Шляхов Анатолий Анатольевич : другие произведения.

Приглашение

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:

  Приглашение.
  
  На обед! Диабет.
  На обед диабет!
  На обед! Диабет!..
  
  Диабет на обед!
  
  Диабе - ет?..
  На обед!
  
  ***
  Далее текст (цветной)... к смешному осмотру.
  
   Web Results 1 - 10 of about 2,760,000 for Диабет. (0.10 seconds)
  Sponsored LinkДиабет лечится.
  www.antiparazit.ru/device.htm Прибор электронной гомеопатии лечит диабет, выводя паразитов. Успех 90%
  
  ДиабетНай-големият български здравен портал. Богата информация за болести, здраве и медицина от признати автори. Включва всички сфери на грижата за здравето.
  www.puls.bg/cat/82/diabet.html - 23k - Cached - Similar pages
  
  Форум Диабет  Index pageФорум Диабет. българският форум за диабета, Online консултации от diabetinfo.com ... Деца с диабет. За децата и родителите. 47. 431. Thu Sep 06, 2007 18:11 ...
  d.host.bg/ - 25k - Cached - Similar pages
  
  Диабет - УикипедияДиабетът Тип 1 се характеризира с абсолютна липса на инсулин, поради което се нарича още инсулинозависим диабет. Той най-често се проявява в детската ...
  bg.wikipedia.org/wiki/Диабет - 41k - Cached - Similar pages
  
  Диабет Start.bg - здравни новини и открития за захарния диабет ...Диабет Start.bg - здравни новини и открития за захарния диабет. Хранене и начин на живот с диабет. Диабета при децата. Здравна литература, лечение на диабет ...
  diabet.start.bg/ - 31k - Cached - Similar pages
  
  DiaNet - диабет и интернет- [ Translate this page ]Предотвращать и лечить диабет и улучшать жизнь всех людей, больных диабетом.
  www.diabet.ru/ - 119k - Cached - Similar pages
  
  Сахарный Диабет и Все о Нем! : глюкометр, тест-полоски, инсулин ...- [ Translate this page ]Портал о диабете.Советы больным,как не заболеть, чем питаться, осложнения, литература.
  www.dialand.ru/ - 57k - Cached - Similar pages
  
  Tchaikapharma - Захарен диабетЗахарният диабет ( Diabetes mellitus ) или познатата под популярното име Захарна болест, е едно от най-често срещаните нарушения на обмяната на веществата в ...
  www.tchaikapharma.com/mambo/index.php?option=com_content&task=view&id=81 - 28k - Cached - Similar pages
  
  DiabetInfo.com - Българската енциклопедия на диабетаХората с диабет тип 2 често имат родственици със същия проблем, а това предполага наличието на наследствана компонента на това състояние. ...
  www.diabetinfo.com/default.aspx?handle=41 - 76k - Cached - Similar pages
  
  Ново Нордиск Фарма ЕАД - ДиабетФакти за диабета  За децата с диабет  Индекс на телесна маса  10 златни правила за здравословно хранене. За децата с диабет ...
  www.novonordisk.bg/documents/promotion_page/document/3_diabetes.asp - 28k - Cached - Similar pages
  
  Захарен диабетПри недостиг на инсулин настъпва болестта захарен диабет, която се изявява с увеличаване на нивото на глюкозата в кръвта /хипергликемия/ и с поява на ...
  www.infotel.bg/rubrics/medicin/80403010.htm - 20k - Cached - Similar pages
  
  ***
  http://www.auau.tv/ ............ил.
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"