Pères-de-Neura : другие произведения.

История повторяется. Польза от молодого беглого козацтва {с (ил)люстрацией;}

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Срочная перепечатка на украинском раздумий Украянина Мамая о...
    - "Дежа вю" Истории:(
    - Неопознанных ещё не летающих, но уже гадящих утятах-младопатриотах:)
    - Христокоммунарах - спасателях от Левиафана"... ТАК ОНЕ, ОК, УТОЧНИЛИ:)

    Роль СОВРЕМЕННОЙ АРМИИ мы уже рассмотрели в других постах, а тут повтор фактически уже исследованный велемудрым старожилом, не помняша рождества своя; старческое, не помнишь, кто и сколько тебе не собирается платить за выполненную на совесть работу, но как сейчас помнящим времена Дикополья и даже Триполья.
    ...Вот достаточный линк, в нём есть ссылка на более позднее развитие темы
    Трипiлля таки українське;?)
    Спешка унялась. Краткое разъяснение.
    Ничего не изменилось в геополитике ВОВСЕ. То ситуация на распутье Шёлкового пути в коридоре миграций всё та же. Истинные патриоты в бегах или в кругу благоустроенного якобы цивилизованными захватчиками остракизма. Раньше просто острог в Остроге. И во Франках Галльских то же - с Ле Пэнами.
    В этом прозрении про Триполье ОК наглядно силой... не воображения, а просто стереопарой памяти представляет и обосновывает пользу сорвиголов и трутней;) казачества и их далёких, но уже снова не пуганных и непугливых потомков через столетия, молодой гвардии галичан... да и аж русин княжеских времян всей Украины-Руси. И просто Руси;)
    Но прежде пробегите свежень развития событий, связанных с выныриванием из библейских глубин... не к ночи будь помянуту:) или сообразите по содержанию весёлой картинки "У завуча"


    Много о спасительном сотрудничестве. Внизу срочный вывод на международном пока:(


Украянин Ок

6 ч. назад

Комунiсти - люди прозорi. Позаду, як у папського престолу, "iнквiзицiя" однопартiйностi, однак i побудова виняткового СРСР в умовах Антанти, двох воєн, патикiв в колеса вiд добровмисникiв i гонки озброєнь.
Тепер зрозумiло з нових вiкiзливiв старих захiдних полiтикiв, що допомогла розвалити СССР тiльки змова з друзями-шейхами, що залили планету дешевою нафтою, майже як Хлориду. I тепер ще Об'єднанi Резервацiї Америки (далi - США), уже для демпiнгу Путiна калiчать свої терени кришенням сланцiв, може, не за сучасними картами, але не шкода землi мовчазних iндiян, незворушних, немов японцi на сейсмiцi, чи уже пiсля третьої Фукусiми американського виробництва...
Надаремне це роблять, розумнiшi були хижi попередники, що свої запаси коркували на чорний день - а ще тодi не було обвалу смерчiв, що торнадо.
То, мов... краще немов агонiя, коротка полiтика перед катастройкою вiд Горбi, яку вiддалили виборами Обами.
Але мiдночолi перестарiлi яструби, чи контуженi у В'єтнамi полiтики за старою звичкою на радiсть демiургам маразматикам-гравцям бiржi крутять Голлiвудом Президентства, як циган сонцем. Обама, що дiйсно робить кроки нобелiвського миротворця, повертає воякiв додому, намагається не роздмухувати кривавий хаос на Близькому Сходi i т.iн., цей винятковий Лiдер, щоб не стати третiм Кеннедi, мусить зображати себе другом геїв.
То Ющiв Майдан уже може зрозумiти, що як Ющенко верхи на хвилi "ЦРУ без кордонiв", так i Обама мусить "Мазепити", "Езопити", щоби якось переорiєнтувати самовбивчу битву над прiрвою на Порятунок.
Як ось уже, фактично ще мрiю, втiлюють в життя Путiн i Шойгу. Армiя блокується з МЧС, а життя пiдпирає для переконливостi форс-мажором пожеж чи потопiв:(, вона стає прообразом достотної Армiї порятунку, спасiння. Залишилося зкоординувати з ЮНЕСКО i Червоним Хрестом.
(Дещо дотично див. свiжину про Армiю та її сучасну роль)

...Тому наглiсть ментора-посла вiдносно педерастiї в Українi, де усi конфесiї однозначно, одностайно i давно вже осудили пропаганду збочення (а за Сноуденом знаємо, що США усе знають), сю зухвалiсть Майдан мусить сприймати "не в чоло", а як Обамин прийом розбудити для форс-мажорного спротиву сплячих красенiв-лохiв-совкiв - згадайте опритомнюючий Ющенкiв ляпас перекладу прiзвищ з росiйської на галицьку... не втриматись вiд смiху i зараз:))). Тiльки хитрий iмiдж-мейкерний вiнок:) Януковича йде в порiвняння. I теж в струминi великого Мазепи... (родоначальник української незалежностi, вiн учень чи учитель Макiавеллi:?)
...Ну, перекладiть собi прiзвище Дерьмов. Як невеличка перерва. Бо то був фон для основного викладу.

Це вже доведене, знайдете в eфейсбуцi OK, у цьому роздiлi СИ чи самi розмiркуєте. Позбавлення Сорому i Совiсти, iстинно людських рис - то основний лом, яким хочуть перебити людське в людствi: для перетворення в стадо веселих рабiв, бидло i тягло. Ви бачите це всюди в оголеннi шоу, рабинь мадогаги, сочбак чи волочкової, фемен, принца; еро-порносайтiв, роздачi презервативiв дiтям, тиражування навколосексуальних подiй - через кримiнал чи турботу буцiм про здоров'я.
Мудрим не байдужим людям тепер легше визначити своїх патрiотiв i виокремити перебранцiв-засланцiв - на гребiнцi питання про геїзацiю країни... вступом до тоталiтарної ювенальної Європи.

I ось тут ми пiдходимо до помилки Симоненка Петра в останньому звертаннi до Украян.
Вiн гамузом назвав галицьку "Свободу" (не зрозумiло, чому не Воля з герба-тризуба) в ряду єврозагонщикiв.
Помилка очевидна. Зрозумiло, що не важко помилитися, якщо згадати про комiсарiв при провiднику, з грантових мамлюкiв (а таких, може не усiх, формують не менш надiйно, нiж гвалтованих зумисно жiнок-шахiдок). Чи одiозну екс-парткомну буцiм українку Фараон.

Але полiтгурт Тягнибока зовсiм не потрiбен панi Меркель, вона тiльки-но вклонилася пам'ятi жертв концтабору, а в Нiмеччинi наша "Свобода" сприймається суто як нео-етнонацистська;
з другого ж боку, однозначно люди О.Тягнибока бридяться збочень, ось позицiя актора Богдана Бенюка, одного з авторитетiв i Свободи, i усiєї України (!, це власне, ще один привiд уважно придивитися до галасливої неляканої молодi, саме така зi А.Шкiлем зумiла силою духу, переконання... i двох в одному флаконi значень ВОЛI, монограма тризуба то третє, зупинити вельми мирно сутички з мiлiцiєю Кучми... I Кучмi уклiн. До речi);
i навряд щоби були нехристями, як решта опозицiї. Фактично роздiляють з усiма конфесiями країни одностайний опiр нав'язуваному ззовнi моральному вивиху, спротив, давно озвучений в ЗМI... Швидше замовчений - якщо там на нарадi глав церков нiкого не вбили чи не зпаплюжили;). Бо усi ЗМI контролюються поки що ззовнi. Вони тiльки-но затисли новину про геноцид пiвтисячi курдських дiтей з мамами i старих, заручникiв. I не вельми розповiдають про вiйну проти християн. Зате усi в ногу збрехали про напад буцiм Медвєда на Грузiю i досi брешуть. I зараз будуть пiдтанцьовувати версiї хiмiчного пострiлу Асада. А тупому ясно, що той сам собi не ворог, що просто провокацiя... Власне, уже прояснюється справа. Можете, як є час, дивитися Сирия. По ком звонит её набат?
То ось.
Пан Петро мусять поправити своє звернення. Може добавити ще i звернення до християн i мусульман країни - з огляду на розумiння доцiльности толерантностi, яка ще в iдеях комунiста Жоржа Марше дозволяла вихiд на союз з католиками, та тодi ще не був Iван-Павло Другий Папою. На щастя, дует нинiшнiх патрiархiв (i росiйський), його вiрнi послiдовники, то люди, що вiдчувають стан планети на межi Страшного суду. I зробив максимум, який мiг без форс-мажору пiдтримки вiрян, Франциск.
Вказав левiафана - Лобi Геїв. За його негайним вiдкатом до християнської терпимостi i "толерантностi" чутливий i мовчазний Майдан зрозумiє потугу того Звiра. Таке побореться тiльки об'єднанням людей чесних i совiсних, доброї волi. Як писав Толстой у "Вiйнi i Мирi". Тiльки-но з приводу молитви за мир до ЛЮДЕЙ ДОБРОЇ ВОЛI звертався Папа Франциск. Чи ж це не сучаснi вiрнi? чи вiрнi своїй програмi захисту людей працi комунiсти?..

Нравится "  " Поделиться



Ще здогадка з лютого мiсяця in facebook.com/ukrayan.ok

Вывод на международном покамест. Втором родном украЯнском;).
Судя по загнанности, малодушию и возможно невежеству европейцев, остановленных полицией перед такой опасностью, процесс осознания или закипания отвагой может быть делом весьма далёких лет, когда распад уже будет просто смердеть а ла "Падаль" из "Цветов Зла" Борделя... Бодлера. Укушенное зомби поколение становится зомби:( А более спешное спасение может обрушить ЕС в ситуацию, знакомую по Ливии, точнее Югославии - и это, увы! - устраивает США. Швейцария будет снова нейтральной под их прикрытием...
Однако большинство в ЕС против разгула неадекватных эгоистов, в Польше собираются еврофункционеры привлечь к суду правозащитника ВАЛЕНСУ(!) за его отношение к наглеющим неадекватам. Если бы галицкая Свобода... ну от чего не Воля?!.. если бы парубки Тягнибока, Бенюка и Гоголя остепенились до патриотов - могли бы навести нормальные контакты в Польше и поддержать Славян Европы в их защите нашей общей здоровой традиции. Да всех же Людей Планеты Людей!..
Но если не прекратится полностью бесцеремонный посев заразы Западом в СНГ, нужно ТИХО, НЕ АФИШИРУЯ, опускать Занавес. Уже Украина имеет в ТС своих ормян:). Скоро там окажется Азербайджан - именно с предпочтениями Украины, но по отношению к Турции. А Грузия - к Персии... у нас карта времён Чацкого на бал:). Россия без труда переключит вентили на Китай и сможет спонсировать всех присоединившихся к обшему тревожному хозяйству. Пока Китай всё выпьет, успеется с Украиной и с ним выстроить ускоренными поствоенными темпами современную самодостаточную энергетически естественно воспроизводимую экономику и безопасность. Настроив и демографию кубинской суперзаботой государства о детях и попутно об их патриотизме, усвоении максимума знаний и нужных навыков труда и спорта в периоде импринтинга и до школы ещё. С подключением внутреннего интернета общей школы с оцифровкой и оживлением замечательных советских учебников естественных наук и математики - для обучения хоть на полонинах, хучь в тундре. И чтоб Бенюк мог связаться с филиалом своего театра в Благовещенске:). Для серьёзного настроя на учёбу сызмала, достаточно без массовой пропаганды... семейный врач, чем он не учитель, сказать малышам секретную правду о наших партнёрах по НАТО... Впрочем, меняется и НАТО, не будет в Сирии разбоя под его штабом.
ПОРА ИСПОДВОЛЬ, БЕЗ-БАРАБАНОВ-НА-КУХНЕ-ХОРОШО-СИДИМ ДОНЕСТИ ДО НАСЕЛЕНИЯ ИСТИНУ. ПРЕСТУПНО НЕ ПРЕДУПРЕЖДАТЬ НЕИСПРАВИМОГО СОВКА, ОСТАВЛЯТЬ В НЕВЕДЕНИИ ОБ ОПАСНОСТИ РАЗЛОЖЕНИЯ РУССКОЙ И ПРАВОСЛАВНОЙ НРАВСТВЕННОСТИ - НАШЕЙ ГЛАВНОЙ СИЛЫ В СТОЛЕТИЯХ. А ПОНИМАЯ НЕОБХОДИМОСТЬ, ПАТРИОТЫ ТЕРПЯТ ЛЮБЫЕ НЕВЗГОДЫ - НЕ ПРИВЫКАТЬ. ДАЛЬШЕ ПРОСТО НЕКУДА ПЯТИТЬСЯ: БИОЛОГИЯ ЗА НАМИ, ЧЕЛОВЕЧНОСТЬ... ДЕТИ!
И ПОДЛИННАЯ СВОБОДА-ВОЛЯ



 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"