Мел Влад : другие произведения.

3 глава

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:

  Тисячi життiв ...
  Народився пiзнав щось нове ... Iнколи...
  Помер ...
  Проживши незлiченну кiлькiсть рокiв, я часто згадував тих декiлька столiть що я провiв з Ледi Мiсяця. Я напевно нiколи не зрозумiю навiщо вона пожертвувала собою заради маленькой принцескi .
  Хоча я i розумiю що насправдi вона жива но оболочка особистостi була замiненаа це значить що це не та жiнка яка мене вчила i яку любив безiменний дух .
  Пiсля її смертi я ходив по свiту ще майже тридцять рокiв а потiм прийняв рiшення покинути мiсце яке нагадувало менi ...
  
  
   Змiни якi вiдбулися зi мною були ем.. Дивнi я почав виглядати як клубок орiхалкових нитей якi були поритi надзвичайно складним узором також пропала туманна аура i голод , i бiль, i емоцiї. Я почав себе аналiзувати i ... Я почав розбирати ту гори iнформацiї яку я нахватався i скинув в кучу i забув.
  
  Багато часу було потрачено на те щоб зрозумiти те що я мав. I почав новий сезон полювання за знаннями не силою сила не достойна уваги це лише iлюзiя. Пожравши декiлька свiтлякiв я знову впав в сон потiм настав перiод самопiзнання.
  На протязi декiлькох наступних перероджень я тiльки тим i займався що попадав в стандартнi не магiчнi свiти їх до речi основна частина,а десь приблизно один з п'ятнадцяти являється високо енергетичним но я за все своє iснування бачив лише два свiта в яких взагалi не було енергетичних включень.
  А в загальному чим нижчий енергетичний фон тим бiльш сильнi маги попадаються проте загальна кiлькiсть енерго - операторiв нижча. Но зi пiдвищенням насиченостi фону зменшується захисна оболочна i збiльшується кiлькiсть проривiв з вищих i нижчих паралелей або пекла з едему. Хоча яка рiзниця i однi i другi хочуть влади а не рiзниця є на верху красавчикi, а в низу красоткi. Але бувають дуже рiзнi я якось народився в створiннi який нагадує Анубiса а людей там взагалi не було. А самим довгим моїм життям було в шкурi дракона хоча i саим нудним воно не було.
  
  I з часом я почав цiкавитися всяким рiзним по типу анiме, манга, фантастика наука та всякi дослiди надоїдають i хочеться розслабитися зайнятися чимось легким або й взагалi лягти на травичку i просто поспати пiд променями весняного сонця. Вся ж рiзниця мiж мной та звичайними людьми в том що мої депресивнi перiоди буває затягуються на декiлька столiть або доки я не найду щось дiйсно нове i цiкаве.
  
  Одним з най цiкавiшим ефектом було з'єднання мани порядку i хаосу з включеннями iншої мани в рiзних пропорцiями в одному з вiддiлень мозку i в основному їх називали "проклятi очi" або "очi бога" i все залежало вiд ефекту i свiту. А самi сильнi я зустрiв в реальностi "легенда о легендарних героях" .
  
  Вихор в фiолетових тонах з якого в усi сторони били блискавки а мана яку я поглинав була настiки концентрованою що її засвоєння зайняло в мене приблизно перших три роки хоча i в самому свiтi концентрацiя мани була i не дуже високою. В легендарних я родився самим звичайним ну окрiм того що мана в моєму ядрi була надзвичайно концентрована i без схильностей або як нас називали повний унiверсал. Но в мене була проблема я був сином звичайного мiщанина а матiр я як i в любому магiчному свiтi занямкав i знань вона на диво дала багато але це не помiшало пiсля того як батька забрали на вiйну загребти мене в магiчний сирiцький притулок з якого продавали дворянам дiтей на убiй. Но i був плюс я познайомився з головним героєм ТВ серiалу (мангу не читав) i почати аналiзувати його структуру .
  
  
  
  Прошло три роки
  Аналiз Вирiшувача Всiх Рiвнянь та зєднаного з ним Альфа Стiгми дала менi одну з най бiль iдеальних органiчно-магiчних архiтектур правда величезну кiлькiсть рунiчних пентаграм я замiнив на тисячу гранники з складенням один в один а також по мiрi заповнення моєї рунiчної бази я замiнював руни на бiльш iдеальнi а системи якi несли менше негативних ефектiв.
  
  проте я не обмежувався аналiзом тiльки Райнера особливо коли тебе до себе запрошує в сiмю сам голова дома Ерiс та Компiлятор Всiх Рiвнянь. тим бiльше коли про тебе знають Компiлятор Всiх Рiвнянь дав додаткову частину архiтектури а аналiз триста двух хазяїнiв проклятих очей якi мали вiсiмдесят три рiзницi на трьох основах а не п'яти дозволило скласти унiверсальний iмплантат якi я с часом об'єднав з загальним плетiнням душi що дозволило вже народжуватися з ним. правда все це жрало енергiї стiльки ладно не буду ... буду чемним.
  
  а до речi прирiзав мене братик коли поняв що я не збирраюся йому допомагати.
  а артефакти оказались iнструментами для ретуалу виклику демонiв правда досить таки рiзноманiтних з закрiпленими за структурую iстинного iменi рабiв.
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"