artyo szewenioniw : другие произведения.

Iнферно-укри проти Русi

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:


   Iнферно-укри проти Русi
  
   Наостатнє таки скажу.
   Вони вiдмовляють iншим русинам у руськостi, водночас вiдмовляючись вiд неї категорично. Самi не йдуть до Царства Небесного та й iнших не пускають. Обходять землю й море, шукаючи кого б то навернути до своєї бiсiвської вiри, роблячи вдвiчi гiршими за себе, як сказано Спасителем.
   То вiдки єсте пiшли, плем'я басурманське? Чи й галицький люд геть весь вийшов з Київської Русi? Тож ви не єсте автохтоннi мешканцi навiть там, вiдки женете всiх решту? Невже нiхто не населяв iнших земель навколо--нiхто окрiм германських та балтських племен? Невже то вже не було жодних в'ятичiв, кривичiв, новгородських словен, дулiбiв, полян-древлян, дреговичiв тощо? Чи невже вони всi гуртувались у київському городищi од початку?
   Слiпi водiї слiпих, кому може бути з вами по дорозi, окрiм як таким самим дегенератам та ренегатам, недоумкам та пiврозумкам пихатим? Отак i вдаватимете, прашумерськi щурi, з iнших племен монголiв? А, власне, що у тому? Завше казав, будучи православним, же радше й радо вiдстою месу iз католиками та вип'ю зеленого чаю з тенгрi-буддистами, преломлю хлiб iз мусульманином та попоїм iз юдеєм, анiж буду дихати одним повiтрям з вами, бiсiвське кубло.
   Замiсть горланити "герої!" краще дослухайтесь до МП та до Великодня вiдмолюйте свої чорнi душi, а заразом душi своїх померлих, неупокоєних, що їх ви й штовхнули на бiйню.
   А бiльше не маю до вас що промовити. Лиш не вiм, як одмити од вашого лайна землю рiдну. Летiт назад на Венеру чи Оратанiю чи ще кудись та забирайте своє лайно iз собою, бо воно i в пеклi не згорить.
  
  

 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"