Суденко Николай Николаевич : другие произведения.

На Кучму...

"Самиздат": [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Матершинник и мошенник...

 []

Матершинник и мошенник,*
справедливости изменник.
Вот портрет его с натуры, -
не заводите с ним амуры...



Кучма, кто приказал убить Гонгадзе?...


* Если верно утверждение, что Президент не только правит, но и отвечает за всё, что происходит в стране, то, в том числе, он должен отвечать и за фальсификацию выборов. Сначала самого себя, а затем своего ставленника и, надо полагать, гаранта своей будущей личной неприкосновенности...

Все сказанное Мельниченко президент объявил "брехней", а заодно усомнился в смерти Гонгадзе...

'Розмова Кучми з невідомим
Кучма Добрий день. - Добрий день. Кучма Ти давай мені цього самого по "Укранській Правді" та ... будем вирішувати що з ним робити. Він просто абарзєл уже. - Завели справу. Кучма Га? - Справу завели ... (нерозбірливо) Кучма Хорошо - (нерозбірливо) Кучма Ні, мені справа не обов"язкова. ... "Укранська Правда", ну це зовсім вже, бля, оборзєлі. Подонок, бля. Грузін, грузін, блін, Гонгадзе, чи як? - Гонгадзе Кучма Ну кто-то его ж финансирует ... - Ну, він активно співпрацює з цим, з Морозом, з "Гранями". Я в суботу його ... з Матвієнко. Кучма В суд може тут нардеп, хай би юристи подали в суд - Це ж до прокуратури, да? Кучма Нет, пусть Кравченко ... (нерозбірливо) - (нерозбірливо) Кучма Просто, бля, ... есть какая-то мера, сука, бля. ... Департировать його, блять, в Грузію і викинуть там на х... Отвезти єго в Грузію і кинуть там, чеченцы надо чтоб украли его ...
Епізод 2 Розмова Кучми з Кравченком Кучма Шоб я не забув, є такий Гонгадзе... - Я щось прізвище таке чув. Кучма Ну, подонок, бля, высшей меры - Гонгадзе. Він у нас уже десь проходив... Кучма - Га? - Він проходив десь. Шукаємо. Кучма Значить, те що він пише весь час у якусь "Укранську ж там правду"  в Інтернет шурує, розумієш. Ну хто його, фінансує хтось - (нерозбірливо) Кучма А головне треба його я кажу запхать назад. Володя каже треба шоб чеченці його вкрали і вивезли його в Чечню на х... і викуп попросили. - Та ми його десь ... Та це такі люди (сміється) капітальні... Кучма Ну а його в Грузію відвезти і та й все. - Значить, по-перше, доручення чи будем давати, не доручення, по цьому начальнику райвідділу ..., ну, пам"ятаєте, що в Чернігівській області казав: "Хай вам президент плате" Кучма Да-да-да. - Заступника уже пустили. На нього порушили кримінальну справу. Значить по 165 це службові порушення, так 185-й. Так що я думаю, що він десь. На цій неділі ми йому Кучма Да. Да. Хай - Теж покажемо кому що говорити.
Епізод 3 - По Гонгадзе є окрім того, що він співпрацює з Морозом. Кучма Для Мороза він же там пише в його "Грані" ще з самого літку. Як він фінансує (?)... - Ну, це така скотина. Я не здивуюсь, що у них там є з соціалістами зв"язки там. ... Ну, ми з ними розберемось. Я думаю що це... Кучма Єсть наброски. Це ж Медведчук і Суркіс? - Це те що в них зв"язок єсть це ж ... Кучма Ні, так ще колись ... - Я пам"ятаю цю гру біля "Киевских ведомостей". Суркіс, бля, зачем нам жида, бля. - Да ну, зачем вам жид Кучма А щас я почитал кілька етіх самых розмов хніх... - Та ну він же х і ставить. В них була така тоді метода. Та вона й зараз ще. Вони створюють там проблему, потім вроде як ідуть до людини і допомагають і потім получается людина від них залежна. І оце таким чином вони десь... Це великий спектакль на такій почві, не знаю, мабуть, національній. Розігрували і воно попадало... Ну, це таке діло. ... Ну, оце, мабуть, і все.
Епізод 4 Розмова Кучми з Кравченком - Я хотів би попросити вас про от такую форму. Ну використать, щоб я не забув. Кучма Грузин цей. - А я, ми працюємо. Кучма Я ж кажу, вивезти його, викинуть. Дать чеченцам. (нерозбірливо) а тоді викуп. - Ми продумаємо. Мы сделаем так, чтоб Кучма Значить вивезти його, роздягнуть, бля, без штанів оставить, хай сидить. - Я б зробив просто, бля, сьогодні мені доповідали. Ми обстановочку вивчаєм: де він ходить, як ходить. Там у нас на зв"язку сидить. Ось трошки, трошки треба вивчити, ми зробимою. В мене зараз команда боєвая, орли такіє, все, що хочеш зроблять. Значить вот такая ситуація. Кучма Щось про Гонгадзе ви промовчуєте? - Промовчати (нерозбірливо)... Відверто. Ну я вам доповідаю. Там ми трохи прокололися. Кучма Там у нього команда во главе яко стоть прізвище там мені сказали, бля. - Значить написав жалобу Генеральному прокурору. Ну, я думаю... Кучма Хто? - Він. Трошки я тут проколовся. Ну я теперь думаю, почему прокололся. Щас доповідаю. Я вийшов на замначальника по оперативной города Киева Опанасенка. Думаю, что Опанасенко, думаю что група, она закріта. То Опанасенко через своих пробивать що це за машина і написав Потебеньку, значить, жалобу. Кучма Хто, Опанасенко? - Нє, Гонгадзе. Ну, тут он указывает номера, які уничтожены год назад. Я трошки тут тактику меняем потому что... Я хочу убрать этого Опанасенко. У мене закралися сумніви коли мені доповіли аж туда в Кіргізію (?) що Опанасенко інтересується номерами, то я сказав підождіть, щоб воно... Я його сделаю. Я просто, щоб воно значить , шоб воно не ніде получилось. Ну, він буде завтра. Він подпише що це може буть как расчет на такі справи. Кучма Ну, шоб воно не йшло, бо бруд кидають в Росію через Інтернет. Ну, в Інтернет через Росію. - Ясно. Я Гонгадзе не випускаю. Просто для нас виникло питання я теж воно... Хіба вже єсть контакти ... Ну і було ... наружного наблюдения Я хочу єго контакти подізучить. Шо воно... Кучма А узнать есть ли там команда. Казали якісь там прізвища. Це строчать цей бруд.. - Їх три человека. У меня есть они. У меня все они есть. Но я хочу з нього почати. Ну оце... генеральна відреагує. Номерів не має, там чи я знаю. Кучма Ну а при чем тут Генеральна до Гонгадзе? - Ну є хня заява. Це ж офіційно. Кучма Ну і шо? - Заява ж офіційна. Кучма Ну чого кажда срань должна писать на генерального прокурора, - Леонід Данилович... Кучма Вон отправить на районного прокурора. - Я ж не знаю, що прокуратура там скаже. Це ж прокуратура... Кучма Я бажаю всього найкращого.
Епізод 5 - Ну, Леонид Данилович, шо нового? - Про Гонгадзе - ...
Епізод 6 Кучма Я вам так сказать ... Кравченко обіцяв приструнити Литвин (нерозбірливо) Посольство Грузі сделало офіційное повідомлення розкрутило анонімний дзвінок, який був у посольстві, що шукати треба в Московському районі і цією справою займається Волков, Кравченко та ... не можна ж ставити політику... підривати... для того щоб підривати... це ж тоже неприпустимо... Кучма Треба викликати посла Литвин Я тоже... і зробити якусь там ноту чи попередження, чи розмову провести. Кучма Треба позвонити ... і відправити його на фіг такого посла, блін. - (по телефону) Коваль, тебе треба убрати. Ти розбирався там з Грузинским посольством? - (відповідь) Зараз будемо розбиратися Кучма І визови його, бля, Хай зробить опровержение, іначе я позвоню Шеварнадзе, щоб його отозвали на хер. - Хорошо Кучма І скажи, я позвоню Шеварнадзе, щоб його убрали не хер. - Хорошо, хорошо, сейчас я его вызываю.
Епізод 7 Кучма розмовляє по телефону з головою СБУ Деркачем(?) Кучма Слухай, мені щас показали газети, блять, ці вся, бля, які випускаються. Ну, Гриша Омельченко в Кременчуге продовжує випускати газету (пауза) Ну, что ты п...шь. Та нєт, вот сейчас за 15 сентября випустіл газету. (пауза) А я тебе говорю, 15 сентября выпустил свежую газету. "Свобода" бля, випускается, а ты мне еще про это... Ну там, ну там, там такие карикатуры, там же оскорбление, бля полностью президента. (пауза) Ну так ты пригласи Юлю. Е.. твою мать, ты пригласи Юлю, и спроси: "дорогая, что ж ты сучка, бля, делаешь? Ты хочешь, чтоб мы тебя, бля, совсем бля что ли." И скажи: "чего ты финансируешь Омельченко, чего ты делаешь то-то." Ты не знаешь методы вашей работы что ли, как это делается во всем мире. Так если они тебя ни х.. не боятся. Е... твою мать, ну чего ж ты. Чего тебч боятся? Службу ж нашу они хіба боятся. ... Я ж тебя назначил. Поэтому давай.
Епізод 8 Інша розмова Кучми по телефону з головою СБУ Деркачем(?) Кучма Слухаю. А куди ви дивитесь. В Полтавській області в Кременчуге цей ублюдок Омельченко там випускає газету таку, бля, просто шаленну. З карикатурами, бля, на президента грязь ллють публікаціями. Так шо, це не може служба безпеки разом з прокуратурою порушити кримінальну справу. Так там це, подивилися ці адвокати, і кажуть що є підстави порушити таку справу. Де ж Служба? Ну так а чого сейчас не доповідають. Мені привозять цю газету... Газети, бля сюда привозять, а служба ні х... вообще не доповідає. (пауза) Ну от саме цікаве. А я подивлюся хто там приймає участь, в цій самій. Всі ці антипрезидентські кореспонденти. ... Да, в тому числі Коробова "Грані". Е.. твою мать, представляете, ця сучка, бля, порха (яка?) по газетам в яку він  взяв. ... Той же Гонгадзе, бля, незалежний журналіст, пішло-похало. - Надо х всіх ... Кучма Ступінь впливу Верховно Ради 4%, ступінь впливу Кабінету міністрів чи прем"єру 0... - На засоби масово інформаці? Кучма Ну да. Розумієш, який він розраховує, щоб не дай бог рукой не показали
Епізод 11 - Леонід Данілович, я хочу доповісти. Мені здається, що я виборов всі його структури повністю, так. І тепер команда глушить. Значить все, вроде, ми вибрали те шо в нього єсть. Кучма Фонд "Злагода", да? - Там все, все. Я там подививсь. Кучма Ну а кроме газеті "Товарищ" в х же ще ця нова газета? - Леонід Данилович, ну, ми всі структури будем мати. Ну, тепер ота братія, що розпространяла від Головатого листовки? Кучма Да. - Значить, позавчора він опинився аж в Сумській області, той який розпространяв. Так йому там так надавали (сміх). А он кричит: "Ето Головатий меня" (сміх) Ну прихав він додому, а там, значить, зайнялася дача, і двері згоріли Кучма У кого? - У нього (сміються обидва) Понятно. - ... Кучма А він розпространяв одну чи .... - Ми його ... гад вийшов опять з новою пачкой. В той же день 15 ментів... А він був з 3 охранниками. Потом вийшов без нікого, його в машину. Як пішли в ход... "Я більш не буду, це Головатий. Хто ваш шеф? Хто ваш шеф? Я буду свідетелем". Ну, короче... Кучма ... (не розбірливо) В мене є такий підрозділ, методи хні, в них ні моралі, ні чого немає. Так що не дай бог... Так що значить нічого не має. Так що просто значить я. В мене група і починає глушить. Ну я з вашого дозволу тоді переговорю з Азаровим. - Мені приклад, щоб я теж приймав участь. Кучма У Азарова теж є приклад. - Ну, шось може в нас переплітається. Ну ми продовжуємо працювати. Кучма В них є цікаве? - Та шо там цікаве...'

 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
Э.Бланк "Пленница чужого мира" О.Копылова "Невеста звездного принца" А.Позин "Меч Тамерлана.Крестьянский сын,дворянская дочь"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"