Шарк Костя : другие произведения.

Як приборкати ящероподiбного дракона

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Шли мы как-то домой, ну и Серега начал:

  Доброго всiм раночку. Сьогоднi я вам розповiм як приборкати ящероподiбного дракона. Ось вам ситуацiя: ви йдете вулицею, пiдiймаєте очi вгору, на вас летить здоровезний ящероподiбний дракон... Певна рiч, що вiн хоче вас з'§сти. Звiсно негайно потрiбно дiяти, перше, що необхiдно зробити - дочекатися поки вiн пiдлетить достатньо близько, щоб ви могли пiдстрибнути i вхопитися за його нiздрi (можна за iкла, але вони iнодi випадають). Треба мiцно триматися, бо дракони цього не полюбляють i починають хитати головою по сторонам. Перше, що зробить звiр - вiдкриє пащеку, щоб вас проковтнути. В цьому випадку треба плюнути йому на язик (людська слина §м пече) вiн миттю закриває рота, користуючись випадком негайно, однiєю рукою перев'язуєте мотузкою навколо щелепи, (робiть все швидко, бо закритим вiн буде тримати рота тiльки тридцять секунд) щоб вiн не мiг вiдкрити рота. У дракона закритий рот, на язику пече, вiн вимушений йти на посадку. Як тiльки ви вiдчуваєте ногами землю, робiть гiгантськi зусилля, але вам необхiдно тримаючи голову за ноздрю, вдарити звiрюгу черепом об землю ( тобто, просто притягаєте голову до землi рiзким рухом вниз). Тепер дракон без тями. Поки вiн лежить - вам необхiдно знайти, або вирубати два дерев'яних патика, щоб затулити драконовi носа. Коли все це зроблено, просто валимо з того мiсця подалi, а нечекаємо iншого змiя. Щасти вам у самооборонi! До зустрiчi.
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"