Che-Vignon : другие произведения.

Хай живуть...мертвi герої?

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    viva le roi?


  
   http://provokator.com.ua/p/2005/11/17/112810.html
  
   Ющенко скончался еще в прошлом году?
  
   Сенсационное признание сделал известный российский маг и колдун Юрий Лонго. По
   его словам, президент Украины Виктор Ющенко скончался еще в прошлом году. А
   теперешнего гаранта Лонго оживил собственноручно...
  
   Ну i таке iнше, читайте самi. А от полiтичний резонанс, що спричинив атаку преси (або був викликаний нею) пропонується увазi читачiв:
  
  
   Спiкер Литвин: Для декого, мабуть, передвиборчi перегони почалися на тиждень ранiше...
  
   Пiскун, двiчi екс- та тричi чинний генпрокурор: В будь-якому разi повинно бути проведено розслiдування, аби згiдно закону з'ясувати всi обставини смертi одного з кандидатiв та обговорити легiтимнiсть його указiв за час перебування на посадi...
  
   Президент Ющенко: Друзi мої, чутки про мою смерть є дещо перебiльшеними. Якщо потрiбна завiрена довiдка, можу додатково здати аналiзи...
  
   Мiнiстр юстицiї Головатий: Сама можливiсть подiбного прецедента ще раз доводить, що в країнi панує суддiвський безлад. Тому ми випередили опонентiв та вже оформили касацiйне подання до суду у Страсбурзi...
  
   Давидович, ЦВК: Ще недiлю тому я мав би достатньо пiдстав, аби прикрити це видання за недостовiрну iнхвормацiю...
  
   Євген Золотарьов, ПОРА: Влада знову щось приховує: пора їх таки спитати!...
  
   Березовский, олiгарх в екзилi: Э-э, я уже направил Жвании и Третьякову дополнительный запрос на смету относительно стоимости подобной операции. Уверен, без "руки Кремля" тут не обошлось: старая махина не брезгует старыми методами...
  
   Сiмоненко, КПУ: СБУ використовує, мяко кажучи, сумнiвнi засоби. Або всi рiвнi перед законом (зокрема щодо доступу до медичних послуг та можливостей проведення експертиз), або партiї капiталiстiв слiд визнати свою збанкрутiлiсть та скудiсть на вигадку. Бо всiм зрозумiло, кому вигiдно поширювати подiбнi чутки.
  
   Бекешкiна, фонд Демократичних iнiцiатив: Пiд Хелоуїн ми провели опитування, аби з'ясувати: "чи проголосували б Ви iнакше за наявностi подiбної iнформацiї про стан здоров'я президента?" Виборка є репрезентативною в межах статистичної похибки, нереспондентiв не виявлено.
  
   Шуфрич, СДПУ(о): Нашi люди тепер точно пiдтвердять свiй вкрадений вибiр!
  
   Янукович, Партiя регiонiв: Я в тому глибоко переконаний. I хто б нас звинувачував у реєстрацiї "мертвих душ"...
  
   Корчинський, обєднаня "Братство": Я не бачу в цьому великої проблеми: мертвi герої бiльш-менш влаштовують усiх, вони в шанi, а їхнiй рейтинг рiдко коли буває вiд'ємним...
  
   Збiгнєв Бжезиньскi: Putin is bluffing all out, he'd go to great lengths in sterilizing the buy-in for the revolution in Ukraine, perhaps selling a stance like that as part of the `hegemonic stability' story. Sheer conspiracy, you know, and I won't be surprised if Longa soon gets to boast a Hero of Russia badge--and so too will Berezovskiy.
  
   Президент Буш: Hey, this guy looks real lousy for a living thing, and yet he's way too smart to be dead. (Or is it supposed to be the other way around? did I mess it up again, Condie?)
  
   Погребинський, полiтолог: Я же предупреждал: власть не умеет проигрывать. Кучма--в каждом из нас. Политическая смерть--неизбежность для тех, кто советуется не с теми политтехнологами, и Медведчук был лишь первой ласточкой...
  
   Жириновский, фракция ЛДП РФ: Не туда смотрите! Зомбировали не одного. Майданы--это всегда тотальная зомбация масс. Мы свой 1991 год прокляли, чего и вам желаю.
  
   Володимир Золотарьов, спецiально для "Контрактiв": Данную ситуацию удобно рассматривать как всплеск комплексов Электры и Эдипа в коллективном бессознательном соответственно женского и мужского электоратов. Симпатики Юли ненавидят Ющенко, и наоборот. А возможно--и одновременно. Подобная шизофреничность в невозможности для элнкторального андрогина восстановить утраченую идентификацию неизбежно отразится на поведении и выборе. Впрочем, здесь следует искать и вектор воссоединения искусственно расколотой цивилизации и раздробленного общества.
  
   Глибиннi iнтерв'ю та фокус-групи з пацiєнтами провiв Артур Шевеньонов, (С) 2005.
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"