Сыч Инна Андреевна : другие произведения.

Мамо(пробач мене)

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Вот задали в универе произведение на тему "Отцы и дети" и чего хочешь, то и пиши. Результат получился удручающий. Не могу разобраться с тем, отчего Си не распознает маленькую букву "Ї" в тексте, поэтому заменяю ее на большую. Буду благодарна, если кто с этим поможет.


   Вони не мають цього побачити... Вони не мають цього почути...
   I ти змушуєш себе посмiхатись у той час, коли у душi тво§й панує гiрка темрява. Ти змушуєш себе йти далi, коли єдиним бажанням залишається впасти долу й забути про весь свiт вiд нестерпного болю.
   - Чому так? Чому ти катуєш своє серце? Чому не вiдмовишся вiд одвiчних спроб змiнити життя на краще?
   А ти знову посмiхаєшся менi i в котре пiдводишся з колiн. I на всi моЇ запитання лише вказуєш туди де стоять двоє - дiвчина й хлопець, i в Їхнiх очах палає подив та недовiра.
   Так. Я розумiю. Вони. Завжди вони. Тiльки цi двоє - твiй якiр i твоЇ кайдани у цьому жорстокому свiтi. Заради них ти пiдеш на будь-якi пожертви i розвiєш у попiл свою гордiсть. Заради них ти вiдмовишся вiд всього, що маєш.
   Ти завжди кажеш менi, що без них тебе не iснує. Та чому ж тодi я не можу прийняти твоє рiшення? Чому не полишу спроби вiдмовити тебе вiд цiєЇ гiркоЇ долi?
   Можливо тому, що в Їхнiх очах я не бачу жодноЇ жаринки чи бодай краплi поваги? Або тому, що вони сприймають твоЇ зусилля як щось належне? В Їхньому ставленнi до тебе панує презирство, i мене це неймовiрно дратує.
   - Чому?! Чому?! Чому?!
   I знов тiльки посмiшка на всi моЇ докiрливi запитання. Ти нiколи не спиняла мене. Захищаючи Їх, обережно тамувала i моє невдоволення. Нiколи не вiдводила погляду, хто б i що тобi не казав. Тiльки iнодi, коли мiй голос зривався вiд крику та затихав, ти сумно дивилась на мене своЇми втомленими очима.
   I в такi митi єдине, що менi лишалось, безпорадно шепотiти.
   - Пробач мене за те, що я не розумiю твоЇх поривань. Пробач мене за те, що я не приймаю твоЇх рiшень. Пробач мене за те, що я стаю на одну щабель з ними i завдаю тобi страждань. Пробач мене за те, що я теж твоя дитина, яка так i не навчилась повертати тобi втраченi сили. Пробач мене за те, що я все ще не вмiю бути тобi пiдтримкою.
   Пробач мене... За все, що я накоЇла i за все, чого не зробила.
   Пробач мене... Тiльки пробач.
   Мамо...

 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"