Вознюк Владислав Виталийович : другие произведения.

Мiнiмум для себе 1.1

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:

  4.
  Iнструкцiя.
  I так, зайшовши до себе на квартиру, я вмостився на диванi, розкрив коробку зi смартфоном, вiдразу ж наткнувся на iнструкцiю в використаннi.
  Параграф 1. даний атрибут, надалi iменований СМП1( Смартфон Магiчно-Побутовий), є власнiстю All Magic KORPORATION, надається на безстрокове використання, в необмеженому в часi обсязi, без можливостi повторної замiни. СМП1, використовується для будь яких цiлей, зовнiшнiй вигляд та основнi функцiї, не вiдрiзняються вiд звичайних земних технологiй. Заряд батареї вiчний. Покриття мережi, найвищої якостi.
  Параграф 2. Увiмкнення. Пiдчас увiмкнення СМП1, вам буде запропоновано, на вибiр, будь якi мобiльнi мережi свiту, на безлiмiтне користування. Пiд час першого включення, вам буде запропоновано, помiстити вiдбиток вашого пальця, та ген код ДНК в базу пристрою. Рекомендуємо вам скористатись даною функцiєю в повному обсязi.
  Параграф 3. Для вашого користування надається безкоштовний набiр програм та маджетiв (маджет - магiчний гаджет). Також у вашому телефонi є вмонтований детектор повiдомлень, який дозволяє слiдкувати за повiдомленнями та переписками iнших людей, для цього вам потрiбно просто навести камеру на потрiбну вам людину та вибрати дану опцiю. Плюс до цього вам доступна послуга magic message, вiдразу пояснюємо це вiдправка голографiчної проекцiї iншому абоненту All Magic KORPORATION. Стосовно iнших функцiй в вашому СПМ1 є роздiл FAQ в якому ви можете знайти вiдповiдь на абсолютно всi питання якi вас цiкавлять.
  Дякуємо що ви стали абонентом All Magic KORPORATION.
   Оце i все? Нiчого собi iнструкцiя по використанню. У нас якщо ти купуєш NOKIA 1100 то тобi пишуть цiлий список прiоритетiв та переваг над iншими моделями даного ряду, а тут хочеш розбирайся сам. Ну то нiчого руки в мене з прямого мiсця ростуть, думаю потихеньку розкочегарюсь.
   Взяв телефон в руки, щось якщо чесно я трiшечки очкую. Можливо ну його, менi i так не погано, без всiх цих магiчних прибамбасiв. Хоча... Чорт в головi сидить такий хом"як та нi не хом"як, Троглодит, мало йому, мало, давай ще! А бiс з ним. Нажав кнопку увiмкнення телефону, вiдразу вискочило голографiчне зображення при чому на всю кiмнату: "Вас вiтає All Magic KORPORATION?. Нi ну при таких спец ефектах користуватися їм у людних мiсцях якось трохи лячно. Коли таке побачать тут два варiанти: або додовбуться яка модель, або будуть тiкати аж пилюка стовпом стоятиме. Ну все загрузився, звичайний старт, звичайнi ярлички звичайних програм, тiльки бiля деяких стояла приставка (Mag). Оце i все? А я сподiвався на якiсь супер-пупер, ну не знаю, очiкував чогось бiльшого. Хоча воно завжди так, результат рiдко вiдповiдає очiкуванням та надiям. Тут вiн завiбрував при чому так несподiвано, що я аж пiдскочив на диванi. На екранi закрученим шрифтом написано Корнєєв Андрiй (Служба пiдтримки All Magic KORPORATION), проводжу по екрану в напрямку стрiлки.
  - Алло, Влад ще раз привiт, я бачу ти вже в мережi з*явився? - чую голос свого недавнього знайомого, при чому голос задоволений якийсь, i паралельно якесь причавкування. - Ти це як його вибач я просто зараз якраз снiдаю, ну що ти там ознайомився трiшки?
  - Ага, ознайомився.
  - I як?
  - Ну як, поки нiяк, - Нервово вiдповiдаю я, поки абсолютно нiяк.
  - Ну дивись, я тобi пораджу одну штуку, там є така опцiя як "Пiжмурки?, таки достатньо цiкава штукенцiя..
  - Та рано йому ще в пiжмурки грати, маленький, - Чую вiддалений крик Сергiя.
  - Слухай сиди за дроть далi, Олух нещасний, - Прокричав йому у вiдповiдь Андрiй. - Так от, цi "Пiжмурки? таки цiкава штукенцiя, вибираєш її, називаєш iм*я та мiсце i полетiли, ну коротше не буду всю лафу ломати, сам спробуєш потiм видзвонишся. Все гудбай.
  Допомiг називається, я навiть спитати нiчого не встиг, ще хвилин п*ять сидiв переварював iнформацiю ну що потрiбно спробувати.
   Так меню, дивлюсь ярлички не те, не те, о! Воно. Звичайний такий ярличок у виглядi жовтенького смайлика з пов*язкою на очах i знизу назва "Пiжмурки (Mag)? нажимаю. Екран почорнiв, думаю ну все зажмурився мiй смартик, тут бац бачу стою я в якомусь сiрому просторi i чую приємний жiночий голос.
  - Вас вiтає служба пiдтримки абонентiв "All Magic KORPORATION?. Ви намагаєтесь скористатися послугою пiжмурки. Для цього потрiбно назвати iм*я та прiзвище особи до якої ви хочете перенестись, також потрiбно вказати адресу мiсця знаходження особи. Ви будете перенесенi до особи яку ви вказали, зможете спостерiгати за нею, при цьому ви залишаєтесь абсолютно невидимим для всiх. Це спричинено тим що телепортацiя в даному режимi заборонена. Буде перенесена лише частина вашої свiдомостi яка вiдповiдає за органи зору та слуху. Для повернення до попереднього стану не жмiть клавiшу (OUT). Дякуємо за увагу. Будь-ласка назвiть данi особи до якої ви хотiли б перенестися...
  - Кононова Анна, мiсце знаходження Мiсто Київ вул. Пушкiна 47 офiс 5. - тремтячим голосом вiдчеканив я. - Перенесення виконано, дякуємо що скористалися послугами "All Magic KORPORATION?. До встановлення зорового контакту 5..4..3..2..1
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"