Маршалова Тамара Борисовна : другие произведения.

Молитва - укр. мова

"Самиздат": [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:

  
  Зверніться до Мене й спасетесь, всі кінці землі, бо Я Бог, і нема більше іншого Бога! (від Ісаї 45:22)
  Сказав Господь Ісус Христос: Я перебуваю в єдності з ними, а Ти - в єдності зі Мною, аби вони досягли досконалої єдності, і завдяки цьому світ зрозумів, що Мене послав Ти і що Ти любиш їх так само, як Мене (від Івана 17:23)
  Ліпше добре ім'я за багатство велике, і ліпша милість за срібло та золото. (Приповісті 22:1)
  Бо де двоє чи троє в Ім'я Моє зібрані, там Я серед них. (від Матвія 18:20)
  Я, Я ГОСПОДЬ, І КРІМ МЕНЕ НЕМАЄ СПАСИТЕЛЯ!(Книга Пророка Ісаї 43:11)
  "Кожний, хто призове ім`я Господнє, спасеться" (Римлянам 10: 13).
  Я прийшов, щоб ви мали життя, і подостатком щоб мали.(від Івана 10:10)
  Хто живе під покровом Всевишнього, хто в тіні Всемогутнього мешкає, той скаже до Господа: Охороно моя та Твердине моя, Боже мій, я надіюсь на Нього!...
  Сказав Господь: Що бажав він Мене, то його збережу, зроблю його сильним, бо знає Ім'я Моє він; як він Мене кликатиме, то йому відповім, Я з ним буду в недолі, врятую його та прославлю його, і довгістю днів Я насичу його, і він бачити буде спасіння Моє!
  (Псалом 90)
  "Люби Господа, Бога свого, усім серцем своїм, і всією душею своєю, і всім своїм розумом, і з цілої сили своєї" (Від Марка 12:30).
  "Люби свого ближнього, як самого себе!" (Від Марка 12:31).
  "...а любов покриває всі вини". (Приповісті 10:12)
  Сказав Господь Ісус Христос: Я і Отець - одно. (від Івана 10:30)
  Коли ж у Мені перебувати ви будете, а слова Мої позостануться в вас, то просіть, чого хочете, і станеться вам! (Від Івана 15:7)
  Він тілом Своїм Сам підніс гріхи наші на дерево, щоб ми вмерли для гріхів та для праведности жили; Його ранами ви вздоровилися. (1Петр.2:24)
  Чи не знаєте ви, що ви Божий храм, і Дух Божий у вас пробуває?
  Як хто нівечить Божого храма, того знівечить Бог, бо храм Божий святий, а храм той - то ви! (1-е до коринтян 3:16-17)
  ...Візьміть із собою молитовні слова і зверніться до Господа; говоріть Йому: відніми всяке беззаконня і прийми на благо, і ми принесемо жертву вуст наших. (Книга пророка Осiї 14:3)
  А Тому, Хто може зробити значно більш над усе, чого просимо або думаємо, Силою, що діє в нас, Тому слава в Церкві та в Христі Ісусі на всі покоління, на вічні віки. Амінь. (Послання до Єфесян 3:20, 21)
  
  МОЛИТВА ГОСПОДНЯ (Від Матвія 6:9-13)
  ЗАПОВІДІ БОЖІ (Біблія, Вихід 20:2-17)
  ЗАПОВІДІ ЛЮБОВІ (від Матвія 22:35-40)
  
  
  (верлібр)
  
  Мою родину (країну), Боже, бережи!
  Від підступів лукавого, хвороби та біди,
  Від чорних заздрощів, засилля темних сил,
  Від пасток недругів та підлості ханжі.
  Від тих, мій Боже, хто забув дарма,
  Що тільки Ти Єдиний є Суддя
  Та захист наш від тьми спокус і зла.
  
  Молитва за всіх
  
  Ісусе Христе, дякую Тобі
  За милість, що даруєш Ти мені.
  Врятуй мене (народ), заблудлу вкрай вівцю,
  Представ мольбу Всевишньому Творцю.
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
Э.Бланк "Пленница чужого мира" О.Копылова "Невеста звездного принца" А.Позин "Меч Тамерлана.Крестьянский сын,дворянская дочь"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"