Стась Анастасия Ивановна : другие произведения.

Я - Людина з великої лiтери

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Розкриття сенсу життя.

   Я - Людина з великої лiтери
   Кожна людина вiдiграє певну роль у цьому великому всесвiтi. Бог створив людей i цим надав нам величезний подарунок - життя.
   Життя сповнене радостi i смутку, смiху i слiз, кохання i ненавистi.
  Та яке б те життя не було, воно у нас одне! Кожний день ми переживаємо все новi емоцiї, почуття, радостi i розчарування, що надихає мене на повноцiнне iснування. На вiру в мрiї, в любов i друзiв, а найголовнiше - на ризик. Так... сам ризик дозволяє менi зараз друкувати цей текст для вас, не боячись критики i насмiшок.
  " Господь накреслив дорогу для кожної людини в свiтi, залишається лише тiльки знайти її . I зумiти прочитати те, що написано саме для тебе" Пауло Коєльо "Алхiмiк".
   Багато письменникiв, психологiв, фiлософiв обговорюють народження, життя i смерть людини. Проте мало хто i справдi розумiє всю їхню цiннiсть.
   Я вважаю, що кожна людина - одна i неповторна у свiтi. В кожного з нас є великi можливостi, проте не слiд обмежуватися даними кордонами, адже вони нам данi для того, щоб їх розширювати. Всi люди допускають помилки, падають, наступають на тi ж граблi. Деякi пiсля таких випробувань втрачають сенс життя, а деякi вчаться на помилках, цiнуючи такi уроки.
   Як сказав Пауло Коєльо в одних iз своїх найвiдомiших книжок:
  " Можна дивитися на свiт з точки зору жертви жалюгiдного прохожого, а можна, - як шукача пригод, який розшукує скарби. "
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"