávilo svoj majetok.
  Göring usporiadal referendum a stal sa cisárom. Jeho moc sa posilnila a stala sa silnou. Aj USA nabrúsili päste. Hoci sa skončila druhá svetová vojna, začali sa preteky v zbrojení. Militantnosť pokračovala v nezmenšenej miere a hromadili sa jadrové zbrane.
  Studená vojna trvala dlho. Až napokon v roku 1975 vznikla radiácia, ktorá neutralizovala jadrové nálože. V roku 1985, už ako syn cisára Goeringa, Adolf Germanovič začal vojnu so Spojenými štátmi.
  Tretia ríša, ktorá mala najmä spolu s Japonskom výhodu v oblasti ľudských zdrojov, začala inváziu do Spojených štátov.
  Nacisti postupovali cez Aljašku pomocou svojich pokročilejších pyramídových tankov proti Ambramom. A potom sa do ofenzívy zapojila legendárna posádka Gerda.
  Dievčatá sú ešte mladé - sú to teda čarodejnice a geneticky zmenené sučky, ktoré majú v sebe tajomstvo večnej mladosti. Usadili sa vo dvojiciach, do tankov vyrobených z viacvrstvového panciera a so špeciálnymi zbraňami.
  Nemci používajú špeciálne zbrane, poháňané elektromagnetickým pohonom. Nádrž je zvonka pomerne malá a má kaliber 88 mililitrov. Ale priebojnosť brnenia je oveľa vyššia ako u 120 mm kanónu Ambamsa. A zároveň je nemecký tank nepreniknuteľný zo všetkých uhlov.
  Gerda strieľa a chichotá sa:
  - Dobyjme Ameriku!
  Charlotte tiež vystrelí, stlačí joystick holým prstom a zareve:
  - Neporazený hrdina Fuhrer-bastard!
  Na inom tanku sa vozia aj bosé, večne mladé krásky v bikinách a štebotajú:
  - Po celú dobu nepremožený!
  Christina stlačí tlačidlo holým prstom a zašepká:
  - Super krajina!
  A vybuchne americký tank...
  Magda s úsmevom poznamenáva:
  - A čas nad nami nemá moc. Bojujeme už viac ako štyridsať rokov a vôbec sme sa nezmenili!
  Gerda z iného tanku odpovedala, keď predtým zničila americké auto:
  - Pretože sme čarodejnice!
  Charlotte stlačila tlačidlo joysticku holým prstom na nohe. Vyradila americkú samohybnú zbraň a štekala:
  - A tie najlepšie čarodejnice!
  Večným dievčatám prospieva pobyt v bikinách. Sú v ňom také sexi a cool. Ako figúrky cizelované a pozlátené. Tieto dievčatá sú len sexuálne symboly.
  Gerda vtipne poznamenala, vystrelila a použila svoju holú, dlátovú nohu:
  - Žiadam vás, aby ste neboli prekvapení...
  Charlotte tiež búchala, nadšene bzučala a napínala svoje silné svaly:
  - Ak sa stane mágia!
  Christina, táto zlato-červená suka, súložila a prstami stláčala tlačidlo joysticku. Rozbila americký tank a kopla:
  - A kto bol veľmi zle odfúknutý!
  Magda, nie celkom v rýme, vystrelila na M-60, potriasajúc bosou nohou, jemne zakričala:
  - Z člna, ktorým sme sa plavili, zostalo len veslo!
  Gerda zareagovala:
  - Zrýchliť! Buďte schopní dosiahnuť svoje povolanie!
  A tiež bude tlačiť obnažená päta.
  A trasie svoje husté vlasy, biele ako sneh. Dievčatá majú síce už po šesťdesiatke, no sú také mladé a svieže. Ani jedna vráska, ani jedna sieťka, ani náznak veku. Telá sú svalnaté a nie je v nich ani kvapka tuku.
  Charlotte s medenočervenými vlasmi sa trasie a zároveň piští:
  - Naozaj banzai!
  A čo? Najkrajšie dievča...
  A Christina? Aké dievča! Akoby všetko naplnené čerstvou šťavou. Má takú nenapodobiteľnú krásu. A bojovník je pripravený každého roztrhať a hodiť.
  Rozbila americký tank a kričala:
  -Sme vlčiaky s úškrnom!
  Magda je skromné dievča. A bosorka a zároveň veriaca! Bosé nohy stláčajú tlačidlá joysticku. Toto dievča je super! Ako zasiahnuť amerického mastodonta a rozbiť ho na kusy.
  Ale nemecký pyramídový tank je oveľa ľahší ako americký. A samotné dievčatá sú také krásne.
  Magda kričí:
  - Na slávu Svätej vlasti!
  Christina podporuje podobný impulz a hovorí:
  - Dáme svoje duše a srdcia! Sme naša svätá vlasť...
  Potom dievča poslalo dar ničenia.
  Gerda, ako odpoveď, počuje všetko úplne dobre v ďalšom tanku, pošle škrupinu a kričí:
  - Postavíme sa a vyhráme!
  Charlotte stlačila tlačidlo holými prstami a zaštekala:
  - A nebudeme ľutovať svoje životy!
  Christina vykríkla, keď zdemolovala americký tank:
  - Žena, ktorá bude zabíjať!
  Bojovníci naraz zaštekali. Svojimi výstrelmi rozdrvili tanky a syčali ako stelesnenie mastodontov.
  - Všetko vyložíme do rakvy, považujte sa za pokojného!
  Dievčatá sa potom budú smiať a svojimi zubami posielať slnečné lúče.
  Gerda štebotala, keď vystrelila a pomocou svojej elegantnej bosej nohy zrazila tank:
  - Stále som dievča so skutočnou hlavou...
  poznamenala Charlotte nadšene a z očí sa jej leskli iskry. Dupla si pätou po hlave a zasyčala:
  - Budem kopulovať so Satanom!
  Christina vystrelí na Ambramov, rozbije jeho brnenie a potom z plných pľúc zakričí:
  - A vystrelím šíp!
  Magda stlačila gombík holými prstami. Poslala škrupinu a nadšene vyhlásila:
  - Vývar je v pohode!
  Vtipná a s perleťovými vlasmi sa Gerda bude s úškrnom smiať:
  - Ale nie modrá!
  A očami vyšle kaskádu žiarenia. Táto žena je jednoznačne cool. A sfúkne ďalšie americké auto do priekopy. A tam to rozdrvia aj na náhradné diely.
  Strieľajúca Charlotte stlačila holou pätu na klávesnicu. Poslala amerického mastodonta k svojim predkom a spievala:
  - Rozbiť, zničiť a roztrhať na kúsky!
  Christina, toto dievča s vlasmi - zmesou zlata a medi, pošle dar zničenia a syčania:
  - Toto je život! Toto je šťastie!
  A bude sa usmievať na svoju roztomilú tvár! A zasiahne americké tanky.
  A Magda, toto stelesnenie krásy a zvláštnej láskavosti, zakričala:
  - A zlé počasie k nám nepríde!
  Gerda to vzala a zasyčala, odhalila svoje perleťové tesáky podobné dýke a revala:
  - Toto je vzbura!
  Charlotte odpovedala, stlačila pedál bosou nohou, zasyčala a odhalila tesáky:
  - A Hollywood!
  Christina vycenila zuby, s divokým šialenstvom poslala projektil do ocele, vzala ho a zaspievala:
  - Čo sú ľudia v Hollywoode!
  S ešte väčším vzrušením Magda vyhodila raketu skazy a sebaisto zaštebotala:
  - Všetko sú to hviezdy, nie ľudia!
  Gerda sa chichotala a kričala a napínala svaly. A zároveň holým opätkom poslala ostré ihly, ktoré prebodávajú americké tanky.
  - A Reagan bude kaput!
  Charlotte sa s veľkým potešením vzdala, svoje krásne nohy a vydala smrteľné brucho:
  - Sme pozvaní do Hollywoodu!
  Christina nadšene tweetovala:
  - Áno tomuto zvláštnemu Hollywoodu!
  Magda vystrelila, holými prstami stlačila tlačidlo joysticku a agresívne štebotala:
  - Nech je Hollywood v sláve!
  Nemci zlyhali v americkej obrane. Do šiestich mesiacov dobyli nielen Aljašku, ale aj väčšinu Kanady, pričom zaútočili na západné pobrežie Spojených štátov.
  Ako sa ukázalo, nemecké tanky sú vo všetkých ohľadoch silnejšie ako tie ťažšie americké. A kto má oveľa lepšie letectvo pre Tretiu ríšu? A diskotéky vo všeobecnosti nemajú rovnocenného súpera. A to je, samozrejme, jasné sklamanie pre arogantných Yankees.
  Reagan vyhlásil svätú vojnu. Ale z juhu boli napadnuté aj Spojené štáty. Brazília, Argentína, Venezuela, Čile vyhlásili vojnu Amerike. A spolu s Japoncami postupovali Krauti cez Mexiko. A priblížili sa k americkým hraniciam z juhu.
  V roku 1986 sa začali boje priamo na americkej pôde. Nemecko aj Japonsko porazili nepriateľa. Prešli tri mesiace a do polovice apríla už viac ako polovicu územia USA obsadili Japonci a Nemci.
  A potom Reagan ponúkol kapituláciu. Vojna sa skončila práve 20. apríla 1986.
  USA boli rozdelené. A všetko by bolo v poriadku, ale... Adolf zaútočil ako prvý na Japonsko. Rozpútal proti nej skutočnú vojnu a situácia sa skutočne vyhrotila.
  Opäť v bitke sú Gerda, Charlotte, Christina a Magda. Tieto dievčatá sú skutočné čarodejnice a nestarnú. Sú večne mladé, svieže a všetky bojujú len naboso a v bikinách.
  V tomto prípade sú na dvoch nádržiach, ktoré fungujú na elektrinu a majú tvar pyramíd. Tieto autá majú atómové batérie a zrýchľujú na tristo kilometrov za hodinu. Skúste porovnať tento stroj s týmto. A sú vyzbrojení elektromagnetickými zbraňami - malými, ale veľmi smrtiacimi nábojmi s graviuránovými jadrami.
  Toto je skutočne zbraň budúcnosti. Dievčatá bojujú dve v každej nádrži a monitory na stenách im poskytujú absolútny prehľad.
  Dievčatá si vyzliekli podprsenky a úplne odhalili svalnaté trupy.
  Gerda stlačila tlačidlá joysticku holými prstami na nohách, narazila do japonského auta, prerazila ho až do konca a spievala:
  Ako dieťa sníval vo svojej rodnej rieke,
  O svetovej veľmoci, neporaziteľnom bojovníkovi....
  Ale dievča sa objavilo ako vo sne,
  A na Zemi už pre vás nie je miesto!
  Potom si to žiarivá blondínka vzala a stlačila gombík so šarlátovou bradavkou na svojom prsníku. Samurajova húfnica bola prevrhnutá nábojom vyletujúcim z hlavne. Toto dievča je čarodejnica a super.
  Charlotte je tiež dievča, ktoré zostalo len v nohavičkách a urputne bojuje so samurajmi. A ukazuje doslova zázraky odvahy.
  Robí to s veľkým nadšením. A jej obnažené prsty na nohách sú nezvyčajne pružné a svižné.
  A ako na klavírnej klaviatúre hrajú na tlačidlá joysticku, čo robia majstrovsky.
  A potom japonský terénny automobil prepichol ako horúca ihla pijavicu:
  Charlotte pleskla perami a spievala:
  - Ako dievčatá v Tretej ríši,
  Vieš, chlapče, neunášaj sa s nimi!
  Dokážeš ma tvrdo poraziť?
  Objavíte búrlivú cestu k sláve!
  Presnejšie povedané, aj správna cesta!
  A dievča vezme a stlačí tlačidlo joysticku s karmínovou bradavkou. A opäť bude fungovať niečo extrémne agresívne a smrteľné. A teraz japonský raketomet letí do vzduchu.
  A ryšavá kráľovná spieva:
  Večne mladé dievčatá
  Dievčenské hlasy znejú...
  A ich obnažené hrude,
  Každého dokážu ohnúť do kruhu!
  Christina tiež bojuje ako bojovná malina. Je mladá a krásna. Takmer nahá v tenkých nohavičkách. A jej brušné svaly sú také definované, ako čokoládové tyčinky. Sú to skutočne nádherné a rozkošné krádeže.
  Majú toľko krásy a pôvabu. Aké krásne je dievča, ktorého telo pozostáva z vyrysovaných svalov. Ktoré sa váľajú pod opálenou pokožkou.
  A tiež si to vezme a kopne ťa holými prstami. A veľký, vysoký japonský tank, ktorý dostal zásah, začal horieť.
  Christina tweetovala:
  Svet by nás mal rešpektovať a báť sa nás,
  Výčiny dievčat sú nespočetné...
  Budeme bojovať až do víťazstva,
  A láska krásy je čistá!
  A tak stlačí tlačidlo rubínovou bradavkou a vystrelí úspešný a veľmi smrtiaci výstrel. A zasiahne nábojovú schránku tak presne, že okamžite vyhodí celú batériu japonských zbraní a do vzduchu vyhodí ohnivú fontánu.
  Dievča povedalo:
  Láska a smrť, dobro a zlo,
  Čo je sväté, čo je hriešne! Zabime všetkých!
  A tu je Magda, tiež veľmi pekné dievča s púpavovými vlasmi a výraznými svalmi, nahá do pása a na sebe len veľmi tenké biele nohavičky.
  Vystrelí stlačením tlačidla holou pätou. Zasiahne nepriateľa a zobrazí:
  Som veľmi jemné dievča
  V boji vždy bosý...
  Malý hlas striebristý zvonček,
  Ak treba, rozdrvím žlté!
  A bojovníčka sa bude smiať svojim žiarivým hlasom.
  A vtedy jej bude tlačiť aj jahodová bradavka. A v tomto prípade delo vyslalo náboj na veľký japonský bombardér. Vzala ho a roztrhla mu brucho a dary ničenia padli na hlavy samurajov. Doslova ich rozdrviť a zničiť... A dva celé prápory japonskej pechoty boli zničené.
  Magda s radosťou spievala:
  Ten, kto je zbavený srdca a lásky,
  Nespoliehajte sa na to, pretože život nie je sen!
  Zlý nepriateľ bude vyriešený,
  A drvený mocnou silou!
  Je jasné, že Japonsko takýmto dievčatám nedokáže odolať. A tajomstvom ich zručnosti je, že bojujú takmer bez oblečenia, čo im dáva nevídanú, fenomenálnu, kozmickú silu.
  A potom sú tu pilotky, ktoré bojujú len v nohavičkách. A tiež úplne zabijú samurajov na oblohe.
  Helga to teda vzala a holými prstami stlačila tlačidlo joysticku a bola ako blázon.
  A vybuchne kolosálne vypustenie rakiet.
  Dievča potriaslo prsiami so šarlátovými bradavkami a začalo spievať;
  Chudoba, žiaľ, je mi známa až do plaču;
  Ako sa dedinský dom stal šikmým!
  Dokonca aj slama na streche bola zhnitá,
  Poriadna snehová záveja pod oknom!
    
  Bolo to obdobie hrozných katastrof,
  Veľké napätie ruských síl!
  Moje pochmúrne a utrpené detstvo,
  Keď sa zima zmení na modrú!
    
  Beh naboso v mraze;
  Horí až do kostí!
  Kde nájdem ružu šťastia,
  Ako zhodiť kaskádu reťazí chudoby?!
    
  nepoznám šťastie a pokoj;
  Tvrdá práca je mi taká známa!
  Prikryjem okno vrecovinou,
  A na verandu so sekerou!
    
  Musíme len prežiť zimu,
  Aby vaša rodina neprechladla!
  Na jar kvitnú čerešne v rubínoch,
  A zbierajte čučoriedkovú niť!
    
  A teraz nohy dievčat,
  Toľko horia od pekelného chladu!
  Aké ťažké je byť navždy bosý
  Umiestnite polená v rade do snehu!
    
  Ale jar prišla nádherne,
  Biely zamatový sneh tiekol!
  A počujem zvonivý hlas,
  Veď takto spievajú potoky!
    
  Tu je záhrada farby zafíru v škvrnách;
  A leto plynie ako bystrina!
  Ach, lipa voňala v medových labkách -
  Radosť z vtáčích sutín!
    
  Staviame drevený plot,
  Chlapec prišiel na pomoc!
  A pocity začali byť zvláštne
  Akoby tiekla šťava duše!
    
  Teraz sa dážď leje, lejak je hlasný;
  Skryje dievčenskú perleťovú slzu!
  Postavím tehlový dom -
  Vezmem ťa z priepasti!
    
  Bol som chatár, viete, videl som krajiny;
  Pustina piesok, turkménske dary!
  Paláce, mešity v Samarkande,
  Niektorí ľudia sú tak láskaví!
    
  Poznám aj európske krajiny...
  Bola to dlhá cesta po mori!
  Ale okraj hájov je bližšie k srdcu,
  Chcem k nemu obrátiť svojho vtáka!
    
  Bozká ma, hladí;
  Už sa točí hlava!
  Sľubuje miesto v nebi
  A on sám je pekný ako Satan!
    
  Mali sme skromnejšiu svadbu;
  Teraz bývam v meste!
  Slová lásky nie sú nezmysly -
  Zvýšenie je dobrá vec!
    
  Ale keď nastane spánok,
  Kde sú sny na modrej oblohe...
  Snívam o mäkkej slame,
  Môj starý dedinský dom!
  Japonsko skrátka kapitulovalo pod sériou zdrvujúcich úderov bosých a polonahých dievčat. A vznikol jediný svet,
  Ríša Tretej ríše. Začali uplatňovať špeciálnu politiku na zabezpečenie rovnováhy v rodine. A vďaka tomu sa narodilo dvanásťkrát viac dievčat ako chlapcov. A zároveň sa začalo veľké rozširovanie vesmíru.
  A teraz Gerda, Charlotte, Christina a Magda bojujú vo vesmíre. Majú jednomiestne stíhačky s veľmi silnými zbraňami.
  Tentoraz bojujú so zmesou ploštice a švábov, ktoré dýchajú aj fluorid.
  A dievčatá sú opäť v šortkách a pri streľbe používajú svoje šarlátové prsné bradavky a holé prsty na nohách. Čo dáva kolosálny efekt devastácie.
  A bojovníčky spievajú;
  My dievčatá sme sa stali chladnejšími,
  Šikovne drvíme hmyz...
  Naša armáda je vyrobená z ocele
  Čoskoro bude ticho!
  . KAPITOLA č.11.
  Keď ryšavka prerušila jej rozprávanie, Catherine zamrmlala:
  - Mohli sme to skrátiť!
  Elizabeth prikývla:
  - Stručnost je dušou dôvtipu!
  Euphrosyne tweetovala:
  - Áno! Je to skoro ako príbeh! A aby som bol úprimný, už vás unavuje opisovať holé nohy na nohách a šarlátové bradavky!
  Elena sa zachichotala a poznamenala:
  - Len som sa nechal trochu uniesť! Ale musíte uznať, že je to super!
  Elizabeth prikývla:
  - Možno! Ale ukázalo sa, že anti-pulsar! Teraz zjeme jerboa.
  A dievčatá začali jesť niečo veľmi chutné a chutné so zlatými vidličkami.
  Elena, ktorá mala nepokojnú povahu, neodolala a začala spievať svojím nádherným a silným hlasom;
  Hrozné správy v krutej vojne,
  Dievča, ktoré som navždy miloval!
  Vhodený do úst monštra Satana,
  Kde je Pán, spravodlivosť a milosrdenstvo?!
    
  Panna Natasha chodila bosá,
  Nohy klepali po prašných cestách!
  Koniec koncov, pre hriechy, ktoré tiekli ako prameň,
  Mala šancu pochodovať do zámoria!
    
  Na začiatku jari som vyšiel na cestu,
  Moje nohy sú tak modré od zimy!
  Nemôžete uhryznúť kúsok mäsa,
  Len kývajú do mrazu smrekov!
    
  Takže na ceste plnej kameňov,
  Dievčatku krvácali nohy!
  A po celom Rusku minulí ľudia,
  Smerom k mestu kráľov Jeruzalema!
    
  Kaukazské hory, hrebene pokryté snehom,
  Ostré kamene vám prepichnú chodidlá!
  Ale živil si sa silou zeme,
  Výber ťažkého hajj do mesta Božieho!
    
  Leto, púšť, nahnevané slnko,
  Ako dievčenské nohy na panvici!
  Posvätné mesto nie je ďaleko,
  Každý nesie nekonečné bremeno!
    
  Tam pri hrobe Boha-Krista,
  Panna sklonila kolená v modlitbe!
  Kde, veľký, je miera hriechu,
  Odkiaľ čerpám silu v spravodlivosti?
    
  Boh jej povedal a zamračil sa,
  Samotná modlitba nemôže zmeniť tento svet!
  Rusko je predurčené vládnuť po stáročia,
  Správne, poslúži jej bez pýtania peňazí!
    
  Panna prikývla: Verím v Krista,
  Vybrali ste si Rusa za záchrancu sveta!
  Rozšírim pravdu o tom všetkým,
  Ježišovo posolstvo: Boh modla!
    
  Cesta späť bola jednoduchá a rýchla,
  Bosé nohy zosilneli!
  Boh vystrel svoju ruku s milosťou,
  Svaly a vôľa ako z ocele!
    
  A vstúpil si do armády,
  Stali ste sa pilotom a bojovali proti Luftwaffe!
  Tam ukázala výšku krásy,
  Nemecký torpédoborec vybuchol na nášľapnú mínu!
    
  Bojovník je odvážny, odvážny bojovník,
  Oddaný strane - veci Sovietov!
  Verím vo víťazný koniec nad špinou,
  Priženiem démonickú svorku k stene, k odpovedi!
    
  Prečo bola stíhačka zostrelená?
  Nestihol si uvoľniť popruhy!
  A štít sa ukázal ako chybný,
  A zlý fašizmus sa bratřil s Yankees!
    
  Vojna sa stala nerovnou a krutou,
  Nie som muž: horko plačem!
  Ako keby sme mali problémy, môžeme sa ponoriť na dno,
  Koniec koncov, šťastie zmizlo z vlasti!
    
  Moje volanie k Bohu: Všemohúci, za čo?
  Oddelil si ma od mojej milovanej devy!
  Dokonca aj v mraze som nemal na sebe kabát,
  A porazila troch protivníkov!
    
  Nezaslúži si to?
  Zoznámte sa so mnou s kvetmi pre víťazstvo!
  Upečte veľkorysé koláče na dovolenku,
  A Natasha a ja prídeme do sprievodu!
    
  Prísny Pán zachmúrene odpovedal:
  Kto je na svete šťastný, komu sa darí?
  Telo bude trpieť a stonať bolesťou,
  Veď ľudstvo je podlé a hriešne!
    
  No, potom, keď prídem v sláve,
  Koho nie je hoden žiť, uvrhnem do gehenny!
  vzkriesim tvoju pannu a teba,
  Ten najlepší sa potom nebude chcieť deliť!
  Počas predstavenia tejto balady dokonca začali spolu s energiou spievať aj iné dievčatá.
  Ekaterina s úsmevom poznamenala:
  - Pieseň nám pomáha budovať a žiť,
  A s touto lýrou utekáme...
  A kto kráča životom spieva,
  Nikdy nikam nezmizne!
  Elizabeth súhlasila:
  - Naozaj, pieseň je dobrá!
  Po nej dievčatá dojedli pochúťku. A mali pocit, akoby boli omámení. V hlavách im začala hrať hudba. Prečo je mäso jerboa také cenené? Spôsobuje intenzívnu eufóriu a cítite sa dobre.
  Dievčatá pocítili nával sily a začali tancovať. Začali vyskakovať, šklbajúc holými, vytesanými, pôvabnými a veľmi zvodnými nohami.
  A popri tom, samozrejme, začali spievať;
  Si Svätá Matka Božia, nadpozemská,
  Pošli nám svoju nebeskú milosť!
  Nechajte hladinu rieky žiariť ako zafír,
  Rozlohy Matky Zeme, moje obľúbené!
    
  Nechajte inšpiráciu prúdiť vo svojom srdci,
  V ohnivom výbuchu dievčenských duší!
  S neopatrným štetcom rozkoše,
  Napíšte mi priateľa svojho srdca a snov!
    
  Udržujte krásu v očarujúcej nevinnosti,
  Nie je to náš osud - riskujeme stratu všetkého!
  Aj keď niekedy, verte mi, úprimne,
  Armáda sníva o objatiach mladých kráľov!
    
  Okolo pása sú omotané stuhy guliek,
  Na chrbte majú batoh a v rukách majú granátomet!
  Nepriatelia sú ako tučné ovce, ver mi,
  Ich armáda statočných Amazoniek ich roztrhá na kusy!
    
  Noc, čierny zamat, obloha,
  A moja hruď sa stlačila od vzrušenia!
  Ako keby kožušinová prikrývka tlačila,
  Je také ťažké povedať slovo a dýchať!
    
  Toto sú bremená hanblivej lásky,
  V tejto hroznej vojne!
  Ale verím, že budem šťastný
  A budem slúžiť svojej rodnej krajine!
    
  Dievčatá si vyzuli čižmy
  Behať po snehu naboso!
  Nohy v mraze sčervenajú,
  Akoby ich obarili vriacou vodou!
    
  Ale rýchlosť sa len zvyšuje
  Pevnosť sa mihne dopredu,
  Guľomet chrlí olovo!
  Nehľadáme miesto v nebi,
  Hoď kamkoľvek Pán pošle!
    
  Blýskajúce sa bosé opätky,
  Ponáhľame sa po ostnatých drôtoch!
  Dievčatá sú ruské, jednoduché;
  Určite vyhráme!
    
  Pevnosť bola dobytá, všetky mŕtvoly,
  Vyvesila sa hrdá červená vlajka!
  Ambície zlých orkov sú deflované,
  My, ako orly, stúpame v poézii!
  Pesnička je naozaj chytľavá. Dievčatá však chcú niečo viac. Sú plní energie a túžby ukázať svoju fenomenálnu kozmickú silu mutantov.
  Elena dupla bosou nohou tak silno, že kachličky praskali a zavrčali:
  - Chcem bojovať! Energia vo mne bublá!
  Tu tweetoval predajca robotov:
  -Spievate veľmi kvazaricky! Spievajte niečo iné a dostanete slušné peniaze!
  Elizabeth opravila:
  - Nie dobré! A kvazarové peniaze!
  Robot prikývol:
  - Pripojím vás k Hypernetu a ak urobíte niečo skvelé, dostanete veľké finančné prevody!
  Elena zamrmlala:
  - Je to pravda? Bude to hyperkvasar!
  Ekaterina poznamenala:
  - Poďme spievať o láske medzi chlapcom a dievčaťom. A bude to mimoriadne, skvelé.
  Euphrosyne prikývla snehobielou a veľmi krásnou hlavou s bujnými vlasmi:
  - To je všetko! Takéto piesne majú obrovský úspech!
  Ryšavá líška dodala a odhalila zuby:
  - Je mi jedno, čo spievať, pokiaľ sa peniaze prevádzajú energickejšie! Toto je hlavná vec!
  A štyri dievčatá s veľkým nadšením zaspievali veľkolepú, aj keď trochu staromódnu romancu, z ktorej vznikla celá balada;
  Čo sa stalo nežnej neveste,
  Trpím s čiernou dušou!
  Pri spomienke na jej milú tvár,
  Čo si nechám, keď idem do boja?
    
  Pamätám si, ako sme pomaly kráčali po ceste,
  Cez pokojné dediny, pustatiny!
  Máš na sebe luxusné oblečenie,
  Krok do kláštorov je jednoduchý!
    
  A zlatá tráva dozrieva na poli,
  Vetrík rozpustil všetku hmlu!
  Pravoslávie bude vo večnej sláve,
  Svetlo nádeje v modlitbách kresťanov!
    
  Bosé nohy na cestách,
  Dievča a ja ľutujeme svoje hriechy!
  Uctievajte a verte Svätému Bohu,
  Zváži váš život na váhe!
    
  A keď sa ozval hlas z trónu,
  Nie ste hoden vstúpiť do môjho raja!
  Pretože svätosť neba,
  Nedostupné, ani nesnívaj!
    
  Vám hriešnikom v nízkych, špinavých problémoch,
  Človek by mal vydržať a vydržať po stáročia!
  Len odvaha vo víťazstvách sa cení,
  Ako zliatina je ruská armáda jednotná!
    
  Náš vojak nechodí do krčiem,
  Pitie vodky sa mu hnusí - zlo!
  Je to najsilnejší bojovník - búrka sveta!
  Kto vlezie do Rusa, bude vymazaný do sračiek!
    
  Krok môjho dievčaťa po ceste,
  Roztrhnutá taška za mnou!
  Stará sa o svoje čižmy
  Všetko som dal Božím sýpkam!
    
  A už cíti tú čiernu horiacu vôňu,
  Cez dediny sa prehnala horda!
  Celá krajina bola roztrhaná,
  V popole a ruinách mesta!
    
  Vtedy sa dievča rozhorčilo,
  Nie, nejde o to skrývať sa v pivnici!
  A so všetkou mojou vášňou som požiadal, aby som išiel dopredu,
  Pretože Ježiš volal!
    
  Dali jej lietadlo, aby porazila nacistov,
  Aby mohla lietať a oslavovať Krista!
  Aby bolo horúco na jasnej oblohe,
  Nech sa obloha blíži ku Krautom!
    
  Áno, bojovala zo všetkých síl
  A zle sa modlila pred ikonou!
  Nechcel som byť zajatý hrobom,
  Vyhubila nespočetné množstvo plazov!
    
  Ale posledná bitka dopadla zle,
  Z nejakého dôvodu praskla plynová nádrž!
  Zmiluj sa, modlím sa k Bohu plačúc,
  Je to škoda, ak dievčatá horia!
    
  Ježiš mi stroho odpovedal:
  Trpel som pre teba, trpel som!
  A teraz, ver mi, nie je tam žiadna rakva,
  Všemohúci vzkriesil všetkých, ktorí padli!
    
  A teraz je tvoja nevesta v nebi,
  Dobre pre ňu, sám som si utrel slzu!
  Ver mi, je tu miesto aj pre teba,
  Splníte si svoj dávny sen!
    
  Len viem - služba Rusku,
  Toto je spôsob, ako potešiť Boha!
  Čo robí celú planétu šťastnejšou?
  Musíme slúžiť našej vlasti zo všetkých síl!
    
  Hlavným hriechom je odvrátiť sa od vlasti,
  Nechoď na vojnu, ľahni si do kríkov!
  Uprednostňujte úlohu patetického klauna,
  Bez poznania Pánovej krásy!
    
  Tak choď a pomsti sa fašistom,
  Ježiš tak hrozivo prikázal!
  Dym zmizne vo voňavom vzduchu,
  Bude čas na pokojné záležitosti!
    
  Snehové perly z mora sa žiarivo trblietajú,
  Víchrica rozvíri kučery jahniat...
  Naša vlasť je žulová viera,
  Aby som bol úprimný, Krauts nie sú strašidelní!
    
  Cinkot kovu, vŕzganie valčekov -
  Tanky sa plazia cez hranice Ruska!
  Postavme hrebeň z ostrých bajonetov,
  S výkrikom "Hurá" sme prešli do útoku!
    
  Kravata na krku farby úsvitu,
  Do boja nás inšpiroval nápad.
  Je len jedna možnosť - vyhrať alebo zomrieť,
  Tu šarlátová vlajka veje nad redutou!
    
  Bledé pery, fučí fujavica,
  Zachytené dievča malo zviazané ruky...
  Ach, aký je osud nemilosrdný,
  V treskúcom mraze naboso na lešenie!
    
  Ale nechcel som skončiť v slučke,
  Nabrala silu a chytila sa Nemca.
  Na Zemi nie je nikto silnejší ako my,
  Nepotrebujeme tvoje zlé milosrdenstvo!
    
  A tak zomrela, hrýzla si hrdlo,
  Ruské dievča, Tanya Krasnova.
  Ale cesta nás zavedie do Berlína,
  Vybudujme svet bez násilia, nový!
    
  Koľko mojich bratov zomrelo,
  Všetci dobrovoľníci, len chlapci.
  Pre priekopníkov chudobných, bosých -
  Kôra na raňajky, hrbole na večeru!
    
  Sme blízko Berlína, triumf príde čoskoro,
  Znak Komsomol vám rozžiari hruď!
  Aj keď sú topánky príliš tesné, pretože na ne nie som zvyknutý,
  Ale farba šťastia v máji inšpiruje!
    
  Fuhrer je v pekle, hurikán utíchol -
  Prišla radosť, ozýva sa detský smiech!
  Brloh spí v popole podsvetia,
  A nad Vlasťou - Červené slnko!
  Dievčatá spievali s veľkým nadšením. A skutočne, okamžite získali milióny lajkov. A s peniazmi je to trochu horšie, ale tiež to ide dobre. Dievčatá sa teda nemajú na čo sťažovať.
  Elena prikývla:
  - Poďme, dievčatá! Teraz som v hlase. A ak predsa len začnem piť, bude to tak, že sa to nikomu nebude zdať dosť.
  A mutantní bojovníci a vyšetrovatelia začali opäť spievať;
  Prúd vlny je pobrežný kryštál,
  Vánok je svieži, jemný, svieži!
  A sneh padá tak snehovo biely,
  Nad Matkou Zemou, šedá!
    
  Lúče pozlátili záveje,
  A vločky padali ako páperie!
  Rýchlo zhoď závažia zo svojej duše,
  Aby nadšenie razom nevyprchalo!
    
  Som bosé dievča
  Teraz zlý partizánsky pomstiteľ!
  Otrhaná sukňa v záplatách,
  Fašista zaútočil na vlasť!
    
  Teraz sa sýtosť ponáhľala do priepasti,
  Starý suchár na obed!
  Verím, že fašisti budú porazení,
  A výkon dievčat je oslavovaný!
    
  Do koľajníc umiestnila výbušniny,
  Aj keď bola noc chladná!
  Dážď lial nemilosrdne,
  Zdalo sa, že problémy siahajú až na dno!
    
  Ale vlak s Nemcami bol vyhodený do vzduchu,
  Fašistické tanky nemôžu prejsť!
  Aj keď na svete neexistuje ideál,
  Vo svojich srdciach uchovávam motív lásky!
    
  Cesta je veľmi dlhá, stratil som nohy,
  Ale zozbieral som všetko o Nemcoch!
  Hitler, verím, dostane do ňufáku,
  Za vašu nezákonnosť!
    
  Hrdinstvo nepozná vek,
  Neexistujú žiadne limity - smrť nepozná!
  Pôjdeme do neobmedzeného priestoru,
  Aby si hneď utrel slzy smútku!
    
  Poďme dosiahnuť novú veľkosť
  Červená vlajka nad celou planétou!
  A vy prispievate: emocionálne, osobné,
  Noste to v próze a poézii!
    
  Navyše nie pre plané reči,
  Veď slovo je kladivo, ostrý kosák!
  Bez hanebného uctievania relikvií,
  A s vytvorením ruského erbu!
    
  Dobyli polovicu Európy,
  Samozrejme, potrebujeme nový svet!
  Prúdy kavalérie, pechoty,
  Poďme dobyť rozľahlosť vesmíru!
    
  A je čas, aby ste slúžili Rusku,
  Moji drahí potomkovia!
  Aby bola dovolenka pod modrou oblohou,
  Aby holubice vystrelili nahor!
  Dievčatá vypustili trochu zo svojej zbesilej energie. A boli unavení zo spevu. Navyše už dávno neexistuje Rusko. Ľudstvo je jediná sila. Má dokonca dvoch najvyšších koordinátorov: podľa tradície muža a ženu. Volí sa každé tri roky na Hypernete. Navyše nie viac ako jeden termín. A na druhé funkčné obdobie sa môžete vrátiť až po tridsiatich rokoch. Je to preto, aby sa zabránilo uzurpovaniu moci a nastoleniu autoritatívneho režimu. V skutočnosti sa najvyšší koordinátori o tri roky nestihnú posilniť natoľko, aby sa z nich stali diktátori a svoju úlohu zohráva tradícia demokracie.
  V USA sa ani jeden prezident nikdy nestal diktátorom a Roosevelt zostáva výnimkou. V Rusku je to v tomto smere horšie. Jeden vládca urobil veľa chýb a rozšíril svoje právomoci. Ale po nej sa systém akosi stal demokratickejším. Právomoci prezidenta boli obmedzené na päť rokov a dve funkčné obdobia. A nejako sme si zvykli.
  Až sa napokon všetky krajiny sveta spojili. Najprv sa vytvorila hegemónia Ruska, USA a Číny. A pridali sa k nemu aj ďalšie krajiny.
  Svetová integrácia bola napodiv uľahčená úpadkom takmer všetkých svetových náboženstiev. Ľudia zmúdreli a uvedomili si, že to všetko sú rozprávky a čisto ľudské predstavy o Bohu Stvoriteľovi a ešte viac o iných Bohoch. V skutočnosti je všetko oveľa komplikovanejšie a jednoduchšie. Ale ani jedna ľudská kniha nie je pravda, ani sto nie je úplne falošných.
  Všetky náboženstvá sú svetlom aj túžbou po dobre, ale opäť ľudské. A fantázie zo sveta a povahy ľudí a psychiky. Ľudia to začali chápať a vznikla móda pre novú vieru: vo všemohúcnosť ľudského Rozumu. Potom krajiny zmizli a nastala jednota.
  Okrem toho k jednote prispel aj pokles počtu mužov. Muži sú agresívnejší, zatiaľ čo ženy, naopak, láskavé. A vďaka tomu sa ľudia ľahšie dohodli. A takto sa ženy nechcú oddeliť.
  Preto sa ľudstvo stalo jedinou mocnosťou a demokratickou republikou, v ktorej takmer neexistoval separatizmus. No skoro, pretože tam boli nejaké pokusy. A s týmto zápasili aj mutantky. Takže separatizmus by mohol viesť k novým, už hviezdnym vojnám medzi ľuďmi.
  Je lepšie mať jednotnú demokraciu. Navyše je to jednota v rozmanitosti. A nie túžbu po zjednotení. Prakticky celá populácia má zároveň jediné náboženstvo: Archhomoteizmus - vieru vo všemohúcnosť ľudskej mysle, a to všetkých spája. Ale zároveň, samozrejme, stále existujú rôzne druhy siekt, aj keď zriedka. Niektoré sú kresťanské, iné budhistické, sú tam moslimovia a najnovšie formácie. Je ich málo a zvyčajne nie sú nebezpečné.
  Došlo však aj k teroristickým útokom z náboženských dôvodov, ale tiež veľmi zriedkavo.
  Svet ľudí, v ktorom je mnohonásobne viac dievčat ako mužov, sa vyznačoval stabilným progresívnym vývojom, pokojom a mierom, takmer bez kriminality.
  No zároveň mu niečo chýbalo. Napríklad dobrodružstvá a boj proti zlu.
  Aj keď vo virtuálnej realite je to celkom možné.
  A organizujte si dobrodružstvá každý deň.
  A teraz, dievčatá zjavne chcú skočiť do virtuálnych svetov namiesto slepého vyšetrovania.
  Takéto dobrodružstvá tam čakajú.
  Alžbeta si spomenula, ako bojovala v zime pri Moskve. Vtedy bola strašná zima. A Nemci potom chytili dvoch chlapcov pionierov. Prehľadali ich a vyzliekli do spodkov. Potom nás takmer nahých vyhnali do snehu.
  Deti, asi dvanásťročné, chodili bosé po zľadovatenom, veľmi žeravom snehu. Bolo to veľmi bolestivé. Ich nohy sa stali šarlátovými ako nohy husí. Potom ich zahnali do teplej chatrče, nechali sa zohriať a potom zase von do chladu.
  Priekopníci zažili strašnú bolesť a nariekali. Nemcom však neposkytli žiadne informácie.
  Potom bola ešte krutejšia metóda, deti boli umiestnené na horiace uhoľné ohne bosými nohami. A je to také bolestivé, najmä po mrazoch, a vzduchom sa šíri vôňa, ako keď pečú jahňa. A nemecké bojovníčky si mäsožravo oblizujú pery.
  Toto je krutosť, ktorá sa ukázala. Jeden chlap to nevydržal a zlomil sa.
  Povedal, že vedel, kam sovietske jednotky zaútočia. No, samozrejme, že to bol gýč. Ale chlapec to náhodou uhádol. A skutočne, Nemci sa dokázali preskupiť a uzavrieť prielom.
  Nacisti vyviedli jedného z chlapcov polonahého a bosého von do snehu. A tam ho nechali v treskúcom mraze, kým sa nepremenil na ľad. A chlapcovi, ktorý sa pokazil, povedali, že sa pre neho aj tak nedá vrátiť späť, a ponúkli mu, že ho buď utratia, alebo bude ďalej slúžiť Nemecku.
  Vybral si službu. Keď však zachytil túto chvíľu, mohol utiecť.
  Potom po vojne ako dospelý priznal, že s Alžbetou stratil srdce.
  Odpovedala s povzdychom:
  - Keby boli tebou, priveľa ľudí by sa zrútilo. Nesmiem súdiť!
  V skutočnosti iba v knihách zostávajú hrdinovia neochvejní pri mučení. Všetko v živote je oveľa komplikovanejšie.
  Hoci v tomto vesmíre bola vojna vyhratá. Existujú však paralelné vesmíry, kde sa veci stali oveľa horšie ako ich.
  A o tom by sa dal napísať príbeh.
  . 12. KAPITOLA.
  Dievčatá sa ponáhľali vo svojom rýchlom lete smerom k planéte Zem. Má veľmi veľkú populáciu a pravdepodobne najväčší počet duševne chorých. Len na nej môžete nájsť aspoň nejakú stopu pri pátraní po záhadných zločincoch. A možno sa vám podarí upútať.
  Alžbeta si ako médium pamätala jeden z paralelných svetov, kde to bolo ešte horšie ako vo Veľkej vlasteneckej vojne.
  V januári 1943 získali Nemci mutantné eso. Aj on ako mladík prešiel úpravou a získal superschopnosti. Najprv bojoval na stredomorskom fronte s Britmi a Američanmi. Stal sa prvým pilotom Luftwaffe, ktorý zostrelil dvesto lietadiel, získal Rytiersky kríž Železného kríža so striebornými dubovými listami, mečmi a diamantmi.
  Po zostrelení tristo lietadiel dostal ako prvý v Tretej ríši Vojenský záslužný kríž v zlate a diamantoch. Potom bol prevelený na východný front.
  Tam sa zúčastnil epickej bitky pri Kursku. Z mutantného mladíka, blonďavého chlapca, ktorý vyzeral ako chlapec, ktorý nemal ani fúzy či bradu, vyzeral asi štrnásťročný tínedžer, v tom čase sa stal neuveriteľne silným leteckým bojovníkom. A nemohli ho zasiahnuť, ale on sám intuitívne vycítil zhluky nepriateľských lietadiel.
  A jeho inštinkty a presnosť sa stali nadprirodzenými. A knokautoval sovietske lietadlá tak slávne, že dostal prezývku Biely diabol a bál sa ho ako ohňa.
  Navyše dostal unikátnu experimentálnu stíhačku ME-309, ktorá mala naraz sedem palebných bodov - tri vzduchové delá a štyri guľomety, a nikto jej neodolal.
  Chlapec menom Wolf, ktorý mutáciu prežil, rýchlo zháňal účty. A za dva mesiace Kursk Bulge zostrelil asi päťsto lietadiel. A ďalší nemeckí piloti ho nasledovali. Nacisti si udržali vzdušnú prevahu. A dokázali sa vyhnúť porážke na súši. Pravda, k víťazstvu nedošlo. Nacisti sa stiahli do svojich pôvodných línií a získali tam oporu. Predná línia sa ukázala ako stabilná.
  Straty ZSSR sa ukázali byť vyššie ako v reálnej histórii. Mimochodom, spojenci odložili aj vylodenie na Sicílii. Báli sa preniesť boje na kontinent. A Wolf Rommel, tak sa volal mutantný pilot, v nich vyvolával strach.
  Okrem toho sa Wolfovi počas jeho kariéry v stredomorskom lietaní podarilo zostreliť lietadlo nesúce samotného Montgomeryho. Zomrel najtalentovanejší anglický veliteľ. A kvôli tomu Briti odložili pristátie na Sicílii. A potom od toho upustili úplne. A Roosevelt mal tiež väčší záujem poraziť Japonsko ako dostať sa do Európy.
  Wolf Rommel teda úspešne bojoval a s veľkou chuťou zostrelil lietadlá ZSSR. Nie nadarmo je mutant.
  Znížilo sa aj bombardovanie Tretej ríše a jej tovární. To Nemcom umožnilo spustiť nový tank Panther-2 s výkonnejšími zbraňami a pancierom do výroby už v septembri 1943. Tank mal dobrú ochranu čela: trup mal hrúbku 100 mm a veža 120 mm. A strany sú 60 mm. A všetko je na svahoch. To umožnilo Panther-2 odolať útokom menších sovietskych zbraní. Okrem toho je v 71EL aj 88 mm delo, veľmi výkonné a rýchlo strieľajúce, prenikajúce do sovietskych vozidiel z veľkej vzdialenosti. Jazdný prejav Panthera 2 zároveň nebol zlý. Vážil 53 ton a mal motor s výkonom 900 koní. To znamená, že sa nemohol pohybovať horšie ako sovietska tridsaťštyri. Okrem toho Tiger 2 vstúpil do sériovej výroby už skôr.
  Nemci ovládali najväčšie ložisko bauxitu v Záporoží, a preto mali ich tanky kvalitné pancierovanie.
  Na jeseň sa sovietske vojská neúspešne pokúsili o postup na Ukrajine a v centre.
  Wolf Rommel dostal za päťsto zostrelených sovietskych lietadiel nové ocenenie: Rytiersky kríž Železného kríža so zlatými dubovými listami, mečmi a diamantmi. A pre sedemstopäťdesiat lietadiel je jedinečným ocenením Rytiersky kríž Železného kríža s platinovými dubovými listami, mečmi a diamantmi. A za tisíc zostrelených lietadiel Hitler schválil špeciálne ocenenie: Hviezdu rytierskeho kríža Železného kríža so striebornými dubovými listami, mečmi a diamantmi.
  A keď pilot mutanta do Nového roka prekročil jeden a pol tisíca zostrelených lietadiel, dostal ďalšie ocenenie: Hviezdu rytierskeho kríža Železného kríža so zlatými dubovými listami, mečmi a diamantmi.
  Účty teda aktívne pribúdali ako v rozprávke.
  Wolf Rommel sa stal fenoménom, ku ktorému vzhliadali ostatní piloti Luftwaffe.
  V januári sa Červená armáda pokúsila postúpiť pri Leningrade, no nepodarilo sa jej prelomiť obranu. A na Ukrajine neboli sovietske jednotky úspešné. Okrem toho sa nemecké tanky vyrábali vo veľkých množstvách. A najmä "Panther" bol veľmi dobrý v obrane.
  V priebehu dvoch mesiacov Wolf Rommel zostrelil viac ako päťsto sovietskych lietadiel.
  Zima sa skončila. Nemci hromadili sily na nové ofenzívy. Mali perfektné vrtuľové viacúčelové útočné lietadlo TA-152, lepšie ako sovietske lietadlá. A prúdové lietadlá.
  Stalin sa to teda rozhodol riešiť konkrétne. Frontová línia bola stále rovnaká ako v lete 43.
  Nemci však hromadili sily na ofenzívu. Počet "Panterov"-2 sa zvyšoval a mohli pokračovať v rozhodujúcej ofenzíve.
  Hitler s tým veľmi počítal.
  Stalin medzitým rokoval s Churchillom a Rooseveltom. Vyhlásili, že pristátie vo Francúzsku je nemožné a nemá zmysel. Vojaci budú umierať len márne.
  Nemci sú stále silní. Ťažkosti nastali aj v súvislosti s Lend-Lease. Hitler trochu zmiernil svoju politiku voči Židom a naznačil, že by mohol úplne opustiť antisemitizmus, ak by s ním Západ uzavrel mier a pomohol mu.
  Stalin pochopil, že je v ťažkej situácii. Krajina je vyčerpaná a preťažená. Nemci sa v zime ubránili porážke a koncom jari a leta si môžu odniesť svoje víťazstvá. Preto je lepšie do nich nezasahovať.
  Samozrejme, bola tu nádej na novú technológiu. Tanky T-34-85 a IS-2. Ale, samozrejme, nie sú také silné ako "Panther"-2 a "Tiger"-2. Áno, IS-2 je horší vo výzbroji, kvalite nábojov a čelného pancierovania. Ide len o to, že nové tanky sú aspoň o niečo lepšie ako tie staré. Najmä T-34-76, ktorý nedokázal preniknúť ani do boku Tigra-2.
  Stalin zhromaždil svoj najbližší kruh. Bunker bol pod zemou v Kremli.
  Nemci doteraz Moskvu aktívne nebombardovali. Mali však vo vývoji rakety FAA a, samozrejme, impozantné prúdové bombardéry, proti ktorým bolo letectvo a protivzdušná obrana ZSSR stále bezmocné.
  Navyše, nacisti už dostali do série nové lietadlá. A TA-152, ktorý mohol niesť až dve tony bômb. A bombardér Yu-288, ktorý už nesie až šesť ton a má väčší dosah, rýchlosť a obranné zbrane. A toto sú tie zo série. A existuje vývoj. Ide predovšetkým o štvormotorový Yu-488 s rýchlosťou až sedemsto kilometrov za hodinu, čo je na bombardér veľmi veľa, a mohol by uniesť až desať ton hmotnosti. A ešte impozantnejší šesťmotorový TA-400. Nieslo viac bômb a chránilo ho trinásť vzdušných kanónov. Navyše by mohol mať aj prúdové motory.
  Je teda jasné, že hlavné mesto nebude dlho pokojné. Nemci uviedli na trh aj útočnú pušku MP-44, ktorá bola v tom čase najlepšia na svete. A už mali na ceste sériu "E", ktorá nemala obdobu.
  Bolo teda jasné, že ZSSR môže túto vojnu veľmi dobre prehrať. Navyše celá Európa pracovala pre Hitlera. A cudzinci boli verbovaní do pechoty a do tovární atď. Z hľadiska ľudských zdrojov, berúc do úvahy okupované územia, má Tretia ríša značnú výhodu. A kvalita zbraní je zrejme ešte vyššia.
  Hoci ME-262 ešte nie je dokonalý a je príliš skoro na jeho spustenie do výroby. Ale sú tu TA-152 a ME-309, ktoré sú už v sérii a dobre bojujú. Ich rýchlosť aj zbrane sú najlepšie. Je pravda, že autá vážia veľa, čo ovplyvňuje manévrovateľnosť. Ale silné zbrane vám umožňujú zostreliť na jeden záťah a rýchlosť počas ponoru sa stratí, keď sa napríklad Yak dostane do chvosta. A pri vertikálnom manévrovaní sú nemecké lietadlá silnejšie a majú vyššiu rýchlosť.
  Jakovlev informoval Stalina o Jak-3, ktorý bol vo vývoji, ľahší a lepšie ovládateľný ako Jak-9.
  Stalin to počúval pri pohľade na portrét Alexandra Suvorova. Tento veliteľ cárskeho Ruska bol jedinečný a žil takmer sedemdesiat rokov a bol neporaziteľný. Hoci nedostal veľké armády. A najhlasnejšie víťazstvá nad Francúzmi nepriniesli Rusku ani centimeter zeme. Ale vedel sa vyhrať s číslami.
  Teraz začali Nemci vytvárať légie takmer z celej Európy. Hitler zastavil teror proti Židom a dokonca z nich začali verbovať prápory dobrovoľníkov.
  Objavila sa aj Poľská oslobodzovacia armáda, ako protiváha poľskej armády.
  Francúzi, Holanďania, Belgičania, Dáni a ďalší Európania boli naverbovaní do Tretej ríše, najmä do jednotiek SS. V ZSSR sa objavili bieloruské aj ukrajinské divízie. Nemci sa s postupom vojny stali múdrejšími a flexibilnejšími. A teraz bola v Bielorusku centrálna rada a proti partizánom boli použité miestne sily. Formálne dostalo Bielorusko autonómiu a objavilo sa zdanie samosprávy. Presne ako na Ukrajine. Kde bol Bandera prepustený z väzenia. A začali sa vytvárať nové nacionalistické oddiely.
  Takže ZSSR nemal výhodu v pracovnej sile. A čo sa týka techniky, výhoda prešla na Nemcov.
  Stalin poznamenal:
  - Výroba Yak-3 vyžaduje veľké množstvo kvalitného duralu. A jeho dodávky z USA a Británie prudko klesli. A spojenci sa už drzo dožadujú, aby sme za to zaplatili zlatom!
  Jakovlev odpovedal s povzdychom:
  - Áno, zatiaľ zostáva Yak-9 hlavným bojovníkom! A jeho výkon by sa mal zvýšiť.
  Iľjušin povedal:
  - Produkcia lietadiel dosiahla sto za deň, vrátane štyridsiatich stíhačiek. Ale ich kvalita sa znížila. Mnohé autá vážia o tristo či štyristo kilogramov viac ako tie štandardné, a preto sú oproti Nemcom horšie aj v manévrovateľnosti!
  Letecký veliteľ prikývol:
  - Jednoducho máme katastrofálny pomer strát vo vzdušných bojoch - jedna ku desiatim v prospech Nemcov. A piloti sú zle vycvičení. Spojenci prestali dodávať letecký benzín a ich vlastného je málo. A sovietske autá sa v kvalite nelíšia. Navyše, Nemci majú celú plejádu vynikajúcich es. Sú tam aj pilotky. Napríklad Albina a Alvina, dve nové hviezdy, už dostali Rytierske kríže so striebornými dubovými listami, mečmi a diamantmi, pričom každá zostrelila viac ako tristo lietadiel.
  A to v krátkom čase!
  Stalin prikývol a poznamenal:
  - Wolf, tento pilot terminátora nie je sám!
  Veliteľ prikývol:
  - Keby bol len jeden!
  Najvyšší veliteľ sa opýtal:
  - Čo povie Žukov?
  Maršál ZSSR odpovedal smutným pohľadom:
  - Potrebujeme nové zbrane. Tank T-34-85 nie je dostatočne výkonný. Jeho delo stále nepreniká ani Panther-2, ani Tiger-2 do čela. Nemci vyvinuli pokročilejší Panther-3, ktorý by mal mať pancier ako Tiger-2, s menšou hmotnosťou a silnejším motorom. Ak sa takýto tank dostane do výroby, úplne sa zruinujeme!
  Stalin zamrmlal:
  - A čo IS-2?
  Žukov úprimne odpovedal:
  - Predný pancier veže je dosť slabý. Dokonca aj obyčajný "Panther" to ľahko unesie zo vzdialenosti kilometra a ešte ďalej s podhlavňovou škrupinou!
  Najvyšší poznamenal:
  - Prečo jeho pancier na čele nemal hrúbku 160 milimetrov?
  Žukov úprimne odpovedal:
  - Pretože silná zbraň je už ťažká. A prevodovka sa jednoducho zasekne.
  Boli sme nútení to opustiť a obmedziť sa na 100 milimetrov v čele.
  Stalin sa uškrnul a tváril sa nevľúdne. Potom sa spýtal:
  - Čo keby sme znížili bočný pancier IS-2 z deväťdesiatich milimetrov na päťdesiat, a tým posilnili čelo?
  Žukov prikývol:
  - To je celkom možné, súdruh Stalin. Vývoj novej veže a jej uvedenie do výroby si však vyžaduje čas!
  Maršál Vasilevskij poznamenal:
  - Nemci v tomto prípade budú môcť udierať vežu IS-2 do boku bazukami a faustpatronom a ľahšími zbraňami. Tak toto je kontroverzné rozhodnutie!
  Najvyšší zavrčal:
  - Bez ohľadu na to, kam to hodíte, všade je klin!
  Jakovlev poznamenal:
  - Mali by sme vyvinúť prúdové letectvo! Nemci už majú ME-262 bojujúce na oblohe. Pravda, nie sú veľmi účinné, ale čas plynie a nacisti budú mať pravdepodobne niečo lepšie.
  Beria prikývol a povedal:
  - Podľa najnovších údajov Nemci vyvíjajú prúdovú stíhačku ME-1100, ktorá by mohla vzlietnuť vo vzduchu už túto jeseň. Má niekoľko originálnych nápadov. A vyvíja sa aj ME-262 X, ktorý by mal byť výkonnejší a lepší ako predchádzajúce modely a pripravený na bojové použitie.
  Stalin sa opýtal:
  - Aké sú podrobnosti?
  Ľudový komisár pre vnútorné záležitosti odpovedal s povzdychom:
  - Sú tajné a my pracujeme! Ale podľa klebiet by mal mať ME-262 rýchlosť cez 1100 kilometrov za hodinu.
  Stalinov sprievod prekvapene zapískal.
  Najvyšší prikývol:
  - Wow! Potom sme definitívne v háji! Čo povie Molotov?
  Ľudový komisár zahraničných vecí odpovedal s povzdychom:
  - Západní spojenci brzdili vojnu. Zdá sa, že formálne stále bojujú, ale v skutočnosti nevedú bojové operácie. Nemci prestali vyrábať aj ponorky a sústredili sa na tanky a lietadlá. Navyše namiesto rakiet FAA budú továrne vyrábať najnovšie prúdové bombardéry. A to znamená, že budeme bombardovaní bez súcitu. S prúdovými lietadlami jednoducho nestíhame!
  Stalin zamrmlal:
  - Je to zlé! To znamená, že nie je kde čakať na pomoc.
  Maršál Vasilevskij odpovedal:
  - Rusko má len dvoch spojencov: armádu a námorníctvo!
  Najvyšší veliteľ prikývol:
  - Áno je to pravda! Toto však povedal nie veľmi dobrý cár Alexander Tretí!
  Beria poznamenal:
  - Keby cár Alexander Tretí žil dlhšie, možno by bol skvelý. Pokojne mohol vyhrať vojnu s Japonskom!
  Žukov sa uškrnul a odpovedal:
  - Keby som bol Kuropatkin, porazil by som Japoncov. A nič by ma nezastavilo!
  Stalin zamrmlal:
  - Prestaň hovoriť nezmysly! Nemáme AI, aby sme tu veci riešili! Musíme zachrániť našu vlasť. Čoskoro nás Hitler pošliape zo všetkých síl a nebude sa to zdať veľa. A potrebujeme konkrétne nápady!
  Maršál Vasilevskij, ktorý bol známy ako veľký stratég, navrhol:
  - Spoliehajme sa na obranu do hĺbky. Potrebujeme čo najviac zbraní, vrátane protitankových. Ako sme na tom s ich prepustením?
  Nikolaj Voznesensky s istotou odpovedal:
  - Veľmi dobre! Vyrábame presne toľko delostrelectva, koľko armáda vyžaduje. Ale už to nestojí za to, nebude dosť ľudí pre posádky zbraní!
  Maršál Vasilevskij poznamenal:
  - Potrebujeme viac, najmä protilietadlové delá. Ten možno použiť proti lietadlám aj pozemným cieľom!
  Stalin prikývol šedivou hlavou:
  - Potrebujeme vyrobiť viac 100 mm protilietadlových zbraní. Dokážu čelne preniknúť do Panthera-2 a dokonca aj do Tigera-2 a zároveň zostreliť dotieravé nemecké lietadlá.
  Voznesensky poznamenal:
  - Pre 100 mm kanón ešte musíme vyrobiť potrebný projektil. A tak je tu nápad na samohybné delo založené na podvozku 34. Vyrobte SU-100, ktorý bude jednoduchší na výrobu ako T-34-85, ale oveľa výkonnejší vo výzbroji.
  Najvyšší veliteľ spokojne prikývol:
  - No, ty si Voznesensky a hlava! Teraz poďme spievať!
  A dav spieval zborovo:
  V rozľahlosti nádhernej vlasti,
  Umiernený v boji a práci...
  Zložili sme radostnú pieseň,
  O skvelom priateľovi a vodcovi!
  
  Stalin, toto je vojenská sláva,
  Stalin, toto je let mladosti...
  Bojovať a vyhrávať s pesničkami,
  Naši ľudia idú za Stalinom!
  
  Bojovať a vyhrávať s pesničkami,
  Naši ľudia idú za Stalinom!
  No, Červená ríša zhromažďuje sily, aby odrazila nápor. Ale na druhej strane Hitler pripravuje ofenzívu. Výroba zbraní v Nemecku rastie. "Panther"-2 je lepšie chránený v čele veže vďaka 150 mm plášťu dela pod uhlom a 100 mm čelu trupu s uhlom 45 stupňov. To stačí na to, aby T-34-85 neprenikla čelne do nemeckého vozidla. Ale môže do nej preniknúť z tri a pol kilometra.
  Hlavným tankom sa teda stal "Panther"-2 a jednoduché "Pantery" sa už prestali vyrábať. Ako T-4. Ale stále sa vyrábajú, aby sa nezrútili objemy výroby. Rovnako ako "Tiger" sa napriek vydaniu "Tiger"-2 stále vyrába.
  Nie je možné okamžite prestavať celú produkciu na Panther-2. Aj keď je tento tank veľmi dobrý. A to v rýchlosti, brnení a najmä v zbraniach, kde nemá obdobu.
  Začiatkom marca, keď boli cesty ešte mokré, Nemci urobili prvý pokus o postup. A udreli v smere na Vorošilovgrad a Krasnodonsk. A tiež Doneck.
  Tieto časti Ukrajiny boli počas stalingradskej krízy dobyté späť Červenou armádou a Nemci ich už nestihli vrátiť. Nacistom sa podarilo dosiahnuť taktické prekvapenie.
  Tak šírili dezinformáciu, že chceli obkľúčiť sovietsku vojnu o Kursk Arden. Udreli však iným smerom, kde ich nečakali!
  Na bitkách sa zúčastnili silné nacistické tanky a "Tiger"-2, ktorý mal v porovnaní so skutočnou históriou výkonnejší motor s výkonom 1 000 koní, čo znamená, že sa pohyboval rýchlejšie a mohol slúžiť ako dobrý prielomový tank.
  Nemci postupovali spočiatku rýchlo. Dobyli Vorošilovgrad, Krasnodonsk a Doneck, no potom sa sneh roztopil a ťažké nemecké tanky uviazli v bahne. Krauti však dokázali úplne ovládnuť celú Ukrajinu. A oznámili svoje nové víťazstvo.
  Bojov sa zúčastnili aj prvé nemecké tanky série E, najmä samohybné delo E-10. Tento stroj mal veľmi pokročilé vlastnosti. Po prvé, jeho výška bola iba 1,2 metra. A posádku tvoria len dvaja ležiaci ľudia. Motor a prevodovka boli spolu a naprieč. A samotná samohybná pištoľ je malá, ale s motorom štyristo koní. A pri desiatich tonách bolo možné namontovať 82 mm predného panciera pod veľkým uhlom racionálneho sklonu a 52 mm bočného panciera plus valčeky.
  E-10 je stroj, ktorý je takmer dokonalý. Rýchlosť do sto kilometrov na diaľnici a sedemdesiatka na diaľnici je ťažké trafiť a ľahko sa maskuje.
  Zároveň je lacná a nenáročná na výrobu. Jedinou nevýhodou je, že kanón je rovnaký ako pri T-4 75 mm, dĺžka hlavne 48 EL. Ale do sovietskych tankov preniká čelne, aj keď z malej vzdialenosti. A dokáže vydržať údery T-45-85 do čela a je takmer nemožné ju zasiahnuť.
  A nezvyčajná je aj posádka - dve vlčiaky z SS. Gerda a Charlotte.
  Sú pripravení bojovať ako monštrá. A majú kolosálnu, deštruktívnu silu.
  A svoju bojovnú majstrovskú triedu ukázali najmä s bosými nohami a len v nohavičkách.
  Ale, samozrejme, nemusíme o nich hovoriť tak podrobne. Na druhej strane bojujú bosé sovietske komsomolky len v bikinách.
  A ukazujú svoj agresívny a chladný charakter. Strieľajú presne, hádžu dary ničenia holými prstami svojich opálených, silných, svalnatých nôh a zároveň spievajú;
  Sme dcéry drahej vlasti,
  Krajiny Sovietov pod červenou zástavou!
  Súdruh Stalin, odvážny sokol,
  Čo urobí celý svet krásnym!
  
  Moja vlasť a ja sme sa narodili do šťastia,
  Na pestovanie obilného a textilného ľanu...
  Viete, toto sú synovia Ruska,
  Ten muž bude všemohúci!
  
  Búrka hrmí - napadol nás fašizmus,
  Armáda impozantných tankov zasiahla...
  Ale je lepšie trafiť protivníka do očí,
  Nie sme baby, ktoré lapajú krupicu!
  
  Fuhrer prerazil do Moskvy na koni,
  Na bielom a z ocele, ktorá je leštená...
  Adolf Hitler sa zapredal Satanovi,
  Myslel som, že guľky ho nezastavia!
  
  Súdruh Stalin, odvážny rytier,
  V zoznamoch sa zrazil s Hitlerom...
  A ukázalo sa, že Fuhrer nie je cool,
  Vodcova päsť zapichnutá do jeho Adamovho jablka!
  
  Teraz sa fašista trasie ako list,
  Stalin ho teda vážne zmrzačil...
  Najradšej by hral whist v cirkuse,
  Teraz je z Adolfa len opaľovací vandrák!
  
  Nočná mora nacistov sveta, Stalingrad,
  Pretože naši chlapci sa stali silnejšími...
  Vojak sovietskej krajiny je veľmi šťastný,
  Všetkým protivníkom sme vytĺkli rohy!
  
  Berlín sa zrúti k nohám dievčat, viete,
  Dievčatá budú chodiť bosé...
  Čoskoro vybudujeme raj na planéte,
  A bude to veľmi radostné a tiché!
  
  Vo vesmíre bude všetko v poriadku,
  Dievčatá dostanú plášť vyrobený z diamantov...
  Niekedy je to príliš ťažké
  Ale my sme krajina staršia ako Atlanťania!
  
  V Rusku je priekopník a ten titán,
  Vo vlasti je každý bojovník z plienok...
  Adolf, si porazený a tyran,
  Máš čierne oko z dievčenských nôh!
  
  Keď je komunizmus nad vesmírom,
  Závoj, ako rozprestrie Matka Božia...
  Potom bude všetka pomsta uväznená,
  A meno Ježiš, Boh Svetla!
  Pioneer Boys sú skutočne titáni.
  A bojujú s neuveriteľnou a divokou zúrivosťou. Toto sú skutoční detskí hrdinovia. Ktoré sa neohnú ani nezlomia, hoci nohy sú obnažené, červené od zimy a chlapci len v šortkách s nahým, svalnatým, opáleným trupom.
  A zároveň, samozrejme, nevykazujú charakter o nič horší ako Razins.
  Pionieri spievajú s veľkým nadšením;
  Sme priekopníci, deti komunizmu -
  Oheň, stan a zvoniaci klaksón!
  Invázia prekliateho fašizmu -
  Ktoré čaká zúrivá porážka!
  
  Čo sme v týchto bojoch stratili?
  Čo ste získali v bojoch s nepriateľom?
  Kedysi sme boli len deti sveta -
  A teraz bojovníci vlasti!
  
  Ale Hitler urobil krok smerom k nášmu hlavnému mestu,
  Vodopád zhodil nespočetné množstvo bômb!
  Moja vlasť je ešte krajšia ako obloha -
  Teraz prišiel krvavý západ slnka!
  
  Na agresiu odpovieme tvrdo -
  Hoci oni sami sú, bohužiaľ, malého vzrastu!
  Ale meč je v rukách krehkého tínedžera -
  Silnejší ako légie Satana!
  
  Nech sa tanky rútia lavínou za lavínou,
  A rozdeľujeme pušku medzi tri!
  Nech polícia mieri do chrbta,
  Ale Svätý Boh ich kruto potrestá!
  
  Čo sme sa rozhodli? Robiť prácu mieru -
  A na to som, bohužiaľ, musel strieľať!
  Pokoj je už nenávistný.
  Existuje aj násilie a milosť!
  
  Dievča a ja spolu bežíme naboso -
  Aj keď napadol sneh, spáli závej ako uhlie!
  Ale nemajú strach, viete, deti -
  Fašistu zaženie do rakvy guľka!
  
  Tak zabili odpornú spoločnosť Krautov,
  A ostatní zbabelci bežia!
  Zničíme pechotu ako kosa v boji -
  Mladé letá nám nie sú prekážkou!
  
  Víťazstvo sa dosiahne v máji,
  Teraz fujavica, pichľavý, tvrdý sneh!
  Chlapec je bosý, jeho sestra je bosá,
  Deti stretli úsvit v handrách!
  
  Odkiaľ sa v nás berú tieto sily?
  Znášať bolesť, chlad a potrebu!
  Keď priateľ meral dno hrobu,
  Keď priateľ narieka, zomriem!
  
  Kristus požehnal nás priekopníkov,
  Povedal: Boh ti dal vlasť!
  Toto je prvá viera zo všetkých,
  Sovietska, posvätná krajina!
  . 13. KAPITOLA.
  Nakoniec prileteli na planétu Zem. Kolíska ľudskej civilizácie. A planéta je nepochybne bohatá a štedrá, ako na talenty, tak aj na šialených ľudí.
  Catherine ešte spala a toto dievča snívalo o tých slávnych časoch, keď bojovali s Talibanom. Snívalo sa mi, čo sa naozaj stalo;
  V máji 2023 Taliban, ktorý dokončil všetky prípravy a čakal na otvorenie všetkých horských priesmykov a zvýšenie teploty, zasiahol Tadžikistan. V skutočnosti, zatiaľ čo Rusko uviazlo na Ukrajine a míňa tam obrovské zdroje, v podstate bojuje s celým západným svetom, nie je hriech využiť túto chvíľu a zaútočiť na južné podhubie SNŠ.
  Navyše, USA to podporujú. Nech sa páči, mudžahedíni, zaútočte, podporíme vás.
  Plus, samozrejme, vnútorné problémy. Z materiálneho hľadiska sa život zhoršil ako za proamerického režimu, ale z hľadiska politickej slobody a ľudských práv nie je čo povedať.
  Taliban teda začal hľadať východisko vo vonkajšej expanzii. Po zdĺhavej vojne mali mudžahedíni čas na odpočinok, spánok a vytváranie detí pre seba. A opäť im začali chýbať bitky.
  Navyše sa zdalo, že vyhrali vojnu s Amerikou a, samozrejme, boli priťahovaní k novým skutkom. V samotnom Afganistane, najmä na severe, žije veľa Tadžikov a, samozrejme, je tu túžba po zjednotení. Navyše Tadžikistanu už takmer tridsať rokov vládne diktátor Rachmonov. A je čas oslobodiť Tadžikov od tejto modly a podriadiť ich vôli Alaha. Mimochodom, v samotnom Talibane jeho predseda nie je orientálny despota, vládne kolektívne riadenie. A vo všetkom, Alah a šaría a prísne islamské zákony.
  A, samozrejme, teraz sa už tak neboja Ruska. A obrovská armáda Talibanu vpochodovala do Tadžikistanu.
  Vojnu si želal najmä syn mullu Omara a šéf vojenského krídla Talibanu.
  Samozrejme, kvôli svojej mladosti ho svrbí a má smäd po vojne. Plus, samozrejme, túžba viesť celý Afganistan. Krajina však nie je malá a jej populácia je takmer štyridsať miliónov ľudí a je pomerne mladá, alebo skôr priemerný vek v dôsledku vysokej pôrodnosti je taký, že túžba bojovať ešte nezmizla.
  Takže to, čo sa stalo, bolo prakticky nevyhnutné. Polmiliónová tadžická armáda zaútočila na Tadžikistan. No, ako mnohí predpovedali, tadžický odpor sa ukázal ako slabý. Mnohí z nich sa vzdali, mnohí utiekli a niektorí prešli k Talibanu. A ruská základňa v Tadžikistane bola úplne obkľúčená. A začali ju s veľkou intenzitou strieľať a biť.
  Ruské lietadlá sa pokúsili bombardovať Taliban, no bez väčšieho úspechu.
  Do vojny sme museli vstúpiť na dvoch frontoch. Uzbekistan si doteraz zachovával neutralitu.
  Bojovník odišiel s veľkou horkosťou. A čoraz viac ruských jednotiek sa presúvalo na juh.
  No, samozrejme, veľkolepá štvorka si to nemohla nechať ujsť, keď vstúpila do tvrdej bitky s nepriateľom.
  V Tadžikistane ani v zime nie je takmer žiadny sneh a v lete je trápenie sa v topánkach - opúchajú vám nohy, najmä ak veľa beháte. A dievčatá idú do útoku a predvádzajú svoje holé ružové opätky. Nečistoty sa im nelepia na podrážky, ktoré sú tvrdé ako ťavie kopytá.
  Alžbeta strieľa zo samopalu a zároveň holými prstami na nohách vrhá ničivý dar smrti.
  Telá Talibanu, roztrhané na kusy, vyskočia.
  Bojovník zvolá:
  - Pre naše krásne deti!
  Ďalšia bojovníčka Catherine tiež strieľa zo samopalu. Čmárá s veľkou presnosťou a zabíja mudžahedínov. Padajú ako pokosené snopy pšenice.
  A očarujúce dievča so zlatými vlasmi hodilo hrach smrti holou pätou a zavrčalo:
  - Rus bránil krajinu sám so sebou,
  Z invázií pekelných kobyliek...
  A prikryla to svojimi prsiami -
  Všetci ľudia Matky Zeme!
  A bojovníčka sa zasmiala a ukázala ústa plné zubov.
  Elena, ďalšie dievča z tých, ktorí predvádzajú akrobaciu a kosia Taliban v radoch, zavrčala:
  - Jablká v snehu,
  Toto sú dievčenské prsia...
  Pomôžem ti,
  Budú tu super sudcovia!
  A bojovníčka opäť hodila holými prstami vražedný dar záhuby. A mnohých Talibancov rozprášila rôznymi smermi a odtrhla im hlavy a končatiny.
  Efrosinya tiež kosí mudžahedínov a robí to s veľkým nadšením. Toto dievča má toľko elánu a šialenej energie. Holými prstami na nohách hádže dar smrti s veľkou ničivou silou.
  A potom spieva:
  - Ach dievčatá, bosé, bosé, bosé...
  Hojdáme vrkoče, vrkoče, vrkoče!
  Dievčatá-bojovníčky sa proti Talibanu chytili natoľko, že sa kráskam lesknú podpätky.
  Skutočne, ruská žena je veľká sila. A kosí nepriateľov ako kosa motorom. A skutočne vás to ženie do rakiev, či dokonca do zeme.
  Bojovníci ukazujú svoj zúrivý temperament a rev:
  Sme Komsomolky
  Milujeme Eskimákov...
  Hlas krás je jasný,
  Bude nový film!
  A bojovníci to vzali a ukázali svoje veľmi dlhé a veľmi hravé jazyky.
  Boj proti Talibanu nie je, samozrejme, ľahká úloha. A ruskí chlapi zomierajú v značných počtoch. A z Tadžikistanu musíme prepraviť dvesto nákladu.
  Samozrejme, v samotnom Rusku sa ľudia začínajú búriť - prečo bola vojna s Ukrajinou nevyhnutná? Malo by Rusko vo vojne v Tadžikistane zaplatiť životmi svojich synov a dcér? Otázky sú, samozrejme, celkom prirodzené. V skutočnosti, stojí hra za sviečku? Kvôli diktátorovi Rachmonovovi stratte životy vojakov a miňte nové bilióny rubľov na vojnu s nepriateľom, ktorý je fanatický a početný ako kobylky.
  Ceny navyše rastú, no víťazstvu nič nenasvedčuje. A potom Zjuganov dostal mŕtvicu a vreckový opozičník bol paralyzovaný. Ako dlho, poslušný úradom, viedol marginalizovaných v kruhoch a napodobňoval kvázi opozíciu. A teraz ochorel vodca najpočetnejšej a najpopulárnejšej opozície, ktorá je pre úrady najvhodnejšia. Ale sväté miesto nie je nikdy prázdne. Prišli ďalší, mladší a oveľa agresívnejší.
  A trón sa triasol...
  Ale zatiaľ je tu vojna s Talibanom. Tu sú dievčatá z radov pilotov útočného letectva bojujúcich na oblohe.
  Anastasia Witchakova je jednou zo slávnych ryšavých bojovníčok. Odmietla bojovať proti bratskej Ukrajine, ale zničte Taliban, prosím.
  Samozrejme, mnohé osy bojovníčky nechceli zabiť svojich slovanských bratov.
  Ale jednanie s mudžahedínmi je pre pravoslávnych posvätná záležitosť.
  Anastasia vystrelila na Taliban holými prstami na nohách. Poslala raketu na Afgancov a spievala:
  Ako sme žili, bojovali,
  A smrť bez strachu...
  Toto je darček pre bosého pilota!
  Ďalšie eso bojovníka, tiež krásne, len tentoraz s dushmanmi bojuje aj blondínka Akulina Orlová. Áno, Taliban sa nazýva, ako v prvej vojne s Afgancami, dushmanmi alebo duchmi. Nepriateľ je však silný a početný. Ale Taliban a protivzdušná obrana majú svoje. Vrátane zajatých z bývalej vládnej armády.
  Akulina Orlová sa so svojím lietadlom otočí a vzdiali sa od rakety Stinger, načo dievča zaspievalo:
  - Po skalách sa plazí zlý duch,
  Spáliš to napalmom...
  No, čo ak Taliban,
  Použite klam v boji!
  Ďalšie dievča, Margarita Magnetic. Jej vlasy sú ako plátkové zlato. Velmi pekne dievca. A tiež kategoricky odmietla bojovať s Ukrajinou. Pretože proti svojim slovanským bratom nezdvihne zbrane. Čo spôsobilo súhlas mnohých. A Taliban sú náboženskí fanatici a svojho času pomáhali čečenským separatistom. Okrem toho bol Taliban jediným štátom na svete, ktorý uznal nezávislosť Čečenska. A to, samozrejme, zanechalo odtlačok vo vzťahoch s Ruskom na mnoho rokov.
  Margarita Magnetic je pripravená bojovať. Jej odhalené prsty stláčajú gombíky. A na Taliban lietajú rakety kolosálnej, ničivej sily. A porazia bradatých Afgancov.
  Margarita spievala:
  - Eh, vlasť, nechaj ich kričať, ty škaredá vec,
  A máme ju radi, aj keď nie je krásavica!
  Bastardi, dôverčiví,
  Ak bezpečnostný dôstojník rozhodne,
  Takže tu bude fašizmus,
  Ohavnosť ľudstva!
  Prvá rozmrazená náplasť,
  Stalinov pohreb -
  Rus nebude Kain,
  Aj keď je zranená!
  A bojovníci to unisono vzali a štebotali:
  - Slovania nemôžu tolerovať ponižovanie,
  Všetci sme za našu vlasť...
  Nebudeme tolerovať žiadne ďalšie urážky,
  Kainova hlava je v bazéne!
  Dievčatá na útočnom lietadle zasiahli Taliban a porazili a zabili týchto mudžahedínov.
  Tu lietajú mlátiť duchov. Ale z Tadžikistanu odvážajú zinkové rakvy so zabitými ruskými vojakmi a dôstojníkmi.
  Jeden z týchto vojakov zostal bez nohy. A spieva smutne a so slzami v očiach:
  - Nejako vošli do rakvy,
  A najmocnejší ghoul,
  Vytlačil som všetko dovnútra a von,
  A pevne to zhutnil!
  Na tankoch sú aj dievčatá. Veľmi zaujímavé ruské auto "Medveď". Mutantné dievčatá sa opäť usadili a skúšali sa v inej forme. Ide o veľmi ťažký tank, viac ako sto ton, experimentálny model. Samozrejme, má aj špeciálnu posádku: štyri dievčatá. A všetky majú mená začínajúce na E!
  Napríklad Elizabeth stlačí tlačidlá na joysticku holými prstami a udrie do bunkra s Talibanom a zareve:
  -Sláva komunizmu!
  Catherine, ktorá pokračuje v streľbe z guľometov a stláča gombíky šarlátovou bradavkou, reve:
  - A bez Zjuganova! Plešatý a opitý!
  Elena zaškrípala a stlačila holú pätu na pedál:
  - Na výlety do Indického oceánu!
  Euphrosyne tiež vystrelila, tentoraz s pomocou svojho hravého jazyka a zaškrípala:
  - Za víťazstvá v útočných bitkách!
  A dievčatá sa smiali. Prší olovo na bojovníkov Talibanu. A robia to veľmi dobre.
  Elizabeth, strieľajúc na nepriateľa, pomyslela si. V skutočnosti, ak má človek mozog, chápe, že každé náboženstvo je rozprávka a ľudská fantázia!
  Prečo sa však rôzne druhy náboženstiev rozšírili po celom svete? Navyše, mnohí v rozpore so zdravým rozumom? V skutočnosti si vezmite najobľúbenejšie náboženstvo: kresťanstvo. Veriť v Boha ukrižovaného na kríži je hlúpe a absurdné. V skutočnosti, ak veríte v Bibliu, potom sa Boh stáva nejakým zvláštnym a nepochopiteľným.
  Potom utopí takmer celé ľudstvo vodou, zomrú milióny ľudí a zachráni sa len osem ľudí. Potom sa, naopak, na kríži modlí za katov.
  Môžete si všimnúť: Boh Starého zákona je veľmi krutý, ale v Novom zákone je Kristus mimoriadne láskavý. A tu je viditeľný do očí bijúci rozpor. V skutočnosti, ak by bol Ježiš Bohom Synom, mal vypáliť Sodomu a Gomoru. Ale boli tam dospelí, deti a ženy. Nie je to kruté?
  A možno uviesť mnoho ďalších príkladov krutosti, a to na veľmi dlhú dobu. Samotná vražda detí Elizeom niečo stojí.
  Zamyslite sa teda nad tým, čomu ľudia veria. A vláda tiež vnucuje náboženstvo. A teraz bojujú proti náboženským fanatikom Talibanu.
  Ale varovali - nebuďte radi, že USA odchádzajú z Afganistanu, pre Rusko to bude len horšie.
  Taliban, ktorý si trochu oddýchol a využil skutočnosť, že Rusko malo zviazané ruky vojnou s Ukrajinou, zasiahol a zasiahol. A to predpovedali mnohí. A Rusko sa muselo prihlásiť. A, samozrejme, proti ich vôli zomrelo na základni v Tadžikistane príliš veľa ruských vojakov. Rusko sa tak ocitlo v ďalšej vojne. A nálada v spoločnosti sa, samozrejme, stala oveľa nepriateľskejšia voči súčasnému prezidentovi. Láska ľudí je veľmi premenlivá. A Taliban, samozrejme, všetko vypočítal správne. Navyše, Spojené štáty sú v tomto prípade šťastné - postavili svojich nepriateľov proti sebe. A začali hovoriť o svojom prezidentovi: múdry starec. Ako šikovne všetko zariadil.
  V skutočnosti nie je vek prekážkou pre šport ani múdrosť!
  Elizabeth opäť strieľa a opäť, samozrejme, holými prstami na nohách. V nádrži je dosť teplo aj v zime. A v lete je v Tadžikistane poriadne horúco.
  Dievča to vzalo a spievalo:
  - Ak je to dlhé, dlhé, dlhé,
  Bojujte, zničte Taliban...
  Ak je to dlhé, dlhé, dlhé,
  Utekajte z kopca v boji!
  Je to možné, je to možné
  To je samozrejme pravda, pravda...
  Aj keď mi to niekedy pripadá
  Môžeme dobehnúť Afriku!
  A v Afrike sú ceny také vysoké,
  A v Afrike sú peniaze také široké!
  Hrochy schudli
  Vorvane vychudli...
  A ľudia, ako papagáj,
  Choď rovno do neba!
  poznamenala Ekaterina s úškrnom a stlačila so sebou tlačidlo pákového ovládača tanku
  šarlátová bradavka:
  - Niečo vo vás nie je dosť optimizmu!
  Elizabeth nahnevane odpovedala:
  - Ak je vládca mravný mrzák a darebák, akú radosť potom môžu mať jeho poddaní!
  Elena prikývla:
  - Áno! Hovoria, že problémy práve začali! Ale bolo to práve prehnané šťastie, ktoré ho urobilo príliš sebavedomým!
  Elizabeth prikývla modrou hlavou:
  - Áno, vždy som si myslel, že toľko šťastia nemožno dať jednému človeku, nasadne na bieleho koňa, v tom zmysle, že začína veriť, že more je mu po kolená. A potom, ako stará žena, ktorá sa chcela stať Bohom, skončí bez ničoho!
  Catherine súhlasila s týmto:
  - Áno! Bolo priveľa šťastia a pokazilo ho to. Ako vo svojej dobe šťastie milovalo Napoleona, Hitlera, Ivana Hrozného, Ľudovíta Štrnásteho a potom sa od nich odvrátilo.
  Euphrosyne poznamenala:
  - Nicholas II bol veľmi nešťastný, ale zároveň milý a slušný kráľ. Napríklad si myslíte, že by mal aspoň trochu šťastia vo vojne s Japonskom. Ak by napríklad nezomrel admirál Makarov, všetko mohlo byť inak. A admirál Makarov zomrel kvôli celej sérii nepravdepodobných náhod. Z nejakého dôvodu nenariadil zametanie mín torpédoborcami a nikto z jeho podriadených takýto príkaz nedal. A baňa bola s najväčšou pravdepodobnosťou ruská a veľká bojová loď sa nemala potopiť z jednej bane. A aj v tomto prípade mohol byť zachránený admirál Makarov, ako napríklad Kirill Romanov.
  Elizabeth súhlasila:
  - Áno, trochu šťastia pre Mikuláša II mohlo dať Rusku oveľa viac ako veľa šťastia pre iných vládcov. Zdôrazňujem najmä súčasnému prezidentovi, ktorý ako z rohu hojnosti dostal dary Fortuny, hodil ich do piesku. Až napokon šťastie bývalého šéfa tajnej polície začalo dochádzať. Ale trochu šťastia najmilšiemu Mikulášovi II.! Napríklad admirál Makarov mohol poraziť Japoncov na mori s malým krviprelievaním a potom by vojna so samurajmi nestála veľa obetí. A ak by cárske Rusko vyhralo vojnu s Japonskom, prvá svetová vojna by s najväčšou pravdepodobnosťou nebola. Takže autorita cisárskej armády by bola príliš vysoká a Nemci by sa neodvážili vyhlásiť vojnu!
  Elena prikývla:
  - Možno! Samotný Makarov síce nevyčerpáva množstvo neúspechov a smolu vo vojne s Japonskom. Aj keď musím priznať, že nepriateľ bol silný. Ale na druhej strane, ak by sa bojová loď Oslyabi nepotopila tak rýchlo, dokonca aj počas bitky pri Cušime, eskadra mohla ľahko preraziť až do Vladivostoku! A tak sa vojna s Japonskom ukázala ako neúspešná.
  Euphrosyne poznamenala:
  - Ale vojna v roku 1945 s Japonskom sa ukázala ako prekvapivo ľahká a úspešná. Ako keby Japonsku došlo šťastie. Bohužiaľ, Stalinovo víťazstvo viedlo k tomu, že sa komunisti dostali k moci nad Čínou a vznikla veľmi silná a nebezpečná ríša, ktorá za Brežneva takmer zaútočila na ZSSR. A aj teraz Čína len predstiera, že je priateľom. A on sám chce odrezať zem od nás až po Ural.
  Catherine prikývla:
  - Áno! Ak by vtedy boli Japonci porazení, namiesto severu Číny by bolo Žlté Rusko a do Nebeskej ríše by prišlo pravoslávie. Čo sa stalo v dôsledku ľahkého víťazstva Stalina nad Japoncami? Zrod ateistického impéria a mocného monštra na hraniciach s Ruskom!
  Elizabeth s vycerením zubov poznamenala:
  - Potom ver v kresťanského Boha. Víťazstvo nad Japonskom by dalo nové desiatky miliónov pravoslávnych veriacich. No namiesto toho sa v Rusku dostal k moci agresívny ateistický režim. A potom krvavý stalinský režim priniesol do Číny ateizmus. A objavila sa krutá Maova ríša. Naozaj nechápem, čo Boh chcel!
  Elena poznamenala:
  - Buď Boh neexistuje, alebo je Satan oveľa silnejší, ako hovorí Biblia, alebo sú plány Všemohúceho pre nás nepochopiteľné!
  Euphrosyne poznamenala:
  - Krutí králi sú zvyčajne úspešnejší! Jedinou výnimkou bol snáď Alexander Prvý. Cár je inteligentný, milý, liberálny, gentleman a neublížil by ani muche. A zároveň úspešný!
  Elizabeth poznamenala:
  - A Katarína Druhá nebola považovaná za krutú a zlú vládkyňu a bola tiež veľmi úspešná. Je pravda, že to bola kurva a vo všeobecnosti nie veľmi dobrá osoba. Zakázala sedliakom sťažovať sa na svojich pánov. Je dokonca zvláštne, že toľko šťastia dostalo takého odporného človeka.
  Elena prikývla:
  - Áno, a potom verte v kresťanského Boha! Keď sú zlí a podlí najúspešnejší!
  Catherine spievala s hnevom:
  Svet spočíva na násilí
  Sopka hnevu tryská vo veľkom...
  Napätie je najvyššie,
  Prebúdza sa s bolesťou a strachom,
  Len strach nám dá priateľov,
  Len bolesť ťa motivuje pracovať,
  Preto to chcem viac a viac
  Vybuchnite hyperplazmu do davu!
  Elizabeth s povzdychom poznamenala:
  - Áno, Džingischán bol hrubý pohan. Nevedel čítať ani písať, no ovládol polovicu sveta. V boji s ním prehrali moslimovia aj kresťania. A otázka znie, kde bol v tomto čase Všemohúci Boh? A prečo pohanstvo Mongolov porazilo monoteizmus: islam a kresťanstvo?
  Euphrosyne s úsmevom poznamenala:
  - Rovnakým spôsobom sa možno pýtať: kde bol Všemohúci Boh, keď Kain zabil Ábela? Prečo dovolil prvú bratovražednú vojnu v dejinách ľudstva?
  Elena sa uškrnula a zhrnula:
  - Áno, môžete sa hádať donekonečna, ale nikdy nepreukážete, že Boh existuje, alebo že neexistuje.
  Ekaterina poznamenala:
  - Silne pochybujem o Ježišovi Kristovi. Nešťastní, utláčaní Židia mohli dobre vziať silného, nadaného hypnotizéra, akým bol Anatolij Kašpirovský, za mesiáša a zbožštiť ho. Ak sa pozriete na štatistiky zázrakov Anatolija Michajloviča, je chladnejší ako Kristus.
  Euphrosyne sa chichotala a spievala:
  - Bože chráň, otvor oči slepým,
  A narovnať chrbty hrbáčov...
  Áno Bože, buď Bohom, aspoň trochu,
  Ale nemôžeš byť ani trochu ukrižovaný!
  A dievčatá sa opäť postavili proti Talibanu. Stláčaním tlačidiel joysticku holými prstami na nohách pokosili početných mudžahedínov a doslova ich uložili v dávkach. Bradatý Taliban zomrel pod paľbou z guľometov a vysoko výbušných fragmentačných granátov. Nasledovala vážna zábava s masovým vyvražďovaním náboženských fanatikov.
  A tu je Alenka so svojím práporom krásnych dievčat, ktoré napriek chladnému zimnému počasiu v Tadžikistane útočia na Taliban bosé.
  Sú však v krátkych sukniach a ich telá sú pokryté pancierovými plátmi vyrobenými z kevlaru.
  Krásky bežia do útoku a spievajú:
  - Zlý Taliban sa plazí po skalách,
  Ale dievčatá sú najkrajšie...
  Zasiahnite ho napalmom
  Budeme oslavovať úspech!
  A dievčatá sa budú lesknúť perleťovými zubami.
  A potom Anyuta s holými prstami hodí na mudžahedínov hrášok s výbušninou. A rozhádže Taliban rôznymi smermi ako mačiatka.
  Dievča to vzalo a spievalo:
  - Sláva vlasti, sláva,
  Tanky sa ponáhľajú vpred...
  Rozdelenie dievčat v bikinách,
  Zdravím ruský ľud!
  Ryšavá Alla tiež strieľa na bradatých nepriateľov, kosí ich a spieva:
  - Rus sa smial tomuto Talibanu,
  Vo všetkých vekových kategóriách, preto je to Rus'!
  A dievča si to vezme tiež a holými prstami na nohách hodí zabijácky citrón na mudžahedínov. A rozptyľuje nepriateľov na všetky strany.
  A ako si z plných pľúc píska.
  Niekoľko desiatok vrán bolo omráčených. Po infarkte padli na hlavy oholených hláv Talibanu a boli prestrelení. Potom bojovník zaštebotal:
  - Táto záležitosť je tu veľmi kontroverzná,
  Verím, že to bude jednoducho top class!
  Taliban, viem, že vyhráme,
  Veď nad nami je hrdý cherubín!
  Mária, ďalšia z bikiniek, to vzala a zapískala. A holými prstami vrhla na nepriateľa obrovskú vražednú silu, veľmi deštruktívny dar smrti. Roztrhala bojovníkov Talibanu a vykríkla, vycenila zuby:
  - Okolo Ruska je obrovská hmla,
  A bojovník Talibanu sa ponáhľa do vlasti!
  Olympiáda, naozaj hrdinské dievča. Je veľká a zároveň má svetlohnedé vlasy. Bojovník má luxusné boky a silné brušné svaly, ktoré sú vystlané čokoládovými tyčinkami. No takejto šelmke neodolá naozaj nikto.
  A tak svojimi mocnými, svalnatými, bosými nohami nadvihla celý sud s výbušninou a hodila ho na Taliban. A tento sud sa rútil veľkou, smrteľnou rýchlosťou. A ako to narazí na mudžahedínov a doslova ich roztrhne.
  Hrdina-bojovník to s radosťou vzal a zaspieval:
  A nad Murom sa obloha mračí,
  Úsvit svetla stúpa...
  My, rovnako ako dcéry Ilya Muromets,
  Nie nadarmo sa chválili svojou silou!
  Naozaj je oveľa príjemnejšie bojovať a zabíjať Taliban ako bojovať proti Slovanom. Myslím, že každý bude súhlasiť s tým, že zabíjať bratov je hriech.
  Olympias spievala v hneve:
  Koľko bratov môžete zabiť?
  Veď verte, že pre šťastie sa človek rodí...
  Matka nepustí svojho syna na front,
  A aj v lete je počas vojny zlé počasie!
  Potom sa hrdinské dievča zhlboka nadýchne vzduchu do pľúc a zapíska. Mnoho stoviek vrán okamžite dostane infarkt a omdlie. A ich ostré zobáky letia dolu a prepichujú lebky Talibanu, ktorí sa tlačia na pozície ruských jednotiek.
  Olympias, ktorá zrazila vrany píšťalkami a spôsobila, že ohromene padli, vzala ho a zaštebotala:
  Ta, ta, ta - kopytá klopú,
  Tu, tam, tam - guľomet zasiahol!
  Talibanská armáda je úplne porazená,
  A nikto nemôže poraziť armádu dievčat!
  Marusya tiež strieľa na postupujúcich vojakov Talibanu. Ukazuje svoj temperament a najvyššiu triedu. Jej guľomet kosí celé rady mudžahedínov.
  Dievča hádže zabijácky dar smrti holými prstami na nohách. Zničí veľa bojovníkov Talibanu a zaškrípe:
  - klasika vojny,
  Toto je pre dievča, aby bolo bosé...
  Dcéry a synovia,
  Premeňme všetkých na hru!
  Bojovníci sú naozaj krásni.
  Matryona, ktorá strieľala na Taliban a hádzala dary skazy holými prstami na nohách, štebotala:
  - Sláva dievčatám v bikinách,
  Porazili mudžahedínov...
  Dievčatá majú nože bosé,
  Takto útočia na obed!
  Dievča s tenkým pásom a luxusnými bokmi strieľa na blížiaci sa Taliban. Robí to veľmi obratne a presne. Kosí ich ako kosačka na trávu a spieva:
  - Dievča tancovalo polku,
  Na trávniku v skorých ranných hodinách...
  Chvost doľava, chvost doprava,
  Toto je polka Karabas!
  A teraz bojovníčka opäť hodí prítomného zabijaka na nepriateľa holými prstami. A zabije veľa Talibanu.
  Tu bojujú Victoria a Veronika. Obe dievčatá sú veľmi cool. A strieľajú mimoriadne presne.
  Victoria hodila dar anihilácie holou pätou so smrteľnou silou. Roztrhala veľa dushmanov a zaškrípala:
  - Peniaze sa topia v peňaženke,
  Hlavné mestá sa roztápajú...
  A v ruštine -
  Peniaze znamenajú mannu!
  Iné dievča stlačilo šarlátovou bradavkou tlačidlo, čím sa zapol ohlušujúci ultrazvuk a letel vzduchom. A už tisíce vrán padali na oholené hlavy Talibanu. A dajme im päsť.
  Ryšavé dievča spievalo:
  Na Rusko útočia mudžahedíni,
  V Afganistane je ich veľa...
  Áno, naši starí otcovia vtedy bojovali v Afganistane,
  Teraz impozantný Taliban zdvihol meč!
  
  Ale bosé dievčatá sa nevzdávajú,
  Ukážu jednoducho najvyššiu triedu...
  Prudko bojujú s armádou Talibanu,
  A trafili ducha priamo do očí!
  A bojovníčka s holými prstami hodí dar záhuby vražednou silou. A každý to od neho dostane.
  Alice a Angelica strieľajú na Taliban ostreľovacími puškami. A robia to mimoriadne presne. A strieľajú s takou presnosťou.
  Alice to vzala a spievala:
  Pre dushmana bude rakva,
  Zostaňte zdraví, aby ste...
  Dievčatá pobehujú v zime nahé!
  A zlomia si chrbát s mudžahedínmi!
  A potom Alice vystrelila pomocou šarlátovej prsnej bradavky, keď stlačila tlačidlo. A vyradil tucet Talibancov.
  Alice si to vzala a zacvrlikala, vycenila zuby:
  - Za vlasť a slobodu až do konca,
  Bosé dievčatá v bikinách
  Vy ste také hrdinky...
  Aby srdcia bili jednotne!
  Angelica potvrdila:
  - Jednohlasne zaklopať! Toto je skvelé!
  . 14. KAPITOLA.
  Dobre, zobudili Catherine. Medzitým si Elizabeth vybrala na výsluch svoju ďalšiu obeť, čiže klienta. Zatiaľ nenašli žiadne významné stopy.
  Najzaujímavejšie sa ale v tomto prípade zdalo dievča Marianna. Je nielen duševne chorá, ale má aj technické vzdelanie a zdalo sa, že v detstve prejavovala značné schopnosti v elektronike.
  Elena, táto ryšavá kráľovná, poznamenala:
  - Ak s niečím začať, tak s ňou!
  Eufrosyne povedala s úsmevom:
  - Nie je to najhorší nápad, ale... mám intuitívny pocit, že nekopeme na správnom mieste!
  Elizabeth logicky namietala:
  - Intuícia by nemala nahrádzať informácie a analýzy. Marianna je navyše veľmi šikovné dievča. A zároveň má ťažkú formu schizofrénie. A proti tomu nemôžete namietať!
  Catherine vycenila zuby a spievala:
  -Všetci sa radi tvárime,
  Ľahkou cestou
  A zároveň sú si tak podobní,
  Trochu šialené!
  Zmutované dievčatá sa však do hlbokej džungle nedostali. A vzali to a obleteli metropolu Zeme.
  Okolo nich sa mihali bohaté a zdobené mrakodrapy planéty, ktoré sa doslova leskli zlatom a množstvom zručne vyrezávaných kameňov, a mnoho ďalších krás.
  Nádherne vyzerali najmä kvety, veľké ako dobrý štadión a ľudia na nich aj bývali.
  A tiež veľa detí behalo a skákalo. Navyše mnohí z nich sú bývalí dospelí.
  Takto ľudia upadajú do detstva a získavajú telá, v ktorých je veľa zábavy a vy sa chcete neustále smiať a skákať.
  Elizabeth poznamenala:
  - A prečo je Marianna schizofrenická? Takýchto šialencov sú tu miliardy, ak nie ešte horších!
  Catherine prikývla:
  - Áno, aby som bol úprimný... Ak ich nebudeme vzdelávať, budeme mať skutočné problémy. Presnejšie povedané, pre celé ľudstvo.
  Elena potriasajúc si ryšavými vlasmi súhlasila:
  - Dochádza k celkovej degradácii. A čím ďalej, tým je to horšie.
  Početné deti sa blýskli holými opätkami, ktoré boli ružové a vyzerali jemne, hoci boli nabité na dosť drsnom povrchu, vrátane ulíc a stien domov posiatych diamantmi.
  Áno, bola tu veľmi cool kompozícia.
  Euphrosyne, dievča s bielymi vlasmi, spievalo:
  - Ach, detstvo, detstvo, kam sa ponáhľaš?
  Ach, detstvo, detstvo, kam utekáš!
  Nechcem sa stať len dospelým,
  Chcem byť znova dievča!
  Elizabeth poznamenala:
  - Láska pre všetky vekové kategórie. Ale bude hlúpe, ak začneme napodobňovať aj šialencov. Veď sme prešli druhou svetovou vojnou - toto bolo otužovanie a skúšanie!
  Catherine so smiechom poznamenala:
  - A vojna s Talibanom bola ešte horšia. Presnejšie, ak nie chladnejšie, tak aspoň duchovne príjemnejšie. Napríklad niektorí nemeckí chlapci, najmä tí s blond vlasmi, sú takí roztomilí, že je nepríjemné a nechutné ich zabíjať!
  Elena s úsmevom poznamenala:
  - Ale afganskí chlapci, aj keď majú čierne vlasy, keď ešte nemajú bradu, sú celkom roztomilí a príjemní. Ale v armáde Talibanu je veľa tínedžerov a je nechutné na nich strieľať, a ešte viac, odsekávať im hlavy mečmi.
  Eufrosyne s chichotaním poznamenala:
  - Afganskí chlapci bez brady radšej bojujú naboso, aby si ušetrili topánky a boli obratnejší. V každom prípade až do mrazov. A v tom pásme sa v zime väčšinou vyskytujú mrazy len na horách. Ale klíma je nepríjemná, v noci trochu chladná, cez deň horúca - ale suchá! Tu v Indii je podnebie veľmi vlhké a také teplé a mierne.
  Elizabeth prikývla:
  - Áno, v Indii. Tam sa dá spať pod mostom aj v zime a napríklad v Bombaji nezmrznete ani nahí. Ale stále je vlhko a je tu veľa hmyzu. Takže v staroveku nebolo nebo nikde na Zemi!
  Catherine spievala:
  Vezmem ťa na ďaleké miesto,
  Život bude raj...
  Len sa nado mnou zľutuj
  Staň sa mojou ženou!
  Marianna bývala v špeciálnom dome, ktorý vyzeral ako jahoda. A v momente, keď sa dievčatá objavili, milovala sa s robotom gigolom. A krásna blondínka sa doslova triasla od rozkoše.
  Elizabeth poznamenala:
  - Nie! Vyzerá to tak, že sme úplní idioti.
  Ekaterina navrhla:
  - Nerušme ich. Trochu počkáme.
  Euphrosyne poznamenala:
  - Robot nie je ľudský chlapec, ale ženy sa dokážu milovať veľmi dlho!
  Ryšavé dievča Elena navrhlo:
  - Poďme hrať.
  Elizabeth sa spýtala:
  - Čo?
  Ohnivá kráska odpovedala:
  - Budeme vyslovovať aforizmy. Kto je vtipnejší a chladnejší?
  Catherine prikývla:
  - To je logické, poď, pôjdem prvý!
  Euphrosyne zamrmlala:
  - Štart!
  Dievča so žltými vlasmi povedalo:
  - Kto nemá srdce zo zlata, nestojí za medený, rozbitý groš!
  Elizabeth tweetovala:
  - Ak ste záhradník, nebudete môcť využiť úrodu!
  Elena pokračovala:
  - Ak neviete, ako zaťať päste, určite sa poseriete!
  
  Eufrosyne o grganí:
  -Ženské slabosti robia mocných mužov bezmocnými!
  Catherine zasyčala:
  - Jazyk je najspoľahlivejšia sieť na chytanie hmyzu s inteligenciou!
  Elizabeth vtipne dodala:
  - Holý dievčenský opätok vám pomôže nájsť luxusné nové oblečenie a obuť si mužské topánky ako palicu!
  Elena v reakcii na Twitter napísala:
  - Líška dokáže z leva urobiť bekajúceho barana, ktorý si pustí na baranicu!
  Eufrosyne zaškrípala a vycenila zuby:
  - Je lepšie byť navždy bosým chlapcom ako na chvíľu obutým starcom!
  Catherine so smiechom poznamenala:
  - Pre dievča je lepšie byť bosá, ako s krížovými očami!
  A bojovníci vybuchli smiechom. To bola ich vec.
  Ryšavá Elena s veľmi potešeným pohľadom poznamenala:
  - Áno, naše vyšetrovanie sa, úprimne povedané, podobá na klauniádu. Ani neznačíme čas, ale plazíme sa v kruhoch. Teraz namiesto seriózneho podnikania počúvame zmyselné vzdychy a výkriky nejakej bláznivej dámy. A vyzeráme ako úplní blázni!
  Euphrosyne sarkasticky poznamenala:
  - Je to správne! Ale čo presne navrhujete, aby sme urobili?
  Elizabeth, mutantné dievča s modrými vlasmi, ktorá bola nevysloveným vodcom tejto štvorice, navrhla:
  - Poďme spievať!
  Catherine sa zasmiala a spýtala sa:
  -Myslíš to vážne?
  Dievča s modrými vlasmi prikývlo a dodalo:
  - Celkom! Navyše, niektoré populárne aforizmy mi neprichádzajú na myseľ.
  Euphrosyne dupla bosou nohou a zaškrípala:
  - Samozrejme, vezmeme to a spievame! Pieseň nám pomáha budovať a žiť.
  A spievali v zbore;
  Naša krásna Rus je slávna,
  Miera slávnej kozmickej vlasti...
  Nedovoľ, aby smútok trápil chlapca,
  Budeme žiť za svätého komunizmu!
    
  Naša vlasť, struna hrá,
  Bude to úžasné pre každého na planéte...
  Naše Rusko je svätá krajina,
  Kde sa smejú šťastné deti!
    
  Neexistuje žiadna vlasť - lepšia ako krajina,
  Ten, kto oživil veľkú moc...
  Sme len ľudia, poznáme orly,
  Udrime Wehrmachtu do tváre!
    
  Naša vlasť je mocný oblek,
  Šikovne zoberieme výborné karty...
  Nie, Rusko nebude môcť zmiznúť,
  Ak hráme hlavné sánky!
    
  Ruská viera - mocný Svarog,
  Ten kozmickej zúrivej sily...
  Modlime sa, aby nám Rod pomohol,
  Zlaté krídla trepotajú nad svetom!
    
  Sláva kozmickej sile Zeme,
  Táto sila zrodila fenomén...
  Ľudia z novej ruskej rodiny,
  Ruská armáda je impozantná sila!
    
  Verte nám, narodili sme sa pre vesmír,
  Urobme z Rusov super národ...
  Staneme sa synmi veľkých generácií,
  Nepriateľ bude ako ošúpané vajcia!
    
  Toto je najlepšie pre Rusko,
  Si priekopník, aj keď si už roky dieťa...
  Dievča bude kopať bosou nohou,
  Si super bojovník, počítaj od plienok!
    
  V srdci chlapca žije vlasť,
  Ten, ktorý bol rýchlo vytvorený pre vesmír...
  Ideš rovno na túru,
  Verím, že postavíme palác komunizmu!
    
  Toto je miesto, kde sa náš svet stane pre Rusko,
  Najvesmírnejšie, najúžasnejšie...
  Si náš Lada idol šťastia,
  A je nebezpečné bojovať so Svarogom!
    
  Skutočná sila, naša krajina,
  Ten, ktorý sa nám narodil do šťastia,
  Aj keď Satan útočí na Rus,
  Veľkosť moci bude modla!
    
  Toto je slávna rana pre vlasť,
  Dievča ťa udrie holým kolenom...
  Dostaneme radostný darček,
  A postavíme Hitlera k múru!
    
  Ruská armáda sú orly,
  Tí, ktorí zničia armádu Kraut...
  Dni Hordy, viete, sú spočítané,
  A vy psi, vedzte, že sa nemáte brániť!
    
  Večná sláva na ochladenie Ruska,
  Budeme verní zástave Rodiny...
  Môžeme zachrániť našu vlasť,
  Pre veľké šťastie ľudí!
    
  Rusko sa stane ako pochodeň Zeme,
  Čo osvetľuje cestu do vesmíru...
  V záujme veľkej ruskej rodiny,
  A pokračujeme v ceste k tvoreniu!
    
  Najlepším príkladom pre priekopníka je
  Toto je bitka, kde je všetko v pohode...
  Možno aj pán bude chcieť vyhrať,
  Hádať sa s nami, verte mi, je nebezpečné!
    
  Verím, že všetci poletíme do vesmíru,
  Urobme si vtipné žarty zo sveta...
  Niekde sa prehnal sám cherubín,
  Buď radšej génius ako hlupák!
    
  O tom to celé je, mier pre vesmír,
  Večne krásna, ako hračka...
  Niekde je zúrivá hostina,
  A psychiatrická liečebňa plače za Adolfom!
    
  Verím, že Rus bude nádherne kvitnúť,
  Že si na Marse postavíme sídla...
  Vieme, môžeme zachrániť našu krajinu,
  Všetko bude skvelé, verte mi, bude to skvelé!
    
  Večná vlasť, naša krajina,
  Najsilnejší, krásne ničí...
  Prečo na nás útočíš, Satan?
  Bude to skvelé, ľudia sa budú čudovať!
    
  Toto vytvorila naša rasa pre vesmír,
  Verný priestoru, cool éra....
  Niekde bol bunker zničený granátmi,
  Ľudia vedia, že naše záležitosti nie sú zlé!
    
  To je to, čo Rusko prináša do vesmíru,
  Najlepšie darčeky na svete...
  Budete poctení ako člen Komsomolu,
  A najhorúcejší bozk dievčaťa!
    
  Tu je mesto postavené na Venuši,
  Veľmi veľké a veľmi krásne...
  A priekopník má radosť zo všetkého lepšieho,
  Je kazateľom krajiny kolektívu!
    
  Toto je najlepší oblek do priestoru,
  Toto je, keď sa ponáhľate cez nerovnosti...
  A nenecháme vlasť zmiznúť,
  Všetko je jednoduché, spoznajte kvety!
    
  Boh je patrónom našej Rusi,
  Ten, ktorý sa objavil v slnečných lúčoch...
  Takže dievča, nebuď smutná
  A priekopníci bijú päsťami!
    
  Naše dievčatá sú najlepšie
  Všetku trávu dokážu pokosiť samopalom...
  Fuhrer beží - zaútočte na neho,
  Urobme si výlet na návnadu!
    
  Ak budeme musieť, zmetieme hory,
  Holý opätok dievčat je ako perlík....
  Zachráňme zem pred rojom napalmu,
  No, na krku Hordy je slučka!
    
  Dievča, toto je pekný bojovník,
  Dokáže pokosiť vlasec jedným švihom...
  Si chlapec, vieš, výborne,
  Aj keď je priekopníkom, existuje dieťa, ktoré nie je chudobné!
    
  Teraz už útočíme na Berlín,
  Je pokrytý energetickými štítmi...
  A na našu podporu, poznaj cherubína,
  Meče žiariace ako diamanty!
    
  Toto je vesmír, naša Zem,
  Môžeme lietať, ver mi, s kvazarom...
  Naša najlepšia rodina
  Všetko rozdrví vychvaľovanou ranou!
    
  Toto je srdce detí pre vlasť,
  Najkrajšie miesto vo vesmíre...
  Najkrajšie dievčatá na svete,
  S veľkou silou v nehynúcom priestore!
  Mariannu už konečne nebaví milovať sa s kybernetickým gigolom. A štyria zmutovaní bojovníci vstúpili do jej izby.
  Marianne mala viacfarebný účes a vyzerala mladistvo a možno až detinsky.
  Keď videla hrdinské dievčatá, zasmiala sa, vyplazila jazyk a zavrčala:
  - Prišiel si ma obslúžiť?
  Elizabeth revala:
  - Ste nebezpečný zločinec a musíte odpovedať na sériu našich veľmi zložitých otázok, inak vás pošlú do väzenia!
  Marianne sa zachichotala a smelo odpovedala:
  - Do väzenia ma nepošlú. A nemocnica nie je zlá. Je tiež plný rôznych druhov zábavy a jedlo je dobré.
  Elena prísnym tónom poznamenala:
  - Nepredstierajte, že ste hlúpi. Si ten, kto uniesol medzigalaktickú loď?
  Marianne sa znova zachichotala a odpovedala:
  - Áno ja! Vyhodil som do vzduchu iný vesmír a pohltil ďalší.
  Catherine so smiechom poznamenala:
  - Nie je z vás jasné, že ste prehltli vesmíry!
  Bláznivé dievča vycerilo zuby a zarevalo:
  - Teraz sa chcem smiať
  A ja ťa len pohltím!
  Zhltnem to! Zhltnem to!
  Nebudem mať zľutovanie!
  Elizabeth na ňu žmurkla a spievala:
  Blázinec v plameňoch
  Satanovo sanatórium...
  Na tvojom chrbte bude bič,
  Sme verní Pánovi!
  Marianne sa zrazu prestala šklbať, jej modré oči nadobudli zmysluplný výraz. A dievča s narušenou psychikou sa spýtalo:
  - Ste náhodou tá istá štvorka - E-4, dievčatá s modrými, žltými, červenými a bielymi vlasmi?
  Elena sa spýtala:
  - A ak áno, tak čo?
  Marianna s úsmevom spievala:
  - Štyri dievčatá s bosými nohami,
  Máš dýky, máš aj meče...
  Svižne bežíš po cestách,
  A ak niečo potrebuješ, ty fistula!
  A opäť sa začne smiať. No určite je šialene šialená. Ale zároveň treba povedať, že je pekná.
  Dievčatá sa na seba pozreli. A Euphrosyne poznamenala:
  - Tak čo, budeme sa ďalej hrať na bláznov, alebo čo? V skutočnosti je vôbec schopná niečo vyrobiť?
  Marianna sa okamžite vzchopila, otočila hlavu a zamrmlala:
  -Vieš, že som vynašiel perpetum mobile?
  Elizabeth prikývla:
  - Áno, viem! Toto je skutočne použitý graviomagnetický princíp hyperindukcie. Má len malé praktické využitie. Zariadenie je objemné a produkuje málo elektriny. Oveľa jednoduchšie je použiť tradičnú, riadenú a úplne bezpečnú syntézu termokvarkov, ktorá z jedného gramu piesku vyrobí rovnakú energiu ako zo spaľovania štyroch miliárd ton uhlia. Ako vyrobiť také zložité zariadenia, ktoré v najlepšom prípade dokážu nabiť supersmartfón.
  Marianne štekala:
  - Ale dokázala vyvrátiť zákon zachovania energie!
  Catherine prikývla a dodala:
  - Zákon zachovania energie bol vyvrátený už termokvarkovou fúziou. A pri syntéze termoprénu sa energia získava z jedného gramu piesku, ako pri spaľovaní ôsmich kvadriliónov ton uhlia! A všetky energetické problémy ľudstva sú teraz navždy vyriešené!
  Bláznivé dievča kopalo do svojich holých, opálených, svalnatých nôh a spievalo:
  Pre nás neodhalené tajomstvá, je čas ich odhaliť,
  Tajomstvá prírody sú ako v prasiatku...
  Vytrhneme silu galaxie, energiu jadra,
  Sila džina vo fľaši vybledne!
  Elizabeth zatlieskala rukami a poznamenala:
  -No, si milý! Verím, že zasadíte nepriateľovi zdrvujúci úder.
  Marianne sa znova zachichotala a jej zuby, trblietajúce sa ako perly, sa začali lesknúť.
  Catherine sa spýtala prísnym tónom:
  - Máte alibi?
  Marianne sa zachichotala a odpovedala:
  - Nie, nemám takú chorobu.
  Elena poznamenala, že vopred požiadala Hypernet:
  - Nie! Zdá sa, že sa tu hrala. Letel som aj na Venušu. A bolo to pre ňu, samozrejme, mimoriadne skvelé.
  Euphrosyne spievala:
  Snívať o iných svetoch,
  Leť ku hviezdam do oblakov...
  Vytvorte magický svet
  Kto, dievča, je tvoj idol?
  Marianne sa zachichotala a navrhla:
  - Poďme sa radšej milovať. Toto bude najlepší počin.
  Elizabeth sa ponáhľala zmeniť tému rozhovoru:
  -Skúšal si už niečo vymyslieť?
  Psychicky narušené dievča sa poškrabalo na temene hlavy holým dlátom a odpovedalo:
  - Snažil som sa vytvoriť stroj času. Vidíte, toto je skvelé. Najmä ak letíte do budúcnosti. Áno, a v minulosti by bolo možné napríklad zabiť Hitlera. A zmeniť chod svetových dejín.
  Elena logicky poznamenala:
  - Potom tento svet, ak sa zmení história, môže zmiznúť. Ako v starovekom filme: "Motýlí efekt". A potom zabitie Hitlera vôbec nie je motýľ!
  Elizabeth súhlasne prikývla:
  - Áno, zničenie Hitlera by nemuselo nevyhnutne urobiť svet lepším miestom. Po prvé, nacistickým vodcom sa mohol stať niekto inteligentnejší, prefíkanejší a flexibilnejší, kto by neposlal Židov do pece, ale konal by rafinovanejšie. A dosť možno by dobyl svet. Alebo by bolo obetí ešte viac. Navyše, Stalin mohol bez Hitlera ovládnuť celú Európu a potom ďalšie krajiny. A nie je pravda, že to bolo dobré!
  Marianna namietala:
  - Keby komunisti zjednotili celý svet ešte v dvadsiatom storočí, možno by sme si už podmanili celý vesmír!
  Ekaterina odpovedala:
  - Nie je to pravda. Faktom je, že v plánovanej ekonomike stalinského typu nie je taká motivácia rozvíjať technológie ako v kapitalistickej konkurencii, najmä medzi rôznymi krajinami. Ak by bol celý svet pod kontrolou stalinského, plánovaného hospodárstva a len verejného sektora, potom by neexistovala motivácia na zavádzanie elektroniky a iných vylepšení. A mohlo by dôjsť k stagnácii pokroku.
  Elena prikývla hlavou, ktorá bola červená a medená ako priekopnícka kravata:
  - To je všetko! Sú niektorí inteligentní ľudia, ktorí hovoria: možno by bolo lepšie, keby vyhral Hitler? V Tretej ríši totiž za dvanásť rokov vojenská technika postúpila prakticky od nuly do vyspelých pozícií a pod zručným riadením Nemcov, ideálnym poriadkom a disciplínou by si ľudstvo skutočne podmanilo nielen svoj vesmír, ale aj ostatné!
  Marianne skríkla, prevrátila boky a spýtala sa:
  - No, nie je to tak?
  Elizabeth odpovedala:
  - No, ak by v Tretej ríši bola rovnosť všetkých národov a boli tam normálni vodcovia, mohlo sa stať niečo dobré. Ale ak by sa otrokársky systém vrátil, aký by bol stimul na vývoj technológie? Veď aj tak existujú otroci! A všetku špinavú prácu robia pre majstrov!
  Ekaterina potvrdila:
  - Áno! Zdá sa, že zjednotené impérium nie je zlé. Ale ak vznikne na nezdravom základe, keď ľudstvo ešte nedozrelo, tak z toho nemôže vzísť nič dobré. A tak ľudia prešli všetkým, preliali veľa krvi a zbláznili sa!
  Efrosinya s úsmevom dodala:
  - A prešli sme bratovražednou vojnou, ale uvedomili sme si, že to nie je správna metóda. Hoci zomrelo viac ako milión ľudí. V druhej svetovej vojne však zomrelo ešte viac a nedá sa povedať, že by to ľudí niečo naučilo.
  Catherine s úsmevom poznamenala:
  - Všeobecná úroveň vzdelania medzi ľuďmi sa zvýšila. Najmä vďaka Hypernetu. Keď ľudia zmúdreli, uvedomili si, že je hlúpe kľaknúť si päťkrát denne na kolená a považovať diktátorov za božstvá, a že byť si navzájom nepriateľmi kvôli farbe pleti je ohavnosť, a tak na. A krajiny sa začali zjednocovať. A už vôbec nie vďaka novému Džingischánovi!
  Marianne sa zachichotala a poznamenala:
  - A chcel som ísť do minulosti. Zasiahnite Džingischána blasterom, spáľte ho a zaujmite miesto vládcu vesmíru!
  Elizabeth s úsmevom poznamenala:
  - Niekedy som to chcel aj ja. Takže si myslíte, prečo prozreteľnosť dala šťastie Džingischánovi? Veď jeho impérium sa rýchlo a bez stopy rozpadlo. Aj keď na druhej strane to má aj filozofický význam.
  Euphrosyne navrhla:
  - Možno bude lepšie, ak nepôjdeme do divočiny a nebudeme jesť?
  Marianne zamrmlala:
  - Nebudem ťa liečiť. Je lepšie si objednať sami na Hypernete. Je to také jednoduché. Môžete jesť zadarmo niečo, čo chutí na nerozoznanie od kráľovského jedla.
  Elizabeth sa smiala a spievala:
  Jedlo a smotana zadarmo,
  V kaviarni s názvom San Remo!
  Elena logicky uzavrela:
  "Určite tu nič nenájdeme." Radšej skontrolujme ostatných. Inak by ste stratili toľko času na každého šialeného človeka.
  Marianne zavrčala:
  - Nie som blázon, som génius!
  Elizabeth energicky prikývla:
  - Všetci sme naozaj géniovia! Nieje to?
  Catherine tweetovala:
  - Všetko je dômyselné, koncentrované...
  Ale potom dievča so žltými vlasmi neprišlo na nič chytré alebo vtipné.
  A ryšavá Alla poznamenala:
  - To je všetko, dievčatá, poďme! Stále sú tu veľmi podozrivé adresy!
  A bojovníci-vyšetrovatelia vyskočili z domu, kde žila vtipná a svojím spôsobom brilantná bláznivá dievčina.
  Elizabeth si zo svojich modrých vlasov striasla krúpy potu a poznamenala:
  - Ďalšia falošná stopa. Vo všeobecnosti je nepravdepodobné, že by sme niečo dosiahli.
  Euphrosyne navrhla:
  - Možno si môžeme dať pauzu a meditovať? V každom prípade sú potrebné nejaké významné indície. Napríklad niečo, čo súvisí s detstvom. Alebo to snáď vôbec nie je infantilizmus, niečo úplne iné!?
  Elena energicky prikývla hlavou a súhlasila:
  - Áno, meditácia! Toto sa pravdepodobne ukáže ako ideálna voľba a záver.
  A všetky štyri zmutované dievčatá, ktoré si vybrali tiché, pohodlné miesto, sa posadili do lotosovej pozície. A začali sme meditovať. Dúfajúc, že inšpirácia k nim skôr či neskôr príde.
  A na Zemi vládol večný deň.
  . 15. KAPITOLA.
  
  Počas meditácie si dievčatá opäť začali spomínať na svoju slávnu, mimoriadne pohnutú a bohatú minulosť. V ktorých bojovali s rôznymi druhmi armád. Vrátane vojen búrlivého dvadsiateho prvého storočia. Leto 2023 - vojna na juhu SNŠ. Kde sa štvorica na rozdiel od vojny na Ukrajine rozhodla bojovať v plnej sile.
  Vojna medzi Talibanom a Ruskom pokračovala. Afganistan má veľkú populáciu, veľa mladých ľudí, ktorí sú hladní, nahnevaní a agresívni.
  A bojujú v Tadžikistane, zatiaľ čo Rusko má zviazané ruky s vojnou na Ukrajine, ktorú podporuje väčšina sveta.
  A Taliban to využíva.
  Ale na ruskej strane bojujú veľmi bosé a krásne dievčatá len v bikinách. Bitky prichádzajú vo vlnách.
  Elizabeth strieľa na mudžahedínov. Používa silný guľomet typu draka. A prší guľky na Taliban.
  A padajú a tlačia sa na dievča. Ruský vrtuľník zostrelený z podomácky vyrobeného protilietadlového dela spadne. Bol zostrelený Talibanom. Je pravda, že vo vrtuľníku nie sú dievčatá, ale muži a nie je vám ich ľúto.
  A Elizabeth, dievča je bosé a v bikinách. A keď ste takmer nahí, nikto vás nebude brzdiť ani brániť.
  Vojna na juhu sa však vlečie. Leto už prešlo. A potom jeseň - vlhká a daždivá. Afganistan má veľkú populáciu a navyše tam prichádzajú moslimskí dobrovoľníci z celého islamského sveta. A teraz prišla zima a vojna stále trvá. Alžbeta hodila dar záhuby holými prstami vyrezávaných nôh s vražednou silou. Rozptýlila Taliban rôznymi smermi a spievala s odhalenými perleťovými zubami:
  Tu je zima, zima, zima,
  Začalo to zrazu...
  Zúrivo zametá, zametá -
  Zajtra bude lepšie
  Zajtra, zajtra, zajtra!
  A teraz je tu nový rok!
  V Tadžikistane na Nový rok 2024 skutočne napadol sneh. A teraz ruské dievčatá zanechávajú bosé, vytesané stopy v snehu a vyzerá to veľmi krásne.
  Zoya to vzala a zaspievala:
  Jeden dva tri -
  Utrite si procesory!
  Štyri, osem päť,
  Poďme hrať lapta!
  A dievča s holými prstami spúšťa dar smrti smrtiacou silou.
  Catherine to vzala a spievala s vyceňovaním zubov:
  Jeden dva tri štyri päť,
  Zajačik išiel von na prechádzku...
  Tu vybieha dievča
  Zabíja Mujahida!
  Ale oheň vedie aj Elena. Typ dievčaťa, ktoré nemôže byť chladnejšie. A píše so smrteľnou sebadôverou. Kosí mudžahedínov bez zbytočného obradu. Potom začne spievať;
  Ak je zadná časť zbytočná -
  Vojenský zápal nepomôže...
  No, ak nie je horlivosť,
  Zadná časť bude obedom nepriateľa!
  A ryšavá Elena, obe berú a hádžu dar anihilácie holými prstami na nohách. A v skutočnosti to roztrhá toľko dushmanov, že je to jednoducho desivé.
  Elena si samozrejme nenechala ujsť príležitosť zaspievať:
  Bol som nahý
  Takto skákala po ihrisku!
  Skákal som po poli...
  Kulatsky spieval spolu!
  A dievča si vezme oči, ktoré sa lesknú zafírom a iskrou. A jej oči sú krásne. A jazyk je veľmi nezbedný. A tak agilný a taký groovy. No, rovnako ako je to nejaký šťavnatý pomaranč.
  Euphrosyne tiež bojuje. A holými prstami hádže dary ničenia. Ktoré sú také smrtiace a deštruktívne.
  A neďaleko Taliban vzal a vyradil ruský tank. A vozidlo ruskej armády sa začalo trhať na kusy a bojová súprava vybuchla. A opäť zomierajú muži.
  Ale Euphrosyne nepotrebuje mužov. Treba ich mučiť. A dievča to vzalo a spievalo:
  Muži, muži, muži,
  Ste len veľké hovada
  Keď ťa dievčatá zabijú
  Tak veľmi čistia zem!
  Naozaj, Taliban sú beštie.
  Raz chytili krásnu skautku. No na začiatok ju zobrali a vytiahli na stojan. Vykrúcali mi kĺby z rúk, čo bolo veľmi bolestivé.
  Potom dievčaťu položili na bosé nohy pažby, ktoré jej spútali členky. A potom vzali a zapálili oheň pod jej holými, elegantne zakrivenými podrážkami.
  Ruské dievča malo veľké bolesti. Taliban predtým, ako jej opražil päty, vzal a namazal jej nohy olejom. A preto podrážka pálila pomaly a bolo to neznesiteľne bolestivé. A dievča stonalo a revalo. A Taliban ju bil aj po chrbte a bokoch bičom. Potom sa rozhodli zintenzívniť mučenie. Vytiahli sme horúci drôt a začali udierať krásku do chrbta a hrudníka.
  A aké je to bolestivé. Najmä keď Taliban začal krútiť šarlátové bradavky ruského dievčaťa rozžeravenými kliešťami. A tak veľmi plakala.
  A hlavný vodca oddielu Talibanu sa z mučenia jednoducho zbláznil. A vycenil svoje zlaté zuby.
  Ruské dievča si v reakcii odpľulo. Potom jej začali lámať holé prsty na nohách. Čo je veľmi bolestivé. A dievča omdlelo zo strašnej, neznesiteľnej bolesti.
  Ale Taliban pokračoval v mučení. Najprv priviedli dievča späť k vedomiu vyliatím vedra ľadovej vody. A potom jej na telo nainštalovali senzory a elektródy.
  Potom dvaja chlapci začali šliapať na dynamo. Prúd začal tiecť a dievča sebou trhlo od pekelnej bolesti. A skutočne, keď telo
  prechádzajú elektrické výboje, je to strašidelné, hovorí sa, že okolo sa preháňajú stáda koní. A skutočne, každé dievča tu bude zavýjať.
  A chlapci pedálujú a nahé dievča zavýja ako divý vlk. A naozaj ju to bolí.
  A okrem šoku Taliban vypráža ruskému dievčaťu aj päty, ktoré sú už teraz pokryté veľkými pľuzgiermi. Udreli ma aj horúcim drôtom po chrbte. A zasiahli zúrivosťou a oneskorením.
  A zároveň zvýšili múku. Dievčatko začali naťahovať a vešať na kváder ďalšie a ďalšie závažia, aby jej úplne vykrútili kĺby.
  Hlavný talibanský bandita spieval:
  Aká bolesť, taká bolesť
  Skóre zápasu bude: päť - nula!
  No, čo si vziať od divochov? Dievča mučili veľmi kruto, no nijako zvlášť sofistikovane.
  Taliban sú barbari. Takže za peniaze, ktoré dostali z drog, kúpili celú armádu tankov z Číny. V skutočnosti je Čína ruským ruským spojencom a priateľom.
  A Taliban zaútočil na nepriateľa svojimi tankami.
  Ale proti nim stoja štyri ruské mutantky, tentoraz na najnovšom T-95. Sú, samozrejme, naboso a v bikinách.
  A čo?
  Elizabeth vystrelila na mudžahedínov holými prstami na nohách a štebotala:
  - Sláva vlasti slonov!
  Catherine tiež zasiahla Taliban, pričom použila svoju holú okrúhlu pätu a spýtala sa:
  - Aká je vlasť slonov?
  Alžbeta vycenila zuby a odpovedala:
  -Samozrejme, Rusko!
  Catherine sa zachichotala a odpovedala:
  - Myslel som, že je to India!
  Elena udrela do dushmanov pomocou šarlátovej bradavky svojho prsníka, najprv si vyzliekla podprsenku a zaškrípala:
  - Myslel som, že vlasťou slonov je Afrika!
  Euphrosyne stlačila pedále holými, okrúhlymi podpätkami a spievala:
  - Malé deti,
  V žiadnom prípade...
  Nechoďte do Afriky na prechádzku...
  V Afrike sú žraloky, v Afrike sú gorily,
  V Afrike sú veľké krokodíly!
  A všetky štyri bosé dievčatá spievali:
  Pohryzú vás
  Biť a urážať...
  Deti nechodia na prechádzku do Afriky!
  V Afrike je lupič
  V Afrike je darebák
  V Afrike je hrozný Barmaley!
  Bude vás hrýzť
  Biť a urážať...
  Deti nechodia do Afriky na prechádzku,
  V Afrike je to nočná mora,
  Šialený darebák
  Zrazu sa v ňom objavil Barmaley!
  Behá po Afrike a žerie deti!
  Áno deti! Áno deti!
  Smiech je smiech, ale keď Taliban chytil asi štrnásťročného ruského chlapca, brali ho vážne. Najprv ho vyzliekli a vyvesili na stojan.
  Potom dushman v turbane a s bradou začal tínedžerovi páliť nahé svalnaté telo tyčou s horúcim železom.
  Potom talibanský kat priniesol na chlapcovu holú hruď rozžeravenú železnú hviezdu a pritlačil ju k nej.
  Chlapec kričal strašnou bolesťou a stratil vedomie. Potom sa chlapec spamätal. A jeho obnažené, takmer detské nohy vtlačili do zásob. A začali vešať závažia na háky v bloku. A bolo to veľmi bolestivé. Chlapcovo mladé telo bolo veľmi natiahnuté a chlapec doslova zastonal od bolesti.
  Ruského chlapca naďalej týrali. Holé chodidlá sme si natreli olejom. A potom pod nimi zapálili oheň.
  A ako chlapec po tom divoko kričal. Áno, bolo to mimoriadne bolestivé.
  Chlapec naďalej kričal a Taliban ho zbil bičom.
  Potom vzali chlapca a chytili ho za rebrá. A opäť to úplne obrátili naruby.
  Potom Taliban zaspieval:
  Zničíme všetkých nevercov,
  Nech sú tínedžeri...
  Tu je nad nami cherubín,
  Postavíme všetkých na palubu!
  Potom mal chlapec z Ruska rozbité všetky prsty na bosých nohách horúcimi kliešťami. A Taliban to robil pomaly, aby peknému chlapcovi spôsobil čo najväčšiu bolesť. A potom začali mladému bojovníkovi lámať rebrá rozpálenými kliešťami.
  Tak mu ich zlomili tak, že chlapcovi nezostalo ani jedno celé rebro. A chlapec zomrel na bolestivý šok.
  Medzitým Anastasia pomocou Zaklínača zaútočila na Taliban z útočného lietadla. Zároveň používala rakety. Holými prstami na nohách stláčala tlačidlá joysticku a spievala:
  Vyššie a vyššie a vyššie
  Fuhrer zdvihol nos...
  Niekedy sú naše strechy odfúknuté,
  Taliban však nedozrel!
  Akulina Orlová zasahuje aj súperku. Robí to veľmi presne a používa svoju šarlátovú prsnú bradavku na stlačenie tlačidla. A neďaleko exploduje ruské útočné lietadlo. Zasiahol ho zabijácky dar od Talibanu. Možno niečo vyrobené v Číne. A úplne vás to poserie.
  Akulina spievala:
  - Ak je to muž, choďte rovno do rakvy,
  Záchrana životov tak...
  Buďte bosé dievčatá!
  A bojovník sa bude smiať a smiať. Dievčenské nohy, samozrejme, napriek zime nepoznajú topánky. A jej podpätky sú oblé a doslova žiaria. Toto dievča je jednoducho super.
  A bradavky jej pŕs sú šarlátové a trblietajú sa ako vrchy kostolov. Toto je takpovediac bojovné dievča.
  Áno, nemá rada mužov. Aj keď ich s radosťou používa pre potešenie. Aby to bolo skvelé.
  Akulina to vzala a zaspievala:
  O tomto bosom dievčati
  Nemohol som zabudnúť...
  Vyzeralo to ako dlažobné kocky
  Potrápia pokožku nežných chodidiel!
  A Akulina, ako si vezme a vyvalí svoje zafírové oči.
  Tu je to dievča najvyššej úrovne a triedy.
  A Margarita Magnitnaya je tiež pilotkou.
  No, Margarita medzitým zasiahne mudžahedínov veľkou smrteľnou silou.
  Potom bude spievať:
  Ach, aké nohy!
  Ako dobre...
  Neboj sa, baby
  Zapíšte si svoje telefónne číslo!
  A Margarita to vezme a ukáže jazyk. Je to mimoriadne bojovné dievča.
  A jej odhalené prsty na nohách posielajú vražedné dary smrti.
  Akulina Orlová so smiechom spievala:
  - Margarita, okno je otvorené,
  Margarita, pamätáš si, ako sa to všetko stalo!
  Anastasia Witchakova prikývla:
  - Áno, ženy! Môžeme robiť čokoľvek a svojich nepriateľov dôkladne vymažeme!
  A dievčatá spievali zborovo:
  Naša armáda je silná
  Chráni svet...
  Nechajte Taliban napredovať
  Ich dievčatá ich zabíjajú!
  Bojuje napríklad aj Fedora. Vystrelí z mínometu na mudžahedínov. A ak sa poserie, nikomu sa to nebude zdať. Aj keď má Taliban dlhú bradu a vyholenú hlavu.
  Fedora dupe bosými nohami v blate a spieva:
  Vidíš na oblohe zatmenie?
  Ohromujúci symbol surfovania...
  Čierne krídla nad svetom
  Kŕdle kozmického kvílenia!
  A ďalšie dievča, Seraphim, hodila vražednú bombu holými prstami, roztrhala masu Talibanu a povedala:
  Taliban - kliatba stúpa,
  Taliban - totálna smrť...
  Taliban a mŕtve pluky!
  Taliban vedie šialenca!
  Taliban!
  A Seraphima si vezme píšťalku do úst a zafúka, že vrany omdlia a prepichnú zobákom hlavy mudžahedínov.
  Dievčatá, musím povedať, sú také skvelé a krásne.
  A teraz môžete vidieť, ako Taliban podpálil ruský muničný sklad. Začal horieť a náboje vybuchli smrteľnou silou. Taliban reve a raduje sa.
  Ale dievčatá z neba súložia s mudžahedínmi. A môžete vidieť, ako sa Albina a Alvina objavili na oblohe.
  Obe dievčatá sú jednoducho úžasné blondínky. A úžasne krásne. A, samozrejme, naboso a len v tenkých nohavičkách.
  Sú to ženy najvyššieho, povedzme, poriadku. A to, čo dokážu, nie každý dokáže zopakovať.
  A bojovníci skutočne, ak začnú zabíjať, nebudete ich môcť zastaviť.
  Albina odpálila z lietadla raketu kolosálnej ničivej sily. A rozbila bunker Talibanu, potom zaspievala:
  - Som najsilnejší na svete,
  Aj bosé nohy, holé bradavky...
  Namočme Taliban do záchoda,
  Nemôžeme si dovoliť byť slabí!
  Alvina naďalej posiela s pomocou svojich holých prstov na nohách dary smrti. A zabite mudžahedínov, vzala to a spievala:
  - Máme roztomilé dievčatá,
  Hovoria len, krása...
  Zvoní hlas členov Komsomolu,
  Búrlivá jar prichádza!
  A obe dievčatá to zoberú a z plných pľúc si zaspievajú:
  Nechaj ma ísť do Himalájí
  Nechaj ma ísť navždy
  Inak budem vyť, inak budem štekať,
  Inak niekoho zjem!
  A dievča len začne spievať. A myslí si, že je to veľmi cool a očarujúce. A keď kričíte - Kukareku - je to naozaj strašidelné.
  Dievčatá sa medzitým chopili a začali strieľať z ťažkých zbraní, čo robí dojem. A strieľajú tak presne.
  Dievčatko Viola začalo spievať, škrípala zubami a presne strieľala na svojich nepriateľov:
  - Som najsilnejšie dievča na svete,
  Milujem bozkávanie mužov...
  Vojaci nepoznajú skvelé vysielanie,
  Kde dievča zabudlo trochu tancovať!
  A bojovník sa bude smiať. Áno, krásky vedia dusiť dushmanov.
  A aby som bol úprimný, sú schopní odlomiť rohy a rysy holohlavého človeka.
  Skúste sa teda postaviť takýmto kráskam.
  Nicoletta hovorí aj o Talibane. Je to veľmi bojovné a agresívne dievča. A keď sa smeje, vyzerá to ako smiech šialenej ženy.
  Nicoletta vycerí zuby a reve:
  Sme, wow, lupiči,
  Zbojníci, zbojníci!
  Buch, buch a si mŕtvy,
  Mŕtvy, mŕtvy!
  Nicoletta sa zasmiala a štebotala:
  - Sláva vesmírnym pirátom!
  Dievčatá na iných miestach tiež zúrili. A potom dopadli rakety na pozície Talibanu. Aurora ho uvoľnila pomocou šarlátových bradaviek svojich pŕs, ktoré slúžili na stláčanie gombíkov.
  A rakety lietali. A mudžahedíni hučia.
  Tu je mučený ďalší člen Komsomolu. Medzi obnažené prsty jej bez váhania vložili vatu natretú benzínom. A bez ďalších okolkov ho vzali a podpálili.
  Vata sa vznietila. A dievča to vezme a reve. A potom ju vzali a strčili jej rozžeravenú tyč do hrude, priamo do jej šarlátovej bradavky. A dievča doslova vybuchlo od bolesti.
  A Taliban sa smeje. Samozrejme, milujú aj lámanie prstov na nohách. Jeden z mudžahedínov dokonca vzal dievčaťu holú okrúhlu pätu a spálil ju železnou bielou od tepla. A podarilo sa. Dievča začne kričať divokou hrôzou.
  Alice to videla cez ďalekohľad ostreľovača. Pozrel som sa bližšie. Vzal som to a nastavil a bolo to ako blázon. A zabijácka guľka by zasiahla kata priamo do žalúdka. A skríkol divokou bolesťou a začal sa zvíjať. A dievča to vzalo a spievalo:
  Anjeli dobra,
  Dve biele krídla nad svetom
  Niekde je krajina
  Kde sa sám Svarog stal idolom!
  Angelica tiež vystrelila, a to veľmi presne, pričom zasiahla mučiteľa do mieška. Aj on bude kričať z dobre miereného zásahu. Takto to dostali kati.
  A dievčatá spievali:
  Vy zlí kati,
  Čaká krutý trest...
  Máme veľa sviečok
  Skvelí ľudia útočia!
  A dievčatá začali zúrivo a presne strieľať. A vyradiť Taliban. Takýmto dievčatám by čert neodolal.
  Alice bzučí, keď strieľa na nepriateľa:
  Tvoj osud je v rovnováhe,
  Nepriatelia sú plní odvahy...
  Ale, vďaka Bohu, existujú priatelia
  Ale, vďaka Bohu, existujú priatelia!
  A, vďaka Bohu, priatelia majú meče!
  A Angelica, ktorá naďalej strieľala na Taliban a zabíjala ho, napísala na Twitter:
  - Keď tvoj priateľ krváca,
  Vyšliapaný až do konca...
  Nenazývaj ma priateľom
  Ani zbabelec, ani klamár!
  Potom dievča vzalo a so smrteľnou silou hodilo granát holými prstami. A rozbila Taliban na kusy. Odťaté hlavy mudžahedínov sa vyvalili von.
  Angelica to vzala a zaspievala:
  Deň a noc neustále bombardujú,
  Nepoznať žiadnu ľútosť, žiadnu hanbu...
  Pretože niekto sa správa čudne
  Celá krajina umiera!
  Alice strieľala na Taliban a predierala sa cez nich, vzala to a poznamenala a vypľúvala prach:
  - V tomto Rusku je taká úžasná chvíľa,
  Nie je ľahké uhádnuť, kto je šašo a kto prezident!
  Červenovlasý bojovník sa zachichotal a poznamenal:
  - Takto sa to stáva - je veľmi hlúpe mať za prezidenta špióna!
  A obe dievčatá opäť pršali prúdmi ohňa na Taliban. A urobili to mimoriadne presne. A ich strely zasiahli mudžahedínov.
  A na inom mieste bojovali ďalšie dievčatá. A tiež, samozrejme, bosý a takmer nahý.
  Alenka napríklad vystrelila z bazuky šarlátovou prsnou bradavkou. Prebodla bojovníka Talibanu a niekoľkých jeho partneriek.
  Potom tweetovala:
  - Teraz sme opäť na prehliadke,
  Nie sme na rovnakej ceste s banditom
  Sme brigáda bosých dievčat,
  Svetlo Lada je s nami vpredu!
  A bojovníčka s holou pätou hodí dar záhuby. A roztrhne masu mudžahedínov.
  Ženy sú tu v pohode. Oľga strieľa aj do Talibanu. Toto sú postupujúci mudžahedíni. Útočia v hrubých reťaziach. A dievčatá ich kosia bez obradu.
  Oľga vystrelila z raketometu jahodovou bradavkou. Knokautovala veľa Talibanu a spievala:
  - Dáme svoju dušu, svoje srdce,
  Sme naša svätá vlasť...
  Budeme stáť a vyhrať -
  A nebudeme ľutovať svoje životy!
  A dievča hodí dar vyhladenia na mudžahedínov holými prstami vražednej sily.
  A aké je to skvelé pre dievčatá. Ako porazili Taliban.
  Aj Veronika bojuje. Dievča používa pri streľbe rubínové prsné bradavky.
  A množstvo dushmanov bolo v dôsledku toho zničené. A bojovníčka kričí z plných pľúc:
  - Som najsilnejší na svete,
  Dokážem uškrtiť Taliban...
  Zabite dushmanov na záchode,
  Urobíme z nich hru!
  A Veronika, ako to vezme a poserie...
  Bojovníčka Anna je s ňou. A vyhladí mudžahedínov. Samozrejme, dievča má na sebe len nohavičky. Je to praktické. A nohavičky sú také tenké a v skutočnosti nič neskrývajú.
  Bojovníčka Anna strieľa a kosí svojich protivníkov. Jej vlasy sú červené a samotné dievčatá sú jednoducho najvyšším svetlom vesmíru.
  A Anna holými prstami hádže dary smrti, ktoré Taliban na mieste porazia.
  Bojovníci kričia z plných pľúc:
  - Mudžahedíni besnia,
  Nepriateľ posunul pluk vpred...
  Dievčatá nesú, poznajú víťazstvo,
  Taliban sa stretne s nepriateľstvom!
  
  Budú jesť bravčovú kožu,
  Nepriateľ bude porazený...
  Bosé dievčatá bojujú
  Päsť krások je silná!
  A bojovníčka vás vezme a porazí, pričom v boji použije šarlátovú bradavku jej pŕs.
  A povedzme, že je to veľmi cool!
  Krásne ryšavé dievča. A miluje mužov.
  Anna to teda vzala a zarevala z plných pľúc:
  - Bol vydaný rozkaz zrovnať dedinu so zemou,
  Grad salvy ničia hory...
  Fuhrer s holou hlavou fúkal na Afganistan,
  A prestaňme hovoriť do pekla!
  A dievča sa bude smiať a smiať. A jej smiech je ako zvonenie zvonov.
  Dievčatá sú plné vzrušenia. Bojuje aj Malvína. Samozrejme, dievčaťu nevadí používať šarlátovú bradavku. A pri tom kráska aj spieva
  A toto sa stalo -
  O čo vojak nežiadal!
  Privalil sa zlý kmeň,
  Veľa pekelných, temných síl!
  
  Čierni diabli sú drzí,
  Utečte z tejto bažiny!
  Tu majú v rukách dýky -
  Piesne kvíli - nie slávik!
  
  Guľomet rozdrvil pechotu -
  Dym z rozbitých mínometov!
  Okamžite položili rotu,
  kyrysové brnenie nepomohlo!
  
  Smečka netúži zomrieť,
  Do pekla, verte mi, nie je letovisko!
  A granáty ničia bunkre,
  Ich archanjel ich zasiahne zhora!
  
  Démoni naraz vliezli do svojich dier,
  Spaľujeme ich napalmom a sírou!
  Aj hory sa topia,
  Ničíme všetko okolo!
  
  Ale nielen premýšľať
  Aký je nepriateľ ako voda!
  Obrie, vrchol rastu,
  Kráľ vesmíru, Satan!
  
  Tu je jeho dych ohňa,
  Cherubín horí naraz!
  A zástava Božia padla,
  Ale veríme, že vyhráme!
  
  Vyšli sme trochu do kopca
  A dajme sa pokrstiť!
  Zavrčal na cestu,
  Synovia múdreho Boha!
  
  A teraz bežíme do útoku,
  Krik-hurá, hromy!
  Koľko však môžete počuť nadávky,
  Ale do čerta s kabínkami, deštrukcia!
  . 16. KAPITOLA.
  Dievčatá pokračovali v meditácii. Aj tak tam nie sú žiadne zaujímavé myšlienky a nápady sa, úprimne povedané, vyparili. A nikdy nemali taký zložitý a úprimne povedané, neskutočne klzký biznis.
  A tu si skutočne možno spomenúť na skvelé činy legendárnych štyroch, neporaziteľných mutantiek.
  Obrannú pozíciu v ruinách na Volodarskej ulici zaujal ženský prápor ostreľovačov pod velením kapitánky Elizavety, ktorá ešte nie je mutant, ale už tvrdé a silné dievča. Za ruinami sa ukrývali dievčatá so samopalmi a brokovnicami, zviazané zväzkami granátov.
  Samotná Alžbeta má na nahom tele a krátke nohavice oblečenú bodkovanú tuniku. Krásne a krivé dievča s výraznými bokmi, tenkým pásom a krátkym bobkovým účesom. Tvár je veľmi výrazná, s mužnou bradou a široko posadenými modrými očami. Hnedé vlasy zošediveli od prachu, vysoká hruď, tvrdý pohľad. Kapitánka Elizabeth bojuje už viac ako dva roky a aj napriek svojej mladosti toho videla naozaj veľa. Nohy dievčaťa sú pokryté odreninami a modrinami. Pre dievča sa ľahšie pohybuje naboso ako v hrubých a nemotorných čižmách.
  Holá podrážka zacíti najmenšie vibrácie pôdy, upozorní na blízkosť míny a samotná matka zem dodáva odolnosť. Nohy dievčaťa na jednej strane zhrubli a neboja sa rozpáleného kovu ani ostrých sutín ruín, no na druhej strane nestratili citlivosť a flexibilitu, ktorá cez hukot upozorňovala na pohyb tankov. .
  Sladká Elizabeth drží v rukách granát s pripevneným výbušným balíčkom. Musíte sa doplaziť k impozantnému tanku German Lion, ktorý strieka ulice zo samopalov.
  Ekaterina sa plazí vedľa nej. Aj bosé, keďže všetky dievčatá z práporu odmietli čižmy, napodobňujúc svojho veliteľa. Jej zaprášené podrážky trčia, keď sa dievča plazí po štyroch. Catherine žlté vlasy sú špinavé a dlhé... Mierne kučeravé. Samotné dievča je štíhle, chudé a nízke. Dokonca si ju mohli pomýliť s dievčaťom s úzkymi ramenami a zdanlivo veľkou hlavou.
  Ale Catherine už zažila veľa. Podarilo sa jej byť aj vo fašistickom zajatí, prežiť kruté mučenie a bane, odkiaľ sa jej nejakým nepochopiteľným zázrakom podarilo ujsť. No pri pohľade na jej detskú nežnú tvár by ste nikdy nepovedali, že ju bili po pätách gumenými palicami a telom jej prechádzal elektrický prúd.
  Catherine strieľa... Vojak Tretej ríše, v tomto prípade Arab, padne mŕtvy a náhubkom vykopne piesok a sutiny.
  Elizaveta vsunie pod hromadu odpadu hromadu granátov. Teraz sa sem bude plaziť deväťdesiattonový "Lev", ktorý bude vyhodený do vzduchu. Modré oči dievčaťa sa na jej tvári lesknú ako zafíry, tmavé od opálenia a prachu.
  Skúsenosti naznačujú, že dobre chránený tank teraz zmení polohu. "Lev" má 100 mm bočného panciera a dokonca aj pod uhlom. Tridsaťštyri do nej nemôže preniknúť, šancu má len ťažký Keveshki. Ale cieľom sú húsenice. Hlavné je pripraviť auto o mobilitu...
  Efrosinya vypáli dávku zo samopalu... Vojak neznámej národnosti padne. Nemci, ktorí dobyli, aj keď len morálne z väčšej časti, väčšinu východnej pologule, si vážia árijskú krv a vrhajú do boja koloniálne jednotky Arabov, Afričanov, Indov, rôznych Ázijcov a Európanov. Zvýšil sa aj počet Poliakov, ktorých od kolísky učili nenávidieť boľševické Rusko. Bojujú tu ukrajinskí nacionalisti, donskí kozáci, Čečenci a celý kaukazský kaganát. Hitler vychoval celú internacionálu.
  Nepriateľov je veľa...
  Efrosinya sa šikovne vyhýba paľbe zo samopalu. Guľka takmer rozťala dievčenskú okrúhlu pätu, sčernenú od prachu. Krásna kapitánka dokonca pocítila šteklenie z toho, ako blízko priletel veľkokalibrový darček. Dievča sa prekrížilo a zašepkalo:
  "Ani guľka nás nezastaví!"
  Efrosinya vystrelí späť... Ďalšie dievča, Angelica, je veľmi ryšavá, nadpriemerne vysoká a svalnatá, napriek úbohému prídelu. Je to tiež veľmi pekné dievča s luxusnými bokmi, napnutým pásom, nežensky širokými ramenami a vysokými prsiami.
  Elena bojuje len v nohavičkách, jej tunika bola roztrhaná na kusy a rozpadnutá na prach a nové uniformy cez Volgu nedodávajú. Nech Boh dá, aby sme dodali ešte trochu munície a trochu jedla pre vyčerpané sovietske jednotky.
  Euphrosyne je teda takmer nahá, nohy má doškriabané, najmä kolená. Črepina mi zasiahla chodidlo pravej nohy, bolí ma a ťažko sa mi chodí.
  Ryšavá, zaprášená Angelica vykrúca svoju peknú, no zároveň drsnú tvár. Strieľajúce dievča hovorí:
  - Pán je nad nami, Moskva a Stalin!
  A odreže útočiacich nacistov, sotva sa stihne vrátiť späť.
  Ruiny a úzke uličky sťažujú otáčanie hrozivých nemeckých tankov. Takmer dvestotonové Myši vôbec nemôžu prejsť.
  Ako Euphrosyne očakávala, "lev" sa trochu pohol a narazil do hromady odpadu. Došlo k výbuchu. Húsenica praskla a odletel pár poškodených valcov.
  Zranený tank zastavil a z hlavne mu vyletel náboj...
  Kdesi v diaľke to zahučalo a stratilo sa v ruinách. Blondínka Svetlana ako had zasyčala:
  - Toto je môj výpočet! Otvorili sme si účet.
  Kapitán dievčaťa je nútený znova sa odplaziť. Nemci a ich satelity nedokážu využiť svoju technickú prevahu v troskách. Vinou tvrdohlavého Hitlera hordy Tretej ríše uviazli v pozičných bojoch v dosť veľkom a dobre opevnenom meste.
  Ekaterina hodí granát. Nútiť zostrelených Nemcov či Arabov robiť kotrmelce, prevracať sa. Jednému z Hitlerových bojovníkov sa odtrhne ruka a visia na nej anglické hodinky s kompasom.
  Ekaterina hovorí s úsmevom:
  - Čo, kompas ti ukazuje cestu do pekla?
  A krásna dievčina si zo zaprášenej päty vytrasie kúsok prilepenej keramiky.
  Elena zo seba striasa aj prach z pevných, plných pŕs. Bradavky sú takmer čierne od nečistôt a svrbia. Skúste sa umyť. Opäť sa musíte zakopať, keď nemecké guľomety strieľajú. A plaziť sa po bruchu.
  Dievčenský prápor si drží svoju pozíciu, hoci dochádza k ostreľovaniu. A explodujú ťažké granáty a z neba padajú bomby... Ale odvahu sovietskych hrdiniek nič nezlomí.
  Teraz Euphrosyne vidí, ako sa Panter plazí okolo. No tento tank už nie je taký strašidelný.
  Môžete ho zapichnúť do boku. Dievča kýchlo a vypľulo prach, ktorý jej padal do elegantných úst. Vzala do ruky granát, obťažkaný výbušným balíčkom. Musíte sa nepozorovane plaziť. Ale okolo je toľko dymu.
  Elena začala liezť hore a oprela sa holými prstami a lakťami o trávnik. Pripomínala mačku, ktorá prenasleduje myš. Dievča si pamätalo vojnu z toho hrozného leta štyridsaťjeden, keď Wehrmacht zradne napadol obrovské rozlohy ZSSR. Bolo to dievča, takmer dievča, vystrašené? Najprv áno, ale potom si zvyknete. A neustále výbuchy nábojov už vnímate ako obyčajný hluk.
  A teraz to vybuchlo veľmi blízko. Dievča sa pleskne po bruchu. Zhora poletujú úlomky ako kŕdeľ divých včiel. Elena šepká s popraskanými perami:
  - V mene spravodlivosti, Pane.
  Dievča zrýchli kraul a rozbehnutým štartom hodí granát s priloženým obalom s výbušninou. Darček letí oblúkom. Ozve sa výbuch a tenší bočný pancier Pantera povolí. Nemecký tank začne horieť a bojová súprava exploduje.
  Eufrosyne s úsmevom zašepká:
  - Ďakujem ti, ó, Všemohúci Ježišu. Verím ti sám. Modlím sa k tebe sám.
  Panter je zničený. Odtrhnutý dlhý kmeň je zahrabaný v troskách. Predný pancier, oddelený od bočného panciera, pripomína lopatku.
  Euphrosyne, ktorej oči sa lesknú ako nevädza na tvári hnedej od prachu a opálenia, hovorí:
  - Čím viac dubov má nepriateľ, tým silnejšia je naša obrana!
  Elena je veľmi sexi, s čiernymi nohavičkami a nahým, zaprášeným, silným telom. Dievča je veľmi šikovné. Dokáže hádzať sklenené črepy holými prstami na nohách.
  Teraz ladnou nohou hodila ostrý predmet pokrytý vrstvou prachu. A išlo to fašistovi priamo do krku. Krásna Elena bľabotala:
  - A ja som sexsymbol a symbol smrti.
  Dievča sa potom znova plazilo a strieľalo. Euphrosyne tiež vystrelil.
  Krásna kapitánka Elizabeth, ktorá porazila fašistu, napísala na Twitter:
  - Život je reťaz a maličkosti sú v nej články.
  Catherine vystrelila, rozrezala Fritzovu hlavu a dodala:
  - Nie je možné nepripisovať dôležitosť odkazu.
  Efrosinya opäť presne strieľala a zachrapčala:
  - Ale nemôžete sa zavesiť na maličkosti...
  Ekaterina, akoby strieľala, dodala:
  - Inak vás reťaz ovinie.
  Ďalšie dievča, Olympiada, tiež veľmi krásna, spolu s priekopníčkou Seryozhkou pripravila mínu na drôte. Títo dvaja to tlačili... Do húsenice Tiger-2 sa vplazil zákerný booger. A ako tento nemecký stroj s dlhou hlavňou vybuchne.
  Blonďavý chlapec Sergej zvolal:
  - Naše Rusko, paraša pre vás!
  A sotva stihol odskočiť, blýskajúc svojimi čiernymi, rozbitými opätkami z padajúcej strechy.
  Olympias pohladila chlapca po krku a povedala:
  - Si veľmi múdry.
  Priekopník sa dostal na front a pripojil sa k ženskému práporu. Chlapec je dokonca veľmi vynaliezavý. Vyrábal napríklad lietadlá na zostrelenie fašistických útočných lietadiel. Keď sa Focke-Wulfovia alebo TA-152 zdvihnú, ozve sa neskutočne ohlušujúci rev.
  Nemci štrajkujú za sprievodu Wagnerovej symfónie. Taká majestátna melódia.
  Olympiáda nahnevane hovorí:
  - Stále sa nás snažia vystrašiť.
  Pioniersky chlapec spieval s pátosom:
  - Ruský bojovník sa nebojí smrti,
  Smrť pod hviezdnou oblohou nás nevezme!
  Bude tvrdo bojovať za svätú Rus,
  Nabil som mocný guľomet!
  Olympias, vysoká, svalnatá dievčina so širokými bokmi a ramenami, typická sedliacka žena. Šaty boli počas bitiek roztrhané na handry, silné nohy boli holé, vlasy spletené do dvoch vrkočov a veľmi zaprášené.
  Seryozhka má iba jedenásť rokov, je vychudnutá podvýživou, poškriabaný a špinavý chlapec, ktorý nosí len nohavice. Chlapcove prirodzene biele vlasy zošediveli a cez tenkú, opálenú a špinavú pokožku mu vidno rebrá. Moje nohy boli strašne zlomené a pokryté popáleninami, modrinami a pľuzgiermi. Je pravda, že osud ochránil dieťa pred vážnymi zraneniami.
  V porovnaní s ním sa zdá olympiáda veľká a tučná, hoci dievča nie je vôbec tučné, ale so silným trénovaným mäsom na kostiach. Navyše sa zdá, že hlad vôbec neovplyvnil jej štíhlu a veľkú postavu.
  Dievča strieľa z ťažkej protitankovej pušky. Nemôžete preniknúť do nemeckých vozidiel čelne, ale je tu šanca zasiahnuť koľaje.
  A statný "lev", ktorý dostal do podvozku ťažkú výbušninu, začal vyfukovať dym ako silný fajčiar.
  Seryozhka spieval sarkasticky:
  - Smradľavý Fritz si bez rozmýšľania zapálil cigaretu pri vchode! Ten sa, samozrejme, dostal do veľkých problémov!
  Olympias, blýskajúca sa svojimi svalnatými, opálenými lýtkami, tancovala step s holými, krásnymi nohami. Dievča spievalo:
  - Z ikony sa mihnú tváre ruských svätcov... Daj Bože, zabiješ aspoň tisíc krautov! A ak niekto zabije viac ako nacisti, nikto vás za to, verte, neodsúdi!
  Potom znovu nabila protitankovú pušku a znova vystrelila. Nemecký transportér opäť vypustil prúd dymu.
  Dievčenský prápor spôsobil Krautom značné škody. Sám však utrpel straty. Jedno dievča bolo roztrhané napoly a jej tvár bola napriek prachu taká bledá.
  Alžbeta nahnevane dupla bosou nohou, až z nej vyleteli špliechadlá a vrčali:
  - Takto budeme statočne bojovať s našimi nepriateľmi,
  Pretože bojovníci môžu bojovať urputne!
  Väčšinu Stalingradu už nacisti dobyli, no to, čo z mesta zostalo, sa nechce vzdať a vzdať sa.
  Efrosinya sa medzitým pokúša preraziť cez Tigra. Silné nemecké vozidlo bolo zasiahnuté do boku granátom, ale nedalo sa. Otočí sa, aby vystrelil z dela. Dievča sa musí zahrabať do zeme a trosiek, aby uvoľnený dar nerozdrvila tlaková vlna.
  Eufrosyne ticho zašepká:
  - Mami, oci, prepáč!
  Catherine hodila na Tigra granát, ktorý mu vybuchol na čelo. Dievča zasyčalo:
  - O tom, že svetlo je náukou v zime na jar... Bez výnimky opakujem, že Hitler je morový bastard!
  Elena, ktorá zlomila cieľ fašistov a postriekala ich výbuchom ohňa, zamrmlala:
  - Teraz som videl Fuhrera v rakve! A úbohého muža kopla rovno do oka!
  Červenovlasé dievča skutočne hodilo granát do nádrže holými prstami. Narazil do hlavne... Nasledoval výbuch a Tigrovi sa zdeformovala papuľa.
  Zbabelý Nemec to vzal a cúvol.
  Eufrosyne zakňučala nosovými dierkami:
  - Naši sa tvojim nepodvolia!
  Catherine guľkou zaťala Hitlerovho nájomníka a spievala:
  - Ale ten darebák nežartuje! Ruky, nohy, skrúca ruské laná! Zatína zuby do samého srdca... Vypije vlasť až do dna!
  Eufrosyne, chichotala sa, štekala:
  - Fuhrer divo kričí a napína sa!
  Ekaterina vystrelila a dodala:
  - No, smrť šlukuje a škerí sa!
  Teraz sa objavil ešte nebezpečnejší "Shtumrtiger". Ničí celé budovy a bunkre. Navyše sa nepribližuje k pozíciám sovietskych vojsk. Auto držia pod krytom nemeckí guľometníci.
  Efrosinya vidí, že nie je možné priblížiť sa k pozíciám Kraut. Ale na oblohe sú Focke-Wulfovia. Jedno z týchto vozidiel letí bližšie k sovietskym pozíciám. Dievčatá na ňu spustia paľbu.
  Elena hodí granát a zúrivo hovorí:
  - V hlbokej smrti niet odpustenia!
  Potom dievča vystrelí dávku zo samopalu. Rýchlo sa vráti späť. Relatívne nový nemecký tank "Panther"-2 s malou vežou a nižšou siluetou sa rýchlo blíži.
  Niekoľko dievčat hádže granáty na nemecké auto. Po prijatí darov zamrzne a nedokáže sa otočiť.
  Elena zapískala a zasyčala:
  - Toto je nové nešťastie. Roztrhneme jej čeľuste!
  Panther 2 zavrčal a vystrelil zo svojej silnejšej zbrane.
  Ohnivý stĺp rozdelil vzduch a okamžite zohrial a zelektrizoval atmosféru.
  Elena sa zachichotala, keď mušle preleteli okolo polonahého dievčaťa. Nehanebná ryšavka potriasla bokmi a napísala:
  - A Newton porazil svojich nepriateľov, zhodil jarmo z trónu! Nariadil Fritzovi svoj Newtonov zákon!
  Stalingrad bol úplne pohltený požiarmi, keď sa zdalo, že ohnivé jazyky oblizujú oblohu a praskajú fialové, oranžové a šarlátové iskry. A každá iskra je ako duch unikajúci z pekelného hradu.
  Euphrosyne, ktorá zrazila nemeckého bojovníka, zažiarila modrými očami a zaspievala:
  - Prečo kňučíš, ty hlúpa stará dáma? Ver mi, je to len blázon, ktorý za tebou plače!
  Catherine skandovala, keď strieľala do nacistov:
  - Aké pekné je ľahnúť si do trávy a udrieť Krautov do hlavy! Dajte Fuhrerovi obklad a strieľajte guľky zo samopalu!
  Dievča sa divoko zachichotalo a prevrátilo sa z brucha na chrbát. Spravil som si bicykel nohami. Vyletel granát. Lietajúci Focke-Wulf, ktorý dostal šrapnel pod svoje brucho, rýchlo stúpal vyššie. Zrejme ho zranili ostré úlomky. Fašistický tvor sa vznietil a začal strácať kusy zlomených krídel.
  Euphrosyne, keď videla, ako Focke stráca výšku, zakričala:
  - Toto je semafor. Na palube visí sekera.
  Nemecké lietadlo explodovalo a rozmetalo trosky do všetkých vzdialených kútov oblohy. A kam sa podelo fašistické eso? Urobil som poslednú odbočku. Kat išiel do rozkladu, nie pilot.
  Catherine kýchla, rozprášila prach a povedala:
  - Byť či nebyť? To nie je otázka!
  Elena opäť hodila kus skla nohou, až tak, že zasiahol Fritzovo oko a vyšiel von cez Fritzovu hlavu:
  - Som tanková armáda! A potrebujete liečbu!
  Nemci a ich satelity sa snažili postúpiť hádzaním granátov pred seba. Takáto taktika proti dievčatám nefungovala. Seryozhka teda rozmiestnil katapult a zaútočil na nepriateľa ako odpoveď.
  Pioniersky chlapec zareval:
  - Santa Claus trhá Hitlerovi čeľuste!
  Výboj katapultu, ktorý prerazil dav fašistov, spôsobil, že sa rozleteli a zároveň sa vo vzduchu prevrátili. Fritzovci padli a rozbili sa o trosky múrov.
  Tank Tiger-2, ktorý stratil rovnováhu, sa zrazil s levom. Eh, Leva, kde je tvoje impozantné meno?
  Eufrosyne sa usmiala a odpovedala:
  - No, Seryozhka je skvelá!
  Chlapec agresívne štekal:
  - Priekopník je vždy pripravený!
  Dievča v reakcii potriaslo bosou nohou.
  Kapitán dievčaťa začal znova pribíjať. A olympiáda pošteklila Serjožkinu úzku nohu, aké je to ťažké! Niet divu, že sa chlapec nebojí prejsť cez požiare.
  Catherine povedala v speve:
  -Mladosť je dobrá - staroba je zlá!
  Elena, táto veselá ryšavka, súhlasila:
  - Nie je nič horšie ako staroba. Toto je v skutočnosti ten najnechutnejší stav zo všetkých možných!
  A dievča urobilo skok. Na chvíľu si predstavila staré ženy. Nie, nemôžete porovnávať starú ženu s dievčaťom. A aká krása je v štíhlych telách.
  Elena to vzala a spievala:
  - Rok čo rok plynie ako karavan,
  Stará žena melie hennu v mažiari...
  A čo moja štíhla postava?
  Nechápem, ako moja mladosť zmizla!
  Efrosinya zablikala očami, zrazila Nemca úderom do slabín a poznamenala:
  - Nie! Vo vojne je predsa také čaro - zostať navždy mladý! Vždy opitý!
  Olympiáda dala do katapultu nový náboj. To je niečo ako dobrá malta. Dievča zasyčalo:
  - Neprejdi, ale prejdi!
  Serjožka potriasol tenkým, ale šikovným chodidlom a zaštekal:
  - Fritsamova tvár!
  A granát spolu s výbušným balíkom letel plnou rýchlosťou smerom k nacistickým pozíciám.
  Áno, Stalingrad im nebol daný. Útok trvá už tri mesiace od konca júna, no mesto sa nepodarilo dobyť. Nacisti dosiahli úspech v iných sektoroch frontu, ale nie v tomto.
  Euphrosyne vystrelila z pištole a zavrčala:
  - Všetko je nemožné, ale stáva sa to možné. Vesmír netreba veľmi komplikovať.
  A narazilo do benzínovej nádrže motorky. Auto vybuchlo a zadymenú krajinu ožiarili ohnivé víry. A Nemca roztrhala ohnivá laba.
  Kapitán dievčaťa zakričal:
  - Milujem zabíjanie zla! A toto je najvyššie dobro!
  Catherine zasiahla Nemcov výbuchom ohňa a zasyčala:
  - Poďme sa hrať na dikobraza!
  Elena spustila paľbu, presnejšie. Niekoľko černochov zostalo ležať na troskách pokrytých sadzami:
  - Zabite nepriateľa! - zašepkalo dievča.
  Catherine hravo spievala:
  - Po natretí Hitlera rúžom, Mainsteina lakom na vlasy vás démoni vtiahnu do zajatia, váš verný pes vás bude hrýzť!
  Eufrosyne, strieľala, zasyčala:
  - Poď večer, Adolf sa obesí... Prestaň šaškovať! Poďte večer, lietajte ako gyrfalcon, aby ste tvrdo porazili náckov!
  Catherine v zúrivosti povedala a strhla prilbu z hlavy stormtroopera:
  - Môžeme! A budeme!
  Dievčatá z práporu Lenin zastavili postup cudzej armády. Fritz sa pohol dopredu a doslova zasypal priestor mŕtvolami. Nepomohol ani tank Lion, do ktorého sa vkladali nádeje. Tu je úprava vozidla s kanónom ráže 150 mm.
  Elena zrazí kameň prilepený na jej holej bradavke. Dievča má také krásne a plné prsia. Dievča hádže nohou granát. Noha je silnejšia ako ruka a hod pokračuje ďalej.
  "Lev" dostal medzeru v trati a zastavil sa. Výstrel z jeho silných úst. Rachot a kolaps.
  Elena, pľuvajúca, hovorí:
  -Ruský bojovník nestoná od bolesti!
  A dievča znova strieľa. A robí to mimoriadne presne. Fašista vykláňajúci sa z veže padá späť.
  Ryšavé, takmer nahé dievča hovorí:
  - Darmo sa nepriateľ domnieva, že sa mu podarilo rozbiť Rusov! Kto je statočný, zaútočí v boji, my svojich nepriateľov zúrivo porazíme!
  A Elena vyvaľuje brušné svaly, ktoré má veľmi vyrysované.
  Ach, aké sú dievčatá krásne! Naozaj nechcem, aby niekto z nich zomrel.
  Stalenida prebehla... Veľmi krásne dievča s nadýchanými bielymi vlasmi. Nejako sa jej podarí natrieť ich nejakým elixírom, aby sa nezašpinili.
  Dievča je veľmi krásne, s postavou Venuše, len viac tónované a vytvarované. Má na sebe len podprsenku a nohavičky. Všetko ostatné je už roztrhané. Ale aké elegantné sú nohy! Toto nie je dievča, ale pečať dokonalosti, koruna krásy.
  Pohybuje sa zvláštnym spôsobom ako veverička. A bosé nohy sa len mihajú a päty zostávajú prekvapivo čisté. Stalenida strieľa a fašista dostane vred na hrudi.
  Dievča hovorí:
  - Vernosť vlasti je najvyššie slovo!
  Elena so smiechom poznamenala:
  - Vyzleč si podprsenku a zostaň v nohavičkách, ako ja!
  Stalenida negatívne pokrútila hlavou:
  - Toto nie je vhodné!
  Elena potriasla bokmi, vystrelila presne a zaspievala:
  - Člen Komsomolu sa nejako stal nezvyčajným! Chodiť takto s odhalenou hruďou je veľmi neslušné!
  Stalenida sa zachichotala a poznamenala:
  - Prečo robiť radosť Krautom pohľadom na našu krásu!
  Angelica rozhodne odpovedala:
  - Naša krása je smrteľná!
  Oceľové dievča sa zachichotalo a vystrelilo na TA-200. Auto nacistov začalo horieť. A krásna blondínka vyhŕkla:
  - Smrť zlu!
  Elena sa zachichotala:
  - A život je dobrý!
  Stalenida, keď videla, že Nemec padá, zavrčala:
  - Toto je najvyššia hodnota! Nemyslite si, fašisti, že ste vyhrali!
  Elena bude spievať:
  - Čaká na víťazstvo! Víťazstvo čaká... Tých, ktorí chcú zlomiť okovy! Víťazstvo čaká! Víťazstvo čaká! Budeme schopní poraziť nacistov!
  Krásne dievča a jej nahé prsia sa trasú. V horúčave, ktorú umocňujú požiare, je dobre s nahým trupom.
  Euphrosyne teraz vyzerala oveľa odhodlanejšie. Vystrelila na Fritzovcov zo samopalu a štekala:
  - Dám ťa vykastrovať!
  A skutočne, nacisti dostali smrtiace dary a rakvy! A dievčina im ukázala svoju postavu tým, že ukázala obnažené prsty na nohách. A pískala ako lúpežný slávik. Navyše cez prsty dolných končatín.
  Dievčenská kapitánka je veľmi múdra. A šumivé. A už vôbec nie kruté. Aj jej je občas ľúto nepriateľských vojakov, ktorí môžu mať deti, ktoré budú plakať za zavraždenými otcami.
  Eufrosyne však takéto myšlienky od seba zaháňa, chce sa jej z nich plakať. Ale neboli to Rusi, ktorí prišli k Nemcom lúpiť a zabíjať. Nie, to sú Nemci a do ruských priestorov vtrhla celá agresívna svorka cudzincov z celého sveta.
  Efrosinyaová sa prekrížila a vystrelila na Fritza, ktorý sa snažil nepozorovane dostať blízko k ruským pozíciám. Oko a mozog vyrazené guľkou mu vytiekli.
  Dievčenská kapitánka sa usmiala a vtipne povedala:
  - Priamo z očí do očí, z hlavy na hlavu!
  Efrosinya vystrelil presne a postranným vozíkom zasiahol motorku. Auto sa začalo trhať a guľomet odletel a niekoľkokrát sa prevrátil. Potom jeho papuľa prerazila trosky.
  Dievčina si odierala holú, zaprášenú podrážku o sutiny. A opäť zamierila. Jej veselá, mladá tvár sa spokojne uškrnula. Dievča spievalo:
  "Nie," povedali sme fašistom, naši ľudia nebudú tolerovať, aby sa ruský voňavý chlieb nazýval "brod!"
  Catherine urobila veľmi presnú strelu, ktorá zapálila Focke-Wulfa a zaštebotala:
  Samozrejme, pre darebákov je voľba jasná,
  Je pripravený zradiť Rusa za doláre...
  Ale ruský muž je taký úžasný -
  Som pripravený dať svoj život za svoju vlasť!
  Dievča urobilo salto a ukázalo nacistom koláčik, otočilo sa a guľky tú krásku nezasiahli.
  Objavila sa Catherine, táto kráska, takmer nahá a špinavá, ako diabol, hádzala granáty oboma nohami naraz. A skontrolovala:
  - Čo mám, je... Fritzovi na ostrej strane!
  Olympiáda opravila Elena:
  - Ostro do strany, nie do ostrej strany!
  Dievča sa zachichotalo, potriaslo svojimi melónovými prsiami a spustilo granát pomocou granátu s výbušným balíčkom. "Tiger" bol zasiahnutý do hlavne a toto krivé umelecké dielo sa vyhlo.
  Potom Hitlerov tvor ustúpil. Začala sa plaziť ako korytnačka chytená v ohni.
  Euphrosyne spievala a veselo žmurkala:
  - A Tiger cúva a Nemci sa skrývajú!
  Dievčenský prápor manévroval pod leteckými útokmi a ťažkými puškami. Potom zasiahli raketomety, rozbité, horúce útesy sa zdvihli k oblohe. A kamene sa vznietili. Našťastie žiadne z dievčat nezomrelo, no muži odišli na druhý svet. A duše lietajú - niektoré do neba a iné do pekla! Kde už čerti s vidlami čakajú na tých, čo neverili v Ježiška.
  Elena, najsexi z bojovníčok, zúri: môžu nacisti so svojím Sturmtigerom strieľať na pozície sovietskych vojsk a zabíjať červených bojovníkov?
  A dievča schmatlo bosými nohami granát a roztočilo sa v kaskádach kotrmelcov. A roztočilo sa to stále rýchlejšie. A potom zo všetkých síl hodila dar smrti do širokého suda Sturmtigera. Kráske sa blysli holé opálené nohy a do širokého suda vletel granát. A silné auto sa najprv zadusilo a potom vybuchlo. Dva "kráľovské tigre", ktoré stáli po stranách "Sturmtigera", boli vyhodené hore a rozptýlené rôznymi smermi. Odtrhli sa z nich valčeky, spadli a lietali ako kráľovnin zlomený náhrdelník.
  Tlaková vlna vyhodila Elenu hore a dievča letelo hore nohami. A bola prevrátená, rozkolísaná a hodená. No kráska predsa len pristála, do holých podrážok sa jej zaryli ostré sutiny a drvené kamene. Dievčatko to bolelo a aj cez mozoľnaté chodidlo jej prepichol ostrý hrot.
  Ale Elena našla silu vstať a zakričať:
  - Vy fašisti padnete popolom!
  Efrosinya a ostatné dievčatá boli nárazovou vlnou vyvrhnuté a dokonca mierne rozdrvené. Ale ani jedna z krásnych bojovníčok nezomrela. Dievčatá sa stretli s hurikánom a dobre mierenou paľbou. Potláčanie vyskočených nacistov a iného agresívneho hmyzu obliehajúceho ZSSR.
  Catherine spievala s veľkým nadšením:
  - A keď nás trúba Pánova zatrúbi do boja, budeme spolu s Komsomolcami priateľmi! A vôľou Jehovu budem pri nebeskom hlasovaní!
  Elena, striasajúc prach zo svojich krvavých, zlomených chodidiel, spievala:
  - Lenin, párty, Komsomol! Posielame Fuhrera do blázinca!
  Dievčatá sa začali ohlušujúco smiať a Seryozhka s poplachom a mrzutosťou povedala:
  - A môj katapult nie je taký presný ako tieto nahé a silné, opálené nohy Eleny!
  Olympias napínala svaly na rukách a povedala:
  - To je v poriadku! Prídete s niečím chladnejším!
  . 17. KAPITOLA.
  Dievčatá sa veľmi chceli o tomto prípade dozvedieť niečo nové a mať aspoň najmenšiu stopu. Ale zatiaľ sa ako ryby v blate trepotali, hojdali a nevedeli sa pripútať k žiadnemu konkrétnemu cieľu.
  V týchto podmienkach je lepšie pamätať si na svoje veľmi zaujímavé a svojím spôsobom jedinečné činy.
  Elizaveta a jej tím, tak to bolo v histórii ich dobrodružstiev, odrazili postup Fritza vo Voroneži.
  Nemci presunuli svoje tanky pod snehovú nádielku a pokúsili sa preraziť z bokov.
  Bojovníci, ako vždy v bikinách a naboso, bojovali v mraze. Zahrabali sa do snehových závejov a odtiaľ strieľali a bosými nohami hádzali granáty a výbušné balíky.
  Veľmi krásne, sexi a dokonale vyladené dievčatá. Opálený, bosý.
  Elizabeth podrezala krautov a zaškrípala:
  - My dievčatá sme na seba veľmi hrdé!
  Catherine tiež pískala a zavrčala:
  - Snažíme sa byť len v prvých radoch!
  Elena, tento červený diabol, spievala:
  - Sme len primas a baletky!
  Potom bosou nohou vystrelila granát.
  Euphrosyne to zobrala a vystrelila. Hodila citrón:
  - Bojujme čisto! Nemáme klaunskú myseľ!
  Dievčatá odviedli skvelú prácu. Strieľali a hádzali granáty svojimi veľmi zvodnými nohami. A čo ten Fuhrer...
  Elizabeth si odhalila prsia a dala granátu šarlátovú bradavku. Preletelo a padlo do radov nacistov. Zaškrípala:
  - Nech je veľký súdny deň!
  Catherine tweetovala:
  - A Svarog Veľký Boh príde!
  A rovnakým spôsobom odpáli granát holými prstami.
  Elena sa zachichotala a poznamenala:
  - Stále zaujímavé. Kresťania majú pacifistického Ježiša. A máme skvelého zbrojára Svaroga! Môžete vidieť rozdiel!
  A ešte aj holou pätou hodí výbušný balíček.
  Potom Euphrosyne zasiahne nepriateľa granátom bosou nohou. A bude spievať a vyceňovať zuby:
  - Náš Boh je Bohom vojny! Nie pacifizmus!
  Potom si dievčatá hádzali snehovú guľu. Elizabeth sa zachichotala a poznamenala:
  - Je dobré, že Vladimír bol dosť chytrý na to, aby nekonvertoval na judaizmus. Myslím si však, že by bolo lepšie rozvíjať naše vlastné. Prečo potrebujeme vieru iných ľudí?
  Dievča vzalo a bosou nohou vystrelilo granát. A rozprášili fašistov.
  Catherine, strieľajúca, dodala:
  - Nie, v skutočnosti urobte z viery pacifistu. Ale môžete prísť s vlastným Iriy.
  A tiež s holými prstami, keď spustí dar smrti a rozbije pár desiatok fašistov.
  Tu Elena zaútočila aj na nacistov. A opäť sa s bosými nohami poddala výbušným balíkom.
  Rozprášila fašistov a zaškrípala:
  - Stará rozprávka novým spôsobom!
  A ukázala jazyk!
  Efrosinya vystrelil žŕdku. Pokosila Fritzov a zakričala:
  - A veľké zmeny do budúcnosti!
  A spustila to holou pätou, čím zlomila chrbát Fuhrerom.
  Elizabeth to vzala a zarevala so zúfalým výrazom:
  - Som to najlepšie dievča! Všetkých naraz pozametám!
  A odhalené prsty vrhajú smrť a chaos.
  Zasiahla aj Ekaterina. Zostrelili kopu fašistov.
  A štekala:
  - Za česť a vlasť!
  Potom opäť jej bosá noha niečo spustí.
  Tu si to Elena vezme a šuká to horúce. Rozdrví fašistov. Rozdrobí ich na kúsky.
  Potom to vezme a zaspieva:
  - Sláva vlasti a česť!
  Euphrosyne tiež spustí dar smrti a blábolov:
  - A budeme spolu!
  A holé nohy, ako spustia skazu.
  Aj Alžbeta pôjde len a pribije... Pokosí Krautov.
  Potom to vezme a otočí.
  Spievala s úsmevom na ústach:
  - Nie som obyčajné dievča! Zlaté vlasy!
  Elizabeth je, samozrejme, dievča samo o sebe. Dokáže všetko a je pripravená na všetko. Budete jednoducho obdivovať, ako strieľa. A kosí nepriateľov ako kultivujúci.
  A škrípe:
  - Láska vedie k smrti!
  Ekaterina tiež strieľa. Bosou nohou sa dotkne granátu a zasyčí:
  - Skvelý akord!
  A dodáva:
  - Všetci fašisti sú preč!
  Elena strieľa aj na nepriateľa. Vyhubí Krautov. Kosí nacistov a piští:
  - Ešte trochu a všetci budeme silnejší!
  A bosé nohy krásy opäť hádžu vec, ktorá prináša smrť.
  Euphrosyne strieľa aj na nacistov. A vystrelí granát pomocou prstov na bosých nohách. A tweety:
  - Nepoznali sme problémy, ale prišiel sused!
  A smeje sa tiež.
  Dievčatá sú také úžasné. A tie prsnaté. A milujú, keď im ťahajú kozy.
  Toto sú krásky. Toto je najvyššia akrobacia lásky a poézie! Nech sú krásne dievčatá oslavované. Áno, nech je s nimi veľmi dobre.
  Elizabeth zasiahla fašistov oloveným prúdom a zaškrípala:
  - Alebo skôr my, verte mi, nie!
  A bosou nohou opäť spustí niečo smrtiace!
  A tu prichádza Jekaterina, ako bubon. Zrazí fašistov. A škrípe to:
  - Pre nás neexistuje žiadna vláda!
  Aj Elena kope holými prstami, klepe veľa krautov a škrípe:
  - A ďalšie storočie sa stane naším!
  Potom sa jej zuby budú lesknúť ako zrkadlo!
  Efrosinya tiež vzala a vystrelila granát bosou nohou. Zostrelili fašistov. A sebavedomo povedala:
  - Večné víťazstvo! Svarog je s nami!
  Elizabeth si prešla kúskom skla cez holé prsty na nohách. Podrezala ich hrdlá Krautom a zaškrípala:
  - A Ježiš bude s nami!
  Potom dodala:
  - Ako ruský Biely boh!
  Ekaterina tiež odovzdala granát a zakričala:
  - Sláva veľkému Rusku!
  A holým opätkom pri výbuchu vyhodí balík.
  Elena potriasla bradavkou v tvare jahôd. Vystrelila na fašistov front.
  Potom hodila smrť na Fritza bosou nohou a kričala:
  - Áno, nerobme problémy!
  A ukázala jazyk.
  Efrosinya tiež vystrelil žŕdku. Roztrhala fašistov na kusy... A potom letí granát vystrelený jej bosou nohou.
  Blondínka kričí:
  - Nech je sila Rodiny s nami!
  A všetky štyri dievčatá kričali:
  - Sláva všemohúcej, všadeprítomnej, vševediacej, večnej a večnej rodine!
  No, toto sú len kvety. Mutantné dievčatá mali ešte chladnejšie misie.
  A ďalšie krásky v paralelnom vesmíre robia zázraky.
  Bojovníci opäť stoja pred špeciálnou úlohou. Musíte preniknúť do hradu magického plazmového čarodejníka. A tu si to nemôžete vziať bosými nohami len hádzaním škodlivých predmetov. Vyžaduje sa niečo iné.
  Elizabeth potriasla plnými prsiami. Všetky štyri bojovníčky boli veľmi svalnaté, zakrivené, na sebe mali len jedny tenké bikiny. A ich bosé nohy boli dobre prispôsobené na trhanie a hádzanie smrtiacich vecí.
  Krásna a neblednúca štvorka.
  V okolí hradu sa nachádza množstvo bojových robotov. Niektorí z oceľových mastodontov vyzerali ako ľudia v brnení a nabití zbraňami. Druhá časť má vzhľad škorpiónov, pričom odpaľovače ostria od ich žihadiel. Iní zase vyzerajú ako škaredé, oceľové vtáky. Existujú aj nádrže, ktoré vyzerajú ako pyramídy.
  Dievčatá majú teda veľa nepriateľov. Dievčatá však strach necítia. Napriek tomu ide o ďalšiu hru nano-hobitov - civilizáciu, ktorá upadla do večného detstva.
  Bounty princ sa objavil pred dievčatami bez akýchkoľvek vylepšení. Obyčajný chlapec s korunkou, tričkom zdobeným prefotografovaním, krátkymi nohavicami a bosý. Takmer normálne dieťa, len svalnaté, veľmi krásne, vyzerá na jedenásť alebo dvanásť rokov. Ale v skutočnosti už dávno uplynul druhý milión rokov. Navyše, roky v tomto vesmíre sú dlhšie ako ľudské roky. Je teda ťažké si predstaviť, ako dlho tento večný chlapec žil.
  A teraz roztomilý chlapec spolu s dievčatami so smiechom hovorí:
  - Dobre? Možno spolu dokážeme prelom?
  Elizabeth rozhodne pleskla bosou nohou a spievala:
  - Víchrice Avadonu sú nad nami!
  Catherine zdvihla snehovú guľu holou, elastickou podrážkou, vyskočila a s zúrivou sebaistotou spievala:
  - Prúdy hyperplazmy za sebou!
  Ohnivá Elena s bujnými, planúcimi vlasmi tiež hrabala snehovú závej holou pätou a štebotala:
  - Súdruh Stalin, tvoj najlepší Koba...
  Euphrosyne rýchlo holými prstami odvalila snehovú guľu a zavrčala:
  - Bude sa vedieť vyrovnať s besnou hordou!
  Dievčatá sa pozreli na Bounty... No, typické dieťa. Vo všeobecnosti si vo svete elfov akosi nezvykli na dospelých mužov. Všetci predstavitelia očarujúcich ľudí vyzerajú ako tínedžeri, bez fúzov a brady, s peknými dievčenskými tvárami. Elfovia sú zároveň svalnatí, prominentní, s veľkými dokonalosťami a veľmi láskaví. Vedia sa na žene vytočiť a sú jednoducho ideálni milenci. Vždy pekne voňajú, ich pleť je dokonale čistá s rovnomerným opálením a chlpy rastú len na hlave. Ten škriatok je, samozrejme, fešák, ale... Dievčatá to už nudí a chcú chlapa s bradou, ktorý páchne silným potom, a nie kvetmi a dámskym parfumom.
  Elizabeth sa spýtala Bountyho:
  - Môžete získať slušnejší obraz. Prečo vyzeráš ako nevyvinutý chlapec?
  Princ odpovedal so žiarivým úsmevom:
  - Ako sa cítim, tak vyzerám! Som nanohobit na druhú a moje detstvo je nekonečné!
  Catherine, ktorá odhalila svoje perleťové zuby a hádzala snehové gule holými prstami, so smiechom poznamenala:
  - No, ty si len Peter Pan!
  Bounty odpovedala s úškrnom:
  - Nie! Peter Pan nebol nanohobit. Je to tak, že naši chlapci pri zábave dali chlapcovi večné detstvo a schopnosť lietať.
  Ohnivá Elena zapískala a prekvapene poznamenala:
  - Takže, Peter Pan naozaj existuje?
  Princ sám veľmi obratne odkotúľal snehovú guľu holými prstami na svojich šikovných nohách a pustil ju na Elenu, vtipne štebotal:
  - Ach, detstvo, detstvo, kam sa ponáhľaš! Ach, detstvo, detstvo, kam letíš!
  Dievča tiež holými prstami kotúľalo snehovú guľu a pustilo ju na chlapca. A zavrčal:
  - Získajte fašistický granát! Zaspievajte si serenádu na pamiatku!
  Bounty zareagovalo nabitím celej kaskády snehových gúľ. Udreli Elenu, zrazili dievča z nôh a strhli jej podprsenku. Ryšavka sa krútila pod krupobitím snehových gúľ a vrčala:
  - No ty si bastard!
  A doslova sa zahrabala v záveji. Plazila sa a vyhrabávala chodbu.
  Bounty povedala s úškrnom:
  - Petra Pana veľmi rozrušila smrť jeho starej mamy - toto nepríjemné zistenie: ukázalo sa, že ľudia zomierajú. A chlapec sa modlil k bohom, aby sa stal nesmrteľným. No, naša hravá Ephriala mu dala nesmrteľnosť a schopnosť lietať, pričom dieťa zostalo navždy chlapcom... - Princ si oblizol plné pery a pokračoval. - Čo ho však zastavilo!
  Ekaterina, toto melodické hravé dievča, to vzala a spievala a súčasne kreslila ozdobu do snehu holými prstami:
  - Blýskanie dní a rokov nie je strašidelné... Je jediný na celom svete! Je dobré byť taký alebo nie. - Dievča si pri tanci odhalilo prsia, trblietajúce sa rubínovými bradavkami, a pokračovalo. - Je dobré byť taký alebo nie! Je nepravdepodobné, že niekto odpovie.
  Bounty princ zastavil bombardovanie a vycenil zuby a zavrčal:
  - No, dosť! Teraz vás osobne zavediem k útoku.
  Päť: bojovníčky a chlapec v rade. A pohli sa smerom k nepriateľom.
  Bounty ako prvý spustil paľbu a holými prstami na jeho opálené, chlapčenské nohy poslal ihly a reval:
  - Ideme do búrky! Bude to veľmi cool!
  Elizabeth sa poddala s holým opätkom, vyhodila časť obvinení zo smrti a kričala:
  - Rozbijeme ťa! Ty budeš Malyuta!
  A roboti sa rozpadli na rôznofarebné gule. Kov praskal.
  Catherine cvrlikala a ukázala svoje vzácne zuby. Holou pätou kopla do niekoľkých dúhových lôpt a spievala:
  - O čom dievčatá niekedy snívajú...
  A loptičky triviálne rozbili roboty na roztopené časti.
  Elena tiež bosými nohami spustila ohnivé ihly. Rozdrvil som toľko mastodontov. Tí, ktorí dostali obvinenia, sa rozdelili a zmenili na popol.
  Elena nadšene spievala:
  - V noci hviezdy padajú! Bude tam automat!
  Potom Eufrosyne holými prstami vyhodila dary smrti a úplného zničenia. Dievča nadšene povedalo:
  - A v rakve bude kybor! Pošlime sekeru do tvojho chrámu!
  Z roboty padal roztopený prach...
  Bojovníci sa spojili.
  Ani Bounty Prince nezaostával. Chlapec bol veľmi rád, že môže frflať.
  Elizabeth tiež dostala od mastodonta obvinenie a odhalila svoje prsia. Z jej šarlátovej bradavky odletel blesk a zasiahol robotov. Vzali to a rozdrobili sa na kúsky.
  Dievča nadšene zasyčalo:
  - Bocian biely letí!
  A po nej Ekaterina spustila svoje odhalené prsia. Z jej šarlátovej bradavky vyletovali bubliny a jej bosé, sexy nohy vytiahli ohnivú dýku. Také nádherné dievča. A roboti sa rozletia ako kolky po zdrvujúcom údere meča.
  Bojovník nadšene štebotal:
  - A nepriateľské stádo zletelo na zem! Pod tlakom ocele a ohňa!
  Potom kráska opäť vypustila kaskádu skazy zo svojich odhalených pŕs.
  Vzala to aj ohnivá Elena a udrela do roboty kaskádou nahých pŕs. Rozdelili sa a vyleteli do vzduchu. Bojovník zasyčal:
  -Nahou hruďou trhám pevné lano!
  Euphrosyne tiež používala jahodové bradavky na vedenie vojenských operácií. Je to naozaj sexy dievča. A veľmi efektívne využila aj bosé nohy. Všetkých začala rozrezať a premeniť na popol a ohnivý dym, podobný červeným kobrám.
  Potom bojovník zaštebotal:
  - Vzbura znamená smrť a smrť je vzbura!
  A všetky štyri krásky sa smejú, koľko chcú. Naozaj sú to, čo hovoria - super!
  Bounty, tento večný chlapec tweetoval:
  - Zdvihnite sudy s benzínom ako oheň!
  A ako sa bude smiať a vyceňovať biele zuby.
  Elizabeth, ktorá sa agresívne uškrnula a demonštrovala tlak vysoko letiaceho bojovníka, ho vzala a zasyčala:
  - Lenin je s nami v októbri!
  A z jej rubínovej bradavky vyletel veľmi ťažký blesk. Narazila do áut, začala ich trhať a prevracať. Ako pyramídový tank vymrštený z hrude bleskom narazil do robota a rozbil ho na kusy.
  Ekaterina tiež agresívne vyhadzovala pestrofarebné bubliny zo šarlátovej bradavky a syčala sebaisto. A jej prsia sa roztiahli vo vlnách:
  - Som dievča s guľkou v hlave!
  A potom, keď bosou nohou spustí dar anihilácie.
  Elena ma udrela aj nahými prsiami. Je to také dievča s pocitom zvýšenej agresivity a zároveň láskavosti. A ako všade rozhadzuje ohnivé gule.
  A potom sa poddá so svojimi opálenými bosými nohami. Aký zázrak, aký zázrak!
  More sa prudko nafúkne!
  A Elena bude spievať:
  - Som dievča najvyššej triedy!
  Euphrosyne tiež vypustila zo svojich extrémne nahých pŕs jasné trblietavé blesky. A ako budú vaše obnažené päty žiariť. Ako sa budú točiť najjasnejšie víry.
  A ako sa z jej holých prstov rozplynú nosné prúdy smrti. A cvrliká:
  - Uvarí sa dikobraz!
  Elizabeth je taká nádherná baba. A jej prsia, nuž, by doslova zviedli každého svätca. A z karmínových bradaviek odlietajú rôznofarebné blesky a udierajú do robotov.
  A bosé nohy bez meškania chrlia to, čo ničia a varia na popol.
  Elizabeth s potešením pradie:
  - Poserem vás všetkých, bastardi! A čoskoro ťa rozdrvím na kúsky!
  Catherine tiež štebotala, vyceňovala zuby a z bradaviek vyhadzovala strely skazy a skazy, červené ako mak. Všetko pozametali a roztopili. A ako sa z holých prstov vynárali rozžeravené vlákna skazy... Toto je vo všeobecnosti najchladnejší prúd.
  Catherine tweetovala:
  - V tráve horela kobylka!
  Ohnivá Elena sa poddala aj bosým nohám. Vydalo to kaskádu zbesilej, zúrivej smrti. Potom vyslala z jahodových bradaviek svetelné stĺpy ako lasery. Zmietlo niekoľko postupujúcich robotov do hyperplazmatického prachu a zasyčalo:
  - Bol zelený!
  A potom Euphrosyne vzbĺkla a vyslala jasné lúče s holými pätami a holými prstami. A potom akoby z bradaviek vzduchom plávali deštruktívne a kov topiace nálože.
  Euphrosyne tweetovala:
  - A všetkých vysadil v rakve!
  Potom sa všetci štyria bojovníci začali intenzívne a veľmi agresívne smiať. A od nich sa rozchádzajú také jasné kvazarové lúče smrti.
  Elizabeth spievala a odhalila svoje veľké zasnežené zuby. Z obnažených opätkov jej odlietali skutočné, nápadné hady a prúdy bleskov. Je proste hyper.
  - Najvyššia miera je ako chiméra...
  Potom to dievča vzalo a zachichotalo sa. A zo šarlátových bradaviek prichádzali ďalej, viac ako smrteľné výboje. Všetko doslova pozametali čarovnou plazmovou metlou.
  Jekaterina, kričiaca a hrajúca sa s holými prsiami, z ktorých padali hyperplazmatické guľky, to vzala a zasyčala:
  - Letecká akrobacia - dali sme posádku do rakoviny!
  A potom, čo podľahne bosým nohám, vyžaruje z nahých pŕs skazu. A opäť sa roboti dostanú do asymetrie multidimenzionálnych brán kybernetického pekla. A všetko syčí...A sneh vrie, bublá vriacou vodou a para sa ženie nahor.
  A potom je tu Elena, ktorá to zdvihne a urýchli. A to, čo zničí, vyhodí aj holými pätami. A potom bude posielať darčeky s holými prsiami.
  A dá:
  - Zmena podmienok nezmení sumu!
  Bounty princ sa zachichotal a vtipne poznamenal, vycenil zuby ako hviezdy v nočnej mory a zároveň, ako detinský úsmev:
  - Ste moje potešenie!
  Elizabeth opäť spustila časť vyhladzovania bosými nohami. Pridaný deštruktívny náboj s holou bradavkou. Vtipne a svojím vlastným brilantným spôsobom poznamenala:
  - Sme klauni so zlými sekerami!
  A všetko padalo z roboty ako hrdzavé a zároveň horiace hobliny.
  Pôvodná Catherine, táto bojovníčka s bosými nohami, z ktorej vyvierajú prúdy smrti a skazy. Vzala ho a zasyčala, pričom zo šarlátových bradaviek vysielala blesky. A každý blesk zasiahol svoj cieľ, sploštil ho, vyleptal a rozmazal.
  Catherine si ho vzala a žiarivo sa uškrnula, triasla prsiami, z ktorých vychádzajú trblietavé rubíny bradaviek a tie, ktoré nesie zánik, povedala:
  - Za kopcom rastú sekery, násilné hlavy bičovať!
  A dievča ukázalo svoj ostrý a ružový jazyk. A z robotov zostali len rozžeravené žetóny.
  Ohnivá Elena tiež nie je hlúpa. Vzala to a zasyčala, triajúc si šarlátovými bradavkami a hrozila, že všetkých zmetie a sploští:
  - Ale cudzinec dostane od nás dievčat buckshot!
  A bojovníčka zoslala z bradaviek taký energický vír porážky a ohnivú paletu smrti. A dievčenské bradavky sú také svetlé a to, čo z nich vychádza, je také smrteľné, že sa jednoducho čudujete, ako môže niekto niečomu takému odolať.
  A potom je tu dievča, ktoré sa poddá so svojimi vytesanými bosými nohami. A taká deštrukcia, že sa z nej doslova krúti nos. A z robotov sú vypreparované vrstvy.
  A Elizabeth? Je to vlastne super dievča! V skutočnosti jej podlieha všetko, vrátane toho, čo sa zdá úplne nereálne. Takže roboti, ktorí dostali výtok Kaťuše z bosých nôh dievčat, začnú fajčiť a praskať. A pôjdu do prúdu princepsovej plazmy.
  Elizabeth bude spievať a otvorí ústa šarlátovými perami:
  - A vo výškach hviezd štekám na fén!
  A potom to dievča vezme a roboticky ťa udrie svojimi šarlátovými bradavkami. A uvoľní niečo, čo valí kov do vysušených rúrok. A toto dievča je doslova pecka.
  Alžbeta opäť štrajkuje, posiela darčeky s jahodovými bradavkami, ničí roboty. A bosé nohy dievčaťa spôsobujú pichľavé zničenie. A dievča kričí:
  - A šťastie, preboha, na teba nemá čas!
  Elizabeth dala odhalené podrážky svojim zvodným svalnatým nohám. Potom zo seba striasla dary ničenia a mletia látok z pŕs. A spálila celý rad roboty.
  Potom spievala:
  - Kým ste na tomto svete...
  Elena tiež vypúšťala prúdy ničenia holými prstami na nohách. Potom zo svojich rubínových bradaviek vypustila viacfarebné bubliny trávenia a ničenia. Spálila ich a vyparila sa...
  Potom spievala:
  - Kým ste na tomto svete...
  Tu Catherine poslala svoj kultúrny profil bosá, čo poháňa mechanických mastodontov do rakvy. Alebo skôr do zasnežených hrobov.
  Dal to bleskom. Potom z jahodových bradaviek, ako šumivé gule. Ako kladivo na nákove.
  A štebotala:
  - Kým ste na tomto svete, je tu Gaskonsko!
  A bojovníčka odhalila svoje virtuálne, ale veľmi skutočné tesáky.
  vtipne poznamenala Elizabeth a poslala holými prstami to, čo utierala, na triviálny prášok.
  - Slovo zbabelec v Rusku nepoznajú!
  A bojovníčka zo seba vyhodí blesky, lepšie povedané, zo svojej holej hrude. A zaiskrí každým vláknom duše. A ukáže sa, že je to taká cool a kaskádová žena.
  Jekaterina sa tiež poddala robotickej kosačke s bosými nohami. Mnohé zničila, niektorých zvalila. A ako mu na nahú hruď posiela stĺpy intenzívnej smrti - to budete obdivovať!
  A potom bude spievať:
  -Nepoznám guľku, ak sa mýliš!
  Elena tiež spustila svoje holé prsty, čím spôsobila skazu, rozpadajúcu sa roboty. Potom zaštebotala a súčasne zo šarlátových bradaviek vystrelila magické plazmové výboje:
  - My Rusi máme najlepší vkus na svete...
  Euphrosyne si ohla svoje pôvabné prsty na bosých nohách, potom si stiahla ohromujúce sústo z hrude a potom zasyčala:
  - Nemáme radi nič okrem slávy!
  Elizabeth sa zachichotala. Vzala to a spustila horúci prúd ohnivej lávy z nahých pätiek. Odstránil som všetky diely z roboty. A vtipne, vycenila zuby, zaštebotala:
  - Tvoja ruka je silná!
  A z holej hrude opäť vyšle niečo, čo prináša úplnú porážku, a anšlus s úpadkom robotiky.
  Catherine tiež spievala a používala svoje veľmi silné a krásne bosé nohy na streľbu. A so zárukou posielať to, čo smrť prináša. Zároveň tweetovanie:
  - To je ten správny riadok...
  A z nahých pŕs boli opäť vysielané lúče, ktoré spálili všetko na popol a najvyššiu kaskádu.
  Polonahá Elena tiež nestojí bokom. Posiela dary ničenia svojimi vytesanými bosými nohami. Vymaže roboty. Potom z hrude vyhodí guľky magoplazmy, ktoré usmažia kovovú armádu a dievča spieva:
  - Ruský rafinovaný štýl!
  Veľkolepá Catherine si zachováva túto agresívnu sebadôveru. Po prvé, posielanie z jahodových pŕs, čo presne ničí. A potom rozdávanie darčekov bosými nohami. Čo je smrteľné aj pre roboty. Odhalí svoje snehobiele zuby a cvrliká:
  - Bol som rovnako odvážny!
  Aj Alžbeta poslala na nepriateľa z bosých nôh niečo, čo by metlou zmietlo čarodejnicu s magickou plazmou. Prsia vydávali intenzívnu léziu. A rozdrvil kopu roboty. Zobral som tento hrdzavý popol...
  Potom spievala:
  - Moskva dievča spoznala...
  Catherine zo svojich odhalených nôh poslala na nepriateľa niečo deštruktívne. Potom sa poddala svojim šarlátovým bradavkám a prenikavo a ohlušujúco zasyčala:
  - Veľmi silný!
  Elena, kývajúc telom a vysielajúc niečo so zárukou veľkej smrteľnosti a horiaceho šarlátovými bradavkami na jej prsiach, zaštebotala:
  - Fínsko, Španielsko alebo mocný Honduras...
  Catherine zasiahla nepriateľa zápalom horiacej magoplazmy, ktorý vychádzal z jej holých, dievčenských podpätkov. Vypustila blesky zo svojich jahodových bradaviek a ohlušujúco sa zasmiala a zaspievala:
  -A v tvojich žilách koluje aj oheň...
  Elizabeth, ktorá vypálila niekoľko náloží z holého päty v šachovnicovom vzore, zaštebotala s úsmevom:
  - Boh daj, že táto pieseň je aj o tebe...
  A z horiacich bradaviek lietali dievčatá, ktoré žiarili všetkými farbami dúhy a bleskov. Roboty sa jednoducho zmenili na trosky.
  Elena sa ohnivo uškrnula a dala najavo svoje tesáky. Ale je to dievča, priznajme si to, dobrá. A bosými nohami spustí guľové blesky a ničí mechanických protivníkov.
  A ako z holej hrude vystreľuje výtok. Áno, všetkých zapáli a oslepí! A spáli vás až do špiku kostí.
  Bojovník spieval:
  - Kde je viera, tam je boj....
  Elena podporila pieseň a povedala:
  - Dve slová a rukavica!
  Po ktorom, ako môže niečo také urobiť s bosými nohami? Že ani Makar tam nehnal lýtka. A z rubínových bradaviek vyletia ohnivé gule, ktoré prenesú úplný výbuch.
  Catherine intenzívne praská bleskami, ktoré vychádzajú z jej hrude, všetkých vyhodí a roboty roztopí v kovovej žumpe. A s bosými nohami a úplne zázrakmi povedala:
  - Kým láska ešte žije!
  A dievčatá jednohlasne vybuchli do smiechu. A začali odhaľovať zuby a vyžarovali z nich slnečné lúče.
  Alžbeta, ktorá holými prstami posielala ďalšie dary ničenia, vyhladzovala veľmi zvláštnych nepriateľov, vzala ho a zasyčala:
  - Efez častejšie, zohrejte si ho na dlani!
  A z pŕs vysielala celý prúd bublín, ktoré drvili všetko živé i neživé.
  Zlatovlasá Catherine zase hodila dar smrti bosými nohami. Terminátory som rozhádzal na náhradné diely. Potom by z bradaviek vystrelil blesk a dokonca sa rozžiaril šarlátovo.
  A on hulí:
  - Nedotýkajte sa nahého dievčaťa!
  Tak aj Elena so svojimi nahými prsiami spustila to, čo je dar záhuby. A bosými nohami dievča, len čo to vezme, pošle viacfarebné bubliny. A vyletia vám z opätkov, prevrátia sa a budú hrmieť ako atómové bomby.
  Ryšavé dievča spievalo:
  - Len sa nedotýkajte bezbranných!
  A potom Catherine prišla včas. A ako to začne revať a kričať. Z jej hlasu odletujú kovové, roztavené črepy. A dievčatá posielajú svoje holé podrážky a v nich sú žeravé uhlíky skazy.
  A dievča to vzalo a poslalo svojimi šarlátovými bradavkami niečo, čo sa mohlo prevrátiť a prerezať bojovým vozidlom až do mandlí.
  A štebotala:
  - Zabite nepriateľa!
  Elizabeth to vzala a nahlas sa zachichotala. Jej hlas je ako zvonenie jarných cencúľov v lúčoch najjasnejšieho slnka na svete. A potom to vzala a poslala celú bombu bosou nohou s jasnými kaskádami smrti. A vtedy zo šarlátovej bradavky vytryskol taký blesk, že aj sneh sa zafarbil v odleskoch žiary od horiacich robotov.
  Dievča si to vzalo a nahlas štebotalo:
  - Oh, chvost sú šupiny! Som krásne prasa!
  Ohnivá vo svojej zlatej kráse, bojovníčka Elena, vyceňujúca zuby, ju vzala a zasyčala:
  - Boo Boo Boo!
  Dievča poslalo dar anihilácie bosými nohami, čo zabilo celú várku roboty. A potom, keď kričí a svojimi šarlátovými bradavkami vysiela odrazy pekelných plameňov.
  Potom zasyčí:
  - Som ako hlávka kapusty!
  Bojovníčka s veľkým začiatočným písmenom Elena, ktorá zmätene žmurkala a vyslala ten najnežnejší úsmev, povedala:
  - Poďme sa hrať Pinocchio!
  A ryšavý diabol vezme a pošle na nepriateľa s jej opálenými bosými nohami skutočný paralyzér. A zo šarlátových bradaviek udrie ohnivý blesk.
  A potom Ekaterina strčila hlavu dovnútra. Hýbala bosými nohami a vydávala bubliny pozoruhodnej smrti. Z jahodových bradaviek potom tečú prúdy ohnivej tekutiny. A protivník vzbĺkne. Bude horieť so sviečkou multidimenzionálneho kalibru.
  Catherine to vzala a povedala:
  - Milujem Trufaldina z peračníka!
  Elizabeth to vzala a dupla bosou nohou do snehu. Prešla obrovská medzera, roboty do nej popadali. A potom sa z karmínových bradaviek vyliali veľmi búrlivé vody roztaveného kovu vyvierajúce z veľkých bublín.
  Dievča vyhŕklo:
  -Eh, peračník, peračník, netrestaj ma!
  Zlatovlasá Elena to vzala a štebotala na husliach:
  - Ach, býci!
  A tiež bosými nohami spôsobuje v snehových závejoch ostré víry. A stúpajú a roboty sa tlačia proti sebe. A rozdelili sa na kúsky. Bolo veľmi zaujímavé, keď to dievča vzalo a poslalo magickú jadrovú nálož so svojimi šarlátovými bradavkami, pomocou ktorých zničilo celú armádu robotov.
  Ale ohnivá Elena tiež poslala svojimi holými, vytesanými nohami celú kaskádu ničenia elektronických militantov. A potom ryšavá dievčina vzala a narazila na silný stĺp svojimi rubínovými bradavkami, brúsila všetky kovy a bola veľmi chladná.
  Elena skontrolovala:
  - Sila terminátora bude poraziť tvár!
  Ekaterina vzala a poslala holými prstami na nohách ohnivý kotúč, ktorý doslova spálil množstvo roboty a rozobral ich na súčiastky. A potom vyslala ultragravitačnú vlnu z jahodových bradaviek svojich pŕs, rozdrvila a rozobrala mechanické mastodonty na súčiastky.
  Bounty princ zapískal a zasyčal:
  - Máš poriadny rozum! My vás zmetieme!
  Elizabeth trblietavo ukázala svoj úsmev s perleťovými a trblietavými zubami so syčením. A ešte predtým spustila veľmi agresívnu žiaru holými, vyrezávanými nohami. A vykrútila si boky a zo šarlátových bradaviek svojich pŕs vypustila skazu smrti.
  -Budeme brutálne zabíjať! A za päť!
  Veľmi agresívne pôsobila aj zlatovlasá Elena. Tak to vzala a holými prstami zoslala guľový blesk. Prešla cez kyborgských bojovníkov. A také deštruktívne prvky pochádzajú z rubínových bradaviek. A sneh syčí a ionizuje.
  Dievča agresívne žuvalo kovové bytosti z diaľky:
  - Päťka nie je len číslo, ale moja duša!
  Ohnivá Elena vtipne a s úškrnom na perách povedala:
  - Tvoja duša sa snaží nahor! Znova sa narodíš so snom...
  A ryšavá bojovníčka jej bosými nohami poslala výboje ničenia a sploštenia. A z robota vytryskli ostré a rozžeravené siete ničenia.
  Potom z jahodových bradaviek vyšiel blesk a pršalo ako krupobitie z ohňa.
  A potom to Ekaterina zapla. Udrela bosými nohami tak silno, že vlkodlaci a drsné dráždidlá odleteli preč. A potom zo šarlátových bradaviek vybuchli sopky. A tak všetkých zobrali a spálili. Tieto roboty sa rozutekali, úlomky skákali ako žaby v závejoch.
  Catherine obdivne spievala:
  - Ale ak si zachránil, ty prasa, zostaneš sviňou!
  A dievčatá sa súčasne dotýkali päty, takže padali iskry. A potom sa spojili šarlátovými bradavkami. A začali sa objavovať aj ohnivé blesky. A stopy sa roztopili... Natiahli sa smerom k hradu. A táto budova sa otriasla.
  Princ Bounty vyskočil a tiež chlapca udrel o pätu, čím sa pridal k dievčatám. A potom zvolal:
  - Dievčatá, mali by ste si vyzliecť nohavičky?
  Bojovníci reagovali strhnutím zvyškov oblečenia. A to im mnohonásobne pridalo na sile. Dievčatá sa dobili. A začali chrliť nekonečnú energiu. A mali toľko neobmedzenej sily. Z lona Venuše vytryskne najmä veľa iskrivých bleskov. A také zúrivé, valiace sa prúdy, že spaľujú a spaľujú najpočetnejšie pluky.
  A zhorí aj samotný čierny hrad. Vychádza v trhlinách a prúdoch červených plameňov. A potoky sa krútia ako hadí tanec a nie pod fakírovou fajkou, ale celým orchestrom. A tento hrad je spálený a mení sa na horúci popol.
  Bojovníci boli v chóre, klopkali holými, veľmi pôvabnými nohami a lámali všetky prekážky v ceste magickou plazmovou energiou. A rubínové bradavky zdvihli prúdy hyperplazmy a víry divokej sily. Ale najdôležitejšia megahyperplazma vytryskla z lona Venuše z pekných a rozkošných dievčat-bojovníčok. Ich telá sú také nádherné. Čierny alebo atramentový hrad. A aké úžasné sú dievčatá, čo by sa dalo povedať, bojovníčky, najvyššia super trieda. A urobili toto.
  Hrad vybuchol ako atómová bomba a spadol až po mandle do snehových závejov. Zostala len čierna diera.
  . 18. KAPITOLA.
  Zmutované dievčatá nikdy nedokázali nájsť žiadne stopy pri pátraní po zlodejoch medzigalaktickej hviezdnej lode. V týchto podmienkach ostávalo už len jediné, pripomenúť si aspoň niečo zo slávnej minulosti. A bolo tam toto...
  Dievčatá boli teraz v boji, bojovali v jednomiestnych stíhačkách. Stále polonahé, na sebe len červené, veľmi tenké nohavičky, vozili krásky s bosými nohami a šarlátovými prsiami.
  Elizabeth stláčala gombíky holými prstami. Vystrelila na elegantnú stíhačku, ktorá vyzerala ako kosatka. Ale čelný pancier vydržal. Alžbeta musela manévrovať. A pokúste sa dostať za nepriateľa. Blondínka bola veľmi obratná. Jej holé prsty sa pohybovali po skeneri a vyberali ciele. Nečudo, že prešla výbornou bojovou školou.
  Počnúc júnom štyridsaťjeden a končiac RPG hrami s nanohobitmi. Naozaj chcela ísť von. Nepriateľ sa však chcel dostať za neho.
  V kabíne bolo horúco a opálené telo bojovníka sa lesklo, ako keby bolo natreté olivovým olejom. Aké je to krásne, keď sú oceľové dlaždice na bruchu hnedé a štruktúrované ako čokoláda a pás sa hladko zužuje. A dievčenské stehná sú veľmi svalnaté, oceľové drôty svalov sa valia pod tenkou, ale odolnou bronzovou kožou.
  Elizabeth, to je jednoducho stelesnenie zvieracej sily a erotizmu. A keď sa jej šarlátové bradavky presunú cez skener, vybuchnú prúdy magoplazmy.
  Dievča je však nútené viesť manévrovateľný boj. Čo jej vytvára určité problémy.
  Ale tu je Ekaterina, toto dievča s vlasmi farby lístkového zlata. Jednoducho nádherný príklad bojovníka. Je spojením krásy a sexuality. Typická hollywoodska hrdinka a bojuje so skutočným esom.
  Rôznofarebné prúdy magoplazmy zasiahli čelo jej bojovníka. Vďaka tomu je horúci. Z hladkého čela dievčaťa padá perla potu. Prešla po bronzovo-ružovom líci a padla na displej skenera. Mierne zasyčalo.
  Ekaterina vyjadrila:
  - Presne ako býk, najprv pod sekerou a potom pečený!
  A bojovníčka odhalila jej veľmi ostré, perleťové zuby. Má toľko nadšenia. A jednoducho nadpozemská krása. Ako môžeš nemilovať také dievča? Má šarm.
  A holé, okrúhle opätky sú také zvodné a sexi. Najmä, keď nimi kreslí osmičky na skeneri. A krúti stíhačkou a snaží sa dostať za ňu.
  Bojovník sa, samozrejme, zdá byť vyrobený zo svalov. Bublinky v nej energie ako z vybuchujúcej sopky.
  Ale Catherine zatiaľ víťazstvo nebolo dané. Snaží sa manévrovať, ale jej súperka tiež nie je bystrá. Bojovníčka sa nervózne dotýka jej holých prstov na nohách a zasyčí:
  "Nikam nejdeš, ty chlpatá voš."
  Je pravda, že to nie je voš pri kormidle, ale tučný rezeň s nohami ako šváb. Áno, nanohobiti vytvorili taký neuveriteľný kulinársky zázrak.
  No, to je v poriadku, skôr či neskôr sa nepriateľ dostane na koniec.
  V jej repertoári je aj Ohnivá Elena. Tak pohyblivý, s holými nohami, s tenkým, pružným a veľmi svalnatým pásom. Takéto dievča nesklame nikoho.
  A čo jej svaly? Pod bronzovou kožou sa kotúľajú klbká svalov. Toto je ženský terminátor. No zároveň nežná a sexi. Aj keď taký silný. A miluje sa milovať.
  Odhalí svoje slonovinové zuby a pískajúc hovorí:
  - Vo veku vesmíru a matematiky budú romantici!
  Potom sa vrtiac holými prstami snaží dostať za chrbát mocného nepriateľského bojovníka. A chrlí zúrivé, zbesilé prúdy magickej plazmy a smrtiacich impulzov.
  Elena očervenie od hitov a je zaparená. A kvapky potu stekajú po vyleštenej koži dievčaťa. Aká príjemná vôňa musí mať a zjavne je to chutné dievča. A taká ryšavka. Vlasy sa lesknú ako plameň fakle.
  Elena sa krútila bokmi, vzala si ho a štebotala:
  - Myš porazí slona, ale prefíkanosť porazí silu! S myšacím mozgom neprichádza len prefíkanosť!
  Terminátorské dievča pridalo:
  - Prefíkanosť líšky rodí jasné víťazstvo, vynikajúci kožuch ako trofej!
  A znova, keď krúti holými, vytesanými nohami. Teraz je to dievča. Skutočná ryšavá hrdinka. A má toľko sexuálnej energie. Vynikajúci typ, schopný premeniť akúkoľvek tvár na tehlu.
  A ako bude Elena točiť a natriasať obnažené prsia. A zo šarlátových bradaviek budú lietať iskry. A jej stíhačka sa bude točiť ako hodinový kolovrátok.
  A Elena bude spievať a ukáže jej zuby lesklé ako kadernícke zrkadlo:
  - Nie, hory zlaté nebudú, Angelica prejde cez cieľ! A vrazí ostrohy do Adolfových strán - dá Hitlerovi plné uznanie!
  Potom sa ryšavka bude smiať! A jej smiech je ako smiech Baba Yaga, ktorý ukradol harfu Samoguda od Ivana blázna.
  Efrosinya tiež nevadí škrípanie a búchanie. Pomocou bosých nôh otáča stíhačku okolo svojej osi. Točí to v rôznych paralelách. A nezabudne si to vziať a tweetovať:
  - Scolopendra! Idem von zavýjať!
  Efrosinya, ona je len očarujúca. Nie dievča, ale skutočný gigant alternatívnej tvorivosti anihilácie. Ako sa bude točiť a ako zasiahne nepriateľa baranidlom magickej plazmovej trysky. Áno, toto je dievča, ktoré je skutočným antihmotovým škorpiónom.
  Bojovník hovorí:
  - Toto je moja ríša! Zhoďme všetky povery do priepasti!
  A predsa je Efrosinya taká žena, že skutočne dokáže udrieť železom do zátylku. A od nej to už lepšie nebude. Je to bojovníčka, narodená v nejakej špeciálnej temnote. Súmrak plný svetla. Skúste na to prísť s týmto.
  Dievča však stále vykonáva manéver a snaží sa dostať za prefíkaného nepriateľa.
  A veľmi rýchlo uhne. Nemôžete ho chytiť do zameriavača.
  Euphrosyne zavrčí:
  - Aký klzký chlapík!
  Alžbeta sa tiež snaží chytiť nepriateľa. A dosť rýchlo ju poštípe. A nechoďte do zraniteľnej zadnej časti. Dievča si spomenulo na boj s T-4, ktorý mal predĺženú hlaveň. Aké ťažké je priblížiť sa. Ale súboj sa ukázal byť celkom zábavný. Eh, bojovníci nemuseli bojovať s oceľovými mačkami. A hryzú konkrétne.
  Elizabeth cvakla nahými podrážkami a zaškrípala:
  - Ach, antikoncepcia... Netýka sa to nanohobitov.
  A dievča opäť ukáže svojho bojovníka. Aj keď sa zdá, že chytil nepriateľa. Vyzerá to, že kotleta bola vyprážaná.
  Elizabeth si zašepkala:
  - A čo vesmírny cukrík s cibuľou alebo cesnakom?
  A dievča pocítilo silný pocit hladu. A je to dievča s úsmevom leoparda.
  Na skeneri sa zakrútia šarlátové bradavky prsníkov. A vzduchové delá budú hrkotať. A poďme mlátiť vo vákuu. A vyvŕtajte otvory v prázdnote a vyplňte ich hyperplazmou.
  Elizabeth teraz vyzerá v tenkých nohavičkách mimoriadne sexi a krúti sa pred skenermi.
  Ale Catherine vyzerá veľmi dobre, je takmer bez oblečenia. Vyzerá tak hrdinsky a sexi. Toto je dievča z Terminátora. A zároveň jej vlasy majú farbu lístkového zlata a bosé nohy sú také svižné. A prsty sa pohybujú a hrajú nadšenú melódiu.
  V niektorých ohľadoch je Ekaterina jedinečná. Hoci všetky štyri dievčatá sú tu bojovníčky najvyššej a megaplazmatickej triedy.
  Catherine zaspievala:
  - Mám silu a tlak proti nepriateľovi... Ale som v koži býka, to je celý rozhovor!
  A obe holé podrážky dievčaťa sa zrazia a vystrelia iskry. Ako budú prúdiť viacfarebné prúdy a kaskády bleskov.
  Dievča to vzalo a dokonca vyplazilo jazyk. A spoza najtvrdšieho bojovníka vyleteli oblaky dymu. A bosé nohy to zobrali a roztočili sa ako vrtuľa.
  Toto je aktívna dáma. A koho potrebuje? Kráľ Ľudovít Štrnásty, alebo čo?
  Catherine potriasla jahodovými bradavkami. A myslel som si, že len ťažko by si niekto spomenul na kráľa Ľudovíta Štrnásteho, keby nebol Dumas. Áno, Francúzsko malo kedysi takúto osobnosť.
  A mal pravnuka Louisa Pätnásteho. Je to tiež veľmi výrazná osobnosť. Aj keď v Rusku oveľa menej známy ako Kráľ Slnko. A skutočne, Louis Pätnásty sa ukázal ako neúspešný. Prehral vojnu s Britániou o Kanadu. Ani v ďalších bojoch sa mu veľmi nedarilo.
  Catherine sa zachichotala a potriasla si prstom. Bola trochu roztržitá a už ju pokrývala magická plazmová vlna. A bolo tak horúco. Catherine je doslova červená a bronzová.
  Začervenaná sa stala ešte viac sexi a chladnejšou a upútala pohľady mužov. Ale akých mala mužov? Sú tam len infantilní nanohobiti a rôzne druhy príšer. Samotnému dievčaťu nevadí spať s ním. Alebo s elfami.
  Catherine koktala:
  - Môj láskavý a nežný škriatok! Veľmi ťa milujem, nenechaj sa unášať! Môj láskavý a nežný škriatok!
  A bojovníčka to vzala a potriasla jej zlatými vlasmi. A jej pramene sú také vzácne. Predstavte si, aké krásne je najčistejšie plátkové zlato.
  A tu prichádza ohnivá Elena. Také cool dievča. A jej bradavky sú malinovej farby. Iskrivé, odrážajúce svetlo hviezd. A keď sa jej obnažené prsty pohnú, vrhajú zo skenera tiene a vyrezávajú kruhy cez polia skenera.
  Elena sa opäť pokúša dostať za nepriateľského bojovníka. Zdá sa, že jej vlastné auto sa zmieta ako kus dreva v búrke. Áno, ryšavá kráska to má ťažké. Ako osol rozdrvený kameňmi.
  Elena zvracala bosými nohami a spievala:
  - Oh, pod oceánom! Eh, pod plachtami!
  Udrela jednu zo svojich okrúhlych pätiek o druhú a pokračovala:
  - Ach, je pre nás úžasné pozerať sa na bohatstvo...
  A všetky štyri dievčatá zakričali striebristými hlasmi:
  - Škoda, že to nikto nevie! A my sami nevieme! Koľko zlata potrebujeme! Ehm, koľko chceme!
  Červená Elena sa v tomto prípade považovala za najúžasnejšiu krádež. A jej ryšavé vlasy pripomínali plamene ohňa. A oheň je veľmi horúci. Z ktorého pochádza teplo.
  Dievča, špliechajúc si bosé nohy, zaškrípalo:
  -Život je len okamih, medzi minulosťou a budúcnosťou!
  A vykrútila boky. Dievča to vzalo, otočilo sa a pokúsilo sa roztočiť svoju stíhačku. Ale nepriateľ ustúpil. A potom sa otočil a postavil bloky. Vákuum sa posunulo a polopriestorové rozmery zapraskali.
  Elena bola divoké dievča a urobila Messerovu slučku. Nepriateľovi sa však opäť podarilo odkloniť. A vykĺzol. Ako väznica zo siete.
  Elena to vzala a povedala:
  - Oh, penová nádrž!
  Ale ryšavá žena bola smutná iba v snoch Hitlerových supov. Ale kotlety ju nedokázali vyviesť z rovnováhy.
  Elena to vzala a vyhŕkla:
  - Ach, toľko žralokov! A dokonca Fridrich sfúkol bitku o Rusko!
  A vzala to hneď, ako revala...
  Efrosinya je veľmi cool, vyceňuje zuby. A trasie si rubínovými bradavkami. A bradavky sa trblietajú a vychádzajú z nich blesky. Dievča to vezme a zakričí:
  - Zóna, ó zóna! Chcem byť v ženskej väznici! Je tam veľa poriadkových policajtov a obušok do hlavy!
  Euphrosyne si to predstavovala, bosé nohy sa jej trhali. A telo cítilo blaženosť. Toto je skutočne vzrušenie. Alebo možno aj všetko tak magické a kozmické.
  A tu bojujete s rezňami, tak mastnými a nasiaknutými omáčkou. Efrosinya sa zatiaľ rozhodla použiť palubný počítač, aby zistila, z čoho sú jej protivníci. Napriek tomu je to stále chutné. A tieto kotlety sú chutné a chrumkavé.
  Takto sa objavil hologram vo farbe a uvádzal vlastnosti prepracovaných kulinárskych produktov. A tu sú také vône, všetko je také chutné.
  A tak, kríženec pštrosa, pomaranča a karasa. Toto je zloženie rezňa, ktoré bojuje proti svetlovlasej a svalnatej Euphrosyne. Áno, je jasné, že ide o problematický druh živého tvora. Naozaj sa s ňou nedá bojovať.
  Euphrosyne s radosťou spievala:
  - Z Krautov robíme rezne! A zablokovali Yenisei!
  Také šikovné dievča. Má takú silu, zásobu energie. A jej nohy sú také úžasné a veľmi sexy. Proti takému dievčaťu bude nejaký rezeň bezmocný. Alebo môžete dokonca urobiť kotletu.
  Efrosinya vykonal manéver líščieho hada, vystrelil kumulatívny výboj a kričal:
  - Z nechutných dievčat robia kotlety!
  A opäť s holými opätkami, len čo udrie.
  Alžbeta sa čoraz viac hnevala. Nepriateľ, ako nepolapiteľný svlažobník, sa vyšmykol. A podobala sa nemotornému pelikánovi. Kto sa snaží chytať svojou sieťou, ale každý míňa.
  Elizabeth v zúrivosti zasyčala:
  - Ach, táto záležitosť... A ja sám týmto poverám neverím!
  Jekaterina, ktorá tiež nedokázala chytiť svoj cieľ, sa svojho partnera v rádiu spýtala:
  - Čo si ty čarodejnica?
  Elizabeth sa pleskla po obnažených, opálených kolenách a odpovedala:
  -Všetky sme ženy čarodejnice!
  Dievča bolo zjavne nervózne. Nohy sa jej triasli od vzrušenia.
  A aké šarlátové pery má Elizabeth, veľká bojovníčka, ako cukrové pery. Ona, dokonalosť sama, je stelesnením erotiky. Muž, ktorý je vždy hladný po sexe, len ťažko odtrhne zrak od takýchto pŕs. Z bradaviek žiariacich ako šarlátové maky. Ach, aké krásne je toto dievča, má toľko harmónie a je plné sviežej zrelosti.
  Ale bojovník nedokázal rozlúsknuť taký oriešok proti veľmi silnému súperovi. Nepriateľ neustále naráža na jej stíhačku. No ako je možné, že rezňa tak majstrovsky bojuje?
  Alžbeta bola mimoriadne nahnevaná na nano-hobitov. Tieto nesmrteľné, no nekonečne infantilné stvorenia vykúzlili šťavnatú praženicu, schopnú bojovať na život a na smrť.
  A naozaj bojovali, zručne a rýchlo, pohybovali sa a otáčali sa v čase.
  Elizabeth odpovedala s hlbokým povzdychom:
  - Oh, moja vec... Horíš ako nitroglycerínová sviečka!
  Áno, bolo tu niečo, čo by sa dalo vydesiť.
  Ani Catherine sa veľmi nedarilo. Dievča so zlatými vlasmi máčalo nohami a pískalo:
  - Keď som si natrela pery krémom na topánky, vychádzam na promenádu... Ty Hitler odporný surovec, pošlem ťa do pekla!
  Dievča si prekrížilo elegantné obnažené nohy. Vyznačovali sa dokonalosťou formy, silou a harmóniou.
  Kedysi tieto nohy šliapali po cestách Veľkej vlasteneckej vojny. Prešli sme mnohými ťažkosťami. A keď chodíte naboso, nie je to také príjemné, je cítiť každú vetvičku, každý hrbolček, každý hrbolček. Napichajú dievčaťu na holé chodidlá.
  Catherine zašepkala s úsmevom krásky, ktorá nespí:
  - Ach, moje nohy... Moje bosé nohy! V mraze s pätou, facka! Zlaté vrkoče!
  Dievča je skutočne stelesnením nadpozemskej krásy, čistým anjelom. Aké má mihalnice? Predstavte si zlaté vlasy a čierne obočie. Toto je krása.
  A snaží sa zachytiť nepriateľského bojovníka. Ten sa však nechce vzdať. Je to ako keby ste chytali motýľa do siete. Catherine od radosti štebotajúc, poskakuje hore a dole:
  - A mám ťa rád! Mám ťa rád! Mám ťa rád!
  A natriasa svoje plné, opálené prsia, ako zrelé veľké marhule. A spieva spolu:
  - A pre mňa nie je na svete lepší priateľ!
  Ekaterina je, samozrejme, dievča toho najvyššieho letu a kvality. Šarmom a zlatou farbou vlasov sa s ňou nikto nemôže porovnávať. Také zvodné a úžasné dievča, ktoré si prešlo téglikom nejednej vojny.
  Ale zatiaľ nemôže poraziť nepriateľa. Je to ako keby laso skĺzlo z krku býka.
  Ekaterina trasie svojimi jahodovými bradavkami a spieva:
  - Čo potrebujeme Billy? Sedem stôp pod kýlom!
  Dievča je už unavené z prenasledovania rezňa so švábovými nohami. Aj keď, toto jedlo je šťavnaté. Ale ja chcem niečo iné. A nielen tieto nehorázne nezmysly.
  Nanohobiti sú z toho chorí. Sú to také stvorenia, že dokážu takmer všetko, čo si ľudská fantázia dokáže predstaviť. Ale takéto stvorenia, samozrejme, so svojou fenomenálnou silou vymenili všemohúcnosť za desetníky.
  Ohnivá Elena vzala a otočila svojho bojovníka. Dokonca išla pre barana, ale minula. Nepriateľ sa odrazil ako biliardová guľa od tága.
  Červenovlasý diabol jej prekrížil obnažené nohy a natriasol ohnivé kučery. Elena si myslela, že má vtipný prototyp. Len toto dievča malo smolu milovať sa so škriatkami. A veľa jej chýbalo. Červenovlasý diabol sa však dokázal naučiť mnohé zo záhad vášne. A jej silné, svalnaté telo, schopné vydržať veľa problémov a ťažkostí. A niesť to všetko s úsmevom.
  Elena sa pozrela na oblohu. Koľko hviezd. Rozptýlili sa ako rubíny, topásy, ametysty, zafíry, smaragdy, diamanty. A všetky tieto žiarivo trblietavé šperky na čiernom, zamatovom koberci vákua vesmíru.
  Červenovlasý diabol štebotal:
  - Napravo je more, naľavo sú hory! Mech vpredu, oh vzadu!
  A opäť sa dievča pohlo s nepriateľom, aby sa priblížilo. Poletovala ako motýľ chytajúci nadýchaný peľ. A diabol, úprimne povedané, je na maximálnej úrovni.
  Elena zakričala:
  - Hviezdy, ach, hviezdy! Hviezdy so mnou!
  A bojovníčka ukázala svoj dlhý a veľmi obratný jazyk. Toto je vlastne taká vec, bitka. Vtedy sedela v zálohe a poľovala na Nemca, o čom premýšľala. Aby sa nenechala chytiť! Presnejšie, nezistili prvého. Ale vo všeobecnosti, prečo Elena nie je líška? Chytí zajace Krauts v zálohe. Vo všeobecnosti je tridsaťštvorka relatívne malá nádrž a je vhodné ju maskovať.
  Eh, ryšavka povedala:
  - Naše tanky sa neboja špiny! Rusi vždy vedeli bojovať!
  Čo však môžeme povedať o Euphrosyne? Štyri dievčatá sú ako štyri farby kariet. A každá je svojím spôsobom krásna a jedinečná. A tieto dievčatá majú veľmi vyvinuté inštinkty bojovníka.
  Euphrosyne to vzala a zaspievala:
  - Milujme dievčatá!
  Bojovníci sú veľmi pekné: štyri tromfy. A veľmi prsnatá a svalnatá. Dievčatá so svalmi, ktoré sú definované ako drôt. Krútia sa a otáčajú, ale nemôžu poraziť kotlety!
  Eufrosyne trpko hovorí:
  - Čím menší je cieľ, tým ťažšie je zasiahnuť, čím väčšia je ambícia, tým ľahšie je chytiť sa!
  Alžbeta, orlie dievča s bielymi, no modrými vlasmi, vystrelila na nepriateľa. Plieskala bosými nohami a štebotala, pričom vyceňovala zuby:
  - Kto sa vymení za nikláky, zostane bez peňazí!
  Potom zo šarlátových bradaviek vyslala jasné, husté vodopádové iskry.
  Dievčaťu sa napokon podarilo nepriateľského bojovníka chytiť a nádoba, v ktorej plávala kotleta, začala horieť.
  Elizabeth vtipne odpovedala:
  - Nevymieňaj svoj život za centy, znehodnotíš svoju existenciu na ďalší cent!
  Svojho bojovníka nasadila aj slnečná kráska Ekaterina. Uvoľnil smrteľný výboj. Trochu zrazila nepriateľa a povedala:
  - Kto predá za groš, dostane nikel!
  A krásna Catherine pleskla bosými nohami o obrazovku skenera. Pohybovala šikovnými prstami. Áno, toto dievča je jednoducho neodolateľné vo svojom ladnom spôsobe boja.
  Nemci boli ňou zasiahnutí do tváre a utrpeli obrovské škody od dievčenských práporov.
  Catherine vtipne povedala:
  - Sľuby zlatých hôr nestoja ani cent!
  A nech sa jej okrúhle, holé päty hýbu ako dievča. Je jednoducho najroztomilejšia zo všetkých.
  Toto sú dievčatá, ktoré tvoria históriu! Má silu tucta hrdinov a ani Emmanuel sa v schopnosti zvádzať nemôže porovnávať.
  Takáto bojovníčka predbehne koňa bosými krokmi a vojde do horiacej chatrče a nebojácne si špliecha obnažené podrážky!
  A ohnivá Elena je úplne očarujúce dievča. Stelesnenie hriešnej krásy a zvodnosti. Má teda priepasť dôvtipu.
  Červenovlasý diabol štebotal:
  - Po naplnení sľubov zlatých hôr zostanete bez peňazí a so zlomeným centom!
  Ryšavka prehovorila duchaprítomne. A bosými nohami spravila osmičku. A potriasla luxusnými bokmi. Toto je dievča, o ktorom by Lermontov s radosťou napísal celú báseň. Brilantné a zároveň divoké! Jednoducho krásne a majstrovské dielo červenej farby!
  Obsahuje ohnivú poéziu a prvky. Kráska si teda našla cestu a vyradila auto, v ktorom rezeň manévroval. A urobila to veľmi šikovne, po čom sa ponáhľala dokončiť.
  Vtipne poznamenal:
  - Zlaté hory sú najneprístupnejší z vrcholov!
  A z jahodových bradaviek vyšle hustú a dlhú iskru. Potom agresívne vyhlásila:
  - Hory zlata sa ťažia čepeľou z ocele pod velením toho, kto nerozmení rozum za groše!
  Ale Efrosinya, tiež dievča, nerobí ľahké rozhodnutia. Z rubínovej bradavky vypustila bublinu s dúhovou koncentráciou magoplazmy a povedala:
  - Ak myseľ nestojí ani cent, ústa chrlia hory zlata!
  A krása dievčaťa, úprimne povedané, je úžasná! A postava je taká jemná a boky sú luxusne pevné. A prsty bosých nôh sú veľmi obratné a rýchle. Toto je dievča, ktoré dokáže zmeniť usporiadanie hviezd v galaxii.
  A jazyk chrlí aforizmy:
  -Najprv politici nasľubujú hory zlata, potom ťa pošlem zomrieť pre groše!
  A kto povie, že sa Terminátorka mýli? Je to prirodzená blondínka. Vlasy biele ako sneh. A vyžaruje sviežosť a zimnú vôňu.
  A zároveň je dievča veľmi, veľmi horúce. Tu opäť veľmi vtipne hovorí:
  - Politik, ktorý sľubuje hory zlata, neprináša zlaté vajcia!
  A trasie sa a bosými nohami tancuje na skeneri. A značky hrajú a pohybujúce sa pulzary sa rozchádzajú.
  Euphrosyne hovorí:
  - Politik rád sľubuje mesiac, ale zaručene dostane psí život zadarmo!
  Elizaveta, tiež dievča s terminátorskými maniermi, veľmi obratne posielala holým, opáleným kolenom magické plazmové bubliny. Potom prehovorila a zablikala perleťovými zubami:
  - Nesľubujte politikovi hory zlata a budete vydaný za medený groš!
  Aké má nohy? Veľmi tmavé na pozadí bielej, s modrými vlasmi. Aké je to sexi a krásne. Je dokonca úžasné, keď sa jej holé prsty pohybujú a hrajú.
  A z pier vychádza:
  - Ak chceš, aby ťa nepredali za nikel, nesľubuj hory zlata!
  A dievčenské pery sú voňavé a sladšie ako zrelý melón. Nakoniec sa auto riadené rezňou rozsvietilo modrým svetlom. A začalo sa to rúcať. A kusy a obhorené časti z nej odlietali na všetky strany.
  A samotný rezeň bol veľmi pripálený a prskal ako z čerstvého kebabu grilovaného na ohni.
  Elizabeth cítila, ako sa jej po nahých pätách valili otrasy. Dievča zakričalo:
  - Na nohách, ako na asfalte!
  A nakoniec dopil pozostatky bojovníka prúdmi magoplazmy. Je to bojovníčka toho najúžasnejšieho druhu.
  A tie prsia... Kde inde nájdete bradavky také šarlátové a žiariace teplom? Horia ako žeravé uhlíky. A spaľujú fantáziu mužov. Navyše ich zapálite do najvyššieho bodu.
  Ale Catherine sa opäť dostala za chvost nepriateľa. A konečne som zobral tohto kanibala. A začal horieť a vyžaroval oranžové plamene. Dievča sa cítilo ako figúrka, ktorá dáva kráľovi mat, a spievalo:
  - Pešiak je povýšený na dámu, politik neprejde bez prísľubu kariéry, považujúc vás za pešiaka!
  Zlatovlasá kráska ako vždy jednoducho nemôže chýbať vtipu. Krása vzácneho jasu sa zároveň spája s veľmi mobilným a flexibilným telom. Taký bojovník jednoducho nemôže byť prvý. Čo však robiť, keď vaši traja partneri nie sú o nič menej veľkolepí?
  Catherine sa však aj tak podarí zraziť svoju agresívnu súperku. A kotleta prihorela. A dievča povedalo:
  - V politike, podobne ako v šachu, je od začiatku len časová tieseň a neustále je počuť mat!
  Zlatovláska sa veľmi potešila. Nakoniec sa problém vyriešil.
  Naliehala aj ohnivá Elena. Je to dievča s charakterom. A jej farba je taká červená a tak iskrivá. A vlasy vyzerajú medeno-červeno. A nohy sú bosé a veľmi obratné. Majú žily ako oceľ. Toto dievča je esteticky atraktívne. A vyznačuje sa výraznými svalmi.
  Má veľa bystrého talentu bojovníka.
  Elena tweetovala:
  -Ak prepadneš reči tých, čo sľubujú hory zlata, budeš potrebovať zlaté zuby!
  A bude tlačiť holou pätou. A otočte bojovníka. A pôjde to k celkovému zblíženiu. A nepriateľ je už pripravený. Horí ako pioniersky oheň. A z kotleta odlietajú mastné, horiace striekance.
  Elena hovorila na spôsob červenej harpye:
  - Zlato je cenný kov, kým sa neprenesie do hôr sľubov!
  A jej prsia s jahodovými bradavkami sa pohybovali ako bóje na surfe. Zatočilo sa a vyletel šíp vyrobený z magoplazmy. Zasiahol skener a mierne roztopil priehľadný povrch.
  Elena s povzdychom odpovedala:
  - Ako často ľudí nepriťahuje skutočné zlaté srdce, ale imaginárne zlaté hory!
  S červenými vlasmi dievča pripomínalo stelesnenie démonickej sily. A kotleta, ktorá vydávala lahodnú vôňu, sa rozpadla.
  Euphrosyne je tiež na svojej veľmi rýchlej stíhačke. Zapálil som písací stroj a poznamenal:
  - Zlatý prísľub je nespoľahlivá stolička!
  Bojovník dojedol poškriabaný a horiaci rezeň. Ohrozený baranom.
  A stíhačku obratne ovládala holými, dlátovými nohami.
  V tom istom čase Euphrosyne vydala ďalší, veľmi štipľavý aforizmus:
  - Zlato je príliš mäkký kov na to, aby sľubovalo hory na vybudovanie základov prosperity!
  A ukázala svoj veľmi dlhý, bičovitý jazyk. A kotleta, tento nemotorný výtvor fantázie nanohobitov, sa vyparil.
  Tak sa objavil hologram Bounty Prince. Večný chlapec reval:
  - A môžete bojovať zvýšeným hlasom! Súperi boli výborní.
  Elizabeth s tým ochotne súhlasila:
  - Celkom! Dokonca som začal šalieť!
  Chlapec, ktorý vymenil druhý milión rokov, s potešením zdvihol obočie a zaspieval:
  -To je len začiatok! Je to len začiatok! Je to len začiatok! Oh oh oh!
  . 19. KAPITOLA.
  Dievčatá nikdy nič nenašli, vznášali sa v mentálnych vrstvách atmosféry.
  Elizabeth zamávala holým chodidlom a navrhla:
  - Poďme si radšej pozrieť film o našich skutkoch vo vojne s Talibanom!
  Catherine s úsmevom prikývla:
  - A čo je najdôležitejšie, nie sú tu žiadne preháňania. Hoci sa tam ukazuje celý tím bojovníkov.
  Elena stlačila holými prstami tlačidlo joysticku a zapla obrovský trojrozmerný hologram a objavil sa fantasticky krásny a dynamický obraz;
  A bosé dievčatá v bikinách bojujú so zúrivosťou.
  Slávna štvorica bojuje pri dedine na Blízkom východe.
  Elizabeth vystrelí dávku a holými prstami na nohách hodí granát.
  Roztrhne Afgancov a škrípe:
  - Sláva ére komunizmu!
  Ekaterina strieľa aj na nepriateľa. Kosí svojich nepriateľov, bosými nohami hádže smrtiace granáty a škrípe:
  - Za našu vlasť!
  Elena pokosila rad Afgancov dávkou zo samopalu. Holou pätou hodila ničivý citrón a zaštekala:
  - Za ZSSR!
  Catherine tiež zasiahla nepriateľa, odrezala masu islamských bojovníkov a zakričala:
  - Za svet komunizmu!
  A tiež, ako prsty na jeho bosých nohách vrhajú dar smrti s ničivou a nezmernou silou. A poriadne roztrhal svojich nepriateľov.
  Tieto dievčatá sú proste super...
  Elizabeth poznamenala, keď kosila postupujúcich Afgancov:
  - Sú doslova ako kobylky!
  A dievča opäť hodilo na nepriateľa granát holou pätou. A roztrhala nemálo nepriateľov.
  Ekaterina tiež zasiahne islamských vojakov dobre miereným výbuchom. Dôkladne ich pokosí a zakuká:
  - Za Rusko!
  A opäť bude vražedný dar smrti hodený holými prstami.
  Elena, ktorá strieľala na nepriateľa a doslova kosila Afgancov, odrezávala ich ako kultivátorom, zaškrípala:
  - Pre vlasť!
  Euphrosyne, ktorá rúcala nepriateľov a skutočne kosila bojovníkov islamského impéria Talibanu a likvidovala ich hromadami, povedala:
  - Za vlasť a nové víťazstvá!
  A znova, keď prstami bosých, dlátových nôh hádže granát so smrtiacou silou.
  Dievčatá sa úplne rozišli. A porazili armády Talibanu s prevahou. A postupovali vo veľkých prúdoch.
  Táto nesmrteľná posádka Elizabeth bojuje na tanku s dievčatami, ktoré sú mutantmi, a v roku 2024 proti Talibanu, ešte mladšia a sviežejšia ako pred osemdesiatimi rokmi, keď bojovali proti nacistom počas druhej svetovej vojny.
  Dievčatá sú tu tiež len v bikinách a bosé. A zároveň dobre bojujú. Afganské tanky sú zastarané a menej kvalitné ako ruské, ale je ich pomerne veľa.
  Remeselníci islamskej ríše vyrábali niektoré stroje z dreva. Čo, musím povedať, je veľmi progresívne.
  Elizabeth pomocou holých prstov na nohách vystrelí a prerazí afganský tank, načo zavrčí:
  - Som tá najlepšia žena na svete!
  Ekaterina bude tiež kopať holou pätou, rozbiť nepriateľa a zakričať:
  - Za ZSSR!
  Elena bez rozmýšľania vystrelí na nepriateľa. Roztrhne to a zaškrípe:
  - Za komunizmu!
  Aj Eufrosyne zasiahne nepriateľa. Rozbije afganský tank a bude kričať:
  - Za vlasť až do konca!
  A toto sú dievčatá, sú proste super. Proti takýmto ľuďom nemôžu stáť žiadne sily. A oni, bojovníci, sú skutočne tí najskvelejší a najviac chrti. A nikto im nemôže odporovať.
  A keby sa začali biť, tak by to bol len boj hypermanov.
  A Elizabeth znova vystrelí s holými prstami a škrípe:
  - Za nový ZSSR!
  Catherine tiež striedavo strieľala na nepriateľa a povedala:
  - Áno, prezident, vodca, mierne povedané, nie veľmi dobre! Sme vo vojne s Ukrajinou a s Talibanom, zahynulo pod ním už veľa ľudí.
  A dievča krútilo holým, okrúhlym podpätkom.
  Elena pokračovala v mlátení Afgancov a štebotala:
  -Za veľký komunizmus v ZSSR!
  A holými prstami na nohách pridala špecificky deštruktívne a vražedné!
  A potom, ako bije dievča Efrosinia. A rozbije nepriateľa a zaškrípe:
  - Pre bohyňu Ladu!
  Toto je ich vojenská ofenzíva.
  A bojovníci, ako začali kosiť svojich protivníkov a ako im nedali žiadne zľutovanie, vyhladzovali Afgancov.
  Elizabeth tiež strieľala na nepriateľa a tiež použila holú pätu a zavrčala:
  -Za komunizmus v krajine Sovietov!
  A tu je, aká bojovná a bojovná žena.
  Teraz sú Afganci zmietaní z neba.
  Anastasia Witchakova je v boji veľmi horúca. A zničí všetkých. A zostreluje afganské lietadlá na oblohe a útočí aj na súši. Toto dievča je také agresívne.
  A so smiechom spievala:
  - Pre vlasť našej matky zabite všetkých Talibancov!
  Akulina Orlová potvrdila a vycenila zuby:
  - V skutočnosti je duch démon, zaútočil na ZSSR!
  A bojovník zostrelil ďalšie afganské lietadlo.
  Mirabela Magnetic, troska bojovníkov islamskej ríše Talibanu na oblohe aj na súši, keď používala holé prsty na nohách, kričala:
  - Za našu vlasť!
  Toto je triáda bojujúca na oblohe. A s veľkou intenzitou mláti Afgancov. A úplne zrazí svojich nepriateľov.
  Akulina Orlová stlačila gombíky holou pätou a vyhŕkla:
  - Pre našu skvelú krajinu!
  A ako žmurká na svoje partnerky.
  A opäť zostrelí Afgancov. A to sú medzi dievčatami veľmi agresívne výlevy.
  Anastasia štebotala s úsmevom, vyceňovala zuby a zostrelila afganských pilotov:
  - Sme bojovníci, ktorí dokážu poraziť akúkoľvek armádu!
  A opäť narazila do afganského auta.
  Áno, dievčatá tu prijali úplné vyhladenie bojovníkov islamskej ríše. A ničia...
  Alenka tiež zúfalo bojuje a predvádza svoj najlepší výkon. A zráža nepriateľov, ako keby to boli figuríny.
  A Taliban stále prichádza a odchádza. A sú zabíjaní v kolosálnom počte.
  Alenka hodila holými prstami niečo zabijácke a spievala:
  - Sme bieli vlci!
  Anyuta s tým súhlasila a bez slávnosti kosila svojich protivníkov:
  - A my sme najlepší na svete!
  A podľahla aj granátu s holým opätkom.
  A Alla teraz strieľa aj zo samopalu. A knokautuje veľa Afgancov a reve:
  - Sláva ére komunizmu!
  Mária strieľa veľmi presne aj na Afgancov. A poriadne ich vyklepe. A tiež hádže granáty pomocou holých prstov na nohách. A kričí:
  - Sláva Svarogovi!
  Olympiáda tiež zasiahne nepriateľa obrovskou, smrtiacou silou. Kosí nepriateľov z islamskej ríše a škrípe:
  - Za celý, celý svet v ére komunizmu!
  A opäť dievča odhalí zuby a presne strieľa na nepriateľa.
  A Marusya píše aj o Afgancoch. A šarlátovou bradavkou stlačí tlačidlo bazuky, vyradí protivníkov a zaškrípe:
  - Za Veľkú Rus!
  Toto sú dievčatá tu.
  Ale Matryona, ako keby zasiahla Afgancov holými prstami na nohách, rozdrvila nepriateľa Talibanu a kričala:
  - Za vlasť a slobodu až do konca!
  Tieto dievčatá odišli a spôsob, akým sú mlátení Afganci, je jednoducho hrozný. A dochádza doslova k ich celkovému a všeobecnému vyhubeniu. Pre Afgancov zrejme nastali veľmi zlé dni.
  Alenka poznamenala a strieľala na Afgancov a kosila ich:
  - Toto je moja vlasť!
  A s holým opätkom, ako sa poddá vražedný dar anihilácie.
  Tieto dievčatá sú, povedzme, super.
  Anyuta agresívne poznamenal a strieľal na Afgancov:
  -Sláva komunizmu!
  Bojujúca Alla, strieľajúca a stláčajúca jej šarlátovú bradavku na gombíky bazuky, zaškrípala:
  - Sláva hrdinom!
  A Mária, kurva nepriateľa vražednou silou, zavrčala:
  - Sláva najkrajšej vlasti!
  Olympiáda pridala, rozdrvila nepriateľov a ukázala zvýšenú rýchlosť:
  - Veľká sláva najprosperujúcejšej krajine!
  Matryona, ktorá súložila s nepriateľom a pri streľbe používala holé prsty na nohách, to vzala a zaškrípala:
  - A tým najlepším bojovníkom, sláva!
  Marusya, ktorá tiež čmárala na nepriateľov a doslova ich kosila, ohlušujúco zavrčala:
  - A ZSSR je tiež veľká sláva po stáročia!
  A dievčatá spievali zborovo:
  - Ľudia budú šťastní
  Šťastie navždy...
  V sovietskej moci -
  Sila je veľká!
  A bojovníci sa budú smiať z plných pľúc. A vycenili zuby.
  Alenka s úsmevom poznamenala:
  - Dáme svoje srdcia za našu vlasť!
  Anyuta zúrivo pokračovala:
  - Postavíme sa a vyhráme!
  Toto sú, úprimne povedané, úžasné dievčatá. A naozaj radi bojujú v plnej sile.
  A tu sú Oleg Rybakov a Margarita Korshunova v boji.
  Chlapec a dievča, ktorí vyzerajú ako asi dvanásťročné deti, no v skutočnosti sú nesmrteľnými obeťami, sa tak agresívne bijú. Že proti nim nič nemôže stáť.
  Alenka vyceňujúca zuby a rúbajúca sa na odporcov Talibanu s úsmevom spievala:
  - Budeme bojovať za svetlejšie zajtrajšky!
  Anyuta strieľala a hádzala bomby holými prstami na nohách a dodala:
  - A náš obrnený vlak dokázal zrýchliť!
  A ryšavá Alla, skákajúca a zvíjajúca sa, dodala a žmurkla:
  - Dajme si pusu!
  Oleg Rybakov riadil mlyn s mečmi, odsekával hlavy Afgancom a kričal:
  - Sláva našej vlasti!
  A chlapec spustil vražedný dar smrti holými prstami na nohách.
  Dievčina sa mečom presekala aj motýlikovou technikou. Prerušila nepriateľa a zakričala:
  - Sláva sovietskemu systému!
  A bude tiež hádzať dary ničenia holými prstami na nohách, čím zničí svojich nepriateľov.
  A deti, ktoré rozdrvili nepriateľa, zborovo spievali:
  - Verím, že sa celý svet prebudí,
  Bude koniec Talibanu...
  Slnko bude jasne svietiť,
  Roztrháme všetkých zlých nepriateľov!
  Deti sú skutočne veľmi tvrdí bojovníci. Tiež pískajú a strhnú na nepriateľa celý mrak omráčených a omámených vrán. A toto je mimoriadne cool.
  Oleg, ktorý rozsekal Afgancov, s úsmevom poznamenal:
  - Mládež celej planéty je s nami,
  Náš celosvetový stavebný tím!
  A chlapec dal ničivý dar smrti holou pätou.
  Margarita Magneticová, ktorá rozdrvila islamských bojovníkov, tiež zaštebotala a vycenila zuby:
  - Ľudia z celej krajiny pochodujú ku komunizmu!
  A to isté, čo hackuje v islamských radoch. A toto, musím povedať, je veľmi kruté a cool.
  Medzitým Taliban zajal asi štrnásťročného chlapca. Vyzliekli ho a priviazali o strom. Potom ho najprv zbičovali a stiahli kožu, až kým nevykrvácala.
  Potom rany tínedžera posypali soľou. A bolo to také kruté. A nakoniec chlapca umučili na smrť.
  A opäť sú tu kruté boje...
  A ruské útočné lietadlá útočia na pozície Talibanu pomocou lietadiel. A potom ich zasiahnu Afganci a rakety. A stále lezú a lezú, ako ropucha v kŕči.
  A nechávajú za sebou celé kopy mŕtvol.
  Margarita spievala s úsmevom:
  - Budeme bojovať za svetlejšie zajtrajšky!
  A Oleg, ktorý rozsekal Afgancov, zaštekal:
  - Dokázali sme na to prísť!
  A chlapec opäť holými prstami hádže smrteľnou silou granát.
  A títo Afganci sú mlátení tak sebavedomo a slávne.
  Tieto deti sú skutočné monštrá.
  A nesmrteľné stvorenia bojujú naboso a veľmi aktívne ničia svojich protivníkov.
  Do boja ale vstupuje aj tank z Nemecka.
  Gerda a jej posádka vstupujú do boja s Afgancami.
  A dievča strieľa s holými prstami a hučí:
  - Sláva myšlienkam komunizmu!
  Charlotte, ktorá po nej strieľa, potvrdzuje:
  - Sláva myšlienkam sovietskeho systému!
  Christina, strieľajúca na nepriateľa holými prstami na nohách, kričí:
  - Pre nové svetlé ideály!
  A tiež veľmi presne zasiahne nepriateľa.
  A Afganci to dôkladne chápu.
  A Magda strieľa na nepriateľa a kričí a vyceňuje zuby:
  - Sláva našej vlasti!
  A rovnakým spôsobom zasiahne nepriateľa holými prstami na nohách.
  Toto sú, priznajme si, bojovné dievčatá.
  Gerda strieľajúca na nepriateľa zaštebotala:
  - Za Rusko a víťazstvo až do konca!
  A zasiahne vás znova, tentoraz pomocou šarlátovej bradavky pri stlačení tlačidla joysticku.
  Toto sú dievčatá tu. Sú zubaté a tesáky a môžu každého priamo roztrhať.
  Charlotte to vzala a agresívne spievala s vyceňovaním zubov:
  - Afrika je hrozná, áno, áno. Áno!
  Afrika je nebezpečná, áno, áno, áno!
  Nechoďte dievčatá - choďte na prechádzku do Afriky!
  Christina vycenila zuby a udrela svojho protivníka a povedala:
  - Dievčatá, nechoďte bosé tmou!
  A s holým opätkom, akoby sa nepriateľovi poddal.
  Toto sú ženy - ženy všetkým ženám!
  A Afganci sú bez milosti zostrelení a zničení.
  Magda, ktorá strieľala na nepriateľa a doslova ho zmietla, agresívne povedala:
  - Som najsilnejší na svete!
  A rovnakým spôsobom vás udrie holými prstami na nohách. Toto je dievča.
  Musím povedať, že je to jednoducho ultra!
  Tieto dievčatá, podobne ako sa postavili proti Talibanu, ich udierajú zbíjačkami.
  A Taliban mučil ruského člena Komsomolu. Najprv vyzlečený. Potom začali liať vodu. Najprv horúca - vriaca voda, potom studená. Potom ma začali biť horúcim drôtom.
  A bolo to také kruté. A potom opäť mučenie a streľba do obnažených pätiek dievčaťa. A veľmi kruto ju mučili. A potom začali liať kyselinu, čo to ešte viac bolelo.
  A dievča bolo tiež umučené na smrť.
  A potom vzali jej kostru, pokryli ju zlatom a zavesili, aby ju každý videl. A bolo to mimoriadne kruté.
  Toto je druh sily, ktorú Taliban preukázal. A skúste takejto krajine konkurovať. Dievčatá však chcú mať deti. A ich bruchá sú rozrezané. A správajú sa veľmi kruto.
  Bitky, mimochodom, horia ako plamene pekla.
  Oleg Rybakov, sekajúci nepriateľa, spieval:
  - Sláva ére komunizmu!
  A chlapec opäť s holými prstami, keď hádže vražedný dar smrti
  Margarita Korshunova, ktorá porážala Afgancov, zakričala:
  - Za ZSSR!
  A odhodí holými prstami to, čo prináša masovú smrť. Áno, takýmto dievčatám nikto neodolá.
  Chlapec a dievča sú v plnom a zúrivom vzrušení a bojovom náboji.
  Oleg, ktorý sekal Afgancov mečmi, spieval:
  - Unieslo ma to, unieslo ma to,
  Odnieslo ma to!
  Len si sadnem na koňa
  A čaká ma šťastie!
  A chlapec sa bude smiať a znova chytí a rozseká nepriateľa.
  A tu sú spolu s Margaritou, keď pískajú. A na hlavy Afgancov padne masa omráčených vrán. Povedzme, že je to naozaj skvelé.
  Margarita Korshunova tweetovala:
  - Som najsilnejší na svete, svojich nepriateľov zničím na záchode!
  A žmurká na svoju partnerku.
  A presile Afgancov začala dochádzať para.
  Oleg Rybakov v závere stlačil striedačku holou pätou. A zasiahol prúd, ktorý okamžite premenil masu talibanských vojakov na kostry. A to treba poznamenať - zabijak.
  Terminator Boy spieval:
  -Nech je oslávená naša Zem!
  A ako píska, vyceňuje zuby.
  Toto je chlapec. A naozaj dosť bojovné.
  A potom sovietske rakety zasahujú Afgancov. A sú úplne ohromení. A veľa bojovníkov je zabitých.
  Tamara a Veronica mieria ihlami a loptičkami vražedné rakety, ktoré explodujú. A veľa Afgancov je okamžite zabitých. A je to také kruté.
  Dievčatá sú momentálne v bunkri a bosými nohami prešľapujú po betónových platniach. A strieľajú na nepriateľa smrtiace nálože, ktoré ich úplne zničia.
  Tieto dievčatá sú jednoducho super.
  Tamara vystrelí a reve:
  - Veľký ZSSR a jeho vodca Stalin sú s nami!
  Potvrdzuje to aj Veronika:
  - Nakopeme Taliban do zadku!
  A rovnakým spôsobom strieľa na nepriateľa. A urobí to veľmi tvrdo. Dievčatá milujú zabíjanie - toto sú dievčatá.
  Veronica raz položila otázku:
  - Koľko je dva krát dva, - päť?
  Tamara odpovedala s smiechom:
  - Štyri a pol!
  A ukázalo sa, že je to veľmi vtipné vyhlásenie.
  Dievčatá sú tu také napäté.
  Natasha a jej tím strieľajú aj na Afgancov. Sú hromadne zabíjaní a revú:
  - Nech sa oslavuje komunizmus!
  A potom aj s holým opätkom, ako to unesie a konkrétne ustúpi.
  Toto je dievča, dievča pre všetky dievčatá.
  A impozantné.
  Svetlana spievala zúrivo a čmárala na Afgancov.
  A v hviezdnych výšinách, horské ticho,
  V morskej vlne a zúrivom ohni,
  A v zúrivom a zúrivom ohni!
  A potom Zoya zúfalo vystrelí na nepriateľa.
  Tieto dievčatá sú veľmi odvážne.
  A Augustín drví svojich protivníkov a reve z plných pľúc:
  - Za našu vlasť, na slávu ZSSR!
  A potom, samozrejme, takémuto tímu nemôžete odolať.
  A dievčatá sú, samozrejme, veľmi temperamentné a zručné.
  Ani jedna technika proti nim nezaberie.
  Natasha, ktorá kosila ďalšiu líniu Afgancov, zavrčala:
  - Som najsilnejší na svete a všetkých vás hodím do záchoda!
  A opäť s jeho holými prstami bude smrteľnou silou vrhnutý výbušný balík.
  Augustín, to dievča bojovej sily, zaštebotalo:
  - Sláva časom komunizmu!
  A tiež bude žmurkať svojimi smaragdovými očami.
  Svetlana je v boji veľmi agresívna. Ničí Afgancov a cvrliká:
  - Sláva časom víťazstva komunistov!
  Toto sú dievčatá...
  A Stalenida vyhladí Afgancov bez zbytočného obradu.
  A kosí ich, ako keby mala riadnu kosu s prúdovou stíhačkou.
  Toto je dievča, dievča všetkým dievčatám!
  Stalenida, ktorá drvila Afgancov a hádzala vražedné dary smrti holými prstami na nohách, zavrčala:
  - Sláva našej vlasti - ZSSR!
  A opäť dievča zasiahne nepriateľa divokou silou. Tu je, aká je bojovná a bojovná.
  Victoria, strieľajúca na nepriateľov, hovorí s úsmevom:
  - ZSSR čaká veľká sláva!
  Stalenida prikývla:
  - Áno, čaká!
  A pri streľbe som si myslel. V niektorých ohľadoch to pripomína vlasteneckú vojnu, až na to, že nepriateľ nebol zaskočený. A stávka na náhly útok sa nevyplatila.
  Ale tých Afgancov je veľa. Postupujú, doslova zasypávajú ruské pozície mŕtvolami. A toto je ich besná a divoká taktika. A neberú do úvahy svoje straty,
  A o ľudí prakticky nie je postarané. Tak to skús, s týmito chlapmi si budeš rozumieť.
  Stalenida hodila granát holou pätou a zaštebotala:
  - V mene ZSSR!
  A ukázala svoje veľmi ostré zuby.
  Victoria s ňou súhlasila:
  - Lídri prichádzajú a odchádzajú, ale ZSSR zostáva!
  Stalenida vrčala vzrušením:
  - ZSSR je s nami navždy!
  Seraphim, ktorý strieľa na nepriateľov, zakňučí a zrazí nepriateľa a vydá:
  - Budeme klasická sila!
  A tiež dievča, ako bosá noha, spustí darček úplného zničenia.
  Victoria spievala:
  -Sláva mojej krajine komunizmu!
  Seraphima to okamžite potvrdila:
  - Komunizmus je svetlo a prosperita!
  A opäť zničme Afgancov.
  Gerda tiež bojuje veľmi agresívne. A ukazuje svoju najvyššiu triedu.
  Ale proti Gerde neexistujú žiadne skutočné triky.
  Toto je dievča, ktoré dáva sen celému vesmíru.
  A ona to vezme a spieva:
  - Sláva mojej Zemi a nám v celom vesmíre!
  A opäť, s holými prstami, kráska uvoľní vražedný dar smrti a záhuby. Toto je, priznajme si, dievča, ktoré potrebujete.
  Gerda rozstrieľala celú svoju bojovú súpravu a teraz sa vracia.
  Slávna nemecká štvorka, ktorá zabila mnoho Afgancov, robí tajnosti.
  No hrajú aj karty.
  Charlotte, ktorá holými prstami držala balíček kariet, tvrdo poznamenala:
  - Teraz vedieme vojnu s Talibanom, ale raz sme bojovali s Rusmi!
  Gerda súhlasne prikývla a energicky:
  - Áno, boli také časy. A potom sme nemohli vyhrať! Christina, súhlasíš?
  Christina sebavedomo povedala a hodila kartu holými prstami:
  - Môžu za to muži! Neukázali žiadne bojové kvality!
  Magda potvrdila:
  - Áno, muži! Ak by bojovalo viac žien, mali by sme reálnu šancu na úspech!
  Gerda súhlasne prikývla:
  - Bosé dievča a dokonca aj so šarlátovými bradavkami - to je super!
  Charlotte s tým logicky súhlasila:
  - Áno, bosé dievčatá, toto je niečo kolosálne!
  A bojovníci pokračovali v hádzaní kariet.
  Stalenida agresívne poznamenala, keď strieľala na Afgancov:
  - Určite zasiahneme nepriateľov!
  A holými prstami by dievča hodilo granát. A je to zabijak.
  Victoria sebavedomo povedala:
  - Hoci na jednej strane niet Boha, na druhej strane je s nami!
  Viola vystrelila na Afgancov, pokosila ich a potvrdila:
  - Áno, Boh je s nami! A kolosálne sily!
  A dievčatá sa budú smiať a vyplazovať jazyk.
  Alina tiež zasiahne nepriateľa, kolosálne ho pokosí a zakričí:
  - Som najbojovnejšia kráľovná!
  A tiež ho holými prstami ako vražedná sila vezme a spustí.
  Toto sú dievčatá, ktoré milujú zabíjanie. Majú toľko nadľudskej sily.
  Stalenida spievala s agresiou:
  - Naša sila je v komunizme,
  Dáme svoje životy a srdcia,
  Sme naša svätá vlasť,
  Budeme stáť a vyhrať!
  Bolo to také bojovné dievča. Povedzme, že je jednoducho super. A veľmi militantný.
  Victoria tweetovala:
  - Za ZSSR, ktorý má múdreho kráľa!
  A bojovníčka vyplazila jazyk a žmurkla na svojich protivníkov.
  Toto sú dievčatá...
  Alenka suverénne bojuje aj so svojimi nepriateľmi a predvádza neskutočné skoky.
  A v tom istom čase dievča reve z plných pľúc:
  - Som super dáma!
  A odhalí svoje perleťové zuby.
  Anyuta strieľa na nepriateľa, drví ho smrtiacou silou, trhá ho na kusy a reve:
  - Som hyper dievča!
  A jej odhalené prsty vrhajú šokujúci dar smrti!
  A bojujúca Alla je tiež v boji. A tak mláti Afgancov.
  A zároveň dievča kričí:
  - Sláva časom komunizmu!
  A opäť je to, ako keby na nepriateľa vypustil niečo skutočne smrtiace.
  A veľa Afgancov bude roztrhaných.
  Maria, ktorá písala o bojovníkoch islamskej ríše, to vzala a poznamenala:
  -Koho nájdeme v lese?
  A ako vás zasiahne darčekom zo samopalu. Tu je, aká je bojovná a krásna bojovníčka.
  Olympiáda strieľa na nepriateľa. A robí to mimoriadne presne.
  A vycerí zuby a reve:
  - Sláva časom komunizmu!
  Marusya agresívne poznamenala, drvila nepriateľov a hádzala vražedné granáty holými prstami:
  - Sláva novému generálnemu tajomníkovi!
  Matryona zasiahla Afgancov a povedala:
  -Keby to aspoň nebolo homosexuálne!
  Alenka, strieľajúc na nepriateľov, ju vzala a štebotala:
  -Za veľký komunizmus!
  A znova, keď zasiahne Afgancov vražedným výbuchom. No je to bojovná kráska. A má toľko šarmu.
  Anyuta, ktorá tiež strieľala na nepriateľa a kosila ho, zaškrípala:
  - Za Rusko!
  A s holým opätkom, ako keby sa Talibanu poddal. Toto dievča je naozaj super.
  Ryšavá Alla drví svojich protivníkov a reve z plných pľúc:
  - Som hyper dáma!
  A holými prstami vrhne na nepriateľa smrteľnú smrť.
  Toto je dievča, povedzme, ultra!
  Veľmi krásna Mária strieľajúca na nepriateľa zavrčala:
  - Som mega trieda!
  A opäť zasiahne nepriateľa holou, veľmi okrúhlou, ružovou pätou.
  Olympiáda sa oslavovala vyrúbaním Afgancov a nahromadením hôr mŕtvol bojovníkov Talibanu z Islamského impéria, ktorí vrčia:
  - Som najvyššia trieda!
  A bude hádzať aj holými prstami, niečo úplne a jedinečne vražedné. Toto je dievča, všetky dievčatá, dievča!
  Marusya tiež rozbíja a tweetuje a zabíja Afgancov:
  - Zničím nepriateľov! Bude to poriadny blázinec!
  A dievča sa bude smiať a smiať.
  A šarlátovú bradavku, keď stlačí tlačidlo joysticku. A na svojich protivníkov seká niečím tak smrteľným.
  Matryona tiež začala mlátiť do Afgancov a kričala:
  - Sláva úsvitu komunizmu!
  A jej odhalená päta zabije každého ako nepriateľ. Aké je to krásne dievča. A sú to dievčatá, povedzme, super trieda.
  Alebo možno Giga, či dokonca TETRA!
  Toto sú dievčatá, ktoré úplne knokautujú Afgancov. A toto je vo všeobecnosti super trieda.
  Alenka to vzala a vycerila zuby a zaspievala:
  - Som najsilnejší na svete! A dva plus dva sú štyri!
  A ako veľmi presne zasiahne nepriateľa. A rozbije na kusy ďalší Taliban.
  A toto dievča má také fantázie. Ale Taliban niečo robí.
  Dievča mučia. A ako to ošetrujú bičmi. A potom ostnatý drôt. A potom jej spália päty horúcou žehličkou. A dievča je veľmi potešené.
  A chce byť krásnou ženou.
  Alenka spievala:
  - Za veľký komunizmus najúžasnejšieho ZSSR!
  A opäť hodí granát holými prstami na nepriateľa.
  A je to fakt super.
  Anyuta strieľajúca na nepriateľa tiež reve:
  - Aký veľký je komunizmus!
  A dobre miereným výbuchom kosí Afgancov. Toto je dievča veľkej krásy.
  A jej obnažená päta ustúpila prítomnosti záhuby.
  A ryšavá Alla je tiež veľmi agresívna v bitkách. A ako rozdrví svojich nepriateľov divokou zúrivosťou. A čmára si s obrovskou aktivitou.
  A holými prstami vrhá dary smrti so smrtiacou silou.
  Toto dievča je jednoducho super cool!
  To všetko je bosá armáda dievčat, ktoré sú schopné veľmi veľkých výkonov.
  Maria, ktorá písala o Afgancoch, poznamenala:
  -Našou najväčšou silou je naša najvyššia trieda!
  Potom bojovník žmurkol.
  A šarlátovou bradavkou stlačila gombík bazuky. A to sú jeho najvyššie piloty a reálna konštrukcia súčtu štvorcov nôh.
  Olympias rozdrvil nepriateľa a zavrčal:
  - Pre najlepšie víťazstvá vo vesmíre!
  A svojimi holými prstami spustí na nepriateľa dar záhuby. A naozaj sa to stáva jednoduchým, ako akcia nad vaše sily!
  Dievčatá, musím povedať, sú mimoriadne bojovné. A ak niečo urobia, ľudia budú navždy šťastní. A je v nich toľko radosti a skutočného kozmického iskrenia.
  Ide o ženské bojovníčky najvyššej akrobacie.
  Marusya, ktorá rozdrvila Afgancov, to vzala a kričala:
  - Mier do vášho domova!
  A opäť hodila vražedný dar smrti prstami na nohách a roztrhala nepriateľov.
  Matryona zasiahla aj afganské jednotky. Roztrhala Taliban a kričala:
  - Za najväčší socializmus na celej planéte!
  A jej oči budú vyžarovať iskry.
  Áno, ide o najvyššie ostreľovanie pozícií.
  A Afganci utrpia obrovské škody, no stále lezú a šplhajú. A majú obrovské ľudské zdroje. Ktorá akoby nikdy neskončila.
  A všetko plynie vo vlne a nepretržitom prúde.
  Alenka so širokým úsmevom a vycenenými zubami zaspievala:
  - Sláva ére komunizmu a ruských cárov!
  A holými prstami opäť hodila vražedný dar smrti a skazy.
  A dievča to ohlušujúco, vyceňujúc zuby (áno, môžete vyceniť zuby ohlušujúco!), vzalo a zakričalo:
  - Silný suverén,
  Vládnite slávou
  Na našu slávu...
  Panuj v strachu zo svojich nepriateľov,
  pravoslávny cár,
  Vládnite na slávu, na našu slávu!
  Anyuta so smiechom poznamenala:
  - Chýbali ti slová: Boh ochraňuj kráľa!
  Alenka s tým ochotne súhlasila:
  - Áno, zmeškal som to! Ale to je, žiaľ, dané!
  Mária s úsmevom veľmi chladného dievčaťa poznamenala:
  - Otec cár odišiel a namiesto neho je Leninovo dielo!
  Červenovlasá Alla štebotala a kosila Afgancov:
  - Leninova vec žije, aj keď Lenin zomrel!
  Olympiáda na to logicky reagovala:
  - Lenin je nesmrteľný!
  A žmurkla svojimi smaragdovými očami.
  Takže hneď vidíte, že sú tu úžasné dievčatá, ktoré sú schopné špecificky bojovať proti Talibanu. A vo všeobecnosti, ich sila, treba poznamenať, je kolosálna kozmická sila.
  Marusya s úsmevom poznamenala a strieľala na nepriateľov:
  - Cár sa vráti a Lenin bude žiť!
  Matryona s tým úplne súhlasila:
  - Samozrejme, že bude! Sláva Leninovi!
  Alenka pokračovala s úsmevom:
  -A cár Mikuláš II.! Veľká sláva všetkým hrdinom!
  Anyuta s tým úplne súhlasil:
  - Naozaj sláva všetkým hrdinom!
  A dievčatá spievali zborovo:
  - Sláva Rusku, sláva...
  Tanky sa ponáhľajú vpred....
  Vojaci pod červenou vlajkou
  Zdravím ruský ľud!
  . KAPITOLA č.20.
  Nepodarilo sa nájsť nič podstatné. Dievčatá zúfalo klovali nosy a zaspali. Už sú úplne vyčerpaní celou tou hanbou. A tak sa snáď aspoň niečo vyliahne. A snívali...
  Jedna z alternatívnych realít, v ktorej sa v Tretej ríši objavilo pilotné eso, elfský bojovník. Táto veľkolepá blondínka urobila na samotného Goeringa taký nezmazateľný dojem, že presvedčil Adolfa Hitlera, aby poslal bojovníka na front. Dievča najprv bojovalo s veľkým efektom v roku 1943 v stredomorskom divadle leteckej bitky. A v krátkom čase zostrelila viac ako tristo spojeneckých lietadiel. Potom Fuhrer nariadil, aby neporaziteľné dievča, ocenené Rytierskym krížom Železného kríža s dubovými listami, mečmi a diamantmi, bolo poslané do Kursk Bulge. A tam sa mal odohrať skutočný krst ohňom neporaziteľného bojovníka, ktorého bojovník nikdy ani len nepoškriabal.
  Tentoraz však elf dostal experimentálny impozantný ME-309, ktorý mal tri tridsaťmilimetrové vzduchové delá a štyri guľomety.
  Tento stroj nemal z hľadiska palebnej sily obdobu. A jeho rýchlosť je na stíhačku s vrtuľovým pohonom vysoká, takmer sedemstoštyridsať kilometrov za hodinu. Áno, je to skvelé a skvelé.
  A samotná elfka spravidla bojovala naboso a v bikinách, ktoré ledva zakrývali jej svalnaté opálené telo.
  Bojovník, ktorý nemal rovnaké zručnosti, miloval aj masírovanie a maznanie silnými a svalnatými chlapmi. A veľmi sa jej to páčilo.
  Elf sa volal Olympias - univerzálne meno pre akúkoľvek európsku rasu. Ale bola považovaná za Nemku. Hoci jej rodokmeň nebol známy, taká veľkolepá blondínka mohla byť len árijka.
  No pripravovala sa na svoju prvú bitku s ruskými lietadlami. Bolo to práve ráno, keď sa začala operácia Citadela, presne 5. júla 1943. Dievča vykonalo skúšobný let a zostrelilo sovietsky nočný bombardér U-2, ktorý robil problémy aj Nemcom. Olympias ju rozbila na kúsky jediným stlačením holého prsta jej pôvabnej, dievčenskej nohy.
  Čo sa bojovníkovi naozaj páčilo a ona odpovedala:
  - Zajtra zariadim Armagedon pre svojich nepriateľov!
  A teraz prišiel zajtrajšok. A jeho silná stíhačka Me-309 vzlietla z dráhy a vrhla sa do boja. Bolo jasné, že toto dievča teraz začne trhať termofor a to bude v poriadku.
  Olympiáda spievala:
  Na oblohe bolo veľmi horúco,
  Toto je škriatka mucha...
  Čaká na ňu palica,
  Ak chlap neodletí!
  Dievča videlo na oblohe ruské prieskumné lietadlo a zostrelilo ho dávkou zo samopalu, aby neplytvalo vzduchovými granátmi.
  Potom sa objavilo niekoľko sovietskych stíhačiek Jak-9. No, bojovníčka je na tom najlepšie ako vždy.
  Streľba z 30 mm nemeckých vzduchových kanónov. A ME-309 ich má tri. A potom sa hneď šesť sovietskych áut vznieti ako fakle, zanechajú ohnivé chvosty a spadnú. Ďalšie siedme lietadlo PE-2 a aj to bolo zostrelené, takže sovietsky stroj bol doslova roztrhaný.
  Olympiáda hovorí s potešením:
  - Som najúžasnejšie a najagresívnejšie dievča na svete! Jednoducho skvelé! Nie nadarmo som známy ako silák - sedem jednou ranou!
  Bojovníčka potriasla jej holými, vytesanými, opálenými nohami.
  A letí ďalej na ME-309. Vpredu je celý tucet sovietskych stíhačiek.
  Holá päta škriatka stlačí spúšť. A opäť bolo zničených veľa zostrelených lietadiel, desať Jakov a dva Lagg-5. Škriatok takto funguje fenomenálne - triviálne trafí z veľkej diaľky a ide jej to veľmi dobre. No, čo iné sa dá porovnať s takým dievčaťom?
  Nižšie môžete vidieť niekoľko sovietskych Kaťušov. Olympiáda ide trochu dole. A strieľa zo svojich tridsaťmilimetrových vzduchových kanónov. A sovietske Kaťuše explodujú. A vážne zranení a zabití ruskí vojaci odlietajú rôznymi smermi. Toto je naozaj skvelé.
  Ale vo vzduchu sú opäť sovietske autá. Tentoraz ich je až tridsať.
  Olympias sa mäsožrave uškrnula a zaštebotala:
  - No, čím viac nepriateľov, tým zaujímavejšia vojna!
  A dievča vypálilo smrtiacu dávku zo vzduchových kanónov pomocou holých prstov na nohách. A skutočne sa ukázalo, že ide o zásah na super úrovni. A naraz bolo vyhodených a zničených šestnásť sovietskych jakov, desať Laggov, tri Pe-2 a jeden IL-2.
  Olympiáda tweetovala s potešením:
  - Wow! Wow! Poznám dievča Satan!
  A on sa chichotá... Naozaj, toto je smutný deň pre sovietske vojská. Tu je elfka, ktorá sa objaví a veľmi zúrivo udrie svojich nepriateľov.
  Prečo nepresedlať na sovietske tanky? Dievča sa trochu znížilo a poďme strieľať na sovietske autá. Horelo niekoľko tridsiatich štvoriek a dva KV tanky. Rovnako ako tri samohybné delá SA-76. Potom dievča vyradilo ďalší muničný sklad a osem zbraní, čo bolo veľmi účinné.
  Potom to dievča vzalo a prešlo späť na vzdušné ciele. Tentoraz sa postavila proti útočným lietadlám IL-2 a zostrelila ich osemnásť, štyri Jaky, päť Laggov, tri PE-2 a jeden bombardér Tu-3.
  Takto odviedla terminátorka veľmi svižnú prácu. A teraz môžete vidieť, ako sa nové autá pohybujú nadol. V tomto prípade tridsaťštyri.
  Olympiáda vypálila zo vzduchových kanónov ďalší prúd ničenia. Vyradených dvadsaťpäť sovietskych vozidiel.
  Potom jej došli vzduchové náboje. A bojovník sa otočil späť. Na výmenu bojovej súpravy a doplnenie paliva. ME-309 má rýchlosť až 740 kilometrov za hodinu - nedobehnú!
  Olympiáda dokonca spievala:
  - Hrdinovia sa ponáhľajú z prenasledovania! Cudzí človek sa vlámal a nestihne!
  ME-309, už natankovaný a vybavený, čakal na dievča. Nemci majú v súčasnosti len štyri takéto lietadlá. A dve z nich sú pridelené na olympiádu. Ktorý prakticky bez prerušenia bojuje a mláti sovietske vojská.
  Tu je opäť ME-309, preťažený muníciou, silne odtrhnutý od dráhy. Táto stíhačka má sedem palebných bodov a tri vzduchové kanóny ráže 30 mm - kolosálna sila. No skús to zvládnuť.
  Olympiáda spieva s nadšením:
  Roztrhám ťa Stalin
  Nadarmo ste mali ísť do Wehrmachtu...
  Budem mať najvyššie šťastie
  Dokážte, že ste fúzatá koza!
  A teraz dievča vidí nové ciele. Ide teda o IL-2, sprevádzané jakmi, rútiacimi sa smerom k nemeckým pozíciám. Elfka strieľa holými prstami na nohách. Je takmer nahá len v tenkých nohavičkách.
  Dokonca si vyzliekla podprsenku, aby mala voľnejšie vysoké prsia a ľahšie sa jej dýchalo.
  Tu je dievča, ktoré strieľa veľmi presne. Sedemnásť IL-2 a osem jakov bolo zostrelených jednou dávkou troch vzduchových kanónov.
  Olympiáda dokonca uvažovala o úplnom odstránení samopalov. Vzduchové delá vám umožňujú strieľať na veľkú vzdialenosť. A 30 mm náboj vám umožní zostreliť sovietske vozidlo jedným zásahom.
  Takže elfka sa cíti veľmi sebavedomo. A guľomety sú vhodné len na boj zblízka. Veru, elfka má na krku talizman, odráža guľky a náboje z jej lietadla, takže ju nielenže nikdy nezostrelili, ale ani nepoškriabali. Ale stále je lepšie zasiahnuť nepriateľov z diaľky.
  Tu môžete vidieť sovietske PE-2 alebo sa im hovorí aj pešiaci. Dievča strieľa bosými nohami. Bolo zostrelených deväť PE-2 a tri LAGG-5. Je to typ dievčaťa. A nemecké jednotky už postupujú. Impozantní "tigre" a "Ferdinandi" sa rútia do boja. Najnovšie vozidlo je trochu modernizované - s motorom a prevodovkou umiestnenými v jednej jednotke pred vozidlom a samotnou vežou s výkonným kanónom vzadu.
  A to umožnilo znížiť hmotnosť samohybnej pištole na päťdesiat ton a stala sa oveľa rýchlejšou a manévrovateľnejšou a jej bojová účinnosť sa prudko zvýšila.
  A rozsah ničenia z diaľky bol kolosálny. A sovietske vozidlá boli každú chvíľu napadnuté.
  Olympiáda rozdrvila Kaťuše a spievala:
  - Stalin, Stalin, Stalin,
  Sám som z ocele!
  A bojovník zapáli nepriateľské vozidlá. A ruské viacnásobné raketové systémy explodujú.
  Takto ich olympiáda aktívne mláti a stláča gombíky holými prstami.
  Dievča spieva:
  Spálim všetkých svojich nepriateľov do tla,
  Som Satanské dievča!
  A sovietske Kaťuše vybuchnú a rozsypú sa ďaleko na kúsky. Najmä ak zásah leteckým projektilom spôsobí detonáciu bojovej súpravy. A ruky, nohy a hlavy sovietskych vojakov sú odtrhnuté.
  Elfka veľmi presne a majstrovsky pristála v muničnom sklade. A vybuchla veľmi veľkou silou. A rozbitý tank KV-10 s dvoma sudmi vyletel hore. Zobral a odtrhol hlavu aj jednému zo sovietskych generálov.
  Olympias to vzala, oblízla si šarlátové pery a zaspievala:
  Netreba strácať hlavu
  Neponáhľaj sa...
  Netreba strácať hlavu
  Čo ak sa to hodí!
  Zapíšte si to do zošita,
  Na každej stránke!
  Zlých orkov treba zabiť!
  Zlých orkov treba zabiť!
  A dobyť hlavné mesto!
  Takto sa rozišla táto hrozná a veľmi agresívna elfka, veľmi efektná blondínka.
  A potom zostrelila ďalší tucet sovietskych Jakovov a otočila sa späť. A bavila sa. Tu je, aká krásna a krutá zároveň.
  Dievča si spomenulo na mučenie pionierov.
  Dievčatá vyzliekli blonďavého, opáleného asi trinásťročného chlapca a vyvesili ho na stojan. A na jeho bosé nohy boli priskrutkované dubové pažby, ktoré mladého priekopníka naťahovali.
  Chlapcovo svalnaté, šľachovité telo sa napínalo. A potom Olympias vzala a priniesla pochodeň na jeho boky. Opálenú pokožku začali pokrývať popáleniny a bolo jasné, že chlapca to bolí.
  Ale priekopník zaťal zuby a zhlboka dýchal, mlčal. A po detskej a zároveň odvážnej tvári bolo vidieť kvapôčky potu.
  Olympiáda sa uškrnula. Dve ďalšie mučiace dievčatá položili chlapcovi pod bosé nohy zväzky drevín. A zapálili ich. Áno, oheň začal horieť. A plamene dravo olizovali chlapcove päty, zdrsnené dlhým chodením naboso.
  Dokonca zavýjal divokou bolesťou, no znova si zahryzol do pery. Nemecké dievčatá ako odpoveď vzali z krbu horúci drôt a začali ním bičovať pioniera.
  Napriek bolesti chlapec nielenže neplakal a nežiadal o milosť, ale dokonca spieval:
  Ty zlý fašista si prekročil všetky hranice,
  Váš Hitler je posadnutá chorá mŕtvola!
  Nad nešťastnou, sivovlasou vlasťou,
  Náš orol, milý Stalin, letí!
    
  V slučke je brutálna hrôza, bolestivo sa dusím,
  Nedal by som prednosť sedačke pred utrpením!
  Šíri sa mestom ako dym,
  Oheň - nič podobné som ešte nevidel!
    
  Cez mestá Ruska sa plazí had,
  Teror určite len prejde!
  Nacisti polia poliali krvou,
  Krutý štyridsiaty prvý, hrozný rok!
    
  A myslím, že je to možno sen,
  Realitu nemožno pochopiť naraz!
  Božia prozreteľnosť zachraňuje vlasť,
  Aký je svet krehký, tenký - hodvábna niť!
    
  Krajina je pod železnou pätou,
  A tankové pásy, hrdzavé cinkanie!
  Ale zakryjem srdce vlasti svojimi prsiami,
  Aby pochodeň komunizmu nezhasla!
    
  Zomrieť za vlasť je odvaha,
  Ale je lepšie prežiť a vychovávať deti!
  Naše svedomie je neúprosný strážca,
  A slovo nie je mizerný vrabec!
    
  Pamätám si Ježišove oči,
  Je to láskavý, milosrdný, jasný Boh!
  Modlím sa ku Kristovi, aby naše dni a noci,
  Pre Krauts boli smrťou: zomrel Fuhrer!
    
  V slobode je radosť z každého pohybu,
  Sloboda je niečo, čo sa nedá vziať!
  Netreba lenivosť, bahenné potešenie,
  Koniec koncov, práca je tvoj otec a matka!
    
  Vyhráme, vidím to jasne
  Prikyvujú, veria v pravdu - zbor dubových lesov!
  Rusko bude také krásne
  Všetci sa budeme radovať, že sme odohnali svojich nepriateľov!
    
  A nebudeme ako tichí otroci,
  Nešliapajte trávou sveta!
  Vojaci prichádzajú ako zúrivé vlny,
  Vedie ich génius - milý Stalin!
    
  Aj my budeme hodní Stalina,
  Budeme schopní zachrániť Rusa pred spodinou!
  Príde čas, keď zahynú v priepasti vojny,
  Socializmus nepôjde!
    
  Teraz sa cítim zle, umieram v agónii,
  Nájdime však nesmrteľnosť v našich srdciach!
  Verím, že víťazstvo príde v teplom máji,
  A spomienka na hrdinov zostane navždy!
  Olympida vzala z ohňa horúce kliešte a začala dieťaťu lámať holé prsty na nohách. Toto elfské dievčatko a veľké super eso začínalo malíčkom. Chlapec sa striasol a kosť zacvrkla.
  Pionierova detská tvár sa skrútila strašnou bolesťou.
  A elfka Olympias pokračovala v lámaní kostí dieťaťa. S chrumkaním si teda horúcimi kliešťami odlamovala jeden prst za druhým.
  Posledná vec, ktorú si zlomila, bol priekopníkov najväčší palec na nohe. Chlapec veľmi zbledol a od šoku bolesti stratil vedomie.
  Avšak Olympias, ktorá ako elfka poznala všetky nervové uzliny a body na tele ľudí a najmä detí, bodla dieťa ihlou do krku a prinútila ho, aby sa spamätalo.
  Potom tweetovala:
  - Nikam nepôjdeš - priekopník je ako voš!
  A pilot pomocou rozžeravených klieští stlačil chlapcove gule. Znovu zavyl a tentoraz nadlho omdlel. Wow, tak veľmi to bolí.
  Jedno z mučiacich dievčat poznamenalo:
  - Možno by sme ho mali nechať? Stále nič nepovie!
  Ďalší pridal:
  - Dieťa takto umučíme na smrť!
  Olympias sa zasmiala a poznamenala:
  - Vyzeráš tak úbohý, ako keby byť katom nebolo tvojou úlohou. Ale som pilot esa a nepoznám ani najmenšiu ľútosť!
  Mučiteľka navrhla:
  - Možno by sme mohli skúsiť iný prúd?
  Olympias súhlasne prikývol:
  - Je to naozaj tak! Elektrina je symbolom pokroku!
  Niekoľko katových dievčat ťahalo dynamo. V skutočnosti je to veľmi dobrý spôsob výroby elektrickej energie. A zároveň zabiť bolesť obzvlášť tvrdohlavých chlapcov a dievčat.
  Nahého chlapca opäť striaslo a priviedli k rozumu. Potom boli na všetky citlivé miesta pripevnené drôty a elektródy. A jazyk a piaty bod a koreň života a bradavky a zadná časť hlavy, ako aj už spálené päty a dlane.
  Takto úplne zahalili mladého pionierskeho hrdinu. Po ktorej olympiáde začalo toto ženské eso a zároveň kat prepínať vypínač, regulujúci dodávku elektriny. Vyčerpaným, zbitým, zakrvaveným a nahým chlapcom sa prehnali elektrické výboje, ako cválajúce kone s iskrivými kopytami.
  A mladý priekopník spustil prenikavý výkrik s jednoducho neľudskou bolesťou. Olympiáda zabrala a posilnila kategóriu. Svetlá a iskry prebleskovali chlapcovým nahým telom, dokonca boli viditeľné aj rebrá, akoby na röntgene, boli viditeľné cez mäso a chlapcovu zmučenú kožu pokrytú odreninami a popáleninami.
  Zdalo sa, že takéto mučenie nikto nevydrží. Ale pioniersky chlapec opäť spieval s veľkou odvahou a citom, úplne prebodnutý od päty až po zátylok elektrickými výbojmi:
  Som priekopník a toto slovo je všetko,
  Horí v mojom mladom srdci...
  V ZSSR je všetko roztomilé, verte mi,
  Dokonca otvárame dvere do vesmíru!
  
  som Iľjičovi zložil prísahu,
  Keď som stál pod zástavou Sovietov...
  Súdruh Stalin je jednoducho ideálny,
  Vedzte , že hrdinské činy sa spievajú!
  
  Nikdy nebudeme ticho, vedz
  A povieme slovo a na stojane pravdy...
  Veľká hviezda ZSSR,
  Verte mi, dokážeme to celej planéte!
  
  Tu v mladom srdci kolíska spieva,
  A chlapec spieva hymnu slobody...
  Víťazstvá otvorili nekonečný účet,
  Vedzte, že ľudia nemôžu byť chladnejší!
  
  Bránili sme mladú Moskvu,
  V mraze sú chlapci bosí a v šortkách...
  Nechápem, kde sa berie toľko sily,
  A okamžite pošleme Adolfa do pekla!
  
  Áno, priekopníkov nemožno poraziť,
  Narodili sa s plameňom horiacim v srdci...
  Môj tím je priateľská rodina,
  Dvíhame zástavu komunizmu!
  
  Koniec koncov, si chlapec a teda hrdina,
  Bojujeme za slobodu celej planéty...
  A holohlavý Fuhrer s ranou,
  Ako dedovia vo vojenskej sláve odkázali!
  
  Hitler, nečakaj od nás milosrdenstvo,
  Sme priekopníci, obrovské deti...
  Slnko svieti a dážď padá,
  A my sme navždy zjednotení s našou vlasťou!
  
  Kristus a Stalin, Lenin a Svarog,
  Zjednotení v srdci malého dieťaťa...
  splnia svoju slávnu povinnosť,
  Chlapec a dievča budú bojovať!
  
  Chlapec má teraz smolu,
  Zajali ho fašistickí fanatici...
  A v tejto búrke sa veslo zlomilo,
  Ale buď chlapcom zarytým priekopníkom!
  
  Najprv ma bili bičom, kým nevykrvácali,
  Potom chlapčekovi vyprážali päty...
  Krauti majú nuly vo svedomí,
  Madame má na sebe červené rukavice!
  
  Oheň spálil červenému chlapcovi podrážky,
  Potom chlapcovi zlomili prsty...
  Ako páchnu fašisti,
  A v myšlienkach komunizmu bolo dané slnko!
  
  Do hrude dieťaťa sa dostal plameň,
  Koža bola spálená a červená...
  Psy spálili polovicu tela priekopníka,
  Nepoznajúc utrpenie bezprávia!
  
  Potom zlí Krauti spustili prúd,
  Elektróny lietali v žilách...
  Schopný nás zničiť,
  Aby ste vy deti nezostali v zimnom spánku!
  
  Ale priekopnícky chlapec sa nezlomil,
  Hoci bol mučený ako titán...
  Mladý chlapec odvážne spieval piesne,
  Rozdrviť fašistického tyrana!
  
  A tak nechal Lenina vo svojom srdci,
  Pery dieťaťa hovorili pravdu...
  Nad priekopníkom je slávny cherubín,
  Chlapci sveta sa stali hrdinami!
  No, to, čo dostane, sa nie vždy stane a kat zostáva víťazom. Olympiáda chce opäť bojovať. A teraz sa jej ME-309 rúti do boja. Škriatok stlačí tlačidlo na joysticku holými prstami. A vzduchové delá a guľomety fungujú. Padajú zostrelené a horiace sovietske lietadlá.
  Takto sa olympiáda zmocnila Rusov a dala im totálnu porážku, zabíjanie a čistky. Koľko sovietskych lietadiel bolo zabitých niekoľkými salvami? Tu dievča okamžite zrazilo šestnásť jakov, desať lagov a štyroch pešiakov. Takto prebiehalo smrteľné zúčtovanie. Tridsať lietadiel v dvoch dávkach.
  Je pravda, že Me-309 má až sedem palebných bodov: tri vzduchové kanóny kalibru tridsať milimetrov a schopné zostreliť sovietske lietadlo jedným zásahom. No, štyri guľomety - tiež nie slabé, štrnásť milimetrov v kalibri.
  Táto elfka ničila sovietske lietadlá so všetkou svojou hlúposťou.
  A potom prešla na pozemné ciele a vzala ich a zasiahla tanky. Jeho vzduchové delá veľmi pokojne a sériovo prerážali strechy sovietskych tridsiatich štyroch. Taká bola táto bojovníčka Olympias. Viedla také vražedné zúčtovanie.
  A pri streľbe používala obnažené prsty na nohách aj šarlátové bradavky svojich pŕs a stláčala ich na tlačidlách joysticku. A bol to smrteľný náraz.
  Z vodorovnej roviny olympiáda zničila dvadsať tankov T-34, desať samohybných diel SU-76 a štyri Kaťuše. Potom otočila svoje lietadlo, aby doplnila svoju bojovú súpravu. Je to dievča najvyššej triedy a značky.
  Prenasledovalo ju niekoľko sovietskych stíhačiek. Ale elfský bojovník sa nebál. Vzala ho a zasiahla guľometmi. Šesť sovietskych jakov a jeden La-5 explodovali po priamom zásahu do prekrytia kabíny.
  Olympiáda kričala:
  Sme najsilnejší na svete
  Namočme všetkých našich nepriateľov do záchoda!
  A opäť kráska vzala a otočila svojho bojovníka v slučke.
  Potom som sa bezpečne dostal na letisko.
  A už tam boli chlapskí sluhovia, ktorí len v šortkách a nahí do pása, blýskajúc holými opätkami, začali tankovať palivo do lietadla a dopĺňať bojový výstroj.
  Takže tam bol taký skok. Dospievajúci chlapci pracovali.
  Olympiáda nastúpila do iného lietadla, už natankovaného a vybaveného bojovou súpravou, a vzlietla. Me-309 trochu ťažko vzlietol z dráhy. Bolo to príliš plné bojovej súpravy. A ponáhľal sa na východ.
  Olympiáda vycenila zuby. Bola to svalnatá dievčina v bikinách. A jej bosé nohy nie sú rozmarom, ale pracovným nástrojom. Samotná elfka je tmavo bronzová z opálenia a jej vlasy sú svetlé a blond. Dalo by sa povedať ukážkový árijec.
  A teraz vidí, že sovietske lietadlá opäť prichádzajú dopredu. A najobľúbenejšie sú samozrejme stíhačky Yaks. Najmä Yak-9. Nemôžem povedať, že tento stroj je obzvlášť cool, ale je celkom jednoduchý na výrobu, a preto je rozšírený. Ale výzbroj je taká priemerná, len jeden vzduchový kanón a guľomet.
  Olympiáda otvára paľbu z diaľky s ME-309. A má veľmi presné zásahy. Sovietske vozidlá začínajú horieť a vybuchovať. Smrteľné sú najmä tridsaťmilimetrové vzduchové delá. Takže takto bili.
  Prvé dve desiatky sovietskych lietadiel boli zostrelené prvým výbuchom.
  Olympiáda kričala:
  - A niečo si nechávame v lone,
  Poď k nám, inak ťa zabijeme!
  A potom elfka vypálila ďalšiu dávku a šestnásť jakov a osem LA-5 explodovalo, čo je mimoriadne smrtiaci účinok.
  Potom dievčenská pilotka opäť otočí lietadlo a vypáli svoje smrtiace letecké granáty na pozemné ciele. Vybuchnú a spôsobia kolosálnu devastáciu, keď zasiahnu muničný sklad sovietskej armády. A tiež tanky. Táto olympiáda je len monštrum.
  A ak sa poserie, nikomu sa to nebude zdať. Tu je taký zničujúci účinok.
  Raketa Kaťuša vybuchla, rovnako ako sklad rakiet, ktorý začal explodovať tak, že úlomky sa rozptýlili po celom obvode a zabili sovietskych vojakov.
  Olympiáda kričala:
  Som démonický bojovník,
  Už ti nebudú rady...
  Zostaňte so Stalinom, deti,
  Na tejto planéte pre teba nebude miesto!
  A bojovníčka len predvedie svoje tesáky. A potom to vezme a zavrčí!
  Áno, toto je naozaj veľmi cool a trochu vtipné zároveň.
  Ďalšie dievča, Helga, ktorá bojuje na Focke-Wulf, kričí:
  - Aké bravo - hod doprava!
  A holou pätou stlačí spúšť a zasiahne pozemné ciele. Focke-Wulf je z hľadiska výzbroje a pancierovania veľmi slušné útočné lietadlo.
  Toto je skutočne dievča, o ktorom môžete povedať: monštrum. Presnejšie, monštrum je olympiáda a Helga, ako môžete povedať, je monštrum. Ale títo bosí bojovníci v bikinách sú pre sovietsku armádu veľkou nepríjemnosťou.
  Teraz dievča opäť stlačí spúšť holou pätou a sklad so sovietskou muníciou vyletí do vzduchu.
  A potom sa smeje a hovorí:
  - Stalina a stalinizmus roztrháme na kusy!
  Po bombardovaní sa dievčatá vracajú späť. A na zemi nacisti postupujú. Majú dosť silné tanky - Tigre, Panthery, T-4 a silné samohybné delá Ferdinand. Ten nemá vo svete obdobu, pokiaľ ide o silu jeho dela a hrúbku jeho čelného panciera. Ohromujúci prelomový stroj. A Nemci vyvíjajú tlak na Červenú armádu.
  Zdalo sa, že jeden elf, dokonca aj pilot takej vysokej triedy, nebol schopný zvrátiť priebeh vojny, na ktorej sa zúčastnilo mnoho tisíc tankov a lietadiel. A tu sa ukazuje, že je to možné. A nacisti začínajú vyhrávať. Navyše nejde len o zabíjanie sovietskych vojsk, ale aj o morálny dopad. A táto olympiáda terminátoriek má veľký vplyv. Červená armáda je ohromujúca, ale Wehrmacht povzbudzuje!
  Potom sa zrazu ukáže, že Tiger je veľmi húževnatý tank, s ktorým sa ťažko manipuluje. A nemecké jednotky stále stúpajú a stúpajú.
  Olympiáda opäť vzlietne v ME-309 a vystrelí z jeho stíhačky niečo mimoriadne smrtiace. A opäť sovietske lietadlá explodujú a rozpadajú sa.
  Elfské dievča sa smeje a škrípe:
  - Som super žena!
  Helga jej dá pusu a potvrdí:
  - Dokonca hyper!
  A teraz ďalší tucet ruských lietadiel exploduje a rozdelí sa vo vzduchu. Toto je skutočne práca pilotných es. Ktoré majú reakciu aj rýchlosť a lietadlá smrtiacej sily.
  Medzitým pionieri v červených kravatách kopú poľné opevnenia. Deti sú bosé, chlapci nosia zásadne len krátke nohavice. Telá detí, dospievajúcich aj veľmi malých, boli na slnku pokryté čokoládovým opálením. A pracujú a pracujú ako mladí titáni.
  Bosé nohy detí tlačia na lopaty a zaznie pieseň:
  Pre priekopníka neexistuje slovo pre zbabelca,
  Odvážne bojuje s Wehrmachtom...
  V prípade kariet je jeden balíček eso,
  Sme zvyknutí bojovať v boji proti sebe!
  Prečo by nemali spievať? Dokonca priniesli chlapcov z kolónie mladistvých. Oblečené majú čierne šortky a sivé roláky. Keď si vyzliekli obnažené krky, odhalili sa torzá chlapcov väzňov. Mnoho ľudí má na tele tetovanie. A hlavy ostrihané do plešatosti. Chlapci zároveň vyzerajú celkom dobre najedení. Pretože v kolónii pre mladistvých sú väzenské dávky pre mladých väzňov ešte lepšie ako pre odkázaných školákov vo voľnej prírode. Teda taký paradox - mladí kriminálnici sú živení ešte lepšie ako normálne deti.
  A pracujú veľmi lenivo. Ak slobodní priekopníci pracujú s nadšením a dokonca spievajú piesne:
  Vlasť priekopníka ZSSR,
  Budeme za to bojovať navždy...
  Aj keď nastal chaos,
  Budeme bojovať statočne!
  Mladí väzni sa v odpovedi zachichotajú. Sú to celkom normálni chlapci, len s ostrihanými vlasmi a mnohí s tetovaním. Niektoré z priekopníkov majú aj účesy, ktoré vyzerajú ako nula. Týmto spôsobom je menšie riziko, že dostanete vši alebo niečo iné. Jeden z mladých väzňov, Volodka, sa zachichotal. Spomenul som si, ako ho počas zatýkania ohmatávala sestrička v bielom plášti. A bolo to ponižujúce a príjemné zároveň. A ruky dievčaťa v bielom rúchu boli v tenkých gumených rukaviciach a jej dotyky boli také láskavé a jemné, že mužská dokonalosť tínedžera stúpa.
  A potom sú tu priekopníčky v krátkych sukniach a odhalených opálených nohách. A ako nemôžete robiť hravé vtipy? V štrnástich rokoch stále hrajú hormóny.
  Volodka spieva:
  Ach, aké nohy!
  Ako dobre...
  Neboj sa, baby
  Zapíšte si svoje telefónne číslo!
  . EPILOG.
  Kým prebieha vyšetrovanie, dejú sa aj ďalšie udalosti, ktoré tiež nie sú bez zaujímavosti.
  Najmä Alicu vzali a zatkli. Mladé dievča malo sotva osemnásť rokov a policajti sa vyrútili z vchodu, aby jej nasadili putá.
  Dievča srdcervúco kričalo:
  - Netreba! Som nevinný!
  Polícia v reakcii zavrčala:
  - To je správna kurva! Všetci ste predsa nevinní.
  Dej sa odohráva v modernej Moskve v dvadsiatom prvom storočí. A dievča odvlečú do vyšetrovacej väzby a ktovie prečo.
  Policajti jej vykrútili ruky a zozadu spútali, čo bolelo.
  Dievča odpovedalo:
  - Nech je prekliaty fašistický diktátor Putin! Daj mier Ukrajine a Západu!
  V reakcii na to bolo dievča zasiahnuté obuškom. A triasla sa. Kričia na ňu:
  - Si špión! Zabijeme ťa!
  Krásnu blondínku predviedli na policajnú stanicu. Tam ju previezli do miestnosti na osobnú prehliadku. Objavili sa tri policajtky v bielych plášťoch. Na ruky si natiahli gumené rukavice. Alice sa triasla a na tele mala modriny.
  A dozorcovia z nej bez ďalších otázok jednoducho strhli šaty. A tiež topánky a pančuchy. Potom podprsenka a nohavičky. A všetci to robili hrubo, roztrhali si šaty. Potom to vzali a začali dievča cítiť. Ruky v gumených rukaviciach siahali Alice do úst, cítil pod lícami, pod jazykom, až sa krásna blondínka takmer povracala. Potom sa pozreli do jej nozdier, svietili na prístroj a do uší.
  Drsné ruky miesili prsia, kontrolovali silikón alebo drogy. A potom prst najväčšej matróny stlačil pupok. Ale to nie je všetko - Alicine vlasy boli učesané a boli nádherné, biele s jemným žltým odtieňom. A skontrolovali každý kúsok vlasov. A tiež medzi prstami.
  Najponižujúcejšie však bolo, keď najväčšia dozorkyňa strčila labku do Venuše. Alice zareagovala tak, že ženu v bielom plášti uhryzla do ruky a odtrhla sa. Je mladá a silná. Traja strážcovia ju chytili, ale nedokázali udržať jej nahé, opálené telo.
  Potom jeden z nich stlačil tlačidlo.
  Mužskí strážcovia vtrhli dovnútra. Štyria silní chlapi chytili Alicu za ruky a nohy a odtiahli ich od seba. A matróna v bielom rúchu a veľká laba v gumenej rukavici ho vrazila do lona Venuše. A potom sa ukázalo, že Alice bola stále panna, ale to monštrum netrápilo. Pretrhla panenskú blánu, čo spôsobilo, že začala tiecť krv a prehľadávané dievča kričalo obscénnosti. A cítila to až do maternice. A urobila to veľmi hrubo a bolestivo.
  Potom jej labka siahla do zadného priechodu. Dokonca si ani neaplikovala vazelínu, takže to bolo veľmi bolestivé a opäť vyšla krv. A labky matróny sú veľmi veľké.
  A osobná prehliadka vyzerala skôr ako mučenie než spôsob, ako odhaliť zakázané predmety. Ďalej boli preskúmané chodidlá a prsty medzi nohami dievčaťa a potom boli prepustené.
  Ale nedovolili mi sa obliecť. Len ho opláchli studenou vodou, aby zmyli krv. A odviedli ma do vedľajšej izby.
  Tam Alicu, nahú a bezmocnú, odviedli k bielej stene a v rukách jej dali stôl s číslom. Fotili profil, a to spredu, z polovice a zozadu. A potom v plnom raste - nahý. A to aj zboku, poloboku, spredu aj zozadu.
  Potom dievča začalo zapisovať všetky svoje znaky. Navyše tam boli muži aj ženy v bielych plášťoch. A robili to pomaly a opatrne. Donútili ma otočiť sa, zdvihnúť nohy a ruky a pozrieť sa pod pazuchy. A dokonca sa im opäť dostali do úst.
  Napríklad žena v bielom rúchu ma prinútila položiť si hlavu na štvorec a zaryť si prsty do brady. Potom si vložila prsty do úst bez rukavíc.
  Alice sa vytrhla a znova zakričala:
  - Neviem, čo urobila s tými prstami, nie je to sterilné, nech si natiahne rukavice a potom to strčí!
  Mladá žena v bielom plášti sa nehádala. Nasadila si na ruky lekárske rukavice z tenkej gumy a opäť otvorila ústa. A hľadala, zrejme očakávajúc, že nájde granáty, a hľadala plomby v zuboch.
  No, Alicine zuby sú biele, bezchybné, čisté, nie je na nich jediné miesto, nieto ešte plomba.
  Potom bola jej výška zmeraná a odvážená na váhe. No je to bežné. Alice bola dosť vysoká, mala meter osemdesiat a vážila sedemdesiatdva kilogramov. Potom jej zmerali rozpätie rúk, dĺžku chodidiel, dlaní, lakťov a objem bicepsov, lýtok a krku. A tiež veľkosť hlavy atď.
  To, samozrejme, nebolí, ale je to ponižujúce, najmä preto, že okolo je veľa ľudí a niektorí z nich sú muži.
  Prišla žena v bielom rúchu a v rukách držala elektrický strojček na strihanie vlasov. Alice zbledla. Zdalo sa jej, že ju vezmú a hneď jej oholia jej nádherné vlasy z hlavy. Ale mladá a pekná žena sa usmiala a zavrčala:
  - Oholia ti len mačičku!
  Začala odstraňovať biele kučeravé chĺpky z Venušinho lona. Bolo to šteklivé a dokonca príjemné. Navyše to po hrubom hľadaní a trhaní panenskej blany stále bolelo a toto príjemné šteklenie odvádzalo pozornosť od utrpenia a kňučania v mladom lone.
  Potom ju postriekali neinfekčnou tekutinou, a tak ju nahú odviedli do vedľajšej miestnosti.
  Tam najprv dlane zrolovali čiernou farbou a nechali všetky prsty a celú dlaň oddelene. To je vo všeobecnosti normálne a Alice to videla vo filmoch.
  Potom jej však bosú nohu natreli čiernou farbou. A robili aj preklepy, najprv ako celok, a potom na každý prst jednotlivo. Najprv z ľavej nohy dievčaťa a potom z pravej. Ale Alice nikdy nič také vo filme nevidela a bola ohromená. Nie je to však bolestivé, ale ponižujúce, opäť ukazujú, že ste zatknutý a že ste nikto a vôbec nič.
  Aj keď, keď valček s čiernou farbou prejde po holej podrážke, zašteklí.
  Je hanebné, že je úplne nahá a vyzlieka ju muž v uniforme. Ale vedľa neho sú ženy. A usmievajú sa.
  Alica sa však nijako zvlášť nehanbí. Je veľmi krásna a krivá. A bola panna, pretože ju chcela predať na aukcii a získať veľa peňazí. Aby ste to však dosiahli, musíte sa najskôr stať dospelým. A jednoducho na to nemala čas.
  Ale vôbec nie je taká mníška. Celkom moderné a vyvinuté dievča.
  Ale začali jej pery rozmazávať valčekom čiernej farby. A toto je už nepríjemné. Samotná farba má horkú chuť. Je jasné, že môže zanechať stopy na perách na nádobe alebo niekde inde, ale stále je to nechutné.
  Pritlačili jej teda pery na biely list papiera a urobili tento odtlačok.
  Potom sú tu zubné odliatky. No aj toto je vo všeobecnosti pochopiteľné. Musí odhryznúť plastelínu a chvíľu takto stáť, aby boli odtlačky zubov jasné.
  Alica si myslela, že je to koniec, ale namastili jej aj uši, pravé aj ľavé a vytlačili ich aj na biely papier.
  A dievča bolo dosť špinavé. Zo všetkého najviac chcela, aby sa to rýchlo skončilo a aby ju zobrali do sprchy.
  Ukázalo sa však, že to nestačí. Hlavná pani poznamenala:
  "Vo väzení sú často nahí, takže im odoberieme odtlačky zadku."
  Potom jej muž začal prechádzať po zadku valčekom s čiernou farbou.
  A to je veľmi hanebné, predstaviteľ silnejšieho pohlavia príliš približuje svoju tvár k svojim intímnym partiám. A jej valček drhne. Alice má široké boky. A muž niekoľkokrát ponoril valček do farby, aby ho znova naniesol na luxusné kúzla dievčaťa.
  Potom ju tiež posadili na niekoľko prestieradiel a odtlačky bezchybnej kože odobrali z každej časti stehien zvlášť. A bolo to také ponižujúce, byť v úplnej nahote.
  Ale aj toto sa napokon skončilo, aj keď sa zdalo, že sa to ťahá večnosť.
  Potom ju vzali do vedľajšej kancelárie a urobili röntgen žalúdka, rúk a nôh, tiež nahú. Tiež to nebolí, ale je to trochu nechutné a nechcete dostávať žiarenie.
  Potom ju odviedli do sprchy. Navyše ju takto viedli nahú a ruky mala zozadu spútané. A to je tiež ďalšie poníženie. Alicine bosé nohy plácajú. A po ceste som najprv natrafil na väzňa, celkom mladú, a ona začala ukazovať prstom a robiť hlúpe žarty - hovorila, ako veľmi ťa budú vo väzení milovať.
  A potom väzeň, oči sa mu rozšírili a pohľadom pohltil nahé dievča a nohavice sa mu doslova vydúvali.
  Nakoniec sa Alice dostala do sprchy. Vnútri bolo prázdno len dvaja uniformovaní strážcovia a sledovali, ako sa umýva. A voda bola našťastie teplá, no, štát ešte nebol taký ochudobnený. Pod potokmi Alica cítila v duši takmer blaženosť, ale bolo nepríjemné, že na ňu stráže tak hľadeli. No dali mi ďalší kus mydla na pranie. Alice zmývala čiernu farbu. A stali sa čistými.
  Napriek všetkým problémom jej jeden zo strážcov stále siahol do úst a druhý labkami v rukaviciach ohmatával jej obnažené prsia. Alice vydržala ďalšie poníženie bez toho, aby sa hádala.
  Dozorcovia ju osušili nie príliš suchým uterákom vydaným vládou a vyniesli ju zo sprchy. Zrejme ma vzali do bodu, kde sa vydávali vládne odevy.
  Väzeň podozrivý zo špionáže má zrejme zakázané nosiť jej.
  A opäť ponižovanie a smiech mužov a žien.
  Vo vládnych priestoroch sme ešte museli stáť v rade niekoľkých nahých žien. Boli mladí a celkom pekní, mnohí mali tetovania. A tiež si začali robiť žarty z Alice. Najmä vzhľadom na jej vyholenú stydkú časť a krásu.
  A jeden zo starších väzňov dokonca začal cítiť Alicine prsia. Dievča bolo zozadu spútané, no nohy mala voľné. A tlačí koleno do jej solar plexu. Zrútila sa.
  Polícia zaútočila na Alicu. Zasiahli ju sériou úderov, až kým nestratila vedomie. A potom ma takto odvliekli nahú do trestnej cely.
  Dievča pri prechode drzo ohmatávalo. A Alice opäť zažila bolesť a poníženie.
  Nahú a spútanú zozadu ju hodili do studenej, tmavej miestnosti a dvere boli zatvorené. Dievča sa ocitlo v tme nahé, bezmocné a spútané reťazami. A bola veľmi hlúpa, chladná, vystrašená. Navyše v trestnej cele pobehovali potkany a bolo cítiť silný zápach odpadových vôd.
  Alice to vzala a rozplakala sa, no slzy jej smútku nepomôžu. A rýchlo si to uvedomila, najmä po tom, čo ju do bosej nohy pohrýzol potkan.
  Dievča rozdrvilo páchateľa holými prstami a zúrivo spievalo, čím demonštrovalo silu:
  Bolo tam jednoduché dievča - bojovníčka Jeanne,
  Bosá a v handrách pásla kravy...
  Ale všemohúci Boh z veľkého piedestálu,
  Pošlite malej kráske nespočetné množstvo darčekov!
  
  A z jednoduchého dievčaťa sa stala bojovníčka,
  Francúzi sú udatní, keď sa zjednotili...
  A spýtal sa Británie sedliackym úderom:
  Okolo nej sa zhromaždil mocný tím!
  
  Bojovníčka v zúrivosti zmietla svojich nepriateľov mečom,
  Na ukážky som zvolil veľmi odvážny pohľad...
  No, aká mocná sa ľuďom zdala Zhanna,
  Verte mi, že v nej bude vrieť krv tých najstatočnejších rytierov!
  
  Tu je, odvážne dievča bojujúce,
  Rozbite divoké damaškové hordy svojim mečom,
  A kráskin hlas sa už ozýva...
  Môže dokonca hodiť tehlu do tváre!
  
  Víťazstvo za víťazstvom, už je v Paríži,
  A nad Francúzskom sa zdá, že hviezda horí ohňom...
  Zhanna bosá letela vyššie ako slnko,
  Dievčatám sa splnil ich dlhoročný sen!
  
  Ale vrtkavá bohyňa je šťastie,
  A veľké dievča padlo niekomu do siete...
  Bičujú ju a označujú ju za blázna,
  Odvážna Jeanne musí určite zomrieť okamžite?
  
  Vytiahli Jeanne na stojan a zapálili plamene,
  Oheň jej oblizuje päty a reťaze má na rukách...
  Ale len nedávno jej kráľ zveril zástavu,
  A všetky krásky zamkli do kamenných múrov!
  
  Pri mučení dievča nevydalo ani hlásku,
  Aj keď mi horúce kliešte popálili nahú hruď...
  "Svätá inkvizícia" ju utrápila,
  Ale z dievčaťa nedokázali ani len zastonať!
  
  Potom založili oheň a dievča bolo bosé,
  A v handrách, celý zbitý, vedie kat na popravu...
  Oh drahá Jeanne, chýbaš mi,
  Telesná sila pekla vás uvrhla do gehenny!
  
  Horí, kráska, nahá v jasnom plameni,
  Ale vzácny výkrik, bez toho, aby som kedy vyslovil...
  Za jej nesmrteľnú smrť sme tak veľa dali nepriateľovi,
  Bojujte s divokým nepriateľom a bez toho, aby ste Jeanne zradili!
  
  A teraz dievča bojuje s nacistami,
  Takmer nahý, bosý, bol veľký mráz...
  Teraz si Zhanna Russian, vidím, že sa namáhaš z tepla,
  Pretože jej pichľavý dedko zamrzol nos!
  
  Ale s veselou modlitbou, svätý priekopník,
  Verte, že toto choré dievča oživíme!
  A s našou odvážnou piesňou, hoci úplne detskou,
  Verte mi, okamžite zrodíme nové hnutie!
  
  Víťazstvo nad fašistami príde, vieš to
  A Nemecko bude dobyté, ver mi...
  Kým bitka prebieha a ty si zraňuješ telo,
  Fašizmus je taký krutý - je to mocné zviera!
  
  Ale potom prišla žiarivá jar a všetko sa roztopilo,
  Tráva je našuchorená a čoskoro bude nádherný máj...
  Si odvážny v Berlíne, potom budeš krásne chodiť,
  A celá mladá planéta sa okamžite zmení na raj!
  Potom sa dievča nejako posadilo na železnú kozlíkovú posteľ. Je dobré, že je ešte leto, a hoci je v trestnej cele zima, dá sa to ešte vydržať. Čo sa tam deje v zime? Môžete si jednoducho zničiť zdravie.
  Alice si ťažko povzdychla a pokúsila sa predstaviť si niečo, čo by ju rozptýlilo.
  Napríklad detská pracovná kolónia Makarenko. A poslali do toho chlapca Aljoša. Len pre preskakovanie tried. A chlapec v dvanástich rokoch nastúpil na prevýchovu. Dá sa to povedať aj bez záznamu v registri trestov. Do legendárnej kolónie ho poslala komisia. Sú už tridsiate roky, ľudia sa nezdajú byť až takí chudobní. Preto bol chlapec šokovaný.
  Oholili mu hlavu ako väzňa a odobrali odtlačky prstov z rúk a nôh.
  Potom, hneď prvé ráno o piatej, keď bola ešte tma, ma v apríli spolu s ostatnými chlapcami vyhodili na nástupište. A deti sú nahé, majú na sebe len nohavičky, bosé. A je treskúca zima. Bugleri sú tiež bosí v krátkych nohaviciach, ale aspoň v košeliach a červených kravatách.
  Chlapci stoja takto na linke a potom začnú cvičiť. Leshku bolí hlava, chce spať, ale musí sa hýbať, inak dostaneš od ostatných facku po hlave.
  A tak každý deň. Strava biedna, väčšinou pastva, veľa práce, plus štúdium. Na zábavu nie je čas. Chlapci chodia z mrazu do mrazu len v šortkách a holom drieku. Toto je tu letná uniforma. Od prvého apríla do ôsmeho novembra je zakázaná akákoľvek obuv. No môžu vám dať maximálne odhalené krky. Chlapci sú otužilí, chudí, šlachovití a z neustálej tvrdej driny sa im svaly napĺňajú ťažkým žuvaním. Vo všeobecnosti je dostatok jedla na pestovanie a prácu - dávky pre deti sú vypočítané vedecky.
  Hneď v prvých dňoch boli Leshkine holé chodidlá pokryté pľuzgiermi a odreninami, každý krok bolel, no detská pokožka veľmi rýchlo zhrubne a zrohuje. A bude pohodlné chodiť naboso a vaše nohy si zvyknú na jarný chlad a už nemrznú. A na Ukrajine rýchlo prichádza jar a už je teplo. A keď je horúco, dokonca sa cítite pohodlne pri práci a pochode v šortkách.
  Leshka mala dvakrát týždenne oholenú hlavu a raz týždenne sa kúpala. A pred spaním ho každý deň oblievali studenou vodou. V prvých dňoch boli chlapcove svaly, nezvyknuté na tvrdú prácu, veľmi boľavé. Bolesť bola všade, ani krv ani žila nezostali nedotknuté bolesťou. Ale chlapec pokračoval v práci prostredníctvom sily a využíval vlastnosti silnej vôle.
  Potom bolesť ustúpila. A svaly sa stali suché a výrazné, na tele sa objavili žily a žily. A Leshka už nebola taká unavená. A hneď si ľahol na posteľ v detskom baraku a zaspal.
  Skutočnosť, že kolónia bola vzorná, mala svoje výhody. Neexistovali žiadne zlodejské bezprávie, ponižujúca registrácia, znásilňovanie a opomenutia. Všetko bolo podľa predpisov a velitelia oddielov bojovali len za vec.
  Leshka na jar, v lete a na jeseň vyrástla a zosilnela. A keď prišla zima, dostal vládou vydané topánky a teplejšie oblečenie. A už viac študoval a menej pracoval. A aktivisti ma tvrdo bijú za zlé známky. Ale Leshka, schopný chlapec, sa čoskoro stal vynikajúcim študentom.
  To je všetko, kým opäť nepríde jar. A opäť sa chlapci špliechajú bosými nohami a šortkami na ešte neroztopenom snehu a mlákach.
  Leshka sa usmieva, zuby má biele, tak si ich chlapi pravidelne umývajú púdrom. Chlapcovo telo je svalnaté, šlachovité a zdravé, hoci štíhle s štíhlymi svalmi. Takže už je v akejsi autorite v detskej kolónii. Hoci, samozrejme, veľa pracujú, veľa aj spievajú a bosí, pochodujúci pionieri spievajú také piesne:
  Čo chce priekopnícky chlapec?
  Keď je vždy bosý v mraze?
  A ísť príkladom pre ostatných bojovníkov,
  Priekopníčky si strihajú vrkoče!
  
  Stalin nám dal vieru komunizmu,
  Viesť ľudí na vrchol...
  Nech na nás fašisti pršia napalmom,
  V minulosti sme vyhrali a stále vyhrávame!
  
  Keď došlo k smrteľnej bitke s Mamai,
  Odvážne bojujúc, bránili sme Rusov...
  Vlasť je s tebou navždy v mojom srdci,
  Uvidíme komunizmus, verím!
  
  Ivan Vasilev - pravoslávny cár,
  Kazaň bola dobytá od protivníkov,
  Koniec koncov, v rozľahlosti Matky Zeme,
  Nie, vojaci sú duchom silnejší ako Rusi!
  
  A Peter Veľký je bojovník a pazúrik,
  Rusko vybudovalo mocnú flotilu...
  V bitkách prišiel veľmi slávny deň,
  Keď sa Veľký stal veľkým mesiášom!
  
  Petrohrad bol postavený na kostiach,
  Ale hlavné mesto Ruska je nádherné...
  Na mori veje hrdá ruská vlajka,
  A urobíme vlasť šťastnejšou!
  
  Turek Suvorov búšil v zúrivosti,
  A dal príklad na Čiernom mori...
  S neverníkom sme mali dosť sily,
  Hoci niekedy sa stal aj smútok!
  
  Vladimír vodca - otvoril cestu ku komunizmu,
  Aby sa roľník, proletár stal šťastným...
  A teraz je fašizmus v ofenzíve,
  Ale spievajme päťtisíc, statočných árií!
  
  Nech je banner navždy červený,
  Nech Rusko prekvitá v sláve...
  Verím, že prídu svetlé roky,
  Planéta sa stane komunistickým rajom!
  
  No, medzitým, priekopnícky chlapec,
  Meria snehové záveje bosými nohami...
  A Fuhrer sa ponáhľa s fanatickým úsmevom,
  Naše Rusko je šliapané pod nohy!
  
  Ale verím, že príde posvätný pokoj,
  V celom Rusku bude mier a šťastie...
  A budeme oslavovať posvätný, búrlivý sviatok,
  V červenom Berlíne!
  Leshka dovŕšila vo väzení trinásť rokov. Je to chlapec s nakrátko ostrihanou hlavou, bosý, ale už dlhšieho vzrastu. V detskej kolónii je veľa zeleniny a ovocia a Leshka žiari zdravím, nikdy ani nekýchne, napriek tomu, že chodí len v šortkách, ako ostatní chlapci. Niekedy sú obťažovaní, prehľadávajú im postele a nútia robiť drepy nahí. Navyše to robia ženy v bielych plášťoch, ako keby to nebolo detské väzenie, ale zdravotnícke zariadenie.
  Potom chlapci opäť utekajú do práce. Kŕmia sa trikrát denne, čo je normálne. Aj ryby sú dosť často a mäso len na sviatky. Ale chalani sú viac-menej dobre živení a zdraví. A kolektív je dobrý, sú tam síce zlodeji, ale aj lupiči a iní zločinci. Potom sa však upokojili. Nie je to zlá kolónia a deti sú v podstate prevychované. Zostávajú tu do svojich šestnástich rokov. Potom vás buď preložia k starším dospelým, alebo vás prepustia. Častejšie, mimochodom, je to podľa vôle.
  Leshke tiež prisľúbili podmienečné prepustenie a návrat k rodičom do normálnej školy. Navyše ho súd ani neodsúdil do detskej pracovnej kolónie pre maloletých.
  A chlapec v bezprostrednom očakávaní slobody spolu s ostatnými chlapcami kráča bosými nohami a spieva:
   Byť priekopníkom je česť,
  A v tomto slove je veľa tepla...
  Hoci má chlapec nespočetne veľa problémov,
  Bude volať Krautovcov na zodpovednosť, verte mi!
  
  Chlapec kráča cez záveje bosý,
  Beží bez toho, aby si všimol, že fujavica víri...
  Urobil som to priamo cez chlad,
  A rozbíja nacistov rázne a chladne!
  
  Pre priekopníka neexistuje slovo pre zbabelca,
  A nie je žiadne slovo, nikdy nepovie...
  Hoci fašistický plaz uhryzol,
  Chytíme Krautovcov pri banálnej krádeži!
  
  Urobíme vlasť silnejšou pre všetkých,
  Nech je vôľa priekopníka silnejšia...
  A Fuhrer bol zničený nepriateľským darebákom,
  A zvyšok to bude mať jednoduchšie!
  
  Fašizmus ukázal krvavý úsmev,
  Ale naše žily budú silnejšie ako oceľ...
  Koniec koncov, vôľa Rusov je silnejšia ako kov,
  Na slávu legendárneho bojovníka Stalina!
  
  Sme priekopníci - synovia Lenina,
  Chlapec chce bojovať proti Ríši...
  Sme verní prikázaniam komunizmu,
  Pre nás akékoľvek podnikanie - príliš tomu neverte!
  
  Na slávu našej svätej vlasti,
  Veľmi mladí vojaci bojujú...
  Som chlapec bosý v snehových závejoch,
  Guľomety na mňa strieľajú ako dážď!
  
  Ale priekopníci zabudli na strach,
  Ako slnko jasne horí v srdci...
  A zasiahol Hitlera granátom do koruny,
  Nech to dostane nenávidený Kain!
  
  Na slávu našej svätej vlasti,
  Bojujú chlapci aj dievčatá...
  Stará žena nás kosou nerozdrví,
  Nech je ten hlas počuť veľmi nahlas!
  teda pochodujú len v krátkych nohaviciach a s nahými trupmi a tu sú deti od desať do pätnásť rokov.
  Alice si ťažko povzdychla. Myslel som si, že byť dieťaťom je dobré aj zlé zároveň. Ale stále je viac dobrého - telo je mladé, zdravé, hlava je ľahká a hlavné je, že všetko je pred nami. A nie je tu žiadny strach z budúcnosti, pretože vyzerá jasne a príjemne. Ale pre starých ľudí je to veľmi zlé. Navyše nie každému je sľúbený raj. A existuje vôbec taký raj? Čo ak je pred nami ničota alebo niečo horšie.
  Alice si spomenula na televíznu reláciu, keď kopali tunel hlboko pod zemou. A zdalo sa, že tam niečo zavýja a hučí. Preto navrhli, že je možné, že duše mŕtvych ľudí takto vyjú. Ale z dobrého života to nie je zrejmé.
  Vytie však môže byť spôsobené mnohými dôvodmi.
  Alice sa rozhodla zmeniť svoje myšlienky a tému myslenia.
  Tu je napríklad táto verzia príbehu:
  V marci 1943, výmenou za pozastavenie programu vyhladzovania Židov, spojenci vyhlásili prímerie s Treťou ríšou a začali rokovania. Rommelov zbor bol stiahnutý z Afriky a boli vymenení vojnoví zajatci. V dôsledku zastavenia bombardovania bola nemecká výroba zbraní väčšia ako v reálnej histórii. A vyrábali sa ďalšie Panthery a Tigre, ako aj tanky T-4 v modernizovanej verzii.
  Ale bitka o Kursk Bulge sa nikdy nezačala. Fuhrer opäť odložil ofenzívu, aby vpredu vyskúšal ešte ťažšie tanky: Tiger 2, Lion a Mouse.
  A prvého augusta sovietske jednotky prešli do ofenzívy na rímsu Oryol a v smere na Belgorod a Charkov. Boje sa stali zdĺhavými a prudkými. Na južnom krídle držala prednú líniu silnejšia skupina Mainstein. Na oryolskej rímse bol klin, ale ani ho nebolo možné odrezať.
  Boje ukázali silu tanku Panther v obrane. A ťahali sa až do neskorej jesene. Výkonnejší "Panther"-2 vstúpil do série v septembri 1943 a ešte skôr "Tiger"-2, "myš" a "lev". A bolo to veľmi cool.
  A tak sa nacisti pokúsili o protiútok. Rozpútali sa kruté a krvavé boje.
  Komsomolské dievčatá bojovali so zúrivosťou a cťou a preukázali jedinečné hrdinstvo:
  Sme komsomolskí bojovníci Krista,
  A Lenin a súdruh Stalin sú s nami...
  Hoci je tu nespočetné množstvo fašistov,
  Ale naša vôľa je silnejšia ako vojenská oceľ!
  
  Určite veríme: vieme, že vyhráme,
  Pozdvihneme našu vlasť nad ostatné krajiny...
  Nech je čoskoro mier v komunizme,
  Na slávu Matky Svätej Rusi!
  
  Aj keď je to teraz pre členov Komsomolu ťažké,
  Byť nahý v mraze...
  Ale ja zdvihnem veslo bosý,
  A Hitler zlyhá v hlúpej póze!
  
  Sme temperamentní rytieri ako vždy,
  V skutočnosti zabíjame fašistov guľometom...
  Všetko ostatné sú len nezmysly
  Verte mi, príde im odplata za ich hriechy!
  
  Prečo prišiel protivník do vlasti?
  Má rád ruských otrokov...
  Aký bude výsledok?
  Dievčatá kosia všetkých krautov bosé!
  
  Sú to odvážne dievčatá, ver mi,
  Pre nich je najdôležitejší iba samopal...
  A čoskoro fašistická beštia vstúpi do rakvy,
  A staneme sa silnejšími ako všetci nepriatelia naraz!
  
  Prečo sa dievča bije?
  Chce si nájsť skvelého chlapa...
  Aby nevyzeral staršie ako dvadsať,
  A chovateľskú stanicu sa mu podarilo okamžite rozohnať!
  
  A je dobré chodiť cez záveje naboso,
  Mráz dievča príjemne štípe v pätách...
  Bojovník požaduje jednu vec,
  Nech je chlapčenský bozk ten najhorúcejší!
  
  A verím, že sa dostaneme do Berlína,
  Meno Ježiš svieti všade...
  Rozbijeme všetkých protivníkov naraz,
  Sme dievčatá polonahé, bosé!
  
  Nikto nás nemôže zastaviť
  Aké sme my dievčatá super...
  A všetkých fašistov tvrdo porazíme,
  Už sú na tom dosť zle!
  
  Kosíme a vyhladíme všetkých,
  Nemôžeš dostať dievča na kolená...
  A komunisti poznajú úspech,
  Stalin a veľký Lenin sú za nami!
  
  Dievčenské prsia sú teraz nahé,
  Ale snehová fujavica prudko fúka...
  Niekedy je ťažké aj dýchať,
  Závej sa zákerne, zúrivo belie!
  
  Shakery dokonca bijú fašistov v kožuchoch,
  A dievča chodí takmer nahé...
  Nepotrebujeme na to smutné myšlienky,
  Je krásna - nahá, bosá!
  
  Okamžite pobijeme komsomolcov z Krautov,
  A krásne dievča sa smeje...
  Fuhrer dostane päsťou pod oko,
  A slnko vždy svieti nad vlasťou!
  
  Sme všade veľkí rytieri,
  A Rusku slúžime veľmi verne...
  Otvorme cestu k nesplniteľnému snu -
  Hoci ženy plakali od žiaľu!
  
  Vedzte, že Stalin nás povedie k víťazstvu,
  Oslobodme Berlín, Paríž a Londýn...
  Komunisti nech sú všetci ctení,
  A nad vesmírom je hrdá sovietska vlajka!
  V boji sú dievčatá, samozrejme, naozaj orly. Hádžu granáty holými, dlátovými nohami. A bojujú ako levice.
  Mirabela bojovala obzvlášť urputne.
  Ako boli ich tváre zdeformované, nosené zjavnými stopami degenerácie. Štyria nacisti padli, ale piatemu sa podarilo uhnúť a zasiahnuť pažbou vyčerpaného kadeta v chráme. Mirabela omdlela.
  Dievča sa v noci zobudilo, bolestivo ju bolel spánok a ona sama bola priviazaná o strom. Mirabela sklopila oči a bola v rozpakoch, bola takmer nahá, len v nohavičkách. Nacisti sedeli pri ohni, popíjali a škaredo sa smiali. Hlavný dôstojník zrejme zavrčal po nemecky:
  "Škoda, že zomrel muž, ktorý bol s touto ženou, pred jej očami by ho mučili."
  Ďalší fašista zamrmlal:
  -Ale zlatovlásky sú s nami, je sa s kým baviť!
  Mirabela kričala:
  - Klameš, Nikolaj žije!
  Dôstojníci s emblémom blesku, ktorý znamenal SS, vstávali ako vlasy na hlave poslednému zbabelcovi. zavyl:
  - Páni, pozri, kráľ sa prebudil!
  -Aká kurva, už chce nemecký chren!
  Dvaja hlavní dôstojníci pristúpili k Mirabelle a spýtali sa:
  - Poznáte náš posvätný nemecký jazyk!
  Dievča hrdo odpovedalo po nemecky:
  - Viem dobre po rusky a tvoja reč je kvákanie žaby a brečanie osla. Dokonca je pre mňa nechutné znesvätiť si pery týmto bľabotaním.
  Mladší dôstojník vytiahol dýku a švihol ňou, ale vyšší dôstojník ho zadržal:
  - Nie! Nerozumiete, tento Rus nás chce len vyprovokovať k vražde. Koniec koncov, v tomto prípade bude jej smrť rýchla a jednoduchá. A tak ju doslova rozoberieme, kúsok po kúsku, podľa všetkých pravidiel katovho umenia.
  Nemci začali kričať:
  - Ponáhľajme sa, poďme hneď vyriešiť tú kurvu!
  Vyšší dôstojník, major SS prikývol:
  - Postrašme trochu papagája, ale dnes nezomrie! Toľko najlepších árijských chlapov zabil komisár. Umiera pomaly a bolestivo.
  Nižší dôstojník, poručík SS, sa spýtal:
  - Kde začneme?
  Major navrhol:
  - Braziers! A s tukom, ako to s rezňami má byť.
  Nemci sa zachichotali a začali obscénne ukazovať prstami:
  - Alebo to možno dokáže aj ona!
  Major negatívne pokrútil hlavou:
  - Je to žena nižšej rasy, pre nás elitu SS je to neslušné.
  Poručík pristúpil k zviazanému dievčaťu a začal jej mazať päty tukom. Mirabela zavrčala:
  - Ruky preč! Si nemecká zdochlina!
  Poručík sa ironicky usmial:
  - Teraz už tak nebudeš spievať! Zatiaľ si vychutnajte dotyky pravého Árijca, na kopytách zvieraťa ako ste vy.
  Mirabela zažila vzácny a ohavný pocit hnusu ani dotyk jedovatej kobry nebol taký hnusný. Ale to bol len začiatok. Pod nohami krásneho dievčaťa začali rozkladať malý oheň. Potom si dievča zrazu uvedomilo, čo tí bastardní fašisti chystajú, a dostala strach. Veď oheň spôsobuje strašnú, strašnú, neznesiteľnú bolesť aj pri najľahších popáleninách. A jednoznačne sa chystali usmažiť jej obnažené päty. Mirabela sa začala triasť a major vycenil zuby:
  - Teraz by si nám povedal všetko, keby si vedel aspoň niečo cenné. To môžeme zistiť len my od neplnoletého kadeta. Takže nás budete musieť pobaviť svojimi výkrikmi.
  V reakcii na to Mirabela vzala a odvážne spievala:
  Som bojovníkom našej Matky Rusi,
  Jednoduché dievča, vždy bosé...
  Niekedy vrany škaredo kričali,
  Ale verím, že sen sa splní!
  
  Pridal som sa ku Komsomolom hladný,
  Takmer holá perla v mraze...
  Ale zhodím fašistu z jeho piedestálu,
  Dajte Adolfovi jeho dlhý nos!
  
  Neverte komsomolskému dievčaťu,
  Nebude schopný obmedziť vesmír...
  A tu je počuť jasný hlas,
  Naša armáda sa dostala na vrchol našej vlasti!
  
  Za vlasť Veľké Rusko,
  Bojuj, prosím, priekopník bez strachu...
  Aj keď vieš, že polia sú zaliate krvou,
  Ale ukážte mi, ste príkladom odvahy!
  
  Pre členov Komsomolu je obloha šťastím,
  Pre dievča nie sú žiadne starosti...
  Všetko bude v jej hrdej, slávnej moci,
  A Fuhrerovi príde osud potratu!
  
  Ale čas je ťažký - Hitler prichádza,
  Dokáže poraziť aj toho hrozného...
  Hádže rakety veľkoryso ako bomby,
  Schopný premeniť všetkých vojakov na hru!
  
  Ale ver mi, dievčatá nepoznajú strach,
  Hádzanie granátu bosou nohou...
  Je nahá - jej košeľa je spálená,
  Boj proti nevedomej horde!
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список

Кожевенное мастерство | Сайт "Художники" | Доска об'явлений "Книги"