Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

GalaktiČni Teroristi

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:
Школа кожевенного мастерства: сумки, ремни своими руками
 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    polet med galaksijami v človeški zgodovini . Štiri mutirana dekleta se odpravijo razkriti skrivnosten zločin. A dlje kot traja preiskava, več je skrivnosti in manj odgovorov. Med potjo dekleta mutanti obiščejo različne, najbolj neverjetne svetove.

  GALAKTIČNI TERORISTI
  OPOMBA
  polet med galaksijami v človeški zgodovini . Štiri mutirana dekleta se odpravijo razkriti skrivnosten zločin. A dlje kot traja preiskava, več je skrivnosti in manj odgovorov. Med potjo dekleta mutanti obiščejo različne, najbolj neverjetne svetove.
  PROLOG
  V kozmični prihodnosti je človeštvo že obvladalo večino galaksije, zasedlo nenaseljene planete in vzpostavilo trgovinske odnose z inteligentnimi svetovi. Samo to ljudem ni dovolj. In zdaj se pripravljajo na polet v sosednjo galaksijo. Najmočnejša vesoljska ladja, ki jo poganja najnovejši termopreonski motor, bo kmalu izstrelila z Lune in ponesla prve ljudi na fantastično razdaljo dvesto tisoč svetlobnih let ter se vrnila nazaj.
  To je največji dogodek, ki bi se moral zapisati v zgodovino človeštva kot gromozanski dosežek razuma in znanosti.
  Toda dobesedno na predvečer štarta se je zgodilo nekaj neverjetnega. Raketa je kljub močnemu varovanju nepričakovano sama vzletela in se izstrelila z Luninega površja. In odhitela je in pospešila. Nobena človeška zvezdna ladja še ni imela motorja, ki bi temeljil na procesu fuzije preonov - ultraelementarnih delcev, ki tvorijo kvarke. In nihče ni mogel dohiteti tega neverjetnega avtomobila.
  Pohitela je, pridobivala hitrost in nato takoj izginila, kot da bi se raztopila v vakuumu.
  In imel je učinek kot eksplozija supernove.
  Hkrati se je izkazalo, da je nekdo drug z brega Lune ukradel deset tisoč ton hiperzlata - najdragocenejše kovine, vredne bilijone galaktičnih enot. In tudi to je postalo tako hud udarec.
  Veljalo pa je, da je človeštvo že zdavnaj odpravilo organizirani kriminal. A kot se je izkazalo, ne povsem.
  V iskanje roparjev so bile poslane vse enote vesoljske policije.
  Posebno upanje pa so polagali na legendarna štiri mutantska dekleta. Zelo lepi in močni bojevniki so imeli številne sposobnosti, vključno z magijo. Hkrati pa so nosile čisto običajna ženska imena. Poleg tega so vsi začeli z
  E - Elizabeth, Ekaterina, Elena, Euphrosyne. Preiskave so se lotili slavni štirje mutirani lepotci.
  In tako so se odpravili proti Luni ...
  Elizaveta je visoka, širokopleča, zelo mišičasta punca v kratkem krilu in majici z modrimi lasmi. Lepotičine izredno izklesane mišice so se kotalile pod porjavelo bronasto kožo. Ona je neuradni vodja četverice, čeprav so pravzaprav vsi tu praktično enaki.
  Zrasla je tudi Ekaterina, širokopleča in zelo mišičasta deklica, prav tako v krilu in majici, z lasmi rumenimi kot spomladanski regrat. In ni slabši od prvega v mišičnosti.
  Elena je dekle ogromne moči in bakreno rdečih las. Najbolj temperamenten in izprijen od teh štirih, pa tudi z izrazitimi in močnimi mišicami. Rada se slabo obnaša in pogosto deluje na lastno nevarnost in tveganje.
  In seveda Efrosinya je dekle z lasmi, belimi kot sneg, in tako kot vsi drugi v krilu in majici, vendar z maksimalno razvitimi mišicami.
  Vse štiri deklice imajo tudi zelo spretne, gibčne in vztrajne noge. In pripravljeni so pokazati svoje najvišje akrobatike.
  Še posebej v tem svetu, kjer ljudje niso vajeni vojn, kriminala in drugih problemov.
  . POGLAVJE št. 1.
  Elizabeta je vrgla ostro bodalo z golimi prsti desne noge. Preletel je in prebodel nadležno žuželko, ki je lebdela nad tarčo. Prerezano je bilo natanko na pol, bodalo pa je prebodlo prav pri številki sedem.
  Catherine je tvitnila:
  - Lepo!
  Elena je prezirljivo smrknila:
  - Bodalo, to je dobro, toda proti polju sile in ubijalskemu hiperlaserju je kot otroška petarda.
  Euphrosyne je izjavil:
  - Laserski žarki, laserski žarki,
  Boljši borec bodi tiho, na srečo najdi ključe!
  Elizabeta je ugovarjala:
  - Lahko pridejo okoliščine, ko fizična moč in borbenost odločajo o vsem. Zato se ne sprostite, dekleta!
  Vesoljska ladja je pristala na luni v lunarnem vesoljskem pristanišču. Nekoč mrtev planet s kraterji je bil poseljen in spremenjen v cvetočo metropolo. Ogromne, lepe zgradbe različnih oblik so bile posejane po površini.
  Po ulicah so tekle hitre ceste. Toda večina ljudi je raje potovala z letalom. Atmosfero so zadrževali umetna gravitacija in polja sile. In nebo je bilo tudi podnevi posejano s svetlimi zvezdami. Kar je ustvarilo edinstveno lunino pokrajino.
  Skoraj popolna idila je vladala v kozmičnem, človeškem imperiju. Vsi ljudje so bili večno mladi in lepi. Deklet je bilo nekajkrat več kot fantov.
  Moški z brado je postal zelo redka stvar. In dejansko so se ženske spremenile v močnejši spol, ki vlada imperiju.
  Še več, po vojni še ni dišalo. Na Luni je toliko čudovitih stvari. Na primer, ogromni diamanti v velikosti trinadstropne hiše so preprosto čudež, užitek. In kolosalne fontane, prekrite z zlatimi lističi, srebrom, platino in, kar je še posebej dragoceno, izdelane iz najtanjše plasti hiperzlata.
  Slednje je veliko svetlejše in lepše ter se lesketa v vseh barvah mavrice na treh soncih - ne more se primerjati z navadnim zlatom.
  In curki dosežejo višino do enega kilometra in so opremljeni z različnimi osvetlitvami in odtenki. In kako neverjetno je vse skupaj.
  Nekateri kipi so v obliki tujih živali, na primer mešanica jajčevca, hobotnice in metulja. Ali pa križanec med polžem, nosorogom in orlom.
  Obstajajo tudi kipi golih, mišičastih deklet in fantov. In tudi videti je čudovito.
  Luna je postala čudovito mesto. In mirno in hkrati veselo. In koliko različnih zabavnih, skoraj brezplačnih atrakcij obstaja!
  Tehnično brezposelnosti na Zemlji ni, vendar velika večina ljudi prejme plačo za takšno delo, kot da enkrat na mesec pritisnete na gumb. Povsod so roboti, veliko elektronike.
  In dobrin je na splošno v izobilju, prek Hyperneta pa lahko brez težav celo jeste zastonj. Še več, ne le kako, ampak hrano iz restavracije z milijoni različnih jedi.
  Drugo blago stane penijev in nenehno postaja cenejše. Pojavili so se že tako stari, na pol pozabljeni kovanci, kot je peni - pol penija, polushka - četrt penija.
  Dekleta so poletela iz trebuha vesoljske ladje in preletela površino Lune.
  Ponavadi so vsi raje potovali z letalom. Lahko letite s pomočjo nanobotov. In to je res napredek. Ljudje so redko hodili po ulicah, bodisi samo otroci, bodisi redki turisti iz drugih svetov.
  In tudi če se niso dvignili v zrak, je bilo to bolj iz strahu, da bi se zaleteli v ljudi.
  Letelo je veliko deklet. Kako čudovito je, ko je deklet toliko, čedni fantje pa redkejši.
  Pravljični svet nadvlade nežnejšega spola. Dojenčke vzgajajo v inkubatorjih, da ženskam ne iznakažejo trebuha. Zaradi česar je svet še bolj pravljično lep.
  In v zraku je vonj najdražjih in izvrstnih parfumov. Naokoli so tako čudovita dekleta. In postava, telesa in reliefne mišice.
  Vendar tudi na njihovem ozadju štiri izstopajo. Prvič, njihove mišice so večje in bolj ostro narisane ter dobesedno izbočene. In sama dekleta so višja in s širokimi rameni od ostalih.
  Mimogrede, če je med ljudmi malo moških, jih je med roboti, vključno z biološkimi, približno petdeset do petdeset. Vendar so moški roboti večinoma enako mladi in lepi. Ženske so tudi malo nevajene brad in ljubiteljic dlakavih moških.
  Roboti stanejo penijev in jih je mogoče najeti. Nekateri med njimi ponujajo blago. Vendar le turisti kupujejo dvomljiv bleš. Večina ljudi vse naroča preko Hyperneta. Je cenejši in ima izbiro za vse okuse.
  Mnoga dekleta so se dobesedno obesila z dragocenim nakitom.
  Eden od njih je priletel do štirih in zacvilil:
  - Nekje sem te videl!
  Elizabeta je prikimala:
  - Smo ekipa mutantov E-4!
  Deklica je zacvrknila:
  - Vau, voda gori!
  Elena je zamrmrala:
  - Z Lune so ugrabili medgalaktično vesoljsko ladjo, kaj je znanega o njej?
  Deklica se je obrnila, zasvetila z dragimi kamni in odgovorila, razgalivši svoje biserne zobe:
  - Vsi govorijo o tem! In hipergold je bil tudi ukraden. Kaj, boš ujel kriminalce?
  Catherine je zapela:
  - Nihče se ne more skriti pred nami,
  Ujeli bomo celo nevtrine ...
  Zapičili vam bomo kol v grlo,
  In ne hitimo mimo!
  Elizabeta je prikimala in s prsti sprostila iskrico, ki je poletela in se spremenila v snežno belo golobico, ki je zamahnila s krili.
  Deklica z modrimi lasmi je zapisala:
  - Kdor koli že je zločinec, ga moramo najti!
  K njima so prileteli mladenič in dve dekleti. Vsi trije so nosili nakit iz dragih kamnov.
  Mladenič je veselo rekel:
  - Kako ste zdravi, tako kot najboljši bivoli!
  Elena je s prsti na nogi prijela fanta za nos in ga tako močno stisnila, da je zakričal.
  Rdečelasa lisica je opazila:
  - Močnejši smo od katerega koli bivola!
  Eufrozina je prikimala v znak strinjanja:
  - Moški so dandanes manjši! In spominjamo se časa ...
  Deklica je presenečeno vprašala:
  - Ste res stari več kot tisoč let?
  Elizabeth se je zasmejala in odgovorila:
  - Tako smo stari, da nihče ne verjame, da je to mogoče. Ampak borili smo se v drugi svetovni vojni. Res je, takrat smo bili navadna dekleta. In malo kasneje so postali mutanti. In česa še nismo videli!
  Deklica je zacvrknila:
  - To pomeni, da ste stari že več kot dva tisoč let! To je res kul!
  Mladenič je prestrašeno zamrmral:
  - Vau, tako so stari! To je grozno!
  Elena je škljocnila z golimi prsti in iz njene gole pete je priletel ognjeni pulsar. Predrzneža je udaril v čelo. Ko je prejel močan udarec, je odletel navzdol kot sestreljen borec in za seboj pustil vijoličen steber dima.
  In mladenič je skoraj umrl, vendar je nekaj robotov uspelo vzpostaviti polje sile.
  Elena je tvitnila:
  - Presenečenje, presenečenje,
  Naj živi presenečenje!
  Elizabeth se je nasmehnila in odgovorila:
  - Ja, tu ni presenečenja! Vse vaše vedenje je zelo predvidljivo.
  Elena je zabrusila:
  - Kaznovan bom za svojo predrznost! No, smo starke?
  Euphrosyne je tvitnila:
  - Večno smo mladi!
  Catherine je zacvilila:
  - Nasprotniki se vsi tresejo,
  Hiperplazma čez rob...
  Če se ženske borijo
  Bolje, da se ne spuščate v prepir!
  Elizabeta je zalajala:
  - Vsi, ki so proti nam, so nesrečna bitja. Čakajo jih pravi mutanti!
  In cela četverica je zapela v zboru:
  Na zvezdnih ladjah hitimo čez valove,
  Kvarki se penijo v eterskih vrtincih...
  Kaj bom sporočil svojemu planetu,
  Otrokom neskončnega prostora sveta!
  Več robotov je priletelo do deklet in zelo vljudno vprašalo:
  - Nikogar ne ubij ali pohabi. Vi ste služabniki dobrega.
  Elena je v odgovor zapela in stresla rdeče lase:
  - Angeli dobrote, dve beli krili,
  Dve beli krili nad svetom!
  Catherine je stresla svoje zlate lase in zamrmrala:
  - Ali morda čez vesolje!
  Dekleta so se smejala. Bile so neverjetne lepotice in zelo duhovite. Takim dekletom se ne more upreti nobena vojska.
  Bojevniki so leteli naprej. Glavna stvar je pregledati kraj kozmodroma, od koder je bila ugrabljena zvezdna ladja. Res je, glede na neprevidnost ljudi to ni bilo presenetljivo.
  Rdeča Elena je pripomnila:
  - Tukaj bi lahko ukradli celotno Luno. Sploh me ne bi presenetilo.
  Blondinka Euphrosyne je tvitnila:
  - Lahko s svojo spretno roko,
  Dosezi Luno z neba ...
  Iz krtine bom naredil slona,
  In ne bom trenil z očesom!
  In dekleta se bodo samo smejala in smejala. Čeprav je bil njihov smeh brez razloga in s prizvokom neumnosti.
  In tukaj je kozmodrom, od koder naj bi poletela medgalaktična raketa.
  Bil je zelo lep na pogled. Okoli njega je cela kaskada vodnjakov. Še več, fontane z zelo dovršenimi kipi. In rože rastejo zelo svetle - velikosti cele kočije.
  Catherine je z nasmehom zapela:
  - Vse se iskri kot strela,
  Veliko nepotrebne lepote...
  Toda povej mi, kraljica,
  Ste zamenjali uro?
  Kozmodrom je bil prekrit z zlatom, kar mu je dajalo ne povsem pravi videz. Na splošno so na Luni ljubili zlato in hiperzlato. V samem središču, kjer je stala medgalaktična raketa, je bila tudi zrcalna površina. Zelo gladko in peneče.
  Kar zadeva varnost, so bili roboti. Nekateri med njimi so bili videti kot veliki galebi z laserskimi puškami. In so se vrtele.
  Elizabeth je opozorila:
  - Tukaj je veliko pompa in čistega kaosa.
  Catherine je zacvilila:
  - Navsezadnje imamo v srcu samo eno domovino,
  Razširitev na številne galaksije ...
  Naj bo moja država slavna stoletja,
  O njej so sanjarili med potepanjem po svetovih!
  Elena je tvitnila:
  - Malo smo jedli, a veliko peli!
  Dekleta so pokazala prepustnice na dlaneh in vstopila na samo ozemlje kozmodroma. Tu je stalo še več zvezdnih ladij. Bili so živih barv in izgledali so kot čudovite ribe. Uliti so bili z različnimi dragimi kamni in kovinami.
  Euphrosyne je siknila:
  - In kako jim je uspelo ugrabiti raketo, ko je okoli toliko ljudi?
  Štiri dekleta v pikčastih oblekah in naramnicah so priletela do njih. Obuti so bili v škornje, kar je govorilo o javni službi.
  Eden od njih v polkovniški uniformi je zahripal:
  - Lep pozdrav, ekipa štiri E. Vidim, da ste pripravljeni izvesti preiskavo in pripeljati kriminalce do čistega vodika.
  Elizabeth je z nasmehom pripomnila:
  - Potrebujemo namige. Še posebej, ali obstaja video posnetek ugrabitve medgalaktične zvezdne ladje?
  Dekle polkovnik je odgovoril z vzdihom:
  - Žal ni ohranjen noben video posnetek. Nenavadno je, da so hipervirusi prizadeli vse sisteme vodenja in varnostne robote. In izkazalo se je, da je izjemno nevarno. Onesposobili so vse sisteme.
  Elena je zažvižgala:
  - Vau! To je kvazar!
  Euphrosyne je popravila:
  - Raje, celo anti-pulzar!
  Polkovnica je prikimala z nedolžnim nasmehom:
  - Situacija je bila seveda tako zastoj. Preiskavo smo že opravili. Le nekaj deklet in fantov je lahko delalo zapiske na svojih pametnih telefonih. In bilo je nekako nejasno. In nanoboti so bili poškodovani!
  Elizabeth je z zlobnim nasmehom pripomnila:
  - To je jasno! Tukaj deluje nekakšna organizacija. In organizacija je močna.
  Elena je izrazila svojo različico:
  - Kaj pa obveščevalne službe nezemljanov? Bi lahko bili tudi oni vpleteni v to?
  Deklica polkovnik je prikimala:
  - Tudi tega ne izključujemo. Toda v naši galaksiji ni niti ene tuje moči, ki bi bila tehnološko boljša od ljudi. Rekel bom celo, da se še več, nobena od tujih civilizacij tehnološko niti ne približa človeku.
  Catherine je tvitnila:
  - Človeštvo ima tehnologijo železa,
  Vsekakor potrebno in zelo koristno...
  Toda bosa dekleta se ukvarjajo z boksom,
  Navsezadnje se velike izdaje v boju nadaljujejo!
  Euphrosyne je končala petje:
  Verjamem, da se ljudje od pravljice ne poslovijo,
  In ostala bosta prava prijatelja za vedno!
  Polkovnica je prižgala hologram. Pojavila se je slika silhuete medgalaktične vesoljske ladje, ki leti nad Luno. Potem je popolnoma izginil, kot po čarovniji.
  Elizabeth se je nasmehnila, toda njene safirne oči so bile žalostne in njen glas je zvenel srebrno:
  - Vakuum, seveda! Očitno imamo opravka s tehnologijami, ki so boljše od zemeljskih. Kdo bi lahko to uredil?
  Elena je predlagala:
  - Neka napredna civilizacija iz sosednje galaksije. Vsi ne želijo videti svojih konkurentov v smislu inteligence!
  Catherine je zažvižgala:
  - Če je tako, potem bomo morali sami biti prepeljani v sosednjo galaksijo. To je zelo zanimivo, a vprašanje je, kako bomo to dosegli?
  Euphrosyne je predlagal:
  - Naredimo svojo raketo s termopreonsko fuzijo, samo ne tako veliko, lahko letimo pri visokih hitrostih.
  Deklica polkovnik je prikimala:
  - Gledal sem risanke o vaših štirih. Obstajajo celo igre z vašim sodelovanjem. Povejte mi, ali vas je bilo vsaj enkrat v življenju strah?
  Elizabeta je iskreno odgovorila:
  - Zgodilo se je več kot enkrat! Zlasti mi je uspelo biti v fašističnem ujetništvu in to ni samo strah, je morda celo več!
  Elena je hvalisavo rekla:
  - In preživel sem tudi čas v Stalinovih taboriščih, zlasti v koloniji za mladoletnike. In preiskovalci so me ustrahovali in tepli. Ne samo, da se je borila, ampak je cono tudi poteptala. Tukaj sem torej jaz najbolj napreden!
  Catherine je ugovarjala:
  - Tudi jaz sem bil v otroški koloniji in bil sem v coni, in če je Elena imela starše, potem sem bil na splošno sirotišnica! Torej ni znano, kdo od naju je bolj kul.
  Eufrozina se je zahihitala in pripomnila:
  - Ampak jaz sem najstarejši med vami. In uspela se je boriti v državljanski vojni. In to je na nek način celo bolj kul kot Velika domovinska vojna. Tam so se borile vsaj različne države in narodi. Med državljansko vojno: brat proti bratu, oče proti sinu. In to je še hujše.
  Deklica polkovnik je vprašala:
  - Zakaj imate neuradno vodjo, Elizabeth?
  Elena je iskreno odgovorila:
  "Razume tehnologijo bolje kot vsi mi." Vendar smo se v dva tisoč letih vsi veliko naučili. Toda v tej zadevi je še vedno genij.
  Euphrosyne je zapela:
  - Vsi smo se malo naučili, nekaj in kakopak.
  Dekleta mutanta so se pozorno ozrla naokoli. In na lastne oči so razsvetlili robote stražarje. Dekleta so lahko videla celo v območju gama. Videli pa smo, da so bili roboti na splošno v dobrem stanju, precej mobilni in sodobni. Zlasti procesorji so bili pospešeni z uporabo podfotonov, ki so imeli v primerjavi z običajnimi fotoni številne prednosti v učinkovitosti in produktivnosti.
  Elizabeth pa je opozorila:
  - Ultrafotonski procesor bi bil veliko bolj učinkovit in hitrejši!
  Deklica polkovnik je vprašala:
  - Kaj, lahko narediš kaj takega?
  Deklica se je zasmejala in odgovorila:
  - V vesolju je mogoče vse nemogoče, ne samo živeti z nespremenljivimi sanjami!
  Elena je zacvilila:
  - Naša izumiteljica se bo zamenjala za cente. Pojmo lepše!
  Catherine je prezirljivo smrknila:
  - Peli bomo, ko bomo ujeli zločince!
  Evfrozina je duhovito zapisala:
  - Nauči me peti, nauči me peti,
  In medved te bo prijel za vrat!
  Elizabeth je pripomnila:
  - Nekaj vidim. Nekaj robotov je prenašalo računalniške viruse. In izjemno aktivna.
  Deklica polkovnik je vprašala:
  - In kaj to pomeni?
  Elizabeta je zašepetala:
  - To morda ni edini napad. In dejstvo, da kriminalec ve veliko o človeški tehnologiji.
  Ekaterina je opozorila:
  - Ampak to nam olajša delo. Natančneje, iskanje ugrabiteljev.
  Elena se je nasmehnila:
  - Mislite, da to niso gostje iz sosednje galaksije? In z velikim veseljem bi šla na sprehod.
  Euphrosyne je zapela:
  Galaksija, galaksija, galaksija,
  Vse je matematika,
  In romantika bo odlična!
  Elizabeta je zamrmrala:
  - Prezgodaj je sklepati!
  Polkovnica je vzela in ekipi predala majhen kos hiperzlata. Lesketalo se je v vseh barvah mavrice. Kovina, ki ji v lepoti ni para.
  In z nasmehom je rekla:
  - Hiperzlato ima svojo lastno energijo in tako veliko kopičenje žlahtne kovine ne morejo zaznati z ultragraviološkimi radarji. Mislim, da vam bo to posebej pomagalo pri iskanju ugrabiteljev.
  Elizabeth je vprašala:
  - Kaj, skeniranje prostora ni dalo ničesar?
  Deklica polkovnica je nerada odgovorila:
  - Ne, nič še!
  Elena je z nasmehom pripomnila:
  - To je nekako čudno. Morali bi vsaj nekaj odkriti! Navsezadnje je hiperzlato taka kovina ... Ima posebno vrsto tehnomagije.
  Ena od policistk je pripomnila:
  - Ugrabitelji so tako tehnološko napredni, da se jih, če sem iskren, kar malo bojim. Kaj pa, če ponovno napadejo planet Zemljo in nasploh poskušajo uničiti človeštvo!?
  Eufrozina je z vzdihom ugotovila:
  - Moško načelo izginja iz človeštva. Samci se prenehajo razmnoževati, tisti, ki obstajajo, pa se sploh ne morejo več imenovati moški. So infantilni, kot otroci.
  Elena je prikimala in zarenčala:
  - Prej ali slej bo to povzročilo smrt človeštva! Vseeno, punce, to je čudovito, a vodilna, borbena sila je bil še vedno moški!
  Polkovnica je zmajala z glavo:
  - V starih časih so moški tepli dekleta, se jim posmehovali in bili preprosto sadisti. In zdaj je vzpostavljena popolna harmonija. In ti sam ni všeč!?
  Elizabeth je odgovorila:
  - Naša mladost je minila v drugih časih. Prvih sto let življenja je postavilo drugačno predstavo o tem, kakšni bi morali biti moški! In morda se bom zdel staromoden, vendar samica ne potrebuje šibkega in slabovoljnega moškega!
  Elena je goreče zapela:
  - Nikomur ne bom povedal,
  Da obožujem robota
  Obožujem robota!
  In človeka bom živega utopil!
  Ja, res, tak nastop je bil smešen.
  Vendar sta Elizabeth in njena ekipa nadaljevali z raziskovanjem vesoljskega pristanišča. Prvič, ne glede na to, kdo so bili ugrabitelji, so morali za seboj pustiti sledi. In dekleta so iskala vzorec prostora. In poskušali so začutiti napetost silnic.
  Elena pa je začela peti neumestno:
  Sem sijajen detektiv
  Ne potrebujem pomoči ...
  Najdem celo mozolj
  Na trupu slona!
  Okretnejši od makaka
  Trdnejši od vola ...
  In voh je kot pri psu,
  In oko je kot orlo!
  Elizabeth je pripomnila:
  - V primerjavi z nami je orel skoraj slep, pes pa ... Tukaj je nekaj. Ugrabitelji niso pustili skoraj nobenih sledi, a zrak diši po otroštvu!
  Catherine je prikimala:
  - Mogoče! A otroci česa takega ne zmorejo. Najverjetneje gre za zelo napredne tujce. Težko je verjeti, da lahko med ljudmi obstaja tako tehnološko napredna in skrivna organizacija.
  Elizabeta je ugovarjala:
  - Takšna organizacija je že obstajala in proti njej smo se borili. Se spomnite "Spectre"?
  Elena se je zasmejala in pripomnila:
  - To so tisti, ki so ukradli termokvarkove bombe? In vrhovnega koordinatorja so hoteli razstreliti? Ja, bilo je zanimivo!
  Eufrozina je pripomnila:
  - In zame osebno je bilo najbolj zanimivo, ko sem se med tisto vojno naučil bosih nog metati granate v Nemce. In to je moške preprosto šokiralo!
  Elizabeta je prikimala v znak strinjanja:
  - Da, z nogo lahko vržeš veliko dlje in natančneje kot z roko! To je zelo močna in dolga mišica. Kaj, bi lahko to naredil še pred mutacijo?
  Eufrozina je prikimala:
  - Poskusil sem! Na splošno smo se sprva borili drugače. In potem sva se srečala v rezervoarju. Nekaj časa smo bili ena sama ekipa, dokler se nismo spet razkropili.
  Deklica polkovnik je vprašala:
  - Povejte nam, prosim, podrobneje, kako ste se borili? To je tako zanimivo!
  Elena je zamrmrala:
  - Glej film! Tam je vse prikazano barvito in z našo udeležbo.
  Efrosinya je opozorila:
  - Moram reči, da je naš svet tako miren in v njem je storjenih tako malo resnih zločinov, da so naši podvigi v filmih in virtualnih igrah milijonkrat večji kot v resnici! Smo ikonični, postali smo kot risanke, kot ninja želve!
  Elena se je zahihitala in pripomnila:
  - Ja, v filmu o nas. In še vedno jih vsi ne prepoznajo na ulicah.
  Deklica polkovnik je odgovorila:
  - Od milijarde ljudi se samo eden ukvarja z resnim delom. In tako neprestana zabava in užitek ter skoraj popolna odsotnost pravih moških. Dekleta znorijo od brezdelja.
  Catherine je zapela:
  - Dekleta, dekleta,
  Nemirna usoda ...
  Ampak zakaj, da bi bil močnejši,
  Potrebujemo težave!
  Elizabeth je opozorila:
  - To je šele začetek velike igre. Ene stvari ne razumem, od kod prihaja vonj po otroštvu? Mogoče so to pravzaprav nekakšni čudeži?
  Euphrosyne je predlagal:
  - Kaj če bi uporabili časovni stroj!?
  Elizabeth je rekla ne preveč samozavestno:
  - Potovanje skozi čas je z naravnimi zakoni prepovedano!
  Ekaterina je opozorila:
  - Pa tudi ukrasti raketo sredi belega dne, ne da bi pustili sledi, v nasprotju z vsemi zakoni narave. Poleg tega so mnogi znanstveniki verjeli, da je nemogoče povzročiti proces preonske fuzije. A dejstva pravijo, da obstajajo tudi bipreoni in morda nas čaka še veliko odkritij.
  Elena je pela z veseljem;
  Oh, koliko čudovitih odkritij smo naredili,
  Nenadoma prinese trenutek razsvetljenja ...
  In izkušnje, sin težkih napak,
  In genij je prijatelj paradoksov!
  . POGLAVJE št. 2.
  Dekleta so nadaljevala preiskavo. Naproti jim je priletelo še več lepotcev v policijskih uniformah in en mladenič. Res je, imel je mlad, nežen obraz, brez ene same dlake, in se praktično ni razlikoval od deklet, zlasti po svojih dolgih svetlih laseh. Človeški moški so popolnoma izgubili svojo moškost. Ker se niso hoteli obriti, so po videzu postali najstniki, po duhu pa infantilni. Vendar, če dobro pogledate, je razlika tudi v figuri. Fantje so precej dobro grajeni in mišičasti - tudi čedni.
  Brez dvakratnega razmišljanja je Elizabeth naročila kosilo. In na Hypernetu lahko jeste brezplačno, če tam naročite hrano iz bioplazme. Ki je zelo okusen, zdrav in kaloričen. Pa tudi videti je bila zelo lepa.
  Dekleta mutanti so sedla za mize. Jedilni pribor je bil bleščeče zlat, dostavljen skozi ultramatrične kanale skupaj s hrano.
  Elizabeth je opazila, prijela vilice s prsti in jih zabodla v rezino svežega mesa kaktusa diplodokusa:
  - Kako lepo je, ko je hrana brezplačna!
  Deklica polkovnik je pripomnila:
  - Ne vsi. Nekatere jedi, zlasti tiste iz naravnih, redkih vrst mesa, se prodajajo za denar.
  Elena se je zahihitala in pripomnila:
  - Še posebej naravna zmajeva kri iz ozvezdja Strelec! Ima močan opojni učinek. In udari v možgane!
  Catherine je tvitnila:
  - Domovina ne verjame solzam,
  Udarimo zlobnega zmaja!
  Elizabeth je pripomnila:
  - Čeprav je Sherlock Holmes rekel, da ni vredno postavljati hipotez o konkretnem izvajanju zločina, še ni dovolj dejstev. Torej, v tem primeru raziskovalec začne prilagajati dejstva svoji hipotezi. Ampak, vseeno, morda lahko izrazimo še nekaj misli?
  Evfrozina je skomignila z rameni in rekla:
  - Na prvi pogled se zdi, da imamo opravka s civilizacijo, ki v svojem razvoju prekaša zemeljsko, natančneje človeško. Toda to je lahko le napačna sled.
  Deklica polkovnik je opozorila:
  - Civilizacija, ki je v svoji tehnološki prednosti boljša od Zemljine, je lahko strašen nasprotnik. Strašljivo je celo pomisliti na to!
  Mladi častnik je zacvilil:
  - Naše zadeve so črne!
  Elizabeta je z vzdihom odgovorila:
  - V vsakem primeru moramo natančneje preučiti vse videoposnetke ugrabitve. In tudi skenirajte oblak Hypernet. In to bo tudi zelo težka in realna odločitev. Lahko pa so tam sledi raketnih tatov.
  Elena je vprašala:
  - Misliš, da so ljudje vendarle to naredili?
  Elizabeta je prikimala:
  - Najverjetneje ljudje!
  In mislil sem, da se vsi zemeljski posamezniki ne morejo imenovati ljudje. Na primer, nekemu fantu, staremu približno trinajst let, so policisti med tisto davno drugo svetovno vojno zažgali pete z baklo. In potem so tudi na otrokove gole prsi prilepili razbeljen kos železa v obliki peterokrake zvezde.
  Dejansko so rešili fanta. Toda zvezdasta opeklina na njegovih prsih je ostala. Z vročimi kleščami jim je uspelo zlomiti tudi več njegovih golih prstov. A na srečo sta rasla skupaj. Toda kako boleče je bilo!
  A to še zdaleč ni edini primer.
  Eno dekle, staro približno štirinajst let, so boso vozili po mrazu. In potem dajo svoje bose pete na vročo peč.
  Elena pa je čez Hypernet naročila čudovito juho iz želve z diamantnim oklepom in hibrid ananasa, zelja, breskve in čokoladnega krofa - ki je zelo okusna.
  Rdeča mutantka je zapela:
  - Najprej bomo hrano pogledali v oči,
  In potem bomo z velikim užitkom vse pojedli!
  Ekaterina je opozorila:
  - Torej razmišljam, ali so morda vesoljsko ladjo ukradli roboti?
  Elizabeth je vprašala:
  - Zakaj roboti?
  Dekle z rumenimi lasmi je zapelo:
  Če je oseba na tleh,
  Če je oseba dosegla konec svoje vrvi,
  Spet se spremenil v divjaka
  Pojavil se je novi robot Boss!
  Eufrozina je prikimala:
  - Pri moških, kot so naši, je čudno, da so roboti prevzeli oblast!
  Mladenič je zacvilil:
  - In zakaj so moški slabi?
  Elizabeta je zapela:
  - Vsi moški so slabiči,
  Vsi so kot otroci...
  Dekle jih ne more obvladati,
  Na planetu je dolgčas!
  Dekle polkovnik je ugovarjal:
  - Ni treba užaliti Seryozha! On sam lahko postreže dva ali tri ducate žensk na noč - poskuša, čeprav mu ni lahko!
  Elena se je zahihitala in pripomnila:
  - V tem primeru je bolje z vibratorjem in biorobotom!
  In dekleta so zapela v zboru:
  Kako daleč je napredek?
  Toda čudeži brez primere,
  Galaksije so dosegle robove,
  Ne izogibajte se grobi praksi!
  Serjoška je težko zavzdihnil in zacvilil:
  - Res so me obnoreli! Z bioroboti bi bilo res bolje!
  Dekleta so se smejala. In mladeniča so božali z vseh strani in ga celo ščipali po mišičastem telesu.
  Ja, zanimiv svet. Zdi se kot raj za moške, pri moških pa vlada takšna napetost in so dobesedno izčrpani.
  Catherine je izrazila svojo različico:
  - Ali pa so to res storili moški? Tisti, čez katere smo se vozili in jih mučili? Da bi pobegnili od takšne preobremenjenosti, so kar vzeli in zbežali!?
  Elena se je zahihitala in zahihitala:
  - Čudovita različica! No, izgleda zelo kul! Moški bežijo od deklet!
  In dekle je zažvižgalo skozi nosnice, kar je bilo videti zelo kul, ko je to izvedla.
  Euphrosyne je izjavil:
  Nemogoče je živeti na svetu brez ženske, ne,
  V njih je sonce maja, v njih je zarja ljubezni ...
  Deklica polkovnik je opozorila in pokazala zobe:
  - Je mogoče brez moških?
  Elizabeth se je nasmehnila:
  - Nekako nam uspe brez njih. A čas je, da se nehamo cediti sline nad močnejšim spolom.
  Dekleta so se smejala. In začeli so jesti, torej bolj energično delati s čeljustmi. Svet okoli njih se je zdel lep. Elizabeth je mislila, da na primer, ko gre za spremembo spola, iz nekega razloga več moških želi postati ženska, in ne obratno? Čeprav se je zdelo veliko bolje biti moški. Na primer, ni treba rojevati in nositi otrok, gospodinjskih opravil pa je veliko manj. In na splošno je tako težko biti ženska, njihove plače in pokojnine pa so nižje od moških. To so res čudeži, ki so se zgodili v enaindvajsetem stoletju. In potem je moški spol skoraj popolnoma izumrl.
  In Catherine je pomislila: "Kdo je pravzaprav storil tak zločin?" In zakaj jim je zadišalo otroštvo? Kaj ima to opraviti?
  Poleg tega se je čutilo še nekaj, a ni bilo povsem jasno in hkrati znano.
  Deklica je odlomila kos banane srne in jo prežvečila ter okusila sočno meso s sadnim okusom.
  Potem je zapela:
  samo tebi zaupam
  Sherlock Holmes...
  Čeprav ne morete prešteti izgub,
  Sherlock Holmes!
  Elizabeth je z nasmehom pripomnila:
  - Če hočete verjeti ali ne, bo zadnji del šel k sovražniku na kosilo!
  In dekleta so se smejala in pokazala zobe. In so biserne in bleščeče, kot zglajena ogledala. To so res dekleta, ki bodo pokazala svoj razred.
  Deklica polkovnik je vprašala:
  - Kaj boš naredil zdaj?
  Elena je predlagala:
  - Zaslišimo priče! To bo zelo kul.
  Elizabeth je opozorila:
  - Trajalo bo preveč časa. Ali ne morete ponuditi česa bolj pomembnega in učinkovitega?
  Euphrosyne je tvitnila:
  - Najboljša stvar je leteti na Jupiter. Največji planet v sončnem sistemu, zato se imejte veliko zabave!
  Elena je zapela:
  - Jupiter je kraljevski planet,
  Pade sončni žarek...
  Slavljen z velikim podvigom,
  Bodite sijoči z nami!
  Mutantska dekleta so pela v zboru:
  - Življenje je smešna napaka,
  Pajek je bil zmečkan ...
  Obstaja izhod iz labirinta
  Iz katere koli slepe ulice!
  Razbili bomo celo kvarke,
  Tudi duhovnik ne bo rešen ...
  Dekleta se ne bodo izogibala prepirom,
  Smo legija lepotcev!
  Elizabeta je zacvrknila in razgalila svoje biserne zobe, kot bi bili brušeni in prišli z morskega dna:
  - Najdemo lahko vse,
  Na dnu morja...
  Ne več kot dvajset
  Izgleda kot junak!
  In bojevniki so bruhnili v smeh!
  Nato so spet začeli energično delati s čeljustmi.
  Deklica Elena se je spomnila, kako je v otroški koloniji vadila spajkanje. Namesto da nosite lesene čevlje, ki jih je izdala vlada, je bolje, da hodite bosi. Še več, tudi pozimi, ko se navadijo, otroške noge skoraj ne zmrznejo. Hrana v koloniji je bila še vedno spodobna, boljša kot za odrasle zapornike. Toda delali so kot odrasli - dvanajst ur na dan, štiri ure pa so se celo učili. Se pravi, prostega časa sploh ni bilo. Res je, med delom so se dekleta poskušala izogniti. Včasih je deževalo. In igrali so se z domačimi kartami za spajkanje.
  Rdečelasa Elena se je hitro naučila goljufati in premagati svoje prijatelje. Tako je imela dovolj hrane. Včasih so celo ob praznikih otroci zaporniki dobivali sladkarije in sladkarije.
  In med vojno so Američani pošiljali tudi hrano. In tam so bile tudi konzerve, sladkarije in čokolada. Dobavljali so tudi surovine, opremo in avtomobile.
  Od ameriških letal je Airacobra veljala za najboljše. Oborožen je bil s štirimi mitraljezi in zmogljivim zračnim topom kalibra 37 mm. Toda neki pilot je dobil deset let taborišč samo zato, ker je rekel, da je ameriška airacobra boljša od sovjetskega jaka. Čeprav, tako pač je.
  Elena tudi ni zadržana v jeziku, med vojno pa so jo aretirali, premestili v kazenske celice in pretepli po petah s palicami. In nacisti so me mučili v ujetništvu.
  Ja, v preteklosti so imeli bogato življenje. Poleg velike domovinske vojne so se borili v Koreji, Vietnamu, Kubi, Afganistanu, Iraku, Čečeniji in Siriji. Vendar so načeloma zavrnili boj v Ukrajini. Rekel je, da na njih ne bo bratske krvi.
  Dekleta so v življenju doživela veliko. In, če sem iskren, si niso posebej želeli vznemirljivih dogodivščin. Res je, zadnja desetletja so bila preveč umirjena.
  V prihodnosti se je na splošno, še posebej, ko je toliko žensk, življenje umirilo.
  Vendar so bili na primer vesoljski pirati. Predvsem so nekoč napadli karavano zlata in hiperzlata. Dekleta so jih lovila. Večina piratov je bila pršica komarjev. Morda ena redkih ras v vesolju, ki je bolj agresivna od ljudi. Z jedrsko vojno so celo uničili svoj planet.
  Edina večja težava ljudi so bili klopi komarji. Na srečo jih je bilo malo in so imeli raje piratstvo. No, včasih so sprožili tudi hekerske napade. Tu so jim pomagali palčki. Ta rasa je na splošno miroljubna in maloštevilna, vendar resnično ljubi denar.
  V vesolju so tudi vilini. A tudi teh je malo in so obtičali v srednjem veku. Vilini so seveda lepi, ne starajoči se - z večno mladimi telesi, a ne nesmrtni - tristo ali štiristo let in konec. Na prvi pogled niso neumni, imajo dober spomin, hitro štejejo in pišejo. Ampak tako neinventivno. Na parni stroj sploh niso pomislili - pluli so na jadrnicah in pri streljanju uporabljali tako primitivno orožje, da so bili glavni še vedno loki ali v najboljšem primeru samostreli.
  Njihova raven je bila med ljudmi v najboljšem primeru šestnajsto stoletje. Toda vilini so veliko starejši od človeštva, tako kot gnomi.
  Iz nekega razloga imajo ljudje izjemen talent za tehnologijo. In tudi izumrtje ljudi ni preprečilo napredka.
  Mutantki sta pokončali različne dobrote, med drugim hibrid kolesa, traktorja in lubenice ter lignje v čokoladi.
  Hrana je bila zelo okusna, dekleta so celo pela:
  Blagor mu, ki je v vesolju,
  V blaženem kotu...
  Ne razmišlja o žalosti -
  Z zajemalko vina v roki!
  Seveda so pili tudi vino. Zelo sladko, prijetnega okusa, ki je poživljalo, a ne omajalo.
  Mutantski bojevniki so vzleteli in se vrnili iz vesoljskega pristanišča. Začeli so skenirati hiperinternet in prisluškovati pametnim telefonom.
  Elena je opozorila:
  - Obstaja na milijone pametnih telefonov ali, natančneje, milijarde! Naj jih program bolje preveri!
  Elizabeta je prikimala:
  - To je zelo razumna ideja. Čeprav program ne more nadomestiti vašega očesa, tudi če je najnaprednejši.
  Ekaterina je opozorila:
  - Roboti so tisti, ki so nadomestili ljudi v vsem. Niso pa se še naučili izumljati.
  Euphrosyne je resno rekla:
  - Toda če se naučiš, bo to konec biološke civilizacije.
  Dekleta so na Hypernet lansirala program iskalnika v hiperplazmični obliki. In začeli smo prisluškovati pametnim telefonom in drugim napravam.
  Elena je predlagala zagon vsaj še ducata takih programov in tudi testiranje nanobotov.
  Ideja ni bila najbolj neumna. Bojevniki so začeli prečesavati virtualni prostor. In druge vrste.
  Elena je pomislila, kdo bi lahko bil krivec. Mogoče je bil tisti, ki je razvil to Starship, nekako vpleten v ugrabitev. In kaj? Mogoče je iz nekega razloga obstajala želja po letenju v druge galaksije ali pa je prišlo do ljubosumja in zavisti do oblikovalca.
  Mimogrede, preveriti moramo informacije o tem, kdo je delal na tem.
  Deklica je vključila skener in začela prisluškovati podatkim. Vse do zdaj je kazalo, da je bila ugrabitev res nevidna in brez konkretnih sledi.
  Obstajalo je več deset modelov te medgalaktične rakete. Od tega je približno petina moških. Še vedno so bolj nagnjeni k matematiki in inženirstvu kot ženske. Njihov odstotek med znanstveniki je veliko višji kot v življenju. In med velikimi znanstveniki je še višji.
  Zato so ženske zaskrbljene, da moški izginjajo. V postelji jih bo nadomestil biorobot ali vibrator, v znanosti pa roboti še niso močni. Razen, če se igre še da izmisliti ali kaj malega. Toda ljudje delajo resna odkritja.
  Elena je uganila svoje misli in pripomnila:
  - Včasih mi je žal, da se nisem rodil moški!
  Elizabeth se je zasmejala in odgovorila:
  - Ja, tudi jaz sem. Lahko bi imela milijone otrok. In to bi bila nova, vrhunska rasa.
  Catherine je z golimi prsti vrgla kovanec in ga ujela. In potem jo je vrgla še enkrat in zrušila muho v letu. Po tem je tvitnila:
  - Če je vrabec blizu,
  Ciljamo s pištolo ...
  Če je muha, udari po muhi,
  Ujemite jo na nižal!
  Elena je prezirljivo smrknila:
  - Streljanje vrabcev s topovi je preveč potratno!
  Eufrozina je prikimala:
  "In nima smisla streljati s kroglico v slona!"
  Dekleta so ga vzela in zapela:
  Hudo je, ko si sam, kot snob
  Sam si in tvojih sovražnikov je legija ...
  Tudi slona lahko poje žuželka,
  Če je stenic več kot milijon!
  In tako sta dekleta lansirala še več programov za iskanje na Hypernetu. In bilo je kar zanimivo.
  Nato so odleteli daleč od Lune. Planet smo si ogledali iz vesolja.
  Večji del je bil že zgrajen. In zrasla so čudovita, čudovita drevesa. In na drevesih so veliki, raznobarvni popki. Ženske na splošno obožujejo rože, ko so svetle in polne barv. Na nekaterih popkih so cvetni listi imeli svoj individualni vzorec.
  Elena je z veseljem zapela:
  -Kako lep je planet Luna,
  Kot biseri, krone iz rubinov ...
  Ne stiskajte nas punce v kotu,
  Tako močni bojevniki smo!
  In rdečelasa kraljica se je zavrtela kot topa v vakuumu. Dekleta so imela posebne obleke, ki so jim omogočale letenje med planeti. Poleg tega se mutanti niso bali biti v vesolju in vakuumu brez zaščite.
  Niso običajni ljudje.
  Elena se je spomnila, kako so ji gole podplate najprej namazali z oljem, nato pa so ji gole pete ocvrli z žerjavico. Kako boleče je. Da ne bi kričala, si je predstavljala, da se bori bosa v puščavi. In na primer reši Julijana Odpadnika.
  Če bi Julian živel sedemdeset let, bi krščanstvo morda za vedno izumrlo. Poleg tega je ta vera paradoksalna. Nesrečnika, križanega na križu, imejte za Vsemogočnega Boga.
  Z razvojem napredka je velika večina ljudi začela šteti človeka za glavnega boga. Kot, ljudje v vesolju so mesije.
  In čas bo prišel, tudi skrivnost časa bo razkrita. In takrat bodo mrtvi vstali.
  Elena je zažvižgala. Med drugo svetovno vojno je imela fanta in ga je imela zelo rada. Bila je močna ljubezen, takšna, ki traja večno. In umrl je med napadom na Reichstag. Seveda je škoda.
  Elena je sanjala, da ga bo obudila. Potem bo mutantsko dekle res našlo popolno veselje in srečo.
  Toda znanost še ni dosegla te točke. Toda minilo bo dva tisoč let in takrat bo mogoče obuditi mrtve.
  Zdaj so na primer vsa dekleta in fantje večno mladi. Mladinci postajajo celo premladi. Toda nekoč je brada vzbujala spoštovanje.
  Elena je pogledala skener. Program je poročal splošne podatke. Še vedno ne boste videli in prebavili vsega.
  Informacij je toliko, da se ti kar zvrti v glavi.
  Elizabeth je opozorila:
  - Nič nismo dosegli!
  Ekaterina se je nasmehnila:
  - To so tehnološko najnaprednejši kriminalci, kar smo jih kdaj srečali. In ne smete računati na prehitre rezultate!
  Eufrozina je zacvilila:
  - Tišje kot greš, dlje boš prišel.
  Elena je predlagala:
  - Ali pa morda odletiva na Zemljo. Najprej zaslišajmo glavnega konstruktorja medgalaktične rakete Vishuja Arana. Očitno je zelo čeden moški.
  Elizabeta je skomignila z rameni:
  "Ne vem, kaj nam bo to dalo, vendar ne bo škodilo, če zaslišimo Visho." Potrebujemo vsaj najmanjši namig!
  Elena je tvitnila:
  - Med zasliševanjem je zlobni moški vprašal:
  Kdo je tip, ki me je udaril ...
  Odgovori, poševni,
  Kaj je zapovedalo zaslišanje -
  Sam hudič te je spodnesel, sam glavni sin!
  In dekleta so se spet smejala.
  Dekleta so odletela na Zemljo. Planet je bil čudovit, hkrati pa je toliko stvari letelo okoli njega. Tam so bila tudi dekleta v skafandrih z ultragravitacijskimi motorji. Prileteli so do mutantov in ponudili nakup tega ali onega izdelka.
  Ob tem so vzklikali:
  Nad zemljo se namršči nebo,
  Vsi se bojijo pretiravati ...
  Fant poljubi dekle -
  Zahteva zvišanje cene!
  Elena ga je vzela in škljocnila z golimi prsti na nogah ter v dekle izpustila velik, smrtonosni pulsar. Poletel je in zadel lepotca. Bila je ovita v iskre, vrtela se je in pela:
  - Utrip Zemlje tesnobno bije med zvezdami,
  Polja so bila namakana s kristalno roso ...
  Vsi ljudje zdaj poznajo eno družino,
  Živijo v blaženi sreči, večnem miru!
  In Elena se je nasmehnila nazaj s svojim zelo sijočim in čudovitim nasmehom čistega bisera.
  Catherine je v odgovor zapela:
  Želimo vam srečo,
  Sreča v tem velikem svetu...
  Kot sonce zjutraj
  Naj pride v hišo!
  Dekleta so zamahnila z roko in ugovarjala:
  - Ne v hišo, ampak v celotno vesolje!
  Elena je zapela:
  - Vesolje je polno čudovitih presenečenj,
  Je čarobna in nenavadna...
  Zvezde so zdaj le streljaj od zemlje, preštej z roko,
  Zato bodi fant v bitki, močan v ljubezni!
  In dekleta so zapela v zboru:
  Bodi kul fant!
  Bodi kul fant!
  Kmalu si privošči brado!
  Bodi kul fant!
  Bodi kul fant!
  Poroči se z bosonogim dekletom čim prej!
  Treba je reči, da so bojevniki res izjemnega razreda. In če zarjovijo in se začnejo smejati, potem bo to izjemen kul.
  Zemlja je iz zraka videti zelo impresivno. Prvič, poleg Sonca ima še štiri dodatne svetilke. Na južnem tečaju rastejo kokosovi orehi, banane, ananas in veliko prej nevidenega sadja.
  Noči praktično ni - večen dan in večno poletje
  Žensko kraljestvo je pravi raj. In povsod je toliko rož, velikih in svetlih. In koliko je fontan in kipov. Še posebej lepi so kipi, prekriti s tanko plastjo hipergold lističev. Lesketa se v vseh barvah mavrice, je hiperzlata, zaradi česar je edinstvena po lepoti.
  In koliko različnih draguljev obstaja. Še posebej diamanti, nekateri v velikosti dobre hiše, in se lesketajo v žarkih več svetil.
  In koliko deklet je tam, zagorelih, mišičastih s trebušnimi mišicami kot čokoladne tablice.
  Fantje, ki jih je tisočkrat manj, so tudi zelo čedni, običajno nosijo kratke hlače.
  Treba je povedati, da so tudi različni. Le malo ljudi nosi uniforme. Tukaj je vroče in pravi raj.
  Mnogi ljudje tu in tam izginejo in se potopijo v matrico Hypernet. Kar na ulicah dekleta poljubljajo fante in jih božajo. Včasih z roboti. Res je, da še ni dosegel točke odprtega javnega seksa. Toda v Hipermatriki je vse mogoče.
  Na primer, na Hypernetu lahko dobite skoraj vsako telo. Celo postanite pravi King Kong ali metulj. In možgani ne bodo občutili razlike.
  In tam, v igrah Hypermatrix, se lahko borite. Poleg tega, kot želite. Elena, na primer, je rada izstrelila laserske žarke iz svojih škrlatnih bradavic in zažgala cele polke sovražnikov. Orke še posebej.
  Da, tudi v resničnem vesolju obstajajo orki. Le da so še bolj zaostali od vilinov, divji in skoraj ne govorijo.
  Vendar, kako so orki uspeli obiskati Zemljo, puščajo legende o sebi in dajejo pravljice.
  Vilini so se v starih časih lahko premikali s pomočjo čarobnih medaljonov. In bili so posebni, močni uroki, ki so se prenašali s planeta na planet.
  Toda potem se je skrivnost nekako izgubila. Zdi se, da so bili zelo močni čarovniki, potem pa so se ali izrodili ali preselili v drugo galaksijo.
  Tukaj je Elizabeth spet pomislila:
  - Ali niso to čarovniki? Morda imajo svoje razloge za krajo takšne medgalaktične zvezdne ladje!
  In dekle je zapelo:
  Življenje ni lahko za naše lepotice,
  In hiti kot vzmetna gugalnica ...
  Naj se naše sanje uresničijo,
  Poleteli smo na rob vesolja!
  . POGLAVJE št. 3.
  Na poti na Zemljo so se dekleta mutanti usedla v eno od restavracij, kjer lahko za denar dobite eksotične stvari, ki jih Hypernet ne dobi brezplačno. Elena je zlasti naročila kri hibrida tiranozavra in kaktusa. Nato so ga dekleta z užitkom pogoltnila.
  Spomnili so se svoje slavne preteklosti in z velikim navdušenjem začeli prepevati;
  Smo dekleta iz države ZSSR,
  Ki je bakla za ves svet ...
  Pokažimo, veš, primer veličine,
  Tukaj so opevana junaštva!
  
  Dekleta so bila rojena pod rdečo zastavo,
  In bosi hitijo skozi mraz ...
  Hčere in sinovi se borijo za Rusijo,
  Včasih nevesta fantu podari vrtnico!
  
  Nad vesoljem bo rdeča zastava,
  Sveti tako močno, kot plamen bakle ...
  Konec koncev, junaški, poznaj naš zamah,
  In naš prapor se sveti kot rdeč!
  
  Ne verjemite, prekleti fašist ne bo minil,
  In ruski duh ne bo nikoli zbledel ...
  Zmage bodo odprle neskončen račun,
  Pozdravimo in pozdravimo koga!
  
  Rusija je čudovita država,
  Narodom si dal komunizem...
  Za vedno velikodušno dano od Boga,
  Za domovino, za srečo in svobodo!
  
  Sovražnik ne bo mogel premagati domovine,
  In ne glede na to, kako krut in zahrbten je bil ...
  Naš nepremagljivi ruski medved,
  Ruski vojak je tako veličasten zaradi svoje zmage!
  
  Lepa sovjetska država,
  Dekleta v njej so ponosna, da so lepa...
  Bila nam je dana z rojstvom za vedno,
  In bodimo komsomolci pošteni!
  
  Borimo se na obrobju Moskve,
  Snežni metež, snežni zameti, dekleta pa bosa...
  Satanu ne bomo dali naše domovine,
  tudi naše kose streljajo natančno!
  
  Tako so dekleta v jezi željna boja,
  In z golo peto vržejo eksplozivni paket ...
  Fašist, samo izgleda kul,
  Pravzaprav samo zlobni Cain!
  
  Sovražniki ne morejo premagati deklet,
  Pod takšno zvezdo so rojeni ...
  Naša nepremagljiva pošast je medved,
  Kdo je domovino naredil za ženo!
  
  Rusi smo dobri
  Ne bojimo se muk in zmrzali ...
  In odbili bomo, verjemite, napad hudobne horde,
  Sovražnik bo znorel od doze!
  
  Uspelo jim je potisniti sovražnika stran od Moskve,
  Čeprav je poln ogromne moči ...
  Dekleta smo tako ponosna nase,
  Nasprotniki bodo vsi izginili v svojih grobovih!
  
  Ne verjemite, sovražniki ne morejo premagati Rusa,
  Ker vsak vitez pride iz plenic...
  Lovec se je očitno spremenil v divjad,
  In nasprotnik je še vedno le otrok!
  
  Toda ruski duh, velik, verjemite duhu,
  Veste, v njem so tako skrite moči ...
  Sovražnik bo popolnoma zdrobljen,
  Navsezadnje so vitezi v boju nepremagljivi!
  
  Odvrzite dvome, punce,
  Saj smo najpogumnejši na svetu...
  Vrzimo Satanove horde v pekel,
  Namočimo vse nasprotnike v stranišče!
  
  Sveta vojna se bo končala
  Mir in jutro bosta prišla nad planet...
  Za vedno je s soncem, vedi to,
  Naj poletje gori za vedno!
  
  In komunizem v večni slavi,
  In z nami sta Lenin in veliki Stalin ...
  V prekleti kinematografiji je šele zdaj fašizem,
  In naša volja je verjeti močnejši od jekla!
  
  Moja Rusija vlada stoletja,
  In dal srečo celotnemu vesolju ...
  Potrebuješ moč jeklene pesti,
  In drzno, a na razumen način!
  Dekleta so pela z velikim navdušenjem in občutkom. Toda po tem sem se moral vrniti v realnost. In napnite svoje pametne in bistre, v dobesednem pomenu besede, glave. Pravzaprav, kaj naj storijo in kako najti kriminalce.
  Informacije so se neusmiljeno kopičile v velikih količinah. In nekaj je bilo treba izolirati. Toda do zdaj ni bilo sledi.
  Mutantska dekleta so popila več krvi. Nato smo se vrnili v Hypernet. Ampak tukaj je toliko pomešanega. To ni internet enaindvajsetega stoletja, kjer tudi med knjigami ne najdeš vsega, kar želiš. In to je cela virtualna energija z energijo termokvarkove fuzije in že prvi termopreonski sevalci. In tukaj je že toliko fancy stvari.
  In ne samo zemeljskega. Obstaja nekaj, kar prodira iz drugih galaksij, ki so človeku še vedno nedostopne.
  Elena je zahripala:
  - Všečkaj to! Sploh ni jasno, zakaj so ljudje dobili glave? Verjetno zgolj na muke!
  Catherine je navdušeno zapela:
  - Zakaj ljudje potrebujejo glave?
  Poči, zgodi se ...
  Ne sekajo drv z glavo,
  Ne pozabite na nohte!
  Euphrosyne je pobrala:
  Vsaj za nekatere je prazen,
  Drugi jo zavajajo...
  Toda vsakogar ni lahko videti,
  Noče je izgubiti!
  Elizabeta je jezno topotnila z nogo in zarenčala:
  - To so otroške pesmi! Bolje, dekleta, zapojte kaj bolj veselega, močnega in ekspresivnega. Sicer pa res, naše žogice bodo kmalu šle za valje!
  In bili so mutirani bojevniki in hkrati preiskovalci, kar jim sploh ni bilo všeč, še posebej delo z glavo. Premakni golo peto v nos, prosim. Toda uporabljajte svojo glavo - Bog ne daj!
  Kljub temu dobro pojejo - grla so zdrava, pesmi pa poživljajoče;
  Med igranjem sem se pridružil Komsomolu,
  Lepo sanjsko dekle...
  Mislil sem, da bo svet večen maj,
  Vsak dan je rojstvo pomladi!
  
  Toda iz neznanega razloga se ni izšlo,
  Nekako se ne morem zaljubiti ...
  No, povejte mi, fantje, prosim,
  Življenje je zelo močno veslo!
  
  Nenadoma je nenadoma zagrmela vojna,
  In pridrvel je orkan smrti ...
  In moja dekleta imajo močno telo,
  Takoj se lahko postavite na udar!
  
  Verjemi mi, nočem obupati,
  Borite se za domovino do konca ...
  Granate nosimo v močnem nahrbtniku,
  Stalin je v srcih zamenjal očeta!
  
  Veliki bojevniki Rusije.
  Lahko varujemo mir in red...
  Zvezde neba so zalivale žamet,
  In lovec se je spremenil v divjad!
  
  Jaz, bosonogo dekle, se borim
  Polna skušnjav in ljubezni...
  Bo, poznam mesto v tem raju,
  Na krvi ne moreš zgraditi sreče!
  
  Veliki bojevniki domovine,
  Trdno se bomo borili blizu Moskve ...
  In potem sanje v komunizmu,
  Proti podzemlju s Satanom!
  
  Pogumni ruski fantje,
  Da se borijo pošteno do konca...
  Streljajo z mitraljezom,
  Če potrebujete zlato krono!
  
  Niti krogla nas ne more ustaviti
  Jezus veliki Bog je vstal...
  Dnevi grabežljivega zmaja so mimo,
  Z neba je postalo še bolj svetlo!
  
  Ljubim te, draga Lada,
  Najvišji Bog Svarog bo v slavi ...
  Moramo se boriti za Rusijo,
  Najboljši Beli Bog je z nami!
  
  Ne spravljaj Rusov na kolena,
  Verjemite, našega mesa se ne da brzdati...
  Z nami sta Stalin in veliki Lenin,
  Tudi ta izpit morate opraviti!
  
  Bolečina domovine je tudi v naših srcih,
  Verjamemo v njeno veličino...
  Hitro odpremo vrata v vesolje,
  To bo zelo sladko življenje!
  
  Smo bosonoga lepa dekleta,
  Tako hitro tečemo skozi snežne zamete ...
  Ne potrebujemo te grenke vodke,
  Kerubin razpira svoja krila!
  
  Dekleta se bomo zavzeli za domovino,
  In zlobnim Švabam bomo odgovorili, ne,
  Peklenski Kajn bo uničen,
  In zdravo Kristus Odrešenik!
  
  Prišlo bo obdobje - ne bi moglo biti boljše,
  Mrtvi bodo vstali za vedno ...
  Vesolje bo postalo pravi raj,
  Vsem se bodo uresničile sanje!
  Dekleta so pela z velikim navdušenjem. In njihovi glasovi so zelo mavrični in močni hkrati.
  Nato sta zapustila restavracijo in odletela na Zemljo. Imeli so odlično oceno. Tukaj je še posebej Moskva. Kremelj je viden - zelo velik. Obzidje je visoko deset kilometrov, stolpi pa od petnajst do sedemnajst kilometrov. Ja, tukaj je kaj videti. Sam Kremelj je bil prostoren, tako da je v njem nastala cela metropola. In to je zelo impresiven pogled. In namesto zvezd na stolpih so različni znaki zodiaka iz hiperzlata.
  Seveda se prejšnje ime Moskva ne uporablja več. Imenuje se New Rus'-York. Tako moderno ime. In seveda, Rusija ostaja v daljni preteklosti. Zdaj obstaja en sam imperij na Zemlji, ki se razteza čez večino galaksije.
  In življenje je dobro tako. In koliko lepih deklet v lahkih sarafanih. Kako lepo je - toliko napol golih, mišičastih ženskih teles.
  Na Zemlji v daljni prihodnosti je preprosto raj. In kraljestvo nežnejšega spola. Tako si verjetno Eden predstavljajo moški željni deklet. V tem svetu se dobro počutijo.
  Čudovita pravljica, v kateri ženske same skrbijo za fante in se borijo zanje. Svet, v katerem so se moški prisiljeni truditi, da bi zadovoljili veliko deklet. In to jim je dobro in hkrati ni lahko.
  Nekatera dekleta pa nosijo visoke pete. Čeprav niso udobne za nogo. Ampak to je modno in lepo. Sami čevlji so lahko izdelani iz trdnega kosa diamanta, ne da bi skrili svojo graciozno obliko.
  Nekatera dekleta si nadenejo toliko nakita, da je to v slabem okusu.
  Ljudje imajo dobre mišice. Toda običajno so količine majhne zaradi udobja in lepote, vendar je relief odličen. Mladi moški so zelo podobni mladim, med njimi skoraj ni vidnih večjih teles, njihova koža pa je gladka, čista, zloščena. Res, moški so postali infantilni.
  Čeprav na srečo še ne vse. In med njimi so tudi takšni, kot je Vishy, ki je vodil skupino, ki je oblikovala prvo medgalaktično zvezdno ladjo. In zanimivo se je bilo pogovarjati z njim. Tudi če je videti kot skoraj vsi moški. Morda je čelo nekoliko višje in širše kot pri standardnih samcih.
  Na splošno postanejo ljudje neumni zaradi brezdelja. Učijo se po testih, skoraj ves čas se zabavajo in uživajo. No, tako kot v znani risanki: "Nočem." Ja, izkazalo se je, da je tako čudovit svet. V njej je premalo težav za ljudi. Še posebej dobro pride do moških, saj ženske nanje pazijo kot na majhne otroke.
  Prav tako je čudež, da so intelektualni velikani preživeli med moškimi.
  Dekleta pa Vishyja niso našla na mestu. Izkazalo se je, da je Zemljo že zapustil. Ostala pa sta dva namestnika: dekleta z generalskim činom.
  Elena je opozorila:
  - Od samic mi je že slabo! Tukaj očitno primanjkuje moških!
  Catherine se je zahihitala:
  - In v koloniji?
  Elena je zabrusila:
  - V koloniji so moški pazniki, tu so tudi vzgojitelji. In ko si dekle, jih ne potrebuješ. Tukaj smo že več kot dva tisoč let. Na planetu Zemlja ni nikogar starejšega od nas.
  Eufrozina je prikimala:
  - Še vedno se spominjam carskih časov. Ja, res smo punce, ki smo veliko doživele in poskusile. Toda pravi moški so se izrodili. Ostala sta le večna mladost. Celo nagnusno je, ko ima moški obraz dekleta, brez ene dlačice na rožnatih licih. In morda vas nihče, razen žigolo biorobot, ne bo zbadal s strnišči!
  Elizabeta je prikimala:
  - Ja, na tem svetu ni lahko. Toda kaj bi se zgodilo, če bi bilo obratno? Ko je tisoč moških za eno žensko.
  Elena je obliznila ustnice:
  - Zakaj, ženska, kot sem jaz, bi bila zelo zadovoljna s takim svetom!
  Efrosinya je opozorila:
  - Ampak za moške bi bilo strašljivo! In koliko bojev bi bilo. Še vedno pa ženske redko uporabljamo pesti v boju za samce. In to bi bil svet nočne more!
  Catherine je zapela:
  -Dekleta so drugačna
  Bela, črna, rdeča...
  Toda vsem je všeč ljubezen do fanta,
  Lepe ženske ljubijo moške!
  Elizabeth je predlagala:
  - Zapojmo še kaj iz naše slavne preteklosti. Ko je bilo seveda dovolj pravih, pogumnih predstavnikov močnejšega spola!
  Elena je prikimala:
  - Petje je dobra ideja! Čeprav obstaja moder pregovor, bolje rečeno: samo ne poj do smrti! Ali pa, če hočeš peti, znaj zavrteti!
  In bojevniki-preiskovalci so začeli peti;
  Lepotice napadajo bose,
  Tako lepe punce tečejo...
  Če moraš Fritza udariti s pestjo,
  Ali pa ga bodo sekali z mitraljezom!
  
  Dekleta si ne morejo privoščiti dvoma
  Pokopali bodo mrtve naciste...
  In močno ga bodo zbrcnili z nog,
  In nekje volkovi mesojedo tulijo!
  
  Rusija, to je beseda za vojake,
  Ko, verjemite mi, ne postane bolj hladno ...
  Čeprav so včasih razmere mračne,
  Kjer zmaguje zlobni črni Kajn!
  
  Ne verjemite, člani Komsomola ne bežijo,
  In če tečejo, potem samo za napad ...
  In vsi nacisti bodo pobiti naenkrat,
  In Fuhrer bo postavljen na kocko!
  
  Rusija, to je moja domovina,
  Sijoča je, preprosto lepa...
  Kdor je strahopetec, ni vreden niti rublja,
  In, veste, prepiranje z bojevnikom je nevarno!
  
  A vedi, fašiste bomo premagali,
  Zlo ne bo kraljevalo na prestolu ...
  Nad nami je zlatokrili kerubin,
  In Bog Svarog z veličino v kroni!
  
  Kdor je strahopetec, verjemite, je šibek suženj,
  Njegova usoda je ena - prenašati žalitve ...
  Danes si mehanik, jutri delovodja,
  In sami lahko premagate hrbet drugim ljudem!
  
  Dekleta imajo moč, preprosto vulkan,
  Včasih močno ruši gore ...
  Vojna divja s hudim orkanom,
  In smrt pošteno pokosi človeško raso!
  
  Iskreno vam povem, vitezi,
  Močni smo, ko smo Rusi enotni ...
  Potrebujete prigrizek zraven vilic in noža,
  Vitezi smo nepremagljivi v bojih!
  
  Kakšna je naša vera v Gospoda Kristusa,
  Čeprav spoštujemo tudi Lada...
  Tovariš Stalin je kot naš oče,
  In tam bo rajski komunizem!
  
  Tisti, ki je bil nekoč mrtev, bo vstal
  In postali bomo lepši, modrejši ...
  In človek je seveda zelo ponosen,
  Čeprav včasih govori neumnosti!
  
  V ljubezni je naša domovina kot zvezda,
  Verjemi, nikoli ne bo ugasnilo...
  Velike sanje se bodo uresničile
  V vsem vesolju bosta mir in sreča!
  
  Ljubim Marijo, sveto častim Lado,
  Svarog je lep in Perun je velik ...
  Ljubim Jezusa in Stalina,
  Sveti obrazi ikon so mi dragi!
  
  Kdaj bo pravi raj?
  Verjemite mi, vsi vaši upi se bodo uresničili ...
  Daj svoje srce svoji domovini,
  Vse bo v redu, močnejši kot prej!
  Po takšni pesmi se razpoloženje dvigne za red velikosti ali celo dva. Dekleta so končno priletela v enega izmed stolpov. Odločili smo se za pogovor s poslanci. Ker je Vishy po zadnjih podatkih odletel na enega od planetov Sirius. In to ni let med planeti, ampak med zvezdami. Razdalje so veliko večje in morali se boste vkrcati na zvezdno ladjo. Tako enostavno ne moreš več leteti.
  Vstopile so deklice mutanti, bose, kot vedno. No, s tem ne boste videli nikogar. Tukaj so skoraj vsi takšni.
  Toda znanstvenice so oblečene bolj impresivno. Imele so kratka krila, trupi pa so bili goli, a tako na gosto pokriti z nakitom, da ni bilo videti niti enega golega dela kože. In tukaj je vse tako lepo. In njena stopala so v dragocenih čevljih z visoko peto. In to je, moram reči, zelo kul.
  Elizabeta jima je podala roko, ju nežno stisnila in vprašala:
  - Kaj menite o tej ugrabitvi?
  Deklica, desna učenjakinja, je odgovorila:
  - Lahko si misliš karkoli! Ampak mi smo ljudje znanosti in smo navajeni operirati z dejstvi. In dejstva pravijo, da je to nekdo, ki je tehnološko zelo napreden. In tukaj ne morete nasprotovati dejstvu, da je sovražnik zelo pameten in ima inteligenco!
  Elena je zabrusila:
  - Je to um iz druge galaksije?
  Deklica, znanstvenica leve roke, je pripomnila:
  - Teoretično bi lahko bil celo um iz drugega vesolja. Obstajajo vesolja onkraj našega vesolja. V našem vesolju je samo sto sekstilijonov zvezd. In ima približno dvajset do petindvajset svetlobnih let v premeru. To pomeni, da obstajajo druga vesolja onkraj njega. In lahko jih obiščemo. Dokazano je, da je mogoče leteti s hitrostjo, ki je večja od hitrosti fotona. Natančneje, praksa je to pokazala. To pomeni, da lahko letite hitreje od gravitona, ki je deset bilijonov krat hitrejši od fotona. - Deklica je poteptala z visoko peto in dodala. - Ultragravitoni in ultrafotoni že obstajajo. Ultrafoton je bil pridobljen kot posledica termokvarkove reakcije. Termopreonska reakcija lahko odpre pot hiperfotonu oziroma jo je že odprla. In ko se pojavi hipergraviton, bodo zvezdne ladje dosegle takšne hitrosti ...
  Catherine je prikimala:
  - Čudovito bo! In zelo kul!
  Elena je agresivno zarenčala:
  - Ni škodljivo sanjati! Kaj nam bo tam dala praksa?
  Deklica, znanstvenica desne roke, je pripomnila:
  - Hipergravitoni so bili morda uporabljeni tukaj. Ladjo te velikosti in moči bi lahko skoraj neopazno ukradli in poskrbeli, da bi izginila. To pomeni, da bi lahko bila vključena še močnejša sinteza bipreona! In to kaže na teoretično možnost sinteze, ki bo iz enega grama snovi dala energijo, primerljivo z eksplozijo supernove, večje od sonca!
  Evfrozina je zažvižgala in ugotovila:
  - Bilo bi zelo kruto in neumno, če takšne energije ne bi uporabili v ustvarjalne namene!
  Elena je vprašala:
  - In kdaj se boš naučil obujati ljudi?
  Dekle, učenjak leve roke, je z nasmehom odgovorilo:
  - Ne delamo po tem profilu. Mislim pa, da se bomo tudi tega kmalu naučili. Imamo veliko praznih planetov. In veliko planetov je še vedno mogoče narediti iz snovi iz zvezd. Samo v naši galaksiji je veliko milijonov planetov. In lahko jih naredite tudi za tiste zvezde, kjer ni planetov. Torej... Ne vzpenjajte se na konja, dekleta! Prišel bo čas in tudi z Napoleonom boste komunicirali ne le v virtualni igri!
  Evfrozina se je zahihitala in odgovorila:
  - Slava znanosti, slava nam,
  Boril se bo do strahu svojih sovražnikov!
  Elizabeth je opozorila:
  - To je seveda čudovito! Ampak do zdaj se nismo še nič ujeli. Razen vonja po otroštvu.
  Desni učenjak je vprašal:
  - Čigavo otroštvo?
  Elena se je zasmejala:
  - Občutki tukaj so preveč nejasni!
  Leva znanstvenica je vprašala:
  - In vi sami, kdaj ste bili rojeni? V risankah te prikazujejo nazaj v drugi svetovni vojni!
  Elizabeta je prikimala:
  - To ni pretiravanje! Pravzaprav smo iz tiste daljne preteklosti.
  Deklica, desna učenjakinja, je vprašala:
  - Kako vam je uspelo živeti do časa, ko je znanost o Zemlji premagala starost?
  Elena se je zahihitala in odgovorila:
  - Nismo povsem s tega sveta... Prestali smo mutacijo. Natančneje, vrsta mutacij, ki so iz nas naredile nadčloveke.
  Dekle, učenjak leve roke, je zapelo:
  -V našem svetu je vse nemogoče mogoče,
  Ampak zakaj, vse je vedno samo v etru!
  Elizabeth je pripomnila:
  - Živimo že več kot dva tisoč let. Težko je, iskreno, za psiho. Veliko spominov. In to je utrujajoče.
  Deklica, desna učenjakinja, je predlagala:
  - Izbriši nekaj svojih spominov. In počutili se boste bolje.
  Elena je nasprotovala:
  - Ne! Kako so mi nacisti ocvrli gole pete, jih nočem sprati. Predvsem o tem, kaj nas je naredilo močnejše!
  Deklica, levičarka, je pripomnila:
  - Ko boš star deset tisoč let, boš moral del svojega spomina izbrisati, sicer bo prišlo do preobremenitve. Čeprav se vam ni treba veliko spominjati.
  Elena je zapela:
  Kaj se je zgodilo z mojim spominom?
  Spominjam se vsega, kar se je zgodilo na zemlji ...
  Zlo bo odšlo, verjemite, s piedestala,
  Dobili bomo delež od usode!
  Deklica se je nasmehnila s svojim bisernim nasmehom, ki je tako lepo pristajal njenim rdečim lasem.
  Elizabeth je opozorila:
  - Mislim, da bodo v tem času izumili nekaj, kar bo naredilo psiho, spomin in možgane bolj popolne. Še več, mislim, da so naši možgani že sposobni prenesti veliko večje količine kot možgani običajnih ljudi, navsezadnje smo mutanti!
  Euphrosyne je tvitnila:
  Verjemite, zmoremo vse
  Tudi preplavati morje...
  Če se mumija vname,
  In lovec se je spremenil v divjad!
  Deklica, znanstvenica desne roke, je pripomnila:
  - Ste kdaj verjeli v Boga?
  Elena je samozavestno odgovorila:
  - Osebno nisem nikoli verjel! Ker je bila pionirka ... In v koloniji so nam zelo dobro razložili, kako se služi denar in politika na veri, pa boga, kako so izkoriščevalski razredi bauga!
  Eufrozina je prikimala:
  - Ja, vzgojeni smo bili kot ateisti. In hkrati so bili trenutki, ko sem hotel moliti. Ampak to smo odrinili od sebe.
  Catherine je prikimala:
  - Zaupajte v Boga, a sami se ne zmotite!
  . POGLAVJE št. 4.
  Deklica, leva učenjakinja, je prikimala in nenadoma rekla:
  - Morda ima naše vesolje inteligentnega stvarnika ali ustvarjalce. Nekateri raziskovalni dokazi kažejo na to.
  Elena je odprla smaragdne oči in zažvižgala vprašala:
  - Od kod tako zanimiv zaključek?
  Deklica, desna učenjakinja, je odgovorila:
  - Zelo preprosto in celo osnovno. Pravzaprav, kako lahko tako kompleksna organska snov, vključno z ljudmi, nastane iz anorganske? Življenje preprosto ne more nastati iz molekul in atomov! To pomeni, da obstaja nekaj prvotno razumnega in konsolidacijskega. Na primer kakršna koli supercivilizacija, ki je dosegla takšno stopnjo razvoja, da je ustvarila našo civilizacijo.
  Elizabeta je logično ugovarjala:
  - Če da, katera supercivilizacija je ustvarila supercivilizacijo, ki nas je ustvarila? Tako bo kot v pravljici o belem biku!
  Deklica, levičarka, je pripomnila:
  - V starih časih je bil ta problem rešen preprosto. Bil je Bog in vedno je obstajal! In tako, nerazumljiva skrivnost. Zakaj ni ustvaril prej, je tudi skrivnost, še posebej, ker je bil čas, ko ni bilo časa. In to je bilo treba sprejeti z vero.
  Deklica, desna učenjakinja, je dodala:
  - Po drugi strani pa znanosti še ni uspelo zanesljivo in prepričljivo razložiti pojava človeka in življenja na planetu Zemlja in drugih svetovih brez Boga. Vsekakor pa obstaja skrivnost našega Jaza in ta skrivnost je še nedoumljiva. Prav tako še vedno ni jasno, kje je skrita identiteta osebe. V kateri molekuli ali nizu molekul? Ali pa, nasprotno, duša obstaja?
  Elena je opozorila:
  - Bioplazma ali po domače avra je bila odkrita že davno. Duša lahko obstaja tudi v obliki skupka različnih polj, ki so kot posebna vrsta materije.
  Elizabeta je prikimala:
  - In vemo, kako to storiti. Naša duša oziroma posebna snov iz izmuzljive snovi, hladnejša od nevtrinov, je namreč sposobna zapustiti telo. In lahko, in to je resnično, s svojim duhom prodremo v nekatera skrivna mesta!
  Deklica, leva učenjakinja, je vprašala:
  - In kako se to zgodi? Prvič slišimo za tako supermoč!
  Catherine je spet z nasmehom prikimala:
  - Oh, to je posebna praksa, da duša zapusti telo. In to lahko storimo relativno kratek čas - ne več kot eno uro. Bolj nevarno je, da se morda ne vrnete. V tem času po potrebi opravimo izvidovanje. Mimogrede, tudi najbolj občutljiv pes ne more povohati duše. To je torej popoln vohun!
  Efrosinya je dodala:
  "Poleg tega lahko duša preide skozi vsak oklep!" To je njena last. V tem primeru - popolnost sama!
  Deklica, desna učenjakinja, je presenečeno vprašala:
  - Če tako natančno veš, da duša obstaja, zakaj potem dvomiš v obstoj Boga Stvarnika?
  Elizabeta je iskreno odgovorila:
  - Ker ... videl sem preveč žalosti, trpljenja in solz. In če Bog to dopušča, kakšen Bog je potem? Konec koncev, ne pomagati zavestno trpeči osebi pomeni, da moraš biti pošast!
  Elena se je nasmehnila in pripomnila:
  - To je to! Ko so bila dekleta posiljena, kje je bil Vsemogočni? Ali je Bog šibak, dopušča zlo in samovoljo, ali je hudoben, ali pa ga ni!
  Deklica, levičarka, je pripomnila:
  - Toda zdaj je vse v redu. Živimo v svetu popolne sreče. Ali ni to božja previdnost?
  Elizabeth je skomignila z rameni in pripomnila:
  Dobro vidite, da je svet poln čudežev!
  Samo te čudeže so ustvarili ljudje sami!
  Elena je pomežiknila in pripomnila:
  - Všečkaj to! Bog in človek sta eno! Lahko smo ovrgli besede iz Svetega pisma: "Njihovi dnevi naj bodo sto dvajset let." Lahko smo poleteli med zvezdami. In prišel bo čas, da bomo lahko obudili že dolgo mrtve ljudi.
  Deklica, znanstvenica leve roke, je prikimala:
  - Glede slednjega je napredek že viden. Odkrivanje individualne reke časa za vsako človeško telo. Če se naučimo vzvratno
  če to obrnemo, potem lahko reguliramo, pa se bo celo izkazalo, da bomo ustvarili nekaj, da sploh nihče ne bo umrl. In to se bo izkazalo za celo boljše od ideje o svetopisemski nesmrtnosti!
  Elena se je strinjala:
  - Seveda je bolje! V Janezovem razodetju je zapisano, da bodo vstali pravični slavili Gospoda in mu služili. Ni pa zapisano, ali bodo imeli kaj zabave. Kaj če mi ne dovolijo niti ogledati filma?
  Catherine se je nasmehnila:
  - No, plus osemnajst, v raju je vsekakor prepovedano! In to se bo izkazalo za izjemno dolgočasno.
  Elizabeth se je zahihitala in opazila:
  - Ja, v nebesih je seveda malo dolgočasno ... In v peklu? Prisoten je čisto jok in škripanje z zobmi!
  Deklica, znanstvenica desne roke, je opozorila:
  - To nakazuje, da ni potrebe po fanatikih. V zvezi s tem je nemogoče jemati vse dobesedno.
  Elena jo je vzela in začela peti na ves glas;
  Kaj je Gospod mislil?
  On, ki živi v strašni razdalji ...
  Ko je bil dan ukaz za delo,
  Da ne ostanemo v sanjah.
  
  Čeprav je kraljeva obleka veličastna,
  Ampak ni ga bolj skopega...
  Revščina strelja v prazno -
  Naš svet trpljenja je epski!
  
  In Adam ni kriv za to -
  Preprost sovjetski, ruski fant ...
  Hodil sem gol, ne skrivam sramu,
  Kot proletarec pod carizmom!
  
  Bog mu je dal hrano - mejo,
  Paša, brez poznavanja vilic ...
  Če hočeš več, boš pretepen!
  In pijte z dlanjo brez steklenic.
  
  Adama je doletela taka usoda,
  V nekem srhljivem, dolgočasnem raju!
  Toda kača je letela na krilih,
  Razumel je: človek trpi ...
  
  Obstaja način, da se rešimo iz gošče,
  Gradi mesto, rodi!
  Da ne bi dolgo tavali po gozdičku,
  Včasih je potrebna izdaja.
  
  Ukradel sem čarobni ključ iz nebes,
  Zapustiti raj rutine...
  Tam boš našel dekle svojih sanj,
  Vsaj pogineš lahko v podzemlju!
  
  Ja, seveda obstaja tveganje, fant
  Ta planet ni darilo ...
  Toda prepoznali boste vest, čast,
  In našel boš svojega, poznaj svojega para!
  
  Adam je prejel ta ključ -
  Odprl je vrata in zapustil nebesa.
  Grešnik je porabil veliko energije,
  Hoja po kamnih velikih gora...
  
  Tukaj spet vidi vrata -
  In spet se je pojavila krilata kača ...
  Rekel je: Jaz sem dobri Satan -
  Zapah se je sam odprl...
  
  Adam je vstopil in videl -
  Tako naslikano čudo...
  Gola deklica za hribom,
  Drgne porcelanasto zlato posodo.
  
  Toda kako dober je?
  Fant Adam se ni mogel zadržati!
  In poljubi njene ustnice
  Izkazalo se je, da je slajše od medu!
  
  Odgovorila mu je -
  Telesi sta se zlili v nevihtni ekstazi ...
  Ne, ne preklinjaj satana -
  Fantje so se pokazali v grehu!
  
  Bog jih je izgnal iz raja, a...
  Planet je postal njihov dom.
  Čeprav imamo ljudje samo eno sonce,
  Toda potomcev je na tisoče!
  
  Da, bilo je zelo težko -
  Poplave, suše in zime.
  Toda um je močno veslo,
  Človek je postal močna stvaritev!
  
  Kako lahko angel leti?
  Kako demon gora uničuje relief!
  Ustvarite cesto, kjer je pot -
  Dosezite katero koli točko na kopnem.
  
  In to je potrebno, prostora je dovolj -
  Zmogli bomo tudi osvojiti.
  Torej naš greh ni obsodba,
  Ne, ne govori neumnosti!
  
  Brez greha ni napredka,
  Premiki misli ustvarjajo!
  Na pridigo je samo en odgovor:
  Ne potrebujemo tujega raja!
  Deklica, desna učenjakinja, je plosknila z rokami in zacvrknila:
  - Lepo! Zdaj je čas, da pojeste torto!
  Štiri robotske deklice so se pojavile samo v tunikah in bile so zelo mišičaste, ki jih ni bilo mogoče razlikovati od pravih deklet. Brez nadaljnjega so vzeli in postavili velik kulinarični izdelek v obliki razkošne palače s kipi in fontanami. Jasno je bilo, da so dekleta pravi ideal bojevnikov. Čeprav so bioroboti. Udarili so z bosimi, gracioznimi nogami in se priklonili. Ta dekleta so čisti šarm. In njeni lasje se lesketajo od zlatih lističev.
  Za mizo je sedlo šest človeških lepot. In z velikim navdušenjem so začeli uničevati torto. In bilo je tako dišeče, tako sladko z veliko plastmi.
  Dekleta so pri jedi uporabljala hipergold jedilni pribor. In teh ne morete tako enostavno naročiti na Hypernetu. To se je zdelo zelo bogato in kul.
  Mutantska dekleta so celo začela peti:
  Utrujeni smo od boja
  Boj za bakreni peni ...
  Zelo si želim postati bogat
  In plavati v razkošju,
  Koliko sreče lahko da življenje,
  Bogastvo!
  In lepotca sta si pomežiknila. Čeprav so že videli zaklade, ki niso bili prav nič šibki. Veliko so dosegli in lahko razumeli. Ta dekleta so super razreda.
  Dekleta so planila v smeh. Kako smešno in neumno je vse skupaj izgledalo. In obe mutirani deklici sta iz svojih oči izžarevali strele. Udarila sta se in usul se je cel snop isker.
  Catherine je zasmejala opazila,
  Moški, ko se borijo
  Njihova krutost presega meje,
  No, kaj pa če se ženske kregajo,
  Bolje, da se ne spuščate v prepir!
  Dekleta so še naprej jedla torto, ki je bila zelo okusna in je imela močno, pikantno in eksotično aromo. Tukaj je bilo vse tako lepo in okusno.
  Elizabeth je z nasmehom pripomnila:
  - Mislim, da so kriminalci najverjetneje uporabili nekaj podobnega krono-hipervalovom. Prav lahko bi imeli podoben, izjemno morilski učinek. Oziroma ne ubijalsko, ampak skrivajočo materijo tisočinko sekunde naprej ali nazaj, zaradi česar je praktično neopazna!
  Deklica, znanstvenica desne roke, je opozorila:
  - To je čisto mogoče, najpametnejši med pametnimi! Toda v tem primeru nam druga hipoteza ne daje ničesar!
  Elena je v odgovor zapela:
  - In povedali so nam, da je noga
  Skratka, hipotenuza...
  Pravim, da imate dovolj
  Utrujen sem od tega bremena!
  Catherine se je zahihitala in zacvrknila:
  - So res vsi vrtiljaki zgoreli?
  Euphrosyne je zamrmrala:
  - Zakaj to govoriš?
  Elena je izrazila svoje mnenje:
  - Verjamem, da so kriminalci zelo napredni mutanti, kot smo mi. Morda so celo njihove sposobnosti naši civilizaciji povsem nerazumljive. Ali obratno, so nam blizu in drage.
  Efrosinya je opozorila:
  - Verzija, da so to mutanti kot mi, je zelo zanimiva!
  Deklica, znanstvenica z desno roko, je vprašala:
  - Je kot pri ninja želvah?
  Elizabeta je zamrmrala:
  - Ninja želve nastopajo samo v risankah!
  Deklica, levičarka, je pripomnila:
  - Kaj pa različica, da vse, kar obstaja v človeški domišljiji, obstaja v vzporedni resničnosti?!
  Elena je zapela:
  Tovarna nočnih mor
  Satanova kuhinja...
  Močni udarci -
  Sanje izdane!
  Ekaterina se je strinjala:
  - Če je misel materialna, potem se preveč neumnosti plazi po vesolju in vzporednih svetovih!
  Deklica, desna učenjakinja, je ugriznila torto in zarjovela:
  - Rojeni smo, da uresničimo pravljico!
  Elena se je v odgovor zahihitala in zacvrknila, hkrati pa je z bosimi prsti vrgla vilice:
  - Pravljica je laž, a v njej je namig,
  Lekcija za dobra dekleta.
  Deklica, desna učenjakinja, je vzkliknila:
  - Ti si vrhunski bojevnik! In imaš toliko šarma!
  Elizabeth je tvitnila:
  - Pogumno bomo šli v boj,
  Za moč deklet...
  In to bosi
  Razbijmo sod!
  Nato so se dekleta oglušujoče zasmejala, kot da bi bili njihovi glasovi v slapu. In mežikali so s svojimi safirnimi in smaragdnimi očmi. Navsezadnje so to dekleta tukaj. In njihova stopala so trčila v njihove gole, okrogle pete in izbijala iskre.
  To je res tako kul.
  Elena je zapela:
  Nekje na Kami,
  Sami ne vemo...
  Nekje na Kami,
  Mati reka!
  Ne morete doseči z rokami
  Ne morete doseči z nogami
  Bose noge!
  Dekleta naprej!
  In njene smaragdne oči so se lesketale. Dekle je končalo na visokem tonu in vzelo zvok.
  Nato so spet začeli delati s čeljustmi in dokončali poslastico.
  Nato sta si dekleta podala roko in zapustila laboratorij. Dobra družba, a so se je malo naveličali. Mutantski bojevniki so peli v zboru:
  - Sploh se nismo naveličali.
  Pijte, pojdite na sprehod in se zlobno zaljubite ....
  In udarite po obrazih za vzrok,
  In kopati v nokautu,
  In zabredel v nokavt!
  Naravni mutanti
  Naše sovražnike bomo raztrgali na koščke!
  Naravni mutanti!
  In brez zlonamernikov!
  In deklica se bo spet zgrabila in udarila z golimi, okroglimi petami svojih močnih nog.
  Po tem so spet poleteli. Tokrat smo se odločili obiskati Venero.
  Zakaj ne? Tudi zelo lep planet. Dekleta so v velikem vzponu. In še vedno lahko letite na Venero z uporabo individualnih gravitacijskih reaktivnih nahrbtnikov.
  Dekleta so letela in njihove safirne in smaragdne oči so se razširile. Dirkali so skozi vakuum in peli:
  V vesolju je veliko različnih vrat,
  Zlobna hiperplazma besne potoki!
  Znanje je dalo veliko namigov,
  Bili smo ljudje, zdaj pa smo bogovi!
    
  Na zvezdnih ladjah hitimo po valovih,
  Kvarki se penijo v eterskih vrtincih!
  Kaj bom zapustil zanamcem?
  Otroci drugega, nevihtnega sveta!
    
  Vakuum je topel, ogreje srca,
  Zvezde okoli so kot obrazi zaljubljencev!
  Služimo napredku, konca ni,
  In na zemlji javorji nežno šumejo!
    
  Kjer stopimo, tam Rus cveti,
  Grmenje bitk, glasba življenja!
  Pogumno stopimo na novo akcijo,
  Sveto služimo večni domovini!
    
  Da, žrtve bodo, prostor je surov,
  Veliko različnih vrst in ras!
  Brezno svetov je preveliko,
  Zvečer prijatelj, zjutraj pa izdajalec!
    
  Toda za Rusijo ni ovir,
  Vsakdo ve: ruski duh je moč!
  Ne gehena ne pekel te ne bosta prestrašila,
  Death-the-grave te ne bo zaprl!
    
  Samo meso je mogoče uničiti,
  No, duša zvesto služi domovini!
  Težave in žalosti, premagajte vse,
  Zategniti moramo pas!
    
  Tako smo premagali sovražnike,
  Človeštvo smo - popek vesolja!
  Gnusoba se bo vrinila, sprejela udarec,
  Blagost, žalost in vpitje se nam ne prilegajo!
    
  Vesolje nam je postalo kot dvorišče,
  Hiter let med zvezdami je kot sprehod!
  Čeprav je nebeška preproga brezmejna,
  Lahko ga preoblikujemo - ni šale!
  Dekleta res znajo zelo dobro in čudovito peti. In njihovi glasovi so prav medeni.
  Okoli Venere je tudi veliko različnih vrst postaj, restavracij, zabaviščnih centrov in računalniških sob. Sam planet je le malo manjši od Zemlje. In zelo toplo, blizu sonca.
  In polno je napol golih deklet, komaj pokritih z nitmi blaga. In hitijo po gladini, lesketajo se s svojimi golimi, rožnatimi petami.
  To so čudovita dekleta tukaj. So temnejši kot na zemlji, s čokoladno kožo, a skoraj vsi so tudi svetlolasi.
  In redki fantje, ki izgledajo kot mladi. So tudi zelo temnopolti, a svetlolasi in zelo lepi, z nežnimi potezami obraza, kot so dekleta.
  In sama Venera ima veliko zlata, kar je za futuristično dobo precej poceni. In to zlato je povsod. In se iskri v velikem soncu.
  In še vedno visijo ogledala in na Veneri je stalen, večen dan. In zelo svetel in razgiban dan.
  In koliko kipov in fontan z dekleti. In tudi bleščeče z zlatom. In kako čudovit je ta svet. Vse na njem je tako svetlo, čudovito in nekako mladostno.
  In še veliko več poleg zlata in rubinov. Večinoma so umetni in zelo veliki. Posamezni rubini so veliki kot nogometno igrišče. In otroci se igrajo na njih, večinoma tudi dekleta.
  Neverjetno je, kako jim bose noge niso vroče. In vse je super in čudovito.
  In seveda veliko rožic. Nekateri med njimi so tudi ogromni. In mnoge hiše so ali kot popki ali rože, ki stojijo ena na drugi. Tudi barve so večinoma rumene, rdeče in oranžne.
  In tudi v vakuumu lahko zavohate čudovite arome.
  Tukaj je vse tako veličastno, da je naravnost vrtoglavo.
  Elizabeta je veselo zapela:
  Venera, ti si čudovit planet,
  Toplo je, čudovite rože rastejo ...
  Naj se opevajo junaštva,
  Povsod je red in udobje!
  Dekle je res tako čudovito s svojimi modrimi lasmi. In ima jih dolge in valovite. In moški se pogosto zmedejo v njih. In sama bojevnica je zelo temperamentna in ima rada, da jo božajo in da se tudi sama boža.
  Bojevniki so krožili nad Venero. Videli so njena majhna, topla morja in reke. Na planetu je sicer primanjkovalo vode, a so to hitro nadomestili z vodikom, ki so ga združili s kisikom in dobili vodo.
  Poleg tega je bilo nekaj vlage dostavljeno z Jupitra. Nasprotno, bil je presežek.
  Venera je dobro mesto, pretoplo, vendar je njena atmosfera oblikovana tako, da odvaja odvečno toploto.
  Štiri dekleta mutantov so se povezala z informacijskim poljem in ga začela poslušati. Ali obstaja vir informacij o kraji medgalaktične zvezdne ladje?
  Ekaterina je z nasmehom pripomnila:
  - Naša ušesa so na vrhu glave!
  In njeni biserni zobje so se lesketali. Dekleta so nadaljevala s skeniranjem in hiperskeniranjem. Načeloma to ni povsem logično.
  Ugrabitelj ne bo letel proti soncu. To bi bilo izjemno tvegano dejanje.
  Čeprav je Elizabeth opozorila:
  - Skriti medgalaktično zvezdno ladjo v globinah Sonca bi bilo zelo izvirno!
  Elena se je zahihitala in pripomnila:
  - Ustvarimo lahko vse,
  Celo najti zvezdno ladjo ...
  Bil je lovec, divjad bo,
  Štej do deset!
  In dekle ga je vzelo in pomežiknilo s svojimi smaragdnimi očmi. In v odgovor ji je Elizabeth pomežiknila s safirnimi. Ta dekleta mutantka rada mežikajo. Tako si izmenjujejo energijske tokove med seboj. Kar je zelo kul.
  Na Veneri je spomenik prvima dvema kozmonavtoma: fantu in dekletu, ki sta stopila na njeno površje. Prikazane so kot zelo mlade in prekrite s hiperzlatom. Je dražje od zlata, vendar je svetlejše in se lesketa v čudoviti paleti.
  Tukaj je vse tako veličastno in barvito.
  Iz dlani mladeniča in dekleta švigajo v nebo viharni, sijoči vodnjaki in se dvigajo v višave.
  Venera je na splošno veličasten planet. Ima čudovit zrak in čudovite pokrajine.
  In zdaj otroci korakajo ob spomeniku. So temnopolti, v kratkih krilih in redki fantje v kratkih hlačah. V rokah držijo zastave, občasno z njimi razmnožujejo napise.
  Elena je prezirljivo smrknila:
  - To je primitivno! Uporabite lahko trivialno računalniško grafiko!
  Elizabeth je z nasmehom pripomnila:
  - Zakaj obstajajo atrakcije? V hipermatriki lahko reproduciraš vse bolj kul. A kljub temu ljudi privlačijo naravne stvari. Tako kot s pravim samcem je veliko bolj prijetno in zabavno kot z najbolj spretnim biorobotom!
  Elena je hudomušno zapela:
  In nikomur ne bom povedal
  Da obožujem robota!
  Obožujem robota!
  In samca bom ubil!
  Catherine se je zahihitala in zacvrknila:
  Robot ne bo nadomestil človeka,
  Ne v postelji, ne v znanosti, vem ...
  Človek, verjemite mi, ni invalid,
  In zgradil bo pravi raj!
  Efrosinya je opozorila:
  - Pa vendar so ljudje, še posebej moški, preveč padli v otroštvo. In če pride do velike vesoljske vojne, bo to vplivalo!
  Elizabeta je zapela:
  - Na svetu je mir, ni potrebe po vojni,
  Ljubezen in prijateljstvo bosta!
  . POGLAVJE št. 5.
  Dekleta so pristala v prestolnici Venere, Afroditi. Bila je cela metropola. V njem je toliko zlata, da se ti kar zaslepi v oči. Dekleta in fantje, čeprav rahlo oblečeni, obešajo nase tudi verižice, zapestnice, ure, kače in uhane iz žlahtnih kovin.
  Uhane radi nosijo tudi številni mladeniči. To je taka moda. Lokalni prebivalci si v nosnice prebadajo tudi prstane.
  To je resnično zabavna industrija.
  In po zraku se širi aroma zelo močnega, prijetnega vonja. In koliko lepotcev je različnih barv las.
  Elizabeth je opozorila:
  - Ta planet je čudovit, a preveč barvit. Vsega je nekako preveč, sonca in zlata.
  Catherine je z nasmehom pripomnila:
  - In kaj lahko najdemo tukaj?
  Elena je tvitnila:
  Kdo se je navajen boriti za zmago,
  Naj zapoje z nami...
  Kdor je vesel, se smeji
  Kdor hoče, bo dosegel
  Kdor išče vedno najde!
  In pokazala je svoje ostre, velike bicepse. Opomin:
  - V Afganistanu sem nekoč razgnal celo tolpo. In ujela je tri kamele z zlatom!
  In rdečelaska se je zasmejala. Spomnila se je, kako je talibanske voditelje spravila na kolena in jih prisilila, da so poljubljali njene gole, zaprašene, mišičaste noge.
  Da, rada je poniževala moške. In to je super.
  Catherine je prikimala:
  - Med vojno med Rusijo in talibani smo se odlično borili. Načeloma je zavračala vmešavanje v spor med Slovani. Boj proti talibanom pa je sveta stvar.
  In dekleta so potem pobila veliko mudžahedinov.
  Na splošno so prvo vojno v Afganistanu izgubili ravno zato, ker so dekleta mutanti prejela ukaz višjih sil, naj tam ne divjajo.
  Pravijo, da ima vsaka država svojo pot tako v svobodo kot v suženjstvo in po njej je treba hoditi. In v enaindvajsetem stoletju je Rusiji vladal predsednik, ki je naredil veliko napak.
  Toda vse je minilo in postalo je veliko bolje. Ljudje so se končno naučili živeti mirno, kar je olajšalo zmanjšanje števila moških. In res, moški so agresivni, ženske pa miroljubne.
  Elena je tvitnila:
  Ni življenja v vesolju brez žensk,
  V njih je sonce maja, v njih je zarja ljubezni ...
  In hudobni ljudje so kot moji ...
  Samo dekleta dajejo svetlo svetlobo!
  Elizabeth se je nasmehnila in pokazala svoje biserne zobe:
  - Ne omalovažuj močnejšega spola tako! Tudi o moških je nekaj uporabnih stvari.
  Elena je prikimala.
  In pomežiknila je prijateljici. Razpoloženje deklet se je opazno dvignilo. In leteli so nad površjem Venere in pospeševali. V atmosferi ga je seveda težje pospešiti kot v vakuumu. A vse se utripa tako očarljivo in hitro.
  Veliko je letal, tudi pozlačenih ali platinastih. Kako neverjetni so.
  Elena je upočasnila, z rokami ujela eno letalo, na katerem je bil približno trinajstletni deček, in zapela:
  - Moj mali fant,
  Hočeš na šiš?
  Otrok je v odgovor iztegnil jezik. In s komolcem ga je pritisnil na polno.
  Njegov avto je sunkovito sunkovito odbilo Eleno. Deklica se je obrnila. In pograbila je paralizator iz pasu. In z divjo blaznostjo se je namenila na malega vražička.
  Zacvili, pospešuje.
  Catherine je zgrabila partnerjevo roko in zavpila:
  - To ni vredno! To je otrok.
  Elena je siknila:
  - Prišel je boter, prišel je boter,
  In sonce se je začelo vrteti ...
  Pojdi stran, fant, zelo si pijan
  In Japonci vas ne bodo rešili!
  Elizabeta je ostro odgovorila:
  -No, poješ neumnosti!
  Eufrozina je čivkala in siknila:
  -Nisem patetičen hrošč,
  Ni polžja hitrost!
  Ekaterina, dekle z lasmi barve zlatih lističev, ga je vzela in rekla:
  - Dekleta so drugačna
  In včasih nevaren v boju!
  Ampak vse hočejo fanta,
  Pošlji v psarno!
  Bojevnik je bil veličasten in dekleta, vsa štiri, so se začela vrteti v zraku. Tako kul in čudovita so, recimo temu, dekleta. In njihove pete so zelo rožnate in gole.
  Elizabeth ga je vzela in zapela ter skakala gor in dol:
  Sem najmočnejše dekle na svetu
  Moji prijatelji so tudi zelo močni ...
  Osvojimo prostranstva etra,
  In kerubini so res enakopravni!
  To so dekleta tukaj - zelo lepa in kako močne in mišičaste noge imajo. Kroglice mišic se valjajo pod bronasto kožo.
  Elena ga je vzela in z golimi prsti zapeljala po igli. Preletel je in se prebil prav skozi oso ter jo pribil na palmo.
  Rdeča harpija jo je vzela in zapela:
  - Moj udarec je uničujoč,
  Sem tako dekle, verjemi mi, da sem kul ...
  Glas lepotice je očarljiv,
  Tudi v mrazu hodim bos!
  In spet bo bojevnik vzel in zavrtel. In zdela se je kot vrtavka. To je dekle neverjetne sestave.
  Ona je vrhunska v svojem ogromnem, bojevitem besu.
  Elena je z agresijo kliknila z golimi prsti in izpustila strelo. Preletela je in zadela cvetni list velike rože. In ves, ogromen popek se je iskril z vsemi barvami spektra.
  To je bilo izjemno kul.
  Elizabeth je opozorila:
  - Dobro je, da nisi zažgal rože! A potrebno je nekaj bolj konstruktivnega. Na primer, poiščite kriminalce, ki so ukradli medgalaktično raketo!
  Rdeča harpija je zapela in pokazala zobe:
  - Letijo bombe in rakete,
  Napalm pada z neba...
  Kot divjajoči kometi,
  Prihaja orkan smrti!
  Ja, bilo je čudovito.
  Dekleta so se počutila dolgčas. Res so se želeli boriti in pokazati svojo moč.
  Tukaj je Catherine predlagala:
  - Skočimo v Ultramatrix Hiperneta in tam naredimo malo neredov!
  Elena je prikimala z glavo, rdeča kot proletarski prapor:
  - To bo super! Kakšen ubijalski polet domišljije!
  In dekleta so ga vzela in brez dvakratnega razmišljanja vklopila skenerje in skočila noter
  Hipernet.
  In tam je toliko iger, poleg tega pa so popolnoma brezplačne. Reproducira se virtualna resničnost, ki je ni mogoče ločiti od prave.
  Zdaj so ga dekleta sprejela in se brez odlašanja podala v vesoljsko bitko.
  Vsak od njih je nadzoroval bojno zvezdno ladjo tipa raketne križarke.
  Na njem je nekaj sto pušk, ki pa jih polnijo, krmilijo in servisirajo mitraljezi.
  In dekleta so zdaj stopila v boj.
  Elena je z bosimi prsti pritiskala na gumbe krmilne palice. Izstrelil smrtonosni izstrelek. Naredili so vakuum in zadeli sovražnikovo križarko. In bilo je kot eksplozija supernove.
  Dekle ga je vzelo in z veseljem zapelo:
  - Udaril in zajebal,
  Sem pravi morski pes!
  In bojevnica je pomežiknila s svojimi smaragdnimi očmi.
  Elizabeth je nadzorovala dreadnought. In ta vesoljska ladja ima gromozansko udarno moč.
  In vrti se kot zlahka nadzorovan avto.
  Deklica z modrimi lasmi je razkrila svojo škrlatno bradavico. Pritisnila ga je na gumb krmilne palice. Sprostil smrtonosno silo daru uničenja. Preletelo je kot ognjeni vihar. Nato ga je Elizabeth vzela in zapela:
  Trdno verjamem v svojo domovino,
  Meni, da ves planet ...
  Naj imam veliko prijateljev
  In tokovi svetlobe bodo leteli!
  In dekle z modrimi lasmi je spet poslalo darilo uničujoče moči in razstrelilo sovražno zvezdno ladjo.
  To je bilo pravzaprav zelo kul.
  Elizabeta je žvrgolela in pela:
  - Verjamem, da se bo ves svet prebudil,
  Orki bodo izgubili vojno ...
  In sonce bo sijalo
  Svet bo večen maj!
  In deklica bo stresla svoje lase, ki so kot barva poletnega neba.
  Na križarki je tudi Ekaterina. Strelja z golimi okroglimi petami. Ima jih zelo zapeljive. In zdaj tudi ona s tokom energije sestreli sovražno zvezdno ladjo.
  In dekle z lasmi barve zlatih lističev poje:
  Naj bo vedno sonce
  Naj bodo vedno nebesa ...
  Naj vedno obstaja mati
  Naj bom vedno jaz!
  In bojevnica je razgalila svoje prsi in znova streljala, pritisnila na gumb s svojo jagodno bradavico, ki je sijala kot dragulj.
  To je res lepota.
  Toda Efrosinya se bori - je tudi zelo lepo in mišičasto dekle. In uporablja svoje lase, ko strelja na sovražnika. In bele so, kot svež sneg. Stoodstotno naravna blondinka.
  Torej, lahko bi rekli, čudovito in veličastno. Samo čudež.
  Euphrosyne strelja s svoje bojne ladje, napolnjene z najsodobnejšim orožjem in roboti, in poje:
  - V vesolju se je razplamtel vulkan vojne,
  Med zvezdami kot orkan divjajo valovi ...
  Zdelo se je, kot da napadajo Satanovi služabniki,
  Toda pogled deklet ne bo ugasnil, vedite ponosni!
  To so dekleta mutanti tukaj. In imajo zabavo, vredno superjunakov.
  Zato so se lotili uničenja sovražnikove flote. In tako zjebajo orke, da obvladajo vesoljske ladje.
  In hkrati dekleta zapojejo:
  Sva lepa dekleta
  Orke smo premagali na vso moč ...
  Glas je seveda zvočen,
  Zagotovo bomo zmagali!
  Še posebej čudovito je, ko bojevniki streljajo s svojimi škrlatnimi prsnimi bradavicami. Tako svetle so, kot rožni popki. In vidi se, da se telesa deklet svetijo kot namazana. Čudoviti so in edinstveni. In linije telesa so tako elegantne. In koliko šarma in popolnosti imajo.
  Čisto fizično te deklice občutiš, kot bi bile divje panterje.
  Elizabeth se je spomnila, da ni bila vedno tako mogočna. Da je bilo tudi enainštirideseto leto, ko je doživela ta...
  In spomini so švigali pred njo kakor orkan;
  Elizaveta Petrova, mlada poročnica mejne vojske, je bila osupla. Govorice o morebitnem izbruhu vojne so krožile dva meseca. Toda nekako nisem mogel verjeti ... Ker je bila pametno dekle, Elizabeth ni delila pretenciozne višje sile uradne doktrine - da je Rdeča armada močnejša od vseh drugih. Njen stric se je boril v finski vojni, bil ranjen in zelo vneto govoril o njenem poteku.
  - Naši rezervoarji so tekli počasi, kot žele iz ponve. Pred nami so bili mogočni SMK z dvema gobcema, vsak po šestdeset ton. Nekakšen udarni oven za razbijanje obrambe. In kako ropotajo! Zvok groma je kot cviljenje miške v primerjavi z rjovenjem bika. In pod tiri so luknje. Pred dnevi je bila otoplitev, črna zemlja je bila prekrita z ledeno skorjo. Tanki gredo vse počasneje, konjenica pa jih dohiti. Na tisoče konjenikov jih je treba zadržati, da jih ne prehitijo tanki. In pred njimi so Finci postavili mine in zakopali sode nafte. Mnogi naši tanki so goreli kot sveče. Grozen prizor, še posebej na zgodnjo polarno noč, bencin in nafta sta se razlila in pomešala s talilno vodo. Konji so se prestrašili in besno rjoveli, goreli so, živ plaz je planil proti pešcem. Spektakel je bil preprosto grozen; tanki se niso mogli ne ustaviti ne obrniti. In komanda nam je prepovedala ustaviti.
  Če greste, potem samo naprej, zlomite sovražnika. In tanki so eksplodirali in goreli, konjenica je poteptala lastno pehoto. Ofenziva je švignila, zdelo se je, kot da so zvezde padle z neba.
  Tip je izkašljal kri in obstal. Naredil sem požirek sto gramov in nadaljeval.
  - Tako smo obtičali brez izvidovanja, brez zračnega kritja. Bojevali so se vso zimo in polovico marca, prebijali so utrdbe, a dvesto tisoč naših vojakov se ne bo nikoli veselilo zmage. Luč jim je za vedno ugasnila.
  Deklica je presenečeno vprašala:
  - Je res toliko?
  Stric je prikimal:
  - Mislim, da nihče ne ve natančno, vendar so trupla prevažali z vlaki. Bilo je grozljivo. Prisiljeni smo bili vpasti v obrambo, Finci pa so pokosili naše vrste. Samo divja norost.
  Elena je jecljaje vprašala:
  - Kaj torej, nismo tako močni?
  Stric je odgovoril:
  - Moč tanka ni v oklepu, ampak v glavi!
  Deklica je prikimala:
  - Kar si rekel, je čudovito!
  Elizabeth si je ta pogovor zapomnila za dolgo časa. Vprašala je, kakšne tanke imajo Nemci in Finci. Finska pa sploh ni imela tankov, razen ducata lahkih tritonskih klinov. In moj stric je vedel za nemške tanke; njegov bratranec, ki je šel v Nemčijo, mu je povedal zanje. Nasploh nacisti niso bili navdušeni nad njegovo tehniko.
  - Tank T-1, tehta le pet ton in pol, hitrost 57 kilometrov na uro. Oklep je neprebojen, oborožitev so trije mitraljezi. No, šel bo proti pehoti, vendar je stroj precej šibek.
  - Ampak ni edina z njimi? " je zaskrbljeno vprašala deklica.
  - Obstajajo tudi T-2, T-3, T-4 in T-5!
  Elizabeta se je nasmehnila:
  - Kateri je najmočnejši?
  - T-5! Ima dva topa, 75 mm in 37 mm, ter štiri mitraljeze. Ja, ta tank je lep, Nemci ga imenujejo "Volkodlak". - Tip je razširil roke in zamahnil z njimi kot mlin.
  "Kaj pa hitrost?" je vprašala deklica.
  - Petdeset kilometrov po avtocesti je na splošno dovolj. Na splošno je tank zanimiv, kupola je poenostavljena. Najboljše stvaritve fašističnega tankovstva. - je vzdihnil stric. - Res je, naši T-28 in še posebej T-34 niso nič slabši, topovi naših tankov pa so še močnejši.
  Dekle je predlagalo:
  - Kaj če ustvarimo nove rezervoarje, hladnejše?
  Stric je odgovoril:
  - Nič ni hladnejšega od KV-2, tako močan je, vendar obstajajo tudi KV-3, pa KV-4 in še posebej KV-5. Najnovejša pošast tehta sto dvajset ton in bo šla v množično proizvodnjo. Takrat bodo Nemci mlateni kot veriga prosa.
  Deklica je demonstrativno zazehala:
  - Če hočeš dekle dolgočasiti, govori o orožju, če pa se hočeš za vedno raziti, govori o sovjetskem orožju!
  Stric je bil užaljen:
  - Kaj imamo, slabo tehnologijo?
  Deklica se je šalila:
  - Toda podatki na njem so zaupni. Pravijo, da lahko dobiš zaporno kazen, če samo omeniš kaliber tankovske puške.
  Stric je negativno zmajal z glavo:
  - Ni res! Zaradi take malenkosti nihče ne pride v zapor!
  Deklica se je zdrznila:
  - Kako naj rečem! In to se ni zgodilo.
  Stric je pripomnil:
  - Povem vam, T-34 ima orožje kalibra 76 mm. In oklep je 52 mm, če te zanima.
  Deklica je zaničljivo smrknila:
  - Rad bi videl ta čudež. Mi pokažeš?
  Stric je nejevoljno odgovoril:
  - Pokazal ti bom, če hočeš. Toda Vorošilov je ta tank označil za pošast. Hvala maršalu Kuliku, ker je vztrajal pri njegovi izvedbi. Da, Stalin je osebno cenil ta tank. Do začetka triinštiridesetega leta naj bi z njim opremili sto dvanajst tankovskih divizij.
  Deklica je bila presenečena:
  - En tank?
  - Ne! Tudi KV in T-80, čeprav je ta tank lahek, mislim, T-80. Res je, zna plavati!
  Deklica je bila presenečena:
  - Plavati? To je zanimivo!
  - Imamo tri tisoč tristo amfibijskih tankov. - to je s ponosom rekel stric, nato pa znižal glas do šepeta. - Samo tega ne povej nikomur, to je velika skrivnost. Če boš prelil besedo, lahko končaš za zapahi. Glej, nič ne skrajša življenja bolj kot dolg jezik.
  Elizabeth je takoj utihnila. Pred dvema dnevoma se je njeni dobri prijateljici zgodil precej neprijeten dogodek. Zgodilo se je naslednje. Bil je gledališki večer, vsi so se zelo zabavali, seveda se je pilo. Trobente so igrale, dekleta in fantje so plesali. Torej Yashka Klopov, veseljak, je bil kolovodja, kot vedno se je želel šaliti. Stekel je do stene, kjer je visel Stalinov portret. Zajeten portret, ki pokriva celotno steno, svetel, obložen z mozaiki. Stalin je bil videti mlad, star ne več kot petintrideset let, čeden. Tudi čelo ni bilo tako nizko in nagnjeno kot original. Yashka je igral na harmoniko, nato pa jo je vrgel v dvorano.
  - Oh, juli, juli, juli! To je pesem "Matuli"!
  Nekdo je posmehljivo vprašal:
  - Zakaj poješ o svoji mami, če je pred tabo oče?
  Yashka se je v odgovor nasmehnila in zapela:
  - Mojega čudaškega očeta so razlastili v vasi! Moj oče, oče ljudstva, kraljuje v svetem Kremlju!
  Vsi so se smejali, ploskali z rokami in žvižgali. Yashka je medtem vzel ravnilo iz svojega pasu in hihitaje izjavil:
  - Rad bi izmeril nos očeta narodov!
  Občinstvo je v en glas vprašalo:
  Zakaj?
  Yashka, ki se je igral z ravnilom, je predel:
  - Ker ima Stalin veliko srce! Največji na svetu! To pomeni, da mora biti nos največji!
  V odgovor prijazen smeh in žvižganje:
  Yashka je vstala na prstih, uporabila ravnilo in ga nekajkrat obrnila. In v smehu je rekel:
  - Triinpetdeset centimetrov! To je kul! Res je največji!
  Vsi so se spet smejali in kazali s prsti. Na splošno je večer odlično uspel. Elizabeth je jezno zmajala z glavo in odganjala spomine. Yashka so odpeljali ob zori, na poti do črnega kraterja so ga ljudje v usnjenih jaknah pretepli s palicami in pestmi. Nekoč mlad, veder obraz se je spremenil v krvavo zmešnjavo. Elizabeth je to videla, ker so bili vsi posebej pripeljani, da bi opazovali aretacijo. Nato je spregovoril politik, ki je veliko vpil in grozil. Na kraju so prijeli še pet; nihče se ni upal upreti. Elizabeta se je tega spomnila, njena goreča ljubezen do zabave je bila omajana.
  Toda tudi zdaj, če bi sovražnik poskušal ubiti Stalina, bi brez oklevanja ponudila svoje prsi!
  Deklica je vprašala fanta:
  - Je Francija močna država?
  Odgovoril je:
  - Da, močno! Skupaj z Britanijo obvladujejo več kot tretjino sveta. Če upoštevamo kolonije, prebivalstvo Francije ni slabše od ZSSR.
  Elizabeta je zažvižgala:
  - In tako izgubljena moč!
  Stric se je popraskal po plešastem vrhu glave:
  - Ja, izgubil sem! V samo mesecu in pol so bile poražene štiri evropske sile. Tudi Napoleon in Aleksander Veliki nista imela takih zmag kot Hitler.
  Elizabeth je šepetaje vprašala:
  - Kakšen je, Hitler?
  Stric je skomignil z rameni:
  - Nisem ga videl! Na portretih ste ga videli tudi sami. Pravijo, da je povprečne rasti, živčen, jé človeško meso, še posebej pa rad reže ženske dojke.
  Elizabeta je zmajala z glavo:
  - Ne žvižgaj! Hitler je vegetarijanec.
  Stric se ni strinjal:
  - Po duši je tipičen kanibal! Svojega najboljšega prijatelja Rema je ukazal z bodečo žico razrezati na dva dela. Kakšna mesojeda pošast! Po predaji Francije je ukazal žive zažgati sto tisoč Judov, ki so živeli v Parizu in okolici. Posledično je nastal grozen smrad. Še več, nacisti niso prizanesli niti majhnim otrokom. Po sežigu so esesovci demonstrativno urinirali v pepel. Pravijo, da je Hitler osebno sodeloval pri mučenju in mučenju,
  Elizabeth je pripomnila:
  - Vladar tistih, ki krvniku jemljejo kruh, pobira sol na svoji riti!
  Tip je zmajal z glavo, vzel ven cigareto in jo potegnil. Znal je zelo zanimivo kaditi, puhati dim v obročih. Njegov pogled je postal bolj vesel:
  - Veš česa se bojim?
  Deklica je s tihim glasom odgovorila:
  - Mislim, da je v redu.
  Očetov brat je ugovarjal in kratko potegnil:
  - Samo ozebli ljudje se česar koli bojijo! Za normalnega človeka nikakor ni sramotno doživeti strah. Še posebej, če je razumen, pa ne toliko zase kot za druge.
  Deklica je odločno prikimala:
  - Tukaj se strinjam!
  Tip je nehal kaditi in zmajal z glavo, kot da bi iztegnil vrat:
  - Veste, govorice so, da nacisti ustvarjajo nova strašna orožja. Bomba, ki lahko cela mesta zmeče v strupen prah. Poleg tega od njega ne bo odrešitve.
  Elizabeta je zaničljivo smrknila:
  - Tipičen blef Goebbelsove propagande!
  Tip je globoko vzdihnil, kot mrož pod vodo:
  - Oh ne! To je znanost! Znanstveniki pravijo, da je orožje povsem resnično. Izmislili so ji celo ime - atomska bomba. Zato menim, da je najbolje, ne da bi čakali, da tako pošastno orožje pade v roke nacistom, najprej napasti Nemčijo.
  Elizabeth se je stresla kot od električnega udara:
  - Vendar je nečastno kršiti mirovni sporazum. Z Nemčijo imamo pakt o nenapadanju, prijateljsko pogodbo in meje!
  Stric je sarkastično pripomnil:
  -So nacisti kdaj spoštovali dogovore? Spomnimo se na primer Poljske ali Belgije in Nizozemske. Hitler je rekel celo tole: - Poštenost je tipična žrtev na oltarju smotrnosti!
  Deklica je vneto odgovorila:
  - Stalin ni Hitler!
  Fant se je strinjal, vendar je rekel diametralno nasprotno:
  - Seveda, in zato mora udariti prvi! Zamude mu potomci ne bodo odpustili. Napad potroji moč, obramba jo prepolovi!
  Elena je opozorila:
  - Naša vojska bo postala najbolj ofenzivna na svetu, če bo sovražnik udaril! - In potem je še glasneje ponovila. - Ampak samo, če sovražnik zadene!
  Stric je premeteno zožil oči:
  - Z rezilom odrezana glava se imenuje vrtna glava, iz nje zrastejo grozdje maščevanja! Ne, mislim, da bi morali Hitlerja pokončati že takrat, ko so njegove horde planile v Pariz.
  Deklica je udarila z nogo in odgovorila:
  - Mogoče imaš prav!
  Elizabeth si je ta pogovor zapomnila za dolgo časa. Govorice o koncentraciji nacističnih čet, zlasti na Poljskem, nenehne kršitve sovjetske meje s strani nemških letal in vse pogostejše aretacije med vojaki so ustvarile nervozno situacijo. Hkrati so politični inštruktorji aktivno navdihovali: vojne ne bo! Kljub temu so bile do meje povlečene dodatne sile, predvsem oklepne. Zlasti Elizabeth je prvič videla najnovejši tank KV-3 z dvema topovoma in težo petinsedemdeset ton. Šlo je za poskusni model, ki naj bi ga, kot je nekdo šepetal, preizkusili v bitkah. Deklici pa tank ni bil ravno všeč, imel je nizko manevrsko sposobnost, lomil je mostove in kupola se je vrtela počasi. Poleg tega je zaradi velikega kalibra pušk trpela hitrost ognja in je bila natančnost relativno nizka! Kljub temu je tako močan rezervoar vzbujal zaupanje. Dizelski motor z 850 konjskimi močmi je strašno ropotal, slišati je bilo kot vulkanski izbruh, nasprotno pa so bili nemški avtomobili tišji. Deklica je pošast pogledala s skeptičnim pogledom in se obrnila na peti ...
  Jutro dvaindvajsetega junija je postalo grozen dogodek; velike sile fašizma so bile vržene proti ZSSR. Vendar Elizabeth sprva ni bila šokirana. Poleg tega so se moje besede o atomski bombi, ki so jo ustvarili nacisti, globoko vtisnile v spomin. Mogoče je še bolje, da je Hitler napadel zdaj, ko je nastanek superorožja še daleč! Tigra je bolje zdrobiti, ko mu še niso zrasli zobki. Čeprav, kakšen Fuhrer je tiger, raje šakal. Bolj žalosten pa bo konec fašizma.
  Elizabeth so dvignili iz njene postelje in se hitro oblekla ter se pridružila ostalim svojim tovarišem in bratom po orožju.
  Nacisti so zadali glavni udarec v hrbet skupini Bialystok. Močne oklepne in mehanizirane kolone so v dveh urah napredovale štirideset kilometrov. In po sreči tudi jarki niso bili izkopani.
  Topniške granate niso bile dostavljene in dekleta so se morala naciste srečati s puškami in granatami. Potem so se pojavili Hitlerjevi tanki in oklepniki. Naprej so se premikali T-3, oboroženi s tremi mitraljezi in topom kalibra 50 mm. Nekoliko manjši od T-4, z visokoeksplozivnimi drobnimi granatami.
  Elizabeth se je takoj počutila nemočno. Kaj lahko naredi, oborožena le s puško Mosin in nekaj protipehotnimi granatami? Nemški tanki obstreljujejo mitraljeze po sovjetski pehoti, granate eksplodirajo. Krvava dekleta in fantje padajo v bližini. Enemu tipu, ki je bil še golobradi, so odletele noge. Zakriči in z rokami brez prstov seže do Elizabeth. Spet so eksplozije in v zraku se pojavijo nemški messerji. Od daleč niso zelo strašljivi in spominjajo na muhe, ko pa priletijo bližje, se spremenijo v jastrebe.
  Nemški tanki so vedno bližje, nad njimi lebdijo kače s svastikami. Ob tem zazveni Wagnerjeva grandiozna simfonija. Vse deluje nenavadno grozeče, tudi rezervoarji, ki mimogrede niso preveliki, so pobarvani tako, da spominjajo na plenilske živali. Še posebej veliko je režečih se obrazov. Elizabeth občuti živalsko grozo, hoče teči, noge so ji otrple, toda ...
  Kako lahko Rus (In Belorusi in Rusi so isti ljudje) izda in se boji?
  Elizabeth vrže granato. Ona, ki ima močno roko, jo vrže daleč in zadene T-3. Rezervoar za trenutek zamrzne in se takoj odzove. Zasliši se oglušujoč pok, deklico vrže v zrak, val teme pa prekrije njeno zavest ...
  . POGLAVJE št. 6.
  Elizabeta se je tega spominjala v divjem tempu, kot bi ji v glavi švigali vrtinci.
  In potem so se dekleta, ki so se nasitila vesoljske bitke, začela boriti, vendar na nekoliko drugačen način.
  Še posebej so se odločili za boj proti pošasti Generous in njegovemu borbenemu paru mutantov.
  Pravzaprav so nameravali zažgati celotno mesto z gravitacijskim laserskim orožjem.
  No, tudi to je zanimiva dogodivščina. Poleg tega je pošast Generous priklicala tudi jeklene vojake iz ničelne dimenzije.
  Elizabeta je poskočila in z golo peto udarila v trebuh jeklenega vojaka. Od udarca je železo zažvenketalo.
  Zver se je sklonil, a se je takoj zravnal in se zasmejal:
  - Nepomembna, zemeljska ženska!
  Elena je premaknila golen v dimljah svojega nasprotnika. Toda naletel sem na trdno, legirano kovino, ki je zazvenela. In čutila je celo malo bolečine.
  Rdečelasa kraljica je zakukala:
  - To je človek z jeklenimi jajci!
  Catherine je oklepno pošast z boso nogo tudi brcnila v glavo. In ni ga mogla sneti, odletela je in zavpila:
  - Človek je trši od skale!
  Euphrosyne je tudi premaknila jeklenega bojevnika, tokrat pa je izvedla zamah. Zver se je s treskom zgrudil, a nato takoj poskočil. In bitka se je nadaljevala z novo, divjo, orkansko silo.
  Dekle ga je vzelo in zapelo:
  - Da, znamo se boriti,
  Ampak ne želimo, da se to ponovi ...
  Dekleta so padla v boju,
  In zapolnili so ruto!
  Elizabeth se je odzvala s spretnim skokom in jeklena vojščaka sta trčila z glavama, tako da so se iskrice kresale na vse strani.
  Dekle z modrimi lasmi je začivkalo:
  - Tudi kovina je lahko izpostavljena elektriki.
  In ga je vzela in z desnico zagnala bodalo v žice... Elena je storila isto. In potem so električni tokokrogi padli na jeklene bojevnike in skozenj jih je preplavila agresivna, udarna razelektritev. In jeklene pošasti so začele rdeče žareti.
  Potem so šli skozi razpoke in zmrznili kot prah.
  je opozorila Catherine in vrgla svoj bumerang v žice. Povzroči, da padejo in ocvrejo pošasti:
  - Onesposobimo nevarne borce!
  Euphrosyne je zahripala:
  - Za izjemne dosežke v vesoljski bitki!
  In svoje darilo bo vrgel tudi svojim sovražnikom.
  V vsakem primeru je bilo z jeklenimi bojevniki konec. In bojevniki spet rešujejo svet.
  Glavni sovražnik se je že pripravil na izstrelitev smrtonosne baterije s posebnim generatorjem, ki je deloval tako, da je absorbiral gravitone z Zemlje in drugih planetov.
  In kako se bo vklopil ubijalski izpust. In ozračje je začelo nihati in zrak je postal veliko bolj vroč. In bilo je, kot da bi skoznjo potekale razpoke, napolnjene s sijočo svetlobo.
  Elizabeta je zahripala:
  - Všečkaj to! Borimo se fantje!
  Pred njo se je pojavil velik mutant, ki je bil podoben gorili, z obrazom z zobmi. Pohitel je na dekle in to zelo hitro in spretno. Elizabeth je odskočila in jo spotaknila. In gorila se je zgrudila, razprostrla se je na površini.
  Deklica z modrimi lasmi je pljunila in njena mutantska slina je poskrbela, da je gorila, ki je vstala, spet padla. In poleg tega je njegova glava pravkar končala v smetnjaku.
  Druga mutirana zver, natančneje mešanica človeka in živali, je imela glavo volka. In poskušal je napasti Eleno. Deklica z rdečimi lasmi je padla na hrbet in vrgla pošast čez sebe. Preletel je in trčil v svetilko. In tulil kot pretepen pes.
  Euphrosyne je z opeko udarila mutiranega volka po glavi. Razcepilo se je.
  Deklica je zacvrknila:
  - Opeke, opeke!
  Nisi tuljenje volka - raje utihni!
  je z nasmehom opazila Catherine, ko je gorila mutant poskušala vstati. Premaknila se je med njegovimi nogami, zaradi česar je poskočil. In potem nasprotnico obrnila na glavo.
  Nato sta skupaj z Elizabeth z bodali požgečkala mutantsko žival po petah.
  In žival se bo smejala in smejala. In bil je dobesedno zacementiran v smetnjaku.
  Dekleta so zgrabila volka za vrat in ga vrgla v gorilo. Spet sta trčila in se prevrnila. Vse štiri lepotice so dodale gole pete. In nekaj mutantov se je z veliko hitrostjo skotalilo in padlo v reko.
  Elena je zapela:
  - Takoj ko te udarim v čelo, boš šel na dno!
  In dekleta so hitela naprej. In tukaj je, glavni zlobnež Shchedry. V rokah drži težak razstreljevalec. In iz nje, kot bi jo razstrelil energijski tok. Poleg tega je sam Shchedry v oklepnem oklepu, pa tudi v maski in oklepu.
  Dekleta, ki skačejo in se izmikajo, se izogibajo morilskim žarkom. In njihove gole, okrogle, rožnate pete se tako zelo utripajo.
  Elizabeta je sovražniku vrgla bumerang. Streljal je nanj. Toda orožje je šlo vstran in zadelo semafor. Kol je bil prerezan, naprava s tremi očesi, ki prikazuje cestni promet, pa je Generusa udarila po glavi, pokriti s čelado.
  Elena, ko je videla, da je sovražnik omamljen, je vrgla vrv, zvito v laso, in zgrabila razstreljevalec. Močno je potegnila in ga iztrgala iz šape.
  Po tem je zapela:
  - Iz tačk deklet,
  Krute šape...
  Nemogoče je oditi, verjemite mi,
  Zadeli nikelj
  Zadeni nikelj!
  Moškega ni težko spraviti v posteljo!
  Velikodušnega so razorožili. Ninja dekleta so ga vzela in udarila z golimi prsti. In zločinca so s svojim kvartetom dobesedno zrušili. Po tem smo skočili do generatorja. Elizabeth ga je poskušala izklopiti, ko jo je udaril tok. In mutantsko dekle je odskočilo in zacvrknilo:
  - Slava ninja dekletom,
  Slava junakom boja!
  Elena je v generator vrgla ključ in ga pobrala z asfalta. Priletel je mimo, udaril in povzročil kratek stik.
  Dekle z rdečimi lasmi je začivkalo:
  - Težave ne rešim preprosto, ampak zelo preprosto!
  Temperatura zraka ni bila več tako vroča. Medtem so dekleta spet začela igrati.
  Tukaj je še ena misija. Pojavil se je resen nasprotnik v obrazu robotske pošasti. In ta pošast je zelo nevarna. Prevzel je podobo reaktivnega lovca in z laserskimi žarki zadeli eno od velikih, virtualnih mest, ki rušijo nebotičnike.
  Tukaj tok energije uniči veliko večnadstropno stavbo, pri čemer poruši beton in kovino.
  Elena je opozorila in gledala to z občudovanjem:
  - Koliko energije ima!
  Elizabeta je z vzdihom odgovorila:
  - Zdaj moramo sami pridobiti nekaj proti njemu!
  Catherine se je zahihitala in iz zraka potegnila zelo resno vojaško orožje:
  - To je hiperlaserski stroj! Udarite sovražnika z uporabo energije fuzije kvarkov!
  Eufrozina je prikimala:
  - To je ravno prav! Dajmo, zgrabimo sovražnika in ga ubijmo!
  Elizabeth je prikimala in v njenih rokah se je pojavila zelo kul prefinjena pištola. Mutantsko dekle je zakukalo:
  - To je žarkovni top s hipernuklearnim črpanjem!
  Tudi drugi dve deklici sta si nabavili kovčke. In ko bodo vzeli robota, ki uničuje mesto, vas bodo pretepli.
  Seveda jim je uspelo. Toda zgodilo se je nekaj nepričakovanega. Bojno sevanje je zadelo robota, vendar ga je takoj odbila neka zelo močna zaščitna pregrada.
  In dekleta so se počutila preplavljena z močno vročino.
  Elena je zapela:
  - To je zaščita, ki je prišla,
  Kako premagati parazita?!
  Elizabeta je z nasmehom odgovorila:
  - Mislim, da vem, kako se ta robot brani. V tem primeru je to enoinpoldimenzionalna dimenzija, v katero ni mogoče tako zlahka prodreti!
  Ekaterina je predlagala:
  - Kaj če uporabimo hiperblaster s termopreonsko črpalko?
  Eufrozina je prikimala:
  - Tam bo smrtonosna moč!
  Elizabeta je ugovarjala:
  - Ne! Tukaj ne morete preprosto dodati energije. Bistvo te meritve je, da gredo vsi tokovi energije in delcev v isto smer!
  In potem jih je kot odgovor zadel hiperlaserski žarek. Dekleta so komaj imela čas, da so skočila na stran. Počutili so se celo bosi, z graciozno krivuljo pete.
  Vse štiri je hiperogenj takoj obliznil po golih, žuljavih podplatih.
  Dekleta so celo kričala in cvrčala na vsa grla:
  - Slavljena je moja sveta dežela,
  Vihar neviht v plamenih zmag ...
  Ti si edini takšen na celi Zemlji,
  In nihče ni dragocenejši od tebe na svetu!
  Nato so ga lepotice vzele in z vso jezo pljunile na robota. In slina mutiranih deklet je strupena ultrakislina. Prehitela bo in prebila polje. In bojni robot je dobil štiri hude rane. Njegov oklep je bil razjeden in oblikoval impresivne vdolbine, ki so se kadile.
  In bojno vozilo je začelo izgubljati hitrost.
  Elena je posmehljivo zapela:
  Zemlja se hrupno približuje.
  Moj foton ne posluša volana...
  Nagnem se nad pogled,
  In rakete hitijo proti cilju ...
  Boja ne začenjamo iz nič!
  In bojni robot se je odzval in udaril dekleta s pomočjo hiperplazmatične madeže. Odletela je iz bojnih pušk in planila za mutantskimi dekleti.
  Elizabeth je vzela in razkrila škrlatne bradavice svojih prsi. Njeni soigralci so sledili temu.
  Rdeča harpija je zapela:
  Rusija je globus s svojimi prsmi,
  Pokrila je in rešila ljudi iz težav ...
  Toda pekel se je dvignil s svojo rdečo usedlino,
  Nekoga je razjezilo naše zmagoslavje!
  In bojevniki so jemali in sinhrono izpuščali hiperzvočne valove iz svojih bradavic, barve prezrelih jagod.
  Leteli so mimo kot cunami. In zadeli so hiperplazmatsko pego. Ko je prejela močan udarec, je vibrirala in odhitela v nasprotno smer. Nato je vzela in pokrila robota, ki je že gorel in se kadil. In tako se je mehanska pošast zapletla v ognjeno mrežo in začela goreti kot sveča.
  Elizabeta je v smehu zapela:
  Dekleta bodo vladala vesolju
  Čeprav napalm dežuje z neba ...
  Služiti domovini je naša nespremenljiva dolžnost,
  V mojem srcu je gorel sveti ogenj!
  In bojevniki ga bodo spet vzeli iz rubinastih bradavic in jih premagali s strelo.
  To so res pisani lepotci. In njihova telesa so tako mišičasta, močna, izklesana, energična.
  Robot morilec se je končno sesul v vesoljski prah. In izkazalo se je, da ima prsi tako veličastnih lepot res smrtonosen učinek.
  Elena je zapela:
  Svetlobo bomo prinesli celemu svetu, verjemite mi,
  Pusti nas umreti in rešiti planet ...
  Čeprav je usoda strašna, je prišla huda smrt,
  Ne umirajte zaman, ker naša domovina je živa!
  Elizabeta je ugovarjala:
  - Ne, bolje je preživeti in zmagati!
  Dekleta so v splošnem pokazala precejšnjo borbenost. Toda potem se je znova pojavil Velikodušni. To je napihnjen, mišičast moški v maski in oklepu, v tem primeru je skupaj s še dvema partnerjema nosil orožje, ki je povzročilo bojno korozijo kamnov. In z njim je udarjal po hišah. Postali so ohlapni, kot pesek, in se drobili. In lepa dekleta, ki so živela v njih, so bežala pred vojnami.
  Ekaterina je opozorila:
  - Uničevanje je strast,
  Slaba moč vlada...
  Tisti, ki velikodušno pije kri drugih ljudi,
  Vrzimo adut z dajanjem ljubezni!
  Dekleta so ga vzela in takoj, takoj ko so zažvižgala. In nekaj težkih jastrebov je odletelo s streh. Padli so na glave mutantov - mešanice človeka in divjega prašiča ter še enega očitnega nosoroga. In kljuni jastrebov so njihove lobanje napolnili s težkimi izboklinami, zaradi česar so padli na tla.
  In še en kljun bo velikodušnega udaril med noge v dimlje.
  In skočil bo in zapel s tankim glasom:
  Skačem po odru, skačem po odru
  Postal bom evnuh v haremu!
  Postal bom evnuh v haremu!
  In glas je postal tako tanek, kot pri majhnem otroku.
  In sam top je skočil višje in se prevrnil. Elizabeta je poskočila. Ujela ga je z golimi prsti in ga s hitrimi gibi preusmerila.
  In uničene hiše so začeli obnavljati. Vključno s tistimi, ki jih je zažgal robot morilec.
  Elena in Ekaterina sta skočili do mutantskih pošasti, ki so začele prihajati k sebi. Dekleta sta padla na hrbet in obe pošasti z močnimi nogami vrgla navzgor.
  Poleteli so navzgor in se obrnili v svojem poležavanju. In njihove glave so končale v smetnjakih z različnimi cigaretnimi ogorki.
  In kako so ga jemali in tulili od bolečine.
  Elena je zacvrknila in pokazala zobe:
  - Naj grem v Himalajo,
  Pusti me popolnoma ...
  Sicer bom tulil ali lajal,
  Sicer bom koga pojedel!
  In bojevnik z rdečimi lasmi, kot je barva Leninove zastave, jo je vzel in pljunil v rit mutanta, ki je obtičal v smetnjaku. On, ko bo prejel izpust krutega, pekočega ultra-strupenega soka, bo skočil, se prevrnil, rjovel in sikal z divjim tuljenjem.
  Efrosinya in Ekaterina sta sovražnika brcnili z bosimi nogami in ga poslali v peklenski beg na eno točko.
  Pognal bo kot nevodena raketa. In udaril bo Velikodušnega in mu zdrobil lupino.
  In potem je človek nosorog priletel tja in trčil v svojega lastnika.
  Elena ga je vzela in veselo zapela:
  - Čeprav prihajam iz skromne vasi,
  Kjer so nas učili živeti po Iljiču...
  Nočem biti punca brez težav,
  In nočem postati molzna krava!
  In vsa štiri dekleta so ga sprejela in s svojimi golimi, mišičastimi nogami začela premetavati mutante skupaj z njihovim lastnikom, da so se ti dobesedno vrteli.
  Ob tem so lepotice zapele:
  jaz ti on ona,
  Vsa država skupaj
  Skupaj prijazna družina
  V besedi smo sto tisoč I!
  In bojevniki so kot prvoligaški nogometni igralci vzeli in premagali tri zlikovce naravnost v velik mešalnik za beton. Po tem je Elena prižgala motor na polno moč.
  In te pošasti so se začele vrteti.
  Elizabeth je opozorila, spet vzela v roke posebej oblikovan top in obnovila uničene zgradbe:
  - Kot vedno zmagamo ...
  Elena je z nasmehom, ki se je zdel strašljiv, zacvrknila:
  Ampak če sem iskren,
  Zmagam vse!
  Lovec se je vključil v igro
  Odprite račun, potem seveda!
  Ko so nasprotnice temeljito premešale, so dekleta sprejela in brez odlašanja so jih izstrelili. In potem je ogromna betonska kocka odletela ven, se zrušila in zmrznila na svetlem virtualnem soncu!
  Ekaterina je opozorila:
  - Še en obračun v našo korist!
  Elena je pojasnila:
  - Virtualni obračun!
  In škljocala je z golimi prsti. Kaj je povzročilo ognjevit, prelivajoč se mehurček. Poletel je višje v zrak, se med hojo razširil in lesketal v vseh barvah mavrice. To je bilo umetniško delo.
  Rdečelaska je začivkala:
  - Vesolje je polno čudovitih presenečenj,
  In dekle, ki je zelo dragoceno v boju ...
  Ali lahko hudobca z boso nogo brcnem v dimlje,
  Vendar sem raje sam!
  Bodi to, kar si! Bodi to, kar si!
  Tako dekle, divje, groovy!
  Elizabeta je z nasmehom rekla:
  - Vstrajaj!
  Elena, ki je zdrobila pošast, je zamrmrala nekaj nerazumljivega.
  Evfrozina je vzela in slekla svoj modrček ter zadela kristalnega nasprotnika, ki se je nenadoma pojavil pred njo kot pulzarji. Leteli so mimo in padli na sijočo površino. In zadali so velik, smrtonosen udarec.
  Dekle z lasmi, belimi kot sneg, je žvrgolelo:
  - Dekle napolni zemljo s svojimi prsmi,
  Pokril in rešil ves svet pred težavami ...
  Nismo ugotovili, očitno imajo dekleta prav,
  Ko je sosed šel all-in, da bi igral!
  Ekaterina, dekle z zlatimi lasmi, ga je vzela in z golo peto brcnila po površini. Ena od štrlečih cevi je zaradi pretresa počila in napredujoče sovražne vojake je dejansko zalil curek pare.
  Deklica z lasmi, ki so bili videti kot regrat, le bolj voluminozni, jih je vzela in zapela:
  - Kopel, kopel, kopel, kopel,
  Poparek iz hrasta in breze...
  Kopel, kopel, kopel, kopel,
  Kul udarec bosonogega dekleta!
  In njeni biserni zobje se bodo svetili kot ogledalo. To so dekleta iz Terminatorjev.
  Res, nobena vojska virtualnih bitij se ne more zoperstaviti ljudem, kot so oni. In niti ne poskušajte.
  Elena je nenadoma zagledala ogromno zasneženo goro nad mestom. In nekaj ljudi v vikinških kostumih se je mlilo okoli. Bili so visoki in veliko večji od navadnih predstavnikov človeštva.
  Rdečelasa deklica je zavpila:
  - Brez usmiljenja, brez usmiljenja, brez usmiljenja za sovražnika,
  Vej, zlobni Viking, vedi, hudobni Viking bo jedel enolončnico iz tebe!
  Elizabeth je z golimi prsti vrgla kovanec. Obrnilo se je in zadelo vrano, ki je letela po zraku. Poleg tega je bilo to sivo bitje velikosti velikega albatrosa. In zadelo jo je naravnost v krono. Vrana je izgubila zavest in planila navzdol kot meteorit. In za sabo je pustila kadeč se rep.
  Dekle z modrimi lasmi je zapelo:
  - Ljubezen je kot gorski potok,
  Kar pade na tla kot toča...
  In če ga vklopim, povzročim električni šok nasprotniku,
  Dekle polni mitraljez!
  Vrana je bojnega robota med divjim padcem udarila s kljunom. Prišlo je do kratkega stika. In ogromen kiborg eksplodira. Nakar se je gora stresla.
  In na pogumna štiri dekleta je zapadel sneg.
  Catherine je pripomnila in zapela:
  Sneženje, sneženje,
  Ne kazaj na moje lase ...
  Rezultat, rezultat -
  Dekleta so vedno bosa!
  In bojevnik jo je vzel in ji zavrtel zlate lase, kot bi bila vrh. In takoj se je pojavil svetel sijaj in izlili so se tokovi ognjenih žarkov. In namesto snega je začel padati dež. In vse je bilo zelo lepo in kapljice so se lesketale v virtualnem soncu kot diamanti.
  Elizabeth je zasmejala:
  - Svoje talente bi morali pokazati v poslu,
  Dekličin najboljši prijatelj so diamanti!
  Evfrozina se je zahihitala in pokazala na goro, kjer so v snegu rojili skandinavski bojevniki, opazila:
  - Ti fantje naklepajo nekaj hudega!
  Elena je predlagala:
  - Izpustimo morilske žarke smrti iz naših škrlatnih bradavic.
  In rdečelasa lisica se je zasmejala in pokazala svoje biserne zobe.
  Elizabeth je predlagala:
  - Gremo, dekleta, najprej izkrcajmo čete!
  Catherine je veselo zapela:
  - Kako toplina njihovih src pomaga desantnim enotam,
  Kako padalcem pomaga toplina njihovih src,
  Vetrovne čete!
  In bojevniki so ga prijeli, pospešeno in na vso moč, kot bi ga vzeli in skočili.
  In bojne, agresivne štiri lepotice bodo poletele naravnost v boj. In jasno je, da so pripravljeni premikati gore naenkrat.
  Elena je navdušeno sprejela in zapela:
  Jaz bom absolutni svetovni prvak
  In švignil bom skozi kot iskriv orkan ...
  Cooler, to so vsa dela Shakespeara,
  Samo skočil bom v Tihi ocean!
  Elizabeth se je oglasila in zapela:
  - Pogumni športniki so željni boja,
  Vsi goreče verjamejo v zmago!
  Euphrosyne je dodala in pokazala zobe:
  - Navsezadnje lahko imamo vsako morje, morje je globoko do kolen,
  Navsezadnje so vse gore odvisno od nas!
  In tako so se dekleta dejansko povzpela na goro v virtualni igri. Odločeni so, da se bodo spopadli z Vikingi. Tudi če so velikani, trikrat večji od človeške višine.
  Elena je vstopila v bitko. Poganjala je mlin s svojimi meči. In Vikingu je odsekala glavo in zapela:
  Ni treba izgubiti glave
  Ne hiti...
  Ni treba izgubiti glave
  Kaj če pride prav?
  Zapiši v zvezek,
  Na vsaki strani!
  Ne izgubite glave!
  Ne izgubite glave!
  Bolje, da hitro pobegnete!
  Elizabeth je vrgla več igel z golimi prsti. Preleteli so in zadeli jastrebe, ki so leteli nad Vikingi. Velike ptice roparice, ki so izgubile orientacijo, so letele in se s kljuni zabijale v lobanje vikinških bojevnikov. Preluknjali so jih in jih prisilili, da so spustili fontane krvi.
  Catherine je najbližjega vikinga z boso, zagorelo nogo brcnila v dimlje. Zaradi udarca je skočil in se prevrnil.
  Po tem je deklica rekla:
  - Vidite mrk na nebu,
  To je vojska sovražnikov ...
  Prišlo bo znamenje pekla,
  Nič več ni potrebno!
  In dekle ga je vzelo in njene biserne oči so se zaiskrile. To je res kraja, res kraja!
  Evfrozina ga je vzela in zažvižgala. Nekaj borovcev se je streslo od žvižganja, kot bi nanje padle bambusove palice. In težki stožci so leteli navzdol. Zadenejo v glave Vikingov in jih prebijejo skupaj s čeladami.
  Blondinka je zapisala:
  - Svoje sovražnike sem pustil propadati,
  Moj prvi korak, zadnji korak!
  In zdaj je ostal le največji vikinški voditelj s širokimi rameni v zlatem oklepu.
  In je zarjovel na vsa grla:
  - Nimaš možnosti! Imam Thorjevo sekiro!
  Vikinški divjak je zamahnil in iz svoje sekire poslal val cunamija.
  Dekleta so bila rahlo zasnežena.
  A so hitro vstali.
  Elena je razumela košaro, ki jo je spustil velikanski bojevnik, in zalajala:
  - No, spravi svojega nasprotnika v svojo denarnico!
  In jo je vzela in stresla.
  Elizabeth je zapela s sladkim nasmehom:
  - Moj fant, moj otrok,
  Ob tej uri ne spiš,
  In v kateri neznani državi,
  Vaše misli bodo o meni!
  Vikinški velikan je spet zamahnil. In prav v tistem trenutku je začutil popačenje prostora. In njega, kot labodje pero, je posrkal močan sesalnik.
  In velikan se je v košari sploščil in postal velik kot makovo zrno.
  Elena se je nasmehnila in pripomnila:
  - To je res preobrazba!
  Catherine je z nasmehom zapela:
  - Prišlo bo do prisilnega zdravljenja in smešnih transformacij!
  Elizabeta je zaskrbljeno pogledala na goro in pripomnila:
  - Pod snegom je skrita bomba!
  Elena je zacvilila:
  - Jedrska?
  Deklica z modrimi lasmi je zamrmrala:
  -Popelji svojo sestro višje - termopreon!
  Rdečelasa bojevnica je razširila oči in vprašala:
  - In kako ga nevtraliziramo?
  Euphrosyne se je zahihitala in zahihitala:
  - Za to moramo izpustiti infrazvok iz naših škrlatnih bradavic. Dekleta, vse štiri, naredimo to v sozvočju!
  In bojevniki so vzeli in zajebali s potoki ogromne energije iz svojih rubinastih bradavic.
  Termopreonska bomba je zarenčala in se izklopila. Po tem se je začela igrati slavnostna koračnica.
  Elena je tvitnila:
  - Kdor hoče bombo, jo bo dobil v čelo!
  . POGLAVJE št. 7.
  Dekleta so prišla iz virtualne resničnosti. Igrali so že dovolj, a posel je na prvem mestu.
  Catherine je po Wirthovih dogodivščinah pripomnila:
  - Torej vam ni treba plačati ničesar. In kako drugače hodijo ljudje na atrakcije?
  Elena je z nasmehom pripomnila:
  - Najbolj presenetljivo je, da še vedno obstajajo posamezniki, ki berejo knjige. In to sploh ne sodi v nobena vrata.
  Elizabeth je pripomnila:
  - Tudi jaz včasih berem knjige, včasih pa jih celo pišem! Zato ne imejmo tega za nenavadnost.
  Euphrosyne je tvitnila:
  V tuji deželi je veliko neznank,
  Lahko se zmedeš in izgubiš...
  Celo kurja koža teče po hrbtenici -
  Če si predstavljate, kaj bi se lahko zgodilo!
  Nato so ga vse štiri deklice vzele in se kot kolovrat zavrtele okoli svoje osi. In celo začeli so se dvigati v zrak. Lepotci so, treba je reči, da so vesoljskega razreda.
  Nato so dekleta zamrznila v zraku, nakar je Elizabeth opazila:
  - Preveč smo že zamaknjeni od iskanja tatov medgalaktične rakete. Namesto da bi iskali kriminalce, se štiri dekleta mutantov delajo norca ali pa se zabavajo z različnimi neuporabnimi virtualnimi igrami!
  Elena je nasprotovala:
  - Igre virtualne resničnosti močno razvijajo inteligenco. Tega ne smemo pozabiti.
  Ekaterina je dodala:
  - In tudi inteligenca!
  Eufrozina je prikimala:
  - V življenju je premalo dogodivščin, zato jih izvajamo v virtualni resničnosti!
  Elizabeta je prikimala:
  - To je res, vendar ne smemo pozabiti na glavno stvar. Torej skenirajmo informacije iz Hyperneta.
  In vsi štirje so jo vzeli in zapeli:
  -Smo vrhunske krvosledke,
  Najdemo vsak izpadli las...
  Naj si pes, ki grizlja, zlomi zobe,
  Imamo zelo glasen glas!
  Dekleta so začela gledati informacije iz Hyperneta. Tega pa je bilo toliko, da se ti je dobesedno zaslepilo v oči. In nič pomembnega ni bilo ugotovljeno. Nekaj, česar bi se res lahko oklepali. Zaenkrat nič drugega kot vonj otroštva.
  Elena je predlagala:
  - Kaj če bi pregledali vse vrtce?
  Catherine je odgovorila s smehom:
  - Cenim tvoj humor!
  Evfrozina se je zahihitala in pripomnila, prav tako s smehom:
  - Ja, morda lahko pregledamo tudi norišnice?
  Elizabeth je nenadoma prikimala:
  - Ampak nekaj je v tej ideji. Zahvaljujoč izboljšani genetiki ni toliko norcev. Toda norost in genialnost gresta vzporedno in z roko v roki!
  Elena je tukaj zapisala:
  "Mogoče smo tudi mi malo nori." Živeli so že več kot dva tisoč let, vendar se še niso ločili od otroštva. Vsaj jaz sem. Takšna, kot sem bila, se še vedno predstavljam kot bosonoga punčka iz otroške kolonije.
  Catherine je odkimala z glavo:
  - Da, tako je! Midva hudiča sva cono steptala! Ostali tega ne vedo in po tem se razlikujejo od nas.
  Elizabeta je ugovarjala:
  - Obiskal sem nemško ujetništvo in Stalinov preiskovalni zapor. Torej vem, kaj je zapor. In v taborišču sem moral biti v priporu za odrasle.
  Eufrozina je prikimala:
  - Nismo bili v mladinski coni, vsi štirje pa smo morali obiskati cono za odrasle. Se spomnite, kako smo prostovoljno postale zapornice v ameriškem ženskem zaporu in opravljale eno zanimivo nalogo?
  Elena je z nasmehom prikimala:
  - Spominjam se tega. Ja, super je, ko se te matrona dotakne in ti zleze v vse luknje. Takšen razvrat je v Ameriki in toliko različnih lezbijk. To je naravnost super!
  Catherine je jezno pripomnila:
  - Mogoče! Ampak to ni glavna stvar.
  Elizabeth je z zelo resnim pogledom opazila:
  - Da, preučiti moramo vse zgodovine duševnih bolezni. Še posebej paranoidna shizofrenija. Včasih taka bolezen človeka naredi zelo nadarjenega in hkrati asocialnega. Tu se lahko nahaja ključ do rešitve zapletene uganke.
  Evfrozina je z nasmehom prikimala:
  - To je to. Samo vesoljska sila je velika, ima na trilijone ljudi in duševno bolnih jih ni tako malo. In kaj nam bo to dalo? Ali res mislite, da je to naredil klinični shizofrenik?
  Elena se je spomnila:
  - Hitler je imel znake pravega, kliničnega shizofrenika. Po eni strani so se mu celo smilile ovce, ki so bile zaklane za meso. Toda hkrati je bil krut v resničnih dejanjih do ljudi, zlasti do Judov.
  Ekaterina je opozorila:
  - Najverjetneje ne sam Hitler, ampak njegovi vneti privrženci. Zakaj, pa ni lažje. A v vsakem primeru iskanje med duševno bolnimi, vsaj nekakšna sled!
  Euphrosyne je zapela:
  Na norosti svet stoji,
  Norost se zelo širi...
  Napetost je vrhunska,
  Pojavi se z bolečino in strahom,
  Samo strah nam bo dal prijatelje,
  Samo bolečina te motivira za delo,
  Ker hočem vse več in več.
  Eksplodirajte hiperplazmo v množico!
  Elena se je zahihitala in pripomnila:
  - To je pravi um blondinke!
  Elizabeth jo je vzela in vrgla iglo z golimi prsti. Preletelo je in zadelo muho ter žuželko pripelo na palmo. In dekle je z zelo zadovoljnim pogledom opazilo:
  - Kot vidite, lahko! In vse zmoremo, tudi če smo stari dva tisoč let!
  Elena je zapela in pokazala zobe:
  Dvatisočletna vojna
  Vojna brez razumnih razlogov ...
  Deklica ni sama v boju,
  Vsaj moških je ostalo malo!
  Nato so dekleta brez besed odšla na Hypernet, da bi zbrala informacije o duševno bolnih ljudeh. Res so si tega želeli. Natančneje, Elena, rdečelasa lisica, je bila zelo radovedna. Toda preostali člani ekipe niso bili posebej pripravljeni poskusiti sami.
  Elizabeth je z divjim tempom pregledovala informacije.
  Na primer, duševno bolni ljudje Venere. Po pričakovanjih so bili le štirje bolniki s paranoidno shizofrenijo: tri dekleta in en fant. Ni veliko za velik planet. Obstajale so tudi druge oblike bolezni. Tudi ne veliko.
  Elena je z nasmehom pripomnila:
  - Preverimo psihe, ali kaj?
  Ekaterina je z nasmehom dodala:
  - To bi bila zelo dobra ideja. Že dolgo nisem videl norcev.
  Elizabeth je predlagala:
  - Lahko jih kontaktirate prek Hyperneta. Vzpostavite stik.
  Eufrozina je prikimala:
  - Super! dobrodošli
  Deklica z modrimi lasmi je takoj stopila v stik s prvim bolnikom. Navzven je bila povsem normalno dekle, morda lepa, kot vsi predstavniki človeške rase. Pomežiknila je Eleni in vprašala:
  - Ali me ljubiš?
  Dekle z modrimi lasmi je z nasmehom odgovorilo:
  - Vsekakor!
  Zato se je obrnila in zahripala:
  - Torej se ljubi z menoj!
  Elizabeth se je zahihitala in odgovorila:
  - Pojdimo naravnost na virtualno!
  In telesa deklet so bila izpostavljena in prepletena skupaj v klobčič. In Elena jih je začela pregledovati. In najprej je prebrala čustva in občutke ter preiskala spomin shizofrenega dekleta. In to je bilo po svoje zanimivo, čeprav je bil spomin na duševno bolno dekle edinstven. In včasih je dobilo eksotične oblike.
  Tudi Elizabeta je bila blažena in delavna. Doslej stik ni dal ničesar dragocenega.
  In na splošno sta logika in intuicija nakazovali, da to ni najboljši način. Še več, tudi če je vodja shizofrenik, je malo verjetno, da bo on ali ona samo sedel na planetu in čakal, dokler ga ne ujamejo in obrnejo navzven.
  Shizofreno dekle je vprašalo:
  - Tako si vroča ... Verjetno zelo mlada?
  Elizabeth je samodejno zabrusila:
  - Ne! Star sem dva tisoč let.
  Shizofreno dekle je zarjovelo:
  - Torej si star! In zapeljuješ mlade deklice! Poberi se!
  Elizabeta je prikimala:
  - Dobro reševanje!
  In se odtrgala od nje. Kakorkoli že, pregledal sem ves svoj spomin in našel samo neumnosti. Čeprav so bile neumnosti včasih bizarne in so vzbujale zanimanje s svojo barvitostjo.
  Nakar se je večna deklica odklopila.
  Elena je predlagala:
  - Daj že!
  In bojevnik z rdečimi lasmi ga je vzel in skočil skozi virtualo do shizofrenega mladeniča. Bil je srčkan na pogled, a je od strahu zacvilil, ko je zagledal rdečelasca in zamrmral:
  - Čarovnica!
  Elena se je zahihitala in se zasmejala:
  Čarovnica, čarovnica, čarovnica,
  Hudičevje...
  In od kod je prišla čarovnica?
  Čarovnica, čarovnica, čarovnica,
  Večno sem lepa
  Vse ostalo je popolna bedarija!
  In rdečelasko dekle je pomežiknilo s svojimi zelo svetlimi smaragdnimi očmi.
  Mladenič se je omehčal in prikimal:
  - Ali se želiš ljubiti z nama? Ne moti nas!
  Elena se je zahihitala in zacvrknila:
  - In tudi nas ne moti!
  Nato sta se njuni telesi prepletli v klobčič. Seks preko Hyperneta je super. In lepo je in ni okužbe.
  Seveda so dekleta skenirala fantkovo zavest, podzavest in spomin. Shizofreniki imajo v glavi skritih marsikaj zanimivega in pisanega.
  In tukaj lahko počnete veliko in se zelo zabavate. Tudi ko je bilo vse preneseno, se Elena ni želela ločiti od mladeniča in s težavo so jo odtrgali od njega.
  Potem sta bili še dve deklici. Tu sta Euphrosyne in Catherine skrbeli zanje. Še več, hkrati. In to je tudi zelo zabavno in dobite veliko poučnih stvari. In dekleta, recimo, so zelo kul in neverjetna.
  In pojejo lahko celo zelo barvito. A tega ne bodo storili brez razloga.
  Kakor koli že, prve štiri paranoične shizofrenike so pregledali preiskovalci mutantov, vendar niso našli nobenih pomembnih sledi.
  Elena je opozorila:
  - Sam postopek je prijeten, vendar ni nič pomembnega!
  Catherine je tvitnila:
  - Iskanje ugrabiteljev s to metodo je kot brskanje po kupu sena in iskanje igle.
  Euphrosyne je izjavil:
  - Seveda še zdaleč ni najboljša ideja za takšno iskanje! Ampak to je prijeten proces.
  In dekleta so pela v zboru;
  Ena dva tri -
  Raztrgajte vohune
  Štiri, osem, pet -
  Ubij bandite!
  Elizabeta se je po tem spet spomnila svoje slavne preteklosti na frontah druge svetovne vojne in usodnega, strašnega enainštiridesetega leta;
  Elizabeta je čutila, da se potaplja v globok tolmun, brezupno črn, in le v višinah so zlovešče utripale žgoče oči zvezd. Ko se potapljaš, je pritisk v prsnem košu močnejši, v glavi ti udarjajo kladiva, vsak udarec postane bolj boleč in težji. Končno se njeno telo dotakne dna, zatilje jo zebe, deklica želi skočiti in se ne more premakniti. Tukaj, vsenaokoli, hkrati, z vseh strani se sliši škripanje, nekaj majhnih bitij šumenje. Elizabeth čuti, kako ji divje bije srce v prsih. Podgane, velike kot zajci in raznobarvne, s prevladujočim krvavim odtenkom, hitijo nanjo. Pohitijo in začnejo trgati. Elizabeth kriči in... Pride k sebi.
  Dva nemška vojaka otipata deklico, nato pa jo nenadoma dvigneta za lase:
  - Schnell! Vstani, prasica!
  Elizabeth vstane in je negotova. Deklica obrne glavo, težka je. Vau! A zdi se, da je vse nedotaknjeno.
  Nemci sestavljajo kolone ujetnikov, moških in žensk ločeno. Elena je bila celo presenečena, da je toliko obupalo. Nekaterih žensk, več kot petdeset, ni videti, ranjene so kot da so nacisti preprosto pokončali. Ob priganjanju deklet s puškinimi kopiti (skoraj vse vojakinje so bile mlade in pred kratkim vpoklicane) smo se odpeljali naprej. Bilo je precej vroče, nekatere ženske so imele strgane tunike in so se "šopirile" v srajcah.
  Elizabeth je vprašala kapitanko Valentino Sinitsa, ki je imela na obrazu nekaj impresivnih modric:
  - Kaj pa zdaj, Valya?
  Kapitan, osemindvajsetletna, precej lepa rdečelasa deklica, je odgovorila:
  - V redu je, če je noč temna, bomo pobegnili!
  Elizabeth se je pogledala:
  - Mislim, da ja! Ujetništvo ni za sovjetske ljudi. Zdi se, da ni nobene škode, drobci so se usmilili mojega telesa. To je samo hrup v moji glavi.
  Valentina je odgovorila:
  - Videti je, da ste bili osupli. Brr! Sam pa ne razumem, kako sem se znašel v ujetništvu. Automat se je zataknil in druga dekleta so obupala. Posledično so me ujeli kot zadnjega bedaka.
  Elizabeta je prikimala:
  - Ja, dober začetek vojne. Še preden je uspela ubiti enega Nemca, so jo ujeli. Divja groza! Kaj pa, če nimamo časa za pobeg?
  Valentina je odgovorila:
  - Veste, nenavadno ste lepi. Zlatolaska, s popolno postavo. Še nikoli nisem videl lepšega dekleta od tebe!
  Elizabeth je pomahala:
  - Zakaj potrebujem te komplimente? In ti nisi fant.
  Kapitan je pripomnil:
  - Lahko bi te preprosto posilili.
  Elizabeth je bila zmedena:
  - Kaj pomeni posiliti?
  Valentina je bila iskreno presenečena:
  - Ali ne veš?
  Elizabeth je pomežiknila z očmi:
  - Teoretično seveda vem, ampak ...
  Valentina je zožila oči:
  -Ali še nikoli nisi poskusila s fantom?
  Elizabeth je negativno zmajala z glavo:
  - Seveda ne! Sploh komunist ne bi smel postati moralno pokvarjen in se ljubiti izven zakona!
  Valentina je skomignila z rameni:
  - Kako naj rečem! Po mojem mnenju je to osebna zadeva vsakega. Poleg tega so moški različni in z njimi uživate na svoj način. Ni tako enostavno uganiti, a moj mož se hitro naveliča.
  Komsomolka, ki je hodila na desni, je ugovarjala:
  - Za človeka je glavna stvar duhovna komunikacija in ne živalski nagoni.
  Valentina je dvignila prst navzgor:
  - Ne pogovarjajmo se o nečednih temah. Mogoče je bolje govoriti o partiji in gradnji komunizma?
  Elizabeta je hotela nekaj reči, ko je prišel ukaz, naj se kolona ustavi.
  Znašli so se neposredno pred betonskim prostorom, h kateremu se je pripeljalo nekaj tovornjakov in avto. Istočasno se je pojavila še ena kolona preganjanih žensk. Po obleki sodeč so bili civilisti.
  Iz nemškega avtomobila kaki barve je prilezel debelušen Nemec. Imel je neprijeten, slabo obrit obraz s trojno brado, čez ramena pa je obesil čudno dvocevno puško. Toda kapa, na kateri se je svetil emblem - dve streli, je razkrila esesovca. Fašist je stopil pred dekleta in v polomljeni ruščini ukazal:
  - Enako! Pozor!
  Dekleta so samodejno vstala, njihovo vojaško usposabljanje je terjalo svoj davek. Ena od deklet pa je oklevala in prejela zadnjico po zadnjici.
  Oficir SS je zadovoljno zagodrnjal, pogledal ženske noge in ukazal:
  - Vsi sezujte škornje!
  Dekleta so se stresla in med vrstami se je razleglo ropotanje. Debeli Nemec je demonstrativno zazehal in brezvoljno zamrmral:
  - Kdor ne bo ubogal, bo obešen! - In potem nenadoma grozeč krik. - Schnell! Schnell!
  Dekleta so začela sezuvati čevlje. Elizabeth je začutila, da se ji roke samodejno premikajo. Zdi se, kot da je podrejanje fašističnim pošasti zanjo nekaj običajnega. Sezula je en škorenj in z boso nogo občutila prijetno toploto betonske površine. Nato drugi, skrbno obut v nove, nedavno izdane usnjene škornje (platneni se bodo pojavili šele ob koncu vojne). Nato so se zaslišali kriki. Mlado dekle, ki ni bilo starejše od šestnajst let, je skočilo ven in zavpilo:
  - Ne bom slikal, idioti! Bolje bi bilo, če bi me odnesli mrtvega!
  Nemški prašič je dal znak, dva visoka esesovca sta deklico zgrabila in jo odvlekla na vnaprej pripravljene vislice.
  Dekleta-vojne ujetnice so si oddahnile, a nihče si ni upal ugovarjati, očitno je šok ujetništva vplival.
  - Zgrabi jo! - je zavpil debeli fašist. - Ne pustite, da umre takoj! Hudič se bo znal upreti.
  Mlademu dekletu so strgali oblačila, esesovec pa je lepotici celo vrinil cigaro v rožnato bradavico. Deklica je zacvilila in zavpila:
  - Ne pozabite, moje ime je Tanya! Smrt nacistom!
  Oficir SS je zarjovel:
  - Iztrgaj ji jezik!
  K deklici je skočil Mordovorec z zmečkanim umazanim predpasnikom in kleščami v rokah. Drugi nacist je deklici stisnil lica in ji odprl usta. Poskušala se je upreti. vendar so sile preveč neenake. Iz deklicinih ust je tekla kri, sama pa je od bolečega šoka padla v nezavest. Fašistična pošast je vrgla svoj iztrgani jezik in ga poteptala s škornjem. Nacisti so visečo golo deklico hitro obesili z robom na oster ladijski kavelj. Izdala je šibak jok in se tresla, k sebi jo je spravila dodatna bolečina. Na obrazih fašistov je bila zapisana blaženost, tisti neverjeten občutek sadističnega zadovoljstva, ko zadaješ bolečino sebi podobnim. Tudi če je lepo dekle z blond lasmi. Tukaj se spolni element meša s sadizmom.
  Elizabeta je zaprla oči, da ne bi videla takšne samovolje. Medtem se jim je bližala kolona ujetnic, civilistk. Nacisti so jih tudi prisilili, da so se sezuli. Izbrane ženske so bile mlade; nobena od njih ni bila starejša od petintrideset ali manj kot šestnajst. Močne Belorusinje, večinoma svetlolase, modrooke, prijetne na pogled, kri in mleko.
  Debeli častnik je spet ukazal:
  - Sleci vrhnja oblačila!
  Elizabeth je nenadoma zardela, kaj če bi jo nacisti pustili popolnoma golo? In prsti mi že odpenjajo tuniko. Civilistke jokajo in stokajo, kot da gredo na usmrtitev. Ena od njih ima v rokah otroka. Nacist mu ga iztrga iz rok. Mati žena plane in jo z bajonetom zabodejo v trebuh. Pade in plane v srce parajoč jok. Oficir SS steče do otroka, ga vrže pod noge in ga začne teptati. Še več, poskrbi, da ne umre takoj in si zlomi občutljive roke in noge.
  Mati zajoka in jo odvlečejo na vislice, da bi jo še živo obesili na kavelj. Med potjo nam raztrgajo oblačila in nas udarjajo s puškinimi kopiti. Potem pa na koncu sunkovito dvignejo pohabljeno žensko in se veselo smejejo, kot bi bili okamenjeni na marihuano.
  Elizabeta je zašepetala:
  - In ali obstaja meja njihove grozodejstva? Kdo jih je rodil, ženska ali volkulja?
  Valentina je s strastjo rekla:
  - Tega ne bomo nikoli odpustili in pozabili. Fašisti bodo za vsako svojo grozodejstvo plačali stokrat.
  Elizabeth je odgovorila:
  - Vsa Nemčija ni dovolj za to.
  Valentina se je pošalila:
  - Kar ostane, bo šlo na Japonsko!
  Glavni nacist se še ni pomiril, v njegovih topih očeh je gorela norost, majhna usta so bila zakrivljena:
  - Zdaj pa vas opozarjam! Odpeljali vas bomo na nemško ozemlje. Kdor se bo lepo obnašal, bo imel dobro bivališče, hrano in v prihodnosti častno državljanstvo Velike Nemčije. Če pa kdo pobegne, bom za vsakega ubežnika ukazal žive zažgati dvajset talcev. Me razumeš? - rjovenje podle se je stopnjevalo. - In zdaj boste jasno videli, kaj pomeni neposlušnost Fuhrerju.
  Nacisti so prihiteli v koloni civilistk in izbrali deset najgrših na pogled. Nesramno so jih vlekli za lase in zbili na kup. Po tem so esesovci začeli ženske zvijati z bodečo žico. Obupno sta kričala in skušala pobegniti. V odgovor so dobili puškine kopite v rame in prsi.
  Debeli častnik se je zadovoljno nasmehnil:
  - No, zdaj pa bakla za njih! Naj "uživajo" v bolečini!
  In spet idiotski smeh fašističnih živali. Trije esesovci z degeneriranimi obrazi so odvlekli rezervoar za bencin in odvili pokrov. Kljub razdalji je Elizabeth dosegel odvraten vonj po gorivu. Zdi se, da je šlo za nizkooktanski bencin, proizveden s hidrolizo premoga. Fuhrer ni imel dovolj naravnega olja za vso svojo številno opremo, tudi če upoštevamo dobave iz ZSSR, zato so fiziki tretjega rajha pokazali iznajdljivost. Ta bencin je imel posebnost nižjo temperaturo zgorevanja od običajnega, pa tudi to, da je začel zmrzovati že pri devetih stopinjah pod ničlo. Sčasoma bo to vplivalo na potek vojne. Ženske, zvite s kovinsko bodečo žico, so obupano mahale z rokami (tiste, ki so jih imele proste). Nacisti so se smehljali in nekaj zakričali v nemščini.
  Elizabeta je obupano vprašala:
  - Jih bodo res zažgali?
  Valentina je jezno odgovorila:
  - Ne, izpustili te bodo! Podarili vam bodo še torte za na pot!
  Elizabeta je planila v jok:
  - In še vedno je tako kruto! V redu moški, ampak zakaj bi ženske tako trpele!
  Valentina je predlagala:
  - Nemci potrebujejo Slovane le kot sužnje. In suženj se mora bati in ubogati. To je diktatura, ki temelji na strahu. In za ustrahovanje morate povzročiti bolečino.
  Elizabeth je zasvetila s svojimi modrimi očmi:
  - In da bi te razjezil, moraš poškodovati!
  Izbruhnil je plamen, ogenj se ni širil tako hitro kot z navadnim bencinom, ženske so trgale, poskušale pretrgati žico, iz njihovih teles, razrezanih z iglami, je kapljala kri.
  Elizabeti se je zdelo, da čas leze presenetljivo počasi, kot serpentina, zapihal je svež veter in njeno telo, komaj pokrito z lahko srajco, je bilo hladno.
  Ogenj je končno zajel vse mučenke in njihovo kričanje je postalo veliko glasnejše. Koža se mi je pred očmi mehurjala in luščila. Vonj po zažganem je postajal vedno močnejši. Bilo mu je slabo in iz oči deklet so tekle solze. Glavni fašist se je zlobno nasmejal:
  - Če kdo pobegne, vas bom vse zažgal! Živjo! Heil Hitler, največji vladar vesolja!
  Fašistični vojaki so iz pasov izvlekli harmonike in nanje veselo zaigrali. Poleg tega je jasno, da nacisti niso trpeli zaradi popolnega pomanjkanja posluha. Toda zaradi tega je bila glasba videti še bolj zlovešča.
  Debeli častnik je zavpil v ruščini:
  - Glasba teče, glasba, glasba! Včasih žalosten, včasih dihanje plaho! Ki veselo pleše ob glasbi piščalke, ki razvedri dušo! Glasba teče, glasba, glasba, proč z žalostjo, nehajte motiti Nemce! Neskončno, večno, mlado, kar tako si želiš živeti!
  Njegov pomočnik, rdečelasi častnik, je zakikiril:
  - Vsi plešite! No, kurbe, plešite, sicer vas bom vse požgal!
  Dekleta so začela plašno premikati svoje bose noge. Glavni fašist je glasno kričal in mahal z rokami:
  - Izkazati se! Dajmo, kurbe in kurbe, dajmo!
  Dekleta so se začela premikati veliko hitreje v neskladju, vendar je malo spominjalo na kulturni ples, ampak bolj na divji ples Papuancev, obala Paragvaja!
  Fašisti so pritekli do žensk in jih udarjali s pestmi po obrazu ter srh parajoče kričali in godrnjali.
  Glavni fašist je naredil gesto. Fant v uniformi Hitlerjugenta mu je prinesel steklenico konjaka. Debelega prašiča je potegnil naravnost iz grla, štirideset stopinjska tekočina mu je ogrela želodec. Borov je dečka lepo vprašal:
  - Imaš že štirinajst let, dovoljujem ti, da ustreliš vsako kurbo!
  Na fantovem obrazu je bilo razočaranje:
  - In samo streljati? Premehak je! - je vzkliknil.
  Debela baraba je zarenčala:
  - Kaj ji hočeš storiti?
  Fant je zabrusil:
  - Zajebi ga do smrti in ga nato zažgi!
  - V redu, daj no! Samo pohitite, te piščance je treba še pravočasno pripeljati v Nemčijo.
  Fant, ki se je lesketal s svojimi bleščečimi, zelo zloščenimi škornji, se je premikal vzdolž vrste žensk. Grabežljivo se je nasmehnil in se kruto nasmehnil. Od časa do časa se je mladi nacist ustavil in brcnil to ali ono žensko v trebuh, a ni imel izbire.
  Elizabeta je molila neznanemu, a ne meni! Toda mladenič se je le ustavil pred njo in pokazal s prstom:
  - Ta kurba je moja!
  Elizabeta je zmrznila, zahrbtno se je tresla in njen zagoreli obraz je prebledel. Glavni fašist je nepričakovano ugovarjal:
  - Nain!
  Fašistični fant je bil užaljen:
  - In zakaj je tako?
  Borov je odgovoril:
  - Prelepa je! Samo čudovito dekle, lahko jo daš kakšnemu generalu in dobiš veliko denarja.
  Mladi nacist se je nerad strinjal:
  - V REDU! Samo zato, ker si zavrnil mojo prvo prošnjo, bom mučil dve kurbi!
  . POGLAVJE št. 8.
  Fant se je obrnil, hitro stekel naokoli in izbral dve mlajši deklici. Tokrat se mu je mudilo, saj se je bal, da bi mu zakoniti plen ugrabili.
  Dekleta so sama stekla na trg, morda so upala, da se jih bo čedni fant usmilil, če bodo poslušne. Mladenič je zaničljivo smrknil:
  - Na kolena in poljubi moje škornje!
  Dekleta so se zgrudila in se plazila. Samozavestno so poljubljali polirano kožo in čutili močan vonj po dragi črnitvi. Sin Hitlerjevega jugenta je deklici nenadoma zgrabil za lase in ju s silo dvignil:
  - Kaj, prasice! - Fant je siknil v ruščini. - Utrujen od življenja? Zdaj pa se takoj slecite!
  Dekleta so se mrzlično slačila in ostala le v spodnjicah. Mladi sadist je naročil:
  - Ulezite se na objemke.
  Dekleta so ubogljivo legla, pomočniki SS pa so njihove roke in noge pritrdili v posebne zaloge. Fant je s prsti šel čez zapeljive rožnate pete deklet, na katerih se še ni nabral prah. Nenadoma je začutil močno vznemirjenje in je srce parajoče zavpil:
  - Daj mi težak bič!
  Pripadniki so izročili bič. Ni bil preprost, ampak sestavljen iz razbeljene žice z ostrimi zvezdami. Udarci takšnega orožja so veliko bolj občutljivi.
  Elizabeth je začutila vročino, ko je pomislila, kaj jo čaka. Tukaj je pošastni nasmešek fašizma, ko se ljudje spreminjajo v živali. In te peklenske muke pošasti, ki so izgubile osnovna človeška čustva.
  Bič zlovešče zažvižga in pade na gole hrbte deklet. Udarec v kost prereže kožo in meso. Mladi fašist je zadovoljno predel; počutil se je kot pravi bog. Da, bilo je božanstvo zla in neuničljive volje, brez najmanjšega občutka sočutja. Vendar je Hitler Jugent učil, da je sočutje šibkost! Usmiljenje, slab občutek, ni vreden pravega Arijca. Ni dovolj ubiti sovražnika, treba ga je prisiliti v trpljenje in ponižati na najhujši način. Slovani so manjvreden narod kot Judje in ubiti Slovana je kot ubiti besnega psa. Kaj je vest? Peklenska past duše, ki so jo izumili Judje in ruski filozofi. Pravi Arijec ne pozna obžalovanja, le ena stvar mu povzroča jezo, da je pobil malo sovražnikov. Toda kruto mučenje ženske ali otroka je najvišja manifestacija arijske hrabrosti.
  Spodnjice so pod udarci razgrete žice počile in padle z zadnjice. Dekleta so sprva kričala, fant pa je bil močan za svoja leta in so hitro utihnile ter od strašnega šoka izgubile zavest. Vendar pa Hitlerjevi krvniki niso bili na izgubi; na glave mladih lepotic so zvrnili vnaprej pripravljena vedra ledene vode (z uporabo taboriščnega hladilnika). Medtem je mladi sadist ponovno segrel žico na ognju in jo spustil na deklicine bose noge. In spet strašni cvili, kriki, v katerih ni bilo nič človeškega.
  Elizabeth se je komaj držala na nogah, zdelo se je, od kod ji moč, da to zdrži. Bilo je nekaj brez najmanjšega pomena, daleč onstran meja človeštva. Nenavadno, kako je lahko tako sladek fant, skoraj otrok, to naredil. Preprosto neverjetno je, kako zelo fašizem deformira duše, tudi otroške. Tako hromi percepcijo cele generacije!
  Dekleta so spet utihnila in spet so jih polili z vodo. Toda kljub vsem naporom so kriki trpinčenih postajali vse tišji. Od ramen do nog nesrečni mučeniki niso imeli več življenjskega prostora. Končno se je fant naveličal, si obrisal znoj s čela in pljunil skozi zobe v smeri kolone nesrečnic.
  - Utrujen od tega! Jih lahko zažgeš?
  Raztrgane deklice se niso več premikale, verjetno je trpljenje preseglo neko mero. Nacisti so pritekli do nesrečnikov, ne posebej radodarno kapljajoč bencin, in jih zažgali. Dekleta se niso niti premaknila, čeprav je ogenj počasi s slastjo požiral njihovo meso.
  V tem času so potihnili tudi kriki živih sežiganih bednikov, katerih vsa krivda je bila le v tem, da naj bi postali jasen dokaz nepopustljive volje nacizma!
  Debela baraba je mahala s krivo pestjo.
  - No, kurbe? Upam, da razumete, koliko je vreden funt! In zdaj se postavite v vrsto in korak za korakom korakajte svoji novi usodi naproti.
  Ženske so obstale nepremično, tako kot so bile šokirane zaradi krutosti in grozljivega prizora.
  Fašistični fant je brez obotavljanja zgrabil pištolo in, grabežljivo nasmejan, ustrelil dekle v nogo:
  -Si slišal, rekli so ti, marš!
  Strel je prebudil ženske, Elizabeta je na svojih ramenih začutila nežne Valentinine roke.
  - Pojdimo, moj zvesti tovariš, da se maščujemo, moraš živeti!
  Dekle je pogumno odgovorilo:
  - In prisežem, da bom preživel!
  Medtem je mladi prasec streljal na zvijajoče se padlo dekle. Ob tem ji je poskušal zlomiti obe roki in nogi. Dekleta nisem hotel takoj pokončati, saj je poslušanje krikov bolečine veliko bolj prijetno kot smeh.
  Težko ranjena deklica je ostala obležati na cesti, mladi fašist je ni pokončal, zgrabili so jo s kavljem za rebro in odvlekli na vislice.
  Debeli esesovac je fanta pobožal po glavi:
  - Moj dragi prijatelj! Ti si točno tak kot Fuhrer kot otrok! Veste, veliki Adolf se je sprl z dekletom že v prvem razredu. Tako so jo on in njegova prijatelja na poti domov ustavili. Prijeli so jo in jo zvezali ter jo začeli nadlegovati. Zažgali so jo z ognjem, ji zlomili kosti, ji iztaknili oči, nato pa ji je mladi Adik v grlo zlil žveplovo kislino, vzeto iz ur kemije. Tedaj je bil Hitler star komaj sedem let in že je bil sposoben pogumnega dejanja, vrednega arijevskega moža.
  Mladi nacist je z grimaso vprašal:
  - Je bila deklica Judinja?
  - Ne, Slovan! Avstro-Ogrska je propadla, ker so Nemce izdali Slovani, zato se je Fuhrer zaobljubil, da jih bo uničil! - Borov je šel z roko čez grlo. - Na splošno si opice zaslužijo prizanesljivost, Slovani pa ne!
  Esesovci so soglasno dvignili šape:
  - Heil Hitler!
  Mlade, bose, na pol oblečene žene so hitro korakale po cesti. Nacisti so se vozili na posebnih štirikolesnih spremljevalnih kolesih (da ne bi zapravljali bencina za spremstvo podljudi). Elizabeta, šokirana nad grozodejstvi in očitno nemoralnostjo nacistov, je prvih nekaj ur molčala, niti pomislila ni na nič, ampak je hodila napol v spanju. Zdelo se je, da tudi druga dekleta niso bila razpoložena za pogovor, vsaj o posvetnih temah.
  Medtem ko so bosonoge deklice hodile po gladkem asfaltu, položenem na sovjetskih tleh, so se njihove noge počutile bolj ali manj udobno. Toda po tem, ko so šli mimo uničene mejne postaje, so se znašli na poljskem ozemlju ... Izkazalo se je, da je cesta prekrita z drobnim prodom in ostrim zdrobljenim kamnom, ki se je vkopal v bose noge deklet. Elizabeta si zadnja leta ni mogla privoščiti pogosto bosonogih sprehodov in kmalu je začutila, kako so jo gole pete začele neusmiljeno trgati in peči. Da bi se zamotila, je spregovorila Valentini:
  - Torej, kaj moramo storiti zdaj?
  Kapitan je po premoru tiho odgovoril:
  - Ne moremo teči, sicer bodo vsa dekleta pobita! Hkrati pa ni moči, da bi to zdržal!
  Elizabeth je predlagala:
  - Kaj če poskrbimo za pobeg za vse?
  Valentina je prikimala:
  - Točno o tem razmišljam. Samo tehnično je težko narediti kaj takega. Poglej, koliko stražarjev je okoli.
  Elizabeth je izgovorila Suvorovljev stavek:
  - Ne tulijo v številu, ampak v spretnosti!
  Valentina je odgovorila:
  - Eden glavnih razlogov za Suvorove zmage je bila boljša bojna in fizična usposobljenost ruskih čet. Zlasti turške čete niso učili bajoneta in boja z roko v roki, zato so hitro propadle. Toda s Francozi je bilo težje, še posebej, ker so bajonet izumili v Franciji.
  Elizabeta je odločno odgovorila:
  - Ampak zmagali so!
  - Ja, zmagali smo. A če sem iskren, ni tako enostavno, kot piše v učbenikih. " je vzdihnila Valentina. - Cena zmage je previsoka, lahko razvrednoti vrednost trofej.
  Elizabeta je zamrmrala:
  - Ne govorimo o trofejah. Največja trofeja v vojni je rešeno življenje. Na splošno, kot je rekel Stalin: "Vojak nima spola."
  Valentina je predlagala:
  - Potem postanite fant, pa vam bo lažje.
  Elizabeth se je zdrznila:
  "Sam ne bi imel nič proti, če bi postal fant; fantje so veliko bolj svobodni."
  Valentina je zažvižgala:
  Zakaj?
  "Ker so njihova stopala bolj groba in se počutim, kot da hodim po žerjavici." - je zacvilila Elizabeta.
  Valentina je odgovorila:
  "In počutim se, kot da so me dolgo tepli po petah s palicami, vendar moram potrpeti." Možno je, da se bo naše ujetništvo zavleklo, pa se to ne bo zgodilo. Slišala sem, da ženske v taboriščih dobijo čevlje šele, ko zapade sneg, pa še takrat so leseni.
  Elizabeth se je zdrznila:
  - Leseni čevlji za dekliške noge so preprosto mučenje; nekoč, ko sem bila še šolarka, sem jih obula v muzeju in hodila po hodniku. Tako so neudobni in kar naprej padajo.
  Valentina je popravila:
  - In ti strašno drgnejo noge in te pozimi zelo slabo grejejo. Bast čevlji so veliko boljši, so toplejši in mehkejši.
  Vaščanke so bile bolj prekaljene in se niso pritoževale, a med meščankami so se že začele pojavljati kapljice krvi, ki so si na gramoz vtisnile sledi gracioznih, mladostnih stopal.
  Po nebu je letela jata lovcev ME-109, ki so leteli na relativno nizki višini, na krilih pa je bilo videti celo svastiko.
  Elizabeth je pripomnila:
  - Sprašujem se, kje so naši slavni Migi?
  Valentina je nejevoljno odgovorila:
  - Mislim, da so ostali nezapolnjeni. Nasploh imajo Nemci zanimivo novost, miniaturne bombe, obesijo jih lahko celo na krila bojnih letal. Padajo na tla kakor zrna toče. Ne bo vzel tanka, je pa zelo učinkovit proti pehoti ali letalom, zlasti lahkim, kot je IL-16.
  Elizabeth je pripomnila:
  - Zdi se, da so tudi pri nas takšne "malenkosti" šle v proizvodnjo. Malo smo zamudili. Sploh težka dediščina carskega sistema, prestrukturiranje industrije iz kapitalistične v socialistično.
  Valentina je dodala:
  Plus, državljanska vojna. Industrijska proizvodnja je v enaindvajsetem letu v primerjavi s trinajstim letom upadla sedemkrat. Umrlo je na milijone ljudi, država je bila uničena in v nasprotju s carsko vlado nam nihče ni dajal posojil. Seveda nismo imeli časa narediti veliko. Hitler nas je ujel v trenutku, ko se je vojska ravno začela oboroževati.
  Elizabeth se je strinjala:
  - Tukaj ste. Veliko smo naredili, vendar nismo imeli časa narediti veliko. Vsa Evropa dela za Wehrmacht. Evropa! In carska Rusija je izgubljala vojno, kljub temu, da je imela Nemčija glavne sile na zahodu. Zdaj smo se znašli v klavrni situaciji.
  In kdaj bodo naši tanki prišli v Evropo?
  Valentina je odgovorila:
  - Želel sem, da se zgodi kmalu! Toda boril sem se tudi na Finskem, zato nisem tako poln optimizma, naša vojska še ni povsem pripravljena na vojno.
  V pogovor se je vključilo mlado dekle z naramnicami mlajšega vodnika:
  - Mislim, da bodo čez dva tedna naši tanki osvobodili Varšavo, čez mesec dni pa Berlin.
  Valentina je zmajala z glavo in razprla svojo rdečo grivo:
  - Rad bi verjel v to, ampak... Nacisti so v zelo kratkem času okupirali štirinajst evropskih držav. To govori o zelo veliki moči Wehrmachta in tri mesece in pol smo bili zaposleni z majhno finsko vojsko. Iz prve roke vem, kaj je vojna. Ne, v tem primeru je sovražnik veliko močnejši od nas!
  Mlado dekle je bilo zmedeno:
  - Torej, lahko izgubimo?
  Valentina je odgovorila:
  - Načeloma da, ampak ...
  Deklica je zacvilila:
  - Kaj pa ...
  Valentina je odgovorila:
  - Nacisti bodo postali lastni grobarji. Poglejte, kako delajo grozodejstva. Kmalu se jim bodo dvignili vsi od morja do morja. Tudi pionirji se bodo borili proti fašizmu, okupatorjem bo gorela zemlja pod nogami. Nacisti se bodo zadušili v lastni krvi. Njihova odločitev za napad na ZSSR bi bila usodna napaka. Oziroma katastrofa in fašizem bo izbrisan z obličja planeta.
  Elizabeth se je strinjala:
  - Ne, vampir Hitler ne more ubežati trepetlikemu kolu. Toda koliko naših mest bo uničenih in vasi požganih. In mi smo bedaki, saj vemo za bližajoči se napad, niti jarkov nismo kopali.
  Valentina je pritrdilno prikimala:
  - Mislim, da bo Pavlov ustreljen.
  Elizabeth je pomahala:
  - Ne gre za Pavlova. Na splošno je ukaz o popolni bojni pripravljenosti vojske moral izdati osebno Stalin.
  Valentina je prikimala:
  - Vsekakor imaš prav. Toda očitno je vodja želel odložiti začetek vojne do zadnje minute, še posebej, ker Wehrmacht ni bil pripravljen na zimo in če bi zmagali vsaj mesec dni, Wehrmacht ne bi bil pripravljen. In do leta 1942 bi naša vojska postala veliko močnejša. Kar me skrbi, je stališče Churchilla in Roosevelta. Z Nemčijo lahko sklenejo časten mir in celo dobijo del sovjetskega ozemlja. Poleg tega se lahko Japonska poskuša maščevati za poraz v Mandžuriji. In potem se bomo znašli v obroču izolacije.
  Elizabeth je zadihala, ko je stopila na oster kamenček, stopalo ji je takoj začelo krvaveti, ožuljeni prsti pa so jo začeli boleti še bolj. Mislila je, da jih fašisti morda ne potrebujejo, četudi potrebujejo nove in dobre čevlje, temveč željo po poniževanju in povzročanju bolečine. Navsezadnje so v Rusiji bose noge veljale za znak revščine, ne brez razloga, obstajal je izraz potepuh, to je berač. Zdaj je treba videti, ali ji bo uspelo doseči zastoj. In če pade, kaj bo z njo?
  Kot v sozvočju z njenimi besedami je eno od deklet z okrvavljenimi, zlomljenimi nogami zavpilo:
  - To je to, ne morem več!
  In sedla je, iztegnila svoje dolgotrajne noge naprej. Nacisti so se pripeljali do nje in deklici na glavo polili bencin. Naglo je poskočila, a je bilo prepozno, zapuščeni vžigalnik je vzplamtel, nesrečnico pa je zajel goreč plamen.
  Deklica, ki je dolgotrajno kričala, je pohitela v beg, drugi ujetniki so se razkropili ob straneh. Ko je prehitel kolono, je mučenik padel, izgubil zavest, potoki plamena so zažgali pljuča nesrečne ženske in njena smrt je bila strašna. Sledil je grozeč krik:
  - Schnell! Schnell! Smrt zaostalim!
  Dekleta so v obupu pospešila korak. Elizabeth je tiho zastokala in šepala, stopala pa ji je počila od bolečine, kot bi se dotaknila vročega železa. A je, tako kot druga dekleta, vztrajala.
  Da bi se malo zamotila, je Elizabeth rekla:
  - Morda lahko zapojemo Internacionalo?
  Valentina je zmajala z glavo:
  - Te pošasti nas bodo vse ustrelile. Bodi potrpežljiv! Bose noge, zlasti mladih, kot smo mi, hitro postanejo hrapave. Bomo zdržali in preživeli. Zmaga bo za Rdečo armado. Tudi če se vsi kapitalisti oborožijo proti nam. Konec koncev, od tajge do britanskih morij je Rdeča armada najmočnejša!
  Elizabeth je stisnila pesti:
  - Toda močnejšega ruskega duha ni,
  Obudili se bomo iz ruševin!
  Ruski bojevnik, hitro vzemi meč,
  Zdržali bomo in spet zmagali!
  Potem je bilo nekako lažje, tudi pekoča bolečina v krvavih nogah je postala šibkejša.
  Sonce je zahajalo, nacisti postajali vse bolj nervozni in dekleta nagovarjali.
  Postalo je bolj sveže, vetrič je prijetno pihal po prepotenih obrazih. Elizabeth je pripomnila:
  - Videti je, da je celo sonce na naši strani!
  Valentina se je močno nasmehnila:
  - Sonce komunizma je vedno za nas!
  Sence na cesti so se daljšale in postajale vedno temnejše. Nacisti so prižigali luči, zaradi česar je bil videz njihovih koles veliko bolj skrivnosten; Elizabeta si je že predstavljala, da to niso nacisti, ampak strašne pošasti. Nekakšen Viy z več obrazi ali ghouls. Nenavadno je, da zaradi tega nacisti niso bili strašljivi, ampak na videz neresnični. Elizabeth je začela brenčati pesem:
  - Tam po neznanih poteh plešejo hudiči v sandalih! No, Koschey je pojedel preveč zeljne juhe!
  Valentina se je nasmehnila:
  - Kot vedno ste neponovljivi!
  Končno se je v daljavi pojavil signalni stolp in vidne so postale zatemnjene hiše. To pomeni, da je njihova pot že blizu konca. Večina deklet je bila že izčrpanih, na zadnji točki fizične izčrpanosti in se je držala le nagona preživetja.
  Elizabeta je vprašala Valentino, kot da bi to morala vedeti:
  - Nas bodo nahranili?
  Kapitan je v šali, čeprav ji je bilo težko, odgovoril:
  "Za Nemce smo kot živina in nihče ni obljubil, da bo živino hranil na poti."
  Elizabeth je jezno pripomnila:
  "Potem bom Hitlerju iztrgal grlo!"
  Še nekaj sto bolečih korakov in dekleta so začeli odvažati v posebno taborišče. Videti je bilo, kot da je bilo vnaprej pripravljeno za vojne ujetnike, v temi je bilo videti lesene barake, pa tudi stolpe in ograjo z bodečo žico. Ženske so začeli ločevati v barake, pri čemer so poskušali ločeno namestiti civiliste in vojake. Vendar so bili ujetniki tako utrujeni, da niso niti pomislili na pobeg. Preprosto so se zrušili na grobe lesene pograde. Elizabeth, ki je hodila z zlomljenimi, okrvavljenimi nogami po poteptani travi, je doživela blažen občutek. Končno se bo lahko izgubila v spanju. Ko pa je že vstopila v barako, sta k njej skočila dva esesovca in si brez slovesnosti zvijala roke.
  - Za kaj? - je zavpila deklica.
  - Rus, Schwein! Sledite, kamor vam rečejo!
  Elizabeto so odpeljali iz taborišča in šli so mimo stolpov in železnih vrat. Deklica je sprva mislila, da jo hočejo ustreliti, nato pa se je ustrašila, da jo čaka mučenje. Kaj pa, če fašisti mislijo, da ima dekle pomembno skrivnost?
  Pripeljali so jo do dvorca, okrašenega z reliefom levov. Nenavadno je, da je pogled na bogato posestvo pomiril Elizabeth; ni bilo podobno mračnim mučilnim kletem srednjega veka. Vendar pa lahko te pošasti mučijo in mučijo kjerkoli in tako dolgo, kot hočejo.
  Pripeljali so jo v stavbo, dekličine bose noge so se dotaknile bujne, žametne preproge in se potopile vanjo.
  Zasvetila je močna električna luč. Pojavil se je moški v livreji, naključno pogledal dekle in ukazal:
  - Umij ji noge!
  Elizabeth je sedela na stolu in služkinja, lično oblečena v belo, je prinesla srebrno posodo z vodo. Služkinja je bila po rodu beloruska Poljakinja in je znala rusko. Boleče noge je potopila v umivalnik s toplo vodo in jih začela nežno drgniti. Elizabethina dekliška stopala so bila žalosten prizor. Na njih dobesedno ni bilo več življenjskega prostora, prsti so bili odbiti. Pa vendar so bile noge beloruske lepotice lepe in vredne princese ali grške boginje.
  Služkinja je previdno sprala prah in kri ter obrisala vsak prst. Nato je s sočutjem v glasu vprašala:
  - Izgleda, da ti je res hudo, draga?
  Elizabeth je odgovorila:
  - Drugim je bilo še slabše. Nad usodo se nimam kaj pritoževati.
  Poljakinja je prikimala:
  - Verjamem, da se bo vse dobro končalo za državo Sovjetov.
  Esesovci so prekinili pogovor in pobrali Elizaveto ter jo odvlekli v razkošno opremljeno dvorano. Deklica se je šibko upirala, vrgli so jo, zaloputnili z vrati, nato pa se je kot duh prikazal debel merjasec. Že do kolik v mojih možganih je zahrustal znani glas:
  - No, ptička, boš podrejen?
  Elizabeth je poskušala odskočiti, a se je na videz neroden nacist izkazal za bolj spretnega. Nenadoma je skočil proti dekletu in ji raztrgal srajco ter razkril precej velike, čvrste dojke z navzgor obrnjenimi bradavicami. Deklica ga je udarila s kolenom v dimljah, a fašist je to pričakoval; navsezadnje v SS ne služijo slabiči in je odbil napad.
  - Uprite se, še bolj zabavno bo.
  Debeli prašič se je spet pognal nanjo in ji trgal ostanke oblačil, predvsem hlač, a nenadoma je srce parajoče zavpil:
  - Ja, še vedno grizeš, prasica.
  Napol gola Elizabeta se je osvobodila in planila k nasprotnim vratom, upala je, da morda tam ne bo vojakov. Odprla jo je in takoj dobila močan udarec v brado. Pred njo se je pojavil mišičast najstnik z golim trupom. V njem je na svojo grozo prepoznala mladega sadista iz Hitler Jugenta. Plenilsko se je nasmehnil s snežno belimi zobmi:
  - In ti si temperamenten!
  Debeli esesovac je zacvilil:
  - Dovolim ti, da ga uporabiš z mano. Ste že odrasli in čas je, da preizkusite žensko telo.
  Mladi Hitlerjevec je odgovoril:
  - Rusov še nisem posilil.
  Elizabeth se je zdelo slabo, da jo lahko najstnik posili in ji odvzame čast. Pri enaindvajsetih letih je ohranila svojo nedolžnost in zdaj se mora ločiti od svetosti, ne s svojim ljubljenim sovjetskim fantom, ampak s takšnimi degeneriki, kot jih svet še ni videl. Deklica je srh parajoče kričala, toda veliki fašist in ne tako majhen fant sta jo takoj napadla. Prašič je tehtal najmanj cent in pol in utrujena Elizabeta je čutila, kako hitro ji pojenjajo preostale moči.
  Ob tem ji je mladi sadist stisnil roke in jo ščipal za prsi. Nazadnje je padla in pošast jo je grobo prijela, z nežnostjo merjasca v vročini. Elizabeta je doživela strašno bolečino in se potopila v popolni pekel.
  Ja, od tega je imela najmočnejše vtise. Nikoli ne bo pozabljeno.
  Med premorom se je tudi Elena potopila v spomine.
  Iz kolonije je pobegnila naravnost na fronto. Bosonoga najstnica se je v nemirnem letu 1941 znašla na okupiranem ozemlju in sprva delovala partizansko.
  Prvi Nemec, ki ga je ujela, se je izkazal za precej čednega mladeniča. Elena se je celo ljubila z njim. Potem pa ga je, ker ni vedela, kaj bi z njim, zadavila z vrvjo. In to je bil njen prvi ognjeni krst.
  Mladenič se je dušil v zanki. In Elena ga je zadavila in zapela:
  - Najprej te bomo pogledali v oči,
  In potem te bomo ocvrli in pojedli!
  Rdečelasa lisica se je zlobno zasmejala. Da, Nemci sploh niso bili strašni. In škoda jih je bilo ubiti. Dokler Elena ni videla požganih koč in uničenih hiš.
  In potem je vzela enega od ujetih Nemcev in ga z glavo navzdol zvezala za roke in noge. Kar je, moram reči, zelo kul od nje. Dekle je, recimo temu, izjemno agresivno in borbeno.
  Še v otroški koloniji se je Elena naučila metati različne uničujoče predmete z golimi prsti. To ji je mojstrsko uspelo. In celo žuželke je podrla s storži in iglami. Res je, ta raven spretnosti ji je prišla po mutaciji. Pred tem je samo metala granate z nogami.
  Vojna je za ZSSR sprva potekala slabo. Razlogov je bilo veliko. Eden od njih je, da vojakov niso učili braniti se, ampak le napadati. In to je seveda vplivalo na pravo vojno.
  Elena je v gozdu srečala dekle Laro, prav tako rdečelaso in begunko. Lara je za razliko od prekaljene Elene krvavela bosa in zelo težko hodila.
  Elena si je umila podplate in jih povezala. Ker se dekle lahko okuži. In dvignil jo je na ramena in jo odnesel.
  Lara je v solzah pripomnila:
  "Nemci so mojo mamo tako močno bičali, da se je na rokah in kolenih odplazila." In samo zato, ker je bila komsomolka, čeprav se ni pridružila partiji.
  Elena se je nasmehnila:
  - Stepan? Tako strašno še ni. Lahko bi ga obesili.
  Dekle je zapelo:
  Če za dolgo časa, za dolgo časa,
  Če je dolga, po poti,
  Teci, teci in teci,
  Ampak verjetno, potem verjetno
  Možno je, možno je, možno je,
  Lahko greš v Afriko!
  Elena se je smejala in pela v odgovor z velikim navdušenjem;
  Smo v džungli v deželi divjih opic,
  Kjer so banane zelene, tam je na kupe kanibalov!
  Morali smo premagati ocean,
  S tako kipečo energijo!
  
  Rusija nam je ukazala, da gremo -
  Dosezite tja, kjer je jarek ekvatorja!
  No, Bog je en in ni eden,
  In tako imamo več kot eno granato
  
  V boj so poslali mlade pionirje,
  Rekli so, da je samo pripravništvo!
  Tako, da so vsi drzni fantje,
  Energija velikih raket se pospešuje!
  
  Streljam z mitraljezom naravnost v tarčo -
  Ubil sem borce s kaki barvo!
  Ne bodo mogli prevzeti naše domovine,
  Pindoji in ostali nasilneži!
  Takšna domovina je besen red -
  Nauči se, fant, boriti se kot divji lev!
  In če je rdeči vodja dal ukaz,
  Ne bodi patetičen klovn!
  
  Tulec mi je močno opekel lice,
  Nima še trdega strnišča!
  Toda verjemite mi, domovini služim že dolgo,
  Ne mislite, slabotni najstniki!
  
  Naši so bili obkroženi s plemenom Mau-Mam,
  Nimajo sulic, ampak metalce granat!
  V odgovor bomo udarili z jeklom,
  Ruski piloti bodo pomagali z neba!
  
  V Rusiji je vsak bojevnik iz jasli,
  Otrok seže po pištoli!
  In premagati vojsko zavojevalcev,
  Pesmi je pel bard o podvigih!
  . POGLAVJE št. 9.
  Dekleta so ponovno nadaljevala preiskavo. In začeli so od Venere do Merkurja. Planet, ki je najbližje Soncu, je prekrit z zaščitnim poljem sil, na njem pa je veliko industrijskih objektov. Živo srebro ima ogromne zaloge dragocenih kovin, bližina sonca pa mu omogoča sprejemanje tokov energije za taljenje različnih kovin.
  Zato je ta planet drugačen. Ima tako vrtno mesto kot industrijsko metropolo, kjer delajo predvsem roboti.
  Elena je med letom pripomnila:
  - Merkur je morda najbolj dolgočasen planet v vesolju. Ali pa vsaj v sončnem sistemu.
  Elizabeth je opozorila:
  - Ampak ni ves čas za igranje spillikins. Narediti moramo nekaj resnejšega.
  Catherine je dvomljivo pripomnila:
  - Kako bo obisk Merkurja pomagal z vidika preiskave?!
  Euphrosyne je tvitnila:
  - Ampak iz pohlepa Kwa-Kwa-Kwa,
  In iz neumnosti...
  Toda od zlobnosti Kva, Kva, Kva,
  In od škrtosti!
  In tudi od hvalisanja,
  Kva, kva, kva! Kva, kva, kva!
  Merkur tega ne zmore namesto nas
  Ta jambor smo odpihnili!
  In vsa štiri dekleta se bodo smejala kot nora. To so res kul ženske.
  Letijo v svojih bojnih oblekah do Merkurja in se na poti istočasno spustijo v jedilnico.
  Tam so na Hypernetu zastonj kupili pisane torte skupaj s koktajlom in še nečim okusnim za poplaknitev.
  In začeli so se zabavati, leteti in skakati, kot da bi bili pod njimi živahni konji.
  Elizabeth je z zelo zadovoljnim pogledom opazila:
  - Včasih radi zganjamo hrup,
  Borite se drug za drugega!
  Catherine je z veseljem prikimala z glavo:
  - Ja, dobesedno bova premikala gore drug za drugega!
  Elena se je zahihitala in zacvrknila:
  - Naši ostri zublji,
  Kremplji, zobje, pesti ...
  Tako se veselijo dobre borbe!
  Hitro pobegni
  Velike in majhne živali,
  Kdo je močnejši od vseh živali?
  Mi smo dekleta mutanti!
  Eufrozina je s smehom opazila:
  - In veliko, moram reči, močnejši! Vzemimo krokodila in ga raztrgajmo!
  Dekleta so letela in že videla rdeči planet z ene strani od blizu. Večji del je puščava z industrijskimi zgradbami in roboti. Obstajajo pa tudi oaze z nebeškimi kraji. Ki so zelo lepe. In kot je običajno med ljudmi, kjer prevladujejo dekleta, so tu kipi s fontanami.
  Vse to je, recimo, super!
  Elizabeth je pripomnila:
  - Nekaj je v naših glavah, beseda super, prepogosto utripa! Kot da smo najstnice.
  Catherine je z nasmehom prikimala:
  - Ja, to smo ... Kaj pričakujete od profesionalnih bojevnikov? V vojnah smo pobili toliko ljudi, da se včasih tudi sami ustrašimo.
  Elena je prikimala in zapela:
  - Kdor je človek, se rodi kot bojevnik,
  Čeprav je velik greh ubijati pred Bogom...
  Toda nekoč je bila rimska legija ...
  In zdaj je v bitki veliko hiperplazme!
  Evfrozina je logično pripomnila:
  - In vendar, zaenkrat nimamo resnih sledi! Mimogrede, na Merkurju sploh ni bolnikov s paranoidno shizofrenijo. Obstaja pa en psihopat. In zelo dobro riše na roko!
  Elizabeth se je zahihitala:
  - Ali slika s čopičem?
  Blondinka je ugovarjala:
  - Ne! Flomastri, ampak zelo dobro.
  Elena je opozorila:
  - Da, ročno risanje je redka dejavnost. Vendar, poglejte, dekle bere papirnato knjigo. To je redek pojav, vendar se včasih zgodi.
  Dekle z modrimi lasmi je vprašalo:
  - Si, rdečelaska, bral knjige?
  Elena je prikimala:
  - Da! V preteklem življenju. Dokler se ni pojavil internet in možnost gledanja filmov na pametnem telefonu. Potem je postalo nezanimivo brati.
  Catherine je prikimala:
  - Da! Knjiga je zelo slabša od kina, še bolj pa od računalniških iger v virtualni resničnosti. Mogoče bi bilo bolje, da se zabavamo? Sicer pa me obisk psihopata ne navduši.
  Elizabeta je ugovarjala:
  - Imamo glavni cilj: najti ugrabljeno medgalaktično zvezdno ladjo. In ne le tavati po drugih svetovih ali uničevati virtualne pošasti. Preverimo psihopata in se vrnimo na Zemljo. Tam je veliko več različnih psihologov.
  Elena je opozorila:
  - Prebivalstvo na Zemlji je večje. Čeprav dvomim, da bo to kaj dalo. Bolje bi bilo odleteti na Sirius in ujeti Vishyja!
  Catherine je postala previdna:
  - Ali mislite, da je glavni oblikovalec v dosluhu z ugrabitelji?
  Rdeča harpija je zmajala z glavo.
  - Malo verjetno, vendar lahko najdemo nepričakovane namige. Poleg tega vam morda lahko pove, kam skriti to vesoljsko ladjo!?
  Evfrozina je sarkastično vprašala:
  - Dvakrat beseda v eni frazi - morda?! To je simbolično in nekaj pove.
  Elizabeth je izjavila:
  - In obiskali bomo psihopata. Pustimo ji, da naredi naše portrete s flomastri, mi pa ji bomo medtem skenirali možgane in podzavest.
  Elena je prikimala v znak strinjanja:
  - To je dobra stvar!
  Dekleta so se odpravila v eno od oaz. Vse na njem je bilo zelo veličastno in slovesno.
  In ogromen vodnjak je štrlel v nebo. Bil je v obliki grifona, prekritega s hiperzlatom, ki so ga v iztegnjenih rokah držale štiri mišičaste deklice, prav tako v žlahtni kovini, z golim trupom in kratkimi krili.
  In vodnjak je bruhnil visoko v nebo, približno miljo visoko.
  Elizabeth je opozorila:
  - Lep prostor!
  Elena je prikimala in zapela:
  - Dekleta krožijo nad Merkurjem,
  Močni so v svoji moči...
  Tukaj je lepotec, ki meče granato,
  Hitro ubijte peklensko pošast!
  Tokrat so se dekleta odločila, da bodo z duševno bolno žensko komunicirala ne prek Hyperneta, ampak neposredno.
  Približala sta se oziroma priletela do hiše, ki je bila sestavljena iz niza sedmih rožnatih slonov, ki so stali drug na drugem. V tem prijetnem lokalu so živeli in se zabavali ljudje z motnjami v duševnem razvoju.
  Dekleta so stopila v stik s psihopatom in zelo vljudno prosila, naj narišejo portret.
  Deklica z duševno motnjo je bila lepa, a njena pričeska na glavi je bila nekaj nadrealističnega. To bi lahko napisal samo Picasso, potem ko je pokadil veliko trave. Zelo pretenciozno. In obstajajo tudi tetovaže na obrazu in telesu. In tudi izjemno umetniški, vključno s hibridi rastlin, živali, mešanico kolesa, orla, prekucnika, kamele in buče. In veliko več. Deklica je bila skoraj gola, oblečena le v tanke spodnjice, vendar je bila upodobljena tako, da je bilo preprosto grozljivo.
  Takoj je očitno: ona je psihopat.
  In ko se je nasmehnila, si lahko videl, da so njeni zobje obarvani kot markerji. To je dekle.
  Trdo je odgovorila:
  - Narisal te bom, vendar bo stalo veliko!
  Elizabeta je prikimala:
  - Globa! Bogati smo.
  Elena je nasprotovala:
  - Metanje denarja stran med preiskovalnim postopkom ni produktivno!
  Catherine je prikimala:
  - Tudi jaz mislim tako. Kljub temu je bolje prejeti denar kot ga porabiti.
  Elizabeta je zahripala:
  - Ali veste, smo slavna štiri dekleta, ki so postala mutant ninja!
  Psiho dekle je vprašalo:
  - No, kaj pa?
  Elizabeth je opozorila:
  - Lahko narišem tvoj portret, medtem ko ti rišeš nas! Še več, ne s flomastri, ampak z oljem na platnu. Si želiš tako?!
  Psihopatsko dekle je prikimalo:
  - Ja ... Toda koliko bo to stalo?
  Dekle z modrimi lasmi je odgovorilo:
  - Vi nam boste naredili skico, mi pa jo bomo naredili namesto vas!
  Dekle, popolnoma avantgardnega videza, je prikimalo:
  - Kvazar! Potem jaz narišem tebe, ti pa mene in nihče nikomur ni dolžan!
  Elena se je zahihitala in pripomnila:
  Ni moja krivda, ni moja krivda,
  Ta Mickey Mouse mi je v sorodu!
  Psihopatska deklica jim je dala zeleno luč za obisk njenega doma.
  Notranjost je precej prostorna in polna risb. Res je, na videz so delirij shizofrenika. Tako nenavadno in umetniško.
  Sama deklica je zelo dobra postava, vendar je naslikana strašno. A hkrati lepa. In pomežiknila je mutantskim dekletom.
  Vzela sem flomastre in začela risati. Še več, ne samo z rokami, ampak tudi z golimi prsti. Poleg tega obstajajo štiri risbe hkrati.
  Elizabeth prav tako ni zadrta in je pripravila čopiče ter na Hypernetu naročila tako barve kot platno. In uporabila je tudi svoje bose, izklesane noge.
  Drugi mutirani bojevniki so začeli skenirati psihopatove možgane. In to so počeli zelo energično, a hkrati neopazno.
  Kot je Elizabeth pričakovala, je psihopatsko dekle vse štiri začelo risati na zelo pretenciozen in izjemno ekstravaganten način.
  Ko je to videla, je tudi Elena začela pomagati svojemu modrolasemu partnerju z golimi prsti.
  Ja, dekleta so bila precej divja. Videti so kot lepotci, ki pa jih delajo roke in bose noge psihopata, kdo ve česa.
  Catherine je tvitnila:
  V škatli svinčnikov
  Cirkus je ponavadi poln...
  Klovn hodi po vrvi
  Obroči za žongliranje!
  Euphrosyne se je zahihitala in z nasmehom ugotovila:
  - Ja, lepo je, ko nas tako prikazujejo!
  Elizabeta je zapela:
  Rišem, rišem zate,
  Pestra slika, ki stoji na oknu ...
  Pogrešam te, pogrešam te,
  Kul punce - edine ste, ki jih imamo!
  Psiho deklica se je zahihitala:
  - Super! Mogoče se boš ljubil z menoj?
  Elizabeta se je nasmehnila in odgovorila:
  - Najprej dokončaj risanje nas in mi bomo narisali tebe!
  Elena je prikimala in zaklokotala:
  - In da vam bo bolj zabavno, mislim, da bom pel!
  In rdečelasa kraljica je začela izvajati nekaj ekstravagantnega in hkrati patriotskega in dekletom zelo znanega;
  Smo dekleta, ki se pridružimo Komsomolu,
  Prisegli so zvestobo domovini ...
  Tako da naciste čaka srdit poraz,
  No, pa živimo v Rusiji pod komunizmom!
  
  Navsezadnje je Lenin z nami, kot kovina,
  Narejen iz brona, ki je močnejši od katerega koli jekla...
  Sanjal sem, da bom svetove obračal na glavo,
  Kot je zapustil veliki genij Stalin!
  
  Očetovstvo bomo naredili hladnejše,
  In dvignili bomo domovino nad zvezde ...
  Naj bo uspeh s člani Komsomola,
  Pa čeprav so naše male nogice čisto bose!
  
  Fašisti so napadli mojo domovino,
  Samuraji predrzno prihajajo z vzhoda...
  Ljubim Jezusa in Stalina,
  In verjamem, da bomo nasprotnika raztrgali na koščke!
  
  Navsezadnje je z nami slavni Bog Svarog,
  Ki bo v šali zgradil komunizem...
  Najmočnejša od vseh v vesolju je veličastna Družina,
  To nam bo dodalo zavesti in volje!
  
  Verjamem, da ne bomo nikoli obupali,
  Očetovstva se ne da spraviti na kolena...
  Tovariš Stalin, svetla zvezda,
  In naš učitelj je modri genij Lenin!
  
  Ustvarili bomo svojo domovino,
  Lepši in sijoči na planetu...
  In veš, tam bo morilska pištola,
  Naj se zabavajo odrasli in otroci!
  
  Zažgi Svaroga, ne gori v srcu,
  Ste zavetnik vseh mečev v Rusiji ...
  Kmalu bomo zgradili, verjamem, močan raj,
  Jezus bo prišel, sveto poslanstvo!
  
  Ne verjemite Hitlerjevi tolpi, prijatelji,
  Da bo zmagala zlahka in grozeče ...
  Vsi smo ena družina -
  In verjemite mi, še ni prepozno, da ljubite svojo domovino!
  
  Vse nas bo varoval Gospod vsemogočni,
  Bo dvignil trobojnico nad zemljo ...
  In zlobni plenilec se bo spremenil v igro,
  Tudi Satanu se lahko spopademo!
  
  Ljubim veliko domovino,
  V celem vesolju te ni lepšega,
  Rusije ne bomo prodali za rubelj,
  Gradimo mir in srečo v vesolju!
  
  V imenu naše domovine, sanje,
  Velika Rusija bo vstala ...
  Vse ostalo je le nečimrnost
  In nov mesija bo z nami!
  
  O Lada, moj vsemogočni,
  Dali boste ljubezen in mir Rusu ...
  Obračam se nate in te prosim,
  In če je treba, udarite s strelo!
  
  Marija, nebeška mati božja,
  Vesolje je Jezusu dalo...
  Zavoljo tebe je vstal veliki Bog,
  Ljudje res niso izgubili okusa!
  
  Upoštevajte, da so komsomolski člani takšni:
  Bogovi Rusije so zelo spoštovani ...
  Smo veliki sinovi domovine,
  Rusi vedno zmagajo!
  
  Moramo moliti k domovini, prijatelji,
  Perun, Yarilo in Svarog so močni ...
  Zelo močni možje bomo,
  In odpihnili bomo tudi oblake na nebu!
  
  Zdaj je sovražnik že odgnan iz Moskve,
  Naciste ste zelo prizadeli ...
  Zvesti smo Jezusu in Stalinu,
  In veliko bo tankov z orožjem!
  
  Ne, sovražnik ne bo mogel zajeziti Rusov,
  Ker so naši bojevniki vsemogočni ...
  Opravljeni izpiti, samo petica,
  Tako, da bi bil vsak fant zelo močan!
  
  Verjemite mi, Stalingrad bo veličasten,
  In obvarovali ga bomo pred navalom ...
  Prišla bo zmagovita poravnava vitezov,
  Pa čeprav kri teče v neobvladljivem toku!
  
  Dekleta bosa v mrazu,
  Tečejo, pete jim bliskajo ...
  In s pestmi bodo udarili fašiste,
  Nedružabni Cain bo sploščen!
  
  Vse bo v redu, ljudje vedo,
  Odkrivali bomo ozvezdja v vesolju...
  Navsezadnje je greh dvomiti v hrabrost,
  In na božjem prestolu bo človek!
  
  Kmalu bomo z znanostjo obudili mrtve,
  Lahko postanemo mlajši in lepši...
  Nad nami je zlatokrili kerubin,
  Moja lepa mati Rusija!
  Medtem ko so dekleta prepevala, je potekalo delo. In zdaj so bile pripravljene štiri risbe. Upodabljali so nekakšne opice, ki so imele namesto telesa uro s kazalci, oči kot krožnike, krila kot čebele in rože namesto ušes.
  Vendar Elizabeta ni ostala dolžna. Sploh ji ni bilo treba ničesar popačiti. V resnici je bilo psihopatsko dekle videti noro.
  A nič, deklica z moteno psiho je bila srečna. In Elizabeth je celo poljubila. In jo je povabila na ljubezen.
  Dekle z modrimi lasmi je odgovorilo:
  - Mudi se nam, imamo nujne zadeve, mogoče drugič!
  Elena je opozorila:
  - Lahko to storim z njo. Obožujem dekleta, še posebej s tetovažami!
  Psihopat je pomežiknil:
  - Dajmo!
  Elizabeta je ugovarjala:
  - Ali to storimo vsi skupaj, ali pa gremo!
  Ekaterina je predlagala:
  - Naj nas bo pet za četrt ure. Kakorkoli, nikamor se ne mudi!
  Eufrozina je prikimala:
  - Telo gori, pogrešam naklonjenost.
  Eufrozina je prikimala:
  - V REDU! dajmo!
  In vseh pet deklet ga je vzelo naenkrat in se prepletlo v klobčič.
  Čez četrt ure je bilo vsega tega nebeškega užitka konec. In dekleta so spet šla vsak svojo pot.
  Štirje so vzeli risbe in odleteli na ulico. Elena je opozorila:
  - Izkazalo se je za odlično pustolovščino!
  Elizabeth se je strinjala:
  - Ne bi moglo biti boljše.
  Catherine je tvitnila:
  Svet leti kot orkan
  V dekliških pravljicah ...
  brcnil -
  Bil je šok!
  Catherine je zahripala:
  - Sovražnika bomo pometli z enim udarcem,
  Slavo bomo potrdili z jeklenim mečem ...
  Verjemite mi, dekleta niso brez razloga premagala vse,
  Če bo treba, ga bomo pobili kot stenice!
  In bojevniki so spet v navdušenju napada. Energija v njih je zelo velika.
  Po tem je Elena predlagala:
  - Jejmo. In naročili bomo lokalno jerboo v ultračokoladni omaki.
  Catherine je prikimala:
  - Da! To zver lahko brezplačno požrete le v lokalni kavarni. Naročilo na Hypernetu stane veliko denarja.
  Elizabeth se je nasmehnila in dvomila:
  - Ste prepričani, da je tukaj popolnoma brezplačno?
  Euphrosyne je rekla z videzom strokovnjaka:
  - Če poveste zanimivo zgodbo, je brezplačno. Če ste preleni, da bi povedali in nimate časa, potem za denar!
  Elena je naredila grimaso:
  - Fi! Povej več za zabavo množice!
  Elizabeth je resno ugovarjala:
  - In osebno nimam nič proti treniranju svojega uma! In res, vzel bom in jim povedal nekaj zanimivega.
  Dekle z rumenimi lasmi je začivkalo:
  - In kaj? Poskusimo. Super bo!
  In dekleta so se preselila v kavarno, kjer prodajajo lokalne jerboe v posebni omaki.
  Bojevniki so hodili in vzklikali:
  Naše lepote udarijo kot udarni oven,
  Lomi hrbtenice in rebra...
  Skozi bomo hiteli kot orkan
  In verjemite mi, za vas bo zelo strašljivo!
  Dekleta so seveda vedela veliko o sebi. Elena se je borila pozimi, bosa v mrazu, hkrati pa ji je uspelo delati čudeže. Njeni odtisi v snegu so bili zelo ljubki in lepi. Deklica je celo enkrat poskušala poslovati. Bose noge je namakala v barvo in delala odtise na bel papir. In potem prodal za denar. In kupci so bili.
  In zdaj morate napisati kakšno zgodbo za hrano. Niso tako revni, da bi zapravljali domišljijo za otroške zgodbe.
  Dekleta so se znašla v zelo razkošni kavarni. Da se občinstvo med zgodbami ne bi dolgočasilo, so predvajali veličastne risanke na hologramu.
  V tem primeru o ninji Goosebumps. In bilo je izjemno lepo in smešno. Tako ga je Goosebumps ninja vzel in udaril s šapo po asfaltu, ta je počila in zlobnež, ki je bil videti kot morski pes s človeškim telesom, je padel skozenj in se zagozdil. Kako bo kričal od bolečine. In tudi dve piranji s trupli medvedov sta bili posuti z moko iz vreč, ki so bile raztrgane pri metu čakre.
  Poškropljeni so bili od glave do pet in začeli so kihati ter dvigniti oblak belega prahu.
  Elena je skočila do robota, ki je delil lokalne jerboe v zelo dragi ultračokoladni omaki, in zacvrknila:
  - Za vse štiri v obliki šiška!
  Prodajni robot je prikimal:
  - Boste plačali s kartico, z gotovino ali podarite svojo zgodbo!?
  Elizabeta je z nasmehom odgovorila:
  - Boljša zgodba! Radi pišemo in povemo vse. Naši jeziki so tako dolgi.
  Catherine je zažvižgala:
  - In razmišljanje, alternativno, nadarjeno.
  Robok je vprašal:
  - Kdo bo povedal? Ali pa ste vsi skupaj hkrati?
  Elena je zarjovela:
  - Naj ti bolje povem!
  Catherine je prikimala:
  - Naj bo rdeče! Spet bo rekla kaj smešnega o drugi svetovni vojni. In lepa dekleta.
  Elizabeth je tvitnila:
  - Ja, v tem pogledu smo dekleta zelo kul! In rdečelaska? Ja, lahko!
  Elena je odprla svoja očarljiva usta in začela spletati zgodbo;
  V vesolju je veliko razsežnosti. V enem od njih je Adolf Hitler postal žrtev enega izmed številnih poskusov atentata. Ravno 20. aprila 1941. Na Fuhrerjev rojstni dan je angleškim vohunom uspelo razstreliti nacista številka ena.
  In to je bistveno spremenilo tok zgodovine. Fuhrerjev naslednik je bil Hermann Goering. Zavrnil je napad na ZSSR. Nasploh je nacist številka dve verjel, da se je nemogoče boriti na dveh frontah, dokler Britanija ni končana. Poleg tega so na paradi 1. maja predstavili nove sovjetske tanke KV-2. In naciste so vznemirile njihove 152-mm puške. Da, T-34 je nevaren stroj.
  Goering je nadaljeval vojno na zahodu. Po zavzetju Krete so nemška letala Malti zadala uničujoč udarec. Goering, ki je bil manj sentimentalen od Hitlerja, je razglasil totalno vojno in na zasedenih ozemljih uvedel splošno delovno obveznost.
  Nemci so okrepili Rommlov korpus in z napadom zavzeli Tolbuk. Nato so sprožili ofenzivo proti Egiptu. Malta je padla, uspešen pristanek. Nato je Franco po nemškem ultimatu privolil v napad na Gibraltar.
  Padec te trdnjave je omogočil blokiranje dostopa angleške flote do Sredozemskega morja. In Nemci so začeli premeščati čete v Maroko na najkrajši razdalji.
  Posledično so fašisti že v drugi polovici enainštiridesetih zavzeli celoten sever Afrike in, kar je pomembno, Bližnji vzhod.
  Potem se je vojna nadaljevala. Stalin se je držal prijateljske nevtralnosti. Japonska je Veliki Britaniji napovedala vojno. In ZDA so se, kot je zanje značilno, znašle v položaju: moja koča je na robu.
  Nemci so zavzeli preostanek Afrike in njihova glavna težava niso bile britanske čete, temveč razdalja, pomanjkanje cest in raztegnjene komunikacije. Poleg tega je bila uspešna kampanja proti Indiji. Nato so se nemške enote srečale z Japonci.
  In poleti leta 1942 je končno prišlo do izkrcanja v Britaniji. Anglija je bila v tem času oslabljena zaradi podmorniškega bojevanja in množičnega bombardiranja. Poleg tega je bila zračna ofenziva po zavzetju Afrike in Azije ter totalna vojna uspešnejša. Yu-188, Do-217 in Focke-Wulf so se zelo uspešno spopadali s svojimi nalogami.
  In pritisnili so na Britanijo ...
  Pristanek se je zgodil avgusta, in to marsikje naenkrat. V bojih sta prvič sodelovala posodobljeni T-4 in tank Tiger. Velika Britanija je bila poražena v osemnajstih dneh.
  In septembra so skupaj z Japonci zavzeli Avstralijo. Popolnoma strmoglavljenje britanskega kolonialnega sistema.
  Tako se je končala še ena vojaška kampanja tretjega rajha. Zmagovit in z ogromnimi osvajanji. A tu se seveda ni končalo. Nacisti imajo ob strani mogočno ZSSR, ki ima enake svetovne ambicije kot nacisti.
  In Hermann Goering se je začel pripravljati na vojno. Glavna stava je bila narejena na najnovejše tanke: "Panther", "Tiger", "Lion", "Mouse". Plus posodobljeni T-4 in različne samohodne puške. Vključno z mogočnimi "Strumtigri", "Ferdinandi", "Bumblebee", "Rhino" in drugimi.
  Poleg tega se je junija začel pojavljati Tiger-2, ki je v praksi dober uničevalec tankov.
  Toda tudi Stalin ima kaj odgovoriti. KV-3, težak oseminšestdeset ton s 107-milimetrskim topom in začetno hitrostjo izstrelka 800 metrov na sekundo. KV-5 z dvema topovoma 107 in 76 mm in čelnim oklepom 170 mm. In KV-4 s težo sto sedem ton in čelnim oklepom 180 milimetrov. Cela družina težkih in super težkih tankov.
  Nekakšno tekmovanje z Nemci, kdo bo v proizvodnjo spustil težja vozila.
  Plus razvoj težjih strojev. Ampak še vedno v projektu.
  V letalstvu so Nemci začeli s proizvodnjo ME-309 in Yu-288, novega Do-317, ter HE-177, HE-129, posodobljene družine Focke-Wulf. In kar je najpomembneje, reaktivno letalstvo. Najprej borec ME-262. Zaenkrat pa je nepopoln.
  ZSSR je imela v uporabi tudi Yaki, Migi, Laggy, PE-2, TU-3, IL-2, PE-8. In veliko zastarelih avtomobilov.
  Nemški lovci so bili morda boljši od sovjetskih v oborožitvi in hitrosti, vendar so bili nekoliko slabši v manevriranju, vendar le vodoravno, s prednostjo v navpičnici.
  Na splošno je treba priznati, da so Nemci, ki imajo vire pomembnega dela sveta, večkrat povečali proizvodnjo strojev. In bili so pripravljeni na hude zlorabe.
  ZSSR je imela proti tretjemu rajhu okoli triintrideset tisoč tankov, večinoma lahkih. T-34 je bil precej priljubljen, veliko pa so izdelovali tudi T-50, lažje vozilo.
  Nemci so skoraj omejili proizvodnjo lahkih oklepnih vozil in se zanašali na težje enote. Najbolj priljubljen tank naj bi bil Panther. Toda tudi z več deset milijoni sužnjev nacisti niso imeli časa dokončati svoje tankovske flote.
  In manjkalo jim je avtomobilov, še posebej najnovejših. Poleg tega so se pojavile precejšnje težave pri prevozu tanka Maus in Lion. Kar tudi ni prav nič medeno.
  Povedati je treba, da je tudi jurišna puška MP-44 pravkar začela vstopati v Goeringove čete. Nemška vojska je številčna, vendar ne povsem preoborožena.
  Nima dovolj časa. In tudi operacije ne morete odložiti predolgo - pred nami sta jesen in zima. In Goering je tvegal udarec prvi. Kljub temu, da imajo nacisti premalo tankov, le nekaj več kot petindvajset tisoč. V letalstvu je nekoliko boljše razmerje: piloti so se okrepili. ZSSR ima nekaj več kot štirideset tisoč letal, Nemčija več kot petdeset tisoč in skoraj vsa so najnovejših znamk.
  Najpomembnejša stvar je premoč Wehrmachta v pehoti. Ko so Nemci rekrutirali številne hiwijske in tuje divizije, so napotili več kot dvajset milijonov vojakov.
  ZSSR, tudi ob upoštevanju mobilizacije, ni mogla dati več kot dvanajst milijonov. Poleg tega morate še vedno imeti vojsko na Daljnem vzhodu, da odbijete Japonsko.
  Samuraji so napotili tudi dvanajst milijonov vojakov, od tega deset milijonov neposredno proti ZSSR.
  Poleg tega veliko število lahkih in srednjih tankov. Poleg tega to sploh ni šibko letalstvo in močna mornarica.
  . POGLAVJE št. 10.
  Zato Rusiji ni bilo lahko. Goering se je odločil, da vojne ne bo odložil do stanja popolne bojne pripravljenosti, ampak da bo udaril takoj. In njegove horde so 22. junija 1943 šle v ofenzivo. Kot se je izkazalo že v prvih dneh, Sovjetska Rusija sploh ni bila pripravljena na obrambno vojno. Vojaki so se učili premagati sovražnika na svojem ozemlju in se ne braniti. Obrambnih načrtov ni, čete niso dovolj opremljene s častniki in številne obrambne strukture niso dokončane. Izpadlo je, skratka, nekako slabo.
  Dejansko je Rdeča armada ofenzivna vojska in ni ravno sposobna sedeti v jarkih. In nacisti so začeli precej hitro napredovati v globino sovjetske obrambe. Prebili so obrambo sovjetskih čet. In že 30. junija so zavzeli Minsk. In smo šli naprej. Rdeča armada v protinapadu ni bila preveč uspešna.
  A smisla je bilo malo ... 20. julija so nacisti vdrli v Smolensk. In izbruhnile so bitke za mesto trdnjave. Nacisti so obupno poskušali napredovati naprej, a so bili deležni protinapadov. In Japonci so prišli z vzhoda.
  Poleg tega so v vojno proti ZSSR stopili Turki, Portugalci, Španci, Brazilci, Argentinci in drugi. Nastal je tak divji pritisk.
  Pod strašnim pritiskom je ZSSR popustila. In potem je padel Kijev, nato Donbas, Leningrad je bil obkoljen. In začel se je odločilni napad na Moskvo. "Miške" in druge kovine so se povzpele v boj.
  Tukaj je pet lepih nemških deklet, ki se borijo na Mouseu. Gerda, Charlotte, Christina, Magda in Frida.
  Borijo se v najtežjem vozilu Wehrmachta. Kaj je "miška"? Sto oseminosemdeset ton prazen. In 185 mm bočnega oklepa in 240 mm čelnega oklepa. Z dvema pištolama.
  Toda hkrati se rezervoar zaradi velike mase komajda premika. Dekleta v notranjosti so skoraj gola, oblečena le v zelo razgaljen bikini. In zelo zaobljena in lepa.
  Gerda, ki udari po bosi nogi, odpre ogenj iz 128-mm topa. Charlotte in Eva postrežeta školjko. Dekleta so skoraj gola in mišičasta. Iz prtljažnika plane osemindvajset kilogramov težko darilo smrti. In hiti s hitrostjo 930 metrov na sekundo. To je velikanska uničujoča sila.
  Zadene sovjetski KV-3 in od daleč zabije njegov oklep. Bojevniki v en glas vzkliknejo:
  - Vau, zaliv se razgiba!
  In razgalijo svoje biserne zobe. Lepota deklet je impresivna. So preprosto čar narave.
  Gerda spet nameri protiletalsko in brzostrelko ter reče:
  - V tem joku je žeja po nevihti ...
  Christina strelja s 75 mm topom in pravi:
  - Moč jeze, plamen strasti!
  Charlotte in Christina streljata skupaj. Strmoglavijo sovjetski KV-2 in tvitajo:
  - Vitez sliši v tem kriku vso zaupanje v zmago!
  In bojevniki si mežikajo.
  Eva je streljala na sovjetsko pehoto s 75-milimetrsko kroglo. Pokončal ducat vojakov. In se zahihitala in udarila z bosimi nogami po oklepu:
  - Streljam in ubijam nepremišljeno!
  "Miška" je delovala ritmično in uničevala tanke. Ni se premikal hitro, ampak trmasto. In premikal se je počasi, zdrobil sovražnike.
  Na splošno ta tank v resnični zgodovini nikoli ni imel časa za boj. Namesto tega je izbira padla na naprednejši model E-100. Zadnje vozilo je imelo značilne lastnosti serije E: nižjo silhueto, gostejšo postavitev in večje kote oklepa. Tank E-100 je imel čelni oklep, tako kot miška, 240 mm, vendar z velikim kotom racionalnega naklona lista. Stranice E-100 so bile dolge 170 milimetrov, skupaj s ploščami na tečajih, vendar pod kotom naklona. Na splošno se je izkazalo, da je novi tank po oborožitvi enak Mausu, bolje zaščiten in lažji. Njegova hitrost na avtocesti je bila 40 kilometrov na uro, medtem ko je bila miška 20 kilometrov na uro. Toda naprednejši in lažji model ni imel časa vstopiti v serijo. In vojna je bila takrat že izgubljena.
  Zdaj so dekleta obvladala "Miško" in streljala.
  Gerda z jezikom oblizne ustnice.
  In zdaj strelja iz močnega mišjega topa. Puške so sposobne prebiti vsa ruska vozila serije KV.
  Na splošno se je super težki nemški tank izkazal za ne hitrega, ampak zelo smrtonosnega stroja. Ki zdrobi vsak oklep, pri tem pa ostane neprebojen.
  Gerda ga je vzela in z veseljem zapela:
  - In vlada obali skozi sivo meglo ...
  Charlotte je z boso nogo zaskočila težki izstrelek in zapela z razgaljenimi bisernimi zobmi, kot bi jih pravkar pobrali z morskega dna:
  - Puščavska ladja je drzen kapitan!
  Tudi Eva je zelo lepo dekle. Blondinka s tankim pasom. Tako seksi ženska.
  In spet bojevniki streljajo. Tokrat je bila njihova žrtev KV-5, tank s 170 mm čelnega oklepa, čeprav brez racionalnega naklona plošč.
  Zadela ga je nemška granata in ga razbila.
  Charlotte ga je vzela in poskočila zapela:
  - Bose sanje - taka lepota!
  In bojevnica zamaje z bujnimi boki.
  Ja, lepo izgleda. Dekleta so čudovita. Zadeli vas bodo z granatami in zadeli.
  Gerda je vzela štiriintrideset in zahripala:
  - Naredil bom banzai!
  In miška jo posluša. Dekleta simpatijo Ruse. Miška ne more čelno prebiti nobenega sovjetskega tanka. Vse granate se dobesedno odbijajo od oklepa. In bojevniki so pokazali zobe in rjoveli:
  - Vau, vau, vau! Stavkali bomo ...
  "Mišji" puhlji in bleščeči pogledi...
  Skratka, napad na Moskvo se je izkazal za nekoliko bolj uspešnega za Nemce in njihove horde kot leta 1941. In zima ni bila tako huda.
  Švabe in njihovi sateliti so obkolili prestolnico. In decembra se je začel napad na največje mesto.
  Stalin se je seveda preselil v Kujbišev. Toda Žukov je ostal v samem mestu. Ta poveljnik se je odločil stati do konca. In nacisti so začeli svoj zimski napad. Potekalo je v več fazah. Med boji so nacisti uporabljali "Sturmtiger" in "Sturmlev", z močnimi metalci bomb. In uničili so prestolnico. Spremenili so jo v pepel.
  Žukov je ukazal boj do smrti. Boji so se vlekli do konca marca. Toda na koncu je Moskva padla. Nacisti so utrpeli ogromne izgube, a zmagali.
  Fuhrer je Mainsteinu podelil veliki križ viteškega križa za zavzetje Moskve. Štiriinštirideseto leto je minilo v skoraj enostranski nacistični ofenzivi ob Volgi in naprej do Urala. Sovjetske čete so se umikale, bilo je veliko dezerterjev in so se predali. Čez poletje so Nemci zavzeli celotno Povolžje in Kavkaz.
  Jeseni smo prispeli v Sverdlovsk in se ustavili, soočeni z zmrzaljo in ostro sibirsko zimo.
  Stalin se je nekaj časa poskušal upirati. Rusi so izvedli protinapad na območju Urala. Izvajali so partizanske racije. Toda leta 1945 so nacisti skupaj z Japonci končno zavzeli večja ruska mesta. Stalin ni hotel kapitulirati in je odšel v enega od sibirskih bunkerjev.
  Vojna je prešla v partizansko fazo. Nacisti in Japonci so nekaj časa prebavljali Rusijo in lovili partizane. Toda Združenim državam je medtem uspelo ustvariti atomsko bombo.
  Goering se ni upal boriti v tujini. Leta 1948 je bil Stalin dokončno umorjen in partizanska vojna je začela pojenjati. Rusijo je kmalu prevzel Tretji rajh. Postopoma je cesarstvo prebavilo svoje posesti.
  Goering je izvedel referendum in postal cesar. Njegova moč se je okrepila in postala močna. Tudi ZDA so nabrusile pesti. Čeprav se je druga svetovna vojna končala, se je začela oboroževalna tekma. Militantnost se je nadaljevala nezmanjšano in jedrsko orožje se je kopičilo.
  Hladna vojna je trajala dolgo. Dokler končno leta 1975 ni nastalo sevanje, ki je nevtraliziralo jedrske naboje. Leta 1985 je že sin cesarja Goeringa Adolf Germanovič začel vojno z ZDA.
  Tretji rajh, ki je imel skupaj z Japonsko predvsem prednost v človeških virih, je začel invazijo na ZDA.
  Nacisti so se premikali skozi Aljasko z uporabo svojih naprednejših piramidnih tankov proti Ambramsom. In potem je legendarna posadka Gerda sodelovala v ofenzivi.
  Dekleta so še mlada - torej so čarovnice in gensko spremenjene psičke, ki hranijo skrivnost večne mladosti. Naselili so se v parih, v tanke iz večslojnega oklepa in s posebnimi topovi.
  Nemci uporabljajo posebno orožje, ki ga poganja elektromagnetni pogon. Rezervoar je navzven precej majhen in ima kaliber 88 mililitrov. Toda moč preboja oklepa je veliko višja od moči 120-mm topa Ambamsa. In hkrati je nemški tank neprebojen z vseh zornih kotov.
  Gerda strelja in se hihita:
  - Osvojimo Ameriko!
  Tudi Charlotte sproži, z golim prstom pritisne na igralno palčko in zarjovi:
  - Nepremagani junak Fuhrer-baraba!
  Na drugem tanku se vozijo tudi bose, večno mlade lepotice v bikinkah in čivkajo:
  - Nepremagan ves čas!
  Christina z golim prstom pritisne na gumb in zašepeta:
  - Super država!
  In ameriški tank eksplodira ...
  Magda z nasmehom pripomni:
  - In čas nima moči nad nami. Borimo se že več kot štirideset let in se nismo prav nič spremenili!
  Gerda iz drugega tanka je odgovorila, potem ko je pred tem uničila ameriški avto:
  - Ker smo čarovnice!
  Charlotte je z golimi nožnimi prsti pritisnila na gumb krmilne palice. Izstrelila je ameriško samovozko in zalajala:
  - In najbolj kul čarovnice!
  Večnim dekletom koristi bikini. V njem so tako seksi in kul. Kot figure, izklesane in pozlačene. Ta dekleta so samo seks simboli.
  Gerda je duhovito pripomnila s streljanjem in uporabo svoje bose, izklesane noge:
  - Prosim vas, da ne boste presenečeni ...
  Tudi Charlotte je tolkla, navdušeno brenčala in napenjala svoje močne mišice:
  - Če se zgodi čarovnija!
  Christina, ta zlato-rdeča psica, je jebala, s prsti pritiska na gumb igralne palice. Razbila je ameriški tank in brcnila:
  - In ki je bil zelo hudo odpihnjen!
  Magda je, ne povsem v rimah, streljala na M-60 in, stresajoč boso nogo, tiho zavpila:
  - Od čolna, s katerim smo pluli, je ostalo samo veslo!
  Gerda je v odgovor zahripala:
  - Pohiti! Bodite sposobni doseči svoj klic!
  In tudi gola peta bo pritiskala.
  In strese svoje goste lase, bele kakor sneg. Čeprav sta dekleta že čez šestdeset, sta tako mlada in sveža. Niti ene gube, niti ene mrežice, niti kančka starosti. Telesa so mišičasta in v njih niti kapljice maščobe.
  Charlotte z bakreno rdečimi lasmi se trese in hkrati zacvili:
  - Resnično banzai!
  In kaj? Najlepše dekle...
  In Christina? Kakšno dekle! Kot bi bil ves napolnjen s svežim sokom. Ima tako neponovljivo lepoto. In bojevnik je pripravljen raztrgati in vreči vsakogar.
  Razbila je ameriški tank in kričala:
  -Mi smo volčiče z nasmeškom!
  Magda je skromno dekle. In čarovnica, in hkrati vernica! Njene bose noge pritiskajo gumbe krmilne palice. Ta punca je super! Kako udariti ameriškega mastodonta in ga razbiti na koščke.
  Toda nemški piramidalni tank je veliko lažji od ameriškega. In sama dekleta so tako lepa.
  Magda zavpije:
  - Za slavo svete domovine!
  Christina podpira podoben impulz in pravi:
  - Dali bomo svoje duše in srca! Mi smo naša sveta domovina ...
  Po tem je dekle poslalo darilo uničenja.
  Gerda v odgovor, vse dobro sliši v sosednjem rezervoarju, pošlje granat in kriči:
  - Vztrajali bomo in zmagali!
  Charlotte je z golimi prsti pritisnila na gumb in zalajala:
  - In ne bomo obžalovali svojega življenja!
  Christina je zacvilila, ko je uničila ameriški tank:
  - Ženska, ki bo ubila!
  Bojevniki so takoj zalajali. S streli so drobili tanke in sikali kot utelešenje mastodontov.
  - Vse bomo raztovorili v krsto, imejte se za mir!
  Dekleta se bodo takrat smejala in z zobmi pošiljala sončne žarke.
  Gerda je žvrgolela, medtem ko je streljala in s svojo nežno, boso nogo podrla tank:
  - Še vedno sem dekle s pravo glavo ...
  je navdušeno pripomnila Charlotte, ki je iz svojih oči požela iskrice. S peto se je udarila po glavi in siknila:
  - Paril se bom s Satanom!
  Christina bo streljala na Ambrams, razbila njegov oklep in nato zacvilila na ves glas:
  - In izstrelil bom puščico!
  Magda je z golimi prsti pritisnila na gumb. Poslala je školjko in navdušeno izjavila:
  - Juha je kul!
  Duhovita in z bisernimi lasmi se bo Gerda nasmejala:
  - Ampak ne modra!
  In s svojimi očmi bo poslal kaskado sevanja. Ta ženska je očitno kul. In še en ameriški avto bo odpihnil v jarek. In tam ga bodo tudi zdrobili na rezervne dele.
  Charlotte je streljala z golo peto na tipkovnico. Poslala je ameriškega mastodonta svojim prednikom in zapela:
  - Zlomite, uničite in raztrgajte na koščke!
  Christina, to dekle z lasmi - mešanica zlata in bakra, bo poslala darilo uničenja in siknila:
  - To je življenje! To je sreča!
  In zasmejal se bo s svojim srčkanim obrazom! In zadene ameriške tanke.
  In Magda, to utelešenje lepote in posebne prijaznosti, je zacvilila:
  - In slabo vreme ne bo prišlo k nam!
  Gerda ga je vzela in siknila, razgalila svoje biserne zobe, podobne bodalom, in zarjovela:
  - To je izgred!
  Charlotte se je odzvala, z boso nogo pritisnila na pedal in siknila ter razgalila zobe:
  - In Hollywood!
  Christina je z razgaljenimi zobmi z divjo blaznostjo poslala projektil v jeklo, ga vzela in zapela:
  - Kakšni ljudje so v Hollywoodu!
  S še večjim navdušenjem je Magda izstrelila uničevalni izstrelek in z veseljem zacvrknila:
  - Vsi so zvezde, ne ljudje!
  Gerda se je zahihitala in zakričala ter napela mišice. In hkrati je z golo peto pošiljala ostre igle, ki prebadajo ameriške tanke.
  - In Reagan bo kaput!
  Charlotte je z velikim veseljem popustila svojim lepim nogam in izdala smrtonosni trebušček:
  - Vabljeni smo v Hollywood!
  Christina je navdušeno tvitnila:
  - Da temu čudnemu Hollywoodu!
  Magda je sprožila, z golimi prsti pritisnila na gumb igralne palice in agresivno zacvrknila:
  - Naj bo Hollywood v slavi!
  Nemci so spodleteli ameriški obrambi. V šestih mesecih so zavzeli ne le Aljasko, ampak tudi večino Kanade in napadli zahodno obalo Združenih držav.
  Kot se je izkazalo, so nemški tanki v vseh pogledih močnejši od težjih ameriških. In kdo ima veliko boljše letalstvo za tretji rajh? In diskoteke na splošno nimajo enakega nasprotnika. In to je seveda čisto razočaranje za arogantne Jenkije.
  Reagan je napovedal sveto vojno. Toda ZDA so bile napadene tudi z juga. Brazilija, Argentina, Venezuela, Čile so Ameriki napovedale vojno. In skupaj z Japonci so Švabe napredovale skozi Mehiko. In ameriškim mejam so se približali z juga.
  Leta 1986 so se začeli boji neposredno na ameriških tleh. Nemčija in Japonska sta premagali sovražnika. Minili so trije meseci in do sredine aprila so več kot polovico ozemlja ZDA zasedli Japonci in Nemci.
  In potem je Reagan ponudil predajo. Vojna se je končala šele 20. aprila 1986.
  ZDA so bile razdeljene. In vse bi bilo v redu, ampak... Adolf je prvi napadel Japonsko. Proti njej je sprožil pravo vojno in situacija se je pošteno zaostrila.
  Ponovno so v bitki Gerda, Charlotte, Christina in Magda. Ta dekleta so prave čarovnice in se ne starajo. So večno mlade, sveže in vse se borijo samo bose in v bikiniju.
  V tem primeru sta na dveh rezervoarjih, ki delujeta na elektriko in sta v obliki piramid. Ti avtomobili imajo atomske baterije in pospešijo do tristo kilometrov na uro. Poskusite primerjati ta stroj s tem. In oboroženi so z elektromagnetnimi puškami - z majhnimi, a zelo smrtonosnimi granatami z jedri iz graviuranija.
  To je resnično orožje prihodnosti. Dekleta se borijo po dve v vsakem tanku, monitorji na stenah pa jim dajejo popoln pregled.
  Dekleta so slekla nedrčke in popolnoma razgalila svoj mišičasti trup.
  Gerda je z bosimi prsti pritisnila na gumbe krmilne palice, udarila po japonskem avtomobilu in ga prebila do konca in zapela:
  Kot otrok je sanjal o domači reki,
  O svetovni moči, nepremagljivem borcu....
  Toda dekle se je pojavilo kot v sanjah,
  In zate ni več mesta na Zemlji!
  Nato ga je sijoča blondinka vzela in z škrlatno bradavico svoje dojke pritisnila na gumb. Samurajevo havbico je prevrnila granata, ki je priletela iz cevi. To dekle je čarovnica in super.
  Tudi Charlotte je deklica, ki ostane samo v spodnjicah in se hudo bori s samuraji. In dobesedno kaže čudeže poguma.
  To počne z velikim entuziazmom. In njeni goli prsti na nogah so nenavadno prožni in gibčni.
  In kot na klavirski tipkovnici igrajo na gumbe joysticka, kar jim gre mojstrsko.
  In potem je japonsko terensko vozilo prebodlo kot vroča igla skozi pisalnik:
  Charlotte je cmoknila z ustnicami in zapela:
  - Kot dekleta v tretjem rajhu,
  Veš, otrok, ne driftaj z njimi!
  Me lahko močno premagaš?
  Odkrili boste nevihtno pot do slave!
  Natančneje, celo prava pot!
  In dekle bo vzelo in pritisnilo gumb igralne palice s svojo škrlatno bradavico. In spet bo delovalo nekaj izjemno agresivnega in smrtonosnega. In zdaj japonski raketomet poleti v zrak.
  In rdečelasa kraljica poje:
  Večno mlada dekleta
  Glasovi deklet zazvenijo ...
  In njihove gole prsi,
  Vse lahko zvijejo v krog!
  Tudi Christina se bori kot bojna malina. Mlada je in lepa. Skoraj gola v tankih spodnjicah. In njene trebušne mišice so tako definirane, kot čokoladne tablice. To so resnično veličastne in čudovite kraje.
  Imajo toliko lepote in milosti. Kako lepo je dekle, katerega telo sestavljajo izklesane mišice. Ki se valjajo pod porjavelo kožo.
  In tudi ona ga bo vzela in te brcnila z golimi prsti. In velik, visok japonski tank, ki je bil zadet, je zagorel.
  Christina je tvitnila:
  Svet bi nas moral spoštovati in se nas bati,
  Podvigov deklet je nešteto...
  Borili se bomo do zmage,
  In ljubezen lepotice je čista!
  In tako pritisne na gumb s svojo rubinasto bradavico in izstreli uspešen in zelo smrtonosen strel. In zadel bo škatlo s strelivom tako natančno, da bo takoj vrgel v zrak celo baterijo japonskih pušk in v zrak vrgel ognjeno fontano.
  Deklica je rekla:
  Ljubezen in smrt, dobro in zlo,
  Kaj je sveto, kaj je grešno! Pobijmo vse!
  In tukaj je Magda, prav tako zelo lepo dekle z regratovimi lasmi in izrazitimi mišicami, gola do pasu in oblečena v same zelo tanke bele spodnjice.
  Sproži se s pritiskom na gumb z golo peto. Zadel bo sovražnika in prikazal:
  Sem zelo nežno dekle
  V boju vedno bos ...
  Mali glas srebrni zvonček,
  Če bo treba, bom zdrobil rumene!
  In bojevnica se bo smejala s svojim sijočim glasom.
  In potem bo pritisnila tudi njena jagodna bradavica. In v tem primeru je top poslal granato v velikega japonskega bombnika. Vzela ga je in mu raztrgala trebuh, in darila uničenja so padla na samurajeve glave. Dobesedno jih zdrobi in uniči... In dva cela bataljona japonske pehote sta bila uničena.
  Magda je veselo zapela:
  Tisti, ki je prikrajšan za srce in ljubezen,
  Ne računajte na to, saj življenje niso sanje!
  Zlobni sovražnik bo rešen,
  In zdrobljen od mogočne moči!
  Jasno je, da se Japonska takim dekletom ne more upreti. In skrivnost njihove spretnosti je, da se borijo skoraj brez oblačil, kar jim daje neverjetno, fenomenalno, kozmično moč.
  In potem so tu še pilotke, ki se borijo samo v spodnjicah. In tudi oni popolnoma ubijejo samuraje na nebu.
  Tako ga je Helga vzela in z bosimi prsti pritisnila na gumb igralne palice in bila kot nora.
  In sprožil se bo gromozanski izstrelek raket.
  Deklica je stresla prsi s škrlatnimi bradavicami in začela peti;
  Revščina mi je, žal, znana do solz;
  Kako je vaška hiša postala narobe!
  Tudi slama na strehi je bila gnila,
  Hud snežni zamet pod oknom!
    
  Bil je čas strašnih nesreč,
  Velike napetosti ruskih sil!
  Moje drzno in trpeče otroštvo,
  Ko mraz pomodri!
    
  Teči bos v mrazu;
  Peče do kosti!
  Kje najdem vrtnico sreče,
  Kako odvreči slap verig revščine?!
    
  Ne poznam sreče in miru;
  Trdo delo mi je tako znano!
  Okno bom pokril z vrečevino,
  In na verando s sekiro!
    
  Samo zimo moramo preživeti,
  Da se vaša družina ne prehladi!
  Spomladi češnje cvetijo v rubinah,
  In zbirajte borovničevo nit!
    
  In zdaj noge deklet,
  Tako kar pečejo od peklenskega mraza!
  Kako težko je biti večno bos
  V sneg položite polena v vrsto!
    
  Toda pomlad je prišla čudovito,
  Beli žametni sneg je tekel!
  In slišim zvonki glas,
  Konec koncev, tako pojejo potoki!
    
  Tukaj je vrt barve safirja v pegah;
  In poletje teče kot hudournik!
  Oh, dišala je lipa v medenih šapah -
  Uživajte v ptičjih ruševinah!
    
  Postavljamo leseno ograjo,
  Fant je priskočil na pomoč!
  In občutki so postali čudni
  Bilo je, kot bi se izlil sok duše!
    
  Zdaj dež lije, naliv je glasen;
  Skriva dekliško biserno solzo!
  Zgradil bom zidano hišo -
  Vzel te bom iz brezna!
    
  Bil sem deček, veš, videl sem države;
  Pesek pustinje, turkmenska darila!
  Palače, mošeje Samarkanda,
  Nekateri ljudje so tako prijazni!
    
  Poznam tudi evropske države -
  To je bila dolga pot po morju!
  Toda rob gajev je bližje srcu,
  Svojo ptico želim obrniti proti njemu!
    
  Poljublja me, boža me;
  Že vrtoglavo!
  Obljublja mesto v nebesih
  In sam je lep kot Satan!
    
  Imela sva bolj skromno poroko;
  Zdaj živim v mestu!
  Besede ljubezni niso neumnosti -
  Povečanje je dobra stvar!
    
  Ko pa zaspi,
  Kje so sanje na modrem nebu ...
  Sanjam o mehki slami,
  Moja stara vaška hiša!
  Skratka, Japonska je kapitulirala pod nizom uničujočih udarcev bosih in napol golih deklet. In nastal je en sam svet,
  Cesarstvo tretjega rajha. Začeli so izvajati posebno politiko za zagotavljanje ravnovesja v družini. In posledično se je rodilo dvanajstkrat več deklic kot dečkov. In hkrati se je začela obsežna širitev prostora.
  In zdaj se Gerda, Charlotte, Christina in Magda borijo v vesolju. Imajo enosede lovce z zelo močnim orožjem.
  Tokrat se borijo z mešanico stenic in ščurkov, ki prav tako dihajo fluor.
  In dekleta so spet v kratkih hlačah, pri snemanju pa uporabljajo svoje škrlatne prsi in gole prste. Kar daje ogromen učinek opustošenja.
  In ženske bojevnice pojejo;
  Dekleta smo postala bolj kul,
  Žuželke drzno zdrobimo ...
  Naša vojska je iz jekla
  Kmalu bo tiho!
  . POGLAVJE št. 11.
  Ko je rdečelaska prekinila njeno zgodbo, je Catherine zamrmrala:
  - Lahko bi ga skrajšali!
  Elizabeta je prikimala:
  - Kratkost je duša duhovitosti!
  Euphrosyne je tvitnila:
  - Da! Je skoraj kot zgodba! In če sem iskren, se naveličaš opisovanja golih nog in škrlatnih bradavic!
  Elena se je zahihitala in pripomnila:
  - Malo me je zaneslo! Ampak morate priznati, to je kul!
  Elizabeta je prikimala:
  - Mogoče! Ampak izkazalo se je, da je antipulsar! Zdaj pa jejmo jerboa.
  In dekleta so začela jesti nekaj zelo okusnega in okusnega z zlatimi vilicami.
  Elena, ki je bila nemirnega značaja, se ni mogla upreti in je začela peti s svojim čudovitim in močnim glasom;
  Grozne novice v kruti vojni,
  Dekle, ki sem ga ljubil za vedno!
  Vržen v usta pošastnega satana,
  Kje je Gospod, pravica in usmiljenje?!
    
  Devica Natasha je šla bosa,
  Noge so tleskale po prašnih poteh!
  Konec koncev, za grehe, ki so tekli kot izvir,
  Imela je priložnost za pohod v tujino!
    
  Zgodaj spomladi sem šel na pot,
  Moje noge so tako modre od mraza!
  Ne moreš ugrizniti koščka mesa,
  Samo kimajo v iraz smrek!
    
  Torej na cesti, polni kamenja,
  Deklici so krvavele noge!
  In po Rusiji mimo ljudi,
  Proti mestu jeruzalemskih kraljev!
    
  Kavkaške gore, grebeni pokriti s snegom,
  Ostri kamni vas bodejo v podplate!
  Toda hranil si se z močjo zemlje,
  Izbira težkega hadža v božje mesto!
    
  Poletje, puščava, jezno sonce,
  Kot dekliške noge v ponvi!
  Sveto mesto ni daleč,
  Vsakdo nosi neskončno breme!
    
  Tam na grobu Boga-Kristusa,
  Devica je pripognila kolena v molitvi!
  Kje, veliki, je mera greha,
  Od kod črpam moč v pravičnosti?
    
  Bog ji je rekel in namrščil čelo,
  Sama molitev ne more spremeniti tega sveta!
  Rusiji je usojeno vladati stoletja,
  Tako je, služi ji, ne da bi za denar zahteval!
    
  Devica je prikimala: Verujem v Kristusa,
  Izbrali ste Rusa za rešitelja sveta!
  Vsem bom razširil resnico o tem,
  Jezusovo sporočilo: Bog malik!
    
  Pot nazaj je bila lahka in hitra,
  Bose noge so postale močne!
  Bog je iztegnil svojo roko z milostjo,
  Mišice in volja, kot iz jekla!
    
  In pridružil si se vojski,
  Postal pilot, boril se je z Luftwaffe!
  Tam je pokazala višino lepote,
  Nemški rušilec je eksplodiral na mini!
    
  Bojevnik je drzen, pogumen borec,
  Predan partiji - stvari Sovjetov!
  Verjamem v zmagoslavni konec nad izmečki,
  Demonski trop bom pregnal ob zid, do odgovora!
    
  No, zakaj je bil lovec sestreljen?
  Nisi imel časa sprostiti jermenov!
  In izkazalo se je, da je ščit pokvarjen,
  In zlobni fašizem se je bratil z jenkiji!
    
  Vojna je postala neenaka in kruta,
  Nisem moški: bridko jokam!
  Kot v težavah se lahko potopimo do dna,
  Navsezadnje je sreča izginila iz domovine!
    
  Moj krik k Bogu: Vsemogočni, zakaj?
  Ločil si me od moje ljubljene dekle!
  Tudi v mrazu nisem nosil plašča,
  In premagala je za tri nasprotnice!
    
  Ali si tega ne zasluži?
  Srečaj me z rožami za zmago!
  Pecite velikodušne pite za praznik,
  In z Natašo bova prišla na parado!
    
  Strogi Gospod je mrko odgovoril:
  Kdo je srečen na svetu, komu gre dobro?
  Meso bo trpelo in ječalo od bolečine,
  Navsezadnje je človeštvo podlo in grešno!
    
  No, potem pa, ko pridem v slavi,
  Kdor ni vreden življenja, ga bom vrgel v geheno!
  obudil bom tvojo devico in tebe,
  Najboljši takrat ne bo želel deleža!
  Med izvajanjem te balade so druga dekleta celo začela peti z energijo.
  Ekaterina je z nasmehom pripomnila:
  - Pesem nam pomaga graditi in živeti,
  In s to liro poletimo ...
  In kdor skozi življenje hodi s petjem,
  Nikjer ne bo izginil!
  Elizabeth se je strinjala:
  - Res je, pesem je dobra!
  Nato so dekleta poslastico pojedla. In počutili so se, kot da so pijani. V njihovih glavah je začela igrati glasba. Zakaj je meso jerboa tako cenjeno? Povzroča močno evforijo in poskrbi za dobro počutje.
  Dekleta so začutila naval moči in začela plesati. Začele so poskakovati in trzati z golimi, izklesanimi, gracioznimi in zelo zapeljivimi nogami.
  In ob tem so seveda začeli peti;
  Ti si Sveta Mati Božja, nezemeljska,
  Pošlji nam svojo nebeško milost!
  Naj se rečna gladina iskri kot safir,
  Prostranosti matere zemlje, moje najljubše!
    
  Naj navdih teče v srcu,
  V ognjenem izbruhu dekliških duš!
  Z neprevidnim čopičem užitka,
  Napiši mi prijatelja svojega srca in sanj!
    
  Ohranite lepoto v očarljivi nedolžnosti,
  To ni naša usoda - tvegamo, da bomo izgubili vse!
  Čeprav včasih, verjemite mi, iskreno,
  Vojska sanja o objemu mladih kraljev!
    
  Okoli pasu so oviti trakovi nabojev,
  Na hrbtu imajo nahrbtnik, v rokah pa metalec granat!
  Sovražniki so kot debele ovce, verjemite mi,
  Njihova vojska pogumnih Amazonk jih bo raztrgala!
    
  Noč, črn žamet, nebeška odeja,
  In v prsih me je stisnilo od navdušenja!
  Kot da tišči krznena odeja,
  Tako težko je celo izgovoriti besedo in dihati!
    
  To so bremena sramežljive ljubezni,
  V tej hudi vojni!
  Ampak verjamem, da bom srečna
  In služil bom svoji domovini!
    
  Dekleta so sezula škornje
  Bosi tek po snegu!
  Noge postanejo rdeče na mrazu,
  Kot da bi jih poparili z vrelo vodo!
    
  Toda hitrost se le poveča
  Reduta utripa naprej,
  Mitraljez pljuva svinec!
  Ne iščemo mesta v nebesih,
  Vrzite, kamorkoli Gospod pošlje!
    
  Utripajoče bose pete,
  Drvimo ob bodečih žicah!
  Dekleta so ruska, preprosta;
  Zagotovo bomo zmagali!
    
  Reduta je bila zavzeta, vsa trupla,
  Ponosna, rdeča zastava se je dvignila!
  Ambicije zlobnih orkov so izpraznjene,
  Mi, kot orli, lebdimo v poeziji!
  Pesem je res privlačna. Toda dekleta hočejo nekaj več. Polni so energije in želje pokazati svojo fenomenalno kozmično moč mutantov.
  Elena je tako močno udarila z boso nogo, da so ploščice počile in zarenčalo:
  - Želim se boriti! V meni brbota energija!
  Tukaj je prodajalec robot tvitnil:
  -Poješ zelo kvazarično! Zapoj še kaj, pa boš dobro plačan!
  Elizabeth je popravila:
  - Slabo! In kvazarski denar!
  Robot je prikimal:
  - Povezal vas bom s Hypernetom in če boste naredili nekaj kul, boste prejeli velike finančne nakazila!
  Elena je zamrmrala:
  - Ali je res? Hiperkvazar bo!
  Ekaterina je opozorila:
  - Zapojmo o ljubezni med fantom in dekletom. In bo izjemno, super.
  Evfrozina je prikimala s svojo snežno belo in zelo lepo glavo z bujnimi lasmi:
  - To je to! Take pesmi so velika uspešnica!
  Rdečelasa lisica je dodala in pokazala zobe:
  - Vseeno mi je, kaj naj pojem, dokler se denar prenaša bolj energično! To je glavna stvar!
  In štiri dekleta so z velikim navdušenjem zapela veličastno, čeprav nekoliko staromodno romanco, ki je postala cela balada;
  Kaj se je zgodilo nežni nevesti,
  V trpljenju sem s črno dušo!
  Ob spominu na njen ljubki obraz,
  Kaj obdržim, ko grem v boj?
    
  Spominjam se, kako smo počasi hodili po poti,
  Skozi mirne vasi, puščave!
  Nosite elegantna oblačila,
  Korak do samostanov je lahek!
    
  In zlata trava zori na polju,
  Veter je razgnal vso meglo!
  Pravoslavlje bo v večni slavi,
  Luč upanja v molitvah kristjanov!
    
  Bose noge po cestah,
  Z dekletom se pokesava grehov!
  Častite in verujte Svetemu Bogu,
  On bo vaše življenje pretehtal na tehtnici!
    
  In ko je zagrmel glas s prestola,
  Nisi vreden vstopiti v Moj raj!
  Ker svetost neba,
  Ni na voljo, niti sanjati!
    
  Za vas grešnike v nizkih, umazanih težavah,
  Treba je vztrajati in vztrajati stoletja!
  Ceni se le pogum v zmagah,
  Kot zlitina je ruska vojska združena!
    
  Naš vojak ne hodi v gostilne,
  Pitje vodke mu je gnusno - zlo!
  On je najmočnejši bojevnik - nevihta sveta!
  Kdor zleze v Rus', bo izbrisan v sranje!
    
  Korak mojega dekleta po poti,
  Raztrgana torba za menoj!
  Skrbi za svoje škornje
  Vse sem dal v božje žitnice!
    
  In že čuti črni vonj po zažganem,
  Drhal je švignila po vaseh!
  Vsa država je bila razpadla,
  V pepelu in ruševinah mesta!
    
  Takrat je deklica postala ogorčena,
  Ne, ne gre za skrivanje v kleti!
  In z vso svojo strastjo sem prosil, da grem na fronto,
  Ker je Jezus poklical!
    
  Dali so ji letalo, da premaga naciste,
  Da bi lahko letela, slavila Kristusa!
  Da bo vroče na jasnem nebu,
  Naj se nebo zapre Švabam!
    
  Da, borila se je na vso moč
  In pred ikono je zlobno molila!
  Nisem hotel biti ujet v grobu,
  Iztrebila je nešteto plazilcev!
    
  Toda zadnja bitka se je slabo končala,
  Iz neznanega razloga je počil rezervoar za plin!
  Usmili se, prosim Boga, joka,
  Škoda, če dekleta gorijo!
    
  Jezus mi je strogo odgovoril:
  Trpel sem zate, trpel sem!
  In zdaj, verjemite mi, krste ni,
  Vsemogočni je obudil vse padle!
    
  In zdaj je tvoja nevesta v nebesih,
  Bravo zanjo, sam sem si obrisal solzo!
  Verjemi, tudi zate je prostor,
  Uresničili boste svoje stare sanje!
    
  Samo vedite - služba Rusiji,
  To je način, kako zadovoljiti Boga!
  Kaj naredi ves planet srečnejši?
  Svoji domovini moramo služiti z vsemi močmi!
    
  Glavni greh je odvrniti se od domovine,
  Ne hodi v vojno, lezi v grmovje!
  Raje vlogo patetičnega klovna,
  Ne da bi poznali Gospodovo lepoto!
    
  Torej pojdi in se maščuj fašistom,
  Jezus je ukazal tako grozeče!
  Dim bo izginil v dišečem zraku,
  Še bo čas za mirne zadeve!
    
  Snežni biseri z morja, svetlo se svetijo,
  Snežni metež bo vrtinčil kodre jagenjčkov ...
  Naša domovina je granitna vera,
  Če sem iskren, Švabe niso strašljive!
    
  Žvenket kovine, škripanje valjev -
  Tanki plazijo čez meje Rusije!
  Zgradimo greben ostrih bajonetov,
  Z vzklikom "Ura" smo šli v napad!
    
  Kravata na vratu barve zore,
  V boj nas je navdihnila ideja.
  Obstaja samo ena izbira - zmagati ali umreti,
  Tukaj škrlatna zastava plapola nad reduto!
    
  Blede ustnice, snežni metež piha,
  Ujeti deklici so bile roke zvezane ...
  Oh, kako neusmiljena je usoda,
  V hudem mrazu bos na oder!
    
  Ampak nisem hotel končati v zanki,
  Zbrala je moč in zgrabila Nemca.
  Na Zemlji ni močnejšega od nas,
  Ne potrebujemo vaše podle milosti!
    
  In tako je umrla, grizla si je grlo,
  Ruska deklica Tanya Krasnova.
  Toda pot nas bo vodila v Berlin,
  Zgradimo nov svet brez nasilja!
    
  Koliko mojih bratov je umrlo,
  Vsi prostovoljci, samo fantje.
  Za pionirje revnih, bosih -
  Skorja za zajtrk, bučke za večerjo!
    
  Blizu Berlina smo, kmalu bo zmagoslavje,
  Znak Komsomol vam razsvetli prsi!
  Čeprav so škornji pretesni, ker jih nisem vajen,
  Toda barva sreče v maju navdihuje!
    
  Fuhrer je v peklu, orkan je utihnil -
  Veselje je prišlo, otroški smeh se sliši!
  Brlog spi v pepelu podzemlja,
  In nad domovino - Rdeče sonce!
  Dekleta so pela z velikim navdušenjem. In res, takoj so prejeli na milijone všečkov. In z denarjem je malo slabše, a tudi gre dobro. Torej se dekleta nimajo nad čim pritoževati.
  Elena je prikimala:
  - Gremo, dekleta! Zdaj sem na glasu. In če bom začel piti, bo to tako, da se nikomur ne bo zdelo dovolj.
  In mutirani bojevniki in preiskovalci so spet začeli peti;
  Tok vala je obalni kristal,
  Vetrič je svež, nežen, groovy!
  In sneg pada tako snežno bel,
  Nad materjo zemljo, siva!
    
  Žarki so pozlatili snežne zamete,
  In kosmiči so padli kot puh!
  Hitro odvrzi breme iz duše,
  Da navdušenje ne mine kar naenkrat!
    
  Sem bosonogo dekle
  Zdaj zlobni gverilski maščevalec!
  Razcapano krilo v našitkih,
  Fašist je napadel domovino!
    
  Zdaj je sitost planila v brezno,
  Star kreker za kosilo!
  Verjamem, da bodo fašisti premagani,
  In podvig deklet je poveličan!
    
  V tirnice je postavila eksploziv,
  Čeprav je bila noč mrzla!
  Dež je neusmiljeno lil,
  Zdelo se je, da so težave dosegle dno!
    
  Toda vlak z Nemci je bil razstreljen,
  Fašistični tanki ne morejo mimo!
  Čeprav na svetu ni ideala,
  V svojih srcih hranim motiv ljubezni!
    
  Pot je zelo dolga, izgubil sem noge,
  Sem pa zbral vse o Nemcih!
  Verjamem, da bo Hitler dobil po gobcu,
  Za vašo nezakonitost!
    
  Junaštvo ne pozna starosti,
  Ni meja - smrt ne pozna!
  Šli bomo v brezmejni prostor,
  Da bi takoj obrisal solze žalosti!
    
  Dosežimo novo veličino
  Rdeča zastava nad celim planetom!
  In vi prispevate: čustveno, osebno,
  Nosite ga v prozi in poeziji!
    
  Še več, ne zaradi praznega govorjenja,
  Konec koncev je beseda kladivo, oster srp!
  Brez podlega čaščenja relikvij,
  In z ustvarjanjem ruskega grba!
    
  Osvojili so pol Evrope,
  Seveda potrebujemo nov svet!
  Tokovi konjenice, pehote,
  Osvojimo prostranstva vesolja!
    
  In čas je, da služiš Rusiji,
  Dragi moji potomci!
  Tako, da so počitnice pod modrim nebom,
  Tako, da golobi streljajo navzgor!
  Dekleta so sprostila malo svoje podivjane energije. In bili so utrujeni od petja. Še več, Rusije že dolgo ni več. Človečnost je ena sama moč. Ima celo dva vrhovna koordinatorja: po tradiciji moškega in žensko. Na Hypernetu so izvoljeni vsaka tri leta. Poleg tega ne več kot en mandat. In po drugi mandat se lahko vrneš šele po tridesetih letih. S tem se izognemo uzurpaciji oblasti in vzpostavitvi avtoritarnega režima. Pravzaprav vrhovni koordinatorji v treh letih ne bodo imeli časa, da bi se toliko okrepili, da bi postali diktatorji, pri čemer igra svojo vlogo tradicija demokracije.
  V ZDA še noben predsednik ni postal diktator, Roosevelt ostaja izjema. V Rusiji je glede tega slabše. En vladar je naredil veliko napak in razširil svoja pooblastila. Toda po njej je sistem nekako postal bolj demokratičen. Pooblastila predsednika so zmanjšali na pet let in dva mandata. In nekako smo se navadili.
  Dokler se končno niso združile vse države sveta. Najprej je bila ustvarjena hegemonija Rusije, ZDA in Kitajske. Pridružile so se mu tudi druge države.
  Svetovno integracijo je olajšal, nenavadno, zaton skoraj vseh svetovnih religij. Ljudje so postali modrejši in spoznali, da so vse to pravljice in čisto človeške predstave o Bogu Stvarniku, še bolj pa o drugih bogovih. Pravzaprav je vse veliko bolj zapleteno in preprostejše. Toda niti ena človeška knjiga ni resnica, niti sto jih ni povsem lažnih.
  Vse religije so hkrati luč in želja po dobrem, a spet človeško. In fantazije iz sveta in narave ljudi in psihe. Ljudje so to začeli razumeti in pojavila se je moda za novo vero: v vsemogočnost človeškega razuma. Nato so države izginile in nastala je enotnost.
  Poleg tega je k enotnosti prispevalo tudi zmanjšanje števila samcev. Moški so bolj agresivni, medtem ko so ženske, nasprotno, prijazne. In zaradi tega so se ljudje lažje strinjali. In tako se ženske ne želijo ločiti.
  Zato je človeštvo postalo enotna oblast in demokratična republika, v kateri skoraj ni bilo separatizma. No, skoraj, saj je bilo nekaj poskusov. In s tem so se borile tudi mutantke. Torej bi lahko separatizem povzročil nove, že zvezdne vojne med ljudmi.
  Bolje je imeti združeno demokracijo. Poleg tega je to enotnost v raznolikosti. In ne želja po združevanju. Hkrati ima praktično celotno prebivalstvo eno samo vero: Arhomoteizem - vera v vsemogočnost človeškega uma, kar združuje vse. Toda ob tem seveda še vedno obstajajo različne vrste sekt, čeprav redke. Nekateri so kristjani, drugi budisti, obstajajo muslimani in najnovejše formacije. Malo jih je in običajno niso nevarni.
  Bili pa so tudi teroristični napadi na verski podlagi, a prav tako zelo redko.
  Svet ljudi, v katerem je večkrat več deklet kot moških, so odlikovali stabilen progresivni razvoj, mir in spokojnost, skoraj brez kriminala.
  Toda hkrati mu je nekaj manjkalo. Na primer pustolovščine in boj proti zlu.
  Čeprav je v virtualni resničnosti to povsem mogoče.
  In vsak dan si priredi dogodivščine.
  In zdaj si dekleta očitno želijo skočiti v virtualne svetove namesto v slepo ulico preiskave.
  Takšne dogodivščine čakajo tam.
  Elizabeth se je spomnila, kako se je borila pozimi blizu Moskve. Takrat je bilo strašno mrzlo. In Nemci so takrat ujeli dva pionirčka. Pregledali so jih in slekli do spodnjic. Potem so nas skoraj nage odgnali ven na sneg.
  Otroci, stari okoli dvanajst let, so bosi hodili po poledenelem, zelo žgočem snegu. Bilo je zelo boleče. Njihove noge so postale škrlatne, kakor noge gosi. Nato so jih odgnali v toplo kočo, pustili, da so se ogreli, nato pa spet na hladno.
  Pionirji so doživljali strašne bolečine in stokali. Vendar Nemcem niso dali nobenih podatkov.
  Potem je bila še bolj okrutna metoda, otroci so bili postavljeni na ogenj z bosimi nogami. In to je tako boleče, še posebej po zmrzali, in vonj se širi po zraku, kot da bi pekli jagnjetino. In nemške bojevnice si mesojedo oblizujejo ustnice.
  To je prikazana krutost. En tip ni zdržal in se je zlomil.
  Rekel je, da ve, kje bodo sovjetske čete napadle. No, seveda je bila šala. Toda fant je po naključju uganil. In res, Nemcem se je uspelo ponovno zbrati in zapreti preboj.
  Enega od fantov so nacisti napol golega in bosega odpeljali na sneg. In tam so ga pustili na hudem mrazu, dokler se ni spremenil v led. In fantu, ki se je zlomil, so povedali, da zanj tako ali tako ni več poti nazaj, in mu ponudili, da ga porabijo ali pa naj še naprej služi Nemčiji.
  Izbral je službo. Ko pa je ujel trenutek, mu je uspelo pobegniti.
  Nato pa je po vojni, kot odrasel, priznal, da je izgubil srce do Elizabeth.
  Z vzdihom je odgovorila:
  - Če bi bili na tvojem mestu, bi se preveč ljudi zlomilo. Ne smem soditi!
  Pravzaprav le v knjigah junaki ostanejo neomajni pod mučenjem. Vse v življenju je veliko bolj zapleteno.
  Čeprav je bila v tem vesolju vojna dobljena. Toda obstajajo vzporedna vesolja, kjer so se stvari zgodile veliko hujše od njih.
  In o tem bi se dalo napisati zgodbo.
  . POGLAVJE št. 12.
  Dekleta so hitela v svojem hitrem letu proti planetu Zemlja. Ima zelo veliko prebivalcev in verjetno največ duševnih bolnikov. Le na njem lahko najdete vsaj kakšen namig pri iskanju skrivnostnih zločincev. In morda se lahko zasvojiš.
  Elizabeth, ki je bila medij, se je spomnila enega od vzporednih svetov, kjer je bilo še huje kot v veliki domovinski vojni.
  Januarja 1943 so Nemci pridobili mutiranega asa. Tudi on se je kot mladenič spreminjal in pridobil supermoči. Sprva se je bojeval na sredozemski fronti z Angleži in Američani. Postal je prvi pilot Luftwaffe, ki je sestrelil dvesto letal, prejel je viteški križ železnega križa s srebrnimi hrastovimi listi, meči in diamanti.
  Po sestrelitvi tristo letal je kot prvi v tretjem rajhu prejel vojaški križec za zasluge v zlatu in diamantih. Po tem je bil premeščen na vzhodno fronto.
  Tam je sodeloval v epski bitki pri Kursku. Mutant mladenič, blond fant, ki je bil videti kot deček, ki ni imel niti brkov ali brade, je bil videti kot najstnik, star približno štirinajst let, do takrat pa je postal neverjetno močan zračni borec. In niso ga mogli zadeti, sam pa je intuitivno začutil gruče sovražnih letal.
  In njegovi instinkti in natančnost so postali nadnaravni. In tako slavno je nokautiral sovjetska letala, da je dobil vzdevek Beli hudič in bal se ga je kot ognja.
  Poleg tega je dobil edinstven poskusni lovec ME-309, ki je imel naenkrat sedem strelnih točk - tri zračne topove in štiri mitraljeze, in nihče se mu ni mogel upreti.
  Deček po imenu Wolf, ki je preživel mutacijo, je hitro nabiral račune. In sestrelil je približno petsto letal v dveh mesecih Kurske izbokline. In drugi nemški piloti so mu sledili. Nacisti so ohranili premoč v zraku. In lahko so se izognili porazu na kopnem. Res je, zmage ni bilo. Nacisti so se umaknili na prvotne črte in se tam ustalili. Frontna linija se je izkazala za stabilno.
  Izgube ZSSR so bile večje kot v resnični zgodovini. Mimogrede, zavezniki so preložili tudi izkrcanje na Siciliji. Bali so se prenesti bojev na celino. In Wolf Rommel, tako je bilo ime pilotu mutantu, jim je nagnal strah v kosti.
  Poleg tega je Wolfu uspelo sestreliti letalo, na katerem je bil Montgomery, med svojo kariero letenja v Sredozemlju. Najbolj nadarjen angleški poveljnik je umrl. In zaradi tega so Britanci preložili izkrcanje na Siciliji. In potem so to povsem opustili. In tudi Roosevelt je bil bolj zainteresiran za poraz Japonske kot za vstop v Evropo.
  Tako se je Wolf Rommel uspešno boril in z velikim veseljem sestrelil letala ZSSR. Ni zaman, da je mutant.
  Zmanjšalo se je tudi bombardiranje Tretjega rajha in njegovih tovarn. To je Nemcem omogočilo, da so septembra 1943 začeli proizvodnjo novega tanka Panther-2 z močnejšim orožjem in oklepom. Tank je imel dobro zaščito čela: trup je bil debel 100 mm, kupola pa 120 mm. In stranice so 60 mm. In vse je na strminah. To je omogočilo, da je Panther-2 vzdržal napade manjših sovjetskih pušk. Poleg tega je v 71EL tudi 88-mm top, zelo močan in hiter, ki prodira v sovjetska vozila z velike razdalje. Hkrati vozne lastnosti Panther 2 niso bile slabe. Tehtal je 53 ton in imel motor z močjo 900 konjskih moči. To pomeni, da se ni mogel premakniti nič slabše od sovjetskih štiriintridesetih. Poleg tega je Tiger 2 že prej vstopil v množično proizvodnjo.
  Nemci so nadzorovali največje nahajališče boksita v Zaporožju, zato so imeli njihovi tanki kakovosten oklep.
  Jeseni so sovjetske čete neuspešno poskušale napredovati v Ukrajini in v središču.
  Wolf Rommel je za petsto sestreljenih sovjetskih letal prejel novo priznanje: viteški križ železnega križa z zlatimi hrastovimi listi, meči in diamanti. In za sedemsto petdeset letal je edinstvena nagrada viteški križ železnega križa s platinastimi hrastovimi listi, meči in diamanti. In za tisoč sestreljenih letal je Hitler odobril posebno nagrado: zvezdo viteškega križa železnega križa s srebrnimi hrastovimi listi, meči in diamanti.
  In ko je pilot mutant do novega leta presegel tisoč in pol sestreljenih letal, je prejel še eno nagrado: zvezdo viteškega križa železnega križa z zlatimi hrastovimi listi, meči in diamanti.
  Tako so se računi aktivno nabirali, kot v pravljici.
  Wolf Rommel je postal fenomen, po katerem so se zgledovali drugi piloti Luftwaffe.
  Januarja je Rdeča armada poskušala napredovati blizu Leningrada, a ji ni uspelo prebiti obrambe. In v Ukrajini sovjetske čete niso bile uspešne. Poleg tega so bili nemški tanki proizvedeni v velikih količinah. In še posebej "Panther" je bil zelo dober v obrambi.
  V dveh mesecih je Wolf Rommel sestrelil še več kot petsto sovjetskih letal.
  Zime je konec. Nemci so kopičili sile za nove ofenzive. Imeli so popolno propelersko večnamensko jurišno letalo TA-152, boljše od sovjetskih letal. In reaktivna letala.
  Zato se je Stalin odločil, da se bo s tem ukvarjal posebej. Fronta je bila še vedno ista kot poleti 43. leta.
  Toda Nemci so kopičili sile za ofenzivo. Število "Panterjev"-2 se je povečevalo in lahko so prešli v odločilno ofenzivo.
  Hitler je na to zelo računal.
  Stalin se je medtem pogajal s Churchillom in Rooseveltom. Izjavljali so, da je pristanek v Franciji nemogoč in nima smisla. Vojaki bodo umrli samo zaman.
  Kot, Nemci so še vedno močni. Težave so se pojavile tudi glede Lend-Leasea. Hitler je nekoliko omilil svojo politiko do Judov in namignil, da bi lahko povsem opustil antisemitizem, če bi Zahod z njim sklenil mir in mu pomagal.
  Stalin je razumel, da je v težkem položaju. Država je izčrpana in preobremenjena. Nemci so se pozimi obdržali poraza, pozno spomladi in poleti pa lahko pridejo do zmag. Zato je bolje, da se ne vmešavate vanje.
  Seveda je bilo upanje na novo tehnologijo. Tanki T-34-85 in IS-2. Vendar seveda niso tako močni kot "Panther"-2 in "Tiger"-2. Da, IS-2 je slabši glede oborožitve, kakovosti granat in čelnega oklepa. Samo da so novi tanki vsaj nekaj boljši od starih. Še posebej T-34-76, ki ni mogel niti prebiti boka Tigra-2.
  Stalin je zbral svoj najožji krog. Bunker je bil pod zemljo v Kremlju.
  Doslej Nemci Moskve niso aktivno bombardirali. Imeli pa so rakete FAA v razvoju in seveda mogočne reaktivne bombnike, proti katerim sta bila letalstvo in protizračna obramba ZSSR še vedno nemočna.
  Poleg tega so nacisti že dobili nova letala v serijo. In TA-152, ki je lahko nosil do dve toni bomb. In bombnik Yu-288, ki nosi že do šest ton, z večjim dosegom, hitrostjo in obrambnim orožjem. In to so tisti v seriji. In prihaja do razvoja dogodkov. To je predvsem štirimotorni Yu-488, ki doseže hitrost do sedemsto kilometrov na uro, kar je zelo veliko za bombnika, in lahko nosi do deset ton teže. In še bolj mogočni šestmotorni TA-400. Nosil je več bomb in bil zaščiten s trinajstimi zračnimi topovi. Poleg tega bi lahko imel tudi reaktivne motorje.
  Jasno je torej, da prestolnica ne bo dolgo mirna. Nemci so lansirali tudi jurišno puško MP-44, ki je bila takrat najboljša na svetu. In že so imeli na poti serijo "E", ki ji ni bilo para.
  Tako je bilo jasno, da bi ZSSR lahko izgubila to vojno. Poleg tega je vsa Evropa delala za Hitlerja. In tujci so bili novačeni v pehoto, pa v tovarne itd. Glede človeških virov, upoštevajoč okupirana ozemlja, je tretji rajh v pomembni prednosti. In kakovost orožja je verjetno še višja.
  Čeprav ME-262 še ni popoln in je prezgodaj, da bi ga lansirali v proizvodnjo. Obstajata pa TA-152 in ME-309, ki sta že v seriji in se dobro borita. Njihova hitrost in orožje sta na najboljšem mestu. Res je, da avtomobili tehtajo veliko, kar vpliva na manevriranje. Toda zmogljivo orožje vam omogoča, da sestrelite naenkrat, hitrost med potopom pa se zmanjša, ko na primer jak pride v rep. In pri vertikalnem manevriranju so nemška letala močnejša in imajo večjo hitrost.
  Jakovljev je obvestil Stalina o Jak-3, ki je bil v razvoju, lažji in okretnejši od Jak-9.
  Stalin je to poslušal in gledal portret Aleksandra Suvorova. Ta poveljnik carske Rusije je bil edinstven in je živel skoraj sedemdeset let, pri čemer je bil nepremagljiv. Čeprav mu niso bile dane velike vojske. In najglasnejše zmage nad Francozi Rusiji niso prinesle niti centimetra zemlje. Znal pa je zmagovati s številkami.
  Zdaj so Nemci začeli oblikovati legije iz skoraj vse Evrope. Hitler je ustavil teror nad Judi in iz njih so celo začeli novačiti bataljone prostovoljcev.
  Pojavila se je tudi Poljska osvobodilna vojska, kot protiutež poljski vojski.
  Francoze, Nizozemce, Belgijce, Dance in druge Evropejce so rekrutirali v tretji rajh, predvsem v enote SS. V ZSSR so se pojavile beloruske in ukrajinske divizije. Nemci so z napredovanjem vojne postajali pametnejši in bolj prilagodljivi. In zdaj je bila v Belorusiji centralna Rada, proti partizanom pa so bile uporabljene lokalne sile. Formalno je Belorusija dobila avtonomijo in pojavila se je nekakšna samouprava. Tako kot v Ukrajini. Kjer je bil Bandera izpuščen iz zapora. In začele so se oblikovati nove nacionalistične delitve.
  Torej ZSSR ni imela prednosti v človeški sili. In v tehnološkem smislu je prednost prešla na Nemce.
  Stalin je opozoril:
  - Izdelava Yak-3 zahteva veliko količino visokokakovostnega duraluminija. In njegove dobave iz ZDA in Britanije so se močno zmanjšale. In zavezniki že predrzno zahtevajo, da to plačamo v zlatu!
  Yakovlev je z vzdihom odgovoril:
  - Da, za zdaj Yak-9 ostaja glavni lovec! In njegovo proizvodnjo je treba povečati.
  Ilyushin je rekel:
  - Proizvodnja letal je dosegla sto na dan, vključno s štiridesetimi lovci. Toda njihova kakovost se je zmanjšala. Številni avtomobili so tristo ali štiristo kilogramov težji od standardnih in so zaradi tega slabši od Nemcev celo v okretnosti!
  Letalski poveljnik je prikimal:
  - Enostavno imamo katastrofalno razmerje izgub v zračnih bojih - ena proti deset v korist Nemcev. In piloti so slabo usposobljeni. Zavezniki so prenehali dobavljati letalski bencin, lastnega pa je premalo. In sovjetski avtomobili se po kakovosti ne razlikujejo. Poleg tega imajo Nemci celo plejado odličnih asov. Obstajajo tudi pilotke. Na primer, Albina in Alvina, dve novi zvezdi, sta že prejeli viteške križce s srebrnimi hrastovimi listi, meči in diamanti, saj sta sestrelili vsaka več kot tristo letal.
  In to v kratkem času!
  Stalin je prikimal in pripomnil:
  - Wolf, ta pilot terminatorja ni sam!
  Poveljnik je prikimal:
  - Ko bi le bil eden!
  Vrhovni poveljnik je vprašal:
  - Kaj bo rekel Žukov?
  Maršal ZSSR je z žalostnim pogledom odgovoril:
  - Potrebujemo novo orožje. Tank T-34-85 ni dovolj zmogljiv. Njegov top še vedno ne prebije niti Panther-2 niti Tiger-2 v čelo. Nemci so razvili naprednejši Panther-3, ki naj bi imel oklep Tiger-2, z manjšo težo in močnejšim motorjem. Če gre tak tank v proizvodnjo, bomo popolnoma propadli!
  Stalin je mrmral:
  - Kaj pa IS-2?
  Žukov je iskreno odgovoril:
  - Čelni oklep stolpa je precej šibak. Celo preprost "Panther" ga zlahka odnese z razdalje enega kilometra in še dlje s podcevno granato!
  Vrhovni je opozoril:
  - Zakaj njegov čelni oklep ni bil debel 160 milimetrov?
  Žukov je iskreno odgovoril:
  - Ker je močna pištola že težka. In menjalnik se bo preprosto zataknil.
  Temu smo bili prisiljeni opustiti in se omejiti na 100 milimetrov na čelu.
  Stalin se je nasmehnil in pogledal neprijazno. Nato je vprašal:
  - Kaj če zmanjšamo stranski oklep IS-2 z devetdeset milimetrov na petdeset in s tem okrepimo čelo?
  Žukov je prikimal:
  - To je čisto možno, tovariš Stalin. Toda za razvoj novega stolpa in njegovo proizvodnjo je potreben čas!
  Maršal Vasilevski je opozoril:
  - Nemci bodo v tem primeru kupolo IS-2 lahko udarili v bok z bazukami in faustpatronom ter lažjimi topovi. Gre torej za kontroverzno odločitev!
  Najvišji je zarenčal:
  - Kamorkoli ga vržeš, povsod je klin!
  Yakovlev je opozoril:
  - Razviti bi morali reaktivno letalstvo! Nemci že imajo ME-262, ki se borijo na nebu. Res je, da niso zelo učinkoviti, a čas teče in nacisti bodo verjetno imeli kaj boljšega.
  Beria je prikimal in rekel:
  - Po zadnjih podatkih Nemci razvijajo reaktivni lovec ME-1100, ki bi lahko poletel v zrak to jesen. Ima nekaj izvirnih idej. Razvija pa se tudi ME-262 X, ki naj bi bil močnejši in boljši od prejšnjih modelov ter pripravljen za bojno uporabo.
  Stalin je vprašal:
  - Kakšne so podrobnosti?
  Ljudski komisar za notranje zadeve je z vzdihom odgovoril:
  - So tajni in mi delamo! A po govoricah naj bi imel ME-262 hitrost preko 1100 kilometrov na uro.
  Stalinovo spremstvo je presenečeno zažvižgalo.
  Vrhovni je prikimal:
  - Vau! Potem smo zagotovo zajebani! Kaj bo rekel Molotov?
  Ljudski komisar za zunanje zadeve je z vzdihom odgovoril:
  - Zahodni zavezniki so zavirali vojno. Zdi se, da se formalno še borijo, v resnici pa ne izvajajo bojnih operacij. Nemci so tudi prenehali proizvajati podmornice in se osredotočili na tanke in letala. Poleg tega bodo tovarne namesto raket FAA proizvajale najnovejše reaktivne bombnike. In to pomeni, da nas bodo bombardirali brez usmiljenja. Enostavno ne bomo mogli dohajati reaktivnih letal!
  Stalin je mrmral:
  - To je slabo! To pomeni, da na pomoč ni treba čakati.
  Maršal Vasilevski je odgovoril:
  - Rusija ima samo dva zaveznika: vojsko in mornarico!
  Vrhovni poveljnik je prikimal:
  - Da to je res! Vendar je to rekel ne preveč dobri car Aleksander Tretji!
  Beria je opozoril:
  - Če bi car Aleksander Tretji živel dlje, bi bil morda velik. Lahko bi zmagal v vojni z Japonsko!
  Žukov se je nasmehnil in odgovoril:
  - Če bi bil jaz Kuropatkin, bi premagal Japonce. In nič me ne bi ustavilo!
  Stalin je mrmral:
  - Nehaj govoriti neumnosti! Tukaj nimamo umetne inteligence, da bi ugotovili stvari! Moramo rešiti svojo domovino. Kmalu nas bo Hitler z vso silo poteptal in ne bo videti veliko. In potrebujemo konkretne ideje!
  Maršal Vasilevski, ki je bil znan kot velik strateg, je predlagal:
  - Zanašajmo se na globinsko obrambo. Potrebujemo čim več orožij, tudi protitankovskih. Kako nam gre z njihovo sprostitvijo?
  Nikolaj Voznesenski je samozavestno odgovoril:
  - Zelo dobro! Proizvajamo natančno toliko topništva, kot ga potrebuje vojska. Ampak ne splača se več, ne bo dovolj ljudi za strelske posadke!
  Maršal Vasilevski je opozoril:
  - Potrebujemo več, še posebej protiletalske topove. Slednji se lahko uporablja tako proti letalom kot proti zemeljskim ciljem!
  Stalin je pokimal s sivo glavo:
  - Moramo proizvesti več 100-mm protiletalskih topov. Lahko čelno prodrejo v Panther-2 in celo v Tiger-2 iz neposredne bližine in hkrati sestrelijo vsiljiva nemška letala.
  Voznesenski je opozoril:
  - Za 100-milimetrski top moramo izdelati še potreben projektil. In tako obstaja ideja za samovozno pištolo, ki temelji na šasiji štiriintrideset. Naredite SU-100, ki bo lažji za izdelavo kot T-34-85, a veliko močnejši v oborožitvi.
  Vrhovni poveljnik je zadovoljno prikimal:
  - No, ti si Voznesenski in glava! Zdaj pa zapojmo!
  In množica je zapela v zboru:
  V prostranosti čudovite domovine,
  Prekaljen v boju in delu ...
  Zložili smo veselo pesem,
  O velikem prijatelju in vodji!
  
  Stalin, to je vojaška slava,
  Stalin, to je polet mladosti ...
  Boj in zmaga s pesmijo,
  Naši ljudje sledijo Stalinu!
  
  Boj in zmaga s pesmijo,
  Naši ljudje sledijo Stalinu!
  No, Rdeči imperij zbira sile, da odvrne napad. A po drugi strani Hitler pripravlja ofenzivo. Proizvodnja orožja v Nemčiji raste. "Panther"-2 je postal bolje zaščiten na čelu kupole zaradi 150-milimetrskega plašča pištole pod kotom in 100-mm čela trupa pod kotom 45 stopinj. To je ravno dovolj, da T-34-85 čelno ne prebije nemškega vozila. Lahko pa jo prebije s treh kilometrov in pol.
  Tako je "Panther"-2 postal glavni tank, preprosti "Panthers" pa so že ukinjeni. Kot T-4. Vendar se še vedno proizvajajo, da ne bi zmanjšali obsega proizvodnje. Tako kot "Tiger" se kljub izdaji "Tiger"-2 še vedno proizvaja.
  Ni mogoče takoj obnoviti celotne proizvodnje na Panther-2. Čeprav je ta tank zelo dober. In v hitrosti in oklepu, predvsem pa v orožju, kjer mu ni para.
  V začetku marca, ko so bile ceste še mokre, so Nemci prvič poskusili napredovati. In udarili so v smeri Vorošilovgrada in Krasnodonska. In tudi Doneck.
  Te dele Ukrajine je med stalingrajsko krizo ponovno zavzela Rdeča armada in Nemci jih niso imeli časa vrniti. Nacistom je uspelo doseči taktično presenečenje.
  Tako so širili dezinformacije, da želijo obkoliti sovjetsko vojno na Kurski izboklini. Toda udarili so v drugo smer, kjer jih niso pričakovali!
  V bitkah so sodelovali močni nacistični tanki in "Tiger"-2, ki je imel v primerjavi z resnično zgodovino močnejši motor s 1000 konjskimi močmi, kar pomeni, da se je premikal hitreje in je lahko služil kot dober prebojni tank.
  Nemci so sprva hitro napredovali. Zavzeli so Vorošilovgrad, Krasnodonsk in Doneck, potem pa se je sneg stopil in težki nemški tanki so obstali v blatu. Vendar so Švabe lahko popolnoma prevzele nadzor nad celotno Ukrajino. In napovedali novo zmago.
  V bitkah so sodelovali tudi prvi nemški tanki serije E, zlasti samohodna puška E-10. Ta stroj je imel zelo napredne lastnosti. Prvič, njegova višina je bila le 1,2 metra. In posadka je le dve osebi, ki ležita. Motor in menjalnik sta bila skupaj in počez. In sama samohodna pištola je majhna, vendar z motorjem štiristo konjskih moči. In pri desetih tonah je bilo mogoče namestiti 82 mm čelnega oklepa pri velikem kotu racionalnega naklona in 52 mm bočnega oklepa, plus valji.
  E-10 je stroj, ki je skoraj popoln. Na avtocesti pospeši do sto kilometrov, na avtocesti pa do sedemdeset, težko ga je zadeti in se zlahka zakamuflira.
  Hkrati je poceni in enostavna za proizvodnjo. Edina pomanjkljivost je, da je pištola enaka kot pri T-4 dolžine cevi 75 mm 48 EL. Toda čelno prodre v sovjetske tanke, čeprav s kratke razdalje. In lahko prenese udarce T-45-85 v čelo in skoraj nemogoče jo je zadeti.
  In tudi posadka je nenavadna - dve volčji deklici iz SS. Gerda in Charlotte.
  Pripravljeni so se boriti kot pošasti. In imajo gromozansko, uničevalno moč.
  In svoj borilni mojstrski tečaj so pokazali predvsem bosi in v samih spodnjicah.
  Seveda pa o njih ni treba govoriti tako podrobno. Na drugi strani se borijo bose sovjetske komsomolke v samo bikiniju.
  In pokažejo svoj agresiven in kul značaj. Streljajo natančno, mečejo uničujoče darove z golimi prsti zagorelih, močnih, mišičastih nog in hkrati pojejo;
  Smo hčere drage domovine,
  Države Sovjetov pod rdečim praporom!
  Tovariš Stalin, drzni sokol,
  Ki bo polepšala ves svet!
  
  Moja domovina in jaz sva se rodila v srečo,
  Za pridelavo žitnega in tekstilnega lanu...
  Veste, to so sinovi Rusije,
  Ta človek bo vsemogočen!
  
  Nevihta grmi - fašizem nas je vdrl,
  Armade mogočnih tankov so udarile ...
  Ampak raje udari svojega nasprotnika v oči,
  Nismo dojenčki, ki uživajo zdrob!
  
  Fuhrer se je na konju prebil v Moskvo,
  Na belem in iz jekla, ki je polirano...
  Adolf Hitler se je prodal Satanu,
  Mislil sem, da ga naboji ne morejo ustaviti!
  
  Tovariš Stalin, drzni vitez,
  Na seznamih je trčil ob Hitlerja...
  In izkazalo se je, da Fuhrer ni kul,
  Voditelju se je pest zapičila v Adamovo jabolko!
  
  Zdaj se fašist trese kot list,
  Tako ga je Stalin hudo pohabil...
  Najraje bi igral whist v cirkusu,
  No, zdaj je Adolf le še potepuh!
  
  Nočna mora nacistov sveta, Stalingrad,
  Ker so naši fantje postali močnejši ...
  Vojak dežele Sovjetov je zelo vesel,
  Vsem nasprotnikom smo udarili po rogovih!
  
  Berlin se bo zrušil pred nogami deklet, veš,
  Dekleta se bodo sprehajala bosa...
  Kmalu bomo zgradili raj na planetu,
  In to bo zelo veselo in tiho!
  
  V vesolju bo vse v redu,
  Dekleta bodo prejela ogrinjalo iz diamantov...
  Včasih je pretežko
  Saj smo vendar država starejša od atlantov!
  
  V Rusiji je pionir in ta titan,
  V domovini je vsak bojevnik iz plenic ...
  Adolf, ti si zguba in tiran,
  Od nog deklet si dobil črno oko!
  
  Ko je komunizem nad vesoljem,
  Tančica, kot bo Mati božja razgrnila ...
  Potem bo vse maščevanje zaprto,
  In ime Jezus Bog luči!
  Resnično, Pioneer Boys so res titani.
  In borijo se z neverjetno in divjo jezo. To so resnično otroški junaki. Ki se ne upogne ali zlomi, čeprav so noge bose, rdeče od mraza in fantje v samih kratkih hlačah z golimi, mišičastimi, zagorelimi trupi.
  In hkrati seveda ne pokažejo značaja nič slabšega od Razinov.
  Pionirji pojejo z velikim zanosom;
  Smo pionirji, otroci komunizma -
  Ogenj, šotor in rog!
  Invazija prekletega fašizma -
  Ki čaka srdit poraz!
  
  Kaj smo izgubili v teh bitkah?
  Kaj ste pridobili v bojih s sovražnikom?
  Včasih smo bili samo otroci sveta -
  In zdaj bojevniki domovine!
  
  Toda Hitler je naredil korak proti naši prestolnici,
  Slap je odvrgel nešteto bomb!
  Moja domovina je še lepša od neba -
  Zdaj je prišel krvavi sončni zahod!
  
  Na agresijo bomo odgovorili ostro -
  Čeprav so sami, žal, majhne rasti!
  Toda meč je v rokah krhkega najstnika -
  Močnejši od Satanovih legij!
  
  Naj tanki drvijo plaz za plazom,
  In puško razdelimo na tri!
  Naj policija podlo meri v hrbet,
  Toda sveti Bog jih bo hudo kaznoval!
  
  Kaj smo se odločili? Opravljati delo miru -
  In za to sem, žal, moral streljati!
  Mirnost je že sovražna.
  Obstajata tudi nasilje in milost!
  
  S punco tečeva bosi skupaj -
  Čeprav je zapadel sneg, žge snežni zamet kot premog!
  Ampak nimajo strahu, saj veste, otroci -
  Fašista bodo s kroglo zabili v krsto!
  
  Tako so pobili podlo družbo Švabov,
  In ostali strahopetci bežijo!
  Uničimo pehoto kot koso v boju -
  Mlada poletja nam niso ovira!
  
  Zmaga bo dosežena maja,
  Zdaj pa snežni metež, bodičast, trd sneg!
  Fant je bos, njegova sestra je bosa,
  Otroci so zoro dočakali v cunjah!
  
  Od kod te sile v nas?
  Prenesti bolečino, mraz in potrebo!
  Ko je prijatelj izmeril dno groba,
  Ko prijatelj stoka, umrem!
  
  Kristus nas je pionirje blagoslovil,
  Rekel je, domovino vam je dal Bog!
  To je prva vera vseh,
  Sovjetska, sveta država!
  . POGLAVJE št. 13.
  No, končno so prileteli na planet Zemljo. Zibelke človeške civilizacije. In planet je nedvomno bogat in radodaren, tako v talentih kot v norih ljudeh.
  Catherine je še spala, to dekle pa je sanjalo o tistem veličastnem času, ko so se borili s talibani. Sanjal sem, kar se je res zgodilo;
  Maja 2023 so talibani, ko so zaključili vse priprave in čakali na odprtje vseh gorskih prelazov in višje temperature, napadli Tadžikistan. Medtem ko je Rusija obtičala v Ukrajini in tam troši ogromna sredstva ter se bori pravzaprav z vsem zahodnim svetom, ni greh izkoristiti trenutka in udariti po južnem dnu SND.
  Še več, ZDA to spodbujajo. Kot, dajte mudžahidi, napadite, podprli vas bomo.
  Plus, seveda, notranje težave. Življenje v materialnem smislu je postalo slabše kot pod proameriškim režimom, glede politične svobode in človekovih pravic pa ni kaj reči.
  Tako so talibani začeli iskati izhod v zunanji ekspanziji. Po dolgotrajni vojni so mudžahidi imeli čas za počitek, spanje in ustvarjanje otrok. In spet so začeli pogrešati bitke.
  Poleg tega se je zdelo, da so zmagali v vojni z Ameriko in seveda jih je vleklo v nove podvige. V samem Afganistanu, predvsem na severu, je veliko Tadžikov in seveda obstaja želja po združevanju. Še več, Tadžikistanu že skoraj trideset let vlada diktator Rahmonov. In čas je, da Tadžike osvobodimo tega idola in jih podredimo Alahovi volji. Mimogrede, v samih talibanih njihov predsednik ni orientalski despot, vlada kolektivno upravljanje. In v vsem Alah in šeriat ter strogi islamski zakoni.
  In seveda se zdaj ne bojijo več tako Rusije. In ogromna talibanska vojska je vkorakala v Tadžikistan.
  Vojne si je še posebej želel sin mule Omarja in vodja vojaškega krila talibanov.
  Seveda ga zaradi mladosti srbi in muči žeja po vojni. Plus, seveda, želja po vodenju celotnega Afganistana. Toda država ni majhna, njeno prebivalstvo pa je skoraj štirideset milijonov ljudi in precej mlado ali bolje rečeno, povprečna starost zaradi visoke rodnosti je takšna, da želja po boju še ni izginila.
  Torej je bilo to, kar se je zgodilo, praktično neizogibno. Polmilijonska vojska Tadžikistana je napadla Tadžikistan. No, kot so mnogi napovedovali, se je tadžikistanski odpor izkazal za šibkega. Veliko se jih je predalo, mnogi so pobegnili, nekateri pa so prešli k talibanom. In rusko oporišče v Tadžikistanu je bilo popolnoma obkoljeno. In začeli so streljati in jo pretepati z veliko intenzivnostjo.
  Ruska letala so poskušala zbombardirati talibane, vendar neuspešno.
  V vojno smo morali vstopiti na dveh frontah. Uzbekistan je doslej ohranil nevtralnost.
  Bojevnik je odšel z veliko grenkobo. In vse več ruskih čet je bilo premeščenih na jug.
  No, tega seveda ni mogla zamuditi veličastna četverica, ki je stopila v hud boj s sovražnikom.
  V Tadžikistanu tudi pozimi skoraj ni snega, poleti pa se je muka boriti v čevljih - noge otečejo, še posebej, če veliko tečete. In dekleta gredo v napad in se šopirijo z golimi rožnatimi petami. Umazanija se ne oprijema njihovih podplatov, ki so trdi kot kamelja kopita.
  Elizabeth strelja iz mitraljeza, hkrati pa z golimi prsti na nogah meče uničujoče darilo smrti.
  Trupla talibanov, raztrgana na koščke, poskočijo.
  Bojevnik vzklikne:
  - Za naše čudovite otroke!
  Druga bojevnica, Catherine, prav tako strelja iz avtomatske puške. Čečka z veliko natančnostjo in ubija mudžahedine. Padajo kot pokošeni snopi pšenice.
  In očarljivo dekle z zlatimi lasmi je z golo peto vrglo grah smrti in zakukalo:
  - Rusija je sama branila državo,
  Od vpadov peklenskih kobilic ...
  In ga pokrila s prsmi -
  Vsi narodi matere Zemlje!
  In bojevnica se je zasmejala in pokazala usta, polna zob.
  Elena, še ena deklica izmed tistih, ki prikazujejo akrobatike in kosijo talibane v vrstah, je zakukala:
  - Jabolka v snegu,
  To so dekliške prsi ...
  Ti bom pomagal,
  Tam bodo kul sodniki!
  In bojevnica je spet vrgla svoje gole prste morilskemu daru uničenja. In mnoge talibane je razkropila v različne smeri ter jim odtrgala glave in ude.
  Efrosinya tudi pokosi mudžahedine, in to z velikim navdušenjem. To dekle ima toliko zagona in noro energije. Z golimi prsti vrže darilo smrti velike uničujoče moči.
  In potem poje:
  - Oh punce, bose, bose, bose...
  Spletemo kitke, kitke, kitke!
  Bojevnice so tako prevzele talibane, da se lepoticam lesketajo pete.
  Dejansko je Rusinja velika sila. In kosi sovražnike kot kosa z motorjem. In res te požene v krste ali celo v zemljo.
  Bojevniki pokažejo svoj besni temperament in rjovejo:
  Smo komsomolke
  Ljubimo Eskime...
  Glas lepote je jasen,
  Nov film bo!
  In bojevniki so ga vzeli in pokazali svoje zelo dolge in zelo igrive jezike.
  Boj proti talibanom seveda ni lahka naloga. In ruski fantje umirajo v precejšnjem številu. In iz Tadžikistana moramo prepeljati dvesto tovora.
  Seveda se ljudje v sami Rusiji začenjajo upirati - zakaj je bila vojna z Ukrajino potrebna? Ali naj Rusija v vojni v Tadžikistanu plača z življenji svojih sinov in hčera? Vprašanja so seveda povsem naravna. Pravzaprav je igra vredna sveče? Zavoljo diktatorja Rahmonova izgubite življenja vojakov in zapravite nove trilijone rubljev za vojno s sovražnikom, ki je fanatičen in številčen kot kobilice.
  Poleg tega cene rastejo, vendar ni videti zmage. In potem je Zjuganova zadela kap, žepni opozicija pa je ostal paraliziran. Koliko časa je, poslušen oblasti, vodil marginalce v kroge in posnemal kvazi opozicijo. In zdaj je zbolel vodja najštevilčnejše in najpopularnejše opozicije, ki je najprimernejša za oblast. A sveto mesto ni nikoli prazno. Prišli so drugi, mlajši in veliko bolj agresivni.
  In prestol se je zatresel ...
  A za zdaj poteka vojna s talibani. Tukaj so dekleta iz vrst pilotov jurišnega letalstva, ki se borijo na nebu.
  Anastasia Witchakova je ena od slavnih rdečelasih bojevnic. Zavrnila je boj proti bratski Ukrajini, ampak uničite talibane, prosim.
  Seveda mnoge bojevnice niso hotele ubijati svojih slovanskih bratov.
  Toda ravnanje z mudžahidi je za pravoslavce sveta stvar.
  Anastasia je streljala na talibane z golimi prsti. Na Afganistance poslala raketo in zapela:
  Kako smo živeli, borili se,
  In smrt, brez strahu ...
  To je darilo za bosonogega pilota!
  Še ena bojevnica as, prav tako lepa, le da se tokrat z dushmani bori tudi svetlolasa Akulina Orlova. Da, talibani se imenujejo, kot v prvi vojni z Afganistanci, dushmani ali duhovi. Sovražnik pa je močan in številčen. Toda talibani in protizračna obramba imajo svoje. Vključno s tistimi, ki so jih zajeli nekdanja vladna vojska.
  Akulina Orlova se s svojim letalom obrne in se odmakne od rakete Stinger, nakar je dekle zapelo:
  - Zli duh se plazi po skalah,
  Zažgeš z napalmom...
  No, kaj če talibani,
  Uporabite prevaro v boju!
  Še eno dekle, Margarita Magnetic. Njeni lasje so kot zlati lističi. Zelo lepo dekle. In tudi kategorično je zavrnila boj z Ukrajino. Ker ne bo dvignil orožja proti bratom Slovanom. Kar je pri mnogih vzbudilo odobravanje. In talibani so verski fanatiki in nekoč so pomagali čečenskim separatistom. Poleg tega so bili talibani edina država na svetu, ki je priznala neodvisnost Čečenije. In to je seveda dolga leta pustilo pečat na odnosih z Rusijo.
  Margarita Magnetic je pripravljena na boj. Njeni goli prsti pritiskajo gumbe. In na Talibane letijo rakete gromozanske, uničujoče moči. In premagajo bradate Afganistance.
  Margarita je zapela:
  - Eh, domovina, naj kričijo, ti grda stvar,
  In všeč nam je, tudi če ni lepotica!
  Barabe, lahkoverni,
  Če varnostnik vlada,
  Torej bo fašizem,
  Gnusoba človeštva!
  Prva otoplitev,
  Stalinov pogreb -
  Rus' ne bo Kajn,
  Čeprav je poškodovana!
  In bojevniki so to sprejeli v en glas in zacvrknili:
  - Slovani ne morejo prenašati ponižanja,
  Vsi smo za domovino...
  Ne bomo več tolerirali žalitev,
  Cainova glava je v bazenu!
  Dekleta na jurišnih letalih udarijo po talibanih ter premagajo in ubijejo te mudžahedine.
  Tukaj letijo mlatit duhove. Iz Tadžikistana pa odvažajo cinkove krste z ubitimi ruskimi vojaki in častniki.
  Eden od teh vojakov je ostal brez noge. In poje žalostno in s solzami v očeh:
  - Nekako so se zapeljali v krsto,
  In najmočnejši ghoul,
  Vse sem stisnil noter in ven,
  In ga tesno stisnil!
  Tudi na tankih so dekleta. Zelo zanimiv ruski avto "medved". Mutantska dekleta so se spet naselila in se preizkusila v drugačni obliki. To je zelo težak tank, več kot sto ton, eksperimentalni model. Seveda ima tudi posebno ekipo: štiri dekleta. In vsi imajo imena, ki se začnejo z E!
  Na primer, Elizabeth z bosimi prsti pritiska na gumbe krmilne palice in udari po bunkerju s talibani ter zarjovi:
  - Slava komunizmu!
  Catherine, ki še naprej strelja iz mitraljezov in pritiska na gumbe s svojo škrlatno bradavico, zarjovi:
  - In brez Zjuganova! Plešast in pijan!
  Elena je zacvilila in pritisnila golo peto na pedal:
  - Za izlete v Indijski ocean!
  Tudi Euphrosyne je sprožila, tokrat s pomočjo igrivega jezika, in zacvilila:
  - Za zmage v jurišnih bitkah!
  In dekleta so se smejala. S svincem polivajo talibanske borce. In to jim zelo dobro uspeva.
  Elizabeth, ki strelja na sovražnika, je pomislila. Pravzaprav, če ima človek možgane, razume, da je vsaka vera pravljica in človeška fantazija!
  Toda zakaj so se različne vrste religij razširile po vsem svetu? Še več, mnogi v nasprotju z zdravo pametjo? Pravzaprav vzemimo najbolj priljubljeno vero: krščanstvo. Verjeti v Boga, križanega na križu, je neumno in absurdno. Pravzaprav, če verjameš v Sveto pismo, potem Bog postane nekako čuden in nerazumljiv.
  Takrat z vodo utopi skoraj vse človeštvo, umre na milijone ljudi, reši pa se le osem ljudi. Potem, nasprotno, na križu moli za krvnike.
  Morda boste opazili: Bog Stare zaveze je zelo krut, v Novi zavezi pa je Kristus izjemno prijazen. In tu je vidno kričeče protislovje. Pravzaprav, če bi bil Jezus Bog Sin, bi moral požgati Sodomo in Gomoro. Toda tam so bili odrasli, otroci in ženske. Ali ni to kruto?
  In še veliko drugih primerov krutosti je mogoče naštevati zelo dolgo. Sam umor otrok s strani Elizeja je nekaj vreden.
  Zato pomislite, kaj ljudje verjamejo. In vlada vsiljuje tudi vero. In zdaj se borijo proti verskim fanatikom talibanom.
  So pa opozorili - ne veselite se, da ZDA zapuščajo Afganistan, za Rusijo bo samo še slabše.
  Talibani, ki so si malo oddahnili in izkoristili dejstvo, da je imela Rusija zvezane roke zaradi vojne z Ukrajino, so ukrepali in udarili. In to so napovedovali mnogi. In Rusija se je morala prijaviti. In seveda, proti njihovi volji je v bazi v Tadžikistanu umrlo preveč ruskih vojakov. Tako se je Rusija znašla v še eni vojni. In razpoloženje je seveda v družbi postalo veliko bolj sovražno do sedanjega predsednika. Ljubezen ljudi je zelo spremenljiva. In talibani so seveda vse pravilno izračunali. Še več, Združene države so v tem primeru srečne - nasprotnike so postavile drug proti drugemu. In o svojem predsedniku so začeli govoriti: moder starec. Kot, kako pametno je vse uredil.
  Pravzaprav starost ni ovira za šport in modrost!
  Elizabeth spet strelja in seveda spet z golimi prsti. Tudi pozimi je v rezervoarju precej toplo. In poleti je v Tadžikistanu res vroče.
  Dekle ga je vzelo in zapelo:
  -Če je dolgo, dolgo, dolgo,
  Borite se, uničite talibane ...
  Če je dolgo, dolgo, dolgo,
  Teci navzdol v bitki!
  Možno je, možno je
  To je seveda res, res ...
  Čeprav se včasih zdi, da
  Afriko lahko dohitimo!
  In v Afriki so cene tako visoke,
  In v Afriki je denar tako velik!
  Povodni konji so shujšali
  Kitovi semenci so postali shujšani ...
  In ljudje, kot papiga,
  Pojdi naravnost v nebesa!
  je z nasmehom opazila Ekaterina in skupaj s seboj pritisnila gumb krmilne palice rezervoarja
  škrlatna bradavica:
  - V tebi je nekaj premalo optimizma!
  Elizabeta je jezno odgovorila:
  - Če je vladar moralni invalid in lopov, kakšno veselje imajo potem lahko njegovi podaniki!
  Elena je prikimala:
  - Da! Pravijo, da so se težave šele začele! A ravno njegova pretirana sreča ga je delala pretirano samozavestnega!
  Elizabeth je prikimala z modro obarvano glavo:
  - Ja, vedno sem mislil, da toliko sreče ni mogoče dati enemu človeku, zajaha belega konja, v smislu, začne verjeti, da mu je morje do kolen. In potem, kot stara ženska, ki je hotela postati Bog, ostane brez ničesar!
  Catherine se je strinjala s tem:
  - Da! Sreče je bilo preveč in to ga je razvadilo. Kako je nekoč bogastvo vzljubilo Napoleona, Hitlerja, Ivana Groznega, Ludvika Štirinajstega, potem pa se odvrnilo od njih.
  Eufrozina je pripomnila:
  - Nicholas II je bil zelo nesrečen, a hkrati prijazen in spodoben kralj. Na primer, mislite, da bi imel vsaj malo sreče v vojni z Japonsko. Na primer, če admiral Makarov ne bi umrl, bi lahko bilo vse drugače. In admiral Makarov je umrl zaradi cele vrste malo verjetnih naključij. Iz nekega razloga ni ukazal odstranjevanja min z rušilci in nihče od njegovih podrejenih ni izdal takega ukaza. In rudnik je bil najverjetneje ruski in velika bojna ladja ne bi smela potoniti iz ene mine. In tudi v tem primeru bi lahko rešili admirala Makarova, kot je bil na primer rešen Kiril Romanov.
  Elizabeth se je strinjala:
  - Da, malo sreče za Nikolaja II bi lahko dalo Rusiji veliko več kot veliko sreče za druge vladarje. Poudarjam, predvsem aktualnemu predsedniku, ki je darove sreče prejel kot iz roga izobilja, le-te metal v pesek. Dokler se končno sreča nekdanjega šefa tajne policije ni začela usihati. Toda malo sreče najbolj prijaznemu Nicholasu II! Na primer, admiral Makarov bi lahko premagal Japonce na morju z malo prelivanja krvi in potem vojna s samuraji ne bi stala veliko žrtev. In če bi carska Rusija zmagala v vojni z Japonsko, prve svetovne vojne najverjetneje ne bi bilo. Torej bi bila avtoriteta cesarske vojske previsoka, Nemci pa si ne bi upali napovedati vojne!
  Elena je prikimala:
  - Mogoče! Čeprav sam Makarov ne izčrpa števila neuspehov in smole v vojni z Japonsko. Čeprav, moram priznati, je bil sovražnik močan. Toda po drugi strani, če bojna ladja Oslyabi ne bi tako hitro potonila, tudi med bitko pri Tsushimi, bi se eskadrilja zlahka prebila do Vladivostoka! In tako se je vojna z Japonsko izkazala za tako neuspešno.
  Eufrozina je pripomnila:
  - Toda vojna leta 1945 z Japonsko se je izkazala za presenetljivo enostavno in uspešno. Kot bi Japonski zmanjkalo sreče. Žal pa je Stalinova zmaga privedla do komunistov, ki so prišli na oblast nad Kitajsko in do nastanka zelo močnega in nevarnega imperija, ki je pod Brežnjevom skoraj napadel ZSSR. In tudi zdaj se Kitajska le pretvarja, da je prijateljica. In sam hoče od nas odrezati zemljo do Urala.
  Catherine je prikimala:
  - Da! Če bi bili Japonci takrat poraženi, bi namesto severa Kitajske obstajala Rumena Rusija, pravoslavje pa bi prišlo v Nebesno cesarstvo. Kaj se je zgodilo zaradi Stalinove lahke zmage nad Japonci? Rojstvo ateističnega imperija in mogočna pošast na mejah z Rusijo!
  Elizabeth je opozorila in pokazala zobe:
  - Potem verjemi v krščanskega Boga. Zmaga nad Japonsko bi dala novih deset milijonov pravoslavnih vernikov. Toda namesto tega je v Rusiji prišel na oblast agresiven ateistični režim. In potem je krvavi stalinistični režim prinesel ateizem na Kitajsko. In pojavil se je kruti Maov imperij. Res ne razumem, kaj je hotel Bog!
  Elena je opozorila:
  - Ali Boga sploh ni, ali je Satan veliko močnejši, kot pravi Sveto pismo, ali pa so nam načrti Vsemogočnega nedoumljivi!
  Eufrozina je pripomnila:
  - Običajno so kruti kralji uspešnejši! Edina izjema je bil morda Aleksander Prvi. Car je inteligenten, prijazen, liberalen, gentleman in niti muhe ne bi prizadel. In hkrati uspešno!
  Elizabeth je pripomnila:
  - In Katarina Druga ni veljala za kruto in zlobno vladarico in je bila tudi zelo uspešna. Res je, bila je kurba in na splošno ne zelo dobra oseba. Kmetom je prepovedala pritoževanje nad svojimi gospodarji. Še čudno je, da je bila tako podla oseba deležna toliko sreče.
  Elena je prikimala:
  - Da, in potem verjemite v krščanskega Boga! Ko so hudobni in podli najuspešnejši!
  Catherine je besno zapela:
  Svet stoji na nasilju
  Vulkan besa bruha v veliki meri ...
  Napetost je vrhunska,
  Zbudi se z bolečino in strahom,
  Samo strah nam bo dal prijatelje,
  Samo bolečina te motivira za delo,
  Zato si ga vedno bolj želim
  Eksplodirajte hiperplazmo v množico!
  Elizabeth je z vzdihom pripomnila:
  - Da, Džingiskan je bil nesramen pogan. Ni znal ne brati ne pisati, a je zavzel pol sveta. V boju z njim so izgubili tako muslimani kot kristjani. In vprašanje je, kje je bil vsemogočni Bog v tem času? In zakaj je poganstvo Mongolov premagalo monoteizem: islam in krščanstvo?
  Eufrozina je z nasmehom pripomnila:
  - Na enak način se lahko vprašamo: kje je bil Vsemogočni Bog, ko je Kajn ubil Abela? Zakaj je dovolil prvo bratomorno vojno v človeški zgodovini?
  Elena se je nasmehnila in povzela:
  - Da, lahko se neskončno prepirate, vendar nikoli ne boste dokazali, da Bog obstaja ali da ne obstaja.
  Ekaterina je opozorila:
  - Močno dvomim o Jezusu Kristusu. Nesrečni, zatirani Judje bi prav lahko vzeli močnega, nadarjenega hipnotizerja, kot je bil Anatolij Kašpirovski, za mesijo in ga pobožanstvovali. Če pogledate statistiko čudežev Anatolija Mihajloviča, je hladnejši od Kristusa.
  Evfrozina se je zahihitala in zapela:
  - Bog ne daj, odpri oči slepim,
  In zravnajte hrbet grbavcem ...
  Da Bog, bodi Bog vsaj malo,
  Ampak ne moreš biti malo križan!
  In dekleta so se spet spopadla s talibani. S pritiskanjem na gumbe igralne palice z golimi prsti na nogah so pokosili številne mudžahedine in jih dobesedno polagali v serijah. Bradati talibani so umrli pod ognjem iz mitraljeza in visokoeksplozivnih drobcev. Sledila je huda zabava z množičnim iztrebljanjem verskih fanatikov.
  In tukaj je Alenka s svojim bataljonom lepih deklet, ki kljub hladnemu zimskemu vremenu Tadžikistana bosa napadejo talibane.
  So pa v kratkih krilih, njihova telesa pa so prekrita z oklepnimi ploščami iz kevlarja.
  Lepotice tečejo v napad in pojejo:
  - Zlobni talibani se plazijo po skalah,
  Ampak punce so najbolj kul...
  Udarite ga z napalmom
  Proslavljali bomo uspeh!
  In dekleta bodo zasijala z bisernimi zobmi.
  In potem bo Anyuta z bosimi prsti v mudžahedine vrgla grah z eksplozivom. In razkropila bo talibane v različne smeri, kot mucke.
  Dekle ga je vzelo in zapelo:
  - Slava domovini, slava,
  Tanki drvijo naprej ...
  Razdelitve deklet v bikinijih,
  Lep pozdrav ruskemu narodu!
  Rdečelasa Alla tudi strelja na bradate sovražnike, jih kosi in poje:
  - Rus' se je smejal tem talibanom,
  V vseh dobah, zato je Rus'!
  In tudi dekle ga bo vzelo in vrglo ubijalsko limono v mudžahedine z golimi prsti. In razprši sovražnike v vse različne smeri.
  In kako žvižga na vsa pljuča.
  Več deset vran je bilo omamljenih. Ker sta doživela srčni infarkt, sta padla na glave talibanov obritih glav in bila prestreljena. Nato je bojevnik zacvrknil:
  - Zadeva je tukaj zelo sporna,
  Verjamem, da bo preprosto vrhunski!
  Talibani, vem, da bomo zmagali,
  Navsezadnje je nad nami ponosen kerub!
  Maria, še ena od deklet v bikiniju, ga je vzela in zažvižgala. In z golimi prsti na nogah je vrgla ogromno morilsko silo na sovražnika, zelo uničujoče darilo smrti. Razrezala je talibanske borce in zakirkala in pokazala zobe:
  - Okoli Rusije je ogromna megla,
  In talibanski borec hiti v domovino!
  Olimpijske igre, resnično junaško dekle. Je velika, hkrati pa ima svetlo rjave lase. Bojevnica ima razkošne boke in močne trebušne mišice, ki so obrobljene s čokoladnimi ploščicami. No, res se nihče ne more upreti takšnemu dekletu.
  In tako je s svojimi močnimi, mišičastimi, bosimi nogami dvignila cel sod eksploziva in ga vrgla v talibane. In ta sod je hitel z veliko, smrtonosno hitrostjo. In kako se bo zaletel v mudžahedine in jih dobesedno raztrgal.
  Bojevnik-junak ga je veselo sprejel in zapel:
  In nad Muromom se nebo namršči,
  Zora svetlobe se dviga ...
  Mi, kot hčere Ilje Muromca,
  Niso se zaman bahali s svojo močjo!
  Dejansko se je veliko bolj prijetno boriti in ubijati talibane kot se boriti proti Slovanom. Tukaj mislim, da se bodo vsi strinjali, da je greh ubijati brate.
  Olimpija je v jezi pela:
  No, koliko bratov lahko ubiješ?
  Konec koncev, verjemite mi, človek je rojen za srečo ...
  Mama sina ne pusti na fronto,
  In tudi poleti je med vojno slabo vreme!
  Nato bo junaško dekle globoko vdihnilo zrak v pljuča in zažvižgalo. Več sto vran takoj dobi srčni infarkt in omedli. In njihovi ostri kljuni letijo navzdol in prebadajo lobanje talibanov, ki pritiskajo na položaje ruskih čet.
  Olimpija je z žvižgi podrla vrane in povzročila, da so omamljene padle, jo vzela in zacvrknila:
  Ta, ta, ta - kopita trkajo,
  Tukaj, tam, tam - mitraljez je zadel!
  Talibanska vojska je popolnoma poražena,
  In nihče ne more premagati vojske deklet!
  Marusya tudi strelja na napredujoče talibanske vojake. Pokaže svoj temperament in najvišji razred. Njen mitraljez pokosi cele vrste mudžahedinov.
  Deklica vrže ubijalsko darilo smrti z golimi prsti. Izloči veliko talibanskih borcev in zaškripa:
  - klasike vojne,
  To je za dekle biti bosa...
  Hčere in sinovi,
  Spremenimo vse v igro!
  Bojevniki so res lepi.
  Matryona, ki je streljala na talibane in z bosimi prsti metala uničujoča darila, je žvrgolela:
  - Slava dekletom v bikinijih,
  Pretepli so mudžahedine...
  Dekleta imajo nože bose,
  Tako napadajo za kosilo!
  Dekle s tankim pasom in razkošnimi boki strelja na bližajoče se talibane. To počne zelo spretno in natančno. Kosi jih kot kosilnica in poje:
  - Dekle je plesalo polko,
  Na travniku v zgodnjih urah...
  Rep na levo, rep na desno,
  To je polka Karabas!
  In zdaj bo bojevnik spet vrgel prisotnega morilca na sovražnika z golimi prsti. In pobil bo veliko talibanov.
  Tukaj se Victoria in Veronica borita. Obe dekleti sta zelo kul. In streljajo izjemno natančno.
  Victoria je s svojo golo peto s smrtonosno silo vrgla darilo uničenja. Raztrgala je veliko dushmanov in zacvilila:
  - Denar se topi v denarnici,
  Kapitali se topijo...
  In v ruščini -
  Denar pomeni mano!
  Druga deklica je s svojo škrlatno bradavico pritisnila na gumb, ki je sprožil oglušujoč ultrazvok in ta poletel po zraku. In že je na tisoče vran padlo na obrite glave talibanov. In udarimo jih.
  Rdečelaska je zapela:
  Rusijo napadajo mudžahidi,
  V Afganistanu jih je veliko...
  Ja, naši dedki so se takrat borili v Afganistanu,
  Zdaj je mogočni taliban dvignil svoj meč!
  
  A bosonoga dekleta se ne dajo,
  Pokazali bodo preprosto najvišji razred ...
  Živahno se borijo s talibansko armado,
  In zadeli so duha naravnost v oči!
  In bojevnica z golimi prsti bo vrgla dar uničenja z morilsko silo. In vsi to dobijo od njega.
  Alice in Angelica streljata na talibane z ostrostrelkama. In to počnejo izjemno natančno. In streljajo s tako natančnostjo.
  Alice ga je vzela in zapela:
  Za dushmana bo krsta,
  Ostanite zdravi do...
  Dekleta tekajo naokoli pozimi!
  In lomijo hrbet z mudžahidi!
  In potem je Alice ustrelila z škrlatno prsno bradavico, ko je pritisnila na gumb. In nokavtiral ducat talibanov.
  Alice ga je vzela in z zobmi zacvrknila:
  - Za domovino in svobodo do konca,
  Bosonoga dekleta v bikiniju
  Vi ste take junakinje...
  Naj srca bijejo v sozvočje!
  Angelica je potrdila:
  - Trkajte v sozvočju! To je odlično!
  . POGLAVJE št. 14.
  V redu, zbudili so Catherine. Medtem je Elizabeth izbrala svojo naslednjo žrtev oziroma stranko za zaslišanje. Do zdaj niso našli nobenih pomembnih sledi.
  Toda v tem primeru se je deklica Marianna zdela najbolj zanimiva. Ni samo duševno bolna, ampak ima tudi tehnično izobrazbo in zdi se, da je že kot otrok pokazala precejšnje sposobnosti za elektroniko.
  Elena, ta rdečelasa kraljica, je zapisala:
  - Če je treba s čim začeti, je to z njo!
  Euphrosyne je z nasmehom rekla:
  - To ni najslabša ideja, ampak ... Intuitiven občutek imam, da ne kopamo na pravem mestu!
  Elizabeta je logično ugovarjala:
  - Intuicija ne sme nadomestiti informacij in analiz. Poleg tega je Marianna zelo pametno dekle. In hkrati ima hudo obliko shizofrenije. In temu ne morete nasprotovati!
  Catherine je pokazala zobe in zapela:
  -Vsi radi delamo obraze,
  Po lahki poti
  In hkrati sta si tako podobna,
  Malo noro!
  Vendar dekleta mutantov niso prišla v globoko džunglo. In vzeli so ga in poleteli okoli metropole Zemlje.
  Okoli njih so se utripali bogati in okrašeni nebotičniki planeta, ki so se dobesedno lesketali od zlata in množice spretno izklesanih kamnov, in številne druge lepote.
  Rože so bile videti še posebej čudovite, v velikosti dobrega stadiona, na njih pa so tudi živeli ljudje.
  In tudi veliko otrok je teklo in skakalo. Poleg tega je veliko med njimi nekdanjih odraslih.
  Tako ljudje pademo v otroštvo in dobimo telesa, v katerih je veliko zabave, ti pa se nenehno hočeš smejati in skakati.
  Elizabeth je pripomnila:
  - In zakaj je Marianna shizofrenik? Takšnih norcev je tukaj na milijarde, če ne še hujših!
  Catherine je prikimala:
  - Da, če sem iskren ... Imeli bomo resne težave, če jih ne bomo izobraževali. Natančneje, za celotno človeštvo.
  Elena, ki je stresla svoje rdeče lase, se je strinjala:
  - Obstaja popolna degradacija. In dlje kot gre, slabše je.
  Številni otroci so bleščali z golimi petami, ki so bile rožnate in mehke, čeprav so jih udarjali po precej grobi podlagi, vključno z ulicami in stenami hiš, posutimi z diamanti.
  Ja, tukaj je bila zelo kul kompozicija.
  Evfrozina, dekle belih las, je pela:
  - Oh, otroštvo, otroštvo, kam se ti mudi?
  O otroštvo, otroštvo, kam bežiš!
  Nočem samo postati odrasel,
  Spet želim biti dekle!
  Elizabeth je opozorila:
  - Ljubezen za vse starosti. Neumno pa bo, če bomo tudi mi začeli posnemati norce. Konec koncev smo šli skozi drugo svetovno vojno - to je bila kaljenje in preizkušnja!
  Catherine je s smehom pripomnila:
  - In vojna s talibani je bila še hujša. Natančneje, če ne hladnejši, pa vsaj duhovno prijetnejši. Na primer, nekateri nemški fantje, še posebej tisti z blond lasmi, so tako ljubki, da jih je neprijetno in gnusno ubiti!
  Elena je z nasmehom pripomnila:
  - Toda afganistanski fantje, tudi če imajo črne lase, ko še nimajo brade, so zelo srčkani in prijetni. Toda v talibanski vojski je veliko najstnikov in nekako je gnusno streljati nanje, še bolj pa jim odrezati glave z meči.
  Evfrozina je hihitaje pripomnila:
  - Afganistanski golobradi fantje se raje borijo bosi, da bi prihranili čevlje in bili bolj gibčni. V vsakem primeru do zmrzali. In v tem območju se zmrzali običajno pojavljajo le v gorah pozimi. Toda podnebje je neprijetno, ponoči malo hladno, čez dan vroče - a suho! Tukaj v Indiji je podnebje zelo vlažno in tako toplo in blago.
  Elizabeta je prikimala:
  - Ja, v Indiji. Tam lahko tudi pozimi spite pod mostom, v Bombaju pa na primer ne boste zmrznili niti goli. Ampak še vedno je vlažno in je veliko žuželk. Torej v starih časih ni bilo nebes nikjer na Zemlji!
  Catherine je zapela:
  Odpeljal te bom v daljni kraj,
  Življenje bo raj ...
  Samo usmili se me
  Postani moja žena!
  Marianna je živela v posebni hiši, ki je bila videti kot jagoda. In v trenutku, ko so se dekleta pojavila, se je ljubila z žigolo robotom. In lepa svetlolaska se je dobesedno tresla od užitka.
  Elizabeth je opozorila:
  - Ne! Videti je, da smo popolni idioti.
  Ekaterina je predlagala:
  - Ne motimo jih. Počakajmo malo.
  Eufrozina je pripomnila:
  - Robot ni človeški fant, a ženske se lahko ljubijo zelo dolgo!
  Rdečelaska Elena je predlagala:
  - Igrajmo.
  Elizabeth je vprašala:
  - Kaj?
  Ognjena lepotica je odgovorila:
  - Izgovarjali bomo aforizme. Kdo je bolj duhovit in kul?
  Catherine je prikimala:
  - Logično je, daj no, jaz bom šel prvi!
  Euphrosyne je zamrmrala:
  - Začni!
  Deklica z rumenimi lasmi je rekla:
  - Kdor nima zlatega srca, ni vreden bakrenega, zlomljenega groša!
  Elizabeth je tvitnila:
  - Če ste vrtna glava, ne boste mogli uporabiti pridelka!
  Elena je nadaljevala:
  - Če ne znaš stisniti pesti, te bo zagotovo zajebalo!
  
  Euphrosyne o klokotanju:
  - Ženske slabosti delajo močne moške nemočne!
  Catherine je siknila:
  - Jezik je najbolj zanesljiva mreža za lovljenje žuželk z inteligenco!
  Elizabeta je duhovito dodala:
  - Dekliška gola peta vam bo pomagala najti razkošna nova oblačila in obuti moške čevlje kot palico!
  Elena je v odgovor tvitnila:
  - Lisica lahko spremeni leva v blejajočega ovna, ki se spusti na ovčji kožuh!
  Evfrozina je zacvilila in pokazala zobe:
  - Bolje je biti za vedno bos fant kot nekaj časa obut starec!
  Catherine je zasmejala:
  - Bolje je, da je dekle bosa kot navzkriž!
  In bojevniki so bruhnili v smeh. To je bila njihova stvar.
  Rdečelasa Elena je z zelo zadovoljnim videzom pripomnila:
  - Da, naša preiskava je podobna, odkrito povedano, klovnovstvu. Niti ne merimo časa, ampak se plazimo v krogu. Zdaj namesto resnega posla poslušamo pohotne vzdihe in krike kake nore dame. In izgledamo kot popolni bedaki!
  Eufrozina je sarkastično pripomnila:
  - To je prav! Toda kaj natančno predlagate, da naredimo?
  Elizabeth, mutantsko dekle z modrimi lasmi, ki je bila neizrečena vodja te četverice, je predlagala:
  - Zapojmo!
  Catherine se je zasmejala in vprašala:
  -Ali misliš resno?
  Dekle z modrimi lasmi je prikimalo in dodalo:
  - Precej! Poleg tega nekateri priljubljeni aforizmi ne pridejo na misel.
  Evfrozina je topotala z boso nogo in zacvilila:
  - Seveda ga bomo vzeli in peli! Pesem nam pomaga graditi in živeti.
  In peli so v zboru;
  Naša lepa Rus je znana,
  Merilo vesoljne slavne domovine ...
  Naj žalost ne moti fanta,
  Živeli bomo v svetem komunizmu!
    
  Naša domovina, struna igra,
  Čudovito bo za vse na planetu...
  Naša Rusija je sveta država,
  Kjer se veseli otroci smejijo!
    
  Ni domovine - boljše od države,
  Tisti, ki je obudil veliko moč ...
  Samo ljudje smo, poznajte orle,
  Udarimo Wehrmacht v obraz!
    
  Naša domovina je močna obleka,
  Odlične karte bomo spretno prevzeli...
  Ne, Rusija ne bo mogla izginiti,
  Če igramo glavne sani!
    
  Ruska vera - močan Svarog,
  Tisti kozmično besne sile ...
  Molimo, da nam bo Rod pomagal,
  Zlata krila plapolajo nad svetom!
    
  Slava kozmični moči Zemlje,
  Ta moč je rodila fenomen ...
  Ljudje nove ruske družine,
  Ruska vojska je mogočna sila!
    
  Verjemite nam, rojeni smo za vesolje,
  Naredimo Ruse super nacijo...
  Postali bomo sinovi velikih generacij,
  Sovražnik bo kot oluščena jajca!
    
  To je najbolj kul za Rusijo,
  Si pionir, čeprav si že leta otrok...
  Deklica bo brcala z boso nogo,
  Ti si super bojevnik, računaj od plenic!
    
  Domovina živi v fantovem srcu,
  Tista, ki je na hitro nastala za vesolje...
  Greš naravnost na pohod,
  Verjamem, da bomo zgradili palačo komunizma!
    
  Tukaj bo postal naš svet za Rusijo,
  Najbolj kozmično, čudovito lepo ...
  Ti si naš Lada idol sreče,
  In nevarno se je boriti proti Svarogu!
    
  Resnična moč, naša država,
  Tisti, ki se je rodil v srečo za nas,
  Čeprav Satan napade Rusijo,
  Veličina moči bo idol!
    
  To je veličasten udarec za domovino,
  Dekle te bo udarilo z golim kolenom...
  Prejeli bomo veselo darilo,
  In Hitlerja bomo postavili ob zid!
    
  Ruska vojska so orli,
  Tisti, ki bodo uničili vojsko švab...
  Dnevi Horde, veste, so šteti,
  In vi psi, vedite, da se ne smete upirati!
    
  Večna slava ohlajeni Rusiji,
  Zvesti bomo praporu Družine...
  Lahko rešimo našo domovino,
  Za veliko srečo ljudstva!
    
  Rusija bo postala kot svetilka Zemlje,
  Kaj osvetljuje pot v vesolje...
  V dobro velike ruske družine,
  In nadaljujemo korak proti ustvarjanju!
    
  Najboljši zgled za pionirja je
  To je bitka, kjer je vse kul ...
  Mogoče bo tudi gospod želel zmagati,
  Prepirati se z nami, verjemite, je nevarno!
    
  Verjamem, da bomo vsi poleteli v vesolje,
  Naredimo nekaj smešnih šal na račun sveta...
  Nekje je prihitel sam kerubin,
  Raje bodi genij kot bedak!
    
  Za to gre, mir za prostor,
  Večno lepa, kot igrača...
  Nekje je besna pojedina,
  In duševna bolnica joče za Adolfom!
    
  Verjamem, da bo Rus' veličastno cvetel,
  Da bomo zgradili dvorce na Marsu ...
  Lahko rešimo svojo državo, vem,
  Vse bo super, verjemi, super bo!
    
  Večna domovina, naša dežela,
  Najmočnejši, lepo uničuje...
  Zakaj nas napadaš, Satan?
  Super bo, ljudje bodo navdušeni!
    
  To je naša rasa ustvarila za vesolje,
  Zvest vesolju, kul era....
  Nekje so granate uničile bunker,
  Naše zadeve, ljudje vedo, niso slabe!
    
  To je tisto, kar Rusija prinaša v vesolje,
  Najboljša darila na svetu...
  Počaščeni boste kot član Komsomola,
  In dekličin najbolj vroč poljub!
    
  Tukaj je mesto, zgrajeno na Veneri,
  Zelo velika in zelo lepa...
  In pionir je vesel vsega boljšega,
  On je pridigar države kolektiva!
    
  To je najboljša obleka za vesolje,
  To je takrat, ko hitiš čez neravnine...
  In ne bomo pustili, da domovina izgine,
  Vse je preprosto, spoznajte rože!
    
  Bog je pokrovitelj naše Rusije,
  Tista, ki se je pojavila v sončnih žarkih...
  Torej punca, ne bodi žalostna
  In pionirji tepejo s pestmi!
    
  Naša dekleta so najbolj kul
  Z mitraljezom lahko pokosijo vso travo...
  Fuhrer teče - napadi ga,
  Pojdimo na izlet do vabe!
    
  Če bo treba, bomo pometli gore,
  Gola peta deklet je kot kladivo....
  Rešimo zemljo pred rojem napalma,
  No, Horda ima zanko na vratu!
    
  Dekle, to je lep borec,
  Lahko pokosi vrvico z enim zamahom ...
  Ti si fant, veš, dobro opravljeno,
  Čeprav je pionir, obstaja otrok, ki ni reven!
    
  Zdaj že napadamo Berlin,
  Pokrit je z močnimi ščiti ...
  In v našo podporo poznajte keruba,
  Meči, ki se svetijo kot diamanti!
    
  To je vesolje, naša Zemlja,
  Lahko letimo, verjemite, s kvazarjem...
  Naša najboljša družina
  Vse zdrobi s hvaljenim udarcem!
    
  To je srce otrok za domovino,
  Najbolj kul mesto v vesolju...
  Najlepša dekleta na svetu,
  Z veliko močjo v neminljivem prostoru!
  Marianne je končno utrujena od ljubljenja s kibernetičnim žigolom. In štirje mutirani bojevniki so vstopili v njeno sobo.
  Marianne je imela večbarvno pričesko in je bila videti mladostna in morda celo otročja.
  Ko je videla junaška dekleta, se je zasmejala in iztegnila jezik ter zarenčala:
  - Ste me prišli ustreči?
  Elizabeta je zarjovela:
  - Ste nevaren kriminalec in morate odgovoriti na vrsto naših zelo kočljivih vprašanj, sicer vas bodo poslali v zapor!
  Marianne se je zahihitala in pogumno odgovorila:
  - Ne bodo me poslali v zapor. In bolnišnica ni slaba. Prav tako je polno različnih vrst zabave in hrana je dobra.
  Elena je s strogim tonom pripomnila:
  - Ne delaj se neumnega. Ste vi tisti, ki je ugrabil medgalaktično ladjo?
  Marianne se je spet zahihitala in odgovorila:
  - Ja jaz! Razstrelil sem drugo vesolje in pogoltnil drugo.
  Catherine je s smehom pripomnila:
  - Iz vas ni jasno, da ste pogoltnili vesolja!
  Noro dekle je pokazalo zobe in zarjovelo:
  - Zdaj se hočem smejati
  In kar požrl te bom!
  Pogoltnil ga bom! Pogoltnil ga bom!
  Ne bom imel usmiljenja!
  Elizabeth ji je pomežiknila nazaj in zapela:
  Norišnica gori
  Sanatorij Satan...
  Na hrbtu bo bič,
  Zvesti smo Gospodu!
  Marianne se je nenadoma nehala trzati, njene modre oči so dobile pomenljiv izraz. In deklica z moteno psiho je vprašala:
  - Ali ste slučajno isti štirje - E-4, dekleta z modrimi, rumenimi, rdečimi in belimi lasmi?
  Elena je vprašala:
  - In če je tako, kaj potem?
  Marianna je z nasmehom zapela:
  - Štiri dekleta z bosimi nogami,
  Imate bodala, imate tudi meče ...
  Hitro tečeš po poteh,
  In če kaj rabiš, ti fistula!
  In spet se začne smejati. No, vsekakor je divje nora. A hkrati je treba povedati, da je lepa.
  Dekleta so se spogledala. In Euphrosyne je opozoril:
  - Torej, se bomo še naprej igrali norca ali kaj? Pravzaprav, ali je sploh sposobna narediti kaj?
  Marianna se je takoj dvignila, obrnila glavo in zamrmrala:
  - Ali veš, da sem izumil večni gibalnik?
  Elizabeta je prikimala:
  - Ja vem! Pravzaprav se uporablja graviomagnetni princip hiperindukcije. Ima le malo praktične uporabe. Naprava je zajetna in proizvaja malo električne energije. Veliko lažje je uporabiti tradicionalno, nadzorovano in popolnoma varno termokvarkovo sintezo, ki iz enega grama peska proizvede enako energijo kot pri sežigu štirih milijard ton premoga. Kako narediti tako zapletene naprave, ki bodo v najboljšem primeru lahko napolnile super pametni telefon.
  Marianne je zalajala:
  - Vendar je lahko ovrgla zakon o ohranitvi energije!
  Catherine je prikimala in dodala:
  - Zakon o ohranitvi energije je bil ovržen že s termokvarkovo fuzijo. In s sintezo termoprena se energija pridobi iz enega grama peska, kot pri sežigu osem kvadrilijonov ton premoga! In vsi energetski problemi človeštva so zdaj za vedno rešeni!
  Noro dekle je brcalo svoje gole, zagorele, mišičaste noge in pelo:
  Nerazkrite skrivnosti za nas, čas je, da jih razkrijemo,
  Skrivnosti narave ležijo kot v hranilniku...
  Iztrgali bomo moč galaksije, energijo jedra,
  Moč duha v steklenici bo zbledela!
  Elizabeth je plosknila z rokami in pripomnila:
  - No, ljubka si! Verjamem, da boste sovražniku zadali uničujoč udarec.
  Marianne se je spet zahihitala in njeni zobje, bleščeči kot biseri, so se začeli lesketati.
  Catherine je s strogim tonom vprašala:
  - Ali imaš alibi?
  Marianne se je zahihitala in odgovorila:
  - Ne, nimam takšne bolezni.
  Elena je opazila, da je vnaprej poslala zahtevo Hypernetu:
  - Ne! Videti je, da se je igrala tukaj. Poletel sem tudi na Venero. In bilo je izjemno super, zanjo, seveda.
  Euphrosyne je zapela:
  Sanjati o drugih svetovih,
  Poleti do zvezd v oblake...
  Ustvarite čarobni svet
  Kdo, punca, je tvoj idol?
  Marianne se je zahihitala in predlagala:
  - Namesto tega se ljubiva. To bo najboljše dejanje.
  Elizabeth je pohitela spremeniti temo pogovora:
  -Ste že poskusili kaj izumiti?
  Duševno moteno dekle se je z boso, izklesano nogo popraskalo po glavi in odgovorilo:
  - Poskušal sem ustvariti časovni stroj. Vidite, to je super. Še posebej, če letiš v prihodnost. Da, in v preteklosti bi bilo mogoče na primer ubiti Hitlerja. In spremeni tok svetovne zgodovine.
  Elena je logično ugotovila:
  - Potem lahko ta svet, če se spremeni zgodovina, izgine. Kot starodavni film: "Učinek metulja." In potem ubijanje Hitlerja sploh ni metuljček!
  Elizabeta je prikimala v znak strinjanja:
  - Da, uničenje Hitlerja ne bi nujno naredilo sveta boljši kraj. Prvič, nacistični voditelj bi lahko postal nekdo bolj inteligenten, zvit in prilagodljiv, ki Judov ne bi poslal v peč, ampak bi deloval bolj subtilno. In zelo verjetno bi osvojil svet. Ali pa bi bilo žrtev še več. Poleg tega bi lahko Stalin brez Hitlerja zavzel vso Evropo, nato pa še druge države. In ni dejstvo, da je bilo dobro!
  Marianne je nasprotovala:
  - Če bi komunisti združili ves svet že v dvajsetem stoletju, potem bi morda že osvojili vse vesolje!
  Ekaterina je odgovorila:
  - Ni dejstvo. Dejstvo je, da v planskem gospodarstvu stalinističnega tipa ni takšne motivacije za razvoj tehnologije kot v kapitalistični konkurenci, zlasti med različnimi državami. Če bi bil ves svet pod nadzorom stalinističnega, planskega gospodarstva in samo javnega sektorja, potem ne bi bilo spodbude za uvajanje elektronike in drugih izboljšav. In lahko pride do stagnacije napredka.
  Elena je prikimala z glavo, ki je bila rdeča in bakrena, kot pionirska kravata:
  - To je to! So nekateri pametni ljudje, ki pravijo: morda bi bilo bolje, če bi zmagal Hitler? V tretjem rajhu je namreč vojaška tehnika v dvanajstih letih napredovala tako rekoč iz nič na napredne položaje in pod spretnim vodstvom Nemcev, idealnim redom in disciplino bi človeštvo res osvojilo ne samo svoje vesolje, ampak tudi tuje!
  Marianne je zacvilila, zavihtela boke in vprašala:
  - No, ali ni tako?
  Elizabeth je odgovorila:
  - No, če bi bila v tretjem rajhu enakost vseh narodov in bi bili normalni voditelji, bi se morda zgodilo kaj dobrega. Toda če bi se suženjski sistem vrnil, kakšna bi bila potem spodbuda za razvoj tehnologije? Konec koncev, sužnji tako ali tako obstajajo! In vse umazano delo opravljajo za mojstre!
  Ekaterina je potrdila:
  - Da! Zdi se, da enoten imperij ni slab. Če pa nastane na nezdravi podlagi, ko človeštvo še ni dozorelo, potem iz tega ne more biti nič dobrega. In tako so ljudje prestali vse, prelili veliko krvi in znoreli!
  Efrosinya je z nasmehom dodala:
  - In šli smo skozi bratomorno vojno, a smo spoznali, da to ni prava metoda. Čeprav je umrlo več kot milijon ljudi. Še več pa jih je padlo v drugi svetovni vojni in ni mogoče reči, da je to ljudi kaj naučilo.
  Catherine je z nasmehom pripomnila:
  - Splošna izobrazba ljudi se je dvignila. Še posebej po zaslugi Hyperneta. Ko so ljudje modrovali, so ugotovili, da je neumno poklekniti petkrat na dan in imeti diktatorje za božanstva in da je biti drug drugemu sovražnik zaradi barve kože gnusoba in tako na. In države so se začele združevati. In sploh ne po zaslugi novega Džingiskana!
  Marianne se je zahihitala in pripomnila:
  - In hotel sem se spustiti v preteklost. Udarite Džingiskana z blasterjem, ga sežgite in prevzamete mesto vladarja vesolja!
  Elizabeth je z nasmehom pripomnila:
  - Včasih sem tudi jaz želel to. Torej mislite, zakaj je previdnost dala srečo Džingiskanu? Konec koncev je njegov imperij hitro in brez sledu razpadel. Čeprav ima to po drugi strani tudi filozofski pomen.
  Euphrosyne je predlagal:
  - Mogoče je bolje, če ne gremo v divjino in jemo?
  Marianne je zamrmrala:
  - Ne bom te zdravil. Bolje je, da se naročite na Hypernetu. Tako preprosto je. Brezplačno lahko jeste nekaj, kar se po okusu ne razlikuje od kraljevske hrane.
  Elizabeta se je zasmejala in zapela:
  Brezplačna hrana in smetana,
  V kavarni po imenu San Remo!
  Elena je logično zaključila:
  "Tu zagotovo ne bomo našli ničesar." Raje preverimo druge. V nasprotnem primeru bi izgubili toliko časa za vsakega norca.
  Marianne je zarenčala:
  -Nisem nor, jaz sem genij!
  Elizabeth je živahno prikimala:
  - Vsi smo res geniji! Ali ni?
  Catherine je tvitnila:
  - Vse je genialno, koncentrirano ...
  Potem pa deklica z rumenimi lasmi ni prišla na misel nič pametnega in duhovitega.
  In rdečelasa Alla je pripomnila:
  - To je to, dekleta, gremo! Tukaj je še nekaj zelo sumljivih naslovov!
  In bojevniki-preiskovalci so skočili iz hiše, kjer je živelo smešno in na svoj način briljantno noro dekle.
  Elizabeth si je otresla zrnce znoja s svojih modrih las in zapisala:
  - Še ena lažna sled. Na splošno je malo verjetno, da bomo kaj dosegli.
  Euphrosyne je predlagal:
  - Mogoče si lahko privoščimo odmor in meditiramo? V vsakem primeru so potrebni nekateri pomembni namigi. Na primer nekaj, kar je povezano z otroštvom. Ali pa to morda sploh ni infantilizem, nekaj čisto drugega!?
  Elena je živahno prikimala z glavo in se strinjala:
  - Ja, meditacija! To se bo verjetno izkazalo za idealno izbiro in zaključek.
  In vsa štiri mutirana dekleta, ki so izbrala miren, udoben kraj, so se usedla v položaj lotosa. In začeli smo meditirati. V upanju, da jim bo navdih prej ali slej prišel.
  In na Zemlji je vladal večni dan.
  . POGLAVJE št. 15.
  
  Med meditacijo sta se dekleta ponovno začela spominjati svoje veličastne, izjemno burne in bogate preteklosti. V katerem so se borili z različnimi vrstami vojsk. Tudi v vojnah burnega enaindvajsetega stoletja. Poletje 2023 - vojna na jugu CIS. Kjer se je četverica za razliko od vojne v Ukrajini odločila boriti na vso moč.
  Vojna med talibani in Rusijo se je nadaljevala. Afganistan ima veliko prebivalcev, veliko mladih, ki so lačni, jezni in agresivni.
  In borijo se v Tadžikistanu, medtem ko ima Rusija zvezane roke z vojno v Ukrajini, ki jo podpira večina sveta.
  In talibani to izkoriščajo.
  Toda zelo bosa in lepa dekleta v samih bikinijih se borijo na ruski strani. Bitke prihajajo v valovih.
  Elizabeth strelja na mudžahedine. Uporablja močno mitraljez tipa zmaja. In dežuje naboje na talibane.
  In padejo, pritiskajo na dekle. Padel bo ruski helikopter, sestreljen iz domače protiletalske puške. Ustrelili so ga talibani. Res je, da na helikopterju niso dekleta, ampak moški, ki se ti ne smilijo posebej.
  In Elizabeth, dekle je bosa in v bikiniju. In ko si skoraj gol, te nihče ne bo zadržal ali ustavil.
  Vojna na jugu pa se vleče. Poletje je že minilo. In potem jesen - vlažna in deževna. Afganistan ima veliko prebivalcev, poleg tega tja prihajajo muslimanski prostovoljci iz vsega islamskega sveta. In zdaj je prišla zima, vojna pa še vedno traja. Elizabeta je z golimi prsti izklesanih nog z morilsko močjo vrgla darilo uničenja. Talibane je razkropila v različne smeri in zapela, razgalivši svoje biserne zobe:
  Tukaj je zima, zima, zima,
  Začelo se je nenadoma...
  Besno pometa, pometa -
  Jutri bo bolje
  Jutri, jutri, jutri!
  In zdaj je novo leto!
  V Tadžikistanu je na novo leto 2024 res zapadel sneg. In zdaj ruska dekleta puščajo bose, izklesane odtise stopal v snegu in izgleda zelo lepo.
  Zoja ga je vzela in zapela:
  Ena dva tri -
  Obrišite svoje procesorje!
  Štiri, osem pet,
  Gremo igrat lapta!
  In deklica s svojimi golimi prsti izstreli dar smrti s smrtonosno močjo.
  Catherine ga je vzela in z zobmi zapela:
  Ena dva tri štiri pet,
  Zajček je šel ven na sprehod...
  Tukaj je dekle, ki teče ven
  Ubije mudžahida!
  Toda Elena vodi tudi ogenj. Tip dekleta, ki ne more biti bolj kul. In piše s smrtonosnim aplombom. Pokosi mudžahedine brez nepotrebnih ceremonij. Po tem začne peti;
  Če je zadnji del neuporaben -
  Vojaška gorečnost ne bo pomagala ...
  No, če ni gorečnosti,
  Zaledje bo sovražnikovo kosilo!
  In rdečelasa Elena, ki jemlje in vrže darilo uničenja z golimi prsti. In v resnici bo raztrgal toliko dushmanov, da je preprosto grozljivo.
  Elena seveda ni zamudila priložnosti za petje:
  Bila sem gola
  Tako je skakala po igrišču!
  Skakal sem po igrišču...
  Kulatsky je pel skupaj!
  In dekle bo vzelo svoje oči, ki se svetijo s safirji in iskrico. In njene oči so lepe. In jezik je zelo navihan. In tako agilen in tako groovy. No, tako kot da gre za kakšno sočno pomarančo.
  Tudi Euphrosyne se bori. In z golimi prsti meče darila uničenja. Ki so tako smrtonosne in uničujoče.
  In v bližini so talibani vzeli in izstrelili ruski tank. In vozilo ruske vojske se je začelo trgati na koščke, bojni komplet pa je eksplodiral. In spet moški umirajo.
  Toda Euphrosyne ne potrebuje moških. Treba jih je mučiti. In dekle ga je vzelo in zapelo:
  Moški, moški, moški,
  Vi ste samo veliki norci
  Ko te dekleta ubijejo
  Tako zelo očistijo zemljo!
  Talibani so res zveri.
  Nekoč so ujeli lepo skavtinjo. No, za začetek so jo vzeli in potegnili gor na stojalo. Zvijali so mi sklepe iz rok, kar je bilo zelo boleče.
  Nato so deklici na bose noge nataknili kolodke, ki so ji oklenili gležnje. In potem so vzeli in zakurili ogenj pod njenimi golimi, elegantno ukrivljenimi podplati.
  Rusinja je imela hude bolečine. Talibani so ji, preden so ji ocvrli pete, vzeli in namazali stopala z oljem. In zato je podplat počasi pekel in bilo je neznosno boleče. In dekle je stokalo in rjovelo. In talibani so jo tudi z bičem tepli po hrbtu in bokih. Potem so se odločili, da bodo mučenje še stopnjevali. Vzeli smo vročo žico in začeli lepotca udarjati po hrbtu in prsih.
  In kako boleče je. Še posebej, ko so talibani ruski deklici z razbeljenimi kleščami začeli zvijati škrlatne bradavice. In tako je jokala.
  In glavni vodja talibanskega odreda je bil preprosto nor od mučenja. In pokazal je zlate zobe.
  Rusinja je v odgovor pljunila. Nato so ji začeli lomiti gole prste na nogah. Kar je zelo boleče. In deklica je padla v nezavest od strašne, neznosne bolečine.
  Toda talibani so nadaljevali z mučenjem. Najprej so deklico spravili k zavesti tako, da so jo polili z vedrom ledene vode. In potem so ji na telo namestili senzorje in elektrode.
  Nato sta dva fanta začela poganjati dinamo. Tok je začel teči, deklica pa se je trzala od peklenske bolečine. In res, ko telo
  električne razelektritve prehajajo, grozljivo je, govori se, da mimo drvijo črede konj. In res, vsako dekle tukaj bo tulilo.
  In fantje vrtijo pedala in golo dekle tuli kot divji volk. In res jo boli.
  In poleg šoka, talibani ruski deklici ocvrejo še pete, ki so že prekrite z velikimi žulji. Udarjali so me tudi z vročo žico po hrbtu. In udarili so z besom in zamudo.
  In hkrati so povečali moko. Deklico so začeli raztegovati in na blok obešati vedno več uteži, da bi ji popolnoma zvili sklepe.
  Glavni talibanski bandit je zapel:
  Kakšna bolečina, kakšna bolečina
  Rezultat tekme bo: pet - nič!
  No, kaj lahko vzameš od divjakov? Deklico so mučili zelo kruto, a ne posebej prefinjeno.
  Talibani so barbari. Tako so z denarjem, ki so ga dobili od mamil, s Kitajske kupili celo armado tankov. Kitajska je res zaveznica in prijateljica Rusije.
  In talibani so napadli sovražnika s svojimi tanki.
  Toda proti njim so štiri ruske mutantke, tokrat na najnovejšem T-95. So seveda bose in v bikinkah.
  In kaj?
  Elizabeth je z bosimi prsti streljala na mudžahide in zacvrknila:
  - Slava domovini slonov!
  Catherine je tudi udarila talibane z golo okroglo peto in vprašala:
  - Katera je domovina slonov?
  Elizabeth je pokazala zobe in odgovorila:
  - Seveda, Rusija!
  Catherine se je zahihitala in odgovorila:
  - Mislil sem, da je Indija!
  Elena je s škrlatno bradavico prsi udarila po dushmanih, ko je najprej slekla nedrček, in zacvilila:
  - Mislil sem, da je domovina slonov Afrika!
  Evfrozina je z golimi okroglimi petami pritiskala na pedale in pela:
  - Majhni otroci,
  Ni šans...
  Ne hodite v Afriko na sprehod...
  V Afriki so morski psi, v Afriki so gorile,
  V Afriki živijo veliki krokodili!
  In vse štiri bosonoge deklice so zapele:
  Ugriznili vas bodo
  Pretepati in žaliti ...
  Otroci ne hodijo na sprehod v Afriko!
  V Afriki je ropar
  V Afriki je zlobnež
  V Afriki je grozen Barmaley!
  Ugriznilo te bo
  Pretepati in žaliti ...
  Otroci ne hodijo v Afriko na sprehod,
  V Afriki je nočna mora,
  Nori zlobnež
  Barmaley se je nenadoma pojavil v njem!
  Bega po Afriki in žre otroke!
  Da otroci! Da otroci!
  Smeh je smeh, a ko so talibani ujeli kakšnega štirinajstletnega ruskega dečka, so ga vzeli resno. Najprej so ga slekli in obesili na stojalo.
  Nato je dushman v turbanu in z brado začel žgati najstnikovo golo, mišičasto telo s palico z vročim železom.
  Nato je talibanski krvnik prinesel razbeljeno železno zvezdo na dečkove gole prsi in jo pritisnil nanj.
  Deček je od strašnih bolečin kričal in izgubil zavest. Po tem so fanta spravili k pameti. In stisnili so njegove bose, skoraj otroške noge v klade. In začeli so obešati uteži na kljuke v bloku. In bilo je zelo boleče. Dečkovo mlado telo je bilo močno raztegnjeno in deček je dobesedno ječal od bolečin.
  Ruskega dečka so še naprej mučili. Z oljem smo namazali gole podplate. In potem so pod njimi zakurili ogenj.
  In kako je deček po tem divje kričal. Da, bilo je izjemno boleče.
  Deček je še naprej kričal, talibani pa so ga udarili z bičem.
  Nato so dečka vzeli in ga zataknili za rebra. In spet so ga popolnoma obrnili navzven.
  Nato so talibani zapeli:
  Uničili bomo vse nevernike,
  Naj bodo najstniki...
  Tukaj je kerubin nad nami,
  Vse bomo dali na tablo!
  Nato so dečku iz Rusije z vročimi kleščami polomili vse prste na bosih nogah. In talibani so to počeli počasi, da bi lepemu fantu povzročili čim več bolečine. In potem so mlademu bojevniku začeli lomiti rebra z razbeljenimi kleščami.
  Tako so mu jih polomili, da dečku ni ostalo niti enega celega rebra. In fant je umrl zaradi bolečega šoka.
  Medtem je Anastasia s pomočjo Witcherja napadla talibane iz jurišnega letala. Ob tem je uporabila rakete. Z bosimi prsti je pritiskala na gumbe igralne palice in pela:
  Višje in višje in višje
  Fuhrer je dvignil nos ...
  Včasih nam strehe odnese,
  Vendar talibani niso dozoreli!
  Akulina Orlova udari tudi nasprotnico. To naredi zelo natančno in s svojo škrlatno prsno bradavico pritisne na gumb. V bližini eksplodira rusko jurišno letalo. Zadelo ga je morilsko darilo talibanov. Mogoče nekaj narejenega na Kitajskem. In to vas bo popolnoma zjebalo.
  Akulina je zapela:
  - Če je moški, pojdi naravnost do krste,
  Reševanje življenj tako ...
  Bodite bose punce!
  In bojevnik se bo smejal in smejal. Dekliške noge seveda kljub zimi ne poznajo čevljev. In njene pete so okrogle in se dobesedno svetijo. Ta punca je preprosto super.
  In seski njenih prsi so škrlatni in se lesketajo kakor vrhovi cerkva. To je tako rekoč borbeno dekle.
  Da, moških ne mara. Čeprav jih z veseljem uporablja za užitek. Da bo super.
  Akulina jo je vzela in zapela:
  O tem bosonogem dekletu
  Nisem mogel pozabiti ...
  Zdelo se je kot pločniki
  Mučijo kožo nežnih stopal!
  In Akulina, kako bo vzela in zavila svoje safirne oči.
  Tukaj je dekle najvišje ravni in razreda.
  In Margarita Magnitnaya je tudi pilot.
  No, medtem pa Margarita udari mudžahedine z veliko smrtonosno silo.
  Nato bo zapel:
  Oh, kakšne noge!
  Kako dobro...
  Ne boj se, srček
  Zapišite svojo telefonsko številko!
  In Margarita ga bo vzela in pokazala jezik. Je izjemno borbena punca.
  In njeni goli prsti pošiljajo morilske darove smrti.
  Akulina Orlova je v smehu zapela:
  - Margarita, okno je odprto,
  Margarita, se spomniš, kako se je vse zgodilo!
  Anastasia Witchakova je prikimala:
  - Da, ženske! Vse zmoremo, sovražnike pa bomo dodobra izbrisali!
  In dekleta so zapela v zboru:
  Naša vojska je močna
  Ona varuje svet ...
  Naj talibani napredujejo
  Njihova dekleta jih ubijajo!
  Na primer, Fedora se tudi bori. Na mudžahedine strelja z minometom. In če se zajebe, se to nikomur ne bo zdelo veliko. Tudi če ima taliban dolgo brado in obrito glavo.
  Fedora tolče z bosimi nogami po blatu in poje:
  Ali vidite mrk na nebu?
  Močan simbol deskanja ...
  Črna krila nad svetom
  Jate kozmičnega tuljenja!
  In drugo dekle, Seraphim, je z golimi prsti vrglo morilsko bombo, raztrgalo množico talibanov in reklo:
  Talibani - prekletstvo se dviga,
  Talibani - popolna smrt...
  Talibani in mrtvi polki!
  Talibani vodijo norca!
  Talibani!
  In Serafima bo vzela piščalko v usta in kako bo zapihala, da bodo vrane omedlele in s kljuni prebadale glave mudžahedinov.
  Dekleta, moram reči, so tako super in lepa.
  In zdaj lahko vidite, kako so talibani zažgali rusko skladišče streliva. Začelo je goreti in granate so eksplodirale s smrtonosno silo. Talibani rjovijo in se veselijo.
  Ampak dekleta z neba se zajebavajo z mudžahidi. In lahko vidite, kako sta se Albina in Alvina pojavila na nebu.
  Obe deklici sta preprosto čudoviti plavolaski. In čudovito lepa. In seveda bosa in v samih tankih spodnjicah.
  To so ženske najvišjega, recimo temu, reda. In tega, česar so sposobni narediti, ne zmore vsak ponoviti.
  In bojevniki, res, če začnejo ubijati, jih ne boste mogli ustaviti.
  Albina je iz letala izstrelila raketo gromozanske uničujoče moči. In razbila bunker talibanske vojske, nakar je zapela:
  - Jaz sem najmočnejši na svetu,
  Tudi bose noge, gole bradavice ...
  Namočimo talibane v stranišču,
  Ne moremo si privoščiti, da bi bili šibki!
  Alvina s pomočjo svojih golih prstov še naprej pošilja darila smrti. In ubijte mudžahide, je vzela in zapela:
  - Imamo luštna dekleta,
  Pravijo le, lepota....
  Glas komsomolcev zvoni,
  Prihaja burna pomlad!
  In obe deklici bosta vzeli in zapeli na ves glas:
  Naj grem v Himalajo
  Pusti me za vedno
  Sicer bom tulil, ali pa bom lajal,
  Sicer bom koga pojedel!
  In dekle bo kar začelo kikati. In misli, da je zelo kul in očarljivo. In ko zakričiš - Kukareku - je res grozljivo.
  Dekleta so se medtem prijela in začela streljati iz težkih pušk, kar naredi vtis. In streljajo tako natančno.
  Deklica Viola je začela peti, se nasmejala z zobmi in natančno streljala na sovražnike:
  - Jaz sem najmočnejše dekle na svetu,
  rada se poljubljam z moškimi...
  Vojaki ne poznajo kul oddaje,
  Kjer je dekle malo pozabilo plesati!
  In bojevnik se bo smejal. Ja, lepote znajo zadaviti dushmane.
  In če smo iskreni, so sposobni odlomiti rogove in poteze plešaste osebe.
  Zato se poskusite zoperstaviti takim lepotam.
  Nicoletta govori tudi o talibanih. Je zelo borbena in agresivna punca. In ko se smeje, se zdi kot smeh nore.
  Nicoletta pokaže zobe in zarjovi:
  Smo, vau, roparji,
  Roparji, roparji!
  Pok, pok in mrtev si,
  Mrtev, mrtev!
  Nicoletta se je zasmejala in zacvrknila:
  - Slava vesoljskim piratom!
  Tudi drugod so bila dekleta besna. In potem so rakete padle na talibanske položaje. Aurora ga je sprostila s pomočjo škrlatnih bradavic svojih prsi, s katerimi je pritiskala na gumbe.
  In rakete so poletele. In mudžahedini tulijo.
  Tukaj je še en član Komsomola, ki ga mučijo. Brez obotavljanja so ji med bose prste vtaknili vato, namazano z bencinom. In so ga brez nadaljnjega vzeli in zažgali.
  Zagorela je vata. In dekle ga bo vzelo in zarjovelo. In potem so jo vzeli in ji zarinili razbeljeno palico v prsi, naravnost v njeno škrlatno bradavico. In dekle je dobesedno počilo od bolečine.
  In talibani se smejijo. Seveda si radi tudi lomijo prste na nogah. Eden od mudžahedinov je deklici celo vzel golo okroglo peto in jo zažgal z železnim belilom od vročine. In uspelo je. Dekle bo začelo kričati od divje groze.
  Alice je to videla skozi ostrostrelni daljnogled. Pogledal sem natančneje. Vzel sem ga in nastavil, in bilo je kot noro. In ubijalska krogla bi zadela krvnika naravnost v trebuh. In zakričal je od divje bolečine in se začel zvijati. In dekle ga je vzelo in zapelo:
  Angeli dobrote,
  Dve beli krili nad svetom
  Nekje je država
  Kjer je sam Svarog postal idol!
  Tudi Angelica je streljala, in to zelo natančno, ter zadela mučitelja v mošnjo. Tudi on bo zakričal od dobro namerjenega zadetka. Tako so ga dobili krvniki.
  In dekleta so zapela:
  Vi slabi krvniki,
  Čaka nas huda kazen ...
  Imamo veliko sveč
  Veliki ljudje napadajo!
  In dekleta so začela besno in natančno streljati. In nokautirati Talibane. Hudič se takim dekletom ne bi mogel upreti.
  Alice brenči, ko strelja na sovražnika:
  Tvoja usoda je na tehtnici,
  Sovražniki so polni poguma ...
  Ampak, hvala bogu, obstajajo prijatelji
  Ampak, hvala bogu, obstajajo prijatelji!
  In, hvala bogu, prijatelji imajo meče!
  In Angelica, ki še naprej strelja na talibane in jih ubija, je tvitnila:
  - Ko tvoj prijatelj krvavi,
  Poteptana do konca...
  Ne kliči me prijatelja
  Niti strahopetec niti lažnivec!
  Nato je deklica z bosimi prsti s smrtonosno močjo vzela in vrgla granato. In razbila je talibane na koščke. Odsekane glave mudžahedinov so se odkotalile.
  Angelica ga je vzela in zapela:
  Dan in noč nenehno bombardirajo,
  Brez usmiljenja, brez sramu ...
  Ker se nekdo čudno obnaša
  Vsa država umira!
  Alice je streljala na talibane in jih prebijala, ga vzela in pripomnila ter izpljunila prah:
  - V tej Rusiji je tako čudovit trenutek,
  Ni lahko uganiti, kdo je norček in kdo predsednik!
  Rdečelasi bojevnik se je zahihital in ugotovil:
  - Tako se to zgodi - zelo neumno je imeti vohuna za predsednika!
  In obe deklici sta ponovno oblili ognjene potoke na talibane. In to so storili izjemno natančno. In njihovi streli so zadeli mudžahedine.
  In na drugem mestu so se prepirala druga dekleta. Pa tudi, seveda, bosi in skoraj goli.
  Alenka je na primer streljala z bazuko s svojo škrlatno prsno bradavico. Prebodla je talibanskega borca in več njegovih partnerjev.
  Po tem je tvitnila:
  - Zdaj smo spet na paradi,
  Z banditom nismo na isti poti
  Smo brigada bosih deklet,
  Luč Lade je z nami!
  In bojevnica bo z golo peto vrgla darilo uničenja. In raztrgal bo množico mudžahedinov.
  Ženske tukaj so kul. Olga strelja tudi na talibane. To so mudžahidi, ki napredujejo. Napadajo v debelih verigah. In dekleta jih pokosijo brez slovesnosti.
  Olga je s svojo jagodno bradavico izstrelila raketomet. Nokavtirala je veliko talibanov in zapela:
  - Dali bomo svojo dušo, svoje srce,
  Mi smo naša sveta domovina ...
  Vztrajali bomo in zmagali -
  In ne bomo obžalovali svojega življenja!
  In deklica bo z bosimi prsti morilske sile v mudžahedine vrgla darilo uničenja.
  In kako super je za dekleta. Kako so premagali talibane.
  Tudi Veronica se bori. Deklica pri snemanju uporablja rubinaste prsne bradavice.
  In množica dushmanov je bila posledično uničena. In bojevnica kriči na ves glas:
  - Jaz sem najmočnejši na svetu,
  Talibane lahko zadavim...
  Ubijte dushmane na stranišču,
  Poskrbeli bomo, da bodo videti kot divjad!
  In Veronica, kako bo to sprejela in zjebala ...
  Bojevnica Anna je z njo. In iztreblja mudžahedine. Dekle seveda nosi samo spodnjice. To je praktično. In spodnjice so tako tanke in pravzaprav ničesar ne skrivajo.
  Bojevnica Anna strelja in pokosi svoje nasprotnike. Njeni lasje so rdeči, dekleta sama pa so preprosto najvišja luč vesolja.
  In Anna z golimi prsti meče darila smrti, ki talibane premagajo na mestu.
  Bojevniki kričijo na ves glas:
  - Mudžahedini divjajo,
  Sovražnik je premaknil polk naprej ...
  Dekleta nosijo, poznajo zmago,
  Talibani bodo deležni sovražnosti!
  
  Jedli bodo prašičjo kožo,
  Sovražnik bo poražen ...
  Bosonoga dekleta se borijo
  Pest lepotcev je močna!
  In bojevnik vas bo vzel in premagal z uporabo škrlatne bradavice svojih prsi v boju.
  In recimo, to je zelo kul!
  Lepo rdečelasko dekle. In rada ima moške.
  Tako ga je Anna vzela in zarjovela na vsa pljuča:
  - Izdan je bil ukaz, da se vas zravna z zemljo,
  Gradske salve uničujejo gore...
  Fuhrer s plešasto glavo je pihal na Afganistan,
  In nehajmo govoriti s peklom!
  In dekle se bo smejalo in smejalo. In njen smeh je kot zvonjenje zvonov.
  Dekleta so polna navdušenja. Tudi Malvina se bori. Seveda dekle nima nič proti uporabi škrlatne bradavice. In ob tem lepotec tudi poje
  In to se je zgodilo -
  Česa ni vojak prosil!
  Zlobno pleme se je pripeljalo,
  Veliko peklenskih, temnih sil!
  
  Črni hudiči so predrzni,
  Pobegnite iz tega močvirja!
  Tukaj imajo bodala v rokah -
  Pesmi tulijo - ne slavček!
  
  Mitraljez je zdrobil pehoto -
  Dim iz razbitih možnarjev!
  Takoj so postavili četo,
  kirasirski oklep ni pomagal!
  
  Krdel nima želje po smrti,
  Pekel, verjemite mi, ni letovišče!
  In granate uničijo bunkerje,
  Njihov nadangel jih udari od zgoraj!
  
  Demoni zaškripajo v svoje luknje naenkrat,
  Zažgemo jih z napalmom in žveplom!
  Tudi gore se stopijo,
  Uničimo vse okoli!
  
  Ampak ne samo misliti
  Kakšen sovražnik je kot voda!
  Velikan, vrhunec rasti,
  Kralj vesolja, Satan!
  
  Tukaj je njegov ognjeni dih,
  Kerubin takoj zgori!
  In božja zastava je padla,
  A verjamemo, zmagali bomo!
  
  Šli smo malo v hrib
  In dajmo se krstiti!
  Zarenčal na poti,
  Sinovi modrega Boga!
  
  In zdaj tečemo v napad,
  Krik-ura, grmenje!
  Koliko pa slišiš kletvic,
  Ampak hudiča s kabinami, uničenje!
  . POGLAVJE št. 16.
  Dekleta so nadaljevala z meditacijo. Zanimivih misli tako ali tako ni, ideje pa so, če sem iskren, izhlapele. In še nikoli niso imeli tako zapletenega in, odkrito povedano, neverjetno spolzkega posla.
  In tu se res lahko spomnimo velikih podvigov legendarnih štirih, nepremagljivih mutantskih deklet.
  Ženski ostrostrelski bataljon pod poveljstvom stotnice Elizavete, ki še ni mutant, ampak že žilavo in močno dekle, je zavzel obrambni položaj v ruševinah na ulici Volodarsky. Za ruševinami so se skrivala dekleta z mitraljezi in šibrenicami, povezana s snopi granat.
  Sama Elizabeth nosi pikasto tuniko čez golo telo in kratke hlače. Lepo dekle z oblinami, močnimi boki, tankim pasom in kratko postriženo. Obraz je zelo izrazit, z moško brado in široko postavljenimi modrimi očmi. Rjavi lasje so postali sivi od prahu, visoko oprsje, trd pogled. Kapitanka Elizabeth se bori že več kot dve leti in je kljub svoji mladosti videla veliko. Dekličine noge so prekrite z odrgninami in modricami. Deklici se je lažje premikati bosa kot v grobih in okornih škornjih.
  Goli podplat zazna najmanjši tresljaj zemlje, opozori na bližino rudnika, mati zemlja sama pa doda vzdržljivost. Dekličine noge so po eni strani postale grobe in se ne bojijo vroče kovine ali ostrih ruševin ruševin, po drugi strani pa niso izgubile občutljivosti in prožnosti, ki z ropotom opozarjajo na gibanje tankov. .
  Sladka Elizabeth v rokah drži granato s pritrjenim paketom eksplozije. Morate se plaziti do mogočnega nemškega tanka Lion, ki škropi ulice z mitraljezi.
  Ekaterina se plazi ob njej. Tudi bosa, saj so vsa dekleta iz bataljona zavračala škornje in posnemala svojega poveljnika. Njeni zaprašeni podplati štrlijo, ko se deklica plazi po vseh štirih. Catherinini rumeni lasje so umazani in dolgi... Rahlo skodrani. Sama deklica je vitka, suha in nizka. Lahko bi jo celo zamenjali za dekle z ozkimi rameni in na videz veliko glavo.
  Toda Catherine je že veliko doživela. Uspelo ji je biti tudi v fašističnem ujetništvu, preživela je kruto mučenje in rudnike, od koder ji je po nedoumljivem čudežu uspelo pobegniti. Toda ob pogledu na njen otroški, nežni obraz nikoli ne bi rekli, da so jo tepli po petah z gumijastimi palicami in skozi njeno telo spuščali električni tok.
  Catherine strelja ... Vojak tretjega rajha, v tem primeru Arabec, pade mrtev in z gobcem brca pesek in ruševine.
  Elizaveta pod kup smeti potisne šop granat. Zdaj bo sem prilezel devetdesettonski "lev" in ga bodo raznesli. Dekličine modre oči se lesketajo kot safirji na obrazu, temnem od porjavelosti in prahu.
  Izkušnje kažejo, da bo dobro zaščiten rezervoar zdaj spremenil položaj. "Lion" ima 100 mm stranskega oklepa in celo pod kotom. Štiriintridesetke ga ne morejo prebiti; le težki Keveški imajo možnost. Ampak gosenice so cilj. Glavna stvar je, da avtomobilu odvzamete mobilnost ...
  Efrosinya izstreli rafal iz mitraljeza ... Vojak neznane narodnosti pade. Nemci, ki so osvojili, čeprav samo moralno večinoma, večji del vzhodne poloble, negujejo arijsko kri in v boj mečejo kolonialne čete Arabcev, Afričanov, Indijcev, raznih Azijcev in Evropejcev. Povečalo se je tudi število Poljakov, ki so jih že od zibelke učili sovražiti boljševistično Rusijo. Tukaj se borijo ukrajinski nacionalisti, donski kozaki, čečeni in celoten kavkaški kaganat. Hitler je dvignil celo internacionalo.
  Veliko je sovražnikov ...
  Efrosinya se spretno izmika mitraljeskemu ognju. Krogla je deklici skoraj razklala okroglo peto, počrnelo od prahu. Lepi kapitan je celo začutil žgečkanje od tega, kako blizu je letelo darilo velikega kalibra. Deklica se je prekrižala in zašepetala:
  "Niti krogla nas ne more ustaviti!"
  Efrosinya vrne strele ... Drugo dekle, Angelica, je zelo rdečelasa, nadpovprečno visoka in mišičasta, kljub skromnim obrokom. Je tudi zelo lepo dekle, z razkošnimi boki, napetim pasom, nežensko širokimi rameni in visokimi prsmi.
  Elena se bori samo v spodnjicah, njena tunika je raztrgana na koščke in se je sesula v prah, nove uniforme pa ne dobavljajo prek Volge. Bog daj, da dostavimo še nekaj streliva in malo hrane za izčrpane sovjetske čete.
  Tako je Eufrozina skoraj gola, njene noge so opraskane, zlasti kolena. Šrapnel me je zadel v podplat desne noge, boli me in težko hodim.
  Rdečelasa, zaprašena Angelica zvije svoj lep, a hkrati žilav obraz. Dekle, ki strelja, pravi:
  - Gospod je nad nami, Moskva in Stalin!
  In odseka napadajoče naciste in komaj ima čas, da se vrne nazaj.
  Ruševine in ozke ulice otežujejo obračanje grozečim nemškim tankom. Skoraj dvestotonski Mouse sploh ne morejo mimo.
  Kot je pričakovala Eufrozina, se je "lev" malo zapeljal in naletel na kup smeti. Prišlo je do eksplozije. Gosenica je počila in odletel je par poškodovanih valjev.
  Ranjeni tank se je ustavil in iz njegove cevi je poletela granata ...
  Zašumelo je nekje v daljavi, izginilo v ruševinah. Blondinka Svetlana je kot kača siknila:
  - To je moj izračun! Odprli smo račun.
  Deklica kapitan je prisiljena znova odplaziti. Nemci in njihovi sateliti ne morejo uporabiti svoje tehnične premoči v ruševinah. Po krivdi trmastega Hitlerja so se horde Tretjega rajha zapletle v položajne bitke v dokaj velikem in dobro utrjenem mestu.
  Ekaterina vrže granato. Prisiliti sestreljene Nemce ali Arabce, da naredijo salto, se obrnejo. Roka enega od Hitlerjevih borcev je odtrgana, na njej pa visi angleška ura s kompasom.
  Ekaterina z nasmehom pravi:
  - Kaj, kompas ti kaže pot v pekel?
  In lepo dekle strese kos zataknjene keramike s svoje zaprašene pete.
  Tudi Elena otrese prah s svojih čvrstih, polnih oprsij. Seski so skoraj črni od umazanije in srbeči. Poskusite se umiti. Spet se moraš zakopati, ko streljajo nemške strojnice. In se plazite po trebuhu.
  Dekliški bataljon drži položaj, čeprav je obstreljevanje. In težke granate eksplodirajo in bombe padajo z neba ... Toda nič ne bo zlomilo poguma sovjetskih junakinj.
  Zdaj Euphrosyne vidi panterja, ki se plazi mimo. No, ta tank ni več tako strašen.
  Lahko ga udarite ob strani. Deklica je kihnila in izpljunila prah, ki ji je padal v elegantna usta. V roke je vzela granato, obteženo z eksplozivnim paketom. Priplaziti se moraš neopaženo. Toda naokoli je toliko dima.
  Elena je začela plezati navzgor, pri čemer je bose prste in komolce naslonila na travo. Bila je podobna mački, ki zalezuje miško. Deklica se je spomnila vojne iz tistega strašnega poletja enainštiridesetega leta, ko je Wehrmacht izdajalsko vdrl na ogromna prostranstva ZSSR. Je bilo dekle, skoraj dekle, strah? Sprva ja, potem pa se navadiš. In nenehne eksplozije granat že dojemaš kot navaden hrup.
  In zdaj je počilo zelo blizu. Deklica se udari po trebuhu. Od zgoraj letijo drobci kot jata divjih čebel. Elena šepeta z razpokanimi ustnicami:
  - V imenu pravičnosti, Gospod.
  Deklica pospeši plazenje in s tekom vrže granato s priloženim zavitkom eksploziva. Darilo kar leti v loku. Zasliši se eksplozija in Panterjev tanjši stranski oklep popusti. Nemški tank začne goreti in bojni komplet detonira.
  Euphrosyne z nasmehom zašepeta:
  - Hvala, o vsemogočni Jezus. samo tebi zaupam. Samo k tebi molim.
  Panter je uničen. Odtrgano dolgo deblo je zakopano v ruševinah. Prednji oklep, ločen od stranskega oklepa, spominja na zajemalko.
  Evfrozina, katere oči se lesketajo kot koruznice na obrazu, rjavem od prahu in porjavelosti, pravi:
  - Več hrastov kot ima sovražnik, močnejša je naša obramba!
  Elena je zelo seksi, s svojimi črnimi spodnjicami in golim, zaprašenim, močnim telesom. Dekle je zelo pametno. Steklene drobce lahko meče z golimi prsti.
  Zdaj je z graciozno nogo vrgla oster predmet, prekrit s plastjo prahu. In fašistu je šlo naravnost v grlo. Lepa Elena je zablebetala:
  - In jaz sem seks simbol in simbol smrti.
  Deklica se je nato spet plazila in streljala. Tudi Euphrosyne je streljal.
  Lepa kapitanka Elizabeth je, ko je posekala fašista, tvitnila:
  - Življenje je veriga in malenkosti so členi v njej.
  Catherine je streljala, razrezala Fritzu glavo in dodala:
  - Nemogoče je ne pripisati pomena povezavi.
  Efrosinya, spet natančno strelja, je hripala:
  - Ampak ne moreš se obesiti na malenkosti ...
  Ekaterina je, kot da bi streljala, dodala:
  - V nasprotnem primeru vas bo veriga ovila.
  Drugo dekle, Olympiada, prav tako zelo lepa, je skupaj s pionirko Seryozhko pripravila mino na žici. Onadva sta ga potisnila ... V gosenico tigra-2 se je zalezel zahrbten hudournik. In kako bo ta dolgocevni nemški stroj počil.
  Svetlolasi deček Sergej je vzkliknil:
  - Naša Rusija, paraša za vas!
  In komaj je imel čas, da je skočil stran, utripajoč s svojimi črnimi, podrtimi petami, s padajoče strehe.
  Olympias je pobožala dečka po vratu in rekla:
  - Zelo si pameten.
  Pionir se je prebil na fronto in se pridružil ženskemu bataljonu. Fant je celo zelo iznajdljiv. Izdeloval je na primer letala za sestrelitev fašističnih jurišnikov. Ko se Focke-Wulfi ali TA-152 dvignejo, se zasliši neverjetno oglušujoč ropot.
  Nemci udarijo ob spremljavi Wagnerjeve simfonije. Tako veličastna melodija.
  Olimpija jezno reče:
  - Še vedno nas poskušajo prestrašiti.
  Pionir je zapel s patosom:
  - Ruski bojevnik se ne boji smrti,
  Smrt pod zvezdnim nebom nas ne bo vzela!
  Močno se bo boril za sveto Rusijo,
  Napolnil sem mogočno mitraljez!
  Olimpija, visoka, mišičasta deklica s širokimi boki in rameni, tipična kmečka žena. Oblačila so bila med bitkami raztrgana v cunje, močne noge so bile gole, lasje speti v dve kiti in zelo prašni.
  Seryozhka je star komaj enajst let, suh zaradi podhranjenosti, opraskan in umazan deček, oblečen le v hlače. Dečkovi naravno beli lasje so osiveli, skozi tanko, zagorelo in umazano kožo se mu vidijo rebra. Moje noge so bile strašno zlomljene in prekrite z opeklinami, modricami in žulji. Res je, usoda je otroka zaščitila pred hudimi poškodbami.
  Olimpija se v primerjavi z njim zdi velika in debela, čeprav dekle sploh ni debela, ampak z močnim, natreniranim mesom na kosteh. Poleg tega se zdi, da lakota sploh ni vplivala na njeno postavno in veliko postavo.
  Dekle strelja s težko protitankovsko puško. V nemška vozila ne morete prodreti čelno, vendar obstaja možnost, da zadenete na tirnice.
  In zajeten "Lion", ki je v šasijo prejel močan eksploziv, je začel puhati dim kot močan kadilec.
  Seryozhka je sarkastično zapel:
  - Smrdljivi Fritz je brez razmišljanja na vhodu prižgal cigareto! Seveda se je znašel v velikih težavah!
  Olympias, ki je blestela s svojimi mišičastimi, zagorelimi teleti, je zaplesala step s svojimi bosimi, lepimi nogami. Dekle je zapelo:
  - Obrazi ruskih svetnikov utripajo iz ikone ... Bog daj, da ubijete vsaj tisoč Švab! In če kdo pobije več kot nacisti, te nihče, verjemi, tega ne bo obsodil!
  Nato je ponovno napolnila protitankovsko puško in znova streljala. Iz nemškega transporterja se je znova spustil curek dima.
  Dekliški bataljon je Švabam povzročil znatno škodo. Toda sam je utrpel izgube. Eno dekle je raztrgalo na pol in njen obraz je postal tako bled, kljub prahu.
  Elizabeth je jezno udarila z boso nogo, tako da so letele pljuske in zakukale:
  - Pogumno se bomo borili proti našim sovražnikom,
  Ker se borci lahko borijo ostro!
  Večji del Stalingrada so nacisti že zavzeli, kar pa je ostalo od mesta, noče popustiti in se predati.
  Efrosinya medtem poskuša prebiti Tigra. Močno nemško vozilo je v bok zadela granata, a ni popustilo. Obrne se, da sproži top. Deklica se mora zakopati v zemljo in ruševine, da izpuščenega darila ne zdrobi udarni val.
  Euphrosyne tiho šepeta:
  - Mami, oče, oprosti!
  Catherine je v Tigra vrgla granato, ki ji je eksplodirala na čelu. Deklica je siknila:
  - O tem, da je svetloba nauk pozimi spomladi ... Brez izjeme ponavljam, da je Hitler kužna baraba!
  Elena, ki je zlomila cilj fašistov in jih poškropila z rafalom, je zamrmrala:
  - Zdaj sem videl Fuhrerja v krsti! In nesrečneža je brcnila naravnost v oko!
  Rdečelaska je dejansko z golimi prsti vrgla granato v rezervoar. Zadelo je v cev ... Sledila je eksplozija, tigru pa je bil gobec izkrivljen.
  Strahopetni Nemec ga je vzel in se umaknil.
  Evfrozina je zacvilila skozi nosnice:
  - Naši se ne bodo podredili vašim!
  Catherine je Hitlerjevega najemnika posekala s kroglo in pela:
  - Ampak zlobnež se ne šali! Roke, noge, ruske vrvi zvija! Zarije zobe v samo srce ... Očetovsko domovino popije!
  Evfrozina je hihitala in zalajala:
  - Fuhrer divje kriči, napenja se!
  Ekaterina je odstrelila in dodala:
  - No, smrt napihne in se nasmehne!
  Zdaj se je pojavil še bolj nevaren "Shtumrtiger". Uničuje celotne zgradbe in bunkerje. Poleg tega se ne približuje položajem sovjetskih čet. Avto skrivajo nemški mitraljezi.
  Efrosinya vidi, da se ni mogoče približati položajem Švab. Toda na nebu so Focke-Wulfovi. Eno od teh vozil leti bližje sovjetskim položajem. Dekleta odprejo ogenj nanjo.
  Elena vrže granato in besno reče:
  - V globoki smrti ni odpuščanja!
  Po tem dekle izstreli rafal iz mitraljeza. Hitro se vrne nazaj. Hitro se približuje razmeroma nov nemški tank "Panther"-2 z majhno kupolo in nižjo silhueto.
  Več deklet vrže granate v nemški avto. Ona, ko je prejela darila, zamrzne in se ne more obrniti.
  Elena je zažvižgala in siknila:
  - To je nova nesreča. Čeljusti ji bomo raztrgali!
  Panther 2 je zarenčal in sprožil svoje močnejše orožje.
  Ognjeni steber je razklal zrak in v trenutku segrel ter naelektril ozračje.
  Elena se je zahihitala, ko so granate letele mimo napol gole deklice. Brezsramna rdečelaska je zamajala z boki in zapisala:
  - In Newton je premagal svoje sovražnike, vrgel jarem s prestola! Svoj Newtonov zakon je odredil Fritzu!
  Stalingrad je bil popolnoma zajet v požarih, ko se je zdelo, da ognjeni jeziki ližejo nebo in prasketajo škrlatne, oranžne in škrlatne iskre. In vsaka iskrica je kot duh, ki pobegne iz peklenskega gradu.
  Eufrozina je, ko je podrla nemškega borca, zasvetila z modrimi očmi in zapela:
  - Zakaj cviliš, neumna stara gospa? Verjemite mi, samo nora oseba joče za vami!
  Catherine je pela, ko je streljala na naciste:
  - Kako lepo je ležati na travi in udarjati Švabe v glavo! Dajte Fuhrerju obkladek in izstrelite naboje iz mitraljeza!
  Deklica se je divje zahihitala in se prevrnila s trebuha na hrbet. Z nogami sem naredil kolo. Navzgor je poletela granata. Leteči Focke-Wulf, ki je prejel šrapnel pod trebuhom, se je hitro dvignil višje. Očitno so ga poškodovali ostri delci. Fašistično bitje se je vnelo in začelo izgubljati koščke zlomljenih kril.
  Eufrozina, ko je videla, kako Focke izgublja višino, je zakikala:
  - To je semafor. Na krovu visi sekira.
  Nemško letalo je eksplodiralo in raztreslo ostanke v vse oddaljene kotičke neba. In kam je izginil fašistični as? Nazadnje sem zavil. Propadal je krvnik, ne pilot.
  Catherine je kihnila, razpršila prah in rekla:
  - Biti ali ne biti? To ni vprašanje!
  Elena je spet vrgla kos stekla z nogo, tako zelo, da je zadel Fritzevo oko in prišel ven skozi Fritzevo glavo:
  - Jaz sem tankovska armada! In potrebujete zdravljenje!
  Nemci in njihovi sateliti so poskušali napredovati tako, da so pred seboj metali granate. Takšna taktika ni delovala proti dekletom. Zato je Seryozhka uporabil katapult in v odgovor napadel sovražnika.
  Pionirček je zarjovel:
  - Dedek Mraz raztrga Hitlerju čeljusti!
  Katapultni naboj, ki je prebil množico fašistov, je povzročil, da so odleteli in se hkrati prevrnili v zraku. Fritzevi so padli in se razbili ob ruševine zidov.
  Tank Tiger-2, ki je izgubil ravnotežje, je trčil v Leva. Eh, Leva, kje je tvoje mogočno ime?
  Eufrozina se je nasmehnila in odgovorila:
  - No, Seryozhka je super!
  Fant je agresivno zalajal:
  - Pionir je vedno pripravljen!
  Deklica je v odgovor zamajala z boso nogo.
  Kapitan je spet začel zabijati. In olimpijske igre so požgečkale Seryozhkino ozko stopalo, kako težko je! Ni čudno, da se fant ne boji teči skozi ogenj.
  Catherine je v petju rekla:
  - Mladost je dobra - starost je slaba!
  Elena, ta vesela rdečelaska, se je strinjala:
  - Nič ni hujšega od starosti. To je pravzaprav najbolj nagnusna država od vseh možnih!
  In dekle je naredilo preobrat. Za trenutek si je zamislila starke. Ne, ne moreš primerjati stare ženske z dekletom. In kakšna lepota je v vitkih telesih.
  Elena ga je vzela in zapela:
  - Leto za letom teče kot karavana,
  Starka melje kano v možnarju...
  Kaj pa moja vitka postava?
  Ne razumem, kako je moja mladost izginila!
  Efrosinya je zasvetila z očmi, podrla Nemca z udarcem v dimlje in pripomnila:
  - Ne! Pa vendar je v vojni tak čar - ostati večno mlad! Vedno pijan!
  Olimpijske igre so dale nov naboj v katapult. To je nekaj podobnega dobremu maltu. Deklica je siknila:
  - Ne mimo, ampak mimo!
  Serjoška je zamahnil s tanko, a spretno nogo in zalajal:
  - Fritsam obraz!
  In granata je skupaj z eksplozivnim paketom s polno hitrostjo poletela proti nacističnim položajem.
  Da, Stalingrada jim niso dali. Napad traja že tri mesece od konca junija, a mesto ni bilo zavzeto. Nacisti so dosegli uspehe na drugih področjih fronte, ne pa tudi na tem.
  Eufrozina je sprožila iz pištole in zarenčala:
  - Vse je nemogoče, vendar se zgodi mogoče. Vesolja ni treba zelo komplicirati.
  In zadel je rezervoar za gorivo motornega kolesa. Avto je eksplodiral in ognjeni vrtinci so osvetlili zadimljeno pokrajino. In Nemca je raztrgala ognjena šapa.
  Kapitan je zavpil:
  - Rad ubijam zlo! In to je najvišje dobro!
  Catherine je zadela Nemce z rafalom in siknila:
  - Igrajmo se ježka!
  Elena je odprla ogenj, natančneje. Več črncev je ostalo ležati na ruševinah, pokritih s sajami:
  - Ubij sovražnika! - je zašepetala deklica.
  Catherine je igrivo zapela:
  - Ko si Hitlerja pobarval s šminko, Mainsteina z lakom za lase, te bodo demoni odvlekli v ujetništvo, tvoj zvesti pes te bo grizel!
  Eufrozina je streljala in siknila:
  - Pridi zvečer, Adolf se bo obesil... Nehaj se norčevati! Pridi zvečer, poleti kot gyrfalcon, da močno premagaš naciste!
  Catherine je v jezi rekla in strmoglavila čelado z glave jurišnika:
  - Mi lahko! In bomo!
  Dekleta iz Leninovega bataljona so ustavila napredovanje tuje vojske. Fritz se je pomaknil naprej in prostor dobesedno posipal s trupli. Tudi tank Lion, na katerega so polagali upe, ni pomagal. Tukaj je modifikacija vozila s 150 mm topom.
  Elena odbije kamen, ki se je zataknil za njeno golo bradavico. Dekle ima tako lepe in polne prsi. Deklica vrže granato z nogo. Noga je močnejša od roke, met pa potuje dlje.
  "Lion" je dobil vrzel v stezi in se ustavil. Strel iz njegovih močnih ust. Ropot in sesutje.
  Elena, pljunuvši, pravi:
  - Ruski bojevnik ne stoka od bolečine!
  In spet dekle strelja. In to počne izjemno natančno. Fašist, ki se nagne iz stolpa, pade nazaj.
  Rdečelasa, skoraj gola deklica pravi:
  - Zaman sovražnik verjame, da mu je uspelo zlomiti Ruse! Kdor je pogumen, bo napadel v boju, mi bomo hudo premagali naše sovražnike!
  Elena pa raztegne svoje trebušne mišice, ki jih je zelo izklesala.
  Oh, kako lepa so dekleta! Resnično ne želim, da kdo od njih umre.
  Mimo je tekla Stalenida... Zelo lepo dekle s puhastimi belimi lasmi. Nekako ji jih uspe namazati z nekakšnim napitkom, da se ne umažejo.
  Deklica je zelo lepa, s postavo Venere, le bolj napeta in izklesana. Na sebi ima samo nedrček in spodnjice. Vse ostalo je že raztrgano. Toda kako elegantne so noge! To ni dekle, ampak pečat popolnosti, krona lepote.
  Giblje se na poseben način, kot veverica. In bose noge kar utripajo, pete pa presenetljivo ostanejo čiste. Stalenida ustreli, fašist pa dobi čir na prsih.
  Dekle pravi:
  - Zvestoba domovini je najvišja beseda!
  Elena je s smehom pripomnila:
  - Sleci nedrček in ostani v spodnjicah, kot jaz!
  Stalenida je negativno zmajala z glavo:
  - To ni primerno!
  Elena je zatresla boke, streljala natančno in zapela:
  - Nekako je komsomolec postal nenavaden! Takole hoditi z golimi prsi je zelo nespodobno!
  Stalenida se je zahihitala in pripomnila:
  - Zakaj bi razveselili Švabe s pogledom na našo lepoto!
  Angelica je odločno odgovorila:
  - Naša lepota je smrtonosna!
  Jeklenica se je zahihitala in streljala na TA-200. Nacistov avto je zagorel. In lepa blondinka je zabrusila:
  - Smrt zlu!
  Elena se je zahihitala:
  - In življenje je dobro!
  Stalenida, ko je videl, da Nemec pada, je zarenčal:
  - To je najvišja vrednost! Ne mislite, fašisti, da ste zmagali!
  Elena bo zapela:
  - Zmaga čaka! Zmaga čaka ... Tisti, ki hočejo zlomiti okove! Zmaga čaka! Zmaga čaka! Zmogli bomo premagati naciste!
  Lepo dekle in njene gole prsi se tresejo. Dobro se znajde z golim trupom v vročini, ki jo še stopnjujejo požari.
  Eufrozina je bila zdaj videti veliko bolj odločna. Z mitraljezom je streljala na Fritze in zalajala:
  - Kastriral te bom!
  In res, nacisti so prejeli smrtonosna darila in krste! In deklica jim je pokazala svojo postavo, tako da je pokazala svoje gole prste. In zažvižgala je kot roparski slavček. Še več, skozi prste spodnjih okončin.
  Kapitanka je zelo pametna. In peneče. In prav nič kruto. Tudi njej se včasih smilijo sovražni vojaki, ki imajo morda otroke, ki bodo jokali za svojimi umorjenimi očeti.
  Efrozina pa take misli odganja od sebe, spravljajo jo v jok. Niso pa Rusi prišli k Nemcem ropat in ubijat. Ne, to so Nemci in cela agresivna tropa tujcev z vsega sveta je vdrla v ruske prostore.
  Efrosinya se je prekrižala in streljala na Fritza, ki se je skušal neopazno približati ruskim položajem. Njegovo oko in možgani, ki jih je izbila krogla, so ušli ven.
  Kapetan se je nasmehnil in duhovito rekel:
  - Naravnost oči v oči, glava v glavo!
  Efrosinya je streljala natančno in z bočno prikolico zadela motocikel. Avto je začelo trgati, mitraljez pa je odletel in se večkrat prevrnil. Nato je njegov gobec prebil ruševine.
  Deklica je drgnila goli, zaprašeni podplat po ruševinah. In spet je namerila. Njen vedri, mladi obraz se je zadovoljno nasmejal. Dekle je zapelo:
  "Ne," smo rekli fašistom, naši ljudje ne bodo prenesli, da se ruskemu dišečemu kruhu reče "brod"!
  Catherine je naredila zelo natančen strel, ki je zažgal Focke-Wulfa in zacvrknila:
  Za sleparja je seveda izbira jasna,
  Za dolarje je pripravljen izdati Rusijo ...
  Toda ruski človek je tako čudovit -
  Pripravljen sem dati svoje življenje za svojo domovino!
  Deklica je naredila salto in nacistom pokazala piškotek ter se zavrtela in krogle niso zadele lepotice.
  Pojavila se je Catherine, ta lepotica, skoraj gola in umazana, kot hudič, je metala granate z obema nogama hkrati. In preverila je:
  -Kar imam... K Fritzu v ostro stran!
  Olimpijske igre so popravile Eleno:
  - Ostro na stran, ne na ostro stran!
  Deklica se je zahihitala in stresla svoje lubeničaste prsi ter izstrelila granato z granato z eksplozivnim paketom. "Tiger" je bil zadet v cev in ta ukrivljena umetnina se je izognila.
  Po tem se je Hitlerjevo bitje umaknilo. Začela se je plaziti, kot želva, ki jo je zajel ogenj.
  Euphrosyne je zapela in veselo mežikala:
  - In Tiger se umika in Nemci se skrivajo!
  Dekliški bataljon je manevriral pod zračnimi napadi in težkimi topovi. Nato so zadeli raketni izstrelki, zdrobljene, vroče pečine so se dvignile v nebo. In kamni so se vneli. Na srečo nobeno od deklet ni umrlo, moški pa so odšli na oni svet. In duše letijo - nekatere v nebesa, druge v pekel! Kjer hudiči z vilami že čakajo tiste, ki niso verjeli v Jezusa.
  Elena, najbolj seksi med bojevniki, je besna: ali lahko nacisti s svojim Sturmtigrom streljajo na položaje sovjetskih čet in pobijejo rdeče bojevnike?
  In dekle je z bosimi nogami zgrabilo granato in se zavrtelo v slapovih salt. In vrtelo se je čedalje hitreje. In potem je z vso močjo vrgla dar smrti v široki sod Sturmtigerja. Zasvetile so se lepotičine gole zagorele noge in v široko cev je priletela granata. In močan avto se je najprej dušil, nato pa razneslo. Dva "Kraljeva tigra", ki sta stala ob straneh "Sturmtigra", sta bila vržena navzgor in raztresena v različnih smereh. Z njih so se strgali valji in padli so ter poleteli kot kraljičina zlomljena ogrlica.
  Eksplozivni val je Eleno vrgel navzgor in deklica je poletela z glavo navzdol. In bila je prevrnjena, zazibana in vržena. Toda lepotica je vseeno pristala, ostre ruševine in drobljenci so se ji zarili v gole podplate. Deklico je bolelo in celo skozi njeno žuljavo stopalo je prebodla ostra konica.
  Toda Elena je našla moč, da je vstala in zavpila:
  - Fašisti boste v pepelu!
  Efrosinya in druga dekleta je eksplozivni val vrgel navzgor in jih celo rahlo zdrobil. Toda nobeden od čudovitih bojevnikov ni umrl. Dekleta so se srečala z orkanom in dobro usmerjenim ognjem. Zatiranje izpadlih nacistov in drugih agresivnih žuželk, ki oblegajo ZSSR.
  Catherine je z velikim navdušenjem zapela:
  - In ko nas božja trobenta zažge v boj, bomo prijatelji skupaj s Komsomolom! In po Jehovovi volji bom na nebeški prozivki!
  Elena, ki je otresla prah s krvavih, zlomljenih podplatov, je zapela:
  - Lenin, zabava, Komsomol! Firerja pošiljamo v norišnico!
  Dekleta so se začela oglušujoče smejati, Serjoška pa je zaskrbljeno in razdraženo rekel:
  - In moj katapult ni tako natančen kot te gole in močne, zagorele Elenine noge!
  Olympias je napenjala mišice rok in rekla:
  - To je v redu! Izmislili si boste nekaj bolj kul!
  . POGLAVJE št. 17.
  Dekleta so zelo želela izvedeti nekaj novega o tem primeru in imeti vsaj najmanjšo sled. A doslej so kot ribe v kali plapolali, bingljali in se niso mogli pripeti na nobeno določeno tarčo.
  V teh razmerah se je bolje spomniti vaših zelo zanimivih in po svoje edinstvenih podvigov.
  Elizaveta in njena ekipa, tako je bilo v zgodovini njihovih avantur, so odvrnili napredovanje Fritza v Voronežu.
  Nemci so premaknili svoje tanke pod sneženje in se poskušali prebiti s bokov.
  Bojevniki so se, kot vedno v bikinijih in bosi, borili v mrazu. Zakopali so se v snežne zamete in od tam streljali ter z bosimi nogami metali granate in eksplozivne pakete.
  Zelo lepa, seksi in popolno napeta dekleta. Porjavel, golih nog.
  Elizabeth je posekala Švabe in zacvilila:
  - Dekleta smo zelo ponosna nase!
  Tudi Catherine je zažvižgala in zarenčala:
  - Trudimo se biti samo v prvih vrstah!
  Elena, ta rdeči hudič, je zapela:
  - Mi smo samo prima in balerine!
  Nato je z boso nogo izstrelila granato.
  Eufrozina ga je vzela in streljala. Vrgla je limono:
  - Borimo se čisto! Nimamo klovnovskega uma!
  Dekleta so opravila odlično delo. Svoje zelo zapeljive noge so streljale metale granate. Kaj pa Fuhrer...
  Elizabeth je razgalila svoje prsi in granati podala svojo škrlatno bradavico. Preletel je padel v vrste nacistov. Zacvilila je:
  - Naj bo velik sodni dan!
  Catherine je tvitnila:
  - In prišel bo Veliki Bog Svarog!
  In na enak način izstreli granato z golimi prsti.
  Elena se je zahihitala in pripomnila:
  - Še vedno zanimivo. Kristjani imamo pacifističnega Jezusa. In imamo odličnega orožarja Svaroga! Lahko vidite razliko!
  Z golo peto bo vrgel tudi paket eksplozije.
  Nato bo Euphrosyne udarila sovražnika z granato z boso nogo. In zapel bo, pokazal zobe:
  - Naš Bog je Bog vojne! Ne pacifizem!
  Nato sta se dekleta obmetavala s snežno kepo. Elizabeth se je zahihitala in pripomnila:
  - Še dobro, da je bil Vladimir dovolj pameten, da se ni spreobrnil v judovstvo. Vendar mislim, da bi bilo bolje, da razvijemo svoje. No, zakaj potrebujemo vere drugih ljudi?
  Deklica je vzela in z boso nogo izstrelila granato. In razkropil fašiste.
  Catherine, streljanje, je dodala:
  - Ne, pravzaprav naj bo vera pacifistična. Lahko pa si izmisliš svojega Irija.
  In tudi z golimi prsti, ko izstreli dar smrti in razbije par ducatov fašistov.
  Tukaj je Elena tudi napadla naciste. In spet se bosa vdala eksplozivnim paketom.
  Razkropila je fašiste in zacvilila:
  - Stara pravljica na nov način!
  In pokazala jezik!
  Efrosinya je izstrelila vrvico. Pokosila je Fritze in zacvilila:
  - In velike spremembe za prihodnost!
  In sprožila jo je z golo peto, pri čemer je Fuhrerjem zlomila hrbet.
  Elizabeth ga je vzela in z obupanim izrazom zarjovela:
  - Jaz sem najbolj kul dekle! Vse bom takoj pometel!
  In goli prsti prinašajo smrt in kaos.
  Tudi Ekaterina je zadela. Sestrelil kup fašistov.
  In zalajala je:
  - Za čast in domovino!
  Potem bo spet njena bosa noga nekaj začela.
  Tukaj ga bo Elena vzela in vroče pofukala. Zdrobil bo fašiste. Razdrobil jih bo na koščke.
  Potem ga bo vzel in zapel:
  - Slava domovini in čast!
  Euphrosyne bo predstavila tudi dar smrti in blebetanje:
  - In bomo skupaj!
  In golih nog, kako bodo sprožili uničenje.
  Tudi Elizabeth bo šla samo zabijat... Pokosila bo Švabe.
  Potem ga bo vzel in se obrnil.
  Pela je, nasmejala usta:
  - Nisem navadno dekle! Zlati lasje!
  Elizabeta je seveda sama dekle. Vse zmore in pripravljena je na vse. Preprosto občudovali boste, kako strelja. In kosi sovražnike kot kultivator.
  In škripa:
  - Ljubezen vodi v smrt!
  Ekaterina tudi strelja. Z boso nogo se dotakne granate in sikne:
  - Briljanten akord!
  In dodaja:
  - Vsi fašisti so izginili!
  Elena tudi strelja na sovražnika. Iztreblja Švabe. Kosi naciste in škripa:
  - Še malo in vsi bomo močnejši!
  In lepotičine bose noge spet vržejo stvar, ki prinaša smrt.
  Euphrosyne strelja tudi na naciste. In izstreli granato s prsti svojih bosih nog. In tviti:
  - Nismo poznali težav, a prišel je sosed!
  In se tudi smeje.
  Dekleta so tako neverjetna. In prsaste. In obožujejo, ko jih vlečejo za joške.
  To so lepote. To je najvišja akrobatika ljubezni in poezije! Naj se slavijo lepa dekleta. Da, naj bo z njimi zelo dobro.
  Elizabeta je fašiste udarila s svinčenim curkom in zacvilila:
  - Oziroma mi, verjemite, ne!
  In z boso nogo bo spet izstrelil nekaj smrtonosnega!
  In tukaj pride Ekaterina, kot udarec. Zrušil bo fašiste. In škripa:
  - Za nas ni vlade!
  Tudi Elena brca z golimi prsti, izstreli veliko švab in cvili:
  - In naslednje stoletje bo postalo naše!
  Po tem se bodo njeni zobje lesketali kot ogledalo!
  Tudi Efrosinya je vzela in z boso nogo izstrelila granato. Sestrelil fašiste. In z veseljem je zabrusila:
  - Večna zmaga! Svarog je z nami!
  Elizabeth si je s koščkom stekla šla skozi gole nožne prste. Švabam je prerezala grla in zacvilila:
  - In Jezus bo z nami!
  Po tem je dodala:
  - Kot ruski beli bog!
  Tudi Ekaterina je izročila granato in zavpila:
  - Slava veliki Rusiji!
  In z golo peto bo vrgel paket v eksploziji.
  Elena je potresla svojo jagodno bradavico. Proti fašistom je izstrelila vrsto.
  Nato je z boso nogo vrgla smrt v Fritza in zabrbljala:
  - Da, ne imejmo težav!
  In pokazala je jezik.
  Tudi Efrosinya je izstrelila vrvico. Raztrgala je fašiste ... In potem poleti granata, ki jo je izstrelila njena bosa noga.
  Blondinka zavpije:
  - Naj bo z nami moč družine!
  In vsa štiri dekleta so kričala:
  - Slava vsemogočni, vseprisotni, vsevedni, večni in večni družini!
  No, to so samo rožice. Mutantska dekleta so imela še bolj kul misije.
  In druge lepote v vzporednem vesolju delajo čudeže.
  Bojevniki so spet pred posebno nalogo. Morate prodreti v grad čarobnega plazemskega čarovnika. In tukaj je ne morete premagati z bosimi nogami samo z metanjem škodljivih predmetov. Potrebno je nekaj drugačnega.
  Elizabeth je stresla svoje polne prsi. Vsi štirje bojevniki so bili zelo mišičasti, z oblinami, oblečeni le v en tanek bikini. In njihove bose noge so bile dobro prilagojene za trganje in metanje smrtonosnih stvari.
  Lepa in nevzdržna štirica.
  Okoli gradu so številni bojni roboti. Nekateri jekleni mastodonti so bili videti kot ljudje v oklepih in z orožjem. Drugi del ima videz škorpijonov, z izstrelki, ki se ostrijo iz njihovih želov. Spet drugi so videti kot grde, jeklene ptice. Obstajajo tudi tanki, ki izgledajo kot piramide.
  Tako imajo dekleta veliko sovražnikov. Toda dekleta ne čutijo strahu. Kljub temu je to še ena igra nano-hobitov - civilizacije, ki je padla v večno otroštvo.
  Princ Bounty se je pred dekleti pojavil brez kakršnih koli izboljšav. Navaden fant s krono, majico, okrašeno s ponovnimi fotografijami, kratke hlače in bos. Skoraj normalen otrok, samo mišičast, zelo lep, na videz star enajst ali dvanajst let. Toda v resnici je že zdavnaj minilo že drugi milijon let. Poleg tega so leta v tem vesolju daljša od človeških let. Torej, težko si je predstavljati, kako dolgo je živel ta večni fant.
  In zdaj srčkan fant skupaj z dekleti v smehu reče:
  - No? Morda lahko skupaj naredimo preboj?
  Elizabeta je odločno udarila po bosi nogi in zapela:
  - Viharji Avadona so nad nami!
  Catherine je pobrala snežno kepo z golim, elastičnim podplatom, poskočila in zapela s silno samozavestjo:
  - Tokovi hiperplazme zadaj!
  Ognjena Elena z bujnimi, gorečimi lasmi je tudi z boso peto grabila po snežnem zametu in žvrgolela:
  - Tovariš Stalin, vaša najbolj kul Koba..
  Evfrozina je z golimi prsti hitro zvalila snežno kepo in zakiknila:
  - Lahko se bo spopadel z besno hordo!
  Punčki sta pogledali Bounty... No, tipičen otrok. Na splošno so v svetu vilinov nekako postali nenavajeni na odrasle moške. Vsi predstavniki glamuroznih ljudi so videti kot najstniki, brez brkov in brade, z lepimi dekliškimi obrazi. Vilini so hkrati mišičasti, izraziti, z velikimi popolnostmi in zelo ljubeči. Znajo vzburiti žensko in so preprosto idealni ljubimci. Vedno lepo dišijo, njihova koža je popolnoma čista z enakomerno porjavelostjo, lasje pa rastejo samo na glavi. Vilinka je seveda čedna, toda ... Dekleta se tega dolgočasijo in hočejo moškega z brado, ki diši po močnem znoju, ne pa po rožah in ženskih parfumih.
  Elizabeth je Bountyja vprašala:
  - Lahko prevzamete uglednejšo podobo. Zakaj izgledaš kot nerazvit fant?
  Princ je odgovoril s sijočim nasmehom:
  - Kako se počutim, tako izgledam! Sem nanohobit na kvadrat in moje otroštvo je neskončno!
  Catherine, ki je pokazala svoje biserne zobe in metala snežne kepe z golimi prsti, je zahihitaje pripomnila:
  - No, ti si samo Peter Pan!
  Bounty je z nasmehom odgovoril:
  - Ne! Peter Pan ni bil nanohobit. Le naši fantje so fantu med zabavo omogočili večno otroštvo in sposobnost letenja.
  Ognjena Elena je zažvižgala in presenečeno pripomnila:
  - Torej, ali Peter Pan res obstaja?
  Princ sam je zelo spretno z bosimi prsti svojih spretnih nog zakotalil snežno kepo in jo zagnal v Eleno ter duhovito čivkal:
  - O, otroštvo, otroštvo, kam se ti mudi! O, otroštvo, otroštvo, kam letiš!
  Tudi deklica je z golimi prsti zakotalila snežno kepo in jo spustila v dečka. In zarenčal:
  - Dobi fašistično granato! Zapojte serenado za spomin!
  Bounty se je odzval s celo slapom snežnih kep. Eleno so udarili, dekle podrli z nog in ji strgali nedrček. Rdečelaska se je zavrtela pod točo snežnih kep in kokodakala:
  - No, ti si prasec!
  In se dobesedno zakopala v snežni zamet. Plazila se je in izkopavala hodnik.
  Bounty je z nasmehom rekel:
  - Peter Pan je bil zelo razburjen zaradi smrti svoje babice - to neprijetno odkritje: da ljudje, kot kaže, umirajo. In deček je molil k bogovom, da bi postal nesmrten. No, naša razigrana Ephriala mu je dala nesmrtnost in sposobnost letenja, otroka pa pustila za vedno fantka ... - Princ se je obliznil in nadaljeval. - Kar pa ga je ustavilo!
  Ekaterina, to melodično razigrano dekle, jo je vzela in zapela ter hkrati z golimi prsti v sneg risala ornament:
  - Utripanje dni in let ni strašljivo ... On je edini na vsem svetu! Je dobro biti tak ali ne. - Deklica je med plesom razgalila svoje prsi, bleščeče od rubinastih bradavic, in nadaljevala. - Ali je dobro biti tak ali ne! Malo verjetno je, da bo kdo odgovoril.
  Nadarjeni princ je ustavil bombardiranje in pokazal zobe, zarenčal:
  - No, dovolj je! Zdaj vas bom osebno vodil do napada.
  Pet: bojevnice in fant v vrsti. In krenili so proti sovražnikom.
  Bounty je prvi odprl ogenj in z golimi prsti poslal igle po zagorelih fantovskih nogah ter zarjovel:
  - Nevihta bo! Zelo kul bo!
  Elizabeth se je vdala z golo peto, vrgla ven del smrtonosnih nabojev in zavpila:
  - Razbili te bomo! Ti boš Malyuta!
  In roboti so se zdrobili v raznobarvne kroglice. Kovina je pokala.
  je zacvrknila Catherine in pokazala svoje dragocene zobe. Z golo peto je brcnila nekaj mavričnih žog in zapela:
  - O čem dekleta včasih sanjajo ...
  In žoge so trivialno razbile robote na staljene dele.
  Elena je z bosimi nogami izstrelila tudi ognjene igle. Zdrobil sem toliko mastodontov. Tisti, ki so prejeli obtožbe, so se razdelili in spremenili v pepel.
  Elena je navdušeno zapela:
  - Ponoči padajo zvezde! Avtomatski stroj bo!
  Nato je Efrozina z golimi prsti vrgla darove smrti in popolnega uničenja. Deklica je navdušeno rekla:
  - In v krsti bo cybor! Pošljimo sekiro v vaš tempelj!
  Z robotov je padal stopljeni prah ...
  Bojevniki so se združili.
  Bounty Prince ni zaostajal veliko. Deček je bil zelo vesel, da se je lahko zabaval.
  Tudi Elizabeta je prejela naboj od mastodonta in razgalila svoje oprsje. Strela je odletela z njene škrlatne bradavice in zadela robote. Vzeli so ga in sesuli na koščke.
  Deklica je navdušeno siknila:
  - Bela štorklja leti!
  In za njo je Ekaterina lansirala svoje gole prsi. Iz njene škrlatne bradavice so leteli mehurčki, njena bosa seksi stopala pa so izvlekla ognjeno bodalo. Tako čudovito dekle. In roboti razletijo kot keglji zaradi strmoglavega udarca meča.
  Bojevnik je navdušeno začivkal:
  - In sovražna jata je odletela na tla! Pod pritiskom jekla in ognja!
  Zatem pa je lepotica ponovno izpustila slap uničenja iz svojih golih prsi.
  Vzela ga je tudi ognjevita Elena in robote udarila s slapom golih prsi. Razcepili so se in poleteli v zrak. Bojevnik je siknil:
  - Z golimi prsmi trgam napeto vrv!
  Eufrozina je uporabljala tudi jagodne bradavice za vodenje vojaških operacij. Ona je res vroče dekle. In zelo učinkovito je uporabila tudi svoje bose noge. Vse je začela rezati in spreminjati v pepel in ognjen dim, podobne rdečim kobram.
  Nato je bojevnik zacvrknil:
  - Upor pomeni smrt in smrt je upor!
  In vsi štirje lepotci se smejijo, kolikor hočejo. Res so to, kar pravijo - super!
  Bounty, ta večni fant je tvitnil:
  - Dvigni sode bencina kot požare!
  In kako se bo smejal in pokazal svoje bele zobe.
  Elizabeth, ki se je agresivno nasmejala in pokazala pritisk visokoletečega bojevnika, ga je vzela in siknila:
  - Lenin je z nami oktobra!
  In zelo težka strela je odletela iz njene rubinaste bradavice. Udarjala je po avtomobilih, jih začela trgati in prevračati. Kot piramidasti tank, ki ga je strela vrgla iz skrinje, se je zaletel v robota in ga razbil na koščke.
  Ekaterina je tudi agresivno vrgla raznobarvne mehurčke iz svoje škrlatne bradavice in siknila. In njene prsi se razprostirajo v valovih:
  - Jaz sem dekle s kroglo v glavi!
  In potem, ko z boso nogo sproži darilo uničenja.
  Tudi Elena me je udarila z golimi prsmi. Je tako dekle z občutkom povečane agresivnosti in hkrati prijaznosti. In kako povsod trosi ognjene krogle.
  In takrat se bo vdal s svojimi zagorelimi, bosimi nogami. Kakšen čudež, kakšen čudež!
  Morje bo močno naraslo!
  In Elena bo zapela:
  - Jaz sem vrhunsko dekle!
  Euphrosyne je prav tako izpustila svetle bleščeče strele iz svojih izjemno golih prsi. In kako bodo zagorele vaše gole pete. Kako se bodo vrteli najsvetlejši vrtinci.
  In kako se bodo iz njenih golih prstov razpršili nosilni tokovi smrti. In zacvrkne:
  - Ježevec bo kuhan!
  Elizabeth je tako čudovita punca. In njene prsi bi dobesedno zapeljale vsakega svetnika. In raznobarvne strele odletijo iz grimiznih bradavic in zadenejo robote.
  In bose noge brez odlašanja izbruhajo, kar uničijo in skuhajo v pepel.
  Elizabeth veselo prede:
  - Zjebal vas bom vse barabe! In kmalu te bom zdrobil na koščke!
  Tudi Catherine je zacvrknila, pokazala zobe in iz svojih seskov, rdečih kot mak, metala izstrelke uničenja in opustošenja. Vse so pometli in stopili. In kako so iz golih prstov privrele razbeljene niti uničenja ... To je nasploh najbolj kul tok.
  Catherine je tvitnila:
  - V travi je gorela kobilica!
  Ognjevita Elena se je vdala tudi z bosimi nogami. Oddajal je slap podivjane, besneče smrti. Nato je poslala stebre svetlobe, kot laserje, iz jagodnih bradavic. Nekaj napredujočih robotov je pometel v hiperplazemski prah in siknil:
  - Bil je zelen!
  In takrat je Evfrozina izbruhnila in poslala svetle žarke s svojimi golimi petami in golimi prsti. In potem bi kot iz seskov po zraku zalebdeli uničujoči in kovinsko talilni naboji.
  Euphrosyne je tvitnila:
  - In vse je pristal v krsti!
  Nato so se vsi štirje bojevniki začeli intenzivno in zelo agresivno smejati. In od njih se razhajajo tako svetli kvazarski žarki smrti.
  Elizabeta je pela in pokazala svoje velike snežne zobe. Z njenih golih pet so letele prave, markantne kače in curki strel. Samo hiper je.
  - Najvišja mera je kot himera ...
  Nato ga je deklica vzela in se zahihitala. In iz škrlatnih bradavic je prišel več kot smrtonosni izcedek. S čarobno plazemsko metlo so dobesedno pometli vse.
  Ekaterina, ki je cvilila in se igrala s svojimi golimi prsmi, iz katerih so padale hiperplazmatične krogle, ga je prijela in siknila:
  - Akrobatika - posadko spravimo v raka!
  In ko podleže z bosimi nogami, iz svojih golih prsi oddaja uničenje. In spet roboti padejo v asimetrijo večdimenzionalnih vrat kibernetičnega pekla. In vse sikne ... In sneg vre, brbota z vrelo vodo in para drvi navzgor.
  In potem je tu še Elena, ki ga bo pobrala in pospešila. In kar bo uničil, bo tudi z golimi petami vrgel ven. In potem bo poslal darila z golimi prsi.
  In dalo bo:
  - Sprememba pogojev ne spremeni vsote!
  Nadarjeni princ se je zasmejal in duhovito pripomnil ter pokazal iskreče se kot zvezde zobe v nočni mori in hkrati otroški nasmeh:
  - Vi ste moji užitki!
  Elizabeta je znova sprožila porcijo iztrebljanja z bosimi nogami. Dodan uničevalni naboj z golo bradavico. Tako duhovito kot na svoj sijajen način je zapisala:
  - Mi smo klovni z zlobnimi sekirami!
  In vse je padlo z robotov, kot zarjaveli in hkrati goreči ostružki.
  Prvotna Katarina, ta bosa bojevnica, iz katere izvirajo tokovi smrti in uničenja. Zato ga je vzela in siknila, pri čemer so iz njenih škrlatnih bradavic poletele strele. In vsaka strela je zadela svojo tarčo, jo sploščila, jedkala in razmazala.
  Catherine ga je vzela in iskrivo nasmejana, stresajoč svoje oprsje, iz katerega se vijejo bleščeči rubini seskov in tisto, kar nosi uničenje, je rekla:
  - Za hribom rastejo sekire, silovite glave za bičanje!
  In dekle je pokazalo svoj oster in rožnat jezik. In vse, kar je ostalo od robotov, so bili razbeljeni čipi.
  Tudi ognjevita Elena ni bedak. Vzela ga je in siknila, stresala škrlatne bradavičke in grozila, da bo vse pometla in sploščila:
  - Toda tujec bo prejel strel od nas deklet!
  In bojevnik je poslal iz njenih bradavic tako energičen vrtinec poraza in ognjeno paleto smrti. In dekličine bradavičke so tako svetleče in kar iz njih izvira tako smrtonosno, da se preprosto vprašaš, kako se lahko kdo upre čemu takemu.
  In potem je tu še dekle, ki bo popustilo s svojimi izklesanimi, bosimi nogami. In takšno razdejanje, da dobesedno obrača nosove. In iz robotov so secirane plasti.
  In Elizabeta? Pravzaprav je super punca! Pravzaprav ji je podvrženo vse, tudi tisto, kar se zdi popolnoma neresnično. Tako roboti, ki so prejeli izpust Katjuše iz bosih nog deklet, začnejo kaditi in pokati. In šli bodo v tok princepsove plazme.
  Elizabeth bo pela in odprla usta s škrlatnimi ustnicami:
  - In v višavah zvezd lajam na sušilnik za lase!
  In potem ga bo dekle vzelo in te robotsko udarilo s svojimi škrlatnimi bradavicami. In sprostil bo nekaj, kar valja kovino v posušene cevi. In to dekle je dobesedno kos pogače.
  Elizabeth spet stavka, pošilja darila z jagodnimi nastavki in uničuje robote. In dekliške bose noge izvlečejo bodičasto uničenje. In dekle kriči:
  - In sreča, pri bogu, nima časa zate!
  Elizabeta je svoje gole podplate podala svojim zapeljivim, mišičastim nogam. Nato se je s svojih prsi otresla darov uničenja in mletja substanc. In zažgala je celo vrsto robotov.
  Potem je zapela:
  - Medtem ko je na tem svetu ...
  Elena je tudi z golimi prsti sproščala potoke uničenja. Nato je iz svojih rubinastih bradavic izpustila raznobarvne mehurčke prebave in uničenja. Sežigala jih je in izhlapela...
  Potem je zapela:
  - Medtem ko je na tem svetu ...
  Sem je Catherine poslala svoj kulturni profil bosonog, ki poganja mehanične mastodonte v krsto. Oziroma v zasnežene grobove.
  Dal ga je s strelo. Potem iz jagodnih bradavic, kot peneče kroglice. Kot kladivo na nakovalu.
  In je zacvrknila:
  - Medtem ko je na tem svetu, obstaja Gaskonja!
  In bojevnica je razgalila svoje virtualne, a zelo resnične zobe.
  je duhovito pripomnila Elizabeth in z golimi prsti poslala tisto, kar je brisala v prašek.
  - Beseda strahopetec v Rusiji ni znana!
  In bojevnica bo vrgla strelo iz sebe, bolje rečeno, iz svojih golih prsi. In iskrilo se bo z vsemi vlakni duše. In izkazalo se je, da je tako kul in kaskadna ženska.
  Ekaterina se je robotski kosilnici vdala tudi z bosimi nogami. Veliko jih je uničila, nekatere prevrnila. In kako pošilja stebre intenzivne smrti na svoja gola prsa - to boste občudovali!
  In potem bo zapel:
  - Ne poznam krogle, če se motiš!
  Elena je sprožila tudi svoje gole prste in prinesla uničenje, sesula robote. Nato je zacvrknila in hkrati izstrelila čarobne plazemske izbruhe iz svojih škrlatnih bradavic:
  - Rusi imamo najboljši okus na svetu ...
  Evfrozina je upognila svoje elegantne prste na bosih nogah, nato iz prsi potegnila osupljiv ugriz in nato siknila:
  - Ne maramo ničesar razen slave!
  Elizabeth se je zahihitala. Vzela ga je in spustila vroč curek ognjene lave z bosih pet. Z robotov sem odstranil vse dele. In duhovito je z zobmi zacvrknila:
  - Tvoja roka je močna!
  In iz golih prsi bo spet poslal nekaj, kar prinaša popoln poraz in anšlus z zatonom robotike.
  Catherine je tudi pela in uporabljala svoje zelo močne in lepe bose noge za ogenj. In pošiljanje tega, kar smrt prinese z garancijo. Obenem tvitanje:
  - To je prava linija ...
  In žarki so spet bili poslani iz golih prsi, ki so sežgali vse v pepel in najvišji slap.
  Polgola Elena prav tako ne stoji ob strani. S svojimi izklesanimi bosimi nogami pošilja darila uničenja. Izbriše robote. Nato iz prsi vrže naboje magoplazme, ki ocvrejo kovinsko vojsko in dekle zapoje:
  - ruski prefinjen stil!
  Veličastna Catherine ohranja ta agresivni aplomb. Prvič, pošiljanje iz jagodnih prsi, kaj točno uniči. In potem, dajanje daril iz bosih nog. Kar je smrtonosno tudi za robote. Pokazal svoje snežno bele zobe in čivkal:
  - Bil sem prav tako drzen!
  Tudi Elizabeta je z bosih nog na sovražnika poslala nekaj, kar bi z metlo pometlo čarovnico iz čarobne plazme. Prsi so oddajale močno poškodbo. In zdrobil kup robotov. Vzel sem ta zarjaveli pepel ...
  Potem je zapela:
  - Moskva je dekle prepoznala ...
  Catherine je s svojih golih nog poslala nekaj uničujočega na sovražnika. Potem se je vdala svojim škrlatnim bradavicam in siknila rezko in oglušujoče:
  - Zelo močno!
  Elena, ki je nihala s telesom in pošiljala nekaj z jamstvom velike smrtnosti in žganjem škrlatnih bradavic svojih prsi, je zacvrknila:
  - Finska, Španija ali močan Honduras ...
  Catherine je zadela sovražnika z vrvico goreče magoplazme, ki je izvirala iz njenih golih, dekliških pet. Izpustila je strelo iz svojih jagodnih bradavic in oglušujoče se zasmejala zapela:
  - In tudi v tvojih žilah je ogenj ...
  Elizabeth, ki je v šahovnici izstrelila več nabojev iz svoje gole pete, je zacvrknila in se nasmehnila:
  - Bog daj, da je ta pesem tudi o tebi ...
  In iz gorečih bradavic so letele deklice, utripajoče z vsemi barvami mavrice in strele. Roboti so se preprosto spremenili v ruševine.
  Elena se je ognjevito nasmejala in pokazala zobe. Ampak ona je dekle, priznajmo si, dobra. In z bosimi nogami bo izstrelil kroglične strele in uničil mehanske nasprotnike.
  In kako iz golih prsi švigne izcedek. Da, vse bo zažgal in oslepil! In speklo te bo do kosti.
  Bojevnik je zapel:
  - Kjer je vera, tam je boj....
  Elena je pesem podprla z besedami:
  - Dve besedi in rokavica!
  Po tem, kako lahko naredi kaj takega z bosimi nogami? Da tudi Makar ni gnal telet tja. In iz rubinastih bradavic bodo poletele ognjene krogle, ki bodo povzročile popoln izbruh.
  Catherine, intenzivno strela s strelo, ki izvira iz njenih prsi, odpušča vse in topi robote v greznico kovine. In bosa in popolnoma dela čudeže, je rekla:
  - Dokler je ljubezen še živa!
  In dekleta so v en glas bruhnila v smeh. In začeli so kazati svoje zobe in iz njih obsijati sončne žarke.
  Elizabeta, ki je z golimi prsti poslala naslednje darove uničenja, iztrebljanja zelo nenavadnih sovražnikov, ga je vzela in siknila:
  - Efez pogosteje, segrej ga na dlani!
  In iz svojih prsi je poslala cel tok mehurčkov, ki so zdrobili vse živo in neživo.
  Zlatolasa Catherine je spet vrgla darilo smrti z bosimi nogami. Terminatorje sem raztresel za rezervne dele. Takrat bi iz bradavic ustrelile strele in celo škrlatno zasvetile.
  In zavoli:
  - Ne dotikaj se golega dekleta!
  Tako je tudi Elena s svojim golim oprsjem sprožila tisto, kar je dar uničenja. In z bosimi nogami bo deklica, takoj ko jo vzame, poslala večbarvne mehurčke. In odletele vam bodo s pet, se obrnile in zagrmele kot atomske bombe.
  Rdečelaska je zapela:
  - Samo ne dotikaj se nemočnih!
  In potem je Catherine prispela pravočasno. In kako začne tuliti in kričati. Iz njenega glasu letijo kovinski, staljeni drobci. In dekleta pošljejo svoje gole podplate, in v njih so žerjavice uničenja.
  In deklica ga je vzela in poslala s svojimi škrlatnimi bradavicami nekaj, kar bi lahko prevrnilo in videlo bojno vozilo do mandljev.
  In je zacvrknila:
  - Ubij sovražnika!
  Elizabeth ga je vzela in se glasno zahihitala. Njen glas je kot zvon spomladanskih žledov v žarkih najsvetlejšega sonca na svetu. In potem jo je vzela in z boso nogo poslala celo bombo s svetlimi slapi smrti. In potem je iz škrlatne bradavice izbruhnila taka strela, da je bil celo sneg pobarvan v odsevih sijaja gorečih robotov.
  Deklica ga je vzela in glasno zacvrknila:
  - Oh, rep so luske! Jaz sem lepa pujsa!
  Ognjena v svoji zlati lepoti, bojevnica Elena, ki je pokazala zobe, jo je vzela in siknila:
  - Boo Boo Boo!
  Dekle je z bosimi nogami poslalo darilo uničenja, ki je ubilo celo skupino robotov. In potem, ko kriči in s svojimi škrlatnimi bradavicami pošilja odseve peklenskih plamenov.
  Po tem sikne:
  - Sem kot glava zelja!
  Bojevnica z veliko začetnico, Elena, je zmedeno mežikala in poslala najnežnejši nasmeh, rekla:
  - Igrajmo se Ostržka!
  In rdečelasa hudiča bo vzela in poslala na sovražnika s svojimi zagorelimi, bosimi nogami pravi paralizator. In udaril bo iz škrlatnih bradavic z ognjeno strelo.
  In potem je Ekaterina pomolila glavo. Zamahnila je z bosimi nogami in izpustila mehurčke izjemne smrti. Nato iz jagodnih bradavic pritečejo curki ognjene tekočine. In nasprotnik plane v ogenj. Gorelo bo s svečo večdimenzionalnega kalibra.
  Catherine ga je vzela in rekla:
  - Obožujem Trufaldina iz peresnice!
  Elizabeth ga je vzela in z boso nogo potolkla po snegu. Skozi je šla ogromna vrzel, roboti so padli vanjo. In potem so se iz škrlatnih bradavic izlile zelo nevihtne vode staljene kovine, ki so izhajale iz velikih mehurčkov.
  Dekle je izdahnilo:
  - Eh, peresnica, peresnica, ne kaznuj me!
  Zlatolasa Elena jo je vzela in zacvrknila na violino:
  - Oh, biki!
  In tudi z bosimi nogami povzroča ostre vrtince v snežnih zametih. In se dvignejo, roboti pa se potisnejo drug proti drugemu. In se razdelijo na koščke. Zelo zanimivo je bilo, ko ga je deklica vzela in s svojimi škrlatnimi bradavicami poslala čarobni jedrski naboj in z njim uničila celo armado robotov.
  Toda ognjevita Elena je s svojimi golimi, izklesanimi nogami poslala celo slap uničenja elektronskih militantov. In potem je rdečelasa deklica vzela in s svojimi rubinastimi bradavicami udarila v močan steber, brusila vse kovine in se zelo ohladila.
  Elena je preverila:
  - Moč terminatorja bo premagati obraz!
  Ekaterina je z golimi prsti vzela in poslala ognjeni disk, ki je dobesedno zažgal veliko robotov in jih razstavil na dele. In potem je iz jagodnih bradavic svojih prsi poslala ultragravitacijski val, ki je mehanske mastodonte zdrobil in razstavil za dele.
  Nadarjeni princ je zažvižgal in siknil:
  - Imate izgrede intelekta! Pometli vas bomo!
  Elizabeth je iskrivo pokazala svoj nasmeh z bisernimi in sijočimi zobmi s sikanjem. In tudi pred tem je s svojimi golimi, izklesanimi nogami lansirala zelo agresiven sijaj. In zvijala je boke in iz škrlatnih bradavic svojih prsi je izpuščala uničenje smrti.
  - Brutalno bomo ubili! In za pet!
  Tudi zlatolasa Elena je delovala zelo agresivno. Zato ga je vzela in poslala kroglično strelo z golimi prsti. Šla je skozi kiborške borce. In takšni uničujoči elementi so prišli iz rubinastih bradavic. In sneg sika in ionizira.
  Deklica je agresivno rekla in na daleč žvečila kovinska bitja:
  - Pet ni samo številka, ampak moja duša!
  Ognjena Elena je duhovito in z nasmeškom na ustnicah povedala:
  - Tvoja duša stremi navzgor! Ponovno se boš rodil s sanjami ...
  In rdečelasi bojevnik ji je z bosimi nogami pošiljal izpuste uničenja in sploščenja. In iz robota so bruhnile ostre in razbeljene mreže uničenja.
  Nato je iz jagodnih seskov priletela strela in deževale so kot ognjena toča.
  In potem ga je Ekaterina prižgala. Tako močno je udarila po bosih nogah, da so ghouli in močni dražljaji odleteli stran. In potem so iz škrlatnih bradavic izbruhnili vulkani. In tako so vse vzeli in zažgali. Ti roboti so se razkropili, drobci so skakali kot žabe v snežnih zametih.
  Catherine je občudujoče zapela:
  - Ampak če si rešil, prašič, boš prašič ostal!
  In dekleta sta se istočasno dotaknila svojih pet, tako da so padale iskre. In potem so se povezali s škrlatnimi bradavicami. In začele so se pojavljati tudi ognjene strele. In sledi so se stopile ... Proti gradu so se raztegnile. In ta zgradba se je tresla.
  Princ Bounty je skočil in tudi fantu udaril po peti ter se pridružil dekletom. In potem je vzkliknil:
  - Dekleta, naj slečeta spodnjice?
  Bojevniki so odgovorili tako, da so strgali ostanke svojih oblačil. In to jim je večkrat dodalo moč. Dekleta so se napolnila. In začeli so bruhati neskončno energijo. In imeli so toliko neomejene moči. Še posebej veliko iskrivih strel bruha iz maternice Venere. In tako besni, valoviti potoki, da požgejo in upepelijo najštevilčnejše polke.
  In tudi sam črni grad zgori. Izhaja v razpokah in potokih rdečega plamena. In potoki se zvijajo, kot ples kač, in ne pod cevjo fakirja, ampak celega orkestra. In ta grad je zgorel in se spremenil v vroč pepel.
  Bojevniki so bili v zboru, udarjali so po bosih, zelo gracioznih nogah in podirali vse ovire na poti s čarobno energijo plazme. In rubinaste bradavičke so dvignile tokove hiperplazme in vrtince divje moči. Toda najpomembnejša megahiperplazma je izbruhnila iz maternice Venere iz lepih in čudovitih bojevnic. Njihova telesa so tako čudovita. Črni ali črnilni grad. In kako čudovita so dekleta, kaj bi rekli, bojevniki, najvišji super razred. In naredili so to.
  Grad je eksplodiral kot atomska bomba in padel do samih mandljev v snežne zamete. Ostala je le črna luknja.
  . POGLAVJE št. 18.
  Mutantskim dekletom pri iskanju tatov medgalaktične zvezdne ladje nikoli ni uspelo najti sledi. V teh razmerah je preostalo le eno, spomniti se vsaj nečesa iz slavne preteklosti. In tam je bilo to ...
  Dekleta so se zdaj borila v enosedih lovcih. Še vedno napol goli, oblečeni le v rdeče, zelo tanke spodnjice, so lepotci vozili avtomobile bosi in škrlatno oprsje.
  Elizabeth je z golimi prsti pritiskala na gumbe. Streljala je na elegantnega lovca, ki je bil videti kot kit ubijalec. Toda čelni oklep je zdržal. Elizabeth je morala manevrirati. In poskusite priti za hrbet sovražnika. Svetlolaska je bila zelo gibčna. Njeni goli prsti so se premikali po skenerju in izbirali tarče. Ni čudno, da je šla skozi odlično bojno šolo.
  Od enainštiridesetega junija in do RPG iger z nanohobiti. Res si je želela ven. Sovražnik pa mu je hotel priti za hrbet.
  V kabini je bilo vroče in bojevnikovo strojeno telo je postalo sijoče, kot da bi bilo namazano z oljčnim oljem. Kako lepo je, ko so jeklene ploščice trebušnih mišic rjave in teksturirane kot čokolada, pas pa se gladko zoži. In dekličina stegna so zelo mišičasta, jeklene žice mišic se valijo pod tanko, a trpežno bronasto kožo.
  Elizabeth, to je preprosto utelešenje živalske moči in erotike. In ko se njene škrlatne bradavice premikajo po skenerju, izbruhnejo tokovi magoplazme.
  Deklica pa je prisiljena voditi manevrsko bitko. Kar ji povzroča določene težave.
  Ampak tukaj je Ekaterina, to dekle z lasmi barve zlatih lističev. Preprosto veličasten primer bojevnika. Je kombinacija lepote in spolnosti. Tipična hollywoodska junakinja, bori pa se s pravim asom.
  Večbarvni tokovi magoplazme so udarili v čelo njenega borca. Zaradi tega je vroče. Z gladkega čela dekleta pada biser znoja. Prešla je mimo bronasto rožnatega lica in se spustila na zaslon optičnega bralnika. Rahlo je siknilo.
  Ekaterina je izrazila:
  - Tako kot bik, najprej pod sekiro, potem pa pečen!
  In bojevnica je pokazala svoje zelo ostre, biserne zobe. Ima tako veliko navdušenje. In preprosto nezemeljska lepota. Kako ne moreš ljubiti takega dekleta? Ima šarm.
  In gole okrogle pete so tako zapeljive in seksi. Še posebej, ko z njimi riše osmice na skener. In zasuka borca, da bi se mu približal.
  Zdi se, da je bojevnik seveda sestavljen iz mišic. V njej brbotajo energijski mehurčki, kot iz bruhajočega vulkana.
  Toda doslej zmaga ni bila podeljena Catherine. Poskuša manevrirati, a tudi njen nasprotnik ni pameten. Bojevnik se nervozno dotakne njenih golih prstov in sikne:
  "Nikamor ne greš, dlakava uš."
  Res je, da na čelu ni uš, ampak debel kotlet z nogami kot ščurek. Da, nanohobiti so ustvarili tako neverjeten kulinarični čudež.
  No, nič hudega, prej ali slej bo sovražnik prišel do svojega konca.
  Ognjena Elena je tudi v njenem repertoarju. Tako gibljiv, golih nog, s tankim, prožnim in zelo mišičastim pasom. Takšno dekle ne bo pustilo nikogar na cedilu.
  Kaj pa njene mišice? Kroglice mišic se valjajo pod bronasto kožo. To je ženski terminator. A hkrati nežna in seksi. Čeprav tako močno. In rad se ljubi.
  Pokazal je svoje slonokoščene zobe in žvižgaje rekel:
  - V dobi vesolja in matematike bodo romantiki!
  Po tem, migajoč z golimi prsti, poskuša priti za hrbet močnega sovražnega lovca. In bruha divje, podivjane tokove čarobne plazme in smrtonosnih impulzov.
  Elena postane rdeča od udarcev in je razparjena. In kapljice znoja tečejo po polirani koži deklice. Kako prijeten vonj mora imeti in očitno je privlačno dekle. In tako rdečelaska. Lasje se iskrijo kot plamen bakle.
  Elena, ki je zavrtela boke, jo je prijela in zacvrknila:
  - Miška premaga slona, a zvitost premaga moč! Samo zvitost ne pride z mišjimi možgani!
  Dekle iz Terminatorja je dodalo:
  - Zvitost lisice rodi svetlo zmago, odličen krzneni plašč kot trofejo!
  In spet, ko vrti svoje gole, izklesane noge. Zdaj je to dekle. Prava rdečelasa junakinja. In ima toliko spolne energije. Izjemen tip, ki lahko vsak obraz spremeni v opeko.
  In kako se bo Elena vrtela in stresala golo oprsje. In iz škrlatnih bradavic bodo letele iskre. In njen borec se bo vrtel kot ura.
  In Elena bo zapela in pokazala zobe, sijoče kot frizersko ogledalo:
  - Ne, gore ne bodo zlate, Angelica bo prešla cilj! In Adolfu bo zabil ostroge v boke - Hitlerju bo dal vse priznanje!
  Po tem se bo rdečelaska smejala! In njen smeh je kot smeh Babe Jage, ki je Ivanu Norcu ukradla harfo Samoguda.
  Tudi Efrosinya ne moti škripanja in udarcev. Z bosimi nogami zavrti lovca okoli svoje osi. Vrti ga v različnih vzporednicah. In ne pozabi ga vzeti in tvitniti:
  - Scolopendra! Ven grem tulit!
  Efrosinya, ona je samo šarmerka. Ne dekle, ampak pravi velikan alternativne ustvarjalnosti izničenja. Kako se bo vrtel in kako bo zadel sovražnika z ovnom čarobnega plazemskega curka. Da, to je dekle, ki je pravi antimaterijski škorpijon.
  Bojevnik pravi:
  - To je moj imperij! Vrzimo vsa vraževerja v brezno!
  In vendar je Efrosinya taka ženska, da lahko dejansko udari z železom po glavi. In od nje ne bo nič bolje. Je bojevnica, rojena v neki posebni temi. Mrak poln svetlobe. Poskusite ugotoviti s tem.
  Toda deklica še vedno izvaja manever in poskuša priti za hrbet premetenemu sovražniku.
  In se zelo hitro izmika. Ne moreš ga ujeti v svoj križec.
  Euphrosyne zareži:
  - Kako spolzek tip!
  Tudi Elizabeth poskuša ujeti sovražnika. In jo kar hitro piči. In ne pojdite v ranljiv zadnji del. Deklica se je spomnila boja s T-4, ki je imel podolgovato cev. Kako težko se je približati. Toda boj se je izkazal za zelo zabavno. Eh, bojevnikom se ni bilo treba boriti z jeklenimi mački. In ugriznejo posebej.
  Elizabeta je škljocala z golimi podplati in zacvilila:
  - Ah, kontracepcija... Ni pomembno pri nanohobitih.
  In spet se dekle izkaže za svojega borca. Čeprav se zdi, da je ujel sovražnika. Videti je, da je bil kotlet ocvrt.
  Elizabeta je sama pri sebi zašepetala:
  - Kaj pa vesoljski bonbon s čebulo ali česnom?
  In deklica je čutila močan občutek lakote. In ona je dekle z nasmehom leoparda.
  Škrlatne bradavice prsi se bodo vrtele na skenerju. In zračni topovi bodo hrumeli. In mlatimo v vakuumu. In izvrtajte luknje v praznino in jih napolnite s hiperplazmo.
  Elizabeth je zdaj videti izjemno seksi v tankih spodnjicah, ki se zvijajo pred skenerji.
  Toda Catherine izgleda zelo dobro, saj je skoraj brez oblačil. Izgleda tako junaško in seksi. To je dekle iz Terminatorja. In hkrati so njeni lasje barve zlatih lističev in njene bose noge so tako okretne. In prsti se premikajo, igrajo navdušeno melodijo.
  Na nek način je Ekaterina edinstvena. Čeprav so vsa štiri dekleta tukaj bojevniki najvišjega in megaplazmičnega razreda.
  Catherine je zakikala:
  - Imam moč in pritisk proti sovražniku ... Ampak jaz sem v koži bika, to je ves pogovor!
  In oba dekličina gola podplata trčita in se iskrita. Kako bodo tekli raznobarvni curki in slapovi strel.
  Deklica ga je vzela in celo iztegnila jezik. In oblaki dima so leteli izza najmočnejšega bojevnika. In bose noge so ga prijele in se zavrtele kot propeler.
  To je aktivna ženska. In koga ona potrebuje? Kralj Ludvik Štirinajsti ali kaj?
  Catherine je stresla svoje jagodne bradavice. In pomislil sem, da bi se komaj kdo spomnil kralja Ludvika Štirinajstega, če ne bi bil Dumas. Da, Francija je nekoč imela takšno osebnost.
  In imel je pravnuka Ludvika Petnajstega. Je tudi zelo izjemna osebnost. Čeprav je v Rusiji veliko manj znan kot Sončni kralj. In res se je Ludvik Petnajsti izkazal za polomija. Izgubil vojno proti Britaniji za Kanado. Tudi v drugih bitkah ni bil preveč uspešen.
  Catherine se je zahihitala in pomajala s prstom vase. Bila je malo raztresena in že jo je zajel čarobni plazemski val. In postalo je tako vroče. Catherine je dobesedno rdeča in bronasta.
  Zardela je postala še bolj seksi in hladnejša ter pritegnila poglede moških. Toda kakšne moške je imela? Obstajajo le infantilni nanohobiti in razne vrste pošasti. Deklica sama nima nič proti spanju s slednjim. Ali z vilini.
  Catherine je jecljala:
  - Moj ljubeči in nežni škratek! Zelo te ljubim, ne zanašaj se! Moj ljubeči in nežni škratek!
  In bojevnik jo je vzel in ji potresel zlate lase. In njeni prameni so tako dragoceni. Predstavljajte si, kako lep je najčistejši zlati listič.
  In prihaja ognjevita Elena. Tako kul dekle. In njene bradavice so malinaste barve. Bleščeče, odseva svetlobo zvezd. In ko se njeni bosi prsti premikajo in mečejo sence iz skenerja ter režejo kroge po poljih skenerja.
  Elena spet poskuša priti za hrbet sovražnemu lovcu. Zdi se, da njen avto premetava kot kos lesa v nevihti. Da, rdečelasi lepotici je težko. Kot osel, ki ga zmečkajo kamni.
  Elena je dvignila bose noge in zapela:
  - Oh, pod oceanom! Eh, pod jadra!
  Z eno okroglo peto je udarila ob drugo in nadaljevala:
  - Oh, čudovito je, da gledamo na bogastvo ...
  In vsa štiri dekleta so zazvenela s srebrnimi glasovi:
  - Škoda, da nihče ne ve! In sami ne vemo! Koliko zlata potrebujemo! Eh ma, kolikor hočemo!
  Rdeča Elena se je v tem primeru zdela najbolj kul ukradena. In njeni rdeči lasje so bili podobni plamenom ognja. In ogenj je zelo vroč. Iz katerega prihaja toplota.
  Deklica, ki je čofotala z bosimi nogami, je zacvilila:
  - Življenje je le trenutek, med preteklostjo in prihodnostjo!
  In zvijala boke. Deklica ga je vzela, se zavrtela in poskušala zavrteti svojega lovca. Toda sovražnik se je umaknil. In potem se je obrnil in postavil bloke. Vakuum se je premaknil in razsežnosti polprostora so zaškripale.
  Elena je bila huda deklica in naredila je Messerjevo zanko. Toda sovražniku je spet uspelo odstopiti. In se je izmuznil. Kot vejica iz mreže.
  Elena ga je vzela in rekla:
  - Oh, rezervoar za peno!
  Toda rdečelaska je bila žalostna le v sanjah Hitlerjevih jastrebov. Toda kotleti je niso mogli spraviti iz ravnotežja.
  Elena ga je vzela in izdahnila:
  - Oh, toliko morskih psov! In celo Friedrich je odpihnil bitko Rusije!
  In vzela jo je takoj, ko je zarjovela...
  Efrosinya je zelo kul, puli zobe. In stresa svoje rubinaste bradavice. In bradavičke se svetijo in iz njih prihaja strela. Deklica ga bo vzela in zavpila:
  - Zona, oh cona! Želim biti v ženskem zaporu! Tam je veliko policistov in palica v glavo!
  Evfrozina si je to predstavljala, njene bose noge so se šibile. In telo je občutilo blaženost. To je res vznemirjenje. Ali morda celo vse tako čarobno in kozmično.
  In tukaj se borite s kotleti, tako mastnimi in namočenimi v omaki. Za zdaj se je Efrosinya odločila, da bo uporabila vgrajeni računalnik, da bi videla, iz česa so sestavljeni njeni nasprotniki. Kljub temu je še vedno okusno. In ti kotleti so okusni in hrustljavi.
  Tako se je pojavil barvni hologram, ki je navajal značilnosti dovršenih kulinaričnih izdelkov. In tukaj so takšni vonji, vse je tako okusno.
  In tako, hibrid noja, pomaranče in križa. To je sestava kotleta, ki se bori proti svetlolasi in mišičasti Evfrozini. Ja, jasno je, da gre za problematično vrsto živega bitja. Z njo se res ne moreš kregati.
  Euphrosyne je veselo zapela:
  - Iz švab delamo kotlete! In blokirali so Jenisej!
  Tako duhovito dekle. Ima takšno moč, zalogo energije. In njene noge so tako čudovite in zelo seksi. Proti takemu dekletu bo kakšen kotlet nemočen. Lahko pa celo naredite kotlet.
  Efrosinya je izvedla manever kače lisice, izstrelila kumulativno razelektritev in zablebetala:
  - Iz gnusnih deklet se delajo!
  In spet z golimi petami, takoj ko udari.
  Elizabeta je postajala vedno bolj jezna. Sovražnik se je kot izmuzljiv pajdaš izmuznil. In spominjala je na nerodnega pelikana. Kdo poskuša ujeti s svojo mrežo, a vsi zgrešijo.
  Elizabeta je besno zasikala:
  - Oh, ta zadeva ... In sam ne verjamem v ta vraževerja!
  Ekaterina, ki prav tako ni mogla ujeti svoje tarče, je partnerja po radiu vprašala:
  - Kaj si ti, čarovnica?
  Elizabeta je udarila po golih, zagorelih kolenih in odgovorila:
  - Vse smo ženske čarovnice!
  Deklica je bila očitno živčna. Noge so se ji tresle od navdušenja.
  In kakšne škrlatne ustnice ima Elizabeta, velika bojevnica, kot sladkorne ustnice. Ona, popolnost sama, je utelešenje erotike. Moški, ki je vedno lačen seksa, težko umakne pogled s takšnih oprsij. Iz bradavic, ki se svetijo kot škrlatni makovi. Joj, kako lepo je to dekle, toliko harmonije je in polno sveže zrelosti.
  Toda bojevnik ni mogel streti takšnega oreha proti zelo močnemu nasprotniku. Sovražnik je nenehno udaril njenega borca. No, kako je mogoče, da se kotlet bori tako mojstrsko?
  Elizabeth je bila zelo jezna na nano-hobite. Ta nesmrtna, a neskončno infantilna bitja so pričarala sočno ocvrto meso, sposobno boja do smrti.
  In res so se borili, spretno in hitro, pravočasno premikanje in obračanje.
  Elizabeth je odgovorila z globokim vzdihom:
  - Oh, moja stvar... Goriš kot nitroglicerinska sveča!
  Ja, tukaj je bilo nekaj za znoret.
  Tudi Catherine se ni najbolje odrezala. Dekle z zlatimi lasmi je udarjalo z nogami in sopihalo:
  - Ko sem si namazal ustnice s kremo za čevlje, grem ven na sprehajališče ... Ti Hitlerjev podli človek, poslal te bom k vragu!
  Deklica je prekrižala graciozne gole noge. Odlikovali so jih popolnost oblike, moč in harmonija.
  Nekoč so te noge teptale po cestah velike domovinske vojne. Šli smo skozi veliko težav. In ko hodiš bos, ni tako prijetno, čuti se vsaka vejica, vsaka izboklina, vsaka izboklina. Deklico zbodejo po golih podplatih.
  Catherine je z nasmehom lepotice, ki ne spi, zašepetala:
  - Oh, moje noge... Moje bose noge! V mrazu s peto, klofuta! Zlate pletenice!
  Dekle je resnično utelešenje nezemeljske lepote, čisti angel. Kakšne trepalnice ima? Predstavljajte si zlate lase in črne obrvi. To je lepota.
  In poskuša ujeti sovražnega borca. On pa noče popustiti. Kot bi z mrežo ujeli metulja. Catherine veselo čivka in skače gor in dol:
  - In všeč si mi! Všeč si mi! Všeč si mi!
  In strese svoje polne, zagorele prsi, kakor zrele velike marelice. In zapoje zraven:
  - In zame ni boljšega prijatelja na svetu!
  Ekaterina je seveda dekle najvišjega poleta in kakovosti. Nihče se ne more primerjati z njo glede šarma in zlate barve las. Tako zapeljivo in neverjetno dekle, ki je šlo skozi lonček več kot ene vojne.
  Toda zaenkrat ne more premagati sovražnika. To je kot laso, ki zdrsne z bikovega vratu.
  Ekaterina stresa svoje jagodne bradavice in poje:
  - Kaj potrebujemo Billy? Sedem metrov pod kobilico!
  Dekle je že naveličano loviti kotlet s ščurkovimi nogami. Čeprav je ta hrana sočna. Ampak hočem nekaj drugačnega. Pa ne samo te očitne neumnosti.
  Nanohobiti so tega siti. So takšna bitja, da zmorejo skoraj vse, kar si človeška domišljija zamisli. Toda takšna bitja so seveda s svojo fenomenalno močjo zamenjala vsemogočnost za drobiž.
  Ognjena Elena je vzela in obrnila svojega borca. Šla je celo na ovna, a je zgrešila. Sovražnik se je odbil kot biljardna krogla od palice.
  Rdečelasa hudička je prekrižala gole noge in stresla svoje ognjene kodre. Elena je mislila, da ima smešen prototip. Samo to dekle ni imelo sreče, da bi se ljubilo z vilini. In veliko je zamudila. Toda rdečelasi hudič se je lahko naučil številnih skrivnosti strasti. In njeno močno, mišičasto telo, ki je sposobno prenesti številne težave in stiske. In vse to prenašajte z nasmehom.
  Elena je pogledala v nebo. Koliko zvezdic. Razpršili so se kot rubini, topazi, ametisti, safirji, smaragdi, diamanti. In vsi ti svetlo lesketajoči se dragulji na črni, žametni preprogi vakuuma vesolja.
  Rdečelasi hudič je začivkal:
  - Na desni je morje, na levi so gore! Mah spredaj, o zadaj!
  In spet se je deklica premaknila s sovražnikom, da bi se približala. Zaprhutala je kot metulj, ki lovi puhasti cvetni prah. In hudič, odkrito povedano, je na najvišji ravni.
  Elena je zakričala:
  - Zvezde, ah, zvezde! Zvezde bodi z mano!
  In bojevnica je pokazala svoj dolg in zelo okreten jezik. To je pravzaprav taka stvar, bitka. Takrat je sedela v zasedi in lovila Nemca, o čem je razmišljala. Da je ne ujamejo! Natančneje, prvega niso zaznali. Toda na splošno, zakaj Elena ni lisica? Ujame zajce v zasedi. Na splošno je štiriintrideset relativno majhen tank in ga je priročno kamuflirati.
  Eh, rdečelaska je rekla:
  - Naši rezervoarji se ne bojijo umazanije! Rusi so se vedno znali boriti!
  Toda kaj lahko rečemo o Euphrosyne? Štiri dekleta so kot štiri kompleti kart. In vsaka je lepa in edinstvena na svoj način. In ta dekleta imajo zelo razvite bojevniške nagone.
  Evfrozina ga je vzela in zapela:
  - Imejmo radi dekleta!
  Bojevniki so zelo lepi: štirje aduti. In zelo prsata in mišičasta. Dekleta z mišicami, ki so definirane kot žica. Zvijajo in obračajo, vendar ne morejo premagati kotletov!
  Euphrosyne grenko pravi:
  - Manjša kot je tarča, težje jo je zadeti, večja kot je ambicija, lažje jo je ujeti!
  Elizabeth, dekle orel z belimi, a modrimi lasmi, je streljala na sovražnika. Udarila je po bosih nogah in zacvrknila z zobmi:
  - Kdor se zamenja za cente, ostane brez denarja!
  Nato je poslala svetle, debele iskre v slapu iz svojih škrlatnih bradavic.
  Deklici je končno uspelo ujeti sovražnega borca in posoda, v kateri je plaval kotlet, je začela goreti.
  Elizabeta je duhovito odgovorila:
  - Ne menjajte svojega življenja za peni, razvrednotili boste svoj obstoj do naslednjega penija!
  Svojega borca je razporedila tudi sončna lepotica Ekaterina. Izpustil usoden izcedek. Malo je podrla sovražnika in rekla:
  - Kdor proda za peni, dobi cent!
  In lepa Catherine je udarila z bosimi nogami po zaslonu optičnega bralnika. Premaknila je svoje spretne prste. Da, to dekle je preprosto neustavljivo v svojem gracioznem načinu bojevanja.
  Nemce je udarila v obraz in utrpela ogromno škodo od dekliških bataljonov.
  Catherine je duhovito izjavila:
  - Obljube o zlatih gorah niso vredne počenega groša!
  In naj se njene okrogle, gole pete premikajo kot deklica. Enostavno je najbolj srčkana med srčki.
  To so dekleta, ki pišejo zgodovino! Ima moč ducata junakov in niti Emmanuel se ne more primerjati v njeni sposobnosti zapeljevanja.
  Takšen bojevnik bo prehitel konja z bosimi koraki in vstopil v gorečo kočo ter neustrašno pljuskal po bosih podplatih!
  In ognjevita Elena je naravnost očarljivo dekle. Utelešenje grešne lepote in zapeljivosti. Torej ima brezno duhovitosti.
  Rdečelasi hudič je začivkal:
  - Ko ste kupili obljube o zlatih gorah, ste ostali brez denarja in s polomljenim denarjem!
  Rdečelaska je duhovito govorila. In z bosimi nogami naredila osmico. In zatresla svoje razkošne boke. To je dekle, o katerem bi Lermontov z veseljem napisal celo pesem. Briljantno in hkrati divje! Preprosto čudovito in mojstrovina rdeče barve!
  Vsebuje ognjevito poezijo in elemente. Tako je lepotica našla pot in izstrelila avto, v katerem je manevriral kotlet. In to je storila zelo spretno, nakar je hitela pokončati.
  Duhovito pripomni:
  - Zlate gore so najbolj nedostopni vrhovi!
  In iz jagodnih seskov bo poslala gosto in dolgo iskrico. Po tem je agresivno izjavila:
  - Zlate gore so izkopane z jeklenim rezilom pod poveljstvom tistega, ki svojega uma ne menja za peni!
  Toda Efrosinya, tudi dekle, ne sprejema lahkih odločitev. Iz rubinaste bradavice je izpustila mehurček z mavrično koncentracijo magoplazme in rekla:
  - Če pamet ni vredna groša, usta bruhajo gore zlata!
  In lepota dekleta, odkrito povedano, je neverjetna! In postava je tako fina, boki pa razkošno močni. In prsti bosih nog so zelo okretni in hitri. To je dekle, ki zna preurediti zvezde v galaksiji.
  In jezik bruha aforizme:
  - Najprej politiki obljubljajo gore zlata, potem te pošljem umret za drobiž!
  In kdo bo rekel, da se Terminatorka moti? Je naravna blondinka. Lasje beli kot sneg. In izžareva svežino in zimsko aromo.
  In hkrati je dekle zelo, zelo vroče. Tukaj spet zelo duhovito pove:
  - Politik, ki obljublja zlate gore, ne prinese zlatih jajc!
  In z bosimi nogami se trese in stepa po skenerju. In oznake se igrajo in premikajoči se pulsarji razpršijo.
  Euphrosyne pravi:
  - Politik rad obljublja luno, a zagotovljeno, da dobi pasje življenje zastonj!
  Elizaveta, prav tako dekle s terminatorskimi manirami, je zelo spretno pošiljala čarobne mehurčke plazme z golim, zagorelim kolenom. Nato je spregovorila in zaškripala z bisernimi zobmi:
  - Ne obljubljajte politiku zlatih gora, pa vas bodo izročili za bakreni peni!
  Kakšne noge ima? Zelo temno na ozadju bele barve, z modrimi lasmi. Kako seksi in lepo je. Celo prav čudovito je, ko se njeni goli prsti premikajo in igrajo.
  In z ustnic prihaja:
  - Če želite, da vas ne bodo prodali za cent, ne obljubljajte gora zlata!
  In dekličine ustnice so dišeče in slajše od zrele lubenice. Nazadnje je avto, ki ga je vozil kotlet, zasvetil z modro lučjo. In začelo se je razpadati. In kosi in ožgani deli so leteli z njega na vse strani.
  In sam kotlet je bil zelo zažgan in je cvrčal, kot da bi bil iz svežega kebaba, pečenega na ognju.
  Elizabeth je začutila sunke, ki so ji hiteli čez gole pete. Deklica je zacvilila:
  - Na noge, kot na asfalt!
  In končno pokončal ostanke borca s potoki magoplazme. Ona je bojevnica najbolj drzne vrste.
  In prsi ... Kje drugje najdeš tako škrlatne bradavičke, ki žarijo od vročine? Gorijo kot žerjavica. In sežigajo domišljijo moških. Poleg tega jih vžgejo do najvišje točke.
  Toda Catherine je spet stopila sovražniku za rep. In končno sem pobral tega kanibala. In zagorelo je, oddajajoč oranžne plamene. Deklica se je počutila kot komad, ki matira kralja, in je zapela:
  - Kmet je povišan v kraljico, politik ne mine brez obljube kariere, saj te ima za kmeta!
  Zlatolasi lepotec kot vedno preprosto ne more brez pameti. Hkrati je lepota redke svetlosti združena z zelo mobilnim in prožnim telesom. Takšen bojevnik si preprosto ne more pomagati, da ne bi bil prvi. Toda kaj storiti, ko vaši trije partnerji niso nič manj veličastni?
  Vendar Catherine še vedno uspe zrušiti svojega agresivnega nasprotnika. In kotlet je zagorel. In deklica je rekla:
  - V politiki je, tako kot v šahu, od samega začetka le časovna stiska, mat pa se nenehno sliši!
  Zlatolaska je bila zelo zadovoljna. Končno rešen problem.
  Nadaljevala je tudi ognjevita Elena. Je dekle s karakterjem. In njena barva je tako rdeča in tako bleščeča. In lasje so videti bakreno rdeči. In noge so bose in zelo okretne. Imajo žile kot jeklo. To dekle je estetsko privlačno. Odlikujejo ga izrazite mišice.
  Ima veliko svetlega bojevniškega talenta.
  Elena je tvitnila:
  -Če nasedete govoru tistih, ki obljubljajo gore zlata, boste potrebovali zlate zobe!
  In pritisnil bo z golo peto. In obrnite lovca. In šlo bo za popolno zbližanje. In sovražnik je že pripravljen. Gori kot pionirski ogenj. In iz kotleta odletijo maščobni, goreči brizgi.
  Elena je spregovorila v maniri rdeče harpije:
  - Zlato je dragocena kovina, dokler se ne prenese v gore obljub!
  In njene prsi z jagodnimi bradavicami so se premikale kot boje na deski. Zasukala se je in ven je odletela puščica iz magoplazme. Zadel je skener in rahlo stopil prozorno površino.
  Elena je z vzdihom odgovorila:
  - Kako pogosto ljudi ne privlači pravo zlato srce, ampak namišljene gore zlata!
  S svojimi rdečimi lasmi je deklica spominjala na utelešenje demonske moči. In kotlet, ki je oddajal slasten vonj, se je zdrobil.
  Euphrosyne je tudi na svojem zelo hitrem lovcu. Zažgal sem pisalni stroj in zapisal:
  - Zlata obljuba je nezanesljiv stol!
  Bojevnik je pokončal opraskan in pekoč kotlet. Grozil z ovnom.
  In spretno je obvladovala borca s svojimi bosimi, izklesanimi nogami.
  Hkrati je Euphrosyne izdal še en, zelo jedek aforizem:
  - Zlato je premehka kovina, da bi obljubljala gore za izgradnjo temelja za blaginjo!
  In pokazala je svoj zelo dolg, biču podoben jezik. In kotlet, ta nerodna stvaritev domišljije nanohobitov, je izhlapel.
  Tako se je pojavil hologram Bounty Princea. Večni fant je zarjovel:
  - In lahko se boriš s povzdignjenim tonom! Nasprotniki so bili odlični.
  Elizabeth se je takoj strinjala s tem:
  - Precej! Začel sem celo jeziti!
  Deček, ki je zamenjal svoj drugi milijon let, je veselo dvignil obrvi in zapel:
  -To je šele začetek! To je šele začetek! To je šele začetek! oh oh oh!
  . POGLAVJE št. 19.
  Dekleta niso nikoli našla ničesar, kar bi lebdelo v duševnih plasteh ozračja.
  Elizabeta je zamahnila z boso, izklesano nogo in predlagala:
  - Oglejmo si raje film o naših podvigih v vojni s talibani!
  Catherine je z nasmehom prikimala:
  - In kar je najpomembneje, tukaj ni pretiravanj. Čeprav je tam prikazana cela ekipa borcev.
  Elena je s pritiskom na gumb igralne palice z golimi prsti vklopila ogromen tridimenzionalni hologram in pojavila se je fantastično lepa in dinamična slika;
  In bosa dekleta v bikinijih se borijo z besom.
  Slavni štirje se borijo blizu vasi Bližnji vzhod.
  Elizabeth izstreli rafal in vrže granato z golimi prsti.
  Raztrga Afganistance in škripa:
  - Slava času komunizma!
  Tudi Ekaterina strelja na sovražnika. Kosi svoje sovražnike, meče smrtonosne granate z bosimi nogami in cvili:
  - Za našo domovino!
  Elena je z rafalom iz mitraljeza pokosila vrsto Afganistancev. Z golo peto je vrgla uničujočo limono in zalajala:
  - Za ZSSR!
  Tudi Katarina je udarila po sovražniku, posekala množico islamskih bojevnikov in zacvilila:
  - Za svet komunizma!
  In tudi, kako prsti njegovih bosih nog z uničujočo in neizmerno močjo mečejo dar smrti. In dodobra raztrgala sovražnike.
  Tale dekleta so super...
  Elizabeth je pripomnila, ko je pokosila napredujoče Afganistance:
  - Dobesedno so kot kobilice!
  In dekle je spet vrglo granato na sovražnika z golo peto. In raztrgala je kar nekaj sovražnikov.
  Tudi Ekaterina zadene islamske vojake z dobro namerjenim rafalom. Temeljito jih pokosi in pokosi:
  - Za Rusijo!
  In spet bo morilski dar smrti vržen z golimi prsti.
  Elena, ki je streljala na sovražnika in dobesedno pokosila Afganistance, jih odrezala kot s kultivatorjem, je zacvilila:
  - Za domovino!
  Evfrozina, ki je sekala sovražnike in dejansko pokosila bojevnike islamskega imperija talibanov ter jih izbila z nasipi, je rekla:
  - Za domovino in nove zmage!
  In spet, ko vrže granato s smrtonosno močjo s prsti svojih bosih, izklesanih stopal.
  Dekleta so se popolnoma razpršila. In premagali so talibanske vojske z večjo številčnostjo. In napredovali so v velikih potokih.
  Ta nesmrtna posadka Elizabeth se bori na tanku z dekleti, ki so mutanti, leta 2024 pa se borijo proti talibanom, še mlajši in sveži kot pred osemdesetimi leti, ko so se borili proti nacistom med drugo svetovno vojno.
  Tudi tukaj so dekleta samo v bikiniju in bosa. In se hkrati dobro borijo. Afganistanski tanki so zastareli in manj kakovostni od ruskih, a jih je kar veliko.
  Obrtniki islamskega imperija so nekaj strojev naredili iz lesa. Kar je, moram reči, zelo napredno.
  Elizabeth z golimi prsti izstreli in prebije afganistanski tank, nakar zareži:
  - Jaz sem najbolj kul ženska na svetu!
  Ekaterina bo tudi brcnila z golo peto, razbila sovražnika in zacvilila:
  - Za ZSSR!
  Elena bo brez dvakratnega razmišljanja streljala na sovražnika. Raztrgalo ga bo in zaškripalo:
  - Za komunizem!
  Tudi Euphrosyne bo udaril sovražnika. Razbil bo afganistanski tank in blebetal:
  - Za domovino do konca!
  In to so punce, super so. Nobena sila se ne more zoperstaviti takim ljudem. In oni, bojevniki, so res najbolj kul in najbolj hrti. In nihče jim ne more nasprotovati.
  In če bi se začeli kregati, bi bil to samo boj hipermen.
  In Elizabeth bo spet streljala z golimi prsti in zacvilila:
  - Za novo ZSSR!
  Catherine je tudi izmenično streljala na sovražnika in izjavila:
  - Da, predsednik, vodja, milo rečeno, ne zelo dobro! Smo v vojni z Ukrajino in s talibani, veliko ljudi je že umrlo pod njim.
  In dekle je zavrtelo svojo golo, okroglo peto.
  Elena je še naprej mlatila Afganistance in čivkala:
  - Za veliki komunizem v ZSSR!
  In z golimi nožnimi prsti je dodala še posebej uničujoče in morilsko!
  In potem, kako bije dekle Efrosinia. In razbil bo sovražnika in zacvilil:
  - Za boginjo Lado!
  To je njihova vojaška ofenziva.
  In bojevniki, kako so začeli kositi svoje nasprotnike in kako jim niso dali milosti, iztrebljajoč Afganistance.
  Tudi Elizabeta je streljala na sovražnika, uporabila pa je tudi golo peto in zakukala:
  - Za komunizem v deželi Sovjetov!
  In tukaj je, kakšna borbena in bojevita ženska.
  Zdaj Afganistance mlatijo z neba.
  Anastasia Witchakova je zelo vroča v boju. In vse uniči. In sestreljuje afganistanska letala na nebu in napada tudi na kopnem. To dekle je tako agresivno.
  In v smehu je zapela:
  - Za domovino naše matere, pobijte vse talibane!
  Akulina Orlova je potrdila in pokazala zobe:
  - Dejansko je duh demon, napadel je ZSSR!
  In bojevnik je sestrelil še eno afganistansko letalo.
  Mirabela Magnetic, razbitina bojevnikov islamskega talibanskega imperija na nebu in na kopnem, je z golimi prsti blebetala:
  - Za našo domovino!
  To je triada, ki se bori na nebu. In Afganistance tepe z veliko intenzivnostjo. In popolnoma zruši svoje sovražnike.
  Akulina Orlova je z golo peto pritiskala na gumbe in izdahnila:
  - Za našo veliko državo!
  In kako mežika svojim partnerjem.
  In spet sestreli Afganistance. In to so zelo agresivni izbruhi med dekleti.
  Anastasia je z nasmeškom začivkala, pokazala zobe, sestrelila afganistanske pilote:
  - Smo bojevniki, ki lahko premagajo vsako vojsko!
  In spet je zadela afganistanski avto.
  Da, tukajšnja dekleta so se lotila popolnega iztrebljanja bojevnikov islamskega imperija. In uničujejo...
  Tudi Alenka se obupno bori in pokaže svojo najboljšo predstavo. In podre sovražnike, kot da bi bili lutke.
  In talibani prihajajo in odhajajo. In ubijajo jih v ogromnem številu.
  Alenka je nekaj ubijalsko vrgla z golimi prsti in zapela:
  - Mi smo beli volkovi!
  Anyuta se je s tem strinjala in brez slovesnosti pokosila svoje nasprotnike:
  - In mi smo najboljši na svetu!
  In tudi granati se je vdala z golo peto.
  In zdaj tudi Alla strelja iz mitraljeza. In izbije veliko Afganistancev in tuli:
  - Slava času komunizma!
  Maria zelo natančno strelja tudi na Afganistance. In jih temeljito izloči. Prav tako meče granate z golimi prsti. In kriči:
  - Slava Svarogu!
  Olimpijske igre tudi zadenejo sovražnika z ogromno, smrtonosno silo. Kosi sovražnike iz islamskega imperija in škripa:
  - Za ves, ves svet v času komunizma!
  In spet dekle razkrije zobe in natančno strelja na sovražnika.
  In Marusya piše tudi o Afganistancih. In s škrlatno bradavico pritisne na gumb za bazuko, izloči nasprotnike in zacvili:
  - Za Veliko Rusijo!
  To so dekleta tukaj.
  Toda Matryona, kot da bi udarila Afganistance, z golimi prsti zdrobi talibanskega sovražnika in kriči:
  - Za domovino in svobodo do konca!
  Ta dekleta so šla in način, kako so Afganistance mlatili, je preprosto grozen. In dobesedno pride do popolnega in splošnega iztrebljanja. Očitno so za Afganistance prišli zelo slabi dnevi.
  Alenka je ugotavljala, streljala na Afganistance in jih pokosila:
  - To je moja domovina!
  In z golo peto, kot ubijalski dar uničenja.
  Ta dekleta so, recimo, super.
  Anyuta je agresivno opozorila in streljala na Afganistance:
  - Slava komunizmu!
  Bojujoča se Alla, ki je streljala in pritiskala svojo škrlatno bradavico na gumbe bazuke, je zacvilila:
  - Slava junakom!
  In Maria, ki je sovražnika jebala z morilsko silo, je zakukala:
  - Slava najbolj kul domovini!
  Olimpijske igre so dodane, zdrobijo sovražnike in kažejo povečano hitrost:
  - Velika slava najbolj uspešni državi!
  Matryona, ki je jebala sovražnika in je streljala z golimi prsti, ga je vzela in zacvilila:
  - In najbolj kul bojevnikom, slava!
  Marusja, ki je prav tako čečkala po sovražnikih in jih dobesedno pokosila, je oglušujoče zakukala:
  - In ZSSR je tudi velika slava stoletja!
  In dekleta so zapela v zboru:
  - Ljudje bodo srečni
  Sreča za vedno ...
  V sovjetski oblasti -
  Moč je velika!
  In bojevniki se bodo smejali na polno. In pokazali so zobe.
  Alenka je z nasmehom ugotavljala:
  - Srce bomo dali za našo domovino!
  Anyuta je besno nadaljevala:
  - Vztrajali bomo in zmagali!
  To so, odkrito povedano, čudovita dekleta. In res se radi borijo na vso moč.
  In tukaj sta Oleg Rybakov in Margarita Korshunova v boju.
  Fant in deklica, ki sta videti kot dvanajstletna otroka, v resnici pa sta nesmrtni žrtvi, se tako agresivno prepirata. Da jim nič ne more nasproti.
  Alenka je z zobmi razgalila svoje talibanske nasprotnike in nasmejano zapela:
  - Borili se bomo za svetlejši jutri!
  Anyuta, ki strelja in meče bombe z golimi prsti, je dodala:
  - In naš oklepni vlak je uspel pospešiti!
  In rdečelasa Alla, ki je skakala in se zvijala, je dodala in mežikala:
  - Poljubiva se!
  Oleg Rybakov je pognal mlin z meči, rezal glave Afganistancem, in zacvilil:
  - Slava naši domovini!
  In deček je z golimi prsti sprožil morilsko darilo smrti.
  Deklica je z meči prerezala tudi tehniko metulja. Odrezala je sovražnika in zacvilila:
  - Slava sovjetskemu sistemu!
  Prav tako bo metal darila uničenja z golimi prsti in uničeval svoje sovražnike.
  In otroci, ki so zdrobili sovražnika, so peli v zboru:
  - Verjamem, da se bo ves svet prebudil,
  Talibanov bo konec...
  Sonce bo močno sijalo,
  Raztrgali bomo vse hudobne sovražnike!
  Otroci so res zelo žilavi borci. Tudi zažvižgajo in zrušijo na sovražnika cel oblak omamljenih in opitih vran. In to je izjemno kul.
  Oleg, ki je sekal Afganistance, je z nasmehom opazil:
  - Mladina celega planeta je z nami,
  Naša svetovna gradbena ekipa!
  In deček je z golo peto dal uničujoče darilo smrti.
  Margarita Magnetic, ki je zdrobila islamske bojevnike, je tudi začivkala in pokazala zobe:
  - Ljudstvo celotne države koraka proti komunizmu!
  In enako kot vdira v islamske vrste. In to je, moram reči, zelo kruto in kul.
  Talibani so medtem ujeli približno štirinajstletnega dečka. Slekli so ga in privezali na drevo. Nato so ga najprej bičali in slekli kožo do krvi.
  Nato so najstniku na rane posuli sol. In bilo je tako kruto. In na koncu so fanta mučili do smrti.
  In spet so hudi boji ...
  Ruska jurišna letala pa z letali napadajo položaje talibanov. In potem jih udarijo Afganistanci in rakete. In plezata in plezata, kot žaba na krč.
  In za sabo puščajo cele gomile trupel.
  Margarita je z nasmehom zapela:
  - Borili se bomo za svetlejši jutri!
  In Oleg, ki je sekal Afganistance, je zalajal:
  - Uspelo nam je ugotoviti!
  In deček spet z bosimi prsti vrže granato s smrtonosno močjo.
  In te Afganistance tako samozavestno in slavno mlatijo.
  Ti otroci so prave pošasti.
  In nesmrtna bitja se borijo bosa in zelo aktivno uničujejo svoje nasprotnike.
  Toda v boj vstopi tudi tank iz Nemčije.
  Gerda in njena posadka vstopijo v bitko z Afganistanci.
  In deklica strelja z bosimi prsti in joka:
  - Slava idejam komunizma!
  Charlotte, ki strelja za njo, potrdi:
  - Slava idejam sovjetskega sistema!
  Christina, ki strelja na sovražnika z golimi prsti, zacvili:
  - Za nove svetle ideale!
  In tudi zelo natančno zadene sovražnika.
  In Afganistanci to dobro razumejo.
  In Magda strelja na sovražnika in zacvili, pokaže zobe:
  - Slava naši domovini!
  In na enak način udari sovražnika z golimi prsti.
  To so, priznajmo si, borbena dekleta.
  Gerda, ki je streljala na sovražnika, je žvrknila:
  - Za Rusijo in zmago do konca!
  In spet vas bo udaril, tokrat s škrlatno bradavico ob pritisku na gumb igralne palice.
  To so dekleta tukaj. So zobati in zobati ter lahko neposredno raztrgajo vsakogar.
  Charlotte jo je vzela in agresivno zapela in pokazala zobe:
  - Afrika je grozna, ja, ja. ja!
  Afrika je nevarna, ja, ja, ja!
  Ne hodite punce - pojdite na sprehod po Afriki!
  Christina, ki je pokazala zobe in udarila nasprotnico, je rekla:
  - Dekleta, ne hodite bosi po temi!
  In z golo peto, kot da bi se vdal sovražniku.
  To so ženske - ženske vsem ženskam!
  In Afganistanci so sestreljeni in uničeni brez milosti.
  Magda, ki je streljala na sovražnika in ga dobesedno pometala, je agresivno rekla:
  - Jaz sem najmočnejši na svetu!
  In na enak način te udarja z golimi prsti. To je dekle.
  Moram reči, da je preprosto ultra!
  Ta dekleta, kot bi se spopadla s talibani, jih udarjajo z udarnimi kladivi.
  In talibani so mučili ruskega komsomolca. Prvič, slečen gol. Nato so začeli polivati vodo. Najprej vročo - vrelo vodo, nato hladno. Potem so me začeli tepsti z vročo žico.
  In bilo je tako kruto. In potem spet mučenje in ogenj na dekletine gole pete. In zelo kruto so jo mučili. In potem so začeli polivati s kislino, kar je še bolj bolelo.
  In dekle je bilo tudi mučeno do smrti.
  In potem so vzeli njeno okostje in ga prekrili z zlatom ter obesili, da so ga lahko vsi videli. In bilo je izjemno kruto.
  To je vrsta moči, ki so jo pokazali talibani. In poskušajte tekmovati s takšno državo. Toda dekleta želijo imeti otroke. In njihovi trebuhi so razrezani. In obnašajo se zelo kruto.
  Mimogrede, bitke gorijo kot peklenski plameni.
  Oleg Rybakov, ki je sekal sovražnika, je zapel:
  - Slava času komunizma!
  In deček spet z bosimi prsti, ko vrže morilski dar smrti
  Margarita Korshunova, ki je posekala Afganistance, je zacvilila:
  - Za ZSSR!
  In z golimi prsti bo odvrgel tisto, kar prinaša množično smrt. Ja, takim dekletom se nihče ne more upreti.
  Fant in dekle sta v polnem in besnem vznemirjenju in bojnem naboju.
  Oleg, ki je sekal Afganistance z meči, je zapel:
  - Odneslo me je, odneslo me je,
  Odneslo me je!
  Samo sedel bom na konja
  In sreča me čaka!
  In deček se bo smejal in spet vzel in sekal sovražnika.
  In tukaj sta skupaj z Margarito, ko žvižgata. In množica omamljenih vran bo padla na glave Afganistancev. Recimo samo, da je to res kul.
  Margarita Korshunova je tvitnila:
  - Jaz sem najmočnejši na svetu, svoje sovražnike bom uničil na stranišču!
  In pomežikne svojemu partnerju.
  In premočnejšim silam Afganistancev je začelo zmanjkovati moči.
  Oleg Rybakov je na koncu pritisnil na stikalo z golo peto. In udaril je tok, ki je takoj spremenil množico talibanskih vojakov v okostnjake. In to je treba opozoriti - morilec.
  Terminator Boy je zapel:
  -Naj bo slavljena naša Zemlja!
  In kako žvižga in pokaže zobe.
  To je fant. In res precej borbeno.
  In potem sovjetske rakete zadenejo Afganistance. In so popolnoma presenečeni. In veliko borcev je ubitih.
  Tamara in Veronica z iglami in žogami namerita ubijalske izstrelke, ki eksplodirajo. In veliko Afganistancev je takoj ubitih. In to je tako kruto.
  Dekleta so trenutno v bunkerju in z bosimi nogami teptajo po betonskih ploščah. In streljajo smrtonosne naboje na sovražnika in ga popolnoma uničijo.
  Ta dekleta so preprosto super.
  Tamara strelja in tuli:
  - Velika ZSSR in njen voditelj Stalin sta z nami!
  To potrjuje tudi Veronika:
  - Razbijmo talibane v rit!
  In na enak način strelja na sovražnika. In to bo storil zelo ostro. Dekleta rada ubijajo - to so dekleta.
  Veronica je nekoč postavila vprašanje:
  - Koliko je dva krat dva, - pet?
  Tamara je odgovorila s smehom:
  - Štiri in pol!
  In izkazalo se je za zelo duhovito izjavo.
  Dekleta tukaj so tako napeta.
  Natasha in njena ekipa streljajo tudi na Afganistance. Množično jih pobijajo in tulijo:
  - Naj se slavi komunizem!
  In potem tudi z golo peto, kako jo bo sprejel in konkretno popustil.
  To je dekle, dekle za vsa dekleta.
  In mogočna nad mero.
  Svetlana je besno pela in čečkala Afganistance.
  In v zvezdnih višinah gorska tišina,
  V morskem valu in besnem ognju,
  In v besnem in besnem ognju!
  In takrat Zoya obupano strelja na sovražnika.
  Ta dekleta so zelo drzna.
  In Avguštin zdrobi svoje nasprotnike in zarjovi na vsa grla:
  - Za našo domovino, za slavo ZSSR!
  In potem se seveda ne moreš upreti taki ekipi.
  In dekleta so seveda zelo drzna in spretna.
  Nobena tehnika ne bo delovala proti njim.
  Natasha, ki je pokosila še eno vrsto Afganistancev, je zakukala:
  - Jaz sem najmočnejši na svetu in vse vas bom vrgel v stranišče!
  In spet bo z njegovimi golimi prsti vrgel eksplozivni paket s smrtonosno močjo.
  Avguštin, to dekle borbene moči, je žvrgolel:
  - Slava časom komunizma!
  In pomežiknil bo tudi s svojimi smaragdnimi očmi.
  Svetlana je v boju zelo agresivna. Uničuje Afganistance in čivka:
  - Slava časom komunistične zmage!
  To so dekleta...
  In Stalenida brez nepotrebnih ceremonij iztrebi Afganistance.
  In jih pokosi, kot bi imela pravo koso z lovcem.
  To je dekle, dekle vsem dekletom!
  Stalenida, ki je tlačila Afganistance in z bosimi prsti metala morilska darila smrti, je zakukala:
  - Slava naši domovini - ZSSR!
  In spet deklica udari sovražnika z divjo silo. Evo, kako je bojevita in bojevita.
  Victoria, ki strelja na sovražnike, z nasmehom pravi:
  - ZSSR čaka velika slava!
  Stalenida je prikimala:
  - Ja, čaka!
  In med streljanjem sem pomislil. Na nek način to spominja na domovinsko vojno, le da sovražnika niso presenetili. In stava na nenaden napad se ni izplačala.
  A Afganistancev je toliko. Napredujejo in ruske položaje dobesedno zasipajo s trupli. In to je njihova besna in divja taktika. In ne upoštevajo svojih izgub,
  In za ljudi praktično ni poskrbljeno. Torej poskusite, lahko se razumete s temi fanti.
  Stalenida je vrgla granato z golo peto in zacvrknila:
  - V imenu ZSSR!
  In pokazala je svoje zelo ostre zobe.
  Victoria se je strinjala z njo:
  - Voditelji pridejo in odidejo, ZSSR pa ostane!
  Stalenida je navdušeno zakibljala:
  - ZSSR je z nami za vedno!
  Serafim, ki bo streljal na sovražnike, bo zavijal in, ko bo sovražnika podrl, izdal:
  - Klasična sila bomo!
  In tudi dekle bo kot bosa noga sprožila darilo popolnega uničenja.
  Victoria je zapela:
  -Slava moji državi komunizma!
  Serafima je to zlahka potrdila:
  - Komunizem je luč in blaginja!
  In spet uničimo Afganistance.
  Gerda se tudi bori zelo agresivno. In kaže svoj najvišji razred.
  Toda proti Gerdi ni pravih trikov.
  To je dekle, ki daje sanje celotnemu vesolju.
  In vzela jo bo in zapela:
  - Slava moji Zemlji in mi v vsem vesolju!
  In spet bo lepotica z golimi prsti sprostila morilski dar smrti in uničenja. To je, priznajmo si, dekle, ki ga potrebuješ.
  Gerda je ustrelila ves svoj bojni komplet in se zdaj vrača.
  Slavna nemška četverica, ki je pobila veliko Afganistancev, skriva skrivnosti.
  No, tudi kartajo.
  Charlotte, ki je z golimi prsti držala komplet kart, je ostro pripomnila:
  - Zdaj se borimo s talibani, nekoč pa smo se borili z Rusi!
  Gerda je prikimala v znak strinjanja in energično:
  - Ja, bil je tak čas. In potem nismo mogli zmagati! Christina, se strinjaš?
  Christina je samozavestno izjavila in vrgla kartico z golimi prsti:
  - Moški so krivi! Niso pokazali nobene borbenosti!
  Magda je potrdila:
  - Da, moški! Če bi se borilo več žensk, bi imeli realne možnosti za uspeh!
  Gerda je prikimala v znak strinjanja:
  - Boso dekle in celo s škrlatnimi bradavicami - to je super!
  Charlotte se je logično strinjala s tem:
  - Ja, bosonoga dekleta, to je nekaj gromozanskega!
  In bojevniki so še naprej metali karte.
  Stalenida je agresivno pripomnila, ko je streljala na Afganistance:
  - Zagotovo bomo zadeli sovražnike!
  In z golimi nožnimi prsti bi dekle vrglo granato. In to je ubijalsko.
  Victoria je samozavestno rekla:
  - Čeprav po eni strani ni Boga, je po drugi strani z nami!
  Viola je streljala na Afganistance, jih pokosila in potrdila:
  - Ja, Bog je z nami! In ogromne moči!
  In dekleta se bodo smejala in iztegnila jezike.
  Alina bo udarila tudi sovražnika, ga ogromno pokosila in zacvilila:
  - Jaz sem najbolj borbena kraljica!
  In tudi z golimi prsti na nogah ga bo kot morilska sila prijel in izstrelil.
  To so dekleta, ki rada ubijajo. Imajo toliko nadčloveške moči.
  Stalenida je pela z agresijo:
  - Naša moč je v komunizmu,
  Dali bomo svoja življenja in srca,
  Mi smo naša sveta domovina,
  Vztrajali bomo in zmagali!
  Bila je tako borbeno dekle. Recimo samo - ona je preprosto super. In zelo bojevit.
  Victoria je tvitnila:
  - Za ZSSR, ki ima modrega kralja!
  In bojevnica je iztegnila jezik in pomežiknila svojim nasprotnikom.
  To so dekleta...
  Alenka se tudi samozavestno spopada s sovražniki in kaže neverjetne skoke.
  In deklica ob tem zarjovi na vsa grla:
  - Jaz sem super dama!
  In razkrije svoje biserne zobe.
  Anyuta strelja na sovražnika, ga zdrobi s smrtonosno silo, raztrga na koščke in zarjovi:
  - Jaz sem hiper dekle!
  In njeni goli prsti vržejo šokantno darilo smrti!
  In borbena Alla je tudi v boju. In tako mlati Afganistance.
  In ob tem deklica tudi zacvili:
  - Slava časom komunizma!
  In spet je, kot da bo na sovražnika izstrelil nekaj res smrtonosnega.
  In veliko Afganistancev bo raztrganih.
  Maria, ki je pisala o bojevnikih islamskega imperija, ga je vzela in zapisala:
  -Koga bomo našli v gozdu?
  In kako te bo zadel z darilom iz mitraljeza. Tukaj je, kako borbena in lepa bojevnica je.
  Olimpijada strelja na sovražnika. In to počne izjemno natančno.
  In pokaže zobe in zarjovi:
  - Slava časom komunizma!
  Marusya je agresivno pripomnila, z bosimi prsti zdrobila sovražnike in metala morilske granate:
  - Slava novemu generalnemu sekretarju!
  Matryona je udarila Afganistance in rekla:
  -Ko le ne bi bilo homoseksualno!
  Alenka, ki je streljala na sovražnike, ga je vzela in zacvrknila:
  - Za veliki komunizem!
  In spet, ko zadene Afganistance z morilskim rafalom. No, ona je borbena lepotica. In ima toliko šarma.
  Anyuta, ki je tudi streljala na sovražnika in ga pokosila, je zacvilila:
  - Za Rusijo!
  In to z golo peto, kot bi se vdal talibanom. Ta punca je res super.
  Rdečelasa Alla sesuje svoje nasprotnike in tuli na vsa grla:
  - Jaz sem hiper dama!
  In s svojimi golimi prsti bo vrgel smrtonosno smrt na sovražnika.
  To je dekle, recimo, ultra!
  Zelo lepa Marija, ki je streljala na sovražnika, je zakukala:
  - Jaz sem mega razred!
  In spet bo udaril sovražnika s svojo golo, zelo okroglo, rožnato peto.
  Olimpijske igre so proslavili s posekanjem Afganistancev in nalaganjem gore trupel talibanskih bojevnikov islamskega imperija, ki so gugali:
  - Jaz sem najvišji razred!
  In vrgel bo tudi gole prste, nekaj popolnoma in edinstveno morilskega. To je dekle, vsa dekleta, dekle!
  Marusya tudi razbija in tvita ter ubija Afganistance:
  - Uničil bom sovražnike! To bo prava norišnica!
  In dekle se bo smejalo in smejalo.
  In škrlatno bradavico, ko pritisne gumb krmilne palice. In svoje nasprotnike seka z nečim tako smrtonosnim.
  Tudi Matryona je začela udarjati po Afganistancih in zahripala:
  - Slava zori komunizma!
  In njena gola peta bo vse pobila kot sovražnika. Kako lepo dekle je. In dekleta so, recimo, super razred.
  Ali morda Giga ali celo TETRA!
  To so dekleta, ki popolnoma nokautirajo Afganistance. In to je na splošno super razred.
  Alenka jo je vzela in z zobmi zapela:
  - Jaz sem najmočnejši na svetu! In dva plus dva je štiri!
  In kako zelo natančno zadene sovražnika. In na koščke bo razbil naslednje talibane.
  In to dekle ima takšne fantazije. Toda talibani nekaj delajo.
  Dekle mučijo. In kako ga obravnavajo z biči. In potem bodeča žica. In potem ji bodo z vročim železom opekli pete. In punca je zelo zadovoljna.
  In želi biti lepa ženska.
  Alenka je zapela:
  - Za veliki komunizem najbolj kul ZSSR!
  In spet bo vrgel granato z golimi prsti na sovražnika.
  In res je kul.
  Anyuta, ki strelja na sovražnika, tudi rjovi:
  - Kako velik je komunizem!
  In z dobro namernim rafalom pokosi Afganistance. To je dekle velike lepote.
  In njena gola peta se je umaknila sedanjosti uničenja.
  In rdečelasa Alla je tudi zelo agresivna v bitkah. In kako bo z divjim besom zdrobil svoje sovražnike. In čečka sam vase z izjemno aktivnostjo.
  In s svojimi golimi prsti meče darila smrti s smrtonosno silo.
  To dekle je preprosto super kul!
  Vse to je bosonoga vojska deklet, ki so sposobne zelo velikih podvigov.
  Maria je, ko je pisala o Afganistancih, zapisala:
  -Naša največja moč je naš najvišji razred!
  Nato je bojevnik pomežiknil.
  In s svojo škrlatno bradavico je pritisnila na gumb za bazuko. In to so njegovi najvišji piloti in prava konstrukcija vsote kvadratov nog.
  Olimpija, ki je zdrobila sovražnika, je zakukala:
  - Za najboljše zmage v vesolju!
  In z golimi prsti na nogah bo izstrelil dar uničenja na sovražnika. In res postane preprosto, kot dejanje, ki presega vaše moči!
  Dekleta, moram reči, so zelo borbena. In če kaj naredijo, potem bodo ljudje srečni za vedno. In toliko veselja in prave vesoljne iskrice je v njih.
  To so bojevnice najvišjega akrobatike.
  Marusya, ki je zdrobila Afganistance, ga je vzela in zabrukala:
  - Mir v vaš dom!
  In spet je s prsti na nogi vrgla morilski dar smrti in raztrgala sovražnike.
  Matryona je udarila tudi po afganistanskih vojakih. Raztrgala je talibane in blebetala:
  - Za največji socializem na celem planetu!
  In njene oči bodo izžarevale iskrice.
  Da, to je največje obstreljevanje položajev, ki se dogaja.
  In Afganistanci trpijo ogromno škodo, a še vedno plezajo in plezajo. In imajo ogromne človeške vire. Ki jim ni videti konca.
  In vse teče v valu in neprekinjenem toku.
  Alenka je z velikim nasmehom in razgaljenimi zobmi zapela:
  - Slava dobi komunizma in ruskih carjev!
  In z golimi prsti je spet vrgla morilski dar smrti in uničenja.
  In deklica je oglušujoče pokazala zobe (da, zobe lahko oglušujoče!), ga je vzela in zavpila:
  - Močan suveren,
  Kraljujte s slavo
  V našo slavo ...
  Kraljujte v strahu svojih sovražnikov,
  pravoslavni car,
  Kraljujte za slavo, za našo slavo!
  Anyuta je s smehom pripomnila:
  - Zgrešili ste besede: Bog ohrani kralja!
  Alenka se je takoj strinjala s tem:
  - Ja, zamudil sem! Ampak to je na žalost samoumevno!
  Maria je z nasmehom zelo kul dekleta pripomnila:
  - Oče car je odšel in na njegovem mestu je Leninovo delo!
  Rdečelasa Alla je čivkala in pokosila Afganistance:
  - Leninova stvar je živa, čeprav je Lenin umrl!
  Olimpijske igre so se na to logično odzvale:
  - Lenin je nesmrten!
  In pomežiknila je s svojimi smaragdnimi očmi.
  Tako lahko takoj vidite, da so tukaj čudovita dekleta, ki so se sposobna posebej boriti proti talibanom. In na splošno je njihova moč, treba je opozoriti, ogromna kozmična sila.
  Marusya je z nasmehom opazila streljanje na sovražnike:
  - Car se bo vrnil in Lenin bo živel!
  Matryona se je popolnoma strinjala s tem:
  - Seveda bo! Slava Leninu!
  Alenka je nasmejana nadaljevala:
  - In car Nikolaj II! Velika slava vsem junakom!
  Anyuta se je popolnoma strinjala s tem:
  - Res slava vsem junakom!
  In dekleta so zapela v zboru:
  - Slava Rusiji, slava ...
  Tanki drvijo naprej....
  Vojaki pod rdečo zastavo
  Lep pozdrav ruskemu narodu!
  . POGLAVJE št. 20.
  Nič bistvenega ni bilo mogoče najti. Dekleta so obupano kljuvala z nosom in zaspala. Od vse te sramote so že dodobra izčrpani. In tako se morda vsaj nekaj izvali. In sanjali so ...
  Ena od alternativnih resničnosti, v kateri se je v tretjem rajhu pojavil olimpijski as pilot, vilinski bojevnik. Ta spektakularna blondinka je na samega Goeringa naredila tako neizbrisen vtis, da je prepričal Adolfa Hitlerja, naj bojevnika pošlje na fronto. Sprva se je deklica leta 1943 z velikim učinkom borila na sredozemskem gledališču zračnih bitk. In v kratkem času je sestrelila več kot tristo zavezniških letal. Po tem je Fuhrer ukazal, da se nepremagljivo dekle, nagrajeno z viteškim križem železnega križa s hrastovimi listi, meči in diamanti, pošlje v Kursko izboklino. In tam naj bi se zgodil pravi ognjeni krst nepremagljivega bojevnika, čigar borec ni bil niti opraskan.
  Toda tokrat je elf prejel eksperimentalno mogočnega ME-309, ki je imel tri tridesetmilimetrske zračne topove in štiri mitraljeze.
  Temu stroju ni bilo para glede ognjene moči. In njegova hitrost je visoka za lovca na propeler, skoraj sedemsto štirideset kilometrov na uro. Ja, to je super in kul.
  In sama elf se je praviloma borila bosa in v bikiniju, ki je komaj pokrival njeno mišičasto, strojeno telo.
  Bojevnik, ki mu ni bilo para v spretnostih, je tudi rad imel masiranje in božanje močnih in mišičastih fantov. In res ji je bilo všeč.
  Elfu je bilo ime Olympias - univerzalno ime za vsako evropsko raso. Veljala pa je za Nemko. Čeprav njen rodovnik ni bil znan, je bila tako spektakularna blondinka lahko le arijska.
  No, pripravljala se je na svoj prvi boj z ruskimi letali. Ravno zjutraj se je začela operacija Citadela, natanko 5. julija 1943. Deklica je opravila poskusni polet in sestrelila sovjetski nočni bombnik U-2, ki je povzročal težave tudi Nemcem. Olimpija jo je z enim pritiskom golega prsta svoje graciozne, dekliške noge raztreščila na koščke.
  Kar je bojevniku zelo všeč in je odgovorila:
  - Jutri bom poskrbel za harmagedon za svoje sovražnike!
  In zdaj je prišel jutri. In njegov močan lovec Me-309 je vzletel s pristajalne steze in se pognal v boj. Jasno je bilo, da bo to dekle zdaj začelo trgati termofor, in to bi bilo v redu.
  Olimpijada je pela:
  Na nebu je postalo zelo vroče,
  To je vilinska muha...
  Palica jo čaka,
  Če tip ne odleti!
  Deklica je na nebu videla rusko izvidniško letalo in ga sestrelila z rafalom iz mitraljeza, da ne bi zapravila zračnih granat.
  Nato se je pojavilo več sovjetskih lovcev Jak-9. No, bojevnik je kot vedno najboljši.
  Streljanje iz 30 mm nemških zračnih topov. In ME-309 jih ima tri. In potem takoj šest sovjetskih avtomobilov zaplamti kot bakle, pustijo ognjene repove in padejo. Še sedmo letalo PE-2, pa še to je bilo sestreljeno, tako da je sovjetski stroj dobesedno raztrgalo.
  Olimpija z veseljem pravi:
  - Sem najbolj kul in najbolj agresivno dekle na svetu! Preprosto odlično! Ni zaman, da sem znan kot močan - sedem z enim udarcem!
  Bojevnica je stresla svoje gole, izklesane, zagorele noge.
  In leti naprej na ME-309. Pred nami je cel ducat sovjetskih lovcev.
  Gola peta škratke pritisne na sprožilec. In spet je bilo uničenih veliko sestreljenih letal, deset Jakov in dva Lagg-5. Tako elf deluje fenomenalno - trivialno zadene z velike razdalje in to ji gre zelo dobro. No, kaj drugega se lahko primerja s tako deklico?
  Spodaj si lahko ogledate več sovjetskih katjuš. Olimpijske igre gredo malo navzdol. In strelja iz svojih tridesetmilimetrskih zračnih topov. In sovjetske katjuše eksplodirajo. In resno ranjeni in ubiti ruski vojaki odletijo v različne smeri. To je res super.
  Toda v zraku so spet sovjetski avtomobili. Tokrat jih je kar trideset.
  Olimpija se je mesojedo nasmehnila in začivkala:
  - No, več sovražnikov, bolj zanimiva je vojna!
  In deklica je iz zračnih topov izstrelila smrtonosni rafal z bosimi prsti. In res se je izkazalo, da je bil vpliv na super ravni. In šestnajst sovjetskih jakov, deset laggov, trije Pe-2 in en IL-2 so razstrelili in uničili naenkrat.
  Olimpijada je navdušeno tvitnila:
  - Vau! Vau! Poznam dekle Satan!
  In se zahihita ... Res, to je žalosten dan za sovjetske čete. Tukaj je ona, vilinka, ki se pojavi in zelo besno udari svoje sovražnike.
  Zakaj ne bi prešli na sovjetske tanke? Deklica se je nekoliko spustila in streljala na sovjetske avtomobile. Zagorelo je več tankov 34 in dva KV. Kot tudi tri samohodne puške SA-76. Nato je dekle izstrelilo še eno skladišče streliva in osem pušk, kar je bilo zelo učinkovito.
  Potem ga je dekle vzelo in preklopilo nazaj na zračne tarče. Tokrat se je spopadla z jurišnimi letali IL-2 in jih sestrelila osemnajst, štiri jake, pet laggov, tri PE-2 in enega bombnika Tu-3.
  Takole je terminatorka opravila zelo drzno delo. In zdaj lahko vidite, kako se novi avtomobili premikajo navzdol. V tem primeru štiriintrideset.
  Olimpijada je iz zračnih topov izstrelila nov uničevalni tok. Izstrelil je petindvajset sovjetskih vozil.
  Nakar ji je zmanjkalo zračnih tulcev. In bojevnik se je obrnil nazaj. Za zamenjavo bojnega kompleta in dolivanje goriva. ME-309 ima hitrost do 740 kilometrov na uro - ne bodo ga dohiteli!
  Olimpijada je celo zapela:
  - Heroji hitijo pred lovom! Neznanec je vlomil in ga ne dohiti!
  ME-309, že napolnjen in opremljen, je čakal dekle. Nemci imajo trenutno le štiri tovrstna letala. In dva od njih sta dodeljena olimpijskim igram. Ki se praktično brez prekinitev bori in mlati sovjetske čete.
  Tukaj je spet ME-309, preobremenjen s strelivom, močno odtrgan od pristajalne steze. Ta lovec ima sedem strelnih točk in tri zračne topove po 30 mm - gromozanska moč. No, poskusi in se spopadi.
  Olimpijada poje z navdušenjem:
  Stalin te bom raztrgal
  Zaman bi morali iti v Wehrmacht ...
  Imel bom najvišjo srečo
  Dokaži, da si brkata koza!
  In zdaj deklica vidi nove cilje. To so torej Il-2, ki v spremstvu jakov hitijo proti nemškim položajem. Vilinka strelja z golimi prsti. V samih tankih spodnjicah je skoraj gola.
  Slekla je celo modrček, da je bilo njeno visoko oprsje bolj svobodno in je lažje dihala.
  Tukaj je dekle, ki strelja zelo natančno. Z enim rafalom treh zračnih topov je bilo sestreljenih sedemnajst Il-2 in osem jakov.
  Olimpijada je celo razmišljala o popolni odstranitvi strojnic. Zračni topovi vam omogočajo streljanje na velike razdalje. In 30-milimetrska granata vam omogoča, da sestrelite sovjetsko vozilo z enim udarcem.
  Tako se vilinsko dekle počuti zelo samozavestno. In mitraljezi so primerni samo za boj na blizu. Res je, vilinka ima na vratu talisman, ki odbija naboje in granate iz njenega letala, tako da ni bila le nikoli sestreljena, ampak niti opraskana. Ampak še vedno je bolje zadeti sovražnike od daleč.
  Tukaj si lahko ogledate sovjetski PE-2 ali se imenujejo tudi pešci. Deklica strelja z bosimi nogami. Sestreljenih je bilo devet PE-2 in tri LAGG-5. Takšno dekle je. In nemške čete že napredujejo. Grozni "Tigri" in "Ferdinandi" hitijo v boj. Najnovejše vozilo je nekoliko posodobljeno - z motorjem in menjalnikom, ki sta nameščena v eni enoti pred vozilom, sama kupola z zmogljivim topom pa zadaj.
  In to je omogočilo zmanjšanje teže samohodne puške na petdeset ton, postala je veliko hitrejša in bolj manevrirana, njena bojna učinkovitost pa se je močno povečala.
  In obseg uničenja na daljavo je bil ogromen. In sovjetska vozila so bila tu in tam napadena.
  Olimpijada je zdrobila katjuše in zapela:
  -Stalin, Stalin, Stalin,
  Tudi sam sem iz jekla!
  In bojevnik zažge sovražna vozila. In ruski raketni sistemi z več izstrelitvami eksplodirajo.
  Takole jih Olimpija aktivno tepe in z bosimi prsti pritiska na gumbe.
  Deklica poje:
  Vse svoje sovražnike bom požgal do tal,
  Jaz sem satansko dekle!
  In sovjetske katjuše eksplodirajo in se razletijo daleč na koščke. Še posebej, če zadetek letalskega izstrelka povzroči detonacijo bojnega kompleta. In sovjetskim vojakom so odtrgane roke, noge in glave.
  Vilinka je zelo natančno in mojstrsko pristala v skladišču streliva. In eksplodiralo je z zelo veliko silo. In pokvarjen tank KV-10 z dvema sodoma je poletel navzgor. Vzel in odtrgal je tudi glavo enemu od sovjetskih generalov.
  Olimpija ga je vzela, obliznila svoje škrlatne ustnice in zapela:
  Ni treba izgubiti glave
  Ne hiti...
  Ni treba izgubiti glave
  Kaj pa če pride prav!
  Zapiši v zvezek,
  Na vsaki strani!
  Zlobne orke je treba ubiti!
  Zlobne orke je treba ubiti!
  In zajemite prestolnico!
  Tako se je razšla ta strašna in zelo agresivna vilinska deklica, zelo spektakularna blondinka.
  In potem je sestrelila še ducat sovjetskih Jakov in se obrnila nazaj. In zabavala se je. Tukaj je, kako lepa in kruta hkrati.
  Deklica se je spominjala mučenja pionirjev.
  Svetlolasega, zagorelega fanta, starega približno trinajst let, so dekleta slekla in ga obesila na stojalo. In na njegove bose noge so bile privijačene hrastove palice, ki so raztegnile mladega pionirja.
  Fantovo mišičasto, žilavo telo se je napelo. In potem je Olimpija vzela in prinesla baklo k njegovim stranem. Porjavela koža se je začela pokrivati z opeklinami in jasno je bilo, da dečka boli.
  Toda pionir je škripajoč z zobmi in težko dihal, molčal. In po otroškem in hkrati pogumnem obrazu je bilo videti kapljice znoja.
  Olimpija se je nasmehnila. Dve drugi mučilnici sta pod dečkove bose noge položili snope grmičevja. In so jih zažgali. Da, torej je ogenj začel goreti. In plameni so plenilsko lizali fantkove otroške pete, hrapave od dolgotrajne bose hoje.
  Celo tulil je od divje bolečine, a se je spet ugriznil v ustnico. V odgovor so nemške dekleta iz kamina vzele vročo žico in začele z njo bičati pionirja.
  Kljub bolečini deček ne samo da ni jokal in ni prosil milosti, ampak je celo zapel:
  Ti zlobni fašist si presegel vse meje,
  Vaš Hitler je obsedeno bolno truplo!
  Nad nesrečno, sivolaso domovino,
  Naš orel, dragi Stalin, leti!
    
  V zanki je brutalna groza, boleče se dušim,
  Ne bi imel raje zofe kot trpljenja!
  Širi se po mestu kot dim,
  Ogenj - česa takega še nisem videl!
    
  Kača se plazi po mestih Rusije,
  Zagotovo bo teror minil!
  Nacisti so zalivali polja s krvjo,
  Kruto enainštirideseto, strašno leto!
    
  In mislim, da so to morda sanje,
  Realnost je nemogoče dojeti naenkrat!
  Božja previdnost rešuje domovino,
  Kako krhek je svet, tanek je - svilena nit!
    
  Država je pod železno peto,
  In gosenice tankov, zarjaveli žvenk!
  Toda s prsmi bom pokril srce domovine,
  Da ne ugasne bakla komunizma!
    
  Umreti za domovino je hrabrost,
  Ampak bolje je preživeti in vzgajati otroke!
  Naša vest je neizprosen stražar,
  In beseda ni zanič vrabec!
    
  Spominjam se Jezusovih oči,
  On je prijazen, usmiljen, svetel Bog!
  Kristusa molim, da naši dnevi in noči,
  Za Švabe so bili smrt: Fuhrer je umrl!
    
  V svobodi je veselje v vsakem gibu,
  Svoboda je nekaj, česar se ne da vzeti!
  Ni potrebe po lenobi, blatnem užitku,
  Konec koncev je delo tvoj oče in mati!
    
  Zmagali bomo, to jasno vidim
  Kimajo, v resnico verjamejo - zbor hrastovih gozdov!
  Rusija bo postala tako lepa
  Vsi se bomo veselili, ko smo pregnali sovražnike!
    
  In ne bomo kot tihi sužnji,
  Ne teptajte s travo sveta!
  Čete prihajajo kot besni valovi,
  Vodi jih genij - dragi Stalin!
    
  Tudi mi bomo vredni Stalina,
  Lahko bomo rešili Rus' pred izmečki!
  Prišel bo čas, ko bodo poginili v breznu vojne,
  Socializem ne bo zašel!
    
  Zdaj mi je slabo, umiram v mukah,
  Toda najdimo nesmrtnost v naših srcih!
  Zmaga bo prišla, verjamem, v toplem maju,
  In spomin na junake bo večen!
  je Olympida vzela vroče klešče iz ognja in začela lomiti otrokove gole prste. Ta vilinka in veliki super as je začela z mezincem. Fant se je zdrznil in kost je zahrustala.
  Pionirjev otroški obraz se je zvil od strašne bolečine.
  In vilinka Olympias je še naprej lomila otrokove kosti. Tako si je s škrtanjem z vročimi kleščami lomila en prst za drugim.
  Zadnja stvar, ki si jo je zlomila, je bil pionirkin največji nožni palec. Deček je zaradi šoka bolečine postal zelo bled in izgubil zavest.
  Vendar je Olimpija, ki je kot vilinec poznala vse živčne vozle in točke na telesu ljudi, še posebej otrok, zbodla otroka v vrat z iglo in ga prisilila, da je prišel k sebi.
  Nato je tvitnila:
  - Nikamor ne boš šel - pionir je kot uš!
  In pilot je z razgretimi kleščami stisnil dečkova jajca. Spet je tulil in tokrat se je za dalj časa onesvestil. Vau, tako zelo boli.
  Ena izmed mučilnic je pripomnila:
  - Mogoče bi ga morali zapustiti? Še vedno ne bo rekel ničesar!
  Drugi je dodal:
  - Takole bomo mučili otroka do smrti!
  Olympias se je zasmejala in pripomnila:
  - Zdiš se tako usmiljen, kot da biti krvnik ni tvoje delo. Ampak jaz sem pilotski as in ne poznam niti najmanjšega smilitve!
  Mučiteljica je predlagala:
  - Mogoče lahko poskusiva z drugim tokom?
  Olympias je odobravajoče prikimala:
  - Res je tako! Elektrika je simbol napredka!
  Več krvnikov je potegnilo dinamo. To je pravzaprav zelo dober način za pridobivanje električne energije. In hkrati odpraviti bolečino posebej trmastim fantom in dekletom.
  Nagega dečka so spet otresli in ga spravili k pameti. Nato so bile na vsa občutljiva mesta pritrjene žice in elektrode. In jezik, in peta točka, in koren življenja, in bradavičke, in zadnji del glave, pa tudi že ožgane pete in dlani.
  Tako so povsem pokrili mlajšega pionirskega junaka. Po olimpijskih igrah je ta ženska asa in hkrati krvnik začela vrteti stikalo, ki je uravnavalo dovod električne energije. Skozi izčrpanega, pretepenega, okrvavljenega in nagega dečka so švigale električne razelektritve kot konji v galopu in z iskrimi kopiti.
  In mladi pionir je predirljivo zakričal s preprosto nečloveško bolečino. Olimpijske igre so jo vzele in okrepile kategorijo. Luči in iskre so švigale po dečkovem golem telesu, tudi rebra so postala vidna, kakor na rentgenskem posnetku;
  Zdelo se je, da nihče ne more vzdržati takšnega mučenja. Toda pionirček je spet z velikim pogumom in občutkom zapel, popolnoma preboden od pet do zatilja z električnimi razelektritvami:
  Sem pionir in ta beseda je vse,
  V mojem mladem srcu gori ...
  V ZSSR je vse luštno, verjemite mi,
  Odpiramo celo vrata v vesolje!
  
  sem prisegel Iljiču,
  Ko sem stal pod zastavo Sovjetov ...
  Tovariš Stalin je preprosto idealen,
  Vedi , da se opevajo junaštva!
  
  Nikoli ne bomo tiho, vedite
  In povedali bomo besedo in na stojalu resnice ...
  Velika zvezda ZSSR,
  Verjemite mi, dokazali bomo celemu planetu!
  
  Tu v mladem srcu zibelka poje,
  In fant poje himno svobode ...
  Zmage so odprle neskončen račun,
  Vedite, da ljudje ne morejo biti bolj kul!
  
  Mlado Moskvo smo branili,
  V mrazu so fantje bosi in v kratkih hlačah...
  Ne razumem, od kod toliko moči,
  In takoj pošljemo Adolfa k vragu!
  
  Ja, pionirjev ni mogoče premagati,
  Rodili so se s plamenom v srcu ...
  Moja ekipa je prijazna družina,
  Dvignemo zastavo komunizma!
  
  Konec koncev si fant in zato junak,
  Boj za svobodo celega planeta...
  In plešasti Fuhrer s pokom,
  Kot so dedki zapustili v vojaški slavi!
  
  Hitler, ne pričakuj milosti od nas,
  Smo pionirji, otroci velikani...
  Sonce sije in dež pada,
  In za vedno smo združeni z našo domovino!
  
  Kristus in Stalin, Lenin in Svarog,
  Združeni v srcu majhnega otroka ...
  bodo izpolnili svojo slavno dolžnost,
  Fant in punca se bosta borila!
  
  Fant zdaj nima sreče,
  Ujeli so ga fašistični fanatiki ...
  In v tej nevihti se je zlomilo veslo,
  Ampak bodi fant trdno pionir!
  
  Najprej so me pretepli z bičem do krvi,
  Potem so fantu ocvrli pete ...
  Švabe imajo nule na vesti,
  Gospa nosi rdeče rokavice!
  
  Ogenj je rdečemu dečku opekel podplate,
  Potem so fantku zlomili prste ...
  Kot fašisti smrdijo,
  In v mislih komunizma je bilo dano sonce!
  
  V otrokove prsi so prinesli plamen,
  Koža je bila opečena in rdeča...
  Psi so zažgali polovico trupla pionirja,
  Ne poznajo trpljenja brezpravnosti!
  
  Nato so zlobni Švabi sprožili tok,
  Po žilah so švigali elektroni...
  Sposoben nas je zapraviti,
  Da otroci ne ostanejo v zimskem spanju!
  
  Toda pionir se ni zlomil,
  Čeprav je bil mučen kot titan ...
  Mladi fant je pogumno pel pesmi,
  Zdrobiti fašističnega tirana!
  
  In tako je ohranil Lenina v svojem srcu,
  Otroške ustnice so govorile resnico ...
  Nad pionirjem je veličasten kerubin,
  Fantje sveta so postali junaki!
  No, kaj dobi, kar se ne zgodi vedno in krvnik ostane zmagovalec. Olimpijske igre so željne ponovnega boja. In zdaj njen ME-309 hiti v boj. Vilinka pritisne gumb igralne palice z golimi prsti. In zračni topovi in mitraljezi delujejo. Padajo sestreljena in goreča sovjetska letala.
  Tako je Olimpija prevzela Ruse in jih popolnoma porazila, pobila in očistila. Koliko sovjetskih letal je bilo ubitih z nekaj salvami? Tu je dekle takoj podrlo šestnajst jakov, deset zaostankov in štiri kmete. Tako je potekal smrtonosni obračun. Trideset letal v dveh rafalih.
  Res je, da ima Me-309 kar sedem strelnih točk: tri zračne topove kalibra trideset milimetrov, ki lahko z enim zadetkom sestrelijo sovjetsko letalo. No, štiri mitraljeze - tudi ne šibke, kalibra štirinajst milimetrov.
  Ta vilinska deklica je z vso svojo neumnostjo uničevala sovjetska letala.
  In potem je preklopila na zemeljske tarče in jih vzela ter zadela tanke. Njegovi zračni topovi so zelo umirjeno in serijsko prebijali strehe sovjetskih štiriintridesetih. Takšna je bila ta bojevnica Olimpija. Vodila je tako morilski obračun.
  In ko je streljala, je uporabila svoje gole prste in škrlatne bradavice svojih prsi ter jih pritiskala na gumbe krmilne palice. In bil je smrtonosen udarec.
  Z vodoravne ravnine je Olimpija uničila dvajset tankov T-34, deset samohodnih pušk SU-76 in štiri katjuše. Nato je letalo obrnila, da bi dopolnila svoj bojni komplet. Je dekle najvišjega razreda in blagovne znamke.
  Za njo se je pognalo več sovjetskih lovcev. Toda vilinskega bojevnika ni bilo strah. Vzela ga je in udarila z mitraljezi. Šest sovjetskih jakov in en La-5 je eksplodiralo zaradi neposrednega udarca v nadstrešek.
  Olimpijada je tulila:
  Smo najmočnejši na svetu
  Namočimo vse naše sovražnike v stranišču!
  In spet je lepotica vzela in zavrtela svojega borca v zanki.
  Po tem sem varno prišel do letališča.
  In že so bili dečki hlapci, ki so samo v kratkih hlačah in goli do pasu, migajoč z golimi petami, začeli točiti gorivo v letalo in dopolnjevati svoj bojni komplet.
  Torej je prišlo do takega poskoka. Najstniki so delali.
  Olimpija se je vkrcala na drugo letalo, že napolnjeno z gorivom in opremljeno z bojnim kompletom, ter vzletelo. Me-309 je nekoliko močno vzletel s pristajalne steze. Bil je prepoln bojne opreme. In odhitel je na vzhod.
  Olimpijske igre so pokazale zobe. Bila je mišičasto dekle v bikiniju. In njene bose noge niso muhavost, ampak orodje dela. Vilinka sama je temno bronasta zaradi porjavelosti, njeni lasje pa so svetli in blond. Vzoren Arijec, bi lahko rekli.
  In zdaj spet vidi sovjetska letala, ki prihajajo pred njo. In najbolj priljubljeni so seveda lovci Yaks. Še posebej Yak-9. Ne morem reči, da je ta stroj posebej kul, je pa precej preprost za izdelavo in zato razširjen. Je pa oborožitev tako povprečna, samo en zračni top in mitraljez.
  Olimpija odpre strel z razdalje z ME-309. In ima zelo natančne zadetke. Sovjetska vozila začnejo goreti in eksplodirati. Zlasti smrtonosni so tridesetmilimetrski zračni topovi. Torej so tako tepli.
  Prvih dva ducata sovjetskih letal je bilo sestreljenih s prvim rafalom.
  Olimpijada je tulila:
  - In nekaj hranimo v naročju,
  Pridi k nam, sicer te bomo ubili!
  In potem je vilinka izstrelila še en rafal in eksplodiralo je šestnajst jakov in osem LA-5, kar je izjemno smrtonosen učinek.
  Nato pilotka spet obrne svoje letalo in izstreli svoje smrtonosne zračne granate na zemeljske cilje. Eksplodirajo in povzročijo gromozansko razdejanje, ko zadenejo skladišče streliva sovjetske vojske. In tudi tanki. Ta olimpijska igra je samo pošastno dekle.
  In če se zajebe, se to nikomur ne bo zdelo veliko. Tako uničujoč učinek tukaj.
  Raketa katjuša je eksplodirala, prav tako raketno skladišče, ki je začelo eksplodirati, tako da so se drobci razleteli po celotnem obodu in ubili sovjetske vojake.
  Olimpijada je tulila:
  Sem demonski borec,
  Za vas ne bo več nasvetov ...
  Ostanite s Stalinom, otroci,
  Zate ne bo mesta na tem planetu!
  In bojevnica bo samo pokazala svoje zobe. In potem ga bo vzel in zarenčal!
  Ja, to je res zelo kul in malo smešno hkrati.
  Drugo dekle, Helga, ki se bori na Focke-Wulfu, kriči:
  - Kakšen bravo - met v desno!
  In z golo peto pritisne na sprožilec in zadene talne tarče. Focke-Wulf je po oborožitvi in oklepu zelo spodobno jurišno letalo.
  To je resnično dekle, o katerem bi lahko rekli: pošast. Natančneje, pošast so olimpijske igre in Helga, kot lahko rečete, je pošast. Toda ti bosonogi bojevniki v bikinijih so velika nadloga za sovjetsko vojsko.
  Zdaj dekle spet pritisne na sprožilec z golo peto in skladišče s sovjetskim strelivom poleti v zrak.
  In potem se zasmeji in reče:
  - Stalina in stalinizem bomo raztrgali na koščke!
  Po bombardiranju se dekleta vrnejo nazaj. In na kopnem nacisti napredujejo. Imajo precej močne tanke - Tigre, Panterje, T-4 in močne samohodne topove Ferdinand. Slednjemu na svetu ni para tako po moči pištole kot po debelini čelnega oklepa. Močan prodoren stroj. In Nemci pritiskajo na Rdečo armado.
  Zdelo se je, da en elf, tudi pilot tako visokega razreda, ni mogel obrniti toka vojne, v kateri je sodelovalo na tisoče tankov in letal. In tukaj se izkaže, da je to mogoče. In nacisti začnejo zmagovati. Poleg tega ne gre le za ubijanje sovjetskih čet, ampak tudi za moralni učinek. In te olimpijske igre terminatorke imajo velik vpliv. Rdeča armada je močna, a Wehrmacht spodbuden!
  Potem se nenadoma izkaže, da je Tiger zelo trd tank, ki ga je težko obvladati. In nemške čete se vzpenjajo in vzpenjajo.
  Olympics ponovno vzleti z ME-309 in iz svojega lovca izstreli nekaj izjemno smrtonosnega. In spet eksplodirajo in razpadejo sovjetska letala.
  Vilinka se smeji in cvili:
  - Jaz sem super ženska!
  Helga ji pošlje poljub in potrdi:
  - Celo hiper!
  In zdaj še ducat ruskih letal eksplodira in se razcepi v zraku. To je resnično delo pilotskih asov. Ki imajo reakcijo in hitrost ter letala smrtonosne moči.
  Medtem pa pionirji v rdečih kravatah kopljejo poljske utrdbe. Otroci so bosi, fantje večinoma nosijo le kratke hlače. Telesa otrok, tako najstnikov kot zelo mladih, so bila na soncu prekrita s čokoladno porjavelo barvo. In delajo in delajo kot mladi titani.
  Bose noge otrok pritiskajo na lopate in sliši se pesem:
  Za pionirja ni besede strahopetec,
  Pogumno se bori z Wehrmachtom ...
  Za karte je en komplet as,
  Navajeni smo se boriti v boju z rokami!
  Zakaj ne bi smeli peti? Pripeljali so celo fante iz mladinske kolonije. Nosijo črne kratke hlače in sive majice z ovratnikom. Ko so slekli svoje gole vratove, so bili trupi fantov zapornikov razgaljeni. Veliko ljudi ima tetovaže na telesu. In ostrižene glave. Hkrati so fantje videti precej dobro hranjeni. Kajti v koloniji za mladoletnike so zaporniški obroki za mlade zapornike celo boljši od tistih za vzdrževane šolarje v divjini. To je takšen paradoks - mlade kriminalce hranijo celo bolje kot običajne otroke.
  In delajo zelo leno. Če prosti pionirji delajo z navdušenjem in celo pojejo pesmi:
  Domovina pionirja ZSSR,
  Borili se bomo za vedno ...
  Čeprav nastane kaos,
  Pogumno se bomo borili!
  Mladi zaporniki se v odgovor zahihitajo. So čisto običajni fantje, le da so postriženi in številni s tetovažami. Nekateri pionirji imajo tudi pričeske, ki izgledajo kot nič. Tako je manjše tveganje, da bi dobili uši ali kaj drugega. Eden od mladih zapornikov, Volodka, se je zahihital. Spomnil sem se, kako ga je med aretacijo otipavala medicinska sestra v beli halji. In bilo je ponižujoče in prijetno hkrati. In roke dekleta v beli halji so bile v tankih gumijastih rokavicah, njeni dotiki pa so bili tako ljubeči in nežni, da se dvigne moška popolnost najstnika.
  In potem so tu še pionirke v kratkih krilih in golih zagorelih nogah. In kako se ne smeš šaliti? Pri štirinajstih letih hormoni še igrajo.
  Volodka je zapel:
  Oh, kakšne noge!
  Kako dobro...
  Ne boj se, srček
  Zapišite svojo telefonsko številko!
  . EPILOG.
  Medtem ko poteka preiskava, se odvijajo tudi drugi dogodki, ki prav tako niso brez zanimivosti.
  Zlasti Alice je bila prijeta in aretirana. Mlada deklica je komaj dopolnila osemnajst let in policisti so prihiteli iz vhoda, da bi jo vklenili.
  Dekle je srce parajoče zakričalo:
  - Ni potrebno! Jaz sem nedolžen!
  Policija je v odgovor zarežala:
  - Tako je kurba! Navsezadnje ste vsi nedolžni.
  Akcija poteka v sodobni Moskvi v enaindvajsetem stoletju. In dekle odvlečejo v pripor in kdo ve zakaj.
  Policisti so ji zvili roke in jo vklenili od zadaj, kar je bolelo.
  Deklica je v odgovor zavpila:
  - Naj bo fašistični diktator Putin preklet! Daj mir z Ukrajino in Zahodom!
  V odgovor je deklica udarila s palico. In se je tresla. Kričijo ji:
  - Ti si vohun! Ubili te bomo!
  Lepo svetlolaso dekle so odpeljali na policijsko postajo. Tam so jo odpeljali v prostor za osebno preiskavo. Pojavile so se tri policistke v belih haljah. Na roke so si nadeli gumijaste rokavice. Alice se je tresla in na njenem telesu so bile modrice.
  Stražarji so ji preprosto strgali obleko brez dodatnih vprašanj. In tudi čevlji in hlačne nogavice. Potem nedrček in spodnjice. In vsi so to storili nesramno, trgali so si oblačila. Nato so ga vzeli in začeli tipati dekle. Roke v gumijastih rokavicah so segle v Alicina usta, jih otipale pod lica, pod jezik, tako da je lepa svetlolaska skoraj bruhala. Nato so ji pogledali v nosnice, svetlečo napravo in v ušesa.
  Grobe roke so gnetele prsi in preverjale silikon ali mamila. In potem je prst največje matrone pritisnil na popek. Toda to še ni vse - Alicini lasje so bili počesani in bili so čudoviti, beli z rahlim rumenim odtenkom. In pregledali so vsak kos las. In tudi med prsti.
  A najbolj ponižujoče je bilo, ko je največja paznica zataknila šapo v Venerino naročje. Alice se je odzvala tako, da je žensko v belem plašču ugriznila v roko in se odtrgala. Mlada je in močna. Trije stražarji so jo zgrabili, a njenega golega, zagorelega telesa niso mogli zadržati.
  Nato je eden od njih pritisnil na gumb.
  Moški stražarji so vdrli noter. Štirje močni fantje so zgrabili Alice za roke in noge ter jih potegnili narazen. In matrona v beli obleki in z veliko šapo v gumijasti rokavici jo je potisnila v Venerino naročje. In potem se je izkazalo, da je Alice še vedno devica, vendar to pošastne ženske ni motilo. Raztrgala je himen, zaradi česar je tekla kri, deklica, ki so jo iskali, pa je kričala nespodobnosti. In to je čutila vse do maternice. In to je storila zelo nesramno in boleče.
  Potem je njena šapa segla v zadnji prehod. Niti vazelina ni namazala, tako da je bilo zelo boleče in spet je tekla kri. In matronove tace so zelo velike.
  In osebni pregled je bil videti bolj kot mučenje kot način odkrivanja prepovedanih predmetov. Nato so deklici pregledali stopala in prste med nogami ter jih nato izpustili.
  Vendar mi niso dovolili, da se oblečem. Samo polili so ga z mrzlo vodo, da so sprali kri. In odpeljali so me v sosednjo sobo.
  Tam so Alice, golo in nemočno, pripeljali do bele stene in ji v roke dali mizo s številko. Fotografirali so profil in od spredaj, od polovice in od zadaj. In potem v polni rasti - goli. In tudi od strani, polstrani, spredaj in zadaj.
  Nato je deklica začela zapisovati vse svoje znake. Poleg tega so bili moški in ženske v belih plaščih. In to so počeli počasi in previdno. Prisilili so me, da sem se obrnil, dvignil noge in roke ter pogledal pod pazduhe. In spet so jim prišle celo v usta.
  Na primer, ženska v beli halji me je prisilila, da sem položil glavo na kvadrat in mi zarila prste v brado. Nato je dala prste v usta, brez rokavic.
  Alice se je osvobodila in znova zavpila:
  - Ne vem, kaj je naredila s temi prsti, niso sterilni, naj si nadene rokavice in jih potem vtakne!
  Mlada ženska v belem plašču se ni prepirala. Na roke si je nadela medicinske rokavice iz tanke gume in spet odprla usta. In iskala je, očitno v pričakovanju, da bo našla granate, in iskala zalivke v zobeh.
  No, Alicini zobje so vsi beli, brezhibni, čisti, brez ene pike, kaj šele plombe.
  Nato so njeno višino izmerili in stehtali na tehtnici. No, običajno je. Alice je bila precej visoka, meter osemdeset, in tehtala dvainsedemdeset kilogramov. Nato so ji izmerili razpon rok, dolžino stopal, dlani, komolcev ter obseg njenih bicepsov, meč in vratu. In tudi velikost glave itd.
  To seveda ne boli, je pa ponižujoče, še posebej, ker je okoli veliko ljudi, med njimi tudi moških.
  Prišla je ženska v beli halji in v rokah držala električni stroj za striženje las. Alice je prebledela. Zdelo se ji je, da jo bodo vzeli in ji takoj obrili čudovite lase z glave. Toda mlada in lepa ženska se je nasmehnila in pogukala:
  - Samo muco ti bodo obrili!
  Začela je odstranjevati bele, kodraste dlake iz Venerinega trebuha. Bilo je žgečkljivo in celo prijetno. Poleg tega jo je po grobem iskanju in trganju himena še vedno bolelo in to prijetno žgečkanje je odvrnilo od trpljenja in cviljenja v mladi maternici.
  Nato so jo poškropili z neinfektivno tekočino in tako jo nago odpeljali v sosednjo sobo.
  Tam so dlani najprej povaljali s črno barvo in vse prste ter celotno dlan pustili ločeno. To je na splošno normalno in Alice je to videla v filmih.
  Potem pa so ji boso nogo namazali s črno barvo. In naredili so tudi tipkarske napake, najprej v celoti, potem pa še na vsakem prstu posebej. Najprej z leve noge deklice, nato z desne. Toda Alice še nikoli ni videla česa takega v filmu in je bila presenečena. Vendar ni boleče, je pa ponižujoče, spet pokažejo, da si aretiran in da si nihče in nič.
  Čeprav, ko gre valjček s črno barvo čez goli podplat, žgečka.
  Sramotno je, da je popolnoma gola, moški v uniformi pa jo sleče. Toda poleg njega so ženske. In se nasmehnejo.
  Alice pa ni posebej v zadregi. Je zelo lepa in z oblinami. In bila je devica, ker jo je hotela prodati na dražbi in dobiti veliko denarja. Toda za to si moral najprej postati odrasel. In preprosto ni imela časa za to.
  Ampak ona sploh ni tako zelo nuna. Precej moderno in razvito dekle.
  Toda začeli so ji mazati ustnice z valjčkom črne barve. In to je že neprijetno. Sama barva ima grenak okus. Jasno je, da bi lahko pustila sledi ustnic na kozarcu ali kje drugje, vendar je še vedno odvratno.
  Tako so njene ustnice pritisnili na bel list papirja in naredili ta odtis.
  Potem so tu še zobni odlitki. No, tudi to je na splošno razumljivo. Plastelin mora odgrizniti in tako nekaj časa stati, da so odtisi zob jasni.
  Alica je mislila, da je to konec, pa so ji namazali tudi ušesa, tako desna kot leva, in jih tudi natisnili na bel papir.
  In dekle je bilo precej umazano. Najbolj si je želela, da bi se to hitro končalo in da bi jo odpeljali pod tuš.
  A izkazalo se je, da to ni dovolj. Majorka je opozorila:
  "V zaporu so pogosto goli, zato jim bomo vzeli odtise z zadnjic."
  Nato ji je moški začel z valjčkom s črno barvo peljati po zadnjici.
  In to je zelo sramotno, predstavnik močnejšega spola se preveč približa intimnim delom. In njen valj drgne. Alicini boki so široki. In moški je večkrat potopil valjček v barvo, da bi ga ponovno nanesel na razkošne čare dekleta.
  Nato so jo tudi posedli na več rjuh in vzeli odtise brezhibne kože posebej z vsakega dela stegna. In bilo je tako ponižujoče, biti v popolni goloti.
  A končno se je tudi to končalo, čeprav se je zdelo, da se vleče v nedogled.
  Potem so jo odpeljali v sosednjo ordinacijo in ji naredili rentgenski posnetek trebuha, rok in nog, prav tako golih. Prav tako ne boli, je pa nekako gnusno in nočeš prejeti sevanja.
  Nato so jo odpeljali v tuš kabino. Poleg tega so jo vodili tako golo, roke pa so ji bile od zadaj vklenjene. In tudi to je še eno ponižanje. Alicina bosa noga. In na poti sem najprej naletel na jetnico, čisto mlado, ki je začela kazati s prstom in se zbijati zajebne šale, češ kako te bodo imeli radi v zaporu.
  In potem je moški ujetnik, njegove oči so se razširile in je s pogledom požiral golo dekle, hlače pa so se mu dobesedno izbočile.
  Končno je Alice prišla pod tuš. Notri je bilo prazno; le dva uniformirana stražarja sta stala in opazovala njeno umivanje. In na srečo je bila voda topla, no, država še ni bila tako obubožana. Pod potoki je Alice čutila skoraj blaženost v svoji duši, vendar je bilo neprijetno, da so stražarji tako strmeli vanjo. Pa so mi dali še en kos mila za pranje perila. Alice je spirala črno barvo. In postali so čisti.
  Kljub vsem težavam ji je eden od paznikov še vedno segel v usta, drugi pa je z orokavičenimi šapami potipal njeno golo oprsje. Alice je brez prepira prestala še eno ponižanje.
  Stražarji so jo obrisali, ne preveč suho, z brisačo, ki jo je izdala vlada, in jo odnesli izpod prhe. Očitno so me peljali do točke, kjer so izdajali vladna oblačila.
  Očitno je zaporniku, osumljenemu vohunjenja, prepovedano nositi njeno.
  In spet ponižanje in smeh moških in žensk.
  V vladnih prostorih smo še vedno morali stati v vrsti več golih žensk. Bile so mlade in precej lepe, mnoge s tetovažami. In začeli so se tudi šaliti o Alice. Sploh glede na njen obrit pubis in lepoto.
  In eden od starejših zapornikov je celo začel tipati Alicine prsi. Deklica je bila vklenjena od zadaj, vendar je imela proste noge. In potisne svoje koleno v njen solarni pleksus. Strmoglavila se je.
  Policija je napadla Alice. Zadali so ji vrsto udarcev, skoraj dokler ni izgubila zavesti. In potem so me tako golo odvlekli v kazensko celico.
  Deklico so med prehodom predrzno otipavali. In Alice je spet doživela bolečino in ponižanje.
  Nago in vklenjeno od zadaj so jo vrgli v hladno, temno sobo, vrata pa so bila zaprta. Deklica se je znašla gola, nemočna in priklenjena v temi. In bila je zelo neumna, hladna, prestrašena. Poleg tega so v kazenski celici tekale podgane in močno je smrdelo po odplakah.
  Alice ga je vzela in planila v jok, vendar solze ne morejo odpraviti njene žalosti. In to je hitro spoznala, še posebej potem, ko jo je podgana ugriznila v boso nogo.
  Deklica je z bosimi prsti zdrobila storilca in z jezo zapela in pokazala trdnost:
  Bilo je preprosto dekle - bojevnica Jeanne,
  Bosa in v cunjah je pasla krave ...
  Toda vsemogočni Bog z velikega podstavka,
  Mali lepotici poslala nešteto rojev daril!
  
  In preprosto dekle je postalo bojevnik,
  Francozi so hrabri, saj so združili...
  In prosil Britanijo s kmečkim udarcem,
  Okoli nje se je zbrala mogočna ekipa!
  
  Bojevnica je v besu z mečem pomela sovražnike,
  Za demonstracije sem izbral zelo pogumen videz ...
  No, kako močna se je Zhanna zdela ljudem,
  Verjemite, v njem bo zavrela kri najpogumnejših vitezov!
  
  Tukaj je, pogumno dekle, ki se bori,
  S svojim mečem zlomite divje damaščanske horde,
  In lepotičin glas že odzvanja ...
  Lahko celo vrže opeko v obraz!
  
  Zmaga za zmago, v Parizu je že,
  In nad Francijo se zdi, da zvezda gori v ognju ...
  Zhanna je bosa letela višje od sonca,
  Dolgoletne sanje deklet so se uresničile!
  
  Toda nestanovitna boginja je sreča,
  In velika deklica je padla v nečloveško mrežo ...
  Bičajo jo in jo imenujejo norca,
  Zagotovo mora pogumna Jeanne takoj umreti?
  
  Jeanne so potegnili na stojalo in prižgali ogenj,
  Ogenj ji liže pete, na rokah pa verige ...
  Toda prav pred kratkim ji je kralj zaupal prapor,
  In vse lepote so zaprli v kamnite zidove!
  
  Pod mučenjem dekle ni dalo zvoka,
  Čeprav so me vroče klešče pekle po golih prsih ...
  "Sveta inkvizicija" ji je dala muke,
  Toda iz dekleta niso mogli izvabiti niti stoka!
  
  Potem so zakurili ogenj in deklica je bila bosa,
  In v cunjah, ves potolčen, krvnik vodi na usmrtitev ...
  O draga Jeanne, pogrešam te,
  Mesena moč pekla te je vrgla v geheno!
  
  Gori, lepotica, gola v svetlem plamenu,
  Toda dragocen jok, ne da bi ga kdaj izrekel ...
  Za njeno nesmrtno smrt smo sovražniku dali toliko,
  Boj z divjim sovražnikom in brez izdaje Jeanne!
  
  In zdaj se deklica bori z nacisti,
  Skoraj goli, bosi, bil je velik mraz...
  Zdaj si Zhanna Russian, vidim, da se trudiš od vročine,
  Ker ji je bodičasti dedek zamrznil nos!
  
  Toda z veselo molitvijo, sveti pionir,
  Verjemite mi, to bolno dekle bomo oživili!
  In z našo drzno pesmijo, čeprav povsem otroško,
  Verjemite mi, takoj bomo rodili novo gibanje!
  
  Zmaga nad fašisti bo prišla, saj veš,
  In Nemčija bo osvojena, verjemite ...
  Medtem ko poteka bitka in ti raniš svoje telo,
  Fašizem je tako hud - je mogočna zver!
  
  Potem pa je prišla sijoča pomlad in vse se je stopilo,
  Trava puhasto raste in kmalu bo veličastni maj ...
  V Berlinu si pogumen, potem boš lepo hodil,
  In ves mladi planet se bo takoj spremenil v raj!
  Potem se je deklica nekako usedla na železno podnožje. Še dobro, da je še vedno poletje, in čeprav je v kazenski celici hladno, je še znosno. Kaj se tam dogaja pozimi? Lahko preprosto uničite svoje zdravje.
  Alice je težko zavzdihnila in si poskušala zamisliti nekaj, da bi se zamotila.
  Na primer, otroška delovna kolonija Makarenko. In deček Aljoša je bil poslan vanj. Samo za izostanek od pouka. In fant je pri dvanajstih letih vstopil v ponovno vzgojo. To lahko rečemo tudi brez kazenske evidence. Poslala ga je komisija v legendarno kolonijo. Trideseta so že, zdi se, da ljudje vendarle niso tako revni. Zato je bil fant šokiran.
  Obrili so mu glavo kot jetniku in mu vzeli prstne odtise z rok in nog.
  Potem pa so me aprila že prvo jutro ob petih, ko je bila še tema, vrgli na peron skupaj z drugimi fanti. Otroci pa so goli, v samih spodnjicah, bosi. In ledeno mrzlo je. Tudi hroščarji so bosi v kratkih hlačah, a vsaj v srajcah in rdečih kravatah.
  Fantje stojijo tako na črti, nato pa začnejo delati vaje. Leshka boli glava, hoče spati, vendar se mora premakniti, sicer vas bodo drugi fantje udarili po glavi.
  In tako vsak dan. Hrana je slaba, večinoma paša, dela je veliko, poleg tega pa še študij. Ni časa za zabavo. Fantje hodijo od zmrzali do zmrzali samo v kratkih hlačah in z golim trupom. Tukaj je poletna uniforma. Od prvega aprila do osmega novembra so kakršni koli čevlji prepovedani. No, lahko vam dajo največ golih vratov. Fantje so utrjeni, suhi, žilavi in od nenehnega trdega dela se njihove mišice napolnijo s težkim žvečenjem. No, na splošno je dovolj hrane za rast in delo - obroki za otroke so izračunani znanstveno.
  V prvih dneh so bili Leshkini goli podplati pokriti z mehurji in odrgninami, vsak korak je bil boleč, a otroška koža zelo hitro postane hrapava in žuljasta. In postane udobno hoditi bosi, noge pa se navadijo na spomladanski hlad in ne zmrznejo več. In v Ukrajini pomlad prihaja hitro in je že toplo. In ko postane vroče, se počutiš celo udobno delati in korakati v kratkih hlačah.
  Leshka si je dvakrat tedensko obril glavo in enkrat tedensko kopal. In pred spanjem so ga vsak dan polivali z mrzlo vodo. V prvih dneh so fantkove mišice, nevajene trdega dela, zelo bolele. Bolečina je bila povsod, nobena kri ali žila ni ostala nedotaknjena. Toda fant je nadaljeval z delom z močjo, z uporabo močne volje.
  Potem je bolečina popustila. In mišice so postale suhe in izrazite, na telesu so se pojavile žile in žile. In Leshka ni bila več tako utrujena. In takoj ko se je ulegel na pograd v otroški baraki, je zaspal.
  Dejstvo, da je bila kolonija zgledno urejena, je imelo svoje prednosti. Tatovskega brezpravja, ponižujočega vpisovanja in posilstva ter opustitev ni bilo. Vse je bilo po predpisih in poveljniki odredov so se borili samo za stvar.
  Leshka je zrasla in se okrepila spomladi, poleti in jeseni. In ko je prišla zima, je dobil vladne čevlje in toplejša oblačila. In že je več študiral in manj delal. In aktivisti so me močno tepli, ker sem dobil slabe ocene. Toda Leshka, sposoben fant, je kmalu postal odličen učenec.
  To je to, dokler spet ne pride pomlad. In spet fantje z bosimi nogami in kratkimi hlačami čofotajo po še nestopljenem snegu in lužah.
  Leshka se nasmehne, njegovi zobje so beli, zato jih fantje redno čistijo s pudrom. In fantkovo telo je mišičasto, žilavo in zdravo, čeprav vitko s suhimi mišicami. Tako je že v nekakšni oblasti v otroški koloniji. Čeprav seveda veliko delajo, tudi veliko pojejo in bosonogi korakajoči pionirji pojejo take pesmi:
  Kaj hoče pionirček?
  Ko je vedno bos na mrazu?
  In dal zgled drugim borcem,
  Pionirke si strižejo kitke!
  
  Stalin nam je dal vero v komunizem,
  Voditi ljudi na vrh ...
  Naj nas fašisti dežujejo z napalmom,
  V preteklosti smo zmagali in še vedno zmagujemo!
  
  Ko je bila smrtna bitka z Mamajem,
  S hrabrim bojem smo ubranili Rusijo...
  Domovina je za vedno s tabo v mojem srcu,
  Bomo videli komunizem, verjamem!
  
  Ivan Vasilev - pravoslavni car,
  Kazan je bil osvojen od nasprotnikov,
  Konec koncev, v prostranosti matere zemlje,
  Ne, vojaki so po duhu močnejši od Rusov!
  
  In Peter Veliki je bojevnik in kremen,
  Rusija je zgradila mogočno floto ...
  Prišel je zelo veličasten dan v bitkah,
  Ko je Veliki postal veliki mesija!
  
  Petersburg je bil zgrajen na kosteh,
  Toda glavno mesto Rusije je veličastno ...
  Ponosna ruska zastava plapola na morju,
  In naredili bomo domovino srečnejšo!
  
  Turek Suvorov je zabijal v besu,
  In dal je zgled na Črnem morju ...
  Imeli smo dovolj moči z nevernikom,
  Čeprav se je včasih zgodila tudi žalost!
  
  Vladimir voditelj - odprl pot komunizmu,
  Da bo kmet, proletarec srečen ...
  In zdaj je fašizem v ofenzivi,
  A zapojmo pet tisoč, pogumnih arij!
  
  Naj bo prapor večno rdeč,
  Naj Rusija cveti v slavi ...
  Prišla bodo svetla leta, verjamem,
  Planet bo postal komunistični raj!
  
  No, medtem pa pionirček,
  Snežne zamete meri z bosimi nogami...
  In Fuhrer hiti s fanatičnim nasmehom,
  Našo Rusijo teptajo!
  
  A verjamem, da bo prišel sveti mir,
  Po vsej Rusiji bo mir in sreča ...
  In praznovali bomo sveti, nevihtni praznik,
  V rdeče obarvanem Berlinu!
  Leshka je v zaporu dopolnila trinajst let. Je deček s kratko postriženo glavo, bos, a že daljše rasti. V otroški koloniji je veliko zelenjave in sadja, Leshka pa izžareva zdravje, nikoli niti ne kihne, kljub temu, da hodi samo v kratkih hlačah, kot drugi fantje. Včasih jih nadlegujejo, preiščejo njihove postelje in jih silijo v počepe goli. Še več, to počnejo ženske v belih plaščih, kot da to ni otroški zapor, ampak zdravstvena ustanova.
  Potem pa fantje spet zbežijo na delo. Hranijo se trikrat na dan, kar je normalno. Tudi ribe so, kar pogosto, meso pa le ob praznikih. Toda fantje so bolj ali manj dobro hranjeni in zdravi. In ekipa je dobra, čeprav so tatovi, so tudi roparji in drugi kriminalci. Potem pa so se umirili. Ni slaba kolonija in res so otroci v bistvu prevzgojeni. Tu ostanejo do šestnajstega leta. Potem te bodo bodisi premestili k starejšim ali pa te izpustili. Pogosteje, mimogrede, je po volji.
  Leshku so obljubili tudi pogojni izpust in vrnitev k staršem v normalno šolo. Poleg tega ga sodišče sploh ni obsodilo na otroško delovno kolonijo za mladoletnike.
  In deček v skorajšnjem pričakovanju svobode skupaj z drugimi fanti hodi bos in poje:
   Biti pionir je čast,
  In v tej besedi je veliko vročine ...
  Čeprav ima fant nešteto težav,
  Švabe bo poklical na odgovornost, verjemite!
  
  Fant hodi bos po snežnih zametih,
  Teče, ne da bi opazil, da se snežni vihar vrtinči ...
  Prebil sem naravnost skozi mraz,
  In drzno in hladnokrvno razbija naciste!
  
  Za pionirja ni besede strahopetec,
  In ni besede, nikoli ne bo rekel ...
  Čeprav je fašistični plazilec zadal ugriz,
  Ujemimo Švabe pri banalni tatvini!
  
  Očetovstvo bomo okrepili za vse,
  Naj bo pionirska volja močnejša...
  In Fuhrerja je uničil sovražnik-zlobnež,
  Ostalim pa bo lažje!
  
  Fašizem je pokazal krvavi nasmešek,
  Toda naše žile bodo močnejše od jekla ...
  Navsezadnje je volja Rusov močnejša od kovine,
  V slavo legendarnega bojevnika Stalina!
  
  Smo pionirji - sinovi Lenina,
  Fant se želi boriti proti rajhu ...
  Zvesti smo zapovedim komunizma,
  Za nas vsak posel - ne verjemite preveč!
  
  V slavo naše svete domovine,
  Zelo mladi vojaki se borijo ...
  Sem deček bos v snežnih zametih,
  Mitraljezi streljajo name kot dež!
  
  Toda pionirji so pozabili na strah,
  Kot sonce močno gori v srcu ...
  In udaril Hitlerja z granato v krono,
  Naj ga osovraženi Cain dobi!
  
  V slavo naše svete domovine,
  Tako fantje kot dekleta se borijo...
  Stara nas ne bo zdrobila s koso,
  Naj se glas sliši zelo močno!
  torej korakajo samo v kratkih hlačah in z golimi trupi, tu pa so otroci od desetih do petnajstih let.
  Alice je težko zavzdihnila. Mislil sem, da je biti otrok dobro in slabo hkrati. Ampak še vedno je več dobrega - telo je mlado, zdravo, glava je lahka in glavna stvar je, da je vse pred nami. In ni strahu pred prihodnostjo, saj je videti svetlo in prijetno. Toda za starejše je zelo slabo. Poleg tega ni vsem obljubljen raj. In ali sploh obstaja tak raj? Kaj pa, če je pred nami nič ali kaj hujšega.
  Alice se je spomnila televizijske oddaje, ko so daleč pod zemljo kopali predor. In zdelo se je, kot da tam nekaj tuli in tuli. Zato so predlagali, da je možno, da duše mrtvih tako tulijo. Ampak to ni razvidno iz dobrega življenja.
  Vendar pa je tuljenje lahko posledica številnih razlogov.
  Alice se je odločila spremeniti svoje misli in temo razmišljanja.
  Tukaj je na primer ta različica zgodbe:
  Marca 1943 so zavezniki v zameno za prekinitev programa iztrebljanja Judov razglasili premirje s Tretjim rajhom in začeli pogajanja. Rommlov korpus so umaknili iz Afrike in izmenjali vojne ujetnike. Zaradi prenehanja bombardiranja je bila nemška proizvodnja orožja večja kot v resnični zgodovini. Proizvedeno je bilo več panterjev in tigrov ter tankov T-4 v posodobljeni različici.
  Toda bitka na Kurski izboklini se ni nikoli začela. Fuhrer je ponovno odložil ofenzivo, da bi na fronti preizkusil še težje tanke: Tiger 2, Lion in Mouse.
  In prvega avgusta so sovjetske čete prešle v ofenzivo na polici Orjol in v smeri Belgoroda in Harkova. Boji so postali dolgotrajni in hudi. Na južnem krilu je močnejša skupina Mainstein držala fronto. Na Orjolski polici je bil klin, a ga tudi ni bilo mogoče odrezati.
  Bitke so pokazale moč tanka Panther v obrambi. In so se vlekle do pozne jeseni. Močnejši "Panther"-2 je vstopil v serijo septembra 1943, še prej pa "Tiger"-2, "Miška" in "Lev". In bilo je zelo kul.
  In tako so nacisti poskušali izvesti protinapad. Razvijale so se hude in krvave bitke.
  Komsomolke so se borile z jezo in častjo ter pokazale neprimerljivo junaštvo:
  Smo komsomolski Kristusovi bojevniki,
  In Lenin in tovariš Stalin sta z nami ...
  Čeprav je tukaj nešteto fašistov,
  Toda naša volja je močnejša od vojaškega jekla!
  
  Verjamemo zagotovo: vemo, da bomo zmagali,
  Svojo domovino bomo dvignili nad druge države ...
  Naj bo kmalu mir v komunizmu,
  V slavo Matere Svete Rusije!
  
  Čeprav je članom Komsomola zdaj težko,
  Biti gol na mrazu...
  Veslo pa bom dvignil bos,
  In Hitlerju bo spodletelo v neumni pozi!
  
  Smo drzni vitezi kot vedno,
  Fašiste pravzaprav ubijamo z mitraljezom ...
  Vse drugo so same neumnosti
  Verjemite mi, maščevanje jih bo doletelo za njihove grehe!
  
  Zakaj je nasprotnik prišel v domovino?
  Rad ima ruske sužnje...
  Kakšen bo rezultat?
  Dekleta pokosijo vse Švabe bose!
  
  So drzna dekleta, verjemite mi,
  Za njih je najpomembnejši samo mitraljez ...
  In kmalu bo zver fašizma vstopila v krsto,
  In postali bomo močnejši od vseh sovražnikov hkrati!
  
  Zakaj se deklica krega?
  Želi najti kul fanta ...
  Tako, da ni videti starejši od dvajset,
  In uspelo mu je takoj razgnati psarno!
  
  In dobro je hoditi po snežnih zametih bos,
  Mraz deklici prijetno žuli v pete ...
  Bojevnik zahteva eno stvar,
  Naj bo fantov poljub najbolj vroč!
  
  In verjamem, da bomo dosegli Berlin,
  Jezusovo ime sveti povsod ...
  Razbili bomo vse nasprotnike naenkrat,
  Dekleta smo napol gole, bose!
  
  Nihče nas ne more ustaviti
  Kako kul smo punce...
  In vse fašiste bomo močno premagali,
  So že kar slabi!
  
  Vse pokosimo in iztrebimo,
  Dekleta ne moreš spraviti na kolena...
  In komunisti bodo poznali uspeh,
  Stalin in veliki Lenin sta za nami!
  
  Dekličine prsi so zdaj gole,
  Snežni metež pa močno nanosi sneg ...
  Včasih je težko celo dihati,
  Snežni zamet se beli zahrbtno, besno!
  
  Shakerji so tepli celo fašiste v krznenih plaščih,
  In dekle hodi skoraj golo ...
  O tem ne potrebujemo žalostnih misli,
  Lepa je - gola, bosa!
  
  Takoj koljemo komsomolce Švabe,
  In lepo dekle se smeje ...
  Fuhrer bo dobil pest pod oko,
  In sonce vedno sije nad domovino!
  
  Povsod smo veliki vitezi,
  In zelo zvesto služimo Rusiji ...
  Odprimo pot nemogočim sanjam -
  Čeprav so ženske jokale od žalosti!
  
  Vedi, da nas bo Stalin popeljal do zmage,
  Osvobodimo Berlin, Pariz in London...
  Komuniste naj častijo vsi,
  In nad vesoljem je ponosna sovjetska zastava!
  V boju so dekleta seveda pravi orli. Z bosimi, izklesanimi nogami mečejo granate. In borijo se kot levinje.
  Mirabela se je še posebej goreče borila.
  Kako so bili njihovi obrazi izkrivljeni, obrabljeni z očitnimi sledmi degeneracije. Štirje nacisti so padli, peti pa se je uspel izogniti in z zadnjico zadel izčrpanega kadeta v tempelj. Mirabela se je onesvestila.
  Deklica se je ponoči zbudila, tempelj jo je boleče bolel, sama pa je bila privezana na drevo. Mirabela je spustila oči in ji je bilo nerodno, bila je skoraj naga, samo v spodnjicah. Nacisti so sedeli ob ognju, pili in se podlo smejali. Glavni častnik je očitno zarenčal v nemščini:
  "Škoda je, da je moški, ki je bil s to žensko, umrl, mučili bi ga pred njenimi očmi."
  Drugi fašist je zamrmral:
  - Toda zlatolasi je z nami, s kom se je treba zabavati!
  Mirabela je zavpila:
  - Lažeš, Nikolaj je živ!
  Oficirji z emblemom strele, ki je pomenil SS, so vstali kot lasje na glavi zadnjemu strahopetcu. Zavpil:
  - Vau, glej, kralj se je zbudil!
  - Kakšna kurba, že hoče nemški hren!
  Dva glavna častnika sta pristopila k Mirabelle in vprašala:
  - Saj poznate naš sveti nemški jezik!
  Dekle je ponosno odgovorilo v nemščini:
  - Dobro poznam ruski jezik, vaš govor pa je kvakanje žabe in blejanje osla. Meni je celo nagnusno, da si s tem blebetanjem oskrunim svoje ustnice.
  Nižji častnik je izvlekel bodalo in z njim zamahnil, a ga je višji častnik zadržal:
  - Ne! Ali ne razumete, ta Rus nas hoče samo izzvati na umor. Navsezadnje bo v tem primeru njena smrt hitra in enostavna. In tako jo bomo dobesedno razstavili, kos za kosom, po vseh pravilih krvniške umetnosti.
  Nemci so začeli kričati:
  - Pohitimo, takoj rešimo kurbo!
  Višji častnik, major SS, je prikimal:
  - Malo prestrašimo papigo, vendar danes ne bo umrla! Toliko najboljših arijskih fantov je komisar ubil. Umrl bo počasi in boleče.
  Nižji častnik, poročnik SS, je vprašal:
  - Kje začnemo?
  Major je predlagal:
  - Žganice! In z maščobo, kot se spodobi pri kotletih.
  Nemci so se zahihitali in začeli nespodobno kazati s prstom:
  - Ali pa morda zmore tudi to!
  Major je negativno zmajal z glavo:
  - Ona je ženska nižje rase, za nas esesovsko elito je to nespodobno.
  Poročnik je pristopil k zvezani deklici in ji začel mazati pete z maščobo. Mirabela je zarenčala:
  - Roke proč! Ti si nemška mrhovina!
  Poročnik se je hudo nasmehnil:
  - Zdaj ne boš tako pel! Za zdaj uživajte v dotikih pravega Arijca, na kopitih živali, kot ste vi.
  Mirabela je doživela redek in gnusen občutek gnusa; niti dotik strupene kobre ni bil tako gnusen. A to je bil šele začetek. Začeli so kuriti majhen ogenj pod nogami lepega dekleta. Potem je deklica nenadoma spoznala, kaj nameravajo fašisti, in se je prestrašila. Saj ogenj povzroča strašne, strašne, neznosne bolečine, tudi pri najblažjih opeklinah. In očitno ji bodo ocvrli gole pete. Mirabela se je začela tresti in major je pokazal zobe:
  - Zdaj bi nam povedal vse, če bi vedel vsaj nekaj dragocenega. Od mladoletnega kadeta lahko izvemo le mi. Torej nas boste morali zabavati s svojimi kriki.
  V odgovor ga je Mirabela vzela in pogumno zapela:
  Jaz sem bojevnik naše matere Rusije,
  Preprosto dekle, vedno boso...
  Včasih so vrane podlo jokale,
  Ampak verjamem, da se bodo sanje uresničile!
  
  Lačen sem se pridružil Komsomolu,
  Skoraj goli biser v mrazu...
  Ampak fašista bom vrgel s piedestala,
  Daj Adolfu njegov dolg nos!
  
  Ne verjemite komsomolki,
  Ne bo mogel zajeziti vesolja ...
  In tukaj se sliši jasen glas,
  Naša vojska se je dvignila na vrh naše domovine!
  
  Za domovino Veliko Rusijo,
  Bori se, prosim, pionir brez strahu ...
  Čeprav veš, da so polja zalita s krvjo,
  Ampak pokaži mi, ti si primer hrabrosti!
  
  Za člane Komsomola je nebo sreča,
  Za dekle je brez skrbi...
  Vse bo v njeni ponosni, veličastni moči,
  In Fuhrer bo prišel do usode splava!
  
  Toda čas je težak - Hitler prihaja,
  Lahko celo premaga strašnega ...
  Rakete meče radodarno kot bombe,
  Sposoben spremeniti vse vojake v igro!
  
  A verjemite mi, dekleta ne poznajo strahu,
  Metanje granate z boso nogo...
  Gola je - njena srajca je zgorela,
  Boj proti nezavedni hordi!
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список

Кожевенное мастерство | Сайт "Художники" | Доска об'явлений "Книги"