Турянчик Василий Юрьевич : другие произведения.

Жд

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:

  Шановнi громадяни!
   Напруженою i самовiдданою працею багатьох поколiнь залiзничникiв створено потужний транспортний комплекс України, що задовольняє потреби суспiльства в залiзничних перевезеннях.
   За роки незалежностi України, незважаючи на економiчнi негаразди, колектив Львiвської залiзницi багато зробив, щоб не лише надiйно забезпечувати перевезення пасажирiв, пiдвищити культуру їх обслуговування на вокзалах, в поїздах, але й здiйснив капiтальний ремонт, реконструкцiю багатьох вокзалiв, пасажирських платформ на станцiях i зупиночних пунктах, створено умови пiдходу до них, впорядковано навколишню територiю.
   Залiзничникiв турбує те, що їх нелегку працю не завжди цiнують пасажири, якi не дотримуються культури, бережливого ставлення до державного майна. Часто-густо електрички, дизель поїзди повертаються з рейсiв iз вибитими вiкнами, поламаними дверима, порiзаними сидiннями, з брудними тамбурами. Нiхто з цих недоброзичливцiв не задумується над тим, за який рахунок все купується i ремонтується.
   То ж задумаймось над цим, шановнi громадяни! Адже безпека руху - це ваше життя, спокiй у родинi. Безпека руху поїздiв однаково важлива як для залiзничникiв, так i для пасажирiв. Дбаймо про неї спiльно, бережiмо державне майно, попереджуймо його руйнування!
   Тiльки таким шляхом можна запобiгти бiди, зберегти людинi найдорожче - життя. Не дозволяйте i своїм дiтям прогулюватись на залiзничних колiях, будьте обережними на переїздах.
  
  Пiдготоване КМСД ЛВ на ст.. Мукачево
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"