: .

: [] [] [] [] [] [] [|]
:


  • © Copyright (blocnot_3@mail.ru)
  • : 23/08/2016, : 27/05/2018. 42k. .
  • :
  • /: 15 .
  • FB2
  • :
    , ( , , , , , , ). , , ... , (, , ?) .
    (, , - ) , . : - , .. , , ( , , , ..), , !? .
    , , , - )


   'R'M'E'Y'N'\'E 'W'I'S'@'S'\


   -'@ 'r'?'' '?'''p '?'p'''''y'' 'p'?'p'''y'' '}'u'~'' 'r't'?''~'?'r'|'''u'', 'r'?'y'?'y'''u '}'u'~''!
   -'R '''p'{'y'}'y 'r'x's'|'''t'p'}'y '~'u'|'?'x''.
   -'D'p '?'?'?'u'| '''?.
   -'D'?'q'''? '?'?'w'p'|'?'r'p'''? 'q'''p''.
   -'T'''p!
   -'O'''%'y'?'|'u'~.
  '}-' "'U'...'''...'''p'}'p"


   -'S'? '?'|'...'?'p'z '}'u'~'' '}'p'|'?'%'y'{!
   -'` 't'u'r'?'%'{'p!
  -'D'u'r'?'%'{'p, '}'p'|'?'%'y'{, '{'p'{'p'' '''p'x'~'y'?'p!?
   '?-'| "'I's'''p '?'''u'?'''?'|'?'r"

-'D'w'u'?'y'{'p '~'u '...'q'y'z'?'p-'?'?'y''?'?'p'''{'p, '?'~'p 't'u'r'?'''r'u'~'~'y'?'p! -'S'p'{ 'y 'x'~'p'| '%'''? '? '~'u'z '%'''?-'''? '~'u '''p'{. '?-'| "'P'|'?''y'u" ('R'p'z'}'?'~ 'y 'N'u'z'''p'~)

-'T '~'y' '''p'} '?'u'{'''u'''~'?'z '{'|'...'q. -'@ '?'u'{'''u'' 'r '%'u'}? 'B '''?'}, '%'''? '?'~'y 'r'?'u 'y't'y'?'''??" '?-'| "'D'?'{'''?'' 'V'p'...'?"

-'D'p '?'u'''u'?'?'y '''? '? '~'u'z '~'p'{'?'~'u'?! -'O'~'p '}'?'' '?'u'?'''''p. -'@ '' '''r'?'' '}'p'}'p. '{-' "'D'p'|'u'{'p'' '@'}'u'''y'{'p"

-'E'?'|'y 'q'? '' 'x'~'p'|, '%'''? '}'?'y '?'''?'y'x'r'u't'u'~'y'' '''p'{ 'r'|'y'''?'' '~'p '|'?'t'u'z, '' 'q'? 'q'?'|'?'?'u '?'y'?'p'| '?'''?'''y'{'y, - '^'t's'p'' '@'|'p'~ 'P'? ('{-' "'B'?'''?'~")

-'B'? '''?'|'?'{'? 'r'x's'|'''~'y'''u '~'p '~'u'u! 'N'..., '{'p'{ '}'?'w'~'? '?'q'y't'u'''? '''p'{'?'u ''''...'?'{'?'u, '~'u'w'~'?'u, '''p'~'y'}'?'u '?'...'''u'?'''r'??! -'I '?'''p'r't'p, - '{'y'r'~'...'| '@'?'''?'''}'p', - '{'''? '''y'?'{'~'u'' 'x't'?'''?'r'?'u'}? ('R'r'u'''|'p'~'p 'T'|'p'?'u'r'y'% '{'~. "'P'?'|'''?'''p '?'|'y'''~'?' '}'u'''''p, 'y'|'y '?'?'|'...'%'y'''u 'q'?'t'''?'s'? 't'''p'{'?'~'p!")

-'K'?'s'? '' '?'q'}'p'~'?'r'p'? '?'r'?'u'z 's'u'~'y'p'|'?'~'?'z '|'?'w'?'?!? - 'C'?'}'u'' ('}-'U "'R'y'}'?'?'?'~'?")

"-'M'? '~'y'{'?'s't'p '~'u '...'?'''''p'y'r'p'|'y 'r'u'%'u'''y'~'?'{!? '@ '''p '?'?'?'?'z'{'p '? '?'p'}'?'p'~'?'{'y'}, '}'...'x'?'{'p'~'''p'}'y 'y '?'r'''''u'~'~'y'{'p'}'y? -'^'''? 'q'?'| '~'p'?'p '?'r'p't'?'q'p!", - 'C'?'}'u'', 'M'p'''t'w ('}-' "'R'y'}'?'?'?'~'?")

-'R'''?'y'' '%'u'|'?'r'u'{'... '?'?'~'''''?, '%'''? '?'~ '~'...'w'u'~ 'y '?'''p'x'... 's'''?'x'y'''?'?'' '...'z'''y 'M'u'|'r'y'~ ('{-' "'L'...'%'?'u '~'u 'q'?'r'p'u''")

'E'|'u'~'p 'P'u'''''?'r'p, '{'~. "'R't'u'|'p'''? 'r'?'q'?''": "'V'?'%'u'''?'' '{'p'{'...'?-'~'y'q'...'t'? 's'p't'?'?'''?. 'L'y'q'? '?'?'u'?'''?, '|'y'q'? '?'t'u'|'p'''?...";

'K'~. "'R't'u'|'p'''? 'r'?'q'?''", 'E'|'u'~'p 'P'u'''''?'r'p: "'E'}'... '''p'{ 'r'u'x'|'?, '?'|'?'r'~'? '?'~ '~'p'?'u'| '?'?'t'{'?'r'... '?'' '?'|'?'~'p"

"-'T '~'p'? 's'?'r'?'''''': 'u'?'|'y '|'?'q'y'?'? '{'?'s'?-'''? - '?'''?'...'?'''y 'u's'?. 'E'?'|'y '?'~ '{ '''u'q'u 'r'u'''~'u'''?'' - '?'~ '''r'?'z. 'E'?'|'y 'u's'? '?'u'''u'u't'u'' '}'p'?'y'~'p - '''p'{ '''?'}'... 'y 'q'?'''?." - '@'|'?' ('?-'|: "'@'|'?'")

"'^'z, 'Q'y'%'p'''t, '~'u 'q'?'z'?''! '` '?'{'?'''u'u '...'t'p'''? 'w'u'~'''y'~'..., '%'u'} '''u'q''" - '^'t'r'p'''t ('?-'|: "'D'w'u'z'~ '^'z''", 4 '?'u'''y'')

"'B'?'' '''p'{ 'r'?'u's't'p! '''?'|'?'{'? '?'?'q'u'''u'?'?'?'' '?'''?'r'u'''~'...'''? '%'''?-'~'y'q'...'t'? 'q'u'x '|'y'?'~'u's'? '?'...'}'p, '{'p'{ '?'q'''x'p'''u'|'?'~'? '~'p'z't'v'''?'' '{'''?-'~'y'q'...'t'? ''?'''?'?'y'z 'y 'r'?'v 'y'?'?'?'s'p'~'y''!" - 'K'?'u'~'y'' ('K'p'''u'''y'~'p 'P'?'|'''~'?'{'p'' "'B'''u't'~'?'?'''? - '~'u '?'?'''?'{")

"-'S'p'{ '''? 'y 'u'?'''? '''?'' '?'?'y', '? '{'?'''?'''?'} '''?'|'{'...'?'' 'r 's'?'''?'t'u? -'` '~'u '?'?'y', '' 'x'p'''y'''~'y'{ '?'?'''p'r'u't'|'y'r'?'?'''y!" - 'p'~'y'}'u "'D'~'u'r'~'y'{ 'q'...'t'...'''u's'?".

"-'R'{'?'|'?'{'? 'r'?'''''u'%'p'u'''u'?'?? -7 't'~'u'z. -7 't'~'u'z?! -'X'''? '?'|'y'?'{'?'} '''p'~'? '?'q'''p'''y'|'y'?'? '{ '?'?'y''y'p'''''...?" - '{-': "'K'p'{ '?'''t'u'|'p'''?'?'' '?'' '?'p'''~'' 'x'p 10 't'~'u'z".

"-'N'... '{'p'{ '''r'?'y '?'''~'?'?'u'~'y'' '? 'Q'y'~'?'z? -'O'''|'y'%'~'?, - 'r'?'t'?''~'...'| ''. - 'r '|'?'q'?'z '}'?'}'u'~'' 's'?'''?'r '?'?'{'?'~'%'y'''? '? '?'?'q'?'z" 'A'u'|'p'' 'L'y'|'y'', '{'~. "'M'u'%'''p".

"-'S'p'{ '?'?'?'|'p'|'y 'q'? 'r'? 'y' '?'?'t'p'|'?'?'u 'y '~'u '}'...'%'y'|'y'?'?. -'N'p'?'{'?'|'?'{'? '?'?'t'p'|'?'?'u? - 'r'''''t '|'y 'u'}'... 't'u'z'?'''r'y'''u'|'?'~'? 'q'?'|'? '|'?'q'?'?'?'''~'?, '{'...'t'p 'y'}'u'~'~'? '' '?'''u't'|'p's'p'? '?'?'?'|'p'''? '~'p'?'y' '?'p'}'?' 'q'|'y'x'{'y' '?'?'?'u't'u'z, '~'? 'r'?'?'''?'?'? 'x'p't'p'r'p'|. -'N'p '''...'t'~'y'{'y 'x'?'|'?'''? 't'?'q'?'r'p'''?. -'B'p'''?,'~'p '''...'t'~'y'{'p' 'r '?'?'~'?'r'~'?'} 't'?'q'?'r'p'?'' '''...'t'..., '~'? '~'y'{'p'{ '~'u 'x'?'|'?'''?, - '''u'''?'u'|'y'r'?, '{'p'{ '}'p'|'u'~'?'{'...'?, '?'''?'?'r'u'''y'|'y '}'u'~''. 'N'u '?'?'~'''| '%'u'''' '}'?'u's'? '{'?'r'p'''~'?'s'? '?'|'p'~'p. -'O '%'u'} 'y '''u'%'?! 'H'p's'?'~'y'} 'y' 'r'?'u' 'r '?'p''''... 'y '~'u 'r'?'?'...'?'''y'}, '?'?'{'p '?'~'y ''?'''' 'q'? '?'?'|'{'y'|'? 'x'?'|'?'''p '~'u 't'?'q'...'t'...''!" 'K'...'?'p'r'p 'O's'y'~'?'{'p'' "'H'p '{'?'~'%'y'{'?'} ''r'?'?'''p"

"- 'M'u'~'' '...'%'y'|'y '...'q'y'r'p'''? '? '''?'w't'u'~'y''. - '@ '{'p'{ 't'?'|'s'? '...'%'y'|'y 'q'?'''? 'y't'y'?'''?'}? - 'S'? '~'u '}'?'w'u'?'? '''p'{ '?'? '}'~'?'z '''p'x's'?'r'p'''y'r'p'''?! - 'I'x'r'y'~'y'''u, '{'p'{ 't'?'|'s'? 'B'p'? '...'%'y'|'y 'q'?'''? 'y't'y'?'''?'}, '}'y'|'?'''t?" '?-'| "'M'u'''|'y'~", '@'''''...'' 'y 'M'u'''|'y'~ (1 '?'u'x'?'~, 1 '?'u'''y'')

"- 'S'? 'r'x'''| '}'?'y '?'?'?'y'?'{'y! - 'X'''?'q'? 't'u'''w'p'''? 'r'p'? 'r ''?'''}'u. - 'S'? '~'p'}'u'{'p'u'?'?, '%'''? '' '''?'|'?'''?'z? - 'N'u''. 'P'?'{'p '~'u''. - '` '~'u '''?'|'?'''?'z! - 'B'?'' 'r'y't'y'''u, '?'''? '''p'q'?'''p'u''!" '?-'| "'M'u'''|'y'~", '@'''''...'' 'y 'M'u'''|'y'~

('M'u'''|'y'~ '?'u'| '?'? '{'?'''y't'?'''... 'x'p'}'{'p '? '?'|'p'''?'u'} 't'|'' 'U'''u'z'y 'y '~'u'?'w'y't'p'~'~'? 'r'?'''''u'''y'| '@'''''...'''p) "- 'X'''? '''? 't'u'|'p'u'?'?? - 'B'?'?'?'|'~'''? '?'?'''...'%'u'~'y'u 'C'p'?'?'p. - 'C'p'?'?'p? - 'D'p. - 'R'''''p'~'~'?... ('M'u'''|'y'~ '?'?'...'?'{'p'u'' 's'|'p'x'p '~'p '?'|'p'''?'u): - '^'''? '~'u 't'|'' '~'u's'?. - 'C'|'p'r'~'?'u, '%'''?'q'? '''? 't'~'u'} '''p'q'?'''p'| ''?'''?'?'?, 'M'u'''|'y'~. - 'I '~'u 't'|'' '}'u'~''. - '^'''? '''r'?'u 't'u'|'?, '%'u'} '''? 'x'p'~'y'}'p'u'?'?'?'' 'r '?'r'?'q'?'t'~'?'u 'r'''u'}''. - 'N'u'', 'r'? '~'u'?'''p'r'y'|'?'~'? '}'u'~'' '?'?'~'''|'y... - 'W'r'u'' '''u'q'u 'y't'u'', 'M'u'''|'y'~." '?-'| "'M'u'''|'y'~", '@'''''...'' 'y 'M'u'''|'y'~. 2 '?'u'x'?'~, 9 '?'u'''y''.

"'P'''?'?'... '?'''y'}'y '?'''?'' 'q'...'''u'''q'''?'t 'r 'x'~'p'{ '}'?'u'z '?'?'t't'u'''w'{'y!" - 'K'p'?'''y'?'|'?, '?-'| "'R'r'u''''?'u'?'''u'?'''r'u'~'~'?'u" (7 '?'u'x'?'~ - 23 '?'u'''y'')

"'N'p'} '?'q'''x'p'''u'|'?'~'? 'w'y'''? '? '''r'?'y'}'y '''?'t'y'''u'|'''}'y? 'M'?'w'u'', '?'?'?'''''?'y'} '?'p'|'p'??" - "'D'...'''~'...'?'{'p '''?'%'{'p 'M'p's" 'K'y'''?'''?'~ 'K'?''''.

"'X'''? 't'u'|'p'''?, '{'?'s't'p '?'...'?'''...'s '''r'|'''u'''?'' 'r 's'?'?'''y? 'B'?''-'r'?''! 'H'p'''''...'t'~'y'''u'|'?'~'p'' '?'y'''...'p'?'y''". - 'E'|'u'~'p 'R'|'p'r'~'p'' "'C'|'...'?'p''".

"'` 'r'y'w'... 'r'?'|'?'u'q'?'''r'? '?'?'r'?'?'t'..., '~'? '?'''p'''?'z '}'...'t'''?'z '?'?'y''y'p'''' '?'{'p'x'p'|, '%'''?'q '' '}'?'|'%'p'| '?'q '?'''?'}, 'y '?'%'u'~'? ''y'''''? '?'?'t'}'y's'~'...'|" - 'R'u'''s'u'z 'Q'u'?'u'''~'y'{'?'r, 'r'{-'?'y'''p'''p.

"- 'Q'y'{'?, '?'?'%'u'}'... '''? '''p'{'?'z 'r'''u't'~'?'z?! - 'T '{'p'w't'?'s'? 't'?'|'w'~'? 'q'?'''? '?'r'?'v ''?'q'q'y. 'Q'p'~'?'?'u '' '?'?'q'y'''p'| '}'p'''{'y. 'N'? 'r'''u't'~'y'%'p'''? 'y'~'''u'''u'?'~'u'u!", - '?-'|: 'V'p'~'~'p 'M'?'~'''p'~'p", 'D'w'u'{'?'?'~, 'Q'y'{'?.

"- '` 'x'p'}'u'''y'|, '%'''? '''? 'r'?'v 'r'''u'}'' '%'''?-'~'y'q'...'t'? '%'y'~'y'?'?, 'B'y'|'|'y. - '^'''? '?'?'''?'}'..., '%'''? '''? 'r'?'v 'r'''u'}'' '%'''?-'~'y'q'...'t'? '|'?'}'p'u'?'?, '@'|'?'. - 'V'?'''?'?'?, '%'''? '~'p'?'y ''?'q'q'y 't'?'?'?'|'~'''?'' 't'''...'s 't'''...'s'p!", - '?-'|: "'@'|'?'", '@'|'?', 'B'y'|'|'y 'S'p'~'~'u''.

"- 'M'?'w'u'', '''? '}'p'~'?'''{ '...'q'y'z'?'p 'y'|'y '?'|'p'~'y'''...'u'?'? 'y'} '?'''p'''?? - 'P'?'{'p '~'u'', '~'? '' '}'u'~'''? '?'r'?'y ''?'q'q'y", - '-'} "'H'~'p'%'y'', 'r'?'z'~'p", 'L'?'''u'~, 'S'p'{.

"- 'I'}'u'''? ''?'q'q'y '~'u 'x'p'?'''u'''u'~'?, 'r'u'''~'?? - 'H'p'r'y'?'y'' '?'' ''?'q'q'y", - '?-'| "'A'u'|'?'z 'r'?'''?'''~'y'%'?'{".

"-'D'p'~'y'y'|, '?'?'%'u'}'... '''? '~'u 'y't'u'?'? '}'~'u '~'p'r'?'''''u'%'...? '` 's'?'r'?'''?, '%'''? '''? '}'~'u '~'''p'r'y'?'?'?'', 'p '''? '?'y'?'y'?'?. '` 's'?'r'?'''?, 't'p'r'p'z '?'''? '?'q'?'...'t'y'}, '''? '?'?'''''? '?'y'?'y'?'?. '` '?'''u't'|'p's'p'? '~'p'} '?'''p'''? 'q'|'y'w'u, 'y '''? '?'~'?'r'p '?'y'?'y'?'?. 'E'?'|'y '''? '~'u '~'p'...'%'y'?'?'?'' 'y't'''y '}'~'u '~'p'r'?'''''u'%'..., '''?, '{'?'s't'p '}'? '?'?'w'u'~'y'}'?'', '~'p'} '?'''y't'u'''?'' '~'u'?'''?'?'''?. 'B '?'p'|'p'''u '''p'x't'p'|'?'?'? '?'y'?'u'~'y'u" - '{'~. 'N'p'''p'|'?'y 'K'?'?'...''y'~'?'z "'O't'~'p'w't'? '''y''?'z '''u'}'~'?'z '~'?'%'?'?".

"-'D'p, '' 'r'?'''''u'%'p'|'?'' '? '''r'?'u'z '?'u'?'''''?'z. 'N'? '?'''? 'r '?'''?'?'|'?'}. -'S'? 'r'?'''''u'%'p'|'?'' '? '~'u'z 'y '?'? '}'~'?'z '?'t'~'?'r'''u'}'u'~'~'?! - 'r'?'?'{'|'y'{'~'...'|'p '', 'r't'''...'s 'r'?'{'p'{'y'r'p'' '? '''p'q'...'''u'''{'y. -'M'y'|'p!.. - ''?'''u'| '?'~ '%'''?-'''? '?'{'p'x'p'''? 'r '?'''r'u'', '~'? '' '~'u 't'p'|'p. -'K'p'w't'?'z '''p'x, '{'p'{ '''? '%'...'t'u'?'~'?'} '?'q'''p'x'?'} '?'?'''r'|'''|'?'' 'r '}'?'u'z 'w'y'x'~'y, '''? '?'t'~'?'r'''u'}'u'~'~'? - '''''p''p'| '}'?'? '?'u'?'''''...! -'N'? '' 'w'u '~'u 'x'~'p'|, '%'''? '?'~'p '''r'?'' '?'u'?'''''p! - 'r'?'''p'r'y'| 'q'?'?'''''? 'L'u'{'? 'y '''...'' 'w'u '?'?'~'''|, '%'''? 'x''''. 'I'x '}'?'y' 's'|'p'x '''p'x'r'u '%'''? '~'u '?'?'?'?'?'p'|'y'?'? 'y'?'{'''?. -'D'p, '?'''?, '}'p'''? '''r'?'?, 'r'?'u '}'u'~'''u''! '` '''p'x'r'u'''~'...'|'p'?'?, 'y'''p '%'''?-'~'y'q'...'t'?, '%'''? '?'?'?'p'|'?'?'? 'q'? '?'?'t '''...'{'.... 'N'p '?'''?'|'u '?'''?'''|'? 'q'|'?'t'?'u 'y'x-'?'?'t '%'p''. 'R''r'p'''y'|'p 'u's'? 'y '''...'' 'w'u '?'r'?'''~'...'|'p 'r '}'...'w'%'y'~'...". - 'R'y'|'?'r'y'' 'L'p'z'}, '{'~. "'B'p'{''p'~'{'p".

"- 'W'u'|'?'r'p'''? '}'u'~'' '' 'r'p'} '''?'w'u '~'u '?'?'x'r'?'|'?. - 'H'p'%'u'} 'w'u 'r'? '''?'s't'p '''p'{ '?'}'u'?'~'? 'r'?'?'''%'y'r'p'u'''u 's'...'q'{'y?" - 'M'p'''s'p'''u'' 'M'y'''%'u'|'|, '{'~. "'T'~'u'?'v'~'~'?'u 'r'u'''''?'}"

"-'S'? 'q'?'| '?'''p'r. '^'''? 'r'?'u'r'y't'''''y'z 's'|'p'x! -'B'?'u's'? '|'y'?'? 't'u'?'v'r'?'z ''?'''?'p'?'?'p'''p''. 'N'? 't'|'' '~'p'?'y' '?'u'|'u'z '?'s'?'t'y'|'?''" - 'O'|'?'s'p 'C'''?'~, '{'~. "'S'u'~'y 'y '?'?'{'?'|'{'y".

"'C'?'r'?'''''', '|'?'q'?'r'? '~'...'w'~'p '{'p'{ 'r'?'x't'...', ''?'''' 'r'?'x't'...' 'r'p'w'~'u'u" - '?-'| "'D'?'{'''?'' 'V'p'...'?".

"'K'?'s't'p '?'u'''t'?'u 'q'?'|'y'' - '?'''? 'q'?'|'u'x'~'?, '{'?'s't'p 'q'?'|'y'' 'x'p 't'''...'s'y' - 'y't'y'?'''y'x'}" - '?-'| "'D'?'{'''?'' 'V'p'...'?".

"-'N'? '?'u's'?'t'~'' 'r'u't'? 'r'''?'''~'y'{. -'N'u'', '?'''''~'y'?'p. -'O'''?'''p'| '?'' 'w'y'x'~'y", - '?-'| "'R'p'q'''y'~'p - '}'p'|'u'~'?'{'p'' 'r'u't'?'}'p".

"-'B'? '%'''?, '?'y'|'y '? '...'''''p? -'N'u'', '~'u '?'y'|'p. 'I 'r'p'} '?'''? 'y'x'r'u'?'''~'?, '}'? 'r'u't'? 'r'}'u'?'''u 'x'p'r'''''p'{'p'|'y. -'` '}'?'s'|'p 'y '?'''r'u'''~'...'''?'?''", - '?-'| "'@'q'q'p'''?'''r'? 'D'p'...'~'''?'~".

"-'H'p'', 't'p'r'p'z '?'u'''u'u't'u'}... -'D'p'r'p'z, 'p '{'?'s'?? -'X'''?? -'X'''??", - '?-'| "'U'p'''s'?".

"-'` 'r'p'? ''p'~'p''! -'D'p, '' '''?'w'u, '?'r'?'z ''p'~'p''!", - '. "'@'?'''u'''y'{'? '~'p 'O'|'y'}'?'y'z'?'{'y' 'y's'''p'".

"?\'` - '{'?'''?'|'?, '?'''?'?'''? '{'?'''?'|'?, '?'q'?'{'~'?'r'u'~'~'?'z '{'?'''?'|'?", - '-'} "'O'q'?'{'~'?'r'u'~'~'?'u '%'...'t'?".

"?\'R'u's'?'t'~'' '' 'q'...'t'... '{'...'''y'''?. 'B'u'?'u'|'?, 't'?'q'''?'t'...'?'~'?, '?'? 'r'?'''{'y'}'y 'q'u'x'?'q'y't'~'?'}'y 'r'?''?'t'{'p'}'y. 'P'''y's'?'''?'r'?'''u '?'?'?'...'t'..., '''p'''u'|'{'y, '' 'q'...'t'... 'r'?'u '?'''? 'q'y'''?. 'T'q'u'''y'''u ''|'u'q 'y'x '?'r'y'~'p. '` '?'?'t'?'w's'... '?'r'y'~", - '-'} "'O'q'?'{'~'?'r'u'~'~'?'u '%'...'t'?".

"?\'P'''y'~'?'u'?'?'p! '^'''? 'r'?? 'K'p'{'?'u '?'%'p'?'''?'u! 'H'p'%'u'} 'r'? 'x't'u'?'?? ?\3 't'~'' '' 's'~'p'|'p'?'? 'x'p 'r'p'}'y. 'D'p! 'X'''?'q'? '?'{'p'x'p'''?, '{'p'{ 'r'? '}'~'u 'q'u'x'''p'x'|'y'%'~'?!", - '-'} "'O'q'?'{'~'?'r'u'~'~'?'u '%'...'t'?".

"'X'''? '?'''''''?'|'?'?'? '? 'q'u't'~'?'z 't'u'r'?'%'{'?'z? - '?'?'''?'?'y'|'p '?'~'p '... 'D'w'u'z'}'u. - 'N'u'?'%'p'?'''~'?'z '?'|'...'%'p'z? -'N'u'', '?'~'p '''?'|'?'{'? 'r'?'?'|'p 'x'p '}'u'~'' 'x'p'}'...'w, - '?'''r'u'''y'| 'D'w'u'z'}'y. - 'E'?'|'y 'r'? '?'{'|'?'~'~'? '?'%'y'''p'''? '?'''? '~'u'?'%'p'?'''~'?'} '?'|'...'%'p'u'}, 'r'?'|'' 'r'p'?'p" 'D'y'p'~'p 'C'?'q'|'t'?'~. '{'~. "'X'...'w'u'?'''''p'~'{'p".

'D'T'M'@'S'E'L']'N'\'E 'W'I'S'@'S'\

'y'x 'M'u''''y: "'T'|'?'q'p'z'''u'?'?, 'x'p'r'''''p 'q'...'t'u'' ''...'w'u";

'B'p'~'t'p 'A'|'?'~'?'?'{'p'': "'P'''u'w't'u '|'?'q'y'|'y 't'? 'q'u'x'...'}'y'', '~'?'~'%'u '?'s'''p'~'y'%'y'r'p'?'''?'' '~'u'r'''?'x'?'}.";

'K'~. "'I'x'?'|'?'t'p 'B'u'|'y'{'?'|'u'?'~'p''" 'D'v'}'y'~'p 'K'p'''y'~'p: "'N'u'' '~'y'%'u's'? 'q'?'|'u'u '~'u'q'|'p's'?'''p'x'...'}'~'?'s'?, '%'u'} 'r'|'?'q'|'''''?'?'' 'r '?'?'q'?'''r'u'~'~'?'s'? '}'...'w'p";

"'M'? '''p'{ '...'?'''''?'u'~'?, '%'''? 'r'?'u ''?'''y'} 'w'y'''?, '|'?'q'?'z '?'u'~'?'z" - 'I'''y'~'p 'X'u'''~'?'r'p, '{'~. "'D'y'p's'~'?'x: 'w'u'~'''y'~'p"

"'N'p'''...'w'~'?'z '?'q'|'y'{ '%'u'|'?'r'u'{'p 'u'?'''? '?'?'''?'w't'u'~'y'u '~'p'?'y' '}'?'?'|'u'z '? '~'u'}" - 'M'p'''?'u'|'? 'P'''...'?'', '{'~. "'P'? '~'p'?'''p'r'|'u'~'y'? '{ 'R'r'p'~'..."

"'M'?'w'~'? '?'?'t'...'}'p'''?, '%'''? '~'p'?'p 'w'y'x'~'? '}'...'x'u'z, 's't'u 'r'?'u '?'?'''''''u'''? '?'t'~'?'z '?'?'?''y 'y'}'u'?'' ''p'}'y'|'?'~'?'u '?''?'t'?'''r'?" - 'M'p'''?'u'|'? 'P'''...'?'','{'~. "'P'? '~'p'?'''p'r'|'u'~'y'? '{ 'R'r'p'~'..."

"'O'w'y't'p'~'y'u '?'%'p'?'''|'y'r'?' 't'~'u'z 'q'?'r'p'u'' 'y'~'?'s't'p '|'...'%'?'u '?'''y' '?'p'}'?' 't'~'u'z" - ('K.'C. 'P'p'...'?'''?'r'?'{'y'z)

"'H'p'%'u'} '?'?'?'''?'''~'~'? 'q'''''?'p'''? '?'''...'w'y'u'} 'y '|'u'x'''? '~'p '?'''u'~'...? 'N'u'}'~'?'w'{'? '''u'''?'y'}'?'?'''y, 'y 'r'?'u '?'q'?'z't'u'''?''" - 'M'u'~'t'u'|'? 'C'y'''?'p 'y'x '{'~. "'A'u'x'?'q'''p'x'~'p'' 's'u'''?'?'s'y'~'' 'M'p'''s'p'''y'''p 'M'p'...'|'?'''p'?" ('p'r'''?'' - 'L'u'?'~ 'U'u'z''''r'p'~'s'u'')

"'S'p'{ '{'...'t'p '}'? 'y't'v'}? 'B'?'v '''...'t'p 'w'u - 't'?'}'?'z" ('N'?'r'p'|'y'?)

"'S'?'|'?'{'? '~'u '?'?'''p'~'p'r'|'y'r'p'''?'?'' '~'p '?'?'|'t'?'''?'s'u, '?'''? '?'p'}'?'u 'q'u'?'?'}'?'?'|'u'~'~'?'u '~'u '''?'|'?'{'? 'r 't'u'|'p', '~'? 'y 'r'?'?'q'''u 'r'?'u's't'p 'y 'r'u'x't'u" - ('U'''p'~'? 'K'p''{'p. '{'~. "'P'''?'?'u'?'?")

"'K'?'s't'p '''u'''''u'?'? '''?, '%'u's'? '~'u 'x'~'p'u'?'?, '~'u '''p'{ 's'''...'?'''~'? - 'K'p'''' ('L'p'~'p 'E'w'?'r'p "'O's'?'~'? 'r '''r'?'u'z '{'''?'r'y")

"-"'` '~'y'{'?'}'... '~'u 't'?'|'w'u'~. '` 'x'p 'r'?'? 'w'y'x'~'? '~'u 'x'p'~'''| '~'y '... '{'?'s'? '~'y '?'y'|'|'y'~'s'p". 'B'p'} '?'?'~'''''~'? '''p'{'?'u '%'...'r'?'''r'?? "'T '}'u'~'' '~'u'' 't'?'|'s'?'r". 'P'?'~'''''~'?? ...('r'?'?'?'}'~'y'| 'r'?'u 't'?'|'s'y) -'B 't'p'~'~'?'z '}'?'}'u'~'' '~'u'', - '?'''r'u'''y'| 'R'''y'r'u'~", - ('D'w'u'z'}'? 'D'w'?'z'? "'T'|'y'?'?").

"'B'u't'? '''? 'q'?'| '?'''''}'? '?'? '...'?'y'r '?'r'''''?'?'''y, 'p?" - ('D'w'u'z'}'? 'D'w'?'z'? "'T'|'y'?'?")

"'T'''p '?'''?'u'''?'}'... 'y't'y'?'''...! 'T''''''!" - ('D'w'u'z'}'? 'D'w'?'z'?"'T'|'y'?'?")

"'K'|'''~'...'?'? 'A'?'s'?'}, '}'? 'w'u 't'?'|'w'~'? 't'u'''w'p'''?'?'' 'r '?'q'''p'x'u" - ('D'w'u'z'}'? 'D'w'?'z'? "'T'|'y'?'?")

"'B'?'' '?'y'}'r'?'| 'y'''|'p'~'t'?'{'?'s'? 'y'?'{'...'?'?'''r'p. 'S'''u'?'~'...'r'?'u'u 'x'u'''{'p'|'? '?'|'...'w'p'~'{'y" - 'R'''y'r'u'~ ('D'w'u'z'}'? 'D'w'?'z'? "'T'|'y'?'?").

"'P'u'''r'?'z '...'''?'{, '{'?'''?'''?'z '' '...'?'r'?'y'|'p: '~'u 'w't'y, '?'?'{'p '''u'q'' '?'?'p'?'...''. 'I'?'''?'''y'? '?'y'?'...'' '''u, '{'''? 'r'?'w'y'|. '@ '' '?'...'}'u'|'p 'r'?'w'y'''?" - 'E'{'p'''u'''y'~'p 'M'u't'y'%'y ('?-'|"'W'p'''?'''r'?")

"'` 'x'~'p'?, '%'''?'q'? '~'u '|'y'?'y'''?'?'' '''p'?'?'...'t'{'p, '}'? 't'?'|'w'~'? 'q'?'''? 'r'}'u'?'''u" - 'U'''p'~'?'y'?'{ ('R-'|: 'W'p'''?'''r'?)

"-'P'?'%'u'}'... 'r'? '~'p'} '~'u '?'{'p'x'p'|'y? -'` 't'p'r'~'? '?'?'~'''|'p: '''p'z'~'p 't'? '''?'z '?'?'''? '''p'z'~'p, '?'?'{'p 'u'u 'x'~'p'u'' '{'''?-'''? '?'t'y'~" ('?-'|:'W'p'''?'''r'?, 7 '?'u'''y'', 1 '?'u'x'?'~)

"'N'u '?'...'u'''y'''u'?'?, '|'?'t'y", - 'C'u'?'''s'y'z 'B'y'?'y'~ '?'''r'u'' 'r 'y'~'''u'''r'?'? '~'p 'r'?'?'''?'?, '%'''? '?'~ ''?'''u'| 'q'? '?'?'w'u'|'p'''? '%'y'''p'''u'|'''} 's'p'x'u'''?.

'C'?'''?'{'y'y'z: "'N'p'? '?'p'}'?'z 'q'u'x'w'p'|'?'?'~'?'z 'r'''p's - '~'p'?'u '?'''?'?'|'?'u" ('{'~. "'N'u'?'r'?'u'r'''u'}'u'~'~'?'u '}'?'?'|'y")

"'` 'r'?'u 'u'''u '|'?'q'|'? '''u'q'', '~'? '''? '}'~'u '...'w'u '~'u '~'''p'r'y'?'?'?''" - 'M'u'z'?'?'~, '?-'| "'M'u'''''r'?'u, '{'p'{ ''".

"'G'y'x'~'? - '?'''|'y'%'~'p'' '?'{'?'|'p, '? '}'p'?'?'?'z 'y'~'''u'''u'?'~'?'s'? '}'p'''u'''y'p'|'p 't'|'' '?'q'...'%'u'~'y''. 'N'...'w'~'? '?'''?'?'''? '?'?'?'y'''u '?'''{'''?'''? 's'|'p'x'p 'y 'r'{'|'?'%'y'''? '}'?'x's'y" - 'L'u'r'p, '{'~. "'N'''~'?'{'p 't'|'' 'Q'p't'...'s'y" ('p'r'''?'' - 'H'y'~'y'~'p 'S'p'''?'''~'p)

"'P'?'}'~'y: '~'u 'q'?'r'p'u'' 'q'u'x'r'?''?'t'~'?' '?'y'''...'p'?'y'z, '~'p't'? '?'''?'?'''? '~'p'z'''y 'r '?'u'q'u '?'y'|'? 't'|'' '''?'s'?, '%'''?'q'? '...'r'y't'u'''? 'r'?''?'t" - 'B'?'''?'~, '{'~. "400 '?'''''p'~'y'? '}'?'u'z '|'?'q'r'y" ('p'r'''?'' - 'M'p'''y'~'p '@'~'t'''u'u'r'p).

"'R'''?'y'' '|'y '?'u'|'?'z '}'y'' '?'t'~'?'z 'w'y'x'~'y? 'R'''?'y''. '@ 'u'?'|'y '?'''? '''r'?'' 'w'y'x'~'??" - 'A'u'|'p'' 'L'y'|'y'', '{'~. "'M'u'%'''p".

"'D'?'q'y'''?'?'' 'r'|'?'q'|'u'~'~'?'z 'w'u'~'''y'~'? 'r 3 '''p'x'p '?'|'?'w'~'u'u. '^'''? '?'?'%'''y '~'u'r'?'x'}'?'w'~'?, 'u'?'|'y '|'?'q'?'r'? 'y'?'{'''u'~'~'''', 'y 'q'u'x '?'p'~'?'?'r, 'u'?'|'y 'r'x'p'y'}'~'p''" - '{'~. "'D'''u'?'?'y'''?'r'{'p - 't'u'|'? '''?'~'{'?'u" ('p'r'''?'' -'R'r'u'''|'p'~'p 'U'?'{'?)

"'B'''u'}'' 'r'? 'r'?'u 'r'''u'}'u'~'p 'q'?'|'? '?'p'}'?'} 'w'u'?'''?'{'y'} 'y'x '?'''u't'p'''u'|'u'z. 'O'~'? '...'''u'{'p'|'?, '{'p'{ '?'u'?'?'{ '?'{'r'?'x'? '?'p'|'?'?'?, '?'''p'''y'|'? '?'|'?'''? 'y'|'y 'y 'r'?'r'?'u '?'''q'y'''p'|'? '?'''}'u'''u'~'~'?'z '?'''?'{ '... 'w'y'r'?'. 'B '}'y'~'...'''? 'r'u'|'y'%'p'z'?'u'z '''p't'?'?'''y '?'~'? '?'''?'~'?'?'y'|'?'?'? '?'u'''u't 's'|'p'x'p'}'y, '~'u 'x'p'}'u't'|'''''?'? '~'y '~'p '}'s'~'?'r'u'~'y'u. '@ 'r '}'s'~'?'r'u'~'y'' '?'p'}'?'s'? '?'''''p'?'~'?'s'? 's'?'''', '''p'?'''''s'y'r'p'|'?'?'?, '{'p'{ 'w'r'p'%'{'p '? '~'p'{'|'?'~'~'?'?'''''}'y '?'p't'y'?'''p 'y '?'q'''...'?'y'r'p'|'?'?'? '~'p 'w'u'''''r'... '?'''''p''?'} 'y 'q'u'?'?'?'}'?'''~'?'?'''?'?" - '{'~. "'O '~'u'?'%'p'?'''~'?'} '''u'{'''?'''u 'x'p'}'?'|'r'y'''u '?'|'?'r'?" ('p'r'''?'' - 'B'p'|'u'~'''y'~'p 'B'?'''?'~'?'r'p)

"'K'p'w't'p'' '{'~'y's'p - '{'''p'w'p '... '?'?'q'?'''r'u'~'~'?'z 'w'y'x'~'y. 'X'u'} 'q'?'|'?'?'u '%'y'''p'u'?'?, '''u'} '}'u'~'?'?'u '...'}'u'u'?'? 'y ''?'%'u'?'? 'w'y'''? '?'p'}" - 'M. 'I. 'W'r'u'''p'u'r'p.

"'N'y'{'''? '~'u '}'?'w'u'' 'r'p'? 'x'p'?'''p'r'y'''? '?'?'%'...'r'?'''r'?'r'p'''? '?'u'q'' '~'y'w'u 't'''...'s'y' 'q'u'x 'r'p'?'u's'? '?'?'s'|'p'?'y''", - '^'|'u'?'~'?'''p 'Q'...'x'r'u'|'?''.

"'E'?'|'y '''u'?'y'| '?'?'%'p'?'''|'y'r'y'''? 'r'u'?'? '}'y'', 'q'...'t'? 's'?'''?'r '{ '''?'}'... '%'''? '?'p'} '~'y'{'?'s't'p '~'u 'q'...'t'u'?'? '?'%'p'?'''|'y'r" - 'N'p'?'''p'r'|'u'~'y'' '^'p'|'y'' 'D'''p'{'?'~'?'q'?'''?'p 'y'x '{'~'y's'y "'P'''p'r'p 'y 'O'q'''x'p'~'~'?'?'''y" 'K'p'''y'~'? 'P'?'''~'{'?'r'?'z.

"'R'{'p'x'{'y 'q'?'|'?'?'u '%'u'} 'y'?'''y'~'p. 'N'u '?'?'''?'}'..., '%'''? '?'~'y 's'?'r'?'''''' '~'p'} '?'''? '''?, '%'''? 't'''p'{'?'~'? '?'...'''u'?'''r'...'?'', '~'? '?'?'''?'}'..., '%'''? 's'?'r'?'''''' '?'''? '''?, '%'''? 't'''p'{'?'~'p '}'?'w'~'? '?'?'q'u't'y'''?.", - 'C.'K. 'X'u'?'''u'''?'~'?'~.

'C'u'~'u'''p'|'? 'r'?'u's't'p 's'?'''?'r'''''?'' '{ '?'''?'?'|'?'z 'r'?'z'~'u. - 'T'y'~'?'''?'~ 'X'u'''%'y'|'|'?

"'R'%'p'?'''?'u '?'?'t'?'q'~'? 'q'p'q'?'%'{'u. 'X'u'} 'q'?'|'?'?'u '|'?'r'y'?'? 'u's'?, '''u'} 'q'?'|'?'?'u '?'~'? '...'?'{'?'|'?'x'p'u''. 'N'? 'u'?'|'y 'r'? '?'u'''u'~'u'?'u'''u '?'r'?'u 'r'~'y'}'p'~'y'u '~'p 't'''...'s'y'u 'r'u'''y, 'O'~'? '?'''y't'u'' 'y '''y''?'~'?'{'? '?'''t'u'' 'r'p'} '~'p '?'|'u'%'?" - 'U'''p'~'{'| 'B.

"'A'?'|'?'?'y'~'?'''r'? '|'?'t'u'z '?'%'p'?'''|'y'r'? '~'p'?'''?'|'?'{'?, '~'p'?'{'?'|'?'{'? '?'~'y '''u'?'y'|'y 'q'?'''? '?'%'p'?'''|'y'r'?'}'y", - 'L'y'~'{'?'|'?'~ '@.

"'X'u'|'?'r'u'{ '~'y'{'?'s't'p '~'u 'q'?'r'p'u'' '''p'{ '~'u'?'%'p'?'''|'y'r, '{'p'{ 'u'}'... '{'p'w'u'''?'', 'y'|'y '''p'{ '?'%'p'?'''|'y'r, '{'p'{ 'u'}'... ''?'%'u'''?''" - 'L'p'''?'?''...'{'? 'U.

"'K'?'s't'p '~'u '}'?'w'u'?'? '?'''r'u'''y'''? '~'p 'r'?'?'''?'? "'P'?'%'u'}'...?", '~'p't'? ''?'''' 'q'? '?'?'?'''?'q'?'r'p'''? '?'''r'u'''y'''? '~'p 'r'?'?'''?'? "'K'p'{?"."('U'''u't'u'''y'{ 'A'u's'q'u't'u''. '{'~. Windows on the World)

"'I'~'?'s't'p '~'p'? 'r'?'q'?'' '?'''u'?'|'u't'...'u'' '~'p'?" - '?-'| "'M'u'''|'y'~"

"'K'?'s't'p 'y's'''p 'x'p'{'?'~'%'y'''?'', '{'?'''?'|'? 'y '?'u'?'{'p '?'{'p'w'...'''?'' 'r '?'t'~'?'z '{'?'''?'q'{'u" - '?-'| "'M'u'~'''p'|'y'?''", 'P'p'''''y'{ 'D'w'u'z'~

"'X'''? '''p'x'q'y'''?, '''? '''p'x'q'y'''?. 'I '...'w '|'...'%'?'u '' 'q'...'t'... 'r'?'?'?'}'y'~'p'''? '? '''?'}, '{'p'{ '?'''? 'r'?'s'|'''t'u'|'?, '{'?'s't'p 'q'?'|'? '?'u'|'?'}, '%'u'} '?'{'|'u'?, 'p '?'?'''?'} 't'? '{'?'~'?'p 'w'y'x'~'y 'q'...'t'... '|'y'?'u'x'''u'''? '''''u'''y'~'?". - 'M'p'''s'p'''u'' 'M'y'''%'u'|'|, "'T'~'u'?'u'~'~'?'u 'r'u'''''?'}".

"'` '~'u '}'?'s'|'p '~'p '~'u's'? 'x'|'y'''?'?'' 'y'|'y '?'?'...'w't'p'''?. '` '?'?'~'y'}'p'|'p, '%'''? '?'~ '?'''y'r'''x'p'~ '{'? '}'~'u 'y '|'?'q'y'' '}'u'~'' 'y'x-'x'p '%'p'', '~'p'|'?'w'u'~'~'?' 'r 't'u'''?'''r'u, '~'? ''-'''? '|'?'q'y'|'p '?'?-'~'p'?'''?'''''u'}'.... 'N'u'|'?'x'' '?'u'''u'?'''p'''? '|'?'q'y'''? '%'u'|'?'r'u'{'p '?'''?'?'''? '?'?'''?'}'..., '%'''? '?'~ '?'?'r'u'''?'y'| '?'?'y'q'{'.... 'E'?'|'y 'q'? 'r'?'u 'q'?'|'? '''p'{, '}'?'w'~'? '|'y 'q'?'|'? 'q'? '?'''? 'r'?'?'q'''u '~'p'x'?'r'p'''? '|'?'q'?'r'?'?? 'B'''''t '|'y" - 'K'''y'?'''y'~'p 'C'''p'?'? ('S'y'~ '@'|'y'?'p 'B'?'|'{), '{'~. "'P'''y'~'?'u'?'?'p 't'|'' '...'x'...'''?'p'''?'''p"

"'P'? 'y't'u'''} '%'u'|'?'r'u'%'u'?'''r'? '?'?'u'''u'w'p'u'' 'r'''u'}'' '~'p 'r'u'{, '?'? '''u'p'|'y'x'p'?'y'y 'y't'u'z - '~'p 'r'u'{ '?'''?'''p'v''. 'P'?'?'''?'}'... '}'? 'x't'u'?'?!" ('N'y'{'?'|'p'z 'P'p'''u'~'{'?)

"'K'''? 'r'y'~'?'r'p'', '%'''? '?'~'y '~'u'?'%'p'?'''~'? 'y '~'u '...'}'u'?'' 'w'y'''?, 'y'}'u'' 'r'?'u'''u't'y '?'? '?'u'?'''?'t'u'?'''' '|'u'' 'w'y'x'~'y?", - 'U'v't'?'' 'M'y''p'z'|'?'r'y'% 'D'?'?'''?'u'r'?'{'y'z, ''-'~ "'I't'y'?''".

'-'X'''? 'r'p'w'~'u'u '?'?'{'p'''~'y'u 'y'|'y '~'p'{'p'x'p'~'y'u? -'P'?'{'p'''~'y'u. -'K'?'~'u'%'~'?, '?'?'''?'}'... '%'''? '~'p'{'p'x'p'~'y'' 't'|'' '''?'s'?, '{'''? '?'?'{'p'''|'?'', '}'p'|'? '%'''? 'x'~'p'%'y''. -'S'? ''?'%'u'?'?, '%'''?'q'? '' 'x'p'q'''p'| 'x'p'''r'|'u'~'y'u? -'K'?'~'u'%'~'?, '' 'q'?'|'p '''p'}, 'D'u'~'y'?, 'y '''p'} '~'u'' '~'y'%'u's'? ''?'''?'?'u's'?' 'R-'|: ''T'''p'r'~'u'~'y'u '|'?'q'r'y'

"'B '?'''?'} '}'y'''u '~'y'%'u'} '~'u'|'?'x'' '?'q'|'p't'p'''? '?'?-'~'p'?'''?'''''u'}'...: 'r'u'''y '~'u't'?'?'''p'''?'%'~'? 't'?'|'s'?'r'u'%'~'?, 'y '}'? '~'u't'?'?'''p'''?'%'~'? 't'?'|'s'?'r'u'%'~'?", - 'R'y'}'?'~ 'S'p's'...'?'|'|

'D'E'L']'N'\'E 'W'I'S'@'S'\ ('~'u'}'~'?'s'? '{'?'?'p, '~'u'}'~'?'s'? '...'}'~'?' 'r'u'''u'z, 'p 'r '?'u'|'?'}, '''? '%'''? '?'?'~'''p'r'y'|'?'?'?, '?'%'y'''p'z'''u, '?'''y '?'y'''p'''? '?'?'t'r'y't'?'} "'t'...'}'p'''u'|'?'~'?'")

"'` '?'q '?'''?'} '?'?'?'q'u'~'~'? '~'u 'x'p't'...'}'?'r'p'|'p'?'?, - '?'{'p'x'p'|'p '', '?'''p'''p'''?'?, '%'''?'q'? 's'?'|'?'? 'x'r'...'%'p'| '''p'{'w'u 'q'u'?'?'''''p'?'~'?, '{'p'{ '... '?'p'}'?'s'? 'A'''y'{'p. - 'P'''?'?'''?... '{'p'{ 'q'? '?'''? '?''?'''}'...'|'y'''?'r'p'''?... 'A'?'r'p'u'' '''p'{, '%'''? '...'}'~'?'u '|'?'t'y 's'?'r'?'''''' '...'}'~'?'u 'r'u'''y - 'y '}'?'w'~'? '?'|'...'?'p'''? 't'? 'q'u'?'{'?'~'u'%'~'?'?'''y. 'A'?'r'p'u'', '%'''? 't'...'''p'{'y '~'u'?'...'' '''p'{'?'z 'q'''u't, '%'''? '~'p '~'u's'? 't'p'w'u 'r'~'y'}'p'~'y'' '~'u '?'q'''p'''p'u'?'?. '@ 'q'?'r'p'u'' '''p'{, '%'''? '...'}'~'?'z '%'u'|'?'r'u'{ 's'?'r'?'''y'' '?'?'|'~'...'? '%'...'?'?, '~'? '?'q'|'u'{'p'u'' 'u'v 'r '''p'{'...'? ''?'''}'..., '%'''? '{'p'w'u'''?'', 'q'...'t'''? '{'p'w't'?'u 'u's'? '?'|'?'r'? '~'p 'r'u'? 'x'?'|'?'''p. 'I 'u's'? '?'|'...'?'p'?'', ''?'''' 'q'? '?'''?'?'''? '?'?'''?'}'..., '%'''? 'r'u't'? 'x'~'p'?'' '~'p'?'{'?'|'?'{'? '?'~ '...'}'u'~. 'I 'r'?'' 'r '''p'{'y' '?'|'...'%'p''' '{'''y'%'p'''? ''?'%'u'''?''". - 'D'p'~'p, 'O'|'?'s'p 'K'...'~'? "'X'...'t'?'r'y'''u 'y '{'''p'?'p'r'u'?".

"'P'''?'?'|'?'u '}'?'w'~'? '?'?'}'~'y'''? 'y'|'y 'x'p'q'?'''?, '~'? '~'u'|'?'x'' 'y'x'}'u'~'y'''?". - 'E'|'u'~'p 'R'|'p'r'~'p'' "'C'|'...'?'p''"

"'H'p'}'p'|'%'y'r'p'~'y'u '?'''?'q'|'u'} '~'u '?'?'}'?'s'p'u'' 'y' '''u'?'y'''?". - '@'''?'', 'N'y'{'p 'B'u'z'}'p'' "'O'q'''u'%'u'~'~'p'' '~'p '}'u'?'''?".

"'N'u'' '''p'{'y' '?'|'p'~'?'r, '{'?'''?'''?'u '~'u'|'?'x'' 'q'?'|'? 'q'? '?'''}'u'~'y'''? 'y'|'y '?'u'''u'~'u'?'''y" ('S'p'{ '%'''? '~'u '~'u'''r'~'y'%'p'u'} 's'''p'w't'p'~'u 'y 'y't'u'} '?'p's'?'}, 'p '~'u 'q'u'w'y'}, 'r'?'?'...'~'...'r '''x'?'{, 'u'?'|'y, '{'?'~'u'%'~'?, '~'u 'x'p 'x'p'''?'|'p'''?'z, 'x'p 'x'p'''?'|'p'''?'z '}'?'w'~'? 'y 'q'u's'?'}=) ). - 'R'p'?''y'''p "'P'u'''r'?'z 'r'?'''''u'%'~'?'z"

"'S'?'|'?'{'?, '{'p'{ '~'y '?'|'?'w'y'|'p'?'? 'q'? 'w'y'x'~'?, '{ 'L'p'~'u '?'~ '~'u 'r'u'''~'u'''?''. 'X'...'r'?'''r'? 'r'y'~'? '?'''''p'|'{'y'r'p'u'' '?'y'|'?'~'u'u '~'u'?'''y'''x'~'y - 't'p'w'u '?'y'|'?'~'u'u '~'u'~'p'r'y'?'''y". - '@'~'p'?'''p'?'y'' 'R'|'p'r'y'~'p "'R'''? 'y '?'t'~'p '~'?'%'?".

"'Q'p'x'q'y'''?'u '?'u'''t'?'u - '|'...'%'?'y'z ''p'{'''?'' '?'?'r'?'?'u'~'y'' '?'''?'y'x'r'?'t'y'''u'|'?'~'?'?'''y '''''...'t'p! 'R'''''p'~'~'?, '%'''? '~'y'{'''? 't'? '?'y' '?'?'' '~'u 't'?'t'...'}'p'|'?'' 'x'p'''y'''y'''? 't'y'?'?'u'''''p'?'y'? '?'? '?'''?'z '''u'}'u". - 'O'{'?'p'~'p '@'|'u'{'?'u'u'r'p "'B'?'x'}'?'w'~'?'?'''y '?'|'?'r".

"'H'p '?'r'?'? 'w'y'x'~'? '' 'r'y't'u'| '?'?'''~'y '?'q'''''t'?'r, - '?'''r'u'''y'| 'M'y''p'y'|, '...'?'''p'~'p'r'|'y'r'p'' 'r'?'x'|'u 'B'|'p't'? '?'?'?'|'u't'~'u'u, '%'u'''r'u'''''?'u, 'x'u'''{'p'|'?. - 'I 'x'~'p'u'?'?, '%'''? '}'u'w't'... '~'y'}'y '?'q'''u's'?? 'R'{'?'|'?'{'? 'q'? '~'y 't'|'y'|'p'?'? '~'?'%'?, - 'r'?'u's't'p '~'p'?'''...'?'p'u'' '...'''''?". - '@'~'p'?'''p'?'y'' 'R'|'p'r'y'~'p "'S'p'~'?'? 'r '~'?'%'y. 'M'p's'y'' '|'?'q'r'y".

"'B'?'u '|'s'...'', - '%'u'''{'? '?'''?'y'x'~'?'?'y'' '@'''?'u'~'y'z, - '{'''?-'''? 'q'?'|'?'?'u, '{'''?-'''? '}'u'~'?'?'u... 'C'|'p'r'~'?'u, '%'''?'q '?'''p '|'?'w'? '~'u '...'q'y'r'p'|'p". - 'Y'p'''u'~ 'C'p'|'y'~'p, '{'~. "'B'?'u '|'s'...''".

"'S'?, 's'|'p'r'~'?'u '?'?'}'~'y, '%'''?, '{'?'s't'p 'r'?'u '?'|'?''?, 'x'~'p'%'y'', '?'{'?'''? '?'''p'~'u'' ''?'''?'?'?! '^'''? '''p'{ '?'?'u'?'y'p'|'?'~'?, '%'''?'q'? 'q'?'|'? '? '%'u'} '?'''p'r'~'y'''?, - '?'?'?'...'''y'|'p '?'~'p". '@'|'u'~'p, 'I'''y'~'p 'R'}'y'''~'?'r'p, '{'~. "'C'?'?'?'?'w'p '?'?'~'u'r'?'|'u 'y'|'y '''p'q '~'p ''p'|'''r'...".

"'` '?'''?'?'''? ''?'''u'| '?'{'p'x'p'''?... '?'''?'?'|'?'u '~'u 't'?'|'w'~'? 'r'y'?'u'''? '~'p '~'p'?'y' '?'|'u'%'p' '}'u'''''r'?'} 's'''...'x'?'}. 'M'? - '?'''? '}'? 'y '~'y'{'p'{ 'y'~'p'%'u. 'M'? '~'u 't'?'|'w'~'? '''p'?'?'|'p'%'y'r'p'''?'?'' 'x'p 's'''u''y '?'''u't'{'?'r". - '@'~'p'?'''p'?'y'' Fallen From Grace "'@'{'p't'u'}'y'' 't'|'' '~'p'?'|'u't'~'y'{'?'r. 'D'y'''' '~'u'{'''?'}'p'~'''p".

"'N'p'?'y 'w'u'|'p'~'y'' '''u't'{'? 'y'?'?'?'|'~'''?'''?'' '?'p'}'y '?'? '?'u'q'u, 'q'u'x '~'p'?'u's'? '...'%'p'?'''y''. 'B 'y' '?'?'...'''u'?'''r'|'u'~'y'y '~'u '?'?'}'?'w'u'' '~'y '?'?'t''?'t'''''y'z '?'|'...'%'p'z, '~'y '?'?'?'''?'''?'~'~'y'u '|'?'t'y. 'P'''y'~'y'}'p'u'?'? '''u'?'u'~'y'u 'y '?'''y'{'|'p't'?'r'p'u'?'? '...'?'y'|'y'' '?'? '?'?'...'''u'?'''r'|'u'~'y'? '?'r'?'y' 'w'u'|'p'~'y'z '''?'|'?'{'? '''?. 'S'? 'w'u 'y '~'u'?'u'?'? '?'''r'u'''?'''r'u'~'~'?'?'''? 'x'p '''u'x'...'|'?'''p'''? '?'r'?'y' 't'u'z'?'''r'y'z, 't'p'w'u 'u'?'|'y '~'p '~'y' '''u'q'' '?'?'?'t'r'y's '{'''?-'''? 't'''...'s'?'z". - 'C'y'%'{'? 'E'{'p'''u'''y'~'p, '{'~. "'S'''w'u'?'''? '?'|'?'r'p".

"'@'|'~'u'x, 'r'~'y'}'p'''u'|'?'~'? 'r'?'?'|'...'?'p'r '}'u'~'', '?'?'t'~'''|'p 's'?'|'?'r'... '~'p 'q'u's'...'''y'u '?'? '~'u'q'... '?'q'|'p'{'p 'y 'x'p't'...'}'%'y'r'? '?'{'p'x'p'|'p: -'N'y '?'t'~'p '{'?'?'{'p '~'u '?'''p'~'u'' 's'?'''u'r'p'''? '? '?'?'u't'u'~'~'?'z '}'?'?'y. -'@? - '~'u '?'?'~'''| ''. -'B '}'?'v'} '}'y'''u 'u'?'''? '''p'{'p'' '?'?'?'|'?'r'y'?'p. 'O'~'p '?'x'~'p'%'p'u'', '%'''? '~'u '?'''?'y'' '?'|'y'?'{'?'} '}'~'?'s'? 'r'?'|'~'?'r'p'''?'?'' '? '''?'}, '?'''p'r'y'|'?'~'? '|'y '''? '?'?'?'''...'?'p'u'?'?. 'E'?'|'y '?'y'|'?'~'? ''?'%'u'?'? '%'u's'?-'''?, '?'''?'?'''? '?'t'u'|'p'z '?'''?" ('r '''p'?'?'{'p'x'u 's'u'''?'z '}'u'%'''p'| '?'''p'''? '?'?'r'p'''?'}, '~'? '?'?'}'~'u'r'p'|'?'', 'r'?'z't'u'', '~'u'', '~'...'w'~'? '?'''y'} 'x'p'~'y'}'p'''?'?'', '~'u '~'...'w'~'?. 'C'u'''?'y'~'' 'w'u 's'?'r'?'''y'', '%'''? 'u'?'|'y 'u'?'''? '}'u'%'''p - '''''...'t'y'?'?, '?'''?'q'...'z, '?'?'''p'z'?'', '{'p'{'?'s'? ''y's'p '?'''?'?'''? '~'?'u'?'? '? '~'u'z - '?'''? 's'|'...'?'?='? ('r'?'|'?'~'p'' 'y'~'''u'''?'''u'''p'?'y'', '{'?'~'u'%'~'?, '~'? '?'...'''? '''p'{'p'':) )) - '@'~'p'?'''p'?'y'' '_'t'y'~'p, ''-'x "'@'|'p'' '~'u'x'p'q'...'t'{'p".

"'B '''u'%'u'~'y'u '?'r'?'u'z 'w'y'x'~'y '}'? 't'?'?'...'?'{'p'u'} '{'...'%'... '?'?'y'q'?'{, '{'?'''?'''?'u '...'w'u '~'u 'y'?'?'''p'r'y'''?. 'I' '~'u '?'''?'y'' 'x'p'q'?'r'p'''?, '~'? 'y 't'...'}'p'''? '? '~'y' '?'?'?'''?'''~'~'? '''?'w'u '~'u'' '?'}'?'?'|'p. 'E'?'|'y 'r'?'u 'r'''u'}'' '?'s'|'''t'?'r'p'''?'?'' '~'p'x'p't, 'w'p'|'u'' '? '''?'}, '%'''? '?'t'u'|'p'| 'y'|'y '%'u's'? '~'u '?'t'u'|'p'|, '''p'{ 'y '?'?'''p'~'u'?'?'?'' 'w'y'''? 'r '?'''?'?'|'?'}". - '@'~'p'?'''p'?'y'' '_'t'y'~'p, ''-'x "'@'|'p'' '~'u'x'p'q'...'t'{'p".

"'M'? '''?'~'u'} 'r 'y'~''?'''}'p'?'y'y 'y 'x'p't'?''p'u'}'?'' '?'' '~'u''r'p'''{'y 'x'~'p'~'y'z", - 'D'w'?'~ 'N'u'z'x'q'y''''

"'E't'y'~'?'''r'u'~'~'?'z '?'?'?'?'?'q 'w'y'''? - '?'''? 'w'y'''?. 'C'?'r'?'''y'''? '?'u'q'u: "'` '}'?'s'... '?'''? '?'t'u'|'p'''?", - 't'p'w'u 'x'~'p'', '%'''? '~'u '}'?'w'u'?'?", - 'R'''y'r'u'~ 'K'y'~'s.

"'P'''p'r'y'|'?'~'? '?'?'?'''...'?'p'''? '|'u's'{'?. 'P'''?'q'|'u'}'p 'r '''?'}, '%'''?'q'? 'x'~'p'''?, '%'''? 'y'}'u'~'~'? '?'''p'r'y'|'?'~'?", - 'L'y'~'t'?'~ 'D'w'?'~'?'?'~.

"'N'u'|'?'x'' 's'~'p'''?'?'' 'x'p 's'''v'x'p'}'y, 'x'p'q'?'r'p'' '?'''y '?'''?'} 'w'y'''?" 'D'w. 'K. 'Q'?'|'y'~'s. 'C'p'''''y 'P'?'''''u'' 'y ''y'|'?'?'?''?'{'y'z '{'p'}'u'~'?

"'E'?'|'y '?'''?'y'' 'r'?'q'?'' '}'u'w't'... "'t'p" 'y "'~'u''", 'r'?'q'y'''p'z'''u "'t'p"! 'R't'u'|'p'z'''u '?'''?. 'P'?'?'u'|'...'z'''u, '?'q'~'y'}'y'''u, 't'?'s'?'~'y'''u, 'r'?'''''u'''?'''u'?'?, '?'{'p'w'y'''u. 'I '?'...'?'''? 'r'?'z't'u'' 'u'''...'~'t'p, 'x'p'''? ''?'''? '?'?'?'?'''p'|'y'?'?" - 'D'w'?'~'~'y 'D'u'?'?.

"'@ '?'?'%'u'}'... 'q'? 'u'z '~'u '?'}'u'''''?'?''? 'R'}'u'''''?'?'' 'r'u't'? '|'...'%'?'u, '%'u'} '?'|'p'{'p'''?. 'O'?'?'q'u'~'~'?, 'u'?'|'y 'y '''? 'y 't'''...'s'?'u 'q'u'?'?'?'|'u'x'~'?", - '^'''y' 'M'p'''y'' 'Q'u'}'p'''{, '{'~. "'B'''u'}'' 'w'y'''? 'y 'r'''u'}'' '...'}'y'''p'''?".

"-'O'q'?'%'~'? 'w'u'~'''y'~'? 'r'u't'...'' '?'u'q'' 'y'~'p'%'u. -'E'?'|'y 'q'? '' 'q'?'|'p '~'u'}'~'?'s'? 'y'~'?'z, 'r'?'x'}'?'w'~'?, '''?'w'u '{'?'{'u'''~'y'%'p'|'p 'q'?, '?'''''?'y'|'p 's'|'p'x'{'y, '~'? '{'p'w't'?'}'... '?'r'?'v. -'B'? '~'u '?'''y'r'?'{'|'y '{ '}'...'w'?'{'?'}'... 'r'~'y'}'p'~'y'?? -'N'y'{'?'s't'p '~'u 'q'?'|'p '?'q't'u'|'u'~'p 'y'}, '?'?'?'''?'}'... 't'p'r'~'? '...'''?'~'y'|'p '?'t'y'~ '?'u'{'''u''. -'K'p'{'?'z 'w'u? -'R'|'u't'...'u'' 'q'?'''? '?'?'q'?'z. 'B'u't'? '%'u'} 'q'?'|'?'?'u '?'''p'''p'u'?'?'?'' '?'?'~'''p'r'y'''?'?'', '''u'} ''...'w'u '?'?'|'...'%'p'u'''?''", - '@'|'y'?'p 'C'p'~'?'r'p, '{'~. "'B'u't'?'}'y'~'p '?'u'%'p'''?. 'L'?'r'...'?'{'p 't'|'' '?'q'?'''?'''~''"

"-'P'? 'r'?'x'''p'?'''... '}'~'u '?'?'|'?'w'u'~'? 'r'?'''%'p'''? 'y '''...'s'p'''? '?'u'q'', - 'w'u'~'''y'~'p '?'?'''?'''?'w'~'? '?'''?'r'u'|'p '''...'{'?'z '?'? '|'q'... 't'u'r'...'?'{'y, - '?'?'r'u'''?'r'p'''? '?'?'q'?'?'''''u'u 'r'?'z'''y 'x'p'}'...'w. 'N'? '' '?'{'p'w'... '''p'{ - '?'?'t'...'}'p'z, '}'?'w'u'', '?'''?'y'' '?'?'t'?'w't'p'''? '|'?'q'r'y? -'M'~'u '{'p'w'u'''?'', '' 'u'v '...'w'u 't'?'w't'p'|'p'?'?... - '?'''?'s'?'r'?'''y'|'p 'I'''p. -'M'?'w'u'' 'y '''p'{, - '{'y'r'~'...'|'p '?'''p'''...'?'{'p, - '~'?, '~'p '}'?'z 'r'x's'|'''t, '|'?'q'?'r'? - '?'''? '~'u '{'?'s't'p '?'?'}'~'u'r'p'u'?'?'?'' 'q'u'x '?'''y'%'y'~'?, 'p '{'?'s't'p '?'''y'%'y'~'? 'u'?'''?, '~'? '''? 'r'?'u '''p'r'~'? '~'u '?'?'}'~'u'r'p'u'?'?'?''...", - Kseniya Favea, '{'~. "'N'u'r'u'?'''p '''r'?'u's'? 'q'''p'''p".

"'P'''?'?'|'?'u 'q'?'r'p'u'' '?'|'y'?'{'?'} '''''w'u'|'?'} 't'|'' '''?'s'?, '%'''?'q'? '?'?'r'?'?'t'... '~'?'?'y'''? 'u's'? '? '?'?'q'?'z. 'I'~'?'s't'p '? '~'u'} '?'''?'y'' 'x'p'q'?'''? '''p't'y 'q'...'t'...'''u's'?", - 'D'w'?'p'~ 'Q'?'...'|'y'~'s, '?'y'?'p'''u'|'?'~'y'?'p.

"'X'''? 'r'? '}'?'w'u'''u '?'t'u'|'p'''? 't'|'' '...'{'''u'?'|'u'~'y'' '}'y'''p 'r'? 'r'?'u'} '}'y'''u? 'I't'y'''u 't'?'}'?'z 'y '|'?'q'y'''u '?'r'?'? '?'u'}'?'?", - 'M'p'''? 'S'u'''u'x'p.

'K'Q'@'R'I'B'\'E 'W'I'S'@'S'\

"'K'?'s't'p 'r'u'?'? '}'y'' '''...'?'y'''?'', '}'? '?'''p'''p'u'}'?'' '...'t'u'''w'p'''? '~'u'q'? '''...'{'p'}'y" - '{'~. "'B'?'u '?'r'''''?'u '?'? '...'s'|'p'}" ('p'r'''?'' - 'N'p'''p'|'?'' 'M'p'}'|'u'r'p).

"'M'? '~'u 'r'?'q'y'''p'u'} 'r'''u'}'u'~'p. 'M'? '}'?'w'u'} '''?'|'?'{'? '''u'?'p'''?, '{'p'{ 'w'y'''? 'r '''u 'r'''u'}'u'~'p, '{'?'''?'''?'u 'r'?'q'''p'|'y '~'p'?", - '{'~. "'B'|'p'?'''u'|'y'~ '{'?'|'u'?. 'V'''p'~'y'''u'|'y '{'?'|'?'?'p" ('S'?'|'{'y'u'~ 'D'w. 'Q.'Q.).

"'R'...'''u'?'''r'...'u'', 'r'u'''?'''''~'?, '?'q'?'%'~'p'' '|'?'q'?'r'? - 'r'x'p'y'}'~'?'u '''''s'?'''u'~'y'u 't'r'...' '?'u'''t'u'?, 't'r'...' 't'...'?. 'N'? '?'...'''u'?'''r'...'u'', '~'u'?'?'}'~'u'~'~'?, 'y 't'''...'s'p'' '|'?'q'?'r'?, '''''s'?'?'''~'p'', 'w's'...'%'p'', 'q'u'x'w'p'|'?'?'''~'p'' - '~'u'?'q'?'''y'}'?'u 'r'|'u'%'u'~'y'u 't'r'...' '~'u'?''?'w'y' '|'?'t'u'z". - 'C'y 't'u 'M'?'?'p'?'?'p'~.

"'B'u'?'~'p - '?'''? 'r'?'u's't'p '{'p'{'?'u-'''? '~'u'?'?'?'x'~'p'~'~'?'u '?'''u't'r'{'...'?'u'~'y'u '%'u's'?-'''? '?'''y'''''~'?'s'?, '?'?'?'q'u'~'~'? '?'p'}'?'u 'u'u '~'p'%'p'|'?". - 'O'{'?'p'~'p '@'|'u'{'?'u'u'r'p, "'^'{'x'p'}'u'~ '?'? '?'?'?'y'p'|'y'x'p'?'y'y".

"'D'|'' '{'p'w't'?'s'? '%'u'|'?'r'u'{'p, '? '{'?'''?'''?'} '?'r'?'t'y'' '?'...'t'?'q'p, 'u'?'''? '?'r'?'u '?'u'''?'?'~'p'|'?'~'?'u '}'u'?'''?. 'M'? '''p'?'?'''p'r'|'''u'} '|'?'t'u'z 'r '?'r'?'u'z 't'...'?'u, '{'p'{ '{'~'y's'y '~'p '?'?'|'{'p': '?'? '?'u'~'~'?'?'''y 'y 'x'~'p'%'y'}'?'?'''y". - 'K'y'''?'''?'~ 'K'?'''' "'H'?'|'...'?'{'p '?'? '?'q'?'''?'''''u'|'?'?'''r'p'}".

"'N'?'%'? - 'r'''u'}'', '{'?'s't'p ''?'%'u'''?'' 'w'y'''?. 'G'y'''? '''p'{, '{'p'{ 'q'?'y'?'?'?'' '?'u'q'u '?'''u't'?'''p'r'y'''? 't'~'u'}. 'O'''t'p'r'p'''?'?'' '%'...'r'?'''r'p'} 'y '?'?'''?'r'p'}, '?'?'x'r'?'|'y'''? '?'u'q'u '~'u '}'?'?'|'y'''?, 'p 't'?'?'p'''?... 'D'?'?'p'''? 'y 'x'p't'?''p'''?'?'' '?'' '''?'z '?'r'?'q'?'t'?, '%'''? '''u'%'u'' 'r '''r'?'u'z '{'''?'r'y 'y '?'''y'x'?'r'~'? '}'p'~'y'' '?'''?'...'?'''y'''? '?'u'q''. 'O'''?'...'?'''y'''?, '%'''?'q'? ''?'''? '~'p '~'u'?'{'?'|'?'{'? '%'p'?'?'r 't'p'''? 'r'?'|'? '%'u'}'...-'''? '?'''''p'~'~'?'}'..., '?'...'s'p'?'''u'}'... 'y '''p'{'?'}'... 'w'u'|'p'~'~'?'}'..., '%'''? 't'''u'}'|'u'' 'r '~'p'? '?'''y '?'r'u'''u 't'~''". - '_'|'y'' 'P'?'''?'r'p'u'r'p "'N'p't'q'p'r'{'p 'x'p 'r'''u't'~'?'?'''?".

"'H'~'p'u'?'?, 'K'?'?, 'u'?'''? '''p'{'y'u '|'?'t'y, '{'?'''?'''?'u 'y 'r'''p'''p'?'' 'H'u'}'|'?. 'O'~'y '}'?'s'...'' 'q'?'''? '~'u'r'?'~'?'?'y'}'? 'y'|'y '~'u'?'?'~'''''~'?, '~'? 't'p'w'u '?'{'p'x'p'''?'?'' '''''t'?'} '? '''p'{'y'}'y - '%'...'t'?". -'O'{'?'p'~'p '@'|'u'{'?'u'u'r'p "'B'?'x'}'?'w'~'?'?'''y '?'|'?'r".

"'N'? 'r'?'v 'w'u, '?'?'u'~'? - '?'''? '|'y'?'? 't'r'p't'?'p'''? '~'u't'u'|'? 't'? 'r'u'?'~'?...", - '@'|'? 'K'r'?'''y'?'~.

"'A'...'t'...'''u'u '...'w'u '~'p'?'''...'?'y'|'?, 'u's'? '''?'|'?'{'? '~'...'w'~'? '...'r'y't'u'''?", - 'D'w'?'~ 'N'u'z'x'q'y''''

'W'I'S'@'S'\ 'P'Q'O 'S'B'O'Q'X'E'R'S'B'O 'y '~'u '?'?'r'?'u'} '?'''? '''r'?'''%'u'?'''r'?, 'r '?'q'''u'}, '%'''?-'''? '~'p 'r'''?'t'u '}'?'''y'r'p'?'y'y

"'P'y'?'p'''? - '?'''? '?'?'?'q'?'z '?'?'?'?'?'q '''p'x's'?'r'p'''y'r'p'''?: 's'?'r'?'''y'?'?, 'y '''u'q'' '~'u '?'u'''u'q'y'r'p'?''" - 'G'?'|'? 'Q'u'~'p''.

"'C'?'r'?'''''', 'u'?'|'y ''?'%'u'?'? '~'p'?'y'?'p'''? '''p'?'?'{'p'x, '~'u '?'?'''u't'u'|'''z 'x'p'''p'~'u'u 'u's'? '''u'}'.... 'P'y'?'y - 'y '''?'|'?'{'?. 'K'?'s't'p '~'p'?'y'?'u'?'?, '...'x'~'p'u'?'?, '? '%'u'} '?'~" - 'Q'?'z 'A'''?'t'q'u'''y, '{'~. "'P'?'|'...'~'?'%'~'?'z '''p'~'u'? 't'''p'{'?'~'p".

"'S'?, '%'''? 'r'? 't'u'|'p'u'''u '?'' 'q'u'x't'u'|'?'', 'r'?'x'}'?'w'~'?, 't'?'|'w'~'? 'q'?'''? 's'|'p'r'~'?'} 't'u'|'?'} 'r'p'?'u'z 'w'y'x'~'y" - 'D'w'u'?'?'y 'V'y'?, 't'y'x'p'z'~'u''.

"'S'r'?'''y'''u, 't'p'w'u '{'?'s't'p '{'p'w'u'''?'', '%'''? '''...'?'y'''?'' 'r'u'?'? '}'y''". - 'U'y'|'y'? 'R'...'t'?. 'D'x'?'~ 'y 'y'?'{'...'?'?'''r'? 'y's'''? '~'p 's'y'''p'''u

"'T 'r'p'? 'u'?'''? '''?, '%'u's'? '~'u'' 'q'?'|'?'?'u '~'y '... '{'?'s'?, - 'r'?. 'B'p'? 's'?'|'?'?, 'r'p'? '...'}, 'r'p'?'p 'y'?'''?'''y'', 'r'p'?'u 'r'y't'u'~'y'u. 'P'?'?'''?'}'... '?'y'?'y'''u, '''y'?'...'z'''u, '?'''''?'z'''u, 'y's'''p'z'''u, '''p'~'?'...'z'''u, 'w'y'r'y'''u '''p'{, '{'p'{ '}'?'w'u'''u '|'y'?'? 'r'?" - 'N'y'| 'C'u'z'}'p'~, '?'y'?'p'''u'|'?-''p'~'''p'?''.

"'E'?'''? '}'u'%'''p? 'A'u's'y '{ '~'u'z! 'N'u '?'?'|'...'%'p'u'''?''? 'I't'y '{ '~'u'z! 'N'u '?'?'|'...'%'p'u'''?''? 'P'?'|'x'y '{ '~'u'z! 'N'u '}'?'w'u'?'?? 'L'''s 'y '|'u'w'y 'r '~'p'?'''p'r'|'u'~'y'y '}'u'%'''?!" - NNN ('N'p'?'|'p 'r 'r'{, '?'%'u'~'? '?'?'~'''p'r'y'|'p'?'?, '~'? '?'y'''p'''p 'q'u'x '?'?'t'?'y'?'y 'y 'p'r'''?'' '}'~'u '~'u 'y'x'r'u'?'''u'~, 'u'?'|'y '{'''?-'''? 'u's'? 'x'~'p'u'', '?'?'w'p'|'...'z'?'''p, '?'''?'y'?'y'''u'?'? 'r '{'?'}'}'p' 'y '' 'u's'? '?'?'t'?'y'?'...)

''K'?'s't'p '}'~'u '''''w'u'|'?, '' 'r'?'u's't'p '~'p'?'?'}'y'~'p'? '?'u'q'u '? '''?'}, '%'''? 'u'?'|'y '' '?'t'p'}'?'' - '|'...'%'?'u '~'u '?'''p'~'u''', - 'M'p'z'{ 'S'p'z'?'?'~.

''O'''%'p'''~'y'u - '?'''? '''?'|'%'?'{ '{ 'y'x'...'%'u'~'y'? 'y'|'y '?'?'x't'p'~'y'? '%'u's'?-'''? '~'?'r'?'s'?. 'E'?'|'y '... 'r'p'? '~'u 'q'?'r'p'?'' '?'u'''y'?'t'?'r '?'''%'p'''~'y'' - 'r'? '~'u '''p'x'r'y'r'p'u'''u'?'?', - 'D'w'y'} 'K'u'''''y.

"'I'|'y '~'u 'q'u'''y'?'?, 'y'|'y 't'?'r'?'t'y 't'? '{'?'~'?'p", - 'O'r'y't'y'z.

"'N'y'{'p'{'p'' '?'''...'''y'}'p'', '''u'p'|'?'~'p'' '?'''u'|'u'?'''? '~'u '}'?'w'u'' '?'''p'r'~'y'''?'?'' '? '''u'}, '%'''? '?'?'?'?'?'q'u'~ '~'p'{'?'?'y'''? '%'u'|'?'r'u'{ 'r 's'|'...'q'y'~'p' '?'r'?'u'z ''p'~'''p'x'y'y", - 'U'''?'~'?'y'? 'R'{'?'''' 'U'y'?'t'w'u'''p'|'?'t, '{'~. ''B'u'|'y'{'y'z 'C'?'''?'q'y'.

"'N'...'w'~'? '~'u'}'~'?'s'?, '%'''?'q'? 'r'?'x'r'p'''? '...'|'?'q'{'..., 'y 't'?'?'''p'''?'%'~'? '...'|'?'q'{'y, '%'''?'q'? 'r'?'u '?'''p'|'? 'r'?'x'}'?'w'~'?'}", - 'G'y'|'?'q'u'' 'R'u'?'q'''?'~.

"'N'u '~'p't'? 'w'y'''? '''p'{, '{'p'{ 'w't'...'' 'y'|'y ''?'''''' 't'''...'s'y'u. 'N'p't'? '~'p'z'''y '%'''?-'''? '''p'{'?'u, '%'''? '?'?'%'p'?'''|'y'r'y'' 'y'}'u'~'~'? '''u'q''", - '^'|'y'? 'P'u'''u'''?'?'~, '{'~. "'R'?'...'?'''' 't'u'?'''''? '?'%'p'?'''|'y'r'?' '|'u''".

"'O'q'u'''p'z '}'~'u '?'t'~'... 'r'u'''?: '~'u 't'...'}'p'z '?'u's'?'t'~'' '? '}'u'|'?'%'p', '{'?'''?'''?'u '~'u '?'?'|'...'%'y'|'y'?'?, '?'?'?'}'?'''''y '~'p 'r'?'v, '%'''? '''u'q'u '...'t'p'|'?'?'? '?'t'u'|'p'''?, '?'''? 'w'u 'x'p'}'u'%'p'''u'|'?'~'?", - 'M'p'''{ 'L'u'r'y, '{'~. "'K'p'w't'?'z ''?'%'u'' '|'?'q'y'''?".

"'B'? ''?'''y'''u 'x'~'p'''?, '{'''? 'r'?? 'N'u '?'?'''p'?'y'r'p'z'''u. 'D'u'z'?'''r'...'z'''u! 'D'u'z'?'''r'y'u 'q'...'t'u'' '?'?'y'?'?'r'p'''? 'y '?'?'''u't'u'|'''''? 'r'p'?", - 'S'?'}'p'? 'D'w'u'''u'''?'?'~.

"...'y 't'p'w'u '~'u '?'}'u'z 't'...'}'p'''?, '%'''? '''? '}'?'w'u'?'? '~'u 'r'?'t'u'''w'p'''?", - '^'''~'u'?'' 'V'u'}'y'~'s'...'?'z

"'E'?'|'y '%'u'''u'x '?'u'q'' '~'u '?'''?'?'...'?'''y'?'? 'r'?'u, '~'y'%'u's'? '~'u '?'?'|'...'%'y'''?''", - 'A'?'''y'? 'B'p'?'y'|'?'u'r, '?'y'?'p'''u'|'?.


  • © Copyright (blocnot_3@mail.ru)
  • : 23/08/2016, : 27/05/2018. 42k. .
  • :

.

, :
". "" "

o
- "" .. || .. ' ""