Сафронов Юрий Викторович : другие произведения.

Омофор - Житiє Ангельське 4 (Пiрамiда)

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:


Омофор - Житiє Ангельське.

Частина четверта - Пiрамiда.

(аудiо версiя: https://www.youtube.com/watch?v=18Hmmj2HoM8)

   Продовжимо наше оповiдання подорожi Омофором. Вiтаємо всiх у червертiй частинi цiєї роботи.
  
   Ця частина присв'ячена загальнiй будовi Омофору. Потрiбно заздалегiть попередити про умовнiсть геометричної аналогiї. Так як поверхню землi можна схематично означити як лiнiєю горизонту так i подальшi описи можна сприймати лишень як спрощений погляд. Ця спроженiсть є наслiдком мовного обмеження та спрощенностю пам'ятi яка є доступна пiд час втiлення. Бiльш детальнiше про пам'ять дивись попереднiй роздiл третiй - "Пам'ять". Ми лишень зазначимо що з ростом свiдомостi i покривало таємниць, завiса за якою знаходиться бiльш глибока пам'ять, можливостi, розумiння - розчиняється i вiдкривається безпосереднiй доступ до бачення написанного.
   Давайте для початку опишимо енергетичний погляд на Омофор. Уявiмо собi деякий куб основа якого знаходиться на землi, куб заповнений енергiєю рiвномiрно у всiх напямках. Тепер вiзьмемо верхнiх чотири вершини та зведемо їх у центральну точку i таким чином утворивши пiрамiду. Розпридiлення енергiї змiнеться таким чином що в площинi паралельно поверхнi землi сукупна кiлькiсть залишиться незмiнною, обєм енергiї в зрii основи буде рiвний як серединному шару так i вершинному. Що вiдбовається? За рахунок пiрамiдальної будови енергiя насищається i сягає колосального значення при вершинi. Як ви знаєте при енергетичному насищеннi iснує порiг опiсля якого енергетичне насищення стає неможливим без змiни внутрiшнього стану. Iснує три шари для простоти назовемо їх твердий, рiдинний та газоподiбний який при вершинi переходить у сяйво.
   Тепер час iнформацiйної складової. Як ми уже описували iснують комiрчини-соти пам'ятi. Давайте розпридiлимо їх в основi пiрамiди. Вiзьмемо за основу дв'ять i таким чином отримаємо вiсiмдесять одну комiрчину втiлених душ. Зазначимо зразу що так як енергiя заповнює всю площину пiрамiдальної будови так i в кожнiй комiрчинi присутня кожна складова усiєї пiрамiди. В залежностi вiд того на якому рiвнi свiдомостi знаходиться володар комiрки то вiдповiдний рiвень i якорить комiрку. При русi у гору є теднденцiя розширення та злиття де з дев'яти комiрок утворюється одна, рiвень свiдомостi уже не потребує особистого роздiлення. Це i є той енергетичний перехiд у серединний шар коли iз 81-ї ми отримуємо девять комiрок, та з тiєю рiзницею що тепер кожна з цих дев'яти комiрок по потузi рiвна основi. На перший погляд iснує енергетична нерiвнiсть мiж рiвнями та це не так. Ми маємо бiльш ефективне використання енергетичного потенцiалу. Для порiвняння вiзьмемо енергетичний потенцiал базової комiрчини як одиничку, вiдповiдно серединна комiрчина буде мати дев'ять. Якщо базова комiрчина здатна наповнити тi чи iншi подiї розмiром в одиничку то серединна комiрка розмiром у дев'ять, потугою в дев'ять нулiв... Iде геометрична прогресiя росту. Можна допустити що базовi одинички можуть об'єднуватись та створювати бiльший потенцiал. Це припущення є цiлковито вiрним i це так вiдбувається, та граничне число об'єднання є дев'ять так як при досягнаннi цього енергетичного насичення вiдбувається злиття та перехiд на серединний рiвень пiрамiди. Потрiбно зазначити що душi сягнувши серединного рiвня уже не втiлюються, та допомагають втiленим душам, вони уже усвiдомлюють свою ангелську природу та живуть нею.
   Наступний рiвень є перехiд у вершину де потреба в комiрчинi як iндивiдуальнiй складовiй втрачає свою необхiднiсть. Це рiвень який моє колосальнi можливостi та своїм свiтлом пронизує всi iншi.
   Цiкавим є момент переходу вiд одиничної комiрчини до об'єднанної, до серединного iснування. Потрiбно зазначити що обєднання не проходить аби з ким а по налагодженним сходинкам. Спочатку формується кармiчна група осiб, якi втiлення за втiленням набувають персонального та сукупного досвiду, вони раз за разом втiлюються в рiзних ролях i таким чином шлiфують свою Ангельску сутнiсть. I ось наступає момент коли рiвень свiдодомостi переходить деяку критичну межу i наступає втiлення поза межами своєї групи, вiдбувається знайомство з новою групою, яка потенцiйно i може стати тiєю над якою буде вiдбуватись кураторство в серединному шарi пiрамiди - поза втiленням. Цей Ангельский шар ще можна назвати вчительським. З цього моменту вчителська душа втрачає потребу втiлення у своїй группi так як вони уже розчиняються один в одному та знаходяться у постiйнiй духовнiй обителi - комiрчинi середнього рiвня. Хоча кожен з них уже немає звичної нам iдентичностi по статi та iншому, та вони рiзняться яко Ангельскi стражi деякого духовного простору. Ця iдентичнiсть є багато складнiшою анiж одиночне Я, так як є набагато складнiше передбачити однiєї особи анiж сукупнiй рух дев'ятьох. Щоб зрозумiти глибину провалля припустiмо дев'ятеро мають вiсiмдесят один в опiцi, тобто степiнь варiацiй подiй порiвнянно з одиничкою - є 9 у 81-й степенi. Це колосальне число... У даному випадку ми ме говоримо проконкретнiсть, а про степiнь, прiрву що роздiляє атомарну та планетарну структуру. У вас може виникнути закономiрне запитання, коли наступає ця чистота, що є тим сигналом для вознесiння у серединний шар. Тут потрiбно усвiдомити що iндивiдуальний пiдхiд не є прийнятний, вся обитель повинна бути готова. Потрiбно зазначити що стовiдсоткова готовнiсть не є обов'язковою, вiдсутнє буде надолужене уже на серединному рiвнi. Може так статись що у вiдсотковому вiдношеннi набуте у серединному Ангелському рiвнi це лишень мала частка, зате як засяє коштовний камiнь коли набуде досойну каблучку...
   23-вересня-2016
  
  
   Для того щоб продовжити нашу подорiж далi потрiбно усвiдомити важливий момент. Усi можливостi є закладенi всюди та завжди, та доступ до них iде у визначенiй послiдовностi по мiрi вiдкриття, по мiрi самоусвiдомлення. Все збудоване з одного i того-ж матерiалу, пронизано базовою вiбрацiєю вiд основи пiрамiди до її вершини. Щiльнiсть збiльшується утворюючи таким чином перехiд з нижнього в серединний та далi у верхнiй шар. Свiдомiсть можна позначити як деякий сяячий згусток подiбний до зiрочки у тiлi пiрамiди. Палiтра кольорiв є присутня на всiх площинах пiрамiди та у базовiй площинi є ще в додаток темнi плями, де колiр ще знаходиться у станi невiдомостi, станi формування. У серединному шарi присутнi небеснi, пастельнi, чистi кольори, наче випрана бiлизна на сонцi. А у верхньому - сонечко :).
   Важливим є момент переходу з нижнього у серединний шар. Ми уже багато про це оповiдали, про зняття щитiв та вiдкриття себе свiтовi. Не зайвим буде нагадати про це у новому ракурсi. Коли ви знаходитесь у нижньому шарi то подiї сприймаються по вiдношенню до вас, iснує ви та зовнiшнiй свiт. Коли ви у серединному шарi то все бачиться пiд покривалом омофору i ви є частикою цього. У першому випадку ви берете вiдповiдальнiсть лишень за свої вчинки, у другому приналежнiсть до усiх подiй у тiй чи iншiй мiрi. У першому випадку смiття на узбiттчi, це лишень чиєсь смiття. У другому випадку чужа недосконалiсть теж болить...
   Потрiбно зазначити що серединний шар не завжди був наповнений вознесенними душами. Навiть можна сказати бiльше опiсля деякого перiоду часу якщо серединний шар незаповнявся, якщо душi не зростали, наступав момент забуття та початок усього знову. Отже серединний шар є тiєю сходинкою коли людство бере вiдповiдальнiсть за все що вiдбувається довкола, бере вiдповiдальнiсть за наслiдки. I уже не має рiзницi яким чином виникла та чи iнша хиба, уже не звинувачується хтось ззовнi, усе є внутрiшнiєю складовою. Душi набувають сукупної ознаки цiлiстностi.
   03-жовтня-2016
  
  
   Для того щоб продовжити нашу подорiж потрiбно поглянути назад в iсторiю розвитку Омофору. Зазначимо що не завжди було так як це є зараз. Можливiсть розвитку була присутня завжди та була пiдтримана в станi готовому до прийняття зернини зародку духовностi людства. Ким i як це вiдбувалось є дуже цiкавою темою дослiдження та виходить за межi даного роздiлу. Лишень зазначимо нашу глибоку повагу та вдячнiсть за родинну опiку.
   Спочатку звернiмо увагу що людство не завжди було цiлостним. На початкових стадiях були присутнi фiзичнi iнкстинти та жадоба вижити, мiсця для бiльш високого розвитку було обмаль. Данний момент пояснює час вiд часу виникнення у суспiльствi злочинних елементiв якi по жорстокостi рiзко випадають з канви своїх сородичiв. Данi особи довгий час невтiлювались на землi, а яко було сказано вище, всi рано чи пiзно прийдуть в єдине цiле, от i вони надолужують упущене. Часами їх стан сприймається яко звiрячий та колись це було нормою.
   Отже, колись не було поняття Любовi. Перед тим як поняття любовi хоча-б в зародковому станi вийшло на сцену iсторiї, потрiбно було задовiльнити iншi умови. Щоб зрозумiти як це вiдбувалось потрiбно знову розглянути чакральну структуру людини (за додатковою iнформацiєю про чакри дивись роботу "Тiло"). Якщо ви пригадуєте, то маємо три нижнiх, фiзичних чакри, середню, серцеву чакру, та три верхнiх, ментальних чакри. Розвиток вiдбувався знизу у верх, всi чакри були присутнi завжди, та не завжди вони були розвиненi. Отже розвивши три нижнiх поверхи свого органiзму людина переходила та розвивала три верхнiх, таким чином пiднiмаючи свою свiдомiсть на бiльш високий щабель еволюцiї. В деякий момент верх та низ урiвноважувались та наступала пора розвитку середньої, серцевинної чакри.
   Давайте розглянемо приклад. Придивiться уважнiше на родиннi стосунки i звернiть увагу на звязок помiж їх мiцнiстю та довiрою i любов'ю помiж її членами. Ви побачите прямий зв'язок помiж процесами розпаду та об'єднання сiм'ї. Не завжди було це так, в далекi часи сiм'ї у тому виглядi у якому ми її знаємо зараз небуло взагалi. Лушень з винекненням того що згодом буде названо як Любов i утворилось те що ми маємо зараз.
   Продовжимо свою оповiдь. В деякий момент розвитку людства, подiбно родинним стосункам почала зароджуватись i мiжродинна Любов. Поняття що є особисте, усвiдомлення того що є у вiдповiдальностi людини змiнювалось. До виникнення iнституту сiм'ї i жiнка та чоловiк не сприймали себе частиною єдиного цiлого з чого народжувалось майбутнє життя, лишень згодом коли свiдомiсть пiднялась на бiльш високий щабель. Зрозумiло що i усвiдомлення вiдповiдальностi було вiдповiдним.
   В деякий момент хаос зовнiшнiх подiй починав набувати змiсту i людина починала бачити прояви вищого гатунку у повсягденному життi та таким чином виникав релiгiйний погляд на життя, який у свою чергу допускав присутнiсть духовних сил.
   На даний момент ми стоїмо на порозi усвiдомлення Омофору яко частиною нас, та вiдповiдно беремо вiдповiдальнiсть на свої плечi. Зрозумiло що питання Творця усього сущого пiднiмається на бiльш високий щабель. З винекненню стосункiв помiж людьми на основi любовi ми вiдкриваємо собi дверi до пiзнання Омофору яко частиною нас самих, а не як зовнiшню силу. Данний крок у розвитку людства є надзвичайно потужнiй та одночас надзвичайно вiдповiдальний що по своїм наслiдкам здатен змiти весь свiтоустрiй який був до цього. I навiть не так змiнити як доповнити обмеженiсть неосяжнiстю...
   I це так є.
   12-жовтня-2016
  
  
   Для того щоб зрозумiти що вiдбувається далi, опiсля набуття балансу та гармонiї у чакральнiй структурi тiла, потрiбно охопити усю структуру пiрамiди, зрозумiти рiзницю помiж рiвнями, рiзними станами свiдомостi, усвiдомлення своєї iдентичностi.
   Ото-ж, базовий рiвень харектерезується присутнiстю iллюзiїї "Я" яка проявляється у виглядi тих чи iнщих дисбалансних, негармонiйних проявiв. Це якiрцi що приземлюють людину. Наприклад про що можна говорити з людиною у якої проблеми зi здоров'ям, поки вона не одужає бiльш високi матерiї мало цiкавлять її. Поки у людинi присутня оманлива, лукава складова, говорити про цiлiстнiсть зарано, iнструменти свiтогляду є з хибою та викривлює сприйняття реальностi.
   Що вiдбувається коли людина набуває балансу та гармонiї - вона одужує. Виздоровлює її свiтосприйняття, тiло, стосунки с навколiшнiми. Якщо поглянути на чакральну структуру людини, то ви побачите що кожна чакра має визначений колiр та коли присутня хиба то колiр "заплямовується" брудом, чакра також може мiняти форму полження i iншi непритаманнi балансу та гармонiї прояви. Цi недолiки i є особистими характеристиками що повторюються, реiнкарнують, до повного одужання.
   Отже, кожна людина подiбна до сонечка яке заховано у чакрах, i тiло утримує людину у своїй оболонцi завдяки тим хибам якi переходять iз життя в життя, аж поки не будуть остаточно закритi, як неоплачений рахунок у банку. Ми не будемо детально зупинятись на кармiчнiй складовiй розвитку людини, та ролi фiзичного тiла. Лишень зазначемо нашу глибоку подяку за можливiсть мати науку пiзнання свiту через людську тiлеснiсть.
   Коли всi чакри є врiвноваженi та сяють своєю красою вони стають подiбними до райдуги, де всi кольори займають вiдповiдну нiшу. Таким чином виникає подiбнiсть помiж рiзними комiрчинами i вони об'єднуються утворюючи купол Омофору. У чистому кольорi уже вiдсутня потреба в iндивiдуальностi. При потребi можна завжди намалювати нову особистiсть, та Омофор iснує яко допомiжний для тих хто є воплочений та проходить цикли реiнкарнацiйної школи. Омофор сприймається як храм релiгiйний, чи храм науки, та це лиш сприйняття, це храм пiзнання себе через довколiшнє та довколишнє через себе. Це сприймається як надзвичайної краси будова, де високодуховнi особистостi продовжують свiй шлях, наш шлях.
  
   Коротенько зазначимо про верхнiй рiвень, а це рiвень чистої вiбрацiї творящого начала, джерела усього сущого.
   14-жовтня-2016
  
  
   Потрiбно звернути додаткову увагу, що вiдбувається з чакральною структурою при переходi нижнього в серединний рiвень, вiд стану усвiдомлення "Я" до свiдомостi "МИ".
   Як уже було зазначено вище, перед тим як засяє сердечна чакра, чакра любовi до усього сущого, повиннi бути врiвноваженi та гармонiйнi усi iншi чакри. коли це вiдбудеться iде накладання верху на низ.
   П'ята чакра накладається на нижню першу. Те що ми говоримо, глашаємо, вiдтворюється в реальностi.
   Шоста лягає на другу. Робота правої та лiвої пiвкулi мислення сходиться проявами жiночого та чоловiчого начал. Вiдсутнiй конфлiкт протележностей, вони врiвноваженi та гармонiйно спiвiснують.
   Сьома сходиться з третьою, iнформацiя лягає на плин часу. Час стає живленням для iнформацiї та закручує скельця колейдоскопу утворюючи неймовiрно зворушливi вiзирунки. Наступає iнформацiйний момент володiння часом зараз та тепер, нас не якорить нi минуле нi майбутнє ми в повнiй гармонiї з плином часу у всiх своїх проявах.
   Таким чином те що ми говоримо, те що ми думаємо вливається в iнформацiйний потiк що твориться у просторi та часi.
   Отже, три рiвнi пiрамiди:
   Вершина - творяще начало.
   Середина - покривало розуму, Омофор.
   Основа - фiзичне проявлення.
   Людина, чоловiк, Чоло в Вiках, не є обмежене тим чи iншим, а являється тим, чим ми себе усвiдомлюємо, у свiдомостi лелiємо... Все побудоване таким досконалим чином, що коли одиноке Я не усвiдомлює рiвня МИ, навiть носячи у собi зерно це, то МИ бере всi Я пiд свою опiку, пiд лоно Омофору, та плекає з любовiю, яко себе у собi. Коли наступає вищеописаний перехiд, Я розчиняється у МИ у наслiдок непотрiбу, як шкарлупа непотрiбна новонародженому, i особистiсть сяє усiма барвами райдуги, даруючи щастя життя як навколишнiм у собi, так i собi у навколишнiм, яко усе є єдино.
   Ви нiколи небуваєте на одинцi - бутьте вдячнi!
   I це так є!
   19-жовтня-2016
  
  
   Давайте поглянемо що вiдбулося з серединною, сердечною чакрою, адже вона вiдсутня у розглядi помiж iншими.
   Згадаймо що передує моменту переходу, моменту накладання чакр, моменту коли старе бачення свiту, старе усвiдомлення переживає руйнацiю та народження нової свiдомостi. У цей момент людину переповнює вселенське почуття Любовi, яке супроводжується розширенням сердечної чакри та охоплення нею усiх iнших, якi у свою чергу втративши серединну опору починають рух на зближення. Зазначимо що цей рух вiдбувається лишень опiсля досягнення балансу та гармонiї на усiх рiвнях буття. Отже, таким чином седечна чакра охоплює усi iншi. Тепер усе бачитiся, сприймається, та дiється через СЕРЦЕ - ЛЮБОВIЮ! I данний факт мiняє усе!
   Як уже описувалось ранiше у другiй частинi (ноти) iде накладання часу зi знаком мiнус i вiн врiвноважує позитивний плин часу, що в свою чергу призводить до випадання з полону часу та до можливостi володiння ним у двох напрямках одночасно, врiвноважуючи, зупиняючи час, находячись на перехрестi двох протележних гребiнiв часу. Також, у разi потреби, пiрнання у час у потрiбному напрямку. Час стає iнструментом пiзнання.
   Також вiдчиняється доступ до банку пам'ятi, про який було описано у третiй частинi (пам'ять). Особистiсть стає частиною Омофору, та отримує можливiсть доступу та опiки над пам'ятю, над працею тих хто є втiлений, тих хто не має звязку з своїми комiрчинами. Особистiсть стає частиною учителської складової Омофору.
   Така особистiсть перестає поглинати, починає вiддавати. Це те про що ми оповiдали у першiй частинi омофору, коли помагаючи iншим ти допомагаєш собi, та допомагаючи собi рятуєш iнших. Зовнiшня оболонка починає сяяти, утворюючи таким чином своєрiдний ореол, нiмб, який служить ключом та захистом дорогами Омофору. Захистом вiд можливої хиби, котра може посiсти у неврiвноваженiй особистостi яко лукавство, що в свою чергу призводить до поглинання темрявою незнання, та чергового уроку.
  
   Вищеописаний перехiд у серединний рiвень являється ключом, ключом до памьятi, до нотної грамоти часу. Це ключ що отворяє довiру iнших, iншi довiряють, адже все мотивується Любовiю :) Любов розтоплює будь-яку недовiру!
   20-жовтня-2016
  
  
   На остаток цiєї частини потрiбно зазначити, що вищеописана структура семи чакор та перехiд на наступний рiвень пiд покровом всеосяжної Любовi, є присутня всюди де розумне начало накладається на фiзичну складову. Наша матiнка земля також має подiбну основу. Подивiться на людство що населяє планету, придивiться уважнiше i ви побачите пласти де кожен живе своїм. Ось пласт виживання, де люди жеврiють вiд дня до дня, прагнучи лишень одного - вижити, це перша - червона чакра. А ось прошарок що живе в площинi дуальностi, де маятник життєвих бурь кидає життєвий корабель у шторми страстей i здається весь свiт одна суцiльна драма, це це друга - помаранчева чакра. Далi ви потрапляєте у торжество фiзичного свiту, де вiн вiдкривається у всiй красi i на мить здається що це вершина буття, так як духовне ще не бачиться, це третя - жовта чакра. Наступний крок ви стикаєтесь з людьми якi живуть духовним, вони зумiли пiднятись над фiзичним i доторкнутись до важливостi iнформацiї, цi люди подiбно бiблiотекарям заворожено споглядають колосальне накопичення людства, це сьома - фiолетова чакра. А ще iснують надзвичайно чутливi особистостi що здiбнi пiдняти завiсу невiдомостi, та незрозумiле допомогти перетворити, переварити у знання - це шоста, темно-синя чакра. I на остаток тi що глашають, тi голос яких звучить як молот у кузнi, кожна виплекана думка iде як удар по наковальнi життя, i iскри розлiтаються в навколишнiх - це п'ята, голубенька чакра. I от залишилась остання, четверта, серцева чакра. Це люди що приймають все таким яким воно є, а це можливо лишень пройшовши бурi всiх iнших чакор. Вони обiймають своєю Любовiю все остальне, вони були на iнших рiвнях, вони знають як це нелехко, вони їх всi пiдтримують, обнiмають, плекають у собi. Вони носять у собi зерно Любовi яке почало свiй рiст у їхньому серцi. Невидимими нитями їхнє серце, подiбно кронi дерева губиться у тiй духовнiй сферi землi яку ми нарiкаємо Омофором. I так як було описано вище про перехiд людини в лоно Вселенської Любовi, так i земля пройшовши свiй шлях зможе здiйснити подiбний перехiд. Крок за кроком буде досягнута гармонiя та баланс на усiх рiвнях i дверi Омофору вiдчиняться...
   25-жовтня-2016

 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"